Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.14. 13:25 Fabius

Menekül a tőke Matolcsy elől

Címkék: gazdaság csomag bankok megszorító matolcsy györgy

Furcsa hírek járják be Tündérmeseországot. A német FAZ arról cikkez nem egész egy év alatt 14 milliárd eurót vontak ki a bankok a magyar bankrendszerből. Ha a szám önmagában nem sokat mond a nagyságrend szemléltetése kedvéért tegyünk mellé egy másikat: Magyarország 15 milliárd eurós hitelt kért az IMF-től. Az Orbán kormány kommunikációja szerint ennyi kéne "védőhálóként" a gazdaság köré. Használva ezt a retorikát elmondhatjuk, védőhálónk IMF megegyezés hiányában nincs, és egy védőhálónyi pénzt már el is buktunk. Ennyivel kevesebbet forgatnak a hitelezők a gazdaságba, csuhaj, siker ez emberek, maga a kánaán kapuja. 

A védőháló nélküli csupasz seggünknek további rossz hír, hogy ez csak a kezdet és nem a vég. A német tulajdonos eladja az MKB bankot, mert harmadik éve veszteséges, és a bajor kormány többségi tulajdonában álló BayernLB anyabank unja már a folyamatos tőkeemelést. De nem csak a bankok hanem a tőzsdei befektetők is menekülnek a frissen bejelentett, kiszélesített tranzakciós adó elől. Ám aggodalomra és homlokfelhősödésre semmi ok, Kusza Szem a magyarok táltosa a napokban belenézett az ebédre elfogyasztott csirke tányérra szórt csontjainak kupacába, és vetítette a víziót: kitárjuk a keleti kaput és 2025-re megduplázzuk a dzsídípit. 

 Hogyhogyhogy? 

 Mivel az azeri baltás gyilkos készletünk már kimerült, a kazahok nem látszanak vevőnek lelkes tesókázásra majd meghódítjuk a mongol piacot. Az államosított Nemzeti RÁBAsztunk Művek fog Orbán arcú kumisztartó köcsögöket gyártani, amivel meghódítjuk a mongol belpiacot és birodalmat építünk belőle itthon. Ez azért is célszerűnek látszik, mert a mongolok csak gyengültek már annyit az évszázadok alatt, hogy a selejt köcsögök miatt nem jönnek el idáig tömegével a fogyasztóvédelem elé demonstrálni. Segítségükkel megmutatjuk a hanyatló nyugatnak, hogy mert Kuszagyurka száján a nagy büdösben is kicsúszott a megszorítás kifejezés, még nem kell a 2.0 megszorító csomag után rögtön a 3.0 csomagot is Gyurciba és a helyzetbe belelátni

 

Hisz a harmadik pekidzs elkészülhet és költségvetésbe íródhat a legteljesebb titokban is, ugyebár

 

 

 

 

467 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr694906887

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2012. az elrugaszkodás éve 2012.11.15. 10:27:04

Bár még nincs vége az évnek, még egy jó hónap van hátra, mielőtt végképp ránk tör a hagyományos össznemzeti lefulladás Karácsony-Szilveszterkor, azért már elkezdődött a finis, tehát sok szempontból el lehet kezdeni a számvetést is. Nehezen hittem, ami...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó, de tudjuk hogy a FAZ egy szélsőséges kommunista, liberálbolsi szennylap ugye, rá hivatkozni eszement öngól tündérfiúk szavai ellenében...
@csizsikpizsik - pique takarodj!: kihagytad hogy a FAZ zsidó kézben van meg hogy emútnyócévgyúcsányahibás.
menekül? dehogy..hisz már méteres előnye van a Matolcsyhoz képest.
A hazai gazdasági szereplők a síráson kívül mit cselekszenek ennek a gengszterbandának az eltávolításáért? Vagy talán ez, ami történik, nekik kedvező?

Jó, persze, értem, hogy nem fogják nagydobra verni. De azért már nagyon várom a Fehér Lovagot.

Lám, Soros megmentené Görögországot. Minket mikor fog?
@épészmérnök:

Ha nem muszáj ne Soros legyen a megmentőnk. Mentse a görögöket.

A BÉT éppen tudja nélkülözni Soros aktuális short szándékát. OTP ügyre emlékszünk, köszi újra nem kérjük.
@Fabius: Benne volt Magyarországon az újságban, hogy Soros kisegítené a görögöket? Itt olvastam, vasárnap.
OFF
csak akkor olvasd el, ha olyasvalaki van melletted, aki fel tud mosni első ájulásodból, és a CTRL+W kombinációt úgy tudja lenyomni, hogy nem néz oda:
velvet.hu/celeb/2012/11/13/pataky_attila_a_harom_napos_munkahetert_kampanyol/
ON
azon töprengek, hogyan lehetne 2014-ben orbántól, matolcsytól, simicskától meg úgy általában a fidesztől jogilag visszaszerezni az ellopott pénzt olyan 1-2 hónap alatt. Mert akkor 2014 augusztusában nem volnánk 'olyan nagy' szarban. miélyen címszóval indíthatnánk kártérítési eljárást, olyan gyors lefolyásút?
@Secnir: :-)

Minden bankszámla műveletnek nyoma van. Kezdő informatikus hallgató elvileg megoldhatja. Hogy más a gyakorlat, mint az elv?
...és ami elkészülhet, az el is készül, a jóanyjukat...
@Marcellusca: Én azt mondom, hogy legyen Matolcsy a jegybankár,mert az jó nekünk nerforradalmároknak. :)
@épészmérnök:

Én itt nem találkoztam ilyen hírrel.
@Marcellusca:

A regnáló hatalom most vagy látja, érzékeli maga körül a világot és tudja, hogy amit kommunikál az köszönőviszonyban sincs a valóságal - de akkor szimplán hazudik.

Vagy nem látja, hogy döntései hatalma megszilárdításán túl mire vezetnek - de ebben az esetben meg szimplán alkalmatlan arra, amivel a választók megbízták.

Hatalom/közjó értelemben ez így tipikusan egy nyer/veszít típusú játék, ráadásul zéróösszegű - ami a hatalomnak plusz, az a köznépnek mínusz.

Az lenne a jó, ha egy nyer/nyer szcenárió valósulna meg és a játék végösszege egy pozitív szám lenne.
Ezt hívják úgy, hogy szinergia. Ez az, ami a magyar társadalomból hiányzik.

Sajnos láthatóan nem vagyunk képesek egy olyan hatalom/köznép mátrixot létrehozni, amiből valami pozitív eredő valósulna meg.

A köznépet félreveztik, így rossz döntéseket hoz (rossz hatalmat választ). A hatalom döntései pedig ezt a félrevezetett köznépet konzerválják úgy, hogy esélye se legyen saját javainak gyarapítására és persze arra se, hogy jó hatalmat válasszon.

Ez a metódus a rendszerváltás és az azóta eltelt évek legeslegnagyobb hibája, bűne.
Ördögi kör ez, talán érdemes lenne megnyomni a restart gombot.

A mostani fidesz-kormány ennek a hibás és rossz rendszernek az indikátora. Egy narancsszínnel villogó LED. De a frekvencia oly magas, hogy a fényforás már nem is vollog, hanem permanenesen világít, reciprok mutatva ezzel, hogy nincs fény alagút végén.

A jövő társadalomtudósai, kritikus kutatói tobzódni fognak a téma-alapanyagban...
@Marcellusca: Kuszaszem mint MNB elnök??? Ficcsrétingsz és Sztenderdendpúrszék megnyalják majd mind a tíz újukat. :)
OFF:

A svábok és a felvidéki magyarok kollektív bűnösségéről beszélt egy képviselő a szlovák parlamentben

Ja nem, a magyarban...

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GQo2Au7YHCY

"Köszi" varjúlaci. :(

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Miért Kuszaszemünk majd jól összekuszálja, és így fogjuk legyőzni az ellent..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem a nyomorultak most a kósza hír hallatán s.o.s. brainstormingoznak ezerrel hogy kitaláljanak olyan negatív minősítést amibe bele fogunk férni ha ez tényleg megvalósul...
@rdos:
"Minden bankszámla műveletnek nyoma van. Kezdő informatikus hallgató elvileg megoldhatja. Hogy más a gyakorlat, mint az elv? "

ehhhhehehehe....
kezdő kis rdos.
emlékszel a 'hosszú bájtok éjszakájára'? amikor vida asszony elnöksége alatt az apehben egy hétvégén hipp-hopp eltűnt némi adat? és érdekes módon CSAK a fideszhez köthető cégekről /től tűnt el adat, és sajnos visszaállítani sem tudták, sem újból beszerezni? és így menekült meg X fideszes adócsaló cég plusz pár olajszőkítős csávó?
Köszi kedves Kónya. Így legalább nem kell tovább találgatni, amit eddig is tudtunk. :)

Kónya nem zárja ki, hogy egyszer a DK is a szövetség részese lesz

atv.hu/belfold/20121114_konya_nem_zarja_ki_hogy_egyszer_a_dk_is_a_szovetseg_reszese_lesz
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Közben látom, hogy a másik E2014 prominens is "rezsimváltásról" magyaráz. :) Lehet őt még nem oktatta ki Szigetvári vagy nem olvassa Fabiust?? :)
@Secnir:
Azon gondolkodom, hogy vajon az emberré válás folyamatának sebességváltóján is van hátramenet?
Lennie kell, Attilánk ugyanis ezerrel tolat az evolúciós sztrádán...
Én most priznicet cserélek, mert amit öt perce raktam fel, sistereg...
@Secnir: jahhh, hisz hitler is ezt csinálta, mert mint tudjuk, ő sem volt kispályás adócsaló ;)

@Fabius: csak egy kérdés, vajon ki fogja megvenni a részesedést, és vajon ki lesz a következő, és vajon ha Ma-tocsni vagy más droid bekerül az MNB-be akkor mi is történik?

www.napi.hu/tozsdek-piacok/egyre_tobb_a_baljos_jel_budapesten.536781.html
meddig maradnak a bírok a helyükön ezek után, hisz nem értik a zidők és a Párt szavát:

A bíróság nem jogerős ítéletében létrehozta a Klubrádió szerződését a 92,9 MHz-es frekvenciára. Ez nem jelent azonnal műsorszolgáltatási jogosultságot, de a médiatanácsnak szerződést kell kötnie a Klubrádióval.

www.origo.hu/itthon/20121114-a-klubradio-javara-dontott-a-birosag.html
Ez ide is illik: privatbankar.hu/makro/orban-magyarorszagon-nincsenek-megszoritasok-252459

Az nincs, csak a lasú tűzű pokol, ahol ugye Orvbűnnek ingyenes a helyi hívás.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Mi rendeltük meg a cikket. Remélem, rendesen megírták, németül nem tudok.
Osztaztán ezííí is a Gyurcsányahibás, meg szemkilövő gumilövedék meg emúttnyóccév.

Tudjátok, a szocikról minden rosszat el lehet mondani, de két dolog elvitathatatlan tőlük:

1,) Demokraták
2,) NEM HAGYTÁK A SZAKADÉKBA ZUHANNI AZ ORSZÁGOT.

Lehet, hogy későn hívták Bokrost, de HÍVTÁK. Lehet, hogy későn hívták Bajnait, de HÍVTÁK.
Lehet, hogy nőtt az államadósság, de nem 10%-on, hanem 3-4%-on finanszírozták.

EDDIG mindig vissza tudtunk kapaszkodni.

Most nem fogunk. Nem tudunk. A faszok (bocs) nem akarnak. Leszarják az országot.
Reggel a rádióban volt szó róla, h.a bankok a lábukkal fognak szavazni,miután felrugták a 2008-as ajánlatot.
@Secnir: Hága csak tömeggyilkosságokkal foglalkozik? Gazdasági kivéreztetéssel nem?
@Knósszosz: :-DD Sose volt az más. CSak eladta magát jó miskolci lázadó melóskölyöknek, aztán maszoposnak, aztán mulatós romacsávónak, aztán hujhujhajrás népnemzetinek. Ufósnak már nem kellett, mert azok visszahányták ide.
@a szív fészkei: Ezért a legmegfelelőbb tometállatja FideSSnek: minden sarkon állt már és kínálta a seggét-száját, mikor mi kellett belőle.
@a szív fészkei: Én tudok, de nem találtam meg a cikket a FAZ online felületén :/
LMP-sek mehetnekbüntiből közmunkára, tán épp a Közgéphez??? Szabó teremőrnek. nol.hu/belfold/kozgep_utan_kozmunka
JA, nem a Nemzeti Múzeumban, hanem a Természettudományiban lesz teremőr.
@GeoCracker: Hát én ezt végigolvastam, de kérdőjelbe dermedtem: "...arcát vesztett Szijjártó Péter"
És akkor ez most így hogy? (csak hogy klasszikust idézzek) Volt neki? Szerintem Peti a személyiség, arc és hitelesség nélkül született és büszke lehet rá hogy egyikből sem szerzett egy grammnyit sem. Nem tudott mit elveszíteni a waldorf ovis retardált kiscsoportos...
Pollack - elnézést tőle.

@csizsikpizsik - pique takarodj!: Szijjártó meg egy nagy kupac orrvégtermék. Biztos nem hüvelyi úton született, hanem tüsszentéssel vagy leszívással.
@a szív fészkei: Egész egyszerűen nincsenek szavak rá, HÖK-ös buzigyerek, anyuci öltönybe pakolt hátrányos helyzetű hülyegyereke, ha jönne egy ufó és elrabolná hogy ez ember és jelentkezzen aki az ami ő én majomnak vallanám magamat vagy pillangónak...
Ez a Hajdú mekkora hullarabló: azonnal ott köröz a szinte még meleg hulla körül, rögtön beszédíti némi pénzt ígérve a szaros műsorába hozzátartozókat és milyen jól - lásd a széthízottságát - elél a csámcsognivaló maradékokból. borsonline.hu/20121114_hajdu_kidobtuk_daroczi_?noInterstitial=1
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Én se próbálok szavakt találni rá, a fika-dolgot azért írtam - mert ad./1. olvasom Salman Rushdiet, és ebben sok szó esik ilyesmiről is, ad. 2./ az mégis csak valami embertől származó izé. De lehet, hogy tényleg nem kéne a humánkategóriába felvenni őt még így se.
@Knósszosz: "Azon gondolkodom, hogy vajon az emberré válás folyamatának sebességváltóján is van hátramenet?"

Természetesen van. Meg aztán, a mai ember nem is egyenes fejlődési útvonal eredménye. Például az ember vízközelben élt egy ideig, és az akkor szerzett tulajdonságai közül a mai napig megmaradt néhány. A többi is csak visszafejlődött...
A vérhülye de vagyonokba kerülő reklámfilmjükről. hvg.hu/kultura/20121114_Minden_idekot__alaposan_mellefogott_a_kor

És akkor a Kistehén ugyanerről: www.youtube.com/watch?v=KyUnN30OjeY

Remélem, kiderül a különbség.
Róma ma, épp most kaptam:[.]"Ma egyèbkènt felvonulàsok, àltalànos sztràjk van, nagy verekedèsekkel a rendorokkel e belvàrosban."

