Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.13. 04:43 Fabius

Vona vagy Mesterházy legyen Orbán új legjobb barátja?

Címkék: fidesz koalíció jobbik vona gábor

Az van, drága Feleim, hogy ha így haladunk nem választásokat kell kiírni 2014-ben, hanem a Ki legyen Orbán Viktor új legjobb barátja versenyt. Ezek a mi ellenzéki pártjaink nem leváltani akarják Orbánt, hanem haverkodnának vele. A szocik a köztársaságért Suchmann szerint, a radikálisok meg a szocik eltakarításáért. Miért nem csináltok mindjárt egy nagykoalíciót? A Simicska-Nyerges-Velez körbe beveszitek Szabó Gábort, csóri úgyis éppen elbukta a Szegedivel közös pólóbiznisz ráeső felét, - meg az utóbbi időben kiderült, nem finnyásak nagyon, ha pénzről van szó - és máris meg van oldva minden. 

Vona Gábor a hétvégén Borzonton kijelentette: pártja szívesen együttműködne a Fidesszel abban, hogy „eltakarítsák a magyarországi politika színteréről a Magyar Szocialista Pártot”. Vagyis van az az eset, amikor megtörténhet a hangoztatott lehetetlen, a Jobbik visszakúszna Orbán mellényzsebébe, és egy a zászló egy a táborosat játszana ismét. Hiába no, polgári körös szalonnából hamarabb lesz zsidó rabbi, mint rendszerkritikus radikális pitbull. Legfeljebb ilyen szőrét borzoló pincsi lesz belőle, aki ugyan méltatlankodva elkaffogja: "a Fidesz-kormány bizonyos szempontból még a Bajnai- és Gyurcsány-kormánynál is gyengébben teljesített, mert nem hozott fordulatot a magyar gazdaságban," de megnyalja a kezet és csóválja a farkát azonnal, ahogy az méltóztatik a Kurultájba anyagilag - 70 millió - is beszállni. Mit csodálkoztok? Nem mondtam, hogy szeretik a pénzt? Karvalytőke vagy orbánfinanszírozás egyre megy, csak legyen. Most, hogy Viktor fölfedezte magában az elrejtett félázsiait, a zászló és tábor szentségekhez felsorakozik a közös jurta is.

Hihetetlen ellenzéke van a Vezérnek nem? Háromból kettő tud olyan eshetőséget, mikor leváltás helyett közösködnének vele, a harmadik meg aki közösködni nem akar, az úgy nyerne választást, hogy nem állít jelöltet. Úgy látszik az unortodoxizmus fertőző, és mindannyian ebben szenvednek egytől egyig. Az egyes számú Pótviktor kezdhet kapaszkodni a székébe, mert lesz érte akkora tülekedés - még - mérhető támogatással bíró pártvezérektől, hogy mire kettőt pislog koalíciós partner helyett fővadásznak fogják hívni, aki meglőheti védett madaraink közül az úrvacsorát. Akarom mondani az urai vacsoráját.

480 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr294709231

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.13. 10:09:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: 120 ok, ami miatt nem szavaznék a Fideszre 2012.08.13. 08:42:14

Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. Ha kihagytam valamit, írd meg kommentben! * 1. A Kubatov-lista 2. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezése 3. Kósa és Szíjjártó nyilatkozatai az ország csődközeli helyzetéről 4. A 2010-es választás ...

Trackback: Ne takaríts, takarodj! 2012.08.13. 08:40:41

A Jobbik szívesen összefogna a Fidesszel, hogy eltakarítsa az MSZP-t, jelentette ki Vona Gábor pártelnök szombaton Borzonton, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) táborában. Gratulálok, kedves Vona Gábor! Sorolnám, hogy kiket sértett egészen biztosan vérig ez...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: jól elintézett volna Stefánia! tuti,hogy férfialsórészkikészítő a szakmája
A belátás azért lenne fontos, hogy a további célpontok és újabb áldozatok keresése helyett vmi értelmesebb felé lehessen indulni.
Ez kurva nagy trivialitás, de sajnos minden rohadt nap van kinek leírni.

A poszthoz: Megélhetési ellenzék és elit, megdögölhetünk tõlük. Az utolsó bekezdés pontos, sajnos.
@keresztanya fabi(en): fiammal lógtunk, olyankor nem ér netezni, se x-box
@whatsoever: Az emberi szégyenérzetet hiányolom én is, mondjuk a komcsi rémtettek elkövetőitől.

