Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hirado/2024/05/02/politikai-reklamkampany-koltesek-legdragabb-europai-unioban-cof-fidesz "... (2024.05.03. 12:44) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.17. 05:59 Fabius

Megfigyel-TEK?

Címkék: fidesz tek megfigyelés internet monitorozás

A blamát blamára halmozó TEK munkáját nagyra értékeli a kormányunk, háláját megint több száz milliós beruházással fejezi ki. Jelszó a beszélj keveset, nem érhet baleset, nagydobra nem verték az ügyet, pedig, ha már ekkora a sikersztori illett volna kicsit nagyobb csinnadrattával reklámozni azt a több, mint félmilliárdot. Sebaj, ha messziről nézik Orbánt úgysem tudja senki eldönteni, hogy a betyárkörte kandikál kifele fartájékon, vagy csak a kihasadt nadrág foszladékát lengeti a szél. Cserébe az stabilan látszik, hogy segge kivan a gatyából, olyan stabilan állunk a recesszióban, mint Selmeczi Gabriella az LMP iroda előtt, de 650 millió azért még akad amit el lehet rájuk költeni.

A Terrorizmus és Számítógépes Bűnözés Elleni Monitoring Egység 370 milliós beszerzés után fogja monitorozni a netet. Kell is ez, hiszen még csak a Nézőpont Intézet és leánykája a Médianéző Kft. figyeli árgus szemmel év 360 millióért mi történik, és a közszolgáltatók közül is csak a mentőknél működik élesben a faszbúk kommandó. Úgyhogy sötétben bujkáló Közgép honlap buzerátor reszkess!- baszod, mert innentől meg leszel ám figyelve. Az alaptörvényt összefirkálni nem kell félnetek, jó lesz, de ha a Nemzeti Hídelemgyártó honlapjához nyúltok akkor Viktor Vezér nyűgös lesz, és felállítja a monitoring egységet, ha 370 millióba kerül is. 

A fennmaradó összegből lesz műveleti operatív egység terem, hogy a világban elveszett magyarok felkutatását legyen honnan irányítani. Ez is kell, szavunk ne legyen. Csak jobban néz ki, ha a szíriai vízum kiadását elutasító Asszad nem telefonon, hanem a videófalon röhögve int be

tek-szíria.gif

Ezen kívül lesz új beléptető rendszer. Ez csak úgy, azért mert. Olyan népszokás féle ez minden Fidesz érában, csoda, hogy két évig kibírták nélküle. KijafaszTomi is ebbe volt szerelmes sportminisztersége idején, és bizony egy valamire való elitkommandó sem nélkülözheti belépésnél a test és poggyászröntgent, no meg a fémkereső kaput. Mit lehet tudni, ugye? Ha egy terrorista nagyon erőlteti egy műanyag lézerkard akár testüregben is elfér, vagy poggyász közé dugva, át köll ezeket világítani rendesen. De ha a kettős szűrőn valahogy átcsusszan mégis, a benne lévő világító test fém érintkezőjére majd a fémkereső kapu besípol. 

Nem is lenne ez akkora baj, ha nem a lényeg sikkadt volna el megint. A történelemoktatás hiányának pótlására ismét nem gondolt senki. Pedig ennyi pénzből kb háromszáz évre lehetne alkalmazni egy történelemtanárt, aki kidolgozhatna egy ki-kicsodát a szentkoronarádió.hu impresszuma alapján. Mit lehet tudni, ha egy következő Ostenburg Moravek Gyulás égést el lehetne kerülni vele, akkor máris hamarabb térülne vissza, mint bármi amit eddig a TEK-re költöttek.

481 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr194781759

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 120 ok, ami miatt nem szavaznék a Fideszre 2012.09.17. 16:00:49

Fülkeforradalom, gyorsnaszád, alaptörvény, manyup, békemenet, választási regisztráció… Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. Ha kihagytam valamit, írd meg kommentben! * 1. A Kubatov-lista 2. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezés...

Trackback: Paranoid téveszméket feltételez Orbánnál az ex-fideszes Fodor Gábor 2012.09.17. 15:59:15

Képzelt ellenségek, rettegő bizalmasok, gátlástalanság, az ellenállás megtorlása – a Fidesz alapítói közül nem Orbán az első, akin az elmebaj jeleit véli felfedezni a környezete. Fodor Gábor kijelentéseire azért érdemes odafigyelni, mert a Fidesz...

Trackback: Kürtvár ostroma, vizes blokk sokadik rész 2012.09.17. 12:06:27

Nem véletlen a címbeli utalás, bár az eredetitől annyira eltérő módon zajlott, hogy az már szinte ugyanaz. Na, ez szép és feloldhatatlan ellentét lett itt mindjárt az elején. A lényeg, hogy hidrotikus tevékenységeink során kialakuló helyzetek, lassan t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi a gond ezzel a csekély - szinte nevetséges - néhány száz milliócskával??
Bőven telik a rendszámcseréből.

A lényeg,a nyugalom érzése.Ezentúl minden gondolatotok,biztosan eljut Apátokhoz,a Nagy,fél-ázsiai sikersztorihoz,baltás "gondoskodó" viktor főméltóságtalansághoz.

A szocializmus volt a rendőrállam?Biztos?
nem is értem, mit vagytok kiakadva a 370 millión. múlt hét óta tudom, hogy egy firewall többszázmillió forintba fáj: index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/10/levaltottak_a_mav_informatika_vezeret/
(most nem állok neki szakmai szempontokból üvöltözni a sztori miatt, pedig kéne...)
Hja, igy megy, ha a korábbi királyság alatt a deffenből nem teljesen sikerült, kell egy fél látszatra állami magán vittàtor elit hadsereges bel kül biztonsági szolgálat, ha már az eddigieket is a legnagyobb seggnyalonc haverka felügyeli.
Fő a biztonság, természetesen a vezénylóé, és senki másé.
@Secnir: elég ha annyit mondasz, hogy ez is a valós ár közel százszorosa, és mégis tessék kiabálni neked is, hisz nem mindenki ájtís ;)
@Secnir:
Azért a MÁV-os buliért pár évet ki kéne szabni valakire. A pénzmosás, mutyizás és a hatalommal való visszaélés tipikus példája. Ha nem csinálod a NER-ben amit mi akarunk, repülsz. Aranyos. Egyszer majd azért ezért is ülhetne valaki... Pár száz milliós buli csak. Valakinek... a NER-ben. A MÁV meg valahogyan mindig állami támogatásra szorul...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem mindenki? Majdnem mindenki... Hööö, persze Stefi barátnőd kivétel.
Fabius tényleg száműzte a pöcegödör aljára? :D
Rengeteg szakember megy külföldre
Napjaink égető kérdése a kiváló magyar szakemberek elvándorlása; az MTA elnöke ismét felhívta a kormány figyelmét a jelenségre

---------

hirek.msn.mainap.hu/itthon/figyelik-es-buntetik-a-facebookon-aktiv-mentosoket-37002
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"elég ha annyit mondasz, hogy ez is a valós ár közel százszorosa"

maradjunk annyiban, hogy kettő (2) millióért már nagyon-nagyon profi, több nyelven beszélő gigabites portokkal megszórt firewallt lehet kapni a piacon, ámde!
ennyiért kihozzák, beszerelik, és még főznek egy kávét is, amíg elkészülnek.
mennyi volt a máv tendere? 127 millió?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Amikor Stefi ledrágámozott, elment a kedvem az élettől is. Vissza kellett olvasnom, nem tettem-e valami félreérthetőt, hogy ilyen szépen beszél velem. Mivel nem, arra tudtam csak gondolni, hogy peteérése lehet és dörgölődzik... Inkább menekülőre fogtam. Amúgy is vacakol a torkom, inkább gép kikapcs, egy kis szilvapálinka meg be. Nem nekem való ez a sztressz, meg Stefi peteérése. :D
@Secnir:
De vegyünk egy ...
Mit kéne még venniük? Állítólag a raktárukban ott figyel egy darab - gondolom hasonlóan szép és komoly darab - ami csak beüzemelésre vár.
Ennyire gazdag cég a MÁV? Inkább induljon reggel el az a ká vonat, mert a leány is suliba, az első tanítási napon mindjárt majdnem lemaradt, pont az a fő vonat kimaradt... :(
Most akkor azt felírják valahova, hogy szerintem a Kedves Beteg olyan mint egy fasz, csak kisebb?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ráadásul, igen, már van nekik egy. farfekvéses sünszarást a vezérnek...
Kémműholdat nem akarunk véletlenül fellőni? Űrteleszkópot? Mini-űrrepülőt bazdmeg??? Azon a pár milliárd dolláron már tényleg ne múljon!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Írják. Csatlakozom, engem is felírhatnak, én is azt mondom, hogy a Kedves Beteg olyan mint egy fasz, csak kisebb.

+ leszünk még páran... :DD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na látja!
Kormányunk sokat tesz a kiváló magyar szakemberek elvándorlásának megakadályozása érdekében.Most éppen,a nagyon jól képzett,ex ud-s szakembereknek teremt munkahelyeket.
( a zatomtudósok meg,kijafaszt érdekelnek?)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kéne belőle csinálni egy baszom nagy molinót, és repülővel huzigálni a Parlament felett. :D
Kell is a suska szeretett vezérünk a fénylő nap Magyarország egyetlen esze védelmére! Ja meg a haverok védelmére! Hogy ezek mellet a normál mezei zsaruknak benzinre sem futja lassan azt ki nem szarja le! Azok nem velem és a haverokkal hanem az alattvalókkal foglalkoznak ha ráérnek! Reszkessetek kommentelők és lájkolok mert jön a TEK-nőc kommandó!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem tudom kiről beszélsz, és azt sem hogy miről, éljen a sorok közötti megbékélés, éljen a szamizdat újjászületése, éljen, de ne túl soká a vezényló és zrt-jének, megbonthatatlan egysége :D

élen aPárt, csal afidesz
" A Terrorizmus és Számítógépes Bűnözés Elleni Monitoring Egység 370 milliós beszerzés után fogja monitorozni a netet. "
...

Ez egy - belső elhárítás - ?

Valami III/III. ügyosztály ?

Monitoring, az adatgyűjtés szebbik neve ?

Aztán jönnek a tininindzsa harci TEK-nőcök hajnalban becsöngetni egy kis elbeszélgetésre ?

De most látom, hogy a külföldön élőket is aktásítják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ugyanez az MTA asszisztált az egyetemi és kutatói hálózat lassú szétveréséhez, a bolognai elvétlősdi beveztéséhez, és sok más hasonlóhoz.
Hogy is van az a klasszikus? "Nem szóltam, amikor...."
@GeoCracker: így,
/közbevetve, a hétvégén hitlerről, és maoról is volt film az ismeretterjesztő csatornákon, hát mint ne mondjak, a hideg rázott folyamatosan..../

Pastor Martin Niemöller (1892–1984): "Először eljöttek a zsidókért, nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Aztán eljöttek a kommunistákért, nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Aztán eljöttek a szocialistákkért, nem szóltam, mert nem voltam szocialista. Aztán eljöttek a szakszervezetisekért, nem szóltam, mert nem voltam szakszervezetis. Aztán amikor értem jöttek, már senki sem maradt, hogy szóljon értem."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez egészen elképesztő bazmeg!

"Matolcsy György legújabb áldozata az unortodoxia oltárán az ötlet, hogy az állam devizaadósságát egy neki tetsző, fiktív árfolyamon számolná el."

Komolyan, ezeknek teljesen elment az esze?!!!!

"Érdekesebbek viszont azok a támogatott, költségvetési bizottsági javaslatok, amelyek jelentősen felpuhítják az eredeti, amúgy sem túl kemény javaslatot. A stabilitási törvény szerint nem lehet kölcsönt felvenni akkor, ha nő az államadósság. Az új szabály szerint viszont ez nem vonatkozna arra az esetre, ha az államadósság év végi növekedése a kölcsön felvételekor még nem volt ismert. Nagy könnyítés ez annak a nemzetgazdasági minisztériumnak, amely általában nem szokott tudni arról, hogy tervei nem valósulnak meg, utaljon erre bármi."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát igen....
Köszönet, hogy bemásoltad pontosan az eredetit. Érdemes szem előtt tartani.
@GeoCracker: és a filozófusok megrágalmazásához, meghurcolásához.

A bolognai rendszer szerintem jó dolog. Ekőször is 3 év után is ad már végzettséget, másrészt sokkal nyitottab a kimenetele, tehát az alapfok után szabadabban dönthetsz, hogy merre specializálódsz, hol csinálsz mester kurzust.

Nyilván az átmenet okoz zavarokat, meg jó magyar módra biztos sok szempontból ügyetlenül vezették be.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Fiam, hogy neked milyen lökött ötleteid vannak! Persze, hogy megcsináljuk:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Végre valami, amivel maradéktalanul egyetértünk. :)
Szilva be, oszt legalább élebe lép a lesz@rom gyógyulási faktor.

(persze csak akkor, ha igazi nemzeti szilva az a pályinka)
@aritus: elég ügyetlenül, néha mintha 3 év alatt akarnád beléd verni az addigi 5 év anyagát. meg még a munkaerőpiac sem tudja hová tenni.
@GeoCracker:
Nem szóltam... remélem, nem a szent emberként anyakönyvezett vagy, mert ez az ő kedvenc példabeszéde...:(
@aritus: A bolognai rendszerben van pár csapda, amit az USA oktatása mutat. Mi valamiért mégis inkább az amerikaihoz hasonlót vezetünk, vezetünk be.

@Kijelölt Felelős: nem tartom magam szentnek.... hülyeség lenne, ha ezt tenném.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én is ezt akartam linkelni. Az ész megáll. A végtörlesztés idején még csak PR akciónak gondoltam, de úgy tűnik mostanra ők maguk is elhitték. Tényleg elhitték, hogy elég úgy tenni, mintha...
jó reggelt kedves kollégák :)
@GeoCracker: a lányom nagyon örül a bolognai rendszernek. Épp azért, mert sokfelé elágazhat, ha mégsem pszichológus akarna lenni. Mert honnan is tudhatná egy fiatal, amíg nem tanulja, hogy pontosan mi akar lenni. A másik, ami miatt örül ennek, hogy csak 3 évig kell a NER rendszerben tanulnia, mester fokon mehet európai egyetemre, még nyitott a világ.
címlapos halálhír nem volt?

na mindegy akkor megvárom míg agyonveri TEK
@Marcellusca: ezt egyeztetjük a facebookon lévő információkkal és mindent tudunk. :)
Hofit kicsit elferdítve:

Vigyorogjál csak, vigyorogjál!
Nekem meg mg egy fél életet itt kell leélnem!

Tudom, hogy evidenciát nem illik szájba rágni, de hát itt is lehet olyan polgártárs, aki új a placcon:

"Annyit írtak, hogy „az E-osztály az internet segítségével, vagy azt eszközül használva elkövetett terrorcselekmények felderítése érdekében jött létre..."

Mivel tudjuk, hogy a blogger és névtelenül kommentelgető társa terrorista, ezért igazán illő lenne megdicsérni ezt a nyíltságot!

Apropó!
Elolvastátok ti a linkelt cikket?

"A pénzt informatikai fejlesztésre, speciális, leárnyékolt notebookok és nyomtatók (?) vásárlására fordítanák."

Akik kapják a jelentést, azok nyomtatásban szereik olvasni a leírtakat.
Emlékeztek?
Az ilyen jelentésekből szokott évtized múltán lenni a gond.
A felső sarokban ott szerepel a lista:
"KAPJÁK:"
Az is érdekelne, hányan fogják olvasni, ki kicsoda, mit irt és születnek-e forgatókönyvek, kit hogyan kell elhallgattatni!

Boli!
Mi is pontosan a leárnyékolt notebook?
@glaci ph 5.5 álompolgár: Régebben tárgyaltunk már róla másik blogon, hogy gyakorlatilag pár klikk és kideríthető, hogy ki van a nick mögött.

Hacsak nem jól álcázott, sötétben bujkáló, rémhírterjesztő ellenforradalmár. :D
@Marcellusca: jó de mi azok vagyunk, ellenforradalmárok..bármint ti vagytok azok, mielőtt még engem is elvinnének. .)
de viszek nektek majd levest a kóterba, meg mást is.))) (magamat)
@Marcellusca: A leves ellen van kifogásod? :)))
azt hittem örülnél neki, hogy ételt csempészek be..
Sziasztok.

