Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.02. 05:37 Fabius

Baltásorbán: hülye legyek, vagy olcsó?

Címkék: fidesz orbán viktor azerbajdzsán külpolitika baltás gyilkos

Hej, szegény Selmecziki Gabriella hiába mondta tegnap délben, hogy: mámma' már mámma' van már, igaz tennap' eladtunk egy baltás gyilkost, de mámma'má mámma' van, úgyhogy le van ez már zárva, mert a piac bezárt, Orbánnak csak nem sikerült a szopórollerről lekászálódni. Pedig Selmeczinek segítsége is akadt, a Leghűségesebb Csatlóssá előlépett Jobbik, és Gyöngyösi Márton személyében. Aki gyakorlatilag szóról szóra elismételte amit Gabirella kiköhögött magából:

Selmeczi:

 "az ügyben minden a nemzetközi jog szabályainak megfelelően történt. Ez egy nemzetközi jogilag rendezett és lezárt ügy"

 Gyöngyösi:

 "Ramil Sahib Safarov azerbajdzsáni katonatiszt kiadatása Bakunak teljes mértékben a nemzetközi joggal összhangban történt. "

 Hiába no, így megy ez, ha a szövetségesek túl közel állnak egymáshoz: az egyik tarkójáról visszaverődik a másik hangja. 

 Érdekes párhuzam, hogy a Jobbik Faszpumpa Pistije éppen Erdély autonómiájáért és a Székely Mikó kollégiumért tüntetett, amíg itthon Gyöngyösi Márton  Nagora Karabah autonómiáját simán elcserélné azeri olajpénzre, ha megtehetné. Érdekes lenne látni mit szólnának ezek a keresztény mélymagyarok, ha a székely autonómiát - a példa kedvéért - mondjuk a grúzok kérdőjeleznék meg a románoktól remélt aprópénz reményében.

De ne kalandozzunk el ennyire. Szóval ott jártunk, hogy a lezárt ügy csak nem lezárt ügy, hiszen az internetet elárasztották a mémek, bocsesz - Örményország csoportok alakultak a faszbúkon, Magyarországot meghirdették a eBayen, örmény hekkerek a baltás gyilkosra cserélték Ilham Alijev honlapján a képet, és az azeri diplomácia meglepő nyilatkozatot tett: egy éve ment a titkos tárgyalás, ne játsszuk már a hülyét, és ne legyünk meglepődve, hogy Safarovot nem, hogy le nem csukták, hanem az elnöki kegyelem után még elő is léptették.

Mit volt mit tenni, berendelték a kuministákat akiknek a Vezért Halhatatlan Tettei akció keretein belül helyt kellett állni a kuminista szombaton. Jöttek is serényen minden fórumba, és lökték az előírt sablonszöveget: bezzeg mikor az ír gázoló! Bezzeg bizony, bezzeg. A bezzeg írek pont ugyanazt csinálják Tobinnal, mint amit a bezzeg azeriek Safarovval: tesznek magasról a magyar bíróság ítéletére. Az írek és azeriek kezet foghatnak nyugodtan, mi meg könyveljük el, hogy azok vagyunk akikkel ezt meg lehet tenni.

Délutánra aztán mit volt mit tenni, tarthatatlanná vált a Hajdu féle monnyál kevesebbet abba nem tudnak belekötni, és a magyar külügy és igazságügy is kiszenvedett magából egy nehezen értelmezhető közleményt:

 "Magyarország messzemenően tiszteletben tartja a keresztény Örményországot, továbbá az örmény nép kultúráját és hagyományait. Magyarország az örmény fél diplomáciai kapcsolatokat érintő lépését sajnálatosnak tartja."

 Ezen a ponton már Balaványnak is elgurult a gyógyszer,  hiszen mondhatták volna azt is, hogy bocs, de minket ez nem fog visszatartani attól, hogy a kiadatás napja a Népeink Barátságának Ünnepe néven kerüljön be a naptárba, amin minden évben megrendezzük a ki a baltás a gáton vetélkedőt nemzeteink vezetői között.

orbán favágó_1.jpg

Ráadásnak Orbánt elkezdték körbe rugdosni Európán, úgyhogy estére sürgősen ki kellett találni valamit. A Magyar Nemzet online felületén megjelent egy levél, miszerint az azeri diplomácia írásba adta, hogy Safarovnak le kell ülnie a büntetést. Ezzel két apró probléma van:

1: A levél kizárólag az mno.hu felületén van kint, a kormány vagy a minisztériumok honlapján nincs. Nincs hozzácsatolva a külügy és igazságügy által kiadott hivatalos közleményhez sem, annak szövege nem változott, nincs utalás sem ígéretszegésre. Vagyis ez így pont semmi. A hazai közélet lecsillapítására szolgáló mutatvány, amit hivatalosan senki a világon el nem ismert. 

2: Tételezzük fel, hogy a levél igaz, és a kormány nem véletlenül nem szól egy szót sem, ugyanis a lóvé még nincs itt. Hivatalosan hazugsággal vádolni az azerieket nettó lemondás a pénzről, ezért lapítanak az odúban tovább. Így viszont az a kérdés, hogy mekkora gazdasági és politikai géniusz az, akit ennyire át lehet verni, és vajon mit érdemel ezért? 

Orbánnak döntenie kell, hogy gumicsizmás hülyegyereknek tettesse magát akivel bármit meg lehet etetni, vagy ennyire olcsónak, hogy egy kis pénzért képes ekkora baromságot elkövetni. 

Könnyű dolga nem lesz. Az éves tárgyalást sem cáfolták, ha kicsit túrunk a gesztusértékű állami kitüntetések között akkor megtaláljuk az ilyenkor kötelező pusziszkodás nyomait is. 2012 április 30-án Csutora Zsolt bakui nagykövet a Magyar Érdemrend Középkeresztje kitüntetést adta át Dr. Nargis Pashayeva Narif Kizinek, aki az azeri államfő családi színházának vezetője. Gondolom egy ilyen fityegő jól mutat, és segített kicsit Csutorának tető alá hozni, hogy az azeri nemzeti olajalap akarjon vásárolni állampapírt. Az csak érdekesség, hogy Csutora Zsolt nagykövet annak a Csutora Lászlónak a testvére, akit a Fidesz fővárosi pénztárnokaként, és Simicska Lajos bizalmasaként szokás emlegetni. Simicskával a háttérben azért olyan nagyon sokat találgatni nem kell, hogy vajon mi is történt egészen pontosan.

Innentől viszont két nyitott kérdésünk van:

1: Mi lesz az IMF hitellel? Örülni ezer százalék, hogy nem fognak ennek a cirkusznak amibe Orbán sodorta magát. Szigorodni fognak a játékszabályok, keményedni a feltételek, Orbán pedig egy másodperc alatt ott toporog majd az "útelágazódásban", mint bélhurutos szarógalamb a parlament párkányon: vagy ők és a biztonság szigorral és feltételekkel, vagy hazárdjáték egy olyan féllel, aki az első alkalommal akkora lendülettel vágott át a palánkon, hogy még le se estünk, és pénz még sehol.

2: Volt ma egy elejtett mondata Ali Ahmedovnak, a kormányzó Új Azerbajdzsán Párt alelnökének és végrehajtó titkárának: "Ramilt elengedték, a következő lépés Karabah felszabadítása". Nem egy szívderítő mondat annyi szent. Ha a jómunkásember és pártja beváltja fenyegetését, és Karabah "felszabadítására" vezényli a csapatait, akkor a kirobbant háború ártatlan áldozataiért hogy számolsz el a lelkiismereteddel, Viktorkám? 

Mert félmunkát végezni nem szoktak, ha örmény népirtásról van szó. Idézd fel mi történt a Shusha pogrom alkalmával és kezdj imádkozni, hogy Ahmedovban ne a következő Khosrov bek Sultanov szelleme lakjon.

 

 

 

 

1069 komment · 12 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr354746838

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Safarov gyilkosság képregényben? 2012.09.04. 08:02:51

Még a legvadabb álmomban sem gondoltam, hogy ennek a blognak valaha is köze lesz akár a leghalványabban is aktuálpolitikához (tulajdonképpen pont azért is indítottam ebben a témában). De rá kellett döbbennem, hogy a lányok egyik kalandjuk során egy o...

Trackback: Örvényben 2012.09.02. 20:24:41

Eszem megáll, de tényleg: Örményország megszakította a hivatalos kapcsolatokat Magyarországgal... A helyzetért a magyar diplomácia, élén Orbán Viktorral és Martonyi Jánossal, súlyosan felelős. Vagy azért, mert egészen fantasztikusan amatőr volt, vagy ...

Trackback: Történelmi párhuzam 2012.09.02. 15:28:49

A náciktól ódzkodó Teleki Pál vezette magyar kormány 1940. december 12-én Belgrádban örökbarátsági szerződést kötött Jugoszláviával. Az 1941. márciusi belgrádi németellenes fordulat után azonban Hitler éppen Jugoszlávia ellen kívánt magyar katonai együ...

Trackback: Tökös gyerekek 2012.09.02. 14:54:30

Az örményes ügyben mindenki azt találgatja, hogy a magyar kormány elővigyázatlanul vagy szándékosan cselekedett-e. Nyilván az első verzió cseppet sem izgalmas, csak tanulságos. Miközben belecsöppentünk két másik ország konfliktusába. arra is gondoljunk...

Trackback: Az Alku 2012.09.02. 12:29:56

"Ilham Alijev azeri elnök hosszú idő óta követte a magyar és azeri jogi irodák munkáját, és az ügy lezárásához végül az az egyezmény vezetett, amely Orbán Viktor magyar miniszterelnök azeri látogatásakor született." Kivonat Ali és Ovi tárgyalási je...

Trackback: Hová bújik Orbán Viktor a magyarok elől október 23-án? 2012.09.02. 11:07:02

Orbán retteg. Nem jelenik meg az állami ünnepségeken, nem mond beszédeket nyilvános helyen, nem konzultál, hanem értesít, és kordonnal vetette körbe a miniszterelnöki villát. Retteg attól, hogy megint kifütyülik, hogy megint lebuzizzák, retteg, hogy me...

Trackback: AXE – Hungarian Edition 2012.09.02. 10:55:44

Még az angyalok is bűnbe esnének… * *...

Trackback: Emberkereskedelem ára 2012.09.02. 10:24:31

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel.  Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalomváltásnál Orbán Viktor...

Trackback: Szerelemben és háborúban mindent szabad 2012.09.02. 10:05:55

A cím kicsit rossz felütés, mert a magyar kormány tuttira nem szerelmes sem az azeriba, depláne nem az örménybe. Na és persze háborúban sem állunk velük. Olyan mondás azonban még nincs, hogy a politikai kommunikációban és marketingben mindent szabad. H...

Trackback: Szerelemben és háborúban mindent szabad 2012.09.02. 10:05:51

A cím kicsit rossz felütés, mert a magyar kormány tuttira nem szerelmes sem az azeriba, depláne nem az örménybe. Na és persze háborúban sem állunk velük. Olyan mondás azonban még nincs, hogy a politikai kommunikációban és marketingben mindent szabad. H...

Trackback: Manat makes the world go round 2012.09.02. 09:44:04

Mérlegen a Fidesz által "lezártnak tekintett" ügyek és az ún. időtényező.   A 2006-os szerver-ügy (jelszó: pirosvirág) Mi ezzel az ügyet lezártnak tekintjük és a továbbiakban azokkal a dolgokkal szeretnénk foglalkozni, amelyek a választók számára ...

Trackback: Tényleg nincs itt semmi látnivaló! 2012.09.02. 09:25:39

Blogtársam teljes joggal veti a Fidesz és a Kormány szemére, hogy az azeri baltás gyilkos botrányos hazaengedését (némi váltságdíjért, azaz államkötvény megvételéért cserébe) megpróbálják azzal a bagatell módszerrel elintézni, hogy „nemzetközi jogilag ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

most ott űl a Magyar Nemzet Esze a Bölcsek Kövén és mereng...ez a csiki csuki tipikus esettye: nem lehet belőle kimászni, de akár csiki akár csuki kurva sok pííííííííízzz foggya bánni aztat, hogy a Dr Orbán Viktor Mihály alcsútbasznádi születésű kondás kapacitású aki usurpálja a magyar miniszterelnöki fotőlyt...meddig lesz űlve benne és mikor lesz alatt elbújva mert jönnek érte: Templeton bemutattya a váltókat: adós fizess, ma, mert lejárt a türelmem és hamis ígéreteid helyére akarom Baranyát, Győr Sopron-t, Zalát, Somogy-t és biztosítéknak a Zalocsútbasznádi Puskás akadémia összes létesítményeit 1 km-es sugarú körben mindent ami ottan vagyon vagy leszen

pá kis aranyom pá...és a Csárdáskirálynő szövegére és motívumaira belejt a Parlamentbe és kitolja székéből a kövér gyesznót és beleűli magáta odájja...

a többi adós ettől hidegfrászt kap, ez felébredt...??? mi meg...nekünk mi marad csak a parlamenti képviselők magánvagyona???

ejnyebejnye csuhajjbazdmeg rajta

már sokkal kevesebb píííííízzekért isch dőltek össze birodalmak hátmég az árnyékszék ott a alcsút basznádon ugye mit is mondott a Nagy Montecucculi: pénz pénz pénz kell a háborúhoz és érte ugyanúgy

brühühühühühühü

van az a céllövő óránként 5000 dollárért aki bárkit bárhol fél óra alatt levadász tekidetekoda...kotkotkotkodács minden napra egy lövés
A maszatolás, terelés és jogra hivatkozás mellett szerintem a legfontosabb kérdés:

"Orbánnak döntenie kell, hogy gumicsizmás hülyegyereknek tettesse magát akivel bármit meg lehet etetni, vagy ennyire olcsónak, hogy egy kis pénzért képes ekkora baromságot elkövetni. "

Ez a kérdés egyébként annyira tetszik, hogy megkapja majd minden "de hát minden jogszerűen zajlott" kommentelő! :D
@rodeo36:

nincs az a pénz, amit nem lehet hótt részegen elpuskázni, ebbül a távlatbul tekintve az a nagy raymond mán réges rég tökön szúrta vóna magát. ennyit a haszonelvűségrül, avagy a hüjeség ölég gyorsan forintosítható, akár kósa-szíjjártói alapokra hejezve is. ijjen drága 2 milliárd még a laricsevbe sincs és hol vagyunk még a templetontól? hát svalbárdon, békés rének között.
"ezek" mindenkit hülyének néznek?

mno.hu/belfold/itt-a-bizonyitek-hazudtak-az-azeriek-1102783

a levél angolúl van, az nem szokás két ország közötti diplomáciai levelezésben, hogy egy harmadik ország nyelvét használják egyébként is a diplomáciában a francia a bevett szokás. a levél tehát hamisítvány

hatalmas nagy bukta tele szarral

brühühühühühü
@hacsaturján:
"ezek" nem ismerik a Laricsev-et ...sem

brühühühühü

pedig mijjjen jó kézenfekvő vótt (Rejtő után szabadon)
@rodeo36:

asszem, hadat üzenek a vrangel- szigeteknek, túl sok ottan a jeges medve és valamennyinek rénre fáj a foga, jóllehet normális időjárási viszonyok között a púpos fókát preferájják.
A magyarok meg nem győznek elnézést kérni az örményektől.

www.armenianweekly.com/

Mondjuk nem tudom jó ötlet-e olyan országnak tartozni, ahol egy baltás gyilkos nemzeti hős.
Bár az örmények nem azonosítanak minket a kormányunkkal, azért felidéznek ilyeneket: május 8-án az azeri nagykövetség az ELTE könyvtárában tartott megemlékezést Heydar Aliyevről. Igazgató Szögi László rámutatott arra, hogy Magyarországon nagy az érdeklődés Azerbajdzsán iránt a török ​​világ részeként.
megjegyzem, ez a selmeczi gabi is van ojjan brutális, mint az a baltás, csak neki nem a szemöldöke és még nem hadsereg tábornok.
@rodeo36: "a levél tehát hamisítvány" Tételezzük fel, hogy nem az. Nem lenne logikus lépés ebben az esetben kurmányunk részéről, ha erre való hivatkozással diplomáciai lépéseket tesznek.

Pl.: Bekérik az azeri követet, "nemtetszésünket kifejező ejnyebejnyét" mondanak neki, vagy végső esetben hazaküldik.

Már mostan hogy nem ebben az irányban mennek a dolgok, ebből is sejthető hogy inkább hamisítvány.
az azeriek nem akartak adni penzt, nem is fognak.

hazudták azt is, hogy megkapjak a nemzeti hosuket.

orbanek meg akkora idiotak, hogy beszoptak a hazugsagot
@Link Elek:
Szerintem is ez a legreálisabb forgatókönyv. Cigánykodása (illetve ma már mondhatjuk orbánkodása) közben egy nagyobb cigánnyal hozta össze a szerencse. :))
@saravad:

" Mondjuk nem tudom jó ötlet-e olyan országnak tartozni, ahol egy baltás gyilkos nemzeti hős. "

Na, erre mondja az Istenveled blog, hogy...

....

" Bár... Van az éremnek másik oldala is: az élet védelme és a szegénység elleni harc, amely minden keresztény vezetés kötelessége. Az azeriak szimpátiája és együttműködése sok pénzt hozhat Magyarországnak. Rengeteget. Olaj és gázmilliárdokat. Hatalmas befektetés, amely talán megoldja szociális problémáinkat. Mindenesetre enyhít a szegénységen és így emberek életét menti meg. Ne feledjük, 4 millió magyar ember nyomorog. "

Hát hogyne.

A " ne ölj " parancsát felfüggesztjük arra az időre, amíg az örményeket ölik az azeri hősök, hogy

tenszájuktól elvonva a falatot, 4 millió magyart etessenek a gyilkosságok hasznából.......

Hát normális ez a keresztény jobboldal ?

Használjak erősebb szavakat ?

Hullarablók vagy kannibálok legyünk, hogy nehogy Orbán Viktornak meg kelljen tanulni Európában viselkedni ?
off
orulunkvincent.blog.hu/2012/09/01/csodas_palotas
A tudomány meg menjen a faszba. Ez az orbáni politika egyik lényege. A Természettudományi Múzeumra már rátették a szőrös mancsukat, hogy Navracsics janicsárképzőjének legyen hely.
Most már a Csodák Palotája is útban van.
Ahogy egy kommentben olvastam:
"Az azért nagyon gáz, hogy az akadémiai elnök jár a B középbe, és nem a miniszterelnök az akadémiára, ez mindent elárul az országról."
On
@Dr. simonmondja.: ez igen szép, ki volt az az idióta vadbarom, aki ezt a faszságot képes volt leírni, hát szánom ezt a szerencsétlent, semmi köze az.emberséghez, de még a keresztény mentalitáshoz sem
@Dr. jenőke (jenőke):
az a fehéringes szürkenyakkendős az csak zsebrebaszott kézzel tud létezni? mije van a zsebiben ami olyan fontos, hogy sohasem engedi el?

brühühühühü
Sajnos ennyire hülyék vagyunk hogy nem mérjük fel a következményeket.Pedig azok lesznek és nem egy hanem sok. Sajnos a következményeket a mi torkunkon fogják lenyomni és majd ráfogják valakire! Mondjuk a szokásos elmúlt 8 év,Gyurcsány,a szocik, felkelt a nap meg különben is!
@poszt.

A sajtószemlét folytatnám egy személyes kis megfigyelésemmel.

Reggel az M1 hiradóra nyitottam ki a tévét és épp egy számomra ismeretlen maszopos tartott sajtótájékoztatót arról,

...hogy túlzott Örményország hisztérikus reakciója....

A Nol-on meg ezt találtam...

nol.hu/archivum/mszp__titkos_paktum_safarov_kiadatasarol_

Kovács és az emeszpé azonnal összehívná a külügyi bizottságot és a felelős kérdésére is választ keres,
hogytudnillik név szerint - ki döntött ? - ebben az ügyben.

Az indexen mély csönd erről.

Szóval akkor, milyen is egy olyan
- sajtóvisszhang - a pártok részéről,

...amit a fidesz hírgyára rak össze ?

Tényleg mostmár csak maszopos lapot olvassak, ha kiváncsi leszek rá, hogy mit mondanak ?

A jobbikhoz meg kurucot ?

Az elempét meg csak a honlapján hallhatom ?
Csak erősödött sokunk véleménye : Utolsó, redves vásári kupec a tetves bandájával együtt. Olcsó útszéli lotyókban több erkölcsi tartás van, mint ezekben, ti. ők legalább felvállalják azt, amit és ahogyan tesznek, ezek a hitványok meg csak lapítanak, mint a szar a fűben.
A harminc ezüstpénzt az örmények küldjék már el a "mélyen vallásos és mélyen keresztény" magyar kormánynak.
Ezt a ziccert nem szabadna kihagyniuk!

t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfshJVI3V7aLv36X_C9PQUEVM2KZ0jpJEiyzDXIMlFZEJPyGR0
igaz szetetnék csak a vezénylót szent embernek tekinteni, csak a patás alvilágosnak több tisztelete és hitele van, mint neki
@Cirbolya_sentinel:
Gusztus kérdése! :)
Speciel egy szívlapáttal csókolnám meg én őket. Stefike kézcsókra is menne, bár ő már a nyelvével mélyebben van arrafelé.
A halak haraphatnak??
@Cirbolya_sentinel:
Az a barom bemegy a vízbe, a halak meg kijönnek...
@@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: csak nem? Kézzel halazik, akkor már értem, a zigazat megvallva, nem sok nőt ismerek aki horgászni szokik járni. :-)
Kedves troll bábmesterünk ezel szerint, inkább a him egyedeket "erősíti" létében :-)
Kösz Fabius,

ez a Csutora Zsolt - Csutora Lászlós vonal új információ. Úgy látszik Simicsak emberei már nem csak a gazdaságban, de a külpolitikában is nyomulnak - már ahol pénzszagot éreznek.

És amit már le sem írtál: Csutora László felesége Győri Otília, aki meg Győri Tibor testvére.
Győri Tibor pedig Simicska egyik régi katonája, annak idején az egyik fő-fő Simicska-cég, a Mahír vezérigazgatója volt. Ma pedig államtitkárként szolgálja Simicskát (ahogy Némethné is, vagy éppen a Nyerges Zsolt testvére), bár a nemzet szolgálatára esküdött fel.

Szép kis társaság, lassan a FaceBook mellé lehetne tenni egy SimicskaBook-ot is.

Fabius, nem akarsz egy infografikát összedobni? A pókháló közepére Simicska, köré meg a siserehad, az egymás közti kapcsolatokkal együtt.

Megmondom mi a különbség az IMF-hitel, és az Azerbajdzsán-hitel között:
Az előbbi elköltését árgus szemekkel figyelik és ellenőrzik, és el kell számolni vele. Az azeri hitelt pedig szépen át lehet lapátolni Simicskának. Ezért kell a keleti pénz, még ha kétszeres kamatfeláron is. A kamatokat már úgy is mi fizetjük majd, Simicska csak a hasznot vágja zsebre.

És ezért vállalták be a baltás gyilkos kiadását is, Simicskáért már eddig is bármilyen botrányt bevállaltak, a simicskázás felülír mindent.
Ennek az orbán nevűnek akiről szó van a cikkben, nincs lelkiismerete.
Ha lenne, már hónapok óta mécsesek égnének emlékére.
@Cirbolya_sentinel:
Sosem volt nő az a kretén, valami biszex barom futtatja csak magát, rózsaszín tüllben, orbán seggét imádva.
Akkor mi van, ha Aliyev azt mondja Viktornak, hogy bármikor elkezdhetik hangoztatni, hogy az egy éve tartó tárgyalásokon legalább hússzor nyíltan, és teljesen egyértelműen megmondták miért kérik a baltást (azért, hogy el tudják engedni), és Viktor ezt elfogadta. Az sem gond, hogy erről esetleg nincs jegyzőkönyv, mert azt utólag is meg lehet írni, és vissza lehet dátumozni (Aliyevnek vannak maffiakapcsolatai, ők majd megoldják).

Természetesen ez nem fog megtörténni, ha inkább MI fizetünk NEKIK egy jelentősebb összeget...

Az lenne még a szép baleset...
@King of Shadows:
Aliyevnek vannak maffiakapcsolatai

orbánnak nincs?
Olvasgatom azt az MNO-s levelet, olvasgatom, de csak nem látom, hogy hol hazudtak volna az azeriek.
Ebben az szerepel, hogy átveszik az ítéletet, azt nem változtatják meg (without any conversion) és nem lesz új bírósági eljárás sem (new judicial procedure). Nos, NEM IS LETT.

Én tényleg nem értem, a magyar nemzet ennyire hülyének nézi az olvasóit? Az elnöki kegyelem nem változtatja meg az ítéletet és legkevésbé sem új bírósági eljárás. Az ítélet hatályos, csak nem hajtják végre az elnöki kegyelem miatt. Ennyi történt. Az azeriek nem hazudtak, a magyarok épp csak azt "felejtették el" kizárni (ti. a kegyelmet), AMIRE MINDENKI FIGYELMEZTETTE ŐKET, hogy ez lesz várható, amint azeri földre lép a baltás.

Fidesz - MN nemcsak olcsó kurvák, de még átlátszóan hazudnak is.
@m6beütő:
A nagyobbik kancigány leveri a kisebbiket. Találgassunk? :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: vagy egy teszter, aki próbálgatja a reakciókat, és profilozza az embereket ;)

@sárkányfő: az a kapcsolati háló nekem is tetszene, szerintem lenne meglepődés sokaknak, a nyakamat teszem rá, hogy a jobbklikk egészen simlicska felügyelete alatt van, és egy két szoros szál a többieknél is meg meg található, jól eltakarva. Magyar pol.elit én így nagyon nem szeretlek....
@Cirbolya_sentinel:
Ha stabilan elküldöm a repedtsarkú, közvetlen leszármazású, nőnemű rokonába, akkor az milyen profil lesz egy ilyen ecceri informatikusról?
Pláne, hol nem szarom le őket? :)
Mától kezdve nem cigányozom orbánt.
A cigányok különbek.
Én az egyszerű agyammal, csak azt nem tudom felfogni, hogy hol van ilyenkor a KDNP? A nevükben hordozzák a kereszténységet, és amikor egy ősi keresztény országot aláz meg a magyar kormány, akkor csak a hallgatás megy? Annak örülök, hogy a Semjén és a többi vad keresztény még nem volt sehol, amikor a törökök 150 évig állomásoztak ideiglenesen hazánkban. Akkor még most is itt lennének, mert adtak volna egy marék ezüstöt, és akkor már nem is olyan csúnya mohamedánok. Akkor a kereszténység már nem olyan fontos érték, amit védeni kell?
Szeretném, ha a KDNP nyilvánosan kiállna, és elhatárolódna a Fidesztől, különben ők is mehetnek Azerbajdzsánba golyótöltetléknek.
@m6beütő: van benne valami

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jó és igaz profil, tudom hogy ez a célja, de néha én sem állom meg, de az utóbbi időben, már válaszra sem méltat, pedig kérdezgetem bőszen. De nem és nem, csak Fabius és Szív, csak ők kellenek neki. :D
@Cirbolya_sentinel:

Sőt, az igazi inforgafika a Simicska-Nyerges klánról nem csak az embereket meg az üzleti-rokoni szálakat tartalmazná, hanem a cégeket, az újságokat, a kormányban és minisztériumokban lévő tagokat (Némethné, Nyerges Attila, Csutora), az állami vállalatok élén álló Simicska-embereket(ha jól tudom a Posta igazgatója is, stb., a Figyelőben volt erről tavaly egy nagy cikk), meg mind mást is...

Mondjuk elég bonyolult infografika lenne, ennyi emberrel céggel, kapcsolattal egy nagy átláthatatlan gubancot látnánk :)
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): ne légy naiv, pont annyira keresztények, mint amennyire a fidesz konzervatív, vagy amennyire a papság harcol a pedofília ellen a saját emberei között.
@Cirbolya_sentinel:

Ezt találtam:
www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/ki-a-legbefolyasosabb-a-magyar-gazdasagban-csanyi-simicska-325564

2010-es cikk, de nyilván aktuális. A Simicska-Nyerges klán emberei:

- Fellegi Tamás: még az egyetemi évekből, a Bibó kollégiumból ismerik egymást.

- Vida Ildikó: A Nemzeti Ellenőrzési Hivatallá átminősülő adóhatóság elnöke korábban éppen Simicskát váltotta az APEH élén.

- Kalmár István: Az APEH újdonsült elnökhelyettesét Posta-elnökké is kinevezték, de erről a posztjáról visszalépett.

- Töröcskei István: A jelenleg magánpénzintézetet építő bankárnak közös pénzügyi érdekeltsége is van Simicska Lajossal.

Ez is érdekes:
"Jellemző a magyar gazdasági életben Csányi Sándor és Simicska Lajos súlyára, hogy a Figyelő egyik forrása a különböző bűnüldöző hatóságok vezetésének kialakítását is az ő erőterükben gondolkodva osztotta fel. E logika szerint Orbán Viktor miniszterelnök tudatosan képez súlyokat és ellensúlyokat a meghatározó gazdasági erőközpontok között. Az egyik oldalon ugyanis az APEH és a VPOP az új vezetőkön – Vida Ildikón és Kalmár Istvánon – keresztül Simicska erőcentrumához jutott. A másikon viszont a rendőrség és a titkosszolgálatok a Csányi-érdekszférába kerültek"
@Dr. simonmondja.:
A sajrószemlédhez:
Nem mindenben értek egyet Bartussal, Orbánról ( visszatérek a nagy kezdőbetűhöz, ennek a tetűnek semmi köze Nemecsekhez, belátom ) adott jellemzését összeszedettnek látom.

nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-eleg-volt.html
@m6beütő:
Igaz, hisz a geciség és sötétség mértékegysége az 1 "orbán" ma már.
A lopás és "nem oligarcháskodásé" 1 "simicska"... hosszú lenne. :-)
De ami szintén vicces, hogy a hírek szerint Csutora László a Fidesz budapesti pénztárnoka.

Csutora ugyebár Simicska embere. Tehát az emberén keresztül SIMICSKA A MAI NAPIG A FIDESZ BP.-I PÉNZTÁRNOKA.
@m6beütő: De, viszont itt ő van zsarolható helyzetben, és nála nincs semmi, amivel védekezhet.

Ja! A Jobbik Irán-imádatával az, hogy fér össze, hogy Azerbajdzsánt támogatja? Irán már régóta Örményország szövetségese...
Tegnap már kiírtam magam, összegezzük: ha valaki nagyon tökös gyerek, éppenséggel bele lehet hugyozni egy ekkora darázsfészekbe, de akkor nem árt, ha van az embernek legalább két darab Nimitz osztályú anyahajója.

Mert ez így csak egy páva farok nélkül.
Mi most komolyan ennyire hülyék vagyunk, vagy csak eljátsszuk?
@mese1: nomen est omen, azt hiszem nem kell semmit hozzá tennem ;)
Selmeczi kiállítása jelzi, hogy a fideszben is cikinek érzik a dolgot. Az olyan ügyeknél, amikhez komolyabb emberek nem akarják adni az arcukat, veszik elő Selmeczit, mert neki semmi sem ciki.
@Penivaldes: ugye ez most költői kérdés volt, tudva és látva az előzményeket ;)
A DK mára 11:45-re flashmob-ot szervez az I Gazságügyi Min elé. Ne fanyalogjatok, hogy velük nem...most nem róluk, a MI ÉLETÜNKRŐL van szó, gyertek!!! Gyertyát hozzatok.
Na most kell megalakítani gyorsban a Magyarországi Örmények Pártját, miniszterelnök jelöltnek megtenni valami többdiplomás, nyelveket beszélő jóképű nőcit, és megvan 2014!

És már megint igazam van. :D
és én még csak haragudni sem tudok rájuk...

A világ összes örménye fellázad ellenünk
Tüntetéseket és uniós szankciókat követelnek az örmények Magyarországgal szemben

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2012%2F09%2F02%2Fa_vilag_osszes_ormenye_fellazad_magyarorszag_ellen%2F
kedves demokratikus ellenzék, a minimum, hogy a fenti levelet kirakjátok a saját oldalatokra, mert nagyon ragozni nem kell a dolgokat
@Penivaldes: igen, és nekünk, és a demokratáknak??? Ők teszik??? Mi tesszük???
@spontan:
Univerzális szopógép. Annak az arcberendezésnek semmi nem árt, hitelessége amúgy is nulla, ideális golyófogó, holnap már úgyis mondjuk a békatenyésztők érdekeit védi, majd a Magyar Surmók Védegyletének lesz a zászlóanyja!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: mi a problem a békatenyésztéssel???
én Gabikától félni szoktam.....ijesztő néne...
A világháború óta nem fordult elő olyan, hogy egy állam megszakít velünk minden hivatalos és diplomáciai kapcsolatot. Az államfő, a kormányfő, a házelnök, a külügyminiszter pedig egyetlen szóval sem kommentálja az eseményeket. Helyettük SG szenátorasszony próbálja védeni a védhetetlent. Azért ez is sokat elmond a vezetőinkről!
@Le_Penseur: ezt nem lehet kommentálni. szenátorasszonynak meg már úgyis mindegy...
@Habakuk999: Így igaz, ahogy Bartus mondja.

Bár én már akkor egy torz és aljas, eszelős bajkeverőnek láttam viktort, amikor még sovány volt.
Sosem értettem, hogy mások ezt miért nem látják.
Amiket Bartus leírt, az az utolsó 20 év orbáni tevékenysége.
@rodeo36:

"egyébként is a diplomáciában a francia a bevett szokás"

Nem igaz.
@rodeo36:

"mno.hu/belfold/itt-a-bizonyitek-hazudtak-az-azeriek-1102783"

El is olvastad vagy csak ismételgeted a hülyeségeket?
@Penivaldes:
A "jóképű menyecske" kifejezést a Tiszaföldváron felcseperedett, most 90 éves nagymamámtól tanultam. :D
@Habakuk999: Ez pedig jó.

Viktor egy aljas, és ez a húsz év hiteles története.
@rdos:

A levél nyilván nem hamisítvány, csak nem azt tartalmazza, amit egyesek ki szeretnének olvasni belőle.
Nem is olyan régen, volt egy kimutatás, hogy a kedves vezényló született felcsúti rámszesz, nemzetbiztonsági kockázat, azt hiszem semmi ferdítés nem volt ebben, ez a rögvaló.

Megszólalt végre az maszop is, kiemelem a lényeget:

"Ezek alapján a politikus feltételezi, hogy „összefüggés lehet Magyarország - egyébként hajmeresztő - azeri kötvénykibocsátása és a Safarov-ügyben létrejött megegyezés között.” Mindezek alapján két lehetőséget lát Mesterházy Attila. „Az egyik, hogy Magyarország miniszterelnöke pénzért cserében hozzásegített egy gyilkost a szabadsághoz, vállalva azt is, hogy ezzel egy súlyos diplomáciai vagy akár fegyveres konfliktus okozója lesz. Ez esetben a miniszterelnök diplomáciai és nemzetbiztonsági kockázattá vált, ezért alkalmatlan arra, hogy Magyarországot külföldön képviselje."

hvg.hu/itthon/20120902_Mesterhazy_Orban_szegyent_hozott_hazankra
Ezt Vincentéktől idézem
"A legislationonline.com nem hivatalos fordítása szerint a meghivatkozott szakasz így hangzik:
57.3. The court, taking into account the valid served period by condemned which is not less than twenty five years' of punishment period in life imprisonment, as well as not committing by condemned a deliberate crime serving punishment and coming to a conclusion about loss of necessity of the further serving of punishment, can replace life imprisonment by imprisonment with the certain term or conditionally - prescheduled to release him from this punishment.

A nemhivatalos fordítás nemhivatalos magyar fordítása:
"A bíróság, amennyiben az életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt elkövető legalább 25 évet letöltött büntetéséből, és amennyiben a büntetés időtartama alatt szándékosan elkövetett bűncselekményben nem találják bűnösnek, az életfogytiglani szabadságvesztést határozott időtartamúra módosíthatja vagy az elkövetőt feltételes szabadságra bocsáthatja, feltéve, hogy meggyőződött a büntetés végrehajtása folytatásának szükségtelenségéről."

Ez a szakasz a BÍRÓSÁGI enyhítésre vonatkozik tehát.
De ugye a szuverén kegyelmének lényege az, hogy elegánsan áthúzhatja a tételes jog bármely punitív rendelkezését, a "legalább 25 évet" is. Ettől kegyelem és ettől szuverén.
Tehát az azeriek NEM HAZUDTAK.

Az azeri alkotmány nemhivatalos fordításának 109. szakasza szerint ugyanis:
"The President of the Azerbaijan Republic:
22. grants pardon;"
"

továbbá

"Mert ugye a '83-as Egyezmény szerint:

"Article 12 – Pardon, amnesty, commutation

Each Party may grant pardon, amnesty or commutation of the sentence in accordance with its Constitution or other laws."

"12. Cikk

Egyéni kegyelem, közkegyelem, büntetés átváltoztatása

Mindegyik Fél gyakorolhat egyéni kegyelmet, közkegyelmet vagy átváltoztathatja a büntetést alkotmányának vagy más jogszabályainak megfelelően."
"
@Virág et.:

Pontosan ez a helyzet. Az azeriek nem hazudtak.

Egy párhuzam egy egész más esetben.

Amikor pár éve életfogytiglanra ítéltek Líbiában pár bolgár ápolónőt és egy a palesztín orvost, mert állítólag megfertőztek AIDS-szel párszáz líbiai gyereket az USA és Izrael megbízásából, a bolgár hatóságok kérték az elítéltek kiadatását. Líbia teljesítette a kérést francia közbenjárásra (s többszáz millió eurót kapott Líbia közben), az elítéltek egy francia gépen elindultak Líbiából Bulgáriába, s még útközben a bolgár köztársasági elnök aláírta a kegyelmi rendeletet, így megérkezésükkör nem a börtönbe vezetett az útjuk, hanem ahová akarták. Líbia tiltakozott is, de Bulgária azt válaszolta: minden vonatkozó szabályt betartottak, az ítéletet nem változtatták meg, az hatályban van, a kegyelem csupán az ítélet további végrehajtása alól mentesít.

Az azeri szadista ítélete hatályban van, ezt Azerbajdzsánban is elfogadják, nem történt ítéletmegsemmisítés.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A Jóisten tartsa meg még sokáig közöttünk a kedves mamát!:DDD
@glinolid:

Igen, ez a pontos jogi helyzet. Nincs miért tiltakozni az azeriek ellen, ők szigorúan tartották magukat ahhoz, amit ígértek és a nemzetközi szerződéseket is betartották.
@Gondolkodni Próbáló Birca:

A levelet nyilván átfaxolta valaki.
Hogy milyen célból, kinek az utasítására, milyen forgatókönyv alapján, mikor, ezt nem tudjuk.

Abszolút nem is érdekes.
A magyar állam ezeréves fennállásának egyik legnagyobb szégyenétől is tekintsünk most el.

Az alapvető kérdés más:

Amennyiben a magyarok által megválasztott elmebeteg miniszterelnök érdeke azt kívánja, Magyarországon büntetlenül szabad fejet levágni?

Tegnapig azt hittem, "csak" a magántulajdon szentségét tüntették el.

