Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.12. 05:12 Fabius

Fidesz és a kampányközépkor

Címkék: kampány fidesz vas imre választási eljárási törvény

Ha valamelyik fideszes potentát idehaza füllent akkorát, hogy kiszédül tőle a saját száján az egy általános életkép 2012 Magyarországában. De azt hinné az ember legalább arra adnak valamit, amit egyenesen Berlinben ígérnek a legtestvéribb testvérpártnak, a CDU/CSU-nak, személyesen a saját szájukkal. Mert velük „nyílt és őszinte, családon belüli, illetve barátok közötti” megbeszéléseket szoktat folytatni saját bevallásuk szerint. Lázár János - ki lassan második Istenünk után a sorban - még februárban azt találta mondani a testvárpárt „kevesebb konfliktussal és több megértéssel kormányozzanak a következő két évben" intelmére, hogy:

 A nagyvonalúság jegyében "ötpárti egyeztetés kezdődik a választási eljárási törvényről és a kampányfinanszírozási törvényről."

 Annak kibontásába tényleg nem ment bele, hogy szerintük az ötpárti "egyeztetés" így néz ki:

 - Akartok regisztrációt, he?

- Mi azt akarjuk amit ti is, mert Orbán Viktor kormánya előrelátásáról és megfontoltságáról híres, áldja őt meg a Jóiste...

- Szóval igen! Többiek?

- NEM!

- NEM!

- NEM!

- Oké, akkor lesz. Papcsák Feri hozza a részleteket 65 oldalon, egy óra múlva megszavazzuk, szevasztok.

 De én azért kíváncsi leszek mit szólnak a német testvéreik ehhez az eljáráshoz magához, a regisztráció bevezetéséhez, és külön mit a középkori viszonyokhoz visszatérő kampányszabályokhoz. Félő, hogy német nyelven a nagyvonalúság és kevesebb konfliktus nem egészen azt takarják, amit ezek értenek alatta. A regisztráció szavazóriasztó hatásáról beszéltünk már eleget, de legalább ilyen érdekesek az eljárási törvény kampányra vonatkozó elemei is. Vas Imre képviselő rajongása a középkor iránt némiképp mulatságos a digitális kor derekán, de a fiatalokat képviselő - legalábbis kampányfilmjében a PR fiatalember szerint csakis ő képviselheti a fiatalok érdekeit, videót tekerd 1:24-ig - Vas úgy véli a fiatalok gyűjtőhelye a közmédia, a közterület és a nyomtatott sajtó. Mert a mai fiatal közhíradót néz X-Faktor helyett, nyomtatott Magyar Hírlapot vesz okostelefonról akár metrózás közben is böngészhető hírportálok helyett, és percekig képes bámulni egy plakátot az utcán. 

 Bazz, mi lenne, ha ez az ember nem a fiatalokat képviselné ilyen bőszen? Kódexmásolókra bízná a kampányszöveg terjesztését, és freskókészítőkre a plakátok elkészítését? Mondhatnánk, hogy de a lóvé miatt aggódik a szentem, ha pesterzsébeti alpolgármesterként nem fosná le magasról, hogy az önkormányzat úgy szórja a fizetésemelést és jutalmakat, hogy Rócsild báró is megszeppenve piszkálná a körmét szemlesütve zavarában, ha látná. Érdekes, hogy a köz pénze nem zavarja, cserébe az érdekli, hogy a szocialistáknak vagy Bajnainak honnan lesz pénze Index fejlécben pörgő integetős bannerre. 

 Nemzeti Fészbúkforradalmárunk szerint ők a választást legutóbb az interneten és a faszbúkon nyerték meg. Úgy látszik a kommunikációs stratégia a gazdaságinál is nagyobbat bukott, mert amíg utóbbi csak beleállt a recesszióba, addig előbbiben sikerült teljesen visszafejlődni. 

orbán facebook.bmp

 Mert itt haladás van, innováció meg iPad minden kormányrobotnak ingyen, de ezek szerint arra is csak azért volt szükség, hogy az ecceri rögtön lássa a fekete képernyőn ha mellé sózza a zsíros deszkát. Gondolom azért a habnyárpi gondosan kiszámolta, hogy ha internetes hírportálon jelenik meg a pártreklám akkor csak a legnagyobb 3 portállal számolva is cirka 2,5 millió ember látja per nap, amíg a folyamatos példányszámcsökkenéssel küzdő nyomtatott sajtóban ha mindenhová befizetik magukat se látják 300 ezertől többen. A kereskedelmi tévékben sem kell 2 millió választónak nézni az X-Faktor meg a Voice adásai alatt, hogy mit üzen a Schiffer András, elég ezt azzal a 300 ezerrel tudatni, aki megelégszik a Rákay Kálmán csatorna nyújtotta színvonallal. 

 Lassan már nem röhejes hanem szánni való ez a pánikból fakadó görcsös igyekezet, amivel szeretnétek elérni:

 - A lehető legtöbb embert eltántorítva a lehető legkevesebben menjenek szavazni.

- A lehető legkevesebb ember értesüljön a pártok kampány üzeneteiről közvetlenül. 

 Rossz hír srácok, hogy a 80%-os elutasítottság ellenére átverni készült regisztráció mellett rajtatok már ez sem segít. Ezzel a pitiánerkedéssel azokban is feléledt a csakazértis, akik eddig tettek a politikára magasról. 

 

816 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr864902744

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pesterzsébeten már a „családi ezüstöt” árulja a városvezetés 2012.11.12. 16:49:37

Egy pesterzsébeti közgazdász aktivistánk írta az alábbi cikket, mely a jövő héten megjelenő Budapesti Lámpásban is olvasható lesz. Képviselőként kikértem az elmúlt hónapok és az előző ciklus azonos időszakában történt ingatlanértékesítések adatait, a...

Trackback: Kommenteltek? Kapcsolja a KGB-t! 2012.11.12. 12:31:25

Kommenteltek? Andropov elvtárs intézkedjen. Hajnalban, igen. Ha a KGB nem boldogul kérjen segítséget a Médiahatóságtól. Szalai, da.  Takarják ki őket, vezércikk a Pravdában, a szokásos. Bérencek, vádaskodók, írjanak amit akarnak. Daszvidánja...

Trackback: A Papcsák–Giró-Szász–Lakatos Ernő-tengely 2012.11.12. 12:07:15

Papcsák Ferenc ámokfutása sajátos fényszögbe állította Giró-Szász András kormányszóvivő minapi kijelentését. És ebben a megvilágításban a párt-tótumfaktummá süllyedt egykori kiváló politológus mindinkább hasonlatossá válik nagy elődjéhez, az előző párt...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.12. 11:36:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Ezzel a pitiánerkedéssel azokban is feléledt a csakazértis, akik eddig tettek a politikára magasról."

ezt mégis honnét veszed?
a zemberek hülyék mert annak születtek vagy mert a zélet hülyére formálta át őket

éljen a paprikás krumpli meg a lecsó

brühühühü

ja és ne feleggyétek: regisztrálni és szavazni pedig köll

alea iacta es
Nem hittem volna, hogy a legjobbat kihagyod. Percek felosztása a koztv elnokenek szája íze szerint.
Szavazni kellene! Ez nem kérdés. A probléma inkább a kire? A regnáló/bukott hatalomra? Kösz, akkor inkább senkire!
Bassza meg, erről az Erzsébeti faszságról lemaradtam, hogy rohadjanak meg, ott is a fidesznyikhajok
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Nem tudom Fabius mit hallott de tény, itt borsodban egyre többet hallani ezt, pedig a miénk jómódú frekventált környék, az egykulcsos haszonélvezői lakják zömmel. Itt az időközit is buknák simán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Pesterzsébetnek is meglett a maga Várnaija? Nagyon helyes, mindenhol így kéne! Kirakni az ablakba az ilyeneket hadd tudja a nép. Blogoljanak csak ne hagyjanak szó nélkül mutyit!
Nohát a Zugló legalább harácsol és pénzzel jáccik.

A Debrecen méretű XI. kerületet pedig úgy kirabolták, hogy még azt is elvitték, ami ott se volt.

szentimrevaros.blog.hu/2012/11/11/meg_azt_is_viszi_a_jaras_ami_nincs?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_12&utm_campaign=index

Azt nem tudom, hogy főpolgármester lesz-e Budapesten,
de hogy önkormányzat és polgármesterség nem lesz, az ziher.

Ezek a pázmányos tetük már a töltőtollakat is ellopják.
@vitéz Thapóccay néma bárány: igen, beszélni kell róluk, asztatni, ne legyen nyugtuk, max. perelnek, oszt izzadnak, a suttogó propaganda ellen úgy sem tudnak tenni semmi, hisz minél inkább szorìtanak annál több folyik ki az ujjaik között.
@Dr. simonmondja.: ne kejjen visszamenned a korábbi posztra...
úgyis ezek körül a kérdések körül forog minden... idesmittelem

a tejjes társadalmi berendezkedés van csődben...
nem dr-kormány a gond... annál sokkal több...
a fidesmafia csak a végső sgbeQrást atták a zországnak...

elsősorban ERKÖLCSI VÁLSÁG van !
másodsorban társadalmi, harmatsorban gazdasági...

ehhez li-bajnai kevés lesz... főleg ha drorbán futtattya...
vszínű a jó kapcsolat onnan ered hogy begyakorlott páros...
formailag li-bajnai maszop volt...
gyakorlatilag drorbán-drsimicska páros lopott 2010-től...
ezt a felálást még jobban szeretik mint a mostanit (na jo drorbán nem, de drsimicska igen...)
csendesen fojhat a biznic ez juzsöl...
és közben lehet a tábort összetartani gágogással...

"aki először szólt, hogy nagy bajok lesznek"

én meg most szólok! ELŐRE ! bajnai nem előrelépés...
a társadalmi erkölcsi hanyatlás ugyanúgy fojtatódik majd
és ugyanaz a mafia marad hatalmon, ÉN MOST SZÓLOK jó előre...

amugy 2011 dec vége a triplabóvli után/miatt lesápadt várbeli közönségnek súgta oda drorbán "megnyugtatásul" hogy :

"bár ÁLAMCSŐD LESZ, de ők majd kézben tartyák az ügyeket, vagyis tervezetten csinájják, hogy a haverok jól jöjjenek ki..."

így mindenki megnyugodott mert drorbán-fides mafia tisztessége és szakértelme megkérdőjelezhetetlen !

előre Európa megtisztulásáért!
a magyarmentes Európáért ! jajrá magyarok! jajrá fides!

1012 év feudalizmus + fides mafia = álamcsőd + belháború
" A nagyvonalúság jegyében "ötpárti egyeztetés kezdődik a választási eljárási törvényről és a kampányfinanszírozási törvényről."

Nagyvonalúság .... ?

A sáskajárás ilyen nagyvonalú, mint ez a feka banda.
elírtam a dátumot...
formailag li-bajnai/fletó maszop volt...
gyakorlatilag drorbn-drsmcska pártos lopott
2006-tól az önkormányzatokban (megyék/városok)...
2008-tól az egész országban...
2010-től meg formálisan is...
Auf Deutsch:
Nagyvonalú - großzügig, nobel, und manchmal liberal...

Ennek tükrében LézerDzsonni és a hasonló szarrágó figurák azért tényleg a megcsúfolásai a szónak.

A videón ott sírtam fel a röhögéstől, a mikor a nénike közölte, "...ezenkívül a Fidesz programját teljes egészében magaménak vallom".
Szegényke. Legalább tudná, mit beszél. A szart ekkora nyilvánosság előtt feldobni és aláállni, hát...

A dafke dolog meg él. Csak azért sem, nem fogunk belesüllyedni abba a kis mocsárba, ahová Piktor és a Habony-művek szeretnék letornászni az országot!
Dögöljön meg Piktornak a lova csak! :D

Szeretnénk sokan látni azt az arckifejezést a Mini Dúcsén, ami a vesztesre jellemző - már úgyis van benne gyakorlata. :)
amugy a poszthoz...

a választási demokrácia kitejjesedése II.
a demokráciát nagyban segítő lépés lesz ha a fides teherautókkal (cigányokat fekete audikkal) horgyák a szavazó urnákhoz...
mert a fides az nagyon nagy baráttya a demokráciának...
és annak kitejjesedéséért mindent megtesz...
ahogyan a kommunista párt is mindent megtett 47-ben a "DEMO"kráciáért...

amugy sem a rencerrel volt a baj hanem a szeméjekkel...
@dr. Balta$ár: Csak az zavar, hogy olyan optimista vagy.

Ez a banda a nagy zabálást nem hagyja abba semmiáron.
Nem olyan a faluvégi neveltetésük.
Ha elzavarod őket, többen jönnek vissza.
Ha már nem lesz mit rabolni, akkor a szoba közepére szarnak.

Kultúraváltás volt.
Ez már nem európai rezsim, hanem félázsiai.
@Dr. simonmondja.: elzavarás az nem "tollal"/vagy "trollal" megy...

hozzávalók: szívlapát, fekete audi vonóhorog, kötél stb...

enélkül visszaszivárognak... ha pár élősködőt nem tapos el a "nép" akkor nem lesz változás...

csak a STATUÁLÁS kedvééért... mindenképp szükséges...
csak ebből értenek a fidesznyikek... csak az erőszakból...
lepapírozásból és cigánykodásból verhetetlenek...
a jelenlegi rencer (ahogyan a néptribün is megasztmonta)
fojtatása és szellemi örököse a 47-es kommenyista hagyományoknak...
csak a szeméjek mások, mert ő nem akart ellenzékben lenni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: itt már nem a zorbán bukása a kérdés...

formailag bukott... nem lesz formailag-elvileg mini-sztár-álnok...

csak gyakorlatilag marad a fides mafia és a tejjes rencer...
(pl. li-bajnaival vagy dr-sifferel vagy más álarccal)

eccerűen nem értem miért azonosíttya drpintért drkerényit drsmicskát drdemjánt drmatelcsit drsmittet a fides mafiával...
ezekhez képest a li-bajnai körben mi mást látnak?

fidesszó az csak a rencer ál"arca"...
annak nincs jelentősége...
a rencer a probléma nem a szeméjek...
de mégis a szeméjeket kell MIND lecserélni ahhoz
hogy a rencer változzon...
Orbi et dicti endresy.blogspot.hu/2012/11/orban-tudatalatti-diktatuma.html

Miközben adott egy főnyalonc, aki bármit végrehajt endresy.blogspot.com/2012/10/rogan-mindenutt.html
és az iskolákat, illetve a kulturális életet bedarálják. Mert Rodin szobra ma nem aktuális. endresy.blogspot.hu/2012/11/maflasok-kulturanak.html
@GeoCracker: Remélem, nem arra célzol, hogy a Vezér Budapest-erődje leszünk, lerobbantott hidakkal és várba sáncolt birodalmi nyilasokkal.

Bevonultak, elfoglalták, fosztogatnak, de talán nem sáncolják el magukat az utolsó csepp vérükig.
Talán.
és elkezdődött a nap:

Napirendre kerül a Matolcsy-csomag
És ez még nem minden. Hétfőn döntenek a választási eljárási törvény módosítójairól is, interneten, kereskedelmi tévében nem lesz kampány.
-
Sokkoló a csekkadó kiterjesztésének híre
Nyereségadó-bevételeket bukhat az állam miatta.
-
Nem élünk elég egészségtelenül
A csökkenő forgalom miatt a tervezettnél kisebb lehet népegészségügyi termékadóból az állam bevétele.
@dr. Balta$ár: a tejjes társadalmi berendezkedés van csődben...

Maximálisan egyetértek.
@Dr. simonmondja.: Vezérünk van. Gárdánk van. Várunk még van. Kicsit még romos is talán. Bár ténbyleg nem arra, hanme a párhuzamokra gondoltam célozni :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kedden pedig.

A legérdekesebb összeborulás

Mesterházy Attila MSZP-elnök a Pedagógusok Szakszervezetének felhívására még október közepén kezdeményezett politikai vitanapot a köznevelés helyzetéről, és az ötletet nemcsak a szocialisták támogatták, hanem az LMP-s és jobbikos képviselők többsége is aláírta - igen érdekes egy íven látni Lendvai Ildikó, Vona Gábor és Schiffer András aláírását. Így aztán nem is volt kérdés, hogy összegyűlik a szükséges 78 aláírás, vagyis kedden nagyjából öt és fél órában hallgathatjuk, hogyan nyugtat meg mindenkit Hoffmann Rózsa, hogyan nevezi káosznak a jelenlegi helyzetet Hiller István, és hogyan csóválja a fejét Osztolykán Ágnes és Dúró Dóra. A Hoffmann-javaslatokért nem nagyon rajongó fideszesek, különösen Pokorni Zoltán felszólalásáért mindenképp érdemes belenézni a vitába.

www.origo.hu/itthon/20121111-a-het-parlamenti-legjei-a-november-12i-ulesen.html
hvg:

Azeri kiadatás: nem stimmelnek a dátumok az örmények szerint

Tíz nappal a baltás gyilkossal kapcsolatos garancialevél keltezése előtt már aláírták Ramil Safarov kiadatásához való hozzájárulást – állítja Akopján Nikogosz az Országos Örmény Önkormányzat elnökhelyettese.

hvg.hu/itthon/20121112_Azeri_baltas_gyilkos_nem_stimmelnek_a_dat

szerző hvg.hu idő 07:29 - Itthon

Mégsem lesz állami mobilcég?

A negyedik mobilszolgáltatót birtokló három állami cég már nem szívesen finanszírozná a több százmilliárdos beruházást - írta a Népszabadság egy meg nem nevezett piaci forrásra hivatkozva.

szerző hvg.hu idő 07:19 - Vállalkozás

hvg.hu/kkv/20121112_Megsem_lesz_allami_mobilceg

Rogán, a közpénzek őre

Az Állami Számvevőszék elnöke szerint Rogán Antal tevékenységével hozzájárult a közpénzek hatékonyabb felhasználásához. Nézzük meg, hogy V. kerületi polgármesterként ezt hogyan tette.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121112_Rogan_a_kozpenzek_ore
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: semmi bajom az ésszerűséggel, tudod jól, még ad abszurdum ha értelmes fideszes javaslat is van/lenne, azzal is azonosulni tudok. Vannak viszont olyanok amiket nem tűrök el, és kiabálok ellene, és a jobbikban sok ilyen van, ha pedig értelmes felvetéseik, együttműködéseik vannak, azt elismerem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
tedd hozzá ezt is:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/elkepeszto_atveres_a_magyar_kavepiacon_ime_a_reszletek.536529.html

nem működik a fogyasztás adóztatása.
szép dolog az elv, de a hülyeség hülyeség marad.
Megfordítják ma az áfát a sertéseknél, negyedév múlva kezdhetik a csirkéknél, marháknál, kávénál, chipseknél.

Mert a rendszer csalásokra ösztönöz, alapjaiban rossz.
Ez különösen zavar, és jó lenne /én naiv/ ha minden normális párt a leghatározottabban küzdene és harcolna ez ellen a fszság ellen:

Ma eldől, kopogtathat-e a jegyző mindenkinél

A képviselők több törvényjavaslatot is átírhatnak az Országgyűlés mai ülésén, így egyebek mellett módosíthatják az új választási eljárásról, valamint a jövő évi adószabályokról szóló előterjesztéseket.

hvg.hu/itthon/20121112_Ma_eldol_kopogtathate_a_jegyzo_mindenkine
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Sajnos ez a legkevésbé sem reprezentatív felmérés. :S
@Habakuk999: a gazdasági kitekintésem most jön, akkor hozzádobom ezt is:
/önkormányzati és lakossági hitelek miatt nem kis bukási lehetőség, és ha ebbe még belekavarjuk a szektoriális adókat és a nem teljesülő egyéb adókat, akkor setét kép alakul ki nagyon/

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/csunya_meglepetes_johet_svajcbol_mi_var_a_frankra.536535.html
" Hamarosan mindannyiunk lesz egy bazinagy gáztározója [2]. Egy furcsa pár, a kormányzati energetikai háborúban győztes Lázár János és a vele folytatott harcokban elbukó egykori energetikai államtitkár, Bencsik János közös javaslatára az állam elővásárlási jogot szerezhet a magyarországi gáztározókra. Az államosítás előkészítését a stratégiai jelentőségű földgázkészletek „szigorúbb társadalmi kontrolljával” indokolják."

Ez meg mijafasz ?
@Dr. simonmondja.: államosítás, ott van benne, első lépése a teljes gáz ellátó rendszer államosításának, és a Német E-ON kiszorításának, pont úgy ahogy a T, a Szuez, és a többi közszolgáltatónál már végbement.

A cél, hogy létrehozzák a nonprofit állami cégeket, ami jól hangzik, csak a Kárpátok Géniuszának sem működött, volt is víz, villany, gáz hiány, na de majd mi, nekünk sikerülni fog...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az adótörvényekhez, bár korábban már ejtettünk róla szót. :(

Így nyomják le az emberek torkán a megszorításokat

A nemzeti radikális párt ennek hallatán szünetet rendelt el, és elmondta, hogy az eljárást teljes mértékben kezelhetetlennek és elítélendőnek tartja. A javaslatokat ilyen rövid idő alatt ugyanis nem lehet „megemészteni”, illetve felelősen dönteni róla. Hozzátette: a bizottsági ülésen mindössze két jobbikos képviselő (jómaga és Rozgonyi Ernyő) illetve hét kormánypárti képviselő vett részt. A Jobbik politikusai közölték, hogy ők ezen a szavazáson nem vesznek részt és elhagyták a termet. A határozatképességhez 14 szavazat kell, azonban mivel egy korábbi javaslat szerint két kézzel is lehet szavazni, így elegendően voltak a fideszesek. Nyikos hangsúlyozta: bár ezt a szavazási módszert még a szocialisták találták ki, a mostani kormány azt átvette, hogy ily módon is megerősítse hatalmát.

Elutasította az indítvány aláírását a jobbikos elnök

A jobbikos képviselő elmondta: formai okok szerint neki kellett volna aláírni az erről szóló dokumentumot, de ezt nem tette meg. Helyette Seszták Oszkár, a költségvetési bizottság KDNP-s alelnöke adta a nevét a módosító indítványhoz.

Elképesztő, hogy miközben a kormány azt a látszatot próbálja kelteni, a bizottságoknak milyen fontos a szerepük a törvényalkotási folyamatban, azok teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak, és a kormányzat mechanikus kiszolgálói. Így nem lehet törvényeket alkotni – adott hangott felháborodásának Nyikos.

jobbik.hu/rovatok/parlamenti_h%C3%ADrek/sunyi_gy%C3%A1va_korm%C3%A1ny_a_jobbikra_kenik_a_megszor%C3%ADt%C3%A1sokat
@Dr. simonmondja.: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: megvédik a gáztározókat!

selg*ci lesz a gáz-biztos is...

minden jobb ha álami... legalábis szentjobb...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tegnap mondta a Farkasházi a Heti hetesben, hogy az emberek szerint - ő emelte a gázárat.

Asszem Lázár és Orbán jól leveri a gázáremelő Farkasházit ezzel a rekvirálással.

/ Farkasházit se engedjétek az Együtt 2014. szövetségbe, mert az emberek tudják, amit tudnak a tudjukkikről /
A stratégiai készleteket a fogyasztók veszik meg, be van építve az árba. Aztán, ha úgy alakul, el lehet adni nekünk még egyszer, esetleg közvetítő cégeken keresztül. Miközben adózhatunk a vezetékek után, az energiaszolgáltató meg különadót is fizet, már ha nem állami. Vagy akkor is?
Ez úgy lesz non-profit, hogy papíron még veszteséget is termelhet, de nem baj, majd a kormány átvállalja.
Még a választásokig sok idő van vissza addig még ezerszer változhat a választási törvény. Az is biztos, hogy aki arra vár hogy a nyugat majd segit nekünk az nagyot fog tévedni. Ugyanis az a véleménye hogy mi ilyenek vagyunk és ezt érdemeljük akár tetszik nekünk akár nem!!!!Tehát ha mi nem harcoljuk ki a jogainkat akkor ezt fogjuk szenvedni. Mert mi ezt is megérdemeljük.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Miért? A századvég vagy a többi kutatóintézet mennyivel reprezentatívabb módszerekkel készít felméréseket? Ki dönti el és mi alapján, hogy melyik felmérés reprezentatív és melyik nem?
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Mivel eddig még mindig a Medián tudta legjobban megközelíteni a valóságot, én nekik hiszek. Ezen teszt kitöltői közt erősen felülreprezentáltak az E2014/Milla szimpatizánsok, ezáltal torzítja az eredményt, és hamis reménykedésre ad okot.
" Vas Imre teljes támogatást kapott módosító javaslatával a választási kampányt

a közszolgálati médiára, a nyomtatott sajtóra és a hirdetőoszlopokra korlátoznák

– vagyis kitiltanák azokról a felületekről, ahol a politika iránt érdeklődők tájékozódni szoktak. "

...

Azért az érdekes lenne, ha mégse lennénk birkanép,

és az ellenzéki kampányt ezerrel nyomnák a kereskedelmi adók meg a honlapok,

és az Orbán rezsim

elsötétítene egy évre minden médiafelületet,

mert engedetlenkedtek.

Hogy rászoknék a Jakupcsek csontjaira.
@kublerek: a nyugat??? ??? bruhhahahhaha:)))

kicsit furcsájják hogy a XXI századi demokratikus európában
kialakulhatott egy ÁZSIAI KÖZÉPKORI DIKTATÚRA...
de lexarják...
sőt... legalább nem kell anynit utazniuk, ha ijjet akarnak látni...
@kublerek: Többek közt 56-ban is szartak ránk. :(
@Dr. simonmondja.: Molnár Gyula idején a kerület prosperált, nem volt eladósodva, a polgármester szóba állt a civilekkel. Ezt személyes tapasztalatból tudom, mert abban az időben városvédő civilként elég sokat zsezsegtem.
Pedig 2006-2010 között egy olyan képviselőtestülettel kellett szót értenie, ahol lényegileg kisebbségben volt. A fidesz farkció mindent elkövetett az ellehetetlenítésére, a Kopaszi-gáttal kapcsolatos fejlesztést kezdetektől gáncsolták, folyton feljelentették, de sose sikerült rábizonyítani a törvénytelenséget. A legszebb az volt, amikor önkori választások előtt közvetlenül rabszíjon vezették el, szintén Kopaszi-gát miatt. Így is 40% felett szavaztak rá.
És elsőfokon már megszületett a felmentő ítélet. Az ügyészségnek a legsúlyosabb vádja az volt, hogy ugyan nem történt törvénysértés, de szándék az volt rá. Na bazz, ez aztán a komoly vádpont.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Többek közt 56-ban is szartak ránk. :( "

ez nem igaz... mert a szuezi válsággal együtt kezelve "döntöttek az ügyünkben" a "nagyok"

vagyis: SZÁNDÉKOSAN/TUDATOSAN (döntés után) NEM SEGÍTETTEK...

ez várható most is...
csak sz@rt kilapátojják majd az EU ból...
ha önként nem... akkor majd "célozgatnak" a kilépésünkre...
@Dr. simonmondja.: ja, és az önkormányzat ügyfélszolgálata kurva profin meg volt szervezve, mindent helyben lehetett intézni, pénzbefizetés, fotó stb, és negyedóránál többet nem kellett várni, az ügyintézők kedvesek, segítőkészek és készségesek voltak.
A lányomnak mostanában volt dolga az ügyfélszolgálattal, kiderült, hogy lerövíditették az idejét, 16 óra után már csak ügyelet van!, pont mikor munka után leginkább ráérnének az emberek az ügyintézésre. Mikor először ment, akkor el is hajtották, hogy ugyse kerülne már sorra, mert legalább másfél órát kellene sorbaülnie. Menjen inkább délelőtt, akkor el tudja intézni amit akar, mert akkor sorra is kerül.
@Pantagruel: Volt már rá példa. 94-ben ezért nyert az MSZP toronymagasan. Én szeretném, ha lenne az M1-en néhány gyűlölködő műsor, amiben például Bajnai munkásőr múltjáról meg Jávor Benedek anarchista korszakáról mutatnak látványos dokumentumfilmeket Kerényi Imre rendezésében.
@iii: Akkor, '94-ben volt egy nemzeti temetés a választások előtt.
Na ezért nem jó az erős állam:

"Jefferson bon mot-ja: „az a kormány, amelyik elég nagy ahhoz, hogy mindent megadjon, amire szükségetek van, elég erős ahhoz, hogy mindent elvegyen, amitek van".
@dr. Balta$ár:

"Többek közt 56-ban is szartak ránk. :( "

ez nem igaz... mert a szuezi válsággal együtt kezelve "döntöttek az ügyünkben" a "nagyok""

Egyik állítás sem igaz. Szueznek nem volt köze ehhez, a döntés korábban született, ez csak egy a szokásos önbecsapó mítoszok közül, mint ahogyan az, hogy Klemanszó menye miatt volt Trianyony. Ez egy bűnbakkereső fasság, amiben mi jók vagyunk.

Az pedig, hogy mennyire szartak ránk, "akkor is": nem szartak, lám befogadták a menekülteket. Csak nem akartak újabb véhát 1 kis félázsiai ország miatt, ami érthető. Mégis mit kellett volna csinálniuk?
FAbius, megőrülök tőled! Ilyenek hogy jutnak eszedbe?? " Mert itt haladás van, innováció meg iPad minden kormányrobotnak ingyen, de ezek szerint arra is csak azért volt szükség, hogy az ecceri rögtön lássa a fekete képernyőn ha mellé sózza a zsíros deszkát." Megvettem, lopom, mindegy.... :-DDDDDDDDDDDDDDD

Ez annyira eltalált, erről a farzsebben nyeles fésű és bugylibicska-különítményről! Kazal Lászlónak volt egy híres kabarészáma: almásfüzitői gyerek bicska nélkül sehová nem megy... Na ezeknek plusz bónuszban a rotációs kapa is veri ki hiányos fogsorát, az lóg ki a szájukból, miközben hazudoznak a német tejtesócskáiknak. Azok is meddig tűrik ezt a lábgombát magukon? Canesten!!!
@P.mester: igaz...

akkor pontosabban fogalmazva... a befojási övezetek adottak voltak (ércsd mi a szovjetunió "része" voltunk"

tehát nem kockáztathattak egy világháborút a po:cs magyarokér
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Anarchista-szocialista és nemzeti-szocialista összeborulás. Milyen megható. :)
@iii: Ez igaz, a tévével vesztettek a nagyon tetvek akkor is. De megvannak a jóelvtársaik hozzá, hisz még aljasabbá lett ott minden.
@poszt: Nagyon jó megint. 'mellé sózott zsíros deszka' rulez.
A skacok nem csak a net és nempárttv hirdetéseken kívül szerintem az utcai beszélgetést is betiltják ha vesztenek még két időközit és ha a Szazadvég is rájön hogy gond van Viktorunk kontra Bajnai ügyben jön a kijárási tilalom...
pedig még nincs is megszavazva az új sarc, meg a nem felezett bankadó sem:

Csökkent a bankrendszer forintlikviditása
Októberben a bankrendszer forintlikviditása enyhén csökkent, amely a hitelintézetek átlagos betétállományának csökkenésében tükröződik. Az egynapos bankközi kamatláb hó közepén elérte az alapkamat szintjét.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/csokkent_a_bankrendszer_forintlikviditasa.536543.html
@GeoCracker: Várat nem löveti szét, abba költözik elnökként. Azért megy a Galéria.
@a szív fészkei: X évet vártak ERRE a kormányra, nem értem mit rinyálnak folyton folyvást ezek a kirakatkonzervatívok akik még a facebook kommentektől is maguk alá rondítottak :/
@iii: +1. Pontosan, lehet emlékezni arra, amikor kiderítették, hogy Horn pufajkás volt, és még egy szerencsétlen faszit is szereztek, aki "igazolta", hogy Horn személyesen rúgta ki a fogait.
@Dr. simonmondja.: Az éppen ellenkezőleg, az MDF melletti szimpátiát növelte. Az arrogancia, no meg a székházügy (akkor még érzékenyebb volt a közönség a lopásra) sikeresen megbuktatta őket.
@dr. Balta$ár:

megjegyzem, amit írtál korábban arról, hogy az Eu miért nem avatkozik közbe, totál 1etértek.

Bizonyára fájdalmas belenézni a tükörbe, de ezek vagyunk mi: félázsiaiak, baltások. A Nemzet Félkegyelmes ura nem független a zemberektől. Feltételezem, minden országban vannak Baltásorbánok, de nem mindenhol lesz belőle miniszterelnök. Ha nekünk nem kell jogállam, akkor az EU sem csinálhat mesterségesen. És ne is csináljon: nekünk kell megtapasztalnunk, akár saját kárunkon is, mi, miért nem jó. Az már más kérdés, hogy lehetne valamit tanulni is történelmi tapasztalatokból, de hát olyan mink nem szoktunk.

Pölö: a szerencsétlen félnótás Bokor Gyuri is iraki "demokráciaexportról" beszélt. Csak épp azt felejtette el, hogy nem lehet demokráciát csinálni ott, ahol nincs rá igény.

Az pozitív dolog persze, hogy sokan nem komázzák a Csúti Generalisszimuszt. De ott van mellette az a másfél milla, ami meg komázza. Kállay-kettős, as usual: egy lépés Európába, két lépés vissza Félázsiába. Kompország.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Állami Számvevőszék elnöke olyan, amilyen Rogán: magyarnarancs.hu/belpol/domokos_laszlo_leendo_asz-elnok_palyakepe_-_szereti_a_penzt-74025

[..]"A fideszes országgyűlési képviselő személyében olyan embert jelöltek az Állami Számvevőszék (ÁSZ) élére, aki a közpénzekből keletkezett politikusi jövedelméről korábban nem volt hajlandó számot adni, s aki az önkormányzati kötvénykibocsátással szembement az államháztartási törvénnyel. Pártkatona eddig még nem volt a közpénzek legfőbb ellenőre.
"Tőlem lehetne a legjobb számvevőszéki szakember is, de egy eredendően elkötelezett, ízig-vérig pártkatonát nem szabad ilyen magas, független szakmai posztra jelölni" - mondta a Narancsnak egy Domokos László pályafutását jól ismerő, neve mellőzését kérő Békés megyei politikus."

Na most perelhetnek engem dehonesztálásért akár Rogán, akár Domokos....

[..]"Lapunk 2007 tavaszán konkrét példán keresztül kívánta szemléltetni, hogy egy politikusnak miből és hogyan áll össze a jövedelme, s ez ciklusokon átívelve összességében mennyi lehet. 2007 elején ugyanis (már nem először) azért állt a bál, hogy az országgyűlési képviselőknek a nagy összegű költségtérítések ellenében semmilyen számlát nem kell bemutatniuk. (Lásd: Talányok és átalányok, Magyar Narancs, 2007. március 1.) A végső lökést Pető Iván egykori SZDSZ-es parlamenti képviselő adta meg a cikkíráshoz, aki a Narancsban 2007. február 8-án megjelent olvasói levelében egyértelművé tette: "(...) az általános költségtérítés bevallottan jövedelemkiegészítés."

