Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/04/27/kartell-bulinegyed-onkormanyzat-erzsebetv... (2024.04.27. 09:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.01. 05:43 Fabius

A baloldalon megpecsételt választás

Címkék: fidesz szavazólap választás 2014 regisztrációs törvény vejkey imre

Tegnap kiveséztük hogy lett a felesleges regisztrációs törvényből lex Bajnai félázsiai módra, ma merengjünk el a sokat hangoztatott "technikai részleteken". Mert azok ilyen nesze semmi piszlicsáré dolgok, amiről úgy kell szavazni, hogy az ellenzék válasszon a 227 pontból ötöt-ötöt amit megvitatnak - mi? he? nem. - a többit meg szavazzák meg vita nélkül látatlanul. 

Pedig azok közt is úgy lapul pár érdekesség, mint Kusza Szem a szamárpadban matekórán. Itt van mindjárt a bal felső sarokba ütött pecsét, amit kizárólag a szavazólap bal felső sarkába lehet ütni. Ami ha nem ott van, akkor a voks érvénytelen, ahogy azt Vejkey Imre képviselő volt kedves elénk tárni. (5:50 -nél a videón, ha valaki nem kíváncsi Vejkey szórakozató nyökögésére a lex Bajnai egyesületről)  Ezt a bizottsági tagnak kell ráütni a megfelelő helyre, de ha elvéti a voks érvénytelen. 

vejkey-imre.gif

Először is furcsa a konzervatív jobboldal baloldal fétise ezzel a pecsételéssel. Eddig mindegy hová sikerült ütni, rajta volt a lapon, érvényes volt a voks oszt jónapot. Minket meg a tőletek tapasztalt pitiánerségek és öncélú alaptörvény átfirkálások után fortélyos félelem igazgat, nem a tisztességetekbe és szándék nélküli változtatásotokba vetett csalóka remény. Ti nem adnátok jogot a parasztnak, ha nem lenne muszáj, úgyhogy kéne erre valami épkézláb magyarázat, mert az kevésbé hihető, hogy az előterjesztőt ágyéknál vágta a Sárkány Centeres konfekció öltönynadrág, mert ott nincs úri szabó aki megkérdezze minden férfitól: jobbos vagy balos teccel lenni. Vejkey szatyorból szórja a bullshit bombákat, mint részeg ornitológus turulszobor elé a kölest, az indoklásul előadott "a visszaélések elkerülése és a demokrácia erősítése miatt" fontos a pecsétnek bal felül lenni és kész szólam is remek darab volt. Szóval gyengül a demokrácia, ha nem bal felül van az a kurva pecsét, és lehet aggódni az elmúlt húsz év összes választásán vajon demokrácia rombolók voltunk-e, mikor elfogadtuk a bárhol lepecsételt szavazólapot. Sőt, ha belegondolok te Úrjézusatyaisten, fülkeforradalmár korunkban lehet a kétharmadot nem 100%-ig demokratikusan pecsételt szavazólapokon hoztuk össze? 

Baszki...

Másodszor is azért az elég vicces, hogy egy remegő kezű választási bizottsági tag kezébe teszitek a voksunk érvényességét. Mi van, ha a szerencsétlen annyira megörül egy igazi árja Kubatov listásnak, hogy izgalmában három milliméterrel elvéti azt a rohadt sarkot? Mert azt feltételezni sem szeretném, hogy ugyanebből a listából gondosan kiválogatjátok kinek kerüljön tutitfix jó helyre a stempli, és a nemlistásoké csúszhat egy kicsit lejjebb, feljebb, oldalra is akár. Érdekes egy választás lesz ez így. Előbb menjünk regisztrálni, aztán a választás napján vigyünk magunkkal vonalzót, collstokot, mérőszalagot és külön figyeljük nagyon oda, hogy az előre kimért helyre kerüljön a bélyegző. 

Értem én, hogy teli van a gatya. Minden okotok meg is van rá. Iszonyú lehetett szembesülni azzal, hogy Bajnai 23-26 között három nap alatt megugrotta az egyesületével/pártjával/választási szövetségével a parlamenti küszöböt, Mesterházyt és Schiffert is lenyomva máris a második legkívánatosabb miniszterelnök jelölt Orbán mögött. Ráadásul ezt a haverok mérték a Nézőpontnál és a Századvégnél, amire G pont Fodorba is belefagyott a cövekjelentés. Látjuk, hogy mennyire komolyan veszitek, hogy visszatérése után egy héttel már törvénybe írjátok neki az akadálypályát, pedig a magatokra szabott egypárti választási törvénnyel, az összevissza firkált egypárti alkotmányotokkal, a gerrymanderingelt választókörzetek újra gerrymanderingelésével máris úgy billeg a legitimációtok, mint a rikkancs szobrát utánzó Rogán Tonyó billegne nyakában smukkandorral. 

Sokan vannak akik szerint máris el kéne húznotok a francba, nem nagyon várnának erre még két évet belefagyva a stagflációba. Mi többiek szívesen játszunk veletek demokráciásat amíg hagyjátok, de csak addig amíg erre tényleg lehetőségünk van. Úgyhogy jobban járunk mindannyian, ha nem provokáltok ilyen faszsággal, hogy a kényszer regisztrálás után egy reszketeg rezű Fidesznyugdíjas kezébe teszitek a voksunk érvényességét. Egy demokráciában a kormány nem teszi ilyen könnyen lehetővé a választási csalást. 

Állítólag. 

1150 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr504883148

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A kormány nem törődik veled 2012.11.01. 12:35:39

Előbb-utóbb az emberek rá fognak jönni, hogy a kormány le sem szarja őket. A kormány nem törődik veled. Egyetlen egy dolog érdekli őket, hogy megtartsák és kiterjesszék saját hatalmukat.

Trackback: Fuss jegyző! Fuss! 2012.11.01. 11:47:30

Egészséges életmódra kívánja nevelni a parlament alkotmányügyi bizottsága a jegyzőket (és az önkormányzati dolgozókat) - ugyanis olyan módosító indítványt nyújtott be a választási eljárási törvényhez, amelynek szerint a választások előtti évb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincs mit hozzá tenni, talán azt, hogy a kommer kékcédula gyerekes csiny volt ezekhez az idiótákhoz képest, de majd megfelelő gondolkodással bírok, ha jön a géppuskás, tűzoltó autó.
Ez (is) nagyon jó!
A hasonlataid utolérhetetlenek, hangosan fel szoktam röhögni, hogy pl."Pedig azok közt is úgy lapul pár érdekesség, mint Kusza Szem a szamárpadban matekórán."
"Vejkey szatyorból szórja a bullshit bombákat, mint részeg ornitológus turulszobor elé a kölest,...ilyesek."

Úr Isten! Miket fognak ezek még kiötleni? Számomra érdekes, hogy mekkora tehetséget tudtak/tudnak felmutatni svindlisségből,mekkora sötét gazemberek.
Tudnának ezredennyit gazdaság orvoslásból, társadalom és politika, kultúra javításból!
A fityesz hatalmat a poklok kapui sem tudnák megdönteni.
Na, jó, ez barokkos túlzás, de tényleg: gazemberségben utolérhetetlenek!)

Majd segítünk az úttörőnek.
(Végén elírás: reszketeg kezű...vagy ez is unortodox? Egyszer már beégtem ezzel.)
ez az 'mellényomtam a pecsétet, nahát, akkor ez érvénytelen.' ez most komoly?
vagy előtte kell lepecsételni? mert akkor olyat választok, ami jó.
és mit csinálnak az elrontott példányokkal? átviszik másik fogadóirodába, ahol meg már elfogadják?
@Secnir:
"ez most komoly?"
Ez csak a kezdet!
Ez a pecsétimádat überelhetetlen.
Biztos van valami szakrális jelentése, amiről lemaradhattam, de az oltárképen tuti helye van.

A választási jelentések a központba kizárólag a kormány által hitelesített, pecséttel ellátott lovas futáron érkezhetnek.
Egyes - a NER szempontjából kiemeltnek minősített vk.-ből (pl. HMVH, Debrecen) elfogadjuk sürgönyön esetleg telexen is, viszont a nemzettest épsége megkívánja, hogy más vk.-ből (pl. Szeged, Bp. XIII. ker.) kizárólag közvetlen akusztikai csatolással jelentsenek Nyíregyházára (a Duna bal oldaláról Győrbe), onnan indulhat gyalogos hírnök. (Hátrafelé, tyúklépésben)
"Sokan vannak akik szerint máris el kéne húznotok a francba, nem nagyon várnának erre még két évet belefagyva a stagflációba"

ehun a lényeg ;) :)

mondjuk ez a pöcsételös tényleg mókás dolog, a fickó/néni elbassza a nyomorult pecsételést az én szavazatom meg megy a kukába. Ekkora okosság kitalálásához tényleg nem semmi szemétnek - ha jóindulatú vagyok ami nem igaz:) akkor fasznak - kell lenni...nincs a listán a neved mellett kubatov pipa garantált a rontott pecsét vagy hogy. Kifigyelem ha sikerül a szavazó teremig eljutnunk valami csoda árán, hogy milyen lesz a pecsételős ember feje amikor leugatom az esetleg, tökvéletlenül nem oda került pecsét miatt.
Nem akarom elhinni - ismét -, hogy nekünk egy ekkora átkúráshoz - hiszen itt rendszerszinten kódolva van a csalás - tényleg asszisztálnunk kell, nem hiszem el hogy egy ilyen ordas választási törvényt nem ugathat le a nép és nincs más teendő mint hátra dőlni és imádkozni, hogy hátha mégse nem csalnak majd ezek az áldott jó emberek.
Egy, azaz - 1 - darab hiteles kormányzói pecsét lesz a szavazás napján.

Az az egy darab Orbán Viktor pecsétgyűrűje lesz.

A viktor elé kézcsókra járulók ajándékaikkal a vörös szőnyegen térdencúszkálva

kérelmezhetik a pecsét hatalmát a szavazólapjukra.

Aki a pecsétet menlevelére megkapta a Minden Hatalmak Leghatalmasabbikától,

na az szavazólapjával bebocsáttatást nyer a fegyveres ajtónállókkal őrzött

Szavazásra Kijelölt Tiltott Szentélybe.

Azért sok reményetek ne legyen, mert eddig csak Orbán szobatársai nyerték el ezt a jogot és ők is csak különféle testnedvek cseréjével kötve a szövetséget.
"...vajon demokrácia rombolók voltunk-e, mikor elfogadtuk a bárhol lepecsételt szavazólapot. Sőt, ha belegondolok te Úrjézusatyaisten, fülkeforradalmár korunkban lehet a kétharmadot nem 100%-ig demokratikusan pecsételt szavazólapokon hoztuk össze? "

:))) nem legitim a szentkétharmad, atyaisten ! ebből mi lesz!
@batka manó: Dehát nincsen spontán felháborodás, látod.
Ez az ország Orbán mögött áll bőnyállal.
Én sajnálom a Viktort. A többiek általában gazemberek, de neki ÁLMAI voltak. Igazi támogatásról, igazi ország-barkácsolásról. Nagyszabású stratégiai terveket akart megvalósítani, és a képességeit elaprózni kényszerül a mindennapi kapaszkodás levezénylésébe, nehogy ki kelljen mondani a nyilvánvalót: bukás.
A venezuelai választások után beszélt egy magyar megfigyelő az ottani választási rendszerről.
Kár, hogy nem tudom visszalapozni, de úgy emlékszem, egy olyan elektronikus rendszerről beszélt, amelyben kizárt a csalás lehetősége.

Két kérdés adódik: 1. Hogy sikerült ezt a rendszert Chavezre tukmálni?
2. Mégis, hogy lehetett biztos a győzelmében, anélkül, hogy súlyos csalásra vetemedett volna?
@saravad: Álmaid neked voltak a Viktorról.

Remélem nő vagy.
"Vejkey szatyorból szórja a bullshit bombákat, mint részeg ornitológus turulszobor elé a kölest"

:)))
Nagyon jó írás, de az apropója tragikus. Ezeknek vesznie kell.
@biohouse: Vagy a magyar megfigyelő fideszes - hazudik - és tanulni ment a csavezi csalást.
Én már kínoztam magam a videó végignézésével. Volt benne egy kis Freudi elszólása velkey képviselő "úrnak" amikor azt mondja, nem azért van szükség a regisztrációra, hogy ne baszogassák feleslegesen azokat a szavazópolgárokat, akiket ne szeretnének a szavazókör körül látni. Majd utána rögtön javította magát, de addigra az inkriminált kijelentése elhangzott.
Más kérdésem, én is 1964-ben születtem, én is ennyire elhülyültem az évek során. mint ez a fasz? Mert akkor megyek és felkötöm magam. Agy nélkül én nem akarok élni. Én nem akarom, hogy azt higgyék rólan az emberek, hogy Fidesz vagy KDNP tag vagyok.
@dobzse.laci: ha nem postagalamb, akkor mi??? háááá turul !

turulposta? postaturul?

@Dr. simonmondja.: ez jó... ez a Minden Pecsétek Őrzője !
@Dr. simonmondja.:
Ez igen súlyos sértés. Nevezd meg a segédeidet!!

Én Viktorban nem csalódtam, bár néha meglep, hogy mindig van lejjebb.
Tényleg nő vagyok.
@saravad: :))))

"a Viktort. A többiek általában gazemberek, de neki ÁLMAI voltak"

jaa.... csak KÉPESSÉGE és TISZTESSÉGE nem...
@saravad: Ez a viktor nem bűnöző ?

www.youtube.com/watch?v=QN-jSHVIrjU

Mikor engednéd be a lakásodba ?

Ez az - álmaiban - is lopni jár.
@dr. Balta$ár:
Így van. Csak könnyebb lehet pl. egy Lázárnak, akinek szintén nincsenek morális korlátai, de hideg mint a jég.
hol van _pontosan_ ez a balfelsőpecsét-dolog? én nem találom a papcsáki módosítóban
@saravad: Az, hogy - meleg, ne legyen már enyhítő körülmény.
@Dr. simonmondja.:

ezt értem, de azon kellene agyalni csodálatos ellenzéknek, hogy hogyan lehetne ebből a végzetes tespedtségből felrázni a jónépet???

Addig is amíg ez nem jön össze igenis verni kell a tamtam dobokat és szórni zsákszámmal a kékcédulát a fejükre, mert attól hogy szép csendben elmélkedünk a demokrácia szétqrásáról az egyszeri nép nem izgul fel mert

a., nem érti
b., ha érti nem érdekli

már régesrég a tiltakozó aláírásokat kellene gyűjteni az utcán egy népszavazáshoz, és ezt akkor is erőltetni kellene, ha tudni lehet, hogy adott témában nem írnak ki népszavazást ezek a görények ha a fene fenét is eszik. Egyébként zárójelben jegyzem meg, hogy azt például qrvára nem értem, hogy milyen alapon dönti el 5db kiscserkész, hogy mi a faszról szavazhat egyáltalán a nép, nebassza meg az ördög hogy a nép nem dönthet direktben bármely kérdésről a saját sorsáról. A köztársasági elnököt is már rég a népnek kellene választania direktben, nem rábízni politikai kalandorokra a dolgot. A népnek már rég szavaznia kellett volna a visszahívás intézményéről, nincs az a munkahely a civil szférában ahol 4 évig tűrnék a kártevést hellóóóó
Fabius,
nem szokásom témát ajánlani, meg általában lecsapsz a legmagasabb labdákra, de ez tényleg senkit nem érdekel?:

"Kiderült, mit kér valójában az IMF"
"Nem szerepel viszont a kormány által a médiakampányban emlegetett bér- és nyugdíjcsökkentés - derült ki Varga Mihály képviselői kérdésre adott válaszából."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/31/kiderult_mit_ker_valojaban_az_imf/

Azaz: a kormány 200 millió forintot vert egy - immáron bizonyítottan - HAZUG médiakampányra. Az óriásplakátok még most is kint vannak az utcákon, tegnap én is láttam egyet.

Ennek nem kéne lennie valami következményének? A kormány óriásplakátokon a mi pénzünkön hazudik nekünk? Nem kéne valakinek lemondani / valakit kirúgni? És nem kéne az országnak okozott 200 milliós kárt megtérítenie a felelősöknek?

Kérdem másképp: tényleg annyira elzüllött - apatikussá vált ez a szerencsétlen nép, hogy már ez már nem is érdekel senkit? A kormány már nem csak alapból hazudik, hanem százmilliókkal, a mi pénzünkön nagyítja fel a hazugságait, és erre legyintés a válsz?
Orbán győzött, már nem számít semmi, megtehet bármit, pofába hazudhatja a népet és a titeket ez se érdekel?

Basszátok meg egy ilyen húzás nyugatabbra tőlünk a kormány bukásához is vezethetne. De minimum a ciklus legnagyobb botrányhoz. De veletek azt csinál Orbán amit akar, fel is törli a magyarokkal a padlót, és azok meg is köszönik...

Ja és üdv a fideszes szavazóknak, ti legitimáljátok ezt a totális züllést és leépülést, remélem élvezitek.
@sárkányfő:
Komolyan hihetetlen dolgokat olvastam Stefiboci oldalain én is! :))
Mit akar az IMF igazából:
(Misi Mókus naponta köpi szembe magát és hazuttolja meg a saját kijelentéseit - tanulékony a csávó, igazi jó seggdugasz)

"Többek között az egykulcsos adórendszer felülvizsgálata, az adóbeszedés hatékonyságának növelése, önkormányzatok kiadásainak csökkentése, a közösségi közlekedés támogatásának felülvizsgálata is szerepelt abban az előzetes véleményezésben, amit az IMF a magyar kormánynak küldött a júliusi tárgyalások után. Nem szerepel viszont a kormány által a médiakampányban emlegetett bér- és nyugdíjcsökkentés - derült ki Varga Mihály képviselői kérdésre adott válaszából.

Előzmény
A kormány megállapodna az IMF-fel
Kapcsolódó
Varga: Nyilván van élet IMF-megállapodás nélkül is
Veres János intézte azt a képviselői kérdést Varga Mihályhoz, "Mi áll az IMF-nek küldött válaszlevélben?". Varga Mihály válaszából kiderül, a kormány ugyan válaszlevelében leszögezte, hogy nem ért egyet a bér és nyugdíjak csökkentésével, de a tárgyalópartnerek nem is kértek ilyet - írja a portfolio.hu.

A Nemzetközi Valutaalap, az Európai Bizottság és a magyar kormány közötti hiteltárgyalások első szakaszára 2012. július 17. és július 26. között került sor. A tárgyalások döntően az aktuális makrogazdasági környezet, a költségvetési hiány, a fenntartható adósságkezelés, a munkaerő-piaci szabályozás és a versenyképesség témakörét érintették - írja válaszában Varga Mihály, IMF-tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter.

Az IMF javaslatai
Az egyeztetések lezárultával a Nemzetközi Valutaalap egy előzetes véleményt hagyott a kormány részére, amelyben kitért azon területekre, ahol a gazdaságpolitikai intézkedések módosítása, illetve mélyebb kifejtése szükséges . Ilyen javaslat volt többek között (1) a tranzakciós illeték Magyar Nemzeti Bank műveleteire való kiterjesztésének visszavonása, (2) az adóbeszedés hatékonyságának növelése, (3) az egykulcsos adórendszer felülvizsgálata, (4) az állam méretének további csökkentése, (5) a szociális támogatási rendszer célzottabbá tétele, (6) a bankadó eltörlése, (7) a közösségi közlekedés állami támogatásának felülvizsgálata és (8) a helyi önkormányzatok kiadásainak mérséklése ."

Ezek után ki meri állítani, hogy nem hazudik az egész narancsbolsi csürhe?
Az a röpke 200 millió forint mire is kellett?
Egy vicc az egész fidesznyik kommunikáció, a mosóporreklám 80-as IQ-ra belőtt szintjével és a sok szerencsétlen Piktor hívő szánalmas HITÉVEL.

Viszont Stefikénél ezt megtalálni egy élmény volt... :DD
@saravad: A Viktorka a legnagyobb gazember,álma csak egy van ,hogy ő legyen a vezér, mert a sok féreg seggnyaló elhitette vele hogy ő a vezénylő tábornok. Leszar minket magasról , országot is / téged is / egy beképzelt arrogáns akarnok . Ennyit az álmairól.
Az én álmom pedig az,hogy minél hamarabb távozzon a kormányával együtt, akik ugyanolyanok mint ő
A választási csalás komolyan és szépen előkészítésre került.
A választási szakértő nemrég rádióban is kifejtette, hogy a külföldi ellenőröknek nem lesz joga a pártok képviselőivel most egyeztetni, csak a központi választási bizottság adatait olvasgathatják, mert kizárták a kapcsolattartást velük.
Miért kell ezt, kérdezték?
Válasz: Költségtakarékosság és hát úgyis oda fut be minden információ, nem kell szerteszét az országban lenniük, és mindenféle hamis adatra figyelni, csak a leghitelesebb forrást ellenőrizzék, a pártok képviselői csak feleslegesen befolyásolnák őket... Vicces... De ez már megvan...
Itt orbitális csalások lesznek, törvényesítve és ártatlan bociszemekkel hivatkozva a "törvényre".
Amikor belépsz a helyiségbe, a bejárathoz elhelyezett Piktor képre kicsit is sandán nézel majd, a választási fő-fő pecsétőr keze megremeg és 2 millivel arrébb pecsétel, mint azt a számlálás folyamán "valaki" úgy ítéli meg - vagy csak a narancsbolsi jelölt vesztésre állása esetén, az újraszámlálásnál lesz ez komoly probléma és persze kizáró tényező.
Agyhalott HIVŐKnek megfelel, hisz a Párt és a Qrmány mindenekfelett!
@avani:
Különös, hogy viktoroncnak néznek egyesek, csak mert nyakatekerten fogalmaztam meg mennyire veszélyesnek tartom, hogy egy instabil személyiség teljhatalmat kapott nálunk.

Soha az életben nem szavaztam ezekre. A személyi kultuszt pedig annyira utálom, hogy még szülinapot se szervezek magamnak.
" Egy demokráciában a kormány nem teszi ilyen könnyen lehetővé a választási
csalást."
Egy demokráciában nem is. De ki mondta, hogy demokráciában élünk?
A fidesz médiagépezetnek sok aduja van még, amit ki fognak játszani, pláne a gyengébb képességű hívek terelése érdekében. Jusson eszetekbe majd Göring:

"... a népet választójoggal, vagy anélkül, mindig rá lehet venni, hogy a vezér parancsait kövesse. Ez egészen egyszerű. Nem kell mást tenni, mint azt mondani a népnek, hogy megtámadták és a pacifistákat hiányzó hazafisággal megvádolni és kijelenteni, ők hozták az országot veszélybe. Ez a metódus minden országban működik."

Hisz bennünket megtámadtak, "bánccsák a magyarokat"...
Ez a kis törpepöcs és a belső köre még leragadt a göringi kommunikációnál.
Ehhez a pecsételéshez balkezesek kellenek, mert aki jobbkezes annak állandóan keresztbe kell pecsételni, ezért az automatikus művelet nem fog
menni. Tudatos pecsételést akarunk biztosítani a tudatos választópolgároknak.
@saravad: egy pillanatig sem néztelek viktoroncnak, értettem miről beszélsz. Bocs, valszeg én voltam indulatos.:(
@biohouse: Chavez a lakókocsi parkból jött naggyá lett kisember archetipusa, aki akármit is tett, mindig odafigyelt arra, hogy a minimálbéres munkás ne érezze, hogy szarva van a fejére. Megteheti, mert Venezuela olaj-nagyhatalom.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Ja kérem, mi meg hülye-nagyhatalom vagyunk, tehát mi mást tehetünk meg! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Milyen göringi ?

Már Néró is a keresztényeket okolta, amikor őrültségében felgyújtotta Rómát.

www.youtube.com/watch?v=CO-OfmQmyJs&feature=related

Őrültek így kormányoznak.
Jut eszembe, Vincenték is alaposak... :)

"A multik érdekeit szolgálja a betelepítéssel a kormány. Nem a magyar családok érdekeit, hanem a multinacionális vállalatok munkaerőpiaci igényeit szolgálja ki a betelepítési program. (...)

A KDNP elnöke elismerte, ha a magyar demográfiai trendek nem változnak, akkor valóban szükség lesz betelepítésre, azonban annak kismértékűnek és európainak kell lennie. Kiemelte azt is, hogy milliós ázsiai tömegeket nem lehet integrálni egy tízmilliós társadalomba.

Semjén Zsolt, 2007. február 22."

"A bankrabló és a túszok
Az origo információi szerint a magyar bankok egy része, idézem, „a kormánnyal való együttműködés szorosabbra fűzését akarja elérni, és kezdeményezné a bankszövetség és a kormány közötti, tavaly decemberben kötött paktum megerősítését, illetve újrakötését”. Ez már azért nem vicces.

Az egyszeri magyar bankár megfejthetetlen ostobaságán, birkaságán és tanulásképtelenségén sokat és jóízűen tréfálkoztam már, ez azonban kezd közveszélyessé válni. Miután Orbán legalább egy fél tucatszor átverte a fejüket, a szemükbe hazudott, majd kiröhögte őket és elszedte a bankjuk egy évtized alatt a felhalmozott tőkéjét, a magyar bankárok annyira demoralizálódtak, hogy Orbánnak ma már elég elejtenie, hogy „akik előre gondolkodnak, azoknak van egy-két rossz sejtésük”, és máris rohannak az uniós biztosukhoz, hogy Brüsszel feltételeinek felpuhításáért lobbizzanak.

Ezek az elképesztően intelligens, agyafúrt, zseniálisan tervező, szervező, tárgyaló, de legfőképpen pazarul megfizetett vezetők pontosan úgy viselkednek, mint egy marék pániktól sokkot kapott, stockholm-szindrómás túsz. Ezek az urak imponáló üzleti sikereket érnek el a jogászcsapataik által évtizedek munkájával tökéletesre csiszolt általános szerződési feltételek játékszabályai között a jogban laikus, pénzügyileg pedig analfabéta ügyfeleikkel szemben, de ha jön valaki, aki kizárólag, sőt direkt out of the box gondolkodik, és az ígéretei betartása helyett a plafonba lő, akkor annyira összezavarodnak, hogy azt is elfelejtik, hogy melyik oldalon állnak."
orulunkvincent.blog.hu/
@Gyuri bá: Ugyan. Csak fordítva kell tartani a papírt, és jobb alsó sarkon esik kézre.

Amikor te ixelsz, ő akkor pöcsétel.

Ezzel a fülkeépítést is megspóroljuk.
@biohouse: az ugye megvan, hogy viktorék megvették az önkormányzati informatikai rendszer pár hete, aminek része volt a választási IT rendszer is, és hogy nincs pecsét és hogy elektronikus, azért kontroll és audit nélkül ugyan úgy szart sem ér mint a hitelesített kékcédulázás
Hozzátenném, hogy a választópolgárok regisztrációval létrejött nyilvántartását parlamenti választások előtt meg kell újítani (újraregisztráció), kivéve, ha a választásra a parlament feloszlatása vagy feloszlása miatt kerül sor. Mi lesz azokkal, akik közben érik el tizennyolcadik életévüket vagy kapnak állampolgárságot?
Amúgy a politikai árvaház szövegét meg kellene változtatni: Ha nem akarod, hogy a FIDESZ folytassa az ország leépítését, akkor gondold meg újra. Vagy a Pol. Árvaház csatlakozhat az Együtt-hez. Annak idején megalakult a "Nemválasztók Pártja", és küzdött az egyenlő és általános választójogért.
Tudom, hogy már emlegettem, de a pecséten kívül van egy másik pont, ami jobban zavar:
(endresy.blogspot.hu/2012/10/rogan-mindenutt.html )
"S persze, a jövőre nézve, ott van fegyverként az MSZP, korábban alaptörvényesített, betiltásának a lehetősége. Azt hiszem, tévedés lenne azt hinni, hogy a nemzetközi nyomástól tartva ettől eltekintenének. Mert a nemzetközi hatásokra visszavonják majd a betiltást, de azt már lehet úgy kommunikálni, hogy a külföldi baloldali összeesküvés tette ezt. Márpedig ez olyan kommunikációs fegyver lenne, ami alighanem Rogánnak is, de Kósának, és persze a Vezérnek is tetszene. Mert számukra egy, a Fidesz-t felmenteni látszó bűnbak szinte minden pénzt megér. "
@AKIsTUDATLAN: Igen, ez az érthetetlen.
Ekkora energiák befektetésével jót is csinálhattak volna.
Mondjuk elindítják az országot fölfelé. Azzal simán bebetonozhatták volna magukat. De az biztosan snassz narancskörökben.

A hasonlatok mellé a Szigorúan ellenőrzött vonatok" pecsételése földobta az álmos reggelt.:)
Bocsi de bajnai nekem nem kívánatos.
Én a lányokat szeretem.:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez is megvan?

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/31/multik_lobbiznak_orbanert_brusszelben/

Azért ez az alja, no meg a hihetetlen HINNI AKARÁS csúcsa, hogy "akkor majd nem..."
De bizony akkor is, mert Piktorék vérszemet kapnak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ugye most kiderűlt egy csomó izé a Sandy-ke révén...évtizedekig nem fejlesztettek semmit, mert költség effektív a kapitalista, NYNY legnagyobb kórházában a segédgenerátorok a 15. emeleten vannak de a hozzátartozó dieselolaj tartályok és a szivattyúk a pincében igaz, hogy vízalattinak volt eladva de bedöglött vödörben hordták a dieselt a pincéből a 15.-re...ja és házak amiket eladtak 350000 dollárért ma hulladéknak sem jók mert sohasem értek annyit és a kibaszott építő és eladó 500%-os haszonnal dolgozott és most milliók hajléktalanok lettek

és a nyga élmény hallottam a NY City Polgármestert spanyolul beszélni, ha nem mondja, hogy most ő spanyolúl akkor mai napig nem tudom milyen nyelven beszélt...olvasta és...sohasem beszélte a nyelvet

szóval kiderűlt sok sok minden

arrafelé is kellene Sandy csaj pár órára...

brühühühühühü

a New Jersey kormányzó aki basztatta az elnököt ma jó barátja lett és azt mondta Fox-nak (a riporterek némán és bénán hallgatták) hogy basszák meg a politikájukat és az elnök az egyetlen aki segített neki és leszarja a politikát most ébredt rá 6 nappal a választások előtt

a romney mit kap? lófaszt dumafranci és már 6 választáson nem győzött ez lesz a hetedik egy total looser
@GeoCracker:
Rég túl vagyunk már azon a ponton, ahonnan van visszaút. A magyar társadalom és a megválasztott elitje, az önjelölt elittel együtt olyan etikai színvonalon volt eleve már 2010-ben, hogy a saját jelszavait tisztességről, bizalomról, jogról, kultúráról a legcsekélyebb mértékben sem interiorizálta. Így eshetett meg, hogy a folyamatosan bevezetett jogtiprások, legalizált hazugságok cseppenként, (jó, vödörszám) épültek be a köztudatba és a vitákat sorozatosan sikerült irracionális szintre vagy részletkérdésekre terelni.
Alattomos.
@saravad: Ahogy azt párszor említettem, alapvetően a közvélemény kifárasztása folyik. Mint amikor addig bökdösnek valakit gombostűvel, amikor más a szíven szúrást sem veszi észre. Alattomos? Azt hiszem ez egyeufémisztikus megállapítás. Talán az aljas sem írja le pontosan.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pontosítsunk: nem megvették, anem államosították, ami azt jelenti, hogy ellopták. Nevezzük már nevén a dolgokat!

Komlón őfelsége "ellenzéke" (jobbik) ismét megtalálta, hogy ki ellen kell tüntetni. Vagy 10-en tüntettek Bajnai ellen, hogy nem engedik, hogy miniszterelnök legyen.
Bár én nagyon örülnék, ha Bajnainak hívnák a miniszterelnököt, de tudtommal most Orbán az. Bár lehet, hogy az a 10 jobbikos jobban tájékozott, mint én.
Erről jut eszembe, hogy még egyszer sem láttam tüntetni Orbán ellen a jobbikosokat, még egyszer sem hallottam, hogy kormánypárti rendezvényt zavartak volna meg.
A választási tv-ről szóló vitában is mondták a jobbikos képviselők, hogy minek ezen hisztizni, vannak fontosabb dolgok is.
Ja persze.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ezek bármit megtennének azért, hogy munka nélkűl megússzák?

a magyar GDP-t 150%-kal kellene növelni, hogy hogyan? hát a kuszaszem olyan okos nemdebár? és akkor az adósság ráta is kisebb és mindenki jól jár, ehelyett csökken a GDP és a terhek abszolút és relatív mértékben is nőnek

milyen zsenik ezek a narancsgecik?

brühühühühühü
@aritus:
A jobbik egyértelműen a narancsbolsik seggéből lóg ki és a táplálásuk is arról zajlik.
Az, hogy Piktor ellen még SOHA nem tüntettek, mindent elárul és minősíti is őket. A SEGÉDHAD nem fog a Vezényló ellen tüntetni, a tenyerét és a talpát nyaldossa csak.
így megy ez:

A pénzügyi nehézségek már a középosztályt is elérték
A társadalom egy szűk szegmense tud csak megtakarítani, a többség ki van szolgáltatva.

index.hu/x.php?id=inxpfb&url=http%3A%2F%2Fwww.portfolio.hu%2Fbefektetesi_alapok%2Fongondoskodas%2Fa_penzugyi_nehezsegek_mar_a_kozeposztalyt_is_elertek.175049.html
@aritus: A Jobbik deklaráltan nem demokrata, max. a diktátort akarják közfelkiáltással megválasztani. Részemről ezt korrektebbnek tartom, mint a fidess ál-demokrata, ál-jogállami szánalmas pancserkodását.

Mindezzel együtt én demokrata vagyok, fenti körből nem választok.
@saravad: Ahogy mondod.
Tegnap láttam a Schmidt Máriát megint az elmúltnyolcév rombadőlt komcsikorszakról beszélni.

2006-ban még - 5 milliárd - vagyona volt, aztán 2011-re ... 6 milliárd vagyona lett.

Tényleg szar évei lehettek a banyának.

Elitünk mind ilyen fideszes népség.
@rodeo36:
Gondolkodásra és strukturális reformokra is képtelen, meg nem értett kretének ezek.
Semmi több, persze a szimpla tolvaj csürheségük mellett...
@Dr. simonmondja.: A tévében....mert megint turnéznak a fideszért ezek az elitek.
@aritus: pénzt adtak érte, persze jó áron, tehát vették :D

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
linkeltem én is, de Fabius fel is hívta a figyelmem erre a mondatra:

"Egy, a bizottsággal folytatott egyeztetésekre rálátó kormánypárti politikus szerint ettől nem független, hogy a kormány egyre inkább számol azzal, hogy megúszhatja a harmadik kiigazító csomagot."
@aritus: Leköpdösték őket a nyugdíjas nénik.

Amúgy úgy gondolom, a veszprémiek jó példa voltak.
vegyék észre végre, hogy sehol sem hiányzik a masírozás.
Bocsi gyerekek!Látom megint jobbik fikázás lett ebből.
Én a múltkor "véletlenül" elkeveredtem jobbik tüntetésre.:))
Ott azért eltolcsit szapulták rendesen!
A másik meg erről a pecsétről.
Valaki már írta,hogy az a kérdés,hogy mikor kerül rá ez a pecsét arra a papírra.
Nehogy a végén csak a fidesze leadott szavazatok legyenek érvényesek.
Akkor meg az lesz,hogy:
1. fidesz 80%
2. az önállóan indukó kdnp 10%
3.többi párt 10%

Basszátok meg már viki!
Nem loptatok már eleget?
Húzzatok a francba!
@Habakuk999: Ej,ej,megint össze fogunk veszni....:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bizony ez így van.
A jobbik valójában Orbán polgári köreiből (Vona) verbuvált és irányított csőcselék.

Konkrétan Orbánt támogatják.

Ezt kellene tudatosítani a mélymagyarokban is, nem kirekeszteni.

De egyébként is: Világszerte, térben és időben a szélső-jobboldali mozgalmak csak demokratikus környezetben tudnak/tudtak megerősödni.
Ahol diktatúra vagy autokrácia van ott nincs radikális mozgalom.

Ha tényleg komolyan gondolnák azt a rakikális lózungot amivel kretén honfitársainkat bűvölik, akkor egyértelműen egy Demokratikus berendezkedés mellett, így pl. Bajnai mellett kellene tüntetniük, hogy aztán megerősödve legyen mit meghackelni.

Az, hogy nem ezt teszik az csak egyértelműbbé teszi, hogy ők nem egy önálló politikai erő. Csupán egy Orbán-termék. Lehet fogyasztani, csak meg ne ártson.

Ez valami csodálatos opusz:
index.hu/video/2012/11/01/cuki_bacsi_te_csak_verd_a_kolompot/

A legjobb amikor azt mondja a megafonos kopasz:
- világosan oda van írva..
(nem tudja elolvasni)
- mi is van oda írva..? ja.
Mi van,nektek fizetnek a jobbik szidásért?
Nem erről szól a poszt!:))
Ha nyíltan szövetkeznének a fidesszel,akkor sokan elfordulnának tőlük.
Én például rühellem a fideszt.
@kifordított nagyanyó: Nézd, attól, hogy szidták a Gyurit, nem lesznek kevésbé szégyenletesek.

Tudod Te, mit is jelent, ha egy nagykövetet eltanácsolnak rendezvényről?
Megszégyenítik az egész országot. Téged, Aritust, Angyalt engem is sokak mellett.

De nem az Aritus, nem az én ordas eszméim miatt.
Hanem a tiétek miatt.
Miattatok pirulunk. Azért, hogy a suhancok úgy borogassák a kukákat, ahogy ti fütyültök.

Nekem tetszett a Megfagyott világban, ahogyan leírta az angolok hozzáállását a fasizmushoz és rasszizmushoz.
Nulla tolerancia.
Mondom ezt én, aki amúgy zsigerből ellenzi a nulla toleranciát sehol sem.

Be kell látnom - pont a jobbikos tapasztalataim alapján, ezelőtt pár évvel sokkal megengedőbb voltam - ebben a témában szükség van nulla toleranciára.
@kifordított nagyanyó: nem veszünk össze, túl vagyok az összeveszésen.:)

Egyszerűen eljutottam oda, hogy nincs miről beszélni ezekben a témákban.

Ami egyébként számomra nem egyszerű, mert általában keresem a kompromisszumokat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem is fog tüntetni a Jobbik a kormány ellen.Nem csak azért beszél Orbán már csak a radikális híveihez, mert csak erre a kemény magra számít, hanem mert számol:Van jelenleg mozgósítható 1,5 millió bizonytalan szavazó, akiknek egy részét lehet, hogy megtudná nyerni, ha közép felé mozdulna, de az a kemény magnál lemorzsolódást jelentene. Akkor inkább marad a kemény magnál, a közepet leszarja és ha minden kötél szakad együtt indul a Jobbikkal.Tudom, hogy ezt mindenki tagadja és kétli, mind a szereplők, mind az elemzők, de szerintem így lesz.Orbánt már nem érdekli az Unió, remélem ebben már mindannyian egyetérthetünk, nincsenek erkölcsi aggályai.Ő egy a hatalomba belebetegedett ember és szabályosan soha nem fogja átengedni.Én már azt is egyre valószínűbbnek tartom, hogy nem is lesz békés a választás.Túl messzire mentek,ahonnan normális esetben nincs visszaút.Szerintem az ellenzéknek, amikor a százalékokat számolják, ez alapján kell számolni, nem az egyedüliként induló Fidesszel.
@Habakuk999: A nagykövet kitiltása miatt már elküldtem őket a p.c. kurva anyjukba.
A rasszizmus dolog meg rendesen fel van fújva.
@Habakuk999: Egyébként neked én vagyok a kirekesztő de mégsem én ítélek el valakit már a pártállása alapján.
Én senkit nem ítélek el az alapján hogy kire szavaz.
Viszont fideszbirkázni azt lehet.:))
Ez az egyetlen .Mert megérdemlik.
@saravad: odanyilatkozta már 2002-ben a választások előtt a nem-közszolgálatiban, nagy szomorú hangon Várinak: nem hiányzik neki az a nagy-nagy felfordulás ami a választásokkal jár, elüldögélne ő tovább békésen akármeddig miniszterelnökként, és tenné a dolgát... de a rohadt kommerek nem hagyták szegénynek.
@Neolibsi: Nem rossz meglátás,de nehogy így legyen!
@kifordított nagyanyó: Sebaj. A magam részéről rühellem a jobbikot is :-)
BTW, elsősorban a politikája miatt. A Fidesz viszont jól ki akarja velük kapartatni a hatalmi gezenyét.
Azért ez valahol jellemző. A ballibsik a Bajnai ügyön lovagolnak, pedig az teljesen normális, választáson párt induljon és ne egyesület, hiszen a párt elszámoltatása törvényileg súlyosabb. (Valamikor azt gondolták, hogy csak pártok indulnak el, ezért költségvetés szempontjából azokat szabályozták meg alaposan).

Ugyanakkor ballib oldalon egyáltalán nem téma, hogy a fideszes támogatottságú Ráduly szervezetten szállította szavazni a cigányokat, miután felvehették ajándékcsomagjaikat. Pedig ez valóban gáz.
@kifordított nagyanyó: nem testvér!

Olvass bele bármilyen jobbos írásba.

Ha ezt követően is fel van fújva szerinted, akkor egy értő olvasás tanfolyamot javasolnék.:)

Mindketten tudjuk, fölöslegesen ragozzuk ezt a dolgot.

Befejezitek a zsidózást, cigányozást, tárt karokkal várunk.

Rasszizmussal együtt akkor sem, ha Gyurinknak kolompoltok.
És ez nem egyszerű finnyásság, ezt próbáld megérteni. Ez nem városi értelmiségi fintorgás.
Ez a mai szabad világ, jó lenne nekünk is oda tartozni.
@saravad: A régi viktor talán olyan volt,de a mostaniban már csak a harácsolás van.
@Jenyei: A hülyéje azt hitte simán nyeri.
Talán be kellett volna fognia a pofáját!
@kifordított nagyanyó: A pecsételés ideje valóban lényeges. A választáskor a pecsétet a választó orra előtt _kell_ rányomni. Sazavazatszámlálóként tudom.
Azt is, hogy a pecsételőnek a jobb felső sarok a kényelmesebb. Hacsak nem balkezes. A számoláskor is ott van jobb helyen. Amugy épeszű bizottság erről előre megállapodik. Beleértve a különböző pártok, ott egyenrangú, képviselőit is.
Ezt törvényileg szabályozni olyan, mintha rendelet szabályozná, hogy orrfujásnál hány decibeles hangot kell kiadnod.
Ha nincs a törvényben a pecsét helye, akkor ez gumicsont. Ha meg ott van, akkor a szavazólapon elő kell nyomni a PH-kört és kész.
Ha nincs így, akkor nincs olyan külállam, amelyik legitimnek ismerné el a szavazást.
"Az ENSZ, a Velencei Bizottság és az Európa Tanács tavaly egymás után revideálta vagy tette egyértelművé álláspontját, amely szerint a fogyatékossággal élő állampolgárok politikai jogait korlátozó intézményeknek nincs helyük a demokratikus államokban. Mind több államban pedig el is törölték a korlátokat: Írország, Ausztria, Olaszország, Kanada és Svédország még a legsúlyosabb fokban értelmi fogyatékos állampolgárok választójogát sem korlátozza.

Magyarország: új, széleskörű korlátok felállítása

Magyarország azonban egy ezzel ellentétes úton jár. Az ENSZ illetékes bizottsága a közelmúltban vonta kérdőre hazánkat a gondnokság alá helyezett állampolgárok politikai jogait korlátozó alaptörvényi rendelkezések bevezetése miatt. A hvg.hu beszámolója szerint Kósa Ádám, a Fidesz Európai Parlamenti képviselője jelezte: "várhatóan módosítani fogják (az Alaptörvényt), ..., ugyanis jelenleg az értelmi sérülteket a választástól külön bírósági ítélettel el lehet tiltani, ám a fideszes képviselő szerint még ezt is ki akarják venni az alkotmányból." Mindeddig azonban nem jelent meg olyan törvényjavaslat, amely megszüntetné a jogfosztást."

