Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.17. 05:59 Fabius

Megfigyel-TEK?

Címkék: fidesz tek megfigyelés internet monitorozás

A blamát blamára halmozó TEK munkáját nagyra értékeli a kormányunk, háláját megint több száz milliós beruházással fejezi ki. Jelszó a beszélj keveset, nem érhet baleset, nagydobra nem verték az ügyet, pedig, ha már ekkora a sikersztori illett volna kicsit nagyobb csinnadrattával reklámozni azt a több, mint félmilliárdot. Sebaj, ha messziről nézik Orbánt úgysem tudja senki eldönteni, hogy a betyárkörte kandikál kifele fartájékon, vagy csak a kihasadt nadrág foszladékát lengeti a szél. Cserébe az stabilan látszik, hogy segge kivan a gatyából, olyan stabilan állunk a recesszióban, mint Selmeczi Gabriella az LMP iroda előtt, de 650 millió azért még akad amit el lehet rájuk költeni.

A Terrorizmus és Számítógépes Bűnözés Elleni Monitoring Egység 370 milliós beszerzés után fogja monitorozni a netet. Kell is ez, hiszen még csak a Nézőpont Intézet és leánykája a Médianéző Kft. figyeli árgus szemmel év 360 millióért mi történik, és a közszolgáltatók közül is csak a mentőknél működik élesben a faszbúk kommandó. Úgyhogy sötétben bujkáló Közgép honlap buzerátor reszkess!- baszod, mert innentől meg leszel ám figyelve. Az alaptörvényt összefirkálni nem kell félnetek, jó lesz, de ha a Nemzeti Hídelemgyártó honlapjához nyúltok akkor Viktor Vezér nyűgös lesz, és felállítja a monitoring egységet, ha 370 millióba kerül is. 

A fennmaradó összegből lesz műveleti operatív egység terem, hogy a világban elveszett magyarok felkutatását legyen honnan irányítani. Ez is kell, szavunk ne legyen. Csak jobban néz ki, ha a szíriai vízum kiadását elutasító Asszad nem telefonon, hanem a videófalon röhögve int be

tek-szíria.gif

Ezen kívül lesz új beléptető rendszer. Ez csak úgy, azért mert. Olyan népszokás féle ez minden Fidesz érában, csoda, hogy két évig kibírták nélküle. KijafaszTomi is ebbe volt szerelmes sportminisztersége idején, és bizony egy valamire való elitkommandó sem nélkülözheti belépésnél a test és poggyászröntgent, no meg a fémkereső kaput. Mit lehet tudni, ugye? Ha egy terrorista nagyon erőlteti egy műanyag lézerkard akár testüregben is elfér, vagy poggyász közé dugva, át köll ezeket világítani rendesen. De ha a kettős szűrőn valahogy átcsusszan mégis, a benne lévő világító test fém érintkezőjére majd a fémkereső kapu besípol. 

Nem is lenne ez akkora baj, ha nem a lényeg sikkadt volna el megint. A történelemoktatás hiányának pótlására ismét nem gondolt senki. Pedig ennyi pénzből kb háromszáz évre lehetne alkalmazni egy történelemtanárt, aki kidolgozhatna egy ki-kicsodát a szentkoronarádió.hu impresszuma alapján. Mit lehet tudni, ha egy következő Ostenburg Moravek Gyulás égést el lehetne kerülni vele, akkor máris hamarabb térülne vissza, mint bármi amit eddig a TEK-re költöttek.

481 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr744781759

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 120 ok, ami miatt nem szavaznék a Fideszre 2012.09.17. 16:00:49

Fülkeforradalom, gyorsnaszád, alaptörvény, manyup, békemenet, választási regisztráció… Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. Ha kihagytam valamit, írd meg kommentben! * 1. A Kubatov-lista 2. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezés...

Trackback: Paranoid téveszméket feltételez Orbánnál az ex-fideszes Fodor Gábor 2012.09.17. 15:59:15

Képzelt ellenségek, rettegő bizalmasok, gátlástalanság, az ellenállás megtorlása – a Fidesz alapítói közül nem Orbán az első, akin az elmebaj jeleit véli felfedezni a környezete. Fodor Gábor kijelentéseire azért érdemes odafigyelni, mert a Fidesz...

