Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.22. 04:55 Fabius

A házhoz rendelt lófasz esete SkiccPlagival

Címkék: fidesz schmitt pál doktorátus

Nép!

Akarom mondani egykori allatvallóim! Méjségessen le vagyok súlytva, mint Cséfalusi Matócsi titkárállam napirend előtt!  Nem hitem hogy edig tud sűjedni ez a valamikor szép ország! De mára rá kel ébredezek hogy belőlletek kihalt a ner utolsó szikrálya is! Szégyelem magamat és rosszul érezem ojjan földön ahol már egy egészségesset fülenteni sem lehetséges. Ez a hálla az ínhüvejgyúladásér' amit tevékenységem alat kapttam?! Döbenten álok! It. 

Tinektek már semisem szent? Főleg én? Nem hótmindegy mit mondok a Hót magazinak ami píár? Én aztat montam készülök doktorizálni ez a SOTE meg aszt, hogy ottugyannem? Szegény Kis Norbikám  akkorát kamutromfol ilyedtibe, mint ide Nagykáta, de fogadlyuk aszt se értékelitek! Márvárom, mikor jön elő valamejjik blogterorrista szemét a SOTE doktori szabájzatát lengetve, hogy aszerinte képzés nélküli píédzsdíhez is először jelentkezni kéne, ottan meg nem vóttam. Útálatos érzés átalélni hogy markában tart a köz vélemény, hát nem volt még elég belőllem??

schmitt pál.jpg

Én mostan már csak aszt akarnám no péjn no géjn, hogy adjatok egy déert oszt jónapot! Ezért írkálok tudományos szakfolyóiratokba memoárokat Hogy tiltott ki Londonból a Zsák Rozs címel, hogy megjelennyek. Mégse irhatok pamfletet a Népszavába Szuszpenzoron szúrt ország címel, vagy Hogyan fénymásoljunk könnyen és olcsón disszertációt értekezzést a Irodatechnika szaklapba. Lehetnétek megértőbek velem szembe. Nem könyű feldolgozni hogy Káder Jánost meglepően normálisnak tartjátok hozám képest, belegázoltok ezel a jukba amit a lelkem hejjén hordok. Mostan már aba kéne eszt hagyni és meg kel érteni hogy legalább egy tiszteletbeli örökös déer nekem jár. Nekem ne monnya a SOTE, hogy töketele a politikussokkal, velem és a Lasztovicákkal, és a déer nekem nem jár. Merjár. Sumákum laude, méghozzá.  Nem a semiér letem fideszes, vili?

Na azér. 

Csókpuszi, Plagi. 

Izémár, akarom mondani Dr Schmitt Pál, ex álamelnök és képzés nélküli doktorráttus várományos tudományos műpucblicista.

330 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr414795273

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A méltatlan bulvárkacsától a lemondásig – Ki mit mondott az ország legkétesebb hírű doktorijáról? 2012.09.22. 12:22:59

Idézetek jobboldali politikusoktól, akik az első naptól kezdve összezártak Schmitt Pál mögött a plagizált kisdoktori ügyében. A hvg.hu január 11-én írta meg, hogy plágiumgyanús Schmitt Pál 1992-es doktori disszertációja. A cikk lead-jében akkor ezt írt...

Trackback: Schmitt Pál plagizált doktorija: számok, tények, grafikon 2012.09.22. 12:19:17

Nézzük a Schmitt-botrány tényeit számokkal, grafikonnal, érzelmek nélkül! 215 számozott oldalból áll a dokumentum 10 oldalnyi diagram és táblázat tartozik hozzá 16 oldalnyi teljes szövegazonosság található a dokumentumban Klaus Heinemann tanulmányának ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Gyere, nagyon fogunk várni a Szabadsajtó útján! Koszorúban vagy copfliban lesz-e a hajad? El ne tévesszelek.

A másik: cicamica, Lajosodról tüntesd már el fotóbolttal azt a sok randa pattanását, a gusztustalanságát ne fokozd még ezzel is! Plakátfiú, szépfiú! Ő ne tudná, a Mahír-tulaj????
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: És azóta folyton csak fordulsz és fordulsz?? Te , még elszédülsz nekem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Olyan képet csináltam erről, hogy 20 perce magamon röhögök :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kösz... szóval csak egy náci kurva... bocsi... aki térdepel a szocok fasza előtt...
@Fabius:
Látni szeretnénk. Stefike remekét már láttuk ma, most Te jössz! :D
@adi71: Éljen, röhögtessen, azért tartja Fabius. Ő sváb bőrbe kötött Orvbűn-összes - látod, mindenre azonnal enciklopédikusan válaszol és rajong ezekért, ergo meg kell cáfolni, mert még hisz neki valaki...

