Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.10.22. 05:35 Fabius

Bayermenet: no kecmec!

Címkék: eu október 23 imf bayer zsolt milla békemenet

Kedves naplóm!

A büdös picsába. Abba. 

Itt majdnem be is fejeztem, mert olyan nehezen találom a szavakat most, mint egyszeri Meggyes Tamás a perköltségeim árát. Hogy dűlt volna rá a turul szobor ennek a hülyének a fejére. Detélleg. Lassan inkább mennék az orgoványi erdőbe régésznek, mint szervezzem ezt az izét ni. Gyalogoljak Széna tértől egész a Kossuthig, mikor ingatagabb lábakon állok, mint a Matócsnyik rohadt költségvetése? Jóhogy megy a térdcitera, mikor emez a legkisebb aszonta a büdöséknek, monnyanak egy számot és ő teljesíti. Oszt mi van, ha a Barrózó Józsit legyőzi a Lunacek lobbi, oszt aszongyák: öt? Mármint nem ötmilliárdos megszorítás kell még, hanem az ötös számú tagkönyv tulajdonosa fáradjon a vesztőhelyre a kohéziós pénzek feltételeként? 

Ezek most simán eladnak, vazze!!!!

Hogy feláldozta a forradalmat az hagyján. De már a barátokat is? Engem is? Országomat egy számért? Arra nem gondol mit fogok a rohadt molinójára írni? Nem elég, hogy lóg a lóláb kifele a kecskeméti ingyen buszokkal, még ez is? Minden odavan. Minden előkészület hiába. Pedig már a híradósokat kirendeltem Baross térre, mert onnan tutira nem lóg bele a képbe a Milla, pintérsanyi izégyurinál volt leckét venni tömegszámtanból, és minden szerkesztőnek kiadtam, aki a képklónozást kiszúrja és szóváteszi az ki van rúgva. Mert kell a tömeg. Nagyon kell. Szerencsére Keresztes Ildikém angyalom adott kölcsön rácsodálkozó konzervarcot amit végtelenítve lehet majd mutogatni. 

békemenet.gif

Mert kell a tömeg. Nagyon kell. A tömeglétszám forradalomban nem maradhatunk alul! A Bajnaik, Balaványok, TGM-ek és a gyűlölt Társadalmi Igények nem törhetnek át. No pasaran! No fear! No kecmec!   "Az nem lehet, hogy ész, erő és oly szent akarat hiába sorvadozzanak egy átok súly alatt!" És mégis, mégis letérdelt és kimondta: megteszünk bármit. Értitek? Bármit. Én meg ezt írjam föl a kurva molinóra, és sétáljak vele keresztül a városon? De hát hogy? És főleg minek? Még, ha kikötötte volna, hogy mondjatok egy számot, kivéve az ötöst. Mert az ne mondjátok. De nem, az ötös éppen úgy benne van a rohadt pakliban, mint a hatos, a tizenegyes és huszonhármas is. Mintha neki mindegy lenne, hogy öt, ötszáz vagy ötezer tökegyforma embert tudok egy képre fölszerkeszteni. Mintha a számoknak nem lenne jelentősége. Jó, a költségvetésben nincs, mert a hiányplafont elnapoltuk és negyedévente újra írjuk, de bassza már meg, hát minden az öt körül forog!

- Öt égtáj.

- Öt elem.

- Öt íz.

- Öt szag.

- Öt érzék.

- Öt zsiger.

- Öt testnedv.

- Öt erény.

- És ötös a tagkönyvem.

Hogy a francba nem jutott ennek eszébe még térdeltében is? Mikor a számmisztika szerint legalább öt kezet meg is csókolt. És, mert ez nem elég, Lázár rátromfol, hogy az IMF hitelszerződést még az idén megkötni bölcs dolog lenne? Ezt írjam arra a kurva molinóra a megteszünk bármit mellé? Mikor amott meg személyesen a Társadalmi Igény az ellenpont? 

Kedves naplóm! Neked megsúgom mert bizalmas viszonyban vagyunk: ha lenne kéznél egy hídelem lehet felrúgnám amilyen mérges vagyok! Bár lehet mégsem. Mert Viktor nyelvét a Lajos zsebe vezérli, így vigyáznom kell az egészségemre. Ha megsérülök 2014-ben nem tudom megtenni az egymillió lépést a szlovák határig. Futva pláne. 

977 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr134862039

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A reális alternatíva 2012.10.22. 16:13:27

Bajnainak egyáltalán nincs könnyű dolga. Nehéz megfelelni a sokféle elvárásnak, amit támasztanak feléje. Hisz abban sokan egyetértenek, hogy ennek a kormánynak távoznia kell a porondról az első adandó alkalommal, és ezek többsége abban is egy vélemény...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ehhez nem tudok mit fűzni: LÁJK :-D

Keresztes mentorasszony feje EPIC! :-)))
:)

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ki az a marha - és főként milyen indokok érvek alapján - aki önként és danolva megy egy ilyen bayer féle menetre...vagy ezek "ugyan azok" ( www.youtube.com/watch?v=ejPeY8s_UkA ) az emberek akik rákosinak, kádárnak meggyőződésből tapsoltak???
Komolyan érdekelne milyen tudatmódosító szerek kellenek ilyen szintű elmeroggyanáshoz. Amikor egy ilyen brigád gyűlést látok "csillogó tekintetekkel, és együtt dobbanó szívekkel (by steffi)" új értelmezést kapnak ezek a sorok :

"Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel."
Göbbelszi taktika és falka szellem, aki remél előnyöket és aki meg akarja tartani amit szerzett/ügyeskedett, ilyenek meg sokan vannak, és bőszen menetelnek is agyamenten.
hát, tudod Fabius....ez egy ribanc egy 5 LET így kibaszni a zsó'ttival...
abban egyébként semmi újdonság nincsen, hogy: "megteszünk bármit" má' aztat teszik 23 éve csak variálják, mint kutyus...bár a kutyusnak van mit és van hová de ezeknek nincs mit és csak a gyesznó seggébe a kondáskodás közben meg helyette...és amit a lézer rebeg aztat meg a zárthelyin mondta a kedves baltazár nekijjje jééééé...

hát akkor gyűjjék 'minek gyűni kő'

meggyüttek a meggyüttek a fehérvári huszárog...gyütteg láttag győteg sok kislányt meg...tak...elmentek a fehérvári huszárok

na hová???

hát Pécs városába bele neki telibe de csak a várs "A" felébe pécsába

brühühühühühü

milla milla milla meg szabaccság és ellenállás még a rozsdának is
és gyalog a Szénáról a Kossuth-ra

brühühühühü

talpig molinóban
Menetelnek a Viktor - Viktor agymosottak.Az hogy mi van az országgal fel sem fogják csak azt érzékelik, hogy a Viktort most báCCSák. Feltüzelni őket nagyon jó alany a Zsoltika,akit ki tudja milyen múltbéli sérelem vezényel. Nem érdekli, hogy az ország tönkremegy,csak maradjon a pancser Viktor, csak a gyülölt ellenzék ne kerüljön hatalomra.Szerinte ez a haza védelme, /az ő érdeke/és ezért bámit, BÁRMIT képes megtenni.
Remélem a lengyel és román evtársak felfogják, hogy ez most nem az ö dolguk,és nem jönnek :((((
OV: "Mi nem koldulunk, nem kérünk, nem könyörgünk. Teljesítünk, és elvárjuk, hogy megkapjuk azt, ami a teljesítményünk alapján jár nekünk"

Gondolom a békemenet egyik vezérgondolata is ez lesz. Azon kívül persze, hogy nem leszünk gyarmat.
@batka manó: Ezek annyira különböznek csak a melegektől, és a meleg felvonulástól, hogy a melegek nyíltan vállalják, ezek burkoltan, de azért mutatják, hogy itt több van egyszerű össze tartozásnál. Ez összemelegedés.
A melegek párok egymás karjaiban vonulnak, ezek meg sűrűn össze tömörödve. Szinte egymáshoz tapadva.
Na nem járatom le a melegeket ezekkel, mert még ők is ki kérik maguknak.
Nem értem.

Mi a baj azzal, ha felvonulást is rendeznek Orbán-beszéddel ?

Meg persze az - Erdélyi himnusz -, mert mégiscsak ők szavaznak - a mi sajátos tipusú demokráciánkban.

Tiszteljük meg Erdélyt - a mi urunkat és parancsolónkat.

Kell még ide egy ... elvált püspök ... is a gyarmattartóktól - bizonyos Tőkés...-

És asszem megünnepeltük az '56-ot ezzel rendesen.
Ezek a narancsszínű pedofilok,már külföldről hoznak be iskolásokat? Az itteni gyerekeket már Rózsika néne kupimadámmal az élen elkezdték megfertőzni!? Nem irígylem a narancsbárók porontyait!
@ava-nivi:
Tudod mikor fogják fel?
"...ha a talibdiscoban hölgyválasz lesz!"
de hát maga az ötlet is beteg, alsó hangon is paradoxon:

tüntetés egy kormány(fő) mellett...na bazzeg :)

kormányok ellen szokás tüntizni, ha minden rendben van akkor nincs miért az utcára menni. Mondjuk az is igaz, hogy én - lehet ez valami hülye deformáció nálam :) - seggnyalást alapból megvetem.
Láttátok ezt az - Alkotmányos minimumot -, amit az LMP meg a 4K összehozott ?

Így akarják :

" A jogbiztonság és a szociális jogállam helyreállítása. Egy jogállamban az alkotmánynak ki kell
mondania a visszamenőleges hatályú jogalkotás tilalmát és a szerzett jogok alkotmányos védelmét. "

Vagyis
a fidesz rokonság és maffiatagok

minden szerzett jogát visszamenőleg

megvédeni -

ez lenne az - alkotmányos minimum - , amivel kormányra akarnak kerülni...

Ezzel akarnak szavazókat ... fasza.
@Dr. simonmondja.:

szerintem nincs igazad, a visszamenőleges törvénykezés szarügy, megengedhetetlen, de ebben az esetben nincs is szükség ilyesmire. az összes fidesz - és politikusi - disznóságot helyre lehet tenni normális jogállami eszközökkel, hiszen alapvetően törvénytelen/korrupt megoldások...nem vagyok jogász de hiszek benne, hogy ezek ez ügyek még a római jog szerint is bűnök.
@batka manó: Nem tudom, hogy igaz-e és hogy hol olvastam(lehet,hogy a Varánuszon),de egy bejegyzésben valaki azt írta,hogy Schiffer régebben Orbán ügyvédje volt.Ha ez igaz,akkor ettől a formációtól dőreség igazságszolgáltatást várni.
@batka manó: A saját maguk által hozott jogszabály alapján kell őket elítélni, Majd később lehet itt jogszabályt módosítani. Legyen rájuk is kötelező, és bűnhődjenek rendesen. Sőt visszamenőleges törvényt kell hozni és vagyon elkobzást kell alkalmazni velük szemben, hogy érezzék, hogy mit tettek a nyugdíjasokkal.
Én még javaslom az ilyen emberek családjának a férfi tagjainak a ki herélését, hogy a mocskot nem szaporítsák tovább.
@rodeo36: Kicsit tévedtek nem? Olyan mértékű öntudatosságot feltételezni egy ilyen féregtől, hogy ez egyáltalán megérinti. Pedig felőle aztán az utsó pillanatban lehet békemenetelni a régi alkotmányért és az azonnali imf szerződésért is. Amíg megkapja a habcsókját érte és van fórumja ahová hányhat addig nem fogja érdekleni mit kell skandálnia.
@Dr. simonmondja.: Nem szeretem az lmp-t, ezt bárki megmondja.
De ez nem a fidesz szerzemények betonozását jelenti, hanem azt hogy ne lehessen utólag adókat, szankciókat kivetni. Ami szintén nem utolsó dolog.:D
@bolondok közt viktor a király: +1.Börtön,vagyonelkobzással,az alaptörvényük segítségével.Ez kellene, hogy legyen a minimum velük szemben.
@Neolibsi:

"Schiffer régebben Orbán ügyvédje volt.Ha ez igaz,akkor ettől a formációtól dőreség igazságszolgáltatást várni"

ez téves következtetés, Schiffer nem azért védte viktort - feltételezem - mert haverok, hanem azért mert ügyvéd, és akkor ott perpillanat az gondolta hogy ügyfele és annak ügye vállalható. Azt hiszem Schiffer mint politikus elítéli a simlit mint bármelyikünk, de mint ügyvéd a törvények szerint járna el, és ragaszkodna egy becsületes/törvényes eljáráshoz, ennyi gerincet simán kinézek belőle.
@Neolibsi:
Az Alaptörvény rendelkezéseit azok céljával, a benne foglalt Nemzeti hitvallással és történeti alkotmányunk vívmányaival összhangban kell értelmezni.

Felnégyelés, kéz levágás - I. István idejében.
@batka manó:
Ügy emlékezem, hogy mint TASZ rohant oda védeni, ámde, mint ügyvéd és LMP rohant Gyurcsányt feljelenteni.
Orbán felmentődött, Gyurcsány ellen nem tudtak vádat emelni.
Ennyit az ügyvédről.
@Dr. simonmondja.: Bűncselekményre nem lehet bűncselekmény a válasz. Nem visszamenőleges tulajdonjog-bejegyzés kell, az a jobber-maffia eszköze, hanem rendes eljárás keretein belül vagyonelkobzás, és letöltendő börtönbüntetés.
mar megint a szokasos ballibancs kettosmerce...

(asit...)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A patkányok kiherélése szerintem, csak jogos önvédelem lenne, a jövő generációira nézve!
...gyerünk Béllláim, édes sógorkáim!

www.youtube.com/watch?v=gGTC2jTJ8L0
Egyébként a véleményvezérnek volt a héten cikke, amiben kifejtették, hogy mekkora rock-sztáros fellépést várnak Bajnaitól, hogy sikeres legyen. Ez is mutatja, mennyire gyerekes a véleményvezér. Nem lehet ott kommentelni, de ha lehetne, beírtam volna Tóth József nevét, a 13. kerület kirobbanthatatlan polgármesterét, aki nem megy bele mindenféle hisztériákba, nincs mindennap a blikkben, csak dolgozik, és ennek eredményét bárki láthathja; ha valaki elkezd ajvékolni ellene (legutóbb a KDNP-ből frissen kizárt Spaller) nyugodt hangú levélben felsorolja az eredményeit.

Mert így is lehet. Én ezt várom Gordontól is. Nem egy rock-sztárt! Akinek Gyurcsány, és Orbán után nincs elege a rock-sztárokból, az egyszerűen - mondjuk ki: hülye!

Egyébként a 13. kerület az egyetlen város talán, aminek egyetlen fillér tartozása sincs, a lakossága pedig folyamatosan növekszik. Most csinálták meg az Országbíró sétányt (gyönyörű lett).
"az ötöst szádra ne vedd" (Fegyverek Könyve, II. fejezet, 9-21).

www.youtube.com/watch?v=TpvY2STNAJ0
@liam devlin: Már megint egy érvek nélküli Orbán támogató.

(ásít)
Baromira jó lenne egy szakértöi kormány!

emlékszem amikor tized ennyi megszoritás volt és legalább ötször ilyen jol éltünk akkor az ellenzék (fidesz) egész nap azt fröcsögte hogy szakértöi kormány kell! hát most megkaptuk...
@Schindler Pistája:
Ki fosik a békemenettől?
Hol vannak gettók?
Ki rugdalna fel kit a Tel Aviv-i járatra?
Mi az, hogy egyelőre?
Gyenge zsidózáson kívül egyéb mondanivalód?
@liam devlin: endresy.blogspot.hu/2012/01/tomegdemonstracio.html
Már januárban is tudható volt, hogy alapvetően a Hatalom diadalának újraforgatását tervezik. Keress utána, juszt sem írom le mi volt az.
Ellenben az is kiderült, hogy amikor a híveknek kellett pénzt becsengetni, akkor bukott bulin büdösödtek a banánköztársaság bayeristái
endresy.blogspot.hu/2012/02/kormanyzatikoncertbukta.html
Ha lenne egy iciripiciri történelmi@Le_Penseur: teljesen nyilvánvaló, van valami kifogásod ez ellen?
@Schindler Pistája: Miért hívják békemenetnek? Ha oda mennék (mondjuk) egy Gyurcsányt támogató transzparenssel, békésen megbeszéljük a nézeteltéréseinket? (alig hiszem)

Egyébként a franc se fosik tőle, csak röhögünk az erőlködéseiken, mert
1. Tudjuk, hogy Simicska hozza különbusszal Erdélyből, és Lengyelországból a békemeneteseket - természetesen az általunk fizetett adókból.
2. Akit nem onnan hoznak, az közalkalmazott, aki szeretne bemenni szerdán is dolgozni, ezért a főnöke elvárja tőle a megjelenést.

Nem sokban különbözik Kádár Május elsejei felvonulásától. Ez csak ilyen komcsi trükk. Félni ti féltek. A millától. De az látszik, hogy olyan barna a gatya, hogy a Bakonyban is érzem a bűzét.
@Dr. simonmondja.: Ne legyél már ostoba. A szrzett jog nem azt jelenti, hog jogellenesen szerzett jog, hanem a társadalmi közmegegyezés által megszerzett, alkotmányosan rögzített jog.
Pl. tanuláshoz való jog, szolgálati idővel, vagy munkakörülményekkel összefüggésben megszerzett jog, lakhatáshoz való jog stb
Ezeket alkotmányosan rögzítik, vagy külön sarkalatos törvényben.
@KG2000:
Próbáld újra, hátha sikerül!
@liam devlin: Indoklod is, hogy mi ebben a kettős mérce, vagy megmaradsz ostoba virslifejű trollnak?
@KG2000: A tudatlanság nem erény. Ha üvölt valakiből a butaság, akkor sem. "Az idegengyűlöletnek nyilvánvalóan köze van ahhoz is, hogy annak személyében, akinek nyelvét, kultúráját nem értjük, könnyebb megtalálni minden baj egyetemes okozóját. Olyan ez, mint amikor a közgazdaságilag képzetlen ember számára a bankrendszer jelenik meg egyetemes hibásként."...
"történelem során sem valószínű, hogy az európai keresztút mentén soha sem jöttek létre vegyes házasságok. Különösen akkor, amikor spontán vagy szervezett módon számos betelepedés zajlott a Kárpát-medencében. Jöttek besenyők, kunok, jászok, zsidók, örmények, szászok, és sokan mások. S természetesen nem szabad megfeledkezni a török megszállásról sem. Korántsem valószínűtlen, hogy a telefonkönyvek több oldalnyi nemzetiségalapú vezetéknév tulajdonosainak ősei között bizony ott találjuk azokat az idegeneket, akiknek nevüket is köszönhetik, és akik ellen olykor annyira kikelnek."....
endresy.blogspot.hu/2011/09/tortenelemoktatasi-kaoszunk-mindennapja.html
@Schindler Pistája: Én nem fosok tőle. Tudod, inkább úgy szemlélem, mint egy Monthy Python filmet. Mondjuk a Brian életét. "Kövessük a sarút", megvan? Mindennapi abszurd. Csak az vet némi árnyékot a tréfás helyzetre, hogy nagyon sokba kerül ez a bohózat az országnak.
Csak nem főciiim, üdv az összes agyament kuminhuszarnak
@Neolibsi: Shiffer nem Orbán Viktor ügyvédje volt, hanem ha jól tévedek a TASZ munkatársaként védte OV-t.
Nem értitek Orbán taktikázását. Először ment a "szabadságharc" (Nem engedünk az IMF-nek!), most meg itt van Viktor, mint egy aradi vértanú. Egy Nagy Imre. A mártír. Csak az a baj, hogy Kiegyezés nem lesz, mert ahhoz bölcsesség is kellene. De a gonosz túlerővel szembeni bátor harcban elbukni ezeknek éppoly erény, mint a buta magyar gőg. Sokan lesznek és büszkék saját mártírságukra. Mert szépen lassan fel volt ez az egész építve. Hazugságokkal.
@Le_Penseur: Nem próbálom meg, két külön hozzászólás volt, amelynek az első része "eltűnt", itt cenzúra van.
lehet,hogy nem szimpi ez a békemenetesdi de tagadhatatlanul eredményes.Januárban megakadályozta a hazai és külföldi judeobolsik támadását és most is erőt tud mutatni az idegenszívűek felé.nos ballibero politikai Statiszták szokjátok csak a partvonalról acsarkodhattok.NEM vagytok politikai tényező a döntések nélkületek születnek meg.ti nem jöhettek vissza
@batka manó: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @félázsiai nemecsek ernő áruló:

Hát szerintem a szerzett jogok védelmét

Orbán maffiája értelmezné.

Szerzett jogaik pedig ezután a 2 év után is számtalanok vannak.

És még nincs is vége a rezsim törvénykezésének.

Már ők a rendőrség, az ügyészség, a bíróság, az elnök, a számvevőszék, a választási bizottság, a civilek, az alkotmányozók, a vallási vezetők, a sajtó és az új földesurak is.

Ezeket a jogokat jogászokkal fogják védeni.

Van valakinek egy szemernyi kétsége ?

Ha minden így marad az uralmuk alatt,

akkor mit váltunk ?

alsógatyát ?
Sajnos pont azok nem fogják olvasni, akik holnap elmennek a békamenetre, és ott fognak csápolni a vezényló mellett. fenteslent.blog.hu/
Békemenet. Békemenet.
Töröm a buksi fejem, de már januárban sem értettem. Szabadságharc, küzdelem, háború az orbáni retorika egyetlen állandó eleme, erre megtámogatják egy, vagyis eddig 2 békemenettel. Ahol kinyilvánítják, hogy folytatjuk a harcot.

Segítsetek!
@ava-nivi: Ezek a mocskok Erdélyből is N+1 buszt szerveztek holnapra. Gondolhatod, hogy nem a résztvevők fogják fizetni a költségeket. A vezénylónak semmi sem drága, ha róla van szó.
"a Terápia, az HBO második saját gyártású, de izraeli ötleten alapuló sorozata"
Nagyon kiesik a Riadó utca, pedig vicces lenne a Jobbik transzparenseit olvasgatni az HBO székház előtt. :D
@ephart:
"szokjátok csak a partvonalról acsarkodhattok.NEM vagytok politikai tényező a döntések nélkületek születnek meg"

Ez lehetne a világ üzenete Orbánéknak, nem?
Gondolod, hogy összeomlana a globális judeobolsi rendszer :) ha a magyar gazdaság teljesítménye 0-ra csökkenne?
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Persze, hogy tudják miért menetelnek, hiszen megvolt az eligazítás.
Ott hirdettek igét Bayer, Bencsik stb.
Elmondták, hogy azért kell, mert bár most nem olyan NAGY a baj, mint az előző békemenetkor, amikor személyesen OV-t védték meg testükkel-vérükkel, hanem most megmutatják, hogy okt.23-a a jobboldaliaké, meg az utca is, meg az ország is.
Mert a gonosz EU a mi kis Árgyélus királyfinkat, aki a sárkánnyal küzd (lásdEU, IMF) meg kell védeni.
Mondjuk ellentmondásos, milyen legkisebb királyfi az, aki maga nem tud a sárkánnyal megküzdeni.
@ephart: Én még mindig nem értem ezt a többesszámot. Én nem is akarok visszajönni, sőt nem is voltam ott (bárhova is gondolod, hogy vissza akarok jönni). Nem tudom, lehet, hogy a viktoriánusok ilyen hangyaszerűen működnek, egy a gondolat, egy a zászló, egy a vezír, a haza nem lehet ellenzékben röff, de azért nem biztos, hogy a világon mindenki olyan, mint a mára törpe kisebbségnek számító viktoriánus kánon.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Ejnye, hazugság, hogy a kormány fizeti a tüntetést. Bayer a saját szájával mondta - neki pedig csak lehet hinni, hisz ő se hazudott soha - a családja is 1000 Ft-okat fizetett főnként, hogy mehessenek a békemenetre.
@CSENDES:

" Orbán Viktor kijelentése, mely szerint a rendőrség tavaly október 23-án politikai megrendelésre cselekedett, nem lépte túl azt a határt, mellyel sértette volna a felperes személyiségi jogait.

A TASZ ügyvédje örült is meg nem is. Az eljárást stratégiai pernek tekintette ... "

Hoppá.

Schiffer stratégiája, hogy Orbán légbőlkapott hazugsága törvényerőre emelkedjen - bevált.

Már törvények születtek erre a hazugságra alapozva.
Azt értem, hogy megint hozzák a zsil-völgyieket a magyarok ellen, de hogy kerültek oda lengyelek?
@CSENDES:
Gondolom az én családom is fizetett ennyit/fő, hogy külföldiek is jöhessenek a békemenetre, megvédeni Viktor szuverenitását.
@Dr. simonmondja.: Gondolom azért nem sértette a felperes jogait, mert a közszereplőnek, mint tudjuk több kritikát kell eltűrnie.
"Bayermenet"

Meg a büdös Ká anyád te mocsadék! Mit cinikuskodsz te szemétláda??!!
Azt akarod hogy vissZAJÖJJÖN GYURSÓTÁNY???!!
SOHA TÖBBÉ BALLIB SZEMÉT MSZP!!!
53%-RÓL FELKÚRTÁTOK 82%-RA AZ ADÓSÁGOT TI BAROMÁLLAT BALLIBSIK ÉS MÉG ORBÁN VIKTORÉKAT BASZOGATJÁTOK!!!

MOSLÉKOK!!!
@reccs: Ki fog cenzúrázni a Varánusz, de lehet, hogy sikerül még olvasnod. Pl. úgy, hogy az 1956. okt. 23-i egyetemista tüntetés Budapesten az okt. 19-i lengyel tüntetésekkel való szimpátiatüntetésként indult, ezért is indultak az egyetemisták a Bem-szobortól. A magyar és lengyel forradalmárok egymást támogatták akkor is, az 1980-as évek végén is. "Csak" ennyi.
HIÁBA KAPÁLÓZTOK ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK URAT AKKOR SEM ÁLLÍTJÁTOK MEG TI HAZÁTLAN ÁRULÓ GLOBALISTAA BALLIBERÁLIS FÉRGEK!!!!!!
MÉG AZ ((ÁL))NEMZETI DZSOBBIKKAL SEM!!!!
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Én is mint 13. kerületi lakos csak a legjobbakat tudom mondani a Tóth Józsiról. A 13. kerületnek egyetlen nagyon lepukkant része van, a Szabolcs utca eleje. De arról is csak részben tehet a 13. kerület. Van egy kormányunk (nekem nem a kormányom, de mindegy) akik a plázastoppal megakadályozták a terület fejlesztését, a Szabolcs utca végében lett volna a Westend II lakó és bevásárló központ. De ezt a Demján nem tudta megvalósítani. Azóta nincs is magyarországi befektetése. De majd holnap erre is magyarázatot fogadni a békamenet közönsége.
Off.
"Nőtt az Electrolux háztartásiberendezés-gyártó konszern forgalma és nyeresége a harmadik negyedévben - közölte a konszern honlapján hétfőn."

Már azt hittem, hogy mégiscsak bejön valami a Varga Mihálynak hűtőügyben, de kiderült, hogy svéd koronáról van szó a növekedést tekintve, így biztos nem a magyarországi forgalomnövekedés miatt.
@KG2000: Ezt értem, csak azt nem, hogy hogy jön ide. Azt kérdeztem, a Zsil völgyébe hogy kerültek lengyelek.
ROHADJATOK MEG TI, AKIK EKKORA MÉRTÉKBEN FELKÚRTÁTOK AZ ADÓSÁGOT, AMIT ENNEK A KORMÁNYNAK KELL MEGTÉRÍTENIE!!! kÖSSZ SÉPEN PATKÁYNOK!!!
@Balibgeczyk: anyád tudja, hogy kijöttél a viccosztályról?

Beszélt itt valaki GyF-ről? A te zavaros elméden kívül senki nem vízionálja a visszatérését.
@KG2000: Valamit rosszul tudsz. 56-ban október 22-én a Műegyetemtől indult a felvonulás, és 23-án folytatódtak a megmozdulások a Bem szobornál.
Van itt pénz!
Ma a Nokia volt európai dolgozói közül több ezren lélegezhettek fel. Az Európai Bizottság globalizációs alapjából a Romániában megszűnő mintegy 1904 állás után 3 millió eurót (körülbelül 900 millió forintot) fizet az unió, a Finnországban megszűnő 1000 munkahely után pedig 5,3 millió eurót (körülbelül 1,6 milliárd forintot). A pénzt a két ország a Nokia volt dolgozóinak átképzésére, segítésére, vállalkozóvá válására fordíthatja.

Magyarország, ahol 2300 dolgozót küldött el a gyártásának nagyobb részét Ázsiába telepítő finn multi – tehát jóval többet, mint bármely támogatott országban – egyetlen fillért sem kapott.

Csak nem nekünk, mert mi nem igényeltünk.
Lászlóné megint kitett magáért.
@Fatal Error! System Halted!:
JA!! MERT MESEHÁZY MEG SCHIFFER MEG ZÁZRIVECZ MEG LIBAJNAI BIZTOS KÉPES MEGÁLLÍTANI ORBÁN VIKTORT, UGYE?! :))
NA LÉPTEM TI MEG ÜLJETEK A KEREKASZTALHOZ TANAKODNI HOGY MIKÉNT DOLGOZZUK FEL A KÖVETKEZŐ FIDESZ-KDNP GYŐZELMET IS!!!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Hát bizony, csak még a kormány hivatalos ünnepi rendjét sem ismeri. ugyanis ez az emlékező menet éppen ma lesz, s nem azért, mert a holnapi napba már nem fér bele:-)))
Sorkatonaként minket busszal vittek felvonulni szintén. Az egész ezred átvedlett még a buszon kohásszá. Hát nem szerettünk kohásznak lenni.

A Fidesz "kohászok" jelen lesznek, de szavazni is fognak, persze nem a Fideszre.
@Balibgeczyk: Nő a frusztráció a trolloknál. Ne zavarjon, hogy annak az adósságnak a nagyrésze egy világgazdasági válság következtében nőtt ennyire. Ne zavarjon, hogy a deviza-hitelezést Orbánék indították be, mert mindenki azt hitte, 2012-től már euroban fizetünk. Ne zavarjon, hogy az államadósság most jobban nő, mint Gyurcsányék idejében - a világgazdaság pénzbőségének ellenére.

@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Óóó, igen, a Szabolcs utca.

Soha, akárhányszor kérdeztem, soha nem kaptam egyenes választ az anti-plázás jobberektől, hogy miért jobb egy elkerített cigányputri, ahol csövesek hugyoznak, mint egy csillogó bevásárlóközpont, és gyönyörűen felújított tér kávéházakkal, ami munkahelyeket ad? Ne várd, hogy a békemenet választ ad erre! Maximum a "nem leszünk gyarmat"-ig jutnak el. Ja, hogy Orbán sokkal többet tett eddig önkéntes gyarmattá válásunkért, mint bármelyik másik elődje? :D
Ugyan! Ez a jobbikosokat sem érdekli, miért érdekelné a kivezényelt iskolai tanárnőt, aki le se szarja, Orbán mit mond, csak a munkáját akarja megtartani.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

" Ezek a mocskok ..."

Na ide figyelj te büdösbogár! Eddig békésen olvasgattam a töketlen, agyalágyult marhaságokat amit itt páni félelmetekben összehordtatok, néha fel-fel kacagtam félhangosan, de ami sok az sok. Ott leszünk te nyomorult azért is, sőt tájékoztatlak, hogy ugyan nem terveztem elmenni a Békemenetre, de "békés", "másságtisztelő", "véleménytoleráns" jelződ nyomán most már egészen biztos, hogy elmegyek és mindenkit erre fogok buzdítani. Ezt érted el öreg.
Most már azt is remélem, sőt várom, hogy legalább egyel többen leszünk annál a tömegnél ami nálad el nem múló katalepsziás sokkot vált ki.
ROHADÉK !
6 naposkám, dugulj már el!
@Balibgeczyk: Remélem gyorsan kitiltanak, te. Milyen édes, ahogy magadra vetted és felháborodtál itt. Kikéred magadnak, mi? Veled itt csak ne cinikuskadjanak. Kérdezném, hogy akkor minek jössz ide, de tudom a választ: cinikuskodni, meg gorombáskodni. Te sem csinálsz mást, csak cinikuskodsz. Vedd észre, hogy a kisebbséghez tartozol!
@batka manó: Utoljára ilyenre még a mostanra szép emlékűvé vált Antall kormány idején volt példa. Amikor a taxisblokád idején egy párezres tömeg kivonult a kormány mellett "tüntetni".
@Balibgeczyk:
Ezt már annyian, annyiszor cáfolták. Uncsi.
@KG2000: Aztán valamelyik majomnak eszébe jutott, hogy ki kéne engedni a köztörvényeseket. Az éppen országból távozóban lévő orosz csapatok meg kénytelenek voltak Nyíregyházától visszafordulni.
@CSENDES: és a rendőrök nyugdíja, a rokkantak ellátása, a bányászok nyugdíja... Mindaz, amit a régi Alkotmány szerzett jognak tekintett az élő és működő Alkotmánybíróság állásfoglalása alapján.
@CSENDES: A közszereplő tűrje Orbán hazug rágalmait,
de Orbánra egy rossz szót se lehetett...

Egy per ugyanabból a korból...

" A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletében megállapította, hogy Veres János és a Népszava korábbi kiadója megsértették Orbán Viktor személyiségi jogait. 2008-ban Orbán Viktor egyik, az IMF-hitellel kapcsolatos nyilatkozatára Veres János akkori pénzügyminiszter úgy reagált, hogy „ha Orbán Viktornak lehetősége lenne rá, biztosan ellopná ezt a pénzt”.
@CSENDES: Azért emlékezzünk meg arról, hogy Velezről enyhén szólva le lett szedve a keresztvíz, itt ezen a blogon is, mert üzleti/szakmai kapcsolatba került Simicskával. De Schiffernek szabad összefeküdnie bárkivel? Az rendben van? Ő akkora szent, hogy nem mocskolódik be semmitől. Más meg ha 10 kilométerre megközelíti a Közgépet, tisztátalanná válik egy életre?
Gyurcsánytól bocsánatot kért már, amiért hazug, igaztalan módon megvádolta, hamis vádakkal illette?
Itt is elhelyezem, mert olyan olvasmányos:

Orbán Viktor szerint a héten bejelentett költségvetési kiigazításért elismerést kapott a kormány Brüsszelben.
"Persze fogalmuk sincs, hogy pontosan mekkora a magyar költségvetés, mekkora a hiánya", de azt értik, hogy a jelenlegi kabinet elszánt, szakítani akar azzal a 2004-2010 közötti időszakkal, amikor "lényegében folyamatosan hazudtunk, meghamisítottuk a számokat", és emiatt komolytalannak könyvelték el a magyarokat - tette hozzá a kormányfő.
privatbankar.hu/makro/orban-brusszelnek-fogalma-sincs-hogy-milyen-a-magyar-koltsegvetes-251782
A Bayer féle tüntetés egyik jelmondata:
"Nem tűrjük az IMF rabigáját!" személyesen, tőle hallottam. A másik, többször hangoztatott "útonállók" az Eu és az IMF megszólítása.
Mindezek rögvest megjelennek a világ médiafelületein. Ez nem is lenne baj.
Úgy hírlik, Varga Mihály most Tókióban nem kapott időpontot a tárgyalásokra az IMF-től. Félő, hogy a vizitet ki kell tolni távolra az időhorizonton.
ezt olvasva már megéri az egész!
remélem jó sokan lesznek :D
@Balibgeczyk: @KG2000: @Fax: Ajánlom figyelmetekbe az alábbi posztot. El kell olvasni, meg kell próbálni értelmezni, és ha mind a kettő sikerült akkor lehet menni a békamenetre. fenteslent.blog.hu/
@Dr. jenőke (jenőke): Azt már nem hiszem.
mert a társadalmi közmegegyezés szerint nem tudjuk fizetni az újakét.
De, akik már korábban megszerezték ezt a jogot, tőlük visszamenőlegesen elvenni nem lehet, mert éppen ebben áll a jogellenesség.
Hát ez igen érdekes, s nem is tudom, hogy ez rágalmazási per volt e, mert akkor viszont a közszereplő indította felperesként, tehát OV.
Itt viszont megfordul a bizonyítási teher a rágalmazással gyanusítottnak kell bizonyítania azt hiszem.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
az a fajta demokrata vagy aki megmondja ki hova mikor mehet? :)))

ui:sokan lesznek, nagyon sokan! :)
A BÁLYERMENET 4.15-ös verziójának előzetes terve a következő:

www.abc.net.au/news/2012-04-15/north-korea-marks-founders-birthday/3951202

Szabadon választhatsz hogy piros, rózsaszín vagy sárga lódenben akarod-e majd megvédeni ORBÁN VIKTOR-t.

Zöld csak adócsaló szlovákrendszámosok számára járó privilégium.

Az erdélyi középiskolások addigra felnőnek, ezért nem látszanak a képen. A fehér és barna kockák a volt AVH-sok illetve 90-es IQ alattiak alakzata, ők értenek igazán a merőleges vonalakból.
@Balibgeczyk:
A bolygó hollandit sem állították meg.
Úgy maradt futtában.
@shinichi: Nem hamis vád volt, hanem nem azt viszgálta az ügyészség ami a feljelentés tárgya volt.
A feljelentés tárgya az volt, hogy azért élt vissza hivatalával, mert nem átlátható módon a törvényekben előírtakat megszegve, hozott kormányrendeletet a sukorói beruházásról.
Ezt a típus cselekményt egyébként az OV kormány is elkövette Ócsa alkalmával.