Sohasem gondoltuk, hogy a politikus ab ovo lop, csal és hazudik. Természetes, hogy a különböző parlamenti megbízatásokért külön pénz jár, s az is, hogy utazási és szállásköltség-térítést kapnak - feltéve, ha erre ténylegesen szükségük van. Szemléltető példának a premizálása miatt korábban elhíresült Domokos Lászlót választottuk: személye azért is alkalmasnak tűnt, mert alpolgármester, városi és megyei közgyűlési képviselő, megyegyűlési elnök, valamint országgyűlési képviselő volt, több bizottságban is ténykedett, frakcióvezető-helyettes is volt, ráadásul Budapesten lakott, de választókörzete vidéken volt, így szóba jöhettek a különböző költségtérítések is. A cikk néhány szimpla összeadási műveleten alapuló írásnak indult, végül azonban egy hosszasan készülő, és az adatközlők elképesztő indoklású elutasításán félig-meddig elvérző feltáró munka lett a vége (lásd: Közérdekű titkolózás, Magyar Narancs, 2007. június 7.). A hiányzó adatok mellett annyit sikerült összeszedni, hogy Domokos László 1990. és 2006. december 31-e között több mint bruttó 200 millió forintot keresett különböző politikai megbízatásai révén. (Ez az összeg mai áron akár kétszer-háromszor több is lehet.) Erőfeszítéseink ellenére nem kaptunk adatot a békéscsabai városházától, mert a hivatal szerint az "személyiségjogot sértene". A Békés Megyei Önkormányzat pedig azzal utasított el, hogy ilyen "típusú és szerkezetű kimutatás nem áll rendelkezésre". Maga Domokos egymondatos válaszban azt írta: "A jövedelmem változó, a mindenkori törvényeknek megfelelően alakult az elmúlt években."

Ilyen ember ne tünttné ki Rogánt???? De remélem,Rogán visszanyalja Domokost valamivel. Szobor az Erzsébet téren???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A csökkenő forgalom miatt a tervezettnél kisebb lehet népegészségügyi termékadóból az állam bevétele. "

Ez borítékolható volt. Egy apró, de annél ostobább döntés volt a NETA bevezetése.

ON:
"Ezzel a pitiánerkedéssel azokban is feléledt a csakazértis, akik eddig tettek a politikára magasról. "

Feléledt, de ez kevés.
Fabius, hiszem, ha látom, hoyg mindez eredményre vezet.
Ahogy most áll, Orbán nyerni 2014-ben fog.
@Habakuk999: Dánia abbafejezte a chipsek adóztatását. De azok hülyék és halálukon vannak, nem csoda, ha ilyenre vetemednek.
@Dr. simonmondja.:

"Ez a banda a nagy zabálást nem hagyja abba semmiáron. Nem olyan a faluvégi neveltetésük."

+1

"Bevonultak, elfoglalták, fosztogatnak, de talán nem sáncolják el magukat az utolsó csepp vérükig. Talán."

Mindinkább úgy tűnik, hogy ha OV-n múlik, akkor igen.

"se engedjétek az Együtt 2014. szövetségbe, mert az emberek tudják, amit tudnak a tudjukkikről" :DDD
@dr. Balta$ár: csak nem te írtad ezt a posztot? Nagyon ismerős vélekedés, csak azt sajnálom, hogy a legtöbb megállapítással nem tudok vitatkozni....

Egy tanulságos komment:

reftno

2012. november 12., 10:10 kompember

Ha észreveszed most is megy az átrendeződés. Akiknek nem tetszik, elmennek. Akik nem bírnak, beledöglenek. Akik a hitből élnek azok szintén vagy megmaradnak vagy beledöglenek.

--------------

Folytassa, Viktor!

Az előre elcsalt választás, a döntő pénzügyi fölény, valamint a trükkök – itt nem részletezett – százai miatt a Fidesz (-Jobbik) győzelem eleve valószínűbbnek látszik, de ha az ellenzéki összefogás esetleg nyerne, akkor azt igen sovány többséggel tenné. Az jó, és mi lesz azután? Vélemény.

hvg.hu/velemeny/20121112_Folytassa_Viktor
@P.mester: @De hol van Columbo felesége?: sokaknak egyre jár az agyu(n)k, kár hogy törpekisebbség, és az ország nagy része nem ilyen....Hisz pont ezt írta a linkelt HVG-s vélemény is.
Csányi Vilmos etológus megfontolandó cikkkéből egy részlet, bocsi, hosszú, de el lehet gondolkodni rajta, akár taktikai okokból is:

Mindenkiben működnek a vágyak, hogy valamilyen közösséghez tartozzék, és a társadalom sokféle formációja, klubok, pártok, vallási csoportok igyekeznek ezt a vágyat kielégíteni. Ami ritkán sikerül teljesértékűen, de hosszabb-rövidebb időre valamiféle kötődés mégis kialakulhat, és ebben bizony csak az érzelmeink vezérelnek, ügyet sem vetünk a racionális érvekre. Valamiféle racionalitás akkor jelenik meg ítéleteink ben, ha érzelmileg közömbös csoportok ügyeit ítéljük meg.

Modern időkben a politika érdekcsoportok közötti vita, küzdelem a hatalomért, a javak újraosztásáért. Érdekcsoport számtalan létezik, párt kevés van, tehát a küzdelem része az is, hogy az érdekcsoportok megfelelő pártot találjanak, és a pártok kielégíthető érdekcsoportokat. Nagy feladat. Az elmúlt húsz év során a hazai politikai mezőben kialakult bal és jobb érzelmi kötődések alapján sokféle módon magyarázza félre a valóságot, de néhány dologban hasonlítanak egymásra. Egyik fél sem törekszik konszenzusra, valamiféle minimális nemzeti egyezségre. A Fidesz erre még büszke is, de a baloldalt se igazán érdekli.

A Fidesz érdekcsoportjainak belső magja azokból áll, akiket az „átkosban” meghurcoltak, megaláztak, kifosztották őket, esetleg közeli rokonaikat, barátaikat lecsukták, megölték – ők érzelmileg sohasem fogják az ellenoldalt elfogadni. Nincsen bocsánat. Lehet elnézést kérni, lehet bizonygatni, hogy én még meg se születtem, amikor a disznóságok történtek, de ez keveset segít. És ami a legfontosabb, az érzelmek kulturálisan öröklődnek, újabb és újabb generációk születnek, de nekik sohasem lesz szimpatikus baloldali politikus vagy párt. Ez a csoport az aktív szavazóknak legalább harminc százaléka.

A baloldal elkövette azt a hibát, hogy meg se kísérelte legalább szimbolikusan kiengesztelni ezt a csoportot, pedig a rendszerváltozás után húsz évvel például a dühödt utcaátnevezések jelzik, hogy volt ilyen igény. Az engesztelő gesztusok bizonyosan hatottak volna a bizonytalanokra, akik azért másképpen ítélik meg a történteket, akiknek esélye van racionálisabban szemlélni a politikát. Az őszinte kiengesztelés ajánlat lehetett volna cserébe a nemzet ügyeiben szükséges minimális együttműködésért.

A jobboldal képtelen elhinni, hogy vannak igazi baloldaliak, sokkal többen, mint régen voltak, sokuk az „átkos” negyven éve alatt vált azzá, de itt vannak, és rájuk éppen úgy jellemző a kulturális öröklődés, mint a jobb magjára. Ez a csoport is van vagy harminc százalék, ezt sem lehet eltörölni, eltüntetni. Orbán szarvashibája, hogy az országot felforgató tevékenysége a kiegyezés hajlamának nyomait se mutatja, pedig adott volt a nagy lehetőség, és ha összeborulást nem is várhattunk, tisztességes, demokratikus egyezkedő politikát igen. Azzal nem itt tartanánk.

Most elindult ismét, sokadszorra, a nagy összecsapás, és éppen olyan eredménytelen lesz a kiegyezést illetően, bárki is nyeri majd a választásokat, mint előzőleg. Meg kéne tanulni az érdekek sokféleségében gondolkodni, meg kéne tanulni egyezkedni, mert ez a kétosztatú harc nem vezet sehová. A baloldal elkezdte összeszedni magát katasztrofális veresége után, de sokan azt képzelik, most egyetlen, összefogó baloldali tömörülést kell azonnal kialakítani, egy kétharmadost persze, és aki nem csatlakozik, az nincsen, aki meg szeretne, az csak a szavazóit nyújtsa át mértéktartó tisztelettel. Egészen más utat kellene választani. Többpártrendszer lenne a megoldás.

A szocik eléggé erősek, nyugodtan erősödjenek tovább, ha tudnak, nem az ő szavazóikat kéne megszólítani, hanem tényleg a közepet, meg a középhez közelebb álló jobboldalt, itt van remény a racionális megközelítésre, de ezeket nem lehet baloldali hívószavakkal lenyűgözni, az ország jelentős része jobboldali. Középen álló csoportokat a középnek szóló politika hívja. Ha ez sikerül, és ha a választások előtt néhány héttel már világos, hogy ki mögött mennyi potenciális szavazó áll, akkor lehet és kell egyezkedni a demokratikus rendszer visszaállításáról. Nem lehet fordítva, az egyezkedés most, a szocik dominanciájával, teljesen értelmetlen és káros.

Ha lesz egy erős közép, széles támogatottsággal, akkor megegyezhetnek valami mérsékelt programban, a demokratikus viszonyok helyreállításában, de csak ennyiben. Egy vagy két évre. Utána, az újraalakított demokratikus választási rendszerben, ahol a kisebb pártok léte is indokolt és lehetséges, mert ezek is érdekcsoportok képviselői, jöhetnének a hosszú távú kormányzásról szóló egyezségek, ezekben a Fidesz magjának is jelentős szerep kell hogy jusson, az sem nem lenne tragédia, ha az alkut időnként valaki felmondaná, és nem csak négyévente lenne választás.
Címkék: hétvége, demokratikus ellenzék, demokrácia, kétharmad, Orbán-kormány, választás - 2014
@De hol van Columbo felesége?: @Habakuk999: igen ezt látom, hallom szinte minden felé, pedig nem vagyok egy reprezentatív felmérő, csak Budapest és környékén létező, egyszeri senki...és nem csak a kkv-knál.

Már szinte semmiben sem bíznak a kkv-k

A kkv vezetők következő egy évre vonatkozó árbevétel és eredmény várakozásai újra csökkenést mutatnak az előző negyedévhez képest.

hvg.hu/kkv/20121112_Mar_szinte_semmiben_sem_biznak_a_kkvk
@aritus: Gyakorlatilag ugyanazt csinálta vele a Fidesz frakció kicsiben, mint a kormánnyal és az országgal nagyban. A minél rosszabb annál jobb kampányt ott játszották kicsiben, és csak modellezniük kellett nagyban.
@aritus: Izzadnak, egyre büdösebb hónaljszag lesz körülöttük. Polt ennyit tud? Röhej. Mutogatni lehetne őket a lizsébe Bugyulával, mint a kétfejű csodalényt.
Ezt nézzétek meg! Hihetetlen, de Kerényi nem veszi észre, hogy teljesen hülyét csinálnak belőle:))))
hvg.hu/itthon/20121112_kerenyi_imre_sikere
@iii: Nem, Kerényi már csak mosolyalbumokat állít össze meg könycvespolcról porol le sose elő vett könyveket. Filmeket szakmányban Pesty forgat kiba nagy dokumetarista hűséggel. A Párthoz.
@aritus: Hanyatlóktól idézgetsz? Jól van dolgod egy darabig... Aztán majd nézel.
@P.mester: Igazad lehet. A második véhában nekünk is simán engedni kellett volna a ruszkikat és akkor még talán Párizsban is élvezhették volna a komenyizmus álldásait 40 éven át. :)
@P.mester: Ezt mindig bedobja BaltásSári: hogy bezzeg 56-ban is hogy cserben hagytak, jááj, jááj, fú nyugat. Mert beszopták a Szabad Európa uszításait akkor is, most is jó hajtogatni a nettó hülyeséget.

DE ki az a félretájékozott, aki elvárta és komolyan vette, hogy 11 évvel egy szörnyű háború vérfolyama után pünktlich miattunk megint nekimegy egymásnak két világhatalom - meg szövetségeseik - pláne már atommal felfegyverkezve? Főleg, hogy rögtön voltak horthysta restaurációs hangok is, amit se az oroszok, se a nyugatiak annyira nem csíptek ugye.

De muszáj máig erről hazudni, ja.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Hát van olyan, amikor a lucskos vágyak jobb, ha nem teljesülnek be... Mert sírás a vége.
@a szív fészkei: a blogon azért is emlegettem a szobrászt :-)
A Galériával meg igazad lehet :-(
@Spániel:
Amíg puskaport szagoló fidesz van, addig harcihelyzet van.

A többi párt csak bűnbaknak kell a fosztogatásaikhoz.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Akkor a fél országnak Horn rúgta ki, amilyen fogállapotok vannak. És biztos ő nem enged fogkrémet se venni az évi egy darabon felül.
@aritus:

"Hihetetlen, de Kerényi nem veszi észre, hogy teljesen hülyét csinálnak belőle:))))"

Ez bizony hálószaggató öngól... :o)

Tanulság: aki hülye, az hülye.
@P.mester: Süllyedőben az a kurva komp. Már lassan ellopják belőle az összes deszkát.
@a szív fészkei:

"Már lassan ellopják belőle az összes deszkát."

Áhh, nem fog az elsüllyedni.
Mert kilopják alóla a vizet is! :o)
@aritus: Ez a Kerényi önként danolva MAGA CSINÁL MAGÁBÓL BÉLFÉRGET IS MEGHALADÓ SZINTEN HÜLYÉT.

Ilyet csak abból lehet, akinek ez az igénye. Gondolom, anno Aczélra gyógyult rá, most Orvbűnre, csak legyen akit bőrlégzéssel magába szippanthat éjjel-nappal. Na persze, nem ingyen.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Ja, lehet, de a magyar vizet mi lopjuk, zsidók, ne keverd a műfajt, jó???

DE ha nem lopjuk épp, te úgyis tudsz járni a vizen, mint tegnap megbeszéltük. Majd cikázol előttünk fénycsóvaként. ;-DD
@Dr. simonmondja.: hát ez az! a puskaport kell elvenni tőlük a játszótéren. Jáccanak mással.-
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hát ha te a wishful thinking mentalitásoddal azt képzeled, hogy utolsó csatlósként, rommá lőtt országban még arról álmodozhattál volna, hogy a világ akkori legnagyobb hadseregét megállítod, hogy az - úgymond - ne menjen Párizsig (Párizs említése eleve abszurd), akkor ezt a sztorit nyugodtan beleírhatod privát mesekönyvedbe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha a pártok nem bojkottálják a választásokat,
akkor majd a választók fogják bojkottálni.

Kábé nincs is olyan eset, hogy egy évvel a választások előtt előregisztráljon valaki az augusztusi nyárban.

Hiába fognak a pártok az M1-en, vagy az újságosnál kampányolni.

Nincs olyan eset, hogy nyáron az emberek egy évekkel későbbi X miatt sorbanálljanak egy fideszes nyikhaj pultja előtt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez az írás nagyon jó, minden mondata. Fabiusnak külön szeretettel:
hvg.hu/velemeny/20121112_Folytassa_Viktor

"„Ma már nem elég az Orbán takarodj, azt is el kell mondani, hogy mit kezdünk az országgal” – szokták hangoztatni ellenzéki körökben, pedig jobban járnánk, ha nem próbálnák elmondani, bőven elég a takarodj. Nem kell ezt szégyellni, ha nincs más, amiben egyetértenek, vagy amiben mégis, azt a lakosság érdekében nem szabad megvalósítani. Kit érdekel, hogy az LMP, a Milla, az MSZP, a Szolidaritás és a többi mit akar kezdeni az egészségüggyel? Ahányan vannak annyi válasz, ráadásul mindegyik rémes, ha ez a kérdés, én nem szavaznék rájuk. De nem ez a kérdés. Hanem az, hogy Orbán menjen vagy maradjon. Csak ez a kérdés."

"Mindebből látszik, mennyire reménytelen az egész. A sikerhez annyi önmérsékletre lenne szükség, amennyit a föld itt még nem termett, miközben már az első lépés, egy jelentéktelen aláírásgyűjtés is azt váltja ki, hogy kiakad az egyik, amiért rajta van a listán a másik. A pénzhiányon lehet változtatni, a rögeszméken soha."

"Végül, de mindenekelőtt: nem lesznek tiszta választások. Az eddigiek akár zárójelbe is tehetők, mert mit számítanak a belső ellentmondások, amikor a választást elcsalják."

"Miért kellene a Barcának minden meccsét négy góllal nyernie? – vethető fel a kérdés, hogy az MLSZ-be igazolt Török Gábor is értse a problémát, aki szerint mindaddig demokrácia van, ameddig a kormány elméletileg leváltható."

"Ettől még a regisztráció csalás, a választókerületek átszabása csalás, a választási bizottság elfoglalása csalás, a hirdetési felületek tervezett beszűkítése és egy irányba terelése csalás, a határon túliak tömeges bevonása az itteni szavazásba csalás, a pártfinanszírozás esetleges korlátozása csalás. Hiába érvelnek azzal, hogy ezek mindegyike megtalálható a nyugati országok valamelyikében. A sósav (HCl) összetevőinek mindegyike megtalálható olyan ártalmatlan elemekben, mint a konyhasó (NaCl) és a víz (H2O), mégis öl.

Ez így együtt: kapitális csalás."

"Leszarták. (Sólyom megválasztását) A szavazás titkosságát előíró törvényt is, a nyilvánosságot is, az elnöki intézmény méltóságát is. Az elmúlt két év azt bizonyítja, hogy nincs az a törvény, amivel ne tennék ugyanezt, ha az érdekükben áll. A bíróság utasította az önkormányzatot a turulszobor lebontására. A turul ott áll. Az Alkotmánybíróság döntött a visszamenő jogalkotás alkotmányellenességéről. Az Ab-t felszámolták. A kartellezést tiltja a törvény. Ők állnak az élére. Az Európai Bíróság jogellenesnek nevezte az előrehozott bírói nyugdíjazást, vállat vonnak röhögve. Nem érdeklik őket a törvények, amikor közpénzt költenek, nyugdíjvagyont államosítanak, földet osztanak. Az Alaptörvényüket nem tisztelik annyira, hogy ne módosítgatnák havonta. Még azt is leszarják.

Ezek után majd pont a választási törvényt tartanák be, ha vesztésre állnak."

"Ha most távozna, a választók közel fele még mindig hinne benne. Majd, ha a kollektív nemzeti tudat egyik magától értetődő bizonyossága lesz, hogy az orbánizmus tartós leszakadást, reménytelenséget, elszigetelődést, silányságot, félelmet, tahóságot és harminc kiválasztott mérhetetlen meggazdagodását jelenti, akkor lehet új Köztársaságot alapítani. Ezen a belátáson, azokon a romokon."
Immáron világosan állhat a cselekvési terv a demokrácia visszaállítását óhajtók előtt.

1. Mindenképpen szavazni kell 2014-ben, és erre felépíteni a politikai stratégiát, amíg a legutolsó mézesmadzagot is fenntartja a kormány, hogy a végletekig nehezített akadálypálya végén bejuthat a szavazó egy fülkébe, ahol ikszelhet, bár semmi garancia nincs arra, hogy szavazatát nem az ellenségéhez fogják számolni.

2. Mindenképpen bojkottálni kell a választásokat, mert a Fidesz csal és csalni fog, a szabályokkal is és szükség esetén direktben is, az elérhető eredmény pedig rosszabb lesz, mint ha még egy ciklussal magukat döntenék romba, bár semmi garancia nincs sem arra, hogy nem vezetik be az elnöki császárságot évtizedekig tartó uralommal, sem arra, hogy ha egyszer mégis sikerülne elzavarni őket, nem marad ott mélyen a társadalom szövetébe erősítve az az oligarcha- és földesúrréteg, amit ők ültetnek oda és ami minden rendszerben meghatározó erejű marad.

3. Szövetségben kell fellépniük az ellenzéki erőknek, mert a választási rendszer erre predesztinál és így lehet a legjobban optimalizálni az erőket. A demokratikus rendszert egy lépésben kell helyreállítani.

4. Pártokra bomolva kell a megfelelő időpontig fejlődnie az ellenzéknek, és ekkor kell szövetségre lépniük, mert így optimalizálható az erejük. A demokratikus rendszert két lépésben kell helyreállítani.
@GeoCracker: Ezt írték valahol. Kis ember nagy házzal álmodik, valaki dobjon össze neki egy rollerre valót, mint Havelnek volt. Elnézést tőle haló poraiban, hogy ezzel egy mondatban emlegetem!
@a szív fészkei: Én Kerényiben jobban bízom, különösen ez után az elképesztő riport után:

hvg.hu/itthon/20121112_kerenyi_imre_sikere

Annyira öntelt, hogy nem veszi észre, hogy hülyére veszik.
@aritus: Igazán nagyon jó, de a Barca említését egy csalásról szóló írásban igen sérelmezek :/
@Spániel: Na erről beszélek én is, ezért kell az LMP és kellene egy mérsékelt, jobbközép, liberális, polgári párt is. Ehhez viszont egy normális választási rendszer kellene, mert a jelenlegi nagyon erősen a kétpártrendszer irányába tereli a politikát.
@londonterminals: Ezeket most egyszerre vagy egymás után célszerű végrehajtani?
@aritus:
"„Ma már nem elég az Orbán takarodj, azt is el kell mondani, hogy mit kezdünk az országgal” De nem ez a kérdés. Hanem az, hogy Orbán menjen vagy maradjon. Csak ez a kérdés."

Hát nem. Most már nagyon is tudni akarom, milyen nótát húz négy évig a banda. Még ha néha hamis is lesz, de legyen felismerhető, különben ugyanott tartunk, mint a fidesszel, aki nem igért semmit de betartott.

@londonterminals: ez alapavetően megoldhatatlan. Mindig lesznek pártok elvakult szerelmesei, akik nem mérik fel, hogy kárt okoznak a bojkottnak, elmennek szavazni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egyébként meg a parlament előtt folyamatosan tüntetni kellene, amíg a választási és választási eljárási törvényről van szó, meg szavazás.
Ehelyett mi van? A nagy semmi.
Miközben éppen azt öntik törvénybe, hogy leválthatatlanok legyenek.
@londonterminals: Kb. ilyen világos és egyértelmű minden. Jó nekünk! De mennyire!
@iii: kerényi átment vajákos-vuduba endresy.blogspot.hu/2012/11/orbanista-ezoterika.html
@a szív fészkei: a kisember nagy diktatúrat vizionál azt hiszem :-) :-(
én mán lemarattam arrul, hogy ennek a gomperec hídlakónak a szösszit idevarázsojjam, annál is inkább, mivel az ijjesmitül fabiusunk tolla égnek áll, minden esetre picit se áll tőlem távol az efféle mekközelítés, lévén a rének büszke pásztora és a munkásmozgalom régi harcosa. lehetnék morgolódó pesszimista, amúgy simi kartács móggyára, de vagyok is, hiszen a tapasztalás az élet megrontója, mely kancsalul, festett egekbe se néz mán.
@aritus:

mán bocsánat, de nagy kedvencem, a fleto mán mekkhírdette a parlament körülsáncolását, csakhogy ő egy elmúttnyócéves pinokkió az összes aláírójával egyetembe, akik a bajnainak öngólt lűttek, ugyebár, vagy hogy is köll mondani esztet.
@londonterminals: :))) jól összefoglaltad. Tényleg ez a dilemma. Nem lehet jól lépni.
De a hvg-s vélemény beszél a legvilágosabban, legtisztábban arról, hogy nincs jó megoldás. És hogy miért nincs, sajna.
hvg.hu/velemeny/20121112_Folytassa_Viktor?FullComment=true#comments
@csizsikpizsik - pique takarodj!: de azt csak Török Gábor kedvéért vette bele, hátha így megérti.:)))
@Spániel: olvasd el végig, amit belinkeltem, akkor megérted miért írja ezt, és miért van ebben igaza.
@rodeo36: "éljen a paprikás krumpli meg a lecsó"

Paprikás krumpli nem robban... :-(((
Majd Papchuck Norris jól szétcsap a külföldiek között is, aztán lesz sírás!
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3294_papchuck_norris
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Olyan vagy mint a hangya az elefánt mellett a hídon. Hallod, hogy dübörgünk? Szerinted e II. VH-ban a magyar hadsereg mennyiben lassította le az orosz hadsereget, illetve mennyiben kötötte le az erőit, megakadályozva, hogy ne Párizsig meneteljenek a szovjet csapatok. Szerintem ebben sokkal nagyobb szerepet játszottak a szövetséges csapatok a normandiai partraszállással. De ez téged ne ingasson meg abban a hitedben, hogy a magyar hadsereg akadályozta meg a Szovjeteket abban, hogy eljussanak Párizsig.
@iii: és szerinted a normális választási rendszerre van most esély?!
Hol látsz te a jobbközép liberális pártot, akárcsak csírájában is?!
Komolyan, mint az óvódások, álmodozunk, a vágyainkat már szinte valóságnak látjuk, miközben a nagy büdös magyar valóság ez:
hvg.hu/velemeny/20121112_Folytassa_Viktor?FullComment=true#comments
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): "Ki dönti el és mi alapján, hogy melyik felmérés reprezentatív és melyik nem? "

A szakma. Amely nemzetközi standardok alapján dolgozik.
@aritus: Ugyan, Török Gáborunk olyan semleges, olyan pártatlan, ő nem drukkol, ő nem szurkol, ő nem azonosul, hogy természetesen nem értheti a Barca-dolgot. A semleges nem olyan semleges mint ő, csak azért ül be a Fidesz ölébe szélesre húzott farpofákkal hogy megmutassa nekünk elfogult liberálbolsiknak hogy mi az igazi semlegesség...
@hacsaturján: tudom, hogy meghirdette, de arról már nincs semmi infóm, hogy lett is belőle valami, vagy lesz-e belőle valami.
Amúgy meg ha Gyurcsány hirdette meg, a gyurcsótány, akkor ugye csak azért se megy el senki, mert milyen már a leprással együtt mutatkozni.
Az a merénylet meg, amit ellenünk követnek el a választási tv-el, az meg nem számít, a lényeg, hogy ismét tiszták maradtunk, nem vagyunk a gyurcsótány embere.

Hogy a mai klasszikust idézzem:
" A sikerhez annyi önmérsékletre lenne szükség, amennyit a föld itt még nem termett, miközben már az első lépés, egy jelentéktelen aláírásgyűjtés is azt váltja ki, hogy kiakad az egyik, amiért rajta van a listán a másik. A pénzhiányon lehet változtatni, a rögeszméken soha."
oFF:

Szeretném ideírni, hogy Papcsák pm. egy köztörvényes bűnöző.

Kérném a feljelentésedet hozzám postázni...!
Ez volt már??? :(

Apránként bukunk ezreket a tranzakciós adón

hvg.hu/gazdasag/20121109_Ezreket_vesztunk_az_atszabott_tranzakcios

Az átlagbér környékén több mint tízezret veszíthetünk évente az átszabott tranzakciós adó miatt. Az állam ugyanis minden pénzmozgásunknál ott lesz, és mindig lecsíp a pénzünkből egy kisebb összeget. A csütörtökön benyújtott módosító javaslatok nagy meglepetése, hogy a kormány a kölcsöntörlesztésre is kiveti az új adót. Ezzel azokat a hiteleseket is terheli, akiket a másik oldalon meg kell mentenie. !!!!!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): ja, a törököket is mi állítottuk meg, Európának örökké hálásnak kéne lenni, mi vagyunk a keresztény Ájrópa védőbástyája.

Budát az egyesült európai sereg foglalta vissza, a magyarok akkor is trónviszállyal voltak elfoglalva, meg a török által megszállt területeken a jobbágyoktól beszedett adóval. Fizettek a törököknek, fizettek az elmenekült volt földbirtokosaiknak, már akkor is nagyon vigadt a magyar jobbágy, csuhajja.
@iii: szerintem meg lesz az az áhított párt, csak idő előtt nem kívánják magukat a földbe döngöltetni. És a tapasztalatok szerint nagyonis igazuk van. Inkább egy durranós kampány az utolsó félévben, mint egy leharcolt, legyalult alakulat félidőben.
@aritus:

az akcijó a mai szavazás erdményének ismeretében ma kezdődne, de persze, igen, ha a fleto mond ijjesmit, akkor manapság attul is hánynija köll a korszerű összesellenzéknek, mer nehogy mán....!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Gábriel arkangyal barátunk csak a szokásos széljobber narratívát aktualizálja, mely úgy írja át a történelmet, hogy mi a Don-kanyarnál csak a "magyar határokat védtük". Érted, 2000 km-re Mo-tól "védtük"! (Sőt, gúgli útvonaltervezővel még ennél is több, pedig akkor a SZU nem autópályáiról volt hírös).
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Az a baj, hogy nem csak a fideSS bűnszrvezettel kell számolni a válsztásokon, hanem a kutyájával, a jobbikkal is.
Ugyanis 2014-ben a fideSS maffia és a jobbik-kutya koalícióra fog lépni.

Ámen.
ennyi, van még kérdés:

Csúnyán elverték a lengyel szélsőjobbot Varsó utcáin

Nem jött össze a beígért szélsőjobboldali tömeg Varsóban, akik pedig elmentek, alulmaradtak a rendőrökkel szemben. A Gazeta szerint a magyar nacionalisták szétvertek egy hotelt. Tudósítás a helyszínről

hvg.hu/vilag/20121112_lengyelorszag_szelsojobboldal_tuntetes

-----------

Kósa: az IMF megsértődött, van ilyen

Biztos kiborult Olli Rehn kávézacca és meglátta benne a jövőt - ezt nyilatkozta a Fidesz ügyvezető alelnöke az ATV „Szabad szemmel” című műsorának a múlt héten nyilvánosságra került EU-jelentésről.

hvg.hu/gazdasag/20121112_Kosa_az_IMF_megsertodott_van_ilyen
@aritus: @a szív fészkei:

Kezd a megtévesztésig hasonlítani a gordiuszi csomóhoz. Amit nem kibogozni szoktak. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A Kósa dumán én is fogtam a hasam. Főleg, amikor azt mondta azért sértődtek meg, mert a magyar kormány tükröt tartott az arcukba.:))

atv.hu/videotar/20121112_szabad_szemmel_2012_11_11
@aritus: melléklet:
A qrmány a bíró, a szügyész, a nép, a felkent zisten meg a vezényló...:

Jogellenes a kajászói földfoglalás
Legalábbis a kormány szerint<<<<<. Kérik a minisztériumokat, hogy állítsák helyre a rendet.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F11%2F12%2Fjogellenes_a_kajaszoi_foldfoglalas%2F

-----

Némi kettősséget vélek felfedezni, de megint én vagyok a gyökér...

Arab barátaink, a kapukat szélesre tártuk
Orbán Viktor: Nemcsak az üzletet látjuk az arabokban, a kultúrát is<<<<<<, de azért valamiből élni kell.<<<<<<

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2012%2F11%2F12%2Farabforum%2F
@aritus:

Pálffy Gézának van erről egy nagyon jó, alapos, olvasmányos és új levéltári forrásokra támaszkodó könyve, melyben számos mítosszal leszámol onnantól kezdve, hogy "egyedül védtük Európát" addig, hogy mennyiben zsigerelte ki a Zországot a mocsokhabsurgtakaroggy.

Egyébaránt az egész könyv letölthető innen:

www.3d.hu/hkkk/files/tanacsadok/palffy_16sz_tortenete.pdf
@londonterminals:

adást vettem. stop. köszi! stop.
@aritus: De rosszul tette be, mert Török azt mondta, hogy szarik ő ilyen nemzetközi felkapott sztárcsapatokra: ha választani kell, akkor ő a Bivalybasznád-Lőkösháza helyosztót nézi, mert az Magyar!!! És velejéig Foci!

Tehát a Vidi se nyerhet mindig négy-nullra - így kellett volna törökösen írni, hogy értsen belőle.
@londonterminals: röviden, melyik ujjam harapjam, avagy a 22-es csapdája :D
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): JA, csakis a magyarok... Hát hogyne, darálóba hústölteléknek jók voltak valóban, másra nem is akarta Hitler felhasználni, amikor már akarta őket. Mert jó darabig nem, lévén volt egy véleménye a magyar haderőről és morálról.

És miért mentek volna Párizsig, ha simán elértek a háború fészkéig, Berlinig kitűzni a vörös zászlót? Az nagyobb pofon volt a hitlerszarnak, mint Párizs, amit a németek ugyanúgy megszálltak, mint őket. Nem is értem ezt az egész felvetést.
Kerényin nem kellene röhögni.
A máját áldozta a demokráciáért.
És még eveznie is kellett.(gályarab). Hogy közben agyilag is zombi lett, arról végképp nem tehet.
Amúgy Csányi tanár úrnak most is igaza van.
Mennyire más ez, mint nemzetközi hírű külügyérünk "tudományos" munkája a cigányok szokásai és szellemi leépülésük közötti összefüggésekről.
@aritus: én sírok rajta, és nem a meghatódottságtól vagy a vidámságtól, hanem a keserűségtől. Ez Magyarország egy része 2012 novemberében.
@hacsaturján: és hol lehet erről olvasni, hogy mikor, hogyan? Van erről linked?
Ma nem dolgozom, ráérnék tüntetni.
@aritus: Jaj de kár, nincs ilyen fejlett humorérzékem, csak sírni tudnék ezen, de nem akarok. Aranyos a férfiasan kigombolt ingéből diszkréten előcsillanó bazi kereszt mindenesetre.

Ez a három figura, ázalag, véglény - jóistenke a mennyekbe, az égben, biztos, hogy minden létformának jogosultsága van a földön? Tuti nem néztél el semmit a hat napi feszített leisztungodban?
Mivel rühellem a hideget és nem szeretek táborozni végeláthatatlan erdőségekben, a következő a hozzáfűzni valóm:
A Magyar Kormány rendkívül erkölcsös, végletesen becsületes, hazánk javát őszintén akaró, nagyformátumú politikusokból áll, akik szakmájuk legkiválóbbjai. Különösen Esperescsák ÚR. Aki mást mond, annak velem gyűlik meg a baja, aki bárminemű negatívumot mond Hazánk Kormányára és különösen Esperescsák ÚRra, annak megvédem az ebédjét, mint a magánnyugdíját, és széttépem a banánját, mint képviselőnő a kiflicsücsköt.
@Bakter: Megnyugodtam, hogy vannak még ilyen hő keresztesvitézek (a pókok meg a Zildikó mellett), kösz!!!
@P.mester: na de ki az a Pálffy Géza? Biztos nem eléggé magyar, meg biztos hosszú is amit írt, sok fárasztó szakkifejezéssel, szóvak szarunk rá, mi vagyunk Európa megmentője és kész!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A barom, izé, nagyformátumú politikus Kósa ÚRnak, nem tűnt fel, hogy az "arcukba tartott tükör" felé nézett?
@a szív fészkei: azt a lógót nem is láttam, nekem elég volt a hang, a mimika és az összeszedett átgondolt beszéd :D

@Bakter: na azé, látom megtértél, ezzel sikerült elérned, hogy a fekete lista elejéről a végére kerültél ;)
@P.mester: Elég szomorú, hogy nem voltunk ekkorák már anno se, hogy a Donig érjünk. Kiigazítottuk hát utólag a térképet, na und? Odaveszett a hadsereg, de nem megérte, hogy megpróbáltuk?

