Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.29. 10:00 Fabius

Nem győzhet-TEK

Címkék: fidesz tek malőr hajdu jános

A Terrorelhárítási Központ és vezetője, Hajdu János lassan de biztosan önmaga paródiájává válik. A szervezet megalakulása óta szálka sokak szemében, és a pénzherdáló Q7 törő, szomszédot lerohanó akcióikkal azóta sem a népszerűségi lista csúcsát ostromolják. Elvileg nem is a népszerűséghajhászás lenne egy ilyen egység feladata, de a közvélemény megbecsülésének kivívása még egy állami pénzen működő szervezetnek sem ártott meg. Ennek módja meg nem feltétlenül az, hogy nyilvánosan tökön rúgjuk magunkat, gyors egymásutánban többször.

A szíriai töketlenkedésük már kommunikációs szinten is megnyerhetetlen dolog. Az áprilisban eltűnt két magyarról semmi hír, a most elrabolt három személy kiszabadításában meg csak a hazaszállító taxis szerepe jutott. Hajdu János éppen Kőszegen polírozta a bohócot mikor jött a hír: se a TEK-nek, se a polgári hírszerzésnek nem sikerült egy radikális polgárőr egyesület tagavatójának valódi helyszínét felderíteni, teljes puccparádéban váltak bohóccá egy kamu címen, ráadásul a Szíriában elveszett magyarok is meglettek különösebb segítség nélkül. 

hajdu-jános-tek.gif

Mit keresett a három magyar Szíriában? Végül is kit érdekelt eddig? Nagyjából senkit, mert hülyének lenni alkotmányos jog ezt Simicska óta tudjuk, és különösebben azzal sincs senkinek baja, ha létezik egy szervezet amelyik kihúzza a szarból a pórul járt magyarokat a világ bármelyik részén. Ezzel legalább megszolgálják a rájuk költött milliárdokat, ugorjunk, nincs itt semmi látnivaló. A gond ott kezdődik, ha a hazahozatal tényét  igyekszünk nagydobra verni, de a cintányért azért úgy püfölnénk, hogy ez a mi CsekkNoriszunk sajtónyilvánosan odaszól az éppen magyarázkodó embernek: kussolj te marha, úgy nem tudnak kötekedni. 

Ettől a pillanattól értékelődik fel a taxiszámla, amivel ezek az emberek hazajöttek, és válik érdekessé a kérdés: három egykori rendvédelmi dolgozó mit is keresett a polgárháborús Szíriában egészen pontosan? Mi az amit ennyire titkolni kell, hogy a terrorelhárítás dandártábornoka inkább hülyét csinál magából, mint, hogy egy nem tervezett szó elhagyja azt a magyarázkodó szájat? Az érdekességek sorát fokozza, hogy azóta Martonyi János szerint köszönetet kell mondani a szír ellenzéknek, mert "talán annak ellenére, hogy ezek az emberek a másik oldalon folytattak szakértői tevékenységet" lehetővé tették a kiszabadulásukat, és a sajtótájékoztatón Hajdu által lepisszegett ember családja rávágta a kiskaput az immár teljes joggal érdeklődő hvg.hu újságírójára.

Ezzel ez a csata kommunikációs szinten is elveszett. A szabadulás tényéből kinyerni kívánt politikai haszonszerzés visszanyalt, Hajdu jóvoltából már elég nehéz lesz elsikálni ezt a dolgot érdemi magyarázat nélkül. Ugyanis innentől nem elsősorban Szíriának kell megmagyarázni mit keresett ott a három magyar, hanem a hazai közvéleménynek, hogy miért hazudoztok már megint, nekünk, arcba, közpénzen.

660 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr844739011

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szemüveget a bírónak? 2012.08.29. 11:38:32

Apróbetűs hír: Gyurcsány pert nyert a Hír TV ellen, mely „azt a hamis látszatot keltette”, hogy a volt miniszterelnök főiskolai diplomadolgozatához jogsértő módon használta fel sógora dolgozatát. Tudjuk, hogyan működik a nyilvánosság. Ennek a közlésne...

Trackback: A hatodik beteg 2012.08.29. 10:51:57

Tegyük fel hogy Ön orvos. Tegyük fel továbbá, hogy Ön csapnivaló orvos. Például praxisában mindeddig négy esetből három kudarccal végződött, a betegek állapota romlott, a diagnózis nem volt megfelelő (például egészséges embereknél kóros elváltozást áll...

Trackback: A hatodik beteg 2012.08.29. 10:51:53

Tegyük fel hogy Ön orvos. Tegyük fel továbbá, hogy Ön csapnivaló orvos. Például praxisában mindeddig négy esetből három kudarccal végződött, a betegek állapota romlott, a diagnózis nem volt megfelelő (például egészséges embereknél kóros elváltozást áll...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.29. 10:24:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ne izéjjé mán, fabius! mindig is szerettem vóna a búrámra egy ojjan kackijás barettet. most mit vegyek föl? mosómedvés kucsmát, mint a dave crockett?
és B.Pitt játékfegyvereinek lefoglalása ?

szerintem direkt tetetik magukat hüjének
ez a debil viselkedés és amerikai kommandózós színház csak álca...
a háttérben vmi nagy világmegváltás fojhat...

egyébként terrorelhárítás/katasztrófavédelem stb...
itt mindenki ratman akar lenni... a szuperhősök országa...
csak dógozni büdös a dakotáknak...
egyébként ez a szuper ember, ez a pókember...
mindenhol ott van... szótvisz, gyakorlatozik, termet rendez be, kirájokkal tárgyal stb...
ennek a zaranyembernek minden perce a népére megy...
mikor alszik akkor is egy szebb jövőről álmodik...
szép nagy terror támadásokról...
hitvány kormány hitvány jogstzabájai és sóhivataljai...
a képen látható sünnyuggerek (kb 35éves) is megérnek egy mi sét...
"Sikeresnek ítéli Csókakő lezárását a rendőrség, mivel nem történt bűncselekmény, amíg ott voltak. "

azér ez a drpintér se kutja... 300 rendőr vesztegzárol egy falut és nem volt tyúk lopás... hm ez tényleg siker...

akkor a csókakői model mehet mindenhol állandóra...
ide is berakom, mert csak, mert talán ide illik :D

Cirbolya_sentinel 2012.08.28. 09:59:50
nehehehehehehe :D :D :D megy ez a tekiknek :D:D

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/fegyver-miatt-csaptak-le-fluorra-a-rendorok-2104375
elmondom a faxát:
esetleges tömeges anális inzultus elkerülése érdekében a rektumot szolgáltató célszemélyek kimenekítésének begyakorlása folyik, ha szükség lenne erre............ugye érted-e?????
@Cirbolya_sentinel: Na azért fegyvernek játszó tárggyal nem hadonászunk emberek között.
de azért remélem a vizipisztolyokat nem veszik el a kiskölyköktől.
@Cirbolya_sentinel:

Én azért csak lenyomoztatnám ha rendőr lennék, hogy Fluorra ki tett bejelentést. Nem lennék meglepődve, ha ő maga vagy a managere...
@Penivaldes: hehe, erős jóindulattal néz ki fegyvernek, ennyi átlátszó műanyag még a cumisüvegeken sincs :D Ilyen alapon azért egy nagyobb dugóhúzó is pittójnak látszik :D
Tehát nekem az derült ki a fenti adalékokból, hogy

- 1. - Ha a sajtótájon bő lére eresztik a túszkalandot, - lenne mibe belekötni.

- 2. - Az Orbán által két pofonnal hazaküldött gárdisták - osztódással szaporodnak.

- 3. - Bármely települést lerohanhat és megszállhat a TEK, ha azt mondja, kapott egy fülest.

- 4. - Martonyi rendvédelmi szakértői a szír kormánynak dolgoznak.
@gelsystem:

Ez lenne a Nemzeti Púzólyuk Hadművelet? :-D
@Fabius: ;) hehe igazad lehet, ezek meg ész nélkül ugrottak, és nem kicsit csináltak hülyét magukból, azért ez is kb. ott van, amikor valaki heccből felhívja kamura a tűzoltókat, vagy a bombakeresőket
Szerintem meg az van, hogy annak érdekében, h bizonyítsák mekkora szükség van erre a bohócakadémiára kiküldtek 3 volt rendőrhavert némi pénz fejében, h játsszák el, h ők most mennyire túszok (Lali, mennyire vagy túsz? Sörhöz hozzáférsz?) és most úgy csináltunk, mintha isten tudja milyen kommandós és titkosszolgálati eszközökkel hazahoztuk volna őket.

Csak tényleg az a gond, h a TEK jelen esetben max. Ferihegyről hozta őket haza, másról ugyanis szigorú hírzárlat van. Ez utóbbi is csak onnan biztos, h épp mutatta a tv...

Mást nem tudok elképzelni, itt túl sok a titok, meg az elsikált részlet. Itt már annyira titkos minden, hogy épp a lényeg veszik el. Hogy mi is volt ez egyáltalán?!
@Cirbolya_sentinel: nem én nézem annak. csak mondom vigyázni kell. Angliában is napokig üldöztek egy cicát, mert valaki oroszlánnak nézte:))
Városnézés, mi? Valamit gazemberkedni voltak, aztán csecsre szaladtak. Egy árva Ft közpénzt nem költöttem volna a kiszabadításukra.
Ja! Amúgy meg az a fő vicc, hogy ezek az emberek 40 évesen nyugdíjasok, mert kutyakiképzők(!) voltak a yardon...
Remélem ezek a hazahozott ügynökök is el lesznek számoltatva, a rájuk költött milliókat meg megfizettetik azzal aki odaküldte őket :)
Ideje megtudnunk kiik az ügynökök, kik azok akik ezt az aljas pénzpusztító seggnyaláson alapuló rendszert támogatják!
@Penivaldes: tényleg be vagy lassulva, mert eszembe sem jutott, hogy te nézted fegyvernek ;)
szíriába szalonnát sütni mentek

(itthon a nagy hőségben nem lehetett tüzet gyújtani, még a végén rájuk hívták volna a TEK-et b+)
@Fabius: ÓÓÓ ez a trükk mindig beválik... bár off, de teccik emlékezni az EB-re? Nemrég volt és volt ott egy figura aki a gólörömnél láttatni engedte egy fogadóiroda reklámját hirdető alsógatyáját... na a fifa vizsgálta, lett nagy csinnadratta, minden sportújságban napokig lehetett látni a felnagyított reklámot... és utána egy héttel újra, mikor megbüntizték a focistát 100 ezer euróra!!!

Hányan is nézték az EB-t? Csak megérte nem? :) És mi kajáljuk rendesen :)
tehat ha jol rakom ossze a nyilatkozatokbol es titkolozasbol, harom magyar volt rendvedelmi dolgozo azert tartozkodott ott kint, hogy a rezsim mellett tanacsadoskodjon...

vajon a "lojjetek a tomegbe tankkal es bombazzatok le civil hazakat" tanacsot is ok adtak..?
@Penivaldes:

Az hagyján, de van olyan macska ami úgy néz ki, mintha "Fekete Laci egybe nyelte volna le a Smukkandort" :-D

www.youtube.com/watch?v=1Vy9Q8GBh4A
" A rendőrség azért nyilvánította műveleti területté Csókakőt, mert bűncselekményt akartak megakadályozni, bűncselekmény pedig nem történt a faluban, így az akció sikeres volt, tudtuk meg a szóvivőtől"

Ezt übereljétek :DDDDDDDDDDDDDDD
@klarky: Na igen... amit mondasz az előrevetít némi konteot, de logikus, mert ugye a tavasszal elrabolt magyarok nem kerültek elő, pedig nagyon kiment a TEK... kellett valami eredmény... ugyan nem őket, de másokat azért csak kiszabadítottak nem?

Persze ez lehet rosszindulat is a részemről, mert ugye örülök, hogy honfitársaim épségben(meg) tértek haza
Én a TEK-ről tökösen írni nem merek:
www.origo.hu/itthon/20120420-a-tekrol-ir-kim-lane-scheppele-new-york-times.html

Mindenesetre vészesen kezd hasonlítani a viktátorhoz közeli szervezetekre és személyekre. Ez a Hajdu és a prétoriánusok nagyon súlyos milliárdokba fáj nekünk, személyes jétékszerként hajaznak főnökükre.
Meg még ott van laca parlamenti őrsége, akikből egy egésznél több jut minden egyes nagytekintélyű honatyára/anyára,-ezekre a pótolhatatlan kincsekre.

Mindeközben a rendőrség megvetett, üldözött mostohagyerek lett, harmatgyenge, megfélemlített, lejáratott.
Már csak ürügyként kerül terítékre, ha lopni kell.
index.hu/belfold/2012/08/24/villamtendert_irt_ki_autovasarlasra_a_rendorseg/
Újabb fidesz simli PÉcsett!!
Szerdán tíz órakor ült össze a bírálóbizottság, hogy döntsön arról, hogy ki nyeri a pécsi iskolák takarítására kiírt közbeszerzést. Ám az egyik pályázó már egy nappal korábban elment felmérni legalább egy intézményt.

A közbeszerzést, ahogyan a hasonlóan kalandos életű közétkeztetésit, a pécsi önkormányzat Elszámolóháza írta ki, múlt csütörtökön volt a borítékbontás. Bár felhívtuk az intézmény vezetőjét, helyettesével tudtunk is beszélni, részleteket nem sikerült megtudni a közbeszerzésről. Mivel a bírálóbizottság csak ma tíz órakor ült össze, délelőtti megkeresésünkkor a szóban fogó még folyamatban lévő közbeszerzésnek minősült.
A valóság hófehér szövedéke azonban ezúttal is felfeslett. Az egyik iskolában ugyanis megjelent kedden, azaz egy nappal a bírálóbizottság ülése előtt egy takarító cég képviselője, mondván, jött felmérni az intézményt, mert ők fognak itt takarítani. Az iskola nevét csak azért nem közöljük, nehogy retorzió érje őket.

- Amennyiben ez valóban így van, haladéktalanul érvényteleníteni kell a közbeszerzést, és azonnali vizsgálatot elrendelni - mondta Tóth Bertalan, az MSZP országos elnökségi tagja. - Ha valóban így történt, kijelenthetjük, hogy Pécsett lassan megszokottá válik, hogy már a bírálóbizottság összeülése előtt eldőlnek a közbeszerzések, és a Fidesz újabb egyértelmű jelét adja mérhetetlen arroganciájának.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy a cég budapesti központú, tehát - ha információnk helytálló - megint nem a helyi vállalkozók megsegítése volt a jobboldali városvezetés célja. A társaság már most havonta 2,5 millió forint körüli összeget kap a Zsolnay Kulturális Negyed takarításáért.

Az elektronikus sajtó dolga nem a jóslás, de néhány perccel azután, hogy a bírálóbizottságnak össze kellett ülnie, megkockáztatjuk, hogy a szupertitkos közbeszerzés győztese, vagy legalábbis egyik nyertese a P. Dussmann Kft. ígérkezik.
@leonito77: kiszabadították meghajlott polgártársainkat a szír kocsma fogságából, már nagyon részegek lehettek szerencsétlenek
@poszthoz:

Ezek a kretének tényleg ennyire hülyék? A három valami ügynököt el lehetett volna adni turistának, ha ennek a balfasz Hajdunak a seggéből nem fordul ki félúton a zabszem.

A linkelt hvg cikket olvastátok? Kiccsalád rávágja a kaput a kérdezősködőre, me' rossz helyen járnak. Rossz helyen mi? A hazafuvar meg alanyi jogon kérdés nélkül jár, nem?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Én csak Mihály cicát ismerek legendaként. (Az ötvenes években élt) Nőstény cica volt, és éjjel felkelltette nagyszüleimet, hogy neki most ki kell menni.
@Cirbolya_sentinel: Ha a rendőrök bejelentést kapnak aról, hogy egy gépkocsiból valaki fegyvernek látszó tárggyal hadonász (gondolom egy elsuhanó autó esetén nem olyan egyszerű felismernie egy laikusnak hogy egy gagyi fröccsöntött szart lát), akkor mégis melyik látnok segítségével kellene megérezniük, hogy ez valós veszély, vagy sem?
Egyetlen módszer van: Fülön csípni a tagot, és ellenőrízni. Ez történt. Mi a fenét kell ezért fikázni? Van éppen elég gyökér dolog, amiért lehet őket basztani, de ez nem volt az szerintem.
aztán még az is lehet, hogy ez a 3 balfasz ment ki a tavasszal elrabolt 2 balfaszért, csak nem találták őket.......
@Sátán meg a Jocó: én is b+ tegnap megettem egy szelet sárgadinnyét vacsorá után, azt beültem a rötyire

esemény nem történt, tehát sikeres volt az akcióm

érted ..
nagyon szánalmas egy ország... félázsia...

itt vannak ezek a naygszerű szervezeTEK mint
a terrorelhárítás és a katasztrófavédelem...

és nincsenek valamirevaló terror és katasztrófa események...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Te komolyan elhiszed, hogy Aszadnak 3 volt magyar rendőr szakmai tanácsaira van szüksége? Ne má'.

Max. a rezsim részére képeztek ki kutyákat jó pénzért. Ezt el tudom képzelni. Mondjuk ezért is tarkón basznám őket puskatussal.
@Sátán meg a Jocó: Ezt nem lehet űberelni...

Megelőző rendőrség.

Vagy...ott nem bűnöznek, ahol épp a rendőr áll.
@Dr. simonmondja.: én is hejesbíTEK...

"nagyon szánalmas egy ország... félázsia...
itt vannak ezek a naygszerű szervezeTEK mint
a terrorelhárítás és a katasztrófavédelem...
és nincsenek valamirevaló terror és katasztrófa események..."

+
mert elhárították és megelőzték azokat....
vagyis nagyon sikeresek...
@Sátán meg a Jocó: Erről nekem a klasszikus jut eszemmbe, még az átkosból.

Teker a rendőr biciklivel, egyszercsak a kocsma előtt takar egy irtózatos nagyot. Nézi, nézi az egyik öreg piás a lépcsőről, majd sajnálkozva megkérdezi:
- Rendőr elvtárs, nagyon megütötte magát?
Mire a rendőr:
- Kuss, én így szoktam leszállni.
@Kivlov:
Ááá! Az nem úgy van. Az évi 13+milliárdot muszááááj valamire elkölteni. Tudod te milyen irdatlan sok pénz az? (nekem!)
@dr. Bubó: ezek még a villámhárítót is elháríccsák?

"az" ellen is védenek?
@leonito77:

Valami ilyesmi van. Ha bejelentés érkezik, hogy fegyverrel hadonászik valaki arra a rendőrség mérlegelés nélkül köteles kivonulni, és a közveszélyt elhárítani.

A téves riasztásért szabálysértési bírság kiszabható. A bibi annyi, hogy ennek összege messze alulmarad mondjuk egy Blikk hirdetési árai alatt:

www.blikk.hu/data/files/Mediaajanlat/blikk_hu_kiaj.pdf

Vagyis, ha csak a költségvonzatát nézed is megér(heti)i ezzel szórakozni. A reklámértékről nem is beszélve.
Kínos-kínos...
Magyarország, mint az EU (még) tagja, nem támogatja a szír elnököt és kormányát a felkelők elleni harcban.
Vagy mégis?
Mi lesz ha Angéla erről megkérdezi OV-t?
Persze, a válasz az lesz, hogy a 3 ember saját szakállára,stb,stb.
@Dr. simonmondja.: Ez a különvélemény magyar verziója. A Teve utcai szuperszámítógép kidobta, hogy tyúklopás lesz a helyszínen, hát kivonultak, s lám nem lett. Eredményes akció, kitüntetés, kézfogás.
egyébként annyira kibaszott vicces ez az egész

létrehoztak egy terrorelhárítási központot, egy olyan országban, ahol kurvára nincs terrorizmus, az utolsó az is állami szerv volt, nevén nevezve ÁVH

na aztán, indokolatlanul csinálnak néha pár dolgot, pl. leomlasztják a Népligetnél a metroalagutat, de amikor tényleg, klasszikus értelemben vett terrorizmussal kerülnek szembe, annyit csinálnak, hogy semmit :D

Ferihegyről elhozták a csókákat, amit egyébként a 200E jelzésű busz is kiválóan megold, potom 320 Ft-ért, 3 főnél az ugye 960, de azt hiszem még ez is jelentősen kevesebb mint amennyiért elTEKertek a srácokért
Nem kell lebecsülni Hajdút. Aki 70 éve halott emberekkel levelezik manapság, az sokat tud.

Az elhunyt Ostenburg őrnagynak írt levelet a TEK, aki válaszol!

barikad.hu/az_elhunyt_ostenburg_ornagynak_irt_levelet_a_tek_aki_valaszol-20120817

Halott fasisztának írt a TEK

kepviselofunky.blog.hu/2012/08/18/halott_fasisztanak_irt_levelet_a_tek
hogyhívják a TEK et amikor visszatér...

reTEK
@Fabius: Hát ezaz.

Amikor a kínai piacon kardokkal kaszabolta egymást a tömeg,

...na akkor a rendőrök mentek ki.

Amikor meg alvó alsógatyás fazonokat kell kivvezetni az ágyából,

akkor a csadoros TEK-kommandó 30 géppisztolyossal becsönget.
Újabb Fidesz simli PÉCSETT!
Szerdán tíz órakor ült össze a bírálóbizottság, hogy döntsön arról, hogy ki nyeri a pécsi iskolák takarítására kiírt közbeszerzést. Ám az egyik pályázó már egy nappal korábban elment felmérni legalább egy intézményt.

A közbeszerzést, ahogyan a hasonlóan kalandos életű közétkeztetésit, a pécsi önkormányzat Elszámolóháza írta ki, múlt csütörtökön volt a borítékbontás. Bár felhívtuk az intézmény vezetőjét, helyettesével tudtunk is beszélni, részleteket nem sikerült megtudni a közbeszerzésről. Mivel a bírálóbizottság csak ma tíz órakor ült össze, délelőtti megkeresésünkkor a szóban fogó még folyamatban lévő közbeszerzésnek minősült.
A valóság hófehér szövedéke azonban ezúttal is felfeslett. Az egyik iskolában ugyanis megjelent kedden, azaz egy nappal a bírálóbizottság ülése előtt egy takarító cég képviselője, mondván, jött felmérni az intézményt, mert ők fognak itt takarítani. Az iskola nevét csak azért nem közöljük, nehogy retorzió érje őket.

- Amennyiben ez valóban így van, haladéktalanul érvényteleníteni kell a közbeszerzést, és azonnali vizsgálatot elrendelni - mondta Tóth Bertalan, az MSZP országos elnökségi tagja. - Ha valóban így történt, kijelenthetjük, hogy Pécsett lassan megszokottá válik, hogy már a bírálóbizottság összeülése előtt eldőlnek a közbeszerzések, és a Fidesz újabb egyértelmű jelét adja mérhetetlen arroganciájának.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy a cég budapesti központú, tehát - ha információnk helytálló - megint nem a helyi vállalkozók megsegítése volt a jobboldali városvezetés célja. A társaság már most havonta 2,5 millió forint körüli összeget kap a Zsolnay Kulturális Negyed takarításáért.

Az elektronikus sajtó dolga nem a jóslás, de néhány perccel azután, hogy a bírálóbizottságnak össze kellett ülnie, megkockáztatjuk, hogy a szupertitkos közbeszerzés győztese, vagy legalábbis egyik nyertese a P. Dussmann Kft. ígérkezik.
@apd: na azért én vigyáznék azzal, hogy nincs terrorizmus. vagy hogy nem lehet, hogy itt nem fordulhatnak elő Breivik féle őrültek, és hasonlók.
az viszont igaz, hogy eddig csak alagutat romboltak.
Ha "nyaralni" voltak, akkor tudnak mutatni fényképeket múzeumról, templomról, ami előtt ott állnak? Olyan turistás képeket.
@apd: vajon melyik hőkezelő üzemben dolgoznak ezek a kemény csávók?

ott igen kemény gamma alfa átalakúlások történnek, ha meg meg is eresztik a tolvajt némi szferoiditet is kapnak a hajukra, ..de ne feledjük mindig marad a szövetben egy kis maradék ausztenit, ami jó karbonoldó
@johevi: ezek nyaralni???? 1-es ikuval??? nézz rá lyuk...
@_zulu_: Hát, szerintem nem is a rendőrség basztatása ez... hanem a kis fogerősítő gyereké....
Kapcsolódó. :)

Lehallgatták Vona Gábort?

