Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.25. 05:14 Fabius

Viktor és másfél millió munkahely

Tegnap óta töröm a fejem, hogy hol lehettek Orbánék nyaralni? Mert az üzemkészre töltött akkumulátorokkal felvértezett Viktorunk első megnyilvánulásaiból nekem a Seholsziget gyanús, ahol Lévai Giling-galang tömte a fejébe a tündérmesét, és elhitette, bármilyen csodához elég egy szép gondolat. 

Ezek után Viktor elmegy, átad, úszik az eufóriában, és úgy hullik belőle a közhely, mint wash & go előtt Vidal Sassoon hajából a lemezes korpa. Végül is újság ebben csak a szétszórt közhelyek végtelen száma, mert azt lassan megszokjuk, hogy egy újra betonozott járdát vagy üzemi öltözőben lecserélt keverőfejes zuhanycsapot is személyesen ad át. Remélem azért ügyel rá erősen valaki, hogy a sapi alá magyaroschan bedobott kokakóla mozdulat ne váljék megszokássá, mert abból lehetnek bonyodalmak. 

orbán-darling.gif

Ám az eufória mellett némileg szokatlan tőle az éleslátás, ami kutyakaja gyárba toppanva megrázó erejű felismerésre sarkallta: „A vak is láthatja, hogy az itt lévő emberek dolgoznak”. Nézzük el neki a döbbenetet, sokkoló lehetett a kormánya és a közvetlen környezetének számító Miniszterelnöki Hivatal után dolgozó jómunkásembereket látni ilyen hirtelen. 

Ezen bátorodott fel csak igazán, és csillagszóróként bevilágítva a teret szórta magából az ilyeneket: "nincs lehetetlen, csak tehetetlen". Na, most képzeljük el mi van akkor, ha két év balfaszkodás után a "lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodára pár percet várni kell" frázist dobja a melósok és az összegyűlt úri közönség közé. Ember nem lett volna aki megállja hahota nélkül. Így csak somolyogtak amit biztatásnak vett, ezért vett egy nagy levegőt és előjött a tutival:

Másfélmillió. 

A bátorságával önmagát is meglepte, mert azt a mámor közben is érezte, megint valami meghökkentőt talált mondani. Tépelődött kicsit, hogy a csend azért van, mert azt hiszik a fizetési céduláján szereplő összeget dobta ki a száján a rosszul beépített bullshit generátor, vagy mert tényleg nem értik, hogy az eufória másfélszeres szorzóval számolja az egymillió munkahelyet. Ezért picit bizonytalanul újra hozzátette: lehetetlen nincs, csak tehetetlen. 

 A tíz év alatt egymillió munkahely szöveget is a szellemileg hátrányos helyzetűeknek fenntartott elnéző félmosollyal kezelte mindenki, de ez a mostani másfélmillió egy-két év alatt kijelentés megkeseríti a nyálat a röhögő szájban. Úgy különösen furcsa ez a kijelentés, hogy január óta nyolc nagyvállalat - Car-Inside, Sanyo, Béres Gyógyszergyár, MKB, Tiszai Vegyi Kombinát, Nokia, Sanshin, Budapest Airport - jelentett be csoportos létszámleépítést. Pluszbónusz a csinnadrattával átadott Coca Coláról is kiderült, hogy az a beruházás is lehetett volna hússzor ekkora, ha alkalmas volna rá a hazai gazdasági környezet.

No, de eb ura fakó, bánat nekünk nem királyunk - vonta meg vállát a Kedves Vezető - és olyat is kimondott amit eddig soha: magas profitot kívánt a gyár tulajdonosainak. Kis lépés ez a világgazdaságnak, de nagy lépés a luxusprofit esküdt ellenségének.

857 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr174730623

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hányan szarták le Orbán új nemzeti konzultációját? 2012.08.25. 10:20:17

Nem mondhatjuk, hogy hétmillió háromszázezer választópolgár le se szarta Orbán Viktor május 30-án postára adott konzultációs kérdőívét, hiszen ezek az emberek konkrétan leszarták a nemzeti ál-konzultációt. Hétmillió háromszázezer választópolgár nem kül...