Piti vagy, ha nem látod ennek a naccerűségét, pláne most 12-ben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát persze, kétségbeejtő, de sírva vigadunk, nem?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: De, férfiasan tökéletes a pasi, ahogy a másik copflis is. Juj, Stefi tolla kéne, hogy a szexepiljüket méltatni tudjam. DE sajna én másra gerjedek.
@aritus: Ez nem álmodozás, ez igény. Most nincs ilyen választási rendszer, meg kell csinálni. Egyébként meg nem lehetetlen akár a választások előtt fél évvel sem előjönni, volt erre példa a szomszédoknál is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Még jó, hogy reggel megtaláltam a három napja veszettül keresett x az n-ediken számú csizmámat, mert végül kétségbeesésemben megkértelek volna, kutakodj már az agytekervényeim között, hátha rálelsz... ;-DD Új seprűd jól seperne azok közt az morzsák közt, amit Alzheimer úr meghagyott. Azzal el lennél napestig, nem tudnál felforgató gondolatokat ideírkálni.
@aritus: NA de vicsorogva sírva? Ökölbeszorultan? Ennek a feje vonzza az ilyesmit.
www.szabadfold.hu/gazdanet/elfoglaltak_es_felszantottak_az_allami_foldet

Most a szántásból kikelő növény, az kié lesz? A juhászbácsit vegzálták, ezzel majd mi lesz? Ángyán szólt az öregért valamit?
@aritus: akóóó

Vörösmarty Mihály

A VÉN CIGÁNY
részlet

Húzd, ki tudja meddig húzhatod, Mikor lesz a nyűtt vonóbul bot, Sziv és pohár tele búval, borral, Húzd rá cigány, ne gondolj a gonddal

---

MI BAJ?

Mi ok, hogy tégedet
Kell féltenem,
Mi kéne még neked,
Én nemzetem?

Földed bort és buzát
S aranyat ád,
Mégis szegény fejed
Szükséget lát.

Az arany kirepűl
Fejed felett,
Vad éhség néz veled
Farkasszemet.

Kit egykor gyűlölél,
Most kedvesed,
Még a pityóka is
Rajtad veszett.

És pénzed soha sincs,
Csodálatos!
Pedig még vized is
Aranyat hoz.

Gondolkozál-e már,
Mi adna pénzt?
Tégy mint más nemzetek:
Végy kölcsön - észt.

Szabadságod dicső,
De magtalan;
Üdv nem terem sötét
Árnyékiban.

Törvényid száma nagy,
Ki tartja meg?
Betegség ez a sok
Törvény neked.

És volna szép Dunád,
De berekedt,
Végén egy jó barát
Hurkot vetett:

Széles határod is
Görcsöt kapott
Mindinkább befelé
Vonogatod.

Mi lelt, beteg vagy-e,
Mi kéne még,
Mit adjon, hogy üdülj,
A kegyes ég?

Rosz gazda vagy, szegény
Jó nemzetem,
Gazdálkodásodat
Nem szeretem.

Kivánod ami nincs,
S nem kapható,
S mid van, kezed között
Olvad mint hó.

Hol a hű szorgalom
S szent indulat,
Emelni s védeni
Országodat?

Helyt adni másnak is
A jog terén,
S nem tűrni a jogot
Bitor kezén?

De mindez még sebaj,
Ha lelked van,
Ha lelked csábokért
Nincs áruban;

Ha lelked ébren áll
Jó s rosz napon,
Világol és hevít
Munkáidon.

Ha ezt is eladod,
Jó éjszakát,
Nincs isten, aki le
Tekintsen rád.

1847
@P.mester: Mármint a töröktől egyedül védtük vagy az oroszoktól? Amit én Mika Waltarinál olvastam -nem tudom,ő milyen forrásokat használt anno-anno - ott pl. Kőszeg védése eléggé sajátságosan zajlott, abszolút török-magyar kooperációban. Magyarul nem is akarták elfoglalni.
Azért ezzel a regisztrációval saját magukkal is kibasznak.Mert vagy magukra haragítják a híveket,vagy azok se tudnak róla.Esetleg kubatov lista alapján szólnak nekik.
De egyre kevesebb a hívő,és aki most az,lehet jövőre már nem lesz az .
A poszt megint jó,pláne za egyeztetéses rész.XD
@a szív fészkei: ott a zindexes link, a kormány megizente a Minisztériumoknak, hogy visszaállítani a törvényességet legott.
Csodálkoztam is, minek annyinak, ott a BM, oszt csá...
@a szív fészkei: Gábor fasza modellje az orbáni demokráciának: de jure minden ok, de facto merő aljas sunyiság.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez valami egészen hihetetlen, hogy miket mond itt Orbán. Teljes őszinte beismerés, csak keveseknek fog feltünni.

"Orbán szerint az európai emberek sokat beszélnek intézményekről, eljárásokról és szabályokról, mi magyarok viszont pontosan tudjuk, hogy semmilyen intézmény nem működik személyes kapcsolatok nélkül."

Mutyi, haverok, buli, minden más le van szarva. Erről beszél.
index.hu/gazdasag/2012/11/12/arabforum/

Most az olyan apróságokról már szót se ejtsünk, hogy megint kibukik belőle a piac és kapitalizmus ellenessége:

"Mi magyarok úgy tekintünk magunkra, mint egy olyan nép, ami nem csak profitot tud létrehozni, de kiemelkedő kultúrát is"

Fúj, cúna profit, de utálja azt a büszke magyar!
@hacsaturján: Szidja ez a falra kent tahó a fő rénedet! Az Olli Rént, ne hagyd!! [..]"Arra a kérdésre, hogy az Európai Bizottság azért lehet szigorú, mert attól is tart, hogy a választási évben választási költségvetést készít, osztogat majd a kormány, ezt akarják megakadályozni, Kósa Lajos azt válaszolta: „Én nem vagyok olyan merész, mint Ollie Rehn, aki a jövőbe lát. Biztos kiborult a kávézacc és meglátta benne a jövőt. Szerencsés ember. Választási költségvetésre nincs szándék, de a legjobb lenne, ha felhívnák Ollie Rehn, hogy a jövő hétre a lottó ötös számait nem tudná-e lediktálni!”

atv.hu/cikk/20121112_kosa_lajos_elmondta_miert_sertodott_meg_az_imf?source=hirkereso

Fizetik szótagszámra a brúgó stílusáért?
@P.mester: Hát nem tanultad, hogy Budapest a Don két partján fekszik?
@a szív fészkei: éppen ez járt az eszemben, amikor láttam a hiradóban leverni a cöveket.
A "tulaj" ugye még ki se szagolt a főggyére, pedig a zőszi munka zöme már mindenhol be is fejeződött. Most vagy nagy bunyó lesz kiegyenesített kaszákkal, vagy csendben, laposkúszásban elkullognak a zigazi, ámde csaló nyertesek. Érdekes szitu.
Nagy a pofátok, de a szélesre tárt kapun keresztül jönnek az egészenázsiai arab testvéreink a kultúrájukkal, oszt lesz itt nemulass. Egy nap 16* kell leborulnotok a Felcsúti Meccset felé, és közben Matolcsy idézeteket kell olvasnotok a szent könyvből, a Későnből. A tolvajoknak jó le lesz vagdalva a keze, de a legnagyobbak állami pénzzel vegzált céget kapnak vezetésre (ez rátok nem vonatkozik). Aztán választhattok is 2014-ben: homokoztok vagy adakoztok. Hallah nagy!
@dr. mesterseges szinezek: DE magyar !!!!! Saját fejlesztés, kicsi azeri segítséggel. Vagy nem is fizettek a baltásért még? Nászajándékot küldtünk Safarovnak?
@a szív fészkei: "Biztos kiborult a kávézacc és meglátta benne a jövőt."

Az is lehet, hogy azért aggódik, mert a 20%-ot látta benne, Lajos.
@dr. mesterseges szinezek:

Most, hogy mondod...
Sőt: lesz még Moszkva magyar falu!
@Spániel: Nem, majd egy ottani öregembert, aki kaszálni fog arra, megint meghurcolnak a nyilvánosság előtt a fideSSesek nagy kussában. Kérdem megint: Ángyán ment szólni a vén juhászért?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"a kormány megizente a Minisztériumoknak, hogy visszaállítani a törvényességet legott."

Érdekes.
Hogy a kormány üzen ebben a témában.

Hallottam már ugyanis olyan helyről, többről is, ahol a törvénysértések ügyében az illetékes hatóság jár el.
Hivatalból.
És nem vár hetekig a kormány szavára.

(Jelzem: a földfoglalásról meg van a magam pozitív véleménye, fentebb az eljárást furcsállom. Persze álnaív vagyok...)
@iii: De csak akkor tudod megcsinálni, ha sikerül Orbánt 2/3-al elzavarni.
Ennek mennyi esélye van szerinted, amikor:
"A sikerhez annyi önmérsékletre lenne szükség, amennyit a föld itt még nem termett, miközben már az első lépés, egy jelentéktelen aláírásgyűjtés is azt váltja ki, hogy kiakad az egyik, amiért rajta van a listán a másik. A pénzhiányon lehet változtatni, a rögeszméken soha."

Na most egy új pártnak, ha önállóan indul, annyi esélye lesz, hogy megsegíti Orbánt az újabb 2/3-ban. Mert ilyen választási tv-t fabrikáltak maguknak, a választási eljárási tv-ről már nem is beszélve.
Vagy 1-1 jelölt áll egymással szembe, vagy marad Orbán 2/3-al.
Ebben a választási tv-ben nem lehet kicsit nyerni vagy veszíteni, itt csak nagyot lehet nyerni vagy nagyot veszíteni. A kispártoknak, mint az LMP semmi esélye, hogy bejusson önállóan. Itt csak a fidesznek, mszp-nek, és talán a jobbiknak, ha mindenki önállóan indul. Akkor a fidesz még nagyobbra hízik, mszp és a talán a jobbik néhány képviselővel biodíszletek lehetnek.
@kifordított nagyanyó: Én simán el tudom azt is képzelni, hogy a Kubatov-lista alapján egyszerűen beregisztrálják a híveiket batch üzemmódban, majd kiküldik nekik az értesítést, hogy szavazhatnak. Remélhetőleg lesz benne pár hiba, ami miatt ki fog derülni.
@a szív fészkei: Elég neki Papcsák nászajándéknak. Bunkó nem balta, de ajándék lófaszjóskának elnézzük, ha fogaz.
@dr. mesterseges szinezek: Leverhetné már valaki ezt az öntelt hólyagot. Díszburkolatnak az uniós pénzeket felemésztő - ebből 20 %-ban neki visszacsorgatott - főterére, tapossanak rajta a drága polgárai. Arra még jó, bár szerintem ragadna.
@P.mester:
Ismerősöm jár arra felé. Most szólt, hogy láttam, amint szögelik fel az új cirill betűs táblákat: Szélkálmánfalva
@dr. mesterseges szinezek: Tényleg, Papcsák veszélyesebb, mint a tecsó balta.
@a szív fészkei: @Spániel: @aritus:
sokan vagytok, többiek mind képzeljék ide magukat ebbe a gondolkodó fertőbe, tényleg főcím és egy naracsdroid sincs, hogy mik vannak.../:D

íme ez a hvg-ben, olyan szép és nemes szavak, kár hogy a qrmánynak semmi köze ezekhez.../

Nekimegy az akciózó kajászói gazdáknak a kormány

A kormány szerint a földvisszafoglaló kajászói gazdák akciója a jogállamiság normáival ellentétes és nyilvánvalóan politikai indítékú, ezért felkéri az illetékes minisztériumokat, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket.

hvg.hu/gazdasag/20121112_akciozo_kajaszoi_gazdak
@P.mester: Pusztán a kupolák píárértéke miatt Makóhoz csatoljuk.
@aritus: Megént csak felhívom a figyelmet arra, hogy ez a konstrukció csak addig igaz, amíg a Fidesz áll az élen. Amint 2. lesz, akár az MSZP, akár az E14 miatt, már nem nekik áll a zászló. Akkor vagy összeállnak a Jobbikkal, amibe a Jobbik is bele fog rokkanni, mert eddig nagy harcos ellenfelei ők a Fidesz-kormánynak, vagy buknak.

A kis pártoknak most is ugyanúgy van esélyük bejutni, ha elérik az 5%-ot, mint eddig. Csak kevesebb képviselőjük lesz arányaiban.
@iii: minek kiküldeni, becs_csel leszavaztatni, hisz a teljes választási rendszer felvásárolva, auditálási pontok kilőve, megfigyelők kitiltva, nézhetnek egy dami monitort amin futnak a számok, cső csumi csá, Nagy Magyar Mártix rilodid
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"te akkor lemaradtál, kukk fentre..."

Igen, éppen ezt mondom: a fuckin' hivatalok maguktól semmit sem mernek tenni, várják az Úr Hangját.

Akkor mijabránernek vannak tulképp??
Bijodíszletnek...
@a szív fészkei: "a helyi gazdák komolyan vették azt a szólást, hogy azé a föld, aki megműveli". Hát nem úgy néztek ki ezek az emberek, hogy meghátrálni készülnének.
@a szív fészkei: Sokadszor jelzem döbbenetemet: Debrecen a történelem folyamán számtalanszor volt az ország utolsó mentsvára, lelkiismerete, szabadságjelképe, észérvelője a lincselő tömegben, ésatöbbi.
Oda mostanság valószínűleg bocsánatkérésként viszik a gyertyát a sírokra.
@P.mester: Borneo és Celebesz, magyar volt és magyar lesz!
Papcsák Ferencnek!

A 2012 januárban bevezetett, lakásokra vonatkozó kommunális adó (ingatlanadó) a 70.146 Zuglói lakás alapján ~0,84-1,75 MRD Ft adóbevétel valószínűsíthető (ennek pontos mértékét az önkori tudja – gondolom ~ 1,1 MRD lehet a kedvezmények miatt).
foldhivatalok.geod.hu/telepules.php?page=16337

A rendelet szövegezése szerint az önkori forráshiánnyal küzd, de a kötelező feladatainak ellátása biztosított (ez szerintem ellentmondás, de spongyát rá).
„…Az adóból befolyó összeget az önkormányzat elkülönített számlán kezeli és kizárólag a kerület fejlesztésére, korszerűsítésére kívánja fordítani, melyek teljesüléséről minden évben elszámolunk a
polgárok felé….”

Amennyiben a fenti idézet igaz, akkor az adóbevétel nem szolgálhat a forráshiány leküzdésére, csak fejlesztésre, korszerűsítésre –nem is igazán érthető, hogy minek szedik ezt az adót, de az biztos, hogy nem a hivatkozott forrás hiány miatt-.
www.zuglo.hu/wps/portal/hirek?docid=LADN-8QGE2Z

Ezzel szemben a 2012-es költségvetés szerint nincs forráshiány, csak újabb indokolatlan kiadások.
A Zuglói önkori 2012-es költségvetését, illetve a 2011 évi zárszámadást az alábbi link tartalmazza (érdekes, hogy ezekben a rendeletben a hivatkozott, és a lényeges adatokat tartalmazó mellékletek nem érhetőek el, de ezek tartalmát még az azt megszavazó képviselők sem ismerik, pláne az ellenzékiek.)
www.zuglo.hu/wps/portal/rendeletek?menuid=LADN-82KJM2
www.youtube.com/watch?v=Z0NDqm6ky5k

Most a jó hír az, hogy az állam átvállalja az önkorik adósságát (előre szólok, hogy jó lenne, ha Zuglótól a maximális 70%-ot vállalnák át, remélem ez nem lehet gond ;-) ).

Ha ez sikerül, akkor számításaim szerint évi ~1,1 MRD-dal lehet kevesebb a jelenleginél, az önkori kamat és tőke kiadása évenként, azaz nincs szükség további kommunális adó beszedésnek.
Hiszen ez amúgy sem fordítható forráspótlásra, kb. ennyivel több pénze marad az önkorinak, és az IMF-nek is megüzentük, hogy nem lesz ingatlanadó, de Zuglóban még is van (bár elismerem a neve más).
@dr. mesterseges szinezek: Én sem értem, hová süllyedtek. Szegény Szabó Magda, forog a sírjában.
@aritus:

hát ezzel a névvel, hogy "Pálffy"? Bizti, valami idegenszívű.

@a szív fészkei:
Mi mindent egyedül védtünk! Az úvvót, hogy amikor a világűrből a MU szigetére érkeztünk, a Szíriusz háromszor megcsavarta a pöcsünket, és innen, a MU szigetén letelepedett magyarschágtól terjedt el az emberiség, amint az köztudomású. Már akkor is világnemzet voltunk.

A történelmi emlékezetről kis színes:
Egyik gyermekkori pajtásom mesélte, hogy egyszépnapon megkérdezte öregapját, hogyan élték meg 56-ot. A papa: Pfúú-pfááá, fölültünk a vonatra, oszt'mi is mentünk, harcolni.
Erre közbeszólt a mama: Mentél ám, te...! Jól beb@sztatok a kocsmában, aztán hazatámolyogtatok.

Asszem nem egyedi a sztori. :)
@a szív fészkei: (Éppen rá gondoltam, mint a város sokévszázados értékeinek nem tolakodó, de állhatatos emlékezőjére.)
@dr. mesterseges szinezek:

"Nyomjuk a bluest, és majd lesz valahogy!"

Kő' banya...?
Ja, nem: Kőbánya-blues!
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

"Nincs semmim, mit másokra hagyhatnék,
Nem vagyok bölcs vezér, nem vagyok szent,
Néha még álmodom, már nem félek,
Eddig még bármiben hittem is, mind tönkrement."

(Basszus, ez most fáj.)
@Spániel: Nem lenne rossz, ha tényleg elkezdne összefogás születni a vidéken, és ezt a területet közösen kezelnék. Ha mindenütt most egyszerre elkezdenék beszántani - ergo használni - a jogtalanul kiadott többlet földeket, mit tehetne a szaros minisztérium?
@aritus: Annyira el van szállva magától, hogy úgy viselkedik, min a tepsiben sülő liba Moldovánál. Ennek a baromnak fogalma sincs semmiről. Szerencsétlen idióta.
@a szív fészkei: Mert akkor már mindkét oldal fel akart készülni a hidegháborúra, ezért minél nagyobb területet megpróbáltak az ellenőrzésük alá vonni. Churchill ezért is akarta, hogy az angolok-amcsik a Balkánon szálljanak partra, és onnan menjenek fel Varsóig (Horthy is erre számolt, csak nem jött be neki).

A másik oldalon (a végül megvalósult terv szerint) is mindkét fél igyekezett megszállni egész Németországot. Illetve a "nyugatiak" megmenteni azt, amit még lehet, a "keletiek" meg az ellenőrzésük alá vonni egész Európát. Ha Franciaországot elérik, onnan már lett volna indokuk bevonulni Spanyolországba, és Portugáliába is, mert mindkettő fasiszta (olyasmi...) állam volt.

Egyébként ilyesmi történik a mai magyar közéletben is. Szerintem ez alapvetően következik az emberek szociológiai természetéből. :)
@a szív fészkei: Remélem, vérszemet kap a többi kisemmizett, régi földbérlő is, mert nincs más választása, ha nem akar éhen dögleni a bárók miatt.
@P.mester: Ez aranyos! A mamák kissé mindig földönjáróbbak! :-DDD
Az a véleményem, hogy bár mérhetetlenül undorítónak, és kemény büntetjogi felelősségre vonhatónak tartom a Fizess kormányt, az oligarcháit (és ugyanígy a Lopcsány / Megyó / Horn bandát is, az ő oligarcháikkal együtt), ettől függetlenül hagyni kellene hogy a Fizess nyerjen 2014-ben. Miért is:

- ha beszáll bármelyik párt a versenybe, akkor ezzel legitimálja a választójogi törvényt, amit a Fizess a válaszások előtti 15 napig bármikor módosíthat. Ez utóbbi a fő probléma.
- legyen csak Fizess (+ Dzsobbik?) kormány. Viszont addigra beérnek a mostani gazdasági ámokfutás "sikerei". Lehet hogy forradalmi helyzet alakul ki: de sajnos mivel a komcsi rendszert 89-ben nem sikerült eltakarítani, az elvtárskák átmentették magukat a Fidesz-be, az Mszp-be, és a többi pártba, teljesen időszerű ezeket a struktúrákat, és haszonélvezőik körét neutralizálni, (a neutralizálásba sajnos helyzettől, elkeseredéstől igen sok minden beletartozik).
- nagyon hasznos, ha a Fidesz kormány legitimációja alacsony lesz, ez katalizálja a forradalmi állapot létrejöttét.

Félreértések elkerülése végett: nem akarok erőszakos hatalomváltást, de ha egyszer az istenadta, számtalaszor megszopatott, minden hazugságot beszopó nép ide jutott el, akkor valószínűleg erős lecke kell ahhoz, hogy rájöjjön: semmi sem történt 89-ben, csupán a politikai elit rablási csatornái tágultak ki. Most pedig itt az ideje visszavenni tőlük, Fidesztől - Mszp-től amit eddig összeloptak, és oda pakolni őket, ahova valók.

Amit leírtam, nem kívánalom, hanem a jelenlegi és közelmúlt eseményeinek egyik lehetséges következménye.
@Spániel: Most kéne az őszi munkákkal egyszerre lépniük mindenhol az országban - amennyire én ehhez értek. De akkor azt nem mondhatják rájuk, hogy oktalanul rombolnak, hiszen művelik a földet, mert ott élnek és abból. És ha mindenhol meglépik, amíg jó az idő és lehet csinálni, akkor... Lesz médianyilvánosság külföldre is ebből meg bátorítás országszerte. Ezt ki kéne használni.

Kérdem megint, Ángyán hol van és mit szól ehhez?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: újból működnek a k vonalak, szív tudna erről mesélni.
A kormány megüzeni mit kell csinálni rendőrségnek, ügyészségnek, bíróságnak. A centrális erőtér félázsiában már csak ilyen.

De nem ez első ilyen. Már nem emlékszem a konkrét ügyekre, de volt mikor Orbán, volt mikor Navracsics üzente meg milyen ítéletet várnak.
@aritus: Tényxleg nagyon ott van ez a riport!:))
Ja, és Papcsák "úr": önnek csak azt tudom kívánni, mint a Ceaucescu házaspárnak! Lehet perelni!
@Spiro: Hegyvidéken is van ingatlanadó, de mióta már!
@dr. mesterseges szinezek: Milyen büszke volt a cívis létére! NA most köpik ott szemen ezt.
"Az ellenzék, politikai árnyalattól függetlenül, abból indul ki, hogy 2014-ben lesznek választások. Holott nyilvánvaló, hogy hacsak valami nem jön közbe, 2014-ben nem lesznek szabad választások. A regisztráció bevezetése és lépcsőzetes szigorítása (az ellenzék pillanatnyi eredményei szerint), a kampánynak a kormány ellenőrzése alatti közmédiára és a, khm, baráti ellenőrzés alatt álló utcai felületekre korlátozása (ez a legújabb) azt jelzi, bármit megtesznek, hogy a feltételeket a Fidesz javára döntsék. Akkor pedig a választás már most eldőlt a Fidesz javára.

Az arcátlanság mint fogalom ismeretlen, és mintha az ellenzék sem érzékelné – a Demokratikus Koalíció kivételével –, hogy itt nem egyszerűen a feltételeket rontják szemét módon, ám a választás lehetőségét meghagyva, hanem a demokrácia szívét, a szabad választást operálják ki. Nem tépik – operálják bordafűrésszel, szikével, műtőlámpák vakító fényében. Hogy ezt az Európai Unió meddig és miért tűri, azt valaki, akinek van rá módja, igazán megkérdezhetné. Persze azt a választ is kaphatná, hogy „ti választottátok, a ti parlamentetek, ha itt valaki felrúgott valamilyen megállapodást, és nem bojkottáljátok, akkor ez egy legitim parlament, legitim döntésekkel”. És igaza volna."

www.parameter.sk/rovat/paravelemeny/2012/11/09/ovatosan-messiassal
@biturbo s - félázsiai bunkó állat:

"önnek csak azt tudom kívánni, mint a Ceaucescu házaspárnak!"

Ez "sajna" nem lehet per tárgya, mivel nem tiszta, életük melyik szakaszára vonatkozik kívánalmad. :o)
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: na ja, de én vagyok annyira önző állat, hogy azt a felfordulást csak jó messziről akarom nézni, semmi hangulatom feláldozni magam, a setét nagy többségért, hisz ettől még alig változik meg a közgondolkodás.
@aritus: Én a régi K-vonalról tudmnék. Külön fekte telefonvolt, nem mutatkoztak be, vagy a titkárnő mondta, hogy x főelvtárs a pártbizottságtól keresi a Rajcsányi (főszerkesztő h)vagy Mattolcsy (külpol rovarvezető)elvtársat. És akkor komplett beszartunk együtt Rajcsi is, Mattolcsy is meg én is. Nem volt az jó jel, ha csengett...

Rettegtem felvenni.
@Spániel: ezek a gazdák biztos többségében a fideszre szavaztak.
De tökös legények, leányok.
@aritus: Kozma-gyilkosság tárgyalásánál - helyesebben az enyhítéskor - üzent Navracsics.
Lesz it még trükközés ezerrel.De hol vannak a fideszbirkák?
Nem mintha hiányoznának....
@a szív fészkei:

S amennyit összekapart, annyit éééééér mindenki!

De jön még qtyára déééééér! :o)
@a szív fészkei: Úgy gondolom, hogy Ángyán most taktikázik. Útja a fideszből csak kifelé lehetséges, de ha túl korán eladja magát, akkor rövid úton rúgják valagba a pártból , ha pedig kirúgják, nem tud belülről bomlasztani.
@iii: azon, hogy a jobbik nagy harcos ellenfele a fidesz kormánynak, hangosan felröhögtem, már ne haragudj.

Csak sokkal nehezebb lesz elérnie az LMP-nek az 5%-ot, egy részt a regisztráció miatti kevesebb szavazó miatt, másrészt a választási tv miatt, mert aki most elmegy szavazni, az sokkal inkább olyan pártra fog, aki biztosan bejut a parlamentbe.

Valamint ha még kevesebb képviselője lesz az LMP-nek, az miért is jó? Biodíszlet szeretnének lenni Orbán újabb uralkodása idején? Hogy bizonyítsák országnak világnak, hogy ez még mindig demokrácia (Török Gábor majd jól megmagyarázza), hiszen van ellenzék?
van még kérdés, ugye nincs? a centralizált fideszújmagyarban=diktatórikus, lásd földfoglalók, kommentelők stb-stb

Rétvári: nincs újdonság az LMP programjában

Rétvári Bence államtitkár szerint semmi újdonság nincs Schiffer szavaiban, az LMP régóta ezt hangoztatja. Szerinte az, hogy egy államberendezkedés centralizált, az nem jelenti azt, hogy az rossz. Úgy véli, a nagy átalakításokat csak központilag irányítottan lehet csinálni, máskülönben a reformok bukásra lennének ítélve.
"Rossz hír srácok, hogy a 80%-os elutasítottság ellenére"

Ezt honnan veszed?? A biztos választók között még mindig 22% a fityiszre szavazók aránya!

De tegyük fel, hogy egy jobb forgatókönyv valósul meg és a fityisz bukik. Mi lesz akkor? Megint ellenzékbe kerül és azt már ismerjük. Jönnek a gyújtogató szabadcsapatok és a sztrájkok (tényleg hol vannak most a traktoros tüntetések? Minden rendben van vidéken?) és megbénítják Magyarországot! :(
@aritus: hát akkor jól megszívták, de legalább volt bátorságuk kiállni az igazságukért. Ha nem késtek el vele. Akkor, melegében kellett volna egy országos durranás.
Magyarországon a kapu szélesre van tárva". Szóba került az is,hogy jó pénzért mecseteket is építhetnek nálunk a tetején turul madárral és felállítjuk a vallásrendörséget,internetrendörséget,bevezetjük a ramadánt(30 napos böjt)a takarékosság jegyében ,miután kötelezővé tesszük az iszlám vallást és a Fidesz-KNDP-Iszlám párt 2/3-al megválasztja sejkjének a nagy'vezírt.
"Jogellenes a kajászói földfoglalás"

Oszt'?
Ez a rohadt, mocskos bulvárszennylap miker ír, pedig még szobrot is állítottak nekije:

www.femina.hu/hirhatter/azeri_ugy_level
@a szív fészkei: arra nem emlékszel, hogy Orbán miért? A parlamentben mondta, asszem Gyurcsánnyal kapcsolatban.
Kövér Laca odaszolt Nyakónak, hogy hagyja el az űléstermet. :)
@TrueY: a regisztráció elutasítottsága 80%, erről készült közvélemény kutata, a fideszé még sajnos nem.
A poszt is erről a 80%-ról ír.
Tényleg kemény világ lesz itt. Nem kapnak majd melót a moszadesz amerikai kampánystratégái, nem hazudhatnak éjjel-nappal szélesvásznon.

Csakhogy mivel ez a fideszre is vonatkozik, nehéz lesz bármit kezdeni vele.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez egyáltalán nem vicces.
Kövér amit művel az felháborító, a jog és parlamenti demokrácia tiprása.
Ezen a helyedben nem mosolyognék, még akkor sem, ha eddig a jobbikos vitézeket Kövér még egyszer sem fenyegette meg, még a vérvádat is nyugodtan elmondhatta kedves jobbikos evangélikus lelkész úr, a kereztyéni szeretet nevében.
ami fontos az fontos, mit számít a föld mutyi, kamatteher, választási törvény, kommentelő zaklatás, hisz vannak halasztást nem tűrő dolgok, pont mint a nyarőótómatáknál:

Hajhúzás a parlamentben: Kövér levelet írt, szankciók jöhetnek

Halaszthatatlan jogalkotási feladatnak nevezte hétfőn elfogadott állásfoglalásában az alkotmányügyi bizottság annak részletes szabályozását, miként szankcionálható, ha valaki bizottsági ülésen fizikai erőszakkal él.

hvg.hu/itthon/20121112_Hajhuzas_a_parlamentben_Kover_levelet_irt
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A szocialista vezérszónoknak, Lukács Zoltánnak az iskolaállamosításról az a filmbéli francia betörőpáros jutott eszébe, akik arról tanakodnak a ház előtt, hogy pajszerral vagy álkulccsal törjenek be, de egyik sincs náluk. A fideszesek háborogni kezdtek, amit Kövér azzal kommentált, hogy a demagógia is a szólásszabadság része. Erre Nyakó képviselő bekiabált, hogy ez nem a Fidesz választmányi ülése, amire Kövér ki akarta zavarni Nyakó képviselőt, aki végül mégis maradt." :)
@a szív fészkei: És már megint kezdődik minden előlről.:))
Pont Radnóti miatt nem utálok minden zsidót.:))
De komolyra fordítva:Radnóti mát csak a Nem tudhatom miatt istenkirálycsászár a szememben.
De ez egy hosszabb kérdés arabokról és zsidókról és szerencsétekre nekem már mennem kell.
Na csá.
@aritus: Szelektív az emlékezeted. Kövér a jobbikosokat is alázta már, de nyilván ez meg neked van rendben és számodra az már egyáltalán nem a "parlamenti demokrácia tiprása".
@aritus: kövérgeci....no comment.
De télleg viszlát!
Na akkor Kövér osztályfőnök "úr" megint hozza a formáját.
@aritus:

Ha már így nekem van címezve akkor:

1: Nálam a hagyjuk Orbánt teljesen szanaszét verni az országot nem opció. Aki ilyet leír az soha nem volt felelős senkiért és semmiért magán kívül, nem vállalkozott itt az elmúlt 22 évben, nem fektetett be, nem teremtett munkahelyet a saját tőkéjéből. Ha tette volna képtelen lenne egy csettintéssel Orbán bukása kedvéért szemétre dobni amiért felnőtt kora óta melózott. Neki a hagyjuk Orbánt becsapódni annyi, hogy legfeljebb összepakolja azt a bőröndnyi ruháját és irány London. Nekünk többieknek kicsit mást jelent ez. Csalánt verni mindenkinek a saját faszával kéne, nem a kkv szektoréval.

2: Orbánt és ellenzékét ismerjük, ugye? Az ismeret fényében mennyire életszerű ez: "Ez technikailag úgy nézne ki, hogy az ellenzék megjelöl egy időpontot, ameddig a kormánypártokkal közösen kidolgoznák a szabad választásokat biztosító törvényeket, mint a kerekasztal tárgyalásokon régen, ha pedig ez nem történik meg, akkor bejelentik a bojkottot, amihez közösen tartják magukat." Orbán ismerve a megvalósulás esélye nulla százalék. Az ellenzék meg egy Milla tüntetésig se tud azonos platformra kerülni, arról nem beszélve, hogy a KDNP hűbéres, a Jobbik meg nem partner ehhez. Ezért aki ebben bízik az nem tudom melyik bolygón él, de hogy nem ezen, az biztos.

Jó reggelt a valóságban. Egyszer majd kérdezze meg valaki Gomperzt, hogy szerinte Orbán és az ország becsapódása után igényt tart-e még a HVG tulaj WAZ az ötleteire, vagy neki(k) is sikerül úgy járni, mint a kelet-európai kollégáiknak.

index.hu/kultur/media/2010/08/05/kivonul_a_hvg_tulajdonosa_kelet-europabol/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: közbevetem, nem célirányosan a jobbklikkre gondolt a vegzálásban, hanem úgy általában, az meg ugye tény, hogy a mérce kicsit elnézőbb a jobbikkal, hisz van olyan párt ami alaptörvényileg is feketeseggű, és az nem a jobbklikk
@Spániel: Jaj belülről bomlasztani, az az igazi! Aztán nehogy túltaktikázza magát! Én sok bomlasztást -
Orvbűn agyán túl, de Ángyán nélkül is bomlott már mikor! - nem látok tőle.
@a szív fészkei: erre mondják szabolcsban, hogy ordas paraszt. Hogy finom legyek.
@aritus: @a szív fészkei:

"arra nem emlékszel, hogy Orbán miért?"

Két ilyenre emlékszem viszonylag konkrétan: az egyik, amikor minden vizsgálat előtt a parlamentben (!) jelentette be, hogy "emberi mulasztás" volt az oka a kolontári katasztrófának (=a Mal vezetői a bűnösök), ld. még Standard Oil pere; a másik, amikor Gyurcsány kérdezte, hogy miért fél :D, ott célozgatott a büntetőjogi felelősségrevonásra.
@aritus: Pedig a Jobbik ezt a szerepet játssza, hallgasd meg bármelyik parlamenti felszólalásukat. És egyébként ugyanúgy köpködnek a jobbikosok az országban a Fideszre, mint a szocikra.

