Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/04/26/kovacs-sandor-fidesz-parlamenti-kepviselo-tanu-vallomas-nyirkarasz-polgar... (2024.04.26. 07:34) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.23. 05:21 Fabius

Horthystáknak díszcigány bazsevál

Címkék: vitézi rend bencsik andrás horthy miklós mága zoltán

Mondanám, hogy Mága Zoltán a giccstengerért eladta lelkét az ördögnek, ha nem lenne az egész ilyen iszonyúan röhejes. De bevallom töredelmesen, ahányszor erre a képre nézek ...

3352050_582d2c7be44396dc5f36844d460350e4_wm.jpg

 ...újra ás újra elkap a fullasztó hahota, és ez nem kizárólag a vitézi rend saskabarét idéző harsány ostobaságának köszönhető. Inkább a kiket látsz a képen? - kérdésre adható válasznak. Mert, ha rávágod gondolkodás nélkül, hogy Bencsik Andrást és Mága Zoltánt, akkor tévedsz kissé. Ugyanis a képen a magyar gárda alapító, „A cigánybűnözés fogalom használata azt jelenti: van kollektív bűnösség.” - szállóige szerző ül magával a Kollektív Bűnössel. Ehhez képest jól elvannak, mi több, szellemi és vitézi közösséget készülnek éppen vállalni egymással. Sőt, a rendalapító Horthy kormányzó lovasszobrára is összedobtak némi kápét. 

Szép gesztus ez a cigány származására büszke Mága Zoltántól. Pénzt adományozni annak az embernek a lovasszobrára, akinek regnálása alatt Endre László későbbi államtitkár kis híján megoldotta a cigányok születésszabályozását - sterilizáltatni akarta a férfiakat, hat éves kortól nemre való tekintet nélkül eltávolíthatatlan vegyszerrel akart megjelölni mindenki mást - majd később levezényelte a deportálásukat. Ettől lesz olyan szaga az egésznek, mintha egymás kezét csapkodó lókupeceket néznénk az ónodi vásárban.

mága-lókupec.gif

- Leszel a díszcigányom, hogy ne mondhassák antiszemita vagyok? Kapsz érte egy címet ami faszán hangzik, cserébe az életben hivatalosan használni nem tudod. De otthon mégis jobban esik vitéz bivalybasznádi Mága Zoltánnak nevezni a tükörben önmagad.

- Gyáj de sukár, oszt engem is megkardoz majd a főszolgabíró? 

- Meghá'! 

- Akkor leszek! 

 Így esett, hogy Mága vitéz csatlakozott a rendhez ami annak a jobboldalnak őskövülete, ami a harmincas évek végén, negyvenesek elején támadta az olyan magyar - cigány keveredésű házasságokat, mint az övé.  Piszok mázli, hogy ezt a dogmát azóta nem erőltetik, és Zotyi vitéznek nem kell elválnia a rend kedvéért. Remélem hamar belerázódik a szokásokba, és nem lesz kényelmetlen számára ez az idegen környezet.

mága zoltán vitéz.jpg

Érdekes dolog ez Bencsik oldaláról is. Micsoda karrier eljutni a Munkásőr magazintól a Népszabadság pártélet rovatán keresztül a jobboldal horthysta szeánszáig, ahol vitézzé is avatják egy - szerinte - Kollektív Bűnös padszomszédjaként. Ez amolyan nem leszünk Gyirmót! szintű öröm lehet, maga a cövekállító faszaság. Annyi küzdelem, annyi hős partizánnal készített interjú, annyi lemondás és megalkuvás után végre a csúcsra ért. Üröm az örömben, hogy az ECHO tévé híradója egy hanggal nem tudósított a megvitézülésről, az egykori kollégák szülinapoztak, tortát faltak, Széles Gábor meg mára azt is elfelejtette, hogy a világon van. Sebaj, innentől demokrata kör ömlengés helyett élvezheti, ahogy vadiúj vitéz társa elhúzza a repertoárba frissen felvett nótáját.

