Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.22. 04:55 Fabius

A házhoz rendelt lófasz esete SkiccPlagival

Címkék: fidesz schmitt pál doktorátus

Nép!

Akarom mondani egykori allatvallóim! Méjségessen le vagyok súlytva, mint Cséfalusi Matócsi titkárállam napirend előtt!  Nem hitem hogy edig tud sűjedni ez a valamikor szép ország! De mára rá kel ébredezek hogy belőlletek kihalt a ner utolsó szikrálya is! Szégyelem magamat és rosszul érezem ojjan földön ahol már egy egészségesset fülenteni sem lehetséges. Ez a hálla az ínhüvejgyúladásér' amit tevékenységem alat kapttam?! Döbenten álok! It. 

Tinektek már semisem szent? Főleg én? Nem hótmindegy mit mondok a Hót magazinak ami píár? Én aztat montam készülök doktorizálni ez a SOTE meg aszt, hogy ottugyannem? Szegény Kis Norbikám  akkorát kamutromfol ilyedtibe, mint ide Nagykáta, de fogadlyuk aszt se értékelitek! Márvárom, mikor jön elő valamejjik blogterorrista szemét a SOTE doktori szabájzatát lengetve, hogy aszerinte képzés nélküli píédzsdíhez is először jelentkezni kéne, ottan meg nem vóttam. Útálatos érzés átalélni hogy markában tart a köz vélemény, hát nem volt még elég belőllem??

schmitt pál.jpg

Én mostan már csak aszt akarnám no péjn no géjn, hogy adjatok egy déert oszt jónapot! Ezért írkálok tudományos szakfolyóiratokba memoárokat Hogy tiltott ki Londonból a Zsák Rozs címel, hogy megjelennyek. Mégse irhatok pamfletet a Népszavába Szuszpenzoron szúrt ország címel, vagy Hogyan fénymásoljunk könnyen és olcsón disszertációt értekezzést a Irodatechnika szaklapba. Lehetnétek megértőbek velem szembe. Nem könyű feldolgozni hogy Káder Jánost meglepően normálisnak tartjátok hozám képest, belegázoltok ezel a jukba amit a lelkem hejjén hordok. Mostan már aba kéne eszt hagyni és meg kel érteni hogy legalább egy tiszteletbeli örökös déer nekem jár. Nekem ne monnya a SOTE, hogy töketele a politikussokkal, velem és a Lasztovicákkal, és a déer nekem nem jár. Merjár. Sumákum laude, méghozzá.  Nem a semiér letem fideszes, vili?

Na azér. 

Csókpuszi, Plagi. 

Izémár, akarom mondani Dr Schmitt Pál, ex álamelnök és képzés nélküli doktorráttus várományos tudományos műpucblicista.

330 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr294795273

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A méltatlan bulvárkacsától a lemondásig – Ki mit mondott az ország legkétesebb hírű doktorijáról? 2012.09.22. 12:22:59

Idézetek jobboldali politikusoktól, akik az első naptól kezdve összezártak Schmitt Pál mögött a plagizált kisdoktori ügyében. A hvg.hu január 11-én írta meg, hogy plágiumgyanús Schmitt Pál 1992-es doktori disszertációja. A cikk lead-jében akkor ezt írt...

Trackback: Schmitt Pál plagizált doktorija: számok, tények, grafikon 2012.09.22. 12:19:17

Nézzük a Schmitt-botrány tényeit számokkal, grafikonnal, érzelmek nélkül! 215 számozott oldalból áll a dokumentum 10 oldalnyi diagram és táblázat tartozik hozzá 16 oldalnyi teljes szövegazonosság található a dokumentumban Klaus Heinemann tanulmányának ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát bazdmeg Fábiusz még hagyján hogy épségben eljutottam a "Zsák Rozs"-ig...de a Sumákum Laude táján már újra kellett töltenem az összes bögréket és azóta rezeg a bögrém persze tele jófajta francia Merlot -val...és gratula mert felfedezted azok számára akik nem tudták volna, hogy előképzés nélkűl nincs PhD, meg Master sem és aztatatatatat a Pajabá má' nem tuggya előrű sem hátúró'

most még aztat kéne kitalányi mire megy a játék, hogy ki lehessen baszni a narancsbolsikkal de amúgy kurvára, és minél előbb

brühühühühühühü
MARHA! :DD
Alig bírtam elolvasni... Szegény Palika még mindig nem értette meg, hogy:
1. Nem kéne hazudoznia, úgyis kiderül!
2. Ha ő azt mondja, hogy 1+1=2 innentől kezdve az is hiteltelen és bizonytalan!
3. Ha otthon tárogatózna a havi "jól megszolgált" nyugdíjáért, a kutya nem foglalkozna vele!

De szegénykém ilyen mazochista alkat és házhoz meg a pofonért, rendszeresen szarrá alázza magát a médiákban. Ha élvezi, miért ne!! :D
Ki tudhassa? A SOTE-ról,ma már bármi hihető.
Egy sport-daktari,még nászajándéknak is qrva ciki.
@kormányzó:
Azért azt el kell ismerni, ahhoz is kell tehetség, hogy valaki minden egyes megszólalásával egyre jobban alázza magát. Palika ebben verhetetlen! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Igyekszik az ürge,az biztos.
De még,vagy tíz milliót kell leköröznie az önalázásban.Azt a tíz milliót,akik fizetik a tehetségét!
@kormányzó:
Ha rajtam múlna, egy vasat sem látna, sem ez, sem a többi ingyenélő majom! :)
ööö...
...a doktorijának megvédését lehetne közvetíteni élő, egyenes adásban? Esetleg a helyesírási hibák számára a Tippmixen vagy a Bwin-en lehet majd fogadni?
@Secnir:
Te is ám!!! Miért nem a tárogató tudására vagy kíváncsi?
A NER és copypali neked csak ennyit számít?
Azért olyan kis gonoszok vagytok. Palika éjt nappallá téve loholt Piktor hátsójába ragadt nyelvvel és most ezt kapja? Már a nép is csak csúfolja. Szomorú is ez... :)))
Pedig volt neki egy szép nagy Kuminja is.
Na, az is hozza a formáját - ezek valami szövetséget kötöttek, vagy versenyben lehetnek, hogy melyik tud kreténebb és szarabb alak lenni. Egyenlőre döntetlen, de erősen izzadnak és próbálják egymást überelni. :))
Sumákum laude...
Jól kezdődik a hétvége.
Az beleszámít az impact factor-ba, hogy: nézzedmá, mitírtmegin ezafasz? :D
Bakker libazott a hátam, nem vagyok egy hejesirási fenomén, de egyenesen fályt olvasni, kb. Annyira mint fájt hallani ezt a szerencsétlen idiótát.
Kedves FAbius!

Látom, bérmunkát is vállalsz:)

"

A Magyar Szocialista Párt a Fidesz szóvivőjének azon kérésére, hogy Mesterházy Attila és Veres János a parlament gazdasági bizottságában adjanak tájékoztatást a Nemzetközi Valutaalappal 2008-ban kötött megállapodásról és az azután hozott intézkedésekről, a következőket tudja mondani.

1. Selmeczi Gabriella szenátorasszony alighanem kiflievéssel volt elfoglalva akkor, amikor 2008-ban az akkori kormány az Európai Uniónak és a Nemzetközi Valutaalapnak elküldött magyar szándéklevelet a teljes hazai nyilvánosság elé tárta. Vagyis azok az információk, amelyeket a Fidesz most hiányol, lassan négy éve a rendelkezésére állnak.
2. Selmeczi Gabriella vélhetően tudatlanságából fakadóan beszélt ismét az IMF-fel megkötött megállapodásról. Olyan ugyanis – mint azt már sokszor elmondtuk – nem volt.
3. A Magyar Nemzet Online beszámolója szerint a Fidesz a gazdasági bizottság hétfői ülésére várja Mesterházy Attilát és Veres Jánost. A szocialista párt politikusai azonban erre az ülésre nem kaptak meghívást. Az MSZP képviselőit – igaz, nem nyomatékosan – egy jövő szerdai gazdasági bizottsági ülésre hívták meg.
4. Veres János egyébként szívesen vállalja a sikertelen tárgyalási kezdeményezésekkel próbálkozó fideszes politikusok, így Rogán Antal korrepetálását is.
"
@Kijelölt Felelős:
Kekec... :))

Amúgy a narancsbolsi tagozat megkérdezhetné dr. Varga Mihályt is, hisz mint a költségvetési tanács elnöke, abban a bizonyos nyócc (8) évben, minden apró részlettel tisztában volt...
De nem baj, végül a is a birka narancshívőket vakítani és szédíteni kell, különben nincs felláció, akkor meg a marhája nem szaporodik. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kivételesen nem arra ment a kekeckedés, hogy bértollnok lenne Fabius.

Meglepődtem, hogy valaki mer (stílszerűen) ijent is feltenni náluk.

Igéretes próbálkozás.
@Kijelölt Felelős:
Nem kell fosni, béke van... :)
Le kell írni, meg kell mondani. Nem hihetik, hogy fosunk tőlük!
Nem fogja Fabius sem befogni a száját és még sokan, egyre többen kimondjuk, hogy a király meztelen, Piktor és Szent Balfasza meg tök hülye. A gondolkodásra és számolásra képtelen szervilis seggnyalóikkal együtt! :D
A gond ezzel? :) Azon kívül, hogy egy ország szív???
blogmoci is phzik???

