Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: nrgreport.com/cikk/2024/05/07/az-usa-farigcsalja-a-kiskapukat-oroszorszaggal-szemben/ "Az Egyesül... (2024.05.07. 14:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.26. 05:49 Fabius

PintérKém! Ezzel jól beégteTEK!

Címkék: jobbik tek hírszerzés gárda blamázs

Aszongya nekünk Hajdu János főTEK tegnap Kőszegen: "meglehetősen erőre kapott a szélsőjobboldal". Meg, hogy ez ilyen kezelhető probléma, nem kell betojni. Közben Magyarország hírszerzése a rendőrséggel, terrorelhárítással is minden mással együtt egyesre vizsgázik, mert a Gárda és a Jobbik úgy vágta át őket a palánkon, hogy csak úgy csattantak a túloldalon. De legalább Orbán szerint a kétharmad áll, mint a cövek, és ezek szerint élvezi, ha szopatják.

Kedves radikális befosáselmélet gyártók, mi lesz most veletek? A Jobbikot és csatolt részeit ellepték az ügynökök, minden ami van ezért van, - című fejezetet az elméletgyűjteményből lehet összegyűrni és kivágni a kukába. Ugyanis, ha lenne köztetek bármilyen ügynök az ekkora égést nem engedne meg se magának, se azoknak akiknek jelent.

tek.gif

Másik oldala a történetnek, hogy az ilyen hatékonysággal működő szolgálatokra és terrorelhárításra vajon mi szükségünk van? Egy halott fasisztának szemre ész nélkül bármelyik kormányhivatalnok tud írni levelet. Kevésbé égő lenne azzal takarózni, hogy a megnézett impresszum alapján a takarítónőnek nem voltak gyanúsak a Sobri Jóska meg Rózsa Sándor nevek, mint szembesülni a ténnyel, hogy a TEK dandártábornoka nem, hogy a szélsőjobb mai dolgaival nincs tisztában, de a történelem órákról is hiányzott. Mert Ostenburg-Moravek Gyula nevével - gondoljunk róla bármit - legalább a soproni népszavazás és a leghűségesebb város cím odaítélésének meséje közben találkoznia kellett. Volna.

A színvonalat elnézve végül is semmi meglepő nincs abban, ha ennyire meg lehet vezetni őket egy rendezvény helyszínével is. Ezzel együtt világos, hogy a hírszerzés sincs a helyzet magaslatán. Nem tudom honnan szerzik ezeket az információkat, de a vasárnapi miséről hazafelé tartó főkötős nénikéktől és bármelyik Sport büfé háemcséitől jobb és pontosabb infókat lehetne halászni, ha kicsit ügyes az ember. Képzeljük el mi lenne, ha nem a radikálisok polgárőr egyesületének rendezvényhelyszínét, hanem a Nemzeti Bástya elvtársara sanda tekintetet vető terroristák búvóhelyét kéne földeríteni? Isteni szerencséjük ezeknek, hogy az avatás és a szülinapi zsúr két helyszínén összesen voltak 5-600-an. Nagyobb tömeg esetén csak fölmerülne a kérdés:

Viktor, aranyapa, biztos nyugodtan alszol?

547 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr854732191

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.08.26. 13:28:50

Az Alcsúti Krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet Orbán V...

Trackback: Betiltott egyenruhában masíroztak, rasszista beszéddel uszítottak 2012.08.26. 13:25:11

Tűrnie kellett a rendőrségnek a törvénysértéseket a Hősök terére szervezett, a betiltott Magyar Gárda alapításának ötödik évfordulójára emlékező felvonuláson. A 2009-ben feloszlatott Magyar Gárda megalakulásának ötödik évfordulójára emlékeztek fekete é...

Trackback: Cövek 2012.08.26. 09:24:52

- Milyen minta lesz és hova?- Én, nem is tudom, hogy mondjam. Egy intim tetoválást szeretnék!- Ne izguljon, én már annyi furcsa kéréssel találkoztam, nekem bátran elmondhatja mit szeretne!- A nemiszervemre szeretnék...- Nem gond, mi legyen? Egy nonfigu...

Trackback: Cövek 2012.08.26. 09:24:49

- Milyen minta lesz és hova?- Én, nem is tudom, hogy mondjam. Egy intim tetoválást szeretnék!- Ne izguljon, én már annyi furcsa kéréssel találkoztam, nekem bátran elmondhatja mit szeretne!- A nemiszervemre szeretnék...- Nem gond, mi legyen? Egy nonfigu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyugodtan alszik, és áll, mint a cövek
Ha azonban még ez sem ad okot gyanúra az életszerűséget illetően, akkor ott van a listán Zrínyi Miklós, Dobó István, Bethlen Kata, Hunyadi János és Szilágyi Örzsébet is, s az ő nevük azért még egy kistérségi kormánymegbízott agya számára is közvetít némi ingert. Mármost ha azt vesszük, hogy ez a terrorelhárító garnitúra fektetheti meg adott esetben az egész országot, továbbá hogy a szélsőjobb honlap ezután sem fogja kitakarni a terrorelhárítók arcát, akkor izgalommal várjuk, hogy mikor születik parancs a munkatársak lerohanására. A kérdés csak az, hogy példának okáért Zöld Marcit vagy pláne Marcus Aureliust hol fogják keresni. Hacsak nem Szilágyi Örzsébetnél bújtak meg Savanyú Jóskával.

most itt gyötrődök, hogy ha megtalálják Marcus Aurelius-t valamelyik cigánydűlőn, ahol manapság divatos ilyen klasszikus neveket adni a kölkeknek, mint Marcus Aurelius, meg Hepcibah, Kleofás, Abimeleh, Abigél, Agárpina...szóval megszállták volna alcsútdobozt és elhajtották volna az egész bagázst...majd kiderűl valami alapon

brühühühühühü

ezt akár Alfonso is írhatta volna vagy a Monthy Phyton...így készűl a költségvetés is a Sybilla keveri bele a zőccségeket és a békafarkat és kigyólábat meg a denevérfület és kakastollat amit a kedves beteg (@gyógyfűegér bocs de nem tuttam kihagyni) fejirűl szaggatnak amint pávatáncot jár a stelázsin
@Pantagruel:

ennek van másik neve is, kamaszkorú ifjak jellemzője kellemes álmokkal jár együtt???

HÚGYMEREVSÉG

brühühühühühü
nagyon felvidámított a hír amint olvastam meggyesy elvtárs sírását mert röhögve zokogni a leggyobb...

ha ilyen a véderő akkor nin csaza hülyegyerek aki ne tunná csapdába csalogatni ezeket amint fel vannak fuvalkodva mint a dohányzó varangyosbéka -menet előtt- és le...na jó győzni de ha csak lehúgyozzuk őket akkor is megüti őket a Guttmann

brühühühühühü
a szarva közt a tőgyit é saza sovány csontos segg az a pintér elvtársé? mármint amelyikre a bika mászik rája?

brühühühühühü

szóval ilyen bölcs a Kedves Beteg
tehát.
csókakőre szálltak ki, dunaföldváron avattak.
csókakő mór mellett van, földvár meg dunaújváros alatt ugye.
attól függ merre megyek, az 100-150 km. akárhogy nézem, egy "villámgyors TEK"-nek az egy óra.
kérdéseim:
-nem volt dunaföldváron egy körzeti megbízott, aki felismerte volna a gárdaegyenruhát járőrözés közben? és lökött volna egy telefont, hogyaszondja "főnök, itt van a gárda 150 fővel masíroznak fel-alá, mit csináljak?"
-mennyi idő kellett, hogy rájöjjenek csókakőn, hogy (smit)palira vették őket?
-ilyen belső hírszerzés mellett (igaz, ehhez nem kellett hírszerzés, mert földváron nem bújkáltak a sötétben, mint az ellenforradalmárok) mennyire van szükség a TEK-re?

ami pedig a TEK-et illeti:
"A kommandósokat az öli meg, ha nincs munkájuk - fogalmazott Hajdu János"
-ööö... ...meg a golyó. ráadásul ha nincs munkájuk, akkor gerjesztenek nekik, ezt érthetjük így?
" a TEK az egyik leggyorsabb alakulat a világon, a terrorelhárítók riasztása és indulása között éjjel-nappal mindössze néhány perc telik el,"
-egyszer látogasson el egy tűzoltóállomásra. meg fog lepődni.

"Kijelentette ugyanakkor, hogy ma nincsenek Magyarországon olyan fegyveres csoportok, amelyek olyan problémákat tudnának okozni, amelyekkel kormányok lennének megdönthetők, vagy amelyek emberéleteket követelhetnének."
-nono! ezt a belső elhárításuk mondta? ugyanaz, amielyik csókakőre küldte razziázni pintér felkent népét?
Ez mekkora EPIC bakker :-D:-D:-D

Dandártábornok uraimék kiépítették a Nemzeti Félinformációs és Álhírszerző Hivatalt.
@Secnir:

arra nem gondoltál, hogy esetleg tervszerűen mentek Csókakőre és nem Dunabasznádra? így elkerűlték a letartóztatásokat és a nagyobb botrányt, hogy a TEK közreműködik a Gárdával ehelyett lukra futottak és most megy a röhögés de nincs zokogás

brühühühühühü
A napokban nézem a hiradót.

Két esemény egy napon.

- Egy nekikeseredett öngyilkosságot megkisérlő 47 éves késelő elfogása pécsi lakótelepen.

- Kínai piacon kitört tömeg megfékezése és bekaptározása, akik karddal, macsétával, késekkel kaszabolja egymást, 6 súlyos sérült.

A hervadt pasast lehozta 30 csadoros kommandós az első emeletről.

A kaszaboló kínai piacosokat a talpas rendőrök szedték össze.

Hát ennyit a terrorelhárításról.
Fabius, azért vigyázz, mert jön Gábriel és majd jól elmagyarázza, hogy a Hősök terén megjelent 5-600 ember az tulajdonképpen több ezer volt. Csak ügyesen álcázták magukat.
igazi kravál csak akkor lesz, ha ezek a jóemberek a szagos mise távozó közönségét fogják macerálni, hogy valami jézuskrisztust keresnek, az akciót pedig a garamvölgyi már megint belőve fogja magyarázni (bár most sem mindig tiszta, de fejlődik).
A Bonsai Ducénak jobban kellene vigyáznia miket beszél. index.hu/belfold/2012/08/25/a_ketharmad_all_mint_a_covek/ Amiket Kőszegen mondott, azért egy jobb romkocsmában úgy elverik, mint Tarzan a majmát. De hazai pályán nyugodtan beszélhet ilyen baromságokat. Legfeljebb csatlakozik hozzá még néhány Szíjjártó kaliberű nemzeti fasz.
pintérszar nem ér rá, a saját államilag támogatott maffiabirodalmát építi, (nni leépítése, szigetmaffiozo kiütése stb.) közpénzen!
@rodeo36: Klasszikus névadások a cigánysoron???
Én sokkal jobbakról tudok, mint a Marcus Aurelius. Szóval olyanok is léteznek mint pld.:

Lakatos Marlonbrandó, Lakatos Szánsájn, Kolompár Vinetú, :))
@rodeo36: Az előző postban már írtam, hogy a bűnözéssel fokozottan fertőzött helyeken, sorra kellene rendezni a fiktív gárdaavatásokat, hogy jobb legyen a közbiztonság, főleg, hogy ezek szerint megdőlt az a vélemény, hogy nem állítható minden sarokra rendőr. Csókakő lakossága 1200 fő, erre jutott 600 rendőr. Szerintem ez új rekord :D

barikad.hu/gardistak_miatt_rohanta_le_csokakot_a_rendorseg-20120825
A maffiát itt sorolják a fizetési listán...

www.kormany.hu/download/8/f4/a0000/A%20Minisztereln%C3%B6ks%C3%A9g%20vezet%C5%91inek%20illetm%C3%A9nye.pdf

Elkelne egy jegyzet a fidesznyik asszonyok-lányokhoz - Ki kicsoda az államigazgatásban ?
az ember gyereke egész nyugodtan készülhet zsiványnak, mert ha egy kicsit több esze van mint egy leveli békának az életben nem fogják meg a qrva eliTEK és még csak bujkálni se kell elölük eltévednek ök maguktól is...bezzeg a notórius 52-vel száguldozó gyorshajtók azok pikk-pakk fizethetnek. :)
No azt mondja a TEK vezér: – "Az elrabolt állampolgá­raink most már biztonságos helyen vannak, részben a mi felügyeletünk alatt. Az, hogy ennek a történetnek szerencsés vége lett, az elmúlt időszak megfeszített munkájának volt köszönhető – nyilatkozta a Blikknek Hajdu János"

Mi a faszt erőlködhettek ezek??? Szorulásuk volt s csak valami hashajtó segített rajtuk? .... mert az első hírek amit egy szír mondott el , hogy egy a szír katonaság és a fogva tartók közti összecsapást kihasználva, MEGSZÖKTEK a foglyok!
Már tisztességesen hazudni sem tudnak????
Annyi ilyen böszme hazugság lengi körül a TEK-et hogy inkább látszik valami operett terror elhárítónak mint valami komoly szervnek!
Lásd még a kamu fegyvereket amit a filmesektől foglaltak le nagy nagy konspirációk után felderítették a semmit!!!
mondjuk egy rendesebb országban egy ilyen blamázs után lemondana a felelős tábornok, ha nem akkor meg simán kibasznák az utcára járörnek tanuljon még egy kicsit... :)
@Pantagruel: "a kétharmad áll mint a cövek"

a posztban is valami álló állt bele a drpintéránuszba...

egyébként Csókakő fiatalember (fides) polgármesterébe több értelem szorult mint a tejjes magyar "rendvédelemebe"... miért nem kérdezték meg őt...

most akkor 300 géppisztojos akik ozoráról mentek át oda azok haszontalanul áldogáltak egész nap ?!?

@vantaan: ad1 a kiszabadításhoz semmi közük ad2 szerintem akit kiküldTEK szabadítani azokat rabolták el...
@vantaan: hosszú a lista, kamu fegyók, szomszéd lefogása rossz cím miatt, halottnak levél, de a kúhetes az köll, meg vityátor utca lezárása teljes hosszban, ehhh szánalom

Csak nem??? Tán indulnak az F1-en, vagy miszösz?

"A világ egyik leggyorsabb alakulata a magyar Terrorelhárítási Központ (TEK) a szervezet főigazgatója szerint."
@vantaan: "Annyi ilyen böszme hazugság lengi körül a TEK-et"

rohat büdös hazug g*cik...

ki kellett volna végezniük a túszokat amikor kimentek eléjük a reptérre... akkor nem fecsegnék el az igazat...

lehetne ojjat is hadoválni hogy orbán fődakota épp arra lyárt és lekaratézta a szír partizánokat/ellenforradalmárokat úgy hogy a testőrségét előtte lerázta....
@batka manó: "egy rendesebb országban egy ilyen blamázs után lemondana a felelős"

itt fordítva van... minnél balf@szabb anál jobb mert a főnökeinek nem kell izgulni hogy okosabb náluk...

itt egy negatív verseny van... "ki a hüjébb" címmel...

egyelőre a főhüje az épp cigánykodásban is a császár...
ezért ő a mini sztár álnok...
itt ez a tokás kövér g@ci csodacsatár... itt nyomja a bulsitet...

"pillanatokon belül visszavásároljuk az E.ON-t a németektől"

"Az irány felülvizsgálata szükségtelen, sokkal inkább a kitartás mellett vagyok"

"nem úttörők vagyunk (...), hanem idióták"

KITARTÁS nertársak, kitartás !

azé megjegyzem ő volt előtte úttörő is...
@rodeo36: Igen, igen...szerintem itt van valahol az igazság.Még ezek a tornateremben "edződött" csúcskatonák sem lehetnek ilyen balfaszok, hogy egy több száz fős csoportról nem tudják, hogy hol vannak.Bár ha olyan darabosan gondolkoznak, ami a tegnapi sajtóhírből jött át:"Most a művelet 2. és 3. szakasza következik;kijutni Szíriából,majd bejutni Magyarországra". Nem tudta volna azt mondani, hogy mittudomén 6-kor indulnak a kiszabadult túszok, 9-kor érkeznek haza.
És ne feledkezzünk meg a TEK Szíriában végrehajtott hőstetteiről sem, úgymint: küzdelem a vízumért, az első két magyar bátor nemmegtalálása, valamint az elrabolt három magyar rendőr szökésének halálmegvető végignézése, és kőkemény, férfias biccentéssel nyugtázása, majd mindennek a csúcspontja, a magyar hatósági személy létének értelme: hazudozás és ködösítés a sajtónak.

Most álljunk fel, és énekeljük el a Himnuszt.
egyébként a fődakota aksitöltésen miért pont aug20-án volt?

csak nem fosik ez a hitvány csodacsatár dakota? hm...
Az a sok marhaság ami kijött a miniszterelnök úrból Sopronban.

Nem a kétharmad, hanem a KOLESZTERIN áll mint a cövek!

böktmb
@hacsaturján: "az akciót pedig a garamvölgyi már megint belőve fogja magyarázni"

Rosszindulatú vagy. Csak véletlenül zsidótól vásárolt menedzsertablettát vett be, de majd legközelebb jobban figyel.

Nincs megállás, fiatal még, kell a pénz.
@dr. Bubó: cellazárlat, és ha már tűzizne, legyen értelme is :D
Ha már volt, akkor bocsi az ismétlésért,

nekem nagyon tetszik ez a fajta kommunikáció:

Bevezető:
Kőszeg, 2012. augusztus 25., szombat (MTI) – Kiszabadították a Szíriában augusztus közepén elrabolt három magyar állampolgárt, akik a tervek szerint 3-5 nap múlva térhetnek haza Magyarországra – jelentette be Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója szombaton egy kőszegi rendezvényen.

Első 3 bekezdés:

Közölte: mindhárman jó állapotban és biztonságban vannak, hamarosan a TEK “fennhatósága alá kerülnek”, és akár pár órán belül elindulhatnak Magyarország felé, de még rengeteg szervezési tevékenységre van szükség. Megjegyezte továbbá, hogy a körülmények meglehetősen kaotikusak voltak. A főigazgató később újságíróknak hozzátette azt is, hogy a TEK tervei szerint a három magyar 3-5 nap múlva térhet haza Magyarországra.

Hajdu János éppen egy kerekasztal-beszélgetés közben kapta telefonon a kiszabadítás hírét, amelynek bejelentését a Tranzit – Fesztivál a határon elnevezésű közéleti rendezvény résztvevői nagy tapssal fogadták.

A kiszabadításról és a három magyarról további részleteket nem közölt.

www.szon.hu/emberrablas-sziriaban-kiszabaditottak-a-harom-elrabolt-magyar-allampolgart/2063088
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja:

Horn Gyulának álltak a - Cölöpök -.

Orbán Vikinek áll a 2/3-a, mint a - cövek -.

A lekonyult 1/3-áról már ne is mondjon semmit.

Oszlopos szent lesz ez a mi viktorunk annak a kétharmados cöveknek a tetején.
Hát, ez olyan "szép" magyarosch. :D

Akkora nagy pofára esés, hogy a csattanása elhallatszott egészen Szíriáig. :)
Ott jól be is sz@rtak, fejetlenül elkezdtek lövöldözni és ezt kihasználva kiszabadulhattak a túszok.

Úgyhogy kussoljon a zitteni szemét, fikázó banda, mer' ez igenis egy előre jól kidolgozott TEK-akció vo't. :DDD

Ui: Csak úgy kérdezem: Miért is kell úgy kábé 3-5 nap - TEK fennhatóság alatt - a hazahozatalukra?
Ez a "szegény" Pintér... Hogy hullottak mellőle most az emberek a "nagy tisztogatás" keretében. Mer' ugye tanú ne maradjon?vagy mi van? ... Hogy lehet ez ott még mindig ahol van, ez itt a kérdés, a többi már csak ennek folyománya...
@Cirbolya_sentinel: De, há', nem be-, hanem ki akarnak "utazni". :P :D

@lbm: Mer' nem Don Alessandro, hanem Vittorio embere. :)
@Marcellusca: én meg úgy bízom az igazságszolgáltatásban... Bár, ne feledjük, "kurvából lesz a legjobb feleség", ugyanakkor azt viszont nem tudom, hogy az összejön e amikor a kurva egyben feleség is...
@Marcellusca: Miért, miért?

Mert a távoli lövöldözés zajától megijedtek, s a pincébe szaladva nem vitték magukkal az útlevelüket.

Most újat kell csináltatniuk, de az azonnali útlevél megemelt illetéke nem fér be a szigorú költségvetésükbe.
@Habakuk999: @Cirbolya_sentinel:
Basszus, akkor ezek szerint elírták. :)
Nem 3-5 nap, hanem 3-5 HÓNAP múlva térhetnek haza. :D
@Habakuk999: Ja, egyébként a felvetésemben - alapvetően - nem is a 3-5 nap volt a lényeg. :P
Nem értem egyébként, miért fanyalogtok.

Csókakőn a 92 éves Mari néni biztosan háromszor is meggondolja, mondjon-e csúnyát a szomszédasszonyára mert büntetésből megszállják az ufók.