Az igaz, hogy megnehezíti a dolgot a Fidesz leváltása iránti vágy, de ugyanígy volt 2010-ben is. Ha már nem a Fidesz lesz az első helyen, akkor ez nem annyira égető dolog senkinek.

Nana, azért az ellenzéket ne tekintsük már biodíszletnek, akkor se, ha 1 főből áll akár. Az fontos, hogy frakciót tudjon alakítani, nem tudom erre mik lesznek a szabályok, de ezt az új parlament fogja megmondani. Nyilvánvaló, hogy minden párt minél nagyobb arányban akar részt venni, ez természetes, én csupán arról beszéltem, hogy a bejutás nincs akkor a veszélyben, mint sokan gondolják.
@P.mester: TE jó isten, csak nem Mátrai Márta Fidessnő UNESCO-örökség hajkölteményét cibálta z a beste komenyista állat???? Lőjék le!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: HA nem vagy finom, akkor hogy hangzik? Szeretek tanulni. ;-DDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Rétvárinak biztos nem rossz államtitkárként centralizálni. Főleg mások ágyába bekukkerolva.
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: Azért vedd figyelembe, hogy a mi bőrünkre megy. Nem kívülállóként nevetünk / szörnyülködünk.
@iii: Ebben most igazad van. Ez is elég harcos volt, néhány perccel ezelőtt. :)

youtu.be/BYieU8Q-jzE
@a szív fészkei:

Kövér hajfürtjeihez írna panegyricust "Ó, te, senkiházi,nyikhaj, blogterrorista" felütéssel, melyben aztán kibontaná, hogy négy évig növesztett hajával e hőseposzba kívánkozó Turulbanszületett Hérosz mecsoda áldozatot hozott a haza oltárán pánnemzetileg.
@Fabius:
És az mennyiben életszerű, hogy ha 3 millió emberből százezer se írta föl magát egy Orbánnal dacoló listára,
hogy megtartsa a nyugdíjvagyonát,

akkor majd egy ixelés kedvéért, ami vagy legy, vagynemlesz,

fölkerekednek
egy évvel korábban egy nyári héten 4 millióan és feliratkoznak a feketelistára,

hogy lenyomják a fideszes 3 millió ősbambát ?

Valahogy nincs előttem az a listára kívánkozó lelkes tömeg.

Pláne, hogy még egy sztrájkot se kapott ez a tökéletes rezsim egyetlenegyet se a két év alatt.

Az emberek dőzsölnek a pénzben és imádják az Urukat.

Evvan.
Az is lehet, hogy nem is lesznek még 2013-ban járások,

és a regisztráció technikai okokból elmarad.

Úgyhogy marad szavazónak a kárpátok népe.
@TrueY: "Megint ellenzékbe kerül és azt már ismerjük. Jönnek a gyújtogató szabadcsapatok és a sztrájkok"

Viktor a tekelést ott cseszte/i el, hogy beképzeli, hogy az egyenruhás haramiák neki gazsulálnak, pedig annak, akitől a koncot kapják.
Ebből pedig - és a benn-tartunk-3-napig-mé-ne? passzusból - levezethető az is, hogy akkor is keserves sors vár az utcai tábortüzeskedőkre, ha nem lesz szemes leltárhiányuk.
@P.mester: Kövér hajfrütjeihez szerintem inkább a Head&Shouler írhatna használati utasítást: milyen,amikor a sampon és a melegvíz találkozik a zsíros csimbókokon, hogy megtisztícccsa azokat címmel.
jav, mert beperel a Head& Shoulders, hogy rosszul írom a nevét.
@ormány triktor ("pocakos focista, az a halálom"):

Nem is kívülállóként írtam. Ellenkező esetben -más f@szával verve a cs-t- írhattam volna olyasmit is, hogy milyen magasztos, mikor repülnek az utcakövek. Erről szó sem volt, sőt elég nagy baj, ha a tanulás-tapasztalás ilyen formáját kellene megérni.
FB: fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/533675_300502740065860_632286818_n.jpg

"10,napja, hogy az MTVA megbízâsâból jogtalanul és brutàlisan megtâmadtàk a demonstràlokat.Munkàlatok nem történnek.Őrzik a semmit, közpènzen."
@kifordított nagyanyó: "Esetleg kubatov lista alapján szólnak nekik."

Esetleg? Holtbiztosan.
Volt az már amit a Kedves Vezető mondott ma az araboknak, hogy ide jöjjenek a lével mert itt sokkal jobb helye van mint otthon a teveszar alatt? Oszt Ejropa ha nem veszi észre, hogy mán az arabok az igazi jövő akkor magukra vessenek, mert mi összeborulunk a nagy közös imaszönyegen.
@a szív fészkei:

Ne olyan nagyigényű dőzsölésre gondolj,

hanem félázsiai népségre.

Orbán gazdasági fellendülést vár a rozoga mosógépek elromlásától,

meg a csokimikulástól.

Ezzel megelégszenek, mint életpályamodellel,

és nem sztrájkolnak.
@a szív fészkei:

Ezek a feminások már megszülték a 4-5 gyereket, vagy csak szinglihordáskodnak itt engedély nélkül ?
Nem bírom kihagyni a focistakálcsőrt: index.hu/belfold/budapest/2012/11/12/dili_dolly_a_budaorsi_uszodanal/ Először tényleg azt hittem, ez a hungáriás Dolly kocsija, de nem...
@iii: "Pedig a Jobbik ezt a szerepet játssza"

Elég nagy ripacsként játssza.
Sokkal rosszabbul, mint nem olyan régen az MDF az MSZP ellenzékét, pedig az is volt egy szar alakítás.
@Dr. simonmondja.: Nem tudom, hogy s mint szülnek de Stefink nagyon utálja őket, szerinte erodálja a körösztény női erkölcsöket nagyon.
@a szív fészkei: A Stefi meg szülési szabaccságon ?
Lehet, hogy elkapta egy körre a vezért és megerőszakolta két kólásdoboz között.
@Dr. simonmondja.:

Az életszerű, hogy ha a nyugdíjad elvesztésével zsarolnak akkor hajlamos vagy megadni magad.

De ha mindenáron erőltetni akarom a regi-manyup párhuzamot akkor az így nézni:

- Szólok az embereimnek, hogy gyerekek: dönteni kell, regi és szavazás vagy Gomperz ötlet és kivárjuk zsebre tett kézzel amíg Orbán és az ország eljut a csődig. A cég tönkremegy, ti munkanélküliek lesztek, de leckét adunk a fideszbirkáknak, csuhaj. Én nem kényszerítek senkit semmire, döntsétek el ti mit akartok, ahogy eddig.

Megtippeled mi lesz?
Zsidók elfoglalták Zsidó fesztivál álnéven Budapestet! fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534725_10151243045700742_1195794679_n.jpg

Várják, hogy Brad Pitt kiossza a fegyvereket.
@Dr. simonmondja.: Ott erőszak csak úgy eshet, ha Stefi kapja le a turáni sast a tíz körméről.
@Dr. simonmondja.: Nem akarok (nem merek) messzemenő következtetéseket levonni, de a savazáshoz regisztrálás és a manyupodahagyás nincs pariban.

Utóbbiban számtalan delikvens azt se tudta, mi az a reálhozam, és utólag koppant, megint számtalan utólag se, mert sose látott pénz helyett látott pártíz vagy -százezret, és elámult, hogy ennyi pénz létezik a világon, további számtalan meg ma is asziszi, hogy a genya pénzintézetek karmaiból (megjegyzem: a szféra hazai megbecsültsége nem Orbán, hanem a szféra érdeme) jól meg van mentve.

Előbbiben viszont éppen a manyupos és minden eddigi és még adódó sérelemért és pofátlanságért lehet - szokás szerint - revansot venni.
Érdemes felidézni, hogy első viktor is a szemtelenségbe pusztult bele, és az előző kormány sorsa is a nincsennokiásügyekkel pecsételődött meg az uccsó egy-másfél évben.
@a szív fészkei:

Ehhez nem focistának kell lenni, hanem hülyének. Ammeg ragadós:

3.bp.blogspot.com/-jpIlL1xK3j4/UKD7_2z4cFI/AAAAAAAAIXc/3dE4VQOLjNw/s640/pink.jpg

2012 szeptember, Zugló.
@a szív fészkei: Kövér a Sunlicht reklámarca, mivel a termék az igen makacs zsírfoltokat is képes eltávolítani.

Mindazonáltal Laci az altruizmus parlamenti jelképe, igazolván, hogy olykor ingyen is korpásodik a haj.
@Fabius: Hogyan szólsz 4 millió szavazónak - mondjuk.

Veszel sok reklámpercet az M1-en, meg a Dunán

és 2013 augusztásában olyan sokan látják meg a szólásodat, hogy mind elmennek előregisztrálni...

, vagy veszel sok hirdetési oldalt a lapokban, és olyan sokan vesznek nyáron Heti Választ meg Népszabót, hogy hirtelen milliószám mennek regisztrálni...

Vagy veszel sok óriásplakátot Simicska gazdától és olyan sokan látják a felszólításodat .....

Ha neked semmi se drága...

Végülis melyiket a háromból, mer minden más kampány tilos lesz ...?
@a szív fészkei: Ne haragudj, bár nekem senkim nem halt meg a II. VH-ban csak az apai nagyapám esett nyugati fogságba a legvégén (mert apán szerint neki 45 januárjában kellett jelentkezni a haza védelmére az oroszokkal szemben), de én nagyon egyet tudtam és tudok érezni azokkal a szerencsétlenekkel, akik akaratukon kívül vettek részt a szovjetunióbeli túrán. Akit bővebben érdekel ez a történet annak ajánlom figyelmébe Nemeskürty István Requiem egy hadseregért című munkáját.
@Fabius: :-DDD

www.vg.hu/vallalatok/ipar/ukran-tulajdonba-kerult-az-utolso-magyar-csokigyar-390950 Ha gyártani kezdik benne a sós karamellát, akkor talán van reményem megkóstolni.... Roshen veszi meg.

[..]"Ukrán lapjelentések szerint a Petro Porosenko gazdasági miniszter érdekeltségeihez tartozó Roschen főbb piacai a FÁK- és a Balti-országok mellett az USA, Kanada és Németország. Ha viszont a magyarországi vásárlása által az unión belüli gyártónak számíthat a cég, nyilvánvalóan jelentősen emelkedhet az EU tagországokban való értékesítése."
Na ott nincs kecmec, gazdasági miniszteré tokkal-vonóval, oszt jónapot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem, azt sem helyeslem, nem tudtam róla, akkor visszavonom azt, hogy a jobbikos vitézeket még nem fenyegette.
Kövér amit művel, az felháborító.
@hacsaturján:

Már nem azért mondom - én is ott voltam - de ez a "több mint tízezren demonstráltunk" kijelentés erős szorzás és rákaykálmán értelemben vett tömegszámtan.

Ha a birkamenet létszámbizniszén röhögünk akkor minek ez?
hmmmm

Támogatóra leltek a földfoglaló kajászói gazdák

Az LMP továbbra is támogatja a gazdákat, és nem fogja hagyni, hogy Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a "végtelenségig a családi gazdálkodók szemébe hazudjon" - írta közleményében Szabó Rebeka a kajászói gazdák vasárnapi akciójára reagálva.

hvg.hu/utazas/20121112_foldfoglalas_kajaszo
@Fabius:

ilyenkor az VAN, hogy megzsarolod az embereidet, oszt jónapot.
NA ennek lehetne-e ellenállni? chiliesvanilia.blogspot.hu/2006/11/trendjelent-ss-karamell.html Nem is akarnék, szóval megadom magam, amíg a Lindt-egységek ideérnek Svájcból. ( ha már a normannok nem jönnek annektálni minket.)
@Fabius:

ott voltál nov. 19-én? no nebassz!
@a szív fészkei: Nem erről jutott az eszembe...

Hajdan az E-klubban - ahol életemben először és utoljára jártam - az egyik biztonsági őr úgy gondolta, jó és könnyed vicc lesz szétverni a fejemet, és elgondolását igazolja, hogy egy órával később a pulton eszméltem olyan hangokra, amelyből az sejlett fel, hogy valakihez mentőt kéne hívni, mert valami nem kóser, de ebből még nagy balhé lehet.
Tán egy hónappal később történt, hogy ott az egyik smasszert valaki egy éjszaka agyonlőtte. Akkor ebből azt a következtetést vontam le, hogy előbb-utóbb minden gengszternek rendel a sors egy még nagyobb gengsztert, és ezt az axiómát azóta sokszor alátámasztotta az élet.
@Fabius: "Az ellenzék meg egy Milla tüntetésig se tud azonos platformra kerülni,"
ha ezt te is így látod, akkor miért gondolod, hogy az E14-nek sikerülni fog, pláne úgy, hogy 2/3-al győzzön (kevesebbel nem érdemes, mert maradnak a fideszes aknák), és utána még kormányozni is tudjon.
Én tanácstalan vagyok, egyrészt nagyon szeretném, ha összejönne Orbán picsán rugása, ezért regisztrálni is fogok, és ha lesz E14 választási párt, arra fogok szavazni.
Másrészt azzal a látlelettel amit Gomparec leírt Magyarországról, sajnos egyet kell értsek, és nagyon tartok attól, hogy lófasz lesz itt, nem Orbán picsán rugása.
@Dr. simonmondja.:
Stefit nem a vezír kapta el, hanem az alien, azért van szülésin. Tökéletes nőnek tökéletes gyermeke lesz.
@Dr. simonmondja.:

Én sehogy, mert ez megoldani és az üzenetet a választóig elvinni a politikusok dolga.

Én legfeljebb rád szólok most, és innentől minden egyes alkalommal amikor szóba kerül, hogy az állandó derpegés, nyafogás meg kifogásgyártás helyett van más választásod.

Ami kizárólag rajtad múlik.
@a szív fészkei: "Na ott nincs kecmec, gazdasági miniszteré tokkal-vonóval, oszt jónapot. "

Itt nem - hogy is ne!, az bétékás felelősséggel járhat - csak rendelkezik a cég vagyonával, ha olyan napra ébred.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Nem haragsom, apám - nem önként és nem danolva - volt munkaszolgálatos. Napfény íze - emlékszel a filmre? Kb. az a hangulat. Ihaj-csuhaj.

Amikor már mindenki eszét vesztve menekült, ő is mehetett volna, de jogvégzett embrként, neki bumáska kellett arról - a saját mrécéje szerint - hogy mehet tényleg. Addig csesztette az oroszokat, míg bebaszták a foksáni fogolytárborukba, hogy keresse ott a bumáskáját. Flekktífuszban a háromnegyed tábor kipusztult...

Szóval tudom tőle, mi az ott "harcolni". Csernok Attila is elég szemléletesen írt erről. Papája is ott volt, mint a hadsereg állatorvosa, kísérte a katonalovakat. És látta a dicső honvédést.
@Dr. simonmondja.: "Ne olyan nagyigényű dőzsölésre gondolj, hanem félázsiai népségre."

vagyis a rohat disznók mocsokban és gané ban dagonyáznak...

csak (v)iszonyítás és vonyítás kérdése az egész...
@dr. mesterseges szinezek:

Hogyne lenne pariban.
8 millióan semmitse tudnak a regisztrációról,
a választási törvényről meg az Együtt 2014-ről.
Bajnairól is csak annyit, hogy az a Gyurcsány, csak gágog.

Ezek tuti nem fognak listákhoz sorbaállni, mert csak akkor mozdulnak, ha Viktor mondja, hogy mozdulni kell.
És ha van nála vekker is, hogy itt az idő.

De biztos, hogy nem birkák, mert nem kolomp után mennek.
@Fabius: " Megtippeled mi lesz? "

segítek Neked...

a magyar az 1/2ázsiai, vagy tán egészen az...

LUSTA ROHAT BUTA és HITVÁNY fajta...

pusztulásra eljött az idő... haramgoztak...

a magyar parasztnak a szájába is sz@rhatnak...
csak legyen nemzeti szalag rajta vagy kakárda...
@dr. mesterseges szinezek: Már a kádári után történt? Miért? Csak? Őrület.

Valami sasszemű örmény jöhetne.
@aritus: "nem tudtam róla..."

Miközben minden tiszteletem a tiéd, de ugye azért el tudod képzelni, hogy velünk kapcsolatban is lehetnek még olyan dolgok, - a számodra is - amelyek eddigi értesüléseiddel vagy a prekoncepciókkal ellentétben nem mindig negatívak? :)
@Bakter: Megerőszakolta a Halált? Megfenyegette, hogy ha nem hál vele, rákopipésztezi a bloghus összesét karakánul?
@ariel12: Ahogy már fentebb írtam, ebben nem az a ciki, hogy arab országok felé nyit, miért ne tenné, hanem ez az őszinte vallomás, amit ennek kapcsán mondott:
"Orbán szerint az európai emberek sokat beszélnek intézményekről, eljárásokról és szabályokról, mi magyarok viszont pontosan tudjuk, hogy semmilyen intézmény nem működik személyes kapcsolatok nélkül."

Azaz havarok, buli, mutyi, ez az ő világa.
index.hu/gazdasag/2012/11/12/arabforum/
@Dr. simonmondja.: úgy látom a kommentünk tartalma nagyon hasonlóra sikeredett...

halálra szórakozom én is magam Fabius mester naívságán...
tök jó posztokat rittyent hajnalonta...
napközben meg tiszta naíva... már vicc számba megy...
@hacsaturján: igen, már láttam, köszönettel.
El is határoztam, hogy megyek élőláncolni, mert engem nem az érdekel ki szervezi, hanem az, hogy egyáltalán valaki szervezi a tiltakozást ez ellen a botrányos választási és választási eljárási tv ellen.
Mert én nem úgy gondolkodom, mint nagyon független Török Gábor politikai elemző, hogy amíg van választás, addig még demokrácia van.
@dr. mesterseges szinezek: :-D Amúgy azt mondják, a H&S nem távolítja el a korpát, csak rálíptja a fejbőrre, hogy ott - de nem láthatóan - rohadjon tovább.

Ak/mi el tudja távolítani Kövért meg a többi makacs szenyeződést innen, az tényleg nagyon intelligens és erős! Remélem, lesz ilyen!
@aritus: Haverok, buli, balta. Meg kéne már csinálni a falvédőbizniszt, szépen kihímezném ezt... Hol van keresztanya??? Ő lett volna tárd, de nagyon rég nem láttam. :-((( Remélem, minden rendben vele.
19-20 éve volt, és szó szerint csak, illetve a Hillary-filozófia mentén: mert ott van.
De én csak mellékszereplő vagyok, a lényeg a mindenkori orkok időhorizontja:
- Jó' szétbaszom a fejit...
- És aztán?
- Há' milyen aztá'!?
@aritus: Neki van választás arról, melyik oldalára üljön Orvbűnnek a VIP-páholyban!
@Fabius:
Ja.
Éppen rajtam múlik.
Csak szólok, hogyha rajtam múlna, akkor Viktort még szertárosnak se választják meg a felcsúti csapathoz.

Minden másokon múlt.
@dr. mesterseges szinezek:
Annyit mondtuk magunkban, ez a nő nem kell a halálnak sem, míg az bebizonyította, hogy de. Az arc-ágyék frigy eredménye egy szőke, kékfogú, nyálas kis köcsög, aki mindenkit molesztál a környezetében a kitolható protézisével.
@Dr. simonmondja.: Viktor ostobái pont annyit tudnak a regről, mint az ellenoldaléi, és momentán Viktor van kissé beszarva, hogy bármilyen sokan vannak, nem lesznek elegen, ezért valahogyan kénytelen lesz ő felkonzultálni a dolgot.
@Dr. simonmondja.:
Még szép, hogy nem bízná rá épeszű ember a szertárat. Ott vannak a labdák, wazze, még megvédené őket.
@Bakter: Kékfogú Harald? Végre teuton uralkodónk lesz! Stefi istenanyánktól. De jó turániak azért vérfrissíthetnek néha nála, benne.
@a szív fészkei: na Orbán is ilyen rendszert szeretne, az államosítás, a köztulajdon azt jelenti számára, hogy az övé, családjáé, üzletfeleié, minisztereié.
Lásd a Közszolgálati Egyetemet, csak összegründolt egy egyetemet saját emberének, Navracsicsnak, kitúrva a helyéről még a Természettudományi Múzeumot is, miközben a felsőoktatásból brutálisan ki von pénzeket.
@a szív fészkei:

A felvetés részével tök egyetértek, akár egy borsodi gazdakört is leszervezek a fellépéshez a közösbe ha kell.

De a hunvan Ángyánozástól megint agyamba szökött a vér. Csak tőle kell ezt hunvan-t követelni? Ezt naponta megteszed de egyszer nem láttam még hogy hunvan Gőgöst vagy hunvan a dékát követeltél volna. Ezzel most nem bántani akarlak de a hunvanozást nem azokkal szemben kéne erőltetni akik aztán végképp nincsenek sehun? Ángyán, Szabó Rebeka meg most ez a jobbikos csóka teszi amit tud, őket basztatjuk, akik meg nem csinálnak szart se azokat meg nem.

Ez nincs így jól, ha érted mire gondolok.
Na, jó dán, nem annyira teuton. Fognak a bejövő és a határon lévő - NAVI-hoz bekötött - kasszánál fizető arabok örülni.
@Bakter: Basszus... hát nem véletlen Vitézy Dávid megmagyarázhatatlan ereje!
"Semmi nyoma nem volt a püspökségi könyvekben, hogy 89 millió forintot magánszemélyeknek adtak."

Az Úr adta, senkinek semmi köze hozzá.
@aritus: Csak a Ludovikát éleszti fel, neked már semmi nem jó! Kicsit ájulósokból élesztgeti, de hát ez van.
@Fabius: ja, én is ott voltam, hát a 10 ezer erős túlzás. 2-3 ezren lehettünk.
@hacsaturján: ne legyél hülye:))), szeptemberben volt az éhségsztrájk után egy gyűlés a regisztráció ellen, arról írt Fabius.
@a szív fészkei: "Haverok, buli, balta. "

:D
Mondtam már, hogy megvehető vagyok egy jó szójátékkal?
@aritus:

én például asse bánnám, ha a komplett békemenet is ott lenne, hogy fabiust ne zavargya a tüntiszámtan, meg asse zavarna, ha csak én lennék ott, egyedül, mer mán mekszoktam.
@Dr. simonmondja.:

Ja. Éppen rajtad múlik segítesz-e regisztrációval meg szavazattal elhajtani Orbánt a francba.

Vagy otthon nézed a fotelból, hogy a részvételed nélkül nem sikerült, és elégedetten derpegsz tovább, hogy megmondtam én, nem fog menni.

Ennek eldöntése csak rajtad múlik.
oké akkor lesz, és ezzel mindent el is mondtatok a ner-ről.
@dr. mesterseges szinezek:

Hát, a polgári körök még megvannak, a állami szektorban és önkormányzatokban dolgozók kötelesek lesznek,
Az már maga 1-2 millió.

De lehet, hogy csak egy adatletöltés és kész is.
Aztán, ha kevés, akkor hozzon magával még egy embert.
@aritus:

pardon, grácija szegény pásztor fejemnek, de eszt télleg elfelejtettem, sújcson érte dolgozó népünk megvetése!
@a szív fészkei: Összeáll a kép: a határnál bluetooth kapcsolat hajtja majd meg a kasszát.
@dr. Balta$ár:

Te ne nekem segíjjél hanem a kurva péket kutassad. :-))

Ha megtalálod bizisten komolyan veszem és elgondolkodom a lehetőségeken. De amíg nincs meg azt az esélyt latolgatom ami pék nélkül létezik.
@Bakter: Dehogy! Ezt az Úr éppen elvette. Útjai pedig kifürkészhetetlenek.
@Dr. simonmondja.: simon, de ha te már egy mindennel leszámolt degenerált lennél (by Karinthy), aki már felhagyott minden reménnyel, akkor nem lógnál itt a blogon, szerintem.
Mondjuk én általában nagyon bírom amit, és ahogy írsz, de azt nem hiszem el, hogy tényleg nem fogsz regisztrálni és szavazni, ha a haza hí:)))
Keleti nyitás vazzeg:
"A miniszterelnök az előnyökhöz sorolja, hogy számos arab diák tanult az elmúlt években Magyarországon, és nagyon jó véleménnyel tértek haza. Vagy akár haza sem tértek, olyan jók voltak a benyomások. Őket szerinte a magyarok befogadták, az arab üzletemberekről pedig kedvező kép él a magyarokban."

Viktorom, csak úgy a puszta kíváncsiságtól hajtva kérdezem: láttál Te már akár egyetlen kibaszott arabot is? Olyat aki nem frissen mosott konyharuhával a fején fogadott egy aranycirádás palotában hanem úgy egy átlagos arabot...Esetleg nyaraltál-e Anikó asszonnyal egy jót Egyiptomban és próbáltál szóba elegyedni eggyel is? Az üzletelést meg se kérdezem, mert tudom hogy rendes munkahelyed nem volt...
De komolyan, jó kép az arab üzletemberekről, baszod, tudod mit? Kérj el egy listát, egy számlát bármely szabadon választott cégtől bármely szabadon választott arab államból (Kínát nem is mondom, mit írjunk a számlára? Lehet 50000 dollár helyett 500 mint áruminta? Neked is jó, a vámos úgyse látta a konténert...kelet vazzeg, kelet)
@Dr. simonmondja.: Hogy "tanácsos" egy MÁK által fizetettnek manapság regisztrálni, az elsőre elhiszem.
Hogy a fülkében mit csinál, ha már egyszer odalökdösték, az MA MÉG mindig a magánügye.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Én a maszopostól nem kérdek semmit, mert nem őt tekintik most a gazdák szentjének. Ti azt írtátok és valljátok, hogy no lám, Ángyán most rendet tesz, bátran szembe menve a főhülyéjével földharácsügyben.

Erre bocs, de a vén juhászbácsi vegzálásáról sem emlékszik meg egy sajtáj, egy nyilatkozat erejéig. Pedig az azért most elég nagy labda lenne.

Ezért kérdem őt. DK most épp fújcsúnya-státuszban van, ha jól tudom. Ángyánnról meg azt olvastam, hogy a FideSS-frakció szerint csak nüansznyi az eltérés Orvbűn és az ő elképzelései között, azt ripszropsz megoldják, no problem. mandiner.hu/cikk/20121105_foldtorveny_kozel_a_megallapodas_orban_szerint Semmi baj kritikái miatt nem érte a frakcióban.[..]"„Összesen talán két vagy három kérdésben maradt fenn egyeztetési lehetőség, de nagyon közel vagyunk, minden kérdésben meg fogunk állapodni” – fogalmazott a kormányfő a fideszes Ángyán József és Bencsik János által beterjesztett módosító javaslatokat firtató újságírói kérdésre a Fidesz-KDNP-frakció hétfői üléséről távozóban, miután a képviselőcsoport tárgyalt a Ház előtt fekvő földtörvényjavaslatról.

Ángyán József korábbi agrárállamtitkár, aki – frakciótársával, Bencsik Jánossal közösen – több tucat módosító indítvánnyal írná át a kormány földtörvényjavaslatát, azt mondta, a hétfői, csaknem 2,5 órás tanácskozáson az irányokról volt szó, nem konkrét módosító javaslatokról. A legnagyobb nézetkülönbség szerinte a birtokméretek kérdésében van. A további lényegi kérdések között említette például a fiatalok helyzetbe hozását, amiben egyetértés van, valamint a helyi közösségek bevonását a döntésekbe. Arra, hogy kapott-e kritikát a korábbi bírálatai miatt, úgy reagált: „nem, semmilyen személyes kérdésről nem volt szó”.

Bencsik János kifejtette: a hétfői tanácskozáson ismertették az álláspontokat, ezt követően a kormányfő és az agrártárca áttekinti a benyújtott módosító javaslatokat, majd egy következő frakcióülésen visszatérnek a részletkérdésekre. Hozzátette, a miniszterelnök és a frakció is nyitottságot mutatott az Ángyán Józseffel közös módosító indítványaira.

Ángyán József és Bencsik János javaslataikkal elsősorban azt akarják elérni, hogy valóban csak a helyben lakók juthassanak a településhez tartozó termőföldhöz, és több beleszólást adnának a földhasználati ügyekbe a helyi közösségeknek."

Pont a helyi közösség egyik megbecsült tagját zaklatták pár napja, mert szó szerint értelmezte az "azé a föld, aki megműveli" tézist.

De biztos rosszul látom. Amúgy múltkor már adtam egy linket, ahol anno szadeszos politikus szavazott épp a nem helyben lakók földkoncentrálási lehetősége ellen, védve az őshonosok érdekeit. Tehát Ángyán azért nem találta fel a melegvizet most.
@hacsaturján: akkor egy hét múlva találkozunk? A rénjeidről úgyis felismerlek:))
@Fabius:
Azon múlik, hogy szavazok-e, hogy ezt egy választás, vagy egy korcs diktátor szeszélye miatt kell megtennem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: az nem a te szúkebb hazád? Akkor meghallgathatod Bajnait.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: "az arab üzletemberekről pedig kedvező kép él a magyarokban."

Pintér súgott neki a legtöbbet tejelő pénzváltókról.
@Fabius: Misi a pék!!! Banki szakember - tehát tud számolni, jogász is - és isteni coriassant-okat, kenyereket kakaóscsigákat, mcaronokat süt! NYelveket is beszél, ő fordítja le Gordon Ramsay könyveit magyarra.

Misi for prime minister!!! Úgy tud dolgozni, mint állat, mielőtt bement a bankba melózni, hajnal háromkor lesütött egy vagon isteni kenyeret. És szétosztogatta, mint Szent Erzsébet. Szinte mindig.
@dr. mesterseges szinezek: Aha, persze. Arabbal üzletelni (tisztelet a kivételnek) kb. olyan felkészültséget kíván mint borsodi zsákfaluban vegyesboltot üzemeltetni, jó kép, magamhoz nyúlok, jó kép...
@dr. mesterseges szinezek:

Majd kettesével mennek a fülkébe és vadásznak a vakondokra.

Népszerű elnökünk, Áder János szellemi terméke a módszer,
ha jól tudom.
@aritus: Majd minket is. Ohne rén, még az Olliet se hozzuk.
@Dr. simonmondja.: Ja. Le is védette a választási törvényében.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: minél inkább lehet zavarosban halászni annál jobb. Ezért a keleti szel imadat. Semmi felelősség, simkó, árvaház, nagy profit. Ne mondd, hogy ez meglep téged veterant.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ugye Roshen a sós karamell? Kicsit rákattantam a témára.
@dr. mesterseges szinezek: :-))) Feltéve, ha nem régi magyar huszasokkal variálnak, mert a Váci utcai pénzváltók így operáltak külföldiekkel...
@Fabius: Szlj a Baltás Sárinak, hogy megvan a pék!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Oké, ott a pont, tényleg erről szól. Csak azt nem értem hogy ha ennyire szerette az ország a Kádár-rendszert és olyan kibaszott jó dolog volt a keleti seggszagú diktatúrákhoz tartozni mi a francnak játszottunk pár évet demokráciásdit úgy-ahogy és nevelt ki két-három olyan generációt akik az ilyentől hanyatt vágódnak és húznak el családostól visítva...:/
@hacsaturján:

Én speciel nem zsarolok meg senkit, különösen egy példával nem. Nem érdekel a munkavállaló privát szférája - politikai nézet, vallás, szexuális irányultság - a munkája színvonala az egyetlen mérvadó.

De ha már így belementünk a zsarolás témába akkor világosíts fel: a Gomperz modellben - ami azt mondja gazdasági csődig engedni kell, és amiben ő legfeljebb egy munkahelyet veszít, de a cehhet pl a munkáltató WAZ állja, ki zsarol kicsodát?
@a szív fészkei: jössz te is? Akkor ott pletyizhetünk:)))
@Dr. simonmondja.: Az a baj, hogy most megfogtál. Mivel a külföldi megfigyelők jól megfigyelhetik a központ pogácsás kosarát és üdítős tálcáját, ezt a fülkés párosodást semmi sem valószínűtleníti.
@a szív fészkei: sós lenne? Én a tejkaramellat ismerem és esküszöm arra. Most éhes vagyok.:s
@csizsikpizsik - pique takarodj!: mert csak az orbán-felé gazembereknek kell ez a keleti pocsolya. Az emberek túlnyomó része tisztességes és ez az elvárása is.
@dr. mesterseges szinezek: ...nohát mégse olyan hasznavehetetlen sejthalmaz ez az Áder, hogy csak a bajuszfestés legyen az életműve.
Most másfél évig siránkozni fogunk, hogyan fognak csalni a szavazáskor?

Én úgy gondolom, aki valamilyen szinten el akarja ezt a sok mocskot tisztítani, az el kezdhet gondolkodni, mi is kell hozzá.

Mondjuk, könnyek hullajtásával sok mindenre nem jutunk.
nem lesz igazolásod arról, hogy regisztráltál vagy sem. ha kubatov akarja, regisztráltál, ha nem akarja, nem regisztráltál. oszt jó napot.
@Habakuk999: Kezdetnek lehetne egy-két országos megmozdulás.

De nincs.
@fvipera: Majd a zord ajtónálló megmondja a választási napon, és akkor megtudod.
@aritus: Remélem, semmi nem jön közbe. EGy hét múlva este hétkor, ugye?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Akkor valamit keverek? Na mindegy. De most már izgat nagyon. Kapni Kistehént, - amit nagyon szeretek amúgy - de az egy szar kemény vacak, nem tejkaramella.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Orvbűn papa dolgozott Líbiában, ha jól emlékszem. Szép emlékei lehetnek a családnak.
@a szív fészkei: Legközelebb jobban figyelek meccsen, mit is lóbálnak, nekem nem tűnt fel soha semmi.
Nem is nagyon értettem, mit is énekelgetnek mellettem az echte angolok.

Legfőbb ideje utána nézni a családfámnak, hiába származtattuk magunkat az onugoroktól.:)
"A magyar lakosságnak most 40 (és egyre több) százalékát sújtó szegénység ugyanis nem a „vadkapitalizmus” szabadjára engedésének következménye, hanem ellenkezőleg, a szabad piac brutális állami megnyomorításából ered, és egyre inkább gátolja, hogy a piaci szabadság legalább a kelet-európai normáknak megfelelő szintre álljon be. Pontosan ahhoz, hogy Magyarországnak egészségesen növekvő kapitalista gazdasága legyen, sürgősen neki kell látni a szegénykérdés elviselhető szintű megoldásának, mielőtt végképp kezelhetetlenné válik."