Már csak azt várom, hogy a szektavezér mikor találja ki a saját biztonságunk érdekében mindenkibe kötelezően beültetendő Chip használatát. (GPS, lehallgató berendezés, elektrosokk - ha véletlenül nem megfelelőt szólsz,stb, 3 in 1)

Morpheus, hol a piros kapszula, azonnal be akarom venni! Túl sokszor látom u.azt a fekete macskát a környezetemben.
Azt is eltudom képzelni,hogy mint a szia-jé ők fogják gyártani a bizonyítékot a műkődésük fontosságához!A pénz meg mosva jó!Azt is megtanulják!Annyira azért nem buták-tek!
@Marcellusca: itt mindenki az:) majd jól megyünk a levesbe
@Kijelölt Felelős:
Tájékoztatásul/megnyugtatásul,úggyan azok a nevek fognak szerepelni a listán.
Blogoszférában kommentelnetek nem kell félnetek jó lesz! :)
@Kijelölt Felelős:
Szeretnéd tudni,mi a leárnyékolt notebuck?
Kis kíváncsi!
Az egészen pontosan az,ami Neked,a büdös életben nem lesz!!!
Isten segítse a TEK-et,a NER-ben!
Aha.. végülis van itt lé, csak a tûcserés drog- és aids-prevenciós, és a rokkantsegélyezõ civil szervezetek nem kaptak idén egy buznyákot sem. Meg Iványiék, akik Balogh Z. szerint méretükhöz képest túl sok embernek segítenek... Tegnap bicikliztem, a 9. Ker Merényi kórháznál most jártam elõször, elõször azt hittem, kiszuperált laktanya...
A "blamát blamára halmozó" TEK-et ezzel alkalmassá teszik, hogy bármelyikünkről bármit sepere alatt kiderítsen.
Ez a fő cél, a többi csak üres blabla.
Nemrég vendégségben voltunk egy rendőrtiszt ismerősünknél.
Az udvaron egy annyira rozzant Astra álldogált, hogy rákérdrztem, felcsaptak e roncstárolónak.
Erre kiderült, hogy ez egy "szolgálati autó", s mivel éppen készenlétis, most nála van. Egyébként az autó szó szerint ÉLETVESZÉLYES, akárcsak anno, a halálos balesetet szenvedett rendőr motorja.
Így lerohasztották a rendőrséget. Nem ám Q7-es luxus Audi!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát igen, amire ekkorát kell kompenzálni, 10 millió másik emberével meg csalánnal, az mennyíre lehet kicsi? Ja bocs, csak 9,7 millió, a többi jól jár.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Stefi barátnőd kivétel.
Fabius tényleg száműzte a pöcegödör aljára? :D "

A tegnapi ismételt kiűzetés után olvastam Berkó Pál recenzióját, egy gyerekeknek szóló állatos könyvről. Abban szerepel a következő gyönyörűség:
"Újszerű cáfolataként napjaink liberális téziseinek kiderül belőle az is, hogy az aranyhalas akváriumba soha,még a konstruktív célzatú párbeszéd előmozdítása végett sem teszünk piranhát, mert vannak bizonyos feloldhatatlan ellentétek, ahogy léteznek a kutyákra, macskákra, díszmadarakra és kisrágcsálókra vonatkozó állati normák, mondjuk így: emberi illemszabályok is."

Felröhögtem, majd Fabius megkapta tőlem a Nagy Nemzeti Piranha-halász címet.
@orica: illemszuabályok? ITT? Eskü alatt slicett húzunk? Csalunk? Hazudunk? Amikor ez már látványosan el van qrva másokra mutogatunk? nem tudunk öltözködni, viselkedni, sem alkalomhoz illően, sem alkalom nélkül, estig tudnám írni az okoka, Akkor még arról nem is írtam, hogy még én is rövidebbet húztam szülői ágon.
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Ki beszél itt keresztény-konzervatív illemszabályokról?
Emberiről van szó:)
@kormányzó:
Nem te!
Én.
Mindig arrébb kell vinnem az árnyékot!
egy jobb sorsra érdemes, mára alig alig seggnyalóvá degradálódott ember örökbecsűje:

www.youtube.com/watch?v=5eKwstypgZg&feature=player_detailpage
OFF
Ha Kusza Szem tized ennyire profi lenne, már boldog lennék.

Mielőtt rossz gondolata kerekedne bárkinek, kéretik a tangó történetének kicsit utánaguglizni.

www.youtube.com/embed/S-mkR-KoPts
@aritus: nem ezzel a résszel van baj, hanem azzal, h.a tömegképzés irányába elnyomott oktatás sablonorientáltsága nem probléma megoldásra, hanem a tesztkitöltétsre szoktat. Ld. Usa. De ez nem bologna következménye, hanem egy olyan csapda, ami bologna feljinál, s mi nem kerűltük ki. Nem hoffman, hanem a rendszerváltás óta folyamatos a kátyubalihegés
@Kijelölt Felelős:
Hamarabb is mondhattad volna!
Most rángatott le a lépcsőn, tizenöt feketébe öltözött programozó,közben azt kiabálták:Note buck,most aztán megbucksz!
Szóval elküldtem őket Hozzád,süss nekik palacsintát.

(ilyen felelőtlen Felelőst! az eszem megáll.)
Ez olyan Haction pózolás, imádom! Alig várom hogy lerohanják Irma nénit mert a keresőt összekeverte a levelezéssel és már 2568 alkalommal írta be hogy nincs a boltban robbanós cukorka, mit vigyen akkor a kis Taksony Töhötömnek a hétvégére amikor látogatóba megy? :)))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha olvastad a cikket... nem gyanús egy picikét?

Szerintem ez egy nyilvánvaló provokáció... én szórakozóhelyen hallottam már pár beszólást, de a liberális kurvát azt még nem... az utóbbit igen, de az előtte lévő jelzők messze menően mások voltak a liberálisnál...

"nem voltam ittas, bár előtte a városban ittunk egy kicsit" Aha...
@kormányzó:

Kijelölt, nem felelős Felelős.
Ezt a kormányon lévők is keverik.

(hozzám szabad bejárásuk van, a palacsintát nekik nem vagyok hajlandó megsütni)
@leonito77: igen, vannak érdekes pontok, csak a tegnapi stefika beszólás miatt citáltam ide, mert az ilyen eseteket mindenki más képpen látja, és láttatja. Azért érdekes a vége:

"Update! Olvasóink jelezték, hogy a hódmezővásárhelyi önkormányzat honlapján már sem Markó Csaba fényképe, sem az önéletrajza nem található. "
hűűűűbazzz, én is akarok írni ennyiért, szerinteTek van esélyem rá? :D

Tíz évig nyüglődhet
az állami mobilcég

A cég 2016-től lehet nyereséges, a legrosszabb forgatókönyv szerint viszont 2023-ig bukdácsolni fog. 2014-re ötvenmilliárdos veszteség várható.
A stratégiát finnek írták, hetvenmillió forintért. <<<<<!!!!

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F09%2F17%2Fakar_tiz_evig_is_nyuglodhet_az_allami_mobilceg%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én azt szeretném megkérdezni, hogy az lehet-e?

Ki akarja valaki rúgatni ezt a fickót... kap infót, fesztiválon lesz... nőből van... oda megy, provokál, majd miután a szóváltás meg volt (mert mondjuk ki ne tenné szóvá, ha egy részegnek tűnő nő leöntené) megvárja, hogy emberünk elmenjen onnan... majd rendőrhöz megy, kell a hitelesség a cikkhez... feljelentést nem tesz, mert még nyomoznának és az esetleges tanúkihallgatások visszafelé sülnének el.

Oké, majd "véletlenül" "valaki" felismeri a célszemélyt...

És indul a lejárató akció... akár ez is lehet...

A hivatal jól tette, hogy levette a fotókat, mert a cikk után sokan kattintgatnak majd oda...

A liberáliskurva meg khm... miért éppen azt mondta? Ez mekkora baromság... itt már neg is bukott a sztori...

van pár más jelző, hülye picsa... részeg kurva... meg hasonlók...

Kamu és kész... remélem emiatt nem rúgnak ki senkit...
UD Zrt óta szem előtt vannak az internetes NER inkompatibilis blogok/oldalak stb üzemeltetői, rendszeres látogatói valamit kommentelői. Ez csak egy újabb állomása az állami pénzből gründolt OV kommandónak.

Nem mellesleg mindenkinek ajánlom a figyelmébe kié az Index és ezzel együtt a blog.hu is... Sok illúzió az anonimitásról ne nagyon legyen!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

csatlakozom azzal a kitétellel, hogy nem fasz, hanem pöcs...beceneve meg pöcsike

brühühühühühü

a tek meg figyel engem hát belenézhetnek ha kimossák a szömüket előtte
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A finnek írtak egy stratégiát, a körülményeket figyelembe véve kiszámolták azt, amit. Az illetékesek ez alapján dönthetnek.
Mondjuk, a befektetések nem azonnal térülnek meg, a mostani mobilcégek "extraprofitja" is beruházásokkal kezdődött.
@csizsikpizsik - pique takarodj!:

te zsiki ez nem is vicc ezek tényleg....szóval a kedves beteg teke is beteg

brühühühühühü
@leonito77: az a baj, hogy annyira lehet a mai folyamatokat látva igazad, mint amennyire nem.

Szerintem pont ez a legnagyobb baj felénk, mindenki konspirál, összeesküvés elméleteket kreál, mert még az sem biztos, hogy 2 + 2 az négy. Pont ezt erősíti ráadásul a hatalmi elitünk is minden szinten...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: inkabb ugy fogalmaznek hogy s torzenet a leirt formaban nem igaz es en erre irtam egy konteot
Feljelentette már ezeket valaki? Adatvédelmi uniós irányelvek és emberi jogok leszarása okán???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez az állami mobilszolgáltató akkora kidobott pénz lesz, hogy elképzelni sem tudják mekkora.

Ugyanis az előfizetés feltétele valamiféle bizalom, ami ma nincs, és milliós tömeggel nem is lesz:

- hógyisne, hogy lehallgassanak a narancsbolsik, cellainfó alapján meghatározzák merre járok, még csak az kéne!

Kormányváltás után ugyanez, narancsbolsi-liberálkomcsi szócserével.
@leonito77:

A liberáliskurva simán olyan hétköznapi szitokszó lett, mint a hülyepicsa. Tegnap erről itt is meggyőződhettünk. Ilyen alapon simán igaz is lehet a sztori. Úgy pláne, ha egy olyan embertől származik, aki az Index cikk keretes részében olvasható "tanulmányt" elkövette.
@Penivaldes: "de viszek nektek majd levest a kóterba, meg mást is.))) (magamat) "

Hoppá! Mindenki hallotta!

Na, akkor kedves TEK, szeretve tisztelt Miniszterelnök úr!

Szerény nyelvészeti javaslattal élnék: az egyszerűsítés végett azt javasolnám, hogy a világ valamennyi kellemetlen dolgát ezentúl egységesen orbánviktornak nevezzük! Néhány példa:
- Lepra
- Cunami
- Tankhajó-katasztrófa
- Filoxéria
- Popzene
- Vulkánkitörés
- Meteorcsapás
- Paolo Coelho
- Frizbi HP-vel
- Jégverés
- Orbán Viktor

Néhány egyszerű példamondat:
"75 millió évvel ezelőtt becsapódó orbánviktor pusztította ki a dinoszauruszokat."
"Orbánviktor történt Új-Zéland Észak-nyugati partjainál. A folt lokalizálása jelenleg is zajlik."
"Nagy sikerrel adott orbánviktort a Spice Girls Moszkvában."
- stb

Szenvedni akarok...
@Fabius: azééé óvatosan, A közszolgálat, és "Köz"gép a sallangjaival azonnal beterelhető az akolba, igaz akkor meg még nagyobb és még tovább tarta a pénzkidobálás. Mert igazán termelő, avagy múlti, és a lakosság, nagyon nem fogja magát törni a váltáshoz, ha csak nem dömping árral, de akkor lásd mint fent.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Rendben neked elrontom majd a levest, hogy szenvedjél tőle:)) vagy nem úgy szeretnél?:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A közszolgálat céges telefonjai kötelezhetőek állami szolgáltató állami csomagjára. De az mióta bevétel, ha egyik zsebemből pénzt rakok a másikba?
@Fabius: Esetleg a sztorinak volt előzménye... a keretben idézett részhez... én nem is tennék hozzá semmit...

Az állami mobilszolgáltatót meg nem jól látod... az nyereséges lesz, ha felveszed kuszaszem szemüvegét...

Más: E útdíj... index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/17/hamarosan_minden_kiderul_az_e-utdijrol/

Én nem vagyok szakértő, de ahhoz, amit ezek akarnak szerintem óriási infrastrukturális fejlesztésre van szükség és persze tonnányi pénzhez, ha simicska ehhez is ért akkor még többre és mind ez jövő nyárra üzemelni fog? A 4-es metró országában?...
@Penivaldes: jó társaság lesz, azt már látom :D
babgulyást tudsz? az lenni egyik kedvenc :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Én csak arra voltam kiváncsi,hogy aki leliberáliskurváz egy 23 éves lányt, az hányévesen hánygyerekes konzervatív családmodell ...?

De csak ezt találtam.
A történész nem beszél külföldiül, de Horthynak állítana szobrot.

promenad.hu/cikk/negy-nemzet-torteneszei-az-emlekpont-konfereciajan-118324
@Fabius: igen én is ezt mondom, ha azt meglépik még tovább tart a pénztelenségük ;)

@leonito77: lehet eldugni és varázsolni a költségekkel, tudjuk úgy mint a zautópályákkal, ugyi

rákészülés és pr szaga van ennek is:

Meghajol a kormány az IMF előtt?
Halasztják a költségvetés szavazását, a nyugdíjakhoz nem nyúlnának....

index.hu/x.php?id=inxnapi&url=http%3A%2F%2Fwww.napi.hu%2Fmagyar_gazdasag%2Fmeghajol_a_kormany_az_imf_elott.531320.html
@Fabius:

A szopatásért bevállalták a seggbebaszást. 1:1
@Penivaldes:

Én húslevest, vagy gulyáslevest kérek... :D
@Fabius: Az biztos, hogy az adóellenőrők perverzek mind:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem csak a szokásos... de olvasd a cikket, azért beletették a ne a zemberek fizessék meg hazugságukat.

Az elemzők elemeznek, az IMF tárgyal, Varga is tárgyal... de majd viktor dönt és nem hinném, hogy bármilyen elemzés hatására tenné (volt már olyan?)

Szerintem ez csak egy cikk a sok közül IMF témában... de jó, hogy rájuk fogva el lehetett tolni a költségvetés lezárási vitát... mert télire matolcsy kiszámolja a jó árfolyamokat és bevezeti :)
@Fabius:

Óóóóóóóóóóóó, bazmeg

Hát ezt nem hiszem el!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

brühühühühü

kösz belevetted a listába: popzene

hozzátenném: magyar parlamenti törvénykezés
@Fabius:

valami örömszerzés is legyen má' benne

brühühühühühü

és a büdösláb? az smafu?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Majd L'Tolcsy elijeszti innen a többi szolgáltatót, és meg lesz oldva a probléma. Unortodox módszer ...
@kormányzó: "Szeretnéd tudni,mi a leárnyékolt notebuck?"

??? barbi noteszgép + napernyő ? vagy mi?
én nem tudom én árnyékos lakásból a szomszéd wifijéről netezek...
@King of Shadows: avagy rekvirálja a kűfődet, a törvény adott, és csak meg kell lépni, és be is olvaszthatja a többieket, hogy utána mi lesz, ki a szart érdekli, őket biztosan nem...
"a sárvári frakcióülésen eldőlt, hogy a törvényjavaslat tartalmazni fogja az előzetes feliratkozás bevezetését. A 2013 szeptemberében induló feliratkozással a szavazók három voksolásra jelentkezhetnek be: a 2014-re eső országgyűlési, az európai parlamenti és önkormányzati választásra."

index.hu/belfold/2012/09/17/negy_evre_szolna_a_valasztasi_regisztracio/

Kedves édesanyátokat nem fogom irigyelni ha ez papíron is benyújtásra kerül. Két év akut csuklás roham kinéz nekik. Jelen állás szerint március 15-ig regisztrálni kell azoknak is majd, akik esetleg csak a 2014 októberi önkormányzatin akarnak szavazni.

Beszari patkányok.
ehhh, az ész megáll:

Mások jogait sérthette az éhségsztrájk?

Az ombudsman érdeklődött: be volt-e jelentve a rendezvény, illetve sértette-e mások szabadságát.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F09%2F17%2Fmasok_jogait_serthette_az_ehsegsztrajk%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ennek a Szabó Máténak sincs semmi más dolga, mint azt vizslatni ezek a Feriék a szabályoknak megfelelően éheztek-e, és nem kényszerítettek esetleg valakit akaratán kívül ugyanerre :-)))

Idióta. A területfoglalási engedélyük nyilvános, azt is tudjuk fillérre, hogy mennyiért kapták Rogántól bérbe a helyet. Egy ombudsman nem olvas újságot?
@Fabius: lehet anyázni, lehet elküldeni a francba, de utálom, hogy azt kell mondanom, hogy mi bérrettegők megmontuk...
@Fabius: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: @P.mester: @Penivaldes: szerintem 2x élveztek a nők...

amikor s*ggbe qrták őket...
meg amikor szopathatták a dokit...
@Fabius:
Nyugi, ez még csak a tervezet!Novemberig még benyújtanak hozzá 200 módosítót, és óvatosan belecsempészik valamelyik sorba, hogy aki nem regisztrál, az az életben többé semmire se voksolhasson! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
már kb. 25 éve nem olvasok kitalációkat és amerikai filmeket (egy-kettőt kivéve amiben sejlik művészi érték) majdnem kizárólag tudomány, és a művészetből ami még nem volt meg...nincs hiányérzetem...ez az abszolút "butaság" állapota...amikor kizárólag rövid tömör tényeket és végtelen zenei élvezeteket valamint kulinárisakat...a többi múlt

brühühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A "rettegés" alapvetése - lesz vagy nem lesz választás - továbbra sem releváns, ahogy eddig is csak az volt kérdés, milyen feltételek mellett lesz. Ezek körvonalazódnak most.