Legalább egy falu van Magyarországon, ahol megtudták, mivel is jár az, ha "bűncselekmény" elkövetését tervezgeti valaki.
@Marcellusca: Miért kell 3-4 nap??? Hát mert még pontosan áttanulmányozzák ki játssza el a túsz szerepét no meg hogy kitalálják a Zungarichse Jamesbondy hogy is kaszabolta le a fél ázsiát s szabadította ki a zösszes túszt a zelromlott zárú WC-ből.
@vantaan: Meg az a hülye videokamera se akar működni az istennek se, amivel dokumentálják a műveletet.

Az is lehet, hogy a megfelelő fényviszonyokat keresik.
@vantaan: Valami illesmire gondutam én is. :D
Hűűűű... Most aztán rettegjen minden terrorista, hisz a mi felderítésünk mindent megtalál! Igazi TEK-es gyerekek!
Igaz, lehet, hogy tévednek uszkve 80-100 kilométert, de majdnem... Hát ha még kicsit nem olyan feltűnő szerkóban lesznek a terrorista és merénylő pajtikák, mint a pincérruhások, akkor lehet az a tévedés 2-300 km is. Kilóg a határon? Na és!
Ők így szokták. Tessék alkalmazkodni a magyar szolgálatokhoz!
Legközelebb Hajdú úr majd levelet ír a Mikulásnak is? Piros Éji Manó...
www.youtube.com/watch?v=q4GtZLRGnqk
Mit fog kérni tőle, cukorkát, vagy elnézést, ha lerohanják a szánját?
Azért úgy látom Pintér és Hajdú elvtársak ténykedése alatt mindig van egyre lejjebb.
Most jön majd az a szar duma, hogy pillanatnyi zavar volt az Erőben... Aha, amit 2 bites gárdistát játszó egyedek okoztak... Tényleg komoly cég a magyar biztonsági erők... Viktor a pincében kéne aludnod, ezeknél, ki tudja, még lerohannak, mert valaki bejelenti, hogy valaki van a házadban... :)) (Illetve, dehogy is, hisz nincs is olyan a vagyonbevallása alapján...)
Nem vagyok benne biztos, hogy konfliktust akartak. Szerintem pontosan tudták ők, hogy mi hol lesz, csak a gondolkodásuk, az kissé más, mint a miénk. Úgy vélhették, hogy nyugodtan legyen itt avatás, minden, de azért tartsunk egy szép nagy erődemonstrációt is - persze jó távol tőlük, hogy mindenki értse: ha akarnánk, akkor...
Csak hát senki nem így értette... :-)
Komolyra fordítva a szót:

A rohadt nagy baj az, hogy mindkét alternatívát habozás nélkül el tudom hinni:

1 Igen, ezek tényleg ilyen hülyék, hogy ennyire simán meg lehet őket vezetni.

2. Szemfényvesztés az egész, megállapodás van a gárdák békén hagyásáról a belföldi harci helyzet felszítása érdekében.

Mindkét esetben egy törvénytisztelő magyar állampolgár csak önmagára számíthat.
@Marcellusca:

mennyi is a kiküldetési díj? 3x az sokkal több, mint 1x vagy ....brühühühühühü
höhö, ez is jóóó :D

Ha nyaral az unortodoxia, a világ magyar pénzt
és adósságot vesz. A lengyelek a sarkunkban,
a görögök a kukában. Heti gazdaság.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F08%2F26%2Fvilagpenz_lett_a_forint%2F
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
hábazzmeg: PIROS ÉJI MANÓ

ez Nóbel díjas

brühühühühü

be vagy sziporkázva a hétvégére?
@szerénységem:
Nem akartak összezördülést... Féltek netán?
Tudom, nem - csak megfizetik őket jól, hogy ennyire hülyének IS látszódjanak!
Ja kérem azért a pénzért SZOPNI kell!

Amit nem értek, mi a búbánatért panaszkodnak a rend állítólagos őrei, hogy nincs tekintélyük???
Ilyen vezetés alatt?
Ilyen blamákkal?
Ilyen hibákkal - illetve ez már nem hiba, ez már bűn!
A biztos útja a nevetségessé válásnak. Mintha ez lenne a célja a vezetői állománynak.
A közrendőr ennyire nem lehet hülye!
Legközelebb a felálló rendőrsorfalat nem irigylem.
Nem is anyázni fogják őket, hanem csak megkérdezik őket, hogy jó helyen vannak-e, tudják egyáltalán merre az arra? :))
Egyébként kik azok a hmcs-k?

A Sport büfé hmcs-i?
@Habakuk999:
Teccik emlékezni (:)) Pintér azon szavaira, hogy a közbiztonság rohamos romlásával lehet majd számolni? Meg is tesz érte mindent. Szerintem ilyen hülye egy rendőri vezetés nincs még egy országban. :(
Szánalom, a közrendőr meg éghet ezek miatt!
Nem a rendőr, az utcai, a járőr a hibás. Szégyen a vezetői és irányítói kar. Inkább vicc kategória!
(Ezúton is csókoltatom a szánalom vezetői réteget, átadhatjátok nekik!)
a Hősök terén is elég nyugodtan ünnepelhettek a kicsitsem egyenruhás, nem millitáns, semmi közünk a Gárdához alakulatok...

ha valaki egy kicsit is komolyan vette volna a törvényeket, akkor nem csak a pár ellentüntetőt gyüjti be, hanem az egész felvonulgató alakulatot dobostúl, vonástúl

lehet ezért húztak el csókaköre, nehogy véletlenül a tér felé bóklásszanak azt' kész a baj. Az avatás csak plusz bónusz/kedveskedés' volt a széle felé...meggyözödésem, hogy be vannak szarva a jobbiktól/gárdától, itt érzik, hogy ezek nem olyan békés gyerekek mint a balosok és hamar ki lehet náluk nyitni a pofonládát. Itt is ügyesen besétáltak a zsákutcába.
Az sokkal nagyobb baj, hogy Vona reagálásában elég sok igazság van.
A tek csókakőn 130 fős csürhét sem talál, ugyanakkor a cigányok a borsodi falvakban a civilizációtszámolják fel ellopva mindent retorzió nélkül.

A gárdát nem azzal lehetne feloszlatni hogy üldözzük, henem azzal, hogy azokat a valós etnikai problémákat amikre létrejött kezelik, pl kamerát a cigányok seggébe is. Ha nincs tyúktolvajlás nincs gárda.
@Gyárfás:
Mi lenne, ha ilyen rendőri demonstráció helyett, ahol 300 rendőrt parádéztattak, például azokba a bizonyos falvakba menne mondjuk 5-10 rendőr, rendszeresen?
Ja, hogy akkor rend lenne?
Ja, hogy akkor a kizsebsíg meghúzná magát?
Ja, hogy akkor nem lehetne gárdázni, mert nem lenne hivatkozási alap?
Ja, akkor értem már... :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem hinném, hogy féltek. Inkább politikusabbnak vélték még békén hagyni őket. Feleslegesnek ítélték mártírt csinálni egy törpe kisebbségből.
Azért ez nem az a helyzet, mint Gyurcsány alatt volt 2006-ban. Ott tényleg bénák voltak.
Most csak úgy tűnik. :-) Elmaradt a két pofon, a legények hazamentek...

Egyébként ha egy parlamenti párt elnöke egy betiltott szervezet gyűlésén vesz részt, azért az elég érdekes.
hmcs = helyi menő csávó ;)
@rodeo36:
Baszki, tudsz élni... :))
Na, nézek valami aperitifnek valót én is a hűtőben!
A gyurcsány a hibás,+ az elmúlt nyócév!
Rohadt szocik,hazavágták a megbízható ud-zrt-t!
A 2.0 meg nem ér rá,mer a közel-hereden szabadosítja a mijafaszt keresnek ott az ex?rendőrőket.
@rodeo36:
Egy kis szilva, dinnye, barack... Gyümölcsben, nem párlatban! :)
Kedveseim!
Teljesen elönt a szomorúság a kiváló kvalitású vezetők állandó ekézése miatt. A nagyvilág csodálattal vegyes irigységgel tekint szabadságharcunkra, gazdasági eredményeinkre, rendőrségi és terrorelhárítási sikereinkre, s mindezek jó érzéssel töltik el honfitársainkat.
Hová lett belőletek az emberség?
@szerénységem:
Akkor mi lett volna, ha ki sem mozdulnak?
Nem lett volna olyan égő, ha nem szállnak ki a semmibe, mint így. Egy vicc a rendőri vezetés - tudom, politika, csak akkor ne tessenek rinyálni, hogy "báncsák a rendőrséget", hisz a jól megfizetett vezetők mindent megtesznek a rendőrség lejáratásáért.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: 2006 óta folyamatosan a rendőrség tekintélyének leépítése folyik. Valóban nem akarok rendőruralmat, de azért szoktam olvasni régi könyveket, és többek közt ha találok régi könyvekkel foglalkozó boltokat, árusokat, kimondottan keresem a régi magyar bűnügyeket megíró szerzeményeket is. Na azt azért be kell látni, hogy anno volt tekintélye egy rendőrnek, vagy nyomozónak. Ma mi van? Fejbe dobálják őket kővel, majd kiderül, hogy az a kő csak véletlenül volt a kézben, meg egyébként békés emberek voltak és egyébként is a rendőrség a hibás, mert nem kávéval és sütivel kérte szépen, hogy az emberek ne gyújtogassanak randalírozzanak, hiszen az a szegény békés tüntető honnan tudná azt magától. Ezen felül puhányok , tehetetlenek, és amúgy meg burtálisak brutálisak, egyébként meg rohadjanak meg mert a füstszűrős sapka sincs nekik...
Na most ilyen körülmények közt ne is vágyjunk normális rendőrségre...
A tegnapi hírekből egy összefüggő hírcsokor: A gárda felvonulást a rendőrség nem engedélyezte, a bíróság viszont igen. A magyar kormány nyilatkozott az ügyben, miszerint tiszteletben tartja a bíróság döntését, ugyanakkor elitél minden szélsőséges megnyilvánulást stb.stb.
Hogyan lehet az, hogy egy ilyen ügyben egy országban a rendőrség és a bíróság nem azonos szabályok szerint jár el? A kormány állásfoglalása egy mondaton belül tök ellentmondásos.
Állampolgárként lassan tébolyult forgásba kezdek, mert egy ilyen jelenség zavart kelt a gondolataimban és az elveimben.
A magyar-izraeli mérkőzés előtti izraeli himnusz bejátszása közbeni botrányt láttam. A "mindenki forduljon hátra" felszólításkor az jutott eszembe, vajon meg mertem volna-e tenni, hogy nem fordulok meg? Ebben a szituációban az állampolgár veszélyeztetve érezheti döntési szabadságát akkor is, ha elvei vannak. Ki véd meg minket az atrocitásoktól?
brutálisak nem burtálisak :-))bocsi...
@DR. INKVIZITOR:
Mé'vót? :)
Mármint "kiváló kvalitású vezetők", ebben az unortodoxiás mutyilandban?
@Habakuk999: Ja.
Nem tudom, melyik a rosszabb, ha tényleg ennyire bénák, vagy ha nem is akarnak fellépni ellenük, a kommunikációk ellenére sem.
Szerintem nem ennyire bénák.
Ma már nem pincében, sötét kapualjakban, titokban átadott cetliken megy a szervezkedés, azaz nem lenne nehéz lefülelni.
Ha akarnák.
Mer', ugyi, 130-150 avatandón és a szervezőkön kívül min. mégegyszer ugyanennyi embert érint a dolog.
Arról nem is beszélve, hogy a gárdista vezetőket tuti régóta megfigyelik.
Úgyhogy csak szemfényvesztés, bohóckodás (esetleges némi erődemonstráció) volt az egész.
@lbm:
A nagyfater rendőr volt. Anno '30-40-50-es évek elejéig. A gumibotja megvan még...
Viszont mondta az öreg, ha kihívták kocsmai verekedéshez, elég volt egyedül megállnia az ajtóban, és véget ért a bunyó.
Ha nem ez lett volna, akkor megismerkednek a kardlapjával. Volt tekintélye.
Amikor köpködik parasztok a rendőrt, a rendőrsorfalat, anno azért a becses Horthy korszakban úgy kapták volna gumibottal szájon az illetőt, hogy többet nem kellett volna szilárd táplálékkal foglalkozni. A bíróságon meg kapott volna még mellé 2-3 évet, hogy elsajátíthassa a folyadékos táplálkozás alapjait.
@Gyárfás: Úgyúgy.
A Gárda is, mint a Jobbik térnyerése, okozat.
Az okot kellene megtalálni (ami nem lenne túlságosan nehéz!) és azt megszüntetni!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Amikor köpködik parasztok a rendőrt, a rendőrsorfalat, anno azért a becses Horthy korszakban úgy kapták volna gumibottal szájon az illetőt, hogy többet nem kellett volna szilárd táplálékkal foglalkozni."

Hát ezek is a demokrácia vívmányai tudod. Mármint, hogy nem vághatja szájon a bunkót és a bűnözőt a rendőr :)
"A kommandósokat az öli meg, ha nincs munkájuk - fogalmazott Hajdu János, aki kiemelte: a TEK az egyik leggyorsabb alakulat a világon..."

Hát itt vóna egy-két parlagfű kaszálás, meg betakarítási munka a szomszédban a fidesz-képviselő birtokain. Ha már ilyen gyorsak, meg is taníthatnák a környék cigányait, hogy kell a paprikát sebesen betakarítani.

Csak nehgy gyorshajtáson kapódjanak!
Vagy a tökükre szereljenek lámpás helyett szirénát oszt jóccakát!

Forrás: index.hu/belfold/2012/08/25/a_vilag_egyik_leggyorsabb_alakulata_a_tek/
@Marcellusca: Egyetértek. Sokadszor mondom, hogy én lennék a legboldogabb ha jobbik és gárda sem lenne. A baj viszont az, hogy a jobbikon kívül minden politikai oldal ebben a kérdésben homokba dugja a fejét és még a téma nyílt és őszinte kibeszélését sem akarja megkezdeni. :(

Pld. viktorka és donpintér ide is csak lement sűrűn bólogatni de eredménye semmi. :(

youtu.be/cmCNGbxaDoc
ha még van életösztön a magyarokban akkor minden fid eszest (és politikust) lámpavason fogunk látni...

ha nincs akkor szépen tovább rohad és fonnyad az ország...
@batka manó: @Marcellusca:
Köszönöm!

Mondjuk azért régen a katonaságnál is nagyon jól szórakoztam azon, hogy sötétben kellett kimenni a laktanyából a járművekkel a gyakorlótérre, nehogy a műholdak meglássák, hogyan célzunk az ellenségre, a gyakorlótéren pedig mindig a szomszédos gyárba járó emberek beszélgetése vert fel a szunyókálásunkból, merthogy agy gyalogút vezetett át azon a réten, ahol várakozni kellett.:)

Jó, persze, a vezírnek harc kell, meg a rendőrség lejáratása is hasznos nekik, de Csókakőn nem a TEK parádézott?
Nyilván nagyobb valószínűsége van a színjátéknak, de saját szemeimmel látva, milyen "hatékonysággal" kezelnek egy autólopási ügyet, kinézem belőlük, hogy hagyták magukat simán megvezetni.

Iszonyatos égő, innentől bárki megkérdezheti az összes rendőrt, biztos úr biztosan jó címet kapott, és nem 100 km-rel odébb kellene lennie?

Félreértés ne essék, nem a rendőri állományról beszélek, hanem a rendőrségről.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hátha nem is pont erre, de hasonlóra vágynék. Bár én alapból tisztelem ha meglátok egyet, viszont én a BKV ellenőrrel is így vagyok... :-) Tényleg. Biztos az, hogy tisztelem a mások munkáját valamiféle félázsiai beütés :-))
Szóval ha leköpik a rendőrt szerintem egy szájba-vágás belefér, mert ahogy én sem tűrném, hogy engem leköpjenek úgy a rendőrnek mért kéne? Ha meg a delikvens visszaütne, máris közeg elleni erőszakért lecsukatnám. Máshogy nem lehet visszaállítani a tekintélyt.
drorvbányt már lassan ki kéne kiáltani kirájnak...

pl öngólkirájnak...
@Gábriel angyal: a Horthy korszak is arról szólt, hogy az országot egyébként szétdaraboló angolok és franciák seggét fényesre kinyalja őméltósága, de a saját parasztjait és munkásait gyilkolászi méltóztatja.

Ez az ált.isk. 2. osztály színvonala, mikor túltáplált osztály-ismétlősök közrefogják a vézna könyvmolyt oszt' jól megverik.

Btw. Horthy: azt csinálta mint az elődei, meg az utódai, leszarta, hogy hogy verik szét az országot, neki megvolt a maga kis uradalma amit fáradságos seggnyalással "Lázározott" össze, ezért neki ez a Trianon utáni helyzet pont megfelelően alakult.

Azt mindíg meg kell említeni, hogy Horthy "urlakodása" alatt írták alá a Trianoni diktátumot, és csak jóval később lett ám revizionista!
@Gábriel angyal:
Nem feltétlen... Csak undorító, amikor visszaélnek páran a jogaikkal és ezáltal semmibe veszik mások jogait.
@Viktor Miniszterelnök Asszony: meg a

donkanyar

+a derenki vadász birtoka...

véghetetlen szánalmas ország...
az elmúlt 1000évben elég sz@rul jött ki a lépés...
@dr. Bubó: Ekkora barom (sőt barmok!) európai ország történetében még nem éltek.

Talán néhány afrikai félmajom diktátor.

Sebaj, nincs veszve semmi, Sachsa Baron Cohen még készíthet ebből történelmi filmet!
@Gábriel angyal: a jobbik/gárda meg fasz válaszokat ad, tehát ugyan úgy szar amit csinálnak, mint a többiek
@lbm: Remélem láttad a linket amit tegnap küldtem. :)
@Habakuk999: A hmcs a Helyi Menő Csávó rövidítése. Legalábbis én így ismerem az értelmezését a rövidítésnek. Mi is használtuk a gimnáziumban, ha osztálykirándulásra mentünk a lokális közösség tagjaira.
@Cirbolya_sentinel: Nem mindenben ad fasz válaszokat. Az már más kérdés, hogy nyilván köztük is vannak faszok. :)
@Mariann19:
Arra azért kíváncsi lennék,miért Pont ezt a bírósági döntést tartja "tiszteletben" a qrmány?
Ha már a többit,magasról leszarja?
Btw: Mit keres Brad Pitt Csókakőn?
@Viktor Miniszterelnök Asszony: Az a te dolgod ha pld. a Horthy korszaktól kiütést kapsz, viszont annak értékelése tuti, hogy nem csak és kizárólag negatív jelzőkkel illethető.
@kormányzó: jó kérdés, és gondolom költői volt, mint ahogy nincs meg a széljobb nélkül vityátor, úgy nincs meg a jobbklikk a gárda nélkül sem
@Habakuk999: á, ezek az unorthodoxok a Hunyadiakat is simán eladják románynak ha ezzel a tsalády birtokok nyőnek. :-P
@Gábriel angyal: hát kb. 80-90% negatív, de vityátornak is vannak gyenge pillanatai, és ott is megvan az a 10-20% pozitívum ;)
@Cirbolya_sentinel: hát pld. a lenin fiúknak biztos, de ugye én nem nagyon lehetek rájuk tekintettel. :)
@Viktor Miniszterelnök Asszony:
Ezt ne... Úgysem értik meg, a történelmi tények nem zavarják őket. Őfőméltósága... Szimpla seggnyaló volt a franciáknak, angoloknak, csicska a németeknek, összeütötték a kis kondorosi birtokot, párszázezer kódist kiküldött megdögölni a Don-kanyarba, majd felelősségvállalás (magyari módra) nulla és elvitette a felelősséget a miniszterelnökével. Igazi magyar dzsentri...
Hofi is megmondta:
Kaczagány, röhögény...
"Vitéz Kőbányi Világos"
"Újratemetni már tudunk, élni még nem."
www.youtube.com/watch?v=OxLl8cl4sBw
@Gábriel angyal: Ha viszont azt a "hős" vitézt vágták volna pofán hasonló felfogásban, aki pofán rúgta a pórázon tartott, szájkosarat viselő kutyát, akkor te és a Jobbik ordított volna a leghangosabban, hogy milyen dolog ez. Emberi és szabadság jogokat kezdenétek emlegetni azonnal. Ilyenkor rögtön fontosak lennének számotokra ezek a jogok.
@Gábriel angyal: Tökéletesen igazad van!
Rákosi "elvtárs" alatt a világ legjobb focicsapata volt a miénk.
@Gábriel angyal: kilépés az eu-ból, rívás a cigányság szaporodása miatt, ühümmm olyan brilliáns válaszok, hogy csak na.

Keresek valami helyet, hogy ne csupán térdre borulhassak, hanem egyenesen hasra vethessem magam a jobbikos válaszok előtt.
@Viktor Miniszterelnök Asszony: azt nem lehet, a másfél milla új munkahelybe még Levédia is bele van számolva.

Ami figyelembe véve a tengizi beruházásokat, még viszonylag realitás is unortodox kalkulációkkal.
@Habakuk999: Ahogy a tegnapi fotókat néztem, nem a "tökös" legényeket küldték Csókakőre, hanem az ecceri talpasokat.
Oszt' mé'?
Hátha mégis lesz balhé és lesz indok a komolyabb fellépésre a Gárda ellen?
Vagy pontosan jól tudták, hogy úgyis "lukra futnak", ezért nem terhelték a "tökösöket"? Pedig: "A kommandósokat az öli meg, ha nincs munkájuk." - by Hajdu r. ddtbk.

