Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hirado/2024/05/02/politikai-reklamkampany-koltesek-legdragabb-europai-unioban-cof-fidesz "... (2024.05.03. 12:44) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.03. 05:17 Fabius

Újraválasztották Lázár Jánost

Címkék: fidesz hódmezővásárhely lázár jános időközi választás

Új test, régi lélek. Nagyjából ennyivel foglalható össze a hódmezővásárhelyi lázárutódlási kérdés. A város polgármesterét Almási Istvánnak hívják, de ez többé kevésbé teljesen lényegtelen. Ennyi erővel lehetne Jóska Pista Béla is, ha Lázár egykori alattvalójáról volna szó, és a hűségesküig elkötelezett híve lenne - nem, nem a Fidesznek - Lázár Jánosnak. 

A számszerű eredmény azért beszédes:

33%-os részvétel mellett:

Almási István - Fidesz: 52,31% ; Kis Andrea - MSZP: 22,72% ; Kovács Sándor - Jobbik: 14,01% ; Nagy László - független: 10,95%. 

A Rapcsák András utcával, jól fejlett Lázár kultusszal megáldott és milliárdokkal kitömött fideszes mintavárosban két év alatt 14%-ot bukott a Fidesz, - Lázár az önkormányzatin 66%-ot kapott - és - micsoda véletlen - 14%-ot erősödött az MSZP. ( Kis Andrea 2010-ben 8%-al az utolsó helyen zárt) Pedig a véletlenre nem volt bízva semmi. Szombaton ingyen pia a Kossuth téren, kulturális városnegyed átadó, egész napos dínom dánom, koncertek és a mámoros fekvehányás lehetősége hajnalig mind adott volt. Az Origó kampánykukkoló körútján pedig jókor előre bemutatták ország világnak ezek ketten, hogy nyugi gyerekek, csak a test változik, a bólogató fejet mozgató kéz marad.

almási-lázár.gif

Mondanám, hogy kutyakomédia a kutyás bolt előtt, de van abban valami - nem röhejes, pfff - megható, ahogy a rajongott de magasabb posztba elszólított félisten becangázik a tömegbe, egy másodperc alatt szétosztja az árokkaparási feladatokat, és emígyen kommentálja: "István megígéri, hogy megcsinálja, én pedig nyomást gyakorolok rá, hogy meglegyen". A deklarált kiabohóc addig elugrott a mikrofon elől, nehogy láb alatt legyen, Lázár pedig elégedetten konstatálja, hogy neki ettől bizony feláll. Éljen az altesti egészség, úgyis "növelni kéne a gyerekszámot, én a magam részéről már ma este gondoskodni fogok erről" - mondja Vásárhely Duzzadó Makkja, mi pedig a szükségesnél eggyel több információ birtokában mi mást tehetnénk? Kitartó altesti vérbőséget, számtalan gyermekáldást és sokasodó svájci bankszámlákat kívánunk a Lázár családnak. 

 Azért a magabiztosság álarca mögött csak bujkált a kétség Lázárban és a vásárhelyi Fideszben. Mi lesz, ha a kis performansz és a szombati banzáj sem lesz elég meggyőző? Mi lesz, ha a baltáskormány hülyesége rányomja bélyegét a választásra, és a népnek nem lesz egyértelmű: a kánaán csakafidesz és semmi más? Nosza nekiültek és legott írásba adatták Almásival a hűségesküt, amit hogy, hogynem - egyes állítások szerint - vasárnap reggel találtak postaládákban Vásárhelyen:  (olvasható méretért katt)

Miután tudomásom szerint hivatalos bejelentés kampánycsendsértésről nem érkezett, én pedig innen ellenőrizni nem tudom, hogy ez bizisten vasárnap volt, mondjuk inkább, hogy csak kimaradt a menetrend szerinti leveleket kézbesítő békegalamb járat, mert Bakuból hazafelé Örményország fölött lelőtték és megették, a pótlás meg csúszott egy kicsit. 

De a hűségeskü szövege azért cuki: az elmútnyócév bélyegét 50 milliárdos állami támogatással lesuvickolták az elmúltkétév alatt, csuhaj, és, hogy ez továbbra is így maradjon, arra Lázár János tekintetes úr személye a garancia. Éppen rá lehetett volna írni, hogy az 50 potya milliárd ellenére Vásárhely a legeladósodottabb megyei jogú város, de minek piszmogni holmi valósággal? Sokkal fontosabb ezekben a vészterhes, baltás gyilkosos időkben, hogy a kedves nép ha másért nem, legalább a garanciaszemély miatt legyen már kedves elballagni a szavazófülkéig. 

 A bevetett minden és a garantált változatlanság mellett a választásra jogosultak 33 százalékának picivel több, mint fele húzta a kívánt rubrikába az egymást keresztező vonalakat.  Ha Itt Nem Nyerünk Akkor Sehol városban sem tudjátok hozni a legutóbbi, teljes népességre mért közvéleménykutatás adatát (18%), akkor talán ideje lenne észrevenni, hogy azok sem bíznak bennetek, akik eddig megtették valamilyen általunk ismeretlen okból. Márpedig, ha a mintavárosokban is ilyen eredményt hoztok, akkor lesz miért aggódni 2014-ben is.

927 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr364748408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius, csodálom töretlen optimizmusod 2014-re vonatkozóan.
De mi lesz, ha akkor is, és mindenütt ugyanez lesz, és tizenix százalék visz mindent?
@elmeherceg:
Van rá esély, nem is kicsi. A nép meg birka, a példa is mutatja, díszkôburkolat és parasztvakítás kell neki.
Kádár népe ez máig, a megalkuvásaival, kussolásával, önállóságra képtelen életével. Majd a zállam, majd a Párt...
ez a brühühühühühühü tipikus esettye...a játék abban van -és marad- hogy a bárminek a többike...a maradék számszerűségi elemzés jól hangzik, de az erősebb kutya baszik elve: TÖBB MINT 50 %...tudom ez kurva gonoszúl hangzik, de ez van...ma...tehát a feladat megmaradt:

ELVTÁRSAK EGYSÉGBEN ÉS KOALICIÓBAN AZ ERŐ AZ A CÉL, HOGY 47% ALÁ ESSEN MINDENHOL A NARANCSOS BUKTA ÁZSIÓJA

és ez a nap még nem jött el...a maszop számai sokat mondanak de ez még nem elegendő és ilyen helyzetben kurva keménynek kell lennünk önmagunkkal

mit is basztunk el, hogy mégis meglett az 51 %...a tendencia jó...dehát a pokolba vezető út kövel burkolása is jóindulatú kövekkel történik vala
Azért nem semmi az a szar, szervilis duma, hogy biztos pontnak tekinti Lézer Jankó seggét és rátapasztja a nyelvét a jóember! :))
Csak a Párt! Csak a Fidesz! Éljen a bolsevik hatalom!
Egy időközi választás részvételi adatait nem szabad összehasonlítani az országgyűlési és önkormányzati választások részvételi adataival, mert a két adat közös nevezőre hozása elkerülhetetlenül torz eredményeket szül. Ezt a politológia szakon már az első héten megtanítják az ifjú elemzőknek.

Fabius, te szerencsétlen majom, elkeseredve, vicsorogva rángatod a csónakot, de az egyre mélyebbre és mélyebbre süllyed az ingoványba.
Egy időközi választás részvételi adatait nem szabad összehasonlítani az országgyűlési és önkormányzati választások részvételi adataival, mert a két adat közös nevezőre hozása elkerülhetetlenül torz eredményeket szül. Ezt a politológia szakon már az első héten megtanítják az ifjú elemzőknek.

Fabius, te szerencsétlen majom, elkeseredve, vicsorogva rángatod a csónakot, de az egyre mélyebbre és mélyebbre süllyed az ingoványba.
...Ingyenpia szombaton a Kossuth téren ?

Közpénzből ?

Ez választási csalás és sikkasztás.
Valahogy nagy a csend az érvénytelen szavazatokról.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Némá. Egy hétig jártál politológia szakra ifjú elemzőnek ?
És hogy lettél aztán mégis fejőnő ?
a mandiner összeszedte:
a választásra jogosultak 33,06 százaléka jelent meg, és a következő eredmény született:
1. Almási István (Fidesz-KDNP), 6.430 szavazat (52,31%)
2. Kis Andrea (MSZP), 2.793 szavazat (22,72%)
3. Kovács Sándor (Jobbik), 1.722 szavazat (14,01%)
4. Nagy László (független), 1.345 szavazat (10,95%)

ha jól adta össze a kalkulátorom, akkor 12290-en voltak szavazni (az MTI szerint 12291) a 38000 szavazóból.
egyrészt
38.000-ből 6430 az lófasz. (2793 mégannyira)
38.000-ből 25.000 az még mindig az a tétova réteg, akiről ugatok két éve: nem tudja, kire szavazzon. lehet, mégis indulnia kellett volna mondjuk az LMP-nek, vagy a SZEM-nek? pusztán felmérés céljából?
@Secnir: A többieket meg nem érdekli a választás.

Ők nem fognak regisztrálni.

Ez itt a végeredmény.

Azok, akik minden körülmények között aktív választók.

Veheted ezt a 12290-et a köveztkező választás
-----listás feliratkozóinak.
Ha addig meg nem halnak.
Apátia.

Aranyos a "szavazzatok ránk, különben nem kaptok pénzt", mint kampányszlogen.

Amúgy a Lézerhelyiek meg szégyelljék magukat, ha csak minden második felemeli a seggét, amelyik esténként a kocsmában ordítja, hogy mocskosfidesz, simán megszopathatták volna Lázárt.

@elmeherceg: Erre lett kitalálva az új választási törvény.
Ha nem jön be, még mindig ott van a külhoni szavazatokkal való manipulálás, ha az sem elég, akkor a nettó választási csalás, ha az sem elég, akkor a rendkívüli állapot.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Fapunci, hát mi lesz így veled?
Vagy szólíthatunk Kumin elvtársnak?
Hát szabad ennyire kilépni a szerepből?
A felszopó szerep bőven elég neked, nem kell átmenned a vad kioktatóba. Amúgy is kevés vagy hozzá.
Elveszíted állandóan a szerepedet, kiesel belőle. Nem lesz ez így jó, jön a tesód és megint árulkodik majd.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tudod, mi a a hülyeség, pöcshuszár?

Azt feltételezni, hogy a távol maradottak kivétel nélkül mind az ellenzéki pártokra szavaztak volna.

Bátran ki merem jelenteni, hogy a távol maradók passzivitásának fő oka a választás tét nélkülisége volt, hiszen mindenki tudta, hogy a Fidesz jelöltje fog győzni. Sok Fideszes is otthon maradt.
@Dr. simonmondja.: "Ha addig meg nem halnak."
Nagyságrendekkel több nyugdíjas szavazója van a fidesznek. Nem véletlen, hogy a _JELENLEGI_ nyugdíjakhoz még a legapróbb korrekció szintjén sem hajlandóak hozzányúlni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Na, most szépen elárultad magadat. Te vagy Kurt úrfi.

Ezek után jobban tennéd, ha elpirulnál és elhallgatnál, mint egy maszturbálás közben tetten kapott kispap.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Ezt mondod, mint baranyai fejőnő ?
Na, de aranyoskám, ez itt egy város.
Városban tudod, hogy másféle népek laknak.
viktor meg hamarosan elfoglalja a budai várat :D
@halál megdöglessz kinyírunk ®:
A grazi falakat ostromolja majd a pókhasú másodosztályú.
Most akkor elégedett, hogy belekavarhatott egy kicsit a világpolitikába. Igaz, utálja és hülyének nézi mindenki a világban, de ő a valaki. Beszélnek róla... :))
@Dr. simonmondja.:

A városokban tényleg másfajta népek élnek.

Öntudatukban mélyen megzavart, nagy fokban elbutult, gyökértelen, múlt nélküli, pillanatnak élő szerencsétlenek.
Amikor majd a cinizmus és a geciség szobrát megfaragják, ezek, orbán és szájtátó fognak modellt állni.

"Az azerbajdzsán baltás gyilkos kiadatása szóba került Orbán Viktor és az azeri elnök júniusi találkozóján is. A kormány szerint akkor Magyarország annyit ígért, hogy az esetleges kiadatás ügyében a nemzetközi jog előírásai szerint fog eljárni."
www.origo.hu/itthon/20120902-szemelyesen-orbantol-kertek-a-baltas-gyilkos-kiadasat.html
Gyerekek, rég rá kellett volna jönnötök, hogy Stefi egyrészt fiú, másrészt hivatásos azsanprovokatőr :)

(Néha kiesik a ritmusból, és kiderül, hogy van benne intelligencia és spiritusz, ezzel árulja el magát, de aztán visszabújik a provokatőr szerepbe. Már a nickválasztás is simán provokáció.)

A gyülöltellenségeink blogon még mint véresszájú liberális judeofil internacionalista kommentelt :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Nem mondod Fapina!
Mondja ezt nekünk egy olyan fapina, aki bár svábnak vallja magát, de nem beszéli a németet!
HITELES VAGY! NAGYON! (Tudjuk, hogy szerep, de akkor is...)
Du bist ein Arschloch! :))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Na majd a bátyus seggbe rugdos téged a következetlenség miatt. Mert máskor meg ha nyertetek az időközin, akkor meg teleordítottátok a netet hogy lám lám milyen népszerűek vagytok.
@DarthVader:
Persze, de röhögni jó rajta, hisz annyira átlátszó és olyan frankón kiesik a szerepéből néha, amit persze szegénykém nem vesz észre! :))
Ezért tartja Fabius is, felszopónak.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ja és szopjál már le a CTRL+SCMITT-ről, mert egy fröcsid is sokk!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Ezt mondjad akkor a vásárhelyieknek.

Az ólból ez a helyes nézőpont.
Fabius!!!! hiába szettem össze neked a félázsiaia DARABJÁT is...

ezt kell írnod????? "14%-ot bukott a Fidesz"

nem vagy nooormális.... darabját nézd... a félázsiaik száma az objektív...

HARMAD anyni mint a legszarabb időben ....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mi van ha Stefi az Fabius és komment szaporítóként üzemel? Simán megteheti, csak két három különböző brózert kell használnia.
(Hű, ha igaz ki leszek tiltva.)
@dr. Bubó: Mikor Rapcsák meghalt, mennyi volt az időközi ?

Ezeknél a jobbágy vásárhelyieknél úgyláccik az urak egymásnak adják a kilincset.
@belekotty:
Én már meggyanusítottam azzal is, hogy fizeti! :)
@Dr. simonmondja.:
Ezek szerint meg lehet tenni velük bármit, a nép kussol, jön az új janicsár a nyakára.
@belekotty: Talán van jobb dolga is.
Inkább az index alkalmazottja lenne, ha lenne. Azoknak van illen kacifántos humoruk.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem mondanám, ha nem ezt tennék már 22 éve.
Ingyenpiáért ?
Szar lehet vásárhelyinek lenni.
a világnak megmutatta a lázárheji választás, hogy együtt érzünk a fides bűnözőkkel... hogy alja félázsiai bűnözők a magyarok !

jajrá magyarok ! jajrá fides !
Én nem vagyok ennyire bizakodó....
Ez a nép elég hülye ahhoz, hogy megtegye..
egyébként a posztnak a képe is rossz...

almásit csupa gerincnek ábrázolni... ez egy vicc...

CSUPASZÁJ... jó pénzé akár bűnözőket is szop nyal stb...
@belekotty:

Ebben a merész elméletben a logikai kiindulópont (Fabius Stefi provokatív stílusával akarja a felduzzasztani a kommentfolyamot) érvekkel bizonyos mértékig alátámasztható ugyan, de mindenféle más összeesküvés-elképzeléssel együtt azonnal megdől, amint összehasonlítjuk Fabius pocsék helyesírását és stílusát az én tartalmi és formai tökéletességgel megkomponált irományaimmal.

Fogadjátok el, hogy egy 24 éves parasztlány okosabb, műveltebb, tájékozottabb nálatok, és erkölcsileg magasabb értékrendet képvisel.
bár tényleg nem jo ez se... a száj az beszédre van...

csap a CSUPA NYELV...
@halál megdöglessz kinyírunk ®: ésss???? akkor mit fognak csinálni?

csendben ülni ?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Vagy inkább a egész nap ráér kanyarítgatni a bö betűt és nyalogatni a ceruzáját vihogva.

Csak sögélyosztáskor köll sorbaállni ögész nap.
@Secnir: Az a fura az egészben ha ,megnézed a promenad.hu oldalon , már az urna nyitáskor 50 % fölött volt az eredmény.
A független jelölt is érdekes kijelentést tett a délvilágban csak olvass a sorokban.
Mindenben támogatom Almási Istvánt. A kis független ugye ?
Vásárhelyen egy majomra öltönyt adsz és azt mondod fideszes megválasztják polgármesternek, sajnos. A sok tudatlan barom csak azért mert , jól néz ki öltönyben és olyan fess legény rá szavaz rögtön.
@mrex: Mitől független ?

Amitől Budapesti polgármester-jelöltként Schmitt Pál meg Tarlós István ?

Azok mitől is voltak függetlenek ?

A fidesz-tagkönyvüket nem hordták zsinóron a nyakukban ?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ebből csak a paraszt stimmel! :)
FAPINA!
FAPINA!
FAPINA!
FAPINA!
FAPINA!
FAPINA, ami-aki okosabb, műveltebb, tájékozottabb és erkölcsileg magasabb értékrendet képvisel?
NYEHEHE!!!!
A stílus miatt csak...
@mrex: és akkor most egy öltöny lenne a polgármester
ha egy kapcsolat ijjen jol indul... két hazug cigány leül egy asztalhoz... ;)

"Azerbajdzsán kísértetiesen hasonlít egy olyan országra, amelyikkel nincsenek érdemi kereskedelmi kapcsolatok, anya-leányvállalati viszonyok, személyes üzleti tapasztalatok... a két ország nem is létezne egymás számára. Nem kell hozzá nagy gazdaságdiplomáciai szakértőnek lenni, hogy belássuk: egy ennyire indifferens viszony mélyítésének harmatgyenge katalizátora egy gyilkos átadása. Amennyiben egyszerű börtönváltásról van szó, akkor ennek nincs különösebben nagy gazdasági, politikai értéke, ha pedig Azerbajdzsán megszegi a szavát, akkor egészen új helyzet áll elő. Képzeljük csak magunkat az azeri fél helyébe: miután átvágták a partnerüket, vajon mernek-e az ő hitelezőivé válni? Ők megkaptak mindent, amit rövid távon ettől a kapcsolattól remélhettek, az amúgy sem létező bizalomnak pedig vélhetően évekre lőttek. Legfeljebb abban lehet reménykedni, hogy egy Alijev kaliberű vezérben a betyárbecsület felülírja a racionalitást. "

www.portfolio.hu/gazdasag/azeri_szelhamossag_magyar_mi_is.172201.html
@Penivaldes:
Beragadt az a k.rva gomb... :O
Csak annak a fapinának lehet ismételnie??? :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Viktor egy univerzális tehetség! Akkora sörhasa van, mint volt Puskásnak, úgy focizik, mint Farkasházy, akkora arca van, mint Berlusconinak, akkora tapló, mint Sarah Palin, és olyan buta, mint Szentmihályi Szabó Péter.

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

A kispapok is verik a faszukat? Én azt hittem éjjel-nappal Orbánt dicsőítik.
@Penivaldes:

Ne nyafogjál, Budapesten is csak egy öltöny a polgármester.

Az is egy ilyen teddide-teddoda fideszbácsi.
A haját is olyan szinűre festik, amilyenre akarják.
Egyszer szöszi, egyszer kese, de lehet még kopasz, vagy rasztakontyos is.
@Dr. simonmondja.: "A fidesz-tagkönyvüket nem hordták zsinóron a nyakukban ?"

LOL mint az orvosságos zacskót a dakoták. :D

@Penivaldes:
Jó reggelt! Hát már korán reggel melléklimpírozunk a klaviatúrán? ♥
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Neked is jó reggelt!
Hát igen már ily korán melléütök♥
@dr. Bubó:

És mi van, ha ez a Baltás Orbán csak egy gyilkoscsere - egyezményt írt alá ?

Nem mást.

Lehet, hogy kért cserébe egy rátermett azerit a készletből, mert rájött, hogy a TEK nem elég ütőképes a politikai térfélen.

Majd amikor az azeri katona lecsap egy ellen-fülkeforradalmárra, akkor elkapják és megint kicserélik egy frissre.

Ennek több értelme van, mint a fabatkáért eladott államkötvény - történetnek.
@halál megdöglessz kinyírunk ®: "A főpolgármester a pornó mellett más, „közerkölcsöt sértő anyagok" letöltését is tilalom alá helyezte."

Mint például az Amerikai Népszava Orbándicsőítő cikkei. :D
nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-eleg-volt.html

Amúgy már vártam, mikor kezdik el az internethasználat korlátozását, nem is értem, miért vártak eddig.
Na persze, Tarlós és haverjai továbbra is nézhetnek pornót, meg trollkodhatnak közpénzből, különben mi öröm lenne a főnökösködésben?
@Dr. simonmondja.: életszerűbb, hogy a saját jövőjére cserélte...

mind amellett hogy kapott egy svájci számlát...
kinéz neki is mint nemzeti hősnek azerben:
ingyenlakás, életjáradék, nagy pénzjutalom, kinevezés, előléptetés, és taps orkán mindenhol, ja és nyugisan öregnapjaiban járhat az azeri basi apjának sírjához...

szerintem ez nem kevés... összehasonlítva a kiszámíthatatlan itthoni félázsiai léttel...
@dr. Bubó: És milyen dögösek arra az elnökfeleségek.
A Baltás a fideszmacákkal ... szomorú egy élet.
@Dr. simonmondja.: jaa... hárem van... és még a saját gyerekeit is megQrhattya... bűntetlenül... sőt lehet abból is nemezeti hős lenne...

de eygelőre ez van, pinokkió komennyte:
"Végül is, a már régebben ismertetett koreográfia szerint történtek az események. Egy ázsiai és egy félázsiai pávatáncos, elkezdte egymást bűvölni. Osztán egy óvatlan pillanatban, a félázsiai a faroknak rossz végére került!"

aztán itt van ez is... a GRÁLLOVAGOK ... ajjas hitvány bűnözők... lásd:
"Kegy és kegytahóság

Orbán Viktornak Németországban egy ott élő magyar személyesen, nyilvánosan fölajánlotta, hogy ad tízmillió forintot a magyarországi szegényeknek. Csupán annyit kért, hogy a miniszterelnök hivatala küldjön neki egy listát száz rászoruló családról, hogy azokat közvetlenül segíthesse száz-százezer forinttal...meglátogatta egy Nagy István nevű országgyűlési képviselő - nyilván Orbán küldte"

"Arra akarta rábírni ezt a derék embert, hogy a tízmilliót ne a szegényeknek, hanem az Újpest futballklubnak adja. Ennyi. Nincs olyan ország Európában, ahol ekkora tahók ezután a hatalom közelében maradhatnának."

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=581510
@halál megdöglessz kinyírunk ®: akkor kevesebb troll lesz...

anyi kalmárnak, tölgyesnek, karakán... -nak...

a fides trollok egsrésze nyugger, másik kisrésze hivatalnok...

bár most nagyon megtizedelte őket a "fides erkölcs"
@dr. Bubó:

Hát ha ez a sztori igaz, akkor atomot. Tényleg képzeld már el ezt Amerikában.
Kedveseim!
Hódmezővásárhelyen a helyi közösség érdekeit féltő lakosok elmentek szavazni és jól választottak!
A FIDESZ egyik mintavárosának nevezhető település eddig sok - "fentről érkezett" - segítséget/támogatást kapott, amelyekre a jövőben is szükség lesz. A fajlagosan legnagyobb adóssággal rendelkező város a közeljövőben nem fog csődbe jutni.
Szerintetek más párt/pártok jelöltjének győzelme esetén mi következett volna?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Húgi! Má +int beszittá az éjszakai müszak el5t és még nem ment ki belőled az anyag. Ne nyomogassá mindenfélét és nem vagy te Kurt... izé Kürt kéefté hogy biztonsági mentés csinájjá!
@DR. INKVIZITOR: Esztergom, mi más? Ezt az emberek pontosan tudják. Akik emiatt szavaztak a Fideszre, azok pontosan ezért fognak majd 2014-ben az országos listán ellene szavazni.
@dr. Bubó: mert hogy az megoldja a szegényég problemáját...
szörnyűséges.
Ha már választásról beszélgetünk,érdekes lenne 1 a képviselőkről szóló adatbázis,ami az előzetes regisztráció bevezetését forszírozóknak adna némi támpontot,hogy először nem a választókat kéne vegzálni,sokkal több probléma van a képviselői munka szinvonalával! A fizetésük ezrelékét nem produkálják jórészt!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Hugí! Ne vágjáfel a bőrgyógyász doki által felttet hejesírás elennörzöre!
@DR. INKVIZITOR: és most? hulanak az álami csiliárdok?

más KÁRÁN vigadnak a félázsiai Hódmezőlázárhejiek:::
vagy nekik ez jár? mert kitermeltek egy nagy khm... kaliberű politikust? akinek nyilván kicsi a po:cse...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :))) el nem tudom képzelni a fidesről... ;)
@DR. INKVIZITOR:

Szóval azt mondod, hogy nem csak ingyenpiával csalták el közpénzből

ezt a választást a fideszesek,

hanem közpénzből korrumpálják az egész csődtömeg várost ?

Hány milliárdot fizetnek az adófizetők

ennek a vásárhelyi fidesznek a megválasztásáért ?

Eddig 50 milliárdba került nekünk a Lázár-utód ?
@Dr. simonmondja.: Lázár került ennyibe,az utód majd most folytathatja a lázári utat...
@laci0011: nem fojtat az semmit... almási az kesztyűbáb... agynélkül...

lézerdzsonni diktál... ő huzza le a várost...
@laci0011: Tényleg szép hozománya lesz a Boldizsárnak.
De úgy láttam, mintha már lenne másik kis Lázár is.
Annak mennyi lesz a hozománya ?

És ha meg sem állnak öt gyerekig, mert fideszesnek az kötelező már ?

A Nokia átállhatna a dobozgyártásra.
Hagyni kéne minden mást.
@halál megdöglessz kinyírunk ®: Nekem az szúrja a szememet, hogy mindenre van idejük, ergo nem dolgoznak, mert a hivatal túl nagy....

Aki látta már testközelből a hivatalok működését, a minisztériumokat belülről az jól tudja, hogy a szó szerinti aktatologatás megy... és amióta a fülkeforr volt, azóta még kevesebbet dolgoznak, tudom, mert látom nap mint nap...

Semmilyen érdemi reform nem történt... és ilyen gazdasági helyzetben az új államtitkárnak nem tetszett az elődjének a szobája, szétverette és új falakat emeltetett a minisztériumon belül több, mint 10 milliós!!! költséggel... ez ma Magyarország...
Ilyen passzivitással és apátiával tényleg a fidesz marad még 5 cikluson keresztül. Mondjuk az ellenzék se ér egy lyukas garast se, de ezt is leírtuk már ezerszer!
@Dr. simonmondja.: Öt gyerekkel már fel lehet venni a harcot,a népességfogyás ellen,jelenleg csak a romák száma nő exponenciálisan,elvégre fizetünk érte folyamatosan,közben kizsigerelve a termelőszférát.
a hódos polgárok egyszerűen hülyék, vagy a hatalmas adóssághegyet felhalmozott fidesz zsarolja őket azzal a tudattal, hogy ha elkergetik a várost csődközelbe süllyesztő patkány fideszeseket, akkor azok be is döntik őket.
Dehát két választás van Magyarországon.

- Vagy a fidesz elviszi a város pénzét huszonöt évre előre.

- Vagy ugyanaz, de még szét is veri a várost.

Hát mire menjünk szavazni ?
@saravad: Kétségtelenül nincs kifejtve az igazság összes szála.
@Secnir: figyu, 2010-ben, amikor a rendes választások voltak, akkor is csak 42% volt a részvétel, tehát a mostani 33%-on túl nem 67%, hanem 9% hiányzik. tehát az akkor elementekhez képest most 75% ott volt.

aztán innen folytasd nagyívű gondolkodásodat, meg statisztikáidat.
Laci0011...

A cigányok olcsók ezekhez a fidesz-ötgyerekesekhez képest.

Valaki kiszámolhatná, hogy egy fidesz-gyerek mennyivel több közpénzt igényel a fölneveléséhez, mint egy cigány-gyerek.

Szerintem milliószor többe kerül a köznek.

És úgysem lesz belőle más, mint politikus.

A cigánygyereknél valszeg sokkal haszontalanabb és drágább közpénzen fidesz-gyerekeket szaporítani.

Vagy volt egy is, amelyik dolgozott volna valamit ?
@Le_Penseur: A fidesz megszervezte a hátországát és pénze is van bőven.Szerencsére hozzáértés nuku,ez ad esélyt a leváltásukra.
csak azért, nehogy valaki azt mondja 2014-ben, hogy nem szóltam: a következő ogy. választáson ugyanez lesz. a megcsömörlött ország kis hányada 2-2,5 millió ember megy el szavazni, ebből a számból az elsöprő többség (50-55%) a Fideszre szavaz, amivel kényelmes többsége lesz Orbánéknak.

kommunikációs szinten meg majd az megy, hogy a haza sorsával törődő nép (a regisztráltak) kinyilvánították, hogy a folytatás áll érdekében Magyarországnak. a bizalom töretlen, a lendület is az lesz, és minden csak romlik, ahogyan már 1100 éve.

2018-ban meg már el sem kell menni...
@Dr. simonmondja.: Azért a cigánygyerek sem ócsó,előbb vagy utóbb börtönbe kerül,addig meg csinál milliós kárt is,na meg a börtön sem kevésbe kerül.
Akár egy rothadt naranccsal teli ládát is lehetett volna indítani, a hódmezővásárhelyiek azt is megválasztották volna.
szóval a választás papírforma volt, de ezt előre tudtuk.
@idelle: Hamarabb lesz államcsőd ,mint ujra fidesz,szerintem.Nem véletlenül kellet a baltást elengedni!
laci0011...

De mennyivel nagyobb kárt csinál egy ilyen fideszpolitikus ?

50-3000 milliárdos károkat szok.

Aztán nem is elég neki a börtönkoszt.

Sándor-palotákat köll nekik tatarozni meg TEK kell nekik a védelmükre évi 10 milliárdból.

Csak olcsóbb egy uborka-vaságy-börtönőr.

Ingyenbe van egy cigánygyerek károkozása egy fideszgyerekhez képest.
Na Fab ezt hogy értelmezed??

Optikai csalódás: a baloldal helyett a radikálisok erősödtek Vásárhelyen

A mezőny változásai miatt az MSZP-nek könnyebbnek, a Jobbiknak nehezebbnek ígérkezett a küzdelem, mint két éve. Ez be is jött: hasonló körülmények között (alig néhány százalékponttal alacsonyabb részvétel mellett) az MSZP-s jelölt támogatottsága nagyjából megegyezett a 2010-es szocialista és zöld baloldali szavazati arányok összességével, a Jobbik viszont nem tudott érdemben erősíteni. Az MSZP jó tendencia értelmezése azonban csak első ránézésre állja meg a helyét, valójában a szocialistáknak egyáltalán nincs sok okuk az örömre. Míg 2010-ben a jobboldal 67, a baloldal 20, a radikális jobb 13 százalékot szerzett, addig most a jobboldal 52, a baloldal 23, a radikális jobb pedig 25 százalékot ért el. Azaz a Fidesz egyértelmű gyengüléséből (ami részben a Lázár és Almási népszerűsége közötti különbségből is fakadhatott) sokkal inkább a radikálisok profitáltak, semmint a baloldali ellenzék.

