Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.03. 05:17 Fabius

Újraválasztották Lázár Jánost

Címkék: fidesz hódmezővásárhely lázár jános időközi választás

Új test, régi lélek. Nagyjából ennyivel foglalható össze a hódmezővásárhelyi lázárutódlási kérdés. A város polgármesterét Almási Istvánnak hívják, de ez többé kevésbé teljesen lényegtelen. Ennyi erővel lehetne Jóska Pista Béla is, ha Lázár egykori alattvalójáról volna szó, és a hűségesküig elkötelezett híve lenne - nem, nem a Fidesznek - Lázár Jánosnak. 

A számszerű eredmény azért beszédes:

33%-os részvétel mellett:

Almási István - Fidesz: 52,31% ; Kis Andrea - MSZP: 22,72% ; Kovács Sándor - Jobbik: 14,01% ; Nagy László - független: 10,95%. 

A Rapcsák András utcával, jól fejlett Lázár kultusszal megáldott és milliárdokkal kitömött fideszes mintavárosban két év alatt 14%-ot bukott a Fidesz, - Lázár az önkormányzatin 66%-ot kapott - és - micsoda véletlen - 14%-ot erősödött az MSZP. ( Kis Andrea 2010-ben 8%-al az utolsó helyen zárt) Pedig a véletlenre nem volt bízva semmi. Szombaton ingyen pia a Kossuth téren, kulturális városnegyed átadó, egész napos dínom dánom, koncertek és a mámoros fekvehányás lehetősége hajnalig mind adott volt. Az Origó kampánykukkoló körútján pedig jókor előre bemutatták ország világnak ezek ketten, hogy nyugi gyerekek, csak a test változik, a bólogató fejet mozgató kéz marad.

almási-lázár.gif

Mondanám, hogy kutyakomédia a kutyás bolt előtt, de van abban valami - nem röhejes, pfff - megható, ahogy a rajongott de magasabb posztba elszólított félisten becangázik a tömegbe, egy másodperc alatt szétosztja az árokkaparási feladatokat, és emígyen kommentálja: "István megígéri, hogy megcsinálja, én pedig nyomást gyakorolok rá, hogy meglegyen". A deklarált kiabohóc addig elugrott a mikrofon elől, nehogy láb alatt legyen, Lázár pedig elégedetten konstatálja, hogy neki ettől bizony feláll. Éljen az altesti egészség, úgyis "növelni kéne a gyerekszámot, én a magam részéről már ma este gondoskodni fogok erről" - mondja Vásárhely Duzzadó Makkja, mi pedig a szükségesnél eggyel több információ birtokában mi mást tehetnénk? Kitartó altesti vérbőséget, számtalan gyermekáldást és sokasodó svájci bankszámlákat kívánunk a Lázár családnak. 

 Azért a magabiztosság álarca mögött csak bujkált a kétség Lázárban és a vásárhelyi Fideszben. Mi lesz, ha a kis performansz és a szombati banzáj sem lesz elég meggyőző? Mi lesz, ha a baltáskormány hülyesége rányomja bélyegét a választásra, és a népnek nem lesz egyértelmű: a kánaán csakafidesz és semmi más? Nosza nekiültek és legott írásba adatták Almásival a hűségesküt, amit hogy, hogynem - egyes állítások szerint - vasárnap reggel találtak postaládákban Vásárhelyen:  (olvasható méretért katt)

Miután tudomásom szerint hivatalos bejelentés kampánycsendsértésről nem érkezett, én pedig innen ellenőrizni nem tudom, hogy ez bizisten vasárnap volt, mondjuk inkább, hogy csak kimaradt a menetrend szerinti leveleket kézbesítő békegalamb járat, mert Bakuból hazafelé Örményország fölött lelőtték és megették, a pótlás meg csúszott egy kicsit. 

De a hűségeskü szövege azért cuki: az elmútnyócév bélyegét 50 milliárdos állami támogatással lesuvickolták az elmúltkétév alatt, csuhaj, és, hogy ez továbbra is így maradjon, arra Lázár János tekintetes úr személye a garancia. Éppen rá lehetett volna írni, hogy az 50 potya milliárd ellenére Vásárhely a legeladósodottabb megyei jogú város, de minek piszmogni holmi valósággal? Sokkal fontosabb ezekben a vészterhes, baltás gyilkosos időkben, hogy a kedves nép ha másért nem, legalább a garanciaszemély miatt legyen már kedves elballagni a szavazófülkéig. 

