Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.12. 05:12 Fabius

Fidesz és a kampányközépkor

Címkék: kampány fidesz vas imre választási eljárási törvény

Ha valamelyik fideszes potentát idehaza füllent akkorát, hogy kiszédül tőle a saját száján az egy általános életkép 2012 Magyarországában. De azt hinné az ember legalább arra adnak valamit, amit egyenesen Berlinben ígérnek a legtestvéribb testvérpártnak, a CDU/CSU-nak, személyesen a saját szájukkal. Mert velük „nyílt és őszinte, családon belüli, illetve barátok közötti” megbeszéléseket szoktat folytatni saját bevallásuk szerint. Lázár János - ki lassan második Istenünk után a sorban - még februárban azt találta mondani a testvárpárt „kevesebb konfliktussal és több megértéssel kormányozzanak a következő két évben" intelmére, hogy:

 A nagyvonalúság jegyében "ötpárti egyeztetés kezdődik a választási eljárási törvényről és a kampányfinanszírozási törvényről."

 Annak kibontásába tényleg nem ment bele, hogy szerintük az ötpárti "egyeztetés" így néz ki:

 - Akartok regisztrációt, he?

- Mi azt akarjuk amit ti is, mert Orbán Viktor kormánya előrelátásáról és megfontoltságáról híres, áldja őt meg a Jóiste...

- Szóval igen! Többiek?

- NEM!

- NEM!

- NEM!

- Oké, akkor lesz. Papcsák Feri hozza a részleteket 65 oldalon, egy óra múlva megszavazzuk, szevasztok.

 De én azért kíváncsi leszek mit szólnak a német testvéreik ehhez az eljáráshoz magához, a regisztráció bevezetéséhez, és külön mit a középkori viszonyokhoz visszatérő kampányszabályokhoz. Félő, hogy német nyelven a nagyvonalúság és kevesebb konfliktus nem egészen azt takarják, amit ezek értenek alatta. A regisztráció szavazóriasztó hatásáról beszéltünk már eleget, de legalább ilyen érdekesek az eljárási törvény kampányra vonatkozó elemei is. Vas Imre képviselő rajongása a középkor iránt némiképp mulatságos a digitális kor derekán, de a fiatalokat képviselő - legalábbis kampányfilmjében a PR fiatalember szerint csakis ő képviselheti a fiatalok érdekeit, videót tekerd 1:24-ig - Vas úgy véli a fiatalok gyűjtőhelye a közmédia, a közterület és a nyomtatott sajtó. Mert a mai fiatal közhíradót néz X-Faktor helyett, nyomtatott Magyar Hírlapot vesz okostelefonról akár metrózás közben is böngészhető hírportálok helyett, és percekig képes bámulni egy plakátot az utcán. 

 Bazz, mi lenne, ha ez az ember nem a fiatalokat képviselné ilyen bőszen? Kódexmásolókra bízná a kampányszöveg terjesztését, és freskókészítőkre a plakátok elkészítését? Mondhatnánk, hogy de a lóvé miatt aggódik a szentem, ha pesterzsébeti alpolgármesterként nem fosná le magasról, hogy az önkormányzat úgy szórja a fizetésemelést és jutalmakat, hogy Rócsild báró is megszeppenve piszkálná a körmét szemlesütve zavarában, ha látná. Érdekes, hogy a köz pénze nem zavarja, cserébe az érdekli, hogy a szocialistáknak vagy Bajnainak honnan lesz pénze Index fejlécben pörgő integetős bannerre. 

 Nemzeti Fészbúkforradalmárunk szerint ők a választást legutóbb az interneten és a faszbúkon nyerték meg. Úgy látszik a kommunikációs stratégia a gazdaságinál is nagyobbat bukott, mert amíg utóbbi csak beleállt a recesszióba, addig előbbiben sikerült teljesen visszafejlődni. 

orbán facebook.bmp

 Mert itt haladás van, innováció meg iPad minden kormányrobotnak ingyen, de ezek szerint arra is csak azért volt szükség, hogy az ecceri rögtön lássa a fekete képernyőn ha mellé sózza a zsíros deszkát. Gondolom azért a habnyárpi gondosan kiszámolta, hogy ha internetes hírportálon jelenik meg a pártreklám akkor csak a legnagyobb 3 portállal számolva is cirka 2,5 millió ember látja per nap, amíg a folyamatos példányszámcsökkenéssel küzdő nyomtatott sajtóban ha mindenhová befizetik magukat se látják 300 ezertől többen. A kereskedelmi tévékben sem kell 2 millió választónak nézni az X-Faktor meg a Voice adásai alatt, hogy mit üzen a Schiffer András, elég ezt azzal a 300 ezerrel tudatni, aki megelégszik a Rákay Kálmán csatorna nyújtotta színvonallal. 

 Lassan már nem röhejes hanem szánni való ez a pánikból fakadó görcsös igyekezet, amivel szeretnétek elérni:

 - A lehető legtöbb embert eltántorítva a lehető legkevesebben menjenek szavazni.

- A lehető legkevesebb ember értesüljön a pártok kampány üzeneteiről közvetlenül. 

 Rossz hír srácok, hogy a 80%-os elutasítottság ellenére átverni készült regisztráció mellett rajtatok már ez sem segít. Ezzel a pitiánerkedéssel azokban is feléledt a csakazértis, akik eddig tettek a politikára magasról. 

 

816 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr754902744

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pesterzsébeten már a „családi ezüstöt” árulja a városvezetés 2012.11.12. 16:49:37

Egy pesterzsébeti közgazdász aktivistánk írta az alábbi cikket, mely a jövő héten megjelenő Budapesti Lámpásban is olvasható lesz. Képviselőként kikértem az elmúlt hónapok és az előző ciklus azonos időszakában történt ingatlanértékesítések adatait, a...

Trackback: Kommenteltek? Kapcsolja a KGB-t! 2012.11.12. 12:31:25

Kommenteltek? Andropov elvtárs intézkedjen. Hajnalban, igen. Ha a KGB nem boldogul kérjen segítséget a Médiahatóságtól. Szalai, da.  Takarják ki őket, vezércikk a Pravdában, a szokásos. Bérencek, vádaskodók, írjanak amit akarnak. Daszvidánja...