A Fidesz számára a kormányzás félidejében és megkopott országos népszerűsége fényében hízelgő az eredmény, de Hódmezővásárhely erős jobboldali gyökerei miatt igazán messzire menő következtetéseket nem érdemes levonniuk belőle. Amelyik város még 2002 őszén is ellenállt a vörös áradatnak, az – ha valami drámai nem történik – 2014-ben sem fog a billegő körzetek közé tartozni.

mandiner.blog.hu/2012/09/02/optikai_csalodas_baloldal_helyett_a_radikalisok_erosodtek_vasarhelyen?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_03&utm_campaign=index
@Dr. simonmondja.: Igaz hogy ócsóbb,de rengeteg van belűle!
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Te vennél el a szüleidtől nyugdíjat?
@idelle: A jelenlegi hatalmi berendezkedés,csak akkor lenne hosszútávon fenntartható,ha olaj exportőrök lennénk,így a torkunkon a kés folyamatosan.
@mese1: Én nem, megtette Viktor helyettük.
A vásárhelyiek megérdemlik a sorsukat.
@DR. INKVIZITOR:
Ja, hogy ez így megy? Tehát Hódmezővásárhely szavazói mégsem hülyék, csak isten..., akarom mondani orbánfélő emberek?
@laci0011:
Volt a kőcségvetésben 7 kemény milliárd iskoláztatásuk, programjaik folytatására. Ez, a nehéz gazd.helyzet miatt nyilván, 0-ra csökkent. Tapasztalatból mondom, a cigány, a nem cigány akkor tud előre lépni ha minimális alternatívát lát maga előtt.
Sok sztereotípia égett bele a köztudatba, több évtizedes kabaréjeleetektől a modern uszításig, (tök jó lakást kap, dőzsi a segélyből...) de a szociális kiadásokon már az előző kormányok is vágtak és szigorítottak. Részben ebbe is buktak bele.

Bizony, a szürkén-feketén dolgozó fehér alközéposztály is sokba van, akik nyaralásból hazatérve viszik az igazolást az ingyentankönyvre, ingyen vagy félmenzára és még a hiteleiket is megmentjük, ellentétben a nyomorgók uzsoracsapdájával.

Ha nincs társadalmi szolidaritás akkor nincs értelme társadalomban élni.
@mese1: Egyértelműsítés: Szüleimnek volt a magánnyugdíjpénztár, meg egy kicsi önkéntes. Lévén 10 év múlva állami nyugdíj a jelenlegi töketlenkedés miatt nem lesz, szerinted mennyire baszott ki a következő 20 évben nyugdíjba vonulókkal saját hazugságainak fenntartása érdekében a Kedves Vezető?
Ja, hogy már megint a liberálisok nyertek. Mindenki, aki nem ment el.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :D

A magyarok voltak a legerősebbek a sárkányhajó vb-n
Hét arany-, 12 ezüst- és öt bronzéremmel a magyar válogatott lett a legeredményesebb a vasárnap zárult milánói sárkányhajó-világbajnokságon.
Hát szerintem ez fideszes pártszemmel nézve egy nagy siker. Több mint a felét megszerezték a szavazatoknak, ez elsöprő győzelem. Ha azt nézzük hogy ciklus közepén vannak, akkor pláne.

Az ország szemszögéből nézve viszont nagyon komolyan mondom vérfagyasztó, és az ország végleges bukását vetíti előre.

Nagyjából ugyanaz van, mint Orbán fél-ázsiaizós beszédével, meg a gazdasági-politikai kudarcsorozattal: a fidesztől a híveik bármit bekajálnak. Okozhatnak bármekkora károkat, rájuk szavaznak.

Nincs, ismétlem nincs az a fideszes károkozás, tőről metszett politikai cinizmus, amit a Fidesz szavazók ne legitimálnának újra és újra.

Lázárnál önteltebb, cinikusabb és gátlástalanabb fideszes politikus nehéz találni, pedig a Fidesz pont ezekről híres, tehát e kétes dicsőséget nagy harcban nyerte el Lázár.

Az egy dolog, hogy a gázos ügyei és botrányai milyenek voltak. Lézer-ügy, "aki szegény annyit is ér" ügy, földek, pozíciók, dohánylobbi-tagság, és a hab a tortán: Hódmezővásárhely országos csúcs eladósítása.

Tehát miközben évek óta magas C-n vinnyog az egész jobboldal, hogy a komcsik eladósították az országot, messze túlhazudva ennek okait és jelentőségét, aközben röhögve leszavaznak a városát nyakig eladósító Lázár utódjára.

Sose voltak illúzióim a jobberek képmutatásával kapcsolatban, de ez tényleg mindent visz.

Ettől kezdve nekem egy fideszes ki ne ejtse a száján az adósság szót. Szemberöhögöm.
@sárkányfő: "Sose voltak illúzióim a jobberek képmutatásával kapcsolatban, de ez tényleg mindent visz."

a fidesz nem mas, mint a magyarbetegseg tunete.
@┌∩┐(◕_◕)┌∩┐:
"Akár egy rothadt naranccsal teli ládát is lehetett volna indítani, a hódmezővásárhelyiek azt is megválasztották volna."

Szerintem a Győzike - Kiszel Tünci - Toi-Toi WC hármas bármelyike is befutott volna Fidesz színekben.

Drága egyetlen tündibündi fideszes álnemzeti vásárhelyiek! vagy bármelyik fideszes, aki ott a fideszre szavazna! Áruljátok el: ugyan miért is ne tartsunk titeket zombinak? fidesznyiknek? egységsugarú hívőnek?
istenem... még annál is fidesznyikebbek vagytok mint ahogy én véltem eddig...
@Anti Anyag:
Nem, kedves Anti Anyag, a kormánypárti jelölt nyert! Fényes győzelme 33%-os részvétel mellett a reá adott 6430 szavazattal volt lehetséges.
nagyjából 37.000 választóból 6430 szavazat. Parádés.
(Mondjuk a másik 3 jelölt összesen bírt ennyi szavazatot szerezni, tehát még a kormánypárti jelöltnél is sokkal gyengébben teljesítettek.)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ne szidd őket hugi, a forgalmat ők hozzák, itt a faluban már mindenki luksógor miattad, nem fizet már senki neked aki falusi.
@sárkányfő: azért nem mert 30%uk ment el szavazni.
Ebből meg csupán 52% szavazott a pót Lézerjánosra.

Ez 15.6 % körül van.

A többi meg hülye, megérdemli a sorsát.
El kell venni a nyugdíjukat, a munkájukat, meg a segíjt is. Úgysem érdekli őket.
de am tökmindegy ki mit olvas ki a tendenciákból, 2014-ben úgyis olyan lesz a választási törvény, hogy 30% részvétel és 25%-os fidesz szavazat mellett is kétharmaduk lesz a parlamentben
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Nem megyünk, teljesen egyedül leszel a haldokló, aszpirin-szagú munkásőrözvegyek fojtogató gyűrűjében, de ők is csak azért mennek ki, hogy a már gépszerű automatizmussá silányult "orbánozás" mellett begyűjtsenek néhány példányt a Népszavából, amit ilyen alkalmakkor ingyen szoktak osztogatni a proli csürhe legnagyobb örömére.
@Viktor Miniszterelnök Asszony:
Sajnos nekem van egy olyan érzésem, ami több is mint megérzés, hogy akik elmentek azok reprezentálják az otthonmaradókat is.

Illetve azokat, akik direkt nem mennek el valamiért, azokat nyilván nem reprezentálják, de ahogy elnézem ők nagyon nem fognak elmenni 2014-ben sem, tehát tök mindegy miért nem mennek el, hagyják hogy azok döntsenek, akik elmennek. A fidesz zombik.

Az számít, aki elmegy és szavaz.

De mondom, nem is vásárhely az érdekes, hanem a fidesz-mentalitás. A fideszesek bármit megszavaznak ami fideszes, még ha beledögölnek akkor is.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ez jó volt hugi, el kell ismerni. Troll ellenpólus segít a poénokban? :-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Különösebben nincs ezen mit értelmezni. Belemagyarázni meg különösen nincs.

A szavazólapon ott állt feketén fehéren:

Fidesz
MSZP
Jobbik
Független

Aki ikszet húzott az tudta mire és kire húz. Makita Laci eredményét hozzácsapni a Jobbikéhoz elég vicces a mórikálása után. Ami ha a nemzeti konzultáció panelt nézem fideszes, ha a szociális dolgait akkor szoci, ha meg az ökopolitikai megújuló energiás felhasználását akkor elempés.

Közben meg egy független, aki összehordott hetet havat. Ne álmodjatok: a Jobbik annyi amennyit a Kovács neve melletti ikszek összege kiad.
@sárkányfő:
Jó, de hát:
MSZP-s tandíj: fujj
Fideszes tandíj: nem tandíj
MSZP-s megszorítás: fujj
Fideszes megszorítás: nem megszorítás
MSZP-s korrupció: fujj
Fideszes korrupció: legalább magyarok kapják
MSZP-s hazugság: fujj
Fideszes hazugság: ügyes politika
MSZP-s nyugdíjcsökkentés: fujj
Fideszes nyugdíjcsökkentés: ésszerű
MSZP-s nyugdíjemelés: megveszik a nyuggereket
Fideszes nyugdíjemelés: jó

Sorolhatnám még akár végtelenségig
Én kb. pont ezt tudom elképzelni 2014-re is.

60% körül (+-5%) nem tud, nem akar választani, a fidesz pedig 15-20%-kal megnyeri a választásokat, ahogy ezt is.

Ha eltűnne az mszp és a dk, akkor szerintem biztos többen elmennének szavazni. De nem tűnik el, daduska.
@Viktor Miniszterelnök Asszony:
Igazad van. Megérdemeljük a Fényességest. Nekünk ez kell. És ez lesz 2014-ben is. Egészen a csődig. Vagy még annál is tovább. Amíg egy vak lóért el nem adja az egész országot. Csak Felcsút, meg Debrecenen, meg
Vásárhely marad magyar. De az aztán mélymagyar. És világelsők leszünk a fociban és világelsők a focidrukkerek kiképzésében. 45 évig éltem Vásárhelyen. Hát tudom, mi a nagy helyzet.
@Lord Snow: Többen mennének el szavazni ?

És miért mennének többen ?
@pumukli 12: Ha vásárhelyi vagy, akkor miért nem meséltél valami szépet nekem Hódmezővásárhelyről ?

Itt kérdezgettem napokig, hogy mitül olyan királyság a fidesz-város, hogy mindig azok akarnak lenni ...?

De nem késő még elmesélned.
Én sosem jártam ott, és lehet, hogy odacuccolok, ha meggyőzöl.
@Dr. simonmondja.: költöznél az adód után? mert azt odahorgyák...
@belekotty:
Kizárt!
Ennél Fábius sokkal okosabb és jellemes!
Igaz, hogy S. szerepeket játszik, legfőbb célja a provokálás, és trollkodás.
Hülye majom, mért is nem hagyott itt bennünket örökre, ahogy ígérte?
Már rég nem szellemes, ahogyan ő gondolja, hanem undorító és unalmas.
Időpont Db % Visszaszám db 37987
07:00:00 795 1,31% 60 687 159,76%
09:00:00 2595 6,85% 37 883 99,73%
11:00:00 5516 14,56% 37 885 99,73%
13:00:00 7200 19,01% 37 875 99,70%
15:00:00 8383 22,13% 37 881 99,72%
17:30:00 10852 28,65% 37 878 99,71%
19:00:00 12558,502 33,06% 100,00%
Szavazatok
6430
2793
1722
1346
Érvényes szavazat 12291
Érvénytelen 267,5 2,13%

Táblázatból másoltam, azért ilyen az érvénytelen szavazat számolásom.

Vicces a 2 óránkénti rész - részvételi adatból (db és %) visszaszámolt választásra jogosultsági szám (különösen az első). Fiúk lányok, elemi számtan, 4. osztály a % számolás.

Vicces, a 33,06%-os részvételi eredmény, melyből számolt jogosult utolsója, "fél ember". 33,05% is és 33,07%-os is közelebb van az "egész emberhez".

Tudom, ezek még nem végleges eredmények.
Emmá vót? www.vg.hu/kozelet/politika/megszolalt-orban-a-baltas-gyilkos-kiadasarol-38486

Higgadtan és nyugodtan. A pokol is kevés ennek. Blöááááááááááááá, gyertek holnap minél többen!
a helyi pletyka az, hogy társadalmi funkcióban Lázár kinevezteti magát alpolgármesternek és akkor nem is kell Almásinak diktálni nagyon. Ezért sem költözött ki az irodájából...
@sárkányfő: Ez nem ennyire egyszerű.
A Fideszes pont ugyanolyan mint te csak pepitában.
Te, mint fő Gyurcsanyista semmiképp se szavazol a Fideszre mert rühelled.
A Fideszes pedig semmiképpen nem szavaz az MSZP-re, mert gyűlöli.

Ilyen egyszerű.
Ez a választás pedig nem azt jelzi elsősorban, hogy kit szeretnének az emberek, hanem azt, hogy kit szeretnének kevésbé.

És hogy őszinte legyek, bár nagyon szarul kormányoznak, de közelébe nincs az MSZP-s elkúrásnak semelyik szegmens.

Az MSZP megduplázta az államadósságot, munkanélküliségi rátát, szlovákok elötti pozicióból Görögökkel egyszintre utolsó helyre pakolták az országot.
Eladták az országot(privatizáció, közművestől)
Koccingattak Erdély elcsatolásának ünnepén, KÁP népszavazás kapcsán ingyenélő tolvajnak titulálták határontúli testvéreinket.
Gyurcsány egy piti adócsaló, közokirathamisító tolvaj, aki szakdolgozatot is másolta, a jegyei érdekében az MSZMP KB szólt le Mellárnak.
2006-ban rendszerváltás óta egyedüliként verettett meg parancsra ellenzéki tüntetőket.
Import nácikat hívtak 8 éven keresztül a Budai várba februárban.
A MÁÉRT-et 8 éven keresztül magasról leszarták, ahol egységes határontúli képviseletért jött létre.
Az országot elítélő EU-s nyilatkozatokat saját kezüleg fogalmazzák, pénzügyi szankciókat zokszó nélkül megszavazzák.

Te majd írod a Fideszes balfaszságokat nyílván. De sokak szerint (ahogy a választás mutatja) ezek javarészt nem versenyképeesek az MSZP bűneivel.
@dr. Bubó: Mindenki megérdemli, hogy a világ legcsudább mintavárosába költözzön.

Gondolom, özönlenek oda a népek, ha ilyen szeplőtelen ott a vezetés már 22 éve.

Vagy az is lehet, hogy maradok és megnézem, ahogy 22 év fidesz vezetés az én Budapestemet is olyanná teszi, mint Hódmezővásárhelyet.

Micsoda daliás idők jönnek...
Miért szavaznának másra egy narancsországban? Még aki másra ( mszp, jobbik stb ) szavazna az sem szavaz, majd hülye lesz egy nemnarancs szigetet létrehozatni, aztán állhatnak fel a szopórollerre támogatásilag.
Már megint szoptatok libolsi majmok.Így fogtok szopni 2014-ben is.Miközben a hibbant éhségsztrájkol.
Valamelyik Indexes bér blogger azt merte írni ma reggel,hogy az mszp. a voksolás igazi nyertese.
Nos...hát ezek vagytok ti.
És hogy eltűntek az örménybaltás blogok.
Hihííí...nyomorultak.
Azért jó volt látni, hogy a 3 nemfideszes jelölt összesen majd' annyi szavazatot kapott, mint Lázár embere. Sovány vígasz, de ebben a városban ellenzékiként ezt is győzelemként lehet elkönyvelni.

Mindenesetre, hogy az elégedetlenség Vásárhelyen is növekszik, az ebből a választásból leszűrhető. Azt is mutatja, hogy holmi látványos presztizsberuházásokkal egyre kevesebb embernek lehet kiszúrni a szemét. Hiába, a romló megélhetés nagy úr, még itt: anagy tömegegben Lázárnak önfeledten tapsoló vásárhelyiek között is.
Nyert a fidesz gyerekek. Tudom, nehéz megemészteni, de talán így könnyebb lesz a 2014-es nyerését is feldolgoznotok :D
A vásárhelyiek úgy szavaztak ahogy "kell".
Ki merne Esztergom után másképp tenni? Kivéreztetik, elpusztítják.
Ez is az ő főbenjáró bűnük, hogy birkanép agyába beleégették: csak akkor juthattok bármilyen támogatáshoz, csak akkor nyerhettek pályázatokat, ha minket választottatok.
Az ilyen fityeszes székesfővárosok, mint Lázárhely, ezt még, úgy-ahogy élvezhetik is(pláne választáskor, mint most), de ha az egész ország,szinte teljesen narancsos lett, akkor mi van?
Már csak egymás rovására etethetik őket, ráadásul nem is nagyon van miből.
Arra kíváncsi leszek, a következő választáson ez az igazodási effektus hogy fog működni?
@pástétom: hiába no, még így is a fidesznek szavazták a bizalmat. így lesz ez 2014ben is.
@a szív fészkei:
Arra, hogy milyen további lépéseket tervez Magyarország, azt felelte: "nem tervezünk semmit, mert Magyarország képes arra, hogy minden kérdést a saját súlyának megfelelően kezeljen".

Magyarul az örmények le vannak sz@rva! Pampogjanak csak, mi az azerieket támogatjuk és kész!

Ez egyre rosszabb, egyre kínosabb! Mármint nekem... A kormánypárti kommentelők csak úgy mint Szp vagy OV mindent a lehető legmegfelelőbbnek látnak! minden nagyon szép, minden nagyon jó!
valasztas.hu/hu/ovb/content/kozlemeny/ovb_kozlemeny_20100510.pdf

Hódmezővásárhelyre rákeresve, kiderül, hogy az ervénytelen szavazatok számát 1,1%-ról leküzdötték 1,01%-ra a 2010. évi ogy választásoknál lázárland ogy választási kerületében.

Hajdanvolt Trutymó? Otília OVB elnök (civilben béem alezredes) méltó utódai ehhez értenek. Meg a kékcédulázáshoz.

Következő választásra menjetek el, mert mind nyilván vagyunk tartva, aki nem ment el, az biztosan nem szavazhatott a fityiszre, automatikusan ellenség lesz tehát! Nem olyan vicces.
Rettegők és fröcsögők! KEVESEN VAGYTOK...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De azért látszik a fazon fején, hogy tényleg csak szarral tápláljá
ák intravénásan is, ha nem menne bele elég a fenséges ánuszokból. Elég fura a mosolya, ahogy felénk mondják: nem annyira őszinte....
Örömmel látom hogy a liberósok kiheverték az örménysajnálást.

Pedig tegnapelőtt 2 hetes nk-i botrányt akartak.

Milla tünti állítólag lesz azért, úgyhogy ne aludjatok!...:))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Tegnap még drágaságodnak szólítva esdekeltél imára kulcsolt kézzel Fabiusnak, tessékelje ki a talkatív bratyókádat! Hogy maradhass fenséges intellektusod szűzi bástyáját védve ezen szent értékteremtő helyen, ahol én, kiskedvenced is itt lébecolok.

Ma mi lelt ilyen csúnyaságokat szólni?? Csak nem hasadozol te is drágám, mint idolod, a baltásorvbűn? Egyszer hopp, máskor kopp?? Fokossal?
ne kurjatok mar fel gyerekek....

Eger, Leonito, meg a munkasorbrigad neonaci zabigyereke valaszol osszessegeben...?

a fulkeforadalmat fotelforradalommal akarjatok leverni...?

mire vartok, de komolyan?
ulunk es sirunk, hogy hubasszameg, nincs tomegbazis, nincs szervezodes, se penz, se poszto?
oszt' uldogelunk itt, a kurva eletbe..?
mi kellene meg, kesz pina, meleg male..?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"És hogy őszinte legyek, bár nagyon szarul
kormányoznak, de közelébe nincs az MSZP-s
elkúrásnak semelyik szegmens."

Érdekes. Minden gazdasági mutatónk szarabb a legsötétebb gyurcsányi elkúrásnál is. Pedig Veres Jankó is csak a rekord csődkockázati felárat volt képes felmutatni. Ezt a rekordot túlszárnyalni, a tripla bóvlival és recesszióval alulmúlni huszáros teljesítmény.
@Disintegrator Rising:
Vagy gerinc, vagy fidesz.

Mindegy, majd ajvékolok tovább.
@Dr. simonmondja.:

_Szerintem_ a nemszavazók jelentős része azért nem szavaz, mert nem akar két, azaz kettő rossz lehetőség közül egy másikat választani. Ilyen vagyok én is.

Viszont ha végre nem lenne biztos, az mszp-vel és annak kinövéseivel szövetkezik az, akire még lehet szavazni, akkor sokan elmennének mégis. Én is.

Ha viszont MOST SINCS MÁS ALTERNATÍVA, akkor nem. Ez ilyen egyszerű, _szerintem_.
ezért írtam, amit írtam.

Ha csak mszp jelenléttel lehet egy fideszt leváltani, akkor nem megyek el, mert szerintem a kettő egy és ugyanaz.
és igen, az egyszeriek, és az agitprop is beindult, nincs itt hiba, pont erre számítottam tegnap este, annyira egyszeri ez a narancsos bagázs, hát még ha a főcím is van :)
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Naná. Sőt az örmény botrány miatt beszakadt a forint elment az IMF ahogy mondtátok.

Mindig bejön amit mondotok. Ezért vagytok sikeresek...:)))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te ilyen kispapokat ismersz?? Te tudod, mija mmmmmmmaaasssz...,le sem merem írni, Tóth Tihamér atya összevonná csontszemöldjét!! Pirulok...

Miket irogatol itten, te szűzies dajcs mädchen, mädchen? (innen, ha nem tudnád: Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832)
"Das Heidenröslein"

Rammstein
"Rosenrot" (Klicken Sie den Titel für Youtube.)

Sah ein Knab' ein Röslein steh'n,
Röslein auf der Heiden,
war so jung und morgenschön,
lief er schnell, es nah zu seh'n,
sah's mit vielen Freuden.
Röslein, Röslein, Röslein rot,
Röslein auf der Heiden.

Knabe sprach: Ich breche dich,
Röslein auf der Heiden!
Röslein sprach: Ich steche dich,
daß du ewig denkst an mich,
und ich will's nicht leiden.
Röslein, Röslein, Röslein rot,
Röslein auf der Heiden.

Und der wilde Knabe brach
's Röslein auf der Heiden;
Röslein wehrte sich und stach,
half ihm doch kein Weh und Ach,
mußt' es eben leiden.
Röslein, Röslein, Röslein rot,
Röslein auf der Heiden."
@Wegam: Akkora sokk érte a világsajtót hogy köpni-nyelni nem tud. Még mindig kezelik őket OV reggeli nyilatkozata miatt....:)))
@Lord Snow: "Viszont ha végre nem lenne biztos, az mszp-vel és annak kinövéseivel szövetkezik az, akire még lehet szavazni, akkor sokan elmennének mégis. Én is."

nyugodj meg, ha aki gyonzi akar az szovetkezni fog az mszpvel es/vagy kinoveseivel.

vagy marad a fidesz.

ugyhogy ennek a lehetosege ne tartson vissza, mert ez egeszen biztos:-)

a kerdes az, hogy meddig megy a csiki-csuki es a szuzkurvazas. minnel kesobb jutnak egyeszsegre annal kevesbe lesz a fidesz levalthato. egyeszseg nelkul meg egyaltalan.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Igazad van. Komolyan nem könnyű most szabit kérnem, nem is biztio h kapok, meg párszáz km-t utaznom, de megpróbálom.
Mint a röslein, úgy pirulok, hogy ennyire elrontottuk Stefikét itt a cekcuális utalásainkkal. De örömhír, hogy politológussá is képezik az útszélén két menet közt, ez dicséretes: mert Földi Ágnes, a prostik mentora is szorgalmazza a utcalányok tanulását, mint kiugrási lehetőséget!
Kumin, legyen áldott a neved! Már őket is befogja a csapatába.
@saravad: ajvékolj csak, abból baja nemlesz senkinek :)

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: marad a fidesz. 6 év múlva talán lesz esélye az ellenzéknek. de addigra meg megszereti mindenki a fideszt, szal akkorse lesz esély :)
@Ándi bácsi:

Félsz a sötétben hogy kacarászol kisgyerek? Idióta vihogás helyett hoci az adatokat, a baltásgyilkos kufárok mekkora hasznot hajtottak.
@Ándi bácsi: A vilásajtó azzal van teli,hogy a franciák tömegével toloncolják haza a bűnöző cigányokat.
Joggal.
És komolyan fontolóra veszi a Merkel kormány is.
Száz-ból 99 azt sem tudja hol van Örményország.
@halál megdöglessz kinyírunk ®: És igazad van: Azért akarja a Magyar Nemzeti Galériát leköltöztetni a franc tudja hová, mert kellene irodának neki a budai vár. hvg.hu/ingatlan/20120903_Orban_addig_nem_koltozik_a_Varba_amig_az_ De milyen édes, önuralommal és higgadtan vár még vele.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Off, de, hogy örülj: hvg.hu/sport/20120903_A_magyarok_voltak_a_legerosebbek_a_sarkan És egy paralimkion is aranyat nyert asztaliteniszben!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ez pontosan Orvbűn jellemzője! Kösz, ha megengeded, lopom. Sajnos, hogy itt rongálja a bandájával a levegőt ebben a csodaszép városomban már mióta!! Előtte meg Fehérvárott tette ezt. Sőt Oxford is megsínylette őt.
Orvbűn go home CSút!!!!!
@Lord Snow: Értem.

Tehát egy olyan alternatíva kéne, amelyik nem kormányzott még.

Induljon a fidesz ellen egy óvodáscsoport ?

Vagy egy külhoni párt ?

Mert idehaza pártállam van.
Már nincsenek civilek, csak kollaboránsok.

Hol zsarnokság van, ott zsarnokság van.
@Le_Penseur: Én is magasról leszarom az örményeket.
Szombaton még te sem tudtad mi ez.
Valami nép betegség??
Az örmény vs. azeri konfliktusról pedig még kevesebbet.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: JA és ezek:"Öntudatukban mélyen megzavart, nagy fokban elbutult, gyökértelen, múlt nélküli, pillanatnak élő szerencsétlenek.
" választották tegnap Hódmezőhely VÁROSÁBAN ezt macskapöcsjancsit.
@Wegam: Remélem, téged még magasabbról leszar egy örmény. De szarhat utána pofán azeri is, rád fér.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

30-án 3xosan jegyezték túl az álamkötvényeket. Mikor ti azt hittétek hogy botrányt tudtok csinálni, a vásárlás már le is zajlott. Megint lemaradtatok egy üzletről.
@DarthVader: Tudjuk, de annyira jó húzni a fényes intellektusát. A tesókájával meg remek műsort adtak tegnap, remélem, ez állandósul. Bár a baranyai copflis szűz szerepében már kevés a tartalék.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Így van, ebben én is biztos vagyok, hogy így lesz.
Teljesen nyugodtan nem megyek el szavazni.

Vicces, hogy 66%-nak nincs pártja, és mindenki a fideszt meg az mszp-t elemezgeti. :)

Nincs igény a többségre, ez van. Elég 1-2 szekta, az majd dönt.

Ja, és persze elvárják sokan, hogy mindenki menjen el szavazni.

Tessék itt az üres tenyerem, vegyél annyi csokit, amennyi jólesik.
Illik elfogadni, ha már felajánlom.
@Wegam: Ironizáltam. Amúgy 30án nagyon jól mentek a kötvények lehet hogy előleget fizettek.
@Lord Snow: ertem

tehat a gyuloleted tobbet er az orszag sorsanal.

ha nem ugy lesz, ahogy te akarod, sehogyse legyen

te is orbant erdemelsz:-)
@a szív fészkei:

Jól értem, te most nemes egyszerűséggel lekurváztál? Ejha!

Öreglány, ezt igazán nem vártam volna tőled!

Nem mondhatnám, hogy nagyot csalódtam benned, de azért fáj, hogy ilyen váratlanul lehánytál gyűlölettől feszülő lelked izzó parazsával.
@belekotty: :-DD És ketté szakadva varrás mentén fennen pocskondiázza és ugyanakkor fényezi magát? Ha szórakoztatja, miért ne? Felőlem.

Engem meg Stefi (bárki legyen is az) mondhatni, szeret. Na, ekkora sikerem nem volt még az életben!
@Wegam: pedig az a latensbuzi nemzetvezetod is ormeny volt, te neonaci gyoker..

tudtad?:-)))
@dr. Bubó: Ja, a gerincét is úgy lopta kölcsönbe` a suliszertárból. Tanár volt, nem? Ja meg könyvtáros, miket olvashatott, ha Lázár az ideálja? #:-((((( Anyűm, borogass!
@Disintegrator Rising:
" addigra meg megszereti mindenki a fideszt"

Egy Stockholm-szindrómás ország leszünk?
@a szív fészkei: "Engem meg Stefi (bárki legyen is az) mondhatni, szeret. Na, ekkora sikerem nem volt még az életben! "
- Most legyek mocsok és mondjam, hogy ennél nagyobb örömöd se legyen? :-))
@Ándi bácsi: "30-án 3xosan jegyezték túl az álamkötvényeket." - Vagyis qrva jó piaci kamatot fizetünk.
@mrex: Delírium kredencből minden öltönyös fideszesnek látszik, nem?
@saravad: még esetleg annyit tennék hozzá hogy kedden lehet menni ajvékolni a millatüntetésre, egy liberót feltétlen vigyél magaddal hogy tudják, te is közéjük tartozol :D
@Dr. simonmondja.: A józan észtől, emberségtől, tisztességtől teljesen FÜGGETLENEK!!!
@Wegam: Te is csak onnan tudod, hogy a McDonaldsban összeverekedtek és takarítanod kellett utánuk Londonban.
Szép látni, hogy a fél évtizeddel ezelőtti jóslataim, mely szerint most 2-3 cikluson át a Fidesz és a jobboldal jön egyvégtében, lassan a ballibantak is kezdik felfogni. :)
@Ándi bácsi:

"álamkötvényeket" ?

Palikám baszki, te vagy szeméjjessen?

Szóval sikerült megint 9% - on eladósodni újra? Nem figyelsz kisgyerek, erre már a Fő Baltásgyilkoskufár úr is aszonta nem jó, drága, de gyün az ÁJEMEF aki a mi bankunk és a megspórolt százmilliárdokat munkahelyvédelmi akciótervre költjük.

Plakát már kinyomva, spór még nincs, te meg arra büszkélkedsz itt hogy nem is lesz. Okosfideszes :-D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Drágaságom, én csak a tesókád infóját használtam fel. Aki engem is lekurvázott tegnap - amit te nem kértél ki feszülő parázzsal (amijaz?) - mert a sváb deli legínkéknek úgy látszik ez a farokállító izmozásuk.

Azt hittem, ez nálatok hagyomány. Jó, felőlem nem vagy, csak egy kioktató pátoszban fuldokló orvbűnfan. Nálam ez a bűn, nem a pénzért baszni.
@Dr. simonmondja.:

"Tehát egy olyan alternatíva kéne, amelyik nem kormányzott még."

Igen.

"Induljon a fidesz ellen egy óvodáscsoport ?"

Fos érvelés.

"Vagy egy külhoni párt ?"

66% van rá, hogy kitermeljen egy belhonit. Ja, és idő is volt rá. Nem történt meg. Ez van.

"Mert idehaza pártállam van.
Már nincsenek civilek, csak kollaboránsok."

Nem én tehetek róla.
66% civil fog otthon ülni. Vagy kezd ezzel egy politikai erő valamit vagy nem. (Nem fog.)

"Hol zsarnokság van, ott zsarnokság van."

Szerintem tehetségtelenség van, aljasság van, igénytelenség van. A magyarok egyszerűen ilyenek. Ha elmész szavazni, fenntartod ezt. Ha elmész szavazni a halott mszp-re, akkor aláírod a fidesz nyilatkozatát, miszerint "megpróbáltuk, ti győztetek". Jól mondta az alkotmányjogász bácsi, legitimálod őket. Ki a kollaboráns? Aki aláírja, hogy VAN választás?
Én nem írom alá. Szerintem nincs.

Ha nem veszek (veszünk) ebben részt többet, akkor egyszer TALÁN szétborul a szarkupac, aminek a létjogosultságát sem ismerem el. De nem most, ez látszik.

