Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.01. 05:01 Fabius

Már emberrel is kereskedünk?

Becsületemet egy baltás gyilkosért! - ez lehet a mai Magyarország királydrámájának majdan legtöbbet citált idézete. Persze, ha főhősünkben - aki az események hatására egyelőre lapít, mint szar a fűben - van egy kis drámai érzék, akkor, ha majd megszólal egyszer ízes magyarsággal kezdheti azzal: "Úgy döntöttem, hogy gazember leszek! " Ha már a műveleti főnöke egy műveletlen tök (vagy tek, vagy mi) aki felül egy halott nácikból és betyárokból álló impresszumnak akkor legalább ő villantson valami műveltség félét. Egyebe mára úgysem maradt. 

Ramil "Baltásgyilkos" Sahib Safarov nemzeti hőssé vált tegnap Azerbajdzsánban, Orbán Viktor meg egy valóban seggszájú senkivé a világ szemében. Még néhány napja is azt ígértük Örményországnak, hogy Safarovot nem adjuk ki. De, mint ahogy rendesen nálunk az ilyen nem szentírás, Orbán véleménye hajlik, mint a rohadt nád. Ezt volt alkalmunk tapasztalni nekünk, holmi bankoknak és az Uniónak, most pedig nagydobra vertük a világ előtt is. Jerevánban megdobálták a képviseletet, letépték és megtaposták a magyar zászlót, Örményország a náluk állomásozó ENSZ nagykövetek előtt jelentette be: megszakítja velünk a diplomáciai kapcsolatot. Ennyit igazán megért ez az azeri kötvénykibocsátás, ami egyelőre meg sem történt. 

De van baj ezen kívül is. Ugyebár a törökökkel is kötvényeznénk bőszen, Eger várát gyarmatnak felajánlani nem lehet cserébe, vajon ki lesz a baksis? Én ha Kovács István lennék gyorsan lemennék a térképről, mert azoknak akiknek nem gyanús, hogy Rózsa Sándor szerkeszti a szentkorona rádiót, azok bizony képesek eladni "Bornemissza Gergelyt" a törököknek. Bár janicsárnak már kicsit koros, de fassetuggya, hátha emlékszik hová dugta el Jumurdzsák köves gyűrűjét.

Ennyire kell a pénz? Mi lesz a következő? Tényleg! A szerbek lóvéval hogy állnak? Orbán Röszkénél kampányolhatna személyesen, hogy Magda Marinkó államkötvény mellé olcsón eladó.

orbán kupec.jpg

Vagy mehetne a szlovákokhoz, azoknál úgyis pörög a gazdaság - hozzánk képest - lóvé van dögivel, Fico biztos örülne egy reklámáron felkínált Jozef Rohácnak. Még az lehet, hogy a következő kötvénykibocsátás alkalmával a kuministák kinyomnak egy almanachot, benne az összes valamit érő nálunk fogvatartottal, és lehet belőlük szabadon mazsolázni.

Ilyen alapon azért Magyarország tragédiája remélem világos mindenkinek: ha a kilencvenes években nem pátyolgatjuk a "világ legveszélyesebb gengszterét", Szemjon Mogiljevicset, és ahelyett, hogy eladjuk neki a hazai fegyvergyártást szinte teljesen, hagyjuk olajozni, kurvákat futtatni és ide a (...)  zárójelbe beleképzeled az elképzelhetetlent is, szóval ha Szeva bácsit, a billió dolláros Dont  bevarrjuk a sittre ahogy kellett volna, akkor mennyit érne most a kötvénypiacon? Érte itt tolongana a szervezete által lefedett kb egész világ, ruszkiktól Usáig, csehektől Burmáig, Új Zélandtól Ukrajnáig. Micsoda árverés lehetne, micsoda bevétel az országnak. Nálunk a történtek tükrében más szempont úgysem játszik.

* a nap találós kérdése: ki is volt az országos rendőrkapitány 91-96 között, és a belügyér 98-02 között, amíg Szeva bácsi nagyban nyomta itthon az ipart?

1070 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr334745118

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lezártnak tekinti? 2012.09.01. 15:55:10

"Nemzetközi jogilag rendezettnek és lezártnak tekinti a Fidesz az azeri kiadatás ügyét - jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője." - írja az origo. Ezt azért ilyen könnyen nem lehet megúszni. Az ügy ugyanis csak most kezdődik. Néhány kérd...

Trackback: Emberkereskedelem ára 2012.09.01. 14:29:07

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel.  Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalomváltásnál Orbán Viktor...

Trackback: Emberkereskedelem ára 2012.09.01. 14:29:03

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel.  Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalomváltásnál Orbán Viktor...

Trackback: Emberkereskedelem ára 2012.09.01. 14:28:31

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel.  Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalomváltásnál Orbán Viktor...

Trackback: Ugye nem az örmények a hunyók? 2012.09.01. 08:11:59

Az elmúlt órákban megírta már szinte mindenki: Örményország erősen összeveszett velünk, megszakítják a diplomáciai kapcsolatokat, letépték a követségünkről a zászlót, miután hazaengedtünk egy elítélt azeri rabot, aki nyolc éve a Nemzetvédelmi Egyetem h...

Trackback: Ugye nem az örmények a hunyók? 2012.09.01. 08:11:53

Az elmúlt órákban megírta már szinte mindenki: Örményország erősen összeveszett velünk, megszakítják a diplomáciai kapcsolatokat, letépték a követségünkről a zászlót, miután hazaengedtünk egy elítélt azeri rabot, aki nyolc éve a Nemzetvédelmi Egyetem h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát, igen. Ahogy már valaki más is írta egyik reggel, nekem is azzal van tele a tököm, hogy minden áldott napra jut valami téma.
Nem is egy.
A kiadatás gáz. De mi a fene van azzal a kötvényvásárlással? Pont most?
Az IMF helyett az azeriektől veszünk fel kölcsönt?
3,14 Tchad és Burundy teljesen fejlett demokráciák, mintaértékűek...Levédia Alsó a XIV. kerület és a XVI. kerület közötti hatalmas földön, amit még nem osztottak ki (a Rákos Patak medre a varangyosbékákkal) ... ez a nagy nemzeti kedves beteg átment zsibárusba: itt a kötvényem vegyeteke egyetek ami kénem olcsó is be jó...de kijafaszfizeti vissza?

brühühühühü

a zörmény F16-osok felszállásra készek és a flottila csak azért nem indúlt még elleneteket ott Levédiában mert az Ararát (nem a konyak te lüke) olyan magas és jeges és befagyott a Duna meg el van...zálogosítva...aknásítva....tankcsapdázva hogy a gyorsnaszádok ne tuggyanak...szóval vörös csepel tiéd a harcunk
"Ennyit igazán megért ez az azeri kötvénykibocsátás..."

Orbán következetes: még februárban elmondta a Le Monde-nak, hogy az ideológia nem érdekli többé, "csak az értékek számítanak". Számít vmiféle értékre.
Az örmény elnök beszéde...

index.hu/kulfold/2012/08/31/az_ormeny_elnok_beszede/

Az ENSZ és a NATO itéletét kéri a szennyes Orbánra.

Vagyis Magyarországra.

Orbán után az ország nevét is meg kell változtatni, mert annyira bemocskolta.
Olvasom,a zörmények riadókészültségbe akarják helyezni a hadsereget,ami lehet,hogy nem nagy cucc,de általános idegességet szokott jelezni.
Szóval lehet,hogy a III.VH-t Még/!/ nem tudja kirobbantani szeretett führerünk,de serényen dolgozik rajta,ez tisztán látható.

A rohadt gyurcsány + az emútt nyóccév a hibás
ezért is!

u.i.Lassan már nem földrész,hanem bolygó váltáson kell elgondolkodni.
@rodeo36:
Ma már,boldog békeidőnek számít az a korszak,amikor a Vörös Csepel vezette a harcunk!
A dolgok jelen állása szerint.
"Partnereinknek az örmény nemzet biztonságához való viszonyát annak alapján fogjuk megítélni, hogyan reagálnak erre az incidensre."

Most már csak az a kérdés, hogy Örményország partnerei kik, melyiket tertják fontosabbnak: az örmény vagy a magyar kapcsolatot.
Attól tartok, hogy Árunk és Ormányunyk dicső két éves tevékenysége nyomán a legtöbben még az örményeket is többre tartják nálunk.
Ráadásul nekik nem csak karikás ostoruk van exportcélra.
"Gazdag ásványkincsvagyona (főként színesfémércek: réz, cink, arany, ólom) ad alapot az ipar vezető ágazatának, a fémfeldolgozásnak. Jelentős a gépgyártás és az elektronikai ipar. A kézműiparnak (szőnyegszövés, aranyművesség) nagy hagyományai vannak. A vulkáni kőzetekben képződött termékeny talajokon gyapotot, szőlőt, dohányt és citrusféléket termesztenek. Jereván környékének borászata és konyakkészítése világszerte ismert."
Ártunk és Ormányunk...
Ez ismét egy olyan pillanat, amikor már nincs mit mondani és marad a döbbenet a szégyenkezés...ez a húzás védhetetlen. A tek meg szerintem felkötheti a gatyát, kaukázusi népek nem a szelidségükről híresek, pláne ha valaki pofájukba köp. Egyszerüen nem fér a fejembe, hogy gondolták ezt az egészet, a szaros államkötvényeik - amit még meg sem vettek - megérnek ennyit???

hányás ez az egész.
@kormányzó: IMF szabaccsákharc - keleti nyitás...

Naja.

Putyin, Kína, Japán, Dél-Korea, India
-- nem játszik.

Csak a Közel-keleti diktátoroknál vállal vityánk kisebb-nagyobb munkákat.

Szíria, Egyiptom, Azerbajdzsán, Albánia, Dubaj
--- volt még más ügye ?

Ez lenne a jobboldal - sajátos magyar útja -.

- Európa helyett.

...ezek már anno a 9/11-et is megünnepelték.

Hát gratulálok, hogy félázsiai népvezérünk talált barátokat a

- keresztények helyett...

Végre értem a jobboldalt.
inkább dicsérjétek a nagy kombinátor bölcs előrelátását, idejében megszüntette a malévot, így az örmény terroristák nem tudnak gépet robbantani
Azt hiszem, ideje államformát váltani.
Köztársaság helyett Ostobaság.
Azerbajdzsán folytatja Ramil Sahib Safarov büntetésének végrehajtását
Létrehozva: 2012.08.31. 15:02 Módosítva: 2012.08.31. 15:02
Még délután háromkor is ennyit tudtak írni:
hirkozpont.magyarorszag.hu/sajtokozlemenyek/kim20120831.html
Én kérek elnézést az örményektől. Nekem vannak ha nem is közeli, de valahol a távoli múltban örmény felmenőim. Erre az egész család büszke volt. Most nem merem hangoztatni, mert engem is agyon vernek. Hova süllyedt le ez a gané, hogy pénzért mindent lehet.
Legalább a maffia becsület meg lenne benne, de már azt is eladta pár rongyos Euróért. Remélem, nem tud nyugodtan aludni. Szerintem vele Európában senki nem hajlandó szóba állni, már Berlusconi is csak bottal piszkálná meg. Egy eredményt sikerült ezzel elérnie, Európába, és Amerikába nem kell repülőjegyre költenie, hacsak nem Venezuelába akar elutazni legközelebb.
Csak remélni merem, hogy valahol számon tartják ezeket a bűneit, és hamarosan jön az elszámoltatás. Mert szerintem ezzel már kimeríti az emberiesség elleni bűncselekmény kategóriáját is.
Hungary Frees Azeri Officer Jailed For Brutal Killing Of Armenian

The Hungarian government defended the extradition later in the day, saying that it stems from the European Convention on the Transfer of Sentenced Persons, to which both Azerbaijan and Hungary are signatories. “Under the Convention, a person sentenced in the territory of a Party may be transferred to the territory of another Party … in order to serve the sentence imposed on him,” the Hungarian Ministry of Public Administration and Justice said in a statement posted on its website.

Lassan ha egy külföldinek azt mondom magyar vagyok, köp egyet és elfordul.. köszi felcsúti patkány
@kisa: úgy vélem, 15:03-kor Martonyi külügyminiszternek illett volna lemondania.
@tarquinius: Szerintem nem csak neki...
A csuti paraszt rendszeresen segget csinál a szájából.
Egy nagyon fontos kis apróságot felejt el.
A hazai vizeken eladhatja magát a csökkent értelmi képességű híveinek, de a nemzetközi politikai porondon ezzel az amúgy is gyenge renoméját rendesen lehugyozza, saját maga.
Az, hogy meggyalázták a magyar nemzeti jelképünket, hogy letépték és megtaposták a zászlónkat, egyedül neki köszönhető! Agyhalott, narancszombi birkáknak még egyszer, szótagolva is elmondjam?
Az, hogy meg-gya-láz-ták a ma-gyar nem-ze-ti jel-ké-pün-ket, hogy le-tép-ték és meg-ta-pos-ták a zász-lón-kat, e-gye-dül I. Viktor kán-nak kö-szön-he-tő!
ÉRTIK A BIRKA NARANCSHÍVŐK???
Vagy igazából most jó lenni magyarnak? :O

Pedig igazából csak egy szimpla elkurvulási folyamat szemtanúi vagyunk, amikor is Pártunk és Qrmányunk egy, elég nagy pénzügyi kockázattal számolandó azeri kötvénykibocsájtás előtt, bebakol és wazelin nélkül élvezkedik, a lipicai tenyészmén legnemesebb alkatrészével.
Mos'mé??? Van aki ezt szereti! Ők így szokták...

Don Sintért pedig a végén, összefüggésbe hozni bármi olaj, fegyver, vagy egyéb stiklivel, háááát....... szinte már zavarba ejtő lesz, minden gyengébb képességű kuminista kreténnek!

Jó úton vagyunk... Bár gyanús, hogy ez az út, valahová az őshaza irányába, keletre felé mutat, ahol a balkáni mentalitás csak egy remélt vágyálom lesz.
Így kell egy országot lejáratni és szarrá alázni a külföld előtt.

Gratulálok Viktor, ba'mmeg neked tényleg minden sikerül!
A seggnyaloncok pedig majd jöhetnek a felettébb okos, fostalicska szövegükkel, "hogyha mindenki ennyire vonyít, akkor biztosan jól csináltak valamit" - aha, tényleg, a bivalybasznádi espresso hátsó teraszán, 3 feles után, ti vagytok egyenesen a császárok! :D
Ez az ország teljhatalommal ruházta fel
ezt az uszító parasztlázadót és kordonbontót.

Most szokása szerint komfliktust szít.

Orbán az egyetlen alternatíva.

Basszátok meg jobbosok a félázsiai...

www.portfolio.hu/gazdasag/bekerult_magyarorszag_a_nemzetkozi_hirekbe_obama_is_megszolalt.172175.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Dr. simonmondja.:
Viktor kán bebizonyítja, hogy amikor azt hiszed, hogy már tényleg nincs lejjebb, ennél alja ember, na akkor ő... A butaság és rosszindulat etalonját ki lehet majd fejezni orbánban.
Ehhez képes a félázsiai nevem büszkén viselem, legalább nem orbán féle...
A cigánykodás, meg cigánykodás - ezt Piktorunk folyamatosan megmutatja. Ja kérem, a vér szava...
Már várom a hivatalos reagálást. Meg a címlaposságot és sz azt követő trollhegyeket...
@kisa:
Kumin elvtárs talpasai jönnek és megmagyarázzák Stefi tehénnel az élen.
Ezeknek tényleg a szájába is sza.hat, ezek örömmel elkennék magukon és nyalnák ezerrel egymásról. A vallási fanatikusok szolid kiscserkészek ezekhez képest.
@Dr. simonmondja.:

A magyar jobboldal,nagyjából annyira érthető,mint a Libanoni-helyzet a legvadabb polgárháborús időkben.Mély tiszteletem,ha érted őket!
Én csak annyit látok,hogy fasiszta,hazaáruló maffia az egész.
itt várnám az ellenzék összefogását egy (ellen)békemenetre', miszerint mi magyarok elhatárolodunk pártunktól és kormányunktól és igenis egyedül ilyen hülyek, ezt a fost ne önthessék a mi nyakunkba. Talán a világ értelmesebbik fele elfogadná a bocsánat kérésünket és látná, hogy nem a komplett magyarnemzet gerinctelen tahó, az anyját kétfillérért meg...

hahó ellenzék, hahó!!!
ja a blog világ is mozgolodhatna ez ügyben, mert van egy sandám, hogy az ellenzék ehhez is béndzsa...
@batka manó:
Orbánéknál úgy látszik csak az ellenzék gázabb!
Fabius és az egész blogszféra reagál, az ellenzék lapít és nem érnek rá. Ja kérem, a fizetés így is jön...
Én is elnézést kérek, hogy ilyen tapló népség uralkodik a hazámban és ilyen szar emberekből álló magyar "elit" van mint uralmon, mint ellenzékben!
Az eljövendő külügynek lesz dolga, jó lenne igazi elhivatott embereket odatennni, nem leszerepelt ügynököket és pártge.iket.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hagy stefikát, tegnap már kibasztam, nem bírtam az idióta karakterizálóját, angyal volt a másik, igaz őt csak szelektíven látva szűröm

a poszthó meg csak annyit, hogy ezer helyen leírták már, meg én is tegnap este, szánalom az egész, szégyen hogy ilyen aljas vezetőink vannak, vagy ha nem direkt volt akkor meg szánalmasan setétek
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Már tegnap este 8-kor ellepték szerte a hálót!
A panelek a következők:
- Orbánt becsapták az azeriek
- az USA is ezt csinálja, mi miért ne csinálnánk?
- már eddig is sokba került a fogvatartása, ideje volt kiadni!
- az örmények túlreagálják, meg egyáltalán mi az az Örményország
- rettegtek libsik, ez csak vihar a biliben, holnap senki se emlékszik rá!
- Akik a kiadatás mellett döntöttek, jóhiszemű emberek voltak és az ártatlanság vélelme jogelv szilárd talaján álltak.
- stb.stb.stb

A magyar kormány, a magyar külügy pedig lapít, sunyít, nem reagál....
@Le_Penseur: miért is reagálna, akikhez szólna, azok nem ilyen agyatlan zombik, akik beveszik ezt a baromságot és álságos magyarázkodást
Lassan a fél világ véleményt nyilvánit a dologról, csak éppen két kormány kussol: az azeri, meg a magyar.
Tele a gatya, fijjúk?

(azért amikor Obama választ vár, arra illene reagálni egyet. Gondolom most ölik egymást a narancsok, hogy ki égesse magát a tévékben világszerte. Gabikának itt lenne az alkalom bemutatni, hogy hogyan néz ki egy magyar (piritott ribanc) menyecske)
@Kőmíves Kelemen:
Sz Péter kint van Washingtonban. Mondjuk ő rögvest kezdhetné is a magyarázkodást....
@Le_Penseur:
Kumin talpasai... :))
Arrafelé az IQ és a tisztesség ismeretlen fogalom.
A szarrágás és szervilizmus meg nagy divat!
@Le_Penseur: teljesen igazad van. De kérdem én, mi lett volna, ha X nemzetbeli csinálta volna ugyanezt egy magyarral, mondjuk Brüsszelben és a belga állam járt volna el ugyanígy, mint most a magyar állam? X államban hősként ünnepelnék a hazaengedett gyilkost, vajon akkoris ilyen megértőek lennének az általad említett "panelezők"?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Ha mi úgy döntünk, hogy 3 milliárd dollárért nyilvánosan leszopunk egy azeri szamarat, akkor le is szopjuk."
@Kőmíves Kelemen: dolgozna az agitprop, de a kontraszelekció ott is eredményesen működött
@Kőmíves Kelemen:
Kimegy, le.zopja a fél amerikai külügyet, hátha valakinek ez ott is bejön.
Ott is lehetnek perverz állatok, nem csak a fideszben... :D
@Le_Penseur:
Őt ott szopatják. Vagy lehet, hogy már eleve azért ment, hogy megmagyarázza a megmagyarázhatatlant?? Azért csodálkoznék, ha a külügy takarítónőjénél tovább jutna...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Viktor és a fideszcsürhe apránként 10 térkőért is bármit, vagy bármit! Csak utána felavathassák, az sem baj, ha sajgó seggel...
@Rufus78:
Azért ugye nem fogunk csodálkozni, ha az utolsó pillanatban az igen-igen megbízható azeriek találnak valami kifogást és Piktorunk seggarczgyártásáról kiderül, hogy hát... Ennyi...
A Reichstag égése anno úgy látom kisebb volt, mint ezeké.
Megrázzuk a pofonfát és alá állunk újra....

Figyeljétek meg, még a kötvényeket sem sikerül majd eladni nekik.... látszik, mire tartják a szomszédok és a tágabb világ is a csuti maradonát....

Szép kis szombati ébredés nem mondom...
@leonito77:
Apránként tényleg ciki lesz a világban MAGYARKÉNT, lehet, hogy a Bukarest menőbb...

- Where are you from?
- Budapest.
- Bucharest?
- No. Budapest, Hungary. Chain Bridge, Heroes’ Square, Sziget Festival…
- Ah, Viktor Orban…
- No, no. Bucharest…
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

De, borzasztóan meg fogok lepődni:). Szar is az, amikor nemzetközi szinten működik a "ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek" módszer...

Ki mint vet...
orbán és sofőrje egy országúton kocsikázik, amikor elütnek egy disznót.
orbán szól a sofőrnek, hogy azonnal menjen el a farmra, ahonnan a disznó
származhatott és magyarázza el a történteket. Egy pár óra elteltével a sofőr
visszatér cafatokra szedett ruhákban, egyik kezében egy üveg borral, a
másikban egy szivarral. orbán:
- Magával meg mi történt?!
Sofőr:
- Nos, az apa egy üveg bort adott nekem, a feleség egy szivart, a 19 éves
lányuk pedig vadul szexelt velem...
orbán:
- De hát mit mondott nekik?!?!
Sofőr:
- Jó estét! Én orbán sofőrje vagyok és elütöttem a disznót...
Csak bekaptam egy kávét, Martonyi lemondott már?

Egyszerűen nem hiszem el, hogy a csúti veszett gyűrűsfarkú maki tényleg elhitte, hogy akkora európai értelemben vett tényező, hogy ez neki össze fog jönni.

Persze, a finálé még hátravan: amikor Viktorka kimegy alkalmatlankodni a szaros kötvényeivel, az azeriek meg röhögve felmutatják a középső ujjukat.
Legalább mi fél(vagy tán egészen)ázsiai népek tartsunk össze...
@leonito77: és miben lesznek azok a kötvények kibocsájtva? Azeri Manat-ban?! Az ám a világszerte megbecsült pénznem! Mert ugyebár, ha euróban vagy USA dollárban, akkor tökmindegy, hogy a világ mely pontján árulják, az azeriek, ha akarják, bárhol megvehetik.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Pedig aztán, a nagy előd... :DD
"Julien király: bejelenteni valóm van..."
www.youtube.com/watch?v=9mhRAkuUjs0
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem, dehogy, áááááá..., az azeriek nem olyanok, istók'uccse, komolyan! :DD
Mit Szemjon Mogiljevics... a Sakált kellet volna szénbe fagyasztani, mint Han Solo-t, ha meg fogytán a zseton, árverezésre bocsátani a Sotheby's-en.
"President Obama is deeply concerned by today's announcement that the president of Azerbaijan has pardoned Ramil Safarov following his return from Hungary," said National Security Council spokesman Tommy Vietor.
"We are communicating to Azerbaijani authorities our disappointment about the decision to pardon Safarov," Vietor added in a statement.
"This action is contrary to ongoing efforts to reduce regional tensions and promote reconciliation. The United States is also requesting an explanation from Hungary regarding its decision to transfer Safarov to Azerbaijan."
off

mikor volt ilyen és mi a cél:

A tervek szerint az alsó tagozatosoknak kilenc különféle tantárgyuk lesz: az erkölcstan már az első osztálytól kötelező lesz heti egy órában, az idegen nyelv oktatása pedig a negyedik évfolyamon lép be, heti kétórás kerettel. Az ének-zenét már ebben az időszakban lehet emelt szinten - heti öt órában - tanítani.

hvg.hu/itthon/20120901_Itt_a_kerettanterv_nyelv_csak_negyediktol
@Dr. simonmondja.: "Orbán után az ország nevét is meg kell változtatni, mert annyira bemocskolta. "

majd ujra Magyar Koztarsasag leszunk
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120831_azeri_gyilkos#rss Rendezzen nálunk vérfürdőt,na itt beleírtak szinte mindent ezekről a lenin fiúkról!Igazi gyöngyszem.
@Le_Penseur: meg az írek sem adták ki...

meg ijjen hitvány blabla... amikor már karakán is megmonta...
@Kőmíves Kelemen: így van... majd drselgeci megvédi a komráynt mint a manyupot is... ő nem szégyenkezik, mert ugyse ért semmit.... ha megigéri vki hogy megqrja... akkor bármit megtesz...

vagy majd DRszíjgyártó megmagyarázza miért jo ez nekünk...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lehet hogy meg is veszik a kötvényeket,csak ráéreznek mennyire kell és kicsit emelnek a kamaton.
@leonito77: "Figyeljétek meg, még a kötvényeket sem sikerül majd eladni nekik"

a cigánykodással ez van... mindig van nagyobb cigány...
drorkbán belexart a ventillátorba...

most otthon lapít a fűben és lesi...
Véres kommunista diktatúrák küldöttségei elégedetten számolnak be arról a professzionalizmusról, amellyel az ellenük tüntető nemzeti kisebbségek képviselőit lefogjuk, és megalázzuk. Mert mi akkora elvtelen girnyók vagyunk, hogy bármikor készek vagyunk elárulni azokat, akikkel egyébként a sorsközösséget hangsúlyozzuk, viszont telerinyáljuk a nyugati sajtót, hogy viharos történelmünk során milyen hálátlan volt velünk a világ.

Igazi picsogó, gerinctelen, önbecsülés nélküli taplókra vágyik?

Igen, megtalálta!

Lépjen velünk kapcsolatba most!

Ugyanitt rohadó félben lévő, saját népük ellen háborút viselő diktatúrák számára kutyakiképző exrendőrök bérelhetők!
egyébként ez a poszt nagyon gyenge... (a szokásos színvonalhoz)

sőt ez a téma fergeteges... nagyon nagy labdák pattognak...

tévedés volt magdamarinko... ellenben Rezesová kézenfekvő hasonlat...

a zászlóégetésből is többet kellett volna kihozni...
pl egy oldalcsapárt megért volna a hitvány eu stb zászlóégetőknek...
főleg ahhoz képest hogy szinte III. világháborút sikerült...
plusz MEGSZAKÍTOTT DIPLOMÁCIAI kapcsolatok egy 99% katoikus néppel...
akiknek sok ittlakó képviselője van stb...

azért szerintem ezeknek a jelentőségét Fabius nem fogtad fel...
@laci0011:

Na az lesz az igazi, majd amikor a tüntető örmény kisebbséget üti a TEK.

Na az lesz a gyönyörű. Komolyan mondom, lassan már Mordornak jobb a sajtója, mint nekünk.
Fabius
1) Rezesová
2) zászlótaposás
3) diplomáciai kapcsolatok, egy 100% keresztény álammal...
4) magyarországi örmény sokaság
5) Obama, NATO, EU

micsoda galádságot próbálnak leplezni hogy az IMF et MINDEN ÁRON ELKERÜJJÉK... vajon mit nem láthatnak avatatlan szemek???? hova mennek a hitelbe felvettt csilliárdok ???

ha még a III. világháborút is képesek egy pár hónap előnyért kirobbantani
@dr. Bubó: " hova mennek a hitelbe felvettt csilliárdok ???"

a sajat hatorszag kiepitesebe, a gazdasagi eroforrasok bekebelezesere, az allamositas utan a gazdasag mukodtetesere teszik el maganvagyonnak.

szerintem siman ki akarjak baszatni maguykat az eubol es a natobol, hogy a gengszterallamukat mukodtessek.

de akkor nem fognak birosagra kerulni....
@dr. Bubó: szerintem igaztalan vagy, látszik hogy gyorsan készült a "mű", ezért sok minden nem fért bele, de szó nélkül már mégsem akarta hagyni. Olvasva a töménytelen mennyiségű írást, nagyon újat nem is lehet a porondra hozni. Mindenki elmondott mindent, nincs új a nap alatt. Amíg valamelyik szófosó fideszes nem ugat valami baromságot, addig csak várni lehet, talán ez is a cél, remélik csendesedik a felháborodás. Agyilag nem fogják fel, hogy max. itthon csendesedik pl. az iskola kezdés izgalma miatt, de a kűfőd az nem felejt...
Egy ilyen húzásért, egy magára valamit is adó országban a hadsereg már átvette volna a hatalmat, és puccsal elzavarta volna a miniszterelnököt, hogy mentse, ami még menthető.
Ami pedig az ellenzéket illeti, elmehetnek a bánatos bús picsába. Nekik folyamatosan kellene tartaniuk a sajtótájékoztatókat, elhatárolódva a kormány lépésétől. Most nincs min gondolkodniuk, most össze kell fogniuk az ország renoméjának az érdekében. De csak hallgatnak mint szar a gazban. Szánalmas, rohadt bagázs az LMP-től kezdve az MSZP-n át egészen a DK-ig. A Jobbikról nem beszélek, mert ők hűségesen helyeslik ezt a lépést, mert a vezényló döntött így.
@Cirbolya_sentinel: akkor viszont azt tanácsolom Fabiusnak hogy írjon egy RENDESET is !

ezt a témát évtizedek mulva is vissza fogja mindenki keresni
és nem akarom hogy épp ez a gyenge posztjáról ismerjék meg...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): egyetértek...

a fides en nem csodálkozunk....
ellenben szarul esik hogy a többi is HITVÁNY
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: stimm, mint tudjuk az ideológiai cél, az oligarhás putyini maffia rendszer, most szedik össze az országos vagyont, csak az a bökkenő, át lehet venni az egész ország gazadásagát a viktor maffiának, de a működtetéshez, fejlesztéshez szükséges pénzeket, nem tudják kitermelni, ehhez tőke kell, vagy nyugati, vagy keleti.

A keleti nem fog szarakodni, nincsenek morális problémái, azok minden gond nélkül küldenek a vágóhídra bárkit, velünk sem fognak kesztyűs kézzel bánni...
ներողություն
Fabius
1) Rezesová
2) zászlótaposás
3) diplomáciai kapcsolatok, egy 100% keresztény álammal...
4) magyarországi örmény sokaság
5) Obama, NATO, EU
6) mit takargatnak, hogy nem jöhet az IMF...
7) FÖLDÖN CSÚSZVA KÉRJENEK BOCSÁNATOT a fideszék...
8) mielőtt lemondanak !!!! és önként átaggyák a kasszát és
9) aszketizmusba/bűnbánatba elvonulnak...
vasárnap este jövök, addig ÚJ posztot kérek erről... ez gyenge
Magyarok ezt:
I would like to express my honest regret for your country. Because of that unfortunate event that the government of my homeland guided by mental patients set a dirty killer free. The Hungarian nationalities do not consist of so servile idiots. please let them forgive us.

Küldjétek le ide:
armenia@armebassy.at
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

iljesmit' motyorogtam én is, kicsit fentebb:

"itt várnám az ellenzék összefogását egy (ellen)békemenetre', miszerint mi magyarok elhatárolodunk pártunktól és kormányunktól és igenis egyedül ilyen hülyek, ezt a fost ne önthessék a mi nyakunkba. Talán a világ értelmesebbik fele elfogadná a bocsánat kérésünket és látná, hogy nem a komplett magyarnemzet gerinctelen tahó, az anyját kétfillérért meg...

hahó ellenzék, hahó!!! "
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): bakker, végignéztem, csak a dk-nál van blog az ügyről, tényleg szánalom az ellenzék is
@dr. Bubó: A magyar diplomácia válaszára én is kíváncsi vagyok. Egy jobb országban ilyenkor már lemondott volna a külügyminiszter, sőt mi több a miniszterelnök is.
@dr. Bubó: " aszketizmusba/bűnbánatba elvonulnak... "

nem vonulnak sehova. ezert birosagon fognak felelni.
Érdekes, az enyhített Cozma-ítélet miatt nem ajvékoltak a libsik...
Természetesen az a legundorítóbb ebben, hogyha valóban kiderül, azért adtuk ki a baltás gyilkost, hogy azután majd az azeriek államkötvényt vegyenek tőlünk :-( Pénzért egy gyilkost. Ennél jobban elkurvulni már nem is lehetne...

Amúgy érdemes elolvasni a YouTube videó alatti kommenteket! Az örmények utálnak ugyan minket, de az azerieket még jobban. Az azeriek imádnak minket, mert elengedtük "nemzeti hősüket". Plusz ugye ez a "Turáni Testvériség", stb.

Amúgy meg olvasom az Indexen, hogy mindkét országban a legmagasabb készültségbe helyezték a hadsereget. A legborzasztóbb az egészben az lenne, hogy az amúgy is igen feszült azeri-örmény konfliktus esetlegesen háborúvá való fejlődéséhez hazánk adta volna az utolsó lökést.

Na, AZ már tényleg katasztrófa lenne. Természetesen már most rezeghetne a széke Martonyinak, meg Pintérnek, de persze nem fog.
Hogy rogyasztaná az eget isten a fejére a sok mocskos, nagypofájú haza és nemzetáruló gusztustalan féregnek!

Szégyelljék magukat ( ez most röhejes, de akkor is) azok, akik egy maréknyi dollárért évtizedekre eldobták Magyarország, a magyar nép becsületét!

Azonnal kérjenek bocsánatot az örmény és a magyar néptől!

Ez a szar, szemét senkiházi kormány és parlament nem az én kormányom és nem az én parlamentem.

Ennyire még nem voltam fölháborodva.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): elküldtem a megadott címre. Ha csak ennyivel is, de kifejeztem az egyet nem értésemet a qrmányunk és a csúti tahó lépésével szemben.
na tessék még ez... az örmányek nem mennek többet BUKAREST be...

;)

enyni jópofaság már kellett. túl komoj ez az ügy...
Fabius fel se fogta
Tény hogy Magyarország most Skócia lett...(rengeteg a hasonlóság):
nepszava.com/2011/08/amerika/a-lockerbie-merenylo-bezarasat-keri-amerika.html

Az örmények meg túlreagálták , Magyarországgal kapcsolatban,
"Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait,"( csak nem megtámadni akarják Budapestet? ) "és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és egyéb kapcsolatokat Magyarországgal"(mondjuk, még nagykövetség sem volt, csak egy tiszteletbeli konzul.)
Meg az hogy " letépték a magyar konzulátus zászlaját Jerevánban Örményország Köztársasági Pártjának (HHK) hívei" és "Karen Avagjan, a Köztársasági Ifjúsági Szervezet elnöke "...
na ez már végképp gyomorforgatóan megrendezett mutatvány.

Úgyhogy minden szimpátiám ellenére, menjenek ezek az örmények (is) a picsába.
Ha Pártunk és Kormányunk erkölcsi színvonaláról még lennének illúzióink!
@kormányzó: Nem miattunk.:)

Az azeri nemzeti felbuzdulás miatt.
@libbancs:

Te menj, és szopd le a Kedves Beteg káróját, agyatlan droid.
@MACISAJT: a qva fajtád te hitvány fides gyík !!!
remélem legalább jól keresel vele ha már ennyire aljas vagy

"Az örmények meg túlreagálták...
...menjenek ezek az örmények (is) a picsába. "

a rohat fajtád...
a túlreagálást HÁBORÚNAK hívják...

imátkozz hogy ne a fides BÚNSZERVEZET lépése után indujjon háború...

és mér mennyenek pics@ba? mert egy baltás gyilkos elengedését számonkérik a soha nem hazudó felcsuti csodacsatáron ???
@MACISAJT: lehet ezt tulreagalni...?
talan a haduzenet..
az az lenne, de lehet, most azt is megerdemelnenk...
Remélem, azért sem fog orbán picsogni, hogy Tobin megússza a két kisgyerek megölését!
@libbancs: Hogy jön ez most ide, te idióta? A hülyeség beszél belőled. Ez most nemzetközi diplomáciai botrány te ökör.
@MACISAJT: Te pedig nagyon korlátolt vagy, akkor, ha valamilyen országban nincs nagykövetségünk csak konzulátusunk, akkor nyugodtan csináljunk velük azt amit az elmebeteg vezényló kitalál, mert úgysem számít?
Margit nóóóórmális!?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

viktor és barátai már indulhatnak is, én csomagolnék nekik elemózsiát, azt Jerevánig meg se álljanak. Ott a "fötéren" meg elmagyarázhatnák, hogy csak és kizárólag a nemzetközijog szellemében jártak el...
@Habakuk999:
Ahová mi vendégségbe megyünk...
@batka manó: na igen...

az bzitos, hogy ilyen esetben siman ledobnank oket ejszaka a varos foteren egy repulorol.

de ejtoernyovel am!
nehogy bajuk legyen amig odaernek az ormenyek...

valahogy ki kell oket engesztelni....

en csak annyit kerek, hogy a keszult amator felvetelekbol egy-egy kopiat tegyenek felre okulasul a maradek fidesznyiknek...
Bemásolom a magyar közig minisztérium korábbi közleményét, hogy mindenki tudja miről van szó.

Magyarországon 2004. február 19-e óta fogva tartott, Gurgen Margaryan örmény állampolgár megöléséért életfogytig tartó szabadságvesztés börtönbüntetésre ítélt Ramil Sahib Safarov azerbajdzsáni állampolgár, az elítélt személyek átszállításáról szóló 1983-as strasbourgi Európai Egyezmény alapján, a kiszabott büntetés letöltése céljából, átszállítását kérte Azerbajdzsánba.
Közlemény.
Az Egyezménynek Azerbajdzsán és Magyarország is részese, azt a Magyar Országgyűlés az 1994. évi XX. törvénnyel hirdette ki. Az Egyezmény szerint, az egyik fél területén elítélt személy a kiszabott büntetés letöltése céljából az Egyezmény rendelkezéseinek megfelelően a másik fél területére átszállítható.

Az elítélt kérheti akár az ítélkező államtól, akár a végrehajtó államtól, hogy az Egyezmény alapján szállítsák át. A végrehajtó állam illetékes hatóságainak folytatniuk kell a büntetés végrehajtását, vagy bírósági, illetőleg államigazgatási eljárás keretében át kell alakítaniuk az ítéletet a végrehajtó állam határozatává. A végrehajtás folytatása esetén a végrehajtó állam kötve van az ítéletnek az ítélkező államban meghatározott jogi természetéhez és időtartamához.

Az azerbajdzsáni igazságügyi minisztérium tájékoztatása szerint a Magyarországon meghozott büntető ítélet alapjául szolgáló cselekmény az azerbajdzsáni büntető törvénykönyv szerint is bűncselekmény, amely életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető.

Az életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt személy legkorábban 25 év múlva bocsátható feltételes szabadságra. Az azeri minisztérium arról is tájékoztatta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot, hogy Ramil Sahib Safarov ítéletét nem alakítja át, hanem az ítélet végrehajtását közvetlenül folytatja a magyar ítélet alapján.

Mivel Ramil Sahib Safarov átszállításának az Egyezmény által megkövetelt feltételei fennállnak, az elítélt átszállítását a közigazgatási és igazságügyi miniszter engedélyezte. Ramil Sahib Safarovot a mai napon átszállították Azerbajdzsánba.

Az Egyezmény szerint az átszállítást követően a büntetés végrehajtására a végrehajtó állam joga irányadó és egyedül ez az állam illetékes a megfelelő döntések meghozatalára.

www.kormany.hu/hu/kozigazgatasi-es-igazsagugyi-miniszterium/igazsagugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/azerbajdzsan-folytatja-ramil-sahib-safarov-buntetesenek-vegrehajtasat

ezen a címen végig elérhető

Másnak is ki kellett volna adni, ha ennek az egyezménynek a tagja, még Örményországnak is!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nézd a jó oldalát. Majd az örmény terroristák legalább a románoknál fognak robbantgatni.
Bezzeg a régi szép idők, mikor Gyurcsány leterroristázta a szaudi futball válogatottat, az már mosolyt csal az emberek arcára...
@Kombi:
Mért kellett volna?
Ahogy olvasom, engedélyhez van kötve, nem kötelező.
Talán lesz még alkalma ovinak és navracsicskának, hogy a lemészárolt örmény tiszt családjának személyesen elmagyarázzák a dolgot! Arrafelé megértő és gyorsan felejtő népek vannak!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az amerikai külügyben a vezényló bánatára, azért ennél profibbak vannak. Emlékezzél csak 2001-2002 környékén, amikor az Bush nem fogadta, akiről azt hitte nagy barátja és támogatója. Utána jöttek elő a bostoni díszdoktori cím verzióval, hogy magyarázni tudják a pofára esést valahogy.
@Madnezz:
Látom az irónia és a "vicceskedik " szavak jelentését csak mérsékelten ismered.
A felcsúti fasz viszont komolyan gondolja.