Kezdeményezi a Nemzetbiztonsági bizottság ülésének összehívását Mirkóczki Ádám, a bizottság jobbikos tagja illetve maga a Jobbik két összefüggő esemény kapcsán: Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója a hétvégén a kőszegi Transit - fesztivál a határon elnevezésű rendezvényen elhangzott politikai nyilatkozatáról és a hétvégi csókakői eseményekről van szó.

A jobbikos politikus feltette a kérdést, miszerint Hajdu kapott-e engedélyt, hogy a TEK főigazgatója egyenruhában egy politikai rendezvényen részt vegyen, és politikai állásfoglalást tegyen, mert ha nem, akkor törvénybe ütközik, amit tett.

Mint a képviselő elmondta, az elmúlt 22 évben nem volt példa arra, hogy egy rendészeti vagy titkosszolgálati szerv vezetője egy politikai rendezvényen politikai állásfoglalást tegyen. Hangsúlyozta: elképesztő és meglehetősen furcsa, ami történt: a TEK főigazgatója a Jobbikot egy megoldandó kezelhető problémának nevezte.

www.barikad.hu/lehallgattak_vona_gabort-20120828
@johevi: csúnya a részeg ember, pláne gatya nélkül

:-D
@Orbán megint hazudott, most épp az E-on ügyben!: Idemmár egyszer bepésztelted hülyegyerek. Figyelj oda, melyik fül az aktív a böngésződben.
@_zulu_: Így van, tényleg. A különvélemény-ben volt ilyen rendvédelem.
Még a rendetlenség gondolata se születhetett meg, mert még előtte kivégezték az állampolgárt.

Bár, szerintem sokkal hatékonyabb ott rendet védeni,
ahol amúgyis rend van,
mint valami balhés helyen.

Ez lenne a költséghatékony rendőrség.

Őrzi a rendes helyeket.

A rendetlenséget meg elkerüli.
@leonito77: Azt meg basztassa az urológus. :-(
Az eredeti hír az volt, hogy egy ember és két rendőr tünt el.
Aztán kiderült, hogy három rendőr.
És semmi közük se a TEK-hez, se semmilyen állami izéhez. Még a gyanu sem merülhet fel. Ezt meg a Martonyi mondta.
Amúgy meg a derék szíreknek ehhez nincs is közük.
Az UFOk vitték el őket.
@Dr. simonmondja.: így van... rend őrség...

értiTEK ? a rendet őrzik... a rendetlenséget lexarják...

lehetne RENDelhárítás, vagy RENDvédelem, vagy RENDmegelőzés... stb

de nem ez rend őrség... bezárják egy széfbe és őrzik
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ugyanmár.

A Jobbikot egy megoldandó kezelhető problémának nevezik.

Az egy csipszar.

Az MSZP bűnösségét már belevésték az Alaptörvénybe.

Na, az már valami.
A csókakői rendőrségi akció analógiájára támaszkodva a TEK is ragyogóan végzi a munkáját, hiszen megalakulásuk óta hazánkban egyetlen terrorakció sem volt! (Hál Istennek!)

Titkosszolgálatra, terrorelhárításra minden államnak szüksége van, így nekünk is. Amire nincs szükségünk, az az óvodásszintű igyekezet, amivel minden jelentéktelen lépésüket olyan színben próbálják feltüntetni, mintha a kormányfő elleni merényletet akadályoztak volna meg úgy, hogy saját testükkel védték volna a süvítő pisztolygolyóktól!

A sajtótájékoztató minden eleme olyan bájosan amatőr, hogy oldalakat lehetne róla írni! Egyszerűen mesés! Egy Zs kategóriás filmben is felröhögne rajta az ember!
A sokadik fideszes simli PÉCSETT!

Augusztus 23. óta várjuk Páva Zsolt válaszát arra a kérdésünkre, hogy vajon milyen okból vehetett igénybe a pécsi önkormányzat az állam által célzottan a Zsolnay Negyed és a Kodály Központ fenntartására küldött 250 millióból 160-at. A dolog azért is ciki, mert a helyettes államtitkár szerint csak a két intézményre lehet fordítani a támogatást.

Augusztus 22-én tartottak a Zsolnay Kulturális Negyedben sajtótájékoztatót, melyen Hammerstein Judit, az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára is nyilatkozott.
Hammerstein Judit elmondta, hogy az állam által beígért félmilliárd forint időarányos részét ugyan a pécsi önkormányzatnak utalják, de "azzal a feltétellel, hogy azt a kulturális negyed és a hangversenyterem működésére fordítja a város".
@Kivlov: Hasonló a szitu mint Bolíviában.Ott is az volt, hogy a Tóásó gyerek csak munkát ment ki vállalni.Az, hogy ehhez miért a brazil zöldhatárt választotta, így pár év távlatából már nem trendi firtatni.Szíriában a TEK csak mint max csendes szemlélődő lehetett.Ha belegondol az ember, egy vadidegen helyen egy olyan figura, aki egy pesti tornateremben vált "profivá" az még a tökét sem találná meg a gatyájában.Ez a három figura erősen sárosnak tűnik.Érdekes módon a másik két magyarnak a hollétéről fingjuk nincs, pedig azok már hónapok óta eltűntek.
@Penivaldes:De van nálunk terrorizmus.

Éppenhogy van.

Nálunk sorozatgyilkoltak - pont, mint a Breivik.

Csak nem táborozó balosokat, hanem alvó faluszéli családokat.

Gyerekálozatok szintén.
Kedves Fabius, igazán nem értelek! Most valld be, jobb lett volna ha itthon tréningeztek volna a fiúk? Végül is csak hármat kaptak el, a többi símán hazapucolt, vagy még ott gyakorlatozik. Neked semmi se jó?!
@Le_Penseur:
"Egy Zs kategóriás filmben is felröhögne rajta az ember!"
igaz.
de azt a filmet legalább le lehet állítani, ha már nagyon kínossá válik...
Olyan szép amikor TEK mellveregetés megy a médiában a tévében és kiállnak hőbörögni, hogy mennyire kurva jók aztán így beégnek kb 1 héten belül.

Ha nem a bőrünkre menne a Fidesz uralkodása nagyon jól lehetne röhögni az egészen.
Válságban általában eljön az a pillanat, amikor már minden mindegy.

Tartozóknál szoktam megfigyelni:

Először szidnak mindenkit, mint a bokrot, mindenki hibás a pénzek eltűnése miatt, csak ők nem.

Második lépésként bőszen ütemezési terveket csinálnak, nagyívűket, káprázatosakat.

Mivel lóvé a tervek ellenére sehol, eljön az a pillanat, amikor már arcpirulás nélkül vonogatják a vállukat, lóvé elköltve, Te meg azt gondolsz, azt csinálsz, amit akarsz.

Így van ez itt is, a kormányzásban is.

Nem értünk hozzá, de a lóvét elkúrtuk.

Na oszt?
@_zulu_: az is "tanacsadas" amikor a tekhez hasonlo ssd-osztagot kepeznek ki egy diktaturanak..

tehat ez tortent

kibaszott geci bandda ez..
kivancsi vaguyok, hogy amikor ez eljut a nemzetkozi porondra, akkor ki fogja megsimagatni a fejuket pszichoapata tomeggyikosok es emberiesseg elleni bunok elkovetoinek kikepzeseert..

ebbol haga lesz:-)

imadni fogom orbanekat nemzetkozi birosagon letoltendore itelni emberiesseg ellenes buncselekmeyekert:-DDD

mert ez mar az.
es a "semmikozunkhozza" nem jo duma, mert ha az allami ss-t vezenylik ki menteni oket, akkro annak oka van...
@Dr. simonmondja.:

az újságíró terrorizmus is felütötte a fejét nálunk, az áldozat maga a nagytiszteletű prezident paul shit:

www.youtube.com/watch?v=T10aejFxzOo

és persze 56 óta először ellenforradalmárok is vannak újra.

és akkor itt van ez a három ifjú nyugdíjas, akiket elraboltak a cowbojok úgy, hogy ők ottse vótak.

a lefoglalandó játékfegyverek is burjánzanak, és 70 éve halott fasiszták másznak elő a sírból terrorista újságíróként.

ilyenkor igenis kell egy sapkás ninja alakulat nagy fekete ódikkal, ami rendet tesz csókakőn!

mert ugye lett rend? rend lett. na ugye.
Azért remélem a vezényló védelmét is hasonló hatékonysággal látják el. Legfeljebb majd utána sugdolóznak a kamera előtt, hogy vállalja el már valaki a blamázst.
@a szív fészkei: igazi, suttyo, pszihcopata gyokerek eszek a tekesek..
valogatott gyilkosok es bunozok...
@Penivaldes: persze, előfordulhat, bár az a norvég állat az extraordinary volt, és gondolom statisztikailag olyan kicsi az esélye hogy ilyen ember van, és ezt teszi, hogy elhanyagolható, főleg egy ország lakosaira levetítve (remélem értelmes ahogy leírtam :D)

de igen igazad van, előfordulhat, de azért abban egyetérthetünk, hogy ha valaki ilyen mészárlást rendezne, mondjuk Debrecenben, ha van TEK ha nincs, ugyan úgy megtörténne, a TEK odaérne a végére és miután valakik elkapták megbilincselné, és mondaná hogy itta kurvafaszakommandó csapat kéremalássan, minden közpénzforintot megér!
@leonito77: Eme honfiak miért mentek ki? Tényleg érdekelne! Azért, hogy épségben hazatérjenek TEK-fényezésre - és ez mennyibe fáj nekem, mert azt nem éri meg - vagy valóban a szemét fogorvosnak segíteni (noha NATO-ország lennék, vagy mifene), ami pedig botrány!
A TEK-re, mint különálló szervre semmi szükség sincs. Egyébként is: eddig mutatott akcióik szinte kizárólag olyan ügyekből álltak, ahol a rendőrség megfelelő embereinek lett volna joga, ill. kötelessége intézkedni.

A kormányváltás után remélem a feladatkörét visszahelyezik oda, ahová az való: a készenléti rendőrség kötelékébe.
Miért bántjátok , A TEK - nek addig is kell valamit csinálnia....amíg szükség lesz rájuk a valódi létrehozásuk miatt : ORBÁNT MEGVÉDENI A NÉPHARAGTÓL !
@Dr. simonmondja.: "Az MSZP bűnösségét már belevésték az Alaptörvénybe."

Remek és látod bármi következményét is??. :)
@dr kíváncsivagyok: ez a letrehozasukkor tiszta volt..
gyakorlatilag egy varosi gerillaharcra kikepzett halalosztag. ellenunk...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ez szégyen és a NATO-tagsággal is összeférhetetlen. Amúgy ugyanolyan gennyesnek látszódik már most, mint Jeszenszky Kalasnyikov-ügye... magyarnarancs.hu/belpol/jelentes_a_kalasnyikovokrol_sok_mareknyi_dollarert-61968
Amúgy meg Martonyi segghülye. A kiszabadulást pont nem az ellenzékieknek, hanem a szír kormánynak köszönhetik meg az érdekeltek.
Mókás hogy tök mást kommunikál, mint ami valójában történt. :)

"a Magyar Rádió tudósítójának egy szíriai férfi arról számolt be, hogy a felkelők fogságába esett magyarok egy éjszakai tűzharcot kihasználva menekültek el, és azóta már kormányerők vigyáznak rájuk."

index.hu/kulfold/2012/08/25/kiszabadultak_sziriaban_az_elrabolt_magyarok/
@a szív fészkei: Azt hiszem nagy tévedésben vagy. Ezek turisták voltak és szegények a nyaralás alatt pórul jártak...

Na most szerintem az is lehet, hogy valakit már nagyon meg kellett menteni... ja épp rendőrök voltak? Csak ők voltak kéznél esetleg, mert Kovácsék a szomszédból a Balcsin voltak, A Szabóék meg a horvát tengerparton, mert nekik meg telik...

Én azt mondanám, kilóg a lóláb, de ahogy látszik, egyre pofátlanabbak és lassan már a minimális látszatra sem fognak adni...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Most már tuti, hogy nem várost néztek -v agy abból a szempontból, hogyan kell lerombolni hatékonyan, hogy tudjanak ilyet tanácsolni- és ezt a mi pénzünkből.

Ilyen hóttbuta ember TEK-vezető, hát összenő, aminek össze kell.
@a szív fészkei: remelem mar vizsgalodnak az ugyben..

fognak, ebben biztos vagyok. es sem az unio, sem anato nem fogja megdicserni ezeket a sutyerakokat, az biztos. mondom, konnyen lehet hagai birosag ebbol, ha aszad katonait kepeztek ki...

az gyakorlatilag buntett. a magyar kormany beleegyezesevel. szo szerint elitelhetoek erte.
Tudomásom szerint a TEK 1000 főt alkalmaz takarítónőtől Hajdúig, a bérezésük 8 milliárd forint évente.

Mennyi is az átlagkereset?
miért nem híjják Terror Ötletelési Központnak... ?!??
TEK egy vicc első perctől kezdve, ezt mindenki tudja, csak olyan,m int a király meztelensége... Senki ne meri megmodani neki.
@Neolibsi: Cui prodest eltüntetni azt a két magyart? Lehet, hogy nem is a szíreknek...
Dzsonni Hunglish a TÖK vezetője...

szerintem filmet forgatnak...
és bírják röhögés nélkül...
@apd: "de amikor tényleg, klasszikus értelemben vett terrorizmussal kerülnek szembe, annyit csinálnak, hogy semmit :D"

dehogynem
terrosristakat kepeztek ki a szir kormanyeroknek.

itt az a kibaszott vicces, hogy egy nato tagroszag kormanya, az europai unio tagallama egy nemzetkozi szinten megvetett es elitelt tomeggyilkos diktatornak kepzett ki katonakat. azokat, akik fegyvertelenek koze lottek, civil varosokat bombaztak, agyuztak.
@leonito77: Nem adnak már most se. Mert megtehetik - gondolják. Remélem, kurvára tévednek.
@doggfather: "TEK egy vicc első perctől kezdve"

amennyire az allamvedelmi hatosag volt vicces az 50es evekben....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Sajnos a felkelők, sokkal nagyobb terroristák mint a kormányerők. :(
Aki oda megy ahol zűrös a szitu, és ki kell menekíteni, vagy fizetni utána, attól vissza perli az állam a felesleges kiadásokat?

Nem olcsóbb lenne ott hagyni őket a terroristáknak?

Aki hülye...
@jaegtoer: HA bérgyilkolni akarnak Asszad mellett, ha pénzért mennek kis mindenféle szemétnek tanácsokat osztogatni, akkor lépjenek be a Francia Idegenlégióba, oszt rajta! DE állami - ami a tiéd is, sőt abból zabrálják el - pénzen szórakozni ilyennel? És még el is veszni???
"Micsoda aktái lehetnek II. Ramszesznek a TEK titkos archívumaiban! Nem lennénk a Magyarország ellen áskálódó nemzetközi terroristák helyébe"

index.hu/velemeny/2012/08/29/nekunk_ilyen_mesterkem_jutott/
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: nem egészen, azok azért csináltak valamit (bár ne tették volna, de csináltak valamit) a TEK csak edz, meg a főnök rohangál a sajtóhoz úton útfélen.

Egyszer egyszer rárontanak valami hülyére 20an.
@FIDES AGITÁTOR: Miért nem ment takkermama is velük? Loccsan az agyvelő, folyik a vér, van mit TEKkerolni ott.
Igazán nem értem a cikket. Mi történt? Megint kiderült, hogy összevissza hazudoznak. És? Ki fogja ezért felelősségre vonni őket? Az égvilágon senki. Megy minden mintha mi sem történt volna. Csak az időd megy vele, hogy erről írtál.
@a szív fészkei: Idegenlégió?? Na ezzel kapcsolatban érdemes ezt a blogot olvasgatni. Egy magyar srác írja le az élménybeszámolóit, aki jelenleg is ott szolgál. Elég tanulságos. :)

vasihazafi.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=23&Itemid=29
drorvbány mellett a KIválasztottak...
a drsmitti fellegikbe emelkednek....
a hitványság vészesen terjedő népbetegség...
"Mit is keresett a polgárháborús Szíriában egészen pontosan három egykori rendvédelmi dolgozó?"

nem tök mindegy?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak nem fizetnek a jobbiknak, hogy pozitív kampányt folytasson a kormányerők mellett? Remélem, mert a hit lenne az ami végképp a hülye kategóriába tenne.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Még nem látom.
Még nincs betiltva és nem csukták le a tagjait.

Miért, te látod, hogy a Jobbikot - problémaként kezelte és megoldotta a TEK ?

Körbezárták és lecsukták a Jobbikot ?
@SZDSZPistike: Elméletileg leverik rajta. De mivel ilyen szép sajtója van, lehet hogy még elzavarnak egy-két honfit néhány tűzfészekbe, hogy aztán odaállíthassanak megmenteni... Ahogy szíriában, meg afrikába is mentek mentegetni bajba jutott magyart.:D
@a szív fészkei:

Szia öreglány!

Tegnap hamar leléptél, és lemaradtál a tettlegességgel fenyegető verbális agresszióról, amely természetesen az én elsöprő győzelmemmel végződött. Ha van időd (Már hogyne lenne, hisz nyugdíjas vagy!), olvasd vissza a kommenteket, amelyekből tisztán kirajzolódik szellemi-erkölcsi fölényem. Végtelenül szerény ember vagyok és nem szokásom magamat fényezni, de tegnap még én is elámultam győzelmem monumentális diadalíve alatt.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"itt az a kibaszott vicces, hogy egy nato tagroszag kormanya, az europai unio tagallama egy nemzetkozi szinten megvetett es elitelt tomeggyilkos diktatornak kepzett ki katonakat. azokat, akik fegyvertelenek koze lottek, civil varosokat bombaztak, agyuztak. "

Itt az a vicces, hogy ezt a lehetőséget előre megfontolt szándékkal NEM CÁFOLTÁK!

és aki korpa közzé keveredik..
@a szív fészkei: Inkább továbbképzés volt az, a hogyan maradjunk a hatalomban mindegy milyen áron c. továbbképzésen. Magyar rendőr ott tanácsot adni?! Á, segghülyék hozzá, hál istennek. De egy félkész diktátor sokat tanulhat ott.
@makacs szennyeződés: :-DD És ez véresen komoly, nem hírcsárdás.Unortodox kémelhárítás meg a többi - Mattolcsynál nem hülyébb: ez is, az is emberéletekkel játszik közben.
nehéz TEK ügyben állást foglalni, mert

1) hazánk terrorfenyegetettsége nem számottevő (hálistennek)

2) ennek oka az, hogy részint Kádár idején oktató- és kiképzőközpont voltunk (arab barátaink felé), másrészt találka- és pihenőhely (ez akkor két világrendszer kapcsán optimális stratégia lehetett)

3) a kapcsolatok a mai napig működnek, továbbá a magyar külpolitika és haderő (egyszóval az agressziós potenciál) túl gyenge ahhoz, hogy célpont lehessen

- ennek ellenére, mivel az Unió komolyan veszi a terror elleni küzdelmet, nekünk is mutatnunk kell valamit
- más kérdés, hogy nem a kontraszelektált és zsákmányrendszerre épülő modellben külön szervezeti egységként, hanem az országunknak megfelelő leghatékonyabb egységként is elegendő lenne (mondjuk a korábban létezett RKSZ mintájára)

- a cél a TEK létrehozásával nem is ez lehetett (elsősorban a feltétlen hűségre épülő
janicsárcsapat kiépítése, átlagon felüli juttatásokkal, felszereléssel, akár az általános hatáskörű rendőrség hátrányára is)

- másrészt egy terrorveszély-értékeléssel, elhárítással és beavatkozással foglalkozó szervezetnek csendesebben, SOKKAL csendesebben kellene működnie

- az igazság az, hogy minden híreszteléssel szemben nem a fekete egyenruha, a barettsapka, és az elsőrendű fegyverzet a sikeres elhárítás titka, hanem az információelemzésen alapuló agymunka, mégpedig legalább a tevékenység 90 %-ban

- nos, ami aggasztó, hogy ebben az intellektuális versenyben nagyon is hátul kullog a TEK, ahogy a vezetője is
Elég nyilvánvaló, hogy pénzért mentek oda, harcolni az Aszad rezsim szolgálatában. Kiképzés, nyomozás, kínzások, kihallgatások vezetése, felderítés stb.
Rengeteg kelet-európai zsoldos nyomul mostanában a forrongó arab országokban: beloruszok, ukránok, szerbek, ex-katonák, ex-rendőrök, ex-titkosszolgák és most egy pár magyar is lelepleződött. Nem meglepő, jó pénzt fizettek, havi tízezer dollárt is keresnek az ilyen külföldi "tanácsadók", de miért kell őket kimenteni, ha nem a magyar állam küldte őket? Mert ezzel a mentőakcióval most az állam is belekeveredett a mocskos üzelmeikbe.
Sokan harcoltak Líbiában is Gaddhafi oldalán, főleg ukrán és szerb zsoldosok, harci helikopter pilóták, és hallva a mesés pénzösszegeket ezek a magyar ex-rendőrök is úgy gondolták, hogy szakítanak pár tízmillió forintot ártatlan civilek lemészárlásával. Csak hát hiányzott a helyismeret és befuccsolt a mocskos üzlet.

Pár éve volt olyan, hogy magyar ex-katonákat fogtak el egy afrikai országban, akik zsoldosként akartak dolgozni, de csak egy sofőrt sikerült meggyilkolniuk.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Milyen monumentális lehetett az a győzelem egy blogon :)

Csak nem bemondta a köztévé híradója? Olykor idéznek blogokból... bár kegyed nevét nem, csak az Ángyánét hallottam, de ritkán nézek tévét, ezt bocsásd meg nekem :)
Az megvan, amikor brit telefon-szakértőket fogtak el a közel keleti kietlen pusztákon?

Ahol se víz, se állat se ember, csak hébe-hóba némi terrorista kiképző bázis. :-D
Terrorelhárítási Központ!

Van a központ és kik vannak a központ körül? Igen a terrorelhárítási pontok. Na vajon a terorrelhárítási pontokról vajon miért nem lehet hallani?

Valójában mennyien dolgoznak a TEK-nek, ha a központi munkatársak száma 1000fő?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Asszadnak semmi szüksége 3 magyar faszra. Orbánnak viszont szüksége van a kint szerzett tapasztalatra.
@péniszirigy feminista szűz strihkurva: non plus ultra:
Mostmár a jó tek-munkásember voltából mindenki tuggya, hogy mi az egyik fedő tevékenységük.
Kutyakiképzők.
@excopp: Milyen barettsapka ?

Ezek egész fejet eltakaró fekete latexruhában tornáznak, mint valami szado-mazo gruppen fiúcsoport.

És így csöngetnek be házakhoz a kertvárosba...

Ilyen máshol csak vicces filmekben van, mint a Johni English, de ott is csak éjjeli bevetésen.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Aranyragyogású vaskeresztem! Leléptem, mert épp egy teuton házaspárt etettem - bár a férfi magyar, de a neje echténél echtébb! És gyűlöli a nácikokat, sírt szégyenében, amikor meséltem ezt-azt a ti kedvenc éveitekről a családom vonatkozásában.
Érdekes, tőle még soha nem hallottam, hogy egyenesen a Walhallában fogant volna, pedig szőke, kékszemű - csak nem jeges, hanem nagyon aranyos, melegszívű nő, aki nem érti, hogy süllyedhettünk Orvbánig. Mivel pár hónapot itt élnek a házukban a Dunakanyarban, van rálátása a dolgokra. Röhögnek a rovarírásos falutáblán, de azt mondják, idén Szentendrén meg máshol szinte nem is volt rovaros atyafi, Mada in China holmikban, pedig tavaly overdose-oltak tőlük..

No, ötvendszerre mondom, nem vagyok nyugdíjas, de szívesen elfogadom, ha elkezdesz folyósítani egy jelentősebb összeget havonta, hogy annak érezhessem magam. Időben pedig te is itt lógsz, annyit, mint én: szóval nyuggerként hedonizálsz, miközben éhesen bőg a Bimbó az istállóban?? Ejnye.
Én legalább vendégséget adtam: főztem, majd mosogattam kazalnyit, takarítottam, meg ami ezzel jár.

