Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.12. 05:22 Fabius

Orbán végrendeletét Lázár János írja?

Címkék: orbán viktor nyugdíj lévai anikó végrendelet

Kedves Szeretteim!

Én, a Magyar Haza első Fülkeforradalmárja szabad akaratomból, tiszta tudattal és feltöltött akkumulátorokkal kinyilvánítom a következőket:

1: Isten, Haza, Család! Vagyis ha meghal az Isten, jelen esetben én, akkor ne essen kétségbe a haza, hogy mi lesz a Családdal. Mivel engem a guta valószínűleg megüt, mikor a francba elzavarnak szentséges jobbommal és egyéb csatolt részeimmel 2014 tavaszán, a még hivatalában lévő Lázár János, kit személyesen szakítottam ki Hódmezővásárhelyről és fiamként szeretek fogalmazzon meg legkésőbb ebben a pillanatban olyan törvényt, ami feleségem, Lévai Anikó jövőjéről méltó módon gondoskodik

2:  A törvényszövegben feltétlenül legyen ez benne: "A miniszterelnök halála esetén a rá tekintettel járó hozzátartozói nyugellátás megállapítása szempontjából a mindenkori miniszterelnöki illetmény havi összegét kell a miniszterelnök öregségi nyugdíjaként figyelembe venni . ”

3: A törvény indoklásába feltétlenül tegyétek bele, hogy: "A hivatalban lévő miniszterelnök elhalálozása esetén hozzátartozói nyugellátásra jogosult hozzátartozójának méltó életfeltételeket, valamint a közéleti részvételt is lehetővé tevő juttatást kell biztosítani. Ez egyrészt azért jó, mert így Antall Józsefnére is vonatkozik és nem lóg ki a lóláb annyira, másrészt meg, ha ennek a Gyurcsánynak a mellyibe beleesne végre a fekete rák, amit kívánok neki igen régóta erősen, akkor Dobrev Klára nem látna egy vasat sem. Remélem kérésem elég egyértelmű és világos, utálnék visszajárni kísérteni az engedetleneket! 

Uff! Én, első és második Orbán Viktor, minden magyarok Fénylő Csillaga így rendelkezem! 

( ezt az uffot majd fordítsátok már le félázsiaira, én csak a felcsúti és dakota dialektust beszélem. kösszépen. ) 

Viccelődhetünk ezen, de mikor először olvastam a törvényszöveget komolyan elkezdtem aggódni a Vezér egészségéért. Én őszintén hosszú életet és jó egészséget kívánok Orbán Viktornak. Ezek nélkül ugyanis nem fogja tudni megélni a pillanatot, mikor a nép aki felhatalmazta őt majd jól lehatalmazza, és koki, saller és tockos cunamiban kell végignéznie, ahogy az öröknek hitt intézkedéscsomagok az elmozdíthatatlannak vélt pártkáderekkel együtt mennek a levesbe.

Úgyhogy nem tudom mire ez a nagy végrendelkezés, de szedd össze magad aranyapám, és meg ne halj itt nekünk idő előtt!

297 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr604707755

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: “Kussba legyél, csicska!” – áll a NENYI első sorában 2012.08.12. 17:19:54

Fideszes nyelvről magyarra fordítottam a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot. Ámulhatsz és bámulhatsz, hiánypótló dokumentum, kötelező olvasmány. * * Idézőjelek között olvashatod a NENYI eredeti sorait, alattuk pedig azt, hogy mit jelentenek a nyilatk...

Trackback: Orbán Viktor halni készül? 2012.08.12. 17:18:34

A megözvegyült Anikó asszony jólétét biztosítaná a törvénymódosító javaslat, amelyet Lázár János terjesztett be képviselői önálló indítvány formájában augusztus 10-én. Az indítványban az áll, hogy amennyiben a miniszterelnök a hivatali ideje alatt elha...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát baszdmeg Fabius a
Bonny and Clyde záróképeit tenni a felcsútbasznádiMacbeth és az ő Lady-je helyett...milyen snassz pedig ídézhetted volna a Norma zárójelenetét ahol a Galaktikus Lángok emésztik el a Szent Párt és Hamvaikat is az Erdő valamint Holdistennő ezüstös fénysugaraiba szórják

ünnepi kórus közepette az Istenek alkonya zárójelenetét nem felejtve ahol a Nagy Özvegy a Grane a nagy Szittya Ló hátán a máglyába vágtat ahol a felcsútbasznádi hős hamvad porrá mint a székelyek sziklából

szóval le vagy maradva

brühühühühühühühü
Fabius csak nem rémlik fel valami a Shakespeare-i nagy műből?