Not Found

The requested URL /2012/09/22/a_hazhoz_rendelt_lofasz_esete_skiccplagival was not found on this server.
Jó reggelt :)@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: egyre nagyobb átéléssel ! A reményhal meg utoljára, hogy elvigye az ízét :)
Fabius, te gonosz csirkefogó. A billentyűzet alig uszta meg a kávét. Márpedig laptopot takarítani nem egyszerű, elküldtem volna a számlát :-)
Az orromat így is átöblítettem vele azt hiszem :-)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A maffia könyvelője is már ilyen stílusban gagyog??? :D
Baszki, amikor már nem csak a pénztárcánkban, hanem a hűtőszekrényünkben is kotorászik ez a bolsi csürhe, akkor aztán... A SÖRT nem adom!
Felvetés (nem Plagibá témájú): megnyilatkozásaik szerint a lényeget illetően tökéletesen egybevág a két formáció véleménye és politikai célja. Ebből mi következik (kellene, hogy következzen)?

www.demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/dkhirek/3369-a-dk-nemzetkoezi-forumokhoz-fordul-a-regisztracio-miatt

"Túl azon, hogy az előzetes feliratkozás rendszere kizárólag az Orbán-kormány választói akarattal szemben történő hatalmon megtartásának álságos és aljas eszköze, három olyan mozzanatra mutatunk rá, amelyek alapvető emberi szabadságjogokba ütköznek [...]"

karacsonygergely.blog.hu/2012/09/20/miert_aljassag_a_regisztracio

"A vita tétje nemes egyszerűséggel az, hogy 2014-ben Magyarországon teljes mértékben szabad lesz-e a parlamenti választás. Véleményem szerint, ha a törvényjavaslatnak megfelelően bevezetik az előzetes regisztrációt, akkor nem."
Az exKE kérdésére válaszolom:
De, elég volt!
Még valami:
A többi haverból is!(Cuz Amen)
pfujjj. mecsoda hejesírás...
nem vicces más gyenge képességein vicceskedni...
jaa. és döglödött oroszlányt nem illik rukhdoshni !
hircsarda.blog.hu/2012/09/22/400_postasnak_adott_munkat_orban_viktor

egyetértek...

postai leveleket már csak ő ír...
ez nagy hőstett...

bár gondolom a digitális forradalom azé kerülete el a fülkeforradalmistákat
-mer hüjék
-és mer nem akarnak digitális "nyomokat" hagyni maguk után...

hajrá magyarok ! hajrá fides ! hajrá postásoch ! meg a kopaszokra is haj rá !

hiba.... látom kommenteket is csak levélben fogadtok ! HEJES !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ok ok

az oroszlány az túlzás volt... orosz verebet nem illik rukhdoshni !
igaziból a döglöt snitpálesz hejett érdekesebb lett volna varga

legközelebb jobban odafigyelek a téma választásrsra...
tudom hogy snitten mindig lehet felhőtelenül kacagni... de

most varga jobb volt... nagy szagértő...
mitől lesz növekedés? mitől lenne... természetesen előbb utóbb minden hűtő és tv elromlik... na akkor majd mindenki kénytelen lesz ulyat venni !!!

és ez a debil tárgyal az IMF fel....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szóval csak halkan megjegyezném, hogy tele vagytok rosszindulattal. Ilyeneket írogatni egy közkedvelt blog hsz-ben? Elképesztő. Ti nem is ismeritek a saját országotokat, népeteket. Akkor jól figyeljetek. Aki magasan áll fölöttünk, az többet lát.
Miniszterelnökünk kinyilatkoztatta hogy
"Orbán Viktor szerint Magyarország egy gazdasági és társadalmi siker küszöbén áll, mert egyszerre képes csökkenteni az államadósságot, növelni a versenyképességet, és egyre több a munkából élők száma. A miniszterelnök erről pénteken a Kereszténydemokrata Internacionálé vezetőségi ülésén beszélt, Rómában."

Hát ehhez tartsátok magatokat. Nem kritizálni, imádni, mint Istent. Csak halvány sejtésem van, mi lesz, ha át is lépjük ezt a küszöböt.
Ezt írja a Metropol ingyenes népújság: (szept.21 péntek)

"Nyilatkozat

Iskolába jár Schmitt Pál

Nem a plágiumügy miatt mondott le, hanem azért, mert megosztotta az embereket. A volt államfő erről egy magazinnak beszélt, amelynek elárulta, hogy korábbi ígéretének teljesítésén dolgozik, amelyben azt közölte: PhD-dolgozat írásába kezd, mivel megfosztották a húsz évvel ezelőtt szerzett kidoktori címétől. Schmitt elkezdte az iskolát, publikálnia kell szakfolyóiratokban, most ezeket a cikkeket írja.
A volt államfő Pesthidegkúton, egy bérelt lakásban él feleségével, ahová lányai és az unokái közelsége miatt költöztek.
Irodája június közepén közölte,hogy Schmitt Pál az ország gazdasági helyzetére tekintettel nem kíván élni törvényben biztosított lakáshasználati jogával."

Brühühühü

Szegény skiccpali albérletben nyomorog (Schmitt vagynnyilatkozata:
index.hu/belfold/2012/05/07/schmitt_szeretne_az_allami_lakast_maganak/ ),
nem fussa másfélmilliós + 200 000 holtomiglan fizetéséből benzinre/avagy nem veszi igénybe a számára biztosított holtomiglan gépkocsi használatot sofőrrel.

Ecce homo!

És ti röhögtök?!?!?!
A szegény nép pedig biztos siratja, siratja, siratja.
@dr. Balta$ár:

a hcs ebben megközelítette fábius-unk teljestményét:

hircsarda.blog.hu/2012/09/22/400_postasnak_adott_munkat_orban_viktor

Ha jó ütemben halad a Nemzeti Együttműködés Rendszere 2014-re már minden második állampolgár postás lehet, ezzel megvalósul a 140%-os foglalkoztatottság - számolta ki fejben Matolcsy György.

brühühühühü
@dr. Balta$ár:

a zsirószkóp andrás aki bármikor a fejéről a talpára tud állni

és nyomorbán amint sajátúlag kézbesíti a fácsé válaszait...teljesen ződ

brühühühühü
Jaj istenem :-DDDDDDDDDDDDD. Ez a nyelvpörgettyű olyan szánalmas , hogy már röhögni se esik igazán jól rajta. Zseniális a szöveged Fabius, de valahol annyira megalázó, hogy ilyen ember ilyen pozícióban létezhetett és még mindig rongálja (vagy zsákroggálja) a levegőt...

Szegény SOTE, ettől a maszattól sosem szabadul már.
@Secnir: Élő egyenes doktorivédés, ez ötös ötlet!! Megvenné a fél világ, bár a nyelvi finomságokat nem biztos, hogy vissza tudnák adni más nyelveken.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Varga akkoriban elnökként biztos fridzsider után rohangászott. DE az is el fog nekije romlani és akkor fogyaszthat, hogy fagyaszthasson.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A gond ezzel? :) Azon kívül, hogy egy ország szív???

Ezenkívül semmi gond. :(

(egyébként ezeket nekem írod? nem értettél félre?)
Egyébként meg a Ringier talán mégsem nem véletlenül a HOT és nem a Népszabdság emberét küldte interjuzni :-)
endresy.blogspot.com/2012/09/schmitt-pothulyites.html
@glaci ph 5.5 álompolgár: Lelőtted. A poénom. :-((( De az a reklámban egy futballkapus volt, aki ennyire magasröptű volt, nem? Na,semmi, semmi, csak eszembe jutott... A színvonalról.
@dr. Balta$ár: De ha nem veszi észre, hogy megdölglött már?? És folyton ugrálna?
@dr. Balta$ár: Neked nem mindegy, melyik debil tárgyal az IMF-fel? Akárki, aki ennek fődebilnek önként vállaltan a beosztottja, lehet nagydoktor közgázból, diplomáciából és még vagy öt szakmából, csak a Büdöslballáb écáit kell, hogy felmondja. Arra egy jóképességű papagáj www.youtube.com/watch?v=vaHaT-j95sI&feature=related is képes és még szebb is Vargánál.

Ez nem tárgyalás, hanem elmakogja azokat dakotavicceket, amit aznap reggel jó esetben megkapott a Főnökétől.
@rodeo36: Egy postás kiesett a melóból, leütött az olimpiai aranyérmes Pars.
@rodeo36: Póóóóóóóóóóóóóóóóósta témához: www.youtube.com/watch?v=eXtSRdjLnA0 :-DDD A másik dalt a videón Stefinek küldöm, mint a nép egyszerű rózsabimbajának, mert az életéről szól...

Él még a Paudits? Mert, hogy nyomorog 47 ezerből, az bulvártéma. Pedig mennyire fincsin meg lehet ennyiből élni, családoknak is!! Kérdezze Zsigát.
Terv az ország kihalatására: atv.hu/cikk/20120920_balogh_zoltan?source=hirkereso

[..]"bejelentését
Megdöbbenéssel fogadták a szakemberek a miniszterelnök főtanácsadójának bejelentését, mely szerint OKJ-s tanfolyamokon képeznének át nyolc általánost végzett tartós munkanélkülieket ápolóvá, és velük pótolnák azokat a magasan képzett, nyelvet beszélő ápolókat, akik egyre nagyobb számban hagyják el az országot – erről Balogh Zoltán beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában."
Amúgy meg most teszik szarrá az OKJ-t harács okán.
Off, de Skiccről mit lehet még? Ez viszont vérkomoly: "Orbán Viktor paternalista államfelfogása tükröződik abban, ahogyan a Fidesz az utóbbi években átvette a KDNP ortodox nő- és családideálját. Így a visszakozás a családon belüli erőszak ügyében egyelőre inkább szemfényvesztésnek látszik."

Tanulságos cikk a Stefi-barát családfelfogásról Orvbűnnél: hvg.hu/hvgfriss/2012.38/201238_a_fidesz_nokepe_veszedelmes_viszonyok
Bakker! Akkor most könyörgöm döntsük el, hogy a Tesco mocskos hazátlan multi, vagy a ... szeretlek multi.
Persze "jópénzért" szeretlek... Valahogy olyan kurvás. Nem??? :D

"Fotók: multival üzletel Orbán Viktor édesapjának cége"
hvg.hu/itthon/20120921_Fotok_multival_uzletel_Orban_Viktor_edesa
:-D:-D:-D

Te hülye vagy Fabius :-D

Plagi meg már nem szokik le a hazudozásról erre a hátralévő kis időre. Genetikailag beleivódott, változtatni ha akarna is képtelen. Igazán azt se értem a Hot magazinnak miért kellett előhúzni a nersarokból? Rágta volna a parizer véget tovább csöndben, jobban jártunk volna.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Te szent kibányászott tőzeg láp! A teszkó leszorítja a CBA-t a legfaszább üzletlán trónjáról? Ezek a gecimultik tehetnek mindenről!!!

:-D
@dr. Balta$ár: Ezt valóban Varga Csontváz Mihály kiejtette a száján közgazdász létére?Nem, ezt már tényleg nem hiszem el.Ha Eltolcsy mondja, az nem lenne hír, de hogy ő is képes ennyire mélyen behajolni, az überel mindent:D
@Fabius:
Na, majd megkapod hamar, hogy ez a valami! :DD
Majd akkor oszthatod az észt, ha TE is nívódíjas leszel...
Állami zséből...
Enyhe hátszéllel...
Apeh elnökséged után...
Piktor puszika haverjaként...

Nem folytatom, mert kibas.nak! :)))
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Ugye! :))
Biztosan nem tudott róla, valami földdíler átverte és most a mocsok multi kiárulja a Szent Anyafődet! De már rajta vannak...
Amúgy, aki nem olvasta volna:

"A Ténytár hazugságon kapta Szijjártó Pétert"

Ne'ba!!! Miért, mondott már valaha az a kisköcsög igazat is? Azzal a hiéna vigyorával? Naaaa... :)

hvg.hu/itthon/20120921_Szijjarto_hazugsag

tenytar.blog.hu/2012/09/21/szijjarto_is_hazugsagokba_keveredett
@King of Shadows:
Mit kekeckedsz? ElTolcsy elvtárs is megmondta, hogy milyen világhírű is volt az őskorban már a magyar agysebészet! Az övé is akkortájt lett kiműtve és nyereg alatt puhítva...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Akkor L'Tolcsy már ezer fölött van? :O Tudtam, hogy az igazán erős jobboldaliak nem öregszenek... :D
Miért is nem lepődöm meg?...

