Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.26. 05:49 Fabius

PintérKém! Ezzel jól beégteTEK!

Címkék: jobbik tek hírszerzés gárda blamázs

Aszongya nekünk Hajdu János főTEK tegnap Kőszegen: "meglehetősen erőre kapott a szélsőjobboldal". Meg, hogy ez ilyen kezelhető probléma, nem kell betojni. Közben Magyarország hírszerzése a rendőrséggel, terrorelhárítással is minden mással együtt egyesre vizsgázik, mert a Gárda és a Jobbik úgy vágta át őket a palánkon, hogy csak úgy csattantak a túloldalon. De legalább Orbán szerint a kétharmad áll, mint a cövek, és ezek szerint élvezi, ha szopatják.

Kedves radikális befosáselmélet gyártók, mi lesz most veletek? A Jobbikot és csatolt részeit ellepték az ügynökök, minden ami van ezért van, - című fejezetet az elméletgyűjteményből lehet összegyűrni és kivágni a kukába. Ugyanis, ha lenne köztetek bármilyen ügynök az ekkora égést nem engedne meg se magának, se azoknak akiknek jelent.

tek.gif

Másik oldala a történetnek, hogy az ilyen hatékonysággal működő szolgálatokra és terrorelhárításra vajon mi szükségünk van? Egy halott fasisztának szemre ész nélkül bármelyik kormányhivatalnok tud írni levelet. Kevésbé égő lenne azzal takarózni, hogy a megnézett impresszum alapján a takarítónőnek nem voltak gyanúsak a Sobri Jóska meg Rózsa Sándor nevek, mint szembesülni a ténnyel, hogy a TEK dandártábornoka nem, hogy a szélsőjobb mai dolgaival nincs tisztában, de a történelem órákról is hiányzott. Mert Ostenburg-Moravek Gyula nevével - gondoljunk róla bármit - legalább a soproni népszavazás és a leghűségesebb város cím odaítélésének meséje közben találkoznia kellett. Volna.

A színvonalat elnézve végül is semmi meglepő nincs abban, ha ennyire meg lehet vezetni őket egy rendezvény helyszínével is. Ezzel együtt világos, hogy a hírszerzés sincs a helyzet magaslatán. Nem tudom honnan szerzik ezeket az információkat, de a vasárnapi miséről hazafelé tartó főkötős nénikéktől és bármelyik Sport büfé háemcséitől jobb és pontosabb infókat lehetne halászni, ha kicsit ügyes az ember. Képzeljük el mi lenne, ha nem a radikálisok polgárőr egyesületének rendezvényhelyszínét, hanem a Nemzeti Bástya elvtársara sanda tekintetet vető terroristák búvóhelyét kéne földeríteni? Isteni szerencséjük ezeknek, hogy az avatás és a szülinapi zsúr két helyszínén összesen voltak 5-600-an. Nagyobb tömeg esetén csak fölmerülne a kérdés:

Viktor, aranyapa, biztos nyugodtan alszol?

547 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr534732191

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.08.26. 13:28:50

Az Alcsúti Krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet Orbán V...

Trackback: Betiltott egyenruhában masíroztak, rasszista beszéddel uszítottak 2012.08.26. 13:25:11

Tűrnie kellett a rendőrségnek a törvénysértéseket a Hősök terére szervezett, a betiltott Magyar Gárda alapításának ötödik évfordulójára emlékező felvonuláson. A 2009-ben feloszlatott Magyar Gárda megalakulásának ötödik évfordulójára emlékeztek fekete é...

Trackback: Cövek 2012.08.26. 09:24:52

- Milyen minta lesz és hova?- Én, nem is tudom, hogy mondjam. Egy intim tetoválást szeretnék!- Ne izguljon, én már annyi furcsa kéréssel találkoztam, nekem bátran elmondhatja mit szeretne!- A nemiszervemre szeretnék...- Nem gond, mi legyen? Egy nonfigu...

Trackback: Cövek 2012.08.26. 09:24:49

- Milyen minta lesz és hova?- Én, nem is tudom, hogy mondjam. Egy intim tetoválást szeretnék!- Ne izguljon, én már annyi furcsa kéréssel találkoztam, nekem bátran elmondhatja mit szeretne!- A nemiszervemre szeretnék...- Nem gond, mi legyen? Egy nonfigu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a mihez tartás végett:

Már a TEK vigyáz a Szíriában elrabolt magyarokra
A vasárnap déli óráktól már a Terrorelhárítási Központ (TEK) kizárólagos felügyelete alatt van a Szíriában augusztus 13-án elrabolt három magyar állampolgár - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a TEK krízisközpontjának a Miniszterelnökséghez eljuttatott jelentése alapján az...