Trackback: A Papcsák–Giró-Szász–Lakatos Ernő-tengely 2012.11.12. 12:07:15

Papcsák Ferenc ámokfutása sajátos fényszögbe állította Giró-Szász András kormányszóvivő minapi kijelentését. És ebben a megvilágításban a párt-tótumfaktummá süllyedt egykori kiváló politológus mindinkább hasonlatossá válik nagy elődjéhez, az előző párt...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.12. 11:36:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz: "Miből fognak nyugdíjat, eü. ellátást, közösségi közlekedést fizetni?"
Nem tudtad, hogy balta nagyhatalom leszünk? A tömegszerű termelés teret ad a jól szervezett munkamegosztásra, a termelékenység a tetőpontra hág, profitunk a maximumon. Ez az egyik forrás.
A másik lehet - mint írtam - az ázsiai gyógyturizmus.
Ez a kettő elég lesz a nyugdijakra és eü. ellátásra, sőt még a gyógyszerkasszát is visszapótoljuk.
A közösségi közlekedést felváltja az egyéni vágta, a kormányzati terveknél már megjelent a ló profil felvirágoztatásának a terve. Már veheted is a nyerget, mert jön a hiánygazdaság.
Bolinak már feldobtam az utazási irodanyitás ötletét, Te leszel a Kusza Szem. Bátran vállald el, majd segítek, ha elakadsz.
Teljesen feldobódtam kivirágzó jövőnk kilátásain.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csekkcica, kire gondútál?
Ajjaj, tán egy húron pöndülünk?
Pfff...
Ezt most nem fejtem tovább-:)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Lefekvés előtt szétröhögtetni az emberfiát? Milyen dolog ez? :-)
Tovább dübörög a NER.

A rendőrség vizsgálja a kajászói gazdák akcióját

index.hu/belfold/2012/11/12/a_rendorseg_vizsgalja_a_kajaszoi_gazdak_akciojat/
@Knósszosz:
Bocsbocs, nem udvarolási vót aszándék.
Mielőtt lebasznál.
Puszi!
@Knósszosz:

"Az én hülyeségem az enyém!
Ezt nem adom senkinek!"

Jóvanna, nem akarom elvenni! :o)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Fogadjunk, hogy a duce bukása után annyi belülről bomlasztó hős ellenálló lesz mint a világháború után a magyar partizánok. :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Vagy hogy bámulná a csajokat Bolival a ginger girls-ön?!:D"

Mé', az itten tiltott és közmegvetést von maga után...? :o)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Te aztán tudod, mitől dobódik fel az ember, bazmeg-:D:D
@Mariann19: Az oké, hogy 230 Ft az egész éjszakai mámor de utána a szifiliszes kezelés roppant kellemetlen, hosszadalmas és fájó lehet.
@GeoCracker: "Hogy ki őt támadja, az országot támadja."
Orbán Viktor ezzel a retorikájával nagyon is rendben van.
Emlékezzél a román Ponta diktatórikus húzásaira, melyre az eu. elég rendreutasítóan reagált.Emiatt kritika érte az eu-t, mivel Magyarországgal szembeni magatartása megengedő stílusú.
A magyarázat az volt, hogy Ponta nem a népakarat képviselője, nem a nép választottja, ezért önkényét személyében kell korlátozni.
Magyarországon Orbán Viktor a népakaratot testesíti meg 2/3-ad részben, így közbelépésük a nép ellen irányulna, megtagadná a demokráciát.Onnan nézvést én meg is értem az eu-t, ezeket a szabályokat be kell tartania még akkor is, ha a mögöttes részleteket ismeri is.
@ariel12: A hosszadalmas kezelés roppant kellemetlen, hosszadalmas és fájó lehet."
Hűha!Erre vigyázni kell, felvilágosító tanfolyamokat kell kötelezővé tenni a kiutazások előtt. Ugyanis a kezelés a TB terhére történne, roppant költségigényes is lehet, elvinné a tervezett profitunkat.
Jó, hogy szóltál!
@Mariann19:
5 guminál többet felhúzni meg már mûvészet, de biztonságos! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azon már kezdhetünk gondolkozni, hogy milyen társasági formát válasszunk. KFT, ZRT, vagy mindjárt tröszti szervezet telepített egységekkel?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Előkalkulációt kell készíteni, hogy mi a gazdaságos megoldás. A TB kezelés, vagy az óvszer, ez utóbbinál döntő kalkulációs tényező, hogy milyen tömegű lesz a felhasználás.A számítást éves szinten célszerű elvégezni.
@Mariann19:
Kis kezdô....
Naná, hogy pártként! Aki meg ugatni mer, azt hazaáruló libsibilsinak és az emúttnyóccév kegyeltjének bélegezzük.
viccelsz... nem kispályázunk...
Ezt a kommentet egy másik posztban olvastam:
balavanyposzt.blog.hu/2012/11/12/gyurcsany_kuncze_nem_es_nem?fullcommentlist=1#c18282220

vakablak · vakablak.blog.hu 2012.11.12. 21:39:08
Az Orbánból és a Fideszból kiábrándult ex-orbánisták és ex-fidesznyikek nincsenek abban a helyzetben, hogy feltételeket szabjanak. Először is, nekik köszönhetjük ezt a végtelen szarhegyet, amit idevarázsoltak nekünk, dacára minden intő szónak.

Az Orbánból való teljes kiábrándulás egyenes ági következménye, hogy az illető Orbánt le akarja váltani, mert rájött, hogy ez így nagyon nem jó. A korábban Orbánra adott szavazat viszont a felelősség megkerülhetetlen kérdését veti fel.

Nos tehát: pont azok diktáljanak-e, akik miatt most teljes összefogás kell, hogy Mo.-ot megmentsük a gazdasági, politikai és társadalmi összeomlástól, amit az általuk hatalomra segített rendszer perspektivikusan okozna, ha tudna?

A dolog pont fordítva áll. A baloldaliaktól, liberálisoktól, valamint az elárvult, képviselet nélküli konzervatívoktól (kik közül nincs és nem is volt egyetlen egy sem soha Orbán mellett vagy mögött) már nincs mit elvenni, e csoportnak a helyzetén nem lehet lényegesen rontani. Ez az embercsoport az orbáni rendszer befejezésére fog kísérletet tenni. A kiábrándult orbánisták pedig eldönthetik, hogy csatlakozni akarnak-e ehhez a mozgalomhoz, vagy nem. Ha úgy érzik, hogy nekik Orbán mégiscsak jobb, akkor szavazzanak ők továbbra is Orbánra.

