Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.29. 10:00 Fabius

Nem győzhet-TEK

Címkék: fidesz tek malőr hajdu jános

A Terrorelhárítási Központ és vezetője, Hajdu János lassan de biztosan önmaga paródiájává válik. A szervezet megalakulása óta szálka sokak szemében, és a pénzherdáló Q7 törő, szomszédot lerohanó akcióikkal azóta sem a népszerűségi lista csúcsát ostromolják. Elvileg nem is a népszerűséghajhászás lenne egy ilyen egység feladata, de a közvélemény megbecsülésének kivívása még egy állami pénzen működő szervezetnek sem ártott meg. Ennek módja meg nem feltétlenül az, hogy nyilvánosan tökön rúgjuk magunkat, gyors egymásutánban többször.

A szíriai töketlenkedésük már kommunikációs szinten is megnyerhetetlen dolog. Az áprilisban eltűnt két magyarról semmi hír, a most elrabolt három személy kiszabadításában meg csak a hazaszállító taxis szerepe jutott. Hajdu János éppen Kőszegen polírozta a bohócot mikor jött a hír: se a TEK-nek, se a polgári hírszerzésnek nem sikerült egy radikális polgárőr egyesület tagavatójának valódi helyszínét felderíteni, teljes puccparádéban váltak bohóccá egy kamu címen, ráadásul a Szíriában elveszett magyarok is meglettek különösebb segítség nélkül. 

hajdu-jános-tek.gif

Mit keresett a három magyar Szíriában? Végül is kit érdekelt eddig? Nagyjából senkit, mert hülyének lenni alkotmányos jog ezt Simicska óta tudjuk, és különösebben azzal sincs senkinek baja, ha létezik egy szervezet amelyik kihúzza a szarból a pórul járt magyarokat a világ bármelyik részén. Ezzel legalább megszolgálják a rájuk költött milliárdokat, ugorjunk, nincs itt semmi látnivaló. A gond ott kezdődik, ha a hazahozatal tényét  igyekszünk nagydobra verni, de a cintányért azért úgy püfölnénk, hogy ez a mi CsekkNoriszunk sajtónyilvánosan odaszól az éppen magyarázkodó embernek: kussolj te marha, úgy nem tudnak kötekedni. 

Ettől a pillanattól értékelődik fel a taxiszámla, amivel ezek az emberek hazajöttek, és válik érdekessé a kérdés: három egykori rendvédelmi dolgozó mit is keresett a polgárháborús Szíriában egészen pontosan? Mi az amit ennyire titkolni kell, hogy a terrorelhárítás dandártábornoka inkább hülyét csinál magából, mint, hogy egy nem tervezett szó elhagyja azt a magyarázkodó szájat? Az érdekességek sorát fokozza, hogy azóta Martonyi János szerint köszönetet kell mondani a szír ellenzéknek, mert "talán annak ellenére, hogy ezek az emberek a másik oldalon folytattak szakértői tevékenységet" lehetővé tették a kiszabadulásukat, és a sajtótájékoztatón Hajdu által lepisszegett ember családja rávágta a kiskaput az immár teljes joggal érdeklődő hvg.hu újságírójára.

Ezzel ez a csata kommunikációs szinten is elveszett. A szabadulás tényéből kinyerni kívánt politikai haszonszerzés visszanyalt, Hajdu jóvoltából már elég nehéz lesz elsikálni ezt a dolgot érdemi magyarázat nélkül. Ugyanis innentől nem elsősorban Szíriának kell megmagyarázni mit keresett ott a három magyar, hanem a hazai közvéleménynek, hogy miért hazudoztok már megint, nekünk, arcba, közpénzen.

660 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr534739011

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szemüveget a bírónak? 2012.08.29. 11:38:32

Apróbetűs hír: Gyurcsány pert nyert a Hír TV ellen, mely „azt a hamis látszatot keltette”, hogy a volt miniszterelnök főiskolai diplomadolgozatához jogsértő módon használta fel sógora dolgozatát. Tudjuk, hogyan működik a nyilvánosság. Ennek a közlésne...

Trackback: A hatodik beteg 2012.08.29. 10:51:57

Tegyük fel hogy Ön orvos. Tegyük fel továbbá, hogy Ön csapnivaló orvos. Például praxisában mindeddig négy esetből három kudarccal végződött, a betegek állapota romlott, a diagnózis nem volt megfelelő (például egészséges embereknél kóros elváltozást áll...