"My honour for an axe killer! - this may be today's Hungary for his historical play some time most summoned his quotation. Sure, if our protagonist - who skulks temporarily due to the events, than crap in the grass - there is a little dramatic sense, then, if he is very lifelike may begin it with savoury Hungarian nationalities with it once: I decided it in such a way that I will be a villain! "

CNBC 7 perc után levették a hírt ;)
@Kombi:
Valamikor a katonaságnál megtanították mindenkinek,mi a különbség a "jár",és az "adható" között.
Sok van, mi undorító, de az Orbán-kormánynál nincs semmi undorítóbb…
@NA YA!: ne kezd már te is... az örmények nem vadállatok...

kersztyének (katolikusok)
a tegnapi KÖRTEMPLOMOS t nem ismétlem meg...
tényszerűen még közünk is van egymáshoz...
legalábbis nem lehetnek véletlenek az azonos középkori templomok
A Magyar Hírlap legalább lehozza a hírt, a Magyar Nemzet szerint nincs hír. (Szegény Balavány György, fél nap se kellett, hogy pofára essen.)
A legkellemetlenebb, hogy mi szavaztuk meg a kormányt, így minket terhel a felelősség a tetteik miatt! Még az is felelős, aki másra szavazott, mert támogatta a rendszert.
Részletek Teleki Pál min.elnök búcsúleveléből:
Szószegők lettünk... A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.
A gazemberek oldalára álltunk... Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.

@batka manó: Egyetértek, a magyar embereknek nagyon gyorsan kellene a szolidaritást és egyben a kormány cselekedetétől való elhatárolódást megmutatniuk (magunknak és a világnak is).
Szerintem ezzel egy saját állampolgárukat is leköpték, az apát, akinek a gyermekeit az azóta is büntetlen ír férfi gázolta halálra és küzd az ítélet érvényesítéséért.
@Kombi:

egy nagy lófaszt kellett volna kiadni, teljesen nyilvánvaló volt - hiszen "nemzetihős" a delikvens - abban a pillanatban szabad mint a madár ahogy haza kerül...ebböl következik tudni lehetett, hogy a kikérő nemzet konkrétan hazudik ebben a pontban:

"Az azeri minisztérium arról is tájékoztatta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot, hogy Ramil Sahib Safarov ítéletét nem alakítja át, hanem az ítélet végrehajtását közvetlenül folytatja a magyar ítélet alapján."

védhetetlen ez a történet, pont .
Ezért!

Az elítélt kérheti akár az ítélkező államtól, akár a végrehajtó államtól, hogy az Egyezmény alapján szállítsák át. A végrehajtó állam illetékes hatóságainak folytatniuk kell a büntetés végrehajtását, vagy bírósági, illetőleg államigazgatási eljárás keretében át kell alakítaniuk az ítéletet a végrehajtó állam határozatává. A végrehajtás folytatása
esetén a végrehajtó állam kötve van az ítéletnek az ítélkező államban meghatározott jogi természetéhez és időtartamához.

Meg ezért!
Mivel Ramil Sahib Safarov átszállításának az Egyezmény által megkövetelt feltételei fennállnak, az elítélt átszállítását a közigazgatási és igazságügyi miniszter engedélyezte. Ramil Sahib Safarovot a mai napon átszállították Azerbajdzsánba.
@AnnaKarenina:
Sajnos igazad van.

Mindhárom gondolatodban.

Orbán viszont nem Teleki.
Nem ismeri a becsület, sem a szolgálat sem a kötelesség szavak jelentését.

Az mondjuk érdekelne, eszébe jut-e néha, hogy ő fölesküdött a magyar népre és az országra.
Újabb világszégyen a diplomáciai kapcsolat megszakadása az örményekkel.
ORBÁN BANDA MEGINT SZÉGYENT HOZOTT HAZÁNKRA!
Jobboskák ilyen a ti bandátok, vagy ezt is a szocik cseszték el?

Martonyi azonnal mondjon le!
Ezen "csodálatos" történet után azon sem kell csodálkozni, ha a tőlünk keletebbre élő népek (is) kikérik maguknak a viktorka-féle félázsiaizást.

Mert a magyar diplomácia és kormány csak örülhet, ha olyan magaslatokba emelnék őket, mint Fél-Ázsia.
Ugyanis ők sehol sincsenek. Ezek után még a térképeken sem fognak minket jelezni. :((((
@Kombi:

"A végrehajtás folytatása
esetén a végrehajtó állam kötve van az ítéletnek az ítélkező államban meghatározott jogi természetéhez és időtartamához."

Viszont nem tilos kegyelmet adni neki. S mindenki tudhatta, hogy azonnal kegyelmet fog kapni.
@dr. Bubó: nem tudom, de lehet, hogy megadják az azerieknek az állampolgárságot, hogy 2014-ben szavazhassanak.
@Kombi: nem tudod megmagyarazni...

ket milliard euronyi hitelert szabadon engedtunk egy pszichopata, rasszista baltas gyilkost.

es nem kellett volna, barhogy is hazudozol. ahogy 2006tol idaig meg tudtuk tagadni a kiadatast a folyamatos keresek ellenere, most is meg kellett volnas.

ennyit er a kibaszott, ruhes borotok. alavalo mocksos allatok vagytok.
1. Mit érezhet most a meggyilkolt családja?
2. Mit érezhet most egy átlag örmény?
3. Mit gondolnak rólunk ezek után külföldön?
4. Hogyan lehetne megszabadulni mihamarabb attól, aki ezt tette?
na jönnek az idióta mentegetési panelek, azért mert jogszerű, még erkölcstelen, ki is mondta ezt és mikor? jah ezzel is úgy van mint a saját sortolásos, kommenista, ofsorozó haverokkal, nincs itt semmi kettős mérce, nálunk így működik a viktor maffia
róluk lehet valamit tudni, mivel foglalkoznak???

Örmény Kulturális Központ
1054 Budapest V. Deák F. u. 17.
Tel: 1-267-3181, 266-6314
Fax: 1-267-6203
e-mail: armnews@mail.tvnet.hu

mert esetleg itt is lehetne bocsánatot kérni a szarosok miatt...
@Kombi: Ugyan, ne kezdj már el egyezményeket bemásolgatni.

Azt hiszed a primitív ugyanakkor pénzéhes főnököddel együtt azzal hogy az írott szó mögé lehet bújni, el is tűnik az aljasság?

Hiú ábránd.

Magyarország és Orbán személyesen kamatostul fogja megfizetni a döntés árát.

Itt most nem is az a kérdés.

Hanem, hogy tényleg legpocsékabb nemzet leszünk, Szomáliával, Fehér-Oroszországgal egyetemben.

Orbán be akart kerülni a történelembe.

Az most már eldőlt: belekerül.

Benne lesz a leghülyébb vezetők élmenyőzében.
Miket össze nem ír ez az áspiskígyó...
Ja, és ezek szerint nem csak a bel-, hanem a külpolitikánkra is igaz: "Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem, amit csinálok!" :(((
@batka manó: nem nagyon fogja erdekelni oket...

az a gond tudod, hogy felelosek vagyunk. felelosek, mert bar tobben is figyelmeztettek ra, hgogy ezek gatlastalan gengszterek akik a sajat gyarpodasuk erdekeben barkin es barmin atgazolnak, mim megis a magyar demokracia torteneteben soha nem lattott hatalmat adtunk/haggytunk a kezukben.

ez a demokracia egyik alapszabalya. felelos vagy a kormanyodert. a bocsanatkeres senkit nem fog erdekelni. meg kell toluk szabadulni e snemzetkozi birosag ele citalni oket.

ezzel valamelyest ki lehet koszorulni a csorbat, de evtizedekig mi leszunk a terseg szarospistai...
@Kara kán: te kedves, tegnap még mást írtál, vagy az nem te voltál?
csatáriért nem lehetne kapni egy kis kápét ?

apropó a következő kormánynak: drorkbán elég jó áron kiadható....
@Kombi: Aki a homokba dugja a fejét az szabadon hagyja az ánuszát,de van aki szereti ezt a fajta szexet!Van pár pornó oldal inkább azokat látogasd ez ügyben,ne itt idétlenkedj a sérült bal agyféltekéddel.
Igen Orbán úgy gondolkodik, ha papíron igaza van, akkor tényleg igaza van.
De ez nem így van.
Császár Előd mehetett külföldre, mert hiába mentette fel a bíróság, a közvélemény elítélte.
Pont egy politikusnak kell a közvélemény hatalmával tisztában lennie.
Most amikor politikai kérdésben minden ellenfél le van komcsilibsizve meg hazaárulózva, akkor pont az ilyen nem politikai kérdésekben fogják leginkább támadni Orbánékat, mert itt hülye érv a mocskos liberális, meg a hasonlók... bár próbálkoznak, az örmény zsidózással, meg az azeri kurultájos kapcsolatokkal, megspékelve a bármi jobb, mint az IMF kirohanásokkal.
Amúgy mindenki húzzon el a Budavári Sörfesztiválra!
Utána lehet tüntetni az azeri konzulátus előtt.
@Gondolkodni Próbáló Birca: Ez a fenti egyezmény hibája, ha nem tagadható meg a kiadatás az elítélt kérése után. Én sem védem a baltás gyilkost, de ha nem tagadhatták meg a kiadatást, akkor miért a magyar kormányt pocskondiázza itt mindenki.

Ha hülye egyezményeket hoznak az EU-ban akkor ki a hibás!!
@Kombi: Még az EU-ban sem biztos, hogy érvényesíthető egy büntetés letöltetése a saját államban - ezért hoztam fel az ír gátoló esetét. Ebben az esetben cinizmus azt gondolni, hogy Azerbajdzsánban nem nemzeti hősként fogják ünnepelni a gyilkost. Megint csak azt látjuk, amit oly sokszor: ez a kormányzat azt hiszi, hogy ha valamilyen (sokszor nem is megalapozott) papírformának megfelel, akkor az rendben is van. Mintha nem ismerné az erkölcs, az erkölcsi érték fogalmát, pedig hányszor meghivatkozta mások esetében!
Azt remélné az ember, hogy ez az eset is megvilágítja a jobbosok számára a jelenlegi kormányzat erkölcstelenségét és cinizmusát, és nagyon bízom abban, hogy sokaknak igen.
@Habakuk999: Szerintem a hatalmon kívül semmi nem érdekli.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

ez oké (sajnos), de én a magam részéről csak joban éreznem, ha csak ennyit is...
@MACISAJT: megdolgoztál a főnöködnek, mehetsz a pénztárhoz!

Elvtelen görény, szégyen, hogy magyarul mersz írni!
@Kombi: Egy zsidó hosszabb üzleti útra megy, és serdülő leányát a rabbira bízza, hogy erkölcsös maradjon. Mikor pár hónap múlva hazaérkezik, a lány hasa gömbölyödik.
- Hogyan vigyáztál te a lányomra, rabbi?
- Hát a lehető legjobban. Négyen aldutunk az ágyban, a nagyfiam a jobbszélen, aztán én, aztán a feleségem, és a balszélen a lányod.
- És arra nem gondoltál rabbi, hogy a nagyfiad leszáll az ágyról, megkerüli, és eljut a lányomhoz?
- Hacsak úgy nem...

Ennyi történt, a létező legamatőrebb politikai hibába kerültünk be, az elnöki kegyelemre nem kérdeztünk rá.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Szerintem Batkának igaza van, a magyar embereknek demonstrálniuk kell, hogy nem értenek egyet egy gyilkos felmagasztalásával, amit az ő kormányuk tett lehetővé úgy, hogy nagyon is tisztában volt a várható következményekkel.
most már nem csak az itélet eladó, hanem az itéletvégrehajtás is eladó!! kell nekünk annyi börtön?minek, igy olcsóbb, még ők fizetnek hogy végrehajthassák az itéletünket...ez igazi piacolás, ott a vér a kormány pucájában:)remélem egy két rakétát nem kapunk a seggünkbe.
@is: hiba..?
tokeletesen tisztaban voltak vele, hogy ez lesz akovetkezmenye. ok ugyanis ugyanezt tennek hasonlo esetben. eszukbe sem jutott egy pillanatig sem, hogy a ficko bortonben fog megrohadni, hiszen nyilvanvalo volt, hogy kegyelmet fog kapni. az ormenyek elore szoltak, hogy ez fog kovetkezni.

tudtak.

es ennek ellenere tortent ami tortent.
@Kombi: A kiadatás mindig megtagadható, ez az egyezmény csak arról szól, hogy ha két ország megfontolja, akkor mi legyen az eljárás. ez egy eljárási egyezmény, nem egy jogokat és kötelességeket keletkeztető.
@Dr. simonmondja.: Osztán, majd viktorka is aztat fogja mondani (vagy valamelyik seggszája), hogy nem ők a hunyók, hanem az azeriek, mer' mégiscsak űk engedték szabadon. :(

Mer' a barackos gyerek sem azt firtattya, hogy mé' attuk ki, hanem, hogy űk mé' engették szabadon.
@Kombi: Hja, Orbán elvtársa Orbán módjára segget csinált a szájából.
Ha ezt Orbán és talpnyalói nem tudták, akkor talán nem alkalmasak a politikai feladatok elvégzésére, magyarán TÁVOZHATNAK!

Mindettől függetlenül, léteznek bizonyos morális kérdések is, és nem hallottam arról, hogy akár egyik "munkatárs" is felállt volna akármelyik minisztériumból, akár a kormányból. Szégyen, szégyen.
@Kombi: Eu-egyezmény és Azerbajdzsán? És ezt így hogy? - kérdezné Anita.
@AnnaKarenina: igy van

demonstralni kellene....

csak nem e-mailben. hanem birosagon, a vad altal kepviselve.
@légügyi megfigyelő: Mitől lenne különb szegénykém mint a választottja?Az is csak 1 elvtelen machiavellista szélkakas.
armenia@armebassy.at

Ez a bécsi nagykövetség e-mail címe.

Úgy gondolom, én is fogok írni az örményekkel szolidáris levelet.

Annak ellenére, hogy azeri partnereim is vannak.

Orbán, te meg eltakarodhatnál a kénköves bús picsáááába.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Sipi - most csak ennyi eszköz van a kezünkben - demonstrálhatunk, tiltakozhatunk, bocsánatot kérhetünk, kifejezhetjük, hogy qrvára nem értünk egyet a kormánnyal...ha eljön az ideje, reméljük, hogy eljön akkor lehet bíróság előtt is válaszolnia a felcsúti parasztnak és társainak. "Bűnszövetkezetben" erősen súlyosbító..
@Habakuk999:

visszadobja a *.hu -t is meg a *.com-ot is
@batka manó: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Olyan mértékű haraggal, felháborodással vegyes keserűség van bennem, hogy azt elmondani nem lehet. Görcsben a gyomrom miattuk!
Haragszom rájuk és felháborít, hogy a mi nevünkben milyen alattomos, senkiházi külpolitikát folytatnak és elkeseredtem, hogy velük, a politikájukkal fognak azonosítani engem és minden magyart a világban.

Hogy jönnek ők ahhoz, hogy így meggyalázzák, lejárassák SAJÁT népüket?!?!?!

(Ehhh, de kár, hogy nem iszom. :P)
@is: Nem tesókám, ezt nem lehet politikai hibával magyarázni.

Nem lehet ájtatoskodva csodálkozni, ja ezt nem is tudtuk.

Ez ennek az évnek a legaljasabb ( nem mellékesen legrosszabb ) üzlete, amit ez a mocsok kötött.
@Kombi: " Másnak is ki kellett volna adni, ha ennek az egyezménynek a tagja, még Örményországnak is!!! "

A kiadható nem = kötelező kiadni ! Te állat...
vezető hír a kormany.hu-n

"Vezető hírek
Vidékfejlesztési Minisztérium, 2012. szeptember 1. 8:57
Siker a húsmarha ágazat

Jól teljesít a húsmarha-ágazat, a szarvasmarha-állomány folyamatosan nő, és ez a Vidékfejlesztési Minisztérium hatékony támogatásának is köszönhető. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a Hortobágy Menti Húsmarha-tartók Egyesülete Szakmai Napján beszélt az ágazat helyzetéről Tiszacsegén, majd átadta a Cserepes Tanya korszerűsített marhaistállóját. Közlemény."

azt a jó büdös kurva anyátokat... kihozzák az emberből az állatot.
@is: Orbánt megmajmolta rendesen,valami ázsiai,annyira kell neki a zseton!Ennyi a történet,ugye addig nem adták ki amíg nem tárgyaltak hitelfelvételről.És még mindíg van lejjebb!
@Habakuk999:

a követségé .at ezt tudom, az én címeim vége .hu meg .com mindkettőről visszalökte a postás...
@AnnaKarenina: Szerintem Batkának igaza van, a magyar embereknek demonstrálniuk kell, hogy nem értenek egyet egy gyilkos felmagasztalásával, amit az ő kormányuk tett lehetővé úgy, hogy nagyon is tisztában volt a várható következményekkel.

Civilek , vagy demokratikus pártok szervezik már a tüntetést ???? lenne rá igény.....
Igy hát marad a "genetikailag alávalo,moslélzabálo,bögatyás mély magyar" vagy a szélsöséges jobbik.

Basszameg ...
@Kombi: Hülye vagy ehhez a témához, minek pofázol bele? Az egyezmény alapján ugyan ki LEHET adni, de nem KELL. Pont ez az egyik lényege a kiadatási eljárásnak, hogy ne lehessen megúszni a büntetést.
Az meg hogy mindent benyalsz, amit kormányod hazudik, háááát...
www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/azeri_olajmilliardokra_palyazik_a_magyar_kormany_2.171770.html
2-3 Mrd EUR-t akar az azeriektől a kormányod, hogy ne kelljen az IMF-el tárgyalni.
Ha így se áll össze, akkor menthetetlen vagy.
hát ha emberre van kereslet akkor azzal kell kereskedni. Mindennel a fejlődő gazdaságért...

(irónia volt, hanem világos)
@Kara kán: Szerinted nem leszünk azeri gyarmat,ha pénzt kérünk tőlük kamatra?
@batka manó:

Ok, keresünk örmény internetes portált, ahol elmondhatjuk, végtelenül sajnáljuk aljas kormányunk gyáva és kapzsi döntését és együtt érzünk az örmény néppel jogos felháborodásában.

Tud segíteni valaki?
@Kombi: Az EU-val szemben szabadságharc, az azerieknek meg pucsÍtanak? Hogy is van ez?
Egy azeri 2004-ben legyilkolt egy örményt.
Magyarország ,mivel a területén történt, korrektül elítélte a tettest, 8 évig magyar adófizetők pénzén
börtönben tartotta .Messze túlteljesítve ezzel a nemzetközi elvárásokat.
Majd miután megfelelő biztosítékokat kapott, a nemzetközi jogszabályoknak megfelelően átadta az elítéltet annak az országnak amelynek az állampolgára.

Ez egy azeri-örmény meccs, amiből kéretik kihagyni Magyarországot és zászlaját meg jelképes kis tiszteletbeli konzulátusát .

Ha túlteng az örményekben a tesztoszteron meg az igazságérzet, rabolják el mint mások Eichmannt Argentínából és büntessék meg.
Persze, könnyebb ehelyett pofázni meg örmény helyi kamuszervezetek hantivilmosainak paradicsomokat dobálni...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Stimmt!
Ha buknak '14-ben (adja Isten!), mintegy - nem kis - jelzésképpen vissza kell(ene) állítani a Magyar Köztársaság megnevezést!
@Kombi: "az elítélt átszállítását a közigazgatási és igazságügyi miniszter engedélyezte"
És mikor mond le?
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Magyarországon, Erdélyben sok örmény él. Én nem aludnék rengőháj úr helyében nyugodtan. Ők még pénzt se kérnének egy kis vaskúráért...

Ahogy tegnap írtam és ebben nálam szakértőbbek is egyetértenek, nem is Örményország jelenlegi potenciálja a félelmetes a szőnyegeivel, hanem a diaszpóra örményeinek a világban elfoglalt helye és vagyona, befolyása. Azzal a nemzetközi diplomáciát teljesen megvehetik - nem anyagi értelemben - és a már eddig Magyarországnak tulajdonított baklövések miatti távolságtartást a Stefi áhította glaciális végletességig fokozhatják.

A törökök, az azeriek ebben azért nem annyira ászok, mert azért a egy ország sorsa nem Iránban, nem az arab világban dől el, hanem más játszótereken. De ennyire erkölcstelen szemét állatnak lenni az minden országban megvetendő.
@kormányzó: + 1 Ha vannak kivételek, most szólhatnának végre!
medvesajt megtetted amit megkövetelt a viktátorod, köszönjük, leülhetsz
@Kombi:

Mutasd meg kérlek, hogy hol írja az egyezmény, hogy ki KELL adni.

Köszi.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Melyik hadsereg? Az a 27 ezres? Aminek valamelyest is fogható része külszolgálaton van? A 40akárhányezres rendőrséggel szemben? Még azt sem mondhatjuk, hogy jobban felszerelt, mert még hk-ja és tüzérsége sincs. Páncélozott járművei meg a tökösgyerekeknek is van. :(
Az ellenzékről abszolút jogos az észrevétel. Hát, már csak illen a mi ellenzékünk. :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát igen, tegnap a vastagon még Kara kán is azt írta, hogy szégyen ez a kiadatás. Ha ő írta.
index.hu/kulfold/2012/09/01/az_amerikaiakat_is_megdobbentettuk/

Az ellenzék persze a szokásos faszkalap: LMP hol van, MSZP hol van, DK hol van???? Jobbik az muszlim segget nyal, őtőle normális reagálás nem várható, nekik a baltás abrichtoló biztos etalon.
@batka manó:

Az emailcím helyesen:

armenia@armembassy.at
@Orbán a magyar nép ópiuma!: Sok van, mi undorító, de az Orbán-kormánynál nincs semmi undorítóbb…

Így va! Ebben benne van minden!
@batka manó: tudod, kurvara elegem van ebbol a "csak ennyi eszkoz van a kezunkben" dologgal...

minek kell meg tortennie?

szocio- es pszichopatak kezeben a kormanyzas.

es leveleket irkaljunk...

irjatok, nem tartok vissza senkit, sot kifejezetten tamogatom ezt is, mint hasloves eseten az elsosegelyt...
@dr. Bubó: Nem volt Magda Marinko tévedés: ő is eleve gyilkolt. REzesová a nyomorultja nem öln i akart, de az állapotából adódóan fel sem fogta, mit csinál a szaros BMW-jében.

Szóval Rezesová nem áll pariban Marinkoval. Az azeri ölni akart, eleve ezért vett baltát, eleve ezt tervezte el. A szlovák liba "csak" behisztizve, -drogozva,-piázva vágta magát kocsiba, ergo borzasztóan felelőtlen volt, ami megbosszulta magát. Azért az emberölésben is vannak fokozatok.
@Kombi: @tiboru: Nem is érdemes ezen Kombival vergőlödni, még az EU-n belül sem kell.
@Madnezz: A legkellemetlenebb, hogy mi szavaztuk meg a kormányt, így minket terhel a felelősség a tetteik miatt! Még az is felelős, aki másra szavazott, mert támogatta a rendszert.

Végre egy fülkeforradalmár, aki elismeri, hogy hibázott!
Egy dolog bizonyosodott be a blogoszfértá olvasva:
aki ezek után is bőszen védi Orbánékat, az vagy fizett troll, vagy fanatikus Fidesz-hivő vagy rettenetesen ostoba.

Semmi baj nincs azzal, ha valaki Fideszes, de ez egy olyan szintű elbaszás és/vagy gerinctelenség volt, ami mindenképpen elitélendő, politikai irányultságtól függetlenül.
Legalább vegyenek példát a fővezéreinkről, és mélyen kussoljanak. Ha ők igy tesznek, akkor talán rájöttek, hogy nem lehet védeni a védhetetlent, csak reménykedni benn, hogy a hétvége alatt elcsitul a dolog.

Bár Obama válaszkérését látva kicsit más a helyzet, valamit mindenképpen mondaniuk kell.
Ha keménykednek, csak olajat öntenek a tűzre, és végképp kiközösittetik Magyarországot.
Ha bocsánatot kérnek és elismerik a hibát, akkor meg a most őket védőkből csinálnak komplett hülyét.
Melyik kezeteket harapjátok, narancsok?
@Kara kán:

Érdekes, az ember azt hinné, hogy egy ekkora ormótlan blamázs után, ahol világosan kiderül a Kedves Vezéretekről, hogy nem csak aljas, de még segg hülye is a diplomáciához, arról nem beszélve, hogy pár azeri gengszter simán hülyére veszi, elássátok magatokat néhány napra.
De nem.
Kezdem azt hinni, te élvezed, ha pofoznak.
Na még egyszer:
Részletek Teleki Pál min.elnök búcsúleveléből:
Szószegők lettünk... A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.
A gazemberek oldalára álltunk... Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.
mindenesetre nagyon szivesen kimennek az utcara..

mondjuk az azeri nagykovettseg ele...

aztan egy gyertyagyujtasra atvonulni az ormeny kulturalis intezet ele. bocsanatot kerni es tiszteletet adni...

ha valaki erez hajlandosagot a megszervezesere, szoljon.

en sajnos nem vagyok egy szervezo tipus, nem is tudnam hogy fogjak neki. de aki megszevezi, az ram szamithat...
@Kombi: Esetleg vissza kellene menni az általános iskolába, némi magyar nyelvtan pótlásra, ld. feltételes mód. Az egyezmény szerint átszállítHATó. Nem átszállítANDÓ.

Senkinek sem kellett kiadnunk, ha nem akartuk. Mint ahogy nyolc éven át valamiért nem is akartuk.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

én is hajlanék radikálisabb megoldásra, csak egyedül kevésnek érzem magam egy kicsit...
@MACISAJT: "Ez egy azeri-örmény meccs, amiből kéretik kihagyni Magyarországot és zászlaját meg jelképes kis tiszteletbeli konzulátusát ."

Pontosan ezt kellett volna: kimaradni. Ehelyett a Kedves Beteg egy kis - beígért - kölcsönért belemászott nyakig. Ha te komolyan azt hiszed, hogy ez arról szólt, hogy túl sokba volt az államnak a baltás életfogytiglanja, akkor te orvosi eset vagy. Vagy fizetett kumintroll.
@Kőmíves Kelemen:
"Egy dolog bizonyosodott be a blogoszfértá olvasva:
aki ezek után is bőszen védi Orbánékat, az vagy fizett troll, vagy fanatikus Fidesz-hivő vagy rettenetesen ostoba."

Az Úr 2012. esztendejének Magyarországán az utóbbi kettő közé már végképp egyenlőségjelet lehet tenni. Tehát a "vagy" szó helyett az "és" a megfelelő kötőszó.
@MACISAJT:
"Az örmények meg túlreagálták , Magyarországgal kapcsolatban,..."

Lehet, hogy valami F. Ferdinánd gyerek lelövését is túlreagálták bizonyos O-M Monarchiában ?
Gondolkozz már néha!:)
Csak bemásolom, hátha a kinti örmény hantivilmosokhoz hasonlóan , néhány magyarországi elmebetegnek kedve támadna az örmény akciók ellen tiltakozni:D

Örményország hazánkba akkreditált nagykövetsége

Nagykövetség, Bécs

Cím: 1070 Wien, Neubaugasse 12-14/1/16.
Telefon: (+431) 522-74-79
Fax: (+431) 522-74-81
E-mail: armenia@armembassy.at
@MACISAJT: Magyarország ,mivel a területén történt, korrektül elítélte a tettest, 8 évig magyar adófizetők pénzén
börtönben tartotta .Messze túlteljesítve ezzel a nemzetközi elvárásokat.
Majd miután megfelelő biztosítékokat kapott, a nemzetközi jogszabályoknak megfelelően átadta az elítéltet annak az országnak amelynek az állampolgára.

Nem lehetsz ennyire sötét! Vagy mégis! Mit gondolsz miért kértek ki tőlünk egy gyilkost! És mi miért - vagy mennyiért - adtuk ki! Valamit valamiért! Egyértelmű, hogy ők nem akarták tovább börtönben tartani, hiszen már annak idején is nemzeti hősként ünnepelték!
@xaverta: ("Lehet, hogy valami F. Ferdinánd gyerek lelövését is túlreagálták bizonyos O-M Monarchiában ?")

Miért, szerinted nem?:D
És őszintén:megérte?????
A m hiányzik az emailcímből, visszadobta nekem is.
@MACISAJT:

hiába nagy az isten állatkertje, csak az a baj, hogy alacsony a kerítés...
azt hiszem, ez a "fideszesek vs tisztesseges emberek" meccs nem lesz szepen lejatszva...
Orbán-kormány, 2010-2012: itt az ideje egy újabb Birkamenetnek. Nem fognak itt sokat lacafacázni az orbanokraták…
S amikor ez bekövetkezik:

"A városom, ha itt az óra, bolondok háza lesz,
eltűnik az értelem, az idegek harca ez.
Mindenütt zűrzavar, nyugalmat nem találsz,
az Őrültek órája, menekülj amerre látsz!"

www.youtube.com/watch?v=libGkr6vCK8
(természetesen koncertverzió, mert Molnár Elefánt gitárintrója csúcs!)
@Cirbolya_sentinel: Ezek szerint nem. Vagy megérkezett a havi apanázsa mára.
@Kombi: Nem kellett volna. Ugyanis idézett törvény 2. Cikke azt írja, hogy

" Az egyik Fél területén elítélt személy a kiszabott büntetés letöltése céljából a jelen Egyezmény rendelkezéseinek megfelelően a másik Fél területére ÁTSZÁLLíTHATÓ."

Nem pedig ÁTSZÁLLÍTANDÓ!

Kapici?
@Neoprimitív: Tudom mi a feltételes mód, de ez a következő mondat ami nem feltételes.
"Az elítélt kérheti akár az Ítélkező Államtól, akár a Végrehajtó Államtól, hogy a jelen Egyezmény alapján szállítsák át."

és mi van ha a Végrehajtó államtól (azeriektől) kéri hogy szállítsák át.

De én nem vagyok nemzetközi jogász itt a 2004 évi XX.törvény linkje,
de még van ennek egy végrehajtási rendelete is, azt nem találom, ha ismeri valaki linkelje be.
www.1000ev.hu/index.php?a=3&param=9078
@MACISAJT: anyad gyilkosat mennyiert engedned szabadon?

gondolom annak is megvan az ara.
mivel te csak egy kis egysegsugaru kuminista vagy, a te arfolyamod ugy 20 euro lehet...
news.az/articles/politics/67397

A frankóság, magától Novruz Mammadovtól, az azeri elnöki hivatal külügyi főosztályának vezetőjétől.
@MACISAJT: Te is csak egy vagy a fideszes "pragmatikusok" (értsd: cinikus, erkölcsi értékeket semmibe vevő, csak saját érdekei szerint használók) közül.
Nem kell az IMF-hitel (OV hajthatatlan számos kérdésben), de kell az azeriek kölcsöne bármi áron. Magyarország az azeri gyilkost elítélte, mert itt követte el szélsőségesen nacionalista okból a gyilkosságot, ezzel Mo. kifejezte, hogy a magyar normák szerint ezért mi jár, most pedig szembe köpjük magunkat, a magyar embereket, a világ normálisabb részét azzal, hogy önszántunkból kiadjuk a hazájának, ahol tudhatóan nemzeti hőst csinálnak belőle, pedig csak egy primitív gyilkos. Mit lehet ezen védeni?
A leányfalusi gázolót minden erőfeszítésünk ellenére sem sikerült EU-n belülről sem kikéretni. Az azerieknek viszont simán ment a saját kikéretésük. Pedig nem hiszem, hogy különbözőek lennének a nemzetközi egyezmények.
@Kombi: kerheti

az tudod mit jelent?

nem a fidesz soztarban, te baszadek, hanem az emberek nyelven.

kerheti. nem jar, baszodj meg. csak kerheti, ami nyugodtan es barmikor elutasithato.

senki nem kotelezett minket a kiadatasra, sot, a nemzetkozi jog azt varta el, hogy NE adjuk ki.

nem szivarog be az alternativ valosagodba a nemzetkozi reakcio, te mocskos, gerinctelen fereg?
@Kombi:

"Kérheti".

Tudod: a halálraítélt is kérheti a felmentését. És én is kérhetek ötmillió dollárt tőled, nem tiltja semmi.
@tiboru: ebbol haga lesz....

konkretan ha kitor ujra a haboru a magyar kormany lesz erte buntetojogilag felelos.
@tiboru: vagyis... az igazság győzött a hőst hazaengedte ...

a magyar kormányfő egyezett meg róla az azerral...

hitvány rohat komcsi náci feudális fides bűnszervezet (mafia)
@AnnaKarenina: DE most itt keverünk mindent mindennel. Rezesová, ír gázoló, batás zecsko jedno?? NEM!!!

Mindketten - ír, szlovák - borzalmas bűnt követtek el a felelőtlen sofőri magatartásukkal, DE NEM ELŐRE ELTERVEZETTEN IRTOTTAK KI EGY SZÁMUKRA PUSZTÁN A SZÁRMAZÁSA MIATT ELLENSZENVES, AMÚGY ISMERETLEN EMBERT!!!!

Az ír gázoló visszajött Magyarországra, és a magyar bíróság!! nem vette el az útlevelét, amir a faszi amúgy felkészült már. Tehát az ír valamilyen formában vállalta a tette következményeit és le lehetett volna bőven sittelni. Ügyrendi hatalmas hibát vétettek a magyar jogászok, így az nála hagyott útlevelével - akkor nem voltunk még EU-tagok - a pasi simán hazamehetett, az nem volt szökés. Mivel otthonában is felháborodtak a tettén, az nem összevethető az azeri magatartással, őt nem hősként hordozták körbe. Ez mocskos jogi huzavona, de nem egy ország önfeledt ünneplése a mészárosának!!

Rezesova is ölt, hasonlóan veszettállat vezetés miatt, de nem is kérte, hogy otthon legyen a tárgyalása vagy ilyesmi. hirek.ma/hirek/a-magyar-hatosagokra-bizza-ugyet-eva-rezesova

Ne kavarjunk már össze mindent azon az alapon, hogy itt is van halott, ott is halott...

Safarov a legocsmányabbul: álmában, védekezésre esélytelenül végezte ki a társát rasszista indítékból, ezek szerintem - ahogy az életfogytos ítélet is mutatja - külön, külön is súlyosbítóak. Ezt a sunyi szarságot ünnepli a vérbossszús geci Azerbajdzsán hőstettként. Ha a katonák megharcoltak volna egymással és úgy okoz halálos sérülést Safarov, csak-csak érthető... DE így??? És ezt támogatni? Európa közepén? Nemlétező pénz reményében??
@a szív fészkei: azért a rezesova az egy hitvány g*ci

drogos részeg qva aki 200 zal megölt 4 maygar embert...

az ha így elindul valaki az SZÁNDÉKOS gyilkos...
előremegfontoltan... biztosra ment...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: nem lesz Hága, vagy ha mégis, vezényló leszarja, úgy igazi diktátórként, mit nekünk akármilyen bíróság, volt rá példa
@Cirbolya_sentinel: Meg kell őt is érteni. A pártközpont leküldte az utasítást, a fizetésért meg kell dolgoznia.
@Habakuk999: Talán Bokassa megelőzi, az evett is a hullákból.
@batka manó: Tüntit szervezni, aminek keretében a nép nevében elnézést kérünk a vezetőinkért?
Bírom, hogy ilyenkor hogy tudnak lapítani! Már az amerikai kormány is reagált rá, de ezek még mindig sunnyognak! Mert nagyon jól tudják, hogy "elkúrták, nem kicsit, hanem nagyon!" Kicsi vezírünk vajon mikor fog megszólalni! Igaz most hátvége van, majd hétfőn reagálunk rá. Most ne zavarjuk imádott királyunkat ilyen pitiáner kis ügyekkel!
@thomaszka: nem akarom megérteni, elfogadni meg végképpen nem, még ennyire sem akarok közös platformra kerülni vele
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: A kérheti azt jelenti, hogy az azeriek ha akarják kérik, ha nem akarják nem kérik.
Világos?

A szavaidat meg válogasd meg nő létedre legközelebb, mert nem a kocsmában vagy.
@GeoCracker: ugyugy

valahova

kossuth terre, nay kepekkel a megolt ormenyrol,. hogy "a ti lelketeken szarad"

vagy az azeri nagykovettseg ele, hogy "mokcsos gyilkosok!"

vgay az ormeny barmilyen kirendeltseg ele, hogy "bocsanat..."

valamit csinalni kell...

vagy soha tobbet nem mossuk le magunkrol, hogy a vilag szemete vagyunk.
@dr. Bubó: Figyelj, nem mentem. Meg fogják állapítani nála, hogy mi a tette súlya, szerintem felfogta és nem is lesz ép már soha. De nem rohan haza, itt van és vállalja a felelősséget, a családja az anyagi terheket a négy ember temetése miatt, stb. Valamit próbál kompenzálni, persze töredék ez a bűnéhez képest... Idejut valaki, aki előtt nincs gát a pénze nagysága miatt, ebből Orvbűn - ezentúl így írom - kölykei is tanulhatnak meg a többi oligarcha fattyai is..

De a katona tette tökmás: hideg fejjel eleve ölni akart rasszista okból és a legaljasabb módon ölt is. És nemhogy nem bánta meg - hiába hazudta a magyar bírók előtt - hanem sőt: ebből egy életre hatalmas karriert kovácsol. Van difi, nem?
Stohl ugyanilyen időzített bomba volt nem egyszer, de neki mákja volt, "csak" nyomorék lett Pali bácsi miatta. És mára Stohl sztárabb sztár, mint volt és kapkodják a könyvét meg őt magát is. Ennyi az erkölcsi érzék manapság.

Igen, senki ne üljön tudatmódosítottan, hisztérikusan kocsiba!!! De baltát se vigyen fel a koleszba!
@antiforradalmár: szánalom...

a vidi mecscen nyajják egymás valagát...

amig a stadiunnyát nem bombázzák addig neki nem gond...
Bár tudom, hogy Fabius nem ért velem egyet a szétcsuszó hatalom képzetében, de azt hiszem az ilyen hülyeségek is segítik a hatalmi centrum változását.
endresy.blogspot.hu/2012/08/egoterek-sarcter-felett.html

www.origo.hu/itthon/20120831-ormenyorszag-megszakitja-kapcsolatait-magyarorszaggal.html
@GeoCracker: Esetleg. Menteni még valamit a renoménkból.
@a szív fészkei: :)))) hitvány rohat komcsi gyerek...

drorkbán gazsija és ráhejje is ijjen összecsuklott drogos alkoholista lesz...

most szólok... főleg ha apuka összecsuklik... nincs gerincük...
Azerbajdzsánnak van a Szabadság téren de tényleg Bécsben van az örményeké. Arra nincs pénzem...
@dr. Bubó: a vidi mecscen nyajják egymás valagát...

Nem egymásét csak a vezírét!:d
@Kombi: egy ilyen mocskos fereggel szemben nincs helye valogatott szavaknak. egy kozonseges bunozo vagy te is, mint minden mocskos fideszes. es ha nem, venned eszre, te fideszfasszopo goreny, ez a ti kurvatok kepe, t majomember, szalai annamriska pornokurvabol erkolcsossze avanzsalt riobanc fotoja. ilyen ocsmany faszcibalokat szolgalsz, te gerinctelen hulladek, te emberiseg szegyene.

es ha nem tetszik, keress meg es vegyel elegtetelt...

de az ilyen mocksos fergekkel szemben irasban az ilyen szavak az egyetlen megfelelo kommunikacio, eloben pedig a recsego csontok es a morzsolod porcok hangaja.
@a szív fészkei: Milyen renoméból? Olyanunk már nem nagyon van sehol... Na, jó, Hátsó-Burundiban még talán.
@GeoCracker: nem, tüntit szervezni ahol bocsánatot kérsz a balfasz kormányod helyett/miatt és közben adsz a kormánynak is egy qrva nagy sallert, kokit, taslit mert csak és kizárólag ebből értenek. Bizonyítod országvilág előtt, hogy magyar ország nem csak gerinctelen férgek országa....és folytathatnám reggelig.

engem úgy tanítottak, hogy van szégyen és bizonyos helyzetekben illik bocsánatot kérni. Nálunk a polelit(basszák meg) 22 évnyi nehéz küzdelmes munkával kivívta, hogy szégyenkeznem kell miattuk és bocsánatot kell kérnem, hogy ilyen ország egyáltalán létezik...
@Kombi: Azerbajdzsán Eu-tag?