Trackback: Kürtvár ostroma, vizes blokk sokadik rész 2012.09.17. 12:06:27

Nem véletlen a címbeli utalás, bár az eredetitől annyira eltérő módon zajlott, hogy az már szinte ugyanaz. Na, ez szép és feloldhatatlan ellentét lett itt mindjárt az elején. A lényeg, hogy hidrotikus tevékenységeink során kialakuló helyzetek, lassan t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei: a jobbikos kitételre nem is reagálnék, mert minek? Őket és szimpatizánsaikat nem a bűn zavarja, hanem csak az érdekli, ha hergelhetnek a cigányok ellen.
De. A csbe a BTK-ba pont ezért is kell (már ha jó tv születik), mert a legveszélyesebb egy áldozat számára, amikor kilép egy bántalmazó kapcsolatból, szószerint életveszélyes. A gyilkosságok ekkor a legvalószínűbbek. Teljesen egyértelmű, hogy ez a derék magyar heteroszexuális jól képzett ember egy bántalmazó.
@a szív fészkei: Erre pont nem mondok semmit, mert az rohadtul nem szalonnaképes. Azért sejted, mit szeretnék (tudnék), ideröfögni.
Sose feküdj le haraggal a szívedben - mondta a tököm tuggya ki.
Igaza volt!
Jó éjt, holnap is van nap.
Pussz!
@a szív fészkei: A 2002-es Tf-es beszéde Orbánnak nagyon durva volt. Az volt Magyarország ellen a hadüzenete. Aminek most ért be a vetése. De 2010-ig mindenki bérrettegő volt, aki ezt világosan látta. Sajnálom, ami lányoddal történt, szerencséja volt.
Nem Hofi volt az egyetlen, aki akkor kikészült, de ő ezt is komolyan csinálta, ő belehalt, mások "csak" beszartak.
@aritus:
Na akkor kellett volna Orbánt lerúgni, mint a bika a gondozóját! Ma jobban élnénk, mint 4 éve...

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egér baszki! Ez állat volt!!! :))
@aritus: Mi sem hittünk a szemünknek, fülünknek. Pedig nem vártunk sokat Orvbűntől, gondolhatod!!

De igazad van,nyílt hadüzenet volt az, komplett uszítás és szítása a tűznek. Amit négy év múltán meg is gyújtatott.
@a szív fészkei:
Ez volt az a rózsaszín öltönyös buzi? Hát... nem sokat változott! :) Egy fülest a csaj lenyomhatott volna neki! csakhogy szokja...
Ide mikor vonult tiltakozásból a Gárda? www.borsonline.hu/20120917_vegignezte_anyja_kivegzeset_a_kis_vivien_ Keresztény családban persze nem fordulhat ilyen elő, megmondta Semjén. Hazudnak rendületlenül.
Namég egy bulvár: www.borsonline.hu/20120917_volt_ferjet_siratta_adasban_keresztes_ildiko Basszus, azért miért nem bőgi ki a lelkét is, hogy drága idolja, az országára szabadított - és a ő kampánydalaival istenített - -Orvbűn mit művel az országával? Hódmezővásárhelyt se sírt koncert közben a szavazás előtt?!

De nem bírom ezt a nőt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há... : Fut a hátamon a hideg ettől a vargai vigyortól. Vááááááááááááá.Remélem, államköltségen vette a csoffadt rózsáit.
@aritus: Persze, falra bors, én meg zöldülök, de akkor is mindahányszor berakom, hogy itt van voilá vonulgatni való, lehet kiverni a trappot büszkén, fegyelmezetten. ( a többit máshol másra)

Mindegyik bántalmazó, persze.
falra borsó , de van zöld bors is :-)))))
Mi vvaaaan??? hvg.hu/Tudomany/20120917_szentesi_hackertamadas

Muszlim hackerek feltörik a szentesi vízgazdálkodási honlapot??????????????? És az nekik miért jó? Ettől boldogabb lesz a mennyekben a hurik közt Mohamedjük?

[..]"A Gaping (tátott szájjal) csoporthoz tartozó, magukat muszlimnak valló hackerek elérhetetlenné tették a Szentes és Környéke Vízgazdálkodási Társulat honlapját - írta a delmagyar.hu hétfőn.

A cikkünk írása idején elérhetetlen honlapra egy angol nyelvű szöveget töltöttek fel, miszerint a hackerek Alan Roberts muszlimellenes filmje miatti tiltakozásul tették elérhetetlenné az oldalt. A honlapon közzétett szöveg szerint az iszlám a békét jelenti, és a muzulmánok békében akarnak élni az egész világon. A videó azonban megsértette a vallást és a prófétát, megtörve ezzel a békét.

A delmagyar.hu cikkében az olvasható, hogy a honlapot üzemeltető vízgazdálkodási társulat az újságíróktól értesült a történtekről."

Na mehet a TEK terrortisták ellen netileg is, tessék.
@a szív fészkei: endresy.blogspot.hu/2012/09/kek-zokni-feher-rozsaval.html

Mind a két szálat :-))
Balog meg majd huz egy kék zoknit rájuk, és megvilágosodik.
@a szív fészkei:
Az egész fidesznyik frakció ilyen tenyérbemászó, úgy látom... :)
Vagy bennem van a hiba! :))
@a szív fészkei: @Knósszosz:

Na, ne má'!
Hofi Viktor beszéde miatt halt volna meg?
@Zébácsi: Hát az időrend elég érdekes, nem? 9-e a beszéd napja , 10-ére ő halott. De az is tudnivaló, hogy nézte a híreket erről. És nem tett neki jót, nagyon nem.