Trackback: A hatodik beteg 2012.08.29. 10:51:53

Tegyük fel hogy Ön orvos. Tegyük fel továbbá, hogy Ön csapnivaló orvos. Például praxisában mindeddig négy esetből három kudarccal végződött, a betegek állapota romlott, a diagnózis nem volt megfelelő (például egészséges embereknél kóros elváltozást áll...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.29. 10:24:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Ez a seggnyalonc jogász lesz... hány év kell még neki akkor?
Wazz, nyugdíjas lesz, amíg a szakvizsgájáig eljut! :) "

Nono! Amilyen kvalitást felmutatott itt, még az is lehet, hogy idén már jogidoki lesz, a 2013-at pedig sportminiszterként kezdi.
Az ajtót meg akár be se zárjátok...
@dr. mesterseges szinezek:
Választhat is még. Lehet, hogy mondjuk tákolmánybíró akar lenni inkább mégis! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A médiakurátori poszt is testhez áll.
Ez is egy módja volna az áramtakarékosságnak és az erdők védelmének.
@dr. mesterseges szinezek:
Védd az erdőt Te is!
Egyél hódot!
(bakker, felénk aktuális, egyre pofátlanabbak a kis dögök...)
@Le_Penseur:
Az Orbán-kormány, a TEK stb. végre nekiláttak a múlt bűneinek feltárásához. Még talán az ő emberük, Fenyő, a médiamágnás, gyilkosa is meglesz.
Erre az ilyen libsibolsik hisztizni kezdenek, mocorognak, nyüszítenek, eszi őket a fene és töri a nyavalya.
Gyanús, nagyon gyanús...
@Le_Penseur: "velük örülök! "

Én még ki is tüntetném azokat a rendőröket, akik 16 évnyi együtt bulizás után most inkább feldobták, megelőzendő, hogy őket dobja fel valamelyik mostanság kitárulkozó kapcsolatuk ebben a körkörös bűnüldözésben.
@Kara kán: "Az Orbán-kormány, a TEK stb. végre nekiláttak a múlt bűneinek feltárásához."

Úgy tudom, Viktor személyesen készül tarkón lőni Pintért, majd maga ellen fordítja a fegyvert "Ibrahim, bármerre jársz, légy átkozott!" felkiáltással.
@Fabius:
Ha szabad megjegyeznem, ellenzék ebben a pillanatban nincs.
Mesterházy kenegeti a fost (pedig én többet nézek ki belőle), Schiffer olyan, mint egy rakás plöttyedt tehénszar, és hol van a többi? Nincs?
Nincs!
Fecót rehabilitálta a bíróság, de az is egyenlő a ganajjal. Ki a pélóra ixeljek? Azt tudom kire nem, de ne bassza már meg az ég, megint protest szarral fog eldőlni?
Levédia röhejes, de semmi kedvem vigyorogni.
Ez tragédia
@Knósszosz:
Sörre ixeljünk!
Már nem is vicces az ország... :((

Kb. így száll le Viki és csapata, továbbá így próbál pénzt szerezni is... :))
www.youtube.com/watch?v=ed_t5z3H41c
@Knósszosz: Komolyan kérdezem: miért nézel ki többet Mházyból?
Egy ideális ellenzéki karakter ott, ahol a demokratikus játékszabályokat mindenki betartja - még a saját pártján belül is akkor van állásfoglalása, ha korábban valakinek már volt, amihez képest be tud állni.
Egyetlen eredeti ötlete a borotválkozás volt, de meglehet, hogy Lendvai áll a háttérben.
@Kara kán:
Rég szennyezted itt az étert.
A franc se kíváncsi Rád.
Tedd azt, amit eddig:
Ne gyere ide.
Persze ez egy demokratikus izé, nem jobbos szar. Gyere csak, legfeljebb röhögünk.
Kibaszott egy lúzer vagy, Stefivel egyetemben.
Kúrod?
brühühühühü
@dr. mesterseges szinezek:
Nem nézek ki semmit belőle.
Pusztán azt akartam érzékeltetni a kitűnő társasággal, hogy egy M-házi értéke messze magasabb, mint egy O.V-é.
Akkor érted már?
@Knósszosz:
Pszzz.... rá sem fogok szavazni, csak mondom.
@Knósszosz: Világos, az orbánorigójú rendszerben tényleg értelmezhető.
@dr. mesterseges szinezek: Én speciel lehet, hogy rá fogok, de nagyon sajnálni is fogom magam, amiért ilyen szánnivaló őrültségre kényszerít a sors.
Jól szórakoztam ma is, ha már sírni minek.
Azért meg kell, hogy mondjam, a trollkínálat egyre gyérebb. Máshol is. Minőségi kifogásaim vannak. Kara igen szűkszavú volt, a mű-egyetemista rálátó meg, ehhh, nehéz manapság jó személyzetet találni, bahátaim.