Simicskát így feldicsérni, ez azért Kuminnak se mehetett könnyen. Csak Stefiként teheti.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezt megkontrázom vitéz bácsalmási Mága Zoltánnal
illetve Bencsik András huszármentés vitézzé avatásával.Hogy ezt Hofi nem élhette meg,)
Áldjon vagy verjen, Ner keze, itt élned halnod kell,)
@adi71:
Ja, csak az én finomabb lelkem nem használ ilyen durva szavakat! :D
@Fabius:
Hábazmeg a szuszpenzor...
az valami vót!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez a Mága egy marok ny... Állítólag sokszor pléhbekkről nyomatja, noha anno a Rajkóknál igazit hegedált még. Vááááá. Akkor utalok Estgerházy ki aszösszenetére geróf nagypapijáról, akinek uraldalmát zabrálja el Orvbűn és bandája: gróf Esterházy Móric miniszterelnök hu.wikipedia.org/wiki/Esterh%C3%A1zy_M%C3%B3ric nagypapi rühellte ezt a "tenger nélküli tengeres izét".

Mága és Bencsik, beszarás...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
NER kompatibilis bohóc néger lett!
Ezért mondom, mindig van egyre lejjebb! Szánalmasék...
jav: Esterházy kis szösszenetére, amit napközben másoltam be az ÉS-ból.

Kicsit patinásabb cég, mint Mága, Bencsik, Horthy és Orvbűn.

Hogy mi a különbség Esterházy nagypapi és az ugorkafára felcsimpajkózottOrvbűn között: [..]"A Ferenc József halála után trónra lépő új, a politikai ügyekben még kevésbé tájékozott IV. Károly király már 1917 januárjában is felvetette Tisza István menesztését, de erre akkor nem került sor. Miután a király április 28-i utasítása után sem tudott a kormány a népjóléti intézkedésekről és a választójog kiterjesztéséről javaslatot előterjeszteni, az uralkodó lemondásra szólította fel Tiszát, amit ő május 23-án be is adott. Ezután Károly király több párttal tárgyalt, mindvégig eredménytelenül. Az Alkotmánypárt és Apponyi Függetlenségi 48-as és Kossuth Pártja, azon belül is ifj. Andrássy Gyula és Wekerle Sándor került előtérbe. Sokak meglepődésére június 8-án a politikai életben kevéssé ismert 36 éves Esterházy Móric grófot kérte fel IV. Károly kormányalakításra. Kormányába jobbára Andrássy hívei kerültek, de a mérsékelt ellenzék másik két pártja egy-egy, valamint a baloldali ellenzék is két tárcát kapott. A kormány június 21-én mutatkozott be a képviselőházban. Célkitűzései, elsősorban a szociális reformok és a választójog kiterjesztés, a Nemzeti Munkapárt parlamenti többsége miatt zátonyra futottak"

Orvbűn mintha épp a választójog nyírbálását kezdené. A tahó parasztja, beleülhet Esterházyék hajdani birtokába, a ganészag nem fog elmúlni ettől róla..
@vörös meteor:
Azért gondolj bele.
A Munkásőr című lap szerzője is volt Bencsik, most meg huszárbohóc! Ehhez kell gyomor, nem a hullamosáshoz! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Wazze én meg gyenge tizedesként szereltem le:)

A figyelmeztető lövésnek meg kell előzni a cselekvés abbahagyására irányuló felszólitásnak!
Ha jól idézem még:))))
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Oszt kilóg a segged meg a csúnyád, mert másra nem telik a büszkeségedbül - ez a kép tanulsága!