Olvastam csodás sikered ennek ellenére délelőtt - ami abból áll, épp, hogy megmenekedtél Fabius általi kitiltástól, nem? Ez is unortodox siker, ja. Belezés kontra fejezés - ez volt tömören a lényeg. Talán nem a fokossal való harciaskodást kéne annyira hangsúlyoznod, akkor fölényesebbé válna erkölcsi sikered.
@Viktor Miniszterelnök Asszony:

Kutyakiképzés a magyar titkos fegyver, amit eladunk az araboknak.

Akkor Orbán azért látogatta meg a kutyatáp-gyárat Bükön.

Ott gyártják a titkos fegyverünknek a muníciót.
Mivel a TEK szorosan kötődik Orbán személyéhez, senki sem gondolhatja komolyan, hogy túlélnek egy kormányváltást. A TEK Orbán magán miliciája, erre lett kitalálva, ez az egyetlen funkciója, amit időnként egy szomszéd megfektetésével vagy egy halottnak írt levéllel akarnk álcázni. Orbán bukása után Hajdú mehet vissza az őrbódéba posztolni Orbán villája elé.
@pástétom: aszadnak viszont szuksege van egy nato tagorszag es unios tagorszag tamogatasara. pillanatnyilag vitya nem azzal safarkodik, hogy mennyire jok a magyar rendorok. mi nato tagorszag vagyunk es unios tagorszag, ez aket szervezet pedig aszad szamara az ellenseg kategoriaja. tehat mi vagyunk most az egyik kozel-keleti diktatura kettosugynoke mindket szervezetben.
@bigthereal: Nem mindegy. Ha a magyar kormány megbízásából a szír kormánynak/hadseregnek adtak tanácsot, akkor egy tízezreket gyilkoló háborús bűnöst támogat aktívan a magyar kormány. Nemrég már az oroszok is lemondtak Asszadról, mert már nekik is túl kínos a szitu...az biztos, hogy ha bármi ilyesmire derül fény, nem a magyar közvéleménytől kell tartani, mert az azt sem tudja, ki a kormány és ki a felkelő Szíriában, meg hogy merre van az ország egyáltalán, de az EU és a NATO többi tagjának a véleménye markánsabb lesz, az biztos...
@bigthereal: DE az is lehet, hogy nagyon sokat. Akkor fizessék ki a hazautat, ha már olyan jól nyaraltak arrafelé!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ??? Mit írt megint? Most épp a fogorvost hájpolja Putyinbaba mellett? Miért nem ő ment kis - szereti a kutyikat is - Szíriába?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Hát Stefánia kérem, ez igen! Ön valóban nagyon szerény, Orbán is körülbelül ennyire!
Nem elég hogy nálunk van a világ leggyávább rendőrsége.Az Afganisztánban lebzselő,egy kis könnyű tőkét felszabadító,mindenki által a legbeszaribb kontingensének tartott honvédsége,még a TEK is...Ez a Hajdu a tányérsapkájában,faarccal...mintha a rögtönzött sajtótájékoztató előtt 1 perccel még a helikopterben ült volna,kezében géppisztollyal,elszántan.A leszállás után csak annyi ideje maradt hogy az emberének a kezébe nyomja a csúzlit,lemossa az arcáról az álcafestéket,és már ül le és magyaráz,megnyugtat.Ripacskodás,gyerekeknek is átlátszó bénázás.Tényleg ennyire hülye a magyar,hogy ezt beveszi?Hogyan lehet mindent ennyire bénán csinálni,ami a fegyveres erőket illeti.Az a cél hogy mindenben szánalmas és nevetséges lúzerek legyünk?Kik lehetnek a tanácsadók,talán szándékosan basznak el mindent?Ez az igazi kémtörténet...
@Dr. simonmondja.:
- a Hajdú "nyilván" János-féle sajtótájékoztatón a TEK-vezér öltözetére céloztam
- amúgy komoly lépés lesz majd a demokrácia felé, ha
1) a magyar rendőrt (bévést, fináncot satöbbi) szabadon lehet fényképezni

2) a SWAT- (vagy annak álcázott) egységek levetik a csadort és vállalják, hogy ezt a hivatást választották - ahogy a bírák, ügyészek is vállalják, márpedig az ő döntésük sokkal nagyobb kihatással van a vádlott jövőjére, mint a vasbakkal közlekedő, pump-gunt használó néhány bites beavatkozóé...

[kicsit OFF: az arcot eltakaró maszk csak arra és egyedül arra jó, hogy ne lehessen megállapítani annak a bátor rendőrnek a személyazonosságát, aki a zárt térben, hat társa jelenlétében gyomron meri rúgni többször is a - jogi szempontból ártatlan - előállított személyt]

dehát: a capite foetet piscis
a három balfácántól vissza kell vonni a nyugdíj-illetményüket...
aztán mehetnek isten hírével..
@Dr. simonmondja.: stimmel.
Ha háttérzenében megy a yaketi sax, így egész élvezhető. Na meg 1.5x-ös gyorsításban.

www.youtube.com/watch?v=ZnHmskwqCCQ
@a szív fészkei: szentkoronaradio.com/megszerezt%C3%BCk-a-rend%C5%91rs%C3%A9g-eredeti-nyilatkozat%C3%A1t-a-cs%C3%B3kak%C5%91i-esetr%C5%91l

Megszereztük a rendőrség eredeti nyilatkozatát a csókakői esetről
Tue, 2012/08/28 - 17:03

Megtudtuk, hogy a falvak teljes lezárása egy új, titkos bűnüldözési módszer! De tényleg.

"Hetente egy kalapból húzzuk ki egy település nevet, ahova hatalmas erőkkel, 500+ fővel vonulunk ki egy egész napra, hogy megelőzzük az esetleges bűntényeket! Ezt az eljárási rendszert most teszteltük először. Nyugodtan mondhatom, hogy sikerrel, mert Csókakőn semmiféle bűncselekmény nem történt aznap.
Majd 3 éve dolgozunk, hogy hogyan is lehetne hatékony bűnmegelőzést folytatni. Most úgy érzem, hogy megtaláltuk a módszert amivel két hét alatt rendet tehetünk, ezért ezen felbuzdulva a következő hónapokban újabb és újabb településeket fogunk lezárni." - tudtuk meg.

(Szent Korona Rádió)

:DDDDD
@excopp: pontosan

ezert gondolom en ugy, hogy a terrorista-elharitas csak fedotevekenyseg. a valodi cel az esetlegesen "felresikerult" valasztasi eredmenyek megtamogatasa egy megfeleloen lojalis es utcai harcokra felkeszitett egyseggel.
@excopp: + 1 Kullog, sehol sincsenek! Sőt erővel erodálják a képet magukról.És fel sem fogják,lásd TEK válaszát az atv.hu-nak a hullalevelezés ügyében.
@FIDES AGITÁTOR: Ez állambiztonsági titok.

Ha megmondanám, meg kellene, hogy öljelek.

Amúgy egy ezerfős központnak, ha fidesznyik rokonyokkal számolunk, fejenként van kábé huszonöt közeli családtagja és 80 távoli.

Ezek lehetnek a titkos kifizetési listán.
@péniszirigy feminista szűz strihkurva: Igen, emlékszem, de randa egy ügy volt! És ment a műsor, hogy hazánk fiait ki kellene a szörnyű ottani böriből menteni!! Há` de miért???? Gyilkolt, senki oda nem hívta és mégis - akkor rohadjon meg a saját szarjában.

A Tóásó se érdekel, intézze el magának.
@a szív fészkei: neki a felkelok a terroristak..

de egy jofajta krvanyazas alap az o eseteben:-)

annelkul nem szolok hozza. tudja a helyet, hogy csak egy veszett, ruhes kutya, akire egyszer ki fogom hivni a sintert...
Vajon miért van az, hogy akárhova nézünk, Orbán egész sleppje, szánalmas, dilettáns, bántóan tehetségtelen és alakalmatlan emberekből áll?
@Dr. simonmondja.: Igazad lehet!

Ez viszont hír!

"Kutyázik a miniszterelnök

A nyilvános program kutyashow-val zárult, a terem oldalán felhúzott füves részen csináltak különböző trükköket frizbikkel, ami túlságosan nem kötötte le Orbánt, inkább a versenycsapat vezetőjével beszélgetett a kutyákról. "Egészen tájékozott volt kutyakérdésben, tudta milyen fajtájú kutyákkal dolgozunk, és azt is, hogy léteznek kutyaversenyek" - mondta az [origo]-nak Árkosi József arról, hogy milyen témával sikerült lekötnie a miniszterelnök figyelmét."

A szír terrierekről nem ejtett szót a ME
A TEK mindig hibátlanul végrehajtja a szituációs gyakorlatokat. Biztos megállnák a helyüket éles helyzetben is. Vérprofik, úgyhogy jobb, ha nem piszkáljátok őket. Muhaha. Röhögnöm kell...

index.hu/24ora/?s=tek+gyakorlat&tol=2011-06-30&ig=2012-08-29&rovat=osszes&szerzo=Szerz%C5%91&cimke=C%C3%ADmk%C3%A9k+keres%C3%A9se
hol vannak a fidesznyikek akik védig Dzsonni Hunglist a magyar TÖK ös legényt...

pedig régóta címlapon a poszt... lehet kimenTEK sz íriába?
Mit kerestek ott ? Anyádat!
@ob.szerver: mert igaz a mondas, hogy egy hulye vezeto maganal hulyebb emberekkel veszi korul magat..

es orban is egy kozonseges, tudatlan, videki bunko.
@ob.szerver: Egy helyre kell nézned az okért. Az mindent megmagyaráz.
@dr. Bubó: elemcsere volt a kisgömböcnél, nincs aki eligazítsa őket.

Ha belegondolok mi lesz, ha végleg kiég, amire elég nagy a sansz.

Úgy fognak ezek a fidesznyikek "megromlani" mint a baljós árnyakban a droidikák, amikor lekapcsol a központ.
@FIDES AGITÁTOR: Tényleg meglepően tájékozott kutyakérdésben.

Az ilyen orbán félék általában csak azt tudják a kutyáról, fussunk gyorsan, mert az egyik vége harap.
Szart se értetek. Ez volt a Feláldozhatók 3 forgatókönyvének főpróbája, amiben megdöntik a szír ellenzéket. Mivel sablonosnak találták azt a verziót, hogy általában kormányokat szoktak megdönteni. Azt meg mégsem híresztelhetik, hogy 2013 végén itt fog forgatni Stallone, Arnold, Lee, Eastwood, Fandám és Luke Skywalker. Ennek bejelentését Orbán a választási kampányra tartogatja, és átnevezi a Megyeri hidat Chuck Norris hídra, Matócsni meg bejelenti a Lugosi Béla tervet.
@Bakter: "Matócsni meg bejelenti a Lugosi Béla tervet. "

ha feudalis huberurak verszivasara gondolsz, ez mar megvan.
a munka uj torvenykonyvenek hivjak, vagy mi a faxnak:-)
@Bakter: Azt nem kell meghirdetni, mert Mattolcsy sokkal több hektolityi vért kiszívott már, mint Bélánk Drakulaként. Szóval az a terv bár dübörög.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Nem! A Lugosi terv a Upchutwood-ban létesítendő filmgyárra, és az amerikai produkciók állami támogatására vonatkozik.
@dr. Bubó: A TEK-et nem a terror, és katatasztrófa elhárítására hozták létre Orbánék. Arra lettek megalakítva, ha a nép lázadni kezd Orbán diktatúrája ellen akkor legyenek akik ezt a lázadást akár éles lőszerek (nem gumilövedékkel) bevetésével leverje.
Az meg, hogy néha "veszélyes bűnözőket" is elfognak az meg csak egy gyakorlat. Erre még a sima rendőrség is képes lenne.
Az alul fizetett rendőrökre nem igen számíthat Orbán, most már a szovjet csapatok sincsennek, a NATO csapatok meg nem fogják megvédeni. Így kell egy jól megfizetett fegyveres testület.
Ami meg a szíriában lévő három magyar exrendőrt illeti, nagy valószínűségel a a Magyar állam megbízásából voltak tanácsadóként a szír kormány mellett.
Ez soha nem fog kiderülni, mert ez elég nagy blamázs lenne Orbánéknak.
Igy újból össze-vissza hazudoznak inkább.
Kedveseim!
Nekem nagyon tetszett a snájdig magyar Steven Segal az akcióruhájában, amikor a sajtótájékoztatót tartották. Ki a tökömnek fontos, hogy mit csinált a három nyugalmazott/reaktivált rendőr Szíriában, amikor nincs információnk a legutóbbi, budapesti - bravúros, TEK közreműködésű - filmforgatás részleteiről!
@Roy:
- a mondandóddal egyetértek, de:
- nehezen tudom elképzelni ezeket az embereket kiképzőként...
- én inkább arra gondolok, hogy ők lettek volna a tavasszal elrabolt túszok nyomába eredve...
[érdekes, róluk azóta sem esik szó]

- egyébként meg túl sok a blama, (nemcsak a szíriai túszok kapcsán), ami sajnos nem lehet véletlen
@Kara kán:

Hát ha már te is csak ennyit tudsz hozzátenni mindehhez, akkor itt már nagyon nagy baj van.

Szar lehet végignézni, ahogy imádott vezetőd minden egyes bástyája recsegve-ropogva dől össze a töménytelen ostobaság, dilettantizmus és hazugsághegyek súlya alatt. Ez a rendszer ennyit tud kiterlemin magából: bukást minden fronton, minden szinten.
@Roy:
Amikor zajlottak a rendvédelmi demonstrációk, nekem egy látomásom volt. Hogy az alulfizetett rendőrjárőr megállítja és igazoltatja (izzókészlet, stb.) az égő Orbán házhoz vonuló, alulfizetett tűzoltóegységet. És mielőtt továbbengedi, túlsúlyra hivatkozva leengedteti belőle a vizet.
@Roy: Miből gondolod, hogy a szír rendőrök rászorulnának a magyar tanácsra ?

Inkább az lehet a szitu, hogy szír kiképzésre küldik a magyar továbbszolgálókat, hogy
az arab harci-kiképzést itthon is meghonosítsák.

Aztán páran elkószálnak, mert gyakorolni kell a gerilla harcmodort is.
@Reminder:
Nana, hamarosan jön Gabika, oszt megmagyaráz és megvéd valamit. A kakadudroidok meg fennhangon végigismétlik a blogokon.
@FIDES AGITÁTOR: A TEK-nél az átlagkereset 420.000.- Ft mindenkit beleértve.
@Mariann19: ???? és ijjen profiktól irigyled azt a pár millát amit havonta megkeresnek????

ha nem Dzsonni Hunglish hanem, pl britTEK nél lenne Johnny English akkor ennek a többszörösét keresné meg az ijjen szakértő terror elhárító jómunkásember...
de nem, ők önfeláldozva itt védik a demo kráciát és a népet...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Alsó- és Felsőüllői Üllői Vitéz Hajdú János dandártábornok sosem volt az eszéről híres. Minden jobb érzésű rendőr szégyenli, hogy egy "testőr" a tábornoki címig vitte. Az ő általa "kiképzett" TEK a világ összes hasonló alakulatától fényévekkel hátrébb van, mint ahogy azt ő híreszteli. Az egyetlen valamire való szakiskolája egy 3(!)hónapos Ranger iskola.
Nem kell tőlük rettegni senkinek. :D
@kapusedző: hihihi... akkor ez csak "1/2TEK"
@apd: na igen, ahogy a TEKet elnézem eddigi teljesítménye alapján akár símán lemészárolhatnak pár embert...aztán majd a végére odaérnek..:(((
@Penivaldes: én láttam egy ijjen TEKes konvojt (két nagy telepjáró)... a nagykörúton előzték a villamost... aztán láttam őket megfordulni is... rugalmas korrekcióra képes csapat... rájöttek rosszfelé menTEK...

"mégsem"
@Dr. simonmondja.: Az sincs kizárva amit irsz.
Szimulátoron jó a főnök, de 16 évvel ezelőtt a Balázs Béla utcában kapott olyan pofont egy szóváltás után, hogy hirtelen azt sem árulta el, hogy rendőr. :)
@Bakter: Nagyon jó a látomásod. Sajnos az alulfizetett rendőrt a feljebbvalója vezényli ki, nem saját magától megy oda.
Ezt a Hajdu Jánost ki dugja, hogy idáig jutott és még mindig nem rúgták ki?
Szerintem nem kellene ekézni a TEK-et, nagyon eredményesek voltak például Orbán házának megvédésekor, mikoris 10-20 fiatal flash mobot tartott ott.
@Neolibsi: "Érdekes módon a másik két magyarnak a hollétéről fingjuk nincs, pedig azok már hónapok óta eltűntek."
Nem értitek. Hát, de ezek előkerültek, és igyekeznek TEK-es dicsőséget kovácsolni a szimpla kis szökésükből.
Mekkora már ez? Kimenni értük, ott tökölődni velük három napot, közben Hajdu kapja a hírt, majd nagy csinnadrattával megérkezni Ferihegyre.
Ez a PR kérem, amint azt Fábius is derekasan kifejtette.:O)))
Nagyon kemenyen tud nezni ez a Hajdu... a barettsapka alol, amiröl hianyzik valami. Egy pompon... es akkor mar legyen kettö... egy az orrara is.
Nem vitatom, hogy jo ember ez, meg mindig csak a jot akarja, de valamilyen kepzettebb szakember szerintem jobb volna... olyan, aki nem mondja azt, hogy a "Kommandosnak az a halala, ha nincs munkaja."
Jani, te egy fasza gyerek vagy. Ezert nezel mindig a labad ele, meg azert, hogy el ne ess.
Menj vissza szemelyitestörnek, ahhoz nem kell annyi esz, mint ahhoz, amit most rad biztak kifizeteskent...
Mit keresne, mit keresne, már uncsik vagyok.

Mit keresnének, hát Orbán Viktor miniszterelnök úr, MEGBÍZÁSÁBÓL végeztek kint valamit, gyanítom olaj után kutattak.

Mit keresnének magyarok kint, nyilván, vizet, vagy aranybányát, ugyan.

A TEK akármilyen ügyekben nem rohangál ki külföldre, szintúgy az év elején legyilkolászott magyarok is kint kutattak valamit a vulkán lábánál, alibinek meg jó volt az egyetem.

Orbánnak vajon az lehet a célja, hogy kint is esetleg, birtokoljon egy kisebb olajmezőt?
Mondjuk amikor ezt a 3 manuszt elkapták, nekem már akkor nyilvánvaló volt, hogy valamelyik magyar TSZ küldte ki őket információgyűjtés céljából, helyszínen tevékenykedő emberkék nélkül ui. elég nehéz lesz megtalálni a tavasszal eltűnt magyart. Ehhez képest elég meredek feltételezés, hogy ezek Asszád erőinek támogatására voltak kint.
Orbán Viktorból lesz a magyar Jockey Ewing.
@igi1: Na azért az Etiópiában legyilkoltak kissé más kategóriát jelentenek. Ott vulkánt lehet kutatni.
A három fickó zsoldos. Pont. Miről beszélünk ez után? Zsoldosok kiszabadítása érdekében nem vetem be a kormányt, diplomáciát, TEK-et, hadsereget.
1, Sokan megkérdőjelezik a kommandócommander hozzáértését. Én nem tudom, hogy ért-e hozzá, vagy sem. De az sajnos kőkemény tapasztalat, hogy az Orbán érában legtöbb helyre nem hozzáértő ember került a kinevezettjei közül.
2, A három kismalac története meg a következő: "pogártársak, most oszt megint szar a hírünk, mer mindent ecsesztünk. Ezé kőne valami siker is, olyan tévéshűhahír. Behívunk pár vót rendőrt, oszt eldugjuk őket valahová. Ha nem teccik nekik, akkó evesszük a nyugdíjukat, oszt jónapot. Szóva, pár napja edugjuk őket, miközben azt híreszteljük, hogy az asszírek, vagy mi a tököm, rosszszírek elrabóták őket. Pár nap múlva meg kedves Hajdú barátom megtalálja őket, oszt jó bejelenti az örömhírt valami majálisféleségen. Láttátok, az amikor a farok csóvájja című filmet, nem? No az lesz, én leszek a dunsztos hoffman, Hajdú barátom meg a robidenegró. Munkára, mer jön a vidi meccs, addig ennek megkő lenni."
Most már azt várom, hogy az országgyűlésen véletlenül a bekapcsolt mikrofonnál azt súgja Kövér a jegyzőnek:
-Hazudjon már kevesebbet ez az Orbán, így nem tudnak belekötni!
@dunaparti: szerintem Matolcsy alkalmazhatná ezt: inkább meg se szólalok, majd meglátjátok, de már akkor késő lesz! :)
@Penivaldes: ja persze, majd vulkánozgattak, ne tündérországozz. :) az egyetem jó volt alibinek, ha jól emlékszem, csak hárman voltak az egyetem alkalmazásában
Ezzel a poszttal most nem értek egyet. Vannak dolgok, amik nem tartoznak a nyilvánosságra. Én nem szeretném, ha mindenki tudna arról, mit, hogyan, miért csinálnak a terrorelhárítók. A kommunikációt még tanulniuk kell, hibáznak is, és akkor mi van?

Foglyok kiszabadulása mindenütt a világon médiaesemény. Örülök neki, hogy épségben hazatértek, bármit csináltak ott. Végezhették volna a sivatagban elkaparva valahol.
Azért a legtöbb (normális) ember elismeri őket.

Az, meg hogy mit keresett ott 3 magyar az vagy annak a 3 magyarnak a magánügye, vagy pedig a titkosszolgálat hatáskörébe tartozó művelet. Egy nyikhaj kis bloggernek baromra semmi köze hozzá.
@ob.szerver: Az ügyészség is Orbán magán ügyészsége.
Polt már anno maga alá szervezte.

Osztán jól túlélt mindenféle obán-bukást.

Ezek a fidesznyik apparátusok kábé olyan eséllyel lakoltathatók ki,

mint egy népes cigánycsalád, akiket elszállásoltál egy éjszakára.
@LayerFlop: Hat meg kell hagyni, tenyleg ugyesen ugranak at a keriteseken.
@ob.szerver: orbán helyében nem érezném magam túlságosan biztonságban, ha ilyen TEK-em lenne.
Milyen, hogy a rendőrök, katonák 35 évesen nyugdíjba mehetnek, így még aktívan részt vehetnek a nyugdíj mellett jó pénzért a szír kormány csapatainak kiképzésében. Az meg kit érdekel, hogy az általuk kiképzett erők ott gyerekeket erőszakolnak meg és elevenen égetnek el nőket, öregeket?!
Az teszi jól, aki elhúz ebből az országból, nem pedig az adójával támogatja ezt az emberellenes rendszert.
NATO tagként szégyen Magyarország számára, hogy ilyen mocskos háborúkban vesz részt sok magyar ex-katona, ex-rendőr.
@dr. Bubó: Drága Bubókám! Én csak szárazon közöltem a számokat. Kár, hogy nem tudjuk, hogy milyen a szóródás a felek között, mert ebben az átlagban benne lehet a portás kutyájának az eledele is, mint őrző-védő személyzetnek járó javadalmazás. Dehogy is irígylem én ezt a bérszínonalat.Bajban akkor lennék, ha arányosítanám a teljesítményekkel!
@LayerFlop:

Ha ez 3 magyar magánügye, akkor magánügye a hazajutás is.

Ha a hazajutást állami pénzen mentéssel kell elintézni, akkor én, az adófizető, akinek számlájára ez történik minden további nélkül elvárhatom az indoklást. Vagy legalább azt, hogy hihetőt hazudjanak az arcomba. Ezt ők is így tudják, ezt a célt szolgálta volna a sajtótájékoztató.
@Reggie: Te egészen biztosan jobban csinálnád. Sőt, akármivel foglalkozol minden bizonnyal sokkal magasabb szakértelemmel végzed XDDD

Naponta több bevetést, elfogást profi módon kiviteleznek. Ha hiba csúszik be -ami egy új szervezetnél előfordul- azt rögtön felkapja a média, de leginkább a buta vagy irigy kisember.
@LayerFlop: Bizony.

"Naponta több bevetést, elfogást profi módon kiviteleznek. Ha hiba csúszik be -ami egy új szervezetnél előfordul- azt rögtön felkapja a média, de leginkább a buta vagy irigy kisember."