"Magyarország az 1957-es strasbourgi európai kiadatási egyezmény és az elítéltek átszállításáról szóló 1983-as strasbourgi európai egyezmény alapján mérlegelhette az elítélt férfi kiadatását. Az egyezményben szereplő feltételek pedig teljesültek – tette hozzá a nemzetközi jogász. A kiadatási egyezmény tartalmazza az aláíró tagállamoknak azt a jogát is, hogy az elítélt amnesztiában részesülhet, s az azeri elnök élt a kegyelemgyakorlás jogával.
Lattmann Tamás személyes véleménye szerint “lehetett tudni, lehetett számítani rá, hogy ez lesz a dologból”. Úgy fogalmazott: “ez várható volt, tekintettel arra, amilyen politikai vihart kavart az ügy Azerbajdzsánban a bűncselekmény elkövetésekor”." MTI

Mérlegelhette!! Tehát dönthetett volna másképp, de kellett a manatos kötvénypénz, ami nincs is. Hullakereskedők. Orvbűn a mai Csicsikov.
@batka manó: Akkor, aki tud, menjen Bécsbe, vagy ottaniak csináljanak legalább szimbolikus bocsánatkérést.

Van ilyen: www.ormeny13.hu/ A Gellérthegynél egy templomuk. Esetleg oda.
@tiboru: Kérheti azt jelenti, hogy kérheti az azeriaktól és a magyaroktól is az átszállítását.
Gondolom az azeriaktól kérte.
@AnnaKarenina: www.ormeny13.hu/ oda írni, hogy milyen formában fogadnák el a bocsánatkérést?
@a szív fészkei:

félre értettél (talán), én is itt pesten gondoltam megmozdulni, ezért is kérdeztem az örmény kulturális központra, esetleg pont megfelelő helyszín lenne
@AnnaKarenina: Na ezt akartam ide: ormeny13@freestart.hu - teremtsünk kapcsolatot
tavaszig kellett volna kihúzniuk világháború kirobbantása nélkül...

akkor aztán az mnb tarcsiból lehet a nyuggereknek szórni a mannát
@batka manó: Azért laknak Bécsben is magyarok esetleg. DE persze, ezért néztem, hog ymi van itt, ezt a fentit találtam.

Meg most ezt: www.sulinet.hu/oroksegtar/data/magyarorszagi_kisebbsegek/2008/Kiteljesedo_kulturalis_autonomia_2006_2007/pages/025_ormeny_kult_dok_inf_kp.htm Budapest V. ker. Semmelweis utca 17. szám alatt található az Örmény Kulturális Központ.
@GeoCracker: ???? miért? ez kinek nem nyilvánvaló...

a felcsuti csodacsatár szellemi és erkölcsi álapotára vall az ügy

"Novruz Mammadov, az azeri elnöki hivatal külpolitikai osztályának vezetője: “Teljesen zárt körben tettünk lépéseket... titkos tárgyalások folytak... döntő szerepe volt az Orbán Viktor magyar miniszterelnök látogatása alatt elért megállapodásnak.” "
@a szív fészkei: Nekem ez az egész külön zavaró. Bár egy betüt nem tudok örményül. Egyrészt azért, mert minden gyilkost elítélek, másrészt mert őseim, bér nagyon régen, de onnan jöttek.
kombi értsd már meg ebből nem jössz ki, nem lehet megindokolni, hogy egy demokratikus(nak csúfolt) európai ország kiad egy gyilkost egy olyan országnak aki ezt a gyilkost nemzeti hősnek tartja, holott az aki álmában lemészárol egy embert az egy utolsó féreg lehet maximum, nem nemzeti hős, minden józan emberi(!!!) norma szerint.
@Habakuk999: Budapest V. ker. Semmelweis utca 17. szám alatt található Örmény Kulturális Központ.

Most valószínűleg nincs ott senki.
DE hajmeresztő a Gépnarancs posztja, hiszen ezek egy alvó ember mészárlását hőstettnek nevezik és ezek szerint már mióta lobbiztak Orvbánnal. A vérbosszú népe a legfőbb partnerünk???
@dr. Bubó: ezért tudja mindenki. Mint amikor a TEK a TV-ben nyilatkozik a fedett akciókról.
Orsós-Olstein és gátlástalan csürhéje ezzel a lépéssel legitimizált minden etnikai népirtást, így a magyar lakosság ellen elkövetetteket is.
Ennek következtében:
- Orsós-Olsteinnek és minden sameszának dicsőíteni kell Trianont -bár ott az ANTANT vezető hatalmai egy ellenséges országot szaggattak szét, tehát erkölcsileg sokkal jogosabban jártak el-,
- a Maniu-gárda lemészárolt ártatlan magyar civilek sírját le kell köpniük évente egyszer, a hóhér Oltenau sírját pedig meg kell koszorúzniuk -ehhez jól jön, hogy Orsós-Olstein részben erdélyi oláhcigány,
- a délvidéki mészárlás 35-50.000 ártatlan magyar civil áldozatának sírját szintén minden évben évben le kell vizelniük, Kerényi Imre által rendezett performance keretében,
- Az etnikai népirtások elkövetőinek üdvözlő táviratot kell küldeni, s megkárni őket, részesítsék továbbképzésben a TEK-et, kiemelten Hajdú Analfabéta Tábornok Örzővédő Izomtibor Urat.
Röviden és tömören, az Orsós-rezsim ezzel a lépésével eljátszotta véglegesen ország és a nemzet becsületét. Innentől kezdve a kormánynak és a nemzetnek nincs joga egyetlen egy alkalommal se szót emelni a magyar lakosság ellen elkövetett és a jövőben elkövetendő bűncselekmények ellen, legyen szó verésről, gyilkosságról, illetve bármilyen borzalmas bűnügyről.
Egyes áljobbboldali figurák arra hivatkoznak, hogy ez jó üzlet volt, az örmények nem érdeklik őket. Ezek a patkányok azok, akik az idióta Nyírőre, Wass Albira, Tormay Cecilre verik az ótvaros farkukat, akik állandóan siránkoznak, hogy milyen aljas módon bántak el velünk más népek tagjai. Elég betegek, ha nem jönnek rá, hogy egy nemzet csak akkor követelhet megértést, ha ő is azt ad a másik fél felé. Most minden nemzetközi fórumon és a külföldi médiában erről van és lesz szó egy ideig. A magyarról olyan kép alakul ki, hogy olyan féreg, hogy 20 forintért képes etnikai okok miatt mészárló bűnözőket eladni. Nem mellékes megemlíteni, hogy az örmény közösség már régóta a magyar társadalom szerves részét képzi, évszázadok óta élnek Hazánkban. Kiss Ernő és Lázár Vilmos is örmény származású hazafiak voltak. Nem mellékesen, Kiss Ernő egy komplett huszárezredet szerelt fel saját pénzén Magyarország védelmére. Emellett Európa legrégibb keresztény nemzete az örmény. Most eladtuk egyik katonájuk gyilkosát az Azerbajdzsán muszlim diktátorának. Kíváncsi vagyok, hogy mint szól ehhez a pedofil KDNP és klérus. Ja, gondolom szokás szerint semmit. Megkapják az Orbán-rezsimtől évente a 100 milliárdos állami támogatást, a birkák feletti hatalom egy részét, meg a friss gyerekhúst pedofil vágyaik kiélésére.
@Kombi: igy van

ez a civilizalt reakcio egy ilyen buntettre.

a hozzatok hasonloak nem valoak civilizalt kozossegbe.
@a szív fészkei: Az ír gázoló ügyét azért hoztam ide, mert ez is erkölcsi kérdés. Írország tájékozódhatott az ügyről, megbizonyosodhatott állampolgára bűnösségéről és így egy kultúrállamtól azt várná el az ember, hogy nem tesz különbséget egy Írországban, vagy Magyarországon elkövetett vétkes gázolás ügyében. Még kiadnia sem kellene, elégtétel lenne, ha odahaza ülné le a büntetését. (Rezesova szerintem is más kérdés.)
@batka manó: Elment, amint a hiányzó m betűt beírtam a embassyba...
@Kombi: "ki kellett volna adni"

büdös hazug g*ci vagy mint a fides bűnszervezet...
takaroggy a vérbe... rohat fizetett fidesznyik...
tejjesen nyilvánvaló GERINCTELENSÉGET és ALKALMATLANSÁGOT
nem tudod megmagyarázni...

még ha papíron rendben lenne akkor se... (mert JOGUNK az volt kiadni)

a qva fides banditáid ezzel b@szták szét az országot is...
már az egész világ szétqráására is pájáznak... nagyambíciók...
Szerintem ez egy jó húzás volt és pénz lesz belőle nem is kevés. Nem kell ezt a tetvet tovább etetni itthon, kit érdekel h otthon nemzeti hőst csinálnak belőle? Sok diktátor volt már nemzeti hős akik milliók haláláért voltak felelősek.
@a szív fészkei:

mán' én is elküldtem a magamét...
@batka manó: Ez hülye, hagyd. Mérlegelheti a kiadatást, ez azt jelenti , hogy mondhat szabadon igent vagy nemet. Igent mondott a pénzre.
@batka manó: Hát legalább személy szerint nem kell leköpni magunkat.
@mojszipupi:

az ilyeneket tenyésztik, vagy hogyan????
@tiboru: ez azért így elég konkrét:
"A crucial role in the resolution of this issue belonged to an agreement reached during the visit of the Hungarian Prime Minister Viktor Orban."
Tehát megint egy kézivezérléses sztori: a Szeretett Vezető házi vonalon leszólt a KIM-nek, hogy a turáni népek örök barátsága jegyében csak haza kéne engedni ezt a félázsiai hős gyereket...
Elképesztő.
"véleménye hajlik, mint a rohadt nád" - ennél szebbet még nem hallottam:) Gyönyörű hasonlat.
@mojszipupi: Dugd fel magadnak azokat véres manatokat, pláne, ha a Vezéred egyáltalán megkapja. Lehet, hogy valahol téged talál majd meg egy magyart annyira nemkedvelő akárki valahol a nagyvilágban. Biztos azt is fogják ezért otthon ünnepelni.
@MACISAJT: Lehet hogy téged hamarabb rabolnak el, ha olvassák a hülyeségeidet. Bár úgy lenne orvbánnal és haverjaival együtt.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Nem Sipi!

Az azeriek nem mocskos gyilkosok.

Volt egy gyilkos magyar börtönben.

Ezért külön mehetne Orbán a kurva nénikéje valagába - ez a hír különleges, Bubó helyesen ír, én kurvaanyázok -, mert állásfoglalásra késztet bennünket a két távoli ország vitájában, amelyhez egyébként kurvára semmi közünk.
@batka manó: Véres pénzből fizetik. Zsoldos, azt nem érdekli miből van a zsé.
@a szív fészkei: Érdeklődöm, hogy ki hol szervezne demonstrációt, szerintem egy nagyobb tömegmegmozdulás kifejezné a világ felé is a hétköznapi emberek elhatárolódását. De ezt mindenképpen CSAK az örményekkel való szolidaritás kifejezése és a kormány cselekedetének elítélése címszóval.
(Az e-mailcím a XIII. kerületi örmény kisebbségi önkormányzaté.)
@mojszipupi: ??? 20ezer forint/hó börtön kööltséget

álítod szembe 1000 éves örmény magyar KERESZTÉNY barátsággal...

pont erről szól minden poszt hogy a fides bűnözőid is 5forintér eladnák az annyukat is... ha lenne aki ad értük enynit... ez CIGÁNYKODÁS... büdös rohat hiotvány kulturálatlan senkiháziak... akik a kltúrát secpercalatt képesek ledönteni...

hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6rtemplom
@Habakuk999: Ezért mondom én is, hogy ebben az esetben csak az örményekkel való szolidaritást és a kormány lépésétől való elhatárolódást kell kifejezni.
@hackbard.celine: tejjesen nyilvánvaló hogy ez az ügy

a FÓŐDAKOTA CIGÁNYKODÁSát mutattya...
rá jellemző alkalmatlanságot és gerinctelenséget mutat...
@Habakuk999:

habakukk jól ír, egy "db" mocskos féregről van szó, mondjuk annyiból döccenős egy kicsit az azeriek megítélését tekintve hogy ott nemzeti hős, és nem egy hidegvérű gyilkos.
@AnnaKarenina: Én nem vagyok szervezőalkat, de ezt a két címet látom most a neten. Írjunk nekik, hogy milyen formában képzelnének el egy szolidaritási tüntetést? Azt ugye be kell jelenti Pintéréknek, akkor kiszámláznak rendőri készenlétet - a fradistáktól ugye nem szoktak pénzt kérni ezért, csak a melegektől - jó lenne, ha Milla vagy olyan formáció rárepülne erre a témára, amelyik már csinált ilyet.
Három perce beszéltem falunk két legnagyobb Fideszesével, csak a fejüket fogják, és hülyéznek...
@Kombi: Amennyire tudom, az általános szokásjog az, hogy
1. Nem adják ki olyan államak, ahol fenyegeti az újraperesítés és a súlyosabb ítélet (pl. zseblopásért kzlevágás)
2. Nem adják át olyan államnak ítéletvégrehajtásra, ahol aránytalan könnyítés lehetséges.
Orbán tehát bőven megszegte a nemzeközi szokásjogot. A józan észre nem hivatkozok, mert azpn már régen túl van.
@Papageno68: majd holnap megláttyuk...

hány szavazatot kap Hódmezőlázárhejen a fidesGYÍK...

hitvány rohat komcsi náci feudális bűnszervezet

alkalmatlan gerinctelen gátlástalan félázsiai csürhe
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Picit túl korán parentálod el az ellenzéket.

"A Lehet Más a Politika elsősorban az örmény néppel való együttérzését szeretné kifejezni. Osztozunk megdöbbenésükben: az örmény katonatársát Magyarországon megölő azeri tisztet, Ramil Safarovot ma hősként ünneplik hazájában, és ehhez érthetetlen módon a magyar kormány járult hozzá."

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/35482/ijeszto-dilettantizmus-vagy-penzert-kotott-alku/
@mojszipupi: Ti lennétek azok a korosztályok, akiket a cinikus fideszesek már megfertőztek? Akiknek a kimondott, az adott szó, a becsület, a tisztelet, az igazság nem jelent semmit?
(Legalább annyit felfognátok, hogy Magyarország nemzetközi megítélésének is árt. Lassan nem félázsiainak, hanem a világ egyik legcivilizálatlanabb népének látszunk.)
A SZU felbomlása óta feszült, puskaporos arrafelé a helyzet, mind a mai napig. Orbán jó érzékkel nyúl bele a jóba, de eddig csak civilekkel háborúzott.
Iránban nem akar esetleg kötvényt kibocsátani? Vagy Gázában? Mert az örmény-azeri konfliktusnál talán csak ez a kettő veszélyesebb.
Azt azért megnézem majd, hogy hogy kezeli a TEK, amikor örmény szeretetcsomagokat kap ez a hülye. Hogy valakinek ennyire ne legyen esze...
@dr. Bubó: Ja keresztény barátság de azért ha nem tetszik nekik akkor megfenyegetnek h mi magyarok mostantól járjunk nyitott szemmel a világban mert bármikor baj érhet. Mekkora barátságba vagyunk. Pont ők azok akik az anyjukat is eladnák egy ft ért. Inkább az azeri olajpénzből csöppenjen mint az örmény "barátságból"
@Papageno68:

de szerintük ki a hülye??? mer' az nem mindegy :)
@Kombi: Amúgy tévedsz, a kiadatás mindig egyéni elbírálási folyamat része. Szó nincs kötelezettségről.
@GeoCracker: ezek az agyatlanok a JOGOT összekeverik a kötelességgel...

enyni eszük van... nyilván ezér tartunk itt...

igen drorkbánnak JOGA volt kiadni...

de normális hazáját szerető ember nem tette volna meg...
hisz nem kötelező...

de orkbán egy mafiszervezet keresztapja CSAK A LOPÁSON jár az agyuk...
bocs ez elírás az nincs... öszöneik... cigánykodásra...
@a szív fészkei: Neked is:

"A Lehet Más a Politika elsősorban az örmény néppel való együttérzését szeretné kifejezni. Osztozunk megdöbbenésükben: az örmény katonatársát Magyarországon megölő azeri tisztet, Ramil Safarovot ma hősként ünneplik hazájában, és ehhez érthetetlen módon a magyar kormány járult hozzá."

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/35482/ijeszto-dilettantizmus-vagy-penzert-kotott-alku/
@a szív fészkei: Magánemberként bármelyik szervezetnek lehet írni, az is jó. A Milla meg reagál, remélem.
A libbantak menjenek Örményországba szimpátiatüntetni és maradjanak is ott :)
@mojszipupi: huuzz el a vérbe büdös tahó... a védhetetlent véded...

én az örményekkel érzek egyet és a fides bűnözőket KIADNÁM nekik (jópénzért) ha már ott tartanánk...
@AnnaKarenina: Van egy örmény kulturális központ a Deák F. u. 17. alatt. Nagykövetség meg csak Bécsben van, az is elég fura.
@AnnaKarenina: Értlek, csak utána olvasva itt is magyarok követték el az ordító hibát. Írország keménykedik most, az rájuk vet rossz fényt.

Érthető még valahol az is, hogy menti minden ország az állampolgárátlegalább az otthoni börtönig, de hogy azonnal felmentett hősként ünnepelje a közönséges hentesét, az azért olyan prefeudális, jogot mellőző ottani vérbosszús csökött mentalitás, amit nem kéne nekünk segíteni.
Pláne pénzért, csakis azért, semmi másért. Még ha egyetértene Magyarország bármelyik fél álláspontjával, de semmi ilyesmi: csak a haszon miatt játszik ilyet a lőporos hordóval.
@AnnaKarenina: Érdekes ez a téma. Általában kemény kritikával élek minden agyhalott fideszes próbálkozás ellen, de valahogy ebben a dologban látom a logikát részükről és ezzel egyetértek. Szinte semmi másban nem de vicces látni h mennyire osztanak egyből :)))
@az utolsó bögreharcos: Örményország nagyon szép és jó hely. Ecsmiadzinban van az örmény pápa székhelye. Jerevánból látszik az Ararat. És még a konyakjuk is jó.
A Bándy Kata gyilkosát is hazaküldenéd? (Szerintem őt biztosan nem, de mások gyilkosai csak szabaduljanak.)
@AnnaKarenina:

A legjobb az lenne, ha Dopeman, a Milla lángoló intellektuális fényoszlopa mondana beszédet.
@iii: Nem a Semmelweis u. 17 alatt van a központ? Azt olvastam. Ja, nem,igazad van, most látom, hogy ez aktuális: Örmény Kulturális és Információs Központ

Levélcím: 1054 Budapest, Deák Ferenc u. 17.
Telefon: 266-6314, 267-6203
Fax: 267-3181
Igazgató: Avanesian Alex

Szervez az LMP, Milla oda valamit?
Lehet, hogy Bástya elvtárs így akar nemzeti hős lenni? Pardon: Nemzeti Hős. Nem tetszik neki, hogy itt már meg se akarják gyilkolni? Ebből nem lehet elég politikai tőkét kovácsolni, kel egy nagyobb balhé is?
Meglepődne, ha elrablása esetén nem váltaná ki az ország. Mert mondjuk Oroszlánszívű Richárdért érdemes volt adakozni anno, na de hol van ez attól? Csak mondom, hogy az is 3 évig raboskodott anno...
@batka manó: Én ebből nem akarok jól kijönni, mert nagyon elítélem a gyilkost, csak az volt a célom, hogy utána nézek a dolgoknak, nem első felindultságomból összevissza irkáljak minden, ami eszembe jut, hanem közzétegyek olyan információkat ami alapján mindenki utána nézhet alaposabban a dolgoknak, mielőtt megítél bármit, ha egyáltalán megakar valamit, nemcsak csípőből elutasít mindent amit a másik oldal csinál.
A dolgok nem mindig azok, amiknek elsőre látszanak.
@mojszipupi: Hogy te mekkora tahó vagy , öcsi!

Ha nem vetted volna észre, Magyarország, a magyarok becsületét adták el szemét tolvaj vezetőink.

Azért, hogy kontroll nélkül ki tudjanak lopni még nyűves hárommilliárd dollárt.
@GeoCracker: Á, csak mentegeti ezt a mocskos bandát. Ami full jogászokkal van kitömve amúgy, Navracsicska még tanít is. Szégyen!!
@mojszipupi: Ha azt vesszük majdnem minden lépésükben van logika, erkölcs már nem annyira. Lépj egyet és fontold meg, jobb-e nekünk az azeri pénz, mint az IMF-é. Jobb-e nekünk egy szövetség tagjaként folyton a szövetség ellen dolgozni? Látsz-e pl. ebben logikát?
Engem a hányinger kerülget, ha folyton azt hallom tőlük, hogy isten, haza, család, mégis bármelyiken átlépnek, ha kell.
@sivatagi n.: Ne bántsd az Elnök urat.:) Jól szokott beszélni.
Kompenzációként a hazai szájkaratés liberráltakat küldjük a frontvonal elejére, ha kitör az örmény-azeri háború :)
@iii: Értem, de ti tudtok szervezni, rendőrséggel lepacsizni, stb. Ha megcsináljátok, látod, mennénk.
jellemző fid eszes reakció... 3as figura...

"@Kelly és a szexi dög: Miért kellene még Örményország seggét is kinyalnunk!? "

a fides bűnszervezet "agya" eddig terjed kétbites...
nyalni vagy háborúzni...

tudod a kettő között vannak még fokozatok...
a normális alkotóemberek más verziókat is ismernek
@dr. Bubó: Ők csak a pénzes segget nyalják. Keresik az oda feldugott lóvét.
@a szív fészkei: Ilyen esetben érvényes az ad-hoc tüntetés jogossága, úgyhogy igazából nem kell jogilag rendőri bejelentés sem.
@sivatagi n.: Ő legalább nem szökött elmeápolt benyomását kelti, mint Orvbán. Aki nemcsak kelti, az is.
Vajon a Semjén Zsóti mit fog ahhoz szólni, hogy a főnöke egy keresztény és egy muszlim ország közül a főnöke a muszlim mellett voksolt? Tuti, hogy jövőhéten Iráni kötvény kibocsátás is szóba kerül, erre megy ki a pakli, mérget rá.
@iii: Mondod te, vagy mondja Don Pintér? és csináltok valamit? Ma vannak ott a Deákon? Vagy hétfőn?
@Kombi: Jó, hogy a konyhába nem zavarod ki bazeg. Asszonyállat hallgasson? Ki a fasznak képzeled te magad??
@Mr. Waszabi: Tudod, miért adakozna mindenki - kivéve a zsoldosait? Bármennyit!!
@Kombi: Nyilván az EU törvények szarok és nyilván nem tehetett mást a kormány és nyilván ezt a hülye EU, meg az USA nem értheti, ezért tépik a szájukat ...
Értem.
És te érted???? Amit írsz???
@Habakuk999: olvastad az elnok nyilatkozatat...?????

"Yes, he is in Azerbaijan. This is a great news for all of us. It is very touching to see this son of the homeland, which was thrown in jail after he defended his country's honor and dignity of the people."

az azeri elnok egy allat es akik hoskent unneplik siznten mocskos allatok.
@iii: dicséretes, csak nekem tűntek lassúnak, tudom én vagyok megint a szenya, na de akkor is
@a szív fészkei: A törvény mondja, pontosabban az EU-szabályozás. Schmitt ellen is spontán tüntetés volt, amikor kiderült a plágiumügye.
@iii:

és lesz valami spontán, vagy se nem? mit tudsz?
@laci0011: Neeem, a fideszes szótárban a pénzt kamatra kérni akkor gyarmatosítás, ha az imf-től vagy az eu-tól kérünk.
@GeoCracker: Én ma azért megpróbálok odamenni egy mécsessel a Deákra.

A rohadt életbe most visszajött az email. Mi a rendes címük?
@mojszipupi: Elárulnád, hogy a logika melyik része fogott meg ennyire? (A morális oldalát hagyjuk, nyilván nem érted.)

1.) A Szeretett Vezető éppen egy olyan országra akarja építeni a magyar gazdaság rövid távú finanszírozását, amelyik az első adandó alkalommal páros lábbal rúgja fel a megállapodást és szarik arra, hogy ezzel mi mekkorát szívunk. Ez a helyzet ugyanis akkor, ha "csak" hülyék voltak és elhitték amit ígértek.

2.) A magyar kormány tudatosan félrevezette az EU és NATO szövetséges Örményországot, amelynek egyébként - kivételesen - mind az USA-val, mind Oroszországgal jó kapcsolata van. Ezzel aktívan hozzájárultunk egy krízis zónában egy akár fegyveres konfliktushoz vezető helyzet kialakulásához. Ez komolyan sérti mind az USA, mind az oroszok érdekeit. Ez a helyzet, ha tudták, mire lehet számítani.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Sajnos egy ország vérbe borultan elvakult. Lehet, hogy vannak, akik magukban elítélik de nem merik nyíltan hangoztatni, mert őket is lebaltázzák. Tehát magukra veszik a vérbosszús inget, és hagyják magukat ez alapján mocskos gyilkosnak megítélni.
@a szív fészkei: én azért fizetnék, hogy ott tartsák. Egyik héten. A másikon meg a másik oldalnak fizetnék, hogy visszaadják sértetlenül, természetesen nemzeti érzületemről és feltétlen támogatásomról biztosítva a miniszterelnököt.
Ő is ezt csinálja velünk: egyik nap átbasz, megrövidít, másnap meg valami szépen csengőt hazudik a szemünkbe.
@Habakuk999: meg arra is hogy betartja és betartatja a Magyar Köztársaság Alkotmányát...
Viktorék elmebeteg ámokfutása kishazánkban:
-2010 októberében kacagtató volt,
-2011 januárjában kínos mosolyt csalt elő
-2011 júniusára risus sardonicus és dühünkben nevettünk
-2011 decemberében már sírva röhögtünk kínunkban
-2012 júniusában már anyáztunk, dühöngtünk, és kínunkban röhögtünk
-2012 szeptemberében már csak hápogva bámulunk és szégyenkezünk
Mi lesz itt decemberre?
@Mr. Waszabi: Én is mindent odaadnék ezért, hogy soha vissza nem bírjon jönni, sőt a bandája és a b. keresztényi családja körében essen a fejére egy túlérett kókuszdió valahol az isten háta mögött, ahol addig megtűrt nyomiként vegetálhatna. Arany karikagyűrűmet is. :-DD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Nincs jogod ezt mondani, egyébként olvastam.

Két ősellenség harcába sikerült beletenyerelnünk egy kis ellopandó pénz reményében.

Ez nem egy spagettiwestern, ahol jók és rosszak küzdenek.
@iii: Nem tudtok indítani egy tiltakozó vagy bocsánatkérő oldalt, ahol lehet regisztrálni és azt kiküldeni az örmény követségre? Kétszer próbáltam elküldeni a mailt, de visszadobja a rendszer.
@batka manó: Hát oda lehet menni a Deákra egy mécsessel, nem?
@a szív fészkei: na, azért túlzásokba ne essünk, csak módjával. Szerintem az ország szavazóképes - azaz politikailag érdekelt - lakossága, azaz pár millió ember esetén elég 100 ftos tétben játszani. Már félre is tettem 500 ftot szeptemberre - hátha...:)
@a szív fészkei: Facebook oldal létrehozása? Tudom sokaknak gáz a "lájkolás", de ideiglenesen az sem egy rossz ötlet ...
Most szidjátok az azérieket, amiért Martonyi balekot átbaszták (ha egyáltalán tényleg így történt), de majd ha Orbánék el tudják adni a kötvényeket, és pénzhez jutnak, akkor Azéria lesz a legjobb barát.
Kétszínű barmok :-))
@Mr. Waszabi: továbbfejelsztettem az ötletet. Képzeld, milyen fogadásokat lehetne kötni erre hétről hétre? Fellendíteni a netes fogadóoldalak forgalmát hamar, sőt, lehet, hoyg a londoni bukmékerek is "kezitcsókolom"-ot köszönnének odakint, ha arra vetődnél:)
@iii: Oda és amit a hódmezővásárhelyi srác bekopizott:" I would like to express my honest regret for your country. Because of that unfortunate event that the government of my homeland guided by mental patients set a dirty killer free. The Hungarian nationalities do not consist of so servile idiots. please let them forgive us.

Küldjétek le ide:
armenia@armembassy.at " De visszajön.
@AnnaKarenina: Én is ott leszek. Jó lenne összefutni! :-) Tudsz majd lökni egy mélt, ha már van valami konkrét? Én nem tudom itt folyamatosan figyelni a kommenteket.
Előre is köszi
@Nyekenyóka.:

Én biztos nem fogok annak tapsikolni, hogy sikerült eladnunk kötvényeket 7%-os kamatra...
@libbancs: Karakterenként,vagy blogonkét kapod a fizetésed Kumin elvtárstól? Látom főnökeid megtanították a crtl+c ctrl+v használatát neked is. húzz innen, meg más blogokról is!
@Nyekenyóka.: Francnak kell az a pénz. Az csak a te bandavezérednek kell még többet lopni. "Térkövezni"... Bármi áron ezek szerint megéri nektek.
@Nyekenyóka.: Vicces akkor lesz, ha a csodás gazdasági ugrás elmarad és NEM tudják az azeriaknak pengetni vissza a pénzt, mert akkor tuti visszapostázzák a baltás embert pár száz haverjával együtt, és akkor a világ végén is megtalálják majd a "srácokat" ... ha érted a célzást.
Gratula, Varánusz, parádésan megírtad. A legjobb a csattanó!
Már Don Pintér csak ilyen Tuggyukki lett, félelmetes.
Hát, milyen ország lettünk?!
Siralmas hullarablók, kisül a szemem.
@a szív fészkei: Kíváncsi lennék, hogy mit válaszolna Navracsics Tanár Úr egy szemináriumon a vonatkozó kérdésre. Nem konkrétan ez esetben, hanem úgy általában...
@a szív fészkei: OFF: Egyre több embernek tűnik fel a térkövezés téma. :D Ezek szerint ebből lehet a legtöbb pénzt ellopni, hogy a legtöbb helyen lófasz fejlesztés sincs ... de "térköveznek" ezerrel?
@kisa: Ilyen ember ne oktasson jogot! Morvai se. Nekem ő kisbetűvel se tanár ezek után.
@Nyekenyóka.: Szerintem? Várj ... hol a jósgömb ... aha. Nem szerintem átbasztak minket mint szart a palánkon nem lesz kötvény biznic. Esetleg kisebb konc a MOL-nak, hogy azért ne érezzük szarul magunkat. Esetleg.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Furfangos ez a fidesz szótár,de most azért 1 ázsiai viktátot szépen megmajmolta a félázsiai pávvatáncost.Még a végén kiderül hogy már ott is jobban pókereznek 1 másod osztályú focistánál.
@Kombi: A közlemény sem azt írja, hogy ki kell adni, hanem azt, hogy kiadható. Ez egy apró, de nem elhanyagolható különbség. Tudni lehetett, hogy az azeriek azonnal el fogják engedni a gyilkost, ezért némi Júdás pénz ígéretéért nem kellett volna egy ekkora nemzetközi botrányt felvállalni.
A tervezett török kötvénykibocsátás bebiztosításához javasolnám a Mátyás-templom dzsámivá alakítását. Csak a keresztet kell leverni a tetejéről, meg kidobálni a szentképeket. Történelmi hivatkozás van rá, korábban is az volt vagy 150 évig, nekünk meg van elég templomunk, egy ide vagy oda, kit érdekel.
""Az azerbajdzsán külügyminisztérium nagyra értékeli a magyar fél közreműködését Ramil Safarov hazatérésében" - nyilatkozta a Trendnek Elman Abdullayev, a minisztérium szóvivője. "Az azerbajdzsáni fél már egy ideje dolgozott ezen, s rendkívül nagyra értékeljük a magyar fél együttműködését ebben a kérdésben" - mondta.

"Ilham Aliyev elnök Ramil Safarovnak megkegyelmező rendelete az elszántság, a bátorság és az igazság diadala" - közölte a kormányzó Új Azerbajdzsán Párt alelnöke és végrehajtó titkára, Ali Ahmedov a párt hivatalos honlapjával.

A politikus szerint Safarov szabadon bocsátása Karabah (az Azerbajdzsánból kivált örmény enklávé) felszabadításának előjele. "Karabah és Ramil is szabotőrök áldozata lett. Az elsőt az ellenség foglalta el, a második sok évig volt börtönben. Ramilt elengedték, a következő lépés Karabah felszabadítása" - fogalmazott, hozzátéve, hogy Safarov szabadulása Azerbajdzsán békés politikájának az eredménye."

Ha tényleg kitör a fegyveres konfliktus, minden katona vére Orbánék lelkén fog száradni.

hvg.hu/vilag/20120901_Eloleptettek_az_azeri_baltas_gyilkost
@Habakuk999:
Rendezzen nálunk vérfürdőt!
2012. augusztus 31., péntek, 19:35 • Utolsó frissítés: 17 órája
Szerző: -ha

Kinyomtatom • Elküldöm •Hozzászólások (#50)
Európai és amerikai diplomáciai jelentések szerint az alábbi, azonos szövegű hirdetés jelent meg több közép-ázsiai és közel-keleti napilapban.

Ön egy különösen gusztustalan, elmaradott diktatúra gyermeke, aki nehezen tud gyűlölt ellenségeihez közel kerülni, mert amazok saját államuk védelme alatt állnak, a semleges országok viszont zokon veszik a határozott közeledési kísérleteket?

Nem mellesleg Ön egy szociopata állat, aki a nemzeti büszkeségén esett sérelemért csak ököllel, szúró- és vágófegyverekkel, láncfűrésszel, lángszóróval, himnuszkifütyüléssel tud elégtételt venni?

Magyarország tárt karokkal várja!

Hangulatos leszámolások, kézi- és lőfegyverek széles választéka, garantált személyi biztonság, csendes hullák, gyors ügyintézés.

Csoportos pogromok esetén kedvezmények!

Kezdőket is szeretettel fogadunk. Részükre személyi trénert biztosítunk saját vandáljaink, illetve a környező országok robbantásos szakemberei közül.

Apró betűs rész: Amennyiben az ön állama hajlandó egy nagyobb tételt vásárolni szart sem érő állampapírjainkból, mert valamiből finanszíroznunk kell teljesen megzakkant gazdasági miniszterünk lidérces álmait és miniszterelnökünk költséges hobbijait, úgy a jegyzésről szóló igazolás kézhez vétele után

postafordultával küldjük haza, és máris élvezheti a teljes szabadságot az Ön despotája jóvoltából!

Amennyiben valamilyen általunk érthetetlen oknál fogva az Ön országa vezetőinek erkölcsi kifogásaik támadnának, vagy nemzetközi kellemetlenségektől tartanának, úgy megbízható euroszkeptikus szerződéses partnereink majd meggyőzően érvelnek az európai fórumokon, hogy valójában szabadságharcot folytatunk, és nem pontosan ugyanolyan korlátokat nem tűrő, hatalommal visszaélő ormótlan gazemberek irányítanak, mint az Ön Tisztelt köztörvényes főnökei.

Nem fog csalódni!

Kiváló referenciákkal rendelkezünk.

Véres kommunista diktatúrák küldöttségei elégedetten számolnak be arról a professzionalizmusról, amellyel az ellenük tüntető nemzeti kisebbségek képviselőit lefogjuk, és megalázzuk. Mert mi akkora elvtelen girnyók vagyunk, hogy bármikor készek vagyunk elárulni azokat, akikkel egyébként a sorsközösséget hangsúlyozzuk, viszont telerinyáljuk a nyugati sajtót, hogy viharos történelmünk során milyen hálátlan volt velünk a világ.

Igazi picsogó, gerinctelen, önbecsülés nélküli taplókra vágyik?

Igen, megtalálta!

Lépjen velünk kapcsolatba most!

Ugyanitt rohadó félben lévő, saját népük ellen háborút viselő diktatúrák számára kutyakiképző exrendőrök bérelhetők!

brühühühühü
Jut eszembe!
Ezt már csak egyféleképpen lehetne kissé szépíteni.
A hires TEK-esek azonnal tegyenek tanúbizonyságot páratlan gyorsaságukról, képzettségükről, világlegjobbságukról, technikai-logisztikai szuperségükről...ésatöbbi, ésatöbbi...ÉS, kapják el a baltás gyilkost, hozzák vissza kishazánkba, és dugják be a legszigorúbb fegyházunk mélységes mély fenekére.
Örökre.
Na miről ír a magyar sajtó néptömegekhez eljutó szegmense? Nem Orvbán magyarázatáról, ó nem: www.borsonline.hu/20120901_orban_nem_lehetek_pokhasu_
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Igen, ez a folyamat valóban kanyarok nélkül vezet az ország teljes ellehetetlenüléséhez és megszégyenítéshez.

Pusztán egy elmebeteg hatalmi mániája miatt.

Hol vagytok Fideszesek?

Ennyire gyáva korcsok vagytok, hogy még most sem mertek föllépni a beteg ellen?

Nincs bennetek semmi gerinc?

Többet ér a beígért baksis, mint az ország becsülete?

Soha nem gondoltam volna, hogy Petőfi aktuális lesz 2012 Magyarországában, ha átvitt értelemben is:

Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete.
@laci0011: Ugyan már, egy kis zsozsóért igazán nem nagy ár az, hogy az ország hírnevét sárba tapossák. Ha nem leszünk gyarmat, az bármit megér a fidesznek.
Ha csak azt nézzük, milyen vígan asszisztálnak gárdaavatásokon, nézik a vonulásukat, akkor most mit csodálkozunk? Ha a belföldön nem akarják megfékezni a rasszizmust, akkor mit érdekli őket, hogy rasszista indíttatásból egy azeri baltával agyonver egy örményt, majd ezért nemzeti hősként fogadják ott?!
Elvégre polgári köreikben ők nevelték ki a jobbikot...
@Nyekenyóka.: barátja lesz a halálnak, főleg így, nyugati pénz büdös, diktatúrák pénze oké, szánalom ez a bagázs, igazi számító maffia
@a szív fészkei: @Habakuk999: Ahogy tegnap Cirbi kolleginának is mondottam, a fideszeseket nem fogja megrázni, hogy mi történt.
Amúgy fogadjunk, hogy a mentegetőzés olyasmi lesz, hogy:
Az azeri fél az ítélet végrehajtását vállalta, de joga volt elnöki kegyelmet kérni, és megkapni. Ez ott alkotmányos jog. Emiatt a magyar kormány nem tehető felelősségre, mert nekik isti bizi megígérték, még a nagykövet a Bazilikában a bibliára is megesküdött, hogy letölti a büntijét.
Akinek nincs kedve sokat olvasni, annak leegyszerűsítettem a sztorit
habonymuvek.blog.hu/2012/09/01/penzt_vagy_penzt_kepekben#c17685399
@Kőmíves Kelemen: "az Azerbajdzsánból kivált örmény enklávé"

Azt az apróságot elfelejtve, hogy 1923 előtt SEM tartozott oda ...
@Kőmíves Kelemen: És miből gondolod, hogy ez őt érdekli? Másról se delirálnak, mint háborúról. Mit mondott valaki múltkor? A Rábát hadiüzemmé akarja átalakíttatni.
Köszönjük Viktor, hogy ezt is megélhettük:

www.ebay.com/itm/Hungary-/230845891176
hvg.hu/itthon/20120901_Megszolalt_a_Fidesz_az_azeri_gyilkos_ugye

BÁZZEEEEEG!

Mit mondtam, hogy a Selmeczit fogják kirakni diszpintynek :DDDDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Sipi, nem azt mondtam, hogy szép dolog.