a Macbeth: mikor Macbeth és Banquo meglátogattya a mocsári boszorkákat és azok vihogva mongyák a Macbethe-nek te pediglen Kaudor Thán-ja léssz és akit ember fia szűlt néked nem árthat és addig amíg a Birnam-i Erdő el nem indúl feléd ne is gondolj rosszra, te meg Banquo Királyok őse léssz

és a jelenés eltűnik a mocsár mérges gőzeiben csak a vihogás hallik...a Banquo meg van lézerezve? vagy hogy is van ez?

brühühühühühühühü

el kéne menni Endor-ba
az "UFF"-ot javaslom "nyihahaha"-ra fordítani az olyan jól illik a puzdrák és nyergek világába a Nagy Turul alatt

brühühühühühühü

és a nyihahahaha is védjegyzett, értitek?
történelmi példáim sokkal gazdaságosabbak, mint a lézeres kacabajka:

egyik esetben sem szükséges koporsó, gyászhuszárok mellőzhetők, az ünneplő nép hoz magával zsíroskenyeret ződhagymával és ki ki maga gusztusa szerint söröket, valamint sátrakat esős idő esetére

nyugdíkifizetésre sohasem kerűl sor, nem marad ír magja sem egyiknek sem, hacsak meg nem találják a nagy sátor oszlopait amik rádőltek Sámsonkára

és adminisztráció sdem süxégeltetik szájhagyomány mint Csaba királyfi vonúlása az égi vadászmezőkön

vagy ...???

szóval brühühühühühühühü
alusztok? vagy a narancsdroidok elaltattak benneteket?

így nem lehet forradalmat csinyányi még a budiban sem...hát még Levédiában

brühühühühühühü
@rodeo36:

maraggyá mán! a kérdéssel egy komplett kurultáj foglalkozik újabban és ha a kínaiak is fölveszik a hun hitet, akkor annak maradandó következményei lesznek és nurszultan nazarbajev is elmehet a picsába. méghogy mekbesz meg bankó!
@rodeo36: jaj már, filmezünk sok sok félét agyban, és válogatjuk a legkedvesebbet és legkedvesvezetőbbnek valót, hisz te is azt tetted, méltóan a vezényló csillagunkhoz :-)
Én még vacillálok a Fabius által felvetett alternatívák között. Sajnos, nem tudom osztani F. optimizmusát: attól tartok, nem lesznek ezek elküldve, 2014-ben biztos nem. Egyrészt azért, mert az ismert körülmények miatt nem lehet őket elküldeni, másrészt meg azért, mert a nép, az istenadta, olyan, amilyen. Berendezkedtek a túlélésre, és csak a blogoszféra ágál nagyon, Mari néni meg Pista bá' sajnos nem.
@kisa: a fejbeni forgatókönyveim közül, én is ennek a filmnek adok nagyobb esélyt
@kisa:
" Berendezkedtek a túlélésre, és csak a blogoszféra ágál nagyon, Mari néni meg Pista bá' sajnos nem."
A rohattkommunisták ezt úgy mondták, hogy a paraszt amíg a krumplicska a kiskertben az aprójószággal megterem, addig nem tesz semmit, a proletár a városban meg forradalmasodik.
Naná. A harmadik nap éhezés után nagyon durva dolgokat lehet a blogba írni...
A következő szemináriumon a kétlakiság és a háztáji nemzetgazdasági összefüggéseire utalunk. Meg a kecsketartás ötletének gyökereire.
- Te is, fiam Brutus ! - vagyis Lázár Jankó ?

- Ugyan Viktus, ez egy családbarát kormány, érted... özvegyeid, árváid megsegélésére... ne vedd a szivedre. Meghát szarul is nézel ki. Nézzélmá rám, ilyen egy sukár csávó Hódmezővásárhelyről. Azé rétinégerből is van jobb.
"mikor először olvastam a törvényszöveget komolyan elkezdtem aggódni a Vezér egészségéért"

"Én őszintén hosszú életet és jó egészséget kívánok Orbán Viktornak"

nekem is azonnal ez jutott eszembe hogy ez a félázsiai hitvány g*ci végre haldoklik...

de Veled szemben én azt kívánom hogy murgejjen meg ez a rohat hitvány komcsi náci feudális cigány...

(pusztán az ország érdekeit szem előtt tartva... a szeméjes hitvány senkiházi sorsát amugy lexarnám)

"...maga... mindig tehetségtelen jogász volt... Ezért láttam: biztos karrier előtt áll..."