"Alkalmas-e Magyarország arra, hogy bevezesse az úgynevezett egyéni számlás öregségi nyugdíjrendszert (NDC), vagy másként a svéd-modellt? Egyebek mellett erre kereste a választ az a Társadalomkutatási Intézet (Tárki) által megrendezett konferencia, amelyen az úgynevezett egyéni számlás nyugdíjrendszer működésének eddigi tapasztalait vitatták meg. A szakértők részéről változatos vélemények fogalmazódtak meg pro és kontra, ám többségük Magyarországot nem a legalkalmasabb terepnek találta e modell bevezetésére."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nyugdijak_veszelyben_ezek_a_legnagyobb_kockazatok.531550.html
@King of Shadows:

"adatlapjaik alapján jellemzően gyógyszerészek, akadémikusok, tudósok"

...továbbá kőfaragók és balett táncosok.

Picsábamár. Mikor tanuljátok meg végre, hogy az Emese méhében fogantak sosenem betegek? Fehérlófia tán volt kanyarós? Naugye. Csillagösvény, baszod, ez a titok.

csillagosveny.uw.hu/indhu.html
@King of Shadows:

...védőoltások helyett Viktor köpetet a népnek! Intravénásan!

:-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szent Anyafőd. Meg írni tudás: offolok, de idemásolom Esterházyt - mert az ÉS fizetős - a fődzabráról:

"Egy geróf följegyzéseiből, avagy a kisdobod ott segít, ahol tud

Nézve a Fejér megyei földoligarcházást, attól tartok, jó része a nagyapám birtokaira vonatkozik. Nem kellett volna talán ezt a demokratikus hajcihőt ott 1945-47 táján. Most minden szépen az öregé volna és majdnem mindenki jól járna. /Engem kivéve - az a sok macera a cselédséggel, hagyjuk.../
Az én nagyapám rendes oligarcha, vagy még annál is jobb. Nem volna korrupció, rend volna, a gazdaság működnék, a népek meg volnának elégedve, és így vélhetően a Fideszre szavaznának.
Mindennek az ára nem volna nagy, az uradalom megtartaná a törvényeket, de az nem elvárható reálisan a nagyapámtól, hogy az embereket egyenlőnek tekintse, úgyhogy ezt a republikánus vonalat el kéne felejteni/ de ez talán nem fájna nagyon a mai kormánynak./
És hát egyeseknek talán váratlanul, de le kéne állni evvel a Horthy-projekttel is, nagyapám nem kegyelte ezt a tenger nélküli tengeri micsodát. És bizony birkapörköltre se látná vendégül a kormányt. És félő, a felcsúti futballakadémiát se támogatná. Senki sem fenékig tejföl."

"Olvasni, olvasni, olvasni

A nagyapám mellett még a népi írók nem állhatták kormányzó urunkat /mint a kukoricagölödint/. Ezért aztán a magukat a népi írók örököseinek tudó, Horthy-ügyben legjobb esetben is csak hallgató kollégáim figyelmébe: tessék már elolvasni, miket írt, mondott a korszakról Illyés,Németh László. Vagy Szabó Zoltán. Bibóról már nem is beszélve."
@Fabius: Kicsit túlzsufizták szentkoronával. Volt az és ennyi az eredetin is??? Amiről ugye ugirbugriztak a halnivágyók a Hídavatásban?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ha apuka kaszálni akar, mint lápi lidérc, akkor el lehet felejteni, hogy kiflibotrányban meghurcolták a Szent Szart Lövellő Szájat a Tecsó összes termeiben.
@Fabius: Te figyi, aki a csillagösvényen vágtázik, az nem mördelt meg előtte? És akkor tényleg nem kell szuri.
@a szív fészkei:

Nem tudom mennyi korona volt az eredetin, de nem is érdekes. Ami az én eszembe jutott egészen más: ugye nem új híd készült, hanem felújítás. Akkor a nívó annak szól, mennyire faszán tudnak más tervei alapján hídelemet utángyártani a Nemzeti Hídelemgyártónál. Ami az alapprofilja.

Bár, végül is el is baszhatták volna, úgyhogy ezt csak nettó kötekedés.
@a szív fészkei: Csaba királyfizunk, ő spec nem halt meg, csak megunta a sok barmot és külhonba távozott ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja, vagy úgy - azt a műveletlen hazafiatlan újlipóciságomat!!! Pfhejjj... Stefit szinkronizáltam itt. ;-DDDD
@Fabius: Néha rendelhetnének oda utcaseprőt - közmunkást, naná!! - mert térdig gyalogoltunk múltkor a szemétben.
@Fabius:
Lehet, hogy SchmittCopy Palika szakértelmét is igénybe kellett venniük és az emelte ki a tucatból, tette nívódíjassá. Vagy persze egy kis zsé is járt vele... :))
@a szív fészkei: na csak azért, meg olyan magyaros ;)

"Csaba, magyar vezér, valószínűleg a jenő törzs vezetője (X. század)[forrás?]
Egyes kutatóink szerint Zolta halálát követően hatalmi harcok kezdődtek fia Taksony herceg és Fajsz között. A harcok után a két fél megállapodott a hatalom megosztásáról, viszont Csabának menekülnie kellett, Bizáncban keresett menedéket. A vezér későbbi visszatérésére számítva „Csaba népe” – a jenő törzs, főleg a nők, gyermekek és öregek – menedéket kerestek Békés vármegyében. A korábbi Kuber és Csaba népei összeolvadtak és belőlük alakult ki a későbbi székely nép.
Ismeretes egy mondás a székelyek között: „Akkor gyere haza, mikor Csaba Görögországból!”[2] jelentése: soha."
@Fabius: Abból a szempontból érdekes, hogy mire ez a sapkadömping?? Túl sok, agyonüti az arányokat. Na kutattam a mérnök után, aki erről beszélt és védte a mundért, azt nem találom, de ezt a cikket akkorról igen. Érdekes utólag is. magyarnarancs.hu/belpol/miert_kerul_egyre_tobbe_a_margit_hid_felujitasa_-_s_hol_van_meg_a_vege-72380
@a szív fészkei:
A cocik alatt még csak kaptak valamit, de a narancsbolsik más irányban utazhatnak, mert azóta a szívató végén vannak, ez a kis buzeráns Piktor rokon gyerek sem venne buszt tőlük. Pedig ez full magyar cucc, a motort kivéve, ami meg amerikai, a legkorszerűbb technológia, körny.szabvány meg minden. De hát amióta Széles elvtársnak megérte tönkrevágni az Ikarus-t, azóta min is kellene itt csodálkozni???
Még csak az sem igaz ezek szerint, hogy magyar seggbe, magyar lóf.szt! :(
@Fabius: :D

Az is lehet, hogy ez csak unortodox problémakezelés. Ha lelépnek az orvosok ... majd nem leszünk betegek. Így helyből megoldódik az a kérdés is, hogy Viktor beteg-e, vagy sem. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Plagi el van tiltva Simicska közeléből. Képzelj már el egy közbeszerzési pályázatot az ő hejje sírásával...
@Fabius:

Kedves Fabius!

Engedd meg, hogy megállapítsam: a Margit híd rekonstrukciójával kapcsolatos rosszindulatú megjegyzéseid felszínességről, tudatlanságról és az acélszerkezetek kényes természetében való jártasság teljes hiányáról árulkodnak.

Csupán a hídszerkezet eredeti, andráskeresztes rácsozatának beépítése annyi acélt emésztett fel, amennyiből az egész Szabadság hidat fel lehetne építeni, ráadásul a Közgép mérnökei ezt úgy oldották meg, hogy a eredetileg csak díszítésnek szánt andráskeresztes szerkezetet bevonták a teherviselésbe, tehát a felső szerkezet súlyeloszlásán is tudtak ezzel javítani. A puha mészkőből épült kőszerkezeteket is teljesen felújították és kicserélték a köveket, teljesen új vízelvezető rendszert építettek be és kicserélték a pálya- és a hídszerkezet elemeit, illetve kiszélesítették a pályaszerkezetet. Sőt, még arra is gondoltak Simicskáék, hogy a Combino súlyához (Combino ötször nehezebb, mint egy csuklós busz) igazítsák a pályalemez teherbíró képességét. Arról se feledkezzünk meg, hogy ezt monumentális felújítási munkát úgy hajtották végre, hogy a híd egy oldala mindig használható volt.

Mérnöki bravúr.

Büszkék lehetünk rá, hogy az elmúlt évtizedben Simicska Lajos iszonyatos kemény munkával felépítette Közép-Európa egyik legerősebb és legfelkészültebb építőipari vállalatát.

Ismét hadd idézzem Orbán Viktort: "aki a magyar tőke ellen beszél, az labanc politikát folytat"
@Fabius:

Kedves Fabius!

Engedd meg, hogy megállapítsam: a Margit híd rekonstrukciójával kapcsolatos rosszindulatú megjegyzéseid felszínességről, tudatlanságról és az acélszerkezetek kényes természetében való jártasság teljes hiányáról árulkodnak.

Csupán a hídszerkezet eredeti, andráskeresztes rácsozatának beépítése annyi acélt emésztett fel, amennyiből az egész Szabadság hidat fel lehetne építeni, ráadásul a Közgép mérnökei ezt úgy oldották meg, hogy az eredetileg csak díszítésnek szánt andráskeresztes szerkezetet bevonták a teherviselésbe, tehát a felső szerkezet súlyeloszlásán is tudtak ezzel javítani. A puha mészkőből épült kőszerkezeteket is teljesen felújították és kicserélték a köveket, teljesen új vízelvezető rendszert építettek be és kicserélték a pálya- és a hídszerkezet elemeit, illetve kiszélesítették a pályaszerkezetet. Sőt, még arra is gondoltak Simicskáék, hogy a Combino súlyához (Combino ötször nehezebb, mint egy csuklós busz) igazítsák a pályalemez teherbíró képességét. Arról se feledkezzünk meg, hogy ezt monumentális felújítási munkát úgy hajtották végre, hogy a híd egy oldala mindig használható volt.

Mérnöki bravúr.

Büszkék lehetünk rá, hogy az elmúlt évtizedben Simicska Lajos iszonyatos kemény munkával felépítette Közép-Európa egyik legerősebb és legfelkészültebb építőipari vállalatát.

