Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.02. 05:37 Fabius

Baltásorbán: hülye legyek, vagy olcsó?

Címkék: fidesz orbán viktor azerbajdzsán külpolitika baltás gyilkos

Hej, szegény Selmecziki Gabriella hiába mondta tegnap délben, hogy: mámma' már mámma' van már, igaz tennap' eladtunk egy baltás gyilkost, de mámma'má mámma' van, úgyhogy le van ez már zárva, mert a piac bezárt, Orbánnak csak nem sikerült a szopórollerről lekászálódni. Pedig Selmeczinek segítsége is akadt, a Leghűségesebb Csatlóssá előlépett Jobbik, és Gyöngyösi Márton személyében. Aki gyakorlatilag szóról szóra elismételte amit Gabirella kiköhögött magából:

Selmeczi:

 "az ügyben minden a nemzetközi jog szabályainak megfelelően történt. Ez egy nemzetközi jogilag rendezett és lezárt ügy"

 Gyöngyösi:

 "Ramil Sahib Safarov azerbajdzsáni katonatiszt kiadatása Bakunak teljes mértékben a nemzetközi joggal összhangban történt. "

 Hiába no, így megy ez, ha a szövetségesek túl közel állnak egymáshoz: az egyik tarkójáról visszaverődik a másik hangja. 

 Érdekes párhuzam, hogy a Jobbik Faszpumpa Pistije éppen Erdély autonómiájáért és a Székely Mikó kollégiumért tüntetett, amíg itthon Gyöngyösi Márton  Nagora Karabah autonómiáját simán elcserélné azeri olajpénzre, ha megtehetné. Érdekes lenne látni mit szólnának ezek a keresztény mélymagyarok, ha a székely autonómiát - a példa kedvéért - mondjuk a grúzok kérdőjeleznék meg a románoktól remélt aprópénz reményében.

De ne kalandozzunk el ennyire. Szóval ott jártunk, hogy a lezárt ügy csak nem lezárt ügy, hiszen az internetet elárasztották a mémek, bocsesz - Örményország csoportok alakultak a faszbúkon, Magyarországot meghirdették a eBayen, örmény hekkerek a baltás gyilkosra cserélték Ilham Alijev honlapján a képet, és az azeri diplomácia meglepő nyilatkozatot tett: egy éve ment a titkos tárgyalás, ne játsszuk már a hülyét, és ne legyünk meglepődve, hogy Safarovot nem, hogy le nem csukták, hanem az elnöki kegyelem után még elő is léptették.

Mit volt mit tenni, berendelték a kuministákat akiknek a Vezért Halhatatlan Tettei akció keretein belül helyt kellett állni a kuminista szombaton. Jöttek is serényen minden fórumba, és lökték az előírt sablonszöveget: bezzeg mikor az ír gázoló! Bezzeg bizony, bezzeg. A bezzeg írek pont ugyanazt csinálják Tobinnal, mint amit a bezzeg azeriek Safarovval: tesznek magasról a magyar bíróság ítéletére. Az írek és azeriek kezet foghatnak nyugodtan, mi meg könyveljük el, hogy azok vagyunk akikkel ezt meg lehet tenni.

Délutánra aztán mit volt mit tenni, tarthatatlanná vált a Hajdu féle monnyál kevesebbet abba nem tudnak belekötni, és a magyar külügy és igazságügy is kiszenvedett magából egy nehezen értelmezhető közleményt:

 "Magyarország messzemenően tiszteletben tartja a keresztény Örményországot, továbbá az örmény nép kultúráját és hagyományait. Magyarország az örmény fél diplomáciai kapcsolatokat érintő lépését sajnálatosnak tartja."

 Ezen a ponton már Balaványnak is elgurult a gyógyszer,  hiszen mondhatták volna azt is, hogy bocs, de minket ez nem fog visszatartani attól, hogy a kiadatás napja a Népeink Barátságának Ünnepe néven kerüljön be a naptárba, amin minden évben megrendezzük a ki a baltás a gáton vetélkedőt nemzeteink vezetői között.

orbán favágó_1.jpg

Ráadásnak Orbánt elkezdték körbe rugdosni Európán, úgyhogy estére sürgősen ki kellett találni valamit. A Magyar Nemzet online felületén megjelent egy levél, miszerint az azeri diplomácia írásba adta, hogy Safarovnak le kell ülnie a büntetést. Ezzel két apró probléma van:

1: A levél kizárólag az mno.hu felületén van kint, a kormány vagy a minisztériumok honlapján nincs. Nincs hozzácsatolva a külügy és igazságügy által kiadott hivatalos közleményhez sem, annak szövege nem változott, nincs utalás sem ígéretszegésre. Vagyis ez így pont semmi. A hazai közélet lecsillapítására szolgáló mutatvány, amit hivatalosan senki a világon el nem ismert. 

2: Tételezzük fel, hogy a levél igaz, és a kormány nem véletlenül nem szól egy szót sem, ugyanis a lóvé még nincs itt. Hivatalosan hazugsággal vádolni az azerieket nettó lemondás a pénzről, ezért lapítanak az odúban tovább. Így viszont az a kérdés, hogy mekkora gazdasági és politikai géniusz az, akit ennyire át lehet verni, és vajon mit érdemel ezért? 

Orbánnak döntenie kell, hogy gumicsizmás hülyegyereknek tettesse magát akivel bármit meg lehet etetni, vagy ennyire olcsónak, hogy egy kis pénzért képes ekkora baromságot elkövetni. 