Trackback: Hová bújik Orbán Viktor a magyarok elől október 23-án? 2012.08.25. 10:19:17

Orbán retteg. Nem jelenik meg az állami ünnepségeken, nem mond beszédeket nyilvános helyen, nem konzultál, hanem értesít, és kordonnal vetette körbe a miniszterelnöki villát. Retteg attól, hogy megint kifütyülik, hogy megint lebuzizzák, retteg, hogy me...

Trackback: Boldog szülinapot Magyar Gárda! 2012.08.25. 06:12:05

Nagy napra virradtunk. A Magyar Gárda ötéves lett. Miután kívánt valami szépet, elfújta a tortán a gyertyákat, a szülők eldörzsölték a könnycseppeket szemük sarkában, és megsimogatták szép kopaszra nyírt buksi fejét, itt az ideje, hogy szembenézzenek v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefi vazzeg' egyszerü vagy mint a lejtő... :)

szerintem nem te hajtottad el aztat a palit, ilyen hülyéhez az ember még bottal se piszkál, annyira senki nem lehet kanos. :)
@batka manó: hát nem tudom...mert hogy ha nagyon vonzó a hölgy akkor a pasik szarnak arra hogy sötéthülye....
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"A félsváb elhagyott."

Egy ajtó becsukódik, de megnyílik egy másik. Talán hamarabb mint gondolnád. Jövő héten kezdődik a Zsidó nyári fesztivál, kitűnő programokkal és számtalan ismerkedési lehetőséggel. És ha van kedved, beugorhatsz a lubavicsi ortodox fiatalok ismerkedési estjére is, ahol bizonyára tisztelettel és szeretettel fogadnak.
Az megvan a Szex és New York-ból, amikor Charlotte bekopog a rabbihoz, azzal, hogy zsidó szeretne lenni.
- We are not interested - mondja a rabbi és rácsapja az ajtót. Viszont a harmadik próbálkozásra már sikerrel járt.
@Gábriel angyal: a tettei alapján. Tehát sok negatív tapasztalatod volt a tettek alapján, azaz sok érintettel vagy napi kapcsolatban, leültél, eldumáltál velük, és negatív vélemény alakult ki benned?
Az érintett poszt kommentjeit nem akarom elolvasni mert bizonyára nem bírná a gyomrom. Azért kössz.
@Penivaldes:

van az a (szellemi)mélység ahol a legvadabb férfi is meghátrál...mert annyit már nem ér egy kóbor numera. :)
@batka manó: ugyan én még olyannal nem találkoztam, hogy egy pasit a nő hülyesége elriasszon.:))))
@batka manó: egy kalandért bámit megtesznek a férfiak!
@a szív fészkei: igen! én úgy tudom eleve olyan neveltetésben részesült hitler ahol sokszor hangzott el, hogy a zsidók bla.bla... Tehát valóban nem ő kezdte.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ez a hála, mert segíteni próbálok? :))
Próbáltad orálisan kiengesztelni?
Itt úgy is gyakorolsz ezerrel...
@a szív fészkei: mivel a szerelem és a politika két külön dolog. A szívügyek mindenkit megérintenek. :-) Stefi is rájön, hogy nem vagyunk mi lelki szegények, ha érzelmekről van szó :-)
zsidókat kergetik amióta világ a világ, mindig is az volt velük a gond, hogy:

- ök mások, másként gondolkodnak a világról
- mivel mindig kergették öket, hamar megtanulták, hogy ezt a gondot pénzzel orvosolni lehet, ezért aztán azért kergették öket mert volt pénzük...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: akkor meg mit ajángatod neki?
Különben is velem senki sem törődik? mindenki a Stefit vigasztalja!
Tessék engem is vigasztalni!
ja és az ember általában azt fikázza amit nem ismer, én is utálom a kelkáposztát pedig életemben nem kóstoltam, csak úgy ránézésre...
@Fabius: Jaj milyen vagy! Szegény lány nem is érti a humorod. És oda nem is engedte a féladag sváb kezét, tehát azért szakított vele épp, mert nem lett szálkás. :-DDd
@rodeo36: Mit szólsz a kis izraeli csodazongoristához? Az valaki, Orvbán meg senki.
@Penivaldes: Boli is utána akar beszélgetni, pedig neki mekkora lelki is van!!
@a szív fészkei:

nem akarok Boli nevében nyilatkozni, de akar a franc utána beszélgetni...max egy spangli azt szunya :)
@batka manó:

