Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.01. 05:01 Fabius

Már emberrel is kereskedünk?

Becsületemet egy baltás gyilkosért! - ez lehet a mai Magyarország királydrámájának majdan legtöbbet citált idézete. Persze, ha főhősünkben - aki az események hatására egyelőre lapít, mint szar a fűben - van egy kis drámai érzék, akkor, ha majd megszólal egyszer ízes magyarsággal kezdheti azzal: "Úgy döntöttem, hogy gazember leszek! " Ha már a műveleti főnöke egy műveletlen tök (vagy tek, vagy mi) aki felül egy halott nácikból és betyárokból álló impresszumnak akkor legalább ő villantson valami műveltség félét. Egyebe mára úgysem maradt. 

Ramil "Baltásgyilkos" Sahib Safarov nemzeti hőssé vált tegnap Azerbajdzsánban, Orbán Viktor meg egy valóban seggszájú senkivé a világ szemében. Még néhány napja is azt ígértük Örményországnak, hogy Safarovot nem adjuk ki. De, mint ahogy rendesen nálunk az ilyen nem szentírás, Orbán véleménye hajlik, mint a rohadt nád. Ezt volt alkalmunk tapasztalni nekünk, holmi bankoknak és az Uniónak, most pedig nagydobra vertük a világ előtt is. Jerevánban megdobálták a képviseletet, letépték és megtaposták a magyar zászlót, Örményország a náluk állomásozó ENSZ nagykövetek előtt jelentette be: megszakítja velünk a diplomáciai kapcsolatot. Ennyit igazán megért ez az azeri kötvénykibocsátás, ami egyelőre meg sem történt. 

De van baj ezen kívül is. Ugyebár a törökökkel is kötvényeznénk bőszen, Eger várát gyarmatnak felajánlani nem lehet cserébe, vajon ki lesz a baksis? Én ha Kovács István lennék gyorsan lemennék a térképről, mert azoknak akiknek nem gyanús, hogy Rózsa Sándor szerkeszti a szentkorona rádiót, azok bizony képesek eladni "Bornemissza Gergelyt" a törököknek. Bár janicsárnak már kicsit koros, de fassetuggya, hátha emlékszik hová dugta el Jumurdzsák köves gyűrűjét.

Ennyire kell a pénz? Mi lesz a következő? Tényleg! A szerbek lóvéval hogy állnak? Orbán Röszkénél kampányolhatna személyesen, hogy Magda Marinkó államkötvény mellé olcsón eladó.

orbán kupec.jpg

Vagy mehetne a szlovákokhoz, azoknál úgyis pörög a gazdaság - hozzánk képest - lóvé van dögivel, Fico biztos örülne egy reklámáron felkínált Jozef Rohácnak. Még az lehet, hogy a következő kötvénykibocsátás alkalmával a kuministák kinyomnak egy almanachot, benne az összes valamit érő nálunk fogvatartottal, és lehet belőlük szabadon mazsolázni.

Ilyen alapon azért Magyarország tragédiája remélem világos mindenkinek: ha a kilencvenes években nem pátyolgatjuk a "világ legveszélyesebb gengszterét", Szemjon Mogiljevicset, és ahelyett, hogy eladjuk neki a hazai fegyvergyártást szinte teljesen, hagyjuk olajozni, kurvákat futtatni és ide a (...)  zárójelbe beleképzeled az elképzelhetetlent is, szóval ha Szeva bácsit, a billió dolláros Dont  bevarrjuk a sittre ahogy kellett volna, akkor mennyit érne most a kötvénypiacon? Érte itt tolongana a szervezete által lefedett kb egész világ, ruszkiktól Usáig, csehektől Burmáig, Új Zélandtól Ukrajnáig. Micsoda árverés lehetne, micsoda bevétel az országnak. Nálunk a történtek tükrében más szempont úgysem játszik.

* a nap találós kérdése: ki is volt az országos rendőrkapitány 91-96 között, és a belügyér 98-02 között, amíg Szeva bácsi nagyban nyomta itthon az ipart?

