Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.13. 04:43 Fabius

Vona vagy Mesterházy legyen Orbán új legjobb barátja?

Címkék: fidesz koalíció jobbik vona gábor

Az van, drága Feleim, hogy ha így haladunk nem választásokat kell kiírni 2014-ben, hanem a Ki legyen Orbán Viktor új legjobb barátja versenyt. Ezek a mi ellenzéki pártjaink nem leváltani akarják Orbánt, hanem haverkodnának vele. A szocik a köztársaságért Suchmann szerint, a radikálisok meg a szocik eltakarításáért. Miért nem csináltok mindjárt egy nagykoalíciót? A Simicska-Nyerges-Velez körbe beveszitek Szabó Gábort, csóri úgyis éppen elbukta a Szegedivel közös pólóbiznisz ráeső felét, - meg az utóbbi időben kiderült, nem finnyásak nagyon, ha pénzről van szó - és máris meg van oldva minden. 

Vona Gábor a hétvégén Borzonton kijelentette: pártja szívesen együttműködne a Fidesszel abban, hogy „eltakarítsák a magyarországi politika színteréről a Magyar Szocialista Pártot”. Vagyis van az az eset, amikor megtörténhet a hangoztatott lehetetlen, a Jobbik visszakúszna Orbán mellényzsebébe, és egy a zászló egy a táborosat játszana ismét. Hiába no, polgári körös szalonnából hamarabb lesz zsidó rabbi, mint rendszerkritikus radikális pitbull. Legfeljebb ilyen szőrét borzoló pincsi lesz belőle, aki ugyan méltatlankodva elkaffogja: "a Fidesz-kormány bizonyos szempontból még a Bajnai- és Gyurcsány-kormánynál is gyengébben teljesített, mert nem hozott fordulatot a magyar gazdaságban," de megnyalja a kezet és csóválja a farkát azonnal, ahogy az méltóztatik a Kurultájba anyagilag - 70 millió - is beszállni. Mit csodálkoztok? Nem mondtam, hogy szeretik a pénzt? Karvalytőke vagy orbánfinanszírozás egyre megy, csak legyen. Most, hogy Viktor fölfedezte magában az elrejtett félázsiait, a zászló és tábor szentségekhez felsorakozik a közös jurta is.

Hihetetlen ellenzéke van a Vezérnek nem? Háromból kettő tud olyan eshetőséget, mikor leváltás helyett közösködnének vele, a harmadik meg aki közösködni nem akar, az úgy nyerne választást, hogy nem állít jelöltet. Úgy látszik az unortodoxizmus fertőző, és mindannyian ebben szenvednek egytől egyig. Az egyes számú Pótviktor kezdhet kapaszkodni a székébe, mert lesz érte akkora tülekedés - még - mérhető támogatással bíró pártvezérektől, hogy mire kettőt pislog koalíciós partner helyett fővadásznak fogják hívni, aki meglőheti védett madaraink közül az úrvacsorát. Akarom mondani az urai vacsoráját.

480 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr964709231

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.13. 10:09:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: 120 ok, ami miatt nem szavaznék a Fideszre 2012.08.13. 08:42:14

Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. Ha kihagytam valamit, írd meg kommentben! * 1. A Kubatov-lista 2. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezése 3. Kósa és Szíjjártó nyilatkozatai az ország csődközeli helyzetéről 4. A 2010-es választás ...

Trackback: Ne takaríts, takarodj! 2012.08.13. 08:40:41

A Jobbik szívesen összefogna a Fidesszel, hogy eltakarítsa az MSZP-t, jelentette ki Vona Gábor pártelnök szombaton Borzonton, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) táborában. Gratulálok, kedves Vona Gábor! Sorolnám, hogy kiket sértett egészen biztosan vérig ez...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

innen is láccik mekkora gittegylet az egész magyar politikai celebbanda

a kurva annyukat

brühühühühühü
@rodeo36: ennyi, nem tudok mit hozzá tenni...A magyat rögvaló, a magyat ugar, hol csak gaz és lehúzás van.
drorvbán rákos(i) már ne vegyen tartós tejjet...
A szar már csak szar marad, hiába játssza is el a hős ellenzéki jobboldalit.
Amikor kell, csontig nyal és liheg a gazdinak - hát persze, hogy pénzért, evégre a tartás, vagy mi...
Ha valakinek kétséges, hogy a '14-es választásokkor a jobbik miféle változást akar, azért nagyon-nagyon nem kell megerőltetnie magát.
fabius, ez újdonság?
megvan az a törvény (illetve a megszavazása), amikor Vona felállt, egyenesen felháborítónak nevezte, meg magyar-, nemzet-, magyarnemzet- meg mittoménmilyenellenesnek - majd a jobbik hűségesen megszavazta? mindezt úgy, hogy a kdnp ellenkezett, és csak a jobbikkal volt meg a 2/3?
Hiába, Magyarországon a polgárságot is úgy kell kinevezni, mint ezer fundamenumtalan kulturális intézményt: nincs polgárságunk. Ez az ország penészes, feudális, tarthatatlan romlottságát talán legjobban polgárságának szörnyű, silány gyávasága mutatja. Egy zagyva, kevés polgárság, amelynek élelmesei sietnek felkapaszkodni az uralkodó osztály pódiumára. Mely a polgári címet szégyelli.
A magyar polgárság csinált talpnyalást, üzletet, kalábriászt, (=hazárdjáték), de forradalmat soha, s ezért nincs! Ady E
… A magyar társadalomban, mint minden fenékig romlott társadalomban privátim, kis körökben, bizalmas tereferék közt vidáman és szemérmetlenül szoktuk tárgyalni mindezt. Vezető státuszférfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek. Ady 100 éve!
@Secnir:
A látszat. Arra azért ad. Most képzeld el a kétbites (tudjuk, Gábriel mindjárt hozza a statokat, hogy mennyi felsőfokú végzettségű kétbitesük van) jobbos beájult nézőt, aki beszart a gyönyörtől, hogy figyeld: "Hőőő... de beóvasott a Vikktornak! Faca, kemény gyerök ez, mint a kádszélle!"
Az olyan kis apróság, hogy ezek után pedig nem mer ellene szavazni, már hol potyogna le a kis árpádsávos homloka mögött?
Viccelnék, ha feltételezném, hogy fel véli valamelyik is fedezni netán a két tett között a nyilvánvaló... seggnyalást? Tulajdonképp sok minden volt Vona akkor is, csak ellenzéki nem.
Miért nem változtatják meg a köszönésüket erre:
"Gazdi, csak morgok, de nem harapok, sőt talpat nyalok, hisz láncos kutya vagyok!"
ja, megvan, áprilisban az összeférhetetlenségi tv. miatt.
OFFFFFFFFFFF!
Bocsi, ezt nem bírom kihagyni! :))

"Medvebűnözés Norvégiában!" (Beszarás...)

hvg.hu/panorama/20120813_medvebunozes_norvegiaban

"Több mint száz üveg sört és minden élelmiszert elfogyasztott az a medvecsalád, amely a napokban betört egy norvégiai hétvégi házba. Az anyamedve és három bocsa még a falat is áttörte."
Bazz, a készpénzt és az aranyakat nézték? Az megmaradt?

ONNNNNNNN! :D
Úgy látom Fabius is elkövette azt az "apró" hibát, hogy nem idézte végig a mondatot, amely ugye így szólt :)

"..ha a Fideszben meglenne a hajlandóság, akkor a Jobbik szívesen összefogna, hogy együtt eltakarítsák a posztkommunista pártot, ám a nagyobbik kormánypárt ehelyett a Jobbik bomlasztásával van elfoglalva."

Ebből pedig tisztán látszik, hogy a vége adja meg mondandójának a lényegét. Tehát az a nagy büdös helyzet, hogy sokkal inkább a fityesz és maszop fog adott esetben összefogni. :)
Jó, majd válasszatok, hogy viktos-gárda paraszt-mutyit akartok,
vagy viktoros-maszop parasztmutyit.

Ha esetleg nem lenne viktor egymaga elég nagy suttyó.

( a nemválasztó )
@Cirbolya_sentinel:
YESSSS! Ezt viszont egyik oldal sem érti, úgyhogy... :((
@K.Tomoceusz:
Nézd, ha nem választanék, legalább nem ugatnék bele, hanem csak hátradőlnék.
drorvbán és a fides mafia a hibás ...
szentkétharmaddal akár rendes országot is csinálhatott VOLNA...
hejette haverok, buli, védelmi pénz stb...
összes közpénzt ellopják, de az 57 billió ofsórba vitt az a kisebb
a nagyobb kár a TÁRSADALOM SZÉTVERÉSE és az ERKÖLCSI VÁLSÁG
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: A jobbik bársonyszéket akar, és azt hiszi, hogy majd tudja visszafelé simogatni a hiéna szőrét (mert azért a fidesz nem oroszlán, nem igaz?:D).
@Fabius: Az lmp meglepi volt, az mszp is. Az egyik, hogy ilyen cirkuszt vág ki jelölt nélkül, az mszp meg azért mert lepaktálna pont orbánnal (WTF?!). De a jobbikon mi a meglepi?!Ha az lmp-re azt mondtuk, hogy szopna, nyalna, akkor nem tudom a jobbik mire lenne képes, hogy megint bent legyen, és közel kerüljön a bársonyszékhez. Ki tudja, lehet, hogy vona is beiratkozik zsidóképzőre?!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Norvégiában nem hívhattyák norvégoknak a cigányokat... nyilván a medve virágnyelven az a cigányt jelenti
@dr. Bubó:
:)) Svéd kisebbsíg?
Felénk a "medvék" svéd rendszámossal közlekednek rendszeresen!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Lehet, nem gond, csak akkor nem kéne a nullát osztani, ha magam nem teszek VALAMIÉRT!
A többi meg csak blabla...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: elmondom megegyszer, jo?;-)

joga van hozza. ne orbanosodjunk. a helyzet ketsegbeejto. hagy essen/essunk ketsegbe, jo?:-)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nézd, ha hátradőlnék, attól ezek még a nyakamban ülnének.
Majd ha a nemszavazókra nem vonatkoznik az adózás meg a sok idióta fidesztörvény, akkor hátradőlök és szarom le.

De ha mondjuk te szavazással akarsz megszólítani egy pártállamot, akkor csak tessék.

Biztos nagyon érdekli őket, hogy mire húztad az ixedet.

Mikor is volt már olyan ?
@K.Tomoceusz:
Értem. Tehát csak a narancsbolsi szavazók menjenek el, akiknek más a véleménye, az minek?
Valahogy sántít a történet.
Persze a fidesznyikeknek ez megfelelne...
NO COMMENT!
Index címlapon :

" Semmilyen statisztikai adat nem utal arra, hogy a keddi GDP-adat ne recesszióról árulkodna majd "

Fasza.

Ezt 2 éve még úgy írták volna, hogy

- Nemzethalál, országrombolás, lámpavasra mindet -
@Gábriel angyal:

Melyik párt posztkommunista?

Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)

Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag

Harrach Péter – MSZMP-tag

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár

Varga Mihály – KISZ-titkár

Rogán Antal – KISZ-titkár

Deutsch Tamás – KISZ-titkár

És ezt persze a Jobbikban nem tudják. Mert a nagy antikommunista Jobbik nem mondja el ezt minden héten legalább egyszer a parlamentben!
@K.Tomoceusz: sajna, pont ez a cél: ne érdekeljen semmi, de semmi, és ami a legrosszabb, őket sem érdekli senki más nézete, véleménye, léte. A hatalom mindig egoista, de ennyire nagyon kevés hatalom, ilyen saját karanténes, tiltott városos elzárkózós csak dktatúrák jellemzője.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Másavéleménye ?

Elmegyek, föliratkozok az Orbán listájára, és aztán ?

Mondtam már, hogy a mi kerületünkben már 2010-ben is a választások alatt mondatták le a nemfidesz jelölteket ?

Kötelező lenne a végén az egyetlen állva maradt viktor-cigányra voksolnom.

Hát kell ez az én öreg szivemnek ?
2002-ben ketten kaptak agyvérzést a szavazófülkében.
Az MSZP elkúrta, még a kőgolyó-agyú tagjai is dobtak egy hátast a koala-hírre, orbán meg a segítségükre sietett. Átszólt a havernak, csináljon már egy kicsi műbalhét, "mennyire utáljuk őket, kinyírjuk az undorító ellenséget" - szöveggel és kész. A kőgolyók megnyugodnak, visszagurulnak a gödör fenekére, mehet minden tovább.
Kellert kirúgták, mert a párvezetést kritizálta, ez a balrabbi meg hadd mondja ki a titkos tutit... Kezd kurva átlátszó lenni a dolog.
@Cirbolya_sentinel: És mikor döntött meg egy diktatúrát egy szavazás ?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: egyszeruen jol sikerult a regisztracios otlet... es jelenleg nincs kire szavazni a fidesz ellen. de mondjuk kurvakonnyen bajba kerulhet az ember ha megteszi. erted... a semmire kockaztatni? csak hogy aztan elmondhassa az ember, hogy hu de jol megmutattam nekik? szuicid dolog. azt mondjak, sokkal hasznosabb egy elo gyava mint egy hosi halott. majd mashol megbecsulnek minket. ez nem az az orszag ahol, amiert kockaztatni erdemes...
A végén még tényleg kikaparják Orbánnak a hatalmi gesztenyét.
endresy.blogspot.hu/2012/05/zavarhorgaszatigesztenyekapirgalas.html

Csak ezzel ott lehet a gond, hogy Vona nagy hatalmat akar, tehát egy modern weimar lesz. Mesterházi meg nagyobb befolyást. Abból meg egy mszp-szdsz huzavona szerű működésképtelenség lehet.
A Fidesz-MSZP nem egyszerűen koalició lesz, hanem új párt alakul, Nyugdíjasok Pártja néven.
Hárommillió tuti szavazó, non-stop kétharmad.
Lesz még pár oligarcha, arisztokrata néven.
Hozzájuk csatlakozik még a hivatalnokréteg.
Hogyan lesz ez a rendszer fenntartható? Ki fogja a cehhet állni?
Erre nem szokás gondolni. Majd behívunk (nagy kegyesen beengedünk) pár multit, minden előnyt biztosítunk nekik (no szakszervezet, no környezetvédelem, milliárdos támogatások) majd megpróbáljuk megkülönadóztatni őket.
Tulajdonképpen most a demokrácia a nyugdíjasok rendszere, ők vannak többségben.
A szocializmus, mint a munkások, dolgozók rendszere így utólag igazságosabbnak tűnik.
Ki fog a szabadversenyes piacgazdaságra szavazni, ami egyedül fenntartható rendszerre? Valószínűleg azok a mocskos idegenszívű tuggyukkik, akik elözönlik a médiát, meg a bankokat, de úgy látszik kicsivel több gógyi jutott nekik.
most szólok...

bubó 1§ a fides saját szabájaival ("törvényesen") nem legyőzhető

bubó 2§ de ha mégis, akkor nem párt foglya...

bubó 3§ FÜGGETLEN (aki nem volt osztvez felett álamig., sem párttag) jelöltek...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

A dunába-lövési ötletük is jólment anno.

Most csinálják a '44-es emlékteret a Parlament előtt.

Ez egy ilyen nemzet. Nemzeti kormányzás - hajrá.

Majd ha két-három-négy-öt-hat olyan párt közül kell választani, amelyik a fideszesek lecsukásával kezdené, majd akkor választok.

Addig csak harcolgassanak a saját népük ellen nemzeti szinekben ezek a szemét emberek.
"a Jobbik visszakúszna Orbán mellényzsebébe, és egy a zászló egy a táborosat játszana ismét"

Ja, van ez a kép, hogy Vona Orbán Pinocchiója, aki igazi kisfiú szeretne lenni. Kétlem, hogy meg tudna szabadulni ettől a skatulyától / eredendő bűntől.
@K.Tomoceusz: ugyanígy vagyok... nem voltam szavazni soha...

bűnszervezeteknek nem adom a felhatalmazásom...
ha ki fosztanak, akkor legalább nem a beleegyezésemmel...
az ÉN képviseletem a parlamentben megoldatlan...

megcsináljuk a "Nincspártya" Párt szervezetet ?
vagy "Egyik sem" néven?
@K.Tomoceusz: "A dunába-lövési ötletük is jólment anno."

Azt is a komcsik találták fel. Lásd pld. Hollánék.:(

vimeo.com/7493157
kedves Fabius !

mivel az olvasóid unnyák a pártokról szóló írásokat...
ezért azt javaslom csinájj egy sorozatot a vásztásról...
sorban 1. rész regisztráció, 2. jelölt állítás, 3. kopogtató, 4. egy fordulós küszöb nélküli választások stb...

akkor majd Tenmagad is rágyössz hogy semmi eséj fidéliában győzni...
itt csak a zorbán győző és viktori, meg a gazsis pereputty
@K.Tomoceusz: A nem-választással is választasz.
AZt választod, hogy beletörödsz mindenbe szó nélkül.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: egyebkent ha meg ugy tetszik, akkor vedd ugy, hogy mi, olajfapartiak meguntuk. kesz. bassza szajba egymast az lmp, a 4k, a milla, suchgmann es az osszes. erted....

ez a verzio jobban tetszik? hogy ez az elkurt mutans nemzet nem kepes magabol intelligens, demokrata allamfefiakat kiszarrni, mert akkora retardalt szarputtony az egesz, hogy azt sem erdemli meg, hogy belehanyjak az urnaba?:-)

ez igy most jobb?:-)
ezzel a valasszal elegedett vagy?:-)
@Gábriel angyal: Mondtam már, hogy leszarom a náci történészetet ?