Ha viszont ők is úgy érzik, ahogy sokan mondták már 2010 előtt is, hogy Orbán a létező legrosszabb választás, akkor ne gondolják, hogy ők itt még feltételeket is szabhatnak, hogy az ő saját szarukat a többieknek miként lesz szabad elpucolniuk az útból. Gyurcsány, Kuncze, bárki más — pofát súlyba, ex-orbánisták. Eszitek, nem eszitek, ez van.

Ha ez nem tetszik, akkor legyen csak továbbra is Orbán, szavazzatok rá, aztán pillantsunk le együtt a mélybe, ahova hamarosan zuhanni fogunk. Mint mondtam, az orbáni mutyin kívül esőktől társadalmi értelemben már nincs mit elvenni, megszűnt minden zsarolási potenciál."
@Mariann19:
Bakker... hülyülök.
Hisz van egyházunk, az meg lehet adómentes is.
UTAZZON A PAX CHT EGYHÁZZAL!
Csak a megfelelô helyen kell lobbizni és a Közgép simán elintézné...
Na (ég a seggem a kádban) erre varrj gombot! Pancsizok tovább, oszt jövök. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Kis kezdő" Igazad van, vissza megyek vezér menedzseri megálmodott státuszomból Kusza Szemnek. Ahhoz nem kell annyi ész. Bár ezt az állást már felajánlottam Knósszosznak.
Igaz, ha párt leszünk, oda nem kell Kusza.
Majd néha megbízási szerződést kötünk valami párt pénztárnokkal.
@Mariann19: PEdig Merkel is szereti a focit. Be szokott járni az öltözőkbe is.
Figyelem, last minute!

Aki élni akar a lehetőséggel, hogy Dr. Papcsák Ferencnek kedveskedjen valamilyen személyes izenettel, most még megteheti az FB oldalán:

www.facebook.com/profile.php?id=1814226697

Ugyanis eddig nem törölte az oldalát.

Megint az a fránya média...
Mint a vízfolyás, úgy hazudnak!
Mármint a média természetesen... :o)
@Mariann19: Az, hogy az EU mit csinál vagy mit nem csinál az sok szempontból indifferens. Ld. a délszláv háborút, amikor a kéksapisok lábhoz tett fegyverrel tűrték a népirtást.
Orbán befele is ezzel a szöveggel lép fel, miközben itt bennt az embereknek tudni kéne, hogy mi van. Ha nem tudják meg is érdemlik.
Obersovszkyfikuszkukisz hangneme: www.pestmegyei-hirhatar.hu/hir/kiestek-a-zsivanyok-a-rokkant-ellatasbol

"Tisztelt Magyar Honfitársaink!

Új jelzővel („zsiványok”) illették a korhatár alatti rokkantakat, illetve azok egy részét.
Itt és most mondjuk ki azt, hogy álljon meg a menet! Legyen ebből elég!
Eljött a pillanat, amikor minden jóérzésű magyar Honfitársukhoz szólni kell!
Itt az idő! Most, vagy soha! Mert később, már késő lesz!

Szólni kell, hogy legyen most már elég az alábbiak miatt:

Nem mehetünk el szó nélkül amellett, ami ma hazánkban a korhatár alatti rokkantak elleni üldözés és a cinizmus szintjén zajlik! Ezt minden ember, csak akkor értené meg igazán, hogy mi is folyik itt valójában, ha ő maga is érintetté válna. Sose legyen része benne senkinek!

Nekünk még annyit sem ígért a magyar kormány, mint Wintson Churchill angol miniszterelnök a saját népének az 1940. május 13-i parlamenti beszédében:
„Nem ígérhetek mást, csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket”!

Számunkra, még ilyen áron sincs megmenekülés? Nincs! Számunkra, még ennél is rosszabb a helyzet! A korhatár alatti rokkantaknak éhezést és fagyhalált szánnak a törvényhozók és a végrehajtók? Előbb, vagy utóbb hajléktalanként kell élni majd az öngondoskodó végnapjaikat? Kisemmizik, megalázzák és alapvető emberi jogaikban korlátozzák őket? Becsületes ország-építőként, átlag 30 évnyi munka és progresszív járulékfizetéssel, átlag 50 évesen a munkában megrokkantan, de az öregségi nyugdíjkorhatár meg sem élve, mire számíthatnak ők? Segélyre, vagy még arra sem? Fél kézzel, fél lábbal, félholtan, halálos betegen is? Milyen törvénykezés ez? Hogyan tudnak nyugodtan szunyókálni a döntéshozók és a végrehajtók, amikor itt embertelenség zajlik? Milyen értékrendet képvisel ez a keresztényi hitvallást hirdető kormány?

Az elmúlt hónapokban, volt itt adok-kapok a kormány és az ellenzék részéről is rokkantügyben. A kormány állítása szerint lesz munkahely bőven, mert az érintettek 60 ezer rehabilitációs kártyát váltottak ki. Kártya az van, de munka, az nincs! Olyan ez így, mintha egy üres bankkártyát nyomnának a korhatár alatti rokkant kezébe. Nincs rajta pénz, mert az EU pályázati támogatással beígért új foglalkoztatási program még csak jövőre indul. Beszélni viszont folyékonyan szoktak róla, mintha már történt is volna valami? A csapból is a „számháború” folyik, ha a korhatár alatti rokkantak létszámáról esik szó. Senki sem érti, miért nem az ONYF hivatalos statisztikai létszámát használja a kormány a volt rokkantsági nyugdíjasok létszámát illetően? A rokkantsági nyugdíjjogfosztást megemlítve, csak 305.323 fő érintettről lehet beszélni, nem pedig hol 650 ezerről, hol 960 ezer főről, ahogy éppen a kormány-kommunikáció kedve tartja. A korhatár alatti „volt”rokkantnyugdíjasoknak a munkaképes lakossághoz viszonyított 5%-os aránya semmivel sem magasabb, mint az EU-ban és a környező országokban. A kormány ebben is ferdít és kozmetikáz azzal, hogy az 62 év feletti rokkantakat is beszámítja a létszámba, holott azok, munkára már nem kötelezhetők. Az EU tagállamok közül egyedül nálunk történt meg a korhatár alatti rokkantak nyugdíjjogfosztása, ami a XXI. századi Európa törvénykezési szégyene!