564 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr834796853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes: Meg ott is. :)

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: És a kormány mit szándékozik csinálni azokkal a szavazókkal? Ugyanis az ország lakosságához tartoznak, és azok legalább nem ... germánok.
@Penivaldes: " ott tartok, hogy magyarországi magyar férfi."

Értem. Asszem nekem ennyi elég is volt belőle.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én végigolvastam, de meg kellett állapítanom, hogy nem ütötte meg a mércét.
De ugye nem haragszol rám, hogy végigolvastam? Ne haragudj rám! Tudom, hogy még nőnöm kell hozzád. De igyekszem majd. Csak ne legyél rám mérges, mert akkor félek, és amikor félek, akkor rossz nekem.
@Penivaldes: Akkor én el is vonulok táplálkozni. Jó éjszakát mindenkinek! :)
@Penivaldes: Bevallom, nem olvastam. Ettől akár jó is lehet, hiszen a Hét tonna dollár se rossz.
@Penivaldes: Végső soron Csurka is megöregedett időközben. S amikor izomból akar alkotni valaki, akkor a presztizskín verítékszaga átüthet a sorokon.
@GeoCracker: Sokan megörgednek mégsem...
de ez tényleg nagyon izomból ment.
@Penivaldes: Az ember akkor mondjon véleményt, ha ismer valamit :-) Ugy általában.
Én is inkább elosonok, mielőtt még visszajönne bárki is, és megtámadna.
@Penivaldes: Sokan meg tudnak öregedni ugy, hogy megtartják a méltóságukat. Csurkának nem biztos, hogy sikerült.
@GeoCracker: na vannak kivételek. pl a spenótot nem akarom megismerni:)
@GeoCracker: nem sikerült neki, és ezért nem érdemes túl sokat foglalkozni vele,
@dr. Balta$ár:
Te ilyet nézel???
Mazopista!-:D
@GeoCracker:
Nem is vót, úgy vélem...
@Penivaldes:

Én nem haragszok, csak nem tettem szmájlit. Tényleg elolvastad? :D
Mága rettentően müveletlen, vagy talán ostoba lehet, ha nem tudja, hogy kik közé és mibe keveredett. Talán egy pszichológiai vizsgálatot is el kellene rajta végezni, mert a minden áron való felkapaszkodás valamilyen magasabb társadalmi polcra, már beteges lehet. Önértékelési és társadalomismereti zavarai vannak. Martut devla temerav.
@Dr. simonmondja.: Ha suerinted ez a molyos szar cécó olyan, amiért felnéznek maaz emberre, akkor szerinted ez rendben van. Szerintem meg nincs, hogy egy ilyen ember kultuszát hájpolják, pláne az a Mága, aki cigányként nagyon büszkén hordozza magát, de mint Fabius megvilágította, Horthy azért nem a cigányok nagy barátjaként maradt a történelemben benne és ez a kultusz egy romától kicsit visszás így.
.

Hogy a FideSS ezt a korszakot akarja visszatuszkolni ma 2012-ben az még szomorúbb. Ebben mi, páran látunk elborzasztó tendenciát, te nem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem Rezesován és Magda Marinkon még megy az alku. Bár Rezsovának nem jó, ha hazajut,mert ott többet varrnának a nyakába.
@londonterminals: Emlékszem az Alkotmány utcai tüntetésre, de sokszor hallottam már.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Akiket ki költött ki? Bezony, bezony. A turáni csoda. Nekem átok.

A Jobbik gondosan megkoreografált FidfeSS-uszítás, hogy egy maradjon a tábora és a zászlaja, de ne neki kelljen még annál is aljasabb dolgokat kimondania ezért. Nem tetszik az összetétele? Pedig kínos gonddal válogatta őket, hogy a széljobb közönség is le legyen fedve.
@Penivaldes: Peni, olvasd végig, ha komplett uszítást akarsz végigolvasni egy valaha jó de régen csak szar írótól, aki embernek mindig is szar volt. Ha neked ez program, akkor te így töltöd az időd.