Építsetek még több fideszes szobrot a falvak főterére, meg a városba és Hitlert éltessétek.
Szerencsétlen nyomorult népség.

Már tönkrebasztátok a fiatalok lelkét, de nektek ez se elég.

Valami öngyilkos kommandó vagytok, azt már látom.

Arccal a nemzeti szocializmus felé.
Mert annyira jól bevált, hogy ismétlést kértek.
@GeoCracker: Úgy látszom, mint aki szótlan lenne ?
@K.Tomoceusz: Mijafaszrol beszélsz??? :) Nincs itt semmi nácitörténészet, csupán rögzítettem számodra is a történelmi tényt, hogy a dunábalövés ötlete a komcsikhoz köthető.

Nem kell ezen annyira meglepődnöd még akkor sem ha a tények makacs dolgok.
@K.Tomoceusz: Nem okvetlen, és jogos észrevétel. Mivel általánosságban gondoltam azokra, akik durcásan a távolmaradásban látják a megoldást. A legritkább esetben old meg bármit is a passzivitás.

(majd mobilrol ránézek, de dolgozni kell menni, míg van hol)
@K.Tomoceusz: Ha meg ennyire rinyálsz a nácizmus miatt nézd meg inkább TGM rövid beszédét, amelyben egy tüntetésen röviden elmagyarázza az antifáknak, hogy mi a baj az antifasizmussal. :)

youtu.be/6gSx5pJAZm4

Szerintem neked is tanulságos lesz. :))
@Gábriel angyal:
Érdekes, nekem nem válaszolsz. Talán mert nem tudsz?
@GeoCracker: Inkább az a szó nélkül beletörődés, hogy
-Nyugalomság emberek,
négy évig féllábon is kibírjuk,
aztán úgy ixelünk, ahogy viktorunk mondá, hogy köll,
és várjuk a csodálatos elsöprő okosságot, ami az ixelésből elénktárul.- És minden jó lesz. -

Jólesz bazmeg. Mi az, hogy jó ? Nem tud semmi jólenni.
A világot megváltani nem mi fogjuk az ixünkkel.

Ez az ország viktorpofájú.

Hát gyönyörködjön a szépségében.
@Gábriel angyal: Rinyálni a jó kurva édesanyád rinyál a cigány fajtáddal egybütt a szabadságharcotokon.
@Kis ember: Ezt elég sokszor elmondta már a jobbikhoz közeli média, azt meg ugye ne várjuk, hogy az M1-en vagy a szektATV-n ezt fogják minden nap ismételgetni. :) Több kérdés??
@GeoCracker: azt valasztjuk, hogy nem futunk fejjel a falnak.

le kell adni minden szemelyes adatodat a valsztasok elott. a lsita mar megvan, ki kire szavazna, kivel szimpatizal. hidd el, megvan. ha szeretnel linket rola, mikent gyujtottek a tavalyi valasztasok alkalmaval akopogtatocedula szedoi az adatokat, akkor megadhatom.

tehat van egy lista. amin nagyjabol minden valasztokoru szerepel megjelolve tamogatokent, egyuttmukodokent, ellenseggekn. odaadta, nem adta, rajongott, nem rajongott, stb.

lesz egy masik lista, amin az van, hogy kik azok, akik ezekbol szeretnenek valasztason velemenyt nyilvanitani. ezt osszevetni nem nagy kaland. es konnyen lehet, hogy az ember erosen akadalyoztatva lesz a valasztason valo reszveteleben. mert mondjuk a fonoke, aki egy adott telepulesen a fobasszajba a politikai hatszele miatt lett az. na o nem fog valasztani. legjobb esetben ingyentuloran fog gurizni a valasztasok napjan, esetleg inkabb otthonmarad, mivel megmondja neki a fonoke, hogy "jozsi, tudom, hogy valasztani akarsz, tudom, hogy a fidesz ellen, ha kiteszed a labad vasarnap az utcara, akkor etesd a kolykeidet a sajat szaroddal"

ennek egy ellenszere lett vona, ha az ellenzek osszzefog es egyutt visszacsinalja a ketharmadot. ez nem sikerult, mert sem az ellenzek, sem a szavazoik nem alkalmasak az osszefogasra.

ergo az orszag leszerepelt. ha tenni akarsz erte, legjobb esetben az egzisztenciaddal jatszol, de nekem spec van mar egy gyanus korulmenyek kozott elhunyt unokaocsem is az elozo orbankormany idejerol.

es visszavalasztottak ezeket a kozonseges rablogyilkosokat.

es nem is akarnak igazan megszabadulni toluk.

minek menjek el ide valasztani, mikor megtehetem, hogy elmegyek mashova elni?
@K.Tomoceusz: Uuuuupsz. Látom kezdesz te is szétcsúszni. Amúgy meg nem tudom nekem mi közöm a fityesz "szabadságharcához"??? :)
@Gábriel angyal:
A kérdés az, hogy hogyan gondolja a Jobbik, hogy lepaktál volt MSZMP és KISZ tagokkal, hogy kisöpörjenek másik MSZMP és KISZ tagokat?
Ebből látszik, hogy nem érdekli őket, kik voltak kommunisták.
@rodeo36:
kivandorlas, kivandorlas, kivandorlas, kivandorlas, kivandorlas, kivandorlas, kivandorlas, kivandorlas, kivandorlas, kivandorlas,
@Gábriel angyal: Uppsz. Magyarul is beszél a faluvégi kódisfajtád.
Csak így tovább, szorgalmasan.
@Kis ember: Nem tudok róla, hogy le akarna paktálni velük, mint ahogy a teljes mondat sem arról szól. A ballibsik meg elég régóta mesterek a kiragadott részletek teljes elferdítésében. :)

Egyébként meg a témában - ha igazán érdekel - itt olvashatók információk a legilletékesebbtől. :)

barikad.hu/vona_gabor_vallomasa_a_szegedi_ugyrol_es_a_fidesz_koaliciorol-20120808
@K.Tomoceusz: Figy. Nem szégyen hogy hülyeségeket írogatsz, max. kellemetlen. :)
"Ezek a mi ellenzéki pártjaink nem leváltani akarják Orbánt, hanem haverkodnának vele. A szocik a köztársaságért Suchmann szerint"

*

Na igen, ide vezet, ha egy szervezetben nincs egészen pontosan meghatározva, hogy stratégiai kérdésekben ki miről nyilatkozhat, és ki miről nem nyilatkozhat, seggberúgás terhe mellett.
"Vagyis van az az eset, amikor megtörténhet a hangoztatott lehetetlen, a Jobbik visszakúszna Orbán mellényzsebébe"

*

Szerintem nem a Jobbik kúszna visza, hanem Vona Gábor készül kikúszni a Jobbikból, bele egyenesen a Fideszbe :)
@K.Tomoceusz: a választáson való részvètellel legalább magamnak elmondhatom, megtettem ami hagytak. Ez nem soj, de valami. Ha legkisebbnek látszó rossz a lehetôség akkor az.
A bojkottban nem hiszek igazán. Mert persze azért hit kérdés is.
Az iv is. Abban pl.nem hiszek. Viszont azt látom, h.sokan igen. Mert kell egy hétköznapi isten. Ha Kádár, ha Orbân.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ld.elôbbi mondatokat is. Lista meg minden oldalon van.
Kopogtatót elvbôl nem szoktam odaadni. Kis kibuvó tudom. Összefogásilag egyetértünk. Sajnos.
@Gábriel angyal:
Tőled idézek:
"..ha a Fideszben meglenne a hajlandóság, akkor a Jobbik szívesen összefogna, hogy együtt eltakarítsák a posztkommunista pártot, ám a nagyobbik kormánypárt ehelyett a Jobbik bomlasztásával van elfoglalva."

Akkor most te is ballibsi vagy, kiragadott részletekkel?
@Kis ember: ez nem kiragadott hanem a teljes mondat ugyebár. :) Gondolom te is látod, hogy ennek lényege az, hogy a fidesz a jobbik bomlasztásával van elfoglalva, ergo a jobbik nem tervez koalát. :)

Javaslom, hogy olvasd végig az egészet ha valóban a teljes kép érdekel és nem csak azok a részletek amelyek pld. a ballibeknek kellenek saját fantazmagoráik alátámasztására. :)

jobbik.hu/rovatok/hat%C3%A1ron_t%C3%BAl/megkezdi_erd%C3%A9lyi_%C3%A9p%C3%ADtkez%C3%A9s%C3%A9t_a_jobbik
@GeoCracker:
Ebben az országban minden szavazatot a viktor magyaráz meg.

Szavazhatsz bármire, majd ő megmondja, hogy mit jelentett.

Amikor szavaztam a külhoniak szavazati joga ellen, akkor azt hazudta a cigány, hogy az nem is lenne.

Pedig de.

Amikor szavaztak a tandíj meg a vizitdíj ellen, akkor azt hazudta a cigány, hogy
gyurcsány ellen szavaztak.

Úgyhogy tandíj lett - milliós tandíjak lettek.
Az egészségügyben meg a pénzest gyógyítják.

Baromira mindegy, hogy mit ixelsz, ha aztán illegitim a kormány és fölgyújtható büntetlenül a város.

Ez az ország azóta nem demokrácia, hogy - a Haza nem lehet ellenzékben -.

Mit akarsz szavazni ?
@Gábriel angyal:
jobbik.hu:
"A Jobbik összefogna a Fidesszel az MSZP eltakarításában"
Q. E. D.

Ezt már nem tudod kimagyarázni.
@GeoCracker: "Kopogtatót elvbôl nem szoktam odaadni."

akkor te is a rendszer ellensege vagy:-)

a fidesz kopogtatoinak feladata volt 2010ben feljegyezni azokat, akik nem adtak oda nekik a cedulat. tudom, mert az egyik iq-nuku itt reklamozta a fenteslent blogon, amire hivatkozva en rogton kikertem az adatvedelmi biztos velemenyet, aki azt mondta, jah, ez elegge aggalyos, de nem lehet mit tenni....

annakidejen az embernek muszaj volt harcolnia, mert a hatarok le voltak zarva. de tudod egy atlagember nem szeret bizonyos hatarokon tulmenni, ha nem kenyszeritik. es most nincs kenyszer. most megtehetem, hogy keresek maganak olyan allamot, olyan nepet, amelyik megbecsul.

mert ez nem teszi.

21 eve dolgozom es adozom.
eleg volt. nem tudom csak es kizarolag az elitet felelosse tenni, mert az elit is a resze az itt eloknek es az itt leok valasztottak oket sajat maguk kozul.

a legjobbjaik....

es ezzel mindent el is mondtam.
@Kis ember: Nem kell kimagyaráznom semmit. Két igazán kártékony képződmény van a hazai politikai palettán. A Fidesz és MSZP. Mind a kettőt el kell takarítani. :)

Amúgy meg ha te ezt a részletet hiszed el, akkor én meg mondjuk ezt ok??? :)

"Elképzelhetetlen, hogy a Jobbik igent mondjon abban az esetben, ha a Fidesz kormányzásba hívná" – mondta Vona Gábor az Echo TV-nek adott interjúban.

barikad.hu/vona_gabor_vallomasa_a_szegedi_ugyrol_es_a_fidesz_koaliciorol-20120808
@Dr. simonmondja.: hazudni is emberi dolog. Ha ez nem is mentség. Még nem tudom mit választok. Bár @Az igazi Sipi - Citizen of European Union: alternativája is alternativa. A racionális döntés annak idején is az lett volna, h.menjek. '87-ben maradtam. Mostanság bánom egyre többször.
@Gábriel angyal:
Vákicsit!
Én az általad linkelt jobbikos oldalról idéztem. Ez nem hit kérdése.
Egy fostalicska megélhetési bűnözőpárt a jobbik, ez már kiderült a Szegedi-ügy kapcsán. És íme itt a maszatolás.
Ha a Jobbik hivatalos lapján ott szerepel, hogy a Jobbik összefogna a Fidesszel az MSZP ellen, akkor azt támasztja alá, amit én mondtam: A Jobbik összefog egy rakat volt kommunistával (lásd fenti listám) egy rakat másik kommunista ellen.
@Kis ember: Értem. Tehát ha valamilyen dologban összefogna a fityesszel az azt jelenti, hogy koalíciót akar vele. :))

Ami pedig a szegedifostalicskapárt megjegyzést illeti mutass már olyan pártot amelyben mindenki tökéletes. :)
@GeoCracker: Na mégegyszer nekifutok.

Ha szavazol, és más mondja meg, hogy mire szavaztál,

akkor inkább ne szavazz.

Ezzel az erővel akár orosz rulettet is játszhatnál.

Meghúzod a ravaszt, aztán meglátod, hogy golyó, vagy nem golyó jut neked.
Aztán mégegyszer és mégegyszer.
Egészen a golyóig.
@Gábriel angyal:
:)) Megmosolyogtató a naivságod!
Persze, ha igazi...
@Dr. simonmondja.: Az orosz rulett amúgy is jó játék.

Nem hiába reklámozzák úgy, hogy, "hatból öt játékos garantáltan élvezi". :))
@Gábriel angyal:
Na'bazz! Amikor már a jobbikban is felüti a fejét a zsidóbűnözés!
Lesz cigó szakosztály is a jobbikon belül? Mit tudsz? :D
@Kis ember: De minek érvelsz, vitatkozol - egyáltalán még csak nem is értem, minek áll bármelyikőtök is szóba - egy jobbikossal? Nincs elég bajunk enélkül is?
Engem egyszerűen nem érdekel, minek tart engem egy jobbikos (fideszes): ballibnek, hóembernek, könyvespolcnak, egyszerűen leszarom. Ezek - a gábriel-félék - akkor se változtatnának a világról alkotott képükön, ha hőn szeretett párttársaik a szeme láttára élve elégetnék a saját anyját.
@empatikus pszichopata: De legalább te egy empatikus pszichopata vagy. :)
@Gábriel angyal:
Fárasztasz.
Az alaptézisünk - olvass vissza - az volt, hogy a jobbik összefog volt kommunistákkal a volt kommunisták kiszorítására.