@lbm: Te mán nem is félázsiajaji vagyol ezzel a mentalistával vagy mifenével. :D
@Habakuk999:
Mivel, Thálész tételével nem tud mozgósítani? :))
@kormányzó: Orbántól megszokott a kettős beszéd, de hogy egy mondatban ért egyet a tiltással és ugyanitt megengedő állásfoglalást közöl, azt jelzi, hogy zavar van a fejében.
Kedves Elvtársak! (mármint ti egymásnak)

Szerintem pintér a ti emberetek!

Indokaim a következők:
ad.:1. ti a szélsőbal vagytok akit ugyanúgy pacifikálni kellene, mint az ellenlábasaitokat, mégsem tesz ez ügyben semmit!
ad.:2. hagyja a szélsőjobbosokat tenni-venni, hogy nektek legyen éltető témátok és fel tudjátok lármázni a világot, merthogy ebből éltek....
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Figy ezt a kutyás témát korábban már kitárgyaltuk. ezzel kapcsolatban nekem kb. hasonló a véleményem. :)

"Az évek óta húzódó nemzetiek-rendőrség kommunikációs harc egyetlen kérdésre bontható le: melyik oldal gyökerei a nagyobb gyökerek. Mindkét oldalon akadnak ugyanis szép szál tahógépek, akik csak a balhé kedvéért csinálják, amit csinálnak. Az átlagember persze ezt nem tudja. Az átlagember otthon, a fotelből rózsaszín álmokat szövöget az utca hőséről, a rendőrről, aki elfogja a bűnözőket, kimenti a kiscicát a halastóból, és úgy általában ápolt, kellemes és jó modorú. Mit neki holmi Vizoviczki, pláne 2006-os tömegbe lövés! Ezeket az átlagember fel sem fogja, sőt, letagadja maga előtt, hiszen kellemesebb a tévé előtt strucckodni, mint szembenézni a valósággal. Ebből csak akkor billen ki a drága állampolgár, ha ellopják a kocsiját, és elkeseredetten szembesül vele, hogy a rendőr csak egy egyenruhába bújt ember, nem pedig látnoki képességekkel bíró Superman. Akkor persze rinyál, hogy na, ilyen a magyar rendőrség, de hát ne várjunk következetességet attól a népségtől, amelyiknek az országában Gyurcsány Ferenc kétszer is miniszterelnök lehetett.

Átlagemberünktől ne várjuk, hogy átlássák, micsoda gyökérségeket művelnek a rendőrök például egy focimeccsen, vagy akár 2006-ban az MTV előtt, hogyan vernek össze védtelen fiatalokat, nőket azzal az ürüggyel, hogy két sarokkal arrébb igazi focihuligánok igazi törés-zúzást rendeznek, csak hát velük mégsem akaszkodhatnak össze, mert azok visszaütnek. Azt sem tudják, hogy a rendőrkutya rendszerint nem olyan, mint az aranyos és okos Kántor vagy Rex felügyelő, hanem egy elmebeteg, agresszív barom, akit egy civil gazda már rég agyonlövetett volna, mert nekimegy még a kisgyerekeknek is, hiszen kölyökkora óta arra nevelik, hogy támadjon meg mindent, ami mozog és nincs rajta testpáncél, bár ez utóbbit sem mindegyik tudja abszolválni. A rendőrkutya egyetlen kiképzése, hogy addig verik, amíg meg nem kettyósodik, és meg nem tanulja, hogy mindenki ellenség. Aztán vagy sikerül féken tartani a pórázzal, vagy nem.

Így hát ne is várjuk az átlagos tévénézőtől vagy Index-olvasótól, hogy együttérezzen azzal a meccseken szocializálódott tüntetővel, aki az Index videótudósításában látható módon nekifutásból szájkosáron rúgott egy ilyen állatot, majd elfutott. Igen, megrúgta, mert szegénytől ennyi tellett. A kutyát kár sajnálni, mert mindennapi kiképzése nagyjából annyiból áll, hogy ütik-rúgják szegényt, szóval ebbe a kis rúgásba nem rokkant bele a kis lelke. Mégis az átlagember ezt látva felháborodottan hőbörög, hogy "állatkínzás" történt, úristen, szegény kicsi kutyuska, és azért lássuk be, mélymagyar harcosunk valóban nem az a bátor fajta, mert ha az lenne, a rendőrt rúgta volna tökön. Látván, hogy akciója egyrészt nem valami nagy fegyvertény, másrészt társai is kissé megütközve néztek rá, gyorsan közölte, hogy ez egy "zsidó kutya", illetve "buzi kutya", majd elmenekült a várható gumibotozás elől."

tomcatpolo.hu/droidzona/showpost.php?id=197
@Gábriel angyal: én sem, de nem vagyok tekintettel se a fehér, se a vörös terrorra, hanem úgy an block, az egészre, és ebben az esetben semmi különbség köztük, szar bagázs mind, de ezt már körbefutottuk néhányszor, eredménytelenül. horti is egy fasz és a lenini fijjúk is, az én értékrendem szerint, és ezt már nem fogom átértékelni, nincs az az ember, se isten, aki ezt a bennem lévő képet megváltoztatná ;)
@Habakuk999: a számok használata az Orbán-Matolcsi korban eretnekség, sőt megvetendő csúfság.

Vitéz madzsari ámber nem számol, hanem hisz!
@vantaan:
Hehe, így jobb: megszökTEK
jééé egy korlátolt ikújúúú trollszármazék, kedves te is lyukra futottál, mint a trekkerek, meg az agyatlan idióta gárdisták

/csak azt az összetett mondatszerkezetet kéretik elemezgetni, amit néhány szerencsétlen a kamerába mondott ;)/
@Habakuk999: Ne bomolj. A lényeg ez volt a mondandójában.

"Helyre kell állítani az ország függetlenségét,(európai egyesült államok elvetése) vissza kell venni a hazai piacokat a multiktól, és a cigányság törvényen kívüli százezreit vissza kell szorítani."

Jut eszembe Pokol Béla tanulmányát olvastad esetleg??
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hülye görög. Meg hülye egyiptomi.

Mennyivel egyszerűbb lenne szétosztani az állami földeket egy unortodox számítási tétel alapján!

Emigyurink kiszámolná, hogy mennyi főőőd jusson a csútiaknak, oszt jó napot.

Ehelyett meg itt kell vesződni koordinátákkal meg négyzetméterekkel.

Hülyék, hülyék!!!!!!!!
@Gábriel angyal: na ez betűről betűre egy nagy baromság számomra, nem hogy a legtöbbel nem értek egyet, de még a hangzatos szavaknál sem többek
@szerénységem: ugye te normálisabb vagy, mint az itt kifejtett véleményedből következik?
@Gábriel angyal:
és mindezt te az ország valós érdekének tartod?

brühühühühühü
@Gábriel angyal:

Cigánykérdés:
- Nem lehet minden sarokra rendőrt állítani.
- Nem lehet minden cigányból miniszterelnököt nevelni. :-D
@Gábriel angyal: Gyakorlatilag újságot se a nyáron.

Vettem Kindlet, rengeteg könyvet kell elolvasnom.

Az árfolyamokat és Varánuszt, hétvégén Meggyesi Gusztávot, nem is pörgettem fel magam baromságokon.:)

És szerintem nem vagyok az átlagnál sokkal tájékozatlanabb.

Szerintem nem jók a tegnapi válaszai Vonának, de ezt már tárgyaltuk régebben is.

A röhej az, hogy nekem tényleg eltelt a nyár különösebb kommentelés nélkül, de mintha a tegnapi beszélgetést folytanánk.

Elteltek hónapok úgy, hogy semmi érdemi esemény nem történt.

Na ez a baj.

Az meg még nagyobb - a gyerekenek -, hogy megyünk iskolai füzeteket vásárolni boltba. :(((
csak a Jobbig cigány-gyűlölő tagozatára utalva mondom ezt.
@Gábriel angyal:

kicsit off:

vazzeg' láttál te már kiképzett kutyát???
az első piszre félbe hagyja egy kar letépését, ha a gazdi úgy akarja...nekem rotijaim vannak lassan 20 éve, elég agresszív tud lenni, rosszkezekben büncslekmény kategória, de fellehet öket úgy is nevelni, hogy a 3 éves lányom a száján benyúl a seggéig ezt békésen türi, de ha valaki kezet emelne a kiscsajra annak hosszú órákat kellene eltöltenie egy szimpatikus sebészeten, ha egyáltalán eljutna odáig. Azt akartam ebböl kihozni, hogy a rendör kutyának az a dolga, hogy ha kell agresszív legyen mint állat, de ha az kell akkor a fradi b-közép közepén is tündéri szelid legyen.
@Gábriel angyal:
2006-ért -ha én dönthettem volna- a törpe ma is előzetesben várná az első kihallgatását amit 2036-ig húznék majd lenne tárgyalás, ....és ítálet 4000 év soha újra nem tárgyalással magánzárkában...
brühühühühühü
@rodeo36:

kb...pont így, sikerült qrva ügyesen felheccelnie a népeket - az más kérdés, hogy volt mire - ez meg asszem' a felbujtás és/vagy lázítás kategória, vagy mi fasz csak egy tökös ügyész kellett volna hozzá.
@Habakuk999: A korábbi HVCS új megfelelője:
Helyi Menő Csávó

vagy Helyi motoros CSirke (benzintyúk) :DDD
kepfeltoltes.hu/view/120826/hmcs1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@balstyvor:
Szerintem is a szélsőbal van ma kormányon.
@Habakuk999: "Az meg még nagyobb - a gyerekenek -, hogy megyünk iskolai füzeteket vásárolni boltba. :((("

Gondolom inkább az árak a probléma nem az, hogy füzeteket kell venned. :)
@Mariann19:
Volt valaha más is abban a fújban?
@Gábriel angyal:
Ha te is ilyen hülye vagy, hogy ezt a szar dumát beveszed, akkor rendben, csak akkor minek próbálsz itt propagandát nyomni?
Ebből a kamukából kinőttünk.
Gábris, ne nézz ennyire gyökérnek, megalázó...
Én értem, hogy nálatok ez menő, de itt vérciki vagy ezzel a szarral! :)
@rodeo36: Szerintem is megvezetés a sajtónak. Engedni akarták és engedték. Inkább két nap röhögés rajtuk, mint elveszíteni kedves Vonabagázs támogatását.
@hacsaturján: Garamvölgy és Pintér valami bizniszben vannak együtt. Lehet, hogy ő a teszter a kábszeres vonalban, amit most megszereztek a Hajógyárin.
@a szív fészkei:
Kb. ez a cinkos összekacsintás volt. Evégre ami összetartozik...
@Gábriel angyal: Angyal, ha szépen megkéred Rodeot, mesél neked pl az afroamerikaiak demográfiai mozgásairól, de ha még szebben, akkor közép- és dél-amerikaikról is, netalántán Kanadáról.

Ha elmész Párizsba a periferiken kívül saját szemeddel is látsz érdekességeket.

De így van ez az összes európai ország városaiban Amszterdamtól Rómáig.

Azt hiszem, általában nem azt a fajta megoldást keresik az országok politikai tényezői, hogy sterilizáljanak vagy gettóba zárjanak bizonyos etnikumokat.

Úgyhogy ne haragudj, nem érdekel különösebben mit mond Pokol Béla.

Nyitott szemmel szoktam mászkálni, és nyitott szemmel járkáltam a rendszerváltás előtt is, amikor nem hagyták lerohadni a szerencsétleneket. Neked külön lefordítom: a cigányokról beszélek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A történelem ismétli önmagát. Visszatér Louis de Funés (myugodjék békében) csendőrfilmjeinek Abszurdisztáni világa.

Na ez is megérne 1-2 posztot:
egipatrona.hu/mvsz/index.php/2012-08-07-14-36-54/a-magyar-nemzet-uj-meghatarozasa

Szánalom: A sok professzőr, elől-hátul doktor emericus még nevét is adja hozzá, úgy, hogy telirakja saját magára, korábbi rendezvényeire való ,,irodalmi'' hivatkozásokkal.

Érdemes megnézni a végén: semmi idegen forrás, csak belterjes korábbi anyagokra való mutogatás zajlik, tudományosság mázával leöntve.
Asszem számítástechnikában önhivatkozó struktúra az ilyenek neve.

Szerintem az irodalmi hivatkozás _mások_ munkáinak forrásként való felhasználása és megjelölése.
Ez így maximum esszé kategória, de teljesen tudománytalan, komolytalan. Égő, vérciki az összes felsorolt személyre nézve.

,,...s lerakódik, mint a guanó, keményen, vastagon. lelkünkre így ül e kor...'' (J.A.)
@a szív fészkei: +1
Sztem is erre ment ki a játék. És lehet a későbbiekben hivatkozni is, h miért van szükség egyéb szervezetekre.
@Habakuk999:
a hosszas magyarázat helyett, csak neked:

a gazdasági integráció mellett egy hatalmas harci eszközt alkalmaznak -de csakis normális országokban- a rasszok keveredését házasságkötéssel

(magyarázat a fajkutya tenyésztés egy perverzió és a faj végűlis nagyon gyenge lesz , hatványozottan ahogyan a génfrissítés egyre jobban elmarad a kutyafaj kihal magától csakis a beltenyészettől, ez kis falukban is létrejött ez is genetikus vizsgálatok eredménye)

amint a rasszok elmosódnak (egy generáció 18-22 év) a rasszista felhangok is elhanyagolhatóvá majd nullává válnak és ez az egészséges fejlődés egydetlen útja

ez a vallásokra és minden egyéb hitre alapuló baromságra is érvényes

a szegregáció öngyilkosság és perverzió

brühühühühühühü

a történelem számtalan példát mutat csak a buta ember nem tanúl, mert a szegregált egyed buta és egyre butább lesz
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Maguknak mindig vindikálja. Hogy aztán másoktól megvonhassa a Jobbik kormányzása alatt. CSibefalatok ki is fizették a rendőri mozgósítás árát, mint a melegek?
Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, nem direkt nézték be a helyszínt. Kellenek a nácikok szavazónak így a 700 ezer visszaküldött konzultációs ív után.
@balstyvor: Ja én szoktam is neki utalni havonta, mint kitartottamnak, ahogy tudok kisebb összeget. Mert ő még régivágású úr, olyan, aki tudja, hogy a sűrű fillér milyen jó, jobb(ik), mint a ritka forint. Hogy jöttél erre a brilliánságra rá?
FB-ról: fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/253848_10151120749228467_854523030_n.jpg

"
Ez alá a kiváló kép alá várunk tőletek képaláírásokat. Mi valami olyasmit írnánk:
"Ekkora harcsát fogtam, de természetesen visszadobtam, mert túl kicsi volt"

Lehet a gyíkért képaláírni????
@Habakuk999: "Úgyhogy ne haragudj, nem érdekel különösebben mit mond Pokol Béla."

Nem kell, hogy érdekeljen bár speciel ezek ránk és a gyerekeinkre is elég húsba vágóan fognak majd hatni. :(

"..amennyiben a demográfiai trendek folytatódnak, 2050 táján a drasztikusan csökkenő és elöregedő magyar lakosságon belül eléri az egyharmadot a cigány népesség aránya. Mivel többséget alkotnak majd a fiatal, munkaképes korosztályokban, rájuk hárul majd az idősebbek eltartása...."

"...ha nem teszünk hathatós intézkedéseket a cigányság integrálására, súlyos helyzet következik be Magyarországon. A cigány kisebbség jóval kisebb mértékben vesz részt az oktatásban, mint a többség, ennélfogva nehezen integrálható a társadalomba, így fel van adva a lecke. 2050-re Magyarország összlakossága mintegy hétmillió lesz, ennek egyharmada cigány, azaz több mint kétmilliós lesz a kisebbség. Már ez is meghökkentő adat, de ha az elöregedést is figyelembe vesszük, akkor arra kell felkészülnünk, hogy a munkaképes korú lakosságnak több mint a fele lesz cigány származású. Jelen pillanatban a dolgozó cigányok legnagyobb része segéd- vagy betanított munkát végez, közöttük nagyon nagy a munkanélküliek aránya, egyes településeken 80-90 százalékos. Ha ez a helyzet továbbra sem változik, a magyar nyugdíjrendszer összeomlik, jóval a 21. század közepe előtt, már tíz-tizenöt év múlva. De nemcsak a nyugdíjrendszer, hanem a cigányság túlnyomó része megélhetésének alapját jelentő állami segélyek mögötti költségvetési rendszer is..."
@a szív fészkei: Lehet?

,,...és hozzá csíkos, csíkos kardigánban...'' (Hofi: Söprik az utcát)
@kormányzó: A kettős beszédet már kezdjük megszokni, a baj az, hogy következményei vannak. Amit belföldön a híveinek szán, azt igazolnia is kell a külpolitikájában is. Ezért nyomja az Eu-ban is a nemzetállami retorikát, a gazdasági sikereink kimagasló eredményeit, a "minket utánoz Európa" dumát. Sikerült is kellőképpen destabilizálni a külpolitikai helyzetünket. Mit gondolsz, a Déli Áramlat gázvezetékről miért Horvátországra esett a választás, holott korábban benne voltunk a pixisben?Vajon mekkora nagyságú az a bevétel, melytől ezáltal elestünk?
@fletwwod_mac: "Még sokszor ennyit kell szarnunk, - mutatom - hogy bepöccenjen a gyorsnaszád! Maga leadta már az adagját??????"
@a szív fészkei:
Ha Viktor etetné a szar dumájával, pörögne ezerrel...
"Sorozatban harmadik hónapja csökken ismét a hazai boltok forgalma, főleg benzinre és műszaki cikkre költünk kevesebbet, mint korábban. Élelmiszerre és ruhára viszont több pénzünk megy el. Ez azt jelzi, hogy az emberek többsége már nem nagyon tud spórolni, csak a legszükségesebb dolgokat veszi meg."

Viktor, Viktor... már a hívők is észreveszik a boltban...
www.mfor.hu/cikkek/Mar_nem_tudunk_hol_sporolni__lassan_csak_elelmiszerre_koltunk.html
@Gábriel angyal:

Ebből csak az derül ki, hogy se a poszt írójának, se az olvasótáborának fingja nincs miből áll egy rendőrkutya kiképzése. Dunakeszin szokott lenni nyílt nap, érdemes lenne egyszer kimenni és megnézni:

www.police.hu/sajto/sajtoszoba/orf100428_01.html

Bár utána meg nem lenne pofája ekkora faszságot leírni.
@a szív fészkei: :)))
A gyorsnaszád úszik - mégegyszer mondom: úszik! és a többi kapitány ilyeneket mutogat!

(Kapitánya derilál, kormányosa rövidlátó,
a gépész Mekk-elek elrontotta a motort, és többször is zátonyra futott. Most épp süllyed a kaki-óceánban.)

Unortodoxia demó változata:
1.1.1.4/bmi/cdn.mixtapewall.com/uploads/2011/08/Snow_Tha_Product-UNORTHODOX_0.5.jpg

Hsz.: 1.0 lesz valaha? Ami nem béta/béna?

