Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/03/28/trocsanyi-laszlo-alkotmanybiroi-felkeres-karoli-gaspar-reformatus-egyetem... (2024.03.28. 12:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.25. 05:14 Fabius

Viktor és másfél millió munkahely

Tegnap óta töröm a fejem, hogy hol lehettek Orbánék nyaralni? Mert az üzemkészre töltött akkumulátorokkal felvértezett Viktorunk első megnyilvánulásaiból nekem a Seholsziget gyanús, ahol Lévai Giling-galang tömte a fejébe a tündérmesét, és elhitette, bármilyen csodához elég egy szép gondolat. 

Ezek után Viktor elmegy, átad, úszik az eufóriában, és úgy hullik belőle a közhely, mint wash & go előtt Vidal Sassoon hajából a lemezes korpa. Végül is újság ebben csak a szétszórt közhelyek végtelen száma, mert azt lassan megszokjuk, hogy egy újra betonozott járdát vagy üzemi öltözőben lecserélt keverőfejes zuhanycsapot is személyesen ad át. Remélem azért ügyel rá erősen valaki, hogy a sapi alá magyaroschan bedobott kokakóla mozdulat ne váljék megszokássá, mert abból lehetnek bonyodalmak. 

orbán-darling.gif

Ám az eufória mellett némileg szokatlan tőle az éleslátás, ami kutyakaja gyárba toppanva megrázó erejű felismerésre sarkallta: „A vak is láthatja, hogy az itt lévő emberek dolgoznak”. Nézzük el neki a döbbenetet, sokkoló lehetett a kormánya és a közvetlen környezetének számító Miniszterelnöki Hivatal után dolgozó jómunkásembereket látni ilyen hirtelen. 

Ezen bátorodott fel csak igazán, és csillagszóróként bevilágítva a teret szórta magából az ilyeneket: "nincs lehetetlen, csak tehetetlen". Na, most képzeljük el mi van akkor, ha két év balfaszkodás után a "lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodára pár percet várni kell" frázist dobja a melósok és az összegyűlt úri közönség közé. Ember nem lett volna aki megállja hahota nélkül. Így csak somolyogtak amit biztatásnak vett, ezért vett egy nagy levegőt és előjött a tutival:

Másfélmillió. 

A bátorságával önmagát is meglepte, mert azt a mámor közben is érezte, megint valami meghökkentőt talált mondani. Tépelődött kicsit, hogy a csend azért van, mert azt hiszik a fizetési céduláján szereplő összeget dobta ki a száján a rosszul beépített bullshit generátor, vagy mert tényleg nem értik, hogy az eufória másfélszeres szorzóval számolja az egymillió munkahelyet. Ezért picit bizonytalanul újra hozzátette: lehetetlen nincs, csak tehetetlen. 

 A tíz év alatt egymillió munkahely szöveget is a szellemileg hátrányos helyzetűeknek fenntartott elnéző félmosollyal kezelte mindenki, de ez a mostani másfélmillió egy-két év alatt kijelentés megkeseríti a nyálat a röhögő szájban. Úgy különösen furcsa ez a kijelentés, hogy január óta nyolc nagyvállalat - Car-Inside, Sanyo, Béres Gyógyszergyár, MKB, Tiszai Vegyi Kombinát, Nokia, Sanshin, Budapest Airport - jelentett be csoportos létszámleépítést. Pluszbónusz a csinnadrattával átadott Coca Coláról is kiderült, hogy az a beruházás is lehetett volna hússzor ekkora, ha alkalmas volna rá a hazai gazdasági környezet.

No, de eb ura fakó, bánat nekünk nem királyunk - vonta meg vállát a Kedves Vezető - és olyat is kimondott amit eddig soha: magas profitot kívánt a gyár tulajdonosainak. Kis lépés ez a világgazdaságnak, de nagy lépés a luxusprofit esküdt ellenségének.

857 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr374730623

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hányan szarták le Orbán új nemzeti konzultációját? 2012.08.25. 10:20:17

Nem mondhatjuk, hogy hétmillió háromszázezer választópolgár le se szarta Orbán Viktor május 30-án postára adott konzultációs kérdőívét, hiszen ezek az emberek konkrétan leszarták a nemzeti ál-konzultációt. Hétmillió háromszázezer választópolgár nem kül...

Trackback: Hová bújik Orbán Viktor a magyarok elől október 23-án? 2012.08.25. 10:19:17

Orbán retteg. Nem jelenik meg az állami ünnepségeken, nem mond beszédeket nyilvános helyen, nem konzultál, hanem értesít, és kordonnal vetette körbe a miniszterelnöki villát. Retteg attól, hogy megint kifütyülik, hogy megint lebuzizzák, retteg, hogy me...

Trackback: Boldog szülinapot Magyar Gárda! 2012.08.25. 06:12:05

Nagy napra virradtunk. A Magyar Gárda ötéves lett. Miután kívánt valami szépet, elfújta a tortán a gyertyákat, a szülők eldörzsölték a könnycseppeket szemük sarkában, és megsimogatták szép kopaszra nyírt buksi fejét, itt az ideje, hogy szembenézzenek v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi van a 300 milliárdos munkahelyvédelemmel? Az már kész?

Ja, Viktor kész.
„A vak is láthatja, hogy az itt lévő emberek dolgoznak”. Nézzük el neki a döbbenetet, sokkoló lehetett a kormánya és a közvetlen környezetének számító Miniszterelnöki Hivatal után dolgozó jómunkásembereket látni ilyen hirtelen.

Pluszbónusz a csinnadrattával átadott Coca Coláról is kiderült, hogy az a beruházás is lehetett volna hússzor ekkora, ha alkalmas volna rá a hazai gazdasági környezet.

ezután a két idézet után mijafasztmondhatnék? szerintem nincs is aksija nem is töltötték, hanem eret vágtak rajta meg piócapakolást kapott...egyre pufókabbnak láccik a drága!!!!! ugye mennyibe kerűl ez nekünk? olyan mint a kölökgólya...már csak meg kellene sütni roston? vagy esetleg megfingatni egy nyílvános inetrview-val amit én készítenék vele személyesen, persze miután a kérdéseket leegyeztettük a kamerák mikor felvillannak mongyuka CNN meg a BBC akkor azt kérdezek amit én előre nélküle eldöntöttem

hadd izzaggyon meg legyen lila a feje

brühühühühühü

szép magyar jövő Levédiában másfél millió de micsoda? patkány? egér, csótány? vagy görögdinnye Lőrinc naptya után?
plágium:

de kurva jó

A másik, kissé balosabb jobbos a vajról mesél: eltűnik a kamrából két kiló vaj. Tanakodik a család, hová lett. Biztos a macska volt a bűnös. Elkapják, felteszik a mérlegre. A macska pont két kiló. Rendben, mondja megnyugodva a gazda. A vaj már megvan. De hol a macska...? Ezt költségvetési aspektusból, de iparfejlesztési koncepció szerint is kiérlelt véleményként mesélte, az, aki...

brühühühühü
Orbán országlása úgy kellett nekünk mint a falat kenyér. Most már tudjuk mit jelent ha Orbán egyedül kormányoz: mély szegénység, korrupció, hazudozás minden fronton, politika büncselekmény, stb...Ha eddig nem tudtuk most már tudjuk. Nincs szennyeseb dolog a politikánál. Csak a legnagyob baj az, hogy nálunk a legszennyesebb Európában.
Falusi gyerek, bazmeg.
Megszokta.

Kommunikációs csapásirány,

hogy mindent a - falusi gyerekségből - lehessen levezetni, bazmeg.

....Suttyóság a hitvallásom....

BAzmeg.
De most tényleg, nincs ennek a f.szkalapnak csak egyetlen olyan embere akinek nem ment el még teljesen a józan esze visszarángatná a mestert ide a valóságba, szólna neki hogy: figyuz fönököm ez így über szar duma, és qrvára nem működik amit a jobbkezed' segedelmével (nem)csinálunk...Viktor ha így folytatod csúnyán pofán fog baszni téged a te néped. Azt sem nagyon fogom, hogy nem szólnak neki, ahhoz, hogy a népek dolgozznak kéne valami eladható portéka, és kell egy játszótér ahol lehet is játszani, és nem jön kétnaponta egy vadbarom hülyegyerek aki szét kúrja a homokozót valami kacskaszemű haverjával mer' csak...
Nem tudom elhinni, hogy ez a pasi egyedül ilyen örült, ha meg mégis akkor meg azt nem hiszem, hogy a közvetlen slepjének ez így teljesen kóser. Ilyesmire gondolok pl. pokorninak milyen f.asza lehet az önérzete, hogy szakmai kérdésekben simán az arcára fos egy kis kretén.
Nézd meg az etársak fizetését,és máris megérted őrült,őrült,de nála a kasszakulcs
@batka manó: Ugyan már! Szakmai önérzete csak annak lehet, aki valaha is dolgozott vmilyen szakmában.
Ha pedig mégis ilyesmi történne, rápillant a bankszámlájára, és pillanatok alatt megnyugszik.
"„Nincs lehetetlen, csak tehetetlen” – mondta, de előbb még felidézett egy másik gyerekkori emléket, amely egyben látogatása oka is. „Falusi gyerek vagyok, ahol ahhoz vagyunk szokva, hogy mi tartjuk el a kutyát.” Ezért is gondolta, hogy most megnézi, milyen az a falu, amit a kutyák tartanak el.

„A vak is láthatja, hogy az itt lévő emberek dolgoznak” – mondta, ennek pedig ő kifejezetten örült. "

Kész, ennek annyi. Mi a lófasz ez, Vitya? Mi a holdutazás ez, mi a pávatánc ez?
Hozzád képest Chavez maga W. Churchill az "Angol ajkú népek történeté"-nek írása közben.

Ja, egy jó tanács: a buta ember mindig nagyon vékony jégen jár, amikor humorizálni próbál...
na de ezek a kötsögök' akkor is jól élnének, ha az elme roggyantat elzavarnák a picsbe, söt a nép se qrogatná öket. Akár nemzeti hösök is lehetnének... :)
@batka manó:

Pokorni megérdemli, Navracsics, Varga, mindegyik megérdemli, ők csináltak fáraót egy felfuvalkodott páviánból.
@elmeherceg:

pokorni azért valamit kapirgált elöző életében, nem tudom meg ítélni a szakmai reputációját, de csak többet tud az oktatásról mint a kisztitkár el'társ... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

hogy miért nincs közöttük egy qrva Brutus...ennyire fossnak a pretorianusoktól? :)
@batka manó:

Pedig lassan nem marad más választásuk, mint a puccs, ha pár év múlva nem Hágában akarják magyarázni a bizonyítványt...
Nem vagytok képesek megérteni a vezényló üzenetét. A stadionépítésekhez sok munkaerő kell, különösen, ha nem 21. századi módszerekkel építik azokat. Majd a kézi betonkeverés, talajegyengetés felszívja a fölösleges munkaerőt.
Gondoljatok vissza arra, hogyan készült a Népstadion. Akkor is volt egy vezetője az országnak, igaz, hogy pár évvel később el is lett zavarva a vérbe.
Lehet, hogy a Viktor is erre gyúr. Csak azt felejti el, hogy az első stadionépítőre sem mártírként gondol vissza az utókor.
Miért gondolom,hogy már az autókereskedelemben is van beépített visszaosztó nem oligarchájuk?
Biztos én vagyok a rossz indulatú NER ellenes köcsög.
@rodeo36: "egyre pufókabbnak láccik a drága!!!!! ugye mennyibe kerűl ez nekünk? olyan mint a kölökgólya"

Most komolyan, tudja valaki ez minek a tünete?
Gyógyszres kezelés? Hormon-kezelés? Masszív alkoholizmus? Skizofrénia kezelésének mellékhatásai?

Valamelyik az tuti.
@batka manó:

A fideszbe mindig csak a szakmai nullák mentek politizálni.

Szalai Annamária zalai pornóújság-szerkesztő, mint a fidesz médiapolitikusa.

Martonyi bajusz, a fidesz külpolitikusa.

Navracsics manó politológus a fidesz igazságügyminisztere.

Matolcsi látó és jövendőmondó, a fidesz gazdasági minisztere.

Pintér őrmester nyugdíjas rendőr és vagyonőr, a fidesz belügyminisztere.

Pokorni nyúl középiskolai tanár a fidesz oktatáspolitikusa.

Mondjuk, tényleg ő a csapat esze, mert már volt munkahelye.
Nem csak az a lényeg, hogy lehetett volna 20x nagyobb a CC beruházása, hanem hogy amiatt csinálták meg a mostanit, mert már DRÁGÁBB lett volna leállitani, mint befejezni!
Apropó, munkahelyek...

Azt mondja egy hete az egyik (kórházi orvos) ismerősöm, hogy tőlük is (megyei kórház) távoztak orvosok ny-Európába, de NEM VEHETNEK FEL a helyükre senkit, létszámstop van. Sőt -- igaz, elsősorban nem orvosokat --,de 120 embert kirúgnak.
Akkor ez most hogy?
@K.Tomoceusz:

Nem lehet mindenki nagyvárosi zsidó, falusi gyerekekre is szükség van...
Csá Tömeg:)))

nekem erről az őrültről, az aksi töltés után az elmegyogyóban, is csak az alábbi jut eszembe:))mert ugye Hofi örök és mindig aktuális:D az elmúlt 2 évben meg na pláne:D

www.youtube.com/watch?v=BxIzZHD_89I
@batka manó: Asszem ő csinálta meg a PDSZ-t (Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete) valamikor a 80-as években. Töritanár volt, vagy valami ilyesmi.
Szerintem mostanra már rájött, hogy nem ilyen loat akart, de hát mint többen megjegyezték, a bankszámla...
Csak a fanyalgás megy megint, igen is szükség lesz a dolgos kezekre.
A kondás nem a levegőbe beszél:
privatbankar.hu/ingatlan/a-kormany-szerint-bomba-uzlet-az-uj-fradi-stadion-249989
„A legizgalmasabb feladat pedig az lesz, hogy le kell bonyolítani egy nyílt közbeszerzési pályázatot a kivitelező kiválasztására.”
Na, ez a brühühühü…
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Tényleg. Nagy szükség van. Leginkább a fülkeforradalmakhoz.
Ha nem lennének falusi gyerekek, ki csodálná Orbán Viktort ?
Eredmények nélkül marad a hazudozás,az álmok összekeverése a realitásokkal.Miért hiszi ez a fickó hogy annyiszor igérgethet ahányszor csak akar?!Már az sem lehetetlen hogy idő előtt mennie kell mint gyurcsánynak,aki nem barom volt csak rosszul kommunikált,a saját verziója szerint...
@Viktor Miniszterelnök Asszony:
idegeket zsírba kell ágyazni, és a súlyfölösleg önmagában nyugtató hatással van, mivel nehezére esik a hirtelen mozgás, az emésztőrendszer is nyugodtabb mert a tartalék rendelkezésre áll és nem esik kétségbe egy pár perces étekkésés miatt

szóval...orvosi eset

brühühühühü

persze a puha falak és ajtók a rejtett rácsokkal sokkal jobb hatással lennének ránk
@Knósszosz: A legizgalmasabb feladat .

Micsoda izgalmak.

Az M1 megvehetné a közvetítési jogokat, mert jobb lehet, mint az olimpia.
Már amikor 2002 elején ilyeneket mondott, akkor is csak mosolyogtak a közgazdászok:
"2006-ig, kedves barátaim, el tudjuk érni azt, hogy Magyarországon minden dolgozni akaró, és tudó polgár munkához jusson. Ezt azért merem ilyen bátran állítani, mert 1998 és 2002 között 236 ezer új munkahelyet teremtettünk."
És hol van ez a másfél milától?
@K.Tomoceusz:
Aztán egy Obersovszky interjú a nyertes simlicskával, az se semmi-:)
Sajnálattal látom, hogy a nyári szünet alatt sem sikerült megvilágosodni a törzsközönségnek, nem érti a vezír jóindulatú szavát.

Hiába, sok korpa között elvész az üveggyöngy.

Viktorkának falusi gyerek korában elmesélték az öregek kukoricafosztás közben, hogy a Felvidék Magyarország része.

Most is úgy tudja. Ment múltkor a Vidi meccsre, Pozsonyba, mit lát? Mindenfelé gombamód szaporodnak az ipari parkok, s a magyarországiakkal ellentétben nem csupán táblák hirdetik, hanem rendes új gyártóüzemeket látni.

Csodálom, hogy nem négymillió új munkahelyről beszélt nagy lelkesedésében.
@batka manó: Normális ember nem áll be közéjük.

A TEK parannok holt embert szólít fel kitakarásra. :))))

nol.hu/lap/allaspont/20120825-sobri_joska_hirszerkeszto
@batka manó: Normális ember nem áll be közéjük.

A TEK parannok holt embert szólít fel kitakarásra. :))))

nol.hu/lap/allaspont/20120825-sobri_joska_hirszerkeszto
@Knósszosz: DTK -só ...

- Jó estét kívánok. Simlicska vagyok, közbeszerző bajnok.
Már kicsiny gyermekkoromban arra készültem, hogy egyszer stadiontendert nyerjek.
Napmintnap kellett legyőznöm saját magamat...
Mindennap megküzdenem a saját határaimmal...
Volt, hogy erőt vett rajtam a tenderundor.
A csüggedés környékezett.
Évekig jártam kezelésre, de végül Debrecen polgármestere alámnyúlt.
Pontosan tudtam, hogy mit kell tennem a győzelemhez.
De most, hogy elértem célomat, példaként állhatok 15 millió magyar előtt.
Olyan példaként, amit nem vehetnek el tőlünk.
Ha voltak is kudarcok...
A zelmúlt 20 év tendergyőzelmeit senkise veheti el tőlünk.
Ezt a győzelmet a 15 millió magyarral a hátamon értem el.
Mert merjünk nagyot álmodni.
Akinek nincs tendere, az annyit is ér.
és úgyismint jó magyar keresztény ember...

Kérjetek, ... és adatik.

- Köszönjük Simlicska úr, bíztató szavai bizonyára mély nyomokat hagytak hallgatóinkban !-
@Habakuk999: Ezt nem tudom, hogy sikerült, annyira nem fontos, hogy kétszer küldjem el.
@K.Tomoceusz:

Képzeld el azt a világot, ahol nincsenek falusi gyerekek. Nem csak Magyarországról beszélek, hanem az egész világról. Nincsenek kansasai farmerek, bajor tehenesgazdák, skandináv halászok, bordeaux-i bortermelők. Az összes talajképes nemzet eltűnik, és csak ti, gyökértelen, nagyvárosi zsidó értelmiségiek és bankárok maradtok a világon. Képzelj el egy világot, amelyben csak Jud Süssök élnek. A Bernard Madoff-féle Wall Street-i pénzkirályok, akik ebben a pillanatban is szívják a nemzetek vérét ezer csatornán, százezer rejtett vezetéken keresztül, hogyan maradnának életben gazdatest nélkül? És a Goldman Sachs?

Gondolkodj el ezen.

Az ügyes parazita vérszívás közben kényesen vigyáz arra, hogy a gazdatest is életben maradjon...
Ez kezd teljesen elrugaszkodni a valóságtól...
a 10 év alatt 1 milliót még megemésztetettem, de hogy 2 év alatt itt hogy lesz 1, 5 millió...na azt már tényleg nem tudom...
vagyis hát ellehetne indulni felé csak kicsit kevésbé kéne azt a taktikát követni, hogy első pontban jól behúzunk egyet a cégnek, majd fél percre rá arra kérjük, hogy üljön az ölünkbe...
na ez nem megy!
cellazárlat, a gázfejlődés már megy, a robbanás rövid időn belül várható
@Viktor Miniszterelnök Asszony: A hízás / püffedés, meg a sárga sze.fehérje sztem is alkoholizmus és / vagy erõs gyógyszerezettség jele.. ilyenkor a máj és a vese nem gyõzi tisztítást, a hormonális mûködés is borul.. Gyógyszerben antidepresszánsra antipszichotikumokra simán gondolok az olyan egyéb tünetekbõl, mint a természetellenes arcizomtónus, grimaszok, állandóan felhúzott szemöldök, lazáskodó de merev tartás járáskor..
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
A zsidókra ne kenjük, amit én mondok. Annál nyilván több eszük van, minthogy veled beszélgessenek szombaton.

De elképzelem a falusiak nélküli államot és társadalmat, úgyhogy megjelenik...

...Hongkong, Szingapúr, Vatikán, New York

Ez megvolt.

Most te képzelj el egy városok nélküli országot, és nevezd meg....
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Semmi baj nincs a falusi gyerekekkel. Sok értelmes, intelligens falusi gyereknek nevezett fiatal gazdával találkozom, nyitottak a világra, keresik a lehetőségeiket..

A baj azzal van, aki tolakodóan falusi gyereknek tartja magát, pedig csak simán suttyó, aki azt hiszi, úgy táncol a gazdaság, ahogyan ő fütyül.

Ez nála sokszorosan okosabb szakembereknek és százszorosan intelligensebb politikai tényezőknek sem sikerült.

Alázat és valódi munka. Sok sok munka, nem ilyen narancsos pofázásos, hanem igazi irányítási tevékenység.

Na, ebből nem láttunk már időtlen idő óta semmit a magyarországi államigazgatásban.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ez nem egy bonyolult világkép, vannak a vidéki nemzetek és a nagyvárosi zsidók. Mindenki, aki nagyvárosban él, zsidó, vagy vannak kerületek, ahol nem? Hány lakostól kell rám eső előbőrökkel számolni? És vidéken hány lakos alatt találkozom garantáltan zsidómentes hazafias érzelmekkel? Amúgy még érdkelne, hogy minden hazafias érzelem egyenlő, vagy ezért itt van egy kis játéktér?
@K.Tomoceusz: Na New York rossz példa, mert, hogy az egy város Usán belül. Ennyi erővel lehetett volna San Diego.-t is írni.
vagy akár Kecskemétet is.
Sem a város, sem a falu nincs meg egymás nélkül. Ezt kéne felfogni mindenk9nek aki ezt az ellenségeskedést generálja.
@Calibaan: Igen, aki zsidó az nagyvárosban él. Egyenesen az Újlipótvárosban. Ilyen egyszerű ez.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

vazzeg' te kevered a falusit a "paraszttal"

a vidéken boldoguló, böcsületes' falusi gyerek az teljesen rendben van...

a fövárosban dirigáló falusi - tajt paraszt - gyerek, na az az über gáz... :)

ui: lehet rosszul emlékszem, de nem úgy volt, hogy végleg és örökre disszidálsz a blogról???? :)
Csutimaradona a legnagyobb magyar elmebaj-nok!
@Penivaldes: köszönöm a választ! Akkor ott mindenki? Az albérletesek is? És akkor New York-ban nincs egy sem? A KKK tuti pezsgőt bont, ha ezt megtudja :D
Tisztán látszik,ennek a fasiszta cigány elmeháborodottnak,már megváltás lenne egy 7,62-es.
De a világnak,mindenképp.
@Penivaldes: Hozzál magaddal még egy embert - és nordikus szűznemzéssel megszaporodott.
@Calibaan: Szívesen. A magyarországi zsidó az a Újlipótvárosban él, máshol nem él. Sőt úgy kell ezt megfogalmazni, hogy ott csak ők élnek.
Így képzelik ezt egyesek..
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Képzeld el azt a világot, ahol nincsenek falusi gyerekek. "
Ezt nehezen tudom elképzelni, mint ahogyan azt is, hogy bármilyen cikk alá ne firkálj be valami rasszista vagy zsidógyűlölő hülyeséget a cikk témájától teljesen függetlenül!

Mi a véleményed arról, hogy OV egy év alatt másfél millió új adófizetőt szeretne?
a blogmotor megette a hozzászólásom, monnyon le!
@whatsoever: Ezt magyarázom én is, hogy a súlyos beteg viktoron teljes mértékben látszik az egészség teljes hiánya!

El nem tudom képzelni, hogy 50 kilométert kerékpározott naponta a szabi idején.
@whatsoever: Erre a tartásra gondolsz ?

Kicsit merev, de laza, széteső arccal...
Elég orbános az Edgár bogár...

www.youtube.com/watch?v=G_W4yaxPrAI
@K.Tomoceusz:

Igen, jó úton haladsz!

Na, akkor most képzeld el, hogy New Yorkot egy óriási üvegbúrával elkerítjük és hermetikusan elzárjuk az USA és a világ többi részétől. A csodálatos metropolisod pillanatok alatt teljesen megbénulna és életképtelenné válna. De vajon hány napig maradna életben a városod? Hányadik napon szántanák fel a Central Parkot, hogy aztán egy kis kukoricát termelhessenek a túlélésért?

Az általad felsorolt városok a maguk erejéből nem képesek önmagukat fenntartani.

Életképtelenek.
Orbán programja a zsellérnemzedékutánpótlás és a workfare is unortodox ha ő csinálja.
endresy.blogspot.cz/2012/08/felekozmunka.html?m=1
Mobilról Prágából Knoszoszra is sert ürítve:-) :-) :-)
Meg mindenkire.
Tegnap este belenéztem az ATV-s Híradóba, és megérte. Pont ez a hír ment, és volt benne két jelenet egy koszorú felszalagozásáról, az elsőn OV a szalagot nemes egyszerűséggel behajította a koszorú közepére (a földre), a későbbiben meg már mellette állt egy munkás, aki kötötte volna fel a szalagot, OV meg mellette áll és magyaráz neki, gondolom, hogy hogyan is kéne ezt csinálni :-)
És a legszebb az volt az egészben, hogy szerintem még a híradósoknak se tűnt fel, milyen vicces videót csináltak.
atv.hu/cikk/video-20120824_orban_egy_masfel_millioval_tobb_munkavallalo_kell_jovore
Mivel a 1,5millió tuti nem jön össze, maximum abszolút értékben, inkább azzal kellene foglalkozni, hogy akkor ezek szerint a gazdaság ilyen fostalicska marad évekig, mint most.
Kérdés, hogy bevállalja arccal azt, hogy semmire nem jutottak a fantasztikus többségükkel, vagy lelép előtte...
Bartus írta!

Orbán Viktor egy súlyosan beteg ember. Ez nem durváskodás, száraz tényközlés. Ez egy diagnosztizálható betegség. Ilyen mértékű pszichés problémával, személyiségzavarral jobb helyeken még autót sem vezethetne. Magyarországon országot is vezethet. Amikor valaki átírja az Alkotmányt úgy, hogy az ne akadályozza, aztán még a saját maga által írott alkotmányt sem engedi, hogy a maga általa kinevezett alkotmánybíróság számon kérje rajta, az amúgy is nagyon súlyos eset. De itt orvosi problémáról van szó. Ez az ember beszámíthatatlan és kiszámíthatatlan. Bejelentette október 23-án, hogy most ért véget az 56-os forradalom. És nem vezették el kényszerzubbonyban, a televíziók nem olyan beszélgetéseket közvetítenek, ahol szakemberek elemzik aggódva az elmeállapotát, a nép nem röhög és nem követeli, hogy vigyék gyógykezelésre, hanem népszerűsége csak nőttön nő. Majd megnézzük ennek a végét.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: már bocsi, de hogy jön ez ide????
A témához szólj hozzá kislány...
szeretnek szeptember elso heteben venni egy halom jurot...
remelem ezek a suttyook, sultbarmuuu tajparasztok...
nem ugatnak valami nagyon nagy baromsagot, hogy elszaljon az arfolyam...

de az Ő erdekük is mert kamat torlesztesuk lesz az imf felé szeptemberben :)
szoval nem mindegy mennyi ft-t kell az mnb fele kuldeniuk :)

szeptember masodik felétol keszüljetek!!
nyomjak majd megint forradalmi fasz szoveguket es az arfolyam meg 300 felett lesz!
na akkor valtom vissza :):)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Mivan, mozdonyszőke ?

Nincsen egy ország sem, ahol a nemzeti falusi gyerekek megélnének a zsidó városok nélkül ?

Na,...csak egy icipici várostalan országot mongyá lécci !

Én mondtam neked 4 falutlan államot is, és mindegyik gazdag és jól - nagyon jól megél falusi gyerekek és nemzetvezetők nélkül.

Érdekes....
@Penivaldes: Drága Peni! :)

A Kedves Vezér megmondta előre: ez az elrugaszkodás éve lesz!
Sikeresen elrugaszkodott a valóságtól.

Ha csak az anyagi oldalát nézzük:
Kíváncsi lennék, hogy az 1.5 millió munkahelyre honnan a beteg csacsi lógójából lenne pénz.
Minimálbérel számolva sem menne. A környezet pedig adott.
@saravad: naná, hogy kész! fedezet az ugyan nem annyira van, de a hatalmas plakátok már elözönlötték az utcákat. Aszongya: szeretem a munkám... és akkor ott áll egy terhes mami. nekem meg az jutott eszembe, hogy hogy rugdossák ki a terheseket a szegény vállalkozások, meg hogy 8 éve azt hallom az állásinterjúkon:
" kisgyerek van?
van.
akkor majd értesítjük..."
persze aztán nem...
Meg az amikor azt mondta a főnököm, mikor lázas volt a gyerek, hogy " add oda a szomszédnak" Lehet, hogy az ő fogalmai szerint a gyerek=kiskutya... :-(((
Egyébként valaki tud mondani olyan, jelentős zöldmezős beeruházást, amit multi kezdett 2010 óta és nm egy meglévő üzem bővítése?
@subtotal: mit vállajon? Előre mosta a csórelóját: akinek nincs munkája az tehetetlen.
A Kedves Vezér (szerinte) soha semmiért nem hibás. Mindig csak mások bántják.
A Fideszben nincs protokoll, ami a politikusok egészségi helyzetével foglalkozna, mondta kérdésünkre Cser-Palkovics András helyettes szóvivő. „A Fidesz politikusai közül mindenki, így Orbán Viktor is magánszemélyként saját maga gondoskodik saját egészségügyi ellátásáról, és maga dönt arról is, hogy nyilvánosságra hozza-e, ha beteg.”
@igényes: Tehát Orbán nem hozza nyilvánosságra!
Én nem értem ezt az állandó fanyalgást!

A miniszterelnök elintézte, hogy legalább a kutyáknak lesz mit enniük.
@subtotal:

A sukoró ügy óta, amiben a beruházót Orbán ügyészsége börtönbe akarta csukni,

nincs egyetlen beruházó sem, aki betévedt volna az országba.

És az nem tegnap volt.

Halihó - Polt.
Imádom, mikor hiszterolibsik szándékosan játszanak hülyét(megy ez anélkül is, minek játszani), valamint "nem értenek", félreértelmeznek, hogy aztán höröghessenek...
Mint itt.

Lásuk konkrétan mit is mondott Orbán:

"Orbán: Nincs lehetetlen feladat

Forrás: MTI
2012. augusztus 24., péntek 17:00
Orbán Viktor szerint a jelenlegi négymillió helyett öt-öt és fél millió magyar munkavállalóra és adófizetőre van szükség a következő egy-két évben ahhoz, hogy ne maradjon törékeny Magyarország gazdasága."

Világos, nem?
És akinek nem: a nagy büdös fekete(feketéző) gazdasági rendszerben hagyományosan el van tűnve Magyarországon
kb. két millió ember.( Még Csehországhoz képest is mínusz egymillió a bejelentett foglalkoztatottak száma.)
És így fordulhat elő az, amitől bármely ország gazdasága fejre állna, nemcsak a Magyarországé, hogy kvázi három millió adózó
finanszírozza a hét milliót ...

Bizony, ezekből legalább 1-1,5 milliót a következő években vissza kell terelni a legális , adózó munkaerőpiacra.
@fletwwod_mac: igen, az elrugaszkodás...mint egykor azok akik madárszerkezetben próbáltak repülni, aztán összetörték magukat...pedig ők is elrugaszkodtak..
@fletwwod_mac: igen 2012.-ben elrugaszkodunk, 2013 a repülés, 2014 a megérkezés...tudjuk!
@Knósszosz: Ház ez tényleg nagyon izgi. Ha most fogadóirodában lehetne tétet rakni a Közgépre és ha lenne szabad ötvenezrem, akkor biztosan megtenném. Vagy mégsem. Félek ugyanis a Pintértől. Nem kizárt, hogy ő is fogadna. :))))
@fletwwod_mac: akkor már csak az a kérdés, melyik szomszédos államban (vagy annak egy tartományában) van 1,5 millió munkavállaló.
Mert akkor kezdem sejteni a tervet:)))
@K.Tomoceusz: ha valaki befektet és nem "nagymagyar" az feketeseggű... : igydolgozunk.blog.hu/2012/08/25/megveszik_az_arany_alkonyt

Bocs, de ezen annyira felhúztam magam.... Ez a barikád... na mindegy...
@bohuš:

Nálunk régen az egyik melóhelyemen voltak az un. "udvarosok", na ök tudtak ilyen átéléssel vezényelni egymásnak, nagy kárt nem okoztak mert annyi volt a dolguk hogy söprögessenek. Jól meg fértek egymás mellett a különféle mentális problémáik ellenére is és megbecsült dolgozói voltak a gyárnak....na vityát is elnézegetném egy ilyesmi szerepkörben, ott vezényelhetne böszen, a söprünek :)
Október végére rájönnek a befektetők is, hogy nem lesz IMF megegyezés, visszaugrik az euró 290-300-ra és lesz 500 forintos benzin ár meg hirtelen megugró infláció. Nos attól az időszaktól indul be az igazi káosz. Meg is érdemeljük. Meglesz az a másfél millió munkahely...összesen...
@MACISAJT: nagyszerű, lássuk a tervet hogyan fehérítene...
Sok kormány megpróbálta már, teljesen sikertelenül...
Az is baj, hogy jelenleg akik a legális oldalon vannak is döglődnek, gondolom a szürke/fekete szférában bujkáló, a közterheket kitermelni nem tudó/akaró emberek csak Viktor kérésére várnak.
@MACISAJT: nincs mar ket ev sem hatra.
a bizonyitekokat meg gyujtogetjuk. bar imho viktor nem kapja meg azt a kegyet, amit breivik, ot mosolygoba zarjak majd sitt helyett:-)

szoval hiszterolibsizz csak batran, csak vigyazz, mi utanatok lehet, hogy csinalunk lutracios torvenyt a fidesz ellen..:-)

mert mi nem ulunk nyakig a fidesz maffiaugyeiben ahogy a fidesz ul nyakig a kommunistakban.
@MACISAJT:

A m.e. téved!
Terelni a birkákat szokták.

A te szótáradban van-e valami helytállóbb kifejezés, vagy csak a pártpropaganda visszhangja vagy?
@subtotal:
Miközben 2011-ben még a megkérdezett nemzetközi befektetők Magyarországot a régió 4. legvonzóbb terepének tartották, az idén hat helyezést visszacsúszva már csak a 10. lett a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara éves konjunktúrafelmérésében. A szűkebb régiót nézve megelőzte Magyarországot a három másik visegrádi ország.

Ha érdekel:
www.figyelo.hu/cikk_print.php?cid=1166_csokken_a_vonzero

Ja, olyan nincs, amit az unortodox csoda haására kezdtek.
@subtotal: Csak nem?
Annak a sávnak fő etnikai összetétele nem a Jobbik kedvence, űgyhogy hamvába holt 5let.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Csak nem egy ilyen felfuvalkodott elmebetegre, akinek már régen a zárt osztályon a helye.
ha nem lennek rohadtul lusta diszno akkor mar 1 eve megcsinaltam volna az orban gif-emet, amint felvillan a szeme (gy.k. gouldositva). szerintem egyertelmuen atvette orban teste felett a hatalmat egy parazita urleny.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Pokorni megérdemli, Navracsics, Varga, mindegyik megérdemli, ők csináltak fáraót egy felfuvalkodott páviánból."

Mármint, mit érdemelnek meg? A pozíciókat, amikben vannak és a velük járó fizetést/juttatásokat/lehetőségeket?

bio
@subtotal:

Az majd úgy lesz, hogy orbán lelkesítő szózata után, nemzeti színű zászlók alatt csapatosan tódulnak bejelentkezni a feketén dolgozók a NAV-ba.
@batka manó: "pokorni azért valamit kapirgált elöző életében, nem tudom meg ítélni a szakmai reputációját, de csak többet tud az oktatásról mint a kisztitkár el'társ... :) "

Lásd balenológia? ;)

bio
Fabius ha nem mehet a hozzászólásom, akkor I am sory ! Mindenesetre meghökkentő számomra.
@bioLarzen: Mármint "balneológia".

bio
@subtotal: talán mert annyira nem is törték magukat... Nem azért kéne büntetni mert nincs kiírva egy ékszerboltban, hogy tilos a dohányzás, hanem mondjuk ahol szinte minden alkalmazott papíron minimálbért keres, ott kéne jó erősen kutakodni... A kereskedelemben meg már az sem mindenhol biztosíték, ha pénztárgépi bizonylatot kapsz a vásárlásról... Hát akkora adócsalás folyik ebben az országban, hogy még maguk a szakértők sem tudnak pontos számokat mondani a fekete-szürke gazdasáról, mert már feltérképezhetetlen. Na ott a lóvé!
@Penivaldes: Mi a különbség, ha az első emeletről, vagy a tizedikről ugrunk ki?
- elsőről ugorva: paff. -áááá!!!
-tizedikről: -ááááááááááááááááááááá! paff.

szerinted honnan rugaszkodtunk?
Valószínüleg pár nap múlva ki fog szivárogni, hogy a Nestle eredetileg 100-szor nagyobb beruházást tervezett még a Bajnai kormány idején, amit a megváltozott gazdasági környezet miatt már úgy bánnak, mint a kutya amely hetet kölykedzett, de mivel már belekezdtek, rosszabb lett volna teljesen leállítani mint befejezni az egyszázad részét.
@fletwwod_mac: "szerinted honnan rugaszkodtunk? "

hat nem tul magasrol, de az a baj, hogy a kaszpi melyfold iranyaba rugaszkodtunk el.
A világ legjobb dolga ungarische bocialista libsinek lenni. Egész életük egy megszakítatlan örömrángatózás. Nyócév alatt végig a reform öröm szólamára rájszoltak egységbe zárva, ma meg már a permanenens orbáni kínjukra. A lényeg hogy mozgásban maradtok. Bár ebből ujtód és nyugdíjbefizető nem lesz, csak legfeljebb 12-ik havi nyugdíj eltörlés egy szép napon.

Varangyos, te még egy pár szavas mondatot se tudsz megértei a jelek szerint. Orbán nem azt mondta hogy teremt másfél millió munkahelyet, hanem azt hogy ennyi kellene és akkor a kötségvetésnek kutya baja lenne. De hát ennek a pár szónak a magyar jelentését nagyon magas megérteni. Szerintem majd szólok Orbánnak, hogy a boci libsi népnek oroszul is mondja el, mert különben nagyon hülyén néznek ki szövegértelmezésben.
@MACISAJT: "És akinek nem: a nagy büdös fekete(feketéző) gazdasági rendszerben hagyományosan el van tűnve Magyarországon
kb. két millió ember.( Még Csehországhoz képest is mínusz egymillió a bejelentett foglalkoztatottak száma.)
És így fordulhat elő az, amitől bármely ország gazdasága fejre állna, nemcsak a Magyarországé, hogy kvázi három millió adózó
finanszírozza a hét milliót ...

Bizony, ezekből legalább 1-1,5 milliót a következő években vissza kell terelni a legális , adózó munkaerőpiacra. "

És az elmúlt két évben ez miért nem történt meg? Most, hogy már nem lehet "elmúltnyolcávezni", mi a magyarázat?