Csak azt, hogy nem nagyon van jogunk beleszólni a két ország ügyébe.
hvg.hu/itthon/20120901_Megszolalt_a_Fidesz_az_azeri_gyilkos_ugye
Well.
Nem erre mondta azt Cicero, hogy a törvény betüjének betartása vezethet jogtalansághoz? Vagy valami hasonlót?
"A Fidesz teljes mértékig azonosul a kormány hivatalos álláspontjával, az ügyben minden a nemzetközi jog szabályainak megfelelően történt. Ez egy nemzetközi jogilag rendezett és lezárt ügy" - közölte Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője szombaton az MTI-vel.

ja akkor jooo... nincs is semmi gond... hagytak minket itt izgulni
Mint minden "rendszerváltó demokráciában", Örményországból is többféle van és "békésen" megférnek egymás mellett:D

magyarnarancs.hu/kulpol/merenylet_jerevanban_tobb_mint_kormanyvaltas-60057

És az örmény -azeri konfliktus (amely a gyilkosság(ok) hátterében áll) megoldásához talán a legközelebb 1997-ben jártak, amikor is az azerieknek, és az akkori örmény elnöknek, Levon Ter-Petroszjánnak legalább abban sikerült megegyeznie, hogyan indítsák el a békefolyamatot.
A terv az lett volna, hogy az örmények először kivonják a katonáikat a Karabah környéki azeri területekről, majd mindkét ország újra lehetővé teszi az átkelést az örmény-azeri határon. A Karabah státuszáról szóló vitát csak ezután vették volna elő. Ter-Petroszján kormányának tagjai viszont nem voltak elragadtatva az ötlettől. Az akkori miniszterelnök (jelenlegi elnök) Robert Kocsarján, valamint a védelmi miniszter Vazgen Szarkiszján -aki harcolt a háborúban, és akit később, már miniszterelnökként A PARLAMENTBEN MEGGYILKOLTAK- túl kockázatosnak találta a tervet, mely szerintük aláássa Örményország biztonságát, és nem biztosította volna Hegyi-Karabah státuszának számukra megnyugtató rendezését. Ők egy olyan tervet szerettek volna, amely azonnal és egyszerre rendezi az összes kérdést, beleértve Hegyi-Karabah helyzetét is. Ebbe azonban az azeriek nem mentek volna bele. Másrészt sok kormánytag attól tartott, hogy Ter-Petroszján később hajlandó lett volna beleegyezni egy olyan megoldásba, mely révén a terület azeri fennhatóság alatt marad, nagyfokú autonómiával. Kocsarjánéknak kormánybeli befolyásuk és az ellenzék segítségével sikerült megfúrni a tervet, és lemondásra kényszeríteni Ter-Petroszjánt, aki aztán évekre eltűnt a közéletből. Miután azonban Kocsarján az azóta eltelt tíz évben semmivel sem került közelebb a megoldáshoz, Ter-Petroszján elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen a politika színpadára. E lépésének a korrupció mellett egyik fő oka az volt, hogy szerinte Kocsarján, és kijelölt utódja, a Hegyi-Karabah területéről származó Szerzs Szarkiszján un. keményvonalas politikája további bizonytalanságban tartja a régiót, mely árt az ország gazdasági érdekeinek, és előbb-utóbb egy újabb örmény-azeri háborúhoz vezethet.
Hát, vezet is.
@rodeo36:

Jó, hogy betetted, mert az agyam elszáll a barmoktól.

Pedig normálisan körülmények között ennyit nem ér az egész.
@Habakuk999: nem en szoltam bele, hanem a kormanyunk. en csak elek a szabad velemenyhez es szolasszabadsaghoz valo jogommal es azt mondom, hogy a baltas gyilkos, az azeri elnok es ezek tamogatoi alavalo fergek.

ahogy a kormanyunk, aki ezt a lepest megtette es azok, akik most probaljak magyarazni ezt a megmagyarazhatatlan, gerinctelen, aljas lepest.

egyszeruen aki ezt el tudja fogadni, aki ezzel meg tud alkudni az nalam tullepte azt a hatart, ami elvalasztja az embert az osztonlenytol.
@Habakuk999: Látod, el kezdik mentegetni, hogy bebebeee, az örmények is gyilkoltak. Kurvára nem értik vagy ennyire érzelmi és erkölcsi roncsok. Azok.
@MACISAJT: Hogy kerül a sáros csizma az asztalra?
Mi köze az örmények belügyének a mi baltás gyilkos elengedésünkhöz?
Mit akarsz ezzel igazolni?
Hablatyolsz, mint viktor, mikor egyenes kérdést kap.
@Kőmíves Kelemen: ""A Fidesz teljes mértékig azonosul a kormány hivatalos álláspontjával, az ügyben minden a nemzetközi jog szabályainak megfelelően történt. Ez egy nemzetközi jogilag rendezett és lezárt ügy" - közölte Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője szombaton az MTI-vel."

ez is remek bizonyitek lesz a birosagon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nekem olyasmi rémlik, de nem tőle, hogy az igazán pokolba vezető út nem az összes törvény megszegésén át vezet, hanem azok szó szerinti betartásával és betartatásával minden körülmény között.
#10) drorkbán hazudik... "ne azt nézzéték amit mondok"

az örményeknek azért tudott végig hazudni, mert ők még nem ismerték...
egyre többen ismerik meg a fides mafiát és a keresztapát a világban
1re kevesebb emberrel tud CIGÁNYKODNI a fődakota... fogy a levegője
@MACISAJT:
"Miért, szerinted nem?:D
És őszintén:megérte????? "

Be kell látni, főleg, hogy utólag már okosabbak is vagyunk, túl reagálták és természetesen nem érte meg.:)

De, úgy tűnik, zsugás viki semmit sem tanult a történelemből.:)
A belpol miatt is aggódok.
endresy.blogspot.hu/2012/09/orban-esete-baltaval.html

"Az a bizonyos balta ugyan nem a kormányzat kezében volt, de a jelen helyzetben eléggé maga alatt, és az ország alatt sikerül vele vágnia fát a hazai vezetésnek. Ami helyett talán kollektíven lehetne elnézést kérni a halott szellemétől, és honfitársaitól. A magam részéről mindenképpen megteszem, mert minden gyilkosság áldozata pont annyival több a kelleténél.
"
@dr. Bubó: DE ezt a szörnyit ki nem ismeri még? Húsz éve hazudik és színlel.
@Kőmíves Kelemen: Báááázzzz!
Így legyen lottóötösöm! :(((

Megyek is, hátha ... :)
@MACISAJT: Hiába terelsz, az emberek értik, hogy nem az örmény-azeri konfliktus ügyében kell dönteni, csak egy mocskos baltás gyilkos kiadatásáról, akit nem kellett volna kiadni.
Egyszerűen gyönyörű, hogy OV, aki nem enged az IMF-nek, ezért nem lesz onnan hitelünk, az azerieknek azonnal és előre enged.
Emlékezhetnél a líbiai merénylőre, akit visszaadtak Líbiának Angliából a rákbetegsége miatt, mekkora felháborodás volt, pedig az aztán meg is halt záros időn belül, tehát abszolút emberiességről volt szó, nem üzletről.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Túlragoztuk már ezt a kérdést Sipi.

Attól, hogy az azeriaknak van egy baltás gyilkosuk, még nem lesz egy bűnös nép.
Akkor sem, ha messiást csinálnak belőle.

A legtöbb nemzeti hős gyilkol.
Ritkább az, aki életeket ment.

Mielőtt nekem támadsz, tudom, álmában fejbeverni valakit nem olyan Rambós - bár Rambó is rajtaütött az ellenségein.

De nagyon remélem, hogy orbán - nem hibáztam, nem vagyok hajlandó Caps Lockot nyomni ennek a szarházinak a neve elé, aki beszennyezte az országom nevét - nem jut hozzá a pénzhez, átvágják az azeriek.
@komplikato: "a jogszabályt mindig a maga egészében kell értelmezni, nem kiragadott, szószerinti értelmezéssel. Tehát:

a jog funkcióját is a maga egészében kell értelmezni. Pl: II. világháború idején náci Németországban legalizálni akarták a kivégzéseket, mindig csak halálos ítéletet hoztak. Ez emberiség elleni bűntett volt.

A törvény kétértelműsége esetén mindig a törvényhozó akaratát kell vizsgálni, mi volt a társadalmi cél, ami miatt megszületett a jogszabály." Innen: "I. előadás 2005. február 19.

Polgári jog

Mi a polgári jog?

A jog fogalma: A jog az állam által alkotott, vagy joggá vált szokás útján kialakult szokásrendszer. A jog előírásainak végrehajtását az állam kikényszeríti.
DE Pl: - a viselkedési szabályok nem jogszabályok,
az erkölcsi szabályok belső kényszert alkalmaznak, a jog ezeket sem
kényszeríti ki. Sokkal erősebb kötőerő, mint a jogszabályok.

Sok esetben az erkölcsi és a jogszabályok egybe esnek. Pl: ne lopj (Biblia)"

Na mi volt a törvényhozó akarata azzal, hogy egy védtelen embert aljas indokból lemészárlóra olyan verdiktet helyzetet kilátásba, amit?

"Római jogtudós Ultianus szerint: „a jog a jó és a méltányos művészete”." (net)

Kurva méltányos volt és jó volt ez a lépés, ja.
@MACISAJT: És még Ökörpörölynek is igaza van abban, hogy ezek után ne nagyon várjon senki megértést, együttérzést, ha egy magyart a magyarsága miatt bántalmaznak szóban, vagy tettleg valahol. Mert fideszéknek se számít senki nemzetének fia, lánya.
@GeoCracker: A külpol bizottság összehívását kezdeményezik közben.
Tegye fel a kezét az, aki azt hiszi Orbán ebbe belebukik....
Sajnos nem látok egyet sem.
@AnnaKarenina: Sőt kiszolgáltat minket. Amikor 83-ban életemben először voltam nyugaton - útlevélelvétel, stb. miatt nem utazhattam - , akkor történt a dél-koreai repülőgép oroszok! általi lelövése. És nekünk - magyar rendszám a piros Ladán - Párizsban ki is szúrták rögtön a kerekünket... Két kis szaros turistának jött a pofájába a bünti.
@GeoCracker: Az örmények meg nem tekintik lezártnak. Remélem, ezt Orvbán is megérzi majd.
@a szív fészkei: Gyanítom....
Hát majd meglássuk estig még mi ön....
@a szív fészkei: Nem mondod?! Jó nekik ilyen szánalmasnak lenni?
@komplikato: nem, a jó öreg szószátyár Ciceronak nagyon jó kis tömör, frappáns kiszólásai voltak. Csak a római jog tanulmányaimnak már 10 éve, és már nem emlékszem rá pontosan:)
Killing Tours / Hungary

Gyilkolással egybekötött utazás Magyarországon, hihetetlen akciók!

Ön egy elmebeteg, perverz szadista, szeretne ölni úgy, hogy nem kell félnie tettének következményeitől? Akkor Önnek Magyarországon van a helye! A Közgép Zrt. és az Országimázs Tanács ezennel közli Önnel, hogy vágyai teljesülhetnek! Nézzen meg egy rövid válogatást kínálatunkból -a teljesség igénye nélkül-!

1. 12 év alatti kislány megerőszakolása, megkínzása és legyilkolása 200.000 HUF+Áfa

2. 12 év alatti kislány megerőszakolása, megkínzása és legyilkolása egyházi segédlettel (1 fő) 350.000 HUF+Áfa + 2 szentmise megrendelése

3. 14-18 év közti lány megerőszakolása, megkínzása és legyilkolása 150.000 HUF+Áfa

Nagyobb megrendelés és viszontértékesítés esetén kérjen külön ajánlatot Simicska Lajostól, Orsós Viktortól vagy Navracsics Tibortól!

Mottónk : "Mindent a pénzért"

Slejmgeczi Gabriella szó- és pénzvivő
[..]"Amikor egy kormány ilyen üzleteket köt, kár is lenne bármiféle morális kérdésbe belemenni. De azt azért minden kufár megérti, hogy ha az üzletfele ebben a kérdésben így verte át, vagy ennyire tartotta őt tiszteletben, mire számítson, ha tényleg komoly pénzről lesz szó.

Vagy ha már így mennek a dolgok, miért nem kereste meg a kormányt az örményeket, hogy fizessenek, ha nem akarják szabadon látni a baltást? Lennének még itt piaci rések."

Árverés nem merült fel? Két nagykövet licitálhatott volna.
A franciáknál ez veri ki a biztit: egy faszkalap a 77 embert hidegvérrel lelövő Breivik gyilkosságának a szépségét ecseteli: konyves.blog.hu/2012/09/01/botrany_lett_breivik_irodalmi_vedobeszedebol?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_09_01&utm_campaign=index

UGyanaz a mentalitás és metódus, mint amit Gábrielnél meg ezeknél a mostani Fideszgörénységet mentegetőknél látunk.

De erre a franciáknak van válasza:[..]" Az eddigi reakciók azonban szerencsére megmutatták, hol van a határ egy jól működő, nyitott, toleráns és szolidáris társadalomban, mit várhatunk a semmitől vissza nem riadó sajtótól és a véleményét hangoztatni nem félő értelmiségtől. Csak tanulhatunk belőle."
@a szív fészkei: Vagy két hete csatáryról vitáztunk itt, és a nagy lelkes semmi amit tett viktor gépezete a felelősségvonásra. Aztán tegnap itt vitáztunk érpatakról, aminek polgármestere budai gyulánk barátja (embert barátjáról...). Két hete egy meghívásra baráti mérközésre érkező izraeli futballcsapatot sértették vérig, hogy kifütyülték a himnuszt, mire 1 hét kellett az antiszemitizmus elleni élharcosoknak az elnézés kérésre (meg emlékszünk a botrányra, hogy nem engedték énekelni a magyar himnuszt, de más nemzet himnuszát kifütyülni, antiszemita bekiabálásokkal kísérni teljesen fasza a jobboldalnak).
Most pedig ez.
Igazából nem is értem, miért vagyunk ilyen meglepettek és döbbentek.
Olyan szépen lehet lekövetni ezt a viselkedést tőlük, hogy igazából az örmények reakciójára kellene rácsodálkozni, hogy ők ennyire komolyan veszik a pocakos bohócot?!
lópofa jó pofa, hányás nélkül tudta elmondani a baromságait, mondjuk úgy könnyű, hogy tükör nincs a villában, mert ilyen fejhez nem is kell
ez gondolom csak vicc... vagy a kedéjeket ezzel hűtik az erek?

"Ma délben őrnaggyá léptette elő a Budapesten örmény katonatársát megölő Ramil Safarovot Safir Abiyev azeri védelmi miniszter."
@AnnaKarenina: Azért az szép, hogy 24 órán belült kiderült az örményeknek még két nappal előtte is azt hazudta a kormány nem lesz kiadatás, erre fel a butus azeri elnök nem elkottyintotta, hogy EGY ÉVE tárgyalnak a kiadatásról? Ejnye.

Az sem ciki, hogy a KIM az után adogat ki közleményt, miszerint van megállapodás ember otthon fogja leülni a büntit, miután otthon már kegyelmet kapott és kisebb nemzeti ünnepély(!) alatt az elnökkel kéz a kézben sétálgat???

Én arra lestek kíváncsi amit a ruszkik fognak reagálni, mert az nem lesz olyan "diplomatikus", mint az USA és EU véleménye ...
@Neoprimitív:

Bizony, beindult a licit a "ribancra"... Gyurcsányt keresztre feszítették, mert azt mondta, trágárságból, hogy "kurva ország"... Orbán Viktor azzá tette, és még a légy sem zümmög...
@libbancs: Életed csúcspontja volt, hogy miattatok tépkedtek magyar zászlót és dobáltak konzulátust paradicsommal.
Ismerjük el, ilyet egy libsi sose tenne. Ehhez fidesznek kell lenni.
Olvassátok a szarházi facbook oldalán lévő hozzászólásokat.
Tanulságosak.

Pedig már csak az olimpikonra lehet kommentelni, a másikat letiltották.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: így van, tiszta sor, és tisztán látszik, hogy a jobbklikk mennyire független a fityesztől, ugyan az a mentalitás, ugyan az a gyűlölet
horti és a nyilasok, látszatra egymás ellen, de a fű alatt szimbiózisban
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: magyarinfo.blog.hu/2012/09/01/a_bbc-nek_fontosabb_az_ormeny_konfliktus_mint_a_jobboldali_medianak

Azeri gyilkos mondhatni jó ember, mert lefordította Szabó Magdát a börtönben és nem utálja a magyarokat.- írj a egy jobbikos. Feltett kézzel állok, és ezt a bandát kormányerőnek tarthatja bárki normális? Csatáry bácsik mindjárt szabad lesz. nol.hu/belfold/csatary_szabad_

Itt gyakorlatilag csak azon lehet kis purparlé a jobber és széljobber között, hogy Vona miért nem miniszterelnök még, mert a program, a hangnem ugyanaz.
nagyot hibázik mindenki, aki cigányozza a vezírt. (én nem tudom, cigány vagy nem és nem is érdekel) pszichopata hatalommániás törpe, származása érdektelen
@a szív fészkei: Gondolod, hogy ilyen gazdaságpolitikával vissza tudunk fizetni egy 2-3 milliárdos kölcsönt 10-12%-os kamattal? Vagy a kamattól eltekintenek, mert megéri nekik a baltás gyilkos év emberré való választása?
@komplikato: Nem fogják háromszor szájbapuszizni Vikotorovics Vinyovot?? Putyin se??
@Rufus78:A világ össze legye zümmög, csak itt nem akarják észrevenni.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Lesz itt szobra, nagy dolog. Szulejmánnak is van.
Mikor nem adják el az állampapírt az a baj.

Ha eladják az a baj.

Szerintem készüljetek a választásokra suttyók!..:DD
@Cirbolya_sentinel: Megint megelőztél, kedves agyi társbérlőm! :-)))
@GeoCracker: Viktor már megbukott,csak az utolsókat rúgja belénk,van azért még lejjebb.
@Lucky Larry Silverstein: Ez a változás? Kurvapecérnek, hullákkal kereskedőnek, hazugnak lenni zsozsóért? Te eléggé felkészült vagy rá, rég látszik.
@a szív fészkei: hányinger ez a bagázs, tegnap besokaltam a szárnyasunktól én is, pedig a tűréshatárom messze földön híres :-)
@puffatag: Inkább rasszista.
@a szív fészkei: Hát igen. Meg is lepett, hogy ily késő este jöttek a reakciók, és gábriel barátunk nem kapta meg az eligazítást a megfelelő reakcióra.:D
Most is még csak keresgélik a megfelelő szavakat, hogyan lehetne ezt jól lekezelni. Majd délutánra kiderül, mi lesz a blogokon a hivatalos magyarázat.:D
@Cirbolya_sentinel: Felosztották a piacot. Csak a naivak nem látják, hogy vezérlik kézzel a jobbikot a fideszből.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát az igazság összes szálát nehéz lenne gyorsan kibontani,de volt 1 jó írás a HVG-n: hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120831_azeri_gyilkos#rss Rendezzen nálunk vérfürdőt...
@a szív fészkei: Milyen finoman adod elő, én inkább úgy kérdezném, hogy vazelinnel vagy nélküle? :D
Esetleg kussban maradnak, csak pl. a gáz ára lesz 1.5x ekkora ... de nem. A ruszkiknak nem szokása ez az orbanista stílus, ők simán szemből is le merik köpni.
@Cirbolya_sentinel: Magyarország ázsiai török ország.

Véres az azeri pénz.

orbán nyugodalmas éjszakáját is emlegeti valaki, nem nagyon értem-:(

fenyegetőznek, föl vannak háborodva, ha jól értem az örmény hozzászólókat.

Szégyen, szégyen, szégyen

Ja néhányan elérzékenyülten dicsérgetik a családi fotóját.
@Habakuk999: ugyanazt mondjuk, csak azt hiszed, en az egesz nepet szidom, holott mindig hozzateszem, hogy azokrol beszelek akik ezt a ferget hoskent unneplik...
@komplikato: lassan a leköpés túl enyhe, lehány leszar is csak közelíti a szintet
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

ok, rendben, legalább mi ne legyünk hülyék, ha a szarháziai politikusaink azok.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: De sajnos ott most ajánlatos ezt a férget hősként ünnepelni annak,aki jót akar magának. Nem sok szólásszabadság leledzik arrafelé.

Másrészt a NATO-nak is kurvakínos lehet, hogy egy általa szervezett, szponzorált esemény ide torkollott. És még mibe fog kifutni ezek után? A NATO-tagság semmi kötelezettséget nem rótt ezügyben Magyarországra?
@laci0011: Ha egy kicsit diplomatikusan fogalmaz, akkor senkinek nem tünne fel egy jó darabig, hogy egy humoros írás. Ebben ez a vicc. Vagy a szomorú.:D
@a szív fészkei: Szulejmán tudtommal nem vert senkit agyon baltával.:D Ráadásul mégiscsak egy birodalom korlátlan uralkodója volt.:D Míg ez egy szaros katonatisztecske baltával.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Most kuss van nemzeti-keresztényi oldalon, láthatod. De nem működik a követség emailje.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jó persze - személyesen nem is, de azért voltak csúnya fejezetek a közös múltunkban. Kicsit rabszíjra fűzte az életben hagyott és egészségesnek ítélt magyarokat, míg a csajokat, ha szépek voltak, dugta a háremében. Ha nem voltak jók biomatracnak, akkor azonnal legyilkoltatta, mint fölös szájakat a visszaúton. Mika Waltari szíves közlése nyomán.
@Lucky Larry Silverstein: Még nem adtak el egyet sem. Vagy te tudsz olyat, amit mi nem? Már ki is fizették a baltás gyilkos díját? Csak még nem álltak elő a jó hírekkel?
@Habakuk999: Cinege utcát már védik a TEkimakijai ezerrel? Na csak kipiszkált egy terrorgyanús helyzetet a semmiből.
Néma csend és örjöngés

Tegyük fel...

...hogy valahol a világ egy eldugott zugában, egy magyar katonát egy szlovák, vagy egy román katona oly kegyetlenséggel és hidegvérrel lebaltáz, mint ahogy azzal a szerencsétlennel örmény emberrel történt évekkel ezelőtt.

Tegyük fel, hogy az elkövetőt, ugyanúgy hazaengednék, mint ahogy a mi kormányunk hazaengedte ezt a gazembert...

Tegyük fel, hogy ezt a sunyi alattomos férget (éjszaka belopózva ölt), hazajában nemzeti hősként ünnepelnék...

Tegyük fel, hogy ezekre a feltételezésekre válaszul, a minden idegszálával és rezdülésével nemzeti kormányunk, hős gárdánk támogatásával, valamint a keresztény értékeket hirdető (nem valló!!!) táboruk elsöprő hangorkánnal és felháborodással reagál.

Akkor most mi vaaaaan? MIlyen rendhez is tartsuk magunkat? Milyen emberi, lelkiismereti és paragrafusokba foglalt törvények szerint éljük az életünket?

Mi az igazi alaptörvény és alkotmány amit követnüönk kell?

Nekünk, egyszerű embereknek fogalmunk sincs róla...
Ám engem az aggaszt, hogy emiatt a dolog miatt, az Egyesült Államok elnökének meg kellett szólalnia a világ másik végéből... Tartok tőle, hogy ez nem azért történt, mert a kampány ideje alatt ne lenne mit csinálnia szabad idejében...

A kormányunktól azonban pár perccel ezelőtt azt olvastam, hogy lezártnak tekinti ezt a témát... Uff!

Erről az jutott eszembe, hogy a suliban a dolgozatom nem akkor volt kész amikor én abbahagytam az írást, hanem akkor amikor a tanár kijavította...
@a szív fészkei: és ha igen, vezénylót szerinted érdekli, európa nem számít, mi ázsia vagyunk, diktátorral, sötétséggel, siralmas és félelmetes, és ebben az országban, ha ez így megy tovább normális érzelmű és gondolkodó embereknek nem sok jövője marad
Nem terrorgyanús helyzetet préselt ki, hanem egy olyan szégyent, amihez hasonló talán csak egy van:

Magyarország holokausztban eltöltött eminens szerepe.

Hogy lehet az, hogy lapítotok fideszesek?????????

Mi kell még, hogy végre felébredjetek?
@B. MAX: Skicc pali ügyet is lezártnak tekintették idejekorán,reménykedhetünk a hasonló végkifejletben??De szép is lenne ha távozna a simicskacsicska.
@Nyekenyóka.:
Szimplán szervilisek csak, nem feltétlen azeri pártiak. Nagy része Orbán seggéből a fingot is felszívná, még kristályos, vagy enyhén folyós formában is. :)
Csak egy kérdés: Orbán legalább személyesen vitte (utazott vele) a baltás gyilkost?
Látom magam előtt ahogy azok ünnepet rendeztek, nem nem orbánnak a baltás gyilkosnak, orbán meg ott izgul, hogy
- "akkor az annyi lesz mint 2md - ott, ott a lap alján kéne aláirni"
- Jól van pajtás ne izgulj majd aláirunk, most ünneplünk.
- De én mennék haza mert vidi meccs lesz.
- Pajtás amit mondtam megmondtam, gyere koccincs egyet ezzel a jó gyerekkel eljárjuk a baltás táncot aztán majd a te dolgodra is rátérünk.
AMATŐR.
@a szív fészkei: Hódító volt és gyűjtötte a csajokat. Nem ő az első és utsó a történelemben.
Kiváló referenciákkal rendelkezünk.

Véres kommunista diktatúrák küldöttségei elégedetten számolnak be arról a professzionalizmusról, amellyel az ellenük tüntető nemzeti kisebbségek képviselőit lefogjuk, és megalázzuk. Mert mi akkora elvtelen girnyók vagyunk, hogy bármikor készek vagyunk elárulni azokat, akikkel egyébként a sorsközösséget hangsúlyozzuk, viszont telerinyáljuk a nyugati sajtót, hogy viharos történelmünk során milyen hálátlan volt velünk a világ.

Igazi picsogó, gerinctelen, önbecsülés nélküli taplókra vágyik?

Igen, megtalálta!

Lépjen velünk kapcsolatba most!

Ugyanitt rohadó félben lévő, saját népük ellen háborút viselő diktatúrák számára kutyakiképző exrendőrök bérelhetők!
@a szív fészkei:

Ha ennyit tud csak írni, akkor erről az emberről is van véleményem.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Hűűűű, ez durva! Az ebay-en kiárulják az országot??? Csak szaros hárommilliárd?
Azzal lépnek majd meg Viktorék?

www.ebay.com/itm/Hungary-/230845891176

Az ország tekintélyének még senki annyit nem ártott, mint ez a narancs bolsevik csürhe! :((
@a szív fészkei: amíóta ilyen szervilisen langyi, nem tudom végigolvasni, még ha vannak értelmes megnyílvánulásai is
Üdvözlöm a magyar kormány bölcs döntését, hogy egy bűnözőt nem fognak tovább a mi pénzünkből etetni, és hazaengedték. Az ő dolguk, oldják meg egymás között.
Persze most a metéltpöcsú díszkommentelők verhetik keményen a picinyke parányt, miközben a másik kezükkel a billenytűzetet verik.
Már ezért megérte, had kapjanak agy és gerincsorvadást!
@a szív fészkei:
De a légyzümmögés nem hallatszik fel a Parlamentig vagy a felcsúti rezidenciáig. Hol vannak a 2006. szeptemberi százezrek az utcákról? Kell-e ennél egyértelműbb bizonyíték, hogy az öszödi hiszti a Fidesz fizetett provokátorainak szervezett akciója volt?
@Rufus78: Persze, hoyg az volt, fegyelmezett szervezett sorokban, takkra este hétre oda rendelte a zsoldosait. Láttam, ahogy jöttek.
@hardenberg: Te már azt kaptál. Kösz a látleletedért. Ilyen A Fideszes.
@Habakuk999:

Nem is az minősít, hogy van egy baltás gyilkos, hanem az, hogy hősként éltetik. Mondjuk az fura, hogy egyik se jött rá, mennyire nevetségesen szánalmas, ha olyasvalakit éltetnek, aki alvó emberre is csak baltával mer rátámadni, dehát ez van, gondolom, szemtől-szembe győző azeriek nincsenek, be kell érniük az ilyen "hősökkel". :)
@hardenberg:
Agyhalott, bolsevik elvtársnak tetszik lenni?
Csak mert ilyen kretén ritkán látható... :))
Seggarcú fidesznyik vagy csak. Értem, hogy ez zavar, de valahol máshol éld ki magad!
@hardenberg: Kommented mindent elmondott rólad amit nem is érdemes tudni.
Tahótlanításra pozitív vagy.
Remélem, jól esett a magyar zászló megtaposására kiverni a bohócodat. Legalább ti élvezitek.
@milyen szép a Vértes, ó:
Gyávák büszkesége. Elég sunyi az az egész népség arra...
Én a magam részéről holnap munka után elballagok vásárolni egy mécsest, aztán tovább ballagok az Örmény Kultúrális Központ Deák Ferenc utcban található építményéhez és ott elhelyezem szimpátiám, és a mostani orbáni döntéssel szembeni antipátiám jeléül.
Ha jöttök, jöttök, ha nem, nem.
@milyen szép a Vértes, ó: mengele is hős volt, vagy vegyi ali, és folytathatom a sort, akár magyarokkal is, lásd a jobbklikk és a fidesz agyonajnározott faszkalapjait
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Végeredményben azerbajdzsánban és szíriában tárt karokkal fogadják őket. Ott elélhetnek nagy boldogságukban. Remélem már csomagolnak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ezek élvezik, ha meggyalázzák miattuk a magyar nemzeti szimbólumot, letépik a zászlót.
Persze ártatlan szemekkel picsognak, nem is értik miért...
Ezt egyébként azon a szellemi szinten meg is értem.
Kulturális. Így jár, aki rossz forrásból kopipésztel.
@Kőmíves Kelemen:
"Legalább vegyenek példát a fővezéreinkről, és mélyen kussoljanak. Ha ők igy tesznek, akkor talán rájöttek, hogy nem lehet védeni a védhetetlent, csak reménykedni benn, hogy a hétvége alatt elcsitul a dolog."
Ezt mindig így szokják, mert a gyorsreagálású hadtest nem műxik náluk.
Azonban kis idő múlva majd előjönnek valami orbitális figyelemelterelő faszsággal, hogy "hang fennakad, lélegzet megszökik", csakhogy most túlléptek egy határt, és nemzetközi taposóaknára léptek.
Hál'istennek, avagy a magyarok szégyenére, de csak itthon nyelték be minden simlisségüket, csak itthon tudtak mindenféle mocskos jogászfurfanggal mindent vinni. A cigánykodásuk azonban, vagyis
ugyanez nemzetközi színtéren, nemhogy nem működik, hanem közutálatot, közmegvetést terem nekik, és persze mindazt, ami nincs kimondva, de azzel jár: mérhetetlen anyagi veszteséget.
A legfelháborítóbb és legszomorúbb, hogy ez MINDEN MAGYART sújt, azokat is, aki legelső pillanattól tisztában voltak a fityeszmilyenséggel.
@vazzup: jó ötlet. Azt hiszem, én is szervezek pesti kirándulást a gyerekekkel.
@vazzup:
Csatlakoznék (ha Pesten lennék) és javaslom mindenkinek, aki teheti indítsuk el ezt a kis bocsánatkérést, azzal a mécsessel.
Aki megteheti, sétáljon el az Örmény Kulturális Központ, Deák Ferenc utcában található házához és ott helyezzen el szimpátiája, továbbá szégyenteljes kormányunk, annak még szégyenteljesebb döntése miatti bocsánatkérésünk miatt egy mécsest.
Tudniuk kell, hogy MI nem vagyunk ez az orbáni csürhe, még ha csak félázsiai állatként is tartanak bennünket egyesek számon. Köszönjük!
@a szív fészkei: Ennek a csigának elvette az eszét, hogy tartja a szotyolát viktornak a focimeccsen.
@vazzup: mikor lesz a munka után???
Fotós vagyok. Sokat dolgozom külföldön. Sokszor elmehettem volna több pénzért dolgozni, de inkább megpróbálok olyan munkákat csinálni, ami külföldön eladható, de nem kell elhagynom miatta a családom és az otthonom.

A munkám során sok külföldivel kell a piacon harcolnom a lehetőségekért, az ügyfelekért és a bevételért.

Ebben a harcban rendszerint alulmaradnak velem szemben, és amikor rosszindulató vagy gerinctelen módszerekkel sem érik el a céljukat, örömmel bököm oda nekik Robert Capa híres mondását: "Nem elég tehetségesnek lenni, magyarnak is kell lenni."

Mátol egy időre jegelni fogom Robert Capa-t...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez persze teljesen okés nekik. Megtapostatni a magyar zászlót, az jó és helyes döntés a fidesz és majmai szemében. De egy általános döntés a himnuszéneklésről az már forradalmat vált ki.
@batka manó: alapvetően nem tüntetést szervezek, egyéni megmozdulás, menj el, amikor van rá időd. Én a magam részéről olyan 4-5 környékén bukkanok fel.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csomagolhatnának... Csak a lopott pénzt, a svájci és egyéb bankszámláikat majd zároltatni kell a lelépő bolsevikoknak! :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Selmeczinek kibaszott égő ez. A mostani kiszólalmeg megmutatja azt is ki áll a pofázó ranglista legalján.

Ő az akinek akkor is ki kell állni, ha se Giró Szász, se Kumin, se Trubadúr Péter nem vállalja.
orbán, te mocskos szemétláda!!!

ezt is kiteheted a facebokodra

www.panarmenian.net/eng/photoset/2828/

Elnézést kérek a jóérzésű kommentelőktől az ordenáré kifejezésektől, de ennyire megalázva és megszégyenítve nem éreztem még magam.
@Fabius:

szerinted felfogja ezt az egészet az a hülye liba (és akkor még finom voltam)?
@Fabius: Azért ez nem lep meg. A fidesz csakis teljes mellszélességgel állhat ki emelett, hisz ez a napiparancs viktortól.
A török gábor, inkább.
Párt preferenciára lebontani ezt a gusztustalan tettet, ehhez már annyira szervilisnek kell lenni, ami hihetetlen.
Ő az aki a leggusztustalanabb az egész történetben, mármint erre a "dicső" és "kifizetődő" tettre adott reakciók közül.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Támogatom. Szerencse, hogy már a banktitok se a régi.:)
@vazzup:

nem is azért kérdeztem, de hátha nem kell egyedül lenned...
Sajnos Bin Laden és Pablo Escobar halottak,így velük nem tudunk üzletelni.
Pedig igen értékesek lehetnének.
@AKIsTUDATLAN:
Bocsi, javítok:
"Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik"
@Habakuk999:

Jaj, de durva... és jaj, de találó.
@batka manó: Bármennyire is kényelmes lenne azt hinni, hogy hülye mint a segg és nem fogja fel, de nem így van.
Tökéletesen tudják mit tettek.
Tudták, hogy kegyelmet kap és hősként fogják ünnepelni.
Tudták, hogy az örmények erre reagálni fognak (hogy a mértéket is beleszámították-e azt nem tudom).
Tudták, hogy nemzetközi vihart fog kavarni.
Azt is tudták, hogy a lakosság zöme le se fogja szarni ami történt, és ha elmondják, hogy ők itt áldozatok akkor nem lesz baj.
@Habakuk999: Jegyezzük meg, hogy az NEM olasz zászló, amit megszórtak aprópénzzel, majd felgyújtottak! :(((
@Habakuk999:

"Magyarország holokausztban eltöltött eminens szerepe."

Magyarországot semmiféle felelősség nem terheli a Holokausztért.

Ajaj, most hosszú leszek.

Szeretnélek emlékeztetni, hogy 1944-ig Magyarországon mintegy 800 ezer zsidó vagy annak tekintett személy élt, ez már akkor is Kelet-Közép-Európa legnagyobb zsidó közösségének számított. 1942 és 1944 között a németek szinte minden formális és informális diplomáciai egyeztetésen szóvá tették és szemére vetették a magyar félnek, hogy elégedetlenek a magyar kormány zsidókat korlátozó tevékenységével, elégtelennek és puhánynak tartják azokat, de Horthy kormányzó még Hitler személyes követelése ellenére sem volt hajlandó elkülöníteni, gettóba zárni, majd deportálni a magyar zsidókat, sőt Magyarország befogadta a németek által megszállt területekről menekülőket is.

Érdekes történet, hogy a magyar kormányt és Orbán Viktor a német nyelvű sajtóban folyamatosan méltatlan és igaztalan vádakkal támadó Karl Pfeifer is Horthynak és Magyarországnak köszönheti, hogy túlélte a Holokausztot. Karl Pfeifer tudniillik egy ausztriai zsidó családban született, és az Anschluss után költöztek át Magyarországra. Ausztriában halál várt volna rájuk, de Magyarország azonnal befogadta őket. Karl Pfeifer 1940-ben belépett a szocialista-cionista Hasomer Hacair ifjúsági mozgalomba. Sokat elmond a Horthy-rendszer liberlaizmusáról, hogy még a 40-es években is működhettek Budapesten cionista szekták.
Na, térjünk vissza a lényegre.
Azáltal, hogy Magyarország a nagyhatalmi törekvéseit érvényesíteni kívánó Németország közvetlen szomszédja lett, nagyon veszélyes helyzetbe kerültünk, és ez nagy mértékben meghatározta a kül- és belpolitikai mozgásterünket. Ezt természetesen a magyar politikai vezetőkörök is felismerték, és óvakodtak a német érdekekkel szembeni nyílt szembenállástól, tettek kisebb engedményeket (zsidótörvények) , de arra továbbra sem voltak hajlandóak, hogy a Magyarországon élő zsidók fizikai megsemmisítéséről tárgyaljanak a németekkel. Horthynak ügyes politikájának és magyar társadalom toleranciájának, józanságának köszönhetően a 1940-es években Magyarország a béke és nyugalom szigetévé vált. Ezt az idilli a német megszállás törte meg. Magyarország a német megszállás után lényegében elvesztette szuverenitását, a németek döntöttek mindenről, következésképpen a magyar államot és a magyar német semmiféle felelőség nem terheli a megszállás után bekövetkezett borzalmakért.

Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy a német megszállás nélkül a magyar zsidó közösség túlélte volna a háborút.
@a szív fészkei: Ezek nem üzletemberek, amihez nyúlnak megsemmisül, leamortizálódik... a más által megtermelt létrehozott javak és értékek ellopásán kívül nem értenek semmihez sem... fogadok, hogy egy útszéli piti kis (elnézést az etnikum említésééért) cigány csaló nagykövetnek, vagy tárgyalópartnernek álcázva is átverné őket, mintha csak itt a piros lenne...

És, ha netán casus belli lesz az eset? Ki lesz felelősségre vonva?
@Habakuk999:

"Magyarország holokausztban eltöltött eminens szerepe."

Magyarországot semmiféle felelősség nem terheli a Holokausztért.

Ajaj, most hosszú leszek.

Szeretnélek emlékeztetni, hogy 1944-ig Magyarországon mintegy 800 ezer zsidó vagy annak tekintett személy élt, ez már akkor is Kelet-Közép-Európa legnagyobb zsidó közösségének számított. 1942 és 1944 között a németek szinte minden formális és informális diplomáciai egyeztetésen szóvá tették és szemére vetették a magyar félnek, hogy elégedetlenek a magyar kormány zsidókat korlátozó tevékenységével, elégtelennek és puhánynak tartják azokat, de Horthy kormányzó még Hitler személyes követelése ellenére sem volt hajlandó elkülöníteni, gettóba zárni, majd deportálni a magyar zsidókat, sőt Magyarország befogadta a németek által megszállt területekről menekülőket is.

Érdekes történet, hogy a magyar kormányt és Orbán Viktor a német nyelvű sajtóban folyamatosan méltatlan és igaztalan vádakkal támadó Karl Pfeifer is Horthynak és Magyarországnak köszönheti, hogy túlélte a Holokausztot. Karl Pfeifer tudniillik egy ausztriai zsidó családban született, és az Anschluss után költöztek át Magyarországra. Ausztriában halál várt volna rájuk, de Magyarország azonnal befogadta őket. Karl Pfeifer 1940-ben belépett a szocialista-cionista Hasomer Hacair ifjúsági mozgalomba. Sokat elmond a Horthy-rendszer liberlaizmusáról, hogy még a 40-es években is működhettek Budapesten cionista szekták.
Na, térjünk vissza a lényegre.
Azáltal, hogy Magyarország a nagyhatalmi törekvéseit érvényesíteni kívánó Németország közvetlen szomszédja lett, nagyon veszélyes helyzetbe kerültünk, és ez nagy mértékben meghatározta a kül- és belpolitikai mozgásterünket. Ezt természetesen a magyar politikai vezetőkörök is felismerték, és óvakodtak a német érdekekkel szembeni nyílt szembenállástól, tettek kisebb engedményeket (zsidótörvények) , de arra továbbra sem voltak hajlandóak, hogy a Magyarországon élő zsidók fizikai megsemmisítéséről tárgyaljanak a németekkel. Horthynak ügyes politikájának és magyar társadalom toleranciájának, józanságának köszönhetően a 1940-es években Magyarország a béke és nyugalom szigetévé vált. Ezt az idilli a német megszállás törte meg. Magyarország a német megszállás után lényegében elvesztette szuverenitását, a németek döntöttek mindenről, következésképpen a magyar államot és a magyar német semmiféle felelőség nem terheli a megszállás után bekövetkezett borzalmakért.

Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy a német megszállás nélkül a magyar zsidó közösség túlélte volna a háborút.
@B. MAX: Ő se itthon lett az, aki. Ahogy Brassai, Munkácsi és André Kertész se.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @batka manó:

Lehet Gabirella a dolog jelentőségét nem éri fel ésszel. De azt biztosan vágja, hogy ha a hányásból és kutyaszarból neki kell szobrot gyurmázni akkor hol a helye.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Most aztán büszke lehetsz szarházi viktorodra. Mi a véleményed, hogy emberkereskedővé csapott fel. Lehet még ennél is lejebb sülyedni? Úgy tűnik.
Ezúttal TGM is jól fején találta a szöget:
hvg.hu/velemeny/20120901_ormenyektgm
„Föltűnő, hogy a nemzeti retorikával kakaskodó magyarországi államvezetés mennyire nem érti a nacionalizmust. Ki gondolhatta azt, hogy a sovén okokból orgyilkosságra vetemedő azeri katonatiszt sovén okokból történt szabadon engedése nem váltja ki az Azerbajdzsánnal nemrég még háborút vívott, nacionalista lázban égő, sokat szenvedett Örményország hangos fölháborodását? Ki gondolhatta azt, hogy az amúgy is bajkeverő hírében álló magyar kormány ezt megúszhatja?
S gondoljunk bele: ezek az emberek irányítják a kórházainkat, az energiaellátásunkat, az úthálózatunkat, a hulladéktemetőinket, az atomerőművünket, a múzeumainkat, az operánkat, a hadseregünket. Örülhetünk, hogy – hála néhány becsületes tisztviselőnek – még állnak a hidak, söprik az utcát, kiviszi a postás a nyugdíjat. Annyit, amennyit.
Addig, ameddig.
S végül meggondolandó: milyen rendszer az, amely így válogatja ki a vezetőit? Milyen társadalom az, amely hagyja magát így vezetni?
Mi lesz itt, ha jön az árvíz vagy a földrengés?
Mert azt, hogy mi történik, ha menetelnek a terrorista hajlamú náci rohamosztagok, már tudjuk.”
@Habakuk999: OFF: Ez legalább minőségi zászló volt, nem ilyen olcsó és ócska nylon izé, ami nem gyullad meg vagy ha igen nem ég, hanem olvad ... jól bírta a gyűrődést. És vélhetőleg nem fogja tudni értelmezni pár IQ harcos azt a halom aprót rajta. Sajnos. /OFF
@Fabius: Feléri, hidd el.
Bármennyire is szeretnék sokan azt hinni, hogy hülye picsa, aki csak papagáj szerepet tölt be.
Nagyon jól tudják mit csinálnak, miért, hogyan.
Ne legyenek kétségeid, és ne ringasd magad abba a tévhitbe, hogy segghülye.
Ezzel tudsz valakit a lehető legjobban alulbecsülni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Török azt hiszem ezzel elásta magát. Már azok előtt, akik nemcsak a papír- hanem az életszagot, az emberséget kedvelik valakiben.
@AKIsTUDATLAN: Kapott is arcára, hogy eladja a hazáját. Ezek szerint a "Haza" az Viktor és slepjét jelenti?
@Fabius: de megszólalt, normális ember az nem vállalta volna
@Fabius: És ő vállalja. Ez mindent elmond róla is.
@tiboru:
Jééé... Jó látni! :))
Másik blogról, más néven már találkoztunk. Azok az amerikai bajonettek...
index.hu/belfold/2012/09/01/mar_elsotol_kotelezo_lesz_az_erkolcstan/
Hála annak a magasságosnak, hogy nincs gyerekem, iskoláskorú pláne. Nem itthon tanulna ezek tantervei szerint, az egyszer biztos. Vicces, hogy ezek a pénzért bármire hajlandó szarháziak írják elő az erkölcsoktatást már a 6 évesnek is.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Aki a mai témát holokauszt zsidózással próbálja terelni azt úgy vágom ki innen, mint a taknyot.

Nincs több dobásod.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Stefi, én ugyan nem leszek se teuton ( mellesleg tudod, hogy a tót kifejezés a teutonból ered, azaz ha teuton felmenőkkel büszkélkedsz, akkor
nagy valószínűséggel liptói túrót árultak a lőcsi piacon ), sem nordikus, bár észak-magyarországi vagyok, ugyanakkor úgy gondolom, ha csinálok valamit, vállaljam is érte a következményeket.

Nem tudok adatokat fejből köpködni, nem is érdekes.

Rengeteg embert nagyon rövid idő alatt vittek el.
És nekik hiába magyarázod, milyen jó is volt addig.

Fölösleges válaszolnod, a tegnapi nap együttes szégyenét nem érdemes elteutonoznod.
Ha kérhetnélek rá.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Szerencsétlen fidesznyik barom! Legalább olvass utána, ne csak minden 10. sor vedd figyelembe... Borulj össze a nácikkal és élvezd a teuton ló.aszt, te szerencsétlen!
@a szív fészkei: Engem ez igazából nem lepett meg. A megválasztása után megtalált foci rajongása már az utolsó atomi kétséget is eloszlatott arról, hogy ki is ő valójában és hol is a nyelve.
@Fabius: Pláne ahogy tereli. Súlyosan beteg. Vektor inverze.
stefika huzz vissza narancsistened seggébe, uncsi a karaktered cseréld le, már rohadsz és penetráns szagod is van
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Persze ennek a fele sem igaz, de marha jó Horthy mosdató szöveg. Persze szabadon tevékenykedő cionista szekták, mi? A komcsi csoportok is tök szabadok voltak, hiszen léteztek, nem?
Tényleg van olyan fasz aki ezt gondolkodás nélkül beveszi?
Olyan lehet mint kissé szenilis nagyanyó, aki azt hiszi ami a TV-ben van az mind meg is történt?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "majd ujra Magyar Koztarsasag leszunk "

Megvan.

Az új párt neve lehetne Köztársaság Párt! Támogatnám!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez elhiszem Giró Szászról, Kuminról de még Szijjártóról is. Szenátor Selmeczi viszont segghülye. A szervilitáson túlmenően is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Török focirajongó?? Ez új.

@Habakuk999: Beteg, mint az idolja. Leképezi őt, erre jó volt. Hagyd, téged is kivág Fabius, ha zsidózol. ;-) Igaza volt Hitlernek valahol, ez tényleg csicska nemzet - mondá ugye Kertész is - mert a mostnai németek elismertek és bánnak mindent akkoriból legalább. Van gerincük, ha két vesztes és szörnyű háború után lelték is meg...

Itt hetven év elteltével is a zöld nyilas takony kenegetése folyik. Most Orvbán felzárkózott a 44-es elődökhöz, hisz az az álma, olyanná tenni az országot. Roham(osztag)léptekkel halad afelé.
@Cirbolya_sentinel:
Ha már a neten is átjön a dögszag Stefkéből, az gáz!
Diszkét istállószag lengi be a blogot, ha Stefike megjelenik!
Múúúúúúúúú- Stefke, múúúúúúú!
:)
@komplikato: Hagyd őt: őrült és/vagy provokátor. Terelni küldték,Gábriel családozik úgy látszik.
@komplikato:
"Tényleg van olyan fasz aki ezt gondolkodás nélkül beveszi?"
Persze... Stefke a teuto-nordikus vadparaszt! :DD
@Fabius:

Én csak válaszoltam Habakuk999 megjegyzésére.

Az igazságérzetem nem tette lehetőv, hogy válaszolatlanul hagyjak egy olyan hozzászólást, amelyben az egész országot felelőssé teszi a Holokauszt borzalmaiért.

Egyes emberek lehetnek bűnösek, de kollektív felelősség egyes népeket nem terhelhet.

Ezzel gondolom te is egyetértesz.
Ide is, oda is...

A mai nap folyamán sok véleményt elolvastam innen is onnan is.
Pro és kontra. Megtiszteltem mindenki véleményét azzal, hogy időt szakítottam rá abból a kevésből, amivel egy családdal tölthető napon gazdálkodhatom.

Amit én most gondolok, nem válasz a kommentekre, hanem egy definíció az érzéseimre.

Aki itt ma kormánypárti, az nem kersztény. Aki itt ma keresztény, az nem kormánypárti.

Remélem eljön majd az az idő, amikor egyszerre lehetek mindkettő.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: reggel már én is kiakadtam ezen, a másik a nyelv oktatás és a gimnázium, szakközép szétcseszése, azt tudom, hogy ezt a mentalitásu országot nem akarom hazámnak tekinteni, és mindent meg fogok tenni, hogy a gyerekem minél könnyebben eo tudjon innen menni
@Cirbolya_sentinel: "szervilisen langyi"

Török Gábor kommunikációs cége tanácsokat ad az orbán-kormánynak.

www.promanagement.hu/?m=referenciak-6
@a szív fészkei:
Tényleg én hoztam fel, de mit tegyek, ha nem jutott eszembe olyan esemény, ami annyira szégyenletes volt, mint orbán mostani húzása?

Ez borzasztó nagy szégyen.

És félelmetes, mennyire nem számít semmi ennek a takonypóc vezetésnek.
@épészmérnök: Az előző nem az ő cége, abban Török főmufti. Az övé itt van, döntéshozóknak nyújt megrendelésre tanácsokat:

www.visionpolitics.hu/
@épészmérnök:

Köztársaság párt létezett már 92-96 között Palotás Jánossal és Veér Andrással.
@Anima Sound:

ne adja az úristen, hogy ezek miatt a tetvek miatt egyetlen ártatlanak is baja essen...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Jótól kérded kislány. Fabius - veled ellentétben - sosem harcol a realitások ellen.
@Cirbolya_sentinel: Bele sem merek gondolni, hogy ez az elmebeteg, idejét múlt, valami skizofrén szociopata agyából kipattant közoktatási ámokfutás következményeit mikorra fogjuk kiheverni. Tényleg nem szülnék most gyereket, és nem adnám magyar iskolába. Semmiképp sem tenném ki egy vallási, elvakult, álerkölcsös elmebeteg kormány kisérletezgetésének.
@Cirbolya_sentinel:

ezek meg az erkölcs(tan), már azon agyalok, hogy a fiam hogy mentsem ki, egy percig se kelljen ezektől' erkölcsöt tanulnia. Hétfőn meg kezdödik az iskola...
@Cirbolya_sentinel:

Pedig néha nem baj, ha végigolvasod. Most ő is világosan kimondja:

"Ha teljes tudásunk nincs is, véleményünk még lehet. Az enyémen kétségtelenül módosíthatna, ha pontosan tudnám, hogy 1. miért lépte ezt meg a kormány, 2. mire számított, amikor megtette és 3. milyen következményekkel jár majd ez a döntés. Ezen a ponton azonban arra hajlok, hogy nem nagyon lehet elképzelni akkora nyereséget, amelyért megérte. Talán kicsit jobb eset, ha csak bénák voltunk, ha egyszerűen nem számoltunk azzal, hogy Safarov azonnal szabadlábra kerül, rosszabb, ha tudtuk, hogy mi jön, de így is belementünk. Az elsőt egy szakmai önkontroll, egy nyilvános mea culpa és Azerbajdzsán szószegésének éles hangú kormányzati elítélése talán megoldja, a másodikhoz azonban sajnos ennél sokkal több kellene. "

Igazán az utolsó mondat a lényeg, csak a szövegkörnyezet miatt magában nem értelmes. De a lényeg, hogy az eljátsszuk a hülyét esetben is minimum szükséges - lenne - az azeri eljárást ordítva kritizálni. De mi nem adunk a látszatra sem, és kussolunk.
@Fabius: Hova gondolsz Fabius?

Nyitva szállítás történt, a vételár még nem folyt be.
Nem lehet pofázni, mert mi lesz akkor a vérdíjjal?
@Habakuk999:

Hasonlat volt, semmi gond. Csak nem hagyom, hogy az alkalomra várók ráugorjanak és a mai téma jelentőségét az ezerszer megtapasztalt gyakorlat szerint eltereljék.
@Habakuk999:

...meg ugye az azeri külügy lenyilatkozta, hogy volt erről titkos megállapodás. Így az arcukba kéne mondani - hazudni? - hogy hazudtok, baszod.
@Habakuk999: ez nem igaz, van, ami nagyon is számít: a foci!
@Fabius: Nem baj az, ha létezett. Bizonyára törölték már a regisztrációját, lehet újat szervezni. Ez a név elfogadható lehet bal- és jobboldaliaknak is, akik el akarják takarítani a fideszt.
@Habakuk999: Ezek még azt sem mondhatják, hogy a III. Birodalom, Moszkva vagy BX kényszerítette rájuk. Vagy az IMF! Ez csakis az ő saruk, senki egyenruhás háta mögé nem bújhatnak.
Értem én a felháborodást.

Azt nem értem miért nem volt semmi felháborodás amikor az ír köcsögöt aki felhajtott a járdára és megölt két kisgyereket hazaengedték és megúszta azzal, hogy ők nem hajlandók kiadni nekünk.
Azok után ez egy kétszínű szardobálás.
@Laciii: Olvass utána. Volt felháborodás, de főleg a fasz magyar bíróság miatt, amelyik nem vette el a pasi útlevelét. Aki így simán hazamehetett. Mikor pedig visszajött már egyszer ide, tudván, hogy elítélhetik nagyon is. www.origo.hu/itthon/20080413-nagykovet-kampanyolt-az-ir-gazolo-hazaengedeseert.html
No, csak meglesz a koktélcseresznye ennek a szartortának a tetejére:

"Safarov szabadon bocsátása Karabah (az Azerbajdzsánból kivált örmény enklávé) felszabadításának előjele. "Karabah és Ramil is szabotőrök áldozata lett. Az elsőt az ellenség foglalta el, a második sok évig volt börtönben. Ramilt elengedték, a következő lépés Karabah felszabadítása"

Viktorkám, baszodalásan, ha kirobban a kurva háború a civil áldozatokkal hogy számolsz el, te seggfej?
@Fabius:

Természetesen lehet kritizálni a kormány jéghideg, érzéketlen, érdekorientált gondolkodásmódját, az aggályokat erkölcsi szempontból én is indokolhatónak tartom, de nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy amikor Orbán Viktor meghozta ezt a felfoghatatlanul nehéz döntést, mindvégig Magyarország hosszú távú érdekeit tartotta szem előtt.

Ahogy a régi mondás tartja:

„Õfelsége kormányának nincsenek örök barátai és nincsenek örök ellenségei, csak állandó érdekei vannak"
@Fabius:

Természetesen lehet kritizálni a kormány jéghideg, érzéketlen, érdekorientált gondolkodásmódját, az aggályokat erkölcsi szempontból én is indokolhatónak tartom, de nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy amikor Orbán Viktor meghozta ezt a felfoghatatlanul nehéz döntést, mindvégig Magyarország hosszú távú érdekeit tartotta szem előtt.

Ahogy a régi mondás tartja:

„Õfelsége kormányának nincsenek örök barátai és nincsenek örök ellenségei, csak állandó érdekei vannak"
@Laciii: [..]"Jim Flavin ír nagykövet 2000. szeptember 18-án keltezett levelében amellett érvelt, hogy honfitársa egy családi vakációra, átmenetileg mielőbb hazatérhessen. "Személyesen ismerem több mint egy éve Tobint, akit nagyra becsülök" - írta az ügyésznek a nagykövet.

Egy nappal később a Pest Megyei Főügyészség illetékes ügyésze azt javasolta a bíróságnak, hogy adjon helyt a férfi kérésének, és biztosíték fejében engedélyezze neki, hogy elhagyja az országot. "A beadványból megállapítható, hogy a vádlott októberben ismételten Magyarországon lesz" - olvasható az ügyészi indítványban. A Budakörnyéki Bíróság még aznap meghozta végzését, amelyben 500 ezer forintos biztosíték mellett rábólint az ír elutazására.

"Jogilag támadhatatlan a bíróság döntése, mert a törvény szerint engedélyezhető a biztosíték, de szakmailag megkérdőjelezhető, mert rosszul értelmezték a jogszabályt. Ezt a lehetőséget ugyanis ilyen eseteknél nem szoktuk alkalmazni" - mondta egy, az ügyet közelről figyelő, névtelenséget kérő büntetőbíró. Szerinte az indítványozó ügyésznek, majd a bírónak is tisztában kellett lennie azzal, hogy a gyakorlatban a biztosítékkal távozást akkor engedélyezik, ha kisebb súlyú bűncselekmény miatt folyik az eljárás és várhatóan pénzbüntetést szabnak ki. "Arra találták ki, hogy a biztosítékból akkor is meglegyen a pénzbüntetés és a felmerülő bűnügyi költség, ha a külföldön élő vádlott mégsem tér vissza" - mondta. Például gyakran alkalmazták, ha egy külföldi kamionos valamilyen enyhébb vétséget követett el, így tovább tudott menni, de biztosítva volt az összeg az esetleges büntetésre - tette hozzá.

Visszajött, de újra hagyták elmenni

Az [origo] az aktában nem találta nyomát annak, hogy az első alkalommal még visszatérő Tobint ezután a hatóságok kötelezték volna arra, hogy ismét beszolgáltassa útlevelét, vagy akár csak megtiltották volna számára az ország elhagyását - erre még ő maga is hivatkozott egy nyilatkozatban, amelyet később a dublini magyar konzul előtt tett." (origo/

Talán érte is kaptak valamennyit.
@Fabius:
Martonyiról szokták azt mondani, hogy tulajdonképpen normális ember.

Én úgy gondolom, a mai nap vízválasztó.

Aki fideszes nacsalnyik nem határolódik el ettől a döntéstől, az ugyanolyan szar alak mint a vezérük.

Megbeszéltük a lányommal, holnap kirándulunk, viszünk virágot az örményeknek.

Hol van valami központi házuk?

Konzulátusuk sincs nálunk?
Mikor is volt ez a gázolás???????? Jé, az első Orvbán-kormány alatt.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Ilyen jéghideg, érzéketlen, érdekorientált döntéseket a kurvák hoznak arról, hogy csak szopunk vagy baszunk is, pinába vagy seggbe is, és mindezt mennyiért.
@Habakuk999: Jaj, hagyd már a tulkép normális. Jólmenő nemzetközi ügyvédi irodája van/volt, és ezeknek a nemzetközileg mindenhol lenézett szarcsimbókoknak állt szolgálni??? Nooooooooooormááááááááális??? by Nesenyő Pifta bá
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Örülök, hogy sikerült a mindenkori brit uralkodót a csúti makákóhoz hasonlítani...

(Bazmeg, pedig tudom, hogy csak ökörködsz, de nem bírom ki...)
@Fabius: De utána ők is kimossák a szájukat, vagy titokban bőgnek, kiborulnak és okádnak maguktól. Mert azok érző lények.
Az MSZP közben a parlament külügyi bizottságának összehívását kéri, az LMP a kormánytól továbbra is magyarázatot vár, a Demokratikus Koalíció Navracsics Tibor lemondását követeli.

www.origo.hu/itthon/20120901-lezartnak-tekinti-a-fidesz-az-azeri-gyilkos-ugyet.html
@Fabius:

Ez előítélet. Szerintem van olyan kurva, aki szereti a munkáját, és nem ilyen hidegen áll hozzá. :D
@Habakuk999:

A külügyük:
www.armeniaforeignministry.am/en/

Amúgy, aki megteheti, sétáljon el az Örmény Kulturális Központ, Deák Ferenc utcában található házához (V. Deák Ferenc u. 17.)és ott helyezzen el szimpátiája, továbbá szégyenteljes kormányunk, annak még szégyenteljesebb döntése miatti bocsánatkérésünk miatt egy mécsest.
Tudniuk kell, hogy MI nem vagyunk ez az orbáni csürhe, még ha csak félázsiai állatként is tartanak bennünket egyesek számon.
Köszönjük!
@Fabius:

Én megértem, kedvesem, hogy feldúlt lelkiállapotban aligha tudsz úgy fogalmazni, ahogy legjobb és legcélszerűbb volna, de azért ne lépjük át az illendőség és jó ízlés határát, mert sokan vannak olyanok is, akik érzékenyek a az explicit szexualitást tartalmazó hozzászólásokra.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Egész pontosan hogy is szolgálja ez az ország érdekét? Mit nyerünk azzal, ha azt a képet alakította ki rólunk a te viktorod, hogy szopunk-nyalunk-gombot varrunk-kamatot is fizetünk csak aggyá mán egy kis zsééét?!
Tudod mit nyertünk?
Hogy a magyarban nem lehet megbízni.
Hogy a vállalt kötelezettség nem ér semmit.
Hazudunk, ahogy még Gyurcsány se hazudott.
Hogy egy kis baksisért készek vagyunk odaadni azt, amit pénzért nem vehetsz meg: a jóhírünket.
@a szív fészkei:
Echte Ungarische Csúúúúzlit fog majd gyártani?
@Habakuk999: Van egy ilyen oldal a Facebookon. Csatlakozz te is, én már megtettem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: valaki az én nevemben is legyen szíves odatenni egy mécsest! Köszönöm.
@Habakuk999:

Talán itt tudnak segíteni:

Örmény Kulturális és Információs Központ
Cím: 1054 Budapest, Deák F. u. 17.
Tel: 267-3181
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Magyarország hosszú távú érdeke nem az, hogy az egész világ tudja, hogy nálunk minden eladó: becsület, emberek, haza........

Lehetne írni hosszan, okosan, higgadtan, moralizálva, a lényeg mégis csak az:

Eladtunk egy gyilkost jó, ellenőrzés nélküli pénzért, dacolva a világ megütközésével és megvetésével.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Csak megpróbál a te mélységedre lesüllyedni, hogy expilicite megértsd te is.
Mert neked sem lehet könnyű... ilyen szervilis baromnak lenni! :D
Legalább megfizetnek? Annyira, mint egy kurvát, vagy jobban?
@Laciii: Nem értem mit akarsz mondani? Miért ne lett volna felháborodás! Sőt. Mi ez a múltidő.
És mond csak az ír faszi miatt kiújult a britt-ír fegyveres konfliktus?

Vagy más. Előző nyáron egyik sztrádán egy Porsche és egy Lamborghini versenyzett. Utóbbi összetört és kiégett a tulajdonosa be akarta perelni a tűzoltókat, mert a szatyorban lapuló 20 millás tét bennégett! Emberünk állítólag pár évvel előtte egy embert vasalt ki ittasan egy másik Lamborghinivel. Szerinted az a fazon milyen büntetést kapott? Ja semmit. És szerinte hány ilyen van évente? És ezekről miért nem tudsz, miért nem háborodsz fel?
@a szív fészkei:
Nem azt mondtam, hogy nem lehet kiguglizni, hanem hogy messze nem volt ekkora felhajtás amiatt, hogy valakit hazaengedtek és az otthon vígan éli tovább életét annak ellenére, hogy embert ölt.
@komplikato:
Pont ez undorít, hogy ha lehet egy jót mocskolódni akkor az egész média ezzel van tele, ha "csak" egy-két magyar gyerek hal meg az meg egy eldugott cikk néha valahol.
Az örmény elnök beszédének befejező része:

"a történeteket józan ésszel nem lehet felfogni. Egy olyan országnak, amely fejlettnek és civilizáltnak tekinti magát, nincs joga így viselkedni, és megérdemli, hogy partnerei megfelelő felülvizsgálatnak vessék alá"

... a sírt, hol nemzet süllyed el ... de gyászkönny, az nem lesz.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te kedves malasztos baromagyú (már elnézést, hogy ilyen barátságos vagyok), de feljebb valakitől már érdeklődtem, hogy mi is pontosan a hosszú távú érdekünk? Az, hogy egy olyan ország pénzére bazírozza a magyar gazdaság finanszírozását, amelyik a legelső adandó alkalommal átver minket és a legkevésbé sem érdekli, ez nekünk mibe fáj majd?
Vagy az, hogy egyszerre sikerült magunkra haragítania egy nálunk sokkal jobb orosz és amerikai kapcsolatokkal rendelkező országot és letagadhatatlanná tenni, hogy tudatosan hazudunk a velünk egy szövetségi rendszerben lévőknek?

Ha lehet, akkor ne példálózz Angliával és Lord Palmerston-nal, ugyanis amikor ő ezt 1848-ban mondta, akkor Anglia éppen a világ első számú nagyhatalma volt. Tőle sem szép, de nekik legalább megvolt a képességük, hogy az érdekeiket érvényesítsék. Minket most látványosan átvertek, az azeri elnök mai nyilatkozatával de facto hazugságban hagyta a KIM-et, de nekünk annyi lehetőségünk sincs, hogy legalább ezt kikérjük magunknak. Hol itt a hosszú távú érdek, te kedves csököttagyú?
@Laciii: es elmondanad ennek az esetnek mi koze ahhoz, hogy a magyar kormany hitel igereteert tevolegesen reszt vett egy pszichopata gyilkos kiszabadaitasaban es konnyen okozoja lehet egy haborunak?
@Laciii: Ne terelj!
Gondatlanságból, járművezetés közben elkövetett "emberölés" vagy szándékosan, kitervelten, aljas módon (alvó emberen) elkövetett rasszista gyilkosság. Nem ugyanaz!
Az ír fickó miatt kirobbanóban van-e, (volt-e) két szomszédos állam közt fegyveres konfliktus, ill. bármely ország megszakította-e velünk a diplomáciai kapcsolatot?
(Még mielőtt fikáznád a magyar - örmény kapcsolatot: van (volt?), még ha minimális is, de itt a kapcsolat megszüntetésén van a lényeg! Az egy elég durva diplomáciai lépés!)
@Laciii:

Tudod te, milyen páriának lenni?

Mert most azok lettünk.
A kultúrországok közül visszasüllyedtünk kurva mélyre.

Függetlenül magyar vagy nem magyar gázolóktól.

Nem vitatja senki sem az ír gázoló bűnösségét.

Mellesleg, a magyar hatóságok szúrták el azt is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mindenki képben van mennyiért vehető meg kilóra Magyarország. Ha ez volt az ország érdeke, akkor marha jól csinálták. :(
@komplikato:
De ha mutatsz nekem olyat, hogy minden címlapon minden blogban az ír köcsögről írtak akkor elnézést kérek a rossz memóriám miatt.
Nálad a labda.
@Neoprimitív:
Megható soraidból sugárzik az együttérzés eme csökkent képességű ecceri lélek iránt.
Viszont túlbecsülöd az értelmi- és szövegértési képességeit.
Ez egy szimpla barom, vele ilyen kifinomultan ne bánj, mert elbízza magát!
Csak az ostorcsapásokból és a rugdosásból ért. :)
@Laciii: Ja, és ne feledjük a mostani történetből, hogy ez a lépés a kormányunktól egy esetleges gazdasági haszon (?) reményében történt, mintegy egy évi egyeztetést követően, miközben azt kommunikálták minden fele, hogy nem fogják kiadni!
@Laciii: kedves, tudod mi a kettős mérce, pont az amit most csinálsz a két eset nem egyenlő, vagy ha nálad igen, akkor gondolkozz el egy cseppet, vagy ne is, felesleges
@komplikato:
Mit mondott az a szerencsétlen, félnótás Gyurcsány anno:
"Kurvaország".
Most mondja valaki, hogy nem mondott igazat! :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Milyen eligazítást?? Ne fárassz már megint. :)
Az örmény elnök beszédéből az derül ki, hogy a gyilkosság elkövetése után "a magyar hatóságok és partnereink – az EU és a NATO tagállamai – folyamatosan arra ösztönöztek minket, hogy ne tereljük politikai síkra a folyamatot. Folyamatosan arra biztattak, hogy bízzunk meg a magyar törvénykezésben, hiszen az ország tagja ezeknek a fontos szövetségeknek."

Az örmények szemébe hazudott a magyar kormány:
"több alkalommal biztosítottak minket arról, hogy ki van zárva annak a lehetősége, hogy egy bűnözőt átadjanak Azerbajdzsánnak. Ugyanezt a választ kaptuk kérdéseinkre néhány nappal ezelőtt is a magyar külügyminisztériumtól és a parlamenttől"

Az ügy tehát a kezdetektől nemzetközi politikai síkon zajlott! A korábbi magyar kormányok tartották magukat az EU-val és a NATO-val egyeztetett megállapodáshoz arról, hogy nem adják ki a gyilkost.

Orbánék ezt a nemzetközi megállapodást rúgták fel!
@Habakuk999:
Ott és akkor lettünk európa parasztjai akiket a földesúr szórakozás közben legyilkolhat és mehet haza a saját családjához a saját otthonába következmény nélkül. Ezt már akkor is leírtam, azzal már hivatalosan másodrangú koszfészek lettünk.

A kormány újabb hülyesége is zavar, de jobban zavar az, hogy az emberek leszarják ha honfitársaik, két kisgyerek halálát okozó elítélt szabadon elsétálhat. Ha lehet egyet mocskolódni akkor meg veszett kutyaként ugatnak.
@épészmérnök:

Az EU és a NATO jótállt Magyarországért.

"az EU és a NATO tagállamai – folyamatosan arra ösztönöztek minket, hogy ne tereljük politikai síkra a folyamatot. Folyamatosan arra biztattak, hogy bízzunk meg a magyar törvénykezésben, hiszen az ország tagja ezeknek a fontos szövetségeknek."

Az ő bizalmukat is eljátszotta ez a kormány.
@Cirbolya_sentinel:
Tudom, hogy az egyesek szerint csak két gyerek volt és nem érnek annyit, mint egy jó kis diplomáciai botrány. Na pont ez zavar.
Sziasztok!

Talán három napja sincs, hogy azt írtam: ,,...még az albán kecskepásztor is csak elnéző mosollyal legyint, ha Mo.-ról és belföldi eseményeiről hall...''

A - szerintem szégyenletes kiadatási - események jóval meghaladták és alulmúlták még ezt a félig viccesnek szánt kritikámat is.

Véleményem szerint politikusaink tudták - hiszen az örmények figyelmeztettek rá, hogy mi fog következni - és leendő pénz igéretéért mégis végigcsinálták (reménybeli piros pontért tüsténtkedtek).

Pontosan az következett be, amit a kiadatás ellen tiltakozó örmények mondtak:

1. elengedték a büntetését. Jó, mondjuk már - - feltéve, de nem megengedve - lehetséges. Akár benne is lehetett a pakliban... szerintem nem.
2. Tegnap már előléptették(!) őrnagyi rangot kapott. Na itt kap gellert minden magyarázkodási kísérlet, hiszen az örmények megjósolták, hogy ha kiadjuk, hőst faragnak belőle.

Szégyen és gyalázat, hogy ez megtörténhetett!
Nagyobb szégyen, hogy felelős/felelőtlen politikusaink nem nyilatkoznak az esetről. Csend és kriptaszag mindenütt!

(csak zárójelben jegyzem meg, ban olyan esemény, amire a hétvége sem magyarázat. azért van ott. pont.)

A tiltakozó örmények sem látták előre a helyzet eszkalálódását, ami már el is kezdődött...

Valaki azt írta, hogy jogilag minden ok, kiadható, stb, tehát nem probléma.
Persze, hogyne! Jogilag. Ezért _sem_ vonz a jogi pálya, mert mindenféle gyomorforgató mocskot szent igazságként védenek, ha az a feladat.

A politika azonban az én olvasatomban egyféle finom egyensúlykeresés, manőverezés is lenne, ahol különösen fontos a látszat megőrzése.
Ha kiadták volna öt éve, akkor a mostani üzleti tárgyalásokkal senki nem kapcsolná össze. De így túlságosan kilóg a lóláb. Ez már nem politizálás, hanem véres üzlet.

Kérdés, mi lesz akkor, ha az azeriek beintenek és nem jön létre a biznisz?
Miközben háború robban ki a kiadatás miatt.

Egyre inkább meggyőződésem, hogy a Mo.-i események egymásutánja arra irányul, hogy ne politikusaink lépjenek ki az unni jóból(sic), hanem szeretnék ezt az Unió valamely hivatalos szervével kimondatni.

Már csak egyetlen kérdésem marad: _miért_ tiltakoztak az örmények _előre_ a kiadatás ellen?

Itt a baj, s nem kicsi!
@fletwwod_mac: "Egyre inkább meggyőződésem, hogy a Mo.-i események egymásutánja arra irányul, hogy ne politikusaink lépjenek ki az unni jóból(sic), hanem szeretnék ezt az Unió valamely hivatalos szervével kimondatni."

Unni ában minden lehetséges...
És pont ez zavar, hogy az örmények zászlót égettek meg az eu pofájába mondták, hogy ez mégis mi a faszom volt?
Akkor meg mindenki kussolt.
@Laciii: Te tényleg ennyire hülye vagy? Senki sem szarta le. A pasas nem "szórakozásból legyilkolt" két gyereket, hanem közlekedési balesetet okozott. Tele voltak vele a blogok és a hírportálok is - már persze az után, hogy kiderült, a M. Kir. Bíróság és Ügyészség töketlensége miatt tudta újra elhagyni az országot. Még csak azt sem mondom, hogy bebebe, az is az Orbánék idején történt, mert nagy valószínűséggel kormánytól függetlenül voltak ilyen hülyék. Ezt megpróbálni felhozni a mostani, kormányzati döntésen alapuló gyilkos szabadítás ellen és mocskolódásnak nevezni azt, ha valaki erkölcsileg és politikailag egyaránt vállalhatatlannak tart egy ilyen lépést, nos ez valóban egy másodrangú koszfészek lakójára jellemző.
@Laciii: ignoratio elenchi....

@tobbiek: hagyjatok, hogy ez fidasztbaszta ordaskurva retardalt kolyke elterelje a temat.

ne vitazzatok ezzel kibaszotty gorennyel. ez nem ember....
Tudomásom szerint annak az eljárása nincsen kidolgozva, hogy hogyan lehet kilépni az Unióból, vagy hogyan lehet valakit kizárni. Ha mégis lenne, akkor sem egyik napról a másikra.

Köztársaság Párt.
@Cirbolya_sentinel: szerva ott. Kivel fogjon össze szerencsétlen? Egy másik kitaszítottal.
OFF
Csak nagyon félve jegyzem meg, hogy lehetne olyan atomerőművet is gyártani, ami nem uránra épül, így a bombakészítés vádja kizárt.
ON
@dr. Bubó: A kétbites == 4 (azaz négy) választási lehetőség, az egybites == 2 (kettő) válaszás (1,0 ; igen/nem)
Szerintem félbitesek is vannak :)
@Laciii: ez hülyeség.

egy gyerek életénél semmi nem ér többet.

Senki nem mondja, hogy az ír gázoló esete nem fontos.

De ne haragudj, nem tartozik ide.

Nem emberhalálokat méricskélünk patikamérlegen, már megbocsáss!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tegnap eléggé elveszetten bolyongtál a témában. Hadd találjam ki: az örmények a rosszfiúk, az azeriek és a kormány a jó fiúk.
Emlékszel? Előttem nem kell megjátszanod magad. Biztos vagyok benne, hogy van pár jobbikos és barikádos linked, meg egyéb szélsőjobbos ahol szépen elmagyarázzák a butáknak, mint te, hogy miért is rosszak az örmények, és miért kellett kiadni.
@komplikato: Szerintem azért nem ez a kép, amit a turisztikai hivatal megcélzott.:D
@Laciii: Lennél olyan kedves hozni példát arra, amikor magyar állampolgárt adtunk ki más országnak?
Olyan hülye vagy ahhoz, amiről beszélsz, hogy hihetetlen. Szerintem kérj tanácsot újra, mert nem összehasonlítható a kettő.
Akkor sem, ha belelilulsz az erőlködésbe.
Amúgy így visszanézve, ki adna ki nekünk bárkit is so called igazságszolgáltatásra?
@épészmérnök: Megértem őket. szvsz. lesznek még tiltakozások és nemcsak civil szervezetektől, figyeld meg.
Sose gondoltam volna, hogy szégyellni fogom, hogy magyar vagyok. Most szégyellem.
Minden olyan kezdeményezés mellett vagyok, amelyik arról győzné meg az örményeket (ÉS AZ EGÉSZ VILÁGOT!!), hogy: BOCS, EMBEREK! ATTÓL, HOGY EGY ROHADÉK GERINCTELEN MINIHITLER, MINISZTÁLIN, MINIDUCE ÜL A NYAKAMON (akit NEM én szavaztam meg ráadásul), ELHATÁROLÓDOM A KORMÁNYOMTÓL!

És itt megint idézhetném akár a tegnapi kiakadós kommentemet. Tartom a véleményem: aki akár párhuzamot tud és főleg mer vonni az MSZP és ezek között a maffiózók között, az kapja be a rántott f...t és üljön a sarokba gondolkodni...

Nagyon döbbenet látni a földön a megtaposott lobogónkat, amint ég, és MÉG ROHADTABB arra gondolni: MEGÉRDEMELJÜK.

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ez van a kurucon: minden csoda három napig tart.
Én viszont minden egyes napon tudnék hányni tőluk.

(Bocs a copyért.)

5. frissítés: A Jobbik szerint a katonatiszt kiadatása a nemzetközi joggal összhangban történt - elítélik a zászló meggyalázását
Ramil Sahib Safarov azerbajdzsáni katonatiszt kiadatása Bakunak teljes mértékben a nemzetközi joggal összhangban történt - jelentette ki Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, a parlament külügyi bizottságának alelnöke.
Az MTI-nek szombaton nyilatkozó ellenzéki politikus hozzátette: az örmény reakciókat túlzónak és hisztérikusnak tartják, egyben elítélik a magyar konzulátus megostromlását és a magyar zászló meggyalázását örmény részről.
A jobbikos politikus szerint várható volt az örmény reakció, amely a másfél évtizedes hegyi-karabahi konfliktussal van összefüggésben. A diplomáciai kapcsolatok felfüggesztése kapcsán úgy fogalmazott, hogy "minden csoda három napig tart, a hétvége elmúltával a felek átgondolják, hogy mi felel meg érdekeiknek". Ha majd mindenki lehiggadt, akkor a helyzet normalizálódása várható a továbbiakban - tette hozzá a képviselő.
Gyöngyösi Márton emlékeztetett rá, hogy a Jobbik már a 2010-es országgyűlési választások előtt meghirdette a keleti nyitás politikáját, amelyben Azerbajdzsánt stratégiai partnerként jelölte meg. A Jobbik a mostani ügytől függetlenül továbbra is stratégiai partnerként tekint a kaukázusi országra - tette hozzá.
A Jobbik teljes mértékben lezártnak tekinti ezt az ügyet - hangsúlyozta Gyöngyösi Márton.
(MTI - HVG - Index - Kuruc.info)

További részletek: kuruc.info/r/4/100739/#ixzz25EOe3YKO
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Lehet, hogy azért, mert az örmények rohadt keresztények, az azeriek meg igazhitűek... :))
De ez csak feltételezés!
@Habakuk999: szvsz. csak leendő, beígért pénzért. És ha nem lesz money?
Országomat egy tál lencséért?
Szerintem ebbe bele sem gondoltak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Angyal, ha már átvettem a szerepedet, és én másoltam be a kurucot.

Mi a véleményed erről?

Rád is vonatkozik az, amiről Martonyi esetében korábban írtam.
A mai napon elválik a szar a víztől.
Óóóóh, és kötelező irodalom:

Debreczeni József: Arcmás.

Itt írja le azt, amit már biztos olvastatok már, hogy SelGeci mit mondott: minden jogszerű, szabályos volt! (Kapjátok be, mi kétharmadosak vagyunk, nemcsak az országban, de a világon is - így értik.)

Leírja, hogy mindenki rühellt a minihitlerrel focizni, mert bár BETŰ SZERINT szabályosan játszott, de ami nem volt leírva, azt minden g.ciséget elkövetett. Na most is így kormányoz és 98-02 között is így kormányzott...

Egy rohadt náci g.ci szemétláda. Lámpavason a helye, sehol máshol.

Nem hiszem el, hogy - ha áttételesen is az elsőt - mi adjuk a világnak az összes szemétláda nácit. Hitler itt született az Osztrák-Magyar Monarchiában, aztán itt van Horthy drága, aki deportáltatta zsidóinkat, most meg itt van Viktor, aki soha nem látott kárt okoz már húsz éve ennek a népnek...