Főzeléknek rémes. De a rakott kel, főleg leöntve egy vödör tejföllel... fehér kenyér, hideg száraz nagyfröccs... :D
@batka manó: Meg mivel a föld annyira szentség volt anno, nem is engedték a föld közelibe a beste zsidaját. De a pénz fújcsúnya volt, igazi nagyság nem ereszkedett le odáig, hogy érdekelje, miből él - így azzal machinálhattak, finanszírozhatták a földesurak szórakozását. Hogy meg is éltek belőle, az újabb ok volt az utálatra. Orvosnak se akartak a nemesek állni: rothadtó, a harctéren szerzett égett, szúrt sebeket varrogatni a bűzben-vérben, gennyben, fújjj!
Ügyvédnek se álltak akkoriban a fényes páncélúak, hülye kofalármát végighallgatni, fújj! Verseket is zsidó "négerekkel" irattak a trubadúrok, az se uraknak való volt - pláne, ha tudott egyáltalán írni - , fújj. Színészként marháskodni mások előtt a deszkákon?? Fújj.

Pech, hogy mára ezek lettek a coolságok.
@a szív fészkei: Ez a hülye emberiség mindig csak a zsidókérdést találta fel ECOilag, de más egyebet sosem tudtak. :)
@batka manó:
Előtte is beszélgetés, vacsika, egy kis zene, pia, aztán...
Nem ám ilyen állati módon, mint egyesek! :))
Spangli... Nem szoktam, nem vagyok én olyan.
Inkább egy jó kis whisky.
@a szív fészkei:
én azt imádom, amikor felfedezik időben...mind a nagyok ilyenek de ehhez kellenek szülők vagy barátok akik felfedezik bár már létezik tudomány amely pontosan megmondja ki mire igen és mire nem

ezt orbánnál kellett volna de romáéknál ez nem megy hát kondás helyett miniszterelnököt gyúrtak belőle mint szarból pogácsát

brühühühühühü

most a meggyescikken rihegek atekesekmilyentektelenek
@a szív fészkei:
Ezek milyenek... :) Semmi lélek, csak a mu.. :))
@Gábriel angyal:

gábriel vazzeg, az fene nagy emberiség' az indiánokat is kiirtotta szemrbbenés nélkül, az emberiség' mindenre lő aki/ami más (mert más a szine, mert másként gondolkodik, mert más isteneket imád, mert másként szeret) mint ö...
ha érted jó, ha nem hiába minden.
@lbm: Az Eco könyvben az aranyos, hogy ez a Simonin kapitány + titkosügynök és orvgyilkos - szakmai ártalom - úgy utálja kiskora óta a zsidókat, akik ellen készíti a nagy összeesküvéses jegyzőkönyvét, hogy életében egyetlen egy zsidóval találkozott felnőttként, aki szimpi is volt neki.
Mivel Egér el akarja olvasni, nem lövöm le a poént.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

jó van na, spangli, whisky aztán a szunya...igy is jó :)
@batka manó: Ezen csodálkoztam én is, mikor írta: mert én is ezt tudom olvasmányélményeimből. Hálisten csak onnan, mert én megúsztam eddig a pasik részéről cigit és az azonnali szunyát is utána. :-DD
@batka manó: Csak nem azt akarod botrányos módon állítani, hogy mások is szenvedtek a történelemben??? :)
@batka manó: Én is utálom. Bár a rakott kel ehető azért.
@Penivaldes: Ki hagyott el? Charlize, vagy a fekete magyar mása szandálban?
@a szív fészkei: Ja ez Bolinak ment volna@ob.szerver: Kutyaharapást Csanci szőrivel???? :-))
@a szív fészkei:
Haydn zgr versenyt játszanak a gyerek imádja a zengő visszhangos zongorahangzatokat és a Steinway jó erre hátha még tiporja is a pedált hozzá...így lehet klasszikusból romantikusat csinálni...
imádom amint majdnem áll a zongora előtt...nagyszerű
@a szív fészkei: @Penivaldes: Bocs összekevertelek Bolival, azt hittem, őt kell vigasztalni!