 A bevetett minden és a garantált változatlanság mellett a választásra jogosultak 33 százalékának picivel több, mint fele húzta a kívánt rubrikába az egymást keresztező vonalakat.  Ha Itt Nem Nyerünk Akkor Sehol városban sem tudjátok hozni a legutóbbi, teljes népességre mért közvéleménykutatás adatát (18%), akkor talán ideje lenne észrevenni, hogy azok sem bíznak bennetek, akik eddig megtették valamilyen általunk ismeretlen okból. Márpedig, ha a mintavárosokban is ilyen eredményt hoztok, akkor lesz miért aggódni 2014-ben is.

927 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr934748408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@dr. Bubó: Kedves Doki! Adj be 1 oltást annak, aki ezt el is hiszi. ilyen még nem volt a magyar történelemben és szvsz nem is lesz.
@fletwwod_mac: :))) félázsiaiaknak félmunka... (vagyis dupla bér)
@Dr. simonmondja.: A képen a pink pólóban mögötte. Törököt feketében felismered, nem?
Emberek...
Na már most, a csajok a gyengéim, és szoktam vala olvasgatni a gingergirls.blog.hu-t. :))
Erre mit látok?
Ejj, ezek a teuto-nordikusok...

gingergirls.blog.hu/2012/09/03/vika_839/fullcommentlist/1#c17711077
@aritus: Megértem, hogy sajnálod, amiért kikészültek, de aki katonaviselttel ma beszéltem - kettő férfi - beszéltem, azt mondja, ezt katonáknak valahogy, de bírnia kell. Ha nem, akkor nem ilyen szakmát kell választani. Jól tudták, hogy Ludovika, az mit jelent - pláne manapság - és mivel jár. Főleg sajna Orvbűnnel. (ezentúl így írom)

Bocs, de tudtommal, nem erőszakos sorozás áldozatai. Ők akartak ennek az erőszakszervezetnek a tagjai lenni azzal, hogy ide jelentkeztek.
@dr. Bubó: Errefelé a magas szállítási költségekre és az alacsony keresletre hivatkozva több cég is hasonló stratégiát követ(ett), 3 műszakból 2, aztán 1. Végül az 1 műszak is csendben kimúlt.
@a szív fészkei:
Lószar állóképesség, ha ezt nem bírják!
@GeoCracker: Jókai Anna bájai mély benyomást tettek miniszterelnök úrra, amit szájának önkéntelen nyalogatásával fejezett ki.
Az LMP-s ERtsey Katalin írta ki a FB-jára: "Kezdődik... Aljas módon hajnali 3 órás kezdéssel tették be a parlament hétfő éjjeli napirendjére a családon belüli erőszak büntethetőségéről szóló népi kezdeményezés vitáját :((( "

A szerető családapa gondoskodása Európa közepén 2012-ben, mindene a család, blablabla.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Csini, de ez ugye ízlés dolga. Mondjuk van, amiben Vika jobb Charlize-nél.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ándi bácsit, neked való elmerogyi, olyan stílussal, mint a hajdanvolt Vladys.
@a szív fészkei:

"A szerető családapa gondoskodása Európa közepén 2012-ben, mindene a család, blablabla. "

Mármint Kövér?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nézd én se bírnám, nekem megfájdul már a hátam - 59 - az álldigálástól. De soha nem akartam katonanéni lenni és rétest enni egyszerre lépés után. Ha valaki idemegy, felvételezik, akkor legyen erre felkészülve. Kegyetlenül hangzik, sajnálom is, de amit látok harctereken, az sem vasárnapi szagosmise utána haboskakaóval.

Orvbűntól felavattatva lenni, hát az külön mazochizmus.
@aritus: Ne is csodálkozz, ezek borsó meg a héja. Mondjuk a Fidesz a kéz a kézben nyerészet után a jobbikhéjat néha eldobná, ha tehetné.
@a szív fészkei: Egyetértek velük. Felmálházva, hátizsák, fegyver, stb., is bírni kell(ene) kb. fél napot víz, kaki, pisi nélkül.