Körülnéztem a fb bízunk a kormányban oldalán (2583 kedveli), a kitiltottak száma megbecsülhetetlen.

Jó éjt
@dr. mesterseges szinezek:
Ünneprontó vagy! :D

@Kara kán:
ez nálad valami fixáció? Mindenről a libsibolsi szó jut eszedbe? Tisztára mint endike a hitellel!

Hidd el, itt sokan örülnének annak, ha lassan tényleg börtönbe kerülnének az olajszőkítők, rendőröket kilóra megvevők, bodzások, számlagyárosok és úgy általában a zavarosban halászók! Mondjuk erre PS nyugdíjas milliárdos ígéretet is tett, de az ugye már régen volt....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Don Sintér... Helyére fog majd kerülni ő is. Az őt megillető helyére.
@Knósszosz:

Ez csak addig igaz, amíg Mházy ellenzékben van:)) Halál gyönge, hisztís pöcs.
@Le_Penseur:
Kánkános csávóról mégis valamiért a következő jut eszembe:
"Halld szavam és nézd popóm!"
1:00 tól... De a többi is jó!
www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=bIXQnIUO0qo
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
:-DDD
Majd még leszaroznak, mer az ilyesmitől rötyögünk.
A Tom&Jerry nekem például örök.
Úgy tudok córakozni rajta, mint egy kölyök.
Na, Te is vén vagy?
Jajaja, nem, bocs!!
Csak, izé.. nosztalgikus. Vagymi...
@Le_Penseur: Talán a félázsiai felem, az olyan. Annak tán még meteorológus őse is volt - vagy Szervác, Pongrác, esetleg Bonifác nevű.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jó ötlet, úgy is egymásnak vannak teremtve, csak a teuton ázsiai kompatibilitással lesznek némi problémák, de mind a kettő úgy is álkarakter. Megoldják okosba, csak a bios-t kell az egységeikbe frissíteni :-)
@Knósszosz: "A Tom&Jerry nekem például örök.
Úgy tudok córakozni rajta, mint egy kölyök."

Kölyök??? A T&J ma legalább 16-os karikával mehetne. Nem gyereknek való az a nerbe'.
@Cirbolya_sentinel: Jó kis szimbiózis lesz az. Nem kell minden nap szerszámostul kisétálni a földre, mert mellette lesz a jurta.
Stefi meg amúgy is szokva van a lófaszhoz, így a kumiszgond is megoldva.
@Knósszosz: Zsuzsid meg jön a kékre festett műkörmeivel belecsapni.
@Knósszosz: \0/ kengyel futó, és magillás atomanti is örök, még mindig betegre röhögöm magam ha látom :-D
@orica:
Nem gondolom, hogy Mesterházy hisztis pöcs.
Pusztán alkalmatlan kibaszni a szarláda ellenfelét a kukába. Ezért seggfej.
Nem hülyegyerek amúgy, tanult itt-ott. Ja, persze Viktor is.
Sokra mentünk vele… velük.
Tudod mennyire leszarom őket?
@a szív fészkei:
Zsuzsit szeretem, semmi szekxujális izé, köröm, tzitzi, ilyesmi.
Egyszerűen szép, és a teljesítménye az, ami előtt térdre borulok.
@Knósszosz:

Én ismerem, és tudom, hogy ez az arca a nyilvánosság előtt szinte nem is ismert. Teljesen alkalmatlan (párt)vezetőnek. Modora, nyelvtudása rendben. Ez kevés.Nagy buktája lesz.
@Cirbolya_sentinel:
-:D:D:D
Mekelek, Bubóbubó, ... hja, a sok szar mi?
Szeretnél Te is kölyök lenni, mi? Én is bazmeg!
@Knósszosz: Azért küldözgetek róla , pedig látod Fabius le is szúrt ezért, hogy hullámoztatom itt a magas Parnasszuson a bulvárt. Amiben a körmeit villantotta meg épp... Azért - egyezzünk meg - úszásban vannak jobb eredményűek is nála. Ha a teljesítményre hajtanál csak, csak azért szólok.

@orica: Akkor miért vele nyomulnak? Őt sakkban tudják tartani a régi masztodonok? És mégis friss erőnek látszik kívülről?
@nedudki74:

Biztos, hogy nemzetközi balhé lesz Hajdú elvtárs öntökönrúgásából, mert az ilyen Asszad féle gazemberek ismerik a szocializmusból az elvtársaikat és a MOL koncepcióért nem csak manit, hanem politikai árat is kérnek.