Béla
@batka manó:

Szintén rotti rajongó? Imádom őket.:D
@Gábriel angyal: A Jóslatok szerint ez a nyugdíjrendszer 2015-2020-ig fenntartható.Az egész nyugdíj alapokkal kapcsolatos információk drámai képet mutattak be, mint a költségvetést súlyosan megterhelő tényezőkről.A TB kassza számait elemezve kiderült, hogy valóban az alap 600 milliárd körüli összegekkel került kiegészítésre, mely összeg szinte azonos volt a rokkantsági nyugdíjak, hozzátartozói kifizetések egyéb sallangok folyósításának összegével. Miután a Fidesz az öregségi nyugdíjakat ezektől letisztította, a kassza kb. pariban van. Pont.
A cigányság társadalmi terhei a jövő évtizedeit tekintve beláthatatlanok, mely terhek megszüntetésére tett kisérletek sikerében szkeptikus vagyok.
A felzárkóztatás, mint elv, nagyon dicséretes, az oktatás, a közéletbe való bevonás sem hozott eredményt, melynek én legfőbb okaként a fogadókészségük hiányában fogalmaznám meg.Itt van az ördögi kör. Ugyanis hiába van kiemelten kedvezményezett helyzet az oktatásban, ha kényszernek érzik, és inkább a lehetőség kijátszásában merül ki a résztvételük, mint az igénybe vétel lehetőségében. Tehát a fejükben kéne rendet rakni, de nem ezzel a megengedő retorikával, amivel eddig sem mentünk semmire.
@Fabius:

Egyszer egy rendőrkutya bemutatón azt akarták demonstrálni, micsoda fegyelmezettek az ebek. Az egyik csibész felült a másik nyakába, a fenti lábát kellett volna elengednie a kuttynak parancsszóra....nem jött össze.:D Akkorát zuhantak, mint állat, kutya röhögött.:D
@Gábriel angyal: Gábriel, nem akarok kötözködni, de a rendőrkutyák kiképzése a kutyák természetes ösztönein alapul. Nem szokták kiképzés céljából rugdosni, vagy ütni-verni őket. Csak a természetes terület és falkavédő ösztöneiket erősítik. Ugyanúgy, ahogy a kábítószer vagy robbanóanyag keresőkutyáknál a játékos ösztönüket használják fel. Ha megtalálják az elrejtett kábítószert, vagy robbanóanyagot, akkor megkapják a kedvenc játékukat. De ha nekem nem hiszel, akkor nézz utána különböző TV-csatornákon ennek. Ajánlom a NatGeót, vagy az Animal Planet csatornát. Ami meg a 2006 őszén az MTV székház környékén megvert ártatlan járókelőket illeti, nehéz ártatlanságot színlelni, ha valaki arra járt pont akkor.
Neki nem tűnt fel, hogy hé itt valami balhé van? Ezek nem békés sétálgatók a TV székház körül, és az autók sem maguktól gyulladtak ki. Vagy a békés arra járó ártatlan állampolgárok süketek és vakok is voltak, azért nem vették észre mi történik? Ne etess már ezzel a baromsággal, mert szerintem ezt már te sem hiszed el, csak a Polgár "Tomcat" Tamás, akinek érdekes módon a mostani közállapotokhoz egy rohadt szava sincs.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Ja, és még csak annyit, hogy ezt Tomcatnek is elmesélheted, hátha megért valamit az etológiából.
@fletwwod_mac:

Megmondom ahogy van: engem nem hoz lázba, ha egy marék félbolond szakrálisan kinyalja egymás seggét. Akkora jelentőséggel bírnak, hogy a vállrándításba és az elnyomott ásításba fektetett energiát sem biztos, hogy megérik.
@Mariann19:

Az egyetlen értékelhető intézkedésnek 22 év alatt a családi pótlék megvonását tartom, az oktatásba bevonásuk érdekében. Én tovább mennék, kapjon pénzt havonta a halmozottan hátrányos szülő, ha a gyerek rendszeresen bejár az órákra, de csak akkor, ha ténylegesen elvégzi az iskolát. Bukás után egy évig, fél évig semmi. Valódi motiváció lenne szülőnek, gyereknek. Tanárok is megkönnyebbülnének. Valódi, belső motiváció nélkül a tanár tehetetlen.
@Mariann19: Már sokszor beadtam ennek a nőnek a blogját. nyomorszeleblog.hvg.hu/2012/08/18/318-elorelepes-biobrikett/

Ő azt találta ki, hogy a szülőket inspirálja pénzzel, ha a gyerekük jól tanul. Tehát a kölyök a suliba járással eltarthatja a családot jóformán, így nem akadályozni kell benne, hanem segíteni tőlük telhetően. elengedni oda, megértetni a többiekkel, hogy tnaulni hagyni kell, nem basztatni ezért, stb. Ha leromlik a gyerek, a szülő kevesebb pénzt kap vagy semmit. És akkor nem tanárverés jön, mert azzal se kap manit, hanem közös gondolkodás a miérten és a segítségen, hogy a gyerek megint élre törjön. Ez náluk ott beválik. Nem tudok róla, hogy országosan felkarolnák ezt az ötletet, egyedi adakozók pénzéből fut a dolog...

Ritók azt is megírta, miért nem akarnak suliba járni: mert az nekik csupán a megaláztatás tömény forrása. Nincs normális eszközük - minden nyárvégén kérincsél Nóra, hogy valahogy a nem hiányzó cerkákat, stb küldjék el a "gyerekeinek" a módosabbak - nincs a caládban rátulaó magatartás, hogy jó tanultnak lenni és nem baromság köynvet olvasni, ergo az első perctől megszégyenülnek ott. Ritók rajzszakkört vezt nekik,. ahol a hihetetlen színvilágú, képi látásmódjuka tivsszaadó festményekkel sikereket aratnak vilgászerte, de ez a nő egyszem magában van egyelőre! A valagsok felzárkóztató pénz m ind elfolyt haveri roma ökörkörökben, nem ilyen megoldásra.

Persze, hogy rendet kell tenni a fejekben a gettókban is, de ahhoz valakinek oda kell menni és megérteni őket is. ez a blog erről szól és lehet támogatni. Mert az állam nem támogatja.

Viszont pl. a sajókazai cigány gimit olyan büntetéssel sújtották - 3,5 millióval valami szabálytalanul elkönyvelt tanóra miatt!! - hogy alapjaiban rendült meg. Az egyházi sulikat meg kisámfázzák rengeteg pénzzel.
@a szív fészkei: nemnemnem!
mert ekkorát kéne sz...! a beinduláshoz!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Tilos a kutyát bántalmazni kiképzéskor! Bíznia kell a kiképző személyben, különben megbízhatatlan lesz a kutya is. Jó móka egyébként kuttynak és gazdinak is. Játéknak veszi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A csökkenő fogyasztásról a kormány adópolitikájának kritikájaként azt mondom, hogy a fogyasztási tipusú adóknál kontraproduktív hatásokat ér el az adó emelések által. Egy olyan országban, ahol a lakosság döntő része jövedelmeit teljes egészében a lét fenntartására fordítja, ott ezen adók emelése csökkentett fogyasztást eredményez naturáliában.Ugyanis a jövedelem tömeg konstans, igy az adóalap és az adó arányai között lehet játszadozni.Ezáltal a ténylegesen igénybevett áru és szolgáltatás volumene csökken, mint kereslet, mely a piaci résztvevők piaci helyzetét veszélyezteti. Nézd meg, hogy hány terméknél jött be akár 25%-os fogyasztás csökkenés is.
@Husz_János_Puszita:

Idióták mindenhol vannak :-) Mennyire életszerű helyzet az, hogy egyik csibész a másik nyakában ülve csinál bármit? Az ilyennek menthetetlen perec és égés a vége. Munkakutya bemutatót szerveztem életemben egy párat, de ilyen marhaság soha eszembe nem jutott volna :-D
@Penivaldes: Van, aki maga a szar: azt kéne beledolgozni. Lásd South Park ;-DDD
@Fabius: nem vagyok kutyamunka vagy munkakutya ismerő de ez a nyakba ülős nekem is hát szokatlan...:)))
@Fabius: sztem a helyzet akkor súlyosabb, ha 1-2 Dilinder prof. egyetemi előadást is tart - mert akkor a saját marhaságait nyommatja ott is.

Amúgy igazad lehet. Nálam még működik 1-2 avitt mechanizmus, ami a ,,szép, új világban'' nem feltétlenül előnyös.
@a szív fészkei:

Köszi, ismerem a blogot. Állami szinten gondoltam a dolgot. Tragédia, hogy hány milliárd tűnt el az évek alatt felzárkóztatásra, abszolúte kontraproduktív módon. A végeredmény: Gárda. Távol áll tőlem az ideológiájuk, de megértem, hogy a lakosságot mennyire dühíti, egyre rosszabb a helyzet.
@a szív fészkei: csak az rémlik, hogy a gimiben South Park figurák voltak az ajtóra ragsztva...
@Fabius:

Mondjuk ha egymás nyakára mászva akarnak a bűnözők menekülni, át a falon?:D

Gondolom, cifrázni akarták a dolgot, milyen uncsi már a csibészkarral a csibészelés.
Persze ez csak az első pár perc, a sztori tovább van, de nem találom. Guinness-rekordra akarják hitelesíttetni, de a svájci elnökség azt ondja, hgoy ott helyben. Svájcban kell kiszarnia a rekordot. Na elmennek testületileg, nagy szülési fájdalmakkal a pasi majd belehal, de kinyomja a kakahegyet Amerikai dicsőségére. És akkor sem akarnak díjat adni neki. Mert hogy van egy nagyobb adag szar is, Bonoé.

Végül kiderül, hogy az a nagyobb adag, azért nagyobb, mert az maga Bono, aki nem más, mint a svájci Guinnesss-bizottsági elnök hajdani saját szarja, amit felnevelt fiaként... Végül Stan papája persze győz és Amerika ünnepli. :-DDDDD

Őrültek a southosok, de nagyon odabasznak a tekintély- pátosz- és hazugságmegszállottaknak. 15 éve. (amúgy nem ismerem annyira Bonot, ezt miért kapta a pofájára tőlük.)
@a szív fészkei: Tudod, hogy a kommentedben az iskolai kudarcélmény ragadott meg nagyon. Az emberi tényezők számbavétele rendre háttérbe szorul, sőt meg sem jelenik a döntéshozóknál.Ezt nagyon el tudom képzelni, hogy a megalázó helyzetek, vagy az alárendeltség érzete miatt meghal az ambició és a kedv. Azt gondolom, hogy amennyiben egy gyerek szretene iskolába járni, képes ebben a populációban érvényesíteni a szándékait.
Kommneted első részében az anyagiak általi orientációról írtál, mely nagyobb teljesítmény alapján itélhető meg a szülők részére.Ott, ahol ezekben a családokban minden befolyó pénz a vegetációra használódik fel, lehet, hogy a forrásaik növekedése ösztönző lenne.Azonban ehhez jelentős összegeket kéne a kormánynak rezerválni pluszban a többség által eddig is kifogásolt támogatások mellett.
@Penivaldes: Akkor jó helyre járhattál. ;-))) Nekem csak egy Kenny-gyertyám van.
@a szív fészkei: jó helyre..ja igen. ajtón South Park, falon kereszt, meg hasonlók. de normális emberek voltak...))
@dr. Bubó: "most akkor 300 géppisztojos akik ozoráról mentek át oda azok haszontalanul áldogáltak egész nap ?!?"

Találgassunk!

A) Minthogy Szegedi Csanádnak a szülők engedték megnézni A Birodalom visszavágot - "Én vagyok az apád" - és ezért átállt a Sötét Oldalra, most épp azt játssza, hogy lehet más a politika, ezért kihullott az informátor.

B) Az ügynökök ugyanígy végzik a dolgukat, és most ezzel az akcióval altatják ezt a sok mihaszna, semmirekellő, szarházi köcsögdudát, akiknek ezzel az avatósdival már papírjuk is van róla, hogy bunkók, gyökerek és faszok: a rendszer ágyúgolyójaként lehet még ágyútöltelék vagy akár homokzsák is.
@Husz_János_Puszita: De ilyenekre mehetne pénz, mert látod, hogy igyekszenek és munkával igyekszenek. De nem hozzájuk árad a zsé.

Állami szinten a haveri romacsicskának juttat aztán kuss. Ebből nem kilábalás, hanem lázadás lesz, ha alájátszik a Gárdának, ahogy alájátszik. Akkor jöhetnek a TEK-esei.
@Penivaldes: Köszi! Neked is mosolygós szép napot! :)))

@--)---
@Penivaldes: Ha megtűrték a SP-ot, azok után, amit mívelt a menstruáló Máriával és Benedekkel... :-DDD (Ott is Stan papája volt a főszereplő.)
@Pantagruel: És valakit nagyon pénzügyi helyzetbe hoznak az új babaruhájukkal: Kína már gyártja a ződikés pólókat meg katonai gyakorlókat. Keleti szél hasznot fúj.
@Penivaldes: Indul a nap??? ;-)) Rózsaözönnel, mint Honthy Hannának. És még te panaszkodsz?????
@a szív fészkei: nem volt belőle gond:)))
vagy volt, de nem vettük le őket az ajtóról.
@Mariann19:

"Azonban ehhez jelentős összegeket kéne a kormánynak rezerválni pluszban a többség által eddig is kifogásolt támogatások mellett. "

Bőségesen megtérülne 1 generáció alatt. Életen át történő segélyezésnél drágább és kontraproduktívabb nincsen, tartósítja a szegénységet.

Ezek a kisgyerekek hogyan akarnának maguktól tanulni, a család értékrendje ellenére? Csecsemő koruktól ingerszegény környezet, harc az ennivalóért a testvérekkel, szülői brutalitás megöli a lelküket. Szerintem legtöbbjük a hospitalizmus enyhe formájában szenved, abszolúte motiválatlan. Konfliktuskezelésre, kommunikációra működő mintát nem kapnak, borítékolt a kudarc mind a tanulmányi, mind a közösségi életében csórinak. Ebből a körből kell valahogy kilépnie.
@a szív fészkei: volt itt 1 link a motorról, de most sehol nem találom. brühühühühűűűűű...

www.borsonline.hu/20120825_emberi_szeklet_hajtja_a_motort__foto

Ok, hogy ezzel közlekedni. De karambol esetén mi lesz a hajtóanyaggal? Inkább kihagynám...
:DDD
@a szív fészkei: ó igen, kifogják a lovagjaim a lovakat a kocsim elől, és maguk húznak haza:))))
@fletwwod_mac: akkor jó büdős lesz! különben is ez természetes, úgyhogy...:DD
@Gábriel angyal:
Angyal, nem sopánkodni, nagy pofával menetelni vagy nyüszítve rendőrért könyörögni kell, ha esetleg a megfélemlítendők valahogyan többen vannak, hanem felkarolni pl a Szív által említetteket, vagy megszívlelni a Rodeo által hozott példákat.
És akkor rögtön sikerülne megoldást találni az oktatás egyik legfőbb gondjára is, ami pedig a pedagógusok napi életét mételyezi meg.

Basszus, ha a Jobbik fő problémája a cigánykérdés - senki se tagadja, hogy nagyon alapvető gond - akkor tán lehetne valami életképes elképzelés a probléma megoldásáról is a masírozáson kívül.

Mielőtt belinkelsz valami okosságot, inkább valamiféle Haza és Haladás féle munkára gondolnék, mint az árja és magyarnemzeti vérre visszavezethetett ki az ember, ha nem mi tanulmányra.
@a szív fészkei:
a Bono a charity-jeivel baszta ki a biztosítékot, köztudott, a nagy része lopás pofátlanúl és a Bono -é az még nagyobb és undorító...öntömjénezés

brühühühühü
@Husz_János_Puszita: A családi pótlék kérdésében merészkedek tovább menni. Fatális tévedés volt a demokráfiai helyzet javítására a csp-t, mint javító tényezőt eszközként bevetni. Látható, hogy abban a populációban, ahol a csp. a megélhetési forrás, ott növekedett oly mértékben a szaporodás, hogy ez a jelenség hosszú távon is károsan hat a jövőt illetően. Hatékonyabb lenne a szociális segélyek alkalmazása elsősorban, a csp-ot ezáltal minimalizálni, emeltebb összegben munkaviszonyhoz kötni. Ennek kétszeres előnye lenne, az egyik a munkára való ösztönzés, a másik az optimálisabb gyermekvállalási szándék megjelenése.
@a szív fészkei:
Szerintem, mind a két változat lehetséges.
Simán el tudom képzelni, hogy ekkora blődlit képesek összesuszterolni.
Az élet minden területén bizonyították már, mekkora balfaszok. Elég csak gondolni a színvak villanyszerelőre, aki összekötötte a zöld-sárgát a feketével, melynek eredményeként zárlatos is a gazdaság rendesen. De hajlik az ember fontolóra venni a másik magyarázatot is, hogy tudniillik olyasféle gesztussal állunk itt szemben, amit például volt szíves a Fővárosi Árnyékszék elkövetni, a Gárda megalakulásáról való megemlékezés kapcsán. Nehezen tudja elképzelni az ember a Kubatov lista árnyékában, hogy ne tudnák pontosan, az ellenfeleik (ellenségeik…), adott mennyiségű káposztás paszuly elfogyasztása után milyen büdöset finganak. Már jómagam is óvatos vagyok, mielőtt lemosnám magamról az adott nap hónaljszagát, előtte belemondom a zuhanyrózsába a:
„szeretem a munkám, és hálás vagyok a legitim kétharmadnak, hogy csak lassan döglök éhen” – című hálaadó imámat. Biztos ami biztos, ki tudja holnap mire ébred az ember. Szóval akkor hülye, vagy tervezett gesztus?
A Top Secret féle tehenes cucctól nem csak sírtam, de be is pisáltam-:D
@Penivaldes: egyszemélyes az ülése. Pedig biztos sok lány ácsingózik 1-1 körre a motoros mögé ülve :D
@a szív fészkei:

Az egyik bejegyzésében írja Nóra, mennyire nem működik a pályázatosdi. Mire egy projekt kezdene eredményt hozni, vége. Elfogy a pénz, folytatás nincs. ( Gazdaságot sem lehet csupán pályázatokkal élénkíteni, akkor sem, ha nem mutyira megy a fele. ) Rendszerszinten kell sok Ritók Nóra. A közmunka kereteiben simán meg lehetne oldani szerintem, ha már annyira közmunkázni akarnak.

De a legjobb ha az iskolázási támogatásba építik be.
@a szív fészkei:

Belevaló nő le a kalappal elötte, őt kéne ezerrel támogatni nem a csuhásokat',öket majd akkor ha emitt müködnek a dolgok és marad pénz. Aki + mindenkép egyházi nevelésre vágyik szülöként az támogassa a "plébániát".
@Gábriel angyal: Ezek nem a demokrácia vívmányai. Az Egyesült Államokban a demokrácia nagy bölcsőjében igenis van tekintélye a rendőrnek. Ott a rendőrök nem párosával járnak, hanem egyedül. És érdekes módon van respektjük. Igaz, hogy ott nem volt olyan, mint nálunk a 2006-os TV székház foglalás, és okt. 23-i zavargások után. Amikor is a rendőrökből csináltak bűnözőket, egy olyan ember segítségével, aki most az alkotmánybíróság tagja. Bizonyos Balsai István. Ehhez a jelenlegi kormány is asszisztált neki. Köszönjük meg nekik.
@batka manó: Én úgy vagyok ezzel, hogy mindent támogatni kell, ami segít. ha ez Ritók Nóra akkor őt, és ha ezt a csuhások is csinálják (igyekeztem úgy fogalmazni, hogy megértsd) akkor őket is. Mindenféle nevelési módszer, iskola támogatást kaphat, kivéve ha olyan eszmerendszerben neveli a gyereket, ami ellentétes bizonyos alapelvekkel.
@Penivaldes: Plusz pezsgő a cipikédből! Remélem nem vászon All STtar tornacsuka, mert az nem bírná...
@Husz_János_Puszita: De nem építik. Meg sem hallgatják őket, viszont Orvbán Kőszegen csontig benyalt Hoffmannak - akinek közel s távol ez lehetett az egyetlen erotikus élménye - a baromkodásáért.
@a szív fészkei: Elolvastam a biobrikett gyártásának beindítását. Minden tiszteletem azoknak, akik vállalták ezt a nemes feladatot, egyben felszínre hozta a cigányok hajlandóságát, sőt önként vállalt küzdelmét a folytatásra.
Láttam és olvastam hasonló kezdeményzéseket megszállott, igazi küldetéstudatú polgármesterektől. Még ehyik hasonló kezdeményezés sem fulladt kudarcba.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Nem kell az USA-ig menni, német rendőrnek sem mer senki visszapofázni. Úgy hunyászkodnak meg a részeg hőzöngők, öröm nézni.
Fabius, gratulálok az animációhoz, szétröhögtem magam rajta! Hogy egyeseknek mennyi idejük van... :P
@Penivaldes:

az a gond a csuhásokkal, hogy érdemtelenül keveredtek kivételezett helyzetbe. Az ha az oktatásra megkapják az általános normativát az rendben van, az ha az (egyetlen)önkormányzati iskolát átjátszák a kezükre az már qrvára nincs rendben...Az is megfontolandó szempont lenne, hogy önszántából hány polgártárs járatná ilyen oskolákba a csemetéjét, mert azt gondolom, hogy ma per pillanat erösen felül van reprezentálva az egyházi nevelés, messze nincs ennyi vallásos ember mint amit be akarnak nekünk beszélni hittan/erkölcstan óra meg a lónak a fasza a rózsiba és "klerikális" bandájába :)
@a szív fészkei:

Az nem benyalás volt, hanem sima hárítás. Te elhiszed, hogy nem mer ellentmondani a Rózsinak? A hét vicce volt.
@Husz_János_Puszita: Igen, egy kommunikációt ismernek, az erőszakot, az ütést. Hogy az megold mindent. És ezen a Gárdamasírka se segít.

És szerintem is ebbe, a ritókokba meg a melójukba kéne fektetni, nem Hegedás naccsága agymenésébe. Arról is írt Nóra, hogy mennyivel jobban fel tudták volna használni, mert őbennük már bízik a közösség, rájuk hallgatnak, ha megmondják, miként kell csirkét tartani. Odabaszni pár naposcsibét a felkészítetlen tömegnek és azt mesélni állami Audiból kifityegve, hogy egyenek sok ződséget, mert az egészséges, hát mit mondjak... Kontraproduktív. De hozzá ömlik a pénz és a reklám.
@fletwwod_mac: kösz, de azt hiszem ez normális gondolkodás.
@Husz_János_Puszita: Jó hát persze, hogy vakít, de Rózsinknak volt ettől egy db orgazmusa. Úriember erről is gondoskodik, nem? :-)))
@Penivaldes: Na, akkor beszéld meg a rajongótáboroddal, hogy mit egyenek ki belőle! Pezsgő átáztatja és kifolyik. Persze, ha gyorsan hörpölik, téged vontatás közben loholva????
@batka manó: tudod mi a durva, hogy igen vannak olyan önkormányzatok, amik átjátszák. de sajnos van olyan, ahol kénytelen az egyházaknak adni, mert különben bezárják, és nem lesz helyben oktatás. a drága jó állam ugyanis maasról szarik arra, hogy jó oktatást végeznek e egy iskolába, hanem felülről rámutat a térképre, aztán bezár.
És azt hiszem ez a legnagyobb gond az egészben.
@a szív fészkei:
+1
„Hegedás naccsága”
Ebben benne van az én véleményem is.
@a szív fészkei:

A gárdások milyen kommunikációs mintát kaptak otthon?:D Ugyanolyan lúzerek, mint az általuk üldözöttek.
@a szív fészkei: Normális világba azt aki tényleg segíteni próbál azt támogatják.
@Knósszosz:

Megvolt. Agyrém. Lassan kezdje szedni a cókmókját aki teheti, amíg még nyitva a szabad munkaerő áramlás.
@Mariann19: Erre is írta Ritók, hogy sokszor elege van a roma asszonyoknak is a szülésből, mert van egy pont, ahol már nem rentábilis. De miből vegyen drága fogamzásgátlót, ha kajára se jut? Cigány férfi nem húz kotont, az hétszentség. Kihez menjen ezzel, ha van az a hagyomány, hogy felserdült lányként azonnal szülnie kell, mert az mutatja a férje macsóságát, potenciálját. És tudod, mi az érdekes?