Odamegy bemutatkozni a változás nagy reménysége, egy nő, Laura Puppato. it.wikipedia.org/wiki/Laura_Puppato

Guglival fordítva beadom, ami maga a halálos csapás a magyar nyelvre de ez van: érdemes azért tudni még így is róla, ő a tisztakezű, ahogy olvasom a barátnőmtől:

"Laura Puppato
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
Laura Puppato
Regionális tanácsának Veneto
Regnáló
Kezdete megbízás Március 29, 2010
Általános adatok
Politikai Párt Demokrata Párt
Laura Puppato ( Crocetta del Montello , február 17 1957 ), egy " vállalkozó és politikai olasz , tagja a Demokrata Párt .
A Regionális Tanács a Veneto régió 2010 óta, és a jelölt a ​​primer a vezetés a központ novemberben 2012.
Index [ elrejt ]
1 Életrajz
1,1 Politikai karrier
1.1.1 vont a vezetés a központ
2 Magánélete
3 Díjak
4 Notes
5 Külső hivatkozások
Életrajz [ szerkesztés ]

Miután megszerezte a tanári oklevelet, beiratkozott az egyetemre, ahol tanult politológiát három évre szól, de a kiesett után anyaságot . [1] egy vállalkozó a biztosítási és pénzügyi. [1]
Unió tevékenységének zajlott a National Union Biztosító szerek . [1] A kilencvenes évek kitüntette magát, mint egy aktivista, majd elnöke a WWF a Montello - Piave . [1] dolgozott Horvátországban és Boszniában támogató által érintett emberek a jugoszláv konfliktusban a 1990 - 95 . [1] volt közeli barátja Alexander Langer . [2]
Politikai karrier [ szerkesztés ]
Miután a harc, hogy megakadályozza az építési egy égetőmű erős környezeti hatás, azt javasolta 2002 jelöltként a polgármester Montebelluna egy civil listát (később által támogatott Az Olive Tree ), és megválasztották, annak ellenére, hogy a hagyományos erősségei központ város. Ő újraválasztották a szavazólapon a június 12 2007 A 52,07%-os szavazati (42,41% az első fordulóban). Rámutatott, hogy a környezet, a mobilitás és a szociális politika prioritásait saját tapasztalat, mint polgármester. [1] A hat év után az ő adminisztrációt, hogy 2008 Montebelluna kapott a család barátja díj (második hely), az Oroszlán Innovációs által része " ANCI és a Minőségi Díj of Public Administration . [3] A 2007-Puppato Amint azt Beppe Grillo , mint egy politikus, hogy szereti, és jutalmul Grillo, mint az első polgármester "ötcsillagos". [2] [3] A megbízatás polgármestere Puppato májusában fejeződtek 29, 2011.
A PD az első olyan politikai párt, amely azt nyilvántartásba vették, így Puppato definiálja a "bennszülött demokrácia". [2] [4] tagja volt az alkotmányozó nemzetgyűlés a párt 2007-ben és az illetékes bizottság az írás állapotának PD . [4] Ő az elnöke a fórumon a párt a környezetvédelmi politikát. [5]
A 2009 Puppato szaladt a Demokrata Párt választások az európai észak-keleti választókerületi és megérintette a meglepetés választás, mivel az első nem megválasztott közel 60.000 szavazattal, eredményét követően a választási, Massimo Cacciari nyilvánosan kijelentette Luigi Berlinguer a lemond az Európai Parlament és átengedi a helyét a Puppato, mivel "teljes kifejezése a regionális valóságot". [6]
A 2010 Puppato volt az egyik vezető név a PD , mint elnökének jelölt személyre vonatkozóan a Veneto régió és megkapta a támogatást a mintegy 120 helyi bizottságok [7] [8] és értelmiségiek, mint a költő Andrea Zanzotto és drámaíró Marco Paolini . [9] A koalíció központ végül is úgy döntött, mint elnökjelölt a ​​miniszter CGIA a Mestre Giuseppe Bortolussi és Puppato jelölték tanácsosa regionális ellenére nagyon negatív eredménye a Demokrata Párt a regionális Puppato részévé vált a fórumon a rekord 26 230 a kedvezmények 70 754 szavazat érkezett pártja a tartomány Treviso, és ezzel a második legtöbb szavazatot kapott tanácsos egész régió számára. [10] 2009 óta ő a vezetője a Demokrata Párt a Regionális Tanács Veneto. [11]
Vont a vezetés a központ [ szerkesztés ]
A szeptember 13, 2012 Puppato bejelentette jelöltségét a primer központban az általános választások 2013 kihívást a miniszter a PD , Pierluigi Bersani polgármestere, Firenze, Matteo Renzi , Bruno Tabacci és az elnök a Puglia régió Nichi Vendola . [ 2] A kérelmet hivatalosan be október 31-én 2012. [12]
Magánélete [ szerkesztés ]

Puppato él Montebelluna , nős, egy lánya és egy fia. [1] az a katolikus hit. [2]
Kitüntetések [ szerkesztés ]

Knight of the Order of Merit az Olasz Köztársaság"
bassza meg, most tényleg beszartam....tényleg nem marad semmi, amit szét ne csesznének, mert az eddigiek alapján a javulásban nem hiszek....

Az óvodákhoz is hozzányúlna a kormány

Az óvodai alapprogram módosítását tervezi a kormány. A javaslat kiemeli az óvodai nevelés hátránycsökkentő szerepét, és rögzíti a kiemelt figyelmet igénylő gyermekek fejlődését támogató kereteket.

hvg.hu/itthon/20121114_ovaoda_kormany
@Fabius:

"Az államosított Nemzeti RÁBAsztunk Művek fog Orbán arcú kumisztartó köcsögöket gyártani, amivel meghódítjuk a mongol belpiacot és birodalmat építünk belőle itthon. Ez azért is célszerűnek látszik, mert a mongolok csak gyengültek már annyit az évszázadok alatt, hogy a selejt köcsögök miatt nem jönnek el idáig tömegével a fogyasztóvédelem elé demonstrálni."

:DDD
ennyi, ezt ugatom én is, meg sokan mások, de úgy is minek, hisz a karaván meg csak halad....

Lehetetlen a szabályos választás 2014-ben

Kutatók szerint változtatni kell a körzeteken, mert
a matematika legyőzi az új választójogi szabályokat.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F11%2F14%2Flehetetlen_a_szabalyos_valasztas_2014-ben%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Erre már tegnap kaptál választ Fabius-tól. Most nehéz a felfogásod vagy Stefikézel esetleg az ismétlés a tudás anyja? Válassz!
öveket bekötni:

Hamarosan fontos bejelentést tesz a kormány
2012. november 14. | 15:45

Giró-Szász András kormányszóvivő sajtótájékoztatót tart 16 óra 30 perckor az Országházban Tállai Andrással, a Belügyminisztérium államtitkárával az önkormányzatok adósságának átvállalásáról. Az eseményről tudósítunk.

www.portfolio.hu/gazdasag/hamarosan_fontos_bejelentest_tesz_a_kormany.175684.html
@Secnir: komoly vívódás után megnyitottam a linket.
miután elolvastam, gyíkká változtam, és nem akar elmúlni...
@csizsikpizsik - pique takarodj!: egyrészt egyszer csak volt neki. Csak elveszett valahol. Másrészt a Waldorfot ne bántsd. Steiner Rudi sulija teljesen megfelelt arra amire tervezték :-)
@GeoCracker: URamisten, ezek barbárok!!! A láncfűrész másra kellett volna.
" Az államosított Nemzeti RÁBAsztunk Művek
fog Orbán arcú kumisztartó köcsögöket
gyártani, amivel meghódítjuk a mongol
belpiacot és birodalmat építünk belőle
itthon. Ez azért is célszerűnek látszik,
mert a mongolok csak gyengültek már
annyit az évszázadok alatt, hogy a selejt
köcsögök miatt nem jönnek el idáig
tömegével a fogyasztóvédelem elé
demonstrálni."

:-D:-D:-D:-D

Ezért a kis áthallásos izéért elnézem hogy nincs ma kép. Ha meg Dzsingiszék mégis eljönnének akkor mondom, Boldogkő vára áll még erre szalagyá Vektor. Legfeljebb majd nem fogadunk ojjan segítőkészen mi Bors ivadékok mint Bélát.
@ariel12: Igen pont erről beszélek. Tegnap Fab előadta, hogy állítólag tisztázták, hogy nem használják tovább a "rezsimváltós" dumát, erre ma egy másik fő E2014-es mondja ugyanezt. :) Úgy látszik nagyon szeretnének egy másik rezsimet a mostani helyett, és néha késztetést éreznek ennek kimondására is. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lehet fogadni még estig meglesz az államcsőd vagy megvárja a reggelt. Tállai fogja bejelenteni? Remélem ma nem ivott semmit mert szeretném ha következmény józanul érné.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sajnos Kónyának igaza lehet. A Jobbik nem képvisel semmilyen olyan értéket, amit a leváltásra készülők a magukénak vallhatnának. Hacsak nem akarnak a külföldön randalírozó és Egerben közlekedési szabályokat többszörösen megszegő Zagyva Gy. Gyulával egy platformra kerülni, és ezzel a középen és baloldalon mozgósítható szavazókat elveszíteni. Ennél még az esetleges DK együttműködés is jobb választásnak tűnik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bazmeg semmi más lovagolni valótok nincs? Fab kellett ahhoz is, hogy jobbikos képviselő kimásszon földet foglalni Rebeka után Kajászóra.
Legfeljebb Kónyára is rászól oszt jónapot.
Figyelemfelkeltő a mai napon a több, eu tagállamban zajló tüntetés. Jellemzően egyszerre több ágazati szakszervezet, nyugdíjasok és egyetemisták együttes fellépéséről szólnak a hírek. Ebből az együttes fellépésből az jön le, hogy elégedetlen embercsoportok képesek összefogni és megszervezni a tüntetéseket.Nyilvánvalóan ezeknek a szervezeteknek a vezetői elhivatottak az érdekvédelemben, kötelességüknek érzik a bennük bízók érdekérvényesítését.
A mai napon tüntetések zajlanak spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában, Görögországban és Belgiumban is.
Elgondolkodtató, hogy a mi érdekvédelmi szervezeteink nem mutatnak hajlandóságot a szervezett fellépésre, az összefogásnak nyoma sincs.
A minap az egyik kommentelő a vállalkozók hallgatásba burkolózó magatartását firtatta. A kritika jogos lenne, ha a vállalkozóknak nem lenne érdekvédelmi szervezete az Ipari és Kereskedelmi Kamara által. Mindaddig nem lehet védelemre számítaniuk, amíg az elnök a kormány belső emberének számít, és minden vállalkozókat ért sérelmet és hátrányt leseper az asztalról.Csak egy példa:400.000 ezer vállalkozónak kell új pénztárgépről gondoskodni százezres nagyságrendű összkiadás árán./kisboltok, miből?/ Mély csend és hullaszag.
A szakszervezeti vezetők egy része nyíltan vállalja a kormánnyal való együttműködést /Gaskó/, a Pedagógus Szakszervezet nemrégiben még a TV-ben nyilatkozgató vezetője kormányzati megbízást kapott.
Ezek csupán kósza példák, de érdemes elgondolkozni azon, hogy Európa lassan lángokban áll a megszorítások elleni tüntetések miatt, nálunk pedig nincs olyan erő, amely ha nem erőteljes fellépést szervezne, de legalább a hangszálait rezegtetné meg néha az elégedetlenség miatt.
@vitéz Thapóccay néma bárány: a lényeg elhalasztva:

"Az állam szerződést fog kötni az önkormányzatokkal, minden egyes önkormányzattal végigtárgyalják, és ezt követően történik meg az adósságátvállalás. Mindezt a Belügyminisztérium koordinálásával a Nemzetgazdasági Minisztérium illetve a Miniszterelnökség titkársága végzi, az Államadósság Kezelő Központ technikailag 2013. június 30-ig végzi el a lebonyolítást."
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nem nagyon akarlak elkeseríteni, de maguk a Kajászói gazdák fordultak ebben az esetben a jobbikos képviselőhöz.:) Persze nyilván csak azért mert előtte elolvasták Fab ide vágó posztját. :)
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Ne szépítsük a dolgokat. Nekem kurvára nem szívem csücske a Zagyva féle bagázs, de pld. a varjulacis patkány mentalitásnál még ez is sokkal "jobb". :(

Tudod már tettem erről említést a mai napon.

"A svábok és a felvidéki magyarok kollektív bűnösségéről beszélt egy képviselő a magyar parlamentben."

youtu.be/GQo2Au7YHCY
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tudod nem az a baj ha jobbikos vagy és a pártod meghallja a közvélemény hangját. Az a baj ha utána még hülyének is nézel minket.

Elég nehéz nem észrevenni, hogy az ominózus posztig magasról szartatok kimenni bárhova. Aztán meg nicsak dicsak, ott termett egy képviselő. Ami nem baj sőt, nem kínos sőt. Az kínos amit most csinálsz.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): +1. Gyurcsánynak volt mersze elmondani az őszödi beszédet. A Bonsai Duce kb. 1 éve adós az ő beszédével. Mert a gazdasági helyzet és tevékenységük régen megkívánná, hogy kiálljon az emberek elé és kimondja: "Elkúrtuk hölgyeim és uraim, nem kicsit nagyon. Ilyen böszmeséget előttünk még nem csinált senki. Olyan embereket helyeztünk pozíciókba, akik felkészültsége nem volt megfelelő. És az első hibájuknál ahelyett, hogy leváltottuk volna őket, újabb lehetőségeket adtunk nekik. Most kénytelen vagyok bocsánatot kérni Önöktől, és szeretném benyújtani lemondásomat, hogy egy a miénknél kompetensebb társulat próbálhassa meg az ország és az általunk tönkre vágott gazdaság rendbetételét. Köszönöm a figyelmet."

Persze ehhez nincs elég vér a pucájában, és folytatja az ámokfutást ameddig csak lehet. Sajnos az igazi baj az, hogy a környezetében és a pártjában sincs senki, aki erre figyelmeztetné.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nézd jókat szoktam röhögni Fab posztjain és veletek is lehet értelmeseket beszélgetni, amelyekből sokszor én is meríthetek. Viszont amit te írsz az már a ló másik oldala.:)
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Apró különbség még, hogy Orbánnak nem az a terve, hogy korszerűbbre reformálja a pártját és az országot, értelemszerűen a demokratikus kereteken belül, sőt, azokat megerősítve, hanem ellenkezőleg.
tervezett álamcsőd... ez a fides mafia "terve"...

tehát minden a tervek szerint RENDBEN halad...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Ez akkor lett volna pozitív ha kúrcsányi haverod nem a frakciónak mondja el zárt körben, hanem mondjuk az M1 élő műsorában. :)
@épészmérnök: "Minket mikor fog?"
Soros? Ha eleget kaszált a forint árfolyam-ingadozásán. Mit jelent az "eleget"? Ezt csak ő tudja. :D

Egyébként messze nem vagyunk a görög helyzet közelében, és ha Matolcsy teljes erőből nekifeszülne, és 2018-ig mást se csinálna, akkor is nehezen érnénk el azt a szintet. Akárki akármit is mond.
@a szív fészkei: Miket nem olvasol te! Aztán majd csodálkozol, hogy nem sikerül az arabokkal a hatalmas üzlet orvbünéknek, mert nem jönnek olyan országba ahol az emberek ezt a muszlim ellenes írót olvassák. Fatvát rád! :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor mit szólsz azokhoz a dumákhoz ahol a pártod vezetése és párttársaid származásuk, bőrszínűk és vallásuk alapján különböztetnek meg embereket? Mindemellett nem valljátok náciknak magatokat.
@ariel12: Gondolom ugyanazt mint amit mondjuk te varjúlaci szerepléséhez. :)
Hogy tisztában legyünk a nagyságrenddel, az EKB (az EU központi bankja) ezer milliárd EURÓ "lazított mennyiségileg" QE, v. LTRO becenéven futó elektronikus pénzteremtés. Ennek ez a 15 milliárd mindössze alig több, mint 1 %-a. :)
Jelenleg a magyar gazdaság túlfűtött, azaz rengeteg visszafizethetetlen hitelt helyeztek ki. :). Teljesen úgyse fognak kimenekülni a bankolás nagyon jó üzlet. Vagy ha mégis, hát lesznek bankok haza forrásból (pl. a Közgép profitjából :)))
orbanszerintavilag.blog.hu/admin/
Meddig kell még a sz@rpasszírozást hallgatni? Mikor áll elő végre valaki, aki nyíltan ki meri mondani: 100.000 ember nem tudja eltartani a tízmilliós országot? Mikor fog végre kiállni egy politikus, hogy azt mondja: a mai nyugdíjasok befizetett járuléka és az "életműve" alapján átlagos 30.000 Ft-os nyugellátásra jogosult? Jahogy a választójog állampolgári jog, így a többségbe került eltartottak megölik/elkergetik az adófizetőt?
@Fabius: Nem értelek. Nem nézed "azautentikus" médiát?
Már nem csupán azelmúltnyolcévhibás! (Ugyebár -mint az közismert- konkrétan Bajnai a hibás az elmúltnyolcévért.
már még a 4K sem támogatja (pedig eddig hogy számított rá),bár eddig a Szoldiaritással volt egy gyékényen a 4K (aki viszont az MSZP-vel dödögött együtt), most viszont egyedül Bajnai viszi a balhét, legyen az LMP stb.
Na,itt kezdek besokalni.
Ehhez képest a mi "kuszaagyunk", semmi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A sajtótájékoztatón még hozzáfűzhették volna:

"2007 végén a pénzügyminiszterrel közösen én [Bajnai] terjesztettem be a javaslatot, amely gátat vetett volna az önkormányzatok féktelen eladósodásának. Kétharmados törvénymódosítás kellett volna hozzá, de a Fidesz nem támogatta. Ellenkezőleg: hitelfelvételre biztatták polgármestereiket, sőt a pártközpontból szervezték, hogy a Fideszes vezetésű önkormányzatok devizában adósodjanak el. Ez volt az egyik oka annak, hogy 2006-tól mostanáig megduplázódott az önkormányzatok adóssága."

www.168ora.hu/itthon/bajnai-gordon-dontes-maganyarol-karaktergyilkos-praktikakrol-105661.html
@nyomasek: Hogy hogy mikor áll elő valaki?Legkésőbb majd Gordonka 2014-ben. Őneki úgyis az a betanult szövege, hogy igenis fájni fog. :)
Az MKB 3. éve veszteséges, eladják a németek. - Poszter, ettől neked vagy nekünk rosszabb lesz? Megmondták hogy a cél a bankrendszer nagyobb hányadának magyar tulajdonba vétele.

Mivel az azeri baltás gyilkos készletünk már kimerült, a kazahok nem látszanak vevőnek lelkes tesókázásra majd meghódítjuk a mongol piacot.
-Rekordszámban jegyzik a magyar állampapírt, pedig már a hozama sem magas.

Segítségükkel megmutatjuk a hanyatló nyugatnak

- Hát a 27 tagállamból 22 biza mögöttünk maradt ktgvetési fegyelemben.
A legjobban az tetszik, mikor 20 éve nyugállományban "szenvedő" kommunista rendőrtiszt osztja az észt a többkulcsos adó helyességéről. Az a rendőr aki gumibottal jutalmazta a Batthyány-mécsesnél március 15-én megjelenteket.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Mesélek
neked valamit, hogy észhez térj. Az eladott bank nem magyar kézbe fog kerülni, ugyanis kopasz p.csa meleg málé, nem oszt nem szoroz.
Megy majd a tőkeerősebb nemzetközi bankhoz, de nem ám a magyar érdekeltséghez, mert az nem tudja megfizetni.
@Kowalski, helyzetjelentést!: én [Bajnai] terjesztettem be a javaslatot, amely gátat vetett volna az önkormányzatok féktelen eladósodásának. Kétharmados törvénymódosítás kellett volna hozzá, de a Fidesz nem támogatta.