De bennük ez nyomokban sem lelhető fel. A nácik amikor elbuktak legalább öngyilkosok lettek, viszont a komcsik köpönyeget forgattak majd reformkommunistává válva a mai napig osztják nekünk az észt. Leszármazottaik és eszmei követőik pedig fújják a passzátszelet miközben demokráciáról és köztársaságról ugatnak nekünk. :)
holnap melyik ellenzéki párt akar koalát kötni a vezénylóval hirtelen?
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Erre az igazi slusszpoén a DK lenne. Gyurcsány is kijelenti holnap, hogy van az az eset mikor el tudja képzelni Orbánnal kettesben :-D
@Gábriel angyal: Csatáryy-ra gondolsz. Mert valahogy nem lett öngyilkos. A példa kedvéért.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A valóság megmásításával próbálkozni maga a hiábavalóság :-))

A valóság az, randit és fényképet nem nekem kínálgat, ráadásul kettőnk közül te vagy közelebb a teuton ideálhoz :-D
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Ott majd a koala rituálé lesz, vérszerződés helyett magvető szertartás :-))
@glaci ph 5.5 álompolgár: Orbánnal nem lesz koaliciokényszer. Ha azt az interjut olvasom, amit állitolag ma, az akkutöltés véghajrájában adott, akkor Lázár jóslata sem kell ahhoz, hogy kihulljon.
Utána majd megmagyarázzák, hogy az Orbán-mentes Fidesz nem is olyan szagos, mint a Jobbik lába.
@Gábriel angyal:

Gondolom itt Pozsgay elvtársról is beszélsz, aki politikai pályáját az MDP-ben kezdte, és most a Fidesznek írt alkotmányt.

Meg nem fejtem miért pont vele (is) akartok szövetkezni. Mert a helyzet és a röhej az, kedves Gábriel, hogy hozzá és Szűröshöz képest a mai szocik csak ilyen kisdobos kommunisták.
@GeoCracker: az akkutöltés véghajrájában megindul az intenzív gázfejlődés, lehet beszívott a gáztól :)
@GeoCracker: Hááát az egyik vádról ugye már ki is derült hogy alaptalan.:)

index.hu/belfold/2012/08/06/alaptalan_az_egyik_csatary_elleni_feljelentes/

De javíts ki. Csatáry is indított pártot előadva a nagy reformer műsort??? :)
@Gábriel angyal: Ezt ki is írta? "A nácik amikor elbuktak legalább öngyilkosok lettek, " Csak nem Te?
Nácinak viszont náci volt. El is bukott.
@Gábriel angyal: Amugy a Kassai gettóparancsnokság is elég, hogy emléke kitöröltessék a nagy könyvből.
@GeoCracker: akkor ófényessége mi lészen? KE, vagy kormányzó?
@GeoCracker: Ómájgott, marhára nem volt náci de ne zökkentsen ki semmi kis világodból. :)
@glaci ph 5.5 álompolgár: Anno az utóbbira tettem volna tippet. Áderrel nincs kényszer, hogy kancellár legyen.
@Gábriel angyal: Nem zökkent ki. Egy parancsnok nincs szervilista kényszerben a szónak szoros értelmében. Ha csak a fele igazolható annak amivel Kassa ügyében vádolják, az is elég (sok)
@GeoCracker: akkor itt valakit baleset fog érni, ezért találták ki az özvegyi nyugellátás túlélő verzióját
@GeoCracker: Jaja kb. mint Shlomo Morel bácsi. A különbség csak annyi, hogy őt valahogy nem kergették holmi Zuroffok és ágyban párnák közt ugyebár, pedig ő aztán bizonyítottan egy szadista tömeggyilkos és háborús bűnös volt.

