Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Édesdrágakincs, szív szakad őt hallgatva és látva... www.youtube.com/watch?v=rRAOmbVHHiw A sok sz... (2024.03.18. 23:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.26. 05:37 Fabius

Választási regisztrációt, most!

Címkék: fidesz lázár jános választási regisztráció

Az van, kedves Feleim, hogy most lett elegem a regisztráció körüli hercehurcából. A bitnélküli idiótákon röhögés már fáraszt, bár tagadhatatlanul van valami kellem és báj abban, ahogy az indexvideó stábjának Kontur Pál három szó alatt kétszer keveredik önellentmondásba, de végül is csodát ne várjunk senkitől, akit az egyszemélyes tömeg szerepén kívül semmi másra használni nem tudnak a nerben. A többiektől meg ahogy vannak hányok. Nincs ezen mit szépíteni, ez van, meg a kiváltott dackorszak ami most jön. 

Paradoxon János, a miniszterelnöki hivatal bullshit generátora hatással volt rám a Nagy Büdösben előadott regisztrációs védőbeszédével. Sok fideszeset láttunk már arcpír és szégyenérzet leghalványabb jele nélkül hazudni, de Lázár ráadásul elkövette a legamatőrebb hibát, amivel a Kamuzó Politikusok Kézikönyve az első fejezet első bekezdésében foglalkozik: ne hazudj olyat, ami két kattintással cáfolható. 

"az önkéntes választási regisztráció megkerülhetetlen a kettős állampolgárság bevezetése miatt" - mondta, és máris beleszaladt a bullshit blokkolóba. Ugyanis ha fölmegyünk a honosítási eljárások megkönnyítésére létrehozott kormányportál letölthető dokumentumok menüjébe, és ott megnyitjuk EZT az adatlapot akkor még a selmeczigabrielláknak és konturpáloknak is világos lesz: az állampolgárság igényléséhez meg kell ám adni lakcímet, elektronikus levélcímet és opcionálisan telefonszámot. Remélem azt nem gondolta senki komolyan, hogy Magyarország úgy oszt állampolgárságot, hogy fingja nincs kik kapják, és ők hol/hogyan érhetők el. Ez egy levél+válaszboríték dologgal megoldható lenne, és legfeljebb a valahogy mégis kimaradó töredékszázaléknak kellene jeleznie szavazási szándékát, ha már. 

Másik oldala ennek, hogy a réges régen kettős állampolgárok is nyilván vannak tartva. Egyrészt ugye a többségnek van magyar útlevele, másrészt a rendszeresen hazajáróknak, - mint az én családtagjaim - bejelentett tartózkodási helyük is van. Orbán Viktor küldi is nekik szorgalmasan az összes konzultációs ívet, mert nyilván az életvitelszerűen 1250 kilométerre élőkkel kell megbeszélni hol legyen itthon a kanapé, de ha szavazni akarnának - nem akarnak - akkor ennek a maceratúrának ők is ki lennének téve. 

Ezek után azt gondolom, ha ennyire be vagytok tojva a regisztrációtól, hogy ilyen blamázs hazudozást is vállalni kell érte, akkor én ezt akarom. Elég volt a maszatolásból, elég a háde' a választók ennek örülnek mosakodásból, - mert legfeljebb kedves édesmama örül ennek otthon a kredencen könyökölve - elég a határon túliakkal takarózásból, de elég volt a bojkottáljuk, vagy ne, finnyáskodásból, a majd úgysem hagyja az Unió-ra bazírozásból meg az azért sem legitimáljuk finomkodásból is.

 Ha mindenáron ezt akarjátok akkor nosza: vezessétek be. Innentől ezt én akarom. De legyetek keménytökű faszagyerekek, és vezessétek be idén november elsejétől. A képviselőitek szerint a választók nem hülyék, aki szavazni akar az el tudja dönteni 2013-ban is és satöbbi. Szerintem meg amit el tudunk dönteni 2013-ban, azt 2012-ben is el tudjuk.  Aztán a következő másfél évet töltsétek összecsokizott gatyában a regisztrálók tömegét nézegetve. Nálam már elértétek, hogy a bénakacsa ellenzék helyett a regisztráción keresztül személyesen akarjam ezt rendezni veletek. Nem kell jósnak lenni a produktumotokat látva, hogy mire a végére értek ennek tömegével lesznek a hozzám hasonlók, simán menni fog a vigyünk magunkkal még egy embert.

498 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr884803485

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hagyjuk már a sopánkodást: regisztráljunk! 2012.09.26. 12:22:22

Lesz választási névjegyzékbevételhez szükséges regisztráció, és valószínűleg kötelező lesz a választási részvétel is.  Mindkettő szükségtelen és káros dolog.  A legrémisztőbb mégis az, ahogyan ezekre a hírekre a politizáló közvélemény túlnyomó több...

