Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.19. 05:15 Fabius

Regisztráció: egyenlőek vagyunk a határon túliakkal. Majdnem.

Címkék: fidesz regisztráció választási törvény

Kedves Népem! 

Ezúttal elektronikus formában terjedek, mint spam, mert azt hallottam papír alapon összegyűrtök, kidobáltok, és én leszek a szemét, ti szemetek. Így most két kamuviagra és három mi lenne a nerneved, ha Cukkerbergen múlna reklám között próbállak megszólítani titeket, mert ez fontos!!!!!! 

Felháborít, hogy ráadásul kénytelen voltam írásba is adni 128 oldalon részletezve. De magatokra vessetek, ti nem szerettek eléggé, ti nem hisztek a Füstbement Terveknek, és ti röhigcséltek mikor hivatalosan is módosítani kell a feritélt. Tudom, most azt mondjátok olyan vagyok, mint aki a ronda randira akar regisztráltatni benneteket, fenyegetve a legkedvesebb plüss nyulatokat, ezt a demokráciaizét.

orbán regisztráció.jpg

De én azért igyekeztem mindent megtenni, hogy ne érezzétek a szükségesnél jobban hátrányos helyzetbe hozva magatokat. Itt van mindjárt a levélben regisztráció ügye, mert nektek is lehetővé tettem ezt a kényelmes megoldást ahogy a határon túliaknak. 2013 szeptember 1 és 15 között. Nonono, azért nem oda Buda, nem kell mindjárt leköpni a nenyit az előcsarnokban. Lássátok be szépen, hogy itthon a posta gyorsabban jár, mint a világ egyéb részein, így hamarabb kézbesülnek a levelek, úgyhogy majdnem egyenlőek vagytok. Meg amúgy is van hat hónapotok kiállni a sort az ügyeletes regisztrációs ablaknál,  felesleges a felháborodás. 

További figyelmesség tőlem nektek, hogy a Nemzeti - jóhogy, höhö - Választási Bizottság 7 tagját az általam bevezetett rendszer szerint 9 évre választjuk, mert a holtig tartó tagságot azért erősnek gondoltuk. A választási irodát is átnevezzük Nemzeti Választási Központra, ami autonóm - hihihihi, ezt csak röhögve tudom leírni a Szalmonella Mária Hivatal után, bocs - szerv lesz az államigazgatásban. Ettől függetlenül ti csak tekintsetek úgy erre a folyamatra, mint államilag finanszírozott közösségépítő és jellemfejlesztő tréningre. Micsoda baráti társaságok alakulnak majd a sorban állva, hajaj, és milyen tudatos választók lesztek ti a beszélgetések közben megvilágosodva. Nem hisztek majd semmilyen ígéretnek, nem lesztek félkilós száraztészta jobbágyok, és nem akartok eladni egy vekni kenyérért az utolsó pillanatban. 

Ráadásul személy szerint nem vádolhattok a demokratikus jogaitok szűkítésével sem. Legalábbis szerintem. Én meg csak akkor szerintemezek, ha úgy van, és általában úgy van. Most is. Megkaptátok a jogot a többes jelölésre. Nem tudjátok eldönteni, hogy a fideszes és maszopos jelölt közül melyiknek hányingerkeltőbb a stílusa? Nem is kell. Ajánlhatjátok mindkettőt egyszerre, és mellettük a jobbikost és elempést is akár. Szavatok nem lehet, eddig egy cetli egy ajánlás, innentől meg firkálhat boldog boldogtalan amennyit csak akar. Ne gyertek most azzal, hogy így egy nagyobb pesti panelban össze lehet gyűjteni egy házszám alatt a minden párt-minden jelölt indításához szükséges aláírásokat, és utána nem kell csinálni semmit. Lárifári. A cetlizés borzalma megszűnt, az smafu? Elhanyagolható apróság, hogy jelölni csak az tud aki már nem hezitál hanem regisztrált. Még, hogy két héttel a választások előttig lehet gondolkodni, hehe.