Téged ma is bókokkal üldöztek, kivételes helyzetben vagy!
@rodeo36:
na most jól lebőgtem nem is Steinway hanem ahogy az dukál Nagy Bösendorfer

brühühühühühü Mozart kedvenc hangszere
@rodeo36: Gondolom, a minőségük szecsko jedno, nem? A gyerek itt a lényeg.
@Gábriel angyal:

hülye vagy vazzeg' (már bocs), szerintem egy zsidó se mondta soha, hogy más népek nem szenvedtek...
más: te képben vagy, hogy ismerösöd - ne adj isten barátod - zsidó, vagy akár tudtán kivűl zsidószármazású, mert nekem lövésem nincs, csak tippelni tudnék ha akarnék, de tuti nem találnám el. Ha öszinte akar az ember magához lenni akkor sok esetben azt sem tudja benne milyen vér kevereg. Nálam pl az anyai vonal egy darabig tiszta ügy, de már ott is lehet dél szláv beütés, de pl. apámról dunsztom nincs azon kivűl, hogy kálvinista vidékről származik...
A nagy példakép: [..]"
"Szuperdepressziósnak" nevezte Berlusconit szintén az Il Fatto Quotidiano oldalain Vittorio Feltri, az Il Giornale napilap volt főszerkesztője is. Feltri azt mondta, Berlusconit 25-30 másodperces dührohamok szállják meg. Ennek ellenére esze ágában sincs utódot találni, ismét ő akar lenni a jobbközép miniszterelnök-jelöltje. Már megvan az új párt neve is: Grande Italia (Nagy Olaszország) lesz - jelentette ki Feltri." A klónja se marad el tőle, csak kevesebbet dugványoz.
@batka manó: Ajaj, délszláv, az most Stefinél embargós!!
@batka manó: "Anyám kún volt, az apám félig székely, félig román, vagy tán egészen az. Anyám szájából édes volt az étel, apám szájából szép volt az igaz." ;-)
Házi hülyék már nyugalomba vonultak, lejrt a melóidő? Itt vannak szép színes ábrák nekik a csudijó kormányzásról: egyenlito.blog.hu/2012/08/25/orban_nem_erti
@a szív fészkei:
ezt majd a gyerektől kérdezd ...csak szakember tudja de hatalmas diferencia...a gyerek bemutatta a végén a szerzeményét vagy improvizációját...na az a lényeg a gyerek nagyon tud árad belőle a zene...ott van pesten menj el hallgasd meg élőben...a keze mérete behatárolja mit tud játszani és mit nem...majd ha megnő a keze véglegesre és meg is erősödik akkor lesz érdemes meghallgatni

majd számolj be
@a szív fészkei: húúú, ha én most feltárnám hogy milyen család a miénk, asszem stefike azt mondaná : " micsoda fertő..." :-D Nem is mennék bele, de ha engem már figyelmen kívül is hagyunk, akkor is még én is jócskán belekavartam a "tiszta" vérvonalba... :-D Valahogy a mi családunk nem petricsészéket keresett párnak, hanem ment a szerelem hangja után. :-D
@a szív fészkei: Nekem szerdán magyarázta a kazak barátom, ha nem is nagy kerek, de mandulaszemekkel, hogy egynyolcad mértékben zsidó vér folyik benne.

Basszus, a vezír kazahsztáni nyitása is zsidó összeesküvés műve lesz.
@batka manó: Azt vetted hogy kb. fél órája írtam, hogy a nézeteik vagy az eszmerendszerük az, amelyet adott esetben kritizálok? Az egyént max. a tettei alapján és sosem azért aminek született.
Na egy újabb szolíd családgyilkos: www.borsonline.hu/20120825_verfurdot_rendezett_a_20_eves_encsi_ferfi

Ez meg pláne abszurd: www.blikk.hu/blikk_aktualis/megkapta-a-segelyet-a-csaladirto-2103945