Hónapok óta mondom, rettegés meg bojkott helyett azzal kell foglalkozni, hogy milyen stratégiával lehet Orbán ellen fordítani a saját fegyverét. Rettegés meg huhogás helyett ebbe kell az energiát ölni. Már úgy értem nem nektek, hanem a politikusoknak és debreczenijóskáknak.
@Le_Penseur:

Én leginkább arra leszek kíváncsi, az elempének belengetett cetlizés eltörlés tényleg valós szándék-e. Annak idején szilikatinak is ígértek fűt fát, hogy az alkotmányozásban részt vegyen, és javaslatokat tegyen. Aztán leszarták az összeset magasról.

Szili meg nemmel szavazott az alkotmányra, oszt'jónapot.
@Fabius:
és mit lap aki regisztrál? valami igazolványt, vagy jogosítványt, hogy magyar állampolgár létének ellenére még szavazhat is? vagy mi a lófasz lesz ráfirkálva

a magyar állampolgár születésével kapott alanyi joga hogy válasszon, ha ezt megvonja tőle a bíróság az más tészta de alanyi jogot mi a büdös lófasznak kell mégegyszer alanyosítani pláne 4 évre mert ha életfogytigra adná az más

ezeke törvényt sértenek a sajátjukat a kotmányban mi a picsa van írva?

brühühühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Addig szerintem nem menne el, csak cseszegetné őket, amíg maguktól el nem húznak. Bár ha Vekker még jobban megkattan...
@Fabius: Szerintem az, mert akkor simán lehet kamujelölteket is indítani, hogy elszívják az ellenzéki szavazatokat.
@Fabius: irigylem az realista optimizmusodat, igen ép ésszel én is ezt vallom, a fő kérdés King megtette: "Bár ha Vekker még jobban megkattan... "

Fletó reggeli klubrádiós nyilatkozata is elszállt a semmibe, pedig azt mondta, ők mindenkit támogatnak a demokratikus oldalon, mint minielnököt, akár coci-akár ördögbotos, csak valami legyik, mert azzal az agyament baromkodással, amit művelnek most egymással, csak vittátort betonozzák bele a korona nélküli trónjába.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Na jól van, innentől lájkolom Ferit. (Hallod Sipi?) Hát milyen faszom érdeksérelmet okozott volna? :DDD
@saravad: " a befektetések nem azonnal térülnek meg, a mostani mobilcégek "extraprofitja" is beruházásokkal kezdődött."

Ja. Aztán mikor nyereséges lesz a mobilcég, akkor eladják, mondván, az állam rossz gazda.
@leonito77: "Kamu és kész"

Ha te mondod, biztos úgy van!
@King of Shadows: a belengetett 2-3 milla támogatás is erre szolgál, induljon boldog boldogtalan,

oszoljunk kérem oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló...
@rodeo36:

Alaptörvény XXIII. cikk

(1) Minden nagykorú magyar állampolgárnak joga van ahhoz, hogy az országgyûlési képviselõk, a helyi önkormányzati képviselõk és polgármesterek, valamint az európai parlamenti képviselõk választásán választó és választható legyen.

Ennyit ír az alaptörvény. Ez a jogod nem sérül akkor sem, ha a gyakorlását a regisztráció feltételéhez köti. Ki van ez találva. Bár harsogják, hogy elfogadás előtt a regtörvényt előzetes normakontrollra megküldik az AB-nek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mi kifogásod van az érintetlen, tiszta vágy ellen???
Peni, kivel kezdtél, te lány?
@dr. Balta$ár: "szerintem 2x élveztek a nők...

amikor s*ggbe qrták őket...
meg amikor szopathatták a dokit..."

Doktornő volt, fújd fel.
@Fabius: "Ez a jogod nem sérül akkor sem, ha a gyakorlását a regisztráció feltételéhez köti"

Nem is a "jogsértéssel" van a baj.
@Fabius:
akkor ez azt is jelenti, hogy a kotmányt is meg kell változtatni? amit küldtél abban nincs benne az, hogy bárki bármi módon ennek a jognak a gyakorlását akadályozza, valamint a semmiféle olyan megjegyzés, hogy a kormány tetszése szerint beleszarhat a kotmányba?

brühühühühühü

ja, én nem vagyok jogász
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Arra is. És ha veszélyesnek látszik az egyéni hely, bármikor indíthatnak egy ismeretlen Fidesz szimpatizánst (aki nem tagja a pártnak), és aki nagyon fogja utálni a kedvenceit. Arra jó, hogy pár választót elszívjon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Viktornak nincs módja ettől jobban megkattanni Európa közepén, tagállam miniszterelnökeként. Egy váratlanul jött "rendkívüli állapot" is max elodázni tudja a választást, megúszhatóvá tenni nem. Erre felesleges spekulálni.

Neki mindenképpen választáson KELL újráznia. Ezért baszakszik a szabályaival.
ó be szépek ezek így egymás mellett:

Helyettes államtitkár felügyeli Orbánék internetes kommunikációját

A Miniszterelnökség helyettes államtitkárává nevezte ki Orbán Viktor kormányfő Mányai Zoltánt. A Belügyminisztérium korábbi sajtófőnöke a kormányzati internetes kommunikációért felel.(HVG)
----------------------

hvg.hu/kkv/20120917_Jogi_kedvezmeny_jarna_az_MNV_cegalapitasa

----------------------

index.hu/x.php?id=inxpfb&url=http%3A%2F%2Fwww.portfolio.hu%2Fgazdasag%2Fegeszsegugy%2Fnincs_itt_semmifele_baby_boom.172877.html
@Fabius: remélem igazad lesz, az eddigiek alapján nagyon nem volt tekintettel az európai értékekre, és ha az anyagiakat biztonságban érzi, és tudja, minden zokszó nélkül, örömmel fordít/ana hátat európának.
@Fabius: Az alaptörvényt is Viktor írja, meg a normakontrollt is, meg a választásit is, meg amit még csak akar.

Kurvára nem érdekel, hogy passzolnak- egymáshoz a hülyeségei.

Az egész - kuka.

Mert nem szavazunk önkényuralomban, és kész.
@rodeo36:

Ez

XXIII. cikk
(1) Minden nagykorú magyar állampolgárnak joga van ahhoz, hogy az országgyűlési képviselők, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint az európai parlamenti képviselők választásán választó és választható legyen.

(2) Az Európai Unió más tagállamának magyarországi lakóhellyel rendelkező minden nagykorú állampolgárának joga van ahhoz, hogy a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint az európai parlamenti képviselők választásán választó és választható legyen.

(3) Magyarországon menekültként, bevándoroltként vagy letelepedettként elismert minden nagykorú személynek joga van ahhoz, hogy a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán választó legyen.

(4) Sarkalatos törvény a választójogot vagy annak teljességét magyarországi lakóhelyhez, a választhatóságot további feltételekhez kötheti.

(5) A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán a választópolgár lakóhelyén vagy bejelentett tartózkodási helyén választhat. A választópolgár a szavazás jogát lakóhelyén vagy bejelentett tartózkodási helyén gyakorolhatja.

(6) Nem rendelkezik választójoggal az, akit bűncselekmény elkövetése vagy belátási képességének korlátozottsága miatt a bíróság a választójogból kizárt. Nem választható az Európai Unió más tagállamának magyarországi lakóhellyel rendelkező állampolgára, ha az állampolgársága szerinti állam jogszabálya, bírósági vagy hatósági döntése alapján hazájában kizárták e jog gyakorlásából.

(7) Mindenkinek joga van országos népszavazáson részt venni, aki az országgyűlési képviselők választásán választó. Mindenkinek joga van helyi népszavazáson részt venni, aki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán választó.

(8) Minden magyar állampolgárnak joga van ahhoz, hogy rátermettségének, képzettségének és szakmai tudásának megfelelően közhivatalt viseljen. Törvény határozza meg azokat a közhivatalokat, amelyeket párt tagja vagy tisztségviselője nem tölthet be.

Itt sehol nincs írva, hogy: "de csak, ha regisztrált."
@épészmérnök:

Most Coelho-ra céloztál, vagy a Nemzeti Anális Vámhivatalra? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A régi rendszervben is regisztráltatnod kellett magad az OVB-nél, ha indulni akartál a választáson. Vagy tévedek?
@Fabius:

Szerintem a Kotmány egyértelmű: állampolgárság, nagykorúság, meg hogy a közügyektől ne legyél eltiltva. Ezek a FELTÉTELEK. Minden egyéb az Ördögtől való.
Kedveseim!
Kikapcsolódás, lazítás céljára ajánlom a következő filmecskét:
www.hir24.hu/kulfold/2012/09/17/igy-alazzak-magyarorszagot-filmen/~~fokusz
@King of Shadows:

Tévedsz. Semmi regisztráció nem volt, tudom, mert szavazatszámláló voltam két választáson is. A lakcímnyilvántartó kiküldte a névjegyzéket bementél ixeltél személyivel, lakcímkártyával.
Küldtek ki egy ilyen cetlit is a kopogtatóval együtt postán, de anélkül is lehetett szavazni.
@King of Shadows:

kissé tévedik a kollega, ugyanis akkortájt nem lehetett csak úgy ukkmukkfukk jelöltetni magad. az vót az egészbe a lényeg.
@Fabius: "Alaptörvény XXIII. cikk

(1) Minden nagykorú magyar állampolgárnak joga van ahhoz, hogy az országgyûlési képviselõk, a helyi önkormányzati képviselõk és polgármesterek, valamint az európai parlamenti képviselõk választásán választó és választható legyen.

Ennyit ír az alaptörvény. Ez a jogod nem sérül akkor sem, ha a gyakorlását a regisztráció feltételéhez köti. Ki van ez találva. Bár harsogják, hogy elfogadás előtt a regtörvényt előzetes normakontrollra megküldik az AB-nek. "

Nono!

Ez interpretáció kérdése (is)!

Az alapjogok sérelme a korlátozásuk is, amibe vastagon belefér a regisztráció! Az alapjog lényege hogy SEMMILYEN formában nem korlátozható vagy megtagadható az állampolgártól, kivéve az alaptörvényben és a választási törvényben taglalt módokon. (bolond vagy, büntetett előéletű stb stb..)

Ezek tudatában az egész ellenzéknek kutya kötelessége lenne minden média outleten felhívni az emberek figyelmét erre! Emellett megtanítani (!!!!) és megmutatni nekik, hogyan veszik el az alapjogaikat, ha már a magántulajdonhoz való alapjog ment ugye a kukába!
@hacsaturján:

amennyiben a "régi rencer" alatt a szocializmus nevű bizbaszt ércsük.
postho, igaz nem itthonról:

Adatkiadásra kötelezték a Twittert

A mikroblog jogerősen is elveszítette azt az eljárást, amelyben Malcolm Harris Occupy-aktivista 2011-es tweetjeinek kiadása volt a tét. A platform vagy átadja a kért információkat, vagy büntetést fizet.

www.sg.hu/cikkek/92035/adatkiadasra_koteleztek_a_twittert
Ha fabius és a többiek ennyire rászálltak a TEK-re, akkor meglehetősen nyilvánvaló, hogy ez egy hasznos és szükséges szervezet.

A terrorizmus nem játék. Furcsa, hogy a liberális ellenzék ilyen hevemensen támadja a terror elhárítókat. Ilyen szervezet minden fejlett országban létezik.

Nem tudom, de sejtem, hogy liberális ellenzékünk ezt a témát nem beszélte meg elég alaposan külföldi megbízóival, vagy a végén félreértette a feladatát, amit kapott!

Én támogatom, hogy akár sok milliárddal is növeljék a TEK-re fordított összegeket.
@hacsaturján:

s, ha mán ráfordultunk a demokrácija hímes mezsgyéjére, szót válthatnánk az érvényességi küszöb c. fejezet méltatlanul mellőzött tárgykörérül is, persze nem muszáj, csakszólok. így lehet kétharmadbul akkár négyharmad is.
@veracity:

esküszöm, nem láttam még agyat rokkant kocsiban.
"ORBÁN VIKTOR" HALÁL BOMBA ROBBANTÁS MERÉNYLET VÉR RENDŐRGYILKOS "MSZP SZAVAZÓ" TEK "ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ" KÉS LŐFEGYVER PISZTOLY MAFFIA BRFK REPÜLŐTÉR ELTÉRÍTÉS DROG KÁBÍTÓSZER HEROIN PARLAMENT BEÉPÜLÉS MESTERLÖVÉSZ BESZÉD FEJLÖVÉS

na mostmár az én megfigyelésemre is elmegy pár millió Ft! kösz Viktor
cső tekes geciek
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az a szavazás, azt tudom. :) Arra gondoltam, amikor valaki indulni akart a képviselőségért. :)

@hacsaturján: Akkor lehetett, ha össze tudtad szedni a kellő számú kopogtatót? A régi választási rendszert nem egészen ismerem...
főőőcííny, jönnek az agyatlan narancszombik, öveket becsatolni :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezért nagyon sok értelme volt rátelepedni erre is. Akkor már hagyhatták volna, hogy egy piaci szolgáltató induljon. Mindenki sokkal jobban járt volna. Úgy tudom volt is rá jelentkező. :(
@veracity: "Ha fabius és a többiek ennyire rászálltak a TEK-re, akkor meglehetősen nyilvánvaló, hogy ez egy hasznos és szükséges szervezet.

A terrorizmus nem játék. Furcsa, hogy a liberális ellenzék ilyen hevemensen támadja a terror elhárítókat. Ilyen szervezet minden fejlett országban létezik.

Nem tudom, de sejtem, hogy liberális ellenzékünk ezt a témát nem beszélte meg elég alaposan külföldi megbízóival, vagy a végén félreértette a feladatát, amit kapott!

Én támogatom, hogy akár sok milliárddal is növeljék a TEK-re fordított összegeket. "

Jjja

A híres Magyarországon előfordult terrorcselekmények ugye? Mindenképpen kellett egy rendőrségen belüli rendőrség aminek mindent szabad és nem tartozik senkinek elszámolással! Ez a siker receptje, hiszen a kontroll és az elszámoltathatóság csak egy bolsi-libsi-cionista stb sbt métely!

Két jedi letartóztatás közben most már lesz idejük, hogy az UD Zrt-s exkollégák is bekerüljenek a terror elhárításába! Mert a demokrácia útja az, hogy nekik mindent lehet kontroll nélkül és a vizsgált személyek tudta nélkül, követhetetlenül ki tudja kinek az utasítására!!

Őrült e vagy?
hvg.hu/itthon/20120917_Lazar_Kosa_valasztasi_feliratkozas

namostan én ijenkor fölteszem az obligát kérdést, miszerint, ha vigyázok a partedlimre, akkor mán se lázár, se gerő ne kaphassa be tövig? feltételezem: nyugottan. eccerűen nem fogok regisztrálni, oszt csókolom. hogy magam maradok ezzel, aszt meg leszarom. amúgy debzeczeni módra. teccik érteni?
@hacsaturján: "namostan én ijenkor fölteszem az obligát kérdést, miszerint, ha vigyázok a partedlimre, akkor mán se lázár, se gerő ne kaphassa be tövig? feltételezem: nyugottan. eccerűen nem fogok regisztrálni, oszt csókolom. hogy magam maradok ezzel, aszt meg leszarom. amúgy debzeczeni módra. teccik érteni? "

Amúgy meg pont ez a céljuk Herr Harcsa! HA nem szavazol őket erősíted!

Gondold át!
@hacsaturján:

Az értelmi fogyatékosokat is be akarják vonni a választásokba, kotmánymódosítóval.

Kíváncsi leszek a mandira, a konzi, elitistákra, akik még a prolikat is kizárnák.
@Squid:

átgondoltam. én mán kádár elvtársat is erősítettem. most pediglen gondold át te is!
má megin' ezek a töketlen barmok? émmá unom.

még a fórumokon is megírják, hogy felbukkan a panda frissítés ablak

(persze, hisz panda internet security-t használok) onnastól a zember tudja, más is látja amit ő)

kétélű fegyver a zemberi butaság,, és úgy nézem a tek-nél ma butább és értelmetlenebb pénzégető szervezet nincsen emón
@saravad:

bevallom mostan, így utólag, hogy 2002-ben, mint választási bizottsági tag súlyos vétséget követtem el. a baromarcú, aki csak annyit értett az egész cirkuszból, hogy mindenki hozzon magával egy másik embert, elhoszta a tolószékes, teljesen vak és szenilis nagymamát is szavazni. amikor montam neki, hogy létezik a mozgó urna intézménye, akkor nézett rám, mint borjú az új kapura. akkor én betóltam a nagyit a fülke magányába, de ott is csak aszt tutta rebegni, hogy: viktor (önkormányzati választások), nu én a mama hejett behúsztam a megfelelő ikszet, sújcson érte dolgozó népünk megvetése!
"A blamát blamára halmozó TEK ...."