Könnyű dolga nem lesz. Az éves tárgyalást sem cáfolták, ha kicsit túrunk a gesztusértékű állami kitüntetések között akkor megtaláljuk az ilyenkor kötelező pusziszkodás nyomait is. 2012 április 30-án Csutora Zsolt bakui nagykövet a Magyar Érdemrend Középkeresztje kitüntetést adta át Dr. Nargis Pashayeva Narif Kizinek, aki az azeri államfő családi színházának vezetője. Gondolom egy ilyen fityegő jól mutat, és segített kicsit Csutorának tető alá hozni, hogy az azeri nemzeti olajalap akarjon vásárolni állampapírt. Az csak érdekesség, hogy Csutora Zsolt nagykövet annak a Csutora Lászlónak a testvére, akit a Fidesz fővárosi pénztárnokaként, és Simicska Lajos bizalmasaként szokás emlegetni. Simicskával a háttérben azért olyan nagyon sokat találgatni nem kell, hogy vajon mi is történt egészen pontosan.

Innentől viszont két nyitott kérdésünk van:

1: Mi lesz az IMF hitellel? Örülni ezer százalék, hogy nem fognak ennek a cirkusznak amibe Orbán sodorta magát. Szigorodni fognak a játékszabályok, keményedni a feltételek, Orbán pedig egy másodperc alatt ott toporog majd az "útelágazódásban", mint bélhurutos szarógalamb a parlament párkányon: vagy ők és a biztonság szigorral és feltételekkel, vagy hazárdjáték egy olyan féllel, aki az első alkalommal akkora lendülettel vágott át a palánkon, hogy még le se estünk, és pénz még sehol.

2: Volt ma egy elejtett mondata Ali Ahmedovnak, a kormányzó Új Azerbajdzsán Párt alelnökének és végrehajtó titkárának: "Ramilt elengedték, a következő lépés Karabah felszabadítása". Nem egy szívderítő mondat annyi szent. Ha a jómunkásember és pártja beváltja fenyegetését, és Karabah "felszabadítására" vezényli a csapatait, akkor a kirobbant háború ártatlan áldozataiért hogy számolsz el a lelkiismereteddel, Viktorkám? 

Mert félmunkát végezni nem szoktak, ha örmény népirtásról van szó. Idézd fel mi történt a Shusha pogrom alkalmával és kezdj imádkozni, hogy Ahmedovban ne a következő Khosrov bek Sultanov szelleme lakjon.

 

 

 

 

1069 komment · 12 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr534746838

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Safarov gyilkosság képregényben? 2012.09.04. 08:02:51

Még a legvadabb álmomban sem gondoltam, hogy ennek a blognak valaha is köze lesz akár a leghalványabban is aktuálpolitikához (tulajdonképpen pont azért is indítottam ebben a témában). De rá kellett döbbennem, hogy a lányok egyik kalandjuk során egy o...

Trackback: Örvényben 2012.09.02. 20:24:41

Eszem megáll, de tényleg: Örményország megszakította a hivatalos kapcsolatokat Magyarországgal... A helyzetért a magyar diplomácia, élén Orbán Viktorral és Martonyi Jánossal, súlyosan felelős. Vagy azért, mert egészen fantasztikusan amatőr volt, vagy ...

Trackback: Történelmi párhuzam 2012.09.02. 15:28:49

A náciktól ódzkodó Teleki Pál vezette magyar kormány 1940. december 12-én Belgrádban örökbarátsági szerződést kötött Jugoszláviával. Az 1941. márciusi belgrádi németellenes fordulat után azonban Hitler éppen Jugoszlávia ellen kívánt magyar katonai együ...

Trackback: Tökös gyerekek 2012.09.02. 14:54:30

Az örményes ügyben mindenki azt találgatja, hogy a magyar kormány elővigyázatlanul vagy szándékosan cselekedett-e. Nyilván az első verzió cseppet sem izgalmas, csak tanulságos. Miközben belecsöppentünk két másik ország konfliktusába. arra is gondoljunk...

Trackback: Az Alku 2012.09.02. 12:29:56

"Ilham Alijev azeri elnök hosszú idő óta követte a magyar és azeri jogi irodák munkáját, és az ügy lezárásához végül az az egyezmény vezetett, amely Orbán Viktor magyar miniszterelnök azeri látogatásakor született." Kivonat Ali és Ovi tárgyalási je...

Trackback: Hová bújik Orbán Viktor a magyarok elől október 23-án? 2012.09.02. 11:07:02

Orbán retteg. Nem jelenik meg az állami ünnepségeken, nem mond beszédeket nyilvános helyen, nem konzultál, hanem értesít, és kordonnal vetette körbe a miniszterelnöki villát. Retteg attól, hogy megint kifütyülik, hogy megint lebuzizzák, retteg, hogy me...

Trackback: AXE – Hungarian Edition 2012.09.02. 10:55:44

Még az angyalok is bűnbe esnének… * *...

Trackback: Emberkereskedelem ára 2012.09.02. 10:24:31

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel.  Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalomváltásnál Orbán Viktor...

Trackback: Szerelemben és háborúban mindent szabad 2012.09.02. 10:05:55

A cím kicsit rossz felütés, mert a magyar kormány tuttira nem szerelmes sem az azeriba, depláne nem az örménybe. Na és persze háborúban sem állunk velük. Olyan mondás azonban még nincs, hogy a politikai kommunikációban és marketingben mindent szabad. H...