Ja már libsikurvát beadta valaki korábban. Csodálkozol? Te még tudsz csodálkozni??? Azért irigyellek.
@Zébácsi:

ezt pontosan úgy kell mondani, hogy Hofi felismerte, hogy a továbbiakban semmiféle humorral nem lehet kifejezni amit ez a szar geci csinál, tragédia kezdődik és abban a Géza nem volt OK!!!

és ez még csak nem is brühühühühühü
@a szív fészkei:
meghackelték saját magukat, hogy indokolják a forráselvonást (mármint elvonást normális céloktól)

ez teljesen pontos fejlemény, mindenhol így megy...brühühühühühühü

tökfontosításitekmfontosságosításiakció

beeeee beeeeeeeeeeee beeeeeeeee

a rackák kara
@aritus:
Ha jól emlékszem, hárman haltak meg 2002-ben a szavazókörökben.

Nem Hofi volt az egyetlen.
az új poszthoz akartam... de sz@rakodik...

köszi hogy a téma javaslatom írtad meg...
a téma iránt elfogult vagyok FERGETEGES...
de logikus dr lézer (mindenki anynitiséramenynitösszeharácsolt) dzsonni javaslata...
nyilván nem lehet rossz szándékú az a vezető akit ők választottak... a jó fid eszes mégcsak nem is hibádzik soha...

"Rapcsák András mögött töltötte székhuzigálással, ajtónyitással gyakorlatilag lakájnak öltözve"

itt viszont megáltáll...
köztudomású, hogy a méretes termete miatt...
NEM ÉRTE EL A SAJÁT SEGGÉT...
bizalmi embernek kellett.... khm...

aztán itt van ez is... kötelező önkéntes polgári védelem...
egy lépés a CSERKÉSZ mozgalom... sok fides keresztyény:) fiatal:) demokrata:) MACSÓ "élvezné"

index.hu/kulfold/2012/09/18/pedofil_esetek_az_amerikai_cserkeszszovetsegnel/
@dr. Balta$ár:
Ez kommentelhetetlen, meg a Vágó Gábor posztja :
- állami vállalat tapasztalt csalót keres -.

Eddig azt hittem, csak a Princz Gábor és a Kulcsár Attila szavak miatt dobott vissza a gép.

Az megvolt, hogy Kulcsárt fideszék elengedték dicsérettel,
mint a robbanószerest, meg a baltás gyilkost ?
Az új poszthoz: Szán alom, a szokásos simlicska zrt tempó és megoldások, ebbő is látszik, nagyon magabiztosak, és nem félnek senkitől, és semmitől, attól hogy buknak, meg egyáltalán nem tartanak.
@Dr. simonmondja.: éjjen a fides feudalizmus !!!!

korrupció, pájázatok, haverok, buli ...

ez az élet !!! hajrá magyarok! hajrá fides !

(csak a 9,5 millió félázsiai birkát sajnálom aki szív és lecsúszik...)
A másik poszthoz nem enged hozzászólni. Csak kiváncsi vagyok, hogy itt átmegy-e. Bocs
Lázár egyébként is a beadói poszton van. Már tuti Orbán özvegyének nyugdíja, felturbózza az adókat banániában ( endresy.blogspot.hu/2012/09/kiralybanansag-lazarral.html )
S hát igen jöhetnek a zsenik a cégekhez. A frakció íródeákja meg csak beadogat. Míg mi bevesszük.
@Dr. simonmondja.: :))) vágó is tényleg...

na bexartak a nertársak...

nekem könnyű én csak élvezem a fides feudalizmus előnyeit...
én+ még elenálló IS lehetek... TEK archívumban bizonyítékaim is lesznek...
ezek meg még felelnek is érte... vagyis LÓGNI fognak...
a következő tv. várhatóan az lesz,hogy
a fid eszes soha nem hazudik és soha nem hibázik...
ezek tényleg azt hiszik,hogy
a saját szabájaik alapján foglyák őket FELLÓGATNI... pedig neeem...
@dr. Balta$ár: Nekünk mohács kell, és még talán az is kevés lesz, a többsèg mély áhitattal fog a vesztébe rohanni, a vezényló egyetlen szavára.
@Fabius: Fabius! kíváncsian vár lyuk mi a hejzet...

tegnap egy TEK netellenőr csilliárdos beruházás...
ma meg egy drsimicskának joga van hüjének lenni poszt...