A legnagyobb nélkülözésben, a halálosan szar egészségügyi mutatóik és állapotuk dacára egyből jön a gyerek a gettókban. Bármikor, putty! Míg a fehér lakosság kiegyensúlyozott gazdasági helyzetben - tegyük fel, még van olyan - nagyon akarva azokat kölykeket, mindent megadni tudva nekik leginkább már a lombikra szorul...

Nem tudom, mi az összefüggés, de ahány sztorit olvasok, hogy iszonyú harcok, hatalmas TB és magánpénz árán lombikban lett meg az egy-két (főleg így ikrek) srác konszolidált közép és felsőbb osztályos családoknál...

Ja és bónusz jobberéktől: a szexuális felvilágosítást most a fehérek köz is letiltják jóformán, pláne egyházi sulikban.
@Husz_János_Puszita: Na mivel szerintem a cövek neki csak a fejéből áll ki, csak szóbeli menetre futja. Pláne a Rózsilelkemmel!
@batka manó: Ennyi jót akarsz Rózsinak?? Áldott keresztényi gondolkodás!!!
@Husz_János_Puszita: De azért - ezt nem érti Gábriel - az önként vállalt identitás. A romaság, zsidóság nem.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (n @Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Én azt nem értem hogy miért nem ég még a tévé székház? Olyan intézkedések tömkelegét hozta a (Felcsúti szereteterőmű:) amiről a választások előtt szó sem volt.
@Penivaldes:

a drága jó állam nem szarik bele, hanem rózsiék kifejezetten erre játszanak, a birka jónép -ezek lennénk mi - meg tűri. Ha vidéken ahol ezek az ominuzos "átjátszások" történtek a nép a sarkára állt volna és jól pofán baszta volna a képviselő testületet...

minap hallgattam a rádiót, azt beszélt benne egy néne a mai közoktatásról, tökéletesen igaza volt abban, hogy nem érti mi a szülök miért nem szedjük ízekre a helyi képviselöket az oktatási rendszer átalakítása kapcsán. Én pl. nagyon komolyan gondolkodom abban, hogy hogyan tudok keresztbe tenni a kötelező (hittan)erkölcstan órának a gyerekem tekintetében, mert felháborit, hogy kiveszik -megpróbálják kivenni - a kezemből a csemetém nevelését. B.ssza meg én matekra meg fizikára irattam be a gyerekem az iskolába, erkölcsre meg majd megtanítom itthon,ha akarom. Az úttöröt is kib.szott nehezen bírtam annak idején, azt hittem 89' után erröl a vonalról leszakadtunk végre...
@a szív fészkei: érdekes módon nekünk volt felvilágosítás, pedig egyházi suliba jártam. és nem valami apácaszerű nő tartotta. az egyházi sulikba járó lányok és fiúk ugyanúgy élnek mint akik nem oda járnak. ez a magas nyakú garbóba járó, hosszúszoknyás, szigorú lófarok dolog csak néhányak fejében él.
@Husz_János_Puszita: Egyet értünk. Jó magam is kutyás vagyok. Nem is írtam azt, hogy a kutyát bántani kell a kiképzés során. A természetes ösztöneit kell erősíteni, vagy a játékosságára kell apellálni. Ez mindig bejön. Legfeljebb Tomcat és a Jobbikosok tiltakoznak a módszer ellen.
@fletwwod_mac: @Penivaldes: Nu, hát, mi vanik itten kialakulóban? :DDD
@batka manó: bocs de én ezt meg sajnos anyám révén látom. hogy a legjobb falusi kisiskolák sincsenek biztonságban, mert az állam rejtetten arra kényszerít, hogy vagy bezárják, vagy egyháznak adják. és az önkormányzat pedig ha azt akarja, hogy legyen helyben oktatás akkor kénytelen megtenni. elég mocskos kis módszer...

Vedd ki a gyereket a suliból. Átiratod máshová.
Én ezt tenném...vagyis hát én nem tenném, mert én nem halnék bele abba, hogy a gyereknek hittanórája is lenne, na de mindenki más és más.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

hát az tuti, hogy egy rotinak helyböl több esze van mint egy tomcatnek nekifutásból... :)

imádom öket, iszonyat jó fej "barátok". ;)
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Én nem fogom vissza, ha fejbe akarják rúgni, az tuti. Beszélje meg a kutyával.
@Penivaldes: Ez elhet, hogy nálatok szintén kivétel volt a SP-kal együtt... www.origo.hu/itthon/20090610-iskolai-szexualis-felvilagositas-budapesti-diakok-velemenye.html
[..]""18 év alatt ne feküdj le senkivel, mindig ez a vége" - legyintettek az egyházi gimnázium diákjai - három lány és egy fiú - akikkel a randióra után ültünk le beszélgetni. A tiltás szerintük nem használ: "ha eltiltják a szerelmeseket, csak jobban kívánják egymást" . Négyük közül csak egy lány állítja, hogy megvárja a szexszel a házasságot. "A dédnagymama 16 évesen ment férjhez, más világ volt" - vetette ellen osztálytársnője. Ő több mint egy éve jár a barátjával, még nem feküdtek le egymással, de "legfeljebb még egy évig" akar várni. A kilencedikesek tudnak nem egy évfolyamtársukról, aki már nem szűz, bár a népszerűségben szerintük ez nem oszt, nem szoroz: "menő csajok" is vannak, akik szüzek."

Úgy tudom, orvostanhallgatók mentek volna gimikbe a korosztályuknak megfelelő hangnemben de komplett tudást adó felvilágosításra, szinte sehol nem igényelték ezt. Pedig egy hasonlóan fiatalhoz több bizalommal lennének a tinik.

Én is emlékszem a kőkorszakomból, hogy zajlott nálunk a gimiben a díszteremben: egy nagyképű faszi adta elő, hogy ő hányszor és hány percig bírja a lepedőn, köze nem volt a lényeghez, önmagát fényezte. Valami kezdő szexológus volt - akkoriban ez eléggé fehér hollónak számított az egy Veress Pali bácsin www.origo.hu/itthon/20060222meghalt.html kívül - de hamar meg is halt a manusz, sokra nem ment a tudományával. Senki nem mert kérdezni tőle, akinek gondja volt, az nem hozzá fordult...

Na azóta eltelt 40 + év. És a helyzet?? Itt keleten változatlan.
@batka manó:

Az enyém tavaly meghalt végelgyengülésben sajnos, de biztosan lesz még rottim. A legfegyelmezettebb, legengedelmesebb, legcsókosabb mafla az összes fajta közül, akivel dolgom volt eddig.
@Penivaldes: Úgy, úgy.
Az állam a saját iskoláját nem akarja finanszírozni, mondván nincs rá pénz, ezért átadja az egyháznak. Aztán fizeti a normatívát nekik.
Ki érti ezt?
@Penivaldes: De ki fizeti a szülőnek a plusz költségeket, hogy egy msszebbibe menekítse a csuhások elől, a gyereket ki kárpótolja a kiesett órákért, amivel az utazások telnek téli hidegben és amennyivel korábban kell kelnie??? Csak mert Orvbán eladott minket a Vatikánnak!
@Penivaldes:

ezek elvi kérdések, nem fogom kivenni a gyereket egy jól bejáratott közösségből, azé' mert egy kötsög ilyen marhaságokat talál ki, dehogy hittanra se fog járni az tutkesz... :)

A saját családomban képes vagyok emiatt "háborút" rendezni. Az öcséméknél kitalálta az unokahúgom, hogy ö bizony mostantól hittanra meg misére jár, tízenegy éves és olyan baromságokat beszél - mert azt tanitják neki - hogy ihaj. Amikor én mesélek neki a dolgok másik oldaláról akkor meg néz akkora szemekkel mint egy kistányér. :)
@batka manó: Na szép, családi vallásháború.... Nem irigyellek.
@a szív fészkei: A harmadik (X-edik) születésekor miért nem kéri egyből az "elkötést"? Asszem ingyen megcsinálnák.
Oszt' a férjnek sem kell azt tudnia, miért nem jön az újabb purdé. :)
@Marcellusca: Nem tudom, ennyire nem vagyok otthon a témában. De te férfiként mit szólnál, ha a nejed ezt meglépné téged kérdezés nélkül?
@a szív fészkei: Ha nem is oktatási téren, de valami nagyon hasonlót csinált Seres Mária is Mátraverebélyen. Hátrányos helyzetű falu, munkalehetőség nuku, pénz nuku, de ő elért valamit az ott élő emberkékkel. Az ilyen Embereket kellene hagyni békében dolgozni és működni. De a jelenlegi hatalom szerint ez veszélyes dolog, mert önálló gondolkodásra készteti az embereket. Majd ők (a hatalom) segít, csak győzzék kivárni.
@a szív fészkei: Hát, ez az!
Mi van akkor, ha városban már csak 1, azaz egy nemegyházi suli van, és az pont a település másik végén, több km-re?
Autó nincs, tömegközlekedés siralmas ...
@a szív fészkei:

ennyire azért nem gáz, humorral kezelhető a probléma, a kételkedés csiráit sikerült elhintenem...ott biceg a dolog, hogy anyám is kezd vénségére megmarhulni (amúgy imádom az öreglányt a jegyzökönyv kedvéért :) ) és amilyen pogányt' nevelt belölünk, most úgy támogatja a kiscsaj eltévelyedését :)

ja azért sincs vallási háború, mert az öcsém is csak "kívülről látott templomot" és nem is kivánkozik befelé... :)
@batka manó: Mondjuk nekem "csak" Bedlington terrierem van kettő, de én is imádom őket!
@Marcellusca: Szerintem - és itt léphetne az LMP - sérülnek az emberi jogok, a gyerek hátrányosabb helyzetbe kerül önhibáján kívül, mint a vallásos társai. Ez demokráciában nem megengedhető , tehát kompenzálják akkor a családot! Vallás- és gondolatszabadság van - egyelőre - azt deklarálják is, ne szóban legyen meg éppen hogy.
@batka manó: Mi viszi rá mamádat erre? A vénség hány évet jelent?
@a szív fészkei: "Ha nem tudom, nem fáj." :DDD

Komolyra fordítva a szót: fogalmam sincs. De én nem is vagyok putrilakó, megélhetési gyerekgyáros.

Mi két gyerkőcöt terveztünk, aztán mindent latolva egyke marad/t A Főnök. :)

Mint már itt is és megannyi fórumon megemlítették: más értékek (?) szerint szemléljük a gyermekvállalást. Hogy mit kíván a dolog, mi mindent szeretnénk biztosítani az utódoknak, ezek milyen forrásokat igényelnek, mi mivel rendelkezünk, minek a megteremtésére van módunk és lehetőségünk.
Míg más népek(?), fajok(?), raszok(?) - na, jó emberek - nem gondolják végig. Jön jön, majd lesz helye a többi mellet, felnő az is, mint a rideg tartású szürke marha ...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): A KUTYA német juhásznál kezdődik. És ott véget is ér! :D
@a szív fészkei: Sajnos az LMP nem fog lépni ez ügyben, mert akkor az MSZP-vel kerülnének azonos oldalra egy kérdésben, és az LMP pedig nem társul az MSZP-vel semmilyen téren. Sajnos ők már csak ilyen hülyék, de erről már írt egy jó posztot Fabiusunk néhány napja.
@Marcellusca: Nekem minden kutya KUTYA, egy-két extremitás kivételével. A legkutyább a Bedlington terrier! :)
@a szív fészkei: Ha jól tudom, a tervezetben az van, hogy hittan VAGY erkölcstan (legalább is az állami sulikban).
Na, most az is jó kérdés, hogy ki és mit ért erkölcsön. Vajh, melyik (fél)alkoholista, asszonyverő, kurvázó tanár fog erkölcsről tanítani? Vagy melyik aggszűz, baszatlan fapina? Kinek, mi fér (még) bele az erkölcsösség témakörébe?

/Csak azé írtam ki mindent, pontozások nélkül, hogy a kedvedben járjak. :DDD/
@a szív fészkei: nem tudom, én minden egyházi suliban kaptam normális felvilágosítást.
ha visszaemlékszem az iskolai évemre akkor én piercinges, rövidszoknyás, festett hajú (volt olyan csaj 2 évvel felettem járt, akire ha ránéztél, vörös rövid haj szőke végekkel, bazi nagy fülbevaló. meg tépett rövid szoknya) akiről meg nem mondtad volna hogy katolikus suliba jár.
de a Navracsics lány is...na ő sem apáca ruciban járt.
@Habakuk999: "Mielőtt belinkelsz valami okosságot, inkább valamiféle Haza és Haladás féle munkára gondolnék,..."

Ne bassz ez most komoly??, Hány évig is voltak hatalmon az elmúlt 20-22 évben a hazaéshaladásos haverok??? Mijalófaszt csináltak, hogy addig fajult a helyzet, hogy a közbiztonságra rászorulóknak odáig kell süllyedni, hogy kínjukban a pincéreknek szólnak???? :) Cigók felemelése és "integrálása" dettó. Ömlöttek a milliárdok a lyukas zsákba mindenféle eredmény nélkül. Ezek után neked továbbra is tőlük kell "megoldás"??? Na brávó. :)
@Marcellusca: igen, sőt!! az önkormányzat fizeti a fentartási költségeket, mint fűtés, villany..
cserébe meg örüljön, hogy..érted:(((
@Marcellusca:
Találgassunk!
Ha anno Orbánc Viktorka iskolába járása folyamán vezették volna be a "hittan VAGY erkölcstan" dilemmát, Piktorunk melyikről lógott volna el? Vagy a faterja melyikre nem engedte volna járni...
Továbbá, ha I.Viktor kán 1992 körül meghallotta volna ezt a "hittan VAGY erkölcstan" dilemmát, nem vonyított volna ellene és verte volna a padot a Parlamentben?
Akárhogy is, Piktorunknak nem ártott volna - hisz se hite, se erkölcse.
Mielőtt Stefi barom ideröffen a szar dumájával, magyarázza el majd valaki, milyen "vallású" az az ember, aki a gyerekeit, különböző vallásokra keresztelteti meg?
Nálunk csak a képmutató kategóriába férne be...
@Penivaldes:
Volt benne szentlélek, bibe, méhecske? :DD
@Marcellusca: Hát ez az. Ott jön, potyog, ha kell, ha nem, máshol meg a nagy tervezésben nem is jön természetes úton már egyáltalán. Valahol a kettő véglet közti lenne az ideális.

Azt meg érteni vélem, hogy a szex örömforrás nekik (is, mint minden embernek), ami nem kerül pénzbe, sőt hoz is a konyhára. Mi mást csináljanak, ha semmire nem tanítják meg generációk óta őket?

A zenész roma családoknál már csak kettő van legfeljebb, végig gondolva mennyit bírnak felelősségteljesen eltartani. De a felelősséget is tanítani kéne.

És látod, pár Ritók-féle megszállotton kívül csak a Gárdának van "gondja" rájuk, de attól mehetnek is a falnak. Ez a kormányok sara, ez a robbanásközeli szitu.
@a szív fészkei: Nem ott van az eb sírhantja, hogy nem nem alkalmaznak fogamzásgátlókat és egyéb csodaszereket?
Hajlamos vagyok ebben hinni, mert zsigerből ellenzek minden beavatkozást a természetbe. Képtelen vagyok azonosulni az esztelen tablettás vitamin szedésekbe, méregtelenítő kúrákba méregdrágán. Ez utóbbira nyilatkozott egy orvos, hogy a méregtelenítésre ott a vese és a máj, teljesen szükségtelen mesterségesen beavatkozni. Neki hiszek! Valóban nehéz a roma nőknek a tradiciók betartása miatti helyzetük, emiatt szülnek akaratuk ellenére is. Ám a fehérek mit nem adnának gyermektelenség esetén mindezért.
A szexuális felvilágosításba csodálkoznék, ha az állam vagy a valamelyik párt nem dumálna bele.Úgy tapasztaltam eddig, hogy a fiatalság hamarabb tesz szert az ismeretekre, mint ahogy a felvilágosítás aktualitását gondoljuk, az, hogy szakember is részt vesz ezekben, az kiegészítés az anatómia megismerése révén.
@Gábriel angyal:
Szólnak... oszt valami megoldódik másnap, amikor elmennek?
Nem, viszont az is sandán néz, aki még azt sem tudja, mi történt.
Büdös ez az egész, fidesz, állami akarat és terelés nélkül nem létezne a gárda, a narancsbolsik tartják a gyeplő végét, akárhogyis.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Itt gyerekekkel és szüleikkel kerülnének egy platformra, ami elég népes szavazóbázist jelent. Hogy az MSZP is ezt mondja, legalább valami józan észmorzsákra vall náluk.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
:DDDDDD nem volt, hitetlen realista volt.
de én otthon sem a gólya hozza meg méhecske szöveget kaptam meg, hanem tabuk nélkül volt a szaporodásról szó.
@batka manó: na akkor mi se beszélgessünk ezentúl nagyon.....azt hiszem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mókás ezt állítani főleg annak fényében, hogy a gárda ellenes jogszabályokat ők még a szocikhoz képest is minden szinten tovább szigorították. :)
@Penivaldes:

aztán mivel is bántottalak meg szándéktalanul??? ha tudok akkor sürgösen bocsánatot kérek...
@a szív fészkei: Az elmúlt 22 év kormányainak a hibája.
Mert, emlékezz vissza, az átkosban nem nagyon volt ilyen "cigány-pátyolgatás". A többségi törvények vonatkoztak rájuk is és igencsak vekzálták őket KMK-ért. Meg egybekért.
A rendszerváltáskor lett elcseszve.
Nem folytatták az akkori roma felzárkóztatást. (Mondjuk nem is hívták annak, tankötelezettség volt a neve.) Nem volt érdeke a továbbtanulás a cigányságnak.
Ezen felül megszűnt a "kapun belüli munkanélküliség", már nem KELLETT udvarsepregetőnek alkalmazni a képzetlen embereket. Jött a munkanélküli- és egyéb segély. És nagyon hamar kitanulták, hogy ezek milyen jó megélhetési formák. Ma már 3., igen, igen HARMADIK generáció nő föl közöttük úgy, hogy nem látja a szüleit, nagyszüleit dolgozni járni.
@Mariann19: Én is röhögök a méregtelenítő kúrákon - vagyonokért - hiszen a test tud mindent, ha hagyják neki. Szerintem - konyhapszicho - a romáknál tényleg nem bonyizzák agyon a dolgot: szeretkeznek, mert az jó - vagy nem annyira jó a nőnek, de hát muszáj neki - és kész. Nincs karrier miatti szüléseltolás, se ovulációfigyelő naptár, ahhoz hőmérőzés, pénzügyi sakkozás, hogy mikor gyüjjék a porontyocska, mikor lesz kész a gyerekszoba, kicserélve ötszemélyesre az autó, ágyikóba kókuszmatrac - túlzok, persze - jön, amikor jön. Nálunk meg mindent uralni akarunk, a legtermészetesebb folyamatokat is. Persze,. ne a semmire és a nyomorra szüljünk, de mindig mindent annyira takkra kiszámolva se lehet. Szerintem ez van a rengeteg - egyébként tökegészséges - fiatal ember teherbeesési kudarca mögött. És romlik a férfiondó minősége: pl. ilyen is van www.megadrive.hu/veszprem , ami mondjuk a putriban annyira nem veszélyezteti a pasikat.

Azt mondják viccesen ma sokan, hogy na minden tiptop, indulhat a gyerekgyártási projekt!! Iszonyú!!! Na, nekilátunk gyereket csinálni. Humor, de milyen???

Egyik oldalon árad a sok kilátástalanságra szült baba - akik borítékolva kapják az elkallódást és a nyomort azonnal - , máshol meg még a szülők utánpótlásra is kevés születik. És rengeteg pénzbe kerül, amíg mégis egy-egy összejön.
@batka manó: ááá csak tudod én is olyan keresztény féle lennék...aztán gondolom velük te nem szívesen beszélgetsz, mert hát gondolom azt hiszed, hogy mindegyik álszent, ájtatós manó.
@a szív fészkei: tudod én nekem az lenne a jó, ha nem kéne kihordani, megszülni azt a gyereket:)))
attól a kettőtől ugyanis félek.
@a szív fészkei: Jajj már megint őket sajnálgatod??? :)

"A ballibbant média előadásában ez az eset úgy játszódott le, hogy három fiatal lány bement a székesegyházba, és ott Putyin eltávolítását kérték a Szűzanyától. Az összes nyugati "felvilágosult" politikus teljes mellszélességgel kiállt ezen változat és a sátánisták mellett. De mi is történt a valóságban? Ez a sátánista banda a legócskább kurvákat is arcpirulásra késztető orgiáiról híresült el. Egyikük botránykeltés szándékával egy moszkvai szupermarket kellős közepén, nagy nézőközönség előtt egy fagyasztott csirkét tolt fel a vaginájába. A másik a szülése előtt négy nappal olyan orgián vett részt, ahol már nem is számolták, hányan mentek végig rajta. Ő az egyik szánni való kismama - kész röhej. Ezek a "nők", a libsimédia és a rakásnyi ripacs politikus kedvencei (hasonló a hasonlónak örül). De mi történt a székesegyházban, ez év februárjában?