Ezt hívják kettős mércének.
@Balibgeczyk: Hány órakor nyitottak ma a diliházban, hogy ilyen hamar ideértél?
Ahogyan elnézlek, jobb helyen vagy a mosolygóban...
@külvárosi: Hát, nem tom. Bencsik azt mondta, nem biztos hogy most lesznek annyian, mint első alkalommal. De azért törekednek rá, hogy elég sokan legyenek.
ha mind az 1,6 millióan kimentek, akkor is kevesen lesztek.
Tök jók ezek a kontraproduktív blogbejegyzések..:) CSak el kell olvasni és az ember el nem múló késztetést érez, hogy részt vegyen a Békemeneten...
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Ezzel csak azt bizonyítottad, ami eddig is világos volt számomra: az MSZP-DK-LMP a szovjet gyilkosok és magyarországi hóhéraik pártján áll.
@Mariann19: @Balibgeczyk nagyon okos...a viktor mondta neki...ő is oda van beutalva...
elolvasva a posztot most már legyőztem a kétségem.ott leszek a Békemeneten
@Fax: Örülünk, hogy segíthettünk.Szerintem is menjél menetelni.Ne csak lengyelek,erdélyiek,minden féle fizetett statiszták különböző országokból legyenek ott így legalább kevésbé lesz röhejes a békamenet.
@KG2000: Te kis ostoba hazaáruló. Mindjárt mehetsz birkamenetre. Nagyon odavaló vagy!!!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Ez a blog éppen elegendő arra, hogy világos legyen, a békemenetnek van értelme. Fölösleges klónokat olvasgatni. Egyébként ha az a blog pontokról szól, akkor olvastam is a múlt héten. Színtiszta demagógia Kádár módjára.
@KG2000: :D Pont leszarom, neked mit bizonyítottam, úgyis azt fogsz belelátni a dologba, amit akarsz. Attól még én nem ezt mondtam.
@CSENDES: Nem igazán értem felvetésedet.
Maradjunk abban, hogy a jogszerűen megszerzett jogokat törvénnyel is lehet jogszerűtlen elvenni.
Bizony törvényt hozva is lehet joggal visszaélni. Erre a körre gondolj. Példa a napjaink közbeszerzése, a földosztás lehet, de sok minden más is.
A jó törvény rossz végrehajtása simán feltételezheti a korrupciót. A sor folytatható.
@Hertelendi: Na úgy látom a reakciókból, az igazságot írtam. Betáraztad már a kalasnyikovodat?
@Balibgeczyk: Nem. A népnek lehet csak joga megállítani. Tudod, demokrácia. Szerintem kapcsold ki a caps lockot, attól nem tűnsz okosabbnak, hogy csupa nagy betűvel írsz.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Nem kellene idezarándokolniuk, de ha így van ez csak a vezényló gyengeségát mutatja ...
Én megértem, hogy poszter ideges, meg nem örül annak, hogy a fidesz is az utcára viszi az embereket. Holnap megint bebizonyosodik, hogy a kormány nagyságrendekkel nagyobb tömeget tud összegyűjteni, mint a kirúgásokat és nyugdíjcsökkentést akaró "demokratikus ellenzék".
@Fax: Szerintem akkor menj és vegyél részt rajta. Ha meggyőződéssel mész, ott a helyed.
Viszont legalább érted, hogy a fizetett és meggyőződéses fidesz kommentelők miért gyengítik rendkívüli módon a fideszt. Úgy hívják, dac. Ha engem leolt valaki, akkor azzal nem akarok egy táborba tartozni. Szóval a fiesznek át kéne gondolni az internetes stratégiáját. Boxzsáknak jól Bloggergéza, meg Disi, meg wagem és a többiek, de a fidesz szempontjából többet ártanak, mint használnak.
@Dr. jenőke (jenőke): Nem erről írtam.
Társadalmi megegyezés szerint a most munkába belépőnek már a jövőben nem tudunk korkedvezményes, vagy korengedményes nyugdíjat biztosítani. Ez egy dolog, s tisztességes, mert akkor úgy készül az a rendőr. Van mérlegelési joga, hogy neki ez így megéri-e.

Ám, hogy korábban azt ígérték (szerződéssel garantálták), de utóbb jogellenesen felrúgják a társadalmi szerződést az nem mehet.
Ez az egész békemenet úgy szánalmas szervezőstől résztvevőstől ahogy van.
Jobb volna már egy gyászmenet orbánért, arra én is elmennék.
@KG2000: Akinek fizetnek a hazaárulásért, azzal mit vitatkozzak? Nem kell neked kalasnyikov, elég lesz neked az sok turha, amit kapni fogsz és amit megérdemelsz. Nincs jelző a patkánykodásodra! Bocsánat patkányok, nem benneteket akarlak sértegetni, ti legalább nem árultok hazát....
@Fax: Igazad lehet. Tegyük kötelezővé a most vonulóknak, és mindennapossá.
@ephart: képzelem, hogy őrlődtél.
Hehe, ez a verdikt a központból, hogy "nademostaztánkimegyünk, mert milyenszemétségeketírtatok!".

Hűűű, hogy most mennyire megijedtem! :o)

A helyzet az, hogy a holnapi Milla-tüntetés leghatékonyabb szervezői Pártunk és Kormányunk tagjai között vannak.
Profin csinálják, le a kalappal!
@KG2000: Mitől béke az a menet?
@saravad: Mert békésen vonulnak mint a birkák, még kolomp sem kell a sok gyökérnek.
@Hertelendi: Jóságosan ajánlottam neki a mosolygós intézetet, ott legalább párban lesznek a gumiszobában a főnökkel.
@saravad:

Az Orbán Viktor harcát támogatják békemenettel.

Attől béke, hogy IMF-szabadságharc.

A félázsiai pávatáncos turul több fejjel gondolkozik, mert sajátosan Orbán Viktor.
@saravad: " Mitől béke az a menet?"

Azt nem tudja...mondták neki...
@saravad: Nem béke az te! béka.
@KG2000: Csak halkan mondom, mert hangosan felesleges. A Varánuszon nem cenzúráznak ki senkit. Ez a megoldás a jobboldalinak nevezett blogokon bevett szokás. Itt még olyan emberkék is nyugodtan kommentelhetnek, akiket máshol már régen kirúgtak volna. Pl. te is itt ronthatod a levegőt. :)
@Nyekenyóka.: Akkor b..., szal szeretkezzünk a békéért, abból nem lehet baj!
@Dr. simonmondja.:

"Attől béke, hogy IMF-szabadságharc."

Attól béke, hogy szabadságharc az IMF ellen, aki a barátunk!
@Névtelen Betelefonáló: Be fog bizonyosodni. :) Lesz ott egy rakás fizetett menetelő, meg az olyan agyatlan droidok, mint te, akik egy nap azért tüntetnek, mert csúnya, rossz Eu és IMF, de ha a vezér gondol egyet, akkor másnap már gond nélkül éltetnétek ezeket a csúnya szervezeteket. Hogyan is szól az 1984? "Kiderült, hogy hálatüntetéseket rendeztek Nagy Testvérnek a csokoládé fejadag heti húsz grammra való emeléséért is. Pedig csak tegnap jelentették be, hogy az adagot heti húsz grammra csökkentették. Lehetséges volna, hogy ezt is beveszik az emberek, alig huszonnégy óra múlva? Igen, bevették. Parsons könnyen bevette, egy állat ostobaságával." Hát igen, a magadfajtának még a duplagondolra sincs szüksége, alapból idióták vagytok.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: @ormány triktor:

miert is kellene indokolni a lathato kettos mercet,amit a ballibbant oldal nap mint alkalmaz???
az embernek van szeme,lat,van fule,hall...
most ugye a fidesz a rohadtszemet,mert felvonul...
bezzeg ha barmelyik "civil" brigad teszi ezt mind a 23 rajongojaval,akkor az egybol a demokracia diadala...
rovid a memoriatok,elvtarsak...
amikor moeg a szocitolvaj brigad ult a kormanyon,mi is volt a baj???hogy a fidesz az utcara viszi a politikat...
igaz,hogy elotte ok ugyanugy,ugyanezt csinaltak(lasd mad209gyesi elvtars koporsos performansza a tv elott vagy a benzinkutas dzsekis orszagjaro hebegoturaja...)es most is csinaljak,de a "halado ertelmiseg"nek ezt persze szabad...
hisztiztek,hogy itt nincs szolasszabadsag,ennek oromere telehanyjatok az osszes forumot az egybites szovegeitekkel,kezdve a szolobanyaktol a "haveri korokig"...
erdekes modon,2002tol nagyon nagy kuss volt,pedig a kakaobiztos szamitogeptol korhazszef agicaig lenne mirol meselni...
persze,gaz megelni,hogy vagytok 12en,47 nicken nyomjatok a partpropagandat,az emberek meg szemmel lathatoan kutyaba nem vesznek titeket...
lehet lajkokat szamolgatni,csak epp azt nem veszitek eszre,hogy az osszes "hude fuggetlen" brancsot ugyanaz a parszaz/ezer ember lajkolja,akik nem lesznek tobben...
videken merhetetlenek vagytok,libajnaistul,gyurcsanyistul,hazmesteristul...
senkit nem erdekel a partucat(oppardon,milla,vagy milli vagy mi...)se a dk,se a 4k,se semmise...
ki kellene mozdulni ujlipociabol...
unalmas mar a "szomszedom occsenek a kollegajanak a haverjanak a mukormose mondta" cimu mesek az orban idegkezelesetol a nap mint elkovetett kormany elleni behanyasokon at a kulonfele libbant hoaxokig...
volt nem keves idotok,hogy megmutassatok,mit hogyan kellene,nem ment...
most konnyu kopkodni,de azon kellene elgondolkodni(pfff,tudom,tulzott elvaras,egy ballibbant ilyet soha nem tesz...)hogy az elmult idok nem kis,osszehordott mocskat nem lehet egyik naprol a masikra eltuntetni...
ez van,ha tetszik,ha nem...
semmik es senkik vagytok,lesztek...
mert nincsenek erveitek,csak a zsigeri gyulolet...
es lehet fikazni barmilyen menetet,kitalalni torteneteket,hogy kik mennek ilyenre es miket kiabalnak,soha nem fogjatok megerteni,mert csak gyulolni tudtok,acsarkodni...

ennyi...

ja,es az orbanozos reagalasokat koszonettel nem kerem,se fideszes,se orbanista,se jobbikos,se semmi nem vagyok...
ha lenne magyarorszagon nemzeti liberalis part,akkor rajuk szavaznek,de nincs...
igy csak kivulrol nezem a dolgokat...
@Fax:
Tele lesz ilyen "ballibgeczyk" és hasonló agresszív emberrel, jó móka lesz! Jó szórakozást! :)
@Nyekenyóka.:

"Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért!"

Akik időben születtek, azoknak elég ismerős lehet a Békeharc kifejezés.
Meg a nagy támogató felvonulások is (Éljen a Párt!).
Meg az is, hogy a felvonulók közül mennyien voltak ott saját szándékukból.

Sokunknak ismerős dolgok ezek.
@liam devlin: milyen jó, hogy neked bezzeg vannak érveid, és te bezzeg nem acsarkodsz. :)
@liam devlin: Jó sokat dolgoztál reggel óta, mióta létrehoztak. 53 hozzászólás, és nem is mind itt. Nahát, nahát.
Hörögnek Kádár propagandistái, mint a magát Varánusznak nevező is. Próbálják összeterelni Kádár hiszterizált népét most Charta helyett Milla jelszóval. Az összes levitézlett, korrupt vagy idióta politikus összegyűjtve, de hiába.

Az 56 szellemét képviselő, magyar érzelmű Békemenet résztvevői sokkal többen lesznek, és méltóságteljes viselkedéssel példát mutatnak az országnak.
@miskolcisrác1980: Ezt már ismerem, még mindig nincs új mantra? Aki a másik táborhoz megy ki az mind hülye/megvezetett/ostoba/fizetett tüntető, de aki hozzánk az bezzeg mind okos, és szép.

Komolyan mondom, mint az oviban... :)
@liam devlin:

"lehet lajkokat szamolgatni"

Konkrétan hol látod ezeket a lájkokat?
@ephart: "NEM vagytok politikai tényező a döntések nélkületek születnek meg.ti nem jöhettek vissza"

No majd ti, az a 2/3-ad, ami nem is annyi! Azért ne örülj, titeket sem kérdeznek meg a döntések meghozatala előtt, és neked is minden olyan drága, mint a "NEM vagyok politikai tényező"-nek. Vagy talán minden 2/3-osnak van munkája, kiszámítható, tervezhető jövője?
Nyugi, lesztek még alól ti is.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Pedig ez egy nagyon értékes terület lehetne kiváló adottságokkal. Közel a piac, közel a belváros, mi kellene még? Ja hogy sok a lumpen cigány? Szerintem a főváros ezért nem strapálja magát különösebben. Így is szálka a szemükben a 13. ker. Itt a polgármester mellett az összes egyéni körzetben szocialista képviselő került be képviselő testületbe. Ezt a Fideszek úgysem értik. Csak azt tudják, hogy meg kell bosszulniuk ezt a kerületen. Nehogy már legyen egy jól működő, nem eladósodott kerület Budapesten, amikor a Fideszes kerületek olyan klasszul el vannak adósodva.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Igen. Az IMF a mi bankunk.

Ezért szabadságharcolunk ellene békemenettel.

Gagyog Viktor és ragyog.
@Dr. simonmondja.: és milyen igaza volt, egy jövőbelátó volt az a Veres.
@saravad: "Töröm a buksi fejem, de már januárban sem értettem."

Békemenet-szabadságharc. Tudod erre mondták valamikor a szakemberek, hogy tudathasadás.
@liam devlin:
Egyáltalán nem gyűlölöm Orbánt és a koleszos haverjait. Csak megvetem őket.

A hazugságot viszont utálom.

Az elmúlt évek mocskát eltakarítani bizony nem könnyű. Azért érdemes lenne már megpróbálni, nem? Vagy az elemi erejű társadalmi nyomás hatására véghezvitt köztér-átnevezés pl. már az lenne?
és tényleg sikerült elkapni a stílust, akár bayer is írhatta volna.
@Fax: és ki veszi be ezt a szar dumát, hogy nem akartál elmenni a békemenetre, csak az itt olvastakon háborodtál fel annyira, hogy elmenj? Hiszen direkt ezért a mondatért jelentkeztél be:)))
Már hetek óta égsz a türelmetlenségtől, hogy ordíthasd Viktor! Viktor! Szeretünk!
@P.Guszti:

Értelek.

Ismerős az, amikor Pistike hangosan elkezd hőzöngeni a sötétben, hogy ne féljen?

Csak úgy kérdeztem...
@Dr. simonmondja.: Veresből csak a próféta szólt. Azóta már láthattuk egyenes adásban is. (Közgép, Simicska, és a felcsúti játszótársak)...
@látjátok feleim szümtükkel:

"Tudod erre mondták valamikor a szakemberek, hogy tudathasadás."

A (vak)hit csodákra képes! :o)
@Névtelen Betelefonáló: Hát persze, én vagyok az ovis. :) Te meg a szép, okos, fideszes aki csont nélkül beszopja amikor a Kedves Vezető megdícséri, mondván az előző békemenet nélkül ő már nem lenne miniszterelnök. Sőt! Még a véleményed is rendszeresen kikéri a kormányzat kérdéseiről, konzultál veled. Amúgy nemzetileg. Mellkasod dagad a büszkeségtől, már-már harcostársadnak érzed. Közben bizalmas körben ő is hülyére röhögi magát minden olyan barmon, aki zsíros állás, vagy minden kézzelfogható előny nélkül támogatja őt.
ez a teljes kilátástalanság és kétségbeesés miatti féktelen düh...

egyszerüen gyönyörü :)

minden egyes dühés és kétségbeesett ballib mint egy lágy tavaszi szellö a reggeli napsütésben orcámon...

Fantasztikus érzés látni, hogy mára semmi nem maradt számukra. semmi. 0. nincs vezetö, nincs terv, nincs ötlet, nincs ideológia, nincs hit, nincs remény. csak düh van és rácsodálkozás arra, ami történt. és ahogy azt megénekelték:

You ain´t seen nothing yet...
Egyébként tényleg nem szép dolog Fabiustól, hogy eddig elhallgatta előlünk, valójában Kádárt komálja és propagálja! :o)
@ephart: te szerencsétlen barom agyatlan fideszzombi .A judeobolsik akik egyébként szerintetek az egész világot meg az univerzumot plusz a tatooine-t is irányítják beszartak száz ezer sötét gyűlölködő fasztól akiket ingyen busszal meg ebéddel lehetett csak odakönyörögni!!! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA!!
Ez eddig a nap vicce. Kubatov elvtárs kifizetett már mára??
@doggfather:

"és tényleg sikerült elkapni a stílust, akár bayer is írhatta volna."

:o)
@külvárosi: Ne strapáld magad a holnapi részvétellel. El sem olvastad a csatolt linket, értelmezni végképp nem tudtad. Te akkor abba a halmazba tartozol, aki nem olvassa és nem értelmezi a híreket, kizárólag az számít neki, hogy mit mond a vezényló és a bábjai.
Ne is fáraszd magad a gondolkodással. Felesleges.
@dany82:

"ez a teljes kilátástalanság és kétségbeesés miatti féktelen düh..."

Igazad van, engem is mosolygásra késztetnek a "véletlenül" idetévedt barmok. :o)
@dany82:
A "a teljes kilátástalanság és kétségbeesés miatti féktelen düh" nem az, amit itt és általában a blogszférában megtapasztalhatsz.
Létezik és egyre nő a kilátástalanság és a düh, de mivel nem virtuális problémák okozzák, így a valóságban fog kitörni. Szónoklatokkal és propagandával egyébként nem orvosolható.
@Balibgeczyk: vedd be a gyógyszert és kapcsold ki a CAPS LOCK-ot
@Balibgeczyk: "ROHADJATOK MEG TI, AKIK EKKORA MÉRTÉKBEN FELKÚRTÁTOK AZ ADÓSÁGOT, AMIT ENNEK A KORMÁNYNAK KELL MEGTÉRÍTENIE!!! kÖSSZ SÉPEN PATKÁYNOK!!!"

Rohadjatok meg - köszönöm, de eszem ágában sincs. Ezt a keresztényi szeretet jegyében mondtad? Gondolom a békemeneten is skandálni fogjátok.

Az adósságot ennek a kormánynak kell megfizetnie - hogy te milyen korlátozott vagy! Tán a parlamentnél leszedett korlátokat rakta rád Viktorod? Nem te, én, meg a többi - határon belül élő, és adózó - magyar állampolgár fizeti meg? Ha ilyen kurva jól áll anyagilag a kormány, akkor miért akar IMF hitelt? GONDOKOZZ MÁN!

Patkányok - ezt biztos azért mondod, mert nem tudod, hogy a patkányok társadalma jobban van szervezve, mint amit a kormányod szervezett az elmúlt két évben. A patkányok gondoskodnak a tagjaikról ( nem csak a saját zsebüket tömik ), amit rólatok nem nagyon lehet elmondani, lásd rokkantak, pedagógusok, orvosok, földnélküli parasztok, stb.
Na megkezdődött az okt 23 ikai őrület sajna!
Magyart a magyar ellen, így kell ezt egy ilyen ünnepen!
Csak épp az igazi hősökről nem igen esik szó!!
Békemenetet és millás tüntetést is lehetne egy hét múlva is rendezni! Szomorú, hogy megint ez lesz ebből az ünnepből! Egy tetves számháború!
Azt nem értem, hogy a balliberális posztok, miért foglalkoznak jóval többet a békemenettel, mikor lesz millás tüntetés is! Miért nem arról irkálnak?
Ezt nem igazán értem, mindenki szabadon választhat hova akar elmenni.
A békemenetenek meg eredetileg az volt az értelme, hogy a külföld ne gondolja , hogy mert összejött kb 70 ezer ember tüntetni azzal a többség véleményét fejezték ki. Mert az ellenzék ezt nagyon így tüntette fel!
Az a baj, hogy sokan akik ma itt demokráciáért kajabálnak, a legegyszerűbb szabályt nem tartják be, aki több szavazatot szerez az kormányoz. Na most a mai napig a kormány nyerné a választást, bármilyen választási rendszerben. És a demokrácia így működik, ezt azoknak kéne a legjobban tudniuk, akik annyira hangosan tartják magukat demokratának!
Az persze teljesen természetes, hogy nem tetszik valami, és az ellen szót emelnek, bárki! Ez is a demokrácia része!
Csak az a baj itthon, hogy senki nem tűri el, ha a másik kormányoz, és nem az ő ideológiájának megfelelő kormány van! Ezt itt a nagy baj! És ezért a hangulatért nagyon felelős a fidesz is, meg sokan azok közül akik majd épp a millánál lépnek fel! És csinálják megint a hangulatot! Szomorú ez!!!
@P.Guszti: A hazai "jobboldal" egyik nagy csodaja, hogy folyton Kadar nepenek nyilvanitjak a veluk szembenallokat, mikozben rohammunkaban epitik ujja a Kadar-rendszert. :)

Magyarorszag amugy is egy fura hely. Itt az a kommunista, aki nem csatlakozik a karvalytokezo korushoz, a jobboldali meg folyvast allami iranyitas ala akar vonni.
@P.Guszti:

Bizony, Kádár hörgő propagandistái ott lesznek az 56 szellemét képviselő Békemenet résztvevői között, ugyanúgy tapsolva a saját maguk hülyének nézéséhez és korrupt, tolvaj, agybeteg vezetőik éltetéséhez, mint annak idején Rákosi és Kádár propagandistái.
@Mariann19: "Úgy hírlik, Varga Mihály most Tókióban nem kapott időpontot a tárgyalásokra az IMF-től. Félő, hogy a vizitet ki kell tolni távolra az időhorizonton."

Ha emlékezetem nem csal, a kormány egy évvel ezelőtt azt az "igazságot" sulykolta, hogy év végéig lesz megállapodás. Csak azt nem mondták meg, hogy melyik év végéig. Lehet, hogy ők sem tudják?
@Fax: a botrány tényleg az, hogy a "liberálisok" olyan hangnemben beszélnek az ellenoldalról (droidok, birkák, békamenet, mocskok, stb.), hogy az embert arra ingerli, hogy békemeneteljen (holott nem tervezte). Hol itt a fennhéjázástól, a felsőbbrendűség érzetétől mentes, az ellenkező véleményt (állítólag) tisztelő valódi liberális retorika, a liberális tolerancia?! Szégyen.
@liam devlin: Nincs igazad, de köszi, hogy kefejtetted.
@látjátok feleim szümtükkel: ó, bazd meg... Te is csak a stíluson akadsz ki.

arról bezzeg nincs szó, hogy amíg a baloldal hiteleket vett fel, addig ez a kormány hiteleket fizet vissza. Mint ahogy tette azt már 1998-2002.

Nem. erröl nincs szó. csak amikor valaki szól, hogy Te hülye faszfej, aki tapsoltál, amikor évtizedekre eladósították az országot mert nem ment bele abba a retardált fejedbe, hogy ez mit jelent, akkor jössz felháborodni.

és közben meg höbörögsz, mert a mostani kormány megpróbálja visszafizetni a hiteleket.

nem baj, ne félj. megvesznek téged a válsztáson majd újra 19000 ft-al, mint tették azt 2002ben.
@champagneM:
Akkor olvasd el ballibgeczyk irományait is. Mindegyik oldalon vannak köcsögök, nem kell védeni egyiket sem.
Az arcátlanság teteje hogy a kommunista tömeggyilkosok utódpártja és a vele szövetséges ávóscsemeték pártjának hulladékából szervezett Milla pont a magyar forradalom emléknapján tart tüntetést.
Jobban tennék, ha november 7-ére időzítenék tüntetésüket a végre magyar érdekeket képviselő és magyar érdekekért harcoló kormány ellen.
@irógép: Na végre valaki, aki még érvelni is tud. A gond pusztán az, hogy Viktor király ellenzékben bezzeg teli torokból ordította, hogy márpedig tessék tiszteletben tartani az ellenzék jogait!!! Most erről valahogy nem esik szó. Aki ellent mer mondani nekik, az vesszen. És mivel a választási rendszer folytán lehetőséget kapott a demokrácia lebontására, hozzá is fogott hogy régi álmát megvalósítsa.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Es milyen regi elvtarsakat aktivaltak ujra! Idejere se emlekszem, mikor olvastam utoljara egy erett, zamatos P. Gusztit, vagy dany82-t.
@saravad: Én segítek!

Olvastad Orwell 1984 című könyvét? Nos abban a béke minisztériuma háborúval, a jóléti minisztérium szegénységgel, az igazságügyi minisztérium hazugsággal foglalkozott... duplagondol... érdekesen visszaköszön ez és működik, hisz ott csápol a birka.
@irógép:

Sok mindennel egyetértek abból, amit írtál.

Mások nevében nem nyilatkozhatok, de tőlem mindenki oda megy vagy nem megy holnap, ahová akar vagy nem akar.
Szerintem a rendszeresen ideírók is így gondolják.

A blog gazdája nem csupán a Békemenettel foglalkozik - igen, ma éppen azzal, máskor meg pölö a Milla-tüntetéssel.
Eme érved tehát ezen blogban sántít szerintem.

És igazad van: tényleg szomorú ez az egész.

Van véleményem a mostani kormányról - lesújtó, és akkor még visszafogottan fogalmaztam! -, és ezt ki is nyilvánítom, pl. itt. vagy holnap a Milla-tüntetésen való részvételemmel.
@irógép: Igazad van. Sajnos az ország megosztása és az árokásás megmérgezi ezt az ünnepet is.
Nem is emlékszem, melyik párt nem bírta egykoron elviselni a vereséget (tán 2002-ben?) és ásott árkot az ország közepére, hogy magyar (egész évben kokárdás) az ellensége legyen a magyarnak (nem kokárdás, mert nem magyar, hiszen nem fidesz szimpatizáns).mindegy ez már, kár volt ilyen manipulatív antiszociális bandának 2/3-ot adni. Mégis mire számítottunk tőlük?
Az pedig a blogolók, postolók dolga, hogy miről írnak. Gondolom születik itt ott elég cikk a millás tüntetésről is, nem véletlen hogy az ide tévedő fidesz szimpatizánsok szóhasználata, hogy is mondjam csak igen hasonló.
@liam devlin: Csak az a bajunk a "békemenettel", hogy a kormányok, Észak Koreát, Venezuelát, és Kubát leszámítva sehol nem szoktak őket támogató rendezvényt szervezni. Mert nehogy az gondold, hogy az egészet nem a Habony Árpádféle kormányzati spindoktorok találták ki. Csak az ilyen Bayer Zsoltféle mindenre kapható gennyládákra bízzák a megvalósítást.
A Milla és a többi ellenzéki megmozdulásra nem kell vidékről, Erdélyből, és isten tudja honnan idebuszoztatni az embereket.
@Nyekenyóka.: én elolvastam, csakhogy a különbség az, hogy a libsiknek elvileg nagyobb toleranciát kéne mutatniuk, a blogokban meg épp fordítva vannak a dolgok. Felőlem lehet a gyűlölet, a megvetés, a lekezelés, a felsőbbrendűség hangján kommunikálni (elvileg demokrácia van), de akkor ne mondja magát senki toleráns liberálisnak; tetszik érteni?!
Akármit háborogtok, a Milla a kommunista Kádár rendszer restaurálásán ügyködik, egyetlen egy nemzeti érzelmű, magyar érdekeket szolgáló alakot nem találni közöttük. Jellemző, hogy most a kommunista elitcsaládból való, KISZ káderből, Gyurcsány sameszából "független szakértővé" vált Bajnait akarják pajzsra emelni. Azt a Bajnait, akinek tehetsége kimerült a kommunista káderek által birtokolt Wallis csődbüntettjeinek végrehajtásában, a Dataplex szélhámosságban, miniszterelnökként az IMF parancsainak szolgai végrehajtásában. Nagy tette, hogy felvett egy hatalmas hitelt, amelynek visszafizetését elegánsan utódjára hagyta.
@miskolcisrác1980: "Hát persze, én vagyok az ovis. :) Te meg a szép, okos, fideszes aki csont nélkül beszopja amikor a Kedves Vezető megdícséri, mondván az előző békemenet nélkül ő már nem lenne miniszterelnök."

Nem emlékszem, hogy valaha minősítettem volna a másik csoportot, nem kerestem mindenféle idióta magyarázatot arra, hogy miért mennek oda. Tudomásul veszem, hogy ők ennyien így gondolják/mit szeretnének és ennyi. Sajnos ez a másik oldalról nem mondható el...

Azt is be kellene látni, hogy egy demokráciában a többség szava dönt.Az, hogy egy kisebbség szeretne valamit, az szép és jó, de az ő akaratuk kielégítése nem mehet a többség rovására.

Körülbelül ennyi.
@champagneM:
Szerintem nem ideológiai szempontokat kell nézni, hanem a megélhetés a fő. Ennek hátterét kell megteremtenie a kormányoknak, nem ideológiai maszlagokkal foglalkozni. Engem már nem érdekel, hogy balos, vagy jobbos, az a lényeg, hogy legyen értelmes programja, ne kakaskodjon, ne hazudozzon, ne lopjon, hanem tisztességes eszközöket alkalmazzon. Van ilyen, párt? Nincs. Akkor teljesen mindegy bármiféle vita, veszekedés. Dehát ilyen a magyar.
Nem gondolom, hogy teljesen normális ember megértené mi a franc a békemenet résztvevőinek célja. Ugyanúgy, ahogy különböző világvégeváró-szektákat sem értünk.
A menetnek magának alapvetőleg a végtelenül frusztrált fideszfanok lelkesítése, összetartása a célja. Maguknak a résztvevőknek rendezik.
Ugye senki nem gondolja, hogy bármi más jelentősége van. A fidesz ennyi embert akkor is utcára vitt, amikor simán elbukta a választást. Az akkor ráadásul nem egy ilyen közröhely tárgyát képező tömeg volt. Akkor egy erős politikai erő benyomását keltette, most olyan mint Zámbódzsimi temetése. Sokan vannak, de az ország nagy része simán hülyének tartja a résztvevőket.
@irógép:
Elgondolkodtató amit mondasz, itt is gyakran szó esik arról, hogy a kormányzást és a politikát nem (csak) ideológiai alapon kéne nyomni.
"Na most a mai napig a kormány nyerné a választást, bármilyen választási rendszerben." Erre azért ne fogadj :)
@irógép: "Csak épp az igazi hősökről nem igen esik szó!!"

Nos az igazi hősökről:

Egy rokonom akkor 18 éves volt, és a hasonló korú haverjával a Kossuth Lajos sugárúton villamosok borogatásában vettek részt, mert ők igazi hősök voltak.

A dunántúlon meg egy börtönnél az utcáról valami igazi hős kézigránátot dobált befelé - mondta egy ott dolgozó börtönőr. Gondolom a dobáló is igazi hős volt.
@champagneM:
Másrészt nem biztos, hogy ballib, vagy liberális, vagy komcsi, vagy megvezetett, vagy naív, vagy rosszatakaró aki nem ért egyet Orbánékkal sem, ezt is értsétek már meg. Fasz ki van, hogy csak a ballibezés, nácizás megy.
Tudjátok hova menjetek az ilyen stílussal:
Mandiner, MNO
Népszava, NOL
@Nyekenyóka.: "Szerintem nem ideológiai szempontokat kell nézni, hanem a megélhetés a fő."
Ez így van, és ezen a téren azért sokat is fejlődtek az emberek az elmúlt időben. Egyre többen jönnek rá, hogy az, hogy megdicsérik az országot Brüsszelből, az rohadtul nem pótolja az elvett fizetést/nyugdíjat.
@Névtelen Betelefonáló: mivel nagyságrendekkel több pénzt ad rá. ezt tudjuk. kb. 30ezüstpénz jut fejenként.

@P.Guszti: ühüm. nagyon szép mese volt. tényleg semmit nem hagytál ki a pártközpontos brossurából. legközelebb majd átvesszük a tényleges történéseket, igazságokat is. most leülhetsz.
@P.Guszti: Megvan, kösz! Tehát békemenet a "magyar érdekekért harcoló kormány" mellett!
@P.Guszti: A droidok ezt persze sosem fogják fel, de Viktor király nem a magyar érdekekért harcol, csak saját magáért. Amíg ő és haverjai szabadon gazdálkodhatnak az állam pénzével, magasról leszarja a magyar embereket.
@champagneM:

"az ellenkező véleményt (állítólag) tisztelő valódi liberális retorika"

Az ellenkező véleményt a magam részéről tisztelem.

Ha viszont azt látom, mint például itt csak az elmúlt kb. egy órában (javaslom, olvasd végig!), hogy csoportosan beböffennek ide soha nem látott nickek (jelzem: ez önmagában nem negatívum, csupán jelzés) és alapból elkezdik ontani a khm, dehonesztáló (elég finoman fogalmaztam?) jelzőkkel dúsított képtelen fantazmagóriákat tartalmazó hsz-eiket (Kádáristák, hehe...), akkor ezt szerinted mosolygós, egyetértő ábrázattal kellene például nekem fogadnom?

Komolyan kérdezem!

Érvek: szinte zéró.
Hangnem: minősíthetetlen.

És ha sok ilyet lát az ember, miért is ne alakulhatna ki benne az a kép, hogy adott esetekben droidokról van szó?

Jelzem: a "másik" oldalon is vannak bőven ilyenek, és azt sem tartom rendjén valónak.
@Névtelen Betelefonáló:
Lehet sok nyugdíjas lehurrogna emiatt, de én bizony megnyirbálnám a nyugdíjakat, utazási kedvezményeket. Amíg szent tehenek lesznek a nyugdíjasok nem lesz előre haladás. Csak az a baj, hogy mindegyik kormány az ő kegyüket keresi, mert ez a legbiztosabb szavazóbázis.
No nem a kisnyugdíjasoktól vennék el, hanem az ilyen Biszku féléktől. Bizony ezek sem 1-2 ezren vannak, hanem több 100 ezren.
@leonito77:
Magam is sajnálattal állapítom meg, hogy Orwell, Huxley, Madách falansztere mind megvalósul nálunk, nem kevés neotrockista beütéssel.
@ormány triktor: Azóta egyszer sem tűztem ki kokárdát. Viktornak és bandájának köszönhetően.
@Nyekenyóka.:
"A nép többsége semelyik párt oldalán nem áll. "
A legutóbbi választáson (is) 50% felet mentek el, azaz a többség áll valamilyen oldalon.

Egyébként az valóban szomorú, hogy van egy jelentős tömeg, aki nem ment el. Sajnos ők nem éltek azzal a lehetőséggel, hogy elmondják a véleményüket...
@látjátok feleim szümtükkel: Ennyi történt 56- ban?
Én pl, az olyanokról beszéltem, akik felvonultak és szimpátiájukat fejezték ki Lengyelországgal, és elegük volt egy valódi és véres diktatúrából, mire gyáván rejtekhelyekből tüzet nyitottak rájuk!
@dany82: "..arról bezzeg nincs szó, hogy amíg a baloldal hiteleket vett fel, addig ez a kormány hiteleket fizet vissza. Mint ahogy tette azt már 1998-2002."

Vajon miért is mondta mostanában Varga, Orbán, meg Lázár is, hogy az ország képes magát piaci hitelekből finanszírozni? A piaci hitel nem hitel? Meg az a sok állampapír, amit a lakosság vesz meg, az sem hitel? Mit gondolsz, azt miből és kik fogják visszafizetni?

Tudod nem mindegy, hogy azt a hitelt 6, vagy 2 százalék kamattal kell visszafizetni. Ja! Az IMF kiszámítható jogi hátteret követel a kölcsön biztosítékaként? A bank meg jelzálogot. Vajon a magyar állampapírokat megvásároló polgároknak milyen biztosítékot ígér az állam? Te vettél már állampapírt? Ha nem nézz utána, aztán sírjon a szád, hogy ki is növeli az államadósságot.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Te voltaképp arról beszélsz, hogy az, aki kormánypárti, az ne éljen demokratikus jogával (gyülekezési, véleménynyilvánítási jog), csak azért, hogy te jobban érezd magad, és ne emlékeztessen az ország Észak-Koreára (wtf?). Gondolom te is liberálisnak mondod magad.

Az egy másik kérdés persze, hogy már a 19. században is voltak kormánypárti (Deák párt melletti) tüntetések, a függetlenségiekkel szemben. A békementtel összefüggésben elhangzó északkoreázás csak arra jó, hogy egy közhelyet erősíts (hogy ti. OV egy diktátor), mit mondjak, ügyes húzás, biztos egyesek lelkét megsimogatja, mindenesetre a gyűlöletet tovább szítja.

Milyen buszoztatások? Olyan embereket hoznak, esetleg pénzért(?), akiknek amúgy nem lenne kedvük jönni és nem is tudnak azonosulni a céllal? És ezt honnan tetszik tudni, megkérdezted őket egyenként? Az amúgy nem jobboldaliak üzletszerű buszoztatásáról tessék adni egy, a feltételezéseken, a rémhíreken, a pletykákon túlmenő, megbízható információforrást. Nos, hol van?
Kedves posztíró!

A büdös picsába. Abba.
@champagneM: nos, ennek történelmi okai vannak. Magyar Vizsla megvan? Jeanos viccek Demszkyről megvan? Bayer Zsolt hány éve írogatja a maga hányingertkeltő stílusában a cikkeit? Tudom, hogy minden verekedés úgy kezdődik, hogy a másik visszaütött, de itt egészen tényszerűen ki lehet mutatni, hogy a FIDESZben kulturhangnem az 1987-es megalakulás óta nem volt a politikai ellenfelekkel szemben.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: és te libsinek mondod magad? Csak kérdem. Én a libsikhez szóltam; vágod?
@is: nekem mindegy mivel mentegeted magad, tényleg. De a király akkor is meztelen.
@P.Guszti: "Az arcátlanság teteje hogy a kommunista tömeggyilkosok utódpártja és a vele szövetséges ávóscsemeték pártjának hulladékából szervezett Milla pont a magyar forradalom emléknapján tart tüntetést."

Az nem arcátlanság, hogy a kormányzó párt azon tagjai meg patrónusai, akik a kommunizmusnak is haszonélvezői voltak, most ünnepi beszédekben mondják meg, hogy 56-ban mit kellett volna csinálni?
@ormány triktor:
Hát igen az nagy hibája volt a fidesznek, ők sem tudták elviselni valóban, hogy nem ők kormányoznak! Senki nem képes elviselni itt, ha valakinek más az értékrendje!
@Nyekenyóka.: "No nem a kisnyugdíjasoktól vennék el, hanem az ilyen Biszku féléktől. Bizony ezek sem 1-2 ezren vannak, hanem több 100 ezren. "

Már legalább ötször közölték, hogy a 200 ezer forint feletti nyugdíjasok összes száma 150 ezer. 500 ezer forint feletti nyugdíjat 7, azaz hét db ember kap, ezek 75-80 éves korukig dolgozók voltak, egyik sem a Biszku. Most te az összes 200 ezer forint feletti nyugdíjast leBiszkuztad, kivétel nélkül. Gratulálunk.
@irógép: Pontosítsunk!! Ők voltak az egyetlenek, akik csalást kiabáltak, az egyetlenek, akik megkérdőjelezték, hogy az emberek valóban leváltották őket!!
@P.Guszti: Ne haragudj, Guszti, de ez nagyon gyengére sikerült! Ide ez kevés. Kérlek, ...
@Nyekenyóka.:

"Engem már nem érdekel, hogy balos, vagy jobbos, az a lényeg, hogy legyen értelmes programja, ne kakaskodjon, ne hazudozzon, ne lopjon, hanem tisztességes eszközöket alkalmazzon."

Egyetértek!
@champagneM: nekem is mindegy, hogy a FIDESZes még csak nem is mentegeti magát, hanem még fel van háborodva, meg kikéri magának, pedig a király meztelen.
@irógép: "Ennyi történt 56- ban?"

Ennyi is, mint ahogy 2006-ban sem csak a szemét verték ki a "békés" járókelőnek, hanem szétverték a tv székházat, felszedték a járdakövet, és érdekes módon erről a kezdetektől közvetített a látnok-tv is.