Nem a művészi értékéért akarta volna bemutatni a Dörner-Pozsgai páros.
@GeoCracker: Bocs, hol és mikor volt Csurkának méltósága? Na neee. Ügynök volt, besúgó volt, ellopott a kötévétől x millát, amiért nem dolgozott meg és vissza se adta - és igen 20 milláért Zuschlag hat évet ül majd, Csurka ennél többet lopott - elárulta a zsidó barátait, akikkel együtt lógott fél életén keresztül, amikor ellenük uszított, most ezt írásba is foglalta.

Milyen méltóságról beszélsz te? Ne mondd, hogy a mai magyar irodalomban nincsenek jó írók, drámaírók, akiknek a darabjait érdemes elolvasni, megnézni! Stefike megint nagyot dobott, grat neki.

Utálja a Jobbikot, mint proliságot, akkor miért a jobbikos szentély heccét löki ide?
@Peripetia: Ebből a devlát értem. :-) Ez az, amit Rodeoval a parvenűk fülcsiforrcsijának hívunk. Nekik Horthy az etalon. Rö-hej. Az igazi nemesek megvetik és kiröhögik az eredeti kormányzót és a mostani kultuszát is. Ahogy bátorokodtam egyet idézni.

Mágának ez a történelemszemlélet tetszik, ezek ásatag - és gyilkossá lett - eszmék? Hajrá, ki a naftalinos huszáregyenruhát a kölcsönzőből! Ennyi az egész és a giccses előadások - és amilyen faszkalap tán azt sem tudja, hogy a melódikus, tutislágeres hegedűszólamait kik írták?

Pl.Kálmán Imre, akit meghurcoltak zsidósága miatt, Ábrahám Pál, dettó.[..]"Ausztria német megszállása után a Lehár-családot a Gestapo állandó megfigyelés alatt tartotta. Lehár öccsét, Antalt folyamatosan zaklatták a Belgium elfoglalására tett megjegyzései miatt. A zeneszerző úgy találta, hogy biztonságosabb lesz Bécsből Ischlbe költözni, de tévedett, mert 1939 nyarán bekopogtattak hozzá a Gestapo emberei és bejelentették, hogy feleségét, zsidó származása miatt el kell vinniük."(wiki)

Szóval, akiknek a nagy bazi zenész sikereit köszönheti nagy számaikat eljátszva, származásuk miatt mind zaklatva voltak abban az "oly korban", amit így rehabilitálnának ilyen avatósdival. Egy kultúrember ilyenkor nemet mond erre a felkérésre.
@a szív fészkei:

Te már olvastad, ismerted a tényeket, és kialakítottál magadnak egy véleményt, vagy egyszerűen csak csípőből elutasítasz mindent, ami Csurka tollából származik, és el sem olvastad azt, ami felett most oly lázasan ítélkezel?
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Csurkát csípőből, ja. Húszéves munkásságával - ez beszennyezi a munka szót, szóval ténykedésével - elérte. Amit olvastam belőle elég volt ahhoz, hogy ha bulímiás lennék, meghánytatna.

Te élvezd, az ilyeneknek alkotta, mint te és a Gój Motorosok. Nekem Salman Rushdie van. És Esterházy. És Bruck. És Parti Nagy. És Závada. Ízlések és pofonok.
Aki tudja, mikor kell abbahagyni és persze, akinek hatalmas sikerei is voltak az országot megörvendeztetve: fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/248511_471205956252747_904744077_n.jpg

FB-ról:"Várható volt, hogy befejezed. Furcsa lesz nélküled. Csodát tettél ezzel a sporttal. Szurkolótáborrá változtattad az országot, örökös bajnokká a magyarokat. Imádtuk, amilyen szenvedéllyel tudtál dirigálni a medence széléről. Mosolyogtunk, hogy mindig rekedtségig ordítottál. Vártuk a tornák végén a ruhástul vízbe ugrást. Egy lettél a vízilabdával. Igaz, ezért embertelen keményen melóztál. Hiszen a neved is erre kötelez. Köszönjük, Kemény Dénes! :)"
@a szív fészkei:

Sajnállak, nyugtalan lélek.

Most megyek aludni, reggel korán kelek, mert a holnapi gondjaimnak sorszáma van a noteszemben.