Megengedhetetlen és tűrhetetlen volt a MTV M1-en 2012.11. 09-én, a Ma reggel: „Rokkantak munka nélkül”? című adásában elhangzott, „zsivány” szóhasználat a rokkantakkal szemben. A kormány-kommunikáció és a kormány közeli média, olyan elfogadhatatlan szóhasználatokkal, alaptalan stigmázással illeti a becsületes rokkantakat, hogy azok ellen tiltakozunk! Elég volt a csalózásból, a zsiványozásból és a jelzők kifogyhatatlan tárházából, amivel folyamatosan a korhatár alatti rokkantakat illetik! Melyik társadalmi réteggel mernék ezt megcsinálni rajtuk kívül? Morális szégyene ez a kormány-kommunikációnak és a kormány közeli médiának is.

A 2012. 01. 01-től hatályos rokkant-törvénnyel a segélyes pénzbeli ellátásokból éhezésre és fagyhalálra ítélnek minket? Érezzük magunkat úgy, mint egy drótkerítés nélküli koncentrációs táborban, otthont vesztetten? Lehet bennünket alázni, gyalázni egy élet munkája után megrokkantan - hová lett a humánum és a tisztelet? A halálos ítélet után, az utolsó szó jogán mit mondhatnánk még? A vétlen, korhatár alatti rokkantak, senkinek nem nyújthatnak be még kegyelmi kérvényt sem, ráadásul egész ország szótlanul végig nézi, hogyan pusztulnak el? Ez a lesüllyedt erkölcsi norma szégyen az egész országra nézve!

Kérjük a kormányt vonják vissza a 2011. évi CXCI. törvényt és a hozzákapcsolódó embertelen új komplex minősítő rendszert, addíg amíg nem késő!

Magyarország, 2012.11.10.

MSZF
„Összefogás a korhatár alatti rokkantak emberi jogaiért”
csoport "

Remélem, ő mihamarabb rászorul majd az ellátásra. Agyilag mindenképp ott van az első sorokban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te is milyen vagy! Itt a nagy ötlet, hogy hogyan változtatjuk meg silány kis életünket, erre elmész áztatni.Azért megvárlak.
@a szív fészkei: "Merkel is szereti a focit. Be szokott járni az öltözőkbe is."
Ő is úgy lehet ezzel, mint én a karcsú, szerb trombitás fiúkkal, csak én nem jutok be az öltözőjükbe.
@Mariann19: Igen, ha szponzorálnád őket, szerintem nem rugdosnának ki. Vagy ha megismernének, biztos ingyen sem...
@GeoCracker: Orbán a szuverenitás és a nemzetállam eszméjével él befelé.Ez a retorika a saját hiveinek, az elkötelezetteknek szól. Ez egy jól kiválasztott módszer, mert az érzelmekre hat, a hazaszeretet az emberek sajátja, tehát az elkötelezettséget még inkább erősíti.
Az Eu szerepét nem találom indifferensnek. Lásd a Ponta jogállamiságot sértő magatartásának kritikáját, vagy Berlusconi menesztését, az Eu által kiválasztott Monti kinevezését ugyanide, de a görög miniszterelnököt is az Eu cserélte le.Van lehetősége és hatásköre a közbelépésre, ha azt indokoltnak látja. Inkább az a kérdés, hogy időben felismeri-e azt, hogy mikor aktivizálja magát.
@Mariann19:
na, üdén, frissen.
Mingyá aluka, mert reggel féhatkor irány Büdipest.
Szóval egyházi utazási iroda. Most volt, hogy kaotikusék igazolás nélkül kiosztottak 89 millió forintot magánszemélyeknek.
Isten bizony, el is hiszem! :)
Komolyan!
@a szív fészkei: Szponzorálnám én őket ezerrel, tőkebefektetést is végrehajtanék, ha lenne még tűpénzem. Már minden titkos tartalékomat feléltük, pedig a felélést egyes szám első személyben terveztem.
Így marad nekem a jou tube-on a be nem teljesült mi is?
@Knósszosz: Na itt van egy francia, akin aztán tényleg rajta van a székesegyház orrilag, fülileg :-DDD www.youtube.com/watch?v=Ij0qjrwjnYs Meg ne mutasd a volt haverodnak! Ez a kedvenc számom tőle.

Ő énekelte-írta lánykorom legnagyobb gyerekcsináló számát a feleségével, a Je t`aime-et. Meg egy csomó sanzont is szerzett, az első euróvíziós dalfesztiválos legnagyobb slágert, a Viaszbabát is. Félelmetes szexepilje van, csak már rég halott sajna, halálba bagózta magát. A felesége Jane Birkin.

Szóval mindenhová beteszik a lábukat, orrukat, ja. Itthon még azt is zsidók írták, hogy Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország www.youtube.com/watch?v=aVsY61eSwqI - ma is játssza a népnemzeti Kárpátia ugyebár. Jutalmul meghalhatott a szövegíró Bruckban, a koncentrációs táborban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Miért nem voltál ott, mikor osztották? Most lenne irodanyitásra. Telefon, fax, nyomtatvány, az mind pénzbe fog kerülni.
Majd megbeszéljük, aludj jól Bolikám, álmodjál Vietnamról!
@GeoCracker: DE ha a baromállat nem békaként fújná fel magát az ökör nagyságára áhítozva - ismerjük a mese végét - akkor befektetne ezerrel a tanulásba-tanításba, mint a finnek, és mi lehetnénk az AGY. Nem amortizálná ezt a mindenhol elismert értéket. De azt teszi.
@Mariann19:
Vigyázni kell ott is a lányokkal, hogy lányok-e? :)
A kutyasültet meg nem akarom! :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
a tréfa, David Fromm írt egy könyvet, a címe: Miért bukott meg Romney, és azon az éjszakán adták ki már készre nyomtatva, amelyiken tényleg megbukott...most váteszként faggatják honan tudta

nem kellene megkérni David Fromm-ot hogy írjon a törpéről is valami szépet

brühühühühühü
@Mariann19: Hallgatod őket és nézed. Tűpénz... Már tiszta móriczi helyzet van néha, bogarásszuk a zsebeinkben az aprópénzt, hátha: talált is ma a férjem egyik dzsekijében 630 forintot! :-DD
@rodeo36: Írt egyet Obamáról is für alle fälle?
@rodeo36:
Lehet, hogy 2 könyvet írt, a nevet kicserélve...
Az, aminek az a címe, hogy "Piktorunk Buktája” jobban érdekel.
@rodeo36: Hali Rodeo! Ez a hamisíthatatlan olasz feeling hogy tetszik??? :)

youtu.be/LmJPQaktTis
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azt mondta Bajnai, az is zavarta a - BM szerint nem létező - tömegen túl akkor 23-án, hogy a hangosítás miatt visszahallotta folyton magát.