hvg.hu/vilag/20120826_Mar_a_TEK_vigyaz_a_Sziriaban_elrabolt_mag
@szucsis: Mindig az előzőeket kell simfelni, ez örök recept. Hát ennyi baromságot nyolc év alatt sem csináltak, ahogy emlékszem.
@Cirbolya_sentinel:
Kezdhetnek aggódni.
Szelmeszi mindenlófasztólmegvédünkmindenkit biztos, majd őket is.
Végük van!
@fletwwod_mac: NA ez jó szlogen. Címlaplányok meg gyártósorról gördülnek le. azért a minden kence nélkül is ütős szépségek igen kevesen vannak a világban. Kell kis rásegítés.
@Cirbolya_sentinel: Teee, ez már misztikus!!! Én is ezt adtam be délután.
@szucsis: Na akkor sűrűn nézz magad köré, ha lelépsz az úttestről vagy ilyesmi. Bár biztos finomodtak a módszerek a kritikus szellemekkel szemben...
@Penivaldes: Jó, akkor neked nem. Én szeretem a kis szájfény, szem- szempillafesték kombót számít azért.
@dr. Bubó: Anikóasszony kezd elhegedűszsuzsásodni: ráncos, nyűtt.
@Penivaldes:
Őszintén remélem, hogy nem.
Lóvét el lehet lopni, de életekkel játszani nem.
A párhuzam csak sánta volt, bocsi.
@a szív fészkei: Futottál még egy kört a kedvenc sátánistáiddal??? :) Nem baj az elkövetkező 2 évben tanulnak egy kis tisztességet. :)
@Gábriel angyal: ------------------------ ez cseppet tapló és túlzó volt, még ha vigyorogsz is hozzá, azon ajánlott 2 év tanulás ráférne néhány jobbikosra és majd összes gárdistára is....
@Marcellusca: Jaj, ez az Ice Tné?? A férjét bírom a Különleges ügyosztályból, de a nő bögyei szilikonipari remekek, a segge nem tudom, hogy a jóisten kezemunkája-e? Kicsit gumijellegű az egész nő.

Volt múltkor egy jógapozitúra képe hasonlóan nem angolkisasszonyos cuccban, hát eléggé karfiolos a segge - mert twittelte, az meg nem fotoboltos műfaj. Na szóval, örüljön neki a zura.
@Cirbolya_sentinel: Mit írt? Hogy sátánisták és rájuk fér a Gulág? Ez hülye szegény. Hagyd, magáról állít ki bizit.
@Cirbolya_sentinel:
Stimm-:))
Nekem az tetszik a legjobban, amikor a nemzeti érzelmű oldal kopasz, tökükre vaskeresztet tetováltatott, rendkívül képzett aktivistái avval példálódznak, hogy innen kénytelen volt a szellemi tőke menekülni. Oszt ezér’ legyünk már tiranonizéista ellenes, tökös tizenötmilliós ellenállók, mer ez megy ma is. Hmm… pusztán azt felejtik el az egészséges fejbőr című nemzeti rock zenekar - „Megzuhant a turul, felélesztjük háturul” - című számának euforisztikus élményt nyújtó hallgatása közben, hogy eme kiváló elmék döntő többsége ki is? A magyar Nobel-díjasok (talán háromtól eltekintve), mindegyike zsidó volt. A francba, ilyet… skandalum!
Most ezek után, mi a lófaszt fognak csinálnak az árpádsávos zászlókkal? Pelenka lesz belőlük a születendő Hunóráknak?
- itt jön Rodeo –
@Tűzfal: Miért kell ez kétszer? Iszonyú züllött feje van.
@a szív fészkei: jahh, pont azt, látom már te is jól tudsz gondolkodni a fejével ;)
@Gábriel angyal:
Nagy érdeklődéssel olvastam délután az egyházzal és Penike méreteivel kapcsolatos véleményeket.

A méretek nekem nem mondanak semmit, halvány gőzöm sincs, milyen is lehet a valóságban, nem mellesleg erre a témára tudtommal külön szoba is van, így nem volt nehéz nem reagálni.

Az egyházzal, kereszténységgel kapcsolatosan mocorgott az ujjam, hogy hozzászóljak. Nem tettem, mert téged hoztalak volna fel példának, és úgy gondoltam minek személyeskedjek.

Ez a cinikus sátánista hozzászólásod csak kihozza belőlem az állatot.

Ne vedd személyes sértésnek az alábbiakat, de néhány dolog fölkeltette a figyelmemet.

Te roppant ájtatos modorban tudsz írni templomokról, kislányodról, kiskutyádról, éppen az általad szeretett élőlényekről.

Szenteskedve hangoztatod a vallásosságodat, a keresztényi szeretetet, türelmet is a hivatalos egyházad hivatalos programjain az általuk hivatalosan megérdemlőkkel szemben.

Ugyanakkor lelkesedsz a kirekesztésért, türelmetlen vagy a mássággal, sőt erőszakot hirdetsz a neked nem tetszőkkel szemben.

