Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.26. 05:37 Fabius

Választási regisztrációt, most!

Címkék: fidesz lázár jános választási regisztráció

Az van, kedves Feleim, hogy most lett elegem a regisztráció körüli hercehurcából. A bitnélküli idiótákon röhögés már fáraszt, bár tagadhatatlanul van valami kellem és báj abban, ahogy az indexvideó stábjának Kontur Pál három szó alatt kétszer keveredik önellentmondásba, de végül is csodát ne várjunk senkitől, akit az egyszemélyes tömeg szerepén kívül semmi másra használni nem tudnak a nerben. A többiektől meg ahogy vannak hányok. Nincs ezen mit szépíteni, ez van, meg a kiváltott dackorszak ami most jön. 

Paradoxon János, a miniszterelnöki hivatal bullshit generátora hatással volt rám a Nagy Büdösben előadott regisztrációs védőbeszédével. Sok fideszeset láttunk már arcpír és szégyenérzet leghalványabb jele nélkül hazudni, de Lázár ráadásul elkövette a legamatőrebb hibát, amivel a Kamuzó Politikusok Kézikönyve az első fejezet első bekezdésében foglalkozik: ne hazudj olyat, ami két kattintással cáfolható. 

"az önkéntes választási regisztráció megkerülhetetlen a kettős állampolgárság bevezetése miatt" - mondta, és máris beleszaladt a bullshit blokkolóba. Ugyanis ha fölmegyünk a honosítási eljárások megkönnyítésére létrehozott kormányportál letölthető dokumentumok menüjébe, és ott megnyitjuk EZT az adatlapot akkor még a selmeczigabrielláknak és konturpáloknak is világos lesz: az állampolgárság igényléséhez meg kell ám adni lakcímet, elektronikus levélcímet és opcionálisan telefonszámot. Remélem azt nem gondolta senki komolyan, hogy Magyarország úgy oszt állampolgárságot, hogy fingja nincs kik kapják, és ők hol/hogyan érhetők el. Ez egy levél+válaszboríték dologgal megoldható lenne, és legfeljebb a valahogy mégis kimaradó töredékszázaléknak kellene jeleznie szavazási szándékát, ha már. 

Másik oldala ennek, hogy a réges régen kettős állampolgárok is nyilván vannak tartva. Egyrészt ugye a többségnek van magyar útlevele, másrészt a rendszeresen hazajáróknak, - mint az én családtagjaim - bejelentett tartózkodási helyük is van. Orbán Viktor küldi is nekik szorgalmasan az összes konzultációs ívet, mert nyilván az életvitelszerűen 1250 kilométerre élőkkel kell megbeszélni hol legyen itthon a kanapé, de ha szavazni akarnának - nem akarnak - akkor ennek a maceratúrának ők is ki lennének téve. 

Ezek után azt gondolom, ha ennyire be vagytok tojva a regisztrációtól, hogy ilyen blamázs hazudozást is vállalni kell érte, akkor én ezt akarom. Elég volt a maszatolásból, elég a háde' a választók ennek örülnek mosakodásból, - mert legfeljebb kedves édesmama örül ennek otthon a kredencen könyökölve - elég a határon túliakkal takarózásból, de elég volt a bojkottáljuk, vagy ne, finnyáskodásból, a majd úgysem hagyja az Unió-ra bazírozásból meg az azért sem legitimáljuk finomkodásból is.

 Ha mindenáron ezt akarjátok akkor nosza: vezessétek be. Innentől ezt én akarom. De legyetek keménytökű faszagyerekek, és vezessétek be idén november elsejétől. A képviselőitek szerint a választók nem hülyék, aki szavazni akar az el tudja dönteni 2013-ban is és satöbbi. Szerintem meg amit el tudunk dönteni 2013-ban, azt 2012-ben is el tudjuk.  Aztán a következő másfél évet töltsétek összecsokizott gatyában a regisztrálók tömegét nézegetve. Nálam már elértétek, hogy a bénakacsa ellenzék helyett a regisztráción keresztül személyesen akarjam ezt rendezni veletek. Nem kell jósnak lenni a produktumotokat látva, hogy mire a végére értek ennek tömegével lesznek a hozzám hasonlók, simán menni fog a vigyünk magunkkal még egy embert.

498 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr764803485

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hagyjuk már a sopánkodást: regisztráljunk! 2012.09.26. 12:22:22

Lesz választási névjegyzékbevételhez szükséges regisztráció, és valószínűleg kötelező lesz a választási részvétel is.  Mindkettő szükségtelen és káros dolog.  A legrémisztőbb mégis az, ahogyan ezekre a hírekre a politizáló közvélemény túlnyomó több...

Trackback: Hagyjuk már a sopánkodást: regisztráljunk! 2012.09.26. 12:22:16

Lesz választási névjegyzékbevételhez szükséges regisztráció, és valószínűleg kötelező lesz a választási részvétel is.  Mindkettő szükségtelen és káros dolog.  A legrémisztőbb mégis az, ahogyan ezekre a hírekre a politizáló közvélemény túlnyomó több...

Trackback: Amikor nem történik semmi. 2012.09.26. 10:16:15

Feltételezem mindenkinek ismerős az az érzés, amikor elégedettség fűti, a föld felett jár, mit jár, lebeg mint nyárfapihe a medence vízének felszínén, aztán egyszer csak úgy jár, mint részeg panelproli a lépcsőházban: feltúrja orrával még a betont is. ...

Trackback: Regisztráció = piackutatás? 2012.09.26. 10:12:34

Amióta felmerült tervként a választási regisztráció, azóta próbálok rájönni, hogy mi lehet a valódi értelme. Miért éri meg Orbánéknak ezzel egy újabb pofonba beleszaladni, újfent átlátszóan hamis magyarázkodással égetni magukat, hisz teljesen egyértel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kösz a kötelező reggeli egészségügyi mosolyt:D
Nagyon egyetértek, csak szóljanak, ha mehetek regisztrálni - már öltözöm is.
És igen, a politimpotens baloldalnak rém hangosan kéne támogatni a regisztrációt, talán valaki rájön erre ott is. Vagy nem.
ha ezek a tetvek csak elektronyos mószerekkel átmásolnák a már meglévő össznemzeti nyílvántartó listákat és regisztrációnak hívnák az egyiket akkor már semmi gond nem lenne...persze az automatizmus is megoldás aki nem változtat adatváltozás miatt személyit azt úgy ahogy már a személyihez (adóhivatal, rendőrség, TEK, Kubatov és kurvannyatuggyamékki) ki kell értesíteni melyik választókerületben gyakorolhattya jogát

és brühühühühühühü

de valami gumicsont mindíg kell és ez még nem volt

elnézve a zopelben üdögelő cigánygyereket aki assetuggyamibeült csak úgy ott van hát meg a szép egyenruhája az ócska szövetből összeeszkábált öltönye és a gyagyakék nyakkendője...és ahogy a mellső lábát nyújtogattya a gyerkőcöknek

brühühühühühü

e zegy polityikusch?
Vezessük be:
-az áramot a fejükbe,
-a politikusok sterilizálását,
-haláluk (reményeink szerint mielőbbi)esetén,vagy parlamentből kibukásukkor a vagyonuk, államadósság csökkentésre fordítását!
Azért szegény jegyzők izzadni fognak napi 12 órában, mire a 8,5 millió választópolgárt regisztrálják.Nagyjából 10 percenként egy polgár.
Rónaszékiné Keresztes Mónika fidesz:

"Önöknek is nagyon szép napot kívánok. A viszont látásra! "

Kedves Mónika. Rajtam nem fog múlni. A viszont látásra! Ugyan menjetek már eftársak!

Arra azért kíváncsi vagyok "demokráciaminimumnak" EU-ban ez a mocskos manipuláció elmegy-e?
@Dinkainka: elektronyikusan is terv, meg levéless, én szegény adatbázis kopàcsoló Mariskát sajnálom, hisz látszik a konzulrációnál, az eredményes munka.
Ja, meg kellene szervezni az Egymillióan a regisztrációért! tüntetést.
Lehet, hogy dafke sem vezetnék be?
Igazi, echte szép bolsevik pártunk jelszava nem változik:

HAZUDTUNK, HAZUDUNK, ... ÉS???
CSAK A FIDESZ!

A korántsem klinikai eset hívőktől eltekintve, kinek nem tűnik fel az a szégyenletes mellébeszélés és kamuzás amit pártunk és qurmányunk folytat?
Miért?
Igaz, tudjuk, azemúttnyóccév... No meg akkor ha ez nem jön be, akkor a végén még Piktor és csapata a köztörvényeseket megillető helyre, Zuschlag elvtársuk mellé kerül. De ne szaladjunk ennyire előre.
Annyi biztos, ha regisztráció lesz, rám is számíthattok, mindenkit a környezetemben piszkálni fogok érte, menjen, menjünk és ha már regisztrálunk, küldjük el a búsba az élősködő fideszcsürhét!

Aki meg a távolmaradásával akar tüntetni, az kiírja magát az ellenzékiek közül, ha tetszik, ha nem, az a fideszbolsik támogatójává válik!
@elmeherceg: Ha Gyurcsány tüntot szervezneellette, tuti:-)
Fábius, te nagyon öntudatos vagy ,de nem a "magadfajtákról" szól a regisztráció, hanem az ecceriekről.
Na, azok nagyívben tesznek a regisztrációra, és nem egyketten, majd a választáskor fognak szembesülni vele, hogy ők pedig nem is szavazhatnak.
Sokan pedig nem is vállalják a macerát, még ha tudnak is róla. Meg nem is érdekli őket, ki lop éppen nagyobb mértékben.
Meg egy kalap alá vesznek minden politikust: sötét , mocskos gazemberek(mondjuk ebben sok igazság van).
Sztem belementünk a fityesz utcájába. Ti. égigérő botrányt kellett volna csapni a regisztráció bevezetése ellen. Ehelyett most azt vitatjuk széltében-hosszában, hogy lehet ezt jóra fordítani, a fityesz ellenében.
Sehogy.
A választást nem a netes kritikus közönség fogja eldönteni, hanem a mariskanénik, józsibácsik. Azok meg már párszor bebizonyították a hozzáértésüket(vizitdíj, kétharmad...ilyesek).
+ most a határontúliak. A nyugati, USA-beli, ausztráliai kb. egymillióból akármilyen kevesen szavaznak is, elképzelhető minimum 100 ezer fityeszes szavazat.
A szomszédos országok szavazói aktívabbak lesznek, azokat meg megvásárolják, amint hallom.
Ill. (bármennyire is azt hinnénk, hogy nem-lásd romániai önkormányzati választások-,de igen, ha nem róluk lesz szó, hanem a potyázásról, akkor csakafidesz.
Nem öröm, az sem, hogy irdatlan pénz(a miénk!!!) birtokában "ezek", fityeszék, mindenre és annak az ellenkezőjére is képesek. Olyasmikre, amit bölcselmetek álmodni képtelen.
@AKIsTUDATLAN:
Szerintem is olyan dolgokat fogunk majd látni a választási hadjárat folyamán, amihez képest Dietmar Clodo bombácskái smafuk voltak... :)
Émmán múlthéten memmontam: ha kell 3 napi hideg élelemmel felszerelkezve is, de elmegyek regisztrálni!!!
Azt még nem találták ki, hogy a regisztrációért fizetni is kell?
Nagyon nem off...
A cocik nagyon nem tudják, hogy hol a helyük. Tényleg szarrá kell alázni őket és csak majd akkor kushadnak, vagy fizetik őket az ellenzék kinullázásáért? Mert akkor értem...

"Bajnai már döntött, de az MSZP-ről visszapattanhat"

hvg.hu/itthon/20120926_Bajnai_visszaterese_Mesterhazy_MSZP_vita#

„Kóklerek és kalandorok játékszere volt az MSZP”
Szerintem meg az is maradt.
Úgy lihegtek a regisztrációért, mint egy rakás retardált mandinertroll, már elnézést kérek.

Mintha egy csaj azzal vigasztalná magát, hogy "Jó, megerőszakolt, na de tele is ordibáltam a Blikket utána, hogy milyen kicsi a pöcse!" :(

A regisztráció a SZERVEZETT VÁLASZTÁSI CSALÁS első lépcsője. Pont.

Az meg, hogy Lázár egy fasz, most hogy jön ide???

Gyerekek, ez mélypont.
Na nem baj, legalább kuminferkó hivatkozhat arra, hogy a libsibolsik is hogy elkezdtek lelkesedni a regisztrációért.
"Hagyjad lányom, hamarabb túl leszel rajta!"
mi ez nekünk, kérni lehet mindent, de kapni....

napi.hu

07:38 Kiírták az e-útdíj-tendert

Összesen öt nap áll rendelkezésére annak, aki a rendszer (UD) szállítására pályázna.

07:13 Bajban a neves magyar buszgyártó - jönnek az elbocsátások?

Átstrukturálja gyártó tevékenységét a NABI azzal, hogy a kaposvári üzemére összpontosít. Ha a hazai autóbusz-beszerzések rajtja tovább várat magára, a társaság kénytelen lehet megválni a fővárosi dolgozók egy részétől.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ha Bajnait bármilyen összefogás jelöli (és vállalja), akkor a szoci szavazók rá fognak szavazni. Mesterházi lassan übereli Kusza Szemet az álmodozásban. Mindkettejük ébredése keserves lesz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A dafkét a lelkesedéssel ne keverd össze:)
ehhhh, a nagy testvér...

Választási regisztráció a Facebookon is
Közzétehetik a választók, mikor és hol regisztráltak

tech.msn.mainap.hu/hasznos/valasztasi-regisztracio-a-facebookon-is-37429
A környezetemben ugyanezt hallom , regisztrálni kell, b+ , megyünk :)
A legnagyobb baj, hogy még másfél év van a választásokig.
Csalással akarnak hatalmon maradni, igen,de az egész Orbán kormányzás egy átverés, hazudozás, csalás.
Kedveseim!
Dicséretes ahogy véleményeztek, érveltek és javasoltok,azonban az egész falra hányt borsó, mert - akiknek szánjátok - fittyet hánynak rá.
Az egész egy nagy hányás!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sôt a pártprefencia rovatot is kötelezôen kell kitölteni. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: igen, és a magyar verzióban az otthoni vityaszentélyt is mellékelni kell az engedélyezésért, természetesen áhitatos ima közbeni fényképpel.
@AKIsTUDATLAN: Gyanús, hogy amit leírsz-mármint a külföldi szavazók megvásárlása- annak van valóságalapja. Viszont, ha a RMDSZ alapít magyar
pártot, amiről már volt szó, akkor a Fidesz nagy
ötlete semmivé válhat!!! Én a MÖSZÖPÖ helyett
biztatnám erre a RMDSZ-t!!!
@Doberdo:

Nem alapít.

Már kiment hozzájuk egy fideszes és megbeszélte ezt velük okosba.
Szerintem most, hogy a fidesz

utolsó koronatanúja is bevallotta, hogy kényszervallatással tett tanuvallomást a nyomozóhatóságoknak a politikusok ellen,

Fölmentették Dávid Ibolyát, Gyurcsányt, Molnárt, Hunwaldot, Hagyót, Mesterházyt, meg mindenkit,

akit a fidesz kampányban hamis váddal csukogattak le,

ideje lenne kimondani, hogy egy koncepciós hamis perekre épülő kampánnyal szerezték meg 2010-ben a teljhatalmat,

vagyis elcsalták a választásokat.

Ezért illegitim a fidesz-kormány és minden alaptörvénye és törvénye, az utolsó vonásig, amit megszavazott.

Úgyhogy a csalók ne irkáljanak választási törvényeket.

Ennyi lenne.
Kedves Varánusz!
Minden szavad igaz. Csak szerintem egy kattintással. Persze lehet én ritka ügyes kattintó vagyok!
Én azt gondolom, hogy az egyetlen értelmes megmozdulás a gyurcsányé volt, de ugye az már elsikkadt a fidesz médiában, hogy miért, csak az, hogy a feri 18 ezres ingben éhezik.

Na kérem, mivel szerintem alaptörvényt, alkotmányt sért igen is ellene kell lenni. Minden követ megmozgatni és nem bele törődni, mint minden mocsokba, amit lenyomnak a torkunkon.

Ezek semmilyen produktumot nem tudnak felmutatni a lopáson kívül. Nincsen reform, nincsen semmi. Ami van, az átnevezett közterek... amihez nem kell nagy tehetség.

Szóval igen is fel kell lépni ez ellen, mert ez ALKOTMÁNYELLENES!!!

Na persze már ideje lenne, ha az ellenzék is észrevenné magát, de a szocik be vannak szarva, hogy ha borul a bili, akkor nekik is annyi, ezért kussolnak... a jobbik a fidesz bérence, az elempé meg elég béna... és vannak a civilek.

Van még két év, nem késő...
@elmeherceg: Ez remek ötlet, de legalább egy FB oldalt megérne a dolog. Regisztrálj, hogy leválthasd ezt a csürhét. Ha az ellenzék és a romkocsmás értelmiség vadul elkezdené támogatni ezt a dolgot, akkor tényleg elgondolkodnának rajta, hogy kell ez nekünk?
index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/26/gyorsan_kiirtak_az_e-utdij_tendert/

Nem értem öket. Miért nem mindjárt csak 1 nap, vagy méginkább 5 perc a határidö? Tiszta amatörisztán...
@orica: Egyetértek, azzal kiegészítve, hogy az MSZP-t és az LMP-t hagyni kellene önállóan indulni, csak a többiek állítsanak közös, pl. Bajnai nevű jelöltet. Szerintem az első kettő
sírva kaparná az ajtót, hogy engedjék be őket.
@leonito77: "Ezek semmilyen produktumot nem tudnak felmutatni a lopáson kívül. Nincsen reform, nincsen semmi. Ami van, az átnevezett közterek... amihez nem kell nagy tehetség. "

Egy illegitim kórmánytól, és illegitim parlamentjétől mit vársz?
Más téma, vajon mi történt Szöllősi Györgyivel "MTV - Este", aki az ominózus Kumin F interjút készítette? A héten Ő kellene legyen a műsorvezető, de a nagyon "kritikus" és objektív
Gulyás vezeti ismét a műsort. Lehet, hogy nem kellett volna megdícsérni a fenti Kumin interjú miatt? Nem tudom.
Maga a választás nem racionális,hanem érzelmi döntés.Racionális érvekkel nem lehet őket legyőzni.kapitalizmus.hvg.hu/2012/09/24/regisztracio-megsem-szamit-minden-szavazat/Csak a jól felépített karaktereik megsemmisítésével lehet ellenük győzni.A regisztrálási gumicsonton is csak ebben az irányban lehet fogást találni,a sok hülyeséget,semmitmondást lehet visszafordítani ellenük.Érdekes lesz hogy lehet ezt az anyagi és kommunikációs túlsúlyt legyőzni...
@Dr. simonmondja.:

"Fölmentették Dávid Ibolyát, Gyurcsányt, Molnárt, Hunwaldot, Hagyót, Mesterházyt, meg mindenkit,_"

Igen. mert ők voltak a tündérilonák és a tündérlalák, a hófehér nebáncsvirágok, a szüzek és gyermekek, a bűntelenek, a maszületettek és érinthetetlenek.
Te ne tudnád, hogy kerekasztal egyezség van?
a többi színjáték. legyen miről beszélgetni, vitatkozni, kurvaanyázni stb. Hát azértse! Isten éltessen, élj soká, sokasodj, és élvezd az életet!

üdv:-)

J.
@Penivaldes: Abba az egy rubrikába azt ikszelsz amit szabad, mert szabad országban élsz.
bár én csak egy eccerű rénszarvas pásztor vagyok, aki annak is örül, ha meg tuggya külömbösztetni a jóllakott jegesmedve fingását az éhesétül, azér aszt mondom csakcsupán bojkottilag, hogy ha elfogadnám a tökéletlen játék szabájokat, akkor jómagam is a tréfli játék részesévé válnék, így pediglen a saját bűzömtől nem érezném a jegesmedvét, ami a mi környékünkön bizony nem egy életbisztosítás, oszt jónapot! a továbbiakban kellemes magömlést és harsány jópolitizálást kívánok valamennyi részvevőnek!
@AKIsTUDATLAN: "Fábius, te nagyon öntudatos vagy ,de nem a "magadfajtákról" szól a regisztráció, hanem az ecceriekről."