1070 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1004745118

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lezártnak tekinti? 2012.09.01. 15:55:10

"Nemzetközi jogilag rendezettnek és lezártnak tekinti a Fidesz az azeri kiadatás ügyét - jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője." - írja az origo. Ezt azért ilyen könnyen nem lehet megúszni. Az ügy ugyanis csak most kezdődik. Néhány kérd...

Trackback: Emberkereskedelem ára 2012.09.01. 14:29:07

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel.  Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalomváltásnál Orbán Viktor...

Trackback: Emberkereskedelem ára 2012.09.01. 14:29:03

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel.  Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalomváltásnál Orbán Viktor...

Trackback: Emberkereskedelem ára 2012.09.01. 14:28:31

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel.  Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalomváltásnál Orbán Viktor...

Trackback: Ugye nem az örmények a hunyók? 2012.09.01. 08:11:59

Az elmúlt órákban megírta már szinte mindenki: Örményország erősen összeveszett velünk, megszakítják a diplomáciai kapcsolatokat, letépték a követségünkről a zászlót, miután hazaengedtünk egy elítélt azeri rabot, aki nyolc éve a Nemzetvédelmi Egyetem h...

Trackback: Ugye nem az örmények a hunyók? 2012.09.01. 08:11:53

Az elmúlt órákban megírta már szinte mindenki: Örményország erősen összeveszett velünk, megszakítják a diplomáciai kapcsolatokat, letépték a követségünkről a zászlót, miután hazaengedtünk egy elítélt azeri rabot, aki nyolc éve a Nemzetvédelmi Egyetem h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fabius: nem nekünk, munició a híveknek, lásd pl. stefika
@Fabius:
Gondolod, hogy rajtam kívül más sem küldi el az azeri külügynek, konzulátusnak, nagykövetségnek szerte a világban az őket lehazugozó cikket és kérdezi meg őket, hogy miért hazudtak Őtörpeségének, Európa Eszének??? :))
Naivan kérdem, de tényleg???
@a szív fészkei: Ugye milyen szörnyű, hogy nem hagynak élni titeket mégis megy a fesztiválozás is??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem vagy te sem vicces Angyal. Ezeket a tréfákat tartsd meg a gyűléseitekre.

Tudod, ilyen megnyilvánulásaid miatt mondjuk azt, hogy fajgyűlölők közé tartozol. Biztosan el tudsz rajta gondolkodni álmodban.
Na szervusz!
@MolnarErik:

Másként látom. Intelligens, irtó gyorsan lát át problémákat. Megoldaná, hamar.

A jártasság nem szükséges. AZ megszerezhető. Az intelligencia nem.

Sólyom? Neki komoly jártassága volt, mégis elég kérdőjeles KE volt.

SP-nek volt jártassága? Miben? S mire mentünk vele? Egy másik blamára...
Szánalom.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Mifelénk meg a felétek előforduló feleségverő, ezek szerint köpködő alkoholistákat úgy verik szájon, hogy a befosást megakadályozni kíván belső vákum beszívja seggükbe a tükörpaplant.

Ahány tájegység, annyi szokás.
Akkor most az ország első ember Simicska?

@Neoprimitív hozzászólása alapján igen.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Rajtad látszik, hogy erőteljes alkoholos hatások érték a nemző atyádat.
Csak nem a nagybácsi volt, egy az előbb általad említett ilyen kissé spiccesebb alkalommal?
Nem mondod???
Akarsz róla beszélni? :)

@Fabius:
Nekem is gyanús, hogy valami primitív script lesz ez, amit ha visszafejtek forráskódra, max. lefütyülhetem, vagy madárilyesztőnek lesz jó! :)
@Fabius: Szeretné, ha legalább alkeszmámorban elkapnád. :-DDDDDDDD Nincs randa nő, csak kevés pia-alapon.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez a meccs nincs még lefutva, hajaj, de mennyire nincs :-D
Mert @Habakuk999: után nem is kellett, és a végére ott a második beszólással a pont is
@Habakuk999: @Cirbolya_sentinel:
Úgy látszik egyre fárasztóbb és tényleg ki kell nyomni... :(
@Fabius: Azta, ez nagyon ott volt! A tükörpaplant lopom! ;-DDDD