Mától egy kis lóvéért annak a a fejét csapom le, akiét akarom?

Hogy is van ez?
@Dr. simonmondja.: stimm, már a temetési beszédénél, látszott a stílusa, minden meg volt benne, mint a nagy elődökben: csaú, hitler, sztálin, stb
@Gondolkodni Próbáló Birca: Tehát orbánék tisztában voltak azzal, hogy a baltást szabadon engedik, ismerve a nemzetközi gyakorlatot.
@Habakuk999: úgy látszik fejekért pénzt kérünk...
mit számít itt élet?...
@Cirbolya_sentinel: Jójó, csak hinni akartam, hogy ezeknek a kereszténység nem ér véget a zsíros állásoknál, és a pénz besöprésénél. De nem csalódtam bennük. Ezeket csak egy dolog érdekli, a pénz. Remélem semjén, harrach, rétvári majd erre is gondol, amikor megnyúvadnak. Mocskos, tetű banda. De én azért még agy kicsit bízom az egyház józanabb gondolkodású vezetőiben. Mondjuk Várszegi Asztrik kiállhatna és megpróbálhatna bocsánatot kérni az Örményektől.
@Dr. simonmondja.: Jobban járnánk a böcsületes nyugati maffiával, csak sajna Orbánék ilyen finom körökben már nem mozoghatnak.
@spontan:

Nem tudom, mi köze van a diplomáciai botrányhoz Selmecinek...?

Egyáltalán, ki az a médiában, aki Selmecit akarja meghallgatni ?

Ez a média normális ?

Miért Selmecit ?

Miért nem a macskámat kérdezik akkor ?

Ez egy szabad média,

amelyik nem a külügyminisztert,

nem is Orbán Viktort,

hanem pont Gabikát kérdezi külügyi fiaskó idején ?

Médiánk leghőbb óhaja, hogy választ kapjon kivénhedt kurváktól.

Obamához is fölugrik az ovális irodába ?
@Gondolkodni Próbáló Birca:

Nem hazudtak. Annál rosszabb.

1, az örmény kormány több alkalommal jelezte, hogy a fickót az azeriek el fogják engedni, mert nemzeti hősnek tekintik. Tehát a "felcsúti ramszesz" (ez kurva jó :) ) tudhatta, hogy milyen következménye lesz.
2, az örmény elnök szerint még napokkal azelőtt is tagadta a kormány, hogy el akarják engedni
3, az azeri elnök azt mondta, egy éve folynak titkos tárgyalások az ügyben
4, a kormány azt mondta, nem voltak titkos tárgyalások.

Ugyhogy igen valószínű, hogy nem az azeri kormány hazudot. Hanem a mienk.

Összefoglalva: kormányunk
1, hazug (többszörösen hazudott)
2, gátlástalan (a suska reményében adta kia fickót, ez világos)
3, és hülye (mert nem számolt a köovetkezményekkel, vagy ha igen, akkor nem érdekelte)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Méltatlan a hazai cigányságot Orbánhoz hasonlítani. Csodálom, hogy még nem tiltakoztak.

Hasonlítsad inkább ahhoz a nemzeti hőshöz, aki katona létére egy alvó emberrel harcol.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Valami durvábbra is lenne igény... :)) Nagyobb nincs?
A baltás Azerbejdzsánban.
Az örmények magukon kívül.

De hol van Stefi?

Éljen és virágozzék az örök és megbonthatatlan teuton-azeri barátság?
@DarthVader: azt hogy az azeriek kegyelmet adnak a baltásnak nyilvánvaló volt. akinek ez nem egyértelmű az olvasgasson történelemkönyveket.
.....tehát lassan fölrajzolódik a magyar politikai térkép az ébredő nemzetnek: fidesz,mszp,jobbik egyik oldalon...s ki van a másikon, (van valaki)??......hát persze, a NEMZET...így van az ha hosszú álomból kell felébredni!! Készen állsz,kis hazám....a szembesülésre és a szembesítésre..??? Vagy vársz még...hátha kikaparja valaki a gesztenyét Neked....igen kikaparják a gesztenyédet,aztán mehetsz vissza panaszkodni amíg élsz....
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): megnyúvadáskor, ugyan már, ők tudják azt amit mi csak sejtünk, nem véletlen ekkora és ilyen iparág a vallás ;)
@Dr. simonmondja.: igen, és ő csak "A Párt" szóvivője, pont úgy illik ide, mint a köszgépes bulinál, kilóg a lóláb ;)
@Dr. simonmondja.:
"Miért nem a macskámat kérdezik akkor ?"

Gumi-macskád van?
Te kis perverz! ;-)
@m6beütő: itt a lényeg, hogy miért van több marha:
"húsmarhatartók közel kétszer annyi támogatást kapnak az idén, mint tavaly. Ezenkívül anyatehén-támogatást is igényelhetnek a gazdák, akik mintegy 130 ezer támogatásra jogosult tehenet és 8 hónaposnál idősebb üszőt tartanak ma Magyarországon. A tenyésztők az állatbetegségek megelőzésére és az állati tetemek elszállítására szánt forrásból is kaphatnak támogatást."
Támogatás támogatás hátán.
@Le_Penseur: Még nem szoktad, meg, hogy a vezényló soha semmiért nem vállal felelősséget? Ő ki mond, vagy tesz valamit, és ha az rosszul süle el, akkor csak lapít, mint szar a gazban. Ilyenkor jönnek a talpasok (Selmecik, Szíjjártók, Giroszok), hogy magyarázzák a magyarázhatatlant. Most is ez történik. Pedig a világ mellett még az ország jó része is kíváncsi lenne a vezényló néhány mondatára.
"következő lépés Karabah felszabadítása"
Tehát az Azerbajdzsánhoz tartozó Karabah-ot az azeriek felszabadítják...saját maguk alól? Vagy mi van?
@Yooha: örmény ellenőrzés alatt van.

elzavarták az azeriakat.
@Yooha:

Karabah sosem tartozott az azeri államhoz és most sem része, így nincs mit "felszabadítani". Karabah már fel van szabadítva és 18 éve független állam, miután az örmények megnyerték az azeri-örmény háborút 1994-ben.
Orbánt ki kell adni az örményeknek!!!
@Viktor Miniszterelnök Asszony:

Kilőtt félszemű fekete-fehér harci kandúrom volt, de már 20 éve megnyúvadt.

Úgyhogy ugyanolyan érdekes a véleménye Orbán Viktor mocskos azeri ügyében, mint Selmecinek.

A magyar médiának áll rendelkezésére...
@Yooha: amúgy elmondom halkan, hogy iszonyatosan sok energiába pénzbe és tárgyalásokba került a helyzetet legalább ennyire stabilizálni!

Számos ország, nemzet munkája volt benne.

Erre jön egy a pocakos Zseni oszt beleszarik a ventillátorba.
@Viktor Miniszterelnök Asszony: @Gondolkodni Próbáló Birca: Ja oké. Azt hittem, Azerbajdzsán része és kész - aminek az örmények nem örünek persze. De megnéztem a wikin és jól láttam, hogy Azerbajdzsánt meg pont Örményország vágja ketté? Hát az is egy nagy ötlet volt...
@Dr. simonmondja.:
"Hullarablók vagy kannibálok legyünk, hogy nehogy Orbán Viktornak meg kelljen tanulni Európában viselkedni ? "

...ez annyira jó! Gratulálok!
@aritus: Ezek után az államhoiz fordulnak segítségért, nehogy már megfizethető áron forgalmazzanak. Szlovákiában 140-150 Ft a tej nem akciósan és megél a gazda, míg itthon?
@Yooha:

Igen, Nahicseván azeri exklávé. Nem egyedi eset ez. Alaszka sem áll kapcsolatban az USA törzsterületével meg Kalinyingrád sem az orosz törzsterülettel. Egyébként meg Nahicsevánban ez nem okoz problémát, hisz határos a baráti Törökországgal.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Akkor, bazmeg miért nem kérdezik a viktort ?

Hol az a kurvára szabad média, hogy sose mernek orbán arcába mikrofont tolni ?
@Yooha: "Nagysztalin" kegyelméből...
Tudod akkoriban milliós népcsoportokat úgy telepítettek át egyik országból a másikba, mint a kóbor kutyákat.
@rodeo36:

Kérdésedre a válasz:

IGEN.

Jogosan teszik? Magyarország népességének egy igencsak számszerűsíthető része hülye?

IGEN.

És most én is: brühühühühüüüüü. :)
@saravad:
Igaz! Bocsánat.
Ha valaki nagyon rohadék, majd jól leorbánozom. Az sokkal durvább! :))
@Virág et.:
"Én tényleg nem értem, a magyar nemzet ennyire hülyének nézi az olvasóit?"
...miért? Nincs igaza? "félázsiaiaknak" félázsiai sajtót! Nem érteni kell, hinni!
@Parajpuding: "Orbánt ki kell adni az örményeknek"

Ne basszá fel korán délelőtt!

Hát a mecseki uránbányákba meg ki megy dolgozni?
A hét törpe?
Egy dolgot magyarázzatok meg nekem, mert nem értem, az istennek sem értem.
A magyar kormánynak minden eszköz, mint pl. a külügyminisztérium, igazságügyminisztérium, külügyi tanácsadók tömkelege, és eleve az, hogy már 2004-2012 között jóval több és részletesebb adathoz tudott hozzájutni Viktor mint mi az azerbajdzsáni helyzetről, és a baltás gyilkosról.
Akkor miért merészel mindenki átbaszásról írni, mikor Viktor nem Örzse néni, akit néhány álgázóraleolvasó átvert a palánkon?
Miért becsüli mindenki alá őket, azzal, hogy ezt az ostobáknak szánt bárgyú, jaj szegény kormányt megvezették dumát beveszik?
A miniszterelnököt és bandáját vissza kell vezetni a munka világába.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Igen, a levél tartalmát megismerve rájöttem mi a helyzet:-(.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Nohát, nohát kisma... kismacim!
Hát illik lehülyézni egy majd fél országnyi választó pógárt? (A surmója is az, még ha az átlag 95-ös IQ-t alulról sem súrolja.)
Amikor tényleg hülyék? Azért olyan kis agresszív kisma... kismaci vagy! :O
@Habakuk999: miért kérnénk bocsánatot, nem mi csináltuk.

Amit mi engedtünk az az , hogy a csúti gnóm elszabadult, de majd korrigáljuk.

Hogy gyenge-elméjűek és jobbódaliak is megértsék: Gurult, gurult a kisgömböcz... Ezt is azt is bekapott... Oszt a végén szétrepedt.
Tulajdonképp elismeréssel kell adózzak Orbán Viktor nagysága előtt. Én mindig azt hittem, hogy polgárháborút fog csinálni, ehelyett szépen halad egy nemzetközi konfliktus kirobbantása felé. Azért az mégis jobban mutat a CV-ben. És még a polgárháború is belefér.

Ez a lény, kb olyan hülye mint az a juhász akit 54.000 Ft-ossal fizettek ki a birkáért.
(index.hu/bulvar/otv7755/)
Végül is Orbán is egy birkapásztor csak miniszterelnököt csináltak belőle.

Akkor most ott tartunk, hogy azeriak sem vásároltak államkötvény az IMF-el is összeszűrik a levet ismét és egy kicsit megkavartuk a nemzetközi diplomáciát. És a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet.
@Viktor Miniszterelnök Asszony:

Bevezetni kéne.

Ezek az állam csecsén lógnak, mióta a világra jöttek.
@ob.szerver: A ma reggeli utasítás e-mail még nem lett szétküldve.
@zipe moha: "fidesz,mszp,jobbik egyik oldalon...s ki van a másikon"

Jól látod, de ehhez az "egyik" oldalhoz sorolható még a többi parlamenti párt is, valamint a mellébeszélő sajtónk szinte egésze.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Valami mese kell az agyhalottaknak, hogy milyen gonosz is mindenki ebben a mocskos világban, pláne emellett a "sosem hazudtam" kaliberű díszpöcs mellett.
A mosópor reklámot (fidesz propaganda) is beszopták, akkor meg? Min csodálkozol cica?
Azt szoktam mondani, hogy én vagyok a királyfi, aki tüzet adott a sárkánynak - ezek azt is elhiszik! :DD
@Viktor Miniszterelnök Asszony:

Azért, mert magyarok vagyunk.

És azért, hogy megmutassuk az elmebetegnek, hogy elég volt abból, hogy a mi becsületünket játssza el.

Pénzünket, munkánkat, jövőnket...

Mert péntek óta új időszámítás van.

Amit csak legrosszabb gondolatainkban feltételeztünk, az beigazolódott.
@béla a görög: annak idején is így kezdődött. A szarajevói merénylettel. Oszt jól meg mutattuk, hogy kő levélhullásra haza kullogni. Vagy huszár rohamot vezényelni olasz géppuska állások ellen.

Egy baja van ennek a népnek, hitvány, mérhetetlenül buta, opportunista vezetőket termel ki magából. A többi baj mind ebből adódik.

Kezdem azt hinni, a románoknak van igazuk amikor a Hunyadiakat kisajátítják.
Szerintem a legfélelmetesebb az egészben nem is az, hogy kiadtunk egy gyilkost egy idegen országnak csak azért, hogy aztán nemzeti hőssé avassák otthon. Ennek a lépésnek a megítélése erkölcs meg jóízlés dolga, de szerintem senki nem lep meg, ha azt mondom, hogy ilyen meg mocskosabb dolgok történnek a nemzetközi diplomáciában.

A borzasztó az, ahogy ezt az egészet a magyar külügy előkészítette, lebonyolította és a józan paraszti ésszel előre kiszámítható - és jogos - örmény felháborodást kezeli - pontosabban nem kezeli sehogy, csak hápog.

Ez a totálisan központosított magyarországi államvezetés eredménye. A miniszterelnök valószínűleg leszólt fentről, hogy kell a pénz, megy haza a baltásgyilkos, de most azonnal - a Külügynek meg ideje sem volt a dolgot előkészíteni, hanem két-három nap alatt kapkodva lezavarta. Martonyi valószínűleg nem Európa legzseniálisabb külügyminisztere - Navracsics kvalitásairól meg jobb nem is beszélni, de ez az egész valószínűleg miniszterelnöki nyomásra történt, mert kell a PÉNZ. Kell a pénz és akár az ördöggel is, de ha az épp nem ér rá, akkor egy baltásgyilkos is megteszik.

Ebből az egészből hosszútávó haszna is származhat a Nemzetgazdasági Minisztériumnak (meg az Igazságügynek). Magyarországon innentől kezdve bármilyen börtönben ülő embert kiválthatna adott összegért családja, barátai, idegen ország vagy akár terrorszervezet is. Hogy ki mennyit fizet, egyéni elbírálás alá esik. Esetenként hárommilliárd euró, de ózdi cigánycsaládnál mondjuk lehetne 250ezer egy tényleges életfogytos megváltásának ára. Csökkenne a börtönök zsúfoltsága, növekednének a költségvetés bevételei és jövőre a miniszterelnöknek nem Ausztriába, hanem valami egzotikusabb helyre, a Karib-térségbe, mondjuk Guantanamóra lehetne utaznia családjával együtt.

Egyébként gondoljatok bele, ahogy ez az ügy kiderült, úgy hány másik nem derült ki. Milyen kisebb-nagyobb diplomáciai baklövések kövezhetik azt az utat, amit a kormány eddig két és fél éve alatt bejárt. Milyen vállalhatatlan ostobaságokat követtek el ezek a nemzetközi porondon, amiről nekünk halvány gőzünk sincsen. Nem csoda, hogy egy szégyenpadra került, teljesen lerongyolt, csődközeli ország vagyunk, régiós társaink között az egyetlen, amely tényleges recesszióban van.

De a legborzasztóbb az egészben az, hogy 2018 előtt esély sincs arra, hogy ez megváltozzon.

Lassan kezdhetünk emútnégyévezni.
@Penivaldes:
Azért ez enyhén "óvatos" és elég szemérmes.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Tudod, mit szoktam mantrázni.
Volt 2,7 millió agyalágyult hülye barom, imbecilis idióta, akik ezeket megválasztották (TALÁN a 18-29 éveseket nem tudom jószívvel vádolni: 2002-ben még gyerekek voltak, nem emlékeznek - NO DE A MI ÉS A NÁLUNK IDŐSEBB KOROSZTÁLY? Hülye. Idióta. Barmok.)

És volt a 2,8 milliónyi passzív.
Akik arra szavaztak, akire a többség. Miattuk IS ülnek ezek kétharmaddal a nyakunkon. Lusta, kényes dögök. Rájuk éppúgy haragszom. Ha másért nem, a kétharmadért.

Ez így 5,5 millió szavazó a cca. 8-ból. Kétharmad. Kb.

És jöhetnek a kövek, hogy jajdenemúgyvolt és jajjogomvannemszavazni és ilyenek.

2014-ben TÉNYLEGESEN a haza sorsa fog függni attól a finnyáskodó orrot húzó rétegtől, akik itt is megszólalgatnak és engem is szoktak osztani rendesen. Merthogyazemeszpé ishogylopott. Éshogykorrupcióvolt. Éshogynemvoltgazdaságpolitika, legalábbisnemhatékony.

Ja.

De ehhez a helyzethez képest, kedves szkeptikuskáim, ha visszakaphatnám a 2010 januári demokrácia, törvénykezés, ALKOTMÁNY , jó hírnév, MANYUP állapotokat, hálaimát zengenék az égre. Ennyivel van "csak" magasabban erkölcsileg nálam az MSZP. És NEM azért, mert agyatlan rajongó vagyok.
Viktor, akarsz még 3 milliárd dollárt?

"2012 október: A Magyar Hovédség, azeri kérésre, és (az egyébként titkos) kétoldalú szerződéseknek megfelelően Azerbajdzsánba küldte a Magyar Gyorhadtestet, hogy segítse az azeri népet annak Karabah-i Nemzetfelszabdító Háborújában."
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igen, de így csinálnak a tettestársból áldozatot. Már nem ők a hibásak, hanem az azeriek. Ők már áldozatok, akiket becsaptak.
Őket kell sajnálni, nem az örményeket.
Ééés, még az örmények is bántják őket, pedig ők az áldozatok.
Ettől lehet hányni, nem a kommersz piától.
Mostanában sok dolguk van a meseíróknak. Na de ki hisz ma már a mesékben?
Egyszerre szaladt össze több dolog is ami mosolyra fakasztja a külpolitika után érdeklődőket.
1.- „Kutyakiképzővoltrendőr” véletlen baráti meghívása, -majd a bukta velük – majd az a szerencsétlen magyarázkodás.
2.- Erre ráadásul ez a történet. Azeri kapcsolat – pénzes nagybácsi, kellemetlen szájszaggal.
Nem gondolnám, hogy ezek erősítik a nemzetközi tekintélyünket mostanában.
Volt ez már? A Milla mozdult, kedden este 6-kor, a Kossuth téren tüntetés. FB
Mindjárt belevetem magam a kommentfolyamba, de ezt most találtam: www.hazipatika.com/psziche/harmoniaban/cikkek/agyban_dol_el_mit_hiszunk_el/20120830124128&utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=www&utm_campaign=hirkereso_20120902

Tudományos bizonyíték arra, hogy aki mindent kételkedés nélkül elhisz, az mentálisan sérült. Ezek baltásorvbán fanjai.

IMF meg a fasorban se nincs és nem lesz: www.mfor.hu/cikkek/Nagyon_tavolinak_tunik_az_IMF_megallapodas_lehetosege.html
[..]""Az agy funkcionális hanyatlása teljesen normális folyamat, amely a hatvanas évektől kezdve kilencven éves korig bármikor előfordulhat, de a kutatás során az egyértelműen kiderült, hogy azok az emberek, akinél sérült a prefrontális agykéreg, azok kevésbé hajlamosak a kételkedésre és az új információk megkérdőjelezésre és az összeesküvés elméletek gyártására" - folytatta Asp.

A tanulmány során az Iowai Egyetem kutatói 39 neurológia páciens és 10 mentálisan egészséges résztvevő adatait hasonlították össze. A kísérlet résztvevőinek fogyasztói hirdetéseket vetítettek le a kutatók, és megállapították, hogy azok a páciensek, akiknek sérült a prefrontális agykérgük, azok csaknem kétszer nagyobb arányban hittek a hirdetéseknek, mint azok, akik egészséges agykéreggel rendelkeztek, összegezte a tanulmány eredményeit Asp."

Ezekre kell bazírozni és rájuk küldeni Slejm asszonyságot ilyeneket kiköpködni magából.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Amikor teljesen nyilvánvaló, hogy a másik fél meg fog szegni egy nemzetközi egyezményt, mind betű szerint, mind szellemében, iránymutatásaiban, akkor ehhez aktív asszisztenciát nyújtani egyrészt nem is jogszerű, másrészt nem is helyes.

Az ügyben egyébként nem az Azeriek tette a lényeg, hanem hogy Viktor tudta, hogy mi fog történni és segédkezet nyújtott egy nemzetközi egyezmény kijátszásához, némi pénzért cserébe. És a médiagépezet pedig azóta is hazudik az egész ügyről bele a magyar emberek pofájába. Nem az Azeri vagy Örmény fél igazáról, vagy az áldozatokról van szó, (ez egy mocskos konfliktus, egyik fél sem makulátlan) itt arról van szó hogy megint hitszegők lettünk.

A Líbiai ápolók ügyével meg ne vicceljünk már, egyszerű emberrablás volt, állami szerepvállalással. Egyszerű terrorcselekmény, amelyet egy terrorista állam követett el. Meg is kapták amit érdemeltek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jaja. Csak az a gond, hogy Don Vittorio pottyant erre is, meg a külföd szavára is, l. ,,3 nap''.
A hatalom bebetonozását látom fő céljaként, itt is arra ment ki a játék. Bár tévednék és tényleg _csak_ tahóság állna mögötte!

Piros pontok szerzése reményében kiadták --> ez jó néhány jobbikos evezőst is hozott a süllyedő gyorsnaszádnak.

2014 után pedig a Jobbikos koalát félkézzel is leszedi az eukaliptuszfáról. Ha az azeriek esetleg pénzt adnak, neki csak bónusz.

Horgászattal óvatosan! Stefike harapna a kukacodra! :DDD

@poszt: ,,...bélhurutos galamb a párkányon...'' :DDD
Találó, és jól jellemzi a helyzetet, amire sehogy sincs jó megoldás.
Nagyon pikáns dolog jutott az eszembe: egy ilyen becstelen júdás tett után mit szól a jobbik meg a "gárda"? A vér-keresztények. A korona-úsztató álszent farizeus banda. Meg a tömjénzsóti.

Cinkosan hallgat? Mert akkor neki van a legkevesebb joga cigányokat fegyelmezni és becsületről papolni.
@King of Shadows:
"
Ja! A Jobbik Irán-imádatával az, hogy fér össze, hogy Azerbajdzsánt támogatja? Irán már régóta Örményország szövetségese..."

Úgy viszonyul hozzá , mint a keresztény(demokrata) kormánykoalíció egy szélsőséges muzulmán ( aki mellesleg keresztényt gyilkolászott !!) kiadásához egy MUZULMÁN DIKTÁTORNAK !!!!
@DarthVader: 3. pontod utóbbi részére tippelek.
Nem érdekelte. Feneséges nagyságának tudatában úgy jár mint a gumimacik Feneséges Hencege.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Jááj, hogy a segényembört mindönki csák báncsá, ahun nem csinát ázs semmmi rossát, csákánnák a kizsgyermöknek, ánnák ákárt egy kizs pálinkás kenyöret, honne rííjjon ázs istenádtá.
@Viktor Miniszterelnök Asszony:
Úgy viszonyul hozzá , mint a keresztény(demokrata) kormánykoalíció egy szélsőséges muzulmán ( aki mellesleg keresztényt gyilkolászott !!) kiadásához egy MUZULMÁN DIKTÁTORNAK !!!!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Bűzlik az egész rohadt narancsbolsi rendszer.
Viktor és a hozzá hasonló másod-, harmadvonalbéli volt komcsik igazi aljas bolsevikok, akik hülyét csináltak a népből, elhülyítették őket, megalázták őket.
Egy része ezzel képtelen szembesülni és áhítatosan kiszolgálja őket.
Komancs, liberális, néppárti, népnemzeti ló.asz... ennyi a megélhetési politikuskurvák életútja.
Nekik megéri, a plebs alja meg lelkesen tapsolja őket!
Végül is...errefelé tört már ki világháború.....
@béla a görög: Összeszűrik a levet vagy összerúgják a patkót? Mert szerintem az azeriekkel szűrték össze a levet (merthogy ez titkos együttműködést jelent).
Annyira nincs itt ellenvélemény, hogy muszáj valamibe belekötni.
Meg egyébként is legalább a nemkormánypárti nemmélymagyarok tudjanak magyarul.
Navracsics minisztériuma előtt meg mostanság van tüntetés.
@hacsaturján: Imádlak! Valaki vinné esetleg Selmeczit? Adom, sonder angebot!!
@AnnaKarenina: Jó, én meg ezt most olvasom, basszus, azért tegnap este is lehetett volna jelezni, hogy lesz.
@Penivaldes: Úristen, ha lenne, már belecsapott volna a villám abba, aki ezt fogalmazta és/vagy kiadta.
nem szép dolog valakit azzal gúnyolni, hogy a nevét kicsit átírjuk

(figyelem, ez nem egyenlő azzal a teljesen legitim módszerrel, amikor valakinek a nevéből vezetjük le bizonyos komplexusait)

tessék szépen a külsejével támadni, az egy öregedő, csúnya nőnek, aki azt akarja elhitetni a külvilággal, hogy ő szépnek tartja magát, sokkal-sokkal megalázóbb
@Dr. jenőke (jenőke): Ki? Pohosbaltásorvbánt felismerem, de a többi? Minden bűnözőt nem tartok fejben, nem vagyok Lombroso-összes.
100% katolikus vagyok, az örmények is,
a fides meg egy hitvány (gerinctelen gátlástalan alkalmatlan)
mafia banda tehát:

"I love Armenia
+I hate Fidesz"
@aritus: Azért lett akadémiai elnök. Jól nyaraltál?
"...elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."
@Le_Penseur: Meglőztél! Épp erről beszélünk idehaza.

Közben elhangzott olyan kérdés is, hogy közvetlen háborús helyzet/nagyobb elemi katasztrófa, stb. esetén is ilyen passzív lenne-e a csapat?

Szerintem igen. Úgy vannak vele, h amiről nem tudnak, az nincs is.
@Kuviklacz: az Isten nem avatkozik a világ dolgaiba...azt hiszem
@rodeo36: Zsebhoki. Ami vele egyidős, abban bízik csak egyedül.
Az azeri diktátor ( akinek kollégája elengedte a rasszista gyilkost..) tettei : amnesztia , előléptetés , 8 évi juttatás egybeni kifizetése , stb. ) gyakorlatilag "felhívás keringőre ' , vagyis tegnaptól ilyen jutalom jár annak ,aki Örményt öl !! Bármikor , bárkit , bárhol....
Ezzel hogy számolsz el Viktátor ????
Most már itt volna az ideje azzal is komolyan foglalkozni, hogy a magyarországi örmények számarányukhoz viszonyítva magasan felülreprezentáltak a felsőoktatási intézményekben, a gazdasági, tudományos és politikai életben. Még a Fidesz-frakcióba is befurakodott kettő, pedig a nyolcszázezer rokkantat, meg a kétmillió fizikai dolgozót is csak egy-egy képviselő képviseli. Nem is beszélve a szőke nőkről, akiknek a képviseletét egyedül Selmeczi kénytelen ellátni.
Jobb helyeken ilyenért miniszterelnökök mondanak le (és rajongótáborok kussolnak mélységesen).
A KÜLÖNLEGES JOGREND
A rendkívüli állapotra és a szükségállapotra vonatkozó közös szabályok
48. cikk
(1) Az Országgyûlés
a) hadiállapot kinyilvánítása vagy idegen hatalom fegyveres támadásának közvetlen veszélye (háborús veszély)
esetén kihirdeti a rendkívüli állapotot, és Honvédelmi Tanácsot hoz létre;
b) a törvényes rend megdöntésére vagy a hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló fegyveres cselekmények,
továbbá az élet- és vagyonbiztonságot tömeges méretekben veszélyeztetõ, fegyveresen vagy felfegyverkezve
elkövetett súlyos, erõszakos cselekmények esetén szükségállapotot hirdet ki.
(3) A köztársasági elnök jogosult a hadiállapot kinyilvánítására, a rendkívüli állapot kihirdetésére és a Honvédelmi Tanács
létrehozására, valamint a szükségállapot kihirdetésére, ha az Országgyûlés e döntések meghozatalában
akadályoztatva van.
(5) Az akadályoztatás tényét, továbbá a hadiállapot kinyilvánításának, a rendkívüli állapot vagy a szükségállapot
kihirdetésének indokoltságát az Országgyûlés elnöke, az Alkotmánybíróság elnöke és a miniszterelnök
egybehangzóan állapítja meg.
(7) Rendkívüli állapot vagy szükségállapot idején az Országgyûlés nem mondhatja ki feloszlását, és nem oszlatható fel.

Hajrá, koleszos haverok, akarom mondani közjogi méltóságok!
Nincs mit ragozni: az azeri elnök egyszerűen a félázsiai vezér fegyverét használta, és nyert.
@a szív fészkei: Én sem keltem korán, így a FB Hey Armenia, sorry for our prime minister oldalán már későn találtam meg. De a Millás még időben van.
@naugye!: négyszázezer rokkant (mára már szerintem ez is csökkent), a másik 400ezer már öregségi nyugdíjas
kedves feleim, kifogytam a szóból, én csak ezt tenném hozzá, mert vannak akik nálam jobban bánnak a szavakkal, az én fityesz himnuszom mostantól ez lesz:

indavideo.hu/video/Coolio_-_Gangstas_Paradise_magyar_dalszoveg
A vitatott határon máris ölik egymást. Felcsút hercegének egy marék apróért vér is tapad a kezéhez csakhogy tovább húzhassa az IMF tárgyalást amíg kipicsázzák jövőre Simort és ráteszik az enyves kezüket az MNP lóvéjára!
akkor az ijjen fides okozta katasztrófákra célzott a mi sztár álnokunk? amikor azt monta hogy lehet rá fog kényszerülni, hogy a demokrácia hejett valami más politikia rencert tanájjon ki.,...
@juless:
Akkor idézzünk tovább ahogy a nagy öszödi gondolkodó mondta "ebben a kqrva országban" csak akkor még nem volt egyértelmű ki a strici.
@fajanka: cigányt átcigánykodni nem is bűn...
@rodeo36:
@a szív fészkei:
A felvétek akkor készült, amikor alkudozott Azeriben a kiadatásról (ha így volt - az azerik szerint igen) és megegyeztek, hogy a balta marad.
Ő az egyetlen, akin nincs zakó, viszont mindkét keze a zsebben, mert illemtudó és szerény.
@Viktor Miniszterelnök Asszony: Nem jól mondod a mesét!

Biza mindenkit bekapott a kisgömböc, végül még disznópásztor fiúcskát is a malacaival együtt. Ott meneteltek mind a kisgömböc falánk hasában, de a legényke elővette a kisbicskáját falatozni. És az a bicsak bizony felhasította Gömböc uraság bendőjét, az kinyúvadt és így mind kiszabadultak. www.youtube.com/watch?v=ZljJcLSGQFU

Reményhal, talán közel a kondás...
@AnnaKarenina: az öregségi nyugdíjas rokkant is rokkant. A problémát az ember felől kéretik megközelíteni, és nem abból az irányból, hogy milyen állami forrásból kapja az ellátását!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Olvasd el, amit a sérült agyúakról írtam. Mindent beszopnak, mert az a területük nem ép, ahol a kételkedés terem.
Az Alku
2012.09.02. 12:25 IGe
vilagnezet.blog.hu/2012/09/02/az_alku_225

"Ilham Alijev azeri elnök hosszú idő óta követte a magyar és azeri jogi irodák munkáját, és az ügy lezárásához végül az az egyezmény vezetett, amely Orbán Viktor magyar miniszterelnök azeri látogatásakor született."

Balta és orbán.jpg

Kivonat Ali és Ovi tárgyalási jegyzőkönyvéből:

Ovi: Tudja elnök úr én mélyen keresztény vok!
Ali: Tudja elnök úr én iszlám vok!
Ovi: Tudja elnök úr van több problémám.
Ali: Mondja!
Ovi: Családi megtakarításim nem érik el Soros Györgyét, de nem sok hiányzik.
Ali: Ezen lehet segíteni! Nekem van temérdek pénzem.
Ovi: Ott van még a Labdarugó Akadémiám, nem sikerül Reál Madrid szintre hoznom, a pénzt csak nyeli.
Ali: Szeretem a focit támogatni.
Ovi: Aztán a probléma még, hogy hatalmon akarok maradni és a hatalmat örökíteni a családomnak, de az IMF meg az EU demokráciát követelne tőlem. Kellene kölcsön is, nem muszáj jobb feltétellel adni, mint az IMF adná, de szükségem lenne rá.
Ali: Megoldható, de lenne egy feltétel.
Ovi: Szívesen hallgatom.
Ali: Van Önöknél egy „életfogytos” hős, akit az Önök bürokratái nem adnak ki nekünk, pedig már kész az új palotája, őrnagyi kinevezése, tartjuk az állását, kész a szabaduló levele, stb.
Ovi: Ismerem az ügyet, Ő a baltás gyilkos ugye?
Ali: Igen, RPG hiányában megfelelő ősi fegyvert talált az Önök hazájában!
Ovi: Ha jól belegondolok nem lehet akadály az elengedése, mégsem csákánnyal gyilkolt amikor vendégszeretetünket élvezte és lemészárolta örmény vendégünket.
Ali: Okoz ez Önnek erkölcsi problémát?
Ovi: Nekem, erkölcsi problémát? Tudja van egy orbáni mondás: Van az a pénz, amiért hitemet, hazámat, népemet eladom!
Ali: Akkor megállapodtunk!
Ovi: megállapodtunk!

FIDES AGITÁTOR 2012.09.02. 08:17:18
és még ennyit:
/megy az agyalás, mit is kéne hazudni az isten adta népnek/

Homályban Safarov átadásának részletei

Egyik minisztérium sem válaszolt a kérdéseinkre. Nem tudni, ki és mikor döntött a baltás gyilkosról.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F09%2F02%2Fa_kim_nem_kozol_reszleteket_safarov_atadasarol%2F
@Gondolkodni Próbáló Birca: Jó. Feltéve - de nem megengedve - legyen a levél eredeti.
Csakhogy:

1. Mi a biztosíték, hogy ez a levél az utolsó is a sorban? Magyarán: esetleg nincs-e ezt követő más/ellentétes tartalmú levél?

2. Gondolod, hogy a külföldi újságíróknak soha eszükbe nem jut rákeresni arra, hogy mi az esetről a _magyar sajtó_ véleménye, pl. google keresőt és fordítót használva? Nyugodt lehetsz megteszik és lesz helyi, magyarul is értő/olvasó kollégájuk/rokonuk, aki elküldi a hírt, amiből szerinted ,,...mindenki azt olvas ki...'', ehh...

3. Miért nem tiltakozik a magyar politika a történtek ellen? Sem az azeriek eljárása, sem pedig a ,,hazudtak'' cikk ellen sem olvastam semmilyen hivatalos nyilatkozatot.

4. A történteket lehet _jogszerűnek_ nevezni, ám akkor miért ad máris több európai állam felháborott hangot a történtek miatt?

5. a 2. pont folyományaként most már az azeriekkel is összerúghatjuk a patkót. Nyilvánosan hazugnak bélyegzettnek mindenki szívesen segít, ugye? Én pl. ontanám a money-t, ha rólam így beszélnének...

6. A helyzet eszkalálódását nem lehet egy _jogszerű volt_ kijelentéssel elintézni.
Számomra a politika, a diplomácia egyfajta finom egyesúlyozás, látszatmegőrzés is, hiszen
esetleges ellentétes eredményeket is figyelembe kell(ene) venni.

7. Kit küldenél el Szocsiba egyhetes békés autós nyaralásra, ha a magyar zászló használata kötelező a rendszámban?

Lenne még kérdés, gondolom ennyi is elég.
@naugye!: Éppen azért írtam! A 800 ezret főleg elrettentésre és hüledezésre szokták írni, éppen azért azokat a rokkantakat, akiknek sikerül elérniük, átlépniük az öregségi korhatárt, emlegessük csak nyugdíjasként. (Addigra így, vagy úgy úgyis megrokkan a többség.)
Én nem nézek se Hír tévét, se Echo tévét, se a királyi tévéket, és tegnap az RTL híradóját is kihagytam, de azt szeretném tudni, hogy a fenti médiák miképpen tálalták ezt a nemzeti szégyent.
csak rövid kivonat a hírekből:

Erdő Péter szolidáris az örményekkel
Erdő Péter bíboros, az Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke levelet intézett Őszentsége II. Karekin örmény katolikoszhoz.
-----------

Azeri kiadatás: tüntetést szerveznek a Parlament elé
Az örmény nép és a világ bocsánatát kérjük elnevezésű Facebook-csoport tüntetést szervez szeptember 4-én 18 órára a Parlament elé a Kossuth térre.

------------

Azeri kiadatás: Jereván válaszlépéseket tehet a nemzetközi porondon is
Örményország a nemzetközi porondon további lépéseket tehet válaszként arra, hogy Magyarország kiadta Ramil Safarovot Azerbajdzsánnak - mondta szombati sajtóértekezletén Jerevánban Larisza Alaverdján, Örményország ombudsmanja, a Jogi Önkény Ellen elnevezésű civil szervezet vezetője.

----------

Hcs Kiadtuk a Viszkist Kazahsztánnak
Háromezer raklap szilvalekvárért cserébe, de a szállítmányra még várni kell.
@AnnaKarenina: JA, ja. De mondd meg, látták, hogy forr az internet, hát mibe lett volna felnyomni már tegnap este valamit? Balfékség.
szét vagyok esve "ül" még nehezebben megy a hejesírás
@fletwwod_mac:

"Mi a biztosíték, hogy ez a levél az utolsó is a sorban? Magyarán: esetleg nincs-e ezt követő más/ellentétes tartalmú levél?"

Nem mindegy? A jogi helyzet tiszta:
- Mo. kiadhatta az azerit, joga volt rá,
- Azerbajdzsán köteles volt az ítéletet elfogadni,
- Azerbajdzsánnak joga van bárki elítéltet kegyelemben részesíteni.

Hol a probléma?
@fletwwod_mac:

"Miért nem tiltakozik a magyar politika a történtek ellen?"

Miért tiltakozna? Mi ellen? Az ellen, hogy az azeri elnök JOGSZERŰEN kegyelmet adott egy elítéltnek?
@saravad: Régóta mondom, ez a baltásorvbán egy falusi lábszagú varázsló, csak jönne már el a Marioja!!!
@Cirbolya_sentinel: Olvasom. Aha.

A címben még Don Vittorio hozott szégyent kies hazánkra, lentebb pedig már ezt olvasom:

,,...Ebben az esetben – hangsúlyozta az MSZP elnöke – <<a miniszterelnöknek haladéktalanul menesztenie kell az igazságügyi és a külügyminisztert, mert nem tájékoztatták megfelelően a lépés következményeiről és veszélyeiről...>>''

Hát hogy a viharba ne!