Teljes mértékben igazad van. Éppen ezért nem fogja őket érdekelni a hőzöngés, mert a kimaradókra bizton számíthatnak.
@Marcellusca: Dicséretes, ezt fogjuk tenni mind, akik törődünk az ország és a magunk sorsával.

De mi lesz az 1-2-3 millióval,aki nem, és így aztán mi lesz velünk?
"az önkéntes választási regisztráció megkerülhetetlen a kettős állampolgárság bevezetése miatt"

Hogyan lehet valami önkéntes, ha előírják?

Önkéntesen adózom ezek szerint?
Ki írta ezt a szart? Stílus és értelem alapján Alekosz!
@Бабаяга: aha vagyis szabadon választhatsz egy közül?
Érdekes lenne, ha az Interneten név és lakcím szerint tudnánk követni a regisztráltak névsorát. Naponta ellenőrizhető lenne a teljes létszám.

Jó lenne tudni időközben kik haltak meg (naponta 7 ember öngyilkos csupán)évente 130 000 magyar hal meg.Jó lenne tudni kik akarnak visszaregisztrálni önkéntesen.

Micsoda pimaszság lesz az, hogy a halott és regisztrált magyarokat értesítik, jöjjenek szavazni. Esetleg a fidesz le is szavaztatja őket?
@AKIsTUDATLAN: Még egy érv hogy regisztráljunk.
@orica:

"Ha Bajnait bármilyen összefogás jelöli (és vállalja), akkor a szoci szavazók rá fognak szavazni."

Ezt úgy érted, hogy ha Bajnait jelöli mondjuk a töketlen LMP-4K-Szolidaritás koalíció, akkor az MSZP szavazóbázisa tömegesen szavaz majd a Töketlenek koalíciójának listavezetőjére, Bajnaira?
Azért nagyon ne siess regisztrálni, mert azt ők is tudják, hogy először a protest/dafke szavazók mennek. Még a végén rákerülsz a Kubatov listára, már ha nem vagy még rajta.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nézd, a közvéleménykutatási számok szerint ez a lemez már lejárt. nekem sem tetszik, de sajnos nincs, aki a DK-ra, LMP-re, Bajnaira adná a voksát. nincs. amit itt te előadsz, az a nihilizmus. 2010-ben sem szavaztál Bokrosra, most meg még mindig csak a negatív dumát nyomod. lehetnél konstruktívabb is, a blogolóval egyetemben.
@hungarofob: Ki írta ezt a szart? Stílus és értelem alapján Alekosz!
@orica: De Bajnait éppen senki nem vállalja, és nem nevezi miniszterelnöknek. És Bajnainak sem akaródzik egy MSZP nélküli akármibe is belelépnie, mert nem fogja tudni letörölni a cipőjéről többet.
hol a poszt képe ??? pedig kontúr pál nak jó kontúrja lehet...
Legfeljebb Bajnaitól tartanak a Fideszben

Orbán sem a Jobbiktól, sem az ellenzék egészétől nem fél, a fideszesek is leginkább a még pályára sem lépett Bajnai Gordont emlegetik.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F09%2F26%2Fbajnain_mereng_egy_kicsit_a_fidesz%2F
@hacsaturján:

Mester! Arrafelé legalább vannak jegesmacik. errefelé már nincsenek. Egy részük privatizálva lett, más részüket elvitte az államadósság. Jó hír az egészben az, hogy egészben és nem darabokban. Ellenben a jó hír az, hogy csodák csodája, a bűz maradt.
@jaegtoer:
@hacsaturján:
ellenben önellentmondásban vagyok, mint továbbá és mindazonáltal... is
Fabius a poszt témálya unalmas... és lerágott csont...
lexarom hogy a fides mafia bűnszervezet mijjen törvényeket nyom ki

ZUGLÓ ban viszont elfogadtak új hejji építési szabájzatot (hész)...
pekkjükre pont az elfogadás előtt pár nappal huzták ki az összes
hész alól a szőnyeget...
az építménymagasság fogalmat mexűntette az OTÉK...
és hejette lett az épületmagasság új fogalom...
ami a hészben meg nincs...
így ezer évig nem lesz magassági korlát zuglóban...
ami persze nem is baj....
de lényeg hogy elb@szott hészt sikerült...

na ja... ha vki a parlamentben és polgármesterként is eccere kavar... nem tuggya hol mit csinál... az nagy kátrány...
@Zuzu Petás:

1. Egyszer előregisztrál "önkéntesen a polgár, ezt ellenőrzi a Népességnyilvántartó!
2. Másodszor regisztrál "önkéntesen" a polgár, ezt ellenőrzi a Népességnyilvántartó!
3. Az "önkéntesnek" kiküldik, hogy mehet szavazni, ide és ide, de csak ellenőrzik a Népesség nyilvántartóban, hogy él-e a szerencsétlen.

Na és mi lesz a Simicska reklámokban?

Tisztelt regisztrált magyar állampolgár, gyere el választani.

A nem regisztrált alja söpredék maradjon otthon.

Orbán mondta:

A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához.[1]
ennyi, a többi csak porhintés:
/ha csak doboz, de már fekete lyuk.../

Financial Times: Magyarország fekete doboz lett

A monetáris politikai kiszámíthatatlanná válásaként értékelhetik a piacok a tegnapi kamatdöntést.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/financial_times_magyarorszag_fekete_doboz_lett.532266.html
Orbán!

A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja... a modern XX. század végi liberalizmus. [1]
Sajnos a választási regisztráció egyszerűen nem elég személyes, nem lehet úgy "felkapni", mint pl. a családon belüli erőszakról szóló törvényt, hiszen az előbbi a választás játékszabályait változtatja meg, míg az utóbbi egy (néha szó szerint) életbevágó problémára ad valamilyen választ. Az utóbbi téma túl sok embernek, túl sok fájdalmat okozott ahhoz, hogy ebből ne csináljanak törvényt.

A választási regisztrációra visszatérve: valószínű keresztülviszik a törvényt, mert az emberek túlnyomó többségének semmilyen fájást nem okoz, így mindenképpen lesz regisztráció. A peremfeltételek megváltoznak, de a játékot játszani kell: Challenge accepted - kihívás elfogadva :)
@is:
Még szerencse, hogy én vagyok negatív. :)
Most képzeld el, ha egy Mesterházy lenne az!
Majd ha olyan impotens leszek, mint ő, meg a coci párt, akkor értesítelek...
A cociknak tök mindegy, ha tudomásul veszik, ha nem, esélyük egyáltalán a parlamentbe kerülésre és arra, hogy rájuk szavazzanak csak akkor van, ha feltételek nélkül beállnak Bajnai mögé.
Minden más felesleges szemfényvesztés és duma. Amíg Baja meg hasonló mutyi figurák, egy harmatgyenge Mesterházy próbálják az észt osztani, addig az elszánt és fanatikus 5%-uk lesz csak meg! Az meg ugye 2014-ben a melegvízre is kevés lesz...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Index: "A Fidesz egyik befolyásos politikusa az Indexnek arról beszélt, a kormánypártoknak egyedül Bajnai Gordon volt kormányfőtől érdemes tartania. (...) Ezt a képet több képviselő azzal árnyalta, hogy továbbra sem látszik, hogy Bajnai melyik pártnak lenne a kormányfőjelöltje (...)

HVG: "A kormánypárti forrás szerint Bajnai Gordon indulása – akár egy választási szövetség élén, akár az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként – előnyös lenne a Fidesznek. „Azonnal szétlőnénk azzal, hogy ő vette el a 13. havi nyugdíjat, a lakosságra hárította a válságkezelés terheit, Gyurcsánnyal együtt rossz paktumot kötött az IMF-fel” – mondta a kormánypárti politikus, aki szerint a Fideszben már rákészültek a volt miniszterelnök visszatérésére."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Fentem a fogamat egy jó kis MNB-s posztra.:)

a tegnapi nap sokkal fontosabb egy egyszerű kamatcsökkentéssel.

A baltabán átvette a hatalmat, nincs jegybanki függetlenség, azaz az utolsó tartalékait éli fel innentől a magyar gazdaság.

Utánunk a vízözön?
@Habakuk999: drorvbűn és drsimlicska eddig csak a törvényeket farigcsálta BALTÁVAL... mostmár a kamatot is azzal váglya...

de lényeg hogy a gazdaság pörög... ha meg az se...
akkor + az a lényeg hogy magyar munkanélkülibe "magyar gyógysz@r"
@Habakuk999:

Csak azt nem értem, Simor és az alelnökök miért nem mondanak le. Mire várnak? És nagyobbat is szólna, mint hogy szó nélkül maradnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"A regisztráció a SZERVEZETT VÁLASZTÁSI CSALÁS első lépcsője. Pont." +1
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Amíg Baja meg hasonló mutyi figurák" - ja, a zsurki vodkagyáros. :-))
@No_Fidesz_No_Problem:

Igen, így értem.
A közvélemény-kutatások ne befolyásoljanak. Aki a demokráciát komolyan gondolja, az oda fog állni, ahol a legnagyobb garanciát látja erre. Finnyázni akkor már nagyon kevesen fognak, ugyanis az addigra kialakuló helyzet sok alternatívát nem tud kínálni.
Persze vannak ennek komoly előfeltételei.
Ne feledd mit mondott Róna Péter, egy miniszterelnökségre pályázó embernek legalább 200 fős, nagyon felkészült szakmai háttérre van szüksége.
Na most, Mesterházi - mint olvasom - az egy szem Braun Robit tudja felmutatni. Ezen már tegnap szétröhögtem magam:)))
@jaegtoer:

anyának érzem, ó ádám magam!
bűzt érzek, kimondhatatlan bűzt. :)))
@londonterminals: :))))) nagy fizu van... sok milla per hó... ahogy az AB maradék "rendes" tagok is...

ijjen hitvány az ember...

mi szükség mani tális tanácsra ? mi szükség alkotmánybírákra?

it mindent egy ember (na jo egy bűnszervezet) dönt el...

a mafiától meg bocsánatot kérek... ezekhez képest az eredeti maffia az egy igazi keresztény ministráns cserkész csapat...

mafia 10 parancsolatból:
"-Soha ne nézz más családtag asszonyára.
...
-Ne járj kocsmákba és klubokba.
-Mindig állj szolgálatára a családnak, még akkor is, ha a feleséged gyermeket szül.
-Az asszonyokat kezeld tisztelettel.
-Mindig az igazat válaszold, amikor kérdéssel fordulnak hozzád.
-Ne vegyél el pénzt, ha az más taghoz vagy más családhoz tartozik.
-Azok, akik nem tartozhatnak a maffiához: bárki, akinek közeli rokona a rendőrség tagja, bárki, aki rokonságban áll a család tagjának szeretőjével, bárki, AKI NEM TISZTELI AZ ERKÖLCSI ÉRTÉKEKET."

huh... ezeknél az is jobb lenne egy rendes mafia...
Regisztráció = hülyeség a köbön.
a regisztráció nyilvánvaló faszság, egyetlen egy funkciója van: a választási eredmény befolyásolása, torzítása. ennek folyományaként csak a gerinctelen firgek és a mélyidióták (röviden: fidesz-szavazók) próbálják védeni.

mindazonáltal a posztban van egy apró bibi. rossz kiindulópont.
aszongya: "Ezek után azt gondolom, ha ennyire be vagytok tojva a regisztrációtól, hogy ilyen blamázs hazudozást is vállalni kell érte, akkor én ezt akarom."

de hát ők éppen az ellenkezőjétől, a regisztráció nélküli szavazástól vannak betojva, ezért vállalnak bármilyen blamázst! bármi áron, akár a maradék komolyan vehető imidzsük árán is átverik ezt az intézkedést.

zárójelben hozzátenném, hogy nem mintha ne vállalna be akármit egy fideszes képviselő, párttag, polgi, politológus, kommunikátor, röviden nyalonc, ha utasítják.
ennél kisebb ügyben is boldogan bepucsítottak.

@kormányzó: "a politikusok sterilizálását"

isten őrizz! hogy még 15-20 évig a nyakunkon üljenek?!
index.hu/tudomany/brittudosok/2012/09/25/kasztralas_a_hosszu_elet_titka/
@orica:
Jaja.

Viktorek egy ideje mar a 2/3 megakadalyozasaert kuzdenek...
El kéne érni, hogy mielőbb regisztrálhassunk. Ha már összegyűlt 3-4 milla regisztrált, akkor a közvélemény kutatásokkal összehasonlítható nagyjából, hogy hányan szavazhatnak majd rájuk, és a maradék valszeg ellenük fog.És ezek döntik el majd a végeredményt. Ekkor még mindig hozhatnak valamilyen korláozó intézkedét, akadályt,de az már nagyon durva lenne! De legalább kiugrana a nyúl a bokorból. NAgyon jó közmondás az: Aki másnak vermet ás, maga esik bele!
A reg. mielőbbi elindítása célszerű!
@Habakuk999: én is, de összefügg minden mindennel, és a jövő elkezdődött:

10:40 Fokozódik a nemzetközi kockázatkerülés, gyengül a forint

10:28 Zuhanórepülésben Európa

10:15 Szakad az OTP
@orica:

Dehogy fog odaállni az MSZP-s szavazó az LMP-4K-Szoli mögé, ha kiteszik Bajnait listavezetőnek :)))

Az LMP támogatottsága NULLA. A 4K és a Szoli semmiféle mérhető támogatottsággal nem bír. Ez a három formáció lényegében hiteltelen, és bárkit nevez meg miniszterelnök-jelöltként, akkor is hiteltelen marad.

Másrészt az átlagembernek Bajnairól sajnos nem a jó kormányzás, hanem a "libás" jelző jut az eszébe, amit a fideszes kommunikációs stáb azonnal elkezdene sulykolni, ha Bajnai nem egy komoly párt jelöltjeként állna ki, hanem a fentebb írt komolytalan formáció színeiben próbálkozna.

Amellett Bajnainak van pár olyan ügye is, amit a Fidesz most éppen jegel, de kész bármikor elővenni és felmelegíteni, akkor is, ha tudja, hogy nincs igaza, mert nem az igazságszolgáltatás, hanem a balhé, a bulvármocsok és Bajnai ellehetetlenítése lenne a céljuk.

Ha Bajnai nem az MSZP jelöltjeként, hanem valami vicces koala jelöltjeként indul, a fideszes kommunikáció két perc alatt szétkapja őt, mint Zetor a kerti budit Pista bácsi hátsó udvarában.
@londonterminals: igen, mesésen zavarnak, terelnek, és bomlasztanak, információ-dezinformáció, jó zsaru-rossz zsaru.
Igaz nem is szabad mást várni egy agitprop és média párttól.
@elmeherceg: Ez jóóó!!! A Millán kéne kórusban üvöltözni, hogy re-giz-ni a-ka-runk!! :-DDDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Zusi mellé akkor kerülhet, ha kifizetné a lopása nagy hányadát. Addig a nem túl okos, nem túl szimpi Zuschlag elérhetetlen fároszként ragyog felette.
Szeretem olvasgatni a vinnyogásaitokat.
Kicsi öröm, de legalább rendszeres.

Köszi a mai adagért.
@Éhesló: A te hülyeséged is megnyugtató, hogy csak erre fussssa. Kölcsönös a gyönyör. Ez már szerelem?? ;-DDDDDDDD

@AKIsTUDATLAN: Azokat kell rávenni, akik ellen-Mariska nénik.
@londonterminals: @dr. Balta$ár:

Érdekes kérdés ez.
Valahol a bölcs rénszarvaspásztor is ezt feszegeti kommentjében.

Regisztrálni vagy részese lenni a játéknak.

Lemondani vagy arcot adni a meggyőződésemmel ellentétes döntésnek.

Abszurd helyzet ez valahol.

Az is lépésnek számít, ha bojkottálunk, lemondunk, akkor is, hiszen a passzivitás az uralkodó stratégiája
Ezért úgy gondolom, játszani kell tevőlegesen.

Hiszen nem szabad elfelejteni, ez a mi játékunk.

Van ugyan bíró, de az nem fog helyettünk se dobni, se dönteni, se gólt rúgni.

Ezt a játszmát nekünk kell lejátszani.

A rének mellett el lehet gondolkodni morálról, lemondásról, el is kell.

De már nem szabad előzékenyen lemondani a dobás vagy visszarúgás jogáról, mint az az elmúlt hat évben történt.
1. Orbán azt csinál amit akar!
2. Hívei örülnek, jól érzik magukat
3. Mi alkalmazkodunk, s elfogadjuk amit akar
4. Magunkban dühöngünk, s rosszkedvűek vagyunk
5. Orbán továbbra is azt csinál, amit akar.
...akkor nem kellene inkább csatlakozni a táborukhoz, hogy jól érezzük magunkat? NER!
NEM! Nemzeti Együttszűkölés Mellőzése
Én, részemről nem osztom a "beletörődés" stratégiáját!
Blogmotor köpöd ki!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egyébként, bármilyen szörnyű és cinikus, ezt tanácsolják nővédők is. Ha neadjisten, ez megtörténik, egy ponton túl valóban hagyni kell, mert különben meg is ölhetnek.
"Ezek után azt gondolom, ha ennyire be vagytok tojva a regisztrációtól, hogy ilyen blamázs hazudozást is vállalni kell érte, akkor én ezt akarom. "

Ez sajnos laboratóriumi tisztaságú trollizmus, rendkívül elkeseredett vagyok. Tökéletesen ekvivalens a narancstrollok "szükség van a regisztrációra, ha ennyire hisztiznek miatta a libsik" formulájával.

És a végeredmény is ugyanaz lesz.
@Éhesló: "Szeretem olvasgatni a vinnyogásaitokat.
Kicsi öröm, de legalább rendszeres."

Gyönyörű coming out, máskor számolj el tízig, mielőtt leírsz valamit. :DDDDDD
@orica: Remélem, igazad lesz. Ez a hülye tényleg azt hiszi, hogy ő tényező valakinek a szemének?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Neki ez az orgazmus. Hát irigylésreméltó-e??? :-DDDDDDD
@Habakuk999:

amikor ábrándozom a rének segge mögött, akkor általában mariska néninek képzelem magam. az én belső marika nénim pedig azt mondja, hogy "neteneeee!" méghogy lemondás? pfű!
kaja nélküli paci, ismét hozod a troll formád itt is, kicsit uncsi, de valakinek csak erre fussa ;)
@a szív fészkei:

hápperszehogy! mindezt laza csuklóval és merev kézfejjel előadni még naccerűbb, csak a teniszkönyök bekövetkezésével köll elszámolni a nemzet nagysága előtt. :)))
@hacsaturján: :)
Kedves Marika néni!

A nem regisztrálás is lemondás ám!

Nem értem a pártokat. Küzdeni kellene a végtelenségig a regisztráció ellen, mellette pedig elkezdeni fölkészülni rá.

De én még rénfeneket se látok, legfeljebb egy kupac szotyit, politikai ihletem semmi.:(((
bakker, vezénylóék vajon mikor teszik altákolmányba, hogy mariskáéknak mindig igaza van, még ha a bíróságokon annyi esetben esnek is pofára?

hvg.hu/itthon/20120926_klubradio_ervenyes_palyazat_953#
@Бабаяга: Én is úgy tudtam néha a vérkonok lányomra hatni, hogy rohadtul igeneltem dolgokat, amiket amúgy lelkem legmélyén tiltottam volna - nem komoly, csak sapkaviselés, hajfestés, ilyesmi témában. Ahogy én egyetértettem, sőt lelkesedni látszottam, rohadtul nem kellett már neki az egész ciki lett.

De hát sajnos itt többről van szó náluk.
Na de ki veri meg a Fideszt, emberek? Ellenzéki Lutra album 1-ső rész:

pezsma.blog.hu/2012/09/26/lemming_bisztro
@Gyuri bá: Aki a gondolkodás morzsáit villantja fikuszlét bólogatása helyett, annak annyi szokott lenni. Lehet, hogy belépett a klubba?
@Habakuk999:

Az inflációt akarja felpörgetni a kormány

A Véleményvezér szerdai cikkében a Monetáris Tanács kamatvágásáról ír, illetve arról, hogy ezzel a döntéssel a magyar gazdaság továbbra is rossz irányba halad.