"...ez a világ a dilettánsoké..." (Rejtő Jenő: Az ellopott futár)
@kisa: Bubó természeti törvényei

1§ a köv választást a fides nyer....

2§ a saját szabájaik szerint nem legyőzhetők...

(az ország 6-8% is elég az újraválasztásukhoz, ez pár félázsiai)
amugy aki 2010-ben (2 706 292)
drzorvbán drkósa drlázár drsnitt drmatolcsi stb fémjelezte
fides mafiára szavazott az NEM BESZÁMÍTHATÓ
:)))
Milyen reklám jelenik meg ezek után a xx komment felírat alatt:
"Szituációs élménylövészet, 50% kedvezménnyel!"

Na, gonosz vagy Fabius! Mindjárt el is kezded megmagyarázni... ejj... tulajdonképp lenne rá pár jelentkező... :D
@K.Tomoceusz:
Rétinéger??? Höhöhöhö.
Az rasszista röhögés volt amit hallattam?

Sajnálom.
Amúgy pedig jó tudni, hogy ebben az országban minden a legnagyobb rendben van (amúgy a hír hallatán ugrott be, hogy Viktorunk itt a nagy szabi alatt, valami kivizsgáláson volt netán?) és már csak ez volt a sokakat érdekelt és igényelt törvény ami miatt a NER kissé döcögős?
Mert ha igen, akkor oké, de ha nem, akkor...
Lehet, nagyon nagy öröm lenne látni, amint I.névrokonomon beteljesül végzete, s mindazt megszemléheti, mit Fabius vízionál. Deazonbanellenberger: van még két év dúlni a hont. Hát én azt mondom, hagyjuk az élvezetet másra /avagy másba - rossz ki rosszra gondol, legyen néhány krigli serital/, de hadd örüljön mihamarabb Anikó asszony a megérdemelt kis özvegyi nyugdíjkának. S a haza fényre derül.
A címmel maximálisan egyetértek, Lázár azért hagyott itt bennünket hogy az első adandó alkalommal hátraszúrja Orbánt.
Itt szerencséje volt mikor elődje (alkoholmérgezésben) meghalt, és mint titkára ő volt a legalkalmasabb ember továbbvinni az ügyeket, na meg persze több évtizedes barátság is összefűzte őket.
Vagyis ő már óvodás korában az elődje legjobb barátja volt.
A lényeg hogy Orbánnál csak 1 ember van az országban aki nagyobb hatalom éhséggel bír az pedig Lázár, és ő egy olyan ember (ahogy egy jobbikos képviselő jellemezte)"aki felfelé nyal lefelé rúg".
@Kicsi Kacsa: az a pórnak járó ócsú, ne keverjük a tiszta búzával :-)
@Cirbolya_sentinel: tudom én azt, írom is a végrendeletemet. Igaz, gyereket nem zárhatok ki, még ha ki is tagadnám az örökségből, de erre vannak a kiskapuk: eltartási szerződést kell kötni a szeretett gyermekkel, oszt az útált kölök máris ki van zárva! Szeretett Vezérünknek ilyen gondja nincs :O
Nekem csak egy kérdésem van!

("Miért nem énekeljük el a Himnuszt?")

Mikor láttátok utoljára Orbán Viktort?
@Tűzfal: Még egyszer sem láttam élőben, nemhogy utoljára.

Egy nagyon fontos kérdés: hol lesz a mauzóleuma? Kötelező lesz-e majd elzarándokolni vagy nem?
@Tűzfal: egy hete, a birtokhoz közeli, sajátnak kezelt, bőrbogyó kergető magasan kvalifikált csapat-látvány sportosolók mellett
@Cirbolya_sentinel:

Ha az ő stiljükben beszélünk, akkor egy hete már egyikőnk sem látta?

Érdekes.
érden már a sz@r is felrobban

index.hu/belfold/2012/08/11/kisebb_robbanas_tortent_az_erdi_csatornaban/

@szőlőbányász: valószínű az AKSI FELTÖLTÉST szó szerint értette... mint a szovjet vezetők... már halottak voltak de még elemről mentek évekig mint a duracelnyuszi...

majd othon fexik és lézerdzsonni közvettíti a vezér rendelkezéseit

amúgy egy ágyútalpas gyönyörű NEMZETI eseményen deményferkó zenéjére már nagyon szeretnék (krokodil) könyneket hullatni...
@Tűzfal: Tudsz valamit.
Ellentétes információk vannak. Eddig Felcsuti enyhitett és grazi szigorított akkutöltést vetettek fel. Bulgára még nem jött be a képbe.
Ezután jött Lázár. No ezért is lenne érdekes, hogy Orbán-t vajon milyen olyan kór gyöztri, amitől alig éve van hátra. Lázár szerint. Ez feszegetődik az előző linken is. De tényleg lehetne közérdekű adat.
Az USA-ban pl. tudtommal az.
van még kérdés?