MEDDIG TŰRÜNK MÉG????????????????????????
@épészmérnök: lehet. Részemről csak felvetés volt, mert eléggé logikus magyarázat (ám nem mentség) lenne sok mindenre.
@Habakuk999: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Ramil Sahib Safarov azerbajdzsáni katonatiszt kiadatása Bakunak teljes mértékben a nemzetközi joggal összhangban történt - jelentette ki Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, a parlament külügyi bizottságának alelnöke."
Azért ha valakinek kétsége támad, hogy a kormánypropaganda mennyire mélyen van benn a jobbikban, illetve a jobbik vikorka seggében, akkor olvassa át még egyszer.
Gábris, nem megy ez nektek. Egyre jobban "szeret" benneteket a bolsevik csürhe és ti viszontszeretitek a narancsbolsevikokat. Na ja, mindenkinek a saját párja...
@Habakuk999:
Összeforr ami összetartozik!
A Párt és a segédcsapatai.
@Habakuk999: Nem vagyok meglepve a jobbikon, miért is ne állna egy elvakult nacionalista baltás gyilkos mellé? :) Nekik ott a helyük, most megerősítették hivatalosan is.
@Laciii:
"Akkor meg mindenki kussolt." - Te is megtehetnéd! Unalmas vagy már. :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @AnnaKarenina:

Szeretném olvasni Gábriel véleményét. Nagyon.

Ő tudott már ember lenni a feladata ellenére is.

Mit szól a magyar nemzet meggyalázásához?

A jobbik és a fidesz általi meggyalázásához.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: :D
Még mindig jobb, mint a V'bőrön. :)
Ott vidéki meg lencséspisti osztya az eszet. :D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Köztársaság Párt, vagy Köztársaság Koalició.

A fidesz leváltására nagykoalició, ha ez, és a köztársaság restaurációja megtörtént, új választások kiírása.
@az utolsó bögreharcos: Te meg igyad a pálinkádat a bögrecsárdában mint utolsó bögreharcos, de nekünk hagy legyen jogunk felháborodni a vezényló újabb eget verő tahóságán. Lehet, hogy te így is szereted, @Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): de mi azért Ázsia helyett szeretnénk Európához tartozni.
@Laciii: Visszakeresheted ebben a blogban is a hsz-emet, ami igenis párhuzamot von a két eset között, mivel mindkettő erkölcsi kérdéssé vált. Az ír gázoló esetében az egyéné és az ír államé, az egyéné nyilvánvaló, az államé pedig annyiban, hogy a magyar bíróság ítélete alapján köteles lenne kiadni, vagy otthon börtönbe záratni az állampolgárát.
Itt pedig egyértelmű, hogy a magyar normák szerint elítélt azeri gyilkost nem lehetett volna kiadni a hazájának, mert tudni lehetett, hogy hőst csinálnak belőle, pedig csak egy nyomorult, gyáva, mocsok gyilkos.
A lényeg a lényeg, önmagában mindkét eset az állam erkölcstelenségét mutatja, holott a normákat is az állam szabja meg.
Most vagy vér fog folyni az utcán és orbán, meg a sleppje népharag által elűzetik, vagy meggyilkoltatik, vagy mindent lenyomnak a torkunkon... a zember még csak tűri, de én NEM!
@fletwwod_mac: Én azé' majd elkérem a leendő tanártól a földrajz-biológia-ERKÖLCS szakos diplomáját. :D
@AnnaKarenina: ¸+1 maximálisan egyet értek
@Habakuk999: Elvarázsoltak. Kicsit tovább fog tartani, mint 3 nap.

@Marcellusca: mindenki abból ad, amiből szerinte neki felesleges van. :DDD
Lehet, h több 1-2 küllővel :D
@leonito77: paprikás krumpli nem robban...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kényelmes igaz? A jog lehetővé tette, megtették, mindenki kapja be. Coki mindenkinek.
Milyen érdekes, hogy a jobbik is felfedezi magának a jogot, ha az érdekei úgy kívánják. Szarháziak, mint nagytestvérük.
@Habakuk999:
Virág et. kommentje a V'bőrön:

"Összenő, ami összetartozik. Vicces, hogy egy "nemzeti radikális" párt egy "keresztény országban" (Mária Országában, egészen pontosan) a keresztény áldozat helyett az iszlám gyilkos pártját fogja, a keresztények felháborodását pedig "hisztérikusnak" nevezi. Ezt nem árt 2014-re megjegyeznie a potenciális szavazóknak.

Alighanem nekünk van az egyetlen olyan széljobb pártunk Európában, amelyik nemhogy nem iszlámellenes, hanem konkrétan az ő pénzükből él. Ez is beszédes."
@Neoprimitív:
Látom te se látsz tovább az Orbánozásnál.
Na pont ezért tartunk itt, mert az Orbánzoás-Gyurcsányozás fontosabb, mint hogy gyilkosokat hagyunk futni. Erről beszélek csak nem akarjátok megérteni.
@Marcellusca: Mit mondjak, engem megleptek, sikeresen ALULMÚLTÁK még az én negatív elvárásaimat is és az nem piskóta! :(
@Habakuk999: Naivitásod hihetetlen.
Most nem várhatsz tőle semmit, mert egyedül van.
Majd akkor hallhatod a véleményét, ha több fideszes-jobbikos is leírja a hivatalos blogkommentet. Akkor bátorodik fel a lelkem. Addig is családozik, hogy úgy mondjuk, és mellébeszél.
Ha ott akkor a nép ugyanilyen vehemenciával háborodik fel azzal talán lehetett volna némi hatást gyakorolni a kormány felé, megmutatni hogy van erkölcsi érzék az emberekben.

Azzal hogy már egyszer kiadtak egy gyilkost aki ezzel megúszta az ítélet végrehajtását és nem volt népharag ezt az egészet letudják, mint szokásos éppenaktuáliskormányőtakaradj hőbörgés, mert sajnos ez már csak az.
@komplikato: és valszeg a Jobbikos koalamaci reményét is közelebb hozta a süllyedő gyorsnaszád Don Vittorio nevű kalózkapitányának.

Szerintem ez sem jelentéktelen momentum. 2014 után vagy eltünteti őket a süllyesztőben, vagy rendfenntartó erőként funkcionálnak majd.

Ha a közt nézem, egyikben sem látok jó perspektívát.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szánom Gábriel, ha ezt a szart is fel kívánja tupírozni! :))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Gratulálok, igazi európai értékeket valló emberhez méltó megnyilvánulásoddal tökéletesen minősítetted önmagadat.
@komplikato: Engem nem. Nem voltak vérmes reményeim. :)
Főleg azt követően, mikor kezdett kibontakozni, hogy a kúrmány gyakorlatilag a jobbik programját kezdte el megvalósítani, csak kicsit finomabban és nemzeti maszlaggal leöntve. :(
Mondjuk, saját programjuk nem is volt, amit megvalósítaniuk lehetett volna. :(((
"Az azeri gyilkos szabadon engedése és az örmény—magyar diplomáciai kapcsolatok megszakítása riasztó fényt vet a magyar állam egyik fő problémájára.

Arra ugyanis, hogy az álmélkodásra méltóan gigászi hatalmú állam élén felelőtlen és tudatlan emberek állnak."

hvg.hu/velemeny/20120901_ormenyektgm
Legjobb lesz ha elszégyelljük magunkat!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hogy ne lázadjon az erkölcstelenség ellen, tanulja meg az én erkölcseimet. ezt akartad írni?
@Habakuk999: Akkor nem sok spagettiwesternt láttál. Egyébként a példa nagyon is jó, ebben a szituban mi vagyunk a csúf.
@Habakuk999: Mea culpa de megmondom őszintén, hogy a mai napon és holnap is egész napos szabadtéri programom van.:) Én ezt az ügyet akkor tudnám elfogadni ha az elítéltet a hazájában nem engedik szabadon, hanem ugyanúgy rács mögött maradt volna.

Tehát nemzetközi jogilag a kiadatás még rendben is lehetne, erkölcsileg viszont csak az lenne a helyes ha folytatódik az életfogytig tartó büntetése.

Ezen a véleményemen még Gyöngyösi állásfoglalása sem változtat.
Azeri-botrány: már az eBayen árulják Magyarországot

"Ha van néhány milliárd euród, akármit megtehetsz ebben az EU-tagállamban" - olvasható Magyarországról abban a leírásban, amit az eBayen tettek közzé. A magyar államra lehet licitálni, azért pedig, hogy a vásárlók könnyebben dönthessenek, egy rövid leírást is csatolnak az országról.

hvg.hu/itthon/20120901_az_eBayen_aruljak_Magyarorszagot
@glaci ph 5.5 álompolgár: Nem gondolod, hogy az erkölcset és őket nem lehet egy beszélgetésben említeni?:D
@Marcellusca: igen, ahogy a lelkünk eladása is megtörtént.
legjobb lenne ha most ez az ország elsüllyedne.
@Penivaldes: Az ország nem azonos a kormánnyal, sem a fidesszel, ne hidd el nekik, akárhogy bizonygatják!
@Laciii: lacika ugye te vagy iii, csak már a hosszabb nevet kaptál?

NEM Don Vittorio/Fleto ellen, hanem a megtörtént kiadatási események miatt van a kommentelők többsége - teljesen jogosan - kiakadva. Az más kérdés, hogy ki(k) áll(nak) az események mögött...

Vetted?

Az örmény esettel szerinted diplomáciailag szerinted minden oké, ugye?

Korrekt és csak előnye származik belőle a magyar népnek?

Erkölcsileg is? Szerintem mindhárom válasz NEM! Szerinted?

Türelmetlenül várom válaszodat!
@épészmérnök:
ez az ország a sötéséggel azonos, és a mocsárral. talán még a fejünk kilátszik...
@fletwwod_mac: a magyarázatuk a legfelháborítóbb, hogy ők azt hitték, hogy Azerbajdzsán ezt nem teszi...ekkora cinizmus nincs. csak nálunk..
@Penivaldes: Penike, nekünk már a bányász béka ülepe is világítótorony.

Néhány Jobbikos szavazóért, némi pénzért, hatalmon maradásért mindezt... brrr. gyomor kell hozzá.
@fletwwod_mac:
Nem tudom kiről beszélsz, de ha személyeskedni akarsz akkor keresd meg a lacikát.
@fletwwod_mac: tényleg miért nem szóltunk az örményeknek? hogy hé örmények! ha azt akarjátok hogy ne adjuk át a gyilkost Azerbajdzsánnak, akkor fizessetek? aztán aki többet ígér annak leszünk kedvezőek...
ezek után..
@Penivaldes: Miért is hívom Abszurdisztánnak e vidéket kb egy éve? :(
@fletwwod_mac: én nem hívom már sehogy. csak fejemre borítom a csuklyám, és lehajtott fejjel megyek miközben köröttem minden pusztul ami szép volt és emberi.
@Marcellusca: Jöjjön még egyszer bármilyen jobbikos arc vagy szimpatizáns nekem erkölccsel vagy keresztényi szellemiséggel, körbe fogom röhögni.
Az már csak hab a tortán, hogy ISMÉT benyaltak a Fidesznek a meleg szarig.
@Laciii:

Mutatok én neked két dolgot aranyapa:

Egy:

www.origo.hu/itthon/20120711-ir-gazolo-navracsics-tibor-lobbizik-viviane-redingnel.html

Kettő:

www.hir24.hu/baleset-bunugy/2012/05/14/cozma-gyilkossag-az-itelkezesi-gyakorlat-felulvizsgalatat-keri-a-kuria-elnoketol-navracsics/

Na és akkor most tedd mellé a harmadikat, amiben Navracsics miniszter úr éppen azt bizonygatja, hogy nem ettük ki a meleg szart az azeriek seggéből.

Ha nem tudod mert kussol, akkor a kettős mércézéssel el szabad halkulni.
@fletwwod_mac: én teljesen elbújok benne mint egy középkori vándorszerzetes
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: és ezt a felhívást lehetőleg mindenki posztolja a Facebookon, G+-on, meg ahol lehet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Későn érő típus vagyok :D

Régebben nem érdekelt a blogok világa, csak magamban mantráztam mások hülyeségei miatt.
@Habakuk999:

A Jobbik teljes mértékben lezártnak tekinti ezt az ügyet - hangsúlyozta Gyöngyösi Márton.

Ez egy nemzetközi jogilag rendezett és lezárt ügy" - közölte Selmeczi Gabriella

Csak ez a kibaszott visszhang, az ne lenne.
@Fabius: Bocs a belepofázásért.
De a bírói függetlenség és az baltás kiadatása 1000 más dolog.
Amit belinkeltél, az a bírói függetlenség kinyírása, aminek sokkal súlyosabb következménye van a poszt témájánál is. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a kormány bele akar pofádzani, hogy ítéljen a bíró.
Egy bírósági ítélet nem népszerűségi verseny, arra ott a választási kampány. A bíróságnak a jogszabályok alapján kell döntenie, és így szabadon dönt(ene). Mentségként belinkelni, hogy a kormány hogy szünteti meg az ítélkezés szabadságát nem egészen jó dolog.
@fletwwod_mac: én a fürdőszobai tükörnek szoktam mantrázni...
@komplikato: Hát az zászlóégetés mindig nagyon primitív dolog, de az aprószórásról sajnos azt kell mondanom, h nagyon is ötletes és találó :(
@Fabius:
Leszarom Navracsisot, nem várok el ém már a kormánytól semmit.
Az zavar, hogy az emberek részéről nem volt csak minimális felháborodás akkor. Örmények szemrebbenés nélkül zászlót égettek és náluk mindenhol ez van a címlapon.
Nálunk meg ha éppen lemaradtál a kishírről kiguglizhatad, hogy az írek futni hagyták.

Ahogy hangot lehet adni annak, hogy csalódtatok a kormányban úgy én is hangot adhatok annak, hogy csalódtam az emberekben, a médiában. Egyetértek a felháborodással, de ez túl későn túl kevés.

Nem személyesen neked szól, mindenkinek, ráböktem az egyik ezzel kapcsolatos blogra, a teljes lista ilyenekkel volt tele nem úgy, mint amikor az ír gyilkos lépett le.
@komplikato: Mikor nem teszik? Olyan lelkesen játszák az ellenzék ellenzékét, mikor az a fidesznek kínos lenne. Mint pl. mikor az újszínház előtt tüntetnek, mert antiszemita szemetet akarnak színpadra állítani. Akkor ott remekül mutat a jobbik csürhéje, és pl. az operaház előtt is januárban. Lám, milyen hangulatos, ha a jobbikos képviselők a többi neonácival együtt köpdösi és szidalmazza a tiltakozókat.
Ha valahol valaki a kormány ellen tüntet, a jobbik is ott van ellentüntetőként.
@Laciii: Ha félretesszük azon apró tényt, mert te már félre tetted ugye, hogy a baltás gyilkos egy köztörvényes, sőt katonai bűncselekményt elkövető rasszista állat és egyben élő Casus belli is, akkor is ott van az az apróság, hogy az írt fazont NEM szándékosan hagyták futni, ott szimplán ennyire hülye volt a törvény keze!
Tehát továbbra sem összehasonlítható a kettő. Másrészt továbbra is fel van háborodva azon is minden normális egészséges gondolkodású ember.
@Laciii: Apafej, cukorbaba, angyalom, hát te tényleg ennyire debil vagy?
Hadd betűzzem le neked bogaram, mert látom fejlődésben erősen visszamaradtál:
ALAPELV: A SAJÁT ÁLLAMPOLGÁRT NEM ADJUK KI KIADATÁS KERETÉBEN. CSAK MÁS, HOZZÁNK MENEKÜLTET ADUNK KI, SAJÁT ÁLLAMPOLGÁR FELETTI ÍTÉLKEZÉST FENTARTJUK MAGUNKNAK.
Get it?
@Fabius: Én az LFS-t javaslom (Ló @ a..-ükbe)
@Laciii:

"Ahogy hangot lehet adni annak, hogy csalódtatok a kormányban úgy én is hangot adhatok annak, hogy csalódtam az emberekben, a médiában."

Adj neki hangot. Két kattintással lehet blogot nyitni ingyen, ha jól csinálod ott találod magad a blogketrecben.

De azt számonkérni mindenki mástól amit te nem csinálsz, az a nullával egyenlő.
@komplikato:
Állj oda a hallott gyerekek szülei elé és mond az ő szemükbe, hogy az ő gyerekeik halála kevésbbé fontos. Meg tudnád tenni?
Dühös örmények utasítják vissza a FB-n a bocsánatkérést. Olyanokat írnak, hogy nincs helyünk az EU-ban, hogy nincs kultúránk. Egy amerikai örmény nő azt írja: szemet szemért, fogat fogért.

Namármost, akármi volt az ok, a szándék, ha ezt érte el, akkor azért felelnie kell valakinek!
@MolnarErik: No lám, nálunk csak az eu-s zászló égetése büfé, vagy ha iszlám fundamentalisták amerikai zászlót égetnek.
Fura ez a kettős mérce. Mi burberry sálban, eu-s képviselőként égetjük az eu-s zászlót, és ez csak az ún. libsiket háborítja fel.
Örmények magyar zászlót égetnek, mert szabadon engedtünk egy nacionalista gyilkost, akiből azon nyomban nemzeti hős lett, hiszen az amúgy se bűn örmény ölésért még meg is hurcolták. Még szerencse az azerieknek, hogy Allah megvilágította viktor elméjét, és a magyar fideszes politikusok meglátták az igazságot.
Ugyan, kit ne háborítana fel? Mi a francért is égetnek magyar zászlót ilyen piszlicsáré ügy miatt?! Ezt az aránytalanságot.
@Fabius:
Honnan tudod mit tettem és, mit nem tettem az ügyben?

Kezd baromira hányingerem lenni.
@Laciii: Megint torzítasz, sosem állítottam ilyet, te állítod ezeket. Az ügyben (sajnos) a legkevésbé fontos mag a lefejezett áldozat volt. Ebből MOST lett ügy, mikor kiengedtek egy pszichopata állatot, aki már le is nyilatkozta, hogy az tartotta életben kiszabadul és leölhet annyi örményt amennyit csak bír. Szerintem az ír faszinak meg nem az a legnagyobb gondja, hogy jövőhéten hány gyereket üssön el ...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez a példa nem erről szól.

Navra hangot adott felháborodásának mikor nem adták ki az írt, és hangot adott ugyanannak akkor is, amikor szerinte nem született elég szigorú ítélet a Cozma ügyben.

Most ő engedett szabadon egy életfogytos gyilkost.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ha személyeskedésen kívűl mást nem tudsz ne pazarold rám a karaktereket, mert úgyse olvasom tovább. Köszi.
@komplikato:
Szóval akkor egyformán fontosak ugye. Akkor meg mit magyarázod, hogy ez most nem ugyanolyan?
@Laciii:

Innen haver:

"Laciii 0 bejegyzést írt"

De linkelheted, ha írtál erről valaha valahova egy posztot vagy cikket.

Nyugtasd meg magad, nekünk már egy ideje hányingerünk van attól, hogy Orbánék hülyeségét igyekszel terelni és relativizálni.
"Viktor meg egy valóban seggszájú senkivé a világ szemében"
Már rég azzá vált.
Az az ember, aki a saját népét összeugrasztja, kifosztja, porba taszítja, illetve más országokat szándékosan az ellenségünkké tesz, az egy gazember, akinek felelnie kell a bűneiért. MIÉRET NEM MOND MÁR LE??!! Ennyi szerzett ellenséggel már jobban tenné, mert úgy jár, mint azok, akik az utolsó lehelletükig kapaszkodtak a hatalmukba, aztán dicstelenül elkaparva végezték.
@Fabius: Ha csak a visszhang lenne. Az három nap alatt tényleg lecsengene, "csak" nekünk égne a pofánkról a bőr hónapokig.

Sokkal nagyobb a baj: a barom felszította a tüzet a Kaukázusban.

Oroszok, amerikaiak, európaiak küzdhetnek, hogy eloltsák.
@Fabius:
"Laciii 0 bejegyzést írt"

Tökéletesen kiismertél, nem índittom blogot a blog.hu-n, ez mindent elmond rólam, szenny alak vagyok.

Nem szeretek személyeskedni, de úgy tűnik itt ez a divat, úgyhogy jóéjszakát!
@Laciii: a hozzad hasonlo gerinctelen arulo gyokerekhez igy viszonyul europa, te felazsiai szaradek.
@Laciii: Te most mosdatod itt a védhetetlen elszabott kormánylépést azzal, hogy egy másik ügyben elszúrtak valamit és ezért lelépett az elkövető?
Az emberek halála, bármelyik ember halála, nálam azonos súlyú dolog!
De te két eseménysort próbálsz összekeverni, hogy bizonyítsd az igazságod. De ha igazad lenne, ehhez nem kéne ilyet tenni és pont.
És továbbra sem látom, hogy azonos lenne egy vétkes balesetokozó szökése, meg egy szándékosan szélnek eresztett pszichó-gyilkos között. Az eseményeket - és itt NEM az emberek haláláról van szó akármit csúsztatsz - az események súlya adja meg. És most valami nagyon súlyos dolgot sikerült alkotni a "vezetőinknek". És ez védhetetlen.
@Laciii: uncsi vagy, már többen leírták a különbséget a két eset között, és itt többek ugyan úgy fel voltak háborodva azon is, de a két eset alig összehasonlítható, te meg csak nyugodtan mantrázzd ugyan azt a klissét amit az agyament narancszombik is nyomnak ész nélkül
nol.hu/belfold/szegyelld_magad__magyarorszag_

fideszesek, csak egy módon tudtok tüzet oltani, ha azonnal elhatárolódtok a baltás orbántól!

Különben ugyanolyan országrontók vagytok, mint ő.
A hübrisz lesz Orbán veszte.
Megyek vissza a Pozsonyi Piknikre -jó!! - de előtte info: az V. Deák utca 17 alatt divatüzletek és magánlakások vannak. Voltam ott, semmi örménység sehol,jele sincs. DE VISZONT A MARRIOTT UTÁN A SZERB TEMPLOMMAL SZEMBEN A CORSÓN, A PARKBAN VAN EGY VÖRÖS KŐBŐL FARAGOTT ÖRMÉNY EMLÉKMŰ.

Oda tettem a két mécsesem,persze elfújta a szél.Senki sehol, de ott lehetne gyülekezni. Valaki szervezze meg.
Megyek vissza a Pozsonyi Piknikre -jó!! - de előtte info: az V. Deák utca 17 alatt divatüzletek és magánlakások vannak. Voltam ott, semmi örménység sehol,jele sincs. DE VISZONT A MARRIOTT UTÁN A SZERB TEMPLOMMAL SZEMBEN A CORSÓN, A PARKBAN VAN EGY VÖRÖS KŐBŐL FARAGOTT ÖRMÉNY EMLÉKMŰ.

Oda tettem a két mécsesem,persze elfújta a szél.Senki sehol, de ott lehetne gyülekezni. Valaki szervezze meg.
@a szív fészkei: már te is.kétszer mondasz, kétszer mondasz, ugye nem vagy stefike álruhában? :-)
Bazz mekkora duma! (amúgy parrre, vincent komment)

"Fideszes erkölcs? Az olyasmi mint a Pándy András keresztyén családsegítő központ ?"
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Sztem te nem érted teljesen a hozzászólásomat. De sebaj.
www.origo.hu/nagyvilag/20120901-lovesek-dordultek-az-azeriormeny-hataron.html

No a sok elégedetlen most már igazán hallgathat, Viktor háborút is tud csinálni! Tessék, hitetlenek! A mi vezírünk az ász!
@a szív fészkei: Az nem a szerb templom, hanem a görög/román/orosz. A szerb az a szerb utca Veres Pálné utca sarkán van 1km-re a Marriottól.
Mekkorát hazudott Aczél Anna a híradóban:

-az ellenzéki pártok túlzónak tartják Örményország reakcióját
@Laciii: Hát azután, h kifejtetted, h milyen felháborító, h nem hemzsegnek a blogbejegyzések az ír gázoló ügyében. A blogger nem egy szakma, magánemberek, amatőrök csinálják, pont mint te, szal h ha te se írtál felháborodott blogbejegyzést róla, akkor ne szídd azokat, akik hozzád hasonlóan nem tették.
@Laciii: Telitalálat, ellenérved nincs. Kösz a részvételt, de legközelebb légy tájékozottabb.
@Fabius: Értem.
Na jó, mindenki legyen jó, megyek kacsát mészárolni. Legalábbis tanúja leszek.:S
@Fabius: Amin a fidesz hivatalos felszopóját, a jobbikot kell érteni.
@Fabius: És valahogyan elfelejtett a nemzetközi visszhangról és a pénzről említést tenni.
@Habakuk999: Sztem csak az "eltulzott örmény reakcióktól" fognak elhatárolódni.
@Habakuk999: túlzó párhuzam, de europainak szept. 1. nem túl fényes nap a történelemben
@Fabius: Fabius sajnos nem hazudott, feltéve ha "ellenzéki" pártokon az MSZP-t értette, meg az értetlenkedő Jobbikot.
Szerintem borzasztó nagy gáz, hogy az LMP nyilatkozott egyedül normálisan, akár szereti őket valaki akár nem.
@Fabius:

Matuska Szilveszter Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt.

Dr Jozef Fritzl Családsegítő és Gyemekpszichológiai Klinika
@Cirbolya_sentinel: Lengyeleknek főleg. Igaz.

Nem térek magamhoz.

Szerintem kellene szolidaritási tüntetés.

Az ellenzék tehetetlen most is, mint ahogyan szokott.

Jól hangzik az azeri olaj, a kérdés csak az, hogyan hozzák el idáig.

Talán Szíjjártó Petike a szájában?
hangosan gondolkodok, ha nagyon elszállnék szóljatok,
volt egy alig értett mnb kamatdöntés, lett egy forint zuhanás, aztán követte egy gyilkos politikai elengedése, ugye nem gondolom rosszul, ha a forint árfolyama hétfőn se nagyon fog emelkedni, előfordulhat, hogy a kamardöntéssel a fityeszes kűdöttek elébe mentek a folyamatoknak, és némileg megvezetve sortolták a forintot?
Idéntől erkölcstan az iskolákban. Ezek után???
Azért szép, amikor ez a kutyaütő kormány ugat az ERKÖLCSTANRÓL és vezeti be azt az iskolákban.
Ugye nem a fideszes magyarázat és elképzelés szerinti ERKÖLCSTANT kell tanulni, mert az perverz dolog lesz!
Lehet, hogy Deutsch Tomi, Selmeczi Gabi, Meggyes Tamás, Budai Gyula írták a tankönyvet?? :))
@Cirbolya_sentinel: És volt egy kijelentés miszerint a közeljövőben "ingadozhat" az árfolyam. Még külön cikk is volt róla, hogy a kormány nem hazudik.
Már az is hír basszus!

Szóval igen, várhatóan a következő napokba beesik a forint. Ha még sem, akkor meg kell vizsgálni a csoda okait a Vatikánnak és valakit "boldoggá" kell avatni.

Utána meg lehet várni, hogy a kormánymédia nem hazudik és ahogy bekamuzták a államadósság csökkenést a forint erősödésnél, úgy most kompenzálva megírják mennyit nőtt vissza a szalámi ...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez olyan lesz mint anno a szocialista erkölcs: gyerekeke aztán jelentgessétek fel szorgalmasan a szüleiteket, hha vmi NER ellenest csinálnak, kaptok érte nyalókát.
@Habakuk999: Hát szó se róla, elég nagy a pofája, de azért nem ekkora :)
@Habakuk999:
Belefér! Lehet, hogy a hátsójával szívja fel...
@MolnarErik: " Sztem csak az "eltulzott örmény reakcióktól" fognak elhatárolódni."

Jut eszembe eltúlzott reakció ...
Ha Viktor egy éve tárgyal a kiadatásról, akkor elkezd összeállni a puzzle miért kellett az egész szerencsétlen jobb sorsra érdemes TEK-et egyből köré szervezni. Nyilván ő is szeretne elhatárolódni az örmények túlzott reakcióitól, legyen az ólom, méreg, bomba, akármi. És ahogy az örményekről olvasgatok dolgokat, nem minden ok nélkül ...
@Habakuk999: Köszi és neked is jó hétvégét. Egyébként érdekes, hogy tavaly Gyöngyösi pont az örmények által elkövetett népirtásról emlékezett meg a parlamentben.

youtu.be/RLOZ7FAnokY
@komplikato:

orbán Magyarországtól határolódhatna már el egyszer és mindenkorra.

Amúgy elképzelem a villámgyors teklegények hogy káromkodhatnak magukban.

Vége az alsógatyás fickókkal való vagánykodásnak, lehet éles helyzetben majrézni.
@komplikato: Hát igen (bár nem vok nagy konteo hívő), az a nevetséges performansz, ami miatt hivatalosan lezárták hónapokra a cinege utcát, még a legparanoidabbak számára se tűnhetett ennyire veszélyesnek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A napi politikában így múlik el a világ dicsősége.

Ha a Jobbikban lenne gerinc, óbégatna erősen.

Hogy szoktátok mondani? Kettős mérce?

Csak tudod, ez nem három nap. Nem is három év.

Sokkal több.:(
ENNYI:

Armenia - Not read: sorry

Your message

To: armenia@armembassy.at
Subject: sorry
Sent: 01.09.2012 11:06

was deleted on 01.09.2012 13:20.
Érdemes belenézni a kommentekbe.:)
Felháborodtak és megbátorodtak az emberek.
www.facebook.com/media/set/?set=a.10151185352311093.502709.298090296092&type=1
@Habakuk999: Visszatekintve a közelmúlt történelmére sajnos úgy tűnik az örmények sem hófehérek. :(

barikad.hu/azerbajdzs%C3%A1ni_n%C3%A9pirt%C3%A1s_amir%C5%91l_nem_szok%C3%A1s_megeml%C3%A9kezni-20110408

Ettől függetlenül egy elítélt gyilkost így nem lenne szabad futni hagyni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Persze, hogy nem.

Te láttál már olyan konfliktust?

Ez másról szól, de ezt ugyanolyan jól tudod, mint én.
@épészmérnök: A kilépés koreográfiájáról van szó a szerződésben.
A kizárás lehetőségéről szerintem senki nem álmodott, csak a sokat emlegetett szavazati-jog--megvonásra van klauzula.
Most néztem a NOL linket (most már tudom eddig sem volt kár, hogy nem olvasom), de azért nem piskóta mikor az oda beíró szerint a nemzetközi sajtóban senki nem volt felháborodva és USA is csak picit. Baszki én egy párhuzamos univerzumban élek vagy ő a helikopter? :D
@AnnaKarenina: Jaja a birka aranyosabb válfaja. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Baszod, egyből magyarázkodás és a "de bezzeg a...".
Kurvára nem tudtok semmit a való világról, alárendeltek mindent a pillanatnyi pártérdekeiteknek.
Ha nem érted, mi történt itt, szívesen elmagyarázom CSAK NEKED!
Ha érted, akkor meg miről hebegtek?? Állandóan maszatolni, elmosni. Nagyon átlátszóak vagytok! No meg a bolsik zsebében...
@AnnaKarenina: Mindenkit leköpött, nem véletlen az elemi felháborodás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rettenetesen utálom, amikor egyes jobboldaliak azzal szivatnak, hogy egymillió vagy négymillió vagy hatmillió, és melyik Sztálin és melyik Hitler áldozata, de van olyan, amikor a mennyiség minőségbe csap át (gyengébbek kedvért: ez nem Marx, ő csak átvette Hegeltől): amikor a legnagyobb "népirtott" létszám 6aa fő, akkor népritásról nehéz beszélni. Különösen, ha egy folyamatban lévő fegyveres konfliktusról van szó. Hegyi Karabah lakosságának többsége örmény és azerbajdzsán erősen elnyomja őket.
@Habakuk999: Egyetértünk abban, hogy másról szól.

Viszont találtam valamit, ami kicsit hasonló a mostani esethez. Azt hiszem erről is el lehet mondani pro és kontra érveket.

Párhuzam az örmény-magyar-azeri esethez

Hasonló eset történt a zürichi reptér irányítójával, egy 36 éves dán férfival, aki a SKY-Guide irányítóközpontban teljesített szolgálatot 2002 július 1-én.
Tévedése miatt egy orosz Tupoljev összeütközött a DHL cég egy Boeing teherszállító gépjével a Boden tó fölött. Mindenki meghalt: pontosabban 71-en. Az orosz (baskír) gépen javarészt gyerekek ültek. Az egyik gyerek apja 2 év múlva beutazott Svájcba és az általa hibásnak vélt dán származású irányítót (családapát) egy telefonhívással kicsalta a háza elé és megölte. A dán felesége és a gyereke mindezt halálfélelemmel eltelve végignézte az ablakból. Ezek után a svájci rendőrség nagy erőkkel körözni kezdte a gyilkost, aki baskír építészmérnök volt, és hamarosan le is tartóztatták és a per után börtönbe zárták.
Később Oroszország folyamatos kérésére átadták a gyilkost az orosz hatóságoknak, ahol hamarosan amnesztiát kapott. A hazaérkezésekor a repülőtéren nagy tömeg várta. Nemzeti hősként ünnepelték. Nemsokára a kormány építészeti minisztere lett!
Ebben az esetben is 3 ország volt érintve, mivel Svájcban egy baskír megölt egy dán férfit. A magyar-azeri-örmény ügy mintájára a dánoknak meg kellett volna szakítaniuk a diplomáciai kapcsolatokat a svájciakkal, amiért ezek kiadták a gyilkost az oroszoknak. Semmilyen diplomáciai botrány nem lett belőle. Még levélváltás sem esett a két ország külügyminisztériuma között!
Örményország viszont túlreagálja a dolgokat az azeri gyilkos miatt Magyarországgal kapcsolatban. Maximum az azeri diplomáciai kapcsolatokat lenne joga felbontani, de nem a magyart. Azeri kapcsolatuk viszont nincs, marad a magyar fél a bosszúnak.
Remélem a magyar kormány illetékes tagjai felhasználják ezt az információt és meg tudják nyugtatni örmény barátainkat!

www.jovonk.info/2012/09/01/parhuzam-az-ormeny-magyar-azeri-esethez
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt nem mondanám. Vérbarika. Biztató, hogy nem fog nagyon megnőni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem ugyanaz!

Pénzért eladtunk egy gyilkost.
Aki örmény nemzeti származása miatt ölt meg egy alvó embert.

És én magyar vagyok, nem érdekel sem Svájc, sem Dánia.

Nem róluk, hanem rólunk terjed el, hogy kurvák vagyunk.

Angyal, ne akard, hogy olyat kérdezzek, amit nem szeretnék!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bocs, de a baskír fasziból miért is lett majdnem vagy ténylegesen háborús konfliktus? A szituban hol volt érintve a NATO többszörösen? Vagy ez mind mellékes? Az alvás közben lemészárolt tanuló katonának mi köze volt a gyilkos családjához?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hát ebben a két sztoriban nem sok közös van azon kívül, hogy mindkettőben van hulla. Bár szerintem itt is hiba volt a gyilkos kiadatása. Apropó, a 71 ember haláláért felelős légi-irányítót hogy a fenébe tudta a HÁZA elé kicsalni? Nem börtönben kellett volna lennie? Ejnye.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
TI TÉNYLEG ENNYIRE SZÁNALMASAK VAGYTOK!
EGYRE JOBBAN SEGGNYALÓI A FIDESZNEK!
Gratulálok! Újra sikerrel becsúsztatok a Vezényló seggébe. Ennyit a hitelességetekről, ha valakinek kétségei lettek volna.
Egyre jobban a viccbe hajlotok, ahogy nyílt színen becsókoltok a narancsbolsiknak.
Legalább megéri? Lesz sálacska a hideg télre?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a lényeg az utcsó 5 sor, mentegetnek, relativizálnak, hányinger az egész, engem pl. nem érdekel más, magyarul leszarom, mi történt máshol.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Egyébként még egyszer: itt maga a baltás gecó a legkevésbé fontos. Jó fej leszek: szegény anno végignézte, ahogy örmények irtják ki a családját, és bekattant.
Ez mit sem változtat Viktorunk... az a baj, hogy nem nagyon találok megfelelő kifejezést, mert a cinikus ember általában korántsem ostoba, de a Kedves Beteg valahogy összepasszította a kettőt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem ezt most nem neked írtad, hiszen tudhatod, hogy leszarom a fideszt. :)
jobbik=fidesz SS-SA erőszak csapata
ennyi, nincs mit hozzá tennem
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem érdemes ezen rugózni, mivel én egyet értek veletek abban, hogy így nem lett volna szabad kiadni, de ezt már korábban is leírtam Habakukk kérdésére.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A következő lépés mi lesz? Plutóniumot csempészünk Iránnak "Fiatal vagyok, kell a pénz!" felkiáltással? Legalizáljuk a gyerekprostitúciót? Vagy mi a lófasz?
@Cirbolya_sentinel:
Rövidebb lesz, ha kinyomom, mert kurva unalmas az idézeteivel.
Tényleg vicces, ahogy apránként a narancsbolsik balfaszságainak a legdurvább védői, relativizálói ezek lesznek. Élesedik a helyzet, repülnek a fidesznyik telefonok, aktivizálják a jobbikos kapcsolatokat. Kurva átlátszó társaság. Egyre jobban égnek és nem veszik észre, az a legcikibb...
Nyalni, nyalni, nyalni és kifizetődik - a narancsbolsik megfizetik a kurvákat!
@Cirbolya_sentinel:
Csak Magaryan gyilkosáról van szó, jellemző.
Arról persze senki nem beszél, hogy szerencsétlen Martonyi napok óta nem hajtotta álomra a fejét. Hálátlan egy népség a magyar, azt sem képes akceptálni, micsoda vívódások közepette élte meg az elmúlt negyvennyolc óráját. Lemondani, vagy nem lemondani, ez volt neki a kérdés. Elmélkedett ő vala ezen, jobbjában piros-kék plasztik koponyát tartva (hajrá Vidi főnök!), miközben baljában ellensúlyként, Szargszján verbális picsán rúgását igyekszik a grillezett lotyó tolmácsolásában seggre lehelt csóknak eladni. Senator Selmeczinek ez nem nagy ügy, lekuporodik ő bárkinek, aki tol bele pár hektár termőföldet, erdőt (pínea fenyőt-az visszafele gázos), ilyesmit. Nagy „szíve” van, abba sok minden belefér. Azt meg ki is felejti az ember a friss események tükrében, hogy tegnap Lázár miatt lángolt M. Jánosunk. Arra a seggfej szarládának a kijelentésére még neki is azt kellett mondania, hogy: hazudott a tetű! Ezt mondta az amerikai administráció is, hát avval meg nem érdemes vitázni. Mondja ő, de Don Vittorio már pengetett más húrokat is, mikor Klitonynét kioktatta mivel foglalkozzon. Nem lepne meg, ha az örményeket is hasonlóan küldené a francba. Martonyi egyet tehet (ha nem akar a pöcegödörbe kerülni), hogy lemond. Ha esze van.
A kormány meg elkezdhet gondolkodni azon, hogy a francba védje meg azokat a magyar turistákat, akik Szocsiban szoktak nyaralni. Örmények nincsenek onnan messze, a többi fantázia kérdése.
Na, azt ki fogja bevállalni, ha ott magyar állampolgár terrorcselekmény áldozata lesz?
Az örmény-azeri határon lőnek, azt hallottam most.
Csókviktor…
@Fabius: Szánalmas. De egyébként az lesz majd, hogy lemond a Navracsics (aki már úgyis csak útban volt Orbánnak), ezzel beáldoznak egy (látszólag) fontos embert, és kész.
Ezzel csak az a baj, hogy még egy (viszonylag) épelméjű emberrel kevesebb, még egy sértődött és hallgatag fideszes emberrel több, és minden marad a régiben, illetve majd jön a Navránál lényegesen ostobább, tenyérbemászóbb mameluk.
Ja, és nem lesz azeri hitel se, semmi. Csak ülünk majd a saját magunk által teleszart gödörben, és gondolkodhatunk, hogy hol basztuk el.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nekem nem úgy tűnik! Az általad favorizált eszmék nagyon egybe forrtak a narancsbolsikkal!
Szar lehet az érzés, hogy egyre jobban benyaltok a viktori csürhének és véditek őket, maszatoltok. Nektek szólt, szánalmasak vagytok!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hülye vagy???
ERKÖLCSOKTATÁS az iskolákban! Perverz lesz! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: igen, így van, le hull az álarc, előtűnik az igazi belsőjük, az igazi valójuk
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem el vagy csúszva. Egyszerűen találtam egy hasonlónak tűnő esetet, amit megosztottam veletek. A link pedig ahová ez kikerült általában ugyanolyan keményen ekézi a fideszt mint a jobbikot.

Korábban pedig Habakukknak egyértelműen megírtam, hogy én elítélem ezt a kiadatást és pedig azért mert egyből szabadon engedték.