"számolni tudása miatt neoliberálisnak bélyegzett – Bajnai" :DDDDD

"az orbánizmus bukásához arra van szükség, hogy ne csak a mostani ellenzék támadja, hanem a „jobboldal” egy része is fölébredjen álmából. Abból a képzetből, hogy a jobboldaliság a kijelölt ellenségek elleni ideológiai harcot jelenti."
www.parameter.sk/rovat/paravelemeny/2012/11/09/ovatosan-messiassal
@Dr. simonmondja.: most szervezik az élőláncot, ha jól olvastam.
@a szív fészkei: 5 órától írja, de én 6-ig dolgozom, tehát kb fél7re érek oda, remélem, addig kitart az élőlánc:)))
@fvipera: De azért, ha minden szavazókörzetnél csomó ember kiveri a balhét, hogy de igenis regisztáltam és hol van erről a nyom, akkor az több, mint kínos lesz. Nemzetközi sajtót be lehet izzítani - megvesszük, ahogy szoktuk ;-)) - teljesen stikában ezt nem bírják levezényelni.
@aritus: Ja 19-et olvastam. Ez megint marhaság, mert tényleg, akik még dolgoznak min. 6- max. 7-ig dolgoznak.
@Habakuk999: Akkor azon a himbilimbi-himbálásn kellett volna ott lenned! Az elég egyértelmű! ;-DDD
hmmm

A Magosz kétharmaddal betonozná be a földtörvényt

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszervezetek Szövetségének (Magosz) elnöksége azt javasolja a miniszterelnöknek és a parlamenti frakcióknak, hogy a földtörvényt sarkalatos törvényként fogadja el az Országgyűlés - mondta a Magosz elnöke ( parlament fideszes alelenöke) hétfőn, a rendkívüli elnökségi ülésüket követő budapesti tájékoztatón.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_magosz_ketharmaddal_betonozna_be_a_foldtorvenyt.536594.html
"Megnyitójában jelezte, hogy a következő hónapokban több arab országgal is kormányközi megállapodást írnak alá diákcserékről, így magyar egyetemek és főiskolák sok száz arab országokból érkező diákot fogadhatnak majd, és fordítva, Magyarország is küld magyar hallgatókat arab felsőoktatási intézményekbe."

Nagyot tévedek, ha azt mondom, sok humanista, hajavesztett patrióta elkezdte fényesíteni a boxert meg a viperát.
@aritus: DE nekik csak ezt jelenti, ettől hányt már mikor Márai. És hová vezetett ez? Most se Orvbűnön múlik, hogy nem oda vezet. Ő nem bánná, sőt...
@De hol van Columbo felesége?: "A csökkenő forgalom miatt a tervezettnél kisebb lehet a népegészségügyi termékadóból az állam bevétele."
A napokban olvastam a termékadóra vonatkozóan egy módosítást, melynek magyarázó része arról szólt, hogy a gyártók az adó alóli mentességet a receptúrák módosításával kívánták elérni. Ezért valamennyi, ebben a körben szereplő termék adóköteles, függetlenül a komponensek összetételétől.
És passz!
@Dr. simonmondja.: Az államosítás előkészítését a stratégiai jelentőségű földgázkészletek „szigorúbb társadalmi kontrolljával” indokolják."

Lehet, hogy rosszul tudom, de az EON mintha megvette volna a tározókat, tehát az övé. Miért adná el akkor az államnak?
Nem akarja, de rá fogják kényszeríteni.
1.lépésben ráverik a vezetékadót amitől átmegy mínuszba.
2.lépésben, hogy kimásszon a veszteségből, hát eladja a tározókat Orbánnak, aki ezek után tárolási díjat fog tőlük kaszálni amitől újra veszteséges lesz.
3. lépésben majd Orbán szarért hugyért megveszi az EON-t.
4. lépésben a gázimportot megkapja a Közgép, aki majd az off-shore cégein keresztül megveszi az azeri cimbiktől és tovább adja az állami nonprofit cégnek. Az off shore cégek hasznából meg megy egyéb Kajmán szigeti akármilyen számlákra.
Ki van ez találva úgy gipsy-sen.
@Habakuk999: De látod, a családfára szarnak, csak a hiszti okát változtatták büszkeségükké ott Tottenheimben.
@Dr. simonmondja.: hát ja. kíváncsi lennék, hogy a sok köcsög, aki a manyupban maradt, mi a fenének regisztrál majd?:))

magam részéről mindenesetre viszek majd egy előre gyártott nyilatkozatot a jegyzőnek, amelyben kijelenti, hogy regisztráltam A rend kedvéért
@a szív fészkei: rochent időnként az orosz boltokban kapni. A fény ui piacon van ilyen bolt. A többi tényleg hamar olyan lesz mint a beton. Talán meg a tescos karamella ami meg jó.
Gyerekek, Tudja valaki mi történt Stefánia kisasszonnyal a penemündei tündérkével? Olyan ideges vagyok miatta. itt sem látom már napok óta és a blogján is 7-i az utolsó bejegyzés. Remélem jól szolgál az egészsége. :o)
@aritus: Bekapcsolódtok fletó eszterlánc játékába??? Vajon lesztek annyian, hogy körbeérjétek a parlamentet??
@bebe tv: előbb-utóbb a mol is simicskánál köt ki. magam részéről egyébként támogatom, hogy fogható vagyonelemekbe mentsék ki a fiúk a szajré nagy részét, könnyebb lesz visszavenni. jobb, mintha elkokóznák az egészet.
@fvipera: Hát akkor majd lefényképezem, ahogy itt én ezen a napon aláírtam az ívet. Az önkoris helyiséget is, az időpontot is lehet regisztrálni telefonban, fényképezőgépben. Ha az adminisztrátor hölgyek engedik, őket is megörökítem. Tegye mindenki. És 1 szolíd fényképalbummal induljunk rezsimet váltani.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt a helyi gazdákat kiszorító földtörvényt?Lamborghini traktorok izzanak már?
Tovább sarcolja a kormány a nyomdaipari cégeket
A nyomdaipari piac egyre kevesebb kézben koncentrálódik. A kormány termékdíj címén idén 6 milliárd forintot vár el a szektortól, ez jelentős terhet jelent a vállalatoknak.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/tovabb_sarcolja_a_kormany_a_nyomdaipari_cegeket.536580.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: naná, a papír mindent elbír, nosza tegyünk mindent a sarkalatos törvénybe, még azt is, hogy reggel hány órától hány óráig lehet szarni!
A kurva jó ...-t!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Minden nyomda Kövér Szilárdé?
Kaya Ibrahimországos cimbiéjé már?
@a szív fészkei:

Rosszul látod bizony.

Először is a fidesz frakció és az IMF álláspontja közt is nüansznyi az eltérés. Holott. Nem tudjuk Ángyánék miről egyezkedtek Orbánnal mert írásba nem adták még. Ha meglesz minősíteni fogja Ángyánt Bencsiket és Orbánt is, de most tényleg azt kell felróni Ángyánnak, hogy a földtörvényt legalább az átbeszélés szintjére bírta hozni azonnali áterőltetés helyett? WTF????

Mikor Gyurcsány ide jött az Avasra nem érdekelte a nem szeretünk státusz, mikor a BNPI földekre kéne kimenni jelképesen kaszálni, kapálni akkor meg érdekli? Nem kell a maszopistákat baszogatni a semmicsinálásért? Dehogynem kell! Nézz csak ide, Fabius leírta nemrég:

"ti nem érzitek végtelenül kínosnak, mikor a 40 kilós, belvárosi romkocsma-értelmiséginek elkönyvelt képviselőnő - és ugye a párt amit képvisel - az egyetlen - Ángyánon kívül - aki hajlandó megemelni a seggét, oppardon, Rebeka, esetedben fenekét, és érdemben is kíván tenni valamit? Értem én, hogy a jobbikos zászlóvivőknek az avasi flaszteron korzózni könnyebb és egyszerűbb, mint holmi szántóföldön, a bakancs se lesz poros, sáros, a cigányokkal is rizikómentesebb huzakodni,mint Orbán oligarcháival, de ha már a szátokkal ennyire a szíveteken viselitek a föld meg a vidék sorsát, akkor esetleg tenni is lehetne érte a szájaláson kívül. Bár, ha nektek nem égő, hogy egy negyvenkilós csajszi egyedül többre megy, mint ti úgy, ahogy vagytok, akkor mi szívesen elröhögünk ezen tovább. "

És mit tesz isten a jobbikos képviselő máris ott földfoglalózik Kajászón, amivel radikálisan megemelkedett (háromról négyre, 25%-al, a közel négyszáz!!!-ból) a földművesekért kiálló képviselők száma.
@bebe tv: Azeri cimbiknél elég soká lesz megvehető gáz, de majd abba is beleugatérozik a kitermelő és valamilyen részben tulajdonos BP meg az oroszok. Őket is le kell Lajosunknak karatélyozni előbb.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Elmélázva, a nordikus nagyság hatalmas, szőke, karcsúan izmos istenein merengve jéghegynek ütközött, és elsüllyedt. Most ott tajtékpipázik a mélyben a tengerkékszemű kansellők ölén.
@fvipera: JA tényleg, mekkora ötlet: valaki álljon rá ilyen nagybani gyártására és terjesztésére!
@a szív fészkei: egybkent karamellat házilag csinálni egyszerű, és szerintem jobb is.:))
@a szív fészkei: ezééé:

Erre azért van szükség, hogy az új földtörvény legfontosabb jellemzője a kiszámíthatóság, a stabilitás, a hosszú távra szóló tervezhetőség legyen - tette hozzá Jakab István
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na látod te is csak olyan vagy, hogy a szájad nagy, hogy fúj regisztráció, de ülsz a valagodon, és még azt hiszed, hogy vicces is vagy.
@Bakter: Ez a nem semmi! A kansellőkre én is kíváncsi lennék pláne az ölükre - - kicsit nehezen bírom elképzelni, ha a megszokott sellőképből indulok ki... Túl sok ott a szoros pikkely.
OFF. Ez volt már??? ;)

Vasárnap arról tájékoztatta követőit
a Facebook közösségi portálon a
szélsőséges gyurcsányista Dániel
Péter - aki szabadidejében Horthy-
szobrokat önt le piros festékkel -,
hogy együtt ültek Szegedi
Csanáddal a zsinagógában és hébert
tanultak.

ON
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hogy a Tiborczok hosszú távon se panaszkodhassanak? (Orvbűn wannabe vejének a famíliája pl.)
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ma beszéltem egy angoltanár csajjal. Ő mondta, hogy dolgozott valami szállodában ahol arab volt a tulaj. Na azóta még a kockás abroszra sem tud ránézni. :-)
Egyébként tényleg nagy szükség van ujabb arab invázióra, az arab pénzváltókból biztosan nagy a hiány a Váci utca és a Keleti környékén. Németországban már nehezen mennek a terrorista előkészületek, Magyarországon lesz búvóhely bőven. Picit a dzsobbik is besegít nekik meghálálva az eddigi támogatást. Nekik mennyiért ad majd állampolgárságot? Lehet egy kis árengedményt is kapnak ha megígérik, hogy ejrópában fognak csak robbantani?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A MAGOSZ szopja le keresztbe egykori elnökét, a földmutyiról tudó és ahhoz asszisztáló Budai Gyulát. Nehogy csak kétharmadig kapják be neki, tessék rendesen tövig.
@a szív fészkei: Ham nem Heim.

Egyébként nem túl régen olvastam a megfagyott világot, abban volt szó erről a Mosey-féle angol fasizmusról.

Ott az East End népe önmagából épített védőfalat, amikor az angol nácik a németek példáján felbuzdulva masírozni akartak a zsidó negyedben.
Egyszerűen nem hagyták, pedig a rendőrök is nekik mentek.
nem véletlenül lettek a világ urai anno.

A családfa csak vicc. Amíg nem volt jobbik én nem hallottam se zsidózást, se cionizmust, zsidó embert is csak akkor láttam, amikor lengyeleknél hozzánk ültek le a teli étteremben.

Most meg lépten nyomon beléjük botlok.:)

Ilyen trikók tényleg vannak amúgy, utólag belegondolva, de nekem ez se tűnt fel.:)
örültem, hogy ott lehetek.:)
-no komment-

Finisben a netes pedofiltörvény

A hatóság hozzáférhetetlenné teheti majd azokat az internetes tartalmakat, amelyek közzétételével bűncselekmény valósul meg

hvg.hu/Tudomany/20121112_Finisben_a_pedofiltorveny
@Habakuk999: Na,most legalább már ketten tudjuk, hogy ez van ott. Tetszik. ;-DD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a kormánynak az a baja, hogy még mindig nem elég KEVÉS kézben koncentrálódik a nyomdaipar. Addig meg nem állnak a nyomorgatásában, amíg majd EGY kézben koncentrálódik.
Ó, szocializmus, ó Kádár rendszer, hogy is feledhetnélek!
@Mariann19:

Volt szerencsém dolgozni ilyen termékekkel. Elképesztő áranomáliákat okozott ez a törvény, teljesen felborítva a különböző termékkategóriákat és egész szép kis pluszmunkát adott a beszállítóknak, kereskedőknek.

Véleményem szerint erősen kontraproduktív intézkedés volt a neta - ne felejtsük el, hogy ez az adó kiskereskedelmi árképző, így ÁFA vonazata is van!!!

Állambácsi adót adóztatott meg - mondjuk, ugyanezt teszi a jövedéki adóval is.
@Habakuk999: Amúgy tiszta szerencse, hogy Edward abba a randa de elvált amerikai nőbe habarodott bele - mondják, nem is a feje tetszett neki, csak a gésagolyókbani jártassága - mert ő lelkes náci- és Hitlerfan volt. Ha ő a király, ki tudja, csevegnénk-e itt?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egyébként meg a jobbik felsült gulyáságyús akciója után, ahol már a japán turistáknak kinálgatták az ételt, mert még hajléktalan érdeklődőt se vonzottak eleget, én a helyedben nem viccelődnék azon, hogy a Gyurcsány által meghirdetett regisztráció elleni élőláncon mennyien lesznek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezen nem viccelődnöd kéne, hanem szervezni a bújj bújj zöld ágat a b-közepekkel.

Már ha komolyan gondolod a változás szükségességét, nem csupán a Batazár forgatókönyvét másolgatod ide.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: magyarul, hogy kiszámíthatóan és stabilan a fidesz haverok kezén maradjon a föld örökkön örökké, meg még egy nap.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Legutóbb olasz tészták képében tűnt fel- tisztes baranyai sváb parasztok ilyet esznek, naná éjjel-nappal -, akkor Fabius kiöntötte innen, aztán jött térképészeti latin nickkel tegnap.
@a szív fészkei:
Nem hiszem, hogy kivonult, de éppen tervezett egy nagyberuházást. Tettek róla, hogy meggondolja magát, és gyakorlatilag ne figyeljen többé erre az országra. Ezt a magyar képviselet nyilatkozta akkoriban.
@Bakter: Ja, akkor rohattmultit elgáncsoltuk, az is jó!!! Minek ide munkahely?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Most szopja. Minden kívánságod így teljesüljön! ;-DDD
@londonterminals: "Bár semmi garanci nincs arra, hogy nem vezetik be az elnöki császárságot évtizedekig tartó uralommal." Keserű humorral hozzá teszem, hogy ennek nagy az esélye az alábbiak szerint.
Nyáron kezdték el nálunk honosítani a kínai császárfát, mely egy év alatt akár 4 métert is nőhet, levelei elérhetik a 30 cm hosszúságot is. Nagyon gyanús, hogy a császárfa telepítés előszele a császárságnak, mintegy megteremtve a császári palota sajátos, zöldövezeti környezetét, arról nem is szólva, hogy Európában ez is nálunk lesz először, és mindenki utánozni fog bennünket.
Komolyra fordítva a szót, Orbán Viktor kijelentette, hogy erős reformokhoz az elnöki rendszer jobban felel meg, mint a parlamentáris demokrácia. Az elnöki rendszertől már csak egy lépés a császárság, és már ott is vagyunk. Ráadásul ehhez nem szükséges a népszavazás, a parlament meg símán rábólint a 2/3-os többségével.
@aritus:
Isten megteremté a földet, oszt odaadá a fityesznek, hogy sokasodjon - mondá semjén. Simán kinézek egy ilyen választ.
@ariel12: Gondolom, Irán pláne jöhet, az úgyis kiépítené az állásait Európában. Juj, nekünk voltak iráni diplomata bérlőink, hát izé... Nem bántam, amikor elmentek. Amelyik - több lakott ott pár évig - kicsit lazább volt és haverkodott kedvesen - azt olyan sebesen rendelték haza, hogy a mosást is a gépben felejtette...
@Mariann19: avatar A bankok nem hárítják át
Király András nov. 12. 13:35 A kormány nevében válaszoló gazdasági államtitkár, Cséfalvay Zoltán továbbra is abban bízik, hogy a bankok versenye megakadályozza a tranzakciós adó áthárítását. Majd arról, hogy a tranzakciós adó "nagyon alacsony tétel", ezért még akkor se terheli a lakosságot, ha a lakosságot terheli. Ezután kitért arra is, hogy a három százalék alatti államháztartási hiány nem Brüsszel diktátuma, hanem tízmillió magyar közös érdeke, mert akkor csökken az államadósság, ha három százalék alatti az államháztartási hiány. Beszélt még kicsi és hatékony államról és a gazdaság kifehérítéséről, majd újra az államháztartási hiányról, ami soha nem volt három százalék alatt, egészen mostanáig. "A kormány meg fog tenni minden lépést, hogy ezt megtegye" - mondta.

----------

avatar Hagymázas lázálmozik a Jobbik
Király András nov. 12. 13:30 A Jobbik vezérszónoka, Z. Kárpát Dániel már egyenesen szociális kataklizmát vizionált, és azon sajnálkozott, hogy bár a kormány a kezdetekben felismerte a Jobbik követelésének helyességét, és végre a multikat kezdte adóztatni. De rosszul csinálta, mert a multik átterhelték a különadókat az emberekre. Cikizte a kormányt, amiért Matolcsy György legújabb csomagját költségvetési bizottsági módosító indítványként nyújtották be. Ezután még beszélt arról, hogy milyen különadókat hárítottak át a bankok és a telefontársaságok. "Hagymázas lázálom" - jellemezte Matolcsy miniszter elképzeléseit.
@a szív fészkei:
Pedig a sok sós chipsen megszomjazott félázsiai turulfiának mennyi előkóstolt kocakólát el lehetett volna adni. Ebből is látszik, hogy az üzleti érzékük konvergál az abszolút nullával.
@ariel12: szerintem ne csináljátok már ezt, hogy így az arabok, meg úgy az arabok. Köztük is van ilyen is, meg olyan is, becsületes meg csaló, normális, meg fanatikus stb.

Az nem baj, ha Magyarország kormánya sokfelé próbál nyitni, kereskedni, befektetőket keresni, együttműködni. Ez tök normális.

A baj az, hogy a természetes szövetségeseivel (eu) hadban áll, és helyettük keresi eszelős módon a partnereit. Meg az is a baj, hogy mindezt csak a kormány teszi, mintha szocializmusban élnénk (és tényleg), ahol az min.elnök gyárakat avat, és a külkereskedés is állami kézben van.
És Orbán ezt mondja:
"Orbán szerint az európai emberek sokat beszélnek intézményekről, eljárásokról és szabályokról, mi magyarok viszont pontosan tudjuk, hogy semmilyen intézmény nem működik személyes kapcsolatok nélkül."
Azaz haverok, buli, mutyi. És államosítás.
Ez volt már?
index.hu/belfold/2012/11/12/nem_konyveltek_a_millios_osztogatast_a_katolikusok/

"Tízmilliós kölcsönöket és jutalmakat osztogatott munkatársainak a pécsi püspökség. Sem a rendőrök, sem az általuk felkért könyvszakértők nem találták nyomát a könyvelésben a magáncélra kihelyezett pénzeknek. Egy másik katolikus egyházmegye belső vitájából kiderült, ez nem is csoda, nincs egységes, megbízható számviteli rendszer az évente több milliárd forintot kezelő egyházban."

Miért is kéne hogy legyen? Hiszen közpénzekkel játszanak.
@a szív fészkei: A Munkáspárt mellett egy nagy csomó konzervatív is átszavazott, mert szégyellték Chamberlain gyávaságát és megalkuvását, már a spanyol polgárháború kezelésében is.

Az angol fasizmust pedig kurva egyszerűen oldották meg:
egyszerűen törvényszegésnek minősítették az egyenruhában történő sétafikálást.
Ja, és ők komolyan is vették, ellentétben a 10€-s sálassal.
Aranyos, nem?
"A győri egyházmegyében dúló, már több mint egy éve bíróság előtt folyó belháború során kiderült, nem elszigetelt jelenség a követhetetlen könyvelés. A győri egyházmegye korábbi számvevője, aki püspökével került összetűzésbe, az Egyházfórumnak adott interjújában elmondta, munkába lépése előtt még a bevételi és kiadási pénztárbizonylatokat sem használták a püspökségen, a pénzmozgások pedig teljesen áttekinthetetlenek voltak. A gazdasági szakember szerint a számviteli törvény gyakorlatilag ma sem vonatkozik a katolikus egyházra, ezért „ahány egyházmegye, annyi számviteli rend.”

A normatív állami támogatásokra „elvileg érvényes a számviteli törvény, de az egyházak esetén ezt is nagyon lazán kezelik”.
index.hu/belfold/2012/11/12/nem_konyveltek_a_millios_osztogatast_a_katolikusok/
@Habakuk999: Te honnan tudod, hogy Vonának nem igazi valódi, mondjuk 96 ezres sálja van?

Mert annyiba fáj márkaboltban Bécsben. :-))

Igen, meg lehet és kell ezt a sárkányfogvetemény-kikelést előzni.

De azért ez is tény: www.mult-kor.hu/20090224_zsido_kulonitmeny_kuzdott_a_brit_fasisztak_ellen
@aritus:

Úgy megbaszatnám az Adóhivatallal a létező összes magyar egyházat, hogy az anyjuk nem ismerne rájuk.

A krisnásokat leszámítva a többiek végeznek egyáltalán BÁRMILYEN társadalmilag hasznos tevékenységet?
@aritus: Kreatív könyvelés, intelligens teremtés, ja, ja...
@aritus:

Verném rá az adót kőkeményen a perselypénzre is. Audi A8 az kell, krumplit meg majd osztanak a krisnások.
@a szív fészkei: én úgy tudom, hogy valójában ez volt az oka, mármint Edward náci szimpatizánsága, hogy eltanácsolták a királyságtól, nem az, hogy elvált nőbe szeretett bele. Ez volt a fedősztori, amit a plebsnek eladtak. Amúgy egész életükben bőkezű apanázsban volt részük.
@a szív fészkei:

Jó, túloztam, csak plasztikusabb szerettem volna lenni, de érted, mit akartam mondani... :D
@aritus: Persze, hogy nem baj csak ne vigye bele az országot a saját szaros pénze miatt egy Európától teljesen idegen és veszélyes játékba. Mármint ez az ótvarós vezérürű. Amerika sem tudja kellően megvédeni magát, mi pedig felkínálkozunk nekik. A kapcsolati tőke neki természetes mert nála korruptabb kétlábú még az emberevő afrikai törzseknél sincsen. Az arabok helyébe vigyáznék mert ahova beteszi a lábát ott kő kövön nem marad. Egyiptom stb. :-)
@aritus:

"Az nem baj, ha Magyarország kormánya sokfelé próbál nyitni, kereskedni, befektetőket keresni, együttműködni. Ez tök normális."

Az tényleg nem baj.

Az viszont igen - túl azon, amit említettél, miszerint a természetes szövetségesekkel egyre kevésbé kooperálunk -, hogy mindez azt a képzetet kelti bennem (s tán nem vagyok egyedül evvel a meglátással), hogy terelésről van szó, illetve kétségbeesett kapkodásról.

Mert a világ civilizáltabb részein egyre kevésbé akarózik bárkinek is szóba állni a Kedves Vezetőnkkel.
Aminek egyszerű oka van: nem bíznak benne, és ezért alaposan megdolgozott Viktorunk.

Megy országról országra, de vajon miért is gondolja azt bárki, hogy a "híre" nem előzi meg őt?
Ugyan miért kötne bárki is üzleti vagy másféle kapcsolatot egy haramiával? (haramia: hazudik, rabol).

Aki pedig szóba áll velünk, az vagy szintén hasonlóan gyanús játékos (és bízik benne, hogy majd ő fog minket átverni!), vagy eleve olyan feltételekhez és garanciákhoz köti az együttműködést, ami biztosítékot ad neki - és hátrányos Magyarország számára.

És az egyre görcsösebb önigazoló terelés arról szól, hogy "de, igen, mi nagggyon sikeresek vagyunk! Csak kibasznak velünk! MI NEM VAGYUNK HIBÁSAK!".
Valamint arról, hogy idehaza a tevékenység látszatát megpróbálja fenntartani...

Így állunk...
@a szív fészkei: ne nevettesd ki magad! Te kinézel belőlük valódi eleganciát?

Legfeljebb a csodaburgermajsztro nőjéből.
Bár Barcelonaban az a táska is ocsóbb a bantuknál, s pont úgy néz ki, mintha az Opera sarkánál vennéd.

Megoldják ezek okosba, elhiheted.:)
@bebe tv:

Nem félik ezek az Urat, az Interpol-nak vagy az Europol-nak nem kéne már nyomozni?
@aritus: Anyám Pécsett és környékén ásott 40 évig római villákat, sírokat, ókeresztény kápolnát,sb.. Jóban voltak tehát a régészek az urános vezérigazgatóval, Tóka elvtárssal - aki sokat segített nekik, kompenzálva a bányászattal okozott károkért - és persze a püspökkel is.

Azt mondta bejáratos lévén, hogy Mercedesek álltak már akkor a palota udvarán, és az enterirőr se volt semmi. Abban borzasztó keresztény- és Hoffmannüdölzéses kádáriban!!!
@Habakuk999: Veled még szerveznék is, de sajna lesznek olyanok, akik csak politikai hasznot akarnak húzni az olyan rendes emberekből mint pld. te is. :(
@Habakuk999: Tudom, Rómában pont a Louis Vuitton márkabolt előtt árulták a fekák sans gens lepedőről a hamis tatyókat. :-DD
@De hol van Columbo felesége?: El tudom képzelni, hogy ez milyen sok aprólékos munkát jelentett tömegszerűen.
Azon már nem is kell csodálkozni, hogy halmozódó adózás jelenik meg az árakban.
Ami viszont ennél a termékadónál kiborító, hogy Janus arccal a nép egészségét féltőn óvóként vezette be, egyben azt is közölte, hogy ez lesz a forrása az eü. dolgozók béremelésének.
Nem kell ez az álságos magyarázkodás, kell a lóvé és passz! Már nagylányok és nagyfiúk vagyunk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te igen, de eddig semelyik kormány nem mert vagy nem akart hozzájuk nyúlni. Mszp/szdsz kormány nem mert, mert így is azzal vádolták őket, hogy üldözik az egyházakat és a vallásos embereket (persze végül a fidesz tette ezt az új egyházügyi tv-el), az mdf, fidesz kormányok meg nem akartak.

Így aztán nem lettek megbaszatva. Egérkém, ez a feladat rád vár:)))
@ariel12: Hát nem engedik már be, ezért hívja ő ide. Ki bizniszel vele amúgy nagyban, ahogy szeretné? Kína nem, azeriek ezek szerint átverték, szaudiak nem, vietkongok mivel engedték haza a Petyust??
@a szív fészkei:

Hát akkor csak volt értelme elküldeni a francaba mindenkit a Rebekás hasonlattal Fabiusnak. A szocik is megmozdultak végre és tettek két feljelentést a már áprilistól tartó cirkusz után.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ne udvarolj Angyal, tegnap derült ki, hogy még angol fociban is zsidó csapatnak drukkolok.
Nem voltál elég éber.:)

Én most egyetértek a politikai haszonszerzéssel, az élőlánc szerintem pont erről szól.

Reggel linkeltél valami teljes ellenzéki azonosulást, ez a téma is elbír egy ilyet.

Lassan eljön az idő, amikor be kell álln valahová sorba.
Van még kb egy év, utána színt kell vallani:
kommunizmus vagy demokrácia.
@a szív fészkei: "A Chio is kivonult, vagy csak akar?" Mintha úgy emlékeznék, hogy részlegesen távozott, és Szlovákiában vagy Csehországban indítja részben a termelést.
@Habakuk999: miért szól az élőlánc politikai haszonszerzésről?
@Habakuk999:

"Van még kb egy év, utána színt kell vallani:
kommunizmus vagy demokrácia."

Egyetértek.
@Habakuk999: Az a nő se elegáns az én fogalmaim szerint - hogy csomó pénze van, semmit se jelent -csak elhajtja az urát az Andrássyra a márkaboltokba urizálni.

De tényleg nagyon jó copie-kat csinálnak, főleg a törökök. DE már a kínaiak is. Csak a magyar Vaterán annyi LV, Gucci, Burberry, Chanel,Dior és egyéb nagy márkás - köztük a legdrágább Hermés, amire előfizetve éveket kell várni! - táska van, gyak. fillérekért azonnalra, hogy ezt nem bírnák.

Turkákban is naponta látok, én is vetem egy kis Burberry hétszáz forintért, tökszépen van megcsinálva.

Negyedmillát egy szaros tatyóra kiadni elmebaj, még ha futja is rá. De Cecilnek futja, mert különben Tonyóra rossz napok jönnek! Ettől lett ilyen fantáziadús pénzszerzésben. ÁSZd-díjat kiérdemelve.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Először tájékozódj!
Olyan szabálok vannak érvényben, hogy egy hónapig nem aludnál, ha valaki eléd tárná!(nem én leszek)

Úgyhogy egyházak megbaszása tárgytalan az adóhivatal által.
@aritus: Ha az a haszon, hogy szimpibb lesz ettől Gyurcsány, hát akkor több is veszett Mohácsnál. Eddig is csak ő állt ki ez ellen.
@hacsaturján:

lapozgass ebben...mialatt a lucernát varázsolják 15 kg-ból 4 mázsát mint a Csipkerózsikában ez meg ?

www.electricuniverse.info/Introduction

www.electricuniverse.info/Electric_Sun_theory

brühühühühü
@Kijelölt Felelős:

Na, ezt szüntetném meg, de nagyon gyorsan.

Amennyit tudok az egyházak "ellenőrzéséről", az pont elég hozzá, hogy a falra másszak, el tudom képzelni a többit.
@aritus: Angyal gondolom Fleto népszerűsítésére célzott, ami engem jelenleg nem érdekel.

Én viszont arra, hogy az élőlánc politikai vélemény kinyilvánítása és a demokrácia védelmezése.

És úgy gondolom, minden olyan akció, ami felhívja a visszásságokra a figyelmet, hasznos.

Engem mostanában egyáltalán nem érdekel, hogy LMP, Fleto, Mesterházy, Vona vagy Bajnai a szószóló.

Tudnak-e valamit felmutatni baltazár tébolydája ellen vagy nem.

Számomra ez már kurvára leegyszerűsödött 23-t követően.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Vigyázz, felfegyverkezik a NAVI. Aztán hozzád biztos nem szentelt vízipisztollyal mennek majd! ado.hu/rovatok/ado/fegyverkezik-a-nav
@Habakuk999: Ott, abban, a páran együtt lézengő, tornacsuklás bőcsészbandában? Még a rendőrségi helikopter se látott embereket, hiába keringett felettünk órákig.
Lehet menni tüntetni! :)

"Már nem figyel a szokásosnál jobban a Terrorelhárítási Központ (TEK) Orbán Viktor miniszterelnök XII. kerületi, Cinege utcai otthonának környékére. Péntek éjfélkor lejárt az az úgynevezett személy-és létesítménybiztosítási intézkedés, amelyet még augusztusban rendelt el, majd októberben egyszer meghosszabbított Hajdu János, a TEK vezetője. Újabb hosszabbítást ezúttal nem rendelt el a dandártábornok."
index.hu/belfold/2012/11/12/mar_nincs_extra_vedelem_orban_haza_tajan/
@a szív fészkei: Akkor képzelheted milyen szemeket meresztett a kisebbik lányom Lui-jára Milánóban egy tényleg kurva elegáns olasz nő, mivel egyforma táskájuk volt.:)))

Csak a forrás különbözött szerintem legalábbis.:)
@Habakuk999: Egy költői kérdés. Ha Vona szervezne élőláncot akkor is jönnél?? :)
@aritus: Lehet, az biztos, hogy nem nélkülöztek. DE jártak is Hitlernél, nem?

Na ezt most látom: hvg.hu/vilag/20110628_neonaci_kodok_szotara

A 88-ast tudtam, de a 14-est nem.
@Habakuk999: Az a nő is lehet, hogy ugyanonnan szerezte. :-DD

Amikor még létezett Párizsban a híres TATI áruház a Montemartre-on - rózsaszín-fehér kockás zacsija volt és nagyon olcsó de néha tökjó cuccai - én ott földet seprő nercbundás, ékszeres őshonos banyákkal küzdöttem vitézül a rongyokért... Ahogy kiléptek az ajtón a párizsi nők, azonnal dobták el a stigmát jelentő zacseszt - térdig lehetett bennük járni a környéken, és másnap már viselték a cuccost a jó társaságban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cséfalvay ne úgy adja elő a 3% alatti hiány tartását, mintha ez a kormány nemes szándéka lenne, és heroikus küzdelmet folytat a betartásáért. Ezt az eu tartatja be velünk, és most pontosan azon megy a vita, hogy 2013-ban még tarthatónak fogadják el, a 2014. évre nem látják biztosítottnak.
Ezzel kapcsolatban nyilatkozott tegnap este Kósa Lajos a 2014-es költségvetés eu-val folytatott vitájáról. Véleménye szerint a 2014-es évről még nincs költségvetés, mert ki tudja azt megmondani, hogy akkor mi várható.Az eu pedig honnan tudja, hogy nem tudjuk a számokat tartani, kiönti a kávét és abból jósol? Annyira szakszerűtlen és ironikus volt a stílusa, hogy csak remélni lehet, hogy nem jut az eu tudomására ez a szöveg.
Ami a tranzakciós adók átterhelését illeti, az biztosra vehető, és nem a bankok egymásközti versenye határozza meg az áthárítás tényét. A bankok 400 milliárd Ft-ot fizetnek be adóként, ezáltal nincs nyereségük. Amennyiben nem hárítják át, veszteségbe esnének, ezért nem kívánják és nem is tudják ezt az adót lenyelni.
Érthetetlen, hogy Matolcsy megszorító csomagját miért nem saját maga adja elő, miért testálja át a Költségvetési Bizottságra? Matolcsy ritkán vállalja a parlamenti szereplést, pedig a saját munkájáról neki kéne számot adnia.
@Habakuk999: NA, akkor ezt remélem,olvasta egy sasszemű.
@Mariann19: Kósát már reggel kielemeztük, mondhatjuk rá Csekk nyírségi szavaival: 1 db ordas paraszt. Vagy búrgó tahó, vagy, aki amit akar. Apukám Boli kedvenc mondását idézné (mosoni gyerek volt ő is): Arschloch Pepi.