A párt meg nem Szegedi miatt fostalicska, hanem azért, aminek a Szegedi-ügy csak tünete
1. Egy párttagnak titkolnia kell származását
2. Amikor ez kiderül, akkor veszteget(ni próbál)
3. Kiderül, hogy az ügy pont akkor pattan ki, mikor már nem csorog tőle több eu-s pénz a vezetőség többi tagjának.
Az ilyet én maffiózóknak hívom.
Na de befejeztem, akárhányszor leírom ugyanis, hogy "Jobbik", el kell mennem kezet mosni, olyan szaros-nyálas-gusztustalan az egész.
@Kis ember:
azt nem értem minek rágjátok a gittet?

szó sincs semmi másról. mint, hogy ez a sok aljas, lusta és kéjvágyó semmirekellő milyen relációban tud jobban megélni és minél hosszabb ideig

a többi rablómese és "Kendela Szart" nevű új pártelnök létrehozása

Magyarország egy olyan undorító kis disznóól, hogy már a disznók is szöknek, mert -más nem maradván- a kondások a moslékot is elhabzsolják elgymás elől

lásd: GÁB ORK AN GYAL...megnyílvánúlásait...a szegedi ügy kapcsán kiderűlt, hogy a szarháziak elvei a csanci csekkjeiig tartottak onnan már csak a novák emőke meg a többi buzi...a gőzbe jár orbánfőmadámmal aki a buzijait kitartja mint a rétváribence és a többi IKSZ-esek meg gipszesek

a zázrivecz elvtárs meg a mesterházy elvtárs csak azon versenyez ki tud nagyobbat kiharapni a moslékból meg benyalni a főmadamnak ekkora buzibárt mint ez a kékosztriga a parlamentben még nem igen láttam és a zázrivecz ott tündököl egyszál burberry-ben lengetve ha még láccik kis pöcsét

brühühühühühühühü

Tisztelt Simay Endre István Úr!
Mind a négy bejegyzését érdeklődéssel olvastam. Orbán Viktor szakdolgozatát már a közlése napján átolvastam és a két 2-es oldalon kívül a következők tűntek fel:
Orbánnak két éve volt a szakdolgozat elkészítésére, a közölt anyag eléggé összecsapott, trehány munkára utal. Az ELTE szakdolgozatokra vonatkozó szabályozását nem ismerem, de 1975-ben már megkövetelték a beadott szakdolgozatok beköttetését. Milton kapcsos összefűzést csak valamilyen munkaanyagnál tudok elképzelni. Az első öt lapon a kapocs helye nem látszik. A hivatkozott szövegrész sok esetben nincs megjelölve. A hivatkozások nem azonosíthatók. A szövegben több esetben többes szám első személyben fogalmaz a szerző, ami esetleg csoportmunkára utal. A szakdolgozatot nem a Facebook-ra, hanem egy olyan címre tették fel, ahol nem lehet véleményezni.
Érdekesnek tartom azt, hogy ha hiteles ez a szakdolgozat, akkor ez Orbán Viktor harmadik szakdolgozata, mert Orbán Viktor Vadai Ágnesnek írt válaszleveléhez mellékelt Orbán Viktor tevékenységről készített jelentésben (készült 1987. augusztus 5.) az szerepel, hogy a megfigyelt
„Diplomamunkáit előbb a szegénység és a szocializmus összefüggéseiből, majd az 1956-os munkástanácsok tevékenységének új szemszögből való értékeléséből irja – sikertelenül”
orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201204
Vajon mi lehet az igazság?
Kedveseim!
A régóta műsoron levő nép-nemzeti cirkusz minden aktuális számára rámozdultok?
Inkább lazuljatok egy tündérmesére!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

azt nem értem minek rágjátok a gittet?

szó sincs semmi másról. mint, hogy ez a sok aljas, lusta és kéjvágyó semmirekellő milyen relációban tud jobban megélni és minél hosszabb ideig

a többi rablómese és "Kendela Szart" nevű új pártelnök létrehozása

Magyarország egy olyan undorító kis disznóól, hogy már a disznók is szöknek, mert -más nem maradván- a kondások a moslékot is elhabzsolják elgymás elől

lásd: GÁB ORK AN GYAL...megnyílvánúlásait...a szegedi ügy kapcsán kiderűlt, hogy a szarháziak elvei a csanci csekkjeiig tartottak onnan már csak a novák emőke meg a többi buzi...a gőzbe jár orbánfőmadámmal aki a buzijait kitartja mint a rétváribence és a többi IKSZ-esek meg gipszesek

a zázrivecz elvtárs meg a mesterházy elvtárs csak azon versenyez ki tud nagyobbat kiharapni a moslékból meg benyalni a főmadamnak ekkora buzibárt mint ez a kékosztriga a parlamentben még nem igen láttam és a zázrivecz ott tündököl egyszál burberry-ben lengetve ha még láccik kis pöcsét

brühühühühühühühü
Hát igen, eléggé egyfelé fociznak az arcok. Így nehéz lesz 2014-ben újabb politikai fordulatot hozni. Max a Vezér neve fog megváltozni....
@rodeo36: Ja, nekem még az is érdekes, hogy akkor még viktornak semmilyen idegen nyelvi tudása nem volt.

Osztán mégis a források lengyelül, németül, franciául, oroszul meg angolul írottak voltak.

Fasza, hogy egy ilyen kis falusi pártgyereket meg se kérdeztek, hogy mit irkál össze, ha csak beásul beszél ?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

nehogy félreérts, nekem semmi de semmi abszolút semmi kifogásom nincs a KÉKOSZTRIGA ellen, az ellen van, hogy a szentfazekak és képmutatók a parlamentben bármit megtesznek, hogy jól megéljenek süket dumából...ezért rétvárbencévé válnak aki a kékosztrigába járna legszivesebben -valós hajlamait kiélni, mert az élet rövid és egysszer fiatal- de aparlamentben fizetik, hát ott szopik bárkinek aki többet ajánl...most a madam a törpe felcsútbasznádról és maga is olyan szép kipofásodott kövér kacsa nem tudni hogy gúnárévagykacsáné

brühühühühühühühü
@Kis ember:
Igaz, hogy "szaros-nyálas-gusztustalan az egész", viszont ugyan úgy, mint az összes többi.
Nem értem mire vágnak fel, amikor ugyan olyan gerinctelen szarkupacok, mint a másik két (vörös, narancsos) bolsevik párt.
Bár ők többet álmagyarkodnak, vakítják a plebs-et.
jó reggelit mindenkinek ! @Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: gerinctelen népség. bármelyk, bárkinek lefexik, csak a fazék közelébe kerülhessen
@rodeo36:
Nekik is csak a nappali fényben ciki a szopás, sötétben lelkesen nyelik a bránert a Kékosztrigában.
A képmutatás és cinizmus olyan szintjére jutottak, amit sokan szintén beszopnak, szerintük ez siker - közben egy sima átlátszó mosópormarketing csak, amivel lehülyíthető a nép, az Isten adta...
@Dr. simonmondja.:
brühühühühü: a fellegike támogatta kituggya milyen ellenszolgáltatásért? a nono kis szakállas tipikus esettye lehetett? (ismered a vonatkozó tréfát?)

a kis szakállas bármit megtett a karrierje érdekében a kis büdöslábú cigánysurmó törtetni akart és megtalálta merre törik könnyebben

majd London mellékvárosaiban az egyetemi központokban levegőnek nézték később...addig is kiélte és megszerezte a diplomáját...kis szopás ide kis szopás oda és máris szagos a szakállacskája amibe beletörölgették utána

brühühühühühühü
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Iszunk? :))))
Már megint nem... Bakker dógozunk csak... :(
@DR. INKVIZITOR:
A FERITÉL-ben?
Ahol ElTolcsy fősámán és Viktor Vezérke ugrál a sámlin? Sokaknak ők az ÁLOM!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: csak a magad nevében beszélj! én határozatlan ideig "szabin" vagyok :)
@rodeo36: Haha. Ez kábé olyan, mint belevésni a köztudatba, hogy Gyurcsány egy táncoslábú elmebeteg, miközben bizonyított tény, hogy a bipoláris Orbán egyúttal súlyosan személyiségzavaros szociopata.
@rodeo36: A fellegike se fordít ennyi nyelven.

Orbán vikike a kádári OO7-es ügyosztály megfigyelési anyagait használta - szerintem.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

és már ezek is:

[figyellek] [2012.aug.13. 10:17]
@barka: majd ha utóléred akkor el is mondhatod neki, rajta fussál, lelkem...a cipője talpáig sem érsz fel még akkor sem ha ágaskodsz

[Barka] [2012.aug.13. 08:53]
Bolt nem legenda, hanem egy felfuvalkodott hólyag!
Inkább tanuljon meg viselkedni, mielőtt bárkiről, bárhol nyilatkozik.
a cikk:
www.nepszava.hu/articles/comment.php?forum_topics_id=157912&database_id=576499&lstresults=1
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Bakker és nem jöttél sörözni? Tudod... :((
Szomjan halnék, ha rátok kéne várnom!
@Dr. simonmondja.:
ahhoz ő egy kis szarházi volt és mai napig is az maradt...valaki ollózott neki...volt nevelő tisztje...olló volt bőven...igazad van sohasem lesz megtalálható a kézirat, anno még nem volt fénymásoló meg xerox csak stencil és indigó...meg a szopás oldalanként 3x

brühühühühühühühü

hogy ne vágják sittre bepucsított meg behajolt vazelin nélkűl és szopott mint a torkos borz
A posztírónak mondom, bár jót szórakoztam a posztján a Dr. Haus-os vitriolos stíluson, azonban hazavágja az egészet az a tény hogy tartalmilag teljesen inkorrekt. Az ominózus kijelentés így hangzott el.

"..ha a Fideszben meglenne a hajlandóság, akkor a Jobbik szívesen összefogna, hogy együtt eltakarítsák a posztkommunista pártot, ám a nagyobbik kormánypárt ehelyett a Jobbik bomlasztásával van elfoglalva."

Ugye hogy más egy kicsit (nem is kicsit).
Ennek a félbolond karrieristának nem kell barát.
Ellenség az meg dögivel...

Gazemberek ilyenek!
Hiába reménykedik a Varánusz, sajna sem a szocik, sem a Varánusz nem éri meg a 2018as választást.
@Dr. simonmondja.: vik torka megkérdőjelezhetetlen nagyság...
@dr. Bubó:

és milyen "csiszolt" és kopásálló

brühühühühühü
@Kis ember: Nézd ha szerinted így kell egymáshoz állnunk, akkor nincs miről beszélni.:)
@BenFranklin:

erről majd nyissák fórumot -nagy bloggal- 2019-ben ...visszatérünk rá, jó?

brühühühühühü

te még addigra nem szopod halálra magad? kis "fluffer"
@no successful: Ajánlkoznak az összefogásra az eltakarításhoz.

Most nem a cigányok ellen, mert azt fura lenne viktorral megbeszélni, ugye.
Lesz még itt fidesz+jobbik+maszop koalíció is. Akinek ugyanis van egy csöpp esze az az összes megélhetési politikust eltakarítaná az ország éléről...
@Kis ember: Gábriel le van maradva, akárcsak Vona. A Fidesz már összefogott a Jobbikkal a Jobbik eltakarításában. Pl. itt van ez a linkelt cikk, amely azzal kezdődik, hogy a Jobbik megkezdte munkáját Erdélyben. Gyerekek, azt már megkezdte Szegedi Csanád. Rá lehet keresni: SzCs + Erdély.
De szerintem kommunistákat takarítani kommunistákkal összefogva, az is fura.
Szánalmas a cikkben ez az erőltetett, irónikus, cinikus hangvétel, pláne ezek az összeesküvés elméletek :))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "eleg volt. nem tudom csak es kizarolag az elitet felelosse tenni, mert az elit is a resze az itt eloknek es az itt leok valasztottak oket sajat maguk kozul."

Talán a (muhaha!) "elit"-et nem azért választották, hogy a közösből lopjanak, de cserébe meg még jobban emeljék az adóket. Egyszer mindenkinek számot kell adni arról amit tett vagy éppen nem tett...
@BenFranklin:
Azért majd a szemétdombra kerülnek, Gyurcsány pajtijuk mellé, ne vágd fel az ereidet.
Bolsevikok ezek is, azok is. Csak a hozzád hasonló papucsállatkák szopják be a dumájukat.
Nem baj, ne add fel, vagytok még sokan a mocsárban.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: otthon ülök az ujjamban, a másik kezemmel meg próbálok egy csinos kis koldus botot faragni :)
@BenFranklin: Na és ?

Mégis mihez fog neked hiányozni valamelyik ?

Választasz majd két-három nemzeti közül, amelyik mind aszongya, hogy támogatja Orbán Viktort a nemzetvezetőt.

Ebből a buliból nem akarsz kimaradni ?

Te aztán tudsz élni.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: szerinted kocsival voltam? még az hiányozna, hogy a jogsim is a levesben kössön ki
@Naxalite:
Cinikus??? Hallgass Orbánt, annál undorítóbb cinikust nem találsz.
Fabiusnak még sokat kell kopnia, hogy oda leküzdje magát!
@Dr. simonmondja.:
Miért? Kövér is a legvadabbul komcsizó, aztán pedig... :))
Egy a zászló egy a táborosat most éppen Kuncze akar játszani, amikor jön a Dániel Petya által sejtelmesen bejelentett ismert, sőt elismert új Messiás.
Most már a rendkívül sikeres esztergomi polgármester-asszony nevét rebesgetik áhítattal egyesek.
Szóval egy táboron belül lesz Dopeman, a kendermagosok, a nyugalmazott katonatiszt, élükön Tétényivel.
Ebből Mohács lesz.
Az n+ sokadik enyhén jobbikfikázó írás.
Ha szövetségre lépnek viktorékkal,akkor azok leszalámizzák őket is.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kövér a szájszervét nem mutatta meg még sosem senkinek.
Lehet, hogy annak is megvan az oka.
@Kandeláber:
Kuncze csak akkor jöjjön, ha Torgyánnal kell vitáznia. Na abban tényleg jó volt, ahogy Józsi bá't alázta! :)
Qrvák és stricik ezek mind egy szálig, a körülményekhez alkalmazkodó szereposztásban bármikor gátlás nélkül összefekszenek. Lásd: képviselői fizetés szavazás=össznépi, plenáris Káma Szutra.
@GeoCracker: Senkinek nem tűnt fel, hogy 2 második oldala van a szakdolgozatnak ?

Nekem feltűnt akkor, mikor kiadták, mert elolvastam.
És más dolgok is feltűntek és kommenteltem ezeket nagynyilvánosság előtt.

Csak elnyomta a hangomat a fanfárok zaja.
Olyan ünneplés volt a diliházban, hogy viktoruk tud gépelni, hogy nem tudtak rámfigyelni.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kuncze ne jöjjön, max menjen Olginak udvarolni az Egyenes Beszédbe.
Aki szerint az AVH nem kínozta a foglyokat, ezt belügyminiszterként leíratja, és kiküldi Ausztráliába, az max. egy meztelen csigával egyenértékű.
A ciántabletta ajánlásról már nem is beszélve.
@Bakter:
Udvartartás van, bohócokkal és szánalmas politikai csürhével. A fő szám az tényleg a "saját fizunkat mennyire gyorsan tudjuk megszavazni" c. játék. A többi meg csak szemfényvesztés, a Vezér dönt a többi meg csak bólogathat. Aki nem akar az is bólogat, mert hát a fejmozgás ugyan az marad...
van választás: "KANDELÁBER" típusú félázsiai...
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Mit melóztál akkor?
Múltkoriban valahonnan a német-francia határ körül írtál, nem?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát, kérlek 10telettel, mióta a feleségem, az én, a fiam anutájának a cége behányt, azóta mit nem? már mindent tudok, csak fizessenek érte annyit, hogy kint legyek a macsból(snapszer). na jó ez így nem igaz, go-go girl még nem voltam. az most jön :)
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Randa látvány leszel, ahogy bepucsítasz a bugyipénzért!
Bár, manapság, amikor a gárdaoroszlán is odatartja. :)
Láttam, címlap lett, Kumin elvtárs küldi a bozótharcosokat.
Budai:
„Igen, kartelleztünk, a magyar termelők érdekében. Két év alatt 11 ezer hektárról 5 ezer hektárra csökkent Magyarországon a dinnyetermő terület. Mi vissza akarjuk állítani a korábbi termőterületet, ami csak úgy lehetséges, hogy a termelő ne csak az önköltséget kapja meg, hanem legalább 15-20 százalék haszna is legyen a terméken. A Gazdasági Versenyhivatal is azt mondta, hogy én kartellezek. Igen? És akkor mit tudnak velem csinálni? Vagy a minisztériummal? Vagy a kormánnyal?”
Feleim, volt valakinek kétsége Vonát illetően? Nem lehettetek ilyen hiszékenyek! Amikor Jobbik megalakult, tudható volt: leosztott szerep, be kell gyűjteni a szélsőjobbot is /amihez akkor még Viktátor finnyás volt./ Ahogy az LMP is tolja Vitya szekerét, bármit mondanak is. /Igaz, egy idő után elhitték, hogy ők aztán önjárók - aha, mint egy életre kelt marionett báb./
Uccsó kérdésem: mi baja is volt Gyurcsinak anno a szocikkal? Hát csak annyi, amit mi is látunk már: összevisszaságban verhetetlenek. Debreczeni jól megírta a lenyúlásaikat, de azt a katyvaszt, ami a fejeikben van csak 3 kötetbe lehetne bezsúfolni.
@Secnir:
Ja, persze, még véletlenül leránt. Inkább a turulmadár végezzen vele gravitációtesztet a Grand Kanyon felett.
@Secnir: @Bakter:
Eme hülyegyerek produkcióját egy EU elkaszálás esetén úgy is mi fizetjük. Mármint akik termelünk, adózunk, nem az ilyen pöcsfej politikus.
Ennek a kretén vadbaromnak semmi sem drága.
Gyula, sötét vagy baszki, mint a nigger seggeluka!
@Secnir:
Ennek az embernek fogalma sincs a jogállamiságról, a piacok működéséről, a tisztességes gazdasági magatartásról. A saját sérthetetlenségébe vetett hit nagyon sokba fog neki kerülni!
@BenFranklin:

Idióta barom.
Bár ezt, már lehet, mondtam a múltkor.

Tapsikolj csak a demokrácia felszámolásának, hazaáruló gyökér.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kurulozni mgéri a Fidesznek, ez kétnapos hír, hiszen minden darab darab a rencerében. Bármivel, de feltölti.