Szvsz. az lehet a gond, hogy sokan ide menekülnek a kínzó anyagi kilátástalanság elől. Mivel többnyire nem svájcinégerek és pankrátorok jelentkeznek, azokat veszik fel, akik még felvehetők. Egészségesek ugyan, de pl. kaszálni nem bírnának július végén a tűző napon órákon át (apáink korában ez még természetes volt).

Megjegyzem, gépesített hadsereghez közel sem kell akkora erő, mint pl. 30 éve, tehát nem feltétlen indokolt az ukrán kétajtós szekrény emberek felvétele.
@Zébácsi: Nem, Orvbűn, tudod, akit te annyira megvédtél, hogy á biztos nem is csapkod otthon, mint a hajderménkű... Minden Orvbűntől indul, Kövér csak csicska - elég drága annak - ehhez.

Ezeket a családi erőszak témája ennyire izgatja. Hogy hetente egy nő meghal emiatt. Zagschon, ki nem szarja le???
@Dr. simonmondja.: fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/377593_523607930988642_162705296_n.jpg

FB-ról szöveg mellé:"A képen nem Orbán csíkos inge a botrány, hanem a mögötte pink pólóban ácsorgó és a Vidi győzelmét a miniszterelnökkel együtt ünneplő SZŰCS ATTILA, ismert volt olajszőkítő. A rossz nyelvek eddig is tudni vélték, hogy a FIDESZ 98'as kampányát az olajosok támogatták. Sőt azóta néhányszor Szűcs Attila utazott is a miniszterelnökkel, pl. Bakuba, mint "olajszakértő"." Ezek ütötték nyélbe ezt a kiváló bizniszt. Olajosok, értenek hozzá, ahogy a hullákhoz is. Profik. Similis simili gaudet.
@Dr. Lencsés István PhD.: az idős Kádárnak voltak ilyen nyelvöltögetései, vállhúzkodásai.
@a szív fészkei: mert isten haza család! Mi ezzel a baj?
@Penivaldes: Azt híjják cipészseggnek! Jó magolós egyetemekre.
@aritus: A család(anya) mielőbb térjen meg istenhez a család(apa??) hathatós támogatásával? Így érthetik? :-(((
@fletwwod_mac: Neked is szépeket, kevesebb Stefit, több svájci órát, bankbetétet, alagutat, csokit! Nem kívánt törlendő. :-DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli - ez szép?, brr, szerintem az az egy értéke, hogy valódi vörös - vigyázz vele, ha mégis kéne! A könyökén erőteljes bőrbaj látszik.

Kurt úrfi itt is erőteljesen védi Stefijét. De szép az ő családi összetartásuk, istenem!
@a szív fészkei: ezt nem "vhogy" bírod, hanem folyamatos összpontosítással :). pl. azért viselsz hatalmas, vastag, bumfordi kesztyűt és lábbelit, hogy mozgathasd benne az ujjaidat, ezzel serkentve a vérkeringést, miközben mozdulatlannak tűnsz. ha ezt elmulasztod, megnézheted magad. erről szól pl. a díszőrség. aki a szónokra figyel, nem magára, ill. a feladatra, a bevetés szabályaira :) (az őrség kötött formájú harci feladat, tulképp a díszszemle is, az alakizás meg a kemény kiképzés, könnyű háború elv gyakorlatának velejárója) megszopta.
@a szív fészkei:

"Nem, Orvbűn, tudod, akit te annyira megvédtél, hogy á biztos nem is csapkod otthon, mint a hajderménkű"

Bocsánat, én ezt soha nem mondtam. Megvédtem, mert nem látok be a négy fal közé és nem vagyok Anikó háziorvosa sem. Csak annyit mondtam, hogy ezt nem tudhatjuk Tekintsük magánügynek, mi történik a házon belül.

Ha viszont valóban veri, akkor szégyelje magát és ez ugye már korántsem magánügy.

Én magam soha nem ütök meg senkit, pláne nem egy nőt, és pláne nem a feleségemet, úgyhogy ezúton üzenem a T. ME úrnak, hogy ő se tegye.