A bevezetés után azonban térjünk a lényegre amiért ennek a levélnek egyáltalán nekiálltam. Szóval, drágáim, most az van, hogy húszra is lapot húztam. Na és, én így szoktam, ne kalandozz, figyejjé'. Ezek az ellenzéknek nevezettek meg a) tovább sírnak a bojkotton, b) nekilátnak megszervezni a mozgósítást. Ha előbbit választják kiröhögjük őket, de ha utóbbit akkor baj van. Mert a pakliban benne maradt a lehetőség, hogy én ezt nagyon megszívom. A tömeges regisztrációval vissza lehet ütni, a választási törvény szerint kicsit veszíteni nem lehet. Ha bukok akkor előre kilőttem a magyarázkodást, hisz én mondtam itt most szinte kizárólag a tudatos választók voksolnak majd. Nem lesz mire kenni, nem lesz mire mutogatni, és nem lesz mód vekkerezéssel sem túlkiabálni a saját szabályaimmal legyőzött politikai hullám fölött röhögők hangorkánját.

 Ezt nyilván ti sem akarjátok, ezért igyekezzetek nem menni sehova. Nem kell nektek az a regisztráció, ne hagyjátok rábeszélni magatokat. A labanc agitátorokat zavarjátok el, plakátjaik előtt takarjátok be szemeteket, szirén énekük elől zárjátok el füleiteket ÉS MARADJATOK A SEGGETEKEN OTTHON!!!!!!!

Nem vagy okide ges, a b ille ntyű zets em rem ega a ke zama latt. N OFE AR!!!

Csókpuszi, Viktor

928 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr164787171

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Köszönjük Orbán, elég a kommunikációs trükkökből, a forradalmi hevületből és a barokkos túlzásokból! 2012.09.19. 12:23:53

Élni akarjuk az életünket, jókedvvel, bőségben, és annak, hogy ezt megtehessük, jelen pillanatban te és a slepped vagytok a legnagyobb akadálya. * Nézd meg, már megint mit csináltál! * Úgy tűnik, hazudtál, és két órán belül rajtakaptak! Már megint rajt...

Trackback: Túl lehet-e harsogni az agresszív, rosszindulatú fideszes kommunikációt? 2012.09.19. 12:09:56

Lehet próbálni, de nem érdemes ezzel tölteni az időt. Megkerülni egyszerűbb. Nyilván észrevetted már, hogy bár a nyáron sem szűnt a szorítás, pár napja a Fidesz-közeli média az első vonalba tolta a szimpatizáns jobboldali bloggereket, hogy össztűz alá ...

Trackback: A fogyatékosok még kétharmadot sem érnek 2012.09.19. 11:07:09

Ez is kimondatott végre! A fogyatékkal élők kevesebbet érnek ép társaiknál. Nincs több köntörfalazás, nincs több political correctness. A fogyatékkal élők örüljenek, hogy élnek, a paralimpikonok pedig annak, hogy végre nem hangszórót kapnak jutalmul ol...

Trackback: Előzetes regisztráció: felesleges, drága, manipulatív 2012.09.19. 10:48:17

Ígéretéhez híven Lázár János egyéni képviselői indítvány formájában nyújtotta be a választási eljárásról szóló törvényjavaslatot 2012. szeptember 18-án.  Az időzítés talán nem véletlen: miközben továbbra is borzolja a kedélyeket az ál IMF-lista, az aze...

Trackback: Előzetes regisztráció: felesleges, drága, manipulatív 2012.09.19. 10:06:51

Ígéretéhez híven Lázár János egyéni képviselői indítvány formájában nyújtotta be a választási eljárásról szóló törvényjavaslatot 2012. szeptember 18-án.  Az időzítés talán nem véletlen: miközben továbbra is borzolja a kedélyeket az ál IMF-lista, az aze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Spániel: na felvétel nem készül erről. ejnye rosszaságok!
@Spániel: Sajnos, így van... Nem tudom elmondani, hogy Elbert -Jancsikának hívták a barátai, annyira gyerekesen naiv, jóindulatú és édes volt - - mennyire igaz, jóságos, hihetetlenül művelt, briliáns agyú és szerény drága ember. Tanítani az úgy tanított, hogy az csoda volt.

A felesége is aranyos volt, a fia is. És látni, ahogy ezeket kiirtották hónapok alatt, az valami olyan horror volt - és semmit , de semmit nem tudtak a rokonok se az okokról! Máig így van.

Pedig az apósa a nyomozáshoz a legközelebb volt a foglalkozását tekintve a BM-nél, Lápossy Lőrinc, mint a nyomozás vezetője ráadásul jó haverja volt, és mégis is úgy halt meg, hogy fogalma se volt az okról és a gyilkosokról. A kisfiú, a feleség is borzasztó halállal halt nemsokkal a családfő után.