Én nem vagyok templomjáró, nem vagyok hívő sem.
Talán humanistának tartanám magam, ha lenne még ilyen kategória.

De úgy gondolom, ha a keresztényi szeretetet hirdető egyház ennyire hozzád hasonló gyűlöletben neveli a fiatalokat, akkor az nem keresztényi, és én nem akarom, sőt mindent elkövetek azért, hogy az egyház irányítását a fiatalok nevelésében megakadályozzam a magam eszközeivel.

Lehet, az én gyerekeim nem hallottak tőlem ájtatos manóként a szeretetről áradozni, de olyan emberek lettek, akik ugyanúgy utálják azt az emberi butaságból eredő kirekesztést, amit képviselsz.

Ugyanis a cigánygyerek, a zsidógyerek, de még az általad csodált árja germán gyerek is születése pillanatában egyforma.

Hogyan magyarázod az állítólagos kereszténységed és politikai elveid ellentmondásait?
@Knósszosz: stimm, ők is akkor kemények csak, amikor náluk gyengébbel, vagy kevesebbekkel kell összecsapni, igazi falka szellem, de még abból is a legszenyább. Kéretik sikeresnek lenni a munkájukban, vagy Nobelosodni, jahh, hogy arra több okból is alkalmatlanok, hát marad a másik kinyúvasztása, mert ha vak mindenki, ők a királyok fél szemmel ;)
@Habakuk999: emelem kalapom, mi is ezt mondánk, cseppet póriasabban, egyszerűbben, de igazságod vagyon, nagyon is
@Habakuk999: Ez jó, grat! Humánum - mit írkálsz neki ilyen illetlen perverz szót???

Penike méreteiről meg miért is értekezzünk??? Az mind legalább nem hazugság, szemfényvesztés és egyebek, ami Orvbánból árad megállíthatatlanul.

Ez, hogy hová megy a rendőrség betiltott eseményt feloszlatni, ill. hol van tényleges eksön - meg olyan lólábszerűen kilógatós történet, hogy már szégyen az egyszerűsége. Legyen meg az avatás, mert Vona bajtárs jó bajtárs, de a hülye pampogó jogvédőknek@külföldnek is csinálunk kis performanszot. Ennyi volt ez, nem több. Olasz FB-on már ott is van a gárdista kisklambó gyűlölködő képe. Szóval megint akad címlapos téma.

Ezt tovább pörgetni nem tudtuk, ill. egy bennfentes látszó ember valamit méghozzátett de ahhoz meg szakismeretek híján nehéz mit írni, azontúl, hogy vigyázzon magára... Szóval az offok története ilyesmi, hogy kifúj a téma. A különszobát senki nem látogatja annyira. Itt meg elmarhultunk kicsit.

Orvbán körmérete is egyre izgibb, mert hízik a kis gömböc, egyre hízik, és egyszer csak eljön a mesebeli kiskondás...
a dicső keleti szél:

Kínai bűnbandát számoltak fel Angolában

Emberkereskedelemmel, zsarolással és fegyveres rablással foglalkoztak a gyanúsítottak.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2012%2F08%2F26%2Fkinai_bunbandat_szamoltak_fel_angolaban%2F
@Cirbolya_sentinel: Sima irigység. SI-faktor zsidókra hangszerelve. Ezt sem mai hang, sok évszázados téma: elveszik a jófajtájúak elől a helyet. Ha nem lesznek,lehet érvényesülni, tehát kéretik irtani és küldeni a nyálba.
ehhhh, fölös minden szó, annyira ésszerű itt minden, hogy csak na:

Rossz értékelés alapján kezdett mészárlásba Pintér a rendőrök szerint

hvg.hu/itthon/20120824_Rendorsegi_teljesitmenyertekeles_ertheto_#
@a szív fészkei: tom, de ha elfogy az egyik, kell utána másik, hisz így működik az összes diktatúra kerek-e világon
@Cirbolya_sentinel: Igen, ezért imádják Putyint, Ahmadinezsádot meg a többi cuncibogarat annyira.
@Cirbolya_sentinel:

Véletlenül pont kinn voltam Amsterdamban a meleg fesztiváljuk napján.

Ünnep volt, tele volt a város kézen fogva járó egynemű párokkal.
Nem csináltak rosszat, nem voltak gusztustalanok, csatornákon parádéztak hajókon, tapsolták őket.
A hollandok reformátusok, talán sok közöttük a puritán is, egyetlen egy rosszalló pillantást sem vettem észre.

Összesen láttam egy darab rendőrt, pedig egész nap a városban császkáltunk.

S szégyenkeztem. Azon, hogy mi, magyarok mennyivel ostobább, hülyébb, primitívebb nép vagyunk.

Azt csak zárójelbe, én mostanában jó sok olyan országban megfordultam, ahol a vezír szerint ha nem segítünk rajtuk amúgy magyaros unortodox módon, tönkremennek, én valahogyan nem vettem észre azt a rohadt nagy válságot.