...miva ??? MIVAN ???? MIVAAA ??????
KISHITLEREK URALKODNAK MAGYARORSZÁGON ??l?!!!
@kifordított nagyanyó:
"Basszátok meg már viki!
Nem loptatok már eleget?
Húzzatok a francba!"

Látod, éppen ezért nem akarnak elhúzni, mert még jön egy banda, akik ténylegesen elszámoltatják őkelmééket százig.
@Habakuk999: Legfeljebb te pirulsz. A cigányok többsége ugyanis mindenféle kutatás szerint degenerált és ennek oka a családi házasságok.

Ennek oka pedig a vagyon családi kézben tartása, illetve most már az ennek következtében alacsony IQ adta körforgás.

Nem eltitkolni kell ezt, hanem beszélni róla, felvilágosítani őket és büntetni ezért. Ha pc módjára szőnyeg alá sepred, a dolog nem fog változni, viszont a cigányok száma jobban nő mint a nem cigányoké, tehát egyre nagyobb társadalmi problémát fog jelenteni a globálisan alacsony IQ.

A svédek megtehetik, hogy alárendelik a problémát a pc beszédnek, ott náluk ez nem probléma. De Jeszenszky nem teheti meg és szerintem te sem.
@kifordított nagyanyó: Ez nem pártállás kérdése.

És büszkén rekesztem ki az embertelenséget. Nem a pártállást, az elvet.
Régebben nem tettem, pontosan azért a hülye gondolatért, mert micsoda csúnyaság még rágondolni is, hogy én vagyok kirekesztő.

Változott a véleményem, keményedett. Mert rájöttem, nem csak történelmi regényekben élnek ezek az eszmék, hanem most a valóságban.

Angyal példája tanulságos nekem. Nagyon fegyelmezetten írt ide minden egyes nap.

A 23-i gyűlés "emelkedettsége", tömegpszichózisa kihozott belőle olyan tulajdonságot, ami alapján összebalhézott Fabiussal.

Ez számomra érdekes, de figyelmeztető és félelmetes is.
No racism!
@GeoCracker: Igen van pár hülyeségük.
@Habakuk999: A szabad világban már a négerek verik a fehéreket és az arabok a keresztényeket.
Na ide nem akarok eljutni.
Persze az ok nélküli rasszizmus-az igazi rasszizmus-nekem sem tetszik.
De lehessen már kimondani az igazat!
Ez szerintem "fideszség"

Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága azt kezdeményezte, hogy a jegyző, illetve az általa megbízottak minden választásra jogosultat személyesen keressenek fel a választási regisztráció ügyében.

Tehát kimennek azokhoz, akik választópolgárok?

Mi a cél?

Ez egyfajta szavazás a regisztrációról? Ép ember ép ésszel fel nem fogja!

Én szívesen mennék az L.A-ben élő magyarokhoz.
@Anti Anyag: Ez félremegy egy olyan emberhez írt kommentedben, aki használja a cigánybűnözés szót. Aki ráadásul látott is már cigányt, cigányvéget sőt dolgozik is cigánnyal.

Igen őszintén kell beszélni.
Nagy tisztelettel feltenném a kérdést, ha Te gettóban élsz és senki nem ad alád ugródeszkát, akkor igazságosnak tartod-e, hogy két év múlva megbüntetnek, mert nem sikerült a Sas hegyre építened fürdőszobás kéglit sváb feleséggel?
@Habakuk999: Helókám!Na itt esel át a ló túlsó oldalára.
Bedugnál egy embert egy gárdaruháért a börtönbe.
Miközben elmagyaráznád neki hogy a roma gyerek aki kirabolta a nyagyanyját,ás agyonverte csak a kirekesztettség miatt tette.
Meg hogy nehéz gyerekkora volt.
És ezért példás büntetés neki a 15 év.
Na én ide nem akarok eljutni.
Amerikában azért még vannak rendes büntetések,pedig ot van jogvédő rendesen.
Norvégiában a breivik féle ítélet kiakasztott.
Én nem akarnám hogy a gyerekem gyilkosa 10 év után szembejöjjön velem az utcán.
Miféle hülyeség az,hogy valakit pusztán a véleménye miatt elítélünk,de egy gyilkos meg pár év után szabadulhat.

Én tiszteletben tartom valakinek a pártállását és addig nem kötök bele amíg hülyeséget nem mond vagy csinál.

Egyébként angyalnak fabius gerincességével volt problémája,ha jól emlékszem.
Ez a baloldalra kerüljön pontosan a pecsét, különben nem érvényes a szavazólap, inkább a szánalmas kategóriába tartozik, mint a veszélyesbe.

1. A szavazólapot szavazás ELŐTT pecsételik le ott előtted.
Tehát szépen viszel magaddal egy másik pecsétet, amire az van rápecsételve, hogy a pecsét helye érvényes, és ezt lepecsételteted szavazókörben lévő szavazatszámláló bizottság összes tagjával.
2. Viszel magaddal egy UV lámpát és a szavazófülke magányában leellenőrzöd, hogy nincs-e megjelölve a pecsét alatti terület valami furmányos kis jellel.
3. Megnézed, hogy a szavazólapodon szerepel-e vonalkód. Ha igen, előveszed a mobilod, lefotózod a lapot és elrakod a gyerekeidnek emlékbe.

De mindezeket csak akkor tudod megtenni, ha előtte elmész regisztrálni.
@aranyhorcsog: a "Cukibácsi" meg a másik három bunkó az egyik a saját szövegét sem tudja felolvasni a molinóról?

hát ezt a sötétséget...ezek fekete afrikában is sötétek maradnának

honnan ásták ki ezeket? egyiptológusok vagy egyéb régészek a kőkorszakból

szegény Levédia meg szegény többiek

egyébként letoltam volna a hangszóróját a torkán azután üvöltözhetett volna.... a Cuki bácsit meg jól fejbe baszni a kolomppal azután majd rendet tett volna egy közeg

brühühühühü

ilyen ásatagság hát ez sok
@Habakuk999: Hogy a tökömbe kevered megint ide a szegénységet?!Egyébként ebben igaza volt.
@kifordított nagyanyó: Nem szeretek foglalkozni a Jobbikkal, mert irtózom bármiféle kirekesztő hozzáállástól, de a Jobbik -ha csak politikai megfontolásból is-száműzné a cigányozást, zsidózást, gárda, stb, és mondjuk gazdasági téren ütköztetnék az álláspontjukat többre mennének.Ugye a Jobbik egy euró szkeptikus párt.Én nem értek ezzel egyet de azt tudomásul kell venni, hogy Magyarországon közel 50% a lakosságnak nem igazán szimpatizál a EU-val.Európában is vannak EU-ellenes pártok, nem is tragédia ez.Ha józan logikával ezt képviselnék, például Nyikossal az élen, meggyőződésem, hogy nem a Fidesz lenne a vezető jobboldali párt, hanem a Jobbik.Nekem mindkettő párt vállalhatatlan, de ha Jobbikos lennék,biztos, hogy erre indulnék.
Én vagyok a fidesz jegyző a 11. kerületben!

Jó estét Kati néni tudja Ön a szerencsés 139 049. polgár, akinek a véleményére kíváncsi vagyok, akar-e regisztrálni? Kerületünk 70 183 háztartással rendelkezik, látja, milyen hősies munkát végzek. Orbán Viktor személyesen kért meg, hogy jöjjek el drága Kati néni. itt tessék aláírni, hogy szavazni szeretne a fideszre. Nyugdíj csak akkor lesz, ha a fideszre szavaz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Egy, a bizottsággal folytatott egyeztetésekre rálátó kormánypárti politikus szerint ettől nem független, hogy a kormány egyre inkább számol azzal, hogy megúszhatja a harmadik kiigazító csomagot."

ennek a mondatnak mi az értelme, mit jelent? Már tegnap se értettem, hogy mit akart ezzel Fabius mondani?
@kifordított nagyanyó: Nincs olyan, hogy ok nélküli, illetve ok alapú rasszizmus.

Abba gondolj bele, mekkora szerencséd, hogy pont abba a családba születtél, ahová születtél.

Lehetett volna ez másképp is.

A rendszerváltáskor lemondtunk a cigányokról, ezért mindenki egyformán felelős. Igen a jobbik a legkevésbé, hiszen ők még nem voltak.

De ne haragudj, az nem valami igazságos történet, hogy először nyomorba taszítunk embereket, aztán meg büntetjük őket, hogy miért élnek nyomorban.

Igen, másmilyenek. Mások a hagyományaik, más a természetük, ahelyett, hogy örülnénk és jó értelemben kihasználnánk a bennük lévő lehetőségeket, bántjuk őket. Ez aljasság.
@sortelen:
már megint adtál munkát a papcsáknak?

PH? brühühühühühühü

ezzel le van lőve 65 oldal módosító

jól kibasztál velük
Kedves szélsőbaloldali/anarhista honfitársaim!

Igaz, hogy a kormányoldal kisszerű intézkedésekkel próbálja meg távol tartani a hatalomtól azokat a politikai erőket (baloldal) akik valójában a liberális demokrácia leple alatt az idegen hatalmak gazdasági érdekeinek a politikai képviseletét látták/látják el!
Lásd az állami vagyon kizárólagos külföldi kézbe történő átjátszását, vagy az ország utólsó szélsőséges internacionalista, meggyesi/gyurcsányi/ bajnai időszakban szándékos, felesleges, visszafizethetetlen mértékű eladósítását!
...azért megkérdezném: akik most köpködik a fideszt, lesz vér a pucájukban az öngyilkossághoz, mikor a héber hivatalos nyelv lesz Magyarországon?
Odáig már eljutottunk, hogy egy zsidó reguláris katona büntetlenül csóre töltött fegyvert foghat egy magyar állampolgárra Magyarországon
....he?
Vagy osztjátok kollégám álláspontját, hogy mindegy mi lesz. milyen nyelv lesz a hivatalos, cseléd nép leszünk-e a hazánkban: egy fontos: orbán viktor ne lehessen miniszterelnök?
@kifordított nagyanyó: szerinted Komlón, mikor Baknai ellen tüntetettek jobbikosok, akkor kinek a szekerét tolták? Persze, hogy a fideszét. Ugyanúgy, ahogy a millás tüntetéseken rendszeresen ott lévő jobbikosok kinek az érdekét szolgálják? Persze, hogy a fideszét.
És mondom, én nem tudok egy kormánypárti rendezvényről ahova odamentek volna ellentüntetni. Vajon miért nem? Pedig láthatólag imádják mások rendezvényeit megzavarni, csak érdekes módon a fideszét sose.
Most akkor a baloldalba, vagy a jobbikba nyomjuk Viktor pöcsét?
A demokráciában alapelv, hogy egy ember, egy szavazat. Magyarországon az az egy ember Orbán Viktor.
@aritus: Egy olyan politikus megnyilatkozása, aki részt vesz az egyeztetéseken, tehát a saját érdeke /vezénylói érdek/ alapján kommunikál a médiával, vagy szivárogtat, némi hitelességi deficit lehet a mondandójában :D /vagy nem.../
@aritus:

Nem tudom, hogy van-e összefüggés a kettő között, de érdekesek az alábbi adatok. Az állampapír az nem egy hitelfajta?

www.mfor.hu/cikkek/Idei_csucsokat_dontott_Magyarorszag_a_kotvenypiacon.html

"...Ráadásul mindezt úgy, hogy már a múlt havi adatok kapcsán is arról írtunk, hogy szinte a teljes éves kibocsátási terv teljesült szeptember közepére, vagyis elvileg nem kellene nagyon erőlködni a terv feletti eladásokkal."
@kifordított nagyanyó: Tévedsz. Nem dugnám börtönbe.

Csak arra jöttem rá, ha hagyom szó nélkül masírozni a fekete lajbijában, akkor én is felelős leszek érte.

Úgyhogy, ha ide akarnak jönni, akkor nem fogom tétlenül nézni, hanem én is megyek.

Ennyi.

Figyelj, értsd már meg, ezen nincs vita. A fekete az fekete, hiába magyarázod, hogy sárga.

Lehet vitatkozni a Jobbik kommunista - szocialista alapú gazdasági elképzelésein, unióellenességén.
A rasszizmusán nem. Ez ennyire egyszerű.
@Neolibsi: Ott a pont.
EU zászló égetés nálam kiverte a biztosítékot.
Ha normálisabban adnánk elő többre mennénk.
És engedékenyebbek lennének velünk szemben.
@Habakuk999: Na végre egy normálisabb hozzáállás és nem az állandó rasszistázás.
Viszont nagyobb szigor kell a bűnözőkkel szemben.
A másik hogy ez egy gazdasági kérdés jelentős részben.Sajnos egyre szegényebb az ország nagyobbik része.Mindenki még jobban szegényedik.
De ez egy másik kérdés és hosszú lenne kifejteni.
Kicsit fárasztó már ez a "választási törvény nyaff-nyaff".
Valaki magyarázza már el nekem,hogy az amúgy valóban felesleges és tényleg szar változtatások miért csak az Orbi ellen szavazókat sújtja?

Aki akar az elmegy regisztrálni,nézi a pecsét helyét,őrzi és figyeli az szavazóurnát és az urnát őrző őrzőket...stb....stb...

Ha valaki nagyon berágott Orbira,akkor az minden akadályt legyőzve is eljut a fülkéig és szavazhat kedvére.
Ha pedig a gond az,hogy nincs elég berágott és motivált Orbi ellen szavazó,vagy túl sok a birka a túloldalon,akkor nem kellene a várható választási vereséget egy amúgy gagyi törvénytervezettel előre mosdatni.
Szerintem.
@balstyvor: asszem neked már mindegy, te már cseléd vagy.
@Ergosum:

dehogynem, a kötvény majdnem úgy műxik mint egy váltó csak formai és költség vetületei nem teljesen azonosak

igérvény, hogy mai pénz felvétel ellenében mennyit, mikor és hogyan fizet vissza

a kamatokon felül ami a kibocsátó ország minősítése alapján kerül megállapításra Levédia rossz helyzete miatt 7.5 től 10.5% 1 és 10 év közötti lejárattal de erre jön un. CDS felár ami szintén magas és költségek meg illetékek... 10 éves futamidőre 225% +++ a visszafizetendő

azaz ha ma van egy 6000 milliárdos kötvény kinnlevőségük akkor ti az adófizetők 10 év múlva vagy bármikor amikor a hitelező veszélyben látja a térítést 15000 milliárdot kell téríteni

eladható is ami azt jelenti valami ellenség megveszi és fegyveresen lerohanja őket

brühühühühühühü
A 11. kerületben megközelítőleg 139 049 állampolgár él 70 183 háztartásban.

70 183 háztartásban vélhetően átlag 1,5 választásra jogosult él.

70 183 x 1,5 = 105 274,5 a jogosultak száma.
105 274,5 választásra jogosult megkérdezése, adategyeztetés körülbelül 10 perc, és ide számolhatunk még 5 perc megközelítést, 5 perc eltávozást, nem beszélve a sok sok holtidőről, amikor a választásra jogosult nem tartózkodik otthon.

Tehát 105 274,5 választásra jogosultra 20 percet kell szánnia a tökös, fidesz jegyzőnek!

105 274,5 x 20 perc = 2 105 490,00 perc = 35 091,5 óra = 4386,4375 munkanap.

Erre a jegyző vajon mennyi pénzt kap?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azaz? akkor nem lobbiznak a bankok meg a multik Brüsszelben Orbánért?
Az alap probléma az, hogy Magyarországon elfogadott, hogy intézmények nehézségeket rutin szerűen nem megoldanak, hanem teremtenek. Aktivitásuk gyakran álaktivitás, jellemzőjük az önkényesség. Az átlagember az ilyesminek a legkülönbözőbb szinteken előforduló megnyilvánulásait többnyire zokszó nélkül elfogadja, természetesnek veszi, adott esetben megvédi, nehogy rosszul kelljene éreznie magát azzal szembesülve, hogy egy szemétdombon él, ahol mindent megcsinálhatnak vele, amit másokkal más, amennyiben demokratikus országokban nem. Elfogadta a most bevezetésre készülő pecsételésnél rosszabb „jelölés” remdszerét is. Azt nagyon helyesen megszüntették végre (az idő haladtával a rendszer számára eredetileg döntő hasznossága jelentéktelenné vált), bevezetnek mást. A regisztráció önmagában nem lenne probléma, inkább elvben az, mint a választás befolyásoláésa szempontjából. De ez az önkényesség tűrhetetlen. Semmivel sem vagyok a kormánynak inkább ellenfele, mint ún. ellenzékének, különösen olyan ál-ellenzékének, mint ami a mesterségesen fölfújt új mozgalmacskák körül fölszínre dobódott jó pénzért. Ha ebbe belemennek, ha ilyen körülmények között nem bojkottálják a következő választést, bizonyítani fogják, hogy kiabált jelszavaik ellenére együttműködnek a korménnyal Ők együtt a rendszer. Ezt a semmivel sem védhető, öncélú, amennyiben nem a csalást lehetővé tevő baromságot nem lehet az ember/egy nép becsülete megtartása mellett lenyelni.

A posztért gratuláció.
@aritus: Mondjuk ez valszeg igaz.De nem tudom miért így csinálják.
@Habakuk999: Ööö nézzük meg előbb az okokat,hogy miért is masíroznak!
Aztán jöhet a többi.
Az egyenruhás bűnözéssel kapcsolatban volt egy remek komment a vastagbőrön.
De hosszú és rég volt.Arra vonatkozott,hogy mi lenne ha nem egyenruhában masíroznának.
De ha egy környék terrorban van a cigóktól,ott nem hiszem,hogy a masírozás lenne a legnagyobb probléma.
(az utóbbi években mindig mosolygok a masírozás szón.:)) )
Ja,és maszopos koromban sem zavartak a gárdistások.
És be is kell számozni a szavazólap mindkét oldalát. :)
Ez a pecsetes dolog uj hir nekem.

De sajnos a hetvegi fideszes valasztasi "akciozas" utan nehez nem feltetelezni, hogy a bizottsagban helyet foglalo fideszes tag neha-neha a Kubatov-lista ismereteben ne vetsen "veletlenul" pecsetelesi hibat.

Masreszt viszont a JOBB farpofa, meg Menzelnel is jobb oldalon van. Nagy kar, mert tematikaban passzol a tortenet...

Ugyanakkor erdekes modon a magyar rendezesben valaki elore megerezhetett valamit (masodik kep, a pecseteles):
budapest.czechcentres.cz/about-us/sajto/ivo-krobot/
@profilo: igazad van. Minek ezen nyafogni, megmondta a jobbik is, hogy van enneél nagyobb gondunk is, hogy milyen a választási törvényünk.
Azért én keveslem az akadályt, szeretném, ha még ennél is jobban megnehezítenék azt, hogy szavazhassak végül. Hogy csak az szavazhasson, aki igazán akar.
Nehogymár csak úgy ingyen osztogassák azt a kurva szavazati jogot. Aki nem dolgozik meg érte, az ne is szavazhasson!
@Ergosum: "3. Megnézed, hogy a szavazólapodon szerepel-e vonalkód. Ha igen, előveszed a mobilod, lefotózod a lapot és elrakod a gyerekeidnek emlékbe."

Valamiért engem ez b*sztat a legjobban. A technikai kivetelezésen gondolkodom, hogy akkor vajon ez úgy nézne ki, hogy XY vagyok, és kikeresik neked a névre szóló szavazólapot?

És ha azt mondom, elrontottam, kérek szépen egy másikat?

De nekem is felmerült a gondolat, hogy ezek erre is képesek lennének.
@Ergosum:

számolj:

GDP = 36000 milliárd ennek cca. 82%-a tartozás amit narancs nem csökkentett csak dumál

ha marad a GDP akkor meghaltok a törlesztésbe

a magyar kormány feladata a GDP növelés (hogyan hát azért kormány hogy tudja vagy bassza meg anyukáját és a kecskét)

cca 89000 milliárdra a tartozás összege nem változik de az aránya rögtön lecsökken 37%-ra ami világelső

és bármi a két határérték között

de ezek tolatnak már 1998 óta meg lopnak

a többi számszaki kérdés

brühühühühühü

és ilyen eccerű
@kifordított nagyanyó:

Breivik nem fog menni sehova, afelől nyugodt lehetsz.
És ezekett mi még engedjük,hogy megtörténjenek...

Elgondolkodtató,hogy a normális jobbosok tudnak-e még tükörbenézni!
nem vagyok egy orbán fan, sok mindentől kinyílik a bicska a zsebemben, attól amit a fidesz csinál, de ha bajnai és orbán között kell választani, akkor teljesen egyértelmű a választás: Orbán.

bajnait és bandáját, az SZDSZ maradékát, a magát most millásnak, LMP-snek álcázó cionista szart le kell radírozni.

Orbán legnagyobb szégyene, hogy ilyen Bajnaik még szabadon vannak.
Hogy egy ilyen Karsait, Konrádot stb-t nem tesz el láb alól a titkosszolgálat a nemzeti érdekekre hivatkozva...
@gazoló: vicces ezt olvasni olyanoktól, akik 8 éven át simán tudtak tükörbe nézni, és még tapsoltak is hozzá.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
frászt az élét

brühühühühü
és az élét is pecsételni kell
@Anti Anyag: két állítást tettél, mindegyik hülyeség, hazugság.

1. ha azt gondolták volna, hogy csak párt indul, akkor már a mostani választási törvényben is csak azt engedélyezték volna. a párt elszámolásának komolyságára az OGY választások a remek példa, amelyet minden párt kihoz 386 millióból. ja, persze.
2. az MSZP is benyújtotta a panaszt, ami alapján el is kaszálták a választást helyben, csak a területi, jóFIDESZember, választási bizottság már tudta, mi a dolga. remélem, hogy még a bíróságra is elmennek.
@kifordított nagyanyó:

"De ha egy környék terrorban van a cigóktól,ott nem hiszem,hogy a masírozás lenne a legnagyobb probléma."

Ezzel kapcsolatban két kérdés:

1. A környék lakói masíroznak és/vagy megkérték a gárdistákat, hogy masírozzanak ők helyettük?

2. Nem láttam, hogy a "cigó terroron" kívül más terror ellen is masíroznának. Szerintem a többség nagyobb terrorban él a kormány és kiskirályai túlkapásai miatt. Hol van ilyenkor a gárda?
Egyébként ezzel a regisztrációval a saját szavazóikkal is kibasznak.Ha csak nem keresik meg őket kubatov lista alapján.
De aki két éve még fideszes volt ,lehet idén már nem az.
Úgy hogy leginkább a választásokkal fognak valamit buherálni.
Mi meg itt adjuk az ötleteket....:))
@aritus: fura érv :)
egyébként ha, már voltál kedves és megszólítottál: a 3 gyerekem közül egy német, egy osztrák rendszámú autóval jár haza, nekem pedig, ha idáig jutunk (miattatok) lesz vér a pucámban!
...egyébként az izraeli katona rám fogta és csőre húzta azt az uzi-t budapesten!

by the way: semmi gondom a zsidókkal, míg nem fognak rám fegyvert!
@rodeo36:

Én is így gondoltam.

Akkor ez mennyivel is jobb hitel vagy tartozás, mint pl. az IMF-é?
@aritus:

Ha a választások bármit is megváltoztatnának, betiltanák őket...
@minden armstrong csaló: akkor neked most nagyon jó, mert nem ez a cionista banda van hatalmon, hanem a turulban született, hurrá!
Te voltál az egyik a 10-ből ott Komlón? Szépek és okosak voltatok.
@minden armstrong csaló: azt bírom, hogy az utolsó csepp szimpátiát is megpróbáljátok ott az agit.prop osztályon kipréselni ezzel a "nem vagyok Orbán-droid" felütéssel. üzenem a tartódnak, hogy én is tudom, mi az a retorika, és nagyon sekélyes ilyenekkel bepróbálkozni, főleg nem úgy, hogy tucatjával vagytok, és mindegyikőtök ezzel kezdi, varázsütésre, egyszerre, ugyanakkor, tömegesen. kilóg a lóláb.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Persze az oké.
De ha csak egy sima mezei emberke megöl,megerőszakol egy nőt,az valószínűleg elég hamar szabadul,breivik ítéletét alapul véve.
@Ergosum: 1-esből a második fele szokott lenni igen gyakran.
2. Mert azt sokkal követlenebbül tapasztalja meg az ember.
@rodeo36: szardarabom: hogy lett 82% az, amikor 2002ben 52% volt?
hogy sikerült úgy növelni a GDP arányos adósságot, hogy közben GPD növekedés is volt?

elárulom: a fajtádbéli maszopnyik-szadesznyik férgek 1 ft felvett adósságból olyan jó befektetéseket csináltak, hogy a végére még az 1ft tőkét sem termelte ki...

98-2002 között a GDP növekedés végig nagyobb volt az adósság növekedésénél, 2002-2010 között az adósság növekedése mindig nagyobb volt a GDP növekedésénél..

ennyi.

milyen szánalmas az az ország, ahol tényszerűen leszerepelt geci a sok ostoba hazaáruló messiása, és a másik geci alternatívája?

Magyarország GAME OVER.
@balstyvor: mi van nem vetted be a gyógyszered és ezért delirálsz itt izraeli katonákról?
Geci kommunista orbán maffia.
Ghostery has found the following on this page:Adverticum
Facebook Connect
Facebook Social Plugins
Gemius
Google +1
Google Analytics
Median
Tumblr Buttons
Twitter Button

ezek vajh mennyit vágnak zsebre a "befigyelédeikért" ??? :O)))))))))))
@minden armstrong csaló:

Mit kell tolni, hogy valakinek ennyire kirohadjon az agya? :)
@is: te szánalmas kis patkány, te 2 éve még Bokrosnak meg Ebolának csápoltál :DD

én nem tartozom egyik oldalhoz sem, csak meg tudom különböztetni a friss kutyaszart a 2 hetes elefántszartól.

hogyan? láttam az arckifejezésedet mikor ezeket zabáltad :D
@minden armstrong csaló: Akkor szavazz Viktorra!Egyszerű, te szerencsétlen.
@aritus: az uniós felzárkóztatási pénzek a tét.
Nov 7-én téma lesz, teljesítheti-e az ország a 3%-os kritériumot. Ha igen, akkor elvileg kikerülhetünk a sok éve tartó kötelezettségszegési eljárásból.
Ebben az esetben szabadon jönnek a kohéziós pénzek, ugyanakkor levegőhöz jutnak baltazárék, úgy puhítják a költségvetést, ahogyan akarják választás előtt.

A második pekidzzsel kockás papíron megvan a szükséges hiánycél, de egyértelmű, hogy nem fenntartható módon illetve a növekedés gátlását okozó módszerekkel.
Elvileg kellene csinálni helyette egy rendeset, de ez ugye ellenkezne baltazár politikai szónoklataiban foglaltakkal.

Az eu csak ebbe tud belekötni. Ollie mondhatja, csináljanak rendes tervet, ne baromságot, de ez az ország szuverenitásába való beavatkozás, mint ahogyan el is hangzott már a politikai jellegű kritika az eu részéről és ez igaz is, hiszen a számok teljesülhetnek.

Itt az ár a kérdés. Én úgy gondolom amúgy, az eu hagy bennünket még jobban elsüllyedni, mert még nem visszafordíthatatlan az összeomlás, és baltazár egye majd meg, amit főzött.
Meglátjuk 7-én. Érdekes lesz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: á, az a másik sokkal komolyabb szeren lehet, aki csőre töltött izraeli katonát vizionál:)))
Értem én, hogy teli van a gatya. Minden okotok meg is van rá. Iszonyú lehetett szembesülni azzal, hogy Bajnai 23-26 között három nap alatt megugrotta az egyesületével/pártjával/választási szövetségével a parlamenti küszöböt, Mesterházyt és Schiffert is lenyomva máris a második legkívánatosabb miniszterelnök jelölt Orbán mögött.

- Nyihahahahahaaha. És a második is marad.
@Ergosum:

az IMF-nek kb 1/3-t kellene kamatként törleszteni amit

lehet IMF-től 2.8% kamattól 4.2%-ig kapni

azaz a 15000 milliárd helyett 8200-8500 milliárd a különbség? cca 6800 milliárd azaz a tőkénél több

hogy milyen okoskakos a kuszaszem?

a többi egyszerű kamatos kamat számítás vagy pozitív mértani sorozat, de lehet degresszióval is lefuttatni

brühühühühühü
Persze Bajnai addig a második, amíg a Jobbik bemutatja a jelöltjét.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mennyire? mint nektek? vagy a másik 10milliónak? nem tudom, de lassan én vagyok az egyetlen normális ember ebben az országban.

egyedül vagyok. kozmikus magány.
@poszt: ne legyünk már ennyire balgák. a Nézőpont meg a Századvég semmilyen kutatást nem végez, csak random beírogatnak számokat, hogy a saját tábort irányba állítsák. most azt ötölte ki Habony, hogy Bajnai egy szirén, és a végén még tényleg elvisz pár százalék FIDESZest, tehát rá kell ijeszteni a táborra, hogy nagy a veszély, összetartás, kitartás, mozgosítás! a másik oldalon meg hadd bízzák el magukat a fanok, és hadd osztódjanak meg, hogy akkor már se MSZP, se LMP nem kell. ezért írtak 15%-ot hasból Bajnainak. a szám egyébként akár igaz is lehet, csak ők ezt garantáltan nem kérdezték végig, és nem a tájékoztatás volt a céljuk, hanem mindkét irányba célzott hangulatkeltés.

szeretném rögzíteni, hogy 2010 januárban Bokros Lajost szintén 15% tartotta jó miniszterelnöknek egyes intézetek szerint. mennyit is kapott aztán? 2,6%-ot.
@politikus-omm:
Hitler is megugrotta egész hamar!
..igaz abban az országban ma is német a tulajdon többsége!
@kifordított nagyanyó:

Kínában nem szaroznak a halálbüntetéssel, mégis tele vannak összeomló iskolaépületekkel, kamerák előtt elütött gyerekkel, nemi erőszakkal, emberevéssel, ámokfutással...
@Habakuk999: ezt az összefüggést értem, annyira nem vagyok hülye:)). Azt nem értettem, hogy Fabius úgy hivatkozott erre a mondatra (persze lehet, én értettem félre), mintha ez a mondat megkérdőjelezné azt a hírt, hogy a multik, meg a bankok Orbán érdekében lobbiznának Brüsszelben.
Én 2002 óta minden választáson és népszavazáson jegyzőkönyvvezető voltam. A bélyegzés célja az, hogy
1. kívülről behozott szavazólappal ne lehessen manipulálni
2. véletlenül összefogott két szavazólap esetén csak a felsőn lesz bélyegző, tehát tovább csökken a manipuláció lehetősége

Az első eset nálam egyszer sem fordult elő, a második viszont egyszer igen. A szavazatszámláló bizottság azon tagja, aki a szavazólapot adta, véletlenül összefogott kettőt, a sumák választópolgár meg persze nem szólt, hanem leszavazott mindkettőn. A hiányzó szavazólapot egy órán belül észrevettük, ezért nem ért meglepetésként a dolog az urnabontásnál. Annak ellenére, hogy egyértelműen azonosítható volt a többlet szavazólap, a jogszabály szerint jelöltenként egy érvényes szavazatot le kellett vonni a végeredményből + a bélyegző hiánya miatt érvénytelennek minősült a többlet.

Azt, hogy hova bélyegeztünk a praktikum döntötte el: jobb felső sarokba, mert mindenki jobbkezes volt. Igazából bármelyik sarokba lehetett volna, de egységesen a jobb felsőt használtuk, mert szavazatszámláláskor könnyebb a bélyegző meglétének ellenőrzése.

Remélem, hogy ha kötelező lesz a bal felső sarok, akkor előre nyomtatnak egy kört, hogy nehogy eltévessze valaki. Mondjuk én már eléggé unom a szavazóköri munkát, remélem többet nem kell csinálnom.
Ha a választáshoz előzetes regisztrációra van szükség, akkor az adófizetéshez miért nem? Az olyan egyszerűen működik! Miért nem kérdeznek meg?: szeretnék-e adót fizetni, erre azt mondanám: hát hogyne; csak mondjuk rosszul tölteném ki a nyomtatványt, és hááát, bocsi, de a szándékom megvolt.
@Habakuk999: Annál is inkább nincs összeomlás, hogy a forint erősödik, a kamat csökken, a foglalkoztatás csúcsot döntött a 7en, a külker rekordtöbbletet csinált, az államadósság kevesebb mint az eurozóna átlag.

Köhömm csak nem jön a zösszeomlás.
@minden armstrong csaló: te geci

1998-2002 között az előző kormány tartalékait ették meg és nem növeltek semmit negatív növekedést hagytak hátra

tehát hazudsz geci

utána volt egy pici gazdasági világválság és megkötöttek egy csomó szerződést aminek az eredményeit most vityád avattya a kurva anyját ő pedig nem csinált semmit

semmiféle beruházást nem indított 32 hónap alatt csal ellopott 26000 milliárdot atöbbit nyasgem

kurva anyád

brühühühühühü
@minden armstrong csaló:

Tudod, ha mindenki szembe jön, akkor te mész szembe.
@rodeo36:

Az ellenzék miért nem kampányol ezzel?

Miért nem készít kimutatást, hogy az emúttkétévben mennyi kötvénykibocsátás történt és milyen kondíciókkal?
@rodeo36: az IMF nem akar adni, fogd már fel...
az IMF egy gazdasági terrorszervezet, még sehol sem sikerült eredményt elérnie, csak romba és nyomorba dönteni országokat.

az IMF az egyik eszköz aban, hogy Orbánt megbuktassák. az első perctől kezdve ez a cél. és innentől kezdve teljesen mind1, hogy a fidesz mennyire hülye/szar/gusztustalan...
nem orbánt támadják ezek a férgek, hanem engem, téged, minket. csak ti olyan faszok vagytok, hogy ti ennek tapsoltok.

meg ez a faszság, hogy hazudtak, az IMF semmi ilyesmit nem kért.
nem hát: kisebb állam, célzott szociális támogatások ezek mit jelentenek? szarabb oktatás, kisebb nyugdíj, fizetős EÜ.
bezzeg bankadó, meg MNB tranzakcióinak megadóztatása, az nem jóóóó...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hagyjad, nem érdemes azokkal vitatkozni, akik azt hiszik minden rendvédelmi kérdés, és a bűnözést a minél hosszabb és minél embertelenebb körülmények közt letöltött börtönbüntetés oldja meg.
@balstyvor: A parlamenti küszöbmegugrásáról van itt szó, ami 5%. Értem én hogy kicsinek is örülni kell, de pl. a kormányra szintén nem kerülő(önállóan) Jobbiknak 12%-a van.
@minden armstrong csaló: Téged nem zavar, hogy nem az IMF jelentkezett Orbánnál, hanem Orbán az IMF-nél!
@rodeo36: "1998-2002 között az előző kormány tartalékait ették meg és nem növeltek semmit negatív növekedést hagytak hátra"

milyen előző kormány tartalékait? olyan nem volt.
miylen negatív növekedés? a +4.5% melyik algebrában negatív?
miért hazudsz?

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen. egy ilyen országban ahol mindenki birka,szép lehetek, de okos nem.
basszátok meg egymás anyját a fideszesekkel, és akkor lehet örülni fog az IMF, meg missziszklinton :D
@rodeo36: hát azért elég bőven számolsz itt te mindent. az eheti kamatok 6-7%-on vannak mindenféle időtávra, a mix az legyen 6,5%. ez egyébként csak az eheti kamat, mert minden héten más van, és 4 év a teljes kicserélődési idő, tehát az elmúlt 4 év minden kamata benne van. a 2008-as IMF hitelt 5% körül kaptuk (akkor persze a piacon egyáltalán nem, vagy 10% felett kaptunk volna), azóta mondjuk a teljes 4 éves mix átlagos kamata valahol 6% környékére felmehetett.

a CDS felár az már benne van ebben a kamatban, azt már ne számold hozzá.

az IMF hitel most lenne kb. 3%, tehát éves szinten megtakarítanánk 3%-ot az azévi hitelre, 0,75%-ot az egész 4 éves átlagos futamidejű hitelre vetítve. az kb. 150 milliárd forint. biztosan legalább 100 milliárd. ezt a 100 milliárdot hallod mindenkitől.
@kifordított nagyanyó: Nem érted.

Engem nem érdekel, hogy maszopos voltál vagy sem.
Ahol a cigányok terrorizálnak - ez egyébként így nem igaz, mindenütt egy két család az aki terrorizál parasztot cigányt egyformán - ott polgárőrséget kell szervezni, ha már az adónkból fizetett rendvédelmi szervek tehetetlenek.
Együttműködve a helyi vajdával, nem az operettbe való cigányszervezetek nemes képviselőivel.

Az egyenruhás masírozás fajelméleti alapú elrettentés céljából más.
Az nem a probléma megoldását hanem elburjánzását okozza.

mellesleg szégyen Magyarországra.
@taga20: falból...mint a törökök. és erre is rá lettünk kényszerítve a kamuleminősítésekkel, amiknek semmiylen fundementális alapjuk nem volt, csupán politikai nyomásgyakorlásként használták.
@aritus: Bocs.:) Kérdezd Fabiust, ha ő írta.
Volt alkalmam az elmúlt két hétben lobbi szerveződésről hallani. Nem Brüsszelt emlegették.
@is: Ez qrvajó.

A sok zsellér tudja mennyi az IMF hitel kamata. Sőt a szerződés minden feltételét ismeri.

Mert a kamat a minden, egyébként. Ezt már bebizonyítottátok a kedvező kamatozású devizahiteleknél is amit annyira kajáltatok....:)
@minden armstrong csaló: "az IMF egy gazdasági terrorszervezet, még sehol sem sikerült eredményt elérnie, csak romba és nyomorba dönteni országokat."

ez ugye tételes hazugság. sok országnak sikerült az IMF-fel előbbre jutnia, és soknak nem. mi pl. 2008-ban előbbre jutottunk az IMF hitelével az alternatívához (államcsőd) képest, ami, ne feledjük, nem addicionális hitel volt, hanem a piaci hitelt váltotta ki, olcsóbban, illetve az MNB devizatartalékait töltötte fel.
@minden armstrong csaló: Neked ezért fizetnek, mert egyébként ez valami ócska plakát a buszon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Persze minden rendszernek megvan a maga hibája,hibás emberei,mert pl. sorozatgyilkosok mindenhol előfordulta.
@rodeo36: vitya mindig is a szocikból élt.
@Habakuk999: Az az egy két család minimum öt,tehát vagy 100 fő.:))
Fehéret cigányt egyaránt ez igaz.
Felvonulás lehetne néhány kemény gyerkkel,nem egyenruhában.
Meg persze erős rendőrség.
Egy pár dologban nyilván egyetértünk.

Visznt sajnos most mennem kell,mert így is elment a buszom.:))
Viszlát holnap!
@is: már megint hazudsz.
a 2008as IMF hitelt csak azért adták, hogy gyurcsótányék nehogy hamarabb megbukjanak, és nehogy jöjjön zorbán...
miylen államcsőd? 1 héttel korábban még tigrisek voltunk, akik beindultak :DDD
ja és nem is nyúlunk a hitelhez, csak mutatóba kell, mint bérelt limó meg fuksz, ha rajoskodni akarsz a cigánybálban :D
....és még valami: ha én lennék a parlament az lenne a választási törvény: a parlamenti képviselő választáson két papírt kell bemutatni.
1. az állampolgárságot igazoló okmányt
2. az utólsó 3 év adóigazolát
Akkor a szélsőséges internacionalisták ki vannak zárva a hatalomból!
@politikus-omm: Sajnos, az összeomlás közeledik.

A munkanélküli statisztikákat óvatosabban kezelném, ha nem lennék lusta, előbányásznám neked, miért is ordas hazugság a foglalkoztatottság növekedése.

Az ejro nem erősödik, hanem oldalaz. Ez aztán nem a mi érdemünk, a cds és a fed érdeme. A kamatkülönbség pl a csahek és köztünk 5% körül van.
Bár ez is rekord, mi vagyunk azok, akik a legdrágábban vesznek föl hitelt, pedig válságban sem vagyunk. Klassz.

A külker mérleg többlet önmagában sajnos nem pozitívum.
@aritus: ilyen olvasata is lehet, de ez hamar kiderül, csak hét nap, és akkor tudható lesz, mennyire kell gondolkodni a vészforgatókönyveken az értőknek és a látóknak
@taga20: nem tetszik a valóság?

milyenfundamentális alapja volt a leminősítéseknek? semmi. azóta fel lettünk minősítve? nem.

tudod mi árulkodik leginkább? hogy pl ausztria maradt a legjobb besorolásban, miközbenmindenhol arról írtak,hogy hú micsoda veszélyben vannak ők a magar gazdaságnak való kitettségük miatt.

szóval a kettő együtt NO-GO. vagy mi nem vagyunk bóvlik, vagy az osztrákok nem lehetnek A ketegóriában.

persze mi nem amerika vagyunk, hogy befenyítjük a minősítőket, ha le akarnak minősíteni mert annak fundamentális alapjai vannak.

aztán amikor szó volt róla, hogy pont emiatt csinálni kell egy európai minősítőt, mi lett? hopsz hirtelen nem volt 300millió euró rá. ugyanmár....az lófasz pénz.
@Ergosum: Kifelejtetted, hogy a tintat viszed magaddal...meg a vegen kiderul, hogy egy ora mulva lathatatlanna valik...igy szamlalaskor a szavaztnak megfelelo uj pecsetet kaphat: Fideszes szavazat jo helyre, ellenzeki rossz helyre. Oszt jonapot.
@minden armstrong csaló: Ausztria es az osztrak bankrendszer nem ugyanaz.

Milyen SZAMOK alapjan kellene minket felminositeni?
Már előre látszik, hogy a Fidesz banditák állandó választási ötletelésének az lesz a vége, hogy NEM LESZ VÁLAsztás, HANEM fegyveres fORRADALOM LESZ......és ELZAVARÁSA NEMZETI SZAROKNAK,. Ha lesz választás, és alul marad az ellenzék akkor biztos a VÁLASZTÁSI CSALÁS a Banditák részéről...és akkor azért LESZ FORRADALOM!!!!de csalás
Ezt akarják A NEMZETI TÖRPÉÉK... hát...legyen....
@tomwar: részben igazuk van azoknak, akik szerint botrány ez.

szerintem is. sokkal egyenesebben járnék el: egyszerűen megtiltanám, hogy bajnaik, millások meg ilyenek elinduljanak a választásokon.

persze ha rajtam múlna, a fidesz sem indulhatna el, sőt választás sem lenne. ez a választósdi a legnagyobb faszság, úgyis csak illúzió.
@Habakuk999: A foglalkoztatás statisztika pont nem munkanélküli statisztika, szóval ha már nem tod mi a különbség akkor mégiscsak bányászd elő.

A csehek sokkal előrébb vannak, ez utoljára Orbánék alatt volt fordítva, ügye.
Már előre látszik, hogy a Fidesz banditák állandó választási ötletelésének az lesz a vége, hogy NEM LESZ VÁLAsztás, HANEM fegyveres fORRADALOM LESZ......( a törpe legalább megtudja mi az amit szeret)és a NEMZETI SZAROK ELZAVARÁSA lesz,.
Ha lesz választás, és alul marad az ellenzék akkor biztos az VÁLASZTÁSI CSALÁS lesz a Banditák ...és akkor azért LESZ FORRADALOM!!!!
Ezt akarják A NEMZETI TÖRPÉÉK?... hát...legyen!!!!
@minden armstrong csaló: Az a baj, hogy te kevered a csapba szarok vagy szarba csapok. Ezt a degenerált gazdaságpolitikát minősítik az elemzők.
@tomwar: milyen számok alapján lettünk leminősítve?@felcsutisuttyo: :DDDD oszt mivel? csúzlival? hányan? maroknyi millás? kevesen és kevesek vagytok.