Még kínlódnak a magyarok 5-10 évet, szerencsére nincs vasfüggöny már.
@jó arc a lóarc!: Hallottunk hasonló jóslatot 2001-ben is. :-))
@laci0011: Most már az azeri kés is, hála a csodás külpolitikának.
@belekotty:

Rövidlejáratú kötvényre magasabb hozamot tolunk, mint a kereskedelmi bankok.
@belekotty: :-DDDDD Lesz és van ennél nagyobb örömöm.
@a szív fészkei: Oszt Stefi tesójának mi okot adtál arra hogy lekurvázott?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Az igen! Ez az unortodox adósság kezelés. :-((
@belekotty: Természetesen. Amikor már qrvajó piaci kamatra sincs hitel, akkor megy a bajcsány az IMFhez.
@a szív fészkei: Ezt értsük úgy hogy akkor Stefi tesójának nem kell fizetnie?
Ti szavaztátok meg, mit pattogtok? Ezek szerint, a Fidesz bármit csinálhat, garantáltan ők lesznek ismét a nyerők 2014-ben, én megmondtam, hiba volt bárkinek is 2/3-dot adni ebben az országban.
@Ándi bácsi: Aha. Az unortodox meg nem. Így mulat egy magyar úr! Csak halkan jegyzem meg, hogy bajcsány alatt még a piaci kamat is kisebb volt.
Azon tűnődtem el, hogy mely népek között van nagyobb különbség. A kanadai aleutok és a namíbiai bushmanok, vagy Lézer Amennyidvanközpénzbőlannyitérsz János szolgalelkű és lakájmentalitású jobbágyai (tisztelet a kivételnek) és a XIII. kerület szabad, öntevékeny, européer polgárai között.

Én az utóbbira tippelnék.
@Tűzfal: Ez nem az magyar-azeri szerződés?? Alávetett Fél: Orvbűn elfelejtette kimondani a Sárga ill. Vörös biztonsági szót. Hát Alijev meg belelendült, van ilyen. Sokat tanulhat ORvbűnke tőle, szép is ez.
@belekotty: Igen a kisebb kamat valahogy megduplázta az államadósságot.

Devizahiteled is van? Okosan menedzseled?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azzal is lehet Orvbűnt dicsőíteni,nem? Vigyázzállásban.
@belekotty: Megemlítettem a párizsi Rue St. Denis-t - mert Stefike helyfoglalását intézte komment közben a soron - , hogy kétszer voltunk ott az urammal. Először láttunk csajszikat álldigálni a nyolcvanasokban, másodjára nem nagyon, csak üres pornómozikat Michelle Wild képekkel tapétázott ajtókkal. Magyarok mindenütt!!!

Erre kérdezte, mennyi ideig dolgoztam ott. Ez olyan sváb humorféle lehet - hát nekem abból zsidó van, de mindegy: nem lehet mindenki zsidó ugye... :-DDDD
@Ándi bácsi: "Igen a kisebb kamat valahogy megduplázta az államadósságot."
- jaj, ne fárassz! Mi köze a kettőnek egymáshoz? :-((
Egy időközi polgármester választásból nem túl sok következtetést lehet levonni, de ha már a baltás ügy is elqróba, és millába fullad, akkor kell valami a zindex címlapjára.

Ezért a számoknál maradván, a maszop pofája el lett kenve, miközben a jobbik tör fel, mint a talajvíz.
Ebben ezen a földrajzi helyen ez utóbbi a hírértékű, mert, hogy a maszop pofáját itt mindig elverték mióta szabad választások vannak (minő csoda ez a baloldalnak, de még nem született ezekről a helyekről post egy sem), a szadesz, a következő verziós lmp és más szélsőséges, nemzet- és többségellenes baloldali pártok pedig sehol nincsenek és nem is voltak esélyesek még a választásokon indulásra sem, nem, hogy a választásokon győzni.

Ebből tehát nehéz győzelmi jelentést fabrikálni, de páran nekirugaszkodnak, mert a pénzükért meg kell dolgozni.
Ez van no.
Kemény az élet és szar ügy, mikor a népet kellene leváltani a fennkölt álmok megvalósítására.

De sose adjátok fel,, kell valakiken röhögni is a népnek. Negatív példáknak jók lesztek itthon is.
Hogy felébredt a sok fideszes geci!
Nagy volt a kummantás napok óta!
Az eddigiekhez (pl. baltás pajtás elengedése) miért nem tudtatok a szaros szátokkal hozzáböfögni valamit?
@a szív fészkei: Ajaj, ezt nem kellett volna kikotyognod! Neked esik a sok elmebeteg. :-((
@a szív fészkei:

Tévedtem, amikor azt feltételeztem, hogy tegnap még az alacsony intellektuális képességekkel megáldott fórumozók agyáig is lejutott a hír, hogy ez a Kurt nevű pöcsfej nem a bátyám, ő csak egy szánalmas troll. Elhiszem, hogy tegnap Kurt otromba, faragatlan stílusban beszélt veled és ezzel felkarcolta érzékeny lelkecskéd hártyavékony, selyempapírszerű felületét, de ez nem ad neked erkölcsi felhatalmazást arra, hogy velem ebben az megbocsáthatatlanul durva stílusban beszélj.

Saját hozzászólásaimért és a bennük foglalt gondolatokért teljes mértékben vállalom a felelősséget, de mások megnyilvánulásaiért és cselekedeteiért nem tartozom elszámolással.
@Éhes_ló: A jobbik növekedése kifejezetten kellemes és bíztató.
Esztergom után hülye lett volna vásárhely népe lemondani a közvilágításról, helyi járatokról, iskolai étkeztetésről stb. a város nyögi Jani sarát a kormány meg így szponzorálja majd továbbra is.
@belekotty: múlt hét második felében a magyar kamatcsökkentés mellett a romló nemzetközi befektetői hangulat is gyengítette az árfolyamot.

- miért nem olvasol bele(50 fillérről beszélsz)?

- szerinted a folyamatosan erősödő valuta a siker? Erről kérdezz meg egy szakembert is.
@a szív fészkei:

Tévedtem, amikor azt feltételeztem, hogy tegnap még az alacsony intellektuális képességekkel megáldott fórumozók agyáig is lejutott a hír, hogy ez a Kurt nevű pöcsfej nem a bátyám, ő csak egy szánalmas troll. Elhiszem, hogy tegnap Kurt otromba, faragatlan stílusban beszélt veled és ezzel felkarcolta érzékeny lelkecskéd hártyavékony, selyempapírszerű felületét, de ez nem ad neked erkölcsi felhatalmazást arra, hogy velem ebben az megbocsáthatatlanul durva stílusban beszélj.

Saját hozzászólásaimért és a bennük foglalt gondolatokért teljes mértékben vállalom a felelősséget, de mások megnyilvánulásaiért és cselekedeteiért nem tartozom elszámolással.
@belekotty: Stefiékkel csupán ilyen virtuális kapcsiban vagyok, mint pl. te. Mint említettem neki is, a szex nekem hobbi nem kenyérkereset. Bár szerintem, ha arra fekszem rá - szó szerint - ment volna a biznic, hisz nem voltam randa. Persze nem teuton szépség volnék ugye, szóval nácikok kizárva eleve.
Rákosi unokahúga 72 éves koráig tolta a bringát az Interben fix kuncsaftokkal. Nagyon megbecsülték. :-DD m,ég mindig becsületesebb dolognak tartom ezt a megélhetést, mint felszopni a Fidesznek. Hálisten egyikre se vagyok rászorulva.

DSzeretem én megválogatni kivel, hogyan, mikor - erre tartok férjet ugye.

Na azt hiszem elég kimerítően offoltam, vissza a nagyban játszó igazi cafkákhoz!
@belekotty:semmi esetre sem.
Szerencsejátéknak, amit ilyen pofák vezényelnek (meg még akik kimaradtak a listáról):
index.hu/gazdasag/magyar/2009/03/14/ki_a_felelos_mindezert_/

Nem érted, mi?
@mohaa: Majd ha letörlöd a nyálat a szádról és megtanulsz fröcsögésmentesen, európai módon, civilizáltan társalogni. Addig ne csodálkozz, hogy ignorálnak, kishúsom ...
@jó arc a lóarc!: Úgy néz ki a jobbik lesz az új baloldal. Nagyszerü. Ki sem merem mondfani hogy nemzeti szociális párt...:)
@Ándi bácsi: Te jogászként ennek örülsz? Orvbűnnel jártál együtt egytemre, mert sok nem ragadhatott rád, csak az ő szaga.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Talán azt akarták, hogy legyen benn a csicsaházban valaki, akit érint. Vagy nem tudom. Attól meg lehet helyben is szervezni bárhol tüntit.
Arra kíváncsi vk hogy a hazai örményeken kívül ki megy a Milla bohóckodásra most hogy megint nem tudjuk hogy hol van.
@Ándi bácsi: "THM" ???? Mi köze a THM-nek az államadóssághoz? :-))
Neked mivel végezték a lobotómiát? Láncfűrésszel?

@Éhes_ló: makkal álmodik.

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Nem szép tőled a család tagokat letagadni.
@mohaa: itt szaros szája a magadfajtáknak van leginkább, amikor lecuppantok a magyargyűlölők hátsójáról te szerencsétlen.
Nem ízlett az örmény hátsó, hogy idetoltad a bringát egy a ballib által totálisan elbukott választást megmagyarázó post alá?
Vajh, hol volt a milla, a 4K, vagy a Dk, hogy a zseniális lmp-ről ne is szóljak?

Ott ahová valók: sehol a béka se..e alatt sem.
ennyi, nincs mit hozzá tennem:
/baltásviktor, csere_sztény jobbklikk, megbocsátás kédéenpé/

Pénzcentrum Szextelep lett a kormány nagy álmából

Örömlányok kínálják szolgáltatásaikat az ócsai hitelestelep helyén

index.hu/x.php?id=inxpfb&url=http%3A%2F%2Fpenzcentrum.hu%2Flakas%2Fszextelep_lett_a_kormany_nagy_almabol.1033791.html
@belekotty: Mit nem kellett volna? Mindig leírom, hogy zsidó vagyok: esett már nekem a Zűrhajós, annál elmébbet nem ismerek. :-DDD
@a szív fészkei: Te jogászként ennek örülsz?

Minek?
@Ándi bácsi: Az a fidesz. Ne keverjük.
A jobbik csak a cigányozós tagozat.
Mert cigányozni mégse mehet Baltafejű Orbán.
Esetleg elveszne a rétinégerek közt, aztán nem tanálnánk.
Hiába fényezitek a fidesz pöcsét különböző blogokon,semmit nem fog érni választáskor,mert mindenkinek az fog eszébe jutni hogy;
1-a nettó bére jelentősen lecsökkent
2-megvontak mindenféle műszakpótlékokat
3-nem fizetnek túlórát
4-az iskolakezdési támogatás egy nagy hazugság,mert sehol nem adnak egy fillért sem.
5-az élelmiszer árak és a közüzemi díjak szinte megduplázódtak.
6-az országot orrba és szájba fullra járatták
7-egy rakás kis és nagy üzlet csődbe ment
8-megszűntek a munkahelyek
9-megduplázódtak a devizahitelek
10-megszűnt a jogbiztonság
11-megszűnt a közbiztonság
12-szociálisan maximum érzékelten a magyar kormány
13-mindemellett a sok sz@r mellett még a csapból is a nagyképűség folyik.

Tehát én, a szomszéd és minden egyes ismerősöm,barátom,munkatársam ezt látjuk,érzékeljük,tapasztaljuk és én senkiről az égvilágon nem tudok,aki kedvelné a fideszt és rájuk akarna szavazni.
Tehát lehet fényezni,de bár semmit nem fog érni a dolog!
Bárkire,bárki másra rászavazok, de ezekre SOHA TÖBBÉ!
@belekotty: A THM itt az államadósság valódi ára.
@Gyurcsány egy... !:
"És hogy őszinte legyek, bár nagyon szarul kormányoznak, de közelébe nincs az MSZP-s elkúrásnak semelyik szegmens.
Az MSZP megduplázta az államadósságot, munkanélküliségi rátát, szlovákok elötti pozicióból Görögökkel egyszintre utolsó helyre pakolták az országot."

Csak tudatlan, vagy egy hazug fanatikus vagy ?

A tények: A fidesz 4 év alatt 50 %-al, 6 200 md Ft-ról 9 500 md Ft-ra növelte az államadósságot. Ez 8 év alatt éppen duplázás. Az, pedig, hogy Európában a magyar név hallatán csak köpnek egyet, ezeknek a kiválóan kormányzó agyatlanoknak köszönhető. A baltás eset kapcsán pedig még inkább egyértelmű a siralmas teljesítményük.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Felfogtuk, hogy Kurt is egy olyan pszeudoszemélyiség, mint te. Vedd dicséretnek, hogy hozzád akar ennyire tartozni! :-D Jó páros vagytok, szerintem kezdtél kicsit szürkülni-fáradni egyedül.
@belekotty: zabbal (almával, kockacukorral) álmodik egy éhes ló, nem makkal. Az a malac, meg a kiéhezett úrhölgy.

De mégis ez mire volt válasz tőled?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nemsokára sok baller újságíró is ott fogja kínálni a portékáját.
@xaverta: De soha nem ölte meg a nyomorékokat és támogatta a gyerekeseket.
Ezek senkit,csak egymást és a gazdagokat,na azokat támogatja ezerrel,az már igaz.

De egyszerű a mérleg.A többség dönt és a többség csóró.
Nincs tovább!
@Dr. Furia:

Na igen ez jó kis összefoglalás.
@xaverta: A tények: A fidesz 4 év alatt 50 %-al, 6 200 md Ft-ról 9 500 md Ft-ra növelte az államadósságot.

- Ahas a GDP-t meg valószínüleg még nagyobb mértékben növelte, mert az egy főre eső rész csökkent, ahogy most is. Nyehehe, mindig házhoz mész a lófaszért?
@Viktus: Mit nyög az a város ?

Most szavaztak, hogy repetát kérnek az elmúlt 20 évből.

Ők a legboldogabb emberek, mert övék a mennyek országa.
@Ándi bácsi: Fárasztóan hülye vagy. A THM-nek semmi köze az államadóssághoz.
@Dr. simonmondja.: A jobbik a szavazóit a maszoptól szerzi, de ne zavarjon. Ezért a jobbik az új baloldal, a szükséges csőcselék.
Még a megszálló idegen népek sem szívatták ki ennyire és ilyen szinten a csóró réteget,mint ez a fidesz!
Soha a történelemben!
Hát orbánviktor akkor tartsad szépen a markodat majd azoknak a szavaztért,akiknek adtál!
DE !
Az nem én voltam,nem a vállalkozó réteg,nem a családosok,nem az orvosok és nem a pedagógusok,nem a rokkantak,nem a közalkalmazottak,nem a gumigyárban a ferdeszemű multinak dolgozó melós!
Mert ti mindenkivel csak kibaszni tudtatok,így szavazzatok szépen egymásra,bár az valahogy kevés lesz ahhoz,hogy fél lábbal bejussatok a parlamentbe!
Ezt garantálom!
@Éhes_ló: Arra hogy lelkesíted magad. :-))
@belekotty: Na látod, a maszop is így gondolta és kicsi kamatú IMF hitellel duplázta meg az adósságot. Jó tanítvány vagy. Küldök rád devizahitel ügynököt, rád férne egy nyaralás.
Nekem képviselőm volt ez a vén alkoholista, akit most megválasztottak vhelyi polgártársaim. Nem tudom, még most is képviselő maradt-e, de hogy "csak" képviselőként semmit, hangsúlyozom SEMMIT nem csinált, ez biztos. Tudom, mert az évek alatt több kér(d)éssel fordultam hozzá. Én azt hiszem, a képviselőcsoport mindegyike mameluk, de ez az alak a legszarabb, gerinctelenebb nulla mindegyik közül, tehát mégiscsak ebből lesz a legjobb marionettbábu. Viszont amit sokan nem látnak például az ide kommentelők közül is, hogy KOMOLYAN Esztergom rémképe lebegett itt mindenki szeme előtt. Télen nincs hótakarítás (bezzeg most a kampányban 3 közmunkás kergetett söprűvel 1 falevelet a főtéren), nem fizetik ki a beszállítói számlákat (ezt is tapasztalatból írom), ha valaki nagyobb beszállító, azt inkább mondvacsinált okból beperelik, hogy (némi bírói segítséggel) végképp ne kelljen fizetni, meg ilyesmi dolgok mennek itt. Miközben a seggünk kivan a nadrágból az ország legeladósodottabb városaként, aközben lezárunk egy átmenő főközledekési utat(!) hogy sétálóutcát csináljunk belőle szökőkúttal, szinteltolásos járdával stb. És ami itt a kampányban ment, az valami okádék volt. Azon már az ember kínjában csak röhögött, hogy olyan cédulát is bedobtak, amin részletesen leírták a fityesz pajtások, h Szegednek miért ROSSZ (merthogy ott szoci a polgármester ugyebár)! De kétségtelen, h működik a taktika. És ez lesz országos szinten 2014-ben is sajnos.
@Ándi bácsi:
A tények:
MSZP alatt rohamosan nőtt, a GDP arányos államadósság, Fidesz alatt csökkent 1998-2002-ig is és most is:

http://www.google.com/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&ctype=l&met_y=gd_pc_gdp#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country_group:eu:non-eu&idim=country:hu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Van egy mazochista ügyfélköröd? Építsd ki. Aki orvbűnt imádja, már önkínzásra is képes.
@Ándi bácsi: Csőcselék az ti vagytok, fideszesek.
Baltafejű Orbán tolvaj népe.
@belekotty: Nem tudom pontosan, hogy egyek-e. Fabius tudja, ki Kurt. De olyan jó népszínműves izét nyomnak itt.
@Ándi bácsi: Legalább olvasd el a posztot, mielőtt hülyeségeket beszélsz!

"A Rapcsák András utcával, jól fejlett Lázár kultusszal megáldott és milliárdokkal kitömött fideszes mintavárosban két év alatt 14%-ot bukott a Fidesz, - Lázár az önkormányzatin 66%-ot kapott - és - micsoda véletlen - 14%-ot erősödött az MSZP. ( Kis Andrea 2010-ben 8%-al az utolsó helyen zárt) "

"Na látod, a maszop is így gondolta és kicsi kamatú IMF hitellel duplázta meg az adósságot." - elképesztő mennyire hülye vagy.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ki a szart érdekel az államadósság?!
Engem nem!
Érdekelje azt,aki csinálta!
Érdekelje azt,akinek érdeke hogy alacsony legyen!
Érdekelje azt,aki megbízott ebben a hazug kormányban és befektetett államkötvénybe!
Ki a szart érdekel a hülye államadósság még rajtad kívül?
Miért kéne hogy engem érdekeljen?
ENGEM CSAK AZ ÉRDEKEL,HOGY VELEM ÉS A GYEREKEMMEL MI LESZ!
VÁGOD?
AZ ÁLLAM GONDJAIT MEG OLDJA MEG AZ,AKINEK FIZETNEK EZÉRT JÓ SOKAT!
@Dr. Furia:
Fura.. Nekem meg csupa olyan szomszédom, barátom ismerősöm van aki az MSZP-re nem húz soha többet x-et.
Mert amellett hogy gazdaságilag is kategóriákkal bénábbak a Fidesztől, minden tekintetben, ők voltak azok egyedüliként akik 2006-ban ellenzékieket verettek, koccingattak Erdély elcsatolásának Nagy-Román-Nemzeti ünnepén, és megtagadták kampányszerűen határontúli honfitársainkat.
@vadásznyuszi: TE szegény, részvétem. Nem BP nem kapná telibe ezt a tahóbandát sajnos. Amiylen feje ennek a gerinctelennek van, az már tizenöt év fegyházért kiált. Ezt valaha gyerekek közelébe engedték?? Anyám...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Az MSZP megduplázta az államadósságot, "

Elöljáróban: pártonkívüli, valós pártpreferenciával nem rendelkező, budapesti, szabadelvű (azaz nem magyar értelemben vett, Szdsz-, vagy lmp-biberális) vagyok; így a "libsibolsi" jelző hangynyit sem illik rám, szóval, kérlek, ne is próbáld rám aggatni - csak önnön felfogokpességbeli hiányosságaidat fejeznéd ki ezzel.

Nos.

Szeretném figyelmedbe ajánlani azt a tényt, miszerint a Medgyessy-féle 100 napos programot a Fidesz csont nélkül szavazta meg (ugye ez ment kölcsönből), illetve azt, hogy ez a program választási ígéret is volt egybne, ergo valós felhatalmazással történt. és ugye, milyen frankón ujjongott a nép: hitelből dőzsölt.
Megjegyzem, azok a fideszes szavazók is rohantak hitelért, akik értelemszerűen nem sz mszp-re szavaztak. Köztük sokan most végtörlesztettek, így az mszp és a fidesz közös ámokfutásának eredményeként igen jól jártak.
Bájos, ugye?

Továbbá: Az Mszp-Szdsz 8 éve alatt a fidesz minden előremutató javaslatot megtorpedózott, míg most, 2/3-dal birtokában sokkal kártkonyabb törvényeket, döntéseket hoz, mitn elődei.

Lehet, hogy szerinted az Mszp 8 éve kértékonyabb volt, (valóban kártékony volt), de azt majd a történelmi távlat dönti el, hogy valóban kértékonyabb volt-e, másrészt a fidesz kormány idejéből még csak 2 év telt el. Ha még ez megy 6 évig, akkor ezek a narancsos fiúk simán beelőzik (ha eddig még nem tették ezt meg) a szegfűs fiúkat.

Különben meg különösen értetlenül állok az előtt, mikor írni és olvasni tudó emberek képesek nem reálisan látni a dolgokat, és világot jobbos-balos, fekete-fehér, dipólusmodellként képesek csak érzékelni.

Nos ez az, amit úgy hívnak, szűklátókörűség.

Még valami: árulkodó a nickneved is.
Tudod, 11-es az, amit a bíró befúj, ennek okán bűnös az, akit a törvényes magyar bíróság jogerősen elítél - tudtommal GYF-cel ez nem történt meg.
Ha te ezt nagy hiányosságként éled meg (teheted), akkor mit gondolsz, hogy éreznek azok a nem fideszes érzelműek, akik a jobboldalról látnának sokakat rács mögött - mert bizony, zörög az a haraszt, ha fújja egy kis szél...

A politika sokkalta bonyolultabb, mint hiszed, de te csak egyszerűsítsd le magadnak nyugodtan, ha ettől jól érzed magad.

Van erre egy mondás, úgy tűnik, teljesen passzol rád.
@Dr. Furia:
Akkor az biztos érdekel, hogy a munkanélküliségi rátát is az MSZP duplázta meg, és a Fidesz alatt csökkent ez is, ahogy a GDP arányos hiány is.
@belekotty: Na látod, tanulmányozhatsz itt echte kurvákat. :-DDD Fizetik is, de még jó képet is próbál vágni hozzá. Lehet, persze, hogy élvezi, ha sokért fizetik. Tegnap lelkesedett a baltásbizniszért is nagyon.
@a szív fészkei: Fabius max az IP címet és a regmélt tudja. Lehet hogy az IP-t sem. Kurt gazdája meg szerintem vagy 20-30 nicken nyomul, mert szerintem ugyanaz aki Stefit hamisította. Azt pedig egy csomó esetben alkalmazták, ugyanazzal a cirilles módszerrel. Ahogy elnéztem Schindler Pistiből is van vagy 3, ahogy Lencsésből is.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
AZ MAXIMUM EGY UTCAHOSSZ LEHET,AHOL LAKSZ,NYILVÁN BUDAÖRS EGYIK ELIT NEGYEDÉBEN.
BELŐLEM ÉS A TÖBBI DOLGOZÓBÓL ÉLŐSKÖDVE FÉREG MÓDJÁRA!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
HAZUDÓS GECLÁDA!
ENGEM AKARSZ BECSAPNI?
ENGEM AKI MINDEN NAP AZT OLVASSA A HÍREKBEN,HOGY MÁR MEGINT ÚJABB ÉS ÚJABB ÜZEM,GYÁR,STB ZÁR BE AMIÓTA A FAJTÁD VAN HATALMON?
HÚZZÁL SZERINTEM A TUDOD HOVA?
ANYÁDBA!
@Zébácsi:
Tudod aki saját házát ahol lakik, kiadja saját cégének, azt felújjítja, uszodát épít bele, és az ÁFA-t visszaigényli az adótcsal.
Gyurcsány ezt tette bűncselekménye eelévült.
Perelte az MNO-t rágalmazás miatt Fittelina ügyben, és veszített.
Hasonlóképp közokirathamisítási ügyben is.

De hogy te is megértsd te nagyon független, ha Schmidt esetén a plagizálás ugyan
úgy elévülne, mint Gyurcsány adócsalása, vagy közokirathamisítása, akkor is plagizálásnak hívnánk a tettét, ahogy Gyurcsányt is teljes joggal hívhatjuk mocskos adócsalónak, közokrathamisítónak.
@Zébácsi: Szeretném figyelmedbe ajánlani azt a tényt, miszerint a Medgyessy-féle 100 napos programot a Fidesz csont nélkül szavazta meg

- kormányzati felelősség, kibicnek semmi sem drága

50 sor bullshit, minden tény nélkül. Az mszp duplázta az államadósságot, ami a fidesz EDDIGI 6éve alatt végig csökkent.
@Dr. Furia:
Adok neked szívesen erről is linket, Eurostat adatokkal te szerencsétlen Gyurcsanyista, akit csak a vakhit vezérel:

http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=unemployment_rate&fdim_y=seasonality:sa&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&idim=country_group:non-eu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false
@Ándi bácsi: Majd mesélek a tüntoről, ne félj... Annak örülsz wegamkáddal, hogy ennyire leszar mindent a Főnököd bután: primicsin hazudozik összevissza a világnak, belekavarva magát még jobban a szarhegybe. Te vagy a Martonyi álnéven?

Tegnap már lefuttattuk ezt, hogy ha annyira minden okés, törvényszerű, akkor mit variálnak MN-es azeripocskondiázó levéllel, ami se időben, se iktatásilag se sehogy nem stimmt amúgy?

Na azt hiszem te is gombérett vagy.
@a szív fészkei: "Tegnap lelkesedett a baltásbizniszért is nagyon. "
- Gondolom azért amit Kurt írt, hogy jó vastag nyele van. :-))

@Dr. Furia: Mit idegeled maga rajta? Elmebeteg a manus.
@Dr. Furia: Na az ilyen egysejtüek miatt kell előregisztrálni mint te.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Kit érdekel már Gyurcsány el lett zavarva még a párt is amit fémjelzett 2010.ben. Az elszámoltatása meg sehol, mert emezek ugyanolyan férgek-ugyanúgy lopnak. Kéz-kezet mos alapon rabolják szét az országot.

A vidéki népek meg nagyobb szopóágon vannak, mint Fletó idején bármikor.
@elmeherceg: Sanos a tizenvalahány százalék fog mindent vinni 2014-ben, ha addig nem kapja össze magát a demokratikus bal oldal.
Sőt még ennél is tovább megyek, a Fidesz a Jobbikkal karöltve a 2/3-ra is szert tehet.
Lehet, hogy én látom sötéten a jövőt?
@Ándi bácsi: "Az mszp duplázta az államadósságot, ami a fidesz EDDIGI 6éve alatt végig csökkent. "
- Ez nem igaz, de már tudjuk hogy a számokhoz hülye vagy.

www.akk.hu/ktgvetesadossag.ivy
@Dr. simonmondja.:

Nem. Ne legyél hülye, mint az egyszeri fideszes birka.
Hódmezővásárhely úszik az adósságokban Lázár Jani befürdött deviza spekulációi után, ha nem kap plusz kormányzati segítséget oda jut, mint Esztergom Megyes Tamás uralkodása után. Hiába cserélték le a polgármestert csak a kormányzati védőhálót szakították le magukról, és azóta is csak döglődik az a város.
@a szív fészkei: belekavarva magát még jobban a szarhegybe.

Félünk a millától nagyon. Egyéb címlapos hír külföldön? Vagy a szarhegy a fejedben létezik csak?

se időben, se iktatásilag se sehogy nem stimmt amúgy? - ez tegnap nem volt érv úgyhogy először látom. Kifejtheted.
@Viktus: Jobban, és nyiltan lopnak, és még nemzetközi konfliktust előidéznek. Most már a fél világ útál bennünket.
@belekotty:

1 éves OTP kötvény fix kamat 6,75%

www.otpbank.hu/portal/hu/Megtakaritas/Ertekpapir/Kotveny/OTP1eves

1 éves A171124A01 számú államkötvény átlagkamat 6,97%

www.akk.hu/

Erről beszélünk.
@belekotty:

Ha másból nem, az égbekiáltó nyelvtani hanyagságokból és a röhejes helyesírási hibákból is bőven meggyőződhettél volna arról, hogy semmi közöm hozzá.

Kérdezd meg Fabiust, ő állítólag tudja, hogy kit rejtőzik Kurt repedező álarca mögött.

Nekem nincsenek kamunickjeim.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
A hazugságaidat a saját érdekedbe soha ne hangoztasd egyszerű embereknek közvetlen,csak a magadfajta fideszből és országkasszából élősködőknek.
Csak mert esetleg úgy fogsz járni,hogy a bejárónőd a seggedbe dugja a porszívódat,vagy a kerti medencédet tisztító egyszerű melós fejbe basz egy féltéglával!
Ezért, és mert csak hazudozol és szépíteni próbálsz izzadságszagúan,azt javaslom,hogy húzd meg magad és maradj kussban,mert tényleg nem fogok csodálkozni, ha megindul a csőcseléknek nevezett,általatok elnyomorított embertömeg és felhúznak az első lámpavasra a fajtáddal együtt!
@Roy: Most már a fél világ útál bennünket.

- hivatkozás?

Az USAbarát Törökország vagy az USAbarát Azerbjdzsán utál jobban? Vagy a 3 milliós Örményország?
Te leírod hatszor a hazugság szót, holott semmi mást nem tettem, csak egy Eurostat által készített statisztikát nyomtam a vak szemed elé, szerencsétlen gyurcsanyista tetű.

http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=unemployment_rate&fdim_y=seasonality:sa&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&idim=country_group:non-eu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false
@Zébácsi: érdekes nézőpont d209 és elqró, libajnaj mocskát az ellenzékre tolni.

Minden esetre választást nem lehetett vele nyerni 2010-ben, sőt, 2/3 lett buktornál.

Nem célszerű most sem ezzel próbálkozni, mert a zemberek már ítéltak 2010-ben és ahogy kinéz ítélnek most is.
Nem a maszop javára.
Ez azért szar ügy.
A rosseb a demokráciába, a sok hülye szavazót le kell váltani azonnal!
@Ándi bácsi:

Látszik, hogy Matolcsinak te adod a tanácsokat, azért megy ilyen jól az ország szekere.
Most akkor a 9500 md másfélszerese a 6300-nak vagy nem, zsenikém ? Szólj a központba, hogy küldjenek valakit aki tud 2-ig számolni, mert túlnőtt a feladat.:)
Sziasztok!
Koffeinos jó reggelt mindenkinek! :)
@saravad: +1 És senki nem tudhatja a mostani nagypofát nyitók közül, ki mikor, mennyire hamar zuhan milyen mélyre hirtelen!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Engem nem érdekel,semmiféle start,semmiféle statisztika és semmiféle hazugságod!
Ami érdekel, az annyi,hogy élek a fidesz alatt!
És mivel nem vagyok magadfajta farokszopogató pénzért fényezős blogokon tespedő szar,ezért nem is keresek nyilván annyit,mint te azért,hogy itt hinted a sok retkes hazugságodat és szépíteni próbálod a tetves kis pártodat!
Ennyi!
Én arra fogok szavazni,amelyik pártnak a legkevesebb köze sincs a mostanihoz!
Legyen az bármilyen párt!
Bármilyen!
És ezerrel fogom hinteni minden fórumon ugyanezt az elvet,hogy a jelenlegi,egy fél seggel sem kerülhet be a parlamentbe!
Végük!
Ennyi volt!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Hagyd már el ezt a sok ordas hazugságot! Nem unod még a kopipasztát?
Blogról-blogra, napról napra... nehéz kenyér.
@xaverta: Ha abbahagyod elmehetsz méltósággal.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Ha másból nem, az égbekiáltó nyelvtani hanyagságokból és a röhejes helyesírási hibákból is bőven meggyőződhettél volna arról, hogy semmi közöm hozzá. "
- Miért kellene a bátyádnak ugyanolyan helyesírással írnia?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Mondjuk linkeld be úgy hogy jó legyen a link mert eddig nem sikerült.
@Dr. Furia:

Azért legyünk tényszerűek.