@Habakuk999: Igen, sőt a világbékét is.
@a szív fészkei:

Neki szegénynek két esélye van:

1: elkapja keresztapu mert a mámor ködén át elnézi a házszámot,

2: valamelyik fikagyúró a felcsúti klánból :-D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Na, most vált világossá, miért vagy te az, aki.
Jó atyád részegen csinált, nem is csalódott-)
Ez sváb hagyomány, hogy piásan dugtok?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-DDD Kis pedo belefér, hisz úgy tetszett neki a náci katonák kislánysimogatóban vannak . fotó is.
@Fabius: Egy igazi turáni átok? :-DDD És akkor lészen átokfajzat.
@Fabius:

1. Utoljára figyelmeztetlek, hogy ne nevezz Fapinának. (Ez a személyeskedés és gúnyolódás valószínűleg leplezése és levezetése a szellemi párbajképtelenségednek, tehetségbeli alsóbbrendűségednek.)

2. Nem vagyok troll.
@Fabius:
Csúnya dolgok jönnek, hisz ezek a fiúk nem véletlenül időzítenek minden kínos dolgot péntekre. Viszont ennek akkora hullámai lesznek, hogy a jövő hét ettől fog visszhangzani. Sajnos...
A német, orosz online média már pedzegeti, a "nagy" sajtó szerintem hétfőn fog rajta csámcsogni.
Nekünk meg csak a szégyen jut emiatt a csürhe miatt.
@Habakuk999:

Ahogy az ősi félázsiai negyeddakota mondás tartja:

Nem Orbánnak van Simicskája, hanem Simicskának Orbánja.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Amikor épp kikászálódnak a talicskából, amibe a kocsma elől szedik össze őket?
@Fabius: Mije nem igazi? a fapinája vagy a fokoscha? Az elsőt faragta ki az másodikkal?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Pedig a Fapina jelző irányodban legalább akkor hízelgés, mint ahogy te is előszeretettel becézgetsz másokat.
Akkor most mi a gond a Fapinával?
Hisz többször tisztáztuk, tényleg Fapina vagy, ráadásul a szálkásabbik fajtából.
Akarsz beszélni róla? :)
@Fabius: Nem hitték szerintem, hogy ez ekkora port ver fel. Most hablatyárpi vagy Kumin kitalált valami mentőövet, amivel még jobban belenyomulnak a szarba. Mert most már a vérbosszújára jogosan oly büszke azeri népet is megsértették.
@a szív fészkei:
Azért ez egy csúúúúny nagy gonoszkodás és rosszkívánság volt! :))
@Fabius: Utána lehet nézni. Az azeri nemzeti olajalap vásárolná meg a magyar államkötvényeket. Ez jelenleg mintegy 25 milliárd eurónyi likvid pénz fölött rendelkezik. Ennek nagy része biztonságos, ám alig kamatozó nyugati állampapírokban van. Tudomásom szerint egyébként a híresztelt 2-3 milliárdnál jóval kevesebb összegről van szó. Ennyit bármelyik magára adó diktátor rászán a saját dicsőségének a fényezésére, ráadásul mi még jó pénzt is fizetünk érte.

Az mno-ban leközölt levél pedig szerintem valódi és hiteles - csak éppen pont annyit ér, mint a régi tisztes úri világban a tudatosan befogadott hamis váltó. Az azeriek soha nem rejtették véka alá, hogy hősnek tekintik a fickót és ki akarják szabadítani, az ő renoméjukon nem változtat. Az pedig, hogy a KIM a saját nyilatkozatához sem merte csatolni, egyértelművé teszi, hogy csak a droidok belföldi etetését szolgálja, nemzetközi felhasználásra alkalmatlan.