/Aszongya az én kicsi feleségem itt mellettem, hogy nem veri, hiszen nem is találkoznak. Na jó, ötször már találkoztak. Meg azt is mondja, hogy ha már Tom Cruise Katie válása után feleséget keres, nem lehetne-e összehozni Orbán lányával? Hátha utánahúz a papa is az USÁkokhoz.
Sajnos, nem a halt meg, akinek már régen kéne, hanem ő, a Mirr-Murr, a tévémaci, Misi mókus és más aranyos figurák atyja, Foky Ottó bábművész. fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/523601_10151018812311814_1065504747_n.jpg
@a szív fészkei:

Bocsánat, Viktor inge Vidi színű, ezzel nincs baj.
A ping polóinges férfi ezek szerint Szűcs, de én ilyen polóban max. focizni járok a romákkal a köztársaság térre, sose venném fel egy meccsre (kinyúlt, fakó, játszósnak való) Plusz az övét is becsatolhatta volna rendesen, vagy elmehetett volna vesepartira a fotó után is.

Na, és ki a harmadik személy?

Török Gábor, asszem.

Ha ő, akkor jössz egy piros hangszóróval.
Na, megnéztem az összeesős videót, szegénykéim nagyon nyüzügék: kőműves, ács, tetőfedő, útburkoló megeszi őket reggelire. Azok tudnak napon ácsorogni naphosszat, csak közben még pár tonnát is megmozgatnak.
A hejesírási hibákért bocs, szokás szerint formán kívül vagyok, as usual.
@Zébácsi: Sciseknek dobnád Rasit? Hogy még őrültebb legyen a família????

Very, very, beleveri - ez régi utcafolklór, bocs - de hogy ezt a témát ennyire így kezeli, azért sok mindent elmond a mentalitásáról.

Nem tudom, kedves nejed - üdvözlöm, grat a férjéhez!! ;-) - honnan tudja ebnyire biztostan, hányszor nem és hányszor találkoznak, de az is lehet, hogy Anikó nagysád nem óhajtja ezeket a csodás együttléteket annyira egy-két esemény óta.
@Zébácsi: Legyél már emberi a hibákkal, nem vagy Stefi robot a kérlelhetetlen szellemi láncfűrészeddel!!! Skicc Pál veled, ki ellened??? :-DDDDDDD
@Pantagruel: Hát egen. Sajnálom őket, de megérdemli Orvbűnt ezt az égést általuk: víziói a redváűs kis ludovikás egérlyukából a nagyhatalmi törekvésre már az évnyitón összecsuklanak.
@Penivaldes: rendszeresen elhagytam a fiamat. azóta is emlegeti
@Zébácsi: Ő az. aritus vette észre - én a pinkpárduc maffinkára koncentráltam, egy nap elég sokknak az is - de fekteében Török vigyorog, mint a vadalma. Gennyarc, na. Osszátok csak mindenhol, hol tölti munkás napjai jutalmát az elfogulatlan kristálylogikás politológus....
@a szív fészkei:

Azé ezis biztosan hozna a konyhára pár millirádot államkasszailag, és ugye lenne rá sansz, hogy Viktor átteszi székhelyt az USA-ba, mégiscsak nagyobb cukiság ott elnöknek lenni, nem? Ha már a lánya egy híres Ami felesége.

Több legyet ütnénk egy csapásra.

Miután 5 gyerkőcük van, gondolom, innen vette, hogy ötször biztosan találkoztak. A többi azé' bizonytalan, mert egy politikus biztosan elfoglalt,késő iccaka ér haza, mikor már a háztartástól+ gyerkőcneveléstől fáradt feleség már alszik, de ha ébren is van, akkor is alszik.