Most akkor mélymagyarozunk - miután a hígmagyart kiutálták a Jobbikos pixisből, leszívva belőle a zsét - hand in hand a nyilasocskákkal, csak összeadják jegygyűrűnként az aranyat ilyen banzájon Orvbánbasi 40 m.-es forgó aranyszobrára. És akkor a kör bezárul.
@Gábriel angyal: az egész mondatnak viszont semmi értelme, hiszen a FIDESZ a posztkommunista párt Pozsgay Imrével a tablóképen.
@a szív fészkei: nem, én nem csalódtam... de hátha...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: igy van
azert lopnak es csalnak ilyen szemermetlenul, azert ismerik be a szabalyserteseket es buncselekmenyeket, mert ugyis mi fizetjuk meg az arat.

es ahogy az ellenzek most all, ez igy is fog maradni.
@rodeo36: Mi az, hogy írja de sikertelenül. Nem tudta befejezni és leadni, vagy annyira szar lett, hogy nem fogadták el és új írására utasították? Mit jelent ez??
@Dr. simonmondja.: CSak a más kommunistája büdös: ez Dajcs Tompika axiómája. Azt meg hogy ki büdös komenyista, ők mondják meg. Hitler is is osztályozta a zsidókat.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak Orvikának Fabiushoz képest - és egyébként is - nulla humora van. Szánalmasnak is, meg cinikus is.
Orbán 2010 - től osztogat a Jobbiknak...hol egy színházat ,..hol egy újratemetést . Látványosan nyalja a seggüket , tudva , hogy nélkülük semmi esélye 2014 . ben... Lesz még itt Fidesz - KDNP - Jobbik paktum !
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Az a szép az egészben, hogy ezt a penis gigantucust azért nevezték ki likvidált posztjára, hogy felderítse az előző kormány hasonló visszaéléseit. Látjuk mire mentek...
"Igen? És akkor mit tudnak velem csinálni? Vagy a minisztériummal? Vagy a kormánnyal?" Ez a szöveg pedig pontosan jelzi az egész bagázs politikai attitűdjét. Egyetlen funkcióra alkalmasak: golyófogónak egy tüzérségi lőtérre. (2/3, oszt még kartellezni sem tudnak.)
@Secnir: ez esetben a GVH mondjuk nem??? :)
@is: Érdekes. Eddig azt hittem a ballibsi médiák csak az értelmes mondatokkal szoktak foglalkozni, főleg ha csak kiragadnak belőle egy részletet. :)
@Le_Penseur:
de, sajnos van fogalma róla.
már 2000 tájékán sittre kellett volna vágni, amikor halottak nevében írt alá (minő véletlen) föld adás-vételi papírokat. igaz, azt az ügyet a polt péter vizsgálta ki.
keress rá gugliban: budai gyula tököl
@Gábriel angyal:
jaja.
és szerinted a 'független' GVH erre mit fog lépni? majd amit kap a kenyéradó gazdájától.
[..]"Menni, bizonyítani, pénzt keresni, okosodni, aztán hazajönni és szolgálni a hazát. Én is elmentem ’89-ben, amikor ösztöndíj lehetőséghez jutottam. Azonnal mentem Oxfordba, hogy tanuljak. Megmértem magam, próbáltam helytállni, hazajöttem, most itt teszem a dolgom, szolgálom a hazát". - Orvbán szavai
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne fényezd, ez csak hízlalja az egóját. Azt hiszi dícséred!
@Secnir: ebben az a jo, hogy ez rogton polt ellen is alap lehet vademelesre:-)

gyujtogessunk csak.

gyujtogessunk..

egyszer meg jo lehet minden info;-)
@Secnir:

Ha lenne nálunk sajtó, a minimum az lenne, hogy a minden sajtótájon az lenne az első kérdés, hogy akkor hogy is volt a halottakkal Budai úr.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
volt ilyen.
reakciója? "tessék feljelenti, ha van valami a kezében, különben is elévült!"
@no successful:

Spec. szerintem a mondat így is tök ugyanaz, a szervilizmus része ugyanúgy megmaradt, legfeljebb kapott egy kis durcás-sértődött felhangot, hogy miközben a Jobbik felkínálja magát cselédnek, a Fidesz inkább rabszolgát csinálna belőlük, vagy még azt sem.

Mintha a légy azon panaszkodna, hogy hiába akar a Fidesznek benyalni a meleg szarig, ebben csak az akadályozza őket, hogy ott a Chemotoxos flakon a naracsosok kezében.
@a szív fészkei:
"Megmértem magam, próbáltam helytállni, hazajöttem, most itt teszem a dolgom, szolgálom a hazát"
a, Megmérette magát: olyan könnyű volt, hogy az első atlanti szél visszafújta.
b, A mi kbaszott nagy bánatunk itt szolgál, és kamatoztatja Oxfordot.
Hát az a helyzet, hogy itt mindegyiket el kell zavarni a picsába. De akkor kire szavazzunk ? Nem látok egyetlen normális jelöltet sem. Lehet hogy csak rövidlátó vagyok, vagy hülye !
@a szív fészkei: Nem mehet mindig életmenete vagy zsidó nyári fesztivál támogatásra.:)
És egy reális elemzés, mielőtt Orvicsek a maga sikerének nyúlja le az egészet. Mert le fogja. www.vg.hu/velemeny/a-csodas-olimpia-ellenere-is-bajban-a-magyar-sport-blog-382944
[..]"Nem mindenáron gigantikus volt ez az olimpia, mint Kínában, hanem emberléptékű, és pont amiatt imádnivaló. Egyszerűen tökéletes. Az apróbb hibákkal együtt is – nem erőszakkal a legnagyobbak akartak lenni, hanem őszintén, lelkesedésből csinálni valami élvezhetőt. Így lett ez az olimpia a legnagyobb. Nem túlzás azt mondani: európainak lenni a legjobb dolog, ami a huszonegyedik században az emberrel történhet, és az angolok most tökéletesen megmutatták, hogy miért.""Ezt nem fogja fel a kurultájozós, félázsiaizós baromcsapat.

Az nem a mi világunk, hiába erőlködik a vonás, orvis csipetcsapat odavezényelni minket - amúgy látnivaló volt, mit össze nem vigyorogtak felhőtlenül és felszabadultan az ilyen helyekről nevezett olimpikonok a tegnapi buliban. Valamiért kurvára élvezték a döglődő nyugatot.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Aki nem akar az is bólogat, mert hát a fejmozgás ugyan az marad..."

:) Mekkora duma.

Ha Magyarország egyszer olimpiát rendez, és házigazdaként megnevezhet egy számot, a szopás, nyalás, terpesztés, pucsítás közül kéne választani - milliárdokat áldoztunk erre a tömegsportra. Ha már vesznünk kell, ne vesszünk hiába!
@Bakter: De mit kamatoztat Oxfordból?? Nézd, amit bekopiztam fentebb az olimpiáról. Hát nem azt a mentalitást kamatoztatja. Semmi olyant. Hanem azzal dafke szembemenőt.
@Pantagruel: Öttusa? DE nyalásban lehet választani talp és segg között. Gombvarrás lenne az ötödik.
@a szív fészkei:
"Én csak kisnyilas voltam, Pelikán. Azoknak meg lett bocsájtva"
www.youtube.com/watch?v=BKk-fhcDSqU
0:30-nál
@a szív fészkei:
Azt, hogy le tudja írni helyesen: Oxford. Meg az olyan macsósan hangzik.
És abban a pillanatban, amikor elkezdi kormánya közreműködését hangoztatni a kétségkívül káprázatos londoni sportteljesítményekért, hazánk megérkezik a '90 előtti korszakba.
@Bakter: Nem láttad a Gyurta-döntőt? Ott Czene államtitkárként kommentálva már ezt rég megtette.
@Dr. simonmondja.: a kérdések attól még nyitva vannak, és most orbán kezdett a szakdolijára hivatkozni a zinterjuban.
Gazdálkodás Fidesz módon: "Több százmilliót bukhat a II. kerület: Budapesten is bedől az SCD-birodalom"
hvg.hu/itthon/20120813_scd_group_akademia_park#rss

Rogán is befeküdt volna nekik:[..]"ez is csak az első lépése lett volna az SCD nagyszabású budapesti terjeszkedésének. A cégcsoport vételi jogot szerzett például az V. kerületi déli Klotild Palotára és a Párizsi udvarra is, igaz, ezek szerződését egy peres ügy miatt máig nem írták alá."
@a szív fészkei:
Csak egy költői kinyilatkoztatás volt ez a részemről, mert TUDOM, hogy meg fogják lovagolni az olimpiai sikert. Más valós sikert úgyse nagyon tudnak kommunikálni. Bár még egy-két új tanterv, és mi leszünk a mohácsi győzők.
@a szív fészkei: Orbán és Oxford. Mikor II. Henrik francia király 1167-ben kibaszta az angol diákokat (az angolok felszabadult viselkedéskultúrája legendás) Párizsból, és azok kénytelenek voltak otthon hazatérni, és hazai pályán folytatni a randalírozást és kurvázást, megalakult az Oxfordi Egyetem. Persze ahhoz angolnak - vagy legalábbis öntudatos keresztény európainak kell lenni, hogy ilyesfajta feltételes kezdetet egyetemalapításnak nevezzen valaki, sebaj. (Vö. Az első európai egyetemek megalapításán, a közoktatás bevezetésén, az analfabetizmus 100%-os felszámolásán ekkor már rég túl voltak az ibériai arabok / mórok - oda se neki, ez történelem.) Ugyanígy kell elképzelni Orbán hazatérését is: hazatért, és megkezdte áldásos tevékenységét. Ezért mondja mindig Viktorunk: a kormány munkája évszázadok múlva fog beérni és a többi. Tagadhatatlan, hogy a hazáját szolgálja, csak hát lokálpatrióta kicsinyt: Magyarország <> Felcsút.
Jut eszembe ilyen minisztérium mikor lesz?? :)

youtu.be/KAYYs-niFVA
@a szív fészkei:

Szia öreglány!

Mostanában itt is sok szó esett a városépítészetről, városképi jelentőségű műemlékek felújításáról, szobrok újraöntéséről, terek átrendezéséről és bizonyos épületek korhű rekonstrukciójáról. Ezzel kapcsolatban, ti, beszűkült tudatú, szellemileg eltompult balliberálisok azonnal kultúrharcot kezdtetek, és ebben a harcban különös figyelmet kapott a Kossuth tér képzőművészeti arculatának 1944 előtti állapotra történő visszaállítása.

Természetesen a balliberális hisztéria azonnal elszabadult, sok hazug állítás és aljas indokból elterjesztett rémhír járta be az országot, ezért a Steindl Imre Programot irányító (zsidó származású) Wachsler Tamás építész a félreértések tisztázása és a közvélemény megnyugtatása érdekében új honlapot indított.

Nagyon igényes honlap, telis-tele interaktív ismeretterjesztő anyagokkal!

Azt tanácsolom, hogy egy kicsit tedd félre a Feminát, és nézz szét ezen az oldalon!
@a szív fészkei:

Szia öreglány!

Mostanában itt is sok szó esik a városépítészetről, városképi jelentőségű műemlékek felújításáról, szobrok újraöntéséről, terek átrendezéséről és bizonyos épületek korhű rekonstrukciójáról. Ezzel kapcsolatban, ti, beszűkült tudatú, szellemileg eltompult balliberálisok azonnal kultúrharcot kezdtetek, és ebben a harcban különös figyelmet kapott a Kossuth tér képzőművészeti arculatának 1944 előtti állapotra történő visszaállítása.

Természetesen a balliberális hisztéria azonnal elszabadult, sok hazug állítás és aljas indokból elterjesztett rémhír járta be az országot, ezért a Steindl Imre Programot irányító (zsidó származású) Wachsler Tamás építész a félreértések tisztázása és a közvélemény megnyugtatása érdekében új honlapot indított.

Nagyon igényes honlap, telis-tele interaktív ismeretterjesztő anyagokkal!

Azt tanácsolom, hogy egy kicsit tedd félre a Feminát, és nézz szét ezen az oldalon!
Hülye infó sajnos.

Mert Vona Gábor tény hogy egyetért a Fideszel itt-ott, de koaliciót nem akar, és tudja hogy a Fidesz sokat hibázik.

Az hogy a "Szocialistákat" el akarja tenni, ez lehet. Sőt biztos, hiszen Vona gábor is kijelentette, első cél az, hogy az MSZP ne kerüljön kormányélre, nem az, hogy ők államélre kerüljenek.

És tény mi szó, igaza is van. Jelenlegi Baloldal gyenge ahhoz, hogy kezébe adjuk a hatalmat.
...Fabius,hétről- hétre követve az írásaidat egyre jobban sikerül középről és viszonylag elfogulatlanul szemlélned a nemzetünk kálváriáját,megtartva az iróniát esetenként a vitriolt és a humoros hangvételt is...szerencsére!Nem vagy könnyű helyzetben hisz nincsenek általános kapaszkodók az eligazodáshoz neked, de a leendő választók számára se... Eddigi legjobb írásod a fenti amely bárki számára megérthetővé teszi:
-mi történik ebben a hazában
- mi az oka az egyszerű emberi
elbizonytalanodásának, gyakori véleménycserének.
-hogyan jutottunk el idáig...
...és pláne,hogy még koránt sincsvége,hacsak...nem válik aktív érdekérvényesítővé a nemzet!
Oda jutottunk,hogy az egyetlen indokolható és "védhető" álláspont a választók részéről mára már: ha "bizonytalan" szavazók köré tartózónak vallja meg önmagát!!
Szóval gyakorlat teszi a mestert... s már látsz (ezt-azt) és a "hangod" is megjön hozzá hamarosan....jó "utazást"!!
LOL! "Hülye voltam mindenhez mint a segg, a focihoz is béna voltam, ezért lettem politikus! "(O. Viktor, gyanúsított)
www.policity.eu/index.php/interjuk/item/interju-orban-viktorral?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201208
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Szánalom vagy Fapunci!
Ennyire számon tartjátok mindenki származását? Jobbikot már teljesen feltérképeztétek, vagy még lesznek meglepetések? :)
A magyarság kizáró ok? Csak kérdem, mert én azt látom, hogy mindent elborítanak az ilyen mélymagyarkodó svábok, tótok, oláhok.
Te ugatsz kultúrkampfról? Állandóan harcoltok... a démonjaitok ellen.
Építkezni kéne aranyanyám, nem tereket, stadionokat nem létező focinak és falábú focistáknak, hanem hitelességet - tudod, az, ami nektek NINCS!
Ennyi komancs, mint a beteges narancsbolsi bandátokban kevés helyen van. Látszik is az ország állapotán, a gazdaság helyzetén, hogy hová tartunk.
Kb. a '44-es állapotok felé. Viszont lesz egy szép terünk.
Jó tudni... Te tényleg csak ennyit érsz!
Sprichst du schon auf Deutsch?
Du, Arschloch, du!
Wir begrüßen deine Auftraggeber!
Können wir einen kriegen, welche nicht so ist, wie eine Esel?
"Budai Gyula: "Mit tudnak velem csinálni, vagy a kormánnyal?" "

gyulus, emlekeztetnelek egy benvenuto m. nevezetu fickora..

emlekszel vele mit csinaltak?:-)
@a szív fészkei:
Rád bukott a fapuni rendesen! :)
Ott azért felnyerítettem, amikor azt röfögte, hogy "a '44-es állapotok" lesznek visszaállítva.
Eszembe jutott azután, hogy a bombázások utánira gondol...

valakiblogja.wordpress.com/2011/11/08/hogyan-nezett-ki-a-kossuth-ter-1944-elott/
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ne hívj fapuncinak, kérlek.

Nem kérem, hogy szeress, de add meg nekem a nőknek kijáró minimális tiszteletet.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Minden NŐNEK megadom.
Te azonban csak egy ... izé vagy max., úgyhogy nyugodtan veheted kitüntetésnek, hogy hozzád szólok.
Mint ahogy azt is hízelgő már, hogy Fabius lefapuncizott! :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Juj, kedvesem, elkéstél, épp most femináztam egy jót, be is adtam, rajta az utolsó képen Vona echte kurulaltájosan.

Örvendek, hogy még a Wachslernál is működik a zsidójelző szimatod, belehalnál, ha nem így lenne, ugye? De ő csak apai ágon az, tehát a Halacha értelmében nem zsidó. Úgyhogy nyugodtan szeretheted, mint Viktorod vasakaratának lakáját. [..]"Mint a programvezető hozzáfűzte, a beruházás részeként kellett kivágni a parlament északi homlokzata előtti fákat, természetesen jogerős engedélyek birtokában." Hazudik. Sehol se volt erre engedély. nepszava.com/2012/06/magyarorszag/ombudsman-jogserto-a-kossuth-teri-fak-kivagasa.html [..]"A fakivágási engedély kiadásakor a beruházás a tervezési fázisban tartott, így a tervezett beruházás úgy kapott régészeti, valamint fakivágási engedélyt, hogy az építési engedélyezési eljárás el sem kezdődött, és azt sem lehetett tudni, hogy egyáltalán kiadják-e az engedélyt a beruházáshoz. Ez a közterületek és a közvagyon, illetve az egészséges környezethez való jog szempontjából aggályos – írta Szabó Máté.
.
Az ombudsman arra is rámutatott, hogy a hatóság nem adhat fakivágási engedélyt, amíg meg nem határozta a kivágott fák pótlásának módját. A beruházás azonban még nem volt olyan szakaszban, hogy a fapótlás helyéről és mértékéről felelősen lehetett volna határozni, ezért a kérelmező a teljes fapótlás pénzbeli megállapítását kérte. A jegyző a kérelem szerint előírta a pénzbeli megváltást, annak ellenére, hogy erre a vonatkozó jogszabály – a fakivágási eljárást szabályozó kormányrendelet – csak kivételes esetben ad lehetőséget.
.
Szabó Máté visszásnak találta azt is, hogy a jegyző az eljárását egy nap alatt folytatta le. " Stb. stb.

44-be visszautazhattok Wachslerostul, aki örül, mint majom a farkának, hogy a kis büntije letelt a nagytekintetű előtt és nyalhat újra fényesre segget. De!