Akkor most mi váán?
Don Vittorió nevével eladtak egy cikket, a balhét mmeg vigye el két csicska?
(Értem én, csak igyexem megfelelni a nagy átlagnak.)
@fletwwod_mac:

"A történteket lehet _jogszerűnek_ nevezni, ám akkor miért ad máris több európai állam felháborott hangot a történtek miatt?"

Mert abszurdum kiadni valakit, akiről nagy valószínűséggel feltételezni lehet, hogy az illetőt azonnal kegyelemben fognak részesíteni. Ez ilyenkor politikai állásfoglalás magyar részről az azeri-örmény konfliktusban az azeri oldalon. Ez nem az azeriek hibája, ez a magyarok hibája.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Azt hittem, ezt a jogszerűség már ki lett vesézve tegnap. Jogszerűnek nevezzük azt, hogy Mo. kiadta, mert kiadhatta a baltás gyilkost, pedig tudta, hogy milyen következményei lehetnek (azeri hős, örmény tiltakozás)? A levél csak azt bizonyítja, ha eredeti, hogy OV-ék természetesen a jogászagyukkal gondoltak arra, hogy lepapírozzák egy rosszabb esetre, de ezzel persze azeri partnerüket tüntetik fel még inkább negatív színben, de ez már nem igazi tét. Az azerieket szerintem ez nem izgatja, hivatkozhatnak a nép akaratára, akármire.
Az utólagos bizonyíték már nem nagyon menti ezt az esetet. Normális ember nem áll egy baltás gyilkos és az őt favorizáló politikusok mellé. Lehet, hogy ez lesz fideszék Waterloo-ja. Lehet ez az a kicsivel több, amit nem fog eltűrni a magyar.
@Gondolkodni Próbáló Birca:

Hol a probléma? Hát neked sehol. Játssz tovább a hajszárítóval. De közben mosd meg a hátad is :)
@Gondolkodni Próbáló Birca: Na ma te vagy itt Selmeczi magyar hangja? Grat, valóban még kétszázszor tényleg le kell írnod, hogy mennyire törvényszerű, csodás, isteni volt a kormányod lépés - az ilyen agyhalottaknak való lépés, ahogy a fenti tudományos tézisek mondják - de kérlek, ezt ünnepeld valahol máshol. Megszolgáltad itt a sarzsit, leírtad x-szer, láthatják a Lendvayban, hogy szorgimorgi fegyelemzett katonájuk vagy, de uncsi vagy.
@DarthVader: Nyakig kád vízben! De a többieket is vigye be magával a jacuzziba.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Akkor minek ide a nagy rendbe-barátságba, békességbe a MN azerieket ekéző lehazugozó levele? Ha minden annyira totál terv- és törvényszerű volt? Akkor kit vertek át az azeriek, akkor egy szaros újság miért szít feszültséget két baráti ország kormány közt lehazugozással?

MN önjáró politikacsináló lett?
@Gondolkodni Próbáló Birca: Ok, legyen _jogszerű_, de akkor a hazudtak cikkel mi a helyzet? Az is _jogszerű_?

Nézd, ha van egy totál kékre festett bicajom, akkor az árnyalaton lehet vitázni, de azon _nem_ hogy az a szín egyszerre kék is meg piros is.

Számomra a két eset kizárja egymást.
Vagy a kiadatás jogos, vagy a hazudtak cikk.
Egyiket sem cáfolták, ez a gondom.
@Gondolkodni Próbáló Birca:
Te okos vagy és emellett vannak erkölcsi alapjaid is, legalábbis ezt olvastam ki jópár hozzászólásodból (ha nem is mindenben értek egyet).

Ugye látod, hogy van itt probléma?
@AnnaKarenina: A próféta szóljon belőled, csak ne ehhez a birkához! Ideküldték, a többiek horgásznak, nehéz dolga van, hagyjuk már szegényt.

Fideszesnek csakis tahóteszt sima abszolválása és erkölcsi hullamerevség egyidejű esetén lehet felvételt nyerni. Neki sikerült, most szolgálja meg.
@Gondolkodni Próbáló Birca:

Például tiltakozhatna a magyar kormány az ellen, hogy egy legaljasabb baltásgyilkosságot elkövetőt, akit a mi jogfelfogásunk szerint életfogytiglan elitéltünk,

hősként ünnepelnek.

Ez emberiesség elleni bűntett az azeriek részéről.

És ha ebben az ügyben a magyar kormány fel kívánná tartani a maga ártatlanságának legalább a halvány látszatát,

akkor már tegnap tiltakoznia kellett volna, hogy megünneplik és kitüntetik a gyilkost

és ezzel kormányunkat cinkossá tették ebben a barbár embervadászatban.

De hát ehhez felcsúton valami erkölcsi alapokat le kellett volna tenni a kedves Orbán mamának-papának.

Hogy ne nekem kéne magyaráznom, mi rossz és mi jó.
@a szív fészkei:

Tényeket írtam le: jogilag minden rendben volt. Szerinted mi nem volt jogilag rendben az ügyben?
@a szív fészkei:

Az azeriek senkit sem vertek át. A MN cikke porhintés a buta embereknek.
@saravad: Nem akarja látni, mert nem szabad látnia. Akkor kételkednie kéne a Kedves Agy- és Lélekhalott Vezetőben.

Aki zsebredugott önsmacizó kézzel dönt egy halott meg egy gyilkos sorsáról egykedvű pofával. Remélem, lesz neki még olyan döntése is, ami a pohos húsába vág! Illetve lesz róla ilyen döntés.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Köszönjük Emese!

Szerettem volna, ha nickedhez hasonlóan elgondolkodsz a feltett kérdéseken.

Ja, hogy szervilisnek tetszik lenni... (csak az épp fennálló uralkodó rendszerről nehogy egy rossz szót is...).

Elnézést, nincs több kérdésem!
@fletwwod_mac:

Hol a gond?

Mit nem értesz?

A MN-cikk egy propagandacikk a buta híveknek, semmi egyéb. Ha elolvasod az azeri levél tartalmát, meglátod: az azeriek betartották.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Az MN cikke a Fidesz=Orvbán porhintése a buta embereknek.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Gondolkodásbéli viszont van. Az ugyanis csak egy hogy jogilag mi van rendben és mi nincs. Azt is mérlegelni kell, hogy az adott két ország hogy áll egymással. Ebben az esetben meg elég erősen lehetett számítani arra hogy elnöki kegyelmet kap a tettes.
@a szív fészkei:

Nem. Én értem az ügyet. Sajnos a nagy többség nem érti - sem a fideszesek, sem az antifideszesek. De látom, te sem érted.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Csak azt kívánom, neked minden gondod így oldódjék meg, ami előkerülhet még életed során. Ennyire a jéghidegen, az alapvető erkölcsöt sutba dobva, csak szavakat kiforgatás és pénzhajsza mentén, jogilag persze tisztába téve.
@Gondolkodni Próbáló Birca:
Talán emiatt hagyták érvényben az etikát is, mármint a civilizált jogállamokban.
@Dr. simonmondja.:

A magyar kormány úgy számított, hogy lesz persze botrány, hiszen tudták, hogy a "hős" azonnal kegyelmet fog kapni, de majd elül az egész, viszont jön az azeri pénz. Aki ezt nem veszi észre, az nem ért semmit az egészből.

Ugye senki sem hiszi el komolyan, hogy egy elsősorban jogászokból álló kormány nem tud annyit, amennyit egy átlagos harmadéves joghallgató? Pl. nem tudja, hogy az ítélet átadásakor a kegyelmi jogot ugyanúgy gyakorolni lehet, mint a saját bíróság ítéletekor?

A magyar fél kiköthette volna feltételként, hogy az azeri fél megígéri, hogy x évig nem él a kegyelmi joggal. De persze ebbe az azeriek nem mentek volna bele.
@fletwwod_mac:

Kivel vagyok szervilis? Te egyszerűen hülye vagy és nem érted, hogy mit mondok.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Meg nemzetközi jogász sem érti. Meg Obama semérti. MEg ERdő Péter sem érti. Jó az Univerzum zsenijének lenni, biztos! Kurvára értjük te szerencsétlen, csak mi nem biorobotok vagyunk Navracsics betáplálta jogi tételeken nyűglődve!

Tegnap bekopiztam, hogy mi a jog:" "a jogszabályt mindig a maga egészében kell értelmezni, nem kiragadott, szószerinti értelmezéssel. Tehát:

a jog funkcióját is a maga egészében kell értelmezni. Pl: II. világháború idején náci Németországban legalizálni akarták a kivégzéseket, mindig csak halálos ítéletet hoztak. Ez emberiség elleni bűntett volt.

A törvény kétértelműsége esetén mindig a törvényhozó akaratát kell vizsgálni, mi volt a társadalmi cél, ami miatt megszületett a jogszabály." Innen: "I. előadás 2005. február 19.

Polgári jog

Mi a polgári jog?

A jog fogalma: A jog az állam által alkotott, vagy joggá vált szokás útján kialakult szokásrendszer. A jog előírásainak végrehajtását az állam kikényszeríti.
DE Pl: - a viselkedési szabályok nem jogszabályok,
az erkölcsi szabályok belső kényszert alkalmaznak, a jog ezeket sem
kényszeríti ki. Sokkal erősebb kötőerő, mint a jogszabályok.

Sok esetben az erkölcsi és a jogszabályok egybe esnek. Pl: ne lopj (Biblia)"

Na mi volt a törvényhozó akarata azzal, hogy egy védtelen embert aljas indokból lemészárlóra olyan verdiktet helyzetet kilátásba, amit?

"Római jogtudós Ultianus szerint: „a jog a jó és a méltányos művészete”." (netről )
Fidel Castró Főforradalmár miatt is majdnem kirobbant egy kis atomháború. Na ugye Orbán = Castró.
@Gondolkodni Próbáló Birca: "Ugye senki sem hiszi el komolyan, hogy egy elsősorban jogászokból álló kormány nem tud annyit, amennyit egy átlagos harmadéves joghallgató?"

Én elhiszem, mert már soxor bizonyította a "hozzáértését".
@Gondolkodni Próbáló Birca: DE, tudom. Mindenki tudja. Csak te nem, mert ma te vagy itt MACISAJT, aki tegnap védte ezt az egészet ezerrel.
@Gondolkodni Próbáló Birca:
Válasz erre
Gondolkodni Próbáló Birca · maxval.co.nr/ 2012.09.02. 10:33:38
@rdos:

A levél nyilván nem hamisítvány, csak nem azt tartalmazza, amit egyesek ki szeretnének olvasni belőle.

Válasz erre
Gondolkodni Próbáló Birca · maxval.co.nr/ 2012.09.02. 13:02:36
@fletwwod_mac:

Hol a gond?

Mit nem értesz?

A MN-cikk egy propagandacikk a buta híveknek, semmi egyéb. Ha elolvasod az azeri levél tartalmát, meglátod: az azeriek betartották.

___

Aha. És az MN nállóan írhat politikát, hozzáférhet külügyi levelekhez, stb.
Ezt te sem gondolhatod komolyan.

Felesleges itt már minden szó. Te helyesled az állami és politikai szervek eljárását és soha nem tiltakoznál ellenük. Én viszont tiltakozom, ha nem értek egyet.
@a szív fészkei: Én sem értem, hogy miért bántjátok a Gondolkodót.

Igaza van, jogilag ez egy tiszta ügy. Faxszal vagy fax nélkül egyaránt.

Nem ez a probléma.
@Gondolkodni Próbáló Birca: ''Többnyire csak azokat tartjuk épelméjűeknek, akik egy véleményen vannak velünk''.

Megható a kedvességed de ilyesmit csak orvos állapíthat meg. Nagyon is értelek, de veled szerettem volna dolgokat kimondatni, amire nyilvánvalóan nem vagy hajlandó.

Szófosásból jelest kapnál, ha már személyeskedünk.
@Penivaldes: Őszentsége mintha kihagyott volna egy s mást abból a levélből.
Semmi bocsánatkérés, semmi elhatárolódás?!
Netán felelősségvállalás?!
A KDNP is kormányoz. Úgy látszik, csak a markukat tudják kitárni: ide a baksist, oszt' jó napot!
Annyi mindent megúsztak már. 400 tv, alkotmány kinyírása, közigazgatás, oktatás és mindenmás idióta káderekkel feltöltése, IMF huzavona stb. Schmitt esetében is azt hitték minden rendben lesz. Pedig, már csak a nagy számok törvénye miatt is, kell lenni elbaltázott ügyeknek. Mint ez.

Annyit még: Rózsa szerint az oktatásnak a kétharmados állam értékrendjét kell közvetítenie, de én tovább küzdök, hogy a gyerekeim nehogy ezt az értékrendet sajátítsák el.
@fletwwod_mac: Ezt fárasztásra küldték ide, amíg Stefi nem ér vissza horgászatból. Addig kell tartania a frontot. Hagyd, felesleges, nyomatja ezt a beképzelt fideszrizsát, hogy ő mindent ért, amit a többi hülye nem. Talán még ott sertepertélt a zsebredugó seggdugesz körül tanácsokkal az bakui tárgyalásokon is, ha ennyire nagy ász.

Ez is leképezi ezeket, mint Stefi meg Kara kán.
@fletwwod_mac:

Össze-vissza beszélsz, ahelyett, hogy beismernéd: fogalmad sincs a témáról.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Még az a szerencse, hogy a tiéidből pontosan az látszik, aminek látszania kell.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Szerintem meg elkapkodták, és most elég jóhiszemű leszek kicsit feléjük. Orbán ugyanis nemrég járt Bakuban, és azzal, hogy ilyen gyorsan "megoldották" ezt az ügyet azt sugallják, hogy méni pénzért eladták magukat.
Úgyhogy ez elég rossz diplomáciai lépés volt.
@Cirbolya_sentinel: Tulajdonképpen az RTL klub híradójában bíztam, mert ők azért többé-kevésbé korrektül szoktak tájékoztatni. Én a többi szennycsatornára lettem volna kíváncsi.
@a szív fészkei:

"ma te vagy itt MACISAJT, aki tegnap védte ezt az egészet ezerrel"

Védtem? Egyetlen szóval sem védtem.

Sőt, az ügyben teljesen elfogult vagyok az egyik oldalon az azeri-örmény konfliktust illetően. Még pénzzel is támogattam annak idején az örmény szabadságharcot.
@AKIsTUDATLAN: Mindent kihagyott...mindent amit lehet. A szeressük egymást gyerekekkel megpróbálja elintézni...
@fletwwod_mac:

"És az MN nállóan írhat politikát, hozzáférhet külügyi levelekhez, stb."

Állítottam én ilyet?

"Te helyesled az állami és politikai szervek eljárását és soha nem tiltakoznál ellenük."

Ezt melyik mondatomból olvastad ki? Mert ilyet nem mondtam sosem.

Te valami diklekszikás vagy, hogy nem vagy képes az elolvasott mondatokat értelmezni?
@saravad:

Hátpedig most a fideszerkölcsöt fogják minden gyereknek a fejébe verni.

- Bűnözőnek lenni annyi, mint nemzeti hősnek lenni. -
@mese1:

Igen, pont erre mondtam, hogy nem tartalmazza azt, amit egyesek ki szeretnének olvasni belőle.
elítélem, hogy Örményországban felgyújtották a jereváni magyar konzulátus zászlaját elítélem,hogy még mindig vegzálják a határon túli magyarokat
- szlovák állampolgársági törvény, szlovák nyelvtörvény
- Magyar intézmények államosítása Romániában elítélem, hogy a két kisgyermeket elgázoló ír szélhámos szabadon élhet Írországban, s nem adják ki Magyarországnak elítélem az ellenzék - főként a bal-lib oldal - közönyösségét, amikor magyar ügyekről van szó elítélem egyes külföldiek, államok és szervezetek közömbösségét, amikor magyar ügyekről van szó
@letmetellyou:
Sztem ezt a kiadatást már a miniszterelnöki száj, szijjártó petyka "letárgyalta"(jujj) az azeriekkel.
Ekkor:
www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/hirek/szijjarto-peter-azerbajdzsanba-latogat
Most pedig elérkezett az ügy a megvalósítás stádiumába.
Ez az ügy már mindenki számára napnál világosabbá teszi,(azzá kellene tennie!!!) hogy ilyen kormány, ilyen apparátus, ilyen kormányzó pártok NEM ALKALMASAK Magyarország vezetésére.
Bitorolják a hatalmat.
A balta ára mindenkit sújtani fog.
endresy.blogspot.hu/2012/09/azeri-baltat-fizetunk.html

Amíg Orbán hatalomban van, mindenképpen.
@Penivaldes:

Milyen szempontból rossz? Az ő szempontukból nem az. Az pedig, hogy mi lesz a végeredmény, még nem tudható.
@mese1: Köszönjük Emese, leülhetsz.
Madarat tolláról, viktort haverjáról.

Ja, és kedves örmények egyedül a viktor a felelős. Már ha értitek hova kéne célozni...
@Gondolkodni Próbáló Birca: Arra gondolok, hogy jelenleg nem vagyunk européer nép a világ szemében..jó az azeriek most imádnak minket, de azzal, hogy ezt így intéztük kissé esett a világpiaci értékünk az etika meg egyéb dolgok piacán. lehet, hogy most Baku ömleszt ide pénzt, de az nem fogja visszavenni a hírnevünket. És azt is nézni kell..
@mese1: csak már sokkal kevesebb jogalappal, ha mi oda sem figyelünk arra, hogy valakit elengedünk, olyat, aki a másik embert pusztán az ő nemzetisége miatt gyilkolta le álmában
@Habakuk999: Nem tiszta, kérlek. Mert akkor nem vetik be tegnap a MN-et. Erre a drága birkád nem válaszolt, csak annyit, hogy port hint a szennylap, (mint mindig persze, ez nem meglepi). De az a porhintés cui prodest??? Szerinted a MN önálló entitás?? Na neee, már bocs, pusztán Orvbán szócsöve és minő érdekes: pont a botrány tetőpontján ők megtalálnak egy telleredés levelet, ami simán lehozhatnak, holott egy államot pocskondiáznak ezzel.

Akkor nincs minden rendben jogilag sem, hisz mosakodni kezdtek Orvbánék ilyen röhej módon. Miért? Tehát támadhatónak érzik magukat e tekintetben is.
Az meg hogy itt egy ember csak fapofával mantrázza, hogy ez mennyire rendicsek jogilag és semmi mást nem hajlandó mérlegelni, nekem undorító.

Ezt pont nem lehet szétszálazni! Erről szól a diplomáciai felhördülés, vagy oktassátok ki Obamától kezdve a világ közvéleményét ilyen kellemesen frech hangon arról, mi a nemzetközi jog és a többi, és a többi. Mert ők nagyon hülyék ehhez szerintetek. Büszke vagyok, hogy hülyeségben hozzájuk és nem a birka csapatához tartozom.

A bekopizott szöveg meg úgy jön ide, hogy a jog művészet: a jó és a méltányos művészete, mondta a latin. Na hol jó ez, hol méltányos ez? A jogalkotó hol akarhatta, hogy ez a sunyi rasszista orvgyilkos így és ennyivel megússza?
Márpedig:"A törvény kétértelműsége esetén mindig a törvényhozó akaratát kell vizsgálni, mi volt a társadalmi cél, ami miatt megszületett a jogszabály."
@Gondolkodni Próbáló Birca:

A magyar kormány pénzért cinkos az embervadászatban.

Igenis, megértettem. Tehát megélhetési bűnözés.

Az örmények helyett most nyilvánosságra hoznám az orbán-simicska famili-kampani utolsó havi pénzmozgásait.
Különös tekintettel a svájci bankszámlákon gyűlő hozományokra.

Ez örményeknek nem lehet nagy feladat.
Gratulálok kurmányunknak, nem kicsit, nagyon.

www.hir24.hu/kulfold/2012/09/02/kaukazusi-haborut-robbanthat-ki-magyarorszag/~~fokusz

"Az unió és a NATO kifejező hallgatása pedig ékesen bizonyítja, hogy Gurgen Markarjan hősként hazatérő gyilkosának elengedése ez utóbbi szervezetek hallgatólagos beleegyezésével történt.

Háborúhoz vezethet

Örményország egyelőre csak ideiglenesen függesztette fel diplomáciai kapcsolatait Magyarországgal, de könnyen meglehet, hogy ez az állapot véglegessé válik. Jereván ugyanis utalt rá, hogy az EU keleti partnerség programjából is kész kilépni, amennyiben az unió nem hoz megfelelő büntető intézkedéseket Magyarországgal szemben."
@a szív fészkei:

Ezt benézitek. Bircának igaza van, most olyanért ekézitek aminek semmi értelme.

Jogi probléma nulla van. Az mno levél a népnek szól hazai használatra. Ezért linkeltem posztba is, hogy egyik hivatalos kormányoldalon sincs kint, és ezért kussolnak róla.
A k nagy jogszerűség mellé tegyük már oda, hogy OV-ék már megint úgy tekintettek a saját népükre, hogy nincs annyi erkölcsi érzék benne, hogy ezt a döntésüket ne fogadja el simán. Azt gondolták, nem fogja ez érdekelni az embereket. (A világ meg őket nem érdekli, amíg van Azerbajdzsán.:)

"A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy híréhez;
Mit rákentek" a fideszosok,
"Lemossuk a gyalázatot!"
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Én, ha van időm minden forrást megpróbálok meghallgatni, most is így tettem.Nagy változás nincs:A HírTV megemlítette, hogy megszakadt a diplomáciai kapcsolat, de természetesen a kormány a lehető legszabályosabban járt el, és lezártnak tekinti az ügyet.Az Echo-t nem láttam, a M1 hasonló színvonalon, mint a HirTV(csak hivatalosabb megfogalmazásban) az RTL megengedett egy kis burkolt neheztelést, de nagyon nem erőltették.Szóval ,ami várható volt.
@Fabius: Jogi probléma nincs. az tiszta, csak hát szegénykéim elfeledkeztek pár aprócska fontos dologról..
minden olyan mint a kommunizmusban tervgazdálkodás külső imperialista támadás, iskola köpeny, nem szabad szídni a pártot, mert kirúgnak mindenhol jó elvtársak ülnek és dicsérik a vezért, teljes uralom a médiában , Mindenki nyal mert félti az állását tanácselnökök párttitkárok helyett oligarhák uralkodnak.a párt ökle a Tek.hamarosan jönnek a munka őrei v. munkásőrök , lassan a választás csak egy pártra lehet stb
Ez lett az Orbán féle gengszter váltás eredménye . Lassan vissza tér Marx Engels lenin és éljen sokáig vezérünk tanítónk Őrbán elvtárs. Felvonulásnak Békamenet. Aztán meg békakölcsön. Hányinger az egész.
@Fabius: @a szív fészkei: Fontoljátok meg: jogszerűséget akkor emlegetnék, ha az kötelezettségről szólna. Itt meg lehetett tenni valamit, de nem volt muszáj. Miért KELLETT egy nacionalista brutális gyilkost kiadni (ha tudjuk, mi történik valószínűleg)?
@Gondolkodni Próbáló Birca: csak egy közbevetés, ez a "jogászkodás" pont azt a célt éri el, hogy az ügyvédek is olyan mélységekbe süllyednek az egyszerű emberek szemében, mint a "tisztelt" politikusok. Megvetés lesz mindenek a sorsa, függetlenül, hogy mennyire volt etikus, tisztességes, emberi. Jó úton haladsz, ha ez a cél, ezzel rombolod legjobban a jogászok hitelességét. Tudod volt egy vezető, aki a kérdésre azt válaszolta: hogy "majd jönnek a jogászok, oszt jó napot" Meg egy tocsik, aki jogszerűen vette fel a milliókat, vagy egy jogszerű simlicska pályáztatás, vagy egy jogszerű jegybeírás, vagy egy jogszerű kiadatás, csak el kell hogy keserítselek, a jog ugyan úgy egy társadalom működésének alappillére, ami nem lehet független a társadalmi moráltól, mert ha igen, akkor annak a társadalomnak reszeltek.

Az íratlan és erkölcsi normák talán még jobban meghatározzák, egy társadalom, minőségét, életképességét, tartását...
@Fabius: "Jogi probléma nulla van."

""""Fidesz által kínált kormányzati válasz a joguralomra, a kiszámíthatóságra, az elszámoltathatóságra, a felel ősségre, az írott jogszabályok és az íratlan erkölcsi parancsok mindenkori tiszteletben tartására, a felelősségteljes politizálásra és az emberek iránt érzett felel ősségtudatra épül ."""""
@Neolibsi: Akkor most sem kellett csalódnom a médiában, hozzák s szokott OV-nek benyaló színvonalat.
@Fabius: És Obamának mit linkelnek? Franciáknak mit?
@Fabius:

Köszönöm.

Röhej, hogy mindkét "oldal" bevette a MN-cikket. Persze kétféleképpen, de bevették és elkezdték az egész vitát félrevinni. Éppen néztem az Index Fórumban - ahonnan ki vagyok tilva évek óta, ott nincs hozzászólásom -, hogy egyesek komolyan arról vitáznak, hogy hamis-e a közétett dokumentum. Nyilvánvaló, hogy az, csak éppen belőle az égvilágon semmi sem következik: se pro, se contra.
@a szív fészkei: Beleesel az MN csapdájába.

S ahelyett, hogy a kiadatás politikai, erkölcsi, társadalmi hatásáról gondolkoznál, elkezdesz jogászkodni, aminek semmi értelme, már ne haragudj!

Kiadhatta az ország? Ki.
Kiadta? Igen.
Az MN fax csupán ennyi.

Felparázslott egy jelentős régiós konfliktus?
Szégyellheti magát minden magyar?
El kell számolni a kiadatás döntéséről a döntéshozónak?
Megszakította egy ország a diplomáciai kapcsolatait?
Kiderült, hogy a miniszterelnök haverjának zsebének betömése felment egy rasszista gyilkost?
Kiderült, hogy az ország vezetője nagy ívben köp Magyarország érdekeire?
Kiderült, hogy nincs jogbiztonság?

Annyi kérdés merül fel az üggyel kapcsolatban.

Ti pedig pont azt a gumicsontot csócsáljátok, amit Orbán sajtósa elétek vetett.
Varánusz..baltás az a büdös jó kurva anyád aki kiszart.
Nyomorult bértollnok vagy.Szopd le apádat.
@Cirbolya_sentinel: Kösz. Ezzel a rizsával csak itt lehet érvényesülni, európai, amerikai, bármilyen JOGÁLLAMBAN nem. Már rég le lennének mondva, elkullogva a hátsó kijáraton - jau magyaroschan.
@Gondolkodni Próbáló Birca:

"Nyilvánvaló, hogy az"

HELYETT:

"Nyilvánvaló, hogy NEM az" - a dokumentum valódi
@a szív fészkei: Nekik nincs mit mert őket nehezebben lehet elhitetni azzal, hogy minket becsaptak azok a randa kis azeriek, és, hogy majd a legközelebb a fejükrre koppintunk...
@Fabius:
a jognak mintha lenne erkölcsi tartalma is, és a sok jogalkalmazási hacacáré -emlékeztetlek a sukoró és ahhoz hasonló erkölcsi vonatkozású ügyekre- mind amellett szól. hogy a jogi oldala sem védhető, ezt én sumákolásnak nevezem és jobban szituált maffiákban sem megy el megtorlás nélkűl...

az a kibaszott sok koncepciózus eljárás és a hozzá megteremtett alkotmányos és adminisztratív eszköz ami 23 éve Levédiában elharapózott az gyalázat...nagyon hosszúra nyúlna ha beírnám azt a magánbeszélgetést amit magasrangú rendőrfőtiszttel folytattam én személyesen amiből az jött le ha én kifizetem az eljárást (azaz felbérlek valakiket...) akkor megoldom a saját ügyemet de ők nem tudnak lépni, mert...és megértettem...egy országban ahol szinte nyíltan lehet vonatrakomány olajat árúlni bárkinek aki le tuggya tenni a megfelelő lóvét na az az ország elsűllyedt...

brühühühühühühü

és ezért a birkának nincs igaza
Miért tiltakozik itt a sok anti-Fidesz hozzászóló?

Talán az háborítja fel őket, hogy az USA olyan országot támogat évente több száz milliárd dollárral, amelyik ártatlan civilek és kisgyerekek százait gyilkolta halomra röpke néhány hónap alatt?

No, hát mi is a felháborodás tárgya?

Mert tán nem a balta!

Hogy a honfitársaitokra nem mondtok soha semmi rosszat?! Na ja! Most nem is a Közel-kelet van terítéken! Így már érthető!
@Dr. simonmondja.: + 1 Hajrá, Svájc és Kajmán szigetek remélem, mellettük vannak. Mert tényleg, az örmények is ott vannak mindenütt és jól bánnak a pénzzel.
@Gondolkodni Próbáló Birca:

Örülnék, ha megvilágítanád, hogy az államközi fogolycsere melyik része nem politikai kérdés...?
@Penivaldes: Miért gondolod, hogy az azeriek imádnak minket?

Nekem gyanús, hogy legalább annyira, ha nem jobban megvetnek bennünket, mint a többiek.
@Cirbolya_sentinel:

Attól, hogy valami jogszerű, még nem JÓ is feltétlenül.

Jogszerűek voltak a kommunista és a náci diktatúra törvényei is. De nem voltak jók.

A politika pedig nem csak a jogszerűséggel foglalkozik, hanem az ügyekkel több szempontból is.

Ennek semmi köze a jogászkodáshoz. A jogászkodás helye a bírósági tárgyalás és ott CSAK az számít, viszont a politikában a jogi szempont csak egy a sok közül.
1939.aug.31-én a gleiwitzi, Németországhoz tartozó rádióállomást. Így Németország teljesen jogszerűen másnap támadást indított Lengyelország ellen és elkezdődött a II.vh. (Fiatalabbaknak: lengyel milicistáknak öltözött németek támadták meg.)Elég fura így olvasni. Megtehették és meg is tették, de nem volt muszáj megtenniük.
Ez így pontos: 1939.aug.31-én támadás érte a gleiwitzi, Németországhoz tartozó rádióállomást.
@AnnaKarenina: Adásvételi szerződés volt.

Tök nyíltan, szemrebbenés nélkül, háborút, saját országa kitaszítottságát kockáztatva, Simicska-vagyonért. De jogilag hálisten rendben van.
@Wegam: minősítetted magad eme nívós kommenteddel, na és persze, a kedves vezéredet is, a született felcsúti rámszeszt is.
@Habakuk999: Én nem hiszem, elvégre odaadtuk nekik a hősüket. népük örül. a vezetők meg adnak majd némi aprópénzt, ésfejsimit.
Ki nem szarja le, hogy az örmények meg az azerik hogy nyírják ki egymást! Nehogy már nekünk, magyaroknak kelljen az igazságosztó szerepét eljátszani több ezer km távolságból!

Eleget teszünk a nemzetközi egyezményeknek és a többi nem a mi dolgunk.

Amúgy meg az IMF szívató képességének csökkenését hadd ne sirassuk már meg! Hogy micsoda skandallum! Nem vagyunk már kiszolgáltatva a jótékony IMF-nek, van más forrása is a hitelek pótlásának! Ez nem tetszik a kampós orrotoknak?
1: Mi lesz az IMF hitellel?

Mi lenne? Ha az azeri pénzünknél leszünk az természetesen javítja a tárgyalási pozíciónkat az IMF-fel.

2: Ha a jómunkásember és pártja beváltja fenyegetését, és Karabah "felszabadítására" vezényli a csapatait, akkor a kirobbant háború ártatlan áldozataiért hogy számolsz el a lelkiismereteddel, Viktorkám?

- Ártatlan? Ha jól emlékszem Örményország száltmeg azeri területet és nem fordítva.

Köhömm. Mint az köztudott.
@Wegam: Gratulálok, ez kifinomult érvrendszert használó hozzászólás volt. Erre készültél az elmúlt két napban? Kár volt.
Jogászkodóknak egy kicsit számomra meghökkentő Off:

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=94500007.TV&celpara=#xcelparam

Mai napon hatályos, igaz alaposan kibelezett törvényünk a "a népbíráskodás tárgyában kibocsátott kormányrendeletek törvényerőre emeléséről 1945. évi VII. törvény"

On.
@veracity: Egyetértek, rendezzék le otthon. Akinek nem tetszik Magyarország, az menjen a toleráns nyugatra, ahol valszeg úgy oldották volna meg az ügyet, hogy hagyták volna elmenekülni...
@Penivaldes: Boltoltam velük.
Büszke, muzulmán nép.

Ez az ő dicsőségük, nem a mi segítségünk.
@Fabius: Írja már le valaki, hogy az ítélet megváltoztatásának kizárása nem jelenti azt, hogy az elnök nem adhat kegyelmet.
A levél megerősíti, hogy a kormány mindezt a közvélemény átverése miatt íratta le az azeriekkel, valójában összejátszott velük.
Tehát a levél éppen az ellenkezőjét bizonyítja, mint amire a kormány szánta.
Azon már nem is csodálkozom, hogy elsősorban nem a költségvetés, hanem Simicska pénze áll az egész hátterében.
Baltás Viktor név nehezen lesz lemosható Orbán basiról.
@Fabius:
hogy sarkosabb legyek: az országgyűlésben a többség arra hoz törvényt amire akar, ez történik hoztak is naponta 1 nél több törvényt a két év alatt, ha a törvény és az annak alapot biztosító alkotmány ugyanúgy jogtalan és erkölcstelen akkor a továbbiakban nincs "jogalap" arra, hogy azt magyarázzuk, hogy Mari néni kirablása jogos volt és törvényes, amikor a törvénytelenség a törvény akkor nincs mit tenni mint törvénytelenűl picsánrúgni aki ezt a törvényt hozta

na erre húzzál zoknit, a "demokratikus" magyar választások előestéjén...

engem nem érdekel, hogy demokratikusan kibasztak magukkal a magyar választók és ma az van ami van...de ha a továbbiakban az "új" törvények és erkölcs szerint leszel demokrata akkor ...minek dumcsizunk itt szerte széjjel?

brühühühühühü
@Ándi bácsi:

Megebédeltek a mai kuministák?

Wazze, legalább valami felkészült sereget vezényelne ez a Feri, mert a úgy a gazdasági ahogy a történelmi ismeretek erős frissítésre szorulnak.
@Gondolkodni Próbáló Birca: így kifejtve, már árnyalódik a kép, ha így bővebben véleményeztél volna az elején, sokkal kevesebben ugrottak volna neked, persze ez az én meglátásom és lehet nem jól látom ;-)
@Dr. simonmondja.:

Hol mondtam, hogy nem az?

Alapvetően ez nem jogi probléma. A jogi része lezárul ott, hogy:
- a magyar félnek jogában állt a kiadatás,
- az azeri félnek pedig jogában állt a megkegyelmezés.

Ezen túl az, hogy a magyar fél kiadja-e vagy sem, s az, hogy az azeri fél megkegyelmez-e vagy sem, már politikai kérdés.

Az, hogy a magyar fél nem szabta feltételül a kegyelem kizárását, szintén politikai kérdés.

Az én értelmezésemben az egész egy jószolgálati ügy. A magyar fél demonstrálni akarta jószándékát, barátságát az azeri fél felé azzal, hogy átadta nemzeti hősüket. a magyar fél AZÉRT nem szabta feltételül a kegyelem kizárását, mert ezzel már nem lett volna a gesztus egyértelműen baráti. Persze az azeriek ezt megszeghették volna - s biztosan meg is tették volna -, de ez nekik is kellemetlen lett volna. A magyar fél így megkímélte az azeri felet minden kellemetlenségtől és magára vállalta az ügy minden ódiumát. Nyilván ezt valamilyen előnyök érdekében. A körülmények is ezt sejtetik.

Azaz abszurdumnak tartom, hogy itt egyesek tévedésről, hülyeségről, dilettantizmusról beszélnek. Nem, ez az egész egy jól megtervezett eseménysorozat, s jelenleg is minden a magyar fél elképzelése szerint megy.
@Habakuk999: Tanulj meg olvasni...,m ár mint a nevet, és próbáld a piros szemüveget ehhez levetni...
@Fabius: Kőkemény riposzt, de azért fuss neki még1x.
@Cirbolya_sentinel:

Aki buta, az úgyis nekem "ugrik", azaz ilyen szempontokat nem szoktam figyelembe venni.
@Gondolkodni Próbáló Birca:
"Alapvetően ez nem jogi probléma. A jogi része lezárul ott, hogy:
- a magyar félnek jogában állt a kiadatás,
- az azeri félnek pedig jogában állt a megkegyelmezés."

Libajnai vs. Baltáspiktor ?
ná megjöttek a fidióták, védeni az agyament mesterük, és igen setétek, fény sem menekül tőlük, az esemény horizontjuk is pusztító
@mese1: Köszönjük Emese1 a lelkes és roppant tanulságos hozzászólást!

Leülhetsz Kicsi!

Így már megfelel?
Hazaárulás

144. § (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy Magyarország függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást

a) súlyos hátrányt okozva,
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével,
követik el.

(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
@Habakuk999: Mondjuk, Orvbán sajtósa előtt jóval, két nappal ezelőtt én kopiztam be azt ide először, hogy uramisten, mi lesz, elengedték a baltást! Még az offot is megkockáztatva, amiért egyesek mindig lebasznak. ;-DD!

Tehát nekem nem a MN szab témát. Akkor bekopiztam egy Lattmann Tamás nevú nemzetközi jogászt is, aki szerint nem történt persze jogsértés az egyezmények alapján, ám Mo igenis mérlegelhette volna, kiadja, vagy sem a tetűt. galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=158998:azeri-baltas-gyilkos-lattmann-tamas-nemzetkoezi-jogasz-szerint-nem-toertent-jogsertes&catid=76:hazai-vonatkozasu-hirek&Itemid=113
Tehát a nagy jogszerűségen belül máris ott a hiba, mert nem éltek a mérlegelési jogkörükben adott elutasítással. Pedig www.origo.hu/itthon/20120901-az-azeri-elnok-szemelyesen-felugyelte-a-kiadatasi-targyalasokat.html Ebből igazán lehetett tudni, hogy nem a bünti további leülésére kényszerítik majd otthon. Sőt, még a magyarokat szidják:[..]"A tisztviselő emellett arra panaszkodott, hogy Safarov ügyvédei szerint a magyar hatóságok eljárási szabálytalanságokat vétettek az ügyben. Állítása szerint az azeri katonától azt követelték, hogy oroszul tegyen tanúvallomást, első kihallgatásakor nem volt jelen az ügyvédje, a vádiratot pedig török nyelven adták át neki."

Tehát kurvasok minden nem volt rendben jogilag sem.
@a szív fészkei: Más szempontból: ha jogszerűnek gondoljuk, hogy egyezmény alapján kiadatás történik, mert ez az egyezmény ezt lehetővé teszi, akkor ugyanolyan jogszerűségnek kell tekinteni a mérlegelés kötelességét, ami a lehetőséghez kapcsolódik.
Ezért nincs igaza a kormányzati kommunikációnak és ezért nem védhető ez semmiképp.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Az aug. 15-i azeri kötelezettségvállalás szerint az illető letölti a büntetését. Tehát a magyar fél igenis kikötötte a kegyelem kizárását. Persze mind tudták hogy nem fogják tartani a szavukat de kifelé így mi fedezve vagyunk.

