Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: nepszava.hu/3234362_korhaz-inkasszo-magyarorszag-nav "Inkasszóval kellett beszednie a Nemzeti Adó... (2024.05.06. 16:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.23. 05:21 Fabius

Horthystáknak díszcigány bazsevál

Címkék: vitézi rend bencsik andrás horthy miklós mága zoltán

Mondanám, hogy Mága Zoltán a giccstengerért eladta lelkét az ördögnek, ha nem lenne az egész ilyen iszonyúan röhejes. De bevallom töredelmesen, ahányszor erre a képre nézek ...

3352050_582d2c7be44396dc5f36844d460350e4_wm.jpg

 ...újra ás újra elkap a fullasztó hahota, és ez nem kizárólag a vitézi rend saskabarét idéző harsány ostobaságának köszönhető. Inkább a kiket látsz a képen? - kérdésre adható válasznak. Mert, ha rávágod gondolkodás nélkül, hogy Bencsik Andrást és Mága Zoltánt, akkor tévedsz kissé. Ugyanis a képen a magyar gárda alapító, „A cigánybűnözés fogalom használata azt jelenti: van kollektív bűnösség.” - szállóige szerző ül magával a Kollektív Bűnössel. Ehhez képest jól elvannak, mi több, szellemi és vitézi közösséget készülnek éppen vállalni egymással. Sőt, a rendalapító Horthy kormányzó lovasszobrára is összedobtak némi kápét. 

Szép gesztus ez a cigány származására büszke Mága Zoltántól. Pénzt adományozni annak az embernek a lovasszobrára, akinek regnálása alatt Endre László későbbi államtitkár kis híján megoldotta a cigányok születésszabályozását - sterilizáltatni akarta a férfiakat, hat éves kortól nemre való tekintet nélkül eltávolíthatatlan vegyszerrel akart megjelölni mindenki mást - majd később levezényelte a deportálásukat. Ettől lesz olyan szaga az egésznek, mintha egymás kezét csapkodó lókupeceket néznénk az ónodi vásárban.

mága-lókupec.gif

- Leszel a díszcigányom, hogy ne mondhassák antiszemita vagyok? Kapsz érte egy címet ami faszán hangzik, cserébe az életben hivatalosan használni nem tudod. De otthon mégis jobban esik vitéz bivalybasznádi Mága Zoltánnak nevezni a tükörben önmagad.

- Gyáj de sukár, oszt engem is megkardoz majd a főszolgabíró? 

- Meghá'! 

- Akkor leszek! 

 Így esett, hogy Mága vitéz csatlakozott a rendhez ami annak a jobboldalnak őskövülete, ami a harmincas évek végén, negyvenesek elején támadta az olyan magyar - cigány keveredésű házasságokat, mint az övé.  Piszok mázli, hogy ezt a dogmát azóta nem erőltetik, és Zotyi vitéznek nem kell elválnia a rend kedvéért. Remélem hamar belerázódik a szokásokba, és nem lesz kényelmetlen számára ez az idegen környezet.

mága zoltán vitéz.jpg

Érdekes dolog ez Bencsik oldaláról is. Micsoda karrier eljutni a Munkásőr magazintól a Népszabadság pártélet rovatán keresztül a jobboldal horthysta szeánszáig, ahol vitézzé is avatják egy - szerinte - Kollektív Bűnös padszomszédjaként. Ez amolyan nem leszünk Gyirmót! szintű öröm lehet, maga a cövekállító faszaság. Annyi küzdelem, annyi hős partizánnal készített interjú, annyi lemondás és megalkuvás után végre a csúcsra ért. Üröm az örömben, hogy az ECHO tévé híradója egy hanggal nem tudósított a megvitézülésről, az egykori kollégák szülinapoztak, tortát faltak, Széles Gábor meg mára azt is elfelejtette, hogy a világon van. Sebaj, innentől demokrata kör ömlengés helyett élvezheti, ahogy vadiúj vitéz társa elhúzza a repertoárba frissen felvett nótáját.

564 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr944796853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...de most komolyan. ez a XXI. század.
vitézek? lovagok? főpapok? grófok?
kérem szépen, én már akkor fogtam a fejem, amikor a gengszterváltás után a parlamentbe beválasztották az öreg (taln 92 éves) katonát, aki még horthy lova alatt söpörte a ganét, és grófként valami tábornoki egyenruhában parádézott a parlamentben.
és ez csak súlyosbodott. a 'Kotmánynak azt hiszem ki kellene mondania, hogy Magyarországon nincsenek grófok meg tündérek meg jobbágyok...
...igaz, akkor nem volna tündérmese meg ócsai röghözkötés...
azért a bencsik részéről kell ám a pofa ehhez. lehet, mága nem is tudja, hogy az a kékdolmányos tag kicsoda, különben udvariasan felállna, és otthagyná a pitcshába az egészet....
@Secnir: Mága azt se tudja kijafasz az a Horthy. De most ezzel lehet a hatalmasokhoz dörgölőzni.
Undorító az egész.
azon gondolkodtam, hogy a bencsik milyen huszár lehet?
aztán rájöttem...
ordas barom állatok...geróf meg báró meg kiskirály és és inas meg lakáj ez kell nekik a Nagy Kabos filmje a Csortossal mai értelmezésben? Hyppolit a lakáj mit gondoltok a nyomorbán lenne olyan lakáj mint a Csortos vagy ahhoz képest csak csepűrágó

brühühühühühü
Azt gondolom, hogy Mága ölég szép összeggel, több millával támogathatta ezt a baromságot, azért lett puszi pajtás, szóval van az a pénz.....
Szánalmasan sirva röhögős lenne, ha nem lenne igaz magyar rögvaló, idióta , hortinyaló segghuszárok
@Secnir:
"Magyarországon nincsenek grófok meg tündérek meg jobbágyok..."

Dehogy nem.... csak másként hívják őket:
Ország áruló politikusok, bankok, és birkák!
Hol a nagyvajling, hadd' okádjam tele !!
Nem tudom mi a bajotok Horthyval??? :D:D
A mégjobberek szerint ő csak egy libsi, zsidóbarát, urambátyám politikus volt, akinek az akkori átlag magyarok csak "büdös bakák, büdös prolik és büdös parasztok" voltak. Ezek alapján nem nagyon nevezhető igazi államférfinak. :))

kitartas.mozgalom.org/hirek/rovid-reakcio-a-horthy-kultuszra

kitartas.mozgalom.org/orokervenyu/horthy-magyarorszag-%E2%80%93-szalasi-magyarorszag

"Horthy! Horthy! Horthy! - hallottuk Hajdúböszörményben, vagy a detronizáló, de a Szamuelly-i terror alól felszabadult Debrecen főterén, a Kossuth-szobornál. A hatalom azonban bűvös őrület. Budán ott áll a Vár, a királyi palota fénye, ragyogása, egy tündérszép asszony minden ambíciója, és a kísértés, hogy ezt a hatalmat meg lehet tartani, ha többé nem az ifjú katonákra, a szegedi tisztekre, nem az ébredő magyarok háromszázezres tömegére tekintünk, hanem csak Chorinok, Fellnerek, Hatvany- Deutschok magyar gyarmatát, az országhódítók impériumát látjuk a budai Vár magasságából.

Horthy Miklós és a „Horthy-Magyarország" tragédiája nem 1944 október 15-én, hanem 1923 húsvétján következett be, amikor az úgynevezett Egységes Pártból ki kellett válni a hét fajvédő képviselőnek, a nemzeti és szocialista megújhodásra törő erőknek. A bolsevikek alól felszabadított Magyarország és maga Horthy Miklós fölött is átvette a hatalmat gróf Bethlen István, rajta keresztül pedig a nemzetközi nagytőke, a chorin-kapitalizmus és a népszövetségi kölcsön. Horthy Miklós nem 1944 október 15-én árulta el a megújhodásra váró magyarságot, hanem 1923-ban, amikor meghajolt az országhódítók, a fél-feudalizmus, a nagyarisztokrácia, a nagy plutokrácia előtt és ellenfelévé vált azoknak, akik 1919-ben benne hittek, benne reménykedtek és tőle várták a szebb magyar életet."
Ne sérhtegessetek ha lehet kérhnem. Nagyon rhossszul esik ez a vitéz lelkemnek. :)
Nagyapámnak tényleg volt vitézi címe. Apám már csak röhögött az egészen. Én már csak azt tudom, hogy még címerünk is van valahol. Nem érdekel a dolog.
Az ilyen Bencsik félék pedig önigazolást keresnek eddigi ténykedésükre. A Munkásőr újságtól a Népszabadság pártrovatán keresztül egyenesen vezetett az út a Demokrata című szennylap főszerkesztői székéig. Bencsik soha életében nem volt köpönyegforgató, csak mindig tudta, milyen lesz az aktuális időjárás, és ahhoz öltözködött.
Ha most visszajönne az 50-es évek korszaka, akkor ő lenne a legnagyobb, és legvéresebb szájú bolsevik. Azért a gumigerincnek is vannak előnyei.
Lovagok és Lovaginák!
Tele a tök veletek!
De a parádézó füstösökkel is!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): de hát most is ő az egyik legvéresebb szájú bolsevik! Attól, hogy mindenhez odabiggyesztik a nemzetit, attól még ezek utolsó, sötét bolsik. A legrosszabb fajtából.
... csak röhögjetek.

De ezt a rendi társadalmat majd jól megszívjátok.

A rendek kormányzót választanak, ahogy szoktak,
www.mol.gov.hu/a_het_dokumentuma/horthy_miklos_kormanyzova_valasztasa.html

és a nagymagyar szkíta hagyományok szerint a sámán körbehordozza a véres kardot, amire hadba kell vonulni, hogy helyreállítsátok Magyarország történelmi határait...vagy ilyesmi.

Már '99-ben pont ilyen agyi állapotban voltak Orbánék,
amikor Dr.Grespik dr. elnyerte a fővárosi közigazgatási hivatal vezetését közvetlenül Orbán Viktor kezéből.
Tekintettel a szkítákra és a Werbőczy hármas könyvére.
www.sinergo.de/magyarnyelv/Grespik.htm

Az egységesülő rendek már felvették a Honvédelmi Minisztériummal a kapcsolatot.
www.regnumportal.hu/node/693

" A nemesség keletkezése és mai vonatkozásai

A magyar nemesség keletkezésének módját Werbõczy leírja; szerintem a mai viszonyok között a kornak megfelelõen megváltoztatva szintén alkalmazhatóvá volna tehetõ.

I. rész, 3. czim, 2-5.§: "A mikor az egész közönséget egyenlõen érdeklõ dolgok merülnek föl, vagy a hadseregnek általános felkelése válnék szükségessé, akkor a hunnok lakása helyén vagy táborában, vérbe mártott tõrt, vagy kardot hordozzanak körül, és hangozzék a hirdetõ szó: mondván: "Istennek szava, és az egész közönségnek parancsa az, hogy mindenki ezen s ezen helyen (megnevezvén azt a helyet) fegyverrel, vagy ki mint teheti, a közönség tanácsának s egyszersmind parancsának meghallgatására megjelenjen. …Elhatározták és végezték, hogy az ilyen parancs áthágóit, hacsak helyes mentségét nem adják, pallossal kell ketté vágni, vagy közönséges és örökös szolgaságra vetni. Azt állítják, hogy ez a végzés…igen sok magyart juttatott a parasztság állapotába. Különben nem történhetett volna, hogy az egyik urrá, a másik szolgává, ez nemessé, az nem nemessé és paraszttá legyen, mert mindnyájan ugyanegy nemzetségbõl, tudniillik Hunortól és Magortól származtak."
@aritus: Ezt a Bencsiket akkor kellett volna teljesen kiközösíteni minden emberi közösségből, amikor a Demokratában egy teljes lapszámon keresztül istenítette a II. VH végén Budapestről kitört katonákat. Nem az a bajom, hogy a katonákat istenítette, hanem azzal, hogy a parancsnokaikat, akik elrendelték a kitörést, akkor amikor nyilvánvaló volt, hogy lehetetlen dolog a kitörés, és az egész csak mészárlás lesz.
Addig sem tartottam sokra a Bencsiket, de akkor az én szememben mélypontra zuhant. Szóval egy gusztustalan segg és talpnyaló véglény maradt most is csak. Már várom, hogy országos haverja az 5-ös számú tagkönyv büszke tulajdonosa, Bayer Zsolti, mikor lesz vitézzé avatva.
'99-ben már itt tartottunk, és erre kaptak teljes felhatalmazást Orbánék.

Orbán elve pedig a Hakapeszi Makié...

Hakapeszi, ha kap, eszi.

És kapott.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: semmi, csak egy idióta köpönyegforgató, nemzetrontó faszkalap, pont olyan barom, mint a mai istenítő seggnyaloncok, szemétdombra valóak mind, igaz a legtöbb már régtől ott van, csak néha visszaszeánszozza néhány szervilis vadparaj
Lovagok és Lóvaginák... Mellé megvan a díszcigány - önigazolásképp. :))

Herr Fabius tévedésben van. Használják a címet, a mindennapokban is a szottyadték.
Igaz hányni kell tőlük

"Vitézi cím használata napjainkban
Az Alkotmánybíróság 2011. október 24-25-i teljes ülésének napirendje és annak összefoglalója

Az Alkotmánybíróság elutasította az egyes címek és rangok megszüntetéséről szóló 1947. évi IV. törvény 3. § (1) és (2) bekezdése alkotmányellenességének megállapítására és megsemmisítésére irányuló – az Alkotmány 8. § (2) bekezdésének és az 54. § (1) bekezdésének sérelmére alapított – indítványt. Az indítványozó szerint a nemesi előnév (nemesi cím) használatának általános érvényű, differenciálatlan törvényi tiltása sérti a jogbiztonság követelményét, valamint az emberi méltósághoz való jogot is. Az Alkotmánybíróság megállapította, hogy az emberi méltósághoz való jogból levezetett, a saját név viseléséhez fűződő alkotmányos alapjognak a tartalmát a támadott jogszabályi rendelkezés nem sérti. A törvény a nemesi rangok megszűnéséről, illetve a címek viselésére adott engedélyek hatályvesztéséről rendelkezik, amely elsősorban anyakönyvi, állami nyilvántartási célzatú. A törvény nyomán a nemesi címeknek és rangoknak a magánérintkezésben a mellőzése elvárt, de a használata nem tilalmazott.

A határozathoz Dienes-Oehm Egon és Pokol Béla alkotmánybírók párhuzamos indokolást csatoltak.

Ez alapján a "vitéz" előnév is jogszerűen használható a napi életben!"

Őszintén szólva, egy HARCBAN szerzett rang tiszteletet és elismerést is érdemel!
Ott ahol az életét kockáztatja és áldozatot hoz valaki elismerhetik, kitüntethetik a bajtársai megmentéséért, egy tényleges áldozathozatalért, aláírom. DE CSAK AZ!
Minden más komolytalan és nevetséges, pótcselekvés, gittegyleti játék.

De ezek a gerinctelen, nyálas, aljas és cinikus faszok hol is vannak a komolyságtól?
Persze ha a nyelvcsapások számát és a gerinctelenséget jutalmazzák így, akkor értem. Úgy minden stimmel.
A legdurvább, a kakastollas csendőregyenruhás paraszt volt az avatáson amúgy... Istenem, van akinek erre áll fel csak! :D
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): A Bencsik féle gumigerinces véleményeddel egyetértek, a kitöréssel kapcsolatossal viszont nem.

Szóval akkor még élt az alábbi szellemiség a katonákban és a parancsnokokban is.

"Inkább hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át."

youtu.be/qaieJK4D_DY
Ez a Mága tényleg egy identitászavaros faszkalap. Tagja ő egy másik nagyon zavaros szervezetnek is.
A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend is lovaggá ütötte. Annak is szép tagnévsora van:)
Úgy tudom a kat.egyház mereven elzárkózik a rendtől.
@orica: vitézi címmel elsőosztájú marhavagonra lett volna jogosult a bukkenvaldi kiruccanáson...
@orica:
Elmebetegekkel senki nem vállal szívesen közösséget! :)
@orica: a máltai lovagrend legfőbb hitvallása?

lopni-csalni-hazudni ?

illusztris társaság...
@dr. Balta$ár:

Ennyire komoly:))

"a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége Magyar Nagyperjelségét mindössze négy afrikai állam ismeri el: Angola, Kongói Köztársaság, Bissau-Guinea, valamint Săo Tomé és Príncipe. "
Persze jókat röhögünk a fentieken, de ha belegondolunk milyen szellemi sötétség hozza felszínre ezeket a rangkórságokat, az azért hátborzongató. És itt elsősorban a diplomás, állítólag értelmes emberekre gondolok, akik a nevüket adják ehhez. Elnéztem az index-cikk fotóit, és mélységesen sajnáltam a láthatóan egyszerű hívőket, akik nem is tudták milyen misén vesznek részt.
Vajh mit szól ehhez az egyház? Érdekelne.
Még jó,hogy nem buzik.(vagy már az is alapfeltétel a tagsághoz?)
@orica:
Én meg,a kat.egyháztól zárkózom el.De mereven!
Viszont a Vitézi Rend Balfaszainak eszébe juthatott volna egy zsidó kisember mondása:

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának."

:))

@kormányzó:
Nono... Honnan tudod? :)
@orica: :
És érdekli a kétharmadot, hogy a magyar hatalmi tébolyt a világ mennyire ismeri el ?

Magasról le...

Az elitünkneknek ez kell , mert mi mással lehetnének tekintélyesek,
mint azzal, hogy... egymást ütik lovaggá ?

...és az egyházak majd jól felszentelik, ahogy a gárdát is.

Ne legyenek kétségeid, mert ezt hívják már 20 éve

- nemzeti oldalnak.

Vitéz nemzetes rendek és az ő viktor kormányzójuk az Úr kegyelméből.

Aki mást mondott, az hazudott.
@orica:
Feltűnhetett volna, hogy az első ilyen rangkórsági hullám Antallék alatt tört ki, amin H.Gézánk jóvoltából sikeresen szétröhöghettük magunkat, evégre a kacagányos képviselők és a Horthy újratemetés beteges légköre majd egy évszázadot lökött vissza bennünket.
www.youtube.com/watch?v=OxLl8cl4sBw

Majd a másik nagy hullám Piktorék első regnálása alatt tombolt, de a mostani agymenés sem lebecsülendő.
A háttérben kőkeményen dolgoznak ezeken, a szervilis csürhének kell néhány magamutogatási és vállveregetési lehetőség, hivalkodó faszság! :)
" Elképesztő javaslat: Horthy-év lehet 2013"
.
A jobbik három politikusa a javaslat indoklásában úgy fogalmaz:
Horthy Miklós sikeresen tartotta távol az országot az Európa-szerte teret hódító diktatórikus megoldásoktól, az ország 1944-ig az alkotmányosság talaján maradt . A Trianonban elszakított területek békés visszaszerzéséről soha nem mondott le, a békediktátum revízióját háborús konfliktus nélkül érte el . Ilyen mértékű, békés területgyarapodásra a magyar történelemben sem korábban, sem azóta nem volt példa."
Talán a Donnál elpusztult 200 ezer magyar katonának, hogy mást ne is említsünk, talán más véleménye volt erről a dologról.
Őrült, veszélyes vadbarmok!!!
Sziasztok! Eddig csak olvastam és -mondhatom- remekül szórakoztam. Az értelmes, adatokkal alátámasztott hozzászólások a kedvenceim. Ami most mégis megszólalásra késztet az az, hogy egy "háziszárnyas" olyan idézetet használ -rosszul, rossz helyen- ami amúgy tiszteletre lenne méltó. A bakát besorozták és vitték, a tisztnek volt választási lehetősége. A hős önmagát áldozza fel mások megmentéséért, nem attól nagy hogy sokakat megölt.
Elnézést aki fakadásért.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Logika barátom,L O G I K A !
Ha azok lennének,büszkén hírdetnék,mint újabb bizonyítékot,a nem fasiszta voltukra.
(különben is,a buzik, az labanc sógorék szélsőjobbját vezetik.A mieinknek,maradtak a cigányok.)

@orica:
Mit szól az egyház?
Beszedi a templom bérleti díját,és a tizedet.
és az idő kereke forog forog, csak sajnos vissza felé, megyünk a setét középkorba, a vitézi rendekbe, a jobbágyságba, és az úri- vallási kiváltságokba. Az ideális alattvaló, buta, gondolkodásra képtelen, agy mosott zombi, önállóság, ész nélkül, aki minden ellenérzés nélkül és persze szó nélkül, adja és teszi azt amit az ura kér.

"A rangot csak viselni kell, a tiszteletet viszont ki kell vívni."

Ezt egy nagyon ritka csillagvadásztól hallottam, még régen, és eme mondás semmit sem kopott meg, sőt erősödött, és nem kicsit...
Dr. simonmondja. · off.blog.hirszerzo.hu/
Ha valaki képes (bírja, tudja, nem röstelli) ágyúkat megszentelni az egyetemes szeretet nevében, az nekem ne mondjon semmit mert a "Jó napot" is kifacsarodik a szájában
hatvanas2
elnézést az elírásért, aki fakadásért helyesen a kifakadásért
na, én is jól bemutatkoztam :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Feltűnt:)))
Már akkor is röhögtem rajta, miközben eszement károsnak tartottam az Antall által kiengedett szellemet.
@ariel12: Ismét Hofi Géza, Horthy újratemetése kapcsán mondta hogy többen lennének itt csak kint maradtak a Don-kanyarban. Hofi felülmúlhatatlan és (sajnos) mindig aktuális
@ariel12:
Alig néhány hazugság van az előterjesztésben akkor csak. De ezen miért is lepődünk meg?

@orica:
Géza, Géza... Hiányzik! :))
@hatvanas2: így van, szervilis hitkufár banda, megszentségtelenítve az alapvető hit tanokat, hisz semmiben nem különbözik az a bagázs az öngyilkos agymosott szerencsétlen önrobbantgatótktól, sőt mi több, gyáván a háttérből küldik vágóhídra az embereket...

Mikor nem csak óbégattak a harcról, akkor meg gyorsan kinyírták a másokat, hisz fenyegetést jelentettek, és lobbantak a lángok a másként gondolkodók alatt.
@kormányzó:
Várd ki a végét... Egyszer volt róla szó, ha tovább vegzálják a buzikat, közzéteszik a magyar politikai elit hasonlóan el...tévelyedett és masszívan kurvázó tagjainak a névsorát.
Valahogy egyből leszálltak róluk! :D
Ki érti ezt???
@hatvanas2: a hülyeség örök, ennek kimondói meg ritkák, a bólogató zombik többen vannak, és ennek az eredménye látszik is

/amúgy, hibázunk magyarilag mi is, hisz skiccel pál is örök, és a magyaros tudása is ;)/
@hatvanas2:

Egyetértek. Szárnyas is jó helyről tanulja a történelmet:)
Kicsit több Ormos, Romsics közelebb hoz a valósághoz.
@ariel12:

Mostmár Hitler is jogforrás ?