Tudod, a koraőszi feladatok sok munkát adnak egy parasztembernek.
@King of Shadows:Igen én roma vagyok. Ez ki is derült a hozzászólásomból. Nem nagyon olvastam bele a kommentekbe, mert nem érdekelt. A hírre reagáltam, mert hál istennek nem mindennapos az ilyen esemény.
Elöntött a düh, hogy ide is "belép" a Mága, csakhogy a placcon maradjon és még feljebb kerüljön. Kiderült -bár ezt mindig is tudtam- most már a nagy közönség számára is, hogy milyen "ember". Szánalmas, hogy a megélhetéséért bármit képes megtenni. Horthy mellé áll, saját népe ellen fordult. Ez megbocsájthatatlan. Szégyen..
@a szív fészkei: Nézd, az, hogy szerintem van-e valakinek presztizse a szememben, az egy dolog. Csurkának az enyémben nincs. De ezt bárki tekintheti egyéni szoc. problémának. S még attól is, ha emberileg nem sokra tartok valakit, még tetszhet valakinek az amit alkotott. Ez meg izlés dolga.
A szegény Csurka elnyomottsága Kádár alatt: index.hu/video/2012/09/23/club_aliga/ kb. 3.12-től látszik a Club Aliga pártvezéri üdülő képein.