- Te mindent beszopsz? Kinek volt parlamenti többsége? A fidesznek? Nem kellettek hozzá, ennyi.
@CSENDES: Köszönöm az érvekkel és tényekkel alátámasztott véleményedet.

Mellesleg ha nem magyar kézbe kerül, attól nekünk rosszabb lesz? Mert a poszt így próbálja eladni.
Gondoltam, beadnám az igényemet szlovák, román, cseh, lengyel, német vagy akármilyen állampolgárságra.
Csak találok valahol a családfában valami jó kis sváb-tót-zsidót...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gordonka ígéreteit olvasva, kb. annyi jött le, hogy visszaállítja a demokráciát, oszt ezzel egyidőben hama-hama felvesz némi kölcsönt az IMF-től. Komoly program, kb. olyan szint, mint az egyszerű prolié, ha nem elég a fizu a nyári üdülésre, fel kell venni a jelzáloghitelt, oszt mehetünk havajozni. Sok sikert!
És akkor hogy fog menekülni, amikor kb 5 hónap múlva Matolcsy távozik a miniszteri székből és BEÜL MNB ELNÖKNEK!
Kósa Lajos diploma nélküli közgazdász meg nem tud osztani-szorozni, és egy kezén számol az ujjaival: www.vagy.hu/tartalom/cikk/3301_kosa_matek_egy_kezen_szamol
@Szevasztok: Fő a pozitív gondolkodás. Onnantól nem gazd-i miniszter.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Hajj, nem sok fogalmad lehet a parlament működéséről. Bizonyos törvénymódosításokhoz szupertöbbség (kétharmad) kell, az meg nem volt a szociknak...
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Te undorító bibasz, látom, ennyire telt, amikor nicket találtál ki.

Ne hazudozz.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Szerintem rosszabb lesz, de ki vagyok én, hogy kuszaagyat felülbíráljam?
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Mondjuk jó dolog, hogy 2012. 06. hó óta aggódsz a helyzetért.
Na érkeznek a mai napra kijelölt trollok. :-)
@King of Shadows: Igazad van, és ez az eset pont ilyen volt, benéztem.

Persze ettől nagyon hülye érv az eladósodást az önkorikra kenni, mert a parlament(ktgvetési tv) mondja meg az önkoriknak hogy mennyi pénzt kapnak és mik a feladataik, és nem fordítva. Azt pedig az mszp nyilván a fideszes önkorik megszivatására alakította, a feladatok pedig változatlanok voltak.
Ez egyszerű parasztvakítás. Egy tökig eladósodott országban mit keresne a spekulatív tőke?

Na ja. Ennyit vontak ki, ennyi az IMF hitel, hurrá, nem kellene felvennünk, mekkora hülye ez a Matolcsy. Hű-ha, milyen gazdagok lennénk, ha mondjuk Bajnai lenne. Ezt a baromságot.

Vissza fog az jönni, abban a pillanatban, ahogy az adósságok kezdenek lecsengeni, olyan 5 év múlva. Persze remélhetőleg akkor már valóban lesz komolyabb bankfelügyelet is.
@Kowalski, helyzetjelentést!: @CSENDES:

Szerintem irkáljatok egymásnak, vagy reagáljatok érdemben.
Arról már kevesebb szó esik, hogy milyen 14 mrd eurót visznek el a bankok?

Amit profitot itt csináltak a bőrötökből, idióták.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Te nagyon nyomott vonalon közelíted meg a kérdést. Olvasd el a HATÓSÁGI JELENTÉSEKET EBBEN A TÉMÁBAN, MIÉRT IS ALAKULT KI EZ AZ ELADÓSODOTTSÁG,HOGYAN FEKTETTÉK AZ ÖNKORMÁNYZATOK A KÖNNYEN FELVETT DEVIZAHITELEKET A FT-ALAPÚ KÖTVÉNY, RÉSZVÉNY PIACBA, S MI OKOZTA A BUKÁST. S AKKOR NEM TŰNSZ MAJD OLYAN TÁJÉKOZATLANNAK,HOGY FINOMAN FEJEZZEM KI.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: SZERINTEM ÉRDEMBEN REAGÁLTAM, DE PRÓBÁLJ KIHOZNI A SODROMBÓL...
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Na ugye. :)

A költségvetés (kv.) csak azokat a feladatokat határozza meg, amiket az önkoriknak mindenféleképp el kell látniuk, de ezen felül van mozgásterük. Például azt nem a kv. írta elő, hogy állítsanak szobrot, vagy építsenek uszodát...

És a kv. minden önkorira egyformán vonatkozik, a szocikra is. És nem is minden Fideszes polg. mester adósodott el...
Újjé most olvasom Bajnaiék pontjai között mindjárt az elsőt:

"Meg kell vallanunk a rendszerváltás bűneit"

A múlt lezárásához elengedhetetlen, hogy mindannyian szembenézzünk saját szerepünkkel is az elmúlt 22 év, a mostani kormányzati ciklus és az azt megelőző 8 év alakulásában.

Mindannyiunknak el kell készítenünk az elmúlt időszak személyes leltárját: le kell vonnunk a rendszerváltozás utáni első negyedszázad tanulságait, be kell ismernünk a hibáit és meg kell vallanunk a bűneit is!"

Hát ez szuper. Remélem lesz majd valami nyilvános elhatárolódás és önvizsgálat mint Rajk kivégzése után. Még egy költői kérdés.

Ha a bűnösség fennáll és ők is beismerik, azt a jogállamokban nem a jogos büntetés szokta követni? Nagy lelkesen annak is alávetik majd magukat a gengszterváltó "urak"?? :) (fidesz is)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ugye milyen klassz? A jobbiknak nem sikerült szembenéznie a szélsőjobb tetteivel kishazánkban. Úgyhogy szerintem nem pont egy jobbikosnak kellene ezt felhozni.
Amúgy a 22 évben a jobbik is benne van, a maga bomlasztó, randalírozó, fidesz polgári körös múltjával...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Most akkor csupán néhány kérdést vetek fel:
Bajnai Gordon,aki 1968-banszületett, mennyiben felelős a Rajk-per ügyében?

Csak azért, mert én jómamgam1965-ben születtem? Lássam mennyiben vagyok felelős az előttem születettek miatt, azok cselekedeteiért, oly módon, hogy sem szüleim, sem magam nem voltam kommunista (sem szervezetileg,sem eszmeileg).

halljuk,mi ennek a korosztálynak a bűne?
Úgy, hogy esti iskolába jártam, a cégem erőszakos oktatási politikája kapcsán (amit egyébként becsülök azóta is).
@Fabius: Hát szabad így beszélni egy jegybank elnök jelöltről?! Ejnye már, hiszen alig-alig kúrt el ez a jó ember valamit. :D
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Az önkorinak joga van hitelfelvétellel finanszíroznia magát cukor falat. Olvasd el újra a törvényt, igaz hosszú, és krisz-kraszos, nem úgy mint az ábrás könyved amiből veszed, de bezony benne van. Ahogy az is, hogy kötvényt bocsásson ki :D
Az önkormányzatnak is joga van ugyanolyan seggfej módon devizában eladósodni, mint millió honfitársunknak. Egyesek meg is tették. Mert óccó volt, és könnyebb, mint az okot megkeresni, szüntetni. De jéééé, nézz oda, hát a legnagyobb ilyen adósok csak nem fideszesek?! Mik vannak, döbbenet, nem?
@CSENDES: Ne nagybetüzz, pls. A hatósági jelentéseket meg gondolom becsatolod, ha már hivatkozol valamire.
Nocsak, narancs droidok, meg volt az eligazítás ezek szerint, látom Angyalunk is rápörgött ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ki mondta hogy nincs joga? Ki határozza meg az önkori jogait, tesó?
@CSENDES: Éééén el sem tudom képzelni róluk, hogy lennének bűneik. Hová gondolsz??? Látod épp azt mesélem, hogy ők mondják magukról, hogy voltak hibáik és bűneik, amelyeket "be kell ismerniük és meg kell vallaniuk." :))

Vagy lehet, hogy ez is csak egy választási kampánylózung mint a többi???
Hűű, kivonul a tőke, jaj :)
2010 előtt nem vonult ki, 'oszt láttuk, hogy mire mentünk vele.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Figy. Ne beszéljünk mellé. Mind a ketten tudjuk, hogy utálsz minket mint a szart, de tedd a szívedre a kezed.

Ha tényleg csak annyi problémája lenne az országnak, hogy 2 éve ott vagyunk a parlamentben, vagy, hogy Novák és Zagyva hülyeségeket beszélhet, azt hiszem mindenki boldog lenne szerte szép hazánkban.:)
HURRÁ! GYŐZTÜNK!
Megint...
285 fölött az €...

Éljen a Párt!
Zseniális Matolcsy!
Csak a Fidesz!
Feritél, Tündérország... Pekidzs.

Olyan jó nekünk, hogy még soha nem volt ilyen jó!

"A német FAZ arról cikkez nem egész egy év alatt 14 milliárd eurót vontak ki a bankok a magyar bankrendszerből. Ha a szám önmagában nem sokat mond a nagyságrend szemléltetése kedvéért tegyünk mellé egy másikat: Magyarország 15 milliárd eurós hitelt kért az IMF-től. Az Orbán kormány kommunikációja szerint ennyi kéne "védőhálóként" a gazdaság köré."

Van olyan csökkent képességű bolsevik elvtárs, aki nem érti?
Illetve a végén inkább felkiáltó jel. :)
@King of Shadows: És a kv. minden önkorira egyformán vonatkozik, a szocikra is. És nem is minden Fideszes polg. mester adósodott el...

- Naná, de nem csak normatív támogatást kap az önkori hanem mindenféle célpénzt, projektpénzt stb. Persze utóbbit csak ha szoci. Nyilván nem fog a szoci ogy. pénzt adni a fidesz önkorinak csak amennyit muszáj, mert az az érdeke hogy szoci önkori legyen.
Ez még a Varánusz színvonalához képest is a béka segge alá sikerült.

A BLB nem azért adja el az MKB-t, mert voltak veszteségei, hanem mert az anyabank állami támogatást kapott, és az EU ezt szabta neki feltételül.

A magyar gazdaság túlhitelezett állapota pedig 2008 óta kezd visszaállni a "deleverge" keretében valami normális szintre, persze, hogy a finánctőke máshová vonul profitért, ha itt kevesebben akarnak hitelt felvenni, és az állam is megfordult a szakadékba rohanás útján, és kezd kilábalni az adósságcsapdából.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Tesó? Hű cukorfalat, de összemelegedtünk.
Hozzászólásod elárulta, hogy nem ismered eléggé ezt a kört, de van egy sor jogszabály. Önkormányzati, tőkepiaci ami így eszembe jut.
@a szív fészkei:
Jessz! -:D
Ha már dalszöveggel éltél, nekem van egy átköltésem, jellemzendő az általam igen nem tisztelt táltost. De azt nem osztom meg, mert félreérthetetlen párhuzamokat tartalmaz Attila, a politika és a nemi élet összefüggéseiben.
Bevallom őszintén, nekem ez az értékelése tetszett kétség kívül a legjobban:
„És akkor van ez a lószar, amire ráírják hogy pénz, az sokat ér. Na ennek lesz vége, és attól vannak annyira megvadulva, hogy tudják, hogy ez így van.”
Túllépvén a személyes antiszimpátia küszöbén, egy volt munkatársam aki zenész, és ismeri a Pempős Pistai mélységekbe (lájk Rudolf Peti!) süllyedt mulatós rokk zene fenegyerekét, aszondta:
„Ő egy aranyos gyerek, tényleg közvetlen, kedves mindenkivel. De tíz forintért elhajtana egy sánta poloskát Budapesttől Miskolcig.” Na, ennek fényében értékelem a fenti beszólását Attilának. Pusztán a volt munkatársamat idéztem (nem egy füllentős típus), nem állítottam semmit, véleményem sincs, nem is létezem. Ezt a kommentet valaki más írta helyettem, engem ne baszogassanak perrel a heavy sánánánáj műfaj koronázatlan királyának jogi képviselői. Vigyázni kell mostanában, mert nem csak Zuglóban nem bírják a kritikát.
brühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Van egy sor jogszabály, ahogy mondod. És a jogszabályt ki hozta?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most miért vagy meglepődve?! Kb most törlesztenek a devizások, nehogy már akkor legyen olcsó a frank vagy az ójró. Milyen vagy már, hát szegény csányira nem is gondolsz?!:D
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: és fordítva. Ez egy mocskos kis játszma, és mi isszuk meg a levét.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "profitot itt csináltak a bőrötökből, idióták"

Mutatnál nekem egy bankot, amelyik nem a profitot hajtja, hanem szeretetszolgálatként működik? Kretén.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: emlékszel a 2006-2010 közti parlament összetételére? Egy kétharmados törvényt nem lehetett megszavazni fideszes képviselők támogatása nélkül. Tudod, a sima többség ahhoz kevés, hogy 66%-os igen arányt hozzon ki...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ahogy mondod.
A jobbik O. Viktor nagykorú és társai Polgári Köreiben született.
Úgy is működik.
Ott vannak mindenhol síppal dobbal nádihegedűvel, kivéve a fides rendezvényeket.
Kritizálnak is mindenkit, de O. Viktor nagykorú és társai ámokfutásán csak Törökgábor-stílusban filozofálgatnak.
@Blogger Géza: "Ez még a Varánusz színvonalához képest is a béka segge alá sikerült."

Tanítsál minket, mester.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerinted a szélsőjobb parlamenti jelenléte valaha a legkisebb baj jele egy országban?! Pláne, a tiszaeszlári vérvádazás, masírozás, uszítás?! Szerinted ez egy közösségben valaha is a legkisebb baj lehet?!
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Persze, ez természetes. De akkor meg egy Fideszes önkorinak nem kellene hülyeségekre szórnia a pénzt, és teljesen eladósítania magát. Kivárhatja, amíg az ő pártja kerül kormányra, és akkor majd ő kapja a "hátszelet".
@Önnek megyünk: akkor egy pénzügyi világválság volt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tán meg kéne szüntetni az okokat, amik ezt kiváltják, nem?
@aranyhorcsog: Azért olyan cukin adják az ellenzékit, nem igaz? Időnként eszükbe jut, de ha valahol ellenzéki tüntetés van, valahogy mindig ellentüntetnek. Lehet hogy ennyire komolyan veszik az ellenzéki létet? Hogy nekik kell lenni az ellenzék ellenzéke?!:D
Nattyon faca, nattyon szép...
No, nem gond, majd fizetünk, megint...

Illetve, akik állampapírba tették a pénzüket, mennyire látják biztosnak?

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/mit_okozna_az_allampapirpiacnak_a_tranzakcios_illetek.175692.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Mariann19: "Ezek csupán kósza példák, de érdemes elgondolkozni azon, hogy Európa lassan lángokban áll a megszorítások elleni tüntetések miatt, nálunk pedig nincs olyan erő, amely ha nem erőteljes fellépést szervezne, de legalább a hangszálait rezegtetné meg néha az elégedetlenség miatt. "

Csalódott vagy, pici lány? Talán akkor el kéne gondolkodni, hogy mely kormányoknak sikerült az elmúlt 2,5 évben jobban a válságkezelés, a magyarnak, avagy a görögnek és a többieknek, akik ellen tömegesen megmozdulnak?
@Mystes: Talán azt hiszed, hogy az ilyen eszméknek valós okok kellenek? Talán azt hiszed, hogy ha a so called okokat megszünteted, akkor majd a gárda feloszlatja magát a jobbikkal együtt, és örömtáncot járnak egy ledöntött turulszobor előtt és árpádsávos zászlót égetnek?!
Te tényleg ennyire naiv vagy?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem tudtad, hogy a Fidesz kétharmadot és a jobbik parlamenti jelenlétét is kúrcsánynak és a szocik "remekbe szabott" kormányzásának köszönheted??

Én is sokkal inkább örülnék, ha nem kellett volna jobbik szavazóvá válnom. Mélyebb összefüggések pedig alább TGM-től. :)

youtu.be/6gSx5pJAZm4
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "Korrekt."

Miért itt toljátok egymásnak? Nem tudjátok egymással megdumálni a pártközpontban?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: X-D LOL!
Hát nem a Mikulás?
Jajj de naivak vagyunk, Elli Vízjel!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Én is sokkal inkább örülnék, ha nem kellett volna jobbik szavazóvá válnom."

Nem kötelező hülyének lenni (az más, ha valaki annak születik). Majd másokat okolni érte. Különben miért itt sírsz, egy libsibolsi blogon? Hülye vagy?
@Blogger Géza:
Vicces gyerek vagy te... :))
KOMOLYAN!

"mely kormányoknak sikerült az elmúlt 2,5 évben jobban a válságkezelés, a magyarnak, avagy a görögnek"

Sikertörténet mindegyik!

Ezért fizetnek téged, vagy önként vagy demagóg ecceri???
Ez még tőled is szánalmas volt!
A németek is és mindenki tök hülye, hogy nem ismerték fel EZT a hihetetlenül sikeres válságkezelést ami itt zajlik!
Gézuka, nem kéne, a kocsmádban, ott megetetheted ezt a szar dumát!
Nem lehetne, hogy a tőke maradjon és Matolcsyt vonják ki az országból? De még azelőtt, hogy az MNB-t is teljesen leamortizálná.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tán meg kéne oldani azokat a valós problémákat, amikre csak ők hívják fel a figyelmet!
a Kövér házelnökök a halálom !
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: TGM-et tudod miért kedvelem?