Trackback: Hagyjuk már a sopánkodást: regisztráljunk! 2012.09.26. 12:22:16

Lesz választási névjegyzékbevételhez szükséges regisztráció, és valószínűleg kötelező lesz a választási részvétel is.  Mindkettő szükségtelen és káros dolog.  A legrémisztőbb mégis az, ahogyan ezekre a hírekre a politizáló közvélemény túlnyomó több...

Trackback: Amikor nem történik semmi. 2012.09.26. 10:16:15

Feltételezem mindenkinek ismerős az az érzés, amikor elégedettség fűti, a föld felett jár, mit jár, lebeg mint nyárfapihe a medence vízének felszínén, aztán egyszer csak úgy jár, mint részeg panelproli a lépcsőházban: feltúrja orrával még a betont is. ...

Trackback: Regisztráció = piackutatás? 2012.09.26. 10:12:34

Amióta felmerült tervként a választási regisztráció, azóta próbálok rájönni, hogy mi lehet a valódi értelme. Miért éri meg Orbánéknak ezzel egy újabb pofonba beleszaladni, újfent átlátszóan hamis magyarázkodással égetni magukat, hisz teljesen egyértel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Semmi gond. Ezek után szintén rongálás lesz a komcsi emlékművek kidekorálása, viszont erkölcsileg pozitív és társadalmilag hasznos lesz. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jaj ne gyere ezzel az uncsi szöveggel.
Na jó:
éltem a magdolna negyedben és szabolcsi vagyok, szerintem több tapasztalatom van mint neked. Pont ezért is írom, hogy inkább őket tartanám el adóforinton, mint egy elítélt szélsőjobbost...
Úgyhogy ezt a kört is lefutottuk.
@Penivaldes: Igen. :) "Én azt mondom: döntsük már romba azt a qrva országot..."
Viktor

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én értem. Most már Jobbiknyik is leszek...
@Husz_János_Puszita: Jaj, csak a milla ne...
Nem tudom mi lett velük, de olyan megkeseredett, rosszindulatú bagázs lettek, hogy hihetetlen... Teljesen elment tőlük a kedvem.
@Husz_János_Puszita: hááát. bevallom, hogy én sárkányokról, meg egyebekről szoktam álmondi....))
nem is tudom...szerintem ez esélytelen.
@King of Shadows: ahogy mondod! elég a finomkodásból, meg a cicázásból.
:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sosem késő, velem is volt ilyen, hogy visszaléptem a mártás megevésétől...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem úgy értettem, hogy szavazni is fogok rájuk, ugyanis továbbra sem szeretem a Jobbikot. :)
Arra gondoltam, hogy mindjárt jön valami Degenerált Komcsi (DK-s), aki majd jól lenyilasoz. :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Eltörted a tükröd?:D
Van szakállad is meg bajszod is?:D
Merre ténferegtél?!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): SZEVASZ!!!!
Miért? Nem volt tükör? vagy pocsolya?
most olyan izgatott lettem emiatt...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mondom, hogy az lesz, amennyiben lesz róla bírósági ítéleted... Ebben mi a bonyolult megérteni?!
Hányféle módon kell még nektek előadni:
náculni rossz, erkölcstelen és hülye dolog
hogy végre átmenjen az üzenet?
@King of Shadows: nyilas vagy. én is ismertem egy nyilast, állandóan nyilazott. (a többiről nem beszélek, mert az büdös)
:DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Más pedig nincs.

Felhívnám a figyelmet egy momentumra a fentebb linkelt cikkben: AZ MSZP ELADÓSODOTT PÁRT.

Szerintetek mi lesz ebből?
@Penivaldes:

:D Sárkányokból már kinőttem, házisárkány meg nincs. Marad rémálomnak a politika.
No most "védik" meg Antall Attilát az ATV-n.
Jobban járt volna ha nem árulja el, hogy megsúgták neki mit kell vallania. A barátok (Ceglédi és tsai) szapulják!
@Penivaldes: Pedig most mondtad, hogy elég a finomkodásból. :P
Annak idején Fideszes voltam. Aztán kaptam egy nyilat a térdembe...
@King of Shadows: nah jó, tehát a nyilasozó a wc termékkel öntözte a kertjét. és az volt büdös
én annak idején kisbaba voltam...
@Husz_János_Puszita: Majd módosítják a választási törvényt, hogy olyan párt, vagy jelölt nem indulhat, aminek, vagy akinek tartozása áll fenn...
@King of Shadows: nyilas vagyok, és csillagos jeles, tehát alappal oszthatok ki bárakárkit ;)
@No_Fidesz_No_Problem:

Ja...de az az 57 vagy hány százalék nem véletlenül "bizonytalan". Marhára elegük van a mocskolódásból vagyis az egész mocsokból, amit nálunk politikának hívnak. Lehet könnyen elcsábulnak a Bajnai szerény mosolyától.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na látod, ên értem mi a gondod! De tudom,hogy még nagyobb lesz a gondod amikor ráébredsz, te meg a társaid,hogy át lettetek ba...szva... A fityesznek sokmindenre kellett a jobbik, mert azt bizonyára te is sejted,hogy mért glasszálhattok egyencuccban szerte a faluhelyeken, meg hogy avathattok még gárdatagokat... tudjuk vona honnan indult... de már nem kell atyuskánknak a jobbik, és bizony a történelem azt mutatja,hogy akit viktor már elhasznált azt szépen tönkre is teszi (mdf,kicsigazdák...).Na ez a folyamat elkezdődött... Amikor kibukott a közmunka politikusok földjén sztory, mindjárt ennek aztán a kormány "utánajárt" és egy ilyet talált csak... és hol? Hát természetesen jobbikos városban... Most már a horthy szobor sem olyan "kúúúl" aztán csak figyelj még tovább kedvenc Angel-öm... De ne mond,hogy nem szóltam...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bolgár megkérdezemmagam György azonosítása a Klubrádióval, tévút.
Kurva jó színvonalas kulturális műsoraik is vannak, közéleti témákat feszegetnek, szerintem maradnia kell. Amúgy van még ilyen? A Lánchíd az fasza, ha szorulásom van, azt hallgatom. Meg a Mária rádiót… attól aztán felsírok hajnalban.
Ezekhez képest Bolgárt elviselem (néha), meg Vicseket is.
Ő nem hagyja félrebeszélni a riportalanyt, persze ez ízlés dolga, ki-ki másként értékeli.
Olyanok vagyunk ebben a kérdésben lassan, mint a coccialista párt, a „majdmimegnyerjükaválasztásokat egyedül” dumájukkal.
A lónak a faszát fogják megnyerni egyedül, és elgondolkodhatunk mi is kicsiben, hogy az egyetlen ellenzéki hangot tolmácsoló (néha fújabelemjönki médiát), lehúzzuk a klozeton csak azért, mert vannak ott nem szimpatikus figurák.
Most akkor, mit csináljunk?
Dobjuk ki a Klubot is?
Nem leszek népszerű a véleményemmel, de nem dobom ki.
Révbíró Zoltán műsorát Rodeó is hallgatná: Latin.
Jó, tényleg!
@Knósszosz: én nem hallgatok a klozin rádiót öreg barátom.:))
@Penivaldes:
Egy bikáról meg lepattan a nyílvessző, ha mérgezett is.
-:)))
@King of Shadows:
"Annak idején Fideszes voltam. Aztán kaptam egy nyilat a térdembe..."

Lehet, hogy jobban jartal volna ha adventurer lettel volna! Bar nemelyek szerint az sem fenkig tejfel... ;)
@Penivaldes:
Öreg??
Most átgondolom, beszéljek-e Veled többé...
Ha neked én matt uzsálem vagyok, akkor mit szólsz a 90 éves keresztmamámhoz, aki aszonta, hogy leszarja a gőgős szemetet, elmegy regisztrálni?
Jóvan, nem piszkálni akartalak.
@Knósszosz: értem..Knósszosz, labirintus, Minótaurusz....)))
@Knósszosz: üdv a 90 éves mamának.
és igen te öreg barát vagy. tudod van házibarát, meg van öreg barát.
@Penivaldes:
Olvass csak, nem úgy vótaz.
Magyar mitológia, ha már…
Ikárosz nem a naptúl megolvadt izé miatt zuhanódott le, Széles Gábor baszta el az egészet.
Kispórolta a csirízt a fogadott fia vezérsíkjábul, azért!
Ajóédesannyát a menetelő szemettyinek!
@lbm-NERtárs -): Fel a fejjel, NERtárs! :)
Lesz ez még rosszabb. :(
Egyébként abszulúte igazad van. Megen. :D

@Penivaldes: Nono, kérem, a takarításhoz szakértelem szükségeltetik (vegyszerek ismerete, mit, mivel tisztítunk, mit, mivel keverhetünk), míg honatyának (és ahogy nyilatkoznak), honanyának meg nem feltétlen kell. :(
@Knósszosz: nem fogunk vitatkozni, mert vannak jó műsoraik, és igen a hatalom aroganciája miatt is szólok, mint ahogy szóltam Szima miatt is, pedig fényévekre vagyok az elveitől.
Megragadt a hitgyüli iskola kezelés kinyírása is, míg a többit nyomta az állam, vagy a vonulgatósok megkülönböztetése, vagy a kiakadt bíró esete a dilettáns helyszinelő rendőrökkel stb stb.

Hosszú a sor, és rengeteg a megvezetett ember.
@lbm-NERtárs -): Egyenruha?? Na ne röhögtess. Sosem izgatott a dolog. :) Gyöngyöspata? Nos hazudozni sem mindig érdemes.

jobbik.hu/rovatok/alapszervezeti_h%C3%ADrek/koncepci%C3%B3s_elj%C3%A1r%C3%A1s_folyik_gy%C3%B6ngy%C3%B6spata_ellen

Juhász Oszkár idézett a kormányhivatal jegyzőkönyvéből: „magánterületen a közmunkások részéről munkavégzés nem történt”. A jobbikos polgármester éppen ezért azt üzente Burián Orsolyának, hogy legközelebb figyelmesebben olvassa el a saját jelentésüket.