Mellesleg 56 nem csak Budapseten volt, ha esetleg nem tudnád.
@champagneM:

"és te libsinek mondod magad?"

Igen, liberális gondolkozásúnak mondom magamat.
Vágod?
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Én is. A gond csak az, hogy ilyen nincs. Lopott mind a két oldal. Egy különbség volt, az mszp-sek nem röhögtek az emberek képébe, mint mondjuk a derék budai gyula "úr". Ők nem mondták: törvényt szegtem, és akkor mi van, mit tudtok velem csinálni?
@P.Guszti: Lehet, hogy igazad van. Remélem a ném Orbán leváltásakor okosabb lesz, mint amikor Orbánt emelte 2/3-os pajzsra.
Bajnaival kapcsolatban pedig semmi kedvem sokadszorra a számon Magyarnemzetes helyreigazítást idelinkelni, reakcióként arra, amit írtál. Ártatlanság vélelme mindenkinek jár, Bajnaira pedig nem bizonyított rá senki semmit.
A hitel pedig akkor kellett, megintcsak nem állo neki magyarázni, mert annyian annyiszor megtették már, mégis mindig felhozzák a fidesszimpatizánsok. Láthatólag nem ész, hanem hit kérdése, hitvitába pedig okos ember nem megy bele.
@Tita nick: "Kedves posztíró!
A büdös picsába."

Tán most bújtál ki belőle, és azért tudod milyen a szaga?
kis érdekesség a holnapi naphoz:
emlékszünk még erre?
vastagbor.blog.hu/2011/10/23/rendszer_ellen
UTV kamerái nem müxenek. aznap.
az előző meneten SEM működtek. csak a szabadsajtó út környékén NEM működtek, máshol igen: vastagbor.blog.hu/2012/01/21/ketszazezer_otszazezer_neman_megy

persze a szabadsajtó út környékén már MA SEM működnek a kamerák, bezzeg az astoria környékén igen. meg a többi helyen is. sebaj, majd mobilról tudósítok :)
@miskolcisrác1980: Egy fórum enélkül a zsidózó barom nélkül olyan mint hal fürdőnadrág nélkül. De hagyd, ő büszke magára, hogy a 'szemünkbe' (értsd: a rohadt zsidók szemébe) mondja az igazságot. Ne foglalkozz vele.
@saravad: Oké nem biztos, hogy megnyerné, de azért minimum van akkora támogatottsága! És nem arról van szó, hogy itt már senki nem támogatja a kormányt, és az erőszakkal tartja magát hatalomba.., ahogy azt páran láttatni szeretnék itthonról.
Akik meg most csodálkoznak azon, hogy miért van támogatottsága a kormánynak, arra meg azt tudom mondani, ilyen alapon miért van támogatottsága még az mszpnek??? 2006 ban, hogy szavazták vissza azt a kormányt aki kb semmit nem csinált azonkívül, hogy elengedte a hiányt és az adósságállományt is. És lehetett tudni ebből baj lesz, még is sokan megszavazták! Hát ezért van most is támogatottsága a kormánynak a sok hibája ellenére, mert ahogy régen az mszp-be bíztak , úgy most is bíznak.
És bár jó magam is nagyon kritikusan nézem ezt a kormányt, egyáltalán nem látom ki tudná jobban csinálni, és kevesebb uszítással. Mert az mszp meg milla meg ezek semmire nem jók, Bajnai lóg a levegőbe, és ennyi. Az Olyan normálisabb arcok, mint a Schiffer vagy Szili is pl, meg nincsenek előtérben.
@irógép: "Senki nem képes elviselni itt, ha valakinek más az értékrendje!"

Ennek csak az a baja, hogy olyan nagyon értékrendet egyik sem mutat, egyik kutya, másik eb.

Egyáltalán mi az értékrend? Az, hogy valaki vallásos, más meg nem vallásos, egyik jobb, másik bal? Ez mitől lesz értékrend?
@Nyekenyóka.: OK, nem kell érdemben reagálnod, felőlem a durcit is bevághatod.
Az az érdekes, hogy mindenki azt veti a politikusok szemére oldaltól függetlenül, hogy szarba sem veszik őket, hogy meg sem hallják a pórnép hangját, hogy lekezelőek, arrogánsak, agresszívek, stb. Az érdekes az, hogy ezek a jellemvonások kicsiben, a kommentekben is megmutatkoznak. Vagyis a kommentelők ugyanígy kezelik a másik (vele más véleményne lévő) kommentelőt: megvetéssel, lenézéssel, emberszámba sem veszik (droidok, mocskok, békemenetelő zombik, stb.), a tetejébe úgy, hogy többről tudom, magát liberálisnak mondja, ami így még nagyobb gáz. Totál igaz az, amilyen a nép, olyan a politikus is, itt látszik a legjobban, hogy honnan termelődik ki. Mit akartok, milyen változást? Meg sem érdemlitek!:PPPPP
@miskolcisrác1980:

"Lopott mind a két oldal. Egy különbség volt, az mszp-sek nem röhögtek az emberek képébe, mint mondjuk a derék budai gyula "úr"."

Így van!
@látjátok feleim szümtükkel:
Képzeld tudom, mert a szüleim kamaszok voltak vidéken azokban az időkben, így tudtak mesélni eleget.
A 2006 as eseményeknél meg a tv székházánál kellett volna valóban keményen fellépni, mert ott barom huligánok rongáltak! Nem akkor agyatlanul ütni verni jobbra -balra, mikor olyan emberek voltak tömegben, akik nem rongáltak csak voltak egy megemlékezésen és haza akartak jutni onnét!
@is: most hozzam fel azt hogy Darvas Iván ügyében anno mit alkottál, okoska?:)
@KG2000: "Pl. úgy, hogy "
Nem is a lengyelek itt léte 1848-as vagy 56-os megemlékezésen verte ki a biztosítékot, hanem a kormány MELLETTI kiállásuk amiről ők pont lóf*szt sem tudnak vagy éreznek a bőrükön.
Meg esetleg az is vicces volt, hogy a Fidesz lengyel testvérpártjának ELLENZÉKÉT hívták meg.
@champagneM:

"elhamarkodott cselekedet a részedről:)"

Kifejtenéd bővebben?
@irógép: Tudod mit jelent az, ha a kormány mögül elfogy a támogatottság? Na ezt jelenti az 1,6 millió szavazó a 8 millió választóból.
@látjátok feleim szümtükkel:
vannak értékrendek azt hiszem. Sőt a jelen politikában is vannak értékrendek, az más kérdés, hogy ezeket kik és hogy képviselik!
Mondjuk én hívő vagyok, szerintem ezáltal nagyon sok mindent másképpen látok az életről meg annak értelméről, mint egy nem hívő ember például.
A lényeg az, hogy a hívő ember, mit és hogyan képvisel, és a nem hívő is. Illetve, hogy a kettő más világfelfogás, de szerintem nem kell, hogy üsse egymást, ellenségeskedésnek meg főleg nem kéne , hogy okot adjon!
Ezt így gondolom én...
@Nyekenyóka.: a lét határozza meg a tudatot, mi?:) Régi bölcsesség. Sajnos.
ÉN LESZEK A MINISZTERELNÖK MINGYÁÁÁ!!!
@P.Guszti: Hányszor kell nektek felsorolni a mostani kormánypártokban ülő volt kommunista elvtársakat, hogy ne ilyen hülye retorikával gyertek állandóan. Kezdjem? Csak felsorolásszerűen: Pintér Sándor, Orbán Viktor, Martonyi János, Hoffman Rózsa, Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás, Matolcsy György, az ex köztársasági elnök (dr) Schmitt Pál... és a sornak még nincs vége.
@CSENDES:
Jóval kevesebben támogatják a kormányt igen, mivel szerintem is, az előző kormány által hagyott rombolás ellenére is, lehetne jobban kormányozni, és megértőbbnek lenni!
Viszont mást sem támogatnak többen, ez is igaz!
@Schindler Pistája: Pont ezért Békemenet, mi, hogy nem rugdossák meg a zsidókat?
Békeharc is lesz?
Kretén.
@irógép: Ezt hogy gondoltad? Megkérdi a rendőrség oszlatás előtt, hogy tegye fel a kezét, aki nem huligán?! Vagy tűzzön szegfűt a gomblyukba? Vagy kérdezze meg a tömegben mindenkitől, hogy te fosztogattál rudiautomatát, te szedted fel a követ, gyújtottad fel a kukát?! Nagyon életszerű egy több ezres tömeg esetén...
@Nyekenyóka.: erre még nem gondoltam, hogy a kommentelők zöme voltaképp alkesz
és szájbavágok mindenkit akinek nem tetszik hogy én leszek a miniszterelnök
mert én azt mondom MAGYAR EMBER NE LEHESSEN POLITIKUS MAGYARORSZÁGON EGY JÓ DARABIG!!!!
midnegyik csak lop ha odakerül, gondoltatok már erre?
nem tudtok kire szavazni mert az Orbán lop, a Bajnai meg a Gyurcsány előtte lopott, azelőtt megint az Orbán lopott, azelőtt meg a Horngyula...azelőtt meg az Antall meg a Boros
mutassatok egy magyar politikust aki tisztességes. NINCSEN!!!
ezért kellene politikusokat szerződtetni, de olyanokat akik valami sztyeppén vezették a klánt. és nem láttak pénzt életükben!
@dany82: Ceausescu a nyolcvanas években hiteleket fizetett vissza.

Volt ám nyomor, ez abból az időből van:
Mikor lát a román kutya csontot?
Ha nyílt törése van.

Arról az ovoda középsőcsoportban megérthető egyszerű dologról van szó, hogy ha a csúti kezdő ügyvéd és társai bűnszervezet mindenkit átver, akkor nincs az a hülye aki ide hozza a pénzét.
Ha meg nincs befektetés, akkor nincs munka.
Ha meg nincs munka akkor nincs fogyasztás és nincs adó.

Hiába fizeted ki a korábbi OLCSÓ hiteleket, a most felvett DRÁGA hitelekből csak azért mert a csúti bivalybaszónak sérelmes belátnia, hogy elmérte a farkát.

Bármelyik percben kiderülhet, hogy a gazdaság nem fog annyit termelni ami FEDEZET lesz a hitel visszafizetésére.

Akkor elszabadul a pokol!

Ha komolyan ártani akarna valaki az országnak, akkor szépen eltapsolná a valutamegtakarítást is, mert akkor minden üzletember látni fogja, hogy pucér a majom segge, meg kell szabadulni az összes papírtól.
@Secnir: A szándékossággal való bármilyen egyezés csupán a véletlen műve... vagy mégsem...
@Nyekenyóka.: én is, emellett differenciálnám, akár megszüntetném a családi pótlékot, racionalizálnám a tankönyv-elosztást meg még vannak ötleteim.
Vitéz: Hiába sorolod fel a részben hamis listát, a kommunista párt utódpártja az MSZP, teljes vezető gárdája magas rangú, jórészt főállású kommunista funkcionárius volt, és minden egyes akciójukkal a kommunizmust, a kommunistákat mentegetik, bűneiket pártolják, történelmet hamisítanak.

Az maroknyi kommunista funkcionárius, aki valóban elhatároklódott múltjától nincs az MSZP-ben.
@kohn-orsós-munteanu-francois: akkor maradjon minden így? Hmm. kinek is drukkolhatsz te?
@irógép: Gondolom hallottál már a rejtőzködő szavazókról.
Azok általában nem a kormánypárti támogatás miatt rejtőzködők ám.
@champagneM:

"a kommentelők zöme voltaképp alkesz"

Elolvasva az eddigi "termést" itt, sanszos, hogy valóban sokan élnek valamilyen tudatmódosító szerrel, jó néhány hsz komoly mértékű idegi labilitásról árulkodik, ja.
Lehet az pia, de simán lehet pártsajtó és párttévé is, ha benyalják.
@P.Guszti: Ez nagyon jó!!! Ez nagyon tetszik!!! Szóval mindenki, aki megtért Viktor király hűségére, az már egyből őszintén elhatárolódott a múltjától. hahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahah te mekkora szemellenzős droid vagy.
@irógép: Mi lenne ha nem mindig az előző kormányra hivatkoznátok? Mondjuk az önmagáért beszél, hogy a saját nickedet se tudod hiba nélkül leírni. Akkor most gazdaságpolitikáról kezdjek veled vitázni? Ugyan már!
@CSENDES: @shinichi:

"Nem hamis vád volt, hanem nem azt viszgálta az ügyészség ami a feljelentés tárgya volt. A feljelentés tárgya az volt, hogy azért élt vissza hivatalával, mert nem átlátható módon a törvényekben előírtakat megszegve, hozott kormányrendeletet a sukorói beruházásról."

Szerintem ennek érdemes néhány szót szentelni, mert az egyik mozaikdarabkája a hamis képnek, a Fidesz-agitprop által felszított pszichózisnak, amely a maga szánalmas módján történelmi szerepet töltött be a jogállam szétverésében. Ha így nézzük, Schiffernek, a jogvédőnek ebben jó esetben a hasznos idióta dicsősége jutott. A hivatali visszaélés bűntette büntetőjogi tényállás, és így hangzik: "Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen, hivatali kötelességét megszegi, hatáskörét túllépi, vagy hivatali helyzetével egyébként visszaél, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Abból önmagában, hogy "nem átlátható módon" történt volna - ami ebben az esetben konkrétan a társadalmi részvétel és a hatástanulmány elmaradása volt, legalábbis ezt kifogásolta a feljelentés -, sehogyan sem vezethető le a jogtalan előny szerzése (vagy jogtalan hátrány okozása). A hivatali visszaélés bűntette sokkal súlyosabb és egészen más karakterű jogsértés, mint amit konkrétan ilyenként hoz fel a feljelentés. Már eleve, ezért vissza kellett volna dobnia az ügyészségnek, Schiffernek pedig tudnia kellett volna - és jogászként feltételezhetően tudta is -, hogy ez így nem áll meg. Indokolt lehetett volna ilyen feljelentés mondjuk a dolomitbánya-ügyben Orbán ellen 2001 tájékán, ahol a miniszterelnöki döntés id. Orbán cégének juttatta a megrendelést, de nem Sukoró-ügyben, ahol nyilvánvalóan nem keletkezett "jogtalan előny" Gyurcsány számára.

Persze az ügyészség nem dobta vissza - de nem is azt vizsgálta, ami a feljelentés tárgya volt, hanem a telekcsere állítólagos aránytalanságát, ami viszont ugyanolyan abszurditás, becslésekre alapozott bűvészkedés a számokkal, ráadásul négy szakértői jelentésből három szerint (az ügyészség által fölkértet kivéve) szintén nem állt meg. Schiffer politikusként nem tekinthetett el attól, hogy a doktriner és jogilag nem mellékesen tarthatatlan feljelentés milyen szerepet játszik a nagyobb történetben. Ha mégis eltekintett, és azt képzelte, bátor és elfogulatlan tett miniszterelnököt feljelenteni, akkor is fordítva ült a Fidesz trójai lován. :)
@P.Guszti: Ennek fuss neki még egyszer:
"Milla a kommunista Kádár rendszer restaurálásán ügyködik"

Tudod, ha valaki a régi rendszert szeretné restaurálni az éppen a jelenlegi kormány. Ki akar ma egypártrendszert? Gyakorlatilag most is az van. Nem ismerős a közterületek gyors átnevezése bizonyos történelmi időkből?

Államosítás... dereng ez valahonnan? Nézd meg mikor, hol történt ez... melyik rendszer sajátosságai?

Mellesleg nem árt feltenni a kérdést a sok nyugat ellenes gondolkodónak, hogyan is szeretne élni. Mikor is volt nyugatellenes őrjöngés?

Szép jó reggelt a földön.
@Nyekenyóka.: "No nem a kisnyugdíjasoktól vennék el, hanem az ilyen Biszku féléktől. Bizony ezek sem 1-2 ezren vannak, hanem több 100 ezren."
Volt ilyen próbálkozás (hogy mennyire komolyan, az más kérdés). Éppen a balliberális oldal hurrogta le...
@champagneM: atv.hu? Vagy mivel az nem a széles birodalom tagja nem játszik?
Nem a tüntetés a bajunk a békameneteléssel, hanem a rákosira hajazó propaganda.
Ha valóban szívvel-lélekkel állnának oda, akkor senki se szólna semmit, max csóválná a fejét, hogy ezek hol élnek.
De ha a kormány rendeli meg, pénzeli, a pártja meg buszoztatja őket (tényleg hová lettek lengyel barátaink?! Ősszel nincs pezsgős fogadás valamely minisztériumban a tiszteletükre?), menetelteti őket az maga a tömény undor.
@irógép: az előző kormány Bajnaié volt és ne hazudj propagandát, mert nem rombolt hanem stabilizálta az elődje inkompetens válságkezelését.

Bajnai kormánya jól kezelte a válságot.
@aranyhorcsog: én anyukádnak drukkolok hogy túlélje amikor megcsinálom

hülye vagy és be is szólsz ?
@Nyekenyóka.: "Vagy gyenge volt a felhozatal..."
Ez is lehet. Biztosan van sok ilyen ember is.

Nálunk sajnos az hagyomány, hogy a mindenkori vesztes maga mellett tudja ezeket a tömegeket. Pedig ők ugyanúgy rá is nemet mondtak, mint ahogy a győztesre.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Úgy gondoltam, hogy délután háromtól pl azt a kb 200 fős huligán csoportot a Parlament elől nem az Astoria felé kellett volna nyomnia a rendőröknek, ahol tudvalevőleg sok ezer ember veszt részt egy megemlékezésen. Hanem már rég szét kergetni őket és még akkor fellépni ellenük, mikor még nem keveredett a két tömeg!
De ha már keveredett (mert naivan higyjük el, csak ennyire nyomoroncok voltak), akkor sem kard lapozok, török el újakat és főleg nem lövök gumi lövedékkel fej magasságban!!!
Csak összehasonlításképpen, mikor Angliában két hétig randalíroztak a fiatalok az utcákon, akkor egyszer nem vetettek be gumilövedéket, pedig azt tisztán vandálkodás volt!
De, ha ez sajnálatos módon mind mind megtörtént, akkor utána, nem kitüntetem azt aki a főnk volt, hanem meg keresem és előállítom a túlkapásokért felelősöket! Szóval sok sok ponton lehetett volna bizonyítani az akkori kormánynak, hogy ők milyen demokratikusak! Ami meg még rosszabb, hogy mivel ez jobboldali emberekkel történt, a másik oldalon állók és ma a demokráciát nagyon féltők, hirtelen nem akarják meglátni az akkori kormány felelőségét, és csak arra a pár valóban vandálra koncentrálnak, akik valóban romboltak.
@Névtelen Betelefonáló: Ma biszku, holnap viktor. Akkor visítanátok, mint a szúrt malac, hogy márpedig viktor és eltolcsyka és tompika megérdemli a nyugdíjat.
Na ezért tiltakozunk. Hogy az olyan senkiházi herék, mint a kormány tagjai is kapjanak nyugdíjat, függetlenül attól, hogy a társadalom épp hány-e tőlük vagy sem.
@kohn-orsós-munteanu-francois: "ÉN LESZEK A MINISZTERELNÖK MINGYÁÁÁ!!! "

Eszed megvan hozzá, semmi kétség.
@aranyhorcsog: "hogy ha a csúti kezdő ügyvéd"

Ne sértegesd a kezdő ügyvédeket. De még csak a gyakornokokat sem.
OV. az egyetem elvégzését követően szociológus gyakornok volt, nem ügyvéd.
Tudod, olyan romkocsmák mélyén merengő fajta.
Aztán meg az angol liberális filozófiát tanulmányozta Soros ösztöndíjjal.
Azért is olyan liberális és mély szociális érzékenységet mutat.
@aranyhorcsog: az. óccsó hitel. van óccsó hitel. ide gyere. óccsóér.

hülye retardált állat.

Nézd meg hova jutottunk az óccsó hitelekkel. Hova. 2008ban államcsödbe, oda Te nagyonkevéseszü.

és nem az a baj, hogy a többi ballibhez hasonlóan kevés eszed van. vagytok így egy páran.

De az, hogy Te ezek után még mindig több hitelt akarsz és nem kevesebbet, ez már közveszélyes.

Ja, az mszp alatt vót hitel. meg is nötten a munkanélküliség. 5rül 11re. vagy nem így vót, elvtás?

aztán meg vót mszp alatt hitel dögivel meg befeketetés. dübörgött is a gazdaság, úgy vót-e barátom? ne zavarjon téged, hogy 2002 és 2010 között egyetlen év sem volt, ahol akár csak a régiós átlagot elérve nött volna a gazdaság. Ahogy mondtam: ne zavarjon.

ja, közben megvóna mi vót a gond: kevés vót a hitel. többe kellett vóna neki, hogy beinduljon. Túságos spórolós vót ez baloldali kormány....
@irógép:
Addig nem lesz itt normális ország, amíg százezrek ki nem mennek az utcára, és/vagy a netre, azért, hogy konkrétan megszorításokat követeljenek. Jogállamot, kiszámíthatóságot ÉS zsebbevágó, de ésszerű intézkedéseket.

Emellett mindenkinek joga van kitűzőket hordani, szobrot állítani, színházat csinálni stb.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Látom sikerült megérteni a lényeget kettőnk párbeszédéből :)

Modd, ha védhetetlen helyzetbe kerülsz, akkor mindig Orbánnal védekezel?
@aranyhorcsog: ja, bajnai jó kezelte a válságot.

gazdasági miniszterként.

vagy akkor nem?

vagy hogyan is vót?
@aranyhorcsog:
Igen igazad van, valóban volt egy egyéves baloldali árnyákkormány, akiket nem a választók választottak, de kétségkívül új elnök lett!
És valóban Bajnai végrehajtotta az IMF követeléseit és a megszorításokat, nekem azokban az időkben 20 ezerrel csökkent a fizum. Nagyot nem húzott, de amit kellett megtette.
Azóta ez a kormány megint elvett vagy 20 ezret, és ha visszajön Bajnai akkor sem lesz más.
@irógép: Azért van különbség a felkészültség és a kiképzés között london és budapest között.
Ha jól tudom, ezt is elmondtuk már ezerszer, hogy a fidesz meg lett kérve, hogy pont a balhé miatt ne ott gyülizzenek. A szükséges óvintézkedést meg tehették volna ők is. De nem akarták. A minimum az lett volna a szervezőktől, hogy másfelé irányítják az embereket, hogy ne szaladjanak bele huligánokba.
Persze ez azt jelentené, hogy emberszámba veszik őket, és fontos a biztonságuk. De a célt megvalósították, ott voltak. Hogy utána mi történik, azzal már épp nem törődtek. Mit számít az, ha balhé lesz, az jó nekik, rá lehet erősíteni a gyurcsányozásra és a rendőrállamra. Hát pár gumilövedéket és pofont nem tud senki egy jó sajtóért bevállalni aki fideszes?! A párt és viktor nem ért ennyit?!
Tényleg, viktor arra ment haza, vagy tudta hogy merre nem kell menni?
@irógép: többen is gondolhatnák így.
@KG2000:

Édes fiam, ha a komment ablak rendeltetésszerű használatához is hülye vagy, akkor a hibát magadban kell keresni.

Azt hinné az ember, hogy egy ilyen komment veterán tudja, fél kommentet moderálni nem lehet. Vagy az egészet, vagy semmit.
@Névtelen Betelefonáló: mint ahogy a balliberális oldal szavazta le az ügynöktörvényt is. Mert ezek már csak ilyenek.
Az orbán bérenceket felszólították, hogy kezdjenek el dolgozni:)))) Na kb. ilyen szabad választásokra számíthatunk 2 év múlva...Szép új világ szélső-orbán akaratából.
Ti meg csak árulgassátok a hazát itt néhány forintért:((((
@dany82: Látom utálod orbánt ahogyan szétlopják és eladósítják, gyarmattá teszik az országot és még inkompetens idióták is, képtelenek kormányozni, ígérgetnek, hazudoznak, cigánykodnak.

De miért kell másokra kivetíteni a dühödet kicsim?

Nyugodj meg, foglalkozz azzal amiben tudsz segíteni és szavazz a csúti gnóm és bandája ellen. Szavazz a Simicska zrt és a műkörmös földbirtokosok ellen.

Szavazz velünk a baltás orbán ellen, akin a világ intelligens 99%-a röhög.
@dany82: Oszt kötelező vót-e aztat a hitet fővenni' he? Jópofa, hogy ilyen műparasztos stílusban írsz. Nagy humorzsák lehetsz te.
@saravad:
Hát épp előbb írtam le, hogy az elmúlt bő 3 évben kb 40 ezerrel csökkent az amúgy is nevetséges fizum! Én nem szeretnék már nagyon több megszorítást, ha lehetne! Inkább spórlást és ésszerű döntéseket!
ÉS csinálni meg persze csinálhasson mindenki , amit akar, most is így megy ez.
Igazi összefogás meg nincsen és nem is lesz egy ideig annyira meg van osztva az ország. Mindenki csak a másik oldal ellen van felháborodva, és azokat birkázza és szidja!!
És nem látom, ki az aki valóban át tudná hidalni ezt!
van itt ez a szekér. ülnek rajta nyolcan, idősek, gyerekek, szekérügyi intézők, dolgozni nem akarók. tolják ketten.
azt tanácsolják a főnöknek, hogy ha azt szeretné hogy a szekér gyorsabban haladjon, néhány szekérügyi előadót és dolgozni nem akarót állítson már a szekértolók közé s ha nagyon akar sietni, megkérheti az időseket és a gyerekeket is, hogy néhány órán át ha nem is tolják, de legalább sétáljanak. a vezért azonban a 10 ember választja demokratikusan, így nyilvánvaló hogy ha gyáva és rövidlátó mindenképpen azt válaszolja hogy nem, nem engedi bántani azt a nyolcat tolja erősebben az a kettő.
ezt a szart pofozzuk több mint 20 éve és eljutottunk oda, hogy bazmeg a szekéren ülő szarháziak tüntetést mernek rendezni a szopó szekértolók ellen. sóval kéne behinteni az egész országot a gecibe.
@Névtelen Betelefonáló: Neeeem, én orbánnal max egy sortűz ellen védekeznék.
Csak rávilágítottam egy olyan aspektusra, ami neked nem jutott eszedbe.
Mert orbán csak a képezeletében szerettt vezető,a valóságban az emberek 80%-a lófaszt adna neki nem nyugdíjat. Biztos vagyok benne, hogy ha egy ugyanolyan gerinctelen bagázs jön, mint a fidesz 10 év múlva, róla fognak olyan '''elfogulatlan és tárgyilagos''' riportot forgatni mint biszkuról, és vinnék előzetesbe, és hurcolásznák meg élvezettel.
Ezért mondom, hogy veszélyes játék egykori politikusokat politikai indokok és népszerűség hajhászás miatt meghurcolni. Rossz példát teremt. És a rossz példa még ragadósabb, mint a jó.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Az ügynöktörvény kb. a legalsó végrehajtó szintet piszkálta volna meg. Annak a kiderítésében, hogy kik voltak ennek az egésznek a szervezői, értelmi szerzői semmit sem segített volna. Ebben a formában nulla értelme lett volna, sőt a felső vezetőket még mentesítette volna a felelősség alól.

De, hogy ez hogy jön ahhoz, hogy a baloldal tiltakozott a kiemelt nyugdíjasok nyugdíjának visszavágása miatt (amit az olvtárs nagyon helyesen szorgalmazott), azt nemigen értem.
Látom, a Lendvay utcai, szerepjátékos Kuminista brigád aktív nemi életet él a Vezényló elvtárs lőcsével és sűrűn ápolgatja a nyelvével annak ánuszát is.
Most akkor "AZ IMF A MI BANKUNK" szlogen mégsem él, vagy mellette eljátsszák a seggből szájba figurát is? :((
Nem is kérünk pénz - mit kérünk, pitizünk, amikor a csúti ramszesz ott rinyál, hogy mondják meg, mennyit akarnak és simán bebakol, vazelin nélkül is, csak mondjanak egy összeget! A gárdista pornós macát kéne megkérdezniük, hogy ez feláras, vagy az alapszolgáltatás része? :))

Majd lesznek még birkák, akiknek mindegy miért, csak olyan szép komcsi módra mehessenek bégetni - a Dicső Észak-Koreára vessétek szemeteket, ti kis szemetek...

Értem én, korántsem kedves narancsbolsevik elvtársak, hogy a Párt az életetek és az otthoni kis szentélyben somolygó Piktor arckép komoly fellációt okoz nektek.
Van ilyen, ki a nőkre, ki a pasikra, ki meg a Piktorra gerjed... Nem gond ez, de azért egy dokival el kéne beszélgetnetek. A régi, öreg komcsik meg a Lenin képre izgultak fel - van ez így! :)

Mint előzőleg olyan "dicső" komancs őseitek (no meg persze a Vezényló elvtárs és csapatának komancs előélete) életfelfogása azt lehetővé tette már számotokra az előrejutást egy régebbi rendszerben is, a szervilizmusnak ilyen szintű terjedését és dicsőséggé válását még azért ők sem remélték.
Ja kérem, mindig van lejjebb! Pláne, ha jól megfizetnek érte???
Kurvulni tetszenek? A "napidíj", az "ingyenes parasztszállítás" annak számít vagy nem? :D

Egy szimpla munkanap, egyszerű emberek közt, amikor jön a mit sem sejtő idegen...
- Jó napot, a félázsiaiakat keresem.
- Jó napot! Kiket?
- Hát a félázsiaiakat, vagy valami félázsiai csürhét, akik itt laknak.
- Várjon már... Hé, Béla te, no, hallottál valami félázsiaiakról itten?
- Vérázsiaiak?
- Dehogy te mamlasz, félázsiaiak!
- Olyanrú nem... Svábokrú, tótokrú, ruszinokrú, oláhokrú, szerbekrű, krobótokró, szlovákokrú, cigányokrú, zsidókrú, ja meg persze magyarokról igen, de félázsiait még nem láttunk, csak a kínajji pijacon!
- Sajnos nem tudunk segíteni.
- Ne mondja már, hisz van maguknak itt van az a mindig igazat mondó, sohasem hazudozó Piktorka kánjuk és hát ő emlékezett meg szeretetteljesen így, a zalattvalóiról. Vagy nem?
- Tudja mit? Minekünk csak egy félcigó, tolvaj, csóreszmóresz, Közgépes törpénk van, aki ha nem szedi be a gyógyszereit, akkor ilyenek hablatyol. Húzzon a pitsába vele együtt és bájologjanak valahol a grazi szanatóriumok körül tovább, nekünk dolgoznunk kéne, különben ez az ország ennyi marad, mint most...!

Ja, bocs, ezt a félázsiai dumát itthon már nem adta le Piktor. TI A TURUL NÉPE VAGYTOK! :))
Komolyan... :D
@Névtelen Betelefonáló: Hűha! A balliberális oldal lehurrogta, ezért a nemzeti 2/3 visszafogta magát! Részleteznéd? Történelmi jelentőségű, eddig ismeretlen tények birtokában vagy!
@CSENDES: a konszern vagy a magyarországi forgalom?:D Mert csak így mérhetjük a vargamihályi növekedést.:D
@CSENDES:

:)

Amúgy pedig a jelenlegi "kormányzás" maga egyetlen gigantikus hivatali visszaélés, amely ellen az ügyészségnek hivatalból kellene eljárást indítania. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szerencsere ma kommunista es naci 5 meterre is tuntethet egymastol.

A rendorseg megvedi oket.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kétség kívül a fidesznek is meg van a felelősége a dologban, és sajnos igazad van sok mindenben nyilván amit írtál.
De azért még is volt egy kormány meg voltak intézkedések is, és ezeknek is van talán felelősége nem? Miért van az, ha hogy aki nem szimpatizál a fidesszle az általában valahogy nem akarja látni az akkori kormány felelőségét ebben, csak a fideszét! nagyon kevés olyan baloldali vagy liberálissal beszéltem, aki valóban bele tudott gondolni, hogy azért az ott nagyon gáz volt!
De sajna ha ilyesmi fordítva történt volna, nyilván akkor meg a jobb oldaliak közül nem akarnák észrevenni a brutális fellépést, efelől sincsen kétségem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Jó persze, ez is egy aspektus. De akkor is nevetséges,ha mondjuk a mozgólépcsőn rossz oldalon állok, és amikor finoman vagy nem annyira finoman jelzik, hogy rossz helyen vagyok, akkor hátrafordulok és leüvöltöm a fejét, hogy de az orbán meg a simicska az kétszer olyan hosszan állt rossz oldalon, és egyébkéntis felszámolják a jogállamot.

Ez persze csak egy példa (ami mint minden példabiztos sántít valamennyire), de sokszor tényleg ilyen szinten zajlanak a párbeszédek.
@Névtelen Betelefonáló:
+ utazási kedvezmény se legyen, csak azért mert nyugger. Legyen annyi mint a diákoknak, de ne ingyenes vonatozás meg buszozgatás!
most akkó miva' lessz buli vagy nem?

5:14 - 5:42

www.youtube.com/watch?v=kVK65S4HgeI
@dany82:
a munkanélküliség: az első orbántorgyán boldog-boldogtalant benyomott a felsőoktatásba, így nem lettek pályakezdő mn-ek. A többit meg kiszórta a statisztikából, mint most.

2002 és 2010 között egyetlen év sem volt, ahol akár csak a régiós átlagot elérve nőtt volna a gazdaság: ellenben most?? Húbasszus.
@aranyhorcsog:

"De miért kell másokra kivetíteni a dühödet kicsim?"

Ez ma már a második, szépséges, türelmes szeretetet sugalló mondatod.
Ennyi zizegő kuminhuszár mellett tényleg kell a derű. Kösz:)))
@saravad:
Önmérséklet, szerénység és visszafogottság!
Akár Bástya elvtárs... :D
"Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység."
www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tényleg milyen fura. Mostanság miért nem játsza a királyi tévé a Tanú c filmet?
@Névtelen Betelefonáló:
Ilyen "komoly, alkotmányos tételek" mióta tartották vissza a mai bolsevik pártot attól, hogy délután 2-re ezen egy beadvánnyal változtassanak? :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nono... találgassunk?

A narancsbolsevik elvtársaknak ajánlott szakirodalom!

www.youtube.com/watch?v=QbiwaRCp-Fk

1969-ben nem lehetett bemutatni. :))
Ma sem bírná el a Párt! :))
Ma mondjuk leforgatni sem lehetne...
van még hely a buszon az első kocsmáig?
@873ujr3rk: Hsz-ból úgy tűnik, hogy szerinted a becsületesen dolgozó, adózó, igyekvő állampolgárok adják a fidess támogatóinak derékhadát. A fidess meg őket erősíti.

No, én le is lépek az országból, pár százezer mással együtt, hadd menjen az a szekér!
@Hertelendi:
Először is hogy hogy ti???
Hogy De Nirot idézzem a nagy Taxisofőrös jelentéből:
" Csak én vagyok itt!"
Kettő meg, olvasd már el, hogy azt is leírtam, ez a kormány sok mindent szerintem is rosszul csinál!
Három meg, ha te olyan elfogult és vak vagy, hogy nem akarod látni, milyen terheket ró a magyar gazdaságra, az a hatalmas adósság állomány, aminek egy jó részét a tehetetlen, és mindent hitelből finanszírozó Gyurcsány kormány hagyott ránk, akkor valóban kár gazdaságról vitázni!
A nick nevemet, meg nem tudhatod, miért így írtam, de ha ilyen kicsinyes dolgokkal akarsz kötekedni és érvelni a másik felett, akkor tudod mit, győztél!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nagyon igaz, sajnos.
Sokáig csak egy uncsi magyar film volt. Viktor kellett hozzá, hogy megtanuljam értékelni minden egyes mondatát...:D
@saravad: jelentős szövegértelmezési problémával állsz szemben.
a támogatók a szekéren ülnek.
@P.Guszti:

Kismókus, a vezérnek tapsolni ősi kommunista szokás. Tegyétek. Szerintem vegyétek vállatokra Pozsgay elvtársat, hordjátok körbe a város ötvenhatos emlékhelyein, ahol azok harcoltak annak idején akiket betépett körmű kis senkiknek titulált a Petőfi népében.

Legyetek rá büszkék, hogy vele együtt vagytok fideszesek.
@látjátok feleim szümtükkel: Egy pillanatra azt hittem, igazinak tekinted ezeket a hősöket. Aztán rájöttem, hogy a Kossuth téri/Szabadság téri hősök előfutáraira gondoltál... Bocs.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Ilyen "komoly, alkotmányos tételek" mióta tartották vissza a mai bolsevik pártot attól, hogy délután 2-re ezen egy beadvánnyal változtassanak? :)) "

Többnyire azóta, amióta van vagy 20%-uk a parlamentben. Ezzel viszonylag nehéz alkotmányt módosítani.

Bocs, magas labda volt :D

De a cikkben valami miatt nem a fideszes képviselők tiltakozását lehet hallani, hanem egész más oldalról...
@saravad:
Ismerős?
Make love not war!
:))))))))))))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem olvasol figyelmesen.
A svéd koronából számomra egyértelműen kiderült, hogy nem a mo-i forgalomról van szó, mert azt ellátja a jászberényi alakulat, már hűtő tekintetében.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @irógép:

Kedvenc olvasmányom a 2006. október 23. ügyében:

www.parlament.hu/biz38/bizjkv38/NBB/0610312.htm

Percről percre nyomon követhető belőle, hogy mi történt pontosan.