és bár a fideszesek is agyhalott birkák, ti sokkal rosszabbak vagytok...

ha itt valaha fegyveres forradalom lesz, amit te itt vízionálsz, az maximum pont a magát baloldalnak hazudó férgek kiiktatásáról fog szólni.

nincs baloldal, főleg nem demokratikus.
van a lószar, meg vannak a hazaáruló férgek. ezek az alternatívák Magyarországon.
@politikus-omm: látom, próbálsz viccelődni. mondjuk fel kellene nőni a feladathoz.

nyilván fontos az is, hogy milyen devizában van az ország eladósodva. ha 100%-ban forintban lennénk, most bármit csinálhatnánk. sajnos 50%-ban devizában vagyunk eladósodva. viszont: az ország fizetési mérlege pozitív, devizában is. így aztán jelenleg egyáltalán nem vagyunk rászorulva addicionális devizahitelre, sőt, lassanként még a megújításra sem (az MNB devizatartaléka kb. megegyezik a devizában denominált hitellel). ez persze elméleti egyenlőség, és még jó sokáig meg kell újítani a devizahiteleket, de nem egyfolytában, és nem vagyunk sarokba szorítva 1-2 milliárdért.

így aztán marad mégicsak a kamat.
a videón szereplő, kdnps cimbi testbeszéde alátámasztja a hazugságokat, és nem leplezi a borzasztó kínt, hogy bárcsak túllenne már rajta.
gondolom egy gyónással helyretehető a sok faszság, ami kijön a száján.
@minden armstrong csaló: "van a lószar, meg vannak a hazaáruló férgek. ezek az alternatívák Magyarországon."

ez is netto hauzgság. tkp. sajnálni kell téged, ha te ezt elhiszed, meg eszerint élsz.
@taga20: szóval érved, adatod semmi nincs, csak ugatsz a nagyvilágba bele, mert fingod sincs.

milyen gazdaságpolitika? a leminősítések mikor voltak? akkor milyen fundamentális alapja volt ezeknek? semmi, mert most sincs.
az nem érv, hogy gecik meg akarjátok adóztatni a bankokat, és multikat, ezért majd leminősítünk, hogy ne adhassatok kötvényeket normális áron, hanem vegyetek fel IMF hitelt, aminek majd jól megszabjuk a feltételeit.
@minden armstrong csaló: figyusz, ha beszélgetni akarsz, akkor legalább 1 fél bitnyi információt tegyél abba, amit leírsz. netto hülyeségeket írkálsz már megint. semmi, de semmi nem igaz abból, amit idehánytál.
@is: igazad van. van még bokros és ebola, akiknek csápoltál 2 éve, és akikre szavaztál te mocsok :D

most meg hirtelen millás-bajnais összeboruló geci lettél.

a magadfajtát én gulagra küldeném. vannak oylan elemek, akiken csak az segít. meg a társadalmon is...
@minden armstrong csaló: Te hány éves vagy, hogy ilyeneket írsz? Én csak nézem milyen faszságókat írsz.
@is: tehát megint elhazudnád a valóságot, mert az nem tetszik?
@minden armstrong csaló: orvos látott már?
Tipikus példája vagy a paranoid téveszmés depressziósak: az egész világ ellened van, mindenki csak bánt - ugyanakkor mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
@taga20: valahogy úgy érezheted magad, mint a kábeltolvaj cigány a részecskefizikai kutatólaborban, igaz? :D
@minden armstrong csaló: Errol ne engem kerdezgess, a MOODY"S-t S&P-t, es a tobbit, ok minositettek le - ha szerinted tevesen, akkor neked KELL indokolni a sajat elkepzelesed.

Ne hasonlitgass fideszesekkel, ennel meg az is bocsanatosabb, ha szidod az anyam.

Mibol gondolod, hogy fegyveres forradalmat vizionalok? Sosem vizionaltam...ugyanis pontosan ismerem az ego hus es a testbol kirobbant belek szagat. Harcolj, de ne feledd: ott igazi minden robbanas, a tuz eget, es a golyo letepi a karod, szetrobbantja a koponyad...soroljam meg?

Nos, mit tekintesz baloldalnak vagy demokracianak? Errol beszelgethetunk, kivancsi is vagyok ra.
@M_R:engem? nevesítve voltam az IMF tárgyalások során? vagy a leminősítések indoklásában? :DDD

pont az a baj, hogy ennyien vagytok, akiknek nem tetszik a valóság.
nálatok orbán rossz, bajnai jó, ámerika,EU, izráel mind csak nekünk akarnak jót, de a gonosz zorbán ezt nem engedi, de ha jönne bajnai minden egycsapásra jó lenne.

ti hol a kurvaanyátokban voltatok 2002-2010 között? jah a köztársaság téren...
@minden armstrong csaló: Nos, ha betiltanad a valasztasokat akkor a Duce nyomaba lepsz, es a Fuhrerebe. Meg Sztalin alatt is volt valasztas...pedig az se volt egy baratsagos neptribun...
@tomwar: jah tehát nem tudsz semmilyen érdemi dolgot hozáfűzni, csak hát leminősítették zorbánt, biztos igazuk volt, mert te is úgy utálod őket...

olvasni sem tudsz, mert a fegyveres forradalmat nem te vízionáltad, hanem a suttyó, de hát ott is volt a kommentben...

jah és gondolom neked ez új információ, hogy a hitelminősítőket politikai fegyverkétn használják...
Ismét talált a poszt, hisz áramlik az agyatlan narancszombi had
@minden armstrong csaló:

A valóság a "negatív gazdasági növekedés", amit a Kedves Beteg és Gyagyás Tódi összehozott. Ez a valóság, kisfiam, a többi a te süketelésed.
@minden armstrong csaló:

"nálatok orbán rossz, bajnai jó, ámerika,EU, izráel mind csak nekünk akarnak jót, de a gonosz zorbán ezt nem engedi, de ha jönne bajnai minden egycsapásra jó lenne."

Nagyjából így van, csak Izráel idekeverését nem értem. Esetleg zsidózás lenne, ahogy szok?
@minden armstrong csaló: "a magadfajtát én gulagra küldeném. vannak oylan elemek, akiken csak az segít. meg a társadalmon is... "

én csak egyre jobban sajnállak. a társadalmon valójában az segítene, ha te egy kicsit műveltebb, tájékozottabb, világra nyitottabb lennél, megértenél dolgokat, összefüggéseket, egy kis közgazdaságtant, egy kis szociológiát. aztán ha még adatoknak is rendesen utánanéznél, és nem hülyeségeket beszélnél minden tekintetben. aztán még ha egy kis emberség is szorulna beléd, és mondjuk azt a minden 5 éves gyereknek megtanított dolgot, hogy mások nevével nem gúnyolódunk, azt megpróbálnád betartani, az is sokat segítene.

ha idáig eljutnál, a társadalom is sokkal előbbre jutna.
Bocsesz armstrong, atcsusztom suttyo felett - de amit a haboru (a forradalom egyfajta polgarhaboru) finomsagairol irtam all. Szivesen elmeseltem volna annak a bomberekbe es katonai egyenruhadarabokba oltozott majmoknak, akik marcius 15.-en "FEGYVERBE!!" kialtasokkal hergeltek a Felszabadulas teren demonstralokat.
@tomwar: reductio ad hitlerum. és meg is érkeztünk :DDDD

szerinted az demokrtikus, hogy a koszlobár büdös cigány szavazata annyit ér, mint az enyém?
hogy SZDSZ féle zsidóbandára szavazni lehetett?
évezrdekig meg voltunk általános váalsztójog nélkül, oszt se hitler, se duce nem volt.

de ők pont választások útján jutottak hatalomra, nem?
kínában van igazi választás? nincs. oszt mégis működik a rendszer.
amerikában sincs, csak úgy csinálnak mintha lenne, de ugyanabból választhatsz...semmi különbség nincs.

az egyik legnagyobb illúzió, hogy reális választásod van.
Ennél egyszerűbb megoldás is van. Szavazat számláláskor mindenki aki nem a fideszre szavazott hirtelen többet x-elt mint kellett volna, a szavazata igy érvénytelen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: 2002ben negatív növekedés? hol? mikor? :DDD

@is: mérnök-közgazdász vagyok, ne akarj már nekem közgazdaságból kiselőadást tartani te bokrosimádó :D

éppen azért, mert művelt, intelligens és szerény vagyok, azért látom a magadfajta átlagbirkánál jobban a világot mozgató összefüggéseket.
"ha valamit szeretek magamban, az a szerénység."
...nem tudom ki figyeli az összes hozzászólást
elég vargabetűs az irány
én igyexem mindíg az alap témánál maradni és nem a mellék témákon tovább haladni...
képes erre mindenki aki itt véleményt formál (magyarul kommentel) ?
@minden armstrong csaló:
Szovegertes neked se megy (suttyo ugyben mar reagaltam)
Szoval, miert nekem kellene elemeznem, miert minositettek minket le? Amikor te kovetelsz felminositest...

Nos, politikai fegyver ellen talan politikai kellene, nem? Esetleg hiteles gazdasagpolitika - ugyanis az ellen a lemonisites nem hasznal. A toke oda megy, ahol biztos es magas a profit. Ennyi.
@minden armstrong csaló: te egy degenerált fasz vagy. Végül is a létezésed nélkül is el volt a világ év millólig, fasznak szart ki anyád?
@vakapad: "Nagyjából így van"

persze. kurvaanyád segge lyukában, ahol épp tanyázol.
ez amit leírtál kb egyenlő azzal, hogy 'hülye vagyok üssetek'...

zsidózás, jujujujuj, leírták, hogy izrael, riadó!!!!
ha nem érted, hogy kerül ide izrael, akkor semmit sem értesz, és megmagyarázza, hogy miért vagy olyan fasz, hogy szerinted jön bajnai, és minden jó lesz :D

csak azt nem értem, hogy 8 évig itt voltak bajnaiék és társai, oszt szarabb lett. de most biztos sikerülne neki :D

és az amerikai elnökválasztásnak is az az igazi tétje, hogy Magyarországon jó lesz-e, vagy sem :D
erről vitázik majd obama és romney, igaz? :D

ennyi faszparaszt idiótát. és szerintetek ti jobbak vagytok bármilyen birka fideszesnél?
:DDD
@minden armstrong csaló: Koltozz Eszak-Koreaba, es maris megszabadulsz a nyugjeid zometol: a demokraciatol, a zsidoktol, es a ciganyoktol.

Vegul is, evezredekig elvoltunk pennicilin, internet, es meg csomo liberalis trukk nelkul...
@minden armstrong csaló: Pont úgy. Te öcsém egy mágus vagy. De te miért vagy egy agyatlan barom Orbánhívő?
@Mike36: bizony annak. kell? bekaphatod. ne finnyáskodj, joghurt ízű :D
"Sokan vannak akik szerint máris el kéne húznotok a francba, nem nagyon várnának erre még két évet belefagyva a stagflációba."
És ki mondta neked, hogy mindenáron megvárnák a következõ választást? Pár apró alkotmánymódosítást oszt jöhet már most még mielõtt rendezik a soraikat a konkurencia. Másfél helyett újabb 4 év.
Siralmas ez a szerencsétlen, ismét elérte valaki a tahótlanítást
@minden armstrong csaló:

Hát, ez a szöveg kb. stimmel egy művelt és szerény mérnök-közgazdászhoz. Hogy hol oszthatják az ilyen diplomákat, fel nem fogom ...
@taga20: én orbánhívő? :D tehát még az értő olvasás sem megy :D
én nem szavazok, mert nincs kire...
csak mint írtam, különbséget tudok tenni szar és szar között. már messziről. te viszont az egyiket bezabálod, aztán persze, hogy a másik már nem ízlik, mert a dögevők szarához vagy szokva.
@vakapad: Tudod, ezen en is gondolkozom egy ideje...
@minden armstrong csaló: Nos, ha nem szavazol: mit porogsz itt!?
@politikus-omm: Azt hiszem, tudom, mi a különbség.
De nincs kedvem vitatkozni veled, bocs.
mert csak csúsztatsz.
Előbb-utóbb az emberek rá fognak jönni, hogy a kormány le sem szarja őket. A kormány nem törődik veled. Egyetlen egy dolog érdekli őket, hogy megtartsák és kiterjesszék saját hatalmukat.

erkolcstan.blog.hu/2012/11/01/a_kormany_nem_torodik_veled
@profilo:
"Valaki magyarázza már el nekem,hogy az amúgy valóban felesleges és tényleg szar változtatások miért csak az Orbi ellen szavazókat sújtja?"

Az 1 harmados 2 harmad hogy jött össze szerinted egyébként ? Ha eddig nem fogtad fel miről van szó, kár beléd a magyarázat, mert azt sem fogod fel.
@vakapad: az intelligens ember a vitapartnerhez, kontextushoz illően tudja megválogatni a stílusát.

hiába tartanék itt neked akadémiai székfoglaló stílusában előadást, nem értenéd. ha Stephen Hawking a taktaharkányi talponfekvőben akarná előadni az idő rövid történetét, lehülyéznék és valamelyik cigány kigurítaná a főútra...

tehát én lennék a hülye, ha ilyen itt kommentelő faszapraszt bajnaifetisisztákkal normális stílusban, érvekkel próbálnék meg kommunikálni. nem értenének meg, tehát értelmetlen.
ti azt értitek, hogy kurvaanyád, szar, geci stb .
@tomwar: toooood..... A TŐŐŐŐKE...MEJEN A P.BA....A TULAJDONOSÁVAL EGYÜTT. SENKINEK NEM FOGNAK HIÁNYOZNI ! :o)
@xaverta: úgy, ahogy 94-ben...
úgy ahogy 2002-ben kevesebb szavazattal választást tudott nyerni az MSZP-SZDSZ.
akkor jó volt?
@vilagnezet.blog.hu:

Elnézést, de én úgy gondolom, hogy minden politikus alapvető célja (ahogy minden más foglalkozású emberé is), hogy a pályáján sikert érjen el. Orbán vágya sem más, csak a tehetsége hiányzik hozzá. Egyébként azért akar mindenáron még maradni, mert azt hiszi, jó amit csinál, csak még nem ért be, és nehogy már más arassa le a zseniális politika gyümölcseit.
@M_R: EZ A HELIKOPTER MÁR ANNYIRA ELAVÚÚÚÚLT ! NEKEM JOBBTECC A PERISZKÓP, TUDOD AZ AMI KIDUGJA MAGÁT, OCCT KÖRÜLNÉZ, HOGY LÁTJA-E ŐT VALAKI-NAKI ?!!!:O)...a mint itten-e a moderátor-véleményelhajlítók !!!
@tomwar: regisztrációnál nem láttam, hogy csak biztos szavazó pártválasztók kommentelhetnek...

te szavazol. bajnaiékra. ezért nálam halálbünti járna :D
pedig alpból ellenzem a halálbüntetést. csak és kizárólag politikai célzatból látnám indokoltnak a használatát :D
@is: Hallottál-e róla, hogy az IMF hitel felvételének politikai következményei vannak?

Mert az állampapírban eladósodáshoz nem jár távkapcsoló.
@kvadrillio: Nekem pedig mar most hianyzik...Marxe a fotel alol, mert billeg, a mocskos kapitalistake meg a zsebembol:-)))
a magam részéről támogatnám azt a népi kezdeményezést, hogy orbánt, nyergest, simicskát adjuk ki az örményeknek
@minden armstrong csaló: ...te vagy talá a LEGNAGYOBB BIRKA ! :o)
@minden armstrong csaló: ritka vadbarom vagy.
Menj inkább Vidi meccsre, ott is kiadhatod magadból a feszültséget, ha már nem megy a szex.
@minden armstrong csaló: tényleg értjük. csak nem szeretjük, nem használjuk és nem tartjuk sokra, aki ezzel operál. érted?
@minden armstrong csaló: you are SICK, man. Beteg emberekkel kár vitatkozni.
@kvadrillio: szerinted a tőke létező fogalom? vagy csak egy szám egy könyvebn, gépben, ami az érdekérvényesítő képességedet méri?

ha ma nullára írnák mindenki adósságát, vagy az iylen tőkéseknek a vagyonát államosítanák, akkor összedőlne a világgazdaság? mert ezt állítják...
bezárnának a gyárak? az épületek összeomlanának? megszünnének az igények?

egy nagy humbug az egész tőkén alapuló világgazdasági rendszer.
hogy lehet pl egy életében soha nem dolgozó embernek milliárdjai, miközben egész életét végigdolgozó valakinek megélhetési gondjai?

mi a fasz történne, ha pl 2013. január 1.vel minden a világon létező adósság egy tollvonással megszünne?
az 1 millió USD-nél nagyobb vagyonok bedig egyszerűen államosítva lennének?
@minden armstrong csaló: Te honnan tudod, kire szavaznek!?!? Az, hogy feltunik, hogy Orban Viktor es kormanya a FIDESZ-KDNP frakcioszovetseggel karoltva szetbassza a hazamat, meg nem jelenti automatikusa azt, hogy Bajnaira zavaznek. De veled ellentetben elmegyek valasztani, mert a szabad valasztasokat tartol az emberiseg tortenelme soran az egyik legnagyobb vivmanynak - meg akkor is, ha nem tokeletes, ahogy a tobbi emberi alkotas sem. Kiveve a 996R-t.
@tomwar: ...NEM KAPITALIZMUS EZ, HANEM RABSZOLGATARTÓ TÁRSADALOM !ABBAN A PILLANATBAN,
AMIKOR A MULTI A CSÓRÓ NAPI 1 DOLLCSIBÓL ÉLŐ VIETNAMIHOZ VAGY KYNAIHOZ VISZI A GYÁRTÁST, AKÁRMIT...RABSZOLGATARTÓT PREZENTÁL !
... csak kapitalizmusnak becézi.....
@viperakapitany: na mi sem tartjuk sokra azt, aki mnt vakapad elhiszi, hogy zorbán rossz, bajnai jó, EU, ámerika, izráel mind nekünk akar jót, és ha jönne bajnai akkor egycsapásra minden jó lenne.

aki ezt hiszi, aki egy pillanatra is képes bajnait az egyébként kontár orbán elé-fölé helyezni, őt reális alternatívának tekinteni, az rosszabb bármilyen fideszesnél...
@minden armstrong csaló: Te marha vitatkozunk,vagy ezt az ócska Fideszes dumát nyomod?
@minden armstrong csaló: hogy lehet pl egy életében soha nem dolgozó embernek milliárdjai, miközben egész életét végigdolgozó valakinek megélhetési gondjai?

A legegyszerübb válasz a hatástöbbszörözés (mikroökonómiai szakszó). Magyarul bizonyos emberek úgy döntenek hogy vödröket cipelnek egy életen át mások vízvezetéket építenek.
@kvadrillio: így van. a világ ugyanúgy működik, mint 3000 éve, csak más a körítés...
vannak a despotát, a csicskák és a rabszolgák.
ha a tömeg 1 része egyszer öntudatra ébredne, és változtatni akarna ezen, amazok a nem is létező tőkét, pénzt, azaz a hatalmukat arra használnák, hogy a tömeg másik része ha kell vér árán verje le a lázadó részt.

de hát a szerencsétlenek szerint a második világháború is teljesen egyszerűen a jó és a rossz csatája volt.
@minden armstrong csaló:

Aha. Értem. Nem ereszkedsz le hozzánk, mert fölösleges lenne. Hogy viszont akkor minek jársz ide mocskolódni, annak a logikáját nehezen tudom összeegyeztetni az akadémiai székfoglalóval.
@tomwar: "Orban Viktor es kormanya a FIDESZ-KDNP frakcioszovetseggel karoltva szetbassza a hazamat,"

nem jobban, mint azok, akikre ismét messiásként vártok.
kik miatt kell zorbánéknak évi 1100 milliárdot törlesztésre fizetni?
zorbánahibás. 2 év alatt nem lett kolbászból a kerítés. a kurvanyját.
@kvadrillio: De miert is teszi? Mert a fogyaszto olcson szeretne megvenni... De a gond az, hogy a bolygo veges...ez a kizsakmanyolas vegso hatara is egyben.
@taga20: milen fideszes dumát te szar?@vakapad: hátha elszégyelled magad. érzelmi reakciókra még talán ti is képesek vagytok, értelmire soha nem is voltatok.
@rodeo36: Gratula, az értelmi színvonaladhoz, és nem hazudott valóban jobban szerepelt az első Orbán kormány, még úgy is hogy Hornék eladtak mindent....
@minden armstrong csaló: ...töke az vagy van már az újszülöttnek is, felmenői okán....vagy nincs neki és később lesz és egyre nőőőől neki, mert kikaparja magának bármi áron. DE ! MOST OLVASTAM, ELÉG KÉSŐN, és néztem meg a videót... AZ alapjovedelem.hu-n, Braziliában vezetik be először...ezt a nem ollan rég NAGYOKOSOK ÁLTALI KITALÁCIÓT.... és akkor talán a töke is lekonyul sokaknak.....:)
@minden armstrong csaló: Arm, nem is lesz kolbaszbol, ha levegjak a disznokat es megetetik a kutyakkal. Szarok en ra, hogy Orban Viktor miniszterelnok, kiraly, vagy turulverben fogant kereszteny szent....leszarom. De amit csinal, az NEM JO. Igy azutan nem lesz kerites se, nemhogy kolbasz!
Es tudod, hogy Orbanek utan a jelenlegi szinttel mennyit torlesztest kell fizetni? Mert az adossagunk jottanyit se csokkent az elmult ket ev alatt.
@tomwar: szerinted ha holnap egyes országok azt mondanák, hogy holnaptól nem adnak el nyersanyagot az USA-nak, szerinted mi lenne?
szépen beletörődnének, hogy akkor most vissza kell fogni kicsit a jómódból, kicsit változtatni kell a politikán?
lófaszt...

az USA fogyasztja el a javak 25-30%-át. 5% népességaránnyal.
@tomwar: " De amit csinal, az NEM JO"
amit gyurcsányapádék meg bajnaimessiásotok csinátl, a jó volt?
annál még ez is jobb
@minden armstrong csaló: Te olyan hülye vagy, hogy amit leírsz azt is elfelejted két perc alatt.Bravó!
na mára ennyi is elég volt belőletek idióta állatokból :)
@minden armstrong csaló: az USA fogyasztja el a javak 25-30%-át. 5% népességaránnyal.

Most ezen háborogsz? Mindig így volt, már Rómában is. Mindig így lesz.

Miért nem azon fáradozol, hogy neked több legyen?
@minden armstrong csaló: nu, azért orbán, A VIKTOR....., TÉNYKEDETT MÁR ELŐTTE IS JÓ PÁR ÉVET CEZAROMÁNIÁSKÉNT A SAJÁT MAGA ÉS HAVERJAI ÉRDEKÉBEN ! ...bár kezdetektől kiváló politikusnak tartottam, véleményem ma már csak KISHITLERKÉNT IDÉZHETI ŐT, ÉS NEM HISZEM, HOGY A TÖRTÉNELEM POZITÍV IDÉZHETŐJÉVÉ VÁLIK BÁRMIKOR IS..... szegény......
igaz, hogy még mindig ügyesen játssza át a magyar vagyont "FŰ ALATT ! ÁLCÁZVA !" A MULTIKNAK, TŐKÉSEKNEK, CSALÁDNAK, HAVEROKNAK, KÖZELÁLLÓKNAK, DE TÚL SOKÁIG NEM JÁTSZHATJA MÁR EZT AZ ÁLCÁZOTT, HAMIS SZEREPET A NÉP ELŐTT.
@minden armstrong csaló:

Mitől szégyellném el magam? Az "érveidtől"? (hehe).

Egyébként a 12:52:50 időpontú hozzászólásodból kb. egyértelmű, hogy mennyi közöd van a közgazdasághoz. A logikádból meg az, hogy a mérnökséghez mennyi.
@minden armstrong csaló:
pusztán sexuális perverzióból nem tahótlanítalak, perverz kéj olvasni ekkora baromságokat ilyen nagy baromtól...majdnem feláll a hülyeségedtől de legalább viszket

brühühühühü

tapló
@sárkányfő:

Volt aki lecsapta a labdát:

fideszfigyelo.blog.hu/2012/10/31/varga_mihaly_buktatta_le_orbanek_200_millas_imf-propagandajat

A témát a sajtó is körberágta mikor kiderült berágott Orbánra az IMF.
@vakapad: ""nálatok orbán rossz, bajnai jó, ámerika,EU, izráel mind csak nekünk akarnak jót, de a gonosz zorbán ezt nem engedi, de ha jönne bajnai minden egycsapásra jó lenne."

Nagyjából így van"

mondjuk ezért te idióta :DDD

a logikát meg ne feszegessük inkább...
@zajos1:
az értelmi szívonalamat nem tőled kérdezem, nyasgem ...

szajkózzátok a baromságaitokat

egyetlen eredményt mondj az elmúlt 32 hónapból a gazdaságra vonatkozóan persze olyat amit ez a tetű banda kezdett és nem örököltek

a közel 400 törvény és a kotmány nem ér az nem munka az idő és pénzpocsékolás meg a munkakerülés abszolút analfabétizmus a narancsos tetvek részéről gittegylet és rablók

brühühühühühühü
Pálinkás jóreggelt, megint fél napot tölthetek az utánaolvasással! De mielőtt, el ne felejtsem ezeket!

Akinek 90-nél magasabb az IQ-ja nőként, így talán Tarlós is tudna velük bájologni: www.hazipatika.com/eletmod/jotekonysag/cikkek/zsenialis_magyar_kutatonoket_dijaztak/20121030113816&utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=www&utm_campaign=hirkereso_20121101

Ezt meg most kaptam, nekem új:"Orbán Viktor, Merkel és az angol királynő találkoznak a pokolban. Merkel megkéri az ördögöt, hogy hazatelefonálhasson Németországba, mert tudni szeretné, hogy mi történk az országban a távozása után. Beszél is két percet, leteszi a kagylót, majd az ördög közli vele, hogy a számla kétmillió euró lesz, amit Merkel ki is fizet.

Amikor ezt látja, az angol királynő is megkéri az ördögöt, hogy hadd telefonáljon haza, és fel is hívja Angliát, beszél öt percet. Az ördög átad neki egy ötmillió fontról szóló csekket.
Erre Orbánnak is kedve támad hazatelefonálni, beszél is fél órát, és amikor leteszi, az ördög azt mondja, 25 forint lesz. Miután látta, milyen drága volt a többieknek a telefonálás, Orbán nem bírja ki, és megkérdezi, Magyarországra ugyan miért ilyen olcsó a hívás. Mire az ördög:

Az ördög: : Nézd, Viktor, ezzel a rengeteg munkanélkülivel, világbajnok ÁFÁ-val, Európa bajnok inflációval, minimálisra visszavett szociális ellátásokkal és munkanélküli segéllyel, leépítendő húszezer közszolgával, csipszadó, telefonadó, bankkártyaadó és az ilyen, olyan, amolyan újabb és újabb adókkal, a büntetéspénzekre vadászó rendőrökkel és más hatóságokkal, a szigorodó adóellenőrzéssel, a rengeteg újabb és újabb megszorítással, a politikusok szűnni nem akaró hülyeségeivel és hazugságaival, a mélységes korrupcióval, az igazságszolgáltatás politikai elfoglalásával, a média korlátozásával, a felsőoktatás leépítésével, az országból elvándorló rengeteg magyarral...
Magyarország nyilvánvalóan maga a pokol. Márpedig a pokolból a pokolba, helyi tarifával lehet telefonálni."
@Anti Anyag: "A cigányok többsége ugyanis mindenféle kutatás szerint degenerált és ennek oka a családi házasságok.
Ennek oka pedig a vagyon családi kézben tartása, illetve most már az ennek következtében alacsony IQ adta körforgás. "

"mindenféle kutatás" - ez jó kis hivatkozás. De a csúcs a vagyon családi kézben tartása - anyám, borogass!!!
@rodeo36: hát igen, a 82%-os adósságráta, az évi 1100milliárdos törlesztés az örökölt 'eredmény' te gyurcsanyista faszparaszt...

tudod, ha felveszek 1ft hitelt, akkor az a lényeg, hogy abból valami olyasmit hozzak létre, ami nem csak az 1Ft tőkét, és az x fillér kamatot termeli ki, hanem lehetőség szerint még marad is...

na ez 8 éven át egyszer sem sikerült a haverjaidnak.
mert nem megy első évben, oké...de aztán amásodikban sem? és nem baj, hagy menjen így...

erre bárki képes lett volna.
@minden armstrong csaló:

hogy te milyen cizellált vagy meg hülye!!!!!!

brühühühühühü

kb a Cukibácsi szintje vagy csak a kolomp a nyakadban leng és kong
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és kiderül, hogy mennyi gyógypedagógus kommentel itt:)))
Én tényleg csodálom a türelmüket, ahogy ezekkel az agyatlanokkal beszélnek.
@minden armstrong csaló:

Azt nem csodálom, hogy a logikát nem akarod feszegetni. A helyedben én sem tenném.

Egyébként úgy hallottam, jelenleg mindhárom minősítőnél bóvli kategóriában vagyunk, a GDP a világválság miatt lezuhant szintről sem nő, sőt ahhoz képest is csökken, a beruházási ráta (nézd meg a neten, hogy az micsoda) már az amortizációt se fedezi, és már mindenkivel összevesztünk (Azerbajdzsánt kivéve). Ennél azért Bajnai jobb volt. Mégpedig nem ránézésre, hanem tényszerűen jobb.
@kifordított nagyanyó: "A szabad világban már a négerek verik a fehéreket és az arabok a keresztényeket."

Továbbá a négerek a négereket, a fehérek a fehéreket, arabok az arabokat, keresztények a keresztényeket.

Igen-igen jól érvelsz, angyalom.
@minden armstrong csaló:

milyen cizellált nyelvezeted van a szar megkülönböztetésére

nyalod vagy harapod vagy mindkettő?

brühühühühühü
@Dr. simonmondja.: Igen, ezek az álmok, rémálmok, és ne sajnáljuk, mert az őrületét kényszeríti ránk. Horror, egy kurva politikus ne álmodozzon, hanem dolgozzon normálisan.
@minden armstrong csaló:

ja süt belőled a műveltség meg a zintelligen CIA mint az általad oly jól ismert szarból kibúvó galandféreg

brühühühühü

hol vetted a diplomáidat? az ecserin vagy a tangón?

20 Ft/kilónként?
@minden armstrong csaló:
Mi van kommunista, reaktiváltak az elvtársak a KIM-ből?
@saravad: NA, magamnál szeretem a személyi kultuszt. ;-DDD Álmaimmal meg nem kínzok meg sokmillió embert.
@a szív fészkei: "minimálisra visszavett szociális ellátásokkal és munkanélküli segéllyel, leépítendő húszezer közszolgával,szigorodó adóellenőrzéssel, a rengeteg újabb és újabb megszorítással"

te izé, ezt nem az IMF szorgalmazza pont?

-adóbeszedés hatékonyságának növelése
-Az állam méretének további csökkentése
-A közösségi közlekedés állami támogatásának felülvizsgálata
-helyi önkormányzatok kiadásainak mérséklése

ingatlanadó ügyben meg inkább az IMF hazudik. volt már erről szó korábban is.
más országokban is ezzel oksokodnak

"The Minister for Finance has ruled out an International Monetary Fund proposal that the household property tax be levied at a rate of 0.5%."

"Taoiseach Enda Kenny has ruled out implementing recommendations from the International Monetary Fund’s (IMF) review of the Irish economy."

"IMF: We want property tax of 0.5 per cent. Noonan: Nope, not happening."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

a negatív növekedés az olyan mint mikor a Titanic negatívan úszott a jéghegypuszi után

brühühühühühü

képzeld ez a bürümbürü aszongya van neki közgazdász meg mérnök izéje és intelligens, meg kedves, és szimpatikusch, meg mijafaszmég?

a faszomtuggya de nagyon jó itt legákább a Cuki bácsi kolompja lóg a nyakában és béget hozzá
@vakapad: Azerbajdzsánt is bemószerolta és hazugsággal vádolta azért.
@vakapad: azért ne feszegessük, mert csúnyán leégnél...

"jelenleg mindhárom minősítőnél bóvli kategóriában vagyunk"
és mi volt ennek a fundamentális alapja? semmi. főleg annak tekintetében nem, hogy gyurcsányapád alatt ilyenre sor sem került, pedig lett volna rá ok.

zorbán alatt meg akkor kezdtek leminősíteni, amikor pl az EUR árfolyam már 267 alatt járt :D
azért vagyunk bóvliba, mert remélték, hogy így majd meg lehet belülről buktatni a zorbánt. azt hitték sok olyan faszkalap van, mint te meg elvtársaid.

olyan ez, mintha lenne egy köcsög szomszédod, akik utálnál, és mivel valaki más is utálja, ezért felgyújtja az egész házsort, te meg hálálkodsz neki, hogy megszabadított a szar szomszédtól. hogy leégett a házad? kit érdekel, fő, hogy megszabadultál a geci szomszédtól...
@kifordított nagyanyó:

"Egyébként angyalnak fabius gerincességével volt problémája"

Ezen jót röhögtem. Megint.
Csak az erdekelne, ki az a szellemi fogyatekos 27%, aki meg mindig az Orbanekra akar szavazni.
@minden armstrong csaló: akkor ezért lettem megtámadva egy 2007.07.08-i pénzmozgás miatt?
@rodeo36: irigykedsz mi? nem csodálom. szar lehet magadfajta balfasznak lenni...

"IMF urges Government to cut social welfare spending"

ennyit tud az IMF, de bankadó az nem jó...
@aritus:

Tényleg nem érted?

"egyeztetésekre rálátó kormánypárti politikus szerint"

Vagyis a kormány szerint lobbiznak a multik a biztosoknál. A nyugati lapok meg arról beszélnek, Orbánnak ideje kiosztani a körmöst. De végül is a legfőbb "kormánypárti politikus" szerint az IMF is követelt itt mindenfélét, aztán Varga kénytelen volt bevallani, hogy nem.
@Bellagio: mi után?
éljen bajnai! éljen bajnai! éljen bajnai!
@Fabius: ti hazudtok meg az IMF. korábbi években is ezt akarta az IMF. nem csak itt, más országokban is.
az, hogy most éppen ebben a levelecskében csak általánosságban írtak ezt-azt, az nem jelenti, hogy konkrétan ezekre nem gondoltak.
ha lennének érdemi tárgyalások, akkor biztos ezekkel hozakodtak volna elő, mert ennyit tudnak.
íreknél is ezt akarják...

de majd jön bajnai az IMF lovon, és megment minket, mi? :D
@minden armstrong csaló:

Aha. A Nagy Összeesküvés Elmélet (kezdem érteni az izráelezést - nyilván ők állnak a háttérben usástul). Ha én minősítő volnék, megnézném a strukturális hiányt, a növekedést, a beruházási rátát, az inflációt meg a gazdaságpolitikát, és ha azt látnám, hogy mindegyik adat alulról nézi a békát, a gazdaságpolitikát pedig egy akaratos jogász irányítja kontroll nélkül, egyesegyedül (Matolcsy csak azt találja ki, hogy mit lehet még megadóztatni), akkor összeesküvés nélkül is könnyen kitalálnám azt a kategóriát, ahová kies hazánk (az én személyes legnagyobb sajnálatomra - v.) beletartozik.
@Dr. simonmondja.: A férje révén milliárdos, az pedig ingatlanozott. De biztos megérti a polgári plebs sirámait, ja. Az ántivilágban sem élt rosszul Marcsika, gyerekorvos vagy mi volt a papája. Egy problémája volt életében - a randaságán túl, de ahhoz képest egy kellemes faszit fogott ki, az Ungár Klára bátyját - hogy az érettségi csalt, azt hiszem matekból és ezért kapott egy kis dádát. Na ennyire volt eelnyomva.
@kifordított nagyanyó: Már telisírtam ettől két Zewát, folytasd még!!
@minden armstrong csaló:

IMF also suggested smaller and most effective governance, GDP raising against austerity measures, state run investment using the available funds by EU for economic restructuring

what the hors prick do you want?

screw yourself

Hungarian GDP must be raised by yearly 25 to 35% using the abovementioned funds plus national human resources investing in human resources development by a new and effective education policy

brühühühühü

what a stupid asshole r u?
egy írországi IMF cikk alól:

"John Canno · Top Commenter
"It warns that public debt here is high and growing, that the banking system is not functioning properly, households are contending with heavy debt and depleted wealth as unemployment remains high".

And the answer is... more taxes? What kind of idiots do the IMF breed?"

nálunk meg vannak olyan mocskos hazaárulók, akik az IMF-et mint messiást várják. gyújtsák fel a házunkat, csak a szar szomszédtól(orbán) szabadítsanak meg.
@profilo:

"tényleg szar változtatások miért csak az Orbi ellen szavazókat sújtja?"

Neked ki mondta, hogy csak őket sújtja? Az Orbira szavazók voksa éppen úgy lehet érvénytelen egy fél centit hibázó mozdulat és a figyelmetlenség miatt, mint a Vonára vagy Schifferre szavazóké.

Az igazi kérdés az, nektek miért ennyire mindegy ez?
@a szív fészkei:
az egész rohadt gittegylet ugyanez a szar...lopnak csalnak és nyalnak pusztán anyagi előnyökért
ez a mai magyar elit? vagy celeb?

brühühühühü

undorodom még hallani is a Cukibácsi betette a végső pontot
@Neolibsi: Azontúl, mivel tényleg a zsidóknak, konkrétan a sokat emlegetett Sorosnak is köszönheti a felfutását - és azok az 56-osok, akik engedték a temetésen primadonnázni, azok is zsidók: Litván, Vásárhelyi - örök életében lesz benne egy kisebbségi kompelxus. Őmaga nem zsidózik látványosan, de megvannak a szirénhangjai erre.

Hitlernek egy zsidó volt a mentora fiatal és senki által nem ismert és lenézett korában, nem is bírta megemészteni.
...szűk másfél órája megállt a hozzászólás...
Mint egy rendes vitának ennek is meg kell vonni a tanulságát (konzekvencia):
1.. Az orbánék elég ormótlanul védik az ország érdekeit
2..ettől a szélsőséges internacionalista bagázstól mindenáron meg kell védelmezni az országot, ha a hazaárulók nem bújhatnak egy párt védőernyője mögé akkor ismét időszerű lesz a választási törvény, addig nem!
részemről ez a tanulság...
@vakapad: összesküvések nem léteznek. soha nem is voltak. az amerikai elnökjelöltek nem a szaros 6millió zsidó szavazatáért esdekelnek, nem mennek rapportra izráelbe, nem az AIPAC előtt hagyatják jóvá az indulásukat.
sőt, zsidók nem is léteznek.

@rodeo36: az, hogy tudsz angolul még nem tesz téged normális emberré. képzeld, a kanadai favágó is tud angolul, oszt mégis értelmesebb nálad.

éljen IMF, éljen Bajnai!!!
igaz? te szerencsétlen barom...
@Fabius: És a 'nyugati lapoknak' kik a fő hirdetőik?

Nem azok a multik? He?
@minden armstrong csaló: Nono, kedves Bürümbürü, a hazaárulózással vigyázni kell az állampolgárságot és gyilkosokat pénzért árulók világában!!!

kedvenced eladta a becsületünket, adja a hazát és a drága anyaföldünket is.

Jobban jársz, ha elkéred Cuki bácsitól és kolomposz!
Hidd el, jobban megy az neked, mint az írás-olvasás.
@kifordított nagyanyó: Cica, fel van fújva, persze. Te azóta se válaszoltál arra, hogy a erdélyi igazzzmagyar vérünk, jó Levente gárdista saját lánya baszása hogy fér a fajmagyar hajdeerkölcsös kategóriátokba!

Nem kell rasszista dumát fújnotok, nem lesz felfújva az egész probléma. Sőt, probléma se lesz.

DE ez az egy témátok van - zászlóégetéskor is, mint nagy performansz - , még a mindig idemosolygó cukkerborsó Gábriel is csak - ezen belül - három sáv mentén pilinckázott itt: zsidók, buzik, cigányok. Pedig viszonylag művelt és olvasott embernek tűnt.

Négerezni annyira már nem menő, bár Stefi azzal is bepróbálkozott az olimpia idején.
@minden armstrong csaló:

Mi vagy te töki? Látnok? Belelátsz az IMF fejébe és megmondod mi van benne? Nem kéne ezzel a cirkuszban fellépned?

Írország mióta Magyarország? Mióta ugyanazok minden ország problémái?

Mellesleg meg éppen ott tartunk, hogy Fénylő Csillagunk mondta a saját szájával: mondjatok egy számot, megteszünk bármit. Szopunk, nyalunk gombot varrunk csak mondjatok egy számot. Mert megteszünk bármit. Mondom bármit. Csak mondjátok már azt a számot.

Hogy te ezt Bajnaira tolnád azt mondjuk megértem. A kitárt púzóját is kínálgató Orbán szerintem sem szép látvány. De szokjatok hozzá a képhez, mert nov7.után csak rosszabb lesz.
@minden armstrong csaló: @rodeo36:

@vakapad:

Mind2 amerikai párt választás előtt összeállította a programját. Index/külföld/archív.....

Mind2 pártprogram 1. pontja: Izrael fővárosa Jeruzsálem és az is marad. Szóval aki összeesküvés-elméletezik azt kiröhögöm. Mi kéne még, húzzanak kipát a szabadságszobor fejére?
@felcsutisuttyo: Többen is örülnénk ennek, legalább megcsinálnánk a 89-es rendszerváltást, amúgy rendesen, ahogy azt kellett volna, ahogyan pl Romániában is volt....akkor majd nem röhögnének a pofánkba többé a pufajkás gyilkosok, a komcsi rabló milliárdosok, a 3/3-asok, 3/2-esek, satöbbi besúgók, szemkilövő ex ÁVH-sok, testüregi motozó szarzsákok, az ötágú csillagozó rohadékok! És nem lenne több cinikus nagyimrés megemlékezés a ballib oldalon, mivel pont ők végezték ki, most meg emlékeznek a nagy barátságra....förtelem! undorító képmutató banda!

Ki lenne takarítva rendesen!

Úgyhogy elvtárs, csak erőltesd a dolgot, a másik oldalon is leszünk páran, és helyére tesszük a dolgokat hamar!
@politikus-omm:

Bukfencezel a logikai zsákutcában?

Ha igaz lenne, hogy a multik lobbiznak Orbánért, és ők fizetnék a "nyugati sajtót" akkor nem ennek a lobbizásnak - el a kezekkel Viktortól - kéne ott is megjelennie?

De nem ez jelenik meg, hanem az ellenkezője.
@kifordított nagyanyó:

"A szabad világban már a négerek verik a fehéreket és az arabok a keresztényeket."

Ebben a mondatodban van a lényeg!

Ha a kiindulási pont hibás, hiába építesz rá teljesen logikus magyarázatot, a végeredmény nem lehet helyes.

Ha majd magát a verést ítéled el, akkor lehet tovább lépni.
Addig, amíg azt mondod, hogy "Rohadt cigó ellopta a tyúkomat", ahelyett, hogy "rohadt tolvaj ellopta a tyúkomat" addig te kvázi szentesíted (de minimum nem kezeled a megfelelő súlyán) a lopást és azt kifogásolod, hogy a tolvaj egy cigó volt, nem magát a cselekedetet.
@Fabius: nem kell belelátni, elég tájékozódni az IMF korábbi tevékenységéről, más országoknak tett javaslatairól, és azok eredményeiről.

"mondjatok egy számot, megteszünk bármit"
hazudsz. épp azt kifogásoljátok, hogy nem hajlandó bármit megtenni :D
az IMF meg nem is akar számot modnani...
mi meg nem is akarunk felvenni tőle pénzt. csak úgy csinálunk, mintha...

bajnaira nem kell tolni semmit, ő is kormánytag volt, amikor eladósítottak minket kontár módra...
@kifordított nagyanyó: "A szabad világban már a négerek verik a fehéreket és az arabok a keresztényeket."

Aha. Vagyis neked az pont megfelel, ha te, mint fehér vered a négereket, és mint keresztény, az arabokat?
@Behajtó70:

"s nem lenne több cinikus nagyimrés megemlékezés a ballib oldalon, mivel pont ők végezték ki, most meg emlékeznek a nagy barátságra....förtelem! undorító képmutató banda!

Ki lenne takarítva rendesen!"

És onnantól csak jobboldali pártok lennének?
@aritus: látom te is szemlélőbe mentél át a barbár dúlás alatt
@rodeo36:

Ez egy 16 éves, szülei paneljéből kommentelő kis pöcs, messziről megismerni a fajtáját. :D
@Fabius: most jöttek rá, hogy a másik út nem járható...
most majd benyalnak zorbánnak tövig :D
@Fabius:

"Popiba?