09:16 Csaknem másfél milliárdért szakértik az elektronikus útdíjat

hvg.hu/gazdasag/20120812_elektronikus_utdij
Hát Fabius, Lázár néhai mentora, a kövér Rapcsák is hogyhogynem épp egy héttel azelőtt halt meg, hogy még lehessen valakit jelölni helyette a választásokra 2002-ben. Ha egy hetet kihúzmég, ma nem tudnánk, ki az a Lázár János...
Miért is vonatkozna ez özv. Antall Józsefnére?
(Tán csak nem megen visszafelé törvénykezünk?)

Mi baj lehet őfőfényességesenvilágítővezénylővezérrel, hogy időben kell rendezni do'gait? :D
A gif helyett inkább a szolgálatteljesítés közbeni halál legszebb példáját kellett volna applikálni a méltán népszerű Alfa Holdbázis 23. részéből ("Sárkányok birodalma):
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6mdMQFZhW58#t=1040s
Csak irkáljatok össze-vissza. Ábrándozzatok. Aztán, ha visszajött megkapjátok a magatokét. Nincs eszetek hozzá, milyen ötletekkel, és mennyivel jön majd elő. Csak győzzük kinyögni 2013-ban. Ez lesz az utolsó éve, hogy mindent kipucoljon még a MNB-ből is, hogy a következő vezető garnitúrának egy peták se maradjon, hogy az országot talpra állítsa. Lásd 2002-öt.Vagy az ellenzékbe töltött 8 évet. Vagy az elmeállapotát.Néró is felgyújtotta Rómát.Hát ez sem fog kímélni senkit és semmit.
@szerénységem: ?????????????? Léteznek véletlenek. Bár én nem hiszek bennük.
Ha már Néró: [..]"Amikor 64. július 18-áról 19-re virradó éjjel Róma nagy része kigyulladt, a romokon monumentális építkezést kezdeményező uralkodót vádolták meg. (Suetonius és Cassius Dio szerint a Trója kirablása című eposzt szavalta színpadi öltözékben, míg a lángokban gyönyörködött.)[4] Nem sokat javított a népszerűségén, hogy megnyittatta palotáit a fedél nélkül maradók előtt, és minden addiginál több pénzt áldozott a nép megsegítésére, mivel a hirtelen adódott lehetőséget kihasználva egyúttal elkezdte építtetni új palotakomplexumát, a Domus Aureát, ez viszont azt a szóbeszédet eredményezte, miszerint ő maga volt a gyújtogatás okozója. Ez egyébként nem valószínű: a tűzeset (melyre 69-ben Vitellius és 80-ban Titus alatt is volt példa) inkább a zsúfolt, faszerkezetű bérkaszárnyák tűzveszélyességének tudható be. Erre utal az is, hogy az újjáépítés során igyekeztek téglaépületeket emelni, mivel Nero elrendelte, hogy az újraépített házakat éghetetlen anyagból készített tűzfallal kell egymástól elválasztani (lex Neronis de modo aedificorum urbis).
A hagyomány szerint [5] a császár bűnbak felmutatásával próbálta lecsillapítani a közhangulatot, és választása a kis keleti szektára, a keresztényekre esett. Az ellenük indított megtorlásnak – tulajdonképpen az első keresztényüldözésnek – lett áldozata többek között Szent Péter is."wiki