kkbk.blog.hu/2009/08/21/schlomo_morell_amit_tudnia_kell_mindenkinek

Persze sárkányfűáruséknál a mi kutyánk háborús bűnöse az egészen más.
@Gábriel angyal: Gondoltam, hogy ezt válaszolod. Akkor 1:1? Folytassuk, mint az oviban, " tevagyhüje " " tevagy! " Csak nehogy vmi konstruktívat kelljen csinálni. Inkább skatulyázgassuk a múltat. A mai szocik nem szeretnének gettóba zárni senkit, úgy tudom, és nácikra se vadásznak puskával, mint a nácik a romákra. Ettõl még nem etikusak vagy választhatók, de a gyilkosságoktól legalább elhatárolódnak. A nácik jobbára félelembõl és nem szégyenérzetbõl lettek öngyilkosok, amúgy. Gábriel, nem tudsz olyat mondani, amitõl elfogadjam, hogy rehabilitálod és igazolod a nácikat. Gyilkosok, akik készek lennének holnap polgárháborúban újra gyilkolni.
@Gábriel angyal: nem mindegy, hogy mi volt valakiali amikor még meg sem születtél? caligulát nem akarod bíróság elé citálni? 90 környékén mit ért meg az egészből? azt hiszi operában van azért olyan elegáns mindenki
@Gábriel angyal: A smiley-t sem értem a hsz-aid végén, persze ez szíved joga, de bántón eufemizálja a mondandód. Azért a mosoly, hogy társaságibb és így elfogadhatóbb legyen a hsz, ezáltal folytathasd az uszítást. Ha nem ragadom ki a szövegösszefüggésbõl, így hat. Ne haragudj, nem akarlak személyedben bántani, de kurvára bánt, hogy a gyûlölet nyerte el a teret minden értelmes dolog elõl. Grat, Viktor! Divide et impera!
@whatsoever: Meglehetősen el vagy tévedve. Ahogy a nácikat úgy a komcsikat sem akarom rehabilitálni.

A romagyilkosságokat meg ne nagyon feszegessük mert lassan arról is kiderül, hogy több köze van az egészhez a gyurcsány/szilvásy féle bagázsnak mint bármilyen "nácinak". :)
@whatsoever: "Gyilkosok, akik készek lennének holnap polgárháborúban újra gyilkolni. " polgárháborúban a pirospacsi és a kiszámolós ritkábban fordul elő, mint a mindenrelövköamimozog
@glaci ph 5.5 álompolgár: "nem mindegy, hogy mi volt valakiali amikor még meg sem születtél? caligulát nem akarod bíróság elé citálni?"

Ezt a véleményed szerintem küldd el Zurofféknak. :)
@whatsoever: miért hagyod magad felbosszantani? szív-nek már sikerült emberünket háziasítani. veled még próbálkozik, hátha megtérít
@whatsoever: Nézd hála Isten ilyesmi problémáim nincsenek. Amit meg rólam és a gyűlöletről gondolsz az fényévekre van a valóságtól. :)
@Gábriel angyal:

Nehogy már egy gettóparancsnokot kezdjünk el sajnálni... örüljön, hogy eddig megúszta.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Na ezt mondom én is. Bár hallod, mindenhol Gyurcsány van és õ lõ..
@Gábriel angyal: ha elküldöm és nem tetszik nekik, akkor mi lesz? lerajzol? tudod pont bekaphatják. nem kellene 20 centis moken dovennel a nyakában izgatni a gojokat és nem tartana itt az egész.
@Gábriel angyal: Nem tudom, te mit gyûlölsz. Azt látom, mit relativizálsz és mit védesz ~= rehabilitálsz a szövegeiddel.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
április-ból (a blogrol a nevem mellől)
"Az a FIDESZ-tag, aki annak idején a „vakondos szavazásról” híresült el, amikor a titkosnak hirdetetett szavazáskor a hivatalos elvárásokkal szemben szavazókat kereste az akkori holdudvarban. Miközben ennek fényében sajnos fennáll a veszélye annak, hogy a következő köztársasági elnök már személyében, a megválasztás és jelölés módjában szinte automatikusan a megosztottság szimbólumává válik."
....
"Ugyanakkor mégis talán lenne esélye, hogy a végeredmény tényleg egy, inkább az egységet ígérő elnöke lenne Magyarországnak. A hírek között felbukkant ugyanakkor egy olyan is, mely a kormányzati befolyás esetleges erősítésének szándékát is jelentheti.