Lehet a vezírnek mindent látó szemüvege van.
@Penivaldes: Úgy érted, mind csak vetkőztet? Vigyázz, átmész Stefibe e téren! Nem mind ilyen, nagyon elgyengült, melengető is tud lenni egy pasinézés. Sose volt ilyenben részed?
@Cirbolya_sentinel: Annyira cseppet sem volt tapló és túlzó mint, amit ők műveltek. Bár valóban vannak olyanok akinek szimpi egy nőnél, ha mondjuk terhesen orgiára jár. A templom gyalázás az ilyeneknél úgy látszik már szimplán "természetes."
@a szív fészkei: Nem hiszi el, pedig állítólag az íriszem még sötétebb is lesz bizonyos helyzetekben.:)
De összekuszálta a gondolatait, mert Egérkét kínozná a szépségével és bájával - szegény Egér, siratunk erősen :)))
@Marcellusca: brrrr :(( az első az egykori farmotoros buszra emlékeztet. A derekából még jócskán le is faragtak a számítógépen.
@fletwwod_mac: Na ehhez nem tudok mit szólni, íriszdiagnosztikát elég kevés pasi végeztem. ;-DDD

D vannak nagyon is finom pillantások. Jó esetben oda-vissza.
@Cirbolya_sentinel:
Kiráj, mint szent stpehán.
No hiszen...
Mindjárt jön stefke...
Mondjuk leszarom, de hol van Mamitírtok?
Ha már értelemről beszélünk.
Senki nem tuggya?
Kurvajóóóó! orulunkvincent.blog.hu/2012/08/26/orban_es_a_legjobb_ketszaz [..]"Az, hogy Orbán úgy nézett ki és úgy is beszélt, mint egy maffiózóvá avanzsált kecskepásztor Tirana-felsőn sem képezi tárgyát eme posztnak." Ezt láthatjuk több példányban. :-DD
@Habakuk999: Hollandia nem ér :D
amúgy meg normális országokban így megy ez, lassan ott tartunk, hogy a szomszédok közül, már mindenki normálisabb mint mi :S

Persze az egyszerű, vagy érdekel népnek a hanyatló ellenség víziója kell, akkor nem nyitja szemét, nem szól ellen, és hű baromként hajtja igába a fejét.
@Habakuk999: Emberek vagyunk. Szerintem te a megtestesült Krisztus is lecsesznéd, hogy a szeretet apostola, hogy a francba tudott korbácsot fonni és úgy kiűzni az úr templomából a kufárokat.:)
@a szív fészkei: Nem szemrehányás akart lenni az offozás említése, csak azért említettem, mert tényleg erővel fogtam vissza magam, hogy ne kössek bele Angyalba.

Azt hiszem, komolyabban vesszük ezt az egész vallás kérdését, mint a szenteskedők.
Nekik elég a keresztet hányni magukra, oszt jónapot.
@Habakuk999: "Ugyanis a cigánygyerek, a zsidógyerek, de még az általad csodált árja germán gyerek is születése pillanatában egyforma."

Én is mindig ezt mondom. :)
@a szív fészkei: Jé, ezt ismeri más is? Akárkinek mondtam az SI-faktort, mind csodálkoztak...
@Gábriel angyal: ebben sem fogunk egyet érteni, 2 év egyértelműen koncepciós per, és olyan igazi Svejkes, mint a császárt leszaró légynél, kontra produktív és felesleges keménykedése a hatalomnak és a csinovnyik seggnyalóknak.

Ilyenkor látszik a diktatórikus fősodor náluk is.
@Habakuk999: Én tahótlanítottam, nem vegyülök - mert már overdose vagyok. De ő írkál nekem, ez a sátánista rizsája megint valami hihetetlenül aljas és szemét volt.

És miért kéne magad visszafogni? Ha ő térít és terel, mivel állandóan kemény agitkát folytat, akkor lehet ellene szólni.
@Cirbolya_sentinel: Még a szomszédoknak is van mit tanulni,lásd a lányok bezárást az oroszoknál.

Rodeo írt a szegregáció fölszámolásának a lehetőségeiről, érdekes volt számomra.

Együtt kell tudni élni, ehhez bizony intelligencia vagy nyers erő kell.

Mi sajnos még a nyers erőnél tartunk.:(
@Cirbolya_sentinel: Semmi nem történt abban a templomban gyalázat. Énekeltek Szűz Máriához. És ha neki ez tetszett??

www.168ora.hu/punch/a-templomban-gyilkolta-meg-gyermekeit-cseh-denes-lelkesz-57392.html Ez ellen miért nem hörgött a vallásosság szent fáklyafénye, Gábriel? Hogy ott ilyet!!!
@Gábriel angyal: képmutató vagy, vagy azt is mondhatnám vizet prédikáló, de bort ivó, mert a megnyílvánulásaid, nem ezt a képet erősítik.