Mert ha bal lábbal kel fel, akkor leírja, hogy miért jó a diktatúra.
ÉS meg is indokolja!
És szabályosan.
@aranyhorcsog:"akkor egy pénzügyi világválság volt."
1990 és 2010 között folyamatosan, jól van... Csak mert 2010-ig nem voltak ilyen jellegű problémák, és bizony 2008 előtt sem volt rózsás a helyzet...

20 éve azt harsogja mindenki, hogy ha a banknak jól megy, az nekem is jó. De ezt se 2008 előtt, de 2008 után nem vettük észre. Igazából folyamatosan romlott a helyzet, nem, hogy javult volna.

Egyébként most is válság van, és a mainstreem vélemény szerint ez rohadtul nem játszik szerepet semmiben, minden csak a kormány hibái miatt van. Szóval már csak ezért sem elfogadható a válságra való hivatkozás
@Blogger Géza: Akkor mi volt az a benyögés, hogy a kajmá... (izé, bankok!) felrúgták a kormánnyal kötött megállapodást, mert nem hiteleznek? Most hitelezzenek, vagy ne?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Megsúgok egy titkot, ha akarod, akkor pénzért továbbadhatod. Nem kötelező valamivé válnod. Te döntöd el, mi leszel, kire szavazol. Ne a jobbikot hibáztasd a saját választásaidért. Ők csak egy lehetőség, de a választás szabad és a tiéd.
Jut eszembe, olyan szépen is mondták ezt...
De tényleg, megható...

"Döbbenettel tölt el bennünket, hogy a hibás gazdaságpolitika árát a szegények adójával, az infláció felpörgetésével akarja a kormány és a vele összefonódott liberális-szocialista pénzügyi-gazdasági elit megfizettetni.

Ennek érdekében a pénz stabilitásán a törvény által rendelt módon őrködő jegybankra nyomást gyakorolnak, annak elnöke ellen naponta megújuló politikai támadásokat intéznek. Azért teszik mindezt, hogy rávegyék arra, (...) hogy mesterséges eszközökkel rontsa a forintot, és leértékelje azt. (...) E nehéz időkben sem tagadhatjuk meg, hogy a független Magyar Nemzeti Bank egyenlő a demokráciával. El a kezekkel a Magyar Nemzeti Banktól, el a kezekkel a nemzeti bank elnökétől, el a kezekkel a demokráciától, le a pénzrontással!

(Magyar Nemzet, 2003. január 22.) Az aláírók között:
Boros Imre, Fricz Tamás,Hende Csaba,
Wittner Mária, Rákai Philip,
Szalai Annamária, Szűrös Mátyás,
Vona Gábor"
@Mystes: Tán csak nem arra gondolsz, amiről mindenki tud, mindenki tudomásul vett, és mindenki a megoldáson agyal, kivéve a jobbikot aki csak üvölt mint egy értelmifogyatékos, hogy cigány, zsidó, nézd mama fütyim van?!
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "Megmondták hogy a cél a bankrendszer nagyobb hányadának magyar tulajdonba vétele."

Azt akarod, mondani, hogy akkor jobb lesz, ha a bőrünkről lehúzott profitot magyar bankárok viszik el? Ergo, a magyar bank nyúzhat bennünket, a külföldi meg nem, szakértő úr?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem is tudom, a te logikád mentén haladva, a '45 utáni orosz megszállást kinek köszönhetjük akkor?

Eccerieknek nől a gaz...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az ott csak nem vona gábor?! Most meg vagyok döbbenve.:D:D
Mizu? Mit szólsz, kuszaszemből lehet jegybank elnök lesz?! De jó lesz nekünk.:D
@aranyhorcsog: :D Komolyan már, nem értem. Mint a dedóban. Ha állampolgári ismereteket akar tanulni, legalább fizessen, nem igaz?:D Ingyen, hogy ki milyen jogszabályt alkot. Ezt még angyal 2 éves lánya is tudja.
@Mariann19: "Elgondolkodtató, hogy a mi érdekvédelmi szervezeteink nem mutatnak hajlandóságot a szervezett fellépésre, az összefogásnak nyoma sincs."

Nem arról volt szó, hogy az új törvények érelmében nem nagyon van mód "törvényesen" a sztrájk jogok érvényesítésére? Valamint nem nyirbálták le teljesen a szakszervezetek jogait is?

Persze valós érdekvédelmet ez nem tántorítaná el, de olyan itt sosem volt. :(
@hazug fidesznyik:
Az attól függ! Ha narancsbolsevik NEMoligarcha, akkor igen!
Ha rohadék, mocsok libsibolsi bankárkormánybérenc, akkor nem!
Ezt sem érted??? Komolyan!! Beszarás, hogy ennyire nem NER kompatibilisen is lehet élni... :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát azért hangyányi különbség van közöttük még ha te nem is látod. Azt mindenesetre neked főleg tudnod kell hogy a Jobbik a fityisz csicskása. Emellett én téged normális jobbikos hívőnek tartalak akit érdemes elolvasni. Pedig a legtöbbször nem értek veled egyet, de abból is tanul, hall az ember.
Na ezek elmentek értekezletet tartani, mert belefostunk a levesükbe.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ahogy a kommentjeid stílusát nézem, meglehetősen agresszív. Te is jobbikos vagy?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " a jobbikot aki csak üvölt mint egy értelmifogyatékos, hogy cigány, zsidó, nézd mama fütyim van?!"

Tudom, hogy neked ennyi a jobbik, de ha ez így lenne én sem szavaztam volna rájuk. Te is pontosan tudod, hogy sokkal több van bennünk de hát a ti oldalatokon ezzel nem polcorrect foglalkozni.

Másrészt a gengszterváltás utóbbi 2 évtizedében mélyen benne vannak azok is akik most Bajnait előretolva akarnak ismét a hatalom közelébe kerülni. Nekem már ők is épp eleget "bizonyítottak" és nem kérek belőlük.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha viktor engedélyt ad rá, mert úgy hasznosabb, mint élve.:D
@Blogger Géza: A görögöknek, egyértelmű. Nekik még ott a valós lehetőség, és tény, hogy kívülről finanszírozzák. Míg nálunk még az sincs. Pedig mi jobban állunk a görögöknél. Amennyire mi tudjuk.
@Mystes: Jaja. Csekk az echte jobbikos. :)
@kirsten:
Jajj, te olyan kis izé tudsz lenni! Ilyen mondani! :)
A Századvég kutatása kimutatta, hogy a szélsőségesek (csak nem a jobbikra gondoltak) Bajnait támogatják inkább! :DD Hőőőő... :)
A jobbik és a fidesznyik bolsi párt közt ÁLLÍTÓLAG nincs átjárás... Hőőőő... HIHETŐ!
Ráadásul ezt valaki röhögés nélkül is ki tudta mondani? :))
Olyan szép is a seggnyaló sajtó, persze a hitelessége után csak!
@Blogger Géza: gejza gejza ,nem a kormány sikeres,hanem még sok a hozzád hasonló birka
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gabriel, az elvtársad sérteget, és jobbikosnak néz. Kérlek, az ő adatait tettesd ki a kurucra, mert felháborító, hogy holmi jött ment demokratákat, urambocsá' liberálist jobbikosnak nézzenek.:D
@Mystes: Nem vagyok agresszív, csak éhes, mert még nincs kész a vacsorám. Jobbikos pláne nem, mert akkor én kérdeztem volna tőled azokat, nem pedig fordítva.:D
@King of Shadows: De akkor meg egy Fideszes önkorinak nem kellene hülyeségekre szórnia a pénzt, és teljesen eladósítania magát.

Hát ez nem így müködik, a fideszes önkori nem fog azért választást veszteni, mert ő nem állít szobrot v. más cirkuszt. Akkor inkább eladósodik. A felelős az aki megengedi hogy az önkori csak úgy hitelt vegyen fel.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem értesz TE ehhez! :))
Mi belülről, állampapírral és külső piaci alapú hitelekkel, 7-9% között simán kifinanszírozzuk!
Persze az agyhalott szakaszt - és a kevésbé agyhalott Gábrist sem - hallom aggódni mostanság, hogy ezt majd miből fogjuk később visszafizetni. NEM LESZ GOND?
A 3-4%-os, jelenleg visszafizetendő pénzekért óriási visszamutogatás van, ezért majd akkor ŐK fognak háborogni?
Vagy nem is értik?
Akkor az komoly szegénységi bizonyítvány! :(
@hazug fidesznyik: Azt akarod, mondani, hogy akkor jobb lesz, ha a bőrünkről lehúzott profitot magyar bankárok viszik el? Ergo, a magyar bank nyúzhat bennünket, a külföldi meg nem, szakértő úr?

Neked vérprolinak sosem lesz jó de aki tanul/dolgozik annak jobb lesz tőle, igen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Láttad Boli idézetét, vona gábor is benne volt vastagon a 20 évben. Akkor miről beszélünk?! Miről beszélsz?! Ráadásul bevallom, hogy nem értem mi ez az elmúlt 8-10-12-16-20-22 év mánia egyeseknél. Nem inkább előre kellene menni, mint hátra tekingetni, meg gruppen sírást tartani x év távlatából mit kellett volna másképp?! Elbasztuk, de nem tanulunk belőle, mert egyelőre bőgünk, mintha az bármin változtatna. Ráadásul egy olyan nép esetében akik kifejezetten rühellnek szembenézni őszintén azzal ami akár 1 nappal azelőtt volt, nemhogy 22 év. Meg ami időt arra elsz@runk, az nem jön vissza, pedig addig dolgozhatnánk a megoldáson. Ha majd tényleg az lesz a legnagyobb gondunk, hogy ezen filózzunk, filózzunk. De ne ezzel kelljen már foglalkozni.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én meg csak rá szerettem volna mutatni, hogy van egy sajátos demokrata/liberális agresszivitás, ami semmivel sem kevésbé virulens, mint a jobbikos - csak másfajta.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: 7-9%?! Ajajajajajaj. Akkor azért gyengítik a forintot. 7%-on nem fognak állampolgárságot venni, az nem jó biznisz.:D
Nem szegénységi bizonyítvány lesz, hanem 2006 2.0. Mert csak nem fogják hagyni, hogy őket hibáztassák?!
@Mystes: Kérlek még nem láttál agresszívet, ha szerinted én az vagyok. Kérdezd meg Gabrielt, milyen az amikor még rosszabb kedvem van, és vele foglalkozom.
Én szelíd vagyok, mint a galamb.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Nekem már ők is épp eleget "bizonyítottak" és nem kérek belőlük."

Igen, és kit érdekel, hogy te nem kérsz belőlük? Saját egyéni szoc. prob.
Kérj olyat, ami neked jó.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: s mi a helyzet az LMP-vel? ők nem tolják Bajnai szekerét, és az elmúlt 22 évért is körülményes volna rájuk testálni a felelősséget
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Először is, ha megpróbálták volna megakadályozni, az úgy jött volna le, mintha a szoci kormány csak azért is meg akarná szállni az önkorikat, annak ellenére is, hogy vesztett a választásokon.
Másodszor: a Fidesz szavazatai nélkül az kivitelezhetetlen volt. A szocik megpróbálták...
Harmadszor: itt vagyunk mi, a III. kerület. Nálunk '06-ig Tarlós volt a polgármester, utána meg egy KDNP-s. Itt nem épült mindenféle látványos hülyeség, és nem is vagyunk eladósodva. Ennek ellenére sosem volt szoci polgármesterünk...
@Orbán Diktor:
Akkor cigánypecsenyét rendel...

@Pantagruel:
Finnyás, no... Mit nem értesz, kis kekec? :D
Illetve nem ismered a választ? Szadesz 2.0 az TE!
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "Neked vérprolinak sosem lesz jó de aki tanul/dolgozik annak jobb lesz tőle, igen."

Honnan veszed, hogy vérproli vagyok, te tahó? Elárulom neked, hogy inkább lennék kukás, mint fizetett seggnyaló Orbán-tálib. Azt meg én döntöm el, hogy melyik bank nyúzzon! Speciel már átpártoltam külföldi bankhoz, mert olcsóbb hitelt adott, mint Csányi elvtárs bankja. Ennyi, oszt szard össze magad.
@Orbán Diktor: "Igen, és kit érdekel, hogy te nem kérsz belőlük? Saját egyéni szoc. prob."

Gondolom ugyanúgy mint, ahogy az meg a te egyéni szoc. problémád, hogy pld. nem kérsz a jobbik javaslataiból.:)
@Blogger Géza: Ezek a tüntetések nemcsak a kormányok ellen szólnak, hanem az európai általános tünet ellen is, mely végig söpör az államokon. Te pedig pici fiú próbálj makroban is elmélkedni, főleg gondolkozni.
@King of Shadows: Fidesz szavazatai nélkül az kivitelezhetetlen volt. A szocik megpróbálták...

- Arra gondolok aki eredetileg lehetővé tette ezt, a devizahitelek felvételét önkoriknak, nem a módosítóról beszélek, az már eső után köpönyeg.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A "Vona is benne volt az elmúlt 22 évben" arra inkább nem is reagálok. Betudom a hét viccének a részedről.:) Kommented többi részével még egyet is tudok érteni. :)
@Orbán Diktor: Elárulom neked, hogy inkább lennék kukás, mint fizetett seggnyaló Orbán-tálib.

-erre minden adottságod megvan.

Azt meg én döntöm el, hogy melyik bank nyúzzon!

-nem, nem döntöd el hisz külföldi a 90% de ha Orbánék jól dolgoznak ez változik majd.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja és tudod én is csak mozgok az afgán és a pakisztáni határ között nem tudva igazán, hogy hová tartozok. :) Segíts kérlek, hogy végre igaz baloldali emberré válhassak.
@komplikato:"Persze valós érdekvédelmet ez nem tántorítaná el.."
A szakszervezeti jogokat valóban megtépázták, de meg kéne találniuk a módját az érdekvédelemnek, mert a tárgyalások, mint látjuk nem vezetnek eredményre. Azért fizetik őket kiemelt jövedelemmel.
Az Ipari és Kereskedelmi Kamarákra nem vonatkozik a sztrájkjog korlátozás, mégsem hajlandók fellépni az érdekek védelmében.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Gondolom ugyanúgy mint, ahogy az meg a te egyéni szoc. problémád, hogy pld. nem kérsz a jobbik javaslataiból.:)"

Vicces vagy faszikám, de én nem mentem közétek igét hirdetni, te meg állandóan itt baszod a rezet. Most vagy hülye vagy, vagy fizetnek érte. Én az elsőre tippelnék...
@Mariann19: Friss élményem Parragh előadás meghallgatása.

Maga szerint legfőbb érdeme a szakképzés átalakítása.
A banki források kivonása az ő grafikonja szerint gyalázatosabb, mint ami sajtóban megjelenik, tényleg látványos, egyébként 2009 óta tart.

Amúgy a takszövöké a jövő szerinte, és minden a legjobb úton halad.
A honlapjukon állítólag rajta van az előadás.
tanulságos, s alátámasztja hozzászólásodat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem értetlenkedek, hanem kíváncsiskodok :)

persze, ha ennyi, hogy LMP = SzDSz 2.0, Jobbik = MIÉP 2.0, akkor nem jutok előbbre
@Orbán Diktor:
Ilyent mondani! :|
De komolyan, olyan izé vagy TE IS! :|
Nem röhögök... Tényleg... :(
A Bajnait visszasíró naívak kedvéért írom, a megszorítások már akkor elkezdődtek, amikor ez a tőke bejött.
@King of Shadows:
A vízközel rendben van, magam is olvastam olyan tanulmányt, amely szerint a mi őseink az ős óceánból másztak ki.
A törzsfejlődés hosszú és rögös útján, távozott a víz a homo sapiens fejéből, eltekintve néhány kivételtől.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Szerintem azt még Megyó és a Fidesz csinálta. Az előbbinek sem volt kétharmada, tehát kellett hozzá a Fidesz is...
@Pantagruel:
Ugye??? Azért csak figyelsz... :))
Tanulunk itt rendesen!
@Mariann19: Ja és még EU zászlót is égettek több helyen, pld. Belgiumban. Szörnyű, hogy mindenki benácul már. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Kávézás szombaton stornózva, kedd vagy szerda lesz.
Boli többet nem harangozok be semmit, ha arra kóválygok csörgetlek.
@Habakuk999:
Most miért mondasz neki ilyent? :)
Azért, mert imádják az államosításosdis játékot a narancsbolsikkal együtt?
Ne legyenek előítéleteid!
Állami gondoskodás, állami belevaúú minden szinten, állami ... lófütty minden magyar seggbe!
@Orbán Diktor: Te is vicces vagy. Az még nem tűnt fel, hogyha itt vagyok akkor én is ugyanúgy megkapom a ti igehirdetéseiteket???
A különbség csak annyi, hogy én nem rinyálok miatta. :)
@Habakuk999:
Teljesen olyanná válsz, mint Csekk és Fabius!
EZ nem dicséret! :D
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "nem döntöd el hisz külföldi a 90% de ha Orbánék jól dolgoznak ez változik majd"

Az előbb írtam, hogy átnyergeltem idegen bankhoz, te idióta. Tehát már eldöntöttem két éve. Talán majd kötelezni fogtok, hogy visszamenjek Csányi elvtárshoz?
És mit gondolsz,hogy a pénzvilág megtűri még két évig a vezéredet? Ha valahol nagyon fent eldöntik, hogy a felcsúti rémnek mennie kell, akkor 66 békamenet sem menti meg...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az ideológiája kommunista.
A gazdaságpolitikája kommunista.
Kedvenc államberendezkedése kommunista.