Ez nem más, mint annak a prezidenciális rendszernek a felelevenítése, mely időről időre felbukkan ötletként. Olyan megoldásként, melyet végső soron a közvetlen elnökválasztás is segíthetne. Az említett rendszerről a miniszterelnök, Orbán Viktor beszélt. Mint olyanról, amit csak hagyománytiszteletből nem vezettek be már a választási győzelem után a parlamenti alkotmányozó többségen keresztülkergetve. Ugyanakkor az Origo emlékeztet arra is, hogy Orbán Viktor ugyanebben az évben az új Alaptörvényről éppen ennek a rendszernek az elkerülése okán nem tartotta időszerűnek a népszavazást. De mint tudjuk, saját bevallása szerint sem kell feltétlenül komolyan venni azt, amit mond. Így végső soron akár királyválasztást is lehetne tartani, ha a parlamenti többség esetleg egy egyéni képviselői indítvánnyal azt terjesztené be. "
@whatsoever: Relativizálást én is ugyanúgy látok sajnos.
@Expatblog: :-D Azóta is verik a fejüket a falba és wiskeys üvegbe.
@Gábriel angyal: Ja és gyurcsány a romaölõ. De a cigány megdöglessz kiabáló csürhe gyöngyöspatán, tévében felvéve az meg hímzõszakkör. Lesz*rom gyurcsányt. A jobbik elfogadhatatlan. Ezt az 1 mondatodat tudnám elfogadni. Én meg ilyen vagyok. Míg vki le nem lõ. Na jó éjt, Isten, áldd meg a magyart, kérlek.
@Gábriel angyal: Mesélj, ha akarsz, de ne terelj.
Csatáry-t vagy akárkit mennyiben is menti a túloldal bármely tette? Na mond szépen.
De érvekkel lécci. Nem azzal, hogy ha ez, akkor az miért nem.
Mond el szépen, hogy a gyilkosságot, a szadizmust, a lágerbevonatoztatást, a megalázásokat és a többit mennyiben _menti_ bármi is.
Utána megbeszélhetjük a Szibériavasutat, Hirosimát és a többit is.

Nem kedvesem. A Csatáryszabásúak tetteit nem menti semmi. Az sem, hogy alig él már valaki az áldozatok közöl és az sem, ha egy pelenkázni való vén hülye ma már (nem az).
H-val mint whisk/e/y skót,kanadai avagy ír, amerikai módon írva - mivel nem iszom, ritkán látom az üveget. De talán a vodka is megteszi a zord nordon élő skandiknak berúgni. Azt legalább egyszerűbb leírni - azt se iszom.
@Gábriel angyal: Mindenki relativizál. De a diktatúrától és a gyilkosságoktól nem mindenki határolódik el. És ez mindenki személyes felelõssége. Na off.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A 10 ezerért - filléres összeg az élményért - megvett mázolmányos Tákolmány mellé!!!!
@GeoCracker: ki lehet óket olvasni, mert azért a cél körvonalazódni látszik és nagy csodák manapság nincsenek. ha itt 10 embert leültetnénk egy asztalhoz, pl Te,Rodeo, Ásósboli, whatsoever, Cirbolya hirtelen ennyi nick jut eszembe, simán ki lehetne találni, hogy mi lesz a következő dobásuk
@GeoCracker: Senki nem ment senkit. Itt ismét csak arról van szó, hogy a hülyemagyarok háborús bűnöse kúrvára nem frankó és ássuk elő akrhányévesen de a mi kutyánké az sérthetetlen és pofa súlyba ha bárki is feszegetni akarja.

Szerintem nem olyan nehéz feladvány ez neked sem. :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nanana - mi láttuk Barcelonában a legszebb spanyol nőt férfiben. Kiba szép volt, csak hatalmas. Mindene. Szőke is volt, le is szólította a zuram egy menetre, de az nem ment. Aztán mikor korzóztunk belefutottunk a csajfiba és vadászott palimadárokat. Elképesztően gyönyörű volt, a francba,nem tudom, hogy csinálta...
@glaci ph 5.5 álompolgár: :) <- köszi-mosoly. Nem idegeskedem én, csak amit nem nyelek le, azt nem. Tudod, keresztény ország, felebarátok meg ilyenek. Na télleg off, mingyá reggel lesz. Jó éjt evribádi! :)
@whatsoever: JAj, ez a szerencsétlen mindig a kedves nácijai legnagyobb logisztikai és mérnöki tényét tagadja. Nagyon le fogják köpdösni Dolfiék ezért a pokolban.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Én már kitörültem, amikor Csatáry papát kezdte nagyon agyonvédeni.Az valahogy overdose lett.
@a szív fészkei: ja.. :) meg a gyurcsány a romaölõ: legjobb.. :)) bajnaia romaölõ még kontrasztosabb volna. Bajnai libával öl romákat. A nordikusoknak meg két fegyverük van: a bálnaölõ bunkó meg a bunkóölõ bálna, ugye? :) na megyek, kész vok. Jó éjt neked!
a viszonváltáska frümorgen! 1
Tök érdekes, hogy Gábriel ma mindenről beszél csak arról nem, hogy Pozsgay elvtárs és Viktor seggét készülnek kinyalni.