Pirruszi győzelem lesz ez, mert `44 és az azt megelőző pár évtized nem egy dicső része Magyarország történelmének. Sőőőt. Kurvára ráfázik az - (sz)idolod- aki idemászik vissza legitimációért.

De folytasd a nácimosdatást, mit nem találsz még ki ennek érdekében?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Nézd már meg hányszor nyomsz gombot, én még egyszeri szövegelést is megértek.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "add meg nekem a nőknek kijáró minimális tiszteletet. "

egy elbaszott, pszichoapata liba vagy.

mifele tiszteletet szeretnel?:-)

dolgozz meg erte, rufke. a jelenlegi teljesitmeny alapjan kancsukat erdemelsz, nem tiszteletet:-)

tudod, a tisztelet nem jar alapbol senkinek. ki kell erdemelni.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tessék megadni a tiszteletet az NDK úszóválogatottjának.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt próbálom levezetni neki. Nagyon félre nyálazott a turáni átkunk, amikor életében egyszer törikönyvet lapozgatott. De látod, tegnap volt hídrobbantás, ma a tér, behívja a németeket is vaskalapban, bizisten! Stefi, mint az előretolt hadosztályuk, a Volksbund, már a spájzban van.
@a szív fészkei:
Te megérted, de ez a szerencsétlen fapuni 20-ból sem. Viktornak is úgy kellett beszélnie velük, mint a birkákkal, szé-pen szó-ta-gol-va, különben máig ott pislognának, mint ecceri jobbikos a zsinagógában.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ami nekem tőled az öreglány megszólítás lenne??? A tisztelet jele? Vagy az csak neked jár?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Már a múltkor is volt szerencsém megemlíteni a fapunival kapcsolatban a vízilóbőrkorbácsot, szegecselve. :)
Csakhogy valami élvezet is legyen az életében!
@locky001: Ha olyan gyenge, miért tiszteled meg nagybetűvel?? A szocialisták is megvannak kicsivel, mivelhogy ez jelző, sima kisbetűs mindennapos jelző, ami nálunk magyaroknál kisbetű... Neked ennyire fontosak, hogy nagyítod őket?
@a szív fészkei: "Az ombudsman arra is rámutatott, hogy a hatóság nem adhat fakivágási engedélyt, amíg meg nem határozta a kivágott fák pótlásának módját."

Nos, hogy Budai Gyula Méltóságos Uramat idézzem: El lehet menni Strasbourg-ba, osztjónapot.
vastagbor.blog.hu/2012/08/13/budai_gyula_bevallotta
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kérlek a vízilovakat ne bántsd!! Nagyon is túl édik ahhoz, hogy bedaráld korbács miatt őket. Egyáltalán, senki állatot nem kell ölni.

Van műanyag, ilyenre az is jó.
@Naxalite:

"pártja szívesen együttműködne a Fidesszel abban, hogy „eltakarítsák a magyarországi politika színteréről a Magyar Szocialista Pártot”.

Ezt speciel Vona mondta a saját szájával. Így nem elmélet, hanem tény.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát valamelyik töketlenkedő ellenzéki izé már fel is jelenthetné. Bár előtt magyar stációkat kell végigjárni.

Jelzem ez a fakivágási izé nagyon hajaz a sukorói - nem tájékoztatjuk a közvéleményt megfelelően - cirkuszra. Lehet őket is feljelenteni, amiért Gyurcsányt.
@Fabius: Agyondicsér a FB-on Ungár Klára - nem először.

www.femina.hu/hirhatter/kepes_cikkek/heti_osszefoglalo_32_het?img=0#kepescikk Idegelem Stefit a Feminával, de jók a képek - mentsd el a mosolyalbumodba Vonát kurulaltájban tartva, nem semmi - és az aláírások se semmik. Pl. az van, hogy Ákost ellensúlyozandó, megcsinálták a Szigeten a világ legnagyobb flódniját!! :-DDDD
@a szív fészkei:
Drótkötél - szálakra bontva. De ha egyben van, úgy sem rossz.
@Gábriel angyal:

Ez a szöveg speciel nem abból a cikkből van ahonnan én idéztem, de ha már, akkor értelmezzük mit jelent:

- a Jobbik szívesen összefogna a Fidesszel, de azok a gecik nem akarnak, helyette inkább szalámiznák a Jobbikot.

Szóval akkor mégis az van, a Jobbik akarná azt az összefogást. Akárhonnan nézzük is ezt.
@a szív fészkei:
Te milyen humánus vagy! :DDD
Én azért máshogy intézném el ezt a szuronyos fapinát!
(Tényleg, még nem is mondta, milyen szuronya van. Lehet, hogy végül is érdekelne...)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vannak gránátjai is vagy mikkel mászkál az éjjeli erdőben.

Még végül együtt fogtok harcászkodni.
@Fabius: Na hallod, most hogy bezárult a Csanci zsidó kalmár BX-i ládikója, valahonnan kell a Burberryre pénz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bugyula feje is lékelnivalóra emlékeztet. Bár az IQ-ban a dinnye törne előre.

Legalább mindent bevallanak, ez is valami. Selmeczivel azt, hogy a Közgép nyerőre állítása állami érdek és feladat, Bugyulka ezt a mi kutyánk kölyke is keressen egy nagyot a dinnyussal-dolgot ismeri el, mi jön még?
@a szív fészkei:
Fokosa van, meg dirndlije. Az utóbbi lehet a legdurvább...
Még ha így nézne ki, lenne esélye nálam - persze egy agyműtét után.
www.dirndl-dirndl.de/wp-content/uploads/2010/09/Dirndl-Halotri-Spieth-Wensky-1.jpg

De mivel ez a valós... :)))
t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTaqkbsQO1UvFIj747y0zNdldF_jv5fvXpJVojC-gMeJSNS0zpi
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Nem kell szomorkodni.
Bár gyanús vagy, hogy neked már megint csak az ánusz jut eszedbe.
A meleg tagozatot teszik itt képviselni?
Amíg a nagy előd - Orvbánunk, a drága - utódjáról, mint dinasztiaalapról megtudunk valamit a focistaságán túl, íme a a Soros gyerek sorsa: www.hirado.hu/Hirek/2012/08/13/09/Igy_el_Soros_Gyorgy_fia.aspx?source=hirkereso
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez utóbbi nem egy hollandi szépség? Nekem is volt kiskoromban dirndlim, szerettem is. Bécsben - mi a neve annak a Kärtneren lévő áruháznak, ahol kívül megy a lift az üvegfalon? - abban a harmadikon a Habsburgoknak van egy ilyen dirndlis és bőrgatyós részlegük. Onnan tudom, mert ott a lotyó - ami Bécsben sincs minden sarkon, hát ki kell használni a lehetőséget. Amúgy kellemes hely, lehet sokat ődöngeni benne, csak kurvadrága persze, mert minden nagy márka ott van.
klotyó van ott - de biztos sok lotyó is ;-DD
@a szív fészkei:

Fura mi? Vona nyolcadikán még azt mondja kizárt a koala, a hétvégén meg már elképzelhetőnek tartja. Eltelt idő alatt az egyetlen dolog változott: 70 milliót kapott a Kurultáj.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Gyerekként ezzel nem foglalkoztam, de tetszett, hogy pörgős szoknyája van, meg alsószoknya, meg olyan királylányos ugye.

De hogy ez ennyibe fájjon???? www.svabruha.hu/termeklista/product/show/cid-30/name-dirndl--dirndli-muenchen/category_pathway-25 Atyaég.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: faszkorbacs..
az kellene neki.

mert hogy megdugva nincs rendesen, az tuti.
mondjuk en is csak szurosbottal piszkalnam meg..
@a szív fészkei:
Passz, sajnos nem ismerem erről az oldaláról Bécset... :((
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Linkeld már be neki képileg, hogy képben legyen a fapinája!
Nemrég próbáltam rábeszélni egy méretes fekete műbránerre, de pfujjolt... Mire számít mégis? :)
@Fabius:
Ha kap még 70-et, akkor már fogadást sem kell rá kötnünk! :)
@Fabius: Aminek Gábriel nagyon örül, hogy az se a zsidófesztiválra zsidonyarifesztival.hu/ megy, amit a Metapédia nagyon is zokon vesz, hogy merik államilag támogatni.

@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: érdekes tanulmány arról, hogy mi lesz nemzeti összekötő kapocs, mi nem és miért:[..]"A XIX. század elején fedezték fel, hogy néhány nemzetközi trend szerint öltözködő népnek nincs saját nemzeti öltözete, s ennek kapcsán több helyen - többféleképpen - hozzáláttak a parasztviseletek nemzeti viseletté alakításához. Stájerországban például János főherceg - a kormányzó - stájer lóden vadászruhát öltött magára. A század közepén Bécsben viseletegyletek alakultak, amelyekben a tagok szűkebb pátriájuk parasztviseleteiben jelentek meg. Később a parasztviseletekből megalkották Ausztria nemzeti öltözetét: a dirndlit.1 Félünnepi és ünnepi - tehát kimenő - ruhaként sok osztrák nő viseli mind a mai napig. Ha az osztrákok átruccannak egy magyarországi bevásárlásra, étkezésre, a nőkön gyakran látni a sokszínű dirndlit. E ruha nyomán messziről kitűnik, hogy osztrákokat lát az ember. Figyelemre méltó, hogy fellépő ruhaként például a pornóapáti német női kórus is dirndlit használ. A többségében német nemzetiségűek lakta település asszonyai azóta alkalmanként ünnepekre szintén dirndlit öltenek." www.vasiszemle.t-online.hu/2002/05/horvath.htm
@a szív fészkei: @Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Amúgy meg most mintha hanyagolna... No, nem reklamálok érte, csak olyan kis érzékeny az a szuronyos lelke!
Fabiussal pedig a múltkoriban olyan jól kezdett alakulni a kis románcuk, erre az a ki rohadék :)) lefapuncizta és átszokott rám!
@Fabius:
Abból már fussa új, divatos angol sálacskára az egész családnak!
A magyar feléjük nem divat?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mármint, hogy pisilni is kellnéha benne vagy a vásárlási oldaláról? :-DDD Ugyanis, ilyenkor beülni valami méregdrága helyre kicsit kőcccséges többünknek. De az áruház kellemes hely, és a liftjéből - felvisz a hatodikra - belátni Bécset is.
Na megvan, és mi a neve??? Steffl.;-DD "Steffl
Bécs századfordulós áruháza, a Karntner Strassén található Steffl megújulva várja a látogatóit. A 14 ezer négyzetméteres, hatalmas bevásárlóközpontban divatos ruhákat, és népviseleteket vásárolhatunk, könyvesboltokat, és iparművészeti cikkeket találhatunk, játékok, szépségápolási, és műszaki cikkek vásárolhatók, valamint a legfelső szinten lévő, előkelő Sky étteremből a finom ebéd, vagy vacsora elfogyasztása mellett a kilátásban is gyönyörködhetünk.
Eljutás: Cím: Karntner Strasse 19. U1, U3: Stepahnsplatz állomás.
Nyitva tartás: Hétfő-szerda: 9:30-19:00, csütörtök-péntek: 09:30-20:00, szombat: 09:30-18:00. Vasárnap zárva!" utazas-nyaralas.info/becs/steffl.jpg
@Cirbolya_sentinel:
Olyan kis alpári tudsz lenni! Miért nem mindjárt bikafasza?? Hihetetlen... :)
sites.google.com/site/busoalarc/vasarlas/bikacsoek
@a szív fészkei:
Majd ha a Kurultáj 70 milliója leesik nekem is, akkor megyünk oda angol sálacskát venni.
Nekünk addig is jó a magyar termék, ellentétben Vona elvtársékkal. :D
@a szív fészkei:
Ne ajánlgasd, mert ez a szerencsétlen elbízza még magát! :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak jószolgálat annak, aki Bécsben megszorulna, vagy épp nem a szorulástól szenved...

Hátha Mattolcsy is olvassa as Varánuszt, mielőtt kimegy shoppingolni oda a négynaposra, neki se legyen már kellemetlensége az inkontinenciából szós szerint kifolyólgosan leginkább... Én már ilyen jótét lélek vagyok. Csupaszív.
@a szív fészkei:
Te, abból a háromból az első képen az egyik ez a Stefke nevű tehén lesz!
@a szív fészkei:

Az itt gyönyörűen látszik az NKA mekkora támogatásokat oszt a mindenféle fesztiváloknak:

www2.nka.hu/OPPortal/portal/cn/DefaultContainerPage/Kezdolap;jsessionid=E3A80D9F5624C6C97749D6ACEA2F96B3

Ezek, és a Kulrultáj 70 milliója között nagyságrendi a különbség.
@a szív fészkei:

az amit már írtam itt másnak: a 007 segített vagy ollózott neki és a Fellegi is de egyik sem ment át, kézirat nincs tehát egyik sem az ő munkája...valakik összedobták ezt neki valami ellentételezésért: szopott nyalt és gombot is varrt érte és még ma is teszi...nono kis szakállas a faszukat törölgették a szakállába miután leszopta őket

brühühühühühühü

ezek szoktak azután gyorsan megházasodni, mert még buzinak sem voltak jók hát akkor majd valami más...az anikónéni ragyogó élete mint ...né hát az meg lányregény lehetne Blikk stílusban
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: hááát izééé, most miért bántasz, hisz eszközt ajánlok a kezedbe, hozzája, nékije ;)

Bikacsök eladó... Eredeti bikapéniszből készült, sodort, szárított... Pásztor népeknél, állathajtásra és önvédelemre használták. Régen a csendőrők ezt használták gumibot helyett...
@a szív fészkei:
Echte nordikus buzik!
Ejj, Stefke be is indulna egyből... :)))
@Fabius:
Igen, mert van olyan is, hogy fontossági sorrend!
A TALPNYALÓK kapnak először és a legnagyobbat! :D
@Cirbolya_sentinel:
Plagizálunk, plagizálunk?
Küldjél neki bráner katalógust, vagy írasd fel valami társkereső honlapra... :)
Legyen már valami hasznod!
BuGyu-hoz csak ennyit tennék hozzá, ha már önként kinyilatkoztatott, és azt hiszem, több kérdésem nincs, és illúzióm sem, hogy önként, dalolva ezek nem fognak menni a búsba:

"Az egyetem elvégzését követően az első munkahelye a Budapesti Katonai Ügyészség volt, ahol ügyészként dolgozott, majd 1994 szeptemberétől a mai napig ügyvédként végzi a munkáját az általa vezetett ügyvédi irodában."
@Cirbolya_sentinel:
1987 - Budapesti Katonai Ügyészség - ejj azok a szép régi elvtársi idők...
Alig megbízható ettárs volt BudiGyuszi lölköm, ha ott kezdhetett!
Azok a mocsok kommunisták! :DDD
@Cirbolya_sentinel: igazabol azon gondolkodom, hogy nem is kell orbanekat levaltani...
minek?

majd visszajovunk, ha a mocskos tvszekhazfoglalo es magat megvereto csocseleke kibelezi a kossuth-horthy teren.

minek ezzel meg kuzdeni? hagyni kellene bedolni a faszba aztan majd valaki hatha a nevere veszi..

mondjuk del-szlovakia....

vagy megjobb, sud-ost osterreich...

hmmm:-)
@Gábriel angyal:
Neked csak a zsidókra áll fel, hogy mindenről az jut eszedbe?
Orbán azt szólta /szintén Erdélyben, ha jól emléxem, de ti majd tuti/, hogy a baloldal, ha teheti, ráront a nemzetre. Elnézve Kisember listáját Viktátor igazat szólott. Legalábbis, ami őt illeti.
@Cirbolya_sentinel:
Mér' keresel a kákán is csomót? Budi et. igenis sikeres ügyvéd volt. Még halott nevében is képes volt szerződést kötni!
Ez az egész Kurultaj támogatás - amellet, hogy jól illeszkedik az Eu ellenességhez - egy újabb dolgot nyúl le a jobbikos szubkultúrából. Ez a turáni lovaglós-nyilazós-táltosos valami inkább csak nyomokban volt meg a fidesz-fősodornál. Most - látván, hogy sokan vevők erre - próbálja a jobbiktól elcsaklizni az erre fogékonyakat.
Ez a Kurultáj nekem is ihletet adott. Meg fogom szervezni az első magyar Teuton Büszkeség Hetét!

Minden nordikus rasszjegyekkel rendelkező embert szeretettel várunk!

Már a plakátot is elkészítettem!

i.imgur.com/yL5qX.jpg
@Fabius: Te azért annál sokkal értelmesebb vagy, hogy tudd, egy koala és egy adott ügyben való támogatás az marhára nem ugyanaz. :)

Ha jól emlékszem az LMP-nél is volt olyan pld. a parlamentben, hogy támogatta bizonyos ügyben a fideszt mégsem gondolt senki sem koalára. :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Ennek az irányzatnak mostanában kisebb a piaca, de némi állami lóvé leeshet. Végülis, Neked is meg kell élni valamiből.
@Gábriel angyal:

Mellébeszélsz.