Még Londa hajfestékre se, hogy szőke is marad! Csórikám. Anikó asszonynak mikor küldöd ezt el? Nem beszélve Rasikáról.
@vörös meteor:
Őrkutya voltam, komolyan dolgoztam rajta, nehogy őrmesterként szereljenek le!
Sikerült.
A tizedest viszont nem úsztam én sem meg... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Az rendben van, hogy reggel az ember jót röhög. De az már nem, hogy éhgyomorra könnyezzen.
Azt gondolom, hogy a főnök posztjait csak délutánonként fogom olvasni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Igen ez akkoriban életfeladat volt a normálisabb emberek között:)))
@a szív fészkei:
Zwei... Csókolom. 10 év után én voltam az első, aki nem őrmesterként szerelt onnan.
Ja kérem, akinek nagy a pofája! '87-88-ban a komancs elvtársak nehezen toleráltak! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az első csillagért komolyan meghajtottak minket
(tisztes kiképzés) a másodikat leszerelésedkor dobták rád:))
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Aha. Ezek szerint ez van a személyidben: foglalkozása - szőke.

Értjük. Végül is ezt néztük ki belőled.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szerénységem 82-83-ban MÉG BREZSNYEV ÉLT ÉS EGZISZTÁLT!!!!:))))
@vörös meteor:
Nem... Félévente dobálták volna rám, a végén kettőt. De miattam 2szer kellett újraírni az előléptetési jegyzéket... :D
Semmi kedvem nem volt a tiszthelyettesi csillaghoz!
Tolják fel az elvtársak maguknak. A volt főkomcsi törzsosztályvezető helyettes meg akkora konzervatív fasz lett, hogy hányni kell tőle!
@Fabius: te meg sziporkázol a "szőkenő" kárára

pedig az egy kategoria: aki ennél hülyébb az festi magát

brühühühühü
@rodeo36:

Két hete alig láttam gépet, netet, kommenteket, trollokat.

Most van idő játszani :-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Uram megelőzött ebben! Pofázásban is, meg az előljárója neki is bazi nagy fideSSnyik lett - ő hozta a hülyegyerekét is szavazni 2002-ben.

Igaz, férjem ezen felül gyakran helyezte szabadlábra magát onnan: egy Cegléd környéki tanyán - megbeszélte egy gazdával - a csőszkunyhóban elrejtette a városi cuccát és amikor tudott, hazalógott. Ebben speciel nem bukott le.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
egy gond van ezzel a megjegyzáseddel, hogy -esetleg- te csodálkozol rajta

akinek sohasem volt önálló gondolata vagy személyisége az mindenre azaz semmire sem jó

itt van nekteknek a nyomorbán és gittegylete még kecskeszarnak sem jók mert a deszkán nem pattognak...egyébről szó sincs tetvek

brühühühühühü
@a szív fészkei: "rajong ezekért, ergo meg kell cáfolni, mert még hisz neki valaki..."

Ez a -böködj, böködj csak kedves fegyverünk- tipikus esete :-D
@Fabius:
hiányoztál, merre vitt a vihar?

vigyázz ilyen süsüviharban

brühühühühü
@Fabius: szerintem inkább kézi munkás, szájjal olvasó...
@a szív fészkei:

Ez véresen komoly. Mi, szőkék, kihalófélben vagyunk, ugyanis a szőke hajért felelős gén recesszív, tehát egy gyerek csak akkor születhet szőkének, ha mindkét szülőtől szőkegént örököl, ezért rendkívül fontos a megfelelő párválasztás és a vérvonal tisztaságának megőrzése. Fontos tehát tudatosítanunk a szőkének született, kiválasztott emberekben, hogy szőkeségük megőrzésére és továbbörökítésére Istentől kifejezett felkérést, küldetést kaptak.

Sajnos a szőke emberek ha nem is jelentőségben, de mennyiségben kisebbségben vannak az europid nagyrasszon belül, és ez nagy mértékben megnehezíti a dolgot, hiszen Skandináviát leszámítva, ahol mai napig többségben vagyunk, a szőke emberek közvetlen lakókörnyezetükben nehezen találnak szőke társat maguknak. Ezért azt terveztem, hogy létrehozok egy társkereső szolgáltatást szőke emberek részére.
@vörös meteor:

engem meg lefüveztek...ne irigyelj brühühühühühü

amint megláttam egy sarzsit rögtön felment az agyvizem...második nap -eskű előtt- széttoltam a balkönyökömmel egy csoport főtisztet akik vasárnap délután a lépcső tetején pletykáltak, mondván oppárdony....ettől szóhoz nem jutottak, majd mikor mentem visszafelé ugyanazzal a szándékkal megállított az egyik hogy honnan van a katona én meg mondtam neki onnan gyüvök a második emeletről akkor elengedtek de még hallottam ahogy röhögnek...a főhadnagyot és a zőrmestert a legmagasabb krumplivirágost kurvára lebaszták még láttam őket rohanni lefelé a lépcsőn