Trackback: Szerelemben és háborúban mindent szabad 2012.09.02. 10:05:51

A cím kicsit rossz felütés, mert a magyar kormány tuttira nem szerelmes sem az azeriba, depláne nem az örménybe. Na és persze háborúban sem állunk velük. Olyan mondás azonban még nincs, hogy a politikai kommunikációban és marketingben mindent szabad. H...

Trackback: Manat makes the world go round 2012.09.02. 09:44:04

Mérlegen a Fidesz által "lezártnak tekintett" ügyek és az ún. időtényező.   A 2006-os szerver-ügy (jelszó: pirosvirág) Mi ezzel az ügyet lezártnak tekintjük és a továbbiakban azokkal a dolgokkal szeretnénk foglalkozni, amelyek a választók számára ...

Trackback: Tényleg nincs itt semmi látnivaló! 2012.09.02. 09:25:39

Blogtársam teljes joggal veti a Fidesz és a Kormány szemére, hogy az azeri baltás gyilkos botrányos hazaengedését (némi váltságdíjért, azaz államkötvény megvételéért cserébe) megpróbálják azzal a bagatell módszerrel elintézni, hogy „nemzetközi jogilag ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fabius: linket de legott, most nem tudok keresni, na meg az a zseni Stefika is folyton megzavar :-)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Csibém, a 33% fele 16,5%.

Érted ugye, hogy az országos átlagát a Fidesznek meg sem közelítették. Ha nem érted röviden összefoglalom: ez nekünk ünnep és nem nektek. :-D

Mellesleg az igen- nem választ átugrottad. Szóval Kurt tesó maradhat. Értettem.
dr orbűn a kőbaltás kőko-bakú
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"Hódmezővásárhely lakossága ma katonás bátorságról és hősiességről, mély hazafias érzelmekről, állampolgári és nemzeti öntudatról tett tanúbizonyságot. Megmutatták, hogy el vannak tökélve, hogy erejük fogytáig szilárdan kitartanak Orbán Viktor nemzeti kormánya mellett. A mai nap a hűség napja volt. Szép és megható, az emlékezetbe belenyomódó jelenet volt, ahogy a vásárhelyiek egy emberként járultak az urnákhoz,"

Aha, tényleg, most hogy mondod... :

részvétel 33%

ebből

fityisz 6.430

mindegy ki csak a fityisz ne 5.860

szükül a húrok csibém...

és csak hogy ne bizd el magad, legyen min rágódnod az mszp megduplázta - még ilyen fos ellenzékként is - a 2010-es eredményét

2. Kis Andrea (MSZP), 2.793 szavazat (22,72%)
@a szív fészkei: Na igen.. a fakéreg is finom, aszondják.. ha más nincs.. és az hazai! Persze Semmilyen Zsótt vadászerdejében nem szabad leenni. A teuto-nordok is azt ették, midőn a glaciálisban épp nem jártak arra a bolsilibsik és a prémes tigris, akit megehettek volna - azér olyan erős a genetikájuk. Steff autentikus tudományos nemzeti szocialista bocs szociológus biológus írta.
dr orbűn a kőbaltás kőkobakú kőkorbaki...

@batka manó: és mindez az eltapsolt álami csiliárdok és az ingyen pálinka ellenére...
@a szív fészkei:

Dehogy jó. Csak van amikor semmi nem számít már. Most pont ott vagyunk.
@a szív fészkei: Bajusz nekem nem gyerebe... ha mégoly magyaross isss, mint Kövéré, aki olyan, mintha megevett volna egy nádfedeles falut ( :)) vagy a Köhalmi vagy a Bödőcs mondta, nemtom :) )

No tényleg aludni térek, minden jót!! Hamar reggel lesz és a fránya relativitás miatt a hétvége olyan gyorsan telik.. Einstein az oka..
@dr. Bubó:

Az érdi csatornaberuházás jó falat Simicskától Mészáros Lőrincig mindenkinek. Még csak az kéne, hogy valaki beleugasson.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: köszi, megnézem :-)
@Fabius: mos mond, hát nem könnyebb stefikával, meg némi pihi után hónap dogzani kék, én meg itt teremtem a zértéket báj stefika :-) alvás helyett...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Remélem, HódmezőLézerhely népe a csődöt is majd ilyen katonás fegyelmezettséggel veszi tudomásul... :D

@a szív fészkei:

Kumin álljon ki, és égesse magát szénné a kálmánolgában! Dolgozzon meg a fizetéséért!
@fletwwod_mac: Cinit ne piszkáljuk, mert problémák adódhatnak.
A zelektrotekniai tanulmányaimat visszaidézve, Lenz törvénye gyön a fejembe. A csomópontba befolyó szar összege, megegyezik az onnan kifolyó szar összegével. Lenz tudta mi a fidesz, látnok volt tán?
@Fabius:

jobb vagy mint Télapú, csak kívánni kell, te már tolod is a linket...
@dr. Bubó:

ingyen pálesz:

a többiek már bíztos elvonón vannak... :)
@Fabius: 2006 tól fojjik nagy tételben a sz@ros lé...
@Knósszosz: 'szt rról nem is beszélve, hogy mekkora kapacitálású kondi köll a kondás beszédeihez, frázisjavító izének. Gigafarád, esetleg...
@Fabius: "Orbán utódlásán nem kell még gondolkodni. A számára legsötétebb vésztervben lenyakazza Navrát vagy Martonyit"

nekem mindegy... ráérek megvárni... féllábam a határon...

csak a portfólió ábráján az a pici magányos pötty a bal alsó sarokban, minden mutatóban minusszal... na az kishazánk...

erkölcsi válság + 6 millió koldus... és szaporodnak...
@batka manó: igen, ilyen őkelme, és még alig is alázza a bénábbat :-)

na tényleg kikapcs, me büntipadra jutok a végén
a gazdasági bajokat egyre többen kötik össze az erkölcsi válsággal...