Egyébként mindez nem komoly, csak fáradt esti játék a képzelettel.
@Zébácsi: De miért jövök a hangszóróval? Adnám, ha volna, miért tagadnám meg tőled, akit kedvelek, de fogadtunk valamiben? Szenil Emilné lettem, mert nem emlékszem rá?
@Zébácsi: Szerintem többször tanálkoznak piárice, ettől olyan nyűvött az egyébként valaha nem csúf asszonykája.
@aritus: Jáááj.
Ilyen nem volt, de el tudom képzelni, hogy éjjel azt hihette, hogy a kölyök szunyál már hátul. Múltkor valaki a nejét hagyta el a parkolóban. Ott azért már lehet kis szándékosság is, nem???
@a szív fészkei:

Ma igen fontos leveleket írtam, súlyos milliók múlhatnak rajta - nem az én pénzem, de pont emiatt nagyon kellett figyelnem minden ékezetre, vesszőre, szóra és szófordulatra, no és a diplomatikus mondatszerkezetre. Itt a blogtérben megcsúszik a figyelmetlen kéz, s ráadásul sosincs úgy, hogy csak ide figyelek.
Ez van...
@Pantagruel: Ejha, elmehetnél maciszőrös kucsmás - tényleg medvét mészárolnak ezért? - londoni látványosságnak!

Mi osztálykirándulással - elsős gimiseket vittünk Prágába - eljutottunk a Hradzsinba. Ott a csomó kis külföldi csajszi egy szál spagettipántban (ohne melltartó), minishortban illegett-billegett, fotózkodott az őrt álló katona előtt. Szeme se rebbent, de az ádámcsutkája annál inkább.. ;-DDD Szegénykém, de végigcsinálta mocc nélkül, pedig kurvameleg volt akkor is.
@a szív fészkei:

Dehogyis. A piros hangszóró szerzői túlzás volt, csak a móka kedvéért - korábban a családban/baráti körben ezt szoktuk szóban kiosztani, ha valaki egyébként evidens problémát, talányt oldott meg - mint most én.

Gondolom, ez nemcsaknálunk volt így. Talán egy Gálvölgyi Kapcsoltam paródiából származik az eredeti...
Egyébként pedig: 10xs!
Új szempont Hoffmann drákó köpenyszigorát megérteni: hvg.hu/divat_design/20120903_Iskolai_uniformis#rss

Szexi, kedvelik a pedok: lehet, hogy majd csinál iskoláslány bugyi-automatát is, mint Japánban? [..]"Vagy ott vannak a tinédzser lányok használt bugyiját kiadó automaták (teenage girls used pants automat in Japan), azoknak a hím egyedeknek, akik erre izgulnak."Az is jó bevétel lenne a költségvetésnek. Erkölcs itt a fasorban sem szédeleg. www.nlcafe.hu/ezvan/20111011/a_hazassagokat_is_szetzilalta_japanban_a_marciusi_foldrenges/
@Zébácsi: Ja jó, persze, mi is mondjuk, bár inkább a bingót! Csak azt hittem, hogy valamiben fogadtunk Törökről. Véleményem eléggé régen elég lesújtó róla, de tényleg kialakul a puzzle, nem? Félelmetes, mennyire egyszerű itt minden.
@Zébácsi: Elnök ott nemcsak az lehet, aki ott született? Jó, átírják a cuccost, ja. Kumin+Török.

Jó, ha van komoly és fontos melód, legyen is még sokáig! Hogy hibázol, az emberi - a szőnyegszövők mindig ejtenek egy kis csak általuk ismert hibát, mert csak Allah a tökéletes (meg Stefi), aki mém lett) - és megérthető; én is úgy írok, mint a cséphadaró, oszt olyan is. De remélem, néha követhető.
nem csak az lehet - na basszus, tényleg nem megy...
Morvai leírta, hol hibáztak Navracsicsék.

hvg.hu/itthon/20120903_morvai_kim_level_azeri_gyilkos

Morvai Krisztina, a Jobbik EP-képviselője szerint az azeri baltás gyilkos átadási ügyében hibázott a magyar fél, amikor az erről szóló diplomáciai levelezésben az azeriek általános megfogalmazásai esetében nem kért pontosítást arról, hogy a konkrét esetben, Ramil Safarov kiadatásakor miként fognak eljárni.

Morvai kitér arra a levélváltásra, amelynek egyik részét szombaton közölte az mno.hu, annak igazolására, hogy az azeri fél megvezette a magyar kormányt. A lap úgy tálalta, miszerint az azeriek megígérték azt, hogy Safarov otthon folytatja büntetése letöltését, de Morvai szerint az azeri levél egyértelműen általánosságban fogalmazott, azaz azt fejezte ki, hogy általában melyik gyakorlatot alkalmazzák az átadás során, és arra utalnak, hogy - Morvai szerint "általában" - folytatják a külföldön kiszabott büntetés végrehajtását, már ha éppen folytatni akarják azt és nem éppen kegyelmet adni, mint az jelen esetben történt.