Igaz lehet én vagyok vak és tudatlan.
Két év alatt 1,5 milla munkahely, ja megy az, mint az ágybaszarás. (most még ez utóbbiban vagyunk jobbak, de)

munkahelyiterror.blog.hu/2012/08/26/okoskodo_mukormos_hr-es_kislanyok
@a szív fészkei: Képzeld akkor mi jön le nekik ha mondjuk az USÁ-ban túristáskodva NSM felvonulásba botlanak. :)

barikad.hu/rosentahl_es_zuroff_menjen_az_usa_ba_nacikat_keresni-20120720
@a szív fészkei: bizony így van ez.
Ha olyan a nő ruhája, akkor persze feleslegesnek tartja az ember fia azt az útban lévő kevés pamutot is. Stefikének is ez lehetett a gondja?

Mikről maradtam le délután... :DDD
Visszatolom a kilógó nyelvem és megyek visszaolvasni :DDD
@Gábriel angyal: Nem Angyal, érzek némi különbséget a kufárok kikergetése és cigánygyerekek ijesztgetése között.

Mint ahogyan annak ellenére, - itt most nyálas leszek, de nem tudom máshogyan megfogalmazni -, hogy tisztelem és szeretem az EMBERT, képes lennék harcolni az embertelenségetek ellen.

Ott tévedtek kurva nagyot, hogy a csöndes többséget akarat nélküli birkáknak gondoljátok.

Pedig nem azok, hidd el. S ne a Sipi féle hőzöngőkre gondolj.
@Gábriel angyal: Terelésben versenybe szállhatnál a legjobb pulikkal is.:)

Nem válaszoltál: hogyan egyeztethető össze a hited a politikai elveiddel?
@Cirbolya_sentinel: tudom, oroszok, csak régióban, táborokban gondolkodom,
@Habakuk999: tudom, hogy tudod, azt is, hogy eszméket is hozzá kapcsoltad, ezért is emlegetjük a keleti szelet annyira, de más dologba nem tudtam belekötni :-)
@Habakuk999: Te meg ott tévedsz kurva nagyot, hogy embertelen lennék. De ezen annyira nem kell aggódnom, mivel elég lesz a jó Isten előtt elszámolnom majd az életemmel.:)
@a szív fészkei: A probléma ott van, hogy téged egyik sem zavar különösebben.
@Gábriel angyal: Érdekes, nem csupán az árja faj iránti rajongásban vagy rokonlélek Stefivel.

Abban is, hogy nemszeretem kérdésre egyszerűen nem reagálsz.

Én magammal szemben számolok el az életemmel, valószínűsítem, hogy nekem nehezebb, mint neked a jó Isteneddel.

Ha elégedetlen, kiábrándult embereket manipulálva masírozni küldesz, az én szememben embertelen vagy akkor is, ha pl lelkészként dolgozol.

Mert nekem valahogyan nagyon ájtatos vagy.
Vagy ez csak politikai szerep?
Isten, haza, család?
@Habakuk999: ezt az árja faj iránti rajongásomat meg honnan szedted?? :) Egyébként nagyon is reagáltam a kérdésedre ha megfigyeled. :)

Ja és azt honnan vetted, hogy én bárkit is masírozni küldtem volna??? :)
@a szív fészkei:
az a baj -többek között- hogy ez a szerencsétlen aki írta a levelet nem áll a helyzet magaslatán, a HR picsát meg kell kérdezni, cum trucc elsőre, mi is az ő végzettsége, mennyi szakmai gyakorlata van? és milyen alapon vizsgáztat engem az én másirányú 30 éves sikeres tapasztalatommal, és azt kérni tőle, hogy valami szakemberrel hozzon össze a cégnél aki tudja miről van szó...hiszed nem hiszed én így jártam el, nagyon soxor és sikeres volt a főnök ugyanis ki akarja szűrni azokat akikkel nem érdemes beszélni sem, amikor ezt én így hangosan elmondtam a picsának 3 percen belűl előkerűlt a Vezérigazgató szent személye és a Műszaki Igazgató és beinvitáltak, hogy sajnos az elmúlt 5 percben más dolguk volt...és abból lett valós interview 3 órán át ahol szakmai kérdésekről beszéltünk és én kérdeztem mert azzal kezdtem, hogy meg akarom ismerni a céget mielőtt eldöntöm, hogy akarok e velük dolgozni ezek meg hápogtak de válaszoltak és rákérdeztem amire hümmögtek és meg is fizettek utána...

szóval a gumigerinc szart eredményez, brühühühühühü
@Gábriel angyal: az volt a válaszod, hogy emberek vagyunk?

Bocs, nem jöttem rá, hogy ez a válasz.