IGEN!

Engedünk az IMF-nek!"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ilyet én is tudok, sőt még jobbat is.
te csak azért kommentelhetsz itt most kis szaros 12 éves metszettfaszúkám, mert apád elhurcolta a barbár kurvaanyád a mikvébe, hogy rituálisan kimossa a pináját...

iparkodjál, holnap ilyenkor már majdnem sabbat lesz, oszt sehova...
@Fabius: Mert a multiknak igen fontos hogy az alkujaik a nagy nyilvánosság előtt folyjanak. Igen biztos. Én mondjuk a párfős cégemben mindenkit titoktartásra köteleztem.
@kifordított nagyanyó: Újra kérdezlek, cicabogár, mert Gábrielnek erre soha nem akaródzott nagy agitálós korszakában válaszolni?

Az utóbbi hónapok szörnyű fehér gyilkosságai - echte kegyetlen rablógyilkosság is, lásd a domonyvölgyi tetűt jómódú rendőrcsaládból - áldozataiért mikor rísz? Mikor menetelsz az imádott pincéregyenruhádban, ami Bencsik András barátnőjének olyan jól jövedelmező kis vállalkozás?

Mikor mondjátok ki,hogy bizony fehér jómódú fehér férfiak veszett állatként ölnek és ölnek, és kikérjük ezt maguknak, mert rossz fényt vetnek ránk? Csak a cigány öl és rabol folyton?

Akkor a nyári bűnügyi krónikák micsodák? Saját mama, nagyi lekaszabolása, komplett família kiirtása rezzenéstelenül, az kóserság-babaság, ha fehér csinálja?

Hagyd már ezt a kriminalitási rizsát, engem is loptak meg romák, mégsem vonulok veletek. És mindegyikőtöknek a nagymamáját roma irtotta ki? Zsidó erőszakolta meg? Buzi köpte le, vagy mi van?
@kifordított nagyanyó: "miért is masíroznak!"

A masírozás a katonák dolga. Az összes többi sétálgasson, vonuljon fel, de ne masírozzon.
@minden armstrong csaló: 2002-ben listára az MSZP egyedül többet kapott, mint a FIDESZ (www.valasztas.hu). látod, látod, az adatok, erről beszéltem. 2006-ban is.
@balstyvor: Na hálisten, nem leszünk Gyirmót, neked köszönhetően! Folytasd, legjobb érv vagy Orvbűn mellett, miért végtelenül kártékony ez a szerencsétlen.
@épészmérnök: sütni meg a pék dolga, tiltsuk be a házi kenyérsütést :D
idióták

@a szív fészkei: "Mikor mondjátok ki,hogy bizony fehér jómódú fehér férfiak veszett állatként ölnek és ölnek, és kikérjük ezt maguknak, mert rossz fényt vetnek ránk? Csak a cigány öl és rabol folyton?"

demagóg köcsög. senki nem mondta, hogy "fehérek" nem gyilkolnak, csak az arányok tudod...
@minden armstrong csaló: "nem vagyok egy orbán fan, de...."

Öcsém, elválik a szar a májtól. Hevesen bizonygatod, hogy a jobbik a fidesz segédcsapata. Nem szükséges, tudjuk.
@minden armstrong csaló: "demagóg köcsög. senki nem mondta, hogy "fehérek" nem gyilkolnak, csak az arányok tudod..."

Nem, nem tudom. Ha te tudod, akkor hozzál ide statisztikákat, és bizonyítsd az állításodat.
@minden armstrong csaló: "csak az arányok tudod..."

Kíváncsi lennék, milyen arányokról tudsz?
@minden armstrong csaló:

"demagóg köcsög. senki nem mondta, hogy "fehérek" nem gyilkolnak, csak az arányok tudod..."

Tessék mondani, az arányokat darabszámban kell mérni vagy pl. lopás esetén lehet összegszerűsíteni?
@is: 2002ben tisztán listás szavazás volt?
nem. akkor mi a kurvaanyádat hazudsz? :D

a két fordulót összesítve 4.5millió vs 4.37millió szavazat, tehát takarodjál vissza bokros seggébe te szar :D
@minden armstrong csaló: ez a példa a vizitdíjra vonatkozó hülyenépszavazást írja le, ugye? ott sikerült kilométerekről nekifutva tökön rúgnod magad azzal, hogy beszoptad Orbán dumáját.
@minden armstrong csaló: vicces fiú vagy te, igaz?
A pékek dolga a sütés.

Az erőszakszervezet fenntartása ellenben minden jogállamban az állam privilégiuma, ugyanis csak így ellenőrizhető a működtetése.

Magánhadseregeket a maffiák tartanak fenn.
@félázsiai 2llkedő: @Ergosum:
amiről minden normális ember, aki nem akarja elhazudni a valóságot.

menj be a sittre, oszt meglátod.
Bakker betaláltam, ehh még egy tahòtlanítandó :)
@minden armstrong csaló:

"A kormányfő elmondása szerint péntek reggel – azaz az EU-csúcs ideje alatt – telefonos kormányülést tartott, melynek eredményeképp arra kérik az Európai Bizottságot, mondjanak pontos számot arra vonatkozólag, mekkora megtakarítást várnak még, hogy a költségvetési hiány három százalék alatt legyen. – Akármennyit mond az Európai Bizottság, azt mi elő fogjuk teremteni –"

Na, a következő hazugozás után kibaszlak innen mint a taknyot. Világos?
@is: te még mindig a vizitdíjnál tartasz? :DDD

készpénzforgalomnak semmi keresnivalója az orvos-beteg találkozásoknál.

@épészmérnök: milyen erőszakszervezetről álmodsz te cigányértelmiségi?
@félázsiai 2llkedő: ha bemész a sittre, ott lesz ám kézzelfogható bőven...
@minden armstrong csaló: "készpénzforgalomnak semmi keresnivalója az orvos-beteg találkozásoknál."

Magánrendelésnél mit adsz az orvosnak? Cukorkát?
@minden armstrong csaló:
Nem tudsz adatokkal szolgálni?
És mennyi közülük a gyilkos?
@minden armstrong csaló: Mi a baj Bürümbürü?

Miért vagy elkeseredve? Nő nincs vagy kolomp?
Vagy otthon csöndben kell maradnod?

Segítünk, hidd el. Nyugodtan meséld el a problémád.
@Fabius: arra hajt, utàna meg mártirozik egy jót ;) csúnya ballibek elnyomták mint egy csikket, őt a nemes széljobbert
@Fabius: tehát még hazudni sem tudsz rendesen, vagy a saját hazugságodat nem érted?

nem írtam, hogy ilyet nemmondott az orbán, de a tények mást mutatnak, hisz itt tobzódtok, hogy nem enged nekik mégse.
meg mondott olyat is a zorbán, hogy ne arra figyeljetek amit mond, hanem amit csinál :D

olyan apróságokba ne menjünk bele, hogy EB =/= IMF...

szóval most mi a baj? hogy zorbán pucsít, hogy bármit megteszünk, vagy hogy nem akarja megtenni azt, amit kérnek (nagyon helyesen)

"Na, a következő hazugozás után kibaszlak innen mint a taknyot. Világos?"
ha erre áll, nosza :D
taknyot ki szoktad baszni? asztalra? evésnél?
liberális család vagytok gondolom :D
miért nem eszitek meg egyből azt? anyád főztjénél tuti jobb te geci :D
@félázsiai 2llkedő: 'magán', ott a kulcsszó...
de hozhatod még a hálapénzt is, próbálkozni szabad :D
@MikeBoy: pedig hiába, ennyi turhám sajnos nincs :D nem juthat minden bajnaifetisiszta köcsögnek :D
@minden armstrong csaló: "persze ha rajtam múlna, a fidesz sem indulhatna el, sőt választás sem lenne. ez a választósdi a legnagyobb faszság, úgyis csak illúzió."

Ha ezt így gondolod, akkor minek vered itt a nyálad, kicsi?
@minden armstrong csaló: Magán, az már nem orvos-beteg kapcsolat?
Az elkovetok faji hovatartozasat illetoen speciel "minden armstrong csalo"-nak igaza van. Attol meg, hogy nem szabad beszelni rola, a bortonlakok 90%-a cigany. Es senki ne jojjon azzal, hogy szamszerusitsem, mert eppen a fent leirtak miatt ez nem lehetseges. De ettol meg ugy van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tök érdekes, hogy a választási csalás lehetőségéről szóló poszt alatt már nem a fideszes kuministák védik Viktort, hanem a jobbikosok igyekeznek terelni de kurvára az íemefezéssel.

Tiszavasváriban meg úgy tesznek, mintha vitatkoznának. Pedig csak a szokásos,

- apu te fingottál?
- nem, a kutya volt kisfiam.

perlekedés zajlik. Ha bárkinek kétsége volt az most meggyőződhet róla.
@MikeBoy: "Hogy rácuppant mindenki armstrong-ra!? "

Igazad van. Armstrong feladata a terelés, és mi hagytuk magunkat terelni. A hozzászólások fele az övé. Most tahótlanítom, és mindjárt sokkal rövidebb lesz a hozzászólások listája.
@minden armstrong csaló: "készpénzforgalomnak semmi keresnivalója az orvos-beteg találkozásoknál."

Ez esetben meglehetősen érthetetlen, hogy miért legalizálta a fityesz a hálapénzt.

Na puff, ezzel is beégtél.
@Bellagio: "a bortonlakok 90%-a cigany."

Csak tudod börtönbe sokmindenért lehet kerülni. Péel egy ellopott mobiltelefonért is, meg családkiirtásért is. A kettő nem ugyan az.
@MikeBoy:

Persze, mert mindig örülünk, ha erre téved valaki, aki segít jobban megérteni a jobbikos érvrendszert:)
@is: Ó te szegény szerencsétlen, te maradtál a sz**an.

Neked jutott ma az a hálátlan feladat, hogy el kell magyaráznod, miszerint az Orbán megszorítás, az mind rossz, mert sanyargassa a népet. De közben azt is neked kell elmagyaráznod, hogy a baloldal megszorításai azok mind hasznosakat emberek számára. És, hogy milyen jó lesz nekünk, ha majd az IMF lefelezi a fizut.

Ó, te szegény...
@minden armstrong csaló:

Nem kisfiam. A taknyot úgy szoktam kibaszni ahogy most innen téged.
@MikeBoy: Mindenszentek napja van.
Miért ne próbálnánk segíteni ennek a kedves Kolompoló bürümnek - Rodeo után szabadon - egyéni válságának megoldásában.
@aritus:
...mint említettem volt megtörtént velem!!!
ha ti kiálltok libajnaiék mellett eléggé hatásosan, veletek is megtörténik!
Előzőleg terroristának kell minősíteni őket és indulhat a céllövészet
...én a magyar fővárosban is voltam már palesztin...
hihetetlen mi?
ne izgulj, mikor rád fogják otthon az uzit eszedbe jutok :D
@Fabius: Pedig abból nem sok lesz ha egymás ökörségeit hallgatjátok.

'Kibaszlak mint a taknyot....'

Aztakurva.
@Önnek megyünk:

" az Orbán megszorítás, az mind rossz"

No-no! Olyan nem létezik, mint tudjuk, ugye? ;)
@Mike36: "Ennél egyszerűbb megoldás is van. Szavazat számláláskor mindenki aki nem a fideszre szavazott hirtelen többet x-elt mint kellett volna, a szavazata igy érvénytelen."

EZ AZ! Ezért nem lehetnek jelen a szavazatszámláláskor a pártok képviselői!
Hová lehet fellebbezni? Hol lehet jelenteni?
Európa Tanács?
@balstyvor: Tudod, ha csőre rántották volna az uzit, akkor még most is az ágyneműtartóban nyüszítenél.
játszál fenyegetőzéset az asztal a kukikkaddal!
Féreg.
Be vagytok szarva, hogy oda a nagybácsi hatalmi meséje?
@Habakuk999: asztal alatt
basszus most másfél évig már csak az ágyneműtartók hőseinek visítását fogjuk hallani?

Ennyire elfogytak az érvek?
Fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra
A fenti agyamentek a melléklete ennek a képletnek
@MikeBoy: Úgy gondoltam, hogy te ezen átlátsz. Szomorúan tapasztalom, hogy nem.

De miért neked nem forog attól a gyomrod, hogy valaki egyszerre fakad ki a megszorítások és a populizmus (vagy általa annak ítélt cselekedetek) miatt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem lesz neki újság, ismert troll ő is mint Stefi. Popocatepl néven is nyomult egy időben, amíg ki nem baszták mindenhonnan.
@politikus-omm:

A te ökörségeidet is meghallgatjuk. Legalábbis amíg a kanapéra nem szarsz te is. Az ellenvéleménnyel semmi problémám. Viszont a posztot szétbaszni puszta szórakozásból nem hagyom.
@Fabius: ismerős volt a stílusa, olyan popókás volt, de így már èrthető minden :)
@aritus: " és kiderül, hogy mennyi gyógypedagógus kommentel itt:)))
Én tényleg csodálom a türelmüket, ahogy ezekkel az agyatlanokkal beszélnek."

Aritus, ez egy nyilvános felület. Minden kommentelőre jut minimum tíz olyan, aki "csak" olvasgat. Elolvassa a hazugságokat, csúsztatásokat, hibás érvelést. Őmiattuk kell helyretenni a dolgokat, nem az óbégató hülyegyerekek miatt.
És ezért igyekszem higgadt maradni. Példamutatás, tudod.
nyugodtan gondolkodjon el a blogíró azon is, hogy a világ legfejletteb demokráciájában, az usa-ban két nagy párt tud csak elnökjelöltet állítani és törvényhozásba bejutni

kétpárti diktatúra, ugye?
@Habakuk999: "az ágyneműtartók hősei" :-DDDDD
@Habakuk999:

"csak az ágyneműtartók hőseinek visítását fogjuk hallani?"

Érdekes nem? Viktor állítólag őket is beszívatta választási csalással Tiszavasváriban. Erre itt védik meg íemefeznek ordítva. Ki érti ezt? :-))
@tlvajferi: hmm, ezzel mit is akartál mondani, avagy csatlakozol a többi fenti magasan szárnyaló, kultúrált unortodox értelmesekhez?
@tlvajferi:

És ennek speciel mi köze a magyar választási rendszerhez? Vagy az amcsinknál is azon múlik a voks érvényessége, hogy Romney vagy Obama nagyanyjának keze elcsúszott vagy nem csúszott pecsételés közben?
@minden armstrong csaló:
"úgy, ahogy 94-ben...
úgy ahogy 2002-ben kevesebb szavazattal választást tudott nyerni az MSZP-SZDSZ.
akkor jó volt?"

Nagyon ki lóg a a hataloméhség lólába. A fidesz fanatikusok és az iszlám fanatikusok között nincs különbség. Nem fülkeforradalom, hanem fanatikus fülke terrorizmus következett be 2010-ben.
@Önnek megyünk:

"Úgy gondoltam, hogy te ezen átlátsz. Szomorúan tapasztalom, hogy nem."

Még kacsintottam is.... :P (ez meg a nyelvnyújtogatás jele)

Én mondjuk úgy tudom, az "elmúlt 8 évben" épp hogy az osztogatás volt a nagy baj és nem a megszorítás, amitől elszállt a hiány.
Legalábbis mostanában a csapból is ezt hallom.

Vagyis: nem a balos megszorítás a rossz, hanem a balos osztogatás!
Ebből pedig az következik, hogy a jobbos megszorítás az rossz! De a jobbos osztogatás, na az jó lenne.

Ha jól látom minden rendben lenne, csak az a baj, hogy a balosok osztogattak, míg a jobbosok megszorítanak. Mindkét oldal fordítva ül a lovon, amikor kormányoz sajna..... ;)
Szégyenteljes a választási törvényhez alkotott eljárási szabályzat. Van a kormánypárti urak között akűrcsak egy valódi demokrata is? Megélhetési barmok, azt hiszik, így meg lesz nekik az újabb ciklus. De nem lesz meg, mert már rég kiverték kormányzásukkal a biztosítékot. Méghogy "nem lesznek megszorítások"... Persze hogy nem, naponta nem lesznek, hanem csak kétnaponta. Nem veszitek észre, hogy a kuszaszemű pojáca egy hétre nem képes előre látni, tervezni? Hogy lehet egy ilyen szellemi toprongy pénzügyminiszter?
habakukknak üzenem:
mikor rám fogta az uzit én is becsináltam...
ami miatt idetartozik: ha kiálltok a szélsőbal mellett, minden tíz magyarra fog jutni egy uzi!
persze lehet, hogy te csak a kilencedik leszel. Allah segítsen ebben!
.de mi lesz a többivel?
@Fabius: meg is néztem a kurucot. Ott egy árva hír sincs róla, viszont a délelőtt vitatkozó kollegától mély tisztelettel kérdezném, talál-e olyan linket ott, ami nem kapcsolódik rasszizmushoz?

A jobbikon is csak egy rövid cikk, hogy cigányokat hordtak autóval szavazni.

Összenő, ami összetartozik.
@gazoló: "Elgondolkodtató,hogy a normális jobbosok tudnak-e még tükörbenézni!"

A normális jobbosok igen. A normális jobbosok ugyanis nem fidesz szimpatizánsok, mert a fidesz már nagyon messze jár.
@politikus-omm: "Mind2 amerikai párt választás előtt összeállította a programját. Index/külföld/archív.....

Mind2 pártprogram 1. pontja: Izrael fővárosa Jeruzsálem és az is marad."

No, erre adj egy pontos hivatkozást. Nagyon szeretném látni ezeket az első pontokat. Léci.
@balstyvor: Öcsi, ez nem játék.

Ebben az országban nem volt divat mostanában a nyílt polgárháborús fenyegetőzés.

De azt ne hidd, hogy attól, hogy a legtöbb ember nem olyan vadparaszt, hogy lövöldözőssel fenyegetőzzön, hajlandó eltűrni bunkó terrorotok szándékát is.

Ott leszek öreg, ebben biztos lehetsz, nem egyedül, ebben is biztos lehetsz.

De ez nem jó játék...
@balstyvor: opni kedvesen hívogat, szerintem ne okozz csalódást a fiùknak, asztala viszta
@Habakuk999: szükség állapot, csak ennyit mondok, meg a felfegyverzett tűzoltókat, a többit a közönségre bízom
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: néhány tek legényen kívül csak pár seprűnyéllel kukák ellen hadonászó védené baltazárt.
Körül kellene nézni az Európa Tanácsnál (nem azonos az EU Tanáccsal).

Európa Tanács Információs és Dokumentációs Központ, Budapest

Pappné Farkas Klára, igazgató
1055 Budapest, Kossuth tér 1-3.
Postacím: 1357 Budapest, Pf. 3.
Tel.: +36-1-441-4857, +36-1-441-4563
Fax: +36-1-441-4878 E-mail: idcbud@t-online.hu
www.europatanacs.hu/

Az Európa Tanács szervezet legfontosabb feladatkörei az alábbi területek:

a demokrácia fejlesztése,
az emberi jogok és az alapvető szabadságok,
a média és kommunikáció,
a társadalmi és gazdasági ügyek,
az oktatás, a kultúra, a kulturális örökség, a sport, az ifjúsági ügyek,
az egészségvédelem és a környezetvédelem,
a regionális fejlesztés és a helyi demokrácia,
a jogi együttműködés területei.

A Kulturális Együttműködési Tanács (CDCC) programjaiban az Európa Tanács a legfontosabb célkitűzéseit valósítja meg:

az emberi jogok és alapvető szabadságjogok védelme, megerősítése a plurális demokrácia keretei között;
az európai identitás és az európai azonosságtudat erősítése;
az európai társadalmak előtt álló kihívásokra való közös válaszok megfogalmazása.

www.altusoft.hu/history/eur_tan.htm
Meghallgattam.

Nagyjából:
Miért is kell ott a pecsét a bal felsőben?
Miért nem jó bárhol?

Ezzel kapcsolatban az "előterjesztőt" kellene megkérdezni!

:)))

No de tudatlanságom hogy is folytatja?

Éppen a visszaélések miatt, a demokrácia erősítse miatt.....

Jajj!
Remélem, a TASZ nem csak a súlyos értelmi fogyatékosok demokratikus jogaival fog foglalkozni, hanem a miénkkel is. Várom az elemzésüket, és a cselekvési tervüket.
Nixon elnök szavai jutnak eszembe az agresszív bejegyzések láttán.

"The Jews are just a very aggressive and abrasive and obnoxious personality," he told an aide.

"Most Jewish people are insecure. And that's why they have to prove things," he said.

"I didn't notice many Jewish names coming back from Vietnam on any of those lists; I don't know how the hell they avoid it," he remarked.
"Az Európai Uniónak kevesebb,mint két hete van, hogy megakadályozza Magyarországon „a demokrácia újabb rombolását” - írta a l'Unitá az És Magyarország még az EU tagországa? című cikkében.

A napilap az EU beavatkozását sürgette a választási regisztráció bevezetésének megakadályozása érdekében, hangoztatva, hogy az intézkedést a „választók befolyásolására”, az „ellenzékiek távoltartására” tett kísérletnek tartják.

Ha a törvény hatályba lép, „Magyarország lesz az első állam Európában, amelynek választási rendszere mélyen megsérti a demokratikus szabadság elveit” - állt a cikkben. "

hetivalasz.hu/itthon/sulyos-hibanak-tartjak-az-eu-eddigi-hallgatasat-56485
@Habakuk999: ne essünk a régi hibába, ne becsüljük le az emberi aljasságot, lásd SA, SS, Iráni gárda, stb. tömeghatását, és a függelem sértés megtorlását, és a vak hit és félelem erejét. Ami felörli a legtöbb ember önállóságát, és emberségét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egyáltalán, látod változtam, eddig úgy voltam vele, kit érdekel, hogy vonulgatnak föl alá.

de hogy a tűzoltók védenék baltazár rendszerét?

nem hinném...
@Habakuk999:

A kuruc annyira nem lényeg, bár érdekes. Sokkal hangsúlyosabb, hogy a megyei OVB elutasító határozata még nem jogerős, lehet ellene fellebbezni.

Hallottál róla, hogy megtették volna?

Na ugye.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jaj hagyd, ez lehet, hogy a hüle Zűrhajós vagy annak valamilyen klónja.
@tlvajferi:
Honnan veszed, hogy két elnökjelölt van?
Legalább hatan vannak, de mi csak a két legesélyesebbet látjuk, halljuk. Azért ők az esélyesek, mert csak az ő pártjaik tudnak összeszedni annyi pénzt, hogy esélyes jelöltet indítsanak.
Bár az USÁ-ban bárki lehet elnökjelöt, valójában akkora összeg kell hozzá, hogy ezzel el is dől a valódi esélyesek száma.
Viszont náluk 4 évente a párton belül is szavaz az egész ország, hogy ki legyen az elnökjelölt, nem pedig egyemberes pártok vannak, mint nálunk a fidesz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Épp erre gondoltam, hogyez az a vérvonal. De ilyen férgecskék, mint Velkey meg Papcsák, Rogán, Szalonna, stb. -a sor végtelenítve folyttható - azért megjegyzendőek: ezekkel épülhet a viktatúra felfelé.
@Fabius:
Álbalhék, echte parasztterelés.
Popóka megint feltűnt? Istenkém, szegény barom akkor hozta a formáját, hisz érvrendszere a gólyafossal hasonlatos volt, állandóan magyarázta a baromságát. Erre kibasszátok... Nem tudom meddig volt, de sokáig! :)
@politikus-omm:

Ez buli!
Azonban az

"Mind2 pártprogram 1. pontja: Izrael fővárosa Jeruzsálem és az is marad.""

"1. pontja" még nem látom bizonyítottnak.
Ez Nixon is olyan volt mint a Gyurcsány, de rá is faragott, mert jól megszívatták a szorgalmas fáradtságot nem ismerő média munkások és aktivisták.

An indication of Nixon’s complex relationship with Jews came the afternoon Golda Meir, the Israeli prime minister, came to visit on March 1, 1973. The tapes capture Meir offering warm and effusive thanks to Nixon for the way he had treated her and Israel.

But moments after she left, Nixon and Mr. Kissinger were brutally dismissive in response to requests that the United States press the Soviet Union to permit Jews to emigrate and escape persecution there.

“The emigration of Jews from the Soviet Union is not an objective of American foreign policy,” Mr. Kissinger said. “And if they put Jews into gas chambers in the Soviet Union, it is not an American concern. Maybe a humanitarian concern.”

“I know,” Nixon responded. “We can’t blow up the world because of it.”
@Habakuk999:
Szerintem azért fontos, hogy integrációs lehetőségeik legyenek a cigányoknak, mert aki másképp szeretne élni közülük, azt is könnyen visszahúzza a közösség. A szegregált oktatásban, gettósodásban meg nem is jut el a közvetlen példa.
Én félig cigány vagyok, szal van rálátásom valamennyi. Tapasztalatom ugyan nincs, mivel 2 generációval ezelőtt (legalább) döntöttek az őseim. Szerintem jól.
@Fabius: Mindig a gyengébbekkel szemben hőscincérek. Aztán saját magukat dobálják fejbe a romatelepen. Kb. ennyi telik tőlük. Amúgy a a ma két leghülyébbjénél - az armstrongnévvel megint vigéckedő barom meg a ez másik, aki izraeli katonákkal cicázik a pesti flaszteron - csak célfotóval dönthető el az első hely. Nehéz dolgod van.
@a szív fészkei: Igen, de egy rossz mozdulattal le is rombolhatják.
Drága tezsvírejim! :))
Píz kéne - mondá Tonyóka...

"Szezonvégi kiárusítás: állampolgárság sürgősen eladó

Kedves kínaiak, testvéreim a turulban!

Remélem köszönthetlek benneteket ekképpen, bár ezt még valószínűleg nem értitek, amiről nem a nyelveink közötti különbség tehet, amely kétségkívül nagy. Legyen elég annyi, hogy mi egy keresztény ország vagyunk, ezért a turulmadarat imádjuk. Ez olyasmi, mint nálatok a sárkány, ti sárkányba születtek, mi meg turulba. Egyikünk se sáskába vagy törpeharcsába, tehát rokonok vagyunk, ez a lényeg."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121031_elado_allampolgarsag#rss
@Habakuk999: Ez már klinikai eset - jönnek a resztli resztlijei. Ne állj vele szóba! Szegényt talán egy ilyen abúzálta: img.izismile.com/img/img3/20100408/640/israeli_military_girls_640_13.jpg
@MikeBoy: Valóban, figyeltél, rosszul fogalmaztam. Mindenesetre a pártgyülés ezzel a kérdéssel kezdődött, vagyis = első napirendi pont + 'Ez a mondat amúgy kötelező eleme volt ezidáig mind a demokraták, mind a republikánusok programjának.'
@minden armstrong csaló: "A fajtádbéli maszopnyik-szadesznyik férgek 1.- Ft adósságból olyan jó befektetéseket csináltak, hogy a végére még az 1.- Ft tőkét sem termelte ki."
Ugyan már többször közreadtam az erre a vádra vonatkozó tényeket, úgy látom, a realitások és az összehasonlítgatások miatt itt is érdemes leírni.
Az általad elmarasztalt hitelek felhasználása egyrészt infrastrultúrális beruházásokra, másrészt életszínvonal emelésére történt.A beruházások tárgyiasult formában fellelhetőek, a jóléti és szociális kiadások nyomon követhetőek.Nem szólva arról, hogy a beruházások nem hitelből fedezett hányada növelte a nemzeti vagyont.
A jelenlegi kormány a fennálló adósságállományt a Manyup felhasználásával is alig észrevehetően csökkentette, ugyanakkor téves gazdaságpolitikájával olyan bizalomvesztő hangulatot keltett, hogy a kockázati indexünk vitustáncot jár a pénzpiacokon.
Alátámasztásul: Ez év elején a kockázati felárunk a normál kamaton felül pl:7.5% volt, nyár közepén az IMF-el való tárgyalások kilátásai ezt lecsökkentették 5%-ra.Az örökös pávatánc miatt a CDS felár is el kezd sasszézni, csak tudod ez mit jelent?Azt, hogy az ablakon dobáljuk ki a pénzt a pénzpiaci befektetőknek, és ahogyan haladunk, a kockázati megitélésünk okán neves közgazdászaink szerint ez a mérték elérheti akár a 10%-ot is. Mégegyszer hangsúlyozom, felárral van szó, nem a teljes hiteldíj mutatóról.
Csupán a rend kedvéért:Az IMF hitel 4-5 %-os lenne.
Nem vitás, hogy a korábbi hitelfelvételek sem elismerendőek, azonban a leírtak alapján e jelenlegi destabilizációs folyamatok sem.
Érdemes úgy állást foglalni, hogy az összehasonlításokat a teljeskörű információk birtokában tegyük meg, ne a mindennapos kormányzati retorikát ismételgessük meggyőződés nélkül.Amennyiben így teszel, a "férgek" címzés is kikerül a szóhasználatodból.
@alfacharlybravo: Ez azért jó mert Kissinger is zsidó, mint a külügyben 100 éve mindenki.
Tényleg Egér akarok tőled valamit kérdezni!
@Habakuk999: kapnak fegyvert, most mondta egy tűzoltó rokon, a ruha meg egy az egyben a rendőrségi, tépőzárral cserèlhető azonosítòval, felirattal, felségjelzèssel, amit ráadásul saját pénzen kelett megvenniük
/ez még közös beszerzés miatt ésszerű is lehetne, de ősszességében, már elgondolkodtató.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: JA most nagyon az alja jött fel a kanálisból. Én is már csak tahótlanítok feszt. ez az armstrongos a Zűrhajós, mindig ezt a szegény megholt űrben járt jóembert gyalázza a névlopásával.
@alfacharlybravo: "Nixon elnök szavai jutnak eszembe az agresszív bejegyzések láttán."

Nyilván a jobbikos fenyegetőzésekre gondolsz.
@Fabius: Mostanig se kéne benntartani,fertőző. Én már kiraktam a csatornapatkányt.
@a szív fészkei:

Egymást is fejbe dobják mert ennyi eszük van. Meg annyi, hogy az ámerikai elnökválasztás hangsúlyosabb probléma nekik, mint a hazai országgyűlési.

Ki a faszt érdekel az amcsik a maguknak írt programjukba mit írnak 7300 kilométerre innen? Engem az a program érdekel ami tőlem 7,3 kilométerre a nagy büdösben íródik és a hátamon csattan.
@roli101: "Honnan veszed, hogy két elnökjelölt van?
Legalább hatan vannak, de mi csak a két legesélyesebbet látjuk, halljuk."

Így van, ugyanis a két párt jelöltjét egy hosszas előválasztási folyamaton keresztül választják ki, tucatnyi politikus közül.

Ugyanezt megtehetnék itthon a demokratikus ellenzéki blokk szervezetei is: előválasztás során minden körzetben előválasztáson deríteni ki, hogy a demokratikus választóknak ott, helyben ki a legszimpatikusabb.

Chilében is ezt csinálják, sikerrel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: üres tárral legfeljebb.:)
nem emlékszel a tűzoltó tüntikre?
@politikus-omm:

Én azon a linken, amit adtál azt vártam, hogy találok

- egy darab republikánus választási programot, amelynek első mondata, hogy Jeruzsálem Izrael fővárosa, és az is marad;
- és egy darab demokrata választási programot, melynek első mondata, hogy Jeruzsálem Izrael fővárosa, és az is marad.

Azért kértem ezt az utalást, mert az amerikai elnökválasztáskor a közvélekedés szerint a külpolitika alárendelt szerepet játszik, így nagyon meglepett, hogy mindkét pártprogram legelső mondata ez volna.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Akkor csak én voltam olyan szerencsés, hogy nem láttam őket?
Bakker, ti meg a képernyő előtt kínozzátok magatokat ilyen kreténekkel??? :))
@saravad: "Szerintem azért fontos, hogy integrációs lehetőségeik legyenek a cigányoknak, mert aki másképp szeretne élni közülük, azt is könnyen visszahúzza a közösség."

Ez más kisebbségi csoportokra is igaz. Angliában a karibi származású kisebbségből származott, tehetségkutató versenyt nyert kislányt társai késelték meg. Ugyanez történt egy fiatal sportolóval is, 2007-ben.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem ismerős? Ez mindig ilyen volt. Halottak Napja, Halloween, itt vannak a zombik is!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ugye hogy milyen lököttek..?:)))
kínozzák magukat meg ilyenek..nem tetszik nekem ez a szertartás.
@roli101: "Bár az USÁ-ban bárki lehet elnökjelöt, valójában akkora összeg kell hozzá, hogy ezzel el is dől a valódi esélyesek száma."

Obama internetes crowd funding-gal szedte össze a pénzt a kampányára.

Crowd funding: sok kicsi sokra megy.
@Fabius: Hűha! Most vettem észre a "minden armstrong csaló"-val folytatott vitát. Ennek az ismeretnek a híján az itt szokásos, elegáns stílusú kommentet írtam neki érvekkel.
Nagyon elcsesztem!
@Fabius: olvasgattam kurucos kommenteket, katasztrófa.

Van mit tenni ebben az országban.
@Mariann19: Jó az neki legalább kiesik a szerepkörből..a kedvességre érzékenyek a zombik.
@Penivaldes:
Bezzeg Egérrel a kikötözős... :))

@Mariann19:
A tahóval Drága, csak tahó módon lehet társalogni, különben elsöpör a mocskos stílusa. Máshogy semmi értelme próbálkozni. :)
@minden armstrong csaló:
Az IMF-et Orbánék paterolták ki és ők hívták vissza. Senki nem várta őket messiásként. Nekem pont megfelelt volna az állam racionális és hosszútávon fenntartható átszervezése, beleértve a saját mexorításomat.
Ja, meg egy kis tisztesség, minőség...
@balstyvor: Oéyan sok uzi lesz, mint az emútnyócévben?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mi nem szoktunk ilyeneket játszani. Lehet, hogy ti ketten szoktatok, de amióta én uralom az Egeret azóta nincs ilyen.
:))
@épészmérnök: Törököknél Németországban család végzi ezt el.
"Úgyhogy jobban járunk mindannyian, ha nem provokáltok ilyen faszsággal, hogy a kényszer regisztrálás után egy reszketeg rezű Fidesznyugdíjas kezébe teszitek a voksunk érvényességét."

Fabius!

Az a baj, ha fénylő csillagunk minél szorultabb helyzetben érzi magát, annál dühösebben védekezik, illetve támad. Ebben szervilis környezete maximálisan támogatja. Úgyhogy minél hamarabb el kellene takarítani, mert a hátralévő 2 év nem 8 évnek fog tűnni, sokkal inkább egy évszázadnak, annyira kínkeserves lesz.

Mondjuk nov. 7 után is fel fog kelni a nap, az igaz baj az, hogy neki is.

Tényleg látványos ahogy támadják Bajnait, de ezen nincs mit csodálkozni, mert a béna ellenzékre kár a bitet pazarolni is. Néhai LMP fellángolás konvergál a nullához.

Viszont ha Bajnai összeáll DK-val, illetve Kuncze úrral, máris megy a levesbe nálam is.

2014 után nem marad más, mint a lábbal szavazás.

Utolsó órában vagyunk, mindenféle szempontból akárki, akármit mond.

Persze az se semmi, hogy van pofájuk olyan híreket megjelentetni, hogy a multik könyörögnek Brüsszelben, hagyjanak minket békén.

Nagyon ráfogunk b@szni, ha tovább feszítjük a húrt.
@Mariann19: Isten éltessen, ha ma ünnepled a névnapod!
@Mariann19: Ez egy komplett őrült. De nem a stefis markírozós módon, hanem valóban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te mint biológus..
Van az a madár, hogy egerészölyv, a fákon szok ülni. A kérdésem az, hogy annak van ellensége, ami megeszi, vagy pedig meghal végelgyengülésben és leesik a fáról?
(meg még azt szeretném kérdezni, hogy...áááááá nem merem)
:D
@politikus-omm:

Te tényleg ennyire fogyatékos vagy, hogy az amcsik miatt aggódsz akikhez semmi közöd, de azt le se szarod a te jogaiddal mit művelnek itt, vagy tudsz már valamit a lekártyázott választásokról és ezért ez a legnagyobb problémád?
@épészmérnök: Az olasz nő, akit tegnap belinkeltem: Laura Puppato is így próbálja. www.laurapuppato.it/
@saravad: Igen csak ez rettentően nehéz.
Közvetetten kisérhetem figyelemmel egy sok cigány tanulóval rendelkező szakközép mindennapjait.
Amikor azt mondják a tanáruknak, hogy tanárnő, ennek a gyereknek horogkereszt van a nyakára tetoválva.
Mi a válasz erre? Mit tudnál mondani az iskolába járó, megalázott, megfélemlített cigánygyerekeknek?

A tanári kar fele gyűlöli őket.
A diákok fele is.

Ugyanakkor, ha telket akarok venni, nekem is szempont, vannak-e a környéken cigányok.

Azt hiszem, nem a cigányokkal kell kezdeni a nevelést, hanem velünk.
A kurucon olvasgattam, így nem csoda, hogy ez a véleményem.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Összehasonlít körtét almával. Az alma nálunk ráadásul kiba kukacos és férges, de ez sem zavarja.
@Habakuk999: és érthető, hogy szempont.
Senkit nem lehet megfélemlíteni, sem a magyart, sem a cigányt. mindenkinek biztonságban kéne élnie normálisan. nem hagyni hogy horogkeresztesek rémítsék a cigány kisgyereket, és nem engedni, hogy cigányok terrorizáljanak magyarokat. semmi kettős mérce meg ejnye bejnye.
aki bármilyen bőrszínű magyar vagy bármilyen állampolgárt vegzál azt tanítsák ún. jómodorra.
@Habakuk999: de, és azóta hihetetlen eszközökkel, be vannak szabályozva, félemlítve, megtőrve, és fel is higítva zombikkal, akik nem kérdeznek, de remekül megosztanak, és agitálnak széljobbilag, látszólag fidesz ellenesen.
@Penivaldes: Lelkek?? De nagy lelkű vagy, hogy szójátékozzak itt... Kurvára elveszett, a sátánnak eladott lelkek. De beadtam délben egy poklos-ördögös viccet: Sáti szerint itt már full pokol van.
@Penivaldes:

Hát, olyat éppen el tudok képzelni, hogy mondjuk ha legyengül, elkapja egy róka, vagy sas, de a ragadozó-madarakra úgy általában nem vadászik semmi. Az ölyv amúgy is elég nagy. :)
@épészmérnök: Nem jól értetted amit írtam. Jelenleg 6 elnökjelölt verseng az elnökségért, 6 különböző párt színeiben, ebből mi csak kettőt ismerünk, akik esélyesek is a címre, mert elég pénzt tudtak összeszedni, hogy sok legyen a megjelenésük. Obama kb. 1 milliárd dollárt szedett össze.
De ebben benne vannak azok az adományozók is, akik érdekből adtak, akik később visszakérik kamatostul.
Nálunk is lehetne 4 évente valódi megmérettetést tartani a nagyobb pártokban. Ez néha meg is történik, de a 99.99 %-os eredmény jelzi, hogy nálunk Messiás várás van, nem józan ész.
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=164926
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Marianna áll a naptárban, de jókívánságot jó küldeni! Megérdemli, aranyos.

Mindenszenteket meg "ünnepel" zombiként itt ez a pár nagyon agyatlan.
@Penivaldes: Peni!Imádom ezt a szarkasztikus humort.Kiváncsi vagyok, a zombi milyen érvrendszerrel tör rám. Féreg leszek minimum.
@Fabius: Valószínűleg azt akarják kihozni, hogy ott is sűrű elnyomatás van, mélysötétség, demokráciahiány. Ezért zokogó rettegő, szűkölő, elnyomott amik sírnak fel álmukban: de mi lesz a szavazással?? - na, ha ott ez a szitu, akkor mi meg mit aggódunk itt picike papcsáki-velkey izémizékért?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pedig még nem is ávéházott, az lenne a tuti nála. De én már nem látom, brühühühüö
Hallloweeni hangulat static.borsonline.hu/image/gallery/466/.cut-660x440/5944.jpg - de engem kicsit az egész mostani állapotra emlékeztet
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Különben elsöpör a mocskos stílusa."
Várom a becsapódást.
Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságodat!
@Mariann19: én minap találkoztam ilyen alakokkal élőben. de a fejemre borított fekete csuklya megvédett,és legyőztem őket és ha kell akkor leveszem, és a ragyogásommal legyőzöm őket
@Habakuk999:
A rasszizmusba szocializálódik nálunk a többség, az a benyomásom. Gyerekem iskolájában is ilyen beszédet hallok, pedig max. 2-3 gyerek van, ők is rendezett körülmények között. S persze a kisebbségi közösségekben ugyanez pepitában.

Más kicsit, de a buzizást, zsidózást is előbb kezdik minthogy tudnák mit jelent.
@a szív fészkei: Köszönöm szépen a névnapi jókívánságodat, nagyon jól esik.
Nem olvastam a kommentjeit, csak ez a "férges" szöveg indított el a reagálásra.
Ilyen stílusú kommenteknél el szoktak tűnni a "közéletből" érvek hiányában.
@saravad: Igen sajnos.
Én évtizedekig nem is hallottam pl zsidózást, cigányozást. Ahhoz kellett a "polgári jobboldal" megjelenése.

Érdekes, visszagondolva románozást és tótozást igen.
Nagyobb divat volt a határon túliakkal szolidárisnak lenni. legalábbis felénk.
@saravad: Home, sweet home - valahonnan hozzák, nem?
@Mariann19: Vagy ávéhás boglyashajú, rohadt fogú zsidó vénasszony. Bár azt lehet, hogy csak nekem tartogatja. :-DD Szofisztikált érvrendszer, kristálytiszta logika.
@Penivaldes: Ragyogjál is ezek felé nemcsak a szépséggel, hanem olyan magas hőfokkal is, hogy pörkölődjenek meg egy kicsit.
@Mariann19: Isten éltessen!

Most nem mindenszentek van? Én mindig azt hittem, akkor nincs senkinek névnapja.
@a szív fészkei: De. Ezért fontos beszélgetni otthon. Nem a jedi akadémia lesz rossz hatással a kölyökre.
@incze: Nos, nem fogalmaztam pontosan, a cikkből viszont kiderül hogy mind2 párt programjának része az a mondat. A videót megnézted? 3x kellett szavaztatni közfelkiáltással, mert a küldöttek nem kiabálták elég hangosan, hogy: Igen, akarjuk!

Amúgy az amerikai vicc-demokrácia már ebből a kis közjátékból is lejön.
@a szív fészkei: Bár, azt lehet, hogy csak nekem tartogatja." Csak nem? Magyarázat?
@Mariann19: ritkán veszem le a csuklyát, mert elégnének:)
Sokaknak:

Ti mit mondanátok a tanárnő helyében a fele cigány fele magyar osztálynak, amikor szóba jön a horogkeresztes nyakú legény?
És amikor panaszkodnak, hogy nekik mennek a járdán?

Komolyan kérdezem.
@Habakuk999: Szia Habakukk! Köszönöm szépen a felköszöntést.!
A naptárban is szerepel ezen a napon ez a keresztnév.
Apropó! A főtanácsosi állásom remélem még betöltetlen a vállalkozásodban.Nehogy itt hagyj parlagon!
@Mariann19: valamiről lemaradtam, nem értem :((
@saravad: :-D Mondjuk, ha otthon mást se hall, mint masszív fröcsögést, akkor a beszélgetés, khmm....

Tegnapi hír, hogy egy nagyon vadul neonáci amerikai faszit hidegvérrel fejen lőtt a fia, aki 10 éves és ebben a rendkívül szép eszmében lett felnevelve, kitanítva a fegyverkezelésére is. És a kölyök bekattant.
@politikus-omm: Jaja, a sok hülye meg veri oda magát, ebbe a kvázi börtönországba! Micsoda téveszme, ahelyett, hogy a kellemesebb vidékek felé mennének! Javasolj párat.
@Habakuk999: Ejnye!Azt írtad a múltkor, hogy vitáink ellenére szívesen dolgoznál velem, jókat veszekednénk, és annak csakis eredménye lehet. Ekkor ajánlottam fel Neked, hogy vegyél fel a vállalkozásodba "Veszekedési főtanácsos" státuszba búsás javadalmazással.
Na nem baj, nem emlékszel! Hozzá kell szoknom ehhez a lejtmenethez, nem hagyok kitörölhetetlen nyomokat már az emberekben.
@Mariann19: Eddig hagytál? Hogyan ?