Pont innentől hülyeség az írás. Egyes töppedtagyúak blamának nevezik, amikor a TEK végzi a munkáját.
@QQCS:

a postásunk is végzi a munkáját, mégis meg fogom csapni előbb-utóbb, mert az ajánlott küldeményeknél még csöngetni is baszik a piszok. császkálhatok be a postára.
@Fabius:

De sérül!!
Ugyanennek a paragrafusnak (vagy mi a francnak, mert ezek nem használnak jogi formulákat)további pontja felsorolja, hogy milyen korlátokat lehet bevezetni:

"(4) Sarkalatos törvény a választójogot vagy annak teljességét magyarországi lakóhelyhez, a választhatóságot további
feltételekhez kötheti.
(5) A helyi önkormányzati képviselõk és polgármesterek választásán a választópolgár lakóhelyén vagy bejelentett
tartózkodási helyén választhat. A választópolgár a szavazás jogát lakóhelyén vagy bejelentett tartózkodási helyén
gyakorolhatja."

Mivel az általános joggyakorlat az hogy amennyiben egy jogszabály felsorolást tartalmaz, akkor csak azokat szabad alkalmazni. (kivéve ha valahol ettől eltérő felhatalmazást ad, de az alaptörvényben ilyen nincs)

Tehát az alaptörvény nem ad lehetőséget a választójog újabb feltételhez kötésére.
Jelenleg.
@QQCS: pics.indavideo.hu/videos/837/209/1-2.jpg?rand=4135

A rohadt Jediket is milyen szépen vágják hüvösre! Még video is van róla!

Rebel Scum!

-Darh Vader Légzés Helye-
@veracity: "Ha fabius és a többiek ennyire rászálltak a TEK-re, akkor meglehetősen nyilvánvaló, hogy ez egy hasznos és szükséges szervezet."

Gratulálunk! Neked sikerült ma ezredjére bekommentelni a "Nem tudom, mi a jó ebben, de biztos jó, mert rinyálnak a libsik" bullshitet.

Ti szellemileg tényleg ennyire igénytelenek vagytok?
@veracity: "Ha fabius és a többiek ennyire rászálltak a TEK-re, akkor meglehetősen nyilvánvaló, hogy ez egy hasznos és szükséges szervezet." Hát persze, ha valakiknek nem tetszik valami, attól az nyilvánvalóan hasznos. Briliáns logika.

"A terrorizmus nem játék. Furcsa, hogy a liberális ellenzék ilyen hevemensen támadja a terror elhárítókat. Ilyen szervezet minden fejlett országban létezik."
Eddig nem volt Magyarországon terrorizmus, de nem számít (majd lesz), kell a TEK, van miből finanszírozni egy ilyen fejlett országban.

"Nem tudom, de sejtem, hogy liberális ellenzékünk ezt a témát nem beszélte meg elég alaposan külföldi megbízóival, vagy a végén félreértette a feladatát, amit kapott!"
Az ellenzék csakis liberális lehet, és külföldről irányítják, világos.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: válaszolok helyette, mert eme kérdés megválaszolása számára túl nagy feladat lenne:
Igen
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Igen!
Ezek ennyire szellemi toprongyok és ennyi élettapasztalatuk van, a kb. 20 éve korukkal a hátuk mögött.
Mindig szétröhögöm magam, amikor frissen végzett diplomás nem képes az áfát kiszámolni és nem érti a különbséget a NETTÓ és BRUTTÓ között. Mai, magyar valóság, kb. ez a szint... :))
Ezek a tini ninja TEKnősök nem lennének rossz ötlet, de jó felderítés és precíz alkalmazás nélkül olyan, mintha egy sebész mindnen műtétjét fűrésszel akarná elvégezni.
Nem a fűrész a hibás.
Tegnap este volt egy film a History csatornán Hitler hatalomra jutásáról. Meg kell mondjam, kísérteties hasonlóságokat vélek felfedezni az akkor történtek és a mostani események között. Remélem csak én "bérrettegek".
"Nagy átveréssel született a Rothschild-vagyon
MTI|2012. 09. 17., 12:36|Utolsó módosítás:2012. 09. 17., 12:39|
Címkék:történelem, vagyon, Rothschildok

Kétszáz éve, 1812. szeptember 19-én halt meg Mayer Amschel Rothschild, a nemzetközi bankárdinasztia megalapítója. A Rothschildok 1815-ben, néhány órával a waterlooi csata után alapozták meg mesés vagyonukat, egy jól szervezett spekulációval.

Rothschild 1744. február 23-án született a Majna melletti Frankfurtban. A zsidó gettóban, szerény körülmények között nőtt fel, pénzkölcsönzéssel foglalkozó apját 12 éves korában vesztette el. Az értelmes fiú ezután egy hannoveri bankházba szegődött el, majd húszévesen átvette apja egykori üzletét. Régi pénzekkel kezdett kereskedni, kézzel írt katalógusaival végiglátogatta a német fejedelemségeket. Mivel az előkelőségeknek áron alul kínálta a ritkaságokat, egy idő után II. Frigyes hanaui herceg is vásárolt tőle - ez volt az első tranzakció egy Rothschild és egy fejedelem között.

A gátlástalan és pénzéhes Frigyes maga is afféle fejedelmi uzsorás volt, de még ennél is többet keresett alattvalói áruba bocsátásával. A szerencsétlen embereket katonának sorozta be, majd "kikölcsönözte" a háborúskodó hatalmaknak (az elesettekért felárat számított fel), legnagyobb vevője az amerikai gyarmataival harcoló Anglia volt. Rothschild a herceg ügyintézője lett, vagyona 1800 körül 60 ezer guldenre rúgott - ez tisztes összegnek számított, de még a frankfurti zsidó közösségben is akadtak nála gazdagabbak. Előrelátóbbak azonban nem: Rothschild ugyanis teljesen új dologba kezdett - abba, amit ma nemzetközi bankárkodásnak nevezünk. Öt fiát a világ akkor legfontosabb városaiba küldte: ő maga Frankfurtból intézte az ügyeket, Mayer Amschel Berlinben, Nathan Londonban, Jakob Párizsban, Salomon Mayer Bécsben, Karl Mayer Nápolyban telepedett le. A Rothschild-ház központja idővel Londonba került és ma is ott van.

Forrás: Getty Images/Hulton Archive/James Abbe
Mayer Amschel Rothschild otthona Frankfurtban

A család szerencsecsillaga a napóleoni háborúk idején virradt fel. Első igazi nagy üzletüket 1804-ben bonyolították le, amikor az anyagilag megszorult VII. Keresztély dán királynak nyújtottak - uzsorakamatra - hitelt. Azt csak a beavatottak tudták, hogy a pénz valójában a hanaui herceg kincstárából származott és a haszon nagyobb része is a fenséges csendestársé lett. A virágzó együttműködésnek 1806-ban Napóleon csapatai vetettek véget, a hanaui hercegnek olyan sietősen kellett országocskáját otthagynia, hogy még kinnlévőségeit sem tudta beszedni. Ennek a feladatnak a megszálló franciák és (az elűzött uralkodó megbízásából) a Rothschildok is nekiálltak. Utóbbiak jártak nagyobb sikerrel, az öt fiú nemegyszer a hatóságok orra előtt kasszírozott. A feldühödött franciák végül házkutatást tartottak a frankfurti Rothschild-házban, ahol egy pénztároson kívül semmit és senkit sem találtak, az adóslevelek ugyanis a bankárfiúk hintóinak aljában lapultak.

A Rothschildok a háborús években kölcsönöztek minden hadviselő félnek, kereskedtek legálisan és csempésztek ha kellett, hogy kielégítsék ügyfeleik igényét a kontinentális zárlatot nyögő Európában. 1810-ben az ellenséges Franciaországon keresztül juttatták el a Portugáliában harcoló Wellington herceghez a hadviseléshez szükséges aranyat. E célból hamis leveleket játszottak Napóleon titkosrendőrségének kezére, amelyekben azt ecsetelték: milyen végzetes csapást mérne Angliára, ha a tekintélyes mennyiségű nemesfém kiáramlana az országból és nem mulasztották el hozzátenni: a brit kabinet hevesen ellenzi a műveletet. A franciák persze szemet hunytak, a sikeres művelet pedig újabb milliókkal gazdagította a Rothschildokat.

Mayer Amschel 1812. szeptember 19-én halt meg, így nem érte meg azt a huszárvágást, amely legendássá tette a Rothschild nevet. 1815 nyarán mindenki feszült izgalommal várta a waterlooi csatatérről érkező híreket, így a Napóleon bukására spekuláló Rothschildok is. A bankárház addigra már saját, a hivatalosnál gyorsabb hírközlő hálózatot épített ki, így nyolc órával Wellington futárának megérkezése előtt értesültek a diadalról. Nathan Rothschild tudatta a hírt a kormánnyal, majd megjelent a tőzsdén és elkezdett - eladni. A piac pillanatok alatt összeomlott, a "jól értesült" Rothschild példáját követve mindenki fejvesztve szabadult államkötvényeitől. Amikor az árak már töredékükre zuhantak, Rothschild megbízottai fillérekért mindent visszavásároltak. Néhány perc múlva megérkezett a hivatalos közlemény, az árfolyam az egekbe szökött, Nathan Rothschild pedig megalapozta a család mesés vagyonát.

Forrás: Wikipedia Commons
Mayer Amschel Rothschild"

NU, AKKOR ITT AZ IDEJE, HOGY VALAKI VÉGRE EGYENKÉNT LEVADÁSSZA EZEKET A SZEMÉT HARÁCSOLÓ GECIKET !!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

aha. aszt ismered, hogy "nem adom a nevem mindenféle szarhoz"?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ne álljunk meg félúton: "Nem tudom pontosan, mi az a családon belüli erőszak, de biztos valami nagyon jó dolog, mert hisztizik miatta a buzi zsidó ungár károly vagy klára (érted a poént?)!"

Ez náluk a szint.

Másik blogon "kukorékoló endre", az, de te szépöcsém, nyilván személyesen írtad a Bibliát, meg a Háború és békét.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): nem csak te láttad, és nem csak te mondtad ezt, egy kolegám is ezt újságolta ma, és én meg maót néztem az 50-es évekből Korreával, hát ott is a hideg rázott sokszor.
Címlapos a post, szóval záros határidőn belül meg fog indulni a ... klónok támadása. :S
érdekes társaság ismét:

Levélben tiltakozott kilenc uniós tagállam, köztük Magyarország is az ellen, hogy Viviane Reding, az Európai Bizottság alapvető jogokért felelős tagja olyan javaslatot tervez a bizottság elé terjeszteni, amely előírná, hogy a nagyvállalatok felügyelő bizottságainak legalább 40 százalékban nőkből kell állnia.

Brüsszeli lapértesülések szerint a levelet Magyarország mellett Bulgária, Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia, Málta, Hollandia és a kezdeményezést legélesebben ellenző Egyesült Királyság írta alá.

Ezek az országok közösen rendelkeznek annyi szavazattal az unió legfőbb döntéshozó szervében, az Európai Tanácsban, hogy megakadályozzák a jogszabály elfogadását.
@veracity: Ha nem tudnám, hogy troll vagy, akkor elkezdeném magyarázni, hogy mi itt a baj, de így nem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egyrészt ez hogy jön ide, másrészt pedig nem baj. Nem szeretem a diszkriminációt. A pozitívat sem, mert az valaki másnak meg negatív.
Az állami cégekhez jöhessenek a felszámolás bajnokai is, a Lázár szarjankó szerint!
Jelenleg nem kaphat adószámot, és így nem működhet az a gazdasági társaság, amelynek a vezető tisztviselője korábban - egy másik társaságnál - jelentős adó- és vámtartozást halmozott fel. Ez 180 napon át fennálló 15 millió forintos tartozást jelent, kivéve a legnagyobb adóteljesítménnyel rendelkező cégeket, ahol a felhalmozott köztartozás 30 millió forint lehet. Szintén kizárja az adószám kiadását az, ha az új cég 50 százalék feletti tulajdonosa halmozott fel hasonló nagyságú köztartozást.

Lázár törvényjavaslata lehetővé tenné, hogy ha többségi állami tulajdonú cég vezető tisztségviselőjének - illetve többségi tulajdonjoggal rendelkező tagjának (tulajdonosának) - köztartozása miatt nem kaphat adószámot a társaság, akkor az illető személy 8 napon belül kérhesse az adóhatóságtól határozata megváltoztatását. Az adóhatóság visszavonja az adószám kiadását megtagadó határozatát, és kiadja az adószámot.

Emellett a hatályos szabályok szerint, aki felszámolásba vitt korábban egy céget, azt a bíróság eltiltja attól, hogy öt évig vezető tisztségviselő, vagy pedig többségi tulajdonos legyen másik cégben. A javaslat szerint ezt a szabályt sem kell alkalmazni az állami cégekre. Lázár javaslatában kéri, hogy a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazni lehessen az esetleges új jogszabályt.
Tulajdonképpen fel sem merülhet csalárd szándék

Lázár János a törvényjavaslat indoklásában azzal érvel, hogy a jogalkotó célja a csalárd cégalapítás megakadályozása volt. Márpedig az államnál az ilyen szándék "fel sem merülhet", így azt ki kell venni a vonatkozó szabályok alól.
@ormány triktor: a mostanság köpönyegfordított családon belüli erőszakosság melléklete, látszik a fontossági sorrend, vagy csak én vélek összefüggést közte.
Lassan nincs olyan ami ne lenne összefüggésben bárakermelyik poszttal....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Köszi. :) Végül megtaláltam máshol.

"Az egyéni választókerületben a jelöléshez legalább ezer, az adott egyéni választókerület névjegyzékében szereplő választópolgár ajánlása szükséges."

www.valasztas.hu/hu/ovi/23/23_1_20.html

Tehát a régi rendszer szerint akkor vettek fel a jelöltlistára, amikor leadtad a kopogtatócetliket.
@veracity: Igazad van, de más országokban a terrorelhárítók a terror elhárítását végzik, és nem blamálják magukat folyamatosan, mint ez a szerencsétlen bagázs.
Ha fel tudnának mutatni valami olyan tettet, amihez tényleg terrorelhárítók kellettek volna, semmi bajunk nem lenne velük. De ők, Hajdú "mondj kevesebbet és akkor nem tudnak beléd kötni" Jánossal az élen hülyeséget hülyeségre halmoz, és közben irdatlan mennyiségű adóforintunkba kerülnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ebben igazuk van, mert ez egy nagy b@romság. Ez pozitívan diszkriminálná az egyik nemet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az volt félelmetes, ahogy Hitler pár év alatt teljesen maga alá gyűrte a demokráciát. És neki is rengeteg fanatikus követője lett. Én nem akarom, hogy a vezénylóval megismétlődjön a történelem. És ahogy a követői fanatizmusát nézem, sajnos ez nem kizárt.
Európa akkor is karba tett kézzel nézte, hogy lesz a kicsi egyáltalán nem nordikus teuton kinézetű Hitlerből diktátor.
Remélem ennél előbb a Bonsai Duce tökére lépnek.
@Dr. simonmondja.:

"Mert nem szavazunk önkényuralomban, és
kész."

Te maradj otthon és duzzogjál ha akarsz, rajtam a kisebb mint egy fasz és beszél nem fog röhögni mert elduzzogtam a leváltását.
@Fabius: Fabius! következő poszt !

"Hadd vigyék csődbe az állami céget. Lázár János törölné az állami céget bedöntő vezetők szankcióit, mert rossz szándék fel sem merülhet."

ez nagyon komoj téma... ez a zálami cégek hatékonyságát növelheti nagyban... és a korrupciót csökkentheti... :)))
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Az egyik részben Mussolini azt mondta róla, miután találkozott vele, hogy nem tetszett neki, mert olyan, mint egy fecsegő szerzetes.
@kvadrillio:

Kit érdekelnek a Rócsildok? Más terelni való nincs?
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Hja. Én kissrác koromban, amikor még csak a külsőségek alapján ítéltem, szívesen vállaltam a német tiszt szerepét, mert olyan snájdigok voltak, a barátaim meg rohangáltak usankában (az mondjuk igazi volt, de mindig csálé) és ennek ellenére ők győztek. Ezzel semmi bajom nem volt, ezt a szerepet játszottam. Hanem.

Azt az ellentmondást nem tudtam feldolgozni sosem, hogy egy ilyen csámpás, szerencsétlen kretén hogy tudta azt a sok szép fiatal szőke férfit meggyőzni arról a sok csúnyaságról, amit ugyebár még tanultunk is, meg hát azért az érthetetlen módon elhanyagolt vidéki zsidótemetőben lovöldöztünk egymásra.
@kvadrillio:
Leírhatnánk a nagy Orbán vagyon keletkezését, a Gyurcsány vagyon alapjait, a Simicska vagyont... Azok nem érdekelnek?
@veracity:

A terrorelhárítást én is támogatnám. De a balfaszok játékkatonásdiját nem. Nálunk a kettő ugyanaz.
@dr. Balta$ár:
Lézer elvtársat elásni és a HAZA fényre derül... :D
@vitéz Thapóccay néma bárány:

mán most röhög rajtad, de föl a fejjel! félázsiai.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Táncolj csak, ahogy fütyöl.
Eddig is mindenki azt csinálta.
Tisztára, mint a lemmingek.
Egyszer se képes ez az ország nemet mondani.
@veracity: ööö, amikor a Durcás-kormány rendőrsége hetente foglalta le az emberek autóját, mert mindenféle gyúanyagot talált benne (Budapest kvázi fellobbantása után), akkor senki sem rikoltozott egy terrorelhárító egységért.