Amennyiben nem feltételezzük, hogy a magyar ember olyan, hogy genetikailag érez kényszert a törvénysértésre, nem csupán a körülmények miatt megy a tilosba, akkor tán ki kéne mondani, hogy azért nagy a feketegazdaság, mert nem jól működik a rendszer. És kik irányítják a gazdaságot, kik tehetnek róla, hogy még mindig jobban megéri az embereknek törvénysértő - tehát saját magukra nézve is veszélyes - módon dolgozni? A szocialisták? Az LMP? A jobbik?

bio
@igényes:

Gyúrtcsányi vezéred mikor hozta nyilvánosságra hogy elmebeteg? Az kevés, hogy neked személyesen bevallotta. Nyilvánosan kellett volna.
@lbm: ez teljesen oké, amit leírsz, csak van egy mondás, miszerint a játékszabályokat meg lehet változtatni, a játékot leállítani nem viszont lehet.
A másik, hogy ha a Fidesz ha ezt elkezdi, egyből belebotlik a saját választórétegébe, vagy saját embereibe...
@subtotal: ("nagyszerű, lássuk a tervet hogyan fehérítene...
Sok kormány megpróbálta már, teljesen sikertelenül...")

Elmondom viszont egy olyan kormány/ország esetét, ahol egymillióval fehérítették, így elérték a majd 60%-os foglalkoztatottsági mutatót.
Ez az ország pedig Lengyelország.

És nem kell messze menni, a lengyel és a cseh példa bőven megteszi.( jelzem, Magyarországon is tavalyhoz képest 67 ezerrel nőtt a kifehérítettek száma..)
@high up!: uzenem annak a kommunista fattyu fonokodnek aki etet a szar dumadert, hogy nem azert miniszterelnok, hogy almodozzon, mi lenne a jo, hanem abbol csinaljon valamit ami van.

erted

en azt szeretnem, ha orban viktorrol kiderulne, hogy a belei aranybol vannak es nezmetgazdasagi erdek kizsigerelni. de ugye ez pont annyira nem erdekel senkit es semmit es plane semmi koze a valosaghoz, mint a paranoid skizofren kertitorpe masfelmillios faszsaganak.
@bioLarzen: "Most, hogy már nem lehet "elmúltnyolcávezni", mi a magyarázat?"

Te vagy a fasz bazz! :-)

Miért kérdezel ilyet?
Most azt akarod, hogy nyomja a hülyegyerek propagandát ilyen szép fényes délelőttön?

Hányingerem van a beteg propagandájuktól ezeknek a kommunista ivadék tetveknek, akik életükben nem dolgoztak...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Te miért beszélsz állandóan többes számban? Megpüfölnek a pszichiátriai sziobatársaid ha nem lehetnek benne ebben a blogos mentál terápiában?
@high up!: ez így még rosszabb. Gyakorlatilag akkor Viktor kimondta, hogy a pofájuk óriási volt 2010 előtt, de ők is legalább annyira tehetségtelenek, mint elődeik? Mert az a 1,5 millió NEM fog megjelenni a legális szférában. Erre kenni azt a szarkupacot, amit létrehoztak 2 év alatt, minimum kínos, de inkább szánalmas.
Hogyan lehet valaki ennyire hülye hogy ilyen mondatokat kiejtsen a száján! Biztos van erre a célra egy jól fizetett káder aki ezeket az aranyköpéseket szerzi és adja nemzetünk fénylő csillaga szájába!Amúgy pedig az egész bandát elnézve/kormány/ most már mindenki ráébredt arra hogy miért zárták be LIPÓTMEZŐT!
@MACISAJT: kifehérítettek? Elszenvedték?
Egyébként akkor miért csökken a versenyszférában alkalmazásban állók száma?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Menjél iszappakolásra idegbetegecske, ma már megint többet fostál a száddal a megengedett napi adagodnál. És még csak de. fékl 11 van!
Vagy frusdztrált vagy mert Bélával tegnap nem jött össze a liberalista éccakád?
@whatsoever: "A hízás / püffedés, meg a sárga sze.fehérje sztem is alkoholizmus és / vagy erõs gyógyszerezettség jele"

Anno, többször látták a volt Lipóton, Veér András betege volt. Nekem újabb hiteles információm nincs, de több fórum is emleget hosszabb-rövidebb kezeléseket.

Szerintem egyébként nem is csoda. Igen nagy a feladat, nagy a stressz. Kérdés: mikor jön el a felismerés, hogy ki kell szállni, és másra kell hagyni a világ megmentését.
@bioLarzen: ("Bizony, ezekből legalább 1-1,5 milliót a következő években vissza kell terelni a legális , adózó munkaerőpiacra. "

És az elmúlt két évben ez miért nem történt meg? Most, hogy már nem lehet "elmúltnyolcávezni", mi a magyarázat?"

Tévedsz. Nemcsak "elmúltnyolcávezni", hanem még "elmúlthúszévezni" is lehet.
Nézd meg csak a rokkantsági adatokat.
Európa vezető országa voltunk(vagyunk) ebben.(amiről persze mindenki tudta hog nagy része kamu, pénzért/befolyásért vásárolt rokkantosítások).
És most -nagyon helyesen- nekiálltak a felülvizsgálatoknak.
@high up!: a reform örömszólamára? :-D Hát örömünk nem lett volna belőle, de tettek itt róla sokan, hogy minden reform elbukjon, mert az népnyúzás... nemzetgyilkolászás volt a 300 ft-os vizitdíj, meg a "jaj! jaj! a benzinkúton is lehet ezentúl aspirint kapni:..úr jézus, mi lesz itt már!..."
Az oktatáshoz hozzá kell járulni, azt a k...-va...
A legjobban üvöltött a vekkerviktor és társai. Mer1 ők soha nem nyúlnak a szegény ember zsebébe...
Most meg annyira fasza, mert a 3000 milliárd nyugdíjpénz huss tovatűnt a zsebekből, a rokkantak kilökése a munkaerőpiacra meg tök humánus, abszolút nem fog ebbe beledögleni senki, a felsőoktatás összegét meg előbb alá kell írnia a tanulónak, oszt ha már ott a neve, akkor megtudja mibe is fog ez neki fájni. Hát de baró, hogy azokat a reformokat nem csináltuk meg, mert most ez így sokkal faszább...
@high up!: mindig rájövök, amint aktivabb leszek a blogszférában, hogy miért hanyagolom egyre inkább ezeken a helyeken a vitákat.
És mindkettőtökre értem, még akkor is, ha Sipi bejegyzése nyomokban tartalmaz mondanivalót...
Összesen 3.867.000-n dolgoznak.
Most.
Vagyis a lakosság kétharmada :
*álláskereső
*nyugdíjas
*gyermek
*rehabilitációs járadékban
*szociális segélyben részesülő
*rokkantnyugdíjas

Ettől a struktúrától bármely ország fejre állna.

Ezen BÁRMELY kormánynak változtatnia kellene.
No de, " Orbán, Orbán" hörgik a hiszterolibsik....
@bioLarzen:

+1, az utolsó mondat kivételével. Mert minden párt érdekelt a zavarosban halászásnak.

Egy példa: élelmiszerkereskedelem:

Lengyelországban az áfa pl gabonára 3 %.

Érdekes módon nem terjedt el az áfa csalás.

Magyarországon július 1-től megfordították az áfát.

A kukorica fordított áfás, a kukoricadara 27%-os.

Mit csinál az élelmes magyar?

Megveszi a kukoricát 0 áfával, ledarálja ( minimális beruházás egy daráló) - a keverőkbe úgyis le kell, technológia szempontjából tökmindegy - eladja kukoricadaraként 27 % áfával, államnak be nem fizeti, keverő olcsóbban kapja a takarmányt, ennyi.

Szerinted kinek nagyobb a felelőssége?

Az ügyeskedő csibésznek vagy a szakmához tök hülye jogszabály-alkotónak?

Én gyakorlatilag az egyetlen jó döntésnek tartottam a fordított áfa bevezetését a vezír kormányzása alatt, de a gyakorlat megmutatja, hogy ezt is sikerült ostoba módon megcsinálniuk.

- És itt nem is beszélek az egyéb kivételezett termékekről. -
A Sport24 utánajárt, mihez kezdenek sportolóink a londoni jutalmukkal. Van, aki befekteti, de akad olyan is, aki a lakhatását oldja meg a milliós összegből. Egy biztos: a kaszinókat mindannyian elkerülik.

Jaj de kár, pedig gyúrtcsányék már építették volna a nemzetgazdasági fellendülést hozó sukorói kaszinó szitit. Egy csapásra 20 ezer munkahelyet teremtettek volna a nádas közepén!
Most meg megtudjuk hogy nemcsak Orbánék vágták keresztbe a foglalkoztatás eme sikersztoriját, hanem az imprilista ügynök olimpiai bajnokok is.

Internacionalista fellépést és példás leszámolást követekek ellenük elvtársaim!
@subtotal: ok, de most nem élezném ki a fideszre ezt a kérdést, mivel az előzőek sem tettek meg a dologért sok mindent. Az egész országunk rákfenéje az adócsalás minden szinten. Márpedig csak akkor lehet adókat csökkenteni, ha az emberek azt valóban be is fizetik. Orbán tévhite az adócsökkentésről, már ezért volt eleve bukta. Ugyanis az az ember aki eddig 0 ft-ot fizetett adóra annak, akármennyire kevés is az adó mértéke még mindíg magasabb a 0 forintnál. Ha eddig megúszta ezután mért ne folytassa...
Nem baj gyerekek! Álmodozzunk, hogy jön Majd a (Flash) Gordon, aki legalább libákat tud dögleszteni, meg majd talán ki tud kucsorogni, egy kis hitelt és akkor lesz 13. havi nyugdíj meg majd a fülünkbe huzatjuk a Svábhegyet is... :D
A híradóban amint bemutatnak egy szegény családot, rögtön adakozik a lakosság. Erre itt van ez a sültbolond felcsúti paprikajancsi és még senki sem kérdezte meg, hogy mennyi lenne a gyógyszeres kezelése!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: akár.
Mélyített rajta a biztonság kedvéért.

!!!
Azért kaki a szituáció - amiről sztem itt a poszton még nem írt senki -, mert az ilyen volumenű növekedés 1 új kibúvó.

A cél sztem a következő:

1. A hatalmon lévőknek _ismét_ nem kell tenniük semmit az ,,új irányvonal kijelölésén kívül''.
2. Aki nem dolgozik, az a koncepció szerint élhetetlen, tehetetlen, eltartott, potyautas, stb. Hasonlóan mint pl. a tb. esetén és ez utóbbit a társadalom többsége el is fogadta.
3. A fanok ezt (2.) be is eszik, és máris beindul majd az öszznépi egymásra mutogatás, hogy ,,miattad/miattatok vagyunk ilyen helyzetben''.
4. nem utolsósorban a Jobbik szeletelésére is jó, mert szimpatizánsai 1 részét is megcélozza.
5. Amíg a nép egymást marja, lehet agyalni az újabb ,,előremutató ötleteken''.

Azért gondolom így, mert a táblák _hamarabb_ megjelentek. Tehát nem a Kedves Vezér pillanatnyi elmezavaráról, hanem tartós, eleve tervezett berendezkedésről lehet beszélni.

Sajnálatos az előre borítékol6ó eredmény.
@Habakuk999:

Hogy az AFA törvényhez (fordított adózás) halvány fingod sincs, az látszik. De azért agyaljál tovább azon, hogy megtaláltad a megoldást, amire a világ még nem jött rá. A végén még Molnár F. Árpád díjat is kaphatsz.
@lbm: jaja, sztem tíz-tizenöt évvel ezelőtt jó 5let lett volna.
@dr. Kóser Malac: akkora öngólt rúgtál, hogy zeng a lelátó...nem baj, nem zavarunk a gólörömben...

@lbm: egyetértek. A kérdés bonyolult, ezért kellene megvizsgálni azt, hogyan lehetne az ellátási, állami szolgáltatási oldalon megfogni azokat, akik az szja-t elcsalják
Rosszabbul élünk, mint 2 éve. 2 év múlva pedig még rosszabb lesz. Fidesz-kormányzás = Magyarország a lejtőn. Ébresztő, emberek. Nagytakarítást kéne végezni.

Azért az is látszik, hogy a '98-as FKGP-KDNP-MDF-Fidesz koalíción alapuló, implicit "külsős" MIÉP-támogatással rendszeresen kisegített Orbán-Torgyán-kormány csak azért nem okozott akkor még túl nagy károkat, mert messze nem volt 2/3-juk a parlamentben. Mostanra bebizonyosodott: ha ezeknek teljhatalmat adsz, mindent szétbasznak és a szemünket is kilopják. Persze ezt csak a hülyék nem látták előre (sok hülye van nálunk), de a kérdés inkább az, hogy most, amikor már _bizonyítottan_ ez a valaha volt egyik legrosszabb vezetése a hazánknak, fényévekkel rosszabb még a Gyurcsányék bandájánál is - MOST hol vannak a hatalmas önérzettel megáldott 2006-os tüntetők?! Vagy ők tényleg ezt akarták? Most jó? A szegénységgel, a munkanélküliséggel stb.

Persze ez csak költői kérdés. A 2006-os tüntetőktől, meg a 2008-as népszavazás lelkes MLM-aktivistáitól (akik örökre eltörölték a tandíjat) nem várok el aktív agymüködést.
@high up!: Nem nagyon értem a hozzászólásodat, és halvány gőzöm sincs, ki az a Molnár F. Árpád.

Mivel erősen érzem, milyen klassz kis szakember vagy, kifejtenéd bővebben, hogy szellemileg megpróbáljak közeledni hozzád?

Tudom, el nem érhetlek, de talán egy picit?
A Nemzeti Gumipitypang program bejelentését még várjuk meg, mert az 60 éve is vicces volt, AZTÁN JÖHET A NÉPFELKELÉS!

Addigra lesz egy 300 ezres, kapával, ásóval, lapáttal felfegyverzett Fekete Sereg is, akik baromira éhesek lesznek és elevenen falják fel Orbán elvtárs TEKét :O)))
@high up!: gyönyörű, irányított populizmus, a te gyenge intellektusodnak megteszi.
Semmiképpen ne zavarjon, hogy Sukoró külföldiekre volt kitalálva, nem a magyar, kocsmában félkarúzó törzsközönségre...
@MACISAJT: Eléggé agybeteg vagy, de nem ez a fő baj veled! Az a baj veled, hogy elvtelenül védsz egy félkegyelműt, aki ráadásul még bűnöző is!
@MACISAJT: Igen, ettől bármelyik ország fejre állna. Nem késett meg kissé az észrevétel?
Az is igaz lehet, hog 5-5,5millió dolgozó *kellene*, hogy ne legyünk nyakig a bizonyosban, amit még keverőlapátokkal is gondosan felkavarnak.

Csakhogy. Nem elég mondani, *tenni* is kellene ellene valamit. Megtörtént? Nem.

Mondjuk(!), hogy 1 milliót sikerül összehozni.
100eFt/per fő/hó-val számolva miből lenne *csak a kifizetendő bérekre* money?
Mert erre nem szól a recept.

A receptet 10:46:07-nél írtam le és máris igazolod. Remek :(((
@collateral collector:
"MOST hol vannak a hatalmas önérzettel megáldott 2006-os tüntetők?! "

Ők vagy legalábbis a hangadók köszönik jól vannak, Hummerokkal járnak Kurultájra a Jobbikos faszok.

Pár éve még szakadt csövesek voltak, egész jól kitanulták két év alatt a lopást...

Jól fizet a nemzetárulás!
@subtotal: Ezt bővebben is ki tudod fejteni, vagy csak ennyi a tudásod?
@Penivaldes: Néhány éve volt egy riport egy közgazdásszal(Talán Mihályival de nem biztos)Abban hangzott el, hogy a 4millió munkavállaló az nem azért annyi, mert mindent elrontottunk a 20 év alatt, hanem azért mert a jelenlegi gazdasági szerkezet (a világgazd. szerkezete ) ennyi munkaerőt képes felszívni.Léhet egy-egy akcióval pár százezerrel megnövelni ideiglenesen pár évre, de nem tartósan.Ezt csak azért hoztam ide, hogy mindegy, hogy az a gyökér 1milliót, vagy 1.5milliót mond, mindkettő verzió ökörség. El tudod képzelni, hogy az ország iparát ( mert ő a termelésről beszél állandóan)a jelenleg elfogadott 25-35% (országtól függő)arányát fel lehet tornászni 50%-ra, amikor a technológiai fejlődés ennek teljesen ellentmond?Nem hiába a szolgáltatás aránya nő a fejlett világban, mert itt volt a fejlődésre lehetőség.Szóval érdemes jókat nevetgélni(vagy sírni) ezen a faszkalap Orbánon, de komolyan venni nem.
@dr. Kóser Malac: gondoltam hagylak még egy kicsit kényelmetlenül fészkelődni, de megszántalak: "lesz 13. havi nyugdíj"

Ha behelyettesíted, ki vállalta be a 13. havi eltörlését, mindjárt egyismeretlenes az egyenlet, ami megmondja, ki a hülye...
@subtotal: Aki tényleg bevezeti az a hülye. Mindenki mondja, hogy az öregek és a "rokkantak" is elmenjenek szavazni. A politika már csak ilyen.
@dr. Kóser Malac: és Gordon vezette be?????????
A semmihez nem értő és semmire való nemzetidegen balliberális gaz-ember, ma alig győzi rettegéssel, mert a demokratikus választáson elzavarták a magyar választók őket!!
@subtotal: az a baj, hogy amit írsz már megtörtént, csak épp ezek a szankciók nem feltétlenül azokat érintik akik az adócsalás előnyeit viszont élvezik. Mert nézzük meg: A munkáltató aszongya: gyere kapsz melót, őrülj, de minimálbérre vagy 4 órára jelentelek be, mert nekem az jó. Ha nem tetszik van még sok munkaerő aki vár a helyedre, és lesz köztük akinek jó lesz így is mivel a munkanélküliség sokkal szarabb. És akkor ki fogja majd megszívni? A munkaadó, vagy az akinek a papír szerint kicsi fizuja van, ezért mindjárt kevesebb a nyugdíjba menő összeg, ha munkanélküli lesz, ha beteg lesz szintén kevesebbet kap, mert így alakítják a szankciók. A munkáltató nyert, a munkavállaló veszített... Erről az jutott eszembe :
igydolgozunk.blog.hu/2011/08/09/figyelem_munkalehetoseg_szerepcsere :-)
az emberek a nemzetidegen szocialistákat kidobták az ablakon, a trükkös hazug eszméjükkel együtt, ezért tudott a Fidesz-KDNP kétharmados felhatalmazást kapni.
.. sajnos Nem lehet a nemzetidegen szocialista kormányzások 66 éve alatt végletekig kirabolt országot, - eladósított nemzetet, lebutított népet - pár év alatt, helyrehozni!! Sok megértő, cselekvő ember összefogására van szükség, nem síró rívó megmondókra, észt osztó mindentudó foxi- maxikra ... egy nemzetidegen, nemzetellenes csoport, itthon és külföldön folyamatosan arra törekszik és galárdul mindent meg is tesz, hogy ne sikerülhessen a kilábalás.
a hitelre és adósságra épült szocialista eszme rendszer tönkretette Magyarországot, és a családokat! A NEMZETIDEGEN külföldi ügynökök, a nemzetáruló foximaxi szocialista-liberális csapat… 2004-től folyamatosan Összejátszva a KÜLFÖLDI TULAJDONÚ BANKÁROKKAL... az ország működő vállalatainak átjátszása, az ország, az önkormányzatok, a magyar vállalkozások eladósítása után...,… MÁR, A LAKOSSÁG TULAJDONÁBAN LÉVŐ INGATLANVAGYONOK ÁTJÁTSZÁSÁT KÉSZÍTETTÉK ELŐ, a könnyen hozzáférhetővé tett, igencsak akciós, devizahitelek elterjesztésével is...
2010-s választáskor az értelmes a magyar választók elzavarták ezeket a NEMZETIDEGEN gazembereket, igaz ez már ekkor későn történt!
@Habakuk999:

Meg kellene tanulnod, hogy mi az a fordított adózás és hogy megy, ki csinálja, ahelyett hogy félmüvelt tudatlansággal egyből országos adószakßértőnek gondolnás magad.

Az MFÁ hírhedt magyar betegecske pont ilyen szimptómákban szenved. Bár a magyarokra nagyon jellemző hogy semmihez nem értenek de mindenbe belepofáznak. Varangyos is itt égett pár napja a GDP kritikáival, közben kiderült hogy azt se tudja mi az, miből számolják ki.
Azért most komolyan, mekkora égő, hogy a nagy szabaccságharcos Vezénylő Tábornok úr mára kutyakajaüzemben fényezteti magát, mert rommá unortodoxizálta az egész országot?

Fidesznyikek, a Gyulai Húskombinátot épp most fogják bezárni, igaz, az "csak" tradicionális emberkaját gyárt, nem kutyakaját, amit Orbán elvtárs szán a magyarságnak!
Az egész magyarellenes szocialista hálózatnak, a magyarságon élősködő e gazembereket 6 évtizeden keresztül hatalomban tartó sleppnek, az egész léte, élete, eszméje, csalásra, hazugságokra épül, minden rezdülésük, tettük, trükkös hamisításokkal arra irányul, hogy élősködhessenek a más embereken, a nemzeten!!
a magyarság vagyonát külföldieknek átjátszó szocialista rablók, évtizedeinek a NAGY a JÓLÉT, a DÜBÖRGŐ PANNON-PUMA örökségében LUBICKOLUNK, --> és hozzánk hasonlóan, sok sok más széthullt, megbukott szocialista országban is az emberek!! Évtizedekig nyöghetjük ezt a gyalázatos ÖRÖKSÉGET!!
@lbm: írtam, a kérdés bonyolult, amit leírtál igaz...a megoldás nem egyszerű, de sok jól fizetett, állítólag marha okos ember dolgozik rajta éjjel-nappal...
Ami megfigyelhető Magyarországon, hogy azokon a területeken a legnagyobb a szegénység, a nyomor és munkanélküliség, a lakosság eladósodottsága, --> ahol mindig nagy volt az mszMp, majd az mszp támogatottsága!!! ... főleg Borsod, Nógrád, Szabolcs megyékben.. ezeken a területeken adták el leghamarabb a dogozók, --> a komcsik által, nagy becsben-hazudott „munkásosztály” alól <--- a munkahelyeiket, szénbányákat, vegyi üzemeket, a kohászatot... ezeken a területeken váltak legtöbben, - milliók- munkanélkülivé... Meglepő módon… vagy nem is meglepő.. ezen területeken található a legtöbb alul iskolázott fiatal és felnőtt is!!
Döbbenetes, hogy ... Minden volt, mára megbukott, széthullt szocialista ország ugyan ebben a cipőben jár... a kirablóik, meg csodával határos módon --> elévült bűnügyek tucatjaival, a hátuk mögött -->milliárdosokká lettek!!
@dr. Kóser Malac: attól aki, megvonta?????
Szerinted neki elhinnék, ha ezzel kampányolna?
@subtotal:

Persze okstojás, németek, osztrákok, olaszok százezrei repültek volna volna be sárkányrepülővel a sukorói nádasba hogy kaszinózzanak egyet.

Ez van, lúzerekre hallgattál, most meg nagyon hülyén állsz itt.
a magyarság vagyonát külföldieknek átjátszó szocialista rablók, évtizedeinek a NAGY a JÓLÉT, a DÜBÖRGŐ PANNON-PUMA örökségében LUBICKOLUNK, --> és hozzánk hasonlóan, sok sok más széthullt, megbukott szocialista országban is az emberek!! Évtizedekig nyöghetjük ezt a gyalázatos ÖRÖKSÉGET!!
@fletwwod_mac: Te nagyon félreérted viktort! Ő nem úgy gondolja, hogy fizetést is kapnának. Elég ha az adót befizetik.
@Neolibsi: Azt soha ne felejtsük el, hogy a "4 millióból" másfél vagy közalkalmazott, vagy implicit állami foglalkoztatott.
egy nemzetidegen csapat, mely ugyan itt él, évtizedek óta itt élősködnek a magyar népen, de soha nem áll az ország, a nemzet és nemzeti hagyományok, a magyar értékek, érdekek mellé... ezek évtizedek óta a nemzetünket elnyomó külföld érdekeit szajkózzák, és ellenünk a nemzetünk ellen uszít!!
… Hosszú, hosszú, évekig fizethetik... fizethetjük a nemzetünk legnagyobb ellenségének a szocialista maffiózók és az őket hatalomban tartó SLEPP okozta, óriási nyomort és szegénységet! Mint azt éljük, élitek a mindennapjaitokban a szocialisták 2008-ra minden tönkretettek, minden kiüresítettek, minden hol káoszt és fejellenséget hagytak maguk után.. 35-40 éves járművek a BKV-nál... eladott vízművek, csatornaművek, gázszolgáltatók, eladott, kiüresített cukorgyárak, eladott bankok, eladott szállodák, eladott konzervgyárak, bezárt üzemek, gyárak százai, kirabolt eladósított MÁV, Malév,.. 2010-re a neobolsevisták gyurcsányi, veres, bajnai, oszkó mindent annyira tönkretettek, újra kell szervezni az országot..
@fletwwod_mac: ha nem tudunk 2014ben ossszefogni ellenuk, demokratikusan levaltani oket es jogallami modszerekkel lesittelni oket, akkor ezt erdemeljuk.

erdemlik akik maradnak, helyesebben:-)
hiába próbálják néhányan szépíteni és elmaszatolni... Ez lett a vége 66 éve tartó sehova se vezető gyalázatos kommunista rendszernek, amely 66 év alatt az égvilágon semmit nem javított az emberek életén anyagilag... Sőt, éhezés, nyomor, eladósítás, óriási munkanélküliséggel AJÁNDÉKOZTÁK meg e nemzetidegenek, a SZAVAZÓIKAT!! Pedig másról se hallottunk, mint a folyamatos felvirágoztatásról, a DÜBÖRGŐ GAZDASÁGRÓL, a SZÁGULDÓ PANNOM-pumáró, A NAGY A JÓLÉTRŐL.
@Nemzetidegenek nyálverése: komolyan vannak emberek akiket olvasva felmerül bennem, hogy nem lehet-e, hogy robotok. Bocs de rólad is ez jutott eszembe...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Na mi van hugi? Már+int beszöktél az irodába netelni? És a fejéssel mi lesz? Már bőg a Riska mert nem rángatod a tőgyít. Anya szétrúgja a muffod ha +tuggya!
@Nemzetidegenek nyálverése:

Látjuk az újjászervezést jómunkásemberelvtársam!

Orbán elvtárs kis/úttörő vasutat kap az adócsalásra alapozott Mesebirodalmába!

Te lehetsz ott a Szedmák bakter!

"Az Orbán Viktor által alapított Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány nemrégiben kért engedélyt a vasútra. A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) már közzétette hirdetményét, a vasúti vonalszakasz engedélyezési eljárásáról. Ebben a hatóság úgy fogalmaz a még szabad jelzésre váró fejlesztésről: a Bicske vasútállomása és "az Alcsútdobozi Arborétum közötti vasúti pálya, 43+50.68 - 100+74.48 szelvények közötti vonalszakasza épül meg közel" hat kilométer hosszon."
nol.hu/gazdasag/alcsuti_foci_a_sinek_kozott__vasut_epul_orban_viktor_szulofoldjen_
a varánusz és foxi-maxi nemzetáruló élősködő banda!!!
Sírás rívás, Orbánozás, Fideszezés helyett,… Élvezz az életet, dúskáljon A NAGY A JÓLÉT az az a 2008-ra már megbukott, a külföldi multik által, a GIGA HITELEKBŐL finanszírozott baloldali, a nemzetkiárusító szocialista gyalázatos gazdaságpolitika EREDMÉNYEIBEN!!… 1980-1997 között a magyar nép .... a magyarság vagyonát… külföldieknek átjátszó nemzetidegen szocialista rablók 6 évtizedei miatt,… a NAGY a JÓLÉT, a DÜBÖRGŐ PANNON-PUMA örökségében LUBICKOLUNK!!!!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Már fél éve szajkózzák a haverjaid, hogy miért fogják elveszíteni a 2014-es választást. Nem figyelsz? :) Szerintem már indulhatsz is. Bőrönd rendben?
A szocialista diktatúra csak úgy,
és csak addig működik, képes megmaradni
amíg megfoszthatja a nemzeteket a gazdagságuktól, az adott ország állampolgárait a vagyonuktól és a szabadságuktól egyaránt!!!
@Nemzetidegenek nyálverése: bip-bip! Piros gombot megnyomtam, kapcsolj ki!
@high up!: Öcsi, talán tényeket!

Ha védeni akarod kormányod - ami sajnos az enyém is - adópolitikáját, akkor ha megengedsz egy javaslatot részemről, ne az legyen az egyetlen érved, hogy a vitapartnered nem ért hozzá, hanem próbálj meg rámutatni az előnyeire!

Ez nem fog menni neked, nem is baj ezen a fórumon.

Ugyanakkor kíváncsi lennék a véleményedre a már korábban feltett kérdésemre:

Kinek nagyobb a felelőssége: a csibésznek, aki kihasználja a kiskapukat vagy az ostoba törvényhozónak??
@Nemzetidegenek nyálverése:

Nocsak, már csak bullshit generátorra fussa a Szenkirályi utcai kommunistáknak?
a bukott puccsista NEMZETIDEGEN gyurcsányi-bajnai kormány, szándékosan úgy kötött szerződést 2008-ban az IMF-fel és az EU-val a gigantikus hitel felvételére, hogy annak törlesztése kizárólag a következő kormányra, azaz Orbán Viktor kabinetjére háruljon.
A tolvaj gyurcsányinak, és társainak már rég a börtönbe lenne a helye hazaárulásért, magyarok tömegeinek megveretéséért, és azért mert ezt a nemzetet tönkretette azzal, hogy államadósságunkat úgy megnövelte hogy az visszafizethetetlenné vált.
@Nemzetidegenek nyálverése:

Ezek szerint Orbán elvtárs szocialista diktatúrát üzemeltet!
a hitelre és adósságra épült szocialista eszme rendszer tönkretette Magyarországot, és a családokat! A NEMZETIDEGEN külföldi ügynökök, a nemzetáruló foximaxi szocialista-liberális csapat… 2004-től folyamatosan Összejátszva a KÜLFÖLDI TULAJDONÚ BANKÁROKKAL... az ország működő vállalatainak átjátszása, az ország, az önkormányzatok, a magyar vállalkozások eladósítása után...,… MÁR, A LAKOSSÁG TULAJDONÁBAN LÉVŐ INGATLANVAGYONOK ÁTJÁTSZÁSÁT KÉSZÍTETTÉK ELŐ, a könnyen hozzáférhetővé tett, igencsak akciós, devizahitelek elterjesztésével is...
2010-s választáskor az értelmes a magyar választók elzavarták ezeket a NEMZETIDEGEN gazembereket, igaz ez már ekkor későn történt!
@Nemzetidegenek nyálverése: akkor te viktort sem szereted ugye? Ahh, megkönnyebbültem... Az ellenségem ellensége a barátom :-)
@dr. Kóser Malac: a narancsos buktara nagyobb eselyt adok, de ja, a borond az rendben...:-)

egyebknet kivancsi lennek, hogy neked, mint a fidesz egyik onkentes fopropagandistajanak milyen erzes most latni amit a fijjug muvelne? buszekseggel tolt el a kozgep gyarapodasa? pinter belugyersege? a haverok fele lejtos palya? a felcsuti puskas komplexum? a kisvasut ami epul hozza? oceanjarok fogadasara alkalmas kikoto nem fog epulni?;-)
@Nemzetidegenek nyálverése:

Miért nem húzol a Viktor nemzetidegen cigány faszára pamutbojtnak?

Ja, és a nagymamával konzultáltál már?
@collateral collector: A megállapítás helyes de a lényegen nem változtat szerintem,sőt!Ha ezek az emberek a piacon igyekeznének elhelyezkedni a foglalkoztatás szerkezete jobb lenne, de nem sokkal bővebb.Vagy te nem erre gondoltál?
Meglepő.. A hazug, a magyar népet évtizedeken keresztül élősködő slepp, a tolvaj nemzetidegen szocialista horda hatalomban tartói
... folyamatosan minden cikk alatt
... megmondják Magyarországnak az Orbánnak a tutit
@Nemzetidegenek nyálverése: Jól van! Lenyuxik a beteg! Nővér szívjon fel egy ampulla haloperidolt és szúrja seggbe vele ezt a bolondot!
A NEMZETIDEGEN külföldi ügynökök, a nemzetáruló foximaxi szocialista-liberális csapat… 2004-től folyamatosan Összejátszva a KÜLFÖLDI TULAJDONÚ BANKÁROKKAL... az ország működő vállalatainak átjátszása, az ország, az önkormányzatok, a magyar vállalkozások eladósítása után...,… MÁR, A LAKOSSÁG TULAJDONÁBAN LÉVŐ INGATLANVAGYONOK ÁTJÁTSZÁSÁT KÉSZÍTETTÉK ELŐ, a könnyen hozzáférhetővé tett, igencsak akciós, devizahitelek elterjesztésével is...
2010-s választáskor az értelmes a magyar választók elzavarták ezeket a NEMZETIDEGEN gazembereket, igaz ez már ekkor későn történt!
@Putyilov gyári melós: ez a robot szegény lehet hogy annak az elképzelésnek az egyik végrehajtója, amiben azt ecsetelték hogy kell a háttérbe tolni a kormányellenes hangokat. Ez itt percek alatt csak nyomja-és nyomja a szöveget ugyanazt átfogalmazva. Robot ez! Higgyétek el :-)
2010 óta... amikor is a magyar választók ELZAVARTÁK a kórosan Gennyes seb… szocialista ellenséget
... se egy kis könnygáz, se vízágyú, se paprikaspray, se gumilövedék, se vadászpuskások, rohamosztagok, elfogóbrigádok
... se kordonok!!
… a bukott, a magyar választók által már elzavart, egyébként teljesen semmi sem való… NEMZETIDEGEN mszp-s banda, és a hazug tolvaj, élősködő SLEPP,
.. a bukott TOLVAj gyurcsányi majmolásánál, az Orbánozásnál és Fideszezésnél az Istennek nem jut tovább!!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Szerintem nem létezik, hogy ember írjon ilyeneket.

Ezek bullshit generátorok, javascriptek.

Ha ennyire leépültek már szellemileg, akkor még nagyobb a baj!
a magyarság vagyonát külföldieknek átjátszó szocialista rablók, évtizedeinek a NAGY a JÓLÉT, a DÜBÖRGŐ PANNON-PUMA örökségében LUBICKOLUNK, --> és hozzánk hasonlóan, sok sok más széthullt, megbukott szocialista országban is az emberek!! Évtizedekig nyöghetjük ezt a gyalázatos ÖRÖKSÉGET!! ... teljes vagyonelkobzás után... életfogytig fegyházat... kívánnék ezeknek a gazembereknek, és az őket támogató, hatalomban tartó élősködő sleppnek..
@Putyilov gyári melós: vannak ilyenek..
az egysegsugaru fidesz-szavazok mar csak ilyenek lehetnek:-)

bunozok vagy elmebetegek. hiszen egy bunozo elmebeteget tamogatnak:-)
@Nemzetidegenek nyálverése:

Elég lenne, ha betennél egy linket.

Te még nemigen élhettél a szocializmus alatt, tudod, abban az időben agit-propagandistának hívták a hozzád hasonló szövegeket terjesztőket, és egy ország népe tanulta meg, hogy kell az egyik fülén be- és a másik fülén kiengedni anélkül, hogy bármilyen maradandó károsodást okozzon az agyában.

Legközelebb elég a link, hidd el sokkal kisebb fáradtsággal éred el ugyanazt az eredményt.
@fletwwod_mac:

vedd figyelembe, hogy a legújabb gazdasági kutatások egyik mutatója az, hogy a 7000000000 ember aki a Földön ma él, eltartható 20%-ának munkájából, úgy, hogy általános jólét alakúlhat ki a Földön!

a magyar viszonyokra vetítve kizárólag a világ egyik legrosszabb -ha nem A legrosszabb- adó és vámrendszere okozza azt, hogy a bármilyen tevékenységből élők adó és járulék elkerülésre építik életüket, mivel a hatalmas sarcoknak semmiféle pozitív eredménye számukra nem jelentkezik, azaz a politikusok elrabolják azt ami az elmúlt több mint 2 évben összesen 24000 milliárd forint a már meglévő nemzetközi tartozásokon felűl, azaz az ország csődben van, összesen 48000 milliárdnál nagyobb összeg hiányzik az állaháztartásból és azt a MNB tartalékaiból nem is szabad kifizetni mert azonnal 92000 milliárdra növekedne a hiány és mindez a következő 35 év minden eredményét meggyilkolja

köszönjétek az alcsútbasznádi kondás cigánygyereknek és gittegyletének...cigányok cigánykodnak a kurva anyjukat

brühühühühühühü
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "oceanjarok fogadasara alkalmas kikoto nem fog epulni?;-)"
Nem. Az Sukorón épült volna! :)
Amúgy nem vagyok Fidesz fan és igen, utálom az olyan igénytelen faszfejeket, akik csak az ékezet nélküli kisbetűket ismerik.
Apám! Ez kész... :-DDD nemzetidegen külföldi ügynökök... :-DDDD Aztán az még nem is volt, hogy a hódbőrbe varrt üzenetek... :-D
Most már tényleg énekeljük el azt a himnuszt! Hátha használ...:-D
varánusz és foxi-maxi nemzetáruló élősködő banda!!!
..a NAGY a JÓLÉT, a DÜBÖRGŐ PANNON-PUMA gyalázatos 6 évtizedének örökségében LUBICKOLUNK!!!!
Sírás rívás, Orbánozás, Fideszezés helyett,… Élvezz az életet, dúskáljon A NAGY A JÓLÉT az az a 2008-ra már megbukott, a külföldi multik által, a GIGA HITELEKBŐL finanszírozott baloldali, a nemzetkiárusító szocialista gyalázatos gazdaságpolitika EREDMÉNYEIBEN!!… 1980-1997 között a magyar nép .... a magyarság vagyonát… külföldieknek átjátszó nemzetidegen szocialista rablók 6 évtizedei miatt,… a NAGY a JÓLÉT, a DÜBÖRGŐ PANNON-PUMA örökségében LUBICKOLUNK!!!!
@Nemzetidegenek nyálverése:

Neked romlott kutyakaját adhatott a Vezénylő Tábornok úr! :O)))
--> a komcsik által, nagy becsben-hazudott „munkásosztály” alól <--- a munkahelyeiket, szénbányákat, vegyi üzemeket, a kohászatot... ezeken a területeken váltak legtöbben, - milliók- munkanélkülivé... Meglepő módon… vagy nem is meglepő.. ezen területeken található a legtöbb alul iskolázott fiatal és felnőtt is!!
Döbbenetes, hogy ... Minden volt, mára megbukott, széthullt szocialista ország ugyan ebben a cipőben jár... a kirablóik, meg csodával határos módon --> elévült bűnügyek tucatjaival, a hátuk mögött -->milliárdosokká lettek!!
@MACISAJT: "Ezen BÁRMELY kormánynak változtatnia kellene.
No de, " Orbán, Orbán" hörgik a hiszterolibsik.... "

Kíváncsian várom, hogy fog ezen változtatni a Kedves Beteg. Eddig csak pofázást láttam, sorozatos csődöket, és recesszióba csúszó gazdaságot magas szinten beragadt munkanélküliséggel. Mondom, én ezt látom.