Ja és te se járj úgy mint a minap az ATV. :)

barikad.hu/nem_annyira_egyenes_a_beszed_az_atv_n-20120926
@lbm-NERtárs -): Arrólnem is beszélve, hogy a dögcédula ... izé, akarom mondani: a kopogtató cédula (:D) gyűjtögetés eltörlése nem az alapvető választójogban jelent könnyebbséget, hanem a pártoknak a jelöltállításban.
Alma meg körte. :)
@londonterminals:
"Ha eltekintünk attól az apróságtól, hogy mindehhez már létező választási szövetség, együttműködés kell az ellenzék formációi közt. Ne felejtsd el a 106 egyéni helyet, amin minden múlik: nem indíthatnak egymás ellen jelölteket, ha nyerni akarnak. Ha elfelejtjük is az "új erőt", hol látszik ez most?"

En uj erovel korabban sem szamoltam, es az ido haladtaval egyre kevesbbe teszem. Gyakorlatilag ezeket a gondokat lehet rovidre zarni azzal, ha Bajnai es a Ha&Ha all elo egy programmal. Arrol elhiheto, hogy mukodokepes, Bajnairol, hogy meg is csinalja, a tobbi partnak pedig nem lesz arcvesztes, hogy "osszeall" a tobbivel, hiszen ok Bajnait fogjak tamogatni. Hogy e program kormanyra juttatasahoz egymassal is szoba kell allni, hat a szavazo igazan megertheti, es elfogadhatja. Vagyis ennek lekommunikalasa nem akkora nagy feladat.

Ha egy ilyen program meg iden elokerul, akkor elindulhat egy olyan vita, amiben mindenki megmutathatja, hogy mit csinalna maskent, de kompromisszumkent tamogatja a kozos programot.

Gyakorlatilag igy a program kapna egy hatalmas, es sokaig tarto mediafigyelmet, igy a partok is. Es az osszefogas, vagyis, hogy a valtasert hajlandoak felretenni egymas iranti ellenszenvuket, rengeteg szavazot tudna elcsabitani.

"És akkor a szennyözönről, a hírmanipulációról és az összes egyéb aljas módszerről, nem utolsó sorban a konkrét választási csalásról, amit Fideszék bevethetnek, még nem is beszéltünk."

Ezek a dolgok mar nem igen fognak ulni. Eppen ezert akarjak a regisztracioval leszabalyozni idoben (2 hettel elore) a dolgot, mert hogy ok mar nem tudnak olyat dobni az utolso napokban amitol, sok szavazo hirtelen oket valasztana. Ilyen botranyokat majd az ellenzek oldalarol varhatunk, es azok idozitese lesz fontos, hogy ne lankadjon a szavazoi hajlandosag idokozben.

Szegyen, nem szegyen, de EBESZ megfigyeloket kell kerni mar elozetesen is. A Fidesz trukkozesei elegseges indokot szolgaltatnak hozza, a sogorek meg csak kuldenek elegendo embert nezelodni...
@Marcellusca:
"a kopogtató cédula (:D) gyűjtögetés eltörlése nem az alapvető választójogban jelent könnyebbséget, hanem a pártoknak a jelöltállításban. "

Partoknak???

Kismillio egyeni jelolt lesz minden korzetben a kampanytamogatasi osszegert, amit tervek szerint a jelolteknek jarna, es nem a partoknak....

Amugy ezt a dolgot az LMP nagyon benezte, hiszen konnyen lehet, hogy ugy jarnak, mint Dunaujvarosban, ahol a fuggetlen elvitte eloluk a szavazokat... (legalabbis ok ezt a verziot vallatak fel)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azt gondolom, egy húron pöndülünk.
Alapvető kérdésekben nincs vita köztünk, legfeljebb abban nem értünk egyet, hogy Pataky a nagyobb darab szar, vagy Mága.
„Sállálállá-ho-ho-hoóóó”
Ez még esetleg komoly ideológia vita tárgya lehet(ne), de ez most nem fontos.
Most a
„kicsi vagyok én,
majd megnövök én”
rigmusról köllene vitáznunk, de azt gondolom, ez szarra sem érdemes.
Minden diktátor a történelem szemétdombján végezte, ebben is különlegesek leszünk.
Van nekünk egy csepeli szennyvíztisztító telepünk, kurva nagy EU-s pénzek vannak benne.
Már csak egy hiányzik belőle…
@Knósszosz:
Bocs, szarral tele van most is, a fos majd 2014-ben gyön bele...
@a szív fészkei: anyám kárpátaljai volt, ugyanezt mesélte. Sírták vissza a cseheket.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Még mindig nem érted??, Várj segítek. :)

A bíróság, mint politikai zsűri

Erkölcsös és helyes tett volt, hogy Dániel Péter vörös festékkel tette tönkre Kerekiben Horthy Miklós szobrát - hozott ma ítéletet egy bírónak látszó majom Siófokon, nagy kegyesen azért hozzátéve, hogy ennek ellenére rongálás történt, amiért ejnye-bejnye, megrovás jár. Mindez azonban sem Dániel Pétert, sem a mindenhová beépült kommunistákat minősíti, hanem a magyar jogászi kar kvalitásait tükrözi.