Már az is nagyon feltünő volt, hogy Kadhafi elvtárs mellett az utolsó töltényig kitartottak Orbánék, az oroszok által hatalmon tartott Asszad melletti kiállás, suttyomban való támogatás már nem lehet a véletlen műve.

Ha megnézi az ember, a magyar kormánynak(sőt, a magyar jobboldalnak) csupa olyan szövetségese van mostanában, akik 1989 előtt a Szovjetúnió érdekszférájához tartoztak, Moszkva vazallusai voltak és a testvéri-elvtársi szocialista világrendszerrel kísérleteztek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Jóvammá, viccőni se szabad?
..csába...
Most megsütöm a tojásaimat (nem röhög!), aztán elfogyasztom őket, némi kalbásszal és egyebekkel.
Reggel meg megnézem, mit alkottatok.
Kurva jó ide járni, kösz...
@a szív fészkei:
Nem bánom én, ki az, aki mindig a csúcson teljesít?
Zsuzsi sem, viszont egy lapon nem lehet említeni a nyerítő rékucival, aki az ég-világon semmit sem tett le az asztalra, teljesen hülye, randa szilikon lotyó, és fogalma sincs a sportról. Az nem az, amit ő csinál. Ájrobik, mi? Szeretik is ám! Két évvel ezelőtt a kecskeméti repülőnapon, ők voltak a tetű félhülye férjecskéjével az egyik szenzáció. Már eleve idióták voltak, mert ugyan minek is szervezni egy légibemutató közönségének, ilyen agyabeteg ugribugrit?
Mi történt? Leszarta őket nagy ívben mindenki. Másnap meg brühühühü volt a sajtóban Nobikálisan, hogy aszencségitmán, megint lejárattak bennünket a felfújt csöcsű nejemmel együtt. Egy dolog történt (ott voltam),a négyezer forintos jegyért a Dassault Rafaele bemutatóját nézte a nagyérdemű, nem ezt az ócska kurvát, ahogyan vonaglott a színpadon, valami ocsmány jenki rapre.
Szar ügy...
@Knósszosz: :-), eméssz nyugodtan, de ilyenekkel gondolj kaja után! Szép a Zsuzsi -nem világverő, de tehetséges, oszt annyi, majd összejön neki talán jobb hely is. Vagy nem, akkor is többre jutott, mint sok más.

Rékuc lehetne egy normális mozgalom normális vezéregyénisége - mert kurva kövérek vannak itt nagy számban - , de azt nem műmellekkel, fehér mindenkit leszarok-jelszóval és médiahisztivel kell csinálni, igazad van.
@a szív fészkei:

Az "öregeket" már háttérbe szorította.Nincs terük.14-re szerintem levegőjük se. Na de a benyomuló új titánok:))) Ez egy Hagyó-kör. Az értelmiség már rég elmenekült. Nincs szellemi muníció. Ez látszik is a mondanivalón, a programnélküliségen.Kommunikációs szakember meg végképp nincs.
@Dr. simonmondja.:

Túrót.

Tumblren is körbe jujjogták mikor megjelent. Eddig tartott megfogalmazni egy kibaszott választ.

Aki el akarta küldeni a picsába ergét az megtette. A megjelenés után rögtön másnap.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120822_rajcsnyi_pussy_riot

Érted mi a baj.
@orica: Akkor, hogy lefordítsalak magamra, ez azt jelenti, hogy a legrosszabb "hagyományok" folytatója? Mert Hagyó egy nímand senki, aki csak a zabrálásról lesz hírhedt. Hát nem vigasztaltál meg....
@Fabius: Ja bocs. Én nem olvastam az ergét, de ha akkora durranás volt, akkor biztos én vagyok elásva valahol.
Valami meglepő és mulatságos lehetett.
@Fabius: Azért a HVG-t és a Millát összevetni nem lehet. A HVG-nél az előny: úgy mint a megmondó véna tehetséggel pároztatott volta, a lehetőség, hogy eljuttathatják az olvasókhoz és szakmaiság, mert azonnal tudják, mire van kapás ésmikor kell azt lehozni.

A Milla civil, nagyon is civil és sokban béna sajna. És tán elaprózott, ki tudja, ki dönti el, mi legyen a fókuszban, nem lehet sok írni tudó náluk. HVG-nél meg jó a felhozatal. Fejlődniük kell, nem tudom kifutják-e magukat vagy bennragadnak ebben az utánfutós szerepben.