És a halála nem volt túl dicsteljes, öngyi lett, mert elhagyták hvei, ahog yminden diktátornál ez bekövetkezik előbb-utóbb. De ő egy darabig uralkodása kezdetén nem volt rosszindulatú és ádáz, ami Orvbánról nem mondható el:[..]"Nero intelligens ifjú volt, otthonosan mozgott a klasszikus irodalomban, maga is a közepesnél jobb verseket fabrikált. Néhány évtizeddel később a császári levéltárban megtalálták Nero jegyzeteit ifjúkorából - csupa verssel teli. A kutakodó irodalmár meglepve tapasztalta, hogy e verseket Rómában széles körben ismerik és népszerűek, bár addig senki sem tudta, ki a szerzőjük. Szívesen produkálta magát közönség előtt versmondással, énekkel, mely utóbbiban már császárrá kenése után kezdett tanulmányokat, amikor szabadideje megnőtt. Közmegbecsülésnek örvendett, hiszen nem avatkozott a senatusi provinciák kormányzásába, Claudius felszabadítottjait eltávolította, rabszolgától nem fogadott el feljelentést, sőt elutasított egy komplett vádiratot hét senator ellen. Politikájában és életvitelében példamutatóan mértéktartó és szerény volt. Nem fogadta el a talpnyaló senatus javaslatait arra vonatkozóan, hogy aranyszobrait állítsák fel a köztereken, ellenben szobrot emeltetett az általa nem is ismert apa, Cnaeus Domitius Ahenobarbus számára.
Néhány köztársaságpárti összeesküvése fordította az események menetét más irányba. Ebbe egynémely senatorokon kívül Seneca is belekeveredett. Az akkor 22 éves fiatalember ezt természetesen igen rossz néven vette. Senecát száműzte, és megkezdődött a senatori rend módszeres üldözése.
Az összeesküvések ezután egymás sarkát érték: még el sem csitult az egyik retorziója, jött a következő. Az egyik összeesküvés résztvevői között megtalálhatjuk Marcus Annaeus Lucanust, a költőt, és Petroniust, az írót. Suetoniusnak és Tacitusnak ez alkalmat adott arra, hogy kivégzésüket az irodalmi tehetségre való féltékenységgel magyarázzák, és ezzel elkenjék a senatori összeesküvések jelentőségét. Lucanus például már a 62/63-ban megjelent főművével elárulta, hogy erősen köztársasági érzelmű. A senatus viszont ekkor már csak látszatra köztársaságpárti, eszükbe sem jutott a köztársaságot visszaállítani, hanem egyszerűen a maguk jelöltjét kívánták a princeps trónján látni. Ugyanakkor Nerót a másik oldalról saját anyja zaklatta – aki még mindig nem tett le arról, hogy fián keresztül Róma ura legyen, és ahogy Seneca eltűnt, újra megpróbálkozott anyai tekintélyének érvényesítésével. Mindezeket a körülményeket figyelembe véve ma már egyre több olyan történeti munka jelenik meg neves történészektől, akik alaposan felülvizsgálják, és nagyrészt cáfolják a Neróval kapcsolatos rémhíreket"

Szóval Néróhoz hasonlítani is erős pozitív túlzás.
@a szív fészkei: költői túlzás :-)
Egyébként Néró megítélésénél érdemes az adott történelmi környezetben mozogni. Ahogy más esetekben is.
@Marcellusca: "Mi baj lehet őfőfényességesenvilágítővezénylővezérrel, hogy időben kell rendezni do'gait? :D "

Tegnap óta ez foglalkoztat(ja a tömegeket) :-))
ld a blogról hozott linket is.

Meg a netes forumokat. Szagény Orbánnak már a tölrőn sem hagy nyugtot a talpnyalója.
Tagadni múltat mellet verve,
Megbabonázva, térdepelve.

Megbánni mindent. Törve, gyónva
Borulni rá egy koporsóra.

Testamentumot, szörnyűt, írni
És sírni, sírni, sírni, sírni.
(Ady)
@Marcellusca:
"Miért is vonatkozna ez özv. Antall Józsefnére?"

mert imígyen szóla orbán szája lázár:

"A javaslat a jogosultságot csak a hivatali ideje alatt elhunyt miniszterelnök hozzátartozójának biztosítaná, de kiterjesztené azt a rendszerváltás utáni kormányfők özvegyeire is."

ilyen per pillanat egy van: özv Antallné.
@a szív fészkei: ajánlom figyelmedbe Ürögdi György Néró c. könyvét.
@Tűzfal:
Ha utoljára láthatnám...:))
"ilyen per pillanat egy van: özv Antallné. " Sajnos!
@dr. Bubó: Szeretnék melletted állva hullajtani én is. Közben - szolidárisan - fognán egymás hasát.
Ezt eredetileg a Falanszter blogra írtam, de ide is beszúrom.

A kommunistákat és a liberálisokat örökre el kell kergetni a hatalom közeléből, az általuk végrehajtott mérhetetlen rombolást pedig hosszú évek kitartó és áldozatos munkájával helyre kell állítani. A magyargyűlölettől vezérelt tudatos városrombolás áldozatul eset épületek és emlékművek korhű rekonstrukcióját levéltári kutatásokkal kell kezdeni, a legtöbb épület eredeti tervrajza még talán fellelhető. Homlokzatokat fényképekről és képeslapokról is lehet rekonstruálni.