szóval svejk vagyok svejk

brühühühühühühühü
@rodeo36:
Mennyire szöke?
olyan mint a senatoraszony?
aki maga a benzinmotoros vibrátorával F-16-os pilótafülkében maszthurbálvánpölégítti-e ki?-e?
Ennek ellenire emelkedett a phidesz támogatotsága, ezt érted?
ezmá non + ultra meg a vicc...
@rodeo36:

Termeltem a dzsídípit, ha már a Merci gyár se úgy ahogy várják, akkor legalább én. Kuministák éhen halnak különben :-)
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Életem, én olyan sötét vagyok, mint a pokol, és két tejföl kölyköm született!!
@Knósszosz:
a fütyisz tele van "szőkenőkkel" még akkor is ha némelyiknek van valamennyi pöcse

brühühühühü
És mint tudhasssuk-láthassuk, csak zanya a bisztoss! ;-))
@Fabius:

sztrájkolhattál volna -csak egy picit- hátha tényleg kumintalanítottak volna

fenn a fityesz ott a fán a zúttörő ojj vidám ajkáról ki se' fogy a nóta

brühühühühühü
@adi71:

"szájjal olvasó"

Őőőőő...vagyis a pártutasítás hímtagra Braille jelezve érkezik, és ő a leolvasó?

Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fideszes!

:-D
@Fabius: Hímtagon Braille-nek is alkalmas kidudorodások, az nem szifilisz???
@Fabius:

a mer cici csak olyat telepített (technology transfer for lunatic idiots) ami máshol nem kellett...operácius vagabundus...

magyar gazdasági szakértelem bányászbéka segge alatt negyven kilóméterrel, tárgyalni meg nem tudnak...

a merci cicicicicccc meg ha nem kérik nem aggya

brühühühühühü

persze a többi sem
@a szív fészkei:

Akik később bebarnultak, ugye? Ezt nevezik gyermekkori szőkeségnek. A jelenség oka egyszerű: a hajszínért felelős gén csak később aktivizálódik.
Én albinokón túl nem nagyon látok felnőtt valódi világosszőkét.
Viszont most tudtam meg, hogy a Selmeczi szőkesége is művi , sosem volt az, sőt.
@a szív fészkei:

Bőr alá ültethető testékszer golyóból rakott üzenetek, te. Halagyámá a modernizációval.

Mondjuk ez a szifiliszt önmagában nem zárja ki :-D
@rodeo36:
egyiknek sincs pöcse, ezt elbasztad
mindegyik csak assziszi hogy szent ferenc oszt attúl a gatyájába lesz mogyoró de nem lesz mer
azt lerihegmen termeli meg meg is eszi
az ertéel meg lapít mint süket gyesznó a búzába nagybajusszal oszt
brühühühühü
ha érted vala, érted Te!
@rodeo36:

Ennyire nem izé ez a Merdzsó. Csak csodát várni meg egyszemélyes GDP felelősnek tekinteni nem kell, mert annak pofára esés a vége.

Tod, Kusza Szemék valós növekedésre szarnak, az ó sportjuk kizárólag a mutatótorna.
@Fabius: Nem vagyok liliomtipró, mint szegény Mary Zsuzsi volt, így nem foglalkozom az ifjúság megrontásával.(pláne nem fideszesekkel) Így nem tudhatok a bőr alá növesztett-applikált kuminokról ott a barlangos testek környékén, bocs!!!