Ez a sátánista, ordenáré ribancbanda betört az ortodox vallás egyik központi bazilikájába, és az ikonosztáz (rk.vallás oltára) előtt egy istengyalázó, ocsmány dalt adott elő, álarcban, félreérthetetlen gesztikulálásokkal kísérve. Ez már a sokadik botrányuk volt. Két évet kaptak fejenként. Képzelem mit kaptak volna ugyanezért, mondjuk egy iszlám országban?? Mindezt csak azért kellett ismertetni, hogy lássuk azt, miből csinált a libbantmédia "alternatív művészek tiltakozása Putyin ellen" című bohózatot. Avagy a hazugságok hazugságát."
@Marcellusca: Akkor volt a fekete vonatok nemzedéke: akik felvonatoztak Szabolcsból, Nyírségből a gyárakban kulizni, építkezéseken hajtani. Látták a családot egy napra hullafáradtan. Erről sok dokumentumfilm készült. Munkásszállásokon telt az életük. Azért az se az igazi emberi minőségi sors.

És nemcsak romák sepregettek oda-vissza a belső munkanélküliségben. De látod, az is hitelből volt tartható, amíg a fejükre nem dőlt. Örök példám az Egészséges erotika c. zseniális film, ahol a ládagyárban összeszögezik, majd szétbontják a ládákat. Van meló, csak értelme semmi. A munkabért meg kiszaszerolták a Fekete János-féle hitelből Kádárék.
@Mariann19: Itt nem valami, éppen aktuális, csodaszer vitaminról van szó. A fogamzásgátló egy egészen más dolog.
De, ha nem tudja szedni (mer a purgyé eljácca, a Gazsi kidobgya a szemétbe), akkor rakasson be spirált! Tudom, nem olcsó. De, ugyanúgy lehetne nekik támogatni, mint a tablettát.
@Gábriel angyal: te is azt hiszed, hogy a templom az egy szent hely?:))))
@Penivaldes: Charlize Theron is ezért fogadott örökbe. Ez is egy út. Nem kampányolok és fiatal is vagy, meggondolhatod magad, de hidd el - vékony voltam: 48,5 kg 164 cm-hez - kihordani és megszülni hatalmas élmény. Kevesebb lennék enélkül. A legnagyobb tett, amit csináltam életemben.
@Penivaldes:

Ne ess kétségbe, vannak nagyon kedves, mélyen vallásos barátaim, nem szokjuk leharapni egymás fejét. Az igaz hogy teologiai vitákba se igen bocsátkozunk, tudják hogy nem hagyom magam... :)

ha megbántottalak akkor bocsesz, de én ilyen kis egyszerű vagyok, ami a szívemen a számon. A kiscsajt is csak azért gyapálom', hogy ne legyen egyoldalú a tájékoztatása, lássa akadnak más nézőpontok is a világon.
@a szív fészkei: én szeretnék szülni csak a folyamattól félek.
@Marcellusca: Lehetne támogatni, de szültem együtt spirálosan teherbeesett asszonnyal. Semmi sem tutifix. És azt azért vizsgálni kell, akkor egy olyan egészségügyi hátteret kell mögéjük szervezni, eljáratni őket rendszeresen orvoshoz, stb., amire honnan lenne pénz? És orvos és felkészítő szociális munkás???
@a szív fészkei: Hééé, én nem azt mondtam, hogy a "ladagyár" (az Internationál Panaszkodik vidijóval :D) mennyire jó volt, csak utaltam, hogy miért lett hirtelen annyi munkanélküli a rendszerváltással.
@Penivaldes: Ne félj, akkor nem lesz görcsös és nehéz. Fájdalom van, mert az segít de kibírható és felejthető, szinte azonnal. Vannak extrém esetek, de azért az emberiség még nem halt ki ettől. ;-DD
@Marcellusca: Igen, ez feloldhatatlan ellentét sajnos. És nem is sokat tesz most sem a kormány, csak hazudozik.
@Penivaldes: LOL

Mellik fijatalka leányzó nem az? :PPPPP :DDDDDD
@Gábriel angyal: Nem volt Haza és Haladás az elmúlt húsz évben azt hiszem.

Bajnai pénzcsinálással foglalkozott, nem?

Alkalmatlan is lett volna egy ország vezetésére.

Az elmúlt két három év alapján roppant sajnos, hogy ezt kell mondanom, csak őt tudom elképzelni az ismert nevek közül államférfiként.

Nem igaz, Bokrost is.

Azt látom, hogy tanulnak, szisztematikusan készülnek az ország irányítására.

A főnököd meg sétálgat jobbra balra, a másik majom pedig ha valahol befestenek egy kerítést, megjelenik dicsőségben sütkérezni.

A többiekről beszélni se érdemes...

Senki se miniszterelnöknek születik.

Amúgy a húsz év semmittevéséért kijárt a büntetés, ezt az MDF, SzDSz, MSzP megkapta.

Vagy te még bonuszként bele is lőnéd őket egy nagy közös gödörbe? Nem hinném...
@Marcellusca:

az is komplikáció, hogy a legtöbbjük vallásos, és katalikus, na nekik nem adod el a fogamzásgátlást...mondjuk az a baj - ha már vallás - , hogy a többi iránymutatást nem igen követik.
@Penivaldes: Terólad itt senki nem gondolná, hogy ilyen vagy! Tudod, kikről beszélünk? A kurzuskeresztényekről. Akiknek térgyét veri a bazi nagy aranykereszt.
@Penivaldes: De nem a "gyártási" folyamattól, ugye? :DDDD
@Marcellusca: nagyon vicces!....
rossz testfelépítésem van az a bajom na!
@a szív fészkei: Há', basszus, nem csak a gyerekcsinálás kész macera! :)))
@Penivaldes: Jaj hagyjál már, állandóan simfölöd magad a rózsákkal teli budoárodban! Itt dobálgatnak neked a rajongók bókokat, rózsákat , aztán...
Amúgy, ha meg tényleg van rajtad némi felesleg - és nemscak te képzelegsz itt - , le is lehet adni, van olyan - nem jó, de van - hogy három hónapig hánysz, mint a lakodalmas kutya, na akkor megy le rendesen - szóval annyi változás történhet még a testeddel!

Amit itt regimentek imádnak virtualice!! :-DDD
@batka manó: Ne mennyünk erre a vallási vonalra, mert úgyis csak egy követ fújnánk! :D

Igen, igen:
- Ne lopj!
- Ne kívánd meg ...
@Marcellusca: Jaj de sajnállak azért a maceráért!! Te szegény, hányszor vagy ennek kitéve? Hozom a Morvai nagyasszonyt megvédeni téged, ha kizsákmányban van részed emiatt!! :-D
@a szív fészkei: nem súlyfelesleg van rajtam, hanem a sosrs fura alakkal áldott meg.
imádnak? dehogy...
@Penivaldes: Körte-forma? :)
Mer' aztatat szeressük! :D
@a szív fészkei: biztos, hogy szegényre a Morvait kell ráereszteni? azért nem kéne ilyet tenni!
@Penivaldes: Hát szentebb mint mondjuk itthon a konyhánk.
@a szív fészkei: Morvaiiiii???? Broooááááffff!!!
Akko' mán inkább az "ötcombú asszony"! :DDD
@Marcellusca: nem. olyan téglaszerű, csak az hülyén néz ki ha kicsit hizol. tudod ahol nem látod hol a dereka, mert nincs neki. ha vékony akkor meg olyan kinyújtott minden egybe van neki típus, semmi ív.
@Gábriel angyal: nem kedves Gábriel. a templom mint egy kőből, téglából épült épület semmivel sem szentebb a konyhádnál. tudod mi a szent? Isten, akiről benne beszélnek. na de róla a konyhádban is tudsz beszélni..tehát..
@Penivaldes: Köszi.:))))
Az egy olyan(nak tűnő) nő, mint aki a faszt is szalvétával fogja. (Aztán, lehet, négy fal közt a sötétben ... ):D
Meg egyébkéntis a Baló után .... BROÁÁÁÁÁFFFF :DDD
@Marcellusca: én azt a nőt nem tudom normális (nem sújtátsos) ruhában elképzelni.
@Penivaldes: Ááááá, biztos csak a tükröd torzít. :D
@Penivaldes: Meg ahogy beszél. Az a mesterkélt gesztikulálás.

Legszívesebben arcon csapnám egy szívlapáttal, hogy: Beszélj rendesen, te kurva! :D
@Marcellusca: nem. és ez mindig megvolt. mert súlyra okés voltam mindig. (jó, most lelki okok miatt pár kg felment, de nem veszélyes) csak hát nem az a Marilyn Monroe alkat, akinek megvan az a különbség százalék a dereka meg csípője közt.
:))))
na de nekem ezzel kell gazdálkodnom. :DDDDDD
@Penivaldes: múltkor is végig tapiztam magam felül, és...:))
A tábornok úrnak a szakközépiskolai végzettsége alapján is hallani kellett volna a címzettről.
De viszont nagyon jól tud lőni, csak azt nem, hogy hová. Most a gatyájába sikerült.
@a szív fészkei:
Egyet értek.
Csak azért pofázok bele, mert elég markáns véleményem van, a vallási ideológiákra rácsavarodott gittegyletekről. Mint a kelgyó a Laokoón-csoport márványán, olyan a vatikán a megvezetett hívők nyakára TEKeredve.
XIII. vezérigazgató úr nyilván tapsikol a kurvademokrata pártnak, meg az azt éltető gazdatestének, a bevétel mindenek felett, ó Uram…
Lehet, hogy sokan nem értenek velem egyet, de egy embert éreztem elhivatottnak az egész bagázsban; II. János Pált.
Penikétől meg bocs!
Tudom más a véleménye, de akkor is leírom.
Tegnap is leírtam, holnap is le fogom.
@Marcellusca: igen, arra a 0, 7.-re gondolok:))
ami a szép alakú nőknek van.
A vatikán én szerintem is egy bűnbarlang...
@Penivaldes: Hogy mi a szép, az nagyon szubjektív!
@Penivaldes: Nem éppen.
Kurva(Kötsög) Blog Motor :D
@Marcellusca: jó ha nyaktól felül nézzük akkor rendben vagyok:))
@Penivaldes: Mindig is az volt.
Mert nem a hittel, vallásossággal van a baj.
Hanem a rá- és köré települt intézményrendszerrel!
@Penivaldes: Ez az! Keresd a pozitívumokat! :D
@Marcellusca: oké. majd felírom, hogy szép a szám:)) meg kissé kezd elállni a fülem:))
@Penivaldes: De, menjünk lejjebb! Mell?
(Csak a könnyebb beazonosítás kedvéért: Mell fokozása: cickó - cici - mell - duda - csöcs - húazannyát! :DDDDDD)
@Penivaldes: Valahogy úgy rémlik jártál korábban katolikus suliba. Ha igen esetleg az eucharistia szentsége remélem még meg van. Tudod "aki eszi az én testem" stb. Nos ezt pld. csak ott őrzik és ez vonatkozik az ortodox templomokra is. Arról már nem én tehetek hogy ez neked egyenlő mondjuk egy konyhával.
@Marcellusca: ilyenről nem beszélünk. a mell különben is csak arra van, hogy majd tápláld a gyermeked.:)
@Penivaldes: Ja, persze. :(
És addig nem is lehet más örömök forrása, mi? :P :D
@Gábriel angyal: valami rémlik, bár életemben kétszer voltam katolikus misén.
egyébként meg bazi ügyesen tereled el témát. ebben jó vagy kedves Gabriel!
@Penivaldes:
Pussz Peni!
Csak azért írtam azt amit, mert múltkor felszólítottál, hogy hagyjam már a papokat. Én hagytam őket, ők szartak bele a levesembe. Pedig én (mi), voltam, aki közeledett feléjük. Aztán nagy ívben leszartak. Leírtam már, nem akarom unásig ismételgetni.
Vatikán = Camorra...
@Penivaldes: Ne beszélj általánosító butaságokat. ;) Ha mégis akkor ez kb. ugyanolyan mintha azt mondanád; minden cigány bűnöző. ;)
@a szív fészkei: A cigányok a gyermekáldás körülményeiben a természet törvényeinek megfelelő utat követik. Nem az anyagi feltételek szabják meg a születéseket, hanem az erre ideális életkor. Miután a gyermekek fogadásának megfelelő körülmények megteremtése pénz hiányában náluk nem lehet szempont, ezért szabad utat engednek az uj életek létrehozásának. Társadalmilag persze ennek is meg vannak a hátrányai, hiszen egyre több állami segítséget igényelnek saját ellátásukra.
A nem fehér nemzedék családalapítási gyakorlata viszont túlzott feltételeket szab magának.Ennek okát abban látom, hogy a fogyasztásra való örökös ösztönzés olyan kényszerképzetet ébreszt a fiatalokban, hogy erejükön felüli életkörülmények megteremtéséhez joguk van, ez alá rendelik a szülés időpontját, inkább a karrierépítés jön számba, valamint szívesen birtokolják a felelősséggel nem járó kellemes életérzést.
A másik ok, hogy a házasság, mint intézmény leépülőben van a gazdasági helyzet miatt.A fiatalok igen jelentős része nem képes önálló életre felkészülni,életét a szülői házban éli továbbra is, nincs bátorsága és pénze kötelességekkel járó változtatásba bele menni.
Érdekes, hogy milyen személyiségjegyek változása jött létre az utóbbi években a fiatalok körében.Azonban ez már egy másik terület.
@Mariann19: Na, ne mán!
Ne együk már természeti népek közé a cigányságot!
Az Amazonas-vidéki (valóban) természeti népeknél miért nincs 6-8 gyerek?
Tán csak nem azé', mer' állambácsi nem támogattya segílykékkel?
@Marcellusca: én azt olvastam, hogy ez a sok purdé leginkább az észak.-kelet magyarországi cigányásgra jellemző

(egyébként 87 cm)
@Penivaldes:

Keressen a franc!
Leírtam az egész álszent részvénytársaságot. Nagyfater szavaival élve:
„a nehézség gyűjjön beléjük” pont
@Knósszosz: Sajnálom nekem javarészt pozitív tapasztalataim vannak.
@Marcellusca: Két kérdést feszegettem a kommentemben, az egyik a természetbe való mesterséges belenyúláspl: vitaminokkal, méregtelenítéssel.
A másik kérdés a fogamzásgátló tabletták esetleges hatásait érintettem az egyre gyakoribb gyermektelenség vagy meddőség okait feltételezve.
Valóban, a fogamzásgátlás nem filléres passzió, lehetne támogatott célként is kezelni. Kérdés, hogy igénybe vennék-e?
A támogatást viszont ki kéne generálisan terjeszteni, mert ha nem így történne, politikai felhangja lenne a hátrányos megkülönböztetés jelszavával.
@Knósszosz: nekem a papokkal eddig nem volt bajom..hanem a hívek, azok súlyos aranykeresztes, szemforgató hívektől...
@Knósszosz: lájk, és ezt vallotta a keleti frontot megjárt nagyapám is, és nem is tudom miért ;)
@Knósszosz: @Cirbolya_sentinel: Az én nagyapám meg azt vallotta: ha a Jóisten mindent lát, akkor minek menjek templomba? Mert azt is látja, ha itthon, az ágy mellett letérdelek és elmorzsolok egy imát. :)

Na, nem éppen úgy, int Ivy a "Csengetett, Mylord"-ban"! :D
@Marcellusca: Ja, meg ő sem volt kíváncsi a papok észosztására. :)))
@Marcellusca: Valahol fentebb már írtam, hogy téves döntés volt évekkel ezelőtt a családi pótlék megemelése, mely egyes családoknál a megélhetési forrás jellege miatt megindított egy szaporodási hullámot, mely jelenleg is tart.
Jobbnak tartottam volna a reménytelen helyzetű családok szociális támogatását a csp. minimalizálásával, és munkaviszonyhoz kötöttem volna az emeltebb családi pótlékot.
Ezzel két cél valósulhatott volna meg, a foglalkoztatás javulása ebben e körben, valamint a demográfia optimálisabb alakulása.
Igaza van: www.vasarnapihirek.hu/szerintem/avar_janos_bunos_bujocska

Gábriel megint megkeresett, hogy a Pussyékat simfölje: a videó alapján nem voltak annyira szörnyűek, nem basztak az oltáron, nem öltek embert - Erdélyben egy pap ott két kisgyerekének a torkát vágta el, azért nem hisztizett a Gárda - elénekeltek egy nótát Putyin ellen. Istennek kéne leni ennyi toleranciájának, hívektől sem hemzsegett a hely. Oklé, botránykeltésért valami pénzbírság , oszt jónapot. Három év Gulág ezért őrület még Putyin emberei szerint is és - ennek hájpol ez az ember itt és a Jobbik nácijai máshol - eből látható, hogy Putyin miatt van így, nem az Isten megsértéséért.

Erre áll fel nekik, ahogy sokszor írtam a Jobbikéknál: a mindent ledózeroló hatalomfitogtatásra.

Iszlám országban kivégeznék őket - pláne, hogy nők - , de mióta demokrácia-példakép iszlám ország?
@Gábriel angyal:
Kedves Gab!
Lehet, hogy én valami kakukktojás vagyok, de nekem nem volt szerencsém velük.
A család óhaja volt, hogy kereszteljék meg a lányomat. Nem voltak hajlandóak, mert akkor született, amikor a régi gengsztereket cseréltük az elmúlt rendszerrel kompatibilisekre. Az egyház addig laposabb volt a tehénszarnál, szinte bekönyörögtek a templomba. Aztán? Én mentem kérni a csuhás seggfejet, hogy: „lécci, itt egy gyerök aki a zenyim, locsojjad mán le!”.
Mi történt? Az, hogy elhajtott, megadva a Tajgetosz GPS koordinátáit, mondván: „erkölcsileg nem vagyok alkalmas, mert vadházasságban élek!” Anyád, az az ájtatos köcsög! Ugyanis, nem vettem feleségül a gyermekem anyját. Ez volt a katolikus szarláda, de volt református is aki seggbe rúgott, és egy másik rendi szemétláda, azt nem is tudom milyen felekezet szóvivője volt. Ha ismered mondd, a márianosztrai harács zrt. telephelyén hülyítette a helybeli öregasszonyokat.
Szóval jó Neked, hogy pozitív tapasztalataid vannak, nekem sem a mából, sem a történelemkönyveket olvasva egyetlen sincs.
@Penivaldes: Tudom én. :)
Nagyon sokmindenben igaza volt.
(Egyébként kívülről tudta a zsoltárokat és csodálatos hangja is volt, és még citerázott is.)
Pedig csak egy egyszerű parasztember volt, 6 elemivel. De több esze volt, mint a legtöbb iskolázottnak!
@Marcellusca: ezeknek a régi parasztembereknek sok mindenben igazuk volt:))
@Marcellusca: Csak érdekvédeni küldeném rád, nem újabb kizsákmányolóként!! :-DD
@Knósszosz: De, hunnan vót nekik?
Nekem mé nincsen?
Vagy mikorra leszen annyi?
@Penivaldes:
Peni, olyan melyik felekezetben nincs? Gané mindenhol van, virágzik, legfeljebb büdöske. De ne bassza már meg, aki hirdeti az igét, legalább az legyen már konzekvens a hirdetett marhaságaival szemben-vele-mellette, mittudomén!! Kettőt biztosan ledarálnék, a katolukas és a szcientológiai fegyházat. Mindkettőtől voltak álmatlan éjszakáim.
@Marcellusca: Hány (mennyi) idős volnál? Majd lesz Neked is.
@Knósszosz: Én a Szcientológiát betiltanám. Vallásszabadság ott nem lehet, ők nagyon veszélyesek!!
@Penivaldes: Lehet, hogy szülés lennél homokóraszerű.. Na most én voltam, de már nekem sincs meg az a 60-as derekam sajna. Szóval, akinek volt valaha viszonylag jó alakja, azért az is vesztegeti lassan elfele. (még Medve anyó is ugyebár ;-DD)

Ami van, azt kell beosztani, nagy igazság.
@a szív fészkei: 60.-as derék....ááá nálam az olyan, mint hogy nőjjek 190 cm.-re. saját magamhoz viszonyítva 66-70 ami jó esetben megvan.
szülés? jó, majd teherbeejtem magam...
@a szív fészkei: de akkor megnéznek az utcán. és az engem zavar..
@Penivaldes: Figyelj,látva a menő topmodelleket, manapság a derék nem is divat. Se a méregdrágán megfizetettt - nekem nem tecc - Giselle Büdchennek nincs, se a Cameron Diaznak pl. És döglenek értük. Az a Sophia Loren- Elisabeth Taylor-vonal, hogy tetemes bögy, karcsú, ötvenes derék, alatta nagy far egyáltalán nem divat már.