@Nemzetidegenek nyálverése: Vedd be a gyógyszered, majom.
Kezdi de most elölről... életemben először tahótlanítok...
@rodeo36:
+1

ha a törvények adócsalásra buzdítanak, a nép adót fog csalni
Ne bántsátok már "Nemzetidegenek" urat! Ő a nemzet! Kicsit hülye, kicsit csúnya, de a miénk...:))))
ahh! Hogy kivilágosodott a képernyő. Tök jó ez a tahótlanító :-D
Hosszú, hosszú, évekig fizethetik... fizethetjük a nemzetünk legnagyobb ellenségének a szocialista maffiózók és az őket hatalomban tartó SLEPP okozta, óriási nyomort és szegénységet! Mint azt éljük, élitek a mindennapjaitokban a szocialisták 2008-ra minden tönkretettek, minden kiüresítettek, minden hol káoszt és fejellenséget hagytak maguk után.. 35-40 éves járművek a BKV-nál... eladott vízművek, csatornaművek, gázszolgáltatók, eladott, kiüresített cukorgyárak, eladott bankok, eladott szállodák, eladott konzervgyárak, bezárt üzemek, gyárak százai, kirabolt eladósított MÁV, Malév,.. 2010-re a neobolsevisták gyurcsányi, veres, bajnai, oszkó mindent annyira tönkretettek, újra kell szervezni az országot..
@Habakuk999:

Ezeket most is úgy hívják.
Ők a PÁRT agit-prop osztályának dicső propagandistái, csak ma már nagyon felhígult a Fidesz APO állománya és hét végére már csak a leghülyébbeket tudják szolgálatra bírni :O)))

Már Habonyi Árpi se a régi, a szartkupacot ő se tudja eladni nemzeti tortának.
@lbm:

És most képzelj egy nemzeti belföldi ügynököt! :D
@Kőmíves Kelemen: a CC viktorka által indított dobozos sora már tavaj is üzemelt
A választók értelmest többsége által elzavart bukott HAZAÁRULÓ TOLVAJ szocialista nemzetáruló-banda, egyszerűen nem tudja feldolgozni a kétharmadot - ész nélkül átkozódik minden cikk alatt!
Mint azt éljük, élitek a mindennapjaitokban a szocialisták 2008-ra minden tönkretettek, minden kiüresítettek, minden hol káoszt és fejellenséget hagytak maguk után.. 35-40 éves járművek a BKV-nál... eladott vízművek, csatornaművek, gázszolgáltatók, eladott, kiüresített cukorgyárak, eladott bankok, eladott szállodák, eladott konzervgyárak, bezárt üzemek, gyárak százai, kirabolt eladósított MÁV, Malév,.. 2010-re a neobolsevisták gyurcsányi, veres, bajnai, oszkó mindent annyira tönkretettek, újra kell szervezni az országot..
Figyelitek? Szűrös Mátyásra hivatkozik a majom! De durva. :D
Amitől még az IMF-delegáció is lehidalt!
50 éves HÉV-ek és 24 éves buszok, 30-40 éves metrókocsik, közlekednek... a szocialisták gyalázatos AJÁNDÉKA a pesti "munkásosztálynak"!!!
mno.hu/ahirtvhirei/ezen-meg-az-imf-delegacio-tagjai-is-meglepodtek-1093031
@Nemzetidegenek nyálverése:
nem volt biztos, hogy egyáltalán bekerűlnek a parlamentbe...de 8 év elég volt arra, hogy szétverjenek mindent mert az ország pénzét akarták és hatalmat...a gond az, hogy semmilyen beruházás és termelésfejlesztés a fidesz alatt nem történt és a hozzáadott érték egyre csökken mialatt a magyar munkaerő az alacsony bérek ellenére a kirívóan mjagas adózás miatt túlzottan drága

azaz még ezt is elbaszták a sok minden rabláson túl

a kurva anyjukat

brühühühühühü
@Nemzetidegenek nyálverése:

Látom megtaláltad a moszkovita-kommunista gyökereidet, Szűrös Matyi az való neked!
@Nemzetidegenek nyálverése:
1998-2002 alatt mi lett felújítva és lecserélve? semmi? hát akkor pofád fogd be bucika a kurva anyád

brühühühühühühü
Hosszú, hosszú, évekig fizethetik... fizethetjük a nemzetünk legnagyobb ellenségének a szocialista maffiózók és az őket hatalomban tartó SLEPP okozta, óriási nyomort és szegénységet!
az emberiség igen nagy tragédiája, hogy 1912-ben a Titanic süllyedt el, és nem az Auróra....
@Nemzetidegenek nyálverése:

Hát igen! Az Elvtársak még tudtak HÉV-et gyártani! Nézd meg a mostani HÉV-eket: a hanyatló Nyugat ópiumai! Három hónap, és leválik a talpa!

Szerencsére Kádár elvtárs ezt már nem érte meg. (zokogni kezd)
az emberek a nemzetidegen szocialistákat kidobták az ablakon, a trükkös hazug eszméjükkel együtt, ezért tudott a Fidesz-KDNP kétharmados felhatalmazást kapni.
Ki lehet az a névtelen harcos, aki a minden másnapi csatát megtervezi Orbánnak? Nem létezik, hogy saját maga találja ki, hogy mikor éppen ki ellen kell harcolnia és mit akar megmenteni, amit ezzel persze tönkretesz!
@Putyilov gyári melós:
A fidesz önmaga egy agit-propaganda, ezen kívül csinálnak még valamit?

- ha a lopásoktól eltekintünk -
@Nemzetidegenek nyálverése: "50 éves HÉV-ek és 24 éves buszok, 30-40 éves metrókocsik, közlekednek... " - ja! És már a 3.jobboldali kurzus sem képes jobbat adni.
@rodeo36: "Magyarország államadóssága 53% körül volt, a kormányváltásra 80%-ra növelték a külföldiek ügynöke, a szocialisták. Ember, érti? 27%, 27%! 8 év alatt 27%-kal növekedett az államadósság, és Önök itt ülnek büntetlenül!"
Nem akarok konteokat keverni de gondoljuk végig.
Kb. 1 hónapja nyújtott be Lézer Jani egy olyan javaslatot hogy a hivatalban lévő miniszterelnök halála esetén milyen juttatások járnak az özvegynek.

Ha ránézünk Orbán fejére, nekem néhai Antall József ugrik be, amikor már súlyos beteg volt és toltak bele mindenféle dolgokat.
@Nemzetidegenek nyálverése:

Nem baj, Kedves Vezetőnk nekiveselkedik még egyszer! Hátha most a jéghegy süllyed el! :DDD

@lbm: A tűzfalam átengedte ezt a hülyét...
bizony... Ez lett a vége 66 éve tartó sehova se vezető gyalázatos kommunista rendszernek, amely az égvilágon semmit nem javított az emberek életén anyagilag. Pedig másról se hallottunk, mint a folyamatos felvirágoztatásról.
... és sajnos Nem lehet a 66 év alatt végletekig kirabolt országot, - eladósított nemzetet, népet - pár év alatt, helyrehozni!! Sok megértő, cselekvő ember összefogására van szükség -->> közben a MAGYARellenes NEMZETIDEGEN gazember csoport, itthon és külföldön aktívan arra törekszik és mindent megtesz, hogy ne sikerülhessen a magyar népnek a kilábalás.
@Nemzetidegenek nyálverése:

Rodeo valahol Dél-Amerikában ül büntetlenül. :D
Hosszú, hosszú, évekig fizethetik... fizethetjük a nemzetünk legnagyobb ellenségének,
a szocialista maffiózók és az őket hatalomban tartó SLEPP okozta, óriási nyomort és szegénységet!
Az a helyzet, hogy a csutiparaszt mondhat bármit, sőt az ilyen Nemzetidegenek nyálverése - High up! - Stefánia tirpáklány típusú nyomoroncoknak bele is f*shat a szájába, csillogó szemmel habzsolni fogják.
Nyilvánvalóan nekik mondja, mert mindenki más tudja, hogy ezek egy tébolyult szavai.
high up! Köszönjük ezt a sok-sok, lényegretörő,tényeken alapuló, tárgyilagos, sőt egyszerűen fenomenális hozzászólásaidat.Bizony -e nagyszerű bejegyzésekből, sugárzik az értelem, a szakmai felkészültség, az átgondoltság. Csak így tovább!!!
a magyarság vagyonát külföldieknek átjátszó szocialista rablók, évtizedeinek a NAGY a JÓLÉT, a DÜBÖRGŐ PANNON-PUMA örökségében LUBICKOLUNK, --> és hozzánk hasonlóan, sok sok más széthullt, megbukott szocialista országban is az emberek!!
Szeretett Vezetőnk, a Gazdasági Mágus segítségével majd helyi útmutatást ad, újra dübörögni fog a Ganz-Mávag, Ikarusz és tele leszünk új járművekkel!
bizony... Ez lett a vége 66 éve tartó sehova se vezető gyalázatos kommunista rendszernek, amely az égvilágon semmit nem javított az emberek életén anyagilag. Pedig másról se hallottunk, 6 évtizeden keresztül mint a folyamatos felvirágoztatásról!!!!!!!!!!!!
"A vak is láthatja, hogy az itt lévő emberek dolgoznak”. "

Hátazéé! Ilyet mostanában azért nem gyakran látni!!!

A Nokia esetében azért jegyezzük meg, hogy az anyacég van szarban, nem gazdasági helyzet miatt leépítenek.

Az én munkaadóm most hoz létre 100 - SZÁZ!!! munkahelyet. Ezzel leszünk kint a szarból...? Közben megszűnt itt a városban egy cég - mondjuk nem a magyar tündérmese miatt - ami 5000 embernek adott melót...

Ezek amúgy hol élnek? Most már egyre inkább szeretném tudni.
@Parajpuding: Stefike a farkam fogja habzsolni, csak kerüjjön elő!
@Nemzetidegenek nyálverése:

Orbán elvtárs kedvenc karvalytőkés Templetonja mekkora pénzeket is kaszál a magas kamatokon?

Minden normális országban hazaárulásnak, kifosztásna hívják azt, amit Orbán művel!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ennek hiába válaszolgatsz.:)))

Megmutatták neki a ctrl c gombokat, most aztán nyomogatja veszettül.

Ha véletlenül más oldalra téved, a szocikat is ugyanilyen lelkesedéssel dicsőítené.:))
Döbbenetes, hogy ... Minden volt, mára megbukott, széthullt szocialista ország ugyan ebben a cipőben jár
@manifesztum:
Tardive dyskinesia /ˈtɑrdɨv ˌdɪskɨˈniːʒə/ is a difficult-to-treat form of dyskinesia, a disorder resulting in involuntary, repetitive body movements. In this form of dyskinesia, the involuntary movements are tardive, meaning they have a slow or belated onset.[1] This neurological disorder frequently appears after long-term or high-dose use of antipsychotic drugs,[N 1] or in children and infants as a side effect from usage of drugs for gastrointestinal disorders.[N 2][2]

Contents [hide]
1 Features
2 Cause
3 Treatment
4 Epidemiology
5 Notes
6 References
[edit]Features

Tardive dyskinesia is characterized by repetitive, involuntary, purposeless movements. Some examples of these types of involuntary movements include grimacing, tongue protrusion, lip smacking, puckering and pursing of the lips, and rapid eye blinking. Rapid, involuntary movements of the limbs, torso, and fingers may also occur.[3] In some cases, an individual's legs can be so affected that walking becomes difficult or impossible.[4] These symptoms are the opposite of patients who are diagnosed with Parkinson's Disease. Parkinson's patients have difficulty moving, whereas tardive dyskinesia patients have difficulty not moving.[5]

Respiratory irregularity, such as grunting and difficulty breathing, is another symptom associated with tardive dyskinesia, although studies have shown that the prevalence rate is relatively low.[6]

Tardive dyskinesia is often misdiagnosed as a mental illness rather than a neurological disorder,[7] and as a result patients are prescribed neuroleptic drugs, which enhance the probability that the patient will develop a severe and disabling case, and may even experience a shorter survival period.[8]

Other closely related neurological disorders have been recognized as variants of tardive dyskinesia. Tardive dystonia is similar to standard dystonia but permanent. Tardive akathisia involves painful feelings of inner tension and anxiety and a compulsive drive to move the body. In some extreme cases, afflicted individuals experience so much internal torture that they lose their ability to sit still. Tardive tourettism is a tic disorder featuring the same symptoms as Tourette Syndrome. The two disorders are extremely close in nature and oftentimes can only be differentiated by the details of their respective onsets. Tardive myoclonus, a rare disorder, presents as brief jerks of muscles in the face, neck, trunk, and extremities.[5]

[edit]Cause

Tardive dyskinesia was first described in the 1950s shortly after the introduction of chlorpromazine and other antipsychotic drugs.[9] However, the exact mechanism of the disorder remains largely uncertain. The most compelling line of evidence suggests that tardive dyskinesia may result primarily from neuroleptic-induced dopamine supersensitivity in the nigrostriatal pathway, with the D2 dopamine receptor being most affected. Neuroleptics act primarily on this dopamine system, and older neuroleptics, which have greater affinity for the D2 binding site, are associated with high risk for tardive dyskinesia.[10] The D2 hypersensitivity hypothesis is also supported by evidence of a dose-response relationship, withdrawal effects, studies on D2 agonists and antagonists, animal studies, and genetic polymorphism research.[10]

Given similar doses of the same neuroleptic, differences among individuals still exist in the likelihood of developing tardive dyskinesia. Such individual differences may be due to genetic polymorphisms, which code for D2 receptor binding site affinity, or prior exposure to environmental toxins. Decreased functional reserve or cognitive dysfunction, associated with aging, mental retardation, alcohol and drug abuse, or traumatic head injuries, has also been shown to increase risk of developing the disorder among those treated with neuroleptics.[10] Antipsychotic drugs can sometimes camouflage the signs of tardive dyskinesia from occurring in the early stages; this can happen from the individual having an increased dose of an antipsychotic drug. Oftentimes the symptoms of tardive dyskinesia are not apparent until the individual comes off of the antipsychotic drugs; however, when tardive dyskinesia worsens, the signs become visible.[11]

Other dopamine antagonists and antiemetics can cause tardive dyskinesia, such as metoclopramide and promethazine, used to treat gastrointestinal disorders. While newer atypical antipsychotics such as olanzapine and risperidone appear to have fewer dystonic effects, only clozapine has been shown to have a lower risk of tardive dyskinesia than older antipsychotics.[12] There has been a reported case of the anti-psychotic medication Aripiprazole, a partial agonist at D2 receptors, leading to tardive dyskinesia.[13]

The available research seems to suggest that the concurrent prophylactic use of a neuroleptic and an antiparkinsonian drug is useless to avoid early extrapyramidal side-effects and may render the patient more sensitive to tardive dyskinesia. Since 1973 the use of these drugs has been found to be associated with the development of tardive dyskinesia.[14][15]

[edit]Treatment

Primary prevention of tardive dyskinesia is achieved by using the lowest effective dose of a neuroleptic for the shortest time. However, with diseases of chronic psychosis such as schizophrenia, this strategy must be balanced with the fact that increased dosages of neuroleptics are more beneficial in preventing recurrence of psychosis. If tardive dyskinesia is diagnosed, the causative drug should be discontinued. Tardive dyskinesia may persist after withdrawal of the drug for months, years or even permanently.[16][17] Some studies suggest that physicians should consider using atypical antipsychotics as a substitute to typical antipsychotics for patients requiring medication. These agents are associated with fewer neuromotor side effects and a lower risk of developing tardive dyskinesia.[18]

Currently, the only approved drug for treating tardive dyskinesia and other movement disorders is tetrabenazine, which is a dopamine depleting drug.[3] Zofran has shown some benefit in experimental studies on tardive dyskinesia and a variety of anti-Parkinsonian medications are used such as Aricept, Baclofen, Requip and Mirapex. Clonidine is used for dystonic spasms and can be of help. Botox injections are used for minor focal dystonia, but not in more advanced tardive dyskinesia.[19] A review paper found Benzodiazepines[N 3] to be effective in alleviating the symptoms of tardive dyskinesia.[20] However, like most anticonvulsants, benzodiazepines may cause tremors as well as benzodiazepine withdrawal syndrome upon rapid discontinuation.[citation needed]

In males, the branched-chain amino acid formula Tarvil, containing the amino acids valine, isoleucine, and leucine in a 3:3:4 ratio was reported as beneficial for motor symptoms in a small, non-blinded study.[21]

Recent studies have tested the use of melatonin, high dosage vitamins, and different antioxidants in concurrence with antipsychotic drugs (often used to treat schizophrenia) as a way of preventing and treating tardive dyskinesia. Although further research is needed, studies reported a much lower percentage of individuals developing tardive dyskinesia than the current prevalence rate for those taking antipsychotic drugs.[22]

[edit]Epidemiology

Tardive dyskinesia most commonly occurs in patients with psychiatric conditions who are treated with antipsychotic medications for many years. The average prevalence rate has been estimated to be around 30% for individuals taking antipsychotic medication, such as that used to treat schizophrenia.[23] A study being conducted at the Yale University School of Medicine has estimated that "32% of patients develop persistent tics after 5 years on major tranquilizers, 57% by 15 years, and 68% by 25 years."[24] More drastic data was found during a longitudinal study conducted on individuals 45 years of age and older who were taking antipsychotic drugs. According to this research study, 26% of patients developed tardive dyskinesia after just one year on the medication. Another 60% of this at-risk group developed the disorder after 3 years, and 23% developed severe cases of tardive dyskinesia within 3 years.[25] According to these estimates, the majority of patients will eventually develop the disorder if they remain on the drugs long enough.[26]

Elderly patients are more prone to develop tardive dyskinesia, and elderly women are more at-risk than elderly men. The risk is much lower for younger men and women, and also more equal across the sexes.[27] Patients who have undergone electro-convulsive therapy or have a history of diabetes or alcohol abuse also have a higher risk of developing tardive dyskinesia.[18]

Several studies have recently been conducted comparing the prevalence rate of tardive dyskinesia with second generation, or more modern, antipsychotic drugs to that of first generation drugs. Some of these studies claim that the newer, second generation antipsychotic drugs have a reduced potential for causing tardive dyskinesia.[22] Conversely, other studies dispute these claims and report that the prevalence rate has not significantly decreased with the use of more expensive antipsychotic medication.[28] This inconsistency proves that the research is ambiguous at best, and further experimentation is needed to validate this hypothesis.

A physician can evaluate and diagnose a patient with tardive dyskinesia by conducting a systematic examination. The physician should ask the patient to relax, and look for symptoms like facial grimacing, eye or lip movements, tics, respiratory irregularities, and tongue movements. In some cases, patients experience nutritional problems, so a physician can also look for a gain or loss in weight.[18]

Tardive dyskinesia can be socially disabling, perhaps in addition to the underlying psychiatric disorder, and may cause inflicted patients to isolate themselves. Stressful events can also trigger the onset of dyskinetic movements, whereas relaxation and sedation reduce the severity of symptoms in patients.[29]
6 évtizeden keresztül folyt az ország rombolása, az ország, a nemzet kirablása.. "másfél év után már az országot és a lakosságot ellehetetlenítő, adósságcsapdába sodró bűnösök, és a bűnözőket hatalomban tartó SLEPP,.. kérik számon, hogy hol vannak az eredmények?"
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Szerintem ez a Nemzetidegen nyálverő a Stefike, és azért veri a nyálát,mert szopni akar :O)))

De vigyázz,hátha nagyobb farka van, mint neked :O)))
A "szocializmus" - a nemzeti és az internacionalista - a szocialista horda, totális rombolást, halottak tömegét és lepusztult elnyomorított, szétrombolt országokat „alkotott” csak... ezen a kilátástalanságon koronaként díszelgett a hazugság kultusza.
@Nemzetidegenek nyálverése: bizony! És végre ezt a 66 év tunyaságot felváltotta a magyar ébredése, tökések kiűzése, a bankok megszorongatása, a gazdasági gyorsnaszád száguldása. Előre a lenini ... izé orbáni úton!
@Nemzetidegenek nyálverése: Nem tudom hány éves vagy. Ezért nem is rovom fel,hogy nem tudod, hogy az első szabad választás után (1990) milyen szinezetű kormányunk volt? És rá nyolc évre 1998-ban? Akkor ezek szerint Ők is benne vannak a felsorolásodban.-Nem??
@Nemzetidegenek nyálverése:

Eredmények?

Már az is eredmény lett volna, ha nem lök a felcsúti fasz még nagyobb gödörbe bennünket!

Remélem bőséges a kutyakaja ellátmányod :O)))
Ez bazdmeg,ez!Ez ha elmegy valahova beszédet tartani,interjút ad,mindig sikerül valami olyat mondania ,amivel hatalmas öngót lő.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Valóban Jud Süsst olvastam vagy csak hallucinálok? Nácikok is tetszünk lenni, nemcsak Fidesz-bábok? Ez azért még ott is kiveri a biztosítékot.
minden cikk alatt, ott vergődik a BUKOTT baloldal, bértollnok csapata,
… a nép biz elzavart benneteket a melegebb éghajlatra, de Ti most is -mint mindig - másokat hibáztatva, próbáltok meg felmentést találni magatoknak a számtalam aljasság miatt, amit nemzetünk és a magyar nép ellen az elmúlt évtizedek alatt elkövettek....
@Putyilov gyári melós:
lásd számaimat:

25000 milliárd HUF 2010-2012 fityesz!!!

+ a korábbi magasan kamatozott Templeton üzlet...mennyi a kick back amit a Templeton fizet a törpének? 50%? az összesen 3000 milliárd forint csak neki? vagy a gittegylet osztozik rajta

brühühühühühü
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: na jó de én a metrón utazom napi másfél órát, halálfélelemben, meg füstszagban. Nem lehetne azt is egy kicsit helyrehozni?...
a magyar választók… elzavarták az évtizedekig rajtuk élősködő tolvaj szocialista hordát AKIK.. Óriási és megbocsáthatatlan bűnt követtek el hazánk ellen folyamatosan ...
A külföldi érdekeket képviselő szocialista horda, az ország kirablása után
... adósságcsapdába terelte a gazdaságot és megélhetési hitelekbe, a végletekig elszegényített, kizsigerelt és munkanélkülivé tett milliókat..
@Penivaldes:
csak a brosúrát másolhatttya, semmi mást agitprop

brühühühühühü és cerkóf
@Nemzetidegenek nyálverése:

Szerintem jobb ha nekiállsz csomagolni, ne érjen váratlanul, amikor a MAGYAR NÉP kapára-kaszára kap és elzavarja a fajtádat!
szocialista horda, totális rombolást, halottak tömegét és lepusztult elnyomorított, szétrombolt országokat „alkotott” csak... ezen a kilátástalanságon koronaként díszelgett a hazugság kultusza.
Kértétek, hogy tegyem ide az LMP állásfoglalását is :)

A statisztikai hivatal legfrissebb adatai szerint 21400 fővel csökkent a foglalkoztatottak száma, de az elhibázott, adóemelésekre épülő gazdaságpolitika miatt azok is egyre rosszabbul élnek, akiknek van munkájuk. A reálbérek 4,2 százalékkal csökkentek az elmúlt egy évben. A kormány hozzá nem értése és csökönyössége recesszióba taszította a gazdaságot, és egyre elviselhetetlenebb terheket ró az emberekre. Alapvető gazdaságpolitikai irányváltásra van szükség; az LMP „Magyarország talpra áll” címmel hamarosan bemutatja alternatív költségvetését.

....

Óriásplakátok hirdetik, hogy a kormány megvédi a munkahelyeket, de a versenyszférában az öt főnél több dolgozót foglalkoztató vállalatoknál 32700 fővel csökkent a foglalkoztatottak száma az elmúlt egy évben. A kormány képtelen a foglalkoztatás gerincét adó kis- és középvállalati szektor számára kedvező gazdasági környezetet teremteni, unortodox gazdaságpolitikájával csak a baráti cégek jutnak előnyökhöz. Az LMP szerint a kkv-szektor megerősítése és támogatása nélkül nem lehet megoldani a gazdaság válságát és növelni a foglalkoztatást.

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/35354/a-sokadik-bizonyitek-a-kormany-bukott-gazdasagpolitikajara-csokkeno-realberek-csokkeno-foglalkoztatas/
a szociknak nem csak a vezetőik tolvaj gazemberek, hanem a szavazó táboruk sem különb, hisz másként nem szavaznánk tolvajokra, bűnözőkre, hazaárulókra... de hát alja nép mindig volt, van és lesz is, de demokráciában végül is az az egy jó van, hogy mindenki maga döntheti el, melyik oldalra áll.
a szocialistákat hatalomban tartók családjai, és az unokájuk is évtizedekig nyöghetik -->Azt a húszmilliárd eurós óriáshitelt is, amelyet a gyurcsányi-bajnai-kormányok vettek fel igen, igen, trükkösen 2008-ban,… 2008-ra csődbe vitték MAGYARORSZÁGOT,… a mai kormányzatnak a terhére… - a szocialistákat hatalomban tartók családjai, és az unokájuk is évtizedekig nyöghetik hisz azt is most kell 3 év alatt visszafizetni… igen hidegen hagyta, hagyja ezt a most meg síró, rívó, össze vissza hazudozó gyalázatos bandát!?!?
@Nemzetidegenek nyálverése: Ha már a múlton rágódsz. 2002-ben kit zavartak el, és ráadásúl 8 évre?
@Nemzetidegenek nyálverése:

Hülye vagy fiam, a szocik ugyanaz az oldal, amelyiken te is vagy!

Ti vagytok a hatalom, vagy épp esetedben a hatalom szarcsimbókja!
@Nemzetidegenek nyálverése: Te mit szívsz?

@Putyilov gyári melós: Amúgy nincs azzal gond, amit mon, csak már lejárt lemez, most a soron követező rablóbanda van...
... ez a lépés aztán végképp tönkretette, az addigra -1981- már teljesen eladósított Magyarországot, amely azóta is az adósságcsapdában vergődik!!
www.gondola.hu/cikkek/81712-Szuros_nem_kertelt__ez_tette_tonkre_Magyarorszagot_.html#.T_qXeZVGELY.facebook
2010 óta... amikor is a magyar választók ELZAVARTÁK a kórosan Gennyes seb… szocialista ellenséget
... se egy kis könnygáz, se vízágyú, se paprikaspray, se gumilövedék, se vadászpuskások, rohamosztagok, elfogóbrigádok
... se kordonok!!
… a bukott, a magyar választók által már elzavart, egyébként teljesen semmi sem való… NEMZETIDEGEN mszp-s banda, és
a hazug tolvaj, élősködő SLEPP,
.. a bukott TOLVAj gyurcsányi majmolásánál, az Orbánozásnál és Fideszezésnél az Istennek nem jut tovább!!
@Nemzetidegenek nyálverése:

Ja, és mutass már egy szegény Fideszest!

Mind az elmúlt 22 évben loptátok össze magatokat, zsírosra!

Pedig mindegyikőtök putriból, istállóból, disznóólból lett kivakarva!
2003...2008,... a szocialista maffiózók, csillag, medgyessi, gyurcsányi, veres, bajnai, oszkó, szekeres... balczó, nyíkos... lendvai-cenzor... meseházi... stb és a 24,2 milliárd forint... BÍRÓ urak, és ebben a folytatólagosan üzletszerűen elkövetett bűnügyben… el fognak valakit ítélni??????????? mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/egyedulallo-csalassorozat-27-milliard-parolgott-el-1079947
Annyit a szörnyű guglival is értek, hogy Európa csendes, újra csendes ennek az autokrata őrültnek a baromkodása közben, ami fertőz és aki Putyint és Iránt jelöli stratégiai partnerneEzenközebn erről kevés hírharang szól: fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/561407_10151238122105116_880384452_n.jpg
FB-Ról"Valótlanul állította Budai Gyula, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. vezetőjének számlájára került 365 millió forint. Ezért egymillió forint kártérítés megfizetésére és nyilvános bocsánatkérésre kötelezté a kormánybiztost. (Aki havi kétmilliót keres).
"A polgári per ítéletében az elsőfokú bíróság Budai Gyula alperest eltiltotta a további jogsértéstől, egyben arra kötelezte, hogy "elégtétel adásaként az ítélet jogerőre emelkedését követő 15 napon belül saját költségen a rendelkező rész 1. bekezdését a Tv2 Tények adásában, a 2. bekezdését pedig az M1 Este c. műsorában közöltesse úgy, hogy a megállapított jogsértésért fejezze ki sajnálkozását is".
Kurvannyát nekije. Nap 74 ezerért. Gondolom a milliós kártérítést se ő fizeti, hanem mi a szaros adónkból.
Napjainkra... már... Felveti a pénz a Bécsieket is.... A SZERENCSÉSEK!!
... Őket elkerülték a foxi-maxi szakértő trükkös szekértoló-tolvajok 6 évtizede!!!
No meg a dübörgő, PANNOM-PUMA, és a NAGY a JÓLÉTet okozó szocialista gazemberek!!!!
Nálunk még írni, olvasni is alig tud, a NAGY A JÓLÉT 6 évtizede után, a szocialista maffiát hatalomban tartó, és értük síró „munkásosztály”...
mno.hu/szines/felveti-a-penz-a-becsieket-1081910
@Nemzetidegenek nyálverése:
És most már újra van szervezve ez az ország? Mert sokan nem így látjuk. Mondjuk azok, akik elvesztették az állásukat, hogy hely legyen a fideszes szimpatizánsoknak. Mondjuk a rokkantak, akiknek esetleg fél lábbal meg fél tüdővel is felülvizsgálatra kellett menniük, hogy a nyomorúságos kis pénzüket tovább is kaphassák? Vagy az árokszéleket kaszáló kényszermunkások? Sorolhatnám ki mindenki lett vesztese ennek a nagy újra szervezésnek.És hab a tortán, hogy recesszió van. A környező országokban nincs, itt van. Ebben tényleg jó a nemzetünk megmentője De azért csak írjatok minden baloldalhoz közelálló blogba. Már látom, ez pártfeladat. Szépen szétosztottak benneteket, hogy mindenhova jusson, hátha, hátha sikerülne hiteltelenné tenni a blogert.
Az előző nyolc / 50-60/ évben hol voltak, a most mindent tutit tudó megmondók?!?!
Asszisztáltak, sunyítottak, és igen csak jól éltek, amíg .... hatalomban tudták tartani a magyar nemzet kiárusító külföld ügynökeit, a lakosság nyomorba döntőit.... a magyarellenes velejéig korrupt hazaáruló bukott mszmp=mszp-t ??!!
@Nemzetidegenek nyálverése: Hülyegyerek! Ha a memóriád kicsit jobb lenne mint egy lepkének akkor emlékeznél arra hogy a legnagyobb privatizációs szabadrablás a jobb oldali Antall és az Orbán kormány alatt volt. Ki a fene adott el bagóért a kormányzásának utolsó pillanatában 12 állami gazdaságot? Segítek: nem Gyurcsány hanem Orbán!
@ColT:

Ez egy propagandista fasz.

A politikai, gazdasági elit egy és és ugyanaz, szoci-Fidesz-Jobbik-LMP ugyanaz a tolvaj banda!

Itt az összest el kell kergetni.

A Jobbikos tolvajok két éve szakadt csövesek voltak, most meg Hummerokkal urizálnak.
Azt azért el kell ismerni, az összes hülye között ő a legszorgalmasabb...
@Nemzetidegenek nyálverése: Verd a kénköves habodat máshol te szánalomgombi. MN-nél az sem igaz, amit kérdez. Bugyulát hájpold, látod, milyen eredményes. Mint te.
@pumukli 12: bizony... Ez lett a vége 66 éve tartó sehova se vezető gyalázatos kommunista rendszernek, amely az égvilágon semmit nem javított az emberek életén anyagilag. Pedig másról se hallottunk, mint a folyamatos felvirágoztatásról.
... és sajnos Nem lehet a 66 év alatt végletekig kirabolt országot, - eladósított nemzetet, népet - pár év alatt, helyrehozni!! Sok megértő, cselekvő ember összefogására van szükség -->> közben a MAGYARellenes NEMZETIDEGEN gazember csoport, itthon és külföldön aktívan arra törekszik és mindent megtesz, hogy ne sikerülhessen a magyar népnek a kilábalás.
Az a nemzet... azok az országok, amely valaha kapcsolatba kerül és került, a szocialista=kommunista foxi maxi szekértoló tolvajokkal,
ott egyenes az út, a veszteségbe, nyomorba... szegénységbe.
.. munkanélküliségbe!!
Az ország, azok a nemzetek mely kapcsolatba kerül velük, azok szinte teljes mértékben elveszíti a vagyonát, a lakosságuk meg mélyszegénységbe jut... csak a nyomor, éhezés és munkanélküliség jutott nekik!
a hitelre és adósságra épült szocialista eszme rendszer tönkretette Magyarországot, és a családokat! A NEMZETIDEGEN külföldi ügynökök, a nemzetáruló foximaxi szocialista-liberális csapat… 2004-től folyamatosan Összejátszva a KÜLFÖLDI TULAJDONÚ BANKÁROKKAL... az ország működő vállalatainak átjátszása, az ország, az önkormányzatok, a magyar vállalkozások eladósítása után...,… MÁR, A LAKOSSÁG TULAJDONÁBAN LÉVŐ INGATLANVAGYONOK ÁTJÁTSZÁSÁT KÉSZÍTETTÉK ELŐ, a könnyen hozzáférhetővé tett, igencsak akciós, devizahitelek elterjesztésével is...
2010-s választáskor az értelmes a magyar választók elzavarták ezeket a NEMZETIDEGEN gazembereket, igaz ez már ekkor későn történt!
@Putyilov gyári melós: "A Jobbikos tolvajok két éve szakadt csövesek voltak, most meg Hummerokkal urizálnak. "

Há mivel járjanak...Trabanttal?
@ColT: Nagyonis tudják, hogy nem fog menni!

Ezért sztem eljátsszák a tb2-t. Aki nem dolgozik, a koncepció szerint élősködő, tehetetlen, stb. - erre a szólamra pedig mindig lesz vevő Abszurdisztánban.
Ők meg, ugye: ,,...de hát mi akartuk!...'' jelszóval bennmaradnak az ügyeletes szépfiúk kategóriájában.
Hogy közben éhen döglünk? Az Tündérhonba nem ér fel.

Szerinted miért jelentek meg épp most a táblák? Szerintem ezért. Bárcsak pillanatnyi 4lmezavar lenne... a helyzet súlyosabb.
@Nemzetidegenek nyálverése: Tegyük még hozzá ehhez a Simicska bizniszt a Kaya Ibrahimmal és Joszif Tottal, AZ Ezüsthajós bizniszeket, a Milennáris parki milliárdos lenyúlásokat, a székház eladásból befolyt összeg "átemelését" a családi kőbánya bizniszbe stb, stb. stb.
@Hertelendi:

Ez Kubatov elvtárs csodafegyvere, bullshit generátor!

Nem létezik, hogy ember legyen.
@Hertelendi:

" A vak is láthatja, hogy az itt lévők dolgoznak."

Lehet idelátogat a vezír a hétvégén?
@Nemzetidegenek nyálverése: olyan szinten nyomod a hülyeségeidet, hogy a bal oldali gombbal is válaszolok, jó? Nem az a gond, hogy vélményed van, hanem a mennyiséggel és az agresszív tartalmával. Marhára nem érdekel. Na szeva!
@vakpocok: Ennek a nagyon még annál is hülyébbnek kár többet válaszolni. Ez egy beállított robot Gyurcsányra végtelenítve.
@Hertelendi:

Két éve még arra sem futotta egyik-másikuknak.

A Zagyva pl. szakadt,balhés csöves volt.
@szóló szölö: Ja, a miniszterelnöki csinovnyikok keresnek 7-900 ezer forintot havonta. www.femina.hu/hirhatter/miniszterelnokseg_vezetoi_fizetesek Ezért megéri nagyon korpásnak, szarosnak lenni. Nekik.
@elmeherceg: Egymást operáljuk majd a netről leszedve a dolgokat. Állítólg komplett műtéteket tanulhatunk meg. Tartsd rozsdamentesen a konyhakést!!!
@dr. Kóser Malac: nekem felsejlik, hogy valaki, aki nem adott oda bizonyos 19eFt-ot, hiába ígért 14. havit, megbukott anno...fogadni viszont nem fogadok, sajnos bármit kinézek a nemzetemből...
@a szív fészkei:
szóval: az ellenségkeresés és mindíg másban van a hiba régi receptjét szajkózza (ezt részletezi olyan módon, hogy csak bohózatnak lehet felfogni, közben más a Die Welt szavait is idézi amik ugyanazok, röhögnek rajta...) a zárósor a az oldalon:
"eletto premier a maggioranza dei due terzi dagli ungheresi (stanchi nel 2010 dei governi socialisti che si alternavano tra corruzione inefficiente e poi tardivi soprassalti di doloroso rigore tecnocratico) questa Ue è incapace. Soprattutto l'eurozona, è incapace di salvare l'euro, per cui quando s'incontrano ai vertici i suoi leader "sembrano gente che parla della Luna o di Marte"."

a 2/3-os miniszterelnök mindent a szocikra ken meg a teknokrata elődjére valamint az euroválságra...úgy tűnik, mintha a Marsra vagy a Holdra kívánná vezérelni a követőit...Chaplin Hitler paródiájához valamint Pinochet-hez hasonlítja mint bohócot, aki 15 milliárd eurót akar a hülyeségeihez kérni

Questo premier che intanto sta negoziando, e quasi mendicando, un credito di almeno 15 miliardi di dollari col Fondo monetario internazionale e con l'Unione europea, in sostanza sputa sul piatto in cui spera di mangiare.

koldúl 15 milliárd eurót amit végűl már csak kajára tud majd költeni (azaz a rendszere fenntarthatatlan)

északkoreához hasonlítja meg az összes antidemokratikus hülyeségét részletezi gúnnyal...a környező és persze a többi euro országok sikereivel hasonlítja a teljes sikertelenséget és a szociális analfabétizmust...megvádolja az Uniót és a Nato-t, hogy vakok ha nem látják a halálba rohanó őrűltet vasfüggönyről és más negatív dolgokról is szót ejt azaz a teljes magyar önszegregációt említi

borzasztó a hangvétele...rettegés mit akar egy hülye europa közepén?
@high up!: hehe, bagoly mondja, csak idáig stimmel...
@a szív fészkei: Magunkat operáljuk majd. konyhakéssel felvágjuk, kivesszük, megbirizgáljuk és visszarakjuk..
@Nemzetidegenek nyálverése: "Az a nemzet... azok az országok, amely valaha kapcsolatba kerül és került, a szocialista=kommunista foxi maxi szekértoló tolvajokkal,
ott egyenes az út, a veszteségbe, nyomorba... szegénységbe... munkanélküliségbe!!"

Szegény Lengyelország... nem tudják ezek a buta lengyelek, hogy ott is szocializmus volt 40 évig... nyomorognak is erősen: "A lengyel hazai össztermék (GDP) 4,3 százalékkal bővült tavaly. Idén az első negyedévben 3,5 százalékra lassult a bővülés éves üteme az euróövezeti adósságválság hatására."
hvg.hu/gazdasag/20120817_lengyelorszag_novekedes_lassulas
Az tény, hogy mázlijuk is van, mert ők ortodox módon kezelik a gazdaságukat.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Akkor cicabogarad menjen sürgősen vissza falusi gyereknek! Csányi és Demján is!!! Simicska baba is inkább túrja a földet és az orrát, az még mindig hasznosabb, mint szétlopni az országot!

Amúgy a zsidó és a föld tirádádhz: annyit sem tudsz, hogy miért a pénzzel és nem a földdel foglalkoztak a zsidók, oké, még nem írta meg a Rubiconod. Szólj, ha eljutsz odáig. Addig neked is ajánlom Huncík Péter Határesetét - erről is szól meg sok másról. Ha úgy izgat a töri...
DE voltak itt csóri kis szegény zsidó földművesek, pl. Bruck Edith - ma olasz írónő hu.wikipedia.org/wiki/Bruck_Edith - akinek egész családját a Tisza menti faluból vitték el vele együtt Auschwitzba a kis soványka fődjük mellől.
@MACISAJT:

"Bizony, ezekből legalább 1-1,5 milliót a következő években vissza kell terelni a legális , adózó munkaerőpiacra. "

Ja és azt úgy szokták csinálni, hogy egekbe emelik az adókat, aztán kötelező béremelést írnak elő.
@iii: Kiváló Tiszteletem! :))
Valami ilyesmiért köhögtünk tegnap és tegnapelőtt is... alakul a molekula?