Mint rendes bíróságlátogató, van némi fogalmam a bírói és ügyvédi kar szakmai minőségéről. Ha valaki azt hiszi, hogy ezek az emberek azért viselhetnek talárt, mert értik, amivel foglalkoznak, az nagyon hülye. A jogászok többségének fogalma sincs a jogról. Rendszerint csak az ügyrendi rutinokat ismerik - milyen papírra milyen pecsét kell - de a jogdogmatika, pláne a fennálló törvények ismerete számukra terra incognita, és nem is érdekli őket. Számos bíró, különösen a vidéki bíróságokon, egy klimaxoló osztályfőnöknő logikája mentén hoz ítéleteket polgári és büntetőügyekben egyaránt, ad hoc értékelve át jogszabályokat, vagy éppen ignorálva törvényhelyeket. Én magam is találkoztam már olyan bíróval, aki saját hatáskörben maga döntötte el, hogy egy aláírás valóban a felperestől származik-e, olyannal, aki vitatta, hogy ő maga közszereplő lenne, aki szerint az Alkotmánybíróság határozata nem jogforrás, illetve fogalma sem volt arról, hogy a bírósági tárgyalás nyilvános, és nem kell külön engedély a megtekintéséhez. Ennek a jogászgenerációnak ékes példánya hozott ma ítéletet Siófokon, megfeledkezve egy amúgy eléggé magától értetődő jogdogmatikai alapelvről: a bíróság nem politizálhat. Semennyire. A bírói függetlenség és pártatlanság alapjait rúgja ki ez a mai ítélet, amely szerint Horthy-szobrot összefestékezni erkölcsileg helyes.

A bíróságokon akkor lesz rend, ha már minden magyar állampolgár legalább egyszer szembesült a bírói, ügyészi, ügyvédi karok teljes alkalmatlanságával. Ha majd végigülnek tíz, húsz, ötven tárgyalást, és látják, hogy micsoda kutyakomédia az, amit nálunk igazságszolgáltatásnak gúnyolnak. Ahol olyan emberek hozhatnak ítéletet, akik semmilyen módon nem vonhatók felelősségre még akkor sem, ha bűncselekményt követnek el, köszönhetően Biszku Béla 1956-ban meghozott rendeletének, amely a vérbíróságok működését volt hivatott legitimálni. (Merthogy még Rákosi idejében is létezett bírói felelősség!) Ahol az életüket a munkahely-Tesco-Barátok közt háromszögben leélő háziasszonyok ítélkezhetnek rendkívül bonyolult ügyekben, amelyekhez nemcsak széleskörű ismeretek lennének szükségesek, de olyan élettapasztalat is, amit nem nyomnak a kezébe a diploma mellé, amikor kiszédül az iskolapadból. Akkor lehet majd beszélni erről, mert amíg a lakosság többsége számára a bíróság egy misztikus, érthetetlen intézmény, aminek a környékére sem jó menni, addig képtelenség a droidállomány kitakarítása, hiszen a mindenkori politikai ellenzék azonnal hisztériázni kezdene, hogy a kormány fel akarja számolni a bírói függetlenséget, ha csak egyetlen bekövesedett kártevőt is megpróbálnának kirobbantani. Hogy emiatt hányan mennek ártatlanul börtönbe, hány bűnöző távozik röhögve a tárgyalásról, és milyen irdatlan anyagi kár képződik, mellékes.

Nem Dániel Pétert kell itt anyázni. Az ilyennel kár vitatkozni, hiszen még felnőtt korában is az asztalra szarik, és büszke is rá. Ő ilyen: retardált. De ha ezt a tevékenységet ítéletben dicsérik fel, és ezek után az illető még bíró maradhat - márpedig marad, mert bírót nem lehet leváltani - ott nagyon komoly baj van a rendszerrel, és azokkal, akik fenntartják.

Nagyot mondtam, öblítek is.
@Husz_János_Puszita:

"Ha arról álmodom, hogy a Szolidaritás és a Milla a vállukon beviszik Bajnait a miniszterelnöki székbe, nagyon hülye vagyok?"

Megsértődsz, ha igennel válaszolok?:))))))

Ez kevés. Sok váll kell:))
Egyiknek sincs országos hálózata, pedig a kampányhoz az kell. De mindenkire szükség lesz, tehát rájuk is.
Jó lenne ha valami narancsbirka kifejtené az alábbi ellentmondást:
"Miért áll a Fidesz érdekében az hogy a pártra kevesebb ember szavazhasson?"
Mert ugye ha elfogadjuk mindazt amit a hivatalos propaganda állít (és ugye a Fidesz az nem bír hazudni csak a szocik, és ami a fideszes politikus száját hagyja el az csak az igazság lehet), akkor itt a tejjel mézzel folyó kánaán van.