Amúgy meg hívő. Kommunista.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem rajtam múlik. Úgy gondoltam kellemeset a hasznossal, lett volna egy nyugis hétvégém kinn, de hétfőn nem tudunk aláírni, négy napig meg nem érek rá szórakozni.

Telefonálok, csak nem tudom, mikor.
@Orbán Diktor: Nyilván. Ezért vitték el a pénzüket is, mert nagyon fent eldöntötték hogy félnek tőle.

Te odaviszed a pénzed ahova akarod, demokrácia van és szabad bankválasztás.
@Habakuk999:
Ami kommunistának látszik, kommunista ideológiával, kommunista gazdaságpolitikával, kommunista államstruktúrával, azt miért nevezed te kommunistának?? :) Sértő...
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "Arról már kevesebb szó esik, hogy milyen 14 mrd eurót visznek el a bankok?
Amit profitot itt csináltak a bőrötökből, idióták."

Azért van önbizalmad, hogy ilye szintű közgazdasági tudással hozzászólsz...
Most elmagyarázom azt, amit közgáz szakközép első félévében tanítanak: a bankok forrást gyűjtenek és azt kihelyezik. Ez utóbbi a hitel. Ez a 14 Mrd nem nyereség, te nagyon szerencsétlen, hanem az itt begyűjtött forrás, amit nem a magyar gazdaságba fognak visszapumpálni hitel formájában, hanem a szlovákba, vagy a lengyelbe, vagy a németbe. Ahogy Széchenyi is megírta: a gazdaságban a legfontosabb a hitel, hogy a nyomorult kis magyar vállalkozó tudjon árukészletet venni, meg beruházni. Ha a bank nem kap hitelt akkor becsődöl. Szerinted miért van csúcson a becsődölt cégek száma kb 1 éve? Fel kéne fogni, hogy a bank kib***ott fontos, nélkülük esély sincs semmire. Magyar tőke nincs elég, kell a külföldi, különben tovább zuhanunk lefelé és egyre gyorsabban. Tehát a bankok szivatása nem a nagy cégeknek fáj, hanem a többszázezer magyar kisvállalkozásnak, csak az átlag fidesz szavazó ennek megértéséhez már nagyon kevés. (Na jó az mszp szavazó sem okosabb)
Vajon hányszáz évnek kell még eltelnie, hogy ezt a baloldali/jobboldali fasság, mint politikai (ön)meghatározás, kikopjon a divatból?

Boldog korok, akik még nem ismerték ezt!
@Habakuk999: Szerintem keresztény-szociális, de megcsinálom ismét. :)
@Orbán Diktor: Úgy bírom, amikor a demokraták fröcsögnek. Majd felrobbanak!

Szelídség, elvtársak!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "hogyha itt vagyok akkor én is ugyanúgy megkapom"

Erről beszélek: miért vagy itt, ha jobbikos vagy? Hülye vagy?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez konzi-libsi jobb bal vizsgálat

én pl balosnak gondoltam magam, ehhez képest olyan jobbosnak hozott ki, mint a pinty.
@Blogger Géza: "..mely kormányoknak sikerült az elmúlt 2,5 évben jobban a válságkezelés, a magyarnak, avagy a görögnek és a többieknek, akik ellen tömegesen megmozdulnak?"

Te Géza, te mindig találsz a világban valami luzerállamot, akiknél jobbak vagyunk :-))
Maradjunk a visegrádi államoknál :-P
@a szív fészkei:
és valami hoch levédiait emelnek a helyére vagy vásárló központot neobarokk cikornyákkal alcsútbasznádi stilusban? vagy mijakurvannyukat nem lehet karbantartani mint a többiek akik normálisak maradtak európában?

brühühühühü
@delano:
Széchenyi is csak egy szimpla hazaáruló, a nemzetközi banktőke által kilóra megvett csaló volt - ezek szemében. :(
Honnan ismernék?
Szerinted a Harry Potteren kívül mit olvastak ezek?
Ráadásul a történelem ismétli önmagát...
"A Hitel megírásának előzménye, hogy Széchenyi 10 000 forint hitelt akart felvenni birtokai fejlesztésére, amelyet az osztrák bank fedezet hiányában elutasított.
A mű a magyar gazdasági és politikai élet megreformálását hirdeti, különös tekintettel az akkor már archaikusnak számító ősiség (aviticitas) törvényére, és a jobbágyság intézményére. A magyar törvények értelmében ugyanis, 1351 (Nagy Lajos) óta a földbirtokosok nem adhatták el birtokaikat, és jelzáloggal sem terhelhették őket. Emiatt a tőkeszegény birtokosok nem vehettek fel hitelt a gazdaságuk fejlesztésére."
@Blogger Géza:
Kedves Géza!
Már önmagában is képtelen anomália a keresztneved, amikor volt nekünk egy Hofink.
Gyalázat!
Arra hívnám fel a figyelmedet, hogy Mariannal nem kellene retorikai ütésváltásba belemenned, mert nem pontozással fogsz veszítenini, hanem KO-val.
Tényleg nem vagyok egy konfliktuskereső valaki, és akceptálom a másságod. Bucika.
Te is színesíted a magad baromságaival a hülyék táborát, ez dicséretes.
Ha kirúgnak és állást ajánlanak amottan (…) elfogadod?
Vagy olyan vagy mint az ecceri olimpikon, akit hülyére csalt a felesége:
„Nem érdekel hány fickóval csal az asszony, elvégre bekerültem a legjobb tizenhat közé”

Tett űűűű…
Ha ez valóban így van akkor hány év letöltendőt érhet az orbánnak és majmának?
@delano: Azért van önbizalmad, hogy ilye szintű közgazdasági tudással hozzászólsz...
Most elmagyarázom azt, amit közgáz szakközép első félévében tanítanak: a bankok forrást gyűjtenek és azt kihelyezik. Ez utóbbi a hitel.

- Kb a középkorban volt ilyen bankrendszer.....:) remélem ezt mások is elolvasták. Röhej. Frakciótartalék, próbálkozz meg vele a gugliban.

Ahogy Széchenyi is megírta: a gazdaságban a legfontosabb a hitel, hogy a nyomorult kis magyar vállalkozó tudjon árukészletet venni, meg beruházni. - Nem a hitellel van baj hanem amit csinálunk vele. Tódult a hitel 2002-10ben, és tönkrement az ország. Erre mit lép Széchenyi?
@nick rivers:
Hülye vagy???? :D
Négyből az ötödikek lennénk abban a mezőnyben!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
van egy megoldás, a vityasimicska visszateszi az ellopott píízzzzzzzt egy új magyar bankba és abból hiteleznek a magyaroknak is ez kb summasummárom, olyan 36000 milliárd HUF az még EUR-ban is valami de lehet valamivel több mert az utóbbi hetekben nem vagyok képben

brühühühühühü

szóval van itt píííííííííízzzzzzzzzzz csak nem jó helyen
@Mariann19: Csodák nincsenek, a problémát nekünk kell megoldani!
A megoldás hosszú évekig fog tartani, de nem térhetünk vissza a korábbi modellhez!
Növelni kell a bankrendszerben (pénzintézeti rendszerben!) a magyar tulajdon arányát
Erősíteni kell a szövetkezeti hitelintézeteket, növelni a súlyukat
Monetáris eszközökkel is segíteni kell, hogy a cégek zöme Magyarországon bejegyzett bankon keresztül vegyen fel hitelt
Az adórendszert és más ösztönzőket is alkalmazni kell az egészséges arányok kialakításához
Erősíteni kell az állami garancia intézményeit

www.mkik.hu/index.php?id=6195
@Mystes: Akkor máshogy hívták magukat. Most jobb meg baloldal van. Lehet hogy 200 év múlva már másképp fogják hívni.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem segítek. Felnőtt ember vagy, te döntöd el mi akarsz lenni.
Csak ne kenjük másokra a választásainkat. Vállald fel, hogy neked az kell, az tetszik, szereted őket. De ne játszd meg magad,és sunnyogj. Agylobot kapok, mikor valaki úgy adja elő a szélsőjobbosságát, mintha sittes erőszakolós sztorit mesélne. Komolyan, légy férfi Gabriel, és vállald fel.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ez már szovjet stájlusz

a roha'tt amcsik a zuccsóelőtti helyet kapták míg a nagy...szúak a zelőkelő harmadikat abban a versenyben amelyben összesen ketten versenyeztek

brühühühühühü
@delano: Magyar tőke nincs elég, kell a külföldi, különben tovább zuhanunk lefelé és egyre gyorsabban.

Pontosan de másképp. Ma már nőnek a megtakarítások Mo-n, veszik az állampapírt mint a cukrot, nő a foglalkoztatottság, jobb a ktgvetési hiány mint 22 EU-tagállamban, csökken az adósság, nő a GDP.

Zuhanás itt Bajcsány alatt vót utoljára.
@Habakuk999: erre van nekem a feletted levő bejegyzésem

brühühühühühü

minő csoda lenne
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Aláírta a fidesszel karöltve és szűrös mátyással karöltve 2003-ban. Akkor miről beszélsz bogaram?! Vagy hirtelen te lettél a nem lát majom a háromból?!
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

ugye ez tréfa?

brühühühühü

vagy te találtad ki?
"Speciel már átpártoltam külföldi bankhoz, mert olcsóbb hitelt adott, mint Csányi elvtárs bankja. Ennyi, oszt szard össze magad."

ehun a lényeg... :)

"de ha Orbánék jól dolgoznak ez változik majd"

na ez az egy dolog ami miatt nem kell aggódni, orbán csak egy dolgot nem tud, de azt nagyon: jól és dolgozni :)))

beszarok ezen a fidesz imádókon de tényleg, hogy lehet embereket ennyire elhülyíteni, mit kell szedni ilyen szintű kábasághoz?

a jobbik és törzsközönsége meg szimplán egy természeti katasztrófa, ez megint csak a magyar oktatása szégyene, hogy hogyan sikerült kinevelődnie egy ilyen elvarázsolt(sokszor elképesztően buta) rétegnek..."rántott hús" matrica, az bazzeg...
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
Milyen szerencse, hogy 2002-ig majdnem kitartott a Bokros csomag eredménye...
Az a kis apróság is a SIKERÜNK, hogy El"Tolcsí elvtárs majd háromszor annyit vert már ránk, mint a sokat szidott Bokros?
Azzal a hangyafasznyi eltéréssel, hogy nem strukturális reformokkal szorít meg, hanem egyszeri, a gazdaságot és a fogyasztást is agyonvágó, a pénzt elégető "reformokkal".
Az IMF számonkérését nem érted, vagy nem akarod meghallani?

"Orbán Viktor két héttel ezelőtti, brüsszeli nyilatkozata tőle szokatlanul szófogadónak hatott. Ha az EU megmondja, hogy mennyi hiányzik, akkor "akármennyit mond, azt elő fogjuk teremteni" - mondta a miniszterelnök, amikor kiderült, hogy az Európai Bizottság még a kormány egy hónapon belüli második kiigazító csomagját is kevesli."

A harmadik is kevés, mert nem ott szorít meg ahol kell, hanem csak pillanatnyi tűzoltást végez, ami 2014-ben csak újabb problémákat generál majd.
Direkt magyarázzátok félre, vagy tényleg csak ennyire telik?
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Hűűűűűű, te bármit iszol, szedsz ami így módosítja a tudatot, azt áruld el nekünk is. Mert mi is akarunk repülni. Gondolom a zuhanást arra értetted, hogy akkor pont kifogytál a szerből.
@Knósszosz: Ugye hogy nem vagyok agresszív?:D Már hogy lennék?! Sose vagyok az, max picit morcos.:D
@Habakuk999: Ha minden igaz a (6 -12) helyre rakott.
@Knósszosz:
gratula makula tarcsungi meggyüttek a ....szóval ittvagynak

brühühühühü

magyarázni nem csak rúgni
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: És még sokat is ver rátok, mint Ludas Matyi. Ez van, fent most nem lophattok, lent meg nincs segíly. A maszop csődje.
@Blogger Géza: Most arra vered magad, hogy a magyar nép átlagon felül birka? :D Ez nálatok érv? Fasza! Nagyon fasza!
@Orbán Diktor: Mert elsősorban nem jobbikos hanem ember akarok lenni. Emiatt kíváncsi vagyok mások véleményére is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az eu-s zászlók égetése az emberek dühkitörésének tárgya és szimbóluma. Az emberek egyre romlóbb életviszonyaik miatt keresik azt, aki ezt létrehozta, egyik címzettjük az eu.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Heuréka. Sikerült végre megtalálnod mi tette igazán tönkre az országot 89 után. :))
@Knósszosz: Ugye milyen jó, hogy ilyen rég ismerjük egymást?! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pedig milyen poén lett volna, ha liberálisnak hoz ki.:D
@rodeo36:
Esztet Te, hogy magyaráznád?
Én sehogy, hacsak nem az újraindított ózdi kohóval.
A fandaszíádra bízom...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vona tette tönkre, mikor szűrössel és a fidesszel összeállt?! De durvaaaa. Akkor te miért szavaztál rá?
Mivel itthon már olyan tuti minden, kedves kormányunk képviselőit exportálni kellene és akkor áramolna vissza a sok píz.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy AZOKAT az állampapírokat és piaci kamatokat mikor és kinek kell kifizetnie?
Én arra tippelek, hogy nekünk.
A százalékokat is ismered?
Az IMF 3% körül adna, a piac..., az állampapír..., a lakossági állampapír...
Menni fog?
@Mariann19: Vagy olyan primitívek, hogy azt hiszik, hogy az eu =zsidók= izrael, a jobbik pedig egyenlő szegény meghurcolt palesztínokkal, azok meg előszeretettel égetnek zászlót.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A rég óta túúúlzás, de nem a kronológia lényeg. Aki a picsába kívánja a cáratyuskát, az nekem kebelbarátom, főként ha hölgyről van szó... óóó.-:)))
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
Szerinte elvtárs elkúrtad a házszámot! :)
Szimplán ecceri lélek vagy, vagy tényleg ennyire hülye?
Szerény képességeiddel ezt a szar dumát kiizzadni magadból, az egy teljesítmény volt. Persze a böfögésen és a cocizásod enyhén célt tévesztett, de neked ezt is elnézzük, evégre mi szolidárisak vagyunk sérült embertársainkkal.
@JT_Biopower: Őket még veszélyes hulladékként nem engednék még az űrbe se fellőni, mert mi van ha valakinek a fejére esnek?!:D
@Knósszosz: Egészen pontosan erre az elméletre gondolok: www.primitivism.com/aquatic-ape.htm .

Persze a faj némelyik példánya eléggé visszamaradt a fejlődésben ahhoz, hogy mindent meg akarjon úszni... :D
@Knósszosz: Tisztázzuk! Te kebelbarátom vagy, vagy a kebleim barátja?:D
@Mariann19:
Ezt köszi, télleg!
Most csatlakozásom van egy ser erejéig... Rejtő etalon nekem, meg amúgy is szeretek pontos lenni -:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ez az! :D
Mert ezzel a vastag bőrrel a pofájukon még a légkörben sem égnének el, ereszkedés közben!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Túl komolyan vetted azt a válaszom. Azért köszi, hogy aggódsz értem.:)
@Mariann19: Mert milyen jó is volt az EU előtt ugye??? Boldog békeidők... ma már csak boldog békemenetek vannak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Hühühühűűű...
Egy élemedett korú kantól ilyet kérdezni -:o
Hánaná!-:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Persze, 3% körül adna, mer azt mondta. Viszont a piac meg adott, nem pofázott, ugye.

Mellesleg az államadósság és az éves kamatszolgálat csökken, és Orbánék óta csökken, nem is értem miről beszélünk....:)

Valami varázslatos módon a görögök a 3%-os IMF hitelt választották, megnézheted hogy hol tartanak, ott mint mi Bajnaival 2009ben.
@Knósszosz: Te most ennek a butuska Mariannak próbálsz itt udvarolni? :D OK, hozzád képest egy lángész, ez tény.