És amit a TV2 anno "nyomozásban" elkövetett Máté Krisztával az élen, na az a legszemetebb takonykenés és hullagyalázás.

A magyar közélet egyik kurva nagy szégyene ez.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A számok a múlt kövei, mi a Ner nem számokban gondolkodunk, ha egyáltalán gondolkodunk. Gondolokodjanak a Tudjukkik.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A számok az azok a balliberális antifülkeforradalmi mozgalmárok mételyei. A hithűség egyik próbája a figyelmen kívül hagyásuk. Azért talán nem véletlen, hogy emlékeim szerint annak idején is az Orbán-kormánynak az a két éve vitte el a Bokros-csomag összes, vérrel kiizadt eredményét, amikor Matolcsy lett a megmondóember.
@Penivaldes: Fáááásyyy?? Zsülikével?? Jaj istenem, istenem.
@a szív fészkei: és mindebben az a legszomorúbb, hogy az igazság sohasem fog kiderülni, mert valakinek ez az érdeke.
@a szív fészkei: igen, lehet hogy nem Fásy, de ilyen mulatós zene, aztán Jacko, aztán rapzene, aztán Queen, aztán Bartók Béla:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: meg is simogatom neked, ha ze kell. szereted ha megfogják amit te akarsz, hogy megfogják?:))
@Mariann19: Az én nagyon távoli és rám semmilyen zenei tehetséget nem hagyó rokonom meg Brahms legjobb barátja és pályájának elindítója volt. Most a híres művét játssza: www.youtube.com/watch?v=K6Apn0-z1jU.
@Penivaldes: Kombiné, kombiné, csipkés kombiné?? Az volt a szép sláger.
@Penivaldes: Kétesélyes az egérnek, azért látszik a fején...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezt nem a textilek között kéne pontosítanotok??? Charlize áldást oszt közben. Láttad a fürdőruhás képeit, neked küldtem.
@GeoCracker:

Innentől persze érthető, hogy mint minden buta ember, Orbán miért a csillagjósra bukott rá a Brit Királyi Csillagász helyett...

Egy igazi közgazdász nyilván megmondta volna a Focistának:
"- Ha Felséged parancsolja, természetesen meg tudom idézni a szellemeket. Csak nem jelennek meg."
@a szív fészkei: szerintem neki az is befért volna. .DD jó fej volt nagyon!:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azért elég szellemtelenre sikerült Orbán ténykedése így is.
@Mariann19: Karcsú szerbek, ehhez Stefi tudna makogni ;-DDD - a félperces udvarlója egy félig rác volt, annak a ténynek tulajdonította, hogy rögtön tapizni akarta.

A zenésznek legyen aurája. Egy Cohen, egy Springsteen, vagy amikor itt volt az öreg sírásó, a Rod Stewart, hát az csinált olyan hangulatot, hogy na. Jaggerről nem is beszélek, az a pasi rozi majd hetvenévesen is egy felhívás szexre, akkor is ha nem csinál semmit csak áll és danol - az azért ritka, mert nyüzsög, mint a hajderménkű.
@a szív fészkei: Zsülike valamelyik dáridó csatornán vonaglik mind a 80 kilójával a háttérben.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na de te semmit nem teszel, csak én? nem jó ez így! .)
@Penivaldes: pedig kaszálhatnátok a belépőjegyekkel.-
@Spániel: az biztos! Egér kedves, mit szólsz hozzá?
@a szív fészkei: Charlize tudod mit osztogason? megmondom! zöldbabfőzeléket a menzán!
@Penivaldes: hja, a szórakoztatóipar megteszi a hatását. Szégyen, hogy apuci kiárusítja kislányát már kora gyerekkora óta.
@a szív fészkei: Ebbe az öltözetbe nem oszthatja a zöldbabfőzeléket.
@Penivaldes:

Ha leírnám, hogy én mit tennék, akkor Fabius kitiltana. :D

@a szív fészkei:

Tökéletes. Azok a lábak tényleg brutálisak.
@a szív fészkei: Annyira jó vagy hozzám! Mindíg vissza adod az önbecsülésemet.