(ércsd ha nem lenne ennyire gátlástalan és gerinctelen a fides mafia, akkor a közpénzt nem egy feneketlen zsákba öntenénk nagytételben...)

a fidesnek ez a megvilágosodás lesz most "hátrányos" a nyakára nézve...
hogy párhuzamos a két "ügy"
az álam pénzügyi válsága (ércsd mindent ellopnak)
és hogy az álam teli van BŰNÖZŐVEL...

lassan lesz aki összefüggést vél felfedezni...
Még egy kedvenc, búcsúzóul.. bár biztos ismerik többen. De hátha. Jó éjt!

static.168ora.hu/db/00/0A/reg-600-d0001700A382c4d8ceb11.jpg
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Te agyatlan barom! Próbáld meg értelmezni az adatokat!

"

A szavazatok 100%-ának feldolgozása alapján a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson a választásra jogosultak 33,06 százaléka jelent meg, és a következő eredmény született
1. Almási István (Fidesz-KDNP), 6.430 szavazat (52,31%)
2. Kis Andrea (MSZP), 2.793 szavazat (22,72%)
3. Kovács Sándor (Jobbik), 1.722 szavazat (14,01%)
4. Nagy László (független), 1.345 szavazat (10,95%)

A 2010-es önkormányzati választásokon 41,97%-os részvétel mellett a következő eredmény született:

1. Lázár János (Fidesz), 10.521 szavazat (66,69%)
2. Havránek Ferenc (Zöld Baloldal), 1.942 szavazat (12,31%)
3. Molnár Lászlóné (Jobbik), 2.008 szavazat (12,73%)
4. Kis Andrea (MSZP), 1.304 szavazat (8,27%)"

Forrás: mandiner.hu/cikk/20120902_hodmezovasarhelyen_abszolut_tobbseggel_lett_polgarmester_a_fideszes_jelolt
@Fabius: Egy szóval senem montam, hogy igaz. :)
Csak, mint variáció felvetődhet. :(
Viszont, ha igaz, akár egy csöppet is, óriási hülyeségről, hozzánemértésről tanúskodik. :(((
Nem, mintha a jelenlegi helyzet mást mutatna.
Erősen kétlem, h Stefike vmi rüfke volna. Indoklás: mióta rácuppant, olyan szinten gyógyult rá Orbán cerkájára, h szájzárat kapott.
@Knósszosz:
frázisjavításhoz ott van a terafasz amire rá lehet kuminolni rückwelzben...és mikor lesz?

vá pensiero sull ala dorata...
egy olyan helyen ahol sem ala, sem dorata (ellopták) sem pensiero se sincsen csak a INFERNO

brühühühühühü
@Marcellusca:
Majd jön a(z) MNO a legfontosabb hírrel, miszerint már nem lehet 40-es vellanykörtét kapni, oszt ez az egész azeri izé, nem is lesz többé címlapon.
Takarékoskodj te is!
Hazafias kötelességed!
@rodeo36: Én egyetlen szót értek spanyolul: Cerveza...
Mongyad hunu la többit mer nem vágom, jó?
De szép a spanyol tetszik, a zolasz is. Dallamos meg ijesmi, nem olyan küll ü nüküd türüküs vagy jükkijárviassch lapp-topos. nekem a mediterránejum, tudod-e?
brühühühü
@dr. Bubó: Elütésből jöttek, nem vagyok ennyire zseniális, de ebben benne van mindene: hogy orvul ráront nemzetére és bűnt követ el folyton.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Meg az ingyen piáért. Az nem merevedik, hanem kifolyik, csak nem ott ,ahol béfolyik.
Majd orbánmentesítő mesél remélem a dicsőség eme napjáról.
@whatsoever: Na nem is Kövéré kéne. Kövérből az emléke se kéne. :-DD
@Fabius: Na az enyém nincs is rajta, echte eredeti.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Előre? Te ott kukkerolod őket, nehogy úgy járj, mint Orvbűn az azeriekkel?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: DE, összedőlne. A Walhalla dajcspátoszos és glaciális levegője neked smafúúúúú?
Na megint mindenki egyszerre húnyik el. Dolgos hétköznapok jönnek?
@a szív fészkei: meglepő hogy drorvbűn basival kellett pénzt egyeztetni...

ja és az hogy nincs összefüggés a hitellel az is egyértelmű
@dr. Bubó: Nem lophat mindenki manyupot meg ilyesmiket. A böcsületes bankrablónak, fémgyűjtőnek is élnie kell valamiből.

Addig is lehet szavazni: www.blikk.hu/blikk_aktualis/azeri-botrany-szavazz-jol-dontott-a-kormany-2106817

[..]"Ezt mondja az örmény elnök:

Éles hangú nyilatkozatban ítélte el az örmény államfő azt, hogy Azerbajdzsánban szabadon engedték az örmény tiszttársát Budapesten meggyilkoló azeri katonatisztet.