A mai kommentek tényleg zseniálisak, megérte feljönnöm. :) Ennyire értelmetlen kommentet, mint a tied már rég sikerült összeszednem, igazi tankönyvbe illő anyag. Majd bele is teszem...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Te Gábris, ha már ennyire utáljuk azt a csúnya eu-t, akkor az a sok mocsok tábla, amin hirdetjük, hogy eu-s pénzből épült, az most hol lenne?
Azt a zsét ki izzadta volna ki?
Hisz a Közgép is csak-csak eltesz belőle, oszt még mindig van...
A nettó befizetők vagyunk c. hülyeséggel azért te ugye nem jössz (elég a többi jobbikostól hallani, ráadásul tök nagy meggyőződéssel is hirdetik), mert akkor visítok a röhögéstől.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Biztos engem is meghatottak Pongrátz Gergely szavai. Egyébként meg azért mert 2009-10-ben úgy láttam a fidesz nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket. Ebben sajnos túlságosan is igazam lett.
@Habakuk999: Tudom, hogy Parragh a szakmunkás képzéssel próbál brillirozni, nem mondom, hogy érintőlegesen nem az ő asztala is, de nem a profilja. Arra ott van Hoffman Rózsa.
Nagyon erőteljesen leteszed a voksodat a magyar bankrendszer mellett. Gondolod, hogy előnyösebb kondiciókkal jutnának a vállalkozók hitelhez?
Persze ezen még kár gondolkozni, én ennek a megvalósulásnak a bizonytalanságát abban látom, hogy honnan lehetne ezeket a bankokat feltőkésíteni?
A tak.szövetkezetek a tagok betétei által tudnak pénzügyi műveleteket bonyolítani, a klasszikus felállásuk ez, egyelőre simán működnek, de volumenben kicsik, emellett tagoltak az önállóságukat illetően.
Félfüllel a közelmúltban hallottam, hogy a kormányt a tak. szövetkezetek is elkezdték érdekelni, ez érdekes volt, mert a szövetkezeti jogállás elég sajátos ahhoz, hogy állami szinten belenyúljanak.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Váááááááá!!!!!!!!!!!!!

Tádámmm!!!!!!!!!!!!!

"a görögök a 3%-os IMF hitelt választották, megnézheted hogy hol tartanak"

A közgáz Nobel díj ezévi jelöltjét hallottuk!
Remek, gratula, de tényleg, te egy genie vagy!
Vallf be te vagy Matolcsy! :D

Na, most nyomtatlak ki, szerencsétlen ecceri...
@rodeo36: a kamara nem pont így magyarázta.:)

Leginkább sehogy, csak ez olyan jól hangzik, megoldási javaslat nem nagyon volt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Állítólag készül egy EU-s mérleg. Ha meg lesz szólok. Addig meg néhány szempont a hülyeségeinkhez. :)

barikad.hu/unios_kisokos_a_kilepes_melletti_ervekhez-20120316
@Mariann19: Félreértetted.
Ez idézet az előadásból, ott a link.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Mi meg a 11%-os hitel mellett sikerült gdp csökkenést elérni 9 hónap alatt. Ipari termelés se száguld, adósságunk minden eladott kötvénnyel nő, sose volt ennyi felszámolás és tőkét vonnak ki, nem pedig fordítva, az infláció is nő. Korrupcióban élen járunk, szürke gazdaság nő.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha a HVG-ről lopták ezt a cikket is, vagy más gazdasági oldalról, akkor elolvasom, de ha a ti saját agyszüleményetek, akkor felejtsük el egymást, hisz én speciel imádom Benedek Elek meséit, de a tiéteket kevésbé... :))

Egyik ilyen érv volt, hogy a vámok bevezetésével mennyit nyernénk...
Ti tényleg betegek vagytok! :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tudod, hogy a politikusoknak a tereléshez a nacionalizmus az első eszközük, jó kis populista duma, teljes a siker, a zsidózást ki nem hagynák. sajnos, az még mindíg nyerő.
@leonito77: "Mert milyen jó volt az eu előtt"
Most jobb, eu hívő vagyok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mert későn érő vagy.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Á, csak kiváncsi vok, hogy bájos személyiségem vonzza-e.:D
@Knósszosz: Élelmedett?! Mennyi lehetsz? Max 40?
@Blogger Géza: Finoman, stilizálva szoktam fogalmazni, de most alászállok a Tiedre, hogy megértsd.
Gézuka, picikém! Az ilyen figurákkal, mint Te vagy, nekem ujjgyakorlat vitatkoznom, de most lakkoztam a körmömet, ezért Veled sem teszek kivételt. Üdv. Butuska Mariann
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem, dehogy...

"Gyorsan kihajtottak a válságból
Szlovákia gyorsan felépült a krízisből, de a gazdasági növekedését szinte teljesen az autógyártás hajtotta. Ez persze a magyar gazdaságnak is fontos eleme, nagy szerencsénk, hogy nálunk olyan luxusautókat gyártanak, amikre az ipar visszaesése közben is van kereslet.

A Nemzetgazdasági Minisztérium a gazdaságunk idei visszaeséséről szóló híreket egy ideig azzal próbálta meg cáfolni, hogy majd a kecskeméti Mercedes-gyár második üzeme rendbe hozza a magyar exportot. Korábban azonban már az első ütemről is ezt mondták, azonban ennek sem volt kimutatható hatása a növekedésben. Igaz, az augusztusi és szeptemberi ipari statisztikák havi összevetésben mutatnak némi növekedést, ami már lehet a kecskeméti üzem hatása is. A különbség azonban így is döbbenetes: míg a magyar ipar a stagnálás és az enyhe visszaesés között mozog, a szlovák csak szeptemberben 13 százalékkal nőtt.

Biztosabb a növekedés, mint nálunk
A szlovák gazdaság 2012-ben várhatóan 2,6 százalékkal növekedik, és a következő két év növekedését is biztosabbnak látja a Bizottság, mint a miénket. A jelenlegi növekedést hajtó export helyett a négy év után várhatóan először növekvő belső fogyasztás miatt nőhet majd a gazdaság. Ez az EB szerint, kiegészítve a szlovák kormány gazdasági konszolidációjával, 2013-ban két százalék körüli növekedést generálhat, ami 2014-re három százalékra nőhet majd. Ehhez azonban szerintük is kell majd a világgazdaság növekedése és a pozitívabb befektetői hangulat."
Ki mit intézett ezügyben?
Merci - letárgyalta a Kurcsányi
Audi - letárgyalta a Kurcsányi
Baltás gyilkos - letárgyalta a Piktor

Sikertörténet, Feritél amerre nézek!
@Mariann19: Igazad van. A nacionalizmus és a populizmus a legjobb módszer hogy a nem gondolkodókat ellássuk konzerv magyarázattal.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vámok bevezetésével?! Ezek agyilag halottak.
@Mariann19: Nem hiszek a magyar bankok jobb hitelfelvételeiben.
Alapvetően nem is érdekelnek a hitelfeltételek, mert a kiszámíthatatlan gazdaság-politika alapján én nem merek hitelt fölvenni.

Egy pekidzs két nap alatt változtatja meg alapvető számainkat.
Nem tudunk tervezni komolyan.
Amíg nincs stabilitás és kiszámíthatóság, nekem nem kell hitel.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Gondolj bele, hogy mennyire pörgeti a gazdaságot az, hogy nem kell fizetnünk a baltás gyilkos börtönben tartását! Mi ehhez képest holmi merci meg audi gyárak?!
"kitárjuk a keleti kaput és 2025-re megduplázzuk a dzsídípit."

A cölöp teknős 2 bal keze teljesen konzekvens! Mindig jövőre lesz GDP emelkedés! ;)
@Mariann19: Én is, amit írtam azt ordító cinizmusnak szántam.

Én is Európában szeretnék élni... a felfogást illetően, nem a földrajzi adottságokat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ne'már, hogy a zseniális jobbikos ötletet a nyáron nem hallottad?
Kilépünk abból a rohadékmocsok ejuból, oszt utána óriási adókat vetünk ki rájuk, amikor ide akarnak hozni, vagy erre akarnak szállítani valamit! Lángelmék!
Azzal a kis részlettel, hogy azonnal lehúzhatjuk magunkat a budin, kikerülnek bennünket, a nagy cégek meg elhúznak a vérbe... - arról a csekélységről, hogy szétadóztatnak bennünket még nem is beszéltünk. :(
De ezek ilyen kis IQ bajnokok, számtani zsenik...
@Blogger Géza:
Köszönöm, hogy tananyagnak tekintesz.
Igazán megtisztelő ez számomra, főként egy olyan narancsszrípíótól, min tenmagad.
Bocsiul beszélsz? Hogy mondják azt, hogy:
„Kedves gazdám, az én IQ-m 41-es, lehetek párttag?”
Ne haragudj, hogy túlértékeltelek. Tőled már az is teljesítmény, hogy megtanultál olvasni. Igaz, a szövegértés terén van még mit csiszolnod, de tudod a hülye fideszes is holtig tanul.
Kiváló diszteletel: te lóóó
@Blogger Géza:
te azok közé tartozol akikkel nem érdemes, rátok kell hagyni, ti úgyis jobban tudtok mindent mint a Honti Hanna

bölcsesség istene el ne hagyj

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mert ez így gömbölyű?!:P
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudom már! Te buta vagy mint a... na olyan buta! Te azért szavazol a jobbikra, mert még a fidesz populista magyarázata is disszertáció neked. Erre nincs más magyarázat. Ez az egyetlen logikus magyarázat.
@leonito77:
Az most éppen távolodik...
Balkán-alsó után sóvárgunk apránként.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ja 1+1x2.1/4 ez nekik alap

ugyanez al gebra

brühühühühü

és kijön ami be sem ment mint kuszaszemnél
lehet nem is a tejjes gazdasági összeomlásér lesz a szent2/3 felelős...

de mégis ők viszik el a balhét... meglöncsölik őket a népek...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kamu. Éves GDP-t nézünk, ahogy az EU is, ami biza idénre is növekedést vár.
+adósság csökken, a többi humbug senkit nem érdekel. A banki tőkekivonás pedig 2009ben indult, és minden hülye tudja, hogy azért, mert az anyabankok bajban vannak, és ugye magyar anyabank nem sok van. De lesz!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A lószart!
Minden apró kis kütyü, amit rendelgetek a fényképezőgépeimhez, 22 € fölött állambácsitól +27%-al áfázandó, 50 € fölött meg még +vám is!
@Knósszosz:
A narancsbolsi párt tagjait gyalázod?
Feljelentettek már téged? :))
Igény az lenne rá! :D
@Mariann19: Hát, az önbizalom, az már megvan, csak a teljesítményt nem látom. :) Csak butuska csodálkozást, hogy a világ nem úgy működik, ahogy azt a pici agyad elképzeli..
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Aranyapám, most 1,6%-al csökkenünk. Az eu meg azt jósolja, hogy netán titán még picit növünk. Ha minden csillag úgy áll ahogy kell, és nem történik semmi a nagyvilágban, és épp a kormány se bolondul meg és unortodoxul tovább. De ezt ismerjük. Tavaly is azt mondták, hogy egy ici-pici növekedés talán-talán lesz. Első negyedév után pont beletaláltak a csökkenés mértékébe, mikor még ti is azt magyaráztátok, hogy az nem miniusz, hanem kötőjel.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Rá kell iratni a papírra, hogy minta, vagy ajándék. Oszt csók a családnak.:D
@dr. Balta$ár: Igazad van, ők csak 2/3-ban felelősek.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az a baj, hogy a magyar problémát nézve...

Minél messzebbről nézzük, annál elkeserítőbb, mert Ady, Széchenyi... (vagy sorolhatnánk az eleinket) megállapításai ma is érvényesek... és távolról nézve azt a kétségbeejtő konzekvenciát kell (ene) levonnom, hogy a környező országok (kivéve Balkán) a történelemből szépen tanulgatnak, mi meg nem...
@Mariann19:
Drágám (bocs), Parraghot hagyjuk!
Nem akarok sitten rohadni, ezért nem írom ide a tapasztalataimat vele kapcsolatban. Személyesek.
Ő jó ember valóban, aki a vállalkozók érdekeit képviseli.
Most kibontok egy százas papírzsepit...
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
"Zuhanás itt Bajcsány alatt vót utoljára. "

Van valami báj abban , ha egy Fideszgyík ilyen nyilvánvalóan hazudik !
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Köszike, de ezt már annyira nem veszik be... Túl vagyunk rajta. :))
Ajándékozási szerződés kell, cégtől meg nem akarják elhinni ezek a dögök.
A Fidesznek a mínusz - kötőjel, ha GDP előtt szerepel, a hivatalos iratnak meg a hátoldalát is alá kell írni !
Európa szétröhögi magát rajtunk !
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Repi ajándék:D
@Knósszosz: Ha a 48 élelmedett, akkor az afeletti pasik már matuzsálemek lennének?! Ne már.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ami késik az nem jön időbe, szóval ne viccölj Te evvel, jó?
Tudsz valakit, aki a pokolba kívánna?
Nekem van egy listám, már akikről itt írtam pár kedves szót.
Plö szerintem Pataki kerékbe törne, de hamarabb fog a szemétdombra kerülni, mintsem, hogy ezt megtehetné.
Azért én óvatos vagyok, Papcsák még személyes sértésnek veszi, hogy nem kedvelem, ezért óvatosan fogalmazok.
A buzi seggfej.
@dr kíváncsivagyok:
Egy ideje tudhatnád, hogy Unortodoxiában a negatív előjelű számok is a növekedést tükrözik.
Ezt nem érteni... :((
@dr kíváncsivagyok: megmondták az okosok, hogy a minusz növekedés is növekedés.

Én pedig olyat is hallottam főkorifeus szájából, hogy tök jó ez a kis hátramenet, mert abból lehet igazi növekedést elindítani.

Ezzel az erővel le is bombázhatnák a fél országot, hadd jöjjön a két számjegyű növekedés.
@Knósszosz:
Nem állítottam, hogy homo, csak a szomszédom véleményét írtam ide, bocsibocsi!
Szerinte sem ember, mer utána oda köllene írni a szápilyensz-tet is.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "Tódult a hitel 2002-10ben, és tönkrement az ország. Erre mit lép Széchenyi? "
Semmit. Az el lett k*rva. De erre nem az a megoldás, h kiirtjuk a bankokat és a hitelt, mert most még sokkal, de sokkal szarabbul állunk, mint két éve.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez biza úgy van.
S nekik már csak a szamár jó.

Mikor tanulunk lovagolni ( szamaragolni)?
Gézát fizetik? (akkor nagyon jól csinálja), vagy magától ilyen? (akkor nem jól).
@Blogger Géza:
Azt mondtam már, hogy tetű?
Akkor mondom.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szóval nőni fogunk, örülök hogy tőled is ezt hallom.

@delano:most még sokkal, de sokkal szarabbul állunk, mint két éve.

- Ezt kifejthetnéd.
@Habakuk999: Januárban.:) Az nagyon baba lesz. Eredetileg csak az Avast néztük volna meg:D
@Knósszosz: Realista, nem?
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "nő a foglalkoztatottság, jobb a ktgvetési hiány mint 22 EU-tagállamban, csökken az adósság, nő a GDP."

Vicces fiú vagy te, felléphetnél a dumaszínházban. Ezek már annyira unalmas témák, ezerszer leírta mindenki, ezeket a hülyeségeket már a legsötétebbek sem veszik be. Te is tudod, hogy hazudsz, aki olvassa az is, fárasztó ez a játék. Nő a foglalkoztatottság - közmunkások miatt, állam egyik zsebéből átpakolja a pénzt a másikba. Fantasztikus. Csökken az adósság - sokkal jobban nő, mint a szocik alatt valaha, csak a manyup rablás miatt ez most még nem látszik. Mégis mi a franctól csökkenne mikor semmiféle reformot nem csináltak az nagy rendszerekben? Jó bevezettek 35 új adónemet, de ettől nem lesz jobb.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
náluk ez gebra ...előjelek meg zárójelek mi az nekijjek

eredmény megaszondva a többi alkalmazás al gebra ahogy fő gebra mongya
ez a negatív növekvény is növekvény attól függ honnan nézzük...ez lenne a 14. dimenzió?

brühühühühü
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Elméletileg. Ha ugyan. Ha Isten is úgy akarja (és ő általában nagyon nem akarja). Ha baromi nagy mázlink van, és a piacnak jó kedve van. Ha viktorék jobblábbal másznak ki az ágyból, és végre valaki hanyatdönti őket (bár szerintem erre nem volt példa 1998 óta, ahogy elnézem). Akkor. Talán. Esetleg. Nem kizárt. De senki se merné ezt így direktben kijelenteni. De ha a fentieket figyelmen kívül hagyjuk akkor az is lehet hogy nő a gdp és elvis él.
@delano: idézet Nav nacsalnyiktól:
tudom, hülyén hangzik a számból, amikor azt kell mondjam 62-65 adónk van, de higgyék el, nem tudjuk pontosan most mennyi.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
zanortodoxia

csak a matekot kell elfelejtenyi

brühühühühü

ezt már csinyájják csak a konyhában nem láccik, a stelázsin sem Bözsi meg csak kereng és keresi a zalgebrát amivel tud majd főzni holnap
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Több van bennük: Ennyi.
www.youtube.com/watch?v=fGcJYR4l8I4

Azt nem értem, miért sajnáltatod magad? Te nem is akartál jobbikos lenni, de muszáj volt? Ugyan, benned ennyi van. Neked ez tetszik. A lelked mélyén jobbikos vagy. Légy büszke rá. Én büszke vagyok arra, hogy ennyire különbözök tőled.
@rodeo36: az nem egy kis állat? az al gebra? Mint a zebra, csak kisebb?:D
" Az államosított Nemzeti RÁBAsztunk Művek fog Orbán arcú kumisztartó köcsögöket gyártani,"

Akkor már inkább az emberarcú szocializmus...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
„Én a meleg, lágy lányokat szeretem, főkötőben. Ha Magde hozzám ér, úgy érzem, mint ha letartóztatnának.”
Cupp!-:))
@rodeo36:
Ezt a matekot a Te normálisch agyad nem értheti. Talán ha hülye lennél, akkor menne...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

ajánlom figyelmedbe, ha esetleg nem elég zamatos mert nincs napi többszöri élményed ezekből? nem is tudod értékelni Ann Coulter...annyit tuggy a TEAPARTY-nak lőttek ripsz ropsz

orulunkvincent.blog.hu/2012/11/13/konzervativ_vagy_csak_siman_hulye

brühühühühü

Schubert VII.-ket hallgatok Londonól

az elemel a levédiai izéből legalább 1 cm-re a talajtól felfelé
@Knósszosz: van ennek variációja brühühühü

addig isch

orulunkvincent.blog.hu/2012/11/13/konzervativ_vagy_csak_siman_hulye

Schubert VII. Londonból élő
@billy reed:

persze én a Gábor Áron rézágyúit gyártatnám ott aluminiumból csiszolva
brühühühühü
Azt hallottátok, hogy kimutatható volt baloldalo van a jobbikban, meg szélső bal, és ezèrt határozott nemzeri szocialista karakterüek. A fityesz meg Nemzeti kommunista keresztény. A franc essen ebbe az országba, hogy nincs itt közèp, jobb közép, liberális.
@delano: Nő a foglalkoztatottság - közmunkások miatt, állam egyik zsebéből átpakolja a pénzt a másikba. Fantasztikus.