Az, hogy a külügynek ebbe jó eséllyel semmi beleszólása nem volt azért is kínos, mert Talleyrand óta a hivatásos diplomácia egyik fő feladata az, hogy az első ránézésre nem nyilvánvaló összefüggéseket és mozgató rugókat a döntéshozók elé tárja.

Jelen esetben pl. azt, hogy bár a feszültség fenntartása Örményország és Azerbajdzsán között egyaránt érdeke lehet az USA-nak és Oroszországnak, egy forró háború, vagy akár csak egy eszkalálódó konfliktus, amelyikben el kell kötelezzék magukat, nagyon nem.

Vagy azt, hogy az amerikai, elég befolyásos örmény diaszpóra jellemzően demokrata szavazó, akiknek a megnyerése (pontosabban nem elvesztése) a választási kampányban az újraválasztásáért küzdő elnöknek nagyon fontos.

Esetleg azt, hogy ha a Magyarországgal szemben leggyakrabban felhozott két kifogás a nyilatkozatokat meghazudtoló tettek és a rasszizmus térnyerése, akkor egy rasszista gyilkosság tettesének a szövetségeseinket félrevezető módon történő kiadatása legalább is érdekes gondolatokat vethet fel a külső szemlélőben.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Engem Öreglányozhatsz drágám? Mert "(Ez a személyeskedés és gúnyolódás valószínűleg leplezése és levezetése a szellemi párbajképtelenségednek, tehetségbeli alsóbbrendűségednek.)"

(klasszikustól idéztem, pont ideillik.)
@Knósszosz: Az a sok tót belterjes falusi házasság....
Nem kell csodálkoznod.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Oké, nem nevezlek. Innentől választhatsz a fatrollpina, a trollpinafa és a pinatrollfa közül amelyik tetszik.
@a szív fészkei:
Kumin végképp alkalmatlan mindenre, ez látszik a blogokra vezényelt janicsárok szánalmas színvonalán.
Itt már kevés lesz a "kommunikációs stratégia", itt válaszokat és tetteket várnak. Ennyi...
@MolnarErik: Ha tévedésből fidesz agitátornak véltelek, azért elnézést kérek.
@Fabius: Szado-mazo kapcsolatban vagytok? Ezt nem néztem ki belőled. Olyan kis csendes lmp-snek nézel ki, aki nem érti a fideszes-jobbikos csíziót.:P
@Neoprimitív: Nem akarod valahova kigyűjteni amit a témából írtál? Mert sok az infó, rengeteg jó kis troll fogóval, meg ilyen pofánverős következtetéssel. Viszont ki van zárva ezek töredékét meglelem holnap. :(
@Knósszosz:
Reggel a tehenekkel és a disznókkal mi lesz ott, ki fogja megmakkoltatni őket, ha Stefike elalszik??? :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Én se akartam Alfonsine lenni. De látod.
@Fabius: Jut eszembe. A keresztnevem szerepel egy könyv címében, amiről a New York Times kritikát írt.:P Lássuk, elég friss vagy-e és kitalálod-e-:D
@Habakuk999:
De anális kontaktusból ő hogy?
Anyuci fordított perisztaltikája okán?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Fabius meg a Fapinát.
Tényleg, mint falusi, te is úgy érzékeled, hogy a pest környékiek semmihez sem értenek?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Á, a tehénbőgés és a disznó sivítás mellett egy halott is életre kellne.
@Neoprimitív: De jól összefoglaltad. Török láthatóan ennek a tizedével soincs tisztában vagy nem tenne jót neki, ha látszana, hgoy tisztában van...

