Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.10.29. 05:12 Fabius

Orbán önkény esete Szabó Mátéval

Címkék: fidesz szabó máté iskolakerülés

Kedves Nemzetem!

Néha revidiálnom kell a nézeteimet. Tudom, számotokra ez hihetetlen, mert a tévedésem lehetőségének esélyei megegyeznek a józan költségvetés valószínűségével, de most mégis megesett. Ráadásul saját tapasztalat vezetett el a felismerésig, ami számomra mindennél meggyőzőbb.

Az úgy volt, hogy munkába igyekeztem jókor időben. A parkolóban ezúttal nem a rokkant helyre álltunk, mert sokáig terveztünk maradni, inkább vállaltam azt a néhány méter plusz gyaloglást. Tettem néhány vidám lépést, mert ma végre megszavazhatjuk a regisztrációs törvényt, valósággal haraptam a friss pesti szmogot és éppen arról fantáziáltam, hogy állapotomról ismét cövekposztot ír GFG a mai nap teljesítménye után, mikor körbe kapott egy csapat rendőr. Körbenéztem, de Hajdu Jancsi még a GPS-en nézegette, hogy miért nem működik a "munkahely" célállomás, hátha egyszer nem Celldömölkön keresztül kéne bejutni, Havasi Berci meg a reggeli kolbászvéget katalogizálta a "szájjal és nyállal érintkezett, 2012" gyűjteménybe, mikor ezek a derék jóemberek már meg is szólítottak:

- Hová lesz a séta, Öcsi? Apád tudja, hogy itt kóricálsz? Diákigazolvány, hitelt érdemlő orvosi, iskolai vagy szülői igazolás? 

Gondoltam viccelnek. Hisz híres vagyok róla, hogy hitelt érdemlő igazolást se az IMF-nek, se az Uniónak adni nem tudok, meg amúgy is csak felismertek. Az okés, hogy mostanában kigömbölyödtem, mintha Smukkandor és Lórán Lenke szerelemgyereke lennék, fiatalos is vagyok, de azért gyereknek nézni barokkos túlzás. Sebaj, úgy véltem sütkérezhetek a hon derék fiainak sajátos hízelgésében néhány percet, de csúnyán visszarántottak a valóságba.

- Na, mi lesz kiskoma? Kapd elő azt az igazolást, ha van, te iskolakerülő nerszégyen! Különben beviszünk órára!

Gondoltam velem talán mégse beszéljenek így, nem vagyok én ellenzéki képviselők és egyéb közemberek kölke, azt a turulban fogant mindenségit neki! Hadonászva kikértem magamnak a bátorságot, mire egy elég kényelmetlen zubbonyba szorítottak. Fenyegetőzni kezdtem mert leesett, ennek fele sem tréfa, hogy ismerem a főnöküket és ha így folytatják, akkor a nyugdíjjogosultságukat eltöröltetem ahogy az obsitosaikéval megtettem minden köztünk lévő, részükről teljesített társadalmi szerződés ellenére. Erre kilátásba helyeztek egy szájpecket ha nem hallgatok el, amíg az igazolás utáni ruházat átvizsgálást el nem végzik. Kétségbe esve könyörögtem, ha már V. kerületiek akkor legalább Rogán Tonyót hívják fel, majd ő igazol, mire tényleg elkezdték a fejemre húzni azt a vackot. Bizony mondom kedves népem, a görcsös néma sikoltás pufók angyalának szobrát rólam fogja mintázni a Kerényi Imre Nemzeti Kézműves Szakkör! Rászíjaztak valami alkalmatosságra, és elkezdtek körbe hurcolni az ötödik kerület összes iskolájában. 

orbán iskolakerülés_1.jpg

Még ekkor is arra gondoltam, hogy majdcsak elröhögik magukat, előugrik a Jáksó azzal a buzi fekete parókával meg egy üveg pezsgővel, és Kaminsky Fanni a faszbúkra jól feltölti a vidiót, milyen emberi, mikor a miniszterelnök a  Hacktion egyik epizódjában iskolakerülő gyerekbűnözőket üldöző rendőrkommandó áldozatává válik. Mert kampány van, ha ha ha. De nem, baszki, helyette akkurátusan végigtoltak a kerület összes iskoláján, annyira alaposak voltak, hogy az Angolkisasszonyok Ward Mária Általános Iskolájába is elvittek. Nyilván nem azonosítottak egyik intézmény tanulójaként sem, de azért menet közben a nebassz, elkapták, és az oligarcha szavakat felismertem a fülemet nyomó izé ellenére is. 

A rémálom az ötödik kerületi kapitányságon a Szalay utcában ért véget. Mire betoltak a folyosóra már ott volt Hajdu Jancsi, aki éppen a Pintérrel konzultálta telefonon, hogy kerülhetett a törvény végrehajtási utasításába a "gyerektestű" kifejezés, mert nem mindegy tudatos terrorakció vagy emberi hibából becsúszott palizáció áldozata lettem. Gyurcsánytól minden kitelik, még az is, hogy fülemülepert generáltat valamelyik déká nyugdíjassal, aki a vizsgálótisztre várva egy alkalmas pillanatban beleszabotálja a kifejezést a végrehajtási utasításba. Akár hogy is, én is apa vagyok, szülő, aki nem szeretné, ha a gyerekével hasonló történne. A megrögzött iskolakerülőkre már kidolgoztam törvényt, az működik is, belátom további intézkedésre nincs szükség. Inkább egy igazolatlan óra, mint egy ilyen élmény. 

Ezért most itt nektek megfogadom, hogy a józan eszemre hallgatva elfogadom kivételesen Szabó Máté ombudsman észrevételeit, és engedem, hogy az Alkotmánybíróság megsemmisítse ezt a törvényt. Ha már ennyire sugalmazzátok, hogy ezt kéne tennem. 

Csókpuszi, Viktor

549 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr134876000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parancsot végrehajtani! Nem gondolkodni! Alap követelmény!
Jó reggelt! Szokásos időben ébredve, gondoltam már van új poszt. Aztán re kellett döbbennem, hogy még csak fél öt van:) Így befejeztem a tegnapi kommenteket, és lőn.

Szépet vizionáltál Fabius:)) Azért a pufók angyal rontja a képet. Maximum vízköpő egy Makovecz-házon.
bucikát elkapdoválták? és meghurcoválták? kár, hogy mese, és a deszkán nem voltak 100-as szögek elrefelé a rászíjazó oldalon kiállva mint cövek azaz pontosan a kedves beteg szavai szerint

brühühühühühü
no komment
/van még kérdés, ugye nincs/

Jobbikos marad Tiszavasvári
A Fidesz visszavágott az MSZP-nek. Tiszavasvárit kivéve már-már a régi időket idézte a Fidesz fölénye. Tiszavasváriban tovább javított a Jobbik.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F10%2F28%2Ffolytatodik_az_mszp-s_sikerszeria%2F

----------

Kőbe vésik a választási feliratkozást
Index
2012. október 29., hétfő 02:37 |
|

Hétfőn az országgyűlés nemcsak azt írja bele az alkotmányba, hogy a választáson való részvételhez fel kell iratkozni, de azt is, hogy a regisztráció csak személyesen vagy elektronikusan teljesíthető. Egy törvénnyel liberalizálják a postai szolgáltatásokat, de a Magyar Posta egyeduralkodó helyzete hosszú ideig megmarad még.

index.hu/belfold/2012/10/29/parlament/
Kedélyborzoló írás! A diktatúra eredményes működésének feltétele , rettegés az erőszakszervezetektől. A félelem magját már gyerekkorban el kell vetni. A rendőrszó hallatán az embernek a"Húzd meg magad, különben elviszünk"-nek kell a zsigerekben felugrani. Tiszta Románia a Ceausescu érában.
@nyugger100:

Nekem aszonták okos fideszes bácsik és nénik, meg az ellenzéki, de közélettel nem foglalkozó bácsik és nénik, hogy itt nincs diktatúra. Hogy ha valakinek kétsége van, akkor elviszik egy olyan helyre, ahol van. Na.

Pont ezért (@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ) mondta azt Gordon 23-án, hogy REZSIMVÁLTÁS KELL.

@Fabius:

Köszi, megvidámítottad a reggelem!
Fantasztikus írás le a kalappal!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

A szövege olvashatatlan (nekem), de a kommentek:)))

Ha egyszer kiderülne ki is valójában Stefán, a szívvel-lélekkel ott zsidózók tuti meglincselik.
"Néha revidiálnom kell a nézeteimet. Tudom, számotokra ez hihetetlen, mert a tévedésem lehetőségének esélyei megegyeznek a józan költségvetés valószínűségével, de most mégis megesett."

Hú de megijedtem.
Fabius! Ne szórakozz velünk!
Döbbenten ültem, míg rá nem jöttem, hogy megint a Mi Megmentőnk szájába adtad gondolataidat!
Az iskolarendőrség ötlete ettől még globálisan megmaradhat endresy.blogspot.hu/2012/04/iskola-es-milicia.html
Ahogy a gloális zsellérnevelés is maradni látszik
endresy.blogspot.hu/2012/07/szolganemzetneveles.html
@Tűzfal:
nem figyeltem: mit adott fabius a Mi Megmentőnk szájába?
Scifi reggelire. Koszonjuk:)

Szerencsere a gyerekem ettol mar megmenekult. Egy fejjel magasabb mar mint a rakosi makett.
Ezentúl így kell mennem a kocsmába:
splitsider.com/wp-content/uploads/2012/10/ChurchMouse640.jpg

???

@Secnir: "trollégvár ugrálda."

Vizuális típus vagyok. :D
@Bakacsin: "rakosi makett", ez óriási. ha megengeded használnám.
hehehehehehe

Ismét elrontotta az angol kiírásokat a BKV, illetve helyette ezúttal a BKK.

A jegyellenőrök új, BKK-s karszalagján a "jegyellenőr" angol megfelelőjeként a "revenue ispection" kifejezés szerepel, a félrefordításokkal foglalkozó Leiter Jakab blog azonban felhívja a figyelmet, hogy a "revenue inspection" simán csak jövedelem-ellenőrzést jelent, a jegyellenőr angoul pedig "ticket inspector" lenne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jövedelem ellenörzők, mert ellenőrzik, hogy van e elég jövedelmed arra, hogy megvedd a jegyet és a bérletet.
:)
@Penivaldes: vagy ilyet kapnak majd a vagyonosodási vizsgálatos NAV-ik, csak elkavarták a szállítmányt :D
@Secnir: ez a stefi qvaaa jóóóóó:)))
a Varánusz összes olvasólyát elszipkázta...
Fabius mindig kizárta a trollt ...
így most csinált egy tejjes trollblogot:)))
vajon kizárja Fabiust ? nyilván:) ott csak trollkodni lehet ! qva joo...
de hogy ki"tojja" a zsindexnél stefikát ?

stefania.blog.hu/2012/10/28/elmelkedes_a_balliberalis_media_aljas_termeszeterol
@belekotty: @Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): :)))))

mehet trollkodni Fabius... dehogy tényleg kinek a izéje... kitojja stefikát?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :))))))) ezt adta ki a gugli fordító:)))

pedig a zsírfejű elftársak sokat járnak a rothadó nyugatra...

nekem hasonló kategória, hogy mint a "112"...
egész eu MINDEN ORSZÁGÁBAN régóta műxik...
kivéve? na kiket? tuggyukik... kivéve a hunok !
azt hozzáteszem hogy a pénzt felnyaltuk érte:))))
ez is egy kurucos sztori...
nekünk ne mongyák meg mekkora legyen az uborka görbülete...
nekünk nem fognak diktálni !
tutkóra veszem hogy FABIUS következő posztya miről fog szólni:)))

miről? hááá..turul... és ékírás,
avagy a magyarság közös 1/2mellkedése !

index.hu/belfold/2012/10/29/nullara_ertekelt_turult_avatott_zuglo/
Csak egy kis OFF, Invitel nyert az Állami 112-re fejlesztést, és máris le van dögölve, húú de genyó vagyok :D
@dr. Balta$ár: hehehehehehe, csatlakoztam hozzád ;) 112->invitel, in hu off :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: amugy megcsinálhattuk volna akár kamuból is...

nálunk Pirike venné fel aki körmöt reszel...
de mire őt kapcsojják... kb... tárcsázod: 112
-ön a Nemzeti Veszéjelhárítási és Tájékozattási Járási hivatal megyei kirendelcségének önkormányzati egységét hívta....
-höörr, hörrr... (hörgés)
-választhat a következő menűpontokból: angol nyelv 1#,.... magyar 0#...
-kérem válassza ki a közigazgatási területet, azaz Járást ahol az esemény történt
-abauj 001-es gomb.... zemplén 177 es gomg...
-köszönnyük... most a települést ahol a bűncselekmény vagy baleset fojamatban van vagy történt...
-aba 0001... bugyi 0038... miskolc 1459... zsitva 3294
-köszönnyük, most billenytyűzze be a cselekmény kódját
-autólopás 001, ... bankrablás 116... zsarolás 269...
-szóval gyilkosság...
-köszönnyük... ha fojamatban van akkor 0-át nyomja ha tervezik akkor 1-est ha már végeztek akkor a 2-est
-szóval fojamatban van...
-ha ön az elkövető akkor #1-est ha .... ha áldozat akkor a 9#-es gombot...
-összefoglalom: önt épp gyilkojják a az érdi járás diósdi községében...
-a telefonhívása eddig 6 percig tartott ha eddig bírta akkor mi a lóf@sznak foglajja a vonalat a komoj ügyektől...
nem is kapcsojjuk a zügyintézőt !
-csak telefonbetyár!
-ha panasza van vagy reklamációja a szombatheji kapitányságon tehet SZEMÉJESEN panaszt...
-huuuh... (utolsót lehelt a vonal tul vége)
-szép napot kívánunk!
elszálla a szélben, óóó jeeeee :D

8 18 ms 20 ms 18 ms ae2.bix-p1.invitel.net [213.163.54.225]
9 17 ms 18 ms 18 ms ten2-1.bors-p0.invitel.net [213.163.52.2]
10 213.163.4.229 jelentés: A célállomás nem érhető el.
tanulságos cikk:

A játéktermesek bebukták, a kocsmák halódnak, a függő játékosok agresszívak vagy felszívódtak az internetre, de a határon túl nem tűntek fel. A gépeket elkótyavetyélik, szétverik, aki teheti, külföldre viszi őket, mások talán feketézni kezdenek. Körkép három héttel a nyerőgépek betiltása után

www.origo.hu/itthon/20121028-riport-a-nyerogepek-betiltasa-utan-a-szlovak-hatar-menten.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"a "revenue inspection" természetesen nem jelent jegyellenőrt ... simán csak jövedelem-ellenőrzést jelent"

így van akinek nincs jegye az csak bkk-jegyellenőrzés, de
aki 400ért jegyet vett annak átfordul VAGYONOSODÁSI vizsgálatba !
mindenki fizet ! "nem maradtok adósok !" ez a békemeneten már megjelent

"legközelebb majd a villamospótlóra lesz ráírva hogy fork-wash donkey "

leiterjakab.blog.hu/2012/10/29/a_jegyellenorok_uj_karszalagja#comment-form
@dr. Balta$ár: Én is erről regéltem. Ébernek kell lennünk.
@Penivaldes:

"Miből telik magának erre qrva drága bérletre??? JÖVEDELEMELLENŐRZÉS!!!"

:D
@dr. Balta$ár:

Ennek legalább a feje meg a nyaka nem keselyű, mondjuk ennek meg galambszárnyai vannak.

Majd legközelebb.
Az azért vicces, hogy ettől a hómennyiségtől már késnek a vonatok..
@rodeo36: :-DD Azt a finom megoldásokat kereső jótét lelkedet!! De a poszt kurvajó,bár ez csak egy nagyon romlott fejű, kiélt túlkoros, mások szalámis zsömijét ellopó suhancnak néz ki.
@Secnir: Nem láttad az éjjeli diadaljelentéseit kúposszújú valamioylemn csigaként?? Nekem is, Fabiusnak is megüzente, hogy ő zseni, mert egyből vezető poszton hozta ki az Index első munkáját.

Innen mentek kommentelni jótét lelkek.
@Penivaldes: Éjjel az volt, nézd meg! Látom, beköszöntél hozzá.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: DE gyűlölöm az Invitelt, az volt a szabadságharc, tőlük megszabadulni!
@Neolibsi: JA, FAbius önkénye dühítette az önálló blogkészítésre. Hogy őt innen mindig kitakarította.
@Penivaldes:

A MÁV-nak négy ellensége van: a tavasz, a nyár, az ősz, meg a tél.

@a szív fészkei:

Én általánosban -meg fogalmazásokat írtam szendvicsért, banánért meg pénzért. Pedig nem is vagyok Tudjukki. :D
@a szív fészkei: Egy ilyet felengednek az indexre?Azért valami határt szabhatnának a színvonalnak! (Vagy sokat kérek?)
Off:

Bizonyos szempontból örülök a most hétvégi helyi választások eredményeinek, mert az MSZP-ben többen kezdték már elbízni magukat az előző két győzelmüktől, és elkezdték a mantrát, miszerint majd ők egyedül überfaszán leváltják a Fideszt.
Lófaszt, mama!
Nincs mire bizakodniuk, mert ezek protesztszavazatok voltak.

Igaz, hogy a rájuk szavazók száma nőtt, de ez kábé olyan, mintha én arra lennék nagyon büszke, hogy egy sánta és féllábú :o), turulmákonytól beszívott futótól már nem 50, hanem csak 20 méterre maradtam le a 100 méteres síkfutásban.

Nagy cucc!
hvg.hu/itthon/20121029_Bajnai_Orban_Viktorral_elkerultuk_egymast

Blikk, TV2 Napló...

Úgy látszik, Bajnai komolyan gondolja...

És profi, végre valahára nem egy adhoc valami, hanem megtervezett, pontos kampány.

És beszél a libákról is.

A másik hétvégi hír, ami nem öröm, de én mégsem bánom, az önkormányzati választások.

Kedves ellenzék, nincs trendforduló.
Tessék végre elhinni, munka és megújulás nélkül nem is lesz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Pedig nem is vagyok Tudjukki. :D"

Nana!

Ahogy megmondták a klasszikus filmben is: az a gyanús, aki nem gyanús! :o)
@a szív fészkei: Nem tudsz valami "keményvonalas" fidesz-blogot?Lehet, hogy elnézek én is hozzájuk kicsit basz.atni őket:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez nagyon ciki. mi lesz itt akkor, amikor tényleg hótömeg esik, és amikor itt se ki nem tudsz menni, se be? meg amikjor keresztbeállnak a kamionok a Bakonyban?
akkor?
@Penivaldes:

Akkor selmeczicza kifejti, hogy ez az elmúltnyolcév miatt van.
@a szív fészkei:

Tegnap este már láttam az új, Stefi-blogot, akkor még 4 komment árválkodott ott.