Egymással versengve mutogattatok fényképeket német katonákról.....

Hagyjuk, éreztem, kár erről kérdezni, el lesz mismásolva szépen.

Az nincs benne a tízparancsolatban, hogy légy őszintén önmagad.
@Habakuk999: Szív mutatott német katonás képet elsőként, bár gondolom láttad. :)
@Gábriel angyal:
Ez most komoly? Szív az oka mindennek?

Angyal, én nem vagyok óvó néni, te pedig nem vagy óvodás, hogy ilyen szintre visszamenve magyarázd a bizonyítványod.

Majd a jó Isteneddel elszámolsz.

Engem továbbra is érdekelne a hited és politikai elveid közötti antagonisztikus ellentétek feloldása, de úgy vélem háromszori noszogatást követően értelmetlen tovább forszírozni a kérdést.
@Habakuk999:
ne kérdezd semmire sem válaszol...van egy gyanúm, ő is egy kitalált figura és csak általánosságokkal foglalkozik meg az agitproppal

brühühühühühü
@rodeo36: Stefi ugyanígy reagálta le tegnap Zébácsi félcigányos kérdését.:(

Angyal sokszor tűnik embernek.
@rodeo36: Ez a rend. A fiam se rakhatta helyre, a férjem se, ha csinálják a fesztivált, elterjed, hoyg ezek kiállhatatlan hülyék. Te kivételes vagy, de itt ez így megy. Nem gumigerinc, hanem a regula.
@Habakuk999: Minek vagyok az oka? Hogy német turisták undorodnak ettől a fasz masírozástól a város közepén? Örülök, hogy a németek itt tartanak, hogy undorodnak.
@a szív fészkei: :)

egyszer régen itt csöpögtek Stefivel együtt német katonák fényképein, ez lett felemlegetve, Te csak elterülő hadműveletként kerültél képbe.:)

Nem a masírozásról van szó.
@Habakuk999: Na figy. Akkor fussunk neki még egyszer. Szív berakott egy fotópárosítást amin gárdisták és a német Wehrmacht látható amolyan "similar" értelemben, persze kiegészítve Szív látnoki képességeivel amelynek segítségével egyből leveszi, hogy a külföldi turisták épp mitől undorodnak. Képzeld akkor mi lesz, ha néhány német turista egész véletlen a most zajló zsidó nyári fesztiváltól fog undorodni. Vagy azt már nem fogják érzékelni csalhatatlan antennái?? :)

Aztán erre fel küldtem neki USA NSM-es nácikat, hogy ott pláne lehetne rettegni, majd pedig elég sok képet amin a nácik és a cionista hadsereg által elkövetett bűnök hasonlóságai és áldozatai látszanak.

Rátérve a fő kérdésedre az alábbiakat érdemes áttekinteni.

Bizonyos oldalról állandóan szemünkre hányják, hogy midőn keresztény világnézetünket védelmezzük, megfeledkezünk a kereszténység erkölcsi alaptörvényéről: a szeretet parancsáról. Azt hisszük, így írják, hogy akkor vagyunk jó keresztények, ha gyűlöljük a másvallásúakat, elsősorban persze a zsidót s ugyanakkor, mikor szeretetet hirdetünk, gyűlölködő antiszemitizmust űzünk. Kérdem tehát szeretettel: mi ez irányban a korrekt s a kereszténység szelleméhez leginkább méltó felfogás?

A vallási kérdés kikapcsolása után azonban megmarad az a súlyosabb, komolyabb kérdés: egyáltalában szabad-e akár társadalmi, akár erkölcsi téren bizonyos határozottsággal, erővel, kikényszerítő törekvéssel kelni ideáljaik védelmére? Szabad-e a katolicizmusnak szervezkedni s harcot viselnie az ellenségei ellen, akik bizonnyal nem csupán zsidók, hanem egyéb felekezetűek, sőt véletlenül katolikus bejegyzésűek is lehetnek? Nem ütközik-e bele ez a szervezkedés és harc a kereszténység szeretettörvényébe?

A felelet, azt hisszük, igen egyszerű. Minden rendezett szeretet elsősorban önmagunknál kezdődik, s ha mindenkit kell is szeretnünk, előbb kell szeretnünk a hozzánk közelebb állót, az érdemest, a megtámadottat, a jót, mint a kívülről rosszakaratúan támadót. S itt szükségképp elő fog állani a helyzet, hogy a szeretet kollíziójában esetleg meg is kell fenyítenünk, ártalmatlanná kell tennünk a javíthatatlan rosszat. Ezért font Krisztus is, a szeretet parancsának első hirdetője, ostort a kufárokra s nevezte el „viperafajzatnak” a cselszövő farizeusokat. És ezért mondta, hogy „nem békét jött hozni a földre, hanem kardot”. (Mt. 10, 34.) A „harcos kereszténység” gondolata tehát, az „ecclesia militans”, egyenesen krisztusi gondolat: az egyetlen ésszerű és egyetlen lehetséges ott, ahol a jónak ellenségei vannak, akiken a jó szó nem fog.