A szocik eltakarítására egyetlen legális mód van ma Magyarországon: egy választási szövetségben rájuk már 2010-es nél is nagyobb vereség.

Ez nem "egy adott ügy", kedves Gábriel. De ügyes próbálkozás volt.

Ellenben be kell látni nektek is amit a szociknak is be kellett: ha koalában gondolkodtok bármilyen okkal indokkal, akkor a közvélemény Orbán ellenes része ugyanazt mondja: lófasz a seggetekbe.
@nedudki74:

Figyeld ki, jövőre Vona és Kövér fog versengeni egymással a kié a leghitelesebb főkurul jelmez. Vona kezdheti növeszteni a bajszát hogy fel tudja venni a versenyt.
@saravad:
Mi kekeckedsz! Van akinek csak arra áll fel! Anno Röhm pajti, majd a fél SS is buzeráns volt, sőt a fagolyót is elrontó jobbikos villanyreszelő képviselő is ráizgul a fiú seggekre.
Ízlések és pofonok.

Nekik az, nekem meg speciel ezek tetszenek! :DD
www.dirndl-dirndl.de/wp-content/uploads/2010/09/Krueger_Playbmate_2010.jpg
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Óriási ötlet! Bár sztem a teutonok fizimiskájával kicsit eltájoltad magad. Csöppet eluralkodott rajtam emiatt a nordikus szomorúság, mert így aligha fogunk találkozni: a Waffen-SS követelményeit 178,4 cm-rel (most mértem meg vízmértékkel) elbuktam, és van pár rossz fogam, 35 is elmúltam, szívás. Na mindegy. A lényeg, hogy tuccangolul? Ha nehézséget okoz, szívesen elregélem. :)

www.historycarper.com/resources/twobf2/increase.htm
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Oszt ennyi ruci legyen minden teutonon??? Loreley a zászlóanyátok? :-DDD

Ja, de hogy fogsz szűrni, ha a ménkű fineszes éber héber éceszgéberek beosonnak talpig szőkén, jegeskék szeműen fellazítani??? Met - megsúgom - ezek olyanok. Génteszt lesz a kapuban és harmadizíglenig - Hitlernek annyi elég volt - születési bizit kérsz?
@Cirbolya_sentinel: Ikercsillaga Futó Barnabással. Blöááááááááá. De mintha Orvicsek azt mondaná a szentséges szájával, hogy nyema több jogász! Ezeket mikor kezdi főbe lőni?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Figyelj te büdös ribanc! Kijafaszom kiváncsi arra, hogy kinek mi a származása vagy vallása? Persze rajtad és Gábriellen kívűl. Egy a lényeg: letett valami jót az asztalra vagy csak odaszart ahogyan ti is csináljátok?
@Fabius: Sőt ősmagyar lovak alkatrésze!! Ne csak általános lófaszt, az sértés - még lehetne esetleg valami punnyadó, pusztuló nyugati fajtáé! Igazmagyar seggbe ilyen kéne: www.lovasok.hu/images/egyeb/kiszely12.gif
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: A te okádék hozzáböfögéseidet egyszer olvasni is elég. Minek teszed be kétszer ugyanazt a szart ?
@szőlőbányász: Csicsikov feltámadt?

Ja amit kérdeztél a másikon: a Sasfészket azért írtam, mert érdeklődtél Stefinél, hogy tetszett nekije nyaralni, ahol annyira megsüthette a nap... Hát ott nyaralt. Több kérdés? ;-))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ugye!!! Érdemes a német khmmm... nyelvterülettel barátkozni! :))
@Fabius:

Ezzel a képpel akaratlanul is rátapintottál a lényegre, édes madárkám. Elmagyarázom, figyelj!

A nordikus vérközösséghez tartozó népeknél feltűnően alacsony a szexuális devianciától, orientációs és funkciózavaroktól szenvedő emberek száma. Ennek okai biológiai-genetikai okokra vezethetők vissza. A nordikus rassz egy rendkívül hosszú glaciális időszak alatt fejlődött ki, tehát szélsőséges időjárási viszonyok közepette, már-már felfoghatatlanul hosszú ideig kellett életben maradniuk. A zord északi környezet eltartó képessége csak nagyon alacsony populációs növekedésnek engedett teret, az embereknek Mamutra, gyapjas orrszarvúra óriásszarvasra és barlangi oroszlánra kellett vadászniuk, minden nap a túlélésről szólt. Az alacsony egyedszámú populációban minden nemzőképes férfinak és szülőképes nőnek magas értéke volt. A beteg, ferdehajlamú egyedeket kiközösítették és elüldözték, tehát a "buzigén" nem tudott továbbterjedni a nordikus rasszban.

Érted, bogárkám?
@sanyoka: Hagyd, egyre jobb, ahogy belelendül. Épp most ajánlok neki egy nordikust, attól kettéállna a füle. Figyi!

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/af/Sziami_Peter_Muller.JPG/250px-Sziami_Peter_Muller.JPG Ő jöhetne a jegyei lapján? Szőkébb pasit keveset láttam. Magas is, Orvicsek szegény a térgye körül tudna kavircolni csak.

www.youtube.com/watch?v=_JFrCwTEigs Nektek énekelné teljes átéléssel.
@Fabius:
"édes madárkám", meg "bogárkám"... Hőőőő! :DD
Mesélj Fabius! Miről maradtunk le, hogy ilyen bizalmas... "viszonyotok" van?
Nagyon bejössz a fapinának... Csak nem gyalultál rajta??? :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: :-DDD Glaciálisan szórakoztatsz komolyan. Te annyira hülye vagy, hogy azt sem tudod, a gyerekgyártás és az élvhajhászat két külön doboz is lehet egy zord nordnál? Letudja az asszonyt - lásd antik görögöknél Spárta, hisz azért csak szapaorodtak - oszt jön a vajas kenyér vajasabbik/jegesebbik/édesebbik?? - nem kívánt törlendő - oldala.
@sanyoka: Látod látod megint kibújt a felsőbbrendű kiválasztott éned a zsákból. :)
@sanyoka:

Gábriel az inverz Móricka.
Mórickának mindenről a pina jutott az eszébe, Gábrielnek a pináról is Móricka. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát már te is elkajszulsz a német vér felé??? :-DDD
@a szív fészkei:
Ezt a kretén Stefkét tenyésztik, vagy csak úgy vadon nől?
Mert magától ilyen hülye nem lehet, tehát tanult... Aztaku..va!
Most kéne bezárni azt az oktatási intézményt!
kultúráltilag meguntam eme fszkalap, faluvnyát, tahótlanítottam, vele is ezt kéne

Szombaton tér vissza
a szabadságról Orbán

Az akkumulátorokat feltöltő Orbán augusztus 20-án részt vesz olimpikonok köszöntésén is. Londonba nem utazott el, Áder helyettesítette a játékokon.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F08%2F13%2Fszombaton_ter_vissza_orban%2F
@a szív fészkei:
Jó is az, ha nem ilyen sváb fapina, mint ez, AMI nekünk ideböfög.
@sanyoka: Szerintem egyébként igen. Ez olyan ovis "húzom a copfod, mert szeretlek de szégyellem"-féle dolog, belerögzült négy éves korától. Oszt úgy maradt.
Ahogy Fábryban az anális fixáció. Mindüknek nehéz gyerekkoruk volt.
@Cirbolya_sentinel:
Neked van igazad... De én még élvezem, ahogy itt bábozik! :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

A barlangi oroszlán ritka volt, de cserébe kibaszott veszélyes, nem hiszem különösebben vadászgattak volna rá...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: A nem nordikus dirndlis már nem is tetszik? A mediterrán nők nevében hüpphüpp.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DE talán szexis jegeskék volt a szeme. Az fixírozták, amíg a jószág meg nem unta.
@Fabius: Azért azt a képet beenni gonosz volt...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Höhö.... A bismarcki hadseregben híresen magas volt például a homoszexualitás. Ez tehát teutonéknál nem számit szexuális devianciának :-)
@a szív fészkei:

Mint Tarzan, amikor puszta kézzel fojtogatta az oroszlánokat...

Megtámadott idomárok - már aki túlélte - tudnának mesélni.
@Cirbolya_sentinel: Anno Orbán két hétre kezdte meg a szabiját jul. 30-án. Az most le is telt. annak rendje és módja szerint adott is egy interjút.
Nem mondod, hogy a dublöre volt? :-)
@a szív fészkei:
Ilyent én nem mondtam! :) Szép a változatosság!
@GeoCracker:
Szerencsétlen biszex luvnya esze eddig terjed csak! Mit froclizod??? :DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A húsáért és prémjéért egyaránt vadászták.

De nem a barlangi oroszlán volt a legveszedelmesebb vadállat északon, amivel a protonordikus embereknek nap mint nap meg kellett küzdeniük, hanem a gyapjas orrszarvú.
@a szív fészkei:
Hijjjj, azannya!
Hagynám magam! Nagy duzzogva... :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Kétségkívül érdekes amit írsz, meg mulatságos is és minden, de, hogy a nordikus rasszhoz és a buzigénhez is hülye vagy az biztos.

Nézd csak:

stockholmtourist.blogspot.hu/2011/07/stockholm-gay-pride-2011.html

Mit tesz isten ezek a nordikus buzik nem egy napig, hanem egyenesen egy hétig ünneplik magukat. Egyrészt mert a társadalom amiben élnek nem ilyen baranyai paraszt mentalitású, másrészt mert elegen vannak hozzá.

Érted, bogárka?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egér, Egér... Ha nem tudsz valamit, kérdezd a FAPUNCIT! :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ugyan, csak megkedvelt, mert leszerveztelek és kiokosítottalak neki, te dunántúli nordikus Tarzan, te :-D
@Fabius:
Te, ezek kissé nem nordikussabbak, mint a heroinista, dagadt Göring, a perverz Himmler, vagy az ötvenkilós nyüzüge Göbbels?
Amúgy ez a kis "évődés" köztetek olyan cuki... Fotócsere, randiidőpont egyeztetés? Vagy még korainak látod? :DD
@Fabius:
Most mi van? Nem kell féltékenykedned, neked adom, örülj! Nagy duzzogva... :(
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "A nordikus vérközösséghez tartozó népeknél feltűnően alacsony a szexuális devianciától, orientációs és funkciózavaroktól szenvedő emberek száma."

Annál nehezebbmegmagyarázni, hogy vajon miért legalizálták (1969-1975) a gyerekpornó forgalmazását Dániában:

en.wikipedia.org/wiki/Color_Climax_Corporation
@GeoCracker:
Amúgy Stefke úgy van vele, hogy a seggbekuki náluk, sváb teutonoknál, menő és divatos.
Ezért szűz még neki a másik luka!
@a szív fészkei:
Már tényleg tele a hócipőm, hogy minden magyarországi blogban megjelennek olyan tetvek akiknek feltétlenül hozzá kell tenni a származását, vallását akiről épp beszélnek. Persze csak akkor ha zsidó vagy cigány. Komolyan már csak hébe-hóba tévedek magyar blogokra mert azokon mást sem lehet olvasni. :(
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vigyázz a duzzogással - nálatok így hívják? - , ismerik egymást biztos Charlize-kával, Hollywood elég belterjes!! Bár ez a nő a mellein és a fenekén kívül mást tényleg nem mutat fel. De ebből jól megél. Nem egy volumen, az igaz.
@a szív fészkei:

Bajusz téren van még hova fejlődnie:

m.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%B6v%C3%A9r%20l%C3%A1szl%C3%B3.jpg

Ha majd itt jár abba lehet hagyni :-D
@sanyoka: De mindig ugyanazok a tetűk jelennek meg és azért nézd meg, elég szépen ojtogatjuk.

Röhögj rajtuk, ez annyira nevetséges erőlködés a részükről!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mit froclizom. Mindenkinek joga van hülyének lenni, de legalább legyen benne rendszer :-))
@Fabius: Majd összegyünnek a jurtában bajuszmérésre, az olyan férifiasan tökéletes szórakozás. Ja és bizonyosság, nemcsak ígéret!
@Fabius: nem lehet, hogy valójában valami ilyesmire gondol? szőkén is lehetsz büszke.

www.buzzfeed.com/mjs538/latvias-blonde-parade
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ezt már elbasztad, végtelenül és visszavonhatatlanul vonzó alternatíva lettél a számára :-D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Fene a gusztusod-:)))
Hozzá nem nyúlnák-nék!!
Masjd jön Steff oszt világosságot gyúta zagyadba, hogy ez a csaj echte svábnáci szépség.
Vagy lehet, hogy már volt is??
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem néztem utána, elismerem én, ha nincs igazam, de jó nagy marhaságnak tartanám, ha arra vadásztak volna.
@Fabius:
Nem mondod "édes madárkám"?
Vagy szólíthatlak én is "bogárkám"-nak?
Na erről ennyit, hogy melyikünk is a vonzó a részére! :))
Nem baj, majd összedobjuk neked a gumira valót!
Mármint a gumimacira...
@Pantagruel:
Nem is olyan rosszak... :)) Legalább szép lányok!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Néhány kaliberrel nagyobb ragadozóra?
Ennyire hülyék még a nordikus rasszok sem voltak! :)
@Knósszosz: Bakker, le vagy maradva, már rég ezen rugózunk! :))
@Pantagruel: Na de akkor ez www.femina.hu/vilagsztar/carl_philip_herceget_megtamadtak kakukktojat? A svéd király párnál????? Se kék szem, se szösszenet? Amúgy jó pasi, felkarolnám, amennyire tőlem telik, semmi gond. De nem mehetne Stefike jegesmacis babazsúrjára. Brühühühü
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Későn gyüttem, oszt nem is olvastam a komendákat. Penig mindig el olvasom, na!
@a szív fészkei: előbb linkeltem Stefinek Ben Franklin elmélkedését a füstösképű svédekről és németekről (leszámítva a szászokat), ezek nem fehér emberek az USA alapító atyja szerint :)
@Knósszosz:
A nagylányos nem rossz, nem ám!-Á
Belülről lazítok, mint minden mai ellenálló tette anno az MSZMP-ben, tehát Stefi-erodálás jön: www.femina.hu/hirhatter/hires_nok_1_angela_merkel

Egy se nem nord, se nem igazi szőke, de német és nagyhatalmú asszonka élete képekben, szövegben. A zura se nord. Teljesen szétestek ezek a dajcsok, na. Ja és náluk is a krooomplileves az kroomplileves!
@Pantagruel: Már ezek se? Stefi viszont a finneket cigányozta le Kimi Raikkönnen képét látva múltkor. Szóval én elvesztettem a fonalat, férfiasan bevallom.

Miszerint osztályoznak ezek?
@Knósszosz: Mirul maradtál le: lesz Teuton Fesztivál és tábor by Stef, hátha ezt is megtámogattya Stefi turáni átokhercege 70 millával, mint az altájosokat.

Most próbáljuk összeállítani neki a vendégkört.
Na azért Bugyula több misét is megér: hvg.hu/itthon/20120813_budai_gyula_algyo

[..]"Az új földtörvénnyel kapcsolatban az államtitkár kijelentette, csak természetes személyek szerezhetnek földet, belföldi, külföldi jogi személy, szervezet tulajdonjogot nem szerezhet, csak használati jogot vagy bérletet. „Ebből olyan botrány lesz az EU-ban, amilyen még nem volt. De nem érdekel bennünket!" – jelentette ki az államtitkár a gazdák előtt.

Az új földtörvény szerint az államnak elővételi joga lesz a földekre, őt pedig a helyben lakó magánszemélyek követik. Minden adásvételi ügyletet külön jóvá kell hagyatni a hatósággal. Az új földtörvényben újra létrehozzák a helyi birtokhasznosítási bizottságokat – ez a helyi földtulajdonosokból álló testület megvétózhatja a földeladási, illetve haszonbérbe adási kezdeményezéseket, ha nem ért velük egyet."
@a szív fészkei: Ben bácsi egész egyszerűen kijelenti, hogy ő elfogult a fehér bőrű, rőt hajú angolokkal (angolszászokkal) szemben, arányait tekintve olyan kevesen vannak a Földön, a többiek - feketék, vörösek, sárgák, barnák, füstös képűek - meg olyan sokan. Nem kreál hozzá magának rasszista ideológiát, lerendezi azzal, hogy az elfogultság emberi tulajdonság, az angol kimagasló eredményeket felmutatni képes nép, vezető szerepet tölt be a világban, jó lenne, ha ilyen népek alkotnák a majdani USA népességét, ha már benépesítésben gondolkodunk. Ráadásul a hócipője tele van a nagy számban érkező, egy tömbben letelepedő (füstösképű, leszámítva a szászokat) németekkel, akik germanizálják és elnémetesítik az angol-amerikai vidéket.
@a szív fészkei:

Az élet egy hosszú, nehéz és unalmas játék, na de a grafikája!!! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Ha az lmp-re azt mondtuk, hogy szopna, nyalna, ... hogy megint bent legyen,"

Ezt, drága hölgy, nem mondta senki, legföljebb Kegyed rágalmaz, hátha valami megragad. Igazi Goebbels-i eljárás. Amolyan maszopos...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "De nem a barlangi oroszlán volt a legveszedelmesebb vadállat északon, amivel a protonordikus embereknek nap mint nap meg kellett küzdeniük, hanem a gyapjas orrszarvú."