Na jó utat BP-re, te is jössz büdisíteni ugye.... :-DD Hogy jól le lehessen szólni. De ez az én szülőfalum, ne bántsd, elég nekünk ez az disznóólban volt a gyerekszobám Viktor!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"hogy a lányok lányok-e".
Hajtsál végre egy alapos nem egészen orvosi kivizsgálást.
Kutyát nem kell enned, repzajzon naponta küldünk Neked Norbi menűt, hogy karcsú maradjál. A profitból fussa ...
@a szív fészkei: "Talált a férjem mai is a dzsekijében 630.-Ft-ot.
Mázlisták! Én meg négykézláb kutatok a hét krajcárom után.
@Knósszosz: NA, most mgvilágosodtam a TV Paprikától. A fiam bambulta és hallom ám, hogy mondja a műsorban faszi - angol séf - hogy mecsoda pazarlás kidobni a lerágott csontokat, mikor abból másnap fincsi levest lehet főzni! Szóval van előttem perspektíva.

Na, ha ez ott sem szégyen, akkor???? Hajrá!
@Mariann19: Hát van, amikor én is. Egyszer - még 96-ban - akkor is roppant szar helyzetben - épp nem volt melója a férjemnek - rendezgettem a lányom szekrényét és megakadt a kezem valami papírban. Hát egy szép combos összeg volt - valószínűleg magam elől dugtam el boldogabb időkben. Azt a műszőrmét, amit akkor vettem belőle, máig hordom. ;-D Azóta mindig reménykedek ilyenben, de csak kunát találtam, hogy honnan, fogalmam sincs, hét éve nem voltunk ott. Váltják még azt? És hogy?
@Mariann19: Az EU-nak lehet, hogy van hatásköre, és lehetősége, de nem ovetlenül tesz bármit is. Mo. jelenleg recesszióban van. Következésként nagyon olcsó munkaerőtartalék. Olyan ország, ahonnan nagyon jó minőségben lehet olcsó embereket importálni. Ráadásul szervilizmusban kellően puhítva. A munkaerőpiacuk tekintetében kész főnyeremények vagyunk (sztrájktörőnek is akár). Orbán oktatáspolitikája ennek játszikalá jelenleg.
Nálunk nincs Euro, tehát a saját pénzügyi stabilitásuk tekintetében semmit nem számít a magyar gadaság. Viszont bedölés esetén gyakorlatilag bagórt felvásárolható. Ehhez jelenleg Orbán hatalmas segítséget nyújt az erre áhitozóknak.
Egyetlen esetben lépnének tehát közbe. Polgárháború esetén. Változó hatékonysággal.

@a szív fészkei: Az oktatáspolitikába vagy nagykoala lesz, vagy beledöglik. A finnek gyakorlatilag konszenzusra jutottak. Nem lehet 3-4 évenkénti átszervezéssel 20 éves közkulturális programot lefolytatni. Ehhez a pénz belapátolása a rendszerbe szükséges, de nem elégséges feltétel. Szükséges lenne, mert alapja lenne pl. a tudás presztizsének ehlyerállításához. De ez is nemzedéknyi feladat lehetne. Utána a tanári kar 20%-át el kéne zavarni még a kerületből is, ahol suli van. Ám ameddig maradványelvű a pedagógusképzés, addig az utánpótlás is olyan, amilyen. S ameddig a felsőoktatás kontraproduktív, addig marad a pedagógusképzés olyan, amilyen.
A finn csodához tehát meg kéne emelni a pénzeket, de el kellene zavarni a tanarak közel 40%-át (tanárképzéstől akadémikusig). Ehhez is politikai akarategység kellene. No meg olyan szakik, akik jelenleg inkább a pályán vagy országon kívül vannak. (piszok szerénytelen alak vagyok, és magam is ide sorolom egy szatyornyi diplomával :-) )
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egyrészt enm esznek kutyát (mondjuk a háború alatt biztos ettek, de olyan körülmények között Te is bármit), másrészt a ladyboyok nem arrafele szokta előfordulni, hanem kicsit másfele.
@a szív fészkei:
Puff, kész vagyok.
Anya, Te aztán tudod mitől megyek tönkre.
Jane Birkin nekem olyan, mint Sophie Marceau.
Megdöglök értük.
Birkin idol, a haverjaim is imádták!! Aztán ott volt Sophie is, akinek a képét a bérletünk hátulján mutogattuk egymásnak, amit a Pajtás újságból vágtunk ki.
Tudod Te, hogy az én korosztályom totál szerelmes volt belé?
Az első „Házibuli” film után, hetekig betegek voltunk kamaszként. De komolyan!
A párizsi diáklány már későbbi alkotás, de nekem az is nagyon tetszett. Vincent Lindon volt a partnere abban a filmben, aranyos volt az is.
Majd ötvenesen mindjárt elérzékenyülök, picsába..
@a szív fészkei:
Ezt a séfet nem Kusza Szem pénzeli?
Csak kérdezem hülyeként...
@Knósszosz: Kimerítően válaszoltam 22.12 h-kor kelt kommentemben, nem is válaszoltál. Pedig kinevezésed már megtörtént Kusza Szemmé. Új státuszod alapítását a Boli és köztem lévő kommentekből ismerheted meg.Gratula a kinevezésedhez!
@GeoCracker: Igaz, nem magyarkodó, hanem az amerikai métely.....
@a szív fészkei: Ilyen élményben volt részem. A rendszerváltás után egyszerre volt több állásom is, javadalmazásaim egy részét a gardrob felső részébe raktam lazán. Midőn a rendszerváltás megmutatta zordabb arcát, elkezdtem én is egy kis maradék után kutatni. Kétszer találtam elcsúszott tízezrest, pedig akkor jó pénz volt. Ma már nálam az ilyen meglepetés kizárt, mindent elverek, ami a kezembe kerül.Már írtam, egyébként is van bohém beütésem apukám után.
Nem kóserság-babaság ott sem náculni? hvg.hu/vilag/20121112_lengyelorszag_szelsojobboldal_tuntetes