--------------

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120925_Breaking_Jarai_es_Varga_a_kormanyt_biralj
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Igen, először én is erre gondoltam. Utána viszont arra, hogy mégis egyszerűen csak hülyék, mindkét szemléletmód jellemző a Fideszre, és egyelőre nem egyeztették még, melyik az érvényes. Kivárnak, és ha látják már, mi lesz, a papagájkommandó egy emberként fogja fújni ugyanazt a sötét baromságot, bármi legyen is az. :D

Bajnai amúgy a HH-tanulmány konklúzióinak megfelelően csak valamilyen koordinált ellenzéki választási taktika (akár közös jelöltes-listás, akár felosztott választókörzetes) esetén indulna nyilván, de ezt pillanatnyilag csak az (agyongúnyolt vagy -hallgatott) DK támogatja (meg az MSZP gyengébbnek látszó, Mesterházyval szembeni, szövetségpárti szárnya).

2013 őszéig még lehet talán vacakolni. Vagy nem. Ha addig, vagy legkésőbb akkor Bajnai meglépné ugyanazt, amit a miniszterelnökség elvállalásakor - vállalja a közös jelöltséget, de csakis azt -, lehet, hogy katalizálná vele azt, hogy az egyetlen olyan választási ellenzéki fellépés, ami az Orbán-klán elzavarásának némi esélyével kecsegtet, létrejöhessen.
@Zuzu Petás: Rajta vagyunk már mióta, legalább ennyi dicsőségünk legyen! ;-DD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Igen, öt százalékos plusz adó, ismételten a szegényeken üt nagyobbat.

Nem értem, hogyan tudják elviselni.
@orica: Szidjátok ezt a szerencsétlen Mesterházyt, pedig Ő volt az aki,ezt a szarrá vert MSZP-t életben tartotta, végig "iszapbírkózta" az elmúlt 2 évet.Ahhoz képest, hogy milyen pártot kell vezetnie, milyen múlttal,ahhoz képest igenis teljesítmény amit tett.Bajnai volt az aki eredményesen kormányzott, de úgy, hogy nem kellett belső pártcsatákat vívnia,csak végrehajtó volt.Ha neki kellett volna a pártot vezetni, az MSZP itt sem tartana,Bajnai meg már rég a süllyesztőben lenne.Egy szó mint száz:Jelenleg a legerősebb demokratikus párt az MSZP,aki mögé illene besorolni.Az meg, hogy az LMP, vagy a civilek élére állva(Bajnai)vezető erő lesz az egy vicc!Az LMP-nek volt két éve,eredmény 5-6%, gyakorlatilag NULLA,ZÉRÓ,SEMMI!Nem vagyok hajlandó a szavazatomat töketlenekre adni.Itt állítólag olyan emberek vannak,akiknek nincs képviseletük jelenleg,én is ilyennek vallom magam,ezért arra szavazok aki mellett a számok szólnak.Ez most Mesterházy.
@a szív fészkei: szerintem ebben a tanácsban nincs igazuk a nővédőknek, ha tényleg ezt mondják. mert én azt mondom, hogy már az elejétől fogva, úgy kell küzdened, ha ilyenbe kerülsz, hogy az egész az életedért megy. ugyanis legtöbbször az erőszakoskodók rögtön megölik az áldozatot miután megtették. mert nem akarják, hogy a nő azonosítja őket egy tárgyalás során. vagyis arra játszani, hogy hagyod magad, mert ezzel megmenekülsz na az sajna nem jó.
@No_Fidesz_No_Problem: De ha tudják, hogy percek alatt szétkaphatják hazugsággal Bajnait, akkor miért tartanak tőle?
@Penivaldes: Nem tudom,eddig a végpontig hálisten nem jutottam, bár sajna a közelébe igen. És akkor a mindenáron való küzdés azt eredményezte, hogy megszabadultam.

De ha az a kb. 80 kg pasi tovább akart volna egyelni, akkor van egy pont, hogy kész, feladom 48 kg-san. Mázlim volt, elrettent. a továbbiba bele sem akarok gondolni azóta se.Amúgy a klasszikus felállás érvényesült: ismerős volt.
@No_Fidesz_No_Problem:

A kérdés nem az lesz, hogy melyik kis és még kisebb pártot támogatod, hanem demokrácia vagy szakrális keményedő diktatúra.

Olyan ember nincs a földön, akit a fidesz ne tudna cafattá kommunikálni. Bárki indul, ezzel számolnia kell. Tehát nem beszarás, hanem baromi jó stratégia és stáb.Ezt a feladatot, mondjuk érettségivel és 500-as szókinccsel nem lehet abszolválni.
A libázást sose fogják abbahagyni, hiába nyert pereket Bajnai. Legfeljebb ezzel kezdi: liba=per. Jó kis kampánypénzt lehet belőle összeszedni.

Nekem az mszp felejtős.Ellenben a baloldali szavazótábor nem azonos a párttal. Ennek már nemcsak vidéken, de Pesten is számtalan jele van.
@Habakuk999:

"A nem regisztrálás is lemondás ám!"

nu, fijam, ezér nincs politikai ihleted. pedig nem ojjan nagy unortodoxija ám az.
@a szív fészkei: a legjobb megoldás az ha pöcsön rúgod. komolyan.
egyébként arra van bármilyen biztosíték, hogy nem játssza meg azt a Párt, hogy a Kubatov-adatbázist átkopizza a sikeresen regisztráltak adatbázisába?

a büdöséletben nem mondja meg senki, hogy XY volt-e regisztrálni vagy sem.
tudom, kapunk válaszértesítőt, hogy sikeresen regisztráltunk, de ezzel csak azt lehet kiszűrni, hogy ha valaki nem került fel pedig volt feliratkozáson.
azt nem, hogy valaki bekerült, pedig a közelébe nem járt a regisztrációnak.

mert nem egy sci-fi kategóriás gondolat, hogy ha magát a szavazást ezer tekintet vigyázza árgus szemekkel, akkor nosza tegyünk elé egy "tűzfalat", ahol már lehet a Kubatov-protokollal előszűrni kicsit, az előregisztrációt ui. a kutya sem ellenőrzi olyan tüzetesen, és ha már ott előnyre tettünk szert, akkor a választást már gond nélkül letolhatjuk, minden patyolatfehér lesz, szabályos és szépen dokumentált.
ui addigra már eldőlt.
@jaegtoer: "mert ők voltak a tündérilonák és a tündérlalák, a hófehér nebáncsvirágok"
Ezt senki nem mondta, csak te, viszont engem legalábbis aggaszt, hogy ha volt vaj a fülük mögött, akkor miért koncepciós perekkel akarták őket elintézni? Miért nem a valós genyaságaikat olvasták a fejükre? Neked nem hiányzik a válasz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem tudom, mit akarnak.

Nagy valószínűséggel túlélni a mai napot.

Ez lehet a leghosszabb távú gazdasági terv.
@Penivaldes: Elméletben én is rendkívül felkészült vagyok, de van helyzet, amikor ez nem könnyen kivitelezhető. Na jó ez off, bár, amit a FideSS csinál, az is durva erőszak, olyan, amikor kétszeres súlyával valaki rád hengeredik és lenyom, akkor csinálj, amit tudsz, ha épp meg nem fulladsz...

Akkor a szemkikaparás előnyösebb, mert a térded le van szorítva.
@Lasombra: "egyébként arra van bármilyen biztosíték, hogy nem játssza meg azt a Párt, hogy a Kubatov-adatbázist átkopizza a sikeresen regisztráltak adatbázisába?"
Igen. Viktor két szép szeme, és az ő úttörő becsület szava.
@orica: Jaj, igazad van: Megkéri szépen ez elején Bajnai a FideSS-t, hogy legyen szíves, minél többet libázni, mert a perekből össze is jön a kampánypénz gyorsan!! Zseniális vagy, menj a stábjába, jó??? De komolyan!
@Penivaldes: Prsze: de megfogadtam drága Gábrielnek, hogy minden "fehér" gyilkosságot bekopizok és érdeklődöm fáradhatatlanul. Hisz a bűn, az élet elleni bűn az a szent erkölcsi Gárda vonulását kívánja, nem?
A legjobb az lesz,mikor a mostani fideszbirkák sem bírják majd.
És másik nicknéven,külföldről osztják majd az észt.:))
viktorék el fogják érni,hogy nagyon tele legyen velük az emberek töke.
Jó a posztoló ötlete.:))
@a szív fészkei:

Rajta leszek:))))
Szép ez a magyar nyelv.
@a szív fészkei: Igen, én is ezt mondtam, csak virágnyelven. :)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: úgy, mint a mnyp-ügynél?
"dontvöri evribodri, lesznek egyéni számlák.
de tényleg!
én mondom nektek, Orbán SNH* Viktor!"

*sose nem hazudó

mert akkor tényleg nem golyóstollal kell szavazni menni, hanem golyóspuskával. :(
@a szív fészkei:
"De ha tudják, hogy percek alatt szétkaphatják hazugsággal Bajnait, akkor miért tartanak tőle?"

Ugyan sziv, ne add az alnaivat!

Nagyon jol tudod, hogy ez csak a kincstari optimizmus kotelezo lekommunikalasa a szavazok fele. Aztan anno a lottootos is hogy lealazta Viktort a vitaban. ;)

A Fidesz mar csak a 2/3 elkeruleseert kuzd. Ha mar csak a bloff maradt akkar azzal a modszerrel...
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Igazad van, és ezek azért Gyurcsány alatt kerültek kóterba. Plusz mára kiderült, hogy Polt kifent ügyészhada sem tud normális bizonyítékokat szerezni ellenük, vagy úgy, ahogy Antal mondja, stb.. Bugyula se volt sikeres egyszer sem katonai ügyészi múlttal. Akkor rendkívül ügyesek a cocik, hogy láthatatlanul loptak, vagy bevették Orvbűnt is buliba.
@Lasombra: Igen, úgy, mint a manyupnál. Ott is úttörő becsszó volt.
Úgy be vannak szarva a választásoktól, hogy a lehető legaljasabb dolgokkal próbálják ellehetetleníteni az állampolgárokat a választási jogaik korlátozásával.
@a szív fészkei: Azt anno az egyenlítő.tv is kiderítette, hogy Szíjártó, és Zuschlag együtt ügyeskedtek, összejátszva, amikor Szíjártónál rákérdeztek erre, egy zavart "hoppá!" mosolyon kívül, és gyors gyurcsányahibáson kívül semmit nem kaptak.

Szóval igen. A több szálú összefonódás több, mint valószínű. :(
@Neolibsi:

Ami az mszp életben tartását és működését illeti, az látszat, és úgy hívják, tehetetlenségi nyomaték.
@Lasombra: "arra van bármilyen biztosíték, hogy nem játssza meg azt a Párt, hogy a Kubatov-adatbázist átkopizza a sikeresen regisztráltak adatbázisába?"

van biztosíték... 100% hogy összevetik a LISTÁKAT...
* Bajnai októberben hivatalosan bejelenti a visszatérését.
* A nemzet elmegy regisztrálni.
* A fidesz banda akkorát bukik 2014-ben, hogy a számonkérés után új börtönökre kell majd a GDP egy csinos kis részét költeni.
Mindazonáltal én már most felajánlok egy kis komenyista műszakot az építkezéseknél; még ellátás se' kell, örömmel teszem majd :-) !
@georgie58: nem lesz bajnai... a "nép" őt se akarlya...

az is bűnöző
@georgie58: hja, most már a két kezemen nem tudom megszámolni az ügyeket, amiket ha egy tökös nyomozóhatóság és ügyészség megkapirgálna, akkor a parlament soron következő ülését akár büfében is meg lehetne tartani, annyian maradnának szabadlábon.

csak ilyen sosem lesz.
max pár csórit dobnak oda koncnak.
az előző kormányban legalább piszlicsákér ügyek voltak mutatóban a sajátjaik ellen. (mindegy, ki indította, sok eljutott az ítéletig.)
fideszéknél ilyen nem rémlik. ők ezek szerint teljesen tiszták. (höhö)
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

"__Ezt senki nem mondta, csak te, viszont engem legalábbis aggaszt, hogy ha volt vaj a fülük mögött, akkor miért koncepciós perekkel akarták őket elintézni? Miért nem a valós genyaságaikat olvasták a fejükre? Neked nem hiányzik a válasz?__"

Csak a költői képzeletem játszott velem. Amúgy Meg van az a vaj, csak nem a fülük mögött. Az a vaj, az a 242 milliárd dollár az adóparadicsomokban offshore ernyők alatt zöldell. Valószínűleg mszp-fidesz-mdf bűnszövetkezetben termesztve. Az MLM magyar változata mfm. az szdsz időben kiszállt.
Aztán meg holló a hollónak....
@Lasombra: piszlicsákér = piszlicsáré
(beletüsszentettem a gépelésbe)
igen, megint és megint, mi vagyunk a legjobbak:

Tartós válság, törékeny forint: velünk foglalkozik a külföldi sajtó

A Frankfurter Allgemeine Zeitung című német konzervatív lap a Magyar Nemzeti Bank alapkamat-csökkentéséről írt szerdán, a Handelsblatt című német üzleti lap kétoldalas mellékletet jelentetett meg a magyar gazdaságról, míg az osztrák Der Standard a választási feliratkozásról szóló...

hvg.hu/vilag/20120926_kulfoldi_sajto_magyarorszag
@georgie58:

"* Bajnai októberben hivatalosan bejelenti a visszatérését" - talán.

* "A nemzet elmegy regisztrálni"
- a Fidex pedig összevet a Kubatov-listával. Ha jó az eredmény, mehet a szavazás a maga útján. Ha nem jó, felkészül a kreatív szavazatszámlálásra, aminek a végén "a Fidesz győzött" eredmény jön majd ki.

Ezért aztán minimális az esélye annak, hogy

* A fidesz banda akkorát bukik 2014-ben, hogy a számonkérés után új börtönökre kell majd a GDP egy csinos kis részét költeni.
@Dr. simonmondja.: Te beteg vagy, kezeltesd magad...
@londonterminals: kéretik nem kihagyni a szükségszerű állapotocskát is, ha veszni látszik a hatalom, mert ugyi ezek bevonása a törvényekbe, sem a véletlen műve...
Az íróasztal magának csinál munkát. Ha nem lehet kizárni a bizonytalan szavazócsoportokat, akkor nem köll leépíteni az álomi vízfejet.
@Olafson: ...vagy maga a Gyurcsány! :)
@orica: Nem olvastam végig az összes bejegyzést,ezért megkérdezem, hogy te kire adnád a voksodat jelenlegi állás szerint.Mszp sokak szerint(szerinted is) reménytelen, ki vagy mi az,akire lehet építeni?
"Óriási magyar diplomáciai siker!
Az Azeri kormány visszaküldte Ramil Safarovot Magyaroszágra!
Aki már át is adta megbízólevelét a magyar kormányfőnek,
mint Azerbajdzsán új, rendkívüli és meghatalmazott nagykövete.
A fogadáson megjelent az egész magyar kormány.
Ilyen sugárzó öröm-tengert az IMF kirúgása óta nem lehetett látni.
Balog Zoltán miniszter, mindenkit megelőzve, elsőként ragadta meg
a híres ember jobbját, és hosszan-hosszan szorongatta."

apropó öröm... nem divat a nevetés? itt ez a bajszos kerti törpe is ... dr bajusz... dr ecet ?

galeria.index.hu/kulfold/2012/09/26/ader_janos_turaja_az_egyesult_allamokban/3362632_a270a7105dd522760f9c5ba5e5e7f8c8_k.jpg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A weyerbélázásról hallottál? Egyes német újságokban fizetett hírdetésként jelent meg egy W.B. cikk. Itthon meg már úgy hivatkoztak rá, hogy lám-lám, már a Süddeutsche Zeitung is megírta...
Ennyit a szent külföldi sajtó hivatkozásokról. Ha én német (angol, francia stb.) ember lennék, kb. a 380. legfontosabb dolog lenne, hogy mit írnak Mo.-ról. A kertemben lévő káposztalepke szaporodási szokásainak tanulmányozása után talán elolvasnám Simor nyüszítését a magyar alapkamatról...
@félázsiai 2llkedő: Sok éjszakai egyéni indítványos salátatörvény kerül még beadásra idén. Majd meglesz ez is.
Ja, és a Fidesznek annyira kell Gyurcsány és Bajnai, mint egy falat kenyér. Vagy mint a szocionistáknak Orbán. Egyszerűen lételemük.
@Bafana: Mit tudsz te a jegybanki alapkamatról? Ha jól sejtem, semmit. Akkor minek beszélsz róla?
@félázsiai nemecsek ernő áruló: rosszul sejted. Engem személyesen annyiban érint, hogy csökken töle a hitelem, amit forintban vettem fel, és az alapkamathoz kötött. De szerintem vagyunk páran, akit ez érint...
A gazdaság pedig áll. Ez tény. Drága a hitel.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bennem folyamatosan az motoszkál, hogy hogy fognak vajon visszaélni ezzel a rendszerrel. Ugyan még nem tudom, hogy hogy lesz megvalósítva, de biztos vagyok benne, hogy lesz rá mód.

Például mi történik, ha az egyszeri választópolgár elmegy regisztrálni, majd ezután nyugalomban ülve megvárja a szavazást, és ott közlik vele, hogy nincs benne a listában?

Vagy mi van akkor, ha azok nevében, akik nem regisztráltak, valahogyan mégis "érdekes" voksok kerülnek be az urnákba?

Tényleg nem tudom, hogy hogy lesz kialakítva ez a regisztrálós rendszer, és majd biztos meg is kapom, hogy feleslegesen előre aggódok, de ezek a gondolatok csak nem hagynak nyugodni...
@Bafana: Nekem csökken a pénzemért kapott kamat, ami a fogyasztásomon fog meglátszani. Felpörög az infláció, ami már a te fogyasztásodon is meg fog látszani. A gazdaság pedig még áll, de nem sokáig.
@dr. Balta$ár: (k)áder turnézott?

..elég sovány a közönsége, úgy látom csak a kisebbségiek kíváncsiak a pofájára

melyik nótát énekelte, az "adj, uram Isten"-t vagy a "künn a dorozsmai határban"-t?
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Mért pörögne fel az infláció??? Annyian hivatkoznak erre... Az üzemanyag, vagy az élelmiszerek árát rohadtul nem érinti az alapkamat.
Drága a hitel, azért áll - többek közt - a gazdaság. De ezt nyilván nyugat-európában nem tudják, mert ott 1% körül vannak az alapkamatok. A hülyék.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Igen, pompásan illeszkednek is a tündérmese-tébolyba: "különleges jogrend időszaka és egyéb válsághelyzetek", de a legjobban nekem a "„központi vagyon-visszaszerzési és lefoglalt dolgokat kezelő hivatal" tetszik. :D
@gnme: két feka közé jól befurakodott... 3szög...

biztos ment választási csalást tanulmányozni...
@Bafana:

"A weyerbélázásról hallottál?"

És te az MTI-ről? Ami szerint "Magyarország egy 2003-ban kötött megállapodás értelmében lízingel Svédországtól 14 Gripen vadászgépet".

Pedig a döntést 2001. szeptemberében hozta meg Orbán Viktor.

magyarnarancs.hu/belpol/gripmadartortenet_-_visszapillantas_a_vadaszgeptenderre-64734
@dr. vuvuzelafan: " Például mi történik, ha az egyszeri választópolgár elmegy regisztrálni, majd ezután nyugalomban ülve megvárja a szavazást, és ott közlik vele, hogy nincs benne a listában?"

Kapnod kell egy igazolást, amikor regisztrálsz, és szavazhatsz is, ha azt fel tudod mutatni. Ha azt elvesztetted, akkor úgy jártál...

"Vagy mi van akkor, ha azok nevében, akik nem regisztráltak, valahogyan mégis "érdekes" voksok kerülnek be az urnákba?"

Ez viszont nagyon is reális veszély, mert különösebb probléma nélkül megoldható.
@londonterminals: Hallottam az MTI-ről. A véleményem is megvan róla. Nálam a jelentése: Magyarországi Talmudista Iroda.
@leonito77: Még szinte hatályba sem lépett a Tákolmányuk, már elkezdték módosítgatni.
Mibe kerül nekik kétharmaddal megfeleltetni a Tákolmányt a regisztrációnak?!
@Bafana: "Annyian hivatkoznak erre..."
Talán azért, mert így van.