Asszem haladunk.

Lassan föltárul a magyar jobboldal szívcsakrája.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Így már érthetőbb, mi a bajuk a "családon belüli erőszakkal".
Ezek a NŐK,annyira izék!!!
@Dr. simonmondja.: csak nem meglepődtél, ugye nem? Ezen bagázs forrása adott, nem lehet más, vagy ha lehetne, akkor nem akarja. Pedig ha nagyon akarna mást, még keresni sem kellene, de nem, mert úgy vélik európa ellenesség, és a fajelméletek erősítése, és a bezárkozás tana, meg a szent királyos tökfödő emlegetése kifizetődöbb, és igazuk van.
@kormányzó:

"Mit szól az egyház?
Beszedi a templom bérleti díját,és a tizedet."

A hányadot?
@kormányzó:
Ja, csak a macera van velük, a lelkük, meg minden... A "férfibarátság" az igazi! :)
Nem is értem, mi a fas.ért nem lépnek be a "szivárványközösségbe" mindjárt? Nemzeti Melegkör. Végre igazi magyart érezhetnének a hátsójukban.
@Dr. simonmondja.:
Ezeknek? Szentírás. Imádják a pogányos mesevilágot, a kereszténység csak a barbárság és parasztságuk eltakarására szolgál, a képmutatás része. Mióta is zajlik ez így? Ja, majd 2000 éve... :)
@orica:
Utoljára - igaz nagyon régen volt,amikor elzavartam a "díjbeszedőt" - még tizedet mondtak.
Netán, korrigálták az inflációval?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nemzeti Melegkör????
Ez qrva jó!!!
Gondolom, a tagnévsort kubadov diesel tartja nyalván.
@kormányzó:

Ha jól utána számolsz mit kalapozott össze az egyház, messze nem tized az.
Valaki valahol megtette, de már nem tudom hol olvastam. Állami támogatás, adókedvezmények, el nem számolási kötelezettség, perselypénz, magánadományok, etc.etc.
@orica:
Remélem gyógyszerre és sírhely-megváltásra költik!
Az ilyen idióta játékrendekkel szép pénzt lehet leakasztani a jobberekről. Már gondolkoztam rajta, h ki kéne egyet találni. Mondjuk a Szent István által alapított Szent Márton rendet "újraalpítani", talán még egy Croyt is meg lehetne nyerni nagymesternek, sőt mi több "szuverénnek" is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Nemzeti Melegkör." :))))))))

Ahh. Nem beszélünk róla, mert az nem méltó egy nemzeti arisztokratához, csak titokban tesszük. Itt nem igaz az orbáni mondat: ne azt nézzék amit mondok, hanem.....
Fabius! Nebáncsd a mi Mágazolinkat. Mer ő egy szerény és tiszteséges ember aki csak akor fogaggya el joboldali felkéréseket ha hetenként véletlenül arradörgölőzik és hamár felkinájják, akkor ingyéris elvállal mindent csakazér,hogy jotékonykoggyon a szegény víreivel. Ezértasztán akár dubajba is elmegy bazseválni, hogy pénzével kiájon és segiccse a romákat.És ez meg is láccik rajtuk.
Egyszoval a semit is szétossza, azér van neki vilája meg balatoni dácsája, meg a sok szépszál baráttya akik - mint tudod - annyira de annyira szeretik a romákat!
mi készül itt???
/kéretik nem válaszolni, költői voltam.../

"A lapban idézett, meg nem nevezett kormányközeli szakember elmondása szerint a karcsúsítás részeként felmerült, hogy a párhuzamos feladatokat ellátó háttérintézményekből ágazatonként csak egy maradjon. Mindez érintené az oktatási, a nyugdíj-biztosítási, a közlekedési, a honvédségi és az egészségügyi háttérintézményeket, így megszűnhetne például az Országos Egészségbiztosítási Pénztár is. "

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/6-8_ezer_fos_leepites_johet_a_kozszferaban_megszunhet_az_oep.173192.html
@kormányzó:

Volt olyan püspök, aki speciel tevegelésre, luxus autókra, luxus hotelre, és nagyon rossz nyelvek szerint a gyerekei iskoláztatására költötte. Ez utóbbit persze én nem hiszem,még hogy egy szent életű férfi ilyet (?), de a többiről fotók voltak.
@Spániel:
Milyen lehetett a "vitézeknek" utána Horthy eszmeiségének a bűvöletében lapítgatni a cigógyerek vállát?
Mondhatta a Bencsik vitéz, hogy:
Gyere te is vitézs tezsvírem egy pofa serre!
Vagy a cigóvitéz, hogy "há'demánn, tesók, uggorgyatok bé, bazseválok ín nektek eggyet, meg megnízzük mi van othun a bárpútbann"...
Höööö... ezek az életképek... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mégis válaszolnék:))

Készülődés az IMF randevúra.
Az Bencsik? Azt hittem, a János Vitéz gipszfigurája a Mesecsónakból.
@orica:
Tényleg, elképzelhetetlen! :)
Felénk is van egy nőci, aki a pap lánya... A katolikusé... :D
@orica: öööö összevonásokkal OEP kinyírással, ugyan már ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Irigykedsz baszki, mert te csak a Galaktikus Nagytanács Lovagrendjében vagy benn, az itteni Lóvalagrendben meg nem?
Ne tedd, arra jobbak a csajok, mint a Lóvaginák! :)
@ariel12: "A Trianonban elszakított területek békés visszaszerzéséről soha nem mondott le, a békediktátum revízióját háborús konfliktus nélkül érte el ."

Csak Jugoszláviának, a Szovjetuniónak és az Usának üzentünk hadat. Meg majdnem Romániának is. De azért háborús konfliktus nélkül, ja...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hűűű, mennyi csókosnak kellene akkor állást keresni! Szóval ez úgysem lehetséges akkor... :)
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Nekem is van szép címerem: Két alien tartja a félkész Halálcsillagot, felette aranybetűkkel családunk ősi jelmondata: ALKALMAZÁSA: KÜLSŐLEG!
@orica:

Autonóm Perjelség helyett Autonóm Parajelenséget olvastam.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Most képzeld el, a Nemzeti Melegkörben mindez a két aliennel, vazelin nélkül mehet!
Azért lehet az az üdvözül bájvigyor a kormányzati buzik képén, mint Szájtátó, Rogán, Bayer, Lézerdzsoni, Girosz pajti... Együtt, egymással, 2 aliennel, vazelin nélkül nyomják?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: és még igaz is lehet! Apósom nem tanult meg soha jól magyarul /török volt/ és kedvenc vicces szavajárása volt, ha pl. ebédre voltak meghívva "gyengítsük le őket". Hát valszeg Bencsikék is ma már milliárdos Mágához járnak gyengíteni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A mi címerünk a Magyar Nemzeti Galériában megtekinthető... :)) Alien nincs benne, csak kard, korona, meg a szokásos páncél.
@Spániel:
Ihajj... Micsoda kis asszonka lehet akkor? Szépek bizony a török, perzsa, arab vérvonalú lányok. Tudsz élni! :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Valaki írta itt (vagy nem itt?) : hülye felkelők, egy marha nagy tükör kellett volna az Halálcsillaggal szemben
"vitéz bivalybasznádi Mága Zoltánnak" - Ez ugyi vitéz bivalybasznádY akart vón lenni, ugyi? :D
Úgy gondolom, hogy Fabius ezen írása a mélypont. Legyen bármennyire is igaz, és találó amit ír, de a rasszista tálalás semmissé teszi.
Ez nem más, mint egy rasszista, borsodban felnőtt, cigányság iránt mást, mint gyüleletet mutatni tudó valaki írása.
Mondd Fabius, mi zavar téged jobban?
Az hogy Mága és Bencsik egy tálból cseresznyézik, vagy az, hogy te ott nem, de egy cigány igen?
@hatvanas2:
Az nem az Űrgolyhókban volt?
Igaz ott Piktor és Lézer futott a kedvenc jelenetemben.

www.youtube.com/watch?v=KMPZca85mxo
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem értem mit nem értesz.
Ez olyan unortodox készülődés.Randi előtt nem frizura, hanem kopaszra nyírás.
Megmondta Kövér, politikai feltétel nem lehet.A cövek marad és áll.
A túlduzzasztott államapparátust lehetne persze normálisan karcsúsítani, de nem. Miért ez lenne kivétel.
Mondd már, elküldenek 6-8 ezer köztisztviselőt, ez a 2/3 esélyein nem ront. Hiszik. A megroppant gerinc igazgatáson ez már nem sokat ront.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szerintem eltévesztetted a házszámot... :(
Bencsiknek megírod? :)
@King of Shadows:
Közismert, mégis:

Amikor a magyar hadüzenetet átadták az USA külügyminiszter helyettesének, meg kellett néznie a térképtárban, hogy hol is van Magyarország, mert nem tudta. Ezután fogadta a magyar nagykövetet.

– Mi Magyarország államformája?
– Királyság.
– És ki a a király?
– Az momentán nincs.
– És ki van?
– Horthy Miklós ellentengernagy őfőméltósága.
– Értem, tehát van tengerük.
– Nincs.
– Van területi követelésük az USA-val szemben?
– Nincs.
– Kivel szemben van?
– Romániával szemben.
– És mért nem hajtják be rajtuk?
– Azt nem lehet, ők a szövetségeseink!
– Értem, mondta a külügyes, és ezután átvette a hadüzenetet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Autonóm Parajelenséget"

Hát már-már szinte az:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nevelő apám megjárta a frontot nagyon sok szenvedést halált látott,hadifogságban is volt.
Hiába a lelkesedés meg a "hazaffyas" érzelem meg a ludovikás szellem annyi esélyük volt az oroszok ellen,mintha egy eszperantó tanárt egy körzövel kiállitanál egy szamuráj ellen.Horthy közel egymillió magyar ember haláláért felelős,és az ország földig rombolásáért.
@orica:

jav. megroppant gerincű ( messze még a Phd )
Minden, DE MINDEN
lovagrend-gyülekezet-csoport-párt vagy bármi
olyan amilyenné a tagsága teszi.... ennyi. (szerintem) :))
Minden, DE MINDEN
lovagrend-gyülekezet-csoport-párt vagy bármi
olyan amilyenné a tagsága teszi.... ennyi. (szerintem) :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Férjem a féltörök, de így se rossz, csak az a sok rossz félázsiai tulajdonság, az ne lenne. Pató Pál egy nyüzsgő ezermester.
Bocs a dupla küldésért
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem hiszem, hogy tévednék. Olvasd el újra, mert ez egy kib***ttul rasszista írás. Csak ugye kishazánkban cigányozni össznemzeti játék pártállástól függetlenül.
A szomorú, hogy már észre se veszed.
@orica: A háziszárnyasnak ajánljuk a figyelmébe Nemeskürty István Requiem egy hadseregért című könyvét. Abban nagyon szépen leírja a 2. magyar hadsereg Don kanyari pusztulását. Azokért a katonákért tényleg kár volt. Tényleg büszkék lehetünk Horthyra, aki a halálba küldte a katonákat?
Mert nekik a hátuk közepe sem akart harcolni sem Horthyért sem Hitlerért. Ez nem az ő háborújuk volt. Ők csak az áldozati bárány szerepét kapták mások örültségében.
S mindezt ugy, hogy I. István ünnepe alkalmából is pogromosdit játszottak.
endresy.blogspot.hu/2012/08/allamalapitasi-progromosdi.html
@vörös meteor:
A magyar hadsereg kiképzése, felszerelése és harci szelleme max. a golyófogó és töltelék feladatra tette alkalmassá őket. Aki mást állítana, az nem tudja miket beszél...
A hadvezetés egy része is tisztában volt ezzel, ezért a II. Magyar Hadsereg felállításakor nem véletlenül került olyan emberanyag bele, ami került. A nyári felszerelés, tehát a téli hiánya, pedig elintézte a maradék emberanyagot is. A kiképzésük pedig... Gyorstalpaló az orosz télben? Biztos halál volt. Az a csoda, hogy mennyien hazatértek mégis!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nagyon rosszul látod:(((

A poszt arról szól, hogy olyan tálból cseresznyéznek, amibe Bencsik előzőleg beleszart. És ezt nem "érzi" Mága.
Bencsik pályaíve se kutya, a Munkásőr laptól a huszárgiccsig. Hol van itt rasszizmus?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Igazad van, én sem vettem észre először.

Fabiusnak van olyan humora, hogy cigányozás nélkül is fetrengtünk volna a röhögéstől VAGY ment volna fel a vérnyomásunk, tálalástól függően...

Az IGAZÁN szomorú az, hogy a cigányozást nem vesszük észre már, de képzeljük el ezt az írást mondjuk zsidózónak - azt azért már észrevettük volna - nem mintha ennyire messzire menne Fabius.

De tényleg eléggé rasszista írás...
(Azért tényleg ciki, olyasmi, mint amikor a zsidó beáll a náci pártba. Kb. mint Eva Braun Hitlerrel...)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Azért azt képzeld már el, hogy valamelyik feka előadóművész elmegy egy Ku-Klux Klan. gyűlésre bohóckodni, pláne még pénzt is adni nekik...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem, a szomorú az, hogy a díszcigány nem veszi észre.
Ha te nem érted Fabius felvetését, akkor olvasd el még egyszer, előítéletek nélkül az írást.
Egy dolog, hogy nekem mi a véleményem Mágáról, a mézesmázos és nyálas stílusáról, arról az erőltetett bájvigyorról, ami lerí róla.
De hogyan jut el, süllyed le addig, hogy egy ilyen szervezet díszpintyévé váljon és egy ilyen eszmeiségbe, egy ilyen gittegyletbe belépjen... Kellett valami nyaláshoz, vagy szimplán a hülyeség és a rangkórság az, ami már csak a magamutogató életéből hiányzott ennek?
Ráadásul AZZAL a komcsibérenc, munkásőr Bencsikkel és még jó pár agyhalottal együtt? Fogadni mernék, hogy Bencsiknek megvannak még a Munkásőr kitüntetései is, amit a lapnál kapott. Lehet, hogy kitűzte őket??? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Abból aranyozzák le a lónak a legnemesebb alkatrészét, ami már megvan a szoborhoz! :)

@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ha Egér Klános hasonlatát sem értitek, akkor tényleg mindegy! :P
Na persze Mága nem előadóművész, hanem zenebohóc.

Xavérral, meg Illényi Katicával együtt.
@orica: "Mit szól az egyház?
Beszedi a templom bérleti díját,és a tizedet."

A hányadot?"

Tized=decima=dézsma

Beszedi a dézsmát...
@Dr. simonmondja.: Úristen a Grespik! Az (is) egy micsoda egy elmeroggyant rémálom volt. És valóban, nagyon nagy hatalmat adott neki Orbán, a Közig. Hivatal vezetője volt, tul.képp Budapest élet-halál ura. És sikeresen megvédte a hazát, megakadályozta, hogy egy izraeli állampolgár lakást vegyen Budapesten.

Én tényleg nem értem, hogy az első Orbán kormány után hogy lehetett Orbán ennyire népszerű, imádat tárgya (oltári szentségként sok otthonban, ezt én is, és más kommentelő is tapasztalta), hogyan történhetett, hogy a magyar szavazók 53%-a rászavazott és ezzel odadobta kényének-kedvének Magyarországot?

Nem értem én ezt az országot.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem olyan kiszsidó volt, aki ezt mondta. Woody Allentől származik a mondás.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekem vannak előítéleteim, és díszcigányozol?
Értem én Fabius mit akart kifejezni. Az is jól átjött a rasszizmusa mellett.
De mondd meg nekem, ez az europeer kifejezési módja a véleményünknek?
Sehogy máshogy nem tudta megfogalmazni a mondókáját, csak ilyen rasszista módon?
Egy ilyen írással, amiből árad a rasszizmus, a cigányság lenézése talán igazolja az igazát?
Vagy csak azt, hogy egy rasszista bunkó, aki azért ekézi Mágát, mert cigány létére horty lovasszobrára adakozik. És a buta cigány összeül a munkásőrből szélsőjobberré avanzsált bencsikkel.
Lehet, hogy ez a véleménynyílvánítás lmp-s módja, de szerintem egy ilyen sponsored by kurucinfós írás után nem kéne megsértődni, ha felvetődik a kérdés, hogy most merre muzsikálunk.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"De hogyan jut el, süllyed le addig, hogy egy ilyen szervezet díszpintyévé váljon és egy ilyen eszmeiségbe, egy ilyen gittegyletbe belépjen... Kellett valami nyaláshoz, vagy szimplán a hülyeség és a rangkórság az, ami már csak a magamutogató életéből hiányzott ennek? "

Attól, hogy szépen fel tud öltözni, szép ondolált haja van meg jól tud bazseválni, még ugyanaz a primitív cigány maradt, ami születésekor volt.

Az egész testet borító aranyfukszgyűjtemény, a piros merdzsó vagy a rankórság belső lényegét tekintve ugyanaz.
"A cigánybűnözés fogalom használata azt jelenti: van kollektív bűnösség."

És a gyerekbűnözés fogalom azt jelenti hogy minden gyerek bűnöző?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ó igen, és erről másnap olyan blogbejegyzés születik, hogy a nigger összehaverkodik a klánossal, de a white power tv adó nem adta le. De nézd már a kukoricazabálót, pénzt adott a kkk alapító lovasszobrára.
Talán ez egy elfogadható megnyilvánulás?
Ja, és közben folyamatosan ekézné a kkk-t hogy utálja szegény niggereket, pedig ők csak lusták és nem szeretnek dolgozni, és nem fehér a bőrük. Majd slusszpoénként elsütne pár lengyel és ír viccet, majd ha valaki ezt a szemére lobbantja, megfenyegeti, hogy kivágja...
Dr(?) Grespik László:
"Kovács András táltostanár gyógyításainak eredményein túl hirdeti Csicsáky Jenõ nyomdokán, hogy a Csendes-óceán közepén létezett nagy kontinensrõl, Mu-ról származunk, ahol már 70000 (hetvenezer) éve íráson alapuló fejlett civilizációnk volt, Mu azonban elsüllyedt, a túlélõk szétrajzottak a mai Japán, távol-kelet felé, illetve Amerika felé, aholis a Maya (=Magya=Magyar) népként ismertek. (Néhány évtizede magyar utazók Közép-Amerikában az ottani indiánokkal magyarul beszélgettek.) Onnan tovább Egyiptom, a Tigris-Eufrátesz vidékére. Az õsi múltat rengeteg magyar városnév is õrzi világszerte. Az egyiptomiak magukat Atlantisz népe leszármazottainak tartották. Már akkor közvetlen kapcsolatunk volt a Kárpát-medencével, vagyis már benépesítettük azt. Atilla fejedelem ugyanaz a fajta volt, mint az Árpád vezér-féle honfoglaló magyarok. Ezért értelmetlen túldimenzionálni a 896-os honfoglalásként ismert bejövetelt, hiszen elõtte már több ezer éve már itt voltunk, csak épp 896-ban is jöttek a többiekhez még többen. Õsi, isteni tehetségünk olyan képességekkel áldott meg minket, amik a világon egyedülállóak: gondolattal gyógyítani, nem látható energiákat, aurát meglátni és használni. Szerveket lehet szellemgyógyászattal teremteni. Ezeket cselekedte maga Jézus is, aki a táltosok táltosa. Több szentet adtunk a világnak, mint a világ összes többi népe. Szent királyaink voltak, akik halálukkor fénnyé váltak, mint Jézus. Õsi keresztény vallásunkat váltotta fel a szentistváni zsidókeresztény vallás. Eredeti imánk a Napatyához, a Földanyához és a Fény-Fiúhoz való fohászkodás volt, ez a magyar szentháromság. A Kárpát-medence megszentelt hely, a Földanya kisugárzása itt jelöli ki a világ "közepét", a Pólust, mai nevén Pilist, Dobogókõ közelében található meg a Földgolyó legnagyobb pozitív földsugárzási keresztpontja. A Szent Koronával szellemi kapcsolat vehetõ fel, a Korona leginkább Visegrádon érezné jól magát, de nem látható helyen tárolva, a történelem folyamán a koronaõrök mindig is rejtetten õrizték."

Figyeljünk fel a Fény-Fiú visszafogott homoerotikájára, illetve az írásból sugárzó csendes, kikezdhetetlen elmebajra.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szóval szerinted ez meg így van rendben, Mága az áldozat? Vicces...
Akkor szerintem meg ez még az européerebb magatartás, mind Fabiustól, mind a többiektől, minthogy hogy eme magát cigánynak valló ember belépett vitéz Prónay Pál, vitéz Ostenburg-Moravek Gyula féle társaságba... Az látod sok minden, de inkább balkáni, hogy egy félfeudális magatartást magunkra húzunk, mert hát mégse mondjuk ki... amit látunk!
Akkor rasszista vagyok.
Amikor egy cigány díszcigánykodik, azt hogyan nevezzem egy olyan, rasszista és enyhe fasiszta beütésű szervezetben, mint a "vitézeink" féle gittegylet? Semmi ellentmondást nem látsz ebben? Jó neked...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Elmebeteg szegény Grespik, a mézgagéza fejével... A legvészesebb, hogy ezt komolyan is gondolták! Andrást még akkorról ismertem, amikor nem táltostanár volt, hanem egy "normális" gyógyító. Korrekt és nem ilyen mézesmázas majom volt, ráadásul akkorban eléggé lenézte és megvetette volna a mai marhaságait. A legszebb a világ szívcsakrája agybaj... A dalai láma, aki VALAKI, nem kapott szikrát szegény, amikor lefordították neki ezt a bődületes marhaságot. A mosolyából lejött minden! :DD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Van egy ilyen olvasata is, de szerintem úgy általában a cigányokról nincs szó benne. Ha Szegedi Csanádon röhögök, akkor zsidózok?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Téged se értelek. Tényleg nem tudtok olvasni. Egy közismert ember, aki nemhogy hiányos ismeretekkel rendelkezik, de kvázi nincsenek történelmi és jelenkori ismeretei, bevállal egy olyan dolgot, amiből csak rosszul jöhet ki.
Ha egy csepp esze lenne, egy írástudó barátjánál csak-csak tájékozódhatna, mi árt/nem árt a renoméjának, ismertségének. De nem.
Az, hogy ez a közismert ember éppen cigány,hát véletlen.
Hangoztatottan büszke cigánysága - a közismertség okán - külön felelősséget ró rá. Ez lesz a példa? A cigányok adják össze a pénzt Horthyra? Na ez gyönyör lenne.