De szerintem olvassák ezt BX-ben. Főleg szép, hogy Kósa az ő pénzükből térkövez 20 %osan.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én nem megyek erre sem. Matolcsy úr csinált nekem elfoglaltságot az év hátralévő részére. Dolgoznom kell folyamatosan, hogy kellő áhítattal tudjuk támogatni a pekidzsét.

Aritus megy és Szív.

Egyébként ez érdekes kérdés. És abszolút a ti döntésetek függvénye.

Ha valóban komolyan gondoljátok a baltazár elleni egységfrontot, akkor el kell határolódnotok a szélsőjobbos elhajlásoktól.

Akkor tárt karokkal megyek.
Ugyanakkor amikor saját szememmel látom megyei fidesz és jobbik közös informális beszélgetését jövőbeli stratégiákról étterem mélyén, akkor kicsit szkeptikus leszek ebben a témában.

Angyal az a baj, hogy én Európát szeretem. Nem érzem jól magam, amikor kivesznek az autó rendszáma miatt a svájci határőrök a sorból, akkor sem, ha néhány részeg hülyegyerek miatt történik is.

Ti mást mondtok, nagyon mást. Gazdaságpolitikátok pedig baltazár és az ő balkeze gazdaságpolitikája.

Ettől függetlenül, ha garantálnátok a fekete lajbi és zsidózás-cigányozás mentességet, mennék.
@a szív fészkei:
Tulajdonképpen nem is értem miért nem vállalják be, hogy náci a náci? Amikor ilyen eszméket hirdetnek és náci jelképeket vagy arra hajazó dolgokat viselnek akkor miért nem vállalják be? A melegek is felvállalják már nyíltan akkor miért oly szemérmesek?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szervezzetek egy regisztráció elleni tüntetést, tegyetek ígértet, hogy ott és akkor csak azzal foglalkoztok és kimegyek. A Gyurcsányéra is kimentem, a tiétekre is kimegyek. Feltéve, ha túl akartok lépni a költői kérdéseken.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "tranzakciós adó "nagyon alacsony tétel", ezért még akkor se terheli a lakosságot, ha a lakosságot terheli."

Magyarul azért vasaljuk be a bankokon, hogy ne a zemberek fizessék meg, de ha a bankok átterhelik, akkó má nem sok.

Tökélyre vitt duplagondol, a legtáplálóbb droidtáp.
@ariel12: Mert nem komilfó jobb (és nem -ik) helyeken, ennyi lefut hozzájuk is. Én sem értem amúgy, ha ez ennyire fasza, akkor miért kell kikérni mindig. Mikor mi meg vállaljuk az ezerszer elátkozott zsidóságot... Libsiséget. Ezek ma itthon mind szitokszavak lettek.
@ariel12: Szerintem aki náci az be is vállalja. Az már más kérdés, hogy a jelképek viselését egészen máshogy kezelik mondjuk az USÁ-ban mint egy európai országban.

Ha én náci lennék én is biztos megtalálnám a módját, hogy kifejezzem akár ilyen külsőséges formában is a szimpátiám akár ezzel az eszmerendszerrel.

Ezzel szemben én csak egy ilyen jelvénykét hordok a kabátomon.

amipilvaxunk.eu/Wp-content/uploads/2012/04/IA_logo.png
@félázsiai nemecsek ernő áruló: nagyon nem értek egyet politikusok házánál tüntetni. A családot hagyjuk békén.
A parlament előtt vagy a községháza előtt az oké, az a munkahelyük.
FB:fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/530576_383043338442620_335592548_n.jpg

"A Gainesville-i Nemzeti Agykutató Központ kutatói azonosítottak egy vírust, melynek az Acquired Irrealism Syndrome (AIS) kialakulásáért felel. A vírus nemi úton terjed. Hordozói képtelenek tudomást venni arról, hogy rajtuk kívül mások is vannak a világban. Sértődékenyek, agresszívak, hamis ok-okozati kapcsolatok elképzelésére hajlamosak, s rendkívüli ellenállást mutatnak mindazzal szemben, ami nem illik be a valóságról alkotott képükbe. Az AIS felfedezői szerint a betegség a korábban is ismert, csak azonosítatlan etológiájú „Magyar” tünetcsoporttal azonos. (Journal of Contemporary Brain Research. vol. 112. No.11. pp. 13-17)"

Nem rossz.
@a szív fészkei:

A zene kimaradt, viszont benne van az alvás, ami szerintem a világ legbalfaszabb időpocsékolása. :D
Tényleg 19-én 17 órától lánc-lánc-eszterláncolnak. Szerintem egy órával jobb lenne.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kínában - meg máshol is - alvásmegvonással is vittek véghez halálbüntetést.
@ariel12: Mire Európa leglibsibb országa is felhagy azzal, hogy a csak második legsibsibbet basztassa azért, mert az már azon mer töprengeni, hogy mégse annyira jó neki a muszlimított multikulti, mi itt az überkonzervatív, "lágyánbénnéázéusálkotmánybáákérésztínség" egyik zászlósnaszádmozdonya ezt is jobban fogjuk tudni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

1, És ez mi a francot jelent?

2, lehetne ez a kérdés nem költői is...
@a szív fészkei: Ez megint egy ütőkártya lesz Viktor kezében Brüsszelben: aki tockosra, sallerra sem hajlandó megfelelően reagálni, azt megfenyegeti azzal, hogy megdugja.
@a szív fészkei:
a szart lilára kell festeni és egyből feltünő lesz

brühühühühü

mint alcsútbasznád
@Fabius: Ezt jó hallani. Továbbítom az infót. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a gyulolkodesben, kirekesztesben, uszitasban hol a jó, a pozitívum?! Ne menj a jobbik papjának, a hívek mind ateistak lesznek.
@a szív fészkei: szóval egy olyan vírus vagyunk, ami nem szaporodik?:)))
@aritus: Ha nem konkrétan Orbán Viktorról lenne szó, én is ezt mondanám. :)
@a szív fészkei: Megnézem a reggeli elemzéseteket Kósa Lajos tegnapi primitív artikulációjában előadott szövegéről.
Azért hozzá teszem, hogy elképesztő magabiztossággal beszélt az IMF szakembereiről, mint egy tekintélyes közgazdász minősítette őket le. Ilyen módon csakis az nyilatkozhat és minősíthet egy szakmai csoportot, aki nincs tisztában saját képességeivel és ismereteivel.
Azt láttam, hogy ez az ember észérvekkel soha az életben nem lesz meggyőzhető, amit hall, magáévá teszi, és megreked, tovább lépni képtelen.
@aritus: tudod hogy van ez, úr adta....
@Fabius: az alacsony részvétel az elemuk. Ha sokan szavaznak akkor az arányuk csökken, távolodik a burberry sal. Nekik is az kell ami a fidesznek. Alacsony részvétel a választásokon, és jó mozgósítás. Téged meg véletlenül se látnának szívesen. Van saját ertekrended, felvilágosult vagy, és határozott a személyiséged.
Höhö...

"Papcsáknak elege lett a beszólásokból, törölte Facebook-oldalát

Törölte hivatalos oldalát a Facebookról Papcsák Ferenc, Zugló fideszes polgármestere azon bejegyzések miatt, amelyek kifogásolták, hogy a politikus eljárást indított a Népszava és Hír24 cikkéhez a személyét kritikával illető hozzászólók ellen. A politikus szerint az eljárásokat nem ő, hanem a bíróság kezdeményezte, ám ezzel a TASZ programvezetője szerint valami nem stimmel."

hvg.hu/itthon/20121112_Papcsaknak_elege_lett_a_beszolasokbol_tor
@a szív fészkei: a technológia talán a japán lágerorvosok hagyatéka. Ahogy a tropusi járványtan is sokadattal lenne szegényebb a lenyult jegyzeteik nélkül. Mondjuk akkor sem érte meg az ár...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: költői kérdés: tényleg azt hiszed, hogy egy divatos, vagy fontos eszme szélsőjobb általi megcsufolasahoz egy demokrata is asszisztalni fog vonanak?! De tudod mit, ha vona jeszenszky ellen tüntet, kimegyek. Akkor ki. Vagy ha tüntet a zsidó egyhaztagokat erő brutalitasok megallitasaert. Vagy ha a cigányok szegregacioja ellen tüntet. Akkor kimegyek, elolancolok, aláírok. De nem asszisztálok egy jó úgy elkurvitasahoz.
@GeoCracker: az űrkutatást se feledd el. Ott is sok náci befogadás volt...
@Mariann19: Meg sem védte, tehát nincs is diplomája. Ez a brúgó tahó "gyere ki a hóra!" kocsmai hőzöngő stílusa. Épp azon tünődünk páran, ezt Debrecen a hajdani büszke ellenálló cívisváros, hogy tűrheti????
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: ez vicces, mikor kezdeményez a bíróság magától egy eljárást? Ez hülye, és azt hiszi mindenki az, és beveszik ezt a hazugságot.

Bár minden lehetséges, a fideszesek most már azt bégetik teljes hittel, hogy nem a kormány, hanem a bankszövetség szegte meg a megállapodást, mert nem hiteleznek, pedig ez benne volt abban a megállapodásban, ami ugye a bankadó felezéséről, majd kivezetéséről szólt. Már nem tudom melyik fidesz főfasz jött ezzel a fenti szöveggel, de azóta fidesz körökben már ez a szentírás.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Ez nekem is fura. Az alapján, amit összeolvastam, becsületsértés miatt csakis, és kizárólag az érintett tehet feljelentést (ezt írja a HVG is). Egyébként más közszereplők ennél sokkal rosszabbakat is kapnak (például "Orvbűn", "Gyurcsótány", stb), ők mégsem hőzöngenek...

Ez inkább úgy néz ki, hogy "PéeF" ki akar hátrálni az ügyből, de már későn...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Kicsit ideggyenge ez a Pártökle Feróka. Ennyit se bír ki a villámhajú? Akkor érdemes basztatni.
@Mariann19: Ne higgyük, hogy mindig igazunk van! A tanári pálya könnyen kialakíthat bennünk ilyen téveszméket, tekintve, hogy időnk nagy részét nálunk képzetlenebb és kisebb tudású gyerekek között töltjük. Ez gyakran felsőbbrendűségi tudatot, komoly személyiségtorzulást okoz, ha nem figyelünk eléggé magunkra.”
epa.oszk.hu/00000/00035/00062/2002-07-ta-Hoffmann-Tanar.html
Egyébként most szavaznak a választási eljárásról szóló törvény módosítóiról. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a papod sose mondta neked, hogy nem az számít amit a kabatodon hordasz, hanem ami a szívedben van? Nem? Biztos ez is amolyan ateista-zsidó humbug.
@rodeo36:

saját magát kéne törölnie a közéletből és hipp-hopp senki nem basztatná, a másik opció, hogy becsülettel teszi a dolgát, hogy ne legyen miért basztatni, de hát ez meghaladja a képességeit, meg ez amúgy is népmesei elem...én azon csodálkozom, hogy ezek az alakok még egyáltalán kimernek menni az "utcára", mert kérdem én mi van ha véletlenül összetalálkoznak egy idegesebb mumussal (egyszeri választóval)...valamiért másik szűkebb hazámban az ex polgármesternek nem volt gáz kimerészkednie az utcára,ha látták a népek akkor max köszöntek neki (mondjuk ma már nem célszerű kolbászolnia miután egy fideszes csókát segített a székébe maga után...valamiért megorroltak rá a népek, mondjuk szerintem ö is megbánta ezt a remek ötletét mint a kutya amelyik hetet kölykezett :) )
@Mariann19: Kenjék a falra igaziból, oszt jónapot! ;-DDDDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Persze, hogy az számít ami a szívben van, de ettől még lehet ilyesmit is hordani szerintem.:)
@a szív fészkei:

"Akkor érdemes basztatni."

Tán csak nem csinálni akarsz neki egy FB pót-oldalt?
Hogy hadd mondhassa el rajt' a nép a véleményét róla?
Persze csakis azért, nehogy elszakadjon a mai magyar valóságtól... :o)
@King of Shadows: Azt szabad írnom, hogy villámhajú? Dájcs írhatta hogy kijafaszaza Thomas Melia?
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Nem, de ha ennyire kiborul a nettől, akkor hajrá!! FB-on győztes kétharmados csapat ennyit nem tolerál? :-DD
@aritus:

"Bár minden lehetséges, a fideszesek most már azt bégetik teljes hittel, hogy nem a kormány, hanem a bankszövetség szegte meg a megállapodást"

Holnapra mindenki tudni fogja, hogy a szemét Népszavások és Hír24-esek jelentették fel Papcsákot, majd megijedtek a következményektől és elálltak a pertől...
@GeoCracker: A tegnapi Harry Potter film Rózsit mintázta csak barna hajjal.
"Papcsák: ilyet egy politikai szereplővel szemben sem lehet megtenni!"

Emlékszem is, hogy Papcsák mindig az MSZP/SZDSZ politikusainak védelmére kelt - szembeszállva saját párttársaival is -, amikor akár az országgyűlésben, akár a fideszhez kötődő médiában megalapozottság nélkül hoztak hírbe közszereplőket. Konkrétan a Magyar Nemzet szerkesztőségébe lángszóróval érkezett, csak nem volt nála öngyűjtó.
@a szív fészkei:

"Azt szabad írnom, hogy villámhajú?"

Emmán kicsinyég túlzás.
Elég nyalizós módon utal Ferencünk gyors észjárására.
Nem kell túllihegni, kevesebb is elég lesz, nertársnő, ha bele akarsz kerülni a Nagy Jóba.

Mer' mi nem szeressük a nyalizást, csak őszintén, egyenesen mondd meg a szemünkbe, hogy milyen frankók vagyunk! :o)
@dr. mesterseges szinezek:

"Konkrétan a Magyar Nemzet szerkesztőségébe lángszóróval érkezett, csak nem volt nála öngyűjtó."

Bizony, erre én is határozottan emlékszem!
Szentigaz, ez egy szent!
Ami már a keze hajlásából is láccik...
@a szív fészkei: "A hajdani, büszke, ellenálló város, hogy tűrheti?"
@a szív fészkei: Elvileg bármit írhatsz, ami nem értelmezhető egyértelműen negatívan. És a sértettnek beazonosíthatónak kell lennie. :)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: De én vérkomolyan csakis a hajhagymáiból kinövő keszekuszaságra írtam: static.borsonline.hu/image/article/main/.550x1100/51073.jpg?lavid=51073

Amúgy itt a magyarázat, hogy mi a baja szegénynek és mire kell Zugló neki: www.borsonline.hu/cikk.php?id=51073

Szóval el a kezekkel szegénytől!!!
Egyébként én erről az egész feljelentés-témáról ezt gondolom: velemenyvezer.blog.hu/2012/11/12/kommentelesert_akar_letoltendo_teljesen_abszurd . (Vasárnap jutott eszembe, erre hétfőn náluk is megjelent. :)) Meg kéne húzni egy ésszerű határt, és meg is lenne oldva a kérdés, mert ez, így nem állapot...
Na, úgy látszik kész a kampánytilalom törvény is.

magyarinfo.blog.hu/2012/11/12/mi_koze_simicska_lajosnak_a_valasztasi_szabalyokhoz

Már - csak fideszvason - lehet kampányolni.

Azt nem lopják el a fémtolvajok.

Érdekes.
@a szív fészkei: Most folytatom bocs.
Debrecen választóinak voksuk leadásánál mérlegelniük kell. Egyik oldalon áll Kósa Lajos, akinél mérlegelni kell a közösséghez való viszonyát, vezetői kvalitásait, szociális érzékenységét, ezen kivül azokat az emberi tulajdonságokat, melyek a közösség területés kívül esnek, és egyéni értékrendek alapján jönnek számításba.
A másik oldalon szintén Kósa Lajos áll a maga kapcsolati tőkéjével, mely záloga a város fejlődésének.
Miután a választók a polgármesterrel, mint emberrel nemigen kerülnek kapcsolatban, a városfejlesztést testközelben érzékelik, nem lehet kétséges, hogy ez utóbbi élvez prioritást.
Miután az országban nem a szükség határozza meg a javak elosztási viszonyait, hanem a protekcionista gyakorlat, nem lehet kétséges, hogy a választó a város fejlesztését privilegizálja, nem a város vezetőjének személyiségét.
@Mariann19: És mennyit fejlődött a városuk 20 év alatt ?

20 éve is egy porfészek volt és az is maradt.
@GeoCracker: Félelmetes volt, persze szeretem is azt a színésznőt,mert igen jó. És ezt a típust nagyon hozta.
OFF:
index.hu/belfold/2012/11/12/nem_konyveltek_a_millios_osztogatast_a_katolikusok/
szeretném hallani a volt APEH, a NAV, az NGM és semmilyen zsolt véleményét az ügyről.
@Mariann19: De hát az a Mr. 20 % becenév jelez valamilyen személyiséget, nem? Hogy azt preferálja városszépítésből, fejlesztésből, amiben ez a lehetőség benne van. Ha kell, ha nem. Közben meg a fideSSesség mintavárosává zülleszti Debrecent.
@dr. mesterseges szinezek:

"Szerinte politikai okokból támadják, és felháborítónak tartja, hogy éppen azok a személyek, pártok, szervezetek beszélnek a kerület kifosztásáról, akik a korábbi ciklusok alatt ténylegesen kifosztották Zuglót."

Muhahaha. Akkor most az LMP kezdeményezzen büntetőeljárást Papcsák ellen, mert ők beszélnek a kerület kifosztásáról, de az elmúlt ciklus alatt pártként se léteztek, nem még olyan pozícióval ami lehetővé tette volna hogy ténylegesen kifosszák Zuglót?
Délután kérdeztem minek annyi minisztériumnak szólni elég a BM is:

Kajászói gazdák: a rendőrség nyomoz a földfoglalás miatt

A kajászói gazdák akcióját az Országos Rendőr-főkapitányság vizsgálja, amely a megállapított törvénysértés mértékének megfelelően vagy saját hatáskörben eljárást kezdeményez, vagy feljelentést tesz az illetékes hatóságoknál - közölte a Belügyminisztérium (BM) hétfőn az MTI-vel.

hvg.hu/itthon/20121112_Kajaszoi_gazdak_a_rendorseg_nyomoz_a_fold
@Dr. simonmondja.: "Porfészek volt, és az is maradt."Most kezd majd fellendülni. Sportcsarnok, repülőtér, mifene. Tudtommal eléggé el is adósodott város, bár most nem említik a legjobban eladósodottak között, bár 30 milliárdot már olvastam.
Ez utóbbit pedig z állam - ha nem is teljes egészében - de átvállalja.
@Secnir: ne akard hallani, ez is olyan legális, mint a fociakadémiát támogatók nem vegzálása Navilag, hisz hivatalosan ez a kedvezmény rendszer sem létezik...
@a szív fészkei: A debreceni koriversenyt olvastad, ahol a lányának külön kategóriát állítottak fel, hogy győztes legyen? Nem hinném, hogy az ilyen húzások vonzó attitűdök lennének a választók számára.
@Mariann19: Lesz a libalegelőn egy üres stadionjuk ?
Stadlernek már 20 éve van olyan.
@Dr. simonmondja.:

"Na, úgy látszik kész a kampánytilalom törvény is."

Kiváncsi vagyok kit küldenek ki a sallerért Brüsszelbe?

Megint az a zombi Navra megy?
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Ja, most jut eszembe! Miért nem jelentett fel mindenkit, aki a Face-ére írt "olyasmiket"?
@a szív fészkei: tegnap is linkeltem, meg ma reggel is, szánalom a köbön ez is
@Dr. simonmondja.: A saját - kicsit apehtól elcsalt - pénzéből.
@quendelapo:
Ki tudja gyorsabban mondogatni, hogy kettősmérce-kettősmérce...?

Annyira szánalmasak.

Szuverén Viktor és a szuverén szobafiúi.
@Dr. simonmondja.: A stadionok építésében a jövőbeni kihasználatlanság a drámai fordulat. Fel lehet tenni a kérdést, hogy egy ilyen több milliárdos beruházás mikor térül meg, Még a sport állami támogatása, a szponzori adományok és a módfelett szerény belépőkből származó bevételek is csak töredékek.
Fő, hogy legyen majd mit átadni!
@King of Shadows: És ha már igen, csak a rendőrség nem győzi???
@Mariann19: Átadják, az ultráik széttépik azonnal az odalátogató többi ultrával együtt,oszt jónapot! Annak is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Külön kategória, ehh, szánalmas..."
Én is dühös vagyok.
@King of Shadows:

"Ja, most jut eszembe! Miért nem jelentett fel mindenkit, aki a Face-ére írt "olyasmiket"?"

Fogalmatlan vagyok.
Tán kezdett lepottyanni számára is - ha nem magától, akkor szóltak neki -, hogy ezt nem kellene erőltetni, mert csak még nagyobb hülyét csinál magából.
@a szív fészkei:
Ja, hát van is annak stadionja, aki nem a svájci bankszámlájára menekíti a lopott pénzét. Bezony.
ennyi:

Gyorsított eljárás vár a kínai nagykövetség előtt tüntető Tibet-barátokra

Csoportos garázdaság büntette és rongálás vétsége miatt indítottak eljárást hat személy ellen, akik egy szalmabábú felgyújtásával tiltakoztak Kína Tibet-politikája ellen.

hvg.hu/itthon/20121112_Gyorsitott_eljaras_var_a_kinai_nagykovets

-------

Döntött a Ház: nem jönnek a jegyzők kopogtatni

Döntött az Országgyűlés a választási eljárási törvényhez benyújtott módosító indítványokról.

hvg.hu/itthon/20121112_Dontott_a_Haz_nem_jonnek_a_jegyzok_kopogt
--------

Idióta ez is:

Évi száz focipályát építene Csányi Sándor

"Jó pályák nélkül nem lehet jó futballt csinálni" – hangsúlyozta az MLSZ elnöke. Mint mondta, az elmúlt húsz évben a pályák száma drasztikusan csökkent, csak Budapesten ezer pálya tűnt el és hasonló a helyzet vidéken is.

hvg.hu/sport/20121112_Evi_szaz_focipalyat_epitene_Csanyi_Sandor

---
Nincs különbség:

Elsőként a fizetéséről döntött Tiszavasvári új önkormányzati testülete

Az új jobbikos polgármester javaslatára titkos szavazással a szintén jobbikos Sipos Ibolyát választották meg alpolgármesternek.
@Dr. simonmondja.: És vett még Utolsó vacsorát is kálcsőrből. Mégse Kerényi-mázolmányba fektetett.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tényleg a fizukról döntöttek először? Meg vagyok lepve. Annyira más politika ez, mint amit megszoktunk.

Száz focipályát, ezeret!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A szalmabábúk népnemzeti örökségek, UNESCO-védelem alatt?
@Mariann19: Én nem tudom, mi itt a lényeg, mert építettek a Dajcstomival itt már egy stadiont,
de inkább nem írok erről semmit, mert annyira büdös a téma, hogy jó mélyre ásták.
index.hu/belfold/2012/11/12/a_rendorseg_vizsgalja_a_kajaszoi_gazdak_akciojat/

[..]"Mint kiemelték: a belügyminiszter a hivatalba lépésekor egyértelművé tette, "hogy az ország területén a hatályos törvényeknek megfelelő magatartást kell tanúsítania mindenkinek. Aki törvényt sért, az vallástól, felekezettől és párthovatartozástól függetlenül a hatályos törvények szankciójával kell, hogy szembenézzen".

Szabó Rebeka, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának LMP-s tagja MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: pártjuk továbbra is támogatja a gazdákat, és nem fogja hagyni, hogy Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a "végtelenségig a családi gazdálkodók szemébe hazudjon"."
@Mariann19:
Anti közgazdászként az a véleményem, hogy:
Brüsszelben nem tudják elképzelni, hogy mi történik Simor után.
Én viszont igen, ezért gondolom , hogy a 14-es hiánycél tartható lesz. Érthető ez, főként annak tükrében, hogy először is zsidó, aztán offshore cégei vannak és magáénak tudhatja a Sánta Kutya díjat is, amit a főgörény adományozott neki.
Az más kérdés, hogy ebből adódóan Józsimánuel harapdálni fogja a kispárnája csücskit, oszt privátban Ivascsenkónak azt fogja küldeni:
„bazmeg Irina, erre én nem gondoltam!”
Nem lesz mit eltapsolni 14-ben, már mindent elloptak. De ha az MNB-t nézzük, ott van ám tartalék és nem csak 14-re.

Hülyeség az én vízióm?
Na itt a következő agyhúgykövet kapó fideszes:

hvg.hu/itthon/20121112_Visszautasitottak_az_LMP_altal_megutott_u

"A tárca szerint az LMP "eddig politikai haszonszerzés reményében a pályázaton nyertes gazdákat támadta", most azonban Fazekas Sándor ellen fogalmaztak meg "minősíthetetlen és személyeskedő vádaskodásokat".

GYIK: azt, hogy hazudott. Kíváncsi vagyok mikor törli a faszbúk profilját Fazekas :-D

Perelnie ugyanis felesleges. A hazudozása bizonyítható.
@a szív fészkei: erre is írtam du, hogy minek erőlködni az összes minisztériummal /-mert hogy ezt nyilatkozták elsőre vezényló zrt-ből/
elég odazavarni a tek-BM-Nav különítményt, azóta ez is csak kavarodik, szarakodik, bűzösödik...

Visszautasították az LMP által "megütött útszéli hangot"

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter szerint ő a neki feltett kérdésekre higgadtan válaszol, nem pedig - mint az LMP állítja - vádaskodik. A kajászói gazdák akciója után nyilatkozatháború folyik.

hvg.hu/itthon/20121112_Visszautasitottak_az_LMP_altal_megutott_u
@a szív fészkei: Nem mondod, hogy minden új önkormányzat alakuló ülésén a fizukról is dönteni szoktak? Képzeld ez eddig is így volt akár fidesz, maszop vagy szadesz vezetésű volt az önkori. :)
@a szív fészkei: @Dr. simonmondja.: Egy Dortmund meccsen pl.60.000 a nézők száma. Nálunk egy rangadón is 6.000-8.000 ember lézeng.Egy ilyen helyzetben lévő országban miért van ennek prioritása? Mert a miniszterelnök szereti a focit?
Nagy frász ez a Fletó, bedobta az anti-anti Gyurcsány bombát: ha nyer az ellenzék lehet 2014-ben visszavonul.

hvg.hu/itthon/20121112_Gyurcsany_lehet_hogy_2014_utan_visszavonu

Na, fideszes haverek, már csak annyi kell Gyurcsány közéletből eltűnéséhez, hogy Bajnaira szavazzatok :-))
@a szív fészkei:
Pfúúúúj!
Ez olyan, mint a kedvencem kohncertje volt a MÜPA falai között.
Eleftheria Arvanitaki énekölt, a mocsok hellén zsidó.
Picit az orra nem kompatibilis az árja nózival, ezért aztán a (volt) jobbos haverom rá is sütötte a bélyeget, miután elküldtem neki egy klippjét.
Egy haverral kevesebb, nah und?
@a szív fészkei: Előfordulhat. Végül is, ebből rengeteg zsetont ($$$) lehetne ám szakítani...

@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Akkor viszont rájöhetne, hogy menthetné, ami még menthető, és vissza kéne vonnia a feljelentéseket. Mert ha ezek az ügyek a bíróság elé kerülnek...
@Fabius: kéz a kézben, visszavonulhatna Vezénylóval, ó be szép álom :D
@aritus: "szerintem ne csináljátok már ezt, hogy így az arabok, meg úgy az arabok."

már csak azért se, mert az irániak nem is arabok, hanem leginkább perzsák és törökök /azeriek/ - főként -, kurdok, meg ilyesmi :)
@Mariann19: Felesleges dolgokat, amik sokba kerülnek,
általában azért vesznek, mert nagyobb a csúszópénz.

Mert ami sokba kerül, de semmi haszna, azt az csak a korrupt politikus veszi meg a mások pénzén,
baksissal.

Vesznek Gripeneket meg helikopterflottát meg luxusverdát meg stadiont, meg Mol-részvényt meg palotát és tornyot lánccal.
@Fabius: Aztaaaa. Ez az év ötlete. Én is Bajnaira szavazok majd. Sőt még a nácik, hungaristák, fideszesek, ördögbotosok, boldog boldogtalan, cuki bácsiról már nem is beszélve.

Tudja ez a fletó, hogy kell 4/5-öt szerezni. :)
@Mariann19:

De csak mert akkora stadion. Lennének ott kétszer annyian is. :D
@Mariann19: 80.000, a dortmundi pályát csak a Liverpooléval lehet összehasonlítani hangulatban.
@King of Shadows:

"Mert ha ezek az ügyek a bíróság elé kerülnek... "

Lehet, hogy ezeket az apró finomságokat már nem mondták el néki bölcs tanácsadói.
Vagy igen, de kiment a fejéből. :o)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tulajdonképpen így lenne ez. Ellenzéki győzelem esetén Fletó örömében, Orbán kényszerből vonulna vissza :-)))
@Knósszosz: Nem hülyeség a víziód! Simor mandátumának lejárta után a devizatartalék felszabadítása lesz az egyik cél, ezt több tekintélyes közgazdászunk is így gondolja. Persze ehhez Ft is kell, hogy átváltsa, de ez egy másik kérdés.
Két területre kell forrásokat találni. Az egyik az ország finanszírozása, melyet a pénzpiacokról old meg a kormány olyan CDS felárakkal, hogy belegebedünk. A másik a választási igéretek betartására való pénzek biztosítása. Már a jövő évben ez lesz a napirenden.
Az IMF tisztában van a kormány szándékaival, azzal is, hogy a Manyup és a különadók, mint rendkívüli bevételek nem állnak rendelkezésre, vagy nem tervezhetőek, a 2014-es költségvetési hiánycél tarthatatlan. Nincsenek struktúrális reformok, melyek költségmegtakarításokat hoznának, az IMF megállapodás egyelőre kilátástalan.
Van szerintem egy csodavárás a kelet felé nyitás miatt, azonban ha azok sikeresek is lennének, hozadékuk nem egy-két éven belül realizálódik.
Lehet, hogy a jövő év még eldöcög, de a 2014-es év nagy kérdőjel.
@Pantagruel: Mármint Irán lakossága. Mert az "igazi" iráni, az perzsa. A többiek meg kisebbségek. :)

@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Esetleg azoknak is eszébe jutott már, hogy pénzért vonja vissza feljelentéseket?

Amikor kipattant az ügy, rögtön arra gondoltam, hogy a Facebookomon elkezdek rajongani a Fideszért, azt nyilvánosra is teszem, belinkelgetem ide-oda-amoda, begyűjtöm a szitkozódásokat, aztán mehetnek a feljelentések. Ha valaki fizet, leállíttatom az eljárást... *evil*
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Történelmi lehetőség kapujában álltok. Tudjátok a módot hogy lehet Gyurcsányt végérvényesen eltakarítani a közéletből, rajtatok múlik éltek-e vele, vagy tovább asszisztáltok Fletó közéleti szerepléséhez.

Az biztos, ha nem vonulhat vissza telitorokból fogjuk ordítani mindannyian: JOBBIK A HIBÁS !!

:-D
@Fabius: Azt nem lehetne, hogy kéz a kézben távoznak még a választások előtt, mondjuk az újranyitott OPNI-ba??? Minket meg itt hagynak nyugodtan éldegélni???

Na jó az Unsere Kampfjukat még megírhatják akár közösen is. :)
Csányi azt mondta, hogy évente száz új fudbal (?) pályát fognak építeni.
Mer jó pálya nélkül nincs jó fudbal.
És mindegyik mellé egy kifutó is dukál, hogy a Falconjával le tudjon szállni?
www.flickr.com/photos/mcwear/5640567890/
A demagóg dumát ezennel berekesztem, éljen a vöröscsillag és a narancskomenista egység megbonthatatlan barátsága!
Hajrá félázsiai barmok!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezt még én is hordhatnám, teljesen más rövidítésből.

Na, bejöttél a csőbe, már Csekk is veled akar tüntire járni, Fletótól is meg lehetne szabadulni.

Angyal, rajtatok a világ szeme!
@Knósszosz: Ez mekkora baromság. Ha ennyi pénze van támogassa az igazán eredményes magyar sportágakat, meg mondjuk a tömegsportokat. Na jó azért néhány baseball pályát is felhúzhatna. :)
@Dr. simonmondja.: Úgy látom, Merkel asszony és Cameron is megelégelte egyes tagországok megalomániás eu-s támogatásokból megvalósuló fejlesztéseit, mert mindketten csökkenteni szándékozzák nettó befizetéseiket. Mi is inkább lehívnánk a támogatásokat, mert van még bőven, és stadionépítések helyett biztosítanánk a 15%-os társfinanszírozást olyan beruházásokhoz, melyek működése hoz a konyhára.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Támogatnám a javaslatot, de sajnos innen ahol ülök úgy látom, csak Bajnai győzelemre vitelével érhető el az egyszerre kigolyózás Szent Célja.

Úgyhogy....:-))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Habakuk999: Biztosan igazatok van a 80.000 ezres befogadó kapacitásban, nem jól emlékezhettem. Azért érdemes hozzá tenni, hogy jó részük bérletes. A mérkőzések hangulata még a TV-n is átjön. Vajon milyen lehet testközelben átélni azt az atmoszférát. Csak egyszer lenne módom...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Írtad, te milyen kitűzőt hordasz... Te olyant, rovásírással, amit el sem tudtok olvasni, mint az már párszor bebizonyosodott! :)) Azért ehhez gratulálok ezúton is, kell hozzá egy szint...
Én ilyen kitűzőt hordok az egyik kabátomon.
www.mensa.hu/mensa
El tudom olvasni is! :D
A zenét meg nem AZÉRT választom, mert az egy bizonyos irányhoz köthető, mint egyesek...
Ha jó, meghallgatom. Igen, vannak jó számaik. De nem akarom mihez, vagy kihez hasonlítani, nem vagyok beájulva tőlük. Ennyi! Akad még a magyar zenében is pár sokkal jobb zenész, zenekar! Van náluk sokkal nagyobb zenei teljesítményt letett ember, akár komoly zenei vonalon, akár könnyűzenében. Egy Presser azért, az én értékítéletem szerint persze, messze jobb! Pl... :)

Ja, voltam Bajnain ma!
A csóka higgadt, a hangjában nem volt meg az az izgalom és fátyol, ami Pesten, okt.23.
Tiszta, nyugodt, céltudatos, érthető, logikus.
Egységet, NEMZETI FELEMELKEDÉST és közös akaratot szeretne.
Nem bal és jobboldalt, nem kirekesztést, nem valaki ellen.
Valamiért akar egy szövetséget.
Teljesen korrekt és vállalható.
Ahogy most hallottam, még szimpatikusabb és még vállalhatóbb, mint eddig.
Nem posztokat és nem leendő helyeket akar látni, hanem egy olyan programot, amitől az ország versenyképes és hiteles, gazdagabb lesz.
Olyan programot, amikor nem akar elmenni innen egy vállalkozni és munkát vállalni akaró réteg.