Ilyen én sem voltam, most meg a két felső-alsó szegmensük meglenne méretben, de a hatvan cm már nem középen. Csak 20-22 cm a difi, nem az ideálisnak tartott 30. Tehát én sem vagyok homokóra.
@Marcellusca: Aham, na akkor számolok vadul. ;-DD Hát nekem 0,8 - megyek a Dunának.
@a szív fészkei: Gisele nekem sem tetszik arcra.
nem Elzabath Taylor volt az, akinek a testén varrták össze a ruhát amikor csinálták a Macska a forró..filmet. mintha ez rémlene.

nem divat, de a férfiak azért mindig a Sophia Loren alkatot preferálják:)))
@Penivaldes: Szép is volt a nő. És nem a nagyon megcsinált cuccokban, de az Egy asszony meg a lányában azokban a rongyikban. Uhha.

Én is csodáltam, hogy préselték bele Lizt azokba a ruhákba a filmen, sőt hogyan tudott mozogni, levegőt venni és játszani bennük!! Mondjuk így soha nem néztem ki és ennyire soha nem fűztem be magam. Annyira vékony dereka magától szerintem senkinek nem volt.
@a szív fészkei: most nagyon ráálltak ezekre az androgün modellekre. van az a szerb nevű is..
@a szív fészkei: Jaaaajjjj, haggyámán ezzel a Zsizel meg Kameron-féle csajokkal!
Loren, Taylor, Monica Bellucci, JLo, na, ammán valami. :)

@Penivaldes: Azé', nem köll elkeseredni! Nem olyan vészes a helyzeted. :DD
@Marcellusca: kösz pajti kösz:)))
szoktam testileg tornáztatni magam.:)))

JLo...juj őt nagyon nem bírom.
@Marcellusca: Bellucci 50 évesen szebb mint 20 évesen. hitetlen.
@Marcellusca: egyébként tényleg nem. arcra letagadhatok 6-7 évet. símán beülhetnék 9-10.-dikes gimis lányok közé:)))) valóban nincs veszve semmi.
@Marcellusca: Nekem se tetszenek nőként. Férfias kemény arcuk van, férfias vonalú testük... Monica gyönyörű, ahogy ment a Malenában, azta. Ha én így tudnék vonulni. De nem tudok. JLo, látod szerintem nem annyira jó, nekem - aki rajzoltam és van némi érzékem az arányokhoz - túl nagy a segge a melléhez képest. A dél-amerikai trend, tudom, ahol a fenékmánia van érvényben, de akkor is. A feje se tetszik oly nagyon, iszonyú sok sminkkel szódával elmegy.
@Penivaldes:
Ezt csak azért mondod ilyen nagyképűen, mert Egér nincs a közelben?-:)))
Osztrákiában is merő 1dicshimnuszuk hangzik el: www.hirado.hu/Hirek/2012/08/26/11/Az_osztrak_Kurier_Magyarorszagrol_ir.aspx?source=hirkereso

Magyarország jogállam; hát van, aki a Mikulás nyulában is hisz.
@Knósszosz: Igen, Egér nincs itt! Megfogom ezért büntetni!
@a szív fészkei: én suhanva tudok menni, mint aki nem meri letenni a lábát.
@a szív fészkei: szerintem szép nő volt.
bár én a mostaniak közül nőként
Cate Blanchett, Emma Stone, Natalie Portman,
@Penivaldes:
Hűtlen!!
Büntesd is meg! Vonuljon cincogva a lukba, a galád-:)
@Knósszosz: meg is fogom!!!
nem érhet hozzám! én meg felveszem a legcsinibb rucim, és abban vonulgatok előtte, Egér meg szenved majd!!!!
:)))
@Penivaldes: Úgy vonulgatsz suhanva? Húha, szegény, meg fog őrülni.
@Penivaldes:
Portmannak csinos pofija van.
Nem egy szépség ideál, de az én kedvencem Aniston. Én nem vagyok oda a tücc-szépségekért, nekem van benne valami, amit nehéz magyarázni. Ízlések és pofonok, ugyebár.
De ezt az egészet majd helyre rakja Boli, ha meg gyön. Ch.T. - érthető okokból...
@a szív fészkei: igen úgy:))))
szenvedni fog! de nem lesz kegyelem.
Az MTI közleményében Hajdú Úr jelentős öntömjénezést ad elő (nem először).
Nyilvánvaló, hogy egy ilyen teljesen felesleges és igencsak sokba kerülő szervezetet időről időre "el kell adni", de ez az utolsó önreklám már kiverte a biztosítékot nálam.

Amennyiben az MTI pontosan idézte Hajdú urat akkor Ő az első két bekezdésben szemenszedett hazugságokat állít.

Nem igaz, hogy a 2010. év előtti személyvédelmet az általa leírtak jellemezték. Honnan veszi a "teszt" eredményeket, amikor nem is volt abban a helyzetben, hogy rálátása legyen a konkrét állami tevékenységre. Persze az igaz lehet, hogy a Köztársasági Őrezredtől vélt sérelmek miatt távozók (mely a túlzott önértékelésből fakadó meg nem értett karriervágyból eredt), akikkel előszeretettel vette körül magát, ilyen képet próbáltak festeni előző munkahelyükről és kollégáikról (ez persze Őket minősíti a legjobban...). Valaki már vehetné magának a fáradságot, hogy összehasonlítsa a két elnök személyvédelmével foglalkozók névsorát a 2010. előtt ugyanezen a munkaterületen dolgozókéval. Érdekes eredményre jutna...
Ugyanis a nevek minimum 80%-a megegyezik, hiszen a TEK létrehozásakor százával vették át az embereket, na ja min. 2x-es illetménnyel... Így azután az addig alkalmatlanok egyszeriben "a világ élvonalbeli személybiztosítóihoz tartoznak".
Ez igaz (is) lehet akár, de azért ekkora változást a szervezet nevének változása nem hozhat.

Ugyanilyen hazugság az egészségügyi személyzet általa állított hiánya is. A Köztársasági Őrezred rendelkezett egy korszerűen felszerelt mentőautóval és személyzettel is, nem csak mentőtiszt, hanem orvos is rendelkezésre állt minden szükséges és a személybiztosítók által igényelt esetben. Persze az Őrezred nem egy feneketlen költségvetési zsákban turkált, hanem igencsak mostoha helyzetben volt az utóbbi években a Rendőrség költségvetésének perifériáján. Könnyű a TEK részére biztosított - szinte felülről korlátlan - lehetőségekből gazdálkodni és nagyokat alkotni (mondani).

Az Igazgató úr és csapata kommandós teljesítményét - hozzáértés hiányában - nem áll módomban véleményezni (ellentétben az Ő "jelentős" személyvédelmi gyakorlata alapján tett kijelentéseivel).
Mindenesetre a 28 kommandós egység említése (mely valószínűleg a megyei beavatkozókkal együtt értendő) túlzott, ahogy a milliárd Ft is. A meglévő rendszerek átalakítása - akár Hajdú úr saját homokozójának kialakításával együtt is - feléből, harmadából megoldható lett volna,. Ne felejtsük, hogy ez a 13 milliárd évenkénti összeg és a TEK felállításkori egyszeri milliárdokról már szó sem esik...

Mindenesetre rendőr őrnagyból fénysebességgel dandártábornok lett és - az elmondása szerint - csaknem ezer ember vezetője, belőle, aki kommandós korában 8-10 embert irányított. Az akkori eredményeiről pedig jelentősen megoszlanak a vélemények.
@Knósszosz: Ch. T.
legyint:)))))))))))))))
nekem ő olyan szürke szépség. arcra.
@Penivaldes:
Legyen mégnagyobb a kínja, vonulj előttem, és én letérdelek ó királynőm! Ez lesz a büntetés büntetése, a csalfa egerének.
@Penivaldes:
Lesz még egy haragosod-:)))
@Knósszosz: Boli? ugyanmár. Ch.T. nagy szinésznő, csak nekem nőként külsőre olyan semmilyen.
@Penivaldes:
Gyakorlom a tükör előtt, már majdnem huncutra sikerült. Igaz, közben meg is vágtam magam. Szóval nehéz így...
Mamitírtok hol van???
@Penivaldes: Mamaaaaa! oá-oá-oá :))

sztem a legtöbb nő elégedetlen magával és borzasztó nehezen hiszi el, ha tényleg tetszik valakinek. Akkor is csak hülye bóknak veszi, mikor halál komolyan gondoljuk. :)
@Penivaldes: Sanyarú sorsú Egér! :)))
Keserves az élet és kegyetlen... :DD
@Knósszosz: múltkor itt volt, de szerintem csak néhány percre engedték ide.
@fletwwod_mac: és ez még csak a kezdete a szenvedésének....
@szucsis: saját írás, vagy átvett? Mert tanulságos amit írsz, és így kívülállóként is ezt látom...
@Penivaldes: ha annak akarod hinni, akkor azzá is válik előbb-utóbb.
Ne az agyonmódosított címlaplányokat nézd, hanem a pasi szemeit.
@Cirbolya_sentinel: huh.. ki ez a napszemcsis mafiózó?

nagy toka, nagy potroh... nagy táskásszem...

nagyon visszataszító.. remélem nem a mi országunkban lakik...
@Cirbolya_sentinel:

Saját írás, tapasztalatból...
@szucsis: köszönöm, még egy területet ismerő ember, @Marcellusca: egy másik szaki :)
a mihez tartás végett:

Már a TEK vigyáz a Szíriában elrabolt magyarokra
A vasárnap déli óráktól már a Terrorelhárítási Központ (TEK) kizárólagos felügyelete alatt van a Szíriában augusztus 13-án elrabolt három magyar állampolgár - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a TEK krízisközpontjának a Miniszterelnökséghez eljuttatott jelentése alapján az...

hvg.hu/vilag/20120826_Mar_a_TEK_vigyaz_a_Sziriaban_elrabolt_mag
@szucsis: Mindig az előzőeket kell simfelni, ez örök recept. Hát ennyi baromságot nyolc év alatt sem csináltak, ahogy emlékszem.
@Cirbolya_sentinel:
Kezdhetnek aggódni.
Szelmeszi mindenlófasztólmegvédünkmindenkit biztos, majd őket is.
Végük van!
@fletwwod_mac: NA ez jó szlogen. Címlaplányok meg gyártósorról gördülnek le. azért a minden kence nélkül is ütős szépségek igen kevesen vannak a világban. Kell kis rásegítés.
@Cirbolya_sentinel: Teee, ez már misztikus!!! Én is ezt adtam be délután.
@szucsis: Na akkor sűrűn nézz magad köré, ha lelépsz az úttestről vagy ilyesmi. Bár biztos finomodtak a módszerek a kritikus szellemekkel szemben...
@Penivaldes: Jó, akkor neked nem. Én szeretem a kis szájfény, szem- szempillafesték kombót számít azért.
@dr. Bubó: Anikóasszony kezd elhegedűszsuzsásodni: ráncos, nyűtt.
@Penivaldes:
Őszintén remélem, hogy nem.
Lóvét el lehet lopni, de életekkel játszani nem.
A párhuzam csak sánta volt, bocsi.
@a szív fészkei: Futottál még egy kört a kedvenc sátánistáiddal??? :) Nem baj az elkövetkező 2 évben tanulnak egy kis tisztességet. :)
@Gábriel angyal: ------------------------ ez cseppet tapló és túlzó volt, még ha vigyorogsz is hozzá, azon ajánlott 2 év tanulás ráférne néhány jobbikosra és majd összes gárdistára is....
@Marcellusca: Jaj, ez az Ice Tné?? A férjét bírom a Különleges ügyosztályból, de a nő bögyei szilikonipari remekek, a segge nem tudom, hogy a jóisten kezemunkája-e? Kicsit gumijellegű az egész nő.

Volt múltkor egy jógapozitúra képe hasonlóan nem angolkisasszonyos cuccban, hát eléggé karfiolos a segge - mert twittelte, az meg nem fotoboltos műfaj. Na szóval, örüljön neki a zura.
@Cirbolya_sentinel: Mit írt? Hogy sátánisták és rájuk fér a Gulág? Ez hülye szegény. Hagyd, magáról állít ki bizit.
@Cirbolya_sentinel:
Stimm-:))
Nekem az tetszik a legjobban, amikor a nemzeti érzelmű oldal kopasz, tökükre vaskeresztet tetováltatott, rendkívül képzett aktivistái avval példálódznak, hogy innen kénytelen volt a szellemi tőke menekülni. Oszt ezér’ legyünk már tiranonizéista ellenes, tökös tizenötmilliós ellenállók, mer ez megy ma is. Hmm… pusztán azt felejtik el az egészséges fejbőr című nemzeti rock zenekar - „Megzuhant a turul, felélesztjük háturul” - című számának euforisztikus élményt nyújtó hallgatása közben, hogy eme kiváló elmék döntő többsége ki is? A magyar Nobel-díjasok (talán háromtól eltekintve), mindegyike zsidó volt. A francba, ilyet… skandalum!
Most ezek után, mi a lófaszt fognak csinálnak az árpádsávos zászlókkal? Pelenka lesz belőlük a születendő Hunóráknak?
- itt jön Rodeo –
@Tűzfal: Miért kell ez kétszer? Iszonyú züllött feje van.
@a szív fészkei: jahh, pont azt, látom már te is jól tudsz gondolkodni a fejével ;)
@Gábriel angyal:
Nagy érdeklődéssel olvastam délután az egyházzal és Penike méreteivel kapcsolatos véleményeket.

A méretek nekem nem mondanak semmit, halvány gőzöm sincs, milyen is lehet a valóságban, nem mellesleg erre a témára tudtommal külön szoba is van, így nem volt nehéz nem reagálni.

Az egyházzal, kereszténységgel kapcsolatosan mocorgott az ujjam, hogy hozzászóljak. Nem tettem, mert téged hoztalak volna fel példának, és úgy gondoltam minek személyeskedjek.

Ez a cinikus sátánista hozzászólásod csak kihozza belőlem az állatot.

Ne vedd személyes sértésnek az alábbiakat, de néhány dolog fölkeltette a figyelmemet.

Te roppant ájtatos modorban tudsz írni templomokról, kislányodról, kiskutyádról, éppen az általad szeretett élőlényekről.

Szenteskedve hangoztatod a vallásosságodat, a keresztényi szeretetet, türelmet is a hivatalos egyházad hivatalos programjain az általuk hivatalosan megérdemlőkkel szemben.

Ugyanakkor lelkesedsz a kirekesztésért, türelmetlen vagy a mássággal, sőt erőszakot hirdetsz a neked nem tetszőkkel szemben.

Én nem vagyok templomjáró, nem vagyok hívő sem.
Talán humanistának tartanám magam, ha lenne még ilyen kategória.

De úgy gondolom, ha a keresztényi szeretetet hirdető egyház ennyire hozzád hasonló gyűlöletben neveli a fiatalokat, akkor az nem keresztényi, és én nem akarom, sőt mindent elkövetek azért, hogy az egyház irányítását a fiatalok nevelésében megakadályozzam a magam eszközeivel.

Lehet, az én gyerekeim nem hallottak tőlem ájtatos manóként a szeretetről áradozni, de olyan emberek lettek, akik ugyanúgy utálják azt az emberi butaságból eredő kirekesztést, amit képviselsz.

Ugyanis a cigánygyerek, a zsidógyerek, de még az általad csodált árja germán gyerek is születése pillanatában egyforma.

Hogyan magyarázod az állítólagos kereszténységed és politikai elveid ellentmondásait?
@Knósszosz: stimm, ők is akkor kemények csak, amikor náluk gyengébbel, vagy kevesebbekkel kell összecsapni, igazi falka szellem, de még abból is a legszenyább. Kéretik sikeresnek lenni a munkájukban, vagy Nobelosodni, jahh, hogy arra több okból is alkalmatlanok, hát marad a másik kinyúvasztása, mert ha vak mindenki, ők a királyok fél szemmel ;)
@Habakuk999: emelem kalapom, mi is ezt mondánk, cseppet póriasabban, egyszerűbben, de igazságod vagyon, nagyon is
@Habakuk999: Ez jó, grat! Humánum - mit írkálsz neki ilyen illetlen perverz szót???

Penike méreteiről meg miért is értekezzünk??? Az mind legalább nem hazugság, szemfényvesztés és egyebek, ami Orvbánból árad megállíthatatlanul.

Ez, hogy hová megy a rendőrség betiltott eseményt feloszlatni, ill. hol van tényleges eksön - meg olyan lólábszerűen kilógatós történet, hogy már szégyen az egyszerűsége. Legyen meg az avatás, mert Vona bajtárs jó bajtárs, de a hülye pampogó jogvédőknek@külföldnek is csinálunk kis performanszot. Ennyi volt ez, nem több. Olasz FB-on már ott is van a gárdista kisklambó gyűlölködő képe. Szóval megint akad címlapos téma.

Ezt tovább pörgetni nem tudtuk, ill. egy bennfentes látszó ember valamit méghozzátett de ahhoz meg szakismeretek híján nehéz mit írni, azontúl, hogy vigyázzon magára... Szóval az offok története ilyesmi, hogy kifúj a téma. A különszobát senki nem látogatja annyira. Itt meg elmarhultunk kicsit.

Orvbán körmérete is egyre izgibb, mert hízik a kis gömböc, egyre hízik, és egyszer csak eljön a mesebeli kiskondás...
a dicső keleti szél:

Kínai bűnbandát számoltak fel Angolában

Emberkereskedelemmel, zsarolással és fegyveres rablással foglalkoztak a gyanúsítottak.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2012%2F08%2F26%2Fkinai_bunbandat_szamoltak_fel_angolaban%2F
@Cirbolya_sentinel: Sima irigység. SI-faktor zsidókra hangszerelve. Ezt sem mai hang, sok évszázados téma: elveszik a jófajtájúak elől a helyet. Ha nem lesznek,lehet érvényesülni, tehát kéretik irtani és küldeni a nyálba.
ehhhh, fölös minden szó, annyira ésszerű itt minden, hogy csak na:

Rossz értékelés alapján kezdett mészárlásba Pintér a rendőrök szerint

hvg.hu/itthon/20120824_Rendorsegi_teljesitmenyertekeles_ertheto_#
@a szív fészkei: tom, de ha elfogy az egyik, kell utána másik, hisz így működik az összes diktatúra kerek-e világon
@Cirbolya_sentinel: Igen, ezért imádják Putyint, Ahmadinezsádot meg a többi cuncibogarat annyira.
@Cirbolya_sentinel:

Véletlenül pont kinn voltam Amsterdamban a meleg fesztiváljuk napján.

Ünnep volt, tele volt a város kézen fogva járó egynemű párokkal.
Nem csináltak rosszat, nem voltak gusztustalanok, csatornákon parádéztak hajókon, tapsolták őket.
A hollandok reformátusok, talán sok közöttük a puritán is, egyetlen egy rosszalló pillantást sem vettem észre.

Összesen láttam egy darab rendőrt, pedig egész nap a városban császkáltunk.

S szégyenkeztem. Azon, hogy mi, magyarok mennyivel ostobább, hülyébb, primitívebb nép vagyunk.

Azt csak zárójelbe, én mostanában jó sok olyan országban megfordultam, ahol a vezír szerint ha nem segítünk rajtuk amúgy magyaros unortodox módon, tönkremennek, én valahogyan nem vettem észre azt a rohadt nagy válságot.

Lehet a vezírnek mindent látó szemüvege van.
@Penivaldes: Úgy érted, mind csak vetkőztet? Vigyázz, átmész Stefibe e téren! Nem mind ilyen, nagyon elgyengült, melengető is tud lenni egy pasinézés. Sose volt ilyenben részed?
@Cirbolya_sentinel: Annyira cseppet sem volt tapló és túlzó mint, amit ők műveltek. Bár valóban vannak olyanok akinek szimpi egy nőnél, ha mondjuk terhesen orgiára jár. A templom gyalázás az ilyeneknél úgy látszik már szimplán "természetes."
@a szív fészkei: Nem hiszi el, pedig állítólag az íriszem még sötétebb is lesz bizonyos helyzetekben.:)
De összekuszálta a gondolatait, mert Egérkét kínozná a szépségével és bájával - szegény Egér, siratunk erősen :)))
@Marcellusca: brrrr :(( az első az egykori farmotoros buszra emlékeztet. A derekából még jócskán le is faragtak a számítógépen.
@fletwwod_mac: Na ehhez nem tudok mit szólni, íriszdiagnosztikát elég kevés pasi végeztem. ;-DDD

D vannak nagyon is finom pillantások. Jó esetben oda-vissza.
@Cirbolya_sentinel:
Kiráj, mint szent stpehán.
No hiszen...
Mindjárt jön stefke...
Mondjuk leszarom, de hol van Mamitírtok?
Ha már értelemről beszélünk.
Senki nem tuggya?
Kurvajóóóó! orulunkvincent.blog.hu/2012/08/26/orban_es_a_legjobb_ketszaz [..]"Az, hogy Orbán úgy nézett ki és úgy is beszélt, mint egy maffiózóvá avanzsált kecskepásztor Tirana-felsőn sem képezi tárgyát eme posztnak." Ezt láthatjuk több példányban. :-DD
@Habakuk999: Hollandia nem ér :D
amúgy meg normális országokban így megy ez, lassan ott tartunk, hogy a szomszédok közül, már mindenki normálisabb mint mi :S

Persze az egyszerű, vagy érdekel népnek a hanyatló ellenség víziója kell, akkor nem nyitja szemét, nem szól ellen, és hű baromként hajtja igába a fejét.
@Habakuk999: Emberek vagyunk. Szerintem te a megtestesült Krisztus is lecsesznéd, hogy a szeretet apostola, hogy a francba tudott korbácsot fonni és úgy kiűzni az úr templomából a kufárokat.:)
@a szív fészkei: Nem szemrehányás akart lenni az offozás említése, csak azért említettem, mert tényleg erővel fogtam vissza magam, hogy ne kössek bele Angyalba.