1. a nettó bér változása különösebben nem érdekes, a reálbér a fontos.
Eegyébként az átlagkereset a KSH szerint nőtt (de az átlagokkal én úgy vagyok, hogy ha reggel megy a hasam, este meg reked a székem, hiába jó az átlag, nem érzem valami klassznak a napot).

2.
Az élelmiszerárak nem drágultak duplájukra. Magas az infláció, de ennyira azért nem.
Mondjuk, erre térjünk vissza 2014-ben, mert addig még lehet itt nagyobb infláció is.

@Ándi bácsi:
"A THM itt az államadósság valódi ára. "

Meg tudod fogalmazni, hogy mi a THM?
Például egy egyszerű kérdés: Mit jelent az, hogy a THM 38%

@belekotty:
"Mi köze a THM-nek az államadóssághoz? "

Található köztük összefüggés, de igen erősen közvetett.
@Ándi bácsi: Keresd vissza, nem vagyok a sajtófigyelőd. Keresztanya nevű nick jelezte, neki pedig van szeme az ilyenre. Ne féj a Millától, ki mondta, hogy félj? Oda azok mennek, akiket undorít a te és a Főnököd hullarabló mentalitása. Na pá
@Ándi bácsi:

:-D :-D :-D

Bazmeg micsoda egybites analfabéta vagy. Téged alázni nem vicces hanem kínos. Mintha egy szellemi nyomorékot rugdosnék az utcán.

Már kuminista gecinek is csak a legalja jut? Bázzeg...
@saravad:
A link alján a forrást hazugozd te balfasz:

Data from Eurostat, Last updated: Aug 27, 2012
@Ándi bácsi:

A link simán nem működik, mert túl hosszú.
De CTRL+C-vel ha kiszeded és CTRL+V-vel a böngésző címbe teszed, akkor kiválóan működik:

http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=unemployment_rate&fdim_y=seasonality:sa&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&idim=country_group:non-eu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false
@Zébácsi: "A THM itt az államadósság valódi ára. "

Meg tudod fogalmazni, hogy mi a THM?

Olvasd újra.
@a szív fészkei: Akkor van szarhegy, mert ezt te állítotad nem én. Ha nem tudsz semmit alátenni úgy is jó.
@Ándi bácsi: Nono.
Ajánlom, hogy keress rá erre a 3 szavas kifejezésre:

armenian hungary killer

ezt dobta ki: Nagyjából 9 370 000 találat (0.3 másodperc)

Ezek csak az angol nyelvű találatok. Szerinted ezt is csak ballib összeesküvés lenne? hehe...

Erkölcsi érzékről hiába is írnék bármit, aligha férne be a boot-szektorodba... :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

De innen elérhető minden statisztika:

http://www.google.com/publicdata/directory#!dp=Eurostat

Pl:
Unemployment in Europe (monthly)
Government Debt in Europe
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te nem kevered a békemenetelőkkel?? Ott osontak az özvegyek nagy számban, Viktorra verve magukat.

Én sem vagyok még özvegy, csak szólok.
@Ándi bácsi: Államadósság 2010 május 19333 milliárd. Államadósság 2012 május 21180 milliárd. Az 9 százalék növekedés.

A GDP 1.7 százalékot nőtt 2010-hez képest 2011-ben, 2012-ben pedig csökkent.

Ha most abbahagyod, kisebb arc vesztéssel vonulhatsz vissza.
@fletwwod_mac: Látom értem a google kereséshez béna..

A +-jel az amivel minden szóra keresel "és" kapcsolattal. Egyébként minden szóra külön keres "vagy" kapcsolattal.

A helyes keresés: "+armenian +hungary +killer"
8 result.
@Ándi bácsi: Te érveltél a THM-el, te nagyon hülye!
@Ándi bácsi: Az Usában van a legnagyobb örmény közösség. Még a parlamentre is nagy a befolyása. Nem tudom mi a fenéről beszélsz.
Nem csakezért útálnak minket, hanem amiért Orbán, és bandája összehazudik mindent.
A kormányunk kioktatja, az EU-t, és az USA-t is.
@fletwwod_mac: Ki a faszom keres rá 2 olyan országra nyugaton, ami még tőlünk Mo-ról sem látszik? Ird be hogy pussy és 100x annyit találsz.

Címlapot kéne ideizzadnia annak aki nk-i botrányról beszél olyan meg nincs sehol.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Szóval uszodát épített és ÁFA-t csalt? Ez nem volt szép tőle.
Bűnös és nem ítélték el?
Ha így van, ez sem szép.
Vajon azt az APEH alkalmazottat, aki ezt elnézte, vajon megbünették-e?

Szóval akkor mondhatjuk, hogy nincs ellene jogerős ítélet. A többi rizsa. Tudod, minmt az Ezüsthajó, Kaya Ibrahim és Yosip Tot nevekkel összefüggésben...

/Fel sem tudom sorolni, hány emberről tudok, aki adót csal, de mégsincs börtönben (van köztük szakács, szállodaportás, kifutófiú, pincér, őrző-védő komplett cégek, és egy sor, ma már tiszta vállalkozó. Őket sem ítélte el senki. Szerencsére, vagy sajnos? /

Mondd, neked minden jövedelmed fehér, ugye nem kapsz zsebbe olyan lovettát, ami nem szerepel az SZJA bevallásodban?
De őszintén?
@Wegam: Komolyan gondolod?
Ha igen, finoman szólva is hézagosan tájékozódsz a nagyvilágról, évek óta téma.

Ha máshonnan nem, akkor a török eu csatlakozás akadálya miatt be kéne ugrania az örmény szónak. Minden jéten újraformázod a lemezt?
@belekotty:

Ha két egymással huzakodó idióta troll lesz központi kérdés, akkor kivágom Kurtot és meg Stefit is és a probléma meg van oldva.

Vagy kezeljétek őket a helyükön, vagy mennek a levesbe. Mert ezt a huzakodást napról napra kurvára unom.
@Roy: Az USA legnagyobb szövetségese Azerbjdzsán és Törökország a térségben, mind2 nagyobberősebbgazdagabb és gyülöli az örményt. Úgyhogy sokra nem fog menni Örményország backed by Putyin.
@Viktus:

" Hódmezővásárhely úszik az adósságokban Lázár Jani befürdött deviza spekulációi után..."

De hát most nevezték ki Lázár Janit miniszternek a kormányba.

Ha az egész országot ő vezeti, akkor az egész ország lesz csődben.
@Zébácsi: Te most tulajdonképpen azt akarod mondani, hogy minden Yosip Tot-ozás, Ezüsthajózás, ... ugyanúgy rágalmazás mint Gyurcsányt adócsalónak nevezni ?

Mert én értem, csak azt nem, hogy miért nem kérted ki ezt egyszer sem említett urak végeláthatatlan hivatkozását baloldali nickek részéről, ahogyan Gyurcsány esetén tetted azonnal ?
@Ándi bácsi: Csak zt tudod, olyan vagy mint egy papagáj.
@Ándi bácsi: Mi a bajod a szociális érzékenységgel? Hja, hogy a ballib rablókapitalista, burzsuj nagytőkés? Ciki.
@Ándi bácsi:
Te már semmiképpen sem mehetsz el méltósággal.:)
@Fabius: Az Eurostat, Google data explorer hivatkozás nálad még nem számít hazugságnak ugye ?
@vadásznyuszi: "És ez lesz országos szinten 2014-ben is sajnos."

Ezért kell MINDENHOL elküldeni a fúkat a halál f@szára.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Köszönöm Mester!

Szórj még nekem tudatlannak, morzsákat nagyszerű bölcsességedből. Ó ne hagyj a tudatlanság sötétségében tévelyegnem! :DDD

Írj még a regexp-ek szakszerű alkalmazásairól könnyed, számomra is érthető tanulmányt, ó Mester! :DDD

Törelmetlenül várom bölcsességed további megnyilatkozását!
A FIDESZ LEGÚJABB HAZUGSÁGA AZ ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS!
HÁT ELMESÉLEM,HOGY SEHOL,SENKINEK NEM ADNAK SEMMIFÉLE TÁMOGATÁST,LEGALÁBB IS AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN NEM!
@Roy: Kemény vagy csoki. Válaszolsz majd?
@jó arc a lóarc!: Semmi azt akarom hogy fidesz jobbik parlamet legyen, és hogy röhögni is lehessen mondjuk milla a parlamenten kívül, hisz van egy kozmopolita nagyvárosunk, ami ezzel jár.
@Dr. Furia: Azért kéne hogy érdekeljen, mert a te adódból fizetik vissza. :-)
@fletwwod_mac: Szívesen. Remélem ezentúl majd helyesen használod ezeket, ahogyan ezt nem tetted meg mindenki számára jól látható kihelyezett posztodban.
@Éhes_ló:

"hazudsz.
De mint mindig, most is gyorsan bux bele:
mszpszdsz.uw.hu/allamadossag.html"

Jó megoldás, ha valamit nem tudsz értelmezni vádaskodni kezdesz.
érdekes módon, hiányzik az 1998-as adat. A 2003. januári adat pedig, 9 500 md. És, ha még azt is tudnád, hogy 2002 májusban a kormányváltás előtt már meg volt az évi költségvetési hiány 95 %-a, nem kellene hazudoznod. Csak gondolkodnod. De, azért ne add fel, próbálkozz egyszerűbb dolgokkal. A szintednek megfelelővel. JOBBágy. Mert gyorsan bux.:)
Beszarás, emberek !

Orbán már a mikrofonon keresztül öl !

Hullanak a hallgatói, mint a legyek...

index.hu/video/2012/09/03/rendorok_es_katonak_doltek_ki_orban_beszede_alatt/
@Dr. Furia:
Én egy nyugati gyarmatosítónál dolgozom, itt adnak.
@Disintegrator Rising: "kedden lehet menni ajvékolni a millatüntetésre, egy liberót feltétlen vigyél magaddal hogy tudják, te is közéjük tartozol "

Fenyegetőzöl?
@Ándi bácsi:

"- kormányzati felelősség, kibicnek semmi sem drága"

Felelős kormány és felelős ellenzék. E nélkül az ország egy jottányit sem megy előre,ezt kellen végre felfogni.
Amennyire az mszp nemvolt felelős, annyira fidesz sem.
CSak szólok, hogy a PArlamentben ülőktől (akik választott képviselők!!!) elvárható, hogy felelős és ne pártpolitikai döntéeket hozzanak.
Ennyit erről.

"50 sor bullshit, minden tény nélkül."

A tények fent vannak a neten keress rá.

"Az mszp duplázta az államadósságot, ami a fidesz EDDIGI 6éve alatt végig csökkent. "

Na ez pedig egy ordas nagy csúsztatás. Keress rá erre is, látni fogod.

A THM kérdéskörhöz:

Értettem mit írtál, hogy mire vonatkoztatod a THM-et (államadósság ára).

/Lehet, hogy elkerülte e figyelmemet, de nem találkoztam még azzal, hogy a THM-et - akár áttételesen - az államadósság áraként aposztrofálják./

Pont ezért kérdeztelek: mi a THM? Mit kell tudni róla. Nyugodtan keress rá, biztosan meg fogod találni a definíciót. Ebből rájössz, hogy miért tettem fel a kérdést.
Nem kekeckedésnek szántam, csak a dolgok tisztázása végett.
@Dr. simonmondja.:
Állítólag a meleg miatt, de beleolvastam a dumájába és én is majdnem leestem a székről itt a légkondiba'.

Jó, hogy a kórházakban szenvednek a betegek hűtés híján, de az ifjú rendfenntartó-palánták hogy kergetik majd a bűnözőket? (iskolakerülő diákokat)
@Disintegrator Rising: Na, mi volt a mai eligazításon?
@_zulu_: Ezzel tökéletesen egyetértek. De láttad te hogy Vhelyen milyen volt a választék?! Mármint nem az, amit baltával(bocsi...) kellene a hajuk közepére tenni, hanem akiből városvezető lehetne/kellene lenni?! Áhhh...esélytelen. Ha rajtam múlna, csak olyat engednék felelős posztra (márpedig a képviselet, legyen bármilyen kicsi közösségé vagy az országé, az nagyon nagy felelősség), csak olyat engednék, aki 1) 3 generációra visszatekintve tudja bizonyítani, hogy nem volt előtte politikus a családjában (rossz vér, ugyebár...), 2) legalább 15-20 évet ledolgozott lehetőleg termelő gazdasági társaságnál/kórházban/iskolában (attól függően, mi a szakterülete) és 3)aki elfogadja, hogy a képviselet az egy szolgálat, nem pedig a meggazdagodás legmocskosabb és leggyorsabb útja, tehát nem kap magasabb fizetést, mint a mindenkori országos átlagbér. Tudom, tudom, álmodozom...
@Fabius: Ajaj! Nem akarok és Stefinek meg Kurtnak ártani. :-((
@Dr. simonmondja.: sírva röhögtem hangosan...

ezek védenek meg ezek a nyámnyilák... papírhuszárok...

a szövegre alig tudtam figyelni. de a "vérkeringés" szóra megint rámtört a röhögési roham...

én mindig mondtam hogy a diktatúra jót tesz a HUMORNAK...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nem számít annak. De érdemesebb rövidebb linket vagy más forrást használni:

index.hu/chart/2010/11/29/allamadossag/

A táblázaton tologatod a kurzort és kiadja dátum szerint mikor mennyi volt.

Egy dologgal kell tisztában lenni: ennek alakulásában a fidesz támogatott lakáshitelkamataitól a szocik száznapos programjának minden vonzata benne van. Aki azt állítja, hogy csak az egyik vagy csak a másik bűne az hazudik. Aki azt állítja, hogy ezt nem a nép ette meg olcsó lakáshitelkamat, 13 havi nyugdíj és közszféra bér kiutaláson keresztül, az is.
@vadásznyuszi: Tényleg álmodozol. A valóság ezzel szemben az, hogy ma már csak olyanok lépnek politikai pályára, akik ebből akarnak meggazdagodni. Egy Széchenyi köpne mindegyikre.
És ez a legkisebb falu önkormányzatától kezdve az Országgyűlésig igaz.
@belekotty: "Ahogy elnéztem Schindler Pistiből is van vagy 3, ahogy Lencsésből is."

Nekem mondod???
@Zébácsi: Felelős kormány és felelős ellenzék. E nélkül az ország egy jottányit sem megy előre,ezt kellen végre felfogni.

-Ezt ne haragudj nem fogom végigolvasnimert nevetséges kenegetése a szarnak.

- igen a THMet arra vonatkoztattam amire értetted. A futamidő alatti teljes hitelktgre(amit államoknál csak utólag lehet látni, sok eleme nem kiszámítható)

- Számokat mind2en ismerjük, GDP arányos adósságról beszéljünk akkor ne államadósságról ami ugye szintén nevetséges kenegetése a szarnak.
@_zulu_: Ez nem igaz! Ui. egy Széchenyi le SEM köpné ezeket...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ilyen esetekben használd ezt: href.hu/ , lerövidíti neked.

Ilyenre: http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=unemployment_rate&fdim_y=seasonality:sa&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&idim=country_group:non-eu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false .
no komment

Rohan bele az újabb pofonba Matolcsy
2012. szeptember 3., hétfő 13:31

Egy tapodtat sem lépett előre a kormány a jövő évi költségvetés ügyében. Bár korábban úgy tűnt, a tervezetet átírják úgy, hogy az ne lehessen gátja az IMF-megállapodásnak, ez mégsem történt meg. Milliárdokat bukhatunk.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F09%2F03%2Fkoltsegvetes%2F
@Ándi bácsi: és ami a cseheknél jelenleg 0,5% seggfej!
nálunk pedig 7%.
@Ándi bácsi: "Félünk a millától nagyon. "

ha nem igy lenne, nem kuldott volna ide a gazdad nagy nyilvanossag ele szopni:-)
"Ha Itt Nem Nyerünk Akkor Sehol városban sem tudjátok hozni a legutóbbi, teljes népességre mért közvéleménykutatás adatát (18%), akkor talán ideje lenne észrevenni, hogy azok sem bíznak bennetek,"

Kit érdekel a teljes népességre vetítés, amikor most akarják a regisztrációval csökkenteni a vetítési alapot. Így majd lesz 60%. Legfejlebb a jobbik 20%-ával együtt! Ettől pedig mentsen meg minket az Úr! :(
@King of Shadows: Mi a fene? :O Ez nem engedi a rövidítést? :O

http://www.google.com/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=unemployment_rate&fdim_y=seasonality:sa&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&idim=country_group:non-eu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false
@fletwwod_mac: Olx felesleges ezeknek a droidoknak ilyesmit fejtegetni, hogy erkölcs. Ha tudná, mi az, nem Orvbűn mellett kampányolna mér két napja.
@Ándi bácsi: "- Számokat mind2en ismerjük, GDP arányos adósságról beszéljünk akkor ne államadósságról ami ugye szintén nevetséges kenegetése a szarnak."
- Bocs, de te qrvára nem ismered a számokat. Azt sem tudod mi a THM, ez már kiderült.
@a szív fészkei: majd a holnaprol egyeztessunk meg.

en 5ig melozom a belvarosban, barhova odaerek hatra:-)
MEGYEK A CIGÁNYOKKAL KANADÁBA ÉS POLITIKAI MENEDÉKJOGOT FOGOK KÉRNI A MAGYAR KORMÁNY ELŐL,AKI MEG AKARJA ÖLNI A SZERETTEIMET ÉS ENGEM AZZAL,HOGY NEM AD FIZETÉST,MEGEMELI AZ ÉLELMISZEREK ÁFÁJÁT,ELLEHETETLENÍT HOGY NEM TUDOM A FŰTÉS SZÁMLÁT SEM KIFIZETNI MÁR TEHÁT MEGFAGYOK A TÉLEN GYEREKESTŐL MINDENESTŐL!ÉS MINDEZT ÚGY,HOGY VAN MUNKAHELYEM!
SZERINTETEK ADNAK MENEDÉK JOGOT HA ARRA HIVATKOZOM,HOGY MEG AKARNAK DÖGLESZTENI AZ ORSZÁGBAN,AHOL SZÜLETTEM?
@Ándi bácsi: Naná!!! Ezt meg vegyem fenyegetésnek?
Hú de megijedtem!
Egy kicsit olvass utánna a hírekben mielőtt badarságokat firkálsz. Amennyiben tudod, hogy kell használni a netet akkor ott mindenre választ kapsz.
Esetleg nem vagy Lúzer Jani rokona?
legalább ugyan olyanokat irkálsz.
@Dr. simonmondja.:

Lesz? az van csak még leölik a maradék tyúkokat, hogy jövő se legyen. A szocik csak a tojás nagy részét vitték el, és annyi eszük volt, hogy jövőre is jó, ha még lesz tojás.
Most meg minden ismerős vállalkozó szó szerint döglődik vidéken a környéken pár hónapig, ha bírjuk.
@Fabius: "Aki azt állítja, hogy csak az egyik vagy csak a másik bűne az hazudik. Aki azt állítja, hogy ezt nem a nép ette meg olcsó lakáshitelkamat, 13 havi nyugdíj és közszféra bér kiutaláson keresztül, az is. "
- Hát kérlek szépen nem csak, mert az államadósságban az a 3000 milliárd is benne van ami a manyupban volt.

@Dr. Lencsés István PhD.: :-))
@Dr. Furia: KÚRVÁRA NEM FOGSZ MENEDÉKJOGOT KAPNI. SŐT MOST MÁR GYORSÍTOTT ELJÁRÁSBAN FOGNAK KIVÁGNI KANADÁBÓL.
A magyar nep ellensegenek az arca:
erlauer3.nolblog.hu/files/rmisi.jpg
Vesse mindenki ezt az agyaba, mert ez fontos lesz meg!

Vesszen az szdsz!
@Fabius: Szerintem a mondatok kommentárok azok nem hazugságok, hanem vélemények.

A tények azok pedig pontosan hogy, önmagukban a grafikonok, adatok.

Ez annál is inkább igaz, mert pl az MSZP és a munkanélküliségi ráta, GDP arányos hiány, ... kapcsán, egy 7 éves szinte mindvégig stabil növekedésről beszélhetünk, így bátran hívhatjuk tendenciának.

Persze minden évben volt körítés mellé, mindkét oldalról, de ezt egyik esetben sem éreztem nékülözhetetlennek (se Fidesz se MSZP kommentárt) a tendencia megfigyelése kapcsán.
@mohaa: A bőrön is megjelentek a régiek.:))
Ma lett vége az eligazításnak a pártközpontban.:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
AKKOR MEGYEK GÁZÁBA,AZ IDŐJÁRÁSHOZ MÁR ÚGY IS AKKLIMATIZÁLÓDTAM AZ IDÉN NYÁRON ÉS ÁLLÍTÓLAG NEM IS OLYAN SZAR OTT,MINT AMILYEN SZAR ITT.
@Dr. Furia: De mi ugye sajna utoljára az Orbán kormány idején voltunk cseh szinten. Irigylem a cseheket.
@Dr. Furia:

Miből adnának? a kkv szektor hétről-hétre tengődik. A multik meg szarnak rá, mikor félgyarmatot csinált az országból a Fidesz, és dolgozik nekik a magyar egy kis kajáért is.
@Ándi bácsi: Te nagyon hülye. Az álladósság 2010 májusától 2012 májusáig 9 százalékkal nőtt, a GDP pedig 2011-re csak 1.7 százalékot nőtt, 2012-re pedig csökkent. Ennyire hülye vagy a számokhoz?
@Roy: Utoljára mondom, ha még 1x hozzámszólsz úgy hogy az utolsó érdemi kommentemre válasz helyett handabandázol akkor mész belekotty után a levesbe.
@Ándi bácsi: Hogyne... Csak az USA örmény kisebbsége simán megbuktathatja Obamát a választáson.
És a Jobbik által annyira imádott Irán is hagyományosan jóban van velük...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nem erre gondoltam, csak mint paralell aspektust említettem meg. Megnézheted, bőven 2000 feletti hozzászólásnál járok, de még nem tettem (és nem is fogok) egyetlen dehonesztáló, mocskolódó kijelentést sem egy politikusra sem, vagyis soha nem mondtam azt, hogy XY bűnöző (pedig van választék).

Egyébként pont itt javítottam egy láthatóan fidesz ellen megjelent kommentet, miszerint maradjunk a tényeknél. Egyik oldaltól sem fogadom el, ha valótlant állít és bizony kapott tőlem GYF is hideget, nem is keveset. Én ugyanis nem értettem egyet a politikájával.

az, hogy valaki szabadelvű, még nem jelenti azt, hogy szimpatizálna is a honi felhozatallal. Perpill nem is tudok senkivel.
Az ugyanis, hogy szeretem a babgulyást, még nem jelenti azt, hogy megeszem azt, amit babgulyásként nekem feltálalnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerencsére Dobónak fingja sem volt a nagypolitikáról ezért volt várkapitány, ahol tartotta a markát erősítésért.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
ISTEN VELED!
A TOVÁBBI SZERVI PROBLÉMÁDAT PEDIG KEZELTESD EGY KURUZSLÓVAL,KÜLÖNBEN A PÖCSÖDET A HOMLOKODRA VARRJA VÉLETLENÜL VALAHOL, EGY FELDÜHÖDÖTT ORVOS!
@Roy: Látod milyen hülye Ándi bácsi? Zavarják a számok.
@Dr. Furia: Lassan tesz Orvbűn arról, hogy tényleg lássák a világban - ill. ez az azeri baltabiznisz mg is gyorsítja - katasztrófasújtotta övezet lettünk. Onnan pedig az emberiesség parancsa szerint menteni kell a lakosokat és az állatokat. Kivéve az állatfarmosokat.
@King of Shadows: Csak az USA örmény kisebbsége simán megbuktathatja Obamát a választáson.

Hogyne. Ugye adsz rá forrást?
@a szív fészkei: Azóta keresed a szarhegyet?

Vagy azon gondolkodsz mi gond van a külügy doksijával?
@Viktus: Nem tombol a gazdatüntetés.

Most is csak Budapest szervez valamit.

Nem hiszem, hogy a vidéknek valami gondja lenne a fidesszel.

Szerintem még túl jól is élnek.
Különben balhéznának, mint máskor is.
@a szív fészkei: ÉN AZT MONDOM,HOGY MEGÁLLJA A HELYÉT A POLITIKAI MENEKÜLT JOG,HA SIMÁN A MAGYAR KORMÁNYRA HIVATKOZNÉK,AKKOR IS.
@Zébácsi:
Nézd.. Ha az APEH a cselekményt adócsalásnak nevezi, akkor én se tehetek máshogy, és nem is akarok.
@Fabius: Ha úgy nézed, leképezik a magyar helyzetet. Arra jók. De ezt a vásárhelyi gázgézát elnézve, még Stefi is jobb lehet. Ez az ember meg lett szondáztatva mostanában?
@Dr. Furia: Van benne valami. Most, hogy már két hadsereget idegel fel, pláne.
Valaki leforditja nekem ezt magyarra (mar ha magyarnak vagyok tekintheto, persze):

"Ezzel szemben a mostani kormányzat eddigi két éve alatt több, mint 50 milliárd forint támogatást kaphatunk"

Most kaptak eddiig ket ev alatt? Akkor "kaptunk". Ezutan kapnak esetleg? Akkor "kaphatunk", de az "eddigi" nem stimmel.
Szoval kaptak vagy kaphatnak? A mult nem terv, hanem teny.
@Dr. Furia: Olyasmire gondolsz, mint pl hogy a bal mutatóujjad ráragadt a shift billentyúre ?
@King of Shadows: Ezeket nem zavarják - vagy nagyon is - a tények. Van egy sillabuszuk by Kumin és abból kell dolgozniuk.
@Dr. simonmondja.:

Van alternatíva? anno legalább csodát remélt a nép ettől a hülye Orbántól, de a mai ellenzék pont olyan nívós, mint a kormány.
@King of Shadows: Javaslom olvasd el amit belinkeltél....:)

1. Izrael befolyása a 100xosa az örménynek az amerikai választásra.

2. Izrael(vagy USA) meg fogja támadni Iránt. Aki Örményország barátja.

3. Telefonos segítséget is kérsz?
@Viktus:

A nép most is ettől a hülye Orbántól reméli a csodát.

Pedighát pont olyan nívós, mint az ellenzék.

Akkor ezt mivel magyarázod ?
@Celtic: Kaphatnak, mit nem értesz? Azeri pénzt is kaphatunk. Feltételes - esetleg fideszhasználatban - fenyegető mód. Mert amit kapHATUNK, azt nem KAPJUK. Csak valamiért cserébe esetleg, ha jól viselkedünk. Ház jól viselkedtek..
@Ándi bácsi: Ahhoz képest Obama megígérte nekik, hogy hivatalosan is el fogja ismerni az örmény népirtást, amitől a törökök (igen, annak a NATO tagországnak a lakói) helyből tüzet okádnak.
A franciák el is ismerik...
És az örmények a ruszkikkal is jóban vannak.

@a szív fészkei: Észrevettem. :)
@Ándi bácsi:
"-Ezt ne haragudj nem fogom végigolvasnimert nevetséges kenegetése a szarnak.

Ez nagy hiba, hiszen pont ebben lenne a lényeg.
Focis példa, stílszerű:
ahhoz, hogy jó legyen a magyar foci, nem elég, ha csak egyedül a listavezető jó. Kellenek a jó élcsapatok, középcsapatok is. Így megy ez.

"- igen a THMet arra vonatkoztattam amire értetted. A futamidő alatti teljes hitelktgre(amit államoknál csak utólag lehet látni, sok eleme nem kiszámítható)"

Bocsánat, a THM meghatározása (kereskedelmi hitelről beszélünk, ugye): AZ EGY ÉVRE vetített törlesztőrészlet kamatát adja meg, beleszámolva (majdnem) mindenféle díjat. Ez sok esetben - különösen devizahiteleknél nem számítható ki pontosan.
Te is írtad, hogy az államadósságnál ez sokszor csak utólag kalkulálható (illetve adott pillanatban, hiszen a HUF árfolyammozgása tükrésben ez folymatosan változik.
Remélem nem téverdek, de nem szokás az államadósság kapcsán használni.

Örülök, hogy ezt tisztáztuk.

"- Számokat mind2en ismerjük, GDP arányos adósságról beszéljünk akkor ne államadósságról ami ugye szintén nevetséges kenegetése a szarnak. "

Részben.
Valóban a GDP arányos adósságszint számít, de azért nem mellékes a nominál értéke sem (illetve ennek változása).
Hasonló szitu, mint a bérszint meghatározása, ott is inkább a reálbér-szint a mérvadó.
A probléma most az, hogy a GDP-változás iránya jövőre várhatóan lefelé mutat, azaz recesszió jön, míg az adósság vélhetően nőni fog, mert a HUF várhatóan gyengül majd. A pár hetes szárnyalása mára eltűnt, s mértékadó elemzők szerint sem tükrözte a valós állapotot.

Örömmel nyugtázom, miszerinte ezt is tisztáztuk.

Tőlem kazánfűtőként ennyire tellett, remélem, nem okoztam csalódást.
@King of Shadows: Ez biztos elég lesz a NATO ellen, igen. Hogy Obama mit ígért a választások előtt.
@belekotty:

Amit linkeltem táblázat az 90-2010 időszakra vonatkozik. Abban még nincs benne.
@Dr. simonmondja.:

Nem reméli régen. Hódmezővásárhely más tészta ott laknék én is a jelenlegi csapatra szavaztam volna azok osztják a pénzt, és ugyebár megmondta telibe Balázs Józsi mi a szitu "Pénz oda megy a térségben, amit én jóváhagyok!". Na meg az esztergomi példa is elég intő jel.
@a szív fészkei:

Lehet, hogy a pávatánctól élőben bekancsalítanak.

Pedig aki a baltás pávatáncot nem bírja, az ne menjen közszolgálatra.
@a szív fészkei: Nem a szondát fújja, hanem a szaxofont, ui. zenész a lelkem (amellett, h könyvtáros, szóval abszolút pm alapanyag). De az biztos, a 2 héttel ezelőtti bor és páleszfesztiválon nagyon otthon érezte magát :-)
@Viktus: Jólvan. Odamegy. De honnan megy oda ?

Az egész ország nem lehet egyszerre kódis, mert akkor ki lesz a Róbertbácsi ...?
@Ándi bácsi: Ki akar háborúzni a NATO ellen? Mert az örmények pont nem.
Arra próbáltam utalni, hogy ha annyira nem számítana az amcsiknak az örmények véleménye, akkor nem hergelnék szándékosan a törököket, akik a fontos szövetségeseik.
@Dr. simonmondja.: Beszarás a videó - tömegekről beszél és ácsorog egy a hőséget a kiba erős katonáknál sokkal jobban bíró mamóka! De hát milyenek ezek, ha ennyit se bírnak? Kiket vettek fel, ha erre se alkalmasak?

Amikor a drága népe ellen vezényli majd őket - miért másért kell ez?? - akkor mindegyik kap egy csipkés legyezőt és napernyőt a bajonettje mellé???
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

A cselekéményt.
DE mivel elévült, az elkövetőt nem nevezheted annak és nem tehetsz semmit, maximum puffoghatsz, hogy vannak egyenlőbbek.

Ezt használják ki ebben az országban sokan. Sajnos.