[..]"Szétverték a hotelt a magyarok

Az MTI-vel ellentétben, miszerint „szombaton állítólagos rongálás gyanújával több személyt kihallgattak”, a lengyel Gazeta így fogalmaz: „magyar nacionalisták megsemmisítettek egy hotelt a belvárosban”. A lengyel szervezők mintegy ezer Jobbik-szimpatizánst vártak a függetlenségi menetre, de az újság magyarok egy másik csoportjáról is tudott, akik már korábban Varsóban tartózkodtak. Ez a korábbi csoport maradt még ott egy éjszakát péntekről szombatra, hatalmas partit rendeztek, amely során kisebb károk is keletkeztek. A hotel alkalmazottai ezután hívták ki a rendőröket, mivel a magyarok elhagyták a szállást, de az okozott károkat már nem ismerték el. A felvonulás szervezői a magyar vendégek lefogását illegális lépésnek és zaklatásnak minősítették, a lengyel hatóságok szerint csupán rutinellenőrzésről volt szó." A magyarok nyilaitól/barmaitól ments uram minket???
@GeoCracker:Azt hiszem, két éve volt, amikor Merkel asszony szólt a népéhez, mivel választói kezdték sokallani az adóikból teljesített nettó kifizetéseket. Akkor elmondta a lakosságnak, hogy az ország milyen előnyökhöz jutott az Eu által. Elsősorban a piacok megszerzését említette, a befektetői tőkéik hasznosulásáról, a terjeszkedés lehetőségeiről beszélt.Érvei hatásosnak bizonyultak, egyben helyesen járt el, mert őszintén beszélt előnyös helyzetükről, mely végül elégséges volt népe csitítására.
A foglalkoztatottság is bizonyára előnyös képet mutat a külföldi munkavállalókkal, de ebben a kérdésben nem vagyok tájékozott.
@Mariann19: Bohém vagy? Ez tetszik!!! Én meg boltfüggő, de kezelem már. (meg a bolt is óccó) Most épp a leszokásos hónapot élem. ;-DDD Olyakor be sem megyek nagyon, csak elhúzok mellette feszesen. Még három hétig kell kibírnom. Pedig hó végén hatszázból már két-három jó cucc vehető az egyik turiban.
@Knósszosz: Hali Knóssz. Ezt az állatot láttad már?? :)

youtu.be/dxlh9Le_ckQ
@Knósszosz: Vincent Lindon nyami volt régen. Mondjam-e ,hogy lengyel zsidó bevándorló volt a nagypapája, a gyémántkereskedő ;-DDDD? Majdnem elvette Caroline monacoi hercegnőt Vincent harminc valahány éve. Na akkoriban volt a pasi igazán kellemes látvány, mostanra kicsit nagyon rozi lett sajna. Ahogy Redford is - aprófát pisiltem tőle sokáig, most meg borzasztó. Mit csinálnak ezek magukkal??? Ennyi pénzből?

Én is szeretem Birkint, még a Nagyításban tűnt fel,mint hülye tinilányka. Aztán most róla van elnevezve a világ legdrágább táskája - remélem Cecilünknek is van belőle - annyit kell az igazira várni vagyonokért, mint nekünk anno a Ladára. Marceau meg szép nagyon még mindig, bírtam, valami kis hülye Belmondó-filmben - Húsvéti ünnepek vagy mifene - láttam nemrég, ötvenedszer ismételték. De Belmondót is szeretem.

Ugye, hogy ugye, a barnák is bírnak jól kinézni, nem csak mindig a Charlizka a csúcs?
@GeoCracker: Kösz, jólesett. A zenekar nevére már nem emlékeztem, de a számuk jó! Elgondolom, a dobos csaj - ha még él - közelít a nyolcvanhoz...
Meg a közönségük is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ragyogsz, de ez lehetetlen egy könyv esetén nem újságcikk egy vastag könyv és már magyarázza

a piktor bukása és halála engem is jobban érdekel

brühühühühü
Némi GDP-lapátolás után most értem csak haza, így nem volt időm (na jó, bevallom: kedvem se annyira) elolvasni minden hsz-t.

Viszont: ez volt már?

onlinemarketing.blog.hu/2012/11/12/betiltott_beszelgetesek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_13&utm_campaign=index

Nagggyon jóóó. Akkora saller, hogy a kokit már a zinternet adja.
@a szív fészkei:
"az illusztrációhoz: megette a fene, ha egy futballpályán már akkora a fű, hogy azt kaszálni kell!
és az a kaszafogás!
felülről markolja a végét a lakkcipós parasztja, így hogy a 3,14csába fog ívet húzni, amivel kiemeli annak végén a pengehegyét, nehogy a földbe szaladjon?"

még parasztnak sem jó

brühühühü

a paraszt az munkálkodik és létrehoz sok hasznos dolgot ezzel a tetűvel ellentétben
@De hol van Columbo felesége?: a poszt gyenge, de a téma kemény. Retkes kurva anyját már ennek a tehetségtelen, bokalefosó, hatalommániás kibaszott bagázsnak, a végén elérik, hogy visszaregeljek FB-re, mert ezt egyre kevésbé lehet szó nélkül hagyni...
Először "kisajátítottak" pár szót. A kokárdát. Ünnepnapokat. Szimbólumokat, jelszavakat. Aztán a gazdaságot, a döntési jogot, az ilyen-olyan szabadságok értelmezését, most meg már a netet is???
Emberek! MIT ADUNK MÉG ODA NEKIK????
@Légifarkas:

Szerintem pedig a poszt alapgondolata kiváló, s az, hogy fércelőtűvel lett a téma kifejtve, ezen mit sem változtat.

Egyébként pedig, kezdem azt gondolni, hogy Orbán Viktor és a Fidesz legnagyobb ellenfele saját maguk, elintézik ők maguknak, hogy bukjanak.

Túl sokat és túl mohón akar a Fidesz, asszem.
@De hol van Columbo felesége?: az alapgondolatot épp, hogy nem vitattam, csak a kidolgozást. Ja, és arról beszélek, amit linkeltél.