Erdekes, az orvosi muhibakkal szemben nem ilyen elnezoek az emberek...
De 1 db fegyvertelen embert lerohanni 20-an biztos komoly es nehez feladat, igy ez a kis hibaszazalekuk igazi csucsteljesitmeny. Hol lehet oket megtapsolni?
@péniszirigy feminista szűz strihkurva: 35évesen nyugdíj? MIlyen jogszabály alapján? Idézd.

"sok ex-katona, ex-rendőr"
forrás?

A szír helyzetről (hogy mit tesz a kormány és mit a nyugati pénzen felbujtatott csőcse... pardon "lázadók") meg ne csak a mianstream-médiából tájékozódj, mert úgy jársz mint itt: Vlagyivosztokig hallatszik a pofáraesésed a hazugságaid miatt.
Hogy egy példát is mondjak, mint ahogy pl. a BBC-nél is, ahogy beégett a hamisított propagandaképével.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Így van, valószínűleg pont ugyanúgy adták e népirtásra ösztönző szép tanácsot a szír kormánynak most, mint ahogy a mi kissé korábban regnált kedves kormányunknak is ... :)

Sőt, igen, ahogyan sugalmazni kívánod, immár ezen mai vérivó vámpír rendszer által, annak az összes pokoli démonjával az élen ...

Merthogy ugye többek között ezért, ilyenfajta jótanácsokért is jutottak nemrégiben a békésen tiltakozott kormányellenes millások a szintén békésen beszédeket hallgatott (és nem mellesleg szintén kormányellenes) 2006 okt. 23.-ai fityiszes emlékezőgyűlés sorsára, igaz-e? -

(Az ilyen bizalmit ugyanis mindenki szívesen veszi, ezeket nem szokás ám kirugdalni, kormányváltáskor, csak hogy tudd. Egy és ugyanazon maffia ez).

Persze azóta is nagyon sajnálod, hogy az a bagázs addig azért csak nem akart inkább elmenni ...

De megnyugtatlak, hogy akkor gyufafejék némileg hamarabb buktak volna meg, úgyhogy a maradék eszük működött, és tovább tudták a helyükön maradva még az agyadat mosni ekkicsikét, hogy ilyen világszép ember képét magadra aggató, s mindamellett bevallottan nemmagyar polgár válhassék belőled.
@Sátán meg a Jocó: "hogy mit tesz a kormány és mit a nyugati pénzen felbujtatott csőcse... pardon "lázadók""

feltunt, hogy te is nyugati vagy?:-)

ha nem tetszik, miert itt ugatsz a demokracia ellen es miert nem mesz ki te is lazadot irtani, mint ez harom faszari majom?:-)

asszad egy bunozo. en elhiszem, hogy szerinted onnantol, hogy eroszakkal megszerezte egy orszag vezeteset es elmeletileg kepes verbefolytani barmilyen ellenzeki tevekenyseget jogaban all emberiesseg ellenes buncselekmenyeket elkovetni, de nem. nincs joga. az ilyen gyokereket le kell ultetni. bortonbe. de csak azert, mert en magam halalbuntetes-ellenes vagyok meg az ilyen felmajmokkal szemben is, mint a szir elnok "ur".

innen, elvezve a szolasszabadsag es a demokracia elonyeinek jelentos reszet elegge gerinctelen, gyava pocs dolognak tunik az ugatasod:-)

edekes lenne megnezni egy forditott helyzetet.. ha mondjuk egy ilyen rezsimbnen elnel es a demokraciat kovetelned olyan lelkesen, mint most a veres diktaturat..

vajon meddig elnel?:-)
1. sose voltak Szíriában (vagy odarepültek és leparkoltak egy szállodában), csak azér "mentették" meg őket, hogy a két kinyúvasztott magyar "kém?" ügye helyett erről dumáljanak. Tehát Hajdú direkt súgta oda a vakert, hogy hihető legyen az egész. Mondjuk ez utóbbi már túl sok észre vall, szal kizárhatjuk.

2. voltak Szíriában, kémkedtek, elkapták őket a kormányerők és/vagy a felkelők. Valószínűbb, hogy a kormányerők, mert NATO tagok vagyunk, tehát mi is a "rebelliseket" támogatjuk. Orbánék fizettek egy rakás pénzt baze, sose fogjuk megtudni mennyit és mostan eladják az egészet úgy, mint a TEK zupper akcióját.

3. a fentiek keveréke.
Kicsit off, de úgy látszik nyílik lassan az a bizonyos bicska a zsebekben...

Ez a nagy qrmányunk feritélje:

www.origo.hu/gazdasag/20120829-a-tarki-felmerese-szerint-melyponton-van-a-magyarok-gazdasagi-hangulata.html#
@morami666: "2. voltak Szíriában, kémkedtek, elkapták őket a kormányerők és/vagy a felkelők. Valószínűbb, hogy a kormányerők, mert NATO tagok vagyunk, tehát mi is a "rebelliseket" támogatjuk. Orbánék fizettek egy rakás pénzt baze, sose fogjuk megtudni mennyit és mostan eladják az egészet úgy, mint a TEK zupper akcióját. "

mna pont az a poen es pont azert a nagy titkolozas, mert oket a felkelok ejtettek foglyul. tehat a diktaturat mentek ki szolgalni. es ha a tekikatonakat kuldtek ki ertuk, akkor bizony ok bizony a kormany tudtaval es utasitasara tartozkodtak ott.

nato tagorszag es unios tagallam letunkre.
Hajdú "suttogó" Jánosnak, Orbán személyes rendőrsége egyszerű főnökének mennyi a zsoldja? Mert megérdemli, súgjátok meg.

Miért nem mond le ilyen sunyi, simlis tett után?
@péniszirigy feminista szűz strihkurva:

Vagy a másik lehetőség, hogy az exrendőreinktől nincs mit tanulniuk a szíreknek,

hanem a mi exrendőreink tanulják kiküldetésben a szír módszereket.

És akkor vagyunk csak igazán szarban.
@igi1: mit keresnek???? a zázsiai magyar rokonyságot nem???

még csak félázsiai nak hív. de évvégére meglesznek a rokonyok is...
@ringer: "valamelyik magyar TSZ küldte ki őket"

:)))) szerintem is TSZ elnökök... ahogy a potrohukat elnézem...
@igi1: "Orbán Viktorból lesz a magyar Jockey Ewing. "

:))))) azért vették elő a sorozatot... tuttam hogy vmit akarnak
fizessük gyerekek a kedves vezényló baromságait, és hogy pontosan tudni lehessen ki honnan, merre. Nehogy eltévedjen a kedvesTek:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujra_fizethetnek_az_autosok_jon_a_rendszamcsere.529528.html
@Dr. simonmondja.: "Kutyakiképzés a magyar titkos fegyver, amit eladunk az araboknak."

betanítottuk, hogy hazajöjjön... oszt eladhattyúk többször is...
@Kara kán: "Lári und Fári. "

Csak így tovább! Esetleg mondjál ennél is tekesen kevesebbet, biztos, ami biztos!
@Cirbolya_sentinel: ebben a qva nagy országban... mostmár igazán jöhet a városok azonosító rencáma... végülis már vagy 10éve nem nyúltak hozzá... lehet nagymagyar címer is... vagy turul rajta...
@fletwwod_mac: bakker, hol volt nála pittoj? me én olyatot nem láttam :D
Nem teljesen ide:

Tegnap láttam egy NAV egység általi elfogást a TV-ben.Osonnak a feketébe öltözött, állig fegyverzett, marcona emberek. Veszélyes akció. Majd a képbe belóg egy fehér pólós, ha jól láttam, nő, videókamerával.Se golyóálló mellény, semmi. Innentől az elfogás veszélyessége kissé hiteltelen lett. De az is lehet, hogy ő volt a feláldozható ember.
@K3rnel: "Mit kerestek ott ? Anyádat! "

Semmi zsidó? Öregszel.
Az lehet, hogy belőlünk hülyét csinálnak orbánék, de ha tényleg a rossz oldalon tevékenykedett az a 3 "túsz", akkor azt a külföldi titkosszolgálatok pontosan tudják. Őket viszont nem lehet lóvá tenni... Kíváncsi leszek ez a hajdú gyerek, hogyan fogja "elhárítani" az esetleges CIA, KDB vagy MOSZAD tisztogató akcióját...
@leonito77: :)))

"100-ból mindössze 1 magyar felnőtt látja úgy, hogy a magyar gazdaság jó állapotban van"

hm... 8 millából 1% = 80 000 = névszerint ? drsnitt drdajcs drmatolcsi drpintér drlázár drkósa drrogán drsimicska stb

szóval a doktorok...
@Nick Leeson: a külföldi titkosszolgálatok??? pl a briTEK ? Dzsonni Enlish sel ??? na ne má...
@old_field: Na te vagy az új robot, Gábriel is elemcserén van?
dilettáns balfaszok, mi a frászért kellett erre eddig várni, most majd jön az érdemei elismerése mellett, másik fontos beosztásba került, természetesen közös megeggyezéssel, ahogy a régi átkosos időkben dukált:

hvg.hu/itthon/20120829_Lemondott_a_TF_dekanja
@a szív fészkei: Azért azt jó tudni, hogy a képzetlenként és alkalmatlanként kiemelt beosztottnál lelkesebbet, lojálisabbat és taposóbbat személyi kultusz nem kívánhat jobbat.
Másfelől nem is kell hadseregszintű harcászati ismeret és gyakorlat egy kiadós oszlatás levezényléséhez - ha véletlenül az ügyészség is nekünk gazsulál, ezért nagy a hibatűrés - mondhatni ujjgyakorlat.
@Husz_János_Puszita: De ők a nyilvánosságra tartoznak, pláne, ha így csinálják, hogy egyáltalán nem a pozitívum sugárzik ebből, hanem bazinagy szar! Mert ez csak megerősíti, hogy Asszad oldalán kavartak valamit államköltségen.
@LayerFlop: Más se csúszik benáluk. Na itt egy bennfent, védi a latexruhát.
nahhh, nem fanyalogni, valamit talán jól is tudnak:

Újabb 16 évvel ezelőtti leszámolás gyanúsítottját kapták el

Elfogták az 1996. július 30-án, a Conti Car autószalon presszójában történt alvilági leszámolás gyanúsítottját a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai.

hvg.hu/itthon.bunugy/20120829_Ujabb_16_evvel_ezelotti_leszamolas_gyanus
@leonito77: "A Tárki felmérése alapján 100-ból mindössze 1 magyar felnőtt látja úgy, hogy a magyar gazdaság jó állapotban van"

Ó, hogy az a félázsiai, tündérmesére érzéketlen, nertelen, meteorológusokra hallgató népség...
@Cirbolya_sentinel: Ha így haladunk, maholnap Kaya Ibrahim is vallani fog.
@Cirbolya_sentinel:
Valami keresztapa átszervezi az ügymenetet, gondolom, és alpacsínó "rendezi a család ügyeit". Gyanús hirtelen ez a sok nagyhal a pecaboton, biztos telepítés volt a tóban.
@dr. mesterseges szinezek: azért az 1% is qva sok... 80 ezer "felnőtt"...
@Fabius: Egyáltalán minek kell a médiának ilyenekről tudósítani. Simán el tudom képzelni, hogy valami módon segítették az egyik felet, feltehetőleg a rezsim ellen felkelőket. Az országnak igen kemény tízmilliókba fáj naponta ami ott történik. MOL és egyéb érdekeltségek ugye. De ebben a fene nagy demokráciában mindenről tudni akarnak a drága állampolgárok. Ez talán nem is akkora baj, a nagyobb baj az, hogy ehhez a kíváncsisághoz felelősség nem társul. Ha ezt magyarázni kell akkor szégyelld magad.
@Cirbolya_sentinel: Hát nem arról volt szó, hogy utólagosan hoznak egy őt igazoló szabályt???

Már ez sem megy? Ennyit megért Laszotvicza fia? Mit tud az az ember?
@dr. mesterseges szinezek:
Heuréka, wazze!!! Őt keresték Szíriában a hármak.
@fletwwod_mac: Mániás szegény. Csak az a jó, tegnap kikérte magának, hogy lenáciztam. Akkor micsuda ő? Mehetne TEK-eseket ölelgetni,ha a keménységre és a Vezér iránti lojalitásra bukik. ;-DD
@a szív fészkei: Nem vagyok sem rendőr, sem kommandós sem semmilyen egyenruhás. Natúr egyetemista fiatal vagyok aki próbál a dolgok mögé látni és nemcsak a zertéel híradóból és egyéb hasonló helyekről informálódni. Nekem lehetőségem is van rá, elhiszem hogy sokatoknak nincs, de akkor is szánni való, hogy Magyarországon mindenki csak a fikázáshoz ért, és ahhoz, hogy kibaszott okos legyen olyan dolgokban amihez fingja sincs.
\o/ \o/ \o/

Bezúzatott konzultációs kérdőívekből jótékonykodott a VDSZ

Több mint 200 ezer forintot adott át az esztergomi polgármesternek a helyi óvodások étkeztetésének támogatására Székely Tamás, a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VDSZ) elnöke szerdán, Budapesten.
Mit kerestek-mit kerestek?
Sokat!

A kérdés inkább az, hogy mi köze van ahhoz a magyar államnak, hogy 3 nyugger titkosszolga kiképző elmegy egy diktatúra zsoldosának!

Tavaly a magyar kormány Hernádi és a Vegyépszer utasítására kitartott Kadhaffi mellett az utolsó töltényig, most Asszad seggét nyaljuk, hátha csurran-cseppen a MOLnak.

Eddig csak Orbán bohócai voltak a TEKes köcsögök, ezek szerint Hajdú elvtárs már keresi az új segget, az oligarchákét.
@LayerFlop: És a rezsim elleni felkelők ejtik túszul őket. Aham. Akkor meg ennyire bírták őket segíteni, hogy ez a nagy támogatósdi nem tűnt fel nekik. És miért ilyen ágrólszakadt módon, nem egyeztetve a többi tagországgal, teljesen hiteltelenül?Ebből jól ki nem jönnek.
Ne viccelj már, kár ezekbe a mentegetésed.

De ha ez neked a szakmaiság csúcsa, az magáért beszél.
@poszt: A túszok ott voltak egyáltlán, vagy majd 1x - sok-sok év múlva kiderül, h a reptérig se jutottak és csupán megrendezett színdarab az egész. Volt már ilyen a történelemben és nem ez lenne az utsó sem.
@Putyilov gyári melós: drorvbány asszád seggét is nyalja... ahogyan műbarakknál is próbálkozott... nagyon fontosak neki a diktátor kapcsolatok... valahol le kell majd tudni szállni azzal a hélikopterrel amikor nagyon forró lesz a talaj itthon... mongyuk stílszerűen olajra kell lépni... ő meg Hajdú Dzsonni Hunglish meg szószerint vette...
a Mol emberei voltak, a Mol fizette a váltságdíjat, a TEK-főnök közvetített, ennyi.
@LayerFlop:
A média mindenről tudósít, amiben fantáziát lát, VVPöcsi szőrös tökének borotválásától kezdve a TEK akciókig. Ha pedig a Szolgálat valamit titokban akar tartani, akkor arra legyenek meg már a megfelelő lépései. Amennyiben államtitkot képező ügyben jártak kint a fickók, akkor ne szellőztessék meg az eltűnésüket, és ne legyen sajtókampány a kiszabadulásukból sem. Különben ez a lesz belőle: gyanakvó közvélemény, lesajnáló vagy viccelődő beszólások.
@LayerFlop: ez az itteniekre pont ugyan úgy igaz, sőt itt még tapasztalt emberek is vannak, akik láttak már ezt azt ;)
@dr. Bubó:

Azért örömhír is van!

Akinek eddig Orbán elvtárs látványosan benyalt a meleg fosig, az rövid időn belül megbukott :O))))

Úgyhogy Asszad elvtársnak se sok van hátra!
@LayerFlop: Na miért nem mondod teljes szívvel, hogy király tévéhírdókat pedig nézni kell, mert onnan jól lehet tájékozódni? RTL-t názze, akinek két anyja van. Nem onnan szoktam venni az infókat. De amit itt a TEK művel egy ideje, az a primcsiség csúcsa.

Ehhez, nemkell besorozni á 480-ért közéjkük. Hja, ha te nem vagy 1 közülük, honnan az a bazi nagy informáltságod, ami nekünk gyalokkakukkoknak nem lehet? Önellentmondásban vagy.
Orvbán nem fikázni=elismerni a dilettáns szart.
Hajdu, Ga'amvölgyi, Benzce, és Pintér főfődandárezredtábornokparancsnokizé -urak- (meg a liftjelenetük..)

A Kiskabos jut eszembe róluk, amikor szerzett tábornoki egyenruhában bohóckodott a klasszikus kabaréjelenetben, csak Kabos sokkal hitelesebb, és mókásabb volt. A maradandóságról nem is beszélve...
@jazzcool: Három exrendőr a MOL-nál? Mit csináltak ilyen jól ott, hogy így sikerált? Ha meg így van, minek ez a habverés körülöttük?
@Bakter: Nocsak, annyira feltorlódtak az eladó cégek? Hiába, nem biztonságos manapság a reálgazdaság.
@jazzcool:

Broaff, viccország az, ahol a Miniszterelnök Nagyfaszú Testőrbohócát kérik fel ilyen közvetítésre és az van olyan marha, hogy a TV kamerák elé kiáll 2 perc dicsőségért.

Szerintem ha visszajön szabiról a Habonyiárpi, akkor szét lesz rúgva Hajdú elvtárs segge :O))))

A másik meg az, hogy mi a faszért velünk fizettetik meg a MOL partizánakcióit?
Netán Hajdú elvtárs szabit vett ki, és fusiban csinálta?
És ki védte addig Orbán elvtárs seggét a halálranyalástól?
jav: Ehhez a megítéléshez - TEK=szar - nem kell besorozódni közéjük é 480-ért átlagban, ahogy láthattuk. Vagy ez is csak álinfó az RTL-ből?
@a szív fészkei: "Három exrendőr a MOL-nál? Mit csináltak ilyen jól ott, hogy így sikerált? "

Biztosan régi olajszőkítő rendőrcsalád sarjai.
@dr. mesterseges szinezek: Vitték a cuccost a kutya nyakörvébe dolgozva? Arabok meg nem ismerik a dolgok forszát és félreértették? ;-DD

De tényleg, mi lesz ha kipállik Orbán hátulról a lelkes, százas nyelvcsapású nyaligátoroktól? Arra is kell a kőolaj, mivel a krémekben ilyen parabénszármazékok vannak; biztos fel akar spájzolni a következő évtizedekre belőle.
@a szív fészkei: "A Tóásó se érdekel, intézze el magának."

Különösebben engem sem érdekelnek ezek a balfácánok, de azért zavar, hogy milyen körülmények között tartják fogva, ítélet nélkül.
Mert ez másokkal, ártatlanokkal is előfordulhat.
@LayerFlop: Ez csak odáig magánügy, amíg ki nem derül.

Ha a fél világ cikkez arról, hogy 3 félrendőrt találtak polgárháború sújtotta országban, onnantól nem csupán közügy, hanem diplomáciai és titkosszolgálati ügy is.

Amit elég unortodox módon sikerült prezentálni a világ számára.
@épészmérnök: A körülményekről olvastam, és ha ártatlant ér el ez, akkor felháborodok és azt mondom, mindent tegyenek meg érte, kerül, ami kerül! De az egész ügy Rózsástul nagyon-nagyon sötét és ha nekik fegyverrel való vigéckedés kellett ott, akkor annak van rizikója. Meg tudjuk-e majd, hogy miért és kiért mentek?
Most láttam a "Sorok között"-ben egy videót. A három Sziriából megtértek sajtótájakéztatóján az egyik résztvevő számol be kalandjukról. Hajdú teljes harci díszben ül mellette, majd a beszámoló közben odasúg:
"Mondjál kevesebbet, és akkor nem tudnak belekötni." Mindezt tegezve, rohadt jó!
@LayerFlop:

Senki sem mondta neked, hogy a világ nem rózsalugas?
Gyerekek! Azt nem tudom megítélni, hogy kell-e
ilyen szervezet, vagy nem. Ezt itt sok kolléga kristálytisztán látja. Egészségükre. Más kérdés,
hogy a TEK jó név -e. Ezzel se nem foglalkozom.
Deviszontag, itt számos kíváló kommentelő
egyszerre két állítást- vagy legalább is egy
határozott állítást és egy erős gyanút- fogalmaz meg. Nevezetesen, hogy:1. a TEK-nek semmi érdemleges szerepe nem volt, 2. a
fickók ott a kormánynak dolgoztak.
Hát ez szerintem egyszerre nem lehet igaz.
Ha a kormánynak dolgoztak vón, az ellenzékiek
nem engedik el őket, csak úgy grátisz.
Ha nem volt szükség akcióra, akkor viszont nem
dolgozhattak Asszadéknak. Szerintem.
Tisztelettel. fidzsi, droid de Magóg.
@LayerFlop:
Majdha kicsit látsz is és tapasztaltabb, okosabb leszel rájössz te is.

Mi a faszt kéne az mögött látni, hogy az adófizetők pénzéből hazahozott, megsegített emberek még a nevüket sem hajlandóak elárulni azoknak akik ezt lehetővé tették számukra. A sajtónak és rajtuk keresztül a polgároknak, akik nem olyan tájékozottak mint te.
@LayerFlop: A három magyarnak lehet az egész eset a magánügye, vagy titkosszolgálati kiküldetés szerinted.Legyen!
Ezesetben nem kell napokon át harsogni a médiában erről az ügyről, hanem mélyen kell hallgatni róla, különösen ha titkosszolgálati eseményről van szó.
Amennyiben turistaként érte őket a malőr, akkor a felmerült költség is magánszférába sorolandó!
@LayerFlop:

"De ebben a fene nagy demokráciában mindenről tudni akarnak a drága állampolgárok."

Csak úgy mellesleg súgom a kis fülecskédbe, hogy Szíriában pontosan a demokrácia óhajtása miatt zajlik most a balhé. Most képzeled el, pontosan a magadfajta Fideszrobotok által már leszólt, lesajnált, lekicsinylett demokratikus alapelvek miatt adják emberek az életüket! Csak ennyire fontos dolog az "a fene nagy demokrácia".
@a szív fészkei: Áh, csak ötletelünk. A jóhiszeműség az egyetlen, ami biztos.
Lehet, hogy gyakorolni mentek arra az esetre, ha nyugdíjból visszahívnák őket.
- Oszojjunk, kérem, nincs itt semmi látnivaló... ne piszkájjuk azt a kiégett harckocsit... Józsi, írd fel, a tanknak nincs rendszáma.
- Igazojja magát... aztán van-e engedélye arra a fegyvernek látszó AK-47-esre?
- Ne heverésszünk köztéren, kérem szépen, a golyózápor még nem ok, erre van fenntartva a hajléktalanszálló.
- Aztán, elsősegélycsomag van-e a gépjárműben? Mer azt látom, hogy elkötözgettük itten végtagokra, fejre, de gondoskodtunk-e indulás előtt a pótlásról?
- Tisztában van vele, hogy megállni tilos tábla alatt állt meg a gépjárművel fedezéket keresni?
@fidzsi: Vagy csak megijedtek és nem akarták, hogy a három ... miatt lerakétázzák őket.
@a szív fészkei: a Molnak, amely ugye részben már állami tulajdonban van, kb 1 milliárd dollárt fektetett be Szíriában. Szén-hidrogént termelnének ki hatalmas mennyiségben, amit a polgárháborús helyzet akadályoz, a három exrendőr a kutak védelmét szervezhette.
@LayerFlop: Akkor ne hagyd abba a fuvezest, mert meg radobbensz, hogy te sem latsz tobbet, mint masok...
@fidzsi: "Ha a kormánynak dolgoztak vón, az ellenzékiek nem engedik el őket, csak úgy grátisz."