Ismét hadd idézzem Orbán Viktort: "aki a magyar tőke ellen beszél, az labanc politikát folytat"
@Fabius:
Stimm, kész bukta. Meg amúgy is, lehet, hogy fertőz!
Ne tudd meg, a hegyeshalmi botrány után mennyien hívogatták az éttermet. Kész idegek voltak ott. :DD
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Őőőőő... ebben is SZAGÉRTŐNEK teccik lenni?
Arany bogaram, elárulok neked egy nagy titkot. Simlicska elvtárs annyit ért ehhez is, mint te. Sőt, mint én.
Úgyhogy annál a résznél, hogy "Lajos iszonyatos kemény munkával felépítette Közép-Európa egyik legerősebb és legfelkészültebb építőipari vállalatát" beborultam, majdnem leestem a székről és felvinnyogtam. Komolyan kezdem értékelni a humorod!
Lajos, meg a munka együtt emlegetve... Ez csúnya volt, te kis hamis! ;-)
Még dolgozom, de ezt pont jókor láttam.
Amúgy aratás megvolt, szőllő leszedve, borocska készül? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Őőőőő... ebben is SZAGÉRTŐNEK teccik lenni?"

Boli, "Stefi" keze alá egy egész munkacsoport dolgozik a jelek szerint, még hétvégén is. Nem véletlenül olyan fontos neki, hogy itt lebzseljen.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: te szerencsétlen karakterező, mi köze van egy tulajdonos faszkalapnak, a mérnöki bravúrhoz, főleg ha max ugatja a fémszerkezeti technológiát? ;)
@épészmérnök:
Szerintem személyesen K.Fannihoz van szerencsénk személyében, aki Piktorka Facebook oldalát fényezi. Másodállásban meg a Jáksó bohócát. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Politikai kapcsolatok nélkül?
Ő EHHEZ IS ÉRT! Baszki!
Különben is, hogy beszélsz te a nem oligarcháról??? Tek-tek-tek... Meglesztek... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Sőt, érik bennem a felismerés, hogy "Stefi" egy egész munkacsoport. A karakterről van egy vaskos dosszié, alaposan kidolgozva, mint a szappanoperákban. Így bármikor beugorhat egy új író.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Szerintem személyesen K.Fannihoz van szerencsénk személyében"

Nem rossz, nem rossz.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Édeslajos meg ez a hihetelen szagértelem négyszer ötször annyiba kerül nekünk, mint más országoknak.

m.hvg.hu/gazdasag/20110913_margithid_finanszirozas

Ez a rohattlabanc Swietelsky is tizedannyiért újít fel vasiútvonalat
@épészmérnök:
De nem is jó! :))
Most képzeld el, azt az ízlést.
Habony, Piktor segge, Jáksó...
Áááá... Perverz ez, én mondom! :DD
@Fabius:

...fakk android billentyűzet

vasútvonalat
@Fabius:
Nem. Dehogy. Rágalom. Elmúttnyóccév...
Hülye számok, csak mindent összezavarnak! :)
@Fabius: az a baj, Fabius, hogy nem vagy eléggé nagyvonalú. Ez a kicsinyesség nem jellemző az igazi magyarokra, akik, ha a haza kívánja, beugranak a nagybőgőbe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Simicska egy tudós ember, ki a műszaki tudományokban is nagy jártassággal bír, és a Közgép felfuttatása alatt különös figyelmet forditott arra, hogy a vállalat egyik fő profilját képező acél-beton hídszerkezetek téren is kiművelje magát.

Egyébként pedig széleskörű közmegegyezés alakult ki a tekintetben, hogy a Bibó Szakkollégiumból kikerült csapatban Simicska volt legintelligensebb, csak Simicskából hiányzott az a mágneshatású karizma, amely Orbán Viktorban megvan.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: "különös figyelmet forditott arra, hogy a vállalat egyik fő profilját képező acél-beton hídszerkezetek téren is kiművelje magát."

A nyelvtudományról mikor fog tanulmányt írni?
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: művészi magasságok ezek, elismerem - még a rövidre sikerült i-t is kijavítod, hogy ne sérüljön a tüchtig sváb imázs.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ááá, hát melyik multinál lehetett legelőször vásárolni Erzsébet-utalvánnyal?
Kéz kezet mos.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Mondom én, hogy humorizálsz... :)
"Simicska egy tudós ember, ki a műszaki tudományokban is nagy jártassággal bír"
Általában csak a Talicska Lajos néven emlegetik, több okból is...
@épészmérnök:

Swietelsky vasútfelújítás

- Simicskával Szajolnál 2,3 milliárd/km
- horvátoknál Simicska nélkül 234 millió/km

Elég nagyvonalú helyettem az országom. Asszem.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Amúgy amikor Piktor labanczozik, akkor a Strabagnál nem csuklanak? Tudod, az az a cég, akivel Simicska együtt csinálja.
Illetve aki ért is ehhez... :D

"Az önkormányzat – tartalékkal együtt – 14,8 milliárd forintos mérnökárral számolt, a pályázaton győztes Mh 2009 Konzorcium viszont bruttó 30 milliárd forintos ajánlatot adott."
A pontos ár meg még...
@Fabius:

Jaj, cicám, ne sértődj meg, de te ehhez az témához szemmel láthatóan nem értesz.

Országház például 37 183 943 koronába került, ami jóval több, mint az eredeti megállapodásban rögzített 18,5 millió korona, ráadásul Steindl Imre és csapata a hátáridőt sem tudta betartani, az építkezés 19 hosszú évig tartott (Seindl meg is halt teljes átadás előtt).

Már akkoriban is voltak Fabiusok, nagyon csúnya dolgokat írtak Steindl Imréről, folyamatosan támadták, de a kritikusokra ma már senki sem emlékszik, Steinl Imre alkotása viszont örökre fennmarad s hirdeti az magyar lélek halhatatlan erejét.

A Közgépre is ez a szép sors vár.
@Fabius:
A rohadék labanca!
Csak azért lehet!
Bezzeg a mi simliscsicskáink! ... szor 10...
@Fabius:

Jaj, cicám, ne sértődj meg, de te ehhez az témához szemmel láthatóan nem értesz.

Országház például 37 183 943 koronába került, ami jóval több, mint az eredeti megállapodásban rögzített 18,5 millió korona, ráadásul Steindl Imre és csapata a hátáridőt sem tudta betartani, az építkezés 19 hosszú évig tartott (Seindl meg is halt teljes átadás előtt).

Már akkoriban is voltak Fabiusok, nagyon csúnya dolgokat írtak Steindl Imréről, folyamatosan támadták, de a kritikusokra ma már senki sem emlékszik, Steindl Imre alkotása viszont örökre fennmarad s hirdeti a magyar lélek halhatatlan erejét.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Fogalomzavarok. Doki látott már?
Parlament - Közgép?
Gizike & The Gőzeke.
@a szív fészkei: valahogy nekem is ez jött fejembe... akkora szégyent hozott erre a tisztségre, hogy el is lehetne törölni... hiteltelenné vált...
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Ol Irén és OLAF érdeklődését látva azért erre ne fogadjál. Bár az eredménynek lesz köze 19-20 évekhez, kb. Strasbourgban a legendás "alkotmányos jogom hülyének lenni" indoknak elég kevés lesz.
@Fabius:
A vége a legszebb...

"Már akkoriban is voltak Fabiusok, nagyon csúnya dolgokat írtak Steindl Imréről, folyamatosan támadták, de a kritikusokra ma már senki sem emlékszik, Steinl Imre alkotása viszont örökre fennmarad s hirdeti az magyar lélek halhatatlan erejét.

A Közgépre is ez a szép sors vár."

Ez tényleg, ez ennyire... :))
@Fabius: "Elég nagyvonalú helyettem az országom. Asszem."

Ez 1 ilyen ország... :-(
@épészmérnök: Biztosan valaki rászólt, hogy ijjjen hejesen irni nem tudóból már volt egy pártközelben, nem tett lyót az sem...:) Nekem fekete telefonom van... :)
@Fabius:
Bakker... :)) Én marha, beleolvastam Lajosunk életébe.
Erre valahol ezt írták: Louis Barrow :))
@adi71:
Nem jó! Le tudtad írni helyesen! Bukta...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Neeem, a legszebb az, hogy a félkegyelmű hazudni sem tud rendesen.

Steindl Imrét az épület akkori városképtől stílusidegen gótikus jellegéért ekézte a Pester Lloydtól az Építészeti Szemléig mindenki. A simicskázás nem volt divatban még.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"beleolvastam Lajosunk életébe"

Azért szó se róla szép karriert futott be a Teleki Blanka gimnáziumban összekovácsolódott Simicska - Varga Tamás - Orbán trió :-)))
@Fabius: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez a téma most annyira megihletett engem, hogy gyorsan készítettem egy plakáttervet, amelyet nagy méretben kinyomtatok és október 23-án kiviszem az állami ünnepségekre.

Tetszik?

i.imgur.com/dasYx.jpg
assszogya a Pali, hogy nem a plágium miatt mondott le, hanem azért, mert megosztotta az embereket .
Az elmúlt húsz évben nem láttam politikust, akit ilyen szép egységben nagyon nem szerettek, mint a mi Palinkat.

Fábius ! Nehéz lehetett ennyi helyesírási hibát összehozni. Jót nevettem :))))
@Fabius:
Még ülhet a másik kettő is... :D
Madarat tolláról, embert barátjáról!
@Fabius: szép karriert?
Most olvastam, a fekete sereg vezérének a "karrierjét".
Én már csak úgy vagyok ezzel, hogy bűnöző-bűnöző. Darab-darab.
Pedig annyira igyekeztem... csak valahogy annak idején, tán még általánosban minket megtanítottak helyesen írni... sőt még, volt egy könyvünk is hozzá, hogy ha nem vagyunk valamiben biztosak, akkóóóóó abbba meg tuggyuk nézni... nekünk könyvünk vót, itt meg valakinek egy egész kommunikácijós háttér...:))))))))
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Nem tuodm, de itt úgy tűnik bárkiről bármit lehet írni, csak a Lajosról nem.

Valahogy a Lajos pofázmányára naon érzékenyek.

Nem is tudom miért.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Szerintem meglincselnek a fidesz hívők, ha ezzel mész... :) Csak szólok...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Miért?

Úgy érzem, itt az ideje, hogy valaki végre megköszönje Lajosnak, hogy gyönyörűen és szakszerűen felújította a világörökség részét képező Margit hidat.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Igazad van!
Várunk 23-án szeretettel. Egy sörre meg vagy hívva, ha ezzel jössz! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nálunk nem a gettómilliomosról lesz film, hanem a milliárdosgettóról :-D
@Fabius:
Még olyant... Jó tudni, hogy nálunk nincsenek oligarchák. Csak nemoligarchák vannak!
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: LOL !!!!
Kérlek, kérlek, csináld meg!!! Meg szeretném nézni a híradóban mi lett a vége. :)))))
@aranyhorcsog:

Én Magyar Róbertet láttam pofán verés után ringből kiugorva elszaladni. Megnézném ugyanezt egy Orbán - Simicska fájton is.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: No akkor most kérek bárkit, valakit, hogy segíccsen!!!!!!!!!!!!! Ettől úgy lefejeltem a laptopot, hogy 9 gomb a fejembe fúródott és kábé ennyi hiányzik a klaviatúrából...
@shinichi:
Mármint, hogy mi maradt a dirndlis, sváb parasztlánykából? :)
@adi71:
Hozzad, megszerelem a notidat, még úgyis dolgozom. :))
@anivivi:

...igyekeztem, erővel, mert tényleg nehezen ment :-))
@Fabius: "az épület akkori városképtől stílusidegen gótikus jellegéért ekézte a Pester Lloydtól az Építészeti Szemléig mindenki."