Politikailag pedig Gusztos Péter foglalja össze benne a lényeget:

"(...) amikor ezen a mai bizottsági ülésen (...) egyértelműen kiderült, hogy ordas hazugság az, amit állítanak azzal kapcsolatban, hogy a rendőrség kormányzati utasításra szántszándékkal szorította rá az Astoriánál demonstráló, békés fideszes tömegre a randalírozókat, visszajövünk egy nyílt ülésre, és szemrebbenés nélkül, talán még egy picit nagyobb hangerővel folytatják. Ez szerintem szégyen. (...) hazug rágalom mind a kormányzati szervekkel, mind pedig a rendőrség vezetőivel szemben az az állítás, miszerint előre megfontolt módon a békés tüntetőkre rá akarták szorítani a randalírozókat. Ez egyértelműen kiderült. A rendőri vezetés prezentációjából egyértelműen kiderült, hogy az eljáró rendőri vezetők számtalan eszközzel próbálták ezt megakadályozni. Önök folytatják tovább szemrebbenés nélkül, talán kicsit még hangosabban is a hazugságokat. Kiderült, hogy a rendőri vezetőknek kifejezett célja volt - és mondom még egyszer, erre intézkedéseket is tettek -, hogy ne történhessen meg, hogy ez a két tömeg összekeveredik. De kiderült az is, hogy a rendbontóknak pedig kifejezett célja volt, hogy ez az esemény bekövetkezzen. Önök ezt tudják. Ehhez képest szemrebbenés nélkül, talán egy picikét még hangosabban is folytatják ezt az aljas hazugságot. (...)"
@P.Guszti: 2002-ben a két forduló közt Orbán szervezett hatalmi gyűlést. Ez kifejezetten bolsevik hagyomány. Jelenleg nem a Milla, hanem Orbán strómanja szervez gyerekkirándulást élő pajzsnak. Ez a keleti diktatúrák szokása. Próbálj gondolkodni. Oszt jónapot.
@londonterminals: Ehhez tartozik Révész Máriusz egyértelmű, minden szabályt felrugó és nyilt provokációja.
@Névtelen Betelefonáló: Nézd, én azt mondom, hogy ne politikai szeszélytől függjön a régi kormányfők és kormánytagok nyugdíja. Ha megadtuk nekik, és akkor nem volt fideszes békemenet ellene, se kordonbontás, nagyggyüli, akkor utólag már ne piszkáljuk, csak mert bocs, most másképp látjuk.
Ha pedig valaki emberiesség vagy emberiség ellen követ el bűnöket, akkor vonjuk felelősségre. Mindegy, hogy nyilas, vagy kommunista volt. De ha ezzel vádoljuk, akkor miért várunk vele 20+ évet, hogy meghurcoljuk? Miért nem vertük a harci dobokat 8 éve, 12 éve, 20 éve? Miért politikai szeszély dönti el, kit vádolunk meg ilyennel és nyomozunk és kinél csukjuk be a szemünket? Miért állítjuk bíróság elé a sortűzek elrendelőit, és hagyjuk békén a perek elrendelőit 20 évig?
Miért akkor rántjuk elő a fiókból, mikor a nemzetközi sajtóban visszhangzik, hogy kérés ellenére se nyomoz polt péter egy náci háborús bűnös után, és egy angol újságíró találja meg azt, akit 10 éve senki se akar keresni?
@873ujr3rk: Ez az... De hiába metafórázol nem fogják felfogni :(
@CSENDES: Pedig már kezdtem reménykedni, hogy tán két lopás között felnézve valami jót is mondanak.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Találgassunk dlága balátom. :D
Ahogy azt is találgathatnánk, miélt hanyagolják éldemtelenül lemek humolistánkat Hofit.:D
@Névtelen Betelefonáló: Kösz az infókat. Kiderült belőle, hogy a fideszes képviselők igen aggályosnak tartották a javaslatot. Wittner szerint a kérdés meg lesz oldva. Az (akkori!) AB szerint az átlag alá nem vihetik a kiemelt nyugdíjakat.
A cikk 2011-es. Azóta nem is az az alkotmány (alaptv.) van.

Miről is akarsz meggyőzni?
@Leskin: Az, hogy senki se reagál rá, az nem megértés hiánya, hanem a mostanság divatos elidegenedés. Pláne, ha egy tanmese beszántani az egészet a gecibe csattanóval zárul.
@irógép: "A nick nevemet, meg nem tudhatod, miért így írtam..."
De tudom miért így írtad! Azért mert nem tudod helyesen leírni. Jaj Istenem! Micsoda terheket hagyott rátok az előző kormány! Mindjárt szét fogok szakadni... Minden kormány terheket hagy az utódjára, de mintha orbán dicsérte volna Bajnait, nem? Jogosan! De a teher nem arra való, hogy akkor teljesen fosszam ki ezt a szerencsétlen országot, és a népet!
Szóval az internacionalizmus jegyében hány országból fognak belepofázni az általunk fizetendő adók mértékébe ?
Egy lengyel vagy román otthon ugasson, ne itt.Bocs, ha valakiket kihagyok.
Az, hogy az orbán nevű sehonnai félázsiai tolvaj és bandája hazavágják országunkat a hataloméhségük miatt ez nem számít , de gyertek csak, szavazzatok itt bátran,nem ti éheztek, nem ti vagytok a munkanélküliek, megalázott nyugdíjasok, stb.Nyaljátok a baltás seggét.
@londonterminals: 2006 ősze a legnagyobb ordas fideszhazugságok évada. Bárki, aki tett egy lépést hátra a történések idején átlátta. Ráadásul azok akik a rombolások részesei voltak muszály hinniük, hogy valami nemes, magasabb rendű célért romboltak, nem pedig közönséges vandálkodás folyt. Így könnyebb feldolgozni, mint azt mondani, hogy én is egy garázda állat voltam.
@Fabius:
Remélem a békamenet élén körbehordják Pozsgay elvtársukat... :))
Ez már csak a bónusz:
"Az életmód, a kultúra, az ideológia kérdései közül a legnagyobb figyelmet azokra az összefüggésekre kell fordítanunk, amelyek előbbre viszik a szocialista közösségek fejlődését, a társadalmi tudat és magatartás alakulását… Az ideológiai nevelő munkához jó feltételt teremt a párt politikája… A fejlett szocializmus építése közben, a nép közös érdekeinek alapján, társadalmi-politikai egységünk a szocialista nemzeti egység világnézeti-ideológiai egységgel párosul. A marxizmus-leninizmus általánossá tétele következetes ideológiai harcot kíván, amelynek csupán egyetlen célravezető eszköze van: gyakorlatunkkal összhangban álló eszméinknek meggyőző hirdetése."

(Magyar Filozófiai Szemle, 1975/3)
Nos, az itt vitatkozóknak csak annyit szeretnék hozzáfűzni a kettős-hármas tüntetéshez (Békemenet-Milla-Jobbik), hogy gyermekem szombaton akart elutazni vidékre, de helyet nem kaptak az intercityre, így másik vonatot kellett várniuk. Hát azt gondolom, nem véletlen, hogy ennyien el akartak utazni a fővárosból. Nyilván a 2006-os események hangulata miatt is, és a mostani politikai hangulat miatt is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Szerintem nekik bármit is idézhetsz. Nekik akkor is éljen a fidesz és éljen orbán!
@saravad: "Miről is akarsz meggyőzni? "
Én semmiről.

De Te viszont arról, hogy a fidesz ezt mennyire nem támogatja (eddig egyedül ők nyújtottak be javaslatot), de a balliberális oldal aztán hűdenagyon igen.
@Hertelendi:
Megint mi ez a rátok?? Rád is hagyta, te ugyan úgy fizeted az adósságok után a kamatot, mint én meg sokan mások.
És azért nem minden hagyott ilyen terheket hátra. Mivel nem is volt messze ilyen nagy az államadósság, mint eddig, amiknek csak az éves kamata több mint 1200 milliárd, ami iszonyat nagy teher szerintem.
Bajnai egy év alatt meghúzta azokat a kemény megszorításokat, amik mindenképpen kellettek a csőd elkerüléséhez. Szükséges volt sajnos, azok után amit előtte 6 évig ment.
Úgyhogy ilyen súlyos helyzetbe még egy kormány sem vett át kormányt, mint ez.
De ettől függetlenül előbb is leírtam a válaszomba, ettől még nem tartom jónak amit a kormány csinál.
De te mindenképpen kötekedni akarsz ezt látom, gondolom azért mert nem pont úgy gondolkodom a dolgokról, mint te. És ezt te képtelen vagy elfogadni. Tudod nekem pont, hogy van szerencsére önálló véleményem, és nem kell ezt a kormányt sem szeretnem, de nem kell beállnom ettől még más pártok vagy szervezetek mellé sem! És nem kell egyik oldalnak sem a propagandáját fújnom, csak a saját véleményemet írom le. Ha téged ez zavar, és te csak két pólusban tudsz gondolkozni az meg a te bajod!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha a marxizmust és a többi blablát nemzetivel helyettesítjük .... voilá! Íme a ner használati kézikönyve egyszeri képviselőknek.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Gonosz vagy.
Ha OV 20 év alatt akkora ívet futott be fejlődés/változás gyanánt amit látunk, akkor PI is megteheti majd 40 alatt.
Szűrös, Pozsgay,Hóbagoly az evolúció csodái.
@shinichi:

"Na ez nem semmi."

Már megint mindenki szembejön, ehh....
Pedig van nálam egy mohás fatörzs, az mutattya a helyes irányt!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Igen, és hajlok rá, hogy ennél is több, valóban puccskísérlet volt, ahogyan például itt olvasható:

"az események, beszédek, akciók összefüggéseit áttekintve: csak logikai úton jutottam arra, hogy 2006 őszén nem „népi felháborodás”, nem is forradalom, csak egy egyszerű államcsínykísérlet zajlott le. Az említetteken túl természetesen egyéb bizonyítékom nincs, de nem is vagyok parlamenti bizottság, sem pedig nyomozó hatóság. Alaposan előkészített, a neonácik és a jobboldal együttműködésére alapozott, de bizonytalankodva és tétován megvalósított államcsínykísérlet. Ez tűnik a leglogikusabb, a rendelkezésre álló adatoknak leginkább megfelelő feltevésnek"

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=35224:politikai-mitoszaink-a-hatalom-mesei&catid=82:cskremerferenc&Itemid=120
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De pláne.Most is ez folyik.Hogy is idézted? "gyakorlatunkkal összhangban álló eszméinknek meggyőző hirdetése"
@shinichi: Biztos ortodox közgazdasági módszerekkel és matematikai megoldásokkal számolták. Elfelejtették, hogy nálunk a + az - és fordítva.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Biztos ortodox közgazdasági módszerekkel és matematikai megoldásokkal számolták."

Jut eszembe: ez a Rákay-gyerek véletlenül nem sertepertél ott valahol Kusza Szem mellett?
Mert az sok mindenre egyszerű magyarázatot adna... :o)
@CSENDES: az, hogy hosszu hetvege meg jo ido, nyilvan nem befolyasolta az utazasi kedvet, csak a felelem... haha.
@irógép: Gyönyörűen felmondtad a rámhírtévéből, meg a magyarnemzetből szopott cuclit! Kapsz egy ötöst (jó nagyot a pofádra), oszt üjjé le, hülyegyerek!
@londonterminals: Nagyon úgy tűnik. Ha már demokratikus úton nem ment tavasszal, akkor majd hátha másképp megy.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Nálam kristálygömb van.:D
@shinichi: Hát bizony, mert a gonosz unio nem tudja, hogy az e-útdíjnak nem csak bevétele van, hanem kiépítési költsége, s ráadásul a bevételszerző tevékenységet meg szokta előzni a beruházási tevékenység.
És azzal is gondok vannak, hogy ha egy megtakarítást számolunk legyen az a tanárok béremelése, és annak vannak ugyanúgy Szja vonzatai, meg ugye a járulékok, akkor az összeget nettó módon kell figyelembe venni, mert a bruttó emelésből levonva ezen előbbi tételeket a megtakarítás csekélyebb összegű lesz.
Oszt lehetne még folytatni.
@orica:
Nézd, KISZ titkárból kevés helyen lesz a Liberális Internacionálé alelnöke (8 év), majd a Néppárt alelnöke (4 év), majd a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke... valamit kihagytam??? :))
@Tamás András György: Én inkább politikai undornak mondanám. A félelem másokat érint, akik majd civil ruhás rendőröket állítanak a tüntetők közé.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Te kishitű gyermek! Hát talán nem nézed ki kuszaszemb nagyfőnökből hogy egyedül ilyen hülye?!:D
Bár azért a 2%-os növekedés előrejelzésénél lehet hogy ott sertepertélt...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez majdnem olyan jó, mint a nevem menti blogon a régi rigmus: „A párttal a néppel egy az utunk...”.
@dekol84:

TE FIGYELJ MÁR, TE SZERELMES VAGY ORBÁN VIKTORBA, VAGY MIÉRT AZ Ő KÉPE VAN KINN NÁLAD AMIKOR SZIDOD ŐT???!!!!
@dekol84: @Hertelendi:

Nem igazán értem, miért cseszegetitek irógépet, mert nem látom, hogy rászolgált volna.
Leírja a saját véleményét kulturáltan, és akkor ti elkezdtek személyeskedni.

Tényleg nem értem.
SOHA TÖBBÉ MSZP, SZDSZ, LMP, DK, SZOLIDARITÁS, MILLA, ZSOBBIK!!!! AMIKET ITT CSINÁLTAK AZ MÁR KATASZRÓFA!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"valamit kihagytam??? :)) "

Ehhez turulban kell születni:)
@liam devlin: Khm. Kormány melletti "tüntetők felvonulgatni kizárólag diktatúrában szoktak. Ennyi.
@saravad: Hova rohasnsz? Itt állunk a siker küszöbén!

Az más kérdés, hogy ezzel a cezaromániás elmebeteggel és a ző balfasz jobbkezével a büdös életben nem fogjuk átlépni azt a qrva küszöböt. Hiába fröcsköli ezt már 2010 óta a felcsuti gecihuszár majom!
@Balibgeczyk: Mert folyamatosan röhögök azon az elmebeteg fején, ahogy szürcsöli azt a barna valamit a kis tahó barom, köpcös fasz!
AZÉRT JOL ÖSSZEFUJTA A SZEMETET A SZÉL...NEMECES ERNŐ, VITÉZI, HÁZELNÖK, NYEKEYNOKA, KUSSOS, GEOKREKKER, ORMÁNY, ARANYHÖRCSÖG.... :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem ő, nem Rákay, hanem a költségvetésért felelős helyettes államtitkár, a Banai Péter a Benőke.
@dekol84:
AHA, BERUHÁZOTT EGY KÓLAGYÁRAT DUNAKESZIN, TEHÁT MUNKAHELYEKET teremt!! MÁR ENNEK SEM TUDSZ ÖRÜLNI TE BALLIB DEGENERÁLT ÁLLAT!!!!
+ mERCEDES, AUDI, SUZUKI VAN EGY CSOMÓ GYÁRUNK...PERSZE SAJNOS SOK EL IS VAN ADVA, NA NEM ORBÁN VIKTOR ÁLTAL, HANEM A BALLIBEK, FLETÓÉK ÁLTAL!!!!!
@Balibgeczyk: Imádom nézni ezt a frusztrált szerencsétlent, ahogy erőlködik! Fabius, ki ne tiltsd, röhejes szerencsétlen! :DDDDDD
@Névtelen Betelefonáló: Mar ne haragudj de ez hazugsag! 2/3 ős többséggel bármit, ismétlem, bármit meglehet tenni! Meg az ûgynöktörvényt is !!!!
Ez nem a balliberalisokon múlt...
Hanem kizárólag orbanon. Gondolom kicsit ciki lenne, ha kiderülne, és nyilvánosságot kapna ( végre ), hogy az egyház tagjai vastagon benne voltak, plusz a Fidesz - KDNP , egyes tagjai, szintén.
Így, elkenik a szart, mint mindig ...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Már ne haragudj, de szerinted akik 2006 ban elmentek a fidesz megemlékezésére, azok garázda állatok voltak? Azok azért mentek oda, hogy ilyen atrocitás érje őket?
Ha olyan garázda állatok a fideszesek, hogy a fenében van, hogy azóta és addig is volt jó pár nagyon összejövetel sok sok tíz ezer emberrel, és soha semmi nem történt???
Tényleg ennyire egyoldalúan kell nézni mindent?
Az emberek biztos megkérték a rendőröket, hogy törd már el az ujjam! lőj már rám szemmagasságban!
Ha annyira meg akarták akadályozni a két tömeg keveredését, miért nem közéjük álltak, miért egy irányba nyomták őket???
De persze, ha utólag az a kormány azt állapította meg, hogy nem ők a hibásak, hanem mindenért a fidesz, akkor természetesen így is van minden! Még jó, hogy itt folyton lebirkázzák azokat akik, a kormányt támogatják, bezzeg azok akik az előző kormánynak és annak maradványainak hisznek a mai napig azok éles eszű valakik!
Hihetetlen, hogy mennyire elfogultan és egyoldalúan ítélik meg sokan politikát és a történéseket! És teszik mindenért a másik oldaliakat felelőssé!
@Balibgeczyk: Ezzel szemben a köpcös diktátorod minden cselekedete maga a megtestesült siker, pénz csillogás, amit a hanyatló nyugat nem győz másolni!
Szerencsétlen agymosott droid!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"talán nem nézed ki kuszaszemb nagyfőnökből hogy egyedül ilyen hülye?!:D"

Semmiképpen sem kívántam azt érzékeltetni, hogy egyedül ne tudna bármelyikük megbirkózni a feladattal.
De közös erővel mégiscsak könnyebb elbaszni.
Mert géniuszok, ha találkoznak... :o)
@shwarcz bácsi:
"Egyes tagjai", mint például ez a retek:
kuruc.info/r/9/94946/
@dekol84:
MIVAN??? A BANKADÓT MOST MÁSOLTA EGY CSOMÓ ORSZÁG!!! HA NEM HISZED NÉZZÉL UTÁNA TE MOCSADÉK!!! AZT A KÉPET MEG CSERÉLD LE MONDJUK SARLÓKALAPÁCSRA VAGY PIROS SZEGFÜRE!!!! dE NE ORBÁN VIKTOR LEGYEN KINN!!!!!
@Balibgeczyk: A kóla ott volt, és Viktor megakadályozta a kivonulását. Most ennek tapsoljak? A Mercedest Gyurcsányék hozták ide. Tudnék még mesélni neked a veszprémi fideszesek kőagyáról, amivel ügyködtek, hogy elüldözzék a beruházást - főleg a szentként tisztelt Navracsics elvtárs úrnak volt benne a keze. Azt is mondhatnánk, hogy a Mercedes a fideszes ügyködés ELLENÉRE maradt itt az országban, és teremtett munkahelyeket, hogy Viktornak már csak aratni kelljen Gyurcsány babérját. :)
Ez nem jött be. Más esetleg, amivel le akarod járatni magad? xD
@Balibgeczyk:
Ezért lehetsz itt te is, a kifejező neveddel!
Az értékeid megjelentek itt, mint Piktornak Pozsgay elvtárs.
Azért szerintem a BAL és KOMCSI réteg nálatok felülprezentáltabb egy kicsit.
Az MSZP és a FIDESZ ugyanaz. Amíg ezt az emberek nem értik meg, addig sikerrel alkalmazzák a régi jó oszdd meg és uralkodj elvet.
@dekol84:

"Esztet mé mondod nekem?"

Ezért:

"Gyönyörűen felmondtad a rámhírtévéből, meg a magyarnemzetből szopott cuclit! Kapsz egy ötöst (jó nagyot a pofádra), oszt üjjé le, hülyegyerek!"
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
MAJD ÉN IS MEGNÉZLEK TITEKET HOGY MEGINT A FIDESZ NYERI A VÁLASZTÁSOKAT 2014-BEN :)))
MESEHÁZYKKAL, LIBAJNAIKKAL, GYURCSÓTÁNNYAL, ZÁZRIVEZEKKEL, SIFFEREKKEL TI TÉNYLEG VÁLASZTÁST AKARTOK NYERNI????

omg!!! :O
@Balibgeczyk: Mert ezeket mins OV-nek köszönhetjük? Hülye-e vagy? A Mercedest konkrétan Bajnai írta alá. Audi bővítés is akkoriban kezdődött. Coca-Cola már rég itt van, most csak a dobozos bővítés lett.
Max a kutyakajagyár épülhetett mostanában. Az meg mint tudjuk luxusprofitot termel az országnak.
Miért nem tájékozódsz? Már mielőtt hülyeségeket beszélnél. Ott az internet. De te lusta dög vagy.
@irógép: "azóta és addig is volt jó pár nagyon összejövetel sok sok tíz ezer emberrel, és soha semmi nem történt???"

És azóta, meg addig hány fityeszes csürhegyülekezet volt az Astoriánál? Egy sem! Azt direkt odaszervezte a köpcös fasz, hogy utána lehessen ugatni - lassan már 6 éve folyamatosan. Ő meg páncélozoitt BMW-n menekült, amit egy idióta fanja tolt a szaros felcsúti valaga alá! Az olyan bamba idiótákat meg, mint te is, ott hagyott, hadd vegyüljetek a huligánokkal! Szóval ne ugasson senki 2006-ról, mert az egy kiválóan megszervezett fityeszes provokáció volt!
@dekol84: Húú, te aztán tudsz érvelni!!
Te meg gyönyörűen leírtad azt, amit érvek híján ilyenkor mondani lehet!
te nagyon sötét birka, ha én nemzetet olvasnék, akkor miért az indexen írogatnék???? Veled ellentétben egy nem oldal demagóg propagandáját és kötözködését nyomom, hanem a saját véleményemet! Az, hogy nálad ettől ott bent kiéget az egy bit, az a te bajod!
@Balibgeczyk: Ne turáztasd magad. Az orban és a Fidesz is liberális volt, de mára megtért mert megvilagosodott, és jó keresztény lett belőle, ahogy a kommunista volt ügynök párttársaiból is..
@shinichi: "Gyurcsánytól bocsánatot kért már, amiért hazug, igaztalan módon megvádolta, hamis vádakkal illette?"

Ki, kicsodát, mikor, milyen vádakkal illetett?

El tudod szépen, időrendben mondani, de nem a saját szavaiddal, hanem pontosan?
@Balibgeczyk: Én remélem is, hogy a fidesz nyer. Sok dolog van, amit el lehet lopni. :)
De miért vagy ilyen frusztrált? Talán csak nem minisztériumi dolgozó vagy, aki semmihez nem ért, és pártkáderként úgy vágják ki az utcára, mint macskát szarni? Megértem, hogy ez baromi frusztráló! :DDDD
@Balibgeczyk: Azt a bankadót meg nézd már meg táblázatos formában a GDP arányában. Nálunk a GDP 0,7 % másoknál a 0,1 % felé tendál.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Mé? Mondjad azstat, hogy nem így van! Asztat fröcsögitek mind, amit onnan szoptok, meg ami a láchídrádióból a koszos fejetekre ragad! Egy fél éppkézláb gondolatotok sincs! Birkák vagytok mind!
@Balibgeczyk: miért a hozzád hasonlók jönnek ide?! Te vagy arrafelé a legélesebb kés a fiókban? A többiek már a menetre melegítik a csípőprotézist?
@dekol84:
HAZUDÁSBÓL ÖTÖS VAGY!!! TISZTESSÉGBŐL, ÉRTELEMBŐL MEGBUKTÁL!!! KEZDHETED AZ ÉVISMÉTLÉST!!
@CSENDES: Ráadásul ebben is hazudnak a mocskos rohadék fideszesek! Bankadó már volt a Bajnai alatt is, csak nem ilyen agyament unortodox mértékű, mint amit ez a két barom kitalált!
Húha, a hétvégén rápihentek a trollok, tiszta erőből nyomják. De több eszük nem lett. :-)
@Balibgeczyk: Sir, yes sir! Nyalod a seggem, mindörökké ámen!
@Húsleves: Ja igaz, egy a sok közül ...
@dekol84:
És, ha jönne Bajnai, akkor ő majd vissza is fogja venni a bankadót! De mivel a hiányt tartani kell, majd szépen azt a kieső pénzt veled fogják megfizettetni! De , mivel akkor majd az elvtársaid szorítják a szíjat rajtad boldogan fizetsz majd!
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Igen! Egyszer szívesen megnéznék egy faszt, aki erre a csürhére szavazott, most meg bőnyállal szopatják, esetleg jól kikúrják az utcára? Kíváncsi lennék arra a segg fejére, hogy most mennyire örül a tahó fideszes fiúknak és mennyire viktorozik utcai pártgyűléseken!
mno.hu/gazdasag/matolcsy-a-kormany-nem-hajlando-hibas-receptekre-epiteni-1112722

Az a Nagy büDös helyzet, hogy ismét kibaSZnak Brüsszellel meg a ballibantakkal, de ez csak jó :)) Az még Hagyján hogy BELÜLRŐL nenm tudjákk megállítani Orbán Viktort de még külföld segitségévvel sem :D:D
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Kisgyekerek laza, mint az Orbán seggéről leszívott zsírszövet :-))

A napi bohóc, játszatok vele :-)
@épészmérnök: Arra nem értek rá, hogy felkészültebbé válljanak.
@Balibgeczyk: Zázrivecz a tietek, Orbán birkakeltetőjéből kelt ki. Csak idő kérdése, hogy egyesüljön a békamenet bakkancsékkal.
@is: csak ha ennek a 150 ezernek visszavennék havi 100 ezerre, az havi 150 milliárd, egy évre 1800 milliárd. (Kiindulásnak nem lenne rossz). Nem hiszem akinek ennyi a nyugdíja az aktívként nem hozta össze a saját lakást, autót stb...
Ennyivel igazán hozzájárulhatnának...szerintem
@irógép: Nocsak! csak sikerült nekivadulnod.
@irógép: Szerinted most ki fizet, te szerencsétlen megvezetett birka? Szerited a bankok nem fizettetik meg veled ezeket a díjakat? Vagy a mobilszolgáltatók nem hárítják át? Lehet, hogy nem direktben, de pl. azza, hogy elhalasztanak beruházásokat és fejlesztéseket, ami által szarabb lesz a kiszolgálásuk, közvetve veled fizettetnek meg mindent, te agymosott! Ezt a maszlagot csak a hozzád hasonló, gondolkodásra képtelen droidoknak tudják beadni! Ti meg be is veszitek, mert a nagy ő, az a kretén zorbán mondja nektek!
@dekol84:
kit szopatnak? engem ugyan nem...jó oké áfa 27%, de ez is SAJNOS szükséges volt 2002 és 2010 miatt!! hogy rohadnátok meg akik beszavazták nekünk azt a dög mszp sdzs koalát!!! pfujj!!
a telefonadorol is hazudoztok, mert SEMMI papírt nem kaptam rola, hogy lesz ilyen, tehát a szolgáltatók fizetik hálistennek!!!
@dekol84:

"Asztat fröcsögitek mind, amit onnan szoptok"

Gratulálok!
Nem talált.
Ne csodálkozz, ha esetleg néhányan hangosan fognak röhögni soraid olvastán. :o)
@Fabius: "vegyétek vállatokra Pozsgay elvtársat, hordjátok körbe a város ötvenhatos emlékhelyein, ahol azok harcoltak annak idején akiket betépett körmű kis senkiknek titulált a Petőfi népében. "

Pozsgay képes volt megváltoztatni az álláspontját. Az a cselekedete, hogy harminckét év elteltével ő volt az, aki először forradalomnak nevezte 56-ot (88 januárjában, ha jól emlékszem), a szememben jóváteszi a korábbi bűnt. Ő indította el a lavinát ezzel az akkor szenzációt keltő kijelentésével.

Az már egy más kérdés, hogy túlértékelte a saját jelentőségét, köztársasági elnöknek álmodta magát, és mindenáron a politikában akart maradni.
@Fabius: A pocakos a halálom, onnan szívja inkább.
@Balibgeczyk: Biztos azért mert feltöltős a telefonod. Akkor nem levelez veled senki.
@dekol84: Azt élvezted, mikor Bajnai bő nyállal szopatott , és hozta a megszorításokat, miután 2006 ban sokan jól bedőltek Gyurcsány hazugságainak?? Az finomabb cumi volt???? Akkor boldog fejjel mondtál le a 13. fizuról???
@Balibgeczyk: Oszt szerinted az a szennylap amit idelinkeltél hiteles! A kurva anyjukat is lehazudják az égről! A legelemibb axiómát is képesek elcsúsztatni, eltitkolni! Nekem ilyen fostömlőkkel ne gyere! Idézzél Bod Péter Ákostól, Chikán Attilától, Mellár Tamástól. Ők is a ti embereitek voltak, csak átláttak a két balfasz idióta hülyeségein! Nem úgy mint ti, birkafajzat!
@Balibgeczyk: Te majd később kapod, úgy fogják hívni, hogy szolgáltatási -tarifa emelési értesítő. Ha érted, mire is gondolok.
@dekol84: Hát lehet, hogy geci barátunk is egy ilyen. Előre menekül, mert belátni hogy átverték, az gázos lenne.:D
@épészmérnök: Végülis stohl is bevallotta, hogy golyót műtöttek volna a farkába, olyan országos haverek lett pár elítéltel. Ő is csak szerepelni akar, mi abban a rossz? Képes változni az ember nem igaz?
@nu pagagyí:
az a kis (ÁL)nemzeti senki nem kell nekünk!! vihetitek!! a dzsobbikos hülyegyerekek jól benyalnak nekik a kurucon!!!
@CSENDES: mert utálom, ha valaki érvek nélkül elkezd valakit szidni, csak mert nem ért vele egyet!
És azt hiszi ő mindent tud, a másik meg biztos egy agyatlan hülye! Csak azért, mert nem úgy lát valamit mint ő!
És igen sajna ilyen kor én is fel tudom idegelni magam! És nem azért, mert másképpen lát valamit, hanem mert érvek nélkül el kezd szidalmazni. Pedig, ha kicsit is elolvasta volna pl amit fentebb írok, láthatná egyáltalán nem vagyok elájulva a kormánytól!
@Balibgeczyk: Boldogok a jó isten fideszhívő barmai (mint te), mert a hátukon lehet megdugni az anyjukat is! Elég ha annyit mondasz neki, hogy a fidesztől jöttem és már be is pucsit és bőnyállal beszop mindent!
@dekol84:
igen ezek olyan árulók mint ángyán!!! keresztültapostak a Fideszen!! a ballibek beépített emberei, én ebben biztos vagyok!
@Balibgeczyk: szerintem egy idióta libbancs troll vagy, jó lenne ha takarodnál
@Balibgeczyk:

"HAZUDÁSBÓL ÖTÖS VAGY!!! TISZTESSÉGBŐL, ÉRTELEMBŐL MEGBUKTÁL!!! KEZDHETED AZ ÉVISMÉTLÉST!!"

Nagyon jó, egymásra találtatok dekol84-gyel!
Zsák és a foltja.
Függetlenül attól, hogy más-más oldalról teszitek, de mind a stílus mind a "mondandó" - itt röviden elnézést kell kérnem a mondandó nevű szótól - ugyanaz.

Zéró.
Csak a bunkó-módi megy.

Hajrá fiúk! :o)
@irógép: Figyi, te drága! Már mondani is akartam, hogy te biztos nem magánszektorban dolgoztál, mert ott nem nagyon osztogatnak 13.14.15. havi fizetéseket.
@Balibgeczyk: "...hogy rohadnátok meg akik beszavazták nekünk azt a dög mszp sdzs koalát!!! pfujj!!"

Hogy rohadnátok meg mind akik 2/3-ot szavaztatok ennek a hataloméhes csürhének! A cociknak legalább nem volt teljhatalmuk, mint ennek a mocskos kis köcsög zsebdiktátornak, aki alaposan él és visszaél vele!
@champagneM:
kösz!! ezt sértésnek vettem!! engem csak ne libbancsozz!!
libbancsozt dekolkád :)
@Balibgeczyk: Lassan nem marad már nálatok értelmes ember. Te leszel ott az intelligencia.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Ez igaz.:D Határozottan jobb a végeredmény, hatásosabb ha többen csinálják.:D
@irógép: Szóval az a baj, hogy nem hiszek a fidesznek?! Hogy inkább a saját fejem után megyek, és inkább magam alakítok ki véleményt? Hogy nem akarom, hogy a fidesz mondja meg mi volt a visszaélés és mi nem?
Én kérek elnézést azért, mert független gondolkodó vagyok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ne neheztelj meg, egy személyes kérdés: hány éves voltál 88-ban, amikor az a bizonyos Pozsgay-interjú elhangzott a rádióban?

Én már igencsak felnőtt voltam, és jól emlékszem, hogy olyan hatást keltett, mint amikor végre kinyitják az ajtót-ablakot, és beáramlik a friss levegő.

A dolgok nem feketék-fehérek, és senki nem tökéletes. Az úgy nem lesz jó, ha most pont Pozsgayt utáljuk, ezért bármit is tett, minden szar. Ez éppen olyan előítéletes gondolkodás, mint amit a jobbikosoknál, meg a fidesztrolloknál kárhoztatunk.
@dekol84:
a gyurcsányi ámokfutás után csodálkoztál hogy 2/3 lett? :O
@CSENDES: Azé írógép a neve, mert naphosszat bassza a rezet a sóügyi fideszes hivatalban az én pénzemen, szopja befele a sok fideszes maszlagot, meg itt fröcsög!
@dekol84:
És szerinted a hiányt hogy fogjuk tartani 2014 ben vagy utána??? Vagy az adósság utáni kamatokat miből fizetjük majd meg??? Írd már le, ha te ennyire tudod a jó megoldást! És egyúttal jelentkezz elnöknek is, mert hidd el sokan szeretnénk már nem ennyit szívni, szóval ne titkold el a megoldást légyszi!!
Ja és többet mondj a több kulcsos adónál, mert az abból bejövő pár száz milliárd a kamat finanszírozás felére nem lenne elég!
@irógép:

"láthatná egyáltalán nem vagyok elájulva a kormánytól!"

Ne vedd zokon, lő mindenre, ami mozog. :o)
De már van játéktársa, jól el lesznek egymással.
@Balibgeczyk: Miről beszélsz? Ha ez így működne, akkor a zorbáni országrombolás után 6/3-ot kapna a következő kormány, a fideszes csürhe meg a jól megérdemelt kötelet!
@épészmérnök:

Pozsgay elvtárs és az ő kijelentése. Vicces.

Előre egyeztette a pártbizottsággal mit fog mondani. Ez kiderült azóta a nyilvánosságra hozott jegyzőkönyvekből. Ne mentegessünk egy ilyen embert. Különösen október huszonharmadika előtt ne.
@Fabius: Ezt szeretem benned. Gondoskodsz a mulattatásunkról.:D
@épészmérnök: "Én már igencsak felnőtt voltam, és jól emlékszem, hogy olyan hatást keltett, mint amikor végre kinyitják az ajtót-ablakot, és beáramlik a friss levegő."

Azért az mégis gáz, hogy annyi beépített ellenálló engedte be azt a friss levegőt.
@Neolibsi: Az volt: múltkor levezették. hu.wikipedia.org/wiki/Schiffer_Andr%C3%A1s

fideszfigyelo.blog.hu/2010/01/24/a_birosag_szerint_orban_viktornak_mindig_igaza_van

[..]"Most épp az utóbbi volt soron, Orbán a véleményszabadság ellen nyert pert.

A Fidesztől tudjuk, hogy a szocik lopnak. De ha egy szoci mondja ugyanezt - feltételes módban - , akkor az törvényellenes. Igaz ugyan, hogy a közszereplő tűrni köteles a véleményt, és Orbán kétségkívül közszereplő, de. A Magyar Köztársaság Bírósága szerint egy ilyen állítás „magánszemélyként érintené a Fidesz elnökét [így!], nem pedig közszereplő voltában”.

A Magyar Köztársaság Bírósága igen kifinomultan gondolkodik. A fenti állítást minőségében meg tudta különböztetni Orbán kijelentésétől: „politikai utasításra vertek meg embereket”. Ez a kijelentés ugyanis nem magánszemélyként érintette az akkori kormányfőt. Sőt, a Bírósági indokolás szerint „nincs demokratikus társadalom a véleménynyilvánítás szabadsága nélkül, márpedig Orbán Viktor egyértelműen politika véleményt formált”.

Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet

Érdekesség, hogy a Orbán Viktor véleménynyilvánítási szabadságát a korábbi perben Schiffer András védte, aki a Lehet Más a Politika vezérarca. Korábban már írtunk róla, hogy Schiffer ügyvéd úr alighanem lépre ment. Valószínűleg nem mérte fel, hogy Orbán Viktor csak ideiglenesen tartózkodott a véleményszabadság-pártiak táborában. Akkor ugyanis Schiffer úgy érvelt: " a közszereplőkre és a közhatalmat gyakorlókra tágabb tűrési kötelezettség vonatkozik mint általában". Továbbá: "egy ellenzéki vezetőnek is alapvető joga a kormány tevékenységének"
@dekol84:
kötél szerintem gyurcsánynak meg libajnaianak kell!!
@irógép: Az a helyzet, hogy egy adóemelés már csak a Fidesz tolvajtagozatát sújthatja, mivel lassan minden jövedelem a zsebükbe vándorol.
bocs ez lemaradt:" [..]egy ellenzéki vezetőnek is alapvető joga a kormány tevékenységének minősítése, ez politikai vitára tartozik, nem bírósági ügy."
@irógép:
Igen. Átláttam a megszorítások értelmét. A mértéke nem haladta meg a számomra elviselhető mértéket, a háziasszonyi "trükkök százai" és a tudatosság kiterjesztése mellett kedélyes és normális életem volt.
@irógép: Tudod úgy kell a hiánycélt tartani, hogy először jól kell megtervezni, nem engedni újra termelődni, nem osztogatni a haveroknak, megragadni a támogatási lehetőségeket -amiről ma adtam egy rövid szöveget, pl a Nokia kitelepítése miatt fel lehetett venni a megszűnő munkahelyek miatt több milliárdot.

Hát röviden ennyi. de ugye nem én tervezem a költségvetést.
@irógép: "...többet mondj a több kulcsos adónál, mert az abból bejövő pár száz milliárd a kamat finanszírozás felére nem lenne elég!"

Tyűűű de laza vagy! A párszáz milliárd neked nem is pénz! A gazdáid épp nem rég fröcsögtek be egy párszáz (370) milliárdos csomagot - package, you know, package. Az neked semmi? Lehet, hogy a kettő package - you know package - közül az egyiket - mondjuk a cskkadósat meg lehetett volna úszni abból a -senki által nem követelt - egykulcsos adón keresztül a jómódúaknak kiszórt 500 milliárdból!
@dekol84:
Te fröcsögsz már ne haragudj! Te vagy aki elkezdett szidni érvek nélkül, csak azért, mert nem értesz velem egyet! A te kis világodban, mindenki egyet ért mindenkivel?? Csak az a jó fej, aki veled ért egyet??? Ugye azért elmúltál már 5 éves??
És bassz legalább olvasni tudjál, és olvasd már el miket írtam eddig. Pl., hogy én sem értek egyet a kormánnyal, és akkor nem állnál itt ennyire hülyén. Csak attól mert nem értek egyet a kormánnyal az nem azt jelenti, hogy automatikusan azokkal értek egyet, akik csak az Orbán kormányt hibáztatják mindenért, és az elmúlt 8 év nagy hibáit próbálnák elhazudni!
Szerencsére a világ ennél színesebb! És nem kell se a kormányoldal, se a vakon gyülülködőket választanom.
@a szív fészkei: Hűűűűűűűű mit fogsz kapni ezért épészmérnöktől!:D
@épészmérnök:

Nem szeretném lerombolni a hitedet, de az akkori polelit leggyávább embere volt.Híres volt arról, hogy mindig megmondták neki, mi lehet az álláspontja.
Mire ő ki "merte" hangosan mondani, nagyon sok minden történt a háttérben. Már rég megindult a lavina:)
Volt valami szerencsétlen pártalapítási kísérlete is, már nem nagyon emlékszem az egészre. A sajtósa/kabinetfőnöke másfél hónap alatt lepattant róla, nem gondoltam, hogy ez ilyen ostoba, felkiáltással. Valóban az volt. Bocs.
@Balibgeczyk: Így is van! Hogy a mocskos, cinikus és arrogáns fideszesek nyakára tekerhessék!
@dekol84:
de nem mi fizetjük fogd már fel!!!
ha szja vagy áfa emelés lenne megint akkor háborogj, de olyanokért amit nem te fizetsz, akkor ne!!!
Na, Jóreggelt! :)

Látom sok a szabadidő. :P

Megen jó lett a poszty! :D
@épészmérnök: Biztos vagyok benne, mikor Hruscsov kimondta azon a bizonyos pártkongresszuson, hogy sztálin mégis rossz ember volt, akkor is érezték az emberek az új friss fuvalatokat.
Sőt, sokan elmondják majd neked, milyen üdítő is volt az a fiatalember beszéde az újratemetésen, és milyen reményeket ébresztett. Pedig akkor én csak 14 voltam. Lám mi lett abból a lelkes, demokrata, liberális értékeket valló fiatalemberből...
Hehe...
Biztosan csak a véletlen műve, hogy a mandin a vélemények rovatban ma kizárólag olyan cikkek szerepelnek, amire az ottani törzsközönség heves és nem pozitív reakciókkal válaszol nagy valószínűséggel...
Nyilván ennek semmi köze sincs a holnapi naphoz. :o)
@a szív fészkei: Schiffer nem csak védte de gyakorolja is az ellenzéki politikust megillető jogokat. Ő is bátran bírálja a többi ellenzéki pártot.
@dekol84: Azt az 500 milliárdot már jó sokszor elhasználta volna a sok olyan okos , mint te! Csak hogy az csak egyszer 500 milliárd egy évben, és nem lehet bevetni bár hányszor!
Én sem támogatom az egy kulcsot, több kulcs kéne egy értelmű, csak azt mondom, hogy ezzel az 500 milliárddal messze nem lennénk ki a vízből!
Sőt mondjuk egy Bajnai, mivel majd csontig benyal a bankoknak , az abból kieső pénzt is be kell szedni valahonnan!
@irógép: "Csak attól mert nem értek egyet a kormánnyal az nem azt jelenti, hogy automatikusan azokkal értek egyet, akik csak az Orbán kormányt hibáztatják mindenért, és az elmúlt 8 év nagy hibáit próbálnák elhazudni!"