De minél többen írják meg - akár azonnal,. akár spätben, hogy aljas és szar dolog a konzervektől ezt a vallási szemforgatást mindenre ráhúzni, ami sima önkényuralmi próbálkozás, az hasznos. Itt is oltogatják Egérék Gábrielt, amikor ilyen aljas
Putyinmosdatással próbálkozik. És próbálkozik - tehát ez a"megfontolttól" sűrű jobbikosig jobboldalon most ki van adva: Pussy Riotot elítélni és hazudni róluk.
@a szív fészkei: ezt biztos nekem akartad írni? mi bújt ki, honnan? :DD Jézusom XD
@a szív fészkei: Honnan tudod mit értem el eddig? Ok nélkül ne személyeskedj kisfiam és hülyeséget se beszélj (leszeom az ilyen olyan ortodox faszságokat).

Nem is neked írtam, majd a címzett reagál. Ha itt valóban érett, felnőtt emberek vitatkoznak, akkor kérlek viselkedj úgy, mintha az lennél.
@LayerFlop: "
Igen, rendőr vagyok, és? Remélem, egyszer TEK-es is leszek. Akkor majd meglátjuk, kinek van igaza, ha rádtörjük az ajtót.
Tudomásul kéne vennetek, hogy aki a Fidesz ellensége, az a Nemzet ellensége. Hajdú Tábornok Úr pedig a jó ügyet szolgálja. Ti pedig ellenforradalmárok vagytok.
Nem, nem "tesit" végzek, hanem jogot, 4 éve. Idén leszek másodéves."
Belőled a vad fidesznyik ner-huszár. Le is telt a szolgálat?
@Habakuk999: Hát ismét feltalálják majd a spanyolviaszt. :)

index.hu/belfold/2012/08/29/nem_indulna_2014-ben_az_mszp/#

Na erről Fabius biztos ír majd valamit. :)
@a szív fészkei: végképp nem értem ezeket mire írod.... ha jól tudom pár hülyeséget leszámítva én is védtem a TEK-et, vagyis leginkább a parancsot végrehajtó embereket, nem a vezetést. Szóval végképp nem értem mire ez a hőbörgés nálad.

De ha már így belejöttünk, hát kétlem azt is, hogy jogot tanulnál és azt is, hogy valaha rámrúgod az ajtót. De nyugodtan verjed magad, ha jól esik :D
@Lord Blackwood: Értem már miért válaszolgatnak nekem olyanokat, hogy azt sem tudom mit mire írnak.... Hidd el, ez a név nekem elég régi. Pókereztem meg cséztem is ezen a néven évekkel ezelőtt. Meg van még pár hely ahol így ismernek... de azt a másik figurát nem vágom..
Azé majd ha kijárod a sulit, és megint erre vetődsz, vezesd majd le, hogy milyen lépésekben lesz annak igaza, aki valakire rá tudja törni az ajtót.
Addig lehetsz pl. a fradi béközép ideológusa.
@LayerFlop: Na, akkor téged is megklónoztak itt. DE azért a macskakörömben leírt szöveget illik idézetként és nem saját dumaként olvasni, ha Skicc Pál ennek ellentetjét adta is elő doktoranduszként.

Tehát nem én tanulok jogot és nem én török majd rá senkire semmit, hanem a nevedben működő másik. Kérd meg Fabiust vágja ki az indigós példányodat, mert erre az általa ideköpött szövegre elég sokan repültek, nemcsak én.
@a szív fészkei:

Mit nem lehet összevetni? Egyik írástudó embert a másikkal? Egy Tallián cikket vagy a Milla posztját megírni 20 perc. Erőforrás: 1 db számítógép internettel, 1 db ember aki odaül és írja.

Ez nem oknyomozás ami heteket, időt pénzt és embert kíván, hanem egy véleményposzt, ami ne tartson már egy hétig.

De ha már itt tartunk: neked meddig tartott aktív író korodban leskiccelni egy ilyet, vagy kérdezhetem úgy is: meddig tartana most?
@Fabius: jól van töki, azért nem kell felrobbanni az erőlködéstől

a civil nevekről annyit, hogy van belőle pár :DD

de gyorsan utána néztem, és megnyugodtam, hogy ha véletlen a valódi nevemmel is regeltem volna ide, akkor sem lenne baj, ugyanis iwiwem nincs, FB-on meg még rám keresni sem tudsz ha nincs közös ismerősünk. Az elérhetőségeim titkosak.
Kár kaparni. Ha tévedsz, és elismered legalább nem tűnsz tiszta hülyének. De így....
@Fabius: Félreértesz: a Millánál szét vannak forgácsolva, nincs főnök és rend úgy, mint egy igazi újságnál; lehet, hogy ez már megvolt, de nem tartották fontosnak feltenni olyan hamar, mint a feszes és kurva jól szerkesztett HVG-n. Nem tudom, egyik "céget" sem ismerem belülről.