A mostani városképtől is stílusidegen. Rongyrázás, Disneyland stílusban.

Ennél is rosszabb, hogy a téri elrendezések belül, meg a rengeteg rossz történelmi tabló a gyengébb jellemekkel elhiteti, hogy a politikának ilyen életidegennek és fennhéjázónak KELL lennie. Ugyanakkor a padokat száz évvel ezelőtti átlagos testmagasságra szabták, baromi kényelmetlenek.
Az egész abszolút rossz ergonómiailag, funkcionálisan.

Ilyen egy jól működő parlament elektronikus portálja:

www.senado.cl/prontus_senado/site/edic/base/port/inicio.html

Ilyen meg a fizikai elrendezése:

www.camara.cl/camara/galeria.aspx?prmID=1281
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: és a homlokomból is ki tudod szedni a klavikat, még mielőtt beleégnének?
@épészmérnök:

Építészeti stílusokban nem vagyok kompetens nyilatkozni, de:

1: a chilei parlament belül tényleg kényelmesebbnek és funkcionálisabbnak látszik, mint a miénk,

2: nekik is van Lázár Jánosuk!!! :-D

www.camara.cl/camara/imgGaleria.aspx?prmid=10792

jobba alsó sarok
@adi71:
Forduljon orvosához és gyógyszerészéhez...
Bár nemrég egy olyan, de olyan helyes gyógyszerész leányzót ismertem meg, hogy ... nem adom! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tuti nem pálya, mármint a leányzó... hetero vagyok, maradnék a pasiknál... :)
Egyébként megnéztem a tükörben: nem is olyan rossz... mármint a homlokomba ragadt billentyű... ugyan senki nem fogja érteni, de tuti ez lesz a következő divat... már senki nem fog tetováltatni...:)
@adi71:
Melyik gomb égett homlokodba? "S" mint egy skarlátbetű, vagy a @??? :))
FGHJCVBN+az űr gomb... @ nem lehet, nem nyomtam közben az alt-ot... :( pedig az jól mutatna...:)
@épészmérnök:

Nekeresd ország, mese-mese mátka,
Kamuba sült pogácsa lapul a batyuba.
Mindenki hazudik, de nem is baj, mert
A kutya se figyel, aki meg igen az csal.

www.youtube.com/watch?v=p1Xs9JnPOrg&feature=related

:-D
Na végre!

Most olvastam, hogy a Áder János – Orbán Viktor előterjesztésére – kitünteti Georg Paul Heftyt! Hefty talán az egyetlen újságíró a német nyelvű sajtóban, aki pártatlanságra, sőt tárgyilagosságra törekszik Magyarországgal kapcsolatban, ami nagyban emeli munkája értékét. Sohasem felejtem el azt a pillanatot, amikor a Magyarország ellen indított hazugságháború legsötétebb napjaiban bátran kiállt mellettünk és az Európai Parlament állampolgári jogi szakbizottsága által rendezett nyilvános meghallgatáson (ahol a Neelie Kroes nevű vérszomjas némber rátámadt Navracsics Tiborra!)
alaposan kioktatta a vérszagra összegyűlt liberális hiénákat!

A Magyar Közlöny hivatalos indoklása:

"A Frankfurter Allgemeine Zeitung nyugalmazott vezető szerkesztője „a magyarországi politikai és gazdasági folyamatok több évtizedes, kiemelkedő színvonalú elemzéséért, azoknak a német sajtóban való objektív bemutatásáért, Magyarország törekvéseinek németországi megismertetéséért” a Magyar Érdemrend Középkeresztjét (polgári tagozat) kapta"
Tegnap sem kapott csokit a gyerek, mert megint úgy írta tele az olvasás füzetét, mint amikor még Plagibá nem változtatta meg a helyesírási szokásokat! Olyan maradi ez a gyerek... Hát mi lesz így belőle...? :-))
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Olvass, tanulj...
"A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap az előzetes választási regisztrációra vonatkozó kormányzati tervről közölt beszámolót pénteki számában."

hvg.hu/vilag/20120921_FAZ_santit_Orbanek_brit_peldaja_a_valaszt

www.faz.net/aktuell/politik/ausland/ungarn-orban-will-waehler-registrierung-einfuehren-11897402.html
Ja, elfelejtettem, hogy sváb létedre nem beszélni Deutsch. Lefordítsam? :))
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Hát csak ennyi kell, és díjat kaphat itt az ember? Na törlöm is a blogokat, és készítek egy olyat aminek az lesz a neve: Orbánunk Mindenünk!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szerző: Löwenstein

Családnevek sokat elárulnak a... Na, inkább nem folytatom, mert megígértem Fabiusnak, hogy jó kislány leszek...
@a szív fészkei:

Imádom a gerófot:) Változatlanul jó a régi javaslat, közt. elnökké kell választani. Szép anyanyelvünk is kárpótlódna.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Konzervatív újság aranybogár. A FAZ, nem az amire te merengeni szoktál, bár abban a négybetúsben is megvan ebből három.
Hogy a nevekről te mit gondolsz, azt leszarják "in Deutschland" nagy ívben. Tudod ott a tettekkel és nem a népmesei mondandókkal foglalkoznak. Ezért tartotok itt. :)
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Kedves Tündérke! Valahogy egy kicsit zavarban vagyok... Ha becsukom a szemem, akkor tök narancssárga vagy... viszont, ha kinyitom , akkor mit látok??????? két vaskeresztet... hogy is van ez???????????
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Tudod mit?????????????????? Erre válaszolj, mert kíváncsi lennék én is!!!!!!!!!!!!!!
mayerhöffer
@adi71:
Nagyon nagyot tévedsz!
Az "Eisernes Kreuz" kitüntetésért keményen meg kellett harcolni. Seggnyalásért és szervilizmusért nem adták, tehát őnagyságának akkor sem lett volna esélye rá! Ne sértsük meg eme régi porosz katonai jelképet és jelvényt. Elég sértés volt rá nézve, hogy a nácik összekenték!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Németországban nem létezik klasszikus értelemben vett "konzervatív-nemzeti" sajtó, csak liberális és liberálisabb. Ezért viszont a németekre nem lehet se haragudni, se szemükre hányni, hisz ennek történelmi okai vannak, a második világháború után a megszálló hatalmak a meggyötört német lelkekből kicsírázó friss nemzeti érzületet azonnal eltiporták, a németek fejét teljesen átmosták, az etnikai büszkeséget teljesen kiölték belőlük. Németország azóta az atlantista pénzhatalom által előírt kényszerpályán mozog, a német sajtó pedig – néhány kivételtől eltekintve – teljesen liberális befolyás alatt áll.

Emlékezz vissza Németországban rendezett 2006-os labdarúgó-világbajnokság ideje alatt kirobbant vitára, amikor a német médiaelit arról vitatkozott, hogy vajon helyes-e beengedni a német zászlókat a német stadionokba. A liberális idióták tudniillik attól féltek, hogy a német zászlókat lengető német szurkolók az 1936-os berlini olimpiára emlékezetnék a világot...

Na, ennyit a konzervatív német sajtóról.
Bocsi, semmiképp nem tennék olyat, ami megsértene bármilyen jelképet, amit igazán valamiért adtak-kaptak... és sosem bántanám azokat, akik ezt megérdemelték...
tündérke...:(
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Óbazz, nem is mondtad, hogy létezik Stefi Himnusz!

"Mint bazári majom a ketrecbe zárva
Ide-oda tologatom én
Játszom vele, ez csak egy élet
Ráadásul pont az enyém
Szép a szőröm, fogd meg, ha akarod
Távolabbra álljon, aki fél
Veszett a jószág goromba dög
Vigyázz rá, mert harcol, amíg él

Lesem a Holdat a rácsok mögött
Várom a napot, ami nem jön el
Néznek az ostoba emberek
Egy állat vagyok, kit érdekel
Eladom magamat aprópénzért
Olcsó dolog a majomeledel
Saját mocskomban nyakig merülve
De engem így is szeretni kell

Karmolok, harapok
Harcolni akarok
Még be vagyok zárva
De ha elszabadulok nagy baj lesz!!!"
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Aki a német sajtó és közállapotok tekintetében a Magyar Nemzet és hasonló sajtóipari hulladékokra támaszkodik, annak ennyi lehet kb. a világképe.
Olvass németül és beszélj németekkel, élj egy kicsit német nyelvű területen azután rájössz, hogy kurvára el vagy tévedve. A te dumádból is süt a régi bolsi propaganda és Piktorod kisebbrendűségi érzése.
Fanni, miért jó neked, hogy égeted magad? Legalább ebben a dimenzióban mozognál, ne Feritélből éld meg a világot! :D
@Neolibsi: igen... varga jól megtéveszti az embereket.... közgazdásznak láccó állat...

de sose feledd ez volt aki 2006-2010 között mantrázta hogy ha rendes kormány lesz akkor a gazdaság megugrik... se feledd...

ja persze az emberek majd vesznek hűtőt és a fogyasztás elindul...
csak azzal nem számol hogy már nem kell hűtő, nincs kajára pénz...
@Fabius:

Látom, elhatároztad, hogy provokálsz, és mint egy sebész, szikével szurkálod a büszkeségemet, nyilván arra várva és számítva, hogy a provokáció miatt előbb-utóbb kivetkőzöm magamból és olyasmit mondok, amely majd elégséges indokot szolgáltat a kitiltásomra.

Tudom, hogy mire megy ki a játék.