De látod itt is, járulunk sorba eléd! ;-DD
@Penivaldes: Egeres kispárnád. Az komoly stratégiai fegyver.
@Penivaldes: "Nem árulom el, hogy mim van."
Helyes! A nagy stratégák sem durrogtatták el előre a hadicselt.
@Mariann19: Emlékszem, hogy írtam, komolyan is gondolom.

A válaszodat nem olvastam, biztosan elaludtam, a maileket pedig nem nézem.

Bocsánat!!!
A főtanácsadói posztot átgondoljuk, úgyis átalakításban vagyunk.:)
@politikus-omm:

Nem pontosan nem fogalmaztál, hanem irtó rosszul és tendenciózusan fogalmaztál.

Ha csak anyi a mondandód, hogy Izrael az USA lényegében egyetlen megbízható katonai és geopolitikai szövetségese a térségben, amit tekintettel arra, hogy egy Nyugat-Berlin jellegű sziget, rengeteg extra erőfeszítéssel és pénzzel jár, azzal semmi baj nem lenne.

Azzal sem lenne semmi baj, ha azt fejtegeted, hogy ennek a (részben) geopolitiaki elkötelezettségnek amerikai külpolitika valamelyest foglya, ráadásul egy független államról van amúgy szó, amely nem mindig tesz szövetségese ínyére. Főként az izraeli szélsőjobb nem. (Obama meg is próbált egy kört az arabokkal, nem sok sikerrel.)

Azzal van csak baj, ahogy ezt a dolgot beállítod a bárgyú "zsidó világuralom" narratívába.
@a szív fészkei: Kimondhatatlanul jó érzés, hogy köszöntötök!
Képzeld, tegnap technikai hiba volt a gépemben, mégcsak üdvözölni sem tudtalak már estefelé.Majdnem belebetegedtem, de tényleg?
Most már kész!
@Mariann19: Első kérdésnek - igaz, szigorúan társadalmi munkában, a busás jövedelmezést Rózsink megfúrta - itt is a horogkeresztes nyakú legény problémája.
Te mit mondanál?
@incze: Hát mondom, mi kéne még, a szabadságszobor fejére a kipa? Izraelnek ugyanis mi is megbízható szövetséesei vagyunk minden téren, meg az egész EU is, de ezt nem tesszük kormányprogrammá.

USA uralja a világot. AZ USA-t pedig a zsidók uralják. Mert, mint a linkből kiderült, botrány volt belőle hogy kimaradt az egyik párt programjából a mágikus mondat.

Persze más véletlenek is vannak a világban. A FED alapítói és vezetői és tulajdonosai mind zsidók, márpedig CSAK a magántulajdonú FED dönt róla, hogy amerika meddig kap MÉG TÖBB HITELT.
@Habakuk999: "Igaz, szigorúan társadalmi munkában." Azt nem merem leírni, hogy Rózsiról mit gondolok.
Ez a társadalmi munka rossz emlékeket idéz.Esetleg egy megbízásos szerződés kezdetben minimálbérért? Márcsak azért, hogyha nagyon kizsákmányolsz, legyen miből hazautaznom.
@Mariann19:

Nagyvonalú és elegáns vagy a trollokkal :-))

Boldog névnapot tőlem is!
Minden párt külön indulhat. Semmilyen választási szövetségre nincs szükség. A baloldalt a hatalom közelébe még 50 évig nem szabad engedni. Addig talán felnő egy kevésbé magyarellenes baloldali generáció is.
@politikus-omm: Cicuka, a marhaságaidat már másfélszáz éve kiröhögték. De ne zavarjon, szórjad csak az antik bacikat szerteszéjjel. Még írd ide lécci, hogy Rostschild és Waterlooo. Aki közületek ad magára, az így csinálja, ezután jön csak az, hogy a zsidók megveszik a világot, hogy elemésszék, blablabla. Sorrend, drága!!

Ja a szabadkőműveseket se hagyd ki! Nagyon slendrián vagy.
@bi2025:

Fénylő Csillagunk legjobb úton van a kihunyt üstökös státusz felé. Ha tényleg elhiszi, hogy a kedvéért akkora lesz itt a tolerancia küszöb, hogy majd mosolyogva lemond a nép a szabad választás jogáról is akkor elég zajos lesz az ébresztője. Addig megy itt a félrenézés és az apátia csak, amíg a "ciklus végén elzavarjuk" lehetősége adott.
@öszödi mém: És eltűnik a borzasztóan magyarellenes jobboldali.
@a szív fészkei:

Lenyúlták a trollnevelő programom! :-D
@Fabius: "Nagyvonalú és elegáns vagy a trollokkal." Ahogy a Varánuszhoz illik!
Köszönöm szépen a jókívánságaidat.
@Mariann19: Mi ezzel az őrülttel már régebben is egymásnak ugrottunk, a Tóta W. blogján az Indexen,Rodeo emlékszik. Akkor nagyobbívű őrülései jelentei voltak, most kivették belőle a Durcellt, úgy látszik.

Ez volt az aud ásza: ávéhás magyarverő, körömletépő, boglyastollú ilyen-olyan, baszatlan vén zsidó picsa vagyok (mert nemOrvbűnt hűjpolom, mint ő)- de tudja is, hogy kicsoda lennék, mert emlékszik rám a közgázról... :-DDDD

Ez azért különösen jó, mert én életemben egyetlenegyszer léptem át a Közgáz küszöbét, amikor ott előadást tartott a Dalai Láma. Töredelmesen bevallom viszont, hogy akkor - hatalmas tömeg volt - tényleg a Marx Károly (még ott volt) szobor ülébe ültem. Aki olvas, az láthatja, hogy én meg a matek az két egészen külön világ vagyunk... A férjem járt oda Járaival együtt.
@Fabius: Te világtényező lettél, na. Lassan befolyásosabbá válsz, mint a mítikus zsidók. :-DD
UK-ben is van voter registration. Igaz itt nincs mondjuk szemelyi igazolvany.
@Fabius:

A magyar nép csak azért nem mond le a szabad választásokról (bár még várjunk ezzel), mert Kádár elvtárssal ellentétben Viktor már nem tud gulyást ígérni.

Egyébként ez a birka banda pont leszarná a demokráciát. (Kertész Ákos-e vagyok? :DDD)
:(

@Penivaldes: Most esett le! Szóval EGERÉSZölyv... ejnye. :D
@politikus-omm:

Berátom, erre még válaszolok aztán, már megbocsáss, nincsen időm rád.

"megbízható szövetséesei vagyunk minden téren, meg az egész EU is, de ezt nem tesszük kormányprogrammá"

De kormányprogrammá tesszük, a kormányprogramoknak általában van külpolitikai fejezete, itten kikeresheted a magyar kormányprogram Izraellel kapcsolatos fél oldalát a legfrissebbnek látszó verzióból: eu.kormany.hu/download/4/c6/20000/kulpolitikai_strategia_20111219.pdf

A többit vackodat meg hagyom úgy ahogy leírtad. Ezek az unalomig ismert mesketék (az unalom nem elég erős szó itten), manapság már elugorni előlük nehezebb, mint nem fújni betéve. Ti mind azt hiszitek, hogy valami nagyon titkos dolog birtokában vagytok, és föl kell világosítani a vakokat. Hát nem így áll.

Ha abban szorulnál segítségre, hogy nem ismered az általad vágyott mélységben az antiszemita mitológiát, ebben segthetek. Bevezetőül olvasd el pl. az idevágó wikipédia cikket (en.wikipedia.org/wiki/Antisemitic_canard), ebben szerintem az összes kacatodat megtalálod, sőt újakat is lelsz.
nem figyeltem: ha nem a fideszre szavaz valaki, akkor a számlálóbiztosnak alá kell írnia a szavazólap élét is, vagy csak elég, ha ráköp és összegyűri?
Ha már Amerika izgat minket - igaz ott hatodikán választás lesz: amerika2012.nolblog.hu/archives/2012/10/31/Furcsa_par_Obama_es_Chris_Christie_teljes_egyetertesben/

Na most én emlékszem az árvízre, amikor Orvbán valami méregdrága bőrjakóban balettezett a nyakig szurtos, kiizzadt, fáradt lapátolók közt.
@Fabius: Irigylem a türelmedet. Mondjuk én az ilyen gyökereket (lévén nagy tapasztalattal rendelkezem) azonnal tiltólistára teszem. :)
[..]"A republikánus pártban jól ismert és népszerű Chrisite az elmúlt hónapokban folyamatosan kampányolt Mitt Romney mellett, és hevesen támadta az elnököt. Most azonban közölte: nem érdekli a politika, annál jelenleg sokkal fontosabb dolga van. Elmondta, hogy az elnök egyetlen telefonbeszélgetésük során sem hozta fel a választásokat. A Fox News műsorvezetője megkérdezte Christie-t, Romney-t is körbeviszi-e New Jersey-ben. A válasz nem, és Christie elmondta, "ennél kevésbé már nem is érdekelhetne ez az egész." Na ha ide eljutunk, akkor cikizhetjük Amerikát.
@a szív fészkei: Te jó ég!Most már mindent értek. Még nem találkoztam vele szerencsére.
Honnan tudta, hogy ki vagy a Közgázon való találkozáskor?
Rohadtul nem szeretem azokat, akik ismeretek nélkül, ráadásul blöffölve gyalázkodnak. Ezért reagáltam a kommentjére. Amennyiben ezt tudom, néhány mérgezett nyilat azért ellőttem volna. Most már késő, úgy látom eltűnt innen.
@Secnir: Szerintem lőjék le a nem FideSSre szavazót, láthatjuk a temetői árak nőnek, emelkedne a GDP koporsó- és urnaügyben...

Amúgy pedig ne vakondozzunk, mi nyalka büszke magyarok: legyenek függöny- és fülkementesen, sima nyílt színen appelt állva kézfeltartással a szavazások. Na, rontom-bontom! Ha Sólyomnak jó volt úgy, mit finnyáskodunk???
@tildy:): Igen, és úgy tudom a következő választásra tervezik eltörölni. Ugyanakkor be akarják vezetni a központi nyilvántartást.
@Mariann19: Nem, a nyomi következtetett, mivel olvasta, hogy hány éves lehetek, hisz ez nem titok. Ebből meg a kommentjeimből vezette le, hogy én biztos csak az a bizonyos,általa ismert rohattzsidó közgázos csaj lehetek, akit ő anno ismert onnan, mert állítólag járt oda.

Azóta röhögünk a férjemmel, hogy ez kire gondolhatott? Lehet, hogy az a lány harminc- negyven éve elutasította őtrollságát és azóta ez a lelkes antiszemitizmus nála, mert mindenről rögtön ez ugrik be nekil
@Mariann19: Á, volt egy idő, amikor szórakoztatóbb volt, és ő is mindig mosolyjelekkel fejezte be bibliai átkait. De most elfáradhatott vagy mi.
A halottak napján is kell valakit basztatni?
Nincs halott a családban?
@King of Shadows: De hogy jön ide UK vagy Amerika? Szerintem kezdjünk példálózni Tuvaluval vagy Swázifölddel, ott is biztos van valami, ami illeszkedne Orvbűnék csodás teóriájába és lehetne mutogatni, hogy naaa,nekik is jó ez, mit horgadunk mi mindenre?
@tildy:): Oh, and I almost forgot! In the UK, you can change the system of government, with only a simple majority of the votes. At least our Prime Minister said so, and He can't lie. That's impossible for Him. Yes. The latter is also a quote from Him, may He fight well.
@pandras11: Mert? Az élők jogainak megnyírbálása és életének megkeserítése, ellehetetlenítése elég ok a tiltakozásra minden egyes nap.

A halottak felmentenek ez alól? Ők nem örülnének a utódaik boldog életének, amire most elég kevés a kilátás?

Te minek vagy itt? Miért nem tisztelegsz a halottaid előtt némasággal?
hm, ismerős kérés:

IMF: most nincs időpont a folytatásra

A tárgyalások folytatásáról nincs konkrétum, előbb a kormánynak kellene jelznie, hogy partnernek tekinti az IMF-et.

hvg.hu/gazdasag/20121101_IMF

-----------------------------------

gyorsan ki lesznek nyírva az ellenszegülők:

Három település nem csatlakozott a járási rendszerhez

Három település, Szeged, Ercsi és Dömös kivételével országszerte mindenhol sikerült megállapodni a működésüket 2013. január 1-jén megkezdő járási hivatalok létrejöttéről - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM).

hvg.hu/itthon/20121101_Harom_telepules_nem_csatlakozott_a_jarasi
@Mariann19: :( nekem nincsenek rossz élményeim a társadalmi munkákról.
Építőtáborokba is szerettem járni.

Katonaként is tök jó volt Szabolcsban almát szedni, a tsz-ben etettek bennünket folyamatosan.:)
@a szív fészkei: Úgy, hogy az, amit ők kivezetnek, mert nem jó, azt mi bevezetjük, mert nekünk viszont jó lesz. És még mutogatnak is rá...
@a szív fészkei: vezényló hiszi és teszi, őtet nem tántoríthatja el semmi, és senki, hisz ő a kezdet és a vég, mindörökké, á_men
@King of Shadows: Áhh,a hullafoltostól veszünk át dolgokat???? Nem haladtuk meg régen őket zu zamenn?
@balstyvor: lehetséges, ha valószínűtlen is, hogy a héber a Multiverzum általunk ismert szegmensében hivatalos nyelvvé válna Magyarországon, hiszen Izraelben sem az. persze akadnak zugok Budapesten (is), ahol mégis: ilyen például az ELTE Asszirologiai és Hebraisztikai Tanszéke, ahol valóban kötelező a héber nyelv különböző korszakaival való ismerkedés, ahogy az óperzsával sem árt ilyen helyen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azt az ő végét szeretném már látni! Bár most is úgy néz ki mint egy jól táplált zombi.
@a szív fészkei: "zokogó rettegő, szűkölő, elnyomott amik sírnak fel álmukban: de mi lesz a szavazással?? "

:-DDDDDDDDDDDDDDDD
@Pantagruel: Na, de mit esküdhetnek ott össze - azok ott hárman a tanszéken - mondjuk a világ ellen héberül!!!! Inog minden, nem látod? Sandyt is ők küldték.
@Secnir: :) A posztban ábrázolt módon bélyegezni is kell a legközelebbi jobbikos lánytestvér nemesebb testrészére.
Így nem kell papírt pazarolni a jobbik által nagyüzemben benyújtott választási csalások kivizsgálására.
@a szív fészkei: Úgy látszik még nem. Én már komolyan azt várom, hogy mikor találják meg É-Koreát. Nálunk is lehetne mondjuk Zorbán-kitűző, meg kasztrendszer.
Ha nem hordod a kitűzőt, lerúgják a vesédet. Mert a szemkilövetés, az szoci dolog...
@épészmérnök: De komolytalan vagy! Én átérzem, hogy ma magyarok ezrei aggódnak emiatt. És megkímélnének ennyi ősrettegéstől a balsarokba pöcsételéssel minket.

Ja te mint lélekgyógyász, mondd, azért mi ez a balsarok-mánia??? Nem a jobbot kéne preferálniuk, ha már jobboldaliak? Most a sajátjaikat is totál megzavarják, szerinted mi okból?

Menczel hol vagy???? Oscar-díjas téma van!!!
@King of Shadows: Ki gyártaná a kitűzőt? Majd Stefi válogatja a képeket hozzá, a férfiassági posztjában is a legjobbat találta meg a pohosról. ;-DDDd
@King of Shadows: "Ha nem hordod a kitűzőt, lerúgják a vesédet." Ha az egyiket lerúgják még mindig ott a másik...:)))
@a szív fészkei: régi szomszédok, valaha barátok - festő-irodalmár házaspár, újkatolikusok - visszafogták magukat a jelenlétünkben. Egyszer váratlanul toppantam be, és hallottam, hogy megszólal a nyolcéves kisfiú mobilja. A csengőhang: megy a vonat auswitzba...
@a szív fészkei: Tehát egy vélhetően elutasított lovagról van szó, aki itt próbál kompenzálni. Szegény!
A leírtak alapján viszont szenvedélyesen útálja a másként gondolkodókat, itt nem volt mosolyjel, csak "férgezés".
@Fabius: Pontosan nem tudom mi volt a baja,csak arra emlékszem,hogy dühös voltál,mert szerinted a gerincességedet kérte számon.
Remélem nem bántottalak meg.

De amúgy látom ma egy páran megtaláltak!:))
@Habakuk999: Mondjuk a hangulatuk jó volt, a bulik is.Az viszont már lelombozónak bizonyult, mikor társadalmi munkában kivonult az irodaház, és a két órás munkát követő időközi szünetben kiderült, hogy 5 fős alkalmi brigádunk ezalatt 1 dolgozó napi normájának a 10%-át produkálta.Egyből nem kívántunk pályát módosítani, azóta él bennem az értékteremtő munka iránti mély tisztelet.
@öszödi mém: "Addig talán felnő egy kevésbé magyarellenes baloldali generáció is."

Ha nem a dumát, hanem a tényeket nézzük, kisfiam, úgy, ahogy az idolod javasolta, akkor jelenleg a kormányon lévő, magukat jobboldalinak nevező generáció az, amelyik magyarellenes!

Ez a kormány elmar mindenkit, aki szimpatizált a magyarokkal, és szétdúlta az ország nemzetközi tekintélyét. A belső ámokfutásról nem is szólva.

Tehát, kisfiam, a te idolod a magyarellenes, és ha továbbra is gondolkodás nélkül követed, akkor objektíve te is az vagy.
@a szív fészkei: Tudok valakiről, akinek biztos beleférne az üzleti tevékenységébe. Ha máshogy nem megy, majd kollektivizáljuk a kitűzőgyártást (is).

@Hertelendi: Ja. De ha másnap sem hordod, az sem lesz. És akkor még örülhetsz neki, hogy nem a fogaidat rúgják le ... vagy ki. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ezt szíven találtad, talált sűllyedt,

ezért lehetett megosztani a bürgéket és terelgetni őket és nyírni rendületlenűl, és néha nyárson sütni néhányat

ezt már unalomig ismétlem de veled egyetértve ezt addig kell ismételni amíg a Cuki bácsi kezéből valaki kikapja a kolompot és úgy bassza fejbe vele, hogy ott rögtön megkukul a másik állatnak (sorry állatok) meg letolni hangcsövét a torkán tövig

brühühühühü
@Pantagruel:
GBR van egy nagyon exclisive club, a belépő folyékony anyanyelvi perzsa és a történelem irodalom valamint tudomány ismerete

ezek Omar Khajjam-ot idéznek eredetiben két Red Breast között és elemzik perzsáúl

ezek persze nem foglalkoznak politikával vagy nem igen kérdezik őket?

brühühühühü
@a szív fészkei:

én a nevére most emléxem, hogy említed, undorító egy tetű és mint háziszárnyas kicsúszik a direkt kérdések elől viszont mantrázza a szart mint egy rossz magnó

brühühühühü
@Mariann19:
ugyanez a következtetés alakult ki bennem is és nagyon nagyra becsülöm a kétkezieket és csodálatos emberekkel hozott össze a sorsom áldom is örökre

olyanokat tanultam amit szakosított egyetemen sem lehet csak a megfelelő szerszámmal a kézben a megfelelő zsenivel az oldalamon és gyakorolni

ezt azután felhasználtam...reputáció építésre és joggal

brühühühühü
@rodeo36: "ezek Omar Khajjam-ot idéznek eredetiben"

az semmi. Az én taxisofőröm, aki hajnalonként a gyárba vitt Hove-ban, szintén tudott idézni Khajjamtól. Jól elbeszélgettünk vele régi időkről. Gazdag egy kontinens ez az Ejrópa ám... :-(
@rodeo36: "nagyon nagyra becsülöm a kétkezieket "

Fél évet lenyomtam szalagmunkán, gyárban... nekem senki egy szót se szóljon a fizikai munkásokra.
"A Fidesz törvényjavaslatait név nélkül fogalmazó zugügyvédeknek óriási tapasztalatuk van az ilyen szövegek olvashatatlanná tételében, hogy a könyörtelen szőrszálhasogatástól az olvasó csak akkor jusson el a lényegig, amikor már késő. Ne figyeljen például erre a passzusra:

„Más állam vagy nemzetközi szervezet Nemzeti Választási [Központ] Iroda által – a választások megfigyelése céljából – nyilvántartásba vett megfigyelője... köteles pártatlanul végezni tevékenységét... A nemzetközi megfigyelő nyilvántartásba vételéről, valamint nyilvántartásból való törléséről a Nemzeti Választási [Központ] Iroda elnöke dönt, a döntés ellen nincs helye jogorvoslatnak.”
Értjük? Ha a Fidesznek netalán, esetleg (nem is tudom, hogyan jut eszembe ilyen aljas feltételezés) Putyin módjára eszébe jutna egy kicsit babrálni a szavazatszámlálással, és ennek a gyanúja nemzetközi szervezetekben is felötlene, akkor egy darab magyar hivatalnok dönt, akit a választást mindenáron megnyerni akaró párt jelölt a posztra, minden bírósági út kizárásával, hogy az illető nemzetközi szervezet bármely adott képviselőjét beengedi-e. Ha pedig az óvatlanul beengedett és dögcédulával ellátott megfigyelő a Fideszre nézve kellemetlen dolgot állapítana meg, akkor a magyar hivatal rögtön kijelentheti, hogy az illető nem pártatlan, hanem az ellenzék bérence. Akkor meg kit izgat, hogy mit pofázik? (Olyan előfordul, ahol sértésnek veszik a választás tisztaságához fűzött kételyt – mint Texasban –, ott megtiltanak minden monitorozást. Ahol bizonyítani akarják, hogy „mi nem csalunk” – mint Belaruszban –, ott egyenesen a kormány hívja be a megfigyelőket. De olyan a világon nincs, hogy gyakorlatilag egy pártkatona szelektál a megfigyelők között.)

A Fidesz nem először állítja kész tények elé a népet és a nép egy részét állítólag képviselő parlamenti ellenzéket, érzékeltetvén, hogy akármit meg tud tenni vele. De már bocsánat: a mai, működő demokráciák képviseleti demokráciák. A képviseleti demokrácia lelke a szabad választás. Ha egy párt akármit megtehet a választás szabályrendszerével, akkor az a választás nem szabad, a demokrácia nem demokrácia. És az a parlament, amelyikben ez ellen semmit sem lehet tenni, csak dísznek van. Nem parlament. VÉGE."

www.parameter.sk/rovat/paravelemeny/2012/10/31/statisztalas-vagy-bojkott
2006-2010 között 4 évig skandálták h ők felkészültek a kormányzásra. na ebből annyi volt igaz h felkészültek 4 évnyi trükkel és hazugsággal (4 évnyi kommunikációt előre kitalálták kezdve a csődtől meg a nem kell imf meg szabadságharc meg a kamusikerkampányig minden).
az a durva h eddig azt gondoltam h egy demokráciában olyan h választási csalás olyannincs. de ezekből már mindent kinézek. akik igy hazudnak igy államosítanak, gazdasági szegmenseket törölnek el egy nap alatt hozott, aláírt és hatályba léptetett törvényekkel, viszzamenőleges törvényeket hoznak, adófajtákat vezetnek be évközben szintén 1 napos hatálybaléptetéssel, saját pártalkotmányukat naponta átirogat, stb. stb. ezek tényleg bármire képesek. ingoványossá vált a polgár állam viszonya, sokkal kiszolgáltatottabbak vagyunk, mint korábban bármikor.....
Rozzant szeráj a Föld, és jajszavát
az éji szél süvölti rajta át.
Ki tudja, hány szultán nyitotta ki,
és csukta már be korhadt ajtaját.
@rodeo36: "Nagyon nagyra becsülöm a kétkezieket."
Nagyon örülök annak, hogy a zenei irányultságunk mellett ebben is egyetértünk.
A helyzet az, hogy a diákévek alatti nyári szünidei munkák alatti tapasztalatok is egy ilyen elismerésre késztetnek.Nálunk érdemtelenül lenézett ez a fajta munka, pedig az értékek nagy része ott terem.
@épészmérnök:

Századmilliméterre marok, esztergálok, köszörülök! (Persze, csak egyszerűbbeket.) :D
@Mariann19: Akinek nem kerek a perec, az mindenkit utál, akit lehet. És teremt ideológiát hozzá, vagy csapódik azokhoz, akik tálcán kínálják ezt az ideológiát.

Szar lehet így élni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Keselyűt, sast, héjját, vagy egerészölyvet? Övcsatba, vagy névtáblába?
:)
Most olvastam, egy igen ismert diktator eletrajzat. A megvalasztasa utani elso valasztason muszáj csalni, mert meg nem rombolta le teljesen a demokraciat. Az igy elcsalt valasztasok utan indulhat a hadd-el-hadd !! (nem Hitlerrol van szo, bar ott is igy tortent)
@King of Shadows: Kiírhatna Fabius a Varánuszért - rég volt már vetélkedés a jajkékszemű gumiállatáért - valami képküldési-szavazási műsort. Mit lássunk a kötelező kitűzőn a Kedves Vezírről? Pl: static.funpic.hu/_files/pictures/630/25/77/7725.jpg
@Hertelendi: Azt már rég el kellett addigra adnod az állami bevételt növelendő.
@épészmérnök: Uramisten. Ilyet még Spiró sem bírna kitalálni. :-(((((((((
Valaki föntebb beírta, hogy az USA irányítja a világot, az USA-t meg a zsidók.

Hát ez valahogy így van, csak kezd baj lenni az USA-val. Ezt nagyon de nagyon titkolják, de egyre nehezebb finanszírozni a horribilis költségvetési hiányt.
@épészmérnök:
ezért volt jó a nyári termelési gyakorlat, 3 nap elteltével a művezető jött kérdezni akarok e teljesítményben dolgozni az 5.50 Ft órabérem helyett 9.50 alapért és ha túlteljesítek természetesen fizeti

ragyogóan túlteljesítettem és 6 hét után több mint 1600 forinttal a zsebemben távoztam mondták bármikor várnak ...

ebből azután vettem mindenfélét és adtam haza is és maradt zsebbe való is

én ezt demokráciának tartom és amikor másik nyáron máshol voltam ott meg megismertem az összes akkor csúcs forgácsolási technikákat, hatalmas portálmarógéptől horizontál fúróig (12 fejes fúró) meg ami szem szájnak ingere a D4K sebváltóházát készítettük

brühühühühühü

ezeket a dolgokat meg a többit...na tudod te ezt
@Habakuk999: De rossz helyre bélyegzett: a jobb popóra!
@vakapad: "Rozzant szeráj a Föld, és jajszavát
az éji szél süvölti rajta át.
Ki tudja, hány szultán nyitotta ki,
és csukta már be korhadt ajtaját."

Huhh. Omar Khajjám? Ki fordította?
@Lindalinda: NA, elszegényítette az őket irányító zsidókat? Akkor kezdjétek szeretni.
@Habakuk999: Na kérlek, minket a baszott Baja-Vaskúton - szeretek alliterálni - olyan moslék szar kajával etetett a téeszcsé, hogy mindennap kidögölve arról ábrándoztunk, mi lesz az első emberi étel, amit a szájunkba veszünk, ha megszabadulunk a szőlőkacsolásból! Gyűlöltem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Századmilliméterre marok, esztergálok, köszörülök!"

Az apám jogász volt, Rákosi idején a Ganzban dolgozott (nem jószántából). Esztergályos és szerszámkészítő lett.

A nagyapám, szintén jogász, 46-tól a 75-ben bekövetkezett haláláig gyári portás bácsi volt, korábban kúriai bíró.
@Lindalinda:

figyeled-e Obama-t?

termelni kell fizikai javakat és nem pénzért még több pénzt amit az amerikai tőke csinál mert kényelmes és olcsó és nincs benne semmilyen verseny (na jó van mert kibasznak egymással)

szóval ugyanaz mint alcsútbasznádirém nem beruház hanem ellop és keveri a szart a GDP meg csökken és nincs termelő beruházás ami új azt 5 vagy 6 évvel ezelőtt kezdték és most lett kész a kedvesbeteg semmit sem termeltet még a kaját is importálja meg kartellezik pedig az öngyilkosság

brühühühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

és hogy állsz CNC-vel meg a többi nyalánksággal a MITUYO-val és a hozzátartozó rendszerrel ami 0,00001 mm pontossággal adja wire cut és szikraforgácsolás

szóval te tudod mitől lehet sokat keresni? és még csak piszkos sem lesz a kezed mert kesztyűben kell lenni nem maradhat ujjlenyomat a darabon sem meg a gépen sem

brühühühühühühü
@Lindalinda: A XX. század elején tömegével érkeztek az ágról szakadt kis zsidók Kelet-Európából, a pogromok elől. Iszonyatos erőfeszítések árán lényegében létrehozták kis szabó-varró műhelyekből a konfekcióipart. A gyerekeiket taníttatták, főleg orvosnak, és jogásznak. Ezek a gyermekek örökölték a tudás tiszteletét, a kitartást, a kemény munka éthoszát. Sikeresek lettek. Tessék,tessék, lehet őket utálni. De majd csak akkor, ha mindezt te is végigcsináltad.

Forrás: Malcolm Gladwell: Outliers.
@a szív fészkei: "Ilyet még Spiró sem bírna kitalálni. :-((((((((( "

Ja. A perzsa és a magyar bölcsész, mint a brit munkásosztály oszlopai :-)
@a szív fészkei:
Mi anno az "átkosban" Jászberényben irtottuk a szőlőt. Nagy buli volt, bár a helyi téesz nem járt jól velünk... A gaz 5x volt nagyobb mint a szőlő. :(
@a szív fészkei: Jó hely az.

Látod, minden relatív. Nekünk már az ünnep volt, hogy két napot vonatoztunk - rendes marhavagonban - amíg odaértünk és kettőt, amíg vissza a laktanyába.:)

Én gyakorlaton frontfejtésen dolgoztam. érdekes volt.
Vagont rakni cigányoktól tanultam. Mert van tudománya a zsákpakolásnak is. Nem emelni, csak átrakni.:)
@épészmérnök: ja, és volt kínai mosogató is, akinek elmeséltem Ecsedi Ildikó elméletét arról, hogy a kínai városok elhelyezkedése leképezi a csillagok elhelyezkedését az égbolton. Imádtuk egymást :-)
@öszödi mém:
Elgondolkodtam, hogyan képzeled el, hogyan nem lehet MÁSOKAT a hatalomhoz engedni. A kórisme az OLDAL.
A BAL és JOBB tévedhetetlen megkülönböztetése necces azért, nem? Ki mondja meg ki kicsoda?

Amikor még kalandozgatott a MAGYAR, akkor is jópofa viták lehettek arról mondjuk, hogy hányszor menjünk a Lajtán túlra. Kalandozhattunk volna akár napjainkig? Szegény Lehel Vezér vajon "lebaloldalizta" vagy "lejobboldalizta" azokat akik amellett voltak, hogy telepedjünk le végre és ne rabolgassunk tovább hátrafelé nyilazva. A kritikusok miatt maradt fenn az ország, vagy a "hósök" pont a fékezhetetlenek voltak...?

El kellene Neked is gondolkodni, nem létezik ugyanis semmilyen alapod arra, hogy bárkit is kirekessz. Az időtávok határozzák meg (és sokszor ellentétese) mi az ami helyes és mi az ami nem.
Kinyilatkoztatni meg ott a BIBLIA.
@vakapad:
csak nem te fordítottad?

hát igen...ilyen

és amikor perzsa tudósok (scholar) vitatkoztak azon, hogy Nagy Sanya hol és mit csinált és milyen nyomai vannak ma is az irodalmukban

szóval azok nem turuloznak mert van nekik eredeti 8000 éve

brühühühühühü
csodálatos sorok

és Einstein vagy Hawkins is mondhatta volna ha már Ő nem mondta volna

az idő folyik és semmi sem állítja meg és megmosolyg mikor meg akarod állítani
@a szív fészkei: Vannak, akik a kialakult megitélésekhez elvtelenül csatlakoznak saját vélemény híján. Az is tapasztalható, hogy sznobizmusból azért nem állnak valami mellé, mert az nem vonalas dolog, így leértékelődhetnek mások szemében. Az igazi sorrend valóban az, hogy akit saját magáért értékelnek, annak az értékrendjét is tudomásul veszik.
@Mariann19: Mindenféle munka értéket teremt, kivéve a navracsicskák idekommentelése munkaidőben állami gépekről. Bár végülis, jó lakmuszpapír, tehát hasznos.

Nekem is mindig azt mondta anyám, ha megyek be hozzá a muzajba, a takarítónőnek köszönjek legelőbb. Újságnál is a kézbesítők - aki rohangáltak a kézirattal a nyomda és a szerki között - voltak a legaranyosabbak és -hálásabbak, hogy emberi hangon beszéltem velük, nem foghegyről, mint a legtöbb hülye skibler.

Sose értettem meg, valaki hogy nézhet le a melója miatt mást. Pláne ma, amikor bárki röpülhet fél perc alatt. Volt egy aranyos film erről en.wikipedia.org/wiki/Trading_Places a nyilasmogyoró Dörner amerikai hangjával, Eddy Murphyvel - ő volt a feka kisbűnöző , akiből gazdagot csináltak egy fogadás miatt seperc alatt - és Dan Aykroyddal, aki viszont a pixisből ugyanilyen hamar kicsöppent beképzelt fehér tőzsért játszotta. Az obligát jószívű, eszes kurva Jamie Lee Curtis volt benne - szeretik az amik ezt a szakmát is, mindig ilyen megértően ábrázolják, zserethető színésznőkkel.( Pl. Irma te édes, Micsoda nő)
@épészmérnök: Nem, Spirót az auschwitzos csengőhangra írtam.

Amúgy anno itt is milyen koponyák dolgoztak gyárakban büntiből!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: csak nem turulmadarat is tudsz? :))
Abból mostanság jól meglehetne élni. :)
@épészmérnök:
hogy azok milyen szép szakmák...ha nem lettem volna olyan amilyen akkor leragadtam volna egy eszterga vagy marógép mellett egy életre...nincs annál szebb, mint mikor te vagy a teremtő és ott vannak a kezedben a gombok, hogy teremtődjön

brühühühühühü

persze lemezlakatos (nem bádogos) hanem művész aki ...tudod?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egyszer még gazdag leszel, meglásd. Mifelénk sorban halnak ki a régi mesterek, utánpótlás nincs, a fiatalok legfeljebb gombokat akarnak nyomkodni egy Kapp kezelőjén, már amelyik hajlandó egész műszakban egy böhöm nagy gép előtt állni. Soha az életben nem fognak így megismerkedni az anyaggal, azt tudnám, ki a tököm fog nekem valami aprószart legyártani, ha gépet kellene építenem.
Szóval tutira meg fogsz ebből gazdagodni, ha el nem rontod.
Persze, azt nem mondom, hogy itthon...
@a szív fészkei:
na azt akár Woody Allen is rendezhette volna...önkritika de az amik nem értették az öngúnyt benne csak azt, hogy ilyen az élet

brühühühühühü
Széky János is eljutott ugyanarra a következtetésre, mint Bartus.
Bojkott.

Nem tudom, mit gondoljak. Kellene egy gyelv-elemzés.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Van egy pár. Ülnek a fán, vagy a hóvédelmi berendezésen, és néznek. keresik a pocokot, és mezei egeret:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akkor kezdhetsz a Vezér képét szív fölé baloldalra pecsételhető izét köszörülni. Ne érjen felkészületlenül a várható jelvénybumm. Ha első vagy a piacon, te legalább jól jársz majd.
Para-Kovács a Veszélyek rubrikába:

"Az MSZP által belóbált bojkott ugyan nevetségesnek hangzik, de valójában nem az, hanem egy brutális utolsó fegyver, mert azt még elnézik a nagyhatalmak, hogy egy félázsiai Miki egér vezeti az országot, de ha a választásokon nem indul a legnagyobb ellenzéki párt, azt már nem. Ezzel csak az a baj, hogy megint kívülről várjuk a megoldást, elesünk, sírunk, aztán várunk, hogy felsegítsenek. Utána nulla önbecsüléssel kezdhetünk mindent előröl – a jobbik esetben –, de ha a rosszabb forgatókönyv valósul meg, ott fogunk fetrengeni a porban, miközben mocskos arcunkon kis patakokban folydogál a friss takony, és senki sem jön."

nepszava.com/2012/10/velemeny/para-kovacs-imre-helyettem-kis-virag.html
@a szív fészkei: Á Szív..engem is megvádoltak azzal, hogy 2002.-ben a Fidesz honlapon hintettem az mszp szavait. hiába magyaráztam, hogy az nem lehet, mert 12 évesen mást csináltam, csak kötötte az ebet a karóhoz, hogy de de mert azt is úgy hívták mint engem (keresztnév) és az is szerette a mákos nudlit.
@Mariann19:
Kedves Mariann!
Csatlakozom az előttem szólókhoz:
boldog névnapot!
@vakapad:

AZ EMBER SORSA

KONG FU-CE

Az ősz derére a tél fagya támad,
s a hópelyhet komor felhők űzik:
de rózsaszínen kél a nap tavaszkor
és rózsaszínű, hogyha eltűnik.

A világ egyre változik s megújul:
egy pillantás: és új és új napok
születnek és a zúgó tengerekbe
örök folyással esnek a habok.

Az ember él és többé nem jön vissza,
mint gyenge párát fujja szét a lég.
Mi marad az életből? Süppedt sírhant,
hol a kóró, mint vörös fáklya ég.
@Penivaldes:

Cuki. Ölyv elég sok van szerencsére. :D

Többieknek:
Csak ilyenek egyszerűbbeket csináltunk kis műhelyben, csatlakozók, szelepek, fedelek meg ilyesmik. Még mielőtt valaki azt hiszi, Halálcsillagot esztergálok bekötött szemmel. :D
Úgy érzem frankón el lesz csalva ez a választás.

De ha mégsem és esetleg a baloldali sereglet nyer, na akkor is úgyanígy benne leszünk a slamasztikában.

Úgyanis, itt egy telejesen úk politikai rendszert kellene épteni, újat az alapoktól, a megválasztottak jogait visszanyirbálni, a polgárokét erősítni, a közpénz szórást, lenyúlást törvényileg akadályozni, és így tovább.

MIndeki tudja, nagyjából mit kellene csinálni, de mit ondoltok, a mostani baloldali tömörülés képes lenne erre????

Úgyanaz a szar fog továbbmenni, sajnos két tűz közé szorult a magyar ember.

És a legtöbben ezt nem képesek belátni, pedig kurva gyorsan kellene.
@rodeo36:

Speciel a CNC megfordult a fejemben, még a sulit is kinéztem... csak ne lennék ilyen rohadt lusta... :(
@a szív fészkei:
Csakhogy ezt a filmet nem a Jírzsimencel fogja rendezni, ezért aztán a félkegyelmű Milosok lesznek benne többségben. Apropó: körpecsét lesz? Merakkor nem kell pozícionálni centire a dolgot, elég ha picit elfordítják pár fokkal a stemplit.
Oszt jónapot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nekem nagyon tetszenek, olyan helyesek ahogy ülnek.
mindig is ilyen férfit akartam, aki a műhelyben csinálta.
:)))
@épészmérnök: Neeem, eggggyszerűbb utálni, mint végigjárni azt az utat, mint mondjuk a Mark&Spencer céget alapító a nyakában tartott cipőfűzőt kínáló faládától végig járt! Na neee, miket kívánnál tőlük???

Ami van, azt elhappolni, elrabolni, ha lehet - itthon lehetett - előtte addig fikázni és mocskolni az ilyeneket a szokott Cion bölcsei szarságokból idézve,míg a drága nép felgajdul rá - az oké.

Lásd Richter Gedeon sorsa. Mit is mondott róla imádott Vezírünk napjainkban?[..]"Orbán Viktor ünnepi beszédében azt mondta, a Richter történetében megmutatkozik a magyarság története, annak a tehetséges, kitartó embernek a története, aki eléri célját, bebizonyítja igazát és maradandót alkot. „Ebben a történetben rejlik Magyarország megújulásának és eljövendő gazdasági sikereinek a titka. Ezek vagyunk mi, amikor magunkra hallgatunk, és nem másokra, amikor nem adjuk fel, amikor mindig újrakezdjük” – fogalmazott a kormányfő. Szerinte minden beruházás azt üzeni: Magyarország halad előre, a magyar vállalkozók pedig megértették, hogy új időszámítás kezdődött a világban, ugyanis „a spekulációk világának leáldozott”. És nem szakadt rá a mennyezet.

Na ezek után te még csodálkozol, ha böfögik és böfögik a marhaságaikat itt is? Mondom, azokat a már 1890-es években kiröhögött - mert tudván tudott, honnan lopott és összeollózott - marhaságaikat? De amit remekül fel használtak aztán uszítani, valóban kiirtani és ez azóta is tart.

Lindalindánál meg a többinél "megállt az idő, az égen néma, álló csillagok". - ahogy régi sláger mondja.

Ma az antiszemita kommandó van bevetésen.
Meglátogat a jegyző vagy ami valószínűbb egy közszolga,hogy tájékoztasson a regisztrációról. Közben felméri, hogy milyen szavazatra számíthat tőlünk. Mennyire vagyunk együttműködőek stb,majd az eredményt dokumentálja és a pecsét ennek megfelelően kerül, vagy nem kerül a bal felső sarokba. Gondolván, hogy ki figyeli a pecsét helyét.Ez olyan figyiszes, "korrekt" megoldás.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Én a tanműhelyben tükörből reszeltem kalapácsfejet a hátam mögött, nagy cucc!-:D
@Habakuk999: Nem a melóval volt bajom, bár nem rajongtam érte. De hogy gyakorlatilag moslékot adtak, az kicsit csípte a szemünket.
@épészmérnök: szart se érne. Bojkottálni nem lehet azt a folyamatot, amire nem vagyunk ráhatással; megingatni pedig képtelenség azokat, akik semmiféle véleményre nem kíváncsiak.
Külföld homlokot ráncolna, és kész. Még gyilkos diktátorokkal is le szoktak futni pár kört, nemhogy egy olyannal, akinek a cselekvésein maguk közt is vitáznak.

Ha közfelkiáltással a termelő szektor átmenetileg felfüggesztené az adók és járulékok befizetését, amit persze néhány törvény módosítása vagy visszavonása után visszamenőlegesen is megtennének, azzal talán lehetne egy erőset szorítani a hatalom verőerén. Csak ennek semmi értelme, amíg az ország harmada a Fideszt akarja, ráadásul a közeltartottak miatt veszélyes is. Akkor már inkább mondja mindenki, hogy csak a Fidesz, menjünk tízmilliós békemenetre, Orbán megnyugszik, a szavazófülkében meg majd azt csinál mindenki, amit akar.
@a szív fészkei: a narancsosok egyhetes imára vannak fogva:
kohéziós pénzt adj ó atyánk és mindenszentek nékünk.
böjt után jönnek hazaárulózni
@horgi1: Ezt írtam tegnap. Hogy kicsit szimatol és kisebb helyeken némileg - persze csak halvány csipkefinom célzásokkal - eligazít... Merre legyen az a hány óra mégis.
@vakapad:

a talmi hívság...minő csodás szavak

és mintha a mai gittegyletnek mondaná a pofájába:

senkik vagytok, a nagy időket csakis nagy emberek jelzik a senkik a sárba hullanak és nyom nélkűl elmossa őket az eső

brühühühühü
@Légifarkas: Ja el kell kicsit a gyanakvását altatni. Nem is értem, a Nézőpont horrorárért mit mér nekik Bajnai parlamentbe jutást, felidegelni azt a jó minielnükünket. Mérje azt, hogy nincs is Bajnai nevű ember.
@a szív fészkei: Bizony, sőt bizonyos emberej szerint résztvettem a Moszad kiépítésében, és harcoltam a Lipcsei Népek Csatájában:))))
@a szív fészkei:
pedig agyerek feltalálja magát és talál fincsi gyümölcsöt és degeszre zabálja magát...a tábori konyha és a kaja meg a túlélés próbája...

brühühühühü
@a szív fészkei: képzeld el, mennyit mérhettek, ha ennyit meg mertek belőle mondani.
@rodeo36:

Na Orbán meg pont kicsi.