FYI: Az ellenzék (nem csak itt, de minden polgárháborúban) a nemzetközi elismertségért teper, ha majdan egyszer ők lesznek a főhajjakend az országban. Ilyenkor egyrészt nem célszerű érzékenykedni, másrészt kifejezetten célszerű barátokat, és az új barátokról dokumentumokat gyűjteni.
@Putyilov gyári melós: a Mol fizette a váltságdíjat, nem a TEK. ja a TEK is úgy megnőtt, mint tüdő a vízben...:-))) (Orbán bonmot)
@jazzcool: "a három exrendőr a kutak védelmét szervezhette. "

Ezen nem volna semmi titkolnivaló. Mármint a TEK-nek nem, a MOL-nak sem, csak a nyugdíj- és adócsaló zsaruknak.
Ha értük bevállalja az előbb-utóbb úgyis lebukást a szerv, akkor elmeállapotuk és a helyzet súlyosabb az itt vázoltaknál.
@dr. mesterseges szinezek: nézd, a Mol-nak biztos van még kint több embere, és nem szeretné, ha váltságdíj reményében őket is elfognák. ezért valóban okosabb azt mondani, hogy tárgyalásos úton szabadították ki őket. az exrendőrök pedig nyilván nem zsebbe kapták a fizetésüket, szóval nem bántanám őket. (azért tényleg jó lenne, ha a Mol megszólalna az ügyben, mert az lenne a hivatalos, addig mendemondák terjedhetnek)
@jazzcool: egyedül te terjeszted a mol-os mendemondát.
@jazzcool: "ezért valóban okosabb azt mondani, hogy tárgyalásos úton szabadították ki őket."

Én nem fogom elrabolni őket, ha elárulják, hogy vannak még, a szírek meg tudják, elvégre tőlük védik az ojjektumot.

Kinek hazudunk, Pelikán elvtárs?
@jazzcool:
Ha ez így lett volna, azt alighanem egy megfelelően megfogalmazott, hivatalos magyarázattal tálalhatták volna. De így, hogy még Martonyi is azonnal vizsgálatot kért az ügyben, elég komikussá teszi az egész procedúrát. Neki elfelejtettek szólni, hogy van itt három madárka, akik nemzetbiztonsági ügyben matattak, ne firtassa miniszter úr?
@Kara kán: "Lári und Fári. " - érvelésed egyre egysíkúbb. Nincs fizu? csak állapot megőrzésre szerződtél?
@LayerFlop: Mindenhez közünk van, mert ez a mi államunk, mi fizetjük a tisztviselőit, akik kötelesek az összes állampolgár érdekében működni a lehető legteljesebb nyilvánosság keretei között. Az adófizetők pénzével minden szervezetnek el kell számolnia, a TEK-nek is. Jelen esetben indokolnia kellett volna, miért költöttek magánemberek hazautaztatására. Ha jól értem, ez az indoklás nem sikerült túl fényesen.
Ha a MOL váltságdíjat fizet, azt elszámol6ja költségként?
@Penivaldes:
Autistaként - mert akinek nincs pofakönyve az okasak szt. az lenne - matatok a neten hébe-hóba:)))
www.youtube.com/watch?v=B1voj6H8CHY

Van sajtos is :)
@Mariann19: +1

Katonai/titkosszolgálati eseményeket csak akkor szokás harsogva hirdetni, ha

a) lebuktak és az ellenfél méltatlankodik - esetünkben erről szó nincs;

b) ha valami nagyon nagy hézag van mögötte...

Lehet választani, de a kiskorúnak hiába mondod: 1ik fülén be, másikon ki, csak fűrészeli a fingot.
@belekotty: Egyéb ráfordításnak, bírságnak, kötbérnek elmegy.
@Bakter: szerintem a külügyet azért keverték bele, hogy Szíriában az egymással szemben álló felek megnyugodjanak: Magyarország nem terjeszti ki határait Szíriáig :-))) pontosabban nem avatkozik bele a polgárháborúba.
Mivel én nem vagyok "natúr egyetemista", mélyen belelátok a titkosszolgálati kút fenekébe. A három állampolgár minden híreszteléssel és találgatással szemben valójában Petra városát kereste a sivatagban. De GPS készülékükre hibás szoftverfrissítés került, így az Szíriába navigálta őket, ahol fogságba estek. De amikor a rabtartók meglátták az XY márkájú készüléket, rögtön tudták, mi helyzet, és jót röhögtek a a gagyin, és a magyarok hiszékenységén. Az arabokra jellemző üzleti érzékkel nyomban eladásra kínálták honfitársainknak a Z márkájú GPS-t (alkudni kötelező). A bolt megkötése után szabadon engedték foglyaikat, akiket új készülékük egyenesen Ferihegyre navigált. Ennyi volt a hiteles történet.
@dr. mesterseges szinezek: na ja, még majd fejenként 2-3 kitüntetést is kapnak a ,,hősök'', meg pár hónapos szanatóriumi pihenőt, hogy kipihenjék a sokkot. Jaj-jaj, sőt
brühühühühhűűűűűűűűű
@Bakter: most monta a rádióban tegnap vmi petrubányi nevű hogy a Petrát is magyar ősök csinálták...
@jazzcool:
Pedig ha tudnák, hogy éppen most tankolták fel a gyorsnaszádot 4 láda Kőbányaival, azonnal összefognának ellenünk. De ezt csak csöndben mondom.
@dr. mesterseges szinezek: Aha. Szóval ha nem akarok adózni, akkor csinálok egy közel-keleti üzletet, kiküldöm 3 alkalmazottam, elraboltatom őket, majd a váltságdíjat elkönyvelem költségnek. A pénz meg landol az offshore számlámon. Ügyes, ügyes.
@dr. Bubó:
Szerintem elég sok Petrát csináltak magyar ősök. Igaza van.
@LayerFlop: Mondd csak! Te szopni jársz ide? :-))
@zotyikaa: Hát a mostani támadtatásukban ezt
észre sem vennék. Sajnos. Így véleményemben
nem ingadtál meg. Eddig.
f.d.d M
@Bakter: úgy érted csináltak FEL ?

hát igen félázsiaiak vagyunk...
@belekotty: ... most tettem bele a szádba... ;)
@fletwwod_mac: Egy ilyen kis Layer Floppal általában nekem /nekünk/ rangon aluli vitába szállni, a dilettáns magabiztossága sugárzik a dumájából, ezért reagáltam.
Persze, azt tudni kell, hogy az efféléket észérvekkel meggyőzni hamvába holt szándék.
@Mariann19: Ezen röhög a poszt is: nem ismerték egymást, de azért ennyire jóban vannak és ennyire nem tud viselkedni Hajdú a sajtájon. Aminek a nevében benne van, hogy aszongya, betűzöm, hátha ezt is olvassa HJ, nemcsak halott nyilasokat: saj-tó-tá-jé-koz-ta-tó, ami arra szolgál hogy a sajtón keresztül a közvéleménynek nyújtson infomárcióözönt.

Ergo, arra utasít ilyenkor valakit, hogy ne tájékoztasson. Szép.
@fletwwod_mac: hehe

akkor en is autista vagyok:-D

nem baj, ha einsteinnek jo volt, nekem sem lesz rossz:-)
@belekotty: A váltságdijat a MOL elszámolhatja az egyéb ráfordítások között, azonban a társasági adó alapját ezzel nem csökkentheti.
@Game over, insert coin: leszarom a fideszt. Itt most nem erről van szó. Egyszerűen vannak dolgok amiket nem kellene az állampolgároknak megtudni. Ez is egy ilyen dolog volt. A demokráciának pedig nem azt kellene jelenteni, hogy mindenki mindenbe beleugat, még akkor is ha fingja sincs hozzá, csk azért mert nem tetszik neki valami. Megsúgom a kis fülecskédbe, hogy olyan rendszer nem létezik ami mindenki hülyeségét ki tudja szolgálni. Ilyen hülyeség pl a "mindenről tudni kell" elv is. Nem... nem kell mindenről tudni.
@dr. mesterseges szinezek: Ingok, de nem nagyon.
Az itt általános rühellésnek örvendő Hajdú úr
maga is azt állította, hogy vér nélküli volt
az action. Ebből logikusan következik, hogy
sima tárgyalás volt. Vagy nem, de borítsa a jó
öreg titkosszolgálati homály.
Az más kérdés, hogy én nem tudok olyan esetről,
hogy elfogott -esetleges- hirszerzők, "szakértők", nem békés túristának, horgásznak,
etc., mondták volna magukat. Ez már egy ilyen,
nem túl vallomásozó szakma.
@Mariann19: Amennyiben turistaként érte őket, és már akkor kiutaztak mikor már probléma volt az esetben övék az anyagi felelősség.

Ha pedig titkosszolgálati feladatot hajtottak végre úgy az állam költségén kell őket kimenteni. Igen... a média nagy visszhangot keltett az ügy körül. Ebből is látszik, hogy sokak véleménye ellenére vityánk mégsem uralja olyan mértékben mint az elképzeli néhány mókus.
@LayerFlop: "Nem... nem kell mindenről tudni. "

Ezen elv mentén tennék a wikileakses Assange nyakára a kötelet, oszt né... a wikileaks létezése ellenére sem dőlt össze a világ... legalábbis feleannyira sem, mint a L&B és tsai miatt, oszt nekik kötél helyett mégis konszolodáció jár.
@LayerFlop: Látom az olvasás nem erősséged.
@makacs szennyeződés: tiszta ugy.

most kuldtek kuminek:-)

azt nem ertem, hogy az ilyen layerflop-fele gyokerek nem veszik eszre, hogy ez nem az o teruletuk, alapbol nekunk lejt a palya..?:-)

@LayerFlop: figyelj mar, te adonkbol fizetett gyoker. uzenjuk a vferinek, hogy elmehet a picsaba es nalad tehetsegesebbekre szorja a penzunket a kis gyoker, mert te megbuktal kurvagyorsan:-)
@jazzcool: Na de azt aztán az elfogók pontosan tudják, hogy ha épp nem tárgyalásos rámantrázással, hanem x dollárért engedték el a három faszit szabadon. Tehát azt is tudják, hogy a MOL és a magyar állam fizet, mint a katonatiszt; akkor ez a műsor kinek szól?

Másrészt, nem lehet a NATO-tól kérni, hogy a MOL védelmet szervezze meg nekik rendesen fegyveres erővel, mint olyan tagállamnak, amelyik kurvára sokat bukik épp a bizniszén e kötelességvállalás miatt is? Három szakadt faszi ilyen volumenű védelmet sittysutty meg tud szervezni városnézés közben a heyiek körében? Hasitasiból fizetve?????
@kapusedző:

"kapott olyan pofont egy szóváltás után, hogy hirtelen azt sem árulta el, hogy rendőr. :) "

Talán ez látszik rajta. Ránézésre butább feje van, mint vandammnak. Jobban járna, ha nyilatkozás helyett spárgázna.
@a szív fészkei: Most kezdek el csak röhögni, hogy még jobban kibontottad a témát. Micsoda antagonisztikus ellentmondás: sajtó tájékoztatón azt mondani a nyilatkozónak, hogy hallgasson, mint a sír.
@fletwwod_mac: Nordikusan szöszi fekete? Steefi a tíz ujját nyalja.
@LayerFlop: Mit nem ural Vitya olymértékben, mint azt az emberek gondolnák? A médiára gondoltál, a fogalmazásodból nem egészen világos.
@LayerFlop:
Szóval Neked, ellentétben velünk, egyszerű egyetemistaként máris lehetőséged van a dolgok mögé látni. Grat.

A jövőben fordulhatok hozzád közéleti kérdésekben? Én is szeretném tudni mi folyik a színfalak mögött.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Hagyd, a következő is ilyen lagymatag lesz.

A blogot is elérte a vénasszonyok nyara.
A törzsközönség legfeljebb bólogat különösebb felháborodás nélkül, hogy valamelyik narancsos ismét új rekordot állít fel hülyeségben. Nagy csodák már nincsenek.

A kijelöltek pedig kötelességszerűen magyarázzák a magyarázhatatlant, de már meggyőződés, tűz nélkül.

Legfeljebb Stefi emelheti a színvonalat, ( vele azért a Te mai Angyallal szembeni kirohanásod tartotta a szintet. )
@LayerFlop: Angyalbogár, akkor ne legyen sajtáj. Oldják meg, hogy az eltűnésükről se tudunk. A hazautazásukról se. Annyira jujdetitkos, hogy országos kuss van.

De habzó nyálat verni a TEK ebbeni hősiességéről, aztán talpig valami jelmeztervezői rémálomba öltözve, mint Hajdú utasítani félhangosan az általa - állítólag személyesen soha -nem is ismert valakit, hogy ne mondjon érdemit a kérdésekre, az a gáz.
Csak merő elmélet amit leírok de!
A korombeliek még emlékezhetnek a Zrínyi katonai főiskolára, vagy mi is volt az. Már a rendszerváltás után 1990 májusában meglátogattuk ott rabos, izé tanuló rokonunkat.
Rögtön feltűnt, hogy mennyi boxos arabot látni a suliban
Bár előtte köztudott volt, hogy Magyarország a terroristák egyik búvóhelye és kiképzője, a Szír katonák még ráadásul az utcán is a Syria feliratú melegítőkben csajoztak, mégiscsak rendszerváltás után jártunk. Mit kerestek ezek még mindig itt?
Na innentől jön az agyalgás. Ezek a turisták korukat nézve pont beleillettek abba a korosztályba akik anno együtt tanulták a terrorizmus alapjait. Azok az ifjak ma már komoly pozícióban is lehetnek otthon, s hát miért ne kérnék meg egykori évfolyamtársukat, barátjukat, hogy ugyan már jöjjenek ki egy kis tanácsot adni.
A Mi Urunk Jézus kr, izé Orbán Viktor még esetleg profitálhat is belőle ha eljön az ideje és netántán ily módon akarnák kiiktatni még az írmagját is a hatalomból. De ez csak egy elmélet a sok közül.
@fidzsi: De azt a nem-vallomást HITELESEN TEGYÉK, az isten szent szerelmére!!!
@a szív fészkei:

Hajdu bohócruhájáról amúgy csak nekem ugirk be a Die Hard 2 főgonosza? :)
@orica: Azta, te kemény vagy, három TEK kitelne belőled!! :-DDD Szegény Van Damme, az még szerepet is magolt a spárgázás közben. Jó, nem a Hamletet...
@LayerFlop:

demokráciában igen is mindenröl tudni kell, ne nem feltétlen nekem az utolsó senkinek piripócsról, de az általam választott okos embernek - parlament nemzetbiztonságibizottságosdi - igen. Azt ha hiba van a kréta körül ö majd borijja a bilit azt lesz "vödörgét"

másik, ha meg már (rosszban)settenkedek, lopakodom és hurculom a sapka alatt a vajat nem állok ki ország világ elé, milyen fasza gyerek vagyok, de ha mégis akkor legalább a sajtáj elött megdumálom mit fogunk hazudni a publikumnak...

nekem pl. lövésem nem volt, hogy ezeket a békés nyugdijas turistákat csúnya emberrablók lenyúlták, ha kussolnak a mai napig nem röhögök a TEKnikásokon. :)
@Game over, insert coin: Megvilágosítottál, bár ezeket nem nézem: Brucie gyerek itthagyta a cuccost a forgatásról, ezek meg beöltöztek, nehogy molyosodjék-jelszóval!!! Csak nehogy vöröscsillag maradjon - BP volt a gonosz Moszkva - valamelyik jelmezen!
@a szív fészkei: De sok bajod van neked is.
Megmondta a főterroros, hogy ők gyorsabbak, mint a gyalogkakukk.
A nagy sietségben elhagyták a szövegüket, rögtönözniük kellett,

Nem egyszerű az egy főtábornoknak.
@Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr: Ja, CArlos is hogy szeretett itt lébecoln i nyugiban!

De aki arabnál Orvbán a lila nyakijában megjelent, az két héten belül bukott, kivéve Szaud-Arábiát. Szóval az ő segítsége kétélű fegyver még ezeknek is.
@Habakuk999: Az viszont tényleg szívből jövője volt, hogy ne mondj semmit bammeg! :-DDDD
@Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr: Mi Bolival a Zalkán(Bólyai) voltunk sorkatonák. Ő is tudna mesélni cifra dolgokat az arab hallgatókról. :)

www.youtube.com/watch?v=V2j7bwusdZI&
@LayerFlop:
Hiteles, a közbizalomra rászolgált hatóságok tisztességes ellenőrző szervekkel nagyban hozzájárulnának a sikerhez. Akkor elég lenne annyit mondani: a titkos akciókról nemzetbiztonsági/nyomozási okokból nem adunk felvilágosítást.

Ezeket a mondatokat a mi balfékeink is használják, de jobb esetben röhögünk rajtuk. Miért is?
@LayerFlop:

Azért kell a médiának erről tudósítania, mert a köz összedobott pénzét költő közszolgáknak, mint a TEK illik elszámolni a költéssel. Ezt még autokrata Viktor is így gondolja és gyakorolja, vagyis nyugodtan elfogadhatjuk alaptézisként.

Az külön humorforrás, ha egy egyetemista próbál kioktatni a felelősségvállalásról. Majd, ha sikerrel túl vagy a záróvizsgáidon, és csatlakozol tettleg is a szádon kívül hozzánk, adófizetéssel és a gazdaság pörgetésével felelősséget vállalókhoz, akkor térjünk majd vissza erre.

Addig viszont kiröhöglek az emlegetéséért is.
@saravad: Egészen nyugodtan. Látod... ez a baj. Félinformációkból szűrsz le téves következtetéseket. Egyetemista vagyok, de munka mellett. Nem tudod milyen munka, és nem tudod melyik egyetem, melyik kar, szak. Igen. Egyszerű egyetemista vagyok ahogy írtam, nem egyenruhás. De ez nem jelenti azt, hogy akár a tanulmányaim, munkám, vagy ismeretségeim jóvoltából nem láthatok többet bizonyos dolgokban mint a legtöbb ember. Van aki másban van jobban otthon. Én speciel ebben.
3734 napja nem tudjuk, hogy kicsoda Kaya Ibrahim. 2 napja nem tudjuk, hogy mit kerestek Szíriában a magyar ex-rendőrök :).
Ez még jobb!! hvg.hu/itthon/20120829_Semjent_gyakornokkent_tuntette_fel_a_Mini

[..]"Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes gyakornoki besorolásban szerepel azon a listán, amelyet a Miniszterelnökség adott ki szerdán alkalmazottainak bérezéséről. Gyakornokként Orbán Viktor helyettese egyébként havi 1 101 900 forintot keres." Annak is kurvaszar.
@LayerFlop:

"Magyarországon mindenki csak a fikázáshoz ért, és ahhoz, hogy kibaszott okos legyen olyan dolgokban amihez fingja sincs. "

Ebben van igazság. Mindíg ez jut eszembe, ha egy-egy államtitkárt, min.biztost hallgatok. Ebben Matolcsy a király.

De!

Már bocsánat, ha a TEK feje bohócot csinál magából nagy nyilvánosság előtt, legyen szabad röhögni/fikázni.Többet árt a szervezetnek, mint száz blog.
Ez itt nem BBC híroldala.
@a szív fészkei: Az szívből jött.:)))

Milyen rossz is lehet abban a hülye bohócruhában dúvad képpel fényképeztetni magát.

Én is rosszul éreztem volna magam.
@LayerFlop: Ha ebben otthon vagy, és ezt te szakmailag jónak ítéled, akkor nagyobb a baj, mint gondoltuk rólad!! Ember, válts pályát!!!
Miért is "egykori" rendvédelmi dolgozó? Ugyanúgy rajta van a fizetési listán, mint eddig, legfeljebb a titkoson! Ezek teljesen hülyének néznek nemcsak bennünket, hanem a világot is?
@Habakuk999: Miért, alapjáraton lepkéket kerget pl. a Mecsek ormain - Stefi után is futkorászhat felőlem - és a Micimackón hüppög? Csak megjátssza a mucsómacsót???
@jazzcool:

„Az INA és a Mol-csoport sem számol Szíriából származó bevétellel, illetve a rá eső termelés-részesedés realizálásával a közeljövőben"

Ez még februárban volt. Azóta kétlem, hogy akár a Moltól, akár az Inától sokan lennének arra. Az már csak hab a tortán, hogy életben van az EU Szíria elleni szankciója is. Magyarul ha lenne kitermelés sem hozhatnák be uniós területre.
@Fabius: akkor most idéznék, magamtól: "Egészen nyugodtan. Látod... ez a baj. Félinformációkból szűrsz le téves következtetéseket. Egyetemista vagyok, de munka mellett. Nem tudod milyen munka, és nem tudod melyik egyetem, melyik kar, szak. Igen. Egyszerű egyetemista vagyok ahogy írtam, nem egyenruhás."

És akkor most én röhöglek ki téged. Gondoltam talán nem mindenki ilyen felszínes, de látom, itt elég sokan képesek a nullánál több infóból egész életrajzokat kreálni. Ezzel az összes többi írásod létjogosultságát sikerült lenulláznod.
@orica: Lehet, hogy csak onironiakent irta.
@orica: Teljesen egyetértek minden szavaddal. De akkor kéretik a főnököt fikázni, és ne a szervezetet. Azok az emberek az életüket kockáztatják nem egyszer. És nem is a legtöbb pénzért...
@LayerFlop: Neked legalább nincs mit lenulláznod. Ez is siker Unortodxiában.
@a szív fészkei: azt nem írtam egy szóval sem, hogy ez az akció fasza volt. Sőt. Kritizáltam is ha visszaolvasol. Annyi csak a problémám, hogy nem az egész szervezetet kell fikázni csak a vezetőket, másrészről meg igenis vannak dolgok amiknek titokban kell maradniuk. Ahogy ennek is kellett volna.
@LayerFlop: A főnököt fikázzuk, ha nem tűnt volna fel. Az szomorú, hogy ilyen nímand ember alatt szolgálnak jobb sorsra érdemesek és azok nem lázadnak fel saját maguk renoméja védelmében. Ja, katonai regula. Most már ezek után ott Orvbánt szolgálni inkább égő. És látszik, hogy a pénzért történik, nem másért.
@a szív fészkei: Persze lehet, hogy neki tetszik.
Csak magamból indultam ki, feszengenék abban a hülye ruhában, főleg a sapkában.

Bár igazságod lehet, sokan szeretik a marcona egyenruhákat.
Önkritikát gyakorlok.:(
@a szív fészkei: Necsinád! Te okos fiú/lány?/
vagy. Ne mondd, hogy ilyentet okosabban lehet
lenyilatkozni. A titkos/hirszerzési/..más
bizalmi ügyekben csak hülye, vagy, ha jobban
tetszik, a polgárt hülyére vevő, nyilatkozatok
vannak. Ez bizony rendszer és polgár független. Aki ilyeneket akárkitől, akárhol,
elhisz, azt lefokozom és többet szódavízre sem
hívom meg. Úgy, hogy vigyázz!!!
Üdv. fidzsi, droid, de Magóg.
Látom, jól szórakoztk az "egyetemistával".

Off:

HOLNAP Szatmárban haknizik nemes vona urunk.
Gondolom, legalább 100 rendőr ki lesz állítva.

Találós kérdés:
1.
Lesz-e szerintetek betiltott szervezet egyenruhája Fehérgyarmaton, Mátészalkán és Kocsordon a kíséretében?
2.
Ha igen, lesz-e ezért rendőri intézkedés?
@LayerFlop:

sima pénzbeszedő hülyerendőr vagy, vagy pártitkárként lopsz, a tesit végzed levelezőn, és belülről látod a szektát, azaz a pártot, ennyi.

csodálod a tek-et, mert ők közelebb vannak a vezérhez, a személyes testőrből lett "dandártábornokot" pedig képzett, karriert befutott, közfeladatot ellátó embernek tekinted.

néz körül, ki hisz neked.
@LayerFlop: Akkor ezt a Hajdút váltsák le, mert ezzel egy országot sodort veszélybe! A - egyelőre még - partner országoknak se tetszhet ez, a magyaroknak se tetszik ez, Martonyinak se tetszik ez, tehát haszna semmi, kára sok: ilyenkor egy jobb nevelésű ember le is mond vagy ilyesmi.

Ne írd már, ha olyan jól tájékozódsz ebben a körben, hogy ennél a butafejűnél nem lenne sokkal rátermettebb erre a posztra!! Aki esetleg a TEK - sosemvolt- renoméját megcsinálhatná. De pont ennek adták ezt szolgálatai jutalmául, mert feltétlen híve Orvbánnak. Kerek a perec.
@LayerFlop:

Segítek eligazodni a nagyvilágban töki:

Akinek annyi esze van, mint neked, hogy a civil nevére regisztrált emillel kommentel egy ilyen helyen, arról 5 másodperc alatt dob 1000 oldal információt a gugli. Ide számítva az összes lehetséges faszbúk és iwiw profilt is. Vagyis nem kreálom az életrajzodat, hanem olvasom.