Arra azért kíváncsi vagyok, mit szól ehhez a cigány értelmiség. Nem a "jogvédőkre" gondolok.
Ma egész délelőtt kíváncsi vagyok , bocs:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Elnyelte a blogmotor a neked szánt kérdéseimet.
Szóval, visszaolvastam, hogy fölfedezzem a rasszizmust, nem nagyon sikerült megtalálnom.

Rácsodálkozást egyes emberek életútjára annál inkább.

Érdekes ország vagyunk.

A Westminster apátságban Newton nyugszik, a Santa Croceban Michelangelo.

Nálunk a Bazilikában Puskás, Kocsis.

Félreértés ne essék, semmi bajom egyikkel sem.

Csak egy picit pironkodom, ha eszembe jut. Hogyan torzítja el egy minicézár egy ország népének értékrendjét.
@aritus: Szegény, szegény Mága. Már a Duna tévénél díszcigány lett, ott vigyorog magávala nála három méterrel magasabb föstött szőke baritonnal, Kapócs Zsókával - van, ki e nevet nemismeri??? Jelszó: Habonytakony - most Horthy díszcigány lehetett végre. Boldogan reszkető inakkal bazsevál ezeknek, okádék. És közben bután nagyon büszke erre az életútra. Szegény romák,ilyen az elejük! Akkor mire számítsunk?
@rodeo36: Ötödször írom, egy igazi gróf, Magyarország miniszterelnöke, egy patinás, nagymfőúri család sarja is UNDORODOTT A TENGERNÉLKÜLI TENGERI IZÉMIZÉTŐL. By Esterházy.

Innen: ÉS 2012. július 6. 5. oldal: Ujjgyak / Kis nyári pornográfiák: EGy geróf feljegyzéseiből avagy a kisdobos ott segít, ahol tud címmel
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
IGEN! A királylány logikája mentén haladva, hogy a búbánatosban mertél Csancikán röhögni? Kész rasszizmus!
Fajgyűlőlő vagyol-e??? :D
Bezzeg az alieni faj az neked tiszta árja, mi? Pedig aztán tudjuk az eredetét a Prometheus óta... Szép kis "vérkeveredések" voltak ott is!
@Habakuk999:
Igen, ilyen ország vagyunk, nekünk ennyire telik! Azokat, akiket meg kellene becsülnünk, szinte kikényszerítjük külföldre.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Véglények. Bencsik még a gárdázásból is profitált, mert a barinője készítette a hányásranda pincnökegyenrucit és forgalmazta is.

Szóval mindenben a haszonelvűség - mint Orvbűnnél - a domináló nála, ha a munkásőrség fizet, akkor abba borulunk a zsarig bele, ha a vitézség, akkor abba. Kommunista fasizmus, ő e vajaskenyér mindkét oldalát habzsolja.

Mága meg szánalom. Azért se emelt szót, hogy az őt útjára bocsátó, tehetségét gondozó együttesét, a Rajkó Zenekart, hogyan csinálta ki 60 év után Orvbűn. Blöááááááááááá.
@Spániel:
Azért ez a legfigyelemreméltóbb rész a cikkből:
"A Horthy Miklós kormányzó által 1920-ban alapított Vitézi Rendbe való felvételnél a „turáni faj” védelme is fontos szerepet játszott. A vitéz kormányzó az 1921. augusztus 20-án tartott vitéz avatáson a rend céljait sorolva azt mondta: „a magyar fajnak olyan hatalmat biztosítani, amely rettentő erővel sújt le minden felforgató állam- és nemzetellenes törekvésre”. "
nem tudom, Mága olvasta egyáltalán?
Amúgy amikor lerasszistáznak, akkor mindig eszembe jut, hogy próbálom én a gyereket is arra nevelni, hogy nem az alapján ítélünk meg embereket, csoportokat, hogy ki, mit mond rájuk, hanem, amit mi látunk és TAPASZTALUNK meg valek kapcsolatban, az a mérvadó, az egyéneket ítéljük csak meg.
Viszont amikor megyek autóval a gyerekkel és azt látja, hogy fényes nappal, a kb. 10-12 éves cigánygyerek, letolt gatyával ott szarik a járda közepén, akkor hiába magyarázok én neki, valamiért "rasszista" lesz az a büdös kölök, hogy nem tetszik neki sem?
@orica: Azért ez a szocikról is lehangoló látlelet. Bárándy mondjuk látványosan kiléphetne, meg ilyesmi, ha komoly pártként akarna a pártja funkcionálni. Félelmetes ez a bornírtság. Pedig tudotmmal a nagypapi - a sztárügyvéd! - valóban nemesi falmília tagja, neki tehát nem kéne ezt a "dörgölődzünk és akkor mink is nemesi patinát kapunk"- attitüd...
@ariel12: Az a turáni, akiről megmondják. Az a zsidó, akiről ők megmondják. Az a komenyista, akiről ők megmondják.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

a francokat. Nem vagyunk ilyen ország. Csak van egy hangoskodó talpnyaló kisebbség, aki próbálja kitalálni a vezérürü gondolatait, s egyre blődebb és blődebb megoldások adódnak a ki tud jobban a vezér kedvében járni versenyben.

A józan többség pedig megpróbálja túlélni és élni normálisan az életét.

A cikkben megbúvó rasszizmus hasonló kategória, csak a másik oldalról. Hülyeség.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tudod, az igazi polgári etoszt kell ezzel a baromkodással pótolni. Amit egy valóban főúri sarjadék- Esterházy is méla undorral néz le.

A molyírtó legyen az utolsó szag, amit éreznek, soha jobb ne jusson nekik!
@hatvanas2: Nyugodtan, itt kényszersesen helyesen csak Baranya szűzies bazsarózsája ír. De miket!!! ;-DDD
@hatvanas2: Na még ezt sem sikerált helyesen.:-DDD De istenünk Slicc, a nyelvújító!!! Felettem mindig elhúz, mint egy B52-es bombázó és annyi a hejje sírásomnak.
@Habakuk999:

Persze, a kétharmadot meg a legyek hordták össze...

Ez kellett nekik.
Itt az Indexen mindenki ezt akarta, lájkolta.

Sztrájkoltak, gyűltek, hitet tettek, aláírtak, leszavaztak erre a tébolydára.
@a szív fészkei:
Azért tudod a nagypapi aki echte nemesi származású elég kemény FizeSS párti!
Voltak családi konfliktusok ebből a dologból. :)
@orica: Mert Antall is poros ósdi volt: ült a kis elfeledett múzeuma - más komolyabb intézmény vezetésére nem is tartotta a szakma többre - íróasztalánál és elképzelte magát reformkori nagyként. Aztán így abszolválta, ahogy látjuk... Torgyistul, Csurkistul.

Szomorú, hisz akkor lendítette bele Magyarországot ebbe a sehová se vivő szekérvágta vájatba. Mások meg rohangásznak tézsévékkel közben....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hál Istennek, a NASA már dolgozik a hiperhajtóművön.

Én már el is kezdtem csomagolni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nagyon hosszú ideig nem tudtam feldolgozni azt a csalódottságot, amelyet az Prometheusszal kapcsolatban éltem meg. Nagy rajongója vagyok én Riddley Scottnak már régóta, emberként, rendezőként, művészként nála kiválóbbat nemigen ismerek Hollywoodban, ezért különösen fájdalmasan érintett a dolog. (Továbbá a kedvenc férfiszínészem, a római katolikus vallású, német-ír származású Michael Fassbenderre osztották David szerepét, ezért különösen nagy várakozással tekintettem a film elé). A látvány és a sötét hangulat azért némileg enyhíti a dramaturgiailag szétesett, következetlen koncepciójú filmet, de a megbocsáthatatlan hanyagsággal megírt forgatókönyv teljesen elrontja a filmélményt. Persze nem hagyott nyugodni a dolog. Hamar kiderítettem: nem Riddley Scottot terheli a felelősség a pocsék filmért. A forgatókönyv, mint a film minőségének egyik alapvető feltétele, döntő mértékben befolyásolja a film sikerét, eredményességét, hangulatát. Némi magánnyomozás után kiderítettem, hogy a forgatókönyvet egy Damon Lindelof nevű homoszexuális zsidó forgatókönyvíró készítette...

A csalódottságom nem enyhült, de legalább most már tudom, hogy Riddley Scott ártatlan az ügyben.
Ezt azért kíváncsi leszek, hogy az Index ki meri tenni címlapra, vagy nem... :D
Kedveseim!
Nem értem az állandó fintorgást, neheztelést és ekézést, amikor minden napra jut valami remek vidámság.
A világ nemcsak bámulatos gazdasági eredményeinken csodálkozik, hanem a sótlan, szürke, már-már depressziós környezetét szívesen cserélné a mi könnyed és boldog életkörülményeinkre.
Elég a negatív/pesszimista megnyilvánulásokból, örüljetek, hogy ITT és MOST élhettek!
@Dr. simonmondja.: A 2/3-hoz hány százalék nem szavazó kellett?

Tényleg nem emlékszem, de azt hiszem sokan nem szavaztak, nem?

A kétharmad felelőssége a szoclib 8 éves kormányzásáé, akár fáj ezt olvasnod, akár nem.

Ráadásul arra sem hivatkozhat senki, hogy nem adott bizalmat a nép, mert adott. Nem négy, hanem nyolc évig kormányozhattak.

Csak eljátszották a bizalmat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az vidék, nálunk itt a Nagyvárosban az 16 éves angol turistalányok szoktak hányni meg húgyozni éjjel a Bajcsin, mindjárt más! :DDD

Ja, mezítláb.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te legalább az angolokkal szemben vagy rasszista.
Ez ezért úribb, mert nekünk vidéki suttyóknak csak a cigányok maradnak.:(
@ariel12: Apám kollégája volt az öreg, hát nem volt nagy véleménnyel róla szakmailag. Csak nagyon tudta magát eladni... Ha nemesi származékként ezek a bugrisok az ideáljai, akkor ez magáról karakán vélemény.

Márai hányna.
@ariel12: Mágát elkapta a gépszíj, zsebe tömködésén kívül csak az a fontos, hogy mielőtt kilép az utcára, tükör előtt rendezze arcvonásait ájtatosra.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
"Nagy rajongója vagyok én Riddley Scottnak már régóta, emberként, rendezőként, művészként nála kiválóbbat nemigen ismerek Hollywoodban" - ne'ba!!!! Itt ledobtam az ékszíjat, nem bírtam továbblépni, továbbolvasni, majd mindjárt. Ennyi mindenkit, oly sok embert ismersz TE OTT?
Az öreg Szász mesélte anno, hogy amikor a Beverly Hills-i kéróját megvette, a szomszédot úgy hívták, hogy Henry Fonda. Előtte, a filmvászonról soha nem volt neki szimpatikus. Amikor szomszédja lett, kiderült, hogy remek fej a csóka, marha jól elbeszélgettek, együtt szivarozgattak és piáltak a teraszon esténként, szidták az idióta kommunista lányát Fondának, a Jane-t... :) Meg az öreg a "krémet" is ismerte.
Te is Hollywoodban laksz? :))
Na tovább...
Hopp, most látom, hogy tök idióta maradtál.
A Jézus nevű zsidóról mi a véleményed?
Meg a nevében elkövetett bűnökről, amiket hamis papok követtek el, gyerekek és felnőttek ellen? Idióta...
Fabiust tényleg nem értem!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Te nem régi MSZP-s vagy, egészen véletlenül? :) Náluk tapasztalható ez a "Vagytok Ti, és vagyunk mi!" felfogás, ami pontosan ugyanolyan, mint a Jobbiknyikeké. Csak az utóbbiak az ellenkező oldalra húzódnak ki. Mindkét csapatra (szándékosan nem "bandát" írtam) jellemző, hogy ami nem fér be a saját oldalukra, azt automatikusan az ellenséghez sorolják, pedig a dolgok nem feketék, vagy fehérek. - Az utóbbi kijelentésem is rasszista gyanús? :D -
@Habakuk999: Azt hiszem ez nem rasszismus: ez a roma és híres Mága dekára megvevésének - ráadásul hamis pénzért - kiröhögése. Szomorú story
(imád abban szerepelni) ez róla: az alacsony sorból Rajkóéknak is köszönhetően felkapaszkodott a zenei tehetsége okán a nagyon gazdagok közé - milyen műsorral( pléhbekk??) más kérdés - és ilyenné váltja fel. Kopott üveggyönggyért szórja szét, amivel értéket teremthetne és példát. Lásd Snétbergert...
Ezt ne lehessen leírni röhögve róla, mert cigány?

Senki nem akadályozta meg, hogy a vagyonokat érő villájába ne vegyen a műbarokk aranycirádás bútorok mellé pár könyvet az édes hazája történelméről. Ne olvasson Horthyról, a népéről, a népe sorsáról és ne vonjon le normális konzekvenciát. Van rá pénze és lehetősége, ami a putris romáknak nincs.

Ha e lehetőségei birtokában mégis ezekhez habosat nyalva áll be , akkor igenis röhöghesse ki Fabius teli szájjal őt.

Mikor nevetségessé téve magát ezzel a kacabajkás szélkakassal az oldalán épp elárulja az övéit.
@Habakuk999: 64.36 százalék (5 165 006 fő) volt a részvételi arány.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem ezt nagyon félrenézted,lásd a fentebbi beírásomat.
@a szív fészkei:

Egyetértek. A nagypapa konzervatív, de ez azért túl sok mindenben nem gátolta. A fiú liberális, ismerem, tehát nem mondhatok semmit. Az unoka szoci,Hagyó megmondta, amit persze senki nem hisz el neki, Mesterházin kívül. Ha jól emlékszem Fabius kedvencének védője volt a vasi szarban. Nála azért jól nyomon követhető az identitászavar. Tulajdonképpen sajnálatraméltó ez a gyerek.

Ezek után nem is értem mit várunk el Mágától.

Az azért az élet gyönyörű fricskája, hogy Vonának hallatlan örömöt szerezhetett, hogy a Horthy-imádatának ilyen nagyszerű támogatói vannak máris:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tudod, ha zsidóról írna ilyet,aki ezt és így,mint Mága meglépi, akkor is egyetértenék vele. Tompika, mint eklatáns példa.Őnála nem aggódtál a rasszizmus miatt?

Mága nem a romák képvielője, hanemsőt - és igenis ezt a nevetséges pózba merevült, mindig a hatalomhoz dörgölődő apsektust lehessen romáknál, zenbuddhistáknál, zsidóknál bárkinél megmondaji és kiröhögni. Mága nem Mohamed próféta, hogy érinthetetlen. Mága eladta magát. Romaként adta el magát, mert ő nem zenészként kell ebbe a panoptikumba, hanem fügefalevélnek, hogy ne lehessen épp őket rasszistázni.

Akkor CSekk én is rasszista vagyok. Vállalom. DE hányok Mága lépésétől, ettől az egésztől. Ahogy leborulok Snétbnerger meg Ritók előtt. És bizony, akinek kurvasok pénze van, annak nem az ilyen fajgyűlöletre szerveződött - turáni faj megtartása!! - bandához kéne törleszkednie, hanemh ozzájuk.
@a szív fészkei: Persze, hogy nem rasszizmus.

Unom, ha valaki kiejti a száján a cigány szót, a városi értelmiség egy része kapásból rasszistázni kezd.

Ez csak az Angyal féléknek kedvez, akik vidáman bizonyíthatják be, milyen hülyék is vagytok kedves jogvédők.
@a szív fészkei: Néhány hónapja pont arról írtam, hogy ha valakinek kvázi kötelessége lenne, Mágának, mint volt tagnak aztán tényleg segíthetnie kellene akár közbenjárással a cimbiknél, hogy a Rajkózenekar megmeneküljön a felszámolástól.
Néhánytíz millió forint megmenthette volna őket.
Akkor a művészúr lapított.
@Habakuk999: Igen, zsidó, cigány is lehet hitvány, számító, tetű. Sajnos, de van ilyen, néha több is, mint kéne. És épp Mága nem annyira védtelen és elesett, hogy úgy tutujgatni kéne.
@Habakuk999:

Aha.

Kurvanagy bizalom volt.

D-209-től kezdve a számtalan népszavazásig meg sztrájkig.
A lehallgatások, házak körüli fütyülőkórusok meg a kifütyülgetések, megdobálások, hónapokig tartó Kossuth téri tüntetéssorozat, gyujtogattak a hazafiak ...mit mondjak még...

Bizalom egy napig sem volt.

Kábé minden, amit Orbán és Szijjártó, meg a többi diliházi szökevény
gazdag fantáziával előadott,

igazságként szerepelt onnantól a közbeszédben.

Ez az - eljátszott bizalom - is egy közhely, amit a fidesznyikek nyomatnak már sok éve.

Nem volt bizalom.

Nem volt mit eljátszani.

Elejétől fogva csak komenistázás volt.

D-209-ezés volt, aztán meg gyurcsánytakaroggy, meg libajnai - gágá.

És így utólag meg, hajjde eljátszották az a beléjük helyezett bizalmat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Bár nem áll szándékomban elmerülni a "zsidó-Hollywood" mélyreható vizsgálatában, mert nem akarom, hogy a politikai ellenfeleim antiszemitának bélyegezzenek, de jelzésszerűen említést kell tenni róla, mert napjainkra egyértelművé vált, hogy a zsidó származású producerek, forgatókönyvírók nagyon rossz hatást gyakorolnak az amerikai filmiparra. Nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy a filmkészítés tulajdonképpen művészet, és amikor az anyagias világfelfogás erőszakkal vagy csellel betolakszik a művészet világába, lassan, de biztosan katasztrófához vezet.
@King of Shadows: Olyan sokan szavaztak?
Kevesebbre gondoltam.

Akkor nagyon sokan megutálták a szocikat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akkor most valamit nem értek, ha Dr.? Grespik szerint a magyarok gyárilag ilyen jó orvosok, akkor mi a fenéért van nekünk a SOTE, a DOTE, és a POTE. Hát nem mindenki születik a gyógyítás képességével?
Áááhh, egy csomó kidobott pénz az egyetemek fenntartása. Elő a népi gyógyítással, le a nyugati orvoslás mételyével. :) Éljen Gyurcsók, és a többi igazi gyógyító. :))
@Habakuk999:

Tudod, milyen a bizalom ?

Vigyed a koronát, ahova akarod, drága tezsvérem az Úrban.

Ez bizalom.

Vigyed a nyugdíjtakarékomat, ahova csak akarod, drága tezsvérem.

Ez is bizalom.

Törvénykezzél, alkotmányozzál a kis laptopodon, ha be tudod kapcsolni, drága tezsvérem,
mert bármit is törvénykezel, az jó lesz...

Na, ez is bizalom.

Ezekbe az Orbánékba volt a bizalom helyezve.
A baloldal meg rátör nemzetére, amikor csak teheti....
@Spániel: Kurvannyát. Tudom, mit küzdenek a Rajkók - akik gyakorlatilag több gyerekes családapák - az életben maradásért. Mennyit tepernek koncertlehetőségekért, életben hagyásért és hogyan nyírta ki őket Orvbűn echte Nemzeti Rajkó Zenekart!! gründolva. hvg.hu/itthon/20120303_uj_rajko_nemzeti_zenekar

Büdös tetves gyökér: ezek járják a tényleg elmaradott, remény nélküli zsákfalvakat, halászták a tehetségeket, bentlakásos suliban nevelték ki őket és ragyogó dolgokat adtak velük elő. Mindenevők, bármilyen klasszikus műsort is leadtak - férjem volt velük hat hétig tolmácsként Franciaországban, ahol komoly repertoárral turnéztak.

Ezt a hatvan év alatt felépített csodát szétbaszta Orvbűn valami bosszúból, mert Hillerék igenis támogatták erősen az együttest... Mága Zotya onnan indult és nem lobbizott értük. Rasszista vagyok, de Mága egy szar.
A hét vicce:
mandiner.hu/cikk/20120923_egy_horn_gyula_kell_az_mszp_nek

Klónozzák Horn Gyulát!
Azt elfelejti kifejteni Szanyikapitány, hogy egy új mszp is kellene mindehhez.
@a szív fészkei: Mága egy nagy szar! Mert meghetette volna, de nem segített azon a bölcsőn, ahonnan kikupálódott.
@Dr. simonmondja.: Lehet, hogy a te értelmezésedben egy napig sem volt bizalom.

Azt, amikor négy év kormányzást követően újra négy évig ugyanazok kezébe adja a választásokon a nép a kormánykereket, az én értelmezésem szerint bizalomnak nevezik.

A szoclib kapott négy évet ismételten, hogy befejezhessék, amit elkezdtek.
A rendszerváltást követően egyetlen egyszer történt ez meg, ha jól emlékszem.

Csak el tetszettek szúrni.

Nem akárhogyan, hanem olyan magyarossh legényesen. Kétharmadig.

Aminek isszuk a levét közösen.

Szóval véleményem szerint a felelősség nem pusztán Orbáné, hogy itt tartunk.

A teljes politikai kláné. Elitet nem vagyok hajlandó írni, mert ez nem elit, hanem szerencselovagok gyülekezete.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Csibefalat, Ridley Scott nem lehet ártatlan az ügyben. Ha ő ezt a szar - szerinted szar - forgatókönyvet érezte filmre érdemesnek, akkor ő is hülye, mert nem kérdezett meg téged előtte. Figyelmeztetted volna, hogy homokos zsidóval ne kezdjen!!! Ergo te felelsz a szar Prométheusért egyedül!4 Látszott Fassbender világhírű. Charlize-kát is megihlető nagy farka?? (nem láttam a filmet, hátha felvilágosítasz, hiszen azért jársz ide.)
@Spániel: Nem megy szembe az etető kézzel. Mondom, Habonyné Kapócs Zsóka a műsorvezető társa a Duna-beli bazsalygásán is. Szétesik a műmájer kellemkedéstől a pasi.
@Habakuk999: Akik annyira értékesek voltak michelangeloi értelemben, azokat elűzte innen a kedvenc Horthyjának a rezsimje.