Nem tudom, hogy véletle-e, vagy irányított a média, de mindenütt a szavazás kérdéséről folyik a disputa. Netán kontrollálják, hogy milyen a becsapódás, meddig lehet elmenni?
Nekem az az érthetetlen, hogy norma kontrollra majd a végrehajtás szakaszában fordulnak az Alkotmány Bírósághoz. Ezt megelőzi a törvény és csak utána jön a végrehajtási utasítás. Te ezt érted? Én egyelőre nem.
@Penivaldes: A szellemi szinvonal meg ott sem, ahogy a politikai elitet elnézem.
Na végre! Hiánypótló remekmű született a Századvég műhelyében!
Kidolgozták végre a Szép új macsóvilág c. kiadványt
orulunkvincent.blog.hu/2012/09/19/nemzeti_erdek_2012_1_avagy_uj_horizontok_a_print_media_piacon
@a szív fészkei: Ilyen veretes családod van?A múltkor írtam Neked, hogy nem egyszerű emberek egyszerű gyermeke vagy, de szerencsés is ilyen hozzátartozói háttérrel.
@Penivaldes: akkor ez azt jelenti, hogy lemaradunk a produkcióról? naneeeee
index.hu/tech/2012/09/20/hiroldalnak_alcaztak_az_allami_virust/

Jobbikék arab tezsvérei ezt (is) beszopták.
A rothadó kapitalizmus és azok a ... zsidók! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
annyi dolgot beszopták már, hogy lassan fel sem tűnik. Jobbikék..ásít:)))
Lassan alszom, és mosakszom,
jó éjt:))) álmodjatok a szépséges Selmeczi szenátorasszonyról, és az ő okos Petijéről:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A Hornuzi-szorosban is tartanak egy kis picsánrúgási bemutatót a fejkendősöknek:
nepszava.com/2012/09/amerika/huszonot-nemzet-iran-partjainal.html

Úgy bohóckodnak azok a majmok, mintha lenne hadseregük...
@Penivaldes:

Szép álmokat!

Én még nem álmodtam Szógyártóval szerencsére. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: amit nem szabad az az, hogy bizonyos árukat nem adnak el Iránnak. ugyanis ahogy a volt keletnémet nDK.-s Merkel megfogalmazta.
hogy azt nem bánták a vezetőket szankciók sújtják de azt nem szerették ha nem volt banán a boltokban.
Irán meg jó hely lehetne, ha leváltanák Ahmadizsenádot. Nem csak fanatikusok élnek ott. De ez az ő feladatuk. Én szurkolok nekik.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Neked is szép álmokat!!!!
Mindenkinek szép álmokat.
@Penivaldes:

Meg az ajatolahot, meg az egész politikai és gazdasági rendszerüket...
Hogy mecsoda fertőre kellet ideérnem (vagy már csak a végére)? :D

Egyesek zenélgetnek, míg mások élvezkednek.

PENIKEEEEEEE.....!!!!! :DDD
@Marcellusca:

És még fürdőrucis Charlize-fotó is volt! :D
@King of Shadows: "Van, aki ahhoz igazítja a személyiségét, ami több pénzt hoz." Jó ötletet adtál, eerre a pályára kéne áttérni. Még spéci képzettséget sem kell szerezni hozzá, és dől a lé.
Gondolod, hogy bajban vannak, ha megfordul a szél? Nem szemben kell menni az áramlattal, hanem a szél irányába. Na és?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Elmebetegéknél? HÜLYE VAGY???
Holnap után ereklyévé nyilváníttatják a pápánál!
Baszki, nem hiszem el, de nap mint nap valami hihetetlen tanúbizonyságát adják ezek a kreténségüknek!!! :DD
Agyhalottak... és élvezik! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Fogadjunk, valamelyik a budiból a nagy barnát is lenyúlja utána, egyrészt a lopáskényszerük miatt, másrészt, hogy otthon bekeretezve kirakja és imádja! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A legtöbb ilyen tengerparti paparazzi képen látszik, hogy azért nem egészen olyan minden, mint a filmeken, de EZEN a testen nagyítóval nem találsz hibát.

(Azért persze megpróbálnám... jó hosszan, alaposan keresném... :D)
@a szív fészkei: A Brahms rokon nagyon régen élt, szerencsés vagy, hogy vissza tudod vezetni a családfát. Szerény voltál a múltkor, amikor a világi műveltségedet ismertem el, pontosan a gyökereket emlegettem. Látod, ráéreztem!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Óvatosabban forgassuk a szemünket a japán bugyiautomaták láttán! Azok a túlhajszolt menedzserek legalább diáklányok használt alsóneműjét szagolgatják a metrón, nem pedig ötvenes férfiak nyálát gyűjtik."