Lehet benne is lesz a történelkönyvekben, de nem pozitív előjellel.....

Az a durva, hogy egy két dologban pedig, jó is lenn az irány. De ez az egyszemélyi vezetés, a Gyuri gyerek, és az örült hatalommniája miatt, a kis jókra nem nagyon fogunk emlékezni.

Ha a baoldal leváltja, akkor a kis jót is visszacsinálják. Be vagyunk szorítva, az ország melet a politika kivégzett.
@Penivaldes:
Küldd át lécci, a gémél pont most újult-:)
@a szív fészkei: fiatalon nem kell enni, és nem ettem tizenévesen csak hagymát és retket.
@Knósszosz: küldjem? bár nem tudom, mert fotó nincs róla.
@Habakuk999: Azt hittem, hogy erre:

Martens bakancsban ... szoros a fűző!
Dzsekin egy felvarró ... és Zorbán kitűző!
Narancssárga inget ... hordok télen, nyáron!
Orbánviktor hangját ... egész héten várom!

:D "Archivum: Ez az életem", átírva. :)
@King of Shadows: egy időben csomó ismerős láttam fekete ingben és narancssárga nyakkendőben..
@Knósszosz: bakker, ne is mond, kalapács fej, és lapos kúszás a tokmánykulcsok miatt, és röhögés a haveron, hogy sikeresen baltázta a kalapács fejét :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kádár elvtárs sem gulyást ígért, hanem krumplilevest, ahogy a krinolin sem volt kolbász :-D

De amúgy lehet benne valami.
@Penivaldes: Kisbogaram egész napos fizikai meló után hagyma és retek??? Amúgy én imádtam fiatalon is enni, bocs.

DE még ha lett volna hagyma és retek: valami büdös rántotta volt ledarálva,meg ilyesmi. Az egész tábor odamenjen a konyhára lopni? Érdekes felvetés - elég szigorúan voltunk fogva, inkább volt munkatábor, mint jópofaság jellege. Srácok nem voltak, hanem a szomszéd határban, semmi nem volt csak a meló.

Máshol más hangulat uralkodhatott, nekem ez egy életre elég volt.
@Penivaldes: De miért pont a nyakkendő narancssárga? :O

És azt mondtam már, hogy Iránban bunkóság nyakkendőt hordani? :)
@rodeo36: @Fabius: vélemény?

Megvan, hogyan készülhet a "magyar Volvo"

A legfrissebb hírek szerint egy jövőre bezáró svédországi busz-összeszerelő üzem berendezéseit szerezhetik meg a győriek a Rába-Volvo autóbusz magyarországi gyártásához.

hvg.hu/gazdasag/20121031_Megvan_hogyan_keszulhet_a_magyar_Volvo
@King of Shadows: nem tudom, és ez 2010 áprilisa körül volt..:))
@Penivaldes: Te mindenre képes vagy. Nem csodálom, az egerészölyvek segíthettek neked. Látom, hogy itt is frakcióztok Egérrel. Már mindent értek, megint összeesküdtök.
@King of Shadows: neeeem, most szabadságharcolunk neokurucosan imádsággal.
add, hogy ne kelljen szegény Gyurinak dolgozni, add, hogy csak meséljen.
@a szív fészkei:

"Mérje azt, hogy nincs is Bajnai nevű ember."

Erről jut eszembe Stanislaw Lem Kiberiádájában olvasható fejtegetése a nemlétező sárkányokról:

"Trurl és Klapanciusz a nagy Csinnadratta Cerebron tanítványai voltak, aki a Felsőfokú Nihiliskolában negyvenhét éven át Általános Sárkányelméletet adott elő. Mint ismeretes, sárkányok nincsenek. Ez a primitív megállapítás talán kielégíti az egyszerű elmét, de nem a tudományt,
...
Cerebron, egzakt módszerekkel boncolgatva a problémát, a sárkányok három faját fedezte fel: a nullás, az imaginárius és a negatív sárkányokat. Mindezek, amint már említettük, nem léteznek, de mindegyik fajta egészen másképpen nem létezik. Az imaginárius és nullás sárkányok, amelyeket a szakemberek röviden csak imagoknak és nulloknak neveznek, sokkal kevésbé érdekes módon nem léteznek, mint a negatívak. A drakológiában, vagyis sárkánytanban régóta ismeretes az a paradoxon, hogy ha két negatív sárkány herborizálódik (ez a művelet a sárkányalgebrában a közönséges számtani szorzásnak felel meg), törtsárkányt kapunk eredményül, mégpedig körülbelül 0,6 sárkányt. Namármost, a szakemberek két táborra oszlottak, s az egyik azt állította, hogy az így kapott sárkányrészt a fejétől kell számítani, a másik tábor viszont azt, hogy a farkától. Trurl és Klapanciusz nagy érdeme, hogy rámutattak mindkét nézet téves voltára. Ők alkalmazták elsőnek ezen a területen a valószínűségszámítást, s ezzel megteremtették a valószínűségi drakológiát, amelyből kitűnik, hogy a sárkány termodinamikailag csak statikus értelemben lehetetlen, éppúgy, mint a tündérek, villők, koboldok, boszorkányok, manók stb. Az általános valószínűtlenségi egyenletből két tudósunk kiszámította a koboldizáció, tündéresedés stb. együtthatóit. Ugyanebből az egyenletből következik, hogy egy átlagos sárkány spontán manifesztációjára körülbelül tizenhat kvintokvadrillió-heptillió évig kellene várni.”

:o)
Horn Gábor is ritka okos.
az ital tényleg mennyire leépít...
@a szív fészkei: én ugyan nem voltam ilyen táborban, de voltam olyanon ahol pár napot együtt kellett tölteni. nem szerettem. ha én alszom akkor nem fogok békákra vadászni.
úgy értettem, hogy volt, hogy nem szeretem kaja volt. és akkor nem ettem.
@Mérges 1234:

pontosítanál? melyik irány a jó?

a lehorgonyzott mozdony a gyorsnaszáddal?

lécci, egyet legalább? megöl a kíváncsiság

brühühühühü
@rodeo36:

Mentünk, de megjöttünk, egy majomban őrlünk.
Büszke majmok őshona, majomkenyérfa ágboga!
Zűr, hogyha támad, ments te meg,
Hisz megfogyva bár, de törve nem lehet.
A hősi has, ha éhes, hass oda és éltesd hát
A majmok hadát, hogyha felmász rád!

Amit akarunk, megvakarunk, amit legelünk, ütlegelünk.
Ukkmukkfukk! Na ki az, akit a maki ma üthet?
Piff-paff, dirr-durr, nyiff-nyaff!
Ahogy mi agyunk senki se ész, a sok rokon is minket idéz,
Majmolnak, hisz ők is csak a fenekükön ülnek.
Fájától az elme nem esik messze. Na persze!
Hálából a fő-fő majom egy ész! Kész!
Ahogy mi fogunk, senki se kéz.
Ahogy mi szemünk senki se néz.
Ilyen a leglegleg... még még még!
A leglegleg... még még még!
A legbölcsőbbik nép!
Mentünk, de megjöttünk, egy malomban őrlünk!
@Penivaldes:
USB 5 csatolófelület nincs a gépeden?
Hát, hogy? Abba belegyömöszölöd, katt a cookie transferre és kész. Nálam kidobja a DVD tálcája. Az is új, beépített melegítő funkcióval. Nem a simlicska csinálta, a kínai haveromtól vettem a kőbányai piacon, garanciával. Ő mondta:
"óccószisz jószisz"
Próbáljuk ki!
@King of Shadows: Irán azért a Jobbik sweet heartja, nem a FideSSé. Valami piciségben kell egymástól különbözniük a jaumagyaroknak is. ORvbűn nyakpárti, láthatod: a lilájában temetik majd el. (röppen egy fohász)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Fémipari alapképzés keretében kalapácsot készítettünk (elektronikai műszerész).
Kaptunk 4-en egy darab ... ezüst acél tömböt. Abból kellett elkészíteni. Remek volt... csak 3 db fűrészlap fogyott el, mire levágtuk a darabokat... 1 hétig reszeltük! :))
Majd miután fogadásokat kötöttek ránk, hogy kinek a kalapácsa lesz a legpontosabb (amit sikeresen megnyertem) azonnal el is lopták a kalapácsomat... Most erre mit mondjak? :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Akkor reszelj egy sarlót is, hátha azt is ellopják, és meg is alakítottad a kommunista pártot! Valahol.
@Penivaldes: Az úttörőben az éjjeli őrséget is utáltam, meg a nagy hülye éjjeli riadót is.

De Baja-Vaskúton melózni kellett orrvérzésig munkaversenyben dögmelegben egész nap szőlőt kacsolni. Az de egy randa dolog.
@Knósszosz: hehe, aztán rába moci adagoló műhelyezés, opel futómű pad, motor diag első középsuli alkalmazás, Ganz trafó nyári munka, kábeltévé kábelhúzás Csepelen, oszt egy kis tűzoltóság, lassan verjük a "tanárurat" sokféleséges munkákban :D
@a szív fészkei: Ollinak. Ő hunyja be vigyázó szemeit!
Add uram, hogy amíg Olli mesét hallgat, mi felépíthessük az egy főre eső legtöbb szökőkutat!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a mátyásföldi Ikarus, a Székesfehérvári Ikarus, Mór székgyártó, kecskemét, Szeged ajtógyártás, és még 3 másik Inárcs Kakucs, stb berendezései hol a bánatban vannak?
ezért nyársba húzás és lámpavas kombinációja jár

brühühühühü

anno a Volvo járt konzultálni
@Knósszosz: nem arról van szó, hanem szerintem megették:))
de megsúgom privátban, hogy...:))
@Penivaldes: Tehát ha vörös szoknya van rajtad, szoci vagy? :O tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ColourCodedForYourConvenience

@Habakuk999: Az a baj, hogy nem tudok vallásos szövegeket, de azért megpróbálom: "Zorbán, a Parlamentben ... és szabadíts meg minket az L'Qrótól."

@a szív fészkei: Nemsokára ők is meg fogják találni, mert azt már most borítékolom, hogy a Vietcongok nem adnak pénzt... :)
@épészmérnök:
off
ne írj részleteket családodról.., az internetről semmit sem lehet kitörölni.
on
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Most az az Orvbűn problémája, hogy "Ugyanebből az egyenletből következik, hogy egy átlagos sárkány spontán manifesztációjára körülbelül tizenhat kvintokvadrillió-heptillió évig kellene várni.” - hogy ez kicsit előrébb jött az időben és Bajnai mégis manifesztálódott? Tényleg azt gondolta, hogy ennyi ideje van ökörködni?
@King of Shadows: ha rajtam szoknya van, akkor ünnep van, és szél.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nocsak, túl jó voltál, mi védtük a cuccot, mint az szemünk világát, kivéve amikor az előtolást nem bírta a zeszterga, és robban a kés a mink barmoktól :D
@a szív fészkei:
a sarlót először kovácsolják majd feszültség mentesítik és utána kalapálják az élét és csak kővel fenik de sohasem simára mert akkor nem vág

brühühühühü

falusi kovácsoktól, romáktól kell eztet tanúnyi
@Penivaldes: Hát nem tudom, cserkésztáborban mit csinálnak két hétig az erdőben? Onnan van az úttörőség is koppintva, csak nem ződ, hanem piros nyakkendővel.
@a szív fészkei:
Köszi... Nem az én műfajom a komancs párt.
Ahogy egyik párt sem.
Ráadásul a sarló helyett más fémipari termék érdekel, az nem annyira komcsi, Made in USA.
Vannak új szerzeményeim is, anno 1945-47-ből. :DD Még restaurálgatnom kell...
@a szív fészkei: Én nem értem, milyen elvadult helyen lehettél te.
Mi sem voltunk messze Bajától, pajtákban laktunk, de egész évben ezt a hetet vártuk.:)
Nálunk is volt verseny, azzal kellett kezdeni, hogy a legnehezebb brigádtagot ugráltattuk a puttonyon, hogy minél kevesebb szőlő férjen bele.
És marhára csodálkozott mindenki, hogy a mi sorunkon milyen rengeteg szőlő termett pár tőkén.:)
Mondjuk mi vegyesen voltunk.:)
@Habakuk999: Sok szökőkutat tudok az ötkerben, ami Tonyónk fejére eshetne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ti voltatok a kisbarkács? vagy a "chapusero" szegény eszterga ilyen kezekben

és senkinek nem állt a fejibe a zesztergakés amikor robbant? lapkás vagy edzett volt?

brühühühühü
Az ATV, Egyenes beszéd című műsorában Horn Gábor volt a vendég ma este.Nagyon jó összefoglalta (szerintem), hogy mi a szitu és hogy mi várható kis hazánkban a politikában a közeljövőben.Érdemes meghallgatni,világosan, tömören megfogalmazza!
@a szív fészkei: én sem tudom. én mindent utálok, ahol mások akarnak velem egy időben zuhanyozni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez teljesen nyú prodzsekt, pssztt! Csak a józsefvárosi piacon kapod meg. Jelszót privátban-:))
@Knósszosz: küldtem neked üzenetet.
van benne lenge ruhás nős kép.:)
@Neolibsi: Előbb ezt írták rá: "Habakuk999 2012.11.01. 20:27:39
Horn Gábor is ritka okos.
az ital tényleg mennyire leépít..." Akkor most mi volt?
,@rodeo36: Oké.
@Penivaldes: Miért? Hány kiló vagy, és milyen magas? :O
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja, én meg kezdő telefonműszerészként (központi rendező/majdnem szerverterem-akkoriban) álom után, szembesültem a szörnyű valósággal: "Fiam, vegye föl a mászóvasat, oszt szedje a csülkeit a zoszlopra, mer még megtanulom a ződsárgát nem összekötni a fázisal"
Csodálod, hogy a vizsga után kalgonhuszár lettem??
Inkább...
@King of Shadows: ez mindegy a szélnek. akkor is felkapja ha 150 cm és 90 kg vagy, és akkor is ha 170 és vagy 56 kg.
:))
@Habakuk999: "a legnehezebb brigádtagot ugráltattuk a puttonyon, hogy minél kevesebb szőlő férjen bele"

:-( A brigádtagba nem fért több szőlő, vagy a puttonyba? De méééér?
@a szív fészkei: Valszeg máshogyan értelmeztük HG mondókáját.:)
@a szív fészkei:
Ott volt katona, ahol én. Csak akkor szerelt le, amikor én bevonultam. Egyszer amikor bejött, fellöktem az ajtóban, pont rossz helyen álldogált és őrségből jöttem fel.
A katonás video azokból az élményeiből merít és a mi volt tiszthelyetteseinkről szól! :))
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TUInQx5EvP0
@Knósszosz: kalgonhuszár akkor te vagy az a bácsika a tévéből?
@a szív fészkei: "Sose értettem meg, ha valaki a melója miatt lenézhet mást."
Ezt valami olyan tipikus képzet szüli, hogy a lenéző úgy kíván többnek látszani, ha mást lekicsinyel. Önismeret híján próbál ezzel a trükkel kiemelkedni. Ez a fajta fel sem tételezi, hogy ez könnyen felismerhető.
@a szív fészkei:

"ez kicsit előrébb jött az időben és Bajnai mégis manifesztálódott?"

A folyamatot szerintem - Trurl és Klapanciusz munkásságát figyelembe véve és alkalmazva - az hozta előrébb, hogy feszt money-t akarnak, ezért lett korábbi Bajnai-manifeszt. :o)
@Penivaldes: Azt gondoltam, csak az utóbbi esetben több mindenkit érdekel a műsor. :)
@Knósszosz: Kedves Knósszosz!Nagy örömöt jelent a jókívánságod, köszönöm szépen!
@Penivaldes:
Azé annyira vén nem vagyok.
Meg hülye se.
@rodeo36: lapkás, kellően gyengített, hogy ne legyen baj, hisz tanműhely volt, született ifjonci zsenikkel ;)
@King of Shadows: igen nagy sikerem volt amikor a szél a nyakamba tette a szoknyámat. :)))
@Knósszosz: pedig már kezdtem örülni, hogy te vagy az:(((
@épészmérnök: Puttonyra ment a verseny. Egy teli puttony négy vödör szőlő.
Ez egyrészt nehéz a puttonyosnak, másrészt a szedőknek iparkodni kell.
Az újításunk az egy vödrös puttony, ami számos előnyt tartalmaz, a legfontosabb, hogy a szőlő minőségére vigyázunk, nem törjük.
Az összes többi előny másodlagos.

De még most is emlékszem a szomszéd csapat tagjainak értetlen arcára - nagyon szorgalmas lányok, egy folyamatosan rohanó fiú - akik egy napon keresztül nem értették, hogy az osztály leglustábbjai hogyan verhetik őket félgőzzel.:))

Este átadtuk a szabadalmunkat majdnem ingyen.
Meg is nyerték a versenyt, onnantól a szaladgálós srác két puttonnyal rohangált.
Mi beértük a feltaláló elfelejtett, pedig megérdemelt dicsőségével.
na én most elmegyek menetelni a szobába!
@Mariann19:

Kedves Mariann!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, boldog nevesnapot!
@Mariann19:
Szíjjelszedünk, tenyerünkön hordozunk... :))
Melyik dög nem kívánt még heppyt?
@épészmérnök:

"manifeszt az valami német ünnepség?"

Entschuldigung, leider weiss ich nicht!
@Mariann19: Szerintem ez az egész a párválasztásra vezethető vissza. Mivel az alapvetően egy kompetitív műfaj, mindkét nem tagjai késztetést éreznek arra, hogy legyőzzék a társaikat. Ha összeengedsz két egyforma neműt, és mutatsz nekik egy képet egy ellenkező neműről, rögtön vetélkedni kezdenek egymással. És olyankor előkerülhet az is, hogy kinek, mi a munkája. Ez természetesen nem vonatkozik az aszexuálisokra.

@Penivaldes: Tehát szoktál szoknyát hordani? :O
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Kedves Barátom!Nagyon szépen köszönöm a figyelmességedet és a jókívánságodat.
@Penivaldes:
Nem tudom konkrétan melyik géniuszra gondolsz, de a Calgon reklámokban szerepelt egy idősebb fazon annak idején. Na, az nekem főnököm volt a Gelkánál. Szerencsétlen olyan hülye volt, hogy nem tudta a reszelő melyik végére kell ütni a nyelet, de a tagkönyvében hiánytalanul megvoltak a bélyegek. Olyan volt mint a Kövér.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Melyik dög nem kívánt még heppyt? Sugárzóan boldog vagyok, hogy így befogadtatok, ebben a szeretet áradatban lubickolok és nem számon tartok./Jó magyarsággal./
Olvastátok, mire megy ki a "magyar buszgyártás"?
hvg.hu/gazdasag/20121031_Megvan_hogyan_keszulhet_a_magyar_Volvo
Miközben a Kravtex kész "magyar" busszal rendelkezik.
@Mariann19:
Számon tartanak.
Bár meg kell jegyeznem, anyámnak jutottál eszébe először. De fáziskésésben volt, mert nekem a naptár programom már jelezte 06:35-kor, csak nem volt érkezésem az írásra-:D
Szív, meg tudsz bocsájtani...?
@Neolibsi: lehet, hogy tévedek, de nem Horn Gábor mondott valami olyat, hogy "kit érdekel, mi van az országgal, az számít, mi lesz a párttal"? Amennyiben nem ő mondta, akkor bocsánat, névmemóriám olyan, mint régen (ugyanolyan szar).
De ha ő mondta, akkor a kurvaannyát, és remélem, olyan lámpát pakolt az arcába a stúdióban a világosító, hogy a seggéig ég tőle a bőre, fogáról meg csöppekben hull az olvadt zománc arra a bátor és őszinte nyelvére.
@Habakuk999: NA puttonnyal vitézkedni! De a kacsolás!!!! Az tudod kibekkelni, he?
@Mariann19:
Pedig kéne... :) Ezek olyan kis vaddisznók tudnak lenni!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: bakker, kukk fel, ha ezt tudom, rád is kérdezek, Rodeo már megvolt, meg Fabius is :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nézd, ha ChT-ról van szó, akkor csak a sorrendet kell eldönteni. Előtte. Vagy utána?-:DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"tenyerünkön hordozunk... :))"

Lásd be, kevesen szaladgálnak Magyarországon Boli vagy Csaknézek keresztnévvel, ezért még nem formálódott tömeges igény eme nevek naptárban is rögzítendő ünneplésére.

Persze alapvetően megváltozna a helyzet, ha kiderülne hogy például a Szíriuszról I. Szent Boli vezényletével szambáztak a Földre az ősmogyorók, majd közvetlenül a honfoglalás kora előtt Csaknézek Sámán csudálatos útmutatásait használták eleink, hogy megtalálják a Kárpát-medencét.
Akkor hamarosan minket is köszintenének itten. :o)
@Lindalinda:

"Valaki föntebb beírta, hogy az USA irányítja a világot, az USA-t meg a zsidók."

ez a klasszik antiszemita összeesküvéselméletek magja. ennél azért összetettebb a világ de te csak hidd ezt nyugodtan.

"Ezt nagyon de nagyon titkolják, de egyre nehezebb finanszírozni a horribilis költségvetési hiányt."

egyelőre injább az van, h még mindig inkább finanszírozza a világ az usa hiányt mint az európait... lásd eu válság. az államok köszönik szépen jól vannak. nem vagy valami tájékozott a világgazdaság ügyben. úgy kb. 5-10 évvel ezelőtti a szöveged. persze mondták ezt 2 éve meg 15 éve is (szélsőjobbrrek, antiszemiták, megrögzött amcsiellenesek).... és tessék.
@Knósszosz: Akkor jóérzékkel nem hittem egy szavát sem. :-DDD
@Légifarkas: Most is olyasmit magyarázott, hogy korai, meg először párt kell, meg középen nincs is megszólítandó hívő, zavarosnak tűnt számomra.
Bár csak fél füllel hallgattam.

Most Kuncze beszél, neki valahogy nem ment el az esze.
Látja a bajt és a célt szerintem.
@kúrórudi: Miért is ne hihetné?

Eccerűbb így a világ és ezek után neki még szebb is. Annyira titkolják a balfék zsidók, hogy ő is tudja itt Levédia-alsón. Ez a nem semmi - szellemi fölénybe kerül végre a zsidókkal szemben!!! Háháháhá, pláne le is leplezi itt a mocskos ármánykodókat! Ez dupla orgazmus egy napra.
@a szív fészkei:
Nagy kő esett le a Szívem-ről, csak nem arra akire gondolok.-:D
@King of Shadows: "Szerintem ez az egész a párválasztásra vezethető vissza."Eszerint Te azt mondod, hogy egyes foglalkozások lenézése az egy nemhez tartozó két egyed harca egy másik nemhez tartozóért, a győztes az, aki foglalkozása által magasabbrendűnek minősül?Jó kis rendhagyó megközelítés, mielőtt leírtam, át kellett gondolnom a valóságtartalmát.Az biztos, hogy a foglalkozás besorolást jelent a hierarchiába, hozzátenném, semleges közegben is.
Az állatvilágban a madárféléknél a hím mórikálása vezet a győzelemhez, mindjárt Orbán nevezetes pávatánca jut az ember eszébe.
@King of Shadows:

"Tehát szoktál szoknyát hordani? :O"

Heló-heló, nem tucc óvasni?!
Szokott!
A nyakában! :o)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Ki mondta, hogy nem így történt??
Bár a családi legendáriumból ez a pici apróság kimaradt, de pár száz évre visszamenőleg sok más van azért... :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: EGyszer kellett menni, annyi nekem pont elég volt. Amúgy dolgoztam én a nyári szünetekben ásatásokon, de az legalább érdekes is volt néha - pláne ha valamit találtunk. Óbudán ástunk, a lakótelepek előtt feltárta a terepet a Történeti Múzeum.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: a csinnadratta cerebron az a zalcsútbasznádira hajaz?

brühühühü
@a szív fészkei:
A kedvenc mondása volt:
"Én egy menedzser típusú vezető vagyok"
Két hónap múlva bezárták a gazdagréti szerviz kirendeltséget, amit ő irányított.
Nem fizetek jogdíjat Rodeonak, gondold ide a végszót-:))
@Knósszosz: Olyan szépen írsz, nem tudod elképzelni, milyen öröm nekem ezt olvasni. Kösz!
@Knósszosz: A m.tipusú meg a menedzser közötti difi a szervíz bezárása. Pont. Rodeo közkincsé engedte a brühühühü-t.
Olyan, mint a népdal, terjed netről netre.

@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Naaaa....
@kúrórudi: én nem tartom magam szélsőjobbernek, sem antiszemitának, megrögzött amcsiellenesnek meg pláne, csak a híreket olvasom, próbálom érteni. De nekem úgy tűnik, tényleg van ott valami bibi, főleg amikor azért izgul a világ, hogy sikerül-e megegyeznie a két pártnak az áht. hiányösszeg emelhetőségében, vagy amikor azt mondják, a FED pénznyomdája nélkül keményen bukó lenne. Határozott állást nem tudok foglalni az ügyben, de egy kicsit azért kétkedek.
@Légifarkas:

"nem Horn Gábor mondott valami olyat, hogy "kit érdekel, mi van az országgal, az számít, mi lesz a párttal"?"

Erre konkrétan én sem emléxem, de egykori (utoljára 2002-ben) Szadesz szavazóként mondom, hogy Horn Gábor simlissége számomra nem kérdéses.
Nekem ő hiteltelen.
@Mariann19: Igaza van a Királynak. Az emberiség történelme folyamatosan két elrejtett szerv körül forog.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Ezek olyan kis vaddisznók tudnak lenni." Én is az vagyok, Te is benne vagy az alomban, ugye?
@Habakuk999: "középen nincs is megszólítandó hívő"
Ebben kivételesen igaza lehet - aki középen van, az nem hívő.
Mikor szabadulunk már meg az ilyen tartalom nélküli emberektől...
@rodeo36: Aranyos vagy, hogy nem felejtettél el. Köszi a névnapi üdvözletet és én is pusszantalak.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Horn Gábor mondhat már akármit, nekem ő már ugyan az a kategória, mint a Piktori csürhe!
@Mariann19:
Kedves Mariann, most be vagyok rúgva, azért. De holnap józanul előveszem a bajerzsoltos énemet, na az vagyok én. Ez csak szerepjáték.
Ha nem veszed bizalmaskodásnak: puszi!
(mit kapok én ezért...)
Jeruzsálemben meg - két világelfoglalás közötti szünetben - ezzel múlatják az időt ma este: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/599220_4167587580735_1182861011_n.jpg FB-ról

Képesek ott marháskodni, szórakozni, mikor már is le vannak leplezve.
@Légifarkas: elírhattam, nem hiszem ilyen hülyeséget mondott volna, de zajlik itt az élet, én írhattam baromságot.
Bocs.
De nem tetszett, ahogyan beszélt.
Ami érdekes, mert tavaly valamilyen témában tök egyet értettem vele.:) Csodálkoztam is.
@tlvajferi: "a világ legfejletteb demokráciájában, az usa-ban"

na azért ez így bulsit...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Ki mondta, hogy nem így történt??"

Há' én is amondó vagyok, hogy így vala!
Hiteles videjók és fényképek vannak birtokomban amelyek bizonyítják a Boli et. Csaknézek keresztnevek kiemelten fontos létjogosultságát a naptárunkban! :o)
@Habakuk999: Jaj, nem vetted észre az utolsó mondatom lényegét.Abban az állatvilág és Orbán összefüggésének víziójára történt utalás.Te meg átértékelted az ösztönök szerveire.
@Mariann19: alom tagja? ő maga az ásókák vezére, a renitensek humuszolója, a trollok végzete :)
@épészmérnök:

Idézek neked egy kis Para Kovácsot, ha már ámerikai népszaga:

"A demokrácia sánta, a demokrácia nagyon beteg, de úgy tűnik, ez nekünk megfelel, úgyhogy a belgák vagy a franciák nem fognak helyettünk utcára menni. Minek is mennének?

Az MSZP által belóbált bojkott ugyan nevetségesnek hangzik, de valójában nem az, hanem egy brutális utolsó fegyver, mert azt még elnézik a nagyhatalmak, hogy egy félázsiai Miki egér vezeti az országot, de ha a választásokon nem indul a legnagyobb ellenzéki párt, azt már nem. Ezzel csak az a baj, hogy megint kívülről várjuk a megoldást, elesünk, sírunk, aztán várunk, hogy felsegítsenek. Utána nulla önbecsüléssel kezdhetünk mindent előröl – a jobbik esetben –, de ha a rosszabb forgatókönyv valósul meg, ott fogunk fetrengeni a porban, miközben mocskos arcunkon kis patakokban folydogál a friss takony, és senki sem jön."

Az én fejemen nem fog csordogálni semmi. Írta valaki, hogy 2014 után lábbal fog szavazni. Én 2014-ben fogok azzal és nem utána. Igen, ez azt jelenti picsánrúgásra készülök Brüsszelben térdelve könyörgés helyett.
@a szív fészkei:
Nem, majd jön Boli és felhívja a figyelmem, hogy ne nyaljak-:))
@bi2025: +1 (mindenben tökéletesen !)
@Mariann19:
Miért? Nem a pina és a pénz körül forgott a világ mindig is??? Ne'mááááá! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na várjál - azzal együtt, hogy hideglelést kapok tőle meg stílusától - de!! Ő képes volt az mondani, hogy bocsánat, elszartunk sok mindent és kár volt érte.
@Knósszosz: "Most bevagyok rúgva."Csak nem Minden Szenteket ünnepeled? Jól teszed!Már csak így lehet vidám perceket szerezni szomorú életünkbe.Tudod:"Már egy köbcenti helyrebiccenti."
Én is csóközönt küldök Neked.
@Légifarkas:

akkor nézzük sorban.

1. "amikor azért izgul a világ, hogy sikerül-e megegyeznie a két pártnak az áht. hiányösszeg emelhetőségében"

ez 2010 augusztusban tőrtént. frissek az ismereteid.... meg ezzel hasonlítsd össze ami az euban van: görögök, portugálok, olaszok, spanyolok, stb...

ja és kimondtál egy kulcsszót is: megegyezni. ez az ami az euban is akadozik. nálunk meg kizárt dolog.... az egyetlen a képviselői fizuemelés amiben meg tud egyezni a két oldal...

tanulnunk kéne a tengeren túlról inkább.

2. "vagy amikor azt mondják, a FED pénznyomdája nélkül keményen bukó lenne"

ja, bukó lenne. a világnak! a japánok 20 éve csinálják ugyanezt és 2008 óta az ecb is pontosan ezt teszi.

az összes szarkupac közül jelenleg megint az van h még az amcsi van leginkább rendben.
@pandras11: "A halottak napján is kell valakit basztatni? Nincs halott a családban? "

jó lenne már ha lenne egy nagy nemzeti halottunk !

isten álgya a halot dakotákat !
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Úgy értem, ha besoroljuk magunkat vaddisznónak, abban Te is én is benne vagyunk a többiekkel együtt, mert itt egy alomba tartozunk. Röf, röf.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: DE. És aki kevésbé tudta a pinát meghódítani, annak maradt a pénzhajsza és vagyoni fitogtatás vagy az esztelen hatalom mindenáron. Popper ezt finomabban de ugyanígy levezette. :-)))
@a szív fészkei:
Egy idő után azért erodálódik annyira a hitelessége bárkinek, hogy ne adjak a szavára. Nekem HG mára nulla, sajnálom, de nem is érdekel a mondandója. Akik úgy szétbas.tak és lezüllesztettek egy pártot és egy világnézetet, mint a fent említett majom és társai, az nekem soha nem lehet irányadó, de még meghallgatni kívánatos sem. :(
@a szív fészkei:

"Naaaa...."

Elnézést kérincsélek, Mélts. Téns. Tigrincsanya!
Pasiszta módon elszabadult a klaviatúrám. :o)

Evvel egyidejűleg visszamenőleges hatállyal visszavonom kifogásolt kommentem mondandóját.
@Mariann19: Egy elvadult libsi alomban. Dagonya a köbön.
@kúrórudi: "az a durva h eddig azt gondoltam h egy demokráciában olyan h választási csalás olyannincs. de ezekből már mindent kinézek. akik igy hazudnak igy államosítanak, gazdasági szegmenseket törölnek el egy nap alatt hozott, aláírt és hatályba léptetett törvényekkel, viszzamenőleges törvényeket hoznak, adófajtákat vezetnek be évközben szintén 1 napos hatálybaléptetéssel, saját pártalkotmányukat naponta átirogat, stb. stb. ezek tényleg bármire képesek. ingoványossá vált a polgár állam viszonya, sokkal kiszolgáltatottabbak vagyunk, mint korábban bármikor..... "

nagyon pontos.... ezt megjegyzem... eről van it nagybaszó
@dr. Balta$ár:
Egy olyan igazi, szép, ágyútalpas, zokogós, szép nagy koszorús temetés... :))
@Fabius: ámen, vége csapó, azt hiszem ezzel kiegyeznék én is, csak kevès az ilyen fecske a nyárhoz
Sokszor volt már igazad, a következő elemezkető sarokpontig van még hét napunk.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igen nagyon nagy a bűne, de tudott valamit az Orvbűn sose fog: ezt valahol belátni és elnézést kérni. Mert ha belegondolsz, Orvbűn mit művelt a jobboldalisággal, akkor...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az ásókák vezére nem akar azonosulni, adja az értetlent.
@Mérges 1234:

Ha sikerülne egy Bajnai-LMP hangadókkal összehozott választási tömörülést megcsinálni akkor épkézláb rendszer is létrejöhetne.

A szoci-DK vonal nem kiszorítva, de az "elmútnyóccév" kormányerői eléggé háttérbe tolva valahogy így:

- Bajnai gazdasági és társadalmi programja a vezetésével,
- a szocik - déká államigazgatási gyakorlattal rendelkező középkádereinek gyakorlati megvalósításával,
- az LMP korrupciós és jogállami pitbull felügyelete alatt.

Ez rendszerszinten működhetne is. De ehhez mindenkinek el kéne fogadni a neki jutó szerepet és helyet az egyenletben. Azt felhasználni minden erőből amiben jó, és ott fékezni ahol tudjuk: nem megy nekik.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Peni viszonylatában ezt írni, mondtam a naaaa-t. Ő nem olyan. Amúgy azt is írta, hogy általában nadrágban mászkál. Tehát nem Marilyn Monroe-zik, visszaélve a szoknya meg a szél hatásával: haerdekel.blog.hu/media/image/Norbi/%C3%81%C3%81%C3%81/Marilyn/MM.jpg
@épészmérnök: bojkot?

1990-ben fiatalos naívsággal voltam eccer szavazni...

akkor én már 1990 után feltaláltam a bojkotot... semi értelme szavazni járni... rablóbanda mind... pártok = BŰNSZERVEZETEK
@a szív fészkei:
Ugye, ugye... Egy pszichomókus veszett meg bennem! :)
Tudom én, mitől döglik... nép!
@Mariann19: A világ mozgatórúgóiról nekem nem baltazár jut eszembe.
Főleg a választási csalások küzdelmének cseh példáit figyelembe véve.

De ahogy olvasom, Bolinak se.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igazad van, akörül forog a világ.
Miért írtad Knósszosznak a nyaligátort? Ő írt nekem utolsónak, arra reagáltál?Miért?
@a szív fészkei:
Mit művelt?
Művelte ő ugyan azt a komcsi eszmével, majd a liberalizmussal, most meg éppen...
De majd lesz újabb dolog is még amit összeba..arint!
Nem kéne megvárni azokat a választásokat. Simán el lesznek csalva... És másfél évig még rengeteg pusztulást fog hozni ez az idióta amúgy is...
@horgi1: eről van szó... a kubatov listát a jegyző lesz köteles pontosan vezetni... csak nem képzelitek, hogy párt pénzből megy... álami pénzből... nem mintha nem uyganaz lenne... csak technikailag így eccerűbb...
@Mariann19:
Irgalmazz Mariann!
Olvasd fentebb Bolit, én mondtam...
"Szóma ha mondom, segít a gondon"
Csak nem kedveled Huxley-t?
Akkor már hárman vagyunk Penivel!-:)
Amúgy köszönöm!
@dr. Balta$ár:

Érdeklődéssel kérdezem, ha mind a te példádat követjük az anti szavazással hogy fog változni a világ?

- Orbi örökre marad, és a dinasztia örökli a címet mint Kiméknél,
- vagy négyévente akasztunk?

Most nem genyózok, tényleg érdekel a nem szavazók mitől várják, hogy megváltozik bármi.
@Habakuk999: A világ két mozgató rugójának emlegetésével Bolival együtt nagyon kezdtek mocorogni, ahogy közeleg az éj.
@Mariann19: kicsit piszkáld meg Chácskát, lesz itt gyalásó emlegetès azonnal ;)
@Fabius: nekem tetszik, az a lábazás is kell majd mindhez, és nem csak a tied, hanem a normális jobb-bal-közép embereké, mindünké, addig is és ha össze jön utána is, hogy a
@Fabius: Alászáll egy nemtelen, vágytalan, bankszámlátlan angyal a habosbabosból. Nem akar semmit, csak a Baltasári jólétét.
@Mariann19:
Mert mindig nyal a csajoknak és adja az értetlent - majd bocsánatot kér! :))
@Fabius: nagyon naív vagy a milla témában...

nem veszed észre, hogy
egy belügyes-szakszervezetis vezetővel...
egy új brandet fox beszopni... gratula...

majd szolok neked ha "tiszta" ügy indul...
nem lesz nehéz észrevenni... épkézláb program lesz...

a debil dolgokról szokjál le...
néha ojjan normálisnak tűnsz...
@Mariann19:
Egér hívószava volt egy időben, de ahogy öregszik, már nem is hall... :)
@Mariann19:

"mert itt egy alomba tartozunk."

Perpill egy hatalomba tartozunk, sajna.

Ám "6alomságok" helyett 6ékonyságot szeretnék látni a regnáló "jobbfasságok" helyett...
Lemarad: hogy a Bubo féle egyenlet végre ne legyen egyenlőséges
@kúrórudi: "frissek az ismereteid...."
Nabazmeg. Ha akkor volt téma... Vagy két évvel később már nem lehet megemlíteni semmit?

"tanulnunk kéne a tengeren túlról inkább"
Ha tanultak volna belőle a "nagyok", szerintem ma nincs EU, vagy baromira nem így néz ki. Nekem legalábbis ez jön le abból, hogy elég sok tagállammal elég komoly bajok vannak. Néha rohadt nagy mázlistának érzem az USA-t, mert az európai országok többségéhez képest nincs történelme, nem húzzák vissza évszázados megszokások.

"az összes szarkupac közül jelenleg megint az van h még az amcsi van leginkább rendben"
Oké. Obama vagy Romney?
Törökgábor Facebook-oldalán a Nézőpont magyarázza a bizonyítványt. :-) hogy lehet, hogy egy MSZP-nyi emberrel többet mér a Fidesznek, mint a többiek? Nagyon vicces módszertannal dolgoznak. :-)
@Fabius:
Para eszméletlen fazon.
Azt hiszem írtam már, hogy dolgoztam nála, nem érdekes.
Zuglóban lakott, albérletben tán, de mindegy: már akkor is felfigyeltem rá. Először is a neve okán, aztán meg a lazaságától estem apátiába. Tipikus szarok bele értelmiségi. Folyik a klozettartály, szar a mosógép, jegesedik a hűtő? Ki a faszt érdekel. Viszont fejben ott van.
Jó fej, kedvelem.
@Knósszosz: Pont befejeztem a megfagyottakat. Adsz tanácsot? Melyikkel kezdjem?
Szép új világ, Moksha vagy Pont és ellenpont?
@dr. Balta$ár:
Ha nem teszel semmit TE a változásért, milyen alapon várod el annak bekövetkeztét?
Csak???
Csodavárás és légvárépítés?
Igen is hiszem, hogy tennem kell a változásért, mert belőlem, belőled és a többiekből kell elindulnia annak az igénynek, hogy MAGUNKÉRT és gyerekeinkért TENNI KELL!
Nem csak a billentyűzeten osztani az igét...
Az qvakevés!!
@a szív fészkei:

"Ő nem olyan."

Vettem, erre utaltam az elszabadult pasiszta klavival.

Visszavontam, mea cuppantottam + fejhamut és qkoricásos saroktérdeplészetet róttam ki magamra penitenciaként.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha nem állami lenne még azt mondanám volna benne fantázia. De mivel állami lesz, és ha az állami vállaltok lesz a fő felvevőpiac - helyi közlekedési vállalatok, Volán - akkor inkább szopás és kidobott pénz, mint haszon.

Ráadásul kiszorít(hat)ja a piacról ezzel a versenyszférás szereplőket, mint a Citadell.

De Orbánékat ez nemigen szokta zavarni a kádárromantikus elképzelésik közben.
FB: "
Jakab Andor · 3.585 ember kedveli ezt
10 órája ·
Azt bírta mondani ez a Matolcsy, hogy a tömeges elvándorlás nem baj, sőt nagyon jó. Nemzetstratégiai kincs. Mert a kivándoroltak világot látnak, pár év múlva hazajönnek, és hoznak majd jó sok tapasztalatot és pénzt.

Ha ez így van, akkor azért átkozottul bénák, mert ilyen nemzetstratégiai célt sokkal hatékonyabban is el lehetne érni. Ha tényleg így gondolják, nem kéne vacakolni hülye kis adóemelésekkel, idegesítésünkkel. Megkeseríthetnék az életünket sokkal jobban, hogy még sokkal többen, még sokkal gyorsabban meneküljenek innen. Az emberek felhatalmazásával nyugodtan hozhatnának például olyan törvényt, hogy minden munkaképes, nemzetgazdaságilag fontos vállalkozónak turulmadarat kell tetoválni vagy tüzes vassal pecsételni a homlokára. Az elvándorlás garantáltan tovább gyorsulna.

De nincs így. Nem igaz, hogy a nemzetnek jó, ha a leginkább versenyképes, tehetséges, eszes, ügyes, rátermett, nyelvtudással bíró képzett fiatalok - akik megtehetik - elmennek innen. Nem jó az a nemzetnek, ha csak segélyre szorulók és nyugdíjasok és állami alkalmazottak maradnak itt. Nem marad ugyanis igazi adófizető, akinek a pénzéből az egész bagázs él.

Az elvileg tényleg nem gond, ha fiatalok élnek és dolgoznak pár évet a világ más országaiban. Bizonyos arányban ez valóban jó dolog. Jó annak, aki világot lát és ez végül tényleg hasznára válik majd az országnak is. Ezért sem kellene gyűlölködni az EU iránt, mert az EU polgáraként ezt jogunkban áll szabadon megtenni. Ezt a "nemzetstratégiai kincset" tulajdonképpen kizárólag az EU-nak köszönhetjük, egyébként be sem engednék a magyart sehová.

A baj nem is önmagában csak az elvándorlás tömegessé válása, hanem az oka. Mert nem normális okból megyünk külföldre, hanem szabályosan menekülünk. Menekülünk attól az életérzéstől, attól a szörnyű bunkóságtól, amit a Fidesz által képviselt politika jelent, és amitől itthon lehetetlen már függetleníteni magunkat. Itthon már nem tudunk elbújni előle, mert beitták magukat mindenhová. Áthatja az egész életet, és ez az igazi oka annak, hogy olyan sokan inkább más országba költöznek. Az tehát a baj, hogy nem kaland és tudásvágyból, karrierépítési céllal, nem jókedvünkben látunk világot, hanem szabályosan menekülünk otthonról. Azt a helyet pedig, ahonnan tömegesen menekülnek, jó szívvel "hazának" már nem is lehet nevezni.