Ilyen megfogalmazás mellett Morvai álláspontja szerint rá kellett volna kérdeznie a magyar igazságügyi minisztériumnak, hogy a konkrét esetben tényleges végrehajtást ígérnek-e, azaz változtatás nélkül végrehajtják-e a magyar ítéletet. Egy nem általános, hanem konkrét megfogalmazás esetében ténylegesen lehetne az azeri hatóságot hazugsággal vádolni, így azonban ez a vád nem teljesen megalapozott – fogalmaz az EP-képviselő.
Van olyan pont amellyel eléggé egyet tudok érteni.

Vona Gábor: Véleményem az azeri-örmény-magyar konfliktusról

www.jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/vona_g%C3%A1bor_v%C3%A9lem%C3%A9nyem_az_azeri-%C3%B6rm%C3%A9ny-magyar_konfliktusr%C3%B3l
@Zébácsi: "Meg azt is mondja, hogy ha már Tom Cruise Katie válása után feleséget keres, nem lehetne-e összehozni Orbán lányával? Hátha utánahúz a papa is az USÁkokhoz."

Kitűnő ötlet baszodalássan. Nem elég őrült már így is a Focista, az kell, hogy még szcientológus is legyen.

És senki semmiben jobb Charlize-nál, bazmeg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Poén.
Ízlés.
Klassz dolgok ám.

A bazmegért pedig kár. Nem elég, hogy nem érted, még tetézed is.
@a szív fészkei:

Abszolúte követhető.

Viszont úgy láccik, én nem vagyok az.
@Zébácsi:

Istenem, a bazmeg is poén volt, bazmeg. Jó késő van, bazmeg.
@Zébácsi:

Lehet, hogy ő csinálna szextánst a Tom Krúszból.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

:-). Igen, szerintem is. Vissza is szívom, effendi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: 9 szóból 3 bazmeg? beszartam a röhögéstől e kései órán.
Vona Ostoba Gábor:
"Jóban kell lenni Örményországgal is, de felismerve saját nemzeti érdekeinket nekünk az azeri vezetéssel kell különösen erős és jó kapcsolatokra törekedni. És nem egy rövidtávú pénzügyi segély céljából, mert az önmagában ócska, prostituált külpolitika lenne, hanem azért, mert az azeri is turáni nép, mint mi."

Gondolom, turániak, mint a Zázriveczek... :-DDDDDDDDDDDD
@Zébácsi: Drága, ha Hollywood kerül elő, akkor neki meg Bolinak pavlovi reflex ChT. Egyházuk van rája alapítva!!!

Értlek, hogy kívánod: vinné a Ron Hubbard szelleme már el ezt a hulladékot, de hát vele nem lehet villogni, mint Cruise-zal, Travoltával - egyre gázosabb, mert nagyon langyi és nagyon tagadja, mert az ciki egy scisnek, hogy nem hozták ki belőle - ő már egy nemzetközi szégyenfolt. Nem tenne jót még a scis "hírnévnek" sem.

Tom Cruise valószínűleg egy újabb kis, mostanig ismeretlen de majd tőle felfutó hollywoodi lápvirágot vesz el, darabig terrorizálja , nő lelép és így tovább. Ő egy filmes Orvbűn valahol. Nyomott és ezt így kompenzálja. De valamiben legalább valaha tehetséges volt.

Nem szabadulunk tőle, na.
@szerénységem: Na már nem is köll a véres pííz, csak a turáni rokonság. Ja, na de mit mond Iránnak a baba?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-DDDDDDDDDD Tomi gyerek ipari tanuló se lehetne őrültségben a vidicsíkos ingfetisiszta mellett. Csak filmben bír háborúzkodni, ez meg mingyá élesben.
@a szív fészkei: Nem szabadulunk tőle, na. jönnek az örmények és ráhánynak a kardélre. akkor mi lesz? azok megeszik a tekkes bakfisokat.
@szerénységem: na megevett: azok vannak neki

@glaci ph 5.5 álompolgár: Akkor levetítik nekik a Hajdú fekete baszksapecos képét. Attól halálra nevetik magukat. Viszont addig se bírnak lefejezni, ha a térgyüket csapkodják a röhögéstől.
@szerénységem: bocs a legutóbbi csak úgy ment.