Országunk gazdasága egy tündérmese és a sikerreceptért sorban állnak a hanyatló nyugat vezetői (Mondta Kuszaszem).
A fidesz támogatottsága soha nem volt ilyen magas (mondta a századvég).
Az emberek létbiztonságban vannak, mert megvédték a nyugdíjukat (mondá Selmeci).
A gyorsnaszádunk szárnyal mint egy szárnyashajó (mondá maga Orbán).

Tehát minden igaz amit az Echo Tv, Hír Tv, M1,M2, Magyarnemzet, Heti Válasz, és az összes kormánypárti pártmunkás és felszopó állít, akkor mi a világok legjobbikában élünk.
Olyan fasza és tökéletes minden hogy már direkte el kell valamit baszni.

Nos ha minden ilyen fasza és jó és szép, akkor a nép, az istenadta nép hálától rebegve ugyan kire szavazhatna? Csak a Fidesz....
Yes! Hol a faszban is kell regisztrálnom?!
(Az zicher, hogy nem levélben fogok. Lófaszt. Átvételi elismervényt fogok kérni a jegyzőtől, vagy személyesen az atyaúristentől. Hallod, Viktor? Jövök! :))
2010-ben nem szavaztam, de most 22 embert viszek!
@orica:

Nem sértődök meg.:D Jól van na, hadd álmodozzam kicsikét.
Dániel Péternek, ill. az ítéletnek igaza van. Ő legalább csinált valamit, szemben mindazokkal, akik tétlenül és szó nélkül hagyták a Károlyi szobor megbecstelenítését. A regisztráció azért fontos, mert addigra megszüntetik a nyugdíjasok ingyenes utazási lehetőségét és amikor már kenyérre-tejre nem tellik, senki nem fog százakat, ezreket költeni utazásra, mert nem csak Budapest van az országban.Vidéken kis falvakból, tanyáról vagyonokba kerül a buszozás, vonatozás, ráadásul az idősebbeknek fárasztó is.
@simple observer 1.0: Rogán aranyköpete: www.portfolio.hu/gazdasag/penzugy/rogan_a_bankok_miatt_szuletett_a_korabbi_imf-megallapodas.173408.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator Bankárkormányoznak megint. Kezdődik, folytatódik a jó öreg bűnbakképzés, eemúútnyóócévezés.

Tényleg farkába harap a kélgyó. Rogánét ő se enné.
@épészmérnök: Bárhonnan ezt hallom. Mert azt a frech öntelt magyari módit nem nagyon ma sem kibírni. Ez az a csodás vitézi-nemesi örökségük, ami anno Trianonhoz vezetett, és bőszen gyakorolják ma is, kint és bent..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :-)) Ne má, akkor ki megy kivágva a csattogósat egyenruhába a fehér gyilkos ellen Domonyvölgybe? Aki megölt egy egyetemi munkatársat és aki zaklatott egy másik nőt is?? www.hirado.hu/Hirek/2012/09/26/20/Hajtovadaszat_a_domonyvolgyi_gyilkos_utan.aspx?source=hirkereso
Annyi helyre kéne menniük szörnyű fehérek elkövette bűnök ellen demonstrálni.
jav: nagyon ma sem lehet kibírni

@fuck_a_but: :-D Hajrá!!!
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Szellemileg ennyi telik tőlük :(
Anno a fújmocskosban volt ez a kifejezés: slampos diktatúra.
A dezsavűm elkezdett hasogatni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pláne, ha ezerrel teper a falu, hogy azt a fasz-obrot vigyék a tüzépre, nekik eleve nem kellett, állítsák vissza rendes állapotokat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Fel kellett volna akasztani a Debrecenbe hurcolt akasztófájukra - szerintem nekik ez lenne a minimum. Ez a Jobbik ilyen finom, delikát párt, kedvenc országukban, Iránban is akasztanak buzikat - kis tinédszereket is, na und!?? - meg minden, miért nem őket követjük???
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Obamáék viszont teliszájjal kiröhöghették. Kis lazulás a hajrában elnökválasztáskor.
@lbm-NERtárs -): :-) ne is tartsd magadba.
Én meg ennek örülök: www.blikk.hu/blikk_aktualis/bilincsben-viszik-a-birosagra-liptait-2111069 Mert ő se egyenlőbb . A kurva életbe, mit képzel?
Gábriel ide is menjetek!! www.blikk.hu/blikk_aktualis/tobb-dns-nyom-is-volt-a-prostikeselo-autojaban-2111219 Ez sorozatgyilkos, az még fincsibb bűnöző, nem??? Nem féltek ennyi vérszomjas, ölőgép fehér pasitól????
Humánum FideSS-módra:[..]" Tavaly ilyenkor még bot nélkül tudtam menni, most pedig két bottal is fél óra, amíg eljutok a metróig. De hiába mondtam a márciusi kötelező felülvizsgálaton az orvosnak, hogy valami baj van a hátammal. Mire visszaértem a röntgenről, már a kezembe is nyomta a zárójelentést, amely szinte megegyezett a négy évvel korábbival – mutatta Árpád, aki szeptemberben kézhez is kapta a határozatot, miszerint állapota már nem éri el a rokkantnyugdíj mértékét. Az exrokkant azonban erős fájdalmai miatt újból orvoshoz ment.