és nem lehet kommentelni... ki xart be? remélem nem te????
@Fabius: pont mostanában gondolkodtam, hogy a posztokban- kommentekben

nagy koncentráltságú MARÓ GÚNY... kikezdte a rencert...
nem kúúl fid eszesnek lenni...
egy nagyobb társaságban vki megkérdezte ki szavazott fidesre...
senki nem jelentkezett... :) akkor hogy van szentkétharmaduk??!?

a posztok maró anyag tartalma azért megmarad ugye?
mert ha a NETtel, vagy a HATÁROKkal kapcsolatos korlát lesz
akkor nekem pakolnom kell, annak ellenére hogy KIRÁJ vagyok...
nesztek b+ elkésTEK a lex "hüjének lenni alkotmányos jog" tv nyel...

dr orvbűn HIVATALI VISSZAÉLÉS és VESZTEGETÉS
sőt BŰNSZERVEZETBEN és előre megfontoltan...

én az örmányekkel értek egyet... a leendő AXE kormányfő BŰNÖZŐ...

index.hu/belfold/2012/09/18/az_ormeny_onkormanyzat_feljelenti_orban_viktort/
egyébként a MALÉV ot vezethetné dr. Hingyi beatrix...
vagy a BKV-t dr. Sz@rainé Szilágyult Eleonóra
@rodeo36:

Aha. Erre mondjuk gondoltam. De arra nem, hogy ettől készült ki teljesen a szíve (vagyis a lelke).

@a szív fészkei:
"Te még tudsz csodálkozni??? Azért irigyellek. "

Köszönöm, kérlek, de nem, ezen én már régen túl vagyok. Azon viszont csosálkozom, hogy mindez ma MAgyarországon ennyire simán lecsúszik az emberek torkán.
@ariel12:
Csodás! :))
Csak Piktorunkat kifelejtették belőle. Pedig neki megérte a buli...
Jó hírünk a nagyvilágban!
www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=LeeOU8nT00g
no komment

Háromezermilliárdot kéne gyorsan elkölteni

Kezdünk kifutni az időből: ha 2013 végéig nem dönt a kormány az EU-s pénzekről, elvész a rengeteg támogatás. A helyzetet az aktatologatás és a keménykedő közvetítők nehezítik.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F09%2F18%2Fharomezermilliardot_kene_elkolteni%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Amúgy tök véletlenül, akad ebben az országban egy olyan, hogy államapparátus, akiknek azért a csekélyke fizetésükért, valami ilyesmi lenne a dolguk, nem pedig az egymás elleni áskálódás és ügyeskedés, pártharcokban való kavarás.
Netán megint én tévedek? Basszus, csak a baj van velem... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: na ezért nem írtam rá semmit, te úgy is megtetted ;)

hihetetlen ami megy mostanság, a párom beolvasott egy maszopos önköri képviselőnek amikor összefutottak, hogy teszetoszák és nem lehet hallani a hangjukat, pedig eset az van, közmunka, választás, baltás miegymás. A nénike eleinte csak hápogott, hogy de, pedig igen, meg azé van okosság ami jónak tűnik /pl. a vészhelyzetes berántás, csak amikor a rekvirálás szóba került, meg az önkéntes kötelező, meg az eskü, meg minden ilyen fszság/ akkor leforrázva elhallgatott.

A végén csak annyit tudott kinyögni, félnek ők is, és semmit nem tudnak, semmibe nem vonják be őket, és semmit nem tudnak csinálni, erre azt kapta meg, hogy akkor minek csinálják, tök felesleges az egész, és pedig itt nem fityeszes a pógimester...

Na ennyit a magyar rögvalóról, minden lesz itt csak nem elzavarás és számonkérés, járomba hajtja a többség a fejét, a normálisak meg menekülnek, amerre látnak, és amíg tudnak....
ehh, azért én ennyire nem vagyok optimista:

Róna Péter: "Orbán Viktort gyerekjáték lesz legyőzni"

Érdektelen téma, hogy ki, kivel fog össze a kormányváltás érdekében, mert Orbán Viktort gyerekjáték lesz legyőzni, hiszen ebben az emberben már senki sem bízik – mondta Róna Péter közgazdász az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

hvg.hu/itthon/20120918_Rona_Peter_Orban_Viktort_gyerekjatek_lesz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kissé túl optimista az öreg! A viktoriánus csürhének semmi nem drága már, hogy a rablott holmin rajtatartsa a mancsát. Nem fogják hagyni, semmitől nem riadnak vissza. Egyre inkább érik bennem is, hogy ezt szép szóval és korrektül nem lehet elmeszelni. Maradnak az ő módszereik. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Jogos... Egy valag védelmi szervezet, jól fizetett katasztrófavédő van. Majd én fogok helyettük homokozni, meg gátat erősíteni. Kurvára el vannak tévedve az elvtársak!
Leszarom a Nemzeti Együttszűkölést, meg törpe Vezénylót is nagyívben!
Kinyalhatja a narancsbolsi tolvaj csürhe a hátsómat, én inkább egy jó, parasztos stílusú megválaszolásban hiszek! De ez sem rossz...
Már félreértésről beszélnek... :))