Vagy elégtek valahol.
@a szív fészkei: A rasszista stílusban írt kritika nem kritika, hanem fröccskölődő jobbikos téboly.
Onnantól kezdve pedig nem az a lényeg, hogy igaza van-e Fabiusnak vagy sem, hanem az, hogy ez az írás egy rasszista ember írása, akinek tök mindegy Mága mit csinál, akkor is egy cigány marad, akit negatív sztereotípiák között, rasszista képekkel ábrázol.
És ezért Fabiusnak nincs joga Mágát azért kritizálni, mert roma muzsikusként hortysta szervezetekhez dörgölőzik. Fabius csak azért nem fog egy zsidót sem ilyen írással illetni, mert az felháborodást váltana ki, hogy miért zsidózik. De a magyarok többsége utálja a cigányokat, imád cigányozni, legyen jobb, baloldali. Így őket lehet, és mégse mondod rá, hogy szemét, mert "csak" cigányozik.
Persze a dolog legnagyobb bája az, ha ilyen bejegyzésnél derül ki, hogy posztgazda divatdemokrata, akiből bármikor kibújik a gárdista, ha cigányozni kell.
@orica: Én sem értem Csekkéket most. Lehessen egy romlott, pénzéhes, hatalomhoz nyaló emberről kimondani ezt, ha cigány, ha zsidó, ha kun, ha jász. És mert cigányként egy a romákat eleve semminek tekintő elnyomó hatalomhoz asszisztál, még bűnösebb.
@ariel12: már rég nem, alaplószar tákolmány óta és az egyéb jogi ámokfutások után, többször lekoncepciós perezte és kvázi lebarmozta viktorék csűrhéjét
@Habakuk999:

"A teljes politikai kláné. Elitet nem vagyok hajlandó írni..."

Ez a jó megfogalmazás. A klán egyik fele most mindent elveszített, a másik fele mindent vitt. Elitről valóban nem lehet beszélni. Szomorú.
@a szív fészkei:

Miről beszélsz, Öreglány?

Michael Fassbender nem pornószínész! Római katolikus nevelést kapott, gyermekkorában ministránsfiú is volt.
@Dr. simonmondja.: Elhiszem, hogy el vagy keseredve.

Senki nem mondja, milyen jó is itt az egy Stefit kivéve, ő is csak tükörírással.

Én azért elég liberálisnak érzem magam. De nem voltam hajlandó ismételten rájuk szavazni.
Orbánra se, de megfordult a fejemben, hátha leenne olyan szerencsénk, hogy a hosszú ellenzékieskedés vakódi politikust faragott belőle?

Most már látjuk, nem faragott. Csak egy eltorzult lelket.

De ma is azt mondom, két évvel ezelőtt csak azt lehetett tudni, az a szerencsétlenkedés és erkölcsi züllés, amit nyolc év alatt sikerült megvalósítani, nem mehet tovább.

Most már tudjuk, a lefelé vezető úton haladunk tovább.

Mutassátok az utat, fiúk, szívesen támogatlak benneteket, csak utat mutassatok, ne siránkozzatok.
@King of Shadows: Nem, csak egyesekkel ellentétben meglátom azt, ami elől te becsukod a szemed. Mert ha szembe kellene azzal nézned, hogy bármennyire is igaza van Fabiusnak, de ez egy rasszista írás, akkor a saját eddigi kommentjeidet is annak kellene tekintened.
Márpedig ki az aki szeretne azzal szembesülni, hogy rasszista, és lenézi a cigányokat, mint etnikumot? Ez nem az a kép, amit magadról elképzelsz.
Így azt mondod, én tévedek, és neked van igazad. És amúgy is csak egy szoci vagyok...
Pedig fordítva. Ez a képeivel, kis párbeszédével nem szól másról, mint Mága a hortysta cigány, aki cigány és bencsikkel ül egy padon, pedig cigány. És mivel cigány, cigányul viselkedik, pedig bencsik és munkásőr.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Elszálltál, vegyél szerintem vissza. Mágát és csakis őt egyeli, és pont elmondja - mert Mága ahhoz is hülye, hogy a saját ősei sorsának utána nézzen a lelkes lefetyben - mi volt a cigányokkal Horthy alatt.

Hol rasszista ez? Ha lenne ilyen vállaltan zsidó, akit egy padsorban avatnak Bencsikkel ilyen vitézkedésen - persze arra ügyelnek, hogy zsidót azért mégse - akkor azt is leírná. És azt is aláírnám, hogy helyes a bőgés oroszlán.

Azért ismersz kb. minket az írásainkból: ha engem is rasszistának vélsz, oricát is, akkor valami nagy gáz van nálad. Fabius-szal nem értek mindig egyet mindenben - rasszistának soha nem találtam - , de a stílusához, habitusához illő ez a mai poszt, ami annyira abszurd valóságot figuráz ki, hogy ahhoz képest még visszafogott.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
"katasztrófához vezet" a veled való értelmes kommunikáció. Én vagyok a hülye, hogy megpróbáltam, nem fog többet előfordulni!
"Politikai ellenfeleid"? Tudtam, hogy valami pártköcsög vagy, ezek a freudi elszólásaid pedig csak megerősítenek benne.
Jézust zsidó származása pedig még mind a mai napig erőteljesen rossz hatással van a katolikus egyházra is - gondolom én, a te zavaros logikád mellett haladva. :D
Na befejeztem veled... Ide lealacsonyodni az a megterhelés.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Miért pont ez zavarná őket, ha az sem zavarja, hogy a Szírius B, ahonnan állítólag jöttünk, nem bolygó, hanem egy fehér törpe...
@Habakuk999: A szomorú az, hogy ugyan elolvasod a posztot, megnézed a képeket, mégsem veszed észre. Vajon ez mit árul el rólad?
@Spániel: Ez megvan zsidóban is. Nemzetközi
Pató Pál-gárdát avassunk!!!! :-DD
@Habakuk999:

Tehát amikor 2006-ban a kormányalakítás után pár héttel az egész sajtó a - Hazudtunk - panelt ismételgette, amíg föl nem gyujtották a Tőzsdepalotát ,

- az volt a négy évre kapott felhatalmazás.

Még az első őszi parlamenti ülésnapot se várták meg.
Asszem Megyóval ugyanezt csinálták 2002-ben.
Éshát 2004-ben Gyurcsány még le se ült a minelnöki székbe, már népszavazási kampányba csöppent.

Valahogy Orbán nyelvnyújtogatásai és elszólásai nem kerültek be a média kedvenc ismételni valói közé.

Valahogy nem sztrájkol az istenadta nép, ha kap egy százkettedik adót.

Sőt.

Most éppen megszünteti a cigány az egésszégügyi pénztárat, és nem lesz ebből népszavazás...

Mert akkora a bizalom, hogy TB-kártya nélkül is beengedik majd a népeket az orvosok.

Ugye ?

Bíznak a cigányban, hogy kurvajó lesz majd, ha csak befizetik az adókat, de nem jár érte se nyugdíj, se kórház, se orvos,

csak azért fizetik be, hogy Orbán jobban tudjon harcolgatni a huszárkáival.

Na, ez egy bizalom.

A szociknak az egészségpénztárra is népszavazást tartottak.

Na, az meg nem bizalom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja, Néplizsé bokrai sok mindenki konzerv képviselőről mesélhetnének.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

A lényeg pont az lenne, hogy ebben az esetben Mága származása, ami más vonatkozásban nem lenne érdekes, itt most nagyon is lényeges. Emiatt van kiemelve.

@a szív fészkei:

Mondjuk a Prometheusról tényleg minden jó, amit el lehet mondani, hogy Charlize gyönyörű...
@a szív fészkei: Kezdjük csak kicsiben, nemzetivel. Avassunk!
Tudnék mesélni a kisvakond-kertésznadrág felvételétől a védőkesztyű- és szemüveg felvételéig tartó félnapokról.
@Habakuk999: És ne gyertek azzal, hogy a hülye nép ezt akarta.

Ne a népre akarjátok rákenni a saját tisztességtelenségetek és kormányzóképtelenségetek eredményét.

Nem személy szerint rád értem, hanem az itt általad képviselt pártra.
nem téged jellemezlek, olvasom a hozzászólásaidat.:)
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): És az elején Hitler egyáltalán nem is akarta a magyar hadsereget. Tudta-ismerte a színvonalát, nem kért volna belőle. De ágyútölteléknek, golyófogóknak már jók voltak a végjátékban.

Munkaszolgálatosokról most ne is beszéljünk, azok hogyan voltak oda kiverve... Ha a katonákra nem nagyon jutott normális felszerelés, akkor? Gábriel fürdőzgessen ennyi ember kínhalálát okozó barmok dicsfényében.Az egyik katonai vezető " Szombathelyi Ferenc altábornagy mondta 1941 júniusában: „Kész katasztrófába, a vesztünkbe rohanunk.” Huszárokkal és biciklistákkal" /168 óra/ A hadüzenet napján. Hát így lett.
@Habakuk999:
Kend rám nyugodtan.
Biztos én voltam 8 évig a teljhatalmú kormányzó.
Már magamnak is gyanús vagyok.

Tisztára csak az én tisztességemen múlott, hogy
Orbán most úgy lop, ahogy akar.

Én vétkem, nem a szegény kis Orbánkáé, a kis drága virágszálé.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há... : Mága abból a szempontból igenis áldozat, hogy mint romát negatív sztereotípiák között emlegeti Fabius.
Látom, nem értjük egymást.
Nem azt vitatom, hogy igaza van-e Fabiusnak.
Én azt mondom, hogy ez az írás rasszista, és mivel Fabius etnikai oldalról közelítette meg a buta muzsikus gazsi cigány hozzáálllással, nincs alapja arra, hogy Mágát kritizálja.
@a szív fészkei: Attól jobb lesz ha nem beszélünk arról, ami az orrunk előtt van? Talán attól elfogadhatóbb lesz a párbeszéd és a kép negatív cigányábrázolása?!
Mágára max annyit mondhatsz, hogy hegedült mikor történelmet kellett volna tanulnia, és jobban megválogatnia mikor mihez csatlakozik, kikkel mutatkozik, kikkel fog kezet.
De ezekre a rasszista, pejoratív ábrázolásokra nem fogom azt mondani, júj de vicces, júj de találó, pusztán azért, mert elítélem azért amiért csatlakozott egy ilyen társasághoz.
De mit mondjunk Fabiusról, aki érvként a bazseváló, devla verje meg sukár stb cigány képét festi elénk, aki buta mint egy cigány és bencsikékkel parolázik?! Ő elméletileg egy demokrata, felvilágosult, liberalizmushoz közelebb álló valaki, aki a jobbikot a zsidózása és a cigányok miatt ekézi.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Sok mindent elárulhat.

Most speciel az jutott eszembe, nyilván vakegér vagyok.:(

Óvatosan kell bánni ezzel a rasszistázással.
Ismered a kismalac meséjét, aki folyamatosan farkast kiáltott?
Amikor tényleg jött, már senki nem foglalkozott vele.

A cigányság problematikája társadalmunk alapvető gondja. ALAPVETŐ.

Szűzleányos pironkodással szőnyeg alá söpörni szerintem bűn.
@a szív fészkei:

Fentebb már megírtam, hogy én sem értem őket. Baj van az értelmezésükkel.
Én sok cigánnyal dolgoztam, igaz többnyire iskolázottakkal.Ismerem az egyetemi docenstől a szomszéd küszöbére szaró legaljáig az egész vertikumot. Ismerem a jogvédők álságos és ártó tevékenységét. És igen, találkoztam náluk a gyűlölettől sistergő fehér-rasszizmussal. De ismerek olyat is, aki kvázi írástudatlanként lett sokszoros milliomos, és természetesen nem kaphatott jogsit, aki azért pontosan tudta mi merre és hány óra.
Neki a "birodalmán" kívül sofőrje volt, nekem meg nem kell elmagyarázni, hogy mi az a rasszizmus:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha azért röhögsz rajta, mert zsidóként csinálja amit csinál, majd ezt néhány negatív sztereotípiával megfűszerezed, ahogy most mágával tette Fabius, akkor igen, zsidózol. Akkor nem azért bántod szegedit, mert egy hülye seggfej, hanem mert zsidó. Mert számodra, egy negatív tettnél fontos az, hogy ő zsidó, nem pedig maga a tett. Mert ha a tett számít, akkor nem említed a zsidót.
@Habakuk999: Most alakulgat egy koalíció a Bonsai Duce megdöntésére. MSzP, DK, Milla, Szolidaritás, 4K, Haza és Haladás alapítvány vannak benne eddig. A miniszterelnök jelöltjük Bajnai Gordon. Nekem tetszik a dolog.
@Habakuk999: "Ne a népre akarjátok rákenni a saját tisztességtelenségetek és kormányzóképtelenségetek eredményét."

Debizony. Ki a franc vonult első adandó alkalommal szociálisnépszavazni? Ki feküdt keresztbe minden reformkísérletnek? Ki akarta elkergetni a hazugot, a libást, bárkit aki nem osztogatást ígért?
@orica: Az a szomorú, ha elolvastad a posztot, megnézted a képet, elolvastad a kép szövegét, és még megkérdezed, hogy hol van itt a rasszizmus.
@Dr. simonmondja.: Mondom, hogy ne vedd magadra.

Csak Orbán mellett nyugodtan a többi pártra is. Mert így a teljes.

Azért, ha belegondolsz a mostani történésekre, láttál olyan ellenzéki tevékenységet, hogy a szűkebb pártérdek elé van helyezve az ország érdeke?

Tudom, most jönnek az okosok, hogy nincs is ország érdek, csak pártérdek, engedtessék meg nekem, hogy én ilyen hülye naiv legyek.

Amikor a tegnapi mszp-s hír, hogy nem kell neki külső miniszterelnök?
@a szív fészkei: berársulék az értetlenségbe, pedig eleddig nem mondhattatok fajolgatósnak, és most még is túlzónak tartom Csekk vélekedését. Ezzel a túlzózással, csak az igazi gárda, jobbik, fél egész faszistákat erősítjük.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

" Szírius B, ahonnan állítólag jöttünk, nem bolygó, hanem egy fehér törpe... "

Nem fekete lyuk? Kár. Beszippanthatná őket.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Csak magyar zsidó filmesekből ki lehetett állítani Hollywoodban egy teljes válogatott keretet. Csak néhány név. Királyhegyi Pál, Andrew Vajna, George Cukor, Kabos Gyula, és a sort még lehet folytatni. Igaz is Andy Vajna - imádott Bonsai Ducéd nagy barátja - hogy tetszik? Igaz, hogy nem nordikus teuton jellegű ember, de akkor is.
Közben azért a mosoda dolgozik...

"Rapid pénzeső a BGA-nál: hogyan keressünk milliókat lemondásunk másnapján?"

hvg.hu/itthon/20120921_Bethlen_Gabor_Eruditio_visszas_tamogatasa
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mellé, mert én rasszista VAGYOK az ... állapotom miatt. Csak nekem nem a cigányokkal, a zsidókkal, vagy ilyesmikkel szemben vannak ellenérzéseim, hanem bizalmatlan vagyok a többségiekkel szemben, úgy általában. Ebben a szövegkörnyezetben a "többségi" az, aki nem olyan, mint én. :) Szóval engem egyáltalán nem zavar az, hogy rasszista vagyok. Meg a rasszizmus sem, amíg nem lép át egy bizonyos mértéket. :D

Továbbra is tartom, hogy a poszt nem rasszista, mert nem arról szól, hogy valaki hülye, mert cigány, hanem arról, hogy az illető cigány egy hülye. Az előbbi, AZ rasszizmus.
@Habakuk999: This is what I'm talking about.
Nem az a lényeg, hogy Mága esetleg magasról szarik arra, hogy bencsik kicsoda-micsoda, neki szimpi a hortyzmus, szimpi bencsik, és nem fügefalév, hanem esetleg cselekvő tag (pl. pénzt ad.). Ezt teszi azért, hogy magasabbra kapaszkodjon a polgári uborkafán (dörgölőzés a jobboldalhoz, ahol a polgári érték van, a horty nosztalgia polgári eszméje, a nem roma feleség ha jól értem).
De ő akkor is csak egy cigány, aki a lusta, lopós, munkakerülő cigányok közül való, és aki esetleg szóvá teszi, hogy ez rasszizmus, akkor álságos szőnyeg alá seprő. Aztán meg csodálkozunk, hogy jé, miért is tud a gárda masírozni? Miért is lehet a cigányokat zaklatni a'la jobbikos polgármesterek?
De persze mi nem vagyunk ilyenek, mi mind ismerünk rendes és nem rendesz cigányokat és zsidókat. Így mi biztos nem vagyunk sem rasszisták, sem pedig antiszemiták. Csak épp a buta cigány bazsevál a hortystáknál.
@shinichi: Nabazzzzz.

Ki a büdös franc szavazta meg őket ismételten?

A bantuk vagy a szingapúriak? Esetleg a pirézek?

Maradtak hatalmon, aztán elkúrták. Szó szerint.

Ennyi.

Gyűlölöm, amikor a nép hülyeségére akarják ráfogni a tehetetlenséget és ostobaságot.

kedves uramim, az nem tűnik fel, hogy ugyanolyan kirekesztő elven gondolkodnak, mint a nép nemzetiek?
Aki nem tapsol Orbánnak, az nem magyar?

Aki nem tapsol nektek, az hülye birkanép?
@King of Shadows: Egy rasszista mondja egy cigányozó posztra, hogy nem rasszista.
Nem érzel zavart az erőben?
Ugye nem baj, ha egy rasszista szavára nem fogok adni, hogy mi az ami rasszizmus és mi az ami nem?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Mondd Fabius, mi zavar téged jobban?"

Az zavar a legjobban, ha egy értelmes ember nem tud értelmezni egy posztot.

De hálisten ott még nem tartunk, hogy te mondod meg bökés alapján ki rasszista, és ki nem az.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem pont nem erről beszéltél.:)

Nem baj. Nagy lelkesedéssel fogom olvasni, hogyan keveredsz ki a mai témából.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mindig lesznek olyanok akik felállva fognak tapsolni a gárdának, és hivogatják őket menetelni.
De szerintem az, ha nem merünk szembenézni azzal, hogy mennyire könnyen szalad ki a szánkon egy egy cigányozás, úgy hogy már észre se vesszük, az károsabb.
Ha pedig valaki megjegyzi, hogy ez az írás rasszista, mert nem szól másról, mint az alázatos, buta cigóról, aki bencsikhez dörgölőzik cigányként, akkor nem elgondolkodunk, hogy van-e benne valami, hanem azt mondjuk, hogy miatta van gárda. Hogy ő károsabb felfogást képvisel, mint maga a gárda, mert ő ad tápot neki.
Pedig ha nem cigányoznánk, sőt, nem tűrnénk el az ilyen képeket, mint fentebb, és az olyan párbeszédeket mint fentebb a posztban, akkor lehet, hogy nem az jutna eszedbe, hogy más etnikumok tisztelete nemhogy nem erősíti, de gyengíti a rasszizmust.
De ismétlem, a posztolók többsége vígan erősített mága cigány származására negatívan, mintsem most elismerje hogy ő is ugyanolyan rasszista volt, mint maga a poszt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem, nem érzek semmilyen zavart, ugyanis a rasszizmus nem (sem!) úgy működik, hogy van/nincs. :) Annak is vannak fokozatai, és az, amit a Jobbiknyikek csinálnak már engem is zavar, de a sztereotipizálás nem.
Vagy akkor azt sem mondhatom, hogy minden Fideszes ostoba? Csak, mert az is "rasszizmus" ám. Csak nem faji...
@Habakuk999:

Aki 300 forint vizitdíjnál nemzethalálban fetreng,

de 3 milliós nyugdíjtakarékját, vagy az egész TB-t szó nélkül Orbán zsebébe dugja,

az hülye birka nép.

Aki a tanyasi kispostája bezárását nemzethalálnak tartja,
de a Malévot szó nélkül elássa a kert végében,

az hülye birka nép.

Nincs rá jobb szó.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " Akkor nem azért bántod szegedit, mert egy hülye seggfej, hanem mert zsidó. Mert számodra, egy negatív tettnél fontos az, hogy ő zsidó, nem pedig maga a tett. Mert ha a tett számít, akkor nem említed a zsidót. "

De említem, mert Szegedi PONT AZÉRT RÖHEJES (EBBEN AZ ESETBEN), mert zsidó! Ennek köze nincs az antiszemitizmushoz, ennek a humorhoz van köze.
Ugyanezért vicces a melegparádén ökörködő Király András, ha nem pont a Jobbik szóvivője lett volna, a lőtéri kutyát nem érdekelte volna, hol szívja szét az arcát.
@Fabius: Pedig most pont azt tettem, nem?
@Habakuk999: Nem nekem kell kikeverednem. Nem én tartom ebben a történetben fontosabbnak a cigány származást, és a bazseválást és sukározást a devla vigye el főszolgabíró úr, hanem ti.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért, jobbikosnak lenni nem elég röhejes? Ha ez nem maga a vicc, akkor mi az?
@Dr. simonmondja.: Nem kérlek szépen.

Aki nem képes arra, hogy megmagyarázza a népnek, hogy 300 forint kevesebb mint x milliárd, az rossz politikus, és megérdemli, hogy eltűnjön a süllyesztőben.

A Föltámadott a tenger ma is érvényes.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: EZ is "rasszizmus" ám! Attól még, hogy valaki Jobbiknyik, nem feltétlenül idióta is. Mondom ezt úgy, hogy utálom a Jobbikot...
@King of Shadows: Ha nem faji, akkor az nem rasszizmus...
De ne zavarjon az az apróság, ha a fidesz utálod, akkor nem rasszista vagy, hanem más politikai nézetet vallasz. De ha orbánt orsós cigányozod, és azt mondod, mit vársz tőle, hisz cigány, akkor már rasszista vagy.
Érted a különbséget?
@King of Shadows:

" mert nem arról szól, hogy valaki hülye, mert cigány, hanem arról, hogy az illető cigány egy hülye. Az előbbi, AZ rasszizmus."

Ez már az x-edik magyarázat, és nem, és nem,és nem megy át. Ilyenkor szoktam feltartani a kezem: feladom.
A neked adott válaszából két dolog kiderül, az empátia és a humor/irónia hiánya.
@King of Shadows: Nem, nem idióta. CSak kisebbrendűségi érzése van mindenkivel szemben, főleg azokkal szemben akik születésnél, családi háttérnél, vagy etnikai származás miatt valamiben egy hangyafasznyi előnyben vannak vele szemben.
@Habakuk999:

Akinek ezt el kell magyarázni, az egy hülye.

Mégha az egész magyar népről is van szó.

Remélem, ebben egyetérthetünk ...?
@Spániel: Köszönöm, rájuk nem gondoltam, de mondjuk a penemündei tündérkének biztos hasznos lesz, mert egy kicsit tanulhat tőlünk.
@Habakuk999: Négy év után újra megszavazták őket, mert ÍGÉRTEK tejjel-mézzel folyó kánaánt. A nép nagy részének semmi baja nem volt velük, amíg Gyurcsány ki nem mondta, hogy ez fenntarthatatlan.
2006-ban egy újabb 100 napos program reményében szavaztak rájuk.
2010-ben Gyurcsány beismerése és Bajnai reformjai ellen szavaztak az emberek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezzel mellé lőttél.