- nem mondtam hogy fantasztikus csupán sokkal jobb mint az eddigi segélyosztás.

Csökken az adósság - sokkal jobban nő, mint a szocik alatt valaha, csak a manyup rablás miatt ez most még nem látszik.

- hát ezt meséld el az EUnak, mert 2013ban a friss jelentésük szerint tovább csökken az adósság, holott semmiylen manyup nem lesz 2013ban.
@Deathstick:

akkor lőttek Magyarországnak...nagyot

brühühühühü

kamatokkal fog jáccani meg nyomtattat jegyeket...-1HUF és *12.5HUF meg 10000000000000000000000000000 milforintot
@Habakuk999: A hitelfelvétellel kapcsolatos álláspontod teljesen érthető. Egy vállalkozás egyébként sem egy évre tervez.
A kormány ezt nem látja be, hogy stabil adózás, árviszonyok, finanszírozási lehetőségek ismeretében lehet egyáltalán piacok után nézni, és csak ezek után lehet tervezni és hozzá látni a termeléshez, vagy a kivitelezéshez.
Kósa Lajos elmarasztalta az eeu-t, hogy 2014-re költségvetést kér. Költőien kérdezte, hogy mi a magyar állam, jós?
Pedig tervezni nemcsak évesben szokás, hanem középtávra is /5 év/. Bár a mai viszonyok erre korlátozottan adnak lehetőséget, de a működésre való felkészülés ezt indokolná.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: bár szerintem erre nem volt példa 1998 óta, ahogy elnézem

- elmondom mire nem volt példa 98 óta. 98-02 és 10-xxx Minden évükben nőtt a GDP, és csökkent az adósság. Erre Orbánékon kívül senki sem volt képes.

Egyszerüsíve a jobboldal épít, a bal rombol.
@leonito77: Európai Unió párti is vagy?Mert akkor szevasz!
@shinichi: Ennyire ugye nem vagy eccerű lélek??? Komolyan azt hiszed, hogy ez a jobbik??? :)
@Blogger Géza: "Csak a teljesítményt nem látom."
Milyen teljesítményt vársz el tőlem?Gondolom, értelmit nem, mert az Neked értelmi képességek híján értelmezhetetlen. Maradjunk a vizuálisnál, esetleg egy Kállai kettős?
@rodeo36:
Az ál-kalyiba itten regnál a Kosút téren, befészkelve a főnökit a nándorfehérvári terembe de terembe csuhajj.. brühühühühü
Olyan szarba vagyunk tőlük, hogy a furnérból összeütött kerti budi fülkékben nehéz lesz leváttani őket baz+!
De én reménykedek ebbe, tán csak seggbe lehet rukni őket.
A Te véleményed más persze, asszem én iss szkep-tikus vónék ezirányba, de hátha!
Gyere ide és alakiccs pártot, én rád szavazok!
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "Ezt kifejthetnéd. "
Most komolyan fejtsem ki? Mikor minden 2. fiatal ki akar vándorolni? Lassan a komplett baráti köröm elhúzott. Mikor Európában nálunk a legmagasabb az infláció? Elképesztő a munkanélküliség? Olyan korrupció van, mint amiről a szocik álmodni sem mertek? Csak fideszes cég nyerhet el bármit, még a látszatra sem adnak? A földosztás maffiamódszerekkel történik, amiről egy fideszes államtitkár kitálalt? Az orvosok elmesélik, h minden hónap 10-én elfogy a gyógyszer? Meséljek a Közgépről? Minden cég leépít? Rekordot dönt a csődök száma? Te melyik országban élsz?
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "- elmondom mire nem volt példa 98 óta. 98-02 és 10-xxx Minden évükben nőtt a GDP, és csökkent az adósság. Erre Orbánékon kívül senki sem volt képes. "

Az nyilván nem zavar, hogy minden makrointézkedésnek kb 2 év csúszással jelentkezik a hatása. Orbánék első 2 évét konkrétan Bokrosnak köszönhetik. Az egyébként tetszett az első Orbán kormányban, h azt nem kúrta el utána.
@Mariann19:
Ne pazarolj erre a seggfejre egyetlen karaktert sem, agyhalott a szerencsétlen.
Hallgass inkább zenét, amit szeretsz.
Jó éjt!
@Mariann19: Egy értelmes hozzászólás a témához már elég lenne, de ilyet még sajna nem láttam. A körömlakkoddal meg velem többet foglalkozol, mint a témával... Jó-jó, elhiszem, hogy mindkettő érdekesebb, mint ez kretén poszt, de mégis.. :)
@Blogger Géza:

"Te most ennek a butuska Mariannak..."

Géza, te Mariannak a bokájáig nem érsz fel.
Sőt, olyan vagy hozzá képest, mint a magyar föld.

Talp alattnyi.
@Knósszosz: Voltál már a nedűt elfogyasztani?
Tudod, szoktam mondani, hogy kellenek vidám percek szomorú életünkben, mert tartósnak igérkezik.
Minőségi trollok ma is, zuhan a szinvonal erősen.
@De hol van Columbo felesége?: Tulajdonképpen hány nicked van, amin nyalsz ennek a butuskának, te szerencsétlen? :)
@delano: Mikor minden 2. fiatal ki akar vándorolni?

- inkább statekot vitassunk meg, mennyi volt 2010 előtt/után

Mikor Európában nálunk a legmagasabb az infláció?

- ez tény de mivel főleg adósságunk van, ez elértékteleníti azt is

Elképesztő a munkanélküliség?

- tényleg csak kicsit jobb mint 2009ben..amúgy elképeszt a 10%? Az USA adata ugyanilyen.

Olyan korrupció van, mint amiről a szocik álmodni sem mertek?

- Valami nk-i korrupciós vizsgálat adatait...

Maradjunk tényszerüek hisztizni menj anyádhoz.
@delano: Az nyilván nem zavar, hogy minden makrointézkedésnek kb 2 év csúszással jelentkezik a hatása. Orbánék első 2 évét konkrétan Bokrosnak köszönhetik.

- Most erre mondhatnám hogy Megyó az első 100 napban az üres kasszából osztogatott, ugye? Bajnaiék hogy adták át a pénztárat? IMF első részlet 2011, utolsó 2014....aha, okés.
@rodeo36:
Félázsiai félhülyeként nem tudom ki énekelt, de tiszta, élvezetes volt.
Most nem akarom idecitálni a kedvencemet, a Mestert Te is imádod.
Áldja az ég minden lépését odafönn!
Az Ő géniusza az valami olyan, amire sokáig nem lesz példa.
Viszont éhes vagyok, megyek főzni.
Perkelt nokk edhlival, ubisalival, szenvedj Te is!-:))
@Blogger Géza:

Tulajdonképpen neked nem mindegy, hogy nekem hány nickem van?

De kattints rá nyugodtan a mostanira, látni fogod az összes eddigi blog.hu-s kommentemet. Ha nevet változtatok, akkor ugyanis az összes korábbi komment nickje is változik.
Van rá mód, hogy egy e-maillel több néven regelj, vagy akármennyi e-mail fiókkal akármennyi névvel, persze), de minek?

Van okom, amiért azt írtam neked, amit - erre most sem Mariann, sem pedig a te kommenteid kapcsán nem térnék ki. A blogserveren tárolt kommentek ugyanis magukért beszélnek.

És szerencsétlen ám az ángyod térgyekalácsa, az.
@Blogger Géza:
Ha a világegyetemnek van emésztőgödre, annak te vagy a műszaki-gazdasági igazgatója.
Könyékig turkálhatsz a szarban, becsüld meg a státuszod. Nem mindenkinek adatik meg, hogy életében akkora fos lehessen, amekkora te vagy.
Horszkrep….
@De hol van Columbo felesége?:
Ne húzd fel magad, nem érdemes!
Vitázni csak bizonyos értelmi szintet megütő kommentelőkkel érdemes. Ez gyök nulla, inkább szunyálj egy jót, amúgy is késő van. Ez az emberiség szégyene meg majd elfárad.
Méltatlan hozzád a vele való társalgás.
Üdv: Knósszosz
@Mariann19:
Hát, ha Te mazopista vagy, lelked rajta! -:)))
@Blogger Géza: Jó volt Veled Géza! Legendásan higgadt vagyok, és egészen felvillanyozott ez a dialógus.Kizökkentett abból a maliciából, ahogyan Téged szemléltelek. Igaz, hogy egy kicsit rangon aluli volt számomra, de Neked most elnézem, olyan kis kevéske vagy, azért.
@épészmérnök: Ő már előbb elmenekült innen, mint a tőke.
Vigyétek a pénzt biztos helyre Ti is. Mondtam már korábban, és akkor még meghosszabbított bankadó sem volt. Most szerencsétek volt, de ki tudja, mit hoz a holnap. Honnan lehettek meggyőződve arról, hogy a hazug kormány egyszer nem a lakossággal szembeni hallgatólagos egyezményét fogja semmibe venni. Nektek még leírt ígéretetek sincs arra nézve, hogy nem veszik el pénzeteket. A bankszövetséggel aláírt szerződés volt. A manyupban lévő pénz hatályos törvény szerint volt a tagoké. Hiszékenyek vagytok, ezt egyszer még nagyon meg fogjátok bánni. A külföldiek kivittek 14 milliárd forintot. Te bent hagyod a tiedet? Inkább hiszel matolcsynak, mint azoknak, akik mentik a pénzüket előle? Furcsa szerzet vagy te, barátom. Furcsa, és hamarosan kispénzű is. Én szóltam.
@Mariann19: Te igen türelmes vagy, mi a csillagjegyed?
@Blogger Géza: Nagyon jó duma. Sikerült. A FideSSnek. Ja. Higgyed, te szegény.

Megmozdulnak a déliek, ja: ott mindig mindenért megmozdulnak. Hol Berlusconi ellen, hol Monti ellen. Csak ne változzon a kellemes életük, ha beledöglik az ország, akkor se. Írja egy ott élő.
@Knósszosz: Nem kell bank, mindenki hordja a pénzét a sánta poloskák nagy barátjának a zacijába!! Rajta már az is sokat segít!!!
@hazug fidesznyik: Vitték: elítélő bírósági ítélet devizahitel perben csak az OTP ellen született
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A DK Bajnait támogatja, a Jobbik meg a Fideszt, összenő, ami összetartozik.
@rodeo36: Ez hülye, de legalább nem festi magát: tényleg ennyire. Tegnap nyugi volt, ma megszállás.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
"Mikor Európában nálunk a legmagasabb az infláció? - ez tény de mivel főleg adósságunk van, ez elértékteleníti azt is"

Ez vicces. Ez olyan, mint mikor a főnök azt mondja a beosztottnak, hogy örüljön neki, hogy csökkentik a fizetését, mert kevesebb adót kell majd fizetnie. Az infláció egy sunyi fogyasztási adónak is felfogható. Szép lassan egyre kevesebbet kapsz a pénzedért, közben lehet pofázni, h nincs megszorítás. Az adósságunk közül pedig csak a ft alapút értékteleníti el, ami deviza alapút nem. Az állam meg főként euróban tartozik, az önkormányzatok meg svájci frankban. Hát azokat nem értékteleníti el. Hadd ne örüljek annak, h nálunk a legmagasabb....

Egészségügy statisztikát kérsz? tessék. friss 2012-es. nemetközi.
www.healthpowerhouse.com/index.php?Itemid=55&id=36&layout=blog&option=com_content&view=category

Az eredmény Magyarországra nézve elszomorító: a 34 rangsorolt ország közül hazánk helyezése romlott a legtöbbet a legutóbbi, 2009-es felmérés eredményeihez képest. Az összehasonlításban valamennyi közép-európai társunk ellépett mellettünk, mi pedig már csak az Albánia előtti helyet tudtuk megszerezni a listán.

Korrupciós statisztikát kérsz? Nemzetközit? tessék:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/08/erdekcsoportok_iranyitjak_az_allamot/

A mostani jelentés azonban egy minőségileg új jelenségre hívja fel a figyelmet. Ez alapján nem a korrupció általános szintje növekedett Magyarországon, hanem megjelent egy, a hazánk fejlettségi szintjén általában már nem jelentkező probléma, az ún. state capture. Konkrét magánérdekek szisztematikusan foglyul ejtik az államot és a szabályokat már születésük pillanatában eltérítik a közérdektől.

Ezt látom én is magam körül. Most viszont elhúzok aludni, mert megyek reggel üzleti útra a hanyatló nyugatra. Az a vicces, hogy nekem igazából jó a fidesz, mert euróban jön a bevételem, és minél gyengé a forint nekem annál jobb. Ha Bajnai itt rendet rakna, bevezetne egy kiszámítható normális gazdaságpolitikát, akkor megint 250 lenne az euró, és kevesebbet érne a bevételem. Fidesszel meg hamarosan ujra 320 lesz, sőt lehet, h 350 is, az nekem tiszta haszon.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Amit agybafőbe dicsért Orvbűnöd a nyugatnak. Amikor épp nem az ilyen agymosottakhoz hazabeszélt, hanem normálist játszott tíz percig.
@MolnarErik: Én nem támogatom őket az tuti. :)
@Blogger Géza: TE nagyon örülnél Mariann egytized agyának, ha ott kanyarogna benned. De mit is mondott a 120 millára megvett legújabb Orvbűn-kedvenc, a hajdan tehetséges Markó Iván? A jauisten nem demokratikus. Így van. Neki - Mariannak - sokat adott, neked keveset. Ne acsarogj, ha nem érted őt. Tanulj, nagyon türelmes még az ilyen retardáltakkal is, mint te.
@Mariann19: Hajrá!! A körömlakk értékes, nehogy megráncosodjék,mikor elnyomod szegényt.
@a szív fészkei:
Ehhem, igen!
Szívemből szólsz Anyám!
Tudod az kurvaszar, amikor egy ünnepelt ember beáll a moslékfolyamba. Pataki egy ilyen gerinctelen tetű, pedig az Edda első három lemezét szerettem, tényleg. De ez már történelem, mert Pataki megtestesíti a szarnyalás spirituális rock zenei képtelenségét. Nem szívügye mindenkinek a műfaj, de azt bizton állítom, hogy sokan szeretik ezt a fajta muzsikát. Én ezen nőttem fel, imádom Hobót (ő persze más), Takáts Tomit, Deák Billt, és sorolhatnám.
Pataki egy mosladék, mert beállt egy genyó politikai irányvonal mögé. Kellett ez neki? Aztán kellett Ákosnak is? Tetvek. Lukács Laci biztosan nem lesz erre képes, a Tankcsapda az nem görények gyülekezete.
Fabius szerintem osztja a véleményem, én is egyet értek Vele: TCS beszt!!!
@Habakuk999: Ott volt a nemzetvezetőnk? sport365.hu/magyar-foci,magyar-valogatott,pusztitoan-gyenge-ket-golos-vereseg-norvegiatol,40565 A pusztítóan buta futballt nézve?
Vagy nem mer kimenni, fél, hogy Bajnaiba botlik?
@Knósszosz: Hobó ettől a bandától vett át
Kossuth-díjat. Hát tudod.... Nekem mindörökké Baksa, akinek a számain él Hobó. A hetediket - anyám borogass! - még a szaros Orvbűn is idézte a TV 2 Naplójában a szemét machinációihoz, mondván, Hobó is aszongya, hogy "ellenség, ha elébed áll,hét legyen, kit előtalál." Váááááááááá!!

AZ JÓZSEF ATTILA ,AMIT BAKSA SOÓS ZENÉSÍTETT MEG ÉS ÉNEKELT EL ACZÉL KURVA NEMÖRÖMÉRE!!! Nem az ilyen kisgenya pávatáncosokra értette! Hobónak üvöltve kellett volna ezt kikérnie azonnal! DE nem tette.
Szöveggyűjtemény

A HETEDIK

E világon ha ütsz tanyát,
hétszer szűljön meg az anyád!
Egyszer szűljön égő házban,
egyszer jeges áradásban,
egyszer bolondok házában,
egyszer hajló, szép búzában,
egyszer kongó kolostorban,
egyszer disznók közt az ólban.
Fölsír a hat, de mire mégy?
A hetedik te magad légy!
Ellenség ha elődbe áll,
hét legyen, kit előtalál.
Egy, ki kezdi szabad napját,
egy, ki végzi szolgálatját,
egy, ki népet ingyen oktat,
egy, kit úszni vízbe dobtak,
egy, ki magva erdőségnek,
egy, kit őse bőgve védett,
csellel, gánccsal mind nem elég, -
a hetedik te magad légy!