Lehet itt mennydörgés, zivatar, tüzes istennyila, ugrálhatsz akár mellemen is, én nem fogom elveszíteni a hidegvéremet.
@Fabius: "OL Irén és OLAF"

egyre jobb a humorod.... szeretem a szója tékokat...

apropo ez az "OL család" ?
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Rohadtul nem értek Veled egyet... a nácizmus ugyanúgy fennmaradt... kinn voltam Berlinben 90-ben: a skinek gondoltak egyet és simán átfurikáztak kreuzbergbe (nyugat-berlin amerikai negyed... ott punkok éltek... ha indultak a skinek, rakétákat lőttek, hogy mindenki vonuljon biztonságos helyre, mert akit értek, az nem bizti, hogy élve maradt...
Másik: nem kopasz indíttatásból, de martensben és bomberben járok... figyelmedbe ajánlom, hogy a punkok ugyanígy járnak, de érdekes, hogy sosem a punkok-kal hoztak összefüggésbe, hanem simán megkaptam, hogy fajgyűlölő vagyok... bocsi a hosszú kommentért...
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: a rohat fajtád... uj niken vagy?

pedig mindig első dolgom a blogon hogy tahótartóba b@szlak...

na most kézsr kellett klikkelnem
miattad rohad komcsi náci feudális fideszgyík
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

"Szeretnéd a csendet végleg eltemetni,
A hangot, amit hallasz, ösztönből követni,
Mert a csend a lelked mélyén tíz körömmel karmol
Amit a világból szerettél, most mind ellened harcol...'
ha ezt végre tényleg meglépik az csoda lenne...

ha harmadára levennék a bürokráciára elb@szott pénzt akkor
én ÖRÖK FIDES HÍVŐ vé válnék...

vagy IMF for prezident ?

index.hu/belfold/2012/09/22/hat-nyolcezer_allas_szunhet_meg_a_miniszteriumokban_es_hatterintezmenyekben/
Miután úgy láccik, kiírthatatlan, javaslatom, hogy eccerűen zárjuk ki magunkban a létezését... Toporzékolni fog, de ha nem veszünk róla tudomást, akkor majd meg is bolondul...
Amíg kommenteljük a hozzászólásait, addig él...
ejnye!!!!!!!!!!!!!! nem szabad ilyen csúnyán beszélni!!!!!!!!!!!!!!! írni pláne!!!!!!!!! irgum-burgum..
@Fabius: teccik, emlékeztecc régi saját magamra! :)
@adi71:
Majd jön Kara Kán, aztán....
Szuszpenzoron szúrt ország…-:D:D
Nem hivatalos forrásból, az utóiratot átküldte nekem valaki:.

Lya, jogorrvoslaté fel lebzseltem jo ügyvédem van, mer tshíkosch katikám tangályának a zsinórlya azé mer álandójan baszogtatnaknak evel a pécsdivel. meg a vilámmal is, mer az nem lyár egy olipikonak?? Elégvót ebűl, mer azé csak lehetem vona valaki ha nem kukaczoskonnak a szeretációm környékin a szemzácijóhajhássz firkásszok.
Esztet megmontammá a szervilbersovszkipéternek is interlyuba, oszt ezénem értem a gőzvéleményet, mer azé 1 Wurlitzer dijjas újságirónak se hisznek mán? hovafog sűjedni eza nemzet igy?
Elégvót mán! a tejjes igasságot emontam kül fődön, mer eböl elág mán.
a Naje Cürikkrer Cálytungba meg a z IQ Nó misszbe is meg fok lyeleni hónap. (hónapra készülcségbe hejeszték a svejcli katasztrofa védemet, eztet nem értem mér?) Aszt olvasa majd el a limperális-bol seviksta haza árulo tényeket e-ferditö kisebség!
magukra ismernek maj!
Mos megyek aluni, átfutom a zaktuális anyagot.
Eccő egy az egy, kéccő kettő…
a HCS hány postásnak ad munkát azzal hogy CSAK POSTAI levélben lehet kommentelni?

megjelenése óta nem kommentelhető... érti-TEK ?

hircsarda.blog.hu/2012/09/22/400_postasnak_adott_munkat_orban_viktor?
@Knósszosz:
Össze kell hozni őket és ba.zogassák egymást! Mindenki nyugodtabb lesz! :)
Mit iszunk kolléga?
Illetve én tudom, egy kis spanyol vörösbort. :)
@Knósszosz: Bocsi, de ami hirtelen a fejembe jött: "hogy bassza meg a ló"...
Még szerencse, hogy csak arrafelé, illetve a világban sok helyen történtek ilyenek és nem Magyarországon!

index.hu/kulfold/2012/09/22/620_gyereket_molesztaltak_ausztral_papok/

Mi lenne, ha nálunk is történt volna ilyen... Biztosan hasonló bűnbánóak lennének! :(
AJJAJ : bajok lesznek

A pápánál járt Orbán

Erkölcsi példamutatásra szólította fel XVI. Benedek pápa szombaton, Castelgandolfóban a Demokrata Centrumpártok Internacionáléja (CDI) politikusait; a szervezet egyik alelnöke, Orbán Viktor magyar miniszterelnök is jelen volt a pápai audiencián.

szerző MTI idő 14:36 - Világ
@Fabius:
Édes életem, Drága Angyalom...
míg kommentelsz, nem érdekel senki más, míg haragod tárgya én vagyok...
Legyek, akivel ébreccc, akivel fekszel... hááááááááá, csak a hülyék nem lássák még, hogy csak azért beszélek ennyi mindent össze meg vissza, hogy végre megúnva sok hülye beszólásom, végre itt hajtsd fejedet álomra????????????????
bocs: aláírás: Stefike
Csak annyi kiegészítés, h képzés nélküli PHD-re jelentkezni csak akkor lehet, ill érdemes, h ha már megvan a kellő mennyiségű tudományos publikáció (mifelénk ez pár könyvet jelent), amik ugye Pajának még nincsenek. Szal ráér még azzal a jelentkezéssel.
@adi71:
Termékecsíntse Nietcshe, a zseni.
Asztán...
@MolnarErik:
Olyan vagy! Most miért kell lelombozni? Lehet, hogy másolástechnikából adja be az új szakdolit. Abban cáfolhatatlanul tud valamit! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: inni? kéne, szánalmasan, félelmetesen vihogva röhögném ki ezeket az idiótákat, csak nem tudom, látva ami ebben a szerencsétlen országban valósággá válik és kéznyújtásnyira közeleg:

index.hu/belfold/2012/09/22/maga_zoltan_horthy_miklos_viteze_lett/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Le van maradva kolléga, én már röhögtem rajtuk. Szerencsétlen egy balfasz népség!
Elmebetegek gittegylete. Mondjuk Piktortól kitelik, hogy visszahozzák a megszólításokat.
Mondjuk szar lesz nekik, mert akkor "méltóságosnak" kell hívniuk! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Istenem, ami szép, az szép!
Inkább ez, mint Castelgandolfóban a Demokrata Centrumpártok Internacionáléjának a kis pedofil politikusai! :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tudod hogyan van!
Piktornak az a gyengéje, nekem meg az ilyen csinos lányok! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Áááááááááááááááá, lehet, hogy nem idevaló és talán bunkó leszek... no, csapjunk a lecsóba: Stefi? van olyan? Steffl? Szerintem maradjunk ennyiben...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Eztet azér nem kommentelném, mert Peni valagba rúgna.
De azért mégis; a fosnak mi a katalizátora, hogy olyan mértékben terjedjen, amire van számos példa?
A tizenharmadik ganéj, nekem nem különb a azoktól, akik tűzzel-vassal...
Érted Te!
Van itt egy ortodox izé, az rendben. Nem "un".
Olvastam Rapcsányi könyvét Áthosz-ról.. Na, ottan együtt élnek görögök, bolgárok, svédek, szerbek, ... hadd ne soroljam még.
Az ám ökomenikus izé, de nézd meg a magyar gőzszolgálati egyet.
Az brühühühühü
Port pont húú, az egyes műsora: Katólukas istentisztelet. Ki a faszt érdekel? Akit esetleg, az menjen a teplonyba, oszt verje a nyálát a liturgiára, ha nem van késztetése az okádásra.
Levéd szokás, átestünk a ló túlsó oldalára, ennyi.
Ezt én nem vagyok hajlandó lenyelni...
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Ja cicám, de azt is ugye tudod, hogy az ország házát nem a Steindlre és csak a Steindlre szabott pályáztatással építették meg eleink? Nemzetközi pályázat volt baba!!! hirmagazin.sulinet.hu/hu/muveszetek/az-orszaghaz-epitesenek-tortenete

És [..]"Steindl Imre terve sorsolás útján nyerte el az első helyet"

Na Közgép Lajosnál ez a veszély nem fordulhat elő.
@adi71:
Stefi vagy K. Fanni, vagy valami kis narancsos buzi, rózsaszín tütüben, fanatikus Piktor fan. Elenite viccnek hittem, de rájöttem ez tényleg ennyire kretén! :)
Ma már csak élvezkedünk rajta... Nem kell elmondani, minek használjuk, sejtem mire gondolsz! Szégyelld magad! :D
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Szevasz te mocsadék orbán imádó rühes náci korcs. A volt munkásőr apád már megint a kocsmában a régi elvtársakkal? Kemény lesz a szombat este megint ugye ? :D

Siehst du einen Fascho laufen, geh dir schnell ein Messer kaufen. Siehst du ihn dann wieder, stech ihn ganz schnell nieder.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: "A Balti-tenger partján."

Hmmm... és mért pont ezt az érdekes nevet szúrtad ki magadnak, ha szabad érdeklődenem?
@adi71:
És még én lennék perverz malaczka... :))
@épészmérnök: És nem a Széles zsebébe vándorol a jegyáratok. Klassz, mi meg elég lelakotton. Ami meg BKV-s, az konkrétan esik szét, ha éppen nem ég.
@Knósszosz: "seret"
Ez a beszéd!
Jó keserű guinness, a tetején oljan sűrű fehér habbal, hogy vágni lehet, és bajuszod nő tőle...
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Miért nem mész kirobbantani ott is valami etnikai szabiharcot Vektorod iránymutatása alapján! Emeld fel azokat a glaciális lesütött szemeket és nordikus fejeket a porból! Heil Hitler - kajabáld nekik, ha netán elfelejtették volna. Hálásak lesznek neked. Valóban szarul élnek így megalázva évtizedek óta. Láthatjuk.
@orica: Hol van anyátok, nem tudod? Ez vele volt közös projektünk: a Duna csak befagy nemsoká majd, micisapka van a szép nagy fehér hajára - szóval mi készen állunk. Csak szólj neki, hogy király lesz. Mert még nem tudja. ;-DD
@a szív fészkei:
Nekem az tetszik, hogy a legvadabb bolsi dumákat képes nyomni szegénykém. Szerinted ez a Kumin féle kézikönyv része, a "Hogyan legyünk kreténebbek Kuminnál" c. fejezetben, vagy genetikailag jön neki? :D
@épészmérnök:
Most az üdülőkből kezdi képezni magát Lala király.
@Knósszosz:

"szervilbersovszkipéter"

:-D :-D
@Fabius: Na ki van Simlicska művelve. Ennyit ér a tudása. Neked nem???
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Usse érti! :))
Tök hülye, nem is sváb... Szóval akkor mondhatod neki mandarinul is!
@Fabius:
Marha! Negyedikre tudtam csak kimondani! :D
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Gyere, nagyon fogunk várni a Szabadsajtó útján! Koszorúban vagy copfliban lesz-e a hajad? El ne tévesszelek.