Viszont ezt szerintem nem is érti az, aki jelenleg el van ájulva a Piktor féle megosztástól és hatalmi koncentrációtól.
Kíváncsi vagyok, mikor döbbenünk rá, hogy a "jegyző házhoz megy " akciónak az a lényege, hogy a fidesz-szavazóknak biztos legyen regisztrációjuk. Sz.rnak ezek az összes többire... Azt a Jóisten se fogja tudni, hogy a jegyző kiknek a regisztácijóát gyűjtötte be. Ki lesz "beteg" és kinek a betegségét nem tekinti majd annak a jegyzőmezbe öltözött orbánkatona.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ebben egy értelmes mondat volt: az hogy "ez a képzelet játékának tűnik". :D
@Mariann19:
Ezt így, a magyarázatod alapján kezdem érteni(?)
Azt viszont nem, hogy mi az EU tagjaként, miért nem Brüsszellel akarunk együttműködni?
Nyilván nem bűnös gondolat nyitni másfelé (akár kelet irányába), de attól, hogy egy Katari sejk szállodát nyit Hévízen, attól nem fog a Sacher torta fogyasztásunk jelentős mértékben megugrani.
A csirke farhát sem lesz ettől népszerűtlenebb, legfeljebb többen mondják a hentesnek:
„kedveském, ez csak a kutyának lesz”
Ja, ha már lerágta róla húst, Özv. Reményi Malvinné.
@Mariann19: 50 ejroert lehetett venni szerdán bajnokok ligájára Bayern pálya előtt jegyet jó helyre.

söt szerintem sokkal olcsóbb is volt.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"hunvan Gőgöst vagy hunvan a dékát követeltél volna."

Jelentem vadul járják az országot:)) Ez igaz, csak nincs nagyon híre.
@Knósszosz:

Én farhát-szárny-fan vagyok. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Már megbocsájts de ez nem rovás írással van írva. :) A zenéjük pedig nem azért tetszett meg mert ilyen-olyan irányhoz tartoznának, hanem mondjuk emiatt. :)

"Az Ismerős Arcok csendes, érett zenét játszik... Dalaik mélyen a lélekbe merülnek, de nem azért, hogy belemarjanak, nem azért, hogy összeránduljon, hanem hogy megnyugodjon és otthonra leljen. Az Ismerős Arcok dalai felhoznak belőlünk egy pici gyöngyöt, amit nem lehet megnevezni, de ez tesz bennünket emberré, magyar emberré. Nagyon mélyen értik a nemzetet, de nem a zászlólengetős, egyszerű arcát, amelyről a Kárpátia dalai szólnak, hanem a benti, csendes tudatot, amitől fennmaradtunk ezerszáz évig, és amire a zászlók és egyebek már csak mázként rakódtak. Az a fajta zene, ami után merengve ülve marad az ember hosszú perceken át, és valami megmozdul, amiről talán nem is tudtuk, hogy ott van."

Egyébként pld. a szoló gitárosnak Tátrai Tibor volt a tanítómestere, aki ezért eléggé elismert a magyar rock zenében ha jól sejtem. :) Itt van pld. egy remek videó, amikor együtt zenéltek. Elég korrekt szerintem. :)

youtu.be/MInvyB_CFkU

Ja és még egy. Ez az állásfoglalás még a 2010-es választások előtt született, amely nekem szintén nagyon szimpatikus megnyilatkozás volt.

"Több mint tíz éve állunk színpadon, és gondolkodunk következetesen ugyanúgy bizonyos dolgokról. Ez alatt a tíz év alatt pártok szűntek meg és újak születtek. Soha nem ezeknek a pártoknak a jelszavait hangoztattuk, sokkal inkább ők voltak, akik átvéve gondolatokat, használva idézeteket, kezdtek hasonló munkába, mint mi. A pártok azonban jönnek-mennek. (Kisgazdák, MIÉP, SZDSZ…) Az emberek meg maradnak. Kiábrándultan, csalódottan. Nem akarok „fideszországban” élni, és nem akarok „jobbikországban”, „mszpországban” sem. Az én hazám Magyarország, és a honfitársaim Magyar emberek. Határon innen és túl. Nem teszek különbséget!"

Ezt mondtam el a Fidesz-rendezvényen, és ezt mondtam el számtalan Jobbik-rendezvényen is. És ezt mondtam volna el az MSZP-rendezvényen is, ha hívnak.

Kb. ezeket volt még érdemes elmondani róluk.:)
atlatszo.hu/2012/11/12/kis-oligarchatarozo-simicska-lajos/

Metudhatjuk belőle, hogy a teleki Blanka Gimnáziumnak árnyasak a folyosói és fülledt a tornaterme.

Ja, Zsuzsi vitte ott a büfét....
@Habakuk999:
Én 20 perccel kezdés után estem be. Az utcán 5-7 IQ bajnok, 60 és a Cavinton közt, 2 rendőrnek ecsetelte, hogy "Dejja kommunizmus alatt, aaaa.... kommunisták, azok naggyon, de olyan kommunissták vóttak..."
Na ugorjunk.
A teremben kb. 80-90 ember volt, a 2 bejáratnál is álltak. 4 stáb forgatott.
Egy agyhalott később a kérdéseknél a vállalható és felelősségteljes politikussal kapcsolatban emlegette, hogy Bajnai is felelős, majd ez egyik néző arcába ordítva magyarázkodott a mikrofonnal, amikor beszóltak neki a nézők, hogy kb. 3 perc beszéd után feltehetné a kérdését is már... :)
Bajnai zsebre tette a csókát és normálisan, nem lekezelően elmagyarázta a gyengébb képességűnek az 1x1-et. A figura 1 másik hasonló képességűnek még okoskodott az ajtóban és libásozott, hajdúbétezett egy kicsit, majd elkullogott...
@Knósszosz: Én támogatnám a foci kiemelt szerepe miatt a fejlesztéseket, mert azért rohadt nagy élményt nyújt hétről hétre.
Mindig irigyeltem azt a néhány országot, ahol lehet meccsekre hordani a gyerekeket.

De ennek nincs köze a száz stadionhoz és nincs köze baltazár hobbijához.

ugyanakkor rendes - nem pénzlehúzó, hanem szakmai - utánpótlás nevelés, játékosfigyelő hálózatot fejlesztő klubok, szakmai munka, ehh lehetne sorolni.

Nem mellesleg, ez kurva nagy pénz.

pl a Bayern 68 000 * átlag 50€ csak jegy 340.000 ejro, gyakorlatilag hetente, annyi meccs van.

trikó, mez sál 40-től csillagos égig... reklámok, jogdíjak hajajj.

persze a németeknél, hollandoknál és néhány angolnál, belgánál...
@Fabius: De ugye ettől azért maga alá pisil majd fletóka is örömében??? :)

Bajnai 25 évre tervez

www.hir24.hu/belfold/2012/11/12/bajnai-25-evre-tervez/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ja, hogy te ekkora ember vagy, hogy fidesz rendezvényen szólalsz fel?
Akkor mindent értek! :DD
Bocsi, no comment! (Inkább...)
@Knósszosz: "Azt viszont nem, hogy mi az EU tagjaként, miért nem Brüsszellel akarunk együttműködni?"

Mert az Uniós tagsággal járnak bizonyos ... kötelezettségek, amik zavarják a kormányt. Ők azt várják el, hogy kereskedelem legyen, de azon kívül teljesen szabad kezet kapjanak, ami az EU-ban elképzelhetetlen.
@sortelen: Hogy te milyen rosszindulatú vagy! Az eszedbe se jut, hogy milyen hasznosak lesznek a kubatov listák, mikor felállítják a menetrendet, hogy senki se maradjon le?! Még ilyet:D
@Habakuk999:
Kb. 75% nyugdíjas, vagy közeli. A fiatalabbját szinte mind ismertem, a pláne, hogy azok nem cocik voltak, hanem volt jobbos, volt madöf szimpatizánsok inkább. Viszont a városban nálunk komolyan félnek, sok ember akkor sem jött volna oda, ha hírverés van, mert a városvezetés vérfidesznyik.
Semmi hírverés, vagy info nem volt a városban, én rengeteg helyen járok, helyi rádiót hallgatok, sehol nem volt semmi infó!
A cocik rendezték egyébként, akiktől meg kiütést kapok, a helyi elnöküktől pláne... :))
Az index.hu címlapról tudtam meg.
@Habakuk999:
Nincs véleménykülönbség köztünk:
"De ennek nincs köze a száz stadionhoz és nincs köze baltazár hobbijához."
Én erre akartam utalni.
A többivel is egyet tudok érteni.
Nem vagyok egy focista alkat, de az El Clásicó-t megnézném élőben!
Csányi baszhattya a vízióit, a főnökével együtt. Ha az ellopott MANYUP lóvét a focira fordítják, akkor sem lesz Levédiában olyan meccs, amire kimennék.
És ez brühühühü...
Ez persze az én véleményem, de meggyőzhető vagyok, ezért járok ide.
Modj egy érvet a magyar foci kapcsán, miért kell az össz dzsídipit rájuk áldoznunk?

Ne vedd piszkálásnak, kedvelem az írásaid.
Pusztán érdekel, miként közelíted meg ezt a nagyon fontos kérdést!
ennyi kéremszépen, itt van a PolPot:

Kibelezés, kényszervallatás, ügyészség - Polt Péter válaszolt

A legfőbb ügyészt a parlamentben egy szocialista képviselő kérdezte azzal a hírrel kapcsolatban, hogy a központi főügyészség elutasított egy panaszt. A főügyész-helyettes állítólag úgy indokolt: "a gyanúsított kibelezéssel történő fenyegetése a kényszervallatásnak még a gyanúját sem veti fel". <<<<<

hvg.hu/itthon/20121112_Kibelezes_kenyszervallatas_ugyeszseg__Pol
"Az új biztosítóknak kedvez viszont a fideszes Papcsák Ferenc módosítója, eszerint szerint az új biztosítókat az államnak is segíteni kell, mivel azok csak 8-10 év után válhatnak csak nyereségessé, ezért a már nagy díjtartalékokkal rendelkező régebbi biztosítók mellett jelentős hátránnyal indulnak. Szerinte feltétlenül indokolt az, hogy a biztosítók az indulásuk után csak kevesebb adót fizessenek."

Fabius, ez a zugló különleges hely lehet, ahol ilyen okos és gondoskodó emberek teremnek.

megszavazták a pekidzset a jó nénikéjükbe bele.

Mindent elkövetünk, hogy minél eredményesebb legyen, ígérem Matolcsy úr.
Már égek a vágytól, hogy mehessek atm-be pénzt felvenni, fizessen az a majom bank jó sok tranzakciós adót.
Ipáról nem is beszélve.
@Habakuk999: Akkor még van remény, hogy egy Bayern meccset egyszer meg tudok a helyszínen nézni.Bár a járulékos költségek egyelőre visszatartanak ettől az élménytől.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Már megint félreértettél. :) Viszont a lényeget tuti értetted. .)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Atyavilág! Ott tényleg jó lehetne lakni, ilyenkor elkap a kisebbségi érzet. Micsoda miliő!Most már nem is akarok mondjuk Pusztaottlakán házat venni...
@Habakuk999:
Tiszta véletlenül nem EGY BIZONYOS biztosító miatt megy ez?
Tuggyukkijé.
Amúgy ezért akkora bírságot kapunk az EU-tól, mint a ház, hisz a verseny korlátozása, állami szinten.
Végül is nem gond, mert úgyis mi fizetjük...
@Habakuk999: Bezony. Csak tudjuk megakadályozni, hogy Boli féltékenységében elássa.:D
De az szép látvány lenne. ;)
@Knósszosz: Igazi műértő, és zenebarát. Ránéz a zenész orrára és máris vágja.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ha már arra járt, jöhetett volna hozzánk is, Kapuvárra, felkavarni a Zállóvizet, mert az szintúgy kőfideszes, mint Móvár. Bár nálunk is az emberek cinkosok. Mer' némák.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mindezt idézőjel nélkül írtad le, tehát:
----------------------------------------------
Ezt mondtam el a Fidesz-rendezvényen, és ezt mondtam el számtalan Jobbik-rendezvényen is. És ezt mondtam volna el az MSZP-rendezvényen is, ha hívnak.

Kb. ezeket volt még érdemes elmondani róluk.:)
----------------------------------------------
Ezt írtad? Akkor mit értettem én ezen félre?
Nekem egyértelmű - te ilyen nagy ember vagy! :D
Mi, halandók, talán fel sem érünk hozzád!
Piktorral összejártok?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: érdekes garázdaságért és rongálásért egy olyan tüntetőt se itéltek el, akik felgyújtották Budapestet, vagy 2008-ban a budapesti Pride ürügyén majdnem a tüntetőket verték szét, majd a Hősök terét és a Városligetet kapták szét.

Na ja, ők nem a kinai elvtársakat sértették.
@ariel12:
Ajaj... :)))))))))))))))))))))
Ez nagyon, nagyon, nagyon, nagyon...
Tisztelt Bíróság, én nem is értem!!! ;D
@Habakuk999: Istenem, mind a kettő a szívem csücske, egyik jobb mint a másik, simán verik a Camp Nout, pedig az nálam templom, szentély, vallási zarándokhely...
@Knósszosz: Így nem költenék rá egy fabatkát sem.

De még emlékszem, milyen jó volt meccsekre járni gimnazista koromban, van ennek közösségformáló ereje.

S látom, milyen jó buli most is. Mennyire tudják magukat jól érezni, gyerek, nyugdíjas, férfi, nő, mindenki.

Milyen élmény az 13-14 éves gyerekeknek, amikor előmeccset játszanak a szuper kupa döntőn az Ajax pályán, s egy órával a meccs előtt 20-harmincezer ember örül a góljaiknak.:)))

S látod azt, amikor a meccs előtt fiesztázó Ajax közönség nem töri szét a stadiont a 0:3 után, hanem megtapsolja őket, ha nem is túl lelkesen.

Közösségformáló erő a foci. jót tesz az önbecsülésünknek, nagyon nagy élmény, és ettől az élménytől évtizedek óta el vagyunk zárva.

Végül is már a rómaiak is tudták, kenyér és cirkusz kell a népnek.
@P.mester:
A cocik szervezték, de én meg azoktól, a helyigórétól kapok frászt...
Na mindegy, így hogy elkéstem, legalább nem kellett smúzolnom a helyi coci vezetővel, mert imádnak ilyenkor barizni! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hmmm, és amikor beköltözés után kirakod a Barca zászlót a nappaliba...:DDDD
@Habakuk999:
Hmmmm, azok a ... szép régi gladiátorviadalok.
Ma is lenne ötletem, hogy kit engednék be az oroszlánok közé! :)
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Egér bárcás zászlót akar kirakni??? Az milyen? :D
@Knósszosz: "Miért nem Brüsszellel akarunk együttműködni?"
Azért, mert a nemzetállami mibenlétünket nem hagyja érvényesülni. Különösen most, hogy egyre inkább
kiterjeszteni kívánja ellenőrzési jogkörét és beleszólási jogát a tagállamokra.
Ezeket a szándékokat Orbán Viktor nem kívánja tolerálni, mert szemben megy az ország szuverenitásával. Ami a kelet felé nyitást jelenti, most fog kitárulni a horizont, különös tekintettel a kínai tárgyalásokra.Ugyanis a tárgyalások egyik témája a hazai gyógyvizek kínaiak általi használata a gyógyturizmus jegyében.Mint az okfejtésben kiderült, Kína évente 13.000-14.000 főt állami pénzen kezeltet ennek a fajta gyógyászatnak a keretében, és az 1 milliárd200milliós Kínának ez a jelentős betegszám valószínű kitörési pontot jelent egészségügyi ellátásánál. Na, mit szólsz ehhez a bizniszhez? Meg kell értened, nemcsak Brüsszel van a világon.
@Habakuk999: Erről jut eszembe, én ezer éve mondom, ennek az országnak az a legnagyobb tragédiája hogy nincs tisztességes focija. Ha lenne akkor a magyar Real-Barcán kipolgárháboruzná magát az ország virtuálisan, egy hétig fröcsögne előtte hogy habfehér vagy gáránátvöröskék, utána egy napig bírózás és elmennék dolgozni nyugodtan, gyereket nevelnénk és élnénk, élni hagynánk. Senki sem akarna politikai polgárháborút, mert az fontos, nem játék mint a foci...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A film se rossz, olyan mediterrán életérzéssess. Katherína szép, de a film zenéjét tolmácsoló Elena se semmi, a filmből vannak részletek a vidijóba, n:
www.youtube.com/watch?v=qSA2s8pWVJE
@Mariann19:
De szép is lesz, amikor a szottyadt kínai komcsi pártvezetők idejárnak majd kúráltatni a büdös csülkeiket...
A jobbik remélem helyesli mindezt! :D

Elképzelem, amint...
... hétvége a bükkfürdői El-Gurul 'de Turul Hétszínű Bögye szállóban. A tezsvéri jobbik és a kínai kommunista párt képviselői együtt áztatják a csülkeiket és vígadnak esténként, persze a dubai szifiliszes kishercigekkel együtt!

Istenem, de szép is lesz... ;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mint állatszerető polgár tiltakozom az oroszlánokkal való kegyetlen bánásmód ellen!
:P
@Habakuk999: Ha foci kellene a népnek, mint az angolnak, brazilnak, franciának, németnek, spanyolnak, akkor lenne színvonalas foci. Mert az igény megteremtené a csapatokat. De szemlátomást a magyarok szarnak a magyar focira, fotelből, kocsmában jó elnézni tv-n, de nem megy meccsre. Mert annyira már nem érdekli, hogy ezért pénzt is adjon. Akkor meg minek bele a sok pénz?!
@csizsikpizsik - pique takarodj!: igen, nekem sokszor van olyan érzésem a betóduló barbárok hozzászólásain gondolkodva, hogy inkább meccsre mennének, mert az egész mondókájuk csak a feszültségük kiengedéséről szól.
@Habakuk999:
Több oroszlánt is szívesen finanszíroznák, csak jól zárjuk be az ajtókat! :)
3 napig vigyáztam '88 augusztusában a jobb oldalt álló oroszlánra a parlament kapujában. Most már beengedném...
@Habakuk999: MI VAN?! Járai biztosítója döglődik, dobjuk meg zsével?! LOL. Ha egy jó fideszes most lép be a piacra, akkor rögtön támogassuk az új lófaszgyártó üzemet, mert az hátránnyal indul a régiekkel szemben, és 8-10 év a nyereségessé válás?!
Azt a jó édes anyjukat, ez benne van a pakliban, meg az is, hogy kell a francnak a cig és megy a levesbe.
@Habakuk999: biztonsági kerités nélkül? LOL. Csak azt a nagyon combos idomárt rekesszük el. Még a végén felkapja a cicákat és kiviszi onnan.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mekkora EU-s bünti jár a versenyhelyzet korlátozásáért?
Nem gond, majd összedobjuk! :(
Qrvaannyját mindegyik tolvaj népművészeti agyagedéynek!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ezzel vitatkoznék.
A hatvanas évek végétől folyamatosan kialakult egy teljesítmény nélküli, könnyű pénzszerzési lehetőséggel járó foci.

Ezt a focit szeretők be is "árazták", nem jártak meccsekre.

De ha halvány lehetőség felmerül jobb focira, egy egy jobb teljesítmény képes stadionokat megtölteni.

S aki meg tudja fizetni, nyugatra és délre jár meccsekre. Meglepődnél, ha látnád milyen sokan.

De nem stadiontól lesz több néző, Baselben gyönyörű stadion van, mégsem volt a kutya se kíváncsi a Videotonra.
Bezzeg a hazai bajnokiján megtelik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Így állunk?! Hé, neked nem Gabrielt kellene elásnod?! Vagy ilyesmi?
Méghogy összezárni engem olyan szörnyetegekkel.
Na jó, 6 hónapos korukig összezárhatsz velük sok kajával.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Már kommentelgetik... :)"

Beleolvastam, és egyszercsak tudatosult hatalmas hiányérzetem: na de hol vannak a trollok ERRŐL a blogról?
Mijeza diszkrimónáemóció??

Azonnal panaszt teszek a Trollügyi HIvatalnál ellátásügyi hiányosságok és trollhiány mesterséges előidézése ügyében!
@Mariann19:
Teljesen hülye vagyok gazdasági kérdésekhez, de ezt talán még én is értem.
Az azonban még nagy kérdőjel nekem, hogy ha mindent elloptak, akkor mi az apjuk faszából fognak nyugdíjat, közösségi közlekedést, egészségügyet fizetni?
Te, ha tovább gondolom a magam géniuszát a kérdésben, lehetek még Kusza Szem is?
Mivel ez a levéd szennyvízderítő, simán...
Imádlak Mariann!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Persze! Megsütnéd a kiscicákat, egy kis hagymával megtűzdelve, sok fűszerrel, egzotikusan?
NEEEEEEM!
@Habakuk999: A foci pont azért jó. Némi ügyességgel nagy zsét lehet összedekázgatni. Ők minél gyorsabban minél több zsét akarnak, mielőtt szétrugják, szétesik stb az összes izületüket, ízmukat.
Mi meg azt akarjuk látni, hogy tesznek némi effortot a labdakergetésbe és hozzák az elvárt eredményt.
De ez nem is lenne gond, hogy a politika békén hagyná az egész sportot. Mert így nem lesz jobb magyar foci, csak pénz tehetséget venni.:S
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Vannak ott. Itt nem tudom, beszarás és új kommunikációs irányvonal most van fogalmazás alatt!
SStefike is elanyátlanodott, a blogja is csak a megnemértettségét tükrözi... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A kaja nekik lenne. Én meg játszanék velük. Mikor kicsik annyira cukííííííííííík. Olyaaaan éééééédik.:D
Bünti?! Hát ahogy a Nothing Hill-ben mondják: James Bondnak senki sem diktál.:)
@Knósszosz:

"lehetek még Kusza Szem is?"

Juhuhujj!
Alaposan átgondoltad ezt az óhajt...? :o)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"új kommunikációs irányvonal most van fogalmazás alatt!"

Mondjuk a sovánka felhozatalból én speciel azt szűrtem le, hogy a direkt durvulást és Fidesz ajnárt már mellőzik, és olyan köntösben nyomakodnak, hogy "há' én nem v'ok Fideszes, de", "szerintem is mennyen Orbán, de", stb.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Vajon óránként hányan fogják otthagyni szeretett törpe ducénkat 2014-ben?"

Az egzakt méréshez precizitás szükséges.
Te túl nagy mértékegységet tettél meg alapnak. :o)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Kis perverz malac az, én mondom neked. Kuszaszem."

Nem engem köll győzködnöd. :o)
@Mariann19: Szerintem Orbán haszálja a szuverenitást, mint fogalmat, de alapvetően tojik rá. A nemzetállamiság neki hatalmi okokból kell. USE-szinten ugyanis Orbánnak olyan szinten kellene megmérkőzni a személyes befolyáért, mint Sarkozy és Merkel (csak a példa kedvééért), egy olyen népességgel a háta mögött, mely a nagy pofáját leszámítva kisebbség Európában. Ez utóbbi tény. akkor is, ha büszke vagyok Jedlik Ányosra, Moesz Gusztávra és sok más neves hazánk-fiára.
Orbán ilyen körülmények között egy Eu-parlamenti törpefrakció alfrakcióvezetője lenne csupán 19. senki.
Ezért nem viseli el az Eu-t, és ezért használj azt a retorikai fordulatot rendszeresen, hogy ki őt támadja, az az országot támadja (mint Hitler is). Mert enélkül a fordulat nélkül gyorsan kiderülne, hogy egy törpe. Nem a méretét tekintve, hanem emberként és szellemében.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kell ehhez egyfajta tehetség, nem?-:((
Arvanitáki csúcs, nem csak görög zenében van otthon, a latin világban is imádják. Rendszeresen jár spanyol nyelvterületre is koncertezni. A MÜPA – buli kurva jó volt, rengeteg görög fasz, meg egyéb zenekedvelő volt ott! Egy zsidótól ez azért nem rossz:
www.youtube.com/watch?v=6Aj2ah4H5dU
Brühühühühü
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Ezt most felül fogom vizsgálni, nem szeretnék kiesni a Varánuszról...-:)
@Knósszosz: Imádom a kozmopolita zenét! Azok a legjobbak, komolyan.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez a bükkfürdői viziód bennem is elindított csalfa képzeteket, és tudom, hogy a haza felderül. Tudod mi a jövő? Csere turizmus a vietnamiakkal, bár egyelőre mi utazunk Hanoiba, hogy ők majd mikor jöhetnek, azt majd államközi szerződésben kell rögzíteni.Tehát: Legutóbbi tárgyalásaink kapcsán tüzetesen körbejárva a témát, egy magyar srác ottani látogatásánál feltűnt, hogy igen élénk és olcsó az ottani éjszakai élet. Egy vietnami csaj egész éjszakai igénybevétele ital fogyasztással együtt átszámítva 230.- Ft.Sör olyan 450.-Ft, koktél 700-800.- Ft. Kb. olyanok a tarifák, mint nálunk a kültelki 749.sz. Italboltban.
Megfelelő reklám után dőlni fogunk Vietnamba az utazási irodák bezsebelik a bevételt, melyből lesz társasági adó,sok-sok ÁFA, mifene.
Az még ismeretlen, hogy a csereüdültetés hazai irányát hol határozzuk meg, mi megyünk.
Ne nyissunk egy utazási irodát mi itt közösen?
@Knósszosz:

"nem szeretnék kiesni a Varánuszról...-:)"

Az lenne a legkisebb problémád.
Mert mit kezdenél pölö a fejedben lévő kaotikus viszonyokkal??? :o)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Teccik?
Vagy csak mismásolsz?
Jóvanna, belefér egy kis piszkálódás, nem?
Majd lebasznak ezért, de puszi!
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Tizedmásodperc?
@Knósszosz: Teccik. Nem piszkálódom. Komolyan mondtam. Sose fogom megérteni, hogy jut el valaki a primitívség annak a fokára, hogy egy zenész vélt vagy valós vallása alapján ítéljen.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Az én hülyeségem az enyém!
Ezt nem adom senkinek!
Viszont érdekel, hogy miért is vagyok barom.
Ez most feljogosít arra, hogy politikus legyek?
Ha pozitív lesz a válasz, akkor sem fogok gyúrni rá.
Brühühühü
Én csak itt szeretnék hülyeségeket írni, a nagyok oldják meg. Azért fizetjük a tetveiket.
@Knósszosz: "Miből fognak nyugdíjat, eü. ellátást, közösségi közlekedést fizetni?"
Nem tudtad, hogy balta nagyhatalom leszünk? A tömegszerű termelés teret ad a jól szervezett munkamegosztásra, a termelékenység a tetőpontra hág, profitunk a maximumon. Ez az egyik forrás.
A másik lehet - mint írtam - az ázsiai gyógyturizmus.
Ez a kettő elég lesz a nyugdijakra és eü. ellátásra, sőt még a gyógyszerkasszát is visszapótoljuk.
A közösségi közlekedést felváltja az egyéni vágta, a kormányzati terveknél már megjelent a ló profil felvirágoztatásának a terve. Már veheted is a nyerget, mert jön a hiánygazdaság.
Bolinak már feldobtam az utazási irodanyitás ötletét, Te leszel a Kusza Szem. Bátran vállald el, majd segítek, ha elakadsz.
Teljesen feldobódtam kivirágzó jövőnk kilátásain.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csekkcica, kire gondútál?
Ajjaj, tán egy húron pöndülünk?
Pfff...
Ezt most nem fejtem tovább-:)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Lefekvés előtt szétröhögtetni az emberfiát? Milyen dolog ez? :-)
Tovább dübörög a NER.

A rendőrség vizsgálja a kajászói gazdák akcióját

index.hu/belfold/2012/11/12/a_rendorseg_vizsgalja_a_kajaszoi_gazdak_akciojat/
@Knósszosz:
Bocsbocs, nem udvarolási vót aszándék.
Mielőtt lebasznál.
Puszi!
@Knósszosz:

"Az én hülyeségem az enyém!
Ezt nem adom senkinek!"

Jóvanna, nem akarom elvenni! :o)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Fogadjunk, hogy a duce bukása után annyi belülről bomlasztó hős ellenálló lesz mint a világháború után a magyar partizánok. :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Vagy hogy bámulná a csajokat Bolival a ginger girls-ön?!:D"

Mé', az itten tiltott és közmegvetést von maga után...? :o)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Te aztán tudod, mitől dobódik fel az ember, bazmeg-:D:D
@Mariann19: Az oké, hogy 230 Ft az egész éjszakai mámor de utána a szifiliszes kezelés roppant kellemetlen, hosszadalmas és fájó lehet.
@GeoCracker: "Hogy ki őt támadja, az országot támadja."
Orbán Viktor ezzel a retorikájával nagyon is rendben van.
Emlékezzél a román Ponta diktatórikus húzásaira, melyre az eu. elég rendreutasítóan reagált.Emiatt kritika érte az eu-t, mivel Magyarországgal szembeni magatartása megengedő stílusú.
A magyarázat az volt, hogy Ponta nem a népakarat képviselője, nem a nép választottja, ezért önkényét személyében kell korlátozni.
Magyarországon Orbán Viktor a népakaratot testesíti meg 2/3-ad részben, így közbelépésük a nép ellen irányulna, megtagadná a demokráciát.Onnan nézvést én meg is értem az eu-t, ezeket a szabályokat be kell tartania még akkor is, ha a mögöttes részleteket ismeri is.
@ariel12: A hosszadalmas kezelés roppant kellemetlen, hosszadalmas és fájó lehet."
Hűha!Erre vigyázni kell, felvilágosító tanfolyamokat kell kötelezővé tenni a kiutazások előtt. Ugyanis a kezelés a TB terhére történne, roppant költségigényes is lehet, elvinné a tervezett profitunkat.
Jó, hogy szóltál!
@Mariann19:
5 guminál többet felhúzni meg már mûvészet, de biztonságos! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azon már kezdhetünk gondolkozni, hogy milyen társasági formát válasszunk. KFT, ZRT, vagy mindjárt tröszti szervezet telepített egységekkel?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Előkalkulációt kell készíteni, hogy mi a gazdaságos megoldás. A TB kezelés, vagy az óvszer, ez utóbbinál döntő kalkulációs tényező, hogy milyen tömegű lesz a felhasználás.A számítást éves szinten célszerű elvégezni.
@Mariann19:
Kis kezdô....
Naná, hogy pártként! Aki meg ugatni mer, azt hazaáruló libsibilsinak és az emúttnyóccév kegyeltjének bélegezzük.
viccelsz... nem kispályázunk...
Ezt a kommentet egy másik posztban olvastam:
balavanyposzt.blog.hu/2012/11/12/gyurcsany_kuncze_nem_es_nem?fullcommentlist=1#c18282220

vakablak · vakablak.blog.hu 2012.11.12. 21:39:08
Az Orbánból és a Fideszból kiábrándult ex-orbánisták és ex-fidesznyikek nincsenek abban a helyzetben, hogy feltételeket szabjanak. Először is, nekik köszönhetjük ezt a végtelen szarhegyet, amit idevarázsoltak nekünk, dacára minden intő szónak.

Az Orbánból való teljes kiábrándulás egyenes ági következménye, hogy az illető Orbánt le akarja váltani, mert rájött, hogy ez így nagyon nem jó. A korábban Orbánra adott szavazat viszont a felelősség megkerülhetetlen kérdését veti fel.

Nos tehát: pont azok diktáljanak-e, akik miatt most teljes összefogás kell, hogy Mo.-ot megmentsük a gazdasági, politikai és társadalmi összeomlástól, amit az általuk hatalomra segített rendszer perspektivikusan okozna, ha tudna?

A dolog pont fordítva áll. A baloldaliaktól, liberálisoktól, valamint az elárvult, képviselet nélküli konzervatívoktól (kik közül nincs és nem is volt egyetlen egy sem soha Orbán mellett vagy mögött) már nincs mit elvenni, e csoportnak a helyzetén nem lehet lényegesen rontani. Ez az embercsoport az orbáni rendszer befejezésére fog kísérletet tenni. A kiábrándult orbánisták pedig eldönthetik, hogy csatlakozni akarnak-e ehhez a mozgalomhoz, vagy nem. Ha úgy érzik, hogy nekik Orbán mégiscsak jobb, akkor szavazzanak ők továbbra is Orbánra.

Ha viszont ők is úgy érzik, ahogy sokan mondták már 2010 előtt is, hogy Orbán a létező legrosszabb választás, akkor ne gondolják, hogy ők itt még feltételeket is szabhatnak, hogy az ő saját szarukat a többieknek miként lesz szabad elpucolniuk az útból. Gyurcsány, Kuncze, bárki más — pofát súlyba, ex-orbánisták. Eszitek, nem eszitek, ez van.

Ha ez nem tetszik, akkor legyen csak továbbra is Orbán, szavazzatok rá, aztán pillantsunk le együtt a mélybe, ahova hamarosan zuhanni fogunk. Mint mondtam, az orbáni mutyin kívül esőktől társadalmi értelemben már nincs mit elvenni, megszűnt minden zsarolási potenciál."
@Mariann19:
Bakker... hülyülök.
Hisz van egyházunk, az meg lehet adómentes is.
UTAZZON A PAX CHT EGYHÁZZAL!
Csak a megfelelô helyen kell lobbizni és a Közgép simán elintézné...
Na (ég a seggem a kádban) erre varrj gombot! Pancsizok tovább, oszt jövök. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Kis kezdő" Igazad van, vissza megyek vezér menedzseri megálmodott státuszomból Kusza Szemnek. Ahhoz nem kell annyi ész. Bár ezt az állást már felajánlottam Knósszosznak.
Igaz, ha párt leszünk, oda nem kell Kusza.
Majd néha megbízási szerződést kötünk valami párt pénztárnokkal.
@Mariann19: PEdig Merkel is szereti a focit. Be szokott járni az öltözőkbe is.
Figyelem, last minute!

Aki élni akar a lehetőséggel, hogy Dr. Papcsák Ferencnek kedveskedjen valamilyen személyes izenettel, most még megteheti az FB oldalán:

www.facebook.com/profile.php?id=1814226697

Ugyanis eddig nem törölte az oldalát.

Megint az a fránya média...
Mint a vízfolyás, úgy hazudnak!
Mármint a média természetesen... :o)
@Mariann19: Az, hogy az EU mit csinál vagy mit nem csinál az sok szempontból indifferens. Ld. a délszláv háborút, amikor a kéksapisok lábhoz tett fegyverrel tűrték a népirtást.
Orbán befele is ezzel a szöveggel lép fel, miközben itt bennt az embereknek tudni kéne, hogy mi van. Ha nem tudják meg is érdemlik.
Obersovszkyfikuszkukisz hangneme: www.pestmegyei-hirhatar.hu/hir/kiestek-a-zsivanyok-a-rokkant-ellatasbol

"Tisztelt Magyar Honfitársaink!