Egyébként ha Gyurcsányt rajtakapják és jogos a vád, akkor ítéljék csak el szépen. Hidd el, sok baloldali elfogadná ezt, mert azért a többség szerintem törvénytisztelő polgár - legalábbis remélem.
@vadásznyuszi: Az még utóhatásként látszik a fejin. Jaj ti szegények!
@Dr. simonmondja.:
KITŐL KAPNA SZAVAZATOT A FIDESZ HA>

1-A ROMÁK KIMENEKÜLTEK A NAGYVILÁGBA,MERT A KORMÁNY CSENDBEN TÁMOGATTA A LEGYILKOLÁSUKAT ÉS NEM HATÁROLÓDOTT EL TŐLE SOHA.

2-AZ EMBEREK ZÖMÉT KIKÉNYSZERÍTI KÜLHONBA MERT ITTHON SEM SEGÉLYT,SEM ÁTKÉPZÉST SEM PEDIG MUNKÁT NEM AD.

3-AZ ITTHON MARADOTTAKAT RABSZOLGAMUNKÁRA KÉNYSZERÍTI KÖZMUNKA CÍMSZÓ ALATT.

4-A ROKKANTAKAT TAIGETOSZI POLITIKÁVAL AKARJA ELINTÉZNI.

5-CSALÁDOK EZREIT KÉNYSZERÍTI KI A NAGYVILÁGBA PUSZTÁN AZÉRT,MERT PÁR MAJOM A TŐZSDÉN ÁLLANDÓAN A FORINT GYENGÜLÉSÉRE JÁTSZIK.

6-A DIPLOMÁSOK EZREI A NAGYVILÁGBAN

TEHÁT ITT A KÉRDÉS;

KITŐL AKAR OV SZAVAZATOT KAPNI,HA AZ ORSZÁG GYAKORLATILAG A GÓBI SIVATAGHOZ HASONLÍT PÁR ANALFABÉTA BEDUINNAL?
HOGY AKAR SZAVAZATOT KAPNI AZOKTÓL,AKIKKEL KICSESZETT A 16% ADÓJÁVAL,AKIKNEK ELLOPTA A NYUGDÍJ MEGTAKARÍTÁSÁT ÉS AKIKBE SZÓ SZERINT BELERÚGOTT EZERSZER?
@Zébácsi: Bugyulka katonai ügyész&ügyvéd miért nem talált semmit de semmit ellene? Polt alatt!!!! Hány ügyben nem bírt Bugyulka - én igenis kicsúfolom ezeket, nem vagyok olyan angol lord, mint te - semmit se lépni, max saját magát elítéltetni???

Ezért habzik itt ez a Gyurcsányért még nevet is viselő.
@Dr. simonmondja.:

Ceausescu is megoldotta, majd pont ezeknek ne menne.
@Zébácsi: THM-Hogy nem szokás az tény. Ezért írtam le a rögtönzött definíviómat hogy értsük egymást. Ahogy ezmeg is történt, aminek örülök.

A másikkal kapcsolatban annyit, hogy ahogy a fidesz akkor odaszavazott a népszerü intézkedések mellé, az pont annyira meglepő, mint hogy most az mszp ellenszavaz a népszerütlenek mellé. A döntésre nincs hatással. A lényeg hogy akkor eladósodtunk a párt népszerüsége érdekében, most pedig próbáljuk ezt lerázni -eredményesen- azzal, hogy a párt bevállalja a népszerütlenséget. Nem kérdés melyiket lehet érdemi produkciónak nevezni.
@Zébácsi:

Három egész nap brénsztorminggal csak ezt a gyurcsány fürdőkádját tudták előkaparni ?

Öregszik ez a papagájkommandó.
@Dr. Furia:

Jó, de a CapsLock gombot kinyomhatnád gépelés előtt, akkor is látni fogják mit írsz.
@a szív fészkei: Köszi az együttérzést. A gond, mint korábban is jeleztem, h nem volt választási lehetőség. Kb. csak annyi mint a manyup pénzek kapcsán. Választhattunk a szar és a fos között, már elnézést.
@a szív fészkei: azért írtam boot-szektort: ami betölti a rendszert és másra már nincs helye.
Azért köszi. :)

Szomorú, hogy egyre durvább és kulturálatlanabb a hozzászólók hangneme. Mindez azért mert mást gondol. Nahh, mind1.
Sok a dolgom és a poszt témája nem is nekem való. Pusztán szereplésvágyból beírogatni meg nem szokásom.
További szép napot!
Csók minden bájtos(!) hölgynek!

@--)---
Márványba kéne vésni: [..]"A mi kis erőművészünk már régen odébbtolta Magyarországot a térképen, hozzávetőleg oda, ahonnan a baltás gyilkos jött, ott aztán majd jó helyen is leszünk.
Rengeteg bajunk lesz még ebből, mert ezt a Nyugat nem felejti és bocsánat sem lesz, mint ahogy az oroszok sem fogják ezt ellentételezés nélkül lenyelni.
Nemhogy pénzhez nem fogunk jutni, de rá fogunk erre a barterre fizetni, nem kicsit, nagyon.
Nem volt jó üzlet ez, a lókupec döglött lovat vett, de hát ahhoz már régen hozzászoktunk, hogy külpolitikailag ez az agyatlan zombi, egy nagy nulla.
Méghozzá egy amorális, ostoba senki, elmebeteg szociopata, egy ócska, hatalommániás tolvaj, akinek semmi sem drága, ha a személyes érdekei azt kívánják." Ez ma Magyarország.
@Fabius: Már hogyne lenne? A manyupba nyomott lóvé az az államadósságot növelte.
A maszop 8 éve alatt 10 ezer milliárdot nőtt az államadósság. Ebből 3 ezer volt a 13 havi nyugdíj, 3 ezer ment a manyupba, 2 ezer volt a közalkalmazottak béremelése és 13. havija. Vagyis Gyurcsány igazából 2 ezerért felel, amiből autópályát is épített.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Tendenciát megfigyelni úgy érdemes, ha megfigyeled azt is mi okozza.

Az emelkedésnek oka éppen úgy volt az, hogy a szocik olyannal etették az embereket amire nem volt fedezet ( 13. havi juttatások) mint a fidesz támogatott lakáshitelkamat utáni kifizetések.

A különbség annyi, hogy az elsőt bármikor el lehet venni egy mozdulattal, ahogy Bajnai megtette, a másodikat meg fizetni kell a kifutásig, ami mai viszonylatban is még 10 év. Ehhez jön a friss kamattámogatott lakáshitelprogram, amivel ezt a kötelezettséget összegében megnöveli a kormány még öt évre:

index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/30/nagyon_olcso_a_tamogatott_lakashitel/

Ezt akkor is fizetni kell, ha megbuknak és valaki más jön helyettük.
@fletwwod_mac: Kösz, :-))) - sajnos a poszt arról szól, hogy tátog-e még a reményhal... ezért aktuális.
@King of Shadows: Akkor újból fussunk neki.

Hogy az Örmények mit akarnak az tökmind1 a NATO útjában állnak aki meg fogja támadni Iránt. A holokausztról most is tud minden amerikai. Az örmény népirtás promózását meg beígérte nekik Obama, ami gondolom le is ment egy amerikai örmény lapban, amit linkeltél.
@Dr. Furia: Hát ha ezek a jó képességű izraeliek nekiesnek majd Iránnak (öngyilkosság) akkor ott sem lesz valami rózsás a helyzet.:(
Örmény ügyben a magyar külügy, olyan, mint a casting-on lévő kurva. Előbb le kell feküdni a szereposztó díványon, de mivel buta liba, a végén még pénzt sem kap.:)
@belekotty:

Ebben igazad van. Azt hittem az elvett és adósságba betolt manyup pénzről beszélsz.
@a szív fészkei:

Bocs, alap, hogy avatáson/évnyitón a katona/rendőr seggpicsamásnapos.
@King of Shadows: Viccelsz? Obamát ez fogja megbuktatni nem tudtad??? :)

Szóval igazán most dőlt el az amerikai elnökválasztás. Ha már Chuck Norris is feláll Obamával szemben, akkor teljesen esélytelen a srác...:)

kereszteny.mandiner.hu/cikk/20120903_szavazasra_buzditja_a_keresztenyeket_chuck_norris
@King of Shadows: Csak hogy árnyaltabban lássuk, itt van egy Indexen nem közölhető nézőpontból a történet:

A Regnum orosz hírportál hétfőn több olyan internetes forrást idézett, amely szerint az Egyesült Államok előre tudott az életfogytiglanra ítélt Ramil Safarov azerbajdzsáni katonatiszt kiadásáról.
Ilgar Mamedov azeri politológus Facebook-oldalán kifejtette, hogy az Egyesült Államok tudatában volt az azerbajdzsán és a magyar kormány közti ügyletnek, ezért naivitás azt állítani, hogy Ramil Safarov kiszabadulásának híre újdonság volt Washingtonnak.
Mamedov szerint Magyarország mint NATO-tag nem köthetett volna ilyen üzletet Bakuval Washington tudomása nélkül. "Az amerikaiak csak örülhetnek Safarov kiszabadulásának. Márcsak azért is, mert az örményországi oroszbarát politikai rendszert súlyos megrázkódtatás érte" - írta az azeri politológus.
Hasonló véleményt fejtett ki Twitter-bejegyzésében Gejdar Dzsemal, az Oroszországi Iszlám Bizottság vezetője. Szerinte a Ramil Safarov kiszabadulása körüli botrány összefüggésben áll a Szíria miatt Oroszország és a Nyugat között kialakult konfliktussal.
"Szerintem nyilvánvaló, hogy a kiadatás pillanatát nagyon gondosan választották meg, s az Oroszország és a Nyugat Szíriával kapcsolatos konfliktusához kötődik. Örményország Moszkva szövetségese" - írta a Regnum szerint Gejdar Dzsemal.
Az internetes oldal által szakértőként idézett Alekszper Mamedov szerint "a NATO létrehozása óta a szervezet tagjai egyetlen lépést se tehetnek Washington tudta nélkül. Nem gondolhatja komolyan senki, hogy Baku és Budapest hosszabb időn keresztül a CIA tudta nélkül tárgyalhatott Ramil Safarov szabadon bocsátásáról. Ez lehetetlen. Ezért Obama és Clinton minden kijelentése arról, hogy felháborítja őket Safarov kiadása, csupán az egyesült államokbeli örmény lobbi lecsendesítését szolgálja" - állította Alekszper Mamedov.
(MTI)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
DE LEGALÁBB MEG NEM FAGYNAK A TÉLEN,MERT NÁLUK MINDIG MELEG VAN!
BEZZEG ITT,TÖMEGES FAGYHALÁL LESZ,MINDEN ELISMERÉSEM A SZT JÁNOS KH DOLGOZÓINAK,AKIK MAJD AMPUTÁLHATJÁK AZ ELFAGYOTT VÉGTAGOKAT!
VALAKI ÖSSZEGYŰJTHETNÉ ÉS POSTÁZHATNÁ A KORMÁNYUNKNAK MAJD!
@Ándi bácsi: Már miért állnának a NATO útjában? Részt vesznek a partnerségi programjában (ezért is történhetett az a gyilkosság, nem?), gyakorlatilag a NATO szövetségesei.

Csak, mert kérni fogod: www.nato.int/cps/en/natolive/topics_48893.htm
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Orvbűn meg évtizedek óta, ahogy ezt a delíriumos dumát hallgattam. Hányom kell tőle.
JAv: Hánynom

Ja megértem, ha előre dezinficiálták magukat a mérgezése ellen.
@Ándi bácsi: Ezt vegyem fenyegetésnek? Látom te csak így tudsz reagálni. Ez kimondottan Fideszes, vagy Jobbikos tempó.
no komment

Itt a Munkáspárt új programja
Thürmer Gyula pártelnök szerint komolyan kell venni a keleti nyitás politikáját..

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F09%2F03%2Fitt_a_munkaspart_uj_programja%2F
@King of Shadows:

- Azért mert ha megnézed a térképet, akkor az Iránbarát Oroszland és Irán között az átjáró (ahol a fegyvereket szállítják Iránnak) éppen Örményországon keresztül vezet aki köztudottan oroszbarát(mi is lehetne azeri és török szomszédokkal akikkel háborúzott).

Mamedov szerint Magyarország mint NATO-tag nem köthetett volna ilyen üzletet Bakuval Washington tudomása nélkül. "Az amerikaiak csak örülhetnek Safarov kiszabadulásának. Márcsak azért is, mert az örményországi oroszbarát politikai rendszert súlyos megrázkódtatás érte" - írta az azeri politológus.
@a szív fészkei:
Mert a sajátjuk az kicsi!
A kicsi farkúak szoktak általában magas posztokra törné és nagy embernek képzelni magukat.Mindez a mini pecs miatti beteges komlexus miatt van!
@belekotty: Nem hülye, hanem egy Fideszes provokátor. Már meg is fenyegetett, hogy ugyan úgy járok mint Te. Te hogy jártál?
@Dr. Furia:
Tehát nyugodtan kijelenthetjük,hogy minden magas posztot betöltő faszingernek a pöcse 99%-ban mikroszkopikus méretű!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mi ez? A texasi kopó nem ér rá szétrúgni az Iráni atomerőművet? :)

@Ándi bácsi: Ennek egy részét egy AZERI politológus írta, aki magyarázza a bizonyítványt, a másikat meg egy ruszki, aki a NATO-ra akarja tolni a felelősséget. Az örmény vezetés egyébként sem CSAK oroszbarát...
@King of Shadows: Ugye mekkora humorkirály ez a jó Obama amikor magyarázatot vár Magyarországtól az azeri gyilkos kiadatásával kapcsolatban?....:)))
@Roy: Én úgy jártam hogy szénné röhögöm magam a hülyéjén. :-))
@Ándi bácsi:

Hiteles forrásnak kéne elkönyvelni, ha az azeriek kuminferije a faszbúkon mosakszik?

Most viccelsz, ugye? :-D
@a szív fészkei:
Nekem nem tisztem Gyurcsány mosdatása, elvégzi azt ő magának, ha kell.

Tudod az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy két oldal van.
Nem, nincs.

Csak pár példa, ami ben irtó nagy az egyetértés:

Pártfinanszírozás
Olajügy
Grippen
Önkoris pénzek umbuldái
ügynöktörvény

Illetve annyiban mégis van két pólus, hogy Orbán - teóriám szerint - áthágott egy háttéralkut, csak magáénak (és a klientúrának) akar minden jószágot. A volt mszmp reformszárny kiszorult és nem tudja, mit kezdjen a helyzettel, hogyan menthető, hogy ne kelljen a múlt dolgairól színt vallani.

Orbán Viktor kezében van valami, ami sokat ér, ha titokban marad.
Erre hajaz.

Félek, ez nem lesz jó nekünk. Az élni és élni hagyni ugyanis nem érvényesül.

Az ország meg egyre csóróbb. CSak utazz végig autóval vagy busszal BudaPesten: elképesztő igénytelenség, kosz, szemét, káosz, lestrapált utcák, teerek, épületek és lestrapált emberek - miköz benmilliárdok folynak el a kitudjamire.

Irtó nagy bukta felé vágtatunk, nemzeti vágtánkban örüljünk, hogy a nyereg még a popsink alatt van.

De a gyeplő már régen nem.
A magyar szavazók láthatóan képtelen megoldani ezta helyzetet. Példa: pont Hódmezővásárhely.

@Dr. simonmondja.:
Csak?
Ha így van, és igaz, akkor ez pont elég, hogy hűvösre kerüljön. Szerintem.

@Ándi bácsi:
"A másikkal kapcsolatban annyit, hogy ahogy a fidesz akkor odaszavazott a népszerü intézkedések mellé... "

Tehát a fidesz tudta, hogy ez népszerű. De azt is tudta, hogy hibás lépés, mégis egyetértett, hiszen megszavazta.
Kérdezem: milyen erkölcsi alapon merészel elmúltnyolcévezni? Hm?

"az pont annyira meglepő, mint hogy most az mszp ellenszavaz a népszerütlenek mellé...."

Az mszp nem szavazza meg, mert népszerűtlen? vagy azért nem, mert nem ért vele egyet?
Ez szerintem kevésbé meglepő.

"A lényeg hogy akkor eladósodtunk a párt népszerüsége érdekében, most pedig próbáljuk ezt lerázni -eredményesen- azzal, hogy a párt bevállalja a népszerütlenséget. Nem kérdés melyiket lehet érdemi produkciónak nevezni. "

Pont a fidesz rázza le a hiba súlyát azzal, hogy elmúltnyolcévről beszél, miközben masszívan benne van a keze a dologban.

Az mszp hibás, ez nem vita tárgya, de pont a fidesz magatartása nem nevezhető érdemi produkciónak, hiszen saját korábbi döntését köpi szemközt.
@King of Shadows: Miért is kéne magyaráznia a bizonyítványt az azeri politológusnak a FB-oldalán? Kinek kéne magyarázkodnia?

Csak nem az Örmények vagy az Oroszok az esélyesei a térségbeli jövendő biztos konfliktusnak? A legvalószínübb hogy lapítani fognak mint szar a füben, és nem tesznek semmit. Az USA viszont már hadgyakorlatot szervezett a térségbe. Úgyhogy várható, hogy egy USA katonát/dzsipet/hajót provokatív támadás fog érni, ami miatt sajna a NATO-nak támadnia kell.

De teccik v. nem mi ehhez a szövetséghez tartozunk.
@Fabius: Miért kéne mosakodnia?
@Ándi bácsi: Ugyanazt megcsinálhatják Kazahsztánon és Türkmenisztánon keresztül is.

És mekkora humorkirályok lesznek azok a ruszkik, amikor majd emiatt drágábban adják nekünk a gázt... :)))
@Fabius: Jaj! Mit vársz tőle? Szerinte csökkent a GDP arányos államadósság, holott az államadósság kezelő központ honlapja szerint 9 százalékot nőtt 2012 májusig a nominális államadósság 2010 májusához képest, a GDP pedig 1.7 százalékot nőtt 2011-re aztán visszaesett 2012-ben.
Szerinted aki ennyire hülye, aki közvetlen összefüggést lát a THM és az államadósság között, annak mennyi esze lehet?
@Zébácsi: Ja akkor marad az erkölcsi alap. merthogy a döntést nem osztotta szorozta.

Na szevasz.
@Dr. simonmondja.:
Ma nem bolondgomba volt ebédre. Kicsit kések a válassza, mer pörög itten a népség. Nekem meg dógom vót.Mer, hogy én jobban tudok tájszolni, mint anno "Rúzsa Söndör".
Különben Vásárhely olyan, mint egy nagy lapos tehénszar. Soha nem szerettem ott lakni. Amúgy nagyon jó fekete földek vannak arra és érdemes Lázárnak jussolni belől amit meg is tesz szorgalmasan.Ahogy a pletyka szól, ki is hasítja a javát jócskán. A közmunkások majd megművelik közpénzen.
@King of Shadows: A ruszkik egy rossz szót sem szóltak rólunk, hiszen tudják kik vagyunk mi a NATO-ban. Ha tudsz rólunk orosz bírálatot akkor mutissad.

Kazahsztán és Türkmenisztán majd sorrakerül.
@Ándi bácsi: Például a ruszkiknak, akikkel azért ők is szeretnének jó kapcsolatokat fenntartani, már csak azért is, mert a Nagomo - háborúban az örményeket támogatták. Meg azért is, mert van olajuk, amit a ruszkik nagyon szívesen átvesznek tőlük, akár piaci ár fölött is, és kitermelni is segíthetnek.

Nem ők, hanem Irán az. Abba viszont az örmények nem fognak beleavatkozni. Szerintem direktben a ruszkik sem...
@Zébácsi: Hogy szárnyalna már a forint, mikor ezek megjöttek akkutöltésről és elkezdtek "dógozni"??????? Mindenki abban a pár napban mert variálni, amíg ezek elvoltak valahol. Akkor álltak sorok a pénzváltóknál euró venni.

Hogy az IMF-t hajtják megint a vérnyálba, baltakezű azeriekkel boltolunk lélekkufárként a világ nagy örömére - ettől csak erősödni lehet, ja. Pofonban.
@Ándi bácsi: " Izrael(vagy USA) meg fogja támadni Iránt. Aki Örményország barátja."

jaja
egeszen biztos, hogy egy sariat alkalmazo muzulman orszag nagy baratja a vilag legelso kereszteny allamanak..:-)
@Dr. simonmondja.: Teljesen igazad van. DE a pávatáncos baltával átfaragása is közszolgálat lenne!
magyar rögvaló, de ha ez kell a narancsdroidoknak:

Simicska-cég győzött le egy Simicska-céget egy MTVA-s tenderen

A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont Kft. nyerte azt a tendert, amelyben a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap írt ki közterületi kampányok tervezésére, kivitelezésére. Az MTVA hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban keresett jelentkezőt ezekre a feladatokra.

hvg.hu/itthon/20120903_simicska_tender_mtva
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nagyon hülye Ándi bácsi. Egy wmiki szintű ugyanazt hajtogató buta troll.
@Ándi bácsi: Persze, hogy nem szóltak. Minek szóljanak, és vesszenek össze fölöslegesen Azerbajdzsánnal? Viszont tárgyalunk majd a gázimportról, és OTT majd szólnak...
@King of Shadows: Nagyrészt handabandázol.

Hogy konkrétum is legyen az BP és a MOBIL árulja az azeri olajat.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Az. Az örmények hagyományosan jó viszonyt ápolnak Iránnal, a vallási különbségeik ellenére is. :)
Az iráni - azeri viszony már ... összetettebb. :)
@King of Shadows: Ja ha vízióid vannak azoknak igen nagy a súlya.
@Ándi bácsi: Ja, a ruszkiknak, mert máshova nem tudják elvinni, ugyanis nincs vezeték, és még jó pár évig nem is lesz. Hoppá...
@Ándi bácsi: Ha reálpolitikai előretekintést és tervezést vízióknak hívod, akkor nevezd őket annak. :)

Akkor L'Tolcsy meg az előbbieket csinálja. :D
@King of Shadows: WIKI cucc:

After gaining independence Azerbaijan started to attract badly needed foreign investment into the country.

The implementation of the 20 PSA contracts (requiring $60 billion investment) that have been concluded so far is an integral part of Azerbaijan's oil strategy. Azeri, Chirag and deep-water Gunashli (ACG)-International Contract No. 1 was signed by President Heydar Aliyev and the participating international companies on September 20, 1994, ratified in Parliament on December 2, and went into effect on December 12. Because of its potential reserves estimated at 6 billion barrels (950,000,000 m3) of oil, this project is often referred to as the "Contract of the Century". The projected investment for this project is $13 billion.
Oil as natural wealth of Azerbaijan depicted on an AZM 1000 banknote (2001)

A few months later in 1995, a consortium was organized known as the Azerbaijan International Operating Company (AIOC). Originally AIOC was composed of eleven major international companies: BP (UK), Amoco (U.S.), LUKoil (Russia), Pennzoil, (now Devon of U.S.), UNOCAL (U.S.), Statoil (Norway), McDermott (U.S.), Ramco (Scotland), TPAO (Turkey), Delta Nimir (now Amerada Hess of U.S.), and SOCAR (Azerbaijan).

Since then Exxon, now ExxonMobil (U.S.); ITOCHU (Japan); and INPEX (Japan) have joined the consortium. McDermott, Ramco and LUKoil have since sold their shares. AIOC's first president was Terry Adams (UK) of British Petroleum (BP), the company which operates the offshore oil platforms and the onshore Sangachal Terminal.
@King of Shadows: Ugynúgy felszabadultak az orosz iga alól mint mi. Full nyugati a befektetők profilja, majd megoldják a szállítást. Izraelért és Irán ellen bármit.
@King of Shadows: tehat akkor szerinted mi leszunk a vilaghaboru kirobbanttoja azzal, hogy iran szovettsegeset bekostoltuk, amibol lokalis haboru lesz, ami be beleszol ormenyorszag mellett iran, erre beleszol izrael es usa, iran mellett oroszorszag es kina es mi leszunk a felelosek a harmadik vilaghaboruert?

ezt kivantad mondani?

mert ugyanis amit leirtal annak ez a kovetkezmenye.

lehet nem is parezer, hanem szazmilliok halalaert lesz felelos orban?

mert az egy pillanatiog ne legyen ketseges, ha kitor ott a balhe az ennek az orszagnak a hibaja lesz. es akkor vagy kiadjuk orbanekat, ahogy a bunozoket szokas, vagy elveszik tolunk oket.
@King of Shadows: However, the problem of how to deliver the oil to European markets existed. This problem was solved by the agreement for the construction of the Baku-Tbilisi-Ceyhan pipeline among Azerbaijan, Georgia and Turkey in 1998.

The Baku-Tbilisi-Ceyhan pipeline was officially opened on July 13, 2006 and now transports crude oil 1,760 km (1,090 mi) from the Azeri-Chirag-Guneshli oil field in the Caspian Sea to the Mediterranean Sea.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Látom a következtetést levontad....:))))szazmilliok halalaert lesz felelos orban? Hát, nagyon szeretnéd...:DDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"lehet nem is parezer, hanem szazmilliok halalaert lesz felelos orban?

mert az egy pillanatiog ne legyen ketseges, ha kitor ott a balhe az ennek az orszagnak a hibaja lesz. es akkor vagy kiadjuk orbanekat, ahogy a bunozoket szokas, vagy elveszik tolunk oket. "

Hű, nagyjából láttam eddig is az összefüggéseket, de 10 év "béke" után ez tényleg ennyire messzire vezet?
Stefi kedvenc oldala www.femina.hu/hirhatter/oligarchazas_parlament

Koncz régi száma aktuális:"Ez az a hely, ahol semmi sem változik, ez az a hely, ahol az áll az idő!"
@Ándi bácsi: ha ennyirte tanitott meg a jo edes anyad magyarul, akkor jah, azt tettem:-)

de igazabol nem is varom el toled, hogy erts magyarul. akinek van annyi esze, hogy elsajatitja ezt az egyedi es osszetett nyelvet az tul okos fideszesnek:-)

remelem, amikor majd megyunk orvbanert a hozzad hasonlok ott fognak allni es meg akarnak majd akadalyozni minket..:-)
@Ándi bácsi:

Hm., hogy is mondjam, elég egyszerű lelkületű és gondokodású ember vagy. Nem amolyan szofisztikált valaki.

Nem vagyunk egy súlycsoport. De nem te vagy az első, aki nem megy át a vizsgán.
Pipa.
@Ándi bácsi:

Mert

a: átbaszták Viktort és hősként ünnepelnek egy rasszista gyilkost,

b: megegyeztek Viktorral és hősként ünnepelnek egy rasszista gyilkost.

Hát ezért.
@belekotty: DE miért nem hagyjátok a francba? Én már megtettem. Van,amelyik szórakoztató a hülyeségében, van amelyik zsibbasztó. Ő ez utóbbi.
@Fabius: 30-án 3xos túljegyzés volt a magyar államkötvényre, 31-én kiadtunk egy gyilkost aki nem magyart ölt. Nem biztos hogy van összefüggés, de ha van így basszák át a viktort még nagyon soxor!
Látom új fideszbirka a láthatáron.
Nekem legalább is új.:))
@a szív fészkei: Azóta keresed a hibádzó doksit a külügyben?

Vagy a magyar szartengert a címlapokon?

Amióta hagytál a francba? Mondjuk nekem is kezdesz kínos lenni.
@Ándi bácsi: Azóta megépítették? :O Viszont ez nekünk még mindig nem segít egy kicsit sem, különben nem lennénk rászorulva a ruszki importra.

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Azt azért nem, már a múltkori háborúnál is mindenki azon dolgozott, hogy fejezzék be, legalább tűzszünettel. Annak viszont nagyon nem fognak örülni, hogy ezt majdnem felrobbantottuk nekik...
@a szív fészkei:

Tudom, tudom. De van, akinek magyarázni kellett.
Kara Kán sorsára jutott.
@belekotty:

Ha az aktivitását megnézed egy azeri témát elkenni kívánó, frissen létrehozott kuminista nick.

Jól mondta itt valaki feljebb, hogy már kuministának is csak a leghülyébbek jutnak. Kicsi a merítés, sekélyest a tábor.
@King of Shadows: Már tegnap kopiztam egy szakértőtől index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/02/akk-azerbajdzsan/, aki szerint az azeri fűtőanyagokra bazírozni most wishful thinking talán. Van is, nincs is, de ha lesz, az oroszokat nem lehet kikerülni ott se nagyon. Sőt épp le tudják lassítani a BP munkáját, amelyik az egészet ott felszínre hozná. Szóval sehol semmi még, csak a tervek, biztos van valami főfaszijuk és arról nevezték el. Vagy ha nincs még neve, majd a baltásról lesz elnevezve az ötéves tervük, mint itthon szokás szómágiázni. De vezeték sehol, de onnan áramló energia felénk még sehol...

Most erre nyálat habosítani és benyalni és leköpetve lenni mindenki más által???
@a szív fészkei: Komplett hülye. Ugyanazokat a faszságokat hajtogatja. Most éppen a háromszoros túljegyzésnek örül mint majom a farkának. Ritka ostoba manus.
@Fabius: Most kezdesz el utánamnézni ha már érdemi választ nem találsz, ugye?

Volt túljegyzés, fizettek előleget a gyilkosukért vagy nem?
@Ándi bácsi:

Feljebb belinkelték neked, ostoba gyökér, hogy magasabb kamatot fizetünk az államkötvényre mint az OTP nevű kereskedelmi bank a sajátjára.

Arra se válaszoltál gondolom erre se fogsz.

Mellesleg a világ civilizált felén egy rasszista gyilkos seggének kinyalása undorító tettnek számít. Ez csak a ti keresztény konzervatív erkölcsötök és mércétek szerint normális.
@belekotty: Azzal főznek, ami van. A többinek lehet, hogy égő már a hulla árán vett semmit dicsőíteni.
@Fabius: Vele meddig szenvedsz? Ennél még Stefi is értelmesebb.
@Fabius: Nem Ben Franklin valamelyik reinkarnációja? Az nyomta itt ezerrel hogy az azeri ügy senkit sem érdekel, hogy egyetlen külföldi portálon sincs, stb. Aztán sorban égett oda mindegyik kijelentésével. Nem lehet hogy csinált másik nikket?
@Ándi bácsi: És ez miért is jó nekünk, ha az IMF-től feleakkora kamatra is megkaphatnánk ugyanazt?

Beszéljünk egy kicsit arról is, hogy mi miért vagyunk recesszióban, ha a környéken mindenki pozitív tendenciát mutat? Még a litvánok és a lettek is...
@King of Shadows: tényleg?? mert ha igen, akkor erről szívesen hallanák információkat. az azeri-iráni viszonyról.
@Fabius: Rasszista gyilkost nemzeti hősének tekintő diktatúra seggének kinyalása pénzért és ezzel egyidejű lehazugozása annak az országnak a - na ez viszont Guinness-rekord.
@Ándi bácsi:

Ne magyarázzál faszkalap:

OTP 6,75%-ot fizet, az állam meg 6,95%-öt.

Ezt úgy hívják koldulás kisbarátom.

A fajtádat meg kuministának. Nem kell szégyellni, ha kiderül. Ha büszkén nyomod a píárt büszkén kell vállalni honnan jöttél.
@Fabius: Terelsz. Szólj Orbánéknak vegyenek fel hitelt az OTPből görényarc..:DDDDLoL
@a szív fészkei: Stefi annyiban értelmesebb, hogy jó humorral csinálja azt amit Ándi bolond megátalkodottsággal. Igaz Stefike humora már uncsi.
@a szív fészkei: Azt nem ertemn, hoyg az
"elmult ket evben kaphatunk".

Mult idoben nem lehetoseg, hanem teny: vagy kaptunk vagy nem kaptunk.
@Fabius: De akkor, már csak a renoméja kedviért, miért nem Kumin maga gyűri fel a Boss zakó ujját és fekszik neki a kommentelésnek? Ez így egyre cikibb neki.
De kérem, a litvánok észtek lettek! Nekik így könnyű ám....
@belekotty:

Lusta vagyok megnézni a frenklini hasonlóságot. Megelégszem annyival, hogy "az azeri ügy senkit sem érdekel" szellemében egy nem azeri üggyel foglalkozó poszt alatt is azt nyomja órák óta amit Kumin kiadott napi parancsba. Ennyire nem érdekel senkit.