A betűtípus magáért beszél, nem kispályás a forma.

Miközben olvastam, azon tanakodtam magamban, hogy Stefike újabb kifigurűzó énje zümmög-e, avagy nagyon is tudatos kreálmánnyal van dolgom.

Arra gondolok, hogyí Stefike sokáig főként itt, a Varánuszon lebzselt, jópár infót begyűjtött a neki címzett/róla szóló kommentek által, s miután a ballibsi profil teljes lett nála, most fel is használja mindezt.

Lehet, hogy valakinek az egyszemélyes játéka mindez (ügyes, nagyon ügyes), de az is elképzelhető, hogy tudatos imidzsépítés tanúi vagyunk.
Hogy van-e összefüggés Bajnai feltűnése, a közép és bal, plusz közép-jobb megszólítása, és Stefike önállósodása között, ki-ki döntse el vérmérséklete szerint.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
és
@a szív fészkei:

Open source, használjátok hasznosan:)

Sok jó hozzászólást olvastam már tőletek (is). Biztos vagyok benne, hogy több olyan kifejezést, érdekes szófordulatot is használtam már baráti beszélgetéseim során, melyeket itt olvastam.
@Habakuk999:
"Kedves ellenzék, nincs trendforduló."

Pontosan, így gondolom én is. Ugyanezt írtam kicsivel korábban.
Sőt, látható, hogy fidesz ennyi khaki mellett is győzni tudott 2 városban. Akármi is lesz, akárki is áll az élére az ellenzéki összefogásnak (most Bajnai látszik az egyetlen erős embernek), irtó nehéz lesz a fideszt 2014-ben leváltani.
@Neolibsi: Az bizony, Fabius kiutálta innen, és most saját blogot indított.
Egyébként Viki nem fogja visszavonni ezt a törvényt. Ő akkor érzi jól magát, ha mindenki más szarul.
@dr. Balta$ár:

A trollblogot Troll ellenpólusként is megcsinálta, de kifulladt elég hamar. Hátha most tovább bírja.
@Fabius: én nem olvastam:) csak láttam zsindex elsőről sok komment szaladt hirtelen:)

ez a "15perc hírnév"...

nem lesz fojtatása...
nem kell izgulnod hogy lenyomja a nagy Fabiust:)
nyugi...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

" az MSZP-ben többen kezdték már elbízni magukat"

Érdekes folyamatok zajlanak arra. Tegnap este több helyről megkaptam a választási eredményeket, mindben egy volt közös: úgy kellett szólni, hogy helló, Dabason nem is volt MSZP önálló jelölt, mit is számoltok?
@De hol van Columbo felesége?: :-))@Fabius: Felfuttattad, sztárrá tetted velünk együtt. Na most mire megy vele önállóan?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: TE megdolgztál a banánért. Én az írtam, ez az a fajta kiskorú, aki többször bukott túlkorosként lenyomja a kisebbeket és ellopja az uzsijukat. Nem fogalmzgat érte!!!
@Neolibsi: Kattintásra mennek. Stefi most ez generálja ezek szerint.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Most megvan a lehetősége, hogy hagyja elkaszálni az AB-nak. Ezzel üthetne két legyet egycsapásra:

- A szülök felháborodását kiherélné,
- mutogathatná, hogy igenis figyelembe veszi az ombudsman kifogásait és nem felesleges rossznak lát minden kötekedőt.

Kérdés lesz-e elég esze hozzá.
@a szív fészkei:

Engem speciel nem különösebben érdekel mire megy vele :-)
Stefika szerintem stílus gyakorlat egy unatkozó valakinek, aki elemzi az embereket, és figyeli ki mivel irányítható, most van megint olyan időszak, amikor villoghat, ha leülepedik a felkavart állóvíz, megint el fog tűnni.

Alkalom, szüli, és gyorsan le is ejti:

Nem indul a román választáson Kövér László kedvenc pártja

Nem indul a romániai választásokon az MPP, az Erdélyi Magyar Néppárt listáján induló tagjait pedig kizárja soraiból.

hvg.hu/vilag/20121029_mpp_romania_valasztas

--------
@De hol van Columbo felesége?: Nem hiszem, hogy Stefi a H&H kampánnyal korrelál.
Volt már blogíró valahol, most kihasználja a frissen szerzett dicsőséget.

Érdekesebb lesz az imf pletykák kiszivárgása, - origo, népszabadság -, Blikk, TV2 Naplóban Bajnai az ember és kapus... a ma reggeli Varga - jelzem 284,86 az ejro, - interjú, kemény tíz nap elé nézünk...
@Habakuk999: bocs, amíg leírtam 285,22!!!!!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: LEhet, hgoy így van, Stefi mi tartjuk életben, ja.

Nem indul a hamuhandlé hamuval felszentelt kedvenc pártja?? Na neeee. Ezt is elintézte Tel Aviv? (ugye van összefüggés: már közvetlen repülőjáratot indít oda a WizzAir, ahol ugye mitkeresetttoszkópéter... Tiszta sor.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: E azért ez a náculós teutonozás kicsit már - ahogy mindig írtad - uncsi lett. Semmi vérfrissítés csak a kúpos szájú csigával????

Vagy Orvbűn és Hitler nem csak bennünk felsejlő párhuzamát akarja most ezerrel nyomatni?
@De hol van Columbo felesége?: Mondjuk az is igaz, hogy Esztergom szép fényesen csillogó példa kék egünkön....

Hülye, aki nem fideszes önkormányzatra szavaz, mert ellenkező esetben ballaghat sötétben a hosszú téli estéken.

Mindegy, ettől függetlenül a kutyának se kell így az mszp.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

gyorsfogadás:

átviszi a forint a 286-ot?

A válaszra a trendet figyelembe véve három perced van!
@Habakuk999:
"Mindegy, ettől függetlenül a kutyának se kell így az mszp. "

állítólag van 1,2 Mió biztos szavazójuk. Amíg ez megvan, addig Mesterházyék fanyalogni fognak majd, hogy beélljanak Bajnai háta mögé.

Még a végén kitalálják, hogy oké, de akkor MA legyen a ME jelölt - de ez tuti bukó, MA nem alkalmas erre, szerintem.

Az állam bácsi által átállalt önkoris adósságot Esztergom esetében is rendezik? Kíváncsi vagyok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lesznek még bajok Erdélyben ezzel a huzakodással, és valami azt súgja Viktorék a megosztó politika miatt megint belenéznek egy sallerbe:

index.hu/kulfold/2012/10/28/marko_bela_a_magyarorszagi_kormanypartokat_biralta/
@Habakuk999: oops, lemaradtam, de még nem vitte át, átállítottam 15 percesre, most erősödik :D
igaz, még gyerek az idő, még alkothatnak a fiúk, meg a külsős kamatdöntők
@Tűzfal:

Nem volt árulkodó a megszólítás azonnal? Fabius nem szenved önbizalomhiányban, de azért "nemzetéhez" beszélni nem szokott :-)))))
@Fabius: megy a szarakodás, megint nagy seggreülés lesz, és megint mi és az ottani magyarok fogják/juk megszívni

------------

@De hol van Columbo felesége?: @Habakuk999:

Megütötték a forintot Varga szavaira, 285 felett az euró
Egyre többen értelmezhetik úgy, hogy egyelőre nem folytatódnak az EU/IMF-tárgyalások.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/megutottek_a_forintot_varga_szavaira_285_felett_az_euro.174914.html

------

hm....

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezt_tervezi_matolcsy_2014_utanra.535381.html
@Fabius: Miért nem csinálják meg a beharangozott pártot itt?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Elképesztő slendriánság, hogy már turulszobrot sem tudnak kifogástalant készíteni. Keselyű nyakú-fejú után itt a galambszárnyú.

Javaslom egy Nemzeti Turulsztenderd megalkotását!

Tudjátok, mint mondjuk a kutyásoknál is megvannak a fajtaleírások, ami szerint a kiállításokon megjelent ebeket osztályozzák.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jipiájé. Kössünk fogadást mikor jönnek ki Orbánék a trendet látva az IMF felé is egy mondjatok bármit, megtesszük kommünikével.
@a szív fészkei:

Ahogy elnézem van elég bajuk az RMDSZ-nél a saját választásukkal, egyelőre. De az azért látszik, hogy a hamuhakni és következménye óta sem lett Orbán az elsőszámú szívcsücsök és sztár Erdélyben.
@a szív fészkei:

Asszem ezt hívják kidobott 200 millión szopórollerezésnek.
@Fabius: Remélem, ez a mentalitás csak erősödik ott is.

Azért mondják már meg az okosok - ahogy írta Erdős Virág költő - , ezek fényében hogyan lehet jó és taktikus politikusnak tartani ezt a szerencsétlent meg a bandáját?
Nem beszélve a kétszáz inkubátor áráért gründölt hülyekapmányról!
@Spániel: Na, asszony helye konyhában, de adót csalni bejöhet néha a tisztaszobába! ez mekkora kártétel a romáknak! Meg az RTL-t is ássa el a Godzilla ezért.
@Fabius: majd szerdán, mindent az ucsó munkanapra hagynak ;)

meg most örömködhet a nép ezen:

Megint tíz forinttal csökken a benzin ára

Csökkenti bruttó 10 forinttal a 95-ös benzin, és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
Varga:

www.portfolio.hu/gazdasag/varga_nyilvan_van_elet_imf-megallapodas_nelkul_is.174915.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

""nyilván az élet megy tovább", ha nincs megállapodás a valutaalappal, de szerencsésebb volna, ha lenne, hiszen az a minimális, néhány tized százalékos hatás a külföldi befektetőket biztonságosabbá tenné"

Ahha, néhány tized százalék, mi? Szerintem a 10 százalékot meghaladó kamatról 6,7%-ra esés a szerződése megkötés hírére túl van a "néhány tizedszázalékon". Nézd csak meg majd a következő kibocsátásnál miújság lesz, Misikém.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Muhaha, Bajnai odavert a benzin árának rendesen :-D
@De hol van Columbo felesége?: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elsőre visszapattant.
Na, a héten se kötünk szerződést, holnap kamatvágás, hosszú hétvége, nagy októberi szoci forr napja, az imf is lassan megtanulja, hogyan kell bennünket kezelni, az eu is.

privatbankar.hu/ado/az-uj-iparuzesi-ado-kulfoldi-adozasra-keszteti-a-vallalatokat-video-251979

Lesz itt érdekesség bőven...

A kurva anukájukat amúgy, miért kell a magyar cégeknek ilyen baromságokkal foglalkozniuk, ahelyett, hogy a termeléssel, kereskedelemmel foglalkozhatnának?
@a szív fészkei:

A "Zistenben" hinni szokás, megkérdőjelezni nem. Nem párt az, vallás. Tudjuk rég.
@Fabius: oops, visszavontam, még a műholdra is rá akarnak cuppanni, ehhh lesz itt még wifi adó, és lakás-ház kábelezési önkéntes/kötelező adóbevallás...

UPC-NMHH vita: uniós eljárás indult mmonline - - 2012-10-29 09:47:00

Magyarországi telephely létesítését kérte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a UPC műholdas csomagokat kínáló leányvállalatától. Az Európai Bizottság az üggyel kapcsolatban kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen.

www.mmonline.hu/cikk/upcnmhh_vita_unios_eljaras_indult
@Fabius: Ez az Ivascsenko egy milyen nyugodt nőszemély! Bár szerintem már csak röhögnek ezeken, lehetetlen komolyan venni őket. Szegény Varga, na persze, ő itt a szakértelem, na pláne persze - ez is egy lotya seggszáj, semmi más.

Amennyit a joghoz ért Orvbűn, Kövér, annyit ért a közgazdasághoz Varga, Mattolcsy, Rogán meg a dipót se szerzett Kósa. Azért olyannyira nincsenek mesze a doktorátusát bolgár-német vérátömlesztéssel szerzett Slicctől szakmaiságban...
@De hol van Columbo felesége?: Nagy a nyomás az mszp-n, bele kell menniük előbb utóbb.
Inkább utóbb.:)
@Fabius: Ja. Jöhetne a South Park megrajzolni és káromkodni.
@a szív fészkei: Hát nem is Győzikét itélték el felfügg, hanem Gáspár Győzőt és Győzőnét. Így mingyármás. Arról szó sincs, hogy meddig fizessék vissza a milkókat..
q...any....f..sz...gec...

Fideszes mutyi, életfogytiglan, állatkínzás - percről percre a parlamentből

Ismét éjszakára dugja el a kormánytöbbség egy fontos törvény tárgyalását, hétfőn utolsó napirendi pont lesz a választási eljárásról szóló javaslat, amihez viszont már korábban elfogadják az alaptörvény módosítását. Kövesse a parlamenti eseményeket percről percre a hvg.hu-n!

hvg.hu/itthon/20121029_Fideszes_mutyi_eletfogytiglan_allatkinzas/b36277#36277

------------

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121029_Egyeves_a_megujult_mno_unnepeljen_megbili
@Fabius: nem kell elmenni a következőig?
Itt a mai.:)
pedig Amerika ma zárva van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szalonnamária felpofoztatja magát megint. Megjegyzem nekünk van UPC Direct előfizunk, az ügyfélszolgálata hatékonyabban működik telefonos voltában, mint a legtöbb hazai személyesen is felkereshető irodák.
@a szív fészkei:

Ivascsenkónak nincs miért izgulni. Nem ők vannak kölcsönbiztonságihálóra és miegyébre szorulva. A Vv mai posztjában megfogalmazott két határpont abszolút igaz, lassan elérjük a másodikat is.
@Spániel: Szerepként eléggé beleélték magukat a pénzköltésbe meg a sárga Lamborghinibe,piros Ferrariba, ezüst merdzsóba.

De én nem is rájuk haragszom ezért annyira, hanem az RTL-re. Hihetetlen szemét módon csinálták. mint aljas előítéletre direkte rájátszatva ezt a két nem agysebészi kvalitásút.
@Habakuk999:

Lemaradtam. Mi volt ma a kötvényaukción?
@Fabius: Ja nem is izgul, valóban. Csak bennem ennyi genyaság láttán már felmenne a pumpa hangyányit. DE a diplomata azért az,mert halvérű, velem ellentétben.

Varga szövege, hogy néni, ki van fizetve, há` nem állíthatjuk le!! Anyám, borogass sürgősen!

Orvbűn szerintem károkozásban már Guienness-rekorder. Vágnák már kupán a kupával, oszt jónapot!
@Fabius: beárazták a holnapi kamatvágást, és vissza kellet fogni a kiajánlott mennyiséget, nem volt rá vevő.

Csókolgathatják mellesleg a FED talpát, ha nem nyomtatná a pénzt, lehetne hordani a sok sok bonbont az imf-nek.
@Fabius: Létezik neki is egy saját világa, mint hajdani védencének. Ott jó elvannak ország kevésbé - , de kösz, nem kérek belőle. Eemúttnyócévezésre futja tőle is, semmi másra.

Végtelenül unom őkelmét, mondtam már? Na mindjárt jön iii.
@Habakuk999: Humorbonbont? Azzal szerintem már szügyig vannak.
@Fabius:

Ezt a faszit kezdem tényleg nem érteni. Most lenne esélye valami hasznosat is csinálni a pártjával, az LMP korrupció ellenes, jogállami norma követelő programjai érvényesülhetnének legalább.
De Schiffernek ez nem elég jó, meg álbaloldali. LOL. Szerinted eljut a tudatáig valaha, hogy a bejutást jelentő szavazataik többsége protest volt, és ezért nulla a mozgósítási potenciáljuk? Mert nem úgy néz ki mint aki tisztában van a saját meg a pártja jelentőségével.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Hát a mi hatunkét lassan bukják. Deláthatóankeszarják, ahogy a hídon kóválygó BM-számolta 20 ezerét is.
DE láthatóan leszarják -

Nem arról volt egyébként szó, hogy Schiffert kicsit hátrébb vonják? Mindenhol ő szerepel és lelkesen aláaknáz. Nincs Csekk annyira messze a valóságtól, kezdem azt hinni.
nol.hu/belfold/blokad_ala_vonjak_a_parlamentet_gyurcsanyek

Ez jó, ilyet jó, ha csinálnak szerintem.
@a szív fészkei: Konyakos meggyet, hogy asszonggya:
kiskezitcsókkolom, hát nem is úgy gondoltuuk mi azt, hanem amúúgygy

Pénzbőség van, most nem kell reszketni semmitől.
Bár úgy érzem, ha két hónap múlva lenne választás, néhány külföldi befektető kacérkodna a kötvény eladással.
November 7-én állítólag nem történik semmi - ez kurva jó lenne, mert nem lesz választási kőccégvetés- de majd meglátjuk.

Ez a játék most már nagyban megy, legalábbis szerintem. Ha megnyeri Orbán, kalapot kell előtte emelni, akármilyen undorító is amúgy a politikája.
@Fabius: Szerintem most úgy érzi, hogy vérig van sértve, mert Bajnai helyett ő szeretett volna a Milla-tüntin felszólalni, mint a civil összefogás vezetője. Már régen mondom, hogy ezzel a figurával csak a baj van.Nem tudom, hogy észre veszi-e egyáltalán, hogy ha nem tér észhez, akkor az LMP be sem jut P.-be 2014-ben.
@Habakuk999:

Fasza, hamarabb lépett a piac mint vártam. És valami azt súgja ez csak a trend kezdete. A FED-del mákja van mindenkinek, de a pénz lehetősége a kamatfelárat letörni nem fogja, a bizalom helyreállításra önmagában nem elég.
@a szív fészkei:

" Miért nem csinálják meg a beharangozott pártot itt?"

Van szegényeknek elég bajuk az ottani hülyemagyarokkal. Hogy én hogy utálom a Tőkést már huszonéve.
Van egy zseniális fotó Szászról és Tőkésről, amint kezet fognak. Nem tudom, hogy a fotós bosszúja-e, de Szász cca, 145 cm-nek látszik, és derékmagasságból néz fel Tőkésre. Minden az arcukon van:))

És nem, nem tudom ki bújik a teuton leányzó álcája mögött, de nem is érdekel. Arányt tévesztett és mértéket vesztett. Nálam vége.

Ma reggel olvastam az épészmérnökkel kapcsolatos éjjeli kommenteket. Valóban okos nő volt, de - similis simili...- olyan, mint Schiffer. Nem bírta a kritikát:)
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"Javaslom egy Nemzeti Turulsztenderd megalkotását!"