www.hirado.hu/Hirek/2012/09/17/12/Ki_kaphat_behivot__Felreertes_tortent.aspx

"Tóth Ferenc a Kossuth Rádiónak elmondta azt is, hogy a XI. kerületben tévesen alkalmazták a jogszabályt, ezért kaphatott több mint ezer ember levelet. Rosszul előkészített, rosszul megfogalmazott, feleslegesen fenyegetődző levelet küldtek ki, amivel megijesztették az embereket – fogalmazott a főigazgató, aki biztos abban, hogy az érintett 1300 ember közül senki nem kap majd szabálysértési bírságot vagy átváltható elzárást. Hozzátette: a hibát jelezték, és az önkormányzat ki fogja javítani.

A főigazgató elmondta azt is, hogy az önkormányzatoknak elsősorban önkénteseket kellene keresniük, levelet tehát még bárki kaphat, bár a legtöbb vidéki településen már véget ért a polgári védelmi szervezetek feltöltése.

A Krónika kereste a XI. kerület önkormányzatát is, ott későbbre ígértek választ."
@dr. Balta$ár: " Lázár János nyugodtan beterjeszthet egy indítványt az egyenlítő áthelyezéséről. Azért, hogy a banán is megteremjen. Mert micsoda dolog lenne különben, hogy banánköztársaságunk már van, de a banán csak üvegházban terem. A nagyobbik gond ezzel csak az lenne, hogy Orbán Viktor a jelen állapotok között esetleg még hitelt is adna a dolognak."
Az előzöekben jelzett linken
@GeoCracker:
Meg mennyi majmunk van még!
Ott, fővárosi pálmaházban, a kupolásban!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nulla a cocik. Megélnek az ellenzéki létből az LMPsekkel együtt és ez nekik megfelel, a nagyhalat meg nagyon nem merik ba.zogatni.
Akkor el lehet az MSZPs, LMPs, jobbikos majmoknak is fáradni dolgozni!
Gábris is jön, hogy ők ezt meg azt kérték számon...
EREDMÉNY??? Nulla.
Jövőkép? Nulla.
Tervek? Nulla.
Bebuktatják a fideszbolsikat ugyan úgy, mint a cocikat anno? NEM!
Találgassak, hogy miért, vagy tök felesleges? :D
Mindig csak vizsgálódnának, de leszavazták c. szarral jönnek. Akkor tehát nulla az eredmény? IGEN.
Hír van róla? Ha van is, eredmény születik a végén?

A Hír tévéről azt ugye tudjuk, hogy 100 és 300.000 forint között fizetett minden cocikat érintő botrány után, zsebből?

Tessenek emlékezni a cocik botrányaira. Az a Zuschlag hülyegyerek elmaszált 50-70 millió forintot. Aprópénz manapság, azokhoz képest, ami folyik. Ül? Igen. A cocik kezdeményezték ellene még? Igen, majdnem... de ül.
Ezt tessék elolvasni.

"Merénylet egy egész generáció ellen"
Erről szól Orbánék működése.

hvg.hu/gazdasag/20120918_Merenylet_egy_egesz_generacio_ellen
A "családbarát" kormány!

"Míg a 100 legmagasabb összevont jövedelmet elért adózó 132 millió családi adókedvezménnyel csökkentették jövedelmüket, addig az alacsonyabb keresetű gyermekes munkavállalók 112 milliárdot nem tudtak kivenni a rendszerből. A gazdag családok így megint jobban járnak.

FŐKÖNYVELŐ
Álláshirdetés
A tavalyi évben összesen 3 millió 855 ezren vallottak be összevonás alá eső jövedelmet, közülük 1 millió 17 ezren vették igénybe a gyermekek után járó adókedvezményt. Ez 180 milliárd forintjába került a költségvetésnek, ugyanakkor ha minden jogosultnak lett volna annyi jövedelme, hogy teljesen kihasználhassa a kedvezményt, akkor arra már 292 milliárdot kellett volna költeni – írja a pénzcentrum.hu.

A bevallások szerinti átlagos, bruttó 159 ezres jövedelemmel még teljes egészében ki lehetett használni a két gyermek esetén 20 ezer forint adókedvezményt, ám akik havi bruttó 90 ezer alatt kerestek, ők már igencsak rosszul jártak. Itt csaknem 9 milliárd forintra rúg az összeg, ennyi tényleges adókedvezményt hagytak benn a kétgyermekesek az államkasszában. A legnagyobb anomáliák ugyanakkor a háromgyermekesek esetében vannak. Ők 79,5 milliárd effektív adókedvezményt nem tudtak kihasználni, még úgy sem, ha a szülők azt megosztották. A négy- és ötgyermekesek is összesen több mint 19 milliárd forintot nem tudtak felhasználni. Ha példaként veszünk egy egyedüli, három, adókedvezményre jogosító gyermeket nevelő bruttó 159 ezret kereső szülőt, akkor azt láthatjuk, hogy ebben az esetben havonta 67 ezer forint maradt benn az államkasszában.