Hát, ölég hülyék voltak, hogy nem vándoroltak délre.
@a szív fészkei:
Brrrr...
Turulseggbe szittyalófaszt?
Kíváncsi vagyok!
(ma rodeotól beszartam-:DDD)
éljen, nem tudom, mi hiányzott, izzítom a szent darálót :D

Ön hamarosan levelet kap Orbántól
Tárgy: a tízpontos munkahelyvédelmi akcióterv.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F08%2F13%2Fon_hamarosan_levelet_kap_orbantol%2F
@Cirbolya_sentinel:
Lehetne ez viszont puhább, legalább az a része, ahol Viktorka arcképe van...
@Cirbolya_sentinel:

És??? Egy levél védi meg a munkahelyeket? A szentkép alá kell tenni az Orbán-összes mellé? :D
Mennyibe is fog ez már megint fájni?
@keresztanya fabi(en):
Kicsinyeskedsz itten! :(

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bammeg van! Viktor azt is meg akarja védeni? Kereshetek akkor melót tényleg!
Ha a kis cégemet hazavágja ez a majom, akkor pattanás lesz belőle, a Teutonok Földjére.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: ChT-s levélnek biztos nagyobb sikere lenne, arra nem is sajnálnám
@keresztanya fabi(en):

Nem ártana Vityát lecserélni ChT-ra... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Apránként akár Stefikére is... :D
Bár nagyon rászállna a dög akkor Fabiusra, egyfolytában ostromolná, bogaramozná, meg ilyenek! :))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: mert Te birka voltál és nem mondtad a randi ajánlatra, hogy rendben. ne félj simán kifordult volna a saját ajánlatából, arcvesztés és lehetne savazni. helyette ide jár büfizni. más- old timer autók gatyábarázása
@keresztanya fabi(en): ja a két aranyos kezemet a seggembe dughatom az apró éles kavicsok mellé
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Ja, majd valami tranzival találkozgatok... Meg vagy te veszve! :)
@Gábriel angyal: Attól, hogy 1 mondat teljes, attól még lehet mind a szöveg, mind a történeti kontextusból kiragadott.
És hogy a gaz komcsik találták ki a Dunába lövést, és ez tény, és ez sem kiragadott? Ja, az ipari méretû krematórium kemencéket meg a sarki pék találta ki, bizonyára. Tömeggyilkosok szelemi folytonosságát felvállalva igazán melléfogás és pofátlanság és tényleg naivitás is bármi más történelmi tényeket emlegetni. Már bocsánat a bántó szóhasználatért, de felháborító és elárulja a belátás, emberi szégyenérzet hiányát.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: jól elintézett volna Stefánia! tuti,hogy férfialsórészkikészítő a szakmája
A belátás azért lenne fontos, hogy a további célpontok és újabb áldozatok keresése helyett vmi értelmesebb felé lehessen indulni.
Ez kurva nagy trivialitás, de sajnos minden rohadt nap van kinek leírni.

A poszthoz: Megélhetési ellenzék és elit, megdögölhetünk tõlük. Az utolsó bekezdés pontos, sajnos.
@keresztanya fabi(en): fiammal lógtunk, olyankor nem ér netezni, se x-box
@whatsoever: Az emberi szégyenérzetet hiányolom én is, mondjuk a komcsi rémtettek elkövetőitől.

De bennük ez nyomokban sem lelhető fel. A nácik amikor elbuktak legalább öngyilkosok lettek, viszont a komcsik köpönyeget forgattak majd reformkommunistává válva a mai napig osztják nekünk az észt. Leszármazottaik és eszmei követőik pedig fújják a passzátszelet miközben demokráciáról és köztársaságról ugatnak nekünk. :)
holnap melyik ellenzéki párt akar koalát kötni a vezénylóval hirtelen?
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Erre az igazi slusszpoén a DK lenne. Gyurcsány is kijelenti holnap, hogy van az az eset mikor el tudja képzelni Orbánnal kettesben :-D
@Gábriel angyal: Csatáryy-ra gondolsz. Mert valahogy nem lett öngyilkos. A példa kedvéért.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A valóság megmásításával próbálkozni maga a hiábavalóság :-))

A valóság az, randit és fényképet nem nekem kínálgat, ráadásul kettőnk közül te vagy közelebb a teuton ideálhoz :-D
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Ott majd a koala rituálé lesz, vérszerződés helyett magvető szertartás :-))
@glaci ph 5.5 álompolgár: Orbánnal nem lesz koaliciokényszer. Ha azt az interjut olvasom, amit állitolag ma, az akkutöltés véghajrájában adott, akkor Lázár jóslata sem kell ahhoz, hogy kihulljon.
Utána majd megmagyarázzák, hogy az Orbán-mentes Fidesz nem is olyan szagos, mint a Jobbik lába.
@Gábriel angyal:

Gondolom itt Pozsgay elvtársról is beszélsz, aki politikai pályáját az MDP-ben kezdte, és most a Fidesznek írt alkotmányt.

Meg nem fejtem miért pont vele (is) akartok szövetkezni. Mert a helyzet és a röhej az, kedves Gábriel, hogy hozzá és Szűröshöz képest a mai szocik csak ilyen kisdobos kommunisták.
@GeoCracker: az akkutöltés véghajrájában megindul az intenzív gázfejlődés, lehet beszívott a gáztól :)
@GeoCracker: Hááát az egyik vádról ugye már ki is derült hogy alaptalan.:)

index.hu/belfold/2012/08/06/alaptalan_az_egyik_csatary_elleni_feljelentes/

De javíts ki. Csatáry is indított pártot előadva a nagy reformer műsort??? :)
@Gábriel angyal: Ezt ki is írta? "A nácik amikor elbuktak legalább öngyilkosok lettek, " Csak nem Te?
Nácinak viszont náci volt. El is bukott.
@Gábriel angyal: Amugy a Kassai gettóparancsnokság is elég, hogy emléke kitöröltessék a nagy könyvből.
@GeoCracker: akkor ófényessége mi lészen? KE, vagy kormányzó?
@GeoCracker: Ómájgott, marhára nem volt náci de ne zökkentsen ki semmi kis világodból. :)
@glaci ph 5.5 álompolgár: Anno az utóbbira tettem volna tippet. Áderrel nincs kényszer, hogy kancellár legyen.
@Gábriel angyal: Nem zökkent ki. Egy parancsnok nincs szervilista kényszerben a szónak szoros értelmében. Ha csak a fele igazolható annak amivel Kassa ügyében vádolják, az is elég (sok)
@GeoCracker: akkor itt valakit baleset fog érni, ezért találták ki az özvegyi nyugellátás túlélő verzióját
@GeoCracker: Jaja kb. mint Shlomo Morel bácsi. A különbség csak annyi, hogy őt valahogy nem kergették holmi Zuroffok és ágyban párnák közt ugyebár, pedig ő aztán bizonyítottan egy szadista tömeggyilkos és háborús bűnös volt.

kkbk.blog.hu/2009/08/21/schlomo_morell_amit_tudnia_kell_mindenkinek

Persze sárkányfűáruséknál a mi kutyánk háborús bűnöse az egészen más.
@Gábriel angyal: Gondoltam, hogy ezt válaszolod. Akkor 1:1? Folytassuk, mint az oviban, " tevagyhüje " " tevagy! " Csak nehogy vmi konstruktívat kelljen csinálni. Inkább skatulyázgassuk a múltat. A mai szocik nem szeretnének gettóba zárni senkit, úgy tudom, és nácikra se vadásznak puskával, mint a nácik a romákra. Ettõl még nem etikusak vagy választhatók, de a gyilkosságoktól legalább elhatárolódnak. A nácik jobbára félelembõl és nem szégyenérzetbõl lettek öngyilkosok, amúgy. Gábriel, nem tudsz olyat mondani, amitõl elfogadjam, hogy rehabilitálod és igazolod a nácikat. Gyilkosok, akik készek lennének holnap polgárháborúban újra gyilkolni.
@Gábriel angyal: nem mindegy, hogy mi volt valakiali amikor még meg sem születtél? caligulát nem akarod bíróság elé citálni? 90 környékén mit ért meg az egészből? azt hiszi operában van azért olyan elegáns mindenki
@Gábriel angyal: A smiley-t sem értem a hsz-aid végén, persze ez szíved joga, de bántón eufemizálja a mondandód. Azért a mosoly, hogy társaságibb és így elfogadhatóbb legyen a hsz, ezáltal folytathasd az uszítást. Ha nem ragadom ki a szövegösszefüggésbõl, így hat. Ne haragudj, nem akarlak személyedben bántani, de kurvára bánt, hogy a gyûlölet nyerte el a teret minden értelmes dolog elõl. Grat, Viktor! Divide et impera!
@whatsoever: Meglehetősen el vagy tévedve. Ahogy a nácikat úgy a komcsikat sem akarom rehabilitálni.

A romagyilkosságokat meg ne nagyon feszegessük mert lassan arról is kiderül, hogy több köze van az egészhez a gyurcsány/szilvásy féle bagázsnak mint bármilyen "nácinak". :)
@whatsoever: "Gyilkosok, akik készek lennének holnap polgárháborúban újra gyilkolni. " polgárháborúban a pirospacsi és a kiszámolós ritkábban fordul elő, mint a mindenrelövköamimozog
@glaci ph 5.5 álompolgár: "nem mindegy, hogy mi volt valakiali amikor még meg sem születtél? caligulát nem akarod bíróság elé citálni?"

Ezt a véleményed szerintem küldd el Zurofféknak. :)
@whatsoever: miért hagyod magad felbosszantani? szív-nek már sikerült emberünket háziasítani. veled még próbálkozik, hátha megtérít
@whatsoever: Nézd hála Isten ilyesmi problémáim nincsenek. Amit meg rólam és a gyűlöletről gondolsz az fényévekre van a valóságtól. :)
@Gábriel angyal:

Nehogy már egy gettóparancsnokot kezdjünk el sajnálni... örüljön, hogy eddig megúszta.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Na ezt mondom én is. Bár hallod, mindenhol Gyurcsány van és õ lõ..
@Gábriel angyal: ha elküldöm és nem tetszik nekik, akkor mi lesz? lerajzol? tudod pont bekaphatják. nem kellene 20 centis moken dovennel a nyakában izgatni a gojokat és nem tartana itt az egész.
@Gábriel angyal: Nem tudom, te mit gyûlölsz. Azt látom, mit relativizálsz és mit védesz ~= rehabilitálsz a szövegeiddel.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
április-ból (a blogrol a nevem mellől)
"Az a FIDESZ-tag, aki annak idején a „vakondos szavazásról” híresült el, amikor a titkosnak hirdetetett szavazáskor a hivatalos elvárásokkal szemben szavazókat kereste az akkori holdudvarban. Miközben ennek fényében sajnos fennáll a veszélye annak, hogy a következő köztársasági elnök már személyében, a megválasztás és jelölés módjában szinte automatikusan a megosztottság szimbólumává válik."
....
"Ugyanakkor mégis talán lenne esélye, hogy a végeredmény tényleg egy, inkább az egységet ígérő elnöke lenne Magyarországnak. A hírek között felbukkant ugyanakkor egy olyan is, mely a kormányzati befolyás esetleges erősítésének szándékát is jelentheti.

Ez nem más, mint annak a prezidenciális rendszernek a felelevenítése, mely időről időre felbukkan ötletként. Olyan megoldásként, melyet végső soron a közvetlen elnökválasztás is segíthetne. Az említett rendszerről a miniszterelnök, Orbán Viktor beszélt. Mint olyanról, amit csak hagyománytiszteletből nem vezettek be már a választási győzelem után a parlamenti alkotmányozó többségen keresztülkergetve. Ugyanakkor az Origo emlékeztet arra is, hogy Orbán Viktor ugyanebben az évben az új Alaptörvényről éppen ennek a rendszernek az elkerülése okán nem tartotta időszerűnek a népszavazást. De mint tudjuk, saját bevallása szerint sem kell feltétlenül komolyan venni azt, amit mond. Így végső soron akár királyválasztást is lehetne tartani, ha a parlamenti többség esetleg egy egyéni képviselői indítvánnyal azt terjesztené be. "
@whatsoever: Relativizálást én is ugyanúgy látok sajnos.
@Expatblog: :-D Azóta is verik a fejüket a falba és wiskeys üvegbe.
@Gábriel angyal: Ja és gyurcsány a romaölõ. De a cigány megdöglessz kiabáló csürhe gyöngyöspatán, tévében felvéve az meg hímzõszakkör. Lesz*rom gyurcsányt. A jobbik elfogadhatatlan. Ezt az 1 mondatodat tudnám elfogadni. Én meg ilyen vagyok. Míg vki le nem lõ. Na jó éjt, Isten, áldd meg a magyart, kérlek.
@Gábriel angyal: Mesélj, ha akarsz, de ne terelj.
Csatáry-t vagy akárkit mennyiben is menti a túloldal bármely tette? Na mond szépen.
De érvekkel lécci. Nem azzal, hogy ha ez, akkor az miért nem.
Mond el szépen, hogy a gyilkosságot, a szadizmust, a lágerbevonatoztatást, a megalázásokat és a többit mennyiben _menti_ bármi is.
Utána megbeszélhetjük a Szibériavasutat, Hirosimát és a többit is.

Nem kedvesem. A Csatáryszabásúak tetteit nem menti semmi. Az sem, hogy alig él már valaki az áldozatok közöl és az sem, ha egy pelenkázni való vén hülye ma már (nem az).
H-val mint whisk/e/y skót,kanadai avagy ír, amerikai módon írva - mivel nem iszom, ritkán látom az üveget. De talán a vodka is megteszi a zord nordon élő skandiknak berúgni. Azt legalább egyszerűbb leírni - azt se iszom.
@Gábriel angyal: Mindenki relativizál. De a diktatúrától és a gyilkosságoktól nem mindenki határolódik el. És ez mindenki személyes felelõssége. Na off.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A 10 ezerért - filléres összeg az élményért - megvett mázolmányos Tákolmány mellé!!!!
@GeoCracker: ki lehet óket olvasni, mert azért a cél körvonalazódni látszik és nagy csodák manapság nincsenek. ha itt 10 embert leültetnénk egy asztalhoz, pl Te,Rodeo, Ásósboli, whatsoever, Cirbolya hirtelen ennyi nick jut eszembe, simán ki lehetne találni, hogy mi lesz a következő dobásuk
@GeoCracker: Senki nem ment senkit. Itt ismét csak arról van szó, hogy a hülyemagyarok háborús bűnöse kúrvára nem frankó és ássuk elő akrhányévesen de a mi kutyánké az sérthetetlen és pofa súlyba ha bárki is feszegetni akarja.

Szerintem nem olyan nehéz feladvány ez neked sem. :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nanana - mi láttuk Barcelonában a legszebb spanyol nőt férfiben. Kiba szép volt, csak hatalmas. Mindene. Szőke is volt, le is szólította a zuram egy menetre, de az nem ment. Aztán mikor korzóztunk belefutottunk a csajfiba és vadászott palimadárokat. Elképesztően gyönyörű volt, a francba,nem tudom, hogy csinálta...
@glaci ph 5.5 álompolgár: :) <- köszi-mosoly. Nem idegeskedem én, csak amit nem nyelek le, azt nem. Tudod, keresztény ország, felebarátok meg ilyenek. Na télleg off, mingyá reggel lesz. Jó éjt evribádi! :)
@whatsoever: JAj, ez a szerencsétlen mindig a kedves nácijai legnagyobb logisztikai és mérnöki tényét tagadja. Nagyon le fogják köpdösni Dolfiék ezért a pokolban.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Én már kitörültem, amikor Csatáry papát kezdte nagyon agyonvédeni.Az valahogy overdose lett.
@a szív fészkei: ja.. :) meg a gyurcsány a romaölõ: legjobb.. :)) bajnaia romaölõ még kontrasztosabb volna. Bajnai libával öl romákat. A nordikusoknak meg két fegyverük van: a bálnaölõ bunkó meg a bunkóölõ bálna, ugye? :) na megyek, kész vok. Jó éjt neked!
a viszonváltáska frümorgen! 1
Tök érdekes, hogy Gábriel ma mindenről beszél csak arról nem, hogy Pozsgay elvtárs és Viktor seggét készülnek kinyalni.

Ti meg hagyjátok, hogy a csatáryzással tereljen. Vegyétek már észre, csatáryzni nem kínos neki, a mundért megvédeni a kimondott koala lehetőség miatt annál inkább az.
@whatsoever: NE velük álmodj, legfeljebb az édes - de már megboldogult - kis Knuttal www.knut.net/, aki tényleg észvesztően aranyos nordikus volt!! Jó éjt! :-))
@Fabius: Mindig terel, mint Zuckerberg - atudjukki - fehér magyar pulija. Az még csak tanulja kemény amcsi dollárért, Gábriel meg így született és erre van rendszeresítve a Jobbik által.