Jelentős örmény diaszpóra van Franciaországban is. Nagyon be tudnak tartani szerintem, a németeket meg undoríthatja ez a rasszista felhangoktól nem mentes húsvásár, ahogy a többi normális embert is szerte a világban.
@a szív fészkei:
PERVERZ!!! :D

@Fabius:
Én is haddddd válasszak neki!!!! :))

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Mi meg a Fapinát szántuk kedveskedésnek.
Mi a gond ezzel?
Akarsz beszélni róla? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kumin. Ez már egy mértékegység a vállalhatatlanságra. A lopást simicskában, a kommunikációs baromkodást kuminban mérjük.
@Neoprimitív:

"Az pedig, hogy a KIM a saját nyilatkozatához sem merte csatolni, egyértelművé teszi, hogy csak a droidok belföldi etetését szolgálja, nemzetközi felhasználásra alkalmatlan."

Erre céloztam a kormány és minisztériumi honlap linkelésével.

A külügynek gazdasági vonatkozású kérdésekbe soha nem volt/lehetett igazán beleszólása. Orbán mindig megy a feje után az Unióban is, sokszor úgy, hogy egészen nyilvánvalóan sallerbe hajol bele. Martonyi pedig csak magyarázza és magyarázza, hogy oppardon, félre tetszenek érteni a Vezénylő Tábornok urat. Miért pont azer lett volna kivétel?
@Knósszosz: Ne zavard már aludni. Épp jól jön egy kis vidék-város szapuláshoz.
@a szív fészkei: Nagyon rá van indulva Fabiusra. Törtető kis cafka. Kiszúrta az alfahímet és most nyomul rá.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nope. Nem talált.:D Csak úgy hasraütve nem ér.:P
Tessék kicsit erőlködni (nem mintha te nem tudnád...).
@Neoprimitív: Obamában már felvetődött, mint érdekesség. Rá is kérdezett.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nono. Engem is szeret, de máshogy... csak most kéreti magát, hanyagol.
Nekem mindegy végül is... :DD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Celebrity portraits by Zita Davisson will be in a new exhibition at the Rogers Mansion beginning Tuesday" ?? :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Csibém, Senki Alfonzról egészen biztosan nem jelent meg kritika a NYT-ban, a civil keresztnevedért meg nem kell addig elmenni. Ha akarod máris kiírom ide, hogy frissességem bizonyítsam :-D

Szóval mi legyen? :-))
@a szív fészkei: Parancsolj kérlek szépen!
A franciák szerint helyes a magyarokkal szembeni diplomáciai eljárás.

news.am/eng/news/119250.html
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A párja. Nem árt meg egy brigadeführernek sem hajnalban kelni. Na, legfeljebb szaros lesz a csizsmája, oszt?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mert itt van Fabius. Ha nem jelentkezik, akkor rád nyomul, ha itt van, akkor rá.
De Fabius a gyengéje, olyan szépen tud hozzá szólni. Mi csak szarháziak vagyunk, de ő? Ő mindig külön megszólítást kap.:D
@a szív fészkei: Biztos az egészséges falusi neveltetése teszi.:D Mit mulasztottam kacsapucolás közben?
@Zébácsi: Nem bántlak, tudod, sőt nagyon is bírlak! ;-))) De itt egy okos és szimpatikus nőnek tényleg nincs esélye ennyi tahó csürhetag között!

Majd ezek után, ha gőzberetvával kipucolták utánuk a parlamentet! Még időben lesz Judit ehhez, ne félj!
@Knósszosz:

Nem vagyok álmos.