:-D
@King of Shadows: Az IMF feleannyi kamatából jött össze a 20 év folyamatos eladósodása(Orbáni időszak kivétel).

Most meg megy le a GDP arányos adósság az unortodox hitelfelvétel miatt. Ki érti ezt? Valaki hazudik. De a számok nem szoktak.
@Fabius: Nem szoktam kutatni, ki mikor regisztrált. Most hogy szóltál megnéztem, igaz.

@King of Shadows: Az túlzás szerintem, most már az IMF is jóval 4 felett fog adni, ha ad egyáltalán.
@belekotty: Én az idők folyamán megkedveltem Stefi stílusát. olyan ő nekem mint egy kedves kis bökős sündisznó:))
@Ándi bácsi:

Orbán már szól a csányisanyinak, de neki nem kellett a baltás ingyen se, hülyegyerek :-D

Mondtam én, hogy a hozamkülönbségre a pofád lapos lesz. Hjaj, így legyen mindig igazam.
@Penivaldes: A szunnita-siíta ellenkezés ütközik ki? Ebből azt veszem ki.

Wiki:[..]"két független, rivalizáló állam emelkedett ki: Karakojunlu és Akkojunlu. Akkojunlu szultánja, Uzun Haszan halálakor az egész mai Azerbajdzsán ura volt. Uralmát a sirvánsahok folytatták, akik helyi uralkodóként megőrizték jelentős autonómiájukat 861-től 1539-ig. A sirvánsahokat a szafavidák űzték el. Ez a síita dinasztia a szunnita lakosság körében megkísérelte a síita ágazat elterjesztését Azerbajdzsánban, miközben harcoltak a szunnita Török Birodalom ellen."
@Fabius: Hjaj, így legyen mindig igazam.

Teljesen egyetértek..:DD
@Fabius: Hihetetlen a manus. Azóta is ezt nyomja megállás nélkül, hogy az IMF kamat miatt lett magas az államadósságunk, meg hogy megy lefelé a GDP arányos államadósságunk, amikor a nominális adósság sokkal jobban nőtt mint a GDP, ami éppen esik. Hihetetlen betonfej, vagy ezt adták ki neki parancsba, hogy konokon ugyanannak hajtogatásával tegye tönkre a topikot.
@a szív fészkei:

Kuminferi még emlékszik mit kapott bloghu-s bloggerként. El is költözött gyorsan a hír24-re :-D

Nem neki(k) való az, ha nem hülyék szembesítik őket a valósággal.
@Penivaldes: Aki fokossal rohangás` az erdő csendjében iccakénként. De majd fokossal és Krupp tőrökkel rohangász` itt a bűnös zsidó Pöstiben is, ha kirobban a vágyva vágyott polgárháborúja a fülcsiforrcsi után. Ilyesmiről delirált múltkor.

Volt két sünim, az emlékük szent, tehát azért kikérem magamnak a hasonlatot!!!!!!
@belekotty:

Én jól szórakozom, mikor valamelyik ilyen egybites megmagyarázza, hogy a 100 euróra tíz év alatt fizetett 104 több, mint a 109-110 :-)
@belekotty: Igen, kellett a vérfrissítés a Kurttal. :-DDDd
@Penivaldes: Igen Stefi stílusában, van valami kedves pofátlanság. Végig annyira szürreális amit nyom, hogy nem tudom eldönteni komolyan gondolja-e. Valahol szórakoztató, csakhát hónapok óta ugyanez megy és olyan komoly érvelést mint Blogger Géza, vagy Kalmár nem képes művelni, akik viszont feltűnően távol tartják magukat ettől a témától.
Ez az Ándi bácsi ezeknek meg a cipőfűzőjükhöz nem ér fel.
@King of Shadows: ertem en, de jelenleg az a kornyek eleg erosen ki van csucsosodva..

iran szovettseget kotott kinaval es az oroszokkal, gyakorlatilag izrael es az usa ellen. izraelt sem kell felteni, naluk is inkabb haborus hangulat van. nem lehet tudni, melyiknek dobja le az agya az ekszijat es robbant ki valamit. a vilag kanoca jelenleg ott log ki a foldbol. ez a faszomoccse miniducse meg ott jatszik gyufavaval...
@Celtic: Ja, bocs ez a nyelvtani lelemény elkerülte a figylemem, ami stefisen szólva : közmondásosan szétszórt.

Akkor unortodox igeragozás, tehát még meg sem kapták, aminek úgy örültek eddig. Vagy nemtom...
azt a bácsit tahótlanítottam, színvonala és egyéb megnyílvánulásai, korlátoltak, és sekélyesek, csak elkenésre és terelésre szolgálnak, igazi kontraszelektál barom, és még álstilusa sincs, mint stefikának
@Fabius: Vagy nem végezte el a nyolc általánost, vagy direkt csinálja.

@a szív fészkei: De Kurt nem ő, az biztos. Fabius biztosabbat tud. De csitt, mert még kidobja őket! :-)) Észre ne vegye hogy róluk dumálunk!
@belekotty: Igen, ez tényleg egy harcászati modoruk: unagyazt mantrázni, kifektetni mindenkit, huszadszor is ugyanazt írni, kérdésre ugyanazt válaszolni, semmi rezzenés.

Lehet, hogy Kumin szerint, ha kétszázszor leírja az Ándija ugyanazt, akkor győztek? Nemtom tényleg, mi szerint csinálják ezt.
Meglepő: valaki hazudik, de nagyon

Nincs titkos alku. De van. Nincs. De van. Stratégiai partnerek beszélgetnek.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120903_Valaki_hazudik_de_nagyon
Na sziasztok, mára abbahagyom a GDP termelést! Sajnos holnap nem leszek mert az osztrákhoz megyek hozzájárulni némi apró fejében. Addig üssétek a friss trollunkat!
@a szív fészkei: Csak egy csomó embernél az ellenkezőjét érik el.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szerintem jól tetted, már uncsi volt. Beleszaladt nálam is, többször, igaz, végtelenül finom voltam.

/És örülök, hogy nem én lettem a kidobott bácsi./
@a szív fészkei: Igen, már akkor is olvastam, de abban kivételesen igaza van, hogy tényleg van vezetékük ( socar.az/btc.html ), csak az nekünk nem segít semmit, mert tengeren megy. Ekkora lendülettel akár Szudántól is vehetnénk olajat...

@Penivaldes: Ja! :) Mindjárt leírom, csak egy kis időbe fog telni...
@belekotty: Hát akkor dumáljunk a vásárhelyi beíró szerint fullalkesz extanár bácsiról! Akinek a kampánya piából és Keresztesből állt. Aki azért győzhetett, mert féltik tél előtt az ottaniak a fűtésüket, a közlekedésüket, világításukat - szóval, amiben Esztergomot szivatják máig, hiába bíborosi székhely és turistaparadicsom (ha még az ezek után) ugye...

Szóval gyak. a város befeküdt a bezsarolásnak - de a java része még annak se. Nem ment el, passzív rezisztenciaként. Csak előtte ingyeninni gondolom . Hol van orbánmentesítő?? Szavazatszámláló volt, mesélhetne.
@kirsten: Azért van benne valami, igaz kissé erőltetett. Főképp hogy a Jobbik ugyanazon a szinten van és amit a Fidesz vesztett az mind az MSZP-hez került. Annyiban igazat adok neki, hogy sorsfordító jelentőséget nem kell tulajdonítani.
@King of Shadows: Kishitű, te!!! Addigra lesz tengerünk. (ez az egy, amit támogatnék! Ha lehet, Adria vagy ilyesmi legyen, ne valami hideg sós lötty!!)
@a szív fészkei: Figyelj! Ha hódmezővásárhelyi lennék, akkor most én is a Fideszre szavaztam volna a város és saját jól felfogott érdekemben. Ez a racionális. Ki az a hülye aki arra szavaz, hogy az esztergomi helyzet előálljon? Az aki elvakultan gyűlöli a Fideszt.
@a szív fészkei: Lehet. Iránban ezt megoldották..
mert Irán sem lett csak úgy sííta, persze ma már összeforrt vele. Lényegében nagyon röviden összefoglalva annyi történt, hogy amikor xiii-xiv. században Perzsián végigsöpörtek a mongolok, majd Timur Lenkék és végigpusztították a területeket akkor belső világukba fordultak. Szúfizmus így hívták ezt az irányzatot, ami a belső világra összpontosított..főleg, hogy a külső világ nem igazán volt szép. Na sokáig úgy tűnt, hogy a szúfik azok ilyen világon kívüli gondolkodók. Viszont volt szafavida nevű irányzata aminek csodákat tulajdonítottak, és egyre többen követték őket. A központjuk egyébként a mai Azerbajdzsán területén volt. És akkor történt pár gyilkosság. lényeg az, hogy 1488.-ban egy 7 éves kisfiú Iszmáil lett a vezető, akit gyorsan elrejtettek. a gyerek 12 évesen előjött és a török sííta sereg élére állt. aztán velük voltak még a türkmének is. És egész perzsia a kezülre került. és áttértek a siíta iszlámra. meggyőzésben szerepet játszottak kevésbé barátságos dolgok is mint pl a kínzás, de sokan azért térnek át mert a siítizmus reményt adott a szegényeknek.

na ennyi kitérő után. igen lehet, hogy itt a baj. elvégre a 2 irányzat utálja egymást mint a..
@King of Shadows: várom szerettettel:))))))
mostanában úgyis Iránról olvasgattam, tehát..izgat a téma.
@kirsten: Adjátok neki a Thürmer GYulust, pont az kat mondja, mint Vonababa. Egybesüljenek! Thürmer is családi vállalkozásban viszi a pártját: aki nem rokona, ismerőse, szeretője, felesége, boldog őse, az kint találja magát.

De odatartozni, azért nagyon égő. Szép ez a két szélpárt, tökéletesen adja József Attilát: [..]"Talán dünnyögj egy új mesét,
fasiszta kommunizmusét -
mivelhogy rend kell a világba,
a rend pedig arravaló,
hogy ne legyen a gyerek hiába
s ne legyen szabad, ami jó."
@Zébácsi: jahh, tényleg, te is bácsi vagy :D

bocs az általánosításért, de még addig sem sülyedtem, hogy a teljes nevén nevezzem

ez meg újabb siker:

www.napi.hu/tozsdek-piacok/elfordultak_magyarorszagtol_a_kulfoldiek_oriasi_gondot_okoz_a_visszaeses.529887.html
@belekotty: Igen, az a borzasztó, pontosan tudják a Fideszben, hogy a félelem mozgatta ezt a pár embert rájuk x-elni - a városi lakosság létszámához képest írom a "pár"-t - és cinikusan kihasználják. És gyártják a győzelmi halleluját. Undor, na.

És mindenhol zsarolni fognak.
@Penivaldes: Ja, együtt a barátnője és felesége, kis édi kommunában. Meg a lánya is. Hárem.
@Penivaldes: Homouzió és homoiuzió - égtek a máglyák feszt. Katolikusok, reformátusok - gyilkolászás feszt. A kicsi difik miatt ontják a legtöbb vért.
@Ándi bácsi: Te még mindig vagyol?Pedig azt mondtad hétfőn már a kutya sem fog ezzel a piti dologgal foglalkozni.Látom bejött.Memória?3 nap már luxus felétek?
@Penivaldes: Szóval... Iránnak jelentős Azeri kisebbsége van, egészen pontosan több azeri él ott, mint a saját országában, és a Legfelsőbb Vezetője (Supreme Leader, így sikerült lefordítanom) Khameini is apai ágon azeri. Emellett Tabriz, az azeri kulturális főváros is Irán területén van.

Az azeriek viszont gyakorlatilag törökök (ezért is hagyományosan Törökország szövetségesei), az irániak meg perzsák, és Törökország Irán legerősebb riválisa a térségbeli vezető pozícióért (főleg most, hogy Irak kiesett a játékból).

Ráadásul Azerbajdzsán inkább a NATO felé húz (de a ruszkikkal is igyekszik jóban lenni), ami megint csak nem egy jó pont Iránnál. E mellé a "vérazeriek" szerint Észak - Irán jog szerint Azerbajdzsánhoz tartozik, úgyhogy sürgősen át kéne adnia, ami a perzsáknak megint csak nem tetszik.

Az meg főleg feldühítette az azerieket, hogy Irán semleges maradt a háborúban, és csak békíteni volt hajlandó, míg a törökök segítettek nekik az örmények ellen...
@a szív fészkei: erről beszéltem/tünk, ezek a főpróbák a nagy választáshoz, és ebből maradt ki a zelempé, ennél pedig sokszorosan lesz rosszabb az éles választáskor. Csak pislogni, fognak, hogy mijez mááán, erről nem volt szó, mijez a lejtős pálya...
@a szív fészkei: igazából azon indult, hogy ki légyen az örökös. (elég apró dolog)
Mohamed ugyanis amikor 632.-ben elment lebegni ég és föld között nem nevezett meg örököst. Az araboknál ugyebár csak férfi lehet az utód. Mohamednek meg csak lánya volt (Fatima) Mekka és Medina törzseinek vezetői megegyezeztek hogy Abu Bakr lesz a földi vezető (kalifa). Aztán a halála előtt megnevezte az örököst, és így tovább. ők a szunniták (szunna-hagyomény)
Na de!! Fatima férjez ment az Alihoz. Ali meg állitólag békés, puritán ember volt. tanítványai lettek (siat Ali) ők a sííiták.
És ők ketten a két társaság utálja egymást. a síiták szrrint minden kalifa trónbitotló, a szunniták szerint meg a sííták aláásták a vallást. és marják egymást.
de keresztényeknél is. Észak-Írország rögtön...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ugyan már, semmi gond...,másrészt, nem is vagyok bácsi (de Zé igen)
:-)
Ki a nyerő????? fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/377593_523607930988642_162705296_n.jpg

FB-ról:"
A képen nem Orbán csíkos inge a botrány, hanem a mögötte pink pólóban ácsorgó és a Vidi győzelmét a miniszterelnökkel együtt ünneplő SZŰCS ATTILA, ismert volt olajszőkítő. A rossz nyelvek eddig is tudni vélték, hogy a FIDESZ 98'as kampányát az olajosok támogatták. Sőt azóta néhányszor Szűcs Attila utazott is a miniszterelnökkel, pl. Bakuba, mint "olajszakértő". Mindenesetre ezek szerint már nincs titkolni valójuk, kettejük kapcsolatáról. így azért a Vizoviczki és a másik olajos Portik elleni ügykombináció is érthetőbb. Hiszen SZŰCS ATTILA az olaj után az éjszakába és a drogbusinessbe szállt be. Neki lótt be vállról indítható rakétát Seres Zoltán a Secret Clubba, Szűcs kuplerájába 97 újévkor. Több tízmilliárdos vagyona van Szűcsnek, Pintér Sándor a zsebében van, még az olajidőkből. Hát itt tartunk, bravó Magyarország. A miniszterelnök ismét egy ismert bűnözővel pózol, és osztja az észt a futball nevében. BOTRÁNY!!!!!"
Közreadta az Orbán lapjáról kitiltottak társasága a FB-on.
@Ándi bácsi: Az "unortodox hitelfelvétel" azt jelenti, hogy lenyeljük a manyup - pénzeket, és baltásokat árulunk? Ennek ellenére is 75% fölött maradt az államadósság, szóval "nagyon" megérte...

@belekotty: Én arra gondoltam, hogy hepciáskodás nélkül kértünk volna tőle. :)

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hát persze! Következőnek Szudánban fog megjelenni, ott is van olaj, meg balhé. :)

- Elég balhés ez önnek, Viktor?
- A több balhé mindig jobb!
- Ez a beszéd!
@a szív fészkei: biztos valami nemzeti oligarcha. akit szeretni kell, mert népnemzeti..
hűűűbaz, zavar van az erőben, akkor kinek is van igaza???

A hatályos törvényi rendelkezés alapján a nemzetgazdasági miniszternek nincs hatásköre arra, hogy felfüggessze az Esztergommal szembeni inkasszót - válaszolta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn az MTI megkeresésére.

...

Zoltai Dániel fideszes képviselő a képviselő-testületi ülésen azt mondta, a miniszternek joga van az inkasszó végrehajtását felfüggeszteni, és információi szerint törvénymódosítás készül Esztergom helyzetének megoldásáért. "Több hét, mire ez átfut. Az inkasszó felfüggesztésével november végéig lenne pénzünk" - tette hozzá.

hvg.hu/gazdasag/20120903_Az_NGM_nem_fuggesztheti_fel_az_inkasszot_
@a szív fészkei: Annektáljuk a kroátokat? :) Csatlakozni akarnak a Zunióhoz, azt mondták, így egyből csatlakoznának. :) Unortodox bővítési stratégia... :D

@Penivaldes: Szívesen. :) Ezért is írtam tegnap, hogy a Zorbán nem tudja mibe tenyerelt bele...
@Penivaldes: Echte bűnöző, ha olvastad az előéletét.

Te/abrizben pedig gyönyörű szőnyegek készülnek. www.carpetvista.hu/hu/Tabriz/page1.html
@King of Shadows: Én csak a szenttrendeket ismerem a középkorból:)) meg a fürdés kérdését szintén onnan:))
@King of Shadows: Opatijába belovaznék. :-DD Meg náluk máshová is, ha sós víz van a közelben.
@Penivaldes: Mik azok a szenttrendek vagy szentrendek? Na jól szét offoljuk - mégcsak nem is jóízű zsidózgatással - a pityipista megválasztását.
@a szív fészkei: szőnyeg a,min a perzsamacska végigheveredik...
akkor ide is: Ha azt hitték, szánalmasak és alkalmatlanok, ha meg nem, akkor meg gerinctelen féreg hazudozók:

hvg.hu/vilag/20120903_A_KIM_alapos_garancianak_tekintette_az_az
@Penivaldes: Ja, otthagyva egy csomó szőrét, váááááááááá.

Na bulvárszenya, de azért nem zörög a bulvárharaszt... Még Jerevánbansem. www.borsonline.hu/20120903_haborut_robbant_ki_magyarorszag
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem volt Navrcsicskának fontolgatási lehetősége. Nem mérlegelhetett, el volt ez döntve rég.
@Penivaldes: Azt én pont nem. :) A vallástörivel alapszinten tisztában vagyok, de ennyi. :)

@a szív fészkei: Sós víz bárhol lehet, ha fogsz egy pohár vizet, és megsózod. :D
@a szív fészkei: hát ha már kérdezed akkor kénytelen leszek leírni.Árpád házi szentjeinkről van szó akik már az életükben nagy tiszteletet kaptak. na de miért is? és itt jön képbe a szenttrend. mert mindig a középkor folyamán más volt a divatos szent. x. század vége-xi. század eleje. ez az utolsó európai keresztény térítés. ekkor a hittéritő, és legtöbbször mártír szent volt a divat. Szent István meg az elsőnek azonnal megfelel. Clunyi reform. tudjuk mi az, nem írom le.
léneg, hogy a clunyi szerzetesek lemondtak az érzékiség minden formájáról, és kissé angyalszerűek lettek. (bocs de nem tudom máshogy írni) na ennek példája Imre herceg, aki megőrizte szüzességét, és alázatos volt.
Ezután a lovagi eszméket kellett vallásos keretbe foglalni. keresztes háborúk kora. aki a keresztért fog kardot azt szeretjük üzente a pápa. Szent László a lovagszent példája.
13. század a középkor virágévszázada. ekkor már a teremtett világra nem mibnt Siralomvölgy néznek, hanem olyanra mint ami szép és jó.
az erényeskedés heylére a felebaráti segítség kerül. a korra jellemző volt a világ szeretete és a földi öröm keresése. példája Szent Erzsébet.
és végül 13. század második fele németalföldi ko9lostorokban megjelenik egy erősen érzelmi vallásosság. aszkézis, kemény munka. Krisztus szenvedéséért való vezeklés.
példája Szent Margit.

na ezek voltak a szenttrendek
:)))
@laci0011: Pedig azt mondtad hétfőn már a kutya sem fog ezzel a piti dologgal foglalkozni.-pontosabban azt mondtam hogy külföldön nem foglalkozik vele a kutya sem mert az indexblogger véleményét ívesen szarja le a világ.

Ebben is igazam lett. Már a kutya sem foglalkozik vele.
Kedveseim!
Nem értem azt a nagy vehemenciát, amellyel olyan hozzászólókat akartok felvilágosítani/tájékoztatni/meggyőzni, akiknél már az első mondatuk elárulja, hogy hülyék, vagy provokátorok, talán - legjobb esetben - szélsőségesen elfogultak.
A felesleges fáradozás elkerülésére és az említett irományok/förmedvények figyelmen kívül hagyására szíves figyelmetekbe ajánlom a TAHÓTLANÍTOK lehetőséget!
Az "unortodox hitelfelvétel" azt jelenti, hogy lenyeljük a manyup - pénzeket, és baltásokat árulunk? Ennek ellenére is 75% fölött maradt az államadósság, szóval "nagyon" megérte...

@King of Shadows: Mihez képest? Mert eddig csak egyszer volt 5% GDP arányos adósságcsökkenés - az is OV volt - úgyhogy milyen alapon kérdez ilyet bárki?
@Ándi bácsi: na az eset résztvevői foglalkoznak vele ezt azért vedd figyelembe. és az nekünk bőven elég.
@Ándi bácsi:

Már úgy érted, hogy rajtad meg a KIM magyarázkodásán kívül senki? Mert a legutóbbi nyöszörgésetek alig félórás:

hvg.hu/vilag/20120903_A_KIM_alapos_garancianak_tekintette_az_az

A Hivatalos Álláspont szerint ezek után az Orbán Viktor a hiszékeny hülye, leszel szíves ehhez tartani magad. Üzeni a Kumin Feri.

Nem égtél még ma itt eleget, kis kuminista?
@King of Shadows: Amibe én beleférek pacsálni az legyen picit nagyobb! Szóval tenger kell!
Gyereke, ez baromira off, de megdöglök, ha nem mondhatom el valakinek. És annyira fájón jellemző.

Ma kaptam az ANTSZ-től egy e-mailt, az alábbi tartalommal:

"Tisztelt Főorvos Asszony/Úr!

Kedves Kollégák!

A Magyar Közlöny 113. számában, 2012. augusztus 29-én megjelent „Az „art” mozihálózat digitális fejlesztésének 2012. évi támogatása igénylésének, döntési rendszerének, folyósításának, felhasználásának, elszámolásának és ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 18/2012. (VIII. 29.) EMMI rendelet, benne a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről szóló 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet BCG oltásra vonatkozó módosításával. "

Tehát az art mozihálózatok támogatásáról szóló rendeletben a BCG oltások rendjéről szóló rendelet módosítása. Szépen, tételesen leirva, hogy ujabban nem kötelező a fél éves BCG kontroll. Nyilván az art mozikban. Számomra egyenlőre nem világos,hogy art mozin kivül lehet-e.

Egyre inkább olyan érzésem van, hogy álmodom, és egy szürreális színdarab mellékszereplője vagyok. Ez nem lehet igaz. Ennyire akkor se lehet valaki idióta, ha hosszú éveken keresztül gyakorolja a hülyeséget. És ez a hülyeség folyik mindenhonnan. Ez szörnyű. Eddig csak azt hittem, hogy gonoszak. Azok ellen lehet küzdeni, mert ugyan keményen kell harcolni, de legalább racionális reakciók várhatóak tőlük. De most kiderült, hogy mellé még idióták is. És attól rosszabb kombináció a világon nincs, ha a butaság gonoszsággal és agresszióval párosul.

Ez az ország reménytelenül elveszett. Kár érte.
@Penivaldes: Az eset résztvevői?

Mármint egy 0 ország utál minket és egy relatíve gazdaggabb-nagyobbal soha olyan jó pajtások nem voltunk mint most. Mérleg pozitív.
@Penivaldes: Aham,kösz. Ma meg a
Gucci és a Versace a trend. de akor ez alátámasztja az én+ Rodeo és csomó más véleményét, miszerint az egyház mindig is egy kurvanagy PR-hab volt a politika tortáján...

Ma Klubrádióban mondták, hogy csomó helyen pap bácsi nyitotta meg a tanévet ugyi, vissza középkorba-jelszóval! Felvilágosodás, bye,bye, au revoir!
@Penivaldes: :)

Hova lett az a fideszes? :O

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez várható volt. Csak akkor mi lesz, ha az azeriek nem vesznek kötvényt, és közben az IMF-el is összeugrunk (már megint)?
@Ándi bácsi:

Olyan alapon édesfiam, hogy az is az einstandolt manyup pénzek terhére történt. Nem viktor bácsi kaparta össze a rávalót.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ezt könnyebb megemészteni neked mint az aug 30-i magyar kötvényvásárlási lázat, ugye? Nem baj a hülyéket is kormányozni kell.
Mi van a 2/3-dal?

A f@szt a fityiszessel (az egy másik kérdés)!

Az el nem ment szavazókkal, akiket nem sikerült megszólítani.
Lenne még itt potenciál egy MEGFELELŐ programmal jelentkező összefogásnak!
@Marcellusca: Hogyne az utolsó megfelelő program amire szavaztál az a LOPSTOP volt...:)) Lolllollol.
@Ándi bácsi:

Én linkeltem neked először az OTP-államkötvény hozamkülönbséget te idióta :-D

Azóta Fabius is beégetett vele, de még mindig ez a mantra kiskuminista? Frissítsél magadon baszod, mert ennyi égés után nem kapsz a mai teljesítményedért fizetést.
@a szív fészkei: ezt mindenki tudja, hogy az egyház az milyen jó Pr.-t nyomat évszázadok óta. Vatikánban ezt tudják..talán csak ezt tudják

Gucci, Versace??? áááá én nem szeretenm őket.
túl hivalkodó nekem.
@Ándi bácsi: Mintha arról győzködnél, hogy a pávatáncos mekkora világpolitikus. Matolcsyval támogatva, Kövér bölcsességére támaszkodva. Nem győztél meg.
@Marcellusca: igen, csak a távolmaradottak a legfinnyásabbak ám!:)
@Ándi bácsi: Csökkentés? :O

www.indexmundi.com/hungary/public_debt.html

Public debt: 82,6% of GDP (2011 est.)
81,3% of GDP (2010 est.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na akkor magamnak lefordítva mégiscsak véres kézzel járulunk a kasszához, ahol vagy adnak valamit, vagy nem, vagy nem úgy és nem annyit. De gyilkos már jól van csókacsalád.

Azerieket most épp lehazugozni ebben a kódis légkörben annyira faszályos lépés-e? Ők azt vehetnek tehát az olajalapukkal, amit akarnak, végülis kérhetnek érte még valamit, nem? Ha meg a gyilkosuk ennyit megér nekik,. akkor azt a pénzt nem Orvbűnra, hanem háborúra szánják szerintem.

És ez a pénz - ha lesz - egyszer elfogy,(Simicskát ismerve, nagyon hamar)és egyelőre több baltás gyilkosocska nem fordít Szabó Magdát fogságában kiadatására várván, akkor mit adunk majd? IMF és a fejlett világ hányva elfordul tőlünk, akkor mégis hová, merre a hány óra???
@vitéz Thapóccay néma bárány: Én linkeltem neked először az OTP-államkötvény hozamkülönbséget

Akkor fejtsd ki hogy ez mit jelent szerinted.
@DarthVader: "De most kiderült, hogy mellé még idióták is. " Hogyhogy "de most"??? Neked csak most van "de most"??? Te eddig hol éltél????
@Penivaldes:
Emellett a középkorban egyáltalán nem volt cél a valóság leírása. A szűk körben használt írásbeliségnek szakrális jelentősége volt, inkább a szépet, kívánatosat és hasznosat írták le, mintsem a valót. Ezt ma hamisításnak hívjuk, de sztem ez más.
Imre esete szerintem jó példa: kizárt, hogy a család és az egyház támogatta volna a szüzességi fogadalmát. Akkoriban az uralkodónak is az isteni rendbe kellett besorolnia. Más oka lehetett, hogy szűz maradt (legalábbis utód nélkül).
@King of Shadows: Mi lesz? Gyökérrágó hószopogató - az te leszel három hónap múlva. Hofi nem olyan jól kifacsarva...
@King of Shadows: Ja ha le vagy kicsit maradva most 76%.
"Emberek, vigyázzatok, ha Magyarországra mentek, álmotokban megölhetnek benneteket egy magyar gyártmányú baltával!"

nice...
@Ándi bácsi:

Mit fejtsek ki rajta kiskuminista? Nincs ezen mit kifejteni. Az állam magasabb kamatot fizet, mint egy kereskedelmi bank, ami egyenlő azzal, hogy a piacit meghaladó UZSORAKAMATOT is hajlandó megfizetni, csak adjon neki valaki kölcsön.

Érted, hülyegyerek? Sikerként ünnepelni csak a leghülyébbek szokták ezt. De neked harmadszor is sikerült elővenni, ostoba kuminista.
@a szív fészkei: Ez nem rossz Bajnaitól, akinek az évében az elmúlt évtized legdurvább, 6,7%-os GDP csökkenése realizálódott.
@saravad: mindegyikük jó példa, mert leképezi az adott kor gondolkodást.
Imrénél nem annyira a szüzességi fogadalom a döntő itt, hanem az a alázatos, szinte földönkívűli élet amit a clunyi szerzetesek követtek. az más kérdés hogy ha imre uralkodott volna akkor hogy és mint..
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

" "Emberek, vigyázzatok, ha Magyarországra mentek, álmotokban megölhetnek benneteket egy magyar gyártmányú baltával!" "

Ez nekem is feltűnt. Mindez Orbán FB oldalán.
Tényleg nice.

Hová is tűnt a könnyed kokik és sallerek világa...
@Penivaldes: Jó, de nagyon ismert nevek, mit a szentek, csak azért írtam. Van szép holmijuk.

Igen, de a "vallásos" kurzuskeresztények ezt nem ismerik el - amit te írtál a PR-ról és a Vatikánról. Ez a megfélemlítés hatalma. Étvágya végtelen.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Aha.

Akkor segítek. Több piac van, így több piaci kamat is van.

Az aluljáróban egy, a bankközi piacon egy, a kerbankoknál és a magyar állampapírpiacon is külön.

A magyar jóval alacsonyabb mint pl. fél éve, amikor 9 is volt.
@vitéz Thapóccay néma bárány: o nem is azert van itt, hogy meggyozd, hanem hogy kiboritson es hangosabban kiabalja a hulyesegeit, mint te az igazadat...

iyen igazi avosfattyu...:-)

jegyezzuk meg, figyeljunk majd ra is...:-)
biztos rajta lesz majd a fizetesi listan es ha lesz lusztracios torveny a fidesz ellen majd elovesszuk..:-)
volt már?

‎"Az azeri nagykövet nonszensznek minősíti a kötvényvásárlást."
@Zébácsi: "Lengyel szerint a főváros bukásával, hanyatlásával előkészíti Magyarország hanyatlását. A politológus azokkal a véleményekkel ért egyet, melyek szerint a főváros mostanra a fizetőképesség határára került, a város csődje pedig magával ránthatja az országot is. Ezek a problémák szerinte sem a kormány, sem pedig a közvélemény napirendjén nem jelentek meg, a magyar társadalom ma nincs felkészülve arra, hogy "a fővárossal valamit kezdenie kell".