"Az üzemanyag, vagy az élelmiszerek árát rohadtul nem érinti az alapkamat."
Közvetlenül nem is, de ennél bonyolultabb a dolog. Az alapkamat a piacon forgó pénz mennyiségét jelenti. Alacsonyabb kamat, több piacra pumpált pénz, ami a pénz értékének romlásával jár, ami az infláció fogalma. Ha többet kell fizetni a kereskedőnek euróban a paradicsomért, akkor forintban is drágábban fogja adni, ami felpörgeti az inflációt. Gazdasági és monetáris ismeretek, első óra.

"nyugat-európában nem tudják, mert ott 1% körül vannak az alapkamatok"
Hurrá, csökkentsük 0-ra az alapkamatot, ha ez a boldogság kulcsa!
@Bafana:

Ja, igen, látom a képet a nicked mellett.
kéthét alatt rend lett... köszbiztonság...

na persze ha a rendőrök a bűnözőket védik...

index.hu/belfold/2012/09/26/fantomkepet_adtak_ki_a_domonyvolgyi_gyilkossagi_ugyben/
@félázsiai nemecsek ernő áruló: A hülye, nemnormális csehek most vitték le 0,5 /-ra, hogy a gazdaságot felpörgessék. Ha olcsóbb a hitel mind a cégeknek, mind az embereknek, többet költenek.
A magas kamatszint tartás megbukott. Ha nem indul be a gazdaság, akkor az egyre növekvő számú munkanélküli hogy fog örülni az alacsony inflációnak... Éhan hal a család, de megvédjük Simort. Bele döglünk is, de a zongoraláb ára nem változik: hurrrráááá!
@Bafana: A "nemnormális" cseheknél nem terhelik olyan hatalmas adók a cégeket, mint nálunk, bank-adó sincs, pláza stop sincs, és a multikat sem basztatják lépten nyomon, a befektetések sem hiúsulnak úgy meg, mint nálunk, a közbeszerzéseket esélye van olcsón más cégnek is elnyernie a drága Simicska-nyertesek helyett, így a beruházások felpörgése a hitelezés beindulása valós forgatókönyv. Viszont az infláció felpörgése ott is valós forgatókönyv, csak a jelenlegi adatok azt mutatják, hogy ezt ellentételezik majd az új beruházások, és a gyarapodó munkahelyek.

Nálunk az előny nem lesz meg, marad a felpörgő infláció, amit a fuvardíjak jövőre történő drasztikus emelése még tovább pörget.

Nem az a baj, hogy lófaszt nem tudsz a monetáris politikáról, az már viszont baj, hogy hittérítőt játszol ezzel együtt.
@Bafana: ööö, a káposztást biztosan nem érdekli, de az említett újságok zöme, gazdasági, tehát réteg kiszolgáló, és nem mellesleg az infláció problémakörét a számodra kedves jobbklikk is ezek szerint tálalja, tehát olyan messze nem vagyunk a valóságtól ;)

érdemes elolvasni ezt is:

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fpenzbeszel%2F2012%2F09%2F26%2Fmi_a_baj_a_magyar_adossaggal%2F
ez mekkorrraaaa !!!!!! az IMF csinálta a vörös iszapot !!!!

és ezt az adópénzemből finanszírozott egyik tv monta be...

comment.blog.hu/2012/09/26/az_imf_ontotte_rank_a_vorosiszapot?
@a szív fészkei:
Az egyszerűség kedvéért mariskanéniztem, de nem csak a falusi vallásos nenéket ,hanem az átlagos, népnemzeti ideológiai butítás hiszékeny(mert tájékozatlan), áldozataira gondoltam.
Akik mindent benyalnak annak ellenére, hogy akár saját élettapasztalatuk sem egyezik a fityeszes mantrákkal.
Ki fog "harcolni" a mariskanénikért?
Ez az ellenzék?
:))))

az IMF megrázta a földet...
egy gombnyomással...
és szárazságot is csináltak a másik gombbal...
amikor a jobboldal van hatalmon akkor vannak a természeti csapások...

:)))))))))))))

www.youtube.com/watch?v=aHv2nFYV_xQ&feature=player_embedded#t=150s
ez qva jooooo.... ezt imádom:))))) haláli... kabaréééééé....
Fabius! ...világraszóló... jobb mint drkerényi alkotmányasztala+festménye...
@dr. Balta$ár: szánalom az a fasz, és akkor visszafogottan kedves voltam
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: komment onnan: "komolyan mondom nem találok szavakat...ez egy több emberen,előre megfontolt szándékkal, ALJAS INDOKBÓL, folytatólagosan elkövetett idiotizmus"
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
"Nekem csökken a pénzemért kapott kamat, ami a fogyasztásomon fog meglátszani. Felpörög az infláció, ami már a te fogyasztásodon is meg fog látszani. A gazdaság pedig még áll, de nem sokáig. "

A HET kommentje!!

De legkozelebb legyszi tegyel valami jelet az elejere, ha viccelni fogsz, mert nem akarom a rohogestol allandoan osszekopkodni a monitoromat es a billentyuzetet! Elore is koszi.

Amugy pedig a trollkodasra is igazak a kolto intelmei, miszerint:
"csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, ugy érdemes."

Mert egyebek mellett hianyoltam azt a reszt, ahol azon ertetlensegednek adsz hangot, es ekezed a ballibsiket, hogy bar te egesz evben a sajatjaid csereje utan havonta veszel uj hutot meg tv-t meg a szomszedoknak is az egykulcsos ado miatt kapott tobblet keresetedbol, de az aljas hazaarulo ellenzeki szavazok passzivitasa miatt megis ~1.5%-kal csokken majd a GDP!!

De amugy van benned potencial...
@félázsiai nemecsek ernő áruló: @simple observer 1.0: "gazdaság pedig még áll"

áll mint a cövek... azaz áll mint a kétharmad...
@AKIsTUDATLAN:

"_Ki fog "harcolni" a mariskanénikért?_"

....háááát a Viktor. ű a harcos. há neeem?

feszt most is harcol. már csupa merő egy seb, úgy összekaszabolta magát, meg amit/akit megvédett.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: "Nálunk az előny nem lesz meg"
Nekem a hitelem csökkenni fog. A cégünknek talán több árbevétele lesz, nem kell elbocsátanunk senkit.
Ha ez nem előny és nem pozitív dolog, aminek lehet örülni, akkor nem tudom miaz. Lehet, hogy bennem van a hiba, de én ennek örülök. Lehet, hogy nem kéne?
@Bafana: Látod, éppen ez a tragikus, hogy nálunk már annak is örülni kell, hogy nem kell elbocsátani senkit. Csakhogy ez nem a növekedés receptje, hanem a recesszió lassításának a receptje. De a csökkenés attól még csökkenés.
@Bafana: "A magas kamatszint tartás megbukott. Ha nem indul be a gazdaság, akkor az egyre növekvő számú munkanélküli hogy fog örülni az alacsony inflációnak... Éhan hal a család, de megvédjük Simort. Bele döglünk is, de a zongoraláb ára nem változik: hurrrráááá!"

Vajon igy lazadtal, mikor Jarai kulonosebb ok nelkul 2003-ban a mostani ertekrol 3 lepcsoben 12.5%-ra (!!!) emelte kulonosebb indok nelkul az alapkamatot??

Medgyessy forintocsitasi javaslatanal meg biztos telepofaval meg rohogtel is....
@Neolibsi:

Jelenlegi állás szerint senkire nem szavaznék, de egészen biztos, hogy fogok.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

"Nem az a baj, hogy lófaszt nem tudsz a monetáris politikáról, az már viszont baj, hogy hittérítőt játszol ezzel együtt."

Ez gyönyörű:))))
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Ugyanaz a globális hatalom irányítja Simort és a kamattartásra szavazókat, a Magyarországi Talmudista Irodát és a drónt, amivel a vörösiszaptározót ...izé, Haidert lebombázták, hogy hitelfelvételre kényszerítsék Orbán Viktort. Hát nem érted?
@dr. Balta$ár:
Koszi a videot! Kotelezo darab mindenkinek!!

Kulonosen az a resz tetszett, ahol elmagyarazza, hogy a papai(!) repterrol szallt fel egy NATO gep, amely alacsonyan szallva bombat dobott a tarozora....

"..razudult a vorosiszapar? Hmm... Raadasul VOROS?!!! Leckeztetesul..."

Ez az elmebeteg hatalmas egy figura...
@dr. Balta$ár: "amikor a jobboldal van hatalmon akkor vannak a természeti csapások..."
Ezt egyébként én egy anti-fideszes kereszténytől hallottam pontosan így kimondva. :)
@simple observer 1.0:

"De amugy van benned potencial..."

Hát nem szeretném, ha engem így dicsérnének.
Gonosz vagy:))))
@Penivaldes: Ja igen, az lemaradt, hogy Ő azzal magyarázta: még az égiek is Viktorék ellen vannak! :)
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Ennek a szerencsetlennek a gondolatai aztan kisse osszekuszalodtak 15.40-tol...

Ugyebar az altala bizonyitottan IMF/EU/tudjukkik VOROS(!)iszapos buntetese utan a Fidesz vezette nemzeti oldalt sulytando, az IMF/EU/tudjukkik meg az azeri uzletet is meghekkelik szinten a mi(nemzeti oldal/magyar nep / nem tudom beleszamitok-e ezekbe) buntetesunk erdekeben, ugy hogy elfogadtatnak egy Azerbajdzsant elmarasztalo hatarozatot (fokent a Neppart altal, az azeri "garancia levlre" hivatkozva), melynek megszovegezeseben, es elfogadtatasaban is erosen benne volt a Fidesz...
@dr. Balta$ár:

Ez a Szaniszló egy nyomorult elmebeteg barom.

Mindössze EGY KÉRDÉSEM VAN: Az USA tényleg akkora hülye, hogy inkább Kesztölcön csinálja az aszályt meg a belvizet felváltva, ahelyett, hogy a saját területén szüntetné meg az aszályt, az erdőtüzeket meg a tornádókat???

"Egy neve elhallgatását kérő volt spanyol titkosügynök" LOL!!!

Ja, ha még nem mondtam volna én a MOSZAD, természetesen álnéven kommentelő volt ügynöke vagyok, úgy olvassatok, gecik! :DDD
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Miért? Nem így van? :)
Orvbün és családja uralkodása már idáig is felért legalább 5 cunamival is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ok, te metélt farkú, pusztai félázsiai nomád rágcsáló :D
@dr. Balta$ár: Mondhattok bármit ez így van, hogy Szaniszló mondja. megnyomnak egy gombot az IMF.-nél, és megnyilnak az ég csatornái hazánk felett..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Reméltem,hogy agyas céghez rekrutálsz, ha már...:-DDD
@a szív fészkei:

"Halottnak is nő a körme??? "

És pont ennyire megy vele:))
@londonterminals: Szerintem meg Haidert elrabolta az IMF, aztán ledobta a tározóra. Később összeszedték a darabokat, hogy ne derüljön ki... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Ja, ha még nem mondtam volna én a MOSZAD, természetesen álnéven kommentelő volt ügynöke vagyok, úgy olvassatok, gecik! :DDD"

Ez nyilvánvaló volt eddig is:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A nevét _érthetően_ elhallgató titkosügynök. :DDD

És a szabadkőműves angol királyi ház? :DDD

Különben te mint moszados csak tudod, hogy Haider nem azért állt fejre, mert 140-nel száguldott éjszaka, vodkával és whiskyvel benyomva, miután egy melegbárban üvöltözött a 30 évvel fiatalabb pasijával, hanem lebombáztátok őt a drónnal és utána eltüntettétek a repeszeket. De most le vagytok leplezve.
@No_Fidesz_No_Problem: "Az LMP támogatottsága NULLA."

Hazudsz. Az LMP támogatottsága a teljes népességben 5-6 százalék, két kutatóintézet szerint. Ez azt jelenti, hogy a biztos pártválasztók között még magasabb.
@a szív fészkei: Nem, csak a test elkezd kiszáradni, ezért visszahúzódik róla a bőr. Ezért úgy néz ki, mintha a hullának hosszabbak lennének a körmei.
@ariel12: ez nagyon jó, mint akit azzal fenyegetnek, hogy répafőzeléket etetnek vele...:))))
@épészmérnök: Hódmezővásárhelyen hány százalékot értek el egész pontosan?
Nekem az jutott eszembe, hogy úgy néz mint aki befosott és igyekszik titkolni. :))))))))))))
@ariel12: nagyon kétségbe esve néz, mint akit a mellette lévő kettő megtréfált.))))))))))))
@a szív fészkei: jahh, nem is, én a napiból linkeltem egy több újságos összeállítást :D
@AKIsTUDATLAN: Életem,aki elveszett önként,danolva a Sátán karmaiba, az elveszett. 2,5 milla léleknek annyi. A többit kéne felrázni.
@Bafana: A kamatvágás semmilyen hatással nem lesz a növekedésre, mert nem a magas kamatok miatt áll Magyarország gazdasága.

Hanem a megbízhatatlan, kiszámíthatatlan és rabló gazdaságpolitika miatt.

Normális országban igazad is lehetne, de mi speciális helyzetben vagyunk.

Szerinted a magyar bankok a kétszer 25 pontos kamatcsökkentés következtében rájönnek, hogy a magyar vállalkozások már kockázatmentesek, illetve hirtelen több pénzük termett?

És szórják a maradék pénzüket a pusztába? Nem hinném.

Ez a döntés egyetlen egyet jelent: tudatni ország világgal, az MNB a miénk, s ahogyan eddig se, a jövőben sem érdekelnek bennünket az állam törvényei és a gazdaság törvényszerűségei, ha tündérmesét akarunk csinálni.
Tárki: esett a Fidesz támogatottsága, az emberek fele nem szavazna

Tovább emelkedett a nem választók aránya, szeptemberben már határozottan több, mint a választók fele nem tudja vagy nem árulja el, hogy melyik pártra szavazna - derül ki a Tárki Társadalomkutatási Intézet havi rendszeres pártpreferencia-kutatásából.

hvg.hu/itthon/20120926_Tarki_esett_a_Fidesz_tamogatottsaga_az_em
@orica: Megkaparhatná magát, hátha életre galvanizálódik mégis
@Penivaldes:
Persze ha van egy kis esze (bár FideSS-nek azért ez kétséges) ezt a képet biztosan nem mutogatnám a gyermekeimnek. :)
@ariel12: Ez pont olyan boldog elengedett mosoly ,mint a Szex&NY-ban Charlotte-é, aki annyira óvta magát Mexikóban az ötcsillagosban minden ételtől, nehogy gyomorrontást kapjon, de véletlenül benyeli a tus pár vízcseppjét. És megvan az eredménye...
@ariel12: Na ezt írtam körül kult. élménnyel. .-DDDDDDD
@ariel12: én igen, mert szerintem egy remek történetet lehetne köré keríteni. amit kiadnánk könyvben, és abból lenne csomó pénzünk..DDDD
@ariel12: Basszus, Ader nem Asterdamban túrázott a Dam-on?

Madam Tussauds-nál?

Ilyesmi képünk nekünk is van.:)

Obamával kezdődik a panoptikum, ki se lehet kerülni.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: "A gazdaság pedig még áll, de nem sokáig."
Igen, remélni lehet, hogy felpörög a gazdaság, hiszen most tárgyalunk Grúziával, a jövő kecsegtető.Különösen annak fényéban, hogy a kis-és középvállalkozások részére nyújt együttműködést a grúzokkal, amelyeknek már a földrajzi fekvés is technikai akadályokat jelent a megtelepedésükben.
@Penivaldes: Aki veszni akar,vesszen - van szabad akarat, nem? De aki már utálja ezt a Sátánt - bár szegény Sátit ilyennel sértegetni,bocs - az menekülhessen.
@londonterminals: @Penivaldes: Hát persze! :D

De még az is lehet, hogy a háttérhatalom beküldte Dovahkiint, aki szét FUS-RO-DAH-zta azt a tárolót. :D

Így: youtu.be/hdSUPIoumCA .
@King of Shadows: Na bárki is volt, tőlem kap mindjárt egy akkorát, hogy több napig fog kalimbálni. nem vagyok ideges ember, de a tározós dolog kiverte a biztosítékot.
A mai nap termését szemelgetve, látom még mindig az összefogás unortodox módját gyakoroljuk: Senki senkivel, ha mégis akkor mégse...
Ami szemet szúr állandóan! Mari néni meg Józsi bácsi, a hülye vidéki taplók szinonímái! Miért is? Mari néni nem feltétlenül jár templomba, Józsi bácsi nem feltétlenül hülye! (Bármi is erről a belbudaiak véleménye..) Aztán! Miért magától értetődő, hogy a honosítottak feltétlenül a fütyeszre szavaznának?
Mesterházi növessze meg újra azt a mefisztói szakállát ha nyerni akar...:))
@Parafrázis: Korán van még.

Ugyanakkor elkezdődött a munka, úgy látom.

Bajnai gyakorlatilag megszólalt, DK, MSzP szintén.

Végre dolgoznak a fiúk-lányok.

A baltabán össze fogja hozni az összehozhatatlanokat is.
@Parafrázis: Szerintem is, akit nem a papja vadít, annak megvan a józan paraszti esze.

Mari néni,Józsi bá van városon is, ahogy Ottó, a Tóth Ottó is. Láttam én narancsos hacukában ugráló nyugdíjas mamákat kampányolni a Böszörményi úton.

Szóval az agyatlan,az ott tenyész bárhol.
@a szív fészkei: az elég nagy hülyeség, hogy minden pap politikai kampányt folytat a templomban.
a többi jó
Azt is felrótta itt valaki a minap, hogy a traktoros gazdák, miért nem indulnak meg az ő traktorjaikkal. Hát mert nincs aki fizesse őket! 10 000 gázolajra, 10 000 zsebbe! Ennyiért elálldogáltak anno az út szélén...Viszont itt vidéken meg felróják, hogy Budapest a maga 2 milliós lakosságával úgy tudott összehozni egy 100 ezres tüntit, hogy annak a fele vidéki volt...Úgyhogy be kéne már fejezni ezt a vidék-város marhaságot, mert csak a nevető harmadik nyer ezen is...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Van baj. Fidesz is menetel a kuka felé stabilan és a köz véleményéből sem úgy tűnik a szocik hallatlan önbizalmának bármi alapja lenne. Egyre inkább az látszik Fabiusnak lesz igaza, hogy egy magát hitelesnek bemutatni képes új erő a ciklus végére letarolhatja mindkettőt.
@Lasombra: "egyébként arra van bármilyen biztosíték, hogy nem játssza meg azt a Párt, hogy a Kubatov-adatbázist átkopizza a sikeresen regisztráltak adatbázisába?"

Zseni vagy!!! Télleg... ezt simán megcsinálhatják, a rosszéletű anyjukat.
@Penivaldes: A Fidesz azzal kapcsolatban sem lépett oda eléggé az illetékes hatóságnak, ami bevizsgálta azt a tárolót...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :))))))))) ez qva joooo...

de nekem a csúcs maradt
-mindehol a világon: ürömtől sojmárig...
+az IMF gombnyomásra aszájt és/vagy földrengést csinál...

ez qvaa jjooooooo
@Penivaldes: :))))) ez qvaaaa joooo...

nincs több könnyemmmm... már halálra röhögöm magam...
én nem tudok elmenni regisztrálni... szétröhögtem magam...

akkor IMF elnöknek jo lenni. látya munkaidő végén esik az eső...
megnyom egy gombot aszáj lesz és így nem kell esernyő neki...
@dr. Balta$ár: nana...csak itt esik Mo felett.
meg aszályt is csak itt csinálnak.
@Penivaldes: Csak rá ne tekeredjék az a sok zöld izémizé.
Boldogult gyerekkorom: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/267263_435377369845886_1766185226_n.jpg Úttörő takarékkönyv. 1 Ft-os billogokkal nyaltuk teli.