Ti meg hagyjátok, hogy a csatáryzással tereljen. Vegyétek már észre, csatáryzni nem kínos neki, a mundért megvédeni a kimondott koala lehetőség miatt annál inkább az.
@whatsoever: NE velük álmodj, legfeljebb az édes - de már megboldogult - kis Knuttal www.knut.net/, aki tényleg észvesztően aranyos nordikus volt!! Jó éjt! :-))
@Fabius: Mindig terel, mint Zuckerberg - atudjukki - fehér magyar pulija. Az még csak tanulja kemény amcsi dollárért, Gábriel meg így született és erre van rendszeresítve a Jobbik által.

Vona bújna minden pénzszagú seggbe. Csak kicsit megköpködi előtte, hogy jobb(ikos)an csússzon.
@Fabius: Ismétlés a tudás anyja:

"Elképzelhetetlen, hogy a Jobbik igent mondjon abban az esetben, ha a Fidesz kormányzásba hívná – mondta Vona Gábor az Echo TV-nek adott interjúban."

„Nincsenek meg a feltételei, hogy a Fidesszel közös kormányprogramot írjunk, hiszen olyan stratégiai kérdésekben nem értünk egyet, mint az államadósság, az Európai Unióhoz fűződő viszony és a cigány-magyar együttélés”

Teljes kudarc az Orbán-kormány két éve

A Jobbik első embere szerint sem gazdasági, sem társadalmi szinten nem történt fordulat. „Nekünk még az eladósodás sem jár ingyen, azért is keményen meg kell dolgoznunk” – fejtette ki arra utalva, hogy a kormány előbb kirúgta az IMF-et, hogy aztán kiharcolhassa, hogy visszajöjjenek.” Meglátása szerint Orbánék társadalmi szinten is mindenkivel összerúgták a port, a külpolitikában pedig teljesen elszigetelődtünk: nyugaton rossz a viszonyunk, keleten se Kínával, se Oroszországgal nem sikerült javítani viszonyunkat.

"Vona Gábor arra számít, hogy a következő választásokat a Fidesz erőből akarja megnyerni, e célt szolgálja a választókerületek átalakítása és a regisztrációs rendszer bevezetése. „Kubatov Gábor listája dementorként lebeg a magyar égen, a regisztrációra való mozgósítás számukra ujjgyakorlat” – érvelt a pártelnök, aki a Jobbikot sem félti, mert a mozgalom – mint mondta – jól szervezett. Személyes véleménye szerint a regisztráció főként a bizonytalanokat fogja eltántorítani, akikből az utolsó hetekben hagyományosan az ellenzéki pártok profitálnak. A 2014-es kampány a Jobbik elnöke szerint még az előzőnél is kevésbé fog a pártok programjairól szólni, a fő vonal a titkosszolgálati hátterű pártrombolás lesz, elsősorban a nemzeti ellenzéket megcélozva."

A Jobbik összefogna a Fidesszel az MSZP eltakarításában

A moderátor kérésére, hogy értékelje röviden a magyarországi ellenzéki pártokat, Vona Gábor azzal a számára rossz hírrel kezdte, hogy a szocialisták egy év alatt magukra találtak. „Azt a rossz hírt kell mondjam, hogy annyira rossz a kormányzás, hogy az emberek egy része kezd visszafanyalodni az MSZP-re” – jelentette ki a pártelnök, aki szerint kezd körvonalazódni egy baloldali összefogás, amelynek a Gurcsány-párt és adott esetben az LMP is tagja lehet.

Az MSZP Vona véleménye szerint „egy állandó, permanens nemzetpolitikai kockázat, amely a Kádár-korszakban megvezetett embereket felhasználva következetesen magyar érdekek elleni politikát folytat”. A pártelnök leszögezte, az MSZP-vel nem az a baj, hogy baloldali, hanem hogy nemzetellenes. Hozzátette, ha a Fideszben meglenne a hajlandóság, akkor a Jobbik szívesen összefogna, hogy együtt eltakarítsák a posztkommunista pártot, ám a nagyobbik kormánypárt ehelyett a Jobbik bomlasztásával van elfoglalva.

Az LMP-seket Vona Gábor – Kéri Lászlót idézve – a rendszerváltás győzteseinek nevezte, akik egyfajta „úri muriból” politizálnak, és egyelőre még nem lehet tudni, hogy az említett balliberális olajfa-koalícióban vagy a Fidesz számára szalonképes segédpárt felépítésében gondolkoznak."