Szerető után ha járnál,
hét legyen, ki lány után jár.
Egy, ki szivet ad szaváért,
egy, ki megfizet magáért,
egy, ki a merengőt adja,
egy, ki a szoknyát kutatja,
egy, ki tudja, hol a kapocs,
egy, ki kendőcskére tapos, -
dongják körül, mint húst a légy!
A hetedik te magad légy.

Ha költenél s van rá költség,
azt a verset heten költsék.
Egy, ki márványból rak falut,
egy, ki mikor szűlték, aludt,
egy, ki eget mér és bólint,
egy, kit a szó nevén szólít,
egy, ki lelkét üti nyélbe,
egy, ki patkányt boncol élve.
Kettő vitéz és tudós négy, -
a hetedik te magad légy.

S ha mindez volt, ahogy írva,
hét emberként szállj a sírba.
Egy, kit tejes kebel ringat,
egy, ki kemény mell után kap,
egy, ki elvet üres edényt,
egy, ki győzni segít szegényt,
egy, ki dolgozik bomolva,
egy, aki csak néz a Holdra:
Világ sírköve alatt mégy!
A hetedik te magad légy.

1932
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Bizony, a fidesz az isten. Hisz a gyurcsi mindent elbaszott. Orbán meg nem győzi rendberakni. Például a 25% áfához is csak kettőt tett hozzá! Ez még 10% sincs.
Vagy vegyük az euro árfolyamát: 273 -on vette át Orbán. Azóta sose volt ennyi.
Vagy a munkanélküliség, most milyen jól él a nép a kényszermunkából. És azért száguld a gazdaság, hisz ezek aztán tudnak termelni!
A sok szerencsétlen hülye meg csak zárja be a vállalkozását, nem kell, olyan, aki nem él meg a jég hátán havi 38-ból.
mert a gyurcsi tehet mindenről. Összeesküdött a nyugattal, eladta az országot, Obama vette meg a felét, hozomra. Most persze, hogy ekézik a szabadságharcot!
Mert az az igazi szabadságharcos, aki bátran a szemükbe mondja:
Mondják meg, milyen összeget akarnak, és mi előteremtjük!

Ezzel csak annyi a baj, hogy ők nem összeget akarnak, hanem megoldást. És tőlünk.
A mocskos IMF is segíteni akar, de hogy! Ránk tukmálná a pénzét, kampányt folytat ellenünk, csakhogy vegyük fel a hitelét, ami nem kell! Majd jönnek még ők pénzért hozzánk!

(ja, már most is itt vannak érte. Amit hála Orbán pénzügyi zsenijeinek mintegy 10%-kal magasabb árfolyamon fizethettünk vissza)
@delano: Jósolnak már 500-ast is. Nekem is jól jönne ez az árfolyam, csak amúgy halunk bele.
@Könnyen elkaptuk, uram!: :-) Ezt a szerencsétlent nem azért tartja Kumin és Navra, hogy a te észérveidet vegye figyelembe. Eemúttnyócévgyucsánybajnailiba - ez van beléjük táplálva, mekegik is végtelenített szalagon.
Rómában mindig zajlik, most még inkább. Választások lesznek, mint írtam.
@Knósszosz: Nem tudom, mi a csillagjegyem.
Ez a Géza projekt viszont sikeres volt. Üdv. Butuska Mariann
@a szív fészkei:
Aszondod Hobó is szar?
Hát, sok nagyságról derül ki, mekkora ganaj. Én a zenéjét szeretem, oszt ennyi. Vagy jónapot, kinek mi tetszik.
Ha mán blúúúz, Takáts Tomi nekem ebben csúcs.
Oszt lehet vitatkozni ezen, de az biztos, hogy akkora a műfajában, mint szegény Komár volt a sajátjában.
www.youtube.com/watch?v=OcDqSyhNJtY
MAttolcsy a MNB élén-hírre: ""Kolléga 1: (olvassa az Index címlapot) Matolcsy György nagy esélyes az MNB élére
Kolléga 2: Hírcsárda?
Többen az irodából: Nem, Index címoldal.
Kolléga 2: ???..." Via: rrockout.tumblr.com

Mi se nagyon térünk magunkhoz. Egy számolni nem tudó fantaszta a nemzeti bank élén..." FB
Kezdődik apa a boszorkányüldözés? www.stop.hu/belfold/durvul-a-kampany-listat-keszit-a-kormany/1099079/

[..]"Információink szerint az összes kormányzati szerv hasonló, "pontos adatszolgáltatást" köteles tenni.

Nem csak az időpont furcsa - két és fél évvel a választások után, valamint a kudarcos, kormányzati elszámoltatásnak nevezett boszorkányüldözés őszi lezárását követően, de az adatszolgáltatásban nevesítetten szereplő gazdasági társaságok köre is. A kormány friss érdeklődésének homlokterébe a következők kerültek: Republikon Intézet, Demos Magyarország, Progresszív Intézet, Political Capital, Vision Politics, Szonda Ipsos (illetve Ipsos Zrt.), Medián Intézet, Pénzügykutató Zrt. (és Alapítvány), GKI Gazdaságkutató Zrt., TÁRKI-csoport, KPMG, PwC-csoport, Ernst & Young és a Deloitte Magyarország. Igaz, a felsorolás előtt a levélben az olvasható: "Az adatokat elsősorban, de nem kizárólag - önálló és konzorciális szerződések vonatkozásában egyaránt - a következő szerződői kör vonatkozásában kérjük." Más céget, vállalkozást, esetleg a Századvéget, vagy az elmúlt két évben a legtöbb, vagy legjelentősebb állami médiatendert elnyerő ügynökségeket, az IMG-t, a Vivakit, a Bell & Partnerst, az Initiative Mediát és az Issues Managementet nem sorolták fel a listán."
@Mariann19: @Knósszosz:

Bocsánat, engem a szimpla cinizmus és a rosszindulat nem tud szórakoztatni.
Gézánk olyan amilyen, semmi gond, de mostani mélyrepülése meglep.

Ennyire fél már most, hogy mi lesz 2014-ben, hogy máris kompenzál?
@Mariann19:
Butuska... nemá!!
Évszám nélkül mongyad, melyik hónapba születtél. Egy hölgytől nem illik megkérdezni, melyik században-:)
Onnan már tudom, vizes, avagy tüzes vagy.
Persze ez csak hülyeség, nem múlik rajta semmi.
Ez is egyfajta személyiségpiszkálódási izébigyó.
Puszi!
Bekaphassa az összes képmutató keridömi köcsög!

www.origo.hu/nagyvilag/20121114-katolikus-tiltas-miatt-tagadtak-meg-az-eletmento-abortuszt.html

Ha Gábrist látjátok, neki is gratulálok a nagy hitéhez! :(
Ez így mindjárt rendben is van.
Az élet szentsége...
Betegek ezek, bammeg!
Inkább alszom, sziasztok!
@a szív fészkei: Tündérek vagytok! Te, Knósszosz, Colombo kiálltatok mellettem, baromi jól esett. Azon röhögök, hogy már turkálhatok a ragadvány neveimben. Hófehérke, Butuska Mariann.
@a szív fészkei: Ha egy ilyen butuska személyéskedő nőszemély agyának egytizede belém folyna, menten öngyilkos lennék. :)
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
Szóval komolyra fordítva a szót, a gazdasághoz hülye vagy. Nem a gdp és a költségvetés hiánya számít. Ezek csak hasonlítási alapok.
A gazdaság fejlődését, stabilitását nézik. ezért lehet, hogy az USA jóval magasabb eladósodottsági szint mellett is hitelképes.
Jobb lenne, ha inkább rákeresnél a kibocsájtási potenciálra.
Segítek: csökkenő befektetés-csökkenő gdp-csökkenő export-csökkenő-belső fogyasztás- növekvő munkanélküliség-növekvő infláció.

Az infláció most nem azért nem nő jobban, mert jó a gazdaság, hanem mert nincs belső kereslet. Tudod, a piac alapkategóriái: kereslet-kínálat-ár
@Knósszosz: Takácsot bírom, nyáron hallgattam akáclombosunkban, amikor ott lépett fel. Ő nem úgy tűnt, hogy megvehető tíz dekánként.
@Mariann19:

ennek a vízállásjelentés is komplukált...sőt

brühühühühü

még az olvasása is fertőző

vigyázzatok: gázálarc és gumikesztyű
@Knósszosz:

még korai...sok a hívő még...majd ha a hívők mennek ellenbékába defke zé grósz...
na akkor

kellenek szakemberek és hű emberek és a kettő ötvözete és hogy az áldozatok beálljanak mellénk a sorba

brühühühühü

ja és megállapodás GENTLEMAN AGREEMENT snobok kíméljenek (valamint a francia nyelvterületről a parvenűk is)
@Mariann19: Á engem legalábbb iii IQ-zott le. :-DDD Azért az mégis más....

Hófehérke, az szép, és nyer!

Én meg már voltam boglyashajú odvasfogú ÁVH-s banya is, bebebeeee. Lassan kiadunk egy Grimm-összest.
@Blogger Géza:
Most beöltözöm a szkafanderembe, és megpróbálok abba a mélységbe süllyedni, ahol a te lényed tengeti a szerencsétlen életét. Uppssz, nem megy. Vészjelzést kaptam, miszerint ilyen Bloggergéza mélységre nincs hitelesítve az újkori Nautilus.
Most mit csináljak?
Megkérdezzelek, vagy egyszerűen leszarjalak?
brühühühühü
@Blogger Géza: Kérlek, ne csak szavalj, cselekedj!!!!! És beszéld rá Orvbűnt is. Köszike!! Remélem Pellczné-poszter van az ágyad felett. Vagy Mátrai?

Te szegény.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

te be vagy vizelve? pelenkád van?
ű
ezek a te hőseid az örökséget baszták el, hazahordták és a felégetett földet hagyták maguk után meg egy valag adósságot 12 generációra kamatos kamatokkal mint a támogatott lakáshitelek amit most kuszaszem is megkapott nem is tud kimászni belőle

kétszer volt 4 évük a tető főnököd hatszor bukott meg és mégis visszahoztátok mint a Romney-t a zusáskában az is 6x bukott mint jelölt most meg kiröhögik

ez lesz a zalcsútitetű sorsa is a belsőköre röhögi a többbi meg leszarja és utána vagy közben lámpavasra és teljes vagyonelkobzásra amit még élve meg kell hallgatnia

brühühühühü
@Knósszosz: A női eszményképét már fentebb behatároltam. Hagyd, szánni kell. Legalább tudjuk, milyen létformában nem akarnánk élni.
@De hol van Columbo felesége?: Szerintem egy ideig nem látogat ide, akkora volt az összefogás. De gyönyörűség ez nekem!
@rodeo36:
Én egy karib összefogást pedig támogatnék, istenemre!
Szentmartenen tetszene a hat méterre fölöttem leszálló bő-ing, de komolyan.
Aztán Varaderóba is jól érezném magam, mondjuk december 24-én.
Te szerencsés!!
brühühühühü
@Knósszosz: március 12. Vissza szólsz, hogy mi vagyok csillagjegyileg?
@a szív fészkei:

édes tükröm mondd meg nékem kijafaszeza @iii egy sikoly? vagy egy hisztériás dzsobbikos? esetleg műköröm vagy VÖRÖSKAROM Rejtő után szabadon

engem ugyan nem karmolt még de nagyon kramlirozik meg hőzöng a hisztériában van rajta pelenka?

brühühühühühü
@a szív fészkei:
Rendben, megyek aludni.
Jó éjt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A mocsok kurvannyukat, istenük nem ver bottal, remélem!

Az élet szent, emiattegy halódó és ettől fertőző magzatot nem kaparnak ki, de sans gens robbantott kínhalálra az IRA már meglévő életeket ki tudja hány évtizedig! Az nem volt gyilok, persze. Rohadt képmutatás!
@Mariann19: Ha küldik, jönnie kell. Címlapkor pedig küldik. :-DDD
@rodeo36: Ő még nem jött rá, hogy majd neki is óvakodnia kell a törpétől...
@a szív fészkei: Ez a Grimm mesekönyv annyira jó lesz, együtt leszünk benne, ja meg a címoldalon is, képen.
@rodeo36: @Knósszosz: :-)))Nem, LMP-s és nem bírja, ha nem vagyok oda értük mindig. Ezt speciel az Orvbűn védőügyvédje Schiffer volt a rendőrség elleni perben c. témában írta, amikor feszegettem, hogy a szemkilövetés előtt azért volt egy s más Orvbűn tarsolyában is. Erre írta, hogy milyen marhaságokkal jövök.
@Mariann19: :-) Mondjuk épp a fogaimra hiú vagyok, mind a sajátom és még mind megvan - szeretek is vigyorogni velük. Hajam tényleg nem teng túl, de másban azért erős vagyok. ;-))) De aki Loreleyt szereti, az ne nálam próbálkozzék!

Neked nem kell mentegetőzni, Hófehérke garancia a szépségre.
@a szív fészkei: Sziasztok! Megyek aludni, holnap dologidő lesz.
@Blogger Géza:
"Ha egy ilyen butuska személyéskedő nőszemély agyának egytizede belém folyna, menten öngyilkos lennék. :)
"

Overload.
Az lenne.
Nem lenne szükséged öngyilokra. Kisülnél rögvest.

/Figyu, ide nem kispályások járnak. Jó, ha tudod./
@Knósszosz:
Marea del Portillo a Sierra Maestra lábainál fekete homok, krisdtálytiszta víz és jó minden ha felmész a hegyre Pilón-ba ott jól kajálsz és még minden eredeti ott lehet chicharónes-t ennei az nem rokona a Chicharrito-nak de ugyanolyan ropogós

brühühühühü

keressék jéghideg (sudoroso) Bucanero oscuro-t salúd (egészségedre)
@Mariann19:
Meghalok...
Halak!
Nem vagyok egy ezo izé, de az biztos, hogy bejött a jósda jövendölése, márhogy én a halakkal igen jól elvagyok. Mer bika vónék, az meg rendben van a halakkal. Csak nem köll ragaszkodnom túlságossan, mer elúszik.
Éreztem én, hogy van valami. Imádott kislányom is halak! Na?
FAbiusnak szebbné szebb kpeket küldök:fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526286_10151238553348467_581173945_n.jpg Csak az a baj, hogy rühellem a pocakos minielnököket. még a pocakos tábornokoknál is jobban a halálom az ilyen.
@rodeo36:
Ne szívass!!!
brühühühühü
@a szív fészkei: Az ész van a legigazságosabban elosztva. Eddig még senki sem panaszkodott, hogy kevés jutott volna neki belőle. (kínai mondás)
Ez hogyvolt.blog.hu/2012/11/14/i_love_gjoni_1x07_becsomagoltam_a_pinam_kell a Menekül a töke poszt alatt mehetne. Ez ma az RTL Klub szintje emberek. Itt tartunk. A nemzet bankjába meg Mattolcsy tart.

Szerintem bevált a mayák jóslata 2012-re. Itt a vég.
@Knósszosz: mikor mész Marea del portillo-ba és kinn ülsz a playa-n a fekete homokon a király pálmák alatt és egy Ron Collins-t szopogatsz

hallgasd ezt

www.youtube.com/watch?v=0uRkawEKrJ4

brühühühühü
@a szív fészkei: Vicces mert nálam éppen fordítva. Na nem úgy hogy fogatlan vagyok, de nem az a büszkeségem.:)
@Knósszosz: Látod, mi jött ki belőle, amikor a bika találkozik a hallal? A legjobb párosítás. Azért Fabius keze is benne van a dologban, ha Ő nincs, nincs semmilyen összeborulás...
A kislányodnak üzeni a Hal néni, hogy puszilja a kis sellő lányt.
Egykor én is az voltam.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szia!Ismered az előzményeket?Mitől lett eposzos?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nagyon vidám este volt. A troll jól leminősített engem. Szerintem azt hiszi, hogy 19 éves fruska vagyok a nick nevemben szereplő szám miatt.
Az egyik barkácsáruház-lánc kivonul (és nem ő lesz az egyetlen sejtésem szerint) és felszámolja kilenc áruházát, sokszáz embert utcára téve. Gondolom ez is az csutignóm-kuszaszem páros tündérmeséjének egy epizódja.

Ami pedig a csuti gumicsizmás a világban - némi alamizsnáért - való kolduló-körútjait illeti, még a sivatagi kecskepásztorok is százszor okosabbak annál, hogy ide pénzt hozzanak. Egyébként pedig hiteltelen hazug tolvaj(ok) vezette országba - akiknek bizonyítottan az írott megállapodás sem számít -, vajon milyen barom fektet be egy petákot is?
@Mariann19:
Kösz Hal néni-:)))
Ne tűnj el, mossevagy.
(azújposztnál, na..)
@Knósszosz: Szevasz!Megjöttem, átmegyek nézelődni.
@Knósszosz: nu mi szövődik itt...fene vinné el :D
@Felebarát:
@Penivaldes:

Aha, azér mer egy hölgyel megpróbálok nem bunkó leni, az már ki mer IT a beudvarlási nyalatékosság fogalmazását.
Enen tul ehez tartom magamat.
Kiváló diszteletel: ti lovak!!-:)))
@Knósszosz: Nem tudtad, hogy csak nekem szabad udvarolnod?.))
süti beállítások módosítása