És honnan veszed, hogy én automatikusan egyetértek a Gyurcsányékkal? attól még, hogy ezt a szemét képmutató arrogáns fideszes csürhét utálom, mint a szart, nem jelenti azt, hogy az előző kormány hibáit próbálom elhazudni! De azért amit ezek azokról hazudnak, azt sem veszem be agy nélkül, mint sok fideszfan birka!
@Balibgeczyk: Szerinted ki fizeti végső soron az adókat? Nem tűnik fel, hogy 6% az infláció?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Már kaptam. Illetve szerinte azért harcol hitelesen Schiffer Orvbűn ellen, mert a védése során épp, hogy kiismerte a drágáját.
@irógép:

szerintem meg jo az egykulcs!! mindenki ugyanannyit adózik százalékban!! ez így igazságos!!
szlovákiában is bevált, ott is az van!!!
@Balibgeczyk: Vazze!
Eddig is sejtettem, hogy nem vagy közgazdász, csak abban reménykedtem, hogy unortodox vagy.
De így?
@CSENDES:
Nos ebben teljesen igazad van! Csak, hogy ez eddig is kb így ment nálunk itthon sajna! Sőt régen nem is tartottuk!
@irógép: Azért 500 mrd-dal előrébb lennék és nem kellett volna a másik csomag -package, you know package! (ekkora egy idióta barmot, mint ez a matócsni még a világ nem látott - hacsak a zorbánt nem!
@11235813: Ez egyébként jól illeszkedik abba a képbe, amit Csernok Attila írt le "róluk", és amire a Jobbik jól műfelháborodott.
@Fabius: Ja, ezeknél semmi nincs spontán, saját ötletből. Pozsgaytól a gálám jön ki. Na meg a többitől.
@Balibgeczyk: Milla még nem is vót. Mi az hogy soha többé egyagyú fogyatékos barátom?
@irógép: Miért nyalna be? Az extraszuper különadók eltörlése nem benyalás. Olyan helyzetet kell teremteni, hogy a bankok hitelezni tudják az ötleteidet, ha lenne olyan, ami nyereséggel kecsegtet mindannyiunk számára.
@irógép: Figyike!
Először is nem egyszer 500 milliárd.
Első menetben, mikor volt adójóváírás is, akkor már 500 milliárd volt.
A gyermekkedvezményt pedig 2 gyermektől szűkebb körben tudták igénybe venni.
Azután a fél szuperbruttóból vezettek ki kb. 200 e Ft-os fizetésig.
Majd jövőre a félszuperbruttó teljes kivezetésével tovább fog növekedni az szja olló.
Érted már?
@Balibgeczyk:
"HAZUDÁSBÓL ÖTÖS VAGY!!! TISZTESSÉGBŐL, ÉRTELEMBŐL MEGBUKTÁL!!! KEZDHETED AZ ÉVISMÉTLÉST!! "

már ne is haragudj, de rajtad kívül mindenkinek van munkahelye, egyedül te jársz suliba.

"AHA, BERUHÁZOTT EGY KÓLAGYÁRAT DUNAKESZIN, TEHÁT MUNKAHELYEKET teremt!! "
még újságot sem tudsz olvasni? akkor fogj meg egy kólásüveget, és ott van rajta: dunaharaszti. és nem ruházott be. a kóla ruházta be 91-ben.

"AZÉRT JOL ÖSSZEFUJTA A SZEMETET A SZÉL...NEMECES ERNŐ, VITÉZI, HÁZELNÖK, NYEKEYNOKA, KUSSOS, GEOKREKKER, ORMÁNY, ARANYHÖRCSÖG."
ez minek a felsorolása? a neppered így hívja a cuccokat, amit tolsz?
@11235813: Jobbágyrendszert építenek, ez kitűnt az informatika teljes legyalulásából. Mert az számukra veszélyt jelent: neten mást is olvashat, láthat a hülyehívő státuszban tartottuk, mint a Hörr tévét meg a Hírlapot.

Ott találhat munkát máshol jobban fizetőst, híreket boldogabb országokról, ahol működik a dmeorkácia, a piacgazdaság - ha néha döcögve is- ahol nincs egyeduralom. De ez már a táliboknál is bukóra áll, lád a bátor kiscsajt, aki hálisten gyógyulgat a fejlövéséből. Orvbűn nem menetelhet vissza a középkorba. Bár ő onnan vakogja a baromságait.
@Balibgeczyk:
Szlovákiában más idők voltak, mikor bevezették!
Ugye pont a liberálisok, nálunk is akarták 10 éve , csak akkor meg pont a fidesznek nem tetszett ugye!
A jelen nagyon nehéz helyzetben, én nem vezettem volna be, mert akik jól kerestek azok meg élnek jól most is. A többlet keresetet nem költik el. Míg mondjuk a közalkalmazottak meg nagyon sokan meg rosszabbul jártak ezzel! Pont azok, akiket eddig is szivattak ezerrel!
És akiknek, ha nőne a keresetük valóban vásárolnának, hisz így is alig tudnak bármit is venni! És ha vásárolnának mehetne feljebb a gazdaság is!
Én sem tartom ezt jó és igazságosnak a jelen helyzetben!
@épészmérnök:
Én is felnőtt voltam már eléggé. És nekem Pozsgay minden szava csak a kétségemet fokozta. Sajnos egy percig nem tudtam sem akkor, sem ma hinni neki. Megérzés, tudod...
@Fabius: akkor pedig nem csak ő, hanem az egész "pártbizottság" revideálta korábbi álláspontját. Hogy mi motiválta őket ebben? Ez is egy kérdés.
Az egész értékelés attól függ, hogy a szándéketika, vagy a következményetika szemszögéből értékeljük a cselekedeteket. Te a jelek szerint a szándéketika alapján.
@a szív fészkei: Megmosolygtató egy mondatban az hogy schiffer orbán ellenes harc...
Pedig nem is tudtam arról, hogy schiffer tényleg volt már az ördög ügyvédje:D
Ennyit arról, hogy az lmp nem a fidesz holdudvarából jön, és soha semmi közük nem volt hozzájuk.....
@Secnir: Kihagyott?? Brühühühü. Én meg tahótlanítottam. :-DD
@a szív fészkei: Szív, az egy dolog, hogy át akarták menteni a hatalmukat. Az pedig egy másik, hogy el akarták kerülni az erőszakot.

Semmi nem fekete-fehér. Senki sem tökéletes.
@irógép: "benyal a bankoknak , az abból kieső pénzt"
Látom, neked is csak a Zeitgeistig terjed a közgazdasági tudásod. Szerintem ne erőltesd!
@CSENDES: értem
és pont most írtam le az egy kulcsos adóról a véleményem!

"A jelen nagyon nehéz helyzetben, én nem vezettem volna be, mert akik jól kerestek azok meg élnek jól most is. A többlet keresetet nem költik el. Míg mondjuk a közalkalmazottak meg nagyon sokan meg rosszabbul jártak ezzel! Pont azok, akiket eddig is szivattak ezerrel!
És akiknek, ha nőne a keresetük valóban vásárolnának, hisz így is alig tudnak bármit is venni! És ha vásárolnának mehetne feljebb a gazdaság is!
Én sem tartom ezt jó és igazságosnak a jelen helyzetben! "

Viszont a több kulcs akkor sem oldana meg mindent! Mert sokkal több pénz kell, a hiány tartásához, és a kamatok fizetéséhez!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Megmosolygtató egy mondatban az hogy schiffer orbán ellenes harc..."

Láttad Schiffer parlamenti beszédeit? Mi a véleményed? Vagy ha már van véleményed, abban olyan következetes vagy, hogy semmilyen új információ alapján nem változtatod meg?

Kár. Csak az ökör következetes.
@irógép: Nem kell idézgetned, olvastam. Mire te nekem válaszolsz, addigra én már mindenkit olvastam. Gyorsolvasó vagyok. és gyorsésgépkocsirakodó:-))
@nu pagagyí:
Azért a bankok nagyon kihasználják az embereket!
És a nagy válságok ellenére is nagy haszonra tesznek szert!
És ha bankadó csökken, az hiányozni fog majd, így valahogy meg kell majd szerezni azt a kieső pénzt!
@Secnir: Akkor most viktor beruházott vagy megruházott egy kólagyárat?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nézd, én nem vagyok jogász, de az hogy ügyvédje, nem tudom mennyiben jelent teljes érdek- és nézetazonosságot is. Hisz gondolom az azeri baltás ügyvédje, Dr. Magyar György sem hájpolja a védence tettét és mentalitását.

Persze az is lehetséges, nem, hogy az ember annyira nem bír azonosulni valakivel egy per erejéig sem, hgoy nem vállalja el a védelmét, képviseletét. Apám gyűlölte a lakásügyeket - azt mondta, hogy nem lehet azokat becsületesen meglépni a kádári törvények szerint, ő nem akar börtönt a himihumikkal, bár kurva jól fizettek - tehát még a legrégebbi ügyfeleit is elutasította ilyennel. Volt is nagy cirkusza ebből az egyik old motoros öreglánnyal. De nem és nem. Hát Schiffer meg látott fantáziát Orvbűn védésében, akit úgy bántottak a rohadt cocik.
Hajj, és pont most nincs itt a mi kis bájos Stefikénk!
Tegnap hogy hiányolta a pörgést... :o)
@irógép: Az az igazság, hogy nagyon is megbonyolították a "zegykulcsosarányosésigazságos" rendszerüket, ami arra vezetett, hogy két különféle kategóriába tartozó, dolgozó család gyermek nem ér ugyanannyit, tovább, hogy normál emberi ésszel, továbbá közgazdasági ismeretek nélkül követhetetlenné válik, hogy mely rétegek milyen kedvezményeket kapnak, következésképpen mennyire igazságtalan az egykulcsos adórendszer.
@épészmérnök: Ami vicces, hogy nekem ez a véleményem 2010 óta.:D
Ezen azóta se sikerült változtatni.
Be kell vallanom, istenien tudnak parasztot vakítani. Ezt nem tanítják a zöldpárt képzőben. De ott ahol orbán az ügyvédjeit válogatja, vagy sólyom természetvéd ott már inkább ragad az emberre, nem igaz?
Következetlen akkor lennék, ha valaha szerettem volna az lmp-t. Ilyen gusztustalansággal csak nem vádolsz tán?!
@épészmérnök: Tökéletest nem várok, azt itt mások várnak. Nekem Pozsgay elve olyan undorító minden vonatkozásban, hogy na. Szubjektív megítélés, mit csináljak, nem tudok átlendülni rajta. És azért, hogy hová jutott végül ez a drága ember, valahol mégis az én megérzésemet igazolja.

Amúgy igaza lehet Fabiusnak, Pozsgay önmagától ennyire kurvabátor nem lehetett. Ez már fentebb eldőlt, de ő volt a szócső. Olvadt az MSZMP, érzékeltek valamit + Gorbacsov és mégsem egy Lónya bá` állt a hátuk mögött kancsukával - tény, hogy dicséretes tettvolt részükről a vér elkerülése. Amit aztán a jó Antall annyiszor a nép szemére vetett...
@Balibgeczyk: Neked nagyon szar lehet, nem törődik senki a mocskolódásoddal, és senki nem veszi fel a kesztyűt. Próbáld meg kikapcsolni a caps lock billentyűt a klaviatúrádon, és akkor egy fokkal intelligensebbnek fogsz tűnni. Ez persze nem garancia arra, hogy bárki szóba is fog állni veled, de egy próbát megérhet.
@irógép: A bankok azért használták és használják ki az embereket, mert a kormányuk nem védi meg őket. Na nem úgy mint Viktorunk, aki előkapja a pisztolyát, s mint rabló eltarhálja pénzt. Szabályozókkal, ellenőrzésekkel, szankciókkal. Mindez elérhető lett volna, s a nemzetközi porondon sem úgy néznénk ki, mintha betyárok élnének itt. és szélesebb réteg lett volna megmenthető.
Pl. hivatalból indított bírósági eljárással.
nem most kellene egyesével megállapítani a szerződések érvénytelenségét. Erre való lenne az ügyészség.
@épészmérnök: Schiffer felszólalásai rendben vannak, tényleg, rákészül, alapos. Az viszont az utóbbi időben egyértelmű, hogy ez a meccs nem a parlamenti interpellációkon fog eldőlni.
Ez egy más típusú játék:
pezsma.blog.hu/2012/10/21/nyuszi-e_vagy
@a szív fészkei: Én nem értem ezt szív. Rajtunk kívül mindenkinek természetes, hogy kurvából lehet apácafőnöknő? Csak mi nem hiszünk a pálfordulásokban?
Ennyire cinikusak nem lehetünk.:D
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Megruházott lesz az. Gondolj az egészségügyi termékadóra, és hogy annak következtében a coca bukott 40 milliárdnyi beruházást:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem is őt akarták arra a temetésre a fiatalság képviselőjének, hanem Fodort. Aztán ő szónokolt mégis, Orvbűn. Nagy bátran küldte haza azokat a továrisokat, akik már amúgyis csomagoltak. Ergo már akkor is megvezette a népet.

Sőt, úgy tudom, egyezség volt, hogy nem aktuálpolitizál ott senki. Átlépte ezt is sans gens, ellopta Nagy Imrééktől a showt- tehát igazad volt, már akkor kimutatkozott a foga fehérje. Én 92-ig mégis bedőltem neki.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Megruházott lesz az."

A jövőről beszéltem az átruházás említésével.
Ja, egyébként nekem is van kristálygömböm. :o)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Econál van egy mondat: a legjobb rendőr kemény bűnözőből lesz. Aki tisztességes rendőr, az csak pubigyerek, puhapöcs(ezt én írom, nem Eco)

Hát valahogy így lehet ez. A rendőrségünkön mindenképp. ;-DDD Apáca és kurvaviszonylatban nem tudom, mi a stájsz, de a damaszkuszi út itthon olyan, mint az M-7-es esti nyári csúcsban.
@dekol84: Igazi liberális hozzáállás...@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Valóban pl. Schiffer a Szcientológusok ügyvédje is volt...
@Balibgeczyk: "NEMECES ERNŐ"
:D Idegenszívű aljas magyarellenes gyűlölködő. :D
Még a magyar irodalmat sem ismered! Vigyázz, mert jön a Jobbik, és visszaküldenek Tel-Avivba! :DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az lesz a szép, ha emiatt a nagy konfessziós heve miatt mehet vissza a golyós haverjaihoz és nyakába kapja le nem ült öt hónapját is. Stohl szegény reménytelenül hülye.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: De ismeri kurucosan hangolva: Molnár Ferenc rohattzsidó. Az a nemecsekernős sztori tehát passzé az igazmogyoróknak.
@a szív fészkei:

"a damaszkuszi út itthon olyan, mint az M-7-es esti nyári csúcsban."

:o)

És palikból is tömegek vagynak, az apostolok hegyeiről nem is beszélve.
@Fabius:

A Stöckhardt család már javában készül a Békemenetre. Édesanyámmal éppen mézes zserbót készítünk, a nagymamám pedig pogácsát süt. Én nagyon szeretek kézimunkázni(ott leszek a kézimunkázó asszonyok második találkozóján is), különösképpen subázni, így hát készítettem egy kedves kis subázott falidíszt, amit Bayer Zsoltnak fogok személyesen átadni, ha lehetőségem lesz rá. Majd meglátjuk. A bátyám ebben a pillantóban is a transzparensek és zászlórudak elkészítésén dolgozik.

Van egy kérdésem a városi környezetben élő blogtársaimhoz:

Véleményetek szerint egy hajadon lánynak milyen ruhát illik viselnie Pesten? Bő szabású, virágmintás hosszú szoknyát (alatta sötét színű pamutharisnyával) felvehetek?
A Stöckhardt család már javában készül a Békemenetre. Édesanyámmal éppen mézes zserbót készítünk, a nagymamám pedig pogácsát süt. Én nagyon szeretek kézimunkázni (ott leszek a kézimunkázó asszonyok második találkozóján is), különösképpen subázni, így hát készítettem egy kedves kis subázott falidíszt, amit Bayer Zsoltnak fogok személyesen átadni, ha lehetőségem lesz rá. Majd meglátjuk. A bátyám ebben a pillanatban is a transzparensek és zászlórudak elkészítésén dolgozik.

Van egy kérdésem a városi környezetben élő blogtársaimhoz:

Véleményetek szerint egy hajadon lánynak milyen ruhát illik viselnie Pesten? Bő szabású, virágmintás hosszú szoknyát (alatta sötét színű pamutharisnyával) felvehetek?
@a szív fészkei: De akkor hol a tizenötmillió magyar? :D
Jó esetben egymillió. :) A többi mind zsidó, szerb, sváb, horvát, román, tót,.....
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

"Még a magyar irodalmat sem ismered!"

Nem is értem, hogy eme nick hsz-ei olvastán miként merülhetett fel Benned állításod ellentéte...? :o)
@a szív fészkei:
"...Orvbűn. Nagy bátran küldte haza azokat a továrisokat, akik már amúgyis csomagoltak. Ergo már akkor is megvezette a népet."
1991. őszén véletlenül Németországban voltam a moszkvai puccs idején. Néhány német akkor igen meg volt ijedve, hogy mi lesz Németországgal, ha győznek Moszkvában a keményvonalasok (Németországból és Berlinből 1994-ben vonták ki az orosz csapatokat). Azt hiszem, 1989-ben azért még nem nagyon csomagoltak.
@Balibgeczyk: Mókás vagy. Pont olyan, mint a kormány-bohócok lennének, ha nem a gazdaságot barmolnák szét. Neked csak pár sort sikerül :-)
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Csakis,nyugodtan. Hajadban narancsszínű masni legyen. Pesten bármit felvehetsz, tudod, bűnös romlott város, nem szólnak már semmiért.

De este már hűvös lesz, úgy öltözz, hozz kardigánt. Meg a tőrödet.
@épészmérnök:

Értékelhetem következményetika alapján is: így nem végezték lámpavason. Akkor már tudható volt, hogy a rendszerváltás elkerülhetetlen. Az egyetlen kérdés a hogyan volt.

Pozsgay elvtársban voltak legerősebbek a szopóreflexek mindig. Ezúttal is megtalálta a módját a kétkulacsossággal ennek. Vagyon átmentés MSZMP-MSZP és még első államfőnek jelöltetni is volt pofája magát.

Utolsó szemét hazug tróger, aki 86-os kijelentését meghazudtolva az utolsó utáni pillanatig hű maradt - nem a népéhez, frászt - a pártjához.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: A kézimunkának nagy becsülete van a fidesz köreiben. Nagyon dicséretes, hogy ily magas fokra fejlesztetted a kézimunkádat... Szegény megfáradtak értékelni fogják a kezed munkáját. Jobban mint a mamád zserbóját.
Ősszel felejtsd el a virágmintás hosszúszoknyát. Ilyen egy pesti lány se vesz fel, hacsak nem a zaránál, orsey-nál vagy a bershka-nál veszed. Akkor megbocsátható.
@a szív fészkei: Ki tudja? Lehet hogy megbánta, hogy nem vállalta be a 3. golyót:D
@zajos1: Legalább egy icipici méltóságot hagyjunk meg nekik. Nem elég az orbán védőjének lenni, az ő holdudvarával környezetetvédeni, de még a szcientológia is?! Ha tovább sülyed a cipője lesz a fülbevalója.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nahát, te tényleg mocskos vagy! Tudod hány férfinak lenne merevedés zavara ha ebben megjelenik?!
@J.László: Amikor 91-ben én Franciaországban voltam, valóban volt egy olyan hangulat, hogy változhat a világunk mégis vissza - Jelcin-elleni puccs ideje - és akkor zu zammen családilag bementünk a jéghideg Atlanti óceánban, mert ki tudja, látjuk-e még valaha a nyugatot. Ezt megértem .

De itt azért van egy időrend: hu.wikipedia.org/wiki/1989 ebből: anuár [szerkesztés]
január 1. – Magyarországon bevezetik a munkanélküli-segélyt.
január 7. – Akihito lesz Japán császára.
január 7–11. – Párizsban 149 ország részvételével nemzetközi konferenciát tartanak a vegyifegyverekről.

George Bush leteszi hivatali esküjét
január 10. – Grósz Károly, az MSZMP főtitkára nyilatkozata, miszerint heteken belül megkezdődik a szovjet csapatok részleges kivonása Magyarországról, de „folytatjuk részvételünket a Varsói Szerződés szervezetében”.ˇ"

Orvbűn meg mégiscsak június 16-án beszélt.
@a szív fészkei: Mert még gyerek voltál:D Meg annyira vágyott mindenki egy teljesen újra, bátorra, hogy akkor megtette annak.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Azt mondod hogy a titkos receptet ajándékul adva átadják a gyárat neki?! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez a scis vonal - most olvastam - nagyon gáz, mondom még egyszer.
@látjátok feleim szümtükkel: "A kormány tavaly azt sulykolta, hogy év végéig lesz IMF megállapodás."
A kormánynak az eu-hoz és az IMF-hez való viszonyát egy dolog határozza meg, túlhatalmának folyamatos stabilizálása és megtartása. Ennek a célnak rendeli alá és alakítja ki az állampolárokhoz szóló retorikáját szakaszosan, ahogyan a veszélyérzet indokolja.
A folyamat Orbán Viktor eu elnöksége alatt kezdődött. Akkortájt indult el a kettős beszéd, melyben egyidejűleg az eu-s integrációt méltatta az eu-ban, a hazai közönségnek pedig az állami szuverenitásról, a nemzetállam mindenhatóságáról beszélt az eu elutasítása mellett. Populista szövegében az érzelmekre hatott a hazafiasság felemlegetéséval.
Időközben egyre inkább romlottak a gazdasági viszonyok a hibás gazdasági döntések okán, ezért az összeomlás veszélye miatt előtérbe került az IMF hitel igénybevétele a komoly terhekkel járó piaci finanszírozás felváltása miatt.
Az eu ellenséges megitélése háttérbe szorult az általa kifogásolt jogállamiság,alkotmányosság, a demokrácia veszélyeztetésének felemlegetésével együtt, előtérbe kerültek a gazdasági megfontolások az IMF-el. Leplezve a gazdaság leépülését, elkezdődött a csiki-csuki, IMF haza zavarás, a tárgyalások komolytalansága részünkről, mígnem szükségessé vált a költségvetés benyújtása az IMF felé, mely már a harmadik verzióban került a szervezet elé.
Közben folyamatosan beindultak a megszorítási folyamatok indirektben, mely azt jelenti, hogy a megszorításokat átfolyatja különböző gazdasági szereplőkön azok megadóztatása révén, amelyek tovább hárítják a lakosságra.
A közhangulat folyamatosan romlik, a Fidesz támogatottsága csökken, a gazdaság romokban, ezért új taktikára van szükség, melyben az IMF-re osztják a negatív figura szerepét. Ez a szcenárió úgy komponált, hogy a Fidesz élet-halál harcot vív az IMF-fel a lakosság megnyomorítása ellen, bízva abban, hogy a megváltó szerepe miatt marad meg tartósan a hatalomban.
Az október 23-i tüntetés erre a jól megkomponált forgatókönyvre íródik Bayer Zsolt vezetésével, aki sértő eu és IMF-es jelszavakkal próbálja erősíteni a Fideszt, egyben ránk haragítani az eu-t és az IMF-et, valamint lejáratja az egész országot.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: 36 éves voltam. És tényleg hittem a romlatlan fiatalságban, a Roxette slágerben, a tisztaságban.
@a szív fészkei:
Képzeld, ha Fodor mondja el azt a beszédét. Most őrá kéne mondani, hogy már akkor is...
Érdekes, a liberrált balfaszoknak azzal nincs problémája, hogy holokauszt múzeumokba, megemlékezésekre, meg a többi nyomi holorendezvényre szervezetten visznek diákokat, embereket hogy megkapják a cionista agymosást.
@Mariann19: Hazaárulók. Simán. És nekik sütik Stefiék a mézes zserbót. Akadjon a torkukon.

A diktatúrájáért ez az ár sem súlyos - a teljes hiteltelenné válás - , így lassan kilöketne minket az Eu-ból. Miután Némethné kimarkolja az utolsó eu-s filléreket a kasszából. Mert azt még megvárná Simicska. Azerbajdzsán ennyit nem fizet.

És erre fizet államkaszából hivatalos tapsoncokat. Őrület.
@J.László: Fodor teljesen más karakter. És nem ezt a beszédet mondta volna el szerintem.
@a szív fészkei:
Megírt szöveget kellet volna felolvasnia. Nem?
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
Ez gyönyörű! Különösen a sub(n)ázós kézimunkázós rész!
"
Földtörvény: nincs nacionalista túlbuzgóság, a képviselők saját pénzüket mentik
A Die Presse egy nemzetközi joggal foglalkozó osztrák professzor véleményét ismerteti, aki szerint az 1995-ös magyar földvédelmi törvény - amely lehetővé teszi a korábban külföldi tulajdonosok által törvényesen megvásárolt termőföld államosítását, ha az természetvédelmi területnek minősül - ellentmond az emberi jogi konvenciónak, az EU szabadságjogainak és az új magyar alaptörvénynek is.

Ma, 14:56
[A+ A-] [Nyomtatás] [Küldés e-mailben] Ossza meg!

A külföldiek földszerzésének akadályozása mögött nem annyira "nacionalista túlbuzgóság", hanem inkább az állhat, hogy a földek bérbeadása Magyarországon adómentes jövedelemnek minősül, és így a mezőgazdasági befektetések rendkívül vonzóak, írja. A külföldiek földszerzése megemeli a földárakat, és csökkenti a jövedelmet. A szerző médiajelentésekre hivatkozik, melyek szerint a magyar parlamenti képviselők 58 százaléka rendelkezik termőfölddel, melyet bérbe ad.
"

...ejjnyeh ! kabzsi fideszesek !!!!!
@Balibgeczyk: "de nem mi fizetjük fogd már fel!!!"

igazad van, a pirézek fizetik meg a bankadót, a telekom adót, meg a sárgacsekkadót is! A zéletszínvonal meg már olyan magasan van, hogy nem is látom innen a siker küszöbéről!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"a titkos receptet ajándékul adva átadják a gyárat neki?! :D"

Nyilvánvalóan ez fog történni!

Mert hát nézzük csak a rideg tényeket:

Mekkora vállalat ez a...na, hogyishíjják..., ja igen, Coca-Cola?
Szerény, nagyon apró.

Ellenben Magyarország nyugat-szerte sárgán irigyelt gazdasági módszereiben és előrelátható fejlődésében hatalmas potenciál rejtezik!

A következtetés magától értetődik: térden állva fognak könyörögni azért, hogy hozzánk tartozhassanak! :o)
@kvadrillio: "a magyar parlamenti képviselők 58 százaléka rendelkezik termőfölddel, melyet bérbe ad."...ejjnyeh ! kabzsi fideszesek !!!!!

A 2/3-ból fennmaradó 8%-ék meg szőlészetben és borban utazik! Hogy a róka enné ki mindnek a máját!
@Fabius: :-) Most sem az ő magas nyugdíja miatt tüntet a Jobbik, ha jól tudom.
@J.László: Nem tudom. Ezeket hallottam 56-os körökből. De nem én határoztam meg az ünnepség mentetét. Itthon sem voltam.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Véleményem szerint a tömeg kézimunkalányainak tökmindegy milyen ruhát vesznek föl, bármi megteszi.

Vazelin vagy síkosító legyen nálatok elég a kézimunkához, ennyi a lényeg.
@a szív fészkei: Valszeg nem a ka-ból ered a kapzsi szó! Mint ahogy a mocskosrohadtfideszescsürheakurvaanyátokat szó sem a mocsból!
@saravad: Suba nem negyven éve volt divat utoljára???? Uhh, de randának találtam már akkor is. Most subából kivarrt Orvbűn-kép, az üt. Remélem Bayer gyomorszájon mindenképp.
@Fabius: Istenem, beleköpsz az áhítatba!!! :-DDD
@kvadrillio:
Nem, az nem lehet, csak a mocskos komcsik lennének képesek arra! :DD
Hisz ezek nem olyanok, ezeknek szent az a föld! Nem ügyeskedés miatt tették, amit... Dehogy! Ez így is lehet! :D
@libbancs: Az ilyen baromságokat valszeg a kurucinfóról, meg a szentkoronarádió nevű igazságosztó oldalakról szopod be!
ezek itt a szomszédban tényleg nem tudják, hogy a fidesz kormány azt enged meg magának, amit csak akar? kátharmad, oszt jónapot:

atv.hu/cikk/20121022_a_fidesz_kormany_nem_engedheti_meg_maganak_kulfoldi_sajto_magyarorszagrol?source=hirkereso
@a szív fészkei:

Szerintem a Jobbik leszarja Pozsgayt. Legfeljebb azért utálják majd még jobban, mert az övé miatt nem lesz hozzányúlva a Biszkuéhoz sem.
"Ötösért a Békemenetre?
Olvasson többet a témában! MSZP, békemenet, oktatás, belföld, Magyar Demokrata, Rákóczi Szövetség.
2012. október 22. 13:23
Egy hozzánk eljutott levél például ígéretet tesz az adott iskola diákjainak, hogy aki bármilyen megemlékezésen részt vesz, és „ezt fényképpel bizonyítja”, az „két kis ötöst kaphat”. Majd a szerző bemásolja a kormányzati megemlékezések weboldalát.

„Az elmúlt napokban több információ látott napvilágot a kormányzati rendezvényekre történő iskolai mozgósításokról. A hírek abban megegyeznek, hogy a szervezők valamilyen jutalmat, többnyire »kis ötöst« ajánlanak fel részvételért. Egy hozzánk eljutott levél például ígéretet tesz az adott iskola diákjainak, hogy aki bármilyen megemlékezésen részt vesz, és »ezt fényképpel bizonyítja«, az »két kis ötöst kaphat«. Majd a szerző bemásolja a kormányzati megemlékezések weboldalát.

Nem egyértelmű, hogy milyen szintről koordinált mozgósításról van szó, de az igen, hogy a Fidesz-kormánytól nem állnak távol a hasonló eszközök. Emlékszünk rá, hogy 2011. március 15-én a Nemzeti Múzeum lépcsőjén saját bevallásuk szerint fizetett statiszták álltak a miniszterelnök előtt, egy évre rá pedig a Magyar Demokrata hetilap szervezett vonattal érkező támogatókat ugyanoda. Ezekben a napokban a Rákóczi Szövetség szervez hasonló utazó tömeget a hazai megemlékezésekre.

Hangsúlyozzuk, messze nem a megemlékezéssel van a gond, sőt. A nemzeti ünnepen minden diák és minden ember oda megy demonstrálni, ünnepelni, emlékezni vagy kiállni valamiért, ahová szeretne. A baj azzal van, amikor felmerül, hogy a semleges állami oktatásban megjelent a politikai rendezvényszervezés. Amikor iskolai osztályzatot ígérnek cserébe egy rendezvényen való megjelenésért. Többek között ezért is tartjuk rettenetesen aggályosnak a közoktatás államosítását, hiszen ha már ma is ilyen mértékben beavatkozhatnak az iskolák függetlenségébe – már ha igazak a tömegével szivárgó hírek, jelzések –, akkor mi lesz később, amikor közvetlenül az állam tartja majd fent az összes iskolát, középiskolát, gimnáziumot?”

MTI-OS Kunhalmi Ágnes: Ötösért a Békemenetre?"
@Fabius:
Azért van egy gusztusa! Bayerrel és a többi pénzéhes kurvával kézimunkázni... :)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Ja, idekapcsolódik:

"A kormány az Európai Unió bírálata ellenére kitart gazdaságpolitikája mellett - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A miniszter szerint a Kárpát-medence lesz Európa leggyorsabban fejlődő régiója."

mandiner.hu/cikk/20121022_a_kormany_kitart_gazdasagpolitikaja_mellett

Mondom: hatalmas sorban fognak állni a világ nagyvállalatai, hogy nálunk lehessenek!
@Fabius: Na de nincs vegzálva. És élvezi a megszolgált kis filléreit Szűrössel együtt kikerekedve-megvilágosodva.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Na hallod, a recept a minimum, a következő lépés a céges számlaszámok átírása viktor személyes bankszámlaszámára. :))
@a szív fészkei: azt írja: szeret subázni. Lírai lelke igy fejezi ki a dugást..
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Meggyütt, láthattad! Csak süt-főz, lányosan izgalomtól kipirult arccal és subzik is közben. De ránk is vanideje, egy tündér, komolyan! Szerintem most élezi a kruppacél tőrét.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Bayer...ugyan.

Ha GFG-ből kiszorítja a fehérjetartalékot, amitől kevesebb hülyeséget ír egy hétig, még elő is léptetik figyeld ki :-D
Azé a szavazatom aki megtartja a 16% szja-t. Aki változtat rajta az nálam bukott örökre. És vagyunk páran....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"a céges számlaszámok átírása viktor személyes bankszámlaszámára. :))"

Nemá'!
Há' van neki olyanja?!
Á, nem hiszem én aztat... :o)
@libbancs: Ha majd viktor kitömve bekerül a terror házába, vagy élve a bolondokházába, akkor támogatni fogjuk, hogy menjenek minél többen és nézzék meg maguknak. De addig vannak értékesebb dolgok is, mint a fidesz által adóforintokból finanszírozott droidmenetek.
Pl. elvinni a gyerekeket a holokauszt emlékmúzeumba, hogy tudják, miért kell a te fajtádat elkerülni mint a pestisest.
Én egy zacskó chips vagyok.
@Spániel: Ja, ahogy emlékszem, a subázás az olyan vastagszálú, kiálló izék bedugása a lukba, vagy hogy. (sose tudtam, mert randának tartom a műfaját, mármint a subának. Dugás más.)

Mily költői lélek, te meg a másik, hogy ezt így dekódoltad. :-DD

www.webshopnet.hu/szinesszalak/index.php?p=termekek&kat=1981 Hun van itt Orvbűn-portré??? Feljelentem a globálpista mocskot mintanyomót izibe!
@a szív fészkei: Azon gondolkoztam, hogy a fizetett tapsoncok és a külfökdről tüntetésre toborzottak juttatásait állami pénzből rendezik pénzügyileg. Többek között a mi adóforintjainkból. Abszolut skinzofrén szitu, hogy az egyik oldal tüntetőit a másik oldal is kénytelen dotálni. Röhej!
@luis5:

"És vagyunk páran...."

Valóban.
Akik pedig rosszul jártak emiatt, azok nem páran vannak...
@J.László: De, teljesen csomagoltak. Nem azért,mert mi olyan karakénul nem álltunk ki semmiért, hanem mert az USA és a CCCP közt megszültetett a megálapodás a II. vh. utáni érdekeltségi területek hagyományos értelembe vett csapatoktól való demilitarizálásáról. Egyszerűen újragombolták azt a kabátot,aminek a finanszírozását egyik fél sem bírta. A CCCP önerőbl nem bírta megfinanszírozni, míg az USA-ban azóta is nagyon sok a forró pénz (arab, kínai, bármikor kivonható tőke).
Amikor tehát Orbán kiállt szenvedni, akkor olyan témán sportolt, ami addigra régen eldöntött tény volt. Neki a pártfunkcionárius papa, és a vezetőképzőből hozott személyes kapcsolatai révén bőven lehetett erről infója.
Csak ugyebár baromi jólhangzott, és Pozsgay megengedte neki, hogy nagy lehessen vele. Antall pedig belevitte az embereket egy olyan érzelmi gazdaságpolitikába,amihez Orbán kijelentése kapóra jött, és ezermilliárdos károkat okozott (ld. még endresy.blogspot.hu/2012/10/megelhetesi-folderzes.html )
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Singapure-ban tuti. Svájc már nem biztonságos, meg aztán csányi is onnan intézi a nem otp-s befektetéseit. Azt mondják, ott jó az adó.:D
@Fabius: Na látod! Szeretem mikor ilyen szépen meglátod a dolog pozitív oldalát. Csak az a baj, hogy Stefikét elnézve szinte sajnálnám ráengedni fürge ujjait bayer stoppolófájára. Ezt nem tiltja a genfi konvenció? Nem minősül emberiesség elleni bűncselekménynek?:D
@a szív fészkei: csak jövőre leszek negyven. A subázással az volt a legnagyobb baj, hogy tiszta MŰszálból ment. Oszt ki-ki gondoljon amit akar.
A sunázás meg pamutharisnyával, úgyszólván szűzi élmény lehet, de most tényleg én kérek elnézést...
@a szív fészkei:

static.nol.hu/media/picture/41/95/58/000589541-4684-625.jpg

Az ügynök, a KB Titkár Népfront Elnök államminiszter és a legjobb tanítvány. Van még kérdés?
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: "hatalmas potenciál rejtezik!