A tavalyi évben 1 milliárd forintot keresett a legnagyobb összevont jövedelmet bevalló adózó – az érintett magánszemély nem vett igénybe családi adókedvezményt. A 100 legmagasabb összevont jövedelmet elérő adózó ugyanakkor már nem volt ennyire szemérmes, ők 24,1 milliárd forint bruttósítás alá eső jövedelem után mintegy 132 millió forintnyi családi adókedvezményt vettek igénybe.

Idén tovább romlik a kevesebbet kereső nagycsaládosok helyzete, mivel a tavalyinál több mint 40 ezer forinttal többet, bruttó 530 ezer forintot kell keresniük ahhoz, hogy egyedül teljes egészében érvényesíteni tudják a kedvezményt. Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kereszténydemokrata parlamenti államtitkára azonban nemrég annyit mondott, hogy 2014-től 30-48 milliárddal bővítenék a ténylegesen kihasználható kedvezményt. Ez azonban a 112 milliárdos, a cikk elején említett összegtől még messze áll.

A családi adókedvezmény anomáliáiról részletesebb információt a pénzcentrum.hu cikkében találhat."

hvg.hu/gazdasag/20120917_Forditva_sult_el_a_csaladi_adozas_hatalma

ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FIDESZ!!!
Csók mindenkinek! Ez volt már?? :)

Közmunkaprogramot ajánlottak nekik hogy rendszeres jövedelmük legyen, de ők nem fogadták el. Biztosan 10 éve rettegnek ők is... a munkától :)

youtu.be/-xHz_qnxxxk

Mind e közben nyilvánosságra került a maszop titkos haditerve is. :)

nol.hu/belfold/letoltheto_az_mszp_titkos_strategiaja__
Valóban nincs is min csodálkozni a mszaopon sem. :)

fenteslent.blog.hu/2012/09/17/az_mszp_titkos_strategiaja_letoltheto#more4780845

"...igazán sokat elmond, hogy működik egy parlamenti gigapárt 2012-ben. Rendkívül érdekes megállapítani, hogy mennyire profi és mennyire elvtelen írásról van szó. Végigolvasva egyetlenegy olyan kitételt nem találunk benne, ami azt sugallná, hogy amit tenni fognak, az az ország érdeke lenne, vagy hogy melyek azok a pontok, amelyek a nehéz helyzetből való kilábaláshoz vezetnének.."

Ezek után még mindig vannak agyhalottak akik ismét az emeszpére fognak szavazni??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Természetesen mindenki a jobbikra fog szavazni, mert tőled tudjuk, ők a fény a sötét magyar éjszakában...

Neked fizetnek a propagandáért?
@dr. Balta$ár: Figyelj, ezt már mikor megrajzolta a South Park! Mármint a pedos cserkészeket!
@leonito77: Na végre te is megvilágosodtál?? :) Egyébként nem fizet senki. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A hülyegyerek 70 millióból már visszafizetett 50 azaz ötven milliót és még mindig ül.
@leonito77: Azért ez se kutya belőle. :)

Az MSZP Fideszhez való viszonya is minimum az egymásrautaltság jeleit hordozza magában. Azt mondják, hogy:

"Az MSZP számára minél inkább kétosztatú a politikai verseny, annál jobb. A választók továbbra is képesek és hajlandók Fidesz-MSZP versenyben gondolkodni – de csak akkor, ha mintegy „mesterségesen” teremtjük meg ezt a helyzetet számukra." (3. oldal)

Vagyis teljesen érthetően szeretnének még egy kicsit a 'másik nagy' szerepében tetszelegni. Ez emberileg érthető is, de mi a helyzet, amikor nem stratégiáról van szó, hanem - ahogy ők szoktak fogalmazni - a bátor kiállásról a nemdemokraták ellen?