Olvastam a linket, csak egészen apró, (OFF) technikai(!) észrevételek a honlaphoz:

a) nagyobb betűmérettel szedve valszeg több lenne a cikk olvasást befejezők száma;
b) honlap háttér sosem fehér, hanem egészen világos pasztellszín legyen. A nagy felületű teljesen fehér/sárga/zöld/piros szín monitoron bántja a szemet --> olvasottság.
Egy biztos, bajban lehet a kormány kommunikáció ha egy kutyatápszer gyárban talál bemutatni valót.
Egyébként a gyár eddig egy műszakban dolgozott, egy helyi ismerős szerint, és most pár napra csináltak két műszakot.
Nyilván való hogy az ország lakosságának jelenlegi helyzetében a kutyatápszerek forgalmazása növekedni fog.
@a szív fészkei: előtte vizsgálat nem kellene? Elmarad a papás-mamás ?:)
a hitelre és adósságra épült szocialista eszme rendszer tönkretette Magyarországot, és a családokat! A NEMZETIDEGEN külföldi ügynökök, a nemzetáruló foximaxi szocialista-liberális csapat… 2004-től folyamatosan Összejátszva a KÜLFÖLDI TULAJDONÚ BANKÁROKKAL... az ország működő vállalatainak átjátszása, az ország, az önkormányzatok, a magyar vállalkozások eladósítása után...,… MÁR, A LAKOSSÁG TULAJDONÁBAN LÉVŐ INGATLANVAGYONOK ÁTJÁTSZÁSÁT KÉSZÍTETTÉK ELŐ, a könnyen hozzáférhetővé tett, igencsak akciós, devizahitelek elterjesztésével is...
2010-s választáskor az értelmes a magyar választók elzavarták ezeket a NEMZETIDEGEN gazembereket, igaz ez már ekkor későn történt!
bizony... Ez lett a vége 66 éve tartó sehova se vezető gyalázatos kommunista rendszernek, amely az égvilágon semmit nem javított az emberek életén anyagilag. Pedig másról se hallottunk, mint a folyamatos felvirágoztatásról.
... és sajnos Nem lehet a 66 év alatt végletekig kirabolt országot, - eladósított nemzetet, népet - pár év alatt, helyrehozni!! Sok megértő, cselekvő ember összefogására van szükség -->> közben a MAGYARellenes NEMZETIDEGEN gazember csoport, itthon és külföldön aktívan arra törekszik és mindent megtesz, hogy ne sikerülhessen a magyar népnek a kilábalás.
Most már biztos hogy nem ember ez az őrült felettem...
@rodeo36: Kösz, sejtettem, hogy nem dicséri....@fletwwod_mac: Ezt majd lejátszod
Penikével, nem?? :-DD Látom rezonáltok.
bizony... Ez lett a vége 66 éve tartó sehova se vezető gyalázatos kommunista rendszernek, amely az égvilágon semmit nem javított az emberek életén anyagilag. Pedig másról se hallottunk, mint a folyamatos felvirágoztatásról.
... és sajnos Nem lehet a 66 év alatt végletekig kirabolt országot, - eladósított nemzetet, népet - pár év alatt, helyrehozni!! Sok megértő, cselekvő ember összefogására van szükség -->> közben a MAGYARellenes NEMZETIDEGEN gazember csoport, itthon és külföldön aktívan arra törekszik és mindent megtesz, hogy ne sikerülhessen a magyar népnek a kilábalás.
@high up!:

"Orbán nem azt mondta hogy teremt másfél millió munkahelyet, hanem azt hogy ennyi kellene és akkor a kötségvetésnek kutya baja lenne."

Ehhez képest mindent elkövet, hogy még kevesebb munkahely legyen.
@Penivaldes: TE vagy itt a férfiak álma. (majdnem tettem hozzá jelzőt is, de olyan kis ártatlanka vagy még.)
a szocialistákat hatalomban tartók családjai, és az unokájuk is évtizedekig nyöghetik -->Azt a húszmilliárd eurós óriáshitelt is, amelyet a gyurcsányi-bajnai-kormányok vettek fel igen, igen, trükkösen 2008-ban,
erre … 2008-ra csődbe vitték MAGYARORSZÁGOT,
… a mai kormányzatnak a terhére…
- a szocialistákat hatalomban tartók családjai, és az unokájuk is évtizedekig nyöghetik hisz azt is most kell 3 év alatt visszafizetni… igen hidegen hagyta, hagyja ezt a most meg síró, rívó, össze vissza hazudozó gyalázatos bandát!?!?
@fletwwod_mac: Na ugyi, látszik. Erre csinált Fabius egy textilpetting chatszobát.

@csahos: Látják a jövőt? Ki hol végzi????
vele. látod, izgalmamban már mellé is ütöttem.
@Penivaldes: Neeem, csak olyan barter, ha már egymásba nyúlkálunk a konyhakéssel meg a spagettiszedővel.

Kinek mi kell, piacolás.
"..... a "szocialista diktatúrában" elég sokat tapasztalt, megélt és edződött, nyugdíjas vagyok ... aki "megéltem" a nagyszüleim, szüleim és sok sok ember tönkretételét -> a soha nem dolgozó, másokon mindig csak élősködő és évtizedeken keresztül a szebb jövőt, jobb életet ígérgető -> szocialisták által... megcsinálták... :-((( nyomorba juttatták a fél országot, a nemzet vagyonát átjátszották a külföldi multiknak!... a 6 évtized ajándéka!!!
magyarok rabszolgákká, bérmunkásokká lettek miattuk hazájukban!!"
@Nemzetidegenek nyálverése:
Kedves honfitársam! Nem elég hogy demagóg hülyeséget beszélsz, hozzászólásodat ismételve: provokálsz, Te el sem tudod képzelni, hogy az általad zsigerből gyűlölt szocikon, és az általam is joggal kritizált, tündérországot hazudó Fideszen kívül is van még (világ)nézet, létezhetnek még gondolkodók, vannak még emberek....
Ami megfigyelhető Magyarországon, hogy azokon a területeken a legnagyobb a szegénység, a nyomor és munkanélküliség, a lakosság eladósodottsága, --> ahol mindig nagy volt az mszMp, majd az mszp támogatottsága!!! ... főleg Borsod, Nógrád, Szabolcs megyékben.. ezeken a területeken adták el leghamarabb a dogozók, --> a komcsik által, nagy becsben-hazudott „munkásosztály” alól <--- a munkahelyeiket, szénbányákat, vegyi üzemeket, a kohászatot... ezeken a területeken váltak legtöbben, - milliók- munkanélkülivé... Meglepő módon… vagy nem is meglepő.. ezen területeken található a legtöbb alul iskolázott fiatal és felnőtt is!!
Döbbenetes, hogy ... Minden volt, mára megbukott, széthullt szocialista ország ugyan ebben a cipőben jár... a kirablóik, meg csodával határos módon --> elévült bűnügyek tucatjaival, a hátuk mögött -->milliárdosokká lettek!!
@fletwwod_mac: Na, de belejössz... Ebédidőben, ajha!!!

@Penivaldes: Jól állhat neked. Legalább te még tudsz ilyet. Orvbánnak kéne már végleg ellilulnia szégyenében!
@Husz_János_Puszita:

Csak az adó kell, a munkahelyekkel olyan sok nyűg van.

Még másfél milliónyi új adóra van szükség.

Ez lesz az igazi unortodox gazdasági csoda: munkahelyek nélküli adózás.

Kötünk szövetséget a szomáliai kalózokkal, és mi leszünk a legkevesebb munkával legtöbbet rablók Európában.
kíváncsi vagyok, meddig fokozható még a siránkozással vegyes gyűlölködés, mely időnként már tagolatlan hörgésbe csap át.
Két éve van az ellenzéknek, hogy valami jobbat találjon ki.
Sajnos, csak egy Mao Ce-tung idézettel tudok a balliberálisoknak segíteni: „Amivel az ellenség szembeszáll, azt támogatnunk kell. Amit az ellenség támogat, azzal szembe kell szállnunk.” De nyilván ismerik ezt a jó tanácsot, mert pontosan követik.
@Penivaldes: megint? Jelzem, hogy ez bizony elszólás kategória :))
a komcsik által, nagy becsben-hazudott „munkásosztály” alól <--- a munkahelyeiket, szénbányákat, vegyi üzemeket, a kohászatot... ezeken a területeken váltak legtöbben, - milliók- munkanélkülivé... Meglepő módon… vagy nem is meglepő.. ezen területeken található
@vizslás: Miért nem hagyod a fékezetlenül habzót? Ideküldték - címlapszitu- , hát dolgozik veszettül, mint egy robot, de benne se új az aksi, mint a Főnökében. Csak kisülnek egyszer és pacccs! :-DDDD
A 2008-ra zaciba vágták Magyarországot, óriási hiteleket vettek fel, úgy, hogy cserébe pedig elzálogosították Magyarországot. A szocialista liberális kormányok miatt, óriási adóssághegy alatt vagyunk..
Milyen érdekes, hogy amíg a NEMZETIDEGEN szocialista vörös maffia ki nem rabolta NEMZETÜNKET, megélhetési hitelekbe nem kergettett milliókat,... a magyar népet, az ország értékes vagyonát át nem játszották a külföldi multiknak,… addig az élősködő SLEPP-nek nagyon nagy volt az egyetértése, akkor sunyin és némán asszisztáltak!!! most meg verik a nyálukat, és megmondják a tutit... ejnye, ejnye elv és bűntársak...
Miközben, 1980-1997-közt -> a NEMZEZETIDEGEN marxista, foxi maxi szocialista liberális-, "KÜLFÖLDI ÜGYNÖKÖK", a vörös maffia, a trükkös, hazug lenini szakértő szekértolók, és az őket HATALOMBAN tartó ÉLŐSKÖDŐ SLEPP, .... fillérekért ELADTáK, – a DOLGOZÓK ALÓL, az üzemeket, gyárakat, szénbányákat, az áramszolgáltatókat, a gázszolgáltatókat, a bankokat, biztosítókat, a konzervgyárakat, Malévot a KÜLFÖLDIEKNEK.. ezért milliók váltak munkanélkülivé!
Az mazp-szdsz-mdf ajándékaként, 2008-ra ... Kb 5 millió ember került a szocialista éra alatt mélyszegénységbe, több mint egymillióval nőtt a munkanélküliek száma!
@Nemzetidegenek nyálverése:

Balczó mint szoci.... Aranyapám nincs korán még ahhoz, hogy s..gg részegre idd magad?

24,4 milliárd micsoda? Ha ennyi amit szerinted elloptak 8 év alatt, most szólok, Közgép EGYETLEN pályázattal 38 milliárdot nyúlt le...amúgy Kéri L. szíves közlése: " Nem szeretek jót mondani Gyurcsányra, de a keze tiszta." És ezután elmesélte, hogyan szerezte GyuFi a vagyonát. Te el tudod mesélni, hogyan lett egy Mester utcai szoba-konyhából Cinege utcai 300 m2-es villa? /+ Tokaj-hegyalja, Alcsúti földek,több száz milla értékpapírban - no nem államkötvény, mert azt Viktátor is tudja, hogy túró bucival - asszonynak főszerk a Magyar Konyha c. lapban etc...?/
Nyolc év alatt a baloldaliak és liberálisok kiforgatták az országot és a lakosságot a vagyonukból, leamortizálták a közszolgáltatásokat, lásd a kormányváltáskor a csőd szélén voltak az önkormányzatok, az egészségügyi, oktatási intézmények, a tömegközlekedés, ráadásul mérhetetlenül nagy adósságot felhalmozva, vagy lásd rohad a metró, kigyulladnak a buszok, több tízezres a várólista az egészségügyben, rekord szinten a munkanélküliség, a lakosság eladósodottsága egyedülálló az EU-ban... és mindennek tetejébe az 52%-ról 83%-ra megnövelt GDP arányos államadósság, és a recesszióba vezetett gazdaság.
Egyelőre ott tartunk, hogy nem romlik tovább a helyzet, és hiszed vagy sem, de már ez is eredmény.
Mindeközben nyugdíjat kell fizetni, betegeket ellátni, tüzet oltani, metrót egyben tartani hogy ne szakadjon az utazóközönségre, önkormányzatokat fenntartani, és még a szocialisták 2008-as rekord IMF hitelét is 3 év alatt visszafizetni... Én megértem a felfokozott elvárásokat a mostani kormányzattal szemben, de csodát ne várjunk már tőlük, ilyen GYALÁZATOS örökség után...
@a szív fészkei: Mondjuk az engem is érdekel, hogy a Foxi-Maxit miért keveri bele a nemzetidegen szoczsidólibsik közé?

De hiába kérdezném, mert olvasni nem tud...
@Nemzetidegenek nyálverése:
Az az igen-igen trükkös hitel akadályozta meg a forint elleni támadást, nyuszifül. Csakhogy emellé kemény trollmeló mellé néha okuljál is.
@Neolibsi:

" Néhány éve volt egy riport egy közgazdásszal(Talán Mihályival de nem biztos)Abban hangzott el, hogy a 4millió munkavállaló az nem azért annyi, mert mindent elrontottunk a 20 év alatt, hanem azért mert a jelenlegi gazdasági szerkezet (a világgazd. szerkezete ) ennyi munkaerőt képes felszívni."

Ezzel egy gond van, hogy nem igaz. A svédeknél a munkaképes korú lakosság több, mint 70%-a dolgozik, de tőlünk nyugatra minden országban magasabb az aktivitási ráta. Nyilvánvaló statisztikai adatok cáfolják, amit mondott az a jóember.
Szent Mihály Viktorra még sohasem tört rá a jótékonykodhatnék? Nem ajánlotta fel miniszterelnöki fizetését egy jótékonysági alapnak; netán, hogy 1HUF-ért is elvégezné ezt a munkát?
Pedig mostanában csupa olyasmit szajkózik, amit gyűlölt legeslegfőbb ellensége, Gyurcsány, vagy Bajnai már régesrég megmondott. Már a saját panelekből is kikopott szegény.
Az akkumulátorok felturbózása gyanúsan gyengére sikeredett, az biztos, hogy az arcmása továbbra is egy Súlyos Beteg jegyeit viseli.
@a szív fészkei: A jókúrva zigány odádat .....
@fletwwod_mac: Köszi az észrevételeket, de sajnos ellent kell mondjak. A betűméret 100%-os, ami teljesen normális, ugyanakkora, mint itt a blogon. A háttér ugyanúgy fehér, ahogy itt. Az indexen a betűméret valóban nagyobb kicsit, de a háttér ugyanúgy fehér, ahogy minden nagyobb portálon az. A betűméreten el lehet gondolkozni.
@collateral collector:

4 millió a foglalkoztatottak száma, amiben benne van mindenki, aki az adott évben legalább egy napot dolgozott. A rendszeres munkaviszonyban állók kicsivel 2 millió fő alatt vannak a versenyszférában.
@lászló71: Szépen bemuttatkoztál, gyártási hibás magzatja vagy nem tudni kinek. És az írni-olvasni tudás még ma sem kifejezetten ellenjavalt. Neked erről nem szóltak?
@lászló71: Akkor fuss neki a magyarnak mégegyszer cica. Pá
@Nemzetidegenek nyálverése:
Választáskor csődközeli önkormik...neked még nem mondták a Szentkirályiban, hogy hány fideSSes önkormi volt már akkor is? Arról sem szóltak, hogy a legeladósdottabb Lézar Jani városa? Hm, aranyapám te vagy Kusza Szem klónja vagy, avagy manyup anyu személyesen. Mert ennyi hülyeséget csak ők...
Szegény közszolgák, ha jól emléxem 50 %-os béremelést kaptak - ami jó nagy hülyeség volt, majdnem akkora, mint az egykulcsos..ámbár egykulcsos csak a felső tízezernek jó, az meg 800 ezer közalkalmazottat érintett.
Most mintha a párezer orvos helyzetének rndezése se sikerülne...
@fletwwod_mac: Ma nagyhibás, meo-visszadobta robotokat tudták csak behajtani. Még tart a szabiszeon náluk a Lendvayban, hogy ilyen snassz a troll-felhozatal?
@MACISAJT:
Szia,
a kérdésemre is válaszolsz, vagy csak a propagandát nyomod?

bio
@a szív fészkei:
ölég, ha ritkábban pillant a pohár fenekére.:))
jav: szabiszezon

@AKIsTUDATLAN:Utolsó mondatod remény pislákoló mécse...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez unikális ezek között is, bár már kiiktattam. A gyűjteménybe Kán és a Zűrhajós mellé befér a nippek közé.
@iii: Tedd azt.
Van néhány, kifejezetten honlapokkal kapcsolatos anyagom, akik már túlléptek ezen.
Az index nem jó példa, mert több rövid szöveget, linket tartalmaz, nem folyamatos szöveget.
Világgazdaság? Portfolió oldalai?
Ha nem, hát nem.
@Nemzetidegenek nyálverése:
Olvasd át a hozzászólásaidat, nagyon felületes vagy!
Hol van belőlük a zsidó?
Nem is vagy te magyar…
@Nemzetidegenek nyálverése:
Szar lehet a frissen regisztrált, narancsbolsi seggnyaló trollok élete - ha csak ennyire telik Kumin elvtárséknak, mint te, akkor baszki nagy a baj, tényleg.
NEM LESZ-NEK MEG-SZO-RÍ-TÁ-SOK!
TÖBB PÉNZT KELL HAGY-NI AZ EM-BE-REK-NÉL!
MEG-VÉD-JÜK A NYUG-DÍ-JA-KAT!
Legalább olyan tényekkel gyere, amik igazak és ne annak a szerencsétlen, ecceri Kuminnak a balfasz paneljait ismételgesd, mert annál kevesebb égő dolog van.
Na ja, mit várunk attól az exkomcsi csürhétől, akik KISZ titkár múltjukból, akarom mondani a európai Liberális Internacionálés múltjukból, illetve néppártis múltjukból (ba..zameg, melyikben üldögélt is legtöbbet??) próbálnak ihletet meríteni, miközben folyamatosan segget csinálnak a szájukból?
Értem én, hogy akkor és ott, az fizetett a legjobban és hát kurvának áll a világ, de akkor is... vérciki hülyének lenni és a csuti betegnek a meleg szarig feldugni a nyelved!

Amúgy a neved mindent kifejez, te is valami sváb bugris lehetsz, mint a baranyai barátnőd.
Párttag voltál anno a komcsiknál, vagy csak munkásőr?
@vakpocok: ezt annó egy fórumon olvastam,mert valaki némileg dühös volt a fidesz-re, és annyira igaz:

"1. Szabad ma Magyarországon 500 ezer darab karórát venni 70 millió forintért, majd egy vanuatui off-shore céget is közbeiktatva eladni 350 millió forintért.
2. Szabad ugyanezekre az órákra közbeszerzési pályázatot kiírni, a pályázatra alvállalkozóként Globe Trotters Kft. néven céget alapítani, az órákat pedig 402 millió forintért eladni a Millenáris Kht.-nek. Szabad végül ezeket az órákat ingyen szétosztani.
3. Szabad az órákra kiírt pályázatból származó pénzt továbbadni más vállalkozásoknak, majd e vállalkozásokat színlelt szerződésekkel fantomizálni.
4. Szabad a Millenáris Kht. vezetőjeként a két évre szóló 3,4 milliárd forintos költségvetést egy év alatt elkölteni, majd kormánygaranciával 1,5 milliárd forint hitelt felvenni.
5. Szabad fél év alatt a Millenáris Park őrzés-védelmére egy vidéki rendőrkapitányság éves költségvetésének megfelelő összeget, mintegy 100 millió forintot elkölteni.
6. Szabad a Millenáris Park medencéiben úszkáló halak etetésével megbízott dolgozónak havonta 120 ezer forintot fizetni.
7. Szabad a park vendégkönyvét, a Millenniumi Kódexet 7,5 millió forintért őriztetni a Köztársasági Őrezreddel.

Magyar Televízió
8. Szabad ma Magyarországon a közszolgálati televízió elnökként bármekkora summát bármire elkölteni.
9. Szabad 1998 és 2002 között elképesztően pazarlóan, 190 milliárd forintból működtetni az Magyar Televíziót (MTV).
10. Szabad az MTV-nek négy év alatt 35 milliárd forintos veszteséget produkálni.
11. Szabad az MTV-nek felélnie 18,5 milliárd forintos alaptőkéjét.
12. Szabad az MTV vezetőinek arra játszani, hogy a parlament nem hagyja tönkremenni a köztévét.
13. Szabad eladni ingatlanjainak 95 százalékát, majd szabad az ebből származó bevételt - szemben az eredeti tervekkel - nem az új MTV székház felépítésére, hanem az intézmény működésének finanszírozására fordítani
14 Szabad a kiadások folyamatos növekedéséhez hozzájárulni, hogy a kormánypártok szívének kedves cégek (például Ezüsthajó Kft.) több száz millió forintos megrendelésekhez jussanak.
15. Szabad a Szabó László Zsolt által irányított MTV-nek, a költségvetési intézmények közül egyedüliként a már levont adókat, és járulékokat nem befizetni az államkasszába, hanem - többek között - a külső gyártók kielégítésére fordítani.
16. Szabad a fideszes többségű parlamentnek 2001-ben az MTV 10 milliárd forintnyi adó- és járulékfizetését elengedni.
17. Szabad az amúgy is meglehetősen nagyvonalúan összeállított terven felül 3 milliárd forintot fizetni külsős műsorkészítőknek.
18. Szabad az MTV költségvetését a veszteséges gyártói szerződésekkel évente 6,5 milliárd forinttal megterhelni.
19. Szabad az - Orbán Viktorhoz közel álló - Vitézy László cége által készített műsorok minden percéért 76-220 ezer forintot fizetni, miközben az MTV belső gyártásában készülő anyag egyetlen perce 7-20 ezer forintba került.
20. Szabad a Vitézy-féle vállalkozásoknak és az Ezüsthajó Kft.-nek összesen mintegy 2,5 milliárd forintnyi értékű megbízást juttatni, becslések szerint mintegy 1,5-2 milliárd forinttal túlfizetve e társaságokat.
21. Szabad azt a gyakorlatot folytatni, hogy az MTV gyártási szerződései ne legyenek egységesek, hanem egyes kontraktusokat a társaság jogi osztálya helyett a szerződő külsős partner készíti.
22. Szabad eltekinteni attól, hogy egy több évig futó műsor előzetes jóváhagyásánál megvizsgálják a szerződéskötés indokait, illetve az MTV-re vonatkozó előnyös vagy hátrányos gazdasági hatásokat.
23. Szabad az MTV Közalapítvány 1998 és 2002 között csonka, csak kormánypárti delegáltakból álló kuratórium elnökségének az előzetes szakértői vélemény ellenére szerződést jóváhagyatni olyan céggel, amely még a hatályos cégnyilvántartásban sem szerepel.
24. Szabad az egykori tévéelnököknek azt a pénzt, mely 111 munkatárs elbocsátásának több mint 100 millió forintos költségeit fedezte, visszatartani, annak ellenére, hogy később ezek az emberek ismét visszakerültek a köztévéhez.
25. Szabad az MTV-t olyan pénzügyi helyzetbe hozni, hogy az intézmény mára havi egy milliárd forint veszteséget termeljen.
26. Szabad a csődközeli helyzetben lévő MTV-nek 120 órányi anyagot szinte ingyen átengedni a Millenáris Kht.-nek (alkotásonként száz (!) forintért).
27. Szabad a Millenáris Kht. saját archívumából darabonként 2 millió forintért átengedni az Ezüsthajó Kft. által készített anyagokat az MTV-nek.
27. Szabad 42 tanácsadónak összesen 801 millió forintot keresnie az MTV-nél.
28. Szabad Lovas Istvánt 13,6 millió forinttal honorálnia az MTV-nek.
29. Szabad 6,5 milliót fizetnie a köztévének Orbán Viktor nem hivatalos tanácsadója, Wermer András számára.
30. Szabad a kormányváltás után busás végkielégítéseket fizetnie az MTV-ből távozóknak. 31. Szabad Mendreczky Károlynak 30,5 milliót megszavazni.
32. Szabad Csermely Péter hírigazgatónak és Gulyás Istvánnak, a Híradó volt főszerkesztőjének 17,5 milliót fizetni.
33. Szabad Jen Sándor funkcionális főigazgatónak 17 milliót, Papp Endre műsorvezetőnek 16,7 milliót fizetni.
34. Szabad az MTV-nek frissen bejegyezett, gyakran referenciákkal sem rendelkező cégektől, a piaci ár három-négyszereséért filmeket beszerezni, s ezáltal 13 cégtől majdnem 900 millió forintért "mozikat" vásárolnia.

Magyar Fejlesztési Bank
35. Szabad a Magyar Fejlesztési Banknak (MFB) egy informális kormánydöntés alapján 450 milliós euró-kötvényt kibocsátani a Mol Rt. gázüzletágának megvásárlására.
36. Szabad ezt a pénzt nem erre költeni, hanem az eredetileg fix, 5,25 százalékos kamatozású hitelt a bankközi piacon 4,5 százalékos kamatszinten elhelyezni.
37. Szabad ezáltal - a rendőrség becslése szerint - több mint egymilliárd forint kárt okozni.
38. Szabad az MFB-nek 1999-ben keretszerződést kötni a Defend Security Kft.-vel a bank ügyfeleiről való információgyűjtés céljából.
39. Szabad a Defendnek 55 nem banki alkalmazott magánszemélyt és 13 céget megfigyelni, amiért az MFB 2001-ben összesen 16 millió forintot fizetett.
40. Szabad az MFB-nek fedezet nélkül 428 millió forintos hitelt adni az alcsútdobozi székhelyű Szekér Csárda-Fogadó Kft.-nek.
41. Szabad mindezért az MFB elnök-vezérigazgatójának, Baranyay Lászlónak több mint száz millió forint végkielégítést ajánlani, majd "megelégedni" a szerződés lejártáig szóló 46 millió forinttal.

Országimázs Központ
42. Szabad az Országimázs Központnak (OK) több milliárdos szerződéseket kötni a Happy End és az Ezüsthajó Kft.-vel.
43. Szabad az Ezüsthajónak 469,5 millió forintot kifizetni Orbán Viktor miniszterelnök és a kormánytagok politikai tevékenységének dokumentálására.
44. Szabad ezért 296 filmet, valamint fotókat készíteni. (A szerződésekről a KEHI megállapította: a felvételekre kötött eseti szerződések, valamint az ezek költségvetését tartalmazó mellékletek elnagyoltak, a vállalkozó számára egyoldalúan kedvezőek.)
45. Szabad az OK-nak még 30 millió készenléti díjat is fizetni az Ezüsthajónak, azt követően is, hogy az Állami Számvevőszék indokolatlannak találta a kifizetést.
46. Szabad a Happy Endnek Mádl Ferenc államfői beiktatási ceremóniájára 120 millió forintot kifizetni közbeszerzési pályázaton.
47. Szabad az OK-nak 2000 augusztus 20-án a millenniumi ünnepségekre országszerte összesen 975 milliót elkölteni, majd a költségeket üzleti titokra hivatkozva elhallgatni.
48. Szabad a sidney-i olimpiai győztesekről óriásposztereket készítenie a Happy Endnek, a költségvetést pedig ugyancsak eltitkolni.
49. Szabad Sidney-ben az olimpián magyar kulturális és gasztronómiai napokat szervezni a Happy Endnek 143 millió forintért.
50. Szabad az OK-nak reklámozni a filmszemlét, arculattervezőként pedig a Happy Endet megbízni 20 millió forintért.
51. Szabad az OK-nak 51 millió forintot elkölteni az Orbán Viktor washingtoni kitüntetésére utazó magyar művészekre.
52. Szabad az OK-nak 38 millióért Országgyűlési Beszámoló címen a kormány hároméves tevékenységét dicsőítő hirdetéseket megjelentetni az országos napilapokban.
53. Szabad mindezt Wermer András D. K. Waltson Kft.-jével elvégeztetni.
54. Szabad az OK-nak 2000-ben 4,3 milliárd forintos összköltségvetést adni 2001-ben.
55. Szabad az OK-nak 2001-ben 4,625 milliárd forintos összköltségvetés adni.
56. Szabad emellett a Miniszterelnöki Hivatal által elkülönített pénzekből kulturális ismeretterjesztésre, programajánlókra 740 milliót, költségvetési kiadványokra 390 milliót, gazdaságfejlesztési eszközcsomagra 1,47 milliárdot szintén az OK-nak adni.
57. Szabad a Happy End Kft.-nek a mobilvécéket forgalmazó Toi Toi Kft.-től 260 ezer forintos listaáron a 2000. augusztus 20-i ünnepségekhez illemhelyeket bérelni, majd 6 és fél millió forintért - 25-szörös áron - az Országimázs Központnak leszámlázni.
58. Szabad az OK-nak országkép-építő kampányokra belföldön és külföldön 730 millió forintot elköltenie.
59. Szabad az OK-nak gazdaságfejlesztő eszközprogram alá sorolt kommunikációra 460 miliió forintot elköltenie.
60. Szabad az OK-nak saját kiadványokra és kormányzati kommunikációra több mint 1,7 milliárd forintot elköltenie.
61. Szabad egy amerikai gyorsétterem-hálózat visszamaradt készletéből hamburgert és egy ismert sörmárkát formázó rakétákat is fellőni a 2000-es millenniumi tűzijátékon.
62. Szabad mindezért a Happy Enden és az Ezüsthajón keresztül két cégnek több mint 230 millió forintot kifizetni.
63. Szabad Wermer András anyósának amerikai cégén keresztül lebonyolítani az egész üzletet.
64. Szabad a tűzijátékért felelős Tóth István Zoltánnak, az Országimázs Központ akkori vezetőjnek azzal hárítani el az árat firtató érdeklődését, hogy az ünnepi bejgli árát sem kérdezzük meg a nagymamától a karácsonyi vacsorán, így a polgároknak szóló ajándék ára sem publikus.
65. Szabad később úgy érvelni, hogy az Országimázs Központ az Állami Számvevőszéknek tartozik elszámolni a közpénzekkel, nem pedig a sajtónak.
66. Szabad "A Hídember" című film készítőinek - egy feljelentés szerint - 187 millió forinttal nem elszámolni.
67. Szabad a költségvetésnek a filmet csaknem kizárólagosan finanszírozni - közbeszerzési pályázat nélkül.

Martinsalakos házak
68. Szabad a Pénzügyminisztérium által meghatározott árhoz képest indokolatlanul 600 millió forinttal többet költeni az északi térségben megrongálódott martinsalakos házak felújítására.
69. Szabad a martinsalakos házak felújításának felügyeletével megbízott kormánymegbizottnak (Horváth László, Fidesz) jótékonysági akciót gyakorolnia az állam pénzéből.
70. Szabad Horváth Lászlónak az esetek többségében "méltányosságot" gyakorolni, hiszen a felújításról szóló kormányhatározat szerint a károknak csupán 80 százalékát téríti meg az állam, a fennmaradó 20 százalék esetében a kormánymegbízott dönthetett.
71. Szabad 54 millió forintot fordítani egyetlen martinsalakos ház újjáépítésére Istenmezején, amikor elvben egy helyreállított épület költsége nem haladhatta meg a 24 millió forintot.
72. Szabad pályáztatás nélkül kiválasztani a Baumag Holding Rt. nevű céget a martinsalakos házak felújítására.
73. Szabad a martinsalakos házak újjáépítéséből fővállalkozóként meggazdagodni.
74. Szabad bekapcsolni a helyreállítás folyamatában olyan közhasznú társaságot - Gyors Újrakezdés Kht. -, amelynek közreműködése nem szolgálta a helyreállítás optimális költségen történő megvalósítását, s szerepe a Kehi vizsgálata szerint értelmetlen volt.
75. Szabad olyan házak lebontására is jelentős összeget kifizetni, amelyeket a tulajdonosuk korábban már lebontott.
76. Szabad olyan számlát produkálni a martinsalakos házakkal kapcsolatban, amelyen konkrét munkavégzés feltüntetése helyett "kivitelezési díj" áll.
77. Szabad a martisalakos házak felújítása kapcsán olyan jogi nonszenszet előidézni, mely szerint az önkormányzatoknak kell végrehajtani azt a kormányhatározatot, amibe nem volt beleszólásuk.
78. Szabad a BM-nek a felújítás költségeit az önkormányzatokhoz "leosztani", azon számlák alapján, amelyeket előzőleg aláírt a Gyors Újrakezdés Kht. képviselője és a kormánymegbizott ellenjegyzett.

12 volt állami gazdaság
79. Szabad ma Magyarországon 12 állami gazdaság 12 milliárd 690 millió forint értékű részvényeit az Orbán-kormány "felkérésére"az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. (ÁPV Rt.) által a szintén 100 százalékos állami tulajdonban lévő Magyar Fejlesztési Banknak (MFB) térítésmentesen átadni.
80. Szabad mindebből egy-egy 10 ezer forintos névértékű törzsrészvényt megtartani.
81. Szabad a 12 érintett állami gazdaságot kivonni a privatizációs, valamint a termőföldről, illetve a nemzeti földalapról szóló törvény hatálya alól.
82. Szabad továbbá a dolgozói tulajdonszerzésre hivatkozva úgy privatizálni atársaságokat, hogy a tucatnyi állami gazdaság dolgozói egyetlen esetben sem szerezhetnek 10 százaléknál nagyobb részesedést.
83. Szabad ellenben a Fideszhez közelinek mondott érdekcsoportokat többségi tulajdonhoz juttatni.
84. Szabad a 12 állami gazdaság kivásárlására az állami tulajdonú MFB-től rendkívül kedvező, a családi gazdaságok számára kialakított kamatokkal, 20 éves futamidejű hiteleket fölvenni.
85. Szabad ma Magyarországon a hatályos törvényeket kijátszva, a 12 egykori állami gazdasággal a jogszabályban szereplő 10 év helyett 50 éves földhaszonbérleti, gyakorlatilag örökbérleti szerződést kötni.
86. Szabad a Nemzeti Földalap (NFA) kezelő szervezet hivatalos felszólítását figyelmen kívül hagynia, arra még csak nem is válaszolnia, a legalább féltucatnyi privatizált agrárcégnek.
87. Szabad az ügyészségnek a 12 furcsa körülmények közepette privatizált egykori állami gazdaság ügyében megszüntetni a nyomozást.

Autópályák
88. Szabad 1998-tól 2000-ig igérgetni az autópályaépítés elindítását, miközben a sztrádák nyomvonalán egyetlen kapvágás sem történik, de időközben milliárdokkal növekedenek az építési költségek.
89. Szabad 2000-től 2002-ig közbeszerzési pályázat nélkül több mint 300 milliárd forint értékű út, híd és autópályaépítési megrendelést adni annak a Vegyépszernek Rt.-nek, amely korábban egyetlen centiméter autópályát sem épített.
90. Szabad a Vegyépszernek a sztrádaépítések közben olyan alvállakozói láncolatot kialakítani, amely követhetelenné teszi a közpénzek útját.
91. Szabad egyúttal a Vegyépszernek az alvállalkozói láncolat legalján álló, valódi munkát végző alvállakozókat kéthónapos késéssel kifizetni.
92. Szabad a korábbi egymilliárdos körüli építési költség helyett kilomérenként átlagosan több mint 1,4 milliárdért építettni a Vegyépszerrel.
93. Szabad a választások előtt kilométerenként több mint két milliárd forint munkadíjjal szerződést kötni az M30-as út megépítésre ugyancsak a Vegyépszerrel.
94. Szabad csaknem két milliárdért lebontatni a korábban az M1-esen és az M3-ason több mint öt milliárdért felépített autópályakapukat.
96. Szabad az EU döntése alapján az egykori kapuk helyén új ellenőrző pontokat telepíteni, amelyek kialakítása szakértők szerint 6-10 milliárd forintba kerülhet.
97. Szabad a Nemzeti Autópálya (NA) Rt. előző vezetőinek 1,2 milliárdot átutalnia a Defend Kft.-nek egyes a nyomvonalak lőszermentesítéséért.
98. Szabad eközben a Defend alvállakozójának ugyanezt a munkát 180 millióért elvégezni.
99. Szabad az NA Rt. korábbi vezetőinek 288 millió forintért szerződést kötni egy ügyvédi irodával, miközben az gyakorlatilag nem végzett munkát.
100. Szabad ugyancsak az NA Rt. előző vezetőinek területszerzési feladatok elvégzéséért 1,5 milliárd forintot átutalni egy ZIB Consulting nevű vállalkozásnak, miközben a gyanú szerint ez a társaság sem végzett érdemi munkát.

Más lehetőségek
101. Szabad 2000-től 2002-ig mesterségesen alacsonyan tartani a gázárakat, s ezzel több mint 200 milliárd forint veszteséget okozni a Mol Rt.-nek, amely így nem tudta fejleszteni a gáztároló és szállító kapcitásokat, ami az ország biztonságos gázellátását sodorta veszélybe.
102. Szabad két éven át leszorítani az áram árát, s ezzel több mint százmilliárdos veszteséget okozni a Magyar Villamos Műveknek, amelyet most kell megfizetniük az áramfelhasználóknak.
103. Szabad 2000 és 2002 között több milliárd forint értékben követ szállítani az Orbán-bányákból az állami tulajdonban lévő Dunafferrhez.
104. Szabad az előző kormánynak az úgynevezett atomtörvény módosítása révén 2000-től 2002-ig úgy használnia a Nukleáris Pénzügyi Alapban lévő több mint tízmilliárd forintot, hogy nem fizetett kamatot a felhasznált pénz után, s ezáltal több mint öt milliárd forintot vesztett értékéből a Paksi Atomerőmű leszerelésére feltöltendő alap.
105. Szabad Széchenyi-tervet alkotni, mely a kormánypropaganda szerint elsősorban a hazai vállalkozókat segíti.
106. Szabad eközben valójában a Széchenyi-terv igazi haszonélvezőivé a multinacionális vállalatokat megtenni.
107. Szabad autóipari cégnek a terv keretén belül több százmillió forintot juttatni.
108. Szabad a magyar kis-, és középvállalkozókat kevésszer a Széchenyi-terv közelébe engedni.
109. Szabad a Széchenyi-terv kedvezményezetteit nem ösztönözni arra, hogy a megjelölt célokra költsék a pénzt.
110. Szabad azt sem szankcionálni, ha valaki esetleg csődbe vitte az adófizetők pénzét.
111. Szabad a korábbi döntésnek ellentmondani azzal, hogy nem három, hanem egy Ítélőtábla alakuljon, valamint munkájuk megkezdését évekre elhalasztani.
112. Szabad a pécsi, valamint szegedi Ítélőtábla megalakulását nem támogatni.
113. Szabad ezáltal a rendszerváltozás előtt indult bírósági reformot megakasztani.
114. Szabad a négyes metró építését - ahogy az akkori szakminiszter később fogalmazott - "dafke" megakadályozni és helyette azt mondani, inkább a felszíni közlekedést támogatjuk.
115. Szabad inkább vállalni a pert, s annak esélyét, hogy az állam azt elveszti, ezáltal esetleg milliárdokat kényszerülhet a fővárosnak fizetni.
116. Szabad a Medgyessy kormány idején - mikor az új kabinet eldöntötte, megépíti a metrót - azt mondani, hogy a főpolgármester valójában nem akar metrót építeni.
117. Szabad a Nemzeti Színház Erzsébet téri - Horn-kormány idején megkezdett - munkálatait leállítani.
118. Szabad az építkezés gödrét elhagyva új helyet keresni. Városligetben nézelődni, majd a tiltakozás miatt a központtól távol eső expótelket kijelölni.
119. Szabad az építkezés magas költségeivel indokolva felbontani a szerződést.
120. Szabad az Orbán Viktor által bejelentett, 10,7 milliárdos új Nemzeti Színház beruházást a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal szerint több mint 18,5 milliárdért, Schwajda György, a Nemzeti Színház egykori kormánybiztosa szerint 15,4 milliárdért, a Fidesz szerint 12,1 milliárdért felépíteni.
121. Szabad a színház felépítésére és az előadások elindítására együtt, mindösszesen több mint 20 milliárdot fordítani.
122. Szabad a szakma tiltakozása ellenére a színház tervezését a kormánymegbízott házának tervezőjére bízni.
123. Szabad nem igénybe venni azt a 7,8 milliárd forintnyi japán segélyt, amellyel a japán kormány audiovizuális felszereléssel látta volna el a teátrumot.