Amikor a Teve utcai palotára lőttek, akkor sem kiabált senki innen terrorelhárításért.

Hadd ne soroljam, nincs kedvem.

Miért pont most gondolod, hogy bármilyen tevékenységet lehet indokolni terrorcselekmény veszélyével?

Legalább ha örmény lenne az elkövető s nem Padavan.
@Dr. simonmondja.: nyugi lesz itt még országégés...

a cigi törvény jövőre pl...
aztán ott van még a zálamcsőd is...

a demokrácia túlságosan ELVONT téma...
@Bretschneider detektív: nekem van kedvem sorolni...

a kövér disznó kisgazda tájja ucca...
a rohat b*zzancs szájer villa előtt...
aranykéz ucca...
a másik kövér disznó komcsi aki most hírtvs garázsában verve...
roma kipurcantások titkosszolgákkal... és más hecceltekkel...
stb...

magyarisztánban CSAK álamilag (pártok=mafia) szervezte terror van...
azok is a választások környékén kampányszerűen kulminálva...
@hacsaturján: @Dr. simonmondja.:

Oké srácok, szarjunk bele és ne zavarjuk el. Majd a büszkeségetek meghattya és lemond magától. 2030-ban. De addig csend legyen ám.
A magára valamit is adó liberálisok között alapszükségletté vált a TEK támadása. Én viszont az elmúlt hónapokban egyetlen komolyan vehető TEK bírálatról sem tudok.

Sas Jóska kabaré szintű beszólások és lelkes gúnyolódások, azok vannak, de mi értelme is van ennek?

Orbán és társai nem egyszer ráléptek már olyanok tyúkszemére, akik nem riadnának vissza semmilyen bosszútól, ha azt a lebukás nagyobb kockázata nélkül is megtehetnék. Kell egy szervezet, amely felveszi a harcot mindenféle terrorista akciókkal szemben.

A rendőrségbe beépültek a bűnözők, ezt ma már jól tudja mindenki, nem véletlenül kattant a bilincs főrendőrök kezén és az se független a rendőrségi korrupciótól, hogy alkalmatlanság miatt számos főtisztet kellett meneszteni. Talán erre a rendőrségre lehetne számítani? Hát nem a szocialisták hagyományozták ezeket a tiszteket ránk?

Kellett egy megbízható szervezet, ami nem integrálódott a korrumpált rendőrségbe, ez a helyzet.

Azt mondják, hogy bizonyos nagyhatalmú bűnözőknek nem csak a rendőrségen belül voltak fizetett emberei, hanem a média világában is. Ezek az "újságírók" azért voltak és láthatóan vannak is fizetve, hogy tegyenek meg mindent a TEK lejáratására. A blogokban a hozzászólások sem véletlenül ennyire kiélezettek a TEK-re! Bizonyára vannak itt nem kevesen, akik htározott céllal ferdítik a valóságot és fáradságot nem kímélve próbálják elérni, hogy az átlag polgár végre forduljon már szembe Orbán független szervezetével.

Nem fog menni! A választópolgár nem hülye, még ha megpróbálják is egyesek hülyíteni a TEK gúnyolásával!
@Bretschneider detektív: Így ne beszélj a savószemű, kefebajszos törpéről, mert jön stefi kisasszony és majd jól kioszt.
@veracity: Persze, hogyne, aha. A TEK embereit honnan szedték, ha nem a rendőrségről? Volt egy rakat munkanélküli kommandós, akit csak fel kellett venni? Vagy a nyugdíjból hozták vissza őket? Az utóbbi esetben nyuggerkommandó. :D
@veracity: Csak néhány a kevésbé dicsőséges megmozdulásaik közül
- Rendszeresen rossz címre kimenni (milyen informátoraik vannak)
- szíriai túsz szabadítás (az év elején elrabolt magyarok még nincsenek meg) a három exrendőr meg magától jött haza, csak a TEK akarta eljátszani a hős szabadító szerepét, de gyorsan leégtek.
- BME "túsz szabadítás" (Egy ország röhögött rajtuk mert csúnyán Lukera futottak.
Ilyen terrorelhárítókra nincs szükségünk, és főleg nem ennyi pénzért. Fordítsák ezt a pénzt az orvosok és ápolók fizetésére.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Oké srácok, én szavaztam ellene két éve, hogy nehogy beszarjatok.

De nektek ez a diktatúra nagyon kellett,
úgyhogy mostmár elvagytok vele nélkülem is.
@veracity:

"magára valamit is adó liberálisok között
alapszükségletté vált a TEK támadása. Én
viszont az elmúlt hónapokban egyetlen
komolyan vehető TEK bírálatról sem tudok."

Az észleléshez néha ki kell húzni a fejed Kumin Feri seggéből. Hacsak nem nyomtott sajtót is fogyaszt, mert akkor a félig kioldódott nyomdafestékből még kiolvashatsz valamit.
@Dr. simonmondja.: Mussolini ügyesen kihasználta Hitlert a saját céljai eléréséhez. Különben megvetette Hitlert.
@veracity: "....Orbán független szervezetével...."

Az szerintem új rekord, hogy 3 szón belül kerültél ellentmondásba..

Epic Fail! Légy büszke, ilyet Stefike sem tud! :D
berija efftárs elkapja a sok nyikhaj antikövérista vekkerellenes tollforgató médiaterroristát
@veracity:
Jólvan, legyél te meg boldog, mert mostmár Orbán független testőrsége rohangál az emberek közt géppuskával

és a rendőrségen is mindenkit Orbán nevezett már ki, meg a médiában, meg a bíróságokon, ügyészségeken, mindenhol.

A terroristákat kéne még kineveznie, hogy legyenek, mert a régieket mind kiengedte már dicsérettel.
@Dr. simonmondja.:

"De nektek ez a diktatúra nagyon kellett,
úgyhogy mostmár elvagytok vele nélkülem
is."

A sértett emeszpé óvodás szintje nem a te szinted. Nem értem miért nyomod. Mellesleg én is ellene szavaztam úgyhogy a szemrehányás bátran kenheted a hajadra.

Ja, én legközelebb is ellene fogok. Duzzogni sajnos nem érek rá.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Valahogy ez a fecsegő szerzetes sokkal életszerűbb, mint a többi kortárs ömlengése.
Hogy nem sül le a bőr a pofátokról, amikor ilyen ordas hazugságokat összefirkáltok, varangyok?
De gondolom érintve érzitek magatokat, és elkezdetek aggódni, hogy Magyarországon a bűnözőket tényleg leültetik.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Az önsorsrontók megmentése nem nekem való.
Csinálja az a jó Teréz anya. Ha fasizmust akarnak, akkor meg fogják kapni.
@veracity:

Ockham borotvája: Ockham borotvája filozófiai elv, amely szerint két, az adott jelenséget egyformán jól leíró magyarázat közül azt kell választani, amelyik az egyszerűbb.

Tehát ezen tétel ismeretében gondolkozz el, hogy mi a valószínűbb:

a, azért támadják olyan sokat a TEK-et, mert jól láthatóan, amatőr módon szakmai hibákat vét,

vagy

b, idézek tőled: "...hogy bizonyos nagyhatalmú bűnözőknek nem csak a rendőrségen belül voltak fizetett emberei, hanem a média világában is. Ezek az "újságírók" azért voltak és láthatóan vannak is fizetve, hogy tegyenek meg mindent a TEK lejáratására. A blogokban a hozzászólások sem véletlenül ennyire kiélezettek a TEK-re! Bizonyára vannak itt nem kevesen, akik htározott céllal ferdítik a valóságot és fáradságot nem kímélve próbálják elérni, hogy az átlag polgár végre forduljon már szembe Orbán független szervezetével."
295/2010. (XII. 22.) Korm. rendelet

Mielőtt hülyeségeket hablatyoltok, olvasgassatok kicsit a fenti rendeletből.
@Kara kán: "Hogy nem sül le a bőr a pofátokról, amikor ilyen ordas hazugságokat összefirkáltok, varangyok?
De gondolom érintve érzitek magatokat, és elkezdetek aggódni, hogy Magyarországon a bűnözőket tényleg leültetik."

Minden Jedit a sittre! Ewokokat kebabnak!

:D

Magyarországon a legnagyobb bűnözők vegzálják a parlamentből a kishalakat aranyapa!
@Kara kán:

még,még,még nyomjad, úgy röhögnék...azé' remélem nem félsz a rengeteg sok eszedtől??? :))))
@Rémbódess: Borbélykám, itt nem az a kérdés, hogy megborotváld-e magad, hanem az, hogy ne horgy(atok) össze annyi szellemi szemetet, hogy már ki se látsszatok belőle!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-DDD Méretet írhatnál, hány centitől felségsértés???
@Kara kán: Cicafijú, a legnagyobb bűnözők még szabadon rabolnak. Juj de mennyit!!!
Na nem sok esélyes pályázó lenne köztetek, ha a TEK Tudományos Tanácsa nyilvános álláshírdetést tenne közzé! :)
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

sikerült családi házat is megrohamozni egy airsoft-fegyver "miatt" ;-)
@Kara kán:
EL kéne kezdeni...
Orbán...
Simicska...
Lézer...
Rogán...
....
Nem baj, ha ügyes leszel, te is sittre mehetsz velük, oszt esténként melegítheted Piktorodat!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Én azért ettől nem félnék nagy európai viszonylatban!

de mint magyar és itthon élő magyar ember... félek... nekem is eszembe jutott a II.VH előtti időszak és az, hogy tényleg nem hitte el senki azt, ami a szemük előtt zajlott, míg a fegyverek nem ropogtak.

Mindenki a saját logikája szerint gondolkodik és azon a szűrőn át néz... kéne egy orbán szemüveg..
Halihó! Ez volt már?? :)

Megdöbbentő tények: óriási adomány a gazdag családoknak

penzcentrum.hu/adozas/megdobbento_tenyek_oriasi_adomany_a_gazdag_csaladoknak.1033939.html

A 100 legmagasabb összevont jövedelmet bevalló adózó összesen 132 millió forint családi adókedvezményt vett igénybe 2011-ben - tudta meg a Pénzcentrum.hu a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV). Mindeközben az alacsonyabb keresetű gyermekes munkavállalók összesen 112 milliárd forintot hagytak a költségvetésben. A kormány támogatja a KDNP kezdeményezését, hogy a ki nem használt adókedvezményt járulékcsökkentés vagy akár negatív adó formájában megkaphassák a családok. Az intézkedés hatását 48 milliárd forintra becsülik, ami kevesebb mint a fele a múlt évben a költségvetésben maradt adókedvezménynek. Egyelőre rejtély, miből ered a két szám közötti eltérés.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

nem büntetik, haza is mentek szépen, amikor kiderült, hogy az -- mondjuk eleve semmi közük nem kellett volna legyen a dologhoz
@a szív fészkei:

Majd írok a Ferinek, hogy társadalmi igény mutatkozik egy ilyen transzparensre a következő tüntin.

@veracity:

Könyörgöm, te ne hablatyolj szellemi szemétről, mert olyan érzésem van tőle, mintha azt hallgatnám, amint valaki porcelánkörmökkel egy palatáblát karistol.
@a szív fészkei: Repcsivel molinót húzogatni nem túl olcsó szórakozás. :)
Élvezem, amikor a gazfickók rimánkodnak, és csikorgatják a fogaikat. Majd kihullanak azok a méregfogak!
:-)
@leonito77:
Ma te kapod a Nagy Aggódó-díjat, jó?
Én közben ropogtatok jó nagyokat (f.gok).
@veracity: Tényleg minket kéne szolgálniuk, és biztos vannak köztük felkészült, elhivatott emberek. csak hát fejétől bűzlik...
@veracity:

szerintem meg inkább vityát meg a bandáját...

nagyon marha jól elvoltunk hajdú elvtárs nélkül is, 10 csilliárdot el lehetett volna költeni - akár a rendőrségre is, ha már - okosabban is meg hasznosabban is. Szerintem te a tízből egy vagy aki szerint bármire is jó a tek, azzal hogy a főtestőrből - jelzem rendőr őrnagyból(!!!) aki "soha többé be nem teszem a lábam a rendőrséghez" - dandártábornokot sikerült barkácsolni az egész kóceráj(szervezett) elvesztette a hitelességét mielőtt lett volna egyáltalán nekije... így marad a szolgálunk és félünk, és keveset mondunk abba nem lehet belekötni. :)))
@veracity: A teknek van olyan? Hol? Vajon mennyi az egy főre jutó diplomások száma? TF diploma nem diploma :)
@Kara kán: köszönöm, megtisztelsz vele. átvehetem valahol?
Tele van a net vele, hogy veri az asszonyt meg Grazban kezelteti magát, meg hogy elgurult a gyógyszere..... Létezne ilyen?
@leonito77:
Te csak aggódj tovább, majd telepátiával elküldöm.
Hülyegyerekek, a TEK semmilyen hibát nem csinált. Ez olyan mint a kergemarhakór, minden évben volt 4 haláleset Európában, de egyszer csak hisztit csinált belőle a média.

Itt is rácsodálkoznak a semmihez nem értő újságírók, hogy hogyan működnek ezek a dolgok. Bezzeg, ha valaki igazi fegyverrel elkezdene gyilkolni mindenki sikítana, hogy nem csinálnak semmit.

A magyar rendszerváltás a korrupt magyar újságírók miatt vezetett ide. És ma sincs benne semmi szakmaiság.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: pedig elég lett volna ha anno megkérdi a mamát, hogy miért van ráírva a kakaósdobozra, hogy nettó súly ennyi és ennyi. ilyen egyszerű, csak sokan nem kérdeznek. pedig a kérdések azok amik útat törnek:)
@veracity: nagyon szép és információkban nagyon gazdag. A tetszésemet a köszöntő nyerte el a legjobban... szinte meghatódtam
@Kara kán: egy díjat? Azt átadni/venni szokás...

A posta megfelel
@veracity:
Köszöntő nincs, de ami érdekesebb: a gazdálkodás menüpont alatt sincs semmi.

dr. Böröcz Miklós - Biztonság kontra alapjogok - no ezt megnézem, aggasztó cím.
@QQCS: ha szarul végzi, attól még végzi.
De nektek ez jó, mert viktor seggéból fújta ki a szél ezt a buzik gyülekezetét.
Mi a gond ezzel az aprópénzzel?
Meg gondolom valahogy eddig is figyelték a netet.
Bátran lehet figyelgetni! Még a seggemet is jó mélyen kinyalhatják a faszszopó, fideszes gecik!
Ezzel is csak nő az ellentábor. :)
@mohaa: Ennyire sem méltatnám azért őket... :)
@Kara kán: Nyomjad a dumát kiskancsó. Vicces, ahogy mindenhol a vityka szellentéseit eregeted ki a szádon.
@veracity:

Ez melyik Tudományos Tanács? Az emelyik egyesre vizsgázott Rózsa Sándorból meg Dobóból?

:-D:-D

Tudományos Tanács, ahhát.
@kvadrillio: Cicafijú kettő: Neked csak most szóltak arról, hogy volt, mint volt??? Te szegény kis kóbor macska...
@Rémbódess: A TEK-nél többet senki meg nem tett a TEK lejáratására. A TEK libsibolsi ármány!!!
@Penivaldes: A`lessz csak a jó, amikor majd a jövő netesei felszisszennek, hogy tejójézusajégen, ez az Orvbűn vagy hogy híjják miként szerezte a vagyonát!!!
@a szív fészkei: olyan illetlen vagy már megint.orvbűn, nem így hijják.
Anyátekkkk!!! www.borsonline.hu/20120917_kdnp_kereszteny_csaladban_nincs_eroszak_ezert_tartozkodtak__

Beszarok, na, ott tényleg nincs erőszak. Kezdem gyűjteni a híreket a kivételekről.
Off??
Senki nem látta még?
Az „elmúlt nyolc év” totális gazdasági csődjét, az akkori adminisztráció teljes dilettantizmusát azóta is folyamatosan tülkölő fidesz retorikájába, maga Rogán Tonyó szart bele. A beszédével azt sugallta, hogy 2008 környékén a magyar gazdaság, tulajdonképpen tutifasza állapotban volt.
www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/fidesz-a-2008-as-imf-hitel-utan-gyorsan-csokkentek-a-nyugdijak-386282
Gyanítható, hogy a tegnapi, Cilikéjével vívott (jóvammá, te is pofán verté’ majnem!) című, verbális agy-agy(?) elleni küzdelemben megfáradt a bitje, ezért aztán nem tudta kétszer átolvasni azt a baromságot amit mondott, mielőtt mondta volna.
Kiragadva a kontextusból: „a költségvetés adóssághelyzete nem indokolta a sietséget”.
Gyurcsány tartozik neki egy lájkkal.
Érthetetlen, hogy a kormányoldal seggfejei, folyamatosan önként hajolnak bele pofonokba.
Illetve nem is annyira ad csodálkozásra okot, pusztán nem érti az ember, hogy ennyire dilettáns fasz lehet egy „vezető” politikosz.
(és akkor Girnyószász...?)
Aztán ebből adódóan meg az még röhejesebb, hogy Mesterházy erre nem repült rá. Antinak a szívébe döfhetné a saját bugylibicskáját, de egyenlőre kuss van.
Nem értem…
On...
@a szív fészkei:
Elmebetegéknél? Tömjénes Zsóttinál? Szex sincs, nemhogy más... Szűznemzéssel szaporodott. Meg pipettával! :D
@Knósszosz:
Ez a tonyó csávó... Komolyan, az egy dolog, hogy olyan kis nyomi feje van, de ku.vára irritáló is.
Úgy pofán csapnám, legalább egyszer csak... :)
@a szív fészkei: Apám! Akkor szóljunk a Jobbiknak is, mert az ő családjaikban meg romák nincsenek, úgyhogy valójában akkor nem is léteznek... Szavazzunk!
"Hazádnak rendületlenűl"

"Hazudnak rendületlenűl"

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/399047_415820478478144_1801552625_n.jpg

Na ja, minden korszaknak meg vannak a "NAGYJAI"... :)
@Knósszosz: Nincs ebben semmi meglepő. Már annyira körbesz@rták magukat hazugságokkal, hogy akárhova lépnek, mindig belelépnek valamelyik kupacba. :D És innentől kezdve ez csak rosszabb lesz nekik...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: félre kell fordítani a fejet, szemet becsukni, fület befogni. sőt én elbújnék a takaró alá:)
Egeretek elveszett?
@a szív fészkei: "Aki kíméli a pálcát, gyűlöli fiát, aki pedig szereti, szüntelen fenyíti."