"Nem akarunk háborúzni, de ha rákényszerítenek bennünket, küzdeni fogunk és győzünk. Nem félünk a gyilkosoktól, még akkor sem, ha államfői pártfogoltak" - szögezte le Szerzs Szargszján üzenetében, amelyet abból az alkalomból adtak ki vasárnap, hogy a vitatott hovatartozású terület, Karabah pontosan 21 évvel ezelőtt hirdette ki egyoldalúan függetlenségét.

"Ezekben a napokban rettenetes esemény szemtanúi voltunk. Szabadlábra került az, aki baltával ölt meg egy alvó örmény katonatisztet" - emlékeztetett az örmény elnök. Hozzátette: Jereván arra számít, hogy a nemzetközi szervezetek, illetve a Karabah ügyében közvetítő, Oroszországot, Franciaországot és az Egyesült Államokat tömörítő úgynevezett Minszki csoport társelnökei reagálnak az ügyre. Függetlenül azonban bármiféle visszhangtól, a történtek után senki nem javasolhatja Karabah népének, hogy csatlakozzon Azerbajdzsánhoz - mutatott rá az Interfax orosz hírügynökség által ismertetett üzenetben."

Svédek kamilláznak, mintha ilyesmiről, hogy népet/képviselőjét puszta rasszizmusból kiirtani dicsőség, most hallanának először:"A svéd külügyminiszter például az azeri döntést nevezte szokatlannak. Carl Bildt szerint "Azerbajdzsán szokatlan döntést hozott azzal, hogy megkegyelmezett egy gyilkosnak, aki megölt egy örményt Magyarországon. A joguralom elvének kell érvényesülnie" - írta Twitter-üzenetben a svéd külügyminiszter az Armenpress örmény hírügynökség ismertetése szerint."
@dr. Bubó: Hát ha te Szijjártónak se hiszel, akkor veled lehet a baj. Egy futsal sztárnak pedig kéne. Szereti a focit.
@a szív fészkei: én a "pénzért semmise gond" ot ikszeltem...

de ugy látom a komoj többség 80-90% elítéli a debil fides mafiát...

megélhetési kormányzás... sok a puja a fides mafiában...
@Knósszosz: vá pensiero sull ala dorata

aztat remélem t'odd, hogy hunnan van? (Nabucodnezár...V.e.r.d.i.)

szállj gondolat arany szárnyakon

ugye így lett abbreviáció (rövidítés a Verdi azaz Zöldek névből forradalom okán: Vittorio Emmanuele Re d' Itália ugye az egyesítendő Itália jelképévé vált Victor Eamanuel király)

és elég volt Verdi-t éltetni Viva Verdi mindenki t'tta, hogy mirűűű van szó

brühühühühühühü

ja és ezért olasz nem spanyol

cerveza (ejted: szervésza...az olaszúl birra, portugálúl cerveza de teljesen másképpen ejtik "servézsa"

szóval: salúd (spanyolúl: egészségedre)
@a szív fészkei: azt gondolom nagyon alábecsüli Fabius az ügy jelentősségét...

ez a tejjes fides ÖSZÖD PLAGIZATÚRÁJA...
csak sokkal nagyobbat szól...

nyilván a probléma ott van, hogy ennek ellenére a multkor csőcsleléket kivinni nem volt nehéz
de most az erkölcsösök szerényebbek...
pedig aki semleges akar maradni az is BŰNRÉSZES...
@Knósszosz:
Ricardo Muti...ebben a korában már nem járt Magyarországon

www.youtube.com/watch?v=gaXE0v0bJoE
Ez a Gregor egy komplett sült elmebuci a fekete sörénye alatt: [...]"Nem panaszkodom, a holnapi lesz az első napom az Újszínház tagjaként. Szerencsés természet vagyok, annak tudok örülni, ami éppen van. Az biztos, hogy az új munkahelyemen nem lesz ingerszegény a környezet, de szeretem a kihívásokat. Csak az érdekel, hogy jó darabokban játszom majd jó kollégákkal és jó rendezőkkel. Manapság nagy dolog, ha egy színész egy színház tagja lehet, a politikába pedig nem akarok belefolyni."

Szegény apja, hogy nem forog a sírjában! Nem akar beleártódni a politikába a baba, de elmegy ide, ahol épp, hogy leimádkozta a műsorról Tarlós a Csurka antiszemita nyíltszíni uszítását! Amiért épp megint készült volna némi bojkott nemzetközice.

Jó darabokban fog fellépni, jó ???? rendezőkkel. Na csakis. Azért Gregor József nem ezt érdemelné szegény.
@dr. Bubó: Ez így van: Vétkesek közt cinkos, aki néma, mondja Babits.

Hát mi legalább járatjuk a pofánkat! :-DDD

@rodeo36: Ókovács operaigazgató lett újra. Ott mást kell éltetni, nem Verdit.
@rodeo36: Épp írom, hogy szegény Gregor, hová süllyedt a lánya, aki ugye tehetségben igencsak hiányos a papához képest.
@Knósszosz:
ezt csak azért mert bejátssza a teljes szöveget

www.youtube.com/watch?v=e1JkhNOcXGo
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
"@zipe moha:

Tartom magam ahhoz, amit kb. egy hete megígértem annak, aki erkölcsileg magasabbra vagy egy szintre helyezi az MSZP-t a Fidesszel, tehát kispajtás:

Ha nem érted, miért, akkor menthetetlen vagy."