Ilyenkor nemhörög a gárda?? Hogy hová megy a bücsületes adózók pénze????
@Habakuk999: Igen ami jó azt nekik köszönhetjük a többi a fertő meg a magyarosch genetikai alattvalóság. :)
@Gábriel angyal: de egy zsidó származású ember, főleg ha nem is tartja a hagyományokat, az milyen másféle eszmerendszer szerint él? Ember! Az, hogy minek születünk nem befolyásolható dolog.
@rodeo36: Nincs rá jegyem drágám. Meg pláne pénzem se a jegyre. Ez van. :-(
@Gábriel angyal:
17:30 "Izgalmas ország Kazahsztán: igazi férfiembereket terem". 80 fok a hőingadozás, Orbán viszont azt gondolta, ő bátor legény, és nekiállt egyezkedni velük.

idézet innen: fenteslent.blog.hu/2012/08/25/elo_kozvetites_orban_viktor_a_tranziton?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_08_25&utm_campaign=index

Félreérted: sajnálom szegény vezírt, hogy megvezeti a ronda zsidó világ-összeesküvés.

Előbb jól felhígítják a férfias kazak vért, aztán jól tőrbe csalják szegény bátor vezírünket.
Nem szép dolog!
@Gábriel angyal:

valakiről - csakis a tettei alapján - honnan tudod hogy zsidó??? Ez nekem nem kerek.

Más: ha leforditom újmagyarról amit mondasz:

akkor minden bajunknak a zsidók az okai, és nem az emberi hülyeség, kapzsiság, becstelenség. Akkor a komplett orbáni vezérkar és kedvezményezetti baráti köre - csupán a tetteik alapján megítélve, lopnak csalnak, hazudnak - zsidó( zárójelben és/vagy cigányok)???

vagy hogyan van ez?

ui: a kérdésre nem válaszoltál: tudod-e hány zsidó(származású/vérű) jó ismerösöd, esetleg barátod van???
@Penivaldes: Ne légy szomorú kérlek! Küldjek virágot? Komolyan.
@batka manó: Vagy esetleg ő maga is az.:)

Magyarországon ez azért bárkivel előfordulhat az egy kivétel Stefitől eltekintve.
@batka manó: "valakiről - csakis a tettei alapján - honnan tudod hogy zsidó??? Ez nekem nem kerek."

Nem kell tudnom, hogy valaki zsidó vagy sem. Az emberek tetteit pedig az örök erkölcsi értékek alapján lehet a legjobban megítélni.
@Penivaldes: @--)---
tessék, egy soha el nem hervadó virtuális rózsa.
Élményfürdő: [..]"„Igyekszem őszintének lenni, de tudom, hogy minden mondatomért vállalnom kell a felelősséget” – kezdte a Tranzit fesztiválon tartott közönségtalálkozót Orbán Viktor. A miniszterelnök volt a három napja tartó kőszegi fesztivál főfellépője a Jurisics vár udvarán, ahol már eddig is számos miniszter, államtitkár és közéleti szereplő vett részt vitákon és előadásokon.

A fesztivált valahogy úgy kell elképzelni, mint az internetes generáció Tusványosát, ahol a Mandiner, a Jobbklikk, a Konzervatórium és a Heti Válasz vezetik a színpadokat (minden nap megjelenő kiadvány is volt FesztiVálasz néven), napközben előadások és viták, este pedig koncertek vannak. A közönségtalálkozó összetétele ennek megfelelően alakult - nagyobb részben Orbán szavaival “a nemzeti-keresztény oldallal nem ellenséges fiatalok”, kisebb részben Rogán Antal, Hoffmann Rózsa és Rétvári Bence voltak jelen." A java.

index.hu/belfold/2012/08/25/a_ketharmad_all_mint_a_covek/
Lassan lépek csucsukálni. Jó éjt mindenkinek. :)

youtu.be/hcm55lU9knw
@a szív fészkei: szegények :((
Még a nap is szebben süt egy örömteli együttlét után.
ez a félázsiai népség meddig tűri még hogy egy dakota mini sztár álnoka legyen...

a fides mafia át hamuvá kell tennetek ahhoz hogy a haza elinduljon...

cigánykodásban a dakota és a bűnszervezete a császár...
Lehet Pécsett is kéne rendezni egy fiktív gárdaavatást, hogy jobb legyen a közbiztonság, főleg, hogy ezek szerint megdőlt az a vélemény, hogy nem állítható minden sarokra rendőr. Csókakő lakossága 1200 fő, erre jutott 600 rendőr. Szerintem ez új rekord :D

barikad.hu/gardistak_miatt_rohanta_le_csokakot_a_rendorseg-20120825
@Knósszosz:

Ha nem is irónia, de mindenképpen szándékolt volt az, miszerint rávezessem vitapartneremet(?), hogy az Orbán-Lévai házasság felhőtlen boldogsága mögött azért bújkálnak, bújkálhatnak olyan dolgok, amiket nem tudunk, és nem is ránk tartozik. Továbbá azt a tapasztalati tényt (nem csak saját), miszerint az idilli kép csak a 4 falon kívülről nézve idilli. Nem szabad mindent elhinni.
MIndezzel nem kételkedni szerettem volna abban, miszerint Viktor és Anikó boldog házasságban él, hanem átadni stefikének valami parázsnyi kis gondolatmorzsát arról, hogy e boldogság mögött leginkább Anikó erőfeszítései lehetnek.

@Cirbolya_sentinel:
@a szív fészkei:

Akkor pardon, hogy bocsánat, úgy látom, igazatok van. Tiszteletem tárgya nem Viktor, hanem egy státusz.
Ráadásul ez (ti. a miniszterelnöki rang) nem is Orbán Viktoré, mert ő most csak viseli, mivel szabad választások útján őt választotta a nép. Ha majd nem őt választja, akkor ez a tisztelet kiürül (Ha Orbán Viktor úgy kormányozna, ahogy 2/3-dal tehetné, akkor nem ürülne ki tiszteletem irányába, de mivel nem ezt teszi, így jár).

Na jó, rendben.
Akkor maradjunk annyiban, hogy Orbán Viktorral szemben sosem nyilvánultam meg tiszteletlenül (ez igaz is), de ebben ki is merül minden pozitív figyelmem iránta.

Stefike viszont tiszteli, de sőt, rajong érte, ergo ő nálam sokkal inkább pozitív érzelmi töltettel rendelkezik Orbán Viktort illetően, neki sokkal inkább könnyű dolga van, ha Viktorról van szó.

Szóval, negyedszer kérdezem , kedves
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Téged (aki láthatóan nagy tisztelője és rajongója vagy) zavarna, ha kiderülne, hogy Orbán Viktor származásilag félig cigány? Problémát okozna ez a hír neked? Be tudnád illeszteni e tényt koordinátarendszeredbe, vagy syntax error hibaüzenet hagyná el hipotalamuszodat?

Én már kifejtettem, mit gondolok erről, most rajtad a sor.
Tudom, nehéz helyzetbe navigáltad magad (illetve én téged), s nem is tudod, mit tégy (inkább lapítasz), mert a témában itt tett korábbi megnyilvánulásaid után nem tudsz jó választ adni kérdésemre.
Erre mondaná Polgár Judit: " Nagy a baj, mi?"

Elfogadóbb vagy-e irányába nálam, aki nem rajongója Viktornak?
Gyerünk kislány, viríts!
@Habakuk999:
"Nem véletlen a vének, az akszakalok, a bölcsek tanácsa társadalmi döntésekben való erős részvétele.
Nekem szerencsém volt, - egyrészt jókor jött a pofon, másrészt engem nem a hatalom maga érdekelt illetve érdekel.
A vezír ebből a szempontból szerencsétlen, az egyetemről való kikerülését követően minden idegszálával a hatalmat hajszolja a Duna parti házban. "

Mondasz valamit.
De lehet, hogy pont Viktor a kivétel, az a valaki, aki képességeivel, éleslátásával és j helyzetfelismerő képességével kinavigálja ezt az országot abból a posványból, ahová évszázadok (de legalábbis a XX.) juttaták.
/Mert fikarcnyi kétségünk se legyen, ez az ország egy "erdei pocsolya, csupa sár, dagonya", amiből jó lenne végre kikerülni, és nem fokozni, hanem csökkenteni azt a márhetetlen szakadékot, ami köztünk és a világ szebbik fele közt van./

Kétségünk afelől se legyen, hogy Viktor pont amiatt nem tud lenni kivétel, amit te írsz. Most már második kormányciklusát tölti, de leginkább az beszédes, amit e kettő között művelt! Lazán megszavazta Medgyesy Péter hitelre beígért programját ( Medgyesy nem tett mást, csak betartotta azt, amit ígért, ergo neki erre VALÓS felhatalmazása volt), most meg nem átalott elmúltnyolcévezni.
Ész megáll, komolyan.