Ilyen a profi diplomácia.
@a szív fészkei: és sajnos még gerinctelen is.
Csak ontja a hülyeségeit, de nem mer konkrétumot mondani. Nem mondja ki, hogy helyesli a történteket és az ellenkezőjét sem. Előttem leszerepelt. Szánalomra méltó.
@Gondolkodni Próbáló Birca: "Nem, ez az egész egy jól megtervezett eseménysorozat, s jelenleg is minden a magyar fél elképzelése szerint megy."

Kár, hogy az EUR árfolyam is megy. Felfelé.
@AnnaKarenina: Jó, mindent megfognak magyarázni, hisz a kopipésztben is van egy ilyen rész:[..]"a jog funkcióját is a maga egészében kell értelmezni. Pl: II. világháború idején náci Németországban legalizálni akarták a kivégzéseket, mindig csak halálos ítéletet hoztak. Ez emberiség elleni bűntett volt."

@rodeo36:: Kösz. Ketten már hülyék vagyunk a birka szerint. Jó társaságban vagyunk, nem? ;-DD
@Ándi bácsi: Olvasd el figyelmesen azt a levelet!
@Habakuk999:

Egyébként az azeriekkel kapcsolatban megjegyezném, hogy a muszlim kártya irreleváns náluk. A hagyományosan muszlim népek közül talán éppen az azerieknél a legkisebb az iszlamizmus támogatottsága, ráadásul a kevés azeri iszlamista mind ellenzéki ott. Az azeri nép és a török nép (de facto az azeriek egyébként törökök) a leginkább világi szemléletű nép az iszlám világban. Náluk a szélsőség nacionalista alapon van, nem vallási alapon. Szóval jóval inkább európaiak, mint a többi muszlim nép (leszámítva a törököket).

A jelenlegi azeri rendszer totális diktatúra, az elnöki család irányít mindent, de mindenképpen erősen szekuláris, sőt nem ritkán kifejezetten ateista.

Tessék mutatni még egy iszlám országot, ahol az államfő feleségéről ilyen képek vannak a neten... azerbaijanstyle.blogspot.com/2008/11/first-lady-of-azerbaijan-mehriban.html
@Fabius: El foglak ásatni tényleg a pasimmal. Azt feltételezni, hogy az a születési dátumom, mikor az lehet az is, hogy ennyi tábla bocicsokit ettem meg 1 év alatt.:D
@Ándi bácsi: "Az azerbajdzsáni igazságügyi minisztérium magyar társszervének elküldött levelében nemzetközi megállapodásokra hivatkozva biztosítékot vállalnak, hogy Ramil Sahib Safarov Azerbajdzsánban folytatja büntetését, az ítélet bármiféle változtatása vagy újabb bírósági tárgyalás nélkül. Felhívják rá a figyelmet, hogy az azeri törvények értelmében akit tényleges életfogytiglani börtönre ítélnek, legkorábban akkor helyezhető feltételesen szabadlábra, ha büntetéséből legkevesebb 25 évet letöltött."

Ez nem zárja ki az elnöki kegyelem intézményét. Nem véletlenül...
@Ándi bácsi:

Olvasd el újra a MN-ben közölt levelet. Egy szót sem mondanak a kegyelemről.
@a szív fészkei: Ok.
Engem ez nem nagyon érdekel, nem is értek hozzá.

Engem Orbán felelőssége érdekel.

A hazaárulás jogi vitája, bár ehhez sem értek.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Mit kapott?
kegyelmet
jutalmat – előléptetést
miért?
mert megölte egy társát (katonatársát)

ez az ami piszkálja az igazságérzetemet
színtől, párttól és politikától, magyarázkodó és kritizáló cikkektől eltekintve

Ezzel nem kell vitatkozni, érteni kell (ene). Sajnos! (… jogilag van –e probléma? Nem nagyon érdekel.)
Érdekes,hogy minden fórumon nagy pénzekről beszél mindenki. Nem arról volt szó,hogy esetleg államkötvény vásárlás lesz azeri részről? Az pedig nem "nagypénz",hanem egy a mai kamathelyzetben igen drága hitel. Tehát ezek nem a semmiért adták oda a gyilkost,hanem rendesen egy csomó "minusz" pénzért--ha egyáltalán lesz ebből valami. Mondjuk,ha nem vesznek az azeriek semmit,akkor legalább elmondható,hogy a semmiért ment el a becsület.
@Penivaldes: erre vonatkozóan próbáltam kérdéseket feltenni, de nem jutott el a címzettig. Bizonyára diszlexiás fogalmazásom lehet az oka, hogy el sem gondolkodott rajta.
Letudta azzal, hogy aki ennyit kérdez, az tájékozatlan.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Arról van szó benne, hogy letölti a büntetését. Minek ezután kegyelemről beszélni?
@freetibi: Hát, szerény véleményem szerint kizárja.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Nem iszlamistára gondoltam.
Másként gondolkodnak, mint mi.
Nem tudok rá jobb szót, mint a muzulmánt. Közép ázsiait mondhatnék, de az se lenne igaz.
Más.
@Gondolkodni Próbáló Birca: "Nem, ez az egész egy jól megtervezett eseménysorozat, s jelenleg is minden a magyar fél elképzelése szerint megy."

Na ebben 100%-ig egyetértünk. Pontosan így van, és pont ez a baj.
És tipikus fideszes médiamunkás technika: "Betű szerint törvényes volt minden."
Igen. Azonban ennek az egyezménynek van egy elvi útmutatása, szellemisége. Annak pedig pedig a Fidesz kormány jól alábaszott.
Ugyanúgy mint a sajtószabadság, bírói függetlenség, jogállamiság szellemiségével tudatosan szembemennek. A törvény betűje szerint minden rendben van. Rákosi idején is úgy volt.
A bíróság a szerződést a felek céljára figyelemmel értelmezi, különben az összes szerződésben benne lenne a teljes polgári joganyag.
@halasidiák:

A helyzet sajnos az, hogy az azeri gyilkos budapesti tette abszolút nem kirívó Azerbajdzsánban. Az azeri-örmény háború során ez a viselkedés általános volt azeri részről örmény civilek ellen. Mielőtt megkérdeznéd: igen, örmények is követtek el ilyesmit, de nem rendszeresen, hanem túlkapásként, s az ilyen tetteket elkövetett örmények nem számítanak Örményországban nemzeti hősöknek, hanem katonáknak, akik szégyent hoztak az örmény zászlóra. Alapvető mentalitásbeli különbség van a két nép között.
@Ándi bácsi: Tévedsz, ilyen az erkölcstelen ugyanakkor ostoba diplomácia.
@Gondolkodni Próbáló Birca:

Vagyis ez nem jószolgálati ügy, hanem maffia-üzlet.

Orbán elment az ottani keresztapához és kérte a jóindulatát,
mire az azeri maffia azt mondta, hogy ők is kérnek majd egy szivességet...

Kár, hogy a jószolgálatit az előbb rádhagytam.

Maffiózók egymásközt gyilkosokkal kereskednek.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Nem, nincs szó benne kegyelemről, ezt a szöveg értelme zárja ki egyértelmüen.
@HK417: Végre, kösz! Agylágyultak hada ünnepli itt az azeri pénzt, - ami holdban van manatban egyelőre - mint az IMF elleni harc zálogát! Viszont károkozás már megvan ezerrel. Ez lenne a diplomáciai profizmus, jó jézus a jégen!
@a szív fészkei:
én veled igen ...a többit hajlandó vagyok szájtépésig megvitatni
@Gondolkodni Próbáló Birca: "... jelenleg is minden a magyar fél elképzelése szerint megy." Kidobatni magunkat a NATO-ból? Az tényleg úgy megy, ahogy írtad...
@zipe moha:

Tartom magam ahhoz, amit kb. egy hete megígértem annak, aki erkölcsileg magasabbra vagy egy szintre helyezi az MSZP-t a Fidesszel, tehát kispajtás:

A k.va anyád.

Ha nem érted, miért, akkor menthetetlen vagy.
@Ándi bácsi: Nem érted. Ha elítélnek valakit, akkor két lehetőség van. 1. Felülvizsgálat, új ítélet, stb. 2. Ítélet helyben hagyása, de elnöki kegyelemmel a végrehajtástól mentesül.
Itt egyértelműen az 1.-t zárta ki a levél, tehát Azerbajdzsán nem mondta azt, hogy nem gyilkos. A 2. lehetőség viszont rendelkezésére állt, sem az ő jogrendje, sem a magyaroknak tett ígéret nem zárta ki.
@veracity: "Ki nem szarja le, hogy az örmények meg az azerik hogy nyírják ki egymást! Nehogy már nekünk, magyaroknak kelljen az igazságosztó szerepét eljátszani több ezer km távolságból!"

Akkor a Jobbik mit vinnyog egyfolytában, hogy "Jajj a palesztinok!"? Abban nekünk kell igazságosztót játszani?
Ha már az ORSZÁGOT is eladják,"mit számít egy EMBER?! Vagy egy ország sőt az egész világ?-ha ebből ORBÁNNAK és seggnyalóinak haszna van! ezért még talán az Édesanyját is feláldozná! Már kijelentette, hogy Ő mindent jól csinál ,néhány év után ŐT követi mindenki! JÓ LESZ vigyázni, mert már most úgy gondolja "Ő LESZ A VILÁG URA és MEGMENTŐJE!
@Dr. simonmondja.: "felcsúton valami erkölcsi alapokat le kellett volna tenni a kedves Orbán mamának-papának. Hogy ne nekem kéne magyaráznom, mi rossz és mi jó."

ennek a cigánypurdénak magyarázhatod... cigánykodni tud csak...

kétféle ember van, erkölcsös és erkölcstelen... a besorolást az első csoport végzi...
@a szív fészkei:
Ugyanmá, ugyanmá. Ne foglalkozzatok vele. Tegyetek úgy, mint a Mi Fényességünk. Mondván, minden csoda 3 napig tart. Majd holnaputánra megnyugszanak az örmények, meg az oroszok, meg mindenki. Aztán mehet minden tovább az unortodox úton. Még annyi hülyeséget meg kell csinálni, még annyi tökéletlen tervet kell bedobni a magyaroknak. Örüljenek, hogy ilyen csuda jó vezetőjük van, aki áll, mint a cövek kétharmadostúl. Persze az azért tényleg nagy pofátlanság lenne, ha a suskát meg nem kapnánk meg. Fel is lennék háborodva. Mer azért az üzlet az üzlet. Meg betyárbecsület is van a világon.
@Gondolkodni Próbáló Birca: "Az azerbajdzsáni igazságügyi minisztérium magyar társszervének elküldött levelében nemzetközi megállapodásokra hivatkozva biztosítékot vállalnak, hogy Ramil Sahib Safarov Azerbajdzsánban folytatja büntetését, az ítélet bármiféle változtatása vagy újabb bírósági tárgyalás nélkül. Felhívják rá a figyelmet, hogy az azeri törvények értelmében akit tényleges életfogytiglani börtönre ítélnek, legkorábban akkor helyezhető feltételesen szabadlábra, ha büntetéséből legkevesebb 25 évet letöltött."

Te is olvastad már...:)
@Dr. simonmondja.: :-DD Szó szerint. A sapeca megvan Ovikának hozzá - lásd Kőszeg - , csak az öltönyeit nem a Bond streeten varrathatja, mint a haverkoma Alijev. Aki legalább kinéz valahogy, hozzá képest mindenképp.
@Gondolkodni Próbáló Birca: De igazából nem érdemes rugózni a szavakon hiszen nem jogi hanem politikai ügy ez. És ügyes, ha minden úgy lesz ahogy megegyeztek.
@Gondolkodni Próbáló Birca: "jogilag minden rendben volt."

igen itt ebben az országban JOGILAG minden rendben van azer éve...

idézd légyszi hogy mi írja elő hogy KÖTELEZŐ kiadni baltás gyilkosokat akkor ha tudható hogy nemzeti hős lesz belőlük...
@a szív fészkei: nem egészen, de ez itt teljesen off:))
@Habakuk999: Álmában kiirtani valaki védekezésre képtelent helyesli Allah? Érdekes felfogás. Főleg, hogy birka szerint egyáltalán nem a mély hit jellemző rájuk.
@Ándi bácsi: A magyar törvények is kb. ugyanígy működnek. Csak, ha az elnök kegyelmet ad, akkor ezzel együtt hazabandukolhat a delikvens.
Nem érted?
@kovi1970: én ezzel kezdtem...

én is 100% keresztény vagyok, az örmények is...
a fides bűnözők halálát én is kívánom , ők is...

ijjen pólót kéne gyártani, meg kocsira matricákat:

"I love Armenia,
+I hate Fidesz"
@dr. Bubó:

Ki mondta, hogy kötelező lenni bárkit is kiadni? Csak diplomatákat kötelező kiadni, de őket eleve eljárás alá sem lehet vonni. Ha pl. kimegy az azeri nagykövet lövöldözni Budapesten, el lehet fogni, majd kiutasítani, de elítélni nem,
az azeri ismerte a magyar viszonyokat körültekintően járt el...

délután bement az OBIba, KÉRT SZÁMLÁT és NYUGTÁT a baltáról...
a koleszban ÁLMÁBAN agyonverte az örményt... és ivott egy vodkát

tutta hogyha körültekintően jár el, nem lesz semmi baja...
így meg is úszta a magyar hatóságokat (pl apeh, nav)
@freetibi: Te nem érted. Kötelezettséget vállaltak hogy folytatja a BÜNTETÉSÉT (fent idéztem) ami kizárja a kegyelmet. befejeztem.
@Ándi bácsi:

"az ítélet bármiféle változtatása vagy újabb bírósági tárgyalás nélkül"

Betartva. Nem lett az ítélet megváltoztatva, s új tárgyalás sem volt.

"Felhívják rá a figyelmet, hogy az azeri törvények értelmében akit tényleges életfogytiglani börtönre ítélnek, legkorábban akkor helyezhető feltételesen szabadlábra, ha büntetéséből legkevesebb 25 évet letöltött."

Betartva. Nem lett feltételesen szabadlábra helyezve.

Hol a gond?
@Gondolkodni Próbáló Birca: nagyszerű... ha enm volt kötelező kiadni akkor a fides mafia az HAZAÁRULÁST KÖVETETT EL... ez a minimum...

de az meg a legtermészetesebb hogy eloldalognak (egyelőre) épségben...
@fletwwod_mac: @a szív fészkei: bocs, hogy közbe ugatok, de ti nem értitek Bircát. Ő nem azt mondja, hogy helyes volt, amit a kormány csinált, sőt, elitéli, csak azt mondja, hogy jogilag volt rendben. De minden más szempontból nagyon nem volt rendben Birca szerint az akció.
Szerintem azokkal ne vitázzunk, akik egyetértenek velünk:)))
@Ándi bácsi: Nem zárja ki. Erről szól a kegyelem. Leírják, hogy mit jelent az életfogytig. De ez nem zárja, ki hogy elnök kegyelmet adjon.
Magyarországon s éppen így van ez. Nem érted? Vagy nem akarod érteni?
@Ándi bácsi: nem arra hogy fojtatja, hanem azt ígérték hogy nem változtatnak a büntetésen...

hihihihji...

a cigányt átb@szták... nyilván nem volt hejismerete mert bár kiment a ormány delegáció... de nem is delegáció volt, hanem vodka kormány delírium... szóval MEGBÍZHATÓ ÚRIEMBEREKNEK tűntek az azeriek...

mondta Fabius is! viktornak nem kéne/vagy kéne anynit innia...
Érdekes, hogy arról mindenki szeret gondosan megfeledkezni, hogy melyik idióta magyar kormány alatt tréningeztettek és szállásoltak el itt egy időben egyébként halálos ellenségeknek számító katonákat. Na, azokat kellene inkább a tökeiknél fogva fellógatni és nem az Orbánék miatt gőgicsélni.
Orbánék meg most legalább megtanulják, hogy valójában mit is jelent az a "keleti szél".
Hát pontosan ezt.
ad1) JOGILAG rendben szoval az azeriek sem hazudtak... jogilag rendben volt... az elnöki kegyelmet nem hozták szóba... igérték hogy nem lesz új bírósági eljárás...

ad2) a gyanakvást elültették... PÉNZT ÍGÉRTEK... most pedig már mondhattyák hogy csak nem akarunk üzletelni egy emberélettel...

ez a legjobb... az egészben... hogy a DAKOTÁT átcigánykodták a palánkon sokszorosan...

büdös rohadt c. dakoták így járnak...
gebeggyenek meg hazaáruló csürhe
drorvbány és a fides szellemi színvonal az a B-középben van !!!

de az a 2 706 292 birka akinek még ez alatt van... elképesztő
Kedveseim!
Miért turbózzátok fel magatokat úgy, mintha nem ismernétek a félázsiai közmondást: "Az üzlet, az üzlet".
Amint megkapjuk a lóvét, akkor beindul a TEK és visszacsempészi a baltást. A visszaszerzett csereértéket újra eladhatjuk, akár az örményeknek is. Végül nemzetközi aukción a baltát árverezzük el.
Nem a részletek, a lényeg a fontos!
@netnepper: "mindenki szeret gondosan megfeledkezni, hogy melyik idióta magyar kormány alatt tréningeztettek és szállásoltak "

rohat büdös g*ci fideeszgyk vagy 2 706 292 biirka egyike

ha téged megnyugtat akkor is egy HITVÁNY kormány volt...
nem működő hivatalokkal...
de a fides mafia nagyságrendekkel HITVÁNYABB...
CIGÁNYKODÁSBAN a császárok
@netnepper: köszi, megtetted amit megkövetelt a narancs pàrt, és a felcsúti rámszesz, lehet a kasszákoz járulni, a harmincs ezüstért
@DR. INKVIZITOR: O. Viktor nagykorú és társai nemzetközi biztonsági kockázat.
Ezt komolyan kell venni és kerülni 1 km-es körzetben!
@Gondolkodni Próbáló Birca: - execution of the courts decisions of the foreign states regarding the transfer of sentenced persons to serve the remaining part of their prison sentences in the Republic of Azerbaijan is carried out in accordance with Article 9 paragraph 1 point a) of the European Convention without any conversion

-utóbbi mondat kifejezetten a büntetésről szól kifejezetten Safarovval egy bekezdésben....:) az elnöki kegyelem biza a büntetés megváltoztatása.
@netnepper:
Elkéstél. A lakájmédia már eljutott Gyurcsányig.
@dr. Bubó: "ad2) a gyanakvást elültették... PÉNZT ÍGÉRTEK... most pedig már mondhattyák hogy csak nem akarunk üzletelni egy emberélettel..."

Bezony!

Jogilag sem lehet számonkérni semmit, mert jogilag rendben van, hogy egy büdös kötvényt nem vesznek a csúti lókötőtől mert jogilag nem írtak alá semmilyen jogilag rendben lévő szerződést.

..és jogilag rendben van, hogy az ügyet ezzel az azeriek lezártnak tekintik.

Jogilag ... meg a kikupált kezdő ügyvédből lett adókon élősködő parazita hitvány erkölcstelen ...-jukat.
@Penivaldes: nemcsak sugallják, hanem tényleg az azeri kötvényvásárlás reményében voltak ilyen faszok és erkölcstelenek. Faszok azért, mert a kötvényvásárlás igéretéért húzták magukra ezt a botrányt, erkölcstelenek meg két ok miatt is. Egyrészt mijafaszért jobb az azeriaknak tartozni, mint az imfnek? Biztos, hogy magasabb kamattal számolnak (ha egyáltalán vásárolnak), mint az imf. Csak nem azért, mert akkor nem kell transzparensen felhasználni a lóvét, és az lop belőle, aki benne van a brancsba? Másrészt azért, mert tudatosan (pontosan tudták, hogy Azerbajdzsánban ez egy nemzeti hős, és kegyelem és dicsőság vár rá) egy rasszista gyilkost hozzásegítettek ahhoz, hogy szabad és ünnepelt hős legyen.
Amivel nem számoltak, az, hogy ekkora nemzetközi zűr lesz belőle. De ez is csak a faszságukat mutatja, hogy már fogalmuk sincs a valóságról, azt hiszik Magyarországon kívül is Orbán akarata számít.
@Habakuk999: Üdv Mindenkinek.
Neked vannak azeri kapcsolataid. Amikor náluk délután 5 óra van, akkor nálunk mennyi az idő? Lécci, lécci
@freetibi:

Pontosan így van. Megjegyzem Magyarországon UGYANEZ a helyzet. A köztársasági elnöknek jogában áll INDOKLÁS NÉLKÜL bárkit kegyelemben részesíteni (a korlát csak az, hogy szükséges az igazságügyminiszter egyetértése is*), ez lehet akár:
- mentesítés a büntetőeljárás alól, még a bírósági fázisban vagy az előtt,
- mentesítés a meghozott ítélet alól,
- mentesítés a már folyamatban lévő ítélet további végrehjatása alól,
- idő előtti mentesítés a büntett előélet alól.

* Talán még mindenki emlékszik arra az esetre, amikor az első Fidesz-kormány idején Göncz Árpád kegyelmet adott egy börtönre ítélt bankárnak (Kunos Péter), de Dávid Ibolya igazságügyminiszter nem értett egyet ezzel, így a bankár kegyelme nem lépett életbe. Egyébként Mo-n ez nagyon ritka, a gyakorlatban az elnöki kegyelmeket az igazságügyminiszter automatikusan aláírja.
@netnepper: De akkor a komcsik uralkodtak,most meg állítólag nem.
A fidesz a gyilkos kiadásának jogszerűséggel takarózik, holott nem a jogszerűséggel van probléma.
Kiadták a baltás gyilkost, ez a probléma! Orbán nyilván stikában el akarta intézni az ügyet. Megint kiutazik, majd fanfárok közepette bejelenti, hogy van 2,5 milliárd EU-nk.
A gyilkos kiadása pedig homályban marad, de nem így történt.
Helyette botrány a világon!
@Ándi bácsi:

Nem éppen. Kérdezz meg jogászt. A kegyelem nem változtat az ítéleten, csak mentesít a végrahajtás alól. Jogilag az ítélet hatályban marad!

Tehát ha pl. 5 évet kapsz, de a KE megkegyelmez neked, a büntetett előéleted meg fog maradni egészen addig, míg a ténylegesen leült 5 év esetében lenne.
@freetibi: Egyet nem értek: ha ez világos s habtiszta jogilag, mint a nap, akkor miért csakis és kizárólag egy ilyen levél útján kommunikálja ezt a magyar kormány? Ami birka, Fabius és sokak szerint porhintés a plebsnek, semmi több?

Miért nem áll ki Martonyi a világ elé, mondja el, mutatja ezzel a levélkével alátámasztva ugyanezeket Obamának, francia és egyéb külügyéreknek, BBC-tudósítónak, örményeknek? Ez fedezné, nemde???

Miért csak a MN-ben olvasható, ami itt a fölényes nagyokosok szerint puszta nekem szóló megvezetés? Szarok a MN-re kerek húsz éve, az annyit is ér, ha valaki én tudom.

De ezek a tények - ha azok - miért csak ott vannak leírva?mandiner.hu/cikk/20120902_ramil_sahib_safarov_legalabb_25_evig_bortonben_lesz_igertek_az_azeriek Fabius szerint sehol máshol nem is verik rá a nyálukat, hogy hivatalosan ezt lobogtatnák. Csak a szar pártharsonában. ERgo valamiért ez nekik se teljesen okés, különben nem kéne ez a nevetséges mentsvár.

A hazai fanklubjuk épp szarik mindenre, ha Orvbán aszongya, hogy ez jóóó, akkor ződ az ég, és kék a fű. Minek őket még külön megvezetni ezzel?

Ezt nem értem, ha érted... ;-)))
@Gondolkodni Próbáló Birca: És erre adható automatice rangemelés? Gondolom a közügyektől is kicsit eltiltották a magyarok az azeri babát, nem? Vagy a rangemelés nem közügy?
@Gondolkodni Próbáló Birca: Jogász volnék. A diplomáciai levél fogalmazása meglehetősen pongyola, de a b-végrehajtás megváltoztathatatlansága egyértelmüen benne van a mondatban, a másik hivatkozott állítással együtt, hogy AND-ÉS új bírósági tárgyalás sem lesz.
@DR. INKVIZITOR: Ja tényleg, lehet, hogy az örmények még többet adnának. Erre írtam tegnap, miért nem volt nyilvános, a Vígszínházban lefolytatott árverés? Két nagykövet meg aki még akarja a baltást szobadísznek, emelgethette volna a nullákkal teli tárcsákat, valami jó nő meg vezeti az egészet és a legtöbbet ígérőnek leüti.
@a szív fészkei:

Gondolom a kegyelem a teljes ítéletre vonatkozott, nem csak a börtön részre.

Egyébként meg nem ismerem az azeri katonai törvényeket. Nyilván nem szegték meg saját szabályaikat.
@mese1: nem unod még a mesedélutánt? Meddig akarod szennyezni magadat (mondjuk azt leszarom) és a környezetedet ezekkel a tendenciózus listákkal?
Hogy jön ide az ír gázoló? Egyrészt az egy BALESET volt, ha nem tudsz különbséget tenni az előre megfontolt rasszista gyilkosság és a halált okozó baleset között, menj vissza az első általánosba. Másrészt a magyar bíróság balfaszkodott (nem vonták be a faszi útlevelét, miután engedéllyel távozott, majd visszajött(!) a tárgyalásra, és utána ment el. Írországban pedig a bíróság mentette fel.
Senki nem örül annak, hogy magyar zászlót égetnek, de tetszettek volna előre gondolkodni.
Az pedig, hogy itt a baloldal nem elég nemzeti, már lejárt lemez. Mára már kiderült, hogy a fidesz és a jobbik csak és kizárólag szavazatszerzésre használja a HT magyarokat, egyébként szarik rájuk. Az elmúlt két évben csak és kizárólag olyan lépéseik voltak, amik súlyosan ártottak a kinti magyaroknak (is.
És ezzel a legutolsó húzásukkal az azeri faszi átadásával pedig egész Magyarországnak.
@aritus: Ja, Szijjártó már kezeli is az amerikai médiát?? Neeem? Azta, büdös redneck kurvaannyukat az amiknak! Pedig maga a külügyi kapcsolatokért felelős személy van ott kint!!
@Gondolkodni Próbáló Birca: Dávid ibolya volt az igazságügyminiszter egyébként az ír gázoló idején is. Dávid Ibolya 1998. július 8. 2002. május 26. MDF Orbán-kormány

Amikor az ír nagykövet oly sikeresen lobbizott. Szóval lehet odahörögni ez ügyben is.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Vagy ha igen, ki nem szarja le? Alijev a törvény. Nem csoda, ha Orvbán csorgatja erre a nyálát.
Akik a kiadatást jogszerűnek és jó lépésnek tartják ,azok azonos platformon vannak: 1.) a baltás gyilkossal
2.) az azeri diktátorral
3.) Orvbán viktorral
@Fabius: csak a zsidózás, már csak az van nekik:))
Mielőtt verdiktet mondunk a baltás gyilkosról: két ország háborúban állt egymással. Egyik háborús ország katonája kíméletlenül legyilkolta az ellenséges ország katonáját, egy mindkét országtól távoli helyen. Nem párbajban, mint úriemberek között szokás, hanem hátulról, esélyt sem adva az ellenségnek, mint háborúban szokás, nélkülözve a fair playt. Az azeri katona ifjúként látta, amikor barátait, azeri társait szülőhelyén Karabahban kíméletlenül legyilkolták az örmény katonák. Amikor évekkel később tisztként itt az egyetemen ismét örmény tisztekkel találkozott, azok megalázták, mint vesztest és provokálták,fölényesen vigyorogtak rajta, mint a győztesek a vesztesek fölött. Eldurrant a fejében a pumpa. Éjjel szolgálatba helyezte magát és megölte az ellenségét.

Természetesen, mi magyarok, hic et nuc, mélyen elítéljük a gyilkosságot, mert itt nincs háború. Az azeri szerint ők itt is háborús felek.

Elfogadni nem tudjuk, de érteni, felfogni lehet az eseményt. Mennyit is kapott érte? Életfogytit. A Marian Cosma gyilkos cigányai mennyit kaptak?

Ez az azeri leült már 8 évet. Tulajdonképpen mi a faszért ugatnak itt egyesek?
@netnepper: Az első Orbán kormány alatt, kérlek szépen. 2000-ben ölte meg a katonatársát...
Valahol rosszul járnak az órák. Az MNO által közzétett faxot 17.14-kor küldték el. A 3 órás időeltolódást figyelembe véve, a levelet beiktatva, 14.03-kor már egy Mo-i faxkészülék továbbküldte vkinek
@Habakuk999: Szerintem ezek a kérdések abban a pillanatban meg is válaszolódtak, ahogy ez kiderült.

Olvasd végig az aznapi azonnali reakciókat. Ami kérdés nektek, párotoknak röhejes gumicsontnyalakodásunk, az az, hogy miért érzik úgy Orvbánék mégis, hogy ilyen viccös fügefalevéllel kell takarózniuk, ha minden annyira okés?

És ezt még nem válaszolta meg nekem a lekezelésen túl senki. A MN mindig Orvbán személyes utasítására ír cikket. (Schmidt, pokorni, bárki ekézése, stb.-től a helyzet fényezésig bármikor.) Nem becsülném én ezt le, mint ti. Mert ez mutatja, hogy valami nem stimmt mégse annyira.

Talán most jött a hír, hogy a manat menetben nem ide tart. Mert ez a levél semmire nem jó, a hívek úgyis mindent hisznek neki, mi és a világ úgysem; ergo szerintem ez az egész azerieknek szóló fricska csak. Valamiért megorrolt rájuk is, ha így sans gens lehazugoztatja őket.
@keresztanya fabi(en): Gyere aranyanyám, rég láttalak! :-))) Csak kibogozod nekem, amire kíváncsi vagyok.
Egy bulvárújság cikkének hozzászólásában olvastam (sajnos nem tudom beidézni mert szinte azonnal cenzúrázták):

Az egészről Gyurcsány tehet.

Amikor őt régen megkeresték, akkor ki kellett volna adnia.

Igy Orbán elkerülhette volna ezt az oltári blamát.

böktmb
@veracity: Nyelvedet kihúzod a csúti ánuszból és menekülsz, Nemzetközi Biztonsági Kockázat lettetek!
@a szív fészkei: Jó munkához idő kell, szarhoz meg ...
@King of Shadows: Elég mozgalmas évek voltak azok. Ír gázoló elleni eljárási hibák, egy szobába pakolászása a két halálos ellenségnek... Azért vállalta akkor valamiféle fajta katonafőnök a felelősséget? Mert ugye ide abszolút semleges terepre együtt jöttek tanulni NATO-t. És akkor valaki szobakijelölő barom teremt egy ilyen szitut.
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja:

Tudható volt, hogy lobbiznak érte ezerrel első perctől. És nem azért, hogy otthon nagyobb dádát kapjon!

@keresztanya fabi(en): :-) Szükség van a józan eszedre!
@dunaparti: "Orbán nyilván stikában el akarta intézni az ügyet."

Stikában akarta eladni az országot: a stikában megkötött üzletből meg kézen-közön besimicskázták volna az azeri júdás pénzt.

Jó píz, afféle "számla nélkül, okosba".

Bár lehet, egy részét már megkapták.
@veracity: ok.köszi, látom más érved nem maradt, ennyit tudsz és ennyit is érsz, pont mint a felcsúti rámszeszed
@Gondolkodni Próbáló Birca: hát az milyen egy csúnya, undorító ügy volt. Dávid Ibolyka aztán átkerült a fasz rossz végére, és megtapasztalta, milyen az, mikor ő az áldozat és mégis ő a vádlott a bíróságon. Isten nem ver bottal.
www.hir24.hu/belfold/2012/09/02/az-azerieknek-uzent-a-kulugy/~~fokusz

Milyen jellemző, hogy nem a külügy, hanem a miszterelnökség külügyi államtitkára próbálja menteni a menthetetlent.
@a szív fészkei: az iktatószámot is elírták a nagy sietségben
@aritus: Na ezért nem bírtam én ezt a nemértekafocihoz némbert sose. Mikhez adta a nevét?
Magyarország a nemzetközi jog szerint járt el.

Tessék támadni Azerbajdzsán elnökét, amiért egy gyilkosnak kegyelmet adott! Gondoljátok-e, hogy egy őrült gyilkos kapott kitüntést és előléptetést a tiszti rangsorban?

Nem lehetne egy kicsit gondolkodni? Két percre elfelejteni, hogy nagyon útáljátok Orbánt, mert elvette legkedvesebb játékszereteket, a lopás lehetőségét? Vissza a realitáshoz, próbáljátok még egy nagy nekifutással újragondolni ezt a kiadatásos ügyet!
@veracity: "Magyarország a nemzetközi jog szerint járt el.
"

hol van leírva hogy KÖTELEZŐ kiadni

meg hogy háboúzni kelll USÁval, EU val , NATO val

te rohat büdös kocsi, gebeggy meg a fides mafiáddal együtt

meny lopni... élősködni, ma már attál eleget a "kultúrának"
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Hallottam a hírekben a magyarországi keresztény egyházak állásfoglalását. Már megtörtént. itt áll a báll.
@Schindlеr Pistája: Te most épp a nemzsidófaló vagy?
Nem várok semmit. Írtam délben, hogy a mindent elhívők agyilag sérültek, tudományos tény és kész.
@Egyedi nicket kell megadnod: Ha minden annyira törvényes és helyes volt, mit sajnálkoznak felemás módon a keresztény egyházak?
szerintem a köbvetkező TG poszt arról fog szólni hogy
mivel ugyis ki akartunk lépni mind a Nato bol mind az Eu ból mind az IMF ből...
mijjen jó hogy kirúgtak minket... vagyis elértük a célunkat...
@dr. Bubó: N már egy ilyenen húzd felé magad! Mivel Stefi még mindig halászik-vadászik, most ezek vannak kuminizálva ide.
@King of Shadows: sajna ezt rosszul tudod, ha jól emlékszem 2004-ben történt. De ennek semmi jelentősége nincsen, már abból a szempontból, hogy melyik kormány alatt történt. Ez egy szánalmas terelési kisérlet.
Éljen és virágozzék a megbonthatatlan azeri-magyar barátság.
@a szív fészkei: nem voltak egy szobában. És 2004-ben történt.
BRÉKING

Az örmény katonatársa meggyilkolásáért elítélt azeri férfi jogi képviselője kezdeményezte az igazságügyi miniszternél, hogy Ramil Sahib Safarov Azerbajdzsánban tölthesse le büntetését. Ezek után az igazságügyi tárca vezetője megkereste az azeri hatóságokat, akik jelezték, hogy a budapesti ítélet alapját képező bűncselekmény az ő államuk büntető törvénykönyve szerint is bűncselekmény, és életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető, majd közölték azt is, folytatni kívánják az ítélet végrehajtását – mondta Szijjártó Péter.

Azzal kapcsolatban, hogy az azeri fél végül nem az általa küldött hivatalos dokumentum szerint járt el, a magyar Külügyminisztérium vasárnap jelezte Azerbajdzsán budapesti nagykövetének: Magyarország elfogadhatatlannak tartja ezt az eljárást.
@Cirbolya_sentinel: ja és a párbaj, mint úriemberek közti konfliktus kezelés! Hát igen, azok voltak a szép idők, csupa úriemberrel volt tele Európa.
@veracity:
Újragondoltam. Az emútnyócév szocialista kormányai a nemzetközi jog szokásait semmibe véve megakadályozták, hogy B.Gy.* hazatérjen testvérnépünkhöz. Példátlan diplomáciai sikerként könyvelhetjük el, hogy a nemzeti ügyek kormánya orvosolta a szocialisták hibáját és a tizenötmilliós magyarság hírnevét tovább öregbítette (nem úgy mint a gyurcsányék).

Így ok?

* B.Gy.= Baltás Gyilkos
@aritus: Igen, összekevertem Tobinnal. Tényleg '04-ben ölte meg, és '06-ban ítélték el.

@a szív fészkei: Most megnéztem, hogy pontosan mi is történt, és azt írják (angolul is), hogy külön szobában voltak, a baltás átlopakodott az áldozat szobájába és ott megölte.
Azt eddig is tudtam, hogy a fideszmaffia médiáját mi, az adófizetők tartjuk el, mert normális ember pénzt nem ad ilyen szarért, én simicska ingyenes "napilapját", a METROPOL-t sem veszem el a kislánytól, leugatni is csak azért nem szoktam, mert 8 évi vallásos neveltetésemnek hála, elég konzervatív vagyok, DE a mno mióta tartozik a külügyminisztérium hivatalos kommunikációs csatornái közé?
Legalább a szolgalelkű MTI-t közbe iktathatták volna!
@Ándi bácsi: Most szíjgyártják hozzá a bizonyítékokat.
@Ándi bácsi:
Ehh, majd a jogászok elintézik. Oszt'jónapot.
@aritus: Akkor senki nem hibás az elhelyezők közül? Oké, az időpont nem Orvbán sara.
@saravad: B.Gy. ? Mit keres Budai Gyula a vizerben?
@Ándi bácsi: Na megszólalt a Nemzet Testnyílása. Ok, végre, tisztán látunk, legalább Azerbajdzsán is hadat üzen.
Miután végigolvastam a hozzászólásokat, az a határozott véleményem alakult ki, hogy a közönség többsége úgy be van pöccenve, hogy ott is ellenséget lát, ahol éppen nincs.

Ahogy Bircát ekézitek, az kimeríti a bullying fogalmát. És nem vet jó fényt rátok. Ugyanolyan elfogultan és indulatosan viselkedtek, ahogy az ellenoldal. És ez nem jó!

De azért szeretlek titeket.
@veracity: bocs kedveském de álmában valakit megölni még azt hiszem háború esetén sem igazán etikus...
@King of Shadows: Pláne szép, mert egy szobában még hihető, hogy addig heccölték egymást valamivel, amíg szakadt a cérna. (bár ennek ellentmond, hogy vett a bótban baltát. Miért nem hazaival jött?)

DE eleve eltervelten aljas rasszista indokból különös kegyetlenséggel ölt. Brávó, lehet még elnök is belőle vagy ottani hadügyér!
@a szív fészkei: éppezaz, nem az első eset már, hogy másfelé beszélnek, mint a kormány. valaki írt erről posztot.
@GeoCracker: De a kurafi állatja minket fektet oda!!!! Ő elmenekül valahová, ha szaródik a helyzet, neki van mibul. Velünk mi lesz?