Amúgy érdekes az egész videó a korszakról. Ami alakul újra.@xyzv: Pedig, jó lett volna, ha elolvasod, mert kíváncsiak lennénk, mennyire volt az rasszizmus, ahogy Fabius meg mi kezeltük ezt a Mága-dolgot.
@GeoCracker: Nem vitázom ezen felül Csurkán, mert nem érdemel ennyi szót. Zárásul: ő annak a szimbóluma, ami kártékony és fertőző, talán azért ennyit megértesz... Ez azért nem pusztán ízlés ill. jó vagy rossza darab kérdése csak.
karpatinfo.net/cikk/kultura/tiltakozas-hatodik-koporso-ellen
@GeoCracker: Az egész politikai gárda, lakodalmas cigány zenekar! "Bitang banda, de jól játszik!" Egyetlen, rá nem "fázik!"
Az Orbánék szolgasorsra itélnek bennünket ezzel a hortista imádattal. Szégyen, hogy ilyen kormánya van a magyar népnek.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: te karakterező, akkor vagy te paraszt ember, amikor én a római pápa, sorold már kélek alásan ama tengernyi dógod
Itt valami nagyon rosszul sült el /vagy nem/ Peni és Fűegér simogatása közben, mert nagyon fújnak egymásra. Én mondtam, hogy hívjatok közönséget!
@Penivaldes: segítenénk eldönteni, pl. regisztrált szavazással.
@Penivaldes: dolgozunk a terven, még nincs elfogadva.
" Mága Zoltán hétfőn nyílt levélben állt ki döntése mellett, mint írja, „azzal, hogy elfogadtam a Vitézi Rend tagságára vonatkozó felkérést, úgy gondoltam, újabb hidat építhetek társadalmi csoportok között, hogy egy békésebb, gazdagabb Magyarország megvalósítását segíthetem. Tisztában voltam és vagyok azzal, hiszen az engem ért vádakkal ellentétben tanultam történelmet, hogy Horthy Miklós ma is rendkívül megosztja a magyar társadalmat, de tudomásom szerint az egykori kormányzót sem háborús bűnökért, sem emberiség elleni bűncselekményekért nem vonták felelősségre, nem ítélték el. (…) Az ellenem szervezkedőknek üzenve tudatom: a személyemet ért támadások ellenére tovább folytatom missziómat, a magyar zenei kultúrát népszerűsítő gálaest-sorozatomat, amelynek következő állomása egyébként Pécsett lesz, október 13-án”."
.
Ez még most sem érti, vagy nem akarja érteni!!!
Szerintem nem érti...
Annyi a történet, hogy meghívták, jáccon egyet a parlamentben... hogyne futott volna boldogan? Adtak rá valami ruhát (nem hiszem, hogy a gardrób-ban találta volna)... persze, hogy örült a kitüntetésnek... én is örültem a "kiváló úttörőnek"...
Szerintem Mága csak egy kicsit "naiv" és nincs olyan kreatív kommunikácijós háttere, mint "Tündérkénknek"... végül is ő "cigány", nem "paraszt"...
Már most elnézést kérek, ha valakinek a származását bántottam!
Azért bocsi de Mága szerintem egy istenkirály csávó.
Igen rendesen adakozik.
A múltkor az Indexes tudósító próbált akadékoskodni,hogy cigány szervezeteknek miért nem adományoz?Mondta hogy másokkal van megegyezve.
Gondolom rosszindulatú módon,hogy meg van a véleménye a cigány szervezetekről.
Amíg a saját pénzéből csinál valamit és túl nagy hülyeséget nem csinál,nem mond addig hadd tegye.
Elért már ő annyit az életben,hogy ezért ne cseszegessük.
@xyzv: Sajnálom. :( De mindenhol van egy Quisling...
" Elért már ő annyit az életben,hogy ezért ne cseszegessük. "
Viszont pont most rombolja le azt a mítoszt amit hosszú évek munkája és nagy adományok után felépített magáról.
Éppen most árulja el azokat akikért eddig állítólag munkálkodott:(
@ariel12: Azért nem csak állítólag munkálkodott.Tudtommal adakozott rendesen fehérnek és nem fehérnek.
És amíg nagy baromságot nem mond vagy nem csinál addig hagy csináljon már amit akar.
Az én szememben ettől még nem kevesebb.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Írtam, hogy nagy adományokat áldozott ami rendkívül üdvös és helyénvaló dolog. Tehát nem kicsinyeltem le a dolgot. Azt is említettem, hogy a mítoszt, a cigányságból való kiemelkedés lehetőségét is felépítette. Most viszont ezzel az akcióval, hogy egy ilyen csapatba lépett be, megkérdőjelezi a szememben legalább is, hogy idáig őszinte volt-e az eddigi a külvilág felé mutatott arca vagy csak egy Győzike színvonalú giccsparádé volt az egész. Eladta magát egy az ő fajtáját is semmibevevő és egykoron kiirtásukra szövetkező csapat kései eszmei örököseinek. Persze azért vicces a dologban, hogy ezek az "urak" abban az időben a mostani idoljaik cipőjének pucolására sem kaptak volna lehetőséget :)
@King of Shadows: Bocs, én vagyok a hülye tuti, de fogalmam sincs hogy mi az a Quisling... Egyébként nem tudtam, hogy még ma illetve tegnap is foglalkoztatok ezzel a témával:))