Mert egy dolog, hogy én mikor és mennyi idő alatt írtam meg valamit - nem politikaiban utaztam - a másik az, hogy a szerkesztő mikor adta le. És az volt a szarabb, ha valamiért nem tette be időben, én meg égtem esetleg emiatt, mert borult az aktualitása a dolognak, amit számon kértek rajtam...
@LayerFlop:

Szerencsétlen balfasz. Neked tényleg ennyi eszed van.
@a szív fészkei: Oh, és tényleg nem, I=/=l

Kínos már, amikor trollimitátor trollokba botlik az ember.
@a szív fészkei:

Mi köze egy véleményposztnak a szerkesztőséghez? Semmi, mert a Millának nincs olyan. Pár ember van aki néha ír valamit. Így, ekkora hatékonysággal és sebességgel.
@Fabius: Nekem addig tart leskiccelni a véleményt, amíg szóban mondanám.

De nem tudom, milyen dolog ez a milla.

Lehet, hogy véleményt nem mondhat akárki ennyi ember nevében.

Lehet, hogy a fejére csapnának.

Egy ilyen fidesznyik blog, mint a mandiner ott olvasható a honlapjukon.

Lehet, hogy vita van arról, hogy szeressék-e őket, vagy támadják is ?

Egy ideológiai kérdésben meg lehet, hogy össze is kellett ülni, mert még talán nincs is szervezeti álláspontjuk...

Végülis nem tudok semmit a milláról, úgyhogy biztos hülyeségeket irkálok.
@Dr. simonmondja.:

A kérdéseid egyetlen dolog miatt irrevelánsak:

Ha egy politikai szerveződésnek egy hétig tart egyetlen vélemény megfogalmazását kiszarakodni magából, egyeztetni és kitenni, akkor a hatékonysága a nullával egyenlő. Tökmindegy mi az oka.

Édesaranyos vezérünk nem fog heteket várni arra, hogy az ellenzék kiszarakodjon egy véleményt magából. Ő képes ugyanarról egy hét alatt háromfélét is gondolni. Fel kell vele venni a lépést.
@Dr. simonmondja.: Hát ez az, én se tudok semmit róluk azon túl, hogy fizettem a tüntikért nekik és elmentem rájuk.

A Dopeman és egyéb őrültek helyzetbe hozása nem izgatott fel, elcsesztek egy jó lehetőséget értelmes embereket felmutatni. Naponta olvasom őket a FB-omon, van, amivel egyetértek tőlük, van, ami nem érdekel annyira.
Hogy most reagáltak erre, szerintem azért nem ördögtől való késedelem, mert ez a Pussy-s téma sajna két évig téma marad. :-((( Ha nem egy napon futott le az övék a Talliánéval, az sem tartom akkora bajnak, egy nap kettő ilyen kioltaná egymást...
@Fabius: Engem kérdeztél, én hogy csinálnám, erre válaszoltam a szerkesztő emlegetésével, mert nekem őnélküle nem jelent meg semmim.

És ezt is tanulni kell: igen, kéne a Millának egy arculattervező, egy megjelenésgenerátor, aki tudja, mikor mi üt a legnagyobbat Orvbánon, szóval egy profi csapat, de mibul? Akik körülötte vannak és csinálják ingyér`, ennyit tudnak, sajna.
Na akkor a tisztelt publikum figyelmébe (már akit érdekel):

Úgy tűnik van valami hozzám hasonló nevű emberke aki miatt kaptam hideget meleget. Meg persze magam miatt is.

Nem válaszolgatok mindenkinek egyenként, inkább csak utoljára leírom az álláspontom dióhéjban azokról a dolgokról amiről ment a vita:

A TEK vezetőségét lehet szidni, de a legénységét ne. Honfitársaink akik nem ártatlanokat szekálnak, hanem néha az életüket kockáztatva elkapják a rossz fiúkat.