Egyébként, azt hiszem (vagy inkább attól tartok), tévedsz. Tévedtek, mind, akik azt hiszitek, hogy egyre jobban fortyognak az indulatok az emberekben. Persze, páran mérgesek, de a mai napig semmi komoly, huszadszorra is a megalkuvást, kiegyezést kajtatja mindenki. Vagy elmegy.
És ha mégis buknának... a nép marad. Úgy meg szart se fog érni az egész, messiástól messiásig csapódva nem lehet jövőt építeni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
én Aiskhülos-t bíznám meg a zalcsúti végnapjai -nak megírásával...már el is kezdheti

onlinemarketing.blog.hu/2012/11/12/betiltott_beszelgetesek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_13&utm_campaign=index
ha ez megtörvényesedik? Levédiában? akkor

brühühühühühü
Tudom miről beszélsz és tudom, hogy a témát keménynek tartottad - joggal.
Csak ezt írtam: az alapgondolat kíváló, s ezen nem ront a gyengébb kidolgozás sem.
No mindegy, mindez mellékes, valóban.

Másrészt ezt is írtam:
a fidesz önmaga ellensége.
Azaz egy szóval nem írtam, azt, hogy egyre jobban fortyognak az indulatok az emberekben (legalábbis a kritikus határig még nem, ebben igazat is adok). Pedig ezt is írhattam volna, mert korábban ősfideszes ismerőseimnél kezd teljesen elszakadni a cérna.
Másfél éves, "inkább hallgat" hozzáállásuk egyre inkább kezd dühbe és csalódottságba fordulni. 2014-ig van még két év, s ha a fidesz továbbra is ezt műveli (ennyire pökheniden gondolja azt, hogy választsi szisztémából eredő 2/3-a mindenre felogosítja, hogy mindenre ráteheti a kezét), akkor egyre többen fognak nekik hátat fordítani...
Van valami, amit nem tud leváltani, a végtelenségig megvezetni, becsapni: népfelségnek hívják ezt a valamit.
@rodeo36: Ionesco jobban illenék hozzá.
@De hol van Columbo felesége?: és a népfelséget vajon nem lehet tovább megvezetni, másféleképp, de mégis megvezetni? Népfelség-e az, hogy kiáll valaki elénk, és azt mondja: vagy beállsz mögém, vagy ne számíts semmire? Népfelség az, ami úgy kezdődik, hogy (megint csak) alárendeljük valaki akaratának? Szerintem ez csak néptöbbség. Legföljebb.
Lehet, rosszul látom, de szerintem tévúton járunk. Túl régóta megyünk, és már túlságosan is bementünk a csalánosba, vissza kéne fordulni, de minden irányból csíp, gyerünk hát tovább, örökké nem tarthat a csalános, mondaná erre egy barátságos LMP-s. De szerintem körbe-körbe mászkálunk, a letaposott csalán kinő, mire visszaérünk, nincs megállás, amarra mintha ritkulna, valakinél még zseblámpa is akad néha, aztán újabb csípős forduló, rund um die Uhr, ezt meg a művelt szingalézek szokták mondogatni.

Ha az a bizonyos népfelség el tudja azt érni, hogy a főbb játékszabályokat saját maga határozza meg, és Bajnaiéknak azt muszáj legyen betartaniuk, akkor elhiszem, létezhet. Enélkül marad a végtelenített csalánmezőn lassan keringő nyáj.
A NEMZETI EGYÜTTSZŰKÖLÉS RENDSZERE!

Bekaphassák az elvtársak.

"Elég átlapozni a Zuglói lapokat, látni az újság kézzel vezénylését, ha kell a főszerkesztő lecserélését, az ellenzéki (és kormánypárti) képviselők kitiltását a lapból, a hírek rendszeres meghamisítását, a lakosság tudatos félretájékoztatását, az online közvetítések hátráltatását. Az országos médiában a kellemetlen tényeket vagy véleményt megfogalmazó újságok, tévék, rádiók rendszeres feljelentését. Érdemes még elolvasni dr. Papcsák Ferenc parlamenti képviselőként a választási törvényhez az általános vita után beterjesztett hetven érdemi módosítását, és ha mindezt összeadjuk tisztán kirajzolódik a profil, hogy képzeli a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kemény ökle, Kedves Vezetőnk a demokráciát, a véleménynyilvánítás szabadságát a valóságban.Elég átlapozni a Zuglói lapokat, látni az újság kézzel vezénylését, ha kell a főszerkesztő lecserélését, az ellenzéki (és kormánypárti) képviselők kitiltását a lapból, a hírek rendszeres meghamisítását, a lakosság tudatos félretájékoztatását, az online közvetítések hátráltatását. Az országos médiában a kellemetlen tényeket vagy véleményt megfogalmazó újságok, tévék, rádiók rendszeres feljelentését. Érdemes még elolvasni dr. Papcsák Ferenc parlamenti képviselőként a választási törvényhez az általános vita után beterjesztett hetven érdemi módosítását, és ha mindezt összeadjuk tisztán kirajzolódik a profil, hogy képzeli a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kemény ökle, Kedves Vezetőnk a demokráciát, a véleménynyilvánítás szabadságát a valóságban."

varnailaszlo.blog.hu/2012/11/12/a_nemzeti_egyuttmukodes_okle?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_13&utm_campaign=index
@Dr. simonmondja.: sőőőt minél feleslegesebb anál job...

mert ojat a normális embör nem vösz, íyg nem tuggya mennyit loptak...

a számla a lényeg... minél nagyobb számmal és sook nullával...
a stadion vagy a belép tető az csak SZÁMLA MELLÉKLET ! lexarva
@a szív fészkei: "Bohém vagy? Ez tetszik."
Még nem mondtam Neked?Apámtól örököltem ezt a tulajdonságot, Ő sokoldalú volt, gyönyörűen úszott, hegedült, olvasott, imádta a sportot, gáláns, nagyvonalú és laza ember volt.Egyedüli gyereke voltam, erre tanított mindíg.6 éves koromtól sportversenyekre hurcolt, kottát tanított , szóval sok érdekes dolgot ismertetett meg, ez lett belőlem. Más. Nem fogod elhinni, milyen országban élünk. A fiam szülinapjára váltani akartam a betétkönyvet a bankomnál. Előadtam a kérésemet, hogy a nevére, de meglepetésként kérem. Ezt nem lehet.Akkor az én nevemre kérem. Miután itt van a betétszámlám, kettő nem lehet, irassam a saját betétemhez. Egy ajándékot?Hogyan adom át? Azt mondom, hogy ne örülj, nem mind a tiéd, vagy mi lesz?Azt mondja az ügyintéző, hogy legjobb, ha otthon borítékba teszem, mert náluk negyedévenként lejön a betét utáni kezelési költség, kivétkor a tranzi adó, mifene, jobban teszem, ha készpénzben adom át a pénzt. Ezek után szépen haza kullogtam. Mit szólsz ehhez?
@rodeo36: Á, ez egy tinglitangli hülye bohózat,kerényisita módra A görög hősök nagyságukban buktak el - az a tragédia, estleges nevetséges nagyravágyásukban buktak el, az a tragikomédia, de hogy ez a lábszagjózsi hogy é miként.. Na erre nincs pillanatnyilag érvényes műfaji besorolás. Ebben soha nem volt nagyság, csak a rosszra való hajlamában. az meg azért elég egysíkú.