@ariel12: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mindkettőtöknek címeztem mert csak a felszínt látjátok. Ha csak egy kicsit is belegondoltok észrevehetnétek sokan, hogy ezt a sok elismerést Prima Primissima külön díj, Operett színházi örökös tagság, lovagrend meg még mit tudom én miket szedett össze 35 évesen.Ez itthon egy "csak" tehetséges embernek nem jön, nem jöhet létre. Egyszerű falusi gyerek nagyzási mániájából fejébe vette, hogy ő mindenáron, de híres lesz. Apja megteremtette neki a feltételeket (milliókat) hogy bejusson mindenhova. Egyáltalán nem tehetséges hegedűs, ezerszer jobbak vannak nála itthon is.Tehát nagyon sok nyalással, és pénzzel eljutott az itthoni "csúcsra".
Én semmibe sem nézem az ő adakozását mert tudom, hogy nem a szívéből jön. Az adakozásainál mindig ott van a média, hogy lássa mindenki, ő segít. Ezzel csak magát fényezi még jobban. Én nem hallottam, hogy szegény cigány embereket segített volna meg. Az meg nagyon rossz duma, hogy ő hidat akart építeni a két nép között, mert ehhez ő édes kevés. Sosem lesz híd, mert utálják, utáljátok és előítéleteitek lesznek mindig is a romákkal szemben, amíg világ a világ.. Ő, mivel grófi címet itthon nem vehet, vitéz lett, mert mégis csak jobban hangzik a neve mellett :) Sokan azt írták a facebook oldalán, hogy az irigység beszél abból, aki negatívan áll a Mágához. Bennem iránta nincs irigység, csak sejtem,hogy hogy jutott el idáig és ez az út nagyon nem tetszik nekem..(roma nő)
@ariel12: Na most én,hogy jobbik szavazó vagyok,szerinted minden reggel cigányvért iszok?
Ha ő úgy gondolja,hogy oda akar tartozni akkor tartozzon oda.Ezt most az eszmei örökösökre mondom.
@xyzv: Nézd.Azért valamit tudnia kell,ha mindenhol koncertezik és van rá igény.
Az adakozásairól tévében nem igen hallok.
Az egyikről pont a kurucon olvastam,mikor cigányok facebook oldalait mutatták.
Akkor írta az egyik cigánygyerek,hogy amikor a Mága osztogatott Miskolon,akkor nem csak cigányok álltak ott sorban.
Ja és a legfontosabbat elfelejtettem Ő ment egyedül az országban zenészként a Pápához!
Na nem mintha nem találtak volna nála nagyobb tudásút, de mégis csak ő volt ott. Miért? Mert a Szociknál kezdte a lefizetést és most a Fideszeseknél és bárki másnál folytatja! Ezért undorodom ettől az embertől,de az ilyen "emberek" gazdagodnak még jobban lesznek híresek és lesznek istenek. Hányinger.. Álszent ország,vak emberekkel.
Nem is érdemel több szót M.Z.
@kifordított nagyanyó: Az nem jelent semmit, hogy itthon mire van igény. Sok rossz zenész és énekes fut, a jók meg otthon ülnek. Adakozással kapcsolatban: a saját zenész kollegáknak, akiket hív (hívna) hogy kísérje őket, érdekes módon nagyon keveset akar fizetni, átlagon alul! Ez azt hiszem mindent elmond.
@xyzv: Ki... :) Quisling kormányozta a német megszállás alatt lévő Norvégiát, és készségesebben együttműködött velük, mint bármelyik másik társa. Az angoloknál ezért lett egy félig bevett kifejezés a "Quisling" az árulókra. :)
@ariel12: Ő kiemelkedett a cigányság soraiból... Díszcigánnyá tette magát. Ennyi. Ti "csak" azt látjátok amit a tévében mutatnak.Cigánysoron mezítláb rohangálnak a koszos gyerekek és odukban élnek.Vagy az utcán kódisként, végig szambázzák a körutat. Pedig nagyon sokan normális körülmények között, ugyanúgy mint más, iskolába járatják a gyerekeiket. Próbálnak, próbálnának dolgozni,de hiába van soknak az iskolai végzettsége, megfelelő szakma a kezében, mégsem veszik fel sehova őket, mert látják róluk hogy roma. Egy állásra 500 emberből biztos hogy nem romát fognak választani. Magyarul nem engeditek őket be sehová, max. az "alantasabb" helyekre.
@xyzv:
Azért ne keverjél minket össze a nagy átlaggal!
Egyébként lehet nézegetni Mága a nagy kenyérosztó. Bocs, vitéz Mága :)
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/284896_3859345515361_282638529_n.jpg
@King of Shadows: Köszi szépen, legalább tanultam valamit:)
@xyzv: Szívesen. :)
És azért nem mindenkinek vannak előítéletei veletek szemben. :)
@King of Shadows: Remélem:)Személy szerint engem nem ért atrocitás, de ez azért volt nem látszik rajtam, hogy roma vagyok.
@xyzv: Értem. :) Én romákkal (is) jártam iskolába, és elvoltam velük. :)
Akit még ezek után is érdekel a Mága téma, az nézze az ATV TÉT című műsorát. 20.45 kor kezdődik.
Valaki adja át @King of Shadows-nak: Szerintem véletlenül letiltottalak, már ha itt egyáltalán ez lehetséges, vagy fogalmam sincs..mert itt nem látom a hozzászólásodat csak emailt kaptam. Szóval Sorry, ha így volt. Bár ez a téma már úgyis kimúlt:)
@xyzv: Asszem külföldre is jár fellépni.
De ezeket a negatív dolgokat eddig miért nem hallottam róla?
Egyébként ha neki kerül pénzbe akkor miért ne fényezze magát.Talán én is ilyen lennék ha adakoznék.
@kifordított nagyanyó: A közönségnek máshogy állítja be magát, ahogy sokan mások is.. Szerintem az elég baj, hogyha általában a nyilvánosság előtt adakozik valaki. Van facebook oldala, meglehet nézni.
@xyzv2: Lehet, hogy tahótlanítottál. :D A bal felső sarokban, a toplákmentesítőben meg tudod nézni. :)
Mága Z. nem vitéz többé:) Kilépett a rendből.