Hülye vagy:))) Azonnal megjelent a kép, ahogy tapogatják a begyét, mérik a szárnyhosszot, számolják a tollakat, és DNS-ében keresik a magyar gént:)))
@vitéz Thapóccay néma bárány: @a szív fészkei: @Neolibsi:

Szögezzük le: amit Schiffer mondogat - rendszerszintű átalakítások szükségessége - az nem hülyeség. De lássuk be, hogy ilyenről - egyelőre - álmodni is felesleges, ezért ezek teljesüléséhez ragaszkodni is az.

Innentől pedig a kérdés az, Schiffer képes lesz-e valóságkövető üzemmódba kapcsolni magát. Egyetértek báránnyal, most lenne esélye azokat a programokat és jelszavakat megvalósítani az Együtt 2014 szövetség tagjaként, amiért a protest tábor rájuk szavazott legutóbb. Mert ez nem a ződgondolat volt, ugyebár. Ha nem lesz rá képes - és a párton belül mások sem - akkor az idealizmusukkal kiírják az LMP-t a parlamentből. A szavazóbázisuk többsége ha választani kell Bajnai+kormányválás esélye vagy idealizmus+ződgondolat között az előbbit fogja választani többségében.
@a szív fészkei: tök ugyanaz mint BB meg VV, jól kihasználják az agyatlan jelentkezőket csontig, aztán lapát. Akinek megvan a 80-as IQ-ja, talán visszatalál az életbe.
@Fabius:

Tegnap juhásszal sem sikerült dűlőre jutnia. az lmp sürgősen eldughatná valahová, mert konstruktivitásból egyes a pacák és tényleg rosszul méri fel az lmp súlyát, erejét... ökoszociális gazdasági fordulat vagy mifasz' van a zászlóra tűzve és az Együtt 2014 na az nem az. Kijafaszt érdekel most így a kedves beteg mellett egy ökocuclistagazdasági -jelentsen ez a lózung bármit - fordulat...az és csak az a fontos, hogy viki és csapata lehetőség szerint jól bevert orral húzzon a francba és a győzők utána megszerelhetik a jogállamiságot, meg összerakhatnak egy normális alkotmányt.
286 másodszor...

Érdekelne, ki vásárol ilyenkor forintot?
@a szív fészkei:

Én még kivárok. Bevallom abban bízok, hogy a kritikák hatására ha Schiffer nem is, a Jávor féle vonal a fejéhez kap. Ha nem teszik azt beszopják. Az meg kár lenne. A korrupcióellenes vonalat tényleg jól nyolmják, egy ilyen féket szükségesnek tartanék a várhatóan elég sokszínű összefogás részeként.

@Fabius: nem kéne egy kicsit terelgetned őket?
@Fabius:

Erről egyébként Oszkó tegnap okos gondolatokat mondott. Meg kéne hallgatnia az LMP-nek, míg nem lesz késő.
@batka manó:

Én nem értem miben bíznak. A harmadik pólus képzés ötletük hamvába holt, az akkori pólusképzők (Milla, Szoli) is más körül látják a pólus kialakulásának esélyét. Az meg valós esély, ahogy a jobboldal reakciójából és kapálózásából is látszik.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Én meg azt nem értem, Ti mit vártok tőlük.
Baltazár egyvalamihez ért, a beszivárgáshoz és bomlasztáshoz.

Tisztelet és becsület az lmp tisztességes és jó szándékú politikusainak, de én úgy gondolom, ők baltazár játékszerei.
@Habakuk999:

Jó-jó, tiltakozás meg minden, oké.

De mire jó ez? Az alkotmánymódosítás bojkottja szart sem ér. Arra kéne törekedni, hogy az ellenzéki épviselők teljes létszámban szavazzanak nemmel. Legyen nyoma az elutasítsának, a tiltaokzásnak.

Ugyanis a jegyzőkönyvbe az kerül, az élő lánc meg nem.
@Habakuk999:

Én a Baltazár játékszereiben nem hiszek. Baltazár nem egy földfoglaló Szabó Rebekát, Papcsákot fingató Várnait és lépten nyomon feljelentést tevő LMP-t képzelt magának játékul. Ez biztos.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Látod, nem tartottam jó ötletnek az avasdéli haknijukat, ugyanakkor most úgy vélem, ez igenis fontos csatlakozhatnának a többiek is.

A jegyzőkönyveket legfeljebb Fabius olvassa. A láncról viszont az összes bulvár csöpögni fog.
S most már itt az ideje, hogy csöpögjön.

Lásd hétvégi Bajnais bulvárokat.:)

Elindult a játék...:)))
Hurrá!!!!!!!!!
@vitéz Thapóccay néma bárány:

A véleményem nem marad véka alatt, nem szokott. A többi nem rajtam múlik.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

nem tudom, hogy schiffer idiótasága mennyire pártálláspont, jávorékból azé' többet nézek ki. Neolibsi megjegyzésében sok igazság lehet:) ez legalábbis magyarázná ezt a csökött agyú hozzáállást:

"Szerintem most úgy érzi, hogy vérig van sértve, mert Bajnai helyett ő szeretett volna a Milla-tüntin felszólalni, mint a civil összefogás vezetője."

és valóban, ha beállnának sorba fontos garanciákat taposhatnának ki akár a korrupció, akár ügynöktörvény de akár más fontos kérdésben is. Szimplán csak a jelenlétük az asztalnál lehetne egyfajta garancia, hogy itt aztán nincs mutyi csak tiszta lappal játszunk.
@Habakuk999:

"A jegyzőkönyveket legfeljebb Fabius olvassa"

Tévedsz :-)

A jegyzőkönyvbe kerülő adatok a tények. Ott rögzítenek minden ki mellette, ki ellene szavazatat. Ha ott az látszik, csak mellette voltak, ellene meg senki, az legitimmé teheti ezt a szarkupacot.

A bulvárban igazad van. 15 percig érdekes lesz. Ám a jegyzőkönyv az utókornak is szól évtizedeken át, kutatni utódaink is azt fogkák tudni, nem a blikk összest.
@batka manó:

"Szimplán csak a jelenlétük az asztalnál lehetne egyfajta garancia, hogy itt aztán nincs mutyi csak tiszta lappal "

Ezt nagyon jól teccel mondani!

Ami az idézett mondatot illeti, ha nem lennék lusta megkeresni Fabius hányszor hangoztatta, hogy a pártvezérek miniszterelnöki álmai mennyire nem elhanyagolható tényezői az egyenletnek, akkor megtenném. De Mesterházy és Schiffer reakcióit elnézve megint igaza lett blogapunak.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Belefér.
Egy erőtlen városi értelmiségi párt simán belefér.

Az én véleményem amúgy nem számottevő, mivel nem ismerem az lmp-t, Schiffert sem.
Hadd fogalmazzak úgy, ez, a korábbi ellenzéki pártok baltazárral kötött szövetségeit figyelemmel kísérve érdekesnek tűnik.
@orica:

Erről is lemaradtam. Mit mondott Oszkó?
@Habakuk999:

Én elég jól ismerem őket az összes hibájukkal együtt. Ez a Balzatár játékai elmélet nem áll a tapasztalataim alapján.
@Fabius:

Az LMP úgy nyilatkozik, hogy nem ismeri a HundH anyagait. Le kell ülni, és minden gondolatot, ötletet a valósággal összevetve súlyozni. Jó beszélgetés volt Antóniánál, de ez nem neki köszönhető:) Nézd meg.
@Habakuk999:

Orbán rendszerébe az oligarchák baszogatása nem fér bele. Szerintem a hűtlen kezelésért feljelentgetés és a párt öklének folyamatos baszogatása, a zuglóiak összefogásos tüntetése sem fér bele.

Én sem ismerem az LMP-t. Csak azt követem szorgalmasan amikről itt szó esik vagy posztban vagy kommentben. Ez alapján alakult ki a véleményem.
@Fabius: @vitéz Thapóccay néma bárány:
Nem vitatkozom, mert tényleg nem ismerem őket.

Az viszont nem lenne baj, ha ők maguk foglalkoznának játékelméletekkel.
Belülről.

Más: cds is elindult fölfelé, holnapután elseje, onnantól nincs államkötvény nélküli cds pozíció.

Bajnainál már egyszer bejött ez a "valami azt súgja" koncepció, nekem most ez nagyon vihar előtti csendnek tűnik..
@a szív fészkei:
"Ezt azért csak elolvassák és felfogják a Zemeberek. "

Sajnos nem.

Az IMF helyében megjelentetnék egy ellenkapmányt - olyat, mint amit Fabius készített pár napja. Azon komolyan mókáztam vagy tíz percet, de ha valóban megjelenne egy ilyen, azon még jobbat tudnék derülni (félig kínomban, persze).
@Neolibsi: Összefogás vezetője, mikor mindenkit csak fikáz folyton?
@De hol van Columbo felesége?: Az nem lenne beavatkozás a szent önállóságunkba? Nem tudom, mi a diplomáciai és pénzügyi komilfó ilyenkor.
@Fabius: Erre hozom fel Fischert. Szép nemes gondolat, de... Amíg a rendszert meg akarja reformálni, újraépíteni, addig volt védence már totál előzékenyen teljesen a porig is rombolta azt. Ha kiköltözhetne mind a 10 milla magyar e teljes szétverős tatarozás alatt a halódó nyugatot abúzálni nekrofilként, akkor oké, hajrá! De mi itt élünk, sőt még élnek itt "csecszopók is" stb. bűntelen, hát hogy képzeli, mennyit bírunk még ki?

Akkor nincs más, mint lépésenként javítgatni a meglévőt, ahogy Fischer Iván,egy világot látott, ott régóta sokat melózó ember mondta elfogadni, hogy máshol se angyalsuhogásból áll a politika és ott sem szentemberek a vezetők. Csak mivel erős a civil öntudat, kevesebbet engednek meg ezért maguknak az ottani fújcsúnyák.

Ha Sch senkivel le nem áll összefogni, csak minden megmozdulást csípőből tüzelve lefikáz, akkor ő Orvbűnt segíti és kész.
@a szív fészkei:

De, sajnos az lenne. Viszont mekkora blama lenne már, ezt nem tudná letagadni egyik szóvivő sem. Kicsit hozzásegítene az általad is hőn óhajtott realizmushoz...
@Spániel:

Ezért kár volt olyan messzire mennie, ezt megtette volna itthon si bárki, aki kicsit is ért a dolgokhoz.

Azért ahhoz nagy bátorság/arc kell, hogy valaki az usákoknál járassa le magát és persze hazudjon egy jó kis csúsztatósat.
Teljesen abszurd.

/Ha lenne ebben az országban tisztességes oktatás, akkor sokkal kevesebbet engedhetne meg magának a pol.elit./
@batka manó: Igen. + 1

A természet kihasználása szociális érzékenységgel, vagy mi ez az ökoszocializmus?

NA ezt találtam. hu.indymedia.org/node/14936 Innen van ez a ángyáni modell is:[..]"Természetesen a Dél országainak, ahol ezek az alapszükségletek közelről sincsenek kielégítve, jóval több „fejlődésre” van szükségük – vasutak, kórházak, csatornarendszerek és más infrastruktúrák építésére – mint a fejlett ipari országoknak. De semmi ok nincs arra, hogy azt gondoljuk, mindez ne lehetne elérhető egy olyan termelési rendszerben, ami környezetbarát és megújuló energiaforrásokon alapul. A Dél országainak nagy mennyiségű élelmiszert kell előállítaniuk, hogy ellássák éhes populációjukat, de ez sokkal jobban megvalósítható (ahogy a Via Campesina nemzetközi hálózata már évek óta érvel emellett) a családi gazdálkodási egységekbe, szövetkezeti és kollektivista farmokba szerveződő paraszti-biológiai mezőgazdasággal, mintsem az iparosított agrobusiness destruktív és antiszociális módszereivel, mint a rovarirtók, vegyszerek és a GMO növények intenzív használata."

Nekimennek a reklámiparnak, Simcska éhen is veszne, mint lasan egyeduralkodó: [..]"Míg egy tőkés piacgazdaságnak a reklámipar elengedhetetlen dimenziója, nem lenne helye egy olyan átmeneti társadalomban, ami a szocializmus felé mozog, ahol fogyasztói egyesületek nyújtanának információkat a különböző árukról és szolgáltatásokról. Az autentikus szükségletek azáltal különböztethetők meg a mesterségesektől, hogy a reklámipar megszüntetése után is változatlanul fönnmaradnának. Nyilván bizonyos ideig a régi fogyasztási formák még fönnmaradnának és természetesen arra senkinek sincs joga, hogy megmondja másoknak, hogy mik a szükségletei. A fogyasztási mintázatok átalakulása történelmi és tanulási folyamat egyben."

Őszintén a szórólapozás nekem is az agyamra megy, kötegszám termeli a szemetet és irtatja az erdőket. Az biztos, hogy visszább lehetne venni mindenből, ezzel egyetértek.

De pl. én dicséretet érdemlek, mert másodhasznosítású cuccokban élek, ahogy a turkákra szorulók sok tízezrek is. :-))

De ha leállna a gyártás sok szegmensben, - vagy legalább is csökkenő volumen lenne - akkor a fejlődő világ miből tartaná el a népességét, amit az outsourcing éltet, akármennyire fújcsúnya is az? Kína, India miből fejlődne? Mindenki pici gazdaságokban termelné ott a rizst és kész?

Autókról:[..]"Bizonyos áruk, mint pl. a személyautó komplexebb problémákat vetnek föl. A személyautós közlekedés káros társadalmilag nézve, globálisan nézve minden évben több százezer embert gyilkol és csonkít meg, elszennyezve a nagyvárosok levegőjét – súlyos következményekkel járva a gyerekek és idősebbek egészségére nézve – és jelentős mértékben hozzájárulva az éghajlatváltozáshoz. Azonban az autók egy valós szükségletet elégítenek ki, ti. emberek szállítását munkahelyükre, otthonukba vagy máshova. Néhány ökológiailag tudatos vezetéssel bíró európai város lokális tapasztalatai bebizonyították, hogy lehetséges – és a társadalom által is támogatott – a személygépkocsik forgalomban játszott szerepének fokozatos csökkentése, a buszok, villamosok stb. javára. Az ökoszocializmusba való átmenet során a tömegközlekedés óriási mértékben kibővülne, és fokozatosan ingyenessé válna, a gyalogosok és biciklisek védett sávokban közlekedhetnének, a személyautó kiemelt szerepe pedig visszaszorulna, a burzsoá társadalomban meglévő fétisáru státusza elenyészne. Ezt a fétisfunkciót természetesen a kitartó és agresszív reklámzuhatag tartja fönn, így válik az autó presztízsszimbólummá, az identitás jelévé (az USA-ban a jogosítvány egyben a bevett személyazonosító okmány) és akár a személyes, társadalmi és erotikus élet középpontjává is.

Az ökoszocializmus a következő hipotézisen alapszik, ami már Marxé is volt: egy olyan társadalomban, ahol nincsenek osztályok és ami megszabadult a kapitalizmus elidegenedésétől, a „létezés” kerülne előtérbe a „birtoklással” szemben, azaz a szabadon felhasználható idő, a személyes fejlődésre a kultúra, a sport, a játék, a tudomány, a szexualitás, a művészet vagy a politika területén folytatott tevékenységek formájában – a termékek vég nélküli felhalmozásának vágyával szemben."

Most pl. azért a biciklisek járdán való száguldozása engem kiborít, mert kurvára elszemtelenedtek. Mondja az uram,aki télen is bicajozik. A biciklis pont úgy leszarja itthon a gyalogos jogait - mert az a gyengébb, holott a járda az utóbbié - , ahogy az övét is semmibe veszik az úttesten a hülyébb autósok. Szóval itthon mindenkinek kéne agymosás.
@De hol van Columbo felesége?: Itthon mesélt a magyar amerikai kamarában.

Örültek neki nagyon.:)
@a szív fészkei:

"akkor ő Orvbűnt segíti és kész."

Attól függetlenül, hogy én magam is kritizálom Schiffer összefogásiszonyát és abban egyetértek veled, ezt egy elég hülye toposznak tartom.

Szerintem ez már a ló túloldala. Te schifferre és az LMP-re használod előszeretettel, mások a szocikkal szemben elvárást támasztókkal szemben, pedig hülyeség itt is ott is. Legfeljebb arra jó, hogy te összeugrottál ezen épészmérnökkel én meg Sipivel. Nem a közös nevezőt kerestük, nem a kapcsolódási pontokat, hanem ölre mentünk azon, hogy aki nem ért egyet a szocik válatozatlanságával és esetetekben az LMP teszetosza fontolgatós tutyimutyiskodásával az egyből kvázi "orbánbérenc" lesz.

Ne csináljátok ezt. Látjuk itt is hová vezetett, ugyanoda vezet ez nagyobb közösségben, mondjuk a választási szövetségben is. Kritizáljuk, noszogassuk őket valami értelmes összefogás felé, csak ne így.
@vitéz Thapóccay néma bárány: DE mondd meg, mit akar? Itt van ez az ökoszocialuzmus. Oké, ebből mit akarnak megvalósítani, kivel és hogyan? Te tudod? Mire szavazzak én neki bizalmat, amikor nem tudok róluk semmit, csak azt, hogy mit nem akarnak? Bajnai legalább mondott elfogadhatót. Ők meg még nem, de legalább Bajnait rögtön leugatják.. Idő van, sürgető lenne a fikán túl mást is előbányászni.

Engem ez zavar, mert megosztásra játszik, az pedig most öngyilkosság.
@Habakuk999:

Kösz a kiigazítást, gyorsolvasó üzemmódban voltam, pardon.

Az a baj, hogy ezzel nem csak magát égeti.
"A magyarok tényleg erre adtak 2/3-ot? Huhh, bátor egy nép, sőt, vakmerő, wow." - gondolhatták ők.
S milyen igazuk van.
@Spániel:

Nem tudom van-e ettől kínosabb egy pénzügyminiszter számára :-D :-D
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nézd, legyenek tisztában azzal, hogy ezt nemcsak én mondom, hanem nagyon sokan, akik anno rájuk szavaztak. És mivel én nem indítok zsidó blogot barna menyecskékkel, mint a szőketeutonmániás Stefi az övét, nekem nincs akkora hatóerőm, hogy ezeket a hangokat mind én generáljam. Tehát csak megfogalmazok itt egy általános hangulatot, ha tetszik ez nektek, meg iii-nek, ha nem.