Matolcsy maszlagja leginkább ott nem stimmel, hogy amíg a dolgok úgy maradnak, ahogy ők csinálják, a világot látott fiataloknak eszük ágában sem lesz ide visszajönni. Eszük ágában nem lesz visszatelepülni, és pláne eszük ágában nem lesz itt, ilyen körülmények között pénzt befektetni, vállalkozni. A kivándorlás mint nemzetstratégiai kincs ezért semmiképpen nem igaz. Ha normális okból mennénk külföldre dolgozni, idővel tényleg visszajönnénk, és idővel tényleg profitálna belőle az egész nemzet. Abban viszont nincs semmi kincs, hogy az ország már annyira abnormális, hogy a legtöbb normális kénytelen elmenekülni belőle. Matolcsy és bandája az egyik fő oka annak, hogy a dolgok így alakultak, és az egyetlen dolog, ami miatt esetleg tényleg jöhetnek vissza egykor Magyarországon élő vállalkozók és pénzt fektethetnek be, és tudásukkal, munkájukkal újra hozzájárulhatnak hazájuk sikereihez, ha az ország egyszer újra normális lesz. Ahhoz pedig az kell, hogy ez a szörnyű rezsim szűnjön meg."
@Fabius:
kB. 40-50 MAGYAR BUSZ áll teljesen készen a Kravtex telephelyén. Láttam. Holnap gurulhatnának is... De nem kell a BKV-nak, nem vehetik meg... VAN MÁSIK!
@Knósszosz: Tudod ez a lazaság nem is a pasikat borítja ki, hanem az azt elviselni kénytelen nőjét vagy családját.

Szerintem úgyis lehet jófej lazacsávó valaki - imádom dumáját amúgy - ha kicsit figyel a klozettra - víz a kék arany!!, ne csurogján má hiába - , nem eszi fel a piszok és a többi. Én már láttam ilyet. ;-DD Vagy kinevelem, basszus!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Kicsit piszkáld meg Cháskát, lesz itt felemlegetés azonnal." Még nem ismerem kellően a dörgést a terepen, nem tudom, hol induljak el és miért.
Igen, sok mindenkinél "dolgozott"...
@Habakuk999:
Ha nem volt szerencséd a Szép új világhoz, akkor avval. Az a munkássága alapműve, szerintem.
Sok párhuzamot fogsz vélni az író által vázolt jövő és a mai fidesz valóság között. Csak mondom, hogy talán majd vélsz felfedezni olyasmit benne.
Én még kölyökként olvastam, de ütött.
Persze akkor még nem volt a kondás, nem róla agyaltam az olvasás után.
De nagyon jó, ajánlom. Érdekes mű, hogy hová is juthat el az emberiség, ha...
Majd meglátod.
@Knósszosz: A fiam tett fel a kindlimre ötöt, akkor azzal kezdem.
Olyan is van, hogy visszatérés a szép új világba. de gondolom, az a vége.
Kösz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Mert mindíg nyal a csajoknak, adja az értetlen, majd bocsánatot kér."
Még nincsenek empiriáim, ezért elhiszem és jó, amiket mond.Egér hívószava volt? ezt sem tudtam, sem azt, hogy öregszik. Ez nem számít.Vigyázz, mert azt mondja, ivott, nehogy megharagudjon az ugratásért, és majd kihív a hóra.
@Habakuk999:

Knósszosz kollégához csatlakozva én is ajánlom, tényleg alapmű!
Komoly áthallások vannak Orwell 1984-ével és a mai magyar valósággal kapcsolatban is.
@Mariann19: most nem jó úgy sem, kényszerből nem szerepel, majd ha nem figyel ;)
@a szív fészkei:
Ja-ja!
Ez nem csaj-pasi függő.
Én voltam olyan helyen dolgozni, ahol a fickó olyan tüchtig volt, hogy vele dörzsölték volna le a szívműtétre váró pácienst, de olyan helyen is, ahol a háziasszony maga volt a megtestesült dögkút. Szagban, kinézetben, mindenben.
Ez olyan vita, mint a koszos cigány/büdös zsidó téma.
Dr.Prof.Med.Phd. seggfej volt olyan koszos tetű a Várfok utcában, hogy seggej mentem be a konyhájába, míg a Damjanich utcában (VII. kerület), van egy cigány ügyfelem akihez húsz éve járok, ott a konyhakőről lehet zabálni. Jóízűen.
Na ennyi.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: "Perpill egy hatalomba tartozunk, sajna." Nem a hatalomba való összetartozás a baj, hanem a hatalom tenmaga.Az általad is leírt "fasságok" robusztus súly alatt naponta lehet összeomlani és nagy a szaporulat.
Tegnap azon a skizofrén jelenségen törtem a fejem, hogy a választási törvény naponkénti vitájában folyamatosan az ellenzék kér indoklásokat, a kormány pedig idióta magyarázatokkal érvel.Miért nem fordít a vita módszerén az ellenzék úgy, hogy folyamatosan arra szólítja fel a nagyérdeműt, hogy a korábbi választási rendszer hibáit taxatíve állítsa hadrendbe, ebben a körben érveljen, ne az új törvényt próbálja igazolni. Egy támadóbb pozició hasznosabb lenne.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Közösség, Azonosság, Állandóság

Nem jók ezek a jelszavak így az első oldalon.
Köszönöm a javaslatot.:)
@Mariann19:
Majd vigyázok, hogy ellépjek a dühe elől és a felém zúgó mosógépdob elől! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Majd ha nem figyel." Jó, akkor várunk, majd szóljál.
Milyen érdekes, hogy kizárólag napközben látogatják a blogot a... hogyismondjam... röviden: trollok, bővebben: sajátságos és szelektíven beszűkült eseményhorizontot figyelembe vevő érvszegény, ám vulgárdús és nárcisztikus kommentelők.

Vagy ahogy a minap spontán önvallomásként leíródott: a magyarorkok.

Hogy mi az igazság, nem tudom, de sanszos, hogy mindez nem a véletlen műve.

Mert a fizetett meló napközben van általában.
@Knósszosz: Én is gyerekkoromban olvastam és nem örültem, mikor 2 éve megint eszembe jutott.
Huxley-Orwell-Madách:Falanszter-Trockij világában élünk és a közigazgatás lassan Kafkai magasságokba süllyed.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: esetleg odafigyelnek a helyes életritmusra, és délutánonként sportolnak, családal vannak, most meg már alszanak? Csak kérdezem, nem tudom :-)
Én tartok attól, hogy vannak elegen, akik megteszik a trollkodást fizetség nélkül is, pusztán a másba rúgás élményéért.
Igaz, az sem a véletlen műve.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vigyázz a dühkitöréskor, ha bajod esne, nem élnénk túl.
@saravad:
Most épp ilyen magasságokba "süllyedünk"...-:(
Vagy ez már emelkedés?
Nem agyalok, inkább megvárom a holnapi posztra bejelentkező trollok értékeléseit, azok autentikusak.
Abból tudhatjuk, mitől durrant el a Lévay utcában a potentátok agya.
Ja, nem (...) a koponyaűrt kitöltő erjedt káposztalé, bocs.
@Mariann19:

"Nem a hatalomba való összetartozás a baj, hanem a hatalom tenmaga."

Igazad van és elnézésedet kérem, mert a forma (szóvicc) kedvéért vétettem a tartalmi aspektus rovására.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Nem gondolod, hogy majd este, szorgalmi feladatként trollkodnak???
Szigorúan a fizetett munkaidőben!
Hisz ott nincs hétvége és ünnep, otthoni elfoglaltság lehet ez, távmunkások... :)
@Légifarkas:
Biztosan vannak masszív törzsgárda tagjaik, de mint a példa mutatja, a munkaidő, az munkaidő! :D
@Knósszosz:
Lehet, hogy rá kéne néznem SStefibocinkra, még meg talál sértődni, hogy hanyagolom? :DD
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: A szóvicc nagyon érzékletes volt, bátorkodtam is szó szerint citálni a kényesebbjét is.
@Habakuk999:

"Közösség, Azonosság, Állandóság"

Hehe, nagyjából a könyv mondanivalójának lényegét fogalmaztad meg :o), és Huxley is ezt bontja ki később.

A további analógiákhoz sem kell majd sokat töprenkedned.
Mondjuk random bekopizni különböző blogokba, hogy vegyünk fel hitelt, főleg az értelmiség+az a baj hogy gyurcsány eladósította stb. nem nagy ügy.
@Knósszosz:
Én még valahogy bírom nélküle, de őkreténsége eléggé elúszott a nyálhabosításban ama kis szemétdombján. Bár a kezdeti lendület és látogatószám alaposan apadni látszik, evégre a nyálas szar szaga is olyan csak, mint a szimpla szaré... :D
@Légifarkas:

"akik megteszik a trollkodást fizetség nélkül is, pusztán a másba rúgás élményéért."

Meglehet, sőt biztos, hogy vannak szép számmal ilyenek is.
Ám ez mégsem ad teljes választ az eredeti felvetésemre, mert perpill pölö mi is kommentelünk.

Csak úgy.
Mert jólesik, mert van véleményünk, ilyesmi.

A "másba rúgás élménye" - ami frusztrációból fakad - sokak számára jelentős önértékelési kompenzációt biztosít.
Sokan vannak, akiknél tippem szerint ez az anonim őrjöngés jelenti a gőz kiengedését.
Vagyis tulképp fontos számukra, és ha CSAK ez vezérelné őket, akkor elvileg most is itt kellene aktívkodniuk.

De sehol semmi, senki.

És ez tendencia, nem csupán a mai estéről beszélek.

Konklúzió...? :o)
@a szív fészkei: "Óbudán ástunk, a lakótelepek előtt feltárta a terepet a Történeti Múzeum."

Laktunk Óbudán is. A pici fiam a sziget északi csücskében, a madárpihenőnél játszogatott, és ókori cserépdarabot talált. Benn van most is az otthoni kis "természettudományi múzeumában", egy bagolyköpet, és egy fecskefészek társaságában.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Igaz, igaz...
Küldj neki egy altatót, én nem tudok, mert tahótlanított!! Túl radikális nézeteim voltak. Tényleg!
Ha találkozol vele:
Lehunyja narancs szemét az ég,
lehunyja sok szemét a sok szemét, (sóhaj)
Duna alatt sajnos nem alszik (még) a Közgép,
duma alatt nem szaporodik a köznép
Nem Parti-Nagy, csak (s)óhaj...
csak a címet olvastam,-kommentjeiteket egyet sem,-fáradt vagyok.
-szeretném,ha valaki hozzáértő jogászember beperelné a fideszt,-megtévesztés,csalárd félrevezetés,hiszemben tartás és satöbbik miatt,mivel sem nem demokraták,sem párt.

-szép álmokat mkinek!
@Knósszosz:
Megnéztem, majd úgy döntöttem, felesleges beletrollkodnom...
Szimplán hülyének nézik SStefinket ott jobbról és balról egyaránt. Én már nem hiányzom oda! :D
Bár kevés beröfögése van nagyságának ott, de Fabiusnak átküldtem egy kis részt, amiben nem bírta ki és "érzékeny lelkecskéjét tárta ki."

"Tudnotok kell, hogy egyedül szerkesztem a blogot, nincsenek szerzőtársaim, és nem főállásban csinálom, mint például a bérbloggerek király, Fabius elvtárs.
Én csak egy egyszerű sváb lány vagyok, aki szabadidejének, energiájának és alkotó szellemének nagy részét arra fordítja, hogy gondolatokat osszon meg a világgal."

Számomra eme rövid szösszenetéből a fideszmódi ismertsége és a kommunikációs technikáik működésének mikéntje alapján a következők jöttek le:
Nem egyedül szerkeszti a blogot, többen vannak szerzők (ezt már mondtam előzőleg is) és szimpla, megélhetési örömlányként pénzért nyomja. A helyesírása, ragozása romlik, vagy tán sosem volt kerek.
Valami narancsbolsi kommunikációs ügynökség kis szarkavaró, langyi munkatársa, kéjesen nyújtóztatja rettenet nagy pic.áját a képernyője előtt és állami pénzből nyomja a mantrát.
Éljen a Párt, csak a NariBolsik!
@saravad: azt Endike szokta művelni, de ő akkora balfasz, hogy relatíve könnyű leszerelni (vastagbor.blog.hu/2012/06/29/es_buszkek_ra/fullcommentlist/1#c17104386).
nem fiatalok,-nem demokraták,-egyedül a szövetség ami megmaradt.
@Knósszosz:

"Lehunyja narancs szemét az ég"

:o)

"nem tudok, mert tahótlanított!!"

Vedd megtiszteltetésnek! :o)
@sutyerák:
Ezt a "szövetséget" máshol bűnszervezetnek hívják... :(
@Knósszosz:
Ne'ba! Már elintézted magad az oldalain?
Mit tettél ott, mesélj?
Semmi tolerancia benne?

@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Hihetetlen egy fazon, vagy csak nem akart vele SStefi randizni? :D
@Dr. simonmondja.: "Amikor te ixelsz, ő akkor pöcsétel."
Mi van, ha csak begyűjtik a lapokat, és "este befejezzük!" felkiáltással 7 óra után állnak neki a pecsételésnek? ... Csak kérdezem.
@nyisziati:
Ma még csak annyi biztos, hogy semmi nem biztos. Hisz a narancsbolsi szavazógépezet bármikor, bármilyen "apró" módosítást elvégez a választójogi törvényen, evégre biorobotékat ezért tartják.
@Légifarkas:

"Ha tanultak volna belőle a "nagyok", szerintem ma nincs EU, vagy baromira nem így néz ki. Nekem legalábbis ez jön le abból, hogy elég sok tagállammal elég komoly bajok vannak. Néha rohadt nagy mázlistának érzem az USA-t, mert az európai országok többségéhez képest nincs történelme, nem húzzák vissza évszázados megszokások."

na akkor most az usa van szarban inkább jelenleg vagy az eu? csak mert a vita onnan indult miszerint szerinted az usával nagy baj. erre irtam h szerintem az euval most nagyobb a gáz. erre irtad te a fentit. örülök h egyetértettél végre de akkor mit is vitatkoztál az elején??
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

én máshol egyértelműen fogalmazok:orbán és maffiagengje.

egyébként még az is a véleményem,kb. sok éve,hogy orbán a magyarság pestise,--és legújabb rémálmom amit ettől a tetűtől elképzeltem,hogy leváltja a népet.
-valaki azt mondta,hogy nem lehet?-majd ez a patkány megmutatja,hogy lehet.-
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem ott, még a Varánuszon.
Gondolkodom is, mit keresek még itt.-:))
Mindegy, azért megemésztem valahogy.
Azanyja...
@sutyerák:
Jelenlegi helyzetben, pláne, ahogy érzi a vesztét, bármi kitelik tőle és a csürhéjétől.
Ezért én is amondó vagyok, hogy bármi megengedett annak érdekében, hogy eltávolíthatóak legyenek.
Csak nyitott szemmel és füllel kell járni, hisz a vidéki vezetőiken is eluralkodni látszik a pánik. Amit én látok, hogy egyre agresszívabbak és dühösek, hisz érzik, hogy a hátuk mögött összesúgnak már az emberek, ha lehet kerülik őket, mint a bolhás kutyát.
Kezd leesni talán egyre több embernek, hogy mi, mennyi - pláne a boltban és a közüzemi számlák láttán...
@Knósszosz:

"Bazz..."

Ne csüggedj!
Még meggondolhatja magát a randival kapcsolatban! :o)))))
csak annyit mondjatok mknek hogy orbán a pestis.
-szép álmokat,helló!
@Knósszosz:

"Gondolkodom is, mit keresek még itt.-:))"

Hallgass a szívedre... :o)
@Knósszosz:
Még jó, hogy TE nem nyomtad ki magad! :))
Egyszer azért mehetnénk és kicsit "kényeztethetnénk" ott SStefikét.
Mit szólsz hozzá??? :))
Rendezzünk egyszer egy St.Stefánia napot?
@Légifarkas:
a 2013-as az emelkedés költségvetése lesz.

vagy:

a 2013-as az emelkedő ksgvetésé lesz?

Vagy mi ??
A közvélemény-kutatás azt mutatta, hogy Bajnai egy nagy lufi, elvitte a szavazókat az MSZP-től, a DK-tól meg az LMP-től, de nem a Fidesztől vagy a Jobbiktól. A baloldalon belül elhúzódó helyezkedés és hatalmi harc kezdődik, ennyi.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Beigazolhat SStefiboci oldalaira is és legfeljebb hanyagol bennünket... :((
Csak a randinál lepődne oszt meg! :D
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Erre tudod mit lehet mondani ugye?
Azt nem mondom, mert megsértődnél.
Jogosan-:D
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: van-e kegyednek olyasmije, hogy beleérző képesség? Az, néhány hívő személyes ismeretével megtámogatva, magyarázatot adhat erre is. Képzeletjáték.

Gyűlölik a kommunistákat, még ha nem is láttak egyet sem élőben. Gyűlölik a világuralomra törő zsidókat, a cigányokat, a gondtalan egyetemistákat, a főnököt a cégnél, mindegy, kit, bárkit, csak a gyűlölet kéjes érzése el ne illanjon, mert nincs a helyén semmi, és attól a semmitől félnek.

"Címlapon Varánusz, Vastagbőr, Vincent, csupa rinyáló libsiblog, tele a társadalom szemetének rinyálásával, hopp, gyerünk be, adjunk nekik. Ögeci, látod, egyből milyen felfordulás lett? Nem bírják az észt, hehe, aszongyák, ők érvelnek, közben meg csak fröcsögnek, csicska kis komcsi mind, úúúúdemegmondtamnekikmegint, asztabazmeg, desötétekvagytokgeci. Köcsögvincent kibaszott, cenzúrázó majom, oszt' ő beszél demokráciáról, szart se értenek ezek hozzá, nem igaz? Na, jóvan, meguntam, még odabaszok nekik valamit, e, e, mint a mérges hangyák, a sok hülye, na jó, mára ennyi elég volt, hagyjuk őket rinyálni, fasznak sincs kedve egész éjjel osztani őket."

És akkor odébbállnak.
Nem kell ehhez fizetség, elég úgy felnőni, hogy valakit gyűlölni _kell_ .
@Blogger Géza:
Gézuka, ezek a fránya nagy álmaid, megülik a pici pocidat... :)
Olyan hitelesek vagytok, mint a Jereváni Rádió!
@Blogger Géza:

Na tessék!
Tökön szúrtad a hipotézisemet, ez nem szép tőled!
@Blogger Géza:
Na, kezdődik a harmadik műszak?
A szaros pávatoll elég ehhez?
@nyisziati: Én eddig mindig lepecsételt szavazólapot kaptam. Ha nem olyat kapnál (ki van zárva) , kérjél olyat. A választásokon ott ül az összes párt delegáltja, együtt intéznek mindent, visszaélés ott ki van zárva. De gyártsátok tovább az idióta összeesküvés-elméteket, rettegjetek csak, az jól áll nektek. :)
@Légifarkas:
Mint Gézuka és a többi IQ huszár... :)
Emlegetted, megjelent!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Rendben, de ezt ne itt beszéljük meg Boli, mert a nagy tezsvír az figyel.
Először privátban leírjuk, hogy menjenek a picsába, aztán bekopizzuk.
Ez így játszik?
@kúrórudi: sosem értettem ezt a fajta technikát.
Én azt mondtam, nem olyan rózsás - szerintem - az USA helyzete, mint ahogy hivatalosan mondják. Erre te azzal jöttél, az EU nagyobb szarban van. Oké, ebben egyetértettünk. De azt nem mondtad, hogy az EU bajaitól függetlenül (ami egyébként sem tartozott a témához, te tereltél) az USA hibátlan lenne; és én sem mondtam, hogy elfogadom hibátlannak, mindössze tudomásul vettem, hogy szerinted "a sok szarkupac közül" még az a legkisebb. Nem vitáztunk, de nem is győztél meg.
A Jereváni Rádiónak van egy rovata a "Válaszolunk hallgatóink kérdéseire". Ebből következzék néhány levél:
K: Igaz-e, hogy Brezsnyev elvtárs buzi?
V: Igaz, de mi nem csak ezért szeretjük!

K: Igaz-e, hogy Moszkvában a Vörös téren Mercedeseket osztogatnak?
V: Igaz, de nem Moszkvában a Vörös téren, hanem Leningrádban a Néva partján, nem Mercedeseket, hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak!

K: Igaz-e, hogy Moszkvában a Vörös téren Ivan Ivanovics motorkerékpárt nyert?
V: Igaz, de nem Moszkvában a Vörös téren, hanem Leningrádban a Néva partján, nem Ivan Ivanovics, hanem Szergej Szergejevics, nem motorkerékpárt, hanem kerékpért és nem nyert, hanem lopott!

K: Lehet-e Svájcban szocializmust építeni?
V: Elméletileg lehetne, de minek?

A kedves nagyon fiatal korosztály részére csak, hogy tudják, miért volt klasszikus a Jereváni Rádió! :D
@Knósszosz:

"Azt nem mondom, mert megsértődnél."

Kizárt.
Szolid baszkuráció belefér oda-vissza. :o)
@Knósszosz:
A nagy tezsvír is bekap6ja! :))
A kínai figyelőkukacokkal együtt...
@dr. Balta$ár:

Pék megvan már? Csak kérdem, hogy ha a pék kormányt alakít kik lesznek a közigazgatásban alkalmazva szakfeladatra? A molnárlegények?

Időnként a fellegekben jársz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ha hagyod.
ChT mit szólna ehhez?
Nem is szereted te őt-:))
@Knósszosz:

Én is bírom :-) Tényleg kibaszott laza arc, és privát is olyan szövege van amitől lefekszel :-))
@Knósszosz:
Na mentem alukálni, tessék szépen tovább basztatni egymást!

"1917. November 8!
Lenin és Trockij együtt sétálnak.
Trockij megszólal:
- Lenin, gyere, menjünk be a kocsmába vodkázni!
- Nem!
Ballagnak tovább.
- De Uljanov, akkor legalább egy vodkát igyunk.
- Nem!
Mennek, mendegélnek.
- Akkor legalább egy kisvodkát.
- Nem iszunk semmit! Emlékezz, tegnap is mi lett belőle!"
@Légifarkas:

"Nem kell ehhez fizetség, elég úgy felnőni, hogy valakit gyűlölni _kell_ ."

Igaznak gondolom én is mindazt, amit leírtál.

Az eredeti felvetésem a megjelenésük időbeli eloszlásának tendenciózusságára vonatkozott.
Általában nap közben vannak itt a trollok (itt elnézést kell kérnem Blogger Gézától, mielőtt kikérné magának, hogy nem abba a kategóriába sorolom.).
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez a BKV sztori nem teljesen így van. Kaptak könnyítést is és nem pályáztak. Pedig a referenciától is eltekintettek volna ebben az esetben. Valami olyan kifogást nyomtak, hogy ilyen ütemben nem tudnának annyi buszt gyártani.
@Knósszosz:

"Persze tudod miért mondtam..."

Persze. :o)

Ám nem vagyok fehérvári huszár, ki hág - amivel egyébként kihágást követ el -, viszont előre szólok, ha SStefivel és velem kapcsolatban ilyes gondolatokat fogalmaznál meg nyilvánosan, nem sértődnék meg.

De másnap hajnalban úhi becsületszavamha mondom, találkoznánk valahol, és lenne páh baj! :o)
@Fabius:
Hát én a priviét nem ismerem, nem vagyok közeli nexusban vele, pusztán előfordultam nála.
De az tuti, hogy az első ötben benne van, akit médiaszemélyiségnek lehet nevezni.
Ja, Győzike is az, meg a Norbi is, de nem az alja értelemben gondoltam.
Para kurva nagy fazon, szóval plusz egy!!
@Fabius:
Ami mindössze nem igaz... A gyárral közölték felejtsék el és húzzák meg magukat, akkor kaphatnak egy kis szeletet TALÁN a Volán tenderből. Ott áll az udvaron most 40-50 teljesen kész busz és tudnának folyamatosan szállítani is, ember és anyag is lenne. Csak Széles úr megint jobb befutó lett, a lapokat leosztották előre, másnak nem lehetett labdába rúgni sem.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Vettem.
Hétfőn glaszékesztyű után nézek, aztán keddre nevezd meg a segédeidet!
Addig meg aludj jól!-:))
@Knósszosz:
Valamelyik nap viszont eléggé átengedte a Klubrádióban Stumpfnak az étert... :(
@Knósszosz:
Kályhacsővel kell azt, nem kesztyűvel... :)
@Knósszosz:

"Hétfőn glaszékesztyű után nézek, aztán keddre nevezd meg a segédeidet!"

Oké!

Párbajnem: szellemi.
Téma: SStefi összes!

Aludj jól! ( ha tucc, hehe!) :o)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ha ez így van miért nem tesznek semmit? Bár megmondom azért nem vagyok benne biztos. Olyan ember mondta az ellenkezőjét aki - nekem - direkt nem füllent.
@Fabius:
A gyárban mást mondogatnak. El is vannak keseredve rendesen, hisz ők is hallottak a Rába projektről, aminek lehet az a vége, hogy nekik csak a pofára esés marad, a nyakukon a kész buszokkal.
Van már itt egy működő, minden igényt és felszereltséget kielégítő buszgyár, de ellehetetlenítik és gátolják a működését, hogy gründoljanak egy másikat.
Erre mit mondjak? Simán fel tudnák futtatni a gyártást, vannak óriási tartalékaik, terveik, mégsem kellenek...
No comment, mert még olyant mondanék...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Állj!
Para dolgozik (értemiségi). Aki dolgozik, az hibát is vét. Az ingyenélő konstans hülye Szíjjártó akkor micsoda?
Na, innen nézzed bazmeg!-:))
@Blogger Géza:
Mi itt idióta összeesküvés-elméleteket gyártunk, miközben a kormány éjjel-nappal a nép megsegítésén dolgozik (via Selmeczi). Nem szép.
@Knósszosz:
Nézhetem onnan is, de ha elbatyta, hát elbatyta...
Amúgy csípem a csóka dumáját én is!
@saravad:
Szégyelljük is magunkat ezért rendesen! :)))
@Fabius:
Ezt nézd meg, na ezekkel van tele a gyár minden része.

credobus.hu/
Rakenró : www.youtube.com/watch?v=iZ9MD2gKQZE

Kifejezetten rodeo36-nak, többieknek csukott szemmel kell hallgatni!

Általában 20 kommentnél olvasom a posztot először, ilyenkor meg a másik 890-et már csak nem állok neki újraolvasni. Olyanok vagytok! Nem lehetne a még belátható 2-300 körül megmaradni?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ebatytuk hát ebattytuk, utólag má...
megyünk dögleni.
Jó éjt mindenkinek, holnap megint leváltjuk gyökért.
Egyenlőre csak retorikában, de majd érezni fogja az ülepén is.
Ja, november 7 azért kitörölhető dátum a naptárból arrafelé, nem?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Olvastam. Olyan sokat ír, hogy borzasztó. Megszállott szegényke.
Na mindenkinek kellemes éjt.

Jövőre haloweenkor lehet Orbán Viktornak öltözni?

Zörgetik mán az ablakot a szörnyek, locsolok rájuk szentelt vizet.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Amit a gyárban mondanak azt te hallod. Én meg elhiszem.

De ebből se a Credo se a gazdaság nem profitál egy fillért sem. A csöndből nem lehet balhét csinálni. Miért nem állnak ki és beszélnek? Ennek is kell okának lenni.
"
Este van, este van, ki-ki nyugi, nyugi,
Málenkij bogárka igyot falnak neki.
Nagyot koppan azon, röpte így ért véget,
Kislámpa körtéjén egyből szénné égett.
"

index.hu/gazdasag/2012/11/01/atirhatjak_a_budzse_fo_szamait_is/

Azt hiszem, a 4. pont alá pont befér bármi. Tökfasza.
@Fabius: talán, mert most még legalább munkahelyük is van, de ha csapkodják az asztalt, könnyen az sem lesz... csendben reménykednek, a gazdasági gödörből még talán ki lehet mászni, politikai bosszúállást viszont biztosan nem tudnának kivédeni.
Nekem a negyedikes törikönyv jut az eszembe, fotó is volt, 193x évi választás szlogen (csendőrrel a szavazófülke mellett): "magyar embertől idegen a titkolódzás, magyar ember nyíltan választ." :))
@Mariann19: HA leszólod Charlize Theront, az egyházuk szentjét, akkor ásás lesz a vége. Szerintem szép nő, jó színésznő, szóval én nem vagyok veszélyben annyira. :-)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Szerintem is. Munkaidőn túl. lehet, hgoy töknormálisak,és boldogan egyetértenének velünk. De a csekkeket ebből fizetik.
@épészmérnök: Pedig drágám, az népvagyon!! :-)))

Most lesz Pécsi Sándor halálának 40. évfordulója, anyám nagyon nem bírta, mert az öreg amatőr régész volt, gyűjtött nagyon és esetleg lefizetve az ásókat gyakran eléggé belepiszkált a dolgokba. És azért egy ilyen helyen a legkisebb szirszar is kellett a puzzle-ba...
@sutyerák: Az már vérszövetség. Vér árán lehet kiválni, lásd Vincent törvényének ötödik pontját.
@sutyerák: + 1 Nem tudom, én látok-e tendenciát, de olyan filmek mennek magyar adókon - a dél-afrikais pl. a Dunán, míg ma a Filmmánián a Gandhi - ahol azért arról van leginkább szó, az elképzelhetetlen is megvalósul: eltűnik a kurva erős, mindennel megtámogatott hatalom. A világbirodalom, - ami nem egy surmó Simicska pénzén nőtt ki húsz év alatt, hanem a évszázadok harcain keresztül hízott és emberek vérén lett olyan, amilyen - puff, volt, nincs. Egy Mandela, Biko+Woods, Gandhi munkássága nyomán, akik nem is az erőszakos fajtából valók...

Gandhi azt mondta, hogy ellenzi a harcot, de van, amikor az igazságtalanság ellen csak a célravezető...

Amikor az első 98-as FideSS-győzelem megszületett, akkor is valamelyik magyar adón utána levetítették az Állítások meg Arturo Uit! című színházi előadást, az pedig mintha már akkor is erről a szerencsétlen őrültről szólt volna.

[..]"Az Állítsátok meg Arturo Uit! (eredeti címén: Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui) Bertolt Brecht finnországi emigrációja alatt (1941), a második világháború idején írta. Hitler uralmának véresen vitriolos szatírája" - írja az ismertető az Örkény Színházban.
@Légifarkas: Amúgy teljesen igazad van. Amiből mostanában mindig idézek,Eco új könyve, ezt az egészet tárja fel nagyon részletesen - és tulképp dokumentarista hűséggel.

És ott mondja az Ohrana, az orosz cári titkosszolgálat embere - aki megveszi a régen kitalált prágai temetőbeli rabbis világ ellenes összeesküvő-sztorit egy francia-olasz hamisítótól és rittyenteti belőle 1905-ben Cion bölcseinek jegyzőkönyvét - hogy a legteljesebb emberi érzés a gyűlölet. Az forró, az összeköt, az elkísér a halálig, az mozgósít. És ha nem tudnak a nyomorult népüknek mást adni - mert azért a cári jólét fontosabb, mint a muzsiké, de vagy a nép él jól vagy a kevés de dúsgazdag - akkor legyen kit gyűlölniük legalább éhezés közben. És az ne a cári család, a náluk gazdagabb nemes legyen, de azért olyan, aki a közelükben lehet bármikor: ez a zsidó.

Azokra mindent rá lehet fogni, ideális alanyok a gyűlölet örökké égő lángját táplálni. És amíg a népnek van kit utálnia, addig nem nagyon törődik mással legalább.

A Jobbik ezt a gyönyörűszép feladatot magára vállalta, sőt erre lett teremtve - ahogy szintén az orosz titkoszolga mondja a könyvben: a korcsok rátartiak annyira arra a bizonyos fajtisztaságukra, mert az nincs nekik ugye és ezzel legalább lenézhetnek másokat, akiken látszik, hogy nem olyanok, mint ők - tehát az életben el nem választódik a FideSStől, amelyiknek ez a hisztéria kell és lételeme.

De szarból nem lehet várat építeni, ezeknek meg más építőanyaguk sincs.
@Izet: Ezt követelem, le a vakondokkal! Megmondta Áder már mikor!
@Fabius: Akkor most írtál, írtatok legalább erről.
@miva?: Nálunk egész évben Halloween van tőle, nem tűnt fel? Hányni jár belénk a lélek.
@a szív fészkei: @Mariann19: "Sose értettem meg, valaki hogy nézhet le a melója miatt mást."

Talán először fordítva történik: az ember, tehát a szakma képviselője miatt nézzük és becsüljük le, illetve alá a melót: így lesz valakiből tintanyaló, aktatologató, öntsd ki-borítsd ki. A folyamat csak eztán fordul meg: a lenézett meló miatt becsüljük alá és vetjük meg az embert. Idővel már nem sokra tartjuk a közgazdászokat, a politikusokat, a jogászokat, a pályázatelbírálókat, az újságírókat.
@a szív fészkei: Az utolsó betűig egyetértek.
Cserben hagyott bennünket a nyugat 1956-ban és cserben hagy bennünket most az új diktatúrában.
ballibsi ajvékolás, semmi extra.
@Gatinho: fideszes, idióta böfögés, semmi extra.
@Gatinho: Különben mi az a ballibsi? Meg tudod határozni?
@a szív fészkei: Tulajdonképpen a beszélgetés lényege most is az volt, hogy az összefogásnak milyen esélyei lehetőségei vannak.Ő pedig elkezdte a tapasztalatai és a közvélemény-kutatások alapján felvázolni, hogy a szavazók jelenleg hogyan oszlanak meg.Valahol ezzel kapcsolatban nekem hasonló érzéseim voltak, de lehet, hogy nincs neki igaza.Az ivásról meg annyit:Én nem tudom, hogy igaz-e, hogy iszik, igazából nem tudok róla semmi bulvárhírt de ha az ital ilyen hatással van a gondolkodásra, lehet, hogy több embernek kellene látogatni a kocsmákat.
@Légifarkas: Fogalmam sincs mit mondott régebben,azt mondtam, hogy amit elmondott a műsorban az minimum elgondolkodtató.Azzal lepnél meg ,ha tudnál csak egyetlen politikust, volt politikust mondani, aki nem hordott még össze hülyeséget soha az elmúlt években.
Nekem is elborult az agyam, hogy ez már meg hogyan lehet? Mivel pontosan idézve sehol nem láttam, (jól megszívattam magam), és végigböngésztem a módosítót,
www.parlament.hu/irom39/08405/08405-0048.pdf
de nem találtam benne semmit a bal felső sarkos pecsételésről. Annyi olvasható, hogy a szavazólap érvénytelen, ha nincs ellátva a hivatalos bélyegzőlenyomattal. Milyen irományban szerepel a kiinduló állítás?
Emberek! Az megvan hogy 2013 júliusától orosz mintájú netes cenzúrát kíván bevezetni a kormány?

"Akár tárgyalás nélkül kapcsoltathat le, cenzúrázhat blogokat, netes újságokat, vagy oldalakat a magyar kormány 2013 júliusától. Legalább is a büntető törvénykönyv legújabb módosítása minden olyan tartalom eltüntetésére feljogosítaná a hatóságokat, melyeket - legalábbis ők - az állampolgárokra nézve károsnak ítélnek meg."
szabotazs.blog.hu/2012/11/02/netes_cenzura_magyarorszagon#more4885073
@Komjaga: Ez a kuruc elleni tv-tervezet.
@politikus-omm: Nem ez egy általános és homályos cenzúrát lehetővé tevő jogszabály módosítás,amit hivatalosan a Kuruc elleni fellépésként adtak el. Nem hiába figyelmeztet a Mérték és a hvg,ahogy írtam is a bejegyzésben: mertek.hvg.hu/2012/10/29/bevegeztetik/
hvg.hu/itthon/20121027_internetcenzura_tartalmak_letiltasa

Olyan buktatókkal pl, amit az Oroszország kapcsán linkelt anyagnál is olvashatsz.
@Neolibsi: Most látom, hogy meg lehet nézni: atv.hu/cikk/20121101_horn_gabor?source=hirkereso

De azt figyelembe vehetné, hogy a pártját hogy kigyalulta a nép, szóval az egy irányba nagyon is - de nem szolgalelkűen - elkötelezett embereket is el lehet kedvetleníteni pártosodástól azzal a műsorral, amit ők pl. lenyomtak. Mert attól nekem, aki addig mindig rájuk szavaztam, nekem is a gyomrom forgott és kurvára elegem lett.
@FIDES AGITÁTOR: Soha nem ígérte a Nyugat 56-ban, hogy megváltoztatja a státus quot, amiben anno a három Hitler-ellenes vezető megállapodott. Ezt a Szabad Európa Münchenben nyugiban, meleg, kellemes stúdióban jó pénzért uszító munkatársai elhintették sikerrel, de politikus soha meg nem erősítette.

Miért is tették volna? 11 évvel a világháború befejezése után kellett volna nekik egy újabb VH?
@Pantagruel: Van újságíró, akit nagyon nagyra tartok - ez függ a végzett munkájától, cikkei színvonalától - van, akibe a cipőmet féltve a lábamat se törülném, mert szaros lenne tőle az is. Ugyanez vonatkozik a többire is. Van közgazda, aki hiteles, van, aki - most uralkodik - egy szorobánra sem érdemes. És így tovább...
@a szív fészkei: Számomra az általad bemutatott Ohrana hipotézis nem volt ismert. A gyűlölet és a zsidó összefüggés oksági felállítása számomra egy új megközelítés és teljesen elfogadható.
Tovább menve azon gondolkoztam, hogy a cári Oroszország által mesterségesen táplált gyűlölet eszköztárát milyen előszeretettel alkalmazzák ma is sok országban a gazságok elfedésére.
@Mariann19: Eco mutatta be. Az írta az utószóban, hogy a könyve - erre a Cion bölcseire vezető útról írta francia közegbe helyezve a sztorit - egy figura kivételével (a főhős, Simonini kapitány: aki hamisító, gyilkos, titkos ügynök) valós adatokat és személyeket vonultat fel. Az orosz neve Racskovszkíj, ő mondta ezeket, még ilyenebbeket, de nincs már nálam a könyv, nem tudom idézni szó szerint.

De szólt a nacionalizmus mákonyáról, amivel kenyér híján etetik a népet, a teljesen higgadtan mérnöki pontossággal megtervezett gyűlöletkampányokról, amik - ők tudták a legjobban, hogy szemenszedett hazugságon alapultak - de a nép szájaíze szerint lettek megkomponálva. Arra is ügyeltek a megrendelésnél, hogy öregített papírra stílusban stimmelve irassák meg.

Tehát muszáj volt, hogy a tartalma kicsit üssön a vallásos parasztokon, egyszerűeken (bemutatva milyen romlott-buják a zsidók), kicsit a nagypolgárságon( világhatalom megszerzése a céljuk a pénz révén), a hazafikon( ezek országnélküliek, mindent elárulnak, csak elfoglalni jönnek a mások anyaföldjét), stb. stb.

Vegytiszta kémia volt ez a jegyzőkönyv: minden réteg ki lett elégítve pontos adagokban. Azért is világ egyik legtöbb nyelvre lefordított "műve" és Hitler kedvence.

Noha megjelenése után nemsokkal, azt hiszem a Times már leleplezte mely francia regényekből lett összeollózva...
@Pantagruel: A fizikai, kétkezi munka lenézésének okait én másként közelítem meg. Először is azzal magyarázom, hogy z emberi adottságok eltérőek eredendően, viszont ezek a képességek általában meghatározzák a jövőbeni foglalkozásokat is. Azok az emberek, akik szellemi adottságaik révén képesek egyre több ismeret befogadására, tanulnak, és nem fizikai munkában teljesednek ki. Ugyanakkor fizikai teljesítményekre is képesek bármikor.Akik nincsenek ezeknek az adottságoknak a birtokában, szellemi befogadásuk korlátozott, azok a kétkezi munkát végzik el. Ebből a különbözőségből adódhat a rangsorolás, mely szerint az egyik csoport egyaránt alkalmas szellemi és fizikai teljesítményre, a másik csoport csupán fizikaira.
Ezzel az általános gyakorlattal viszont szembe megy a racionalitás, mivel a társadalmi munkamegosztás törvényszerűségei ki kell hogy zárják ezt a fajta hátrányos megkülönböztetést a kétkezi munkát illetően.
@a szív fészkei: Emlékszel a könyv címére? Amennyiben tudod, én felhajtom magamnak, ez a téma folyamatosan érdekel.
@Mariann19: ezzel nem értek egyet. jópár olyan értelmiségivel találkoztam rövidke életem során, akik szellemi képességeikben addig jutottak amit beléjük vertek az egyetemen, de egyébként akkora blődségeket beszéltek, hogy az ember a fejét fogta.
@Mariann19: @Penivaldes: Aki dolgozik annak nincs ideje pénzt keresni.
Fizikai melóval egyszerűen nem tudsz annyit keresni.
Nálunk meg ugye pláne azt látja az ember,hogy a becsületes kétkezi munkás nem jut sehova.Viszont aki lop csal hazudik az jól jár.
Ezért is nincs becsülete a kétkezi munkának.
Én is tudnék másfél-kétszer ennyit keresni az előző szakmámban 5-10 szer ennyi munkával.
@Penivaldes:
Itt, ezeken az oldalakon többünk véleménye hangzott el arról, hogy milyen hátrányos a fizikai munka megitélése nálunk. Ez a véleménycsere nem az végzett munkák szereplőinek tevékenységi színvonaláról szólt, amire válaszoltál. Ez két kérdés. Persze, a tanult ember is lehet beszűkült, foglalkozása mégis nagyobb elismerést kelt a társadalomban, mint egy eszes kétkezi munkásé.
@Mariann19: Sajnos. pedig szerintem az, aki képes megjavítani a villanyt, vagy képes nekem csinálni egy asztalt rögtön többet ér mint én. Mert hogy nekem ezek nem mennek. Meg még sok minden nem megy.
@Mariann19: Igen. Persze ez attól is függ, hogy az illetőnek mi a fontossági sorrend, és milyenek az "erőviszonyok". Az, aki anyagias, vagy hierarchikus előszeretettel hivatkozik arra, hogy többet keres, vagy fontosabb pozíciót tölt be, mint a másik. Persze csak akkor, ha tudja, hogy ezen a téren ő van fölényben. Fordított helyzetben neki is csak az lenne fontos, hogy milyen a személy...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "A becsületes kétkezi munkás nem jut sehova."
Ez a megállapításod igaz, és pontosan annak a folyománya, hogy a fizikai munka lenézett, és ehhez igazodnak a jövedelmek is.
Ehhez a helyzethez társul még a hierarchikus berendezkedésünk sajátos kialakulása is.
Az USA-ban mondjuk valaki portás a munkahelyén, amikor hazatér, lakóhelyén neki is van portása, máris hierarchikusan egyenlőek, és ez náluk a mindennapok jellemzője.
Amit a szakmád gyakorlásának jövedelmi anomáliáiról írtál, annak egy alapvető oka van, hogy a munkateljesítménynek köze nincs a jövedelmi arányokhoz. Ez azonban egy másik terület.
@Mariann19: ez is az egyik fontos fokmérője egy társadalom fejlettségének, és alkalmazkodó képességének, ha a fenti vélekedés túl hangsúlyos egy társadalomban, akkor az nagyon beteg, és más területeken is hiányzik a tolerancia, a megértés, és az együttműködés képessége.

Ezen hiányok pedig hosszú időre meghatározzák az egyéni és a társadalmi jövőképet, fejlődést, közmorált és a közhangulatot.
@Penivaldes: Peni!Itt ragadtad meg a lényeget, hogy elismered és nagyra tartod a másik ember munkáját is. Ez a levonandó tanulság!
@Mariann19: Nem is, hanem csak azt tartom nagyra aki alkot valamit vagy tárgyban vagy szellemben.
Meg magamat sem tartom sokra.
@King of Shadows: Igen! Te úgy vezeted le a jelenséget, hogy a fizikai munka alárendeltségét a magát jól pozicionált ember teszi meg helyzeti előnyének birtokában.Ezekben a kérdésekben érdemes mindíg a személyiség kérdéseket is belevinni, mert a lenézés és lekezelés egy mesterséges fölény kialakítását célozza meg, a baj, hogy ezt a magatartást az állampolgárok öntudatlanul követik.
@Mariann19: "Ugyanakkor fizikai teljesítményekre is képesek bármikor."