Itt vége, fuss el véle:)
@xyzv2: Sajnálom,hogy csesztették ezért.
@kifordított nagyanyó: Bocs, de te nagyon naív, vagy naíva vagy:)
@xyzv2: Na akkor elmondom.Nekem ez olyan mint a gárdaruha.Jaj vonulgatnak a csúnya gárdistások!
Amíg a cigányok terrorizálnak egy környéket,nehogy már a gárdaruha legyen a legnagyobb probléma.
De viszont engem az ilyen dolgok talán azért sem zavarnak,mert elsősorban nagyon anyagias vagyok.
Így a pénzügyi dolgok jobban érdekelnek.
@kifordított nagyanyó: Na elmondtad:) Mindenki más. Engem így sosem érdekelt, érdekelne a pénz, Ha - pld. az ő esetét nézzük- mindig a győztes párt embereivel kellene nekem paroláznom (Facebook fotók) vacsorázni, nyalni a seggüket. Nekem ettől kifordulna gyomrom, saját magam köpném szembe.
Gárdistákról-ha már szóba hoztad- no comment.. Éjjel 2 elmúlt..nem akarom magamat felidegesíteni alvás előtt..
@xyzv2: Gondolom a jónép is azért megy mindenhol a koncertjeire,mert jóban van az aktuális hatalommal.
Az igaz rendes Magyarokkal meg mi bajod?:))
Engem nem zavartak akkor sem mikor maszop szavazó voltam.
Megvolt róluk a pozitív és negatív véleményem is.
@xyzv2: Mondjuk mindenkivel én sem fognék kezet.
De gondolom nem közbeszerzésekből hozta össze a kecóját.
Az anyagiasságról meg annyit,hogy sok ember keres egy évben 1 millió forintot.
Azért idegesít például egy 400 milliós csalás,mert ebből a pénzből 400 ember 1 éves bére is kitelne.Vagy segélye vagy akármi.
Ami egy élősködő politikusnak csak egy újabb kocsi az több ember éves megélhetése lehetne.
És bizony sok itt az élősködő.
Hogy hányan mennek a koncertjeire az nem a tudását mutatja. Olyan nulla emberkéknek is elmennek a koncertjeikre, veszik a lemezüket, hogy az csak na.. M.Z.Playbackről játszik. Születésem óta a II. kerben lakom, ő is ide költözött néhány éve, pár házzal tőlem. Érdekes módon egyből megkapta a II. kerületi díszpolgár címet:)))))))) Nevetséges..
"Igaz rendes magyarok" Jajjj ettől a kifejezéstől mindig rosszul voltam, amikor meghallottam az Echo TV-n egy műsorvezető szájából. Aki ebben az országban él és magyar állampolgár, magyar az anyanyelve az mind magyar!!!!!!!M.Z.-t nagyívben leszarom és már nagyon unom, de indulásként az apja szépen beinvesztált a fia karrierjébe, méghozzá nagyon sok pénzt! Utána ő is! Róla nem akarok már beszélni, nem ér annyit az egész ember. Hasonló példa Lagzi Lajcsi, akinek szintén átlagos a zenetudása és mégis kb 15-20 évig a porondon volt, de nagyon..
@xyzv2: Lajcsi persze más műfaj de mind a ketten adakoznak a saját pénzükből és ez már elismerést érdemel.
Az igaz magyarokat a gárdistásokra értettem.:))
De amúgy nem valahol az Andrássy könyékén lakik?
De a koncertjeire nem azért mennek,mert valakinek a seggét nyalja esetleg.
Azokat a negatívumokat még sehol se hallottam,amiket írsz de most hirtelen előkerültek.És még mindig azt mondom,elért ő annyit az életben ,hogy egy döntésért ne cseszegessük.
@kifordított nagyanyó: Könyörgöm sok pénzzel te is meg én is elérnénk ugyanezt !! Lajcsit nem a műfaj miatt hasonlítottam hozzá, hanem ő is sok pénzből lett híres, nem a tehetsége miatt!!!!! M.Z.ről és más zenészekről is azért tudok mást, mint amit ti láttok, mert hozzám közeli zenészek az ismerőseim... Ok. Te ismerd el M.Z. munkásságát,mivel te annyit, amit látsz a tévében. Én megvetem őt, maradjunk ennyiben..