Ezek után szerintem elég nagy hülyeség olyanokat írogatnod, hogy én itt most a fidesz seggét nyalom. stb. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

(sóhaj) Értsd már meg, miről beszélünk. Adott egy erkölcsileg tökéletesen vállalhatatlan tett, amit persze óriási botrány követ, hasznunk semmi, az azeriek arconfosnak, az örmények leköpdösnek, az USA "magyarázatot vár".
Nálatok meg kényszeresen beindul a pavlovi reflex: ha a libsibolsik sírnak miatta, hát akkor valami jó csak van benne...
És előhúztok az elmúltnyolcévtől kezdve az ír gázolón, a dán repülésirányítón keresztül Izraelig mindent. De hát változtat ez a tényeken?
Külön, külön lehet, hogy minden igaz, amit leírtál, de ez változtat ezen az orbitális elkúráson? Az örményeknek küldjünk valami youtube videót, ahol épp ők verik az azerieket? Az USA-nak rikkantsuk oda, kussolsz, mert Guantanamo?
És még szerencsénk van, ha Gyros nem azzal lepi meg Hillary-t, hogy maguknál meg verik a négereket.
EGOSUM

Breaking news....

"Szíjjártó Péter nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken a kora esti órákban Pozsonyba utazott, ahol találkozott Robert Fico szlovák kormányfővel. A zárt ajtók mögött zajlott
megbeszélés után Szíjjártó rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta, hogy Orbán Viktor megbízásából kedvező ajánlatot tett
Szlovákiának: ha egymilliárd euro értékben vásárolnak magyar állampapírokat, akkor az M3-as autópályán négy ember életét követelő balesetet okozó Eva Varholíková Rezesovát Áder János személyesen kíséri át a Mária Valéria hídon."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hülyeség... Érzem én is, hogy szar, égő lehet nektek. Relativizálgatunk és égünk.
Van az a pénz nálatok is, amikor a sál már megéri...
A címhez:
- Hát maga emberrel is kereskedik? - kérdeztem a patást.
- Á, fenéket. Csak úgy mellékesen, ha valaki szól valamit, hát én tudok mindent.
@Habakuk999:
Háromért Szíjjártó le is szo.ja Ficót! :))
@Habakuk999:

Akkor most megszakítjuk a diplomáciai kapcsolatot Azerbajdzsánnal, és nem kell a szaros pénzük, ugye?

kard.blog.hu/2012/09/01/lezartnak_tekinti
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én értem miről beszéltek, a mókás az, hogy Habakukkon kívűl úgy látszik más nem érti, hogy én mit írtam.

varanus.blog.hu/2012/09/01/mar_emberrel_is_kereskedunk/fullcommentlist/1#c17687819

Ő levette a lényeget és meg is írta, hogy megnyugodott. Az utána következő linkelt írás pedig egy hasonló esetről szólt, ami viszont kurvára nem relativizálás, meg fideszseggnyalás stb.

Az pedig, hogy az örmények is követtek el bűnöket mondjuk az azeriek ellen történelmi tény. Ez viszont abszolút nem menti ennek a kiadatásnak a visszásságait, amlyet ÉN IS ELÍTÉLEK, azért mert a bűnöst egyből szabadon engedték.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ja, az USA magyarázatot vár, ez nem kétséges.
Szembe lettek fosva már sokadik alkalommal, mert egy szövetséges mi mást is tehetne, ha nem basztatni őket? Szerep tévesztésben van a tetű. De az csak egy dolog, arányérzéke sincs. Az, hogy szövetségesünk az USA az nem azt jelenti, hogy mi vagyunk akihez ők csatlakoztak. Fel kellene ébredni ennek a parazitának, és úgy viselkedni, ami méltó egy államfőhöz. Na ez nem megy neki, bizonyítja ezt az örmény fiaskó is...
@Habakuk999: Ezek tényleg ennyire lassúak és töketlenek. Most akkor GYŐZTÜNK? :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Rokonok vagyunk.

Megalapítjuk az egyesült turáni királyságot.
@Habakuk999: Arra gondolsz, hogy a KIM és az MNO fotósoppolt egy hivatalos azeri levelet?? :)
@Habakuk999: "Megy már a szerecsenmosdatás."

Ez mosdatás, hú basszus! :D
Ott van a "véletlenül hozzájuk került" papíron az augusztus 15-i dátum. tehát sikerült prezentálni egy bizonyítékot, hogy átbaszták az örményeket, amikor 28-29-e körül azt kamuzták nem lesz kiadatás!

Vegyük be napi imánkba a "Védjen meg téget a Selmeczi Gabi, a kormány és maga Orbán Viktor" mellé most már az MNO-t is, mert már ennyire föld buták? Jesszusom.
@fletwwod_mac:

Ez a csóka nem iii volt. iii elempés és nem hülye.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a francokat, ismét csúsztatsz.
Azért nyugodtam meg, mert maradt benned emberség, nem azonosultál pártod hivatalos álláspontjával.

Utána viszont elkezdted a hivatalos munkát, amire nem reagáltam, mert a sóhajtozó Egér tökéletesebben megfogalmazta a gondolataimat, mint én magam.

Rossz hírt mondok, a különböző összehasonlításaid szánalmasak Angyal.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "És még szerencsénk van, ha Gyros nem azzal lepi meg Hillary-t, hogy maguknál meg verik a négereket."

:DDDDDDD
@Knósszosz: Engem kurvára nem érdekel, hogy az usa kér-e magyarázatot.

Én kérek, s úgy vélem az ország jelentős része is kér, sőt követel!!

Nekünk magyarázza meg a tróger, mi a francot csinált.

Utána jöhet az Usa is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mi mindig győzünk. Erről Hofi jut eszembe: "Nálunk minden terv szerint történik, legfeljebb nem úgy gondoltuk."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Dehogy. Nem fotoshop, egy szépen megírt forgatókönyv része.

Gondolod, hogy egy életfogytiglanos életéről egy alig olvasható fax alapján döntés születik?
@MolnarErik: Bocs, igen, de rohantam az írással, és mivel nem vagyok templomjáró, annyira nem tudom. De a lényeg a park a Marriott után.
@épészmérnök: Hát Szijjártó biztos, h ezzel lepné meg.
Az mno.hu birtokába került azt a hivatalos levél, melyben Azerbajdzsán ígéretet tesz, hogy Ramil Sahib Safarov a legsúlyosabb büntetést kapja hazájában.

mno.hu/belfold/itt-a-bizonyitek-hazudtak-az-azeriek-1102783

Na ha ez igaz, akkor az azeri kormány pont annyira megbízható, mint a magyar. Ők ugyanúgy nem tartják be a megállapodásokat, mint mi. Szuper lesz velük üzletelni. Csak nehogy uzsora kamatot kérjenek majd az állampapírokért. Remélem Orbán is belátja már, milyen kockázatok vannak a "Keleti nyitásban".
@MolnarErik: Akkoriban nem volt ekkora blogélet. Elég sok felháborodott cikk jelent meg.
Egyébként ezzel mosogatni ezt a szennyet, na ahhoz is kell 1 ilyen lelki alkat.
@Cirbolya_sentinel:
"hangosan gondolkodok, ha nagyon elszállnék szóljatok,
volt egy alig értett mnb kamatdöntés, lett egy forint zuhanás, aztán követte egy gyilkos politikai elengedése, ugye nem gondolom rosszul, ha a forint árfolyama hétfőn se nagyon fog emelkedni, előfordulhat, hogy a kamardöntéssel a fityeszes kűdöttek elébe mentek a folyamatoknak, és némileg megvezetve sortolták a forintot? "

Ehhez erre az ostoba blamára semmi szükség nincs.
@komplikato: Múlt vasárnap gondolkodtunk, tényleg lehetnek-e olyan hülyék, hogy száz km-t tévednek a rendőrök.

A példa alapján simán.

De miért nem mond valamit Martonyi?
@Habakuk999: Hát igen, ennek kéne a legfontosabbnak lenni, de hát ezek totálisan leszarják az alattvalóikat, persze az USA-t is teljesen leszarnák, de azt annyira nyíltan nem tehetik meg.
@Habakuk999: Láttuk a Pozsonyi Pikniken elhúzni a millás Juhászt, d már nem értük utol, hogy megkérdezzem, csinálnak-e valamit. Akivel ott dumáltam ismerős, mind ki van borulva és szégyelli magát. Igaz, ez nem hetvenmillával megtámogatott kurultáji dzsembori volt.
Jóárasitottuk az erkölcsöt,"Mária Szent országában" jövöhéten megkezdödnek az erkölcstan órák. Becsengettek a fiuk,)
@Habakuk999: Egy ismerősünk mesélte, hogy a fia egy éve farolt ki a Külügyből totál kikészülve az ottani állapotokon.

Martonyi??? Viccölsz???
@productmanager: ÉS ez valódi levél, vagy olyan telleredés? Hirtelen most a MN birtokába került.
@Fabius: Aczél Anna, ennek is ilyen hazugságözönben kell megöregedni???
Egyébként meg.

Amatőr. Sunyi. Arcpirító.
Idióta banda, tisztelet a kivételnek.
@Habakuk999:
Hogy világos legyen:
az usáska (báj rodeo), nekem nem játszik.
Ha valamiért kedvelem, az Karl May regényei, de semmi több.
Azt viszont fel kell érni ésszel, hogy mi függünk tőlük és nem fordítva. Mondd, mi kell ennek a felismeréséhez? Seggfejnek kell lenni, aki az átlaghoz képest szarrá keresi magát, vagy pusztán elég az, hogy agya van?
Nekem nincs, nem magamról beszélek. De aki letette a kurva esküjét, annak legyen töke.
Kurva anyját!
@MolnarErik:
Hofi rendesen le lenne terhelve mostanság.
@a szív fészkei: Ez igaz, az eset elején még az Index fórum pörgött, emlékeim szerint volt bőven topik is a témában. (persze most már bejelentkezés nélkül megnézni se lehet őket)
@a szív fészkei: ja azért írtam, hogy "Ha ez igaz".
@komplikato: Na, szóval machináltak? Undorítóak. Még jó, hogy Balavány múltkor úgy megvédte az ilyen újságírókat.

Látják, hogy nagy a balhé, gyártják a doksikat? OMG!
Lol. Sosem gondoltam volna, hogy a Gyurcsány fog értelmes nyilatkozatot tenni az ügyben. A dolog szépséghibája, hogy az becsületességének nimbusza ... hogy is mondjam "morálisan ingoványos"? Ráadásul hülye lenne ha nem beszélne Viktor ellen. Most az a kérdés, hogy van olyan hiteles doksi ami alátámasztja, mert ha igen, akkor érdekes lehet.

Így csak duma a levegőbe, hogy ők azért nem engedték ki a faszit, mert nem volt biztosíték letölti a büntetést.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Gézánk ezt nem így élné meg.
Ugye nem kell magyaráznom:-)))
@Knósszosz:
"Fel kellene ébredni ennek a parazitának, és úgy viselkedni, ami méltó egy államfőhöz. "

Nem államfő. Még csak az kellene, mint Putyin - na, akkor váégképp meszeltek ennek a csóringer országnak.
@a szív fészkei: Ma az ország külügyminiszterét - tudod, aki felelős az ország nemzetközi kapcsolataiért - Martonyinak hívják, ha jól emlékszem.

S most mintha egy komoly nemzetközi konfliktusba vitték volna bele az országot, amiről nem ártana tájékoztatni a közvéleményt.

Mert már az is gáz, ha mondjuk egy francia híradóban a szoláriumos asszonyt mutogatják.
@a szív fészkei:

Aczél Anna? Jópár éve nem láttam (bevallom, 8 éve nincs TV-m), de emlékeim szerint normális, jóarc volt.
Kár , lenne, ha még ő is....
@productmanager: Az azeriek nem hazudtak, csak olyan orbáni módon fifikáskodtak, nem módosították a büntetési tételeket, hanem egyszerűen kegyelemben részesítették (ettől elvben még uúgy el van ítélve), a magyar kormány viszont most már bizonyítottan hazudott az örményeknek. Az viszont pozitív fejlemény, h a dipl kapcs-k felfüggesztéséről még az örmény parlamentnek is dönteni kell, szal van esély, h mégse történik meg.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

most mijafaszt csodálkozol? a ző saját különbejáratú erkölcsüket ...

brühühühühühü

elkaptátok...vagy a gé pszíj benneteket
@Knósszosz: Jól van na, ne ess nekem, mert teljesen igazad van, csak kiegészítésnek szántam, hogy elsőként a magyar népnek kell erről a szégyenről beszámolni.

Nem akartam sokat írni, na...
De ha ez most igaz, akkor pénzt is csak így ígértek Viktornak?:)
@AnnaKarenina:
Én boltoltam azeriakkal, hogy is mondjam, ne sértsek meg senkit...

orbán helyében nem azeri pénzre blazíroznék a csúti stadion építéséhez.
Érdekes egy ország ez nem? A 13 aradi vértanú jó része nem magyar volt. A maradék részéből meg három örmény ... Ők most foroghatnak a sírjukban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hasonló kis gyűjtést probléma nélkül rittyentek az azeriekről is bármikor.

Helyette azonban van két kérdésem:

1: Gyöngyösi Márton azután, hogy felmondta Selmeczi szövegét, és hozzá hasonló módon kiette az olajpénzes szart az azeriek seggéből - amihez ezúton kívánok jó étvágyat - kereszténynek, és főleg embernek nevezi-e még magát,

2: A szarevés után Orbán Viktor nyilvános leszopása mikor fog bekövetkezi, és közvetíti -e a tévé?

Ellenzéki párt, ja.
@Habakuk999: Erős a gyanúm, h Martonyi a heti történtek után komolyan elgondolkozik a lemondáson, mégha úgy is dönt, h nem mond le, azért komolyan elgondolkozik. Nincs beleszólása a külpolitikai döntésekbe, sőt nem is tájékoztatják róluk, után viszont neki kell oltania a tüzet.
@MolnarErik: Ezen már nincs mit gondolkodni.

Ha tisztességes ember, lemond.

Ha nem mond le, szarjankó ő is.
@AnnaKarenina:
Ló....cerkát fog kapni, nem pénzt. Ez a paraszt hová képes még lejáratni az országot?
Mennyire tárgyalóképes és hiteles egy ilyen ember?
Hol fognak ezzel a majommal szóbaállni?
Sehol... Mi meg így jártunk.
@Fabius: oops, ez tömör és sajnos igaz lett nagyon

TG befejező mondatai tényleg tanulságos, sorok között fogalmaz igazából, de ott van a lényeg
@Habakuk999: :)
Az egész akkor is bűzös, ha valóban megpróbálták lepapírozni, mert biztosak lehettek abban, hogy ez a pasi nem fog még 17 évig börtönben ülni otthon és az örmények meg nem veszik jó néven.
@Fabius: Rossz helyen kopogtatsz, mivel korábban leírtam, hogy én nem értek egyet Gyöngyösivel.

varanus.blog.hu/2012/09/01/mar_emberrel_is_kereskedunk/fullcommentlist/1#c17687819
@Habakuk999: így van
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: szóba fog, pont olyan genetikai hulladékokkal, mint amilyen ő maga, van néhány selejt diktátor, ékorrea, irán, csávez, stb. azok megtűrik maguk mellett, mert egy alomból vannak, igaz agyig szivatják majd őkigyelmét
@Habakuk999: Hát ez így van, mindenesetre most (éppen) ő az forralódó vízba rakott béka, akivel OV példálózott, és most nem tud kiugrani, pedig már nagyon forró a víz. Aztán lehet, h olyan lesz mint OV példája, és tényleg kiugrik, v inkább marad olyan mint a többi béka, és megfő. Mindenesetre most elég nagyot csavartak a gázon, h megérezze.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne is kapjon, hát akarunk mi azeri gyarmat lenni?:)
Csak az össze-visszabeszélés miatt írtam. Ha rendben lenne a dolog, már előtte nyilvánosságra hozták volna a kiadás tényét, az azeriek levelét.
"Teleki Pál miniszterelnök öngyilkossága előtt Horthy Miklóshoz írt búcsúlevele

1941. április 3.

Főméltóságú Úr!

Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.

A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.

Nem tartottalak vissza.

Bűnös vagyok.

Teleki Pál
1941. ápr. 3."

Ha valaki nem érti, akkor...
@Zébácsi: Kell a munka neki. Együtt jártam vele egyetemre,Gyönyörű hangja van. Úgy látszik, csak az.
@AnnaKarenina: Figyi, az elnökdiktátoruk végzett politológus. Agyilag előnyben van.
@Fabius: Na végre, hogy kiderül feketén-fehéren, ezek az Orvbán kis gebinje. Kiadja nekik a nagy gusztustalanságokat kommunikálni és kész.
Na, ez pontot is tesz az ügy végére.

mno.hu/belfold/itt-a-bizonyitek-hazudtak-az-azeriek-1102783

Az azeriek hazudtak. Hazudtak szóban, hazudtak írásban. Hazudtak hivatalos csatornákon, és hazudtak titokban. A kormány logikusan és jóhiszeműen járt el, hiszen nem lehettek tapasztalatai az ilyen gátlástalan diplomáciai trükkökkel kapcsolatban.

Szégyelljétek magatokat. Különösképpen Fabiusnak illene mélyen elgondolkodnia azon, hogy milyen gyomorfogató módon viselkedett az elmúlt 24 órában.

Bayer Zsoltnak volt egy jó kifejezése a hozzátok hasonló gazemberekre: Hikálok (a sakál és a hiéna keveréke).

Hikálok vagytok, a legrosszabb fajtából.

Fabius, ha maradt benned egy cseppnyi tisztesség, akkor holnap reggel egy bocsánatkérő poszttal nyitod a napot.
@a szív fészkei:
Én eddig többre tartottam Aczél Annát. Mikor van az, hogy felkel és lelép?
Én már tettem ilyent, meddig tart a tűrés?
@Zébácsi: Hát nem az.
Pusztán próbáltam kifejezni abbéli óhajomat, hogy kellene valaki, akire felnézhetnénk. Az én véleményem nem mérvadó, de vannak sokan, akik hasonlóan gondolkoznak.
Már értem úgy, hogy menjen a...
@MolnarErik: És szerinted egy jól bejáratott nemzetközi ügyvédi irodatulajnak ez miért éri meg, ilyen benzines büdös rongyként végigégni Európán, Amerikán, mindenhol?? Lemondott volna tegnap, azzal még maradt volna arca.
Na, ez pontot is tesz az ügy végére.

mno.hu/belfold/itt-a-bizonyitek-hazudtak-az-azeriek-1102783

Az azeriek hazudtak. Hazudtak szóban, hazudtak írásban. Hazudtak hivatalos csatornákon, és hazudtak titokban. A kormány logikusan és jóhiszeműen járt el, hiszen nem lehettek tapasztalatai az ilyen gátlástalan diplomáciai trükkökkel kapcsolatban.

Szégyelljétek magatokat. Különösképpen Fabiusnak illene mélyen elgondolkodnia azon, hogy milyen gyomorfogató módon viselkedett az elmúlt 24 órában.

Bayer Zsoltnak volt egy jó kifejezése a hozzátok hasonló gazemberekre: Hikálok (a sakál és a hiéna keveréke).

Hikálok vagytok, a legrosszabb fajtából.

Fabius, ha maradt benned egy cseppnyi tisztesség, akkor holnap reggel egy bocsánatkérő poszttal nyitod a napot.
@productmanager:

Ömmm.

A dokumentről tudjuk mikor készült? Biztos?

Az keltezés dátuma bal fent kézzel van írva.
Az érkeztetés bélyegzője sima állítható bélyegzős, az iktatószám kézzel van írva.

Ennyi erővel készülhetett egy fél órája is.
@AnnaKarenina:
@Habakuk999:
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ennek az egyensúlytalansági helyzetnek két gyöke van.

Amennyiben jö azeri befektetői pénz, akkor nehéz lesz elhitetni a világgal, hogy a kiadatás ettől független.
Irtó ciki.

Ha nem jön pénz, egy peták se (és vélelmezzük, hogy Bakuban ígértek), akkor meg jól pofára estünk. Ha meg nem is ígértek, akkor meg nem értem, hogy miért ez az egész, kicsivel Orbán azeri útja után?
Ez is irtó ciki.

Ez az egész annyira gáz, hogy szinte blőd.
Az idiotizmus Csimborasszója.
De tényleg.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ott demonstrálnak majd háromszáz napja a tévéje előtt Nagy Navarroék. Mert megunták a pofába hazudozást a királyin decemberben. Lehetne lemennie csatlakozni, basszus! Oda se mernek nézni a munkatársak rájuk, ha bemennek, köszönni is csak pár ember szokott stikában nekik. A volt kollégáiknak!

Aczél Anna bőven mehetne nyugdíjba, 59 éves, dolgozik már negyven éve, megvan a lehetősége. Nem kenyérre kellhet neki ez a hazugságmantrázás.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Különösképpen neked kéne gondolkodni ostoba liba, ha volna mivel:

A dokumentről tudjuk mikor készült? Biztos?

Az keltezés dátuma bal fent kézzel van írva.
Az érkeztetés bélyegzője sima állítható bélyegzős, az iktatószám kézzel van írva.

Ennyi erővel készülhetett egy fél órája is.

De annyi eszed van neked is, mint Bayer Zsoltnak. Szerintem költözzetek össze.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ez a linket már kiraktuk.
Orbán meg kérjen bocsánatot, hogy a "Keleti nyitás" politikájával meg ilyen államok közé akarta süllyeszteni az országot.
@Habakuk999: Neked esni?
Dehogy akartam, eszemben sincs. Csak dumálunk...
@Fabius: Jaj két echte sváb, miket gyárthatna!!!!! De akkor meneküljön, ki merre lát! Rosemary bébije - de az legalább nem tudta, hogy a Sátánnal terhes.
@Fabius:

"A keltezés dátuma bal fent kézzel van írva.
Az érkeztetés bélyegzője sima állítható bélyegzős, az iktatószám kézzel van írva.

Ennyi erővel készülhetett egy fél órája is."

Miért ha nem kézzel van írva akkor nem készülhetett fél órája??? :)
@Habakuk999: "NATO Partnership for Peace"
Hát jól sikerült akkor, hála az azeri baltás baltaarcúnak.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Bayer Zsolt csodásan leírja magát és bandáját ezzel, inkluzíve téged. Projektál a lelkem, az ötös számú tagkönyv tulaja.

Az állatoktól mély elnézést, semelyik nem olyan alávaló, hogy hozzátok hasonlíthassuk!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Anyu jól van vadparaszt?
Eddig tartott a csürhédnek lehamisítani a levelet?
Szánalmas a sváb hazug fajtád, Bayerestől!
Minálunk, magyaroknál meg rátok van egy jó kifejezés, a hozzátok hasonlókra:
HAZAÁRULÓK!
@Fabius: jajaja azért írtam utána, hogy "Ha ez igaz, ..."
De teljesen mindegy, hogy igaz vagy hamis a dokumentum. Vagy teljesen félreismertük az azerieket (ez esetben tökhülyék ülnek a külögyben és az igazságügyben), vagy szándékosan cselekedtünk így (a következmények ismeretében), a lényeg, hogy az ország kurva nagyot szív most.
Én ennek a kormánynak sok korábbi döntésnél gondoltam azt, hogy na ez tényleg a legalja. De nem, mindíg van még lejjebb, ma ez az egyetlen dolog, amit biztosan tudok.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ha olyan jóhiszeműen járt el a magyar kormány, akkor miért is hazudta azt az örményeknek, h eszük ágában sincs kiadni a baltás gyilkost? Ráadásul az azeriek nem is hazudtak, szó szerint betartották azt, amit ígértek, a pofa hivatalosan pont uúgy, uakkora büntetési tétellel, uannyi börtönben letöltendő idővel el van ítélve, mint nálunk volt (csak elnöki kegyelmet kapott, erről viszont nem volt szó az alkuban, meg a kitüntetésről és az előléptetésről se), ez pont az a fajta undorító "ravaszkodás", amire OV olyan büszke magában.
@productmanager: Amúgy fasza, mert legalább Örményország mellett most a MN legalább az azerieket is felhecceli, tehát kétfelől rontanak majd ránk. Hazudtak az azeriek - harsogja (holott szerintem tudván tudta Orvbán, hogy lesz), szóval még egy országot sért meg így egy nap alatt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Őőőő. De.

Hiába no, az elektronikus levelezőrendszerek átka, hogy a céges vízjeles doksiban benne van mikor jött. Amit ki lehet szedni, de még fotóbolttal is szopás, én meg hajlamos vagyok ennek tükrében nézni az ilyet.
@Fabius:

Ebből már nem jöhetsz ki jól, kiscsibe.

Az a kép, melyet a becsületességedről, emberi tartásodról, tisztességedről az elmúlt időszakban kitartó munkával kialakítottál most kijavíthatatlan csorbát szenvedett. Számodra csak egyetlen kiút mutatkozik ebből az erkölcsi csapdából: nyilvánosan bocsánatot kérni államellenes hisztériakeltésért és a közvélemény szándékos félrevezetéséért.
Természetesen a nyilvános bocsánatkérés is tekintélyvesztéssel jár, de ezt mindenképpen be kell vállalnod, ha továbbra is hiteles akarsz maradni.
@productmanager: Valóban nincs legalja, biztos vagyok benne, lesz még lejjebb is.

Ez egy nyílegyenes út a semmibe.

A külügynek és az igazságügynek "pusztán" annyi a szerepe, hogy nem álltak fel intézményesen és mondták a hazaáruló orbán szemébe ( kurva demagóg lettem, de ez igenis az ), hogy főnök kurva nagy barom vagy.

Ez orbán ázsiai agymenése, annyira el van szállva magától. hogy nem képes vagy nem is akarja felmérni az akciói hatásait.
@productmanager:

Simán lehet ez frissen lekártyázva is: azer aszongya a cirkusz láttán, mondjátok mi hazudtunk, nekünk az örményekkel genyózás ennyit megér.

Viktorék renoméján ez sem javít semmit.
@Fabius:

Ebből már nem jöhetsz ki jól, kiscsibe.

Az a kép, melyet a becsületességedről, emberi tartásodról, tisztességedről az elmúlt időszakban kitartó munkával kialakítottál most kijavíthatatlan csorbát szenvedett. Számodra csak egyetlen kiút mutatkozik ebből az erkölcsi csapdából: nyilvánosan bocsánatot kérni államellenes hisztériakeltésért és a közvélemény szándékos félrevezetéséért.
Természetesen a nyilvános bocsánatkérés is tekintélyvesztéssel jár, de ezt mindenképpen be kell vállalnod, ha továbbra is hiteles akarsz maradni.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Hikál? Ez a BZs micsoda egy nyelvújító! Csodás szó, komolyan!

Arra viszont, hogy Kegyed milyen, nincs szükség új szavakra, vannak rá régiek is.
Mindez a legutóbb világosan kiderült.

Miután úriember vagyok, velejéig gentleman, nem írom le.

/Ha netán egy profi troll lenne (ki tudja), az sem menti fel Önt. Csak szólok./

*****

Hogy hová vezet ez az ügy nem tudom, de hetedik érzékem azt súgja, számunkra nem sok jót tartogat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DE majd jól megaszongya neki. Miért próbáljátok Gábrielnek ezeket magyarázni? Nem ezért van itt.
@Knósszosz: Karl May szerintem német volt, pontosabban szász.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Ne fárassz már itt, ez nem jópofa.

Mindenhonnan a "Shame on Hungary" folyik, te meg itt szórakozol.

Nem vagy vicces.
@Cirbolya_sentinel:
Tudod jól, nem rád és azokra értem, akik a hazájuknak tekintik ezt az országot. Ilyen idióta Bayer és Stefi féle elkurvult férgekre, akiknek akkor jó, ha itt minden rosszabb!
Amúgy anyai nagyapám révén én is német származású vagyok, még ha apai ágon "vérmagyar" is! :))
Sok svábot ismerek és ismertem, de ekkora mocskokat, mint ezek nem!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Eszem faszom megáll. Neked aztán vastag bőr van a pofádon. Látom nagyon mélyen érintett, h Fabius ma kivételesen nem hagyott zsidózni.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"nyilvánosan bocsánatot kérni államellenes hisztériakeltésért és a közvélemény szándékos félrevezetéséért."

Ez a hét vicce, köszi. Én ha neked lennék azért aggódnék: nehogy az azeriek rákívánjanak egy ilyen dolgos, szorgos, jól nevelt kommunista menyecskére, aki soha egy rossz szóval nem illetné a Magasságos Diktátor urat.

Mert abban az esetben te lesz a következő árucikk a gazdi listáján.
@szerénységem: Most te mentegeted Navracsicst? Áldozat lesz?? Jaj, ne máá, ezt te se hiszed el.
Cinikus genya, ne hogy tanítani merjen ezek után, hogy ezt meglépte.Pláne, hogy értelmesnek aposztrofálod. Akkor még sokkal bűnösebb!!!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Büdös van, istállószag terjeng...
Ja, csak a Stefi böfög.
Kurva kevés vagy, ehhez is, aranybogár.
@Fabius: Azok ott nem nordikusak, vazze! Nem fog keveredni az echte vegytiszta hesseni vérével velük.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezért szoktam röhögni, amikor egy papír hitelességét bélyegzőkkel akarja valaki igazolni, meg más ilyesmivel. Egy bélyegzőt bármikor hamisítanak percek alatt, ha nagyon tuti és bonyolult egy-két nap, a használt program és user tudásától függően. Papírból meg kb. bármit lehet csinálni.

Egy papír digitális másolatáról nem beszélve ...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: stefika uncsi vagy, bomlik a dicső karaktered, cserélj mert a valós éned is atomjaira esik, és magába ránt a sötétség
@Fabius: Sőt az is benne van a pakliban, hogy nagy csinnadrattával lökik át a lét, hadd pukkadozzanak az örmények.

Azeri fejjel gondolkodva ezt tenném.
@Fabius:
Ő illeté nyelvecskéjével folyamatosan azon löttyedt segget, melyet pókhasú mintaképe hordoz!
Csak azér'ám! :)
@Cirbolya_sentinel:
Stefke és a setítség? Az már rég a belsője... :)
@a szív fészkei:

Viktort ismerve és a gyakorlatát ismerve meg fogja kérdezni, akar-e keveredni?

Aliyevnek szerencséje lesz, ha a Warning! FP! felirattal figyelmezteti mi van a csomagban.
Amúgy sehol sem címlapsztori ez az egész, megnéztem pár news site-ot. Persze ettől még nekünk lesz belőle bajunk.
A nemzetközi elszigeteltségünk pl tovább fog nőni, és így nehéz lesz finanszírozni az államot, kivéve ha nem Észak-Koreát vagy Iránt akarjuk rávenni, hogy vegyen államkötvényt.
A beruházásokról már nem is beszélve. Egy olyan országban, aminek még a külpolitikája is szar, lehet hogy még a hazai tőkések se ruháznának be, nemhogy külföldiek. Úgyhogy cseszhetjük a munkahelyeket is, stb, stb. hadd ne soroljam.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ott nincs semmi vagy kurvajól titkolják. Van a házban Nanushka divatcég, civilek, de örményekről egy kanyi hang, egy sor névjegy nincs se nincs.

Az emlékmű az viszont ott van a Marriott és a Petőfi szobor között a parkban.
@Fabius:

"Magasságos Diktáror"

Innen már csak egy lépésre van a Csuti Törpézés...

Érdekes látni, ahogy a hitelvesztés miatt érzett kétségbeesett, tehetetlen dühtől fokról-fokra levetkőzöd a magadra erőltetted értelmiségi álarcot. Most már teljesen úgy beszélsz, mint Bartus László.
@Knósszosz:

Akire felnézhetnénk?

Mármint miniszterelnökre gondolsz? Úgy vélem, egyelőre nincs senki széles e hazában, akire az ország (ez a megosztott) ország fel tudna nézni. Legalábbis azonnal.

Amíg Orbánnak mintegy 800e-1.200e híve van, addig mindig lesz köztük párezer, akivel felgyújtatható a TV-székház.

Ez az ország -ahogy most áll- SAJNOS, kuka.

Köztársasáűgi elnökre van jelöltem: ez a fél Varánusz blog tudja: Polgár Judit. Rá felnézne az egész ország (ne is mondd, tudom, zsidó...), de főként az egész világ!!!

Egy nő.
Egy anya.
Egy többszörös világbajnok.
Egy sportember, akire minden sporttársa felnéz, akit mindenki becsül és tisztel.

Aki tiszta.
Aki folyékonyan beszél több nyelven.
Akinek villámgyorsan pörög az agya.
Akit az amcsi, az orosz, a kínai, a szaúdi (és sorolhatnám) elnök örömmel fogadna.

Aki maga lenne az országimidzs.
@Habakuk999:

Viktor fejével gondolkodva meg pont az ellenkezője lenne célszerű: egyszer csak megjelenik itt a pénz, valahogy. Csöndben. Halkan. Legfeljebb az AKK honlapján nyilvánosan - mert ott muszáj - és sehol máshol.
@Zébácsi: És bedobnád ezek közé a büdös oroszlánbarlangba????
Az elkurvulás útja...

"Félreértés ne essék, ezúttal nem az ügy erkölcsi vetületeit szeretném elemezni. Az, hogy egy brutális gyilkost, aki egy örmény katonát álmában baltával vert halálra, kiadnak hazájának, ahol azonnal kegyelmet kap, és hőssé válik, magáért beszél. A magyar hírszerzésnek és diplomáciának tudnia kellett a várható következményekről. Ha bárki elhinné, hogy a kormány jóhiszeműen adta ki Ramil Sahib Safarovot, abban bízva, hogy Azerbajdzsán továbbra is börtönben tartja őt, tegye fel a kérdést: a Külügyminisztérium vajon miért nem ítéli el az állítólagos ígéret megszegését kemény hangú nyilatkozatban?

Mert nem erről van szó. Arról van szó, hogy Orbán Viktor komolyan gondolta a keleti nyitást. Alkut kötött. Kínával és Szaúd-Arábiával nem sikerült, a természeti kincsei miatt gazdag Azerbajdzsánnal viszont igen. Neki pénze és földgáza, nekünk egy számára értékes gyilkosunk volt. Cseréljük ki. Ez persze egyelőre csak feltételezés, ám nyomós érvek vannak mögötte.

A két éve elkezdett gazdaságpolitikai fordulat riasztóan hatott a magyarországi befektetőkre. A jövőbeni növekedést megalapozó beruházások volumene az idei második negyedévben tovább esett, így beruházási rátánk messze a legalacsonyabb a régióban. A recesszió tartósnak ígérkezik. De nemcsak a reálszférában okoz aggodalmat a kiszámíthatatlanság és a piacgazdaságokban szokatlan eszközök alkalmazása, hanem a pénzügyi befektetők körében is. Jól mutatta ezt a tavaly év végi forint- és bankpánik, amely csak az után csillapodott le, hogy a kormány elkötelezettséget mutatott a tárgyalásokra a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval (EU)."

www.komment.hu/tartalom/20120901-velemeny-az-azeri-baltas-gyilkos-elengedeserol.html?SYSref=http%3A%2F%2Fbelepes.t-online.hu%2Fauth.html%3Fcmd%3Dgettid%26backurl%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.komment.hu%252Ftartalom%252F20120901-velemeny-az-azeri-baltas-gyilkos-elengedeserol.html%253FSYSref%253Dhttp%25253A%25252F%25252Fwww.origo.hu%25252Findex.html%2526cmnt_page%253D1%2526cmd%253Dauth&cmnt_page=1
OFF

Na a veszekedés helyett erre varjatok gombot?? :)

Madonna Buder évek óta meghökkenti a világot, mostani teljesítményéhez hasonlóra még senki nem volt képes. A napokban teljesítette a kanadai Ironman-viadalt a 82 éves apáca. 16 óra 32 perces eredménnyel ért célba 3,8 kilométer úszás, 180 kilométer kerékpározás és 42 kilométer futás után.

www.pozitivnap.hu/kulfold/vilagcsucs-82-evesen-lett-ironman-az-apaca-br

ON
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Hehe. Hitelemet vesztettem? Ugyan mitől, kistáska, és főleg ki előtt? Mit is bizonyított a Csúti Zsebnéró ha igaznak tételezem fel - eszemben sincs - a levelet?

Hogy nem rosszindulatú buta kurva, hanem CSAK hiszékeny buta kurva? Akit ugyanúgy baszogat tovább az egész világ. Eredmény ez én mondom.
@MolnarErik: hát nem tudom, most néztem meg a BBC-t is, ott már nem címlapos. Mondjuk az Europe rovatban kint van, ez tény.
www.vg.hu/kozelet/politika/egetik-a-magyar-zaszlot-384775

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Amúgy, aki nézte és főleg hallgatta a habgerincű Gundel Takácsot - hogy az Szalonnáért is hogy tudott lelkesedni a hülye szarságában - az Euróvízió delíriumában, az valamit már sejthetett. Annyira nyalt, annyira fröcsögött az azeri nagyszerűségtől, fejlődéstől, csodásságtól, hogy forgott az ember gyomra.

Már levegőt se vett, csak hadarta az ország kiemelkedő eredményeit. Vááááááááá, blöáááááá, ezek az emberi selejtek tévések?
@productmanager: Nem lepi meg őket, mit várnának tőlünk? Lilanyakis ennyit tud és ér. De utána ítélnek meg minden magyart.
@Fabius: Pontosan.

Többek között ezért is van elszúrva a bolt már az ötlet megfogalmazásának pillanatától.

Ez csak az azerieknek jó.
Akkor is jó, ha adnak pénzt, akkor is, ha nem adnak.

Orbánnak akkor is veszteség ha adnak, ha nem adnak, még nagyobb. A hülyéje.
@Laciii: Hogy te mennyit hazudsz, szóközre fizetnek?
@a szív fészkei: Ugyan már, a TEK tökös legényei most majd nem csak az örményeket nem engedi 2 kilométernél közelebb Viktorhoz, hanem az azerieket sem. Főleg baltával ...
@Zébácsi:
Nem tévesztesz össze valakivel?
Zsidó... és?
Szeretnék én olyan művelt lenni, mint egyes "biboldók", lealázva a Vitéz Külsőszentbékkállay Kruxelháben Ulászló-féle segglukakat.
Csanád is megvilágosodott, tanulja ezerrel a zsidó kultúrát.
Ritka szemét tetű...
@a szív fészkei: hát mondjuk Gundel-Takács nem biztos, hogy beleásta magát mélyebben Azerbajdzsán dolgaiba.
Őszintén szólva én se hallottam, hogy az ott valami hű de elynomó meg mittomén milyen rendszer lenne, vagy legalábbis nem rosszabb, mint mondjuk az oroszok. Szóval őszintén szólva engem is meglepett az, hogy kegyelmet kapott a gyilkos.
A baj ezzel az, hogy a Kormányt is meglepte, vagy ami rosszabb, ők tudták, hogy ez lesz.
Nemtom ki hogy van vele, de ilyen áron finanszírozni az országot (már ha ez volt mögötte), hát én ugyan nem akarnám...
@Habakuk999: fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539350_3899582444326_224355795_n.jpg

Véres pénz, átok lesz rajta. Ezek után csak ilyenek állnak le vele.

@komplikato: Nekem mindegy, valamelyik jöjjön már, de legyen sasszeme!
@Knósszosz: Nem küldesz el, érted te...
Moldova idézete meg áll... na!
@Habakuk999:

Ennyi. Ha én lennék Aliyev simán föletetném Viktorral a szarát: azt mondjátok - ugyan hivatalosan nem mondják, a levél csak a mno-n van kint, a kormany.hu-n nincs - mi hazudunk? Akkor nincs lóvé, a mi hős elnökünk sose hazudott.

És taps.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az jó, ha nem értesz egyet, mert hát Gyöngyösi, meg az ő kis dirty sleeky little lies...
Én mondanék egy végiggondolandó párhuzamot az örmény-azeri Nagora Karabakh konfliktusra...
Ugye adott ott egy 2500 éves örmény állam - megszállva a legkülönbözőbb nációk által többnyire. .. van egy Nagora Karabakh, ahol még mindig 75%-nyi örmény él, a 15-20%-nyi azeri nagy részét kifejezetten 20 után Sztalin telepítette be, mert így próbált imponálni a törököknek...a területet mindig örmények irányították előtte uszkve 2000 évig és 95%-os volt az örmény lakosság aránya.
1920 óta rendszeresek az etnikai alapú pogromok az örmények ellen. Kezdődött Shushában 1920-ban: Shusha lakóinak felét, 25-30 ezer örményt gyilkoltak le válogatás nélkül a Koshrov bek vezette azeri katonák és helyi azeriek...folytatódott az unió széthullása után, 88-90-ben, több pogrommal - mindig az azeriek kezdték- akik egyébként jelentéktelen kisebbség a területen (Autonóm terület lett volna amúgy.) Örményország meg valahogy nem akarta, hogy kiirtsanak további 2-300e örményt, így bevonult- ennyi a sztori röviden...
És
akkor vegyük az Újvidéki mészárlást, mint párhuzamot. Volt egy Délvidék, ami mindig is magyar terület volt, bár megszállva idegen hatalmaktól szinte folyamatosan- de magyar irányítás alatt...Trianonnal elcsatolták -szerb megszállás alá került a kb 50%-nyi magyarság. Majd 41-ben bevonultunk a Délvidékre (akkor már csak 40% volt a magyarok aránya), "rendet tettünk", amire válaszul, bosszúból, a bukás után a szerbek legyilkoltak kb. 30 ezer magyart. Na ezeket a "szerbeket" védi most a Jobbik - ha már kisebbség, meg bosszú. És ha már relativizálunk, akkor ugye a 41-ben bevonuló magyar sereg is követett el ezt-azt...
Elhiszem, hogy jól jön az arab/iráni/török/azeri pénz a jobbiknak, meg az ellenség is közös - a zsidóóóók!!!-, de azért ebben az esetben az azerieket védeni az örményekkel szemben elég erős gyomruk kell legyen. Esetleg a szerbek hátsóját is elkezdik majd nyalogatni- ha elég sok lét kapnak érte?
Nem kell ennyi energiát fektetni a magyarázatba. Magyarország azerbajdzsáni nagykövete Csutora Zsolt 2010. októbere óta. Nem mellékesen Csutora Lászlónak, Simicska Lajos fővárosi bizalmasának és Orbán Viktor tanácsadójának a testvére.