Nekem konkrétan az aranycsapat Bazilikába történő újratemetései jutottak eszembe a cikkről.

Érdekes és képtelen magyarországi események címszó alatt.:)

További jó rasszokat neked, vitatkozz nyugodtan a végletekig.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: De, az. Nem csak faji alapú rasszizmus létezik ám, hanem például kultúrarasszizmus is, vagy kulturrasszizmus.

"Racism and racial discrimination are often used to describe discrimination on an ethnic or CULTURAL basis, INDEPENDENT OF WHETHER THESE DIFFERENCES ARE DESCRIBED AS RACIAL. According to the United Nations convention, there is no distinction between the terms racial discrimination and ethnic discrimination, and superiority based on racial differentiation is scientifically false, morally condemnable, socially unjust and dangerous, and that there is no justification for racial discrimination, in theory or in practice, anywhere."

en.wikipedia.org/wiki/Racism
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Életem, de hát pont az a lényeg, hogy Mága roma, hát anélkül semmi poén, csak pár majom szopja egymás faszát... :D

Annak a viccnek, hogy megkérdezik Steve Wondert, nem zavarja-e, hogy vak, amire azt feleli, még mindig jobb mintha néger lennék, lenne poénja, ha Wonder nem lenne fekete???

Vagy ha igen, akkor dobjuk ki a viccek 95%-át.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: akkor felvállalom a rasszizmust, igaz személyhez kötve, mert itt nem csoport van megemlítve, hanem egy nevesített személy, aki sötét, társai ellenesen nyílvánul meg, és főleg cigány. Erős hasonlatként felhoznám a táborok soderkommandóját, mint az előnyszerzés mementóját, akiknek jobb esetben csak a halasztás előnye maradt meg.
@Dr. simonmondja.: Ebben sem értünk egyet.:)

A politikusnak az a dolga, hogy megmagyarázza, miért kell egy emberemlékezet óta ingyenes dolgot fizetőssé tenni.

Tényleg szeretnék már egyet érteni veled, mert nemsokára kezdődik a Liverpool meccs, de nem tudok.:(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem, ugyanis attól még, hogy más politikai nézeteket vallasz, nem hülyézheted, ostobázhatod, stb azokat, akik Fideszesek, ha már ilyen szigorúak vagyunk rasszizmus témakörében. És szőke nőzni sem szabad.

Minden Jobbikos? Ez is előítélet...
@Habakuk999:

Ez a Bazilika-ügy nekem is nagyon a bögyömben van. Előbb írtam, csak elszállt, hogy azt se tudtam eddig ki az a Kocsis, a másikról is megvan a véleményem, és igen, nekem is Newton jutott eszembe:))
Hogy Erdő ezt hogy engedélyezhette? Lassan leimádkozhatatlanná kumulálódnak az egyház bűnei.
@orica: Mert Gyurcsányista, Jobbikos kódnevén Gyurcion. Ez is rasszizmus volt... :D
@shinichi: Hmm.

Ezt a katolicizmus teszi?

Az a jó, ha mártírok vagyunk?

Szerintem az emberek többsége inkább a fényes jövőt választja a sötét pokol helyett.

A politikus felelőssége, hogy megmagyarázza a népnek, miért ökörség a vetélytárs alap nélküli ígérgetése, illetve azzal pariban lévő ígéretek kigondolása.
@Habakuk999: Ők (mármint Gyurcsányék) megpróbálták elmagyarázni az embereknek, hogy miért akarják a 300,- Ft-os vizitdíjat, de a Fidesz nemzethalált vizionáló populizmusával nem volt képes elbírni.
A Fidesz nagyon ügyesen apellált az emberek pénztárcájára. Ugyanez történt a tandíjjal kapcsolatban is. Mostanra az emberek belefáradtak abba, hogy két naponta újabb és újabb adókat kapnak a nyakukba, a mostani ellenzék pedig nem csinálja azt a szemét politizálást, amit a Fidesz művelt ellenzékben.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az hát. :) Csak nem faji, hanem kulturális alapú. :) Rasszisták, ha beszélgetnek... :D
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): nem csak a szemetet nem, úgy általában semelyiket sem, csend és hulla szag, siralmasan gyenge kommunikációval körítve.
Bocsi egy közbevetést eme kibicnek...
@aritus: Most olvastam el Bruck cikkét megint az ÉS-ben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Teljesen igazad van. Mondjuk az MSZP és a DK nem nagyon tud megszólalni az elmúttnyócév miatt, de mondjuk az LMP csinálhatna valamit az MSZP-DK fikázáson kívül.
A parlamenten kívüli csoportocskák, pedig elvannak a saját kis világukban.
@King of Shadows:
:))) Szíp is'a!
Csak kicsit tényleg fárasztó, ha megmondod valakiről, hogy egy fasz, és pont cigány, akkor rasszista is lettél... :D
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Mégis mit? Mert van 1-2 többre képes emberük, a többi nem igazán jó... :)
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): hja, a záram meg a víz is a kisebb ellenállás felé folyik, majd pont a zelempé lesz más, néha villan, és utána visszatér a megszokott sablonos, fogatlan és döglött oroszlán piszkálásához.
@King of Shadows:

Ezt még nem hallottam:))) Gyurcion - igen, humornak szánt kőkemény rasszizmus.

Attól, hogy imádja Gyurcsányt, még tudhatná mi az a rasszizmus. Én is imádom a Metaxát, de tudom, hogy alkohol és szomjúságot nem azzal oltok.
A Baltás-gate-et sem lehet értelmezni a szereplők származásának ismerete nélkül...
@King of Shadows: Kedvesem, az előítélet és a rasszizmus nem ugyanaz.
Vannak előítéleteim. De hál istennek, rasszista nem vagyok.
Bencsik párttitkár nem érdekel, de hogy Mágát mi vitte rá arra, hogy egy tálból cseresznyézzen ilyen alakokkal, nos az igen érdekelne.Ő a saját jogán lett valaki, nem mint az a senki aki ott feszített mellette huszár egyenruhában....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekem mondod? :( Meg az is, hogy aki nem szereti az L'Qrót (ezt már csak félve merem leírni, mert ugyanő ezért is nekem esett már korábban :D) az naridroid és Zorbánista. :)

@orica: Az. :D

A metaxa az nem valami hellén lötyi? :O
Alapítsunk már mi is valami rendet...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tényleg nem, viszont a rasszizmus is előítélet, vagy sztereotipizálás. És ha az egyik fajtája ennyire nem tetszik, akkor miért vállalható a másik?
@Parafrázis:

Ez az a kérdés, amire Mága soha nem fog tudni válaszolni.
@King of Shadows:
Ez a "hellén lötty" nagyon rasszistának tűnt nekem. :( :O :)
A magyari párlatot sem becsméreljük, még ha szar, akkor is pálinkának híjjuk...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Na igen, egy tatuini űrkocsmában elég nehezen értelmezhető a "más" fogalma, mivel mindenki más...
@orica: Én sem értem. Mert a klisékért tettek is a zsidók is, a romák is, sőt mindenki: németek, svájciak, franciák, angolok, a világ összes népe. Ez van, nem tudomást venni róla, hülyeség. Ezt fel lehet dolgozni öniróniával+ a klisékben kifigurázott - és valahol, valakikben meglévő és ártó - tulajdonságok lefaragásával, csökkentésével, meghaladásával. A görbe tükör is tükör.

Zsidóknak ezért kötelező szerintem a Brian élete. Ahol Montyék - és le lettek ezért rasszistázva? - valóban mint zsidós echteséget vonultattak fel millió, egyenként is nyolc napon túl gyógyuló sértésszámba is menő dolgot, de amik valóban jellemzők is. mondom én, a zsidó.

A romáknak is önmagukat kéne a sztereotípiák mentén kifigurázva meghaladni abban, ami visszahúzó erő számukra. Amuszlimoknak is, stb.

És sajnos, Mága lelki kupeckedése annyira nagyon szembeötlő, hogy nem lehet felette elsuhanni. Ha ezt nem röhögjük ki, akkor más, szintén kevéssé olvasott - és bocsika, de Mága elég régen a mainstream kurvagazdag tagja, két könyvet elolvasni lett volna ideje erről, ha ő a romákat képviselőnek állítja be mindenhol magát - roma is tiszteltre méltó, követendő útnak látja ezt és majd ezután kapar.

Oké,közülük a legtöbben nem olvasnak Fabiust. De talán eljut a híre sok helyre, hogy Mága ezzel nem jó és felemelő, hanem ciki és gázgéza bandába került, ezáltal történelmileg is szégyent hozva a népére. Erre rámutatni muszáj, ha maró humorral, akkor azzal. A cigányságát most lelkesen eladó Mágát meg lehessen kifigurázni, mert aki Horthy-nyalásban látja a legnagyobb dicsőségét,mikor pedig Horthy a cigányságban egész mást látott - az a népe árulója.

És lehessen kifigurázni a még mindig szar masztodonokkal nyomuló szanyis maszop bagázst is, mert ha ilyen hulladékokkal kampányol, elveszít mindent maga körül. És ezért is lehet majd kirohanást kapni, hogy jaj szegény maszop, de ha erővel mennek a falnak, akkor már csak üvöltve lehet figyelmeztetni őket. Halk eltartott ujjú nananának nincs foganatja. Mága neki ment a falnak, ahol aranyjánosi buta bogárként koppant. Ezt halljuk most.

Az meg, hogy jaj szegény, honnan vergődött ki - most ragoztuk Spániellel, hogy akik eleve adtak lehetőséget, tanulást, karrierlehetőséget neki, azok le vannak általa magasról szarva - hamis mentegetés: ahhoz van elég esze, hogy akikhez jónak látja pénzszerzésből kivagyiságból dörgöldőzni, azokat nyaldossa. Igen, ez a legrosszabb sunyin megalkuvó magatartás, ami jellemezheti a romák erre hajlamos részét. Meghajolni az úr előtt, körbeugrálva azt,hasznot remélve ettől. De ilyen létezhet minden nációnál, fajtánál.

Ha ez abból adódik, mert szegényen mindig az aktuális "főnökhöz" kellett igazodnia és így szocializálódott, akkor ez szomorú. Mára van annyija, hogy túl is léphetett volna ezen. Még mindig kiszállhat - hogy látha a hatást - az avétos vidámparki ringlispílből. Akkor tisztelném.
@King of Shadows:

De, az egy nagyon finom hellén lötyi:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egyház után? Meg vagy te gárgyulva???
Max. a Charlizka Tündérbogár Rendben lennék érdekelt! :)
@orica:
Na jó, ne a 3*-os löttyöt vegyük alapul! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: alapítsunk, na de mi legyen az, és remélem anyagilag sem fogunk rosszul járni :)
@Spániel: De a tiéd legalább felveszi!! Nekem azt elérni, hogy felvegye!! Áááááááááááá, és akkor én vagyok Zsába Királynője,hehehe. Jó vicc mindenkinek, aki nem lát bele alaposabban ebbe a folyamatba.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Nem, nem idióta. CSak kisebbrendűségi érzése van mindenkivel szemben, főleg azokkal szemben akik születésnél, családi háttérnél, vagy etnikai származás miatt valamiben egy hangyafasznyi előnyben vannak vele szemben."

A cihologizálást, ha szabad kérném, hagyjuk a cihológusokra.

Ezen az alapon Orbánról egy rossz szót sem szabad szólni, tilos kritizálni, mert ha ezt tesszük, akkor egy szegény elmebeteget bántunk, és az csúnya dolog.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szándékos volt. :)
Nem szeretem az alkoholt, tehát nekem a legtöbb fajtája, csak lötty. :D

@orica: Ha szereted, akkor igyad. Attól nem kell félned, hogy megiszom előled. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"A fő civilizáció Banks sci-fi világában a Kultúra (Culture). Ez egy galaxis méretű metakultúra, amelynek alapelve az egyén lehetőségeinek biztosítása és az egyének egyenlősége. Az egyént jelenti itt az összes férfi, nő, hermafrodita, robot és űrhajó. Minden, ami értelmes, vagy képes beszédre, vagy jószándékkal a kettőnek bármelyikét rá lehet húzni. Mivel a géntechnológia olyan fejlett, hogy végtagok visszanövesztése, az agy lebenyei által kiválasztott drogok használata, sőt, a pár hónap alatt elvégzett tudatos nemváltoztatás lehetséges, jóval liberálisabb és valamivel perverzebb társadalomról van szó, mint sajátunk. Emellett, mivel megtehetik, nincs a Kultúrában szegény és gazdag.

Még egy érdekességet kell megjegyezni: a Marain. Ez a beszélt nyelv, mely mesterségesen lett kialakítva, hogy lehetőség szerint a legtöbb ismert létforma tudja kiejteni, a lehető legtöbb szinoníma álljon rendelkezésre a pontos információcsere érdekében, valamint nincsenek benne sem nevek, sem magázás, sem semmi, birtoklást kifejező szerkezet, ezáltal is a kultúra tagjaiba nevelve a teljes egyenlőséget."

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCQQFjAA&url=http%3A%2F%2Fhu.wikipedia.org%2Fwiki%2FIain_Banks&ei=8QZfUIvFDYvitQb4joGYAg&usg=AFQjCNE1bhwlR_mjZnDwN6CVqyI9pADeCg

Tömjén Zsolti imádná.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): En bloc Hollywoodot, amcsi filmgyártást is magyar zsidók indítgatták: www.mazsike.hu/a+magyar+zsidok+es+hollywood.html Zukor, Fox majd Korda fivérek, stb.

[..]"Az árvaszéki segítséggel Ricséről kivándorolt Adolph Zukor volt az a személy, aki a Warner és a Cohn testvéreket, Samuel Goldwynt, L. B. Mayert megelőzve 1910 és 1920 között felépítette a Paramount stúdiót, meghonosította Amerikában az egész estés játékfilmet, létrehozta az álomgyárak máig használt technológiáját, kitalálta a sztárrendszert és kiépítette a múlt század első felének legnagyobb mozihálózatát.

William Foxról is sok újat lehet megtudni a könyvből. Bokor, akinek sikerült azonosítania A Twentieth Century Fox atyjának tolcsvai szülőházát, azt állítja, hogy Fox nem Fried Vilmosként született, amint azt a magyar források állítják, hanem idősebb Fuchs Vilmos és Fried Anna gyermeke volt. Fox magyarságát sokan megkérdőjelezik, mivel kilenc hónapos volt mindössze, amikor szülei Amerikába költöztek. Karrierjét a Wall Street bankáraival vívott és elvesztett csatája nyomán börtönben végezte. Emiatt reputációja Magyarországon olyan alacsony, hogy a tavaly megjelent Magyar Filmlexikonban még a neve sincs benne. Pedig ehhez a névhez fűződik a híradófilmgyártás megszervezése és elterjesztése Amerikában és Európában. Fox híradófilmesei már 1925-től negyven stábbal és hangrögzítő berendezésekkel járták a világot."

Most nem színészekről szóltam.
@a szív fészkei:
már megint a szívemből beszéltél! Mondom én, Neusziklész, akinek feltörték a gmail fiókját, újra kellett regiznem és a régi nevemen nem engedtek vissza...Pedig már annyira örültem, hogy a cigányságnak végre van egy méltó, kíváló képviselője, akihez a többiek igazodhatnának. Nincs hozzá közöm, hogy miért tette, amit tett, csak érteni szeretném...
@épészmérnök: A legnagyobb hiba orbánra azt mondani, hogy elmebeteg, és hogy szegény nem tud semmiről, csak kihasználják (vannak akik mondanak ilyet). Pedig ezzel lebecsülöd, márpedig az orbán féle embereket lebecsülni olyan hiba, amit nem engedhetünk meg magunknak.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igen bután cigány, mert cigányként bazsevál a horthystáknak. És ezzel a legrosszabbat teszi, tehát duplán buta.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: én e? Hát van néhány mester példának, lásd pl poszt és a daszbin túrót, született doboz menedzsert ;)
@King of Shadows: Ha nem tudod megérteni, hogy mi az a rasszizmus (mikor etnikai, faji, bőrszín alapján hiszed magadról hogy magasabb rendű vagy), az miért rossz, és miért kell ellene tenni, akkor nem egy súlycsoportban vagyunk. Így az az érzésem, hogy a plüssmackómnak magyarázom a férfiak milyen mocskok tudnak lenni. Persze a plüssmackó sose hinné azt, hogy rasszista vagyok, ha úgy vélem,hogy a férfiak mocskok tudnak lenni. Míg szerinted az, hogy azt mondom, hogy minden jobbikos kisebbrendűségi érzéssel küzd, és lúzer, az szerinted ugyan az, mint a rasszizmus.
Most zavarba hoztál. Ilyen értelmes plüssmackóm van?!:O
@a szív fészkei:

"Mára van annyija, hogy túl is léphetett volna ezen. "

Ez nem pénz, és nem idő kérdése:)))

Én egy olyan embert ismerek, aki két diplomával nagyon magas pozícióba került, és tudta, hogy a kultúrája nem elég ehhez. Vette a fáradtságot, hogy okos, művelt emberekkel bevallottan képeztesse magát - sok-sok beszélgetés során.Emberfeletti munka volt, és majdnem tökéletesre sikerült. De csak majdnem.
@Parafrázis: Feltörték? Kik? Már a TEK-et is izgatod? Ekkora valaki vagy? ;-DD

Nekem Mága - ha igaziból játszik, biztos tehetséges, de sokszor mondták, hogy kétesélyes a dolog nála - too much. Túlságosan mézesmázasan olvadó cukimosoly, totál giccsbe fullasztott koncertek, nagyon rongyrázó, győzikés körülmények - nem ilyen az igazi példakép szerintem.

Hanem - mondom ötvenedszer - Snétberger, a szerény, noha nemzetközileg is elismert zseni, aki nem a pénzre hajt (persze az is kell), aki nem aprópénzt szórogat látványosan,hanem sziszifuszi harccal építgeti az akadémiáját. Aki nem csal a koncertjein - ha eljutottam oda, elképedtm a tehetségén és minőségén - aki tudja, milyen út vezet az ő magasságaihoz. Aki nem a bulvárban nyomul kegyúri kedvessel a kegyúri tévében, hanem minőségi helyeken.

A példa ilyen legyen. Rasszista vagyok, ja. Állítólag Snétberger még zsidó is, ahogy Sammy Davis Jr. is feka volt, zsidó volt,csúnya volt. http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,826061,00.htmlÉs mindegyik tulajdonságán maga bírt a legtöbbet viccelődni és röhögni:[..]"Song-and-Dance-Man Sammy Davis Jr. was teeing off on the golf course one day when his opponent asked him what his handicap was. "Handicap?" wisecracked Davis. "Talk about handicap—I'm a one-eyed Negro Jew.""

Ez ő, biztos sokan itt már nem is hallottak róla: www.youtube.com/watch?v=Ls33JN395OE
@King of Shadows:
Pedig egy jó, 18 éves maláta whiskey... hmmmm... Szóval az már élvezet! :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

1 Elég nyilvánvaló, hogy elmebeteg.
2 Állapotának mostani romlása többek közt épp azért következett be, mert Simicskáék kezdenek a keze közül kicsúszni.
@orica: A bölcsesség ott kezdődik amikor rájössz, hogy mennyi mindent nem tudsz.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: né nè, ehh nem tetszik, ez? A Szend Alu Doboz Hordozók Rendje és Fényesítők Klubja.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Oda nem vesznek be:)) Hol élsz te? Minimum Talicska kéne ajánlónak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "A legnagyobb hiba orbánra azt mondani, hogy elmebeteg, és hogy szegény nem tud semmiről, csak kihasználják"

Ugyanezt az érvelést alkalmazod Mágára.

Nem szabad kritizálni a gerinctelenségéért, hiszen szegényt kihasználják.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én nagyon jól tudom, hogy mi az a rasszizmus, de én azt is tudom, hogy annak is van fokozatossága. Egyébként nem feltétlenül kell felsőbbrendűségi komplexus hozzá, mert ha egyszerűen csak hangoztatod, hogy valaki más rasszba tartozik, az már rasszizmus. Ha már tudományosak akarunk lenni.

Azt is tudom, hogy az miért rossz, de addig nem kell ellene tenni, amíg nem lép át egy bizonyos határt. És minél inkább tenni akarsz ellene, annál erősebb lesz az ellenhatás is, ezért sem ártana arányosítani.

"Míg szerinted az, hogy azt mondom, hogy minden jobbikos kisebbrendűségi érzéssel küzd, és lúzer, az szerinted ugyan az, mint a rasszizmus."

Majdnem ugyanaz, mert mindkettő előítélet, csak más az alapjuk. Előítéletek nélkül rasszizmus sem létezhetne. Egyébként azt se szeretem, ha valaki szerint minden szoci bűnöző és nemzetellenes, pedig EZ nem is rasszizmus, a szó szoros értelmében.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igazad van, erre hoztam Sammyt. Ha önirónia nincs, akkor mehet a levesbe minden.

A vakok a sulijukat Vakodának nevezik.
@orica: Nem pénzkérdés a bazilikai temetés? Mint az esküvők, még ha a mennyasszony hasig kivágva műmellet lóbálva héthónapos terhesen is tolat szent oltárhoz???
@a szív fészkei:
Nem vagyok én senki, csak egy félázsiai félértelmiségi innen a baranyai végekről...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:Imádom, zseniális!!! Eszembe nem jutott megsértődni, sírva röhögünk otthon, ahányszor látjuk és idézzük. A zsidók túlélési záloga szerintem a humor és az önirónia.

Erről vannak kurvára lemaradva pl. a rajzokért, filmért, bármiért robbantó drága arab testvérek. Vagy az őrült katkók, akik mozikat gyújtottak fel a csodálatosan szép és megrázó Jézus-film miatt, amit egy gondolom vallásos olasz, Martin Scorsese csinált. www.youtube.com/watch?v=jYfKnsfWw_s Bár ez nem humorherold volt, az igaz. Csak eljátszott egy emberi gondolattal, de már azt sem bírták.

A romáknak van egy himnuszuk:

Zöld az erdő, zöld a hegy is
A szerencse jön is, megy is
Gondok kése húsunkba vág
Képmutató lett a világ

Egész világ ellenségünk
Űzött tolvajokként élünk
Nem loptunk mi csak egy szöget
Jézus vérző tenyeréből

Isten, könyörülj meg nékünk
Ne szenvedjen tovább népünk
Megátkoztál, meg is vertél
Örök csavargóvá tettél

Isten, könyörülj meg nékünk
Ne szenvedjen tovább népünk
Megátkoztál, meg is vertél
Örök csavargóvá tettél

Zeleno vesh, zeleno plaj,
amari bax, avel thaj zhal,
gindongo buss ando mas del
andej luma buzhanglipej.