@Penivaldes: Miért állsz le egy ilyen véglénnyel?
@Ándi bácsi: Jézusom, ezek még hülyébbek, mint gondoltam. Tegnap még azt mondták, hogy jogilag minden rendben volt, most meg már elfogadhatatlan. Addig variálnak, amíg magukra haragítják Azerbajdzsánt és a szövetségeseit is, és akkor mindenki minket fog utálni abban a térségben. Meg azon túl is.
@Egyedi nicket kell megadnod:" . Ennek alapján nyilvánvaló, hogy Baku szóvivői Orbán saját fegyverét fordították a hazai kormány ellen. Másról adtak ki előzetes nyilatkozatot, és mást tettek."
endresy.blogspot.hu/2012/09/azeri-baltat-fizetunk.html
@a szív fészkei: csak úgy éreztem egy kis tanításra szüksége lehet emberségből..
A magyar kormány nagyon is tisztességesen járt el. Kérvényezte az elítélt, hogy 8 év után a hátralévő büntetését hazájában tölthesse le. A kormány egy levélben biztosítékot kapott, hogy a bűnöző odahaza is folytatja bűntetését. Az azeri elnök pedig határozottan kérte, hogy Magyarország járjon el ebben az ügyben is úgy, ahogy a nemzetközi jog előírja. Nyilván úgy vélte a magyar kormány, hogy ez a kiadatási lépés javítja majd a bizalmi légkört a két ország között és jobbak lehetnek az esélyeink egy 3 milliárd eurós hitelmegállapodás aláírásáűra. Ha csak jogszerűen kell eljárni, miért ne tegyük meg, ha ez szívügye az azeri elnöknek?

Mégegyszer hangsúlyozom, ne nagyon akrjuk mi innen megítélni az erkölcsi hátterét a bűncselekménynek. Ne hőbörögjetek olyasmin, amit nem értetek!

Ha erkölcsi prédikációt akartok tartani, akkor írjatok részletesen arról, hogy miért kellett néhány éve kínok-kínjaival meghalni több száz palesztin kisgyereknek! Erről lehet részletesen ís magyarázatokat adni, már nagyon várjuk!
Indexcím: "Hackerháború lett az örmény-magyar konfliktusból."

Na ilyenkor tudok Orbánnak megbocsátani, mert "ezek" még nagyobb gáz.
@a szív fészkei: én is attól félek, mi fizetjük a balta árát
@King of Shadows:
Jelenleg az azerieken kívül nem ismerek országot ahol jó szívvel emlegetnének minket.
Márpedig okos ember megfontolja kitől fogad el szívességet, barátságot.
@King of Shadows: Mondom, lehet, hogy végül szövetségbe tömörítik az azeri és az örmény haderőt ellenünk. Orvbán unortodox harca a világbékéért.
@Penivaldes: Ne pazarold el magad ilyenre. Ezt ezért tartják, nem embernek.
@a szív fészkei: Állítólag örmény katonák ölték meg a szüleit, még gyerekkorában és ezért akar minden örményt kiirtani. És azért nem hozott magával szerszámot, mert azzal nem engedték volna be. Legalábbis megkérdezték volna, hogy minek neki a balta?
@saravad: Már lassan az azeriek se, most dolgozik rajta Szijjártó, nem látod????
@veracity: Magyarországon elkövetett bűncselekmény erkölcsi hátterét igenis elemezgethetjük.
Nem fog menni ez a mosakodás, a kormány tisztességéről meg a baltás ügy nélkül se tudsz meggyőzni már szinte senkit. (kivéve szektások, fizetett szolgák)
@a szív fészkei: pedig tegnap még mily nyugodtam mostuk a mancsunkat...
@King of Shadows: Akkor őt gyilkológépnek direkte küldték ide. Mert tudván tudhatták, hogy örmények is lesznek ebben a tanulókontingesben. És a terhelt múltjával meg ideengedték.

Szóval, nem csoda, ha hősként ünneplik. Ez volt a feladata, teljesítette.

Én is voltam Németországban párszor, holott a nagyszüleimet németek gyilkolták meg. És egyet nem nyírtam ki baltával, pedig aludtam velük egy födél alatt.
nahh megérkeztünk ismét, terelés megtörtént, idióta jobbklikk duma, erről is a zsidók tehetnek, szánalmas ez az idióta ott fent
@aritus:

Ez egy rendkívül érdekes téma. Horthy Miklóst a modern, tárgyilagosságra törekvő, a Gerő András-féle faji gyűlölettől mentes történelemtudomány manapság úgy ábrázolja, mint egy kötelességtudó, derék és jószándékú, de korszerűtlen és avítt gondolkodású embert, aki magatartásformáját, viselkedéskultúráját és gondolkodásmódját tekintve valahol fél lábbal a 19. században ragadt, és éppen ezért alkalmatlannak bizonyult arra, hogy sikeresen kormányozza az országot a 20. század háborgó tengerén.

Horthy Miklós "félelmetesen feudális" gondolkodásmódját jól mutatja, hogy 1935-ben párbajra akarta hívni Tomáš Garrigue Masaryk csehszlovák köztársasági elnököt, amiért prága megsértette a magyarok becsületét.

Itt van egy részlet abból a levél, amelyet végül nem küldött el Prágába:

"Minthogy az utóbbi napokban Magyarország ellen szórt alantas gyanúsítások messze meghaladják a megengedhető határokat, és én felelősnek érzem magam hazám becsületéért, nemmarad más kiút számomra, mint hogy személyes elégtételt követeljek az államfőtől Ha ön nem lenne hajlandó a kívánt formában bocsánatot kérni, ragaszkodom a fegyveres elintézéshez. Minthogy azonban ön betegaggastyán, az ön jobbkezével, Beneš külügyminiszterrel kívánok megverekedni, akinek, meggyőződésünk szerint, egész szerencsétlenségünket és az eddig elszenvedett sérelmeket köszönhetjük. Nem kívánom megvizsgáltatni, hogy elégtételképes-e Beneš külügyminiszter személye. A legsúlyosabb feltételek mellett kívánok vele párbajozni: a fegyvernem megválasztását átengedem neki. Ha ön vagy ő, annak ellenére, hogy rövidesen 67 éves leszek, azt találná, hogy ez középkorias megoldás...”
@Anti Anyag: Indexcím: "Hackerháború lett az örmény-magyar konfliktusból."

Na ilyenkor tudok Orbánnak megbocsátani, mert "ezek" még nagyobb gáz.

- Ja kicsit sem hatásvadász. Nem baj hogy örmény - azeri az a hackerháború, már a címben csúsztatnak.
Szíjjártó átvette a Külügymisztériumot Ő irányítja Martonyi helyett, úgyhogy szegénynek már csak erőtlen magyarázkodásra sem futja .Megmondták mostantól politikai kormányzás lesz, mert eddig ugye szakmai volt.
@aritus:

Ez egy rendkívül érdekes téma. Horthy Miklóst a modern, tárgyilagosságra törekvő, a Gerő András-féle faji gyűlölettől mentes történelemtudomány manapság úgy ábrázolja, mint egy kötelességtudó, derék és jószándékú, de korszerűtlen és avítt gondolkodású embert, aki magatartásformáját, viselkedéskultúráját és gondolkodásmódját tekintve valahol fél lábbal a 19. században ragadt, és éppen ezért alkalmatlannak bizonyult arra, hogy sikeresen kormányozza az országot a 20. század háborgó tengerén.

Horthy Miklós "félelmetesen feudális" gondolkodásmódját jól mutatja, hogy 1935-ben párbajra akarta hívni Tomáš Garrigue Masaryk csehszlovák köztársasági elnököt, amiért Prága megsértette a magyarok becsületét.

Itt van egy részlet abból a levél, amelyet végül nem küldött el Prágába:

"Minthogy az utóbbi napokban Magyarország ellen szórt alantas gyanúsítások messze meghaladják a megengedhető határokat, és én felelősnek érzem magam hazám becsületéért, nemmarad más kiút számomra, mint hogy személyes elégtételt követeljek az államfőtől Ha ön nem lenne hajlandó a kívánt formában bocsánatot kérni, ragaszkodom a fegyveres elintézéshez. Minthogy azonban ön betegaggastyán, az ön jobbkezével, Beneš külügyminiszterrel kívánok megverekedni, akinek, meggyőződésünk szerint, egész szerencsétlenségünket és az eddig elszenvedett sérelmeket köszönhetjük. Nem kívánom megvizsgáltatni, hogy elégtételképes-e Beneš külügyminiszter személye. A legsúlyosabb feltételek mellett kívánok vele párbajozni: a fegyvernem megválasztását átengedem neki. Ha ön vagy ő, annak ellenére, hogy rövidesen 67 éves leszek, azt találná, hogy ez középkorias megoldás...”
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: stefika nem ettek meg a halak? Pedig annyira drukkoltunk, azt a fasz hortit mindek kell ide keverni, jó helyen van az már, hála az istennek.
@veracity: itt ölt és ítéltetett. Morálisan minden gyilkost elítélhetek vagy sem, közöd se:-) itteni gyilkosságot itt nYugodtan elemzhetünk. A tehetsédgtelen a saját külügyünk.elnökünk. a palesztin gyerekeket itt ölték meg? Amugy azt sem pártoltam. Orbán megehajolt az azeri szappanért,ost ne panaszkodjon, h.fáj a következmény
@Cirbolya_sentinel: Minek felülni neki? Ezért kuminálódik ide.

De eszembe jutott valami! És ha azt mondják Bakuban erre a hősre, hogy annyit szenvedett magyari börtönben - nem is engedték anyanyelvén vallomást tenni - hogy a jóvátétel épp a várt píííz összege? Szecsko jedno szerintük egy hősleg hazaffy lelki békéjét megváltani a megígért kötvényjegyzésből, vagy ők perelnek majd kártérítésért? És huss, már nincs is a júdáspénz, de az azeriek még mindig nem hazudtak....

nemtetszikarendszer.blog.hu/2012/09/02/_hitszegok_lettunk_hullarablok
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Na ezt fogtad ki a tóból? Öregecske kecsege és uncsi, meg miért is ő a témád??

Párbajoztasd a Pókhasú Embert, megnézném, ahogy ugibugrizik.
@Cirbolya_sentinel: Készíti Orvbánnak a pokolban a zsámolyt a lábai előtt.
@saravad: Kínával még nem vesztünk össze, legalábbis nem tudok róla. Észak-Koreával sem. :)

@a szív fészkei: Azt talán mégsem, de a lehetetlent már így is elérték, ugyanis sikerült egy platformra hozniuk a ruszkikat, az usát és Iránt. Egyik sem akarja, hogy ezek ott újra háborúzni kezdjenek. Még a végén az Usa meg Irán egy véleményen lesz rólunk. :D
@King of Shadows: Még összebékítjük Iránt és Usát. Mekkorrák vagyunk már...:D
@King of Shadows: Hogy fognak örülni a jobbikosok! Tényleg önellátóak leszünk. Majd a másképp-gondolkodókat leküldik 6000 m-re a makói gázér, mangalica, lecsó, feritél.
Frei Tamás hivatalos faszbuk oldaláról schmittelve:

"Feltételezem, hogy ezekben az órákban, sőt, valószínűleg egész hétvégén, Magyarország sorsa iránt érdeklődőkként sokan fogjuk, fogjátok követni a "balta-gate"-et, ahogy az azeri baltás gyilkos magyar kiadatásából fokozatosan eszkalálódó történetet valamelyik újság már találóan el is nevezte.

Egyelőre csak a morzsák szóródnak, születnek a konspirációs teóriák, úgyhogy én is hozzátennék egy apró részletet, árnyalandó a helyzetet.

Van ugye itt már minden: magyar zászló megtaposása (egyelőre sokan még csak keresik a térképen Örményországot, a főváros neve sem jut mindenkinek az eszébe... olyan messze van , valahol talán Ázsiában...és az ottani magyar konzulátus sem egy palota), de azért már néhány örmény Washingtonban megtalálta a magyar nagykövetséget, itthon élő örmények Orbán Viktor facebook oldalát, tiltakozik, egyelőre még csak finoman, az egyik amerikai kormányhivatal, diplomácia kapcsolatok felbontva, stb, stb.

A magyar lapok szerkesztőségeiben gondolom most lázasan kutatják, hogy hány örmény is él nálunk, mekkora ez a közösség, lassan gondolom eljutnak majd az örmény holokauszt történetéhez, szerintem holnap már világos lesz azoknak az országoknak a listája is, amelyek annyira örménybarátok Európában, hogy náluk örményeket megsérteni (holokausztjukat tagadni) bűncselekménynek számít.

Például Franciaország.
Ők sem fognak "szeretni" minket.

Úgyhogy én a magyar külügy helyében készülnék néhány jegyzékre és tiltakozásra.

Mégis... mégis.
Csak egy kicsit próbáljuk megérteni a színfalak mögötti mozgásokat. Ne feltételezzük azonnal, hogy mindenki hülye. A magam részéről a most főleg baloldali véleményformálók által emlegetett, "Orbán 2 milliárd Euróért eladta a nemzetet" teóriát ezért inkább óvatosabban kezelném.

Mert lehet, hogy nem is erről van szó! Mert lehet, hogy a magyar média csak azt a részt hallotta meg Orbán Viktor közelmúltbeli azeri látogatása kapcsán, hogy az olaj és gáz-kincseken csücsülő Azerbajdzsán lehet, hogy 2-3 milliárd dollárért venne magyar államkötvényt. Mintha csak ezt akarta volna a magyar sajtó meghallani, mert ez illeszkedik abba a prekoncepcióba, hogy Orbán Viktor nem is akar IMF megállapodást, mert ha szerez azeri pénzt, akkor nem is lesz rá szüksége... mármint az IMF-re.

Lehet...de.

Ha kicsit alaposabban megnézzük, (nem magyar, hanem külföldi, és ezért elfogulatlanabb, MEGBÍZHATÓBB újságírók beszámolóit) hogy magyar részről mi is történt a közelmúltban Azerbajdzsánban, akkor nem a PÉNZ tűnik fel, mintha nem arra hajtana Magyarország, hanem az OLAJ és a FÖLDGÁZ.

A mindig megbízható UPI például rendszeresen és alaposan beszámol a magyar "vezérek" azeri útjairól. A MOL vezetője, Hernádi Zsolt kis jettel járt többször is ott, Szíjjártó Péter pedig kifejezetten a MOL-ról beszélt, amikor a közelmúltban váratlanul felbukkant Azerbajdzsánban, a MOL-ról és a vezetékekről. Az azeri állami energiacéggel, a SOCAR-ral kötendő megállapodásról, amit a magyar állam garantálni tud, (mondta Szíjjártó) mert már jelentős részesedése van a MOL-ban (erre kellett a magánnyugdíjakból rekvirált 500 milliárd). Hupssz....

A MOL nem magyar, hanem külföldi álláshirdetéseiben én több augusztusban felkínált állást is találtam Azerbajdzsánra vonatkozóan. (pld: MOL Group is hiring! View and apply for the Exploration Geologist Job at MOL Group in Azerbaijan)

Szóval a helyzet árnyaltabb. Ha ránéztek a térképre, a Nabuccó gáz-vezeték egyetlen résen keresztül tud csak eljutni felénk, Azerbajdzsánból indulva (kaszpi-tengeri gázkutakból és környékéről mindent összegyűjtve) Azerbajdzsánon keresztül.

Nincs mese, így alakult. Északon Oroszország, délen Irán. Vagy velük legyünk inkább jóban? Mert csak ez a két lehetőség kínálkozik, hívjuk reálpolitikának vagy bárminek. Irán és/vagy Oroszország, vagy Azerbajdzsán? Melyik a jobb? És velük hogyan lehet? A "kis" Magyarország a "hatalmas" oroszokkal, vagy az atomfegyvert építő, és az egész világgal szembeszálló Iránnal. Komolyan?

Magyarország kicsi...legyen arányérzékünk. Azerbajdzsán még csak tápászkodik, épp csak nő, kezd gyarapodni, velük talán még lehet "alkudni".

Vagy komolyan gondolja bárki is, hogy a magyar miniszterelnök, hívják Orbán Viktornak, vagy bárkinek, Irán, a világpolitika, és Putyin orosz sakktáblája mellé egyáltalán le tudna ülni? Hogy van egyáltalán választásunk?

Örményország egyszerűen csak nem fontos. Kegyetlenül hangzik, de így van. Ez a "realpolitika", legfeljebb ezért kellene bírálni a magyar kormányt, hogy miért játssza ezt a játszmát egyáltalán, mert abban a régióban erkölcsösen nem lehet, ez világos mindenkinek.

Örményország nem fontos, mert a vezeték Azerbajdzsánból nem Örményországon jön(ne) keresztül, (hiszen utálják egymást) hanem Grúzián, mint a mellékelt térképen láthatjátok. Ők, a grúzok is rosszban vannak az oroszokkal, úgyhogy szép lassan összeáll az "útvonal", tud jönni a gáz. Minden stimmel...

Mert nem ez a fontos? A fontosabb? Vagy azok, akik most azonnal ítélkeznek, (az összes részlet ismerete nélkül) azok máskor meg kiakadnak majd azon, hogy a magyar energiabiztonság miért függ még mindig az oroszoktól, miért nőnek az árak állandóan, és a "felelős" magyar kormány miért nem csinál már végre valamit.

Majd ha egy grúz hazafi gyilkosát engedjük szabadon, na majd akkor leszünk tényleg hülyék...."
@a szív fészkei: Ebben lehet valami. :) Gondolom Aliyev nem csinált volna ekkora felhajtást egy mezei katona letartóztatásából, főleg annak fényében nem, hogy eddig csak óvatosan merte provokálni az örményeket.
@Anti Anyag:

"Na ilyenkor tudok Orbánnak megbocsátani.."

Kezdd el sorolni, hogy mikor nem tudsz megbocsátani Orbánnak.
VESSZEN AZ SZDSZ! Vesszen amiert a pusztulas szelere sodorta az orszagot, vesszen amiert a liberalizmus virusat elterjesztette az orszagban, vesszen amiert annyi embert a halalba kergetett!
@King of Shadows:
"Az első Orbán kormány alatt, kérlek szépen. 2000-ben ölte meg a katonatársát..."

Engem meg itt g*ci fidesznyikoznak ezerrel....

"rohat büdös g*ci fideeszgyk vagy 2 706 292 biirka egyike

ha téged megnyugtat akkor is egy HITVÁNY kormány volt...
nem működő hivatalokkal...
de a fides mafia nagyságrendekkel HITVÁNYABB...
CIGÁNYKODÁSBAN a császárok"

Lépre ment a sok marha, de sebaj, a hülyeség masszívan pártfüggetlen:-)))))))
@veracity: lehet, hogy jogszerűen járt el a kormány - még nem cáfolta senki - de világraszólóan erkölcstelenül, mert előre tudható volt a következmény. Szerinted miért sunyít az egész banda?
Ha annyira korrekt és védhető eljárás volt, akkor a felcsúti miért nem rohangál üvöltözve kivont karddal, megvédeni az igazát? Elhiszem, hogy kő a lóvé, de az a kurva lóláb rohadtul kilóg.
Vezíred újabb öntökönrúgása sajnos kiválthat merényleteket, terrortámadásokat is itthon, a baromarcúja erre nem gondolt? Arrafelé kissé vadabb emberek születnek - pl. szokásuk baltával borotválni.
@DR. INKVIZITOR: na, végre egy higgadt szó. Így legyen

:-)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: hát mostanában ő is inkább maradna csendben, hisz ez az előny talmi, és rövidtávú, és megbízhatatlan is. A gazdasági előny egy dolog, de egy társadalom, nem csak a gazdaságtól működik, vannak erkölcsi íratlan szabályok, amik nélkül nincs társadalom.
@veracity: Már 2004-ben, amikor az eset történt, és 2007-ben is tele volt a sajtó azzal, hogy az azeri gyilkost otthon hősként ünneplik, mert egy örmény meggyilkolása az azeri törvények szerint nem bűncselekmény.

Csodás. Ha Viktor ezt nem tudta, akkor alkalmatlan az ország vezetésére. Ha tudta, méltatlan. Melyik a jobb?
@gőzhenger:
Ezek azok a fizetett kuministák?
Naggyon hitványak vagytok, osztályon aluliak.
Tényleg ilyenekre pazarolják adófizetői forintjaimat?
Ezt bírjátok kiizzadni magatokból?
Egy csöppnyi ész nem szorult beléd, legesleghátul álltál, te szegény kontraproduktív jószág.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: a térkép szerint igazad lehet. Azonban, egy ilyen vezetéket felépíteni és üzemeltetni - gondolom - még a MOL sem tud egyedül. Akkor kivel?
@Penivaldes: Én már el is képzeltem, ahogy közösen felszólítanak minket, hogy ne kavarjunk már ott. :)

@saravad: Kezdve a jobbiknyikokkal? :) Csak, mert szerintük ők jobban kormányoznának. :)
Orbán diktátor és a főbajúsz testőreinek alig volt eddig munkájuk.
Szegény Orbán, mint minden ember sorsát magánviselő ember úgy gondolta, hogy nem maradhat a TEK munkanélkül, mert akkor ott is el kell kezdeni a leépítést.
Mivel nem akarta gyarapítani Magyarország munkanélküli állományát, ezért gondolt egyet és eladta a baltást.
Jó pénzért.
Nem számolva azzal, hogy többlépcsős nemzetközi botrány lesz belőle.

Sikerült megszabadulni a baltás gyilkostól de nem sikerül megszabadulni a felcsúti szarkavezértől, mert ha sikerülne, akkor a Kossuth Tér tele lenne most emberekkel.
Én ott embereket nem látok.
De még a parlament kormánypárti padsoraiban sem.

HOL VAGYTOK TI EMBEREK ?
@ob.szerver: Anti Anyag bármikor, és feltétel nélkül megbocsát Orbánnak. Igazából ő Orbán ágyasa Stefi mellett. :P
@SzaGyu: kedden, hatkor, Kossuth tér.
@Gondolkodni Próbáló Birca:
mégpedig? csak nem a "birca"???

brühühühühü
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Ez az okfejtés amúgy jó, csak:

- Mikorra lesz kész a Nabuccó?
- Mennyiből állna megrongáltatni? Mondjuk a ruszkiknak.
- Mit érünk vele, ha közben a fél világ haragszik ránk?
@Gondolkodni Próbáló Birca:
"megjogták" te meg "jogdmeg"

be szép izé...és mennyire hírös lett percek alatt

brühühühühü
@King of Shadows: Talán már van is. Evviva Casablanca reloaded: "Rick: Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship."
@AKIsTUDATLAN: Jelenleg Magyarorszagon 2 feladatra kellene koncentralni MINDEN embernek!
1. Az allamadossag - amit az szdsz kormany zuditott a nyakunkba - mielobbi visszafizetese!
2. Az szdsz tuzzel vassal valo pusztitasa, hogy SOHA ne terhessen vissza a hatalomba! Ez termeszetesen az lmp uldozeset is jelenti!
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Tudod, rengeteg cég van, akik gázt, olajat kínálgatnak az állami olajtársaságok mellett.

Olaj és gáz van.

A gond mindig ott kezdődik, hogy valamilyen módon bele kéne férni a csőbe.

Ez nem szokott összejönni soha.

Azerbajdzsán és Törökország kötött egy megállapodást un TANAP csővezeték Anatólián keresztül történő megépítésére.

Idén nyáron írták alá a szerződést, gondolom tíz év alatt készen is lehet.

A gáz így már eljut Törökországba. A törökök leveszik a negyedét, a többit hozhatjuk.

Csak előtte meg kell hódítani Bulgáriát és Szerbiát, ami figyelembe véve a Balkánt mindig figyelő szemmel vizslató oroszokat nem lesz egyszerű, de kétségtelenül nemes feladatnak ígérkezik.

Az olaj egyszerűbb, Fekete tengeri kikötőbe kevésbé bonyolult eljuttatni.
Egészen addig, míg a Kaukázus országainak nem kezdi csípni a szemét Orbán szaga.

Ez az egész olajosdi - gázosdi a köhög a bolha esete.

Amíg csak ugrál, nem törődnek vele.
Ha csípni kezd, egy farokcsapással eltapossák.

Hitler Németországának is beletört a bicskája a nyersanyaglelőhelyek újrafelosztásába.
@King of Shadows: Igen, ezek a kérdések bennem is felmerültek. Adalékként érdekes, hogy pont néhány hete láttam egy Frei-műsor ismétlését, amiben A Riporter egy igen magas rangú GAZPROM vezetővel készített interjút (valami Dmitrij Medvegyev nevű igen súlytalan figura) és ott fejtette ki a faszi a tipikus "gyilkos mosollyal", hogy Magyarországnak igen csak érdeke alkalmazkodni Oroszországhoz, ha akar gázt. Lásd még Ukrajna esetét.
Diplomáciai jegyzéket nyújtott át Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap Vilayat Guliyevnek, Azerbajdzsán budapesti nagykövetének, tájékoztatva őt, hogy Magyarország elítéli Azerbajdzsán lépését az örmény katonatársa meggyilkolása miatt elítélt azeri férfi kiadatása ügyében.
@DarthVader: "2, az örmény elnök szerint még napokkal azelőtt is tagadta a kormány, hogy el akarják engedni"

Éppen ezért a Facebookra kitett MNO-s sajtcetlin lévő dátum szépen meg is lett említve az örményeknek, hogy pontosan értsék mi folyt és folyik itt. Persze azt is megemlítve, hogy az ő országuk milyen infót kapott.

Röviden az azeriek NEM hazudtak. A mi diplomatáink viszont igen. Ennyi a lényeg.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Ámdeviszontazonbanmégis: ha ez így van, és Frei mindent annyira tud - csak egy normális bérgyilkost nem bírt leszervezni anno - miért hazugozza le most Szijjártóval az élen a komplett magyar kormány az azerieket?

Ez is a pávatánc része? Hogy a Habakukk által nagyon büszkének tartott azerieket hazug sunyi állatoknak állítják ma be? Ha meg igen, ez így volt, ahogy mondják, akkor biztonságban van a gázunk? Tudtommal az oroszok gázban annyira még csesztek át. Ami kehe volt, az ukrán cirkusz miatt volt.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Egyik vezetojuk sem tolti a megerdemelt letoltendojet a szegedi csillagban, ezert meg nem halott!!! PUSZTULNIUK KELL!!!!!!!!!
@King of Shadows: "- Mikorra lesz kész a Nabuccó?
- Mennyiből állna megrongáltatni? Mondjuk a ruszkiknak.
- Mit érünk vele, ha közben a fél világ haragszik ránk?"

Egy tipp a Nabukko álom és az oroszoktól független gáz és olaj ellenében:

Melyik ország emberei végzik az azeri határ őrizetét? Megy ország emberei végzik a kitermelést? És a szállítást?

Picit segítek, az előző és egyben első elnök egy Putyin nevű fazon ex-kollégája volt ...
Akik a kiadatást jogszerűnek és jó lépésnek tartják ,azok azonos platformon vannak:
1.) a baltás gyilkossal
2.) az azeri diktátorral
3.) Orvbán Viktorral
annyira még NEM csesztek át.

És a két háborúzó fél - amire most ágyazott meg Viktorunk - éppen a magyar gáz és olajszolgáltatást fogja szívén viselni egymás halomra gyilkolása közben??? Oroszok, NATO nem tud seperc alatt bevonulni ide-oda, akár Azerbajdzsánba is, és kicsit bombázni - vezetéket is!! - mint máshol?

Bukik Frei gusztustalan from Nizza, - ahol nincs nagy fűtési szezon, az igaz - orvimosdató szövege nagyon. Újra tévézni akar itthon? Hogy ilyet kiböfög?
Kormányzat
Külügyminisztérium
Parlamenti Államtitkárság
Hírek
Németh Zsolt hivatalába kérette Azerbajdzsán budapesti nagykövetét

Parlamenti Államtitkárság

Hírek
Az államtitkár
Szervezet
Felelősségi területek

Németh Zsolt hivatalába kérette Azerbajdzsán budapesti nagykövetét
2012. szeptember 2. 16:10

Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára 2012. szeptember 2-án hivatalába kérette Vilayat Gulijevet, Azerbajdzsán Köztársaság budapesti rendkívüli és meghatalmazott nagykövetét.

A találkozón Németh Zsolt tájékoztatta a diplomatát Magyarország Kormányának határozott álláspontjáról, mely szerint Ramil Safarov gyilkosságért jogerősen elítélt azeri állampolgár elnöki kegyelemben részesítését Magyarország elfogadhatatlannak tartja és elítéli.

Németh Zsolt rámutatott: az azeri fél eljárása ellentétes a vonatkozó nemzetközi jogszabályokkal és szöges ellentétben áll azzal a korábban hivatalosan is megerősített azeri ígérettel, mely szerint az elítélt büntetésének végrehajtása Azerbajdzsánban folytatódik. Az azeri fél lépése nem felel meg annak a bizalmi légkörnek, amely országaink között az utóbbi időben kialakult, és amely jó feltétele lehetne ígéretesnek indult együttműködésünknek.

A Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az alábbi diplomáciai jegyzéket nyújtotta át az azeri nagykövetnek:

Magyarország Külügyminisztériuma tiszteletét fejezi ki Azerbajdzsán Köztársaság Budapesti Nagykövetségének és van szerencséje az alábbiakról tájékoztatni.

Magyarország Kormánya megdöbbenéssel értesült az azeri fél azon döntéséről, amely amnesztiában részesítette a 2006-ban gyilkosságért jogerősen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Ramil Sahib Szafarovot.

Magyarország elfogadhatatlannak tartja és elítéli Azerbajdzsán lépését, amely ellentétes a vonatkozó nemzetközi jogszabályokkal és szöges ellentétben áll az azeri fél ez ügyben tett ígéretével, amelyet a 2012. augusztus 15-i keltezésű (XX-NBSKFO/3743/4/2012 sz.), Magyarország Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumának továbbított levelében Azerbajdzsán Köztársaság igazságügyi miniszter-helyettese is megerősített. A levélben a vonatkozó nemzetközi jogszabályra hivatkozva Azerbajdzsán kötelezettséget vállal arra, hogy nevezett személy átadását követően letölti jogerős büntetését, és feltételes szabadlábra helyezése is legkorábban az ítélet meghozatala után 25 év múlva történhet meg.

A magyar fél úgy véli, hogy Azerbajdzsán ezen döntése nem felel meg az országaink között utóbbi években kialakult, bizalmon alapuló együttműködés szellemének.

Magyarország Külügyminisztériuma megragadja az alkalmat, hogy ismételt nagyrabecsüléséről biztosítsa Azerbajdzsán Köztársaság Budapesti Nagykövetségét.

(Külügyminisztérium)
@King of Shadows: Na ugyi. Ha háborúzni akar Azerbajdzsán, akkor meg nem a magyar nyuggerek és kisgyerekesek +25 fokos szobája lebeg a szeme előtt.
@FIDES AGITÁTOR: Vilayat azóta is fetreng a röhögéstől.
@keresztanya fabi(en): Három vagy négy óra, nem emlékszem.

Van már vagy hét éve, hogy dolgoztunk.
Befejeztük, mert elég érdekesen értelmezték a szerződéseket.

Viszont kaptam tőlük egy nagyon szép fa táblajátékot.
@komplikato: De nem szeresssük mink nagyon a zoroszokat most???
@gőzhenger: Ugyanmár. A jelenlegi államadósság jelentős része (minimum 60%-a) 1989 előtt keletkezett. Megnevezzek arcokat az akkori kormányból, és a végrehajtó szervek embereiből? Pozsgay Imre, Martonyi János, Kövér László, Járai Zsigmond, soroljam még? Nekik miért nem kívánsz börtönt? Az a fránya kettős mérce ugye...

@a szív fészkei: Frei szerintem nem a mindentudó szerepében tetszeleg, csak hangosan gondolkodik, és felvetett egy ötletet, ami számára logikusnak tűnik. Erről lehet vitázni, hogy így van-e, vagy sem. Ennyi az egész.

A bérgyilkossal meg nem az volt a baj, hogy nem valódi bérgyilkos volt, hanem hogy feltette A KÉRDÉST: "Mennyiért vállalná például a magyar miniszterelnök (Orbán Viktor akkor aktuálisan) likvidálását?" Ha ezt a kérdést nem teszi fel, nem lett volna kormányzati szinten is(!) tiltakozás, és ki tudja, lehet, hogy Juszt Laci sem ered a nyomába a riportnak...
Itt Magyarország jött ki rosszul!

Orbán nevetségessé tette önmagát, és hazánkat.

Az Azerieknek meg gratulálni lehet, na nem a gyilkoshoz, hanem, hogy hülyére vették a marhát.
@Spániel: Mindenki röhög Orbánon és a magyar kormányon!

Mi dühöngünk, az aljasságon, de röhögünk a hülye orbánon és bandáján.
@Spániel:
Magyarország Külügyminisztériuma megragadja az alkalmat, hogy ismételt nagyrabecsüléséről biztosítsa Azerbajdzsán Köztársaság Budapesti Nagykövetségét.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Mindenkit eletfogytingalra itelnek akinek koze volt az allamadossaghoz! Mindenkit! De az nem mentesiti az szdsz-t, hogy nem csak ok halmoztak fel az allamadossagot!!!
@gőzhenger: ó nem számít drágaságom igazán nem számít, csak tudod megfigyeléseim szerint a hozzád hasonlók általában nem ebben a csodás honban élnek. na persze lehetnek kivételek ezt elismerem..
különben is barátkozni akartam. Tudod a lelkemig hatolt az ahogy a témához hozzászólsz. Igazán érdekes gondolatok áramlanak ki belőled, hogy így fogalmazzak..
@gőzhenger: Te feküdj magad alá, drága! Akkor talán kijön belőled a hülyeség.

@félázsiai nemecsek ernő áruló: De rosszul teszi. Mert látod, hogy azonnal támadható az okfejtése, hülyeségeket beszél. HA Baku nem akar háborút, mert csak gyarapodni, olaja által gazdagodni akar, akkor mit szít egy ilyen őrült miatt nemzetközi konfliktust? Mert hadkészültségben van, rázza a pofonfát.

Harcokban meg nem az olajszolgáltatás az elsődleges, sőt egy háborúban totál szarrá megy ez a potenciál, lásd Irak... Tehát, ha kipiszkálná Alijev az örményeket megint Karabahból - mondta, hogy megpróbálja - akkor baszhatja hazánk az azeri olajat. Örményország a NATO-val még nem szakított, és az bír finomítót, csöveket bombázni. Meg az örmények is, gondolom, ha tudják, hogy ebbl van háborúzni pénz. Azt nyírnák ki először...

Látod, az oroszok se állnak Azerbajdzsán pártjára. Irán se. Ergo, egy háborúba süppedt ország helyett akkor mégis hozzájuk kéne visszakúszni????? Ötszörös árért, mert megfizettetnék velünk, hogy másfele kacsintottunk?
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Tudom, moszkvai ződséges volt. Karfiollal is lehet merényelni, nem??? ;-DD Ez utóbbi mondatom a másik kommentben amúgy irónia akart volna leni. Freitől hülyét kapok, bocs.
@FIDES AGITÁTOR: ettől Vilayat össze is hugyozza magát röhögés közben.
@a szív fészkei: Frei elvan a festői Nizzában, és onnan írogatja a felszínes koktéljait..
@gőzhenger: Te üldözd el innen magad! Keresnek a gyogyóddal az orvosaid.
Örmények üzenetei a Facebookon:

“Bravo, Mr Viktor, eladtad az országod imázsát 3 milliárd euróért. Pénzzel támogatod az azeri gyilkosokat, és hagyod őket megszökni. Gyűlölünk benneteket.”

“Soha nem gondoltam volna ezt egy békeszerető nemzetről. Eladtátok a szabadságotokat és az identitásotokat. Szégyen, nem tisztelitek az emberi jogokat. Ezért megfizettek.”

“Megvett benneteket az azerbajdzsáni olaj, most aztán büszkék lehettek a szörnyű országotokra.”

“Magyarország egy török és muszlim ország. És ők tartoznak Európához. Gyertek el hozzánk, megtanítjuk, hogyan kell élni.”

“Rémálmai lesznek, Mr. Orbán, Gurgen Margaryan lelke minden éjjel kísérteni fogja, és ugyanazt a kérdést teszi majd fel: miért adtad el a gyilkosomat?”

“Emberek, vigyázzatok, ha Magyarországra mentek, álmotokban megölhetnek benneteket egy magyar gyártmányú baltával!”
@a szív fészkei: Ez az üldözési mánia amit a fenti úrhölgy, vagy úriember képvisel igazán nem vall jó modorra. Kissé csiszolatlan, emellett nem túl egészséges. Én azt ajánlanám neki, hogy hallgasson lágy zenét..
@Penivaldes: Ja, sose bírtam, ahogy hátasokat dobott a Győzike szinten magamutogató - nála azért gazdagabb - ilyen-olyanok előtt. Szőnyeg van a falukon! sikoltozta ájultan a révülettől egy-egy hülye műsorában. Na nálam is az van mindenhol a falakon, sőt volt olyan is, hogy két perzsa volt egymáson a földön. ;-DDD

Barom, na. Valaha nagyon régen nem volt rossz igazi riporterként, de ma tényleg csak egy bulvárkacsahápogi.
@Penivaldes: Magyarorszagon elek es dolgozok, pont ezert zavar annyira, hogy az elszamoltatas ennyivel veget is ert!
Par nev akiknek eletfogytiglannal kellene a sitten ulniuk:
Gyurcsany, Kuncze, Koka, Fodor, Retkes, Bajnai, Horvath, Lamperth, Rozsa, Vadai, Peto, Goncz (apja meg lanya is) Demszky, es meg sokan masok!!!
Ezek mind szabadlabon rohognek bele a pofankba most!!! Dogoljonek meg!!!
@IGe: Ez a rémálom dolog nagyon tetszik.
Törje már ki a nyakát ez a barom valami ügyben, remélem ez lesz az.
@aritus: Szia.

Számomra pillanatig sem kétséges, hogy lehet jogi magyarázatot találni a történtekre. Ha egy bíró ilyen ítéletet mond ki, elfogadom még akkor is, ha nem értek vele egyet.

Amit problémásnak látok, az az eset keltette diplomáciai bonyodalom.

Nem is volt gond addig, amíg ki nem oktatott.
Nyilván nekem is elszakadt a cérna. Ki nem tojja le, hog jogilag helyes volt-e vagy sem!

Azt gondoltam, ezen már túl vagyunk, erre megint visszakanyarodott, nem is kissé lekezelő módon.

A sok kérdést is azért tettem fel, hogy azokon gondolkodjon el és nem kíváncsiságból.

Sajnálom, hogy nem értette.
@a szív fészkei: Még a végén megállapítják, hogy uránt dúsítunk Pakson. :D

@gőzhenger: "... Az allamadossag - amit az szdsz kormany zuditott a nyakunkba - mielobbi visszafizetese!"

Ahogy Romániában csinálta az a gyanús alak, akit kivégeztek a feleségével együtt?
@gőzhenger: Az elszámoltatás sikeres volt. Neked ezt nem mondták? Kár érte. Egyébként haragodat letudod vezetni bizonyos minisztériumok előtt is, vagy kérdőre tudott vonni őket, hogy miért. De itt most nem ez a téma. Ha majd ez lesz, akkor tudunk róla beszélgetni. Remélem megérted.
@a szív fészkei: "De nem szeresssük mink nagyon a zoroszokat most???"