"Ha Budapest motorja nem indul be, a város nem vonz befektetőket, akkor az állami közmunkákkal nem lehet tartós foglalkoztatást teremteni. Erre a problémára kell valamilyen megoldást találni, és nem olyat, amilyet a jelenlegi kormány talált" - hangsúlyozta Lengyel László." www.mfor.hu/cikkek/Bajnai___Lemaradtunk_tortenelmi_lehetosegunkrol_.html
@a szív fészkei: jó de a kurzuskeresztényekkel nem lehet mit tenni...
@saravad: Jó, ne feledd, ő is, én is szovjet érában nőttünk fel: amit tagad, az lehet tuti valós.
@Ándi bácsi: Vagyis a recesszió mellett is? Az igen! És mennyire csökkent volna, ha nem döntik romba a gazdaságot? Mondjuk ha legalább stagnálnánk?
@Penivaldes: Tudnék... Egész nap beültetni őket egy templom kemény padjára és mondani csak mondani nekik végtelenítetten... de senki ne lássa őket, akitől ezért hasznot remélhetnek, stb. Csak magáért az igéért.
@saravad:
"‎"Az azeri nagykövet nonszensznek minősíti a kötvényvásárlást." "
EPIC FAIL :D

és ehhez meg pofa kell?:
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20120903-a-dunakeszi-kinizsi-azeri-futsalcsapat-ellen-avatja-a-felujitott-sportcsarnokat.html

különben szombat-vasárnap így készült fel a kormány a nemzetközi sajtóra:
index.hu/napirajz/2012/09/01/kolat/
index.hu/napirajz/2012/09/03/aztan_kaja/
Azt bírom a legjobban, mikor egyedül ez az istenverte GDP arányos mutató az egyetlen szempont.
Amit lehet mantrázva magyarázni - ráadásul rosszul, THM-mel, vazze.

Kérem, a T. Hölgyeket és Urakat (kinek inge, csak az vegye fel), tessenek szívesek kicsit jobban körülnézni, mert számos más dolog van, amitől a honpolgár jól, jobban, rosszul, rosszabbul érezheti magát.

Nem 1-2-5 %pontnyi különbség számít, hanem a belső mutatók, ezek fontosabbak, mint előbbiek.

Kovács Manyi néni Jászkarajenőn nem előbbitől, hanem attól lesz boldog, hogy egy élhető országban él. Ahol van meló, van hitel, van beruházás, van közép és hosszútávú cél (hatalom bárm áron megtartása nem ér) és ahol van jövő a gyerkőceink előtt. Hogy ne egy Audi-gyárban végezzék, összeszerelőként.

Felteszem az obligát kérdést:

Jó ebben az országban most?
Jobb lenne, ha valami isteni csoda folytán 65%-ra csökkenne az elöl citált mutató?
Na ugye.

Mindezek azok, amikre a mindenkori kormánynak programmal kellene rendelkeznie.
A mostani kurzusnak van?
Na ugye.

Ándi bácsi, ez az, amit te soha nem fogsz megérteni, csökevényes gondolkodásod miatt.
@a szív fészkei: aki hasznot remél a kereszténységből az menjen bíborosnak!
@a szív fészkei: Nem érdekes, mint látod, az a lényeg, hogy csökken a zállamadósság! :D Ceaușescu is így nyomta... :D

@Ándi bácsi: Abban az évben, amikor a világgazdaság az egyik legdurvább krízisén ment keresztül. Akkor még a "bezzegszlotákok" is recesszióban voltak.
@Ándi bácsi:
Leszarom a 76 %-odat, ami jövő héten lehet 80 is, ha a koleszos fiúk meg a kivakaródzott fidelitas-polgári körösök sokat nyilatkoznak. Jelenleg két dolgozó szülő 2 gyerekkel, devizahitel nélkül, az igazi átlagbérből is csak tengődik. Ha lenne a nyavalyás csürhe kormánynak sikere, azt is térden állva kéne nekünk mindannyiunknak megköszönni, nem dicsekedni NGM módra.
@a szív fészkei:

Évek óta erről dumálok, de sokan nem látják a valóságot.

Megdöbbentő, hogy hogyan játszottuk el 23 év alatt lehetőségeinket.
Ebben az elmúlt évek politikusai mind felelősek - különösen azok, kiknek hatása nagy volt a történésekre.

Vannak páran, de nem tanulnak.
Amatőrök, nem oda valók, ahol vannak.

Magyarország majdnem ország. Szomorú.
@Ándi bácsi: Ja, és még csak 10. évében járunk a harmincéves háborúnak, ugye Kurázsi Gyuri?
@a szív fészkei: Igaz. Majd arra figyelek amit csinál. :)
"Több tucat ember ájult el Orbán beszéde alatt - 14:43
Több tucat ember lett rosszul Orbán Viktor beszéde alatt, melyet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévnyitóján tartott - számol be a hvg.hu. A lap szerint legalább 50-en dőltek ki a sorból a tűző nap miatt. Az Index tudósítása szerint a hosszú nadrágban és ingben vigyázzba álló diákok vizet sem kaphattak.
Orbán Viktor arról beszélt, hogy a kommunizmus utáni húsz év államépítési kísérlete szerinte - minden erőfeszítés ellenére - zavaros maradt, "vergődött a posztkommunista indíttatású kísérletek és a polgári államépítés nekibuzdulásai között". Az eredmény egy zavaros és bizonytalan korszak lett: "zavaros és bizonytalan államrend és politikai rendszer a maga kiszámíthatatlan jogrendjével, láthatatlan alkotmányával, az európai gazdasági válság teher- és szakítópróbáját kiállni képtelen Magyarországgal" - jellemezte a kormányfő a rendszerváltás utáni húsz évet.
(hvg.hu/MTI/Index)"

Én még hánytam volna is... :))
@Zébácsi:
Egyetértek Veled és örülök, hogy nálam higgadtabban fogalmazol. Csak egy apróságot említenék: ahol lakom, sokan dolgoznak az Audi, Nokia és beszállítóik gyáraiban. Tudod, noha nem nemzetiesch ilyet mondani, de korrekt munkakörülmények, semmi feketézés, nem csökkent a műszakpótlék, ingyenes orvosi szűrések, és persze sokféle munkakör. Magyarországon belül kiszámítható helyzet. Ez kell ahhoz, hogy családot alapítsanak, sportra, hobbira, jószolgálatra miegyébre időt szánjanak.
10 éve nem hittem, hogy ezt mondom, de a nyugati tulajdonú multik a civilizáció szigetei lesznek lassan. Mondjuk magyar munkaerő-kölcsönzők simán kihasználják a pógárt és ázsiai gyár se leányálom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
akkor most bevallok valamit:))
jónéhány éve egy Várban tartott fideszes Orbánbeszéd alatt kis híján rázuhantam Orbánra...:))
lehet ha ráesem arról a magaslatról most nem lennének gondjaink:)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Zavaros és bizonytalan. Mondjuk, ha én dirigálok és mindig igazam van, az nem zavaros legalább.

Lehet nem elájultak, sírtak.
@Penivaldes:
DÖG VAGY, HOGY ELHIBÁZTAD! :DD

@saravad:
Beteg, zavaros embertől milyen beszédet vársz??

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Láttam a s.hajóeredményeket. Én most jöttem le a vízről, korábban zár a csónakház, fél négykor megléptem és eveztem egy jót kajakkal.
Ez a szerencse, ha az ember maga ura...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na nem bántani engemet:)))
és mit láttál a vízen? jaj ez most teljesen felizgatottt hogy eveztél:)
@Ándi bácsi: Látom képben vagy,sötétség délben.
@Penivaldes:
Gyagya... :))
Kacsák, vízicsibék, fák, víz, hódrágások, evezősök... Miért, mire számítottál? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
hápikat:))))
azt hiszed hogy másra számítottam, mi?
hehehehehehehehehehehe
@dr. Bubó: ha ez nincs akkor is indifferens. Gazdasági ereje alig, és azt is erodálja a belső feszko. Az olaja meg messze, és nem teleporttal jönne ide.
Palira vették a félázsiait...
@Ándi bácsi: a várható növekedés negatív (recesszió). De Matektolcsy is szerényt prognosztizál. Tegyük fel, h.Csoda lesz, és 2%os növekedés. Az állampapírokat 6-8% os ígérettel adták el. Ha ebből finanszíroz teljesen a kormány, akkor 4-5%os folyamatos adósságbővüléssel lehet számolni. A nagy matolcsyzmus tehát a ma hülyeségeinek megfinanszìrozására 3 -5évvelodébbra lapátolta a sz@rt. Aminek még nő is a kupaca közben. Bravo:-(
@GeoCracker: Még jönnek az infók,félelmetes lesz az igazság teljes valójában majd.
@GeoCracker: Tetszik az oldalad.Ne add alább a szintet,később sem.
@Penivaldes:
Nem!
Védd az erdőt! Egyél hódot... :DD
Böszme darabok vannak belőlük. A társaság egy része tavasszal körbekerített fákat ráccsal, hogy ne rágja a hód. Egyszer csak azt mondja az egyik srác, akkora dögöt látott, mint egy nagy kutya.
Amikor a hódok ellen elfogyott a rács, volt még egy fa amit megkezdett a hód. A srác zsebében volt még viszont egy marék gipszkarton csavar... :)))
Jó fogorvos kell majd neki!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem, mert védd a hódot, és egyél fát!
a hódvárat ne rombolják le! elvégre ott lakik a hód, aki védett állat.
és lehet ellene humánusan is védekezni.
jó nagy, de te sem vagy kicsi Boli
:))
@Zébácsi: A jólét ott kezdődne majdan,ha legalább 200000 új autót,adnak el majd évente és 1000 liter benzint vehetek a fizumból.Nem 100 euróm marad hó végén,hanem 500-1000!De mivel el kell tartanom a kádergyermekeket is,így esélyem sincsen.Jelenleg ugye jó ha 40-50 000 autót adnak el,ebből ki tudja mennyi amit az állam vesz meg,és jó lenne ha 300 liter benzinre futná,de az autóm többet fogyaszt mint én...
@a szív fészkei: ott vigyorog a képen a nagyon független Török Gábor is, hogy nem szégyelli magát.
@a szív fészkei: ja és én is megyek a holnapi tüntetésre:))
@Penivaldes:
Ja, ez jópofa, de olyanok vicceskednek ezzel, akik még nem is láttak ilyent. Kártékony már a kis dög, túlzás.
A hódvárat azonnal szét kell erre túrni, mert abból gond lenne, ha összeállna - erre it amúgy sincs esélye.
Amúgy tudod, miért rágja ki az a kis dög a fát? Egér majd segít! Evégre bigyológus egér :))
Szóval a kis rohadék hód, a fák tetején lévő friss hajtásokra teker, azért próbája kidönteni a fát. Néha viszont hihetetlen vastag törzseknek kezd neki! :((
@laci0011:
Fideszbolsi ezt nem érti úgysem... :))

@aritus:
Török mára már nulla, dupla nulla... Hiteltelen, megvették kilóra.
Celeb lett! (Valaki tökéletesen leírta, hogy "Török Gábor immáron csak egy celeb")
Narancsbolsi seggnyalóknak ajánlom:

"Autóipari beruházást bukott Magyarország"

index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/03/autoipari_beruhazast_bukott_magyarorszag/

Erről is a Gyurcsány és az elmúltnyóccév tehet? Szánalmas a fideszbolsi csürhe...
Köszönjük VIKTOR! Csak a Fidesz! Balfaszok...
drorvbűnt és drsimicskát menyniért agyjuk ki?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Eteted a trollokat,most láttam 1 másik oldalon,nekik direkte jó ez:Kutatások szerint az agyuk dopaminnal jutalmazza őket ha a negatív kommenteket elengedik a fülük mellet.Komoly,nem vicc.Sajna ilyenkor csak a napi betevő dopaminjukat kapják meg.Szoktam is csodálkozni ezeknek semmi nem megy át,bármilyen triviális az igazság,nem és nem.
@laci0011:
Hibás elmélet!
Eleve, hisz "agyuk"???
Viccelsz?
Ezeknek?
Korlátolt sültparasztok! Stefi féle fizetett seggnylonc, várúr és wegam féle agymosott kretének. Mint a kurvák olyanok, pénzért szopnak, nyalnak, gombot varrnak. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: tudom, csak még mindig a higgadt, független elemző szerepében próbál tetszelegni.
Azért az, hogy ma Vizy E. Szilvesztertől kezdve a "független" politikai elemzők, gazdasági "nagyágyúk", bankvezérek és maffiavezérek mind ott tolonganak az aktuális focimeccs VIP páholyában Orbán körül, mindent elmond erről az országról:((, pontosabban az "elitjéről".
Emberek...

"Így estek össze a Közszolgálati Egyetem hallgatói a tanévnyitón"

Nagy része egyenruhás. Remek... Van állóképesség! Agyam bugyog. Ezek hivatásosak, akik majd elvileg elöljárók, vezetők, parancsnokok lesznek... Értem. Szánalom... :((
Én anno pont őrparancsnokként álltam 18 emberrel mellettem, több mint 2 órát júniusban, tűző napon, egy U alakú udvarban, szélcsendben, a Zalkán, teljes menetfelszerelésben, fegyverzettel.
Az ÜTI (kb. 150 cm kis pöcs) szívatott bennünket, majd ordított velünk és ezek után szemközt röhögtem... lenéztem rá és szemközt röhögtem az elvtársat. :)

hvg.hu/video/20120903_tanevnyito_tuzo_napon
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: én megértem, és tudom a problémát de nem kell rögtön a várat széttúrni...:))
@dr. Bubó:
Bármennyiért... Egy lyukas zokniért is! :)
@laci0011:
Etetem... Amikor kell a pénz csórikáimnak, Kumin elvtárstól, hát persze.
Ha senki nem etetné őket, éhen döglenének! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

szívem szerint sajnálom őket, de nekem is ez volt az első gondolatom. ha nem bírnak ki egy félórát, mi a faszt akarnak később?
katonaként én is ácsorogtam vegyvédelmiben a napon, és csak izzadtam, annyi volt.
meg télen hóban kúszni gázálarcban szintén hasonlóan vidám dolog.
de ezek nem katonák b+ hanem tisztek vagy mi a faszom. légkondis étteremben kellett volna megtartani...
@aritus:
Török már hiteltelen, csak kapaszkodik, riszálja magát. Szánalmasak az utóbbi írásai, a szervilizmus belengi vastagon, görcsösen próbálja magát másnak festeni.
Eladta magát, lefeküdt, elkurvult... Helyére kerül minden, hiába adja a függetlent, szánalmas a pasi. Nemrég már a "mi lett volna, ha..." verzióval jött elő... A politikai elemzésnél? Csak én vagyok túl idealista???
@aritus:

Nem akartam elhinni, hogy az a Török Gábor, gondoltam, biztos csak hasonlít... :D
@Secnir:
Sejthető a minőség és szint?? Viccesek...
Szerintem az ellenség ápolói lekapcsolnák őket. Melegük lett, hőguta. Megható...
A lövészárokharcokban az valami kifogás és felmentés lehetett?
Íróasztal huszárok! :))
Nekem a tököm letépték volna, amikor '88 augusztusában, a Parlamentnél, őrségben, fegyverrel (géppisztoly, 3 tár, gumibot, bilincs) nem bírtam volna ki a 2 óra őrséget+ 2 óra járőrőzést. 2 óra pihenő után, 3 napig... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Arról nem is beszélve, hogy ilyen kondival hogy tudtál volna télen hazavergődni Nyizsnij-Novgorodból! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Török már elásta magát, hiteltelenné vált, már a látszatra sem ad.
Sajnálatos, mert 2-3 éve még csíptem.
@laci0011: Nincs kizárva, hogy még bőven hever pár puzzle-darab.

(s köszönöm a dícséretet)
@saravad: Amennyire a magyar kisvállalkozók meg a feketemunka melegágyai.
@Penivaldes: Nyuszika, egy baltával - divateszköz - kellett volna kecsesen rázuhanni és ma másról - boldog világ témái - beszélgethetnénk. Jaj, te!!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Küldtem neked délelőtt eredményeket, hogy abban a sárkányozásban tényleg világverők a magyarok. Rá se bagóztál! :-(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Marha!! :)) Én vékony vagyok ráadásul... Nem '44 telén vagyunk, Makszim Makszimovics Iszajev elvtárs! (Alias Stirlitz - aki nem tudná)

Stirlitz lakása előtt öt fekete autó állt meg. Gestapósok szálltak ki belőle, és becsengettek.
- Kit keresnek? - kérdezi egy hang az ajtó mögül.
- Stirlitzet.
- Nem vagyok itthon.
A gestapósok durván elkáromkodták magukat, és elmentek. Immár két hete, hogy Stirlitz ily módon az orránál fogva vezette a Gestapót.

Bormann hajnali három órakor durva dörömbölésre ébredt. Amikor ajtót nyitott, egy vattakabátba öltözött idegen férfit látott, sílécekkel a lábán, ejtőernyővel a hátán.
- AZ ELEFÁNTOK ÉSZAKRA MENNEK!!! - mondta az idegen nyomatékosan, erős orosz akcentussal.
- Az elefántok elmennek a francba! - mondta bosszúsan Bormann. - Stirlitz egy emelettel feljebb lakik!
@Penivaldes: Hódnak látványra ott az Andy Vajna. Az olyan öreg. túltáplált hód.
@a szív fészkei:
Bakker, öreganyám! Dógozom!
Nem érek rá, mint Stefike a tehénszar mellet. Olvastam nemrég... :))
@aritus: Igazad van, tetű ő is. Független a jóízléstől és a politológusi ethosztól ezek szerint.
@a szív fészkei:
Basszus, Vajna tényleg olyan! Kérdezzük a Katát, hogy stimmel-e minden alkatrésze??? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jól van, ezer szerencséd, hogy öreganyámnak szólítottál. (Lassan ugyan komplexusos leszek ettől, de népmese rulez!) Mit kívánsz, teljesítem!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem szép ezen évődni, de valahol azt írta egy bennfentesnek tűnő valaki róla, hogy a szép nők körülötte csak - neki drága - kirakat, kárt nem tesz bennük, de olyan súlyos beteg, hogy pelenka kell neki,másra sincs gondja.
@a szív fészkei: kislány voltam még,mint most is az vagyok. este is a macimat fogom.:))
@a szív fészkei:
Pedig egy lapos, nagy, kormányzásra is alkalmas ... orbánja neki is van. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A háromszor kívánnád, ami mindenkinek jó lenne!
ChT-val kapcsolatban előre szólok, nem lesz könnyű... Elkényezetett hollywoodi, sokat kell dumálnom majd a fejivel.
@aritus: :-) Mindenhol le kell írni, hogy - idézve egy régi kuplét - járt-e Török a Vidi páholyban... Járt.

Na vajh miért is annyira visszafogott Orvbűnnel?? Kérdés marad ezek után?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igazi állatbarát vagy ezek szerint.Kuminhoz hamarosan beáll Török is,nem hoz annyit a blogja...
@GeoCracker: Tudod ahhoz hogy kiderüljön valakiről hogy okos,kell még 1 okos.
@Penivaldes:
Csak vigyázz, hogy micsodáját fogod! :))
@Penivaldes: CSillagom, de téged kis vitt el Orvbűnre? Egy kislánynak nincs érdekesebb program a bűnös városban?
@laci0011:
Háááát, ha szeret ennél jobban szopni, akkor okés! :))
@a szív fészkei: igazság szerint mi nemzeti ünnepte indultunk...
@Penivaldes:
Nana... Vegyéééé vissza! Az Egyház Istennőjét nem veheted nyelvedre!
Azt csak én szeretném! ;DD
jav: ki is@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt írtam, mire Egér szerint mólésak voltak mind előző napról. De majd csipkenapernyővel 20-as faktorú fényvédő krémmel jönnek harcba ellenünk, ha üt az óra és pünkt nyár lesz. Mert mire képezteti ott ki őket?
@aritus: Vizy E. ott tolongott április választási iccakáján a Vörösmarty téri meghívott elit első nyelvcsapó 300 között földöntúli mosollyal. Nem láttad az Index akkori videóján? Mit vársz ??
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @a szív fészkei:
Ha Stefke ezt tudná!

A német szerveknél faji tisztasági intelligenciatesztet dolgoznak ki.

Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot!
Első jelölt: 67.
Bizottság: Na és miért pont 67? Miért nem 76?
Első jelölt: Nem! 67!
Bizottság feljegyzi: "erős, árja jellem".

Jön a második jelölt.
Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot!
Második jelölt: 53.
Bizottság: Na és miért pont 53? Miért nem 35?
Második jelölt: Hát, lehetne éppen 35 is.
Bizottság feljegyzi: "árjához közeli jellem".

Jön a harmadik jelölt, Stirlitz.
Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot!
Stirlitz: 44.
Bizottság: Na és miért pont 44? Miért nem... Na, Stirlitz, elég volt ezekből a hülye zsidó trükkökből!

- Figyelnek! - gondolta Stirlitz...
- Fizess! - gondolta a kocsmáros...
@fletwwod_mac: Hát ezért nem kellett volna fertőzésnek kitenni.Stefivel is mi lett azóta, hogy megsimizte a Vezér őtet????
Most találtam:

"Nem hiszem, hogy bármiféle nemzeti szerencsétlenség nevelni tudja e középosztályt, melynek műveletlensége oly’ mély, mint a tenger… Itt csakugyan nincs mit tenni – de szégyen velük pusztulni.
Mit tanult ez a nemzet Trianonból? –Semmit. Felnevelt egy zsebrák, basáskodó, önző és műveletlen középosztályt, s útált mindent és félt mindentől, ami igazi műveltség…

Milyen hálátlan szerep lesz mindazok szerepe, akinek fel kell számolni a Nemzetet, a Kereszténység, a Haza meghamisított eszményeit! (Napló, 1943-1944, Márai Sándor)"

ellenszek.hu/index.php/targyalo/1137-csaholo-hazafisag-elmelkedes-a-magyar-polgarsagrol
@a szív fészkei:
Viktor néhány napig itatóssal szárítgatta a hátsóját akkor, mert a sok nyelvcsapástól bepállott! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na jó akkor nincs agyuk csak annyi amivel tudnak enni meg levegőt venni,a többit a központ be bootolja...
Sziasztok!

Bemásoltam pár linket, 2x is elküldtem, s nem találom sehol. hüpp :(((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Még mindig nincs ilyen, ő is főbe lőtte magát. DE érezni a zsigeri undorát, nem véletlen, hogy kivették a pantheonjukból rég. Ma Nyirő és Wass a lényeg. Azok nem róluk, hanem nekik delíriumznak. Ezek nem bírják a kritikát, nincs öniróniájuk, csak OV-juk. Márai belehalna még egyszer ebbe.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tőlem aztán odaveszed ahová akarod..
Én nem vagyok a ChT Egyház tagja,
@Dr. Furia: "KITŐL AKAR OV SZAVAZATOT KAPNI"

nyuggerek... a babonás vidéki paprahalgató vénlányok...

bár most az erkölcs mentén szakadnak... a pénz pont nem anynira érdekli őket... ha a nyomor szint alá lejjeb nem mennek... itt az izgalmas hogy mire fognak emlékezni a kellő pillanatban...
@laci0011:
Eléggé szétesett a Master Boot Record ott! :)
@fletwwod_mac: igaz a szemét összeragasztosztam a macinak..
@fletwwod_mac:
Kérdezd Stefkét, neki sikerülni szokott... :((
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: abbyi van, ahogy Szívnek írtam reggel: arrol startol, több hely nincs.

Vmelyik reciprok zseni még google regexp-okítást is tartott. :DDD
@fletwwod_mac: utoljára 2006 tavaszán voltam ilyenen. azóta kerülöm.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem hiába is kérdezném, mert nem is válaszol nordikus versike óta :DDD
@fletwwod_mac:
Kuminék rendszergarázdáját találtátok meg?
Én WEB marketinggel is foglalkozok, ha kell segítség, szóljatok! :))
@Penivaldes:
Tudjuk, fiatal voltál, kellett a pénz... :))
@fletwwod_mac:
Milyen versike? Nézzétek el, de dolgoztam napközben... :(
@Fabius: ???? ez igaz... ez most meglepett...

" OTP 6,75%-ot fizet, az állam meg 6,95%-öt. "

elvonod a forrást a banki szektortól...
nem is értem, hogyan lehet biztonságosabb (kisebb kamat) egy kereskedelmi bankbetét mint az álami...

ez nagyon éhes álam lehet, mejikről van szó?
@a szív fészkei: De ők nem is estek neki a külföldi cégeknek, mint nálunk Zorbánék...
@a szív fészkei: Mashol kiderult a valoszinu:
egyszeru helyesirasi hiba. "kaphattunk" lett volnaa helyes. Ebbol tippeltek:
"bíztatom" a hajtogatasnal.

Szoval vszinuleg raengedtek a Word helyesiras-ellenort, az meg csak a szavakat nezi, a mondatot nem, ezert lett helyes a "kaphatunk". A "bíztatom" nem tudom, hoyg csuszott at.
Hiaba, a rohanas...Remelem, a polgarmester nem kivan Dr. Schmitt nyomdokaiba lepni a nyelvapolas teruleten....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
köszi, egyelőre kihagynám. Költözés miatt kukáztam némi doksit, de még mindig előbukkan innen-onnan. :DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igen, most már elmondhatom hogy mindent bevállaltam..fiatal voltam, kellett a pénz.)))
@Ándi bácsi: Te vagy a kirendelt fideszhülye? A világgazdasági válság nem Bajnai bűne. Minden ország hasonló mínuszt produkált.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ó, ez még az elején volt, amikor idecsöppentem.

Teuto-nordikus versike:
Svájcot átszeli sok szép alagút, svájci
a nőben szereti a széles valagút!

Azóta tart a mosolyszünet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kézcsókom. :)
Néhány kitartó troll kommentelőt, asszem.
@fletwwod_mac: a széles valag melegen tart!!!
és könnyebb vele kotlani:))))
Ma hazafelé a villamoson láttam egy felháborítóan politikailag inkorrekt reklámot.
Fiskars balta reklám. Valami olyan szlogennel, hogy a megfelelő eszköz, a megfelelő munkához...:D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Hugica! Ne vágj fel a hejesiráselenörzöre!
A stílust meg loptad a egyik állandósodtól.
@Marcellusca: "Mi van a 2/3-dal? A f@szt a fityiszessel (az egy másik kérdés)!"

akik nem a fidesre szavaztak az Hódmezőlázárhej lakosainak 88-89%-a...

erre a kétharmadra gondolsz?

50 ezerből 7 azer szavazott fides mafiára... a többi tanácstalan...
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: A világgazdasági válság nem Bajnai bűne. Minden ország hasonló mínuszt produkált.

Kezdd a szomszédokkal az ismerkedést a számokkal. Aztán kérek ide legalább egyet a mindenországok közül. Európából.
@Penivaldes: Jaja, egy ,,...szeretem a munkámat...'' stílusú morbid reklám.
@fletwwod_mac: Inkább cunami lehetett a 700+ komment számából ítélve.
@a szív fészkei: Melyik a Szűcs Attila ?

A '98-as fidesz robbantásokkal került hatalomra.
Rossz a közbiztonság, ugye, ha sok a robbantás.
Viszont tényleg nem ültetett le egyetlen olajost sem.
Az olajosok Antall teremtményei voltak. Az egyik az Apeh főnéni férje, úgyhogy mind jobboldali bizniszmenek.
Gondolom, megörökölte őket vikike a titkosszolgálattal együtt az ős-MDF-től.
@saravad: drorvbánytól el lehet alélni...

anynira snájdig csodacsatár...

épp a napokban gondoltam arra hogy Fabiusnak kéne egy poszt témát feldobni vidi témában...

nem az hogy az akadémia elnök Bközépbe jár, bár az se kutya...
de a nagy multiellenes hangulatban csak idegenlégiósok vannak...
ott nincs magyarkodás? hogy minden csapat vegyen magyarárut?
@fletwwod_mac:
Nem mondod??? Ezt belenyomtad a buci sváb paraszt pofájába?
Akkor téged is szeret már! :DD
Üdv a klubban!
@fletwwod_mac: Én meg tudjátok mit szeretek?
ilyen plakát kéne...
@Dr. simonmondja.: valszínű a kapocs pl demeter vagy mi...

meg a többi rohat álandó komcsi... drpintér stb
@Penivaldes: :DDD

Először így olvastam a címet:

A vulva jövendölése

Csodálkoztam is rendesen! Nahát, már Penike is ilyesmiket olvas!? :DDD
@fletwwod_mac: a képem szerintem Zsuzsanna története van.
amikor 2 vén faszi megkívánt egy fiatal nőt, aztán hamís váddal elítélik...

hu.wikipedia.org/wiki/Zsuzsanna_(Biblia)
Eltűrnétek néhány linket? Egyszerre nem viszi át... hüpp :(

Csakhogy kiket nem érdekel a baltás esete:

http://www.dailytimes.com.pk/default.asp?page=2012\09\02\story_2-9-2012_pg4_5

www.timeslive.co.za/world/2012/09/03/armenia-ready-for-war-after-azerbaijan-axe-killer-pardon
@Penivaldes: Csak illusztráció a kukkoló macira :)))

És most jöhet a fürdőző Penike képe! ;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Köszönöm!

Sőt nemcsak ezt, mert akkor vmi 3éves szintű versikét is feltett (nagyapjától tanulta), mire felhívtam figyelmét Szerdahelyi: Verstan c. könyvére.

Meg répát is vermelt és aratott egyidőben. Mezőgazdasági tevékenységét is megkritizáltam.

Sztem emiatt keblére vett :DD
@fletwwod_mac: azt persze!!!
egyszer is történt egy kellemetlenség...
Őiket sem érdekelte:

www.china.org.cn/world/Off_the_Wire/2012-09/02/content_26404371.htm

www.themoscowtimes.com/news/article/armenia-furious-after-azerbaijan-pardons-convicted-killer/467478.html

Van még vagy 5, de nem fárasztok már senkit vele. A lényeg, hogy Dél-Afrikában, Pakisztánban, Kínában és Moszkvában ugyanolyan hír. Ti tudjátok, de vki rollkodott, h a kutyát nem érdekli a baltás esete.
@fletwwod_mac:
Majd a mikor a kommentje végére beírja, hogy "De a fletwwod_mac-et különösen rühellem!" - na az valami!
Nem dicsekvésképp, de én már beelőztelek, már becsúsztam oda! :DD
@Penivaldes: akkor elég priviben is :)

Kapsz érte egy baltás reklámot! Naaa?
@Penivaldes: Valószínűleg elég jól sikerült beállítanom a gyomorsav-szintjét! :D
@fletwwod_mac: misoda??
én nem szoktam ilyet!
a te érdekedben.
@fletwwod_mac:
Agyhalottak csak a nekik tetsző híreket hallják meg és ami nem illik a kis világképükbe, arról nem kívánnak tudomást venni.
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."
Még a végén a felcsúti ramszesz valahogy meztelen lenne előttük, pókhassal és lopós kézzel... :)
@Penivaldes: féltesz a baltás kép miatt?
Megható ez a gondoskodás! :))
Naaa, lécci-lécci, csak 1 monokiniset! :)
@Penivaldes:
Főőőőőő... vááááá... marha! Nem fogok tudni aludni... DÖG!
@Penivaldes: Nem az esetem sajna!
Tapéta lennék a falon, ha megfordulna mellettem.
:DDD
@fletwwod_mac: pedig azt hittem tetszeni fog...
ha már velem barizol:)))
@Ándi bácsi: Hülyegyerek!

www.origo.hu/gazdasag/valsag/20090901-gyorsult-a-roman-visszaeses.html#

"Romániában 8,7 százalékkal csökkent a hazai össztermék (GDP) a második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest - tette közzé kedden a statisztikai hivatal. Az első negyedévben 6,2 százalékos volt a visszaesés éves szinten."
@a szív fészkei: Órákat kellett állniuk a tűző napon, vizet sem kaphattak. Helyette Orbánt kapták telibe. Arról meg nem tehetnek, meg arról sem, hogy odaadták őket Navracsicsnak, hogy legyen neki játszótere. Ez nem arról szólt, hogy gyenge fizikumúak. Kb 50-en ájultak ki.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Ha már én éves adatot adtam meg, szedjed össze magad.