Igen valóban, ezekből egyértelműen az jön le, hogy csakis arra készülnek, hogy a fidesszel összebútorozzanak még akkor is ha a napnál világosabb, hogy egy ilyen koala végzetes hiba lenne. :)
@a szív fészkei: Ide is Mesterházyéknak kellett volna menni?? :)
@Gábriel angyal:

"Hozzátette, ha a Fideszben meglenne a hajlandóság, akkor a Jobbik szívesen összefogna, hogy együtt eltakarítsák a posztkommunista pártot, ám a nagyobbik kormánypárt ehelyett a Jobbik bomlasztásával van elfoglalva."

Ezt kimondta, vagy nem mondta ki? Mit jelent ez szó szerint, értelmezd légyszi. Figyelembe véve az egyetlen törvényes lehetőséget, amivel ma a szocialisták eltakaríthatók.

Szóval?
@glaci ph 5.5 álompolgár: Szerintem is. Végül is olykor igen primitív belső rugóra jár a rendszer. Néha azon vagyok meglepődve, hogy miért van a félmédia meglepődve .-)
@Fabius: Gábrielt szerintem sokkolja, amikor számára megfoghatatlan koordináták közt kellene mozogni. Neki úgy tűnik Vona majdnem olyan szűk kerszetmetszet, mint a tegnap felbukkant kumin-trolloknak Orbán szakdolija.
FB-ról: " de a házi pálinkafőzéssel való népszerűsködés évente a költségvetésnek 8-10 milliárdba ’fáj’." De Orvbán legnagyobb politikus tette, saját bevallása szerint.
@Gábriel angyal: "A Jobbik összefogna a Fidesszel az MSZP eltakarításában"

Tekintettel arra, hogy ennek kulcsa a törvényhozás uralása akkor, ha eltekintünk a pogromokhoz, akkor ez mi ha nem koalicios felajánlkozás?
@Gábriel angyal: Értem. Tehát nincsenek érveid. Ebben sem. Fabiusnak adok igazat, hogy csak vakvágányt kerestél.
@Fabius: Na erre varrjon fülesgombot a szentéletű szárnyasod: [..]"Évente több százalékkal csökken a vallást gyakorlók száma Írországban, a bevallottan ateisták aránya pedig már a világon az egyik legmagasabb a szigetországban. Sokan az elmúlt évek botrányai miatt fordulnak el az egyháztól, miközben a megmaradt hívők reformokat szeretnének."

hvg.hu/vilag/20120813_irorszag_ateizmus_felmeres

A ballibsi zsidók ármánya ez is. Minden Guinness sörből ők buborékozzák-vuduzzák ki az íreknek, hogy hagyd el a hited, hagyd el a hited...
@GeoCracker:

Gábriel ennyire nem hülye, sőt.

Egyáltalán nem volt véletlen, hogy a fentit leszámítva nekem ma nem válaszolt, helyette foglalkozott minden mással. Rólam tudja, hogy nem pártokhoz hanem elvekhez vagyok következetes, és azt is kimondom amit mások soha.

De cserébe ezt megkövetelem másoktól, így tőle is. Jah, és ilyen esetekben vagyok annyira vérgeci, hogy nem hagyom rá senkire a mismásolást. :-)
@a szív fészkei:

Amit az ír katkók a gyerekekkel műveltek semmi meglepő nincs ebben. A meglepő, hogy a templomaik még állnak. Megköszönhetik a híveknek, hogy nem következett egy IRA szintű megtorlás, ahogy az anglikánokkal szemben megszokott.
Készülhetünk nemsoká emberarcú, jujdeszereteménastrandot!típusú fényképekre Burger Barnától, a miniszterelnöki felkent fotóstól havi egymilláért: www.borsonline.hu/20120813_napfenyes_vizparton_fotoztattak_le_magukat_a_politikusok
@Fabius: Na, lelepleződtél: te nem olvasod figyelmesen az idetojó házi szárnyast. Akkor tőle első kézből megtudhatnád, hogy ezt csak a libsik tanálták ki bosszúból. Mert ez az egész nincs bizonyítva. És különben is volt egy pedo NY-i rabbi is, miért nem azzal foglalkoznak a hülye keresztényüldöző népek...
@a szív fészkei:

Ja, gondolom Brendan Smyth-t a liberálisok kényszerítették hogy bevalljon 74(!!!) rendbeli kiskorúak megrontását. Gondolom az ír kormányt is a liberálisok kényszerítették, hogy a vatikáni képviseletüket bezárják.