Azt hiszem, komolyabban vesszük ezt az egész vallás kérdését, mint a szenteskedők.
Nekik elég a keresztet hányni magukra, oszt jónapot.
@Habakuk999: "Ugyanis a cigánygyerek, a zsidógyerek, de még az általad csodált árja germán gyerek is születése pillanatában egyforma."

Én is mindig ezt mondom. :)
@a szív fészkei: Jé, ezt ismeri más is? Akárkinek mondtam az SI-faktort, mind csodálkoztak...
@Gábriel angyal: ebben sem fogunk egyet érteni, 2 év egyértelműen koncepciós per, és olyan igazi Svejkes, mint a császárt leszaró légynél, kontra produktív és felesleges keménykedése a hatalomnak és a csinovnyik seggnyalóknak.

Ilyenkor látszik a diktatórikus fősodor náluk is.
@Habakuk999: Én tahótlanítottam, nem vegyülök - mert már overdose vagyok. De ő írkál nekem, ez a sátánista rizsája megint valami hihetetlenül aljas és szemét volt.

És miért kéne magad visszafogni? Ha ő térít és terel, mivel állandóan kemény agitkát folytat, akkor lehet ellene szólni.
@Cirbolya_sentinel: Még a szomszédoknak is van mit tanulni,lásd a lányok bezárást az oroszoknál.

Rodeo írt a szegregáció fölszámolásának a lehetőségeiről, érdekes volt számomra.

Együtt kell tudni élni, ehhez bizony intelligencia vagy nyers erő kell.

Mi sajnos még a nyers erőnél tartunk.:(
@Cirbolya_sentinel: Semmi nem történt abban a templomban gyalázat. Énekeltek Szűz Máriához. És ha neki ez tetszett??

www.168ora.hu/punch/a-templomban-gyilkolta-meg-gyermekeit-cseh-denes-lelkesz-57392.html Ez ellen miért nem hörgött a vallásosság szent fáklyafénye, Gábriel? Hogy ott ilyet!!!
@Gábriel angyal: képmutató vagy, vagy azt is mondhatnám vizet prédikáló, de bort ivó, mert a megnyílvánulásaid, nem ezt a képet erősítik.

Igaz lehet én vagyok vak és tudatlan.
Két év alatt 1,5 milla munkahely, ja megy az, mint az ágybaszarás. (most még ez utóbbiban vagyunk jobbak, de)

munkahelyiterror.blog.hu/2012/08/26/okoskodo_mukormos_hr-es_kislanyok
@a szív fészkei: Képzeld akkor mi jön le nekik ha mondjuk az USÁ-ban túristáskodva NSM felvonulásba botlanak. :)

barikad.hu/rosentahl_es_zuroff_menjen_az_usa_ba_nacikat_keresni-20120720
@a szív fészkei: bizony így van ez.
Ha olyan a nő ruhája, akkor persze feleslegesnek tartja az ember fia azt az útban lévő kevés pamutot is. Stefikének is ez lehetett a gondja?

Mikről maradtam le délután... :DDD
Visszatolom a kilógó nyelvem és megyek visszaolvasni :DDD
@Gábriel angyal: Nem Angyal, érzek némi különbséget a kufárok kikergetése és cigánygyerekek ijesztgetése között.

Mint ahogyan annak ellenére, - itt most nyálas leszek, de nem tudom máshogyan megfogalmazni -, hogy tisztelem és szeretem az EMBERT, képes lennék harcolni az embertelenségetek ellen.

Ott tévedtek kurva nagyot, hogy a csöndes többséget akarat nélküli birkáknak gondoljátok.

Pedig nem azok, hidd el. S ne a Sipi féle hőzöngőkre gondolj.
@Gábriel angyal: Terelésben versenybe szállhatnál a legjobb pulikkal is.:)

Nem válaszoltál: hogyan egyeztethető össze a hited a politikai elveiddel?
@Cirbolya_sentinel: tudom, oroszok, csak régióban, táborokban gondolkodom,
@Habakuk999: tudom, hogy tudod, azt is, hogy eszméket is hozzá kapcsoltad, ezért is emlegetjük a keleti szelet annyira, de más dologba nem tudtam belekötni :-)
@Habakuk999: Te meg ott tévedsz kurva nagyot, hogy embertelen lennék. De ezen annyira nem kell aggódnom, mivel elég lesz a jó Isten előtt elszámolnom majd az életemmel.:)
@a szív fészkei: A probléma ott van, hogy téged egyik sem zavar különösebben.
@Gábriel angyal: Érdekes, nem csupán az árja faj iránti rajongásban vagy rokonlélek Stefivel.

Abban is, hogy nemszeretem kérdésre egyszerűen nem reagálsz.

Én magammal szemben számolok el az életemmel, valószínűsítem, hogy nekem nehezebb, mint neked a jó Isteneddel.

Ha elégedetlen, kiábrándult embereket manipulálva masírozni küldesz, az én szememben embertelen vagy akkor is, ha pl lelkészként dolgozol.

Mert nekem valahogyan nagyon ájtatos vagy.
Vagy ez csak politikai szerep?
Isten, haza, család?
@Habakuk999: ezt az árja faj iránti rajongásomat meg honnan szedted?? :) Egyébként nagyon is reagáltam a kérdésedre ha megfigyeled. :)

Ja és azt honnan vetted, hogy én bárkit is masírozni küldtem volna??? :)
@a szív fészkei:
az a baj -többek között- hogy ez a szerencsétlen aki írta a levelet nem áll a helyzet magaslatán, a HR picsát meg kell kérdezni, cum trucc elsőre, mi is az ő végzettsége, mennyi szakmai gyakorlata van? és milyen alapon vizsgáztat engem az én másirányú 30 éves sikeres tapasztalatommal, és azt kérni tőle, hogy valami szakemberrel hozzon össze a cégnél aki tudja miről van szó...hiszed nem hiszed én így jártam el, nagyon soxor és sikeres volt a főnök ugyanis ki akarja szűrni azokat akikkel nem érdemes beszélni sem, amikor ezt én így hangosan elmondtam a picsának 3 percen belűl előkerűlt a Vezérigazgató szent személye és a Műszaki Igazgató és beinvitáltak, hogy sajnos az elmúlt 5 percben más dolguk volt...és abból lett valós interview 3 órán át ahol szakmai kérdésekről beszéltünk és én kérdeztem mert azzal kezdtem, hogy meg akarom ismerni a céget mielőtt eldöntöm, hogy akarok e velük dolgozni ezek meg hápogtak de válaszoltak és rákérdeztem amire hümmögtek és meg is fizettek utána...

szóval a gumigerinc szart eredményez, brühühühühühü
@Gábriel angyal: az volt a válaszod, hogy emberek vagyunk?

Bocs, nem jöttem rá, hogy ez a válasz.

Egymással versengve mutogattatok fényképeket német katonákról.....

Hagyjuk, éreztem, kár erről kérdezni, el lesz mismásolva szépen.

Az nincs benne a tízparancsolatban, hogy légy őszintén önmagad.
@Habakuk999: Szív mutatott német katonás képet elsőként, bár gondolom láttad. :)
@Gábriel angyal:
Ez most komoly? Szív az oka mindennek?

Angyal, én nem vagyok óvó néni, te pedig nem vagy óvodás, hogy ilyen szintre visszamenve magyarázd a bizonyítványod.

Majd a jó Isteneddel elszámolsz.

Engem továbbra is érdekelne a hited és politikai elveid közötti antagonisztikus ellentétek feloldása, de úgy vélem háromszori noszogatást követően értelmetlen tovább forszírozni a kérdést.
@Habakuk999:
ne kérdezd semmire sem válaszol...van egy gyanúm, ő is egy kitalált figura és csak általánosságokkal foglalkozik meg az agitproppal

brühühühühühü
@rodeo36: Stefi ugyanígy reagálta le tegnap Zébácsi félcigányos kérdését.:(

Angyal sokszor tűnik embernek.
@rodeo36: Ez a rend. A fiam se rakhatta helyre, a férjem se, ha csinálják a fesztivált, elterjed, hoyg ezek kiállhatatlan hülyék. Te kivételes vagy, de itt ez így megy. Nem gumigerinc, hanem a regula.
@Habakuk999: Minek vagyok az oka? Hogy német turisták undorodnak ettől a fasz masírozástól a város közepén? Örülök, hogy a németek itt tartanak, hogy undorodnak.
@a szív fészkei: :)

egyszer régen itt csöpögtek Stefivel együtt német katonák fényképein, ez lett felemlegetve, Te csak elterülő hadműveletként kerültél képbe.:)

Nem a masírozásról van szó.
@Habakuk999: Na figy. Akkor fussunk neki még egyszer. Szív berakott egy fotópárosítást amin gárdisták és a német Wehrmacht látható amolyan "similar" értelemben, persze kiegészítve Szív látnoki képességeivel amelynek segítségével egyből leveszi, hogy a külföldi turisták épp mitől undorodnak. Képzeld akkor mi lesz, ha néhány német turista egész véletlen a most zajló zsidó nyári fesztiváltól fog undorodni. Vagy azt már nem fogják érzékelni csalhatatlan antennái?? :)

Aztán erre fel küldtem neki USA NSM-es nácikat, hogy ott pláne lehetne rettegni, majd pedig elég sok képet amin a nácik és a cionista hadsereg által elkövetett bűnök hasonlóságai és áldozatai látszanak.

Rátérve a fő kérdésedre az alábbiakat érdemes áttekinteni.

Bizonyos oldalról állandóan szemünkre hányják, hogy midőn keresztény világnézetünket védelmezzük, megfeledkezünk a kereszténység erkölcsi alaptörvényéről: a szeretet parancsáról. Azt hisszük, így írják, hogy akkor vagyunk jó keresztények, ha gyűlöljük a másvallásúakat, elsősorban persze a zsidót s ugyanakkor, mikor szeretetet hirdetünk, gyűlölködő antiszemitizmust űzünk. Kérdem tehát szeretettel: mi ez irányban a korrekt s a kereszténység szelleméhez leginkább méltó felfogás?

A vallási kérdés kikapcsolása után azonban megmarad az a súlyosabb, komolyabb kérdés: egyáltalában szabad-e akár társadalmi, akár erkölcsi téren bizonyos határozottsággal, erővel, kikényszerítő törekvéssel kelni ideáljaik védelmére? Szabad-e a katolicizmusnak szervezkedni s harcot viselnie az ellenségei ellen, akik bizonnyal nem csupán zsidók, hanem egyéb felekezetűek, sőt véletlenül katolikus bejegyzésűek is lehetnek? Nem ütközik-e bele ez a szervezkedés és harc a kereszténység szeretettörvényébe?

A felelet, azt hisszük, igen egyszerű. Minden rendezett szeretet elsősorban önmagunknál kezdődik, s ha mindenkit kell is szeretnünk, előbb kell szeretnünk a hozzánk közelebb állót, az érdemest, a megtámadottat, a jót, mint a kívülről rosszakaratúan támadót. S itt szükségképp elő fog állani a helyzet, hogy a szeretet kollíziójában esetleg meg is kell fenyítenünk, ártalmatlanná kell tennünk a javíthatatlan rosszat. Ezért font Krisztus is, a szeretet parancsának első hirdetője, ostort a kufárokra s nevezte el „viperafajzatnak” a cselszövő farizeusokat. És ezért mondta, hogy „nem békét jött hozni a földre, hanem kardot”. (Mt. 10, 34.) A „harcos kereszténység” gondolata tehát, az „ecclesia militans”, egyenesen krisztusi gondolat: az egyetlen ésszerű és egyetlen lehetséges ott, ahol a jónak ellenségei vannak, akiken a jó szó nem fog.

Ezzel szemben nem lehet azt hangoztatni, hogy a kereszténység pozitívum, tehát az anti- nem tartozhat programjába. Mert igenis, minden pozitívum egyúttal negatívum is: a negáció negatívuma. Minden kereszténység építés: tehát szükségképp lerombolója a destrukciónak (még ha azt némelyek progressziónak nevezik is). Szeretet; tehát harcüzenet a gyűlölet szellemének. Szelíd erkölcsiség; tehát küzdelem az erkölcstelenség ellen. A tisztaság kultúrája; tehát szervezkedés a piszok leküzdésére. Szóval a kereszténység lényegében harc és lényegében szeretet. És ezért van szükség a szeretet mellett s a szeretet nevében harcos kereszténységre és ecclesia militans-ra.

Természetes, hogy őszerintük a kereszténység csak akkor lesz igazán a „szeretet vallása”, ha hagyja magát szép csendesen és ellentmondás nélkül a falhoz szorítani. (Édes Istenem, micsoda szeretet is az, amikor valaki még azt sem engedi meg, hogy a falhoz szorítsák, a vagyonát elvegyék, a becsületét tönkretegyék, az embereit pellengérre állítsák, az intézményeit megrugdossák és megnyomorítsák!) „Az egyházat tűzzel-vassal kellene kipusztítani a föld színéről”, írják ők; de ez ellen felszólalni, a vágást parírozni, tiltakozni és védelemre szervezkedni: hisz ez gyűlölet és zsidózás! Ni, ezek a „harcos keresztények”, milyen furcsán tartják meg a „szeretet vallását”: szeretetet hirdetnek és nyársra szeretnének húzni minden „másképpgondolkozót” (mert hiszen — védekeznek!); Krisztussal kérkednek, és azt hiszik, hogy „annál jobb katolikus valaki, mennél inkább gyűlöli a zsidókat” (mert nini: elítélik a zsidók túlkapásait).

Nos, a kusza mondások és gáncsvető szofizmák terén örökre mesterek maradhatnak a kereszténység ellenségei, de azért a keresztény népek szociális és vallási önvédelme is örökre jogosult marad, még ha azt antiszemitizmusnak nevezgetik is odaát ugyanazok, kik az „egyházához ragaszkodó keresztény” helyett forgalomba hozták a „klerikális” elnevezést.

A kereszténység a szeretet vallása, igenis, és ezt az ellentáborból jövő kioktatások előtt is tudtuk mindnyájan; de ez a szeretet nem jelentheti azt, hogy a mi hitvallásunk gyáva nyulak és örökké meghátráló vénasszonyok pipogya világnézete legyen.
@Gábriel angyal: Tényleg érdekel, Te ezt a sok röpiratot, amiket bemásolsz, el is olvasod elhivatottságból?

Azt hiszem, a szöveg nem teljes, maradtak ki belőle részletek.

Régebben is mondtam már, elsősorban a saját véleményedre lennék kíváncsi.

Jó lehet olyan embernek lenni, aki minden kérdésben talál pontos iránymutatásokat feljebbvalóitól, papjától, vezérétől.
És aztán majd elszámol az Istenével valamikor, de természetesen a papjai megkönnyítik az elszámolást.

Számomra ez elfogadhatatlan. Mert én én vagyok, nem pedig mi, a szekta.

A válaszodat úgy vélem megértettem Angyal. Nem hiszem, hogy örülnék neki, de megértettem.
Elhiszem, hogy sokkal egyszerűbb úgy élni, hogy a saját lelkiismeretedet eladod a csuhába és mellénybe bújt ördögnek.

Autonóm egyénként nagyon nehéz tudomásul vennem a falkatag szuverén felelősségének és lelkiismeretének eltűnését.
Nincs már miről beszélnünk. Robot vagy.
@Habakuk999:
a háziszárnyas engem is kiakasztott több mint egy hónapja, azóta limitáltam, meggyőződésem, hogy valaki készített egy ilyen figurát= a normális jobbikos aki kitartóan vitatkozik, és ez a figura fut a háziszárnyas neve alatt, az egész családregény a kutyut is beleértve kitaláció -agitprop- és valaki akit az életben nem fogunk megismerni ebben a stílusban hülyíti a jobbsorsra érdemeseket.

brühühühühühü

figyeld ahogy "kultúrázik"
@a szív fészkei:
ugyanezt otthon is lejátszottam, cum trucc, azzal az alapállással kell megjelenni, hogy nekem pedig kevésbé van szükségem az állásra mint a cégnek a munkámra, ők buknak ha nem kapják meg a megfelelőt és ezt el is szoktam nekik rebegni és nem érdekel mit terjesztenek utána...mert -ha bármi okból- nem jön létre a megállapodás az számomra azt jelenti, nem nekem volt szánva a sors által...

nem egy esetben kaptam az éppen jól gyakorolt munkám helyén telefonhívást, hogy xy vagyok és szeretnék!!!! (érted?) veled találkozni van egy ajánlatom...és este 10 után találkoztam a már üres gyárban a tulajjal aki azután elmesélte lecsekkolt és "vágyik rám" és ez is több órás dumcsi

mondd a fiúidnak otthon álljanak ki önmagukért nem érdekes mit gondolnak és mit terjesztenek, sohasem feladni

brühühühühühühü
@Habakuk999: Nagy kő esett le szívemről, hogy végül sikerült választ kapnod a kérdésedre.
Az egyéb jelzőkkel nem nagyon kell foglalkoznom, elég ha csak mosolygok rajtuk.
A csuhás ördög és a robotos különösen is tetszett. :)
@rodeo36: Ez jó volt. Reggel ha beszélek az asszonnyal és a lányommal elmondom nekik, hogy mi csupán kitalációk vagyunk. :)
@Gábriel angyal: Színtiszta szofizmus, amely a gyűlölködést a destrukció lerombolásának hazudja. Mestermunka, Göbbels is megdicsérné érte a szerzőt. Kérdezd meg Böjte Csabát, hogy mi a szeretet valójában vagy olvass II. János Pált, onnan megtudhatod. Ne a gyűlölet papjaitól tanulj.
@rodeo36: Igen, meg lehet így jelenni, ha van amúgy jó állásod, de újabbra vagy még jobbra vársz. De akinek - mint a posztbelinek is - a családja szájába kell a falat, az az ért meglátszik, ne legyél már ennyire érzéketlen. És akit ezerszer rúgnak pofán, az már nem olyan nagylegény, mint te. Neked mákod van, ahogy itt elmeséled külön leges képességeid és leehtőségeid voltak/vannak, ez nem áltlaános - olyan is létezik a földön aki "csak" két-három nyelven beszél, a szakmájához ért, de nem viklágbajnok szinten, stb.

Te rohadt érzéketlen vagy azzal, aki nem a te szinted. Nem tudom, volt-e/van-e családod, gyerekeid, de olyankor a saját ego eléggé háttérbe szorul. És van, akinek olyan a lelkialkata, hogy az x. elutasítás már összetöri.

A fiam - a férjem már nem próbálkozik, mert nem tud a születési dátumán változtatni és ez volt mindig a fő kifogás - alapvonása a higgadt, öntudatos de alapvető szerénység: pont ezért nem lesz annyira jó a mostani szakmájában (ezt tudja is), mert távol áll tőle a harsány kivagyiság, a mindig előtérbe tolakodás, a rongyrázás, habverés, másokon átgázolás, másokat átbaszás. Mondjuk, pl. ami mind Orvbán sajátja.
Ő - és erre büszke vagyok - értelmes és normális ember, akinek itt ma Magyarországon nem nagyon terem babér, hátszele sincs, csak ötször nehezebb dolga, noha szakmailag és nyelvileg eléggé topon van.

Én hiszem, hogy megtalálja mégis az álomállását ennyire nehezített terepen is, ha nem itt, akkor kint, amibe beledöglünk, de nem mi vagyunk az érdekesek. A te receptedet csak Orvbán tudja alkalmazni, mi nem. De kösz a tanácsot. Ja és mindig azt csábítgatják máshová, akinek épp kurvajó helye van. Aki a padlón hever, azt soha, szóval a te történeted egyáltalán nem a posztbelié.
Én is ismerek nagyon befutottat világviszonylatban is nagyon cool és magas helyen , akiért vergődnek, pont mert ott van, ahol. Ha ülne - ugyanazokkal a szellemi paramétereivel a - házában, senki meg nem keresné. Ez öngerjesztő folyamat, elég egyszer kell belekerülni. De amíg belekerülsz!!!!
@Habakuk999: Eichmann, a porszívóügynök. Legalább az ember megérti az ilyenek gólemmé alakulását is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A devecseri gyűlés mindent megmagyaráz, a tények beszélnek. Normális ember nem dobál kővel házakat, nem akarja honfitársait kiutálni az országból. Normális ember zászlót nem éget. Normális ember nem durrogtat géppisztollyal ünnepélyen. Normális ember nem tart kapcsolatot paramilitáris bandákkal. Stb., stb. És mindezt a keresztényi szeretet nevében.
@iii: Meg ugye a normális ember nem védelmez bűnözőket sem. :)
Egy éppen szolgálatát töltő főrendőrnek nincs joga az egyik törvényesen parlamentbe jutott prlamenti párt prlamentbe jutását nyíltan pártpolitikai nyilatkozatban nehezményeznie, problémának neveznie.
süti beállítások módosítása