Intrego luma dushmanoj,
sako rom sar chor nashadoj,
chi chordam jekh karfin numa,
andaj Jezusheski palma.

Devla zhutin pe amende,
na de mila pe romende,
amaja dan thaj vi mardan,
nashadeske amen shutan

Devla zhutin pe amende,
na de mila pe romende,
amaja dan thaj vi mardan,
nashadeske amen shutan:

Akkor az is rasszista,mert eredendő tolvajként ábrázolja őket.
@a szív fészkei:

Nem a Bazalikára írtam:)) Tudom, ott mindenért fizetni kell. Azt csak ők mondhatják, Isten fizesse meg, mert pontosan tudják, az mennyit ér:)) Azt csak ízléstelennek tartom.
@orica: Na itt a butasága: nem is érti, mi a rossz ebben.Vagy ennyire cinikus.
Ez mind semmi az alábbiakhoz képest.
nol.hu/belfold/horthy-emlekev_lesz_2013_
Indoklás vonakondáéktól:
„A kormányzói tisztség létrehozásával a jelenlegi Alaptörvényben is alapvető legitimációs forrásként megjelölt történelmi alkotmányosságot állították helyre a kor kihívásainak megfelelő formában. Az így megteremtetett közjogi keretek szilárd alapul szolgáltak a magyarság gazdasági és erkölcsi megerősödéséhez. Horthy Miklós nevéhez fűződő negyed évszázad stabilitása, a nemzet kulturális és morális emelkedését szolgáló oktatáspolitikája, valamint a minden körülmények közt a magyar érdekek mentén formálódó külpolitikája a mai napig mintául szolgálhat minden, népe sorsáért felelősséget vállaló politikai erő számára. Horthy Miklós nemcsak politikusként, de emberként is példát mutatott tisztességből, helytállásból és önfeláldozásból. A mai napig az utolsó igazi magyar államférfiként tekinthetünk rá."
@orica: Az sem biztos, hogy szegény alzheimeres, magáról évek óta semmit se tudó Puskás ezt akarta volna. A felesége meg Orvbűnnek nyal, hiszen minden értéküket odahagyományozott neki Alcsútra, a honvédesek kiakadására.

Orvbűn Futtbóliát akar itt csinálni, azt hiszi, mert ehhez picit ért - képzelheted - ebben nem ugathatnák le. Minden máshoz hülye.
@King of Shadows: Nem kell ellene tenni? Mikor kell? Mikor füstöl a krematórium? Mikor családokat lőnek le éjszaka, csak mert cigányok? Vagy mikor szélsőjobbos militáns szervezetek masíroznak és tartanak embereket félelemben, csak mert cigányok? Áruld el, ti rasszisták, a skála mely fokán mondjátok, ha ugyan tudjátok hol álltok, hogy ez már sok?!
Az már régen rossz, és sokat elmond az országban élőkről, ha úgy gondolják, hogy egy kis rasszizmus nem árt...
@orica: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :-)Nézd, én aztán igazán echte értelmiségi családból származom. De pontosan tudom, mennyire nem tudok sokat mégsem, pl. nyelveket se. Amennyi érdekel, utána olvasok, de van egy határ az agyamban, felfogtam, hogy nem vagyok helleri kapacitás - őszintén, amikor előadott a bölcsészkaron, kurvára untam. Lukácsot is untam és nem fogtam, fárasztott, máshogy járt az agyam és másra koncentráltam. Mit játsszam meg magam. Azt is tudom, a szüleim a szakmájukban kik voltak, a közelükbe se érek. Van ez így, el kell fogadni. Nem lehet mindenki fárosz.

Tehát Mága ne legyen a történettudományok nagydoktora (zenészként nagy név, ez elismerésre méltó), de ha feltolja magát cigányok képviselőjének - ami szép vállalás lehetne - olvasson utána a közelmúltjuknak. Legalább egy ilyen felkérés előtt. CSak ennyi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Maraggy'má! Nem kell féltékenykedned, nagyobb az esélyed rá! :)) A te "véred"...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): nem fáradtak bele az emberek, hanem végre a helyükön érzik magukat. Érzik az erőt, amúgy félázsiai módra.
A mostani ellenzék nem tudja ugyanazt csinálni, mint a fidesz ellenzékben, mert gyenge. Kevesen szavaztak rájuk. 2002-2010 között a fidesznek ellenzékben alig volt kevesebb képviselőjük a parlamentben, mint a kormányzó pártoknak. Nagyon sok reformhoz, struktúrális változáshoz 2/3-os felhatalmazás kellett volna. Még új alkotmánybírót se tudtak választani.
És ne feledjük az AB bűnős közreműködését a hülye népszavazáshoz, és a kettős állampolgársághoz.
Szóval 2002-2010-ig között egy gyenge kormány/erős ellenzék volt, és Simonnak igaza van, az összes média, értelmiségi, a KE mind arról cikkezett, gúnyolódott, beszélt, hogy a kormány egy szar, Gyurcsány egy pojáca, menzetrontó, morális hulla.
@épészmérnök: Téves. Ti azt mondjátok, hogy azért kritizáltok, mert gerinctelen cigány és hagyja magát kihasználni cigány létére.
Én azt mondom, nem biztos, hogy kihasználják, de gusztustalan amit csinál, sok szinten.
Ugye világos a kettő közötti különbség?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ő a Mecsek túlsó felén lakik, ha egyáltalán...Láttam, visszakéredzkedett a vénember.a te legnagyobb örömödre...:))Valld be, hogy rosszul esett, amikor Fabius többedszerre is kivágta innen...:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Only a right winger deals in absolutes!" Vigyázz a jobboldallal, mert elragad, mint Rákosi tanítványát! Zorbánt... :P

Amikor túllép az egyszerű sztereotipizáláson. Az még nem baj, hogy "minden skót zsugori", az viszont már nagyon is baj, hogy "minden skót lop". Sztereotípiák mindig is lesznek, de vannak olyanok, amik ártalmatlanok, és a posztban csak ilyenek olvashatóak.

Arról nincs benne egy szó sem, hogy "Én a helyükben vigyáznék, mert még használni is akarná azt a kardot. Vagy csak eladná...". Az utóbbi már nekem is sok lenne, és az ellen már tenni kell. Vagyis a kriminalizálás, ellen, mert az gyűlöletet kelt. A sztereotípiák viszont erre nem alkalmasak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ellen teszünk avval, hogy megmondjuk, Mága rossz úton jár, ezzel csak tévösvényre viszi a benne bízó, rá felnéző romákat, ne kövessék!

Hogy ez kupeckedés, kiárulása a roma létének, a sikeres zenészségének.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kóstoltam én a pálinkafesztiválon fantasztikus páleszeket. Ott tudtam meg - havertól - 1 liter sompálinkához 100 kg som kell, amit ugye kézzel kell szedni, hidegben. Nem véletlen, hogy 30 ezer körül van az ára.
A whiskeyt nem szeretem. Az agyam nem tudja meggyőzni az ízlelő bimbóimat:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha nem kihasználják, ha nem a roma sztárhegedűsi cukkemukker mivoltába kapaszkodva akarnak jobb PR-t elérni, akkor miért is választották be maguk közé? A szent turáni fajőrzéses intelem ellenére, ergo Horthy vezérlő elvével szembe menve? Mágával valahol leköpték valahol az alapítót.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Az az igazság hogy kettő és fél éve botrányról botrányra botladozik a kormány,az emberek nem is tudják megemészteni gondolkodni rajta,igaz nem is hajlandók,pedig több komoly sérelem érte őket, már jün a másik.Vihar van nemzethalál a kommunisták miatt van az egész(ott kezdődőtt hogy Lenint megszülte az anyja meg Kun Bélát) de mi állunk a hajón tartjuk az árbócot a labancok belülről is ostromolnak a "rohadékok".Ez igy fog menni 2014-ig.Kiváncsi vagyok mennyien lesznek okt-23-án a milla tüntetésén.boritékolható hogy kevesen,)
@Parafrázis:
2 napig tök unalom volt az élet nélküle... :(
Majd Fabius hagyta tovább ámokot futni... :)
Most akkor én miért szeressem azt a szerencsétlen náciimádót? M
a már nem tárgyalok a majommal, mert megint elhajtom a búsba a végén és én leszek a rossz!
@épészmérnök: Egy szegény gyerekkorban súlyosan bántalmazott elmeroggyantat bántunk. Aki tovább abúzálja az országát, mert ezt látta célravezető módszernek apukájától.
@a szív fészkei:
" Egy szegény gyerekkorban súlyosan bántalmazott elmeroggyantat..."
Na, kivel nagy még a hasonlósága itt is Piktornak? :))
@Habakuk999: "A politikus felelőssége, hogy megmagyarázza a népnek, miért ökörség a vetélytárs alap nélküli ígérgetése, illetve azzal pariban lévő ígéretek kigondolása."

Így van. Pontosan ez a helyzet. Nekünk nem az a tragédiánk, hogy egy hazug Mesterházy vagy egy hazug Orbán között kell választanunk. Hanem az, hogy nem vesszük észre, hogy saját magunk hoztuk létre ezt a helyzetet.
Mert Oszkó, Bajnai, Gyurcsány, DK, SZDSZ, HH említésére a magyarok többsége csak úgy tud reagálni, hogy epét hány. Mert egyszerűbb elintézni annyival, hogy hiteltelenek, lejátszották a bizalmat, mint szembenézni a rettenetes igazsággal. Vagy kinövünk a kádárizmusból, vagy elsüllyedünk a szartengerben.
"Az új tagok avatása alatt újra megszólalt az embert próbáló orgonajáték. "

Na, erről beszélek: a kibaszott igénytelenségről. Orgonához akkor ülsz oda, ha tudsz is rajta játszani, ugyanúgy, ahogy Stradivari-n nem cincogsz Bunyós Pityu slágereket, nem dobálsz darts nyilakkal festményeket, nem a "Nyugat" valamelyik számát rakod ki a kerti budiba papírnak, és nem játszol klasszikusokat diszkóritmusban.

Ezek apróságok, de ezekből áll - vagy nem áll össze a civilizáció.
@shinichi:

Mélyen igaz.Itt tiz év alatt szépen kisavazták a nép agyát,éberségét elaltatták,)
Vigyázó szemünk erre kéretik vetni:

KF
Thürmer: Az EU irigyli a fehéroroszokat
A kommunista pártelnök Fehéroroszországban van, és elégedett a választás tisztaságával.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem állapotának romlása következtében kezdtek kicsúszni? De nem ő van Simicska kezében?

Bruck András:[..]"Semmi nem rombolja annyira a lelket, mint az árulás, és Orbán Viktor nemcsak a saját múltját árulta el, de a szüleiét is. Attól tartok, ezrét az árulásért, az ő meghasonult lelkéért fizetünk mi, az egész ország.[..]A békétlenség szítása az orbáni stratégia sarokköve. Nagy része van abban, hogy a magyar társadalom máig nem tudott megegyezni egy közösen vallott demokratikus és nemzeti minimumban.[..]Bármi alkalmas eszköz: a konfrontáció, a nyugtalanság,, az örökös izgalmi állapot a lényeg. A szellemi, lelki energiák megtörése.A minden mindegy állapot kialakítása, ami utána társadalom, mint a két hétig vallatott fogoly, mindent aláír, amit eléje tesznek. Elemeire kell tépni a társadalmat, míg végül nem marad senki, aki össze tudja fogni a készül diktatúra ellen. Mert a kormánynak, Orbán Viktornak aligha van más esélye arra, hogy hatalmon maradjon, Csak ebbe az irányba tudnak előre menekülni. Visszafordulni innen már nem lehet, muszáj végig menniük ezen az úton. Ehhez viszont elég jók az esélyeik."

Bruckot kibaszta Ómolnár a lapjától, mert ugye így vélekedik az Idolról. Nincs nagyon melója azóta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Na ezért nem tudom Thürmert szimplán csak egy bohócnak tartani: Torgyán bohóc volt, Thürmer egy aljas, hazug geci.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja és az nagyon dermesztő. Már a rájövés a mennyi minden nemre.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem értem én ezt a Thürmer majmot.
Most szabad a világ, nem úgy mint amikor az elvtársai voltak hatalmon, akkor meg mi a búbánatos lófüttyért nem költözik át oda? Remekül ellenne, élvezni a Fehérorosz demokráciát. Mi tartja itthon? A kalandvágy? :)
@a szív fészkei: azért a szülők is benyalták azt a kis himihumit, jól jövedelmező kőbányácskét, fődecskét, kúriácskát és büszkén hasonultak meg a jópézér.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Maradjon ott örökre és én elégedett leszek a fehéroroszok vendéglátásával.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az, hogy csak a szája jár, mint a sok Iránbuzi fotelnácinak. :D
@Spániel: Ja, papuskát látva boldogulni, semmi nem csoda fiúcskájuknál se.
@vörös meteor: Remélem azért lesznek jó páran. Mert azért nagy szükség lenne arra, hogy az emberek megmutassák ennek a kormánynak és a vezényló focistának, hogy elegük van ebből az egészből. 2006-ban ennyi negyedétől már a fél városban zavargások és gyújtogatások voltak.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): [..]" A lassan két évtizede tartó, hol csendesen folydogáló, hol hangosan dübörgő ostromállapot felőrölte, védekezésre képtelenné tette a nemzetet.Nem véletlen a kormányellenes tüntetések apátiája."
Bruck András: "Csak az a fontos, hogy a mieink legyenek" ÉS július 6
@King of Shadows: Az is baj, ha azt mondod, hogy a skót smucig. Az sem jobb.
Csak a rasszizmus fokozatosságában hívők gondolják így, mert akkor ők máris nem olyan nagyon rasszisták, csak egy kicsit... És nincs olyan, hogy ártatlan rasszizmus.
@a szív fészkei: Ha valaki tudja és tisztában van azzal, hogy miért kerül be egy ilyen társaságba, de mégis be akar ilyen áron is kerülni, nem ugyanaz, mint amit ti mondogattok. Ti azt mondjátok, szegényke nem is tudja, milyen csúnyán kihasználják cigányságát.
Fel sem tételezitek, hogy kölcsönösen használják egymást.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Irán csodálatos hely. Egy ismerős volt nyáron 2 hétig ott, nyaralni, utazgatni. Azt mondja, gyönyörű, a fanatikusokat nem látták, az emberek olyanok, mint máshol. Barátságosak voltak még az európaiakkal is. Ráadásul meglepően jól és szépen élnek, amiket látott.
hvg.hu/velemeny/20120923_nemzetkozi_ujjaepitesi_akcio

Beszállt ebbe Mága?

Mi ott voltunk, amikor írók - Parti Nagy, Kukorelly, Németh Gábor, Vajda Mihály filozófus felolvasták az egyik meggyilkolt családja jelenlétében az Aranytízben a merénylet évfordulóján a róluk írt bocsánatkérő sorokat. Volt aukció képekre és ruha- meg pénzgyűjtés.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha tudja erről, amit tudnia kell és ennek ellenére mindenáron odatörleszkedett, akkor jobb, ha nem írok rá semmit.
@a szív fészkei: Batyin? Verjék meg a hazafit, csakmert kicsit bulizott?!:O
Gödöllőre akkor mennének, ha azt mondanák nekik, hogy ott volt a tévészékház ostrománál, és védte tőlük a rudiautomatát...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A turistáknak nyilván a börtönöket meg a nyomornegyedeket fogják mutogatni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igen,kurvjól ír és képzeld el nem talál azóta melót. Van egy nagyon jó gyerekkönyve - de azt sem tudja reklámozni - nincs állása, kész passz. Nagyon nehezen él a családjával.
@a szív fészkei: Félelmetesen gusztustalan, igaz? Ami a legfélelmetesebb, ha egy roma a bencsik félékhez húz, és visz oda még több romát szavazni...
Na, ez az amibe jobb nem belegondolni.:O
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azzal mi a baj, hogy az angolok "skótoznak", meg "íreznek"? Az nem klasszikus értelemben vett rasszizmus. :P Egyébként a zsidózás sem az, mert a zsidók fehérek. A zsidó, az vallás, tehát az esetükben nem is lehet a klasszikus értelemben vett rasszizmusról beszélni.

Vagy akkor mégiscsak baj az is, ha kulturális, vagy hasonló alapon különböztetünk meg valakit?
És lehet, hogy rasszista vagyok, de én nem bántok senkit a fajtája miatt, és azt sem szeretem, ha más teszi azt.
@shinichi: nem gondolom, hogy jó a felsorolásod.

Bajnait, Oszkót lassan Messiásként várjuk.

Az SzDSz, DK számomra is hiteltelen.

Mi az a HH?

Tény az, hogy a nem sikerült valami fényesen a felemelkedésünk, de még nem temetném a demokráciát.

Sajnos a demokrácia nem egy gyalogkakukk sebességgel söpör végül az országon.

Talán egy emberöltőt követően tisztulni fog a magyar politikai élet.

Egy biztos: a nép a felhozatalból választhat.

A mostani eredmények nem a népet, hanem az értelmiséget minősítik.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szabadon kószáltak Teheránban is. Ott szóltak nekik, merre inkább ne menjenek... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekem is van kinn ismerősöm. Nagyon pozitívan nyilatkozott a perzsákról.

Ehhez hír, nem lehetnek nők mérnökök Iránban.
@orica: "milyen szellemi sötétség hozza felszínre ezeket "

minden fides csicska legfőbb jellemzője a SÖTÉTSÉG...
buta középkori szint... mocasarat, sarat dagasztani... az a jo...

HITVÁNYOK (alkalmatlanok és gerinctelenek)
@hatvanas2: inkább a "válasz erre" gombot keresd az fontosabb...

a hejesírás nem elvárás a közéletben, sőőőt...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Békesi is hivatkozik rá a 168 órában. Az meg egy jó interjú.
@King of Shadows: Mi a baj azzal, hogy szlovákiában nem szeretik a magyarokat? Mi a baj azzal, hogy románok nem szeretik a magyarokat? Ugyan kinek fáj az? Az angoloknak, skótoknak, íreknek mindegy, nem igaz? Miért fájt bárkinek is a világban az apartheid? Miért bojkottálta a világ dél-afrikát emiatt?! Kinek fáj az, hogy írtják egymást az emberek ruandában? Olyan messze van és feketék öltek feketéket. A jugoszláviai konfliktusról nem is beszélve. Hiszen minket annyira nem érintett, hogy szerbek népírtást rendeztek. Miért akarták annyira elkapni milosevicset és bíróság elé állítani. Hiszen nem amerikaiakat írtott ki tömegesen, nem is németet, franciát. Akkor miért a nagy hype?
Persze egy rasszistát ezek nem érdekelnek, hiszen ez már olyan területe, ami túlnyúl néhány cigányviccen és ártatlan cigányozáson. Nem igaz?
@Habakuk999: "Érdekes ország vagyunk.
A Westminster apátságban Newton nyugszik,
a Santa Croceban Michelangelo.
Nálunk a Bazilikában Puskás, Kocsis."

ééés???? szerinted puskás kisebb volt
mint májkelangdzselló? vagy mint nyútóni ????

ahh... a zarany csapat ájjon össze megint a buzilikában!

legyünk rályuk büszkék !!! mégiscsak el kellett menniük innen a komcsi náci feudalizmusból... vajjon ma itthon maradnának??? a lóf@szt... haza se jönnének... mert visszakérnék tőlük az általános iskola költcségeit...

debilország.... és nem is 1/2ázsia...
@orica: "A teljes politikai kláné. Elitet nem vagyok hajlandó írni..."

francot ! MAFIA... politikai mafia... BŰNSZERVEZET...

hazaáruló nemzetvesztő országromboló gané csürhe
@Dr. simonmondja.: +1

1/2ázsiai birka... 9,9 millió... de most jol megnyírják őket...

a cigányok, uppsz DAKOTÁK... a 7 bőrt nyúzzák épp...
meggebed az összes birka:))) és én k a c a g n i fogok...
a golf VII-esből integetek nekik...
sok csontváznak az út mellett...
@orica: "Erdő ezt hogy engedélyezhette?"

az 1házi mese sem a 12 apostolról hanem az aranycsapatról fog szólni...
Cinikus lenne kiírni Varánusz-díjat arra, ki mire tippel Ángyán esetében? nol.hu/belfold/20120922-angyan_nem_hagyja_abba

Remélem,bírja, de nagyonveszélyes vizeken kavarog már.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: De, engem nagyon is érdekel. Te mondtad, hogy csak az baj, ha valakit FAJI alapon különböztetnek meg. Most viszont elismerted, hogy nem csak ilyen előítéletek léteznek, tehát haladunk. :)

Viszont a nemzeti sztereotípiákat sem tudod kiirtani, tehát marad az, hogy leszorítod őket a megfelelő szintre. Ugyanezt kell(ene) csinálni a faji alapúval is... :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Te pedig tökéletes vagy és felsőbbrendű, aki jól kioktathat mindenkit.

Direkt keresed, hogy kibe köthess bele?
Hát látjátok, itt vizionáljuk nap mint nap, hogy ki kivel fog összeborulni, de lássátok be, erre senki nem gondolt még a fikció adta elmélkedés szintjén sem... :-)

De mi van, ha ezentúl majd inkább szeretni kell a romákat? A jobbik teljesen össze fog zavarodni... :-))
Amíg a Fidesz prominsei díszmagyarban eszik a Semjén Zsolt által lelőtt vadat addig Mága Zoltán fog a talpalávalóról gondoskodni........
@épészmérnök: Szerintem valamilyen délszláv. :D Azok ilyen gyanúsak. MINDIG készen állnak a harcra. Emellett jól érzik magukat, ha harcolhatnak. Akárcsak én... :D
@King of Shadows: Engem arra a történetre emlékeztet, amely a nyolcadikos orosz nyelvkönyvünkben volt. A gyerekek játszottak odakint a nagy orosz télben. Jégkunyhót építettek, és őrnek odaállították Aljosát (vagy Szását, már erre nem emlékszem). Nagy hógolyócsatát vívtak, és mivel nagyon átfáztak, meg a bábuska is kiabált az ablakon, hogy kész a vacsi, elmentek haza.
Szása, akinek szigorúan megparancsolták, hogy őrizze a kunyhót, amely a "hadsereg" főhadiszállása volt, nos, a kisfiú nem ment haza, mivel nem váltották le. Ott fagyoskodott vigyázzállásban, amíg végül az apja a keresésére nem indult, és egy jókora pofon kiséretében hazazavarta.