A KIM/KüM nem is állítja, hogy nem tudtunk a kegyelmi szándékról (ami egyébként nem ütközik a nemzetközi jogba), hiszen pont Csutora hozta tető alá az üzletet, hogy az azeri nemzeti olajalap vásárolna állampapírt. Ennyit a biztonságos, de alig kamatozó német és amerikai befektetések mellett megért az azerieknek, hogy Alijev elnök a nemzet hőse legyen, aki egy személyben felügyelte a mártír kiszabadítását.

Martonyinak ebbe annyi beleszólása volt, hogy hallgatózhatott a sarokban. Ettől függetlenül vagy éppen ezért, ha még legalább emlékszik arra, hol volt a gerince, akkor ez után a hét után le kellene mondania.

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: ismét csak kérdezem, mi a véleményed arról, hogy a Kárpátok Géniusza egy olyan ország ígéretére alapozza a magyar gazdaság finanszírozását, amely (ezek szerint) az írásos kötelezettség vállalásait is képes másodpercek alatt semmibe venni?

Vajon mi akadályozza meg büszke turáni arcélű Vezérünket, hogy amúgy kurucosan odasedrintsen a bestye pogányoknak, hogy nem addig van az kutyák, nem ezt ígértétek? Hol maradnak a kokik és sallerek az ilyen mocskos hitszegésért? Talán mert a papír türelmes és ha mindkét fél tudja, hogy csak seggtörlésre használható, akkor nem lehet rá hivatkozni?
@Fabius:
Olyan kis ünneprontó tudsz lenni! :O
Szívhez szóló szavaival most ilyen csúful elbánni és a Csúti Nérót emlegetni!
Tudod ez majdnem olyan, mintha az mondanád erre a másodosztályú focistára, hogy pókhasú, meg hogy falábú, meg féleszű...
Pedig ezek - a jelenlegi állás szerint - még mindig kitüntető jelzők.
Amúgy nem kéne totót indítanod, hogy az elkövetkezendő időszakban szerencsétlen Martonyi hányszor fogja a földgolyót körberepülni, hogy magyarázza ennek a pöcsnek a tetteit?
@Knósszosz:

Jaj, bocs, ha félreérthető voltam...

Csak arra akartam kilyukadni, hogy zsidó mivolta sokak szemében alkalmatlanná tenné őt e nemes feladatra.
@productmanager: 1 tegnapi címlapos hír, ma már nem címlapos, ez teljesen természetes. 1 hírportálnak akkor van folyamatosan kellő számú olvasója, hha a hírek kellő iramban cserélődnek. Amikor pöri van, az Indexen is lecserélődnek fél nap alatt a címlapos hírek.
@Zébácsi: Dehogy voltál félreérthető, tudjuk mi, miről beszélünk:-))
@a szív fészkei:

Őt ilyenek meg se választanák. Számos oka van, de főként az, hogy a fidesz erősen maszkulin. Az ő világukba egy női elnök gondolati síkon se fér be.

Egyébként valóban nem, nem tennék ilyet.
@productmanager: Amit Gundel Takács a tévében művel az Azerbajdzsántól eltekintve is hányingerkeltő. Amit Szalonnamária körül sertepertélt és lakájkodott az minden szinten aluli.

Én amúgy, ha egy tévében egész este hemzsegek, csak már utánanézek, hogy mijafasz az az Azerbajdzsán. Oszt - oké, a tévésnek munkaköri kötelessége levezetni a műsort, ebből kell enni adni a pulyáinak - nem szárnyalok öt órán át. Picit visszább fogom magam.
@a szív fészkei:
na mit szólsz, a bölcsek bölcse merre engedte be a csapdába a zalcsútbasznádi cigánysurmót? ez ugye csiki csuki, nem tud belőle kijönni...ha kötvény helyett "bevásárolnak" a MOL-ba, ami szintén "abszolút bölcs" ötlet lenne...akkor a sok "küzdelem" mind dugába dől és mintaértékű lesz a többi "beruházónak" a Templeton bármikor "solidify"-olhatja a már nála lévőket "hard assets"-ért...és akkor az ország máris el van adósodva...milyen záradékokkal vette át (fogadta el) a Templeton a kötvényeket? senki sem tuggya csak a törpe vagy kedves beteg? és retteg erre kell a zsírpárna az idegeihez, ha lefogy máris Döbling...kihozhatatlanúl

ugye jól dumcsiztam???

brühühühühühühü

enyéim meg röhögnek
@Fabius:
Hogy fognak örülni ott, a távoli és baráti Azerbajdzsánban, hogy a magyar kormány szócsöve lehazugozza őket, sőt állítólagos bizonyítékot is mutat.
Remek hangulatú diplomáciai megbeszélések várnak a magyar diplomatákra és üzletemberekere ott is, nem csak az örményeknél.
Azért mielőtt leülnek az azeriekkel, a baltákat kivitethetnék majd a szobából... :)
@Zébácsi: Zébácsi, hát sírva másznának vissza anyjukba, Polgár Judit egyetlen kérdőmondatára! Annyira, de annyira hamar kiderülne, milyen egysejtűek hozzá képest!! Sakkról szó se essék közben. Jaj, te javíthatatlan naivista vagy!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Baltákat hozzák, szép népi hímzéssel díszítve a nyelüket, fejüket. Ne már Skála cuccal dolgozzanak! De dolgozzanak!!!!
@Fabius: El tudom képzelni, hogy beetették orbánt Bakuban.

Szép helyen van, biztosan büszkélkedtek a sok gázzal, olajjal.

Csak azt felejtették elmesélni, hogy nem nagyon van cső. Illetve ami van, ahhoz mi nem jutunk hozzá.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ha van esze, akkor egyszer, amikor elhúz, és magára hagyja ezt a felcsúti rámszesz faszkalapot, hogy fetrengjen a saját szarában tovább
@rodeo36: Voltunk a Pozsonyi Pikniken, lépni nem lehetett az tömegtől. És képzeld, nagyon jópofát csináltak! Balkoncert címmel valamelyik ház két erkélyéről talpig frakkban három fiatal énekes operákat énekelt, közben integtett, vezényelt a lenti tapsolókat. Irtó jók voltak - szép hangúak, humorosak!

Ha hagynák élni ezt az országot, kurvajó lenne!
@Neoprimitív:

Stefánia kisasszonytól e kérdésre adekvát választ ne várj.

"A kérdés értelmetlen" - ezt fogja írni.
@Neoprimitív:

Ez a Csutora szál érdekes...
@Neoprimitív: Húha. Simicska mindenhol, ahol a szar nagyon bűzlik. ez a nem semmi történelmi szerep.
@a szív fészkei:
Nem biztos. Félnek majd, hogy összeszarik mindent, mint a gazdája!
Ja kérem, aki azzal a paraszttal lepacsizik, így jár. Nézd meg ezt a seggarc Stefkét, azt csak megsimogatta és mi lett belőle! :))
@Fabius:

Teljesen kifordultál magadból. Sőt szerintem ittas is vagy. A mostani viselkedéseddel a nagybátyámra emlékeztetsz, aki részegen is mindig teljesen higgadt marad, és hideg megfontolással, a szomorú következményeket előre látó hideg józansággal szokta megverni a feleségét, majd reggel már teljesen kijózanodott állapotban töredelmesen bocsánatot kér a történtekért és arra hivatkozik, hogy nem volt beszámítható állapotban.

Holnap te is bocsánatot fogsz kérni, de én nem felejtek. Mindent megértek, de nem bocsátok meg semmit.
@Zébácsi: Szerintem az ilyen ügyekben való totális járatlanság teszi őt alkalmatlanná a feladatra. Magától pl. nem tudná megállapítani, h mely törvényeket lenne érdemes elküldeni az alkotmánybíróságra, és pontosan mire hivatkozva. Sőt, magától még azt se tudná megállapítani, h ki lenne az a tanácsadó jogász, akinek hasonló az értékrendje az övéhez, és alkalmas erre a feladatra.
@Fabius:

Teljesen kifordultál magadból. Sőt szerintem ittas is vagy. A mostani viselkedéseddel a nagybátyámra emlékeztetsz, aki részegen is mindig teljesen higgadt marad, és hideg megfontolással, a szomorú következményeket előre látó hideg józansággal szokta megverni a feleségét, majd reggel már teljesen kijózanodott állapotban töredelmesen bocsánatot kér a történtekért és arra hivatkozik, hogy nem volt beszámítható állapotban.

Holnap te is bocsánatot fogsz kérni, de én nem felejtek. Mindent megértek, de nem bocsátok meg semmit.
@a szív fészkei: vezényló csak báb, a madzag végén a kasszás simlicska vigyorog kéjesen
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Csak lassan, "hivatalosan" még nem mondtak semmit. Vagy te látsz itt:

www.kormany.hu/hu

vagy itt:

www.kormany.hu/hu/kozigazgatasi-es-igazsagugyi-miniszterium

...egy szót is holmi levélről, vagy látsz akár kirakott levelet? Ezt még csak a MN mondja, nem mindegy.

:-D
@Habakuk999:
erre mondtam én azt @szivemnek, hogy csiki csuki a kedves betegnek

brühühühühühü
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Absztinens vagyok te szerencsétlen :-D :-D :-D

Itt koslatsz időtlen idők óta és ennyit sem tudsz?
@Fabius: jól bírod ma ezt a stefikát, én már kibasztam volna, mint macskát szarni, had regisztráljon valami új karaktert magának, hátha hoz magával valami új szint :-)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Büdös van, istállószag terjeng megint, a neten át...
Baszki Stefi, már megint a te szájszagod ez?
Azatk.rvaélet...
Valamit használhatnál, mert ritka büdös vagy!
Majdnem mint a Csúti Néród...
@a szív fészkei: Ha elér élve a szalonig ... talán.

Ja ez is Simicska érdekeltség? :D

Nincs itt semmi látnivaló! Oszoljanak!

avagy

"Kérem hagyják el a biztonsági sávot! ... de NE arra!"
@Fabius:
Hol, mi, mikor?
Most akkor a külügyből mindenki kihozhat mindenféle levelet, vagy nem? El kéne dönteni...
Lehet, hogy csak azért nem tették ki, mert valaki kilopta a külügytől és nem találják az eredetit... Szerintem ez lehet! :D
@Cirbolya_sentinel:

Lehet az lesz, ha megunom a hülyeségét. De eddig az álértelmiségizéssel és az alkoholista feleségverővel beégett, megvárom amíg előjön a fényes nappal gyerekevővel, mert a kronológia szerint az kell következzen :-)
@a szív fészkei:

Én nem vagyok sakkozó, még csak lelkes amatőr se. Legnagyobb sikerem, hogy harmadikosként gimi bajnok lettem, de mivel akkor pont versenyszerűen fociztam (plusz zenéltem is), szóba se jött, hogy komolyan kezdjek foglalkozni a 64 mezős világegyetemmel. Időtényező miatt.

Egyszerűen tisztelem a teljesítményt, a kitartást, tisztelem azt, aki egy sikertelenebb időszaka után is talpra tud állni és egyenes derékkal bír állni.
Polgár Judit neve közismert és igen jól cseng a nem kis tömeget jelentő sakkozó körökben (miután a női mezőnyből kiemelkedett, legyőzte már párszor szinte a teljes férfi élvonalat is), s e köröknek tagja számos befolyásos politikus, befektető is.

Irtó nagyot dobna az a szalagcím, miszernt: "Magyarország ÚJ Köztársasági Elnöke Polgár Judit, az ismert sakkvilágbajnok!"

De abban is biztos vagyok, hogy csak Judit neve számos kecsegtető üzletet is hozna az országnak.

Naiv? Inkább álmodozó.
:-)
@Fabius:
Komolyan... Ez a Stefke nevű avatar tényleg ennyire hülye, vagy rá kell játszania??? Mert még egy ilyen sváb bugris sem lehet (elvileg) ekkora gyíkarc! :))
@Neoprimitív: magyarinfo.blog.hu/2012/09/01/baltas_remalom_i_mar_a_mozikban Azt írják, hogy nem ez az első ilyen. [..]" Van második érv is. Ez nálunk az idő által megszentelt tradíció.

Például Alexandru Draghici, foglalkozására nézve román komcsi terrorista, nálunk ejtőzött többek közt Boross Péter jóvoltából, a HVG cikke szerint. Kérték a románok hogy adjuk ki a véreskezűt, de azt válaszoltuk, elévült az ő rémtettei. Elévültek, bizonyára alighogy a napfény a zöldhasúra vetült. Boross pár hónapja az ATV-ben azt is letagadta, hogy valaha hallotta a nevét. Na ja, és Toto Riina, a szicilai maffia vezére békés vasárnapi kertész.

A mi kormányaink feltalálták a bűnbocsánatot: igaz, csak a földre szól. És még nincs szabott ára. De ha van pármillió euród ugorj be hozzánk.

Carlos is jól érezte magát.

Nos, de legalább a gazdaság receptje megvan."
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

...vagy még az lehet, a hazai indulatok csitítására kiraktak "valamit", ami valahogy se nem hivatalos, se nincs elküldve egy hírügynökségnek sem.

Vagyis a szokásos szemfényvesztés, nekünk.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Szép család, biztos örül a bácsikád, hogy kibeszéled. Ő is fajteuton és akkor hogyhogy????
@Fabius:

Egy egészséges férfi, aki nem iszik alkoholt?

Mifelénk az ilyet nem is veszik férfiszámba, diszkrét ívben kikerülik, utána köpnek és – jobb esetben – megmosolyogják.
Na akkor egy kis vidámság lefekvés előtt. .)

Miért fél mindenki Lakatos Máriótól az 1B-ben??
Mert apukája a 8A-ba jár. :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ne feledjétek, hogy a Fapina egy troll. Akin néha puszta szórakozásból ha már ilyen levakarhatatlan én is elverem a port.

De ettől még nem valós személy. Legalábbis abban a formában amiben hozza magát.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Egy egészséges férfi, aki nem iszik alkoholt?"

Látod, látod. Kérdésben a válasz. Vagy azért egészséges, mert nem iszik. Vagy azért nem iszik mert nem egészséges, de a lényeg ha szerinted az a "felétek szokás" normális, akkor neked tök mindegy.
@Fabius: nem nekünk, munició a híveknek, lásd pl. stefika
@Fabius:
Gondolod, hogy rajtam kívül más sem küldi el az azeri külügynek, konzulátusnak, nagykövetségnek szerte a világban az őket lehazugozó cikket és kérdezi meg őket, hogy miért hazudtak Őtörpeségének, Európa Eszének??? :))
Naivan kérdem, de tényleg???
@a szív fészkei: Ugye milyen szörnyű, hogy nem hagynak élni titeket mégis megy a fesztiválozás is??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem vagy te sem vicces Angyal. Ezeket a tréfákat tartsd meg a gyűléseitekre.

Tudod, ilyen megnyilvánulásaid miatt mondjuk azt, hogy fajgyűlölők közé tartozol. Biztosan el tudsz rajta gondolkodni álmodban.
Na szervusz!
@MolnarErik:

Másként látom. Intelligens, irtó gyorsan lát át problémákat. Megoldaná, hamar.

A jártasság nem szükséges. AZ megszerezhető. Az intelligencia nem.

Sólyom? Neki komoly jártassága volt, mégis elég kérdőjeles KE volt.

SP-nek volt jártassága? Miben? S mire mentünk vele? Egy másik blamára...
Szánalom.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Mifelénk meg a felétek előforduló feleségverő, ezek szerint köpködő alkoholistákat úgy verik szájon, hogy a befosást megakadályozni kíván belső vákum beszívja seggükbe a tükörpaplant.

Ahány tájegység, annyi szokás.
Akkor most az ország első ember Simicska?

@Neoprimitív hozzászólása alapján igen.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Rajtad látszik, hogy erőteljes alkoholos hatások érték a nemző atyádat.
Csak nem a nagybácsi volt, egy az előbb általad említett ilyen kissé spiccesebb alkalommal?
Nem mondod???
Akarsz róla beszélni? :)

@Fabius:
Nekem is gyanús, hogy valami primitív script lesz ez, amit ha visszafejtek forráskódra, max. lefütyülhetem, vagy madárilyesztőnek lesz jó! :)
@Fabius: Szeretné, ha legalább alkeszmámorban elkapnád. :-DDDDDDDD Nincs randa nő, csak kevés pia-alapon.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez a meccs nincs még lefutva, hajaj, de mennyire nincs :-D
Mert @Habakuk999: után nem is kellett, és a végére ott a második beszólással a pont is
@Habakuk999: @Cirbolya_sentinel:
Úgy látszik egyre fárasztóbb és tényleg ki kell nyomni... :(
@Fabius: Azta, ez nagyon ott volt! A tükörpaplant lopom! ;-DDDD

@Habakuk999: Igen, sőt a világbékét is.
@a szív fészkei:

Neki szegénynek két esélye van:

1: elkapja keresztapu mert a mámor ködén át elnézi a házszámot,

2: valamelyik fikagyúró a felcsúti klánból :-D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Na, most vált világossá, miért vagy te az, aki.
Jó atyád részegen csinált, nem is csalódott-)
Ez sváb hagyomány, hogy piásan dugtok?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-DDD Kis pedo belefér, hisz úgy tetszett neki a náci katonák kislánysimogatóban vannak . fotó is.
@Fabius: Egy igazi turáni átok? :-DDD És akkor lészen átokfajzat.
@Fabius:

1. Utoljára figyelmeztetlek, hogy ne nevezz Fapinának. (Ez a személyeskedés és gúnyolódás valószínűleg leplezése és levezetése a szellemi párbajképtelenségednek, tehetségbeli alsóbbrendűségednek.)

2. Nem vagyok troll.
@Fabius:
Csúnya dolgok jönnek, hisz ezek a fiúk nem véletlenül időzítenek minden kínos dolgot péntekre. Viszont ennek akkora hullámai lesznek, hogy a jövő hét ettől fog visszhangzani. Sajnos...
A német, orosz online média már pedzegeti, a "nagy" sajtó szerintem hétfőn fog rajta csámcsogni.
Nekünk meg csak a szégyen jut emiatt a csürhe miatt.
@Habakuk999:

Ahogy az ősi félázsiai negyeddakota mondás tartja:

Nem Orbánnak van Simicskája, hanem Simicskának Orbánja.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Amikor épp kikászálódnak a talicskából, amibe a kocsma elől szedik össze őket?
@Fabius: Mije nem igazi? a fapinája vagy a fokoscha? Az elsőt faragta ki az másodikkal?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Pedig a Fapina jelző irányodban legalább akkor hízelgés, mint ahogy te is előszeretettel becézgetsz másokat.
Akkor most mi a gond a Fapinával?
Hisz többször tisztáztuk, tényleg Fapina vagy, ráadásul a szálkásabbik fajtából.
Akarsz beszélni róla? :)
@Fabius: Nem hitték szerintem, hogy ez ekkora port ver fel. Most hablatyárpi vagy Kumin kitalált valami mentőövet, amivel még jobban belenyomulnak a szarba. Mert most már a vérbosszújára jogosan oly büszke azeri népet is megsértették.
@a szív fészkei:
Azért ez egy csúúúúny nagy gonoszkodás és rosszkívánság volt! :))
@Fabius: Utána lehet nézni. Az azeri nemzeti olajalap vásárolná meg a magyar államkötvényeket. Ez jelenleg mintegy 25 milliárd eurónyi likvid pénz fölött rendelkezik. Ennek nagy része biztonságos, ám alig kamatozó nyugati állampapírokban van. Tudomásom szerint egyébként a híresztelt 2-3 milliárdnál jóval kevesebb összegről van szó. Ennyit bármelyik magára adó diktátor rászán a saját dicsőségének a fényezésére, ráadásul mi még jó pénzt is fizetünk érte.

Az mno-ban leközölt levél pedig szerintem valódi és hiteles - csak éppen pont annyit ér, mint a régi tisztes úri világban a tudatosan befogadott hamis váltó. Az azeriek soha nem rejtették véka alá, hogy hősnek tekintik a fickót és ki akarják szabadítani, az ő renoméjukon nem változtat. Az pedig, hogy a KIM a saját nyilatkozatához sem merte csatolni, egyértelművé teszi, hogy csak a droidok belföldi etetését szolgálja, nemzetközi felhasználásra alkalmatlan.

Az, hogy a külügynek ebbe jó eséllyel semmi beleszólása nem volt azért is kínos, mert Talleyrand óta a hivatásos diplomácia egyik fő feladata az, hogy az első ránézésre nem nyilvánvaló összefüggéseket és mozgató rugókat a döntéshozók elé tárja.

Jelen esetben pl. azt, hogy bár a feszültség fenntartása Örményország és Azerbajdzsán között egyaránt érdeke lehet az USA-nak és Oroszországnak, egy forró háború, vagy akár csak egy eszkalálódó konfliktus, amelyikben el kell kötelezzék magukat, nagyon nem.

Vagy azt, hogy az amerikai, elég befolyásos örmény diaszpóra jellemzően demokrata szavazó, akiknek a megnyerése (pontosabban nem elvesztése) a választási kampányban az újraválasztásáért küzdő elnöknek nagyon fontos.

Esetleg azt, hogy ha a Magyarországgal szemben leggyakrabban felhozott két kifogás a nyilatkozatokat meghazudtoló tettek és a rasszizmus térnyerése, akkor egy rasszista gyilkosság tettesének a szövetségeseinket félrevezető módon történő kiadatása legalább is érdekes gondolatokat vethet fel a külső szemlélőben.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Engem Öreglányozhatsz drágám? Mert "(Ez a személyeskedés és gúnyolódás valószínűleg leplezése és levezetése a szellemi párbajképtelenségednek, tehetségbeli alsóbbrendűségednek.)"

(klasszikustól idéztem, pont ideillik.)
@Knósszosz: Az a sok tót belterjes falusi házasság....
Nem kell csodálkoznod.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Oké, nem nevezlek. Innentől választhatsz a fatrollpina, a trollpinafa és a pinatrollfa közül amelyik tetszik.
@a szív fészkei:
Kumin végképp alkalmatlan mindenre, ez látszik a blogokra vezényelt janicsárok szánalmas színvonalán.
Itt már kevés lesz a "kommunikációs stratégia", itt válaszokat és tetteket várnak. Ennyi...
@MolnarErik: Ha tévedésből fidesz agitátornak véltelek, azért elnézést kérek.
@Fabius: Szado-mazo kapcsolatban vagytok? Ezt nem néztem ki belőled. Olyan kis csendes lmp-snek nézel ki, aki nem érti a fideszes-jobbikos csíziót.:P
@Neoprimitív: Nem akarod valahova kigyűjteni amit a témából írtál? Mert sok az infó, rengeteg jó kis troll fogóval, meg ilyen pofánverős következtetéssel. Viszont ki van zárva ezek töredékét meglelem holnap. :(
@Knósszosz:
Reggel a tehenekkel és a disznókkal mi lesz ott, ki fogja megmakkoltatni őket, ha Stefike elalszik??? :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Én se akartam Alfonsine lenni. De látod.
@Fabius: Jut eszembe. A keresztnevem szerepel egy könyv címében, amiről a New York Times kritikát írt.:P Lássuk, elég friss vagy-e és kitalálod-e-:D
@Habakuk999:
De anális kontaktusból ő hogy?
Anyuci fordított perisztaltikája okán?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Fabius meg a Fapinát.
Tényleg, mint falusi, te is úgy érzékeled, hogy a pest környékiek semmihez sem értenek?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Á, a tehénbőgés és a disznó sivítás mellett egy halott is életre kellne.
@Neoprimitív: De jól összefoglaltad. Török láthatóan ennek a tizedével soincs tisztában vagy nem tenne jót neki, ha látszana, hgoy tisztában van...

Jelentős örmény diaszpóra van Franciaországban is. Nagyon be tudnak tartani szerintem, a németeket meg undoríthatja ez a rasszista felhangoktól nem mentes húsvásár, ahogy a többi normális embert is szerte a világban.
@a szív fészkei:
PERVERZ!!! :D

@Fabius:
Én is haddddd válasszak neki!!!! :))

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Mi meg a Fapinát szántuk kedveskedésnek.
Mi a gond ezzel?
Akarsz beszélni róla? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kumin. Ez már egy mértékegység a vállalhatatlanságra. A lopást simicskában, a kommunikációs baromkodást kuminban mérjük.
@Neoprimitív:

"Az pedig, hogy a KIM a saját nyilatkozatához sem merte csatolni, egyértelművé teszi, hogy csak a droidok belföldi etetését szolgálja, nemzetközi felhasználásra alkalmatlan."

Erre céloztam a kormány és minisztériumi honlap linkelésével.

A külügynek gazdasági vonatkozású kérdésekbe soha nem volt/lehetett igazán beleszólása. Orbán mindig megy a feje után az Unióban is, sokszor úgy, hogy egészen nyilvánvalóan sallerbe hajol bele. Martonyi pedig csak magyarázza és magyarázza, hogy oppardon, félre tetszenek érteni a Vezénylő Tábornok urat. Miért pont azer lett volna kivétel?
@Knósszosz: Ne zavard már aludni. Épp jól jön egy kis vidék-város szapuláshoz.
@a szív fészkei: Nagyon rá van indulva Fabiusra. Törtető kis cafka. Kiszúrta az alfahímet és most nyomul rá.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nope. Nem talált.:D Csak úgy hasraütve nem ér.:P
Tessék kicsit erőlködni (nem mintha te nem tudnád...).
@Neoprimitív: Obamában már felvetődött, mint érdekesség. Rá is kérdezett.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nono. Engem is szeret, de máshogy... csak most kéreti magát, hanyagol.
Nekem mindegy végül is... :DD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Celebrity portraits by Zita Davisson will be in a new exhibition at the Rogers Mansion beginning Tuesday" ?? :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Csibém, Senki Alfonzról egészen biztosan nem jelent meg kritika a NYT-ban, a civil keresztnevedért meg nem kell addig elmenni. Ha akarod máris kiírom ide, hogy frissességem bizonyítsam :-D

Szóval mi legyen? :-))
@a szív fészkei: Parancsolj kérlek szépen!
A franciák szerint helyes a magyarokkal szembeni diplomáciai eljárás.

news.am/eng/news/119250.html
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A párja. Nem árt meg egy brigadeführernek sem hajnalban kelni. Na, legfeljebb szaros lesz a csizsmája, oszt?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mert itt van Fabius. Ha nem jelentkezik, akkor rád nyomul, ha itt van, akkor rá.
De Fabius a gyengéje, olyan szépen tud hozzá szólni. Mi csak szarháziak vagyunk, de ő? Ő mindig külön megszólítást kap.:D
@a szív fészkei: Biztos az egészséges falusi neveltetése teszi.:D Mit mulasztottam kacsapucolás közben?
@Zébácsi: Nem bántlak, tudod, sőt nagyon is bírlak! ;-))) De itt egy okos és szimpatikus nőnek tényleg nincs esélye ennyi tahó csürhetag között!

Majd ezek után, ha gőzberetvával kipucolták utánuk a parlamentet! Még időben lesz Judit ehhez, ne félj!
@Knósszosz:

Nem vagyok álmos.

Holnap laza napom lesz, a bátyámmal pecázni megyünk a Rücker-tóhoz.
@Zébácsi: Sólyomnak sok hibája volt, de első pillanatra tudta 1 törvényről, h mi és miért nem stimmel benne (és hha mégis stimmel, de neki nem tetszik, hol lehet mégis belekötni), nagyjából Mádl uez csak sótlanabb, szervilisebb kivitelben és többé kevésbé. SP természetesen totál vállalhatatlan. Göncz volt egyfajta civil elnök (persze tom, h pártpolitikus volt, de akkor, mikor még minden politikus civil volt). Ő tényleg a józan észre hallgatva csinálta a dolgát, de ebben partnere volt Sólyom a láthatatlanan alkotmány koncepciójával.
@Fabius: Olyan illuzióromboló vagy. De Boli beelőzött.:P
Látod, tudom én kivel kell bepasizni.:P
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez is jó. De nem a címében van, hanem csak a tárgya. The St Zita society.:D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Aggódok... De komolyan! Annyi horgászbalesetről hall az ember mostanában. Ahogy részegen beleesnek a tóba... Ejj, szomorú is ez... :((
@MolnarErik: Sólyom is és Mádl is jogász volt, abban az értelemben amit még tisztelni tudunk. Göncz Árpád, őt meg mindenki ismeri. Velük ezért is volt nehéz dolguk, ezért nem akartak ilyen embert a posztra. Egyik se engedett volna át ilyen elmebeteg törvényeket.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Na, már dörgölőzünk, mi... :DD
Megyek aluba, mert fáradt vagyok. Sziasztok!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Tiétek? Vagy vennéd? Simicskát hátha érdekli. Tóban még nem olyan erős a kis édibédi.
drma.hu/rucker_to.htm
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne is azt mondd, most kitől fogom megtudni, hogy jól csinálták a kacsa megölését, vagy kínozták szegényeket?! Elmegy aludni, mikor végre szakmailag tündökölhetne?!
@a szív fészkei:

Ezek horgászat céljára telepített halak, ne sajnáld őket. Az a rendeltetésük, hogy horogra akadjanak.
@a szív fészkei:

Ezek horgászat céljára telepített halak, ne sajnáld őket. Az a rendeltetésük, hogy horogra akadjanak.
@MolnarErik: DE egy nemzetközileg kiváló "pedigrével" rendelkező okos nő(ember), aki a leglogikaibb, -kombinatívabb sportban, a sakkban világverő, plusz x nyelven kommunikációképes szaktekintély szerinted nem tudna kiválasztani megfelelő tanácsadókat a jogi témákhoz? És nem látná át azonnal a magyarázat után, mi és hogy?

Csak jogász lehet itt államelnök? Mert Áder az, olyan jogász aki csodásan kitalálta a választókörzet-átrajzolgatást, anno Sólyom megválasztásánál a nyílt szavazást, stb. A jog pofán köpését tulképp. Sokra megyünk ilyen jogászokkal.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
De semmi blinker? Csak sportszerűen. Aztán amit kifogsz, vissza is dobod, ugye? Rohadt egy pechje volt Viktornak, hogy szemet hunyt a halőr a haverjának, aki kifogta őt. Méreten aluli volt csórikám, de egy fél cseresznyéért becsukta a kukucskáját. Remélem te nem vagy ilyen korrupt gané?
@Habakuk999: Tekintettel arra, hogy Franciaországban is jelentős az örmény diaszpóra, ez nagyjából borítékolható volt. A morális oldalát félre téve a dolognak ez a legnagyobb baj. Ezek a degeneráltak csak addig láttak, hogy az örményekkel nincs érdemi kapcsolatunk, nem lesz gond, ha berágnak ránk. Félre értés ne essék, nem tartok attól, hogy a látható színtéren akár az USA, akár bárki más egy komoly ejnye-bejnyénél messzebb menne, vagyis látszólag Orbánéknak igaza lehet. (Feltéve, ha az azeriek tényleg adják a pénzt, amire eddig legfeljebb egy aláírt ígéret a garancia, azt meg éppen most láttuk, hogy mennyit ér.)

Csak a fontos döntések soha nem a sajtótájékoztatók mosolyzáporában születnek. A "Maga venne használt autót ettől az embertől?" mára a politikai marketing egyik alaptételévé vált - Orbán pedig mostanra bőven alulmúlja Nixon-t megbízhatóságban. Mi vagyunk a suliban a nagypofájú, mosdatlan dagi, akit mindenki inkább kikerül, mert olyan undorító, de ha egyszer mégis beleszalad egy nagy verésbe, akkor az egész folyosó csendes elégtétellel figyeli, hogy végre valaki beverte a pofáját. A Nemzetveszejtő meg csak feszegeti a pofonos láda tetejét...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ej, ha nem küzdök a morális gátlásaimmal, hogy a keresztneved mellé a születési évszámodat is odaírjam-e....:-D

Na mindegy, legközelebb gátlástalanul nyomom, a verseny az verseny, aki moralizál lemarad!

:-D
@MolnarErik:

MIre visszaértem a gép elé, már megválaszolta a szív fészkei helyettem.

Továbbmegyek. Pont, hogy jogász ne legyen KE! Te el sem tudod képzelni, hogy a jogot hány idióta végzi el. (most ez passzol itt nagyon valakire, de nem ré céloztam).
Ismerek párat, tudom miről beszélek.

Polgár Judit TÖKÉLETES köztársasági elnök lenne, sokkalta jobb elődeinél. Egy üdítő szivárvány a nemzetközi diplomácia viharokkal teli egén.
@Zébácsi:

Minden tiszteletem Polgár Judité, de abban igaza van szívnek, hogy a jelen állapotok mellett fél év alatt bedarálnák. Ennek sajnos nincs köze a személyiségéhez. Egyedül a vihartűrő képességéhez lenne.
@a szív fészkei: Szegény Fabius! És még nem is iszik... ajaj, duplán sajnálom szegényt, mert Stefike rámoccant. :)
Nagyfiú, megoldja.

Ha a levél valódi, akkor a hazugnak kikiáltott azeriekkel is fasírtban leszünk.
Ügyes. Ontanám a pénzt annak, aki hazugoz.
Van az úgy, hogy egyik ravasz kupec még ravaszabbal találkozik.

Más kérdés, hogy valóban utolsó levélként eredetiként lehet-e kezelni, vagy csupán kamu.
@a szív fészkei:

Szépen megfogalmaztad helyettem a lényeget.

Hajaj, ha egyszer Polgár Juditból (akit személyesen még csak nem is ismerek) KE lesz, remélem, tudni fogja, hogy ki volt az ő első spin doctora, és "jutalmul" játszik velem egy partit.
Persze vakon, bástya-huszár fórt adva: így talán, lenne is némi sanszom.

@Neoprimitív:
hm., komoly kis összegzés és nagyon klassz, ahogy leírtad. Tetszett. Grat.
@Zébácsi: Természetesen sok jogász alkalmatlan KE-nek, és valóban sok olyan KE-i feladat van, amit PJ vsz jól el tudna látni, de most, amikor erősen bekorlátozták az alkotmánybírósághoz fordulók körét, sajna elsődleges fontosságú az alapos alkotmányjogi jártasság (nem csak ismeret, hanem tapasztalat is). Abba viszont tényleg lehet reménykedni, h lesznek még jobb idők, amikor ez nem másodlagos, hanem huszadlagos fontosságú lesz.
@Fabius:

Először is köszi a reagálást, másrészt bocs, hogy kicsit (és nem először) ezzel az OFF témával foglalkozom - mentségemre szóljon, nem véletlenül, feldobott labda volt előzménye.

Igazad van, de egy olyan világban, ahol egy mostani Fidesz van hatalmon, ott PJ eleve nem is lehetne KE de facto (ti. nem lenne, aki megválassza). Ugye a neve is POLGÁR, és ez a szó már kezd kiürülni a fidesz etimológiájában - mára leginkább zemberek maradtunk.

Hogy bedarálnák? Lehet, bár tűri ő a stresszt (igaz, másmilyen eredetű stresszt).
Valóban ez lehet kritikus (mennyire bírja az illető a nyomást, hogy mit írnak róla, hogy mit próbál kilobbizni a pont aktuális oligarcha réteg, stb...), de nem ismeremőt, így nem tudom megítélni, alkalmas-e.

Vélhetően ez az egész nem több egy gondolatkísérletnél, egy teóriánál, viszont azt vallom, hogy PJ-hoz hasonló kvalitású (persze nem feltétlenül sportoló) lenne jó e posztra.
@a szív fészkei: Áderrel kapcsolatban igazad van, gusztustalan volt az is, amit a bírák felmentésével csinált (és azt már KE-ként). persze volt gusztustalan húzása Mádlnak + Sólyomnak is, de ez nem változtat azon véleményemen, h jelen pillanatban a KE-nek jogilag magasan képzettnek (értsd: prof) kell lennie (szükséges de nem elégséges feltétel), és ehhez jöhetnek az egyéb erények.
@MolnarErik:

Véleményeddel egyet tudok érteni, teljesen el tudom fogadni.
Polgár Judit elnöksége csupán kísérlet, egy polgári sóhaj terméke, semmi több. Sokkal több emóció, mintsem ráció szülötte: a felsorakoztatott érvek ettől függetlenül élnek, valósak.

Kettőnk közt sokkal kisebb távolság van, mint ahogyan az elsőre látszik.
@MolnarErik: Apropó mi van a bírával aki pert nyert az ügyben?
Most jut eszembe, én írtam 1 hasonló témájú képregényről (brutális és értelmetlen nacionalista gyilkosságok) egy bejegyzést
birdsofprey.blog.hu/2011/12/29/birds_of_prey_018_victims_of_war
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Értem. Tehát a Magyar Nemzet lehozta címlapon, hogy Orbán akkora sötét barom, hogy bármilyen hülyeséggel megvezethető, és te ennek örülsz (már hogy egy idiótába vagy szerelmes). Sőt, nem csak örülsz, de még fennen is hirdeted, hogy szeretett kedves vezetőd olyan sötét, hogy ha elrepül mellette egy járási varjú, azt hiszi vaku villant!

Ti tényleg idióták vagytok!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Arról nem is beszélve, hogy lehazugozza azt, akitől pénzt vár... Ezek után biztos örömmel pénzelik majd Viktátorunk hazugságait.
@laci0011: Abban a bukásban még nem vagyok teljesen biztos, ha vélelmezek is egy kialauló secunder erőteret Lázár vezetésével. Viszont abban nincs kétségem, hogy van lejjebb....
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Teljesen nyilvánvaló, hogy a kialakult helyzet felkavarta a politikai közéletet, és megszületett olyan vélemény is, mely a külügyér azonnali lemondását szorgalmazza. Ami, megjegyzem nem is lenne olyan meglepő. Elvégre, ha tudta, hogy milyen következménye lesz ennek a látszólag büntetőjogi akciónak, és akkor végtelenül cinikus és szándékosan kárt okozó lépésről van szó. Ha ellenben nem tudta, akkor olyan szinten felkészületlen, hogy ideje lenne átadni a helyét valakinek, aki ért is hozzá. S ezen az sem változtat, hogy Azerbajdzsán elvi nyilatkozatot adott ki a büntetés folytatásáról, mivel a formális betartása is felmérhető módon gyakorlatilag nyaralást jelentett volna a hazai börtönökhöz képest. A külpolitikusnak a lehetőségekkel és következményekkel is számolnia kellene tudnia. Országos szinten, és nem csak a saját íróasztala szintjén. "
(endresy.blogspot.hu/2012/09/orban-esete-baltaval.html )
A külügyér egy f...z, hogy finom legyek. Vagy csak szimplán hülye. Válaszd ki.
@GeoCracker: Van az a szint ahol már menni kell,mint pl skicc palinak,mostanában azon a szinten vannak,30 éves háború,meg a többi agymenés,már a hívőknek is odatett,a mostani eset végképp vállalhatatlan a konzervatívoknak és nem is képesek jobbra,ez kezd nyilvánvaló lenni sokaknak.
@GeoCracker: Lamborghini Lázár csak 1 felkapaszkodott erkölcsi zéró,nem hinném hogy sok követőt lehet vele megszólítani.
@GeoCracker:

Fater, azok a kódok, amit a kommenteléshez be kéne írnom, olvashatatlanok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha a blogspot-ra gondolsz, akkor azt sajnos nem én felügyelem. De most kikapcsoltam az ellenőrzést, ha igaz, és köszi a jelzést.
süti beállítások módosítása