hvg.hu/vilag/20120503_katolikus_ir_pedofil

Szerintem jobban járt, hogy ezt nem olvastam. Kevés dologtól borul el úgy az agyam, mint a pedofilok relativizálásától.
@a szív fészkei:
a 21. században éppen ideje, hogy minden vallást -kivétel és rangsor nélkűl- visszaküldjünk a templomaik falai közé és amelyik előbújik onnan -bármi címen- azonnal és végleg felszámolni...nekem magyarázhatnak hogy az ateizmus is egy hit és azt is be kellene tíltani...amennyi kárt a vallások a történelem során okoztak azt semmilyen időleges előnyük nem ellensúlyozza...népírtások és tömeges kínhalál a semmiért van a lábuk nyomán...és a scientológia túllépett minden máson

éljen a South Park

brühühühühühü
@Fabius:
ki is mondtad: elveidhez és nem vallásokhoz=pártokhoz vagy hű!!! nem vagy egyedűl

a képmutatás -IRA is- tobzódik, mert a híveik élvezik

a francia és az usa alaptörvény kimondja, hogy nincs egyházi formáció csakis különféle polgári egyesületek, a francoknál vagyonuk sincs az usában lehet és ez a gond!!!! manapság ugye megy a mozlimellenesség de a katlik és más baromságok oldaláról...erre a bíró mit dönt? megengedi a mosque felépítését az USA Prérin és máris bele van szarva a trombón-ba Bill Graham milliárdos utcai prédikátor lett és maradt, ma haldoklik...de a szektája fertőz és terjed erőszakkal...a többi -és van rengeteg tv prédikátos meg csodatévő- arat, milliárdosok...és nem fizetnek adót...ez is gond, sőt!!!!

maradjunk a

brühühühühühü

alapállásánál

mint @szívem mongya: háziszárnyasod (NOBEL irodalmira felterjeszt!!!) a képmutatás és a mellébeszélés nagymestere...nekem már nem is nagyon válaszol és nem tahótlanítottam, mert így tudom ti mit írtok rá -én is leszarom és nem nyitom a spam-jeit soha- szóval Levédia is ugyanabban a betegségben szenved, mint a többi csak a rüh randább levédiában...amíg pénzük lesz léteznek

ez a scientológiára is érvényes, 98%-os adót rájuk 1000 évre visszamenőleg...mindre
@Fabius:

ne maradj az egyházak pedofiljainak írtásában...USA már elítélt sportvezetőket is...és el fog jutni mminden olyan pontra, ahol a felnőtt a védtelen ifjúság (kiszolgáltatott, mert a szülő maga mondja az utolsó betűig betartod amit mond és gondolkodás nélkűl, mert ő a mester) megrontásában tettes...

IGENÁM, DE VÉLENYEM SZERINT A LELKI PEDOFILIÁT IS BŰNTETNI KELL ÉS NEM HAGYNI TÖRVÉNYEKET HOZNI HOLMI LELKI SEKÉLYESSÉG BEÜLTETÉSÉRE lásd magyar orvbán gyagyaságok rauzsika

brühühühühühühü
@a szív fészkei:

nem, ez a napi normalitás: évente 12000 halálos áldozata és 30000-nél jóval több sebesűltje van ennek,

az összes fegyveres nemzetközi demokrácia terjesztés (amerikai marketing) évente 3000-nél kevesebb a kettő együtt

a többi mese ez egy életstílus, alkotmányos joguk...lásd a fegyvert viselő lakókörzeti önkéntes lelőtte a magányos 16 éves négergyereket, mert az bement a bekerített lakóterületre éjjel -családlátogatásra- és most védekezik, a négergyerek meg hamvad...

brühühühühühü

és azóta szinte hetente menetrendszerűen van valami tömegmészárlás
@Fabius: Ez szó szerint arról szól, hogy a fidesz sokkal inkább ki akarja nyírni a jobbikot, mint mondjuk az emeszpét.
@Fabius: Gabriel-t egyáltalán nem tartom hülyének :-)