TE BAROMARCÚ EZT ÍRTAD NEKEM?Tartom magam ahhoz, amit kb. egy hete megígértem annak,aki nem tud érvelni egy vita során csak ordenáré módon telehányja a környezetét a neten..mint te!
Kispajtás!"Ha nem érted, miért, akkor menthetetlen vagy."-ez a te érved...meg " A k.va anyád.k"..ezek az érveid? Takarodj az ilyen véleményekkel a k.va anyád.-ba!!!!
A vita nem háború a vélemény pedig önnáló!
Nick mögé bújva van ilyen mosdatlan szád ámokfutó...ne bújj el, összejöhetnénk egy kiadós verésre valahol..nagypofájú. Se engem se mást soha ne mocskolj a kurva anyádat a kommentek alatt..szarházi ingyenélő!!
Az mszp fidesz ugyan az-ez volt az eredeti állításom amit(a stílusod alapján) ezek után még inkább bizonyítottnak látok.
Egészségedre!Kaphatsz még a meglátom a csicska nickneved a neten!!!!
Orvbűn még nem minden aranybányát használt ki: www.borsonline.hu/20120902_oriasi_uzlet_a_szervek_kereskedelme_ Simicska mikor lesz az egészségügy pápája???

[..]"Pristinában nemrég bukott le egy német orvos, aki illegális szervklinikát üzemeltetett. Az volt a veszte, hogy egyik páciense, egy 23 éves török fiatalember rosszul lett a reptéren, s a kórházban kiderült, hogy kioperálták a veséjét. Az ő vallomása alapján jutottak el a rendőrök a magánklinikához, s emeltek vádat az üzemeltető ellen.

Csak Európában negyvenezren várnak új szervre, de alig egyharmaduk éli meg a transzplantációt. A szervkereskedelem ellen küzdő szervezetek adatai alapján a legfőbb veseimportőr az Egyesült Államok, Kanada, Izrael és Szaúd-Arábia, a legnagyobb exportőr pedig Kína, India, Egyiptom, Moldova, illetve a Fülöp-szigetek.

A nyomozók dolga igen nehéz, ugyanis ha lebukik egy kórház, azonnal áthelyezik a bizniszt egy másik országba. Jelenleg Ciprus, Kazahsztán és immár Szerbia a legkedveltebb. A pácienseket sem tájékoztatják előre, hol lesz a műtét, nehogy a klinika nyomára vezessék a bűnüldöző szerveket.

Az árak csillagászatiak. Egy amerikai milliomos a csúcstartó, aki 5,2 millió dollárért (több mint egymilliárd forint) vásárolt magának új vesét internetes aukción. A pénz nagy részét nem az eladó, hanem a közvetítő zsebeli be.

– Csak Szerbiában százakkal beszéltem, akik 10–50 ezer euróért bármelyik szervüket eladnák azért, hogy családjuk egzisztenciáját biztosítani tudják. De Romániában, Bulgáriában hasonló példákkal találkozni, sőt, Kelet-Magyarországon is sokan élnének a lehetôséggel – írta a New York Times riportere."
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

A teljes üzeneted bemásolva..csak hogy más is lásson ...barom!!

@Dr. Nélküli Vitéz Kismac
@zipe moha:

Tartom magam ahhoz, amit kb. egy hete megígértem annak, aki erkölcsileg magasabbra vagy egy szintre helyezi az MSZP-t a Fidesszel, tehát kispajtás:

A k.va anyád.

Ha nem érted, miért, akkor menthetetlen vagy.
@a szív fészkei:
ki a lánya? mi imádtuk a naturbursch Jóskát, aki egy nagy ember volt nem csak méretében hanem szívében...sajnos nekem a hatalmas embersége nem jött át a rivaldán mikor énekelt, de amit a magyar operakultúráért általában a magyar előadóművészetért tett az hatalmas...manapság ezek a váteszek hiányoznak a sok senki parvenű között...ezek még parvenűnek is parvenűk ha érted mit alkarok mondani ezzel

brühühühühüh
@rodeo36:
@Knósszosz:
bocs "ala" egyesszám "ali" többesszám (szárnyak)

ad astra per alia porci (kevencem: a csillagokba a disznók szárnyain) ez latin!!!
@rodeo36: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/gregor-bernadett-vegre-merek-onzo-lenni-2106669 (szerintem megbotoxolták, olyan művigyora van.) Szép volt, sőt csak az volt, tehetsége minimális - emiatt volt főleg botrányhősnő.

Most meg annak tapsi-tapsizik, hogy felvették az Új/nyilas/ Színházba. Ahonnan a minőség azonnal kimenekült Csurkától és Dörnertől. Még a jobboldali színészek is.

Na ez a sokeszű meg tülekszik oda a Koncz Gáborral! Nem hiszem, hogy örülne ennek az apja.
@rodeo36: A lánya inkább parvenű, mint igazi nagy művész. Mondjuk, ott, ahol fel fog lépni, jó helyen lesz magához mérten, csak a neve fog olyan körökben és eszmékkel forogni, amit Gregor József nem érdemel meg.
@a szív fészkei:
nézd, egyetértünk, mégis megjegyezném, hogy az előadóművész és az alkotó művész az két kategória, persze az előadó nélkűl nem létezik a mű ha előadásra szánták bármi is az...a színész játsszon, és sokat, bármit

magánvéleményem az, hogy a hatodik koporsót be kellett volna mutatni, és minden előadása után megvitatni, ez hozott volna egy sohasem volt pezsgést a mai színházi életbe és lehetett volna érvekkel vagy baltával alakítani a közizlést