1. Helyre kell állítani Szentháromság tér épületeinek eredeti arculatát.

2. Fel kell robbantani a Sávoly Pál-féle Erzsébet hidat, és újjá kell építeni az eredetit.

3. Teljesen újjá kell építeni Honvéd Főparancsnokság épületét.

4. Újjá kell építeni a Magyar Országos Levéltár felrobbantott tornyát.

4. Helyre kell állítani a Budapest századfordulós épületeinek lerombolt toronydíszeit és kupoláit.

5. Vissza kell építeni az eredeti Nemzeti Színházat a Blaha Lujza térre.
@GeoCracker: Persze, igazad van, de Orvbánnál én - az ő történelmi közegében mozogva sajnos, mert pünktlich keresztezi az utamat basszus! - semmi de semmi pozitívat nem látok húsznál több éve. Amit tesz, csakis a sajt érdekét szolgálja mindig minden körülmények közt.
Ilyen értelemben írtam, hogy hozzá képest még Néróban is voltak pozitívumok, a Róma égésének oka meg tényleg ma már kideríthetetlen. De hát amíg London faviskókkal volt teli, addig ott is szörnyű tűzvészek pusztítottak, a legnagyobb Néró után másfél évezreddel tört ki...
Merjünk nagyot álmodni!

Bízzunk Lázár Brutus ötletességében!
Lehet, hogy már felvettek néhány előkóstolót a TEK-be?
@a szív fészkei:
nagy köszönet ezért az idézetért...Néró nagy politikus volt, a gyújtogatás egyik módja volt a városban elharapózott ingyenélő bűnözés megszűntetésének, egyszerűen lakóhelyük megsemmisítésével életképességük szűnt meg...még akkor is ha közvetett volt a kezdeményezés...a Szienkievicz Quo vadis-a is Petronius kapcsán említi Néró szörnyűségét...de a mű nagyon gyanúsan vatican-i hatásra keletkezhetett lévén lengyel és katolikus...szóval a történelem átfestése örök divat marad...még jó, hogy vagyunk néhányan akik az eredeti forrásokhoz fordulunk és nem hagyjuk elterelni magunkat valamint az aktuális politikai közeg elemzése alapvető (mint ahogy @geocracker helyesen megjegyzi)

brühühühühühü

majd a törpéről -ha marad bármi- szóló baromságokat is olvassák vagy azok beszélhetnek akiket nem szeretett
@rókafogta: Mi a sajnos? Hogy még ő van egyedül ilyen?? Vagy, hogy Antall anno meghalt regnálóként?
@rodeo36: Gondolod, hogy fenn marad OV neve annyi idő után, úgy mint Néróé? És addig minden tettét el tudja mismásolni és hazudtatni, hogy nagynak láthassák? Nem fognak majd a kései utódok - ha érdekli őket ez a falusi két balláb egyáltalán valami apró lábjegyzetben - fellelni róla igazságokat a neten, ami mindent megőriz?

A drágalátos Schmidt Máriája írja majd meg a testamentumát előre lekottázott dicshimnuszként és csak az marad fent róla? Á, ezt már most szarba se veszik a világon, de lehet, hogy a Vatikán majd irat róla valami jót is cserébe a sündörgéséért. Na arról meg mindenki tudja már, miféle szervezet...
@a szív fészkei: Nem vitatkoztam a véleményeddel, hanem egyet értettem :-)
Néró olyan eszközökkel élt, amik a saját közegében és a saját korában elfogadottak voltak.
Ahogy Spárta a mai gyámjog alapján sokban elmarasztalható lenne, de a saját korában nem volt annyira negatív.
Orbán a saját közegéhez, a 21.sz. Európájához képest használ unkonform eszközöket. Különben éppen emiatt veri ki a biztosítékot. Nem egyes emberekben, hanem tömgekben. Az 1300-as években például aki dinasztikus oligarchiában gondolkodott, az akár előremutató is lehetett. Orbán, illetve csapata is ebben gondolkodik. Viszont a körülmények kicsit elmásztak közben a feudalizmus hőskorától.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"2. Fel kell robbantani a Sávoly Pál-féle Erzsébet hidat, és újjá kell építeni az eredetit."