És 23-a előtt mások tőlük még épp azt pedzegették, hogy meghallgatják, megfontolják Bajnait, mert mégis kéne összefogni. Ma Sch előáll azzal, hogy coki. Akkor?
Lehet idejönni és meggyőzni, de hogy Bajnai ab ovo nem, semmi más se nem, csak a 4K - azok hány emberből állnak? - az kicsit abszurd manapság ilyen szituban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Nem indul a romániai választásokon az MPP, az Erdélyi Magyar Néppárt listáján induló tagjait pedig kizárja soraiból."
Teljes a romániai magyar pártok között a megosztottság,ami a magyarok ottani parlamenti érdekképviseletét nagyban korlátozza. A több párt megalakulásakor számolni kellett azzal, hogy ez a magyar lakosság megosztásával együtt fog járni, a közösség gyengítését fogja jelenteni.
A gyengülés folyományaként a román állampolgárok hangja is felerősödik, ellenséges hangulatot kelt, mely további hátrányokat hordoz magában. Ennek egyik jele volt a múlt heti kolozsvári labdarúgó mérkőzésen orkánszerűen zúgó tömeg hangja, mely nagyjából azt fejezte ki, hogy Romániából távozzanak a magyarok az anyaországba./finoman fogalmazva/
Ennek a helyzetnek az előidézője a Fidesz téves, romániai magyarságpolitikája.Mi lehet ennek a magyarázata? Netán az, hogy az űzöttség lelkiállapotába kényszerült magyarok kapaszkodjanak a Fidesz fogódzójába, és mint egyedüli megmentőnek, adják rájuk a voksukat?
Amennyiben visszagondolunk, a magyarság érdekeinek az RMDSZ megfelelt, mert amíg egységben voltak, a magyarok adták a miniszterelnök helyettesi posztot, tárcákat is betöltöttek, eredményeket is értek el a magyarság igényei részére. Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a magyar kisebbség Románia lakosságának 1.6%át képviseli, mely részarány azért nem számottevő.
@vitéz Thapóccay néma bárány: ne aggódj Kusza Szem kínjai miatt, süllyed még mélyebbre is a hülyéje. Ebben inkább az a kínos, hogy éppen az amcsiknak bizonygatta a tündérország vízióját fél éve. Hát most tényleg volt min röhögniük.
iso-8859-1''Oda%20k%FCld%FCnk%20ahonnan%20j%F6tt%E9l.pps
@a szív fészkei:

Engem is zavar a hülyeségük, ez az ökoszociális marhaság is fából vaskarika. Arra kéne terelgetni őket(is) hogy abban vitézkedjenek ami a társadalom szerint is megy nekik.

Bajnaiéknak megy a gazdaság, róluk elhiszi a potenciálisan rájuk szavazni hajlandó réteg, hogy megcsinálják és végig viszik. Szerintem azt az LMP-ről is elhiszi a többség, hogy a korrupcióellenesség szívügy a jogállamiság mellett. Én elhiszem a dékának, hogy ők egy Európai értelemben vett jogállamot akarnak, a szociknak meg azt, hogy ezekkel a fetételekkel hajlandóak lennének elzavarni Orbánt.

Magyarul erőltessük véleményként, hogy az ellenzék erői a rájuk kirótt és elfogadhatónak tartott szerepekben vitézkedjenek marakodás helyett. Az önképük és büszkeségük nem érdekel senkit, a választási szövetségben vállalt szerepük az egyetlen mérvadó jelenleg. Mérlegen a hozzátesztek vagy elvesztek belőle van, ezt kéne lassan mindenkinek belátni.
@Spániel:

Sajna nem vagyok biztos benne,hogy Kusza Szem ezt felfogta, megértette. Tartok tőle, hogy nem.
Amúgy ugye a Védegyletből erednek. Na a Sólyom for president!-jük nekem kurvára nem nyerte el a tetszésem, de pláne, ahogy egy alkotmánybírósági elnök, egy jogtudós azon a vakondozós módon államelnök lett, az se. Akkor nem sipákolt annyira SCH hogy ez micsoda egy oltári pofánköpése volt a demokráciának és ez most hogy. Csak az őszödin és a szemkilövetésen rugóznak ma is.

Unom a szelektív erkölcsi felháborodásukat, ahogy ezt Ángyánnal is leírtam tegnap. Vagy irtóznak minden szemétségtől, vagy nem. Kicsit szűz, nem lehet senki.

OKé: demagóg, érzelmvezérelt vagyok, nem kell megint leírni, vállalom. Csak nekem van viszonylag jó memóriám, nem is annyira szenilemilnésen kitakarított és szelektív: tehát nemcsak a szoci-szadesz demokráciadeficit undorít.
@vitéz Thapóccay néma bárány: valahova elkallódott a válaszom: képzelheted, hogy fetrengve röhögtek a komoly közgazd. szakemberek a félévvel ezelőtti tündérmese mai kimenetelén.
Fognak még mások is röhögni Kusza szemen, de minél többen, az nekünk egyre szarabb lesz.
@Fabius: véletlenül saját magamat tahótlanítottam, léciléci tegyél vissza, mert nem mennek át többi hsz-em.
Köszi
@a szív fészkei:

Nyugi. Addig kéretik magukat, míg aggszűzek maradnak. Nem veszik észre, hogy Bajnai nem lánykérőt hírdetett.
@Spániel: Azért ekkora önkritikát még nem láttam itt!:)))

ne haragudj.:))
Gyerekek, a Varánuszt lenyomta Stefike blogja. Igaz, hogy olyanok kommentelnek, akiket a zárt osztályokon már keresnek, mert a kimenő ideje már régen lejárt.
Ott már 650 körül járnak a kommentek. Nem is tudtam, hogy a KIM a saját blogokért is fizet.
@vitéz Thapóccay néma bárány: NA ebben tévedsz, látod épészmérnök is hogy nekiugrott mindig az ilyen ökoszoci témáknak.

És nyírta a szadeszt, hogy de az mennyire ilyen-olyan káros volt. Erre találtam egy szadeszos bizottsági tag véleményt anno a lamborghinis traktoristapisták bugyula szervezte feljövetelének idejéből - törikönyvekben így áll majd: a Demszky-táblák kora - hogy ő bizony hogy ellenállt a helybeliek megkárosításának a nagybani, máshol élő játékosok előnyéért!
Szóval annyira azért a szadesz ezek szerint nem nyírta a vidéket, nem akart mindenkit egy nagykapitalista alomba terelni a génmódosított kukoricalevelek alá. De ezt is nyomatják, mint a szemkilövetést folyton.

Nagyon sok orvbűni mantrát ismerek fel a lömpopósok dumájukban sajnos. És mivel Orvbűn eddig csak tönkretett, de semmit a saját rezsimjén túl nem épített, ez nem tetszik.

Egyszer már idéztem iii-nek Kokoma - Kósáné Kovács Magda szoc. képviselőnő aranyköpését: Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.

Bajnai nekem annak látszik, SCH-ről meg nem tudom.
kiröhögték drmatocsnit !!!! csoda hogy most először...

"..."Öntől aztán lehetne a pozitív gondolkodást tanulni!, Ön nagyon rózsás képet vázolt fel!" - ilyen megjegyzéseket, sok derültséget és még több fejcsóválást váltott ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter előadása az Amerikai Kereskedelmi Kamara rendezvényén. Matolcsy csúsztatott is egy nagyot"

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/29/kirohogtek_matolcsyt_az_amerikaiak/
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Ez most verseny? Fabius ellehetetlenítésért rakták fel Stefit?
@orica: Hát akkor magukhoz nyúlnak -hisz mit mondott Woddy Allan? A maszti szex azzal, akit a legjobban szeretek...
@Spániel: :-D Áruld el Orvbűnnek a knowhow-t!

Ez már olyan kínos, hogy azért röhögnek. Látni egy ország tönkremenését ilyenek miatt senkinek sem szórakoztató valahol.
@Mariann19: De nem Orvbűn kényszeresen agyonnyalogatott ajkairól leste Markó a mannát. Ezért pusztuljanak szerinte. Ez egy államférfi??? OMG
@a szív fészkei:

Teszek rá magasról, hogy iii-nek mi tetszik meg mi nem.

Azt viszont elmondom hogy reagáltam mikor Sipi ezredszer jött elő ezzel, le orbánszekértolózott csak azért, mert elvárásokat támasztottam a szocik szerepe felé. Kurvára berágtam, elszakadt a cérna és ölre mentünk, és ha csak verbálisan is de elég csúnyán. Pedig voltak a nézeteinknek közös pontjai jócskán. De a billogozás a dühödt elutasítást váltotta ki belőlem is az összefogás szándéka és a kompromisszum keresése helyett.

Ezt nem fogjuk tudni átlépni se kicsiben se nagyban, ezért tartom a toposzt hülyeségnek és károsnak. Hangsúlyozom, erről az egy toposzról beszélek és nem arról, hogy megfogalmazz véleményt amiből okulhat akár az LMP is.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Legalábbis ma rekord kommentszám van - jártam ott magam is.
Ami érdekes, hogy Stefike ezzel a névvel nem jelenik meg, nem magyaráz, nem javít ki, nem ír vet oda a bloggazda véleményre éhes plebsnek egy karaktert se. De természetesen rácuppantak a jobbosok, hiszen a stílus táptalaj gondolataiknak.

De így is sokan gondolják azt, hogy irónia/paródia/mém/stb... ráadásul esetenként heveny anyázásba torkollik a dolog - na, ettől én viszont arcidegzsábát kapok, s szerintem ezzel lehetnek így mások is.
Ki fog ez fulladni, nem lesz komoly tábora, vagy ha mégis, a kutya sem lesz rájuk középről/balról/liberális oldalról kíváncsi..
@Spániel:

:-D :-D

Én nem tudlak, de te magadat igen:

Fejlécben kis kép fölött piros "toplákmentesítő" feliratra katt. Előjön a tahóim felsorolás, ott le tudod venni magadról.
@dr. Balta$ár: LOL :) A hazug, sánta, félszemű, féleszű kutyát hamarabb utolérték mint a.. izé.
"Dear Richard, this is a fairytale."
Előbb utóbb nyíltan is ki fogják röhögni.
@a szív fészkei: A Markó féle balett támogatásra gondolsz?
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Tegnap este óta kint van a ketrecben. Újdonság is, hoax is, röhögni való is. Délelőtt ránéztem akkor volt valami negyven valahány komment. Itt tegnap címlap és újdonság varázsa nélkül, a vasárnap ellenére is volt 400.
@Habakuk999: tahómra gondolsz? eccer el kell valakinek kezdeni, neeeem?
@De hol van Columbo felesége?: Hát lehet, hogy komolyan gondolja, de így sztem elég vicces.

Amúgy az egész karakterben egy dolgot éreztem zümmögni, de azt erőssen: a "na, megyek beszólok a frsuztált zsidóknak"-attitűdöt. Az effajta hozzáállás a maga csupasz valójában gyomorforgatóan visszataszító tud lenni, neki mégis sikerült felcicomáznia annyi maníros hülyeséggel, hogy tizenkettő egy tucat kriptofasiszta trollból kinőtte magát unikális jelenséggé.
ennyi:

Vona: ha a Fidesz ezt így akarja, akkor végig fogja vinni

Az előzetes választási regisztráció bevezetését a többi ellenzéki párthoz hasonlóan a Jobbik sem támogatja, de az MSZP-vel, az LMP-vel és a DK-val ellentétben "nem fog politikai hisztériát kelteni" az ügyben, "mert nem ez Magyarország legsúlyosabb problémája" - mondta Vona Gábor hétfői...

hvg.hu/itthon/20121029_Vona_ha_a_Fidesz
@Mariann19: Nem, most az RMDSZ Markójáról meg a mostani vezetőjéről, akit Dájcs Tompika kezdett nyírni a Twitterjén.
@Pantagruel: Ahhoz képest engem, a frusztált zsidó "öreglányt" védelmébe fogadott kiterjesztve felém óvón randótis nagy felleget. :-DD

De annyit foglalkozik ezzel a beszólongatással, hogy komolyan aggódok a Riska és a Bimbó épségéért: van ideje etetni őket ott Baranyában? Pláne bloggazdaként.
@Fabius: Szegény, hová. kik közé kalibrálta magát!
nah, a vitézy-tarlós duónak belefostak a bal szemébe:

Budapesti Közlekedési Központ Zrt.,
Vitézy Dávid Vezérigazgató
Tárgy: Bejelentés
Tisztelt Vezérigazgató Úr!
A Társaságnál képviselettel rendelkező szakszervezetek egyhangú együttműködésükkel a következő bejelentés megtételével bíztak meg: A Budapesti Közlekedési Központ Zrt-nél (BKK Zrt) képviselettel rendelkező szakszervezetek a mai napon sztrájkbizottságot alakítottak. A sztrájkbizottság tagjai a szakszervezetek vezetői. A sztrájkbizottság vezetői is megválasztásra kerültek. A sztrájkbizottság elnöke: Gelencsér László Elnök — Közösségi Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége (KÖSZSZ) A sztrájkbizottság alelnökei: Szabó István Elnök — Budapesti Trolibusz Dolgozók Szakszervezete (BTDSZ) Jáger István Elnök — Fővárosi Közlekedési Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (FKDDSZ) A sztrájkbizottság létrehozásának oka, KOLLEKTÍV MUNKAÜGYI VITA kezdeményezésének bejelentése a BKK Zrt. vezetőjének, egy teljes értékű Kollektív Szerződésnek (KSZ) a Társaságnál történő megkötése érdekében! Annak ellenére, hogy közös szándékkal és akarattal a BKK Zrt. KSZ létrehozására, megalkotására 2012. november 1-ét tűztük ki, az elmúlt két hétben ezzel kapcsolatosan a felek között semmilyen párbeszédre nem került sor. Követeljük a tárgyalások azonnali folytatását, az eddigi tárgyalások hangfelvételeinek és jegyzőkönyveinek kiadását részünkre! Várjuk azonnali válaszát, helyszíni és időponti javaslatát! Tisztelettel: Gelencsér László
sztrájkbizottság elnöke
Budapest, 2012. október 29.
Kiadó: BKV Liga-Munkástanács Szövetség
@a szív fészkei: Markó nem volt Orbán kedvence, vagy valamit félreértek?
@De hol van Columbo felesége?: "Hogy van-e összefüggés Bajnai feltűnése, a közép és bal, plusz közép-jobb megszólítása, és Stefike önállósodása között, ki-ki döntse el vérmérséklete szerint."
- Gondolod Stefi ekkora játékos?
amúgy félelmetes, hogy a mandineren hogy osztják bajnait és gyurcsányt! eszméletlen! odáig fajult a dolog, hogy a trollok egymással vitatkoznak, nekünk még beírni sincs időnk!
vastagbőrön vidéki is aktivizálódott, hihetetlen!
én nem tudom, mi lesz, ha most ellövik az összes puskaporukat? kivel fogunk szórakozni?
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): De varánusz nem volt index címlapon. Lehet elszámolási vitája van az indexnek Fabiussal ezért felbérelték Stefit hogy nyomja le az árát? :-))
Így megyen ez Levédia-alsón: nol.hu/belfold/20121025-jutalmat_osztottak_a_mediahatosagnal

Miközben, újabb 260 embert bocsátanak el a közmédiából.
@De hol van Columbo felesége?: Persze hogy kifullad, a Géczy is kifulladt.
ja, és a parlamentben is adták neki az ívet:
index.hu/belfold/2012/10/29/az_ember_aki_ott_se_volt/
a jobbik szerint az Amerikaiak Ügynöke, Cséfalvy szerint az IMF Ügynöke. Rogán elsírta magát, hogy Bajnai el akarja törölni a bankadót, ezért Bajnai a Bankárok Ügynöke.
nem tudom, mit hisznek Bajnairól, ő a Batman? még be sem került, már vérpara.
egy életem, egy halálom, harmadszorra is megpróbálom átküldeni ezt a legújabb zenés remekművet, remélem sikerül, bocsi, ha nem

iso-8859-1''Oda%20k%FCld%FCnk%20ahonnan%20j%F6tt%E9l.zip - ZIP archívum, kibontott méret 4 562 432 byte
@Mariann19: MArkó Béla nem. Egyrészt, ahogy tudom, nem cvsípik egymást nagyon Tőkéssel, meg amúgy is, Markó nem osztani, hanem összefogni akarta az erdélyi magyarokat. És nem Orvbűn volt az istene. Ez kizáró ok a NER-ből és a pénzből..

Íme, a mű, az alkotó pihen: stefania.blog.hu/2012/10/28/elmelkedes_a_balliberalis_media_aljas_termeszeterol

Tegnap már éjjel eldicsekedett nekem és Fabiusnak, ma meg van már 700 körüli látogatottsága, mert vezetőhelyen hozta az Index.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A Jobbik szervilis seggnyalásból ismét ötös. Szép teljesítmény. Vajon ezúttal melyik színházat kapják meg érte?
@belekotty:

Troll ellenpólusként is megdobta már ezt egyszer. Címlapot is megjárta de úgy is két vagy három posztot élt meg, aztán maradt a trollkodásnál Stefi néven.
@Secnir: Palkovics nem menetelt múlt héten békét?
@Secnir:

A befosás mártéke nem piti. Semmi nem mutatja ennél jobban Bajnai valós esélyét :-))
@vitéz Thapóccay néma bárány: Na, annyi színház nem kell nekik,., ezt az Újszínházat se bírják megtölteni a csibécskék. Szerintem Gárdás Nikinek érik már egy önálló est.
@vitéz Thapóccay néma bárány: De hol van a nagyasszony a saját házatájáról? Nem is fogadja a vendégeket?
@Secnir: Most keserűn csalódtam: a Jobbik szerint CSAK az Amerikaiak Ügynöke? Hát mi a fasorban se??? Most érzem át Bástya elvtárs kínját...
@belekotty: Az előző kommentemre Stefiről kaptam egy csomó választ, de ez a legjobb.
@a szív fészkei: " És mivel én nem indítok zsidó blogot barna menyecskékkel, "

Részemről lenne rá igény. :D
@a szív fészkei: csak azt nem dicsekedte el Stefi, hogy mennyire hülyének nézték. Sokan Hírcsárdának gondolták, a legjobb esetben.
@a szív fészkei:

Nem tudom hol van, nem nézem mert nem érdekel.
@Spániel: ahogy a másik szálra betett linken ( endresy.blogspot.hu/2012/10/gazdasagakarati-aknazar.html ) vagyon, amatolcsyzmus végnapjai lehetnek az ellenzékiség alapjai...
@Secnir: Ez nagyon jó!
Tessék mindenkinek összahasonlítani a mi Pávatáncosunkkal készült riportokkal!
Ég és föld!
Ez az úttörővé serdült kisdobosképű sztem nagyon tehetséges, okos, sőt! bölcs.
Biz'isten olyan jó érzés, reménytkeltő, őt hallgatni.
Megvan a mi emberünk. Ha ezt is elcsesszük, végünk van, lehet harangozni.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Jó estét!