a betíltás nem jó megoldás egy polgármesternek nincs joga műértőként fellépni és betíltatni bármit a művészet még ha sekélyesnek mondod is (én nem fogom elolvasni sem) alkalmas vitára

ha nem művészeti értékű hanem agitprop annál rosszabb az agitpropnak..csakis a saját fegyverükkel lehet őket legyőzni

az Ókovács operaigazgatósága meg egy mélypont abban a házban ahol egy Mitropoulos vagy egy Klemperer ne adj isten egy Gustav mahler büszkén jelent meg mert az ő értéküket növelte az, hogy a pesti operában lehettek akárkik és ez még a Rákosi időkben is így volt konzerválva, szent hely maradt a Nádasdy Oláh Ferencsik felűlmúlhatatlant alkotott és ha még azt is tudod, hogy mindhárom gay volt akkor a Rákosi időket is újra kell értékelned...az Oláh Gusztáv Bohémélet rendezését és díszletét mai napig használják szent erekje lett belőle...ami a Karajan idején Bécs Milánó tengely volt az volt a IIVH előtt Bécs Budapest Fritz Busch és a többiek a Salzburg-i csodák Toscanani-vel az Osváth Júlia mint Grófné a Figaró-ban Toscanini térden állva fogadta...és egy egyszerű matyú parasztlánykaként lett az operairodalom legnagyobb hősnőit autentikusan megjelenítő zseni a Bolsójban, Moszkvában ő volt Székely mellett Erzsébet

szóval a parvenűk parvenűnek se jók ma a Fischer fiúk tartják a vonalat

brühühühühü nem egyedűl
Fabius... a főerkölcs ősz... miért nem szólal meg...
már vége a Sióf-Vidinek... miért hagygya a népét kécségek közt

pezsma.blog.hu/2012/09/02/miert_kussol_baltas_orban
@a szív fészkei:
itt egy késői magyar tv felvétel, ízelítőűl

ez egy barvúrária olyan magasságokat kell kiénekelni amit sokan nem is próbálnak...Mozart megkapta az énekeseit hozzá

www.youtube.com/watch?v=tveTIa7VB0I

és itt a teljes Varázsfuvola Toscanini és Osváth mint az Éj királynője a képen középen
@rodeo36: "ma a Fischer fiúk tartják a vonalat"

Chilében is van egy águk.
a milla szervezett egy tüntetést:

www.facebook.com/events/258927310876694/

terjesszétek
@zipe moha: "összejöhetnénk egy kiadós verésre valahol..nagypofájú" - Hűha, nagyon erős valaki a neten keresztül!
@Fabius: Különben is mié menne má Kurt tesó? Testvír! Dikmá! Há miféle rászizmus ezmá, hogy a Devla essen beléd! Egy rendes svábot itten má kiutálnak? Miféle eljárás ez? Megyek ám az ombucmanhó! Stefikének bemondásra?
ebay már kilőve:

Item 230845891176 is no longer available.
0 items found similar to 'Hungary'No similar items were found.
@rodeo36: Életem, épp Fischer Ádám kampányolt amiatt, hogy ezt a Csurka-hányást ma Magyarországon ne mutassák be! karpatinfo.net/cikk/kultura/tiltakozas-hatodik-koporso-ellen

Akkor mutassák be Jud Süsst á la Hitler-éra! Kurvajó is lenne. És nem te vagy itthon, hogy elviseld, ami ezek után jönne. Van, amikor álljt kell mondani, ezt a lgtoleránsabb nyugat is megteszi. Csurkának van csomó nézhető és jó darabja, vegyék elő azokat; ez szakmailag - ahogy mondják a kritikusok, aki végigrágták magukat rajta - emberileg, politikailag elborzasztó. Netto gyűlölethadjárat nem is tagadva. Aki ebben részvesz, az biza politizál keményen, hiába vakít a fekete démon.

Beszéld meg Fischerékkel a tiltást, de én egyetértettem velük.

Gregor B. őnagysághoz: a színész neve összeforr a szerepével. Lásd Mephisto, vagy ha azt nem láttad, az alapul szolgáló könyv főhősét. "Csak" színész volt. De k/mit szolgált alázattal? És mire ment vele? Tudom, jössz mindjárt Karajannal. Hát tőle se dobok emberileg egy hátast. Megvetendő ezért, akármekkora is volt.

Nem Rodeo, a művészet ne legyen semmilyen formában - pláne a II. vh után: mit mondott Adorno?? Hogy Auschwitz után nem lehet verset írni - ilyen ordas mocsokság szócsöve és kiszolgálója és uszításra felhasznált vörös rongya.

Parvenűkérdésben teljes egyetértés - most zúzzák szét a Magyar Állami Operaház sokévtizedes nemzetközi renoméját. Kulturkampf.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Egy másik rendes tiszta vérvonalú sváb imára kulcsolt kezű szűzies kérésére.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Naffiú válasza: www.vg.hu/kozelet/politika/szijjarto-a-baltas-gyilkosrol-semmilyen-hatteralku-nem-szuletett-384868

Játssza jaszkaris menő helyi csávót a baromja. Még mindig nem esett le neki semmi, csak a gatya a pohos pocakjáról.
@Knósszosz: frázisjavító :DDDDDDDD

Ez jó, bearanyoztad a napomat!
Lopiright :DDD
@ámbátor: mikor volt az MNB-s kamatdöntés, véletlen avagy direkt?
@Penivaldes: elbaltáztuk. Nem kicsit, nagyon!