Komolyan mondom, ha lány lennél, szerelmes lennék beléd. :)
Robbantsd, építsd!
Hídmérnök-e vagy?
@a szív fészkei:
a sarki veszett kutyát sem érdekli már ma sem a schmittmárianevűribanc meg írkáljon a kurva anjyját neki is...valami fennmaradhat de szerintem semmi olyat nem csinál ami a saját körein kívűl bárkit is érintene...egy tetű a rosszabbik levéltetű fajtából eltaposni vagy elkoppintani körömfedéllel

brühühühühühühü
@Kis ember: Mondd meg ennek a szerencsétlen nácinak, hogy a felrobbantást kedvenc teutonjanak köszönje, amit lelkesen csinálna megint:[..]"A híd felrobbantása

A felrobbantott Erzsébet híd 1945-ben
A felrobbantott Erzsébet híd 1946-ban
Az Erzsébet hidat 1945. január 18-án a reggeli órákban robbantotta fel a Pestet kiürítő német haderő. Nem tudni pontosan miért, de a négyből csak a budai hídfő déli lánckamrájában robbant fel a töltet. Az elszakadó déli lánc így nem tartotta tovább az útpálya súlyát, ami dél felé csavarodva rántotta magával a budai oldalon álló pilont a Dunába. Érdekesség, hogy az északi lánc ugyan megsérült és összeroncsolódott, viszont nem szakadt el. Pesten a hídfő állva maradt, és egészen az új híd építésének kezdetéig emlékeztetett a háború eme pusztítására. 1947-től - a Petőfi hídhoz hasonlóan - a villamosjáratok hurokvégállomást kaptak a pesti hídfőnél." wiki
@GeoCracker:
ez a legutolsó mondatod: brilliáns...ezt csakis a cigánycsaládoknál lehet fellelni...az összes többi -kivéve a Dallas-t- már másképpen viszonyúl a napi valósághoz

brühühühühühühü
@GeoCracker: :-) De akkor befejezte a törit vagy mi ennek az oka? Egy XXI. századi politikus erővel visszamenne Muhiba vagy még odébb? Nem értem, miből gondolja, hogy függetlenítheti magát a közegtől, amiben él. Ennyire elszálltan tényleg elmeosztályok Napoleonjai szoktak kószálni Waterloot, Szent Ilonát figyelembe se véve.. De őket kezelik!!!! Vagy legalábbis nem engedik ki a társadalomba kárt okozni ezzel.

Itt meg hatalma van arra, hogy tényleg valami abszurd időutazást rendezzen.
@a szív fészkei:
a Nemzeti-t meg teljesen felújították, mielőtt valami hülyének a földalattival kapcsolatos talajszilárdsági baromság jutott eszébe...próbálta volna meg ezt Páris-ban...ott ki kellett találniuk a gumikerekű/vaskerekű metrokocsikat amik gumin futnak de acélon fékeznek és gyorsulnak...mert a vibráció az óvárost bántaná...és ha valami össze van fúrkálva az Páris de...

brühühühühühühü
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te komolyen is gondolod, amit írsz? Ugye nem :-)

De próbáljuk meg.
Ezt eredetileg a Falanszter blogra írtam, de ide is beszúrom.

"A kommunistákat és a liberálisokat örökre el kell kergetni a hatalom közeléből, "
Orbánnal gondoltad ugye kezdeni. Egyébként mi az, hogy kommunista? Jézussal például mi a problémád?

"az általuk végrehajtott mérhetetlen rombolást pedig hosszú évek kitartó és áldozatos munkájával helyre kell állítani. "
Ki határozza majd meg, hogy mit, és hogyan? Jó, tudom, az orbanista zsellérnosztalgi az arccal a falu fele eszméjét követi. A lábon hajtott marhák kor elmúlt. Vagy a népesség kétharmadát hova szeretnéd tenni?

"A magyargyűlölettől vezérelt tudatos "
Magyargyűklöletben a speciel a jobboldal széle mutatja fel a legmarkánsabb példákat
( a linkbeszúrásért Boi elnézést kérem, de azért beszúrom :-)) endresy.blogspot.hu/2012/03/hazaszeretet-fekete-arnyekai.html )

"1. Helyre kell állítani Szentháromság tér épületeinek eredeti arculatát."
S akkor mit nyernénk vele?