"az asszonyok hallgassanak a gyülekezetekben, mert nincs megengedve nekik, hogy beszéljenek, hanem engedelmeskedjenek, ahogyan a törvény is mondja"

Náluk ez a jó állam koncepció + köznevelés + család szentsége.
oops, meddig maradnak tagok???

Nem lesz Simicska-bizottság

A parlament rövid vita után 93 igen, 238 nem szavazattal, 2 tartózkodás mellett elutasította a Simicska-bizottságról szóló határozati javaslat tárgysorozatba vételét. A Fidesz-frakcióból igennel szavazott Ángyán József, Fejér Andor és Kulcsár József Ferenc.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem nyitok vitát a véleményedről, de konstruktív és számomra elfogadható.
-:DDD
@King of Shadows:
Na, a Te szemed sem kerekedett ki, ugye?
Miért is...?
@Knósszosz: hátulról csináljátok, amikor nem figyel.:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Elékszel a Pepó-ügyre?
Na, Ángyán is kardiológushoz fordulhat.
A cseresznyés király is elküldött a másvilágra szakembereket, ugyan mi változott azóta?
Most nem Józsi bácsi teszi, ennyi.
@Knósszosz: Mert ebből lehetetlen jól kijönni. :D

- Ha sürgős volt: miért baj az, hogy a kormány az utolsó pillanatban eloltotta a tüzet? Mégis mit kellett volna csinálnia? Hagyni, hogy bedőljünk?

- Ha nem volt sürgős: akkor mire az a szöveg, hogy egy teljesen leamortizálódott országot adtak át?
@King of Shadows: hát igen, aki szart csinál annak szaros lesz a gatyája és a keze.
@Penivaldes:
Én konzervatív vagyok ebben, törlöm is a beszólásod!
-:DDD
@saravad:
ídézet a szent fazékból főzéshez és krumplihámozáshoz...minő kóser? kőkor szaki szaki basszaki

brühühühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tiéd is, ő közös tulajdonunk:)
de tényleg szükségem van most rá. éjszaka is rámtört a Cincin iránti hiány:((
meg kell keresnem a sokegeres kispárnám.
És baszd meg a KDNP-s megválasztották Hódmezőn!!!
Miiiiiiiééééééééééééééééééérrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttt??????????????????????????????????????????????????
@Knósszosz: nem arra gondoltam, rossz vagy arra gondoltam, hogy hátul nincs szeme,és ezért onnan könnyebb.:D
@a szív fészkei:
ez sokkal egyszerűbb: egyetlen igaz keresztény család sem létezik a ködemönösök a semmit képviselik

brühühühühühü
@King of Shadows: valamit lehet kezdeni ennyi béltermékkel? csinálhatnánk belőle valamit, és abból fellendülne a ner.:)
A vállalkozókat zaklatják, csőbe húzzák az adóellenőrök, akik még a végbélellenőrzéstől sem riadnak vissza (biztos a főnökük, Vida Ildikó, hű fideszkatona motiválja őket)

nol.hu/belfold/mar_semmitol_sem_riadnak_vissza_a_revizorok_

közben meg Czomba és társai úgy módosítgatják a bevallásaikat, ahogy csak akarják, azonkívül a haveroknak meg számolatlanul talicskázzák ki a pénzt.

2014-ben várjuk őket hangos szóval és kemény ököllel!
@King of Shadows:
Az én értelmezésemben semmi másról nincs szó, pusztán seggbe rugdossa a fidesz az ellenfeleit, csak abban nem állnak a "széjjelszakíccsuk a komenistákat" dumájának überelhetetlen piedesztálján, hogy ezt hogy a picsába kellene csinálni. Ment ez nekik, azért szívatna Téged, meg engem, de úgy látszik, Viktor elfáradt. Csak ez lehet a magyarázat, hogy egy Rogánra bízza a dolgot.
Lehet készülődni, ha ez lesz, a lófasz sem fog inni alcsútbasznádi kékfrankost.
Tannin ide, gyümölcsíz oda.
@Penivaldes:

Nem tűntem sehova, hanem intenzív levelezést folytattam az Űrőrséggel, eléjük tártam a helyzetet, kibontva az igazság minden részletét.

Jövő héten jönnek és lerúgják Vitya arcát TEK-estül.

Ezt a felvételt az egyik katona készítette a legutóbbi bevetésről nagyonokostelefonnal:
www.youtube.com/watch?v=IB2lmavv5B4
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De nekem ugye nem lesz bajom?
jaj végre is izgalom!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elsősorban engem említett meg, mivel én mégiscsak értitek na.:))
@Knósszosz: Nincs ezen semmi meglepő. :) Szerintem a Fidesz ebben - is - egyszerre két frontot akar tartani. Ne legyenek megszorítások, mert azok szoci módszerek, de azért a gazdasággal is csinálni kéne már valamit, mert nemsokára Bulgária is előzni fog minket. Viszont a kettő együtt nem megy.

És az e miatti szerencsétlenkedéssel csak azt érik el, hogy most már a megszorítások ellenére is úgy zuhan a gazdaság, mint egy kődarab.
Ennyi.

Ha így folytatódik, az elszámoltatókat is el kell számoltatni

youtu.be/nGHlIjapr6U

Magyarországot olyan érdekkörök uralják, amely miatt a Fidesz és sz MSZP kölcsönösen nem teregeti ki a másik szennyesét. A fidesz csak szóban hajtotta végre választási ígéretét.
@King of Shadows: hát igen nem lehet egyszerre gyereket csinálni, és apácának lenni..
régi igazság ez, csak ők még nem tudják.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Baszki Gábris, elég soká tartott ez neked, amíg leeset. De fogadjunk, a jobbikban vannak még olyanok, akiknek nem esett le! :D
@Penivaldes: Csak elég magas a tandíjuk. És nem ők fizetik... :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: má hogy esne le, hisz ott vannak ök is, már miért ne lennének, nem olyan patyolatok ők sem ;)
@King of Shadows: nem érjteni ezt. :((
pedig itt meresztem a szemem rátok.
@Knósszosz: "Kiragadva a kontextusból: „a költségvetés adóssághelyzete nem indokolta a sietséget”.
Gyurcsány tartozik neki egy lájkkal. "

Nem akarlak elkeseríteni, hogy ez a mondat hány emberhez jutott el, és abból hány értette meg, mit jelent.

Ha még Mesterházy se ugyebár.
@Penivaldes: Ezek rajtunk tanulják meg azt, amit már rég meg kellett volna tanulniuk. :)
@King of Shadows: rajtunk bizony, rajtunk tanulják meg a drágaim. az ötletecskéiket rajtunk próbálják ki. rajtam rajtatok. :)
@Penivaldes:

Írtam hogy felétek majd lábujjhegyen lőjenek. :D

Nálunk itt a Fehérvárin viszont ami belefér.
@King of Shadows:
Az előzést leszarják.
Majd jön Bandi és megmagyarázza, hogy az nemdenem úgy van. Meg a senator asszony.
Válts nikket, az árnyék arra van, bár koronka még nincs rajtuk, de lesz.
Szentpistis neovar ultraszittya posztbesenyő, az köll a magyar szürkemarhának, meg nemzeti hágta. Boldogok vagyunk... nem?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kevesen basszameg.
Egyet vagyok kénytelen érteni!
Nem kényszer, igazatot szólsz!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :((( azt hittem hogy engem kimenekítenek, amig tart a harc. de úgy látszik nem. most nagyon fáj ez. hát ezért rajongok érted, te Rágcsáló!!!!?!!!
kerülnél a kezem közé!
:D
legjobb lesz ha csak a Fehérvári utat lőnék!:))
@Penivaldes: A betegeim sorban elhaláloznak, de legalább megtanulok műteni. :D

@Knósszosz: Az csak ideig-óráig fog menni. Ha nem zárják le a határt, nem is tudják megakadályozni, hogy beszivárogjon az információ. Nekünk is hiába nyomatja a b@romságait. :D

Nicket nem szeretnék váltani, már megszoktam ezt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ja, nem sikerült megint a számokat jól bemutatni. Miből lett volna a 100 legnagyobb adózónak 132 mrd családi adókedvezménye?

"A másik, a legnagyobb adózó nem vett igénybe családi adókedvezményt, de az első százban már nem voltak ennyire szemérmesek."

Ekkora kommunista szart, a legnagyobb adózoktól sajnálja, ami jog szerint jár. Mit kellet volna tenniük, miután milliárdokat/fő adóztak? eltekinteni a kedvezménytől és hibás adóbevallást benyújtani. Ugyanmár....
@Penivaldes: Az. :) És egyre jobban is megy nekik. Mármint a rombolás. :D
@Penivaldes: Aha. :O Mondtam, hogy el vagyok angolosodva. :)
"...Majd jön Bandi és megmagyarázza, hogy az nemdenem úgy van. Meg a senator asszony.
Válts nikket, az árnyék arra van, bár koronka még nincs rajtuk, de lesz.
Szentpistis neovar ultraszittya posztbesenyő, az köll a magyar szürkemarhának, meg nemzeti hágta. Boldogok vagyunk... nem?
..."
Elismerésem, ez a sommázat kacajra fakasztott.
Pedig sírni kéne rajta.

Hogy szegény Hofi miért nem élt még pár évet....most évente tízet fiatalodna.
@Penivaldes:

Ennyit tudtam kibulizni. Ezek nem viccelnek. :D
@Makkasz:
Gyerekem osztályába Megyóék idején jópár igen tehetős gyerek járt. Volt elvált szülő, nagycsalád. A törvény szerint ingyen tankönyv és menza járt nekik, pedig nem kérték, vagyis kérték, hogy ne. Erre befizették az összeget az iskola alapítványába, hogy helyben eljusson az igazán rászorulókhoz.

Polgárok, tudod. Erény, büszkeség miegymás - a gyakorlatban.
Már ennyi az idő? :O Lépek. Jó éjszakát mindenkinek! :)
@saravad: Semjénen, Orvbűnön meg a többi ázalagon meg is látszik ez a baszott nagy szeretet.
@a szív fészkei: Intézményeket meg szavakat védenek foggal-körömmel: Párt, Egyház, Család, Állam. Mindegy mi az ár, bár az erőszakot és a bűnt ugye elutasítják, mármint azt, hogy kiderüljön.
@Egy igaz ember: Ez a legédesebb belle"[..]"Ami a módszereket illeti, Linczmayer azt mondta, számítanak a munkatársak kreativitására. Egy ízben – említette példaként – a revizorok Békés megyében szerenádhoz fogadtak fel egy zenekart, majd a „szerelmes” este után megbüntették a zenészeket, akik nem adtak számlát. Ugyancsak Békés megyében történt meg, hogy az ellenőrzést „leánybúcsúnak” álcázták: ehhez limuzint béreltek, pezsgős mulatozást csaptak – majd büntettek.

De „próbavásárlás” során tetten ért az adóhatóság egy plasztikai sebészt is, aki kilencszázezer forintot vett át a szépészeti beavatkozásra bejelentkezett adóellenőrtől, de számlát nem adott. Az a híradásokból nem derült ki, hogy a nőt meg is műtötték-e."

Kreatívok, na ja. Simicskánál próbavásárlásként majd csináltatnak pár km-nyi vasúti pályát? Vagy egy pót Margit hidat?? Vagy oda nem is jutnak el????????????
@saravad: De épp így árulják el magukat! Hogy nesze semmi, fogd meg jól az egész rohadt "moráljuk"!!!
@saravad: En aztan tudom. Olvasd el korabbi hozzászólásaimat.
Érdeke, lelkiismerete, pénze csak az egyénnek van, az államnak nincs.

Aki nem ad, annak igényt formálni arra, hogy más adjon, kommunista tempo, undorkeltő.

Miután 10 év alatt befizettem 50 ember 40 éves adójűt, járulékát, inkább önkénteskedem, annak van értelme.

80%-os adóék mellett senki ne várjon adományt az agyonszívatott "gazdagoktól".
Ugyanmár.
@Makkasz: A gazdagok helyzetét nem ismerem, max. a fantáziám/empátiám segítségével tudom elképzelni, de az adó az én szintemen is magas. Abban egyetértek, h. államnál egy +fillért se szabad hagyni, inkább priviben megkeresni a helyét.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: akkor szomszédok vagyunk kicsi krokodil!:)))
@Q-match:
Géza örök!
Minden mondata áll, ma is, amit akkor mondott.
A Madáchban érdekelve voltam. Ma is suszterolom a mosógépeiket, nem nagy ügy, de legalább ott lehetek.
Hofi egyszer rám kacsintott, fejben őrzöm.
De; én is sorban álltam hat órát a kamara előtt, hogy a pénztárhoz jussak, megérte!
Hat "élelem bére" előadást láttam tőle, frenetikus volt mindegyik, állítom!
@aritus: Mingyá mehettek is polgári szolgálni megesküdözni..
@Knósszosz: Én csak egyet, de olyan pótszékes zsufi volt, hogy a vidékről feljött mamák az én térdemet csapkodták röhögtükben.
@a szív fészkei: Anyám, ez így volt. De nekem is sorba kellett állnom, hiába basztattam a színház izéit. Nem esett nehezemre, mert Géza nekem akkor is etalon volt a humor műfajában.
Rohadtul szegényebbek vagyunk nélküle....
@Knósszosz: DE mi izgatta fel, egyenesen bele a halálba????
@a szív fészkei:
Akkoriban az MDF.
Nézz csak utána.
Meg is értem. Ibolykánál annak idején nem volt mocskosabb politikai prostituált.
Géza a szívére vette...
@Knósszosz: Drága, ami a halálba kergette Gézát, az Orvbűn TF-en elmondott beszéde volt. hirszerzo.hu/hirek/2002/4/15/1535_orban_viktor_tfen_tartott_beszede

2002. április 9-én heccelt. Hofi Géza megnézte az erről szóló híradást, és 2002. április 10-én meghalt. hu.wikipedia.org/wiki/Hofi_G%C3%A9za
@saravad: Értelmi fogyatékosok hozzák a törvényeket.
@a szív fészkei: kurva jó, minden hiradó azzal kezdődik, mit mondott népének ma Orbán:(((
@aritus: Mint a régi viccben, kapcsolgatunk, kapcsolgatunk??? :)
@hacsaturján: Majdnem ugyanezt mesélte a férjem anno, a 02-es választásokról, amikor ő is szavazatszámlált. Egy kolléga - mint kiderült, hajdan a legnagyobb marxpista-leninpista katonai előljárója (aki nem akarta őt megismerni) - vad fidesznyik-színben persze boldogan traktálta őket a családjával, szép, sikeres gyerekeivel, amíg még nem volt éles a küzdelem.
De a második fordulóban már tényleg kellett még egy egy ember.

És betolta ő is az adu ászát: a taknyát-nyálát egybefolyató, vérdebil szerencsétlen, szintén tolószékes fiát. Aki láthatóan nem is tudta, hol van és miért. A láttán a szavaztszámlálók megdermedtek, hogy ezt nem lehetne engedni szavazni, de a pasi addigra már akkora hiszti produkált, miszerint ha veszt a Fidesz, ő mit csinál magával, hogy úgy döntöttek, ez nem oszt, nem szoroz, hadd szóljon a nyugi kedvéért! Bement a nyomorulttal egyik testvére, és el lehet képzelni menyire önállóan szavazott le a takonycsorgató szegényke..