Holnap laza napom lesz, a bátyámmal pecázni megyünk a Rücker-tóhoz.
@Zébácsi: Sólyomnak sok hibája volt, de első pillanatra tudta 1 törvényről, h mi és miért nem stimmel benne (és hha mégis stimmel, de neki nem tetszik, hol lehet mégis belekötni), nagyjából Mádl uez csak sótlanabb, szervilisebb kivitelben és többé kevésbé. SP természetesen totál vállalhatatlan. Göncz volt egyfajta civil elnök (persze tom, h pártpolitikus volt, de akkor, mikor még minden politikus civil volt). Ő tényleg a józan észre hallgatva csinálta a dolgát, de ebben partnere volt Sólyom a láthatatlanan alkotmány koncepciójával.
@Fabius: Olyan illuzióromboló vagy. De Boli beelőzött.:P
Látod, tudom én kivel kell bepasizni.:P
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez is jó. De nem a címében van, hanem csak a tárgya. The St Zita society.:D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Aggódok... De komolyan! Annyi horgászbalesetről hall az ember mostanában. Ahogy részegen beleesnek a tóba... Ejj, szomorú is ez... :((
@MolnarErik: Sólyom is és Mádl is jogász volt, abban az értelemben amit még tisztelni tudunk. Göncz Árpád, őt meg mindenki ismeri. Velük ezért is volt nehéz dolguk, ezért nem akartak ilyen embert a posztra. Egyik se engedett volna át ilyen elmebeteg törvényeket.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Na, már dörgölőzünk, mi... :DD
Megyek aluba, mert fáradt vagyok. Sziasztok!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Tiétek? Vagy vennéd? Simicskát hátha érdekli. Tóban még nem olyan erős a kis édibédi.
drma.hu/rucker_to.htm
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne is azt mondd, most kitől fogom megtudni, hogy jól csinálták a kacsa megölését, vagy kínozták szegényeket?! Elmegy aludni, mikor végre szakmailag tündökölhetne?!
@a szív fészkei:

Ezek horgászat céljára telepített halak, ne sajnáld őket. Az a rendeltetésük, hogy horogra akadjanak.
@a szív fészkei:

Ezek horgászat céljára telepített halak, ne sajnáld őket. Az a rendeltetésük, hogy horogra akadjanak.
@MolnarErik: DE egy nemzetközileg kiváló "pedigrével" rendelkező okos nő(ember), aki a leglogikaibb, -kombinatívabb sportban, a sakkban világverő, plusz x nyelven kommunikációképes szaktekintély szerinted nem tudna kiválasztani megfelelő tanácsadókat a jogi témákhoz? És nem látná át azonnal a magyarázat után, mi és hogy?

Csak jogász lehet itt államelnök? Mert Áder az, olyan jogász aki csodásan kitalálta a választókörzet-átrajzolgatást, anno Sólyom megválasztásánál a nyílt szavazást, stb. A jog pofán köpését tulképp. Sokra megyünk ilyen jogászokkal.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
De semmi blinker? Csak sportszerűen. Aztán amit kifogsz, vissza is dobod, ugye? Rohadt egy pechje volt Viktornak, hogy szemet hunyt a halőr a haverjának, aki kifogta őt. Méreten aluli volt csórikám, de egy fél cseresznyéért becsukta a kukucskáját. Remélem te nem vagy ilyen korrupt gané?
@Habakuk999: Tekintettel arra, hogy Franciaországban is jelentős az örmény diaszpóra, ez nagyjából borítékolható volt. A morális oldalát félre téve a dolognak ez a legnagyobb baj. Ezek a degeneráltak csak addig láttak, hogy az örményekkel nincs érdemi kapcsolatunk, nem lesz gond, ha berágnak ránk. Félre értés ne essék, nem tartok attól, hogy a látható színtéren akár az USA, akár bárki más egy komoly ejnye-bejnyénél messzebb menne, vagyis látszólag Orbánéknak igaza lehet. (Feltéve, ha az azeriek tényleg adják a pénzt, amire eddig legfeljebb egy aláírt ígéret a garancia, azt meg éppen most láttuk, hogy mennyit ér.)

Csak a fontos döntések soha nem a sajtótájékoztatók mosolyzáporában születnek. A "Maga venne használt autót ettől az embertől?" mára a politikai marketing egyik alaptételévé vált - Orbán pedig mostanra bőven alulmúlja Nixon-t megbízhatóságban. Mi vagyunk a suliban a nagypofájú, mosdatlan dagi, akit mindenki inkább kikerül, mert olyan undorító, de ha egyszer mégis beleszalad egy nagy verésbe, akkor az egész folyosó csendes elégtétellel figyeli, hogy végre valaki beverte a pofáját. A Nemzetveszejtő meg csak feszegeti a pofonos láda tetejét...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ej, ha nem küzdök a morális gátlásaimmal, hogy a keresztneved mellé a születési évszámodat is odaírjam-e....:-D

Na mindegy, legközelebb gátlástalanul nyomom, a verseny az verseny, aki moralizál lemarad!