Hőőőőőőő.... :))

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120920_Szeretem_a_borod_illatat_Viktor?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201209&FullComment=true#comments
@Penivaldes: "Szép, szép." Mire gondoltál?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Én a nyelvemet is használnám! :))

Ezek a kretén narancsbolsik meg Orbán seggét nyalják!
Egyikünk téved, vagy én, vagy ők! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

10 perce beszéltem tesómmal, ugyanezt mondtam.

Ha valamelyik nap anyaszült meztelenül, fejükön lufiállattal mennek majd be a parlamentbe, már föl sem fogom kapni a fejem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A fenéket! Egyik fele thai ladyboyokkal kézen fogva, a másik felel, meg rózsaszín öltönybe öltözve. Basszus, olyan már volt... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a magyar határra -minden átkelőhöz- új tábal embernagyságú betűkkel:

NEMZETI LEVÉDIAI OPNI balra a kanyarban

brühühühühühühü

kóreset? ezek betegek?
@rodeo36:

Igen. Ezek betegek. Más magyarázat nincs. Tényleg olyan az ország, mint egy kórterem.

És egyre gyorsabban romlik az állapotuk.
fides elnyelte föld
föld elnyelje fides

avagy Ángyán báttyánk szüli napi meglepije...

torokgaborelemez.blog.hu/2012/09/07/471_beszelo_bot/fullcommentlist/1#c17860587
@Spániel: Szerbusz ! Szia. Igaz késő van, de mostanra sikerült előcsalnom a blogot. Régebben többször láttam a fő oldalon s akkor még be be léptem pl. gyilkos fűegérrel sokat évődtünk.
Örülök, hogy politizáló alkat is vagy, egyenlőre figyelek, mikor ráérek. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Balerinának tanult, még jó, hogy formás lábai vannak.. De a derekára kicsit rámászott egy kis töltelék. Mozgasd le!
@Mariann19: Mi nekik az Alkotmánybíróság? Bojt Viki papucsán? Balsaival meg a Pokollal...
Miért kell visszaadni az önbecsülésed? Bár nekem lenne ennyi eszem! :-))
Jaj gyerekek, most van nagy brühühühü: www.samsungsport.hu/magyar-labdarugas/20120920/sima-haromgolos-vidi-vereseg-belgiumban/

Még több pénzt öl a majd a semmibe. Van honnan, mint tudjuk.
@Mariann19: Na, apám dicsekedett mindig vele - ő, mint Ferenc József udvari zenészét emlegette, és nem is nagyon figyeltünk rá, mert hol lehetett akkor Bácsig is eljutni??? Távoli nagyon, az ő nagymamájának a nagybátyja, ha jól követem. De ettől azt hitte a papám családja, hogy belé is szorult muzsikusvér, hajrá. És hegedálni taníttatták, mint jó polgári zsidó família. De a tanár sírva ajánlotta fel a bére kétszeresét, ha soha nem kell apámat látnia többé...Ilyen botfüle embernek nincs. ;-DD Nagyon jól rajzolt, zseniális ügyvéd lett, de a zene meg ő... Hümmm.

Aztán a férjem kezdte a neten kikurkászni, hogy jé, ez az ember - Joachim, a Brahms-haver és hegedűvirtuóz - unokaöccse viszont a híres Ludwig Wittgensteinnek, együtt is nőttek fel, hazajárt a híres szalonjukba - már nincs meg az a palota Bécsben, amúgy is elrekvirálták a nácik - Brahms, Mendelsohn és minden akkor nagyság. Az összes - 8 volt, három öngyi lett - Wittgenstein gyerek nagyon jó zenész volt, sőt a híres üzletember-mérnökvállalkozó papa fiatalkorában New Yorkban hegedült és abból élt meg. A mamájuk is tehetségesen zongorázott.
Az ő fia volt a híres egykezes - mert az I.világháborúban a jobbját elvesztette - zongorista, Paul. Akinek Raveltól Brittenig írtak speciális műveket.