Ezzel szemben nem lehet azt hangoztatni, hogy a kereszténység pozitívum, tehát az anti- nem tartozhat programjába. Mert igenis, minden pozitívum egyúttal negatívum is: a negáció negatívuma. Minden kereszténység építés: tehát szükségképp lerombolója a destrukciónak (még ha azt némelyek progressziónak nevezik is). Szeretet; tehát harcüzenet a gyűlölet szellemének. Szelíd erkölcsiség; tehát küzdelem az erkölcstelenség ellen. A tisztaság kultúrája; tehát szervezkedés a piszok leküzdésére. Szóval a kereszténység lényegében harc és lényegében szeretet. És ezért van szükség a szeretet mellett s a szeretet nevében harcos kereszténységre és ecclesia militans-ra.

Természetes, hogy őszerintük a kereszténység csak akkor lesz igazán a „szeretet vallása”, ha hagyja magát szép csendesen és ellentmondás nélkül a falhoz szorítani. (Édes Istenem, micsoda szeretet is az, amikor valaki még azt sem engedi meg, hogy a falhoz szorítsák, a vagyonát elvegyék, a becsületét tönkretegyék, az embereit pellengérre állítsák, az intézményeit megrugdossák és megnyomorítsák!) „Az egyházat tűzzel-vassal kellene kipusztítani a föld színéről”, írják ők; de ez ellen felszólalni, a vágást parírozni, tiltakozni és védelemre szervezkedni: hisz ez gyűlölet és zsidózás! Ni, ezek a „harcos keresztények”, milyen furcsán tartják meg a „szeretet vallását”: szeretetet hirdetnek és nyársra szeretnének húzni minden „másképpgondolkozót” (mert hiszen — védekeznek!); Krisztussal kérkednek, és azt hiszik, hogy „annál jobb katolikus valaki, mennél inkább gyűlöli a zsidókat” (mert nini: elítélik a zsidók túlkapásait).

Nos, a kusza mondások és gáncsvető szofizmák terén örökre mesterek maradhatnak a kereszténység ellenségei, de azért a keresztény népek szociális és vallási önvédelme is örökre jogosult marad, még ha azt antiszemitizmusnak nevezgetik is odaát ugyanazok, kik az „egyházához ragaszkodó keresztény” helyett forgalomba hozták a „klerikális” elnevezést.

A kereszténység a szeretet vallása, igenis, és ezt az ellentáborból jövő kioktatások előtt is tudtuk mindnyájan; de ez a szeretet nem jelentheti azt, hogy a mi hitvallásunk gyáva nyulak és örökké meghátráló vénasszonyok pipogya világnézete legyen.
@Gábriel angyal: Tényleg érdekel, Te ezt a sok röpiratot, amiket bemásolsz, el is olvasod elhivatottságból?

Azt hiszem, a szöveg nem teljes, maradtak ki belőle részletek.

Régebben is mondtam már, elsősorban a saját véleményedre lennék kíváncsi.

Jó lehet olyan embernek lenni, aki minden kérdésben talál pontos iránymutatásokat feljebbvalóitól, papjától, vezérétől.
És aztán majd elszámol az Istenével valamikor, de természetesen a papjai megkönnyítik az elszámolást.

Számomra ez elfogadhatatlan. Mert én én vagyok, nem pedig mi, a szekta.

A válaszodat úgy vélem megértettem Angyal. Nem hiszem, hogy örülnék neki, de megértettem.
Elhiszem, hogy sokkal egyszerűbb úgy élni, hogy a saját lelkiismeretedet eladod a csuhába és mellénybe bújt ördögnek.

Autonóm egyénként nagyon nehéz tudomásul vennem a falkatag szuverén felelősségének és lelkiismeretének eltűnését.
Nincs már miről beszélnünk. Robot vagy.
@Habakuk999:
a háziszárnyas engem is kiakasztott több mint egy hónapja, azóta limitáltam, meggyőződésem, hogy valaki készített egy ilyen figurát= a normális jobbikos aki kitartóan vitatkozik, és ez a figura fut a háziszárnyas neve alatt, az egész családregény a kutyut is beleértve kitaláció -agitprop- és valaki akit az életben nem fogunk megismerni ebben a stílusban hülyíti a jobbsorsra érdemeseket.

brühühühühühü

figyeld ahogy "kultúrázik"
@a szív fészkei:
ugyanezt otthon is lejátszottam, cum trucc, azzal az alapállással kell megjelenni, hogy nekem pedig kevésbé van szükségem az állásra mint a cégnek a munkámra, ők buknak ha nem kapják meg a megfelelőt és ezt el is szoktam nekik rebegni és nem érdekel mit terjesztenek utána...mert -ha bármi okból- nem jön létre a megállapodás az számomra azt jelenti, nem nekem volt szánva a sors által...