Aztán majd (híreket ma még nem olvastam, meglehet már el is kezdődött) jön a rácsodálkozó, naiv értetlenkedés, hogyaszongya: ,,mán megint minket, szegény Magyarokat(sic!) bántanak, igazságtalanul. Mé mindig minket?''
@belekotty: emelkedett tesztoszteronszint (gy.k.: hormonzavar) okozza.
Mai termés:

Baltás ügy: elkezdett aggódni az Európai Bizottság is
Az esetleges következmények aggasztják Ramil Safarov kiadatásának ügyében az Európai Bizottságot, Örményországot és Azerbajdzsánt pedig mérsékletességre intik.

MTI 13:37 - Világ

"Magyarország hatalmas hibát követett el" - az azeri gyilkos kiadatása miatt írnak rólunk külföldön
Orosz és lengyel lap írt az azeri baltás gyilkos kiadatásáról. A Nyezaviszimaja Gazeta szerint igen jelentős okok állhatnak annak hátterében, hogy a magyar hatóságok ilyen lépésre szánták el magukat, a lengyel Rzeczpospolita pedig arról ír: Magyarország hatalmas hibát követett el.

MTI 13:34 - Világ

Egy válasz arra, miért szakítottak Magyarországgal az örmények
Deák András Oroszország-szakértő szerint alapvetően a karabahi konfliktus határozza meg az örmény-azeri viszonyt
Ezt a cikket most találtam:
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=581644

Ha az örmény portál igazat ír (az mondjuk gyanús, hogy nincs link) akkor Viktort kilóra megvették - és még jó, ha nem tényleg magánszámlára utaltak - majd még azt is elhitették szegény hülyével, hogy ő lesz a kaukázusi béke atyja. Az elmúlthuszonkétév legnagyobb külpolitikai baklövése. Martonyi meg egy gerinctelen csúszómászó féreg.
@fletwwod_mac: ja tudom mie gondolsz!!!!
férfi vagy na, el kell fogadni!
"A magyar tiszteletbeli konzulátus jereváni irodájánál tegnap is incidensre került sor. Az Örmény Köztársasági Párt (HHK) hívei paradicsommal dobálták meg az épületet és letépték a magyar zászlót, tiltakozásul az ellen, hogy Budapest kiadta Azerbajdzsánnak az azeri tisztet." Ez egy tegnapi hír...

baró... Ez a mi kormányunk már akkora arc, hogy fel sem méri tetteinek következményét. És mint úgy általában megint egy őrült, idióta vezető miatt újra rossz oldalra álltunk. Mint mindig... És ezt is megszívjuk majd, kétségem sincs felőle, aztán majd megint sírunk, hogy mások a köcsögök...
"Magyarország eladó 3 milliárd euróért: „Ha van néhány milliárd euród, akármit megtehetsz ebben az EU-tagállamban.”

Az eBayen-en megjelent "hirdetés", amit azóta töröltek, de mondjuk szépen tükrözi a rólunk alkotott véleményt.

Köszönjük BaltaViki!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: minek nekünk ellenség, ha ilyen barátaink vannak...
Felmentem a facebook "Embassy of Hungary in Washington DC" oldalára, és lassan lefordítgatom a kommenteket. Hát nem szeretnek minket... Ha valaha megutált ország voltunk, az légyfing volt ahhoz képest amilyen vélemények kialakultak rólunk. Éljen a NER!
@lbm:

Hétvégén a Natgeon néztem a Hitler útja a hatalomba cimű doku sorozatot.

Hogy mennyi párhuzam????

Pl akkoriban

Nemzeti Egység Kormányról handabandázott Hitler

boktmb
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem csoda. hogy olyan szimpatikus a Csúti Páviánnak.
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja: kivonulások a parlamentből... ellenségkeresés... betegek, gyengék, kevésbé szerencsések démonizálása... populizmus, demagóg beszédek, gyűlések... és még sorolható.
Na nekem is Hitler jut eszembe. De ahogy az országot vezeti arról még Sztálin is. Jó kis korcsot kaptunk...
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja: összefoglalva a fent említett facebook oldal kommentjeit: gyilkosok vagyunk, eladtuk a lelkünket, ezért valaki fizetni fog..., a gyereknek is megtanítom kik a Magyarok, prostituáltak vagyunk, cinkosok, közvetlenül megsértettük őket, beírtuk a történelembe magunkat mint az etnikai gyűlölet bátorítói és még több száz ilyen... Szerintem egy darabig jobb ha nem megyünk arrafelé még turistaként sem, mert ki tudja hány darabban jövünk haza...
És hiába a magyar sajnáljuk bejegyzések, kommentek, eddig egy embertől olvastam, hogy megérti, nem az állampolgárok döntöttek így. A többieket ez nem érdekli: haragszanak az egész országra... Ez a kormány nem tudja megfelelően vezetni, de még képviselni sem az országot. Azt hiszem most érzem először azt, hogy 2014-ig kibírni már túllépi az ingerküszöbömet és betegekhez szokott maximális türelmemet.: :-(
@zipe moha: Hú, te aztán megmutattad. Ugye nem baj, ha ebben a sztoriban te vagy a bunkó? Amúgy, ha valaki nem bírja a meleget, menjen ki a konyhából. Ha nem bírod az építő jellegű kritikát, akkor gyomlálj.
Ja, és a nőiességedet ne veszítsd el a nőiességedet húgom.
süti beállítások módosítása