De annyit csak tudnia kéne egy ilyen bennfentesnek, hogy az admin minden felületen látja a regisztrációs méleket anélkül, hogy különösebben keresné. Ugyanis ez alapján tilt és moderál. A gugli meg azt sorolja föl, amit önként megosztasz magadról.

De sebaj, lökjed a mesedélutánt, hátha még kajálja valaki.
@fidzsi: Nem csinálom. Azt mondom, ha ez nem megy, nem kell tudni erről senkinek, nem kell viháncolós cikközön a TEK hősiességéről és nem kell ennek nyálat verő sajtáj a semmiről. És bárhol a világon egy ország érettségét az mutatja szerintem - nő vagyok - , hogy kinyilvánítja így cikkek, blogok formájában, miszerint ekkora baromságnak nem ül fel és azt öntudatosan kiröhögi. Hálisten Magyarország most ilyen arcát mutatja és nem az É-Korea-fazonú dermedt síri belenyugvó csendet.
@floyd.vi: spec azt sem,h.mit keresett a gárda a hősök terén. S a tek miért nem ott fényezte a hirnevét.
@LayerFlop:

Ne feledd, az arctalan TEK-nek, ő az arca. Siker, balhé mind az övé. Csak arról tud a pórnép, amit kiszivárogtatnak okkal vagy ok nélkül.. A sajtó pedig ilyen mocsok, bukik mindenre.
Talán jobb arc kéne, egy kicsit több IQ,ha már mindenképpen meg akar jelenni. Bár szerintem ez kontraproduktiv.
@Tűzfal:

Holnap nem Fehérgyarmat lesz körülzárva, hanem egész Szabolcs megye. Nem lőhetnek bakot egymás után kétszer egy héten belül :-D
@Tűzfal: Nem lesz rendőri intézkedés, mert a pincnök hőscincér egyenruhán lesz egy apró változás, ami akkor már nem olyan, mint a betiltott. Na adom én hülye az écát.
@makacs szennyeződés:

Igen, rendőr vagyok, és? Remélem, egyszer TEK-es is leszek. Akkor majd meglátjuk, kinek van igaza, ha rádtörjük az ajtót.
Tudomásul kéne vennetek, hogy aki a Fidesz ellensége, az a Nemzet ellensége. Hajdú Tábornok Úr pedig a jó ügyet szolgálja. Ti pedig ellenforradalmárok vagytok.
Nem, nem "tesit" végzek, hanem jogot, 4 éve. Idén leszek másodéves.
@LayerFlop:
Ezen a blogon a többségnek elég jó rálátása van a valóság kisebb-nagyobb szeletére, munkája, tanulmányai vagy érdeklődése folytán. Ezért szoktak olyan jó kis viták, érvek és gondolatok megjelenni. Te is megoszthatod, ha van Neked ilyen. Ám azzal a felettébb lekezelő, mondhatnám elitista hozzáállással, hogy mi eztet nem tudhassuk mer'tudatlanok vagyunk - nos a mandin tárt karokkal várnak.
@Fabius: így van, egészen pontosan a Mol szeretné épségben megőriztetni a kutakat, hiszen egyszer csak megint lesz béke, és ismét beindul a kitermelés.
@Fabius:

szerintem ezt is kidumálja... :)
@orica: Ugyanazt mondjuk. És tudod, milyen régen nem idéztem Niemöllert??? :-DD
@LayerFlop: Én nagyon elszúrtam valamit a gyerekeim nevelésével, akik közül egyetemista is van, fiatalok is, de ilyet, hogy "natúr egyetemista fiatal" vagyok, még nem hallottam tőlük.

Nem barátkozhatnának veled, hátha ragadna rájuk valami kultúrbeszéd?
@Fabius: Mindenképp ki akar robbantani Burberry lovag valamit? Megbízása van erre? Rendel szamurájkardos, gárdás összecsapást négy órás kimenettel, egy-két hősi halott, öt súlyos sérült, tucatnyi könnyebb sérült kivitelezésben, számlára? Vagy mi ez???
@Habakuk999: És belelátnak a TEK-be is egyúttal a barátsága révén. Vegyüljetek!!! :-DDDD
@a szív fészkei:

Nem lehet elégszer idézni:))
@Habakuk999: Gondolom a gyerekeid az egész országot bejárták a tanulmányaik közben.
Minden szófordulatot megtanultak és továbbadtak neked. Ez igen :D
@a szív fészkei:

Dehogy, vicceltem.

De ha azt mondod a szárnyas náci, akkor még nem találkoztál a fehérgyarmati jobbikos asszonkának egy megnyilvánulásával sem.

Ezért nem bírtam a poént megállni.
@LayerFIop: Kicsi csillag, szóval kibújt a szög a zsákból: Orvbánért rátöröd az ajtót bárkire, okkal- ok nélkül dafke... Szóval most írtad le, hogy a vágyott TEK-ed Orvicsek magánbandája állampénzen sokért. Kösz, megérte idekommenteled natúrmacisajtként.
@saravad: Megfogom. De most hív a kötelesség.
"Ti pedig ellenforradalmárok vagytok.
Nem, nem "tesit" végzek, hanem jogot, 4 éve. Idén leszek másodéves."

Na mán' el is kezdte, igaz ölég szarul fogott hozzá. Ha ennyi esze van valakinek aki kétnégy éve (? :)) jogot tanul akkor tényleg hü bazzeg van...
@LayerFIop:
:DDDD

Alakul. Stefi jobb.
@Fabius: Mert az milyen? Stefi reloaded? A náci lehet mosolygós, szabadidejében érzelmesen Chopint játszó is, láttunk ilyent... Csak munkaidejében öldököl.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Annyira nem hülyék, hogy szembe menjenek a NATO-val. Ez csak szétszórt morzsa a pórnépnek.
@a szív fészkei: Kézcsókom!Megadtam magam.
Szép estét! f. d.,d M.
@orica: Sajna, nem hiszik el, amíg a bőrükön nem érzik. De Orvbán tesz róla. azért ez a Layer gyerek elég hamar betört. Milyen TEK-es lesz ebből????
@LayerFlop: "Azok az emberek az életüket kockáztatják nem egyszer. És nem is a legtöbb pénzért..."

hihihi... ja mer a hitvány főnökök miatt semmi nincs... mindent ellopnak fizura-felszerelésre valót...

kockáztattyák a lóf@szt nem az életüket...
@fidzsi: És én jobban bánok veled, mint a TEK-esek, hidd el! ;-)))

Neked is szép estét, minden jót!
@a szív fészkei:

Az olyan, hogy mellette Gábriel kifejezetten szelíd liberális, aki csak néha játszik el fura teóriákkal.

Szerintem így már be tudod határolni.
@LayerFIop: "Igen, rendőr vagyok, és? Remélem, egyszer TEK-es is leszek. "

ÁVÓs akarsz lenni??? buta po:cs vagy ! inkább tanujj tovább és
csinálj valami tisztességeset ! vagy dolgozni büdös ???
@LayerFlop: Ott még nem tartanak hála istennek, hogy négy év alatt végezzenek négy szemesztert.

Tudod mit, inkább beszéljenek szlengben, ha ez az ára a kultúrbeszédnek.

@a szív fészkei: ez a natúrmacisajt csak úgy zsigerből? :))
Nekem soha nem jut eszembe ilyen jó szó.:(((
@Habakuk999: ez a po:cs pénzér kommentel... a te adóforintyaidér...
Dzsudi jobban konspirál, mint a TEK-imaki???
- Miért mászkálnak a TEK-esek védőfelszerelésben?
.
.
.
- Olyan, mint a bogaraknál a kitinpáncél: véd és a gerincoszlopot is pótolja.
@batka manó:

...és nem folytatja. Máris hívja a kötelesség.

Hja, van ilyen... :-D
@dr. Bubó:

valami ilyesmire mondják, hogy mindenki rendörnek születik, de van aki tovább tanul... :)

ezúton is elnézést kérek az összes jóérzésű értelmes rendörtől.
@Fabius: Azért most kezdek el félni. Milyen kötelesség? Kivel szemben? Hová szólítja? Jáááááááááj.@Habakuk999: :-DD
@a szív fészkei: istenem, Lindácska. Na ne...
attól a nőtöl kiver a víz. meg a barinőitől is.
jav: Dzsudzsi, na, klasszikust csak helyesen!!!

@Fabius: Ha két kanállal falja a zsidókat, közte a romákat, akkor elbírom képzelni. Biztos szériagyönyörű, Walhallában gyártott brühildei alkat, amire jogosan büszke és onnan onthatja a fajtisztítási ötleteit.
@Penivaldes: És egyszer ezen a nő is fog múlni a magyar jog valamilyen formában. Attól verjen ki a víz!
@a szív fészkei:

jogász, jogász...olyannak is köll' lenni, nem szégyen az. Van egy pár ilyen jószág az ismeretségi körben. Az igaz, hogy némelykor elvarázsoltan gondolkodnak, de messze nem hülyék, ellenben "négykétévvel" ahol ez ügyben kicsit bizonytalan vagyok, na jó nem is...(vagyok bizonytalan):)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hááát, ebben - erőst - van valami.
Tuttommal még mindig tilos egyenruhában politikai rendezvényen megjelenni (külön engedéllyel).

A megnyilvánulásai is öléggé át van itatva politikával.
@batka manó: Én olyant hallottam - és előre elnézést minden jóérzésű rendőrtől és pszichológustól - hogy aki fél az emberektől, elmegy rendőrnek. Aki még annál is jobban fél, az elmegy pszichológusnak.
@LayerFIop:
Szerencsétlen elmebeteg! Ha jogot végeznél olyan kis alapvetésekkel is tisztában lehetnél, hogy egy párt nem a NEMZET. Amirôl te ugatsz szerencsétlen, az a legsötétebb bolsevik diktatúra.
Majd ha feltörlik veled a padlót, akkor légy ilyen lelkes seggnyalonc. Annyira meg ne bízz abban, hogy a Tek mindenható. Ha elfajul egy ilyen diktatúra ne feledjétek, sokan vagyunk még akik kaptak fegyveres kiképzést...
Nem fogtok ti olyan peckesen parádézni, mint azt gondolod. Orbánnal együtt repültök. Ha erôszakosan léptek fel, nem a jogállam mellett, akkor sejted a sorsotokat? Segítsek?
@Fabius:

Micsoda egy geci vagy :-D

Nem hagytad a kislegényt nemzetbiztonság bétéset jáccani csak mert lenyikhajozott?

:-D
@batka manó: A fiam is jogász, apám is az volt. Én csak azt mondom, hogy ha Zimány és a Layer gyerök is kaphat ilyen papírt Tündérországban, akkor az nekünk nem lesz Fairy Tale... Hogy Orvbán, Simicska kapott, az se vigasztaló, sőt Grimm-mese, mert tudnivaló, hogy ők rendőrségre és bíróságra jártak témákért..
@LayerFlop: Buksimókus. Mint egyetemistát szólíthatlak így :-) A világot sokszor változtatták meg "egyszerű kis bloggerek" legfeljebb internet hijján másként hívták őket.
Csak megjegyzem, hogy a Biblia sok ma jelentős "könyve", pl. az evangéliumok a saját koruk bloggereinek szerzeményei :-)
Talán esetleg, ha legközelebb belegondolnál olykor abba amit írsz..... Különben ezt a hülye tévedést Kumin is elkövette valami nyilatkozatában. A másik lenézése pedig már többször bizonyította a történelem, hogy hülyeség.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
+++++++1

Tényleg, már régen akartam kérdezni, milyen volt a Sárkánybuli?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Most ment szolgálni svédeni. Legalább a svédeknek se jó.
@a szív fészkei: á szerintem ő csak a kiskosztüm miatt csinálja.
Csak irigyek vagytok , mert belőletek sosem válik dandártábornok . Csak álmodoztok arról , hogy milyen jó lenne egyszer szívvel , testtel , lélekkel a MINISZTERELNÖK URAT szolgálni , még ha gyermekgyilkosságokat is kell elősegíteni egy távoli országban a NEMZET ÜDVÉÉRT . Sok idegenszívű anonim .
Erőt , egészséget kívánok a nyugdíjas HŐSÖKnek !!!4négynégy
@a szív fészkei: Valhöll? Most Stefiről kiderült hogy valkyrja? :))))
Off, de minden fehér mocsok gyilkost felteszek, hogy a Gárda menjen már oda is masírkálni megvédendő a családot, jóerkölcsöt meg mindent. Ez épp egy sajátgyerekgyilkos: www.blikk.hu/blikk_aktualis/bosszubol-lotte-fejbe-alvo-kislanyat-h-t-mihaly-2104587
@LayerFIop:

"ki a Fidesz ellensége, az a Nemzet ellensége."

Hűha. Komoly zavar van a fejedben.Nyári szünet lévén javaslok egy üdítő olvasmányt, mert láthatóan jogi tanulmányaidnál még nem jutottál el a nemzet fogalmához. Csányi Vilmos: Ironikus etológia.
"Azokban az átalakuló, kaotikus társadalmakban, mint amilyen pillanatnyilag a miénk is......előfordulhat a tömeges identitászavarok miatt, hogy valaki politikai vagy egyéb csoportbéli tagságát helyezi a legelső helyre, és minden más kötődését - köztük a nemzethez valót is - e mögé sorolja.
Ekkor alakul ki a kizáró nemzet szörnyű eszméje."

Szóval olvass:)
@Habakuk999: De hát most nem? Én nem hiszem, hogy jogtudós akar lenni 2 címpalfotó között:))
@a szív fészkei:

Vannak tökjó arc rendőrök és egy teki kommandó is kell.

Ami nem kell az faszarcú, béna vezetésük. Az a baj, hogy a Tonhauserek és az Erdélyi Jancsik kikoptak, és nincs utánpótlás.
@Lencsés István _:

ne bazz, tényleg???

anyám borogass... :)
@Penivaldes: Te vezetted le, hogy Stefi családfája=Freya meg a négy törpe... Hol marad a többi három?????
@Fabius:

JUUUJJJJ!
Ne aggy ötleteket a sünöknek, bár azt el kell ismernem, hogy errefelé mintha egészséges lelkű rendőri vezetők élnének!
VÓT MÁR?

Mire kell a harckocsi a TEK-nek?

Régi orosz típusú páncélozott szállító harcjármű, egy BTR-80-as beszerzését tervezi a Terrorelhárítási Központ (TEK), amelynek már van ilyen járműve,és arra használják, hogy a kommandósok védett módon közelíthessenek meg vele épületeket.

hvg.hu/itthon/20120827_Felelmet_keltenek_majd_a_TEK_harci_jarmuv
@Lencsés István _: :-D Szép is ez ecsém!, De kár, hogy nem lehettek ott 89-ben a Tienamen téren a testvéri kínai tankokon elgázolva a srácot!! Mennyit tanulhattak volna!
@Penivaldes: Igazad van. Én pl óvodás koromban nagyon szerettem volna kisdobos lenni a bőröv miatt, aminek a csatján egy dob volt.
@Tűzfal:

@vitéz Thapóccay néma bárány:

:)

ami Fabiusnak írtál...
@Penivaldes: A hajpótolt, mell- szájnagyobbított Lindus? Más nem is vehet fel kiskosztümot, csak ügyvédnő??? Na ezért nincs nekem.
@a szív fészkei: Selmeczi is jogot végzett a Pázmányon, nem? Na. Inkább látnám Győzikét a parlamentben.
@LayerFlop: "Egyáltalán minek kell a médiának ilyenekről tudósítani. Simán el tudom képzelni, hogy valami módon segítették az egyik felet, feltehetőleg a rezsim ellen felkelőket. "

Egy előző hozzászólásban még azt tetszett mondani, hogy ez mindenhol médiaesemény - tehát nem titok, hanem téma.

Hogy miért kell tudósítani? Mert sajtótájékoztatót hívtak össze, speciel éppen a TEK. Tehát ók akarták, hogy a mádia tudósítson róla.

Feltehetőleg éppen a felkelőknek segítettek? Én nem tudom (A KGB, CIA, Moszad biztosan tudja), mindenesetre a(z ellentmondó) nyilatkozatok alapján nem úgy néz ki.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ez írtam az előbb: ne egy ilyen lojális lakáj vezesse és ne ezért!
@Fabius: Figy Fab. A múltkor már írtam, hogy ahova rendőr kell - a bűnözés elharapódzása miatt - csak neki kell állni Vonának és pár gárdistának telefonon beszélgetni egymással, előadva, hogy a környéken gárdaavatás lesz.

A lehallgatásuk után egyből pár száz rendőr ellepi az adott környéket. :)
@a szív fészkei: Na nem egészen 4 törpe. A Brísing nyakékről van szó, amit 4 törpe kovácsolt, és csak úgy adták Freyanak, hogy az istennő mindegyikkel eltölt egy éjszakát. de hogy most melyik..hát azt nem tudom:))
@Cirbolya_sentinel: Újrajátsszák 2006 október 23-át? Gyuszi bácsit már besorozták? Az el tudja vezetni. Igaz, nem kicsit jobbikos. www.youtube.com/watch?v=rEAPtuiFg0s
@Habakuk999: És úttörő a csaton lévő láng miatt?, Nekem meg az úttörőing tetszett azzal a sok zsebpatnival, firlefranccal.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hagyjad már magad ezzel a lehallgatással. Ha ez lenne az átbaszás nem menne.
@a szív fészkei: nem, inkább nagyon mély lett, és kevés szóval is kitudja fejezni a mélységét.
miért mánijája minden kreténnek, hogy az aki leköpködne ilyen szarkupacokat mint a mi pol'elitünk az idegegenszívű, szerintem basszameg elöbb utóbb belölünk lesznek a igazi "hazafiak", ha sikerül rendesen bepöccenteni minket. Söt ha komolyabban belegondolok, már ma is inkább szolgálom a hazám javát az állandó kritikával és fikával - a civil életemről nem is beszélve, Gdp, jövedelem adó meg ilyen úri huncutságok - mint egy kretén kommandós, vagy a rendörséget szétquró belügyér, vagy az ö balfasz fönökük... :)
@a szív fészkei: "De aki arabnál Orvbán a lila nyakijában megjelent, az két héten belül bukott, "

ÁHÁ! A lázadók azért rabolták el a nézelődő, falafelt eszegető turistákat, hogy elérjék azt, hogy Orbán látogatást tegyen Asszadnál elérendő a kiszabadításukat. De amikor egyértelművé vált, hogy nem megy, mert meccs van, okafogyottá válás miatt inkább visszaadták szegény nyugdíjasokat.
@Fabius: Végül is nem az a lényeg, hogy futnak lyukra csak fussanak nem? Addig is ott egy csomó rendőr és visszaszorul a bűnözés. :)
@Penivaldes: Stefi ezért emlegeti folyton a kikovácsolt,kardként és csendőrszuronyként szikrázó érveit!!!
Bocsi az OFF-ért de erről hallottatok már???
Szóval ezen már csak sírva röhögök. Rasszista lett a Negro cukorka is. :)))

50 Cent felháborodott a Negro cukorkán

starity.hu/magazin/31077-50-cent-felhaborodott-a-negro-cukorkan/

"Természetesen nem áll szándékomban elvitatni a háborgó 50 Cent szociolingvisztikai zsenialitását, minthogy rajongóinak nyelvészeti műveltségét sem, vagy úgy általában az amerikai géniuszt, de a biztonság kedvéért azért elmondanám, hogy a "negro" a latin "niger" szóból ered, ami feketét jelent (lásd a kifejezést: nigrum in candida vertere, vagyis: feketéből fehéret csinálni - ugyanitt lásd még: Michael Jackson), s amit a portugál, illetve a spanyol nyelv szintén a fekete szín definiálásaként használ ide s tova 1100 éve. Magyarországon ugyanez a kifejezés főnévként használatos, mégpedig a Győri Keksz Kft. által gyártott cukorka megnevezéseként (lásd még: "A torok kéményseprője"), amit egyébként megalkotójáról, Pietro Negróról neveztek el, aki pedig a névazonosság ellenére nem keverendő össze Fekete Péterrel, a közismert kártyajáték karakterrel. Épp ezért javaslom, hogy ha a Mensa elnöki posztjára is minden bizonnyal esélyes zenei zseni legközelebb hazánkba látogat, vagy tájékozódjon Ázsia félvad pusztaságainak ezen részének viselt gasztronómiai dolgairól, vagy más esetben csapjon fel egy világtérképet, keresse ki, fényképezze le és tvittelje világgá a nyugat-afrikai Nigert, lévén vélhetően az is sértő lehet mind az ország 11 665 937 főjére nézve, mind pedig 50 Centre és rajongóira."
@Penivaldes: Szerintem ugyanilyenek a cserkészingek, csak randább színben. Hisz azt másolta az úttörősdi.
@dr. mesterseges szinezek: :-DD,Ugye, hogy mi mennyivel jobban tudjuk az eseményeket követni??!!
@dr. mesterseges szinezek: Persze itt nyeti értelmét az, amire egyes kartácsak céloznak, hogy a szíriai ellenzék az, amelyik kegyetlenkedik: vessenek be piszkos bombát, vagy gázt... de hogy Orbán baráti jobbjával támadjanak Asszadra, ez kimeríti a háborús bűn tényállását.
@a szív fészkei: "nem kell ennek nyálat verő sajtáj a semmiről."

Nem úgy van az! Régi trükk, hogy ha valamit el akarsz dugni, akkor azt szem előtt kell hagyni.
Mármost ezt extrapolálva egyértelmű, hogy ami annyira titkolnivalóan titkos, hogy el kell titkolni, arról sajttájt kell tartani.
Teccikérteni?
LayerFIop másképp írja a nevét, mint LayerFlop, úgyhogy a troll helyett trollkodó másik trollról lehet szó. De az is lehet persze, hogy ugyanaz a troll, csak rettentően furfangos.
@a szív fészkei: Azé ha nem éltünk volna már Kádár és Hofi alatt, sokkal hendikepesebbek volnánk az események értő követésében.
@Habakuk999: nem kell aggodnod amiatt, hogy rombolom az imidzsem.

en ilyen szeretek lenni.

de koszi:-D

hidd el, nagyfiu vagyok es tisztaban vagyok a tetteim kovetkezmenyeivel. szamot vetettem mar reg es rajottem, nekem megeri egyenesen leirni amit gondolok meg akkor is, ha emiatt bunkonak neznek. az ugyanis mar nem az en tevedesem, dontesem es tettem.

az mar masvalaki problemaja:-)
@Fabius: "Holnap nem Fehérgyarmat lesz körülzárva, hanem egész Szabolcs megye. "

- A gárda nem jelent meg, de az akció nem volt sikertelen, ugyanis többtucatnyi tirpákot fogtunk. Azonnal bevallották, hogy azok, a főparancsnok úr pedig az akció előtti parancsfelolvasáson külön kiemelte, hogy egyetlen tirpákot se hagyjunk futni.
@LayerFIop: "Akkor majd meglátjuk, kinek van igaza, ha rádtörjük az ajtót.
Tudomásul kéne vennetek, hogy aki a Fidesz ellensége, az a Nemzet ellensége."