Vona bújna minden pénzszagú seggbe. Csak kicsit megköpködi előtte, hogy jobb(ikos)an csússzon.
@Fabius: Ismétlés a tudás anyja:

"Elképzelhetetlen, hogy a Jobbik igent mondjon abban az esetben, ha a Fidesz kormányzásba hívná – mondta Vona Gábor az Echo TV-nek adott interjúban."

„Nincsenek meg a feltételei, hogy a Fidesszel közös kormányprogramot írjunk, hiszen olyan stratégiai kérdésekben nem értünk egyet, mint az államadósság, az Európai Unióhoz fűződő viszony és a cigány-magyar együttélés”

Teljes kudarc az Orbán-kormány két éve

A Jobbik első embere szerint sem gazdasági, sem társadalmi szinten nem történt fordulat. „Nekünk még az eladósodás sem jár ingyen, azért is keményen meg kell dolgoznunk” – fejtette ki arra utalva, hogy a kormány előbb kirúgta az IMF-et, hogy aztán kiharcolhassa, hogy visszajöjjenek.” Meglátása szerint Orbánék társadalmi szinten is mindenkivel összerúgták a port, a külpolitikában pedig teljesen elszigetelődtünk: nyugaton rossz a viszonyunk, keleten se Kínával, se Oroszországgal nem sikerült javítani viszonyunkat.

"Vona Gábor arra számít, hogy a következő választásokat a Fidesz erőből akarja megnyerni, e célt szolgálja a választókerületek átalakítása és a regisztrációs rendszer bevezetése. „Kubatov Gábor listája dementorként lebeg a magyar égen, a regisztrációra való mozgósítás számukra ujjgyakorlat” – érvelt a pártelnök, aki a Jobbikot sem félti, mert a mozgalom – mint mondta – jól szervezett. Személyes véleménye szerint a regisztráció főként a bizonytalanokat fogja eltántorítani, akikből az utolsó hetekben hagyományosan az ellenzéki pártok profitálnak. A 2014-es kampány a Jobbik elnöke szerint még az előzőnél is kevésbé fog a pártok programjairól szólni, a fő vonal a titkosszolgálati hátterű pártrombolás lesz, elsősorban a nemzeti ellenzéket megcélozva."

A Jobbik összefogna a Fidesszel az MSZP eltakarításában

A moderátor kérésére, hogy értékelje röviden a magyarországi ellenzéki pártokat, Vona Gábor azzal a számára rossz hírrel kezdte, hogy a szocialisták egy év alatt magukra találtak. „Azt a rossz hírt kell mondjam, hogy annyira rossz a kormányzás, hogy az emberek egy része kezd visszafanyalodni az MSZP-re” – jelentette ki a pártelnök, aki szerint kezd körvonalazódni egy baloldali összefogás, amelynek a Gurcsány-párt és adott esetben az LMP is tagja lehet.

Az MSZP Vona véleménye szerint „egy állandó, permanens nemzetpolitikai kockázat, amely a Kádár-korszakban megvezetett embereket felhasználva következetesen magyar érdekek elleni politikát folytat”. A pártelnök leszögezte, az MSZP-vel nem az a baj, hogy baloldali, hanem hogy nemzetellenes. Hozzátette, ha a Fideszben meglenne a hajlandóság, akkor a Jobbik szívesen összefogna, hogy együtt eltakarítsák a posztkommunista pártot, ám a nagyobbik kormánypárt ehelyett a Jobbik bomlasztásával van elfoglalva.

Az LMP-seket Vona Gábor – Kéri Lászlót idézve – a rendszerváltás győzteseinek nevezte, akik egyfajta „úri muriból” politizálnak, és egyelőre még nem lehet tudni, hogy az említett balliberális olajfa-koalícióban vagy a Fidesz számára szalonképes segédpárt felépítésében gondolkoznak."

Igen valóban, ezekből egyértelműen az jön le, hogy csakis arra készülnek, hogy a fidesszel összebútorozzanak még akkor is ha a napnál világosabb, hogy egy ilyen koala végzetes hiba lenne. :)
@a szív fészkei: Ide is Mesterházyéknak kellett volna menni?? :)
@Gábriel angyal:

"Hozzátette, ha a Fideszben meglenne a hajlandóság, akkor a Jobbik szívesen összefogna, hogy együtt eltakarítsák a posztkommunista pártot, ám a nagyobbik kormánypárt ehelyett a Jobbik bomlasztásával van elfoglalva."

Ezt kimondta, vagy nem mondta ki? Mit jelent ez szó szerint, értelmezd légyszi. Figyelembe véve az egyetlen törvényes lehetőséget, amivel ma a szocialisták eltakaríthatók.

Szóval?
@glaci ph 5.5 álompolgár: Szerintem is. Végül is olykor igen primitív belső rugóra jár a rendszer. Néha azon vagyok meglepődve, hogy miért van a félmédia meglepődve .-)
@Fabius: Gábrielt szerintem sokkolja, amikor számára megfoghatatlan koordináták közt kellene mozogni. Neki úgy tűnik Vona majdnem olyan szűk kerszetmetszet, mint a tegnap felbukkant kumin-trolloknak Orbán szakdolija.
FB-ról: " de a házi pálinkafőzéssel való népszerűsködés évente a költségvetésnek 8-10 milliárdba ’fáj’." De Orvbán legnagyobb politikus tette, saját bevallása szerint.
@Gábriel angyal: "A Jobbik összefogna a Fidesszel az MSZP eltakarításában"

Tekintettel arra, hogy ennek kulcsa a törvényhozás uralása akkor, ha eltekintünk a pogromokhoz, akkor ez mi ha nem koalicios felajánlkozás?
@Gábriel angyal: Értem. Tehát nincsenek érveid. Ebben sem. Fabiusnak adok igazat, hogy csak vakvágányt kerestél.
@Fabius: Na erre varrjon fülesgombot a szentéletű szárnyasod: [..]"Évente több százalékkal csökken a vallást gyakorlók száma Írországban, a bevallottan ateisták aránya pedig már a világon az egyik legmagasabb a szigetországban. Sokan az elmúlt évek botrányai miatt fordulnak el az egyháztól, miközben a megmaradt hívők reformokat szeretnének."

hvg.hu/vilag/20120813_irorszag_ateizmus_felmeres

A ballibsi zsidók ármánya ez is. Minden Guinness sörből ők buborékozzák-vuduzzák ki az íreknek, hogy hagyd el a hited, hagyd el a hited...
@GeoCracker:

Gábriel ennyire nem hülye, sőt.

Egyáltalán nem volt véletlen, hogy a fentit leszámítva nekem ma nem válaszolt, helyette foglalkozott minden mással. Rólam tudja, hogy nem pártokhoz hanem elvekhez vagyok következetes, és azt is kimondom amit mások soha.

De cserébe ezt megkövetelem másoktól, így tőle is. Jah, és ilyen esetekben vagyok annyira vérgeci, hogy nem hagyom rá senkire a mismásolást. :-)
@a szív fészkei:

Amit az ír katkók a gyerekekkel műveltek semmi meglepő nincs ebben. A meglepő, hogy a templomaik még állnak. Megköszönhetik a híveknek, hogy nem következett egy IRA szintű megtorlás, ahogy az anglikánokkal szemben megszokott.
Készülhetünk nemsoká emberarcú, jujdeszereteménastrandot!típusú fényképekre Burger Barnától, a miniszterelnöki felkent fotóstól havi egymilláért: www.borsonline.hu/20120813_napfenyes_vizparton_fotoztattak_le_magukat_a_politikusok
@Fabius: Na, lelepleződtél: te nem olvasod figyelmesen az idetojó házi szárnyast. Akkor tőle első kézből megtudhatnád, hogy ezt csak a libsik tanálták ki bosszúból. Mert ez az egész nincs bizonyítva. És különben is volt egy pedo NY-i rabbi is, miért nem azzal foglalkoznak a hülye keresztényüldöző népek...
@a szív fészkei:

Ja, gondolom Brendan Smyth-t a liberálisok kényszerítették hogy bevalljon 74(!!!) rendbeli kiskorúak megrontását. Gondolom az ír kormányt is a liberálisok kényszerítették, hogy a vatikáni képviseletüket bezárják.

hvg.hu/vilag/20120503_katolikus_ir_pedofil

Szerintem jobban járt, hogy ezt nem olvastam. Kevés dologtól borul el úgy az agyam, mint a pedofilok relativizálásától.
@a szív fészkei:
a 21. században éppen ideje, hogy minden vallást -kivétel és rangsor nélkűl- visszaküldjünk a templomaik falai közé és amelyik előbújik onnan -bármi címen- azonnal és végleg felszámolni...nekem magyarázhatnak hogy az ateizmus is egy hit és azt is be kellene tíltani...amennyi kárt a vallások a történelem során okoztak azt semmilyen időleges előnyük nem ellensúlyozza...népírtások és tömeges kínhalál a semmiért van a lábuk nyomán...és a scientológia túllépett minden máson

éljen a South Park

brühühühühühü
@Fabius:
ki is mondtad: elveidhez és nem vallásokhoz=pártokhoz vagy hű!!! nem vagy egyedűl

a képmutatás -IRA is- tobzódik, mert a híveik élvezik

a francia és az usa alaptörvény kimondja, hogy nincs egyházi formáció csakis különféle polgári egyesületek, a francoknál vagyonuk sincs az usában lehet és ez a gond!!!! manapság ugye megy a mozlimellenesség de a katlik és más baromságok oldaláról...erre a bíró mit dönt? megengedi a mosque felépítését az USA Prérin és máris bele van szarva a trombón-ba Bill Graham milliárdos utcai prédikátor lett és maradt, ma haldoklik...de a szektája fertőz és terjed erőszakkal...a többi -és van rengeteg tv prédikátos meg csodatévő- arat, milliárdosok...és nem fizetnek adót...ez is gond, sőt!!!!

maradjunk a

brühühühühühü

alapállásánál

mint @szívem mongya: háziszárnyasod (NOBEL irodalmira felterjeszt!!!) a képmutatás és a mellébeszélés nagymestere...nekem már nem is nagyon válaszol és nem tahótlanítottam, mert így tudom ti mit írtok rá -én is leszarom és nem nyitom a spam-jeit soha- szóval Levédia is ugyanabban a betegségben szenved, mint a többi csak a rüh randább levédiában...amíg pénzük lesz léteznek

ez a scientológiára is érvényes, 98%-os adót rájuk 1000 évre visszamenőleg...mindre
@Fabius:

ne maradj az egyházak pedofiljainak írtásában...USA már elítélt sportvezetőket is...és el fog jutni mminden olyan pontra, ahol a felnőtt a védtelen ifjúság (kiszolgáltatott, mert a szülő maga mondja az utolsó betűig betartod amit mond és gondolkodás nélkűl, mert ő a mester) megrontásában tettes...

IGENÁM, DE VÉLENYEM SZERINT A LELKI PEDOFILIÁT IS BŰNTETNI KELL ÉS NEM HAGYNI TÖRVÉNYEKET HOZNI HOLMI LELKI SEKÉLYESSÉG BEÜLTETÉSÉRE lásd magyar orvbán gyagyaságok rauzsika

brühühühühühühü
@a szív fészkei:

nem, ez a napi normalitás: évente 12000 halálos áldozata és 30000-nél jóval több sebesűltje van ennek,

az összes fegyveres nemzetközi demokrácia terjesztés (amerikai marketing) évente 3000-nél kevesebb a kettő együtt

a többi mese ez egy életstílus, alkotmányos joguk...lásd a fegyvert viselő lakókörzeti önkéntes lelőtte a magányos 16 éves négergyereket, mert az bement a bekerített lakóterületre éjjel -családlátogatásra- és most védekezik, a négergyerek meg hamvad...

brühühühühühü

és azóta szinte hetente menetrendszerűen van valami tömegmészárlás
@Fabius: Ez szó szerint arról szól, hogy a fidesz sokkal inkább ki akarja nyírni a jobbikot, mint mondjuk az emeszpét.
@Fabius: Gabriel-t egyáltalán nem tartom hülyének :-)

@Gábriel angyal: Nem, inkább arról szól, hogy Vona szerint a Fidesz-ben nincs meg a hajlandóság, hogy kisöpörje az Mszp-t.
Ez is érthető. Egyrészt akkor a saját komcsijaival is szembetalálja magát. Másrészt abban a pillnatban a baloldaln egy Orbánra nagyon veszélyes ember marad talpon. Ezt meg Orbán nem akarja. Neki Mesterházy szívesebben látott ellenfél, mint Gyurcsány
@GeoCracker: te is végigküzdöd azt, amit mi itt már szinte mind, és pont addig is fogsz eljutni, magyarul sehova. Mint Fabius mondá, vagyunk mi is genyók annyira, hogy ragaszkodjunk az elveinkhez, de ebben következetes Gabriel is. Az hogy ezek az elvei, a legtöbb normálisan gondolkodónak vállalhatatlan, ez csak egy apró zavaró körülmény nekik ;)
Féltek, büdösök? :)))
@Expatblog: Cukorborsó, ha már valakit azzal rágalmazol, hogy rágalmaz, akkor legalább azzal lehetnél tisztában, hogy kettőnk közül nem én vagyok elvakult, meg maszopos. Veled ellentétben az én fejem nem egy pár seggében leledzik. Húzd ki és nézz körbe. Érhetnek meglepetések.
Amúgy merre is vannak a te tényeid drágaság?
Mert én eggyel sem találkoztam.
@strongdong: félnek bizony. megélhetésileg rettegnek.
jó reggelt elvtársak ! @Cirbolya_sentinel: a sok szembe jövő hüje esete
@Gábriel angyal: No, a hvg-s cikket olvastam már. Abból, hogy a politikai elitünk gerinctelen genny pártérdekhajhász, és a romagyilok alatt a szoci NNI-nek köze volt hozzá és/vagy nem derítette fel, nem következik, hogy a gyilkosok gyurcsányista bolsilibsik. Most se az mszp jár megfélemlíteni falvakba, a terrorfenyegetés tényállását hol súrolva, hol kimerítve. A szellemiséget a Jobbik terjeszti, azt a szellemiséget, amitől már nem ciki Mao-n kirekeszteni és náciként viselkedni, és amely szavak egyre agresszívebb tettekbe torkollanak. Hogy nem személyesen a Jobbik szervezte a romagyilkosságokat, abból sem következik, hogy nem lelkes eszmetársai gyilkoltak. A Jobbik, a gárda, a 64 vármegye, aki nem határolódik el ettől a szellemiségtől, és akinek tagjai demonstratíve, tettekkel is képviselik azt. A gyurcsány kori NNI egy informátora, egy cigány szedte ki az öcsém alól a lakását, a lakásmaffiába fondódva, szóval nem idealizálok senkit a bagázsból.
De ebből nem következik, már csak a formális logika alapján sem, hogy nem a jobbik követői szellemiségéből adódna az erőszak.

Faék? Hm, ma faék vagyok, ha nem értek egyet, ha hatalomra juttok, mi lesz? Gettó? Vagy krematórium, az mégse szoci találmány? Nem mintha zsidó lennék. De valami kategóriát majd csak találtok nekem.

Ez a faékezés és a logikát kifordító érvelés is szomorúan bizonyítja, miről szól a jobbikos gondolkozás.

Tőled, mint Embertől elnézést kérek az indulatos megfogalmazásaimért, de nem fogadom el a Jobbikot. Történelmi bűne a jobboldalnak, hogy értelmes együttműködés helyett gyűlölködik az ország.

Köszönöm a sok rám szánt időd, tényleg rekesszük ezt be. Úgyis faék volnék neked ;-) Minden jót. Szebb jövőt!!!!
@a szív fészkei: Szív! Köszi szépen a Knut! :)
(Fősulin játszottuk ezt, hogy "automatikus tárgyesettel mondtuk", együnk egy bécsi szelet és igyunk egy vermut.. :))
De a Kis Knut nagyon jó fej volt, és tényleg pláne a gábrieles benyomasztás után... (amit most nem is fejtegetek, mert ma se kívánom..)
Köszönöm. :) Jó estét...
:)
@strongdong: Beakadt a tűd? Szólj a Lendvayban, hogy taszajtsanak már odébb, így uncsi van.
@whatsoever: Mit kérsz elnézést? Az, aki lebuktatta a szörnyű bűnben - zsidózáseltitkolásban - leledző BX-i bukszájukat, a vérmagyar Csancit, az a rendőrség szerint benne lehetett a romagyilkokban, mint elkötelezett skinhead... hvg.hu/cimke/Szegedi+Csan%C3%A1d/2
Jav: na a zsidózást épp nem eltitkolta, hanem vadul mívelte Csanci, mialatt a zsidóságát viszont igen leplezte. Ambrus meg leleplezte.
@a szív fészkei: Hát, asszem azért, hogy ne legyen az, hogy csak prédikálok egymás tiszteletérõl. Meg van egy bocshogyélek defektem is, amit próbálok nyesegetni.. :)
@a szív fészkei: Aztamindenit. Ezt a linket valahogy véletlenül lefeletjette a faékcsiszoló listámról angyal..... Baszkili, van olyan párt, amiben nem konkrétan bûnözõk vannak...?
süti beállítások módosítása