A következtetés magától értetődik: térden állva fognak könyörögni azért,"

Így kicsit más jutott eszembe :-) Bár most Orbán van térdeplő helyzetben.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: A bőszoknya jó lesz a békemenetre, ha befér alá egy nuncsaku.
@luis5: Vagytok, de nem elegen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Azok a Fürge Nyelvek lesznek... :)"

Ejnye!
Ez oráli... akarom mondani morálisan megengedhetetlen hozzáállás! :o)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Nem minősül emberiesség elleni bűncselekménynek?:D"

Öööö...melyik oldalról? :o)
@a szív fészkei: Azt gondoltam az örökéles szerzám. Hát már abban sem lehet megbízni?:D
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Megfogtál. :D Nőként én nem fognám meg, férfiként meg más nem hagyná megfogni.:D
@GeoCracker:

"Így kicsit más jutott eszembe :-)"

Hehe, tudsz olvasni a sorok között. :o)
@Fabius:

Stefi megcsinálja GFG szerencséjét és a kobold fejű miniegér szüzességet veszt szálkás tenyér által? :-)))
@a szív fészkei: Nem is erre gondolt J.László. Ennél sokkal sötétebb gondolatai vannak.
@CSENDES: Most őrá kéne mondani, hogy már akkor is...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
valamint akadnak olyanok, akik anyagilag jól jártak, etikailag pedig tiltakoznak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"örökéles szerzám. Hát már abban sem lehet megbízni?:D"

Nem, nem.
Biológiailag igazolt tény, hogy idővel a legjobb szerszámok is elkopnak. :o)
@kvadrillio: Azért ez így igaz is, meg nem is.
A földbérlet pályázat keretében megszerzett földek tovább nem adhatók bérletbe.
Az is igaz azonban, hogy a FIDESZ-esek közül sokaknak van saját tulajdonú birtoka (szántó, erdő, szőlő, gyümölcsös). Ez viszont bérbe adható.
@mbemba: Mi is mindig erre keressük a választ. Minket is ledöbbent.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Remélem is, mert a pasimnak ásója van...:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Is. De ujjacskák is tudnak nagyot alkotni azért. Ha másként nem megy. :-DDD
@a szív fészkei: Tényleg, merre futott Boli? Stefke ide készül, nem hozzá...:D
@mbemba: megnéztem a blogodat és mint olaszos fogom is nézni. Hogy tévesztheted össze a szenvedélyt a gyűlölettel?? Ami súlyosabb: a gúnyt sem ismered fel?
Köpedelem, gyalázat, hogy még egy ilyen ártatlan és szép szónak is szexuális jelentéstartalmat adtok.

Huhh, de ideges vagyok!

"Nyelvében él a nemzet" – jegyezte meg egyszer a nagy Széchenyi. Ti, liberális hikálok, éppen ezért támadjátok a magyar nyelvet. Már a kézimunkáról sem lehet nyugodt szívvel beszélni, mert nyelvromboló tevékenységetek következményeképpen mindenki automatikusan a "fütyiverésre" asszociál.

"Vedd el egy nép nyelvét, és azt teszel vele, amit csak akarsz.”

A Varánusz lett a szexuálisan frusztrált, nyálcsorgató férfiállatok menhelye, a szenny és feslettség valódi gyülpontja. Undorító.

Szégyelljétek magatokat!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"a pasimnak ásója van...:D"

Meggyőztél.
Még a gondolat írmagját is kiirtottam!

Még egy ideig nem tervezem, hogy a föld alá kerüljek. :o)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Ja Józsi jó!!! :-DDD Normális ember. Úgy is viselkedik. Hihetetlen jelenség, már-már UFO.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

"fütyiverésre" asszociál."

Erre csak SM stílben utazók gerjednek.

"férfiállatok menhelye"

Súlyosan diszkriminatív a kijelentésed.
Vannak itt bőven asszonyállatok is.
@mbemba:

"Hogy lehet ennyire gyűlölni?"

Ugyan nem tudom kinek szól ez a kérdés, de olvass egy kicsit utána, hogy az imádat(fehér) és gyűlölet (fekete) között mennyi átmeneti szín létezik. A szürke ötven árnyalatát már valaki megfogalmazta.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: nemcsak elkopnak, hanem valami anyagfáradás miatt megpuhulnak, végleg.
@épészmérnök: Pozsgai azért nem forradalomnak nevezte, hanem népfelkelésnek, és inkább 89-90 táján. Nem volt ő sose olyan bátor, csak mindig jól ráérzett honnan fúj a szél.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Ki kérem magamnak! Hiszen én bátorítottalak, hogy amit az ember lánya a saját kezével csinál, annak a fériember jobban örül. Hol van itt a mocskos szexualitás, kérdem én!
@Dr. simonmondja.: Csak az a furi, hogy azt a politikai megrendelést Schiffer és mások sem vizsgálták, amivel Orvbűn robbantott a kis a kis tankos performanszot akkor. Ellenzék nem rendelhet meg politikai felkelést?
@saravad: Akkor most Stefike és bayer suba alatt nyelvében éltetik tovább a nemzetet? Ezt így kell értenünk?:D
@aritus: S az ellenzéki kerekasztal kapcsán a hatalom részéről hihetetlen szívességet gyakorolt pár ellenzéki csapatnak. Köztük a Fidesz-nek. Kiütötte ugyanis a valóban ütőképes politikusok egy részét. Így lett aztán az, hogy az MDF részéről például a tulajdonképpeni második-harmadik vonal ült a tárgyalóasztalnál.
Még jó, hogy nem megszorítások...
Gyurrika egy nyelvtanár...
"A most bejelentett, Matolcsy szavaival élve, csokorral - "a csomag az olyan angolszász szó, you know, package!" - egyesek szerint még távolabbra kerülhet az IMF-megállapodás megkötésétől, mivel a kormány olyan lépéseket vett tervbe - pl. a bankadó megtartása -, melyeket az EU és a Nemzetközi Valutaalap is rendkívül ferde szemmel néz (mellesleg ez a vállalati hitelezésre és a gazdasági növekedésre is negatív hatással van). A csomagról nemzetközi elemzők is úgy vélekednek, hogy azok továbbra sem tartalmaznak strukturális reformokat, melyre hazánknak igazából szüksége lenne."
hvg.hu/gazdasag/20121019_A_het_amikor_Matolcsy_az_EUra_kente_a_meg#
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Kedvesem, nyugodj meg, holnapra neked fenséget sugárzónak kell lenned. Ugyi hogy. A nyelvet, a szexuális szimbólumokat folyton te hozod ide magas labdaként, mikor Orvbűnt hájpolod, mint hímet. Mondván te azt is látsz benne, nemcsak politikust.

Egyikünk se írta itt, hogy beleremeg Bajnai vagy más ellenzéki férfiasságába - vagy nőiességébe. Boliék is egy gyönyörű színésznőért veszkődnek, ha épp ápolják az egyházukat... Mert a politika nem erotika. Csak nálad.
@a szív fészkei:
Rárepült mindenki Stefánia kisasszonyra. Provokátor, nem tűnik fel senkinek?
@J.László: Dehogynem: épp ezért imádjuk és bent tartatjuk Fabius-szal. Kell a mosoly ezekben a vérzvataros napokban. A hikálok márcsak ilyenek.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
"Nyelvében él a nemzet"
... viszont a nyelvével még senki nem nemzett!
Bármennyire is vágyakozol rá aranybogár. :)
Ráadásul egy sváb izéke mondja, aki nem beszél németül... Brühühühühü....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csúnyán ki lehet éhezve, ha csak ARRA tud gondolni! :)
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Azért a hikálozásodat elnézve nem volt légből kapott a Bayer - kézimunkád összefüggés felismerése.

De igazad van, ne fürödj ebben a szennyben minden nap, önként, kéjjel.

Távozz.
@J.László:
Marhulsz??? Mit melóztam, hogy visszahozzam a buliba... :)
@Fabius:
NE!!! Kicsit könyörögjön az életéért előtte! :D
Azt, hogy pina, írta már valaki?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Aha, konkubinátusban, míg Kerényi meg Rétváry meg nem tudják.
@Fabius: Igen, neeee. Olyan szórakoztató, és még a gumicsizmát is lehúzza ha pestre jön. :)))) Most ne rontsd el a mulatságot.:)
@Fax: Menjél, készíts fotókat, és kapsz kisötöst!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Csak akkor ásna el, ha rájönne;))"

Osztottam, szoroztam, és hősiesen bévallom gyávaságomat!
Népi megfigyelések garmadája bizonyítja, hogy a föld alatt lenni nem tesz jót az egészségnek. :o)
@a szív fészkei:
Mert a politika nem erotika.

Inkább pornó...
@Dövan: Hiányt pótoltál, kösz!@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: NMézd milyen szomorú a kuty: www.videokedvenc.hu/cikk/hannoveri_vereb Te miért orosz kutyát tartasz,amikor van hannoveri véreb is? Még a neve is milyen szép!
Ahojcsek, mindenki meg van, tùléltétek a troll inváziót?
@Fabius:

Most arra vársz, hogy térden állva könyörögjek az irgalmadért?
@saravad:

"feldobtad a magaslabdát :)"

Ezt szakszóval az "enmagát szopatá meg" kifejezés írja le legjobban. :o)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Renault. Volt egy kis szomszéd gyerek még annó a régi házunkban, a Gézuka; az mondta szinte egyik első szavaként félelmetes pergetessel állandóan azt hogy Rrrrrrrrrrrrrrenóó! Már akkor is tudta, mitől döglik a légy...:-DDD
Höhö, látom levezető petting van a vöröske leső Stefikával :)
@saravad: Ja hardpornó. Most inkább a szadó része megy. Korbács, kikötözés, megtaposás, fojtogatás. Nekem nem a kedvencem. Én nem élvezek ettől.
@Mariann19: Egyet értek, de annyit hozzá tennék, hogy az IMF csak azért kellett, mert elszállt a forint árfolyam. Maguk sem gondolták, hogy ennyire el fog szállni, miután elzavarták őket. Még az is megesett, hogy előbb bejelentették az IMF tárgyalások megújítását, mielőtt egyáltalán szóltak volna kenik, ezt ne felejtsük el.

A kormány stratégiája sikeres volt, elég megnézni a forint jelenlegi árfolyamát, de... ezt ők márciusig próbálták (ják) játszani, mert nyílik a páncélterem ajtaja (devizatartalék) és akkor pfújj IMF. Már most érezni a retorikán. Azon persze nem esünk hasra, hogy hazugsághegyre épül, mert ez sohasem volt gond ennek (sajnos az előzőeknek sem) a kormánynak.

Az én véleményem szerint és persze erős félelmeim szerint is a jegybanki devizatartalék a manyup pénzek sorsára fog jutni.

Nem vagyok közgazdász, de úgy gondolom, hogy a trezor nyitására elszáll majd a forint árfolyam. A tőkekivonás megsokszorozódik, a befektetői bizalom még jobban megroggyan és a hitelminősítők még lejjebb fognak sorolni minket.

Persze lehet, hogy államosítanak a pénzből ezt-azt, meg persze lesz pár jó kis térfelújítás a közgépnek (etc).

hogy ez után mi lesz nem tudom, de tartok tőle, hogy mocskos EU, mert megint nőtt a munkanélküliség... szóval érdemes lenne most devizát venni és sok eu zászlót, meg gyufát, mert ezek kelendőek lesznek tavasszal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ajaj, nézd Stefike könyörög. Még nem az igazi, de majd megy szebben is.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Mindenben csak a szexet veszi észre. Ez már nagyon durva.:D"

Valóban kéhlek, ez naggyon dulva!
És inzultál itt minket, hát ez hallatlan! :o)
Tegnap este az ATV csatornán Juszt László beszélgetett Mihályi Péterrel (közgzdász) sok érdekes aktuális témát boncolgattak,a végén Mihályi Péter megjegyezte hogy megéljük még hogy Orbán Viktor bocsánatot kér majd a Magyar Nemzettől,a hibás politikai és gazdasági döntéseiért.Juszt mosolyogva kérdezte biztos ön ebben? kivánjon nekem hosszú életet.......
@vörös meteor: Bocsánatot kér? Az úr hisz az Andersen mesékben ezek szerint. Bár ilyen notórius bűnözőfigurát Grimmék szoktak volt kitalálni, mint OV.
Ezeknek nem fizetnek, hanem fordítva: fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/12744_443694979000618_605326806_n.jpg

FB-ról:"
A MillaMédia [szerk] bátorító szavai a holnapi tüntetés elé:
"A Milla tüntetésén felszólalók nem ugyanazt vizionálják Magyarország jövőjéről, de abban megegyeznek, hogy ez így nem mehet tovább, az ország valami rettenetes, kiszámíthatatlan, míg más szempontból nagyon is kiszámítható jövőbe menetel, vissza a borzalmak korába, vissza a demokrácia előtti időkbe, vissza a barlangba, vissza a semmibe. (...)
Ez így nem mehet tovább, és nem igaz, hogy csak visszafelé léphetünk előre! Nem igaz, hogy _ezek_ után megint _azoknak_ kell jönniük.
Találkozunk a Szabad sajtó útján holnap délután 3-kor. Légy jelen!"
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Nagyon hosszú az az előjáték, ha a 15:09-es kézimunkából 16:37-re jutottál el a térdenállásig...
@a szív fészkei:
Normális viszonyban a kikötözés is bizalmi alapon megy és az áldozat az úr!

Node tül messzire megyek .
@Dövan:
Irigykedsz, hogy ilyen sokat kényezteti a hozzánk hasonló bréket??? :D
Még szűz... valahol...
@leonito77: Ha annak a páncélteremnek kinyílik az ajtaja, én csak javasolni tudom, hogy minden megtakarításodat rakd devizába. Mert a zimbabwei dollár egy betonstabil valuta lesz a forinthoz képest.
@Dövan: Alapos, sőt tüchtig sváb munka, mi a bajod vele?
@dekol84:

MÁRPEDIG PISZKOSUL DE PISZKOSUL REMÉLEM HOGY NEM TI LESZTEK TÖBBEN 2 ÉV MÚLVA MERT AKKOR LŐTTEK NEKÜNK!!! ESZEMENT DOLOG LENNE HA MÉG EGYSZER VALAMI BALLIBSI KOMJUNISTA MSZP ÉS TÁRSAI NYERNÉNEK IMMÁROM SOKADSZORRA!! EGY HÓNAP REGNÁLÁS IS SOK BELŐLÜK NEM TÖBB ÉV!!!
HA A FIDESZ-KDNP ÖSSZESZEDI MAGÁT MEGINT VELETEK FOGJA FELMOSNI A PADLÓT TI MEG MOCSKOSKODHATTOK TOVÁBB MEG ZORBÁNOZHATTOK BARMOK!!!!
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Én szimplán és egyszerűen csak arra gondoltam, hogy nem jössz ebbe a fertőbe többé.

De most, hogy akár térden állva is könyörögnél, hogy járhass, tedd.
@Balibgeczyk:
AZÉRT EBBŐL A 2,7 MILLIÓ NEMZETI SZAVAZÓBÓL CSAK MEG VAN MÉG A JAVA!! MEG KELL LENNIE KÜLÖNBEN ITT VÉGE MINDENNEK!! ÉN EZT NEM AKAROM !!
@Balibgeczyk:
Ballibsi, kommunista... Őőőőő izé, Piktor (volt komancs ifjúsági szöv.titkár, majd libsi alálnok nyóccévig) és komcsi kormánya?
Oké, értem én, valami humorscript lehetsz te kis hamis!
A SOPRONI ÉS A DUNAFÖLDVÁRI IDŐKÖZI SZVAZÁS MEG EGY ROHADT CSALÁS VOLT ÁLLÍTÓLAG!!!! AZÉRT NYERTETEK!!
@Balibgeczyk: Majom! Kit érdekel, hogy te mit akarsz?
@Fabius:
Várjál, a kűrruháját is megszabhatod, a térdmagasságot, a marmagasságot... ha épp kutyába megy le.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Egyedül maradt és kiabálással vigasztalja magát a sötétben.

Hagyd :-)
@Balibgeczyk: Miért? Lefizettetek mindenkit és mégsem úgy szavazott? Pech.
@Hertelendi:
és te mit akarsz??, azt amit a görögöknél meg spanyoloknál van? mert ha egy szemét mszp vagy bajnai banda jön akkor az lesz!!!!!!!!!
mÁRPEDIG ÉN OTT LESZEK A békemeneten mert ebből már elég!!! itt nem lesz nyugdíjvágás meg tömege s elbocsátás amit a ballibik akarnak meg az imf!!!
@Balibgeczyk:
Persze, ahogy a 2002-es választás is. Amit az ormánykormány szervezett, rendezett. Te még azt sem tudod, NAGYBETŰVEL, miről beszélsz!
@nu pagagyí: Hol a másik CapsLock-ragadvány, az a Rózsa Misi-fan??? Vagy ez az? Csak dobta már a Misit?
@Balibgeczyk:
Ja, és erről is én tehetek...

"Most spájzoljon! Szigorúan megugranak az élelmiszerárak
2012. október 22., 13:07
Privátbankár, MTI

Cimkék
élelmiszerár
, kenyér
, Agrárgazdasági Kutató Intézet
, húsáru
, élelmiszertermelés
, tejtermék

Kutatók szerint a következő félévben élelmiszer árrobbanás nem, viszont egy több lépcsős, 10 százalék körüli élelmiszer áremelkedés mindenképpen lesz.

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet legújabb felmérése szerint az alapvető élelmiszerek ára termékenként eltérő mértékben, de összességében mintegy 10 százalék körüli ütemben emelkedhet. Mostantól jövő év márciusáig a fehér kenyér fogyasztói drágulása előreláthatólag nem haladja majd meg a 15-20 százalékot; a nyerstej felvásárlási ára összességében 6-9 százalékkal lehet magasabb az augusztusi árszintnél és kilogrammonként 84-87 forint közötti sávban mozog majd. Ennek megfelelően a tej fogyasztói árának emelkedését a szakértők 5-7 százalék között valószínűsítik."
privatbankar.hu/fogyaszto/most-spajzoljon-szigoruan-megugranak-az-elelmiszerarak-251788
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

az időjárásér, aszályért is orbánék a felelőseK???

Noomális vagy?? hát nem!!
@Balibgeczyk: kuminista biodiszlet, szakadj már le a kepszlokrù, mondandót valóság és ténytartalma minuszos növekedésű matolcsisan unortodox.
@a szív fészkei:
Boldogok is az agyhalottak!
Holnap remélem sokan fotózzák majd az agyhalott kormánypárti bolsevik tüntetést!
A dicsőségtábla szép lesz, ahogy felvisítanak majd a szomszédjaik is, hogy "nézd, az a barom is ott van!" :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Óh, várjál, mire ma végzünk a Térden állva megyek hozzádot is elénekeltetem vele neked amúgy Gianni Morandisan:

http://video.xfree.hu/?n=agota57|88ecc3189ce422b9b4239c11fadabf72&vcim=Gianni%20Morandi%20%20T%E9rden%E1llva%20j%F6v%F6k%20hozz%E1d#videoloc

:-D :-D
@Balibgeczyk:
Tablettákat neked is be kéne kapni, bár mostanság Piktornak is a ló legnemesebb alkatrészét ajánlják fel mindenhol...
@Balibgeczyk: "mert ha egy szemét mszp vagy bajnai banda jön akkor az lesz"

te valami jós vagy?
MILLA = 1919-es PATKÁNYLÁZAdás
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kűrruháját leírta: pamutharisnya, hosszú virágmintás fodros szoknya. Felül mi van?? Arról semmi. Talán csak a szőke Loreley-haja fedi honleányi kebelét. Itt azért a prűd németek eléggé felöltöztették: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Heine_Bronx_1.jpg/408px-Heine_Bronx_1.jpg
@Fabius:
Hogy te milyen kedves vagy. Másra is gondoljatok majd... én is rátok! Stefike szado-mazo bőrrucija keltette fel a figyelmetek, vagy mi van??? :D
@Fabius: ha azt keresztül viszed rajta, eszküszöm szenté avatlak, és leönthetetlen szobrot faragok neked ;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ha a világpiacon magas a gabonaár, akkor itt is. Ha a világpiacon alacsony a dinnye- és alma- és egyéb ár, akkor az állam beavatkozik. Mi??
@Fabius: Térden állva jövök vissza hozzád! - a pontos címe. Mert hogy ugye megcsalta a csaját és mászik vissza szőnyeg alatt cilinderben. Szerettem anno.
@Balibgeczyk:
netikett, buzi, az az alap. ne válaszolj, tahótlanítva lettél.
@Balibgeczyk:
Éljen a Piktori komancskormány!

Stumpf István :MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,
Járai Zsigmond : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
Matolcsy György : MSZMP tag, III/II együttműködő,
Csurka István : III/III együttműködő,
Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
Chikán Attila : MSZMP tag,
Pintér Sándor : MSZMP titkár,
Boross Péter : MSZMP tag,
Ligetvári Ferenc: MSZMP tag,
Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
Pozsgay Imre MSZMP KB tag,
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag,
Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza,
Schmitt Pál : MOB tag,, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, jelenleg köztársasági elnök,
Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár,
Togyán József : alias Szatmári, III/III-mas együttműködő, az Orbán kormány minisztere,
Balogh Gyula : MSZMP tag,
Szita Károly : III/III együttműködő,
Mikola István - Hazafias Népfront,
Fónagy János : MSZMP tag,
Vonza András : MSZMP tag,
Szabadi Béla : MSZMP tag, munkásőr,
Varga Mihály : KISZ titkár,
Deutsch Tamás : KISZ titkár,
Orbán Viktor : KISZ titkár, papa párttitkár
Kövér László : KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa.

Gyanúsak ezek a komcsik, mindenhová beférkőztek...
@Balibgeczyk: Na, látom sikerült a nagybetűket újra megtalalnod, mindenki örömére...
Egyebkent a liberálisok azok ti vagytok : 10 gyönyörű év a liberális internacionaleban az orban vezette Fidesszel ....
Ha majd széles társadalmi tömegek azaz mindenki számára elérhetőek lesznek az ügynökakták, és a vatikáni ügynökökről meg az opus dei tagokról is bebizonyosodott hogy sose voltak kommunista besúgók, akkor szövegelj, de addig egy kicsit szerenyebben ha lehet kérni...
no látom, stefán bácsi még írogat? holnap ő is jön millára?
@leonito77: Kommentemben magam is utaltam arra, hogy az IMF jelentőségét a romló gazdasági helyzet helyezte előtérbe, nemcsak az árfolyam kedvezőtlen alakulása.Közgazdászok közül többen utaltak arra akkoriban, hogy az ország finanszírozhatósága 2013. áprilisáig tervezhető./Békesi László, Bokros Lajos, Róna Péter/
Sikeres kormányzati stratégiának nevezed azt, hogy a kormány húzza az időt 2013.márciusáig, mikoris Simor jegybankelnök helyére a jelenlegi kormány embere kerül. Ez a szándék arra irányul, hogy a deviza tartalékokat igénybe lehet venni.Itt skrupulusaim vannak, mert valóban van devizatartalék, de annak kiváltásához jelentős Ft összegnek kell rendelkezésre állnia.pl.Te is bemehetsz devizáért, ha viszed a forintodat, semmi akadálya, de egy országnak nem 1 milliárdra van pl. szüksége.
Amennyiben ez a jóslat beválik, az igénybevételre sor kerül, a külgazdaság részéről teljes bizalomvesztésre lehet számítani és gazdasági destabilitásra.
Írod az államosítások általi bevételeket. Egyelőre az államosítások cégek megvételét jelentik, vagy tulajdonrészek vásárlásait. Ezek robbanásszerű kiadásokat igényelnek, megtérülésük hosszú időtartamú, állami kezelésük eredményessége kétséges.Ilyen akciók tőkeerős gazdasági szereplőknek lehetnek reményteli üzletek esetleg.
Példa a Mol pakett vásárlás 500milliárdért, mely már veszteséget mutat 160-180 milliárd összegben, vagy miből kívánjuk megvenni a gáztározókat most több száz milliárdért, amikor a második ütemű megszorítás 300-400 milliárdjába is beledöglünk. Bocs a kifejezésért.
Elég megrázóan giccses ez a videó: www.youtube.com/watch?v=SVALVFwzyF4 De a hangját szerettem mg tetszett is kb. 10 évesen, amikor láttam Erdélyben a filmet.
@Balibgeczyk: Mit kokszoltál be, gyerek, hogy igy be vagy pörögve. Elszédülsz és pofáraesel, vigyázz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez csak a jéghegy csúcsa ...
Van ott még ahonnan ez jött ...
Azt mondja ma nekem egy kisvállakozó ( saját bevallása szerint fidesz szavazó ), hogy ő fog regisztrálni és elmegy szavazni. Amikor majd a nevét kérdezik, akkor megmondja, hogy a V betűnél keressék, ő a VADBAROM. Majd bemegy a fülkébe, és tudni fogja, hogy hová kell tenni az X-et.
@Secnir:
Könnyű lesz megismerni! Mint a véres kardot fogja a dirndlije előtt hurcolni az orosz kutyáját, a Bayeros subáját, és csillogó szuronykáit. Akin röhög mindenki, na az a Stefi kán.
@Secnir: HA időben ki bírja élezni a tőrét. A kutyuja gyengélkedik, azt nem hozza. Süti a mézes zserbót és a pogit is a kiscsaládja.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kutya nem jön! Mélabús a Ruszlán és Stefi nem akarja, hogy megijedjen az embertömegtől. Bár ha a Millán nem lesz senki, akkor mitől ijedne meg a kutya?
@Spániel: Volt Etyeken a MElocco-szobor előtt pályinkázni, úgy látszik.
@Mariann19: Nekik kéne bocsit kérni a megdöglésünkért.
@Tita nick: "Óvodás szintet épp, hogy eléred."

Jó nekem, mert óvodásként már van számítógépem, neked meg nagy marhának, még abakuszod sincs ( már ha nem tudnád, az egy számológép ).
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mindjárt rendezheti is kerényi a nov. 7-ék méltó utódját a Békemeneten.
Most, hogy fogom ezt mind végigolvasni? Gondolom sehogy. De érteni se értem, mi szükésg erre a mostani menetre. Az előzőt értettem. El is mentem volna, még Bayer szervezésében is, ha a körülményeim lehetővé teszik. (Figyelsz Stefi drága?) De ezen csak tátom a számat, holott a jelen gazdasági viszonyok között elhanyagolható az esély a sültgalamb berepülésre.

Egymásnak csinálják a cirkuszt, bayer, meg bajnai és a többi hasonszőrű. Kár, hogy nép hülyül bele ezekbe.
@CSENDES: Nem is volt bojtár és nincs is szakvizsgája?
@Mariann19: Azt hiszem több ponton félre értettél, vagy félreérthető voltam.

A sikeres taktikát az ő szemszögükből értettem, mert szerintem a cél a kassza feltörése, de a lejáró kötvényeket meg kellett újítani és kellett az "erős" forint. Ez a huza-vona bevált, olyan értelemben,hogy valószínű az idén a forint megmarad 280,290 huf/eur árfolyamon.

Az államosítást csak arra írtam, hogy tennék ők, de de nincsen rá pénz... pont ahogy említetted a mol pakettet. Bevételekről én nem írtam semmit sem. Arra gondoltam, hogy végső soron majd csak megpróbál kiléptetni az euból... mert mi lehet még? Államcsőd... a külföldi cégek kivonulnak és ennyi volt, a fű sem terem majd itt sok ideig...

Én tavaszig tudok tippelni, ezt leírtam, de hogy utána mi lesz??? Azt nem tudom, de aggódom.
narancsdroidoknak szeretettel:

Újabb adóemelés: nőhet a telefonadó
A Népszabadság információi szerint az idén nyáron bevezetett, percenként és üzenetenként kétforintos telefonadó emelését tervezi a kormány.

hvg.hu/Tudomany/20121022_telefonado_emeles_matelcsy
@ByA: De csak menjél, Stefi családostul ott lesz. Hoznak subát és mézes zserbót! Ezt hagynád ki? Mikor a fagyhalálban meg meneteltél volna Attesszal együtt döngve??
@Balibgeczyk: azért irigyellek titeket kis barátom, mert képesek vagytok az időben utazni. ha kell, akkor visszaugrunk 6 évet, ha kell, akkor elmúlt 8 év, de ha úgy tartja kedvetek, megjósoljátok, hogy 2018 -ban itt olyan ország lesz, hogy mindenki ide akar majd visszajönni, de ha az ellentábor kell, arra is tudjátok a választ, hogy akkor mi lesz.

én, meg egyszerű panelproli, csak itt a jelenben tudok élni, nekem nem adatott meg az a szíriuszi csodaképesség. és itt bizony azt látom, hogy a sárga csekkeken egyre nagyobbak a számok, egy sima párizsis sajtos reggeli is lassan 1 000Ft alatt nem jön ki, steakről, vagy marhahúsról meg álmodozni sem merek.

néha körbenézhetnétek a jelenben is, mert vannak itt cifra dolgok.
HA az utolsó mondatot ByA-nak írtam, csak összecsúszott a két név
@a szív fészkei:

Nem. Ezt érte sem. Úgysem tudna Ő szeretni olyat, aki elvtelen. Talán egyebet sem tudna olyannal.
------------
Attesz?
@ByA:
Ne fanyalogj most baszki! :)
Te voltál oda a Stefi bociért, holnap mehetsz és a tiéd lehet!
NE HAGYD KI!
Most kapd el és beszéld le a randit vele! Gyerünk wazzzze...
@leonito77: maga Simor mondta el a múlt héten (ott van az atv műsortárban, egyen beszéd), hogy kicsit túl van értékelve az ő szerepe, és félreértés ez a devizatartalék körüli herce-hurca. ott ugyanis rövid lejáratú kötvények vannak, amiket bármikor be lehet váltani, és a kormány most is hozzáfér ezekhez, hiszen az MNB az ő bankja. Tehát, ha most odasétál, ugyanúgy válthat forintot, mint te a saját bankodnál.
Itt jártak, de nem vitték el egyiket sem, sőt Atteszt is visszahiozták, ami elég emberiségellenes cselekedet :-((( www.sonline.hu/somogy/kozelet/mar-celba-vettek-de-az-ufo-ausztria-fele-elhagyta-a-legteret-467298/lp
@leonito77: Kedves Leonito!Nem értettük félre egymást, pontosan ráéreztem az íróniádra. Mindössze az történt, hogy válaszomban magyarázattal támasztottam alá a kétségeinket.
"Én tavaszig tudok tippelni."
Így most már öten vagyunk, Róna, Békesi, Bokros, Te és szerénységem.
Azért márciusban szerezzél be tartós élelmiszereket, és sót feltétlenül, mert az ilyenkor egyből konvertálható mindenre.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: gondolj csak bele, mi mennyiségű es minosegű anyag lehet meg ott, ha maga a nagy I. Viktor sem merte meg nyilvánosságra hozni azokat, ill valószínűleg
Rászoltak fentről, hogy vegyen vissza...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Röhej,nekünk kell a szerető, egy azon konzervben dobogó szíveket itt összeboronálni. Ezen a mucsómacsó szexista romlott ballibsi dögevő hikálblogon.
@ByA: Aha. És közte okosat mond. Ez tényleg megbocsáthatatlan. Mondom, keresd meg Stefit, nála tőr is lesz.
@Mariann19: Cukrot is? Bab, lencse, sertészsír, olaj? Mi volt még a háborús menűben?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez szempont, de puritán vagyok. Ha menetelek, azt a jó ügyért teszem – amellett, hogy cipőtalp koptatásért, ami szintén fontos, nem ilyesmiért. Ha meg Stefit boldogítom frontálisan, akkor azt azért, hogy örüljön a drágám. De nem mehetek Stefiért menetelni. Arról nem beszélve, hogy elfáradnék és mi maradna neki? Nem, ezeket az ügyeket külön kell kezelni. Vagy lábujjalni, ha épp azt akarja.
@shwarcz bácsi:
Abban a bolsi brancsban, ahol Piktorka tengeti napjait, mindenki tud elég sokat a másikról. Szimplán: fogják egymás tökét!
@ByA:
Megértelek... De ennyit legalább megtehetnél a KÖZÖSSÉGÉRT! Mi is feláldoznánk TÉGED, Stefinek, a testiség oltárán! :))
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Neked állandóan szexen és szopáson jár az eszed.Micsoda ribanc vagy te!
@Mariann19: Olyankor a legjobb az alkohol, és az öngyujtó. Azt halmozd fel! Só, sajna nem sokat ér.
@a szív fészkei:

Nem, nem, nekem bajnai meg bayer egykutya. Máskáépp kutyák, de egyek.

Tényleg nem tűnik föl, hogy ez a B. (hat betű) egy fölfújt, más által futtatott semmi? Nem célom veszekedni rajta, mert azt sem éri meg, csak mondom. Nem is utálom, szerintem nincs.
@karacsi_maci: Me mé nem?Be kell kenni vörösre a sertést és már is marha lesz belőle.)
@Balibgeczyk: Menj nyugodtan a birkamenetre, ott pont meg fogod találni a szellemi színvonaladnak megfelelő hulladékfolyamot.
Talán még egy széles farba is benyalinthatsz.
@Dr. Furia:
Csak kínálgatja a portékát! Viszont a kutyának sem kell... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez mondjuk nem hangzik rosszul. Megbeszélnéd Stefivel, hogy egyszerűbb, ha ő jön hozzám oltárni? Minek ezért annnyit mászkálni?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szavadon foglak :-D

Bár ahogy elnézem megugrott a feladat elől. Majd holnap visszaoldalog a jókeresztény, mintha mise történt volna.
Én akár hány tüntetést láttam eddig a tv-ben,soha egyetlen molinón nem volt egy frappáns szöveg mint pl;
-gyilkosok
-népnyúzók
-orbántakarodj
-rendőrállam
-taigetoszi politikusok
-szarjatok sünt
-Háromszoros minimálbért
-munkát- kenyeret -(ez most teljesen aktuális)
-le a mutyikkal és bratyikkal
és a többi...

Ennyire nem kreatívak akik a molinókat gyártják?
@irógép: "Csak az a baj itthon, hogy senki nem tűri el, ha a másik kormányoz, és nem az ő ideológiájának megfelelő kormány van!"

Én nagy ívben leszarom ki van hatalmon ha normálisan végzi a munkáját. Viktornak lett volna esélye hogy többször is ujravalasszak, de elbaszta. Több ilyen lehetősége már nem lesz.
@a szív fészkei: hogy te miket tucc. Melocco meg etyek..
@ByA:
Azért ritka disznó vagy te! Lusta disznó... Még Stefi pitizzen nálad? Nem vagy te Fabius! :)
@a szív fészkei: "Mi volt még a háborús menűben?"

Lóhús.
Na mi van hugyos forradalmárok ?

Mentek Gyurcsány Feri kedvéért csöppet tüntetgetni ?

Hülye agyatlan komcsik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ahh, ettől sokkal komolyabb lesz a telefonsarc!
Nevezetesen:
1, minden telefonkeszulek után adót kell fizetni
2, minden telefonkeszulek után, átírási díjat kell fizetni
3, megjelenik a telefonok kötelező biztosítása
4, bevezetik az évenkénti telefon műszaki vizsgát
5, természetesen telefon zöldkártya is lesz
6, lesz telefon casco is
7, telefon vagyonadó
8, változnak a csomagok is, budapesti és megyei csomagok lesznek majd, természetesen jó drágán
9, külföldi telefonkészülékekre plussz adó.
10, minden hónapban meg kell küldeni majd az adatforgalmat a számlainfot a belügynek
11, a percdijak is változnak, euróra ... Azaz 20ft = 20eu
12, az állam plusz pénzért biztosítja mindenki szamara, hogy bármikor visszahallgathassa a beszélgetését..
Ez az opció kötelező lesz, és csak az államon keresztül lehet majd igénybe venni...
13, akar meg valaki telefonálni ?
@Fabius:

Fabius!

Lehet Bayer Zsoltot kritizálni az országos közéletben való aktív szerepvállalása miatt, de ha az irodalmi és filmes munkáit vesszük górcső alá - tárgyilagosan és elfogulatlanul -, meggyőződhetünk arról, hogy Bayer határozott művészi tehetséggel rendelkezik. Ugyanezt nem mondhatjuk el a balliberális hikál-falka mérgező, fekete füstöt eregető, vadul üvöltő tagjairól.

Vegyük hát szépen sorra azokat a nagy sikert aratott munkákat, melyek Bayer drámai ütemben bővülő munkásságát övezik, és amelyek barátok és a riválisok között, valamint szakmai körökben is komoly elismerést hoztak Zsoca számára.

Ady "Az ős Kaján" című könyvméretű esszéje, amelyhez Csurka István írt előszót, osztatlan sikert aratott a kritika előtt, és jelentős közönségsikert is elkönyvelhetett magának.

Véleményem szerint írói és dokumentumfilmes karrierjének egyik csúcspontja a Szibéria és az orosz Távol-Kelet című szociografikus aprólékossággal megírt útirajz. Ebben a monumentális munkában Bayer sikeresen ötvözi Illyés Gyula Puszták Népe című munkájának társadalmi mélységeket feltáró jellegét a saját kissé kesernyés, csípős, de érdekfeszítően olvasmányos stílusával. Ehhez a könyvhöz Bayer egy 15 részes dokumentumfilmet is készített.

Bayer mindmáig leghíresebb munkája az osztatlan kritikai és közönségsikert aratott 1100 év Európa közepén című ismeretterjesztő filmsorozata. Csodálatos munka, minden egyes epizódja egy önálló műalkotás.

Folyathatnám a felsorolást, de nem teszem, inkább rövidre zárom a gondolatmenetet.

A lényeg tehát az, hogy Bayer Zsolt gazdagította a magyar kultúrát, valamit letett a közös asztalra, ami előtte azon az asztalon nem volt. Értékes ember!

Te mit tettél le az asztalra, drága madárkám?
@Fabius:

Fabius!

Lehet Bayer Zsoltot kritizálni az országos közéletben való aktív szerepvállalása miatt, de ha az irodalmi és filmes munkáit vesszük górcső alá - tárgyilagosan és elfogulatlanul -, meggyőződhetünk arról, hogy Bayer határozott művészi tehetséggel rendelkezik. Ugyanezt nem mondhatjuk el a balliberális hikál-falka mérgező, fekete füstöt eregető, vadul üvöltő tagjairól.

Vegyük hát szépen sorra azokat a nagy sikert aratott munkákat, melyek Bayer drámai ütemben bővülő munkásságát övezik, és amelyek barátok és a riválisok között, valamint szakmai körökben is komoly elismerést hoztak Zsoca számára.

Ady "Az ős Kaján" című könyvméretű esszéje, amelyhez Csurka István írt előszót, osztatlan sikert aratott a kritika előtt, és jelentős közönségsikert is elkönyvelhetett magának.

Véleményem szerint írói és dokumentumfilmes karrierjének egyik csúcspontja a Szibéria és az orosz Távol-Kelet című szociografikus aprólékossággal megírt útirajz. Ebben a monumentális munkában Bayer sikeresen ötvözi Illyés Gyula Puszták Népe című munkájának társadalmi mélységeket feltáró jellegét a saját kissé kesernyés, csípős, de érdekfeszítően olvasmányos stílusával. Ehhez a könyvhöz Bayer egy 15 részes dokumentumfilmet is készített.