"a Jobbik felemlegetése, „felemelése” nem csak normatív okokból kontraproduktív, hanem azért is, mert a választók számára átalakítja a politikai teret." (4. oldal)

"Ez azt is jelenti, hogy a Jobbik, mint komoly „veszély” emlegetése nem kedvező a szocialistáknak, hiszen maguk erősítik a nemkétosztatú verseny tételezését – ami főként a versenytársak érdeke." (4. oldal)

"A Jobbikkal szemben nem érdemes folyamatosan az MSZP-nek konfrontálódni – az MSZP ellenfele a Fidesz, e tekintetben a Jobbik nem számít. Mindez azonban még
burkoltan sem jelenthet elismerést." (25. oldal)

Vagyis pillanatnyi politikai érdekből jobb elbagatellizálni a Jobbik előretörését, hátha bejön. Azt lehet levenni ebből, hogy lényegesen kevesebb olyan alkalom lesz, mikor Lendvai Ildikó falfehér arccal kiáll a nyilvánosság elé, hogy ’micsoda rasszizmus van az országba’. Sajnos azonban ez nem abból a belátásból fakad, hogy rájöttek, hogy ez a valódi problémákat nem oldja meg az együttélésben; sem azt, hogy a rasszista kártya szüntelen előhúzása teremtette meg a Jobbiknak a teret a társadalmi beágyazódásához, csak és kizárólag taktikai okokból igyekeznek kirekeszteni a szélsőjobboldali formációt a közbeszédből. Ugyanis, ha őszintén feltárták volna az okokat, akkor legalább maguknak beismernék ennek valóságát. Az elharapódzó cigányellenség normalizálásáról amúgy egyetlen szó nem esik a tanulmányban, ezek szerint ebben a kérdésben az MSZP-nek nincs stratégiai álláspontja.
@ariel12: Zseniális. De a Stohl Bui - miből nem csinál pénzt ugyye - a könyvében elíti, hgoy ez a SAfarov egy két m-es, csupa izomra gyúrt gyilkológép volt, aki a magyar őreit is halomra vágta - állítólag egyszerre 16-ot - , ha valami nem tetszett neki.

Állítólag a menyasszonyát ölték meg az örmények , aki gyerekkora óta a szerelme volt - azért a birkás jelenet elég kemény - és emiatt akart mindenáron katona és mészáros lenni. De ugye kiderült, hogy anyukája, apukája pl. jól élnek - mikor arról is regéltek, hogy a szüleit vesztette el az örmények miatt - szóval ez a szerelmi sztori is lehet kehés. De Stohl szerint rettegett tőle mindenki a börtönben is.
@leonito77: Vagy igen, vagy ennyire elvakult. De csinálja, mint a nyomtató ló rendületlenül.
Lézer Johnny beadványát kellett volna az űrbe küldeni, nem a Bitliszt.
Na tényleg nem lehet kommentelni - "Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!" - az ibrahimost. Muszlim hackerek a sarokban, ugranak minden Ibrahim szóra???
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: TEgnap erre írta egy valaki, hogy kommunista vagy, ha irigyled a legtöbbet adózóktól ezt a kis bónusz morzsát.
HA annyit beadnak, vehessenek is vissza sokat.
Ez bájos az orvbűni lajstromból: [..]"Ha nem megy a közismeretei tárgyak oktatása – márpedig tényleg nem ment – azt nem ennek az elhagyásával kéne orvosolni, hanem olyan pedagógiai megújulásra lenne szükség, ami a szükséges változáskészségekhez hozzájuttatja a gyerekeket." Szóval a XXI. században tényleg birkabaszó - lásd Safarov-rajzfilm - ázsiai feudummá változtatná az országot.

A "merényletes" hgv-s cikkből, fentebb van a linkje.
@a szív fészkei: Dehogy muszlim hekkerek. Simán csak elege lett a TEK-nek Fabiusból. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: itt fog lyuk megdumálni mindig az uj posztokat ????

vagy ha ezt is lezárja akkor lesz skype zárt körű "cset"
Mivaaan?!
Nem lehet kommentelni Simlicskát?
YESSSSS! :)

Hivatalossá vált, mit akarnak a kormánypártok. Nem lesz kampánycsend, megszűnik a kopogtatócédula, és jóval könnyebb lesz elindulni, mint eddig bármelyik szavazáson. A jövőben csak az szavazhatna, aki kéri a névjegyzékbe való felvételét.

hvg.hu/itthon/20120918_Gyorshir_itt_a_javaslat_igy_valasztunk_20

A Fidesz-KDNP benyújtotta a parlamentnek a választási eljárásról szóló törvény tervezetét. Annak érdekében, hogy az előzetes regisztráció alkotmányos legyen – vagyis az Alkotmánybíróság ne semmisíthesse meg a törvényt – Lázár János módosítaná az alaptörvény átmeneti rendelkezéseit, belefoglalva, hogy „sarkalatos törvény a választójog gyakorlását kérelemre történő névjegyzékbe vételhez kötheti”.
@dr. Balta$ár: Hangos CHAT tök jó lehetne. Milyen anyázások mennének a netfelhőben. :)
@AKIsTUDATLAN: örüjj hogy élsz... lövethettek volna akár...