Románia a mindenország? Bajnai is őket tartotta a mércének, úgy fest.
@aritus: Egy OV beszéd alatt könnyű kidőlni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ilyen baltás időszakban tetszik dadogni?!:P:P:P
Látom, Penike mindent megtesz, hogy egy időre elmenjen a kedved a női nemtől.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Van a természetben is több olyan kép, mint ahogy Stefikét becézed, csak rá kell keresned a neten.
@aritus: várj, ezek a fiatalok nem katonai pályára készültek? mert akkor érthető...
egy elsős évadnyitón biztos nincs ennyi.
@aritus:
Orbántól én hánytam volna... :)

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Jólvanjólvan... :(

@fletwwod_mac:
A Fapinára gondolsz?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: persze, egész jó képek vannak, csak Fabius nem biztos, h díjazná a linket - vagyis még új vagyok itt. Tehát nem tudom.
@Penivaldes: Igenis főtörzs asszony! :DDD
Boli imádja (besúgtalak Boli).
@fletwwod_mac: egy elsős tanévnyitó nem tart órákig, és nem egyenruhában, mozdulatlan vigyázzállásban kell állni. Mondjuk én minden tanévnyitót, és tanévzárót, ami fél óránál hosszabb emberiesség ellenes bűncselekménynek tartok.
Asszem, hogy az ország tanévnyitóján is többen rosszul lettek, mert ott is végig kellett hallgatni a sok faszfej politikust. És ma nagyon meleg volt, majd 30 fok, és minden ilyen tanévnyitó/záró valamiért tűző napon van.
@Penivaldes: Előre szólok, h csak a lányokhoz vonzódom! :)))

Tudom, perverz és ódivatú, de ez van...
teljesen off
index.hu/kulfold/2012/09/03/autopalya-pihenonel_felejtette_kislanyat/
azért ez nem semmi. Én egyszer "felejtettem" az óvóda előtt a csecsemő kislányomat babakocsiban, mikor a fiamért mentem az oviba, de két lépés után feltünt, hogy "valami" hiányzik:))) Túl könnyű volt menni, az tünt fel.
@fletwwod_mac: @Penivaldes:
Dögöknek tetszik lenni!
Kicsit nem figyelek és kibeszélnek... Mindjárt Stefkét is el kell viselnem?
Akkor inni fogok! :)
@fletwwod_mac:
Te is ilyen maradi libsi vagy? :DD
Bezzeg a Stefi! Még a bátyókáját is bevágja a lába közé!
@Penivaldes: csak teli gátlásokkal és úgy gondolod nincs csúnyább a világon... ugye?

Megnyugtatlak, a nők 90%-a ezt gondolja magáról, a többi meg úgy el van szállva, ajaj...
@aritus: hogy nem lehet észrevenni hogy nincs ott a gyerek???????????????????????
@Penivaldes: akkor ezért a fokos!? ó én balga! nem jöttem rá, miért nőnek a fokos! azt hittem járáshoz bot helyett, mint a mammerek...
@Penivaldes: Budaörstől Bécsig! Én se értem, el se tudom képzelni.
Biztos hulla fáradt lehetett, hajnal volt, de akkor is!
Halihóóóó! Ez a cukiság már meg volt??? :)

Azerbajdzsán nem vesz magyar államkötvényeket

www.oroszvilag.hu/?t1=magyarorszag_es_a_posztszovjet_terseg&hid=3491
index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/03/lefekez_a_magyar_suzuki/

Hehe. 2 műszak helyett 1, de nem lesz leépítés. No persze, mese Tündérországban. 20-30fővel el lehet engedni, hogy ne kelljen hivatalosan is lejelenteni.
@fletwwod_mac: 1/2-annyit kell dolgozniuk a 1/2ázsiaiaknak ugyanannyi pénzé...
"Jóval aktívabb volt az IPU azeri csoportja, melyet egy jobbikos képviselő, Gyöngyösi Márton vezet, alelnöke a fideszes Papcsák Ferenc."
"Az azeri-magyar parlamenti tagozat vezetői Hejdar Alijev Azerbajdzsán össznemzeti vezetője síremlékén virágcsokrot helyeztek el."
Ugye ez a volt KGB-s komcsielnök, akinek a fia a mostani elnök. Miért is nem csodálkozom ezen? Meg azon, hogy a jobbiknak Azerbajdzsán tetszik, ahol aztán tényleg nem volt rendszerváltás, egy sötét komcsi féldiktatúra van.
hvg.hu/itthon/20120903_A_Fidesz_az_azeri_es_az_ormeny_tuzben_is_
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Én tényleg nem értelek benneteket...
A hír akkor lenne hír, ha venne. Ezt a narancsbolsik hitték. A felcsúti ramszeszt (majdnem cigánycsávót írtam) át.aszták a nagyobb játékosok.
A vicces, a most következő magyarázatok lesznek majd!
Kumin, Girosz és Szájtátó már túlóráznak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem, de vár6ó volt. Ez esetben odafutottunk egy orbitális nagy pofonért.

1ébként elnézést kívánok, de akkor mi a lelógó vándordíjamról is tárgyaltak egy évig? Hiszen azt írták, keresek linket.

Nem veled van bajom.
@dr. Bubó: Kedves Doki! Adj be 1 oltást annak, aki ezt el is hiszi. ilyen még nem volt a magyar történelemben és szvsz nem is lesz.
@fletwwod_mac: :))) félázsiaiaknak félmunka... (vagyis dupla bér)
@Dr. simonmondja.: A képen a pink pólóban mögötte. Törököt feketében felismered, nem?
Emberek...
Na már most, a csajok a gyengéim, és szoktam vala olvasgatni a gingergirls.blog.hu-t. :))
Erre mit látok?
Ejj, ezek a teuto-nordikusok...

gingergirls.blog.hu/2012/09/03/vika_839/fullcommentlist/1#c17711077
@aritus: Megértem, hogy sajnálod, amiért kikészültek, de aki katonaviselttel ma beszéltem - kettő férfi - beszéltem, azt mondja, ezt katonáknak valahogy, de bírnia kell. Ha nem, akkor nem ilyen szakmát kell választani. Jól tudták, hogy Ludovika, az mit jelent - pláne manapság - és mivel jár. Főleg sajna Orvbűnnel. (ezentúl így írom)

Bocs, de tudtommal, nem erőszakos sorozás áldozatai. Ők akartak ennek az erőszakszervezetnek a tagjai lenni azzal, hogy ide jelentkeztek.
@dr. Bubó: Errefelé a magas szállítási költségekre és az alacsony keresletre hivatkozva több cég is hasonló stratégiát követ(ett), 3 műszakból 2, aztán 1. Végül az 1 műszak is csendben kimúlt.
@a szív fészkei:
Lószar állóképesség, ha ezt nem bírják!
@GeoCracker: Jókai Anna bájai mély benyomást tettek miniszterelnök úrra, amit szájának önkéntelen nyalogatásával fejezett ki.
Az LMP-s ERtsey Katalin írta ki a FB-jára: "Kezdődik... Aljas módon hajnali 3 órás kezdéssel tették be a parlament hétfő éjjeli napirendjére a családon belüli erőszak büntethetőségéről szóló népi kezdeményezés vitáját :((( "

A szerető családapa gondoskodása Európa közepén 2012-ben, mindene a család, blablabla.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Csini, de ez ugye ízlés dolga. Mondjuk van, amiben Vika jobb Charlize-nél.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ándi bácsit, neked való elmerogyi, olyan stílussal, mint a hajdanvolt Vladys.
@a szív fészkei:

"A szerető családapa gondoskodása Európa közepén 2012-ben, mindene a család, blablabla. "

Mármint Kövér?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nézd én se bírnám, nekem megfájdul már a hátam - 59 - az álldigálástól. De soha nem akartam katonanéni lenni és rétest enni egyszerre lépés után. Ha valaki idemegy, felvételezik, akkor legyen erre felkészülve. Kegyetlenül hangzik, sajnálom is, de amit látok harctereken, az sem vasárnapi szagosmise utána haboskakaóval.

Orvbűntól felavattatva lenni, hát az külön mazochizmus.
@aritus: Ne is csodálkozz, ezek borsó meg a héja. Mondjuk a Fidesz a kéz a kézben nyerészet után a jobbikhéjat néha eldobná, ha tehetné.
@a szív fészkei: Egyetértek velük. Felmálházva, hátizsák, fegyver, stb., is bírni kell(ene) kb. fél napot víz, kaki, pisi nélkül.

Szvsz. az lehet a gond, hogy sokan ide menekülnek a kínzó anyagi kilátástalanság elől. Mivel többnyire nem svájcinégerek és pankrátorok jelentkeznek, azokat veszik fel, akik még felvehetők. Egészségesek ugyan, de pl. kaszálni nem bírnának július végén a tűző napon órákon át (apáink korában ez még természetes volt).

Megjegyzem, gépesített hadsereghez közel sem kell akkora erő, mint pl. 30 éve, tehát nem feltétlen indokolt az ukrán kétajtós szekrény emberek felvétele.
@Zébácsi: Nem, Orvbűn, tudod, akit te annyira megvédtél, hogy á biztos nem is csapkod otthon, mint a hajderménkű... Minden Orvbűntől indul, Kövér csak csicska - elég drága annak - ehhez.

Ezeket a családi erőszak témája ennyire izgatja. Hogy hetente egy nő meghal emiatt. Zagschon, ki nem szarja le???
@Dr. simonmondja.: fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/377593_523607930988642_162705296_n.jpg

FB-ról szöveg mellé:"A képen nem Orbán csíkos inge a botrány, hanem a mögötte pink pólóban ácsorgó és a Vidi győzelmét a miniszterelnökkel együtt ünneplő SZŰCS ATTILA, ismert volt olajszőkítő. A rossz nyelvek eddig is tudni vélték, hogy a FIDESZ 98'as kampányát az olajosok támogatták. Sőt azóta néhányszor Szűcs Attila utazott is a miniszterelnökkel, pl. Bakuba, mint "olajszakértő"." Ezek ütötték nyélbe ezt a kiváló bizniszt. Olajosok, értenek hozzá, ahogy a hullákhoz is. Profik. Similis simili gaudet.
@Dr. Lencsés István PhD.: az idős Kádárnak voltak ilyen nyelvöltögetései, vállhúzkodásai.
@a szív fészkei: mert isten haza család! Mi ezzel a baj?
@Penivaldes: Azt híjják cipészseggnek! Jó magolós egyetemekre.
@aritus: A család(anya) mielőbb térjen meg istenhez a család(apa??) hathatós támogatásával? Így érthetik? :-(((
@fletwwod_mac: Neked is szépeket, kevesebb Stefit, több svájci órát, bankbetétet, alagutat, csokit! Nem kívánt törlendő. :-DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli - ez szép?, brr, szerintem az az egy értéke, hogy valódi vörös - vigyázz vele, ha mégis kéne! A könyökén erőteljes bőrbaj látszik.

Kurt úrfi itt is erőteljesen védi Stefijét. De szép az ő családi összetartásuk, istenem!
@a szív fészkei: ezt nem "vhogy" bírod, hanem folyamatos összpontosítással :). pl. azért viselsz hatalmas, vastag, bumfordi kesztyűt és lábbelit, hogy mozgathasd benne az ujjaidat, ezzel serkentve a vérkeringést, miközben mozdulatlannak tűnsz. ha ezt elmulasztod, megnézheted magad. erről szól pl. a díszőrség. aki a szónokra figyel, nem magára, ill. a feladatra, a bevetés szabályaira :) (az őrség kötött formájú harci feladat, tulképp a díszszemle is, az alakizás meg a kemény kiképzés, könnyű háború elv gyakorlatának velejárója) megszopta.
@a szív fészkei:

"Nem, Orvbűn, tudod, akit te annyira megvédtél, hogy á biztos nem is csapkod otthon, mint a hajderménkű"

Bocsánat, én ezt soha nem mondtam. Megvédtem, mert nem látok be a négy fal közé és nem vagyok Anikó háziorvosa sem. Csak annyit mondtam, hogy ezt nem tudhatjuk Tekintsük magánügynek, mi történik a házon belül.

Ha viszont valóban veri, akkor szégyelje magát és ez ugye már korántsem magánügy.

Én magam soha nem ütök meg senkit, pláne nem egy nőt, és pláne nem a feleségemet, úgyhogy ezúton üzenem a T. ME úrnak, hogy ő se tegye.

/Aszongya az én kicsi feleségem itt mellettem, hogy nem veri, hiszen nem is találkoznak. Na jó, ötször már találkoztak. Meg azt is mondja, hogy ha már Tom Cruise Katie válása után feleséget keres, nem lehetne-e összehozni Orbán lányával? Hátha utánahúz a papa is az USÁkokhoz.
Sajnos, nem a halt meg, akinek már régen kéne, hanem ő, a Mirr-Murr, a tévémaci, Misi mókus és más aranyos figurák atyja, Foky Ottó bábművész. fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/523601_10151018812311814_1065504747_n.jpg
@a szív fészkei:

Bocsánat, Viktor inge Vidi színű, ezzel nincs baj.
A ping polóinges férfi ezek szerint Szűcs, de én ilyen polóban max. focizni járok a romákkal a köztársaság térre, sose venném fel egy meccsre (kinyúlt, fakó, játszósnak való) Plusz az övét is becsatolhatta volna rendesen, vagy elmehetett volna vesepartira a fotó után is.

Na, és ki a harmadik személy?

Török Gábor, asszem.

Ha ő, akkor jössz egy piros hangszóróval.
Na, megnéztem az összeesős videót, szegénykéim nagyon nyüzügék: kőműves, ács, tetőfedő, útburkoló megeszi őket reggelire. Azok tudnak napon ácsorogni naphosszat, csak közben még pár tonnát is megmozgatnak.
A hejesírási hibákért bocs, szokás szerint formán kívül vagyok, as usual.
@Zébácsi: Sciseknek dobnád Rasit? Hogy még őrültebb legyen a família????

Very, very, beleveri - ez régi utcafolklór, bocs - de hogy ezt a témát ennyire így kezeli, azért sok mindent elmond a mentalitásáról.

Nem tudom, kedves nejed - üdvözlöm, grat a férjéhez!! ;-) - honnan tudja ebnyire biztostan, hányszor nem és hányszor találkoznak, de az is lehet, hogy Anikó nagysád nem óhajtja ezeket a csodás együttléteket annyira egy-két esemény óta.
@Zébácsi: Legyél már emberi a hibákkal, nem vagy Stefi robot a kérlelhetetlen szellemi láncfűrészeddel!!! Skicc Pál veled, ki ellened??? :-DDDDDDD
@Pantagruel: Hát egen. Sajnálom őket, de megérdemli Orvbűnt ezt az égést általuk: víziói a redváűs kis ludovikás egérlyukából a nagyhatalmi törekvésre már az évnyitón összecsuklanak.
@Penivaldes: rendszeresen elhagytam a fiamat. azóta is emlegeti
@Zébácsi: Ő az. aritus vette észre - én a pinkpárduc maffinkára koncentráltam, egy nap elég sokknak az is - de fekteében Török vigyorog, mint a vadalma. Gennyarc, na. Osszátok csak mindenhol, hol tölti munkás napjai jutalmát az elfogulatlan kristálylogikás politológus....
@a szív fészkei:

Azé ezis biztosan hozna a konyhára pár millirádot államkasszailag, és ugye lenne rá sansz, hogy Viktor átteszi székhelyt az USA-ba, mégiscsak nagyobb cukiság ott elnöknek lenni, nem? Ha már a lánya egy híres Ami felesége.

Több legyet ütnénk egy csapásra.

Miután 5 gyerkőcük van, gondolom, innen vette, hogy ötször biztosan találkoztak. A többi azé' bizonytalan, mert egy politikus biztosan elfoglalt,késő iccaka ér haza, mikor már a háztartástól+ gyerkőcneveléstől fáradt feleség már alszik, de ha ébren is van, akkor is alszik.

Egyébként mindez nem komoly, csak fáradt esti játék a képzelettel.
@Zébácsi: De miért jövök a hangszóróval? Adnám, ha volna, miért tagadnám meg tőled, akit kedvelek, de fogadtunk valamiben? Szenil Emilné lettem, mert nem emlékszem rá?
@Zébácsi: Szerintem többször tanálkoznak piárice, ettől olyan nyűvött az egyébként valaha nem csúf asszonykája.
@aritus: Jáááj.
Ilyen nem volt, de el tudom képzelni, hogy éjjel azt hihette, hogy a kölyök szunyál már hátul. Múltkor valaki a nejét hagyta el a parkolóban. Ott azért már lehet kis szándékosság is, nem???
@a szív fészkei:

Ma igen fontos leveleket írtam, súlyos milliók múlhatnak rajta - nem az én pénzem, de pont emiatt nagyon kellett figyelnem minden ékezetre, vesszőre, szóra és szófordulatra, no és a diplomatikus mondatszerkezetre. Itt a blogtérben megcsúszik a figyelmetlen kéz, s ráadásul sosincs úgy, hogy csak ide figyelek.
Ez van...
@Pantagruel: Ejha, elmehetnél maciszőrös kucsmás - tényleg medvét mészárolnak ezért? - londoni látványosságnak!

Mi osztálykirándulással - elsős gimiseket vittünk Prágába - eljutottunk a Hradzsinba. Ott a csomó kis külföldi csajszi egy szál spagettipántban (ohne melltartó), minishortban illegett-billegett, fotózkodott az őrt álló katona előtt. Szeme se rebbent, de az ádámcsutkája annál inkább.. ;-DDD Szegénykém, de végigcsinálta mocc nélkül, pedig kurvameleg volt akkor is.
@a szív fészkei:

Dehogyis. A piros hangszóró szerzői túlzás volt, csak a móka kedvéért - korábban a családban/baráti körben ezt szoktuk szóban kiosztani, ha valaki egyébként evidens problémát, talányt oldott meg - mint most én.

Gondolom, ez nemcsaknálunk volt így. Talán egy Gálvölgyi Kapcsoltam paródiából származik az eredeti...
Egyébként pedig: 10xs!
Új szempont Hoffmann drákó köpenyszigorát megérteni: hvg.hu/divat_design/20120903_Iskolai_uniformis#rss

Szexi, kedvelik a pedok: lehet, hogy majd csinál iskoláslány bugyi-automatát is, mint Japánban? [..]"Vagy ott vannak a tinédzser lányok használt bugyiját kiadó automaták (teenage girls used pants automat in Japan), azoknak a hím egyedeknek, akik erre izgulnak."Az is jó bevétel lenne a költségvetésnek. Erkölcs itt a fasorban sem szédeleg. www.nlcafe.hu/ezvan/20111011/a_hazassagokat_is_szetzilalta_japanban_a_marciusi_foldrenges/
@Zébácsi: Ja jó, persze, mi is mondjuk, bár inkább a bingót! Csak azt hittem, hogy valamiben fogadtunk Törökről. Véleményem eléggé régen elég lesújtó róla, de tényleg kialakul a puzzle, nem? Félelmetes, mennyire egyszerű itt minden.
@Zébácsi: Elnök ott nemcsak az lehet, aki ott született? Jó, átírják a cuccost, ja. Kumin+Török.

Jó, ha van komoly és fontos melód, legyen is még sokáig! Hogy hibázol, az emberi - a szőnyegszövők mindig ejtenek egy kis csak általuk ismert hibát, mert csak Allah a tökéletes (meg Stefi), aki mém lett) - és megérthető; én is úgy írok, mint a cséphadaró, oszt olyan is. De remélem, néha követhető.
nem csak az lehet - na basszus, tényleg nem megy...
Morvai leírta, hol hibáztak Navracsicsék.

hvg.hu/itthon/20120903_morvai_kim_level_azeri_gyilkos

Morvai Krisztina, a Jobbik EP-képviselője szerint az azeri baltás gyilkos átadási ügyében hibázott a magyar fél, amikor az erről szóló diplomáciai levelezésben az azeriek általános megfogalmazásai esetében nem kért pontosítást arról, hogy a konkrét esetben, Ramil Safarov kiadatásakor miként fognak eljárni.

Morvai kitér arra a levélváltásra, amelynek egyik részét szombaton közölte az mno.hu, annak igazolására, hogy az azeri fél megvezette a magyar kormányt. A lap úgy tálalta, miszerint az azeriek megígérték azt, hogy Safarov otthon folytatja büntetése letöltését, de Morvai szerint az azeri levél egyértelműen általánosságban fogalmazott, azaz azt fejezte ki, hogy általában melyik gyakorlatot alkalmazzák az átadás során, és arra utalnak, hogy - Morvai szerint "általában" - folytatják a külföldön kiszabott büntetés végrehajtását, már ha éppen folytatni akarják azt és nem éppen kegyelmet adni, mint az jelen esetben történt.

Ilyen megfogalmazás mellett Morvai álláspontja szerint rá kellett volna kérdeznie a magyar igazságügyi minisztériumnak, hogy a konkrét esetben tényleges végrehajtást ígérnek-e, azaz változtatás nélkül végrehajtják-e a magyar ítéletet. Egy nem általános, hanem konkrét megfogalmazás esetében ténylegesen lehetne az azeri hatóságot hazugsággal vádolni, így azonban ez a vád nem teljesen megalapozott – fogalmaz az EP-képviselő.
Van olyan pont amellyel eléggé egyet tudok érteni.

Vona Gábor: Véleményem az azeri-örmény-magyar konfliktusról

www.jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/vona_g%C3%A1bor_v%C3%A9lem%C3%A9nyem_az_azeri-%C3%B6rm%C3%A9ny-magyar_konfliktusr%C3%B3l
@Zébácsi: "Meg azt is mondja, hogy ha már Tom Cruise Katie válása után feleséget keres, nem lehetne-e összehozni Orbán lányával? Hátha utánahúz a papa is az USÁkokhoz."

Kitűnő ötlet baszodalássan. Nem elég őrült már így is a Focista, az kell, hogy még szcientológus is legyen.

És senki semmiben jobb Charlize-nál, bazmeg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Poén.
Ízlés.
Klassz dolgok ám.

A bazmegért pedig kár. Nem elég, hogy nem érted, még tetézed is.
@a szív fészkei:

Abszolúte követhető.

Viszont úgy láccik, én nem vagyok az.
@Zébácsi:

Istenem, a bazmeg is poén volt, bazmeg. Jó késő van, bazmeg.
@Zébácsi:

Lehet, hogy ő csinálna szextánst a Tom Krúszból.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

:-). Igen, szerintem is. Vissza is szívom, effendi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: 9 szóból 3 bazmeg? beszartam a röhögéstől e kései órán.
Vona Ostoba Gábor:
"Jóban kell lenni Örményországgal is, de felismerve saját nemzeti érdekeinket nekünk az azeri vezetéssel kell különösen erős és jó kapcsolatokra törekedni. És nem egy rövidtávú pénzügyi segély céljából, mert az önmagában ócska, prostituált külpolitika lenne, hanem azért, mert az azeri is turáni nép, mint mi."

Gondolom, turániak, mint a Zázriveczek... :-DDDDDDDDDDDD
@Zébácsi: Drága, ha Hollywood kerül elő, akkor neki meg Bolinak pavlovi reflex ChT. Egyházuk van rája alapítva!!!

Értlek, hogy kívánod: vinné a Ron Hubbard szelleme már el ezt a hulladékot, de hát vele nem lehet villogni, mint Cruise-zal, Travoltával - egyre gázosabb, mert nagyon langyi és nagyon tagadja, mert az ciki egy scisnek, hogy nem hozták ki belőle - ő már egy nemzetközi szégyenfolt. Nem tenne jót még a scis "hírnévnek" sem.

Tom Cruise valószínűleg egy újabb kis, mostanig ismeretlen de majd tőle felfutó hollywoodi lápvirágot vesz el, darabig terrorizálja , nő lelép és így tovább. Ő egy filmes Orvbűn valahol. Nyomott és ezt így kompenzálja. De valamiben legalább valaha tehetséges volt.

Nem szabadulunk tőle, na.
@szerénységem: Na már nem is köll a véres pííz, csak a turáni rokonság. Ja, na de mit mond Iránnak a baba?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-DDDDDDDDDD Tomi gyerek ipari tanuló se lehetne őrültségben a vidicsíkos ingfetisiszta mellett. Csak filmben bír háborúzkodni, ez meg mingyá élesben.
@a szív fészkei: Nem szabadulunk tőle, na. jönnek az örmények és ráhánynak a kardélre. akkor mi lesz? azok megeszik a tekkes bakfisokat.
@szerénységem: na megevett: azok vannak neki

@glaci ph 5.5 álompolgár: Akkor levetítik nekik a Hajdú fekete baszksapecos képét. Attól halálra nevetik magukat. Viszont addig se bírnak lefejezni, ha a térgyüket csapkodják a röhögéstől.
@szerénységem: bocs a legutóbbi csak úgy ment.

De ha már: SP: ostobenko kurva. Ez egy nagyon eklatáns meghatározás Vonára. Sőt nemcsak rá.
Hagyó nem a szívem csücske, de elegánsabban is kóstolgathatnák, legalább a jog látszatára ügyelve: egyenlito.blog.hu/2012/09/03/a_politika_nem_minden_esetben_szolhat_bele_az_igazsagszolgaltatasba

Tüncibaba igyekszik megszolgálni a bizalmat, amit saját jogán nyert el, nem is a zura hihetetlen presztízse miatt.
Jogalkalmzás az Orvbűn-érában - azért erről majd PhD-k százai szólnak. Na nem a Skiccé persze.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Van a második pontban olyan mondat, amivel én is:

"Ebben a helyzetben senki nem hiszi már el Orbán Viktornak, hogy őt csupán átverte az azeri vezetés. A világ most úgy tekint rá, mint aki szorult helyzetében eladta saját és hazája erkölcseit."

Jah, hol van ez már a Gyöngyösi féle, Selmeczi mellei közül előadott: le van ez mán' zárva, mán' levan kiselőadástól.

Visszább húzta a Jobbik a nyelvét azer seggéből, de a tényszerűségen és a történelmi ismereteken van még mit csiszolni.
www.hirado.hu/Hirek/2012/09/03/19/Amirol_meg_senki_sem_beszelt_az_azeri_ugy.aspx?source=hirkereso

[..]"Az eset érdekessége, hogy az 1983-as strasbourgi európai egyezmény aláírásakor Azerbajdzsán és Németország az amnesztiáról szóló 12-es cikkelyhez egy olyan feltételt szabott, amely szerint az azeri és német fél által átadott személyeket csak akkor menthetik fel, ha azt a „kiadó” ország is jóváhagyta.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy kérték-e Magyarország hozzájárulását a kegyelemhez, ezért nem zárható ki annak a lehetősége, hogy Azerbajdzsán nemzetközi jogsértést követett el – közölte a szakértő.

Lattmann Tamás úgy látja: szükség lehet a kármentésre nemzetközi szinten. Az örmények felháborodását pedig azért is meg lehet érteni, mert egy családnak – kicsit Magyarország hibájából – másodjára kell feldolgoznia a fia elvesztését, miután gyilkosából nemzeti hőst csináltak – jegyezte meg a nemzetközi jogász."
@a szív fészkei:

Ki a lófaszt érdekel hányszor és hogyan találkozott Hagyó Ottlik Lillával? Senkit a világon.

Engem is az érdekel, hogy sikerült a nevén lévő cégeket és ingatlanokat Lillácska és a becses édesanyja nevére menteni a rendelkezésre álló rövid idő alatt. A szóban forgó főügyész a történtek után nyilván teljes joggal nem szerette volna, ha Hagyó és Lillus tovább űzik a bizniszt. Annak tükrében, hogy Lillus ex férje, Varga Tamás mellett meglehetős rutint szerzett az ilyen ügyek elsimításában, és a dolgok hajlékonyan alakításában.

Örülhetnek, hogy ezt ennyivel megúszták.
@GeoCracker: Jó. De meg is hallgattad ezt az aszalós beszédét? Hát enm véletlen szerintem, hgoy pont ott szerepelt és pont ezekkel a baromkodó nagyzoló szavakkal.

CSak nem üzent a naposcsibe?? Nem mást, mint azt, h ogy bekaphattyák az örmények, lesz nekünk itt mingyá ludovikás harci szellemünk, ripityomos, jó magyarosch!! Erős ország, erős hadserege, ilyenek hagyták el szótagolva azt a ferde turáni átokszáját. Nem véletlen ez, bizony mondom. Bírja fokozni a nemzetközi helyzetet, csak a nyomorult kölykök belerandítottak a nagy ládzsarázásába: képesek voltak elájulni!! Belerandítva a szent hepciáskodásába!!!

A nemzetközi karvalytőke fűtötte direkte a napot.
@Fabius: Ha nem találnak rá bizonyíthatót, akkor megússzák és bűntelenek lesznek. Ez van. Hagyót vegzálják, ahogy tudják, de tegyék jogszerűen, mert ezen ugrálunk tegnap óta. Hogy európai jogállam volnánk-e vagy se?

Vagy jöjjön a szemet szemért, fogat fogért, aki kapja marja, ki az erősebb kutya? Nincs más út.
@a szív fészkei: Ja, meg az olyanok, mint
"Orbán elmondja, hogy a hallgatók odaadása, szorgalma és tudása nélkül az új magyar államszervezet csupán egy "üzemanyag nélküli gépezet, vérkeringés nélküli test, kép nélküli keret". "

Miközben ő volt a képtelen kerettelenség. De sok szempontból a szokásos paneleket emlegette. S én tényeg nem tudom, minek ehhez külön állatkert (egyetem). Egyébként Orbán szerint tényleg mindenki bekaphatja.
Ja, és néztem az ATV mai hiradóját. A nyelve tényleg külön életet élt abban a pár pillanatban,amikor a kamera nem nyilvánvalóan rajta volt. Két mikrofonos közjáték között.
@szerénységem: meg a vonák. meg a hajóvonták. Akiknek tilos a találkozása a logikával.
@Fabius: Itt a témád: index.hu/kulfold/2012/09/04/azerbajdzsan_nem_vesz_magyar_allampapirt/

[..]" „A magyarországi államkötvény-vásárlással kapcsolatos hírekre reagálva az Azerbajdzsáni Köztársaság Állami Olajalapja hivatalosan is bejelenti, hogy a SOFAZ nem tervez semmilyen állampapírt vagy befektetési eszközt vásárolni Magyarországtól” - áll a SOFAZ közleményében. Az olajalap képviselői hangsúlyozták, hogy fontosnak tartják a téves információkból fakadó félreértés tisztázását."

Nem csoda, ha rezeg a feje meg a nyelve a hülyének.
@a szív fészkei:
brühühühühü

még ennyiért sem kell...ami azt jelenti, jó gazdasági szaktanácsadói vannak a zazeriolajnak és teljesen nem bízik meg a kedves idegbetegben...hadd rángatódzon tovább

ez példa lesz ómen...a többi magánbefektetőnek is csőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőddddddddddddd

brühühühühühü a törpe bukása...a közgép átveszi a hatalmat
@szerénységem: Nem mondod, hogy csak ennyi "hibát" találtál benne?? Most azért megnyugodtam. :)
@rodeo36: Igen. Megmondtad rég. Hú de kéne a kandomblé, minden szempontból!
@a szív fészkei: te nem szeretsz engem. elküldenél Londonba spagettipántos cicifixes csajok közé rendíthetetlen ólomkatonát játszva szobrozni :D hőszív helyett kőszív. anyám, borogass! nem olyan fából faragtak. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "nem lehet másként értelmezni" :) király. mé' nem aszongya, h "a Jobbik / jómagam álláspontja az ügyben az, hogy...", de az állandó kizárólagosságra törekvés...! :) jómegaszongya a sok droidnak.
@Pantagruel:
Csak, mert annyira tudod, hogyan szobrot alakítani élőlénynek! Londonban soha nem voltam, Prágában láttam ezt.
@Ándi bácsi: negyednapos hír ritkán marad címlapon...
@a szív fészkei: ha legyezőt nem is, de vizet biztosan, és amennyire tudom, ezúttal nem kaptak. Ezen kívül ha ÁLLSZ a tűző napon, egészen biztos előbb ájulsz el, mint ha mozogsz.
@titan: Ezt mondd annak a fejetlen és überhülye bandának,a melyik ezt így szervezte meg. Orvbűn persze árnyékban fárasztotta őket.

Megkezdték a kemény kiképzésüket ezzel az évnyitóval, nemde? Ahogy itt katonaviseltek írták, ennyit bírniuk kellene, ha hivatásosak akarnának lenni. Mert máshol is fog majd rájuk bevetéskor vagy díszőrség adáskor a nap.

Emberiességet meg ezeknél a kormányzatiaknál keresni???? Szaharában duzzasztógátat előbb találunk.
süti beállítások módosítása