Még másabbak
124. Szabad felsőbb utasítást adni a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának arra, hogy két külön kirendelt vámtiszt felügyelje a Fidesz választási kampányleveleinek "zökkenőmentes vámkezelését" a soproni határátkelőn az országgyűlési választások kampányhajrájában.
125. Szabad egy jobboldali pártnak magyar választópolgárok személyes adatait külföldre vinnie és Németországban azokat felhasználva - az adatvédelmi aggályoktól mentesen - választási leveleket nyomtatnia.
126. Szabad továbbá ezen levelek mintegy 120 millió forintos postaköltségét végül nem kifizetni, úgy, hogy arra a Fideszt első fokú ítéletében a Fővárosi Bíróság is kötelezte.
127. Szabad, sőt kifejezetten ajánlatos kirekesztésre és uszításra felszólítani polgári köröknek nevezett civil szerveződéseket, mondván bojkottálják azokat az üzleteket, amelyek tulajdonosai baloldali érzelműek.
128. Szabad továbbá Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselőnek mint az Országos Cigány Önkormányzat korábbi elnökének a kisebbségi intézmény kasszájából átlagban évi hárommillió forintnyi túlórapénzt úgy felvennie, hogy arra szerződése nem jogosítja fel.
129. Szabad ezáltal, TB-járulékokkal együtt az elmúlt négy évben mintegy 16 millió forintot elszámolni az előírásoknak nem megfelelően.
130. Szabad továbbá 11.000 forint + ÁFA évi díjért úgy bérbeadni egy értékes önkormányzati ingatlant a fideszes városvezetésű Tatán, hogy a szerződésen a bérlő aláírás hamis.
131. Szabad ezt az ingatlant később a helyi Fidesz egyik választási központjaként is használni.
132. Szabad legálisan olyan EU-ellenes jelvényeket árusítani a politikai jobboldalhoz szorosan kapcsolódó üzletekben, amelyeken az Unió jelképeinek számító csillagok nem ötágúak, hanem hatágú Dávid-csillagok.
133. Szabad Vál-völgyi települések önkormányzati kasszájából, majd félmillió forintért ajándék festményt vásárolni Orbán Viktor volt miniszterelnöknek, majd annak árát működési költségként elszámolni.

Sportügyek
134. Szabad ifjúsági és sportminiszterként a hódmezővásárhelyi uszodaberuházáshoz 400 millió forintos vissza nem térítendő állami támogatást adni.
135. Szabad később ugyanerre a létesítményre további 400 milliós kezességet vállalni.
136. Szabad 1,7 milliárd forintot szánni stadion-beléptető-rendszerre.
137. Szabad ezt a sportminisztérium vezetése által előbb 3,2 milliárdra emelni.
138. Szabad végül a Sportfolió Kht.-nek a rendszert 5 milliárdért megvásárolni, aminek következtében mintegy 4 milliárdos hiány keletkezett az egész program költségvetésében.
139. Szabad a közbeszerzési eljáráson elnyert 4,8 milliárdos megbízást a T-Systems Dataware Kft-vel végül 5 milliárdról megkötni.
140. Szabad a közbeszerzési pályázaton a második helyezett Siemens 1,8 milliárd forinttal alacsonyabb ajánlatát nem elfogadni.
141. Szabad a tervezett 38 stadion közül csak kettőben felszerelni a beléptető-rendszert.
142. Szabad a mintegy 400 jegynyomtatót, 500 számítógépet és monitort, 100 kamerát, 500 beléptetőkaput, sok-sok kábelt egy 600 négyzetméteres raktárhelyiségben tartani.
143. Szabad a raktározási költségért havi 1 millió forintot fizetni.
144. Szabad a kaposvári stadion beruházására 60 milliós állami kezességet vállalni.
145. Szabad Deutsch Tamás sportminiszternek a Sportlétesítményeket Ellátó Intézmény (SEI) vagyonkezelésében levő négy ingatlan értékesítését kérni.
146. Szabad a nyilvános pályázattal történő lebonyolítással a SEI nevében és képviseletében a Sportfolió Kht.-t megbízni.
147. Szabad az ingatlanok értékelésével az Urbanráció Kft. nevű céget megbízni, amely minden ingatlan esetében más és más módon számította ki az ingatlan értékét.
148. Szabad ezek alapján minden ingatlant a legalacsonyabb értéken eladni, s ezáltal a jogi vélemény szerint körülbelül 200 milliós vagyoni hátrányt okozni a kincstári vagyonban.
149. Szabad a Budapest Aréna parkolóját a Sportfolió Kht.-nek bérbe adnia a Rendezvénycsarnok Rt.-nek a választások két fordulója között évi egymillió forintért.
150. Szabad gyakorlatilag felbonthatatlan szerződést kötni úgy, hogy a bérbe adó Sportfolió Kht. nem jogosult a parkolót saját céljaira használni a bérlő Rendezvénycsarnok Rt. kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül.
151. Szabad az Aréna építkezését felügyelő kormánybiztosnak, Fürjes Balázsnak igazgatósági tagságot vállalni a bérlő Rendezvénycsarnok Rt.-ben.
152. Szabad a Sportfolió kht.-nek bérbe adnia a Császár-Komjádi sportuszodát, miközben a vagyonkezelési jogokat a KVI-nek kellett volna gyakorolnia.

ÁPV-KVI
153. Szabad az ÁPV Rt.-nek a tulajdonában álló ingatlanokat és üzletrészeket - köztük a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. üzletrészét és a Herceghalmi Kísérleti Gazdaság Rt. földterületeit - a Kincstári Vagyoni Igazgatóságnak (KVI) átadni.
154. Szabad ezért cserében a KVI-nek átadni a magyar állam nevében vásárolt bécsi, korábban a CW Bank (a Magyar Nemzeti Bank egykori leánybankja) székházaként működő épületet az ÁPV Rt.-nek, úgy, hogy az Állami Számvevőszék törvénytelennek minősítette az ügyletet.
155. Szabad az ÁPV Rt.-nek CD Hungary Rt. (CDH) osztalékból kifizetnie a KVI-vel szembeni maradék tartozását, amely ügylet következtében a magánkézbe került CDH és a KVI között nagyszabású ingatlan cseresorozat indult be.
156. Szabad a cserékből a KVI-nek rosszul "kijönnie"; mintegy 1,232 milliárd forinttal adósa maradni a diplomáciai ingatlanokat kezelő és forgalmazó cégnek.
157. Szabad az ÁPV Rt.-nek a a CDH-t 18,2 milliárd forintért eladni az OTP-csoport egyik érdekeltségének, a Magyar Ingatlan Befektető Kft.-nek, miközben a kiválasztott tanácsadó cég, az AT Kearney 20 és 30 milliárd forint közötti összegre értékelte a CDH-t.
158. Szabad a KVI-nek a CDH-tól vásárolt/cserélt ingatlanokat bérbe adni, illetve vagyonkezelői szerződést kötni többek között a Schmidt Mária jegyezte Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvánnyal.
159. Szabad a közalapítványnak ugyanazt az ingatlant határozatlan időre bérbe adni, amelyet már a CD Hungary tulajdonlása idején is bérelt."

Mindenki felejt, én meg néha átolvasom ezt, hogy ne...
@fletwwod_mac: OK, a betűméretet valóban lehet növelni, nekem is jobban tetszik, a mai monitorokon bőven elfér. A háttér viszont a vg-n és a portfolion is fehér.

Ha van linked arról az anyagokról, küldd el nekem lécci.
@lászló71:
Szép is az, amikor a scriptek egymásra találnak.
1+1 az már 2 bit... Gratulálok!
Kuminnak mondjátok meg, hogy hozza a szokásos nulla formáját! Hajrá IQ huszárok! :))
@Knósszosz:
Hülyének viszont stabilan hülye és még büszke is rá! Az is valami! :)
Ennyi szervilis fas.t hogyan lehet még mindig találni?
Jól fizet a Közgép? Mármint az ilyen frissen regisztrált bértrolloknak...
Már vmiki sem meri ezzel a szar dumával égetni magát, pedig kevés hülyébb volt annál is!
@a szív fészkei:

Egyébként meg Budai Gyula magánzóban jogot végzett ügyvéd volt. Nesze nekünk jogtudós.
@Nemzetidegenek nyálverése: Hál'Istennek, a hazai karvalytőke kezdi kiszorítani a külföldi karvalytőkét! Örüljünk ennek? A minőség csökken egy picit, de az árak valódi verseny híján kontrollálhatatlanul nőnek. Szart kapunk drágán, nemzetiszín celofánban. A nép ebből a cseréből semmit nem profitál, csak kiszolgáltatottsága nő. Külföldi tőke helyett az emelkedő adónkból finanszírozzuk a nemzeti burzsoázia feltőkésítését, akárcsak a szükségtelen államosítások utáni "nemzeti vállalatok" garantáltan veszteséges működését. A legszebb, hogy a főburzsuj cégeit svájci offshore cégeken keresztül tulajdonolja, nehogy rájöjjünk, hogy kit is illet az ország költségvetésének fele. Előbb-utóbb a nép pofán fogja csapni az őt lenéző és kifosztó maffiózókat, függetlenül attól, hogy milyen fülsértően magyarkodnak.
@Nemzetidegenek nyálverése: "...2004-től folyamatosan Összejátszva a KÜLFÖLDI TULAJDONÚ BANKÁROKKAL... az ország működő vállalatainak átjátszása, az ország, az önkormányzatok, a magyar vállalkozások eladósítása után...,…"

Van még nyálad?

Mert akkor azt is nyálazd meg, hogy a privatizálást nem a szocik kezdték 90-ben.
Egyébként meg ha vót pízed, mijé nem vötté egy-két lépukkant gyárat té is? Vagy té fődet kárpótoltál Torgyán féle módon?
@Fabius: A siker nálunk láthatatlan. Eddig 1 millió láthatatlan ember dolgozik láthatatlan munkahelyeken 2 év alatt. Így 2014-re a maradék 500k munkahely bakkfity. Ilyesmivel meggyanúsítani a legtöbb láthatatlan pozitív értékkel bíró miniszterelnököt nem NER kompatibilis. Üss a körmödre gyorsan:D
@szőlőbányász: medgyessi elvtársad adott 50% béremelést... mert volt miből, ... olvass, ne össze vissza csúsztass és maszatolt! Ne kend szét, mert nagyon sz@ros leszel... más olvas!!!
A magyaroknak egyetlen dolgot nem szabad soha sem elfelejtenünk, az itteni megmondóknak köszönhetően... Magyarországot a szocialista évtizedek alatt a gyurcsányi féle marxista, foxi maxi "KÜLFÖLDI ÜGYNÖKÖK", a vörös maffia, a trükkös, hazug lenini szakértő szekértolók, és az őket hatalomban tartó ÉLŐSKÖDŐ SLEPP, kivéreztették... a magyar népet sokadjára le és kirabolták.... úgy Dübörgött az ország, a gyurcsány nevezetű politikai kalandor és bajnai, veres, simor, oszkó, nyikos, balczó,korondi féle társai legutóbbi 8 évig tartó „kormányzás” idején is... hogy a 2008-ban felvett, IMF-hitelből az első negyedévben 614 millió euró törlesztési kötelezettsége volt a MAI költségvetésnek!! A másodikban már 906 millió euró IMF-hitel törlesztés,a harmadik negyedévben szintén 906 millió euró IMF-hitel törlesztése lesz esedékes!! ... minden szocialista a külföldi multik ügynöke, a nemzetünk legnagyobb ellensége!!
@látjátok feleim szümtükkel: Plusz katonai ügyészként kezdett. Jó kis évfolyam lehetett az, ahonnan ilyeneket szabadíthattak rá a magyar valóságra.

Jogászkiválóságok, úgymint a Fideszbanda zu zammen, Grespik, ez a bugyuta, Futó Barnabás, Marton yi a régi bölények közül, stb.
szőlőbányász: Tény, hogy a 2002 nyarán hivatalba lépett Medgyessy-kormány jó állapotban vette át a gazdaságot (300 milliárd forint plusszal a kasszában, amiből, szerintem, jobb lett volna egy kis aprópénzt a kampányra költeni, akkor most nem fájna a fejünk); a 2009 tavaszától kormányzó Bajnainak pedig már csak az a feladat jutott, hogy eltakarítsa az elődje által felhalmozott szemétdombot. Ez nem sikerülhetett, tény tehát, hogy a magyar állam GDP-arányos külső eladósodása egy Gyurcsány nevezetű politikai kalandor és nyikos, balczó,korondi féle társai hat évig tartó „kormányzása” idején 55 %-ról emelkedett 82 százalékra.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt nem tudod megtenni, hogy Orvicsek váljék már láthatatlanná?? És szívódjék is fel azzal a lendülettel!
Magyarországot a szocialista évtizedek alatt a gyurcsányi féle marxista, foxi maxi "KÜLFÖLDI ÜGYNÖKÖK", a vörös maffia, a trükkös, hazug lenini szakértő szekértolók, és az őket hatalomban tartó ÉLŐSKÖDŐ SLEPP, kivéreztették... a magyar népet sokadjára le és kirabolták.... úgy Dübörgött az ország, a gyurcsány nevezetű politikai kalandor és bajnai, veres, simor, oszkó, nyikos, balczó,korondi féle társai legutóbbi 8 évig tartó „kormányzás” idején is... hogy a 2008-ban felvett, IMF-hitelből az első negyedévben 614 millió euró törlesztési kötelezettsége volt a MAI költségvetésnek!! A másodikban már 906 millió euró IMF-hitel törlesztés,a harmadik negyedévben szintén 906 millió euró IMF-hitel törlesztése lesz esedékes!! ... minden szocialista a külföldi multik ügynöke, a nemzetünk legnagyobb ellensége!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
No de kisasszony! Viktor is csak azt a statisztikát hiszi el, amit ő hamisít. Végre valami, amiben tényleg jók! :)
Bár még ott van narancsbolsinak is a lopás, csalás, sikkasztás, nemzeti érdekek kiárusítása, ... hosszú!
@Knósszosz: Hagyd, ne rongáld ilyennel az ideged. Ma a reszli kap szót ezeknél, ekkora demokrácia van, hogy az ilyet is kiengedik levegőzni.
Már minden értelmes ember, a korábbi NEMZETIDEGEN baloldali elvbarátai még a külföld is, a bukott, foxi-maxi gyurcsányi és a hozzá közelálló megélhetési slepp erőlködésén röhög...
@lbm: Ha a 2010-2013? 2014? -est is összeállítja valaki, akkor az több kötetes lesz mint a Révai Nagy Lexikon. De azért szólj, vevő lennék rá.
Minden értelmes ember tisztában van vele, hogy a gyurcsányi - a szocialista FOXI MAXI elit- egész élete csak a hazugságról, a csalásról, trükközésről, lopásról szólt. Ennyi kárt a magyar népnek nem okozott még senki, mint a nemzeten élősködő szocialista ügynök, és az őket hatalomba szavazó és tartó SLEPP. A szocialista minden időben a magyarság, Magyarország legnagyobb ellensége...
@a szív fészkei:

Érdekes, hogy ezt pont az olaszok írják.

Biztos az zavarja őket, hogy Orbán Viktort a magyar nép demokratikus választásokon hatalmazta fel a kormányzásra, míg ugyanez nem mondható el az "olasz" miniszterelnökről, Mario Montiról, akit a nemzetközi pénzügyi háttérhatalom, a nemzetközi pénztőke és annak meghatározó bankárdinasztiái ültettek Itália nyakára. Az olasz népnek esélye sem volt arra, hogy beleszóljon ebbe a piszkos kiválasztási mechanizmusba. Választások? Demokrácia? Ugyan, kérlek! Majd a Goldman Sachs kijelöli a miniszterelnököt!

Mario Monti ugyanis tökéletes mintapéldánya a háttérhatalmat fenntartások nélkül kiszolgáló helytartóknak. Egész eddigi életében híven szolgálta a háttérhatalom nemzetek felett átívelő érdekeit, nagy teherbírású végrehajtója volt globalizációnak, a bankárkapitalizmus gátlástalan terjeszkedésének. Hosszú éveken át nemzetközi tanácsadója volt a világ legundorítóbb, legkártékonyabb szervezetének, Goldman Sachs-nak, és a mai napig tagja a Bilderberg-csoportnak.

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy Monti az olasz Bajnai.
Hogy lehetett gyurcsányi, tulassy, bazsa, medgyessy, veres bajnai, oszkó féle, a vörös maffia, marxista, lenini TOLVAJ eszmék FOX-MAXI tudós szakértőivel, a korrupcióban elhíresült és belebukott elvtársakkal... 2008-ra igen, igen, hirtelen elmúlt a NAGY a jólét??
Hirtelen megállt a DÜBÖRGŐ GAZDASÁG??
vagy Megdöglött a pannon puma? Amin egy kicsikét elkell(ene) egyeseknek gondolkodni, hogy vajon az addigi száguldás eredménye hova tűnt 2008-ra??!! gazdag az az ország, amelyben 2008-ban már 4 millió ember éhezik?
Hogy lehetett gazdag az az ország mely 2009-re teljesen eladósított a KORRUPT szocialisat-liberális kormányzat??
Hogy lehetett gazdag az az ország, amelynek lakossága 2009-re már fuldoklik a hitelekben? Amikor, ennek az aljas szocialista rendszernek a gátlástalanul korrupt embereit elzavarják a magyarok, már minden 100 Ft bevételből 90,-Ft a hitelezőknek ment.
Milyen gazemberek kormányoztak ebben az országban évtizedeken keresztül?!
@Nemzetidegenek nyálverése:

Ninosz, hogy volt miből, a Bokros csomag megalapozta. Hogy okuljál.
@Nemzetidegenek nyálverése:
Faék típusú mai napos trollocska.
Mesélj, amikor törlesztjük azokat a 3%-os kamatú kölcsönöket, a mai 7-9 % kamatú kölcsönökkel, az miért is jó nekünk?
A Vezényló, tudod, akinek a seggébe annyira bele vagy szorulva, ezt teszi.
Valami zseniális közgazdasági magyarázatod erre is lenne? Miközben az ipari termelés -1,2 % és megy lejjebb...
Legalább kussolnál szerencsétlen seggarc!
@Husz_János_Puszita: Azért tettem hozzá, hogy az ipar aránya mennyi a gazdaságon belül, és ha megnézed az általad említett országokat, akkor rá fogsz jönni, hogy nem is mondott olyan blődséget az a "jóember", másrészt jó lenne már, ha példaként hasonló adottságú országokat hoznánk fel, nem mindig a világ leggazdagabb országaival kell példálózni.Nézzék meg egy Hollandiát, vagy Belgiumot, tehát olyat, ahol megközelítőleg hasonlóak az adottságok(nyersanyag,piacméret), és könyörgöm ne hozd ide Svájcot sem!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-DDD

Ezeket lehet, hogy a Horger Antal brigádba - úgyis mekkora divat minden horthysta akárkiről elnevezni valamit - gyűjti egybe Kumin tan`tóbácsi: mind "gagyog s ragyog", ahogy az a barom tette József Attila versében.
@a szív fészkei:

Érdekes, hogy ezt pont az olaszok írják.

Biztos az zavarja őket, hogy Orbán Viktort a magyar nép demokratikus választásokon hatalmazta fel a kormányzásra, míg ugyanez nem mondható el az "olasz" miniszterelnökről, Mario Montiról, akit a nemzetközi pénzügyi háttérhatalom, a nemzetközi pénztőke és annak meghatározó bankárdinasztiái ültettek Itália nyakára. Az olasz népnek esélye sem volt arra, hogy beleszóljon ebbe a piszkos kiválasztási mechanizmusba. Választások? Demokrácia? Ugyan, kérlek! Majd a Goldman Sachs kijelöli a miniszterelnököt!

Mario Monti ugyanis tökéletes mintapéldánya a háttérhatalmat fenntartások nélkül kiszolgáló helytartóknak. Egész eddigi életében híven szolgálta a háttérhatalom nemzetek felett átívelő érdekeit, nagy teherbírású végrehajtója volt globalizációnak, a bankárkapitalizmus gátlástalan terjeszkedésének. Hosszú éveken át nemzetközi tanácsadója volt a világ legundorítóbb, legkártékonyabb szervezetének, Goldman Sachs-nak, és a mai napig tagja a Bilderberg-csoportnak.

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy Monti az olasz Bajnai.
@szőlőbányász: tulajdonképpen elindítottál egy gondolatot bennem. Némi idő és türelem kell, blogom meg van... :-) Lehet,hogy...
Az emberiség, és a magyarság legnagyobb ellenségének szocialista érának, a marxista foxi maxiknak, a lenini fiúknak, és az élősködő néhány 10 ezres SLEPP vörös maffiózók, egész léte, élete, eszméje, csalásra, hazugságokra épül, 100 milliók életét tették tönkre, minden rezdülésük, tettük, trükkös hamisításokkal arra épül, hogy élősködhessenek a más embereken!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a korrupt szocialista-liberális FOXI-MAXI vörös maffiózók, amikor "TRÜKKÖK SZÁZAIVAL" csalással, hamisítással, hatalomba csalták magukat, a néhány 10 ezres SLEPPEL, azonnal teljes erővel megkezdték Magyarország és a magyar családok kifosztását!... 1997-re az ország VAGYONÁT és GAZDASÁGÁT, PIACÁT ÁTJÁTSZOTTÁK, a KÜLFÖLDI MULTIKNAK, teljesen kiszolgáltatták és a végletekig eladósított hazánkat a külföldnek, 2004-2009 között az ÉHEZŐ LAKOSSÁG már megélhetési deviza hitelekre kényszerült, a vállalkozásokat is devizában adósíttatták el, összejátszva a külföldi tulajdonú bankokkal... 2006-2009 közt már A LAKOSSÁG TULAJDONÁBAN LÉVŐ LAKÁSOK, HÁZAK, FÖLDEK ÁTJÁTSZÁSÁT KÉSZÍTETTÉK ELŐ, ezáltal teljesen kisemmizték volna a magyar családokat... szerencsére a 2010-s választáskor az értelmes magyar többség elzavarta e gazember élősködőket!!
@Nemzetidegenek nyálverése:
Hát, ha nem is dübörgött a gazdaság, azér 1 millióval kevesebben éltek a létminimum alatt.

Igaz, Viktátor beigért 1 milliót...ámde nem ezt.
Láthatod 2 év alatt ennyi mit vezéred fel tud mutatni. De menjél csak utána bégetve, boldogan, tiéd a vezér ürü-lék.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: És boldogok tőle az olaszok.N

Nem is a Torgyánbarnára festett, faszpumpás, kiskor prostikkal üzekedő Orvbán-barát maffiózót sírják vissza.Azt csak az olyan eccerű lelkek teszik, mint pl. te vagy. Épp ezért nem is mennek a levesbe, mint drága szép hazánk a vezérlőd őrülménye miatt.
@lbm: Van a Face-en a pazarlásszámláló, ott lelsz forrást sz'tem. Ha kell, megkeresem a linkjét.
@szőlőbányász: amúgy például a 6-os pont kurvára bosszantó, ha figyelembe vesszük mindez mikor történhetett. Én ma is örülnék ekkora fizunak 2012-ben...
@szőlőbányász: köszönöm. kiinduló pontnak nagyon jó lehet.
@Nemzetidegenek nyálverése: Milyen az a külföldi tulajdonú bankár?
És milyen a hazai tulajdonú bankár?
Mennyiért lehet venni az egyiket és a másikat? Bár én azt hittem az embert nem lehet adni, venni, tuladonolni.
Ez valami jobber sajátosság? Az ember tárgyiasítása? A szavazót meg állatiasítjuk? Mert látom rajtad utóbbi remekül működik.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Hát igen, jobb oldalról csak egy pedofil kurvapecér jutott az olaszoknak. Milyen szar is nekik egy uncsi bankár hozzá képest.
@Nemzetidegenek nyálverése:
Egyeb panaszod nincs?

Ez mar elorehaladott stadium, keszulj fel a legrosszabra. A nyugtato itt mar nem segit.

Egy szep kotozos zsakruhat javasolnek egy puha szobaban.

XD!!!
@fletwwod_mac: Igazad van,lehetne gusztusosabbá tenni kicsit, nagyon rideg, fradi ződ-fehér, brrr. Engem már ez zavar.
Ne etessétek már a trollt! Egy értelmes mondatot nem lehet így olvasni.
Ezek milyen hülyék!!!!!!!!!!!!!

www.origo.hu/itthon/20120825-megszallta-a-rendorseg-csokakot.html

A gárdaavatás meg máshol nyugodtan zajlik.

Most már elhiszem, hogy tényleg régen meghalt embereket szólítanak fel a kitakarásra.:))

Mennyi is a költségvetésük?
@Nemzetidegenek nyálverése:
A coci tolvaj bagázs elkerült mára a süllyesztőbe. Nem tűnt fel aranybogár? Sárga tablettát beszedni, nem csak a kéket!

Ezért a hozzád hasonló agyhalott seggnyaloncok választottak egy másik komcsi bagázst, akik Fidesz álnéven futtatták magukat. Gratulálhatsz magatoknak, remek!
Ez csak egy rövidített lista a kocsijaitokról... :)

1 Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke — volt egyetemi és gimnáziumi KISZ-titkár;

2 Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter — volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök

3 Varga Mihály, a Miniszterelnökség vezetője — volt KISZ-titkár

4 Martonyi János, külügyminiszter — volt MSZMP-tag

5 Pintér Sándor, belügyminiszter — volt párttitkár

6 Kövér László, parlamenti házelnök — volt KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

7 Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője — volt KISZ-titkár

8 Stumpf István, alkotmánybíró, az első Fidesz-kormány minisztere — volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront egykori alelnöke

9 Orbán Győző, Orbán Viktor apja — volt párttitkár

10 Pozsgai Imre, a Fidesz Orbán Viktor által vezetett Nemzeti Konzultációs Testületének tagja — az MSZMP Központi Bizottságának egykori tagja

11 Járai Zsigmond, az első Fidesz-kormány pénzügyminisztere — az utolsó kommunista kormány államtitkára, volt MSZMP-tag

12 Mikola István, az első Fidesz-kormány egészségügy-minisztere — a Hazafias Népfront volt alelnöke

13 Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere — volt MSZMP-tag

14 Fónagy János, az első Fidesz-kormány közlekedési és vízügyi minisztere — volt MSZMP-tag

15 Vonza András, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági és vidékfejlesztési minisztere — volt MSZMP-tag

16 Ligetvári Ferenc, az első Fidesz-kormány környezetvédelmi minisztere —volt MSZMP-tag

17 Szabadi Béla, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági államtitkára — volt MSZMP-tag, volt munkásőr
@A szerelő:
Ritkán látni ekkora állatot, az állatkerti elefánt is csak bolha hozzá képest!
Mos'mé rontod el a játékát? Kumin fizet, ő meg jön ide szopni! Haggyad'mán, ha élvezi! :D
@a szív fészkei:
Ezek a "Szopok a Párt Dicsőseggére Brigád" csak. Kumin alja Franczi szintjéhez válogatva, pedig az elég szánalmas szint. :DD
@whatsoever: DE a gyogyói miért nem hatnak?? Mert egyre őrültebb.
@a szív fészkei:
Ahogy a bolsevik Párt szorítja a tökét, ez úgy rinyál.
Nem tűnik fel neki, hogy miket írogat, provokál csak.
Eddig elég sikeresen tereli el a figyelmet a viktori baromságbeszédről végül is. Lehet, hogy innia kéne inkább???
@Habakuk999:
Mos'mé mondod? Ők kipipálhatják, hogy ott legalább nem volt. Meg is fizetik őket ebben a melegben, hogy ilyen hülyék legyenek, Szogálgassanak és Féljenek.
"A 45 percet késő Orbán öltönyben és a szokásos lila nyakkendőjében érkezett." (origo)

Bunkó.

Kim Dzsong Il (ill?) Elvtárs, Kedves Vezetőnk meglátogatja az atombombagyárat:
static4.origos.hu/i/1208/20120824-orban-viktor-nestle-purina-gyarbovites4.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hogy lehet ennyi barmot találni?
Állítólag a biztos pártválasztók között 37%-on áll az Ali Baba Zrt. Még mindig!?
Hát így-:((
@Neolibsi:

Ki beszélt itt Svájcról? Nem azonosak az adottságok, valóban. Azért nem szabad úgy adóztatni, mint Hollandiában vagy Svédországban. Szép elképzelés a svéd gondoskodás a bölcsőtől a sírig, magas elvonásokkal, de ahhoz először el kell érni 70% feletti foglalkoztatottságot. Amúgy, Hollandia és Svédország is reformokon töri a fejét.

A GDP-nek mindegy, hogy szolgáltatásból állítják elő, avagy ipari termelésből. Arányában nem állunk rosszul, nálunk is 70% körüli a szolgáltatások részesedése a gazdaságban. A különbség a fizetőképes keresletben leledzik. Magyar átlagkeresetből, nyugdíjból nem lehet kifizetni egy holland vagy német rezsióradíjat, legyen az fodrász, vízvezeték szerelő vagy autószerviz. Nem lehet belőle pénzügyi szolgáltatásokat vásárolni, öngondoskodásra költeni, mert a megélhetésre is kevés.

Érdemi reálbérnövekedés után lehet magas elvonásokban gondolkodni. A hollandok sem cserélték fel a sorrendet.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az lenn már a hír, ha Vikibojt NEM beszélne baromságot. De ez hozzátartozik, mint naphoz a kelte, nyugta.
Lehet szavazni blogokra! Varánuszra is! ;-)))goldenblog.hu/szavazas.aspx?bId=3150
Szavazás jelenlegi állása, húzzatok bele! :-D

„Hírblogok” kategóriában, a tíz legtöbb szavazatot kapott blog a következő*:

1. HírCsárda
21,6 %
2. Kettős Mérce
20,3 %
3. Stretford End
5,1 %
4. Örülünk, Vincent?
4,0 %
5. A korona mögött
3,9 %
6. Vastagbőr
3,5 %
7. Rosszabbik
2,9 %
8. Kötényblog
2,9 %
9. Juventus FC blog
2,6 %
10. Gépnarancs
2,4 %
@Knósszosz:
Nem hall, nem lát, hatökör. HÍVŐ!
Viktor seggében hisz, hisz nem húzza a fejét ki, pedig már zsibbad a nyelve...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Az olasz népnek tetszett volna nem adót csalni...
Vagy legalább kevesebbet.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Máshol is ott voltak.:)

Ahol nem volt senki.

Igazad van, nagy teljesítmény ez 2012 Magyarországában: olyan helyre összpontosítani a rendőri jelenlétet, ahol egy lejárt egészségügyi doboz kivételével semmi más rendellenesség nincs.

Díjazzuk az eredményességet, csináljunk egy új adónemet, hogy nyugodtan küldözgessék őket az ország különböző békés helyeire.
@a szív fészkei:
Engem az ilyen retardált svábbogarak, kifejezetten szórakoztatnak.
Amikor komolyan berágok, akkor nem vagyok ilyen nőies.
Bár ahogyan Te is szoktál fogalmazni néha, hát nem tudom-:)))
@a szív fészkei:
Nem arról volt szó, hogy Fabius nem preferál ilyen holmi talmi dicsőségeket? :DD
Lázítasz mamóka?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @a szív fészkei:

Nem akarom én mentegetni a vén talján csődört, mert számomra világnézetileg és erkölcsileg elfogadhatatlan az ilyesféle élvhajhász, züllött életvitel, de mégis honnan kellett volna tudnia, hogy a "felhozott" lányok kiskorúak? Nem gyereklányokról beszélünk, hanem a felnőttkor határát alulról súroló kamaszokról, akik kisminkelve 20-25 évesnek néznek ki. Nos, én azt feltételezem, hogy Berlusconi nem saját maga intézi a lányok beszerzését, hanem professzionális kerítőket alkalmaz erre a célra, így tulajdonképpen a kiskorúak beszervezése valószínüleg figyelmetlenségből elkövetett adminisztrációs hiba lehetett.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hidd el, az ő fajtájára is szükség van. Tudod Te mibe kerül egy ötgyermekes családnak a havi klozet papír? Viktor spórolós fajta ám…
@Habakuk999:
Remek a yard. Most képzeld el, ha egyszer megtalálnák őket... Áááá, szerintem a vezetők hivatalból ennyire hülyék és impotensek.
Rendőr ismerős mondta, hogy a kiemelt ügyeknél milyen nagy volt a hatékonysági és felderítési mutatójuk. Tudod, ott, amit most olyan villámgyorsan szétvertek.
Most már nem érem el őt sem telefonon... :)))
ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FIDESZ!
É-l-j-e-n R-á... V-i-k-t-o-r!
É-l-j-e-n R-á... V-i-k-t-o-r!
É-l-j-e-n R-á... V-i-k-t-o-r!
@lbm: www.facebook.com/pazarlasszamlalo

Jó szórakozást. Nem naprakész, de alapnak jó. A Cola, a győri telekbalhé még nincsnek fent, gondolom nyaral, aki csinálja.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
A pedofil vén fasz? A Viktor példaképe???
"Nem gyereklányokról beszélünk, hanem a felnőttkor határát alulról súroló kamaszokról, akik kisminkelve 20-25 évesnek néznek ki. Nos, én azt feltételezem, hogy Berlusconi nem saját maga intézi a lányok beszerzését, hanem professzionális kerítőket alkalmaz erre a célra, így tulajdonképpen a kiskorúak beszervezése valószínüleg figyelmetlenségből elkövetett adminisztrációs hiba lehetett. "
Szánalom, Stefke a neved... Téged is egy ilyen bácsikád kapott el, a'la analka?
Egyre hülyébb vagy, eddig csak számolni nem tudtál, most meg már a pedokat is véded?
Nem vagy te szélsőliberális??? :D
@a szív fészkei: na pont erre gondoltam reggel! Pedig varánusz már volt az első tízben. Én neki adtam a voksomat, már az első nap. Húzzon bele mindenki! :-)
@Knósszosz: Hogy én se volnék nőies? Nem is szeretem, ha ki van csillagozva, vagy pontozva a magánhangzó.. Attól nem lesz kevésbé ordenáré a szöveg, csak megjátszósabb. Ha ki akarok négybetűst mondani, leírom, mert így gondolom. Nem mutatok anyai példát, elismerem. Keress egy olyat, ai a faszt is szalvétába csomizza fogyasztás előtt! ;-DDD Orvbánéknál nemzetiszínűbe van göngyölve biztos.
Hááát, efár....őőő, izé, hö'gyeim és urajim, elérkezett ez a nap is. Igénybeveszem a Tahótlanító szolgáltatást. :)

Nemzetidegenek nyálverése - mert megérdemli. :(
@lbm: :-) Na tessék, mi odadobjuk a szavazás inkognitóját, szoktatjuk magunkat 2014-hez...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

130 új gárdista.

Ne akarja már nekem senki se bemagyarázni, hogy operatíve ne tudjanak minden másodpercükről, ha tudni akarnak.

Valakiknek érdekében áll a rendőrség nevetségessé tétele és lejáratása gárda-ügyben.

És ez se nem vicces, se nem szomorú, ez egyszerűen félelmetes.
@a szív fészkei: " Nem is szeretem, ha ki van csillagozva, vagy pontozva a magánhangzó.. Attól nem lesz kevésbé ordenáré a szöveg, csak megjátszósabb."

Pin*
F*sz
kurv*
*rb*n V*kt*r
N*mz*ti *gy*ttm*k*d*s R*ndsz*r*
@szőlőbányász: jajj de tutiíííí :-)megnéztem... na jó lesz ezt végigolvasgatnom. Hát köszi :-)
@Husz_János_Puszita: "A GDP-nek mindegy, hogy szolgáltatásból állítják elő, avagy ipari termelésből. Arányában nem állunk rosszul, nálunk is 70% körüli a szolgáltatások részesedése a gazdaságban". Végül is erre céloztam én is azzal, hogy nem hiába ez a GDP eloszlása szinte mindenhol, mert az iparban a termelékenység előbb utóbb növekszik( jobb esetben), ami tetszik nem tetszik részben a munkaerőigény csökkenését hozza magával.Tehát utópisztikusnak tartom, hogy ez az arány pozitív irányban eltolódjon olyan mértékben,ahogy a Vezír szeretné.Te arra gondolsz, hogy van annyi potenciál a gazdaságban, hogy létrejöjjön 1(1.5?)millió munkahely.Igen, szerintem is van esély...15-20 év alatt, és ha meg is lesz, az valószínűleg úgy néz majd ki, hogy a munkaerő 2-3% prímer,15-20% sekunder,a maradék a szolgáltató szektor(értem a reálbérrel kapcsolatos dolgot, de ez a világot nem érdekli,azzal kell főzni,ami van)
@Habakuk999:
Ennyire hülye rendőr nincs! Csak akit megfizetnek, hogy ennyire hülye legyen.
2012, HU. A NER szelleme átjár mindent!

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az az utolsó 2 különösen durva volt. Benned nincs semmi jóérzés???
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Tudod, azért nemvéltelnek a kiskorú-közeliekre fókuszálása. Ahogy kint barátném írja, mindenki tudja, hogy beültettt péniszpumopája van, ami sokba került de akkor legalább használnia is kell furton furt. No most egy kiskorúközeli prosti mégsem olyan old motoros, mint a "nagyok", neki a Berluscni-féle flikk-flakkot még el lehet férfiasságnak adni talán. Vagy a franc tudja, az ilyen vénember nyomorult és kész.

De ha emlékszel, a balhé azért tört ki, mert a kiskorú arab prostiját - aki Bécs operabáljának a díszvendége volt, ez se rossz! - hazugsággal: hogy ti. Mubarak unokája, akarta megvédeni a kiutasítástól. Ezt pláne nem kéne egy regnáló miniszterelnöknek, hisz ő felelős a törvényért ugyebár. Amire szarik ungabunga közben is.

Ebben erősen hasonlít - nem ungabungában, arra Topoláneket és nem Vikbojtot hívta - Orvbánra. Piha, törvények!

@Marcellusca: Brávó, brávisszimó!
@a szív fészkei:
-:D:D:D
És ha a lófaszra gondolsz, simán leírod, hogy Matolcsy! Én is, csak engem nehezebb felhúzni.
@Marcellusca:
Gondolj bele... Már az mekkora előny, hogy gyorsabban betöltődik az oldal! :)
jav: nem véletlen, beültetett pumpája,
@Nemzetidegenek nyálverése:

Khm., mondd, te az elmúlt 23 évet melyik bolygón töltötted?

Csak azért érdeklődöm, mert láthatóan FOGALMAD SINCS arról, mi történt ebben az országban a rendszervátláskor, illetve az előtt és az után.

Ismétlem, FOGALMAD SINCS, de még csak arról se, ami mindebből látható/érzékelhető (a rendszerváltást övező titkos alkukról szóló conteo-elméleteket inkább hagyjuk is).

Szerintem 3 eset lehetséges:

- nagyon is tudod, mi a szitu, csak provokálsz
- nem tudod, de bevetted mindazt a maszlagot, amit a fidesz jobbratolódása óta nyomat (kvázi hívő vagy)
- kiengedett a prof a kórteremből
Úgy látszik, mindig van egy ügyeletes idióta, akivel leálltok vitázni, most éppen ez a "nemzetidegenek nyálverése" c. fiúcska.
@Knósszosz: Simán. De a lóalkatrész hasznos (kancáknak mindenképp), nevezett meg semmire.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Gondolhatnál a fiatalkorúakra!