Egy jó pasit sem látok a ezeknél - se öreget, se fiatalt - , szóval hogy halaggyak, még ha fel is adnám acélos morális elveimet???? :-DDD
@Fabius: -Illusztráció fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/565056_441691902539891_1256550592_n.jpg

FB-ról:"A növekedés leállt, miközben egyre magasabb az infláció. Ez klasszikus csapdahelyzet, jót lépni szinte lehetetlen.
Eddig a külföldi tulajdonú vállalatok exportja húzta a magyar gazdaságot, de a válságadók miatt ezek a cégek elbizonytalanodtak, leállították a beruházásokat.
Most kellene egy valódi pénzügy-miniszter.
www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20120912-inflacio-vagy-novekedes-kozott-valaszthat-magyarorszag.html "
@a szív fészkei:

Ehh...mit meg nem teszek felvilágosításod és trendkövetésed érdekében:

testmodositas.blog.hu/2012/03/15/diszek_1

Érzékenyek UGORJÁK ezt a linket.
@a szív fészkei:
A barlangos testet keresed?
Ő maga az NGM vezetője, tájékozódj!
Az asszonya tudja, igaz csak reggelekként számottevő a jelenléte, a húgymerevedésből kifolyólag, ugyebár. Ha nem kellene pisálnia, fel sem tűnne.
Gyuri lankad mostanában, de vargamisi majd olyat csinál neki, amitől duzzadni fog az IMF által lelohasztott férfiassága. Tele lesz önbizalommal, és olyat fog mondani, amin még maga is meghökken.
Hát még mi!?
@Fabius:

Pfúújj!!!!!! Hányinger, és neked köszönhetően kitörölhetetlenül beleégett az agyamba ez a kép. Ha lehunyom a szemem, magam előtt látom...

Na, ezt eredményezi a liberalizmus és szexuális szabadosság. Undorító szörnyetegek.

Tudod, nálunk falun a bárányherélést érzéstelenítés nélkül, foggal végzik, célja pedig az alkalmatlan egyedek kizárása a tenyésztésből. Ezeket a szerencsétleneket is erre a büntetésre ítélném.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Foggal heréled a bárányt és felzaklat egy pénisz?

WTF?
@Fabius:
-:D:D:D
Azóra kicsit fölcsúszott, de a szemei alaptyán ez matocsy, nem?
Gyáá hee...
@Knósszosz:

Kétségtelenül hasonlít :-D
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
A csattogó fogaidtól óvja meg vona bihari lomposát az ég.
@Fabius:

"Foggal heréled a bárányt és felzaklat egy pénisz?"

Kész vagyok:))))))))))
Ez majdnem olyan jó, mint
a poszt.
@Fabius:

A bárányherélés a juhász feladatkörébe tartozik. A juhászkodás pedig a férfiak mestersége.

Ti városiak már semmit sem tudtok?
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Terelsz, magyarázkodsz. A juhász ősi női mesterség is, főleg baranyában. Ez is bizonyítottan onnan származik:

files.mommo.hu/pictures/000/693/693176_1cf67a0429_o.jpg

Ez a kép ihlette Petőfit is mikor aszonta: megy a juhász a szamáron.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
"A bárányherélés a juhász feladatkörébe tartozik. A juhászkodás pedig a férfiak mestersége.

Ti városiak már semmit sem tudtok?"

Kezdjük azzal, hogy egyáltalán nem vagyunk abban biztosak, hogy te nőnemű vagy. Előbb ezt bizonyítsd, aztán értekezz a mi tudásunkról, jó?
@Fabius: először is az idézet helyesen:

Megy a juhász szamáron (névelő nélkül). Másodszor, ez nem szamár, hanem öszvér. Neki nem tudják Baranyában foggal kitépni a heréjét, mert nincs őneki.
@Fabius: Azt nem figyelmeztették, hogy ugorja az ilyen linket, aki magába vertte ezeket a jancsiszögeket, a nagyon állat???? ;-DD Na és ezt kell szegény Stefinek dekódolni? Szép szakma.

De ez egy szadomazo párt, valóban.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Ez nem állatkínzás? DE annyira jellemző, hogy ez az etalon a te viselkedési kódexednél. Aki belevereti magába, az valahol beteg, de ő dönt erről, hogy legyen vasedény-kirakat a fasza vagy se...

.A bárány meg nem dönt a töke leharapásáról. Na ez a difi libsik meg a szadista parasztok közt.
@Knósszosz: Ezek nyomik, arra se jók, amire egy barlangos testekkel ellátott szerv.

Most láttam a Kromofobia c. filmet - angol lord és egyben miniszter hogy bukik bele a bennfentesség miatti kaszálásba...