Ennyire nem kellene vidámkodni. Még van másfél év... addig Bajnait profi módon ki tudják csinálni. Ebben nagyok.

Ha meg nem, akkor a "B" terv az elnöki labda. És ez az utóbbi a félelmetesebb. Belegondolt valaki, hogy egy szellemi károsodott lenne a Hadsereg főparancsnoka? A helyi SA is eléggé szerveződik.
Amúgymeg lássátok feleim, mire ment a nagy Ámeriká, mert nincsen államosítva a meteurológia? Fosnak.
Amúgy meg tájékozatlan vidéki suttyóként én úgy gondolom, hogy az LMP-s fejekben kellene valamiféle egységes rendet tenni, mert hatan nyolcfelé húznak, az meg sehová nem vezet. Szimpátia alapon a Schiffer nekem nagyon nem jön be, a Kacorbajszos, viszont használható lenne valamire. A földfoglaló menyecske pedig elégéé gyengének tűnik. Nos, ha ezek az emberek vannak előretolva, ott elég nagy baj van. Persze a Karácsony is jöhet.
@a szív fészkei: A magam részéről pont ilyenre, csak azt hiszem ez nekem kicsit túlárazott lenne:-)
@postdr.postphd.med.univ.posthumus deBill Vérmókus: Mit tudom én, miken fut - Gárdás Niki a jobbikos pornómaca, aki leszbizésben alkotott nagyot két masírozás között
@a szív fészkei: képzeld, a férjem csetelt ennek az embernek az unokájával. Nagypapa szoc.dem volt, és utálta Hitlert, amint a képen is látszik. Az unokája pedig a neten látta meg ezt a képet, és felismerte a nagypapáját:)))
Kb 2 hónapja mesélt erről a férjem, most legalább a fotót is látom, kösz.
@a szív fészkei: csak halkan mondom, a politikai és a nemi identitás két különböző dolog. De van, amikor meg de nem:-)
Botrány az alaptörvény-módosítás zárószavazásán

Amikor a Fidesz elfogadta az előzetes regisztráció alkotmányba foglalását, az LMP-s képviselők a karzatról kék papírfecnikkel szórták meg őket.
@postdr.postphd.med.univ.posthumus deBill Vérmókus:

Bajnairól már mindent előszadtek amit csak elő tudtak. Kizárt, hogy ki tudják csinálni, szerintem nincs is miért. Az kurvára nem érdekel senkit ők mit gondolnak róla és ágálnak ellene, a bizonytalanok meg jó ideje őt látják egyedül esélyesnek normális kormányzásra és szakmaiságra is.

Az elnöki rendszer témában a tegnapi alatt van egy érdekes diskurzus, nézz rá.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Arra reagáltam, mert ez az aspektus (főpara) nem merült fel, legalábbis addig amíg olvastam) és szerintem ez elég gázos lehetőség.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Lehet igaz amit mondasz, de vannak ennél durvább eszközök is... nem akarok rémeket látni, de ahogy a dolgok alakulna úgy klátom, lassan minden belefér. Csak gondolj bele: az egyik csatár, a másik kapus:-)
Megsemmisítik a választási eredményt Tiszavasváriban
Két választókerületben meg kell ismételni a választásokat.

hvg.hu/itthon/20121029_Keletpress_Megsemmisitik_a_valasztasi_ere
@a szív fészkei:

Nekem nem tölti be Natalie melleit. :(
Biztos a hurrikán miatt van ez is.
@postdr.postphd.med.univ.posthumus deBill Vérmókus:

Csatár-kapus...hááát ebben a meccsben eddig sok lövés el sem találta a kaput, ami meg mégis, az védve lett eddig. Emlékezzünk, a párthangja mno-Bajnai meccs 0-5 re áll :-)

Budigyuszi elszámoltatási biztos a bocsánatkérés szintjéig zuhant. Nem maradt nekik más, mint a szájtépés. Az meg túró, nem érv.
@aritus: Szívesen, a FB-on kerint, ezt speciel épp Fliegauf Benedek tette fel
@postdr.postphd.med.univ.posthumus deBill Vérmókus: Nikinek ez a munkája volt. Csak ugye egy vérerkölcsös, buzikat lelkesen véresre is dobáló bandában ez kicsit hülyén veszi ki magát ugye.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Az a bugyula, aki ugye anno a nagyon elkaszált gazdákat szervezte zetorozni Pestre.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
"Bajnairól már mindent előszadtek amit csak elő tudtak. "

ami nem sok. azt a 3 dolgot ismételgetik gőzerővel. libázás(wallis), felvett imf hitel, gyurcsány minisztere volt. szapulás: ferde az orra, összeállt a baloldallal.
ennyi.
@postdr.postphd.med.univ.posthumus deBill Vérmókus: Ja, megszívták. De mi a fenének esett itt most hó?? Nem örök napsütés és szférák zenéje lett beígérve?
@Secnir: Szrintem olyan értelmes kutyafeje van. Orvbűnnek ferdébb az orra, de Stefink, a blogkirálynő erre megírta, hogy pont ilyen a szabályos turáni téglalap alakú fej, vagy mi. Néha kurvára nem tudom követni a szárnyalásában.
@a szív fészkei: Na és még mondják, hogy a dzobbik rasszista. :)
Látszik, hogy szeretik a négereket is:)
@postdr.postphd.med.univ.posthumus deBill Vérmókus: Azért mégis rajta múlik sokszor a meccs. Ez meg olyan "csoda"csatár volt, aki csak magával játszott, ezt a csapattársai mondták, akik utáltak vele játszani, mert csak önzőzött.
@ariel12: Arabokat nagyon. Onnan csak egy kis ugrás...
@batka manó: Ja, mert nekem bajuszról csak a hamuhandlé ugrik be, oké, ez olyan pityófis.
@postdr.postphd.med.univ.posthumus deBill Vérmókus: Stefike garantált szűz. Persze volt már pornószínésznő garantált szűz, el is adta a defloreálását jó pénzért nemrég. Minden más bejárata viszont közismert volt Amerikában. :-DD
@Habakuk999: Még 284. Mikorra mondtok 300-at? Akkor megyünk váltani.
@a szív fészkei:

Ö nagyságrendekkel szimpatikusabb dolgokra pazarolja az eszét mint a hamufetisiszta... ;)
@a szív fészkei: Az általad belinkelt kutykurutyinfos oldalon van egy link ami az illető "hölgy" munkásságát mutatja be. Na ott láthatod a méretes négercsókot. :)
@vitéz Thapóccay néma bárány: Igen, fején találtad a szöget... a reakció... ha valamitől nem félsz, meg sem említed, hiszen minek is, ellenben, ha igen, nagyon bizonygatod, hogy de nem :)

A potencia hasonló dolog... ezt ajánlom GFG nek, hazánk bikájának :)
@Fabius: Épültök, szépültök: index.hu/belfold/2012/10/29/hat_ev_utan_eletre_kelhet_a_bosnyak_ter/ De ahogy itt írják Weinek, az ezerszer elátkozott, azért tlejesen nem hagyta elplázásodni Zuglót.
Helyesen: revideál

A "revidiál" gyakori hiba. A vídia miatt, valszeg, amihez a témának semmi köze. A videó-hoz annál inkább. De abban "e" betű van. (Így lehet megjegyezni.)
Üdv
H
Ez kurva jó. Ezek már tényleg nem is leplezik, hogy komcsibbak a komcsiknál:
index.hu/video/2012/10/29/mi_kommunistak_ilyenek_vagyunk/
@Fabius: mit hallanak szegény füleim. Csak nem konkurenciád támad stefke blogjában?:D Végre egy hely ahol oltárt emelhet a felcsúti törpének.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mész szórakoztatni? Én beleolvastam, az elég is volt. DE most nincs sehol.
@a szív fészkei: Megnéztem Stefánia blogját, közben támadt néhány gondolatom.
Stefánia nemcsak itt, más blogokon is megjelent - ahogyan láttam - és elszórta rendhagyó hozzászólásait.Annyira abszurdak voltak, hogy felkeltették a figyelmet. Ez egy stratégia volt induló blogjának látogatottságához. Mondjuk elég ócsak trükk, nem kell nagy ész a felismeréséhez. Azonban meglepő, hogy az Index feltette a címlapjára, melyről tudnivaló volt, hogy a napi blogajánlatok olvasottságot is jelentenek átmenetileg.
Nem hinném, hogy komoly gondolkodású emberek a jövőben látogatják, mert mostani írása is inkább elnéző mosolyt hoz ki az olvasókból, mint gondolkodást vagy állásfoglalást.
@ariel12:
Őszintén nem érdekel. A hölgy ilyen tágkeblű és nyílt ezek szerint. :-DD Akkor meg minek menetelt annyira? Ha szereti a változatosságot?
@Mariann19: Már nincs is az élen. De mára Ángyáról ígérte leszedni a keresztvizet.
@Spániel: Azért a Hírcsárda nem ennyire tikkasztó.
@King of Shadows:
Erre minimumként azt kell mondanom, hogy igazuk volt a hölgyeknek, akik igyekeztek felnyitni a szememet Ángyánnal kapcsolatban.
De akkor sem értem ezt, ha meztelen ChT képeket mutogatnak nekem, és az organizáció (vagy mifene) előtt, hirtelen bejátsszák Rubint Réka fotóit.
Oligarchákat hogy lehet ostorozni, miközben az őket kinevező főnököt lájkoljuk? Magas nekem ez a kurva politika, jobban járok, ha inkább főzőcskézek. Nehéz elhinni, de Józsi bácsi és a főnök viszonya, mégiscsak a „simlis simlicska gaudet” féllatinista mondással jellemezhető?
Hát kiben bizzak?
Kurvaéletbe…
"Wblog:
Tele a gatya II.: ezek kivennék a számból a Legfőbb Férfiasságot!

Minden kiderült
gfg.blog.hu "
"Wblog: Teli a gatya I." magyarhirlap.hu/velemeny/rezsimvaltok "

Bocs, csak fentről le olvasok a FB-on
JA bocs, nem figyeltem, a pontos idézet ez: "Wblog: Teli a gatya I. Tele a gatya I.: mondjuk meg mindenkinek a buszon, hogy még kér a Lajos!" és utána ez a Huth-szárnyalás.
@aritus: "Ön jobban tájékozott, mint én!" csodálkozik rá Gombnyomogató Béla az indexes manósipkás Vitéz Lászlóra.

Tényleg nem tudom, sírjak vagy nevessek.
@a szív fészkei: Mi ez?Verseny? Csak nem Varánusszal akar versenyezni, az ősellenségével?
Mi értelme lenne ennek?Nem egy súlycsoport, nem?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ja, nekem is ez tetszett a legjobban, meg az indexes csávó válasza, hogy szavazni viszont ön fog a törvényről...
@postdr.postphd.med.univ.posthumus deBill Vérmókus:

Ez legalább kis elégtétel, hehe. Remélem lesz róla videó. Szeretném látni a kékcédulával lekommunistázott arcokat.
@Mariann19: Én nem értem, mi ez. Vagy paródia a vadulásig vagy orália a vadulásig, nem tudom, kiderül-e valaha. Olvasd az igazi benyalást GFG-től. Az se semmi. :-DD Nála legalább tudnivaló, hogy mit miért ír. ÉS mennyiért, az se mindegy.
@a szív fészkei: én szoktam bírni a vincent posztjait, de ez most nagyon nem jött be.
@aritus:

"indexes csávó válasza, hogy szavazni viszont ön fog a törvényről... "

Az becsúszott öv alá :-D
@Knósszosz: A jau magyarosch rakott krumpliban!! Bár megnéztem tegnap a momó receptjét is.
@vitéz Thapóccay néma bárány: az egész videó hihetetlen, de sajnos a magyar valóság.
Hogy a "konzervatív", "jobboldali", "antikommunista" (haha) képviselők egymást túllicitálva magyarázzák, hogy mennyivel jobb, ha valami állami kézben van, mert a piac, a magáncég fúj, csúnya, az állami vállalat meg megbízható, ott aztán van garancia.
@Mariann19: @a szív fészkei:

Hagyjátok már ezt, butaság.

Stefi egy troll. Régen is az volt bloggal együtt, most is az. Kikezdtétek, Fabius megunta és kibaszta, csinált magának játszóteret. Ez is megér vagy három posztot ahogy a troll ellenpólusos is, és annyi.

Amúgy is egyposztos bloggal összevetni a Varánuszt elég vicces szerintem. Az Ángyánt lejárató seggreforgó is kb ennyi. Az Index meg egy internetes vállalkozás elsősorban, ami a kattintás szám eladásából él. Az a terméke amit el tud adni. Nem azonosulnak ők a blogketrec tartalmával és a megjelent véleményekkel sem. Az számít érdekes legyen és kattintást generáljon. Slusz passz, ennyi.
@belekotty:

:-),
nem hiszem, de ebben az országban nem szabad csodálkozni semmin (állítólag).
@aritus:

Röhej, hogy a kádározást mellre szívja a parasztja, de az államosítás, a piac letörése meg büfé.
@a szív fészkei: Én nem olvastam még bele, nem tűnik úgy hogy érdemes lenne. :)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mit írt róluk Tóta: Bableveses kurvák ülnek a parlamentben és nyomogatják a gombokat. Na.
Ez van Ny-ban: galeria.index.hu/kulfold/2012/10/29/vihar_elotti_csend_new_yorkban/

Még MA-ban is hatalmas szélvihar van pedig 700 km-re van a Sandy közepe még tőlük..
@Knósszosz: @a szív fészkei: Szerintem itt egyszerűen pszichológiai kérdésről van szó. Ezt a típust hívják úgy, hogy "szakbarbár", és ez történik akkor, ha oda engedik ahova nem kéne. Szerintem Ángyán bárkivel hajlandó lenne együttműködni, aki végrehajtaná a programját, illetve akiről el is hiszi ezt. Tehát, amíg a Fidesztől nem kap egyértelmű nemet, nem is fog kiugrani onnan, mert most még lát benne lehetőséget.

Szerintem az összes többi meg a legkevésbé sem érdekli. Ha megszavaznák a földtörvény-módosítóit olyan csöndben lenne, hogy erőszakkal sem lehetne kikényszeríteni belőle egy rossz mondatot sem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Itt lelkendezett nekem meg Fabiusnak éjjel, mint kúposszájú csiga, hogy ő egy zseni,azonnal élen van a címlapon. De senkinek nem reflektál semmijére pedig teli van kommenttel.
@a szív fészkei:
"Tegnap már éjjel eldicsekedett nekem és Fabiusnak, ma meg van már 700 körüli látogatottsága, mert vezetőhelyen hozta az Index. "

Én ma már kimosolyogtam ott magam, elképesztő mi folyt, de Stefi persze nem dugta ki az orrát a fényre.

Volt, aki azt írta nekem: ugatok.

Hát, nem figyelt, hogy Columbo feleségét keresik, s nem a kutyáját..

A kispözsója szerencsére megvan.
@a szív fészkei:
Az finom, mmhhhh...
Kalbásszal
@a szív fészkei:

Nem tudom melyik kínosabb: az, hogy Huth is mennyire befosott Bajnaitól, vagy, hogy nem meri neván nevezni a seggnyaló Mráz Ágoston Nézőpontját, és diszkréten csak így fogalmaz:

"Látópötty Intézet győzelmi jelentései megtévesztőek is olykor."

Istenem, mekkora cukiság :-D :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Persze lenne rá igényed...még szerencse, hogy én is barna vagyok.
@Penivaldes: Miért? Tojás egészséges, már nem bántják. Én szeretem a sült - meg a natúr - keménytojást.
@a szív fészkei:
A senator asszony preferálja a hüvelyeseket? Netán vega?
@Knósszosz: a bab és a lencse a legjobb leves!
benne csipetkével.
@a szív fészkei: igen mint rántotta jó, de főtt tojásként a menzát jutatja eszembe.
de mondom rántotta az jó, főleg ha teszel alá szallonát, vagy kolbászt, és sajtot keversz a tojáshoz. az finom.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ejnye, mire ez a kirohanás?! Szerinted itt bárki is komolyan veszi stefikét?! Úgy véded a Varánuszt, mintha konkurenciáról beszélnénk. Mintha aggódni kellene emiatt. Buta gyerek.
@a szív fészkei: Ez igen velős írás! "na! maj'megmondomanépnyeeevén! EEEEEEMÚÚÚÚÚÚTNYÓÓÓÓÓCÉV!!" Kb. ennyire tellett szerencsétlentől.
@King of Shadows:

"Ha megszavaznák a földtörvény-módosítóit olyan csöndben lenne, hogy erőszakkal sem lehetne kikényszeríteni belőle egy rossz mondatot sem. "

Abban a pillanatban lehúzhatná magát a klotyón. Én megvédem, mert vidéki vagyok agrár szülőkkel, és nincs aki szót emeljen rajta meg Szabó Rebekán kívül. A megszavazott regisztrációs módosítója nem tetszik, de holnapra várok tőle valami nagyobbacska dobást azzal az ötven módosítóval. Ha nem lesz ilyen mehet a levesbe ő is parasztpártról álmodni.
"Oszkó Péter: „Magyarországon az a furcsa helyzet adódott, hogy aki piacpárti és egyébként a nyugatias demokrácia hívének tűnik, azt valamiért – azért mert az Orbán-kormány pillantanilyag egészen keleties, furcsa, a piacot gyűlölő gondolkodásúvá vált –, azt rögtöni baloldalivá sorolják. Ha az általam képviselt ideológiát és gazdaságpolitikát valaki be akarja sorolni egyébként, még azt is amit pénzügyminiszterként képviseltem, az a legritkább esetben tartozik a szocialista hagyományos baloldalhoz. Tehát én magam is azt gondolom, hogy inkább középre tartozom mint baloldalra.”

A videót nem tudtam lejátszani. A beszélgetés a következő linken elérhető videón a számláló 32:00 percénél kezdődik:
atv.hu/videotar/20121029_szabad_szemmel_2012_10_28
@vitéz Thapóccay néma bárány: Budai Gyula neked nem elég Jeanne d`Arcja a vidéknek a? Mit össze nem szervezett az eemúttnyócban!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem kirohanás ez, bosszankodás, mert reggeltől ezt a hülye Stefit nyomják. Én meg unom. Ez van.
@Mariann19:
"Ez egy stratégia volt induló blogjának látogatottságához."