:-D
@MolnarErik:

MIre visszaértem a gép elé, már megválaszolta a szív fészkei helyettem.

Továbbmegyek. Pont, hogy jogász ne legyen KE! Te el sem tudod képzelni, hogy a jogot hány idióta végzi el. (most ez passzol itt nagyon valakire, de nem ré céloztam).
Ismerek párat, tudom miről beszélek.

Polgár Judit TÖKÉLETES köztársasági elnök lenne, sokkalta jobb elődeinél. Egy üdítő szivárvány a nemzetközi diplomácia viharokkal teli egén.
@Zébácsi:

Minden tiszteletem Polgár Judité, de abban igaza van szívnek, hogy a jelen állapotok mellett fél év alatt bedarálnák. Ennek sajnos nincs köze a személyiségéhez. Egyedül a vihartűrő képességéhez lenne.
@a szív fészkei: Szegény Fabius! És még nem is iszik... ajaj, duplán sajnálom szegényt, mert Stefike rámoccant. :)
Nagyfiú, megoldja.

Ha a levél valódi, akkor a hazugnak kikiáltott azeriekkel is fasírtban leszünk.
Ügyes. Ontanám a pénzt annak, aki hazugoz.
Van az úgy, hogy egyik ravasz kupec még ravaszabbal találkozik.

Más kérdés, hogy valóban utolsó levélként eredetiként lehet-e kezelni, vagy csupán kamu.
@a szív fészkei:

Szépen megfogalmaztad helyettem a lényeget.

Hajaj, ha egyszer Polgár Juditból (akit személyesen még csak nem is ismerek) KE lesz, remélem, tudni fogja, hogy ki volt az ő első spin doctora, és "jutalmul" játszik velem egy partit.
Persze vakon, bástya-huszár fórt adva: így talán, lenne is némi sanszom.

@Neoprimitív:
hm., komoly kis összegzés és nagyon klassz, ahogy leírtad. Tetszett. Grat.
@Zébácsi: Természetesen sok jogász alkalmatlan KE-nek, és valóban sok olyan KE-i feladat van, amit PJ vsz jól el tudna látni, de most, amikor erősen bekorlátozták az alkotmánybírósághoz fordulók körét, sajna elsődleges fontosságú az alapos alkotmányjogi jártasság (nem csak ismeret, hanem tapasztalat is). Abba viszont tényleg lehet reménykedni, h lesznek még jobb idők, amikor ez nem másodlagos, hanem huszadlagos fontosságú lesz.
@Fabius:

Először is köszi a reagálást, másrészt bocs, hogy kicsit (és nem először) ezzel az OFF témával foglalkozom - mentségemre szóljon, nem véletlenül, feldobott labda volt előzménye.

Igazad van, de egy olyan világban, ahol egy mostani Fidesz van hatalmon, ott PJ eleve nem is lehetne KE de facto (ti. nem lenne, aki megválassza). Ugye a neve is POLGÁR, és ez a szó már kezd kiürülni a fidesz etimológiájában - mára leginkább zemberek maradtunk.

Hogy bedarálnák? Lehet, bár tűri ő a stresszt (igaz, másmilyen eredetű stresszt).
Valóban ez lehet kritikus (mennyire bírja az illető a nyomást, hogy mit írnak róla, hogy mit próbál kilobbizni a pont aktuális oligarcha réteg, stb...), de nem ismeremőt, így nem tudom megítélni, alkalmas-e.