Nem is tudom, hogy jutott most ez eszembe......
@épészmérnök: Úgy, hogy Horthy kiosztott két pofont a nyilasoknak, és hazazavarta őket? :D
szomorú, de még igaz lehet:
" Nem az lesz a legnagyobb vereség, ha a Gyagya megnyer még egy választást – az büntetés lesz.
A vereség az lesz, ha az Unió elengedi a kezünket - akkor mindenki leülhet egy percre, a kezébe temetheti arcát és bőghet hangosan, bátran, mert akkor lesz miért.
Aztán megtörölgethetjük arcunkat a nemzetiszínű zászló csücskében, és elmehetünk árvalányhajat legelni."(From PUPU)
Tiltakozó gyűlést szerveznek a fészbukon az operettszinház elé - nem jól hallottam az időpontot, talán október 8-án - Mága Zoltán vitézavatása miatt.
Mága Z. ezzel már nekem és más romáknak is végleg betette a kaput. Mindig is "csak" híres akart lenni annyira, hogy ez már rögeszméjévé vált. A Tájszólásától megszabadult és undoritóan kedves, behízelő modorosságáról híres M.Z. milliókkal lefizetett bárkit aki csak érdemesebb helyre betette őt. A hegedülését inkább hagyjuk, mivel bárki tud így, aki egy pár éve szorgalmasan tanult játszani. Szóval nem a tehetsége miatt jutott ide, ahova... Külföldön sosem játszott önállóan vagy a saját zenekarával, csak hazudozik össze-vissza. Szakmailag egy nagy nulla. Egyet viszont nagyon tud: pénzzel és kapcsolatokkal benyalta magát mindenhova.ő már minden akar lenni, még miniszter is, csak sajnos aggyal nem született..
A legjobban akkor nevettem, amikor KERO odaadta neki az Operettszínház örökös tagja címet, holott be sem tette oda soha a lábát, max. mint néző.. 35 évesen elég nagy cipit kellett letenni neki ehhez mivel ottani tagok kb 60-70 évesen szerzik ezt meg.
A Horty féle üggyel kapcsolatban szegény annyira buta, hogy fel sem fogta, hogy mibe lép bele, egy volt a cél, hogy még több "rangot" érjen el. Remélem egyszer lehull a lepel róla.. Szégyen ő a cigányságnak.
Most a harmincas éveket nyomják orrba-szájba. Mindig ráállnak valamire, és azt adják égre földre. Mágáról nem is beszélve. Attól a pasastól kiver a víz.
@Dr. simonmondja.: lehet hogy nem szeretik a vitézeket.
@xyzv: Ezt jól leírtad.

Művészileg én nem tudom megítélni annyira, de a műmosoly, a túlzukkerság, a dörgölődzés a feljebbiekhez az nekem is mindig szúrta a szemem.

Egy őszinte mozdulatát én nem láttam soha, pedig egy művészt ez mér meg, nem a fontos elvtárs barátai.
@a szív fészkei:

Várható volt, hogy sisteregni fog az éter a poszt kapcsán. Általában ez van, ha valaki arra vetemedik, hogy nevén nevezze a szent tehenet. Egér megközelítését osztom a témában:
„A Baltás-gate-et sem lehet értelmezni a szereplők származásának ismerete nélkül...”

Tök igaza van. Démoszthenész Philippikáit is lehet úgy elemezni, hogy két barom görög nem értett egyet egymással, oszt az egyik buzerálta a hülye írásaival a másikat, ja. De ha odabiggyeszti az ember, hogy az egyik athéni, a másik makedón volt, már árnyaltabb a kép. Vagy valóban az a cél, hogy barmokat termeljen ki az oktatás, meg az álságos sumákoló – amirőlnembeszélünknincsis – hozzáállás magából?
Nem akarom bő lére ereszteni, csupán azt kívánom megjegyezni/kérdezni, hogy lassan szemlesütve kell járnia annak, aki ki meri mondani a „cigány” szót? Abszurd baromság az egész. Ezen az alapon lehet Olaszozni, Spanyolozni, Görögözni, etc…
Nem vagyok hajlandó a félrenyelt reggeli kávém okozta köhögő rohamomat úgy kommentelni, hogy az az etnikai útelágazásnál a kisebbségi lefolyó felé vette az irányt. Cigányútra ment, pont
Tudományoschan:
„A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.” – Wiki
Szerintem a poszt kurvára nem erről szólt, ha már…
Avval mit mond el az újságíró, ha azt közli: vitéz lett a Bencsik, meg még páran? Ez a szint maradjon csak meg a gőzszolgálati sajtónak. Attól, hogy Mága cigány, még nem dől össze a NER (sajnos), az meg amit művelt, az saját magát minősíti.
Eladta magát ingyen gyantáért mer a vonót azt kenni köll, oszt a jelen gazdasági helyzetben minden fillér számít. Nyilván konzultált Patakyval, ő ebben a kérdésben már tapasztaltabb figura, meg is énekőte:
„A székház sarkán is álltam már,
minden segget nyaltam már”

Ezt a hegedás zsuzsa-féle agyrémet nem fogadom el, még ha fekete seggű is leszek ezért errefelé.
@Spániel: Te most viccölsz, de én tényleg nem értem.
Ezek a fészbukosok vitézek akartak lenni, de Mágát vették fel helyettük ?
Vagy cigányok ?
És a Mágát ostorozzák, amiért vitéz lett ?
@Dr. simonmondja.: kirándulni voltál ma? Irigyellek.
Kánkános csávót kiba.zták a Vincenten. Nem is értem... :D
@xyzv: "Mága Z. ezzel már nekem és más romáknak is végleg betette a kaput."

Tehát roma vagy? :) Ne értsd félre, ez nem támadás, csak érdekelne, hogy Te észrevettél-e bármilyen rasszizmust a posztban? Mert ha roma vagy, és nem találtál benne semmi sértőt, akkor végképp nem értem mire az a nagy rasszistázás másoktól, pár hozzászólással feljebb. :)
Jó hírünk megint Navracsics átiratában: hvg.hu/vilag/20120919_pablo_lapiedra_kiadatas

"Nincs a magyar hatóságok kezében az a gyerekpornó miatt körözött férfi, akit egy kolumbiai lap szerint nem akarnak kiadni a magyarok Kolumbiának. Pablo Lapiedrát 2008 óta körözik a kolumbiaiak. Magyarországon elfogták, ki akarták adni, majd szabadon engedték, mert a KIM szerint a törvényes fogvatartási időn belül nem jöttek érte a kolumbiai hatóságok." Megint elég zavaros sztori.
@Dr. simonmondja.: mi lehet rosszabb, vitézzé avattak és most basztatnak érte?
@a szív fészkei:
Lehet, hogy csak kivásárolta magát... :)
Ezeknél? Simán!
@a szív fészkei: így kell ezt, mint az óvódában, ott is ha nem mész a gyerekért, akkor kirakják a kissrácot a térre, ahonnan elkóboról. így kell ezt a pedokkal is csinálni, meg a sorozatgyilkosokkal is. ha nem jönnnek értük időben, mi nem őrizgetjük őket. Nem vagyunk mi talált tárgyak osztálya!
@King of Shadows:
Kánkános vadparasztnál?
Stefi férfi alteregója.
@Penivaldes:
Így is van! Itt csak hamis útlevéllel bukott le. Azért nem is büntettük meg... A NER-ben az nem számít! A többi sem.
Találja meg egy ilyen a kereszténydemokrata elvtársak gyerekeit!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Honnan tudod? Lehet, hogy Stefi Kánkán női alteregója. Vagy mindketten alteregók. Vagy alteregók elteregói, vagy...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ÁÁÁÁÁÁÁÁ sosem ott találnak, ahol kéne...bár én a gyerekeket nem keverném ebbe bele. ők nem tehetnek apjuk anyjuk észtelenségéről.
@Penivaldes: vagy altenegrók, ahogy a szomszédnéni mondta.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mire kellett neki az útlevél, ha spanyol állampolgár? A Schengenen belül nem ellenőrzik.
Friss és fontos:
Alcsúton félárbócra eresztik a halálfejes bugyogót.
Győr-Videoton 1:0
brühühühühü
@Penivaldes: Mostanáig ezt ragoztuk. Csekk és Kismac szerint nagyon elítélhetően rasszista a cikk, mert durva sztereotípiákkal gúnyolja ki Mága-féle "eladom a romaságom-tisztességem egy ilyen pimf címért" hozzáállást.
Titeket is elfog a hányinger Obersovszkyt hallgatva?

És van még egy számomra különösen undorító, hebrencskedő riporter az M1 reggeli műsorában, nem tudom a nevét.

Miért nem lehet normálisan beszélni az áfa csökkentésről?

Gyalázat.
@rodeo36: gróf és vitéz az egyik,szolga es zsellér a másik oldalin. Mága a vitézsúr a cigányok között a vályogvetü kur(v)afizsellérek fölött.
@Spániel: Azt hitte szegény nagyon hülye, hogy még jobban felnéznek rá ezek után. Ajha, mondják majd csettintve és irigyen: ez a Zotya idáig is elért végre.

Persze ez a ballibsi, romlott, még a jó Horthyt se tisztelő netbanda nem a Mágas Zotya közönsége.
@Penivaldes: Akkor hívj össze egy pártgyűlést és arra a kérdésre, hogy ön tud-e olvasni, jelentsd be, hogy "Nem tudok! Lehet, hogy meg kellet volna tanulnom, de nem tudok!! Ennyi tehetségem van, emberek!!!". Csak vigyázz, nehogy kicsempéssze valami Silly alak... :D
@Habakuk999: minek kínozod magad ilyenekkel?
@Spániel: mert meccs után kapcsolgattam, és a téma alapvetően érdekes.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Biztos van pár jól fejlett ifjú szűzük a sifonérban, akit fel lehetne próbálnia a kolumbiaianak. Ha már olyan ártatlan, hogy engedik neki a világnak...
@Spániel: City meccs után.

Mielőtt végképp rám ragad a fideszbérencség.
@King of Shadows: Nem hívok össze semmit sem. hanem tovább imitálom az olvasást.:))
@a szív fészkei: azért kiváncsi leszek a magyarázkodásra, amikor néhány nap múlva észbekap, hogy milyen korpa közé is keveredett. Ez olyan egérke-effektus, fél ország utálta meg, amikor a tribünön bőgött a gyönyörtől, hogy a felcsúti hátát nézheti élőben.
@Habakuk999: @Penivaldes: Miért?
De te ilyet mééér hallgatsz? Fikusz ő, csak van neve és nem termeli az oxigént, nem méregteleníti a stúdió levegőjét hanem fordítva...

Apám hergelte vasárnap reggelente magát fél hétkor Csurkával. Nem értettem őt sem.
www.aljazeera.com/news/europe/2012/09/201292312753955232.html

"The opposition is virtually broken. It has few resources and there is no real programme"

Ismerős valahonnan? :(
@a szív fészkei: Ártatlan, mert ártatlanságokra veti magát....
@a szív fészkei:
De miért az a Mága a nagyon hülye ?

A többi is azt gondolja, hogy fölnéznek rá, ha lovag lesz.

És ha a tényleg fölnéznek, akkor ki a nagyon hülye ?
@a szív fészkei: ennyi azért már rájött róluk az elmúlt hónapokban.
Apádról. Gondolom valahogy fel kellett magát pörgetnie..és ezért hallgatta Csurkát.
@Penivaldes:
Szomorú vagy Te is?
Én kérek az öregemtől egy felest, pedig a rövidet nem szeretem...
@Penivaldes:

Látogasson el Magyarországra, a Kedves Beteg, az Őrült Közgazdász, a Vidám Pedofilok, és a Texasi Láncfűrészes otthonába!

Tényleg, a sitten azért maradt valaki, vagy mindenkit elengedtünk?
@a szív fészkei: Hogy tájékozódjam a világ eseményei között.

Egész héten dolgoztam, gyakorlatilag minden nap késő estig.

Gondoltam, ragadjon rám egy kis politikai kultúra.

Az élelmiszer áfa kérdése pedig legalább annyira fontos kérdés, mint a cigánykérdés.

ha rasszista lettem ezzel a kijelentéssel, akkor is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A coci hülyegyerek, szaros 70 misivel, amiből 50-et visszafizetett! :))
Komoly fogás, még asszem 5 évet fog ülni. Ha gyilkolt volna, már szabadlábon lenne! :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Most már nyugodtan elengedhetünk mindenkit.
na azt nem tudtam, hogy a Texasi Láncfűrészes is itt székel..
dr Jozef Fritzl Leánykollégium...
@Knósszosz:
"pedig a rövidet nem szeretem..." ezen könnyű segíteni.
Idd oroszosan, 3 decis vizespohárból!
Jóvanna... :D
@Penivaldes: Hinni a templomban kell. Meg a Viktorban... :)
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: " Jobbik: nyilas proli párt"

Akkor mit akarsz Csurkával? Egyébként a fenti idézetet valami haszontalan sváb mondta...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Engem, most olvasom. ott tartok, hogy magyarországi magyar férfi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Dik mán, á zsígermisztert ázt dzsázom ázéé-:))
Gyáó hidegen!!
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: S mit kezdjünk Csurkával? Most függetlenül attól, hogy nekem tetszik-e, vagy sem. Annyira átpolitizálta sajt magát, hogy újabb kétszáz év kell majd ahhoz, hogy letisztuljanak az értékelések. De félek, ha a helyére kerül, az a polc alja lesz a végén.
@GeoCracker: Nem jó a műve. nem a téma miatt, hanem a kivitelezés miatt. nem köt le, unalmas, szájbarágós.
@Knósszosz: Isztok, és közben beszélni sem tudtok. ez borzalmas, és elborzadok.
@Dr. simonmondja.: "Mágát vették fel helyettük ?
Vagy cigányok ? És a Mágát ostorozzák, amiért vitéz lett ? "

szerintem a végén már egy sima ikszért is vitézi rangot fog osztogatni a fides mafia...

annyira nincs pénz a kaszába... persze ha sikerül az IMF,
vagy az MNB tarcsi... akkor lesz lé szMágát vették fel helyettük ?
Vagy cigányok ?
És a Mágát ostorozzák, amiért vitéz lett ? sz@rásig...
@Dr. simonmondja.: "Mágát vették fel helyettük ?
Vagy cigányok ? És a Mágát ostorozzák, amiért vitéz lett ? "

elplagizáltam (másolási hiba:) hejesen így:

szerintem a végén már egy sima ikszért is vitézi rangot fog osztogatni a fides mafia...

annyira nincs pénz a kaszába... persze ha sikerül az IMF,
vagy az MNB tarcsi... akkor lesz lé sz@rásig...
@Knósszosz: a meccs uccsó pár percét láttam csak...

érdemes volt... a vidiből egy káromkodó kretént épp pirossal kib@szott a független bíróság... és utána a meccs végén verekedtek a vidis játékosok...

sportszerűségből volt honnan tanulniuk... hívek a főrajongólyukhoz...

veszíteni nem tudnak...

de az is lehet hogy ijjen estere be van igérve nekik a stídion építés...
@Habakuk999: az előbb oberizével láttam egy műsort egy pár másodpercre...

a két vendége között állt... a po:csükig se ért...
ezek a törpék nagyon nyomulnak... elkapják a farkad és nem eresztik...
addig sz*pnak, nyalnak még nem acc nekik baksist...
@a szív fészkei:

Két cigány himnusz van, a nemzetközi, Gélem, gélem kezdetű, és a magyarországi, a Zöld az erdő, aminek egyik feldolgozását valaki belinkelte már följebb.

"Az 1971-ben, Londonban tartott első Roma Világkongresszus a Gélem, gélem („Mentem, mentem”) kezdetű műdalt – a jugoszláviai Žarko Jovanović romani nyelven (lovári nyelvjárásban) írt szerzeményét – fogadta el a cigányság hivatalos himnuszának. A dal gyorsan népszerűvé vált és gyakorlatilag folklorizálódott. (...)"
http://hu.wikipedia.org/wiki/Romák#Cig.C3.A1ny_himnusz

www.youtube.com/watch?v=mKPPGXJPhvA

Itt meg lehet hallgatni. Megrázó a felvétel, a Fidex-alkotmány elleni 2011-es, Alkotmány utcai tüntetésen készült, ahol közben a régi, jogállami alkotmány vonatkozó részeit és a romák ellen elkövetett rasszista merényleteket olvassák fel.

A másik, a magyarországi cigány himnusz eredetéről, történetéről és változatairól itt lehet olvasni.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarországi_cigányok#Himnusz

És ez a talán legismertebb változata:

www.youtube.com/watch?v=ORJoAdaMHRI
@King of Shadows:

Ezt a véleményemet továbbra is fenntartom, dacára annak, hogy éppen azokkal kerülök egy platformra, akikkel egész eddigi életemben oroszlánként küzdöttem. A Jobbik szavazótáborát lecsúszott egzisztenciák és az MSZP-től átszivárgott prolik alkotják, akiket az irigység, gyűlölet, részvétlenség, bosszúvágy, anyagiasság tölt fel energiával. A jobbikos szavazót tulajdonképpen csak a büszkén vállalt cigánygyűlölet különbözteti meg az MSZP-szavazótól.

A jobbikosokban nagyobb a gyűlölet Orbán Viktor nemzeti kormánya ellen, mint amekkora a szeretet a faj és a nemzet iránt. Szánalmas bohócok...
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Ők azok az igazi megkeseredettek, akik csak a haragra képesek. Ebben igazad van.
dr orvbűn segjuka (havasi) őrizgeti a fűrer kokakólás dobozát, bár összegyűrve...
@Penivaldes: Meg ott is. :)

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: És a kormány mit szándékozik csinálni azokkal a szavazókkal? Ugyanis az ország lakosságához tartoznak, és azok legalább nem ... germánok.
@Penivaldes: " ott tartok, hogy magyarországi magyar férfi."

Értem. Asszem nekem ennyi elég is volt belőle.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én végigolvastam, de meg kellett állapítanom, hogy nem ütötte meg a mércét.
De ugye nem haragszol rám, hogy végigolvastam? Ne haragudj rám! Tudom, hogy még nőnöm kell hozzád. De igyekszem majd. Csak ne legyél rám mérges, mert akkor félek, és amikor félek, akkor rossz nekem.
@Penivaldes: Akkor én el is vonulok táplálkozni. Jó éjszakát mindenkinek! :)
@Penivaldes: Bevallom, nem olvastam. Ettől akár jó is lehet, hiszen a Hét tonna dollár se rossz.
@Penivaldes: Végső soron Csurka is megöregedett időközben. S amikor izomból akar alkotni valaki, akkor a presztizskín verítékszaga átüthet a sorokon.
@GeoCracker: Sokan megörgednek mégsem...
de ez tényleg nagyon izomból ment.
@Penivaldes: Az ember akkor mondjon véleményt, ha ismer valamit :-) Ugy általában.
Én is inkább elosonok, mielőtt még visszajönne bárki is, és megtámadna.
@Penivaldes: Sokan meg tudnak öregedni ugy, hogy megtartják a méltóságukat. Csurkának nem biztos, hogy sikerült.
@GeoCracker: na vannak kivételek. pl a spenótot nem akarom megismerni:)
@GeoCracker: nem sikerült neki, és ezért nem érdemes túl sokat foglalkozni vele,
@dr. Balta$ár:
Te ilyet nézel???
Mazopista!-:D
@GeoCracker:
Nem is vót, úgy vélem...
@Penivaldes:

Én nem haragszok, csak nem tettem szmájlit. Tényleg elolvastad? :D
Mága rettentően müveletlen, vagy talán ostoba lehet, ha nem tudja, hogy kik közé és mibe keveredett. Talán egy pszichológiai vizsgálatot is el kellene rajta végezni, mert a minden áron való felkapaszkodás valamilyen magasabb társadalmi polcra, már beteges lehet. Önértékelési és társadalomismereti zavarai vannak. Martut devla temerav.
@Dr. simonmondja.: Ha suerinted ez a molyos szar cécó olyan, amiért felnéznek maaz emberre, akkor szerinted ez rendben van. Szerintem meg nincs, hogy egy ilyen ember kultuszát hájpolják, pláne az a Mága, aki cigányként nagyon büszkén hordozza magát, de mint Fabius megvilágította, Horthy azért nem a cigányok nagy barátjaként maradt a történelemben benne és ez a kultusz egy romától kicsit visszás így.
.

Hogy a FideSS ezt a korszakot akarja visszatuszkolni ma 2012-ben az még szomorúbb. Ebben mi, páran látunk elborzasztó tendenciát, te nem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem Rezesován és Magda Marinkon még megy az alku. Bár Rezsovának nem jó, ha hazajut,mert ott többet varrnának a nyakába.
@londonterminals: Emlékszem az Alkotmány utcai tüntetésre, de sokszor hallottam már.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Akiket ki költött ki? Bezony, bezony. A turáni csoda. Nekem átok.

A Jobbik gondosan megkoreografált FidfeSS-uszítás, hogy egy maradjon a tábora és a zászlaja, de ne neki kelljen még annál is aljasabb dolgokat kimondania ezért. Nem tetszik az összetétele? Pedig kínos gonddal válogatta őket, hogy a széljobb közönség is le legyen fedve.
@Penivaldes: Peni, olvasd végig, ha komplett uszítást akarsz végigolvasni egy valaha jó de régen csak szar írótól, aki embernek mindig is szar volt. Ha neked ez program, akkor te így töltöd az időd.

Nem a művészi értékéért akarta volna bemutatni a Dörner-Pozsgai páros.
@GeoCracker: Bocs, hol és mikor volt Csurkának méltósága? Na neee. Ügynök volt, besúgó volt, ellopott a kötévétől x millát, amiért nem dolgozott meg és vissza se adta - és igen 20 milláért Zuschlag hat évet ül majd, Csurka ennél többet lopott - elárulta a zsidó barátait, akikkel együtt lógott fél életén keresztül, amikor ellenük uszított, most ezt írásba is foglalta.

Milyen méltóságról beszélsz te? Ne mondd, hogy a mai magyar irodalomban nincsenek jó írók, drámaírók, akiknek a darabjait érdemes elolvasni, megnézni! Stefike megint nagyot dobott, grat neki.

Utálja a Jobbikot, mint proliságot, akkor miért a jobbikos szentély heccét löki ide?
@Peripetia: Ebből a devlát értem. :-) Ez az, amit Rodeoval a parvenűk fülcsiforrcsijának hívunk. Nekik Horthy az etalon. Rö-hej. Az igazi nemesek megvetik és kiröhögik az eredeti kormányzót és a mostani kultuszát is. Ahogy bátorokodtam egyet idézni.