Az utolsó két kifejezéstől nem féled a hamvas lelküket?
@hörgőszelep:
Fabius nagyon gyanús nekem, hogy ilyenek szerez a szórakoztatásunkra... :)
@a szív fészkei: nekünk már úgy is mindegy... Túl sokat netezünk meg még pofázunk is. Lehet, hogy a regisztrációban "adminisztratív okokból" pont hiba történik amikor sorra kerülünk...
Soha nem tudhatod. Legalább akkor had szavazzunk varánuszra, nyiltan, mer' azt még szabad :-))
@Zébácsi:
Kumin huszár. Most mit vársz tőle? Kumin szintjén ez már a zseni kategória!
@a szív fészkei:
Sejtheted, mennyire hiányzott nekem és az ásómnak is! :)
@Knósszosz: tehát kialakult egy új káromkodási szótárrendszer? :-)
aszongya: "a büdös matolcsy élet jó édes viktorát, hogy szijjártódjon meg, az egész családjával együtt ott ahol van...!

Ez tényleg baró :-DD
@PTibi: "ha a rohadt nagy gazdasági szabadságharcban nem feledkeznének el a picikről."

Nem feledkeznek meg..épp ezért teszik tönkre őket..
de nem csak a kicsiket, Magyarország minden vállalatnak az ellensége.
Én egy nagyobb (300-500 ember) magyar szoftverfejlesztőcégnél dolgozom és már akkor sírógörcsöt kapok, ha meglátom havonta, hogy mennyi pénzt fizet be még utánam az állam, olyan dolgokra, amiknek a tizedét(se) fogom soha visszakapni. És emellett még döbbenetes adóterhek.. Szóval Viktorék nem a kicsiket ütik, hanem minden becsületes céget és magánszemélyt.. Ahogy egy minivállalkozás tudna gyarapodni, több adót fizethetne és felvehetne még 1-2 embert, úgy egy nagyobb cégre is ugyanúgy igaz ez, ha nem velünk akarnák kifizettetni az ostoba nemzeti szabadságharcukat, ha nem velünk fizettetnék az adócsalókat, ha nem velünk fizettetnék az olimpikonokat, a nem dolgozó parasztokat, akik alanyi jogunk, még műveletlen föld után is kapnak támogatást -AKKOR talán lehetne itt is bővülés és több hasznot termelhetnénk az országnak is..
@Cirbolya_sentinel:
'87-ben lett az Budai Elvtárs katonai szügyész, amikor a "tuggyuk kik" még vastagon elvtársi világban éltek, elvtársi komancs hangulat, Viktorka boldog Kommunista Ifjúsági Szövetség elnökként szökkelt - bennünket a Népligetbe akartak kivezényelni, mint mezei őrkatonákat, fegyver, gumibot, bilincs (hátunkban egy golyószóró a Zalka tetejéről, ránk irányozva).
De ő nem komcsi, ő annál sokkal rosszabb volt, hisz masszívan a működtetője volt a rendszernek.
Ezek után "Mit keres Oszkó a WizzAirben?" már csak apró kilengés, pláne a halottak nevében írt szerződései után...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kurucinfon már fenn vannak a fényképek, Vona is ott sertepertélt.

Sokan voltak.

A rendőrök meg túrázókat vártak géppisztolyokkal elrettentésként, meg gondolom a falibeli öreg nénik előtt parádéztak.

Nem lesz ez így jó...
@lbm:
A szalonnamariska anyját!-:D
@iii:
Elnézést nem vg. hnem napi gazdaság.
Szerintem ez szolidabb hátterű:
http://onlinemédia.hu/szinhasznalat

Bővebben:
Jakob Nielsen: Webergonómia vagy
Leiszter Attila fordítása. Mind2 olvas6ó a neten. Olvasmányos, közérthető, nem a programozást tépi 1000-rel.
@lokotus: Ha egy minivállakozás akar beruházni, már a hivatalos szakértők, engedélyek megszerzésével tönkre mehetnek.

E heti példa, sima telepengedély megszerzéséhez csak az egyik "hatósági szakértő" négyszer ment ki, az összes kiszállás díja az engedélyeztetőt terheli.

Éves szinten két három milliós nagyságrend összejön pillanatok alatt.

Ami nem lenne baj, ha támogatná az állam és mindenkivel szemben egységes lenne az eljárás.

De nem az.

Aki ma saját pénzből vállalkozásként beruház, az vagy nagyon bátor vagy megszállott vagy hülye.
@lbm:
És ha figyelembe veszed, hogy most a közmunka havi 22 ezer/ 4 óra. /GyuFi alatt 62 ezer volt a nyolcórás/ Igaz 47 ezerből is meg lehet élni, ha kecskét tart az ember és ha gombát szed...ami a körúton bőven terem...ámbár ahogy trollunkat elnézem ő biztosan hozzájutott egy szép piros pettyes kalapúhoz...
@Habakuk999:
A n.bolsevikok segédcsapatai készülődnek. Nincs elég parlagfű, vagy kaszálni való?
Pintér elvtársnak ajánlott pedig a kapa, kasza, apja ....!
Réges-régen SA-nak hívták őket.
Kétsége senkinek ne legyen mire fogják majd használni őket, mi lesz a szerepük.
A rendőrségi figyelemelterelés és álkeménykedés is ezt hivatott szolgálni. A 80 éves anyókával, a 20 éves Suzukiban olyan, de olyan határozottan fel tud lépni a yard, hogy ihajj! Ezeket pedig nem találják...
Vicces gyerek ez a Sanyi, sok mindenre alkalmas...
@lbm: :-)@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én lettem itt mindenki öreganyja? Na, ezt sem mondhatja el Medve anyó pl. :-D
@a szív fészkei: pici igazításon sok múlik. pl bekezdések közt van-e sorköz vagy sem. Könyvben nem annyira fontos. Géptől, ha elhívnak, akkor tudjam, kb. hol jártam, stb.

Penike hiányom lett... brühühühü, csak nem megharagudott 1 kis játék miatt?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kérdezd meg, mit keres Bugyula a 87-es fémjelezte komcsi korban katonai ügyészként?
@fletwwod_mac: Nem, jól bírja a strapát, hogy itt ostromoljátok feszt. :-DD Abba nők nem szoktak belehalni, csak szólok...
@fletwwod_mac: Miért, jó az! Ugye az okoz szívpanaszokat, sőt moho sapien esetén nem hirtelen kékhalált?
@Apeiron:
Szerintem ne fogadj semmire.
Az ötös lottó, néha milliárdokra duzzadó nyereményét is a Közgép számlájára utalja a Szerencsejáték Zrt. (bizonyos szóbeszédek szerint! -nincs pénzem ügyvédre).
Tapasztalatot azt nyerhetsz, esetleg vehetsz téglajegyet is a Monumental Arena építését támogatandó, de semmi több.
Ha már játékszenvedély, akkor inkább a csapd le csacsi, vagy uram bocsá’a Fekete Péter!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Vicces... Azért kíváncsi lennék a 36 fokban teljes felszerelésben kívül-belül égő 300 rendőr mennyire találja viccesnek úgy a szíve legmélyén.

Az SA legények meg elégedetten dörzsölik a tenyerüket.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
cöcöcö. adminisztrációs?

Imádom a nőket, Pannikától Annus néniig, de ennyire azért nem lennék türelmetlen :D

17 éves középiskolást kóstolgatott hosszasan. Monnyuk itt is kiteszik ezt a korosztályt a napilapokba, mondván hogy nőnemű. Pedig csak nagypapás hajlamú a főszerk űr(!).
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kommenista nem vész el, csak átalakul

hosszú idő óta ezt a szerencsétlen habzó szájú, veszett csahost tahótlanítottam, lehet őkigyelme a vaúnyamnyamos személyesen? :-)
@a szív fészkei:

Hát, öreglány, bevallom, egy szót sem értek a hozzászólásodnak abból a részéből, amelyet szándékosan vagy szándékolatlanul teleaggattál szexuális motívumokkal és szakkifejezésekkel. Ebből is látszik, hogy mennyire romlatlan és tiszta vagyok. Azonban a hozzászólásod második, szexuális tartalomtól mentes részében megemlítettél valamit, amely mellett szó nélkül elmenni nem lehet.
Megemlítetted, hogy Berlusconi a cseh miniszterelnököt, Mirek Topolaneket hívta meg a szexpartijára, Orbánt pedig kihagyta. Ez azért történ így, mert Berlusconi tökéletesen tisztában volt azzal, hogy Orbán egy mélységesen vallásos és erkölcsileg korrumpálhatatlan ember, aki még akkor is képes nemet mondani paráznaság és bujálkodás csábításának, amikor az már a sliccénél matat.

Orbán 26 éve boldog és kiegyensúlyozott házasságban él Anikóval. Isten áldása kísérje őket!
@Habakuk999: majd kitalálják, hogy a gárda hatékonyabb és olcsóbb, nem kell Lütyő főfelügyelő.
@a szív fészkei: De jó, most már ezt is tudom :))
Viagra ügyben abaszolút tapasztalatlan vagyok.
Az 1 millió magyarországi cigány SOHA nem fog dolgozni,mint ahogy sehol a világon nem dolgoznak. Aki ezt nem látja ,az politikus...
@fletwwod_mac: A kurucosok röhögnek a markukba.

Minden jobbos potentátjuk ott volt az avatáson, a rendőr vezérkar pedig Fehérváron várta őket.

Ilyen még egy nagyon bárgyú indiai filmben sincs.

Gusztustalan az egész.
@szőlőbányász: Belenéztem, nem rossz. De: nem kicsit vastagon fog a ceruzájuk. Például kinéztem azt a sort a listból, hogy "Vitézy Dávid jóléte: a BKK költségvetése". Itt 10 mrd forintos tételt állítottak be, miközben a forrásnak megadott cikkben nettó százmilliós költségről van szó. Aminek nyilván nem a teljes összege pazarlás. Szóval így ez kissé populista dolog.
@a szív fészkei: Azért puha, hogy ne fájjon! - mondta a kislánynak. :D
@pandacsökiboborján: Először is max. 700 e cigány származású él Magyarországon. Ezek jó része most is dolgozik, akik meg nem dolgoznak, azoknak a túlnyomó részének a rendszerváltás előtt volt munkahelye. Mára megszűntek azok a munkahelyek, amelyek a képzetlenek tömegeit felszívják, az oktatással viszont nem gondoskodtak arról, hogy ebből ki tudjanak törni.
@Habakuk999:
Nemrég beszélgettem valakivel, akinek lenne 500 misi szabadon befektethető pénze. De... nem hülye, hisz hol tudna abból annyit kivenni. mint ha beteszi bankba, kicsit megtőzsdézteti biztos alapokon, futtatja dollárral, €-val. A legfőbb, hogy tök tiszta, nem száll rá a NAV, az ilyen-olyan hatóságok, élősdik serege... Hülye lenne befektetni - ja, akkora jobbikos, mint a ház! :))
@Habakuk999:

Te egész nap nem mész ki a levegőre hanemk itt rohadsz egy idióta blogban?

Akkor a korábbi felvetésedhez: te jöttél azzal elő, hogy mindenféle elméletet gyártottál, hogy a fordított áfa az jó, csak ahogy csinálják az nem jó, meghát akkor ez is ennek zorbának a büne.
Elvtárs: neked lövésed sincs ahhoz, hogy miről beszélsz. A fordított áfat nem lehet másképp csinálni a gyakorlatban, mint ahogy elő van írva a törvényben!

Arra meg várhatsz hogy kiképezlek majd itt a saját időkeretem terhére Áfa ügyekből. Ha ismernéd az építőipart, akkor nem okoskodnál e témában a mezőgazdaságot illetően.
Varangyos is olyan, hogy azt se tudja mi az a GDP, erre a másikat szidja a butasága lelepleződésekor, hogy miért nem magyarázza el neki.

Megoldás: ne okoskodj olyan szakmai dolgokban amelyeket nem tanultál meg.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te tiszta teuton angyalhaj, te! :-DDD Berlusconi kapott egy orvosi segédeszközt lankadó férifasságát felerősíteni, de azt a pumpát - az, hogy ez mi,elég érthető, nem?? - állandóan használnia kell, különben fájdalmai vannak és amúgy is rohadt drága volt a beültetése. Tehát kiélvezi a maga módján.

Topolánek legalább nem játssza meg magát és benne volt a bulájban.

Orvbánodról már húsz éve rebesgetik, hogy vannak szeretői a csodás turáni szépségén túl is. 26 év házasság, az aztán nagy dolog, kedvesem!! :-DDD Szentendrei ügyvédnő-barátnő meg a másik dolog /de lehet, hogy azóta váltott/... Na de nem törülöm le hímporodat a lelkedről. Higgy a FAiry Tale-ben!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Az erkölcshuszár, jaj-jajj…
Kíváncsi lennék jegelné-e a bihari lompost, ha mondjuk közeledne felé… nem, nem folytatom, mert Bolival nem óhajtok tengelyt akasztani.
Szórakoztatóbb vagy, mint Mr. Bean.
Olvasva téged kedves Dezső, hasznos tagja is lehetnél a társadalomnak, ha nem a Lévay utcából utalnák a honoráriumodat. Persze nekünk (nekem), akkor se kellesz, ha Te fizetsz. Szóval ne bízd el magad, jó?
@iii:

Ki nem gondoskodott a kisebbségek tanulásáról az elmúlt 22 évben? Fogadjunk egymillió forintba, hogy a szabolcsi zsidó, tót, rác, bunyevác gyerekek mind megtalálták az utat az iskolába, míg a rézbőrüek rendre az iskola mellett kötöttek ki.

Annyi eszetek sincs nektek se lomposoknak, hogy ne hazudjátok már szembe az amúgy is elfogult többséget nyilvánvaló demagógiákkal. Mert majd úgy mentek ti is a levesbe mint a szadesz meg a maszop.

Apropó, erre vigyázzatok: a bukott komcsi-libsi bagázs mindent bevet annak érdekében hogy megtérjetek a maszophoz aztán lépcső legyetek neki a hatalomba jutáshoz.
Na addig is éltetek pártként!
@lokotus: Én egy nagyobb külföldi multinál dolgoztam az elmúlt 5 évben. A cég apránként elengedett cca. 100 fő CNC-forgácsoló (aki nem tudná: számítógép vezérelt megmunkálógép kezelőt, programozót) szakembert az elmúlt 4 hónapban, 3 műszakról 1 műszakban termelget.

Az elküldöttek 90%-a külföldön, igény havi 1-2 főre van *megyei szinten*, jellemzően minimálbér felett picivel többért, kizárólag fejvadász cégen keresztül. Háheháhogyne, mindjárt rohanunk interjúra... minimálbérért olyan választ majd ki, aki életében gépet nem látott. Ennyit árufeltöltőnek is adnak.
A sokéves kvalitás? Kukába vele, bolsevista trükk.

Evvan...
@iii: Van ott a jobboldalon, ahova a zemberek teszik fel az adatokat, sok-sok hivatkozás is, azokat talán lehet használni.
@a szív fészkei:

Tehát akkor te törzskuncsaft vagy a viagra árus haverodnál? Használ is legalább a jó öreg komcsiknál? Vagy ti csak Orbán nevére tudtok már gerjedni?
@fletwwod_mac:

Ha nem jön Orbán, akkor Sukoróban krupiénak elkeltél volna a maszop-szadesz kormány 10-ik évében.
@Habakuk999:
"Valakiknek érdekében áll a rendőrség nevetségessé tétele és lejáratása gárda-ügyben." - Nem csak gárda-ügyben. :(
Úgy, en block!
Tízen-(huszon-??)éve politikai játszmák eszköze a rendőrség. :(((
@a szív fészkei: szivike, most mondjam, vagy mutassam? :)))
Köszi, kihagynám! Minden csodaszertől többet ér - és hatásosabb - a megfelelő szintű vonzódás a gyöngébb nemhez. Főként ha nem egyoldalú.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"Orbán 26 éve boldog és kiegyensúlyozott házasságban él Anikóval."

Biztosan így van, kétségem sincs. Láthatóan kerek családi életet élnek és ez rendben is van így - egy ország miniszterelnöke mögött legyen csak egy szerető család.
Ennek örülnünk kell, ideológiai beállítottságtól függetlenül.

Csak egy kérdés:
Aki állítólag szétveri az irodáját, miután választást veszít (tudom, ez irtó nagy stressz), az vajon mennyire tud az államügyektől fáradtan, rokokósan romantikus lenni este otthon, mikor az asztalnál kiderül, hogy biza' sós lett kolbászos lecsó, és picinykét "hordós" mán' ez a furmint?

Mindezt csak azért pendítettem meg, mert Viktor erős habitusú ember, nem lehet könnyű a feleségének lenni.
Boldogságuk záloga szerintem Anikó asszonynál keresendő.
@pandacsökiboborján:
Dolgoztak ők az átkosban. Minden kubikos, utcaseprő, szemeteslegén roma volt. Az, hogy hagyták őket képzetlenül, az a politika /nomeg a pedagógusok/bűne. Ámde, nagyon rossz hírem van: ha nem képezzük őket, nem lesz ki megtermelje majd a nyugdíjadat. Sza'l lehet uszulni, de jobb lenne gondolkodni. Eddig még csak az vitte sikerrel előrébb a dolgokat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jaaajjjj, fertelem. :)
Főleg az uccsó kettő. Borzalom. :DDDD
@high up!: Ja kis bogár, de viccös vagy! Nem vagyok törzskuncsaft, nem szorulunk rá a férjemmel, amit te el sem bírsz képzelni, mert a Fideszbánodból indulsz ki. AKinek nincs mivel vigéckednie, az fordul ennyire bele a hatalom és pénz kombóba, hogy valamivel kompenzálna a sok lepedőn elszenvedett kudarcát.

Öreg komcsid valóban már ott se lehet nagy ász, ha kutyakajás dobozokat megy avatni, ahelyett, hogy ... Na mindegy,pá kis aranyom, pá. Milyen túlmunkára fogtak két napja már, aggódok! Van elég ásványvized , gondoskodnak rólad mindenképp????
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :D
A 600+ komment mingyá lecsökkent alig 400-ra. :)
És, ha még az ezekre adott válaszkommenteket is kigyomlálná ... :D
Mer', azé' azok is megérdemelnék, akik ilyen trollokat etetnek! :DDDD
@high up!: Nagyanyád az a hídrobbantó, te szófosó agresszív hormontúltengéses barom! :) Olyan szerencsétlen vagy, hogy csak aprovokációidra válaszolnak, már aki egyáltalán figyelemre méltat. Na csá, te halmozottan hátrányos észjárású galacsinhajtó!
kompenzálja - helyesen

@Zébácsi: A szétveri irodát műsorszáma mellett még volt egy szabadon választott kűrje akkor. Erről regélt a turáni szépség kozmetikusa. A vezető arcszíne a turáni szépségnek akkoriban lila, kék, sárga volt.
@Marcellusca: Neked és Bolinak biztos. Én a másik csapatban játszom. ;-DDDD
@high up!:

Hogy kik nem gondoskodtak erről 22 év alatt? Akik kormányoztak.

A szabolcsi zsidó és bunyevác gyerekek nem szorultak erre rá, ők semmiben nem különböztek a magyar gyerekektől oktatásilag. Azok a gyerekek viszont, ahol a papa-mama 8 általánost se végzett, óriási hátránnyal indulnak az oktatási versenyben. Ahogy a vicc is mondja: nem mindegy, hogy gyerekként a Jókai összes esik-e a fejedre vagy a vaslábos. Vannak, akiknek náluk is fontos, hogy a gyerekük tanuljon, de a többség nem lát tovább az orránál és nem törődik ezzel.

Aztán ott van még a faji megkülönböztetés kérdése, amiről a rasszisták szeretnek hallgatni. Azok a cigányok se kapnak munkát, akik szeretnének. Esetek százai, perek tucatjai bizonyítják, hogy már a cigány hangzású név alapján elutasítják a jelentkező munkást. Tehát egyik oldalról szemükre hányják, hogy nem dolgoznak, viszont ha felteszik azt a kérdést, hogy kit venne fel a saját műhelyébe dolgozni, azonos képességek mellett, "magyart" vagy cigányt, akkor nyilvánvalóan a magyar mellett dönt.

A zsidó és bunyevác gyerekeknek nincs a bőrükre írva, hogy ők egy mások, a romáknak viszont nincs esélyük letagadni. Szoktam emlegetni, hogy volt egy egyetemet végzett munkatársam, aki azt terjesztette magáról, hogy indiai, mert az nem szült senkiben ellenérzést, mintha a valóságot mondaná, hogy roma.
@high up!: Nekem jobb most a klímás szobában, mint a 38 fokban. :)

Másrészt régen olvastam hozzászólásokat, mert a sok zsidózástól és ostobaságtól időnként elmegy tőle a kedvem és egy két hónapig nem olvasom, csak Fabius írásait.

A fordított ÁFA törvényről:
pontosan arról beszélek, ha a törvény ad lehetőséget a kijátszására, akkor a csibészek pillanatok alatt rájönnek és ki is játsszák.

Van egy olyan halvány gyanúm, gőzöd sincs, miről is akarsz kioktatni, csak véded a mundér becsületét. Amit természetesen megtehetsz, csak én nem látom értelmét annak, hogy pártszimpátia alapján mondjuk a fehérről, hogy fekete.

Ha a fordított áfás kukoricából nem fordított 27 %-os kukoricadara lehet - az általad oly mélyen tisztelt törvényhozó munkája alapján - ez bizony hivatalos állami felkérés táncra, neked lefordítva: hivatalos kiskapu áfacsalásra.

Ugyanez igaz repcére, hasonló szójára stb...

A kukoricadara és az építőipar fordított áfájának összefüggését nem értem, de sajnos én nem jártam narancsos gyorstalpaló trollképzőbe.

Igyekszem pótolni a mulasztásom.
@Zébácsi: Meg az Anikó asszony fődjeinél. Létezik az a hektármennyiség, amiért...
@fletwwod_mac: Abszolút egyetértünk!! Én mondjuk erősebb nemről beszélnék a magam vonzódási irányánál.. ;-DDD
@a szív fészkei: meg tudlak érteni.
Amúgy voltam a napozódban kukkolni (blogodon), de ebben a hőségben 1/4 monokinit/bikinit sem láttam. :)
Hiánypótlásra fel!
@iii: Nono!
Mennyi is a dávidka gyerek fizuja? Kb. 1,5 milla? Na, az pont 1,5 millával több (havonta), mint amennyit érdemes kiadni. :)
És meddig lesz ott? Még 3-4 évet? :(
@Marcellusca: És miből gondolod, hogy a BKK úgy ahogy van, felesleges? A 1.5 milla is csak évi 18 mFt, az nagyon messze van a 10000 milliótól. De mondom, nem egyezik a megadott forrással. Az ilyen listákat olyan korrekten kell összeállítani, ahogy pl. a tenytar.hu teszi.
oops, antika is kapott a vezényló cuccából?

Rogán: "jól teljesített" a magyar gazdaságpolitika 2010 óta

A magyar gazdaságpolitika jól teljesített az elmúlt két évben, meg tudta védeni a munkahelyeket, és a következő két évben is ez lesz a legfontosabb feladata Rogán Antal szerint.

hvg.hu/gazdasag/20120825_Rogan_jol_teljesitett_a_magyar_gazdasagpo
@Zébácsi:

Orbán nem verte szét az irodáját. Ez csak egy hazugság, része annak az átfogó karakterromboló hadműveletnek, amelyet még 98-ban indítottak Orbán bemocskolására.

Régebben azt terjesztették Orbánról, hogy Nagy-Kálózy Eszterrel (színésznő, Rudolf Péter felesége) folytat titkos szerelmi viszonyt. Természetesen ez is hazugság volt. A balliberális propaganda sötét mágusai úgy érzékelték, hogy az Orbán-családból sugárzó boldogságot és szeretetet valahogy mindenképpen le kell rombolni, be kell sározni. Hosszú órákat töltöttek a az MSZP Köztársaság téri székházának külön erre a célra átalakított pincéjében, ahol egy haldokló neonlámpa pislákoló fényénél hazugságokat gyártották Orbánról. Így születtek az olyan mítoszok, hogy:

Orbánt egy grazi klinikán kezelik
Orbán cigány származású
Orbán veri a feleséget
Orbán alkoholista
Orbán csalja a feleségét
...
@a szív fészkei:

Nem követem nyomon, ki mit vitt ebbe a házasságba, de elég csak arra gondolni, hogy Anikó jogász, viszont 5 gyermeket nevel.

Ismerek sok felsőfokú végzettséggel rendelkező, karizmatikus nőt, akiket nem elégít ki az, hogy anyák, szükségük van a szakmai sikerre.

Ez a téma (nők önmagvósítása véget ér-e az anyasággal, kiteljesedhetnek-e ebben) más lapra tartozik, és nehéz is igazságot tenni (férfiként nem is mernék vállalkozni rá), de abban szinte biztos vagyok, hogy vannak ambíciói a karitatív tevékenységein túl (amik ugye försztlédiként kvázi kötlezőek is).

Szép az 5 gyerek (tényleg), jó az anyagi biztonság, de azt hiszem, Anikónak sok munkája (lelki) van ebben a boldog házasságban.
Ez az idill nem Viktor, hanem sokkal inkább Anikó érdeme.

Csak erre szerettem volna Stefiánia figyelmét felhívni, mert oly áhitattal tekint Viktorra, ami már a retardált vakság határát súrolja.
@iii: Azért gondolom, mert a BKK nem más, mint egy vízfej (vízhólyag) a BKV nyakán.
Semmi mással nincs elfoglalva, mint amit a BKV-nak alapból meg kellene oldania.
Kitalált szervezet, hogy a viktorkarokonnak (aki a "zelmútnyócévben" sikeresen ekézte a fővárost és a BKV-t) legyen jólfizető állása.
Mert mihelyt oda került ő is köpönyeget fordított. (Volt kitől tanulnia!)
Már nem felháborodik, hogy nincs légkondi, hanem megmagyarázza (ahogy az előző BKV-vezetés).

Az adatok, lehet, hogy nem pontosak (nem olvastam az oldalt), de illen a "rémhírterjesztés" mivolta. (A hírekben is mennyivel jobban hangzik, hogy ha nem 50-et, hanem félSZÁZat, 600 helyett majd' 1000-t mondanak.)
@Cirbolya_sentinel:
Szerintem a külön erre a célra a Köztársaság téren kialakított pince vicces.

Viccesebb legalábbis, mint a belügy tréfája.
@Calibaan:
az ô sváb vérmagyarkodása 2 szeres szorzóval. A hülye labanc ribanca. ILLETVE FAPINA STEFI.
Urbán atyátok szomorúbb véget fog érni,mint Gyurcsány és a többi idáig összesen.!!
@szőlőbányász: az én nyugdíjamat én termelem meg(cssak másik országban...) de mi az,hogy nem neveli őket senki?! Kötelező az oktatás,az,hogy a cigányok leszarják a gyerekeik képzését,miért a magyar politika hibája? A politika sehol nem szól bele az otthoni nevelésbe....a cigányok meg országtól függetlenül nem dolgoznak,tanulnak...minden külföldi ismerősömnek ez a véleménye...ergo Magyarország hosszú távon bukásra van ítélve,amit most látunk,már az az agonozilás...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Ugye ismered a városi legendát arról, hogy lett Viktor Anikó udvarlója?
Látod, az is hazugság volt.

De viccen kívül, így fogalmaztam: "Aki állítólag szétveri az irodáját"

Nem állítottam, hogy szétverte, csak azt írtam, hogy ez a hír járja róla.
Nagy-Kálózy Eszterrel hozták hírbe? Nem akarom ezzel megbántani Anikót, de van ízlése Viktornak.

Azt gondolom te sem tagadod, hogy Orbán nagy habitusú ember? Vezető politikusnak lenni nem kiasszonybál (pardon a szójáték miatt), ha csak egy kicsi gyengeséget is mutatna, már régen süllyesztőben lenne.

Graz? Orvosi eset? Passz.
De orvos ismerőseim (Ausztriában dolgozó is van köztük) szerint ebből Graz (vagy környéke, magánklinika) igaz.
A kezelés fokáról nem tudok, az is lehet, hogy csak relaxáció, autogén-, vagy stresszkezelő tréningen vett részt az (akkor volt) miniszterelnök.
Tudom, nehezen emészthető ez az Orbán Viktort kedvelők számára, de hát ugye ő is csak egy ember, neki is lehetnek problémái ennyi év tömeges stressze után, nem?

De valóban a lényegről: hsz-em nem Viktorról, hanem sokkal inkább Anikóról szólt. Nélküle ugyanis Orbán (de legalábbis a boldog családi kép, az imidzs, ha úgy tetszik) nem lenne sehol.

Mondjuk mivel kisasszony vagy, kicsit érthető is, hogy ezt még nem érted, e majd ha Isten áldásával odaérsz, akkor biztosan tudni fogod, miről beszélek most.
@Cirbolya_sentinel:
A kilencvenes években azt hittem, sikerül felzárkózni a nyugatiakhoz.

Most a szemem láttára megyünk a sötét középkorba.

S ami a szörnyű, az ország egy jó része ennek tapsol is.:(
@iii:

A szülők iskolai végzettsége egyáltalán nem jelent hátrányt az oktatásban senki fiának, ha már OTT VAN AZ ISKOLAPADBAN. Csak hogy Roma Rómeó nincs ott. Miközben a proli bunyevác gyereke ott van.

Amit te keversz az az otthoni kultúrális környezet. De ez nem végzettségfüggő. A bunyevác szülő megérti, hogy a kölyköt el kell küldeni az iskolába, a roma szülő meg nem. Miközben ugyanaz az iskolai védzettségük.
Na meg tudod, a budai lányok nagyobb kurvák mint a pesti 7-ik kerületeiek, pedig ugye Budán magasabb iskolai végzettség meg miegymás.

Abban teljesen igazad van, hogy a munkapiacon aztán nagy a diszkrimináció. De ez is tudod attól van, hogy a többségnek történelmi tapasztalatai vannak.
Mindenesetre az a roma, aki tisztán öltözve és értelmes beszéddel megy el egy álláshirdetésre, az már tett valamit az előrelépéséért.
Egyébként a fehérek közül se hívnak meg mindenkit interjúra, meg nem is kap mindegyikük állást. A bunkója abból a fajtából se kell.
@a szív fészkei: "a lóalkatrész hasznos (kancáknak mindenképp)"
Ma már mesterséges megtermékenyítést alkalmaznak a lótenyésztésben...
Tehát még szegény kancák sem veszik hasznát.
@Habakuk999:
"A kilencvenes években azt hittem, sikerül felzárkózni a nyugatiakhoz.
Most a szemem láttára megyünk a sötét középkorba.
S ami a szörnyű, az ország egy jó része ennek tapsol is.:( "

Ehhez nincs mit hozzáfűzni, annyira találó.
@Habakuk999:

Figyelj, ellentétben veled én ismerem a fordított áfa törvényt, ellentétben veled én tudom, hogy az építőiparban jelentős sikert hozott és ellentétben veled én tudom, hogy a fordított áfa nemzetközi gyakorlat (Reverse recharge).
Ezek után ha azt mondom, hogy te nem érted a teljes rendszert, akkor az lehet hogy neked ez nem tetszik, de a tényen ez semmit nem változtat.
@Marcellusca: Nem szabad átesni a ló túloldalára. A BKK feladatai sokkal többrétűbbek, mint a BKV.

"A BKK a Főpolgármesteri Hivatal Közlekedési Ügyosztálya, a BKV Zrt., a Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalat egyes feladatait, valamint a Parking Kft. és a Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető, Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. teljes feladatkörét integrálja működésébe."
hu.wikipedia.org/wiki/Budapesti_K%C3%B6zleked%C3%A9si_K%C3%B6zpont_Zrt.

Például a közbicikli projekt (Bubi) a BKK-ra tartozik, semmi köze a BKV-hoz. Ezzel nincs probléma önmagában.
@high up!: A kulturális környezet az ordenáré módon végzettségfüggő. Aki írni sem tud, annak nem lesz a polcán egy darab könyv sem. Az nem mesél a gyerekének, ahogy mi tettük nap mint nap a gyerekeinkkel. Iszonyatos hátrányban van.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Kösz, Stefi, az infót, de sajnos dekonspirálódtál, más karaktert kell keresned.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "az Orbán-családból sugárzó boldogságot és szeretetet"

A pofám leszakad mingyár. Jobban sugároz, mint Paks, az biztos. Aaaannyira örülök, hogy ők sugároznak, bearanyozza az életemet. Máris könnyebb a minimálbérből kihúznom elsejéig.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Orbánról, hogy Nagy-Kálózy Eszterrel (színésznő, Rudolf Péter felesége) folytat titkos szerelmi viszonyt.

Ezt eddig nem is hallottam, de kösz az infót. Szegény Rudolf Péter, ráadásul egy ilyen ronda emberrel
@high up!: Visszaolvastam, írtam-e olyat, hogy az építőiparban nem hozott volna eredményt a fordított áfa. Nem találtam.

Talán azért, mert 2008 előtt, amikor bevezették, nem ad hoc alapon, egy zseni álmodozása alapján történt az gazdasági törvényalkotás?

Hanem, ha nem is túlságosan, de próbálták átgondolni?

Most pedig minden törvényalkotó folyamat alapja a haverok érdekeinek figyelembe vétele?

Ne beszélj mellé, Öreg, ha van mondanivalód arról a témáról, amiről írtam, akkor írd le, az időalapod rendelkezésedre áll.

Ha meg halvány gőzöd sincs az egészről, ne fárasszuk egymást fölöslegesen.
(Mellesleg, mivel kereskedem a régióban, hallottam már néhány adónemről, elég baj az nekem is és az országnak is, hogy azon gondolkodom, érdemes-e országot váltanom.

Amire életemben nem gondoltam eddig, de az orwelli állatfarm magyarországi megvalósulása egyre inkább ez irányba hajt.)

Személyeskedés nem érdekel.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Pardon, Orbán cigány származását (amit felsoroltál, mint hazugságot), majdnem kihagytam.

Igazad van, ez ugyanis tányleg hazugság.

Orbán Viktor ugyanis (ezt egy helyi lakostól tudom), anyagi ágon magyar, apai ágon cigány származású, így legalábbis a cigányok szerint nem cigány, hiszen ők csak azt tartják fajtabélinek (bocsánat a szóhasználat miatt) akinek az édesanyja az.

Tehát Viktor csak félig cigány származású, ami egyébként engem egy kicsit sem zavar.
Téged igen? Ne okozz csalódást!

@reccs:
A Rudolf/Nagy-Kálózy házaspár ismereteim szerint vállaltan fidesz szimpatizáns, de ebből persze még nem következik az, hogy a szerelmi viszonyról szóló pletyka igaz.
Ez egyébként is magánügy.

Felőlem ha élne, magával Gobbi Hildával (közismerten erősen balos volt) is összejöhetne Viktor - kit érdekel, csak kormányozzon jól.
@high up!:
Kedves Troppauer!
A tegnapi versikéd kétségtelenül poéta lélekre vall. Ahogyan feleselt a fő témával a konstans hülyeséged, az tanítani való. Hódolatom érte! De az, hogy a prózában is ott vagy, az már olyan piedesztálra emel, amit Hemingway is megirigyelne. A politikusok nevéből suszterolt szóvicceid(?)alapján, meg kell állapítanunk, hogy Neked helyed van az irodalom megszentelt dombján. Igaz, hogy az háztartási hulladékból van emelve, viszont Kukorinak nagyon bejött.
Ha mégis úgy döntenél, hogy nem leszel szellemi szabad foglakozású (a tehetséged meg van hozzá…), akkor a szakmádból adódó bölcsességed alapján világosíts fel kérlek a GDP mibenlétéről és arról is, mitől kurvább egy budai a pestinél? Azt mondod, hogy Budán magasabb az iskolai végzettség.
Akkor stimmel a megérzésem, pesti vagy…
@Zébácsi: Tudod, azt nem fér a fejembe, hogy előttünk van rengeteg példa: jó és rossz is.

Miért a rosszat választjuk?

Mert él ebben az országban egy mániákusan hatalmat akaró embert, akit kiszolgálnak a talpnyalói?

És nincs egy olyan politikai tényező az országban, akinek elsőbb az ország érdeke a magánérdeknél?
@high up!: fehér vagyok, magyar vagyok, szakmám van. Lebetegedtem,nem tudom ellátni azt a feladatot amiről a bizonyítványom szól, munkanélküli lettem, meg sem próbáltam rokkant lenni, elmentem munkanélkülire, és kértem, hogy képezzenek át. Eredmény: elhajtottak.
Szarnak rá, hogy te tanulsz-e avagy sem, mert szarnak mindenkire aki valamiért "kevesebb". Ezek közé tartozik a roma, az 50 feletti, a beteg, az alulképzett, és társaik. Dögöljön meg a férgese...
@Zébácsi:

Orbán tiszta magyar származású. Ezt még Kende Péter is leszögezi a Viktor című gyűlöletkönyv elején.

Bizonyítékképpen itt van egy kép Orbán apjáról és apai nagyapjáról:

i.imgur.com/L4Tsy.jpg

Tiszta, erős, nemes magyar vonások!
@Zébácsi: ez az irodaszétverés igaz? meg olyat is hallottam, hogy külföldön kezelték... Komoly? Ez írtózatos ha igaz...
@Zébácsi: Én meg azt makognám itt, hogy ez a házasság szerintem sok minden, de nem boldog. Írtam már pár dolgot - állandóan bazi nagy napszemüvegben közlekedik a nő,bármilyen is az idő, örökké elgyötört a feje erőltetett a mosolya, viszont gyarapodik rendesen a földállománya. Ez egy haláli Patyomkin falu, amiből talán az öt kölyök igaz, őket sem irigylem amúgy.

Legyenek ambíciói, de azt is mondják az ő ambíciói a férjéé, ő stenkerolja leginkább uborkafára mászni.
@Habakuk999:

"Tudod, azt nem fér a fejembe, hogy előttünk van rengeteg példa: jó és rossz is.
Miért a rosszat választjuk?"

Hiszékenység és rossz emlékezet.

"Mert él ebben az országban egy mániákusan hatalmat akaró embert, akit kiszolgálnak a talpnyalói?"

Érdek, és lásd az előző pontot.

"És nincs egy olyan politikai tényező az országban, akinek elsőbb az ország érdeke a magánérdeknél?"

Van, akinek az a meggyőződése, hogy amit csinál, az jó. Annyira meg van erről győződve, hogy nem is kíváncsi azokra a hangokra, amelyek szerint téved.

Másrészt állítólag a hatalom mámorossá tesz, kiforgat önmagunkból.
De ez csak pletyka, nekem nincs ilyen tapasztalatom.
stefike uncsi vagy, jahh és már rég ismerik a fotó retust :-)
@Zébácsi: Nyilván vicceltem, csak nem először fordul elő. hogy bizonyos dolgokat az is terjeszti, aki felhánytorgatja, hogy miért terjesztik mások.
Az jutott eszembe, amikok egykori cukros-zászlóégetős fiúnak bement az anyukája kicsi fiának a napkeltébe felháborodni, hogy hogy járathatják le a család nevét azzal, hogy valahol kimpndták a nevüket, mikor híres diplomata van a családban. stb. Na, a riport alatt legalább hússzor mondta el a nevet (elég jellegzetes), úgyhogy aki nem akarta, az is megjegyezte. Azt próbáltam jelezni, hogy eddig nem ismertem a pletykát, de nem is érdekel, RP-t kedvelem is.
@Zébácsi: Nem pletyka, én voltan ifjú titánként büdösbunkó.