Bayer mindmáig leghíresebb munkája az osztatlan kritikai és közönségsikert aratott 1100 év Európa közepén című ismeretterjesztő filmsorozata. Csodálatos munka, minden egyes epizódja egy önálló műalkotás.

Folyathatnám a felsorolást, de nem teszem, inkább rövidre zárom a gondolatmenetet.

A lényeg tehát az, hogy Bayer Zsolt gazdagította a magyar kultúrát, valamit letett a közös asztalra, ami előtte azon az asztalon nem volt. Értékes ember!

Te mit tettél le az asztalra, drága madárkám?
@ByA:
Stefi? Dehogy, átmegy a megtestesült nyaligátorba! Kéreti magát, de végül be... letérdel! :)
@Balibgeczyk: höööh, nem neked címeztem, de ha már lecsaptál rá ;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekem a németek Merkele jut eszembe róla egyébként,valszeg hasonlít is rá.)
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
Te, aranybogaram, ez az a Bayer, aki anno a Népszabadságban, a PÁRTÁLLAM alatt, tudod '89 előtt, a Pártélet c. rovatot vezette?
Csak érdekelne... Hátha nem!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Olyan kis genya kekec vagy! Beismételhetné ötször is, úgyhogy ne elégedetlenkedj! :)
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Istenem, ha én ilyeneket tudnék mondani! De szép! Óh Stef. Óh. Stefánia. Óh. És, izé, erről jut eszembe: óh.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Olyan kis genya kekec vagy! Beismételhetné ötször is, úgyhogy ne elégedetlenkedj! :)
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Istenem, ha én ilyeneket tudnék mondani! De szép! Óh Stef. Óh. Stefánia. Óh. És, izé, erről jut eszembe: óh.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Olyan kis genya kekec vagy! Beismételhetné ötször is, úgyhogy ne elégedetlenkedj! :)
@a szív fészkei: A "beledöglünk" kifejezése után azért kértem bocsánatot, mert a tegnapelőtti éjszakai vadulásunknál elengedtem magam egy mondattal, és egy régi társunk úri női mivoltomra célozva rosszallását fejezte ki. Vigyázni kell a számra!
Más. Politikai baklövést követtem el. Képzeld, vettem egy ponchót, állati jól néz ki.Otthon illegtem a család előtt benne, bemutatva a tüntin viselendő cuccban, egyébként narancsszínű kis lila moppokkal.
Rám kérdeztek, hogy ebben akarom kifejezni a politikai hovatartozásomat?Akkor esett le!
Vagy maradok itthon, vagy marad a fekete pelerin vörös sállal.Mit szólsz?
@ByA:
Na, most, na, izé, rajta, most mond neki, gyerünk! Ne légy mamlasz! :D
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Igen, az a rész a griffel nekem is föltűnt. Hogy ő a combjából etette. Mint minden magyar. Miközben a zsidók nem. Hát itt van (lesz?) valami elásva.
Mi? Ki?

Óh. (Ez neked szólt.)
@karacsi_maci:
Szörnyű még a célzás is, hogy szimpla lopás lenne az egész! :) Mert hát akinek csak ennyire telik...
@karacsi_maci:
Szörnyű még a célzás is, hogy szimpla lopás lenne az egész! :) Mert hát akinek csak ennyire telik...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Bayer Zsolt nem vezette a Népszabadság "Pártélet" című rovatát. Bayer Zsolt újságírói karrierjének kezdeti szakaszában rövid ideig valóban írogatott a Népszabadságban, mert ebben - saját bevallása szerint - anyagi-egzisztenciális, valamint tapasztalatszerzési lehetőségeket látott. És, mit akarsz ezzel mondani? Bajcsy-Zsilinszky Endre pedig hosszú éveken át Szózat című fajvédő napilap főszerkesztője volt. Ezt a cselekedetét azonban később megbánta. Valószínűnek tartom, hogy Bayer is megbánta már ezt a népszabis dolgot.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Igen, igazad van. Mindig ilyen túlérzékeny voltam. De már megírtam itt is, hogy kívánom és egy másik blogban, hogy jöjjön baszni. Hogyan tárjam föl több ézéssel, mi van a lelkemben? Hogyan? Ja?: Óh.
A blogmoci is stefisedik! :I Baffameg!
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
Fiatal volt, kellett a pénz...
Hol is hallottam ezt nemrég? Ja tényleg, a pornós kurvák valami riportban mondogatták!
Gratulálok!
Meg a sorozat lelopásához is, mert hogy te nem hallottál Rockenbauer Pálról, az csak a te szegénységi bizonyítványod.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Igen, az Bencsik András volt, a Magyar Gárda egyik alapítója és az Orbán Viktor által is ajánlott Demokrata főszerkesztője, akit legutóbb Mága Zoltán mellett láthattunk fess kék huszárruhában. :D
@ByA:
Most mutassalak be egymásnak benneteket??? :)

Stefi - ByA

ByA - Stefi

Na húzzatok bele!
Tényleg, remélem echte sváb vagy különben nem bukik a kukira a kicsike! :)
@londonterminals:
Elbas.tam? Attól Bayer és tettestársai még szar alakok maradnak! :)
@londonterminals:
Az a szercsimbók volt a Munkásőr című lap aktív társtettese is! :)
@ByA:
Mondtam már, fejtsd meg te. Vagy fejd meg, vagy izé... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez az a Bayer aki meg mindig a szlovák rendszámú terepjáróval jár ?
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Őszintén szarok bayerzsótira.

Sokkal nagyobb dolgok forognak itt most kockán. Szobor. Rólam, nekem. Általad.

Vágod?

Mert felpörgött a térdelőbiznic amit köszönhecc magadnak. Úgyhogy most két eset van:

1: Gianni Morandi Térden állva jövök hozzád című dalának magyar szövegét kiguglizod, és Bolinak címezve bemásolod valami kedvesnek mondható néhány szó kíséretében.

Ebben az esetben jókedvű leszek, mert Cirbolyától lesz egy szobrom.

2: Nem teszed meg ezt azért, mert elvisellek, nem lesz szobrom, rosszkedvű és ingerlékeny leszek. Olyankor meg furcsa késztetést érzek játszani a csak nekem rendelkezésemre álló gombokkal.

Fél órád van eldönteni. Tik-tak.
@ByA: Pataky Attila

Kishitű vagy. Felmondasz Stefinek egy mostani Rubicon-cikket és megfőzted. Vagy szidsz minket, az menni fog, nem? -DDD
@ByA: Azt akarja amúgy. Meg talpmasszázst, múltkor írta. Szóval szerinted senki nem jó,csak Stefi. Na ez is egy vélemény.
@ByA: Nem vagy a sportok, mozgás embere. Tiszta Churchill.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

2004-ben 10 hónap letöltendőt kapott Cserni jános bírótól, amiért Mécs Imréről, az 56-os halálraítéltről, aki akkor SZDSZ-képviselő volt, ordas rágalmakat jelentetett meg a szennylapjában. Persze megváltoztatták az ítéletet, végül csak pénzbüntetés maradt.

archivum.hvg.hu/article/200405Jogi_szigorlat_BENCSIKPER_BORTONRE_ITELT_FOS.aspx
@a szív fészkei:

Igen, és abban is hasonlítunk, hogy nagy kedvem volna az Adriánál nyitva frontot fölnyomni egy nagyobb sereget a Kárpátmedencébe, rendet csinálni. Mielőtt odaérnek az azeriek.
@Fabius:

Na-na, ne menekülj! Válaszolj a Bayer Zsolttal foglalkozó hozzáoszlásom végén feltett kérdésre!

Végigolvastad egyáltalán?
@Mariann19: Biztos mindenben jól nézel ki! :-)) De én nem adom a narancsszínt ezeknek! Mindent kisajátítanának, hát nem! Szeretem a narancsot, most pláne divatszín is - tökszínnek mondják épp -, szóval elképzelhető, hogy felveszek valami olyant és nem Orvbűn kedvéért. Nem adok semmit nekik, azért mert einstandolnak mindent, még nem az övék.

Uramnak is van vad narancs széldzsekije, piros esőkabátja, aztán egyikért sincs oda. Minden szín szép, nem engedem, hogy ezek jussanak eszembe bármelyikről.
@ByA: Kétszer mond, hogy óh, Stefi ebben nagyon adys. Bayertól meg Ady sugárhányna.
@ByA: Ha az Adria megvan neked, azért szólj! Azt mondjuk, én is annektálnám.
@a szív fészkei: Kihagytad a lisztet. Végszükség esetére nem árt beszerezni egy fél zsák kukorica darát. A románok is így rendezkedtek be a túlélésre.
Azon filózom, hogy két részre osztom a stratégiai készletem beszerzéseit. Az egyik ütem a saját felhasználású készletek biztosítása, a másik az egyszerű cserére irányuló beszerzés lesz. Pl: szappan, mosópor, gyufa, petróleum/világításra/ilyesmi.Mert például karácsonyra kéne egy tyúk, lemegyek 20 szappannal, és lehet dőzsölni. Az a hézag, hogy jelenleg nem ismertek a cserearányok értékei, erre nem lehet felkészülni.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Tudod, ha egy valaha tehetséges ember kurvul és romlik el ennyire, mint Zsocád, az az igazán tragikus. Mint Csurkánál. Mert ők a tehetségükből is megélnének, nem kell ez a borzalmas nyalakodás-uszulás a vezéri valagban. Vagy kifújtak totálra és mára már ezzel tudnak csak kenyeret - nem is akármilyen vastagon kentet - keresni.

Emberileg ilyenek: satnyák. Megérdemlik a sorsukat.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Továbbra is szarok bayerzsótira.

20 éve vagyok vállalkozó és van saját, még ebben a rendszerben is működőképes cégem. Annyi adót és járulékot fizettem, amennyit a bayerzsótti akkor se fog, ha száz élete lesz. Pluszbónusz nagyobb hazafi vagyok, mert a teherautó flottámon is magyar rendszám van. Az ipámból a zuglói önkormányzat tartja el azt a fost, amit eladható tartalommal megtölteni képtelenek, ezért a remittendát ingyen itt szétszórják szét.

No, ketyeg az óra. Tik-tak.
@Mariann19: Hát biztató, nem mondom. De a túl sok liszt megzsizsikeshet. A dara is.
@londonterminals: ÉS ezt a bírót is megfenyegette a drága kuruc kiadva az elérhetőségét.
@a szív fészkei:

Már többször is említettem Stefinek azt a mélyérzésű kétbetűset, de rájöttem többet nem említem. Valami megtört bennem. Marad Churchill. Nem úgy.

Adyt még ilyen összefüggésben sem helyes Bayerrel együtt említeni. Fölértékeli.
@shwarcz bácsi: Jó, hogy említed a felhalmozás elemeiként az alkoholt és az öngyujtót.
Bedobunk egy-két felest és félárbócra eresztett szempilláinkkal bámulunk a perspektívába. Ez azért lesz így jó, mert nem sokat látunk belőle. Ja, a cigit kihagytad!Vagy mire kell az öngyujtó?
Azért nézz mélyen magadba.Elcserélnéd vészterhes időkben az alkoholt kenyérre? Na ugye!Ettől tedd függővé a beszerzési listádat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jaj de durvamaterialista vagy!! Most még hófehér csókolózó galambok repkednek a szívükben - nincs itt Egér, hogy megrősítsen, de az olvastam, hogy a galambnál hisztisebb jószág kevés van, nagyon tudják egymást gyapálni - remeg a finom, éteri rezonancia köztünk, Bayer-idézetek találnak utat egymást mondatát befejezve, stb.

Na. Kb.
@Fabius:

Várj! Nem találom a dalszöveget. Tűvé tettem érte az egész internetet, de sehol sem találtam.
@Mariann19: Öngyújtóval égetünk Eu-s és izraeli zászlót, ez 2 in 1: ad némi hőt és a dagadozó honkebelbe is büszkeséget.
@a szív fészkei: Na most akkor menjek a narancs színűbe, vagy a fekete lesz a stílszerű a 2 méteres piros sálammal?Adj tanácsot Szivem!
@Mariann19: Álmodd meg! Nem akarok én neked rosszat! ;-)))) Biztos mindkettő szép. Most direkt felcseszted az agyam ezzel a naranccsal.

A baltásos tüntin direkte örmény színekben voltam: abban is van piros, narancs meg királykék.
@londonterminals: "Gyorsan ki fog alakulni." Igen, a túlélési ösztön okán. Még most csak marháskodunk, de mi lesz, ha az lesz...
@Mariann19: Bizony el! Veszterhes időkben az alkohol és a cigi is hatalmas értek... Az öngyujtó mire jó? Mivel veszterhes időkben a villany és gazszolgaltas akadozni szokott, tüzet gyújtani is kell valamivel ... Plusz egyéb felhasználási területei is vannak meg :)
@a szív fészkei: Zsizsik ellen állítólag be kell tenni a fagyasztóba az ilyen cuccokat egy időre.Sajnálattal közlöm, nem járható út az áramszolgáltatás hiányában. A petróleumlámpánkkal csak elégetnénk.
Elkezdek más struktúrában gondolkodni.Majd szólok, mire jutottam!
Azt tudtátok, hogy a kereszténység korai szakaszában, a keresztényüldözések alatt gyakran előfordult, hogy a keresztények megtagadták Jézust és visszatértek a pogányságba. De ha ez kényszer hatása alatt történt, mint a keresztények üldözése alkalmával nem egyszer megtörtént, valójában nem tartották bűnnek.

Most én is kényszer alatt állok.

Tessék:

Úgy szeretlek én amíg csak élek,
Nézd letérdelek s könyörgöm néked

Szerelmedért mindent megteszek én
Nem mehetsz el azért ily könnyedén
Mi az a szó ami visszatart még
Szeretlek én ennyi mért nem elég?

Nem érdekel ki volt most a hibás
csak suttogom mi az ami úgy fáj!
Jéghideg vagy, szemed máshova néz
tekints le rám újra légy az enyém!

Így mondom most el szeretlek téged
nézd letérdelek s könyörgöm néked!

Szeretlek én ennyi mért nem elég
mi az a szó ami visszatart még
nem mehetsz el azért ily könnyedén
szerelmedért mindent megteszek én!

Így mondom most el szeretlek téged
nézd letérdelek s könyörgöm néked!

Így mondom most el szeretlek téged
nézd letérdelek s könyörgöm néked!

Így mondom most el szeretlek téged
nézd letérdelek s könyörgöm néked!

Így mondom most el szeretlek téged
nézd letérdelek s könyörgöm néked!
@a szív fészkei: Holnap nem kell hő előállításán munkálkodnunk.A holnapi nap meleget igér.
@Fabius: Na de mit nem talál, már én is beadtam a világ legelrettentőbb giccsébe ágyazva.

Németül nincs ilyen alázósod? Találtam jókat,irasd le vele kétszázszor jó hoffmann poroszosan:

"Liebe mich dann, wenn ich es am wenigsten verdient habe, denn dann brauche ich es am meisten.
~ Szeress akkoris, ha legkevésbé sem érdemlem meg, mert akkor van rá a legnagyobb szükségem.,

"Wenn ich ein Buch wäre, hätte ich 1000 Seiten und auf jeder Seite würde stehn, dass ich dich liebe.

~ Ha egy könyv lennék, 1000 oldalam lenne, és minden oldalra azt írnám: szeretlek!"
Szarabbul élünk, mint 4 éve. Megreformálták az EÜ-t...

"Már látszanak az eredményei az egészségügy két éve tartó átalakításának: számos műtétre többet kell várni, mint négy éve."

hvg.hu/hvgfriss/2012.42/201242_hosszabbodo_korhazi_varolistak_idoutazas
Elnézést a pongyola fogalmazásért és elmaradt vagy helytelen írásjelhasználatért, de siettem, mert ketyegett az órám.
@Mariann19: Az jó, márcsak valahogy oda kéne érnem, de pont a szokott útvonalamon fognak menetelni meg jobbikgyűlni. Villinger, metró kilőve. Még logisztikázok, hogy kerüljem ki ezeket.
@shwarcz bácsi: Mi az, hogy vészterhes időkben a villany és a gázszolgáltatás akadozni szokott!? Nálunk nem is lesz!
Arról tegyél le, hogy majd jól tele tömöd a fagyasztódat mindenféle jóval, nem fog működni, és akkor mi lesz?
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
Csak ülök és nézek! :)
Valahogy nem hangzik őszintének ez Stefi!
Fuss neki még egyszer-kétszer...
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Sefike, látod, én megértlek, így küldtem német megfelelőket is. Hátha arra jobban cuppansz.
@a szív fészkei: Menj valahol a kertek alatt, nehogy bajod essen!Nagyon féltelek, tudod? Sehol egy szót se szólj, csak a pillantásod legyen kifejező, az elég lesz.
@Mariann19: Tél jön, kemény hideg, mi olyankor tiszta koleszfeelinget rendezünk a párkányokon.
@Mariann19: Na, azért nem lesz szerintem akkora gond. Lejutok. ;-DD Elindulok korábban.
@a szív fészkei:

Mondjuk Csurka éppenhogy nem vezéri valagban túrt. Amivel nem védem. Meggőződéssel volt világ cikije.
@shwarcz bácsi: Felszedjük a parkettát? Nekünk mondjuk van kandallónk.
@ByA:
Aczél elvtárs külön bejáratú spiclije? Viccelsz? :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Most akkor ismét sprőd leszek: ordenáré baromságokat beszélsz. Miért lenne az LMP Orbán-párti attól, mert megalapítása előtt 2 évvel Schiffer Orbánt védte? Ezen kívül miben mutatkozik még meg az LMP Orbán-pártisága? Miből gondolod, hogy az LMP Schifferből áll és vakon követi? Per pillanat neki semmilyen tisztsége nincs, akkor hogy is van ez? Csupa-csupa jó kérdés, a tények ismerete látom nem zavarja meg a gondolkozásodat.

Tudom, hogy neked nehéz elképzelni, de Schiffer képes volt elfogulatlanul egy ügy mellé állni és a TASZ tagjaként egy szólásszabadsági perben Orbánt védeni. Mindez a Gyurcsány-kormány ideje alatt történt, tehát semmi köze a mostani Orbánhoz, akit Schiffer elutasít, aminek számos jelét adta.
@a szív fészkei: Az örmény színű cuccodat kiméld meg, mert ha balta nagyhatalom leszünk, abba kell reprezentálnod az együvé tartozást.
@ByA: Hát kérlek, én láttam őt rendzseresen sertepertélni főszerkesztőhelyettes körül. Az is már akkora násztánca volt! És őt nem Aczélnak hívták.
@Mariann19: Ez csak össze lett válogatva: cipő, top, blúz, ilyesformán. Plusz fekete gatya, mint gyász.
@ByA:
Amellett az csak a hab volt a tortán! :(
@londonterminals: Az ajánlott posztot megjelenésekor olvastam, ajánlottam is vészterhes időkre 2 kg só beszerzését az ottani kommentemben, mellyel örökké tartó háláját fejezte ki kommentelő társunk, ott is ment a móka ezen a témán.
@iii: Az akkori Orvbűn már pont olyan volt, mint a mostani. Szervezett egy puccsot és még neki állt feljebb. Tényleg el volt nyomva, a TASZ-ra szorult, mint kis segélyes roma. Aham.
@a szív fészkei:

Jó, mondom, más összefüggés. 1990 utáni Csurka lebegett szemeim előtt.
@Fabius:
Bocs, de enne a @Balibgeczyk-nek nem gleccserkék a kukucskája?
Bidesch...
@orica:
Nem... A Mosoni. Elvonási tüneteim vannak az evezés hiánya miatt... :(((
Télen mást kell hobbizni, de nem pótolja azt semmi!
Enne a= ennek a, kurvaélet!
@Knósszosz:
Láttad előbb a képeket?
A ködöseket ma lőttem a nem ködöst 2 napja.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:

Höhh. Kedveset mondtam. Nálad ez a zokogó zsandark kedves? Ezen kívül Bolinak legyen címezve, édesmézes szavakkal. Vili?

Na siess gyorsan. 10 perc a javításra, jófej vagyok. Tik-tak.
@Fabius:
GALÁD! :)
Tulajdonképp lekapcsolom a gépet...
Ti élvezitek, hogy szopatjátok?
Szörnyű is ez! :D
Komolyan, Stefi, kezdelek megérteni... hüpp, hüpp...
@a szív fészkei:

Térdelés bizniszhez Gianni fiú eposza pont jó :-)

elteszem legközelebbre.
@a szív fészkei: Nem szorult rá, a TASZ-nál ez elvi kérdés. Ennek viszont semmi köze ahhoz, amivel Qeenpin kisasszony (?) vádaskodott.
@Mariann19: Találkozom az urammal, aki már lent lesz anyámnál. Valószínűleg megcélzom őket a Westendnél egy körül, aztán onnan csak eljutunk, ha kell gyalog is a Bözsihez. Tavaly haza is úgy jöttünk onnan, mert a metrót megszállták a csíkosiszták...

Majd nem épp a pilincka sarkaimban megyek, hanem laposban. Bár platformos cipiben legalább látnék is valamit, de nem bírnám derékilag órákig az állás és a sétát.

Bár múltkor egy ilyenben a Nyugatitól elmentem a szép alkonyban át a Margit hídon végig a Moszkva térig. Edzem magam a keméynebb időkre.
@iii: Én találtam volna abban a szituban más elvi kérdést is, de mindegy. Amúgy a TASZ-nál akkor csak a Schiffer volt hadra fogható ügyvéd?
@Fabius: Jó, csak adjunk már a sváb lelkének is valami testhez állót.
@a szív fészkei: Mittudomén. Leginkább ő szokott ügyvédkedni anno. El nem tudom képzelni, milyen más elvi kérdésre gondolsz, amikor egy politikust beperelnek azért, mert mond valamit.
@Fabius: Juj ezt is jó: "Was ist der Unterschied zwischen einer Sternschnuppe und dir? Wenn ich dich sehe hat sich mein Wunsch bereits erfüllt!
~ Tudod mi a különbség közted és egy hullócsillag között? Az, hogy ha rád nézek, a kívánságom már valóra is vált!" ;)
@a szív fészkei:
Testhez állót? Én a fa testápolóra gondolnék.
@iii: Arra gondolok kérlek, hogy a bátor odamondása előtt tett is eléggé tevőlegesen azért, hogy fellazítsa a rendet, kirobbantott egy véres utcai felkelés-szerűséget - pénz nem számít alapon, égjen csak Budapest! - és ezek után a TASZ szegény Orvbűn véleményalkotási jogával volt csak elfoglalva. Hogy a dehonesztáló véleményét mi előzte meg, annyira nem firtatták.

Nekem és talán Csekknek ez necces. Neked és Schiffernek nem. Ez a difi köztünk.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

KEDVES BOLI! Ne aggódj, a szemtelenül gyenge minőségű fotóid a legkisebb mértékben sem befolyásolják a rólad már korábban kialakított, s éppen ezért mára már teljes mértékben megszilárdult véleményemet. Az viszont, hogy felnőtt férfi létedre hobbifotózással foglalkozol némiképp árnyalja az akkor kialakított véleményemet, jobban mondva egyes pontokon módosítja, másokon tovább erősíti korábbi benyomásaimat. A hobbifotózás tudniillik a homoszexuális férfiak egyik kedvenc elfoglaltsága (a görkorizás mellett), és ez dolog számos rendkívül kényes kérdést vet fel. Kérdéseket, amelyeket talán még te sem mertél feltenni magadnak.

Kedves Boli! Fogadd szeretettel tőlem ezt kis dalocskát (illetve annak szövegét, a dallamot sajnos hozzá kell képzelned):

Úgy szeretlek én amíg csak élek,
Nézd letérdelek s könyörgöm néked

Szerelmedért mindent megteszek én
Nem mehetsz el azért ily könnyedén
Mi az a szó ami visszatart még
Szeretlek én ennyi mért nem elég?

Nem érdekel ki volt most a hibás
csak suttogom mi az ami úgy fáj!
Jéghideg vagy, szemed máshova néz
tekints le rám újra légy az enyém!

Így mondom most el szeretlek téged
nézd letérdelek s könyörgöm néked!

Szeretlek én ennyi mért nem elég
mi az a szó ami visszatart még
nem mehetsz el azért ily könnyedén
szerelmedért mindent megteszek én!

Így mondom most el szeretlek téged
nézd letérdelek s könyörgöm néked!

Így mondom most el szeretlek téged
nézd letérdelek s könyörgöm néked!

Így mondom most el szeretlek téged
nézd letérdelek s könyörgöm néked!

Így mondom most el szeretlek téged
nézd letérdelek s könyörgöm néked!
@a szív fészkei:
Mióta asszony Stefi? Még csak nem is nőbül van... :)
@a szív fészkei: Orbán robbantott ki véres utcai felkelést? Mesélj, hogy csinálta! Én úgy emlékszem, valami Gyurcsány nevű ember is belekeveredett abba... A két dolognak amúgy semmi köze egymáshoz, még az is lehet, hogy az a per a sajnálatos események előtt történt, nem tudom pontosan.

És ne vidd félre a témát. Teljesen mindegy, hogy ítéljük meg a TASZ tevékenységét, a lényeg az, hogy ebből sehogy se következik, hogy az LMP Orbán-párti lenne.
@a szív fészkei: Ilyen helyre nem is lehet lo cm-es sarkakkal tipegni.Pedig jobban öltöztet, látni is jobban lehet, de ezeken a helyeken nem mi vagyunk a főszereplők.Kiváncsi vagyok viszont a meghírdetett szereplőkre és a meglepire, amiről Kónya Péter beszélt.
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
Nem nyert!
Imádom a puncit! :))
Meg az evezést.
Az olyan kreténeket mint te, meg nem...
Sajnos ez nagyon gyenge teljesítmény volt még tőled is, még tanulnod kell!
Mehetsz a kukába! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ha elfogad egy tanácsot kolléga: tessék a jól sikerült képeket kicsit utómunkázni. Tologattam pár értéket:

3.bp.blogspot.com/-ZmFHELyzTmc/UIWG6EI1kKI/AAAAAAAAH64/P1nK4b1jl1o/s320/boli.jpg
@Fabius:
Tudom, még nyers anyag volt, most szedtem le a kártyáról, majd lesz rá időm akkor kalapálom még.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A nem ködösek jók. Ilyen helyen én is elővenném!
Az evezőt-:)
Te ottan szerencsés volnál, én mint a pesti flaszteron kalózkodó Janics-klón, a Tiszába szerelmetesedtem bele, anno.
Az is szép ám!
Na, azért a hülyeség nem magyar specialitás, az olaszok is tudnak, ha akarnak!
index.hu/kulfold/2012/10/22/hat_evet_kaptak_a_tevedo_olasz_tudosok/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A rossz hír az, hogy miután fejben eldúdolta neked a dalocskát - sőt, megkért, tedd ezt te is - az ebben az írott formában szerenádnak számít

:-D
@a szív fészkei:

hagyd má' ezt a triple acclamation-t csak cum trucc írogat...

brühühühühü

várom a személyes beszámolódat még akkor is ha nem leszel ott
@Fabius:
Akkor ezt most benéztem, mint Kusza Szem a két nap múlva napvilágot látó gazdasági mutatókat, amiket már tegnapelőtt publikált.
Ehh, az ember tervez az isten végez, nincs semmilyen törvény.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nekem a hetes számú tagkönyv van a birtokomban. Ki is lőttem Stefit, de ezt nem látom a tahókicsinálás alatt. Mér nem?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kedves barátom!

Szentté avatásomról legyél kedves gondoskodni, és postafordultával várom a címet ahová daliás termetemről készül képet elküldhetem, hogy mintául szolgáljon az említett különleges szoborhoz.

:-D :-D :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A zsűri döntött, határozottan megtaláltam benne a ziksz faktort, amihez a magad ipszilonját tetszés szerint hozzáteheted.

:-D
@Knósszosz:

Sokan vannak akik ezzel szórakoztatják magukat. Pláne, ha felrúgsz valami szentséget, mint ez a balfaszmenet.
@Mariann19: Boli szárnyai alá vesz, és az osztrák boltokból élelmezi a csapatot ellenszolgáltatás fejében persze. Ahogy hallom, már lassan olcsóbb ott minden és sokkal jobb a minőség is.
@Fabius:
Fáradsz, ez jobbfaszmenet-:D
@iii: Félreviszem? Ezzel? Aham, újfent. Ja Gyurcsány égette maga ellen a kukákokat meg kérlelte Gyuri bácsit tankozni kicsit, feldobva az ifjúságot a műsorral. Hogy aztán tutira lehessen szemki9lövetni.

Biztos így volt. Orvbűn akkor született bárány volt meg a többi...
@Knósszosz:

Nono, komcsibbak ezek bárki másnál, úgyhogy balfasz lesz az mégis :-))
@Fabius:
Nem, bár köszönöm a hihetetlen lehetőséget, de akkor előbb lennék buzi, mint egy ilyen Stefi féle kretén nőcit (már ha nőbül van) meghúzzak! :) Finnyás vagyok, na!
Mert utána beszélgetni is kéne vele, ezzel meg miről?
Piktor nőtt-e 2 centit, vagy már hármat is...
Vagy a bajonett élezését az amerikai bajonetteknél régebben kézzel, vagy célszerszámmal végezték-e? :D
No nem!
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Mi van??? Te már a homoszexualitás bugyrában is otthon vagy? Hány homokos hobbifotós ismersz? És azokat ugyan honnan? Baranya megtűr ilyen elferdült lelkeket? Némááá...

A nem hobbifotós az mind macsó? Őszintén érdekelne, honnan jönnek ezek a fejedbe, akár parasztlány vagy akár G. Fodor a kedvenc cöveke mellől!
@Mariann19: :-) Mindig gyötröm a nálam magasabbakat - ami nem kunszt a 164-mel - hogy mivanmivanmivan?? Nyakba venni már nem bírna el szegény férjem, mint jobb rockkoncerteken teszik a hamvaskákkal a pasijaik.
@Fabius: Nagyon megihletett téged a Keresztszemes szépasszony. Azzal Halloweenre való fejivel.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azért fikáz le, mert egy germán félisten se kepeszt a képeiden. Valami szőke angyalkát beszervezhettél volna nimfának...
@Fabius:Olvasok én a sorok között, tehát egy kövér mhangalitza gyesznó az... az?
Mindegy, majd csiripthomasz holnap este beveri a turit a nettre.
Csak győzzed kapkodni a fejed.
Erre én is kíváncsi leszek-:))
Előlegbe: muhahahaha
@a szív fészkei: Milyen csapat lesz együtt holnap? De jó lesz Neked!
Nem olyan régen még Téged is a nyakukba vettek, csak mivel már elmúltál 20, inkább az illendőség miatt tartod távol magad ettől a mutatványtól. Igaz?
Tünti-útvonal és megközelíthetőség: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/403741_443763705660412_995467160_n.jpg

A rendőrségtől kapott tájékoztató levél és a www.police.hu-n található információk alapján összeállítottunk nektek egy térképet, hogy merről közelíthetitek meg és merre hagyhatjátok el a Milla tüntetést. Osszátok meg ismerőseitekkel is!

www.millamedia.hu/2012/10/22/megkozelites_es_tavozas/

A megközelítési és távozási térképet nyomtatóbarát verzióban itt találod: www.millamedia.hu/wp-content/uploads/terkep_print.pdf

Nyomtasd ki mielőtt elindulsz! Ha bizonytalan vagy, esetleg eltévedsz, kérdezz meg egy rendezőt vagy rendőrt!
@a szív fészkei: Ja, tehát Gyurcsánynak semmi köze az egészhez, ugye? Orbán szervezte meg az őszödi beszédet is, biztos. Meg azt is ő szervezte meg, hogy "két éven keresztül ne csináljunk semmit" meg a "trükkök százait" is ő szervezte meg. Hagyjuk már ezt a bullshitet.

Ismétlem: igen, félreviszed, mert ennek nincs köze az eredeti témához vagy nagyon női logikád van, hogy egy kicsit ne legyek PC :).
@a szív fészkei:
Az a fene nagy élettapasztalata lehet az! :)
Ezek után még jöhet az, hogy van akváriumod? Nincs? Akkor buzi vagy! :D
@Mariann19: Engem soha nem vettek nyakba, pedig voltam őzike-súlycsoport is anno-anno. :-DD CSak irigyekedek a mai csajokra. Amikor először volt itt a Rolling Stones, ott is ment ez a fajta gesztusgyakorlás a srácok részéről, és az egyik - zuhogott az eső amúgy - tényleg szép, abszolút átázott és így semmit sem rejtő lányt mutatta a kivetítő is a pasija nyakában.

Jagger meglátta, és felüvöltött: DE szíp csájjok vánnak itt! :-DD
@iii: Na, jó itt hagyjuk abba. Őszödi beszédet orvbűnosen értékelni - magadnak ártasz, ha folytatod. Szeretnék egyszer Orvbűntől ehhez csak hasonlítót hallani. És igen, ezért nem kellett volna állandóan felgyújtogatni a várost.

Nagyon női a logikám, jesssz.
@Mariann19: A férjemmel megyünk, ha mázlink van, belefutunk a fiamba is, meg talán egyéb rokonokba. Vagy ismerősökbe. :-) Varánusz őrssel mi lesz? Én a Mackó őrsnek voltam az őrsvezetője.
@a szív fészkei:
Még szerencse, hogy nem Piktor hívő a kis lömöpös szívem. Mert ha az lenne, akkor...
@iii: Ja, hogy nála landolt a kilopott beszéd, biztos a véletlenek furcsa összjátéka. Uszkve nyár óta volt ideje hergelni a bandáját és rákészülni szeptemberre.

Októberi tüntijét véletlenül Astoriához szervezni.

Mondj nyugodtan nem PC-dolgokat rám, engem nem zavar. Tudod, ismerek okos pasikat és ugyanezt gondolják, mint én a lehülyézett nő. Kicsit tarlósos vagy , nem zavar?? ;-DDD
Ja, jut eszembe, ezek a faszik szeretnek fotózni is, ergo ők meg stefisen buzik. Na akkor el is van intézve a dolog. Csak Schiffer tündököl fényesen és nincs összefüggés közte és az ügyfele között semmi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Panelprolik nem az ügyfeleik. Ők az elesett oligarchákat támogatják.
@a szív fészkei: Miért ártanék magamnak, nem értem. Te még mindig ott tartasz, hogy Gyurcsány csodálatos kormányfő volt? Én már kigyógyultam belőle. Nem magával az őszödi beszéddel van probléma, hanem amiket állított benne.

Akkor harmadszor is megismétlem, mert úgy látszik, nem ment át: teljesen mindegy, hogy milyen volt a TASZ tevékenyésége meg akár az őszödi beszéd, ebből nem következik, hogy akár Schiffer, akár az LMP Orbán-párti lenne.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezzel most mit akarsz mondani? Aki Gyurcsányt támadja, az már egyben Orván-hívő is? Látszik, hogy nem vagy elempés. Csak ezt a kettőt ismered.
@a szív fészkei:
Anya, egy kérdést tennék fel.
Tarolósnak:
"Önnek, mint kívülállónak mi a véleménye az intelligenciáról?
Olga is megkérdezné, de az Ő ikúja ennél magasabb, és ez: brühühühühü
@iii:

"hogy egy kicsit ne legyek PC"

Nem kicsit, nagyon.
@P.Guszti:
de gustibus non est disputandum
A tiéd nagyon szar, és ez...
keresd a klasszikust!
@a szív fészkei: Értem. Tehát az LMP összes nyilatkozata, 3 éves tevékenysége, tüntetései, etcetera, az mind nem számít, egyedül az számít, hogy egy tagja 6 évvel ezelőtt egy teljesen más szervezetben, a szólásszabadság védelmében Orbánt védte?

Talán még vedd elő a Zöld Pardon ügyet és akkor fasisztázni is lehet egy jót.

Nyilván a te logikád szerint gyilkosokat se lehet védeni az ügyvédeknek, mert akkor maguk is gyilkosok lesznek.
@Knósszosz: Ne bántsd a Pityu Kosevoj bácsit, van elég baja.
@iii:
Ellentétben veled, nekem nem kellett kigyógyulnom sem Gyurcsány mániából, sem Piktor imádatból... Ez azért sokat elárult rólad. De te tudod...
Az LMP? A kicsit büdös, kicsit zöld, nagyon káosz? Akkor ti lehettek...
Majd ha valami épkézláb mondandótok és egységes fellépési képességetek is lesz, akkor "valami" lesztek. Addig semmi...
Akkor megnézem majd, mennyire vagytok hitelesek. Majd akkor! Addig a nullával vagytok egyenlőek a szememben.
Az párt, vagy mi a franc, ami még jelöltet sem képes kiállítani, miközben nagy hangon handabandázik, az mi is? Gittegylet?
@iii: Azt hiszem most te csúsztatsz. Mi Csekkel azt mondjuk - ill. én mondom, majd ő szól, ha akar - hogy ez nekem nem szimpatikus. És kész. Minden ügyvéd megválaszthatja a klientúráját szerintem. Schiffert nem fejhez tartott Kalasnyikovval késztették Orvbűn vádelmére egy olyan ügyben, ami számomra több, mint kétséges. Pláne benne Orvbűn szerepét ismerve,amit te kicsinyítesz, ahogy bírsz.

Az LMP-ről már írtam párszor, amit most is fenntartok: hogy a láncolósdi és egyéb akcióik elismerése mellett még mindig nem látok tisztán. Mindenesetre Gyurcsány-fóbiájuk nagyobbnak látszik az Orvbűn-fóbiánál szerintem. Nálam meg fordítva van.

Apám hosszú évtizedekig a város egyik legjobb védőügyvédje volt. Kirendelt védő is volt, nagyon sokszor pénztelen romákat védett és vett nekik kaját a saját pénzéből. Húsz forintot kapott egy-egy ilyen ügyért, ami kurva nagy gazdagodás: nekem adta, mert legalább szép ropogós friss bankjegyben kapta az államtól. Szóval tudom, hogy az ügyvéd nem lesz automatice gyilkos, ha gyilkost véd. És ő sokakat megmentett az akasztófától.

DE Schiffer szerepe nem ez volt.
@Knósszosz: :-) Ilyen jól nevelt dedet kívánok minden magyari anyának!!!
@iii: Gyurcsány nem volt csodálatos, rengeteg hibája volt. De nem volt Orvbűn. És ez óriási különbség mindenben.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azt elegánsan kikerülted, amit kérdeztem, hogy miért is kellene Orbán-imádónak lenni, ha valaki Gyurcsányt támadja. Főleg, ahogy állítod, magad egyikben sem vagy érintett.
@a szív fészkei: Nem értem, mit csúsztatnék. Egyszerűen nem következik abból az égvilágon semmi, hogy Schiffer 6 évvel ezelőtt a TASZ tagjaként Orbánt védte egy szólásszabadságról szóló perben. Hol van ebben csúsztatás?