Hát szeretni szeretnénk őket, de most az ügyből kifolyólag ők tuti minket nem fognak. :D
Esetleg utána kéne járnia a kormányunknak mennyi lesz idei fűtésszezonban a ruszki gáz NEKÜNK és miből pengetjük majd? Megyünk az ukráni úton mi is?
@a szív fészkei: vannak olyanok akik előszeretttel borulnak földre egy egy aranyszín zsiráf előtt...:)))
Na emberek, nem kell aggódni, az ország emiatt figyel párás szemmel tévét, nem is a jóhírünk miatt: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/zambo-krisztian-megrikatta-geszti-petert-2106753

Geszti mekkora egy zsák alugomb lett, amit dekára megvesznek!
@komplikato: Ja. Profi diplomácia, gazdaságpolitika, csak beledöglünk.
@Penivaldes: Én meg is halok tőle. Keresztes meg danolt tegnap Vásárhelyt? Kis kampánycsalogány, egyem a zúzáját.
@veracity: Nagyon szépen leírod a fiskális elméletedet az azeri gyilkos kiadatásáról. Azonban külpolitikában elvárható, hogy legyen olyan diplomáciai aktualizált ismerete a partner országról, hogy efféle fiaskók elkerülhetőek legyenek.Márpedig az azeri és örmény történelmi és folyamatos konfliktusok ismertek, valamint az európai politikai magatartás kultúrától eltérő szellemiségük miatt ez a fiaskó benne volt az ügyben.
@Shinigami Daiko:

erről hallottál már:

2012. február 16.
Orbán Viktor miniszterelnök és grúz partnere, Nika Gilauri csütörtöki budapesti megbeszélésén egyetértett az azeri-grúz-román-magyar együttműködéssel létrehozandó gázvezeték megvalósításának fontosságábanAz AGRI projekt eddigi résztvevői, a SOCAR, az azeri állami olaj- és gázcég, a grúz állami olaj- és gázcég, a magyar Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) és a román Romgaz. A projekt az azeri gázt Grúzián és a Fekete-tengeren át Romániába, Magyarországra és más európai országokba tervezi juttatni.
Ha olvasod a MOL-t ki hagyták már.
@a szív fészkei: "Ja. Profi diplomácia, gazdaságpolitika, csak beledöglünk."

A lényeg az, hogy a Simicska és Haverjai, valamint a Közpénz ... izé Közgép hengerei beindulhatnak a hirtelen megtollasodott azeri sztyepéket beépíteni.

Minden más csak rizsa.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Igen, ezért sem értem, hogy ez a kormány, hogy lehet ennyire hülye? Így magunkra haragítani mindenkit, aki számít, ráadásul egy lépéssel már teljesítmény.

Lehet, hogy írnom kéne belőle qrvajó könyveket, "Hogyan ne kormányozzunk" címmel... :D

@komplikato: Még attól függetlenül is: semmi garancia nincs rá, hogy az azeriek ebben tisztességesek lennének.

@a szív fészkei: Persze, hogy nem. :) És tulajdonképpen már eddig is akart háborúzni, csak a nemzetközi nyomás visszafogja. Gyakorlatilag '90 óta folyamatosan háborúzik...
@komplikato: De ha háború lesz, akkor az újjáépítést végzik? Gondolják ezt azok után, hogy most csicskáztatja őket Németh Zsolt??

Itthon meg a szar is illatozik nekik: hvg.hu/gazdasag/20120902_A_het_amikor_Orban_is_elszamolta_magat#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_9_2
@ámbátor: Ksözi a linket, de már végigröhögtük itt is és máshol is tucatszor, ilyen szintű seggnyalás nem nagyon volt a történelem során még.
@King of Shadows: Na akkor Frei itt bukik. Egy tűzfészekkel kötni örökbarit? Amivel a többi ügyfelet kurvára kihozzuk a sodrunkból? Majd a tűzfészket is? Most van valahol hely, ahol Orvbán még számít?
@a szív fészkei: ó igen a kamrában ahol a szalonnák lógnak...
@rodeo36:
Ez kéész! :-D:D
Rendezem a kommentjeidet dátum meg téma szerint, keresek egy kiadót, oszt 5%-ot kérek. Meggazdagszunk baz+!
Aszondod: „nekünk mi marad csak a parlamenti képviselők magánvagyona???”
Hát ja, de ha akarnak valami pízt látni a hitelezők, akkor kurvára sietnijük köll, mer má a Balatonybúl is kilopták a vizet, gyalogóni köll kilametert bele hogy tanájjá valami tócsát, hűtendő a lápszár fekéjedet. A nemzet korongecsettye meg lehet hogy gyesznó oszt kövér is de nem hüle, nehéz kirugnija a phocistának alúla a széket. Nem ismerem a zerőviszonyokat, de ez mán picsi-pacsi vagy ijesmi történelem. Köllene egy kiselelytezett teherhajó, bele a rak tér be mindegyiket oszt a Sppicbergák fele navigálni a cél előt egy úszó akna oszt bugybugybugy…
Talán az segít € ne
@Penivaldes: Csak néha? :)

@a szív fészkei: "Látod, az oroszok se állnak Azerbajdzsán pártjára. Irán se."

Erre elég nyomós okuk van...
Én azt hiszem, hogy a zembereknek ezt nehéz lesz elmondani, elmagyarázni, bemagyarázni... a kommunikációs puska eleve visszafordult... a nehézkes magyarázkodást a zember nem érti, de egy gyilkos most szabad... ennyit azért igen...

öngól itt is szerintem
Hogy milyen genya világ van itthon: www.millamedia.hu/2012/09/02/hova-visszuk-a-szot-commmunity/ Pintér Don szerint itthon nemáá, nincs gyermekprostitúció. Semmit nem is kell ez ellen tenni. Amit mégis, hogy két gyereket - 14 - és 16 évesek - lehölgyezve elfognak tiltott kéjelgés közben. Kuncsaft sehol, kivel kéjelegtek, magukkal pénzért???

A magyar rendőrség erre nagyon igényes. Futtatót, szopatót nem akar elfogni, az már strapásabb.

Jó, ez off, csak a végtelenül cinikus és mocskos helyzetet azért jellemzi.
@King of Shadows: De mi bezzeg! Mi mindig oda, ahová más se. Tényleg Horthy mellett Orvbán helye a naftalinban.
@Spániel: TE is fiam, Brutus? :-DDD Ugyanarra zizzenünk. Jöhetne már egy Brutus, amúgy. CSak ne a Frei szervezze.
@ámbátor: Te jó ég! Ez a kormány tényleg ilyen hülye! Ez olyan, hogy ha valaki lát egy verekedést a következőket teheti:

- Nem avatkozik bele.
- Ütni kezdi az egyik résztvevőt
- Betámadja a másikat.

Erre Zorbánék pofán vágják előbb az egyiket, aztán meg a másikat is, és majd csodálkoznak, hogy ha mindkettő őket fogja utálni.
NA, Varánusz kolléga!

Most, hogy nyilvános az a nyilatkozat, melyben az Azerbajdzsáni seggfejek vállalták, hogy az átadott elítélt kitölti a kiszabott büntetést... remélem, kapkodod a levegőt...

Azt tudom, hogy jogász nem lehetsz, mert akkor tudnád, hogy mielőtt egy jogerősen elítélt kiadatása megtörténik az a minimum, hogy az átvevő fél vállalja kiszabott szankció végrehajtását. Ha ezt nem teszi, nem adható ki a fogvatartott.
Mielőtt összetaknyoznál, nem vagyok fideszes, és Selmeczi kolléganőért sem vagyok oda, de kivételesen most pontosan fogalmazott.
Ezt el kell ismerni, s azt is, hogy ez esetben a kormány tisztességesen, jóhiszeműen járt el.

Így ebből következik, hogy az Azeriek jártak el jogsértő módon megsértve egy államközi megállapodást.

Na ennyi. Lehet tovább orbánozni.

...
@a szív fészkei: Pintéréknek fontosabb dolgaik vannak, csekk diz: http://m.cdn.blog.hu/ma/​magyarinfo/image/​pinter_level_kis.jpg
@gőzhenger: Hát te akkora ökör vagy, hogy párodat ritkítod. Nem veszed észre hogy itt a kommentelők többsége nem 60-as IQ-val rendelkezik mint te és a hozzád hasonlók.
@a szív fészkei: Szerintem nincs. Lehet, hogy tegnap már írtam, hogy azt az egy térséget érintően mindenki egyetért, aki számít (Usa, ruszkik, Irán, törökök, NATO, EU), hogy nem kell a balhé. Erre ő megy és megcsinálja...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hé paraszt!
Olvass, tanulj. Rád fér.

"Főméltóságú Úr!
Szószegők lettünk - gyávaságból - a mohácsi beszéden alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.
A gazemberek oldalára álltunk - mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.
Nem tartottalak vissza.
Bűnös vagyok.

Teleki Pál
1941. ápr. 3."

Bár, te honnan tudnád, mi az a becsület!
@salamander: "Most, hogy nyilvános az a nyilatkozat, melyben az Azerbajdzsáni seggfejek vállalták, hogy az átadott elítélt kitölti a kiszabott büntetést... remélem, kapkodod a levegőt..."

Ember ekkora pofonba belefutni! A híres "levél" 0 perces kora óta pár ezerszer ki lett elemezve, hogy SEMMILYEN ellentmondás nincs a levél tartalma és a között ami történt. Ellenben a dátuma fényesen bizonyítja, hogy az örményeket a T. magyar kormány (így csupa kisbetűvel) átbaszta, nem kicsit, nagyon.
@gőzhenger: mikor jár le a munkaidőd? gyenge a produkció.
@salamander: Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy ez a kormány jóhiszeműen járt el , mert ha ezt hiszed írhatsz amit akarsz fidesznyik vagy.
@Spániel: Lélekben tudok csak veletek lenni most, vidékről nem tudok most menni.
Frei-cáfolat máshonnan: index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/02/akk-azerbajdzsan/

[..]"Lehet azeri energiában gondolkodni, de az ország évekre van attól, hogy valóban emelje gázexportját, ráadásul akkor sem olyan volumenben, ami drasztikus változást jelentene a mi régiónk ellátása szempontjából.

Azerbajdzsánban jelentős olaj- és földgáztartalékok vannak, ám a mezők kihasználása csak mostanában indult-indul be, az ország a 2000-es évek elején még orosz gázimportra szorult - mondta az Indexnek Sz. Bíró Zoltán, a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének munkatársa, a poszt-szovjet térség szakértője. (Az amerikai Energia Hivatal adatai szerint Azerbajdzsán olajkitermelőként a 20-21-ik, gáztermelőként pedig csak a 31-ik ország a világon, gáztermelése az Eurázsiai összesített mennyiségnek kevesebb, mint két százaléka.)[..]Ha megvalósul az AGRI, annak nagyon jelentős beruházási költsége van, és egyébként is kérdés, hogy maximum 8 milliárd köbméter körüli kapacitásba mennyi jutna el Magyarországra. Ugyancsak bizonytalanná teszi a terveket, hogy kérdés, mikor indulhat be egyáltalán a kitermelés. A Shah Deniz mezőnél a szükséges beruházás összegét 20 milliárd dollárra teszik, amiből ötöt annak a BP-nek kellene állnia, ami a mező 25 százalékos tulajdonosa és első számu operátorként a kitermelés beindításának és irányításának vezetője. Csakhogy a BP-nek számos egyéb érdekeltsége van Oroszországban, Moszkva pedig eddig is sokat tett azért, hogy a számukra stratégiailag fontos európai piactól távolt tartsák az azerieket, például európai áron vásárolt azeri importgázt. Sz. Bíró szerint a kitermelés könnyen csúszhat akár amiatt is, hogy Moszkva nyomást gyakorol a BP-re a cég oroszországi érdekeltségein keresztül. Az azeri gáz tehát ma van is meg nincs is, de az egészen biztos, hogy a következő néhány évben a sok kérdőjel miatt nem lehet rá a magyar ellátás szempontjából alternatívaként tekinteni.

Sz. Bíró szerint ugyanakkor mindentől függetlenül egy reális és jó cél lehet a mindenkori magyar kormány számára, hogy a jelenleg elsősorban az energiaszektorából élő és növekedő, a 2005 óta olajimportjából emelkedő fogyasztású országban megpróbáljon magyar cégeket, iparágakat helyzetbe hozni, ilyen lehet a mezőgazdasági gépgyártás, a gyógyszeripar vagy a híradástechnika. “Ehhez azonban nem kellenek ilyen kétes ügyletek” - fogalmazott Safarov kiadatásával kapcsolatban."
@a szív fészkei: na igen, lehetne ezt kevésbé csúszómászón is...
@a szív fészkei: Remélem az az ügy lesz a felcsúti Brutusa.
@salamander: Juj de törpokoska vagy! Ez így egyedül sikerült, vagy ott ül mögötted Szijjártó és súg? Sőt Németh is két azeri-csicskáztatás közt?
@babakék: foglalok egy képzeletbeli helyet Neked is. /bár most fogytam 4 kilót/
@salamander: "Ezt el kell ismerni, s azt is, hogy ez esetben a kormány tisztességesen, jóhiszeműen járt el."

Tessék? Ha engem megkérdeztek volna, egyből megmondom nekik, hogy márpedig el fogják engedni, függetlenül attól, hogy mit ígérnek. Az ottani nagykövetünknek (vagy a külügy egyéb illetékeseinek) is tudnia kellett ugyanezt. Az örmények is szóltak, hogy ez lesz, és kérték, hogy ne engedjük át.

Továbbmegyek: bárki, aki behatóbban foglalkozik a térséggel, tudta, hogy ez lesz, csak meg kellett volna kérdezni őket. Ha a kormány ezt mellőzte, akkor lehet, hogy jóhiszeműen járt el, viszont akkor egy dilettáns banda. Legalább annyira, mint "Hi! I'm Lamperth Monica!"...
@salamander:

Jót kacagtam.

Az azeriek azt is mondták, hogy egy éves munkájuk van a bizniszben és meg is köszönték.
@Penivaldes: Ez nem csúszómászó kérdés, csak Frei baromságokat böffentett nagyriporteri minőségében.

A giliszta nem harap vissza, ahogy most ROvbán teszi az azeriekkel, tehát a csúszómászó jelző nem alkalmas Orviékra. Megállapodik a gyilkos kiadásáról valamiért, majd a balhé miatt rájuk keni a szart és azt hiszi, ezek után bizniszelnek majd boldogan vele.

Nem ért hozzá Frei, nem értek hozzá én, de elolvasom a szakértőket legalább. ez a szöveg eléggé meggyőző, hogy nem az energiáért kellett ezt most promt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
@a szív fészkei: @Penivaldes:

Nagyon szeretek a bátyám mellett lenni.

Tulajdonképpen ő pecázott, én csak lefeküdtem a puha fűre, néztem az eget, meg a komótosan vonuló felhőket, közben fújt a szél, gyöngéden sütött a későnyári nap, körülöttem hajladozott a fű és simogatta a csupasz karomat, langyos volt a levegő, szinte úgy éreztem magam, mint Éva a Paradicsomban.
Minden olyan bájos volt és tiszta, mint gyermekkorunkban. Amikor meguntuk a pecázást, átsétáltunk a Melegmány-völgybe, kézenfogva kószáltunk a természetben , hallgattuk a természet titokzatos hangjait, a fák lombjának susogását, a madarak csicsergését, az ágak reccsenését, a patak csobogását. Olyan érzésünk volt, mintha mi lennék az utolsó emberpár a földön. De ezt nektek, városi patkányoknak hiába magyarázom...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Te és a bátyád mint egy pár? Evangélikus dolog ez?
Na végre egy értelmes megközelítés!! poldi.blog.hu/2012/09/02/variaciok_egy_ormeny_temara?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_02&utm_campaign=index

[..]"A kormány hosszú hallgatása, egy vérlázító, a tűzre olajat öntő első hivatalos közleménye után valahonnan előkerült egy levél, amely bizonyítja a magyar állami adminisztráció feddhetetlenségét a baltás gyilkos hazaengedésének ügyében. Pártunk és kormányunk becsületességét jól mutatja, hogy a dokumentumot kiszivárogtatták, más megközelítésben: nincs ember, aki saját arcát vállalva a nyilvánosság elé mer állni az azeri levéllel, amelyben egyébként nem szerepel olyan opció, hogy az ottani államfő kegyelmet is adhat. Pedig, mit tesz isten, ez történt.

Valahogy nem kerül továbbra sem nyilvánosság elé magyar forrásból olyan információ, amit pedig örmény részről már szombaton közöltek: az örmények figyelmeztették a magyar vezetést arra, hogy ha kiengedik az azerit, akkor ő a hazájában nem fogja letölteni büntetését. (Lehet, éppen azért történt kiszivárogtatás, hogy a kellemetlen kérdésekre nyílt színen megválasztása óta nem válaszoló Orbán-adminisztrációnak ne kelljen az ezzel kapcsolatos sajtóérdeklődésre reagálni?)

Amennyiben valóban létezik a Magyar Nemzetben internetes kiadásában nyilvánosságra hozott levél, felvetődik a kérdés, miért nem állt a világ elé Orbán Viktor már szombaton azzal, hogy Azerbajdzsán becsapta Magyarországot, mi abban a hiszemben adtuk ki nyolc év után a baltás gyilkost, hogy otthon folytatja büntetésének letöltését és erre "garanciát" is kaptunk. Azért Orbán Viktornak kellett volna ezt megtennie, mert hiteles azeri források szerint az ő látogatásakor, a vele folytatott tárgyalás után született meg az azeri nép számára győzelmet jelentő döntés. A nyilvánosság elé állás során lehetett volna bejelenteni egyébként az ügyben hivatalból érintett két kormánytisztviselő, Navracsics Tibor és Martonyi János távozását.[..]Az egész ügynek egyetlen nagy előnye van Magyarország szempontjából. Most az egész világ látja, hogy milyen rendszerben élünk mi, magyarok. S hogy egy tekintélyuralmi, a "kétharmad" miatt bármire képes, a valós helyzetet és tetteinek következményeit felmérni képtelen kulturálatlan, primitív, eszement hatalom nem csak erre a kevesebb mint tízmillió emberre jelent veszélyt, hanem bizony támadhatnak nemzetközi ambíciói, s a hülyeség exportálásával valóban beleszólhat a történelem alakításába."
@a szív fészkei:

Nagyon szeretek a bátyám mellett lenni.

Tulajdonképpen ő pecázott, én csak lefeküdtem a puha fűre, néztem az eget, meg a komótosan vonuló felhőket, közben fújt a szél, gyöngéden sütött a későnyári nap, körülöttem hajladozott a fű és simogatta a csupasz karomat, langyos volt a levegő, szinte úgy éreztem magam, mint Éva a Paradicsomban.
Minden olyan bájos volt és tiszta, mint gyermekkorunkban. Amikor meguntuk a pecázást, átsétáltunk a Melegmány-völgybe, kézenfogva kószáltunk a természetben , hallgattuk a természet titokzatos hangjait, a fák lombjának susogását, a madarak csicsergését, az ágak reccsenését, a patak csobogását. Olyan érzésünk volt, mintha mi lennék az utolsó emberpár a földön. De ezt nektek, városi patkányoknak hiába magyarázom...
@salamander: hány éves vagy kirájjfi, hogy még hiszel a mesében?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Fokossal tettétek mindezt? Kis pikantériát érzek a dologban, kéz a kézben sétifika???
@salamander:
…és lehet jogszerűzni, lehet ütközésig nyelvet tolni a fenséges ánuszba, ezt se felejtsd ki!
Viktor-Viktor!
Most, hogy letudtam az „orbánozási” penzumomat, szeretném felhívni a figyelmed, hogy a paragrafus ki-meg-el-át-magyarázók, a jövő héten akkora szemeket fognak mereszteni a nemzetközi véleményekre, mint Dr.Bubó Ursula seggére.
„Hábazmeg, mi még ekkora izét nem láttunk”
Peti már is gyártja a meakulpa szagú faszságait, már amire tőle telik. Azt nem tudni, ez mennyire fogja Obamát meghatni, esetleg Putyint, meg amúgy a világ közvéleményét. E-bay… olvastad? Rohadt komenista tömörülés, ők sem értik az egészet, csak fikáznak.
Na, te is túrj, oszt gyúrj belőle egy képlékeny gömböt és megláthatod magad benne.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Húgi, húgi! Még jó hogy az intim részleteket nem teregetted ki! Jót simogattam a csupasz .... karodat. Már gyerekkorunkban is jó volt a széna kazalban, bár először fájt neked. Ezeknek a patkányoknak hiába is magyarázod mi is az a testvéri szeretet. Csak anya meg ne tudja!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ó mennyire szép lehetett. Bár ha nem írtad volna le, hogy a bátyjádról van szó, akkor én azt hinném, hogy a pároddal voltál..
Ó nekünk városi patkányoknak ezt hiába magyarázod. hisz ugye mi itt mind városi patkányok vagyunk...lakunk itt a Lipótvárosban. Mit tudjuk mi hogy mi az amikor a szellő simogatja az ember csupaszkarját, vagy ahogy a madarak csicseregnek..
Közben meg élnek ilyenek is itt: http://www.webbeteg.hu/cikkek/sport_egeszseg/13567/illes-fanni--en-lab-nelkul-vagyok-kulonleges! img8.hvg.hu/image.aspx?id=b40a3532-2a00-4631-a788-931652485728&view=d687bb3a-509a-49ca-b43e-cbc038e76e5b
@a szív fészkei:

A fokost otthon hagytam, de a bátyám mindig magával hord egy Krupp-acélból készült zsigerelő vadásztőrt.
@salamander: Ha tudták mi lesz belőle, akkor hitszegők, és azért alkalmatlanok, ha meg elhitték az azeri nyilatkozatot, akkor hülyék és azért alkalmatlanok.
De mindkét esetben hazudtak a közvéleménynek. Jóhiszeműen jártak el? Tudatosan kijátszottak egy nemzetközi egyezményt. Az Azeri nyilatkozat csak azt bizonyítja, hogy barátként és szövetségesként tekintünk egy diktatúrára, amely 24 óráig sem tartja magát a megállapodásokhoz. Ez a fajtalankodással felérő összeborulás országaink között iszonyú károkat okoz nekünk. Ezt a barátot Orbán választotta. Mert tudat alatt (vagy tudatosan?) vonzódik a diktatórikus elemeket felvonultató, nyugatellenes, nemzetközi normákat leszaró rezsimhez.

Most rajtunk csattant az ostor. Ez az ügy demonstrálja, hogy miért kell betartani a nemzetközi jogot, és a szerződéseket, valamint miért kell olyan szövetségeseket választani, akik szintén így járnak el. Azt mondod becsapták a szegény, jóhiszeműen eljáró kormányt? Nos, feltéve de nem megengedve, hogy így történt, akkor az a tanulság, hogy ilyen partner egy nemzetközi normákra, adott szóra fittyet hányó hitszegő. Akinek a partner érdeke és az adott szó szart se ér, mert az idegengyűlölő népe előtt akar villogni a "nemzeti érdekek" képviseletével.

Ez a történet tanulsága. Méltó partnert talált Orbán, megtalálta a zsák a foltját. Merkel, Barroso nem volt jó neki? Így járt. I. Félázsiai Orbán 'demokrácia helyett valami mást' Viktor ilyen barátokat, ilyen szövetségeseket érdemel.
@Penivaldes: New Lipyben is szoktak párok a Szent István parkban a fűre heveredni - leginkább nem a bátyjukkal - szagolgatni a millióféle rózsát, nézni a Dunát, figyelni a falevéltörténelmet (kirügyezik, lombosodik, sárgul, lehullik), sétálni a langymelegben a Pozsonyi úton, hallgatni Kulkáékat meg Dést - ja ennyire elfajzottak volnánk. Testvérromantika nimolé, valóban. Fokos is hiánycikk.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ravasz vagy...
Melegmány-völgy... és röhögve várod a reakciókat.
Lesz is, ne aggódj.
Értékelem, de azért nagy tetű vagy.
@a szív fészkei: ó igen fokossal koppintottak a túl hangos állatok fejére...
@saravad: "Evangélikus dolog ez?"
Az attól függ, akarsz rá valami unortodox magyarázatot, hogy Ádám és Éva gyerekei miként szaporodtak tova vagy sem? :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Pünkt Krupp? de jó, már aggódtam, hogy valami zsidó gyártmányt vett véletlenül.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Undorító vagy.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Na azért! Máskor ne hagyd otthon a fokost..most gondold el sétálsz ott az erdőben és eléd ugrik egy barnamedve..aztán te ott állsz fokos nélkül.
@a szív fészkei: "... megpróbáljon magyar cégeket, iparágakat helyzetbe hozni, ilyen lehet a mezőgazdasági gépgyártás, a gyógyszeripar vagy a híradástechnika. ..."

Azt viszont nem tudja biztosítani, hogy az azeri állam ne tenyereljen rá ezekre, ha már egyszer kiépültek náluk, ugyanúgy, ahogy az Eurovíziós fesztivál idején a saját lakosságának házaival csinálta.
@a szív fészkei: ó igen, mi városi patkányok ilyen elfajzottak lennénk..és még fokosunk sincs, meg vadásztőrünk sincs..
@shinichi: most már legalább tudjuk, hogy mit jelent orbánnál a "keletre nyitunk".
@a szív fészkei:
Viszont a belterjes sváb közösségekben, hogy ezek a betegek mit művelnek egymással, jobb ha nem is tudom! :)
Szervusztok!
Olvastalak Titeket tegnap-ma, nem voltam megnyilatkozós kedvben, inkább csak örültem, hogy annyi forrást, szempontot olvashatok... Most azért a lényegét leírnám, annak, amit gondolok, bár elhangzott:

A legjobban az egész akció motivációja, szellemisége háborít fel: a motiváció az, hogy ne kelljen az IMF által kontrollált, tehát nem ellopható kölcsönt használni, hanem ellopható pénzzel húzzák ki márciusig, amikor is lenyúlható a devizatartalék (?) ami szintén csorgatható a holdudvarba, ami majd visszacsorgat a pártba...

Teszi ezt egy már most katasztrofális, és elhivatott, szakszerű és célszerű beavatkozást sürgető gazdasági helyzetben, ahol az ország harmada már konkrétan vagy minőségileg éhező, ahol 100-ával fognak idén télen is megfagyni a sokat hivatkozott Emberek. Mégis, az akció minden elemében csak a fidesz érdekeire van tekintettel, és a hazánknak semmilyen rétegének hosszú vagy rövid vagy középtávú érdekeire egyáltalán nem.
Mindenki megdögölhet, csak OV és rokonai és barátai és üzletfelei járjanak jól a köv. 20 évben.

Hányok tőlük.. jutott eszembe - de ha a dolog mértékének megfelelően hánynék, kihánynám a lelkem.. Havonta ide jutok, hogy erre már nincs szó... (Na jó, 1 van: Takarodjatok, soha többet Fideszt!)

Kedden megyek az örmények iránti lojalitást és a hazai politikával való nemazonosságot kifejezni.

Ha arra jön egy wegam-wagem, akinek nincs érve egy darab se, sose (megdöbbentő, nem?) és agyonüt Baltával, lécci ássatok el (Boli please) és énekeljetek meg...

Ja igen, a másik tanulságos vonala az ügynek a hülyeség: Nem lehetett sejteni, hogy ez egy olyan környezet, ahol nem egyedül OV játssza a "másd mondok és mást teszek és rafkósan átb*szok mindenkit" játékot? Ez az ovodás egoista önbizalom és körültekintés szintje...

Egyébként pszichologizáltam ezen mostanában - SZÍV, Te is írtad valahol - hogy teljesen ovodás a pszichózis - vagy és beteges - semmi hibát nem vállalunk fel, minden rosszat másokra vetítünk...

Beteges, életszerűtlen, alkalmatlan viselkedés, mind a hívektől, mind a fejtől...
Én is jól főzök, de néha elsózom meg odaég. Naés.. attól még jól..

Na ennyi, köszönöm, hogy én is idebiggyeszthettem..
:)
Itt a válasz:
1994. évi XX. törvény
a Strasbourgban, 1983. március 23-án kelt, az elítélt személyek átszállításáról szóló egyezmény kihirdetéséről
12. Cikk
Egyéni kegyelem, közkegyelem, büntetés átváltoztatása
Mindegyik Fél gyakorolhat egyéni kegyelmet, közkegyelmet vagy átváltoztathatja a büntetést alkotmányának vagy más jogszabályainak megfelelően.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: DE miért kell rárakni? Nem a véretek tökéletesen biztosított fajtisztasága az első? A genetikus ártalmak nem érdekesek a habérintetlnül - minden rác, neadjisten zsidóóó hatástól- hagyott vérvonal szempontjából??? Sváb vér így tuti nem keveredik mindenféle másodosztályú hemoglobinnal. :-DDDD

Stefi annyira magas lasztikat ad fel.
@whatsoever: Gyere, remélem, leszünk ott páran. FB-ra felraktam, hajrá!
@whatsoever: Simicska emberei bonyolították le, olvashattad. Csutorás elvtárs jó elvtárs. Mindegyik. Ezek után van még kérdésed???
@a szív fészkei: igen. múltkor is az a kellemetlen incidens azzal a félrác legénnyel. megértem ha ezután Stefi meggondolja hogy esetleg a kedves bágyót engedi közel..
bocs Stefi de ez annyira magas laszti volt...
@a szív fészkei: tuti keveredik. Nagyapám sváb volt, nagyanyám, szóval, izé, hogyismondjam, na lehet, hogy a sarki fűszeres volt a papája, de ettől volt olyan ragyogóan sokoldalú és kreatív egyéniség, aki a jég hátán is megélt. Ó speciel 4 gyerekkel a háború közepén, egyedül.
@King of Shadows: Az hogy volt a lakossággal? (de ez a maffiózó miért hiszi, hogy más maffinka kevésbé tisztességtelen, mint ő, ha megteheti?)
@Spániel: Te ne is mondd! A sarki - félve se merem kimondani - éberhéber fűszeres????? :-DDDD
@a szív fészkei:
Pedig micsoda remek acélok vannak izraelben is! :))
dustar-knife.com/apage/83806.php
Mondjuk a japán VG10 laminált acél az egyik csúcs, de azt sok gyártó használja. Stefke szegény tudná, hogy szart sem ér ahhoz képest a Krupp cucc.
Nekem itthon még az étkészlet is a háború előtti és az is Krupp. A többi meg aztán... :)) Made in USA!
@Penivaldes: Mindig valami cekcuális izére futtatja ki de rohadtul finomkodva a dolgot. Akkor meg csapdossunk!

Nekem volt egy barátnőm a gimiben, soha nem káromkodott, de mindig kért, hogy én lécci, lécci, jó hallgatni, olyan izgi. Ő közben marad jókislány.
@a szív fészkei: Apánktól félti Stefit. A nagypapitól tanulta, aki az SS legényként végigment az összes elfogott partizán nőn, hogy mindegy csak punci legyen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te késmániás! Adhatnál a kisgömböcbeli kiskondásnak egyet kölcsön!!!
@a szív fészkei: @Penivaldes: @Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Most nagy a pofátok, de élek a gyanúperrel, hogy azonnal összegömbölyödnétek a félelemtől, mint egy megriadt sündisznó, ha farkasszemet kellene néznetek a jegenyefa-termetű bátyámmal, akinek olyan vastag karja van, mint egy hamburgi dokkmunkásnak.
@Penivaldes:
Cica, csak magad nevében beszélj! Jó, persze fokosom nincs, de más akad... :D
@a szív fészkei: szerintem stefi egy jéghegybe zárt vulkán....)))
én sem szoktam magyon káromkodni..
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Nagybácsit már ismerjük, az részeges de olyan kis vidámka. Papa milyen?
@Knósszosz: Nem, kocsma wifijéről nyomulok, ő meg bejáratos a nemibeteg gondozóba.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Pünkt, mint egy hamburgi dokkmunkásnak?? Juhuhujjjj. És ez a szálfa nőket szokik agyonverdesni szép teuton szokás szerint? Vagy miért is kéne félnem?

Múltkor azt mondtad, megvédsz. Na te is hazudsz, mint az azeri orvbánok.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: és még vadásztőre is van! Már sündisznóvá is gömbölyödtünk...
sajnos én nem ismerem a hamburgi dokkmunkások testét....:)))
@a szív fészkei: Elég rendes ha nem iszik és a Viagrája is elfogyott.
Csajok olyan izék vagytok...állandóan báncsátok a szegény stefit. Nincs elég baja? Még ti is? Gondoljatok bele, hogy csak a legsúlyosabb sorscsapást vegyem ami öt éri: neki ha tetszik ha nem állandóan együtt kell lennie saját magával. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
nincs fokosod...látod ha lenne Stefi már rég szétvetett lábbal heverne előtted...
:))
így most be kell érned velem (na nem úgy még mielőtt..)
:DDD
@a szív fészkei:
Hogyne! Összevérezze a parasztja! :))

@whatsoever:
Bolond vagy Te! Nem hagyunk Téged bántani! :)
Elásni meg azokat csak. Viszont énekelhetek, de azzal nem jártok jól! :DD
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: A farkam is olyan vastag, nem csak a karom!! Különben is te szoktál letérdelni és összegömbölyödni, izzó germán vulvádat feltárva.
Ne báncsátok Stefit, mert ideges lesz így az este és akkor mindig panaszkodnak a kuncsaftok mert felsérti nekik a foga.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Az semmi, de az esze is annyi csak, mint a dokknak!
A Fapina jelző még mindig zavar?
Beszéljünk róla? ?)
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Igazán lehetnél vele finomabb! A Fapina névre valamiért ugrik.
Nem tudod, miért??? :)
@a szív fészkei: Jajaja, Csutora family, olvastam - azért írtam, h OV "rokonai-barátai és üzletfelei" (csak ebben a sztoriban nincs Micimac meg Malacka..)
@Penivaldes:
Te, ha Egér meglátja ezt, akkor lebuktunk!!! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mert a szomszéd szőke srác akibe szerelmes, csak egy szálkás bottal szokta piszkálni.
@a szív fészkei:

Ez a Kurt nevű senkiházi csak szórakozik velem, hergelni próbál, végül azonban rá kell döbbennie, hogy ez a módszer teljesen hatástalan velem szemben, tudniillik én a páratlan lelki fegyelmezettségemmel képes vagyok megszelídíteni,(ha úgy tetszik: temperálni) a bennem kavargó és kitörni készülő feszültségeket, indulatokat.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Ha kérded, fele-fölösleges magyarázni.
Hallgass Fásy mulatót!
az a szint...
@a szív fészkei: A dalfesztiválhoz építeni kellett bizonyos létesítményeket, és azoknak útban voltak a lakosság házai. Erre Aliyev kitalálta, hogy akkor az érintettek határidőre takarodjanak el onnan, aztán mehet a dózeroló brigád. Azt, aki nem ment magától, elzavarta a rendőrség.

Az érintettek beperelték az államot, nyertek is erre Aliyev közölte, hogy az őt pont nem érdekli. Aztán mégis kaptak valamennyi kártérítést (de messze nem a lakásuk értékét), meg egy figyelmeztetést is, hogy most már pofa súlyba, mert akár le is csukathatná őket felforgató tevékenység vádjával...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Benned az kavarog és készül kitörni húgi, amit akkor nyelsz amikor a vendég kifizeti az extrát.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Bátor ember, én azzal sem piszkálnám, de hát mindenkinek más az ízlése!
A Fapina a nagybácsival is "kedves" szokott lenni, vagy csak Téged szeret? :))
@Knósszosz: Azért érdekelne, bár a képregényekért nem vagyok oda.
@salamander:

Na, töki, mitől is vagy kolléga?

Jogász nem vagy az tény. Ha lennél nem magyaráznád az azeri levelet.

Okos sem vagy ez is tény, mert ha lennél szintén nem magyaráznád a tényt, hogy az azeriek nem rejtették véka alá mi lesz a sorsa Safarovnak. Ott utcákat neveztek el az emberről. Ha ez nem elég, az örmények figyelmeztették Viktorékat kb százszor, akik napokkal ezelőtt is istenuccse megígérték, nem adják ki a baltást.

Na, ennyi. Lehet tovább magyarázni miért hasonlít Orbán egy turhaszoborra.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nagybácsival csak akkor kedves ha az meghívja pár kör töményre a kocsmában.
Na megyek! Foglalni kell a placcot Stefinek estére.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Köszi! :) De énekelhetünk együtt is, hogy rabok tovább nem leszünk, vagy agyamban kopasz cenzor ül, vagy valami..

@Knósszosz: Szija :) Jó estét.. (görögül nemtom, na.. :) )

Kiszedem a sütit..
@Penivaldes: Kéne egy nyami hamburgi dokkmunkás???
Innen vette az ötletet: www.libri.hu/konyv/a-haboru-szajhai.html

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: :-DDDD Ezek szerint téged legalább békén hagy.
@whatsoever:
Kaliszpera!
Mit sütöttél kis szűcs??
@a szív fészkei: ó nem vágyom rájuk...bár bizonyára van "szerszámosládájuk"...de ezt Steff jobban tudja biztos...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"lelki fegyelmezettségemmel képes vagyok megszelídíteni,(ha úgy tetszik: temperálni) a bennem kavargó és kitörni készülő feszültségeket"

Aha. Családi vonás ez a belső vákuum. Tegnap kibeszéltük, hogy a keresztapusban kavargó beszippantja seggén át a tükörpaplant.

Mai kérdés, hogy a te vákumod kisebb vagy nagyobb? Csak a lepedővel bír el, vagy berántja a 2 személyes dunnát is?
@Penivaldes:
... "teljük...)))"???? Bocsi, de én ezt így nem szoktam. Ez olyan négyszemköztes dolog! :))
@King of Shadows: Szép testvéri módszerek, ezt is tanulmányozta a mi édibédink egyúttal
@Fabius:

Fabius!

Követelem, hogy azonnal tiltsd ki ezt a
Kurt úrfi nevű gazfickót!

Indoklás: Aljas módon a bátyámnak adja ki magát, s ezzel a családom makulátlan társadalmi reputációját aláásni, aláaknázni igyekszik.

Fabius! Te vagy a bloggazda, és ebből fakadóan kötelességed megoltalmazni a blogod egyik fontos és elismert tagjának jó hírnevét!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
te is engeszteled meg én is...
remélem elégedett lesz Egerünk vele
:D
@Penivaldes:
Ahha...
Nem feszegetem tovább a kérdést:-))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Az jó. Mert én meg nem. Ugyanis az elfojtás különböző testi-lelki bajokhoz vezet.
de ki a picsa lehet a "fontos és elismert tag" stefi... :)

dt után szabadon'

ui: én egyre kíváncsibb vagyok, lassan lassan kilyukad az oldalam :)
@Knósszosz: ő lenne az isteni szél?
(már készítem elő a dolgokat az engeszteléshez)
@Penivaldes: Persze hogy van, de az azoknak az ügyfeleknek van akik a szado-mazo számon hívják és dominát keresnek.
@Knósszosz: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hát, az van, hogy diétázom, és ilyenkor az ember nem vesz sütinek-valót, viszont néha marhára süti-éhes lesz - így ilyen "mivan-itthon-süti" lett: almáspite alapra mák és fölé felire alma felire szilva.. nagyon durván sok gyümi.. fahéj..
(Párom tömi 2-pofára :) )
@King of Shadows: Lakosságnak tényleg az a dolga, h ogy fizessen és pofáját tarcsa. Kis- és Nagytarcsa. Tökjól nyomja Alijev, a PhD-s politológus.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"kötelességed megoltalmazni a blogod egyik fontos és elismert tagjának jó hírnevét! "

Az ilyen tagok hírnevére szoktam vigyázni, de speciel te nem ilyen vagy.