No, akkor hát mégse tájékozott vagy, hanem echte fideszes (némi széljobb vénával). Ha zongorázhatnám a különbséget...
@LayerFIop:
Kedves Natúr Felsőoktatási Anomália!
A hozzászólásod szellemiségét elemző mazohista olvasóban olyasféle kép alakul ki Rólad, hogy szerinted lebeg az elejtett golyóstoll a Holdon.
vimeo.com/11690875

Te melyik vagy a megkérdezettek közül?
Ez már önmagában is a brühühühü kategória legalsó szintjét súrolja, de ezt még szorgalommal és kitartással helyre hozhatod. Ha ráfekszel a témára, még fizikus is lehet Belőled, bár őszintén szólva én remélem, hogy állást nem fogsz kapni a CERN-ben, mert már is csomagolok. Az emberes Mars-expedícióba biztosan kell egy mosógépszerelő, mivel (magamat ismerve), a startnál bizonyosan beszarnék. Amúgy ettől eltekintve hasznos tagja lennék a legénységnek, mert csak köll tiszta szkafander a többieknek is, már ha igényesek. Ez persze a nagyon távoli jövő, ezért kanyarodjunk vissza a mába. TEK kérdésben azt mondád:
„A demokráciának pedig nem azt kellene jelenteni, hogy mindenki mindenbe beleugat”
E-kijelentő mondatod után két dolgot remélek őszintén:
1: Semmi közöd a klasszika-filológia szakhoz…
2: Nem jogi egyetemen szórod tele szellemi pollenjeiddel az étert…
Kölyökkoromban 19 fajta allergiát mutatott ki az alapos vizsgálat nálam, nem kell a huszadik. Bár olvasva a kétség kívül kiváló eszmefuttatásodat, máris nehezebben lélegzem.
Szóval mi is az a rohadt demokrácia? Pofa lapos, a sajtó meg kussoljon?
Az én (mi) olvasatunkban olyan messzire kanyarodtál az eszmétől, mint Schobert Norbi az ehetetlen műszarjaival a parasztkenyérhez képest.
Esetedben támogatom a tandíjat. Háromszoros összeget fizettetnék a hozzád hasonló géniuszokkal, kikötve azt, hogy ennek ellenére, a BME krampusza közelében nem fordulhatsz elő. Mer akkor az egy ördögi kör (ha érted) lenne. Dhémoszetenész Philippikáit ne olvasd, az Neked árt, és…
…ne kezdj bele fogalmazásba, nem érdekel a véleményed.
Illetve igen, mert azért mégis csak vitázni volnánk itt.
Viszont a „nem vagyok fideszes, de” duma nem jön be.
… Rodeo – majd megismered…
@Bakter:
"kőne valami siker is, olyan tévéshűhahír. Behívunk pár vót rendőrt, oszt eldugjuk őket valahová. Ha nem teccik nekik, akkó evesszük a nyugdíjukat, oszt jónapot. Szóva, pár napja edugjuk őket, miközben azt híreszteljük, hogy az asszírek, vagy mi a tököm, rosszszírek elrabóták őket. Pár nap múlva meg kedves Hajdú barátom megtalálja őket, oszt jó bejelenti az örömhírt valami majálisféleségen." - Na, valami illen variáció is megfordult a fejemben.
Főleg, mikor láttam a hazaérkezésüket(?), nem tűntek lestrapáltaknak. A nyilatkozat sem volt olyan, mint ha egy lelkileg agyongyötört ember mondta volna.
@LayerFIop: tudjuk, hogy ellensegek vagyunk.

orban viktor megmondta es azt is megmondta, inkabb latna minket holtan, mint sebesulten.

es rank akarod torni az ajtot, kiscsibe? a kenyerado kisgazdaidra..?

helyedre, rossz kutya, vagy orrbabaszlak az ujsaggal:-DDD
Egy háború már kitört: www.smartsport.hu/magyar-labdarugas/20120828/fradi-kontra-nemzeti-sport-kitort-a-haboru/

Figyeljünk jól!!! [..]"Hihetetlen történet bontakozik ki a szemünk előtt. Az eseményeket csak röviden vázoljuk: hétfőn 14.30 óra körül a Nemzeti Sport Online-on megjelent egy hír, képpel és hivatkozással a fradi.hu-ra, mely szerint az FTC megszerezte Milan Pericset, a Videoton csatárát. 16 óra körül Kubatov Gábor, a zöld-fehérek elnöke közleményben jelentette be, hogy feljelentik az NSO-t, "számítógépes rendszerekbe történő illegális behatolás, valamint szerzői jogok megsértése" miatt - és hogy a szerződést még nem írták alá a légióssal!"

Kubatov aggódik és PEREL az adatmegszerzés miatt! Ez már a Kabarénál is jobb, bár az elég randán végződött.

@Knósszosz: Nesze, fiam vigaszul, ha már lemaradtál erről a cukorfalatról (Layerről): www.hirado.hu/Hirek/2012/08/28/15/Jakabos_Zsuzsanna_megmutatta_amit_meg_kevesen_lathattak.aspx?source=hirkereso
@Knósszosz: Startnál beszarsz, mi a gond - hát mire való egy mosógép???????????????
@a szív fészkei: a lánya okos, bár én csak 1 interjút olvastam vele. Selmecikinél tuti okosabb, de ez jobb helyeken még nem lenne elég a jogászkarrierhez.
@a szív fészkei:
A Marsról szarom le a magyar focit.
De mit szól Don Vittorio ehhez?
Neki a Vidi az szívügye. A fattya is ott bukdácsol, ha jól tudom...
Zsuzsi... hát...
Csinos pofi, meg egyébként is, nagyon kedvelem!
Kösz muter!!!
@saravad: Ja, tanulni akar, azzal nincs gond. Azzal van, hgoy a mocsok RTLÉ nem erre helyezte a hangsúlyt a szar műsorában rólukk.

Akinek bp-i egyetemista gyereke van figyeljen! "A BKK öthónapos szemeszter bérletet vezet be, amivel 1250 forintot lehet spórolni. Nem kell nézni annyit, hogy mikor jár le, nincs sorbanállás, bár persze az elvesztésnek nagyobb a költsége. (19250 forint helyett ugyanis a szemesztere szóló bérlet csak 18000 forintba kerül. Megosztottuk, hátha néhányatok jól jár vele.

www.bkk.hu/2012/08/kerulje-a-sorban-allast-es-valtson-szemeszterberletet/ "
@saravad: Jaj, tiszta Fülig Jimmy lett a stílusom. ;-D Róluk, a második k-t küldöm Skiccnek. Nem tudom, van-e barátnője mostanság PhD-zés közben...
@Knósszosz: "Neki a Vidi az szívügye. A fattya is ott bukdácsol, ha jól tudom..."

jaja

a vidit igazabol a gazsinak vette. az mti kulon kepes riportban szamolt be rola, hogy gazsi 2 percig palyan volt!

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110821-orban-gaspar-a-88-percben-szallt-be-a-videotonpuskas-akademia.html
@Knósszosz: Életkém, azt én is még itthonról, ahhoz nem kell a Marsra mennem. Egy kis aszalt szilva, barack, no problem.

De a finomságra figyelj gyerekem!! Kubatov feljelent adatok illegális kezeléséért!!! Na itt a barokk bája a sztorinak!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ja nem olvastalak végig. Lefújták a meccset. Ezek szerint GAzsinak ,ég időben. ;-D
@Marcellusca: "nem tűntek lestrapáltaknak."

Nem aggódtak, inkább várták, hogy megjelenik Yossarian.
www.millamedia.hu/2012/08/29/vartalak-kedvesem-templomi-imaval/

[..]"Aki szeret machetével borotválkozni és nem veti meg a hónaljszagot sem, annak jó hírünk van – a mandiner tovább döntögeti a XXI. századi jogegyenlőség tabuit a Pussy Riot ügye és a szólásszabadság kapcsán."
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Salamoni döntés. Örül a gyerek, örül az apja, és a csapatot se demoralizálja agyon. Lefogadom, hogy Sousa sakkban erős.
FB-ról

Beküldte: atlatszo.hu

Helyreigazítási pert nyertünk tegnap első fokon Orosz Mihály Zoltán, az érpataki polgármester ellen. A Fővárosi Törvényszék szerint a kifogásolt cikkben (lásd lent) szereplő tényállítások valódiságát bizonyítottuk, a polgármester elleni büntetőeljárás minden fázisáról korrekten tájékoztattunk, a különböző jogértelmezések pedig nem lehetnek helyreigazítás tárgyai.
Orosz Mihály fenyegetőzik, de nincs igaza
atlatszo.hu"

atlatszo.hu/2012/05/01/orosz-mihaly-fenyegetozik-de-nincs-igaza/
Ha az idióták csendben hazahozták volna a 3 kollégát semmi baj nem lenne. Mindenki elkönyvelné, hogy valószínűleg zsoldosok és kész, végül is magánügy.
De így? Simán úgy tűnik, mintha a Magyarország (legalább)jóváhagyásával melóztak volna kint (pl. a főbohóc Steven Segalnak öltözve tegezve instruálja őket mit mondjanak stb.)
Most akkor minden parlamenti felhatalmazás nélkül részt veszünk - akár kutyakiképzés szinten is - a szíriai balhéban? Ez valami nagyon durva lenne szerintem.
@a szív fészkei:
Ja, a check list!!
Beugrott, mint repülés buzinak.
-Szív...
-kilőve
-knósszosz?
-kuka
-egér?
-lyuk betapasztva
-Boli?
-búvárharang
-Fabius?
-zárka
... O.K.,
Phides tower, we are ready for take off...
Hajtómű 100%
ááááá.... puff
2014..
@a szív fészkei:

Jakabos megmutatta a körmét? Ómájgád. A lakájmédia bulvár címadása már a híradót is fertőzi, mint ezeket?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120827_Rettenetes_dobbenetes_elkepeszto
@a szív fészkei:

A millának sikerült egy hét múlva reagálni ergé posztjára?

Azt a kapkodós naprakész mindenit.
@Fabius: DE Knósszosz kedveli nézegetni. És csak szebb, mint a barettes nyomi. Ez mrg egy nagyon édi teki: fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526149_513604131998615_1306651689_n.jpg
@Fabius: Ilyenek, nem oly gyorsjárásúak, mint a TEK. De legalább reagáltak. Mert Gábriel is ezt a szart nyomatja itt, hogy a vallást gyalázták, OMG, megérdemlik, szántsák fel velük a tajgát!
@Fabius: Az a HV. Abból ritkán szemlézek. ;-D Ennyire nem vagyok önkínzó.
@Knósszosz:
Te kis bohó..... :)))
Mi a pöcst kezdek egy búvárharanggal???
Nekem 5-10 perc a határ und ich schpreche Deutsch.
:)
@Fabius:

valahogy klikk-et kell genegálni, ha értelmes írásokkal nem megy, akkor marad a horror, meg az "omájgád", mondjuk szerény véleményem szerint jóféle cicis nénikkel, kisportolt szép fijuggal - kinek,kinek izlése szerint - lenge öltözékben többre mennének...bár he belegondolok vitya legúccsó, legeslegjobb fényképe szerintem komoly forgalmat generált. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Szervezkedhetsz a Fertő tó fenekén a regnáló hatalom ellen. Én majd oda navigálom a tóalatt járómat, asztán alulról beúszok és kurvára megdöncsük a rencert. Ez elfogadható Neked?
Töltöm a palackokat, szóval?
@nedudki74: Ugyehogy ugye? Van vaj a fejükön és csurog le rendesen.
@Marcellusca: Már kisírtam magam ezen. :-) Gyakorolja az embernek levést. De nem megy. Ennyiért sem.
és a helyzet csak fokozódik:
index főoldal

Nem indulna 2014-ben az MSZP?
Bojkottot fontolgatnak a regisztráció miatt.

Az E.ON vezetőjével tárgyalt Orbán
Némethnével az oldalán alkudott a gázüzletágra.
oszt még ez is:

Az E.On megvásárlása elűzheti az IMF-et

A Stratfor szerint Orbánnak választania kell a népszerűség és a tárgyalások folytatása között

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F08%2F29%2Faz_e.on_megvasarlasa_eluzheti_az_imf-et%2F
@LayerFIop: Azért mielőtt nagyon büszke lennél Hajdu(!) úrra, ajánlom ezt a figyelmedbe:
atv.hu/belfold/20120531_hajdu_janos

Egy őszinte szó nem hagyta el a száját.
"... akárhány terroristát fogtunk el..." Konkrétan egyet sem! Bűnözőt, azt igen, nem is keveset! De terroristát nem.
A szaktudásáról a miatta lábon lőtt kolléga egészen másként nyilatkozna, ha kérdeznéd.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Egyketted óra, és én seret.
Csak nincs itthon, szóval séta...
Neked van hűtve?
Ne válaszolj, mert ha igen, már is nem kedvellek:-)))
Na, séta...
@Cirbolya_sentinel: "A Stratfor szerint Orbánnak választania kell a népszerűség és a tárgyalások folytatása között"

Holnap euróvásárlással kell kezdeni a napot.
@kapusedző: "Hajdu János elárulta, a miniszterelnök élete egyszer sem forgott veszélyben, amíg ő védte."

Tudjuk. Csak közveszélyes, de nem önveszélyes.
@Cirbolya_sentinel: Akkor takarodjanak most a jól fizető parlamenti székekből!
Mi az, hogy nem indulnak?

Ma 15 vagy 16 emberrel tárgyaltam.
Ezek közül 15 vagy 16 választékosan vagy kevésbé választékosan küldené vissza a barmokat nyaralni, hogy addig se okoznának kárt.

Nehéz lesz nyugton ez a két év.
@Knósszosz:
Van, szégyenlem is érte magam. Ráadásul valami német, papok által főzött... :))
@Habakuk999:
Bolond vagy te???!!! Mazsolák és lelkes amatőrök vagyunk csak!
Na, majd küldök képet...
@Cirbolya_sentinel: Itthon jó szemmel nézik?

Plusz húsz évre fog eladósítani a törpicsek egy veszteséges tevékenységért, hogy a jövő tavaszi éhségmeneten verhesse a mellét, hogy ez is a miénk.

( habár az a pár cent köbméterenként, amit offshorra ki lehet szedni a szállításból is nyom valamit a latban )
@dr. mesterseges szinezek:

Pedig micsoda daliás idők voltak.
Érdekes.
Én is úgy vettem észre, hogy a 65 év idegen elnyomás és rendőrterror valahogy elkerülte a nagy szabadságharcos forradalmárt.

Vagy mintha meg is gazdult volna közben.
@Habakuk999:
Csónakázás... Most esik le! Pofám leszakad! :)))
Dög vagy! :DD
Na, képek mentek a mail-edre!
@Cirbolya_sentinel:
Nem véletlen rántotta össze eligazításra a külügyi dolgozókat OV!
@Le_Penseur: Komolyan félek attól, hogy megint úgy győzni fogunk, hogy attól kódulunk.
@Fabius: A millának kéne reagálni ergé posztjára ?

Miért ?

Én már azon is csodálkoztam, hogy mandinert és vincentet találtam a honlapon.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Undorító.-:))
Száz pesetáér vásároltam annak idejin egy feles poharat eszpányában,oszt abból annyi likőrt ittam Montserratban, ami belém fért. Nem is emlékszem, hogy értem vissza Barcelonába. A szerzetesek egész jó cuccot csináltak, volt benne lila, pink, meg a franc tuggya milyen színű izé. Másnap hullámzott a Rambla.:-)))
@kapusedző:
Nekem a legjobban ez a dumája tetszett ennek a szerencsétlennek:
"Nem, nem "tesit" végzek, hanem jogot, 4 éve. Idén leszek másodéves."
4 év alatt eljutott a másod évig... Egy GENIE lehet a csóka. Illetve a Párt tolja a kisköcsögöt?
Ez a seggnyalonc jogász lesz... hány év kell még neki akkor?
Wazz, nyugdíjas lesz, amíg a szakvizsgájáig eljut! :)
@Dr. simonmondja.:

Nem "kell". De ha megteszik azt időben "kell".

Szerintem ez az ellenzék fő baja úgy mindenestől: lassú, tohonya, minden egy hét alatt esik le nekik. Szocik, LMP, Milla, mindegy.

Engem ez kurvára bosszant.
index.hu/belfold/2012/08/29/ujabb_maffiozogyanus_ferfira_csaptak_le/

0:20nál a figura mit bénázik a bilincseléssel. :)
Nekünk (sorállomány, őrkutya) a seggünket addig rugdosták, amíg egyből rá nem bírtuk vágni egy olyanra társunkra a bilincset, aki ott kapálózott és tiltakozott is ellene. Ez meg még együtt is működött...
A Világ Leggyorsabbjai... Húúúúú... Szép mese... Vannak droidok, akik be is szopják? A Vezér Tekjei...
@Fabius: Talán csak ma olvasták.

Ergé nem egy tényező.
Remélem.
@Kara kán:
Mi van seggarc? Várod, hogy érted is menjenek? :))
Ilyen szervilis barmokat nem visznek el! A seggnyalásért még ki is tüntetnek, úgyhogy ne izgulj, szaros ki életed tovább folytathatod, gyűlölködve, fröcsögve, hülyeségeket összehordva! :))
@Kara kán:
"Szorul a hurok a gazfickók nyaka körül. "

A próféta szóljon belőled.
@Cirbolya_sentinel:
Látom, szavad is elakadt.
A kánkános csávó is sváb lehet? Csak azért kérdem, hogy akkor tukmálhatjuk Stefkére még! Hátha meg...küldik egymást! :D
@Cirbolya_sentinel: Igyekszik keveset mondani, hogy ne lehessen belekötni. Jó padawan.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "A kánkános csávó is sváb lehet?"

Inkább félázsiai származéknak tűnik, vagy tán egészen az.
@Fabius: "Szerintem ez az ellenzék fő baja úgy mindenestől: lassú, tohonya, minden egy hét alatt esik le nekik."

Még csak az hiányozna, hogy Mohácsra készülve megmozdulnának! Még a végén időben odaérnének, és akkor mi lenne a kipróbált forgatókönyvvel!?
@dr. mesterseges szinezek:
Áááááá... Óccó, kicci, hasimíttvánny! :)
@Kara kán:

"A nyomozás adatai szerint az elfogott B. Elemér megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 1996. július 30-án Cs. József sérelmére követett el emberölést, a Budapest, XIV. kerület Nagy Lajos király úti Conti Car autószalonban."

Ez tényleg jó hír! Ha tényleg ő az elkövető, akkor rács mögött a helye!

A tekeseket tudnám csipkedni a felvételek alapján (megadja magát egy csaknem meztelen, elhízott fickó, ezek meg feszítenek a bevetési pajzzsal, meg a géppisztolyokkal), de nem teszem, inkább velük örülök!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Ez a seggnyalonc jogász lesz... hány év kell még neki akkor?
Wazz, nyugdíjas lesz, amíg a szakvizsgájáig eljut! :) "

Nono! Amilyen kvalitást felmutatott itt, még az is lehet, hogy idén már jogidoki lesz, a 2013-at pedig sportminiszterként kezdi.
Az ajtót meg akár be se zárjátok...
@dr. mesterseges szinezek:
Választhat is még. Lehet, hogy mondjuk tákolmánybíró akar lenni inkább mégis! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A médiakurátori poszt is testhez áll.
Ez is egy módja volna az áramtakarékosságnak és az erdők védelmének.
@dr. mesterseges szinezek:
Védd az erdőt Te is!
Egyél hódot!
(bakker, felénk aktuális, egyre pofátlanabbak a kis dögök...)
@Le_Penseur:
Az Orbán-kormány, a TEK stb. végre nekiláttak a múlt bűneinek feltárásához. Még talán az ő emberük, Fenyő, a médiamágnás, gyilkosa is meglesz.
Erre az ilyen libsibolsik hisztizni kezdenek, mocorognak, nyüszítenek, eszi őket a fene és töri a nyavalya.
Gyanús, nagyon gyanús...
@Le_Penseur: "velük örülök! "

Én még ki is tüntetném azokat a rendőröket, akik 16 évnyi együtt bulizás után most inkább feldobták, megelőzendő, hogy őket dobja fel valamelyik mostanság kitárulkozó kapcsolatuk ebben a körkörös bűnüldözésben.
@Kara kán: "Az Orbán-kormány, a TEK stb. végre nekiláttak a múlt bűneinek feltárásához."

Úgy tudom, Viktor személyesen készül tarkón lőni Pintért, majd maga ellen fordítja a fegyvert "Ibrahim, bármerre jársz, légy átkozott!" felkiáltással.
@Fabius:
Ha szabad megjegyeznem, ellenzék ebben a pillanatban nincs.
Mesterházy kenegeti a fost (pedig én többet nézek ki belőle), Schiffer olyan, mint egy rakás plöttyedt tehénszar, és hol van a többi? Nincs?
Nincs!
Fecót rehabilitálta a bíróság, de az is egyenlő a ganajjal. Ki a pélóra ixeljek? Azt tudom kire nem, de ne bassza már meg az ég, megint protest szarral fog eldőlni?
Levédia röhejes, de semmi kedvem vigyorogni.
Ez tragédia
@Knósszosz:
Sörre ixeljünk!
Már nem is vicces az ország... :((

Kb. így száll le Viki és csapata, továbbá így próbál pénzt szerezni is... :))
www.youtube.com/watch?v=ed_t5z3H41c
@Knósszosz: Komolyan kérdezem: miért nézel ki többet Mházyból?
Egy ideális ellenzéki karakter ott, ahol a demokratikus játékszabályokat mindenki betartja - még a saját pártján belül is akkor van állásfoglalása, ha korábban valakinek már volt, amihez képest be tud állni.
Egyetlen eredeti ötlete a borotválkozás volt, de meglehet, hogy Lendvai áll a háttérben.
@Kara kán:
Rég szennyezted itt az étert.
A franc se kíváncsi Rád.
Tedd azt, amit eddig:
Ne gyere ide.
Persze ez egy demokratikus izé, nem jobbos szar. Gyere csak, legfeljebb röhögünk.
Kibaszott egy lúzer vagy, Stefivel egyetemben.
Kúrod?
brühühühühü
@dr. mesterseges szinezek:
Nem nézek ki semmit belőle.
Pusztán azt akartam érzékeltetni a kitűnő társasággal, hogy egy M-házi értéke messze magasabb, mint egy O.V-é.
Akkor érted már?
@Knósszosz:
Pszzz.... rá sem fogok szavazni, csak mondom.
@Knósszosz: Világos, az orbánorigójú rendszerben tényleg értelmezhető.
@dr. mesterseges szinezek: Én speciel lehet, hogy rá fogok, de nagyon sajnálni is fogom magam, amiért ilyen szánnivaló őrültségre kényszerít a sors.
Jól szórakoztam ma is, ha már sírni minek.
Azért meg kell, hogy mondjam, a trollkínálat egyre gyérebb. Máshol is. Minőségi kifogásaim vannak. Kara igen szűkszavú volt, a mű-egyetemista rálátó meg, ehhh, nehéz manapság jó személyzetet találni, bahátaim.

Körülnéztem a fb bízunk a kormányban oldalán (2583 kedveli), a kitiltottak száma megbecsülhetetlen.

Jó éjt
@dr. mesterseges szinezek:
Ünneprontó vagy! :D

@Kara kán:
ez nálad valami fixáció? Mindenről a libsibolsi szó jut eszedbe? Tisztára mint endike a hitellel!

Hidd el, itt sokan örülnének annak, ha lassan tényleg börtönbe kerülnének az olajszőkítők, rendőröket kilóra megvevők, bodzások, számlagyárosok és úgy általában a zavarosban halászók! Mondjuk erre PS nyugdíjas milliárdos ígéretet is tett, de az ugye már régen volt....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Don Sintér... Helyére fog majd kerülni ő is. Az őt megillető helyére.
@Knósszosz:

Ez csak addig igaz, amíg Mházy ellenzékben van:)) Halál gyönge, hisztís pöcs.
@Le_Penseur:
Kánkános csávóról mégis valamiért a következő jut eszembe:
"Halld szavam és nézd popóm!"
1:00 tól... De a többi is jó!
www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=bIXQnIUO0qo
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
:-DDD
Majd még leszaroznak, mer az ilyesmitől rötyögünk.
A Tom&Jerry nekem például örök.
Úgy tudok córakozni rajta, mint egy kölyök.
Na, Te is vén vagy?
Jajaja, nem, bocs!!
Csak, izé.. nosztalgikus. Vagymi...
@Le_Penseur: Talán a félázsiai felem, az olyan. Annak tán még meteorológus őse is volt - vagy Szervác, Pongrác, esetleg Bonifác nevű.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jó ötlet, úgy is egymásnak vannak teremtve, csak a teuton ázsiai kompatibilitással lesznek némi problémák, de mind a kettő úgy is álkarakter. Megoldják okosba, csak a bios-t kell az egységeikbe frissíteni :-)
@Knósszosz: "A Tom&Jerry nekem például örök.
Úgy tudok córakozni rajta, mint egy kölyök."