Moliére,ha nagyon unatkozik, megírhatja a Tartuffe 02.-őt belőle. De még ahhoz is kisstílű Orvbűn.
@Mariann19: Szegény. Mi amúgy tényleg borítékolunk, tavaly ilyenkor kivettem minden pénzünket - devizában volt, minima kamattal - , mert a férjem bepánikolt, hogy ez a mocsok lenyúlja és akkor éhen veszünk.

Ahogy rongálgatja a forintot, be-behozza nekünk az árfolyamon a nyereségecskét. Ami elmegy az életre, mert azt nagyon ellehetetleníti nekünk.
@Mariann19:
Köszönöm a bizalmat! -:))
Pusztán figyelmetlenségből nem válaszoltam. A műhelyemből firkálgattam, de közben épp nyakig voltam egy gépben, ráadásul a haverom is velem volt, oszt olvasgatott. Imádja ezt a blogot, de letiltottam a kommentelésről, mert ha a szerencsétlen Papcsák elolvasná mit gondol róla, menten elkövetné a harakirit.
Köszi! -:)
@a szív fészkei:
Bezony ám!
Mondjuk én nem vagyok szőke haj fetisiszta, egyszerűen csak azt mondom, ami szép, az szép. Charlize is szép, meg Sophie is. Megsúgom Neked (psszt, Boli meg ne hallja!), Marceau kisasszony nekem jobban tetszik. Köszi a képeket, a reggeli kávé mellé jól estek!-:))
@Mariann19: Én is egyke vagyok és apás, mert anyám állandóan ásott,alig volt otthon. De apám azért nem volt akkora bohém - mindent elrakott, nem dobott ki semmit jóformán, mert egyszer már megélte, hogy mindene odalett.

Itthon nem is vett semmi jót nekem, mondván nemkényeztet el - így kezdtem éhezni a cuccokért az ebédpénzemből - de külföldről a legutolsó divatot hazahozta, került, amibe került. Csak nem ment oda mindig... ;-DDD

Engem úszni vitt kiskoromtól a Lukácsba télen-nyáron: nagy szám voltunk,mikor szaros négyéves óvodásként a hóból betottyantam a nyílt medencébe.

Kottához - bár már dicsekedtem a híres hegedűs ősünkkel - mindketten síkhülyék voltunk. Apámat még gyötörték gyerekként a reménykedő szülei,engem ebből okulva békén hagyott ezzel. Rajzolni tanultam, amit ő is nagyon tudott.
@Knósszosz: A zanyaszív az ilyen, fiam. Olyan igazi kis franciás brunette a nő, mindig szép marad.

Szerintem Boli is kibírná őt, pláne, ahogy az egyiken párban vannak összeöltözve Belluccival.
@a szív fészkei: A banki sztorit azért mondtam el, mert mert hihetetlen a bürokrácia mennyire korlátozza az állampolgári szándékot, mely még emellett az államnak is hasznot jelentene.
Nagyon édes lehettél a Lukácsban. A visszatekintésed a generációnkra jellemző, szülő dolgozik, az apa is nevel, az önállóság kialakulása így szinte törvényszerű lett.
Azért tartalmasnak találjuk azt az életformát ugye? Csak kialakultunk valami hasznos egyeddé.
@Knósszosz: Na, azért!Nagyon jó volt este fent lenni az oldalon, jó hangulat alakult ki a bolondozásból, hiányoztál a sajátos humoroddal. Képzeld, az Islandi gejzír kontra magyar vízexport kommentedet vagy ötször visszaolvastam, annyira jóra sikeredett. Ilyeneket írjál máskor is.
@Mariann19: Ki. :-))) Gyakorlatilag felneveltem magam hála a görög mitológiának, mert azt olvasgattam leginkább. És oda képzeltem magam közéjük az Olipmuszra, amikor nagyon féltem egyedül a sötét nagy lakásban, mert apám 11-ig dolgozott bent az irodájában minden este...

Legalább mozgott a fantáziám, mert akkor nem volt tévénk.
@a szív fészkei: Saját magad felé irányuló felnevelésed ragyogóan sikerült, milyen művelt, okos és szeretett ember lettél, és emellett evilágra való.
Ezt azért az önállóság fokozta szerintem.
na kerényi rajongók ezt nézzétek meg... ez jobb volt mint a hvg.hu...

"krényi: .... megbízot... eccerűbben az a feladatom hogy megolgyam hogyan jut el az alaptörvény a választókhoz....
csermej: az a posta...
krényi: tessék? " stb

na coclibsik sajnálhattyátok hogy ezekből a kabarészámokat nem láttyátok!
ez nem a "sztendap", hanem a "s(h)itdaun"

mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id=35064
@aritus: "a regisztráció elutasítottsága 80%, erről készült közvélemény kutata, a fideszé még sajnos nem.
A poszt is erről a 80%-ról ír."

Ez oké! De arról szól a cikk, hogy az elutasítottság ellenére készül átverni. De még mindig a legnépszerűbb párt a fityisz! Ezt mindenki elismeri. Hiába sajnos. :(

@dr. mesterseges szinezek: "Viktor a tekelést ott cseszte/i el, hogy beképzeli, hogy az egyenruhás haramiák neki gazsulálnak, pedig annak, akitől a koncot kapják.
Ebből pedig - és a benn-tartunk-3-napig-mé-ne? passzusból - levezethető az is, hogy akkor is keserves sors vár az utcai tábortüzeskedőkre, ha nem lesz szemes leltárhiányuk."

Ez annyiban igaz, hogy a rendőrök nagyjából függetlenek a maszop kormányok alatt és kézi vezéreltek a fityisz kormányok alatt. Nézzük meg Kaya Ibrahim vs Tocsik, vagy Cuslág (sic!) ügyeket. A fityisz alatt 4 évig nem találták azt a Kayát, aki 100 millás köztartozással 14 fityiszes céget vett. Simicskát meg senki sem fingatta. Jé!
süti beállítások módosítása