És ezek után hídfoglaltak és tomboltak, hogy el lett csalva a szavazás!!
@a szív fészkei:
Anya, ezt én is hallottam.
Géza azonban nem volt olyan fazon, aki beroncsizik egy faszkalap megnyilvánulásátúl.
Infart, és sajnos ennyi.
Nekem piszkosul hiányzik és azt látom, hogy sokan vagyunk errefelé, akiknek szintén.
Na, aki nem látta, az szegény. Lelkileg.
De mi nem:
www.youtube.com/watch?v=hv2BHmUOUsY
@a szív fészkei:

Ha majd az egész ország szembesül az 1:4-el, kicsit tovább tart majd a vigasztalás. Sokba fog még kerülni nekünk ez a beteg fasz...
@aritus:

Iván hazamegy, bekapcsolja a rádiót: Brezsnyev elvtárs. Bekapcsolja a tévét: Brezsnyev elvtárs.
- Bazdmeg, a vasalót már be sem merem dugni...
Mikor vonul idea Gárda felháborodva fehér igazgatók tettén? www.blikk.hu/blikk_aktualis/azt-hitte-terhes-ezert-olte-meg-szerelmet-2109551

Pécsi sörgyár logisztikai igazgatója simán lelőtt egy terhes(nek hitt) nőt, aki - szerinte - az ő magzatával lett volna állapotos. Keresztény fehér családban egy oly gyönyörűszép, nem? Ahol soha nincs is erőszak, ja. Volt vonulgatás?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és ahhoz mit szólsz, hogy szomszédok vagyunk?!:))
Kösz, és jó éjt a kitűnő társaságnak!
@Knósszosz: BEroncsizik attól, hogy felidigeli magát ezen. Tudod, ha emlékszel, ez iszonyú volt. A lányom csupán arra akart simán hazajönni, és zászlórúddal fenyegették, hogy milyen szarszemétkurva, ha most a tömeggel szembe megy! Csak ezért megverték volna, ha nincs vele a hegyomlásnyi barátja!! Konkrétan tehát uszított Orvbűn - ez az infarktus nem beszarás kérdése, ez a tehetetlen düh kivetülése volt.
A temetésen is ezt hallottam, hogy nagyon felidegesítette ezen este magát.
@a szív fészkei: a jobbikos kitételre nem is reagálnék, mert minek? Őket és szimpatizánsaikat nem a bűn zavarja, hanem csak az érdekli, ha hergelhetnek a cigányok ellen.
De. A csbe a BTK-ba pont ezért is kell (már ha jó tv születik), mert a legveszélyesebb egy áldozat számára, amikor kilép egy bántalmazó kapcsolatból, szószerint életveszélyes. A gyilkosságok ekkor a legvalószínűbbek. Teljesen egyértelmű, hogy ez a derék magyar heteroszexuális jól képzett ember egy bántalmazó.
@a szív fészkei: Erre pont nem mondok semmit, mert az rohadtul nem szalonnaképes. Azért sejted, mit szeretnék (tudnék), ideröfögni.
Sose feküdj le haraggal a szívedben - mondta a tököm tuggya ki.
Igaza volt!
Jó éjt, holnap is van nap.
Pussz!
@a szív fészkei: A 2002-es Tf-es beszéde Orbánnak nagyon durva volt. Az volt Magyarország ellen a hadüzenete. Aminek most ért be a vetése. De 2010-ig mindenki bérrettegő volt, aki ezt világosan látta. Sajnálom, ami lányoddal történt, szerencséja volt.
Nem Hofi volt az egyetlen, aki akkor kikészült, de ő ezt is komolyan csinálta, ő belehalt, mások "csak" beszartak.
@aritus:
Na akkor kellett volna Orbánt lerúgni, mint a bika a gondozóját! Ma jobban élnénk, mint 4 éve...

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egér baszki! Ez állat volt!!! :))
@aritus: Mi sem hittünk a szemünknek, fülünknek. Pedig nem vártunk sokat Orvbűntől, gondolhatod!!

De igazad van,nyílt hadüzenet volt az, komplett uszítás és szítása a tűznek. Amit négy év múltán meg is gyújtatott.
@a szív fészkei:
Ez volt az a rózsaszín öltönyös buzi? Hát... nem sokat változott! :) Egy fülest a csaj lenyomhatott volna neki! csakhogy szokja...
Ide mikor vonult tiltakozásból a Gárda? www.borsonline.hu/20120917_vegignezte_anyja_kivegzeset_a_kis_vivien_ Keresztény családban persze nem fordulhat ilyen elő, megmondta Semjén. Hazudnak rendületlenül.
Namég egy bulvár: www.borsonline.hu/20120917_volt_ferjet_siratta_adasban_keresztes_ildiko Basszus, azért miért nem bőgi ki a lelkét is, hogy drága idolja, az országára szabadított - és a ő kampánydalaival istenített - -Orvbűn mit művel az országával? Hódmezővásárhelyt se sírt koncert közben a szavazás előtt?!

De nem bírom ezt a nőt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há... : Fut a hátamon a hideg ettől a vargai vigyortól. Vááááááááááááá.Remélem, államköltségen vette a csoffadt rózsáit.
@aritus: Persze, falra bors, én meg zöldülök, de akkor is mindahányszor berakom, hogy itt van voilá vonulgatni való, lehet kiverni a trappot büszkén, fegyelmezetten. ( a többit máshol másra)

Mindegyik bántalmazó, persze.
falra borsó , de van zöld bors is :-)))))
Mi vvaaaan??? hvg.hu/Tudomany/20120917_szentesi_hackertamadas

Muszlim hackerek feltörik a szentesi vízgazdálkodási honlapot??????????????? És az nekik miért jó? Ettől boldogabb lesz a mennyekben a hurik közt Mohamedjük?

[..]"A Gaping (tátott szájjal) csoporthoz tartozó, magukat muszlimnak valló hackerek elérhetetlenné tették a Szentes és Környéke Vízgazdálkodási Társulat honlapját - írta a delmagyar.hu hétfőn.

A cikkünk írása idején elérhetetlen honlapra egy angol nyelvű szöveget töltöttek fel, miszerint a hackerek Alan Roberts muszlimellenes filmje miatti tiltakozásul tették elérhetetlenné az oldalt. A honlapon közzétett szöveg szerint az iszlám a békét jelenti, és a muzulmánok békében akarnak élni az egész világon. A videó azonban megsértette a vallást és a prófétát, megtörve ezzel a békét.

A delmagyar.hu cikkében az olvasható, hogy a honlapot üzemeltető vízgazdálkodási társulat az újságíróktól értesült a történtekről."

Na mehet a TEK terrortisták ellen netileg is, tessék.
@a szív fészkei: endresy.blogspot.hu/2012/09/kek-zokni-feher-rozsaval.html

Mind a két szálat :-))
Balog meg majd huz egy kék zoknit rájuk, és megvilágosodik.
@a szív fészkei:
Az egész fidesznyik frakció ilyen tenyérbemászó, úgy látom... :)
Vagy bennem van a hiba! :))
@a szív fészkei: @Knósszosz:

Na, ne má'!
Hofi Viktor beszéde miatt halt volna meg?
@Zébácsi: Hát az időrend elég érdekes, nem? 9-e a beszéd napja , 10-ére ő halott. De az is tudnivaló, hogy nézte a híreket erről. És nem tett neki jót, nagyon nem.

Ja már libsikurvát beadta valaki korábban. Csodálkozol? Te még tudsz csodálkozni??? Azért irigyellek.
@Zébácsi:

ezt pontosan úgy kell mondani, hogy Hofi felismerte, hogy a továbbiakban semmiféle humorral nem lehet kifejezni amit ez a szar geci csinál, tragédia kezdődik és abban a Géza nem volt OK!!!

és ez még csak nem is brühühühühühü
@a szív fészkei:
meghackelték saját magukat, hogy indokolják a forráselvonást (mármint elvonást normális céloktól)

ez teljesen pontos fejlemény, mindenhol így megy...brühühühühühühü

tökfontosításitekmfontosságosításiakció

beeeee beeeeeeeeeeee beeeeeeeee

a rackák kara
@aritus:
Ha jól emlékszem, hárman haltak meg 2002-ben a szavazókörökben.

Nem Hofi volt az egyetlen.
az új poszthoz akartam... de sz@rakodik...

köszi hogy a téma javaslatom írtad meg...
a téma iránt elfogult vagyok FERGETEGES...
de logikus dr lézer (mindenki anynitiséramenynitösszeharácsolt) dzsonni javaslata...
nyilván nem lehet rossz szándékú az a vezető akit ők választottak... a jó fid eszes mégcsak nem is hibádzik soha...

"Rapcsák András mögött töltötte székhuzigálással, ajtónyitással gyakorlatilag lakájnak öltözve"

itt viszont megáltáll...
köztudomású, hogy a méretes termete miatt...
NEM ÉRTE EL A SAJÁT SEGGÉT...
bizalmi embernek kellett.... khm...

aztán itt van ez is... kötelező önkéntes polgári védelem...
egy lépés a CSERKÉSZ mozgalom... sok fides keresztyény:) fiatal:) demokrata:) MACSÓ "élvezné"

index.hu/kulfold/2012/09/18/pedofil_esetek_az_amerikai_cserkeszszovetsegnel/
@dr. Balta$ár:
Ez kommentelhetetlen, meg a Vágó Gábor posztja :
- állami vállalat tapasztalt csalót keres -.

Eddig azt hittem, csak a Princz Gábor és a Kulcsár Attila szavak miatt dobott vissza a gép.

Az megvolt, hogy Kulcsárt fideszék elengedték dicsérettel,
mint a robbanószerest, meg a baltás gyilkost ?
Az új poszthoz: Szán alom, a szokásos simlicska zrt tempó és megoldások, ebbő is látszik, nagyon magabiztosak, és nem félnek senkitől, és semmitől, attól hogy buknak, meg egyáltalán nem tartanak.
@Dr. simonmondja.: éjjen a fides feudalizmus !!!!

korrupció, pájázatok, haverok, buli ...

ez az élet !!! hajrá magyarok! hajrá fides !

(csak a 9,5 millió félázsiai birkát sajnálom aki szív és lecsúszik...)
A másik poszthoz nem enged hozzászólni. Csak kiváncsi vagyok, hogy itt átmegy-e. Bocs
Lázár egyébként is a beadói poszton van. Már tuti Orbán özvegyének nyugdíja, felturbózza az adókat banániában ( endresy.blogspot.hu/2012/09/kiralybanansag-lazarral.html )
S hát igen jöhetnek a zsenik a cégekhez. A frakció íródeákja meg csak beadogat. Míg mi bevesszük.
@Dr. simonmondja.: :))) vágó is tényleg...

na bexartak a nertársak...

nekem könnyű én csak élvezem a fides feudalizmus előnyeit...
én+ még elenálló IS lehetek... TEK archívumban bizonyítékaim is lesznek...
ezek meg még felelnek is érte... vagyis LÓGNI fognak...
a következő tv. várhatóan az lesz,hogy
a fid eszes soha nem hazudik és soha nem hibázik...
ezek tényleg azt hiszik,hogy
a saját szabájaik alapján foglyák őket FELLÓGATNI... pedig neeem...
@dr. Balta$ár: Nekünk mohács kell, és még talán az is kevés lesz, a többsèg mély áhitattal fog a vesztébe rohanni, a vezényló egyetlen szavára.
@Fabius: Fabius! kíváncsian vár lyuk mi a hejzet...

tegnap egy TEK netellenőr csilliárdos beruházás...
ma meg egy drsimicskának joga van hüjének lenni poszt...

és nem lehet kommentelni... ki xart be? remélem nem te????
@Fabius: pont mostanában gondolkodtam, hogy a posztokban- kommentekben

nagy koncentráltságú MARÓ GÚNY... kikezdte a rencert...
nem kúúl fid eszesnek lenni...
egy nagyobb társaságban vki megkérdezte ki szavazott fidesre...
senki nem jelentkezett... :) akkor hogy van szentkétharmaduk??!?

a posztok maró anyag tartalma azért megmarad ugye?
mert ha a NETtel, vagy a HATÁROKkal kapcsolatos korlát lesz
akkor nekem pakolnom kell, annak ellenére hogy KIRÁJ vagyok...
nesztek b+ elkésTEK a lex "hüjének lenni alkotmányos jog" tv nyel...

dr orvbűn HIVATALI VISSZAÉLÉS és VESZTEGETÉS
sőt BŰNSZERVEZETBEN és előre megfontoltan...

én az örmányekkel értek egyet... a leendő AXE kormányfő BŰNÖZŐ...

index.hu/belfold/2012/09/18/az_ormeny_onkormanyzat_feljelenti_orban_viktort/
egyébként a MALÉV ot vezethetné dr. Hingyi beatrix...
vagy a BKV-t dr. Sz@rainé Szilágyult Eleonóra
@rodeo36:

Aha. Erre mondjuk gondoltam. De arra nem, hogy ettől készült ki teljesen a szíve (vagyis a lelke).

@a szív fészkei:
"Te még tudsz csodálkozni??? Azért irigyellek. "

Köszönöm, kérlek, de nem, ezen én már régen túl vagyok. Azon viszont csosálkozom, hogy mindez ma MAgyarországon ennyire simán lecsúszik az emberek torkán.
@ariel12:
Csodás! :))
Csak Piktorunkat kifelejtették belőle. Pedig neki megérte a buli...
Jó hírünk a nagyvilágban!
www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=LeeOU8nT00g
no komment

Háromezermilliárdot kéne gyorsan elkölteni

Kezdünk kifutni az időből: ha 2013 végéig nem dönt a kormány az EU-s pénzekről, elvész a rengeteg támogatás. A helyzetet az aktatologatás és a keménykedő közvetítők nehezítik.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F09%2F18%2Fharomezermilliardot_kene_elkolteni%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Amúgy tök véletlenül, akad ebben az országban egy olyan, hogy államapparátus, akiknek azért a csekélyke fizetésükért, valami ilyesmi lenne a dolguk, nem pedig az egymás elleni áskálódás és ügyeskedés, pártharcokban való kavarás.
Netán megint én tévedek? Basszus, csak a baj van velem... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: na ezért nem írtam rá semmit, te úgy is megtetted ;)

hihetetlen ami megy mostanság, a párom beolvasott egy maszopos önköri képviselőnek amikor összefutottak, hogy teszetoszák és nem lehet hallani a hangjukat, pedig eset az van, közmunka, választás, baltás miegymás. A nénike eleinte csak hápogott, hogy de, pedig igen, meg azé van okosság ami jónak tűnik /pl. a vészhelyzetes berántás, csak amikor a rekvirálás szóba került, meg az önkéntes kötelező, meg az eskü, meg minden ilyen fszság/ akkor leforrázva elhallgatott.

A végén csak annyit tudott kinyögni, félnek ők is, és semmit nem tudnak, semmibe nem vonják be őket, és semmit nem tudnak csinálni, erre azt kapta meg, hogy akkor minek csinálják, tök felesleges az egész, és pedig itt nem fityeszes a pógimester...

Na ennyit a magyar rögvalóról, minden lesz itt csak nem elzavarás és számonkérés, járomba hajtja a többség a fejét, a normálisak meg menekülnek, amerre látnak, és amíg tudnak....
ehh, azért én ennyire nem vagyok optimista:

Róna Péter: "Orbán Viktort gyerekjáték lesz legyőzni"

Érdektelen téma, hogy ki, kivel fog össze a kormányváltás érdekében, mert Orbán Viktort gyerekjáték lesz legyőzni, hiszen ebben az emberben már senki sem bízik – mondta Róna Péter közgazdász az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

hvg.hu/itthon/20120918_Rona_Peter_Orban_Viktort_gyerekjatek_lesz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kissé túl optimista az öreg! A viktoriánus csürhének semmi nem drága már, hogy a rablott holmin rajtatartsa a mancsát. Nem fogják hagyni, semmitől nem riadnak vissza. Egyre inkább érik bennem is, hogy ezt szép szóval és korrektül nem lehet elmeszelni. Maradnak az ő módszereik. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Jogos... Egy valag védelmi szervezet, jól fizetett katasztrófavédő van. Majd én fogok helyettük homokozni, meg gátat erősíteni. Kurvára el vannak tévedve az elvtársak!
Leszarom a Nemzeti Együttszűkölést, meg törpe Vezénylót is nagyívben!
Kinyalhatja a narancsbolsi tolvaj csürhe a hátsómat, én inkább egy jó, parasztos stílusú megválaszolásban hiszek! De ez sem rossz...
Már félreértésről beszélnek... :))

www.hirado.hu/Hirek/2012/09/17/12/Ki_kaphat_behivot__Felreertes_tortent.aspx

"Tóth Ferenc a Kossuth Rádiónak elmondta azt is, hogy a XI. kerületben tévesen alkalmazták a jogszabályt, ezért kaphatott több mint ezer ember levelet. Rosszul előkészített, rosszul megfogalmazott, feleslegesen fenyegetődző levelet küldtek ki, amivel megijesztették az embereket – fogalmazott a főigazgató, aki biztos abban, hogy az érintett 1300 ember közül senki nem kap majd szabálysértési bírságot vagy átváltható elzárást. Hozzátette: a hibát jelezték, és az önkormányzat ki fogja javítani.

A főigazgató elmondta azt is, hogy az önkormányzatoknak elsősorban önkénteseket kellene keresniük, levelet tehát még bárki kaphat, bár a legtöbb vidéki településen már véget ért a polgári védelmi szervezetek feltöltése.