És nem nyúlta le Mattolcsy!!!
@Parafrázis:

van abban valami nagyon frivol, hogy a mandineren is maris nénit meg józsi bácsit ekézik ezerrel. és igen, a dicső vezető meg húzza a talpalávalót.
@a szív fészkei: köré csvaraodik a zöld, és ő is zöld lesz:)
@a szív fészkei:

Ez akkoriban olyan volt mint a békekölcsön,nem volt kötelező de erősen ajánlották?:)))Néhány gramm történelem:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Állóvíz hónapok óta. Senkisincs oka arra ezek közül, hogy elégedetten nézzen. a fidesznek sem, mert hiába vezetnek, ez nagyon billeg. az mszp.-ek sem, mert velük már csak a fanok vannak, akik akkor is támogatják, ha a fene fenét eszik.
@a szív fészkei: Eddig mindenki tagadta, hogy ő bármilyen hibát is elkövetett volna.. nincs itt felelőség:((
@King of Shadows: "Szerintem meg Haidert elrabolta az IMF, aztán ledobta a tározóra. Később összeszedték a darabokat, hogy ne derüljön ki... :D"

:-DDDD
@vörös meteor: Ezt lelkesen ragasztgattuk elsős,másodikos,alsós sőt felsős korunkban. Végülis nem volt rossz, takarékosságra tanított, láttad gyarapodni, vehettél belőle bármit- Nem emlékszem, mire költöttem. :-DD

Tanítónéninél lehetett jópofizni, láthatta, ki volt a szorgosabb nyalóka, stb. Nem hiszem, hogy kötelező volt, de ki akar ilyenből az osztályában lemaradni? Verseny is volt, azt hiszem, kinek telik be hamarabb? Mint a Spar meg a Match-pontok...
@a szív fészkei: "Életem,aki elveszett önként,danolva a Sátán karmaiba, az elveszett. 2,5 milla léleknek annyi. A többit kéne felrázni."

Ez is csak egy lehetséges alapfelállás. Mérlegelni kell azt is, hogy meddig lehetséges még Orbánt felpumpálni, és milyen állapotban lesz egy-másfél év múlva.
Már egyértelműen látszanak rajta a skizofrénia-gyógyszer hosszú távú mellékhatásai. Ilyenkor más a ciklusok lerövidülnek. Ha összezuhan, akkor nagy kérdés, hogy árván maradt imádói mit tesznek.
Azért az állami vagyont gyarapitottad:)) és a pénzt megpörgették addig:))
@épészmérnök: Amit írsz az durva, és nem éppen stílusos. na de ezen túllendülve, szerintem ilyen esetre van forgatókönyv, hogy ki fog helyetesíteni az imádóknak.
@épészmérnök: Megmondja nekik a Szaniszló Ferenc.

Az úgy volt, Orvbűnt az IMf=zsidók mérgezték meg apránként: pepecselték a drága Cinege utcai ivóvízét, rászórtak - spanyol,nevét titkoló Juan El Bondos ügynök mondja, tehát tuti - a visszafogott kis idilljére valami gyomírtót, hogy a levegőt is elszívják előle, szemmel is verték, megátkozták, stb. Christine Lagarde fekestemisézett is.
@a szív fészkei: "Láttam én narancsos hacukában ugráló nyugdíjas mamákat kampányolni a Böszörményi úton."

Nálunk 2004-ben a Mari, a falu alja kampányolt házról házra, narancs mellényben. Hozzánk is bejött. Mindenkinek elújságolta, hogy zsebpénzt és uzsonnát is kapott, és megtarthatta a mellényt...
@vörös meteor: Én? Ja. Apám meg szentségelt a békekölcsön miatt. Kommenizmusban volt kamat?

Belőlem épült Dunaújváros? Bár mondjuk én a pénzpiacra 59-től léptem, mint takarékkönyvtulaj.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"egy magát hitelesnek bemutatni képes új erő a ciklus végére letarolhatja mindkettőt"

Van még rá bő másfél éve. Ezalatt meg kell születnie, arcokat mutatnia, a hirdetési és médiamegjelenések szűkössége és a Fidesz-propaganda (meg a fű alatti kicsinálás) ellenére országosan ismertté válnia, megszereznie az összes többi, létező ellenzéki formáció legalább passzív támogatását, 106 egyéni jelöltet és minél hosszabb országos listát állítania, és végül a Kubatov-lista és a szavazatszámlálás független ellenőrzésének hiánya ellenére nyernie minimum 60 egyéni körzetben.
@Parafrázis:
Mari néni, Józsi bácsi rendben, akkor nincsenek is ecceriek.
Hál'istennek.
Határontúliak zöme pedig emiatt fog a fityeszre szavazni:
-Az értelmesebbje nem fog szavazni, tekintetbe véve a tekintendőket.
-Akik szavaznak, azok szerint a fityesztől kapták a zállampolgárságot, a többféle anyagi támogatást. Szeretik a viktátort naaagyon.
-Kíbicnek semmi se drága.
@épészmérnök: Feltételezem a Böszin lelkesedeő úriasszonyok se szerelemből voltak csak hülyék.
"...Mensdorf még prezentálja a Magyarországgal, Csehországgal és Ausztriával kötendő Gripen-megállapodás „valószínű eredményét”. Magyarországon eszerint öt „harmadik félnek” a megrendelés 1 százalékát – 180 millió schillinget – kell kapnia."

egyenes pontos fordítás az eredeti cikkről...

"– „A 2001. szeptember 10-én a kabinetülésre érkezők rövid bejelentésre számítottak. Arra, hogy a miniszterelnök gyorsan áment mond az F-16-os Fighting Falconokra, és mindenki mehet a dolgára. Egyikük visszaemlékezése szerint ’bejött Orbán Viktor, mondta, hogy nagyon köszöni a kitartó, szívós és áldozatos munkát, amit az ajánlatok feldolgozásába fektettünk, és ő úgy döntött, hogy a svéd ajánlatot fogadja el. A részleteket Matolcsy gazdasági miniszter úr fogja elmagyarázni – mondta a miniszterelnök, majd sarkon fordult, és kiment a teremből.’ Az elbeszélés szerint döbbent csend maradt Orbán után a teremben. Az ülésről távozó Kárász Jánossal készült híradófelvételeken jól látható, hogy a honvédelmi tárca gazdasági ügyekért felelős államtitkára beleizzadt abba a kínlódásba, ahogy faarccal próbálja a ’gazdasági szempontból helyes’ döntést indokolni.”

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=164133:a-profil-irasa-gripen-vesztegetesi-uegyrl-es-ket-mti-hir&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115
@Penivaldes: "Amit írsz az durva, és nem éppen stílusos."
Miről beszélsz, Penni? Hát nem azt ragozta a blogoszféra napokig, hogy Orbán önkéntelenül nyalogatja a száját, nyújtogatja a nyelvét? Ezek extrapiramidális idegrendszeri tünetek, amelyek a skizofrénia gyógyszerek hosszas szedésétől jönnek elő, olyanoknál, akik már többször visszaestek a betegségbe.
Egy vezető alkalmasságához szerintem az egészségügyi állapotának mérlegelése is hozzátartozik, hiszen erősen befolyásolja az alkalmasságát a feladatra.
@dr. Balta$ár: Mindenhez ért: Grippenekhez, baltához. CSodálkozol??? übermensch.
@épészmérnök: Nem kéne ennyire szőrmentén bánni vele, hisze egy ország sorsa múlik egy elmebetegen. Ilyenkor maqgáról sem tud gondoskodni és gyámság alá helyezik. Nem? Ő meg minket tart megszállás alatt. Beteg elme, ami sosem volt csodálatos.
@a szív fészkei: @dr. Balta$ár:

Ez a Narancs cikke, nem a Profilé. :) Persze az jól látható belőle, hogy a döntést 2001-ben Orbán hozta, nem 2003-ban az akkori kormány, ahogy ezt az MTI sugallta.

A Profilban csak az öt megkent magyarról meg a "Disznóról" van szó, de nem derül ki, kik azok. Talán majd a per során, decemberben.
@a szív fészkei:

"Feltételezem a Böszin lelkesedeő úriasszonyok se szerelemből voltak csak hülyék."

De,de. Találkoztam ilyen sültbolondokkal. Színtiszta, érdek nélküli imádat. Miért nélkül.
@épészmérnök: Bocs de nekem nem jön be az amikor elkezdünk bárkit is bármely oldalról is azzal vegzálni, hogy most normális e vagy nem. legyen az Gyurcsány, Orbán, Bajnai, vagy bárki más. ha csak ennyit tudunk, akkor az elég nagy gond.
és ez mindkét oldalra igaz, itt ez az oldal azt nézi, hogy OV normális e, a jobber oldal meg azon visít, hogy Gyurcsány az aki nem normális.
comment.blog.hu/2012/09/26/az_imf_ontotte_rank_a_vorosiszapot

Ilyen szíriuszi kiscsillagokat miért nem állít le Kumin? Ezek übergázok már nekik is, nem?
@Penivaldes: Gyurcsánynak nincsenek ilyen szakember szeme előtt nem titkolható súlyos tünetei. Egy dolog, hogy kire mit mond az utca, egy dolog, hogy ki valóban elmebeteg. Orvbűn az.
Súlyosan és egyre jobban szétesve.
@a szív fészkei: szerintem esélyes alternatíva, hogy Orbán újból visszaesik, visszahozzák, még akár működtetik is őt, de a színvonala rohamosan romlik, annyira, hogy még az imádóit is elriasztja, vagy teljesen működésképtelenné válik. Na, akkor mi következik? Ezt is végig kéne gondolni.
@a szív fészkei: és milyen tünetei vannak "orvbűnnek" (idézve tőled)?
mert, hogy én ezt nem figyelem, mivel ennél jobb dolgom is van:)
@Penivaldes: Gyurcsánynak nincs semmilyen nyilvánvaló idegrendszeri tünete, Penni. Klinikai értelemben nem beteg. Orbán viszont egyértelműen beteg. Ha nem lenne akkora hatalom a kezében, esküszöm, sajnálnám!
@épészmérnök: nem érted, amit leírtam. nem arról beszéltem, hogy ki a beteg, hanem aról, hogy szerintem az elég gyenge ha azon megyünk körbe, hogy Orbán most beteg, nem beteg. és ezen körbemegyünk és nem jutunk sehová sem. ennél lényegesebb dolgokkal kéne foglalkozni.
@épészmérnök:

majd fölkötözik a lovára, mint brezsnyev elvtársat oszt jóvan. :)))
@hacsaturján: Osztán fehér legyen ám az a lú! :-)
@londonterminals:
"Van még rá bő másfél éve. Ezalatt meg kell születnie, arcokat mutatnia, a hirdetési és médiamegjelenések szűkössége és a Fidesz-propaganda (meg a fű alatti kicsinálás) ellenére országosan ismertté válnia, megszereznie az összes többi, létező ellenzéki formáció legalább passzív támogatását, 106 egyéni jelöltet és minél hosszabb országos listát állítania, és végül a Kubatov-lista és a szavazatszámlálás független ellenőrzésének hiánya ellenére nyernie minimum 60 egyéni körzetben."

En is probaltam mar az itteni idealistakat lecibalni a foldre, de nem hagyjak.

Az LMP 3 eves szinten maradasa (a nyari Ipsos eredmenyeket nem emlitem) a DK 1 eve (a mait szinten nem emlitem, majd ha tendencia marad) epp azt bizonyitja, hogy a part epites pokoli nehez.

Es ha valoban a hajrara megjelenik valaki/part, hogy majd o milyen faszaul fog kormanyozni, ki fog neki hinni? Hiszen epp a fenti ket part igazolja, hogy sajat orszagos part strukturat alig tudnak letrehozni, nem hogy majd kormanyozni nekifutas nelkul...

Ahogy Ronai is visszautasitotta Olga altali megkornyekezest jelenleg kormanyzasra alkalmas 100-200 foz stab leginkabb Bajnai korul latszik kialakulni, barmit is szoljon ehhez Mesterhazy vagy epp Shiffer (Gyurcsanyt mar tudjuk).
Szoval marad nekunk Bajnai es kormanyzati tobbseget a jelenlegi 3 part ad majd neki. Mar ezt szajkozom miota, a valtozas csak annyi, hogy azota eltelt fel ev....
@a szív fészkei:

Én 1968-ban léptem a pénzpiacra,snúron lehetett nyerni komoly forint összegeket:)))

Snúr: lyuk vagy vonal, palánk alja felé dobják a pénzt. Akinek érméje ehhez legközelebb esett, összeszedi az összes pénzt.
@épészmérnök:
"Hát nem azt ragozta a blogoszféra napokig, hogy Orbán önkéntelenül nyalogatja a száját, nyújtogatja a nyelvét?"

Csak mellesleg jegyzem meg, hogy azota ugy 1-2 hete valahol egy ujabb videot is mutattak a paralimpikonok koszonteserol, vagy mirol, es akkor is nyelvelt rendesen. Vagyis nem egyszeri esetrol van szo, csak e masodik esetet nem kapta fel a blogolok nepe...
@AKIsTUDATLAN:
Azt én nem tudhatom, hogy en block a határontúliak utálják e vagy sem. Azok a határontúliak akiket én ismerek, utálják mint a szart.
1. Kettő darab osztrák. ( az egyik a sógorom, úgyhogy ő nem ér.)
2. Három erdélyi.
3. Egy cseh.
4. Egy szlovák.
5. Egy szlovén.
6. Egy görög. (Félig magyar, úgyhogy őt sem számítom. Ezek a határontúliak, akiket ismerek és garantálom, hogy utálják a fütyeszt. A többit nem tudom. Te igen?
rögge kérdeztem, hogy mariska tévedhetetlen döntései mikor kerülnek be az alatörvénytákolmányba, azt hiszem nem voltam messze a valóságtól. Íme agyar főde jogbiztonsága:

A Médiatanács nem tágít - 16:34

A szerdai bírósági ítélet után sem tágít a Médiatanács a korábbi jogi véleményétől. A testület által kiadott szerdai közlemény szerint: "Az elmúlt időszak konzekvens bírósági határozatai egyértelművé teszik, hogy a Klub-szabály alapján a Klubrádió pályázata alakilag érvénytelen."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=147077
oops, ritkítást vízionálok ezeknél a nertelen bíróknál:

Bíróság: Dániel Péter rongált,
de tette társadalmilag hasznos volt
A bíróság első fokon kimondta, tette "erkölcsileg pozitív tartalmú és társadalmilag hasznos volt".

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F09%2F26%2Fbirosag_daniel_peter_rongalt_de_tette_tarsadalmilag_hasznos_volt%2F
@simple observer 1.0:

"ugy 1-2 hete valahol egy ujabb videot is mutattak"

atv.hu/belfold/20120918_orban_megmutattuk_mi_a_magyar_virtus

Ez volt az, kb. az utolsó fél perc elején van. De legalább ilyen szemléletes, hogy úgy olvas mélyen a papírba hajolva, mint valami rozzant szovjet pártfőtitkár.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ajánlom, néhány hétig erősítsék meg Kádár sírja, Biszku és Mátsik lakása meg a kommunista emlékművek rendőri védelmét, hiszen "erkölcsileg pozitív" és "társadalmilag hasznos" lenne meggyalázni!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a lényeg, hogy gyűlnek a bírák akik majd kimondják a maffia felett az ítéleteket. :)
Remélem.
@Parafrázis:
Én sem tudhatom biztosan, de néha szoktam határon túli blogokat olvasni. Igaz, főleg erdélyieket. Ott elég harcos narancsnyikvédők vannak túltengésben.
Tényleg, ezek a közvéleménykutatók nem szoktak határontúliakat szondázni?
Rémlik, hogy olvastam ukrajnai magyarokról is, akiket nagyon magas nyugdíjjal és más anyagiakkal kecsegtetnek. Mindjárt utánanézek.
@ariel12: Vagy egy grippen lebombázza majd a bíróságot, és Szaniszló bejelenti, hogy "A ... háttérhatalom ... csinálta. És ... nem ... vagyok ... robot!"
Nem annyira egyenes a beszéd az ATV-n - panaszeljárást nyert a Jobbik

2012. augusztus 28-án az ATV "Egyenes beszéd" című műsorában Hajdú János, a TEK vezetője volt a vendég. A beszélgetés során Hajdú nem rejtette véka alá politikai véleményét a Jobbikról, sőt odáig elment, hogy a nemzeti pártot durván összemosta a cigánygyilkosságokkal.

A Jobbik kérése ellenére a csatorna nem adott lehetőséget a pártnak, hogy Hajdú csúsztatásait és hazugságait megcáfolja és kifejthesse az ezzel kapcsolatos véleményét, éppen ezért a Jobbik a Médiahatósághoz fordult. A Médiahatóság megállapította, hogy az ATV megsértette a kiegyensúlyozottság követelményeit és kötelezik a csatornát egy elmarasztaló közlemény beolvasására, avagy lehetőséget kell biztosítaniuk a Jobbiknak álláspontjának kifejtésére.

A Hit Gyülekezetének televíziója odáig is képes volt elmenni, hogy a Médiahatóság előtt letagadták, miszerint a Jobbik kifogással fordult volna feléjük és ezért kérték az eljárás megszüntetését. A Jobbik azonban hitelesen tudta igazolni kifogásuk elküldését, így nem volt akadálya az eljárás megindításának.

Továbbra is egyenesen hazudnak reggel, éjjel meg este. :)
@londonterminals:

Felszínre hozzon egy új, tehetséges, felelősségteljes és tisztességes demokratikus ellenzéket, amely kitermeli majd hiteles és hatni képes vezetőjét is.

Előbb lesz Izraeli Palesztin megbékélés,)

A cikk jó.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"rögge kérdeztem, hogy mariska tévedhetetlen döntései mikor kerülnek be az alatörvénytákolmányba"

Valaki azt írta az alaki hibára hivatkozó döntés után valahol, hogy a papír éleit is meg kellett volna nézni, akkor találtak volna újabb aláíratlan négy oldalt. :D
@londonterminals: ezen 20mp pel a vége előtt a SKIZOFRÉN drorvbűn önkéntelen nyalogatás/nyelvelés van... vagy csak megnyajja mer szexuális vágyakkal néz a kövér öltönyös után?
@londonterminals: valahol az aláírását is elemezték, ami egy szörnyűséges krixkrax.
A kézírás romlása megelőzi az extrapiramidális tüneteket...
@londonterminals:
En nem latom ilyen remenytelennek a helyzetet. SOT!

Ha az LMP-t valoban a Fidesz csinalta meg, ami azert nem teljesen alaptalan felvetes, akkor az agyalas nyilvan erdektelen, es az MSZP-DK nem tud kormanyt valtani.

Am ha az LMP megis komolyan veszi Orbanvalto elkotelezettseget, akkor bizony befog sorolni a masik ket part melle, mert mast NEM TEHET! Ebben jo alkalom lesz szamukra, amikor Bajnai bejelentkezik egy gazdasagpolitikai vitaprogramnak alcazott kormanyprogrammal, igy tehat valojaban nem a gyulolt ellensegekkel butoroznanak ossze, hanem egy kivitelezheto program melle allnanak oda.

Ugye a DK nem kerdes, mert ok mar regota osszefogast surgetnek.

Az MSZP is el fogja fogadni Bajnait:
Hogyan is utasithatnak vissza, hiszen azzal 2 ciklusukbol eppen azt a periodust vetnek meg, amikor valami ertelmeset/erdemlegeset tettek?
Bajnai sokkal hitelesebb es ratermetteb, mint Mesterhazy (kivancsi vagyok ki, es mikor csinal egy ilyen felmerest). Bajnaival egy osszefogas sokkal tobb embert tudna megszolitani a most partot nem valasztok kozul, mint Mesterhazy az MSZP elen egyedul....