Egy évtizede egy nagy, piacvezető multinál dolgoztam. Jó menedzsmentünk volt, de valahogy a hollandok (anyacég) fejébe nem ment bele, hogy hogyan kerülhet egy 35 éves fickó (nem én, sajna) vezérigazgatói székbe?Persze úgy, hogy a részvényesek megszavazták, és volt egy kis passzátszél is.

Szerintük egy ilyen fiatalembernek egász egyszerűen nincs kellő élettapasztalata ahhoz, hogy jól vezethessen egy 50 Mrd Huf feletti éves nettó árbevételű céget. (Egyébként nem vezette rosszul, de azért volt, aki segítette ebben.)

Most képzeljük el azt, hogy Viktor 88-89 ben még KISZ tag volt, 98-ban pedig (10 évvel később, nulla munkatapasztalattal, még mindig fiatalamebrként) egy országot vezetett.
A nulla munkatapasztalat nem azt jelenti, hogy ne lenne munkának tekinthető az, amit a fideszben/Parlamentben végzett, hanem azt, hogy nem volt módja átélni azt, hogy milyen egy átlag melós élete, milyen polgárnek lenni ebben az országban - mert ez merőben más, mint bemenni a Kossuth tér 1-be.

Szerintem van abban valami, amit a vének tanácsáról írsz (ti. bölcsesség, és itt nem dakota/navajo/sziú indián aranyköpésekre gondolok), illetve abban is, hogy egy olyan embernek, aki gyakorlatilag zéró időt töltött el a hétközanpi munka világában - kvázi sosem volt főnöke - az hogyan tud a realitás talaján mozogva súlyos döntéseket hozni egy egész országról.

E kérdésre a választ eme ország jelenlegi helyzete, az emberek életszínvonala is megadja. Beszédesebb mindennél.
@lbm: Mivel múltkor írtad, hogy valahol kedvelsz, küldök valamit, aminek révén még jobban megismerhetsz. :)

youtu.be/mDvdvtd5rjw
@a szív fészkei: A szalámi még odébb van, a kritika meg senkinek sem árt.:)
@Zébácsi:

A bölcsességhez a tapasztalat is kevés, ha valaki nem hajlandó tanulni a hibáiból. Ha elutasítja a valóságot. Ha mindig más a hibás. Az olyan ember ugyanazokat a köröket futja egész életében és nem érti, miért szúr ki vele mindig a sors.
a külföldi katonai segédlettel 6 évtizeden keresztül, a magyar népen élősködő NEMZETIDEGEN, magyarellenes szocialista maffiózók, a 6 évtizedük alatt, mindent tönkretettek, szinte teljesen eltüntették a magyar nép vagyonát, milliókat tettek munkanélkülivé,... hisz alóluk már 1980-1997 között eladták, az üzemeket gyárakat, szénbányákat, vegyiműveket, bankokat, biztosítókat, boltokat
... a mindig idegen katonai segédlettel hatalomban lévő gazember szocialista horda, a magyar embereket kirabolták,... bérmunkássá tették saját hazájukban!!
2008-ra még aztán AJÁNDÉKKÉNT az őket
... hatalomban tartó "munkásosztályuknak" csődbe is vitték az országot!!!
@ 1.5 millió? Ugyan már, ÖTMILLIÓ!

________
2014.Október.05

Orbán Viktor miniszterelnök Székesfehérváron, a Jüllich Glas Holding Zrt. 30 éves jubileumi ünnepségén és központi irodaházának avatóján beharangozta azt a gazdaságfejlesztési programot, amilyenre hasonló szerinte nem történt még az országban.

5 MILLIÓ új munkahely jöhet létre, ha hiszünk benne és kőkeményen dolgozunk érte.

iflgazdasag.blog.hu/2014/10/05/januartol_5_millio_uj_munkahely#comment-form
_____________
@ Másfélmillió.

MOst akkor milyen munkat vesznek el es kitol??

www.kreativ.hu/cikk/ok_allnak_a_gyuloletkampany_mogott
süti beállítások módosítása