Kurt bátyát legalább annyira valódi, mint te magad.

Különben is: mi a lófaszt csinálsz? Követelsz?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "családom makulátlan társadalmi reputációját" - Nyugi, az már régen az ablakban, amióta lyuksógor az egész falu általad.
OFF

Este fél hatig a választópolgárok 28,65 százaléka adta le szavazatát a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson.

nem volt az a hüde nagy érdeklödés a jeles esemény alkalmából
ON
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Kösz, jó voltál!! Baranyában ilyen nagy altáji forgalom van, hogy placcot kell foglalni? A Rue St Denis-n Párizsban nincs ekkora hajtás. Az a kurvautca.
@Fabius: "Kurt bátyát legalább annyira valódi, mint te magad. " - Tiltakozom a személyemmel szemben megfogalmazott kételyek tekintetében!
@Knósszosz: gyertyafény..:)))
meg persze Boli! ő is ott lesz. így leszünk hárman..
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: óvatosan az általánosításokkal, mert a végén nagy pofára esésben lesz részed, te kis-nagy parasztka ;)
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Trollok szépen játszanak, ellenkező estben kivágom őket a francba.
@Penivaldes: hú, én is.. azt olvastam, h nagyon jó a csontoknak.. (tudósok akartak áthelyezni egy temetőt, és a csontok szuper állapotban voltak, és kiderült, hogy heti 3-5-ször mákot ettek.. tök jó.. de meg amúgy is.. :)
(A lisztet kipótoltam őrőlt zabpehellyel, de ezt a páromnak nem mondom, tiszta merénylet, mi? :) )
No megpróbálok nemoffolni - vagy ez már a fieszta sáv? :)
@whatsoever:
Rendkívül gonosz nőszemély vagy!
Ma rákattantam az édes életre, pedig nem volnék kimondottan torta és egyéb ilyesmi zabáló. Inkább kemenczés tschülök, rántott hús körettel, de ma nyomnék valami olyat, amit kreáltál.
Pfff...
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Csibe, nem ez a szakmám. Bár nem vagyok az jégszűz, mint a hugicád. De tudod, ott a népek - turisták pl, mint mi - sétálnak mindenfelé, arra is, és ezt láttuk az urammal. Sőt, láttuk a madridi kurvafelhozatalt is.
Szabadulj ki kicsit Stefid vonzáskörzetéből, érdekeset láthatsz. CSókacsalád.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ne'ba!!! Miről maradtam le??
"kötelességed megoltalmazni a blogod egyik fontos és elismert tagjának jó hírnevét"
Mióta vagy te "fontos és elismert tag", mióta van neked jó hírneved?
Elveted a sulykot!
@whatsoever: és a párod nem veszi észre hogy nem liszt?:)))
nekünk volt pár mákgubónk a kertben anno..
@Fabius:

Kérlek...

Kurt kitiltása nem csak az én személyes ügyem.

Közös érdekünk a blog értelmes tartalommal való feltöltése, márpedig Kurt gusztustalan hozzászólásai megdöbbentő módon eluralták a kommentfolyamot, és lehetetlené tették az értelmes politikai diskurzus kifejlődését.

Arra kérek ezért drágám, hogy tegyük félre erre a néhány pillanatra a félreértések által előidézett kellemetlen érzéseket, lépjünk fel egy szívvel, egy akarattal a Kurt-féle gazemberekkel szemben!

Mit szólsz?
@Fabius:

Kérlek...

Kurt kitiltása nem csak az én személyes ügyem.

Közös érdekünk a blog értelmes tartalommal való feltöltése, márpedig Kurt gusztustalan hozzászólásai megdöbbentő módon eluralták a kommentfolyamot, és lehetetlené tették az értelmes politikai diskurzus kifejlődését.

Arra kérek ezért drágám, hogy tegyük félre erre a néhány pillanatra a félreértések által előidézett kellemetlen érzéseket, lépjünk fel egy szívvel, egy akarattal a Kurt-féle gazemberekkel szemben!

Mit szólsz?
@a szív fészkei: Jaj, bocs, nem tudtam hogy arra vitted az urad feldobni a dolgokat. :-))
@Penivaldes:
Az szép lesz:-))
Fotózz sokat és töltsd fel, már most könnyezem... Peni, ökomenikus orghíja... ilyet nem láttam. Még
@Fabius:
Vazze... Játszótér. Amelyik szórja a homokot, azt nyakon csapom... :DD
@Fabius: Mingyá sírok, hogy védd meg az én jóhírem is!! ;-DDD

Amúgy kurvaországban kurvaorvbán hatalma alatt tulképp a kurvák kérhetnék ki maguknak ezt a szörnyű dehonesztálást, amit ez a banda végez a szakmájukban.

De mint az előbb belinkelt millás oldal mutatja, Don Pintért még a kislányok kamionsorra állítása se zavarja, nagyon. Ennyiből nem vicces a dolog.
@Knósszosz: Nem. Ha gonosz lennék, ecseteltem volna, amint a mazsik és a fahéj ottan ínycsikland, a ropis sütiszéle mentén.. Pff, hálistennek én is általában fapofával mászkálok el sütik előtt, míg egy csülök vagy steaktől könnybe tud lábadni a szemem... főleg, ha nincs.. de ha van, akkor azé..

Jerevánból anyukám egyszer régen hozott gránátalmát.. mesebeli íze volt.. (na azért ez így is off, attól tartok.. :( )
@a szív fészkei: Vagy tanácsot adni volt kint, mert Aliyev nem zavarta szét a bíróságot és nem is töltötte fel az embereivel. Viktor ennél sokkal kevesebbért is leszámolt már intézményekkel (Földrajzinév-bizottság, ...). :D
@Fabius:
"Arra kérek ezért drágám..." ... izé, ez azért elég belsőséges viszonyt feltételez.
Akarsz beszélni róla??? :))
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Elfelejtetted, hogy a regméled alapján pontosan tudom kinek melyik alteregója vagy.

Hja. A rutin meg az évek.
@Penivaldes: Nem vette észre :) pedig elég ínyenc .. én is ültettem mákot rég.. midőn még nem vót váccság és nem itt nagy Budapestbe fényesítettem a rezet, hanem otthon Baranyába.. gyönyörűek, idegenes kékes-zöld szárúak, cirmos-borzas fejjel...
@whatsoever: mazsola..nagy hiba, az nem finom.
á én nem bírom ki hogy ne nyaljam le az ujjam:)))
@whatsoever:
Jereván off? Pont most?
Meg a gránátalma. Édes, vagy robban? Ez így egységet képez, de remélem nem a sejthető értelemben.
Ne csigázz a zédességgel, kérlek!!
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Nem kell őt ezzel feldobni, feldobódik tőlem is. Van ez így, ha sváb házasság nem is erről szól nagy átlagban, hát honnan is tudhatnátok? :-))))))

Amikor először ott voltunk sétálni húsz éve - a város közepe amúgy - tényleg lehetett látni csodaszép, főleg fekete nőket, de öt éve már csak a pornómozik voltak nyitva Michelle Wilde-képekkel csábogatva a kuncsaftokat. Akik nem nagyon voltak és drágám, nem, nem érdekel a pornó sem, nagyon művi, tudod? A kuncsaftokat netről szerzik és kéglin várják, nem úgymint a ti szakadt falutokban az árokszélen.

Na menj, mert elkelnek a jó helyek! Eredményes munkát! Családi bt-ben csináljátok?
@King of Shadows: Megbeszélték, mint két ötyéző barátnő a zserbóban. Édes kép.
@a szív fészkei: na igen az útra csak azok állnak ki akik nem jók. aki jól csinálja az kégliben iparkodik...
@Penivaldes: :)))
Alakul a Group 3 csoport?

Penike, lenyúlták az 5letedet!
''...a helyzet fokozódik...'' mondaná Virág et.:

ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/2012/09/02/baltas_gyilkos_szerencseje

Hogy fognak a ,,túlreagáló libbantakat '' szidó kommentelői holnap délben csodálkozni... hacsak addig le nem formázzák őket.

format C: /U
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Na ácsi ácsi.

Szóval szerinted az itteni közösség értékes tartalommal tölti meg a blogot, és ezt a színvonalat rontja ez a Kurt egyén?
@Knósszosz: És az én háziszilvás gombócom???? He? nem volt morzsám, pirított grízzel csináltam, nem is volt rossz. Az is pattogott, jelzem. Olyan háborús kaják ezek.
@Fabius: Kimondta!!!!! Fabius te egy Apáczai CSere vagy!!!
@a szív fészkei: Azért szállították le 16 évre a tankötelezettséget, hogy a fiatalok mielőbb a munka világába lépjenek. Most mit nem értesz? Tán jobb lenne annak a kislánynak karvalytőkés multinál?
@Fabius: Na csak érdekelne, ki kurváz le san gens. :-)))
@a szív fészkei: Elég tájékozott vagy ebben a telefonos ügyben. Melyik a legjobb oldal ahol érdemes hirdetést feladni?
Én kurvára értékes tartalommal szoktam megtölteni a blogot!
@batka manó: Gondolom nem is volt olyan jelölt, akire érdemes lett volna szavazni...

@a szív fészkei: Ja, de a jelek szerint mindjárt ez is bedől. Szíjgyártó már hőbörög. Két szék között...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ezért szobrot kapsz, aminek a bokáját ölelgetem...
@a szív fészkei: Az a fedő vállalkozás. A kotont azért is tudjuk elszámolni költségnek. Felfújva úszó helyett használjuk.
@fletwwod_mac:

Szánalom a köbön az a szerencsétlen Android.
@Knósszosz: Az nem robbant.. :) nem csigázlak, jó, bocsi.. csak a témáról elég lehangolóbb írni és nem is tudok sokat hozzátenni.. olyan jó volt tegnap Habakuk és még sokan Mások.. Még tán annyi, hogy nem értem, mért marad ki a lemondásra felszólításokból OV? Mert így professzionális, hogy a külügy? Gondolom.. És hogy szomorú, hogy szinte a finanszírozhatóság ellen drukkolok.. mármint Azerbajdzsából.. mert akkor talán átláthatóságra és szakszerűségre kényszerülnének.. vagyis arra, ami a dolguk lenne... Engem 2 nap alatt rügnak ki, ha nem a dolgom végzem...
@a szív fészkei:
Martonyi mondjon le! Tegnap!
Jöhet helyette az új külügyér, nem is köllene sokáig keresni a személyét. Csicsolína megfelelő lenne, magyar is, népszerű is, ráadásul kurva nagy toposz-talata van, hogyan kell irodalmi műfajnak álcázni a lekuporodást.
Ilona a mi emberünk-asszonyunk.
@Fabius: Helló, helló! Hálózati tevékenységemet nem felfedni!
@Penivaldes: mmm... hallhatóan korog a gyomrom. A szomszédok majd feljelentenek miatta, mondván
T-80U tankom vqan a garázsban.
@Penivaldes:

Olyan szobrot kapok, mint az a sokkarú, amelyiket a múltkor írtam?
:D

Martonyi meg Orbán két napja lapítanak... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem Életem, egérszobrot kapsz...
egyébként tök meztelen szobrot..és én gondozom:)))
@Penivaldes: szerintem is. A poszt sem áll a helyzet magaslatán. No de a kommentelőket sem kell félteni: - Kitűnő széklábak! (Rejtő J.) után szabadon.
@Fabius: Szeretnék témát ajánlani, ha szabad. Engem a héten ez a hír ütött meg a legjobban:

A 2013-as gyógyszerkassza az 1994-es fele lesz, pedig a magyarok gyógyszerköltése európai összehasonlításban a GDP arányában kevesebb az átlagnál. Mindez súlyosbítva a gyógyszerek árának és a magyar jövedelmeknek arányával...
Eutanázia mint kerseszténydem(agóg)okrata szociálpolitika ...

www.medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/megkurtitott_gyogyszerkassza__az_egeszsegugyiek_remalma

index.hu/belfold/2012/06/07/kulcsgyogyszereket_feltenek_a_gyogyszergyartok/

A gyógyszeripar lelohasztásával.. közben a MN örvendez, hogy a könnyűipar egyes ágazataiban a befektetések nőnek.. Pff...

"FÁRADT vagyok, ringass el, óh Halál! -:
az Érdem itt koldúsnak született
és hitvány Semmiségre pompa vár
és árulás sujt minden szent Hitet
és Becsületet rút gyanu aláz
és szűz Erényt a gaz tiporni kész
és Tökéletest korcs utód gyaláz
és Érc-erőt ront béna vezetés
és Észre láncot Doktor-Balga vet
és Hatalom előtt néma a Szó
és Egyszerű kap Együgyű nevet
és Rossz-kapitány rabja lett a Jó.
Fáradt vagyok, jobb volna messze mennem:
meghalnék, csak ne hagynám el szerelmem!"

(W.S. 66. szonett, Sz. L. ford.)
drorvbány egy bukott politikus... a drsmit plágiumhoz hasonlóan hónapokig tarthat...

ha lett volna egy kis érzéke TG nek (nemcsak a seggnyaláshoz és a "semlegességhez")
akkor a poszt címe az lenne: "Veszett balta nyel-e?!"...

vegyetek szomorú bűcsút a maffiózótótól... már csak az utolsókat rúgja a magyar fociba (labdarúgásba) és az országba... ezt szeméjesen ő tárgyalta le titokban...
párhuzamosan hazudva az örményeknek, natonak, eu nak...
ez a rohat büdös lábú disznó patkány szintye... ezt nem vakarja le...
akár mennyire könnyű neki vidi meccsen siófokon feszíteni... addig van nyugi...

bár a fides hívők nagyon buták erkölcstelenek és gátlástalanok (szintén)
ezért jobb lesz eposzi jelzőként emlékezetül ráragasztani:

BALTÁS drorvbány

drorvbán bukot, a fides bukott, vagyis semmi vesztenivalójuk hogy BÁRMI ÁRON kapaszkoggyanak a KASSZÁBA... a kasszáról csak kaszával tuggyátok őket leválasztani...

de siessetek ezek a beteg debielk inkább bedöntik az országot és káoszt csinálnak...

nincs semmi gátlás bennük, mindenre képesek a kassza megtartásért...

minél hamarabb anál kevesebb vérrel oldható meg a hejzet...
@whatsoever:
Ugyan, ne agyalj ezen! Kípszmályling, nem ér annyit az egész. Persze a bűrünket érintő baromságokat ki köll tárgyalni, de lazajtani is köll, mert...
Érted.
@whatsoever: Nyugi, majd az azeriek hoznak olajból készített olcsó digitalist Simicska cégén keresztül.
@Penivaldes: felizgatod és kikacagod szerencsétlen éhező afrikait? :))) bosszúból ki is fosztom a hűtőt!
@a szív fészkei: Gépesítve is vannak. Ők ülnek autóban, nem a férfiak.

Mondjuk nem a Sr Denis-n, mert ott nem nagyon jó autózni.
Azért azzal ugye mindenki tisztában van, hogy az azeri 2-3 milliárd euró kötvény vásárlással, meg ha Simor el, utána az MNB tartalékkal, biztosítható az ország fizetőképessége a 2014-es választásokig
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Köszönhetjük a bölcs Dr. Orbán Piktornak ezt! Stefikét amióta megsimogatta...
@Penivaldes: hm, pedig 16 kézzel már lehetne ölelgetni a párodat. :)))

Tudom, h sokkal szebb, bi-bi-bí! :D
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Meg a hajléktalankodó hajléktalanokra kivetett 50 ezres helyszíni bírságból is bejöhet még valamennyi...
@Penivaldes:
Rántott máj, rizs, kompót, zserbó szelet & Penike a kanapén. Nahhhh, ez komoly dilemma :)))
Így ebben a sorrendben? ;)
@Fabius: a posztot köszönöm ez már jobb sokkal...

varanus.blog.hu/2012/09/01/mar_emberrel_is_kereskedunk/fullcommentlist/1#c17683706

bár azóta már ezt is kinőtte a dolog... szeretném ha tovább gondolnád, hogy
-a drorvbán bukása agóniája mijjen hosszu lesz...
-a fides is eltűnik e azonnal (nyilván mint az szdsz)
-de legfontosabb az utolsó rúgásaikkal mijen további károkat fognak az ORSZÁGNAK okozni...
-hát és nem mellesleg mi a f@sz lesz utánuk... nélkülük:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ja,ja! És munkahelyek száma is nő a plusz közteresekkel.
@Penivaldes:

Kanapén, mi?

"Imádkoztál ma este, Penimona???"
@dr. Bubó:

Nem bukik ez meg... Majd ha falhoz állítja a forradalom.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: most miért bántasz? Kiakartalak engesztelni!!!!!!!
igen kanapén! gyere te is!
@Penivaldes: említettem a tank motort? kibírom, mert Dr. Othello már tőrét köszörüli vörösbor bontáshoz :)))
@dr. Bubó: a bukáshoz kéne a láng..
és ha nincs láng nem lesz bukás.
@a szív fészkei:
Kedden találkozom a sógor komámmal, sörözésből ki és befolyólag. Ötkor. A Józsi körúton lakik, és ő is viktor lájkoló:-)) Asszem, sétálunk egyet...
Hinnye, mán megen mennyi komment, mire ideérek. :)
Vagy érdemes előbb Vidékit, Laciiit, Stefikét tahótlanítanom? :D
@Penivaldes: agyak tüzet ? ;)

nyugi nyugi... az erkölcs nem lánggal ég...
hanem az arcokon... van PÍR...
lásd a vállalhatatlanság edigi ginisz rekorderét (drsnitt)

ezen tudott túl tenni drorvbány...

én az örmányekkel vagyok... én európai szeretnék lenni...
ERKÖLCCSEL keresztény értékekkel... vagyis jobboldaliként...
Egyébként 'stét, Mindegykinek! :DDD
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Sztem a forint és a cds felár 2 perccel a tartalék megpiszkálása után száll el, nem? 1 EUR = 500 HUF... Na meg a mostani befektetési trend alapján ha a 2014-ig megmaradó dolgozók fele fizuját elveszik adónak, akkor se lesz elég a költségvetés hiányára... Vagy nem így van?.. És mi van '14 után? A 6. emeletig érő kaki... Ezért nem értem őket, valami minimális fenntarthatóságra és működtethetőségre még akkor is be kéne rendezkedni, ha a lopás miatt akarok csak fenntarthatóságot..
@Penivaldes: akkó... leküldjük sörért, míg megtekintem a kanapédat :)))
Estére, olvasva a KIM jegyzékét, talán nem túl nagyképűség választ adni a poszt címében feltett kérdésre: olcsó hülye a baltásOrbán.

Egyazon jegyzékben először olvasva ezt:
Magyarország elfogadhatatlannak tartja és elítéli Azerbajdzsán lépését,

majd tíz sorral ezt:
Magyarország Külügyminisztériuma megragadja az alkalmat, hogy ismételt nagyrabecsüléséről biztosítsa Azerbajdzsán Köztársaság Budapesti Nagykövetségét.

meg kell hagyni, nem mindennapi diplomáciai teljesítmény.

Az én fordításomban kb ennyit jelent: jól átvágtatok meg amúgy is kapkodjuk a fejünket miattatok, bántanak bennünket na, de azért a megállapodott lét átutaljátok, ugye?
@Marcellusca: én is most csodálkoztam el... több ezer komment a TG-n is... pedig az a sz@r még címlapon se sokat lehetett...

nem sok fides droid ír...

az erkölcs azt hiszem hasónlóan működő dolog mint drsmit ügyben
nincsenek párt szimpátiák... néhány elvakult ésvagy fizetett van
de azoknak meg mindegy akár a szájukba is sz@rhat ov (jópénzé)
(vagy hüje elvakultcságból)
@Penivaldes: Szép, jó estét, Kisasszonka! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A nemzetközi, esetleg...
Szomorú, de nekünk ez nyögve nyelős megint. Nézd csak meg (gondolj vissza), egy ekkora kibaszott blamára, hogy repült volna rá a focista annak idején? Na, ezt kelene eltanulni tőle, és akor igazolódhatna a tézis, miszerint a saját fegyverével lehetne legyőzni. Ezt én még(mindig) nem látom.
Kurvaéletbe
végülis most ez történt... a szájukba sz@rt... és zavartan vár...

kicsit fagyos a levegő, vihar lesz... kérdés taps, vagy más...
@whatsoever:

A gyógyszerkasszával akkor lesz értelme foglalkozni, ha lesz elfogadott költségvetés. Addig minden csak terv, ami hetente változik. Mire leírom, hogy gyógyszerkassza, basszameg?! addigra érvényét veszti az is.

Elvileg szeptember végére lesz végleges költségvetés, addig kiderül mi lesz a sorsa pontosan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: pont ezt írtam... erre céloztam...

most még csak az ő vére bánnya... később már több...
addig összeugraszt társadalmi csoportokat is...
@Knósszosz: köztünk túl sok a feszültség...és így nehéz lesz..
-no komment-

Almási Istvánt (Fidesz-KDNP) választották Hódmezővásárhely polgármesterévé, a vasárnapi időközi választáson a Fidesz-KDNP jelöltjét a voksolók 52,31 százaléka támogatta - derül ki az önkormányzat honlapján nyilvánosságra hozott nem hivatalos végeredményből.
@Fabius: Értem szavad, jogos, köszönöm!
@Penivaldes:
Pedig tényleg kéne egy sör nekem is! :)
@whatsoever: Jaj, de fantáziátlan vagy! Utána államcsőd, jegyrendszer, rendkívüli állapot. 2018-as választás már nem lesz.
@Penivaldes:
Köztünk nincs feszültség. Tizenkét volt sok? Egér 380-as, a Fi-relé miatta köll, nem mijattam, nem?
@Penivaldes: az, de akkor is, 53%
ehh, nagy a baj, és lesz még nagyobb is....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tragédia...
Orbánmentesítő mit szól ehhez?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ja te is itt vagy?
:)))
Egérkém, drágám leszaladnál egy sörért Boli mesternek?!
:DDDD
@dr. Bubó:

Nincs ezen mit továbbgondolni. A valóság az, hogy Orbán nem fog belebukni. Beszorult a sarokba, és bután vigyorogva kiállja amíg a világ leturházza. Továbbmegyek: a miniszterek sem fognak belebukni. Orbáné volt a parancs, Navra és Martonyi csak közvetve felelős. Lenyomják a színjátékot az azeriekkel amit majd kiröhög a világ, és ennyi.

Az egyetlen haszon belőle, hogy a baltásorbán rajta ragad, és ez (is) eszköz lesz a 2014-es koporsószögelő üzemben.

De másról álmodozni pillanatnyilag felesleges.
@Penivaldes: de mi is, mert a vezényló agitpropja majd jól feltupírozza, oszt nyomulni és kenni fogják a blamákat ezzel, és nem kicsit. Igaz ez a kűfődet nem hatja meg, de itthon hatásos lesz egy ideig megint...
@Habakuk999:

Most mondd, hogy nem genetikusan különleges faj a fideszes.

Ők tudnak úgy is kritizálni, hogy a nyelvük el sem hagyja Aliyev seggét. Ez ám a bravúr.
@Fabius:

Nemcsak germán őseimtől örökölt jéghideg büszkeségem nem teszi lehetővé, hogy nyílt, mindenki számára látható módon és vállveregető stílusban dicséretben részesítselek, de otthoni neveltetésem protestáns vallásosságot és puritán erkölcsiséget oltott belém, és mifelénk egy lánynak nem szabad elgyengülnie egy idegen férfi előtt.

Nemcsak germán őseimtől örökölt jéghideg büszkeségem nem teszi lehetővé, hogy nyílt, mindenki számára látható módon és vállveregető stílusban dicséretben részesítselek, de otthoni neveltetésem protestáns vallásosságot és puritán erkölcsiséget oltott belém, és mifelénk egy lánynak nem szabad elgyengülnie egy idegen férfi előtt. Még a legfelfokozottabb szenvedély pillanataiban is hűvös távolságot kell tartania az idegen férfiaktól.

Azt azonban meg kell hagyni, hogy mostanra már kialakult egy törzsközönség, és ellentétben a többi bloggal, itt legtöbbször egész nap telt ház van. Nekem az Öreglány a kedvencem. Bolit viszont mindennél jobban rühellem.
@Fabius:

Nemcsak germán őseimtől örökölt jéghideg büszkeségem nem teszi lehetővé, hogy nyílt, mindenki számára látható módon és vállveregető stílusban dicséretben részesítselek, de otthoni neveltetésem protestáns vallásosságot és puritán erkölcsiséget oltott belém, és mifelénk egy lánynak nem szabad elgyengülnie egy idegen férfi előtt.

Nemcsak germán őseimtől örökölt jéghideg büszkeségem nem teszi lehetővé, hogy nyílt, mindenki számára látható módon és vállveregető stílusban dicséretben részesítselek, de otthoni neveltetésem protestáns vallásosságot és puritán erkölcsiséget oltott belém, és mifelénk egy lánynak nem szabad elgyengülnie egy idegen férfi előtt. Még a legfelfokozottabb szenvedély pillanataiban is hűvös távolságot kell tartania az idegen férfiaktól.

Azt azonban meg kell hagyni, hogy mostanra már kialakult egy törzsközönség, és ellentétben a többi bloggal, itt legtöbbször egész nap telt ház van. Nekem az Öreglány a kedvencem. Bolit viszont mindennél jobban rühellem.
@Fabius: frászba, csak beismételtelek volna, így már fölös ezt leírnom ismét :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Vigyelj Stefi..miért ismételed magad egy kommentben?
Egyébként ok:)
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Aztat értem, csak ha lófütty-semmi nem lesz, csak kajajegy meg az az 5 millió túlélő, aki kajajegyen él, meg legel, az nem terme ki annyi milliárdot, ami az ezer oligarcha életszínvonalának fenntartására elég ... és nem tudnak hihetően csápolni a stadionokban, ha beterelik is őket bikacsökkel, és akkor oda a színjáték és a látszat... szóval hogy lehet ülni az mnb-vagyonon és a megmaradt 20 cégen, de AZTÁN?

Ja vagy várjá', fantázia: Mindenkit kiterelnek közmunkára a földekre (őket hívják majd középosztálynak) - és megehetik azt a marék rizst, amit hozzáadott értékben meg tudnak termeli ragyogó befektetési politikánk és oktatásunk eredményeképp?

Hacsak így nem, igazad van..
@Penivaldes:

Nem mondom, hogy szívesen tettem. De erre kell készülni.
@Fabius:
Az igazi bravúr az, hogy pontosan a karabahi háború kitörésének évfordulójára sikerült átadni a legényt.

Szép szülinapi ajándék Azerbajdzsánnak.

Különleges tehetségük van a jelképekhez.:)

Ostobák.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: néd mán rühelnek, istenem, cseréljünk, irigyellek

Stefika uncsi vagy, és a dögszagod egyre áthatóbb, vagy netán tömeget szeretnél itt oszlatni?
@Fabius: Én ezt tudom...látok dolgokat.
csak sokan arra számítanak, hogy most majd...
de nem.
@Penivaldes:

Boli mester hozzon magának sört, tán van lába.

Egyesek ugye itt kacérkodnak, én meg szaladgáljak sörért. Nem vagyunk, kérem, a középkorban.

Nekem is van önérzetem.
Hódmezőlázárhej! akkor egy kis összefoglaló

először is nézzük a TIPPEKET... egy volt szinte 100% os...

varanus.blog.hu/2012/08/31/3_60_a_kenyer_sej_utodot_valaszt_lazarhely/fullcommentlist/1#c17676248
módosítok megint...

25% megy el és 50% ot kap a félázyiai dakota
4750 szvazatot kap az 50ezres városban, vagyis 8-9% választya meg...

na szóval... az eredméyn:

38000x30%x50%/50000 = 5700/50000 = 11,4%
a LAKOSSÁG TIZEDE ELSÖPRŐ TÖBBSÉGGEL a fides mafiát támogatya...

egy szavazat... ennyit ér...
10 milliárdos álami főtér...
meg 25 milliárd adósság amit a korábbi fides kampányokba... khm

30milliárd/5700 = 5,26 millió KÖZPÉNZ per szavazat...

hm ez országosan kevés lesz...
az MNB tartalék
34 billió - drsimicska része az 2/3 = marad 10 billió
osztva 5,26 millió/választó = 2,1 millió darab szavazat

elég lesz a fidesnek a köv választáson 2,1 millió szavazat ?
Nemtom volt-e már itt az a felvetés, amit az egyik komment-társ írt a V'bőrön, hogy aszongya:
"Ennek az azeri kiadatásnak egy célja volt: gondolom elakadtak az IMF tárgyalások, túl sokat követelnek, erre ezzel a kiadatással üzentünk az IMF delegációnak, hogy hát látjátok, látjátok, nagyon kell nekünk az a pénz, jó lenne, ha észrevennétek, hogy annyira kell, hogy még akár a nemzetközi gyilkosokat is kiadatjuk azoknak az országoknak, ahol ők hősöknek számítanak, cserébe pár millió dollárért. Ugye nem akarjátok, hogy a nagy "ínségben" elkezdjünk még jobban kreatívkodni, vannak itt az azerinél tízszer nagyobb gazemberek a börtönökben, és akár nemzetközi konfliktust is generáljunk, az UNIO-t és a NATO-t sem kímélve? Nem kell nektek még egy konfliktusgóc itt Kelet-Európában, jobb a békesség, ugye-ugye, szóval jó lenne, ha minél előbb minél kevesebb feltételtámasztással küldenétek az IMF lóvét..."
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Kétszermondom kétszermondom, hogy a germán marhaság nem érdekel.

Ellenben az igen, hogy valóban úgy gondolod-e, hogy az itteni közönség szívestől bolistól értéket termel a komment folyamban, és szerinted ebbe rondít bele ez a Kurt tesó?

Egyszerű igen - nem megfelel.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Legalább van valami, ami kölcsönös! :))
Schpricht du schon auf Deutch?
Du bist nur ein Esel, nicht eine Mädchen. Arschloch!
Legalább tanulj már meg németül, hisz kurvára égő svábnak kiadnod magad, miközben a hagyományőrzés alapja a nyelv, amiben a sváb közösségek élen járnak, ellentétben veled.
Te szerencsétlen ecceri...
@Penivaldes:

Valami hiba van a böngészőmmel (vagy a blogmotorral), mert elküldés után lefagy az egész, nem frissül az oldal, és néha még az is előfordul, hogy teljesen kiléptet.

Ezért mindig készítek egy biztonsági másolatot az elküldeni kívánt hozzászólásomról.

Ezért szoktam duplázni...
@Marcellusca: ez is benne lehet, na de ilyennel ki üzletel, ugye, még segget törölni is gagyik vagyunk/lettünk
@Habakuk999:

Azt ugye nem hiszi senki, hogy véletlen egybeesés volt.
@Knósszosz: fi-relé :DDD
3x4.7uF-os fázisjavító kondenzátor esetleg Egérkéhez?
Meglepné.
@Penivaldes: Velem bezzeg nem mernél kettesben maradni! :)))
@Fabius: Én habozás nélkül elhiszem, hogy a magyar külügynek ez meglepi lett.
@Fabius:
Azért a pénzért a kurváknak meg kell dolgozni! :DD
Szájtátó seggarcz is bevetve, már csak Girosz pajti nem riszálta magát!
@Marcellusca: Igen, ma volt a közrádióban, hogy lehet, meg kell kurtítani az utazási kedvezményeket, mert a zéjemeftárgyalások.. Aha, a 9%-os hitelekneg meg nincs forrásigénye, csak a zájemefének.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: és ez volt az oka, hogy egy kommenten belül ismételtél?
nem baj. mi így szeretünk!
@Marcellusca:

Aki arra számít, hogy az IMF ettől engedékenyebb lesz, az marhára nem ismeri ezeknek a szervezeteknek a működését.

Hamarabb jön egy húzz a picsába, mint engedmény. Az azeri pénz azért kellett, hogy ne "annyira" legyünk IMF hitelre szorultak. De elbaszták, így nagyobb lesz a szigor, mint valaha.

Ha lesz azeri pénz, ha nem lesz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekem az bőven jó, ha ez a házikretén nem szeret! :))
@Habakuk999:

Én nem. A magyar külügynek nulla beleszólása volt ebbe. A Simicska klán kitalálta, adtak kitüntit a diktátor családnak, és kinézték a jelképesnek pont fasza évfordulót.

Simicskáék. Nem Martonyi. Szerintem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nem igen értem, hogy honnan kerülenek ilyen stupid emberek...az meg tényleg gáz, hogy vityáék folythatják a porhintést "a zemberek még mindig a mi seggünket nyalják"

nem tudom elhinni, hogy két ilyen év után még mindig akad 6.430 marha.
Örmény külügyér: Baku veszélyt jelent a térségre
Edvard Nalbandján örmény külügyminiszter vasárnap Párizsban a Ramil Safarov azerbajdzsán katonatiszt kiadatása nyomán kialakult helyzetről tárgyalt a Karabah ügyében közvetítő minszki csoport társelnökeivel - közölte a Novosztyi-Armenyija internetes portál.

hvg.hu/vilag/20120902_Ormeny_kulugyer_Baku_veszelyt_jelent_a_te
@Fabius: :))) ok majd megláttyuk...

a drsnitt ügyről is ezt gondolták... 2nap háborgás
és mindenki majd el1/2jti... áamen...

megláttyuk... mert ez nem ijjen egyszerű megint csak...

megint egy nagy tömb válik le... a fides ről...
az erkölcs mentén szakad megint... ne hidd hogy ezt nem érti mindenki...
lehet ezt is magyarázni mint a drsmit ügyet...
hogy nem ő a hibás meg ijjesmi... mindenki más a hibás...

#1 néhány félázsiai eccerű ember is kisodródik a kanyarban...

de ez elég egyszerű dolog... egy álomban ölő baltás gyilkost drorvbány szeméjesen nemzeti hőssé (ingyenkéró kitüntetés pénzjutalom előléptetés stb) tett ...

nem túl bonyolult ügy... sőt... ehhez képest a drsmit ügy kevesebb embert ért el... hisz írást lopni mégsem ugyanez...azt naponta megteszik sokan... az erkölcsileg ki9sebb BŰN (bár egyértelműen az)

#2 keresztények... na ez triplán rossz...
- most a legnagyobb bázisa a fides mafiának a pénzen megvett papok utasította vidéki nyuggerek hada...
- az álmábanbaltás gyilkos nemezti hős már ez egyház erkölcsi érzékét elérheti...
- egy keresztyény ország és egy hitetlen közül a pénz választotta a patás... aki így maga az ördög...

Fabius ! ezt gondold át mégeccer...

értem én hogy ez semmiség, semmi nem történt és az azeriek a hibásak...

de ehhez még az is hozzájön hogy a fides sokszorosan HAZUDOTT...

aki ezt tűri az már duplán fid eszes... pénzt is kap és hüje is...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ez azért van Stefi, mert már a blogmotor is issza szavaidat.

De komolyan azt írtad Fabiusnak, hogy értékes hozzászólások terjednek a törzsközönség által?

Fejed nem fáj? Hányinger?

Nem kaptál napszúrást?
@Marcellusca: Bocs, most olvastalak rendesen végig... Reális lenne, hogy bármivel be tudja fenyegetni OV azt az Európát, ahol a mi hozzáadott értékünk majdnem negatív? A GDP, export.. az alapján csak púp vagyunk a hátukon.. igaz, nagyon rossz földrajzi és ideológiai helyen levő púp / góc..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Gyorsan ott leszünk ezen a veszély listán, azaz, már ott vagyunk, volt valami ilyen a nyár elején. Úgy emlékszem az amik adták ki, vagy nem?
@Habakuk999: S ugy mellesleg annak is évfordulója van, hogy kiadták a repülőgéprobbantót Kadhafinak.
"Habár a magyar gazdaság az idei második negyedévben csúnyán szerepelt az Európai Unió országai között a növekedés tekintetében, az államadósság csökkentésében az élen járt a legutolsó rendelkezésre álló adatok szerint - magyarázza a külföldi elemzőknek a kormány gazdaságpolitikájának legutóbbi eredményét a Nemzetgazdasági Minisztérium. Ezzel a teljesítménnyel Magyarország látványosan kilóg az uniós tagállamok közül."
www.portfolio.hu/gazdasag/egyedul_maradt_magyarorszag.172188.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Még talán a baranyai vadparaszt is megérti...
@Penivaldes: Neked is "bajuszos angyalokat", ahogy Anyukám régen mondta..
Én is jó éjt kívánok Mindenkinek! Jobb napokat..
@Habakuk999: Az én átiratom más:
„nagyon sajnáljuk [nyal], hogy kellemetlen [nyal] Önöknek [nyal], de kénytelenek [nyel] vagyunk/voltunk [nyal], valamit csinálni [nyal, nyel, alsógatyába szájat töröl]”.

endresy.blogspot.hu/2012/09/visszhang-kulugyi-melybol.html
@Marcellusca: Ha számít a véleményem, ez csak _egy_ lehetséges elmélet a sok közül. IMF-et nem fog egy ilyen trükk meghatni, sőt! messzebb tolódik a lehetséges tárgyalás időpontja.

Inkább a hatalom megtartása és Jobbikos evezősök megszerzése a célja a gyorsnaszád kapitányának. Nem érdekes milyen áron, a balhé elmúlik, a szék marad. Aztán majd megkapja az ügyben minden érintett a saját megvajazott kenyérkéjét és még némi orgazmusélményt is kapnak, hogy sikeres volt a szabadságharc a kommunista karvalytőkével szemben - gondolom én.
@Egyedi nicket kell megadnod: De ugy tűnik a kormányzat bebénult a saját tükörképétől onnan fél és egészázsiából.
@Fabius: "Az egyetlen haszon belőle, hogy a baltásorbán rajta ragad, és ez (is) eszköz lesz a 2014-es koporsószögelő üzemben."

Viktorunk alighanem már most nyerné a "Minden idők legtöbb gúnynévvel felruházott vezetője" Díjat a Lófaszal.
@Fabius: Szerintem Simicskáék csak a 0-kat számolták az összeg végén.

Ezt inkább azeri ravaszságnak gondolom, a kapzsizság és a külügy butasága meg rá se hederített.

Ez egy plusz 10 20%-os bonusz a magyar kormány parasztságára.
Meg lehetett volna takarítani.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :D tényleg egyszer össze lehetne szedni, tanulságos lenne, és időkapszulába teendő :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: " Szájtátó seggarcz is bevetve, már csak Girosz pajti nem riszálta magát!"

Meg Kumin! Alig várom a nyilatkozatokat, szerintem aludni sem fogok tudni! :D
Beleköpnek ebbe is?
www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/vasarolsz_az_ebay-en_fizess_adot.172193.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Pedig micsoda jó kis cuccokat lehet fillérekért megvenni kínaitól, ingyenes szállítással...
Van egy 6 éves HP digit fotó gépem, amibe 1200 mAh akku 8e idehaza, a legolcsóbb utángyártott akku 4e.
Erre kiskínai 9 $-ért kínál 2 db 1600 mAh akkut+hozzá egy 220-as töltőt is... Ingyen el is küldi. :)) Akkor honnan veszem meg?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mária összeszedett egy csomót, de még az se volt a fele se! :DDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kinyitnák az időkapszulát, olvasnák a neveket, végére érnének:
"- Te Tibor, ki a fasz is volt ez a pöcs?
- Gőzöm sincs, Tibor. Majd kiguglizzuk."
@dr. Bubó:
,,...megint egy nagy tömb válik le... a fides ről...
az erkölcs mentén szakad megint... ne hidd hogy ezt nem érti mindenki...''