Újabb irtózatos szellemi alázás, mert a matekhoz még annyira se értek, mint valamennyit a muzsikához. :-DD
Szóval a csodás gének: zenei, matematikusi és üzleti - mert Bécs leggazdagabb családja volt az övék a csehországi vasútépítésekből (jó ég, netán Simicska is a távoli rokonom vasúti vérvonalon??? :-DD) - úgy lappanganak azóta is, hogy az csak na!

Más családi vonalról nem tudok, és ezt sem én kutattam ki. Boli múltkor komplettül az 1200-as évekig vezette le a családfáját.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:Stefi lehet, hogy ingyen küldi neki az alig használt szűzies nagyibugyit, nem kell ótómatára várnia ennek a szegény csalódott Vidi-drukkernek!
@Mariann19: Ja, amúgy a nagyapámnak kis nyomdája volt, amíg lehetett Mosonmagyaróvárott. Azért a Joachim nem vitte túlzásba a magyar rokonság ápolását. Nem is élt itt egy percig sem, azt sem tudom, beszélte-e a nyelvet. Kiskorában kivitték, felismerve a tehetségét Bécsbe meg Németországba...
@Penivaldes: Pedig direkte menzaződbabfőzelék színűt vett fel.
@Spániel: Kósát vegye meg valaki és rakja üveg alá vagy formalinba!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ott a legmagasabb szinte az IT-színvonal. Intel is ott dolgoztat. Agyuk még van, ha előbőrük nem is... :-DD
@Penivaldes: Naaaaaaaaaaa, és te angol porcelán baba a teatime-on innen kiről-miről álmodsz? ;-DD Amúgy Egérrel folytatott kis eszmecserétek után el tudom képzelni. De mindent csak eltartott kisujjal fogj meg!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Majd Vona odairányíttatja a mi KDNP-vasmacskálta naszádunkat az Őrült Focistengerésszel. Az halálos csapás lesz mindenkire.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Most szerintem Belgiumban a telibőgött pézséit gyűjtik aranyba foglalni.
Na megint alszik már mindenki, mire ideérek. Akkor megszüntetem a megszállást. ;-DD
NA ezek a csajok most épp nem szülnek, hanem - óh, Varga atyám, el ne hagyj! - hőszigetelnek: www.youtube.com/watch?v=SSTte7DRr2g&feature=player_embedded

Takarékosság, környezetvédelem - tök jópofa!
eduline.hu/felnottkepzes/2012/9/20/Halalos_halok_a_Corvinus_Egyetemen_BX2OG5#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_9_20
[..]"A Racionális és irracionális pénzügyi döntések című rendezvényen pedig a pénzügyi piacok véletlenszerű viselkedését, a befektetésekhez és a kockázatkezeléshez kapcsolódó megoldott és megoldatlan kérdéseket tekintik át. Az előadás során számítógépes szimulációkkal, izgalmas programkódokkal kérdőjelezik meg vagy támasztják alá a pénzügyi elméletek helyességét.

Lehetőség van részt venni interaktív számítógépes kísérletben is, amelynek során szórakoztató pénzügyi játékokkal vizsgálják, hogy a résztvevők mennyire képesek racionális döntéseket hozni." Viszi valaki majd oda szegény kis Mattolcsy Hubát szeptember 28-án okosodni picit?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Van valami amit felkéne ott ahhoz számolni, hogy normális ország legyen. Őrők Tanácsa. Ugyanis hiába lenne (és már volt is) nem agresszív, tárgyalásra képes vezetése annak az országnak. Amíg ugyanis az Őrők Tanácsa Teheránban mindent megvétóz ami ellentétes pár 1000 vaalháníy éves törvénnyel, addig minden marad a régiben. Vagyis nem is a Ahmadinezsád a fő gond ott.
@a szív fészkei: Emlékeim szerint Charlize Theron mindig is ilyen testalkattal rendelkezett. felül kissé erősebb, lábban vékonyabb.
@a szív fészkei: Bánt a lelkiismeret a kései reagálás miatt, zűrös volt a nap.
Többször elolvastam a Brahms kapcsolatot, büszke lehetsz rá, hogy oda tartozol. Elfelejtettem az egyik kedvenc virtuózomat, Zohart ,klarinét művészt.Az egy csoda! Nem merek többet zenéről írni, mert kikapok itteni társainktól jogosan. Remélem, lesz még rá alkalom.
süti beállítások módosítása