U.I. egyébként nem az Andrássy úton lakik, mivel az nem a II. kerületben van.
@xyzv2: Bocsi de ha milliárdos lennék és adakoznék akkor te csak azt mondanád:há könnyű neki van pénze!Én annyit tudok róla hogy koncertezik meg adakozik.
A lakásáról pár éve a tv -ben volt szó.Akkor mondták ezt a környéket.
Anyóka!:)) Ha "gengszterek" adakoznak, akkor attól még én nem nézem nagyba őket, bocs.. Inkább a saját zenészeit fizetné meg , de fillérekkel kiszúrja a szemüket.
@xyzv2: Mondom.Én ezeket a negatív dolgokat valahogy csak most hallom róla,ahogy belépett ebbe a rendbe.
Ha a saját becsületesen megkeresett pénzét adja az ugye nem baj?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Soha nem gondoltam volna, hogy ennyit írok M.Z.ről:)
Úgy gondolom, hogy amit ő osztogatott el az elmúlt években a zembereknek, lehetetlen megkeresni itthon egy zenésznek! Figyusz! azt gondoltok róla, amit akartok.
Roma származásúként nem szerettem volna szintén romát "befeketetíteni":) így is utáltok minket, akármit is csinálunk..

Becsületességre vonatkozóan:Nem hiszem, hogy vagyonokat tisztességes úton (itthon) lehetne összekaparni.. (kivéve politikusok:)))))
@xyzv2: Na,most jön az,hogy bűnöző.:))
De látom te egy konkurrens bandában bazseválsz!:))
Így már mindjárt más.
De speciel őt nem utálom.
Az adakozása,a hozzáállása miatt,meg a múltkori Indexes riport miatt is bírom őt.
Mondjuk ha te meg Fabius Indexes bértollnokok vagytok akkor nem csoda hogy ha nem bírjátok!:))
@kifordított nagyanyó: Rám jött a nevetés, amikor olvastam soraidat:)))) Basszus! Nagyon rosszul látsz engem. Egyáltalán nem tartozom semmilyen konkurens bandába, oly annyira, hogy egy nő vagyok, aki 9 évig tanult zongorázni de nem vagyok zenész!
Örülök, hogy nem utálod M.Z.-t) Érdekes az is ,hogy bértollnoknak néztél, de soha nem voltam az és nem is leszek.

A Bazseváló szó nagyon lenéző. Nagyon sok jó zenész van és ez hozzájuk nem illik..
Nekem viszont az az érzésem, hogy Mága titkára, asszisztense "védi" meg őt itt..:)
@kifordított nagyanyó: Ha ránézel Facebookon Kállai Katalin volt miniszteri biztos oldalára akkor láthatod, hogy még vagyunk egy páran aki hozzám hasonló véleményen van M.Z.ről.

De Kállai Katalin sem vagyok!!!!:)
@xyzv2: Örülök,hogy jól szórakoztál.:))
A bazseválást nem tudom mit jelent de gyerekkoromban hallottam először.:))
@xyzv2: Hát nekem eddig istenkirály.Ez van.:))
süti beállítások módosítása