@Gábriel angyal: Nem, inkább arról szól, hogy Vona szerint a Fidesz-ben nincs meg a hajlandóság, hogy kisöpörje az Mszp-t.
Ez is érthető. Egyrészt akkor a saját komcsijaival is szembetalálja magát. Másrészt abban a pillnatban a baloldaln egy Orbánra nagyon veszélyes ember marad talpon. Ezt meg Orbán nem akarja. Neki Mesterházy szívesebben látott ellenfél, mint Gyurcsány
@GeoCracker: te is végigküzdöd azt, amit mi itt már szinte mind, és pont addig is fogsz eljutni, magyarul sehova. Mint Fabius mondá, vagyunk mi is genyók annyira, hogy ragaszkodjunk az elveinkhez, de ebben következetes Gabriel is. Az hogy ezek az elvei, a legtöbb normálisan gondolkodónak vállalhatatlan, ez csak egy apró zavaró körülmény nekik ;)
Féltek, büdösök? :)))
@Expatblog: Cukorborsó, ha már valakit azzal rágalmazol, hogy rágalmaz, akkor legalább azzal lehetnél tisztában, hogy kettőnk közül nem én vagyok elvakult, meg maszopos. Veled ellentétben az én fejem nem egy pár seggében leledzik. Húzd ki és nézz körbe. Érhetnek meglepetések.
Amúgy merre is vannak a te tényeid drágaság?
Mert én eggyel sem találkoztam.
@strongdong: félnek bizony. megélhetésileg rettegnek.
jó reggelt elvtársak ! @Cirbolya_sentinel: a sok szembe jövő hüje esete
@Gábriel angyal: No, a hvg-s cikket olvastam már. Abból, hogy a politikai elitünk gerinctelen genny pártérdekhajhász, és a romagyilok alatt a szoci NNI-nek köze volt hozzá és/vagy nem derítette fel, nem következik, hogy a gyilkosok gyurcsányista bolsilibsik. Most se az mszp jár megfélemlíteni falvakba, a terrorfenyegetés tényállását hol súrolva, hol kimerítve. A szellemiséget a Jobbik terjeszti, azt a szellemiséget, amitől már nem ciki Mao-n kirekeszteni és náciként viselkedni, és amely szavak egyre agresszívebb tettekbe torkollanak. Hogy nem személyesen a Jobbik szervezte a romagyilkosságokat, abból sem következik, hogy nem lelkes eszmetársai gyilkoltak. A Jobbik, a gárda, a 64 vármegye, aki nem határolódik el ettől a szellemiségtől, és akinek tagjai demonstratíve, tettekkel is képviselik azt. A gyurcsány kori NNI egy informátora, egy cigány szedte ki az öcsém alól a lakását, a lakásmaffiába fondódva, szóval nem idealizálok senkit a bagázsból.
De ebből nem következik, már csak a formális logika alapján sem, hogy nem a jobbik követői szellemiségéből adódna az erőszak.

Faék? Hm, ma faék vagyok, ha nem értek egyet, ha hatalomra juttok, mi lesz? Gettó? Vagy krematórium, az mégse szoci találmány? Nem mintha zsidó lennék. De valami kategóriát majd csak találtok nekem.

Ez a faékezés és a logikát kifordító érvelés is szomorúan bizonyítja, miről szól a jobbikos gondolkozás.

Tőled, mint Embertől elnézést kérek az indulatos megfogalmazásaimért, de nem fogadom el a Jobbikot. Történelmi bűne a jobboldalnak, hogy értelmes együttműködés helyett gyűlölködik az ország.

Köszönöm a sok rám szánt időd, tényleg rekesszük ezt be. Úgyis faék volnék neked ;-) Minden jót. Szebb jövőt!!!!
@a szív fészkei: Szív! Köszi szépen a Knut! :)
(Fősulin játszottuk ezt, hogy "automatikus tárgyesettel mondtuk", együnk egy bécsi szelet és igyunk egy vermut.. :))
De a Kis Knut nagyon jó fej volt, és tényleg pláne a gábrieles benyomasztás után... (amit most nem is fejtegetek, mert ma se kívánom..)
Köszönöm. :) Jó estét...
:)
@strongdong: Beakadt a tűd? Szólj a Lendvayban, hogy taszajtsanak már odébb, így uncsi van.
@whatsoever: Mit kérsz elnézést? Az, aki lebuktatta a szörnyű bűnben - zsidózáseltitkolásban - leledző BX-i bukszájukat, a vérmagyar Csancit, az a rendőrség szerint benne lehetett a romagyilkokban, mint elkötelezett skinhead... hvg.hu/cimke/Szegedi+Csan%C3%A1d/2
Jav: na a zsidózást épp nem eltitkolta, hanem vadul mívelte Csanci, mialatt a zsidóságát viszont igen leplezte. Ambrus meg leleplezte.
@a szív fészkei: Hát, asszem azért, hogy ne legyen az, hogy csak prédikálok egymás tiszteletérõl. Meg van egy bocshogyélek defektem is, amit próbálok nyesegetni.. :)
@a szív fészkei: Aztamindenit. Ezt a linket valahogy véletlenül lefeletjette a faékcsiszoló listámról angyal..... Baszkili, van olyan párt, amiben nem konkrétan bûnözõk vannak...?
süti beállítások módosítása