De ha már: SP: ostobenko kurva. Ez egy nagyon eklatáns meghatározás Vonára. Sőt nemcsak rá.
Hagyó nem a szívem csücske, de elegánsabban is kóstolgathatnák, legalább a jog látszatára ügyelve: egyenlito.blog.hu/2012/09/03/a_politika_nem_minden_esetben_szolhat_bele_az_igazsagszolgaltatasba

Tüncibaba igyekszik megszolgálni a bizalmat, amit saját jogán nyert el, nem is a zura hihetetlen presztízse miatt.
Jogalkalmzás az Orvbűn-érában - azért erről majd PhD-k százai szólnak. Na nem a Skiccé persze.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Van a második pontban olyan mondat, amivel én is:

"Ebben a helyzetben senki nem hiszi már el Orbán Viktornak, hogy őt csupán átverte az azeri vezetés. A világ most úgy tekint rá, mint aki szorult helyzetében eladta saját és hazája erkölcseit."

Jah, hol van ez már a Gyöngyösi féle, Selmeczi mellei közül előadott: le van ez mán' zárva, mán' levan kiselőadástól.

Visszább húzta a Jobbik a nyelvét azer seggéből, de a tényszerűségen és a történelmi ismereteken van még mit csiszolni.
www.hirado.hu/Hirek/2012/09/03/19/Amirol_meg_senki_sem_beszelt_az_azeri_ugy.aspx?source=hirkereso

[..]"Az eset érdekessége, hogy az 1983-as strasbourgi európai egyezmény aláírásakor Azerbajdzsán és Németország az amnesztiáról szóló 12-es cikkelyhez egy olyan feltételt szabott, amely szerint az azeri és német fél által átadott személyeket csak akkor menthetik fel, ha azt a „kiadó” ország is jóváhagyta.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy kérték-e Magyarország hozzájárulását a kegyelemhez, ezért nem zárható ki annak a lehetősége, hogy Azerbajdzsán nemzetközi jogsértést követett el – közölte a szakértő.

Lattmann Tamás úgy látja: szükség lehet a kármentésre nemzetközi szinten. Az örmények felháborodását pedig azért is meg lehet érteni, mert egy családnak – kicsit Magyarország hibájából – másodjára kell feldolgoznia a fia elvesztését, miután gyilkosából nemzeti hőst csináltak – jegyezte meg a nemzetközi jogász."
@a szív fészkei:

Ki a lófaszt érdekel hányszor és hogyan találkozott Hagyó Ottlik Lillával? Senkit a világon.

Engem is az érdekel, hogy sikerült a nevén lévő cégeket és ingatlanokat Lillácska és a becses édesanyja nevére menteni a rendelkezésre álló rövid idő alatt. A szóban forgó főügyész a történtek után nyilván teljes joggal nem szerette volna, ha Hagyó és Lillus tovább űzik a bizniszt. Annak tükrében, hogy Lillus ex férje, Varga Tamás mellett meglehetős rutint szerzett az ilyen ügyek elsimításában, és a dolgok hajlékonyan alakításában.

Örülhetnek, hogy ezt ennyivel megúszták.
@GeoCracker: Jó. De meg is hallgattad ezt az aszalós beszédét? Hát enm véletlen szerintem, hgoy pont ott szerepelt és pont ezekkel a baromkodó nagyzoló szavakkal.

CSak nem üzent a naposcsibe?? Nem mást, mint azt, h ogy bekaphattyák az örmények, lesz nekünk itt mingyá ludovikás harci szellemünk, ripityomos, jó magyarosch!! Erős ország, erős hadserege, ilyenek hagyták el szótagolva azt a ferde turáni átokszáját. Nem véletlen ez, bizony mondom. Bírja fokozni a nemzetközi helyzetet, csak a nyomorult kölykök belerandítottak a nagy ládzsarázásába: képesek voltak elájulni!! Belerandítva a szent hepciáskodásába!!!