Ugyhogy nyugi kormanytvaltunk '14-ben!
@londonterminals:
Igen ez a video volt az. Kosz a linket, mar elfelejtettem, hogy ki adta adasba az eredeti anyagot.
@Penivaldes: www.youtube.com/watch?v=DSY42108jM4 Első képkockákon

Ilyet www.youtube.com/watch?v=DSY42108jM4 produkált még a olimpikonok kitüntetésekor is. Erre írják szakértők, hogy ez komoly tünet,. majd elmagyarázza épészmérnök, akinek gondolom, nem véletlen ez a nickje. ;-)))
@épészmérnök: Stefi látod - és hiába hekk, azért az agyatlan imádót jól jellemzi - oda van érte, számára Orvbűn minden nyálcsorgatása előremutató álla,férfiúi tett. Amerre csöppen, arra kell mennünk vagy hogy értelmezi.
@vörös meteor: Tudom, bár csak lány vagyok - helyesebben voltam valamikor a pleisztocén múltban a mamutok környékén. :-DDD
@simple observer 1.0: Mantrázd még, még, még önbeteljesítő jóslatnak! A gondolat teremti meg a valóságot - mondják. Adja isten, szóval jó sokat gondolkodj!!!! :-DDD
Ne mondjátok meg Gábrielnek, hogy zsidó volt!!! Pssszt.. Még a moszados se!
@Fabius: varanus.blog.hu/2012/05/16/apatokfasza_meg_a_horthy_szobor
Ejnye, bejnye. Hát szabad egy elsőfokon erkölcsileg helyes, társadalmilag hasznos tettet így minősíteni? Úgy utálod, mikor igazam van.
Évforduló megint a FB-ról: fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/2018_10151177853404301_1773044146_n.jpg

"Még az Osztrák-Magyar Monarchiában született, Magyarországon élt, de az Egyesült Államokban temették el. 67 évvel ezelőtt ezen a napon hunyt el Bartók Béla. Kedvenc művét, a Csodálatos mandarint nemcsak Köln polgármestere, Konrad Adenauer tiltatta le, de Rákosi Mátyás sem szívlelte. A világhírű magyar komponistát 1988-ban helyezték örök nyugalomra a Farkasréti temetőben."

Vajon miért ment el a horthyvitézek földjéről? Nem volt jó itt neki??? Az aranykorban???? A beste hazaárulója!!! Vitéz Mága elmondhatná, de 1 hülye volt, ilyen faszályos országból emigrálni!!
@Parafrázis: Én is azt hallottam, Erdélynek teli vele a töke.
@a szív fészkei: a horthyvitézeket elfelejtik, Bartókot nem. és ez vigasztal
@a szív fészkei: Bizony. Erdélyt ne kezeljük úgy, hogy = FIDESZ. Sőt ha már horthy kultusz, akkor azért elmondom, hogy Gyimesben nagyon nem érdemes azzal jönni, hogy horthy meg társai mennyire rendesek voltak, mert úgy küldenek el, hogy csak na. ugyanis amikor nagy virágosan bevonultak, akkor elég bunkón viselkedtek velük. és ezt nem felejtették el.
tehát nem minden olyan mint ahogy szeretnék hogy volt.
@Penivaldes: egyiket sem felejtik el egyhamar.
De reménykedned szabad.
@Penivaldes: Nananana. EGy D&G meg a Trapper /van még?/vagy egy kínai piacos és CK között komoly árbéli, preszízsbéli difi van.

De én imádom minden formájában. Van csomó gatyám, bermudám - hajdan sortom - dzsekim, cipőm, volt táskám, /azt lenyúlta lányom/, huzatfogó függönyöm, stb. belőle. Kopott, sötét, szakadt (az a legdrágább), rojtos, strasszos, mindenféle. Abban a bizonyos, Stefi-értelemben már nem lánykoromban vadul hímeztem is ki őket, a drága hippis trendnek megfelelően.

Nagy ötlet, sose megy ki majd a divatból, az tuti.
@Éhes_ló: igen, valóban igazad van. csak az egyikről nem biztos hogy szép dolgok is eszünkbe jutnak. Ó én reménykedem abban, hogy egyszer majd megint olyanok leszünk, mint akik voltunk, aikor még nem szenvedtünk abban a betegségben, amiben ma is szenvednek egyesek a népnemzeti oldalon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Örülök, hogy ezek után a komcsi gyilkosok emlékműveinek megrongálását te is "erkölcsileg pozitív" és "társadalmilag hasznos" tettnek fogod tartani!:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ma nem olvastam végig a kommenteket, pedig szoktam.
Ez a Klubrádió történet elment Mussolini Olaszországában, de 2012-ben itt?
Bár nem csodálkozom rajta, egyszerű az egész. A vén kurva felhívta a főnököt:
-Hallottad vezérem, hogy…
-Ne basztass, igen!
-Most mi a picsát csináljunk?
-Adjatok ki egy közleményt, de nemtidemégisigen ti, szóvivő-tuggyafaszom, oldjátok meg amíg kitalálok valamit!
Kiadták. A lotyó (feltehetően), leszólt a sajtósoknak, azok meg röfögtek egy meggondolatlant, oszt azt nyilatkozták, hogy a bíróság döntése le van szarva, mer az nemazamit jogosan köllene ítélni!
Ezt a szánalmas vergődést, ezt a nyilvánvaló okádék szándékot csak a hülye nem veszi észre.
Ugyan friss a dolog még, meg az EU-nak is van más gondja, de azért ha ezt szó nélkül hagyják, nem különbek egy szaros banánköztársaság administrációjától.
Klitonyné is mondhatna egy "mennyetekapicsába"-tot, volt már rá példa.
Napersze ez kit érdekel, ugye...
@Penivaldes: Mindenütt kiba bunkón viselkedtek a bevonulás után, úgyhogy - írja Huncík Péter felvidéki és Csernok Attila szintén szlovák rokonokra támaszkodva - Felvidéken pl. sikítva várták vissza a cseh adminisztrációt a pökhendi, buta, lekezelő, semmihez semértő de mohón letaroló magyar uraságok helyett.
@Éhes_ló: Az imázs, na az a nem mindegy. Melyiknek milyen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A Szalonnamariska is alakilag érvénytelen, hiába van stylistja, Az csak szenved és ég vele.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hogyne, csak legyen mellé egy ugyanilyen tartalmú bírósági ítélet is.
@a szív fészkei: erről van egy történetem amit olvastam. zsidókról. Máramarossziget. Az első vh előtt a zsidók 77 % magyarnak vallotta magát, sokan, úgy, hogy nem is beszéltk tökéletesen a nyelvet. és magyar újságot járattak, és büszkén vonultak a császári és krályi hadseregbe az első háború idejében, majd a román seregbe már nem vonultak be. Ja és a szinagógába a falra festették a királyi koronát, hogy ezzel is a hűségüket fejezzék ki. és ezek az emberek megdöbbenve látták hogy az újonnam bemazsírozott magyar adminisztráció már nem az a magyarság akikre ők emlékeztek.
és a helyi magyarok sem felejtették el azt a gőgöt ahogyan a magyar urak viselkedtek.
vagogabor.blog.hu/2012/09/26/ki_az_ur_a_fidesz_gyarmaton?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201209 Na téllleg??? Ki az úr? CSaknem végül Kapócs Zsóka???? Úgyis olyan dörmögő dömötör hangja van.

Kurva jó, ilyen balfaszoké az ország.
@Knósszosz: igen, röviden ez a lényeg, és tényleg senkit sem érdekel, pedig kéne, mert még mondani lehet, hogy leszarom, mert nem érint, de csak méééég.
@a szív fészkei: igen, de nem látszik annyira az árkülönbség.
én is szeretem. volt egy nagyon lapos pocit igénylőm.
@a szív fészkei: @simple observer 1.0:

Valami irracionális reménység bennem is van, de ez szerintem csak az életösztön, wishful thinking, mert elviselhetetlen lenne, ha úgy lenne, ahogyan minden jel szerint van. :D
@a szív fészkei: és közben énekli, hogy hamvadó cigarettavég?
Embörök, ti ha békülni akartok, akkor ilyen szövegezést használtok???

Orbánék jegyzékben próbálnak békülni az örményekkel

Diplomáciai jegyzéket küldött hétfőn Magyarország Örményországnak, amely szerint a kormány érdekelt abban, hogy Jereván előfeltételek!!! nélkül szüntesse meg a két ország diplomáciai kapcsolatainak felfüggesztését. A jegyzék megjelent a budapesti kormány honlapján is, de csak angol nyelven

hvg.hu/vilag/20120926_Orbanek_jegyzekben_kertek_az_ormenymagyar
@Penivaldes: @a szív fészkei: Az egy dolog, hogy bunkón viselkedtek. De mellé még be is telepedtek minden elfoglalásra érdemes kormányzati pozícióba, és ezzel gyakorlatilag kizárták a döntésekből az ottaniakat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A jegyzék már eleve felszólítás. Ekkora lendülettel már meg is parancsolhatná nekik...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Itt van a precedens, hogy bárminemű történelmi személy emlékművének megrongálása annak minősül.

Amúgy meg kukkantsd meg ezt a kettős mércét.

"A társadalomra való veszélyesség kapcsán a szóbeli indoklás kitért arra, hogy a vádbeli cselekmény megítélésénél közömbös a megrongált tárgy szimbólumértéke, illetve a rongáló motívumai, például az, hogy őt milyen társadalmi-politikai változtatások szándéka vezette." - a Kúria indoklása a Szabadság téri szovjet emlékmű megrongálása ügyében.

"Nem tagadható Horthy és mindazok felelőssége, akik az említett törvények megalkotásában, alkalmazásában és végrehajtásában szerepet vállaltak. (...) A szoborállítás elleni tiltakozás ezért a bíróság szerint erkölcsileg pozitív tartalmú, társadalmilag hasznos figyelemfelhívás, de a Dániel Péter által alkalmazott formája büntetendő, mert a rongálással más tulajdonában kárt okozott." - Siófoki Városi Bíróság indoklása Dániel Péter szoborrongálási ügyében.

Így működik ma a kettős mérce a Magyarországon, 2012-ben.

Most akkor bíróság vagy legújabb kori tanszék?

A Dániel Péter szoborgyalázási ügyében eljáró Siófoki Városi Bíróságon ítélkező Kovacsics István bíró úrnak nehezére esett eldöntenie, ő most épp bíróként ítéljen, vagy történészként érveljen. Így egyiket sem teszi. Legalábbis ezt állítja.

"A bíró hangsúlyozta, hogy Horthy Miklós történelmi szerepének a megítélése nem a bíróság feladata (...) A törvénysértések által nem keveseket az életüktől, másokat szabadságuktól, jogaiktól fosztottak meg. A Horthy rehabilitálására irányuló törekvések – így Kovacsics István – ellentétesek a kárpótlási törvények szellemiségével, aláássák a múlt bűneivel kapcsolatos társadalmi közmegegyezést. Egy Horthy-szoborállítás pedig, mivel Horthy személye megosztja a társadalmat, alkalmas lehet az ellentétek szítására, akadályozhatja a kívánatos társadalmi béke kialakulását."

Horthy történelmi szerepének megítélése valóban nem feladata a bíróságnak. Mégis megteszi. De miért? Megfelelési kényszerből? Hogy bebizonyítsák, nem tombol a fehérterror a siófoki városi bíróság tanácstermében? Ezért "sújtják" semmiféle jogkövetkezménnyel nem járó megrovással Dániel Pétert? Vagy talán azért, mert Dániel Péter minősíthetetlen performanszával amúgy egyetértenek?

A lényeg szempontjából mindegy is. A magyar bíróság szerint társadalmilag hasznos Horthy szobrot gyalázni, az elnyomó szovjet hatalom által itt felejtett szovjet emlékmű megrongálása esetén azonban már "közömbös" a szimbólumrendszer, mindegy, mi miért van, mi miért történik - az a körülményektől függetlenül sérthetetlen.

A Siófoki városi bíróság - illetve Kovacsics István - szerint "erkölcsileg pozitív tartalmú, sőt hasznos figyelemfelhívás" legfeljebb "az alkalmazott forma miatt" elítélhető, a Magyarországot megnyomorító, sáskahadként pusztító, hosszú évtizedekre visszavető szovjet jelképet megrongálni: ezért súlyos pénzbírság jár.

Ez a működő kettős mérce ma Magyarországon, 22 évvel az úgynevezett rendszerváltás után.

Ezek után ne higgye senki, hogy nem fogja valaki a saját kezébe venni az igazságszolgáltatást, ha már a bíróság nem végzi a dolgát.

Vagy talán épp ez volt a cél?
@a szív fészkei:
"Mantrázd még, még, még önbeteljesítő jóslatnak!"

Nem hiszem, hogy nagy szuksegunk lenne ra!

A mult het ugyanis vilagosan megmutatta, hogy it a tortenet vege;
Orban freudi elszolasa "Ha a Jóisten megengedi, hogy még egy-két évig dolgozzunk Magyarországon..", vagy eppen Varga otlete az orszag gazdasaganak fellenditesere (utolso remenykent a hutok/tv-k csereje) egyertelmu jelzese annak, hogy most vagyunk ott ahol megallt a tudomany(uk).
Az, hogy nem folytattak a koltsegvetes vitajat, hogy csinaltak a 2008-as IMF-hitel vizsgalo bizottsagot...
mind-mind azt mutatja, hogy Viktorek elertek valasztott utjuk vegere, sot meg egy fel lepessel tovabb. A problema, hogy ott egy szakadek van. Es most az egyetlen segito kezet az IMF iranyabol varhatjak. (Kepzelem hogy eszi Viktor a kefet, hogy az azeri lokoto allamfo korbefocizta a mi minden hajjal megkent csodacsatarunkat...)

Vagyis vege a dalnak. Hiaba nyomja Varga kotelessegszeruen, hogy vannak meg otleteik, mert nincsenek.

Hogy klasszikussal eljek:
"Nézzétek. A dolog az úgy áll, hogy a legrövidebb távon nincsen választás. Veres Janinak igaza van. Lehet még egy picikét itt teszetoszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen."

Veres Janit, meg a penzboseget kiveve a szoveg ul.

A Fidesz ugy vag neki a hatralevo 1.5 evnek, hogy nincsen EGYETLEN uto lapja sem. Igy max teritett betlit lehetne jatszani, de ez esetben az nem sokat hozna nekik.
Alsohangon is 400 milliardot kell kigazdalkodni, hogy egyenesbe jojjon a koltsegvetes. Ebbol bizony komoly serelmek szarmaznak majd. Sokaknak fognak belegyalogolni az eletebe.

Az ellenzeknek pedig "csak" allando ossztuz alatt kell tartania a kormanyt, ami nem lesz nehez, es egy hiteles programot kell felmutatnia, es amelle becsatornazni a mar meglevo Orbanvalto hangulatot.

Ez meg szerintem siman menni fog.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hogyne, ha válaszként az elmész te a p****ba választ szeretnénk.:D
De itt mi vagyunk vérig sértve, nem tudtad?
Az indexes videó utolsó mondata a legjobb : " az emberek nem buták..." mondja a képviselő, aki egyébként ennek ellenére borzasztó hülyének akar nézni minket... és az egész bagázs akivel beszélni próbált az indexes pasi, mindegyik hülyeségeket válaszolt, vagy nem tudta mit mondjon, vagy "további szép napot" kívánt az a kis missz picsa, bár válaszolni ő sem tudott...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Milyen kettős mérce?! A bíró a hatályos törvényekhez igazodva hozott ítéletet. A bírónak nem lehet megmondani, nem is szabad megmondani, hogy kellene neki értelmeznie horty szerepét.
A jog győzedelmeskedett, mert kimondta, hogy a szobor leöntetett. A hivatalából eredő joga, hogy ítéletében kimondja, hogy horty szobrát leönteni nem erkölcstelen dolog és igenis van társadalmi haszna.
Az, hogy neked ez nem tetszik, az a te problémád.
Én Dániel Péter helyében nem fellebbeztem volna, mert ez egy olyan marasztalás, ami nem marasztalás.
@lbm-NERtárs -): Amikor ők azt mondják, hogy az emberek nem buták, akkor az pont az ellenkezője.:D
index.hu/belfold/2012/09/26/navracsics_beszolt_a_biztosnak/
Gondolom megvakarta a tökeit és sercintett egyet, majd a pultra csapva elbődült: maaaaaris, hol van már az a rohadt sör...
Nem is téged akarnak távol tartani Fabius, hanem a csóringereket, akikkel a legjobban kiszúrtak. Segélyeseket, rokkantnyugdíjasokat, egyéb ellátásokból kihullottakat.
@Husz_János_Puszita: a regisztráció + a nyuggerek utazási kedvezmények eltörlése = a nyuggerek kizárása a közéletből...

készül a fides a nyugdíj csökkentésekre...
@a szív fészkei: egyiké rosszabb mint a másiké.

Karácsony miszerint válogat, a buktától alig több mint 1,5 évnyire?
Itt nincs reális választása senkinek, csak hazugságok és még nagyobb hazugságok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Amúgy csináljátok. Az önbíráskodás büntetendő. Remélem, mire bekerültök seprűn kívül értékesebb dolgot állítottok elő. Mert titeket adónkon tartani, na azt nem. Inkább egy komplett romafalu, mint egy jobbikos.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Rajtad kívül mindenki látja az ordító kettős mércét, aki elolvassa a két ítélet előbb idézett indoklását. De ezt már megszokhattuk tőled. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
horti is egy képmutató idióta a végén szenilis fasz volt, ettől nem lesz jobb sem rosszabb, ha kap egy kis festéket a szobra, a széljobb nem csak festékel, hanem rombol, fenyeget, félemlít, pusztít. Sőt ők kezdték ezt a dilinyóságot is, persze amikor ugyan azt kapják az orcájukba, amit előszeretettel tesznek ők is, akkor persze óbégatás van. Nem is értem miért ;)
@a szív fészkei:
Mariskán a Jackson sztájlisztja sem segít.
Ilyen alapanyagból semmit sem lehet kihozni.
Max egy élient, a szájábúúl kitüremkedő pélóval.
De lehet valaki kurva ronda, attól még érthet a rábízott terület irányításához.
Mariska ért hozzá, csak nem úgy, ahogy azt Te gondolod, meg fizeted.
Esetleg, ha aláírná Jókovácsszilveszter vonalkódos alsógatyája korcának a belső felét is, talán lenne remény.
Így semmi.
@londonterminals:
Nem hiszem, hogy ez irracionalis remenyseg lenne. Tapasztalataim szerint egy nagyon elfolytott, de ugyanakkor elemi ereju valtoztatasi vagy van az emberekben. Ezt csak ki kell hasznalni egy jo programmal (remelem Bajnaiek jo munkat vegeznek!), 1-2 hiteles arccal, es mondjuk 3 ev kulonosebb szethuzas nelkuli kormanyzati idovel (illetve annak elozetes igeretevel).

Amennyire emlekszem (es igazan csak a '80-as evekre emlekszem), de ilyen durva meg az atkosban is csak regen volt. Ilyen elkeseredettseget, es rmenytelenseget, meg mas orszagban sem lattam (igaz a leglepukkantabb ahol jartam, a torokok voltak), vagyis szerintem nem lesz/lenne nehez levaltani a Fideszt.

Viszont ha a 3 ellenzeki part nem kepes felnoni a helyzethez, akkor meg ugyis megerdemeljuk a sorsunkat.
Nagyon tetszik Fabius kiborulása. Néha ez is kell. És tényleg elege van az embernek. Komolyan belefárad ezekbe a buta, tuskó, primitív emberekbe. Én alapvetően egy önbizalom hiányos ember vagyok, de tényleg. Mégis mostanában ( és ez a videó, csak ráerősített erre) úgy érzem, hogy ezeket ott a parlamentbe, egy átlag kisiparos tudása is magasan veri. És ezt a kisiparost nem lenézésből írom, hanem ezzel arra céloztam, hogy még diploma sem kell ahhoz, hogy felülíbereljék intelligenciában, és tudásban ezeket a politikusokat. Szánalom. Mért is kell nekem elfogadnom, hogy ilyenek vezetik az országot? Ebenguba Varga Pista a női tenyészállat víziójával, a druszája meg a Varga Miska a "sokkot kaptunk, azért nem vásárolunk" elméletével ( értsd: hűtőszekrény sztori), Schmidt Mariska az igényes munkavállalók tanulmányával ( mer' ő annyit forog a dolgozó ember közegben, hogy már aztán ő simán ítélkezhet...), Plagi-bá meg még írni sem tudott... Simlicska, akinek a világ pénze nem lenne elég, pedig már az országot is kifosztotta... És mindezt összefogja a nagybajuszú üldözésimániás paranoid Lajoska, az értelmes tekintetű "kurva ügyes vagyok" eltolcsi, és végül a király-gróf-helytartó-országura "soha nem hazudtam", "pörög a gazdaság" báró, Vekkerviki.
De most komolyan gyerekek! Ez lenne az elit? Ezekre kéne felnéznem? A Parlament felvállalt egy nagy hiányt ebben az országban, mert a parlament lett az OPNI!
Na jó kifakadtam én is... Egye fene...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A Klubrádió esete a demokrácia elgáncsolása, nézetem szerint.
Nem a kedvencem, sokak vannak így vele.
De, az, amit művelnek egy ellenzéki véleményeket megszólaltató rádióval, az jellemzi ennek a velejéig mosladék hatalomnak a világos törekvését.
Nem köll ragozni, tudod Te..(is).
hvg.hu/nagyitas/20120925_ader_obama_hazaspar
Ez fotosop? Mitől ilyen savanyú? Hogy lehetett egy ilyen paraszt kinézetűt odarakni? Nem lehetett volna kiküldeni smittecskét? Az legalább fess, ha más nem. Az amerikaiak meg ugyse vették volna észre a cserét.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Költözz oda, bár gyanítom ha inkább hozzánk költöznél "picit" jobban éreznéd magad. :)
@simple observer 1.0:

"Az ellenzeknek pedig "csak" allando ossztuz alatt kell tartania a kormanyt, ami nem lesz nehez, es egy hiteles programot kell felmutatnia, es amelle becsatornazni a mar meglevo Orbanvalto hangulatot.