nem egy esetben kaptam az éppen jól gyakorolt munkám helyén telefonhívást, hogy xy vagyok és szeretnék!!!! (érted?) veled találkozni van egy ajánlatom...és este 10 után találkoztam a már üres gyárban a tulajjal aki azután elmesélte lecsekkolt és "vágyik rám" és ez is több órás dumcsi

mondd a fiúidnak otthon álljanak ki önmagukért nem érdekes mit gondolnak és mit terjesztenek, sohasem feladni

brühühühühühühü
@Habakuk999: Nagy kő esett le szívemről, hogy végül sikerült választ kapnod a kérdésedre.
Az egyéb jelzőkkel nem nagyon kell foglalkoznom, elég ha csak mosolygok rajtuk.
A csuhás ördög és a robotos különösen is tetszett. :)
@rodeo36: Ez jó volt. Reggel ha beszélek az asszonnyal és a lányommal elmondom nekik, hogy mi csupán kitalációk vagyunk. :)
@Gábriel angyal: Színtiszta szofizmus, amely a gyűlölködést a destrukció lerombolásának hazudja. Mestermunka, Göbbels is megdicsérné érte a szerzőt. Kérdezd meg Böjte Csabát, hogy mi a szeretet valójában vagy olvass II. János Pált, onnan megtudhatod. Ne a gyűlölet papjaitól tanulj.
@rodeo36: Igen, meg lehet így jelenni, ha van amúgy jó állásod, de újabbra vagy még jobbra vársz. De akinek - mint a posztbelinek is - a családja szájába kell a falat, az az ért meglátszik, ne legyél már ennyire érzéketlen. És akit ezerszer rúgnak pofán, az már nem olyan nagylegény, mint te. Neked mákod van, ahogy itt elmeséled külön leges képességeid és leehtőségeid voltak/vannak, ez nem áltlaános - olyan is létezik a földön aki "csak" két-három nyelven beszél, a szakmájához ért, de nem viklágbajnok szinten, stb.

Te rohadt érzéketlen vagy azzal, aki nem a te szinted. Nem tudom, volt-e/van-e családod, gyerekeid, de olyankor a saját ego eléggé háttérbe szorul. És van, akinek olyan a lelkialkata, hogy az x. elutasítás már összetöri.

A fiam - a férjem már nem próbálkozik, mert nem tud a születési dátumán változtatni és ez volt mindig a fő kifogás - alapvonása a higgadt, öntudatos de alapvető szerénység: pont ezért nem lesz annyira jó a mostani szakmájában (ezt tudja is), mert távol áll tőle a harsány kivagyiság, a mindig előtérbe tolakodás, a rongyrázás, habverés, másokon átgázolás, másokat átbaszás. Mondjuk, pl. ami mind Orvbán sajátja.
Ő - és erre büszke vagyok - értelmes és normális ember, akinek itt ma Magyarországon nem nagyon terem babér, hátszele sincs, csak ötször nehezebb dolga, noha szakmailag és nyelvileg eléggé topon van.

Én hiszem, hogy megtalálja mégis az álomállását ennyire nehezített terepen is, ha nem itt, akkor kint, amibe beledöglünk, de nem mi vagyunk az érdekesek. A te receptedet csak Orvbán tudja alkalmazni, mi nem. De kösz a tanácsot. Ja és mindig azt csábítgatják máshová, akinek épp kurvajó helye van. Aki a padlón hever, azt soha, szóval a te történeted egyáltalán nem a posztbelié.
Én is ismerek nagyon befutottat világviszonylatban is nagyon cool és magas helyen , akiért vergődnek, pont mert ott van, ahol. Ha ülne - ugyanazokkal a szellemi paramétereivel a - házában, senki meg nem keresné. Ez öngerjesztő folyamat, elég egyszer kell belekerülni. De amíg belekerülsz!!!!
@Habakuk999: Eichmann, a porszívóügynök. Legalább az ember megérti az ilyenek gólemmé alakulását is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A devecseri gyűlés mindent megmagyaráz, a tények beszélnek. Normális ember nem dobál kővel házakat, nem akarja honfitársait kiutálni az országból. Normális ember zászlót nem éget. Normális ember nem durrogtat géppisztollyal ünnepélyen. Normális ember nem tart kapcsolatot paramilitáris bandákkal. Stb., stb. És mindezt a keresztényi szeretet nevében.
@iii: Meg ugye a normális ember nem védelmez bűnözőket sem. :)
Egy éppen szolgálatát töltő főrendőrnek nincs joga az egyik törvényesen parlamentbe jutott prlamenti párt prlamentbe jutását nyíltan pártpolitikai nyilatkozatban nehezményeznie, problémának neveznie.
süti beállítások módosítása