– Megállapították, hogy lumbágóm van, és medence-CT-re is kiírtak. Nyáron csípőprotézist is kapok. Megfellebbeztem a határozatot, de 60 nap, amíg kiderül, foglalkoznak-e újra az esetemmel. Most két évig kérhetek jövedelemtámogatást, amely 28 ezer forint. Ám ez csak akkor jár, ha nem dolgozom mellette, de ennyi pénzből hogy élhetnék meg? – kérdezte a férfi.

Kapcsolódó cikkek

Munkára kötelezték a mozgásképtelen favágót

Kovácsék havi 40 ezerből élnek, annak nagy része is gyógyszerre megy el

Ennyit kapnak a rokkantnyugdíjasok
Januártól nincs rokkantnyugdíj
A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal (NRSZH) szerint a visszafokozás oka, hogy az év elejétől egy új kormányrendeletben szabályozták, a különféle betegségek mekkora egészségkárosodást jelentenek. Hiába kérdeztük, Árpád esetéről ügyének folyamatban lévő volta miatt nem kaptunk információt."
www.blikk.hu/blikk_aktualis/ket-bottal-is-alig-tud-jarni-megsem-rokkant-2111233
@a szív fészkei:
"Januártól nincs rokkantnyugdíj"

Es meg hany hasonlo sors lesz a 1.5 ev alatt?...

Sokan fogjak meg ugy gondolni, hogy meg ezeknel a "patas" is jobb volt. Bajnai meg plane jobb lenne.

Az ido nekunk dolgozik.
Emberek, ez csak nem készíti így elő a menekülési bison futé-jét(egérút a nyári csúcsforgalom kikerülésére a franciáknál, jelzik a térképeken) hvg.hu/vilag/20120926_Orbannak_gruz_utlevelet_allitottak_ki Én valami reményfélét kezdek érezni...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
csak úgy történelmi nonszensz, mi lett volna ha a megszálló szovjet csapatok megkerülik Magyarországot a szolvákokon és csheken keresztűl és itt hagyják a Horthy elvtársat meg a németeket hadd örüljenek egymásnak még egy pár hónapig és utána csak egy bizottságot küldeni, hogy elvtársak lejárt a múlt itt a jövő és ilyen lesz -mint diktátum a la trianoni...és hagyni őket vigyorogni egymásra- kece kece

brühühühühühü
@a szív fészkei:
brühühühühühü

a navra...csak nem szedi el a nyomorbán óriáslombikjából a szebb pirulákat? kis hamis

tralalalalalalalala
@a szív fészkei:
te láttad anno azt a francia filmet ami egy ilyen hétvégi dugóban készűlt?

az volt a brühühühühühü teteje
@a szív fészkei:
ezeket még nem uszította magára? a grúz egy csodálatos nép hatalmas kultúrával és ragyogó a boruk, a kaja, és a grúz konyak Ararat a Gobbi és Churchill kedvence

ez a surmó mit keres ott a kutyákról bolhát?

brühühühühühü

a tárgyaláson kiváló grúz borokat szolgáklnak fel és bírni kell csak utána beszélnek, vagy magára hagyják a bánatában
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
azt a fasz obrot meg kellett volna gyújtani vagy felaprítani jótékony célra a szegényeknek bableves alá való tűzre

a bíró helyesen járt el

te támogatod horthy elvtársadat baszdmeg vidd haza és puszilgasd meg állíts faszt neki meg gyertyát hülye balfasz jobbikosok

mennyetek még 400 évet hátra hátha megtaláljátok magatokat

brühühühühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "elnyomó szovjet hatalom"
Akiknek '56-ban az itt maradását fegyveres felkelés szításával provokálták ki a magyar kormány emberei, és a kivonuló seregeknek a Nyíregyházánál járó tankokkal vissza kellett fordulniuk Pest felé, mert a mindenkori magyar kormány annyira töketlen volt, hogy félt, ha a szovjetek itt hagyják őket, nem bírnak a néppel. Jobb mindent az oroszokra kenni, de az igazság az, hogy:

1) Az oroszok nem tartottak megszállás alatt minket, többször haza akartak menni, mint azt gondolnád
2) Az az emlékmű egy nemzetközi egyezmény nyomán van még mindig ott, a Horthy szobor nem.