Na ha ide eljutnánk már végre.
@Fabius: Remélem, egyszer visszatámadja valamelyik abúzált állata, mint imádott Hitlerét a kecskebak.
@épészmérnök: Amúgy ja, itt mindennapos a combinon a bárányherélés. Jegyellenőröknek különösen éles, piranjás agyaruk van erre.
@orica: :-DDDDDDDDD Mit mondott Orvbűn valami unortodox sikerére? Áll, mint a cövek. Na gyönyörködhet benne Stefi; tényleg nem értem, akit 12 évesen felajz a nyers macsóerő - avagy testszag - Orvbűnből áradóan a Mária Valéria hídon, az mit cirkuszol itt???
@épészmérnök: Hogy rácuppantunk erre a kis pikánt témára... ;-)))

Na Stefi itt a kovász, mit mondjak. Nélküle szürke és egyhangú lenne a zélet errefelé. De már annyi mindent megtudtunk Baranyáról. Egy kis helyi irodalom a kései órán témába vágva Janus Pannoniustól:
"QUAESTIO ARDUA ET DIFFICILIS

Cur penem cunnus, cur contra mentula cunnum
Appetat, haec, vulgo iudice, causa facit:
Cum primos homines uda ex tellure Prometheus
Confinxit, geminum non variavit opus.
Membra nec apposuit duplicem dirimentia sexum,
Unde novum posset se reparare genus.
Mox cum non aliter naturae iura manerent,
Discrevit propriis, corpora bina, notis.
Quippe puellari raptam de pectine carnem,
Alterius mediis fixit in ingvinibus.
Inde suam partem semper locus ille requirit,
Inde suum semper pars petit illa locum.

SÚLYOS ÉS KELLEMETLEN KÉRDÉS

Mért áhítja a fütykös a puncit, a punci a fütyköst?
- ennek a jámbor nép így magyarázza okát:
akkortájt, amikor Prometheus ős-szüleinket
gyúrta agyagból, még egyfele járt a keze.
Nem formált testrészt, melytől szétválik a két nem,
s mellyel az emberi faj újrateremti magát.
Majd azután később, hogy a természet legyen úrrá,
más-másfélékké tette az embereket.
Úgy, hogy emennek öléből egy keveset kiszakított,
s tette a másik lény lába közé e csomót.
Most ama vájat folyton kergeti ezt a csomócskát,
és e csomó folyton visszakivánja helyét."

Csupa ilyen: mek.oszk.hu/04200/04297/04297.htm
@a szív fészkei:
a cikk érdekes...a hsz-ek már kevésbé

ha -mint svájcban és még néhány okos helyen- az emberek nem fogják be a hegyoldalon lefelé rohanó patakot akkor mint minden víz az Óceánba folyik...

azaz az emberek is

azon kevesek közé tartozom, akik nem adják át ingyen azt amit 100000 (százezer) órával és vérrel verítékkel megszereztem

volt amikor majdhogynem ukázt kaptam márpedig ennek add át, mert te mást fogsz csinálni...hát...szóval elkezdte és 36 óra alatt az rúgta ki páros lábbal aki felvette és aki utasítani akart, hogy...

ha nem az eredmény a fontos, hanem a folyamatos szófosás...akkor ez ok tud lenni akár 23 évig is mint Levédiában

de egyszercsak hatalmas hiátus keletkezik amit csakis tényleges kemény munkával lehet betölteni és nem lesz aki...

szóval akkor lesz a zalcsútigeciládából szárított geci a az útszéli lapulevélen

brühühühühühü
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Tévedsz. A barna domináns mellett lehet valakinek szőke recesszív génje is, és azt örökítheti is. Tehát ha két szőke recesszív öröklődik, akkor az eredmény is szőke lesz, attól függetlenül, hogy mindkét szülőnek barna haja van. A szőke-barna kombinációból is lehet szőke hajú, ha a barna hajú szülő örökíti a recesszív szőke génjét. Ugyanúgy, mint a kék, és a zöld szemszínnel is.

A családomban az egyik nagyszülőmet leszámítva mindenkinek barna szeme van - most már csak volt - az enyém viszont kék/zöld színváltó.
@vörös meteor:
A fegyverhasználatot meg kell előznie:
- a fegyverhasználat alapjául szolgáló cselekmény abbahagyására irányuló felszólításnak;
...

:P :D
Eheh, a mi Fülig Jimmynk :D
@GeoCracker: hoppá, nem tisztítani, újat venni, és látjátok, már pörög is a gazdaság, Fabiusnak hála :D
süti beállítások módosítása