Egyetértek.
Ki fog fulladni.Kommentelőnek vicces/szörnyű/akármilyen volt, bloggazdának kevés.
@a szív fészkei: Budainak is van pánzélzata?? és zörög is..?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Csatlakozom!!!!! Én is unom, már akkor se értettem, hogy mi a francnak foglalkoznak vele, amikor még itt nyomatta a tök unalmas, repetitív hülyeségeit. De hogy még most is ez a téma?!

gyerekek HAGYJÁTOK MÁR ABBA!:))))
@King of Shadows: Kösz, ;-). Nekem nem fér a buta fejembe, - oké nincs agrárhoz köthető senkim és fővárosi is vagyok - , hogy egy-egy szál kiragadása hogy lehet hasznos? Földtörvény fújcsúnya, bántja a helybeni gazdákat, kisemmizi őket, oligarchakeltető - de oktatási, egészségügyi, választási izémizé mehet, mert az nem érint annyira azonnal. Minden érint mindenkit!

Ha Tákolmánnyal el lehet venni a szavazati joggyakorlást - mert a regivel sokaktól elveszik bizony - ide-oda lehet basztatni sokakat, akkor miért pont a paraszt baja fájjon másoknak? Akiknek a kölykét most meszelik el a normális élettől a szemétnek, csicskatermelő szalagnak tervezett sulijukban, akiknek a lehetőségeit most veszik el az élhetős életre, az nem érdemel
Ángyántól odafigyelést?

Ha a vidék csodásan termel kisgazdaságokban Ángyánnak hála ezentúl égi békében friss, magyar, nem génkezelt, nem agyon műtrágyázott ingyombingyomot a tervei szerint, de azokat a város nem tudja megvenni, úgy elszegényedik, na az kinek lesz jó?

Kicsit komplexebb a világ szerintem.
@aritus: @vitéz Thapóccay néma bárány: Bocsi, de nekem meg vadi új a hír, kb 1 órás. Most hallottam, persze, hogy beszélni szeretnék róla. Nem a ti boszantásotokra került elő, hanem azért mert van akinek új. :D
@aritus:

Az Index és a HVG villáminterjúiban úgy van ott az ország, mint cseppben a tenger. Kordokumentum lesz mindegyik.

@Penivaldes: Még szerencse. ♥
@vitéz Thapóccay néma bárány: Azzal együtt,az Index simán hagyta, hogy az egyik legjobb kattintás-generátora, Tóta elmenjen.

Sőt, előtte saját maguk verték szét a saját Porontyukat, a baba-mama beszólongatós blogot, pedig arra is cuppantunk rendesen naponta sokan sokat. De hiába kértük vissza,le se szartak.

Szóval van valami más is, mint a pénztárgép csengése.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De a napsütésben aranyhajam van:DD
Ugye, hogy én vagyok a legbájosabb hölgy?!.♥
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja, csodálkozd ki magad, miért is ne? Azért ez is kordokumentum lesz egyszer. Valaki talán akkor meg is fejti, miezmi???

Mert annyira nem egyértelmű, hogy ez csak egy troll.
@a szív fészkei:

Budigyuszi engem inkább a rekvirátor Paikert Alajosra emlékeztet valamiért...
@Penivaldes: Az egész bugyula zörög, és tudod: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...
@Le veau d'or: Stefi volt tegnap éjjel. Most Brehm-összesben nyomja.
@a szív fészkei: ezt most elképzeltem, hogy ahogy megy zörög, mint Sir Simon de Canteville:)))))
@Dr.Zomboss: Ezért fizetik,. Széles mégsem szakít azonnal szívszerelmével. Nem volt ott a randin 23-án, most kompenzál.
@a szív fészkei:

"valami más is, mint a pénztárgép csengése"

Persze, a mindenkori tulajdonos saját szája íze. Van amikor ez nem tetszik UP-nak meg Tótának se, de az üzleti modell az adott.

A poronty szerkesztői blog volt, nem? Ráadásul nem szűnt meg, azzal akarták a díványt vagy mit felpörgetni egy kicsit.
@a szív fészkei: KI az a GFG, kiesett. Abba kell hagynunk ezt a perifériális témát, mert vitéz Thappóccay felszólított minket, érvrendszereket rittyentett a butaságunk ellen.
Fogadjunk szót, ha már felszólítottak erre.
@Penivaldes: Legalább, ha lehúzná a vértjét a fejire,nem látszik a randa feje.
@Mariann19: G. Fodor Gábor, aki megaszonta, hogy Bajnai egy álbalos báb. És eemúttnyócév és komenyisták. Századvégestől ennyi teli ennyiért.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Höhh, ma most képzeld el azt a könyöklős tolakodást Mráz és GFG között Orbán seggénél :-D :-D
@a szív fészkei: legalább azt, de még arra sem képes..hogy lehúzza.
@De hol van Columbo felesége?: Örülök az egyetértésednek, nálunk már ez természetes. Olvastalak a Stefi blogon, milyen hős kis katonaként érveltél, elismerésem.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Abban nem lesz hiba, mert ebben az egy kérdésben hőzöngeni fog, de semmi másban nem. Azt még nem tudom kikövetkeztetni, hogy akkor mit fog csinálni, ha leszavazzák (pontosabban amikor leszavazzák, mert itt nincs semmilyen ha), de el tudom képzelni róla, hogy minden marad a régiben. Ő továbbra is hőbörög majd, és ugyanúgy megszavaz mindent, amit kell. A Fidesz meg engedi tombolni, amíg egyébként nincs vele gond.
@a szív fészkei: Most már világos GFG. Kell nekünk vele foglalkoznunk?
@Mariann19: Na de most miről eszmézzünk? Hogy őrület rendőröket ráállítani kiskorúakra?
És ezt talán a betegagyú is belátja esetleg? Zseniális a poszt, de abban benne van minden, mit lehet még hozzátenni?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Most kapacitáltam Szív fészkeit, hogy fogadjunk szót Neked. Még nem adta a beleegyezését, de ráveszem.
@Mariann19: Csak annyiban érdeks, hogy beindult szarszóró ventillátoruk Bajnaiék ellen. Legalább megszolgálják a századvéges cechet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Várjál, nem bírom feldolgozni csak részletekben a mai huthgergely remeket. Kiccsávó szerint:

"Akarva-akaratlanul, de mindannyian elszenvedői és részesei vagyunk a harcnak. De nemcsak a harcnak, hanem a győzelmeknek is. "

Akkora kétségbeesett pátosz tört fel belőle, hogy mi már a győzelmeknek is elszenvedői vagyunk, ha szó zserint olvassuk :-D :-D
@Penivaldes: Pl? Nem írtad meg, mi a bajod a rakott krumpliba rakott tojáskarikákkal! Hülyén halok meg és a te lelkeden fog száradni! :-)
@a szív fészkei: Majd megmondják, hogy miről vitázzunk vagy beszélgessünk.Várjunk egy kicsit, biztos jön ajánlás iziben. He-he
@King of Shadows:
"Tehát, amíg a Fidesztől nem kap egyértelmű nemet, nem is fog kiugrani onnan, mert most még lát benne lehetőséget."

Olyan nem jöhet számításba, hogy megvárja seggbe rúgják-e, aztán majmegláttyuk? Nem tudom, csak agyalok. Sikamlós terület a politika, én meg érzelmi alapon közelítek hozzá. Ezért olvasom szívesen, sőt kötelezően ezt a blogot, mert tájékozódom róla. Lehet szakbarbár valaki a kérdésben, de egyet nem engedhet meg magának, hogy a mai elképesztő viszonyok közepette szarjon az egészre.
Szóval, én olvasok továbbra is.
Kösz a véleményed!
@vitéz Thapóccay néma bárány: Az ő győzelmeikne - éljen, Viktor, aki győző - tényleg elszenvedői vagyunk. Éljen Freud!
@a szív fészkei: Hogy mi a bajom? Az hogy nem kell az oda. a tojás, amit kislányként stratégiai tervvel szereztem meg a tyúkoktól rántottának való, meg süteménybe, meg nokedlibe. de főzve? úgy nem
@a szív fészkei: Igen. :) Szerintem ő is azt csinálja, amit például a Jobbik, és az LMP is (csak az utóbbi hihetetlenül bénán). Keresett magának egy rétegtémát, megtalálta vele az arra fogékony közönséget, és ez sok mindenre elég is lehet.

Egyébként nyugaton is ez van, ott például a kalózpártok csinálnak ilyesmit.
@Mariann19:

De most komolyan nincs jobb téma, mint ennek a trollnak a tündöklése? Nem az én dolgom ezzel foglalkozni, nem is kell vele törődnötök csak úgy mondom: rosszul súlyoztok. Azt mondod GFG nem érdekes, kell-e róla beszélni? GFG évi és a cége évi egymilliárdért csinálja azt amit látsz, te pénzed én pénzem, mi pénzünk. Stefi meg magának hülye ingyen.

Nem akartam megbántani senkit, ha sikerült elnézést.
@Penivaldes:
Is...
Nagyanyó tyúkhúslevese?
Ahhh..
@Penivaldes:
mmmhhhhhh... ne főzz Peni, szépen kérlek!
Amúgy is off, én meg imádok zabálni, tehát: NE!!
@King of Shadows:

A földtörvény módosítók körüli miújság vízválasztó lesz. Ángyán pillanatnyi hitele azon múlik. Naponta hallom a helyi gazdakört az öregemen keresztül, kb ez a vélemény.
@a szív fészkei:

Azért lássuk be szórakoztató mikor ilyen cuccok becsúsznak a nagy igyekezetben :-))
@Knósszosz: "Olyan nem jöhet számításba, hogy megvárja seggbe rúgják-e, aztán majmegláttyuk?"

De - szerintem ő is erre vár - csak az nem fog megtörténni, hacsak nem durvul tovább. Amíg megszavaz mindent, amit kell, a Fideszt nem fogja különösebben zavarni. Legalábbis annál jobban nem, amennyire eddig is zavarta.

Ugyanígy Ángyán sem fog ennél komolyabban odalépni, amíg a pártja nem csinál megint valami olyat, ami zavarná. Vagyis abban az egy témában nem történik semmi említésre méltó. Legalábbis szerintem...

"Kösz a véleményed!"

Szívesen! :)
@Penivaldes:
Kötök egy lencsés kendőt és elvarázsollak.
Én tudok!
Kaját most fejezem be.
Azért egy sima brizzola moszhárit (faszénen grillezett tenyérnyi marhát-duplán), dzadzikivel, taramoszalátával, melitzáno-val, hozzá rengeteg oliva olajjal csurgatott fokhagymás pirítóssal (mint az olasz Bruschetta), vájlingnyni Horiátiki salátával, azt bevállalnám.
Esetleg szóba jöhet az olasz Osso Buccho is, isteni egy szar borjú érmét zöldségekkel leküldeni.
Jó, befejeztem. Köllene Fabiusnak egy gasztro szobát is nyitni.
Puszi Peni!
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Mit művelt GFG már megint? Újabb cövekjelentés van? És te mit műveltél amiért meakulpázol?
@vitéz Thapóccay néma bárány: A földtörvényt le fogja szavazni, ha nem engedik át a módosítóit. Abban a kérdésben meg fogja nyomni a nemet, ha arra kerül a sor...
@Knósszosz: Ez sok nekem. Ne feledd, hogy én kisebb vagyok, belém nem fér ennyi.
@King of Shadows:

Azért többről van itt szó. Ha a földtörvény ebben a fromában átmegy, és Ángyán eltűri kilépés vagy új pártban vállalt ellenzéki szerep nélkül, hogy a gazdákból és belőle is bohócot csinálnak, akkor onnantól baszhatja a karriert. Nem fog érdekelni senkit.
@a szív fészkei: becses kordokumentum. Ő még az a generációs troll aki tud írni. 8 év múlva már olyanok lesznek akik nem tudnak.:D
@Knósszosz: Én tejfölös csirkét vacsiztam:D Nem volt rossz...:D
@aritus: Ti aztán nem tudtok már semminek sem örülni. Oszt ha a csúnya nyugati imperialista kapitalisták kezében maradna az időjóslás akkor, hogyan lehetne őfelségének jó időt jósolni ha úgy kívánja? :)
Azért az időjósok közül lenne akit én is szívesen államosítanák. Azt a jósvádájú csokiszínű hölgyecskét. :)
@Fabius: Most gyalogolt bele az orbán-kormány híveinek lelkébe. Ezért aztán kell is mea kulpázni.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
nyertél, és?:))
az hiszed most kezedbe veheted a vezetést?
hehehehe...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@King of Shadows:
Kösz, Ángyánnal kapcsolatos véleményemet majd átnézem újfent.
Az a problémám (vele kapcsolatban), hogy felsejlett egy majdnem-nem teljesen hülye ember-a narancs oldalon, erre kiderül, hogy mégse. Nem tudom elhinni.
Persze a tényekkel nem fogok tudni vitázni ha bebizonyosodik, de én nem ezt vártam.
Antipolitikusként, kérdezhetek holnap is?
@Penivaldes:
Ez nekem előétel, aztán jöhet a többi! -:D
@vitéz Thapóccay néma bárány: Márpedig át fog az menni, úgy ahogy most van (én lepődnék meg a legjobban, ha nem így lenne). Szerintem Ángyán meg nem fog kilépni, de kidobni sem fogják.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

GFG:

"„váratlanul kiderült mi a feladata”

(L. Simon László: Váratlanul kiderült)"

Na innentől röhögtem zokogva :-D
@Knósszosz: tudod mi lesz a sok evésnek a vége?
mosogatás.
ezért én ha kívánós vagyok, inkább ugrókötelezem.
@King of Shadows:

Én két dolgon lepődnék meg.

1: Ha az 50 módosítóból semmi nem menne át. Az kínos lenne még a Fidesznek is.

2: Ha Ángyán nem lépne erre az egészre valamit. Értem ez alatt azt is, hogy mittom megszavaznak 1-2 nem annyira húsbavágó módosítót.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Gergely, the huth.

@Fabius:

Hallom, a parlamentben majdnem összeverekedtek, hogy most akkor BG az USA vagy az IMF ügynöke.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: majdnem? pedig mekkora lett volna ahogy egymást püfölik....
@Knósszosz: Nokedlivel ófkórz, mert más csak elrontaná....:D
@Penivaldes: Ahogy mondják, egy férfi szívéhez...;P
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nincs semmi baj, egy kis humor is vegyült ebbe a témába. A vicc az, hogy sokakkal ellentétben én soha nem vettem részt a Stefi ugratásba, méltatlannak tartottam magamhoz azt, ezért komikus, hogy pontosan én kapok intelmet.
GFG ügyben igazad van.
Szent a béke.Jó?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: én úgy szoktam, hogy először megeszem a csirkét, aztán a szafttak összekeverem a nokedlit, és azht is meghamhammazom.
@Knósszosz: Én ugyanígy voltam például Vargával, és Navrával. Róluk még mindig nem tudtam eldönteni, hogy tényleg olyan hülyék, mint amilyennek látszanak, vagy csak van gyomruk bizonyos szerepekhez (a kettő nagyon nem ugyanaz). Ángyán meg egyszerűen naívnak látszik mindenben, ami nem a földhöz kapcsolódik. Pont ebben nincs földhöz ragadva. :D

Persze! :)

@vitéz Thapóccay néma bárány: Egyiket sem olvastam el, tehát nem tudom, hogy mi van bennük. :D De ha valamelyik nem érint számukra lényeges kérdéseket, akkor át fogják engedni. A Fidesz tud nagylelkű lenni, ha nem kerül neki semmibe.
@King of Shadows: Nem kell neki mindenhez érteni..elég ha a földhöz ért.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én mindig is tiszteltem a hölgyeket, ugye anyukám is az, a párom is, meg a gyerekem is.
Azt viszont nehezen emésztem meg az imádott nemtől, ha szívatnak.
A nokedli például kimeríti ezt a fogalmat, főként ha egy paprikás csirke kontextusában van említve.
Nincs neked szíved kedves Csekk! -:))
@Knósszosz: Ugye?! Szerencsére én kiszabadítottalak a hálójából...
nem kell hálálkodnod, de pár virágcsokor az öltözömbe elkelne...remélem rád számíthatok ez ügyben. :))
@Penivaldes:
Ezt megfontolom én is.
-:D:D
@Knósszosz: Te inkább virágot hozzál, és akkor beengedlek az öltözömbe..:DDD na mit szólsz hozzá?
@Penivaldes:
Természetesen Peni!
Te nekem az újkori Ódrihepbörn vagy.
Az öltöződbe akkora csokrot viszek, amit csak targoncával lehet a smink asztalodra helyezni!
@Mariann19:

:-),
nem titok, én itt sem kedveltem Stefit, mit mondjak, blogján sem éreztem jól magam.
De mit is vártam, tényleg...

Egyébként frankó kis törióra folyt ott az I. világháború/Károlyi/Tisza/KunBéla/Stromfeld/Horthy/szenya románok/Trianon oktaéder-élek mentén, némi szokásos anyázással fűszerezve.

Érdekes, hogy Apponyi grófról, aki a trianoni tárgyalásokat magyar oldalról vezette (szerintem rosszul), egy félhang sem hangzott el. Nagyon egymásnak feszültek a homlokok, nem maradt idő kinézni egymás halántéka mellett.
Egy kicsit nem figyelek oda...

O tempora, o mores...
@De hol van Columbo felesége?: Csupán belepillantottam futólag a történésekbe, de biztos vagyok benne, hogy Te győztesen és elegánsan kerültél ki a vitából. Holnap áttanulmányozom, már csak azért is,hogy lássam a kapitulációt.
Fabius!