Ez azért nem egészen így van ám. :) Aki fizikai munkával foglalkozik, "menet közben" alkalmazkodik is ahhoz, tehát a testében elengedhetetlenül keletkeznek bizonyos ... elváltozások. Az, akinek ezek nincsenek meg, nem bírja sokáig a fizikai igénybevételt. Például árufeltöltőnek sem lehet beállni "csak úgy". Illetve lehet, de az első körülbelül egy hónapban megmozdulni is alig tud majd az illető az első nyolc órás műszak után.

És akiből hiányoznak a megfelelő adottságok, az nem is tud alkalmazkodni az ilyesmihez (nekik megsérül az izomzatuk, ha ennek ellenére is erőltetik a dolgot).
@King of Shadows: Bizony, dolgoztam diákmunkábam árufeltöltőként. első nap után kifáradtam.:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cirbolya barátom! Ezt a megállapítást de jól összehoztad, gratula! Sokszor elhangzik, hogy a mi társadalmunk morális válságban van. Ennek pontosan ez az oka, hogy az emberek egymás iránti elismerése és tisztelet nincs jelen, így ennek a fejlődése nem jöhet szóba, ez pedig meghatározza a közösség jövőbeni morális fejlettségét is.
@Penivaldes: A munkánkkal egy közösségi munkamegosztásban veszünk részt az általunk vállalt feladatok elvégzésével. Mindnyájunknak jut szerep, amiről mi itt beszélünk, az az, hogy értékén kezeljük embertársaink és a magunk munkáját. "Meg magamat sem tartom sokra."Szabad tudnom, hogy miért értékeled le magad?Ebben biztosan nincs igazad!Ne mondjál már ilyet!
@Mariann19: Igen, de ez kölcsönös. :) A fizikai munkások meg lenéznek mindenkit, aki "nem dolgozik", mert csak "ül nyolc órán keresztül, és felmarkolja a pénzét".
Ahogy a versenyszférások szerint "az államiak csak lazsálnak", míg a közalkalmazottak azt mondják, hogy "a privát szektor rendesen fizet, az állam bezzeg...".

@Penivaldes: Pedig sokkal alkalmazkodóképesebb vagy, amíg nem áll meg a növekedésed. :)
@Mariann19: köszönöm, de túlbecsülsz, én csak figyelek és szemlélődök, elemzek, zsigerileg ösztönből
@King of Shadows: Akkoriban állt le. addig csak hosszában nőttem.
@Penivaldes: igaz nem is voltam olyan kövér mint most:)
@King of Shadows: Az, hogy valaki az adottságai alapján mire képes, azt amiatt írtam, hogy ez a foglalkozások vállalásának a kiinduló pontja, és teoretíce mondtam. Persze, nem lehet általánosítani, hiszen emberek vagyunk. Akár fizikai, akár szellemi értelemben is a munkabírás egyedenként eltérő, sőt az idő haladtával az igénybevétel miatt a képesség csökken.
@Penivaldes: a másik poszt alattit pedig ide csatolom Mariann kérdésére, belevonva magamat is, hisz megint sokan vagyunk akik magukat kevesebbre értékelik, mint a környezetük, megint az örök dilemma. A tudatlanság hamis magabiztossága, az örök kételkedés bizonytalanságával.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: egyébként sosem értettem, hogy egyesek vagy bárki is miért kedvel engem, amikor semmi olyan nincs bennem ami miatt megérdemelném.
@Penivaldes: Nem azt mondtam, hogy sokra tartsd mmagad, hanem a helyén értékeld magad. Amennyiben aláértékeled magad mesterségesen, az önbizalmad látja kárát. Van Neked annyi önismereted, hogy tudjad, hol állsz, az írásaidból látható.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Aki szemlélődik és analizál, abból jöhet ki olyan jó levezetés, mint amit írtál. Tényleg jó volt!
@Mariann19: az én önbizalmam igen alacsony.
keveset tudok azt viszont nagy elánnal hirdetem.
@Penivaldes: ismerős érzés, talán nem tart majd addig átlépned ezen, mint nekem ;)
Lásd Mariann neked és nekem kommentjét, mert ott volt a labda, és ő le is ütötte :)
@King of Shadows: Na, ez az amiről mi itt elmélkedünk, hogy kölcsönös a foglalkozások leértékelése attól függően, hogy ki hol áll.
Gyakori tapasztalatom az, hogy elmegyek egy hivatalba ügyet intézni, és ott a legkisebb beosztású ügyviteli beosztott is úgy kezel, mint egy alattvalót.
Egyszer olvastam az ÉS-ben még a 80-as években, hogy egy beteg köztiszteletben álló professzorhoz így szólt az asszisztens:"Na, vetkőzzön le Tata!"
Amennyiben lenne tisztelet és elismerés egymás iránt, a helyzeti előnyből eredően ilyen hangvételre nem kerülhetne sor.
Persze, azért nem ártana ismerni az európai viselkedés kultúrát sem.
@Mariann19: Igen, de például ez sem egészen áll meg, mert én például árufeltöltő szeretnék lenni, vagy segédmunkás. És (állítólag) értelmesebb vagyok, mint azok, akik ilyesmi munkára mennek. :)

@Penivaldes: Vagyis csontváz. :P
@Penivaldes: "Az én önbizalmam alacsony".Amennyiben megengeded, fokozni szeretném, mert semmi okod nincs ezt gondolni. Akinek önálló gondolatai vannak, azt közreadja, mint Te, miért szenvedjen önbizalom hiányban. Legyél realista magaddal szemben, ez még nem jelent szerénytelenséget!
@Penivaldes: Mérték már az EQ-szintedet? Nagyon gyanús vagy nekem... :)

@Mariann19: Igen, de ez bizonyos értelemben minden "keleti" társadalomra vonatkozik. Azokban élénk maradt az "erősebb győz, a gyengébb alulmarad!" felfogás. Ezért is van az, hogy a vezetőikről is fontos hangsúlyozni, hogy milyen "erősek", és fizikailag jó állapotban vannak. És némelyikük ezért beszél állandóan harcról, háborúról, és verekedésekről.
@King of Shadows: "Én például árúfeltöltő szeretnék lenni, vagy segédmunkás." Hozzá tetted, hogy az értelmi képességeid ehhez a munkához magasabbak, mint az elvárható.
Mondok egy példát.Munkám során adórevizió volt, és egy hírhedten szigorú ellenőrrel kellett két hónapig együtt dolgoznom.Profi volt a szakmában.Mikor kissé összemelegedtünk, szóba jött, hogy ha nem a revizori pályát válassza, mi lett volna szívesen.A válasz: ÁCS Majdnem az asztal alá estem, meghökkentő volt.Elmondta, hogy aházánál látta az ácsot a földön összeállítani a tetőszerkezetet, amikor feltette a falazatra, az maga volt a csoda. Ott minden passzolt, igazi alkotó munka volt.
Ezekben az esetekben nem az adottságok döntik el, hogy az ember, mint egyed, mit tart fontosnak foglalkozása kérdésében, és az is mellékessé válik, hogy milyen az adott foglalkozás elismertsége.
@Penivaldes: Azt nem hiszem, tehát a következő opciók közül választhatsz:

1 - Rosszul mérték
2 - Szándékosan kiakasztottad a tesztet
3 - Hazudtál

:)
@King of Shadows:
többször mérték, és mindannyiszor nagyon alacsony érték jött ki a normálishoz képest.
és egyszer sem hazudtam.
egyébként nagyon antiszociális alak vagyok, akinek semmi érzéke nincs mások iránt. az emberek társasága zavar. itt azért nem mert itt nem vagytok mellettem, és nekem ez így jó. a társasági élet nem vonz, ha tehetném egész nap egyedül ülnék, és filmet néznék. cseppet sem vagyok barátságos, inkább mogorva, és ha valaki megszólít annak kelletlenül válaszolok de magamba a Marsra küldöm.
@Mariann19: Végül is, igen. :)

@Penivaldes: Akkor jól nézhetsz ki... :)
@Penivaldes: Igen, ez olyan, mintha rólam írtad volna, és az enyém nagyon magas. :) És érzékelem is, hogy a tiédnek is annak kell lennie, tehát az a magyarázat maradt, hogy sosem tanultad meg használni, ezért teljesen kontrollálatlan. Vagyis a képesség megvan benned, használod is, csak tudat alatt, és ezért észre sem veszed, hogy mit csinálsz.

Gondolom ez azért van, mert sosem láttad igényét annak, hogy fejleszd, vagy (és ez sokkal valószínűbb) egyszerűen félsz tőle, és elnyomod. Bocs, ha ez nagyon mélyre ment... :(
@King of Shadows: lehet. mindenesetre nem én vagyok a kedves segítőkész. inkább az akit ha rossz pillanatban szólítanak meg akkor a legkegyetlenebb arccal néz vissza. és elég hamar elküldöm máshová.
igen nem láttam igényét a fejlesztésének, mert sosem akartam kedves lenni. csak sajnos elég cuki pofim van, és ez pár embert már megzavart. és amikor bepróbálkozott, akkor falakba ütközött.
én arra vágytam mindig, hogy értelmileg legyek jó.
nem ment mélyre. nem vagyok sértődékeny.
@Penivaldes: Igen, nálunk ezt az eredeti személyiség is meg tudta csinálni. Én már Shadow nélkül nem tudom. :)

Szerintem azért alacsony az önbizalmad, mert azt akarod, hogy mindenki hagyjon békén, és ezért kifelé olyan képet mutatsz, amiből az, aki esetleg közeledne hozzád, úgy fogja gondolni, hogy nincs értelme, vagy nem érné meg neki (passzív védelmi mechanizmus). Ha ez önmagában nem lenne elég, akkor a fegyverekhez nyúlsz, és erőszakkal véded meg a falakat.

Gondolom ez sem tudatos, viszont ehhez is kell az EQ, mert átlagossal nem tudod így alakítgatni magadat.
@King of Shadows: Tényleg azt szeretem ha békén hagynak mások a hülye gondolataikkal.
viszont ha kedvem van akkor eljátszom, hogy jó arc vagyok, és kedves. és akkor a másik örül, hogy de jó, én meg nevetek magamban, hogy ez most azt hiszi, hogy akarok tőle valamit. pedig csak tesztelem a hatásom. na lényeg, hogy igen kellemetlen alak vagyok:)
@King of Shadows: nem a védelem az nálam tudatos. nálam minden az. a nyafogásom, hogy én így meg úgy. van, hogy direkt csinálom, nem mindig de van. és nálam nem tudni mikor viccelek a "D" jel van, hogy nem igaz.
:):))))
@Penivaldes: Vagyis manipulálsz másokat, és élvezed is a hatalmadat. Épp ERRE gondoltam, hogy ETTŐL félsz. :) És ezért sem akarod, hogy valaki "veszélyesen közel" kerüljön hozzád, mert félsz, hogy nem bírsz majd magaddal, és ártani fogsz neki. Mellesleg Te is tudod - vagy legalábbis sejted - hogy ez mennyire addiktív, az olyanoknak, mint Te. Minél gyakrabban csinálod, annál sűrűbben KELL csinálnod. :)

Amikor használod a képességeidet, bizonyos értelemben kihívásnak (ha úgy tetszik sportnak) is tekinted az előtted álló feladatot, ugye? És ugyanúgy örülsz neki, ha "nyersz", mintha valamilyen versenyt nyertél volna meg.

És arra is következtetek, hogy még sosem találkoztál olyannal, aki eléri (vagy meg is haladja) a szintedet. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pedig nem. mert úgysem fogtok rajtam kiigazodni.
:) most is azt hiszitek, hogy megfogtátok a lábam, pedig csak a levegőt kapkodjátok:)))
hiába Penike a világ legcsodásabb alakja. na de ez teljesen egyértelmű. Nem hiába elég egy szerény mosolya, és megnyílnak a kapuk. Na de néha le kell ereszkednie a pórnép közé.
@King of Shadows: Na most tényleg őszinte leszek.
nem attól félek, hogy túlságosan megszeretem a másikat. és azt túlságosan kimutatom. igen inkább attól aggódom. én sosem mutatom senkinek, hogy azt aki velem van azt mennyire szeretem.
És élvezem, persze, hogy élvezem. az élet nekem egy játék, egy nagy játék.
szeretem azokat akikben van elég kurázsi ahhoz, hogy versenytársaimmá váljanak.:)
@Penivaldes: Ja, és feltételezem, hogy fekete aurád van, ahogy nekem is. :)

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igen. :) Csak nem árt, ha vigyáz, mert a képességeinek vannak ám veszélyei is (tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/WithGreatPowerComesGreatInsanity). Én már csak tudom... :S
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen de ez is tervezett volt. hogy leírja, hogy megengedjem neki.))
@Penivaldes: Ez nem azért van, mert félsz tőle, hogy el fogod veszíteni az illetőt? Gondolom már volt ilyen élményed, és amiatt alakult ez ki. :( Pontosabban úgy érzed, hogy valaki (vagy valami) elvette tőled, és ezt azzal próbálod elhárítani, hogy úgy csinálsz, mintha egyáltalán nem ragaszkodnál a szóban forgó személyhez. Ez is egy védelmi mechanizmus. Úgy látszik hozzád is nehezebb bejutni, mint Nyugat-Berlinbe. :)

Elsősorban nem másokra vagy veszélyes, hanem saját magadra, ugyanis - legalábbis szerintünk - Te multiképes vagy, Peni! Sithis sosem mondta még neked? (nem mondta...) Ha nem vigyázol, és egyszer túllősz a célon, az lehet belőled is, ami belőlünk...
@Penivaldes: segíítség :D

Penivaldes 2012.11.02. 19:38:58
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi? ki? hol?:)
@Penivaldes: oops, egyé váltál a földel, erőd olyan ami a sziklákat is szétveti, erőm kevés, küzdenem kár :D
@Penivaldes: végem, látom nincs kegyelem, ja hogy ez csak a tükörképem, na mind egy, már nem is félek :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nagy hibát követsz el. mert ma éjszaka ott fog állni az ágyadnál.
@Penivaldes: huhhh, ha van tükörkép, akkor nem lehet vámpír, avagy mégis, most már nem tudom, de majd szóval tartom, és megmenekülök...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ő maga a tükörkép, és tök süket, ezért szóval tartani nehéz lesz.:)
@Mariann19: na jó, akkor pontosíts, kérlek: mit értesz kétkezi munka alatt? úgy vettem ki a szavaidból, mintha a fizikai munkát; tehát amihez fizikum, erőnlét, kondi kell?

Elsőre azért nem osztom maradéktalanul ezt a nézetet, mert...

- egy zenész - pl. zongorista, csellista - vagy egy órásmester nem végezhet fizikai munkát, holott óriási szellemi erőfeszítés, szakmai felkészültség szükségeltetik a munkájához; mégsem képes bármikor talicskázni, lapátolni, tuskót kiásni, csákányozni, mert tropára mennek az ujjai.

- a kizárólag szellemi tevékenységet végzők kondija amúgy - tapasztalataim szerint - zéró, percek alatt összeomlanak a fokozott, hosszadalmas fizikai terhelés alatt, és leépülnek, megsérülnek, belerokkannak.

- az szellemi foglalkoztatottak, az irodisták, bankárok, könyvelők, esztétika-kommunikáció szakos (könyvtár-büfé szakos) stb. figuráknak gőze nincs arról, mi az hogy Amper vagy habarcs; persze, elolvashatják, csak nem teszik; megkockáztatom, hogy bizonyos tekintetben funkcionális analfabéták.
@Pantagruel: érdekes módon én az utolsó részben felsoroltak közé tartozom, mégsem hiszem azt, hogy a habarcs az egy nyúlfajta.
Sajnos sokan abban a tévedésben élnek, hogy aki nem mérnök az tök hülye a valósághoz. Pedig ez nem igaz.
@Penivaldes: én személy szerint nem élek ebben a tévedésben :), alapvetően egyetértek Mariann19 megállapításával - elméletben; azt bátorkodtam megjegyezni, hogy a gyakorlat mást mutat, a tapasztalat az, hogy viszonylag kevesen, méghozzá édeskevesen számolnak, olvasnak utána dolgoknak, avagy nem gondolkodnak a szakterületükön kívül; és ezért zavarba jönnek attól, hogy bármit a két kezükkel megjavítsanak, elkészítsenek - legalábbis Magyarországon.
@Pantagruel: ez igaz, és ez sajna minden szakma képviselőire jellemző.
@Penivaldes: na, akkor egyetértünk. komolyan - ismerek egy csomó embert, aki nem tud főzni, teát max. pedig nem kell szakirányú iskolázottság ahhoz, hogy valaki kiváló, vagy legelább tűrhető szakáccsá képezze magát. ugyanígy fel tudsz építeni egy házat, egy kicsit biztosan, kertészkedhetsz, kitanulhatsz bármit -és persze gyakorlat teszi a mestert. mi kell ahhoz, hogy megcsinálj bármit? általában szerszám vagy szerszámkészítő gép. az pénzbe kerül, mégsem annyiba, mint kihívni egy szerelőt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor jó. :) egyébként szerinted az optikus-látszerész az kétkezi munka? keresztkérdés. csak úgy eszembe jutott.
@Pantagruel: Valóban, a vitában a kétkezi /fizikai/ foglalkozásokról esett szó, melyekhez társítjuk a konkrét besorolású munkaköröket.A köznyelvben tudjuk, hogy kiket gondolunk ebbe a csoportba, de nincs finomítás és egyéb kifejezés sem azokra a foglalkozásokra, melyek se nem fizikaiak, se nem szellemiek.A vita magvát tekintve odáig nem mentünk el, mert nem ez volt a lényeg, sem az, hogy milyen fizikai kondiciókkal kell, hogy rendelkezzen az egyik vagy a másik csoport.
Az utolsó bekezdésedhez hozzá tenném, hogy a szellemi munkásoknál azt nem lehet kijelenteni, hogy gőzük nincs a szakmákhoz. Egyénisége válogatja.
Mindenesetre javunkat szolgálná az általad kifogásolt érdeklődési hiány, amelyet Peninek vázoltál 20.49-kor.
Nem helyes, de saját példát mondanék.Nagyon szeretek szerelni, megjavítani eszközöket, mert nehezen tűröm, ha valami nem 100%-san működik, rendpárti vagyok.Az évek folymán egyre bátrabban szereltem szét javítandó eszközöket, sok sikerélményt jelentett, ha láttam az üzemszerű működést a végén. Persze volt és van kudarc is néha. Mindíg bámulatba ejt a műszaki emberek megoldási készsége, amit képesek összekötni a funkcionalitás elvárásaival. Legnagyobb élményem a csepegő csapom szétszerelése volt, melyből kiszedtem a rézbetétet, mindkettőt elvittem az OBI-ba, hogy ilyet kérek, kaptam, visszaszereltem, már két éve tökéletes.A családom két férfi tagja a teljes csaptelepet szánta cserére.Emiatt a hobbim miatt már egész szép szerszámkészletem van, forrasztó pákám is, tömítések, mifene. Az viszont nem várható el, hogy az én munkámat, a jellege miatt, valaki csakúgy megismerje. Mintahogy nem lehet átvenni egy orvosi, művészi,órásmesterséget és sok mást sem egy-kettőre.
@Mariann19: Nem kell felhajtani, megvehető, 3900, de könyvtárakban megvan, én is úgy olvastam három részletben. Nehéz, bonyi, de már nagyon aktuális. ekultura.hu/olvasnivalo/reszlet/cikk/2012-04-17+18%3A00%3A00/beleolvaso-umberto-eco-a-pragai-temeto

Uszkve 700 oldal.
@Penivaldes: Érdekes, pont neked küldtem el a délutáni sztorimat a nénit spontán vigasztaló lányról! ;-) Bocs, ha merő nyál volt, engem meghatott és jó, hogy vannak ilyenek is.

Neked miért jó, ha rideg vagy? Most olvasom Rushdiet, nagyon tanulságos: ír a főhős kishúgáról, nem volt annyira körülugrálva, mint a bátyja, akitől sokat vártak, hiszen ő egy idős a független Indiával.Az éjfél gyermekeként vártk tőle valamit csodát, amit a kislánytól nem.

És a kiscsaj abból fakadóan, hogy mindig csak akkor figyeltek fel rá, ha tört-zúzott, valami balhét csinált, szeretni se akart: aki ővele kedves volt - amire egyébként örökké egész lényével a legjobban vágyott - azt azonnal tönkretette, elárulta, megcsúfolta, kiröhögte. Magát mentve, hogy ne legen fontos neki a szeretet, ne csalódjék.
Érzelmi sérült volt tényleg. És annak lenni szerintem nagyon szar. Mert odaadva magad valakinek mindenestül - még ha utána kurvára pofára is esel esetleg, benne van a pakliban a csalódás - az maga az élet értelme.

Én belehalnék így gondolkodva, ahogy te. Az élet játék, csak nem irányíthatsz mindig mindent benne. De persze a te dolgod, ha kihagyod a másikba beleveszést. Én nagyon örülök, hogy volt hozzá bátorságom, még ha medencéket is bőgtem sokszor teli. ;-DDDD
@Pantagruel: Mert tényleg ez a fizikaizás lenézett valami rosszul értelmezett sznobizmusból. A női blogon, ahol egy darabig voltam, is írtak olyat, hogy ne legyen ezermester a férj, de legyen annyi pénze, hogy bármikor bárkit meg tudjon fizetni.
Én örülök, hogy a férjeim ügyeskezűek is, amellett, hogy abszolút a fejükkel keresi/ték a pénzt. Nekem tetszik, ha egy pasi tud szerelni, ért valamilyen szinten a dolgokhoz, legalább annyira, hogy ne bassza át a szerelő, ha mégis van, amit nem tud már a civil megugrani. És persze nőben is jó Mariann unikum - a kreatív kéz és agy. Bár én nem vagyok egy dekupázsoló valaki.

Ugyanez főzéssel - hálisten, hogy a köreimben pasiknál is direkte sikk: és nagyon finomakat csinálnak önként danolva.

Én varrni tudok egy alapfokon, de ez se hátrány, sőt. Nekem jó érzés, hogy a saját kezem munkája van az ablakokon. Persze, ma már a profi függöny is gyakran olcsóbb, mint az anyag, amiből gányolnám, akkor nem fáradok, ugyanez ruhában. De régen sok mindent magam csináltam, főleg a kölykeimnek. Ma meg felhajtok, beveszek, amiért lassan aranyárat kell fizetni a ritka varrónőknél.

Az értelmiségi lét nem ellentéte a kétkezi ügyességnek szerintem. A másféle elfoglaltság meg kikapcsol, pihentet és sikerélményt ad. Manapság meg spórfaktor is. :-)
@Mariann19: Mi a Szabó Ervinből hoztuk ki. Két hétre adták, mert még újdonság - én nem bírtam ennyi idő alatt kivégezni, mert nekem rohadt tömény volt, eszméletlen sok adattal, ahogy Ecotol nem meglepő... De aztán még kétszer megkaptam és valahogy elgyűrtem. Meg nyáron nem akartam összeolajozni a napon, stb., ágyba pedig rohadt dögnehéz súlyra is.

Félelmetes amúgy. Bár kicsit agyonbonyizta szerintem... Fincsi francia recepteket is beleírt.
@Mariann19: "A vita magvát tekintve odáig nem mentünk el, mert nem ez volt a lényeg,..."

A fenntartásaim ellenben épp arról szóltak, hogy az ördög a részletekben lakozik. A jelenség adott, sőt, cserépkályha-rakó mestereket is hallottam már pironkodva beszélni arról, hogy hát ők ebből élnek, mikor kérdezték, hogy amúgy nekem miből telik rá, mondtam, közgazdász végzettségű vagyok, de ez tök lényegtelen, vissza is adhatom a diplomámat. Ha vki egy munkát mesteri fokon művel, annak lesz becsülete, kivívja magának és szakmájának a tiszteletet. Amennyiben csak gányol, lenézik a munkáját, ám nem szükségszerűen a szakmáját. Áh, ez valóban messzire vezet, ha boncolgatjuk. Abban biztos vagyok, meggyőződésem :), hogy a probléma összetett. Néhány száz évre visszamenőleg, szóval mélyen gyökeredző, öröklődő társadalmi beidegződések sorolhatók.
@a szív fészkei: "Neked miért jó, ha rideg vagy?" Hát november van, rideg a csók is:

www.lato.ro/article.php/Rideg-a-cs%C3%B3k-is/1076/
@a szív fészkei: "Nekem tetszik, ha egy pasi tud szerelni, ért valamilyen szinten a dolgokhoz, legalább annyira, hogy ne bassza át a szerelő..."

Az vmi nagyon durva, hogy

1) esetenként (ahogy tapasztalom, jellemzően) milyen különbségek mutatkoznak az egyes árajánlatokban - aszerint, hogy Bp. melyik kerületébe kéred vagy vidékre-e. Volt, hogy ugyanattól a cégtől kértem árajánlatot, megadtam több e-mail-címet, vidéki telephelyét, óbudai lakhelyét és belvárosi irodaiét, és mindháromra szembetűnő különbséggel kalkuláltak. Nos, a harmadik kerületbe mestert hívni drága. :)

2) Kérdezem "a mestert":
- Ezek a tételek mégis micsodák?
- Ja, az még az előző árajánlatról maradt ott.
- Ja! :) Talán lesz oly szíves nem az előző ügyfelét nyomtatni nekem.

3) Nézem az ajánlatot, ölemben a bevásárolt alkatrészekkel egyik ámulatból a másikba esve: két "legó"-alkatrésznek az összeillesztése háromezerakárhányszáz forint? Na jó, akkor felejtsük el egymást. ->>

4) A palira vétel hajmeresztő méreteket ölt. Egy-két emberes, négy-ötórás munkára számolnák fel négy-öt ember ötnapi munkáját, tízszeres összegekkel való "bepróbálkozások" váltak napi szinten gyakorlattá, ezek a személyes tapasztalataim. Döbbenetes.

Amennyiben nem veszed a fáradságot, aligha lesz elég pénzed, hacsak nem vagy olyan szinten tehetős. Még ha kiemelkedően keresel, akkor sem mindegy, tehát leülsz számolni, hogy ezt és ezt a munkát vajon megérné-e magadnak elvégezni. Feltéve, hogy munkabíró ember vagy, és nem idős, kiszolgáltatott ember, mint mondjuk édesanyám, akinek a munkabírása és munkakedve 60-70 között is emberfeletti, mégsem várhatom el tőle, hogy a bádogosmunkát végezzen a tetőn, vagy verandát ácsoljon magának.
@a szív fészkei: Gondolom azért jó neki, mert a magas érzelmi intelligenciaszinttel együtt jár az érzelmi kontroll is (minél magasabb, annál erősebb). Bizonyos esetekben ez odáig mehet, hogy teljesen ki is tudják kapcsolni az érzelmeiket (amit viszonylag gyorsan meg is tanulnak, mert ugyanúgy kell, ahogy az előbbit is). Mivel megvan bennük a képesség, az be is épül a személyiségükbe, és megjelenik náluk az igény annak fejlesztésére is. Szerintem Peni is ezt csinálja, még ha nem is egészen tudatosan. Ahogy azoknak, akiknek alkatilag megfelelő az izomzata, nagy lesz a mozgásigénye, noha ők nem tudják, hogy ez miért van.

Nálad meg szokott jelenni az igény, hogy átélj bizonyos érzelmeket, ugye? És olyankor aktívan meg is próbálsz azokhoz megfelelő helyzetet teremteni, jól gondolom? Bocs, ha nagyon belemásztam a személyiségedbe. :)
@Pantagruel: Szép, de szerintem csak a bamba ördög stimmel - abból itt mostanság több is sertepertél a kormányban és ridegíti a helyzetet... Szerintem időjárásfüggetlen a csók és sok minden. Sőt épp, hogy ellensúlyozza azt a melegségével.

A kerületre szabott árajánlat amúgy már az ántiidőkben is dívott. Amikor Budára költöztünk bőven Kádár alatt még - ahol lakni ugye Márai szerint életforma - hát olyan villanyszerelési árötletek jöttek be, hogy abból Kujbisevet felépíthettük volna. Pofátlanul lökték a jóformán semmi kis melóért, csak mert ez a címed. A Good Adress sokak szerint eleve milliárdos debilt feltételez...

Soha nem dőltünk be ilyennek, kaszáljanak más hülyén. Mindig megnézzük, mi a reális - ha nem tudjuk mi magunk elvégezni és van olyan persze - azt választjuk: ez így volt házszigetelésnél, mindennél. Lehet találni még mindig!! normálist, korrektet és elfogadható árút. De utána kell menni, az kétségtelen. Meg a zuhanyhíradó se elhanyagolható: ki ajánlja az ismerősök közül.

És igazad van, amit lehet, megcsinálni, nem esik le az aranygyűrű.
@King of Shadows: Semmi baj, mássz csak! Csakis így tudok élni, drámaqueenként. :-)) Látom a nagyon okosnál, - akit ismerek negyven éve - a mindennapi kontrollt és azt is, hogyan szabadulna mindenáron, amikor mégis elengedni meri magát. Mondhatni egész valóját betölti az a vágy, hiába néz ki iszonyú nyugodtnak kifelé.

Mert ez benne van az emberben, ha valaki nem robot. Persze lehet biztonsági kűrben lefutni az életet, csak szerintem minek? Valamikor a lefojtott dolgok kirobbannak, erről van Kosztolányinak egy csodás és kemény novellája.

De más és más habitusok vagyunk, elfogadom. Csak én ennyi idősen sokfélét megértem már, így láttam nőket, férfiakat életük kvázi delén megőrülni és rohamléptekben pótolni érzelmi élméneket, amiktől megfosztották magukat fiatalon csalódástól, kiszolgáltatottságtól félve. És őszintén negyvenesen belemerülni érzelmi kraválba szarabb, mint ha van valami felvértezettséged a fiatal éveidből. Kapuzárási pániknak hívják ezt és vad dolgokra készteti az addig higgadt embert is. Mikor belátja, hogy basszus elment ez az 1 db életem viselkedéssel, kontrollal és mit értem vele?

Nem ment az a fiatalkori lazaság meg semmitől - mondhatom ;-) tapasztalat alapján - de mégis van hová visszanyúlni, hogyan is gyógyulj, ha újra összetörnek. Mert egyszer mindenkit...

Biztos láttad Wim Wenders kultfilmjét, a Berlin felett az ég címűt. Lezuhannak a mennyből a dögunalom habosbabosból az angyalok a szaros, koszos városba megtanulni és átélni az érzést. Nagy tanulság. ;-) "Történetem hősei angyalok. Igen, munkanélküli őrangyalok, akik a háború befejezése óta Berlinben tevékenykednek, ahogy az Úristen így hátrahagyta őket. Azután egy szép napon az egyik angyal szerelmes lesz. Találkozik egy trapézművésznővel, aki cirkuszban lép fel, angyalszárnyacskákkal a ruháján. Ezt nagyon mulatságosnak találja, és nagyon tetszik neki ez a lány. De ahhoz, hogy beleszerethessen, halandóvá kell válnia, mint minden földi lénynek. Nehéz elhatározás előtt áll..." (Wim Wenders)
@a szív fészkei: Való igaz, hogy nem érint meg az utcák nyomora. Csak azért adok néha a koldusoknak pénzt, mert különben levakarhatatlanok.
De az sem okoz semmi érzelmet, nem érzem utána hogy mily megható az, hogy segítettem. Volt olyan, hogy nem gondolkodtam, csak a kezébe nyomtam az aznapi kajapénzem.
@King of Shadows: valóban képes vagyok kontrollálni az érzelmeim.:) belül lángolok a másikért, de nem mutatom, mert nem megy. és könnyen kezdek el kedvelni, szeretni egy másikat, de ha megbánt, ha nem jó akkor egy éjjel alatt elfeledem azt, hogy mit éreztem iránta.
@Penivaldes: JA, nem erre gondoltam. A legtöbben - én is - lelkiismeretük miatt adnak; nagyon kevés az, aki tényleg önzetlenül bírja csinálni. Azok meg kiégnek előbb-utóbb, fárasztó mindig a nyomorral szembetalálkozni.

Hanem arra, hogy nem szeretsz IRL emberekkel lenni, idegesítenek, zavarnak, nem akarod a meghittséget, ha jól értem.
@a szív fészkei: igen van, hogy nagyon zavarnak. én leginkább önmagam társaságát szeretem. de azt, hogy mindig legyen ott valaki, és meghittség. nincs érzékem hozzá. :((
@a szív fészkei: :) Olyasmi csak akkor történhet meg, ha valaki nem megfelelően tartja fent az irányítást. Ha jól alkalmazza "a megfelelő időben, a megfelelő helyen engedés" politikáját, simán elkerülhető az ilyesmi. Ugyanez szociológiai értelemben is igaz, csak ne mindenki tudja/akarja használni. :)

@Penivaldes: Igen, én is. :) Ez nem azért van, mert Te észreveszed mások érzelmeit, ezért öntudatlanul is úgy gondolod, hogy ők is észreveszik a tieidet? És eleinte Te lepődtél meg a legjobban, amikor rájöttél, hogy ők nem képesek arra, amire Te igen?
@Penivaldes: Engem igen, nagyon is. :( Ha van nálam valami ehető - általában van - azt nagyon szívesen nekik szoktam adni, és örülök neki, ha látom, hogy ettől ideiglenesen mennyire boldogok tudnak lenni. Már amelyik... Annak nem adok, amelyiknek mindenféleképp lóvé kell, pedig - saját bevallása szerint - éhes.

@a szív fészkei: "Hanem arra, hogy nem szeretsz IRL emberekkel lenni, idegesítenek, zavarnak, nem akarod a meghittséget, ha jól értem."

Ugyanígy vagyok én is, csak én más okokból is. :)
@a szív fészkei: @Pantagruel: Ne értsetek félre, nem szeretnék túl öntudatosnak tűnni, a Pantagruelnek, a mesterekkel való tapasztalatához egy példát mondanék:IPTV-m van, egy modemen a telefonnal és az internettel Egy alkalommal vasárnap bedöglött minden, hívtunk egy szakembert, jelzem set top box-al működik két TV két különszobában. Elkezdtem követni a szerelőt és néztem, hogy mit csinál, amiért a végén mellesleg 5.000.- Ft-ot kért. Minden helyen a billenőkapcsolókat lekattintotta, vártunk 10 percet, vakarózás, és már kép és hang, minden volt. Azóta ezt én , mint fő hülye is megcsinálom, mert előfordul, hogy központilag frissítés van, és a kimaradást gatyába rázom.
Úgyhogy figyeljük titokban a mestereket, a következő lehet, hogy már ingyen lesz ezáltal.
@Mariann19: :-) Ezt nekünk ingyen megmodnta UPC, amikor szegény anyám a haját tépte ilyen kimaradás miatt. Aztán kiderült, hogy mégsem jó a kütyüjük se és kicserélték.

De számítógépnél sokszor ezt tanácsolják,igen. Gondolom a faszi kiszállási díjat kért, ha csak benne gyönyörködik és nem csinál semmit, ez akkor is annyi. ;-DDD
@a szív fészkei: A társaság ezt megcsinálja ingyen, csak mint írtam, vasárnap volt, valami fontos is, amiért sürgős volt és náluk 24 óra a türelmi idő javítás tekintetében.
Szív!Ma kirobbanó formában vagy, állandóan fülig ér a szám és hangoskodom a nevetéstől a kommentjeidet olvasva.Mindíg a toppon vagy, mi történt, hogy ma még fokozni tudtál?
@Mariann19: Én a topon,pláne fokozva? Kösz, de kizárt. Sushit a FB-on találtam, ahogy a Lónyát is, csak ideloptam. Épp leragad a szemem, megyek kicsit hunyni.
@King of Shadows: hogy mire nem képesek? Én nem szoktam észrevenni mások érzéseit, mert nem figyelek. de én sosem figyelek semmire.
@Penivaldes: Észlelni, és értelmezni mások érzelmeit. :) És ahhoz képest, hogy nem tudod megcsinálni, itt elég jól csinálod. Most majd nem fogod csinálni, csak azért, hogy igazad legyen... :)
@King of Shadows: én itt nem csinálok semmi olyat amivel "vádolsz". gyakran el sem olvasom azt amit írtok, csak válaszolok in medias res:)
@Penivaldes: Hogyne... :) Ahhoz képest mindig tudod, hogy mikor érdemes vitatkozni valamiről, és mikor nem. :)
@Penivaldes: Lényegében észrevettem, hogy terelni kezdesz, amikor nem tudod eléggé elrejteni a személyiségedet. :P
@King of Shadows: lehet. szeretek terelni:)
milyen a személyiségem?
@King of Shadows: igen erősen introvertált.
INFJ?????
Érdekes amikor ezt nézték akkor INTP jött ki.
De ki tudja? Egyébként mi az ami alapján INFJ.-nek érzel? Azzal a J.-vel nagyon nem értek egyet. Én nagyon spontán élek, olyan hasraütős módon, meg kiszámolással szoktam csokit választani.
A gondoskodós rész az abszolút nem áll rám szerintem, meg a türelmes sem. Ha ti azt látnátok, hogy micsoda szavakat sziszegek amikor valamelyikőtök értetlen. "Ez hülye, ez hülye! Ennek meg mit magyarázok?! Tudjátok ki az aki ezzel mégegyszer leáll vitázni!"
@Penivaldes: Itt ellenőrizheted, hogy most milyen eredményt kapsz. mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_20 :)

Igen, arra is gondoltam veled kapcsolatban, és a kettő elég közel is van egymáshoz. :) A J-t csak onnan gondolom, hogy magamból indulok ki, mert arról ugye nem rendelkeztem információval, hogy mennyire szoktad eltervezni a dolgaidat. :)
INTP...
most elolvasom, hogy mit írnak róla.
Hehe az oldal INTP humor részét azt nagy rész rólam mintázták:))
@Penivaldes: Közben én is megtaláltam www.personalitypage.com/html/INTP.html . :)

Ezek szerint azokat a tulajdonságokat eltaláltam, amiket látok. :) Azt meg természetesen nem tudom, hogy otthon mit csinálsz, mert nem figyellek webkamerával. :) Ha figyelnélek, azt is tudnám, hogy milyen melltartó van rajtad. :D
@King of Shadows: na de ne térjünk el a témától,. az egyébként is mindegy milyen melltartó van rajtam vagy rajtad főleg:))
hogy miket is találtál el?:))
@Penivaldes: Az első két betűt. Mert azok itt is érzékelhetőek. :)
@Penivaldes: Egyáltalán nem. Csak tudomásul vettem az eredményt. :|
@Penivaldes: Azt, hogy hirtelen megváltozott a stílusod, én meg arra reagáltam.
@Penivaldes: Milyen zsákok? :) You like the sandbagging part, I see. :)
@King of Shadows: hordtam még csinos vékony koromban:) azóta nem hordok.:)
@King of Shadows: nem cipóra azért. de eltűnt az ami vonzóvá tett egykor:)
@Penivaldes: Értem. :) Van barátod? Ha nincs, volt már? :S
@King of Shadows: sosem volt. :)
senkinek nem kellett egy szél is elfújja és semmi nincs rajta fognivaló:)
@Penivaldes: Akkor ebben is hasonlítunk, mert majdnem 27 éves koromig nekem sem volt barátnőm. :)

Most milyen filmet tudnék csinálni... :)
@Penivaldes: Nem baj az. :)

Akkor Te időnként ... megcsinálod magadnak a ...? :S
@Penivaldes: Én sem. :) Most arra gondoltam, hogy mi lenne abból, ha összeengednének minket. :D
@Penivaldes: Én inkább arra gondoltam, hogy csak ülnénk egymás mellett, és óránként elhangzana egy rövid tőmondat. Ha valaki megfigyelne minket, méricskélni kezdene a fejünk körül, hogy zajlik-e köztünk kommunikáció, valami olyan formában, amit ő nem érzékel. :D
@King of Shadows: Én megfelelő emberek közt sokat tudok beszélni.:)
@Penivaldes: Ott én is, de ahhoz az kell, hogy elfogadjam őket, mint minden introvertáltnak. :) És nálunk még az is bejön a nagy képbe, hogy amíg nem bízunk meg valakiben eléggé, egy személyként jelenünk meg neki. :)
@King of Shadows: Vagy hogy rendelkezzenek azzal a tudással amivel mi.:)
@Penivaldes: Ezek szerint Te nem szeretsz új ismereteket megosztani valakivel? :) Ok, ez hülye kérdés volt, mert az itten tevékenységed alapján nem. :)
@King of Shadows: nem szeretek, csak kénytelen vagyok, hogy nehogy "hülyén" haljatok meg:)
@Penivaldes: Értem. :)
Találkoznál is valakivel, akit innen ismersz? :)
@Penivaldes: Én jelenleg nem. :S És Te? Mert kérdéssel válaszoltál a kérdésre. :)
@Penivaldes: Én meg azt, hogy egy kérdésre, nem feltétlenül az igazat kell mondani. :P
@Penivaldes: Mondtam már, hogy ilyenkor ... sértődöttnek látszol? :P
Belerondítok a beszélgetésbe, de csak azért, hogy elmondjam amit úgy is tudtok, hogy ezen beszélgetés többekkel már lezajlott ezen az oldalon. Ugye Peni? ;)
@Penivaldes: Én nem mondanám, hogy vesztettél, főleg egy olyannak nem, aki nem is vesztett. :P

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ami azért van, mert egy időloopba került. :D
@King of Shadows: te vesztettél, mert nem jutottál át a falon..)
@Penivaldes: csak meg kell nézned, pont úgy, hogy a fiú vagy lány mivoltod :)

@King of Shadows: oops, mikor jön az idő vihar? Rá kéne készülnünk.
@Penivaldes: Nem is akartam. :)
Én csak azon a falon megyek át, amelyiken érdemes. :P
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Amikor valami olyan történik, ami korábban is megtörtént már. :D
@King of Shadows: minden falon érdemes átmenni, hogy megnézd mi van mögötte.)
@Penivaldes: Ebből milyen filmet lehetne csinálni... :)

Egyébként Te sem tudsz átjönni az én falamon. :)
@Penivaldes: @King of Shadows: panelok, panelok hátán, azt hiszen ez már nem is fal, hanem vár és várárok
@King of Shadows: nem, mert rajtad áll, hogy átengedsz e..:)
filmet? csináljuk meg!
:) mesterlövészek egymás között, álcázva és fedezékben
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az. És ezt pont az mondja, akinek a biológiai álcázása olyan erős, hogy azt sem lehet biztosan megállapítani, hogy férfi, vagy nő-e. :P Ez túl ... ironikus. :)

@Penivaldes: Egy többséginek nagyon oda kell tennie magát ahhoz, hogy átengedjem. És egyáltalán nem biztos, hogy örülne annak, amit lát... :|
Csináljuk. :)
@King of Shadows: a férfiakról és nőkről..
a férfiaknak sokkal jobb.
@Penivaldes: Nem feltétlenül, mert adottság és képzettség függvénye. :) Ahogy egy nő is lehet erősebb fizikailag, mint egy férfi. :)
@King of Shadows: nem az erőre gondolok, hanem arra, hogy kevesebbet kell egy férfinak önmagára költeni szépségápolás terén.)
@Penivaldes: Egy nőnek sem feltétlenül kell. Én például nem szeretem, ha egy nő sminkeli magát, és a naturál haj is nagyon tetszik. :)
A festett körmök sem érdekelnek, a műköröm meg egyenesen zavar. :)

Mondtam már, hogy ha eléggé megnöveled a maximális energiaszintedet Te is lehetsz ilyen: showbiznisz.blogspot.hu/2011/04/bodybuilder-nok.html ? Csak az a lényeg, hogy energia is legyen mögötte... :)
@Penivaldes: Ha ez megnyugtat én sem! :) De akkor sem, ha nem nyugtat meg... :P
@Penivaldes: Elég kellemetlen lehet, hogy állandóan fel vagy izgulva... :P

Tudom! Cinikus vagyok... :)
@Penivaldes: Abban... Akkor eléggé el lehetsz szállva magadtól. :P
@King of Shadows: nem úgy hanem nem észlelem azt amiben élek:)
@Penivaldes: Ez egy ... általános dolog, és a legtöbben így vannak ezzel. Csak akkor veszik észre, ha változnak a körülmények. :)
@Penivaldes: Ott akarsz bejönni? :O Az ajtó sokkal kényelmesebb megoldás, de ha neked mindenféleképp az ablak kell... :P
süti beállítások módosítása