1. Schiffer minden nyilatkozata cáfolja ezt a vádat.
2. Az LMP nem Schiffer.
3. Az LMP minden tevékenysége cáfolja ezt a vádat.

Akkor ki is csúsztat?

Ha apukád ügyvéd volt, akkor kérdezd meg tőle, hogy ügyvédet ügyfele alapján megítélni az milyen dolog. Nagyon sok hasonló pere volt a TASZ-nak, védték például azt a fazont, aki nyilvánosan lófaszozott vagy mit csinált, már nem emlékszem pontosan, védték a Munkáspártot is. Ennek semmi, de semmi köze nincs Schiffer személyes szimpátiáihoz.
@iii: Majd fent a habosbabosban megkérdem. Politikust ítéltem meg. Csurkának meg volt írói munkássága. Ja, válasszuk mindenkinél a politikust meg a magánembert.

És bármennyire is hajtod ezt a bicajt, lehessen már nekem az LMP-ről tőled különböző véleményem. Schiffer elég markáns arca az LMP-nek. Aki pl. nekem nem szimpi. Na lehet lebarnanőzni, mert szőke nem vagyok. :-DD Igen, ilyen alapon is ítélek.

Ha egy ügyvéd politikusnak megy, annak lesznek következményei, pl. felemlegetik neki az ügyfeleit. Ilyen aljasok az emberek. Pláne a női logikásak.

Én kiszállok ebből, mivel elmondtam, amit erről gondolok. Te is elmondhattad, mindenki más meg majd eldönti, mit gondol erről.
Remélem, Alcsút már közelít lassan ehhez, pláne ha meglesz a műemlék izémizé is: gazdagisztan.blog.hu/2012/10/22/ilyen_egy_16_8_milliardos_birtok
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ugorgyunk! Te ezt érted? hvg.hu/vilag/20121022_Ovszerek_okoztak_muszaki_hibat_a_Baratsag :-OOOO Mi volt ott? Köteles Varga népszaporulati gigapartyja?? És rögtön szültek is ott helyben?
"Mi nem koldulunk, nem kérünk, nem könyörgünk. Teljesítünk, és elvárjuk, hogy megkapjuk azt, ami a teljesítményünk alapján jár nekünk"

Ez valami kupi felirata? Ribancok bölcsessége.
@a szív fészkei: Te ott leszel a tüntin?
Én igyekszem a Börzsönyből vissza érni. A haverom lebaszott, hogy mindenképpen menni kell. Igaza van!
Hajnalban húzok Szobra, aztán vissza.
Ha sikerül, tán oda érek.
Bár ez nem biztos, hogy mennem kell.
Szív-em, kurva jó éjt Neked!!!
Ez az ember még sokszor nyifogjon Twitteren, sértegesse az RMDSZ-t és akkor bukják, remélem, Erdélyt is, ahogy Felvidéket: hvg.hu/vilag/20121018_Deutsch_Tamassal_talalkozni_eleve_egy_meg
@Pantagruel: Miért a kurvák nem okosok szerinted? Ők aztán igazán a díszletek mögé látnak.
@a szív fészkei:

Orbán Viktor vályogtéglából épült felcsúti parasztháza. Egyszerű, szerény, puritán.

(És ezt nevezik a balliberális médiumok kacsalábon forgó palotának...)

i49.tinypic.com/25gugef.jpg
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány:
Ha én lennék az a gané aki téged alkalmaz, akkor téged alkalmaználak. Szerencsére nem vagyok egy szinten veled, ahhoz szkafander szükségeltetne.
Aludj jól, álmodj szépeket!
Barom
@a szív fészkei: Hogyne lehetne neked akármilyen véleményed az LMP-ről. De itt nem arról volt szó, hanem egy hibás következtetésről. Az pedig nem vélemény kérdése.
@a szív fészkei: Nem is az a lényeg egy koncerten, hogy felkapnak vagy sem, hanem az az atmoszféra, a semmihez sem hasonlító egysége annak az alkalmi közösségnek. Sehol nem tudtam úgy elengeni magam, mint olyankor.
Van Varánusz őrs?
A négy nap valamelyikén fát akartam ültetni, van egy vízparti telkünk, oda. Hallottam egy kínai sárkányfáról, nem tudod hol lehet hozzájutni?Most telepítik be az országba.Ilyenkor ősszel kéne ezt lerendezni, de eltököltem a dolgot.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Ezek után még jöhet az, hogy van akváriumod? Nincs? Akkor buzi vagy! :D"

Jut eszembe: Sámsonról elkezdik a jóakarói terjeszteni, hogy meleg.
Sámson tiltakozik, de a pletyka csak tartja magát!
Erre főhősünk bemorcosul, és közzé teszi, hogy a piactéren fényes nappal meg fog hágni kereken 100 nőt.
Összegyűlnek a népek, Sámson elkezdi a témázgatást. Jól halad sokáig, ám 90 után lassul a tempója, majd 98-nál nem bírja tovább, feladja.

Az emberek vigyorognak, majd rákezdenek:

Na ugye!
Mondtuk, hogy buuuzi! Buuuzi! Buuuzi!
Boldog tüntetést mindenkinek!

A holnap tehát az összes jelentősebb, magát valamire is tartó politikai csoportosulás tart valamiféle rendezvényt. Egymástól elkülönülve mondja majd mindenki a maga igazát. Még jó, hogy 56-ban ez másképp volt, különben most nem nagyon lenne miről megemlékezni…

Holnap ismét az 1956-os forradalom évfordulóját ünnepli az ország. Mivel a magyar ember nagyon szeret megemlékezni tüntetni, ezért a „szervezők” idén is színes programokkal várják az érdeklődőket. Talál majd elfoglaltságot magának mindenki, kicsik, nagyok, bátrak, családok, liberálisok, nemzetiek, radikálisok, rendőrök. Majdnem olyan ünnepi hangulat várható, mint karácsonykor, csak itt mindenki utál mindenkit.

Lesz minden, ami szem-szájnak ingere. A hagyományos zászlófelvonással kezdődik majd a nap. De olyan elfelejtett politikai formációk is előbújnak a vackaikból egy rövid „megemlékezésre”, mint az SZDSZ. Idén is tartanak a kormány melletti szimpátiatüntetést békemenetet, a Bayer-Bencsik-Kerényi trió szervezésében. Gyurcsány és Vadai koradélután az Egyetem téren fog Orbánozni meg a demokráciáért aggódni egy sort.

A belvárosban tengődő liberális megmondó emberek is hátrahagyják a romkocsmákat, egy délutánra talán lerakják a füves cigit, és kimennek a Milla-Szolidaritás tüntetésre ahol többek között a baloldal visszatérő „Jedi-lovagja”,Bajnai Gordon fog felszólalni. Ezzel egy időben a radikálisok a Deák téren tartanak seregszemlét. A tavalyi programtól eltérően Szegedi Csanád a Jobbik idei rendezvénye helyett feltételezhetően már inkább az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség megemlékezését színesítené felszólalásával, ha tartanának ilyet...

Orbán Viktor pedig a Kossuth téren fogja beröffenteni a szokásos bullshit-generátort. Várhatóan a dakota közmondások meg az IMF és Brüsszel elleni látszat-szabadságharc alkotja majd beszédének a lényegi részét.

A holnap tehát az összes jelentősebb, magát valamire is tartó politikai csoportosulás tart valamiféle rendezvényt. Egymástól elkülönülve mondja majd mindenki a maga igazát. Még jó, hogy 56-ban ez másképp volt, különben most nem nagyon lenne miről megemlékezni…

jobbegyenes.blog.hu/2012/10/22/boldog_tuntetest_mindenkinek
@a szív fészkei:

"Méltó helyen lesz a subád."

Ez mekkora duma:)))
A holnapi ünnepnapra hangolódva.

IA - Talán csak álom:
youtu.be/YrwxTdGilxI

Márai Sándor - Mennyből az angyal
youtu.be/5S4Jwsj-sw8
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Életemben nem volt füves cigi a kezemben, ellentétben néhány Jobbik-szóvivővel, ellenben a Milla tüntetésen ott leszek. FYI.
@iii: Ő is nagyon szépen mondja ezt a gyönyörű verset.

youtu.be/GD7wA_ElCy0
@iii: Kicsit szomorú, hogy mindenki azt gondolja majd holnap, hogy ő az igazi hazafi a másik meg hülye vagy hazaáruló. :(
@Stefánia kisasszony ►gleccserkék szemű parasztlány: Azt hiszem neked sokmindenrol nincs fogalmad, mar ami orban Felcsuti dolgait illeti...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem is vagy te igazi jobbikos, ha ilyeneket írsz le.
@Mariann19: Nem tudom, van-e ilyen őrs. :-) Akár lehetne is, csak kinőttünk a zúttörőből. Sokan benne se voltak.
@a szív fészkei: A sárkányfa az a Dracena. Ammeg szobanövény :-)
@Mariann19: Bocs, hogy belebeszélek, és bocs, hogy off.
A sárkányfának hívott növények kicsiny hazánkban a Dracaena -fajok. Ezek szobanövények, bár nyárra kitehetők :-)
Amire Te gondolsz az valószínűleg valamelyik Paulownia lehet (dragon tree -nek is híjja a mívelt bantu). Ezek napon, és nem túl fagyveszélyes helyen el vannak a szabadban. De azért hazánk nem California :-)
Pillants ide. Itt magyarul is van róla valami. Vagy ez, vagy egy rokona lehet a Tied. Tényleg nagyon szép a virága :-) Annak idején a sulim kertjében volt. Még az is lehet, hogy ma is kapható náluk. www.vmszki.hu/iskola/tortenet/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Érdekes pityergés ez a tipizáláson egy tipizálásra alapozó poszt becitálása után.
@a szív fészkei: Szív, fáj nekem ez a vita.

Fáj, hogy azok, akiknek szót kéne érteniük egymással, egymás mellett elbeszélnek. Fáj, hogy nem csak a "jobboldal" előítéletes, hanem azok is, akik vele szemben állnak, és nem kicsit.

Én magam szoktam prédikálni, hogy nem lehet elvárni tökéletességet. Elképzelem, hogy az otthoni feszült helyzetben milyen könnyen felcsattan az ember, hogy könnyen rövidre zár olyan vitákat, amelyekből még épülhetne is.

Mégis, nagyon fáj, hogy így viselkedtek, mert nekem ebből az jön le, hogy semmi sem fog változni. Annyira biztosak vagytok az ítéleteitekben, a véleményetekben. Semmi nem fog változni, vagy csak rosszabb lesz. És ebben bizony ti is benne lesztek vastagon.

A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve.

Azt hiszem, egy darabig nem fogok erre járni. Belefáradtam. Reménytelen.
@épészmérnök:

Nem fogok döntőbírót játszani, csak egy tanács: nem neked kell ezt ennyire mellre szívni.

Szívnek nincs igaza abban, hogy Schiffert az ügyvédi munkájáért piszkálja, és nincs igaza azoknak sem, akik Sukoróért baszogatják.

Az Orbán ügyre a TASZ ugrott rá - aminek akkor Schiffer volt a vezető jogásza - ugyanúgy, ahogy ma is kivétel nélkül ráugrik minden hasonló ügyre. Ha Orbánt baszogatják fétisként imádva vannak, ha Gyurcsánnyal tették akkor morrmorr. Szóhasználatot lopva: barnanő logika, hagyjuk.

Sukoró minden hiedelemmel ellentétben kurvára nem volt átlátható ügy, és a feljelentést igenis meg kellett tenni:

www.greenfo.hu/hirek/2009/10/06/jogszabaly-megrendelesre-az-lmp-feljelenti-gyurcsanyt_1254824487

Schiffer megtette, ahogy Orbán alatt is megteszik a BNPI pályázatért, a pusztaottlakai közmunkaprogramért, a dunaújvárosi átvilágítási jelentésért, stb. Akkor most Orbántól is kérjen elnézést, mert tisztán akarnak/akarunk látni? Barnanő logika, hagyjuk.

Viszont van tanulság. Igaz nem neked, hanem az LMP-nek: Szív LMP szavazó, és itt tart a véleményével. Csalódott, többet várt, kritizál hol joggal, hol oktalanul, de a véleménye számít. Nem neked, hanem annak a pártnak akire szavazott, és amelyik csak ácsingózna a szavazatára újra. Erre meg nem megoldás, hogy jön iii és tények helyett a sajátos magyarázataival megpróbálja leosztani, te pedig megsértődsz.

Bloganyánk szívós, véleménypitbullként védi amit gondol, de érvekkel és tényekkel meggyőzhető. Nekem legalábbis sikerült már néhányszor.
@Fabius: szép végszó, szent Fábiusz, kérem a képet és Boli javaslat alapján, néhány nyugdíjazott pécé alkatrészből megkreálom magasztos szobrod :)
@iii: nézzük csak, orbán ügyvédje. Fideszes holdudvarral alapít klubot környezetvédelemre.
Vess meg, de hogy is van ez? Orbán besétált az irodájába és az mondta, hogy fiam, hallottam milyen jó ügyvéd vagy, és bármit megadok, hogy ebben a perben védj meg? Mert neki a fidesz ügyvédei nem elég jók, akik kimosták 1-2 ilyen perből?!
Ez tényleg csak nekem fura? Csak én nem hiszek az ilyen tündérmesékben? Noname kis ügyvéd megkapja élete lehetőségét egy világraszóló nagy perre?
Utána pedig úgy fellelkesül, mint kevin kline a dave-ben és indul a választásokon. Hát, kb olyan jóképű is, nem igaz?
Megint megkérdem, most kinek sminkelitek magatokat?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Milyen fideszes holdudvar, milyen klub???

Orbán nem sétált be az irodájába, a TASZ tekinti fontosnak, hogy a hasonló ügyeket, amelyben a szólásszabadság sérül, felvállaljon. Ennek semmi köze se Schifferhez, az LMP-nek meg, amely majd 2 év múlva fog elkezdődni, pláne. Capisco?

Nem volt semmilyen világraszóló per, arra se emlékszik már senki, miről is szólt tulajdonképpen. Azonkívül, ahogy azt már leírtam (olvasni is kellene, nem csak írni):

1. Schiffer minden nyilatkozata cáfolja ezt a vádat.
2. Az LMP nem Schiffer.
3. Az LMP minden tevékenysége cáfolja ezt a vádat.

A valódi történet, hogy hogy keletkezett az LMP, azt itt tudod meghallgatni:
www.youtube.com/watch?v=ez1S4LOqfaE
@Fabius: "tények helyett"???

Folyamatosan tényeket mondok. Szerinted hogyan máshogyan kellene vitatkozni?
@a szív fészkei: Zsenge korunkra tekintettel nyugodtan alakíthatunk Varánusz őrsöt. Demokratikus választással neveznénk ki az őrsvezetőt. Jelentkezés önkéntességi alapon.
Van szobanövényként is ismert sárkányfa, igen, de ez nem az.
@GeoCracker: Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ez lesz az, a császárfa.
Rádióban hallottam, hogy most folyik a honosítása,rendkívül gyorsan fejlődő fa, a levelei elérhetik a 30 cm-t is.
Ipari hasznosításra alkalmas.
@Mariann19: Jó az öreg kertészmérnök a héznál. Ha egy csepp esze sincs :-))
@GeoCracker: "Ha egy csepp esze sincs." Neked ne lenne?Szinte gátlásos voltam a tegnapi eszmecserénknél az általad írt okfejtések olvastán. Jó volt kicserélni a gondolatokat, örültem neki.
@Mariann19: Megtisztelő :-)
Miközben néha én vagyok feszélyezett, hiszen sokan itt sokmindenről sokkal többet tudnak nálam (nem a bértrollokra gondolok). S persze, ez természetes, hiszen pont ez a jó.
A tegnapihoz. A sors ugy hozta, hogy egy szektoradókkal sujtott mult magyar leányánál dolgozom mostanság. Sajnos látom ennek dinamikáját belülről.
@Mariann19: S látom a dinamikáját akkor is, ha nem próbálok magyarázatokat keresni. Ellenben, ha megtalálok valami magyarázatot, miért ne osztanám meg mással. (megjegyzem a magyarázatkeresés nem okvetlen jó tulajdonság)
@épészmérnök: Én megértem, hogy neked ott rossz ezt olvasni. De az furi, hogy mindig minket ítélsz el, soha nem az LMP hozzáállását. Nekem meg az fáj - mivel én végigéltem - noha nem voltam az utcákon, de néztem a tévét, olvastam az Index percről percesét és Tóta blogján egy pasi vagy 300 képpel is dokumentálta, amit a saját ablakából akkor 23-án készített, hogy az az ártatlan tömeg meg, amiről Morvaitól Schifferig hablatyolnak azóta is mitológiát alkotva, hogyan is provokálta a rendőröket, és egyáltalán hogyan robbant ki az a hat évvel ezelőtti balhé. Arra jártunk a kezdetekkor hazafelé a Parlamentnél, láttam a spontán tömeget, ja. Kurva spontán volt este fél hétkor.

Ezt nem tudomásul venni, csak mindent az Őszödi Beszéd című toposz=bűnbeesésre kenni és minden akkoriért kizárólag Gyurcsány hibáztatni, nekem nagyon rosszízű csúsztatás. Orvbűnt védeni - még ma is - , mint a szólásszabadság angyalát, aki bátran ostorozta a rendőrállamot - holott az egész cirkusz az ő műve, mit mondjak, tragikomikus tévedés. Ha az iii fedőnevű - és inkluzíve az LMP - ezt nem látja be, az az ő dolga, hogy én ebből indulok ki, az meg az enyém.

Ne haragudj, de álegyetértés kedvéért ebből nem engedek, mert én igenis akkor is , ma is úgy láttam, hogy egyetlen kibaszott magyar politikus - Gyurcsány Ferenc ex KISZ-titkár, oligarcha, Apróvő,ripacs, stb., amit akarsz negatívumot még fel lehet ellene sorolni - de egyszer legalább szembe nézett magával, a szarságaival, a pártja reménytelenségeivel, és próbált ez ellen tenni.
Bűne valóban, hogy ezt csak zárt ajtók mellett sunyiban tette, de legalább a jobbítás szándékával, ám más még ennyit se volt képes lépni huszonhárom genya év alatt.
Hogy azóta viszont ezerrel azt védjük, aki a kilopott - tehát az elárult ember - anyagával aztán csinálta a BP sokszáz millájába fájó fesztivált: városégetést-rombolást, véres műsort a hatalommániáját kiszolgálva és ezért csakis Gyurcsányra köpködünk, nekem érthetetlen. Ennyire női a logikám, sajnos. Vállalom. Nincs biztos 90 se az IQ-m. Nem leszek LMP-s vagy Tarlós, nem vagyok méltó rá. ;-DDD

Fentebb ui. olvashattad, az LMP képviselője, mely párt a női jogok élharcosa, lazán veti be ezt a tarlósi fegyvert, ha valami nem tetszőt írnak számára, és az illetőről tudható, hogy nő. Mondjuk, ez sem teszi túl hitelessé a kurva nagy kiállásukat ezután.

Nekem se hús, se hal volt eddig is az LMP, noha rá szavaztam: ha tesz jó lépést ezután, elismerem, ha nem, azt meg szóvá teszem. Ennyi. Sajnálom, ha fájdalmat okoztam neked.
@Fabius: Kösz, de jelzem Sukorót nem ejtettem ki a klavimon. Újra leírtam, szerintem mi miért necces, noha barnanősen, vállalom. :-DDD

Amúgy Kokoma - Kósáné Kovács Magda szoci képviselőnő, a betonba öntött szőke hajak élharcosa még Mátrai Márta előtt jóval - mondta volt, hogy nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani. Hát most a látszattal volt gondom.
@Fabius:

Ha kinyilatkoztatod, hogy nincs igazuk azoknak, akik megkérdőjelezik Schiffer tevékenységét, akkor nyilván úgy is van, még ha túl sok érvet nem sorakoztatsz is fel, hacsak a "barnanőlogika" nevű izét nem tekintjük annak.

"Az Orbán ügyre a TASZ ugrott rá - aminek akkor Schiffer volt a vezető jogásza"

Szerinted a TASZ a vezető jogászának (vagy az LMP az egyik meghatározó vezőjének) véleményétől függetlenül döntötte el, hogy mire ugrik rá? Mi értelme ilyen átlátszó látszatérvet fölhozni?

"Schiffer megtette, ahogy Orbán alatt is megteszik a BNPI pályázatért, a pusztaottlakai közmunkaprogramért, a dunaújvárosi átvilágítási jelentésért, stb."

Bírósághoz fordulni adatokért enyhén szólva sem ugyanaz, mint az ügyészségen (jogilag is megkérdőjelezhető) büntetőfeljelentést tenni konkrét személy ellen. Különösen, ha politikus teszi politikus ellen, mégpedig olyan politikai és jogi környezetben, ahol ennek hatásai nyilvánvalóak, és nem a tisztánlátást, hanem a legundorítóbb puccsista, populista politikai maffia érdekeit szolgálják.

Ha nem lenne világos: mindezzel természetesen nem az ellen érvelek, hogy az átláthatatlanság, a korrupció és a törvénytelenség ellen föl kell lépni.
@a szív fészkei: Az egész 2006-os tüntetés dolgot meg őszödi beszédet te keverted bele az egészbe, semmi köze ennek ahhoz a vitához, ami eredetileg volt. Erre többször figyelmeztettelek, de te csak nem akarsz leszállni róla. Ha gondolod, lehet erről is vitatkozni, de most nem erről volt szó.

Nem vetettem be semmiféle tarlósi fegyvert, egy gyenge viccet eresztettem meg. Elnézést kérek, ha ezt ennyire a szívedre vetted.
@GeoCracker: "Ellenben, ha megtalálok valami mgyarázatot, miért ne osztanám meg másokkal."
Ez a természetes emberi magatartás.A kommunikációs igény bizonyos értelmi szintnél és afelett fokozottan igényli a beszélgetést. Nem szeretnék közhelyeket mondani, inkább helyzetelemzésnek mondanám, hogy a munkahelyi közösségek beszűkülése vagy megszűnése miatt nincs tere a találkozásoknak.
A családi kapcsolatok résztvevői adottak, nincs mód arra, hogy itt találjuk meg azokat a társakat, amelyeknél az irányultság azonos.
Hála a netnek, itt szelektíve partnerre lehet lelni, véleményt cserélni és horribile dictu tanulni is sokat lehet.
A minap az egyik kommentelő társunk mintegy magát fölénk helyezve, itészként lebecsülte az eszmét cserélőket, értelem nélküli fecsegésnek minősítette az elhangzottakat, időtöltést emlegetett.
Első blikkre nem esett jól ez a kritika nemcsak a tartalma miatt, hanem a lekezelő stílusa miatt sem. Később rájöttem, hogy akinek csak a bírálatig ér a gondolata, annak nem sok fogalma van érdemi témákat feszegetni, megosztani a gondolatokat azokkal az emberekkel, akikkel sorsközösségben él, persze tágabb értelemben véve.
Kedves Barátom! Mi, sokan, akiknek igényünk van a gondolatiságra, gyakoroljuk ezt továbbra is bőszen, mert értékesebbek leszünk általa.
@a szív fészkei: Még valami: az is a te félreértelmezésed, hogy a "női logika" az szőke vagy barna női gondolkozást jelentene. Egyáltalán nem és semmiképpen nem 90-es IQ-t. A női logika kifejezés, egy másfajta, nemlogikus logikára utal.
@Fabius:

A Schiffer két stratégiai ponton volt Orbán segítségére a hatalomra jutásban.

A rendőrterror-kampányt tette lehetővé azzal, hogy Orbán mellé állt a rendőrség rágalmazásában.

Ez volt az első - amikor jogvédőként lépett fel.
Mert ugye itt rendőrállam ellen kellett védeni szegény picurka Orbán-állampolgárkát.

A másik a Gyurcsányahibás-Sukoró bűntett kampány.
Ami szintén a Fidesz kampánya volt.
Ebbe segített be feljelentőként.

Ez kettő Fidesz-kampány fölkarolása a kétharmadért.

Aztán lazázik, mint LMP, a híres ellenzéki bimbampárt.
Egy másik alapítója ennek az LMP-nek Elek István - most olvastam az életrajzában...

" A Fidesz 1998-as hatalomra kerülése után Orbán Viktor miniszterelnök egyik főtanácsadója lett (ekkor távozott a Magyar Nemzettől), tisztségét a 2002-es kormányváltásig viselte. Közben 2000-ben a Természet- és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítvány elnöke lett, amely 2002-ben (kormányzati támogatással[1]) megalapította a Heti Válasz című konzervatív hetilapot. A lapnak 2004-ig volt alapító főszerkesztője, azt követően több éven át szerkesztőbizottságának tagja. 2008-ban részt vett a Lehet Más a Politika nevű társadalmi kezdeményezésben, majd annak 2009-es párttá alakulása során egyik alapítója lett. 2010-ben a párt az újonnan felállított Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsába kívánta delegálni, ..."

Csudára ellenzékiek.
Orbán háziügyvédje és főtanácsadója, mint ellenzék.

Hát ezen muszály röhögni.
@Dr. simonmondja.:

Az elvakultságon. Na, azon muszáJ röhögni.

Szegény Feri szent, mindenki más maga az ördög.

Innentől legyetek következetesek, és baszogassátok Schiffert az Orbán elleni feljelentésekért is. Sőt, követeljétek, hogy kérjenek bocsánatot.

Ez a minimum, hacsak nem akartok demagógnak és kettős mércével méricskélő álszenteknek látszani. Persze, ha akartok akkor nem muszáJ.
@londonterminals:

Schiffer tevékenységét ezer ponton meg lehet kérdőjelezni teljes joggal.

Speciel ez a kettő nincs köztük. A "barnanő" logikát szívtől loptam és azzal tromfoltam, de úgy látom ha Feriről van szó már az olvasás és értés is nehezen megy.

De van áthidaló javaslatom a konstruktivitás jegyében: ti kezdeményezzétek Bendzsi pápánál Feri boldoggá majd szentté avatását, mit többiek meg addig is tisztán akarunk látni úgy Sukoró mint Közgép ügyekben. Feljelentéseket akarunk gyanús ügyletek és mismásolások esetén, és vizsgálatot, eljárást a sunyiskodás helyett.
@Dr. simonmondja.: És nyilván álcázásból támadják Orbánékat nap mint nap, álcázásból láncolják magukat a Közgép kapujához... Az a gyanús, ami nem gyanús, igaz-e?
@Fabius:

Túl magas labda lenne az általad előszeretettel alkalmazott stílusnál maradva "úgy látnom", ha Schifferről van szó, már az olvasás és értés is nehezen megy. Ha ezt szerinted megfelelően pótolja, hogy kénytelen vagy elengedni a füled mellett az érveket, és úgy tenni, mintha mindenki más lenne komplett hülye, csak rajta. Igaz, volt már példa arra is, hogy hülyézel és pocskondiázol, csak mert nem esett le, hogy mit jelent, amit írtam. Pedig veled ellentétben akkor sem a sértegetés szándéka vezetett. De borítsa a feledés jótékony homálya azt is. Cserébe tippelj, melyik pártra szavaztam 2010-ben.

Valamiért bizonyára jobb ez így, mint véleményt cserélni. Pedig amilyen naiv vagyok, részemről hajlok rá, hogy nagyeszű barátunkat inkább csak hülyének, a saját doktriner tévképzetei foglyának, amolyan hasznos idiótának tekintsem, mint rafinált Orbán-bérencnek. Ugyanakkor el kell ismerned, áthidaló javaslatod értelmében legkésőbb tegnap óta ideje lenne a kérdéses feljelentésben ugyancsak említett Bajnait a tisztánlátás és elfogulatlanság jegyében végre szintén feljelentenie, nemde?

Ja, és természetesen nyilvánvaló volt, hogy a barnanőt Szívtől vetted; épp azért utaltam rá, nagyon pontos. Persze nem azért, mert amit Szív írt, ne lenne logikus, hanem mert viccesen lebarnanőzni az érveit pont ugyanakkora hülyeség, mint komolyan leszőkézni.
@londonterminals:

Kaptál kompromisszumos menekülő utat, de ha nem élsz vele akkor tessék:

1. A TASZ 1994 óta deklarált programja a politikai szabadságjogok világnézettől független védelme, és a precedens értékű ügyek felvállalása. Ez le van írva a honlapjukon, bárki által hozzáférhető módon.

tasz.hu/magunkrol

Ergo: az ilyen képviselet nem személyi, hanem társasági döntés. Egy olyan társaságé, akikről évtizedek óta tudjuk, ez a gyakorlatuk.

2: Schifferék feljelentéseit "bírósági adatkikérésnek" minősíteni nettó tájékozatlanság, vagy szándékos csúsztatás, hogy utálni lehessen. Ettől viszont a tények még tények maradnak:

Rendőrségi feljelentés Tisza-gát ügyben:

index.hu/belfold/2012/09/14/feljelentest_tett_az_lmp_a_zsurmo_sikere_miatt/

rendőrségi feljelentés Zuglói Vagyonkezelő ügyben:

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/35891/feljelentest-tett-az-lmp-a-zugloi-vagyonkezelo-zrt-szerzodese-miatt/

rendőrségi feljelentés OHÜ ügyben:

www.origo.hu/gazdasag/20120821-feljelentest-tett-a-hulladekugynokseg-miatt-az-lmp.html

rendőrségi feljelentés NFA földpályázatok ügyben:

www.origo.hu/itthon/20120615-feljelentest-tett-az-lmp-a-foldberletpalyazatok-miatt.html

(itt ráadásul a vád ugyanaz, mint Gyurcsány esetében: hivatali visszaélés és hűtlen kezelés)

rendőrségi feljelentés MALÉV felszámolás ügyben:

www.origo.hu/gazdasag/20120404-feljelentest-tett-az-lmp-a-malev-felszamolasa-miatt.html

Gondolom tökvéletlen, hogy ezekben az ügyekben is Schiffer meg a pártja az egyetlen, aki megteszi ezeket a feljelentéseket. Holott a szociknak és a dékának is módjában állna. Éppen ezért azt gondolom, ezzel piszkálni Schiffert kizárólag Szent Ferenc mosdatását és Schiffer lejáratását szolgálja. Függetlenül attól, hogy te kire szavaztál 2010-ben. Mert az speciel nem érdekel.
@Fabius:

Aligha viselném el a rám nehezedő iszonyatos nyomást, ha nem kínálsz ilyen kerülőutat, mégis, bár nem szeretnélek megfosztani attól az örömtől, hogy feljelentéseket számolhass, acélos jellememről visszapattant a kísértés. :)

Talán nem függetlenül attól, hogy nyilvánvaló logikai hiba azonosnak tekinteni egy - politikailag, jogilag és morálisan kifogásolható - feljelentés kritikáját a feljelentett szereplő "mosdatásával". Ha valami, akkor ez csúsztatás. Ahogyan az is, hogy ez a kritika a legcsekélyebb mértékben is a korrupcióellenes fellépéssel menne szembe.

Ami a két konkrét állítást illeti:

1. Változatlanul nem látni, miért lenne releváns azt emlegetni, hogy a TASZ (vagy akár az LMP) testületként hozza meg ezeket a döntéseket, hiszen Schiffer e testületek meghatározó tagjaként befolyásolja ezeket a döntéseket és egyetért velük.

2. Bírósági adatkikérésnek az általad épészmérnöknek adott válaszban említett eseteket neveztem, amilyen például a dunaújvárosi.

Viszont a most felsorolt feljelentésekre valóban nem gondoltam akkor, és ezek valóban szembeállíthatók bizonyos szempontból a Gyurcsány elleni feljelentéssel.

De a létezésükkel nem cáfolják az eredti állítást, miszerint Schiffer Gyurcsány elleni feljelentése erősen megkérdőjelezhető, mert:

- jogilag kifogásolható, mivel a hivatali visszaélés tényállását nem alapozza meg az, amit a feljelentés kifogásol

- morálisan kifogásolható büntetőfeljelentést tenni valaki ellen jogilag megalapozatlanul, a vélelmezett jogsértésnek megfelelő enyhébb eljárás elindítása helyett

- politikailag kifogásolható, mert mindez olyan helyzetben történt, amikor nyilvánvaló volt, hogy nem az átláthatóságot szolgálja a feljelentés, hanem újabb manipulációs eszközt ad a joggal, az intézményekkel és eljárásokkal a jogállami berendezkedést súlyosan veszélyeztető módon visszaélő maffia kezébe.

Nem az a kérdés tehát, hogy kell-e minden politikai szereplővel szemben élni a korrupcióellenes eszközökkel - igen -, hanem az, hogy miképpen, és sikerül-e megállapítani a nagy küzdelemben, hogy valójában eleget tesz-e a választott lépés a jogi és morális követelményeknek, valamint hogy mit szolgál - például nem nagyobb-e jóval a collateral damage, mint a várható "tisztulás".

Schiffer sukorós följelentése iskolapélda, és bárki számára nyitva áll a lehetőség, hogy jól értelmezze, hacsak nem akar demagóg, hamis leegyszerűsítésekkel méricskélő álszentnek látszani.
@londonterminals:

Én a hiteddel nem fogok vitatkozni, te meg a tényekkel nem tudsz, és kizárólag hitbéli meggyőződésedet hangoztatod.

1: Itt a legfrissebb TASZ buli, állásfoglalás a Millán zsidózó faszokról:

index.hu/belfold/2012/10/24/nem_volt_bejelentve_a_rendszervagas/

Lehet érte anyázni őket, minden jogvédők őrangyala, aritus barátnénk a mai alatt meg is teszi, szidja a TASZ-t mint a bokrot. Érted, a TASZ-t. Nem Dienes Balázs vezető jogászt. Mert az állásfoglalást a TASZ adta, ahogy Orbánt is a TASZ védte. Nem Dienes Balázs és nem Schiffer András egyéni ügyvédek.

Ilyenek ezek. A szabadságjogokba szerelmesek, nem abba akit éppen kívánatosnak vagy szimpatikusnak tart(asz) a közvélemény. Monnyanakle. De a rohattsiffer különösen monnyonle.

2: A Gyurcsány hisztin már csak röhögni tudok.

-Az a miniszterelnök, aki a kiemelt beruházásról szóló kormányrendelet megalkotásakor nem hajlandó a nyilvánosságot bevonni - ami amúgy törvényi kötelezettsége - nem hajlandó a beruházásról a civilekkel egyeztetni - ami amúgy törvényi kötelezettsége - és nem hajlandó a projekt részleteit nyilvánosságra hozni, az bizony hivatali visszaélést követ el. És bizony legyen följelentve a francba. Aki ezt morálisan kifogásolhatónak tartja az meg menjen a picsába, szigorúan az én magánvéleményem és korrupciódemagóg értékrendem szerint.

Innentől pedig:

- jogilag nem kifogásolható, mert Gyurcsány többszöri felszólítás ellenére sem tett eleget törvényi kötelezettségének.

- morálisan legfeljebb azok kifogásolják, aki szerint a kiemelt beruházás körülményeivel elszámolni nem fontos, és éljen a korrupció. Na ők azok, akiknek a morális fintorgása kurvára nem érdekel.

- politikailag kifogásolni meg kizárólag a gyurcsányisták szokták, mert szegény Ferinek -pontosabban már Bajnainak - el kellett számolni. Az LMP bejegyzett ellenzéki párt volt, Feri törvény szegett, mit kellett volna csinálniuk azon kívül, hogy kétszer kérték szépen, majd feljelentették a francba? Tudomásul venni szó nélkül, hogy ha nem számolsz el Feri az ország éppen legnagyobb projektjének körülményeivel, akkor nem baj, ne számolj, bízunk benned különösen azután, hogy szerinted "végighazudtuk az elmúlt másfél évet, hazudtunk nappal éjjel és este".

Röhej.
@Fabius:

Na ennyi tömény hülyeséget válogatott sértésekkel dúsan fűszerezve régen láttam. Bámulatos. :D

Szalmabábérvelsz, hadilábon állsz a tényekkel, és merőben ok nélkül, ámde folyamatosan sértegetsz is. Vagyis a jelek szerint esély sincs arra, hogy a tévképzeteid és előítéleteid helyett azzal vitatkozz, amit írtam. Rám sütheted, hogy a "hitemről" van szó és nem a tényekről, utána folytathatod a lélegzetvétel nélküli pocskondiázást, de ettől nem lesz igazabb, amit mondasz.

1: Hol mondtam olyasmit, hogy nem a TASZ döntése volt Orbán védelme? Amit mondtam, az az volt, hogy ha egy vita arról szól, hogy valaki - ez esetben Schiffer - védőként szerepel egy ügyben, és ennek helyességét (okkal vagy ok nélkül) megkérdőjelezik, akkor értelmetlenség azt felhozni, hogy nem a védő, hanem a szervezete döntött így - hiszen a szervezet döntésében és a védelem elvállalásában nyilvánvalóan szerepe van. Ha ezt nehéz megérteni, akkor persze lehet belőle azt levezetni, hogy aki ezt állította, az agyalágyult, és képtelen felfogni, hogy nem személyre szabottan és rokonszenvek szerint, hanem ezektől függetlenül képviselné a szervezet és annak tagja az ügyet. Persze ez evidens, csak a levezetésnek nincs semmi értelme, ellenben kiváló példa a szalmabábérvelésre.

2. Tévedsz. Vagy ha úgy jobban tetszik, hülyeségeket beszélsz. A feljelentés a hatáselemzés, az állampolgári részvétel és a közzététel elmulasztását kifogásolta. Ezek törvényi kötelezettségek, természetesen számon lehet és kell őket kérni, de önmagukban semmi közük a hivatali visszaélés büntetőjogi tényállásához. Az így hangzik: "Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen, hivatali kötelességét megszegi, hatáskörét túllépi, vagy hivatali helyzetével egyébként visszaél, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő." Vagyis a kötelességszegésnek/mulasztásnak ok-okozati összefüggésben kell lennie a szerzett előnnyel/okozott hátránnyal. Márpedig a Schiffer-féle feljelentésből egyszeri elolvasásra is kiviláglik, hogy kötelességszegésként ugyanazt jelöli meg - a közzététel stb. elmulasztását -, mint amit szerzett előnyként - a közzététel stb. elmulasztását, mert ezzel lerövidül az eljárás -, ami finoman szólva is csűrés-csavarás. Vagyis a feljelentés jogilag kifogásolható.

Innentől pedig ismét szalmabábozol, hiszen természetesen nem azt mondtam, hogy korrupcióellenes feljelentést tenni lenne morálisan kifogásolható, hanem - koncentrálj - büntetőfeljelentést tenni megkérdőjelezhető jogi alapon. Ezt hétköznapi nyelven hamis vádnak hívják. És ha szerinted a politikai összefüggés, amiről írtam, annyit jelent, hogy sajnálom, hogy el kellett számolniuk, akkor sajnálom. Mármint azt, hogy nem érted. :)

Na mindegy.
süti beállítások módosítása