Frissibe' támadt "konkurenciád" ténykedésével kapcsolatban lenne egy kérdésem, mert bár említése is úgy hiányzik, mint üvegesnek a hátbaverés, tekervényeim konteós beütésű részei jeleztek.
Bloggazdaként mit látsz belőlünk? IP, mail, ilyesmikre gondoltam. Az jutott ugyanis eszembe, hogy mi van akkor, ha a szöszi peenemündei tündérke hónapokon keresztül beetetést végzett (meglehetősen hatékonyan, komplett bejegyzések kommentfolyamait uralta akár személyesen, akár témaként), majd saját felületen elkezdett pecázni; mostanra biztos lehetett abban, hogy a NER összes online ellensége rá fog harapni, és ha ez volt a számítása, igaza is lett. Nem tudjuk, kicsoda, tehát ugyanúgy lehet egy kockafejű baranyai hajadon, mint egy hírszerzési szervezet (akár csak túlbuzgó, önszorgalomból dolgozó) munkatársa.
A második esetben most azért nem válaszol, mert értékel, kigyűjt, listát készít. Jó, gmail biztosan elhajtja a rákba, de arra nem merném feltenni a havi fizumat, hogy a mai világban egy titkosszolga ne nyerhetne betekintést mondjuk a magyar tárhelyszolgáltatók levelesládáiba (a messzire vezető konteó úgy hangzik, hogy ezen szolgáltatóknál már eleve megvannak a megfelelő helyeken ülő "téglák").
A munka megkezdéséhez bőven elég egy jó lista.
Az eredményes munkavégzéshez türelem kell, és kapcsolatok.
Azt, hogy mennyire gyorsan el lehet lehetetleníteni valakit, túl gyakran meg lehetne erősíteni.
És aki szerint túl sokat nézek ki a kisasszonykából, az nemhogy a konteókat nem szereti, de a büszkesége okán - valamikor, valahol - potenciális áldozat is lehet. Ha.
Én nem szeretem, amikor ezek a belső csengettyűk megszólalnak...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem is értem, pedig egyszerű a megfejtés: hol székel a zímef? Washingtonban. Melyik pénznemre rímel a székel. Úgy van. Melyik lobbi támogatja a demokrata Obamát? Az AIPAC. Így adja magát a megoldás:

Bajnai nyilván örmény ügynök :-)))
@Légifarkas: ez nekem is eszembe jutott de a zsindex az kormány kézben van...

aki komojan kárt tud neked tenni (álam és intézményei) azok az adataid kamublog nélkül is mexerzik...

ha stefika az adataid mexerzéséhez ijjen rafkós trükkre szorult...
akkor nagyon félned sem kell tőle...

meg amugy is! alig várom hogy igazi ÜRÜGY legyen hogy húzzak ebből a redvás országból...
ahol 2 év után a maszopos bajnait sírják vissza a tapló "szavazók"
@vitéz Thapóccay néma bárány: @Penivaldes:

"A földtörvény módosítók körüli miújság vízválasztó lesz. Ángyán pillanatnyi hitele azon múlik. Naponta hallom a helyi gazdakört az öregemen keresztül, kb ez a vélemény."

"Nem kell neki mindenhez érteni..elég ha a földhöz ért."

A legújabb Narancsban, Juhász Pál szerint "A magyar mezőgazdaság modernizációját már a rendszerváltás után lehetetlenné tette a dilettáns jogalkotás, az új földtörvény pedig legalább annyi kárt fog okozni, mint amennyi problémát megold - állítja a Corvinus oktatója, az 1990-98 között szabaddemokrata parlamenti képviselőként is dolgozó szociológus-közgazdász."

Utolsó mondat: "Ángyán Józsefnek a tényleges eljárások miatti fölháborodása jogos, de ettől még az ő ábrándjai épp olyan életszerűtlenek, mint ez a törvény."

Szerintem kb. ez a helyzet föld- és Ángyán-ügyben.
@Légifarkas:

Bloggazdaként a regisztrációs mélcímeiteket látom. Ha erre rákattintok kiszűri az összes nicket ami ahhoz a regisztrációs címhez tartozik. Bezony, látom kinek hány van, és mikor melyikkel szólt hozzá valamelyik poszthoz.

De IP-t nem látok.

Szerintem erősen túlkonteózod ezt a Stefit. Szimpla troll aki nem először játssza el ezt. Ez is az ő blogja volt:

trollhitvallas.blog.hu/
@dr. Balta$ár:

Sírnánk mi a talpig becsületes pékedet is, de baszol megkeresni.
@Fabius: a trollhitvallás az qvaaaa joooo volt !!!

nagyon profi volt... a smittes főleg ! azt is ő... akkor profi...
@Fabius:
Akár az is lehetne, de nem.
A sékel előbb lesz bevezetve, mint az ojró.
Esztmá tudhatnád, ha nem hánynál a kurutzinfótól.
Gondolom én barom...
@Fabius: amugy hiűba gunyolócc... szinte BÁRKI az uccáról jobb lenmne országveztésre mint a HITVÁNY politikus g*cik...

a hozzáértésben nagy eséjjel nem lenne hátránya... sőt...

viszont a becsületesség révén jobban járnánk...

van egy dakota axióma:
a becsületességi átlaga zembereknek magasan felette van a politkusokéinak...
@Mariann19:

Békejobbot nyújtó kacsójára csókot leheltem Hölgyem, naná :-)
@londonterminals:

Ángyán muskátlis ablakos ábrándjaiban van jó pár hülyeség ezt nem vitatja senki. De bármilyen földprogramról beszélni akkor lehet, ha a gazdáknál van a föld. Még itt se tartunk. Előbb legyen meg, aztán kiigazítjuk Ángyán álmait is.

Amúgy Pécsen már a saját programjának egy erősen valóságközelibb verzióját nyomta.
@dr. Balta$ár: aki nekem ártani akar, talán csak arra vár, mikor derül ki, hogy érdemes ártania nekem. Erre jó egy blog, merthogy elég gyorsan kiderül.
Mellesleg, ha valami ÜRÜGYre vársz, hogy elhúzhass innen, akkor a korábban elmondottak mellé még szimplán gyáva is vagy. Tudod, az a másramutogatós fajta hitvány nímand.
További kellemes szenvedést önmagad árnyékától betemetve.
@Knósszosz:

Sájnos a kurutzok és a sékel egyaránt kível esik az érdeklődési körömön :-))

Ellenben a paprikás csirke nokedlival az nem :-D
@Fabius: ismertem a régi blogját, régi nick-en még tán írtam is oda, azt hiszem.

"Szerintem erősen túlkonteózod"
Tudatos. Mármint ő. Sokszor mintha tesztelte volna a társaságot, legalábbis feltűnési viszketegségnek sok volt, amit művelt.
Mindegy, ha tévedtem, attól semmi nem lesz rosszabb, sőt :-)
@vitéz Thapóccay néma bárány: Na az egy kicsit nagyon más volt, mert a "felpörgetéssel" kibaszták az eredeti jót csináló szerkesztőcsajt és átvariálták se szó, se beszéd egyik napról a másikra az egészet valami lila nyállá. Akkor az egész társaság egy nap alatt átment egy csaj csinálta átmeneti helyre - az is volt a neve - és kész. Volt kattintás, nincs kattintás

Aztán az is kettévált persze, mint minden magyar dolog, egyik azóta is az origon van. De ezt az indexesek elcseszték és maguknak csinálták.
@Fabius:
Hogy mik vannak??? :o)
Mire jövök haza???
Megszerezzem az IP címét?

Amúgy szerintem legalább 2 ember van a neve mögött. Meg grafikai képzettséggel rendelkező ember, vagy team, hisz azt a grafikai felületet nem lett volna képes összedobni, nem tudja.
Ehhez webes és grafikus is kellett. A pajtában, a tehénke mellett nem ment volna.
A forráskódban pedig érdekes kis követő track van, ami egy bizonyos céghez vezet, ami mit ad isten... Kommunikációs és Innovációs Kft.
Találgassak?? :))
Tehát a statok miatt kellett a cégnek beletennie... Ma még benne van :))))
Most kezdjek neveket mondani onnan?
Pl. R...
@Penivaldes: Én szeretem. Párizsban a bistro-kban eheted, ami beléd fér - ott állnak megfőve héjukban. Szerintem finom.
@Mariann19:
:-),

hozzám hasonszőrű fickókba botlottam, és ők belém, így egy kivételtől eltekintve nem vitáztam senkivel.
AMi nagyon problémás volt, az a poszt maga, illetve az a néhány érces szikra, amit néhány blogtársból az irat kicsiholt.

A töriórába nem folytam bele, nem volt értelme és nem is vagyok mélyebben jártas a témában (plusz az anyázást is próbáltam elkerülni).

Egyébként egy-két egészen érdekes, figyelemre méltó komment is, Stefike címlapos blogja davonzotta a blogszfára sokszínű, alkalmi ocsúdásában révetegen megtöttyedt vándorainak táborát.
@a szív fészkei:
Wazelinnel vagy anélkül? :)
Az autópusztító csávónál hagytam egy lemezt kiskegyednek! :))
@Mariann19: Vedd úgy , hogy most helyettem szenvedtél. Én stefista voltam helyre kellett raknom és néha élveztem is, ja. :-DD.
@De hol van Columbo felesége?: Apponyi állítólag ha feleannyit pofáik és negyedannyira nagyképűen, már más a leányzó fekvése! Tudott rengeteg nyelven, csak épp tárgyalni egyiken se.
@Légifarkas: Lehet benne valami. Én pl. nem mentem rá. Túl átlátszó csali.
@Fabius:
Paprikás csirke, nokedli, uborka (echte koviubi) és egy pofa ser! Váááááááááááá...
DÖGÖK!!!
@Fabius: Még annál is ményebb. :-DD GFG nyilván holnapra ezt is megfejti, főleg cövekből olvasván, ahhoz van affinitása.

Látod, Gábriel ezt séróból nyomná, BG honnan van báboztatva...
@a szív fészkei:
Egyértelműen az, én megnéztem a forráskódját, akármit is tettek bele, de beletették!
SStefi boci pedig egész nap nem kommentelt rá.
Szóval szimpla "légypapírnak" használják. :)
SStefi nem bírná ki, vagy csak én kellek neki??? :D
@Légifarkas:

Figyu, ha nem is szó szerint, de okfejtésed bennem is felmerült.
Bennem már akkor, mikor Stefi még itt rontotta a levegőt (szerintem), miszerint ő egy teszt, egy adat(gondolat)halász, aki direkt provokál.

Konteo vagy sem, szerintem teljesen kizárt, hogy Stefi az legyen, akinek mondja magát - sőt szerintem is nem egy valaki áll e mögött.
Bármi és (majdnem) bárki lehet.
@De hol van Columbo felesége?: A Tiedet kb. egy órája olvastam, visszafogott voltál, de csak egyet. Holnap tanulmányozom.
Az utolsó bekezdésed remek. Titokban csak nem lírikus vagy? A blogról gyorsan eltávolított engem a címlap eszelős tekintetű négy fotója.Vagy bárgyú?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igen, az fura, hogy itt mindenhez kétszer is hozzászólt, hozzászólt, ott meg sem moccan, akármit írnak neki. Itt mindenre annyira érzékeny volt, rögtön reagált - ott a saját territóriumán meg néma kuss. Ma lennie kéne már egy ángyánosnak is nála. Áh, látták, hogy cuppanunk rá, kipróbálták élesben.
@dr. Balta$ár:

Gúnyolódok bizony. Mert nem értem egy ember a te képességeiddel hogy a picsába tud felülni ennyi populista baromságnak.
@a szív fészkei:
187 cm-es falatka! :)
Amúgy legalább 2 ember írja, az egyik az a mézesmázos kretén, a másik viszont a tényleges szövegíró, amit a mézesmázos szétnyálaz az átfogalmazáskor. :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Írta is, hogy nem egy uncsi sablont használ, mint a miskolci farmerkabátos teherautósofőr, ő egyénit tesz ide, míveset.
@a szív fészkei:

Hogy Appponyi?

Mikor elhunyt, a román miniszterlnök dísz-gyásztáviratot küldött (ami még nem nagy etwas, mert ez nyilván diplomácia), de tényleg: amennyire ismerem a sztorit, kifejezetten ártó volt, ahogyan megnyilnánult (különösen kisebbségi témákban).
Egyébként Európa hírű diplomata volt és tényleg, vagy 6 nyelven beszélt (és bár a diplomácia nyelvéhez értett, de elég morózus, szálkás ember lehetett).

Egy biztos: egyenes fickó volt, ha róla volt szó, tudtad, kivel van dolgod, mit képvisel. Nem egy SP, ha úgy tetszik. Hiába, régi vágású nemes volt, akinek voltak hibái, de volt tartása is.

Manapság, így?
Ugyan.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kösz, még valahol CSepelen hányódik a majdnem nagykorúnk. De biztos megkapjuk majd!
@a szív fészkei:
Annyira sikerült, hogy egy kommunikációs, web-es ügynökség készítette a sablont, követő track-kel. :)
Csak Thor alól néztem rá.
@a szív fészkei: "Vedd úgy, hogy most helyettem szenvedtél." Megérte! A végén egy igazi lovaggal találkoztam, vitéz Thapóccay néma bárány derűt hozott az estémbe.
@De hol van Columbo felesége?: Amit én olvastam róla, hogy rendkívüli módon nyomta a magyar szupremáciás lekezelő rizsát és akkor már nagyon nem volt sehol arrafelé magyar többségben. Plusz vesztes fél volt, tehát ez nem jött be, hogy ő oktasson valahol ki...

Az egyenesség egy szép dolog, de egy ilyen nagyon kényes béketárgyalásra lehetett volna esetleg csupán két nyelven beszélő, de az Antantnak kedvezőbb szöveget nyomót küldeni.

Ahogy az IMF-nél, azért ott is emberek ültek.
@a szív fészkei:
Szeletelve... vagy egy méterszer méteres kockává préselve! :DD
@Mariann19:
Nyáladztok? Van rá egy különszoba... ;))
@Mariann19: Na, grat! Tudtommal kézcsókot még senki közülünk tőle nem kapott! Lovagi erények csillanása, tiszta Kerek Asztal lovagjai, meg Guinevra meg ilyesmi hangualt kezdődik... :-DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @a szív fészkei:

stefania.blog.hu/2012/10/29/a_ferfiassag_diadala

Így válaszolt. :D

És a kép. :D

"megnéztem a forráskódját, akármit is tettek bele, de beletették!"

Ezt meg hogy kell érteni? :)

Különben az, hogy webes és grafikus is kellett hozzá, önmagában nem jelent semmit, lehet egy haverja, ha ő nem ért hozzá, akár a mondott kft.-től (ami nem tudom, mi).
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De figyelj, akkor ez nem csak egy sima troll, aki szórakozik, vagy pénzért hülye, mint a többi - ez is munka, kész.

Ez két ember szinte napi melója - és mivel mindenhez értett elég belemenősen - nem középiskolás szinten. Valamiért őt kitalálták és működtetik. Most már önállóra fazonírozva.
@a szív fészkei: Boli már csikorgatja a fogát az irígységtől, mert létrejött a kerekasztal.
@Légifarkas: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Tudatos, persze. A pukkasztási vágya és a szórakozás iránti igénye. Ezért járt ide is, és ezért volt hajlandó megfizetni az ittléte árát azzal, hogy a fegyelmezési dolgaimat kijátszotta minden alkalommal végig, számtalan bocsánatkésértől egész a Bolinak összeszedett ódáig.

Megmondom őszintén, troll ellenpólus korában vele röhögtem azon, hányszor benyalta a nép újra és újra. Stefiként már rajta röhögtem, majd mikor elkezdett agyeldobásos dolgokat kiváltani az itteni törzsgárdából akkor száműztem. Mert akkor már csak egy szimpla és uncsi troll volt.

Ettől függetlenül túlbecsülitek. Kizárt az összeesküvés, egy szimpla IT kocka átlag fölötti intelligenciával. De nem több.
@a szív fészkei:

Pontosan erről van szó.

Bármit is barmolt el Tisza vagy Károlyi, Trianonban lett volna (szerintem volt is) mőd arra, hogy a magyar delegátus jobb eredményt érjen el.

Hogy mi történt nem tudom, de Apponyi gróf felszólalásának részletei olvasása közben arra gondoltam, hogy kész, ez az idióta elintézte az országot. Feltette az i-re a pontot.
És egyben bocsánat is az idiótáért, csak idéztem.
@Fabius: Néha jobban járnál ha főznél politizélés helyett, nem? Te is úútálsz zabálni, tehát?
Na, majd egyszer lecsámcsogunk mindenkit, van egy olyan sejtésem. Ahogy elnézem, nem csak ketten lennénk...
Ángyánnal kapcsolatban meg, nem tudom mit gondoljak. Én bíztam benne, de most vannak kétségeim, amit nem lehet két mondatban elintézni.
Fárasztás helyett jó éjt, és minden NER tagnak is!
Pfff...
Nem tudom, érdekel-e bárkit, Stefike új poszttal rukkol elő.
Engem ott specel más érdekel, nem Stefi.
@londonterminals: Most ezt a gyönyörű Uncle Ben`s rizsaszórást agyoncsapja ezzel a hájpacnis képpel? Direkt rombol??? Ezt találta csak kedvencéről, mint erőt mutató vonzó hímállat? Juhééé!

Akkor ez tényleg marháskodik. Férfiak belezúgnak tesztoszteronban erős echte hímséget mutatóba? Ti tudjátok, pasik, hogy van ez. Egész Német ország látens buzi volt, kivéve aritusék chatismerősének nagypapáját??? Jól nézünk mi ki... Mondja Fenyő.

Nos én nőként - akit elemében megrázott, hogy milyen jóseggű pasit látott el Fabius tonyófejjel - ebben az Orvbűnben soha semmi vonzó férfiasságot nem találtam.Pedig én tapsikoltam neki anno kiskorában, nem tagadom. De jó pasinak őt az életemben nem láttam.

Hitler meg egy szánalmas vicce egy férfinak, de nem A Férfi!! Üres pozőr, peckes hülye. Hát Chaplin hogy tudta volna elkészíteni a félelmetes Diktátorát, ha ebben valóban van igazi férfierény?

Jézusom, ha megveszek is, nem tudok egy vonzó, szexuálisan is izgató politikust mondani sehol a világban! Valaha kellemes pasinak számított János Károly és a svéd király. Ma már romik.

Clintonban viszont tényleg valami volt - franc se tudja, mi - bár a feje nem soha nem tecc. Putyin meg egy szánalomlátvány tigrinccsel vagy anélkül a behúzott pocijával. Na ne. Itthon??? Sivatag.
@De hol van Columbo felesége?: Sokan ki voltak rá borulva. Ment térképekkel, vonalzókkal és halálra fárasztotta a győzőket órákig tartó magyarázatokkal. Amikor az ember veszít, akkor kicsit visszább vesz. Ő meg nem.
@Fabius: "ezért volt hajlandó megfizetni az ittléte árát"
Aligha fogunk összeveszni azon, hogy mindezt én úgy láttam: időnként kissé következetlen bloggazdai működésedet kiismerve, magában vigyorogva játszadozott veled, az orrodnál fogva vezetett (akárcsak a rá reagáló kemény magot) :-) Persze, tudom, én vagyok túl szigorú.
Nem érdekes, mindenesetre az ő placcát én kihagyom.
@Knósszosz:

"Néha jobban járnál ha főznél politizélés helyett, nem?"

Hááát, mit tudom én, mikor főzök valamit, lefotózom és kirakom ide megmutatni akkor menetrend szerint kiakad valaki :-D

A csámcsogással kísért szájtépés nem lenne ellenemre.