itt tucc csetelni:) addig örüjj... aztán reccs(k)...
@a szív fészkei:
Amelyik narancsbolsi barom ezt röfögte, az nem érti az 1x1-et sem. Ha nem érti, hogy a csóringerektől vettek így el, hogy a tehetőseknek adjanak aprópénzt, akkor úgyis reménytelenül agyhalott a kreténje.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Egy aprócska, icike picike kis kérdésem lenne azzal a coci förmedvénnyel kapcsolatban feléd.
Miben is tér el ez a szaruk a cociknak attól a szartól, amit a fideszbolsi csürhe képviselt és tett?
Ezek után ugye nem azt mondod, hogy akkor már inkább a fidesz? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem én azt mondom, hogy egyikük sem. Őket max. a bányába lehetne ilyen 20-20 év után odaengedni. :)
jó reggelt :) gyakorlattal rendelkező, már bizonyított hétpróbások előnyben, hívatásos hülyék és privát barmok jelentkezését is várjuk! jelentkezni a kiadóban ... beszarás ez az egész
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Beleolvastam.
Semmi extra, egy cselekvési terv. Szerintem a szokásos coci impotenciával megírva és még arra sem képesek, hogy titokban tartsák. A narancsosokét már láttad? Nem. Ők ügyesebben tartják kézben.
Viszont a jobbikét már láttuk (hogyan blogoljuk és hogyan próbáljuk befolyásolni az ott lévőket :))), az meg még gyenguszabb... :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezeket, családtagjaikat kb. 50 évre eltiltanám még az állami alkalmazotti státusztól is. Politizálni csak kocsmapultnál engedném őket.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Már megint iszunk??? :)

Amúgy valakinek van tapasztalata a mikro 4/3-os optikákkal és fényképezőgépekkel? Beszélhetnénk róla. Vettem egyet, még az optika úton van hozzá, meg kiegészítők is érdekesek lehetnek, konverterek...
"- De hát önnek hat hónapja lett volna a regisztrációra...
- IGEN! A városháza alagsorában, ahová egy leszakadt lépcső vezetett, a világítás nem működött, az iroda ajtajára pedig valaki egy táblát függesztett: VIGYÁZAT! A LEOPÁRD HARAP!"
(Douglas Adams kicsit átírva)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nincs azon semmi meglepő, még kormányon is azt csinálták. Mindig csak azt kiabálták, hogy "Jön a Zorbán!", és néha náciztak a változatosság kedvéért. Ezzel viszont csak a Fideszt támogatták, mert utánamentek Vekker terepére.

Meg lehetett volna állítani, ha a szociknak lett volna esze. De nem volt...
Oszkó Péter, aki a Bajnai által alapított Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány felügyelőbizottsági elnöke, tegnapi internetes bejegyzésében egy sérült futballistához hasonlította Gyurcsányt – írja a Magyar Nemzet.

Oszkó azt írta: „Bármennyire jól játszik valaki eredendően egy focicsapatban, ha egy tétmeccs közben lesérül, akkor onnantól nem segíti a csapatát azzal, hogy továbbra is mindenáron pályán akar maradni, magának akar minden labdát és helyzetet, és minden akcióban benne akar lenni, mert a meccs sikerét veszélyezteti.” Oszkó úgy vélte: Gyurcsány „a saját pár százezres táborán kívül évekig nem lesz képes szavazókat megszólítani”, és „az érdemi ellenzéki alternatíva kialakulását hátráltatja”. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Akadékoskodsz csak! NERÁRULÓ!
A Nemzeti Inzultáció Ellensége vagyol.
A Párt csak a javunkat akarja. Illetve a javainkat... :O
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Akadékoskodsz csak! NERÁRULÓ!
A Nemzeti Inzultáció Ellensége vagyol.
A Párt csak a javunkat akarja. Illetve a javainkat... :O
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: délelőtt soha! Ez alól a folytatólagosság értelemszerűen felmentést ad :)
Igazán magatokba szállhatnátok már!
Most is miket olvasok rólatok?

"Engem az elmúlt időszakban például megszámlálhatatlanul sokszor tiltok ki a az úgynevezett "demokratikus ellenzékhez" köthető blogokról. Néhány napja a Varánuszról tiltottak ki örökre statáriális eljárással, mert sziklaszilárd érveket felvonultatva megalázó intellektuális vereséget mértem az össze-vissza hazudozó bloggazdára, Fabiusra. "
Az eredeti poszttal valami gebasz van, se kommentelni nem lehet se szerkeszteni, se törölni, se semmit. Kitettem újra, itt működik a kommentelés:

varanus.blog.hu/2012/09/18/kaya_ibrahimot_a_mav_elere_105#comment-form
@Fabius:
Csodálkozol? A S betűs ELINTÉZTE!!!!!! :))
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Akkor az a nem létező családon belüli erőszak kategóriába tartozna. Majdan.
süti beállítások módosítása