A másik: cicamica, Lajosodról tüntesd már el fotóbolttal azt a sok randa pattanását, a gusztustalanságát ne fokozd még ezzel is! Plakátfiú, szépfiú! Ő ne tudná, a Mahír-tulaj????
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: És azóta folyton csak fordulsz és fordulsz?? Te , még elszédülsz nekem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Olyan képet csináltam erről, hogy 20 perce magamon röhögök :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kösz... szóval csak egy náci kurva... bocsi... aki térdepel a szocok fasza előtt...
@Fabius:
Látni szeretnénk. Stefike remekét már láttuk ma, most Te jössz! :D
@adi71: Éljen, röhögtessen, azért tartja Fabius. Ő sváb bőrbe kötött Orvbűn-összes - látod, mindenre azonnal enciklopédikusan válaszol és rajong ezekért, ergo meg kell cáfolni, mert még hisz neki valaki...

Simicskát így feldicsérni, ez azért Kuminnak se mehetett könnyen. Csak Stefiként teheti.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezt megkontrázom vitéz bácsalmási Mága Zoltánnal
illetve Bencsik András huszármentés vitézzé avatásával.Hogy ezt Hofi nem élhette meg,)
Áldjon vagy verjen, Ner keze, itt élned halnod kell,)
@adi71:
Ja, csak az én finomabb lelkem nem használ ilyen durva szavakat! :D
@Fabius:
Hábazmeg a szuszpenzor...
az valami vót!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez a Mága egy marok ny... Állítólag sokszor pléhbekkről nyomatja, noha anno a Rajkóknál igazit hegedált még. Vááááá. Akkor utalok Estgerházy ki aszösszenetére geróf nagypapijáról, akinek uraldalmát zabrálja el Orvbűn és bandája: gróf Esterházy Móric miniszterelnök hu.wikipedia.org/wiki/Esterh%C3%A1zy_M%C3%B3ric nagypapi rühellte ezt a "tenger nélküli tengeres izét".

Mága és Bencsik, beszarás...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
NER kompatibilis bohóc néger lett!
Ezért mondom, mindig van egyre lejjebb! Szánalmasék...
jav: Esterházy kis szösszenetére, amit napközben másoltam be az ÉS-ból.

Kicsit patinásabb cég, mint Mága, Bencsik, Horthy és Orvbűn.

Hogy mi a különbség Esterházy nagypapi és az ugorkafára felcsimpajkózottOrvbűn között: [..]"A Ferenc József halála után trónra lépő új, a politikai ügyekben még kevésbé tájékozott IV. Károly király már 1917 januárjában is felvetette Tisza István menesztését, de erre akkor nem került sor. Miután a király április 28-i utasítása után sem tudott a kormány a népjóléti intézkedésekről és a választójog kiterjesztéséről javaslatot előterjeszteni, az uralkodó lemondásra szólította fel Tiszát, amit ő május 23-án be is adott. Ezután Károly király több párttal tárgyalt, mindvégig eredménytelenül. Az Alkotmánypárt és Apponyi Függetlenségi 48-as és Kossuth Pártja, azon belül is ifj. Andrássy Gyula és Wekerle Sándor került előtérbe. Sokak meglepődésére június 8-án a politikai életben kevéssé ismert 36 éves Esterházy Móric grófot kérte fel IV. Károly kormányalakításra. Kormányába jobbára Andrássy hívei kerültek, de a mérsékelt ellenzék másik két pártja egy-egy, valamint a baloldali ellenzék is két tárcát kapott. A kormány június 21-én mutatkozott be a képviselőházban. Célkitűzései, elsősorban a szociális reformok és a választójog kiterjesztés, a Nemzeti Munkapárt parlamenti többsége miatt zátonyra futottak"

Orvbűn mintha épp a választójog nyírbálását kezdené. A tahó parasztja, beleülhet Esterházyék hajdani birtokába, a ganészag nem fog elmúlni ettől róla..
@vörös meteor:
Azért gondolj bele.
A Munkásőr című lap szerzője is volt Bencsik, most meg huszárbohóc! Ehhez kell gyomor, nem a hullamosáshoz! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Wazze én meg gyenge tizedesként szereltem le:)

A figyelmeztető lövésnek meg kell előzni a cselekvés abbahagyására irányuló felszólitásnak!
Ha jól idézem még:))))
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Oszt kilóg a segged meg a csúnyád, mert másra nem telik a büszkeségedbül - ez a kép tanulsága!

Még Londa hajfestékre se, hogy szőke is marad! Csórikám. Anikó asszonynak mikor küldöd ezt el? Nem beszélve Rasikáról.
@vörös meteor:
Őrkutya voltam, komolyan dolgoztam rajta, nehogy őrmesterként szereljenek le!
Sikerült.
A tizedest viszont nem úsztam én sem meg... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Az rendben van, hogy reggel az ember jót röhög. De az már nem, hogy éhgyomorra könnyezzen.
Azt gondolom, hogy a főnök posztjait csak délutánonként fogom olvasni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Igen ez akkoriban életfeladat volt a normálisabb emberek között:)))
@a szív fészkei:
Zwei... Csókolom. 10 év után én voltam az első, aki nem őrmesterként szerelt onnan.
Ja kérem, akinek nagy a pofája! '87-88-ban a komancs elvtársak nehezen toleráltak! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az első csillagért komolyan meghajtottak minket
(tisztes kiképzés) a másodikat leszerelésedkor dobták rád:))
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Aha. Ezek szerint ez van a személyidben: foglalkozása - szőke.

Értjük. Végül is ezt néztük ki belőled.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szerénységem 82-83-ban MÉG BREZSNYEV ÉLT ÉS EGZISZTÁLT!!!!:))))
@vörös meteor:
Nem... Félévente dobálták volna rám, a végén kettőt. De miattam 2szer kellett újraírni az előléptetési jegyzéket... :D
Semmi kedvem nem volt a tiszthelyettesi csillaghoz!
Tolják fel az elvtársak maguknak. A volt főkomcsi törzsosztályvezető helyettes meg akkora konzervatív fasz lett, hogy hányni kell tőle!
@Fabius: te meg sziporkázol a "szőkenő" kárára

pedig az egy kategoria: aki ennél hülyébb az festi magát

brühühühühü
@rodeo36:

Két hete alig láttam gépet, netet, kommenteket, trollokat.

Most van idő játszani :-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Uram megelőzött ebben! Pofázásban is, meg az előljárója neki is bazi nagy fideSSnyik lett - ő hozta a hülyegyerekét is szavazni 2002-ben.

Igaz, férjem ezen felül gyakran helyezte szabadlábra magát onnan: egy Cegléd környéki tanyán - megbeszélte egy gazdával - a csőszkunyhóban elrejtette a városi cuccát és amikor tudott, hazalógott. Ebben speciel nem bukott le.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
egy gond van ezzel a megjegyzáseddel, hogy -esetleg- te csodálkozol rajta

akinek sohasem volt önálló gondolata vagy személyisége az mindenre azaz semmire sem jó

itt van nekteknek a nyomorbán és gittegylete még kecskeszarnak sem jók mert a deszkán nem pattognak...egyébről szó sincs tetvek

brühühühühühü
@a szív fészkei: "rajong ezekért, ergo meg kell cáfolni, mert még hisz neki valaki..."

Ez a -böködj, böködj csak kedves fegyverünk- tipikus esete :-D
@Fabius:
hiányoztál, merre vitt a vihar?

vigyázz ilyen süsüviharban

brühühühühü
@Fabius: szerintem inkább kézi munkás, szájjal olvasó...
@a szív fészkei:

Ez véresen komoly. Mi, szőkék, kihalófélben vagyunk, ugyanis a szőke hajért felelős gén recesszív, tehát egy gyerek csak akkor születhet szőkének, ha mindkét szülőtől szőkegént örököl, ezért rendkívül fontos a megfelelő párválasztás és a vérvonal tisztaságának megőrzése. Fontos tehát tudatosítanunk a szőkének született, kiválasztott emberekben, hogy szőkeségük megőrzésére és továbbörökítésére Istentől kifejezett felkérést, küldetést kaptak.

Sajnos a szőke emberek ha nem is jelentőségben, de mennyiségben kisebbségben vannak az europid nagyrasszon belül, és ez nagy mértékben megnehezíti a dolgot, hiszen Skandináviát leszámítva, ahol mai napig többségben vagyunk, a szőke emberek közvetlen lakókörnyezetükben nehezen találnak szőke társat maguknak. Ezért azt terveztem, hogy létrehozok egy társkereső szolgáltatást szőke emberek részére.
@vörös meteor:

engem meg lefüveztek...ne irigyelj brühühühühühü

amint megláttam egy sarzsit rögtön felment az agyvizem...második nap -eskű előtt- széttoltam a balkönyökömmel egy csoport főtisztet akik vasárnap délután a lépcső tetején pletykáltak, mondván oppárdony....ettől szóhoz nem jutottak, majd mikor mentem visszafelé ugyanazzal a szándékkal megállított az egyik hogy honnan van a katona én meg mondtam neki onnan gyüvök a második emeletről akkor elengedtek de még hallottam ahogy röhögnek...a főhadnagyot és a zőrmestert a legmagasabb krumplivirágost kurvára lebaszták még láttam őket rohanni lefelé a lépcsőn

szóval svejk vagyok svejk

brühühühühühühühü
@rodeo36:
Mennyire szöke?
olyan mint a senatoraszony?
aki maga a benzinmotoros vibrátorával F-16-os pilótafülkében maszthurbálvánpölégítti-e ki?-e?
Ennek ellenire emelkedett a phidesz támogatotsága, ezt érted?
ezmá non + ultra meg a vicc...
@rodeo36:

Termeltem a dzsídípit, ha már a Merci gyár se úgy ahogy várják, akkor legalább én. Kuministák éhen halnak különben :-)
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Életem, én olyan sötét vagyok, mint a pokol, és két tejföl kölyköm született!!
@Knósszosz:
a fütyisz tele van "szőkenőkkel" még akkor is ha némelyiknek van valamennyi pöcse

brühühühühü
És mint tudhasssuk-láthassuk, csak zanya a bisztoss! ;-))
@Fabius:

sztrájkolhattál volna -csak egy picit- hátha tényleg kumintalanítottak volna

fenn a fityesz ott a fán a zúttörő ojj vidám ajkáról ki se' fogy a nóta

brühühühühühü
@adi71:

"szájjal olvasó"

Őőőőő...vagyis a pártutasítás hímtagra Braille jelezve érkezik, és ő a leolvasó?

Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fideszes!