Ez meg szerintem siman menni fog."

Ha eltekintünk attól az apróságtól, hogy mindehhez már létező választási szövetség, együttműködés kell az ellenzék formációi közt. Ne felejtsd el a 106 egyéni helyet, amin minden múlik: nem indíthatnak egymás ellen jelölteket, ha nyerni akarnak. Ha elfelejtjük is az "új erőt", hol látszik ez most?

"kétségkívül nehéz elképzelni, amint az önmagáról mint a megújulás élharcosáról ábrándozó LMP vagy a hasonlóképpen “legyen valami jobb, de senki nem jó” Milla szövetséget köt a választást egyedül megnyerni akaró MSZP-vel, miközben mindannyian - a ballib média jelentékeny részével karöltve - hevesen utálják Gyurcsányt és a DK-t, az egyetlen olyan politikai szereplőt a magyar palettán, aki az együttműködést szorgalmazza."

neszorakozzviktor.tumblr.com/post/32337780806/levalthatja-e-ellenzeki-szovetseg-a-fideszt

És akkor a szennyözönről, a hírmanipulációról és az összes egyéb aljas módszerről, nem utolsó sorban a konkrét választási csalásról, amit Fideszék bevethetnek, még nem is beszéltünk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Az amerikaiak meg ugyse vették volna észre a cserét."

:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hol a kettős mérce?
Elítélte rongálásért?
El.
Az ítélet kiszabásánál vette figyelembe, hogy mit öntött le, és ennek megfelelően marasztalta.
Hol a kettős mérce?!
Elítélték, a büntetést kiszabták.
Akkor meg?
@lbm-NERtárs -): ott lassan csak a takarítók lesznek értelmesek. a többi, a képviselők, az elit..hehehehehehe..
@Knósszosz: igen és est látja a többi normálisan gondolkodó jobboldali is, íme:

Már a fiktívnek tűnő „Autórádió” nevű pályázó elmeszelésekor is világos volt mindenki számára, hogy jogállami keretek között ezt a meccset nem lehet megnyerni. Persze, ha a gombhoz varrták volna a kabátot, akkor esetleg ki lehetett volna találni olyan (visszamenőleges hatályú?) jogszabályt, amivel a Klubrádió jött volna ki vesztesen az ügyből. Vagy berakni az Alaptörvénybe, hogy „…65 év felett senki nem lehet bíró…frekvenciapályázat győztese pedig nem lehet a Klubrádió…vagy olyan cég, ahol Bolgár György alkalmazásban áll”. Ugye, hogy ennek semmi értelme?

kard.blog.hu/2012/09/26/torolkozo_nmhh?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_26&utm_campaign=index
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Félreérted. Én sem vagyok elájulva Horthytól. A gond az ordító kettős mérce, amikor ha szovjet emlékmű meggyalázásról van szó akkor ez az indoklás:

"A társadalomra való veszélyesség kapcsán a szóbeli indoklás kitért arra, hogy a vádbeli cselekmény megítélésénél közömbös a megrongált tárgy szimbólumértéke, illetve a rongáló motívumai, például az, hogy őt milyen társadalmi-politikai változtatások szándéka vezette." - a Kúria indoklása a Szabadság téri szovjet emlékmű megrongálása ügyében."

Ha viszont egy Horthy emlékmű akkor ez a helyzet.

"A bíró hangsúlyozta, hogy Horthy Miklós történelmi szerepének a megítélése nem a bíróság feladata (...) A törvénysértések által nem keveseket az életüktől, másokat szabadságuktól, jogaiktól fosztottak meg. A Horthy rehabilitálására irányuló törekvések – így Kovacsics István – ellentétesek a kárpótlási törvények szellemiségével, aláássák a múlt bűneivel kapcsolatos társadalmi közmegegyezést. Egy Horthy-szoborállítás pedig, mivel Horthy személye megosztja a társadalmat, alkalmas lehet az ellentétek szítására, akadályozhatja a kívánatos társadalmi béke kialakulását."

Horthy történelmi szerepének megítélése valóban nem feladata a bíróságnak. Mégis megteszi. De miért? Megfelelési kényszerből? Hogy bebizonyítsák, nem tombol a fehérterror a siófoki városi bíróság tanácstermében? Ezért "sújtják" semmiféle jogkövetkezménnyel nem járó megrovással Dániel Pétert? Vagy talán azért, mert Dániel Péter minősíthetetlen performanszával amúgy egyetértenek?

A lényeg szempontjából mindegy is. A magyar bíróság szerint társadalmilag hasznos Horthy szobrot gyalázni, az elnyomó szovjet hatalom által itt felejtett szovjet emlékmű megrongálása esetén azonban már "közömbös" a szimbólumrendszer, mindegy, mi miért van, mi miért történik - az a körülményektől függetlenül sérthetetlen.

Kezded már kapizsgálni mivel van gondom?? Ha ezek után te sem érted akkor nagyon szomorú leszek. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: vagy ezt körülírni.. Bolgárt. még az is lehetett volna.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor egyszerűsítsük le:
annak a szobrát megrongálni, aki nácik ellen harcolt, az a magyar bíróság szerint büntetendő
annak a szobrát megrongálni, aki kiszolgálta, törleszkedett nekik, és belevitte az országot egy vesztes és borzalmas háborúba, az büntetendő ugyan, de erkölcsileg helyes.
Hol van itt a kettős mérce?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: katonai hősi emlékmű kontra diktátor szobor
számomra nem egyenlő a kettő
@orica:

Ha arról álmodom, hogy a Szolidaritás és a Milla a vállukon beviszik Bajnait a miniszterelnöki székbe, nagyon hülye vagyok?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pedig egyszerű: A szovjet kiskatonák elnyomók voltak, a kormányzó kultusza pedig felemelkedőben. Szerintem sem egyenértékű, éppen hogy nem, de ennek fényében még kevésbé, ha az elkövetőket el is ítélem mindkét esetben!
Ja és még jó volt az index videóban, aszongya': könnyebb lesz a választóknak, mert eddig a kopogtató cédulával valamit kellett csinálni, mert ahogy mondja (idézem) : "eddig ki kellett dobjam, vagy oda kellett adjam valakinek..."
Hát basszus! valóban nehéz volt amikor becsöngettek a kezükbe nyomnom, vagy egy mozdulattal kidobnom a kukába! "Dögöljek meg", ha nem lesz most sokkal egyszerűbb elmennem a tököm tudja hová, hogy ott beregisztráljak, vagy elmennem a postára, hogy feladjam, vagy a neten kitöltenem a hatszázhuszonharmedik menüpont 55 kért adatát is! És ha mázlim van, akkor a regisztrációm nem keveri el valami titkárnő, ha nem keveredik el a postán, avagy nem vész el az internet bugyraiban...
És tudjátok mit! Le merném fogadni, hogy lesznek ilyen esetek...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Semmi gond. Ezek után szintén rongálás lesz a komcsi emlékművek kidekorálása, viszont erkölcsileg pozitív és társadalmilag hasznos lesz. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jaj ne gyere ezzel az uncsi szöveggel.
Na jó:
éltem a magdolna negyedben és szabolcsi vagyok, szerintem több tapasztalatom van mint neked. Pont ezért is írom, hogy inkább őket tartanám el adóforinton, mint egy elítélt szélsőjobbost...
Úgyhogy ezt a kört is lefutottuk.
@Penivaldes: Igen. :) "Én azt mondom: döntsük már romba azt a qrva országot..."
Viktor

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én értem. Most már Jobbiknyik is leszek...
@Husz_János_Puszita: Jaj, csak a milla ne...
Nem tudom mi lett velük, de olyan megkeseredett, rosszindulatú bagázs lettek, hogy hihetetlen... Teljesen elment tőlük a kedvem.
@Husz_János_Puszita: hááát. bevallom, hogy én sárkányokról, meg egyebekről szoktam álmondi....))
nem is tudom...szerintem ez esélytelen.
@King of Shadows: ahogy mondod! elég a finomkodásból, meg a cicázásból.
:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sosem késő, velem is volt ilyen, hogy visszaléptem a mártás megevésétől...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem úgy értettem, hogy szavazni is fogok rájuk, ugyanis továbbra sem szeretem a Jobbikot. :)
Arra gondoltam, hogy mindjárt jön valami Degenerált Komcsi (DK-s), aki majd jól lenyilasoz. :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Eltörted a tükröd?:D
Van szakállad is meg bajszod is?:D
Merre ténferegtél?!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): SZEVASZ!!!!
Miért? Nem volt tükör? vagy pocsolya?
most olyan izgatott lettem emiatt...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mondom, hogy az lesz, amennyiben lesz róla bírósági ítéleted... Ebben mi a bonyolult megérteni?!
Hányféle módon kell még nektek előadni:
náculni rossz, erkölcstelen és hülye dolog
hogy végre átmenjen az üzenet?
@King of Shadows: nyilas vagy. én is ismertem egy nyilast, állandóan nyilazott. (a többiről nem beszélek, mert az büdös)
:DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Más pedig nincs.

Felhívnám a figyelmet egy momentumra a fentebb linkelt cikkben: AZ MSZP ELADÓSODOTT PÁRT.

Szerintetek mi lesz ebből?
@Penivaldes:

:D Sárkányokból már kinőttem, házisárkány meg nincs. Marad rémálomnak a politika.
No most "védik" meg Antall Attilát az ATV-n.
Jobban járt volna ha nem árulja el, hogy megsúgták neki mit kell vallania. A barátok (Ceglédi és tsai) szapulják!
@Penivaldes: Pedig most mondtad, hogy elég a finomkodásból. :P
Annak idején Fideszes voltam. Aztán kaptam egy nyilat a térdembe...
@King of Shadows: nah jó, tehát a nyilasozó a wc termékkel öntözte a kertjét. és az volt büdös
én annak idején kisbaba voltam...
@Husz_János_Puszita: Majd módosítják a választási törvényt, hogy olyan párt, vagy jelölt nem indulhat, aminek, vagy akinek tartozása áll fenn...
@King of Shadows: nyilas vagyok, és csillagos jeles, tehát alappal oszthatok ki bárakárkit ;)
@No_Fidesz_No_Problem:

Ja...de az az 57 vagy hány százalék nem véletlenül "bizonytalan". Marhára elegük van a mocskolódásból vagyis az egész mocsokból, amit nálunk politikának hívnak. Lehet könnyen elcsábulnak a Bajnai szerény mosolyától.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na látod, ên értem mi a gondod! De tudom,hogy még nagyobb lesz a gondod amikor ráébredsz, te meg a társaid,hogy át lettetek ba...szva... A fityesznek sokmindenre kellett a jobbik, mert azt bizonyára te is sejted,hogy mért glasszálhattok egyencuccban szerte a faluhelyeken, meg hogy avathattok még gárdatagokat... tudjuk vona honnan indult... de már nem kell atyuskánknak a jobbik, és bizony a történelem azt mutatja,hogy akit viktor már elhasznált azt szépen tönkre is teszi (mdf,kicsigazdák...).Na ez a folyamat elkezdődött... Amikor kibukott a közmunka politikusok földjén sztory, mindjárt ennek aztán a kormány "utánajárt" és egy ilyet talált csak... és hol? Hát természetesen jobbikos városban... Most már a horthy szobor sem olyan "kúúúl" aztán csak figyelj még tovább kedvenc Angel-öm... De ne mond,hogy nem szóltam...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bolgár megkérdezemmagam György azonosítása a Klubrádióval, tévút.
Kurva jó színvonalas kulturális műsoraik is vannak, közéleti témákat feszegetnek, szerintem maradnia kell. Amúgy van még ilyen? A Lánchíd az fasza, ha szorulásom van, azt hallgatom. Meg a Mária rádiót… attól aztán felsírok hajnalban.
Ezekhez képest Bolgárt elviselem (néha), meg Vicseket is.
Ő nem hagyja félrebeszélni a riportalanyt, persze ez ízlés dolga, ki-ki másként értékeli.
Olyanok vagyunk ebben a kérdésben lassan, mint a coccialista párt, a „majdmimegnyerjükaválasztásokat egyedül” dumájukkal.
A lónak a faszát fogják megnyerni egyedül, és elgondolkodhatunk mi is kicsiben, hogy az egyetlen ellenzéki hangot tolmácsoló (néha fújabelemjönki médiát), lehúzzuk a klozeton csak azért, mert vannak ott nem szimpatikus figurák.
Most akkor, mit csináljunk?
Dobjuk ki a Klubot is?
Nem leszek népszerű a véleményemmel, de nem dobom ki.
Révbíró Zoltán műsorát Rodeó is hallgatná: Latin.
Jó, tényleg!
@Knósszosz: én nem hallgatok a klozin rádiót öreg barátom.:))
@Penivaldes:
Egy bikáról meg lepattan a nyílvessző, ha mérgezett is.
-:)))
@King of Shadows:
"Annak idején Fideszes voltam. Aztán kaptam egy nyilat a térdembe..."

Lehet, hogy jobban jartal volna ha adventurer lettel volna! Bar nemelyek szerint az sem fenkig tejfel... ;)
@Penivaldes:
Öreg??
Most átgondolom, beszéljek-e Veled többé...
Ha neked én matt uzsálem vagyok, akkor mit szólsz a 90 éves keresztmamámhoz, aki aszonta, hogy leszarja a gőgős szemetet, elmegy regisztrálni?
Jóvan, nem piszkálni akartalak.
@Knósszosz: értem..Knósszosz, labirintus, Minótaurusz....)))
@Knósszosz: üdv a 90 éves mamának.
és igen te öreg barát vagy. tudod van házibarát, meg van öreg barát.
@Penivaldes:
Olvass csak, nem úgy vótaz.
Magyar mitológia, ha már…
Ikárosz nem a naptúl megolvadt izé miatt zuhanódott le, Széles Gábor baszta el az egészet.
Kispórolta a csirízt a fogadott fia vezérsíkjábul, azért!
Ajóédesannyát a menetelő szemettyinek!
@lbm-NERtárs -): Fel a fejjel, NERtárs! :)
Lesz ez még rosszabb. :(
Egyébként abszulúte igazad van. Megen. :D

@Penivaldes: Nono, kérem, a takarításhoz szakértelem szükségeltetik (vegyszerek ismerete, mit, mivel tisztítunk, mit, mivel keverhetünk), míg honatyának (és ahogy nyilatkoznak), honanyának meg nem feltétlen kell. :(
@Knósszosz: nem fogunk vitatkozni, mert vannak jó műsoraik, és igen a hatalom aroganciája miatt is szólok, mint ahogy szóltam Szima miatt is, pedig fényévekre vagyok az elveitől.
Megragadt a hitgyüli iskola kezelés kinyírása is, míg a többit nyomta az állam, vagy a vonulgatósok megkülönböztetése, vagy a kiakadt bíró esete a dilettáns helyszinelő rendőrökkel stb stb.

Hosszú a sor, és rengeteg a megvezetett ember.
@lbm-NERtárs -): Egyenruha?? Na ne röhögtess. Sosem izgatott a dolog. :) Gyöngyöspata? Nos hazudozni sem mindig érdemes.

jobbik.hu/rovatok/alapszervezeti_h%C3%ADrek/koncepci%C3%B3s_elj%C3%A1r%C3%A1s_folyik_gy%C3%B6ngy%C3%B6spata_ellen

Juhász Oszkár idézett a kormányhivatal jegyzőkönyvéből: „magánterületen a közmunkások részéről munkavégzés nem történt”. A jobbikos polgármester éppen ezért azt üzente Burián Orsolyának, hogy legközelebb figyelmesebben olvassa el a saját jelentésüket.

Ja és te se járj úgy mint a minap az ATV. :)

barikad.hu/nem_annyira_egyenes_a_beszed_az_atv_n-20120926
@lbm-NERtárs -): Arrólnem is beszélve, hogy a dögcédula ... izé, akarom mondani: a kopogtató cédula (:D) gyűjtögetés eltörlése nem az alapvető választójogban jelent könnyebbséget, hanem a pártoknak a jelöltállításban.
Alma meg körte. :)
@londonterminals:
"Ha eltekintünk attól az apróságtól, hogy mindehhez már létező választási szövetség, együttműködés kell az ellenzék formációi közt. Ne felejtsd el a 106 egyéni helyet, amin minden múlik: nem indíthatnak egymás ellen jelölteket, ha nyerni akarnak. Ha elfelejtjük is az "új erőt", hol látszik ez most?"

En uj erovel korabban sem szamoltam, es az ido haladtaval egyre kevesbbe teszem. Gyakorlatilag ezeket a gondokat lehet rovidre zarni azzal, ha Bajnai es a Ha&Ha all elo egy programmal. Arrol elhiheto, hogy mukodokepes, Bajnairol, hogy meg is csinalja, a tobbi partnak pedig nem lesz arcvesztes, hogy "osszeall" a tobbivel, hiszen ok Bajnait fogjak tamogatni. Hogy e program kormanyra juttatasahoz egymassal is szoba kell allni, hat a szavazo igazan megertheti, es elfogadhatja. Vagyis ennek lekommunikalasa nem akkora nagy feladat.

Ha egy ilyen program meg iden elokerul, akkor elindulhat egy olyan vita, amiben mindenki megmutathatja, hogy mit csinalna maskent, de kompromisszumkent tamogatja a kozos programot.

Gyakorlatilag igy a program kapna egy hatalmas, es sokaig tarto mediafigyelmet, igy a partok is. Es az osszefogas, vagyis, hogy a valtasert hajlandoak felretenni egymas iranti ellenszenvuket, rengeteg szavazot tudna elcsabitani.

"És akkor a szennyözönről, a hírmanipulációról és az összes egyéb aljas módszerről, nem utolsó sorban a konkrét választási csalásról, amit Fideszék bevethetnek, még nem is beszéltünk."

Ezek a dolgok mar nem igen fognak ulni. Eppen ezert akarjak a regisztracioval leszabalyozni idoben (2 hettel elore) a dolgot, mert hogy ok mar nem tudnak olyat dobni az utolso napokban amitol, sok szavazo hirtelen oket valasztana. Ilyen botranyokat majd az ellenzek oldalarol varhatunk, es azok idozitese lesz fontos, hogy ne lankadjon a szavazoi hajlandosag idokozben.

Szegyen, nem szegyen, de EBESZ megfigyeloket kell kerni mar elozetesen is. A Fidesz trukkozesei elegseges indokot szolgaltatnak hozza, a sogorek meg csak kuldenek elegendo embert nezelodni...
@Marcellusca:
"a kopogtató cédula (:D) gyűjtögetés eltörlése nem az alapvető választójogban jelent könnyebbséget, hanem a pártoknak a jelöltállításban. "

Partoknak???

Kismillio egyeni jelolt lesz minden korzetben a kampanytamogatasi osszegert, amit tervek szerint a jelolteknek jarna, es nem a partoknak....