Mágának ez a történelemszemlélet tetszik, ezek ásatag - és gyilkossá lett - eszmék? Hajrá, ki a naftalinos huszáregyenruhát a kölcsönzőből! Ennyi az egész és a giccses előadások - és amilyen faszkalap tán azt sem tudja, hogy a melódikus, tutislágeres hegedűszólamait kik írták?

Pl.Kálmán Imre, akit meghurcoltak zsidósága miatt, Ábrahám Pál, dettó.[..]"Ausztria német megszállása után a Lehár-családot a Gestapo állandó megfigyelés alatt tartotta. Lehár öccsét, Antalt folyamatosan zaklatták a Belgium elfoglalására tett megjegyzései miatt. A zeneszerző úgy találta, hogy biztonságosabb lesz Bécsből Ischlbe költözni, de tévedett, mert 1939 nyarán bekopogtattak hozzá a Gestapo emberei és bejelentették, hogy feleségét, zsidó származása miatt el kell vinniük."(wiki)

Szóval, akiknek a nagy bazi zenész sikereit köszönheti nagy számaikat eljátszva, származásuk miatt mind zaklatva voltak abban az "oly korban", amit így rehabilitálnának ilyen avatósdival. Egy kultúrember ilyenkor nemet mond erre a felkérésre.
@a szív fészkei:

Te már olvastad, ismerted a tényeket, és kialakítottál magadnak egy véleményt, vagy egyszerűen csak csípőből elutasítasz mindent, ami Csurka tollából származik, és el sem olvastad azt, ami felett most oly lázasan ítélkezel?
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Csurkát csípőből, ja. Húszéves munkásságával - ez beszennyezi a munka szót, szóval ténykedésével - elérte. Amit olvastam belőle elég volt ahhoz, hogy ha bulímiás lennék, meghánytatna.

Te élvezd, az ilyeneknek alkotta, mint te és a Gój Motorosok. Nekem Salman Rushdie van. És Esterházy. És Bruck. És Parti Nagy. És Závada. Ízlések és pofonok.
Aki tudja, mikor kell abbahagyni és persze, akinek hatalmas sikerei is voltak az országot megörvendeztetve: fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/248511_471205956252747_904744077_n.jpg

FB-ról:"Várható volt, hogy befejezed. Furcsa lesz nélküled. Csodát tettél ezzel a sporttal. Szurkolótáborrá változtattad az országot, örökös bajnokká a magyarokat. Imádtuk, amilyen szenvedéllyel tudtál dirigálni a medence széléről. Mosolyogtunk, hogy mindig rekedtségig ordítottál. Vártuk a tornák végén a ruhástul vízbe ugrást. Egy lettél a vízilabdával. Igaz, ezért embertelen keményen melóztál. Hiszen a neved is erre kötelez. Köszönjük, Kemény Dénes! :)"
@a szív fészkei:

Sajnállak, nyugtalan lélek.

Most megyek aludni, reggel korán kelek, mert a holnapi gondjaimnak sorszáma van a noteszemben.

Tudod, a koraőszi feladatok sok munkát adnak egy parasztembernek.
@King of Shadows:Igen én roma vagyok. Ez ki is derült a hozzászólásomból. Nem nagyon olvastam bele a kommentekbe, mert nem érdekelt. A hírre reagáltam, mert hál istennek nem mindennapos az ilyen esemény.
Elöntött a düh, hogy ide is "belép" a Mága, csakhogy a placcon maradjon és még feljebb kerüljön. Kiderült -bár ezt mindig is tudtam- most már a nagy közönség számára is, hogy milyen "ember". Szánalmas, hogy a megélhetéséért bármit képes megtenni. Horthy mellé áll, saját népe ellen fordult. Ez megbocsájthatatlan. Szégyen..
@a szív fészkei: Nézd, az, hogy szerintem van-e valakinek presztizse a szememben, az egy dolog. Csurkának az enyémben nincs. De ezt bárki tekintheti egyéni szoc. problémának. S még attól is, ha emberileg nem sokra tartok valakit, még tetszhet valakinek az amit alkotott. Ez meg izlés dolga.
A szegény Csurka elnyomottsága Kádár alatt: index.hu/video/2012/09/23/club_aliga/ kb. 3.12-től látszik a Club Aliga pártvezéri üdülő képein.

Amúgy érdekes az egész videó a korszakról. Ami alakul újra.@xyzv: Pedig, jó lett volna, ha elolvasod, mert kíváncsiak lennénk, mennyire volt az rasszizmus, ahogy Fabius meg mi kezeltük ezt a Mága-dolgot.
@GeoCracker: Nem vitázom ezen felül Csurkán, mert nem érdemel ennyi szót. Zárásul: ő annak a szimbóluma, ami kártékony és fertőző, talán azért ennyit megértesz... Ez azért nem pusztán ízlés ill. jó vagy rossza darab kérdése csak.
karpatinfo.net/cikk/kultura/tiltakozas-hatodik-koporso-ellen
@GeoCracker: Az egész politikai gárda, lakodalmas cigány zenekar! "Bitang banda, de jól játszik!" Egyetlen, rá nem "fázik!"
Az Orbánék szolgasorsra itélnek bennünket ezzel a hortista imádattal. Szégyen, hogy ilyen kormánya van a magyar népnek.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: te karakterező, akkor vagy te paraszt ember, amikor én a római pápa, sorold már kélek alásan ama tengernyi dógod
Itt valami nagyon rosszul sült el /vagy nem/ Peni és Fűegér simogatása közben, mert nagyon fújnak egymásra. Én mondtam, hogy hívjatok közönséget!
@Penivaldes: segítenénk eldönteni, pl. regisztrált szavazással.
@Penivaldes: dolgozunk a terven, még nincs elfogadva.
" Mága Zoltán hétfőn nyílt levélben állt ki döntése mellett, mint írja, „azzal, hogy elfogadtam a Vitézi Rend tagságára vonatkozó felkérést, úgy gondoltam, újabb hidat építhetek társadalmi csoportok között, hogy egy békésebb, gazdagabb Magyarország megvalósítását segíthetem. Tisztában voltam és vagyok azzal, hiszen az engem ért vádakkal ellentétben tanultam történelmet, hogy Horthy Miklós ma is rendkívül megosztja a magyar társadalmat, de tudomásom szerint az egykori kormányzót sem háborús bűnökért, sem emberiség elleni bűncselekményekért nem vonták felelősségre, nem ítélték el. (…) Az ellenem szervezkedőknek üzenve tudatom: a személyemet ért támadások ellenére tovább folytatom missziómat, a magyar zenei kultúrát népszerűsítő gálaest-sorozatomat, amelynek következő állomása egyébként Pécsett lesz, október 13-án”."
.
Ez még most sem érti, vagy nem akarja érteni!!!
Szerintem nem érti...
Annyi a történet, hogy meghívták, jáccon egyet a parlamentben... hogyne futott volna boldogan? Adtak rá valami ruhát (nem hiszem, hogy a gardrób-ban találta volna)... persze, hogy örült a kitüntetésnek... én is örültem a "kiváló úttörőnek"...
Szerintem Mága csak egy kicsit "naiv" és nincs olyan kreatív kommunikácijós háttere, mint "Tündérkénknek"... végül is ő "cigány", nem "paraszt"...
Már most elnézést kérek, ha valakinek a származását bántottam!
Azért bocsi de Mága szerintem egy istenkirály csávó.
Igen rendesen adakozik.
A múltkor az Indexes tudósító próbált akadékoskodni,hogy cigány szervezeteknek miért nem adományoz?Mondta hogy másokkal van megegyezve.
Gondolom rosszindulatú módon,hogy meg van a véleménye a cigány szervezetekről.
Amíg a saját pénzéből csinál valamit és túl nagy hülyeséget nem csinál,nem mond addig hadd tegye.
Elért már ő annyit az életben,hogy ezért ne cseszegessük.
@xyzv: Sajnálom. :( De mindenhol van egy Quisling...
" Elért már ő annyit az életben,hogy ezért ne cseszegessük. "
Viszont pont most rombolja le azt a mítoszt amit hosszú évek munkája és nagy adományok után felépített magáról.
Éppen most árulja el azokat akikért eddig állítólag munkálkodott:(
@ariel12: Azért nem csak állítólag munkálkodott.Tudtommal adakozott rendesen fehérnek és nem fehérnek.
És amíg nagy baromságot nem mond vagy nem csinál addig hagy csináljon már amit akar.
Az én szememben ettől még nem kevesebb.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Írtam, hogy nagy adományokat áldozott ami rendkívül üdvös és helyénvaló dolog. Tehát nem kicsinyeltem le a dolgot. Azt is említettem, hogy a mítoszt, a cigányságból való kiemelkedés lehetőségét is felépítette. Most viszont ezzel az akcióval, hogy egy ilyen csapatba lépett be, megkérdőjelezi a szememben legalább is, hogy idáig őszinte volt-e az eddigi a külvilág felé mutatott arca vagy csak egy Győzike színvonalú giccsparádé volt az egész. Eladta magát egy az ő fajtáját is semmibevevő és egykoron kiirtásukra szövetkező csapat kései eszmei örököseinek. Persze azért vicces a dologban, hogy ezek az "urak" abban az időben a mostani idoljaik cipőjének pucolására sem kaptak volna lehetőséget :)
@King of Shadows: Bocs, én vagyok a hülye tuti, de fogalmam sincs hogy mi az a Quisling... Egyébként nem tudtam, hogy még ma illetve tegnap is foglalkoztatok ezzel a témával:))
@ariel12: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mindkettőtöknek címeztem mert csak a felszínt látjátok. Ha csak egy kicsit is belegondoltok észrevehetnétek sokan, hogy ezt a sok elismerést Prima Primissima külön díj, Operett színházi örökös tagság, lovagrend meg még mit tudom én miket szedett össze 35 évesen.Ez itthon egy "csak" tehetséges embernek nem jön, nem jöhet létre. Egyszerű falusi gyerek nagyzási mániájából fejébe vette, hogy ő mindenáron, de híres lesz. Apja megteremtette neki a feltételeket (milliókat) hogy bejusson mindenhova. Egyáltalán nem tehetséges hegedűs, ezerszer jobbak vannak nála itthon is.Tehát nagyon sok nyalással, és pénzzel eljutott az itthoni "csúcsra".
Én semmibe sem nézem az ő adakozását mert tudom, hogy nem a szívéből jön. Az adakozásainál mindig ott van a média, hogy lássa mindenki, ő segít. Ezzel csak magát fényezi még jobban. Én nem hallottam, hogy szegény cigány embereket segített volna meg. Az meg nagyon rossz duma, hogy ő hidat akart építeni a két nép között, mert ehhez ő édes kevés. Sosem lesz híd, mert utálják, utáljátok és előítéleteitek lesznek mindig is a romákkal szemben, amíg világ a világ.. Ő, mivel grófi címet itthon nem vehet, vitéz lett, mert mégis csak jobban hangzik a neve mellett :) Sokan azt írták a facebook oldalán, hogy az irigység beszél abból, aki negatívan áll a Mágához. Bennem iránta nincs irigység, csak sejtem,hogy hogy jutott el idáig és ez az út nagyon nem tetszik nekem..(roma nő)
@ariel12: Na most én,hogy jobbik szavazó vagyok,szerinted minden reggel cigányvért iszok?
Ha ő úgy gondolja,hogy oda akar tartozni akkor tartozzon oda.Ezt most az eszmei örökösökre mondom.
@xyzv: Nézd.Azért valamit tudnia kell,ha mindenhol koncertezik és van rá igény.
Az adakozásairól tévében nem igen hallok.
Az egyikről pont a kurucon olvastam,mikor cigányok facebook oldalait mutatták.
Akkor írta az egyik cigánygyerek,hogy amikor a Mága osztogatott Miskolon,akkor nem csak cigányok álltak ott sorban.
Ja és a legfontosabbat elfelejtettem Ő ment egyedül az országban zenészként a Pápához!
Na nem mintha nem találtak volna nála nagyobb tudásút, de mégis csak ő volt ott. Miért? Mert a Szociknál kezdte a lefizetést és most a Fideszeseknél és bárki másnál folytatja! Ezért undorodom ettől az embertől,de az ilyen "emberek" gazdagodnak még jobban lesznek híresek és lesznek istenek. Hányinger.. Álszent ország,vak emberekkel.
Nem is érdemel több szót M.Z.
@kifordított nagyanyó: Az nem jelent semmit, hogy itthon mire van igény. Sok rossz zenész és énekes fut, a jók meg otthon ülnek. Adakozással kapcsolatban: a saját zenész kollegáknak, akiket hív (hívna) hogy kísérje őket, érdekes módon nagyon keveset akar fizetni, átlagon alul! Ez azt hiszem mindent elmond.
@xyzv: Ki... :) Quisling kormányozta a német megszállás alatt lévő Norvégiát, és készségesebben együttműködött velük, mint bármelyik másik társa. Az angoloknál ezért lett egy félig bevett kifejezés a "Quisling" az árulókra. :)
@ariel12: Ő kiemelkedett a cigányság soraiból... Díszcigánnyá tette magát. Ennyi. Ti "csak" azt látjátok amit a tévében mutatnak.Cigánysoron mezítláb rohangálnak a koszos gyerekek és odukban élnek.Vagy az utcán kódisként, végig szambázzák a körutat. Pedig nagyon sokan normális körülmények között, ugyanúgy mint más, iskolába járatják a gyerekeiket. Próbálnak, próbálnának dolgozni,de hiába van soknak az iskolai végzettsége, megfelelő szakma a kezében, mégsem veszik fel sehova őket, mert látják róluk hogy roma. Egy állásra 500 emberből biztos hogy nem romát fognak választani. Magyarul nem engeditek őket be sehová, max. az "alantasabb" helyekre.
@xyzv:
Azért ne keverjél minket össze a nagy átlaggal!
Egyébként lehet nézegetni Mága a nagy kenyérosztó. Bocs, vitéz Mága :)
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/284896_3859345515361_282638529_n.jpg
@King of Shadows: Köszi szépen, legalább tanultam valamit:)
@xyzv: Szívesen. :)
És azért nem mindenkinek vannak előítéletei veletek szemben. :)
@King of Shadows: Remélem:)Személy szerint engem nem ért atrocitás, de ez azért volt nem látszik rajtam, hogy roma vagyok.
@xyzv: Értem. :) Én romákkal (is) jártam iskolába, és elvoltam velük. :)
Akit még ezek után is érdekel a Mága téma, az nézze az ATV TÉT című műsorát. 20.45 kor kezdődik.
Valaki adja át @King of Shadows-nak: Szerintem véletlenül letiltottalak, már ha itt egyáltalán ez lehetséges, vagy fogalmam sincs..mert itt nem látom a hozzászólásodat csak emailt kaptam. Szóval Sorry, ha így volt. Bár ez a téma már úgyis kimúlt:)
@xyzv: Asszem külföldre is jár fellépni.
De ezeket a negatív dolgokat eddig miért nem hallottam róla?
Egyébként ha neki kerül pénzbe akkor miért ne fényezze magát.Talán én is ilyen lennék ha adakoznék.
@kifordított nagyanyó: A közönségnek máshogy állítja be magát, ahogy sokan mások is.. Szerintem az elég baj, hogyha általában a nyilvánosság előtt adakozik valaki. Van facebook oldala, meglehet nézni.
@xyzv2: Lehet, hogy tahótlanítottál. :D A bal felső sarokban, a toplákmentesítőben meg tudod nézni. :)
Mága Z. nem vitéz többé:) Kilépett a rendből.

Itt vége, fuss el véle:)
@xyzv2: Sajnálom,hogy csesztették ezért.
@kifordított nagyanyó: Bocs, de te nagyon naív, vagy naíva vagy:)
@xyzv2: Na akkor elmondom.Nekem ez olyan mint a gárdaruha.Jaj vonulgatnak a csúnya gárdistások!
Amíg a cigányok terrorizálnak egy környéket,nehogy már a gárdaruha legyen a legnagyobb probléma.
De viszont engem az ilyen dolgok talán azért sem zavarnak,mert elsősorban nagyon anyagias vagyok.
Így a pénzügyi dolgok jobban érdekelnek.
@kifordított nagyanyó: Na elmondtad:) Mindenki más. Engem így sosem érdekelt, érdekelne a pénz, Ha - pld. az ő esetét nézzük- mindig a győztes párt embereivel kellene nekem paroláznom (Facebook fotók) vacsorázni, nyalni a seggüket. Nekem ettől kifordulna gyomrom, saját magam köpném szembe.
Gárdistákról-ha már szóba hoztad- no comment.. Éjjel 2 elmúlt..nem akarom magamat felidegesíteni alvás előtt..
@xyzv2: Gondolom a jónép is azért megy mindenhol a koncertjeire,mert jóban van az aktuális hatalommal.
Az igaz rendes Magyarokkal meg mi bajod?:))
Engem nem zavartak akkor sem mikor maszop szavazó voltam.
Megvolt róluk a pozitív és negatív véleményem is.
@xyzv2: Mondjuk mindenkivel én sem fognék kezet.
De gondolom nem közbeszerzésekből hozta össze a kecóját.
Az anyagiasságról meg annyit,hogy sok ember keres egy évben 1 millió forintot.
Azért idegesít például egy 400 milliós csalás,mert ebből a pénzből 400 ember 1 éves bére is kitelne.Vagy segélye vagy akármi.
Ami egy élősködő politikusnak csak egy újabb kocsi az több ember éves megélhetése lehetne.
És bizony sok itt az élősködő.
Hogy hányan mennek a koncertjeire az nem a tudását mutatja. Olyan nulla emberkéknek is elmennek a koncertjeikre, veszik a lemezüket, hogy az csak na.. M.Z.Playbackről játszik. Születésem óta a II. kerben lakom, ő is ide költözött néhány éve, pár házzal tőlem. Érdekes módon egyből megkapta a II. kerületi díszpolgár címet:)))))))) Nevetséges..
"Igaz rendes magyarok" Jajjj ettől a kifejezéstől mindig rosszul voltam, amikor meghallottam az Echo TV-n egy műsorvezető szájából. Aki ebben az országban él és magyar állampolgár, magyar az anyanyelve az mind magyar!!!!!!!M.Z.-t nagyívben leszarom és már nagyon unom, de indulásként az apja szépen beinvesztált a fia karrierjébe, méghozzá nagyon sok pénzt! Utána ő is! Róla nem akarok már beszélni, nem ér annyit az egész ember. Hasonló példa Lagzi Lajcsi, akinek szintén átlagos a zenetudása és mégis kb 15-20 évig a porondon volt, de nagyon..
@xyzv2: Lajcsi persze más műfaj de mind a ketten adakoznak a saját pénzükből és ez már elismerést érdemel.
Az igaz magyarokat a gárdistásokra értettem.:))
De amúgy nem valahol az Andrássy könyékén lakik?
De a koncertjeire nem azért mennek,mert valakinek a seggét nyalja esetleg.
Azokat a negatívumokat még sehol se hallottam,amiket írsz de most hirtelen előkerültek.És még mindig azt mondom,elért ő annyit az életben ,hogy egy döntésért ne cseszegessük.
@kifordított nagyanyó: Könyörgöm sok pénzzel te is meg én is elérnénk ugyanezt !! Lajcsit nem a műfaj miatt hasonlítottam hozzá, hanem ő is sok pénzből lett híres, nem a tehetsége miatt!!!!! M.Z.ről és más zenészekről is azért tudok mást, mint amit ti láttok, mert hozzám közeli zenészek az ismerőseim... Ok. Te ismerd el M.Z. munkásságát,mivel te annyit, amit látsz a tévében. Én megvetem őt, maradjunk ennyiben..

U.I. egyébként nem az Andrássy úton lakik, mivel az nem a II. kerületben van.
@xyzv2: Bocsi de ha milliárdos lennék és adakoznék akkor te csak azt mondanád:há könnyű neki van pénze!Én annyit tudok róla hogy koncertezik meg adakozik.
A lakásáról pár éve a tv -ben volt szó.Akkor mondták ezt a környéket.
Anyóka!:)) Ha "gengszterek" adakoznak, akkor attól még én nem nézem nagyba őket, bocs.. Inkább a saját zenészeit fizetné meg , de fillérekkel kiszúrja a szemüket.
@xyzv2: Mondom.Én ezeket a negatív dolgokat valahogy csak most hallom róla,ahogy belépett ebbe a rendbe.
Ha a saját becsületesen megkeresett pénzét adja az ugye nem baj?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Soha nem gondoltam volna, hogy ennyit írok M.Z.ről:)
Úgy gondolom, hogy amit ő osztogatott el az elmúlt években a zembereknek, lehetetlen megkeresni itthon egy zenésznek! Figyusz! azt gondoltok róla, amit akartok.
Roma származásúként nem szerettem volna szintén romát "befeketetíteni":) így is utáltok minket, akármit is csinálunk..

Becsületességre vonatkozóan:Nem hiszem, hogy vagyonokat tisztességes úton (itthon) lehetne összekaparni.. (kivéve politikusok:)))))
@xyzv2: Na,most jön az,hogy bűnöző.:))
De látom te egy konkurrens bandában bazseválsz!:))
Így már mindjárt más.
De speciel őt nem utálom.
Az adakozása,a hozzáállása miatt,meg a múltkori Indexes riport miatt is bírom őt.
Mondjuk ha te meg Fabius Indexes bértollnokok vagytok akkor nem csoda hogy ha nem bírjátok!:))
@kifordított nagyanyó: Rám jött a nevetés, amikor olvastam soraidat:)))) Basszus! Nagyon rosszul látsz engem. Egyáltalán nem tartozom semmilyen konkurens bandába, oly annyira, hogy egy nő vagyok, aki 9 évig tanult zongorázni de nem vagyok zenész!
Örülök, hogy nem utálod M.Z.-t) Érdekes az is ,hogy bértollnoknak néztél, de soha nem voltam az és nem is leszek.

A Bazseváló szó nagyon lenéző. Nagyon sok jó zenész van és ez hozzájuk nem illik..
Nekem viszont az az érzésem, hogy Mága titkára, asszisztense "védi" meg őt itt..:)
@kifordított nagyanyó: Ha ránézel Facebookon Kállai Katalin volt miniszteri biztos oldalára akkor láthatod, hogy még vagyunk egy páran aki hozzám hasonló véleményen van M.Z.ről.

De Kállai Katalin sem vagyok!!!!:)
@xyzv2: Örülök,hogy jól szórakoztál.:))
A bazseválást nem tudom mit jelent de gyerekkoromban hallottam először.:))
@xyzv2: Hát nekem eddig istenkirály.Ez van.:))
süti beállítások módosítása