:-D
@Fabius: Hímtagon Braille-nek is alkalmas kidudorodások, az nem szifilisz???
@Fabius:

a mer cici csak olyat telepített (technology transfer for lunatic idiots) ami máshol nem kellett...operácius vagabundus...

magyar gazdasági szakértelem bányászbéka segge alatt negyven kilóméterrel, tárgyalni meg nem tudnak...

a merci cicicicicccc meg ha nem kérik nem aggya

brühühühühühü

persze a többi sem
@a szív fészkei:

Akik később bebarnultak, ugye? Ezt nevezik gyermekkori szőkeségnek. A jelenség oka egyszerű: a hajszínért felelős gén csak később aktivizálódik.
Én albinokón túl nem nagyon látok felnőtt valódi világosszőkét.
Viszont most tudtam meg, hogy a Selmeczi szőkesége is művi , sosem volt az, sőt.
@a szív fészkei:

Bőr alá ültethető testékszer golyóból rakott üzenetek, te. Halagyámá a modernizációval.

Mondjuk ez a szifiliszt önmagában nem zárja ki :-D
@rodeo36:
egyiknek sincs pöcse, ezt elbasztad
mindegyik csak assziszi hogy szent ferenc oszt attúl a gatyájába lesz mogyoró de nem lesz mer
azt lerihegmen termeli meg meg is eszi
az ertéel meg lapít mint süket gyesznó a búzába nagybajusszal oszt
brühühühühü
ha érted vala, érted Te!
@rodeo36:

Ennyire nem izé ez a Merdzsó. Csak csodát várni meg egyszemélyes GDP felelősnek tekinteni nem kell, mert annak pofára esés a vége.

Tod, Kusza Szemék valós növekedésre szarnak, az ó sportjuk kizárólag a mutatótorna.
@Fabius: Nem vagyok liliomtipró, mint szegény Mary Zsuzsi volt, így nem foglalkozom az ifjúság megrontásával.(pláne nem fideszesekkel) Így nem tudhatok a bőr alá növesztett-applikált kuminokról ott a barlangos testek környékén, bocs!!!

Egy jó pasit sem látok a ezeknél - se öreget, se fiatalt - , szóval hogy halaggyak, még ha fel is adnám acélos morális elveimet???? :-DDD
@Fabius: -Illusztráció fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/565056_441691902539891_1256550592_n.jpg

FB-ról:"A növekedés leállt, miközben egyre magasabb az infláció. Ez klasszikus csapdahelyzet, jót lépni szinte lehetetlen.
Eddig a külföldi tulajdonú vállalatok exportja húzta a magyar gazdaságot, de a válságadók miatt ezek a cégek elbizonytalanodtak, leállították a beruházásokat.
Most kellene egy valódi pénzügy-miniszter.
www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20120912-inflacio-vagy-novekedes-kozott-valaszthat-magyarorszag.html "
@a szív fészkei:

Ehh...mit meg nem teszek felvilágosításod és trendkövetésed érdekében:

testmodositas.blog.hu/2012/03/15/diszek_1

Érzékenyek UGORJÁK ezt a linket.
@a szív fészkei:
A barlangos testet keresed?
Ő maga az NGM vezetője, tájékozódj!
Az asszonya tudja, igaz csak reggelekként számottevő a jelenléte, a húgymerevedésből kifolyólag, ugyebár. Ha nem kellene pisálnia, fel sem tűnne.
Gyuri lankad mostanában, de vargamisi majd olyat csinál neki, amitől duzzadni fog az IMF által lelohasztott férfiassága. Tele lesz önbizalommal, és olyat fog mondani, amin még maga is meghökken.
Hát még mi!?
@Fabius:

Pfúújj!!!!!! Hányinger, és neked köszönhetően kitörölhetetlenül beleégett az agyamba ez a kép. Ha lehunyom a szemem, magam előtt látom...

Na, ezt eredményezi a liberalizmus és szexuális szabadosság. Undorító szörnyetegek.

Tudod, nálunk falun a bárányherélést érzéstelenítés nélkül, foggal végzik, célja pedig az alkalmatlan egyedek kizárása a tenyésztésből. Ezeket a szerencsétleneket is erre a büntetésre ítélném.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Foggal heréled a bárányt és felzaklat egy pénisz?

WTF?
@Fabius:
-:D:D:D
Azóra kicsit fölcsúszott, de a szemei alaptyán ez matocsy, nem?
Gyáá hee...
@Knósszosz:

Kétségtelenül hasonlít :-D
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
A csattogó fogaidtól óvja meg vona bihari lomposát az ég.
@Fabius:

"Foggal heréled a bárányt és felzaklat egy pénisz?"

Kész vagyok:))))))))))
Ez majdnem olyan jó, mint
a poszt.
@Fabius:

A bárányherélés a juhász feladatkörébe tartozik. A juhászkodás pedig a férfiak mestersége.

Ti városiak már semmit sem tudtok?
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Terelsz, magyarázkodsz. A juhász ősi női mesterség is, főleg baranyában. Ez is bizonyítottan onnan származik:

files.mommo.hu/pictures/000/693/693176_1cf67a0429_o.jpg

Ez a kép ihlette Petőfit is mikor aszonta: megy a juhász a szamáron.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
"A bárányherélés a juhász feladatkörébe tartozik. A juhászkodás pedig a férfiak mestersége.

Ti városiak már semmit sem tudtok?"

Kezdjük azzal, hogy egyáltalán nem vagyunk abban biztosak, hogy te nőnemű vagy. Előbb ezt bizonyítsd, aztán értekezz a mi tudásunkról, jó?
@Fabius: először is az idézet helyesen:

Megy a juhász szamáron (névelő nélkül). Másodszor, ez nem szamár, hanem öszvér. Neki nem tudják Baranyában foggal kitépni a heréjét, mert nincs őneki.
@Fabius: Azt nem figyelmeztették, hogy ugorja az ilyen linket, aki magába vertte ezeket a jancsiszögeket, a nagyon állat???? ;-DD Na és ezt kell szegény Stefinek dekódolni? Szép szakma.

De ez egy szadomazo párt, valóban.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Ez nem állatkínzás? DE annyira jellemző, hogy ez az etalon a te viselkedési kódexednél. Aki belevereti magába, az valahol beteg, de ő dönt erről, hogy legyen vasedény-kirakat a fasza vagy se...

.A bárány meg nem dönt a töke leharapásáról. Na ez a difi libsik meg a szadista parasztok közt.
@Knósszosz: Ezek nyomik, arra se jók, amire egy barlangos testekkel ellátott szerv.

Most láttam a Kromofobia c. filmet - angol lord és egyben miniszter hogy bukik bele a bennfentesség miatti kaszálásba...

Na ha ide eljutnánk már végre.
@Fabius: Remélem, egyszer visszatámadja valamelyik abúzált állata, mint imádott Hitlerét a kecskebak.
@épészmérnök: Amúgy ja, itt mindennapos a combinon a bárányherélés. Jegyellenőröknek különösen éles, piranjás agyaruk van erre.
@orica: :-DDDDDDDDD Mit mondott Orvbűn valami unortodox sikerére? Áll, mint a cövek. Na gyönyörködhet benne Stefi; tényleg nem értem, akit 12 évesen felajz a nyers macsóerő - avagy testszag - Orvbűnből áradóan a Mária Valéria hídon, az mit cirkuszol itt???
@épészmérnök: Hogy rácuppantunk erre a kis pikánt témára... ;-)))

Na Stefi itt a kovász, mit mondjak. Nélküle szürke és egyhangú lenne a zélet errefelé. De már annyi mindent megtudtunk Baranyáról. Egy kis helyi irodalom a kései órán témába vágva Janus Pannoniustól:
"QUAESTIO ARDUA ET DIFFICILIS

Cur penem cunnus, cur contra mentula cunnum
Appetat, haec, vulgo iudice, causa facit:
Cum primos homines uda ex tellure Prometheus
Confinxit, geminum non variavit opus.
Membra nec apposuit duplicem dirimentia sexum,
Unde novum posset se reparare genus.
Mox cum non aliter naturae iura manerent,
Discrevit propriis, corpora bina, notis.
Quippe puellari raptam de pectine carnem,
Alterius mediis fixit in ingvinibus.
Inde suam partem semper locus ille requirit,
Inde suum semper pars petit illa locum.

SÚLYOS ÉS KELLEMETLEN KÉRDÉS

Mért áhítja a fütykös a puncit, a punci a fütyköst?
- ennek a jámbor nép így magyarázza okát:
akkortájt, amikor Prometheus ős-szüleinket
gyúrta agyagból, még egyfele járt a keze.
Nem formált testrészt, melytől szétválik a két nem,
s mellyel az emberi faj újrateremti magát.
Majd azután később, hogy a természet legyen úrrá,
más-másfélékké tette az embereket.
Úgy, hogy emennek öléből egy keveset kiszakított,
s tette a másik lény lába közé e csomót.
Most ama vájat folyton kergeti ezt a csomócskát,
és e csomó folyton visszakivánja helyét."

Csupa ilyen: mek.oszk.hu/04200/04297/04297.htm
@a szív fészkei:
a cikk érdekes...a hsz-ek már kevésbé

ha -mint svájcban és még néhány okos helyen- az emberek nem fogják be a hegyoldalon lefelé rohanó patakot akkor mint minden víz az Óceánba folyik...

azaz az emberek is

azon kevesek közé tartozom, akik nem adják át ingyen azt amit 100000 (százezer) órával és vérrel verítékkel megszereztem

volt amikor majdhogynem ukázt kaptam márpedig ennek add át, mert te mást fogsz csinálni...hát...szóval elkezdte és 36 óra alatt az rúgta ki páros lábbal aki felvette és aki utasítani akart, hogy...

ha nem az eredmény a fontos, hanem a folyamatos szófosás...akkor ez ok tud lenni akár 23 évig is mint Levédiában

de egyszercsak hatalmas hiátus keletkezik amit csakis tényleges kemény munkával lehet betölteni és nem lesz aki...

szóval akkor lesz a zalcsútigeciládából szárított geci a az útszéli lapulevélen

brühühühühühü
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Tévedsz. A barna domináns mellett lehet valakinek szőke recesszív génje is, és azt örökítheti is. Tehát ha két szőke recesszív öröklődik, akkor az eredmény is szőke lesz, attól függetlenül, hogy mindkét szülőnek barna haja van. A szőke-barna kombinációból is lehet szőke hajú, ha a barna hajú szülő örökíti a recesszív szőke génjét. Ugyanúgy, mint a kék, és a zöld szemszínnel is.

A családomban az egyik nagyszülőmet leszámítva mindenkinek barna szeme van - most már csak volt - az enyém viszont kék/zöld színváltó.
@vörös meteor:
A fegyverhasználatot meg kell előznie:
- a fegyverhasználat alapjául szolgáló cselekmény abbahagyására irányuló felszólításnak;
...

:P :D
Eheh, a mi Fülig Jimmynk :D
@GeoCracker: hoppá, nem tisztítani, újat venni, és látjátok, már pörög is a gazdaság, Fabiusnak hála :D
süti beállítások módosítása