És attól még, hogy ez az egy bíró azt mondta, szerinte társadalmilag hasznos megrongálni egy szobrot, én még gondolhatom Dániel Péterről, hogy egy fasz! És te is!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egyébként azért sem értem ezt az elnyomó szovjet hatalmazás dumát, mert Viktor, és a pincsikutyája, Vona épp most akarnak nyitni Oroszország felé... Akkor most mi van? Régen nem voltak jók az oroszok, de mára igen? Putyin orosz diktatúrája miért is jobb Hruscsov orosz diktatúrájánál? Legalább egyszer hallanék, vagy olvasnék ezzel kapcsolatban egy konzekvens érvelést, de a jobberek még azt se tudják, mert nem mondták meg nekik fentről az okokat, csak hívőként tudnak hozzáállni, és most éppen azt kell hinni, hogy a nyugat rossz, de a kelet jó!

Csakhogy én hallottam már ezt a dumát Rákositól Kádárig mindenhol. Persze, tudom, a Jobbik csomó MSZP szavazót vett fel, ezért él bennük a kádári nosztalgia, de akkor miért rongálnak szovjet emlékművet? Mi változott azóta Oroszországban? Most is börtönbe zárják ott azt, aki nem ért egyet a rendszer hivatalos magyarázatával. A puncilázadóknak csak az volt a mázlijuk, hogy a média ennyire felkapta őket, ha ez nem lett volna (ahogy nagyon sok orosz ellenzéki esetében nincs is) már valószínű munkatáborokban lennének. Akkor ez most hogy? Ezt kérlek, magyarázd el nekem! Mert amíg nem teszed, és a Jobbik tapsol a szocializmus nemzeti alapon történő újjáépítéséhez, addig elég hiteltelen a komcsizásod.
Helyes. Regisztrációt bevezetjük, az idióták meg tépik a pofájukat.
@rodeo36: Az nem olasz film volt Mastroiannival? Ahol közben lazán erőszakoltak nőket, éltek, haltak, lezajlott egy-egy élet.. Ha egyre gondolunk, akkor az kurvanagy volt!
@rodeo36: Ja imádják Zichyt. Ezt nem fogják, az biztos, túl kisstílű nekik.
@Knósszosz:

Igazad van, sőt, továbbmegyek: nem vagyok nagy rádióhallgató (reggel 30p hazafelé 30p), de amit a Klubrádióból ismerek, az alapján azt mondhatom, hogy inkább a kulturális-ismeretterjesztő műsoraik igazán jók - érdekesek, jól szerkesztettek.
Néha bele-belecsúszok a Szabad Sáv c. műsorba: Rangos Katalain kifejezetten színvonalas csinálja ezt, érdekes riportalanyokat hív és jól kérdezi őket.
@simple observer 1.0:

"Az ido nekunk dolgozik. "

No igen, ez igaz. A kérdés csak az, mennyire ráérősen teszi ezt.

mert nem mindegy, hogy még fél, másfél, vagy kétésfél cikluson át tart Orbán és csinovnyikjai hatalma.
@Zébácsi:
Valahogy úgy, ahogy mondod.
Rangost szívesen hallgatom, nem egy Untersovszky szint-:)
Aztán ott van a szintén tartalmas könyvklub, az ötös Gálvölgyi Jánossal, no meg a hetes stúdió szombatonként. Abba belefér Tóta W, Para-Kovács, és még sok más, rendszerkritikus fazon.
Mondd meg őszintén, mi mást tud hallgatni az ember, a fertelmes „zenei” kanálisokon kívül?
A neoavar-ultraszittya-posztbesenyő tematikájú, szellemi fekáliagödrökről nem is beszélve. Körülbelül olyan mélységekben vájkálnak, mint a minap az Echo-TV. A félkegyelmű Szaniszló Ferenc minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy a vörösiszap katasztrófát az IMF okozta, mégpedig úgy, hogy NATO-gépekről bombázták a tározót… Na, ehhez ugyan mit lehet hozzátenni?
A médiapluralizmus jegyében szóljanak az ilyenek is, hallgassa aki akarja (fene a gusztusát), de akkor ne vegyék el százezrek játékát csak azért, mert uram bocsá’ nem virágénekeket közvetít naphosszat, és nincs benne – ki tud többet Gömbös Gyuláról? – szellemi leépülési vetélkedő, meg kora reggeli áhítat.
Persze mindenki számára világos, miért akarják földbe döngölni, aztán sóval behinteni a hűlt helyüket. Olyan diktatúra még nem létezett, amely elviselte volna a vele szemben kritikus hangokat. Abban bízom, hogy azért a kitüntetett nemzetközi figyelem meghőkölésre készteti a mosladék Fideszt, bár a médiatanács tegnapi közleménye, nem ad okot ilyesfajta optimizmusra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: No lám. Mész ahová a jobbik megy, beülsz a szélsőjobbosok tárgyalásaira, gondolom tegnap is idős embereket zaklattál szélsőjobbos haverjaiddal.
Most pedig azt hiszed, ha beülsz pár tárgyalásra, már képzett ügyvéd vagy jogász vagy, és van bármiről is ami nem a mein kampf fogalmad. Bájos.
süti beállítások módosítása