Pofon kellett, hogy felébredjek.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: A "Viktor" gyűlöletkönyv? :-D Én elolvastam mind a két részt. Ha csak a fele igaz, ez az ember már akkor is igen messze esik a te álomvilágodban megjelenő viktorképedtől. Nem csodálom, hogy nem tetszik neked a könyv...
@Zébácsi: pedig igaz a pletyka, ilyen esetekre jön elő a honvédségi emlékezetem a kiváltságosság hatása a raktárosokra, írnokokra, avagy keményebben pl. SA, SS, kápó kis hatalmat kapottak példája
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Okulnék a te tudásod által. Mégis miben nyilvánulnak meg a nemes vonások melyekről említést teszel? Orrforma, arccsontforma? Kérlek magyarázd el nekem, hogy én is lássam a különbséget, nemes és pór vonások közt. Köszönöm
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"Orbán tiszta magyar származású. Ezt még Kende Péter is leszögezi a Viktor című gyűlöletkönyv elején.
Bizonyítékképpen itt van egy kép Orbán apjáról és apai nagyapjáról:
i.imgur.com/L4Tsy.jpg
Tiszta, erős, nemes magyar vonások! "

Szóval az őslakos úr tévedett. Huhh, de jó.

De így viszont éljen, ennek szívből örülök! Ismétlem, nem mintha zavarna, ha nem így lenne, de azért mégiscsak jobb így, hogy echte magyar.

Viszont nem válaszoltál a kérdésre, amit felhomályosításod fényében átfogalmazok:

Téged (aki láthatóan nagy tisztelője és rajongója vagy) zavarna, ha kiderülne, hogy Orbán Viktor származásilag félig cigány?

Elfogadóbb vagy-e irányába tőlem, aki bár tisztelem, de nem vagyok rajongója Viktornak?

Hm., nos, gyerünk Mademoiselle, elő a farbával!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Juj, kicsit túllőttél életem! Haldokló neonlámpa az MSZP-központ pincéjében, ahol persze a melletti teremben tépik le a körmöket és verik a talpakat máig, ahogy Dézsy Zoltán filmje mondja... Uhh, too much.

Minek ehhez külön iroda? Egy valaki el-elkezdi suttogni városszerte - ahogy Párizsban mondják kedvenceid, a feketék "bozóttűz-telefonon" itthon pedig zuhanyhíradóként - a pletyót és kész. Ahhoz semmilyen neonlámpa nem kell. Csak a folyósón összekacsintani, hogy te Józsi, akkor ezt mondd!

Talán innia kéne, mert gyakorló pszichós beteg mondta, - az akkor még működő OPNI-ban nyílt titok volt Orvbán terheltsége - hogy az szedálná valamelyest. Ausztriai kezelését meg húsz éve hallom nem is akárkiktől. De ez mind a pislákoló neon műve, aham. De legalább belekeverted most Nagy-Kálózyt is.
@lbm:

Mindkettő pletyka.
Az irodaszétverés is és a gyógykezelés is.
A grazi kezelésről azt hallottam, hogy valóban járt egy magánklinikán, de hogy miért (és ez itt a lényeg), azt már nem.

Ha igaz is, soha nem fog kiderülni.
Tekintsük mindkettőt városi legendának.
@Zébácsi: Erre Gobbi Hilda mutatna - nemcsak erős balos szimpátiájából kifolyólag - egy nagy lótúróst!
@a szív fészkei:
@Zébácsi:

Ha valóban érdekel Anikó asszony, akkor nézd meg ezt a videót, amiben Anikó asszony Földesi Margittal beszélget. Ebben a videóban a saját és Orbán Viktor lelki-szellemi fejlődésébe és e fejlődést befolyásoló erősebb lelki élményekbe is némi sejtető betekintést enged, persze csak az illendőség határain belül.

Anikó az elején egy kicsit feszült, de később kiderül, hogy a csendes, szerény, visszahúzódó egyénisége mögött veretes humán műveltség, nagyfokú emberség és jó humorérzék húzódik meg.
@a szív fészkei:

@a szív fészkei:

Ha valóban érdekel Anikó asszony, akkor nézd meg ezt a videót, amelyben Anikó asszony Földesi Margittal beszélget. Ebben a videóban a saját és Orbán Viktor lelki-szellemi fejlődésébe és e fejlődést irányító erősebb lelki élményekbe is némi sejtető betekintést enged, persze csak illendőség határain belül.

Anikó az elején egy kicsit feszült, de később kiderül, hogy a csendes, szerény, visszahúzódó egyénisége mögött veretes humán műveltség, nagyfokú emberség és jó humorérzék húzódik meg.
@reccs:
Tudom, hogy vicceltél (bár Eszter tényleg klassz nő, ezt meg kell hagyni).
Én is (utólag is bocsánat, kedves Gobbi Hilda).

@Habakuk999:
Bocsánat, ne haragudj, de ezt most nem értem. Tényleg nem.

@Cirbolya_sentinel:
Aha, a sereg nekem is megvan, huhh, hogy ott mi volt....szóval tudom, hogy a hatalom-mámorhatás pletyka igaz. S itt talán nem is az egyetlen, ami az.

@a szív fészkei:
Nem látok bele, nem Budán élek, esélyem sincs találkozni vele. Azt viszont tudom, hogy nehéz lehet együttélni olyan habitusú férfival, mint Orbán Viktor.

De most irányítsuk figyelmünket Stefikére, aki feltett kérdésem okán elég szorult helyzetben van.
@pandacsökiboborján:
Ahhoz otthon olyan körülmények kellenek, hogy azt lássa a gyerek. Ha a napi betevő szalonnára sem futja nem fog a kölkének Dárdazázó Vilmos drámákat venni. A pedagógus feladata lenne, hogy a gyerek szívesen menjen iskolába /van erre példa itthon is/, de a mai magyar oktatás /Rózsika áldásos tevékenysége nyomán méginkább/ a bűntetésre épít. Járnál te olyan suliba, ahol naponta aláznak meg, véleményt mondanak szüleidről és csak hátrányos megkülönbözutetés ér? Nougye. /Szép szolidáris gondolkodás, mit bemutattál: neked meglesz, a többi dögöljön meg...no erre épít I. Neminyerjükalegtöbbet./
@Cirbolya_sentinel: Amúgy a nagypapi elég savanyajóska képet vág. Talán ő sem ilyent akart.
@Zébácsi: A hatalom káros hatásairól szóló pletyka sajnos igaz.

Nekem van tapasztalatom ezen a téren, ez alapján írtam, hogy nagy barom voltam ifjú titánként, hatalommal a kezemben.

Nem kiforrott személyiséget ki tud forgatni magából.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"Anikó az elején egy kicsit feszült, de később kiderül, hogy a csendes, szerény, visszahúzódó egyénisége mögött veretes humán műveltség, nagyfokú emberség és jó humorérzék húzódik meg".

Pont erről van szó: műveltebb, iskolázottabb, bárdoltabb agyú, kifinomultabb ízlésű a férjénél.
Vajonegy ilyen kvalitású, csinos nő, beéri-e annyival az életben, hogy 5 gyermeket nevel és feleségként, családanyaként erősen maszkulin vonású férje és annak pártja karrierjét támogatja?
Vajon mi rejlik a boldfog házasság képe mögött?
Ne érts féle, csak kérdezem.

*****

Illetve előző kérdésem újra, kérem a választ:

Téged (aki láthatóan nagy tisztelője és rajongója vagy) zavarna, ha kiderülne, hogy Orbán Viktor származásilag félig cigány?

Elfogadóbb vagy-e irányába tőlem, aki bár tisztelem, de nem vagyok rajongója Viktornak?

Hm., nos, gyerünk Mademoiselle, elő a farbával! Ugye vagy annyira bátor, hogy nem hátrálsz meg?
@Habakuk999:

Aha, így már értem.

Viszont ha így volt, akkor nagy elsimerésem, hogy felismerted ezt, változtattál rajta és vállalod régi önmagad! Ritka ez manapság.
@Nemzetidegenek nyálverése: "a bukott puccsista NEMZETIDEGEN gyurcsányi-bajnai kormány, szándékosan úgy kötött szerződést 2008-ban az IMF-fel és az EU-val a gigantikus hitel felvételére, hogy annak törlesztése kizárólag a következő kormányra, azaz Orbán Viktor kabinetjére háruljon.
A tolvaj gyurcsányinak, és társainak már rég a börtönbe lenne a helye hazaárulásért, magyarok tömegeinek megveretéséért, és azért mert ezt a nemzetet tönkretette azzal, hogy államadósságunkat úgy megnövelte hogy az visszafizethetetlenné vált."

Ezt Orbán említette? Megtanulhatná már Gyurcsány nevét leírni :) Volt rá 8 éve, etc.
@a szív fészkei: olyan vagy, rongálod a királyi nimbuszt, amúgy ezen szóbeszédeket én is sok forrásból hallottam, de nekem sokat nem jelentett, mert az régi koroktól máig, elég metakommunikációt láttam tőle, hogy a saját képem megerősödve letisztuljon állapotjáról a kedves fél vezetőnek
@a szív fészkei:

Viszont Viktor öccse elég jófirma kiskölök volt. Tényleg.

Egyébként jó kép róluk, látszik, igazi fotográfus készítette, tetszik.
@Zébácsi: Nekünk se rendszeres program összefutni vele, de előfordult, főleg a férjemmel. És ő nem az a bulvárszenya-felhörpintő pletykagép, mint én. ;-DD

De mindig azt mesélte, hogy borzasztóan elnyűtt és keserű fejű ez a valaha valóban - a maga módján - mutatós nő. Amikor szavazási biztos volt ott, ahol Orvi és Sólyom is leszavazott, akkor meg effektíve már a botrányhatárig húzta a szerencsétlen asszony az időt a nyugis fülkében - már akkor ő ott forradalmat robbantott volna ki 2006-ban ősszel - és nem,csak nem akaródzott kijönni onnan pózolni öntelt jancsibohóc férjével a nemzetközi sajtó fotósai előtt.

Azért egy boldog, kiegyensúlyozott, az urára büszke feleség nem így viselkedik, pláne, amikor a drága férje nyerésre áll (önkoris választások a balhék után)
@Zébácsi: Mit aláziod trianonos fordulattal??Ő echte Fräulein!!!
@Zébácsi: Az isten szent szerelmére Zébácsi mit a nagybüdöst tisztelsz te Orvbánban??????
@Neolibsi:

Persze hogy van annyi potenciál a gazdaságban, létrejöjjön ( kifehéredjen ) 1 millió munkahely. 15-20 év alatt, ahogy mondod. Ugyanazért a nyugdíjrendszerben is vannak tartalékok. Nincsenek olyan rossz adottságaink itt Európa közepén. Minden gazdaságban van lehetőség, ha el nem cseszik. Az a tragédia, hogy 22 éve elcseszik.

Olyan törvényt nem lehet hozni, 10 évre tilos politikust engedni a gazdaságirányítás közelébe?
@Zébácsi:
Kedves Zébácsi!
Értem az álnaív kérdésed.
Az rejlik mögötte, hogy ez a nemzetmegdenagyonmegmentő, a keresztény értékeket szem előtt tartva, néha megrugdossa a nejét. Csak hallomásból mondom, nem tudom Magyar Gyurit megfizetni.
Anikó asszony jobban járt volna Sóher Norbival. Mára Ő sem sóher, viszont kevesebben utálják, mint a mostani férjét. Pedig elég nagy tetű ő is.
Azt értékelem a legmesszemenőbbekig, hogy az összes tolvaj keresztény is egyben.
Akkor rendben, nincs is több kérdés.
Tehát viktor vallja, hogy rendben volt Cortez tevékenysége. Rendben voltak a keresztes háborúk és semmi kivetni való sincs a spanyol inkvizícióban.
Lájkolja őt Hádész!
(és akkor finoman fogalmaztam…)
Kurva anyját
@Zébácsi: Azt hiszem, ez az adott személyiség fejlődésének kérdése.

Nem véletlen a vének, az akszakalok, a bölcsek tanácsa társadalmi döntésekben való erős részvétele.

Nekem szerencsém volt, - egyrészt jókor jött a pofon, másrészt engem nem a hatalom maga érdekelt illetve érdekel.

A vezír ebből a szempontból szerencsétlen, az egyetemről való kikerülését követően minden idegszálával a hatalmat hajszolja a Duna parti házban.

Esélye nem volt, hogy kialakuljanak benne olyan tulajdonságok, amelyek emberivé tennék őt.
( Vagy esetleg kialakulhatna benne a gyengék iránti szolidaritás, segítőkészség .... esetleges lojalitás, szolgálatkészség a magyar nép iránt.)

Csak negatív tulajdonságai erősödhettek, fejlődhettek, amit a talpnyalók serege csak tovább erősít.
Stefánia kisasszony: "Orbán egy mélységesen vallásos és erkölcsileg korrumpálhatatlan ember,"
A gyerekek közül kettő evangélista, egy református és kettő katolikus keresztelésben részesült. Ezt nevezed te mélységesen vallásosságnak?
@a szív fészkei: na igen, ezen én is leakadtam, de lehet csak elcsúszott a zindexe a szinonima szótárának :-)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Kisasszony, videók linkelése helyett:
mi lesz a válasszal?

Nos?

@a szív fészkei:
A miniszterlnököt. Ez kijár.
@Viktor Miniszterelnök Asszony: "Most komolyan, tudja valaki ez minek a tünete?
Gyógyszres kezelés? Hormon-kezelés? Masszív alkoholizmus? "

Gondolom nyugtató függés, enyhe alkohol rásegítéssel?
@high up!: Te egyedül írod ezeket a baromságokat, vagy valaki segít neked? Gyurcsány fóbiáddal hasonlítasz a főnöködre, a vezénylóra, és BuGyulára hűséges fegyverhordozójára. A sukorói kaszinó beruházást nem az olimpikonok pénzére alapozva képzelte el senki, te nagyon egyszerű. Egy ilyen kaszinó beruházás olyan környezetben, mint a Velencei tó külföldiek tízezreit vonzotta volna, akik egy csomó pénzt hagytak volna nem csak a kaszinóban, hanem az ország más részein is, amerre még jártak volna. De erre a bevételre most már keresztet vethet a kormány. Örülhetsz te nagyon egyszerű.
@Kanada61:

Idióta, tudatlan barom.

Orbán református, Anikó viszont római katolikus. A protestáns-katolikus vegyes házasságokból született gyerekek felekezeti hovatartozás régóta szenvedélyes viták tárgya. Ha jól tudom, a 19. században született egy rendelet, amely úgy rendelkezett, hogy a születendő gyermekek közül a fiúk apjuk, a lányok pedig anyjuk vallását kötelesek követni, de ezt aztán senki sem tartotta be. A vitát általában közös megegyezéssel döntötték el a családok. Horthy például református volt, de a felesége, Halassy Paula katolikus. A Horthy-családban az volt a szokás, hogy gyerekek nemüknek megfelelően öröklik anyjuk vagy apjuk vallását.
@Zébácsi: az csak egy rang, amit viselni kell, a megbecsülés, a tiszteletet azt viszont ki kell vívni /mondás a seregből :-) /
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Kösz. Na most ez egy nagyon jól felépített önfényezés, ilyet lehetne a Dobrev Kláráról is leforgatni - két gyereke van, tanít egyetemen, stb. - vagy bármelyik nőről, ha felkészítik egy őt erősen hájpoló tévé közönségére.

Tudja, mit kell hangsúlyozni - paraszti származás, sok munka, ahogy Karinthy írta a Szabolcs-paródiájában Nem hivalgó, cifra páva
Nem modern az én szivem.
Egyszerűség lakik benne
Mosolyogva szeliden.

Egyszerű, de tiszta nóták
Amiket én dalolok -
Mert a szívem súgja őket,
Nem is olyan nagy dolog.

Úgy csicsereg az én szívem
Egyszerűen, szabadon,
Mint a pintyőke madárka
Fönt a lombos ágakon.

Ami a szívemen fekszik
Azt dalolom, semmi mást:
Legelő, kicsiny birkáktól
Tanultam a versirást.

Egyszerű és tiszta nóta,
Gólyafészek, háztető -
Nincsen benne semmi, ámde
Az legalább érthető.

A jó Isten egyszerűnek
Alkotta az eszemet,
Nincsen abban nagy modernség
Csak szelídség, szeretet.

Kicsi kunyhó, szerető szív,
Messze égbolt, tiszta, kék -
Fulladjon meg Ady Endre
Lehetőleg máma még."

Szóval a tirkolóros magyar idill, blabla, jótanulóság, - ami nagyon nem látszik a mostani teljesítményükön. Lehet, hogy ez a nő egy értékes ember lenne a kvalitásai alapján, de mivel ennyire fontos volt neki ez a hatalmi mámor, nem fogta vissza férjét, hanem hajszolta bele.
Nekem ennyire elszállt barom lenne a férjem, közbelépnék az ő érdekében is. Egy férfi - ennyi év házasság után - a felesége tükörképe is valahol. Hát tudod, amivé Orvbán lett - nem a te szemedben, oké, de te vagy a kivétel - , vagy amivé hagyta maradni ez a nő, nem vet rá jó fényt.

Amit itt előad, az színház, jól és hideg fejjel megkomponált PR-varázs. A kérdező nő hangszíne büntetőtábort helyettesít.

De javaslom a nagyasszonynak ne csak Felcsút úrnője legyen és ex Sárazsadányé, hanem merjen nagyot álmodni és vegye meg ezt! Kedvenc Feminád jön:

www.femina.hu/vilagsztar/kepes_cikkek/robin_williams_otthona?img=0#kepescikk
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Stimmel, már csak az a kérdés, ki a harmadik, merthogy itt három vallás van. Ja, hogy valaki minden héten más világnézetet vall.
stefike, te vadbarma viktornak, uncsi vagy baromira :-)
@Zébácsi: Jaj istenem! A miniszterelnök az én - a vox - szolgája. Tiszteljen ő engem!!! És akkor, ha munkájával kiérdemli, fogom én őt a sarzsija miatt.
@Cirbolya_sentinel: Megint lelőttél poénice!! Ha fiatalabb lennék, felkérnélek, állandóan vizsgázz helyettem meg ilyesmi. Miért nem ismertelek harminc éve????
@reccs:

Melyik a harmadik, te vadbarom?

Református-katolikus. Ez nálam csak kettő.
@a szív fészkei: @Zébácsi: Na elcsesztem, szóval az én - a populi, a nép - szolgája. De a hangé is, amelyik megmondja, mit ér és mit nem.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Köszönöm kedves szavaid, belőled is csakúgy árad a szeretet, mint hős vezérünk családjából.
Erre gondoltam:

"A gyerekek közül kettő evangélista, egy református és kettő katolikus keresztelésben részesült."
@Nemzetidegenek nyálverése: Ma sikerült beregisztrálnod a lindapassra? A hozzászólásaid alapján kár volt az erőlködésért! Nagyon gyenge a teljesítményed. Ezért nem fognak prémiumot adni a Lendvay utcában.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hogy mi vagyok, azt te(kis betűvel írom) ne döntsd el, mert szó szerint először írtam hozzászólást.Ez csak a te színvonaladat mutatja!
Egyébként én azt szélhámosságnak tartom,hogy a a gyerekeknek háromféle vallása van. Ha nem hiszed el keress rá Iványi Gábor evangélista lelkész nyilatkozataira. Ugyanis az első két gyereket Ő keresztelte, minthogy az első gyerek
keresztelésekor egyben össze is adta Anikót és Viktort egy lakótelepi ház pincéjében,mert nem voltak összeházasodva.
Most viszont az általad istenített ember az Iványi Gábor által képviselt egyházat megszüntette! ( A rossz nyelvek azt beszélik,a nagy ember gyónt Neki:))
Orbán Viktor ötödik gyermekét, Flórát katolikus hitre keresztelték. "Magánügy, gondolnánk, ha az apa is így vélné. Ám vélhetőleg nem így vélte, mert a vezetése alatt álló párt kiadott egy nyilatkozatot, miszerint "Ráhel, Sára, Róza mind katolikusok, Gáspárt azonban reformátusnak keresztelték. Ez szokás a vallásos családokban, hacsak a szülők úgy nem döntenek, hogy gyermekeik egységesen a másik szülő vallását kövessék." (Népszava, 2004. május 18.) Ha fontos a nyilvánosság számára, hogy mi szokás katolikus anya és református apa által alapított vallásos családokban, akkor nyilván az is fontos, hogy mi nem szokás. A református Gáspárt és a katolikus Ráhelt a kilencvenes évek elején egyaránt Iványi Gábor metodista lelkész keresztelte meg, ugyancsak ő áldotta meg utólag Orbán Viktor és Lévai Anikó házasságát, mely mindenféle egyházi közreműködés nélkül köttetett még azokban az években, amikor Iványi Gábor üldözött gyülekezetét az Állami Egyházügyi Hivatallal vállvetve gyalázták a diktatúrának behódolt metodisták és "történelmi egyházak", köztük a katolikus és a református."
Van itt kavalkád.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Hülye vagy hugi! Csak 1 napot késsen a mezgazd támogatás és már térden csúszva viszed fel a tejet.
@a szív fészkei: Ja, értem. Szép történet.
Orbán Viktor - 1963. május 31. (református)
Lévai Anikó - 1963. augusztus 15. (katolikus)

Gyerekeik:

Ráhel - 1989. május 18. (katolikus)
Gáspár - 1992. február 7. (református)
Sára - 1994. április 15. (református, de ebben nem vagyok biztos))
Róza - 2000. október 24. (katolikus)
Flóra - 2004. május 14. (katolikus)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Na most két vallás... Bizonyára nagy lehet a lelki, hitbéli meggyőződése és elhivatottsága... Szegény ember vagy te...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ájjámále hugi! Mi a tököm lesz má a tehenekkel? Reggelre szétpukkad a tőgyük, huzzámá fejni!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Stefi, te nem olvasol. OV pártja kinyilatkoztatta 2004-ben, hogy Sára is katolikus. (4 kommenttel feljebb)
Ami izgivé teszi, hogy bibliai neveket (Ráhel, Sára) hagyományosan a protestánsok adtak/adnak a gyerekeiknek.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: na jó, így már értem, és visszaszívtam. Nálunk is különböző hitű a családunk ( mármint az enyém is más meg a férjemé is más), bár nem tartjuk a szokásokat. Viszont így érthető, ha több gyerek van akkor némelyiket ilyenre némelyiket olyanra nevelgetjük.

Nem hittem, hogy ez megtörténik veled kapcsolatban, de tényleg visszaszívtam...
De visszatérve a 1,5 millióhoz. Vajon tényleg hogy juthatott ez az eszébe, amikor mostanra ott tartunk, hogy munkahelyvédelmi programot indít a kormány, amiből mégis csak az következik, hogy a meglévőket is félteni kell.
De ha OV református, mit keresett a Szent Jobb körmeneten? Mintha az ereklyetisztelet tiltva lenne, nem?
Nem úgy van ez véletlenül, hogy olyan vallású ő, amilyet épp aznap megkívánnak a érdekei? Már várom, hogy a Parlament sarkában mikor teríti le azí imaszőnyeget és fordul Mekka felé.
@a szív fészkei: na most nézd meg, "dobogós" lettem az indexen... Látod erről írtam az előbb: nagy a pofánk... :-)
@Zébácsi:
Na, pont Neked kell magyaráznom?
„Vajon egy ilyen kvalitású, csinos nő, beéri-e annyival az életben, hogy 5 gyermeket nevel és feleségként, családanyaként erősen maszkulin vonású férje és annak pártja karrierjét támogatja?”
Én ebben iróniát véltem felfedezni, ezért mondtam. De ha nem annak szántad, akkor sincs gond, legfeljebb én értettem félre.
Meleg van…
Varánusz is ott van már a címlapon :-)
@Knósszosz: most valaki azt írta itt,( asszem Stefike), hogy Anikó okos, jó humorú nő. Én ebben biztos is vagyok, és épp ezért sajnálom. Egy hataloméhes egoista ember mellett ez hogy tud kitörni belőle? Engedték neki, hogy írjon egy szakácskönyvet... Húú bakker... Szerencsétlen nő, bizonyára sokkal többre képes, mint gyerekeket szülni, meg mosolyogni, és szakácskönyvet írni. Én megőrülnék, ha a tökéletes csak a családdal foglalkozó mintaháziasszonyt kéne eljátszanom ( a szakácskönyv is ezt akarta érzékeltetni...), miközben esetleg egy értelmes, jófej nő vagyok...
@AnnaKarenina:
Bocsánat, de amíg írtam a választ,te is hozzászóltál és sokkal jobban leírtam amit én akartam mondani.
De azért valamit tanultam Stefánia kisasszonytól, kit nevezünk mélységesen vallásosnak: református és katolikus személyt egy evangélista lelkész ad össze:)
@reccs: Mélyen keresztényi. Ami tőle szokásos.
@Kanada61: Azt akartam írni,hogy leírtad:)
@Kanada61: de persze vacsorára egy kálvinistát látnak vendégül? Olyanok vagytok... Hát mért nem látja itt senki hogy ők csak nagyon nyitottak... :-D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Én katolikus vagyok.
Miért?
Mert nem tudtam tiltakozni ellene.
Csecsemőként nehéz lett volna petíciót átnyújtani a reverendás szarjancsinak aki lelocsolt vízzel, hogy hagyjon már békén a hülyeségeivel,tudod? Szarok erre az álszent, mocsadék foshalmazra. Nem a hívőket fikázom, csak az a véleményem, hogy van a hit, és van az az emésztőgödör, ami rá telepedett. A központi derítő a Vatikán, a vezérigazgatóval a Latrinai palotában.
Azt mondd meg nekem igaz hitedre, ha követi a két ballábas fétised a szentírás tanait, miért lop?
Hagyománytiszteletből? A KISZ tagsága nem igazán lehetett vallásos, érthető okoknál fogva. Viszont Siva volt a példaképük, az maradt mára is.
Avval a különbséggel, hogy ma huszonnyolc karja van.
Szar egy alak vagy Dezső!
@lbm: Szerintem ti fordítva ültök a Anikó PR lován, bocs. Anikó nagysád azt connal eredményt hozónak lát: volt tokaji borászgazda - ismerjük a sztorit meg a gazdálkodása áldásos eredményét, olyan szar bort termeltek, amire ott példa nem volt, de persze utolsó cseppjéig átvették a taggyűléses időkben - ha ír, hát szakácskönyvhöz dukál a legjobban csordogáló stekszfolyam!
Stahl Undifazon Judit milyen hamar milliárdos lett azzal, hogy lelopta Nigella Lawson stílusát, habitusát www.foodnetwork.com/nigella-lawson/index.html és elkezdett főzikélni, sokak szerint nem is tudva. Anikó pedig ment e jól kitalpalt úton és kaszált. Ne sajnáld már, hogy elnyomott énje csak így bír megnyalvánulni! Ugyan, vicc.

Közben a szegény asszony vásárolja, csak vásárolja fel a földeket Fejérben. De semmiről nem tájékoztatja a népet, válaszolni nem válaszol e népeccerűleánya semmire. atlatszo.tumblr.com/post/28118614832/sem-orban-sem-a-sajtoosztalya-nem-valaszol-a

@Kanada61: Multikulti :-DDD
Francba megvett valamit a blogmoci: Anikó nagysád azzal foglalkozik, amit azonnal nagy pénzt hozónak lát:
@a szív fészkei: hát földügyben nem tudom, hogy a nevén kívül amit hozzá ad, másképp is köze van-e hozzá... Valahogy nem tudom elképzelni, hogy este sex után aszongya: drágám, Viktorom, aztat gondoltam, hogy vennék egy kis földet, jó befektetés nekem ez.

Inkább azt: Anikó! Holnap bemegyünk, mert alá kéne írnod egy földvásárlási szerződést.

Viszont helyt adok annak, hogy az persze részemről is csak feltételezés, hogy Anikó okos, ám de elnyomott ember. Lehet, hogy valóban nem az, és lehet, hogy örül a szakácskönyvének, mely saját szerzői terméke, mivel ennyit tud. De ez is csak lehet. Mivel igazából nagyon háttérben van.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Stefike, tedd meg légy szíves, és válaszolj Zébácsi kérdésére:

Ha tudod, hogy a hajadat a hídon annak idején egy félig cigány származású keze simogatta meg, akkor is érezted volna a szentlélek beáramlását?

Ne hagyj minket kétségek között, könyörgöm, válaszolj!
@a szív fészkei: Egyet értek veled, én is úgy gondolom, ha a csúti förszt lédi valóban normális nő és feleség lenne, meglátszana a keze nyoma a vezíren.

Szerintem együtt alkotnak nagyot.
@Husz_János_Puszita: Igen, ez a politikusmentes politika de szép lenne... De mivel ez csak álom, szerintem az 1millió munkahely is, pláne az ipari szektorban.De kívánom ,hogy Neked legyen igazad, én egyáltalán nem hiszek benne.Jelenleg ez a magyar társadalom erre nem képes,intellektuálisan nem tart ott, hogy ezt véghez vigye.
@Knósszosz:

Te egy beteg lelkű, halmozottan sérült ember vagy. Szívemből sajnállak. Elviselhetetlen szenvedés lehet minden nap átélni a lelkedben dúló féktelenséget és fegyelmezetlenséget. Imádkozom érted.

Tessék, ez talán megnyugtatja háborgó, vergődő lelkedet! Én is ezt szoktam hallgatni, amikor ideges vagyok.

www.youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY
@a szív fészkei: nem nagy kunszt...
OV már nem tud, megkeményedett rajta a bőr..
@lbm: Énszerintem előtérben ez a pojáca van persze, akinek ez a lételeme, de sok mindent a nő mozgat benne: ambíciók, habzsidőzsik terén. Talán okos megfontolás részéről ez a felállás, most a szent anya és áldozatos feleség képe, aztán ha bukovári a Viktorja, viheti a szépasszony végre felszabadulva a millió hektárját, ami a nevén van. Addig meg manipulálja, mert biztos, hogy okosabb és gyakorlatiasabb nála.

Nem tiszta a kép.
@a szív fészkei: Nem tudom, én mindig is kedveltem Lévai Anikót. Jobban mint a kedves férjét.
@Neolibsi:

Potenciálról beszéltünk, nem megvalósításról.:D
@a szív fészkei: na ez viszont elég életszerűen hangzik. Szóval a lényeg, hogy Anikónak nem is biztos, hogy olyan rossz... :-)))
@Habakuk999:

Nevethetsz rajta, de az én tapasztalatom szerint a lábasjószágok valóban szeretik, ha énekelnek, dúdolnak nekik. Megnyugtatja őket.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Miért lehetsz te ideges? Vezérednél a kétharmad hatalomban-pénzben, ül a a családi boldogságban meg a gyorsnaszád kormányaánál, Baranya tőle épül-szépül, a földed jó terményt ád, szerelmes is vagy egy félig svábba.. Csupa jó történik veled, míg velünk a szar. Leginkább a te első örömed miatt.
@lbm: Ha befelé fut a saller-koki kombóba, akkor igen.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Dehogy nevetek.
A cseh filmeket szeretem.

Ugyanakkor remegve várom a válaszodat Zébácsi kérdésére.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Igen, csak ne valami vaduló zenét játsz nekik, mert attól begerjednek, és felrúgják a sajtárt..
@Penivaldes: De a kedves férje az ő műve is. Ennyire elállatiasodni egy harmonikus normális, szerető kapcsolatban nem lehet!! Hidd el nekem, 33. éve vagyok papíron is férjnél. És a férjem nem futóbolond őrült, aki átgázol másokon.

Aki ezt a tankarankázást, jogtiprást - jogász pedig!! - mosolyogva végignézi, az is ugyanolyan.
@Habakuk999: Azok a cseh filmek!! Lájkollak! Menzel, Forman mindent tudtak az emberről. A Kolja is aranyos volt.
Na most hol van Fabius? Ma csendes, mint a téli este...
@a szív fészkei: jó, de sok mindenben példaképünk lehet Anikó asszony. pl abban ahogy összehangolja a családi teendőket. meg ahogy megtestesíti a magyar anyát (ez most nagyon furán hangzik)
@a szív fészkei: Ez a "mindent tudtak az emberről" nagyon talált.
Nem tudnám ilyen tömören összefoglalni, miért is jók.

Bár én azt sem tudom, mik azok a lábasjószágok.:(((
FB-ról: "Biztonságban van hazánk, hiszen évente 10 milliárdért működteti a józan eszét vesztett miniszterelnök a TEK nevű cirkuszi társulatot :) Hende Csaba 2008-as kijelentésének megfelelően épp a napokban oszlatják fel szinte a rendőrséget. És lám :) :) Azt írja Fodor Gábor: "A betiltott Magyar Gárda Dunaföldváron gárdaavatást tartott, ezért a rendőrség megszállta és hermetikusan lezárta az avatástól 90 kilométerre lévő Csókakőt…"
Múltkor a TEK-es Hajdú meg levelet írt egy 1944-ben elhunyt tisztnek :)"
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ez szomorú. Szerintem az volt az oka, hogy nem volt teljesen sváb, mint te.
@a szív fészkei: Jut eszembe Elem Klimov - Jöjj és lásd című filmét láttátok annak idején?? Nagyon komoly.

geekz.blog.hu/2008/02/18/filmkritika_jojj_es_lasd_idi_is_smotri_szovjet_1985
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Na, ezek a pasik! Ejnye. Majd jön másik, talán egész. A rác fele lehetett a bűnös ebben, nem? Azok olyan kis tüzes csapodárak néha. (gondolom én, nekem mindig egy merítésből volt. De azt nem ajánlom neked.)
@Penivaldes: Veled is egyre járunk. Hányan laktok a fejemben? :-DD
@Penivaldes: Szerintem találhatnál jobb példaképet is egy szenteskedő képmutatóan harácsolónál.

Lehet, hogy vaskalapos vén majom vagyok, de az én fejemben a nőiesség tartalmaz gondoskodást, odaadást, segítőkészséget, a gyengék és elesettek iránti gondoskodást.

Ebben a nőben és párjában ezeknek a tulajdonságoknak az írmagját sem látom.
@a szív fészkei: nézd nem lehet mindenki annyira befogadó lélek mint én:)))
Stefi egészsváb logikus hogy hozzá nem illik félsváb..
@Habakuk999: "Lábasjószág
A ház körül felbukkanó ehető állatok gyűjtőneve. A kígyó és a giliszta kivételével.
E szótárban az, ami láb alatt van." wiki értelmezőszótár

Kígyó és giliszta nem az, ez jóóóóóó! Egér, macska, kutya is? Olvastam Econál, hogy a kommün idején Párizs éhezett - egymást éheztették a franciák tulképp - és akkor levágták a környék minden állatát az állatkerti vízilótól a tevén keresztül a macskáig és a szopós egérig. Nagyon kulináris csodákat gyártottak ezekből vagyonokért. Egy francia a pokolban is franciásan eszik.
@Penivaldes: Igen! Én is tisztelem a gyerekek miatt, és ugyanakkor irigylem is. Mivel sajna én is szülnék "kis adófizetőket" amúgy baby-boom-osan, csak nincs rá keretem anyagilag, és egy gyerekkel sem könnyű dolgozni, na de többel... Márpedig azt be kell látni, hogy sokkal könnyebb ideális magyar anyának lenni, ha van rá pénz, ha mondjuk az anyának csak anyának kell lennie. Amikor feltette a konzultácóban Viktor a kérdést, miszerint támogassuk-e az anyákat a munkaerőpiacon, avagy otthon kéne maradnia egy anyának, akkor például a guta ütögetett, mivel ez a kérdés úgy hangzott, mintha egy magyar anyának ( átlag családban), abban kéne döntenie, hogy karriert akar-e avagy jó anyaként otthon gyerekeket nevelgetni. Márpedig ilyen választási lehetőség egy átlag családban nincs, mivel az a kérdés a következő: itthon nézegetem az üres hűtőt mivel egy fizuból nem élünk meg, avagy elmegyek én is dolgozni, hogy ne adósodjunk el... sajna ez van ma ebben az országban... Anikónak lássuk be nincsenek ilyen gondjai...
@a szív fészkei: Mókás volt, hogy a túszok maguktól és a szír kormányerőknek is köszönhetően szabadultak ki. A hírekben azt is elmesélték, hogy a terroristák a terroristák és nem a szír katonák. Jééé de érdekes ez is. :)
@Penivaldes: Te tényleg igencsak befogadsz, az tuti. Rockzenekar, egér, görög - színes a palettád...:-DDD
@Habakuk999: de valld be, a "lábasjószágok" meghökkentő szó volt :-) nekem nagyon tetszett :-)
@a szív fészkei: reggel betettem erre egy nol-os linket.

Akár Marcus Aureliusnak vagy Sobri Jóskának is címezhette volna.:)
@Habakuk999: Magukról eléggé gondoskodik! És remélem,lesznek mihamarabb elesettek és gyengék. Na ezt ő sejti és előre menekül gondoskodásban.- ;-DD
@Habakuk999: Na na Ökumenikus Srgélyszervezetben aktívan részt vesz. Az meg az én szememben elismerésre méltó.
Egyébként nekem más a példaképem:))
@Penivaldes:

Az volt az oka, hogy megállítottam a mancsát, amely olyan helyekre tévedt, amelyet tisztaságom megőrzése érdekében hét lakat alatt kell őriznem.

Tisztességes leány vagyok s őriznem kell magam, mint valami különleges értékű kincset.

Persze, óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy a fiú keverék (szláv) származása közrejátszott-e mindebben...
@Habakuk999: Marcus Aurélius kicsit most megsértődött valahol a felhők közt. Sobri meg Rózsa Sándor, bizti örömmel levelezne vele, átadnák a tapasztaltaikat. Volt amelyik betyár még Deákot is kifosztotta, miután elbeszélgettek komótosan..
@lbm: Igen, az ő helyzete más mint a miénk egyszerű nőké..
Otthonmaradás vagy munkánál meg én azt hiszem, hogy az lenne az ideális ha lenne lehetőség mindkettőre..skandináv országok ebben ien jók. pl Dánia ahol mindez európai átlagban magas terméenységgel jár. (ott az anyák az első év után visszamennek dolgozni, és ehhez megfelelő óvódai háttér van) Olaszoknál viszont éppen ellenkezőleg, és hát a mai ifjú itália hölgyek már nem is vállalnak sok gyereket..
@Penivaldes: Nem a képmutatásra gondolok. Neki segélyszervezetben megjelenni gyakorlatilag ugyanolyan kötelesség, mint a férjének bemenni a parlamentbe.

Az egész narancs a gyengék kizsákmányolásáról szól. Ez nem gondoskodás.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ez szomorú... :-( Bár ezt az őriznem kell magam dolgot soha nem fogom megérteni. A nő és a férfi is ember, anatómiai szükségletekkel. Mért is kell elnyomni azt egy nőnek?
@lbm: Hitler szelleme húz át a NER-en: Kinder-Küche-Kirche.

Emlékszel, hogy első miniszterelnöksége idején olyan bébiszittyójuk volt, aki alá sokmillás Toyota dzsipet adtak, sőt fegyvert is, a csaj is lövöldözött is. Na így lehet élanya, hogy a nagyját mások végzik.
@Habakuk999: Ja, Iványit meg kicsinálja, mikor az már szakmailag végzi az elesettek segítését.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Teljesen igazad van. Én is megszoktam állítani a kezet ami elkalandozna rajtam. Mindezt persze finoman, de ugye nem engedhetem meg, hogy csak úgy!
Viszont én a helyedben vigyáznék azzal, hogy minden kezet ellökj magadtól! Nem próbáltál vele beszélni erről? Hogy neked ez nem megy?
Igen a félszlávsága nekem is gyanús e téren..a szlávok szenvedélyesek nagyon, főleg a délszlávok..
@Penivaldes: én olyan országról is hallottam, hol a babyszitter-re majd elment az egész anyai fizetés, de nem számított, hisz megéltek apáéból, viszont ott azért ment dolgozni, mert a karrier és a gyerek együtt tette boldoggá. Nem tudom, hogy érzékeli-e valaki a különbséget aközött, hogy elhivatott vagyok, és megtehetem, meg aközött, hogy muszáj, különben a kölök éhezik...
@Habakuk999: Nekem a család tetszik.
Amire én is vágyom, miközben itt egyesekkel cicázom.
@lbm: Mindent megtesz hogy elterelje abból a szép sváb fejéből azt a gondolatot, hogy a szentlélek egy félig cigány ember keze által szállta meg őt.