A szíriai malőr: ha a 3 magyar túrista volt akkor fizessék a hazahozatalukat. Valószínűleg nem azok voltak, hanem a magyar állam érdekeinek megfelelően titokban tevékenykedtek, csak hát elkapták őket. Ebben eddig semmi probléma nincs. A baj az, hogy nem kellett volna a sajtónak ezt megtudni. Mindenféle feltűnés nélkül kellett volna hazahozni őket, a nyilvánosság teljes kizárásával, mert semmi köze hozzá. Érthető okokból (csak egy példa a sok közül ha valaki nem értené miért: elég sok érdekeltségünk van Szíriában, és a magyar kormány érdeke is, hogy minél előbb vége legyen a konfliktusnak. Az igen valószínű, hogy a rezsim bukását eredményezi, így nekünk is a rezsim ellen küzdőket kell segíteni, de ezt ugye titokban kell mert berágnak az oroszok. Ez ugyan csak egy lehetőség, de ilyen dolgok miatt kellene totál titokban intézni minden ilyen ügyet, és hazudni picit okosabban ha kiderül (nem a mikrofon előtt sugdolózni)

A hozzám intézett személyeskedést kb le se sz.rom, mivel itt senki nem ismer, ráadásul össze is kevertetek valakivel.

Szép estét.
@a szív fészkei:

" egy nap kettő ilyen kioltaná egymást..."

Ja. Egy nap hetvenkettő ugyanarról meg lemondatja smittpalit. Legalábbis bajuszlaci szerint mi, blogterroristák voltunk.
@Fabius: igen... ennyi telik tőled XD

.... joccakát
@LayerFlop: Azért az elég "mókás" hogy a csúnya rezsim segítette őket kiszabadulni és azt is, hogy hazajöjjenek. A "nemes" szabadságharcosok meg elrabolták és fogva is tartották őket.

Hajdú ügyről még ez is elég cuki. :)

www.jovonk.info/2012/08/29/cionista-hatalompolitika-hajdunak-mennie-kell
@Fabius: Amúgy, mintha Para-Kovács elszegődött volna hozzájuk: Millamédia.hu-n www.millamedia.hu/

Hát akkor lehet őket innentől baszogatni, hogy vegyék fel a tempót.
@Fabius:
Hát, eleinte a fidesz is sokat szarakodott, amíg ki nem találták a nagy ötletet, hogy kussba vannak mindenről, amiről nem kaptak napiparancsot.
Azóta kisimult a homlokuk.
@a szív fészkei:

Ez gondolkodás és akarat kérdése, nem a pénzé. És nem hiszem el basszus, hogy egy, egyetlen egy ember nincs se a Millánál se az LMP-nél, aki kicsit is konyítana ehhez.
@Fabius: A smittpali az pont nem az az eset, amiről a fidesz véleménye olyan gyors lett volna.
@Fabius: Skiccet lemondatni meg a Rajcsányit nem egy és ugyanaz. :-D Ott van a Millamédia oldalán, miket tartanak fontosnak, nem ingem,nem gatyám ők - Para jó, szeretem a dumáját - szerintem ez nem akkora hibájuk, ez a pár nap késés.
@a szív fészkei:

"lehet őket innentől baszogatni, hogy vegyék fel a tempót. "

Nemtom feltűnt-e, de éppen azt teszem :-D :-D
@Fabius: Ja, meg a fideszcsodálatban emlékezzél arra is, hogy orbánék direkt megtiltották a fideszeseknek, hogy bemenjenek a Napkeltébe, mert ott váratlan kérdéseket kaphattak és akkor valamit mondani kellett volna rá.
Na, bazz, Berlin: atv.hu/cikk/20120829_negyen_vettek_korbe_egy_berlini_rabbit_es_osszevertek?source=hirkereso

DE:[..]"A történteket zsidó és muzulmán szervezetek is elítélték." Erre azért nem itthon volt Gábriel és csipetcsapata Schweitzer esetében, akit hálisten nem abrichtoltak legalább.
@Fabius: Oké, de lehet effektív ennek a médiumnak címezni Parának. Mert tényleg ő profi.

Abba se hagyd! :-DD
@Dr. simonmondja.:

Hagyjuk smittet, legyünk gyakorlatiasak:

Michl faszparaszt kierőlködte magából a kokipasszust a közoktatási törvényhez. Másnap - érted, nem egy hét múlva - fikahenger indult itt a poszt alatt - címlapos volt egész nap, 1000 fölötti tömény büdöskurvaanyátokkal - és a témával foglalkozó hír24-en is.

Estére Michl visszavonta a javaslatot. Anélkül, hogy az ellenzék megmukkant volna egy szót is. Na, ezért zavar ez engem kurvára.
@Fabius: Más. Teljesen más tömegesen zúgolódni meg saját amatőrként.

Ha valaki ugyanezt névvel és párttal adja elő, az könnyen célponttá válhat.

Itt egy kis antifasiszta-verés...