A nemzetközi karvalytőke fűtötte direkte a napot.
@Fabius: Ha nem találnak rá bizonyíthatót, akkor megússzák és bűntelenek lesznek. Ez van. Hagyót vegzálják, ahogy tudják, de tegyék jogszerűen, mert ezen ugrálunk tegnap óta. Hogy európai jogállam volnánk-e vagy se?

Vagy jöjjön a szemet szemért, fogat fogért, aki kapja marja, ki az erősebb kutya? Nincs más út.
@a szív fészkei: Ja, meg az olyanok, mint
"Orbán elmondja, hogy a hallgatók odaadása, szorgalma és tudása nélkül az új magyar államszervezet csupán egy "üzemanyag nélküli gépezet, vérkeringés nélküli test, kép nélküli keret". "

Miközben ő volt a képtelen kerettelenség. De sok szempontból a szokásos paneleket emlegette. S én tényeg nem tudom, minek ehhez külön állatkert (egyetem). Egyébként Orbán szerint tényleg mindenki bekaphatja.
Ja, és néztem az ATV mai hiradóját. A nyelve tényleg külön életet élt abban a pár pillanatban,amikor a kamera nem nyilvánvalóan rajta volt. Két mikrofonos közjáték között.
@szerénységem: meg a vonák. meg a hajóvonták. Akiknek tilos a találkozása a logikával.
@Fabius: Itt a témád: index.hu/kulfold/2012/09/04/azerbajdzsan_nem_vesz_magyar_allampapirt/

[..]" „A magyarországi államkötvény-vásárlással kapcsolatos hírekre reagálva az Azerbajdzsáni Köztársaság Állami Olajalapja hivatalosan is bejelenti, hogy a SOFAZ nem tervez semmilyen állampapírt vagy befektetési eszközt vásárolni Magyarországtól” - áll a SOFAZ közleményében. Az olajalap képviselői hangsúlyozták, hogy fontosnak tartják a téves információkból fakadó félreértés tisztázását."

Nem csoda, ha rezeg a feje meg a nyelve a hülyének.
@a szív fészkei:
brühühühühü

még ennyiért sem kell...ami azt jelenti, jó gazdasági szaktanácsadói vannak a zazeriolajnak és teljesen nem bízik meg a kedves idegbetegben...hadd rángatódzon tovább

ez példa lesz ómen...a többi magánbefektetőnek is csőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőddddddddddddd

brühühühühühü a törpe bukása...a közgép átveszi a hatalmat
@szerénységem: Nem mondod, hogy csak ennyi "hibát" találtál benne?? Most azért megnyugodtam. :)
@rodeo36: Igen. Megmondtad rég. Hú de kéne a kandomblé, minden szempontból!
@a szív fészkei: te nem szeretsz engem. elküldenél Londonba spagettipántos cicifixes csajok közé rendíthetetlen ólomkatonát játszva szobrozni :D hőszív helyett kőszív. anyám, borogass! nem olyan fából faragtak. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "nem lehet másként értelmezni" :) király. mé' nem aszongya, h "a Jobbik / jómagam álláspontja az ügyben az, hogy...", de az állandó kizárólagosságra törekvés...! :) jómegaszongya a sok droidnak.
@Pantagruel:
Csak, mert annyira tudod, hogyan szobrot alakítani élőlénynek! Londonban soha nem voltam, Prágában láttam ezt.
@Ándi bácsi: negyednapos hír ritkán marad címlapon...
@a szív fészkei: ha legyezőt nem is, de vizet biztosan, és amennyire tudom, ezúttal nem kaptak. Ezen kívül ha ÁLLSZ a tűző napon, egészen biztos előbb ájulsz el, mint ha mozogsz.
@titan: Ezt mondd annak a fejetlen és überhülye bandának,a melyik ezt így szervezte meg. Orvbűn persze árnyékban fárasztotta őket.

Megkezdték a kemény kiképzésüket ezzel az évnyitóval, nemde? Ahogy itt katonaviseltek írták, ennyit bírniuk kellene, ha hivatásosak akarnának lenni. Mert máshol is fog majd rájuk bevetéskor vagy díszőrség adáskor a nap.

Emberiességet meg ezeknél a kormányzatiaknál keresni???? Szaharában duzzasztógátat előbb találunk.
süti beállítások módosítása