Nehéz ügy lehet ez most, a lábasjószágok meg éhen szomjan nyüszítenek a határban.:(
@a szív fészkei: "Hitler szelleme húz át a NER-en: Kinder-Küche-Kirche."

Ja tényleg már majdnem elfelejtettem, arról nem is beszélve, hogy holnap még egy tíznapos zsidó nyári fesztivál is kezdődik a "tomboló antiszemitizmus fővárosában". :)
@Penivaldes: Mennyibul? Mekkora cselédséggel a háta mögött? Ne legyél naiv, a pirulás jól áll, ez nem.

Tudok, olyan magyar anyát, aki zseniális szakember - autós cégben, ami nem is női szegmens - utolérhetetlen háziasszony, mindig alélok nála, jó nő, szuper anya és még szuperebb nagyanya lesz majd. Egyedül csinálja mindezt, a férj mozgássérült, bár sokat segít neki. Na őt tisztelem, ez meg PR-púder!!! Akkor csodáld Dobrev Klárát is!
@Gábriel angyal: hát ha hivatalosan illegálisnak kimondott magyar gárda tarthat szülinapot közterületen, mért ne lehetne zsidó fesztivál?
@Penivaldes: Nincs is jobb egy normális családnál.

Ugyanakkor nekem valahogyan mindig büdös a kinézetre nagyon tökéletes család.

Nem politikusoknál, - ott ugye ez keresztényi szavazatokról szól - hanem sima civileknél is.
@Penivaldes: Ezt tényleg meg kell beszélni, hogy meddig a hány óra. De azért évekig csak kéz a kézben sétálgatni és vége, nem fog egy egészséges férfi se, csak szólok. Egy darabig tisztelik az őrzöm a lángot-című műsort, de aztán lekocc...

Valami áthidaló megoldás kell. :-DD
@lbm: Ezt mondom én is csak akkor azt nem értem miért megy a műrettegés. :)
@lbm: Jaj kezdi? A zsidók a fesztivál során félelmet keltenek 8 éves zongoraművésszel? zsidonyarifesztival.hu/fooldali-hir/ És Radics Gigivel? Masíroznak majd alakzatban? Barom.
@Habakuk999: Ugye? Hogy ott van a legtöbb abnormalitás a szőnyeg alá söpörve??? Kösz!!!!
@Penivaldes: Majd csodálhatod magadat is. :-DDDDDDD Lesz miért.
@a szív fészkei: nézd nálam nagyobb tehetséggel csinálni, hogy úgy lenni jóerkölcsünek hogy közben hízelgek a férfiaknak senki nem tud.
:)))
@lbm: Franciáknál - és ott nő a szülések száma a fehéreknél nemcsak a muszlimoknál - a takarítónő számlát ad, amit te levonhatsz az adódból. Pl.
@Penivaldes: Csodállak. Hát én nem voltam ekkora erkölcsi fárosz. Akit szerettem, azt szerettem Mindenestül. És nem bántam meg.
@Habakuk999: nem szabad általánosítani. Én például 12 éve valóban jól elvagyok a férjemmel. Menőnek tartom, ő meg dögösnek engem :-) Megértjük egymást minden téren, és persze néha vannak viták de elég ritkán. Akkor jól elmondjuk a magunkét, oszt jónapot. A másik törekvéseit segítjük, a gyereknevelést valóban közösen csináljuk. A környezetünkben meg csak válnak, szakítanak, vagy terrorban tartják egymást, esetleg össze majd szét és újra összeköltözgetnek. Tulajdonképpen "irigykednek" ránk, persze jó értelemben, és mégsem vagyunk "büdösek", csak mázlink van :-))
@a szív fészkei: ó én is szeretem azt akit szeretek......:))) nagyon is. csak ezt mindig titkolom.
ebben nem az erkölcsösség a nagy dolog, hanem ezt úgy csinálni, hogy senki nem gondol savanyú úrleánynak:
@Gábriel angyal: mert zsidónak lenni egy származási kérdés, oda születsz vagy nem. Még csak vallásosság sem kell hozzá. Na most épp ezért nem lehet illegális. A magyar gárda meg az.
Angel! ne csináld már...
@Gábriel angyal: Helyben vagyunk...

Tudod, Angyal, ha fokozott rendőri védelem kell ahhoz, hogy zsidó gyerekek játszhassanak a Gozsdu udvarban felállított játszóházban, mert az általatok által uszított sihederek provokációjától kell félteni őket, az bizony nem műrettegés.

A kurva életbe, egy napig nem lehet meglenni a hülye zsidótémád nélkül.

Tahótlanítanom kell, hogy ne menjen el a kedvem megint a kommentek olvasásától?

Nem újítottál a nyáron? Nem tudod megúnni?

Sok ember hozzászólásait kedvelem itt.
@lbm: én is ideális családban nőttem fel. apa anya első szerelem mindörökre, 3 gyerek.
csak túl kicsi voltam mindig hozzájuk, és mire utolértem volna őket kirepültek.
Mindenki azt mondja Stefike szép leányzó. Van róla kép valahol a netrengetegben?
@lbm: itt mindenkin szép leányzó. Stefi is, Szív is, sőt még Én is.
ilyen hely ez..
@lbm: Nemáltalánosítok, de az amerikai rózsaszínű habcsókos sztorikban nem hiszek.

Örüljetek, hogy szerencsétek van!:)
Nagyon helyes ez a kis zongorista!
Meg is értem, hohy Gábriel retteg tőle és be kéne tiltani!!
@lbm: Te ne csináld már. Ki a franc mondta, hogy illegális lenne? Ugyanúgy nem az mint a különböző gárdák. :) Az pedig végkép röhej, hogy pld. Szív is Hitler szellemének lebegéséről beszél miközben pont itt rendeznek nyári fesztivált a tesói. Ha valóban úgy lenne ahogy állítják, tuti nem itt buliznának slomóék. :) Remélem kezded már érteni. :)
@Penivaldes: Lehányzó én? Kösz. Az abház öregekhez képest igen - ott az átlagéletkor ugye 120 év - na ott kapós lennék a ripiropi 60 évemmel!

De annyira nem tartom magam rozinak, bár Stefike meghitten öreglányoz, Knósszosz meg mutteroz. :-DD
@a szív fészkei: látod valahol te is friss cirke lennél:)))
Te vagy a blog mamája:DDDDDDD
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Csalódtam benned. Idáig süllyedtél, hogy hagytad volna keveredni a sváb fajtádat egy félvérrel? Undorító vagy.
@Penivaldes: A nyócévest, mert az eeemmúttnyóc év, meg zsidó is!!!
@keresztanya fabi(en): Tényleg... szerintem elcsábult..aztán most mentené magát..
@Habakuk999: El vagy megint tévedve. Hitler szelleméről nem én kezdtem el hadoválni. :) Egyébkéni meg - ahogy én is a magyar nép is vendégszerető és nem kell műrettegni cseppet sem.

De ha már aktuálpolitizálni akarsz én pld. most épp emiatt vagyok kiakadva. :(

barikad.hu/elore_lezsirozott_mutyi_volt_a_buszkiszervezes-20120822
@a szív fészkei: ebben a kombinációban be kell tiltani!! Ötig számolok..eeegy...!
Félelmetesen tud kotta nélkül, teljes lazasággal. Uramatyám! CSak ki ne égjen, tönkre ne menjen, mert Mozartnak se volt azért annyira boldog élete, lásd Forman-film.
@keresztanya fabi(en): Szia!!! Ne bántsd, a szerelemi bánat szörnyű bír lenni. Na. Hallgasd ezt a kis zsidó csodát.
@a szív fészkei: Forman film zseniális..
na azért elég vidám srác volt a filmben. :))
@Penivaldes: vagy már belekavarodott az egészbe, mint macska fasza a rongyba
@a szív fészkei: Én tudom mi az a szerelmi bánat...amikor nem szeretnek viszont!!! .(((((((
nincs szerencsém a szerelemben..
@Penivaldes: Ja, mindjárt több kölyköm lesz itt, mint a haza nagyasszonyának! És már mind szobatiszta! Juhéééééééééé! Szülni is csak kétszer kellett, nagyon praktikus.
@Penivaldes: Nem hiszem. Itt egymás sarkát tapodják érted, harcolnak, tiszta dzsungelláz tör ki, ha megjössz.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

A cigány származás miért rágalom?
Olvastad a zalaptörvényt?
Ember-e vagy?
@Gábriel angyal: Ahelyett, hogy örülnél, milyen szépen együtt játszottatok fogócskát a rendőrökkel.
@a szív fészkei: Ne vicceskedj!
Én nem lehetek mama mert még fiatal vgyok..
na!
@Penivaldes: Ne vidám, infantilis, mert nem volt gyerekkora. És akkor soha nem bír felnőni, kompenzál élete végéig. Legjobb barátnője Marie-Antoinette volt, akit később lefejeztek ugye. Szar ügy.

A felsége is őrült zenészfamíliából származott, ketten együtt se tettek ki egy normális felnőttet. De a zenéje földöntúli volt.
@Gábriel angyal: egyébként kíváncsi lennék, hogy alapjáraton mi a gond szerinted a zsidókkal, mert hogy úgy látom nem igazán kedveled őket. Tényleg érdekelne. pont ma történt hogy a barikádon olvastam egy cikket melyben azt taglalják hogy bár megmentenék az Arany Alkonyt Slomóék, az nem jó mert mért pont ők. Tehát 1300 idős sorsa rendeződne, de nem, az nem érdekes, csak az hogy ki akarja megvenni... ( indexre nézz fel esetleg)
Szóval érdekelne, hogy milyen okok vannak amiért ennyire utálni kell egy népcsoportot.
@Penivaldes: Leszel, időd, mint a tenger! még én is szülhetnék, ez Indiában már lassan nagyüzem. Horror, szerintem.
húúúúúúúúúúúúúúbbbaaaaaaaaaaazzzzzzzzz

Orbán hadat üzent az E.ON-nak - pillanatokon belül visszavásároljuk

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_hadat_uzent_az_eon-nak_pillanatokon_belul_visszavasaroljuk.529195.html
@Gábriel angyal: Szerinted a magyar nép vendégszerető?

Szerintem nem különösebben.
@a szív fészkei: áááá én mindig ilyen akartam lenni..infantilis szórakozott zseni...
:)
@lbm: Én mindenkit a tettei alapján ítélek meg. Igazából a szellemiségüket vagy az eszmerendszerüket szoktam kritizálni. Ha ezt a témát akarod tovább boncolgatni, akkor inkább menjünk át a Fabius által direkt erre a célra kinevezett "szobába.":)

varanus.blog.hu/2012/03/02/gaudi_mocskos_kis_primitiv_valasztopolgarok
@Habakuk999: Szerintem az, mondhatnám, hogy ez is hungarikum.
@lbm: Olvasd el, mit beírtam múltkor egy olasz, most megjelent, nagy botrányt kavaró könyv kapcsán. Ott vezeti le az író egy olasz titkosügynök, gyilkos életeét leírva, hogyan szaszerolták ki nagyromantikus francia regényekből ollózva és átírva ezt a zsidó összesküvés-dumát és azóta, lassan 150 éve hogyan nyomatják ugyanolyan rizsákkal, mint a múlt-múlt században. Ez és jó, összetartó erő, mert valakit lehet gyűlölni... Nem Hitler találta ki az Endlösungot, hanem előtte sokkal már mások: nemzetközi szálhámosok, ki tudja milyen papok, titkosügynökök. Csak ő hajtotta (volna teljesen) végre németes alapossággal.

Gábriel ezek szellemi örököse. Ha volna vér a pucájában, elolvasná Umberto Eco pont erről szóló könyvét és elszégyellné magát a végére érve. De hát egyszerűbb vonyítani a sakálokkal.
@Cirbolya_sentinel: basszusss

Kitarthatott volna a vezír még egy hétig a biciklijén.
A jövő héten nagyon jó lett volna még nekem a 275 forintos euro.:((((((((((((
@Cirbolya_sentinel:
Elegem van már abból, hogy én veszem meg nekik a cégeiket, amikkel aztán jól sakkban tartanak meg lehúznak.

Majd a fidesz törvényei védenek a fideszes közműcégek túlkapásai ellen és a fidesz által beszedett adómból konszolidálják, ha túl sokat találnának kilopni belőle.
@Penivaldes: ????

@Cirbolya_sentinel: Hát idegesítő is, amikor ennyire az anyád fejében jársz. Semmi előnyöm nem lenne. Pláne tiszteletem... :-DD
@Gábriel angyal: szerintem ugyanannyira mint bárhol máshol.
a régi kínálgatós vendégszeretettől viszont kiver a víz. én nem szoktam ezt csinálni.
egyszer kínálok, aztán utána nem. és ezt is várom el visszafelé is.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Itt óhatatlanul csak egy kérdés merül fel:

- A kutató mancsba fúródott szálkát mivel magyaráztad?

NA jó, még egy:

- Sikerült kimagyarázni?
@Penivaldes: Akkor maradj ilyennek és slussz. Most fiatalságfasizmus van: aki idősebb,az ab ovo szemétre való a reklámosok és sokak szerint.
@a szív fészkei: mert nem őszinte, hanem csak egy játék...és nekem csak ez juthat:(((
@high up!: "Arra meg várhatsz hogy kiképezlek majd itt a saját időkeretem terhére Áfa ügyekből."

Mecsoda szép megnyilvánulás ez a "SAJÁT IDŐKERETEM" elszólás.
HANDS UP !!!

Durva hiba, tőlem nem kapnál több fizetést
@Fabius: Ahoj! El se kanászodtunk nagyon. Stefit vigasztaljuk,ne légy érzéketlen.
@Gábriel angyal: Hungarikum a nagy büdös lótúrót.

Jártál már Te keleten? Vagy akár szlávoknál?

Kazakoknál?
Ha száz évig próbálkoznánk, akkor se tudnánk visszaadni, amit ők nyújtanak.
@Fabius: nah de kéhrlek! szegény Stefivel együttérzünk!
@Fabius:

Ne haragudj, kedves Fabius, de már megint nem értelek. Feltételezem, hogy ez valami gúnyos, csipkelődő megjegyzés akart lenni, de akárhogy töröm a fejemet, nem tudom megfejteni, következésképpen visszavágni sem tudok.

Milyen szálka?

Mit kell volna kimagyaráznom?
@Penivaldes: Jaj ne vadíts már! :-))) Szerintem izgatsz itt sokakat jó értelemben.. De hogy csak ez jut! Ez marhaság.
@Penivaldes: @a szív fészkei:

Ahelyett, hogy szegény keverék szláv srácot vigasztalnátok. Otthon mikor meglátták a tenyerét egy emberként hördült a család:

- Óbazz, sünike mától velünk lakik??
@Fabius: szálka... egy kicsit túlértékelted
@Penivaldes: Ja, ez a tukma kajagyömöszke nagyon idegesítő. Ott van, jó szívvel csináltad, megkínálod, nem kéri, annyi. Szerintem mi vendéglátók vagyunk, igyekszünk mindent megtenni, de hídba nem megyek le

Ahol voltam - az nem ilyen egzotikus vidékféle egyik sem - de mindenhol kedvesek és nyíltszívűek voltak, akik hívtak németektől franciákig.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Szótagolom, hogy még te is megértsd...
FA-PI-NA.
Na, összeáll, nyuszifül? :DD
@a szív fészkei: jaj az nagyon idegesítő, amikor az arcodba nyomják a pogácsát!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
te sem érzed át a problémát! te sem!
most Stefi padlón van, hogy a nagy szerelmének volt keze és azt használi merte!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

És a sündisznót mivel magyarázod, te pöcsfej?

Szerintem Fabius a szálkával valamiféle halra célzott.
@a szív fészkei:
ja, már a cikk címe:

Le minacce di Orbàn alla Ue
"Apriremo altri conflitti" = Orbán fenyegetése az egész Eu-ra: "más ellenségeskedéseket nyitunk"

hogy érezzétek a súlyát

brühühühühühü
Stefi vazzeg' egyszerü vagy mint a lejtő... :)

szerintem nem te hajtottad el aztat a palit, ilyen hülyéhez az ember még bottal se piszkál, annyira senki nem lehet kanos. :)
@batka manó: hát nem tudom...mert hogy ha nagyon vonzó a hölgy akkor a pasik szarnak arra hogy sötéthülye....
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"A félsváb elhagyott."

Egy ajtó becsukódik, de megnyílik egy másik. Talán hamarabb mint gondolnád. Jövő héten kezdődik a Zsidó nyári fesztivál, kitűnő programokkal és számtalan ismerkedési lehetőséggel. És ha van kedved, beugorhatsz a lubavicsi ortodox fiatalok ismerkedési estjére is, ahol bizonyára tisztelettel és szeretettel fogadnak.
Az megvan a Szex és New York-ból, amikor Charlotte bekopog a rabbihoz, azzal, hogy zsidó szeretne lenni.
- We are not interested - mondja a rabbi és rácsapja az ajtót. Viszont a harmadik próbálkozásra már sikerrel járt.
@Gábriel angyal: a tettei alapján. Tehát sok negatív tapasztalatod volt a tettek alapján, azaz sok érintettel vagy napi kapcsolatban, leültél, eldumáltál velük, és negatív vélemény alakult ki benned?
Az érintett poszt kommentjeit nem akarom elolvasni mert bizonyára nem bírná a gyomrom. Azért kössz.
@Penivaldes:

van az a (szellemi)mélység ahol a legvadabb férfi is meghátrál...mert annyit már nem ér egy kóbor numera. :)
@batka manó: ugyan én még olyannal nem találkoztam, hogy egy pasit a nő hülyesége elriasszon.:))))
@batka manó: egy kalandért bámit megtesznek a férfiak!
@a szív fészkei: igen! én úgy tudom eleve olyan neveltetésben részesült hitler ahol sokszor hangzott el, hogy a zsidók bla.bla... Tehát valóban nem ő kezdte.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ez a hála, mert segíteni próbálok? :))
Próbáltad orálisan kiengesztelni?
Itt úgy is gyakorolsz ezerrel...
@a szív fészkei: mivel a szerelem és a politika két külön dolog. A szívügyek mindenkit megérintenek. :-) Stefi is rájön, hogy nem vagyunk mi lelki szegények, ha érzelmekről van szó :-)
zsidókat kergetik amióta világ a világ, mindig is az volt velük a gond, hogy:

- ök mások, másként gondolkodnak a világról
- mivel mindig kergették öket, hamar megtanulták, hogy ezt a gondot pénzzel orvosolni lehet, ezért aztán azért kergették öket mert volt pénzük...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: akkor meg mit ajángatod neki?
Különben is velem senki sem törődik? mindenki a Stefit vigasztalja!
Tessék engem is vigasztalni!
ja és az ember általában azt fikázza amit nem ismer, én is utálom a kelkáposztát pedig életemben nem kóstoltam, csak úgy ránézésre...
@Fabius: Jaj milyen vagy! Szegény lány nem is érti a humorod. És oda nem is engedte a féladag sváb kezét, tehát azért szakított vele épp, mert nem lett szálkás. :-DDd
@rodeo36: Mit szólsz a kis izraeli csodazongoristához? Az valaki, Orvbán meg senki.
@Penivaldes: Boli is utána akar beszélgetni, pedig neki mekkora lelki is van!!
@a szív fészkei:

nem akarok Boli nevében nyilatkozni, de akar a franc utána beszélgetni...max egy spangli azt szunya :)
@batka manó:

Főzeléknek rémes. De a rakott kel, főleg leöntve egy vödör tejföllel... fehér kenyér, hideg száraz nagyfröccs... :D
@batka manó: Meg mivel a föld annyira szentség volt anno, nem is engedték a föld közelibe a beste zsidaját. De a pénz fújcsúnya volt, igazi nagyság nem ereszkedett le odáig, hogy érdekelje, miből él - így azzal machinálhattak, finanszírozhatták a földesurak szórakozását. Hogy meg is éltek belőle, az újabb ok volt az utálatra. Orvosnak se akartak a nemesek állni: rothadtó, a harctéren szerzett égett, szúrt sebeket varrogatni a bűzben-vérben, gennyben, fújjj!
Ügyvédnek se álltak akkoriban a fényes páncélúak, hülye kofalármát végighallgatni, fújj! Verseket is zsidó "négerekkel" irattak a trubadúrok, az se uraknak való volt - pláne, ha tudott egyáltalán írni - , fújj. Színészként marháskodni mások előtt a deszkákon?? Fújj.

Pech, hogy mára ezek lettek a coolságok.
@a szív fészkei: Ez a hülye emberiség mindig csak a zsidókérdést találta fel ECOilag, de más egyebet sosem tudtak. :)
@batka manó:
Előtte is beszélgetés, vacsika, egy kis zene, pia, aztán...
Nem ám ilyen állati módon, mint egyesek! :))
Spangli... Nem szoktam, nem vagyok én olyan.
Inkább egy jó kis whisky.
@a szív fészkei:
én azt imádom, amikor felfedezik időben...mind a nagyok ilyenek de ehhez kellenek szülők vagy barátok akik felfedezik bár már létezik tudomány amely pontosan megmondja ki mire igen és mire nem

ezt orbánnál kellett volna de romáéknál ez nem megy hát kondás helyett miniszterelnököt gyúrtak belőle mint szarból pogácsát

brühühühühühü

most a meggyescikken rihegek atekesekmilyentektelenek
@a szív fészkei:
Ezek milyenek... :) Semmi lélek, csak a mu.. :))
@Gábriel angyal:

gábriel vazzeg, az fene nagy emberiség' az indiánokat is kiirtotta szemrbbenés nélkül, az emberiség' mindenre lő aki/ami más (mert más a szine, mert másként gondolkodik, mert más isteneket imád, mert másként szeret) mint ö...
ha érted jó, ha nem hiába minden.
@lbm: Az Eco könyvben az aranyos, hogy ez a Simonin kapitány + titkosügynök és orvgyilkos - szakmai ártalom - úgy utálja kiskora óta a zsidókat, akik ellen készíti a nagy összeesküvéses jegyzőkönyvét, hogy életében egyetlen egy zsidóval találkozott felnőttként, aki szimpi is volt neki.
Mivel Egér el akarja olvasni, nem lövöm le a poént.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

jó van na, spangli, whisky aztán a szunya...igy is jó :)
@batka manó: Ezen csodálkoztam én is, mikor írta: mert én is ezt tudom olvasmányélményeimből. Hálisten csak onnan, mert én megúsztam eddig a pasik részéről cigit és az azonnali szunyát is utána. :-DD
@batka manó: Csak nem azt akarod botrányos módon állítani, hogy mások is szenvedtek a történelemben??? :)
@batka manó: Én is utálom. Bár a rakott kel ehető azért.
@Penivaldes: Ki hagyott el? Charlize, vagy a fekete magyar mása szandálban?
@a szív fészkei: Ja ez Bolinak ment volna@ob.szerver: Kutyaharapást Csanci szőrivel???? :-))
@a szív fészkei:
Haydn zgr versenyt játszanak a gyerek imádja a zengő visszhangos zongorahangzatokat és a Steinway jó erre hátha még tiporja is a pedált hozzá...így lehet klasszikusból romantikusat csinálni...
imádom amint majdnem áll a zongora előtt...nagyszerű
@a szív fészkei: @Penivaldes: Bocs összekevertelek Bolival, azt hittem, őt kell vigasztalni!

Téged ma is bókokkal üldöztek, kivételes helyzetben vagy!
@rodeo36:
na most jól lebőgtem nem is Steinway hanem ahogy az dukál Nagy Bösendorfer

brühühühühühü Mozart kedvenc hangszere
@rodeo36: Gondolom, a minőségük szecsko jedno, nem? A gyerek itt a lényeg.
@Gábriel angyal:

hülye vagy vazzeg' (már bocs), szerintem egy zsidó se mondta soha, hogy más népek nem szenvedtek...
más: te képben vagy, hogy ismerösöd - ne adj isten barátod - zsidó, vagy akár tudtán kivűl zsidószármazású, mert nekem lövésem nincs, csak tippelni tudnék ha akarnék, de tuti nem találnám el. Ha öszinte akar az ember magához lenni akkor sok esetben azt sem tudja benne milyen vér kevereg. Nálam pl az anyai vonal egy darabig tiszta ügy, de már ott is lehet dél szláv beütés, de pl. apámról dunsztom nincs azon kivűl, hogy kálvinista vidékről származik...
A nagy példakép: [..]"
"Szuperdepressziósnak" nevezte Berlusconit szintén az Il Fatto Quotidiano oldalain Vittorio Feltri, az Il Giornale napilap volt főszerkesztője is. Feltri azt mondta, Berlusconit 25-30 másodperces dührohamok szállják meg. Ennek ellenére esze ágában sincs utódot találni, ismét ő akar lenni a jobbközép miniszterelnök-jelöltje. Már megvan az új párt neve is: Grande Italia (Nagy Olaszország) lesz - jelentette ki Feltri." A klónja se marad el tőle, csak kevesebbet dugványoz.
@batka manó: Ajaj, délszláv, az most Stefinél embargós!!
@batka manó: "Anyám kún volt, az apám félig székely, félig román, vagy tán egészen az. Anyám szájából édes volt az étel, apám szájából szép volt az igaz." ;-)
Házi hülyék már nyugalomba vonultak, lejrt a melóidő? Itt vannak szép színes ábrák nekik a csudijó kormányzásról: egyenlito.blog.hu/2012/08/25/orban_nem_erti
@a szív fészkei:
ezt majd a gyerektől kérdezd ...csak szakember tudja de hatalmas diferencia...a gyerek bemutatta a végén a szerzeményét vagy improvizációját...na az a lényeg a gyerek nagyon tud árad belőle a zene...ott van pesten menj el hallgasd meg élőben...a keze mérete behatárolja mit tud játszani és mit nem...majd ha megnő a keze véglegesre és meg is erősödik akkor lesz érdemes meghallgatni

majd számolj be
@a szív fészkei: húúú, ha én most feltárnám hogy milyen család a miénk, asszem stefike azt mondaná : " micsoda fertő..." :-D Nem is mennék bele, de ha engem már figyelmen kívül is hagyunk, akkor is még én is jócskán belekavartam a "tiszta" vérvonalba... :-D Valahogy a mi családunk nem petricsészéket keresett párnak, hanem ment a szerelem hangja után. :-D
@a szív fészkei: Nekem szerdán magyarázta a kazak barátom, ha nem is nagy kerek, de mandulaszemekkel, hogy egynyolcad mértékben zsidó vér folyik benne.

Basszus, a vezír kazahsztáni nyitása is zsidó összeesküvés műve lesz.
@batka manó: Azt vetted hogy kb. fél órája írtam, hogy a nézeteik vagy az eszmerendszerük az, amelyet adott esetben kritizálok? Az egyént max. a tettei alapján és sosem azért aminek született.
Na egy újabb szolíd családgyilkos: www.borsonline.hu/20120825_verfurdot_rendezett_a_20_eves_encsi_ferfi

Ez meg pláne abszurd: www.blikk.hu/blikk_aktualis/megkapta-a-segelyet-a-csaladirto-2103945

Ilyenkor nemhörög a gárda?? Hogy hová megy a bücsületes adózók pénze????
@Habakuk999: Igen ami jó azt nekik köszönhetjük a többi a fertő meg a magyarosch genetikai alattvalóság. :)
@Gábriel angyal: de egy zsidó származású ember, főleg ha nem is tartja a hagyományokat, az milyen másféle eszmerendszer szerint él? Ember! Az, hogy minek születünk nem befolyásolható dolog.
@rodeo36: Nincs rá jegyem drágám. Meg pláne pénzem se a jegyre. Ez van. :-(
@Gábriel angyal:
17:30 "Izgalmas ország Kazahsztán: igazi férfiembereket terem". 80 fok a hőingadozás, Orbán viszont azt gondolta, ő bátor legény, és nekiállt egyezkedni velük.

idézet innen: fenteslent.blog.hu/2012/08/25/elo_kozvetites_orban_viktor_a_tranziton?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_08_25&utm_campaign=index

Félreérted: sajnálom szegény vezírt, hogy megvezeti a ronda zsidó világ-összeesküvés.

Előbb jól felhígítják a férfias kazak vért, aztán jól tőrbe csalják szegény bátor vezírünket.
Nem szép dolog!
@Gábriel angyal:

valakiről - csakis a tettei alapján - honnan tudod hogy zsidó??? Ez nekem nem kerek.

Más: ha leforditom újmagyarról amit mondasz:

akkor minden bajunknak a zsidók az okai, és nem az emberi hülyeség, kapzsiság, becstelenség. Akkor a komplett orbáni vezérkar és kedvezményezetti baráti köre - csupán a tetteik alapján megítélve, lopnak csalnak, hazudnak - zsidó( zárójelben és/vagy cigányok)???

vagy hogyan van ez?

ui: a kérdésre nem válaszoltál: tudod-e hány zsidó(származású/vérű) jó ismerösöd, esetleg barátod van???
@Penivaldes: Ne légy szomorú kérlek! Küldjek virágot? Komolyan.
@batka manó: Vagy esetleg ő maga is az.:)

Magyarországon ez azért bárkivel előfordulhat az egy kivétel Stefitől eltekintve.
@batka manó: "valakiről - csakis a tettei alapján - honnan tudod hogy zsidó??? Ez nekem nem kerek."

Nem kell tudnom, hogy valaki zsidó vagy sem. Az emberek tetteit pedig az örök erkölcsi értékek alapján lehet a legjobban megítélni.
@Penivaldes: @--)---
tessék, egy soha el nem hervadó virtuális rózsa.
Élményfürdő: [..]"„Igyekszem őszintének lenni, de tudom, hogy minden mondatomért vállalnom kell a felelősséget” – kezdte a Tranzit fesztiválon tartott közönségtalálkozót Orbán Viktor. A miniszterelnök volt a három napja tartó kőszegi fesztivál főfellépője a Jurisics vár udvarán, ahol már eddig is számos miniszter, államtitkár és közéleti szereplő vett részt vitákon és előadásokon.

A fesztivált valahogy úgy kell elképzelni, mint az internetes generáció Tusványosát, ahol a Mandiner, a Jobbklikk, a Konzervatórium és a Heti Válasz vezetik a színpadokat (minden nap megjelenő kiadvány is volt FesztiVálasz néven), napközben előadások és viták, este pedig koncertek vannak. A közönségtalálkozó összetétele ennek megfelelően alakult - nagyobb részben Orbán szavaival “a nemzeti-keresztény oldallal nem ellenséges fiatalok”, kisebb részben Rogán Antal, Hoffmann Rózsa és Rétvári Bence voltak jelen." A java.

index.hu/belfold/2012/08/25/a_ketharmad_all_mint_a_covek/
Lassan lépek csucsukálni. Jó éjt mindenkinek. :)

youtu.be/hcm55lU9knw
@a szív fészkei: szegények :((
Még a nap is szebben süt egy örömteli együttlét után.
ez a félázsiai népség meddig tűri még hogy egy dakota mini sztár álnoka legyen...

a fides mafia át hamuvá kell tennetek ahhoz hogy a haza elinduljon...

cigánykodásban a dakota és a bűnszervezete a császár...
Lehet Pécsett is kéne rendezni egy fiktív gárdaavatást, hogy jobb legyen a közbiztonság, főleg, hogy ezek szerint megdőlt az a vélemény, hogy nem állítható minden sarokra rendőr. Csókakő lakossága 1200 fő, erre jutott 600 rendőr. Szerintem ez új rekord :D

barikad.hu/gardistak_miatt_rohanta_le_csokakot_a_rendorseg-20120825
@Knósszosz:

Ha nem is irónia, de mindenképpen szándékolt volt az, miszerint rávezessem vitapartneremet(?), hogy az Orbán-Lévai házasság felhőtlen boldogsága mögött azért bújkálnak, bújkálhatnak olyan dolgok, amiket nem tudunk, és nem is ránk tartozik. Továbbá azt a tapasztalati tényt (nem csak saját), miszerint az idilli kép csak a 4 falon kívülről nézve idilli. Nem szabad mindent elhinni.
MIndezzel nem kételkedni szerettem volna abban, miszerint Viktor és Anikó boldog házasságban él, hanem átadni stefikének valami parázsnyi kis gondolatmorzsát arról, hogy e boldogság mögött leginkább Anikó erőfeszítései lehetnek.

@Cirbolya_sentinel:
@a szív fészkei:

Akkor pardon, hogy bocsánat, úgy látom, igazatok van. Tiszteletem tárgya nem Viktor, hanem egy státusz.
Ráadásul ez (ti. a miniszterelnöki rang) nem is Orbán Viktoré, mert ő most csak viseli, mivel szabad választások útján őt választotta a nép. Ha majd nem őt választja, akkor ez a tisztelet kiürül (Ha Orbán Viktor úgy kormányozna, ahogy 2/3-dal tehetné, akkor nem ürülne ki tiszteletem irányába, de mivel nem ezt teszi, így jár).

Na jó, rendben.
Akkor maradjunk annyiban, hogy Orbán Viktorral szemben sosem nyilvánultam meg tiszteletlenül (ez igaz is), de ebben ki is merül minden pozitív figyelmem iránta.

Stefike viszont tiszteli, de sőt, rajong érte, ergo ő nálam sokkal inkább pozitív érzelmi töltettel rendelkezik Orbán Viktort illetően, neki sokkal inkább könnyű dolga van, ha Viktorról van szó.

Szóval, negyedszer kérdezem , kedves
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Téged (aki láthatóan nagy tisztelője és rajongója vagy) zavarna, ha kiderülne, hogy Orbán Viktor származásilag félig cigány? Problémát okozna ez a hír neked? Be tudnád illeszteni e tényt koordinátarendszeredbe, vagy syntax error hibaüzenet hagyná el hipotalamuszodat?

Én már kifejtettem, mit gondolok erről, most rajtad a sor.
Tudom, nehéz helyzetbe navigáltad magad (illetve én téged), s nem is tudod, mit tégy (inkább lapítasz), mert a témában itt tett korábbi megnyilvánulásaid után nem tudsz jó választ adni kérdésemre.
Erre mondaná Polgár Judit: " Nagy a baj, mi?"

Elfogadóbb vagy-e irányába nálam, aki nem rajongója Viktornak?
Gyerünk kislány, viríts!
@Habakuk999:
"Nem véletlen a vének, az akszakalok, a bölcsek tanácsa társadalmi döntésekben való erős részvétele.
Nekem szerencsém volt, - egyrészt jókor jött a pofon, másrészt engem nem a hatalom maga érdekelt illetve érdekel.
A vezír ebből a szempontból szerencsétlen, az egyetemről való kikerülését követően minden idegszálával a hatalmat hajszolja a Duna parti házban. "

Mondasz valamit.
De lehet, hogy pont Viktor a kivétel, az a valaki, aki képességeivel, éleslátásával és j helyzetfelismerő képességével kinavigálja ezt az országot abból a posványból, ahová évszázadok (de legalábbis a XX.) juttaták.
/Mert fikarcnyi kétségünk se legyen, ez az ország egy "erdei pocsolya, csupa sár, dagonya", amiből jó lenne végre kikerülni, és nem fokozni, hanem csökkenteni azt a márhetetlen szakadékot, ami köztünk és a világ szebbik fele közt van./

Kétségünk afelől se legyen, hogy Viktor pont amiatt nem tud lenni kivétel, amit te írsz. Most már második kormányciklusát tölti, de leginkább az beszédes, amit e kettő között művelt! Lazán megszavazta Medgyesy Péter hitelre beígért programját ( Medgyesy nem tett mást, csak betartotta azt, amit ígért, ergo neki erre VALÓS felhatalmazása volt), most meg nem átalott elmúltnyolcévezni.
Ész megáll, komolyan.

Egy évtizede egy nagy, piacvezető multinál dolgoztam. Jó menedzsmentünk volt, de valahogy a hollandok (anyacég) fejébe nem ment bele, hogy hogyan kerülhet egy 35 éves fickó (nem én, sajna) vezérigazgatói székbe?Persze úgy, hogy a részvényesek megszavazták, és volt egy kis passzátszél is.

Szerintük egy ilyen fiatalembernek egász egyszerűen nincs kellő élettapasztalata ahhoz, hogy jól vezethessen egy 50 Mrd Huf feletti éves nettó árbevételű céget. (Egyébként nem vezette rosszul, de azért volt, aki segítette ebben.)

Most képzeljük el azt, hogy Viktor 88-89 ben még KISZ tag volt, 98-ban pedig (10 évvel később, nulla munkatapasztalattal, még mindig fiatalamebrként) egy országot vezetett.
A nulla munkatapasztalat nem azt jelenti, hogy ne lenne munkának tekinthető az, amit a fideszben/Parlamentben végzett, hanem azt, hogy nem volt módja átélni azt, hogy milyen egy átlag melós élete, milyen polgárnek lenni ebben az országban - mert ez merőben más, mint bemenni a Kossuth tér 1-be.

Szerintem van abban valami, amit a vének tanácsáról írsz (ti. bölcsesség, és itt nem dakota/navajo/sziú indián aranyköpésekre gondolok), illetve abban is, hogy egy olyan embernek, aki gyakorlatilag zéró időt töltött el a hétközanpi munka világában - kvázi sosem volt főnöke - az hogyan tud a realitás talaján mozogva súlyos döntéseket hozni egy egész országról.

E kérdésre a választ eme ország jelenlegi helyzete, az emberek életszínvonala is megadja. Beszédesebb mindennél.
@lbm: Mivel múltkor írtad, hogy valahol kedvelsz, küldök valamit, aminek révén még jobban megismerhetsz. :)

youtu.be/mDvdvtd5rjw
@a szív fészkei: A szalámi még odébb van, a kritika meg senkinek sem árt.:)
@Zébácsi:

A bölcsességhez a tapasztalat is kevés, ha valaki nem hajlandó tanulni a hibáiból. Ha elutasítja a valóságot. Ha mindig más a hibás. Az olyan ember ugyanazokat a köröket futja egész életében és nem érti, miért szúr ki vele mindig a sors.
a külföldi katonai segédlettel 6 évtizeden keresztül, a magyar népen élősködő NEMZETIDEGEN, magyarellenes szocialista maffiózók, a 6 évtizedük alatt, mindent tönkretettek, szinte teljesen eltüntették a magyar nép vagyonát, milliókat tettek munkanélkülivé,... hisz alóluk már 1980-1997 között eladták, az üzemeket gyárakat, szénbányákat, vegyiműveket, bankokat, biztosítókat, boltokat
... a mindig idegen katonai segédlettel hatalomban lévő gazember szocialista horda, a magyar embereket kirabolták,... bérmunkássá tették saját hazájukban!!
2008-ra még aztán AJÁNDÉKKÉNT az őket
... hatalomban tartó "munkásosztályuknak" csődbe is vitték az országot!!!
@ 1.5 millió? Ugyan már, ÖTMILLIÓ!

________
2014.Október.05

Orbán Viktor miniszterelnök Székesfehérváron, a Jüllich Glas Holding Zrt. 30 éves jubileumi ünnepségén és központi irodaházának avatóján beharangozta azt a gazdaságfejlesztési programot, amilyenre hasonló szerinte nem történt még az országban.

5 MILLIÓ új munkahely jöhet létre, ha hiszünk benne és kőkeményen dolgozunk érte.

iflgazdasag.blog.hu/2014/10/05/januartol_5_millio_uj_munkahely#comment-form
_____________
@ Másfélmillió.

MOst akkor milyen munkat vesznek el es kitol??

www.kreativ.hu/cikk/ok_allnak_a_gyuloletkampany_mogott
süti beállítások módosítása