Pedig az még nem is visz szavazókat, mert nem indul a választáson.

index.hu/belfold/2012/08/29/feketeruhasok_tamadtak_a_measz_elnokere/
@LayerFlop:
ha azt hiszed te tudod ezt egyedűl és az orosz kémelhárítás meg külügy nincs tisztában a magyar belpolitikával -talán jobban is mint a magyarok sajátmaguk- akkor tévedsz...

egyébként ki mellé állni és miért az úgyis csak utólag dől el és sok tréfa lehet még belőle

brühühühühü
@Fabius:

Azért ne felejtsd el, hogy téged többen olvasnak, mint pl. egy pártközleményt. Nem érik el az ingerküszöböt:)
@Dr. simonmondja.:

Ja. De ha egy hét késéssel csinálja ugyanazt akkor nem teszi ki magát semminek.

Ne játsszuk ezt, hogy minden balfékségért fölmentést keresünk.
@orica:

Oké. De hogy akarják elérni az ingerküszöböt releváns, naprakész tartalom nélkül?
@Fabius: Akkor ez megint az ergé poszt.

Hát az még mindig nem egy fontos kérdés nekem.

Régen volt egy kedvenc helyem, a Hirszerző.
Ott volt szokás egymás posztjaira posztokkal reagálni és földolgozni egymás témáját.

Jobbos-balos-liberális-anarchista, mind a saját alapjairól indulva írta meg sorban, egymás után.

De régen nem láttam már olyat, hogy reblogoltak volna békében különféle világnézettel - pláne honlapok.

Mégcsak rá se kommentelnek egymásra.

Biztos ez is csak ott van, ahol én nem vagyok.
@Fabius: Biztos nekik is azt suttogták, hogy - ne beszélj sokat, akkor nem tudnak belekötni.
@Dr. simonmondja.:

Az ergé poszt csak az apropó, meg a példa. Mindennel ezt csinálják nem csak ezzel.

A Hírszerzőt én is bírtam. Néha a reblogolást is. Mondjuk azt kevésbé, mikor Hont és Babarczy húzgálta egymás haját amolyan kiahülye módra.

Egymás témáinak feldolgozása még mindig divat, lásd amiről éppen vitázunk, vagy Vincentéket, ahol ez rendszeresen előfordul. Engem viszont jobban érdekel amit a politikusaink mondanak/tesznek, mint az, hogy egy véleményposztot véleményposztoljak.
@Fabius:

Példádnál maradva, a tartalom ugyanaz volt neked és a pártsajtósnak is. Különbség a stílusban és a fogadókészségben van.
Ha én pártsajtós lennék, biztos blogokat és publikat ajánlanék, egy kurva jó honlapon.
@Fabius: Hoffmanniáda:Hoffmann Rózsa: nem lesz jövőre államilag finanszírozott jogász-és közgazdászképzés www.nepszava.hu/articles/article.php?id=580685
Nincs is szebb a családnál, pláne, ha az ilyen bőkezű. www.kiskegyed.hu/sztarok/magyar-sztarok/gyozikenek-286-milliot-adott-maris-mama-116954 Biztos erre gondol Orvbán is, az Isten haza, család-jelszóval. Bár az igaz, ő inkább ad nekik, mint kap tőlük.
Ennél szebbel nem tudnám ezt a szép posztot részemről befejezni: faszfej után vaginák és a bónusz Szijjártó: www.borsonline.hu/20120829_vaginak_fogadtak_szijjarto_petereket
@Fabius: Hát ezaz, hogy minek is ...? Ezt mondom, csak bénán.
Mára már értelmetlenné vált minden vélemény, mint a levesben a betütészta.

Már nincsenek vélemények, csak görcsös akarás van a kétharmad csapásmérő eszközeivel.

Szavakkal.
@a szív fészkei: Látod látod? Arrafelé nem csak verbálisan inzultálják a rabbikat, mégis mi vagyunk az antiszemitizmus fővárosa. Nem cukiiii?

Közben meg azt hittem az ártatlan amerikai lány gyilkosának felmentő ítéletéről fogsz írni egy rettegő és felháborodott cikket.

nol.hu/lap/vilag/20120829-martir_vagy_elo_pajzs_volt_rachel_corrie_

De szót ejthettél volna arról is, hogy a zsidó katonák rendszeresen kínozzák vagy használják élő pajzsként a palesztin gyerekeket. :(

www.youtube.com/watch?v=DEFrfre1oMk

nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=103719

nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=103628&offsetlo=0
@Fabius: @Dr. simonmondja.: nagyon tanulságos párbeszéd, teccik

csak egyet kérdeznék... mi azaz ergé poszt ?
@dr. Bubó: A mandiner blog posztja a pussi lányokról, akiket Putyin lesittelt.
süti beállítások módosítása