Új jelzővel („zsiványok”) illették a korhatár alatti rokkantakat, illetve azok egy részét.
Itt és most mondjuk ki azt, hogy álljon meg a menet! Legyen ebből elég!
Eljött a pillanat, amikor minden jóérzésű magyar Honfitársukhoz szólni kell!
Itt az idő! Most, vagy soha! Mert később, már késő lesz!

Szólni kell, hogy legyen most már elég az alábbiak miatt:

Nem mehetünk el szó nélkül amellett, ami ma hazánkban a korhatár alatti rokkantak elleni üldözés és a cinizmus szintjén zajlik! Ezt minden ember, csak akkor értené meg igazán, hogy mi is folyik itt valójában, ha ő maga is érintetté válna. Sose legyen része benne senkinek!

Nekünk még annyit sem ígért a magyar kormány, mint Wintson Churchill angol miniszterelnök a saját népének az 1940. május 13-i parlamenti beszédében:
„Nem ígérhetek mást, csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket”!

Számunkra, még ilyen áron sincs megmenekülés? Nincs! Számunkra, még ennél is rosszabb a helyzet! A korhatár alatti rokkantaknak éhezést és fagyhalált szánnak a törvényhozók és a végrehajtók? Előbb, vagy utóbb hajléktalanként kell élni majd az öngondoskodó végnapjaikat? Kisemmizik, megalázzák és alapvető emberi jogaikban korlátozzák őket? Becsületes ország-építőként, átlag 30 évnyi munka és progresszív járulékfizetéssel, átlag 50 évesen a munkában megrokkantan, de az öregségi nyugdíjkorhatár meg sem élve, mire számíthatnak ők? Segélyre, vagy még arra sem? Fél kézzel, fél lábbal, félholtan, halálos betegen is? Milyen törvénykezés ez? Hogyan tudnak nyugodtan szunyókálni a döntéshozók és a végrehajtók, amikor itt embertelenség zajlik? Milyen értékrendet képvisel ez a keresztényi hitvallást hirdető kormány?

Az elmúlt hónapokban, volt itt adok-kapok a kormány és az ellenzék részéről is rokkantügyben. A kormány állítása szerint lesz munkahely bőven, mert az érintettek 60 ezer rehabilitációs kártyát váltottak ki. Kártya az van, de munka, az nincs! Olyan ez így, mintha egy üres bankkártyát nyomnának a korhatár alatti rokkant kezébe. Nincs rajta pénz, mert az EU pályázati támogatással beígért új foglalkoztatási program még csak jövőre indul. Beszélni viszont folyékonyan szoktak róla, mintha már történt is volna valami? A csapból is a „számháború” folyik, ha a korhatár alatti rokkantak létszámáról esik szó. Senki sem érti, miért nem az ONYF hivatalos statisztikai létszámát használja a kormány a volt rokkantsági nyugdíjasok létszámát illetően? A rokkantsági nyugdíjjogfosztást megemlítve, csak 305.323 fő érintettről lehet beszélni, nem pedig hol 650 ezerről, hol 960 ezer főről, ahogy éppen a kormány-kommunikáció kedve tartja. A korhatár alatti „volt”rokkantnyugdíjasoknak a munkaképes lakossághoz viszonyított 5%-os aránya semmivel sem magasabb, mint az EU-ban és a környező országokban. A kormány ebben is ferdít és kozmetikáz azzal, hogy az 62 év feletti rokkantakat is beszámítja a létszámba, holott azok, munkára már nem kötelezhetők. Az EU tagállamok közül egyedül nálunk történt meg a korhatár alatti rokkantak nyugdíjjogfosztása, ami a XXI. századi Európa törvénykezési szégyene!

Megengedhetetlen és tűrhetetlen volt a MTV M1-en 2012.11. 09-én, a Ma reggel: „Rokkantak munka nélkül”? című adásában elhangzott, „zsivány” szóhasználat a rokkantakkal szemben. A kormány-kommunikáció és a kormány közeli média, olyan elfogadhatatlan szóhasználatokkal, alaptalan stigmázással illeti a becsületes rokkantakat, hogy azok ellen tiltakozunk! Elég volt a csalózásból, a zsiványozásból és a jelzők kifogyhatatlan tárházából, amivel folyamatosan a korhatár alatti rokkantakat illetik! Melyik társadalmi réteggel mernék ezt megcsinálni rajtuk kívül? Morális szégyene ez a kormány-kommunikációnak és a kormány közeli médiának is.

A 2012. 01. 01-től hatályos rokkant-törvénnyel a segélyes pénzbeli ellátásokból éhezésre és fagyhalálra ítélnek minket? Érezzük magunkat úgy, mint egy drótkerítés nélküli koncentrációs táborban, otthont vesztetten? Lehet bennünket alázni, gyalázni egy élet munkája után megrokkantan - hová lett a humánum és a tisztelet? A halálos ítélet után, az utolsó szó jogán mit mondhatnánk még? A vétlen, korhatár alatti rokkantak, senkinek nem nyújthatnak be még kegyelmi kérvényt sem, ráadásul egész ország szótlanul végig nézi, hogyan pusztulnak el? Ez a lesüllyedt erkölcsi norma szégyen az egész országra nézve!

Kérjük a kormányt vonják vissza a 2011. évi CXCI. törvényt és a hozzákapcsolódó embertelen új komplex minősítő rendszert, addíg amíg nem késő!

Magyarország, 2012.11.10.

MSZF
„Összefogás a korhatár alatti rokkantak emberi jogaiért”
csoport "

Remélem, ő mihamarabb rászorul majd az ellátásra. Agyilag mindenképp ott van az első sorokban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te is milyen vagy! Itt a nagy ötlet, hogy hogyan változtatjuk meg silány kis életünket, erre elmész áztatni.Azért megvárlak.
@a szív fészkei: "Merkel is szereti a focit. Be szokott járni az öltözőkbe is."
Ő is úgy lehet ezzel, mint én a karcsú, szerb trombitás fiúkkal, csak én nem jutok be az öltözőjükbe.
@Mariann19: Igen, ha szponzorálnád őket, szerintem nem rugdosnának ki. Vagy ha megismernének, biztos ingyen sem...
@GeoCracker: Orbán a szuverenitás és a nemzetállam eszméjével él befelé.Ez a retorika a saját hiveinek, az elkötelezetteknek szól. Ez egy jól kiválasztott módszer, mert az érzelmekre hat, a hazaszeretet az emberek sajátja, tehát az elkötelezettséget még inkább erősíti.
Az Eu szerepét nem találom indifferensnek. Lásd a Ponta jogállamiságot sértő magatartásának kritikáját, vagy Berlusconi menesztését, az Eu által kiválasztott Monti kinevezését ugyanide, de a görög miniszterelnököt is az Eu cserélte le.Van lehetősége és hatásköre a közbelépésre, ha azt indokoltnak látja. Inkább az a kérdés, hogy időben felismeri-e azt, hogy mikor aktivizálja magát.
@Mariann19:
na, üdén, frissen.
Mingyá aluka, mert reggel féhatkor irány Büdipest.
Szóval egyházi utazási iroda. Most volt, hogy kaotikusék igazolás nélkül kiosztottak 89 millió forintot magánszemélyeknek.
Isten bizony, el is hiszem! :)
Komolyan!
@a szív fészkei: Szponzorálnám én őket ezerrel, tőkebefektetést is végrehajtanék, ha lenne még tűpénzem. Már minden titkos tartalékomat feléltük, pedig a felélést egyes szám első személyben terveztem.
Így marad nekem a jou tube-on a be nem teljesült mi is?
@Knósszosz: Na itt van egy francia, akin aztán tényleg rajta van a székesegyház orrilag, fülileg :-DDD www.youtube.com/watch?v=Ij0qjrwjnYs Meg ne mutasd a volt haverodnak! Ez a kedvenc számom tőle.

Ő énekelte-írta lánykorom legnagyobb gyerekcsináló számát a feleségével, a Je t`aime-et. Meg egy csomó sanzont is szerzett, az első euróvíziós dalfesztiválos legnagyobb slágert, a Viaszbabát is. Félelmetes szexepilje van, csak már rég halott sajna, halálba bagózta magát. A felesége Jane Birkin.

Szóval mindenhová beteszik a lábukat, orrukat, ja. Itthon még azt is zsidók írták, hogy Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország www.youtube.com/watch?v=aVsY61eSwqI - ma is játssza a népnemzeti Kárpátia ugyebár. Jutalmul meghalhatott a szövegíró Bruckban, a koncentrációs táborban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Miért nem voltál ott, mikor osztották? Most lenne irodanyitásra. Telefon, fax, nyomtatvány, az mind pénzbe fog kerülni.
Majd megbeszéljük, aludj jól Bolikám, álmodjál Vietnamról!
@GeoCracker: DE ha a baromállat nem békaként fújná fel magát az ökör nagyságára áhítozva - ismerjük a mese végét - akkor befektetne ezerrel a tanulásba-tanításba, mint a finnek, és mi lehetnénk az AGY. Nem amortizálná ezt a mindenhol elismert értéket. De azt teszi.
@Mariann19:
Vigyázni kell ott is a lányokkal, hogy lányok-e? :)
A kutyasültet meg nem akarom! :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
a tréfa, David Fromm írt egy könyvet, a címe: Miért bukott meg Romney, és azon az éjszakán adták ki már készre nyomtatva, amelyiken tényleg megbukott...most váteszként faggatják honan tudta

nem kellene megkérni David Fromm-ot hogy írjon a törpéről is valami szépet

brühühühühühü
@Mariann19: Hallgatod őket és nézed. Tűpénz... Már tiszta móriczi helyzet van néha, bogarásszuk a zsebeinkben az aprópénzt, hátha: talált is ma a férjem egyik dzsekijében 630 forintot! :-DD
@rodeo36: Írt egyet Obamáról is für alle fälle?
@rodeo36:
Lehet, hogy 2 könyvet írt, a nevet kicserélve...
Az, aminek az a címe, hogy "Piktorunk Buktája” jobban érdekel.
@rodeo36: Hali Rodeo! Ez a hamisíthatatlan olasz feeling hogy tetszik??? :)

youtu.be/LmJPQaktTis
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azt mondta Bajnai, az is zavarta a - BM szerint nem létező - tömegen túl akkor 23-án, hogy a hangosítás miatt visszahallotta folyton magát.

Na jó utat BP-re, te is jössz büdisíteni ugye.... :-DD Hogy jól le lehessen szólni. De ez az én szülőfalum, ne bántsd, elég nekünk ez az disznóólban volt a gyerekszobám Viktor!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"hogy a lányok lányok-e".
Hajtsál végre egy alapos nem egészen orvosi kivizsgálást.
Kutyát nem kell enned, repzajzon naponta küldünk Neked Norbi menűt, hogy karcsú maradjál. A profitból fussa ...
@a szív fészkei: "Talált a férjem mai is a dzsekijében 630.-Ft-ot.
Mázlisták! Én meg négykézláb kutatok a hét krajcárom után.
@Knósszosz: NA, most mgvilágosodtam a TV Paprikától. A fiam bambulta és hallom ám, hogy mondja a műsorban faszi - angol séf - hogy mecsoda pazarlás kidobni a lerágott csontokat, mikor abból másnap fincsi levest lehet főzni! Szóval van előttem perspektíva.

Na, ha ez ott sem szégyen, akkor???? Hajrá!
@Mariann19: Hát van, amikor én is. Egyszer - még 96-ban - akkor is roppant szar helyzetben - épp nem volt melója a férjemnek - rendezgettem a lányom szekrényét és megakadt a kezem valami papírban. Hát egy szép combos összeg volt - valószínűleg magam elől dugtam el boldogabb időkben. Azt a műszőrmét, amit akkor vettem belőle, máig hordom. ;-D Azóta mindig reménykedek ilyenben, de csak kunát találtam, hogy honnan, fogalmam sincs, hét éve nem voltunk ott. Váltják még azt? És hogy?
@Mariann19: Az EU-nak lehet, hogy van hatásköre, és lehetősége, de nem ovetlenül tesz bármit is. Mo. jelenleg recesszióban van. Következésként nagyon olcsó munkaerőtartalék. Olyan ország, ahonnan nagyon jó minőségben lehet olcsó embereket importálni. Ráadásul szervilizmusban kellően puhítva. A munkaerőpiacuk tekintetében kész főnyeremények vagyunk (sztrájktörőnek is akár). Orbán oktatáspolitikája ennek játszikalá jelenleg.
Nálunk nincs Euro, tehát a saját pénzügyi stabilitásuk tekintetében semmit nem számít a magyar gadaság. Viszont bedölés esetén gyakorlatilag bagórt felvásárolható. Ehhez jelenleg Orbán hatalmas segítséget nyújt az erre áhitozóknak.
Egyetlen esetben lépnének tehát közbe. Polgárháború esetén. Változó hatékonysággal.

@a szív fészkei: Az oktatáspolitikába vagy nagykoala lesz, vagy beledöglik. A finnek gyakorlatilag konszenzusra jutottak. Nem lehet 3-4 évenkénti átszervezéssel 20 éves közkulturális programot lefolytatni. Ehhez a pénz belapátolása a rendszerbe szükséges, de nem elégséges feltétel. Szükséges lenne, mert alapja lenne pl. a tudás presztizsének ehlyerállításához. De ez is nemzedéknyi feladat lehetne. Utána a tanári kar 20%-át el kéne zavarni még a kerületből is, ahol suli van. Ám ameddig maradványelvű a pedagógusképzés, addig az utánpótlás is olyan, amilyen. S ameddig a felsőoktatás kontraproduktív, addig marad a pedagógusképzés olyan, amilyen.
A finn csodához tehát meg kéne emelni a pénzeket, de el kellene zavarni a tanarak közel 40%-át (tanárképzéstől akadémikusig). Ehhez is politikai akarategység kellene. No meg olyan szakik, akik jelenleg inkább a pályán vagy országon kívül vannak. (piszok szerénytelen alak vagyok, és magam is ide sorolom egy szatyornyi diplomával :-) )
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egyrészt enm esznek kutyát (mondjuk a háború alatt biztos ettek, de olyan körülmények között Te is bármit), másrészt a ladyboyok nem arrafele szokta előfordulni, hanem kicsit másfele.
@a szív fészkei:
Puff, kész vagyok.
Anya, Te aztán tudod mitől megyek tönkre.
Jane Birkin nekem olyan, mint Sophie Marceau.
Megdöglök értük.
Birkin idol, a haverjaim is imádták!! Aztán ott volt Sophie is, akinek a képét a bérletünk hátulján mutogattuk egymásnak, amit a Pajtás újságból vágtunk ki.
Tudod Te, hogy az én korosztályom totál szerelmes volt belé?
Az első „Házibuli” film után, hetekig betegek voltunk kamaszként. De komolyan!
A párizsi diáklány már későbbi alkotás, de nekem az is nagyon tetszett. Vincent Lindon volt a partnere abban a filmben, aranyos volt az is.
Majd ötvenesen mindjárt elérzékenyülök, picsába..
@a szív fészkei:
Ezt a séfet nem Kusza Szem pénzeli?
Csak kérdezem hülyeként...
@Knósszosz: Kimerítően válaszoltam 22.12 h-kor kelt kommentemben, nem is válaszoltál. Pedig kinevezésed már megtörtént Kusza Szemmé. Új státuszod alapítását a Boli és köztem lévő kommentekből ismerheted meg.Gratula a kinevezésedhez!
@GeoCracker: Igaz, nem magyarkodó, hanem az amerikai métely.....
@a szív fészkei: Ilyen élményben volt részem. A rendszerváltás után egyszerre volt több állásom is, javadalmazásaim egy részét a gardrob felső részébe raktam lazán. Midőn a rendszerváltás megmutatta zordabb arcát, elkezdtem én is egy kis maradék után kutatni. Kétszer találtam elcsúszott tízezrest, pedig akkor jó pénz volt. Ma már nálam az ilyen meglepetés kizárt, mindent elverek, ami a kezembe kerül.Már írtam, egyébként is van bohém beütésem apukám után.
Nem kóserság-babaság ott sem náculni? hvg.hu/vilag/20121112_lengyelorszag_szelsojobboldal_tuntetes

[..]"Szétverték a hotelt a magyarok

Az MTI-vel ellentétben, miszerint „szombaton állítólagos rongálás gyanújával több személyt kihallgattak”, a lengyel Gazeta így fogalmaz: „magyar nacionalisták megsemmisítettek egy hotelt a belvárosban”. A lengyel szervezők mintegy ezer Jobbik-szimpatizánst vártak a függetlenségi menetre, de az újság magyarok egy másik csoportjáról is tudott, akik már korábban Varsóban tartózkodtak. Ez a korábbi csoport maradt még ott egy éjszakát péntekről szombatra, hatalmas partit rendeztek, amely során kisebb károk is keletkeztek. A hotel alkalmazottai ezután hívták ki a rendőröket, mivel a magyarok elhagyták a szállást, de az okozott károkat már nem ismerték el. A felvonulás szervezői a magyar vendégek lefogását illegális lépésnek és zaklatásnak minősítették, a lengyel hatóságok szerint csupán rutinellenőrzésről volt szó." A magyarok nyilaitól/barmaitól ments uram minket???
@GeoCracker:Azt hiszem, két éve volt, amikor Merkel asszony szólt a népéhez, mivel választói kezdték sokallani az adóikból teljesített nettó kifizetéseket. Akkor elmondta a lakosságnak, hogy az ország milyen előnyökhöz jutott az Eu által. Elsősorban a piacok megszerzését említette, a befektetői tőkéik hasznosulásáról, a terjeszkedés lehetőségeiről beszélt.Érvei hatásosnak bizonyultak, egyben helyesen járt el, mert őszintén beszélt előnyös helyzetükről, mely végül elégséges volt népe csitítására.
A foglalkoztatottság is bizonyára előnyös képet mutat a külföldi munkavállalókkal, de ebben a kérdésben nem vagyok tájékozott.
@Mariann19: Bohém vagy? Ez tetszik!!! Én meg boltfüggő, de kezelem már. (meg a bolt is óccó) Most épp a leszokásos hónapot élem. ;-DDD Olyakor be sem megyek nagyon, csak elhúzok mellette feszesen. Még három hétig kell kibírnom. Pedig hó végén hatszázból már két-három jó cucc vehető az egyik turiban.
@Knósszosz: Hali Knóssz. Ezt az állatot láttad már?? :)

youtu.be/dxlh9Le_ckQ
@Knósszosz: Vincent Lindon nyami volt régen. Mondjam-e ,hogy lengyel zsidó bevándorló volt a nagypapája, a gyémántkereskedő ;-DDDD? Majdnem elvette Caroline monacoi hercegnőt Vincent harminc valahány éve. Na akkoriban volt a pasi igazán kellemes látvány, mostanra kicsit nagyon rozi lett sajna. Ahogy Redford is - aprófát pisiltem tőle sokáig, most meg borzasztó. Mit csinálnak ezek magukkal??? Ennyi pénzből?

Én is szeretem Birkint, még a Nagyításban tűnt fel,mint hülye tinilányka. Aztán most róla van elnevezve a világ legdrágább táskája - remélem Cecilünknek is van belőle - annyit kell az igazira várni vagyonokért, mint nekünk anno a Ladára. Marceau meg szép nagyon még mindig, bírtam, valami kis hülye Belmondó-filmben - Húsvéti ünnepek vagy mifene - láttam nemrég, ötvenedszer ismételték. De Belmondót is szeretem.

Ugye, hogy ugye, a barnák is bírnak jól kinézni, nem csak mindig a Charlizka a csúcs?
@GeoCracker: Kösz, jólesett. A zenekar nevére már nem emlékeztem, de a számuk jó! Elgondolom, a dobos csaj - ha még él - közelít a nyolcvanhoz...
Meg a közönségük is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ragyogsz, de ez lehetetlen egy könyv esetén nem újságcikk egy vastag könyv és már magyarázza

a piktor bukása és halála engem is jobban érdekel

brühühühühü
Némi GDP-lapátolás után most értem csak haza, így nem volt időm (na jó, bevallom: kedvem se annyira) elolvasni minden hsz-t.

Viszont: ez volt már?

onlinemarketing.blog.hu/2012/11/12/betiltott_beszelgetesek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_13&utm_campaign=index

Nagggyon jóóó. Akkora saller, hogy a kokit már a zinternet adja.
@a szív fészkei:
"az illusztrációhoz: megette a fene, ha egy futballpályán már akkora a fű, hogy azt kaszálni kell!
és az a kaszafogás!
felülről markolja a végét a lakkcipós parasztja, így hogy a 3,14csába fog ívet húzni, amivel kiemeli annak végén a pengehegyét, nehogy a földbe szaladjon?"

még parasztnak sem jó

brühühühü

a paraszt az munkálkodik és létrehoz sok hasznos dolgot ezzel a tetűvel ellentétben
@De hol van Columbo felesége?: a poszt gyenge, de a téma kemény. Retkes kurva anyját már ennek a tehetségtelen, bokalefosó, hatalommániás kibaszott bagázsnak, a végén elérik, hogy visszaregeljek FB-re, mert ezt egyre kevésbé lehet szó nélkül hagyni...
Először "kisajátítottak" pár szót. A kokárdát. Ünnepnapokat. Szimbólumokat, jelszavakat. Aztán a gazdaságot, a döntési jogot, az ilyen-olyan szabadságok értelmezését, most meg már a netet is???
Emberek! MIT ADUNK MÉG ODA NEKIK????
@Légifarkas:

Szerintem pedig a poszt alapgondolata kiváló, s az, hogy fércelőtűvel lett a téma kifejtve, ezen mit sem változtat.

Egyébként pedig, kezdem azt gondolni, hogy Orbán Viktor és a Fidesz legnagyobb ellenfele saját maguk, elintézik ők maguknak, hogy bukjanak.

Túl sokat és túl mohón akar a Fidesz, asszem.
@De hol van Columbo felesége?: az alapgondolatot épp, hogy nem vitattam, csak a kidolgozást. Ja, és arról beszélek, amit linkeltél.

Egyébként, azt hiszem (vagy inkább attól tartok), tévedsz. Tévedtek, mind, akik azt hiszitek, hogy egyre jobban fortyognak az indulatok az emberekben. Persze, páran mérgesek, de a mai napig semmi komoly, huszadszorra is a megalkuvást, kiegyezést kajtatja mindenki. Vagy elmegy.
És ha mégis buknának... a nép marad. Úgy meg szart se fog érni az egész, messiástól messiásig csapódva nem lehet jövőt építeni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
én Aiskhülos-t bíznám meg a zalcsúti végnapjai -nak megírásával...már el is kezdheti

onlinemarketing.blog.hu/2012/11/12/betiltott_beszelgetesek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_13&utm_campaign=index
ha ez megtörvényesedik? Levédiában? akkor

brühühühühühü
Tudom miről beszélsz és tudom, hogy a témát keménynek tartottad - joggal.
Csak ezt írtam: az alapgondolat kíváló, s ezen nem ront a gyengébb kidolgozás sem.
No mindegy, mindez mellékes, valóban.

Másrészt ezt is írtam:
a fidesz önmaga ellensége.
Azaz egy szóval nem írtam, azt, hogy egyre jobban fortyognak az indulatok az emberekben (legalábbis a kritikus határig még nem, ebben igazat is adok). Pedig ezt is írhattam volna, mert korábban ősfideszes ismerőseimnél kezd teljesen elszakadni a cérna.
Másfél éves, "inkább hallgat" hozzáállásuk egyre inkább kezd dühbe és csalódottságba fordulni. 2014-ig van még két év, s ha a fidesz továbbra is ezt műveli (ennyire pökheniden gondolja azt, hogy választsi szisztémából eredő 2/3-a mindenre felogosítja, hogy mindenre ráteheti a kezét), akkor egyre többen fognak nekik hátat fordítani...
Van valami, amit nem tud leváltani, a végtelenségig megvezetni, becsapni: népfelségnek hívják ezt a valamit.
@rodeo36: Ionesco jobban illenék hozzá.
@De hol van Columbo felesége?: és a népfelséget vajon nem lehet tovább megvezetni, másféleképp, de mégis megvezetni? Népfelség-e az, hogy kiáll valaki elénk, és azt mondja: vagy beállsz mögém, vagy ne számíts semmire? Népfelség az, ami úgy kezdődik, hogy (megint csak) alárendeljük valaki akaratának? Szerintem ez csak néptöbbség. Legföljebb.
Lehet, rosszul látom, de szerintem tévúton járunk. Túl régóta megyünk, és már túlságosan is bementünk a csalánosba, vissza kéne fordulni, de minden irányból csíp, gyerünk hát tovább, örökké nem tarthat a csalános, mondaná erre egy barátságos LMP-s. De szerintem körbe-körbe mászkálunk, a letaposott csalán kinő, mire visszaérünk, nincs megállás, amarra mintha ritkulna, valakinél még zseblámpa is akad néha, aztán újabb csípős forduló, rund um die Uhr, ezt meg a művelt szingalézek szokták mondogatni.

Ha az a bizonyos népfelség el tudja azt érni, hogy a főbb játékszabályokat saját maga határozza meg, és Bajnaiéknak azt muszáj legyen betartaniuk, akkor elhiszem, létezhet. Enélkül marad a végtelenített csalánmezőn lassan keringő nyáj.
A NEMZETI EGYÜTTSZŰKÖLÉS RENDSZERE!

Bekaphassák az elvtársak.

"Elég átlapozni a Zuglói lapokat, látni az újság kézzel vezénylését, ha kell a főszerkesztő lecserélését, az ellenzéki (és kormánypárti) képviselők kitiltását a lapból, a hírek rendszeres meghamisítását, a lakosság tudatos félretájékoztatását, az online közvetítések hátráltatását. Az országos médiában a kellemetlen tényeket vagy véleményt megfogalmazó újságok, tévék, rádiók rendszeres feljelentését. Érdemes még elolvasni dr. Papcsák Ferenc parlamenti képviselőként a választási törvényhez az általános vita után beterjesztett hetven érdemi módosítását, és ha mindezt összeadjuk tisztán kirajzolódik a profil, hogy képzeli a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kemény ökle, Kedves Vezetőnk a demokráciát, a véleménynyilvánítás szabadságát a valóságban.Elég átlapozni a Zuglói lapokat, látni az újság kézzel vezénylését, ha kell a főszerkesztő lecserélését, az ellenzéki (és kormánypárti) képviselők kitiltását a lapból, a hírek rendszeres meghamisítását, a lakosság tudatos félretájékoztatását, az online közvetítések hátráltatását. Az országos médiában a kellemetlen tényeket vagy véleményt megfogalmazó újságok, tévék, rádiók rendszeres feljelentését. Érdemes még elolvasni dr. Papcsák Ferenc parlamenti képviselőként a választási törvényhez az általános vita után beterjesztett hetven érdemi módosítását, és ha mindezt összeadjuk tisztán kirajzolódik a profil, hogy képzeli a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kemény ökle, Kedves Vezetőnk a demokráciát, a véleménynyilvánítás szabadságát a valóságban."

varnailaszlo.blog.hu/2012/11/12/a_nemzeti_egyuttmukodes_okle?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_13&utm_campaign=index
@Dr. simonmondja.: sőőőt minél feleslegesebb anál job...

mert ojat a normális embör nem vösz, íyg nem tuggya mennyit loptak...

a számla a lényeg... minél nagyobb számmal és sook nullával...
a stadion vagy a belép tető az csak SZÁMLA MELLÉKLET ! lexarva
@a szív fészkei: "Bohém vagy? Ez tetszik."
Még nem mondtam Neked?Apámtól örököltem ezt a tulajdonságot, Ő sokoldalú volt, gyönyörűen úszott, hegedült, olvasott, imádta a sportot, gáláns, nagyvonalú és laza ember volt.Egyedüli gyereke voltam, erre tanított mindíg.6 éves koromtól sportversenyekre hurcolt, kottát tanított , szóval sok érdekes dolgot ismertetett meg, ez lett belőlem. Más. Nem fogod elhinni, milyen országban élünk. A fiam szülinapjára váltani akartam a betétkönyvet a bankomnál. Előadtam a kérésemet, hogy a nevére, de meglepetésként kérem. Ezt nem lehet.Akkor az én nevemre kérem. Miután itt van a betétszámlám, kettő nem lehet, irassam a saját betétemhez. Egy ajándékot?Hogyan adom át? Azt mondom, hogy ne örülj, nem mind a tiéd, vagy mi lesz?Azt mondja az ügyintéző, hogy legjobb, ha otthon borítékba teszem, mert náluk negyedévenként lejön a betét utáni kezelési költség, kivétkor a tranzi adó, mifene, jobban teszem, ha készpénzben adom át a pénzt. Ezek után szépen haza kullogtam. Mit szólsz ehhez?
@rodeo36: Á, ez egy tinglitangli hülye bohózat,kerényisita módra A görög hősök nagyságukban buktak el - az a tragédia, estleges nevetséges nagyravágyásukban buktak el, az a tragikomédia, de hogy ez a lábszagjózsi hogy é miként.. Na erre nincs pillanatnyilag érvényes műfaji besorolás. Ebben soha nem volt nagyság, csak a rosszra való hajlamában. az meg azért elég egysíkú.

Moliére,ha nagyon unatkozik, megírhatja a Tartuffe 02.-őt belőle. De még ahhoz is kisstílű Orvbűn.
@Mariann19: Szegény. Mi amúgy tényleg borítékolunk, tavaly ilyenkor kivettem minden pénzünket - devizában volt, minima kamattal - , mert a férjem bepánikolt, hogy ez a mocsok lenyúlja és akkor éhen veszünk.

Ahogy rongálgatja a forintot, be-behozza nekünk az árfolyamon a nyereségecskét. Ami elmegy az életre, mert azt nagyon ellehetetleníti nekünk.
@Mariann19:
Köszönöm a bizalmat! -:))
Pusztán figyelmetlenségből nem válaszoltam. A műhelyemből firkálgattam, de közben épp nyakig voltam egy gépben, ráadásul a haverom is velem volt, oszt olvasgatott. Imádja ezt a blogot, de letiltottam a kommentelésről, mert ha a szerencsétlen Papcsák elolvasná mit gondol róla, menten elkövetné a harakirit.
Köszi! -:)
@a szív fészkei:
Bezony ám!
Mondjuk én nem vagyok szőke haj fetisiszta, egyszerűen csak azt mondom, ami szép, az szép. Charlize is szép, meg Sophie is. Megsúgom Neked (psszt, Boli meg ne hallja!), Marceau kisasszony nekem jobban tetszik. Köszi a képeket, a reggeli kávé mellé jól estek!-:))
@Mariann19: Én is egyke vagyok és apás, mert anyám állandóan ásott,alig volt otthon. De apám azért nem volt akkora bohém - mindent elrakott, nem dobott ki semmit jóformán, mert egyszer már megélte, hogy mindene odalett.

Itthon nem is vett semmi jót nekem, mondván nemkényeztet el - így kezdtem éhezni a cuccokért az ebédpénzemből - de külföldről a legutolsó divatot hazahozta, került, amibe került. Csak nem ment oda mindig... ;-DDD

Engem úszni vitt kiskoromtól a Lukácsba télen-nyáron: nagy szám voltunk,mikor szaros négyéves óvodásként a hóból betottyantam a nyílt medencébe.

Kottához - bár már dicsekedtem a híres hegedűs ősünkkel - mindketten síkhülyék voltunk. Apámat még gyötörték gyerekként a reménykedő szülei,engem ebből okulva békén hagyott ezzel. Rajzolni tanultam, amit ő is nagyon tudott.
@Knósszosz: A zanyaszív az ilyen, fiam. Olyan igazi kis franciás brunette a nő, mindig szép marad.

Szerintem Boli is kibírná őt, pláne, ahogy az egyiken párban vannak összeöltözve Belluccival.
@a szív fészkei: A banki sztorit azért mondtam el, mert mert hihetetlen a bürokrácia mennyire korlátozza az állampolgári szándékot, mely még emellett az államnak is hasznot jelentene.
Nagyon édes lehettél a Lukácsban. A visszatekintésed a generációnkra jellemző, szülő dolgozik, az apa is nevel, az önállóság kialakulása így szinte törvényszerű lett.
Azért tartalmasnak találjuk azt az életformát ugye? Csak kialakultunk valami hasznos egyeddé.
@Knósszosz: Na, azért!Nagyon jó volt este fent lenni az oldalon, jó hangulat alakult ki a bolondozásból, hiányoztál a sajátos humoroddal. Képzeld, az Islandi gejzír kontra magyar vízexport kommentedet vagy ötször visszaolvastam, annyira jóra sikeredett. Ilyeneket írjál máskor is.
@Mariann19: Ki. :-))) Gyakorlatilag felneveltem magam hála a görög mitológiának, mert azt olvasgattam leginkább. És oda képzeltem magam közéjük az Olipmuszra, amikor nagyon féltem egyedül a sötét nagy lakásban, mert apám 11-ig dolgozott bent az irodájában minden este...

Legalább mozgott a fantáziám, mert akkor nem volt tévénk.
@a szív fészkei: Saját magad felé irányuló felnevelésed ragyogóan sikerült, milyen művelt, okos és szeretett ember lettél, és emellett evilágra való.
Ezt azért az önállóság fokozta szerintem.
na kerényi rajongók ezt nézzétek meg... ez jobb volt mint a hvg.hu...

"krényi: .... megbízot... eccerűbben az a feladatom hogy megolgyam hogyan jut el az alaptörvény a választókhoz....
csermej: az a posta...
krényi: tessék? " stb

na coclibsik sajnálhattyátok hogy ezekből a kabarészámokat nem láttyátok!
ez nem a "sztendap", hanem a "s(h)itdaun"

mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id=35064
@aritus: "a regisztráció elutasítottsága 80%, erről készült közvélemény kutata, a fideszé még sajnos nem.
A poszt is erről a 80%-ról ír."

Ez oké! De arról szól a cikk, hogy az elutasítottság ellenére készül átverni. De még mindig a legnépszerűbb párt a fityisz! Ezt mindenki elismeri. Hiába sajnos. :(

@dr. mesterseges szinezek: "Viktor a tekelést ott cseszte/i el, hogy beképzeli, hogy az egyenruhás haramiák neki gazsulálnak, pedig annak, akitől a koncot kapják.
Ebből pedig - és a benn-tartunk-3-napig-mé-ne? passzusból - levezethető az is, hogy akkor is keserves sors vár az utcai tábortüzeskedőkre, ha nem lesz szemes leltárhiányuk."

Ez annyiban igaz, hogy a rendőrök nagyjából függetlenek a maszop kormányok alatt és kézi vezéreltek a fityisz kormányok alatt. Nézzük meg Kaya Ibrahim vs Tocsik, vagy Cuslág (sic!) ügyeket. A fityisz alatt 4 évig nem találták azt a Kayát, aki 100 millás köztartozással 14 fityiszes céget vett. Simicskát meg senki sem fingatta. Jé!
süti beállítások módosítása