A Krónika kereste a XI. kerület önkormányzatát is, ott későbbre ígértek választ."
@dr. Balta$ár: " Lázár János nyugodtan beterjeszthet egy indítványt az egyenlítő áthelyezéséről. Azért, hogy a banán is megteremjen. Mert micsoda dolog lenne különben, hogy banánköztársaságunk már van, de a banán csak üvegházban terem. A nagyobbik gond ezzel csak az lenne, hogy Orbán Viktor a jelen állapotok között esetleg még hitelt is adna a dolognak."
Az előzöekben jelzett linken
@GeoCracker:
Meg mennyi majmunk van még!
Ott, fővárosi pálmaházban, a kupolásban!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nulla a cocik. Megélnek az ellenzéki létből az LMPsekkel együtt és ez nekik megfelel, a nagyhalat meg nagyon nem merik ba.zogatni.
Akkor el lehet az MSZPs, LMPs, jobbikos majmoknak is fáradni dolgozni!
Gábris is jön, hogy ők ezt meg azt kérték számon...
EREDMÉNY??? Nulla.
Jövőkép? Nulla.
Tervek? Nulla.
Bebuktatják a fideszbolsikat ugyan úgy, mint a cocikat anno? NEM!
Találgassak, hogy miért, vagy tök felesleges? :D
Mindig csak vizsgálódnának, de leszavazták c. szarral jönnek. Akkor tehát nulla az eredmény? IGEN.
Hír van róla? Ha van is, eredmény születik a végén?

A Hír tévéről azt ugye tudjuk, hogy 100 és 300.000 forint között fizetett minden cocikat érintő botrány után, zsebből?

Tessenek emlékezni a cocik botrányaira. Az a Zuschlag hülyegyerek elmaszált 50-70 millió forintot. Aprópénz manapság, azokhoz képest, ami folyik. Ül? Igen. A cocik kezdeményezték ellene még? Igen, majdnem... de ül.
Ezt tessék elolvasni.

"Merénylet egy egész generáció ellen"
Erről szól Orbánék működése.

hvg.hu/gazdasag/20120918_Merenylet_egy_egesz_generacio_ellen
A "családbarát" kormány!

"Míg a 100 legmagasabb összevont jövedelmet elért adózó 132 millió családi adókedvezménnyel csökkentették jövedelmüket, addig az alacsonyabb keresetű gyermekes munkavállalók 112 milliárdot nem tudtak kivenni a rendszerből. A gazdag családok így megint jobban járnak.

FŐKÖNYVELŐ
Álláshirdetés
A tavalyi évben összesen 3 millió 855 ezren vallottak be összevonás alá eső jövedelmet, közülük 1 millió 17 ezren vették igénybe a gyermekek után járó adókedvezményt. Ez 180 milliárd forintjába került a költségvetésnek, ugyanakkor ha minden jogosultnak lett volna annyi jövedelme, hogy teljesen kihasználhassa a kedvezményt, akkor arra már 292 milliárdot kellett volna költeni – írja a pénzcentrum.hu.

A bevallások szerinti átlagos, bruttó 159 ezres jövedelemmel még teljes egészében ki lehetett használni a két gyermek esetén 20 ezer forint adókedvezményt, ám akik havi bruttó 90 ezer alatt kerestek, ők már igencsak rosszul jártak. Itt csaknem 9 milliárd forintra rúg az összeg, ennyi tényleges adókedvezményt hagytak benn a kétgyermekesek az államkasszában. A legnagyobb anomáliák ugyanakkor a háromgyermekesek esetében vannak. Ők 79,5 milliárd effektív adókedvezményt nem tudtak kihasználni, még úgy sem, ha a szülők azt megosztották. A négy- és ötgyermekesek is összesen több mint 19 milliárd forintot nem tudtak felhasználni. Ha példaként veszünk egy egyedüli, három, adókedvezményre jogosító gyermeket nevelő bruttó 159 ezret kereső szülőt, akkor azt láthatjuk, hogy ebben az esetben havonta 67 ezer forint maradt benn az államkasszában.

A tavalyi évben 1 milliárd forintot keresett a legnagyobb összevont jövedelmet bevalló adózó – az érintett magánszemély nem vett igénybe családi adókedvezményt. A 100 legmagasabb összevont jövedelmet elérő adózó ugyanakkor már nem volt ennyire szemérmes, ők 24,1 milliárd forint bruttósítás alá eső jövedelem után mintegy 132 millió forintnyi családi adókedvezményt vettek igénybe.

Idén tovább romlik a kevesebbet kereső nagycsaládosok helyzete, mivel a tavalyinál több mint 40 ezer forinttal többet, bruttó 530 ezer forintot kell keresniük ahhoz, hogy egyedül teljes egészében érvényesíteni tudják a kedvezményt. Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kereszténydemokrata parlamenti államtitkára azonban nemrég annyit mondott, hogy 2014-től 30-48 milliárddal bővítenék a ténylegesen kihasználható kedvezményt. Ez azonban a 112 milliárdos, a cikk elején említett összegtől még messze áll.

A családi adókedvezmény anomáliáiról részletesebb információt a pénzcentrum.hu cikkében találhat."

hvg.hu/gazdasag/20120917_Forditva_sult_el_a_csaladi_adozas_hatalma

ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FIDESZ!!!
Csók mindenkinek! Ez volt már?? :)

Közmunkaprogramot ajánlottak nekik hogy rendszeres jövedelmük legyen, de ők nem fogadták el. Biztosan 10 éve rettegnek ők is... a munkától :)

youtu.be/-xHz_qnxxxk

Mind e közben nyilvánosságra került a maszop titkos haditerve is. :)

nol.hu/belfold/letoltheto_az_mszp_titkos_strategiaja__
Valóban nincs is min csodálkozni a mszaopon sem. :)

fenteslent.blog.hu/2012/09/17/az_mszp_titkos_strategiaja_letoltheto#more4780845

"...igazán sokat elmond, hogy működik egy parlamenti gigapárt 2012-ben. Rendkívül érdekes megállapítani, hogy mennyire profi és mennyire elvtelen írásról van szó. Végigolvasva egyetlenegy olyan kitételt nem találunk benne, ami azt sugallná, hogy amit tenni fognak, az az ország érdeke lenne, vagy hogy melyek azok a pontok, amelyek a nehéz helyzetből való kilábaláshoz vezetnének.."

Ezek után még mindig vannak agyhalottak akik ismét az emeszpére fognak szavazni??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Természetesen mindenki a jobbikra fog szavazni, mert tőled tudjuk, ők a fény a sötét magyar éjszakában...

Neked fizetnek a propagandáért?
@dr. Balta$ár: Figyelj, ezt már mikor megrajzolta a South Park! Mármint a pedos cserkészeket!
@leonito77: Na végre te is megvilágosodtál?? :) Egyébként nem fizet senki. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A hülyegyerek 70 millióból már visszafizetett 50 azaz ötven milliót és még mindig ül.
@leonito77: Azért ez se kutya belőle. :)

Az MSZP Fideszhez való viszonya is minimum az egymásrautaltság jeleit hordozza magában. Azt mondják, hogy:

"Az MSZP számára minél inkább kétosztatú a politikai verseny, annál jobb. A választók továbbra is képesek és hajlandók Fidesz-MSZP versenyben gondolkodni – de csak akkor, ha mintegy „mesterségesen” teremtjük meg ezt a helyzetet számukra." (3. oldal)

Vagyis teljesen érthetően szeretnének még egy kicsit a 'másik nagy' szerepében tetszelegni. Ez emberileg érthető is, de mi a helyzet, amikor nem stratégiáról van szó, hanem - ahogy ők szoktak fogalmazni - a bátor kiállásról a nemdemokraták ellen?

"a Jobbik felemlegetése, „felemelése” nem csak normatív okokból kontraproduktív, hanem azért is, mert a választók számára átalakítja a politikai teret." (4. oldal)

"Ez azt is jelenti, hogy a Jobbik, mint komoly „veszély” emlegetése nem kedvező a szocialistáknak, hiszen maguk erősítik a nemkétosztatú verseny tételezését – ami főként a versenytársak érdeke." (4. oldal)

"A Jobbikkal szemben nem érdemes folyamatosan az MSZP-nek konfrontálódni – az MSZP ellenfele a Fidesz, e tekintetben a Jobbik nem számít. Mindez azonban még
burkoltan sem jelenthet elismerést." (25. oldal)

Vagyis pillanatnyi politikai érdekből jobb elbagatellizálni a Jobbik előretörését, hátha bejön. Azt lehet levenni ebből, hogy lényegesen kevesebb olyan alkalom lesz, mikor Lendvai Ildikó falfehér arccal kiáll a nyilvánosság elé, hogy ’micsoda rasszizmus van az országba’. Sajnos azonban ez nem abból a belátásból fakad, hogy rájöttek, hogy ez a valódi problémákat nem oldja meg az együttélésben; sem azt, hogy a rasszista kártya szüntelen előhúzása teremtette meg a Jobbiknak a teret a társadalmi beágyazódásához, csak és kizárólag taktikai okokból igyekeznek kirekeszteni a szélsőjobboldali formációt a közbeszédből. Ugyanis, ha őszintén feltárták volna az okokat, akkor legalább maguknak beismernék ennek valóságát. Az elharapódzó cigányellenség normalizálásáról amúgy egyetlen szó nem esik a tanulmányban, ezek szerint ebben a kérdésben az MSZP-nek nincs stratégiai álláspontja.
@ariel12: Zseniális. De a Stohl Bui - miből nem csinál pénzt ugyye - a könyvében elíti, hgoy ez a SAfarov egy két m-es, csupa izomra gyúrt gyilkológép volt, aki a magyar őreit is halomra vágta - állítólag egyszerre 16-ot - , ha valami nem tetszett neki.

Állítólag a menyasszonyát ölték meg az örmények , aki gyerekkora óta a szerelme volt - azért a birkás jelenet elég kemény - és emiatt akart mindenáron katona és mészáros lenni. De ugye kiderült, hogy anyukája, apukája pl. jól élnek - mikor arról is regéltek, hogy a szüleit vesztette el az örmények miatt - szóval ez a szerelmi sztori is lehet kehés. De Stohl szerint rettegett tőle mindenki a börtönben is.
@leonito77: Vagy igen, vagy ennyire elvakult. De csinálja, mint a nyomtató ló rendületlenül.
Lézer Johnny beadványát kellett volna az űrbe küldeni, nem a Bitliszt.
Na tényleg nem lehet kommentelni - "Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!" - az ibrahimost. Muszlim hackerek a sarokban, ugranak minden Ibrahim szóra???
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: TEgnap erre írta egy valaki, hogy kommunista vagy, ha irigyled a legtöbbet adózóktól ezt a kis bónusz morzsát.
HA annyit beadnak, vehessenek is vissza sokat.
Ez bájos az orvbűni lajstromból: [..]"Ha nem megy a közismeretei tárgyak oktatása – márpedig tényleg nem ment – azt nem ennek az elhagyásával kéne orvosolni, hanem olyan pedagógiai megújulásra lenne szükség, ami a szükséges változáskészségekhez hozzájuttatja a gyerekeket." Szóval a XXI. században tényleg birkabaszó - lásd Safarov-rajzfilm - ázsiai feudummá változtatná az országot.

A "merényletes" hgv-s cikkből, fentebb van a linkje.
@a szív fészkei: Dehogy muszlim hekkerek. Simán csak elege lett a TEK-nek Fabiusból. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: itt fog lyuk megdumálni mindig az uj posztokat ????

vagy ha ezt is lezárja akkor lesz skype zárt körű "cset"
Mivaaan?!
Nem lehet kommentelni Simlicskát?
YESSSSS! :)

Hivatalossá vált, mit akarnak a kormánypártok. Nem lesz kampánycsend, megszűnik a kopogtatócédula, és jóval könnyebb lesz elindulni, mint eddig bármelyik szavazáson. A jövőben csak az szavazhatna, aki kéri a névjegyzékbe való felvételét.

hvg.hu/itthon/20120918_Gyorshir_itt_a_javaslat_igy_valasztunk_20

A Fidesz-KDNP benyújtotta a parlamentnek a választási eljárásról szóló törvény tervezetét. Annak érdekében, hogy az előzetes regisztráció alkotmányos legyen – vagyis az Alkotmánybíróság ne semmisíthesse meg a törvényt – Lázár János módosítaná az alaptörvény átmeneti rendelkezéseit, belefoglalva, hogy „sarkalatos törvény a választójog gyakorlását kérelemre történő névjegyzékbe vételhez kötheti”.
@dr. Balta$ár: Hangos CHAT tök jó lehetne. Milyen anyázások mennének a netfelhőben. :)
@AKIsTUDATLAN: örüjj hogy élsz... lövethettek volna akár...

itt tucc csetelni:) addig örüjj... aztán reccs(k)...
@a szív fészkei:
Amelyik narancsbolsi barom ezt röfögte, az nem érti az 1x1-et sem. Ha nem érti, hogy a csóringerektől vettek így el, hogy a tehetőseknek adjanak aprópénzt, akkor úgyis reménytelenül agyhalott a kreténje.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Egy aprócska, icike picike kis kérdésem lenne azzal a coci förmedvénnyel kapcsolatban feléd.
Miben is tér el ez a szaruk a cociknak attól a szartól, amit a fideszbolsi csürhe képviselt és tett?
Ezek után ugye nem azt mondod, hogy akkor már inkább a fidesz? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem én azt mondom, hogy egyikük sem. Őket max. a bányába lehetne ilyen 20-20 év után odaengedni. :)
jó reggelt :) gyakorlattal rendelkező, már bizonyított hétpróbások előnyben, hívatásos hülyék és privát barmok jelentkezését is várjuk! jelentkezni a kiadóban ... beszarás ez az egész
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Beleolvastam.
Semmi extra, egy cselekvési terv. Szerintem a szokásos coci impotenciával megírva és még arra sem képesek, hogy titokban tartsák. A narancsosokét már láttad? Nem. Ők ügyesebben tartják kézben.
Viszont a jobbikét már láttuk (hogyan blogoljuk és hogyan próbáljuk befolyásolni az ott lévőket :))), az meg még gyenguszabb... :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezeket, családtagjaikat kb. 50 évre eltiltanám még az állami alkalmazotti státusztól is. Politizálni csak kocsmapultnál engedném őket.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Már megint iszunk??? :)

Amúgy valakinek van tapasztalata a mikro 4/3-os optikákkal és fényképezőgépekkel? Beszélhetnénk róla. Vettem egyet, még az optika úton van hozzá, meg kiegészítők is érdekesek lehetnek, konverterek...
"- De hát önnek hat hónapja lett volna a regisztrációra...
- IGEN! A városháza alagsorában, ahová egy leszakadt lépcső vezetett, a világítás nem működött, az iroda ajtajára pedig valaki egy táblát függesztett: VIGYÁZAT! A LEOPÁRD HARAP!"
(Douglas Adams kicsit átírva)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nincs azon semmi meglepő, még kormányon is azt csinálták. Mindig csak azt kiabálták, hogy "Jön a Zorbán!", és néha náciztak a változatosság kedvéért. Ezzel viszont csak a Fideszt támogatták, mert utánamentek Vekker terepére.

Meg lehetett volna állítani, ha a szociknak lett volna esze. De nem volt...
Oszkó Péter, aki a Bajnai által alapított Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány felügyelőbizottsági elnöke, tegnapi internetes bejegyzésében egy sérült futballistához hasonlította Gyurcsányt – írja a Magyar Nemzet.

Oszkó azt írta: „Bármennyire jól játszik valaki eredendően egy focicsapatban, ha egy tétmeccs közben lesérül, akkor onnantól nem segíti a csapatát azzal, hogy továbbra is mindenáron pályán akar maradni, magának akar minden labdát és helyzetet, és minden akcióban benne akar lenni, mert a meccs sikerét veszélyezteti.” Oszkó úgy vélte: Gyurcsány „a saját pár százezres táborán kívül évekig nem lesz képes szavazókat megszólítani”, és „az érdemi ellenzéki alternatíva kialakulását hátráltatja”. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Akadékoskodsz csak! NERÁRULÓ!
A Nemzeti Inzultáció Ellensége vagyol.
A Párt csak a javunkat akarja. Illetve a javainkat... :O
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Akadékoskodsz csak! NERÁRULÓ!
A Nemzeti Inzultáció Ellensége vagyol.
A Párt csak a javunkat akarja. Illetve a javainkat... :O
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: délelőtt soha! Ez alól a folytatólagosság értelemszerűen felmentést ad :)
Igazán magatokba szállhatnátok már!
Most is miket olvasok rólatok?

"Engem az elmúlt időszakban például megszámlálhatatlanul sokszor tiltok ki a az úgynevezett "demokratikus ellenzékhez" köthető blogokról. Néhány napja a Varánuszról tiltottak ki örökre statáriális eljárással, mert sziklaszilárd érveket felvonultatva megalázó intellektuális vereséget mértem az össze-vissza hazudozó bloggazdára, Fabiusra. "
Az eredeti poszttal valami gebasz van, se kommentelni nem lehet se szerkeszteni, se törölni, se semmit. Kitettem újra, itt működik a kommentelés:

varanus.blog.hu/2012/09/18/kaya_ibrahimot_a_mav_elere_105#comment-form
@Fabius:
Csodálkozol? A S betűs ELINTÉZTE!!!!!! :))
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Akkor az a nem létező családon belüli erőszak kategóriába tartozna. Majdan.
süti beállítások módosítása