Vélhetően ez az egész nem több egy gondolatkísérletnél, egy teóriánál, viszont azt vallom, hogy PJ-hoz hasonló kvalitású (persze nem feltétlenül sportoló) lenne jó e posztra.
@a szív fészkei: Áderrel kapcsolatban igazad van, gusztustalan volt az is, amit a bírák felmentésével csinált (és azt már KE-ként). persze volt gusztustalan húzása Mádlnak + Sólyomnak is, de ez nem változtat azon véleményemen, h jelen pillanatban a KE-nek jogilag magasan képzettnek (értsd: prof) kell lennie (szükséges de nem elégséges feltétel), és ehhez jöhetnek az egyéb erények.
@MolnarErik:

Véleményeddel egyet tudok érteni, teljesen el tudom fogadni.
Polgár Judit elnöksége csupán kísérlet, egy polgári sóhaj terméke, semmi több. Sokkal több emóció, mintsem ráció szülötte: a felsorakoztatott érvek ettől függetlenül élnek, valósak.

Kettőnk közt sokkal kisebb távolság van, mint ahogyan az elsőre látszik.
@MolnarErik: Apropó mi van a bírával aki pert nyert az ügyben?
Most jut eszembe, én írtam 1 hasonló témájú képregényről (brutális és értelmetlen nacionalista gyilkosságok) egy bejegyzést
birdsofprey.blog.hu/2011/12/29/birds_of_prey_018_victims_of_war
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Értem. Tehát a Magyar Nemzet lehozta címlapon, hogy Orbán akkora sötét barom, hogy bármilyen hülyeséggel megvezethető, és te ennek örülsz (már hogy egy idiótába vagy szerelmes). Sőt, nem csak örülsz, de még fennen is hirdeted, hogy szeretett kedves vezetőd olyan sötét, hogy ha elrepül mellette egy járási varjú, azt hiszi vaku villant!

Ti tényleg idióták vagytok!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Arról nem is beszélve, hogy lehazugozza azt, akitől pénzt vár... Ezek után biztos örömmel pénzelik majd Viktátorunk hazugságait.
@laci0011: Abban a bukásban még nem vagyok teljesen biztos, ha vélelmezek is egy kialauló secunder erőteret Lázár vezetésével. Viszont abban nincs kétségem, hogy van lejjebb....
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Teljesen nyilvánvaló, hogy a kialakult helyzet felkavarta a politikai közéletet, és megszületett olyan vélemény is, mely a külügyér azonnali lemondását szorgalmazza. Ami, megjegyzem nem is lenne olyan meglepő. Elvégre, ha tudta, hogy milyen következménye lesz ennek a látszólag büntetőjogi akciónak, és akkor végtelenül cinikus és szándékosan kárt okozó lépésről van szó. Ha ellenben nem tudta, akkor olyan szinten felkészületlen, hogy ideje lenne átadni a helyét valakinek, aki ért is hozzá. S ezen az sem változtat, hogy Azerbajdzsán elvi nyilatkozatot adott ki a büntetés folytatásáról, mivel a formális betartása is felmérhető módon gyakorlatilag nyaralást jelentett volna a hazai börtönökhöz képest. A külpolitikusnak a lehetőségekkel és következményekkel is számolnia kellene tudnia. Országos szinten, és nem csak a saját íróasztala szintjén. "
(endresy.blogspot.hu/2012/09/orban-esete-baltaval.html )
A külügyér egy f...z, hogy finom legyek. Vagy csak szimplán hülye. Válaszd ki.
@GeoCracker: Van az a szint ahol már menni kell,mint pl skicc palinak,mostanában azon a szinten vannak,30 éves háború,meg a többi agymenés,már a hívőknek is odatett,a mostani eset végképp vállalhatatlan a konzervatívoknak és nem is képesek jobbra,ez kezd nyilvánvaló lenni sokaknak.
@GeoCracker: Lamborghini Lázár csak 1 felkapaszkodott erkölcsi zéró,nem hinném hogy sok követőt lehet vele megszólítani.
@GeoCracker:

Fater, azok a kódok, amit a kommenteléshez be kéne írnom, olvashatatlanok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha a blogspot-ra gondolsz, akkor azt sajnos nem én felügyelem. De most kikapcsoltam az ellenőrzést, ha igaz, és köszi a jelzést.
süti beállítások módosítása