Kölyök??? A T&J ma legalább 16-os karikával mehetne. Nem gyereknek való az a nerbe'.
@Cirbolya_sentinel: Jó kis szimbiózis lesz az. Nem kell minden nap szerszámostul kisétálni a földre, mert mellette lesz a jurta.
Stefi meg amúgy is szokva van a lófaszhoz, így a kumiszgond is megoldva.
@Knósszosz: Zsuzsid meg jön a kékre festett műkörmeivel belecsapni.
@Knósszosz: \0/ kengyel futó, és magillás atomanti is örök, még mindig betegre röhögöm magam ha látom :-D
@orica:
Nem gondolom, hogy Mesterházy hisztis pöcs.
Pusztán alkalmatlan kibaszni a szarláda ellenfelét a kukába. Ezért seggfej.
Nem hülyegyerek amúgy, tanult itt-ott. Ja, persze Viktor is.
Sokra mentünk vele… velük.
Tudod mennyire leszarom őket?
@a szív fészkei:
Zsuzsit szeretem, semmi szekxujális izé, köröm, tzitzi, ilyesmi.
Egyszerűen szép, és a teljesítménye az, ami előtt térdre borulok.
@Knósszosz:

Én ismerem, és tudom, hogy ez az arca a nyilvánosság előtt szinte nem is ismert. Teljesen alkalmatlan (párt)vezetőnek. Modora, nyelvtudása rendben. Ez kevés.Nagy buktája lesz.
@Cirbolya_sentinel:
-:D:D:D
Mekelek, Bubóbubó, ... hja, a sok szar mi?
Szeretnél Te is kölyök lenni, mi? Én is bazmeg!
@Knósszosz: Azért küldözgetek róla , pedig látod Fabius le is szúrt ezért, hogy hullámoztatom itt a magas Parnasszuson a bulvárt. Amiben a körmeit villantotta meg épp... Azért - egyezzünk meg - úszásban vannak jobb eredményűek is nála. Ha a teljesítményre hajtanál csak, csak azért szólok.

@orica: Akkor miért vele nyomulnak? Őt sakkban tudják tartani a régi masztodonok? És mégis friss erőnek látszik kívülről?
@nedudki74:

Biztos, hogy nemzetközi balhé lesz Hajdú elvtárs öntökönrúgásából, mert az ilyen Asszad féle gazemberek ismerik a szocializmusból az elvtársaikat és a MOL koncepcióért nem csak manit, hanem politikai árat is kérnek.

Már az is nagyon feltünő volt, hogy Kadhafi elvtárs mellett az utolsó töltényig kitartottak Orbánék, az oroszok által hatalmon tartott Asszad melletti kiállás, suttyomban való támogatás már nem lehet a véletlen műve.

Ha megnézi az ember, a magyar kormánynak(sőt, a magyar jobboldalnak) csupa olyan szövetségese van mostanában, akik 1989 előtt a Szovjetúnió érdekszférájához tartoztak, Moszkva vazallusai voltak és a testvéri-elvtársi szocialista világrendszerrel kísérleteztek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Jóvammá, viccőni se szabad?
..csába...
Most megsütöm a tojásaimat (nem röhög!), aztán elfogyasztom őket, némi kalbásszal és egyebekkel.
Reggel meg megnézem, mit alkottatok.
Kurva jó ide járni, kösz...
@a szív fészkei:
Nem bánom én, ki az, aki mindig a csúcson teljesít?
Zsuzsi sem, viszont egy lapon nem lehet említeni a nyerítő rékucival, aki az ég-világon semmit sem tett le az asztalra, teljesen hülye, randa szilikon lotyó, és fogalma sincs a sportról. Az nem az, amit ő csinál. Ájrobik, mi? Szeretik is ám! Két évvel ezelőtt a kecskeméti repülőnapon, ők voltak a tetű félhülye férjecskéjével az egyik szenzáció. Már eleve idióták voltak, mert ugyan minek is szervezni egy légibemutató közönségének, ilyen agyabeteg ugribugrit?
Mi történt? Leszarta őket nagy ívben mindenki. Másnap meg brühühühü volt a sajtóban Nobikálisan, hogy aszencségitmán, megint lejárattak bennünket a felfújt csöcsű nejemmel együtt. Egy dolog történt (ott voltam),a négyezer forintos jegyért a Dassault Rafaele bemutatóját nézte a nagyérdemű, nem ezt az ócska kurvát, ahogyan vonaglott a színpadon, valami ocsmány jenki rapre.
Szar ügy...
@Knósszosz: :-), eméssz nyugodtan, de ilyenekkel gondolj kaja után! Szép a Zsuzsi -nem világverő, de tehetséges, oszt annyi, majd összejön neki talán jobb hely is. Vagy nem, akkor is többre jutott, mint sok más.

Rékuc lehetne egy normális mozgalom normális vezéregyénisége - mert kurva kövérek vannak itt nagy számban - , de azt nem műmellekkel, fehér mindenkit leszarok-jelszóval és médiahisztivel kell csinálni, igazad van.
@a szív fészkei:

Az "öregeket" már háttérbe szorította.Nincs terük.14-re szerintem levegőjük se. Na de a benyomuló új titánok:))) Ez egy Hagyó-kör. Az értelmiség már rég elmenekült. Nincs szellemi muníció. Ez látszik is a mondanivalón, a programnélküliségen.Kommunikációs szakember meg végképp nincs.
@Dr. simonmondja.:

Túrót.

Tumblren is körbe jujjogták mikor megjelent. Eddig tartott megfogalmazni egy kibaszott választ.

Aki el akarta küldeni a picsába ergét az megtette. A megjelenés után rögtön másnap.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120822_rajcsnyi_pussy_riot

Érted mi a baj.
@orica: Akkor, hogy lefordítsalak magamra, ez azt jelenti, hogy a legrosszabb "hagyományok" folytatója? Mert Hagyó egy nímand senki, aki csak a zabrálásról lesz hírhedt. Hát nem vigasztaltál meg....
@Fabius: Ja bocs. Én nem olvastam az ergét, de ha akkora durranás volt, akkor biztos én vagyok elásva valahol.
Valami meglepő és mulatságos lehetett.
@Fabius: Azért a HVG-t és a Millát összevetni nem lehet. A HVG-nél az előny: úgy mint a megmondó véna tehetséggel pároztatott volta, a lehetőség, hogy eljuttathatják az olvasókhoz és szakmaiság, mert azonnal tudják, mire van kapás ésmikor kell azt lehozni.

A Milla civil, nagyon is civil és sokban béna sajna. És tán elaprózott, ki tudja, ki dönti el, mi legyen a fókuszban, nem lehet sok írni tudó náluk. HVG-nél meg jó a felhozatal. Fejlődniük kell, nem tudom kifutják-e magukat vagy bennragadnak ebben az utánfutós szerepben.

De minél többen írják meg - akár azonnal,. akár spätben, hogy aljas és szar dolog a konzervektől ezt a vallási szemforgatást mindenre ráhúzni, ami sima önkényuralmi próbálkozás, az hasznos. Itt is oltogatják Egérék Gábrielt, amikor ilyen aljas
Putyinmosdatással próbálkozik. És próbálkozik - tehát ez a"megfontolttól" sűrű jobbikosig jobboldalon most ki van adva: Pussy Riotot elítélni és hazudni róluk.
@a szív fészkei: ezt biztos nekem akartad írni? mi bújt ki, honnan? :DD Jézusom XD
@a szív fészkei: Honnan tudod mit értem el eddig? Ok nélkül ne személyeskedj kisfiam és hülyeséget se beszélj (leszeom az ilyen olyan ortodox faszságokat).

Nem is neked írtam, majd a címzett reagál. Ha itt valóban érett, felnőtt emberek vitatkoznak, akkor kérlek viselkedj úgy, mintha az lennél.
@LayerFlop: "
Igen, rendőr vagyok, és? Remélem, egyszer TEK-es is leszek. Akkor majd meglátjuk, kinek van igaza, ha rádtörjük az ajtót.
Tudomásul kéne vennetek, hogy aki a Fidesz ellensége, az a Nemzet ellensége. Hajdú Tábornok Úr pedig a jó ügyet szolgálja. Ti pedig ellenforradalmárok vagytok.
Nem, nem "tesit" végzek, hanem jogot, 4 éve. Idén leszek másodéves."
Belőled a vad fidesznyik ner-huszár. Le is telt a szolgálat?
@Habakuk999: Hát ismét feltalálják majd a spanyolviaszt. :)

index.hu/belfold/2012/08/29/nem_indulna_2014-ben_az_mszp/#

Na erről Fabius biztos ír majd valamit. :)
@a szív fészkei: végképp nem értem ezeket mire írod.... ha jól tudom pár hülyeséget leszámítva én is védtem a TEK-et, vagyis leginkább a parancsot végrehajtó embereket, nem a vezetést. Szóval végképp nem értem mire ez a hőbörgés nálad.

De ha már így belejöttünk, hát kétlem azt is, hogy jogot tanulnál és azt is, hogy valaha rámrúgod az ajtót. De nyugodtan verjed magad, ha jól esik :D
@Lord Blackwood: Értem már miért válaszolgatnak nekem olyanokat, hogy azt sem tudom mit mire írnak.... Hidd el, ez a név nekem elég régi. Pókereztem meg cséztem is ezen a néven évekkel ezelőtt. Meg van még pár hely ahol így ismernek... de azt a másik figurát nem vágom..
Azé majd ha kijárod a sulit, és megint erre vetődsz, vezesd majd le, hogy milyen lépésekben lesz annak igaza, aki valakire rá tudja törni az ajtót.
Addig lehetsz pl. a fradi béközép ideológusa.
@LayerFlop: Na, akkor téged is megklónoztak itt. DE azért a macskakörömben leírt szöveget illik idézetként és nem saját dumaként olvasni, ha Skicc Pál ennek ellentetjét adta is elő doktoranduszként.

Tehát nem én tanulok jogot és nem én török majd rá senkire semmit, hanem a nevedben működő másik. Kérd meg Fabiust vágja ki az indigós példányodat, mert erre az általa ideköpött szövegre elég sokan repültek, nemcsak én.
@a szív fészkei:

Mit nem lehet összevetni? Egyik írástudó embert a másikkal? Egy Tallián cikket vagy a Milla posztját megírni 20 perc. Erőforrás: 1 db számítógép internettel, 1 db ember aki odaül és írja.

Ez nem oknyomozás ami heteket, időt pénzt és embert kíván, hanem egy véleményposzt, ami ne tartson már egy hétig.

De ha már itt tartunk: neked meddig tartott aktív író korodban leskiccelni egy ilyet, vagy kérdezhetem úgy is: meddig tartana most?
@Fabius: jól van töki, azért nem kell felrobbanni az erőlködéstől

a civil nevekről annyit, hogy van belőle pár :DD

de gyorsan utána néztem, és megnyugodtam, hogy ha véletlen a valódi nevemmel is regeltem volna ide, akkor sem lenne baj, ugyanis iwiwem nincs, FB-on meg még rám keresni sem tudsz ha nincs közös ismerősünk. Az elérhetőségeim titkosak.
Kár kaparni. Ha tévedsz, és elismered legalább nem tűnsz tiszta hülyének. De így....
@Fabius: Félreértesz: a Millánál szét vannak forgácsolva, nincs főnök és rend úgy, mint egy igazi újságnál; lehet, hogy ez már megvolt, de nem tartották fontosnak feltenni olyan hamar, mint a feszes és kurva jól szerkesztett HVG-n. Nem tudom, egyik "céget" sem ismerem belülről.

Mert egy dolog, hogy én mikor és mennyi idő alatt írtam meg valamit - nem politikaiban utaztam - a másik az, hogy a szerkesztő mikor adta le. És az volt a szarabb, ha valamiért nem tette be időben, én meg égtem esetleg emiatt, mert borult az aktualitása a dolognak, amit számon kértek rajtam...
@LayerFlop:

Szerencsétlen balfasz. Neked tényleg ennyi eszed van.
@a szív fészkei: Oh, és tényleg nem, I=/=l

Kínos már, amikor trollimitátor trollokba botlik az ember.
@a szív fészkei:

Mi köze egy véleményposztnak a szerkesztőséghez? Semmi, mert a Millának nincs olyan. Pár ember van aki néha ír valamit. Így, ekkora hatékonysággal és sebességgel.
@Fabius: Nekem addig tart leskiccelni a véleményt, amíg szóban mondanám.

De nem tudom, milyen dolog ez a milla.

Lehet, hogy véleményt nem mondhat akárki ennyi ember nevében.

Lehet, hogy a fejére csapnának.

Egy ilyen fidesznyik blog, mint a mandiner ott olvasható a honlapjukon.

Lehet, hogy vita van arról, hogy szeressék-e őket, vagy támadják is ?

Egy ideológiai kérdésben meg lehet, hogy össze is kellett ülni, mert még talán nincs is szervezeti álláspontjuk...

Végülis nem tudok semmit a milláról, úgyhogy biztos hülyeségeket irkálok.
@Dr. simonmondja.:

A kérdéseid egyetlen dolog miatt irrevelánsak:

Ha egy politikai szerveződésnek egy hétig tart egyetlen vélemény megfogalmazását kiszarakodni magából, egyeztetni és kitenni, akkor a hatékonysága a nullával egyenlő. Tökmindegy mi az oka.

Édesaranyos vezérünk nem fog heteket várni arra, hogy az ellenzék kiszarakodjon egy véleményt magából. Ő képes ugyanarról egy hét alatt háromfélét is gondolni. Fel kell vele venni a lépést.
@Dr. simonmondja.: Hát ez az, én se tudok semmit róluk azon túl, hogy fizettem a tüntikért nekik és elmentem rájuk.

A Dopeman és egyéb őrültek helyzetbe hozása nem izgatott fel, elcsesztek egy jó lehetőséget értelmes embereket felmutatni. Naponta olvasom őket a FB-omon, van, amivel egyetértek tőlük, van, ami nem érdekel annyira.
Hogy most reagáltak erre, szerintem azért nem ördögtől való késedelem, mert ez a Pussy-s téma sajna két évig téma marad. :-((( Ha nem egy napon futott le az övék a Talliánéval, az sem tartom akkora bajnak, egy nap kettő ilyen kioltaná egymást...
@Fabius: Engem kérdeztél, én hogy csinálnám, erre válaszoltam a szerkesztő emlegetésével, mert nekem őnélküle nem jelent meg semmim.

És ezt is tanulni kell: igen, kéne a Millának egy arculattervező, egy megjelenésgenerátor, aki tudja, mikor mi üt a legnagyobbat Orvbánon, szóval egy profi csapat, de mibul? Akik körülötte vannak és csinálják ingyér`, ennyit tudnak, sajna.
Na akkor a tisztelt publikum figyelmébe (már akit érdekel):

Úgy tűnik van valami hozzám hasonló nevű emberke aki miatt kaptam hideget meleget. Meg persze magam miatt is.

Nem válaszolgatok mindenkinek egyenként, inkább csak utoljára leírom az álláspontom dióhéjban azokról a dolgokról amiről ment a vita:

A TEK vezetőségét lehet szidni, de a legénységét ne. Honfitársaink akik nem ártatlanokat szekálnak, hanem néha az életüket kockáztatva elkapják a rossz fiúkat.

A szíriai malőr: ha a 3 magyar túrista volt akkor fizessék a hazahozatalukat. Valószínűleg nem azok voltak, hanem a magyar állam érdekeinek megfelelően titokban tevékenykedtek, csak hát elkapták őket. Ebben eddig semmi probléma nincs. A baj az, hogy nem kellett volna a sajtónak ezt megtudni. Mindenféle feltűnés nélkül kellett volna hazahozni őket, a nyilvánosság teljes kizárásával, mert semmi köze hozzá. Érthető okokból (csak egy példa a sok közül ha valaki nem értené miért: elég sok érdekeltségünk van Szíriában, és a magyar kormány érdeke is, hogy minél előbb vége legyen a konfliktusnak. Az igen valószínű, hogy a rezsim bukását eredményezi, így nekünk is a rezsim ellen küzdőket kell segíteni, de ezt ugye titokban kell mert berágnak az oroszok. Ez ugyan csak egy lehetőség, de ilyen dolgok miatt kellene totál titokban intézni minden ilyen ügyet, és hazudni picit okosabban ha kiderül (nem a mikrofon előtt sugdolózni)

A hozzám intézett személyeskedést kb le se sz.rom, mivel itt senki nem ismer, ráadásul össze is kevertetek valakivel.

Szép estét.
@a szív fészkei:

" egy nap kettő ilyen kioltaná egymást..."

Ja. Egy nap hetvenkettő ugyanarról meg lemondatja smittpalit. Legalábbis bajuszlaci szerint mi, blogterroristák voltunk.
@Fabius: igen... ennyi telik tőled XD

.... joccakát
@LayerFlop: Azért az elég "mókás" hogy a csúnya rezsim segítette őket kiszabadulni és azt is, hogy hazajöjjenek. A "nemes" szabadságharcosok meg elrabolták és fogva is tartották őket.

Hajdú ügyről még ez is elég cuki. :)

www.jovonk.info/2012/08/29/cionista-hatalompolitika-hajdunak-mennie-kell
@Fabius: Amúgy, mintha Para-Kovács elszegődött volna hozzájuk: Millamédia.hu-n www.millamedia.hu/

Hát akkor lehet őket innentől baszogatni, hogy vegyék fel a tempót.
@Fabius:
Hát, eleinte a fidesz is sokat szarakodott, amíg ki nem találták a nagy ötletet, hogy kussba vannak mindenről, amiről nem kaptak napiparancsot.
Azóta kisimult a homlokuk.
@a szív fészkei:

Ez gondolkodás és akarat kérdése, nem a pénzé. És nem hiszem el basszus, hogy egy, egyetlen egy ember nincs se a Millánál se az LMP-nél, aki kicsit is konyítana ehhez.
@Fabius: A smittpali az pont nem az az eset, amiről a fidesz véleménye olyan gyors lett volna.
@Fabius: Skiccet lemondatni meg a Rajcsányit nem egy és ugyanaz. :-D Ott van a Millamédia oldalán, miket tartanak fontosnak, nem ingem,nem gatyám ők - Para jó, szeretem a dumáját - szerintem ez nem akkora hibájuk, ez a pár nap késés.
@a szív fészkei:

"lehet őket innentől baszogatni, hogy vegyék fel a tempót. "

Nemtom feltűnt-e, de éppen azt teszem :-D :-D
@Fabius: Ja, meg a fideszcsodálatban emlékezzél arra is, hogy orbánék direkt megtiltották a fideszeseknek, hogy bemenjenek a Napkeltébe, mert ott váratlan kérdéseket kaphattak és akkor valamit mondani kellett volna rá.
Na, bazz, Berlin: atv.hu/cikk/20120829_negyen_vettek_korbe_egy_berlini_rabbit_es_osszevertek?source=hirkereso

DE:[..]"A történteket zsidó és muzulmán szervezetek is elítélték." Erre azért nem itthon volt Gábriel és csipetcsapata Schweitzer esetében, akit hálisten nem abrichtoltak legalább.
@Fabius: Oké, de lehet effektív ennek a médiumnak címezni Parának. Mert tényleg ő profi.

Abba se hagyd! :-DD
@Dr. simonmondja.:

Hagyjuk smittet, legyünk gyakorlatiasak:

Michl faszparaszt kierőlködte magából a kokipasszust a közoktatási törvényhez. Másnap - érted, nem egy hét múlva - fikahenger indult itt a poszt alatt - címlapos volt egész nap, 1000 fölötti tömény büdöskurvaanyátokkal - és a témával foglalkozó hír24-en is.

Estére Michl visszavonta a javaslatot. Anélkül, hogy az ellenzék megmukkant volna egy szót is. Na, ezért zavar ez engem kurvára.
@Fabius: Más. Teljesen más tömegesen zúgolódni meg saját amatőrként.

Ha valaki ugyanezt névvel és párttal adja elő, az könnyen célponttá válhat.

Itt egy kis antifasiszta-verés...

Pedig az még nem is visz szavazókat, mert nem indul a választáson.

index.hu/belfold/2012/08/29/feketeruhasok_tamadtak_a_measz_elnokere/
@LayerFlop:
ha azt hiszed te tudod ezt egyedűl és az orosz kémelhárítás meg külügy nincs tisztában a magyar belpolitikával -talán jobban is mint a magyarok sajátmaguk- akkor tévedsz...

egyébként ki mellé állni és miért az úgyis csak utólag dől el és sok tréfa lehet még belőle

brühühühühü
@Fabius:

Azért ne felejtsd el, hogy téged többen olvasnak, mint pl. egy pártközleményt. Nem érik el az ingerküszöböt:)
@Dr. simonmondja.:

Ja. De ha egy hét késéssel csinálja ugyanazt akkor nem teszi ki magát semminek.

Ne játsszuk ezt, hogy minden balfékségért fölmentést keresünk.
@orica:

Oké. De hogy akarják elérni az ingerküszöböt releváns, naprakész tartalom nélkül?
@Fabius: Akkor ez megint az ergé poszt.

Hát az még mindig nem egy fontos kérdés nekem.

Régen volt egy kedvenc helyem, a Hirszerző.
Ott volt szokás egymás posztjaira posztokkal reagálni és földolgozni egymás témáját.

Jobbos-balos-liberális-anarchista, mind a saját alapjairól indulva írta meg sorban, egymás után.

De régen nem láttam már olyat, hogy reblogoltak volna békében különféle világnézettel - pláne honlapok.

Mégcsak rá se kommentelnek egymásra.

Biztos ez is csak ott van, ahol én nem vagyok.
@Fabius: Biztos nekik is azt suttogták, hogy - ne beszélj sokat, akkor nem tudnak belekötni.
@Dr. simonmondja.:

Az ergé poszt csak az apropó, meg a példa. Mindennel ezt csinálják nem csak ezzel.

A Hírszerzőt én is bírtam. Néha a reblogolást is. Mondjuk azt kevésbé, mikor Hont és Babarczy húzgálta egymás haját amolyan kiahülye módra.

Egymás témáinak feldolgozása még mindig divat, lásd amiről éppen vitázunk, vagy Vincentéket, ahol ez rendszeresen előfordul. Engem viszont jobban érdekel amit a politikusaink mondanak/tesznek, mint az, hogy egy véleményposztot véleményposztoljak.
@Fabius:

Példádnál maradva, a tartalom ugyanaz volt neked és a pártsajtósnak is. Különbség a stílusban és a fogadókészségben van.
Ha én pártsajtós lennék, biztos blogokat és publikat ajánlanék, egy kurva jó honlapon.
@Fabius: Hoffmanniáda:Hoffmann Rózsa: nem lesz jövőre államilag finanszírozott jogász-és közgazdászképzés www.nepszava.hu/articles/article.php?id=580685
Nincs is szebb a családnál, pláne, ha az ilyen bőkezű. www.kiskegyed.hu/sztarok/magyar-sztarok/gyozikenek-286-milliot-adott-maris-mama-116954 Biztos erre gondol Orvbán is, az Isten haza, család-jelszóval. Bár az igaz, ő inkább ad nekik, mint kap tőlük.
Ennél szebbel nem tudnám ezt a szép posztot részemről befejezni: faszfej után vaginák és a bónusz Szijjártó: www.borsonline.hu/20120829_vaginak_fogadtak_szijjarto_petereket
@Fabius: Hát ezaz, hogy minek is ...? Ezt mondom, csak bénán.
Mára már értelmetlenné vált minden vélemény, mint a levesben a betütészta.

Már nincsenek vélemények, csak görcsös akarás van a kétharmad csapásmérő eszközeivel.

Szavakkal.
@a szív fészkei: Látod látod? Arrafelé nem csak verbálisan inzultálják a rabbikat, mégis mi vagyunk az antiszemitizmus fővárosa. Nem cukiiii?

Közben meg azt hittem az ártatlan amerikai lány gyilkosának felmentő ítéletéről fogsz írni egy rettegő és felháborodott cikket.

nol.hu/lap/vilag/20120829-martir_vagy_elo_pajzs_volt_rachel_corrie_

De szót ejthettél volna arról is, hogy a zsidó katonák rendszeresen kínozzák vagy használják élő pajzsként a palesztin gyerekeket. :(

www.youtube.com/watch?v=DEFrfre1oMk

nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=103719

nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=103628&offsetlo=0
@Fabius: @Dr. simonmondja.: nagyon tanulságos párbeszéd, teccik

csak egyet kérdeznék... mi azaz ergé poszt ?
@dr. Bubó: A mandiner blog posztja a pussi lányokról, akiket Putyin lesittelt.
süti beállítások módosítása