Amugy ezt a dolgot az LMP nagyon benezte, hiszen konnyen lehet, hogy ugy jarnak, mint Dunaujvarosban, ahol a fuggetlen elvitte eloluk a szavazokat... (legalabbis ok ezt a verziot vallatak fel)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azt gondolom, egy húron pöndülünk.
Alapvető kérdésekben nincs vita köztünk, legfeljebb abban nem értünk egyet, hogy Pataky a nagyobb darab szar, vagy Mága.
„Sállálállá-ho-ho-hoóóó”
Ez még esetleg komoly ideológia vita tárgya lehet(ne), de ez most nem fontos.
Most a
„kicsi vagyok én,
majd megnövök én”
rigmusról köllene vitáznunk, de azt gondolom, ez szarra sem érdemes.
Minden diktátor a történelem szemétdombján végezte, ebben is különlegesek leszünk.
Van nekünk egy csepeli szennyvíztisztító telepünk, kurva nagy EU-s pénzek vannak benne.
Már csak egy hiányzik belőle…
@Knósszosz:
Bocs, szarral tele van most is, a fos majd 2014-ben gyön bele...
@a szív fészkei: anyám kárpátaljai volt, ugyanezt mesélte. Sírták vissza a cseheket.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Még mindig nem érted??, Várj segítek. :)

A bíróság, mint politikai zsűri

Erkölcsös és helyes tett volt, hogy Dániel Péter vörös festékkel tette tönkre Kerekiben Horthy Miklós szobrát - hozott ma ítéletet egy bírónak látszó majom Siófokon, nagy kegyesen azért hozzátéve, hogy ennek ellenére rongálás történt, amiért ejnye-bejnye, megrovás jár. Mindez azonban sem Dániel Pétert, sem a mindenhová beépült kommunistákat minősíti, hanem a magyar jogászi kar kvalitásait tükrözi.

Mint rendes bíróságlátogató, van némi fogalmam a bírói és ügyvédi kar szakmai minőségéről. Ha valaki azt hiszi, hogy ezek az emberek azért viselhetnek talárt, mert értik, amivel foglalkoznak, az nagyon hülye. A jogászok többségének fogalma sincs a jogról. Rendszerint csak az ügyrendi rutinokat ismerik - milyen papírra milyen pecsét kell - de a jogdogmatika, pláne a fennálló törvények ismerete számukra terra incognita, és nem is érdekli őket. Számos bíró, különösen a vidéki bíróságokon, egy klimaxoló osztályfőnöknő logikája mentén hoz ítéleteket polgári és büntetőügyekben egyaránt, ad hoc értékelve át jogszabályokat, vagy éppen ignorálva törvényhelyeket. Én magam is találkoztam már olyan bíróval, aki saját hatáskörben maga döntötte el, hogy egy aláírás valóban a felperestől származik-e, olyannal, aki vitatta, hogy ő maga közszereplő lenne, aki szerint az Alkotmánybíróság határozata nem jogforrás, illetve fogalma sem volt arról, hogy a bírósági tárgyalás nyilvános, és nem kell külön engedély a megtekintéséhez. Ennek a jogászgenerációnak ékes példánya hozott ma ítéletet Siófokon, megfeledkezve egy amúgy eléggé magától értetődő jogdogmatikai alapelvről: a bíróság nem politizálhat. Semennyire. A bírói függetlenség és pártatlanság alapjait rúgja ki ez a mai ítélet, amely szerint Horthy-szobrot összefestékezni erkölcsileg helyes.

A bíróságokon akkor lesz rend, ha már minden magyar állampolgár legalább egyszer szembesült a bírói, ügyészi, ügyvédi karok teljes alkalmatlanságával. Ha majd végigülnek tíz, húsz, ötven tárgyalást, és látják, hogy micsoda kutyakomédia az, amit nálunk igazságszolgáltatásnak gúnyolnak. Ahol olyan emberek hozhatnak ítéletet, akik semmilyen módon nem vonhatók felelősségre még akkor sem, ha bűncselekményt követnek el, köszönhetően Biszku Béla 1956-ban meghozott rendeletének, amely a vérbíróságok működését volt hivatott legitimálni. (Merthogy még Rákosi idejében is létezett bírói felelősség!) Ahol az életüket a munkahely-Tesco-Barátok közt háromszögben leélő háziasszonyok ítélkezhetnek rendkívül bonyolult ügyekben, amelyekhez nemcsak széleskörű ismeretek lennének szükségesek, de olyan élettapasztalat is, amit nem nyomnak a kezébe a diploma mellé, amikor kiszédül az iskolapadból. Akkor lehet majd beszélni erről, mert amíg a lakosság többsége számára a bíróság egy misztikus, érthetetlen intézmény, aminek a környékére sem jó menni, addig képtelenség a droidállomány kitakarítása, hiszen a mindenkori politikai ellenzék azonnal hisztériázni kezdene, hogy a kormány fel akarja számolni a bírói függetlenséget, ha csak egyetlen bekövesedett kártevőt is megpróbálnának kirobbantani. Hogy emiatt hányan mennek ártatlanul börtönbe, hány bűnöző távozik röhögve a tárgyalásról, és milyen irdatlan anyagi kár képződik, mellékes.

Nem Dániel Pétert kell itt anyázni. Az ilyennel kár vitatkozni, hiszen még felnőtt korában is az asztalra szarik, és büszke is rá. Ő ilyen: retardált. De ha ezt a tevékenységet ítéletben dicsérik fel, és ezek után az illető még bíró maradhat - márpedig marad, mert bírót nem lehet leváltani - ott nagyon komoly baj van a rendszerrel, és azokkal, akik fenntartják.

Nagyot mondtam, öblítek is.
@Husz_János_Puszita:

"Ha arról álmodom, hogy a Szolidaritás és a Milla a vállukon beviszik Bajnait a miniszterelnöki székbe, nagyon hülye vagyok?"

Megsértődsz, ha igennel válaszolok?:))))))

Ez kevés. Sok váll kell:))
Egyiknek sincs országos hálózata, pedig a kampányhoz az kell. De mindenkire szükség lesz, tehát rájuk is.
Jó lenne ha valami narancsbirka kifejtené az alábbi ellentmondást:
"Miért áll a Fidesz érdekében az hogy a pártra kevesebb ember szavazhasson?"
Mert ugye ha elfogadjuk mindazt amit a hivatalos propaganda állít (és ugye a Fidesz az nem bír hazudni csak a szocik, és ami a fideszes politikus száját hagyja el az csak az igazság lehet), akkor itt a tejjel mézzel folyó kánaán van.

Országunk gazdasága egy tündérmese és a sikerreceptért sorban állnak a hanyatló nyugat vezetői (Mondta Kuszaszem).
A fidesz támogatottsága soha nem volt ilyen magas (mondta a századvég).
Az emberek létbiztonságban vannak, mert megvédték a nyugdíjukat (mondá Selmeci).
A gyorsnaszádunk szárnyal mint egy szárnyashajó (mondá maga Orbán).

Tehát minden igaz amit az Echo Tv, Hír Tv, M1,M2, Magyarnemzet, Heti Válasz, és az összes kormánypárti pártmunkás és felszopó állít, akkor mi a világok legjobbikában élünk.
Olyan fasza és tökéletes minden hogy már direkte el kell valamit baszni.

Nos ha minden ilyen fasza és jó és szép, akkor a nép, az istenadta nép hálától rebegve ugyan kire szavazhatna? Csak a Fidesz....
Yes! Hol a faszban is kell regisztrálnom?!
(Az zicher, hogy nem levélben fogok. Lófaszt. Átvételi elismervényt fogok kérni a jegyzőtől, vagy személyesen az atyaúristentől. Hallod, Viktor? Jövök! :))
2010-ben nem szavaztam, de most 22 embert viszek!
@orica:

Nem sértődök meg.:D Jól van na, hadd álmodozzam kicsikét.
Dániel Péternek, ill. az ítéletnek igaza van. Ő legalább csinált valamit, szemben mindazokkal, akik tétlenül és szó nélkül hagyták a Károlyi szobor megbecstelenítését. A regisztráció azért fontos, mert addigra megszüntetik a nyugdíjasok ingyenes utazási lehetőségét és amikor már kenyérre-tejre nem tellik, senki nem fog százakat, ezreket költeni utazásra, mert nem csak Budapest van az országban.Vidéken kis falvakból, tanyáról vagyonokba kerül a buszozás, vonatozás, ráadásul az idősebbeknek fárasztó is.
@simple observer 1.0: Rogán aranyköpete: www.portfolio.hu/gazdasag/penzugy/rogan_a_bankok_miatt_szuletett_a_korabbi_imf-megallapodas.173408.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator Bankárkormányoznak megint. Kezdődik, folytatódik a jó öreg bűnbakképzés, eemúútnyóócévezés.

Tényleg farkába harap a kélgyó. Rogánét ő se enné.
@épészmérnök: Bárhonnan ezt hallom. Mert azt a frech öntelt magyari módit nem nagyon ma sem kibírni. Ez az a csodás vitézi-nemesi örökségük, ami anno Trianonhoz vezetett, és bőszen gyakorolják ma is, kint és bent..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :-)) Ne má, akkor ki megy kivágva a csattogósat egyenruhába a fehér gyilkos ellen Domonyvölgybe? Aki megölt egy egyetemi munkatársat és aki zaklatott egy másik nőt is?? www.hirado.hu/Hirek/2012/09/26/20/Hajtovadaszat_a_domonyvolgyi_gyilkos_utan.aspx?source=hirkereso
Annyi helyre kéne menniük szörnyű fehérek elkövette bűnök ellen demonstrálni.
jav: nagyon ma sem lehet kibírni

@fuck_a_but: :-D Hajrá!!!
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Szellemileg ennyi telik tőlük :(
Anno a fújmocskosban volt ez a kifejezés: slampos diktatúra.
A dezsavűm elkezdett hasogatni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pláne, ha ezerrel teper a falu, hogy azt a fasz-obrot vigyék a tüzépre, nekik eleve nem kellett, állítsák vissza rendes állapotokat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Fel kellett volna akasztani a Debrecenbe hurcolt akasztófájukra - szerintem nekik ez lenne a minimum. Ez a Jobbik ilyen finom, delikát párt, kedvenc országukban, Iránban is akasztanak buzikat - kis tinédszereket is, na und!?? - meg minden, miért nem őket követjük???
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Obamáék viszont teliszájjal kiröhöghették. Kis lazulás a hajrában elnökválasztáskor.
@lbm-NERtárs -): :-) ne is tartsd magadba.
Én meg ennek örülök: www.blikk.hu/blikk_aktualis/bilincsben-viszik-a-birosagra-liptait-2111069 Mert ő se egyenlőbb . A kurva életbe, mit képzel?
Gábriel ide is menjetek!! www.blikk.hu/blikk_aktualis/tobb-dns-nyom-is-volt-a-prostikeselo-autojaban-2111219 Ez sorozatgyilkos, az még fincsibb bűnöző, nem??? Nem féltek ennyi vérszomjas, ölőgép fehér pasitól????
Humánum FideSS-módra:[..]" Tavaly ilyenkor még bot nélkül tudtam menni, most pedig két bottal is fél óra, amíg eljutok a metróig. De hiába mondtam a márciusi kötelező felülvizsgálaton az orvosnak, hogy valami baj van a hátammal. Mire visszaértem a röntgenről, már a kezembe is nyomta a zárójelentést, amely szinte megegyezett a négy évvel korábbival – mutatta Árpád, aki szeptemberben kézhez is kapta a határozatot, miszerint állapota már nem éri el a rokkantnyugdíj mértékét. Az exrokkant azonban erős fájdalmai miatt újból orvoshoz ment.

– Megállapították, hogy lumbágóm van, és medence-CT-re is kiírtak. Nyáron csípőprotézist is kapok. Megfellebbeztem a határozatot, de 60 nap, amíg kiderül, foglalkoznak-e újra az esetemmel. Most két évig kérhetek jövedelemtámogatást, amely 28 ezer forint. Ám ez csak akkor jár, ha nem dolgozom mellette, de ennyi pénzből hogy élhetnék meg? – kérdezte a férfi.

Kapcsolódó cikkek

Munkára kötelezték a mozgásképtelen favágót

Kovácsék havi 40 ezerből élnek, annak nagy része is gyógyszerre megy el

Ennyit kapnak a rokkantnyugdíjasok
Januártól nincs rokkantnyugdíj
A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal (NRSZH) szerint a visszafokozás oka, hogy az év elejétől egy új kormányrendeletben szabályozták, a különféle betegségek mekkora egészségkárosodást jelentenek. Hiába kérdeztük, Árpád esetéről ügyének folyamatban lévő volta miatt nem kaptunk információt."
www.blikk.hu/blikk_aktualis/ket-bottal-is-alig-tud-jarni-megsem-rokkant-2111233
@a szív fészkei:
"Januártól nincs rokkantnyugdíj"

Es meg hany hasonlo sors lesz a 1.5 ev alatt?...

Sokan fogjak meg ugy gondolni, hogy meg ezeknel a "patas" is jobb volt. Bajnai meg plane jobb lenne.

Az ido nekunk dolgozik.
Emberek, ez csak nem készíti így elő a menekülési bison futé-jét(egérút a nyári csúcsforgalom kikerülésére a franciáknál, jelzik a térképeken) hvg.hu/vilag/20120926_Orbannak_gruz_utlevelet_allitottak_ki Én valami reményfélét kezdek érezni...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
csak úgy történelmi nonszensz, mi lett volna ha a megszálló szovjet csapatok megkerülik Magyarországot a szolvákokon és csheken keresztűl és itt hagyják a Horthy elvtársat meg a németeket hadd örüljenek egymásnak még egy pár hónapig és utána csak egy bizottságot küldeni, hogy elvtársak lejárt a múlt itt a jövő és ilyen lesz -mint diktátum a la trianoni...és hagyni őket vigyorogni egymásra- kece kece

brühühühühühü
@a szív fészkei:
brühühühühühü

a navra...csak nem szedi el a nyomorbán óriáslombikjából a szebb pirulákat? kis hamis

tralalalalalalalala
@a szív fészkei:
te láttad anno azt a francia filmet ami egy ilyen hétvégi dugóban készűlt?

az volt a brühühühühühü teteje
@a szív fészkei:
ezeket még nem uszította magára? a grúz egy csodálatos nép hatalmas kultúrával és ragyogó a boruk, a kaja, és a grúz konyak Ararat a Gobbi és Churchill kedvence

ez a surmó mit keres ott a kutyákról bolhát?

brühühühühühü

a tárgyaláson kiváló grúz borokat szolgáklnak fel és bírni kell csak utána beszélnek, vagy magára hagyják a bánatában
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
azt a fasz obrot meg kellett volna gyújtani vagy felaprítani jótékony célra a szegényeknek bableves alá való tűzre

a bíró helyesen járt el

te támogatod horthy elvtársadat baszdmeg vidd haza és puszilgasd meg állíts faszt neki meg gyertyát hülye balfasz jobbikosok

mennyetek még 400 évet hátra hátha megtaláljátok magatokat

brühühühühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "elnyomó szovjet hatalom"
Akiknek '56-ban az itt maradását fegyveres felkelés szításával provokálták ki a magyar kormány emberei, és a kivonuló seregeknek a Nyíregyházánál járó tankokkal vissza kellett fordulniuk Pest felé, mert a mindenkori magyar kormány annyira töketlen volt, hogy félt, ha a szovjetek itt hagyják őket, nem bírnak a néppel. Jobb mindent az oroszokra kenni, de az igazság az, hogy:

1) Az oroszok nem tartottak megszállás alatt minket, többször haza akartak menni, mint azt gondolnád
2) Az az emlékmű egy nemzetközi egyezmény nyomán van még mindig ott, a Horthy szobor nem.

És attól még, hogy ez az egy bíró azt mondta, szerinte társadalmilag hasznos megrongálni egy szobrot, én még gondolhatom Dániel Péterről, hogy egy fasz! És te is!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egyébként azért sem értem ezt az elnyomó szovjet hatalmazás dumát, mert Viktor, és a pincsikutyája, Vona épp most akarnak nyitni Oroszország felé... Akkor most mi van? Régen nem voltak jók az oroszok, de mára igen? Putyin orosz diktatúrája miért is jobb Hruscsov orosz diktatúrájánál? Legalább egyszer hallanék, vagy olvasnék ezzel kapcsolatban egy konzekvens érvelést, de a jobberek még azt se tudják, mert nem mondták meg nekik fentről az okokat, csak hívőként tudnak hozzáállni, és most éppen azt kell hinni, hogy a nyugat rossz, de a kelet jó!

Csakhogy én hallottam már ezt a dumát Rákositól Kádárig mindenhol. Persze, tudom, a Jobbik csomó MSZP szavazót vett fel, ezért él bennük a kádári nosztalgia, de akkor miért rongálnak szovjet emlékművet? Mi változott azóta Oroszországban? Most is börtönbe zárják ott azt, aki nem ért egyet a rendszer hivatalos magyarázatával. A puncilázadóknak csak az volt a mázlijuk, hogy a média ennyire felkapta őket, ha ez nem lett volna (ahogy nagyon sok orosz ellenzéki esetében nincs is) már valószínű munkatáborokban lennének. Akkor ez most hogy? Ezt kérlek, magyarázd el nekem! Mert amíg nem teszed, és a Jobbik tapsol a szocializmus nemzeti alapon történő újjáépítéséhez, addig elég hiteltelen a komcsizásod.
Helyes. Regisztrációt bevezetjük, az idióták meg tépik a pofájukat.
@rodeo36: Az nem olasz film volt Mastroiannival? Ahol közben lazán erőszakoltak nőket, éltek, haltak, lezajlott egy-egy élet.. Ha egyre gondolunk, akkor az kurvanagy volt!
@rodeo36: Ja imádják Zichyt. Ezt nem fogják, az biztos, túl kisstílű nekik.
@Knósszosz:

Igazad van, sőt, továbbmegyek: nem vagyok nagy rádióhallgató (reggel 30p hazafelé 30p), de amit a Klubrádióból ismerek, az alapján azt mondhatom, hogy inkább a kulturális-ismeretterjesztő műsoraik igazán jók - érdekesek, jól szerkesztettek.
Néha bele-belecsúszok a Szabad Sáv c. műsorba: Rangos Katalain kifejezetten színvonalas csinálja ezt, érdekes riportalanyokat hív és jól kérdezi őket.
@simple observer 1.0:

"Az ido nekunk dolgozik. "

No igen, ez igaz. A kérdés csak az, mennyire ráérősen teszi ezt.

mert nem mindegy, hogy még fél, másfél, vagy kétésfél cikluson át tart Orbán és csinovnyikjai hatalma.
@Zébácsi:
Valahogy úgy, ahogy mondod.
Rangost szívesen hallgatom, nem egy Untersovszky szint-:)
Aztán ott van a szintén tartalmas könyvklub, az ötös Gálvölgyi Jánossal, no meg a hetes stúdió szombatonként. Abba belefér Tóta W, Para-Kovács, és még sok más, rendszerkritikus fazon.
Mondd meg őszintén, mi mást tud hallgatni az ember, a fertelmes „zenei” kanálisokon kívül?
A neoavar-ultraszittya-posztbesenyő tematikájú, szellemi fekáliagödrökről nem is beszélve. Körülbelül olyan mélységekben vájkálnak, mint a minap az Echo-TV. A félkegyelmű Szaniszló Ferenc minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy a vörösiszap katasztrófát az IMF okozta, mégpedig úgy, hogy NATO-gépekről bombázták a tározót… Na, ehhez ugyan mit lehet hozzátenni?
A médiapluralizmus jegyében szóljanak az ilyenek is, hallgassa aki akarja (fene a gusztusát), de akkor ne vegyék el százezrek játékát csak azért, mert uram bocsá’ nem virágénekeket közvetít naphosszat, és nincs benne – ki tud többet Gömbös Gyuláról? – szellemi leépülési vetélkedő, meg kora reggeli áhítat.
Persze mindenki számára világos, miért akarják földbe döngölni, aztán sóval behinteni a hűlt helyüket. Olyan diktatúra még nem létezett, amely elviselte volna a vele szemben kritikus hangokat. Abban bízom, hogy azért a kitüntetett nemzetközi figyelem meghőkölésre készteti a mosladék Fideszt, bár a médiatanács tegnapi közleménye, nem ad okot ilyesfajta optimizmusra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: No lám. Mész ahová a jobbik megy, beülsz a szélsőjobbosok tárgyalásaira, gondolom tegnap is idős embereket zaklattál szélsőjobbos haverjaiddal.
Most pedig azt hiszed, ha beülsz pár tárgyalásra, már képzett ügyvéd vagy jogász vagy, és van bármiről is ami nem a mein kampf fogalmad. Bájos.
süti beállítások módosítása