Csak az a baj kedves Doki, hogy a leszakadók helyére újak jönnek - a Jobbikból. Nagyon ügyesen kihasználja a Jobbik eszközeit erre.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: te idegen szívű, te gaz nertelen, hát neked a haza és pártunk /a sorrend felcserélendő/ érdeke smafú, hogy lesz a zország így megmentve. Ne azt nézd mit tesz ez az ország érted, hanem hogy te mit tehetsz érte, és neked erre fel, az a néhány rongyos forint jobban számít? Hát tudod nagyot csalódtam benned.

Na jól nyomom a fideszes kumminizmust? :-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Értem, tehát a Közgéppel semmi gond, Mészáros Lőrinc nagyuram birtokaival semmi gond, az e-bay-en vásárolt szirszarok ütik a lyukat a feritélen. :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez így van! Miattam megy csődbe a költségvetés! :))
Nem azért, amit a felcsúti ramszesz ellop a csürhéjével együtt.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Még a legfelfokozottabb szenvedély pillanataiban is hűvös távolságot kell tartania az idegen férfiaktól. " - Így van! Azért mert élvezed, attól még a pénzt el kell kérned.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kűgy, de forintom is alig, nem hogy deviza

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de egyre gondoltunk, hess a fejemből, vagy ne is, vannak ott már egy páran :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Attól még lehet, hisz én is tudom - szerintem - hogy kiama...nó az! :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ja és gépelés közben ne nyomkodd a CTRL+V-t mert mindent kétszer mondsz kétszer mondsz
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te jó isten, ez a ógermán Nobel díj? Tőled, én - á, nem érdemlem meg.
@dr. Bubó:

doktorsmitt Orbánnak lesz kényelmetlen. De azt ugye te sem várod komolyan, hogy maga magának kényelmetlen lesz?

Senki nem állítja, hogy nem hazudták le csillagot az égről, azt sem, hogy ez erkölcsileg nem gecikínos mindenkinek.

De azT én állítom, hogy Orbán utódlásán nem kell még gondolkodni. A számára legsötétebb vésztervben lenyakazza Navrát vagy Martonyit. De én azt is kétlem ez megtörténik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Paypalhoz egyenleg feltöltéséhez nem kell más, csak forint... Nem mondod, hogy nem használjátok? :))
Egy ismerős adott tippet német oldalra, ahol digit fényk.gépeket lehet jó árban venni. Most nem érdekel, van egy tök új Finepix S4200, de ha valami kihagyhatatlant látok, megveszem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Műszak előtt lerendez orálba, hogy amikor vigyázok rá ne kapjak kedvet a konkurenciához és ne kölcsem el ott amit keres.
@whatsoever: Marék rizs?? Az már a kínai középosztály, az túl magas színvonal! Nigériában pl. - odamegy a kínai tőke kicsit kizsákmányolni - na ott, ami marad a majmok után a fán... Az elnyamnyogni.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: azé nem egy akkora értékteremtő stefika, hogy szösszenetei elvesztése okán magàba roskadna a világ ;-)
@Fabius: nem nem... akkor azt hidd el hogy a tegnap előtti heppihez képest a tegnapi események hatása már ma is megvolt... Hódmezőlázárhejen...

simán a SZAVAZÓ 20-33%-át egyik napról a másikra elvesztette...
és rengetegen még nem is tudtak erről ma... mert a sajtó...
khm.. nem véletlen hallgatott a maygar ormány...
pár hónap haladékot nyert a választási NAGYOBB fiaskó elkerülésével...

tessék...
a fides mafiára leadott félázsiai darabja...
+a tejjes lakosság arányában a fides

PM 2010 10521 21%
OGY2010 17203 28%
EP2009 9281 19%
PM 2006 13744 28%
OGY2006 16366 26,6%
PM 2002 9854 19,5%
OGY2002 18421 22%
PM 1998 11038 22%
OGY1998 13802 22,3%

vagyis a mai a valaha volt legrosszab eredményük fele...
bár nyilván rossz idő volt... vagy drága a kenyér 3,60-ért...
vagy nem mindenki tudott baltás orbán (baki bakujáról)

BAKU BAKI

na akkor ennek fényében kérnék egy posztot...
hova tűnt egy nap alatt a félázsiai lázárhejiek FELE...
hol az a nagy szent kétharmad...

a poszt tehetne az erkölcsi válság témában egy kis kitérőt...
időben a "bankárkormányoktól a baltáskormányokig"
Na megyek! Be kell ugranom műszak előtt még a horgászboltba kellékekért.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A kis kínaitól Ausztriában vagy Szlovákiában. Esetleg Romániában. Vagy ottani cégeiktól rendelve. Uniós országból más a tarifa.

Meglásd, még meg sem fog jelenni a magyar közönyben, de a kínaiak már meg is szervezik.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pedig szép kis kaláka formálódik itt, ahogy látom. Be sem fértek a textilpetting szobába lassan...
azért a 10csilliárdos főtér témát és a vasut-út szegedre stb t hozzátenném... nyilván nagy igérgetés ment... az ország minden erőforrását odaigérték...
és minden védelmi pénzt... még a rezesováét is...

az adatok forrása tuti hejről...

varanus.blog.hu/2012/08/31/3_60_a_kenyer_sej_utodot_valaszt_lazarhely/fullcommentlist/1#c17674480
@Fabius: Erre írtam a két pad közt a szögeságyon hasonlatot korábban.

Egyébként mivel Eu-s pénzhiány van, szerintem az IMF talán nem is annyira akar pénzt adni. viszont most Himalája-magasra dobta Orbán a labdát, ha kifogást akarnak ehhez találni.
@a szív fészkei: Megyünk, ma nem kirándultunk, miután mondtad, hogy nincs semmi a Deák utcában.
Fabius! Mit szólsz az időközi polgármester-választás eredményéhez?

Hódmezővásárhely lakossága ma katonás bátorságról és hősiességről, mély hazafias érzelmekről, állampolgári és nemzeti öntudatról tett tanúbizonyságot. Megmutatták, hogy el vannak tökélve, hogy erejük fogytáig szilárdan kitartanak Orbán Viktor nemzeti kormánya mellett. A mai nap a hűség napja volt. Szép és megható, az emlékezetbe belenyomódó jelenet volt, ahogy a vásárhelyiek egy emberként járultak az urnákhoz, hogy megerősítsék a kormányba helyezett bizalmukat! Emlékezni fogunk erre, amíg az emlékezés meg nem merevedik bennünk.
Ismét bebizonyosodott, hogy a 2010 után rendezett választásokon már nem hagyják magukat az emberek csak úgy megosztani, a különféle populista irányzatok nem érintik meg a őket és leperegnek róluk, a gátlástalan ígérgetés és az infantilis civakodás csak sajnálatot vált ki bennük. Az emberek tárgyilagosságra, pragmatikus reformokra, romantikusan dagályos szónoklatok helyett pedig egyszerű cselekvésre vágynak. Ezért nyer mindenhol a Fidesz, és ezért lesz Orbán Viktor 2020-ig miniszterelnök! A magyar választók végre megkomolyodtak!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Jap, Máriának az új worldpresses blogján van egy gyűjtőposzt Orbán neveiről.

Szép hosszú lista :-D
@Fabius: De legalább az összes alja diktátor tudja, hogy Viktornál mindig angebot van hullákra, bűnözőkre egy kis ígéretért. Mert hol a pénz? Simicska malacperselyében vagy hol?

Szenegáli kalózokkal nem akar boltolni? A lovastengerészeti hagyományunk miatt gondoltam, víz, víz. Gengszter, gengszter...
@Habakuk999:

Nekem szilárd meggyőződésem, hogy ebbe a külügynek nulla beleszólása volt. Martonyi egy szervilis seggnyaló, de nem hülye. Ha tehette volna megakadályozza ezt, mert ő tudja mivel jár.
@Fabius: Martonyi a fűzőjüket se kötheti be. És ez neki jó. Jóóó?????
még egyszer.... a SZENTKÉTHARMAD FELHARMADOLÓDOTT..
lassan ez már csak szencséges TIZED...

@a szív fészkei: "ez neki jó. Jóóó????? "

semmiit csinálnni? sokmilliós fizuért???

hát a gerince elég hajlékony... nem érez ellentmondást...
@Fabius: függetlenítették a hivatali aparátust a döntéshozástól...

ezt minden hivatalnok tuggya... még Érden is... hogy a valós döntéshozó a pártpénztárnok... sőt... szerintem ott már az egész város tudhattya...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kumin hangolja a droidsereget. Mennyit mindent kívántok még tőle????
@Fabius: linket de legott, most nem tudok keresni, na meg az a zseni Stefika is folyton megzavar :-)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Csibém, a 33% fele 16,5%.

Érted ugye, hogy az országos átlagát a Fidesznek meg sem közelítették. Ha nem érted röviden összefoglalom: ez nekünk ünnep és nem nektek. :-D

Mellesleg az igen- nem választ átugrottad. Szóval Kurt tesó maradhat. Értettem.
dr orbűn a kőbaltás kőko-bakú
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"Hódmezővásárhely lakossága ma katonás bátorságról és hősiességről, mély hazafias érzelmekről, állampolgári és nemzeti öntudatról tett tanúbizonyságot. Megmutatták, hogy el vannak tökélve, hogy erejük fogytáig szilárdan kitartanak Orbán Viktor nemzeti kormánya mellett. A mai nap a hűség napja volt. Szép és megható, az emlékezetbe belenyomódó jelenet volt, ahogy a vásárhelyiek egy emberként járultak az urnákhoz,"

Aha, tényleg, most hogy mondod... :

részvétel 33%

ebből

fityisz 6.430

mindegy ki csak a fityisz ne 5.860

szükül a húrok csibém...

és csak hogy ne bizd el magad, legyen min rágódnod az mszp megduplázta - még ilyen fos ellenzékként is - a 2010-es eredményét

2. Kis Andrea (MSZP), 2.793 szavazat (22,72%)
@a szív fészkei: Na igen.. a fakéreg is finom, aszondják.. ha más nincs.. és az hazai! Persze Semmilyen Zsótt vadászerdejében nem szabad leenni. A teuto-nordok is azt ették, midőn a glaciálisban épp nem jártak arra a bolsilibsik és a prémes tigris, akit megehettek volna - azér olyan erős a genetikájuk. Steff autentikus tudományos nemzeti szocialista bocs szociológus biológus írta.
dr orbűn a kőbaltás kőkobakú kőkorbaki...

@batka manó: és mindez az eltapsolt álami csiliárdok és az ingyen pálinka ellenére...
@a szív fészkei:

Dehogy jó. Csak van amikor semmi nem számít már. Most pont ott vagyunk.
@a szív fészkei: Bajusz nekem nem gyerebe... ha mégoly magyaross isss, mint Kövéré, aki olyan, mintha megevett volna egy nádfedeles falut ( :)) vagy a Köhalmi vagy a Bödőcs mondta, nemtom :) )

No tényleg aludni térek, minden jót!! Hamar reggel lesz és a fránya relativitás miatt a hétvége olyan gyorsan telik.. Einstein az oka..
@dr. Bubó:

Az érdi csatornaberuházás jó falat Simicskától Mészáros Lőrincig mindenkinek. Még csak az kéne, hogy valaki beleugasson.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: köszi, megnézem :-)
@Fabius: mos mond, hát nem könnyebb stefikával, meg némi pihi után hónap dogzani kék, én meg itt teremtem a zértéket báj stefika :-) alvás helyett...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Remélem, HódmezőLézerhely népe a csődöt is majd ilyen katonás fegyelmezettséggel veszi tudomásul... :D

@a szív fészkei:

Kumin álljon ki, és égesse magát szénné a kálmánolgában! Dolgozzon meg a fizetéséért!
@fletwwod_mac: Cinit ne piszkáljuk, mert problémák adódhatnak.
A zelektrotekniai tanulmányaimat visszaidézve, Lenz törvénye gyön a fejembe. A csomópontba befolyó szar összege, megegyezik az onnan kifolyó szar összegével. Lenz tudta mi a fidesz, látnok volt tán?
@Fabius:

jobb vagy mint Télapú, csak kívánni kell, te már tolod is a linket...
@dr. Bubó:

ingyen pálesz:

a többiek már bíztos elvonón vannak... :)
@Fabius: 2006 tól fojjik nagy tételben a sz@ros lé...
@Knósszosz: 'szt rról nem is beszélve, hogy mekkora kapacitálású kondi köll a kondás beszédeihez, frázisjavító izének. Gigafarád, esetleg...
@Fabius: "Orbán utódlásán nem kell még gondolkodni. A számára legsötétebb vésztervben lenyakazza Navrát vagy Martonyit"

nekem mindegy... ráérek megvárni... féllábam a határon...

csak a portfólió ábráján az a pici magányos pötty a bal alsó sarokban, minden mutatóban minusszal... na az kishazánk...

erkölcsi válság + 6 millió koldus... és szaporodnak...
@batka manó: igen, ilyen őkelme, és még alig is alázza a bénábbat :-)

na tényleg kikapcs, me büntipadra jutok a végén
a gazdasági bajokat egyre többen kötik össze az erkölcsi válsággal...

(ércsd ha nem lenne ennyire gátlástalan és gerinctelen a fides mafia, akkor a közpénzt nem egy feneketlen zsákba öntenénk nagytételben...)

a fidesnek ez a megvilágosodás lesz most "hátrányos" a nyakára nézve...
hogy párhuzamos a két "ügy"
az álam pénzügyi válsága (ércsd mindent ellopnak)
és hogy az álam teli van BŰNÖZŐVEL...

lassan lesz aki összefüggést vél felfedezni...
Még egy kedvenc, búcsúzóul.. bár biztos ismerik többen. De hátha. Jó éjt!

static.168ora.hu/db/00/0A/reg-600-d0001700A382c4d8ceb11.jpg
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Te agyatlan barom! Próbáld meg értelmezni az adatokat!

"

A szavazatok 100%-ának feldolgozása alapján a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson a választásra jogosultak 33,06 százaléka jelent meg, és a következő eredmény született
1. Almási István (Fidesz-KDNP), 6.430 szavazat (52,31%)
2. Kis Andrea (MSZP), 2.793 szavazat (22,72%)
3. Kovács Sándor (Jobbik), 1.722 szavazat (14,01%)
4. Nagy László (független), 1.345 szavazat (10,95%)

A 2010-es önkormányzati választásokon 41,97%-os részvétel mellett a következő eredmény született:

1. Lázár János (Fidesz), 10.521 szavazat (66,69%)
2. Havránek Ferenc (Zöld Baloldal), 1.942 szavazat (12,31%)
3. Molnár Lászlóné (Jobbik), 2.008 szavazat (12,73%)
4. Kis Andrea (MSZP), 1.304 szavazat (8,27%)"

Forrás: mandiner.hu/cikk/20120902_hodmezovasarhelyen_abszolut_tobbseggel_lett_polgarmester_a_fideszes_jelolt
@Fabius: Egy szóval senem montam, hogy igaz. :)
Csak, mint variáció felvetődhet. :(
Viszont, ha igaz, akár egy csöppet is, óriási hülyeségről, hozzánemértésről tanúskodik. :(((
Nem, mintha a jelenlegi helyzet mást mutatna.
Erősen kétlem, h Stefike vmi rüfke volna. Indoklás: mióta rácuppant, olyan szinten gyógyult rá Orbán cerkájára, h szájzárat kapott.
@Knósszosz:
frázisjavításhoz ott van a terafasz amire rá lehet kuminolni rückwelzben...és mikor lesz?

vá pensiero sull ala dorata...
egy olyan helyen ahol sem ala, sem dorata (ellopták) sem pensiero se sincsen csak a INFERNO

brühühühühühü
@Marcellusca:
Majd jön a(z) MNO a legfontosabb hírrel, miszerint már nem lehet 40-es vellanykörtét kapni, oszt ez az egész azeri izé, nem is lesz többé címlapon.
Takarékoskodj te is!
Hazafias kötelességed!
@rodeo36: Én egyetlen szót értek spanyolul: Cerveza...
Mongyad hunu la többit mer nem vágom, jó?
De szép a spanyol tetszik, a zolasz is. Dallamos meg ijesmi, nem olyan küll ü nüküd türüküs vagy jükkijárviassch lapp-topos. nekem a mediterránejum, tudod-e?
brühühühü
@dr. Bubó: Elütésből jöttek, nem vagyok ennyire zseniális, de ebben benne van mindene: hogy orvul ráront nemzetére és bűnt követ el folyton.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Meg az ingyen piáért. Az nem merevedik, hanem kifolyik, csak nem ott ,ahol béfolyik.
Majd orbánmentesítő mesél remélem a dicsőség eme napjáról.
@whatsoever: Na nem is Kövéré kéne. Kövérből az emléke se kéne. :-DD
@Fabius: Na az enyém nincs is rajta, echte eredeti.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Előre? Te ott kukkerolod őket, nehogy úgy járj, mint Orvbűn az azeriekkel?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: DE, összedőlne. A Walhalla dajcspátoszos és glaciális levegője neked smafúúúúú?
Na megint mindenki egyszerre húnyik el. Dolgos hétköznapok jönnek?
@a szív fészkei: meglepő hogy drorvbűn basival kellett pénzt egyeztetni...

ja és az hogy nincs összefüggés a hitellel az is egyértelmű
@dr. Bubó: Nem lophat mindenki manyupot meg ilyesmiket. A böcsületes bankrablónak, fémgyűjtőnek is élnie kell valamiből.

Addig is lehet szavazni: www.blikk.hu/blikk_aktualis/azeri-botrany-szavazz-jol-dontott-a-kormany-2106817

[..]"Ezt mondja az örmény elnök:

Éles hangú nyilatkozatban ítélte el az örmény államfő azt, hogy Azerbajdzsánban szabadon engedték az örmény tiszttársát Budapesten meggyilkoló azeri katonatisztet.

"Nem akarunk háborúzni, de ha rákényszerítenek bennünket, küzdeni fogunk és győzünk. Nem félünk a gyilkosoktól, még akkor sem, ha államfői pártfogoltak" - szögezte le Szerzs Szargszján üzenetében, amelyet abból az alkalomból adtak ki vasárnap, hogy a vitatott hovatartozású terület, Karabah pontosan 21 évvel ezelőtt hirdette ki egyoldalúan függetlenségét.

"Ezekben a napokban rettenetes esemény szemtanúi voltunk. Szabadlábra került az, aki baltával ölt meg egy alvó örmény katonatisztet" - emlékeztetett az örmény elnök. Hozzátette: Jereván arra számít, hogy a nemzetközi szervezetek, illetve a Karabah ügyében közvetítő, Oroszországot, Franciaországot és az Egyesült Államokat tömörítő úgynevezett Minszki csoport társelnökei reagálnak az ügyre. Függetlenül azonban bármiféle visszhangtól, a történtek után senki nem javasolhatja Karabah népének, hogy csatlakozzon Azerbajdzsánhoz - mutatott rá az Interfax orosz hírügynökség által ismertetett üzenetben."

Svédek kamilláznak, mintha ilyesmiről, hogy népet/képviselőjét puszta rasszizmusból kiirtani dicsőség, most hallanának először:"A svéd külügyminiszter például az azeri döntést nevezte szokatlannak. Carl Bildt szerint "Azerbajdzsán szokatlan döntést hozott azzal, hogy megkegyelmezett egy gyilkosnak, aki megölt egy örményt Magyarországon. A joguralom elvének kell érvényesülnie" - írta Twitter-üzenetben a svéd külügyminiszter az Armenpress örmény hírügynökség ismertetése szerint."
@dr. Bubó: Hát ha te Szijjártónak se hiszel, akkor veled lehet a baj. Egy futsal sztárnak pedig kéne. Szereti a focit.
@a szív fészkei: én a "pénzért semmise gond" ot ikszeltem...

de ugy látom a komoj többség 80-90% elítéli a debil fides mafiát...

megélhetési kormányzás... sok a puja a fides mafiában...
@Knósszosz: vá pensiero sull ala dorata

aztat remélem t'odd, hogy hunnan van? (Nabucodnezár...V.e.r.d.i.)

szállj gondolat arany szárnyakon

ugye így lett abbreviáció (rövidítés a Verdi azaz Zöldek névből forradalom okán: Vittorio Emmanuele Re d' Itália ugye az egyesítendő Itália jelképévé vált Victor Eamanuel király)

és elég volt Verdi-t éltetni Viva Verdi mindenki t'tta, hogy mirűűű van szó

brühühühühühühü

ja és ezért olasz nem spanyol

cerveza (ejted: szervésza...az olaszúl birra, portugálúl cerveza de teljesen másképpen ejtik "servézsa"

szóval: salúd (spanyolúl: egészségedre)
@a szív fészkei: azt gondolom nagyon alábecsüli Fabius az ügy jelentősségét...

ez a tejjes fides ÖSZÖD PLAGIZATÚRÁJA...
csak sokkal nagyobbat szól...

nyilván a probléma ott van, hogy ennek ellenére a multkor csőcsleléket kivinni nem volt nehéz
de most az erkölcsösök szerényebbek...
pedig aki semleges akar maradni az is BŰNRÉSZES...
@Knósszosz:
Ricardo Muti...ebben a korában már nem járt Magyarországon

www.youtube.com/watch?v=gaXE0v0bJoE
Ez a Gregor egy komplett sült elmebuci a fekete sörénye alatt: [...]"Nem panaszkodom, a holnapi lesz az első napom az Újszínház tagjaként. Szerencsés természet vagyok, annak tudok örülni, ami éppen van. Az biztos, hogy az új munkahelyemen nem lesz ingerszegény a környezet, de szeretem a kihívásokat. Csak az érdekel, hogy jó darabokban játszom majd jó kollégákkal és jó rendezőkkel. Manapság nagy dolog, ha egy színész egy színház tagja lehet, a politikába pedig nem akarok belefolyni."

Szegény apja, hogy nem forog a sírjában! Nem akar beleártódni a politikába a baba, de elmegy ide, ahol épp, hogy leimádkozta a műsorról Tarlós a Csurka antiszemita nyíltszíni uszítását! Amiért épp megint készült volna némi bojkott nemzetközice.

Jó darabokban fog fellépni, jó ???? rendezőkkel. Na csakis. Azért Gregor József nem ezt érdemelné szegény.
@dr. Bubó: Ez így van: Vétkesek közt cinkos, aki néma, mondja Babits.

Hát mi legalább járatjuk a pofánkat! :-DDD

@rodeo36: Ókovács operaigazgató lett újra. Ott mást kell éltetni, nem Verdit.
@rodeo36: Épp írom, hogy szegény Gregor, hová süllyedt a lánya, aki ugye tehetségben igencsak hiányos a papához képest.
@Knósszosz:
ezt csak azért mert bejátssza a teljes szöveget

www.youtube.com/watch?v=e1JkhNOcXGo
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
"@zipe moha:

Tartom magam ahhoz, amit kb. egy hete megígértem annak, aki erkölcsileg magasabbra vagy egy szintre helyezi az MSZP-t a Fidesszel, tehát kispajtás:

Ha nem érted, miért, akkor menthetetlen vagy."

TE BAROMARCÚ EZT ÍRTAD NEKEM?Tartom magam ahhoz, amit kb. egy hete megígértem annak,aki nem tud érvelni egy vita során csak ordenáré módon telehányja a környezetét a neten..mint te!
Kispajtás!"Ha nem érted, miért, akkor menthetetlen vagy."-ez a te érved...meg " A k.va anyád.k"..ezek az érveid? Takarodj az ilyen véleményekkel a k.va anyád.-ba!!!!
A vita nem háború a vélemény pedig önnáló!
Nick mögé bújva van ilyen mosdatlan szád ámokfutó...ne bújj el, összejöhetnénk egy kiadós verésre valahol..nagypofájú. Se engem se mást soha ne mocskolj a kurva anyádat a kommentek alatt..szarházi ingyenélő!!
Az mszp fidesz ugyan az-ez volt az eredeti állításom amit(a stílusod alapján) ezek után még inkább bizonyítottnak látok.
Egészségedre!Kaphatsz még a meglátom a csicska nickneved a neten!!!!
Orvbűn még nem minden aranybányát használt ki: www.borsonline.hu/20120902_oriasi_uzlet_a_szervek_kereskedelme_ Simicska mikor lesz az egészségügy pápája???

[..]"Pristinában nemrég bukott le egy német orvos, aki illegális szervklinikát üzemeltetett. Az volt a veszte, hogy egyik páciense, egy 23 éves török fiatalember rosszul lett a reptéren, s a kórházban kiderült, hogy kioperálták a veséjét. Az ő vallomása alapján jutottak el a rendőrök a magánklinikához, s emeltek vádat az üzemeltető ellen.

Csak Európában negyvenezren várnak új szervre, de alig egyharmaduk éli meg a transzplantációt. A szervkereskedelem ellen küzdő szervezetek adatai alapján a legfőbb veseimportőr az Egyesült Államok, Kanada, Izrael és Szaúd-Arábia, a legnagyobb exportőr pedig Kína, India, Egyiptom, Moldova, illetve a Fülöp-szigetek.

A nyomozók dolga igen nehéz, ugyanis ha lebukik egy kórház, azonnal áthelyezik a bizniszt egy másik országba. Jelenleg Ciprus, Kazahsztán és immár Szerbia a legkedveltebb. A pácienseket sem tájékoztatják előre, hol lesz a műtét, nehogy a klinika nyomára vezessék a bűnüldöző szerveket.

Az árak csillagászatiak. Egy amerikai milliomos a csúcstartó, aki 5,2 millió dollárért (több mint egymilliárd forint) vásárolt magának új vesét internetes aukción. A pénz nagy részét nem az eladó, hanem a közvetítő zsebeli be.

– Csak Szerbiában százakkal beszéltem, akik 10–50 ezer euróért bármelyik szervüket eladnák azért, hogy családjuk egzisztenciáját biztosítani tudják. De Romániában, Bulgáriában hasonló példákkal találkozni, sőt, Kelet-Magyarországon is sokan élnének a lehetôséggel – írta a New York Times riportere."
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

A teljes üzeneted bemásolva..csak hogy más is lásson ...barom!!

@Dr. Nélküli Vitéz Kismac
@zipe moha:

Tartom magam ahhoz, amit kb. egy hete megígértem annak, aki erkölcsileg magasabbra vagy egy szintre helyezi az MSZP-t a Fidesszel, tehát kispajtás:

A k.va anyád.

Ha nem érted, miért, akkor menthetetlen vagy.
@a szív fészkei:
ki a lánya? mi imádtuk a naturbursch Jóskát, aki egy nagy ember volt nem csak méretében hanem szívében...sajnos nekem a hatalmas embersége nem jött át a rivaldán mikor énekelt, de amit a magyar operakultúráért általában a magyar előadóművészetért tett az hatalmas...manapság ezek a váteszek hiányoznak a sok senki parvenű között...ezek még parvenűnek is parvenűk ha érted mit alkarok mondani ezzel

brühühühühüh
@rodeo36:
@Knósszosz:
bocs "ala" egyesszám "ali" többesszám (szárnyak)

ad astra per alia porci (kevencem: a csillagokba a disznók szárnyain) ez latin!!!
@rodeo36: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/gregor-bernadett-vegre-merek-onzo-lenni-2106669 (szerintem megbotoxolták, olyan művigyora van.) Szép volt, sőt csak az volt, tehetsége minimális - emiatt volt főleg botrányhősnő.

Most meg annak tapsi-tapsizik, hogy felvették az Új/nyilas/ Színházba. Ahonnan a minőség azonnal kimenekült Csurkától és Dörnertől. Még a jobboldali színészek is.

Na ez a sokeszű meg tülekszik oda a Koncz Gáborral! Nem hiszem, hogy örülne ennek az apja.
@rodeo36: A lánya inkább parvenű, mint igazi nagy művész. Mondjuk, ott, ahol fel fog lépni, jó helyen lesz magához mérten, csak a neve fog olyan körökben és eszmékkel forogni, amit Gregor József nem érdemel meg.
@a szív fészkei:
nézd, egyetértünk, mégis megjegyezném, hogy az előadóművész és az alkotó művész az két kategória, persze az előadó nélkűl nem létezik a mű ha előadásra szánták bármi is az...a színész játsszon, és sokat, bármit

magánvéleményem az, hogy a hatodik koporsót be kellett volna mutatni, és minden előadása után megvitatni, ez hozott volna egy sohasem volt pezsgést a mai színházi életbe és lehetett volna érvekkel vagy baltával alakítani a közizlést

a betíltás nem jó megoldás egy polgármesternek nincs joga műértőként fellépni és betíltatni bármit a művészet még ha sekélyesnek mondod is (én nem fogom elolvasni sem) alkalmas vitára

ha nem művészeti értékű hanem agitprop annál rosszabb az agitpropnak..csakis a saját fegyverükkel lehet őket legyőzni

az Ókovács operaigazgatósága meg egy mélypont abban a házban ahol egy Mitropoulos vagy egy Klemperer ne adj isten egy Gustav mahler büszkén jelent meg mert az ő értéküket növelte az, hogy a pesti operában lehettek akárkik és ez még a Rákosi időkben is így volt konzerválva, szent hely maradt a Nádasdy Oláh Ferencsik felűlmúlhatatlant alkotott és ha még azt is tudod, hogy mindhárom gay volt akkor a Rákosi időket is újra kell értékelned...az Oláh Gusztáv Bohémélet rendezését és díszletét mai napig használják szent erekje lett belőle...ami a Karajan idején Bécs Milánó tengely volt az volt a IIVH előtt Bécs Budapest Fritz Busch és a többiek a Salzburg-i csodák Toscanani-vel az Osváth Júlia mint Grófné a Figaró-ban Toscanini térden állva fogadta...és egy egyszerű matyú parasztlánykaként lett az operairodalom legnagyobb hősnőit autentikusan megjelenítő zseni a Bolsójban, Moszkvában ő volt Székely mellett Erzsébet

szóval a parvenűk parvenűnek se jók ma a Fischer fiúk tartják a vonalat

brühühühühü nem egyedűl
Fabius... a főerkölcs ősz... miért nem szólal meg...
már vége a Sióf-Vidinek... miért hagygya a népét kécségek közt

pezsma.blog.hu/2012/09/02/miert_kussol_baltas_orban
@a szív fészkei:
itt egy késői magyar tv felvétel, ízelítőűl

ez egy barvúrária olyan magasságokat kell kiénekelni amit sokan nem is próbálnak...Mozart megkapta az énekeseit hozzá

www.youtube.com/watch?v=tveTIa7VB0I

és itt a teljes Varázsfuvola Toscanini és Osváth mint az Éj királynője a képen középen
@rodeo36: "ma a Fischer fiúk tartják a vonalat"

Chilében is van egy águk.
a milla szervezett egy tüntetést:

www.facebook.com/events/258927310876694/

terjesszétek
@zipe moha: "összejöhetnénk egy kiadós verésre valahol..nagypofájú" - Hűha, nagyon erős valaki a neten keresztül!
@Fabius: Különben is mié menne má Kurt tesó? Testvír! Dikmá! Há miféle rászizmus ezmá, hogy a Devla essen beléd! Egy rendes svábot itten má kiutálnak? Miféle eljárás ez? Megyek ám az ombucmanhó! Stefikének bemondásra?
ebay már kilőve:

Item 230845891176 is no longer available.
0 items found similar to 'Hungary'No similar items were found.
@rodeo36: Életem, épp Fischer Ádám kampányolt amiatt, hogy ezt a Csurka-hányást ma Magyarországon ne mutassák be! karpatinfo.net/cikk/kultura/tiltakozas-hatodik-koporso-ellen

Akkor mutassák be Jud Süsst á la Hitler-éra! Kurvajó is lenne. És nem te vagy itthon, hogy elviseld, ami ezek után jönne. Van, amikor álljt kell mondani, ezt a lgtoleránsabb nyugat is megteszi. Csurkának van csomó nézhető és jó darabja, vegyék elő azokat; ez szakmailag - ahogy mondják a kritikusok, aki végigrágták magukat rajta - emberileg, politikailag elborzasztó. Netto gyűlölethadjárat nem is tagadva. Aki ebben részvesz, az biza politizál keményen, hiába vakít a fekete démon.

Beszéld meg Fischerékkel a tiltást, de én egyetértettem velük.

Gregor B. őnagysághoz: a színész neve összeforr a szerepével. Lásd Mephisto, vagy ha azt nem láttad, az alapul szolgáló könyv főhősét. "Csak" színész volt. De k/mit szolgált alázattal? És mire ment vele? Tudom, jössz mindjárt Karajannal. Hát tőle se dobok emberileg egy hátast. Megvetendő ezért, akármekkora is volt.

Nem Rodeo, a művészet ne legyen semmilyen formában - pláne a II. vh után: mit mondott Adorno?? Hogy Auschwitz után nem lehet verset írni - ilyen ordas mocsokság szócsöve és kiszolgálója és uszításra felhasznált vörös rongya.

Parvenűkérdésben teljes egyetértés - most zúzzák szét a Magyar Állami Operaház sokévtizedes nemzetközi renoméját. Kulturkampf.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Egy másik rendes tiszta vérvonalú sváb imára kulcsolt kezű szűzies kérésére.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Naffiú válasza: www.vg.hu/kozelet/politika/szijjarto-a-baltas-gyilkosrol-semmilyen-hatteralku-nem-szuletett-384868

Játssza jaszkaris menő helyi csávót a baromja. Még mindig nem esett le neki semmi, csak a gatya a pohos pocakjáról.
@Knósszosz: frázisjavító :DDDDDDDD

Ez jó, bearanyoztad a napomat!
Lopiright :DDD
@ámbátor: mikor volt az MNB-s kamatdöntés, véletlen avagy direkt?
@Penivaldes: elbaltáztuk. Nem kicsit, nagyon!

Aztán majd (híreket ma még nem olvastam, meglehet már el is kezdődött) jön a rácsodálkozó, naiv értetlenkedés, hogyaszongya: ,,mán megint minket, szegény Magyarokat(sic!) bántanak, igazságtalanul. Mé mindig minket?''
@belekotty: emelkedett tesztoszteronszint (gy.k.: hormonzavar) okozza.
Mai termés:

Baltás ügy: elkezdett aggódni az Európai Bizottság is
Az esetleges következmények aggasztják Ramil Safarov kiadatásának ügyében az Európai Bizottságot, Örményországot és Azerbajdzsánt pedig mérsékletességre intik.

MTI 13:37 - Világ

"Magyarország hatalmas hibát követett el" - az azeri gyilkos kiadatása miatt írnak rólunk külföldön
Orosz és lengyel lap írt az azeri baltás gyilkos kiadatásáról. A Nyezaviszimaja Gazeta szerint igen jelentős okok állhatnak annak hátterében, hogy a magyar hatóságok ilyen lépésre szánták el magukat, a lengyel Rzeczpospolita pedig arról ír: Magyarország hatalmas hibát követett el.

MTI 13:34 - Világ

Egy válasz arra, miért szakítottak Magyarországgal az örmények
Deák András Oroszország-szakértő szerint alapvetően a karabahi konfliktus határozza meg az örmény-azeri viszonyt
Ezt a cikket most találtam:
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=581644

Ha az örmény portál igazat ír (az mondjuk gyanús, hogy nincs link) akkor Viktort kilóra megvették - és még jó, ha nem tényleg magánszámlára utaltak - majd még azt is elhitették szegény hülyével, hogy ő lesz a kaukázusi béke atyja. Az elmúlthuszonkétév legnagyobb külpolitikai baklövése. Martonyi meg egy gerinctelen csúszómászó féreg.
@fletwwod_mac: ja tudom mie gondolsz!!!!
férfi vagy na, el kell fogadni!
"A magyar tiszteletbeli konzulátus jereváni irodájánál tegnap is incidensre került sor. Az Örmény Köztársasági Párt (HHK) hívei paradicsommal dobálták meg az épületet és letépték a magyar zászlót, tiltakozásul az ellen, hogy Budapest kiadta Azerbajdzsánnak az azeri tisztet." Ez egy tegnapi hír...

baró... Ez a mi kormányunk már akkora arc, hogy fel sem méri tetteinek következményét. És mint úgy általában megint egy őrült, idióta vezető miatt újra rossz oldalra álltunk. Mint mindig... És ezt is megszívjuk majd, kétségem sincs felőle, aztán majd megint sírunk, hogy mások a köcsögök...
"Magyarország eladó 3 milliárd euróért: „Ha van néhány milliárd euród, akármit megtehetsz ebben az EU-tagállamban.”

Az eBayen-en megjelent "hirdetés", amit azóta töröltek, de mondjuk szépen tükrözi a rólunk alkotott véleményt.

Köszönjük BaltaViki!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: minek nekünk ellenség, ha ilyen barátaink vannak...
Felmentem a facebook "Embassy of Hungary in Washington DC" oldalára, és lassan lefordítgatom a kommenteket. Hát nem szeretnek minket... Ha valaha megutált ország voltunk, az légyfing volt ahhoz képest amilyen vélemények kialakultak rólunk. Éljen a NER!
@lbm:

Hétvégén a Natgeon néztem a Hitler útja a hatalomba cimű doku sorozatot.

Hogy mennyi párhuzam????

Pl akkoriban

Nemzeti Egység Kormányról handabandázott Hitler

boktmb
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem csoda. hogy olyan szimpatikus a Csúti Páviánnak.
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja: kivonulások a parlamentből... ellenségkeresés... betegek, gyengék, kevésbé szerencsések démonizálása... populizmus, demagóg beszédek, gyűlések... és még sorolható.
Na nekem is Hitler jut eszembe. De ahogy az országot vezeti arról még Sztálin is. Jó kis korcsot kaptunk...
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja: összefoglalva a fent említett facebook oldal kommentjeit: gyilkosok vagyunk, eladtuk a lelkünket, ezért valaki fizetni fog..., a gyereknek is megtanítom kik a Magyarok, prostituáltak vagyunk, cinkosok, közvetlenül megsértettük őket, beírtuk a történelembe magunkat mint az etnikai gyűlölet bátorítói és még több száz ilyen... Szerintem egy darabig jobb ha nem megyünk arrafelé még turistaként sem, mert ki tudja hány darabban jövünk haza...
És hiába a magyar sajnáljuk bejegyzések, kommentek, eddig egy embertől olvastam, hogy megérti, nem az állampolgárok döntöttek így. A többieket ez nem érdekli: haragszanak az egész országra... Ez a kormány nem tudja megfelelően vezetni, de még képviselni sem az országot. Azt hiszem most érzem először azt, hogy 2014-ig kibírni már túllépi az ingerküszöbömet és betegekhez szokott maximális türelmemet.: :-(
@zipe moha: Hú, te aztán megmutattad. Ugye nem baj, ha ebben a sztoriban te vagy a bunkó? Amúgy, ha valaki nem bírja a meleget, menjen ki a konyhából. Ha nem bírod az építő jellegű kritikát, akkor gyomlálj.
Ja, és a nőiességedet ne veszítsd el a nőiességedet húgom.
süti beállítások módosítása