Ángyán mostanában főszerephez jut. Abban igaza van báránynak, hogy felfokozott a várakozás, vidéken sokan tőle várják hogy "tegyen valamit" amivel megfordul amit Orbánék csinálnak. Ha nem megy akkor meg szálljon szembe. A regisztrációs törvény megszavazása dolgokat elnézik neki azzal, hogy ahhoz nem ért, de ha a föld ügyben nem hozza amit várnak tőle akkor vége van.
@Fabius: De van, amikor a szerep már ráég a játszóra.
@Légifarkas:

Azon jót röhögtem, hogy szerinted ő játszott velem, és nem fordítva :-D

De tőlem úgy látod ahogy akarod.
@Fabius: Még mindig libásozik és Orvbűnre akar szavazni? Én már nem látom, besokalltam. Fárasztóbb, mint Stefink.
@a szív fészkei:

Így van. Neki ez akkor jött el, mikor az aktuális náci baromságával úgy kiakasztott titeket, hogy egy emberként követeltetek ellene szankciót.

Akkor lépett életbe a szó nélkül törlöm az aktuális nikcjét és az összes nyomát is.
@a szív fészkei: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Naná, hogy marháskodik. "A leghatározottabban visszautasítom továbbá azt a nevetséges rágalmat, mely szerint ez a blog voltaképpen G. Fodor Gábor cikornyás, petőfieskedő stílusának és semmitmondó gondolatainak parodizálására tesz leheletfinom kísérletet. Én G. Fodor Gábort személyesen nagyra tartom, megbecsüléssel, érdeklődéssel figyelem megnyilatkozásait, és mégis, ha őszinte akarok lenni, meg kell vallanom, hogy nem őt, hanem Filippov Gábort tartom a legvonzóbb politikai elemzőnek." :D

Megnéztem a forráskódot, és bár nem értek hozzá, ami tracker ott látszik, az minden blog.hu blogban van, a Medián Webauditjához, meg valami forgalomszámláló külön, ha jól látom.
@a szív fészkei:

annyit javult, hogy Orbánra már nem, de Bajnai még mindig libás hibás :-))
@londonterminals:
A végén valami biobit, ami a blog.hu-s blogokban nincs.
A sablont kinézed belőle, hogy képes lenne összedobni?
Valakik felépítették és "légypapírnak" használják.
@Fabius:
A benáculása előtt bőszen a háború előtti náci ellenes német mozgalmat éltette. Majd bezúgott és kezdte az árja mitológiát nyomni.
Kajaképek?
Kezded megint? :)
@Fabius:
Ugyan ki szokott kaja fotókon kiakadni?
Khmm, Ángyánnal kapcsolatban meg, már tényleg nem tudom mit gondoljak. Te is úgy gondoltad, hogy, navalakivégre. Legalább is ez jött le nekem az írásaidból, én is hajlottam rá. Hát, ez most nem látszik igazolódni, és ezért kár. Valóban nincs gerinc amarra, nyomokban sem?
Kurva szar lehet ennyire szarháziként létezni, de nyilván van annak praktikus oka, hogy miért éri meg. Ángyán majd megmutatja ki is valójában, de bassza meg, az nagyon gáz lesz ha ő is szarházi.
Na mindegy már, köszi és jó éjt!
@Fabius: ha röhögtél, már megérte :-)
Tudod, ha kötözködésképpen ki akarnék tekergetni egy, először itt olvasott mondatot, azt írnám: nem elég elfogulatlannak lenni, annak is kell látszani. És most, fenti témában, kettőnk közül ez legfeljebb én lehetek :-)
De nem akarok kötözködni, te rendes blogger vagy, meg enni is szeretsz, úgyhogy offolást befejeztem, pofám súlyba.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Eddig kocsmáztál? :D
Holnap meg megint délig alvás, mi?
@Knósszosz: ajánlanám figyelmedbe kedvenc kínai mondásomat, elég jól véd csalódás ellen: reméld a legjobbat, de számíts a legrosszabbra. Lassan két éve látjuk, mennyire lehetetlen szembe menni Orbánnal, vagy legalábbis mennyire nem akarja senki komolyabban elkezdeni; azt az öregurat egy erősebb "helyedre!" megríkatná, tőle vársz csodát?
Benyújtja a módosítóit, mert azzal megmutathatja, megtett mindent. Leszavazzák, mert a többiek is megtesznek mindent. Lesz egy kis brühühü, a felizgatott gazdák elpotyáztak legalább egy fél évet, ennyi időt nyert Orbán a nyugodt ténykedéshez.
Én arra leszek kíváncsi, a földfoglalókkal mi lesz, mert az a nép haragja, nem Ángyántól a hüpp-hüpp.
@londonterminals: TE jó isten, most direkt megnéztem ezt a Filippov Gábort. Semmit nem tudok a munkásságáról, a csajszit szoktam néha látni ebből az intézetből. De hogy ez vonzó férfi?

Hát megyek ki a pusztába. :-DDD
@Légifarkas: Tényleg mi van a földfoglalókkal? Az ücsörgészetük miatt azonnal vitték őket vasban a Közgéptől, a parlamenttől. Most ez a földelés maradhat, ahogy van - övék vagy, hgy?
@Fabius: Nagy népnevelő vagy te, menni fog: két éved van rá. :-DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem kezdek én semmit, miután a paprikás csirkén kiakadtál el sem mondtam mit vacsiztam, és képet se tettem ki :-D
@Fabius:
Szerencséd... A francba, most megennék egy jó paprikás csirkét! Vagy ahogy öregapám csinálta régen, nyulat, paprikásan...
Na, húztam aludni inkább. :(
Átlép a cukorborsó a saját polgármesterein is: nol.hu/belfold/20121029-atleptek_a_frakcion

[..]"Értesüléseink szerint a Fidesz-frakcióban ülő polgármesterek elemi erővel háborodtak föl az eljáráson: a frakció önkormányzati kabinetje többször kért egyeztetési lehetőséget a készülő törvényről, de mindig „lepattintották”. Végül a tervezet, mindenféle egyeztetés nélkül, szerdán került volna kormány elé, de azt nem tárgyalták. Úgy tudjuk, a képviselők és az államtitkárság abban maradtak, csütörtökön áttárgyalják a tervezetet, amelyhez szombatig javaslatokat lehet benyújtani. E határidő is rövidke, de a képviselők komolyan vették, közülük többen csak az egyeztetés miatt utaztak Budapestre vidékről.

A frakció érintett képviselőit aztán hideg zuhanyként érte, amikor szombaton azt az értesítést kapták, hogy már ne nyújtsanak be semmilyen javaslatot, mert az államtitkárság pénteken benyújtotta a tervezetet. Sokan úgy érzik, az államtitkár – a köznevelési törvényhez hasonlóan – ismét megkerülte az egyeztetést, s nagy a felháborodás azért is, mert az egy nappal korábban tartott megbeszélésen az államosítással kapcsolatban megfogalmazott problémákat a tárca jogosnak ítélte.[...]„Tíz hónapig kotlott az államtitkárság a javaslaton, nem vonta be az előkészítésbe az érintetteket, elhárította az egyeztetést. Javaslatokra nincs lehetőség, már csak módosítókat lehet benyújtani” – mondja egyik forrásunk. Úgy tudjuk, ma döntenek a törvény sürgősséggel való tárgyalásáról, kedden pedig a tervek szerint „lezavarják” az általános vitát. Módosítót csak a vita lezárásáig lehet beadni, azaz a képviselőknek mindössze egy-másfél napjuk lesz egy ekkora volumenű jogszabály megtárgyalására. Pedig vitás kérdésekből sok van, és igen súlyosak.

A karácsonyi ünnepek miatt kevesebb mint két hónap – körülbelül hat hét – múlva államosítanak több ezer közoktatási intézményt. Ez 120 ezer pedagógust, számos önkormányzatot, 1,2 millió diákot és kétmillió szülőt érint. Aggodalomra ad okot, hogy még nem álltak fel a tankerületek, vezetőik formálisan nincsenek kinevezve, miközben nekik kellene menedzselniük az államosítás folyamatát. Kérdéses, hogy a leendő vezetőknek mekkora a közigazgatási tapasztalatuk. Ez kulcskérdés, ugyanis a rendszerváltás óta konszenzusosan felállított rendszert kell feldúlniuk, vagyis óriási közigazgatási átalakítást kell menedzselniük.

Komoly vita van abból, hogy az államosítás miatt a tankerületekben, járásokban legalább kétszer annyi emberre lesz szükség az oktatásban, és háromszor-ötször több adminisztrációs feladatot kell majd ellátni, mint ha az önkormányzatoknál maradt volna az iskolák fenntartása. Kérdés tehát, hogy így mitől lesz hatékonyabb az új rendszer? A személyi feltételek hiányán túl súlyos probléma – és tízmilliárdok múlhatnak az esetleges rossz döntéseken –, hogy mi lesz azokkal az önkormányzatokkal, amelyek uniós finanszírozású oktatási programokat bonyolítanak. Ki lesz a programgazda a jövőben?

Egyes polgármesterek szerint az önkormányzati vagyonnal összefüggő kérdéseket sem tisztázza megnyugtatóan jogszabály. Mivel a települések még nem látják a költségvetésüket, nem tudják, mekkora részt kell vállalniuk az iskola működtetéséből, félve a likviditási gondoktól, visszaadhatják az iskoláikat. Úgy tudjuk, a kormánypárti frakcióban sokan rosszul tűrik, hogy az államtitkár már nem először teremt kész helyzetet, miközben felső szintű politikai döntésekre, jobbára a miniszterelnökre hivatkozik."

Az emberei megbecsüléséről ennyi elég is.
@Knósszosz: @Légifarkas:

Ángyánnal kapcsolatban tényleg úgy gondolom, hogy na valaki végre. És pofára fogok esni, ha nem valaki és nem végre. Erre választ kapunk mire lemegy a földtörvény vita és szavazás. Ma még azt gondolom lesz elég nehéz perce Orbánéknak a földtörvény vita alatt, és a szavazás előtt. Azt viszont tudom, hogy sok helyen állításuk szerint a gazdák ennek a végkimenetelére várnak csak.

Ha lesz áttörés nem lesz balhé. Ha nem lesz akkor csak a jó ég tudja mi lesz. Az biztos, hogy a földfoglalás akciók folytatódnak, a következő Csorna környékén lesz ha igaz, hogy Áder is tudjon örülni valaminek.
@a szív fészkei:

Raúzsi nyakát kitörik előbb vagy utóbb ezek a jómunkásemberek.
Ja igen!
Egerünk rászabadult a Stefiboci blogjára.... Csúúúúnya lesz! :DD
@a szív fészkei:

Stefánia - bár kétértelműen fogalmaz, hiszen itt szellemileg vonzóként is érthető, amit mond - bizonyára úgy találja, legalább olyan jó pasi, mint Hitler. :D Akiből - az alacsony, ostoba ábrázatú, baziliszkusz-szemű, hisztérikusan rikácsoló pöcsből - nyilván ugyanúgy áradt az acéltekintetű tábornokokat is elbűvölő férfiasság, mint Orbán Viktorból. :DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nemtom, olyat nem látok, de ha ott van is, aligha van jelentősége. Ha kellett ehhez az oldalhoz webes grafikus, azt akárhogyan is megoldhatta, semmilyen következtetést nem lehet ebből levonni. Légypapírnak meg miért használnák bárkik is - nyilván ugyanazok a kommentelők vannak ott is, mint mindenütt másutt, és mindenhol kiderül róluk, hogy mit gondolnak. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azt is finomat tudok. :-)) Nyulat nem.Azt még soha nem csináltam, a fiam akar valamit kezdeni vele, ha kap kedvére valót.

Ezt neked @Knósszosz: A barcelonai St. José piacon www.virtualtourist.com/travel/Europe/Spain/Catalunya/Barcelona-274654/Shopping-Barcelona-La_Boqueria_Markets-BR-1.html kaptam infarktust, amikor a finom kis croissant-unk s kávénk mellett egy dermedt szemű nyúzott nyúl fixírozott minket a következő üvegboxban. Mondta ottani barátunk, hogy muszáj a szemes fejet rajta hagyni,mert abból látni, friss-e. Brrrrrrrrrrrr.
@a szív fészkei:

Nem tudom mekkora az ekkora :-D Vacsora volt, ennyi biztos :-))
@londonterminals: :-DDD Csak szomorú, hogy a férfiasságot így érti egy csomó ember. NA de ez az ő bajuk. Biztos olvadtak anno Rákosira is.
@a szív fészkei:

Személyesen nem Áderrel hanem Nyergessel, de ugye Csorna Ádernek hazai pálya, és gondolom a balhé nem különösebben hiányzik neki anyuéktól két utcára.
@londonterminals:
Néha ezért volt nehéz eldönteni, hogy ironizál (satíroz), vagy ez tényleg szegény hülye és vak is! :)
Azután mindig bebizonyította, hogy tényleg annyira hülye, mint azt mutatta...
Amikor már itt koncolgatott és enyhén tirpák stílusban röfögött valamelyik énje, akkor azért azt fárasztó volt elviselni.
@Fabius: Nem az övét kell elsősorban. Ő csak végrehajt a maga begyakorolt MSZMP-s módján. Azt anno megtanulta a minisztériumi száműzetésében.
@Fabius: Hát többfogásos meleg kaják. Mi hideget szoktunk legtöbbször.
@a szív fészkei:

A nyulat csak ajánlani tudom. Nagyobb hipermarketekben lehet kapni, jobb, mint a néha iszonyborzalom tápos csirke.

Amúgy borsodi parasztgyerek módra ketrectől tányérig minden fázist megcsinálok most is.
Ángyán vitathatatlanul valaki. De nagyon naív, és ennek nagy ára lesz.

Könyörgöm, nem lehetne egyszer és mindenkorra befejezni a troll felemelését? Nagyobb élvezetet szereztek ezzel neki, mint OV .
@a szív fészkei:

Bizony az övét kell. Tudom utálod PukiZolit, de úgy is lehetne ahogy ő próbálja, ésszel, a hülyeségnek határozottan ellentmondva, akár a földre is köpve.
@a szív fészkei:

Nálunk a vacsi a főétkezés, így legtöbbször meleg.
@orica:

Próbáltam megkérni az irhát, hogy ugorjon le magától, de nem akart. Úgyhogy...:-)
@orica:
Miért, zipzáros bundával is szaladgál?
Te nem tudod lecsapni a nyuszit?
Azután a kis pracliknál körbevágni a bundácskát...
Tényleg mentem aludni! :)
Egyre horrorosabb: www.blikk.hu/blikk_aktualis/orvosok-segitettek-a-pedofil-tevest-2116989 Nagyon megvédte a vallás és a gyerekkorban a szép nagy családban felnövekedés ettől, mit mondjak. Orvosoknak meg a nil nocere ennyi??? Őrület.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Tudod, már utaltam rá többször, hogy szerintem meg éppenhogy nem. Mármint hogy nem ilyen hülye, hanem ilyen szarkasztikus. És nekem ez tetszik, mert jól találta ki ezt az iszonyatosan bizarr, a fideszista és náci toposzok tömény, de eklektikus egyvelegéből gyúrt figurát, aki jól ír és kifigurázza mindezt. De ezen nem fogunk összeveszni. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Két állatot tudok csak megölni: légy és szúnyog. Még a pókot se.
Az ennivalónak valók pucéran jönnek elém, lehetőleg trancsírozva:)))
@a szív fészkei: "Ugye, hogy van itt minden?"Nem is megyünk máshová.
Viszont vissza kell térnem a CDS feláraimhoz, mert Boli rosszallotta, hogy egy kicsit elengedtem magam.
@Mariann19: Figyelj, te érted ezt a felárat is - amit én nem - meg imádod a nyalka szerb fúvósokat + összeesésig táncolsz, le a kalappal!

Ehhez képest én... Nem veszem Peni kenyerét az önostorozással. ;-DD Csak lazulj, nyugodtan, Boli csípi a jófej nőket!
@Fabius: Csak hogy Rózsink Orvbűn magyar hangja, mondhatni Gogolák elvtársnője - nem is él a hanyatló nyugat ópiumával, a szex-szel, ahogy elnézem - és slussz. Ezért nem bírt vele Pokorni.
@Fabius: Ja úgy. @orica: És ne legyen konkrét állatkülsejük, egyetértek. Álságos, szemforgató, de ez van.

A legyekkel azért nagy szafarikat rendezek, tényleg irtó pofátlanok, szúnyogot szinte csak a Velencei tónál láttam egyszer...
@Fabius: Mi piacon kapirgálós/nak mondotta/t veszünk.
@orica: Naiv politikus, nem oximoron ez? Festőben a vámos Rousseau, na az naiv volt. Festeni, mert egyébként... :-DD
@a szív fészkei:

Hát itt van a kutya elásva, Ángyán nem politikus:)
@a szív fészkei: ezen eredmény a példa arra, hogy nem tudom túlságosan komolyan venni a szavazókörzetek átszabását. Túl sok minden változott most túl rövid idő alatt, és szerintem a körzethatárok inkább a Fidesz vágyait tükrözik, mint amire garantáltan számítani lehetne az elmúlt évtizedek trendjei alapján.
Tanulságként megemlíteném még a rend iránti igényt. Gőzöm sincs, hogyan működik az a település, de ha a Jobbik a fúrás ellenére is nyerni tudott, akkor az jelez valamit.
@Légifarkas: azt jelzi, h.a politikai és gazdasági anarchia kedvez a szélsőségeknek. Ez nem új. A nyomor is kedvez a bűnbakkereső ellenségképkéresésnek. Ebben a szélsőség szintén jobb.
@a szív fészkei:
Rendben csak megkeresem a járókeretemet. :)
@a szív fészkei:

"Rózsink Orvbűn magyar hangja, mondhatni Gogolák elvtársnője" :DDD

Amúgy az is sötét - de egyáltalán nem kizárható - jövő, ha azért kell fellélegezni majd, mert végre a Pokorni-féle, nem szimplán tahó, ám annál penetránsabb szeméttartályok türelmesen kivárt ideje jön el, aminek hasznait kremlinológiailag lehet méricskélni.
@londonterminals: Sajna. Igazad van teljesen, Pokorni szentté avatásával én várnék hangyányit. De itt semmit nem ő dönt, azt tudjuk. Erre bazírozni, hogy majd fényt gyújt az elszánt, poroszosan hülye, gyerekekre akár rendőrt is vizionáló vezéri agyban, röhej.
@Knósszosz: Köszönöm szépen.
Ma majdnem adtam pénzt egy utcán éneklő néninek..majdnem.
süti beállítások módosítása