"2. Fel kell robbantani a Sávoly Pál-féle Erzsébet hidat, és újjá kell építeni az eredetit."
Hülyeség. Nem szépészetileg, hanem a praktikum oldaláról. A jelenlegi áteresztőképessége is a '960-as évekre tervezett. Még így a villamos kivétele után is szűk. A régi áteresztő képessége még annyi sem volt. Ettől persze sajnálom, hogy nem az áll ott, bár gyerekként láttam épülni a jelenlegit és órákig tudtam nézni :-) Lehetne persze azt tenni, mnt Prágában a Károly-híddal, de Budapest városzserkezete ezt nem hiszem, hogy lehetővé tenné. Mellesleg nem a kommunisták, hanem a németek aknázták alá.

"3. Teljesen újjá kell építeni Honvéd Főparancsnokság épületét."
Minek? A magam részéről nem tervezek háborúra.

"4. Újjá kell építeni a Magyar Országos Levéltár felrobbantott tornyát."
Ha a vár világképének már csak ez lesz a legnagyobb baja.... Amúgy erre is igaz, hogy a várterületre beszorult hitlerista és szálasista (brrr.) csapatok inkább tehetnek a lerombolásáról, mint a kommunisták. Még akkor is, ha valóban lerobbantották, mivel javíthatatlanra amortizálták a háború alatt.

4. Helyre kell állítani a Budapest századfordulós épületeinek lerombolt toronydíszeit és kupoláit.
Legyen, ha nem is hiszem, hogy ez a legnagyobb bajunk. Pusztán pénz nincs rá, de kicsire nem adunk. AAz orbanista nagy megszorításokhoz képest, és a manyup-pénzek eltáncolásához képest legalább munkahelyet teremtene.

"5. Vissza kell építeni az eredeti Nemzeti Színházat a Blaha Lujza térre. "
Ja, a belváros forgalmát meg visszaállítani omnibuszra. Hülyeség. A nosztalgikus értékén kívül semmi nem indokolja. A jelenlegi nemzeti is randa, de lagalább nem gátolja a közlekedést. A népeknek ugyanis oda is kell enni, meg haza is. Bár lassan ugyis a hajléktalanok fogjákalkotni az ország bázisát.Tehát tényleg alig lenne zavaró.
@a szív fészkei:
ez olyan cigányvajdásan hangzik nekem, meg az elfuserált öltözékei, a selejtes valósága és a "legelegánsabbkondásadűlőn" megjelenése és életformája... nem képes többre...Cambridge meg Oxford elriasztota ott még parvenű (snob) nak sem volt jó csak valaminek amin átnéznek vagy nem veszik észre...el is szökött onnan mert még a rettentő baráti angol pub-okbban sem szólították meg...akárhányszor bementem öblögetni egyikbe azonnal megszólított valaki az egyik oldalamon és mársi folyt a szó de ezzel miről lehet? egyébként is van egy aurája -bűzgyűrű- ami eltaszatja az emberszabásúakat tőle messzire

brühühühühühühühü
@a szív fészkei: Valahol megállt a Napoleonok és messiások közti keresztfolyosón. Mot ott toporog, míg az ápolók oda nem érnek.
@a szív fészkei:

Az eredeti híd pillérjei, hídfői szinte sértetlenek maradtak, az áthidalószerkezet sérült, de helytállható maradt, a hídpálya tartozékai és díszei is szinte kifogástalan állapotban megmaradtak. A Lánchíd újjáépítésekor is a Dunába robbantott szerkezeti elemeket használták fel, amelyek hosszú hónapokat töltöttek a folyó mélyén, de mégis szinte sértetleneknek maradt, kifogástalan műszaki állapotban voltak.

A kommunisták szándákosan nem építették újjá a Budapest legszebb hídját.

Ez a fehérre meszelt ipari szörnyeteg pedig undorító és teljesen elcsúfítja a városképet!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Szomorú szívvel jelzem,, hoyg ez a fehérre festett (nem meszelt) híd a saját korában világszínvonalú volt. (ld. Frankfurt hídjait pl.)
Amellett az Erzsébet híd, amennyire látom centrális jellegű, míg a két másik (Szabadság és Lánchíd) alapjában véve periférikus. A főváros keresztrányú forgalmának levezetésére (a körutakhoz ott a Petőfi és a Margit) a régi híd egyértelműen kicsi lett volna. De nem is arra tervezték. Legfeljebb az lett volna a megoldás, ha a régit felujítják sétahídnak, és mellé építenek egy szuprmodern mássikat. De, attól Budapest lett volna nagyságrendekkel randább. Meg a pesti oldalon sem lehetett volna odébb tolni a házakat. Ehhez nem építésznek kell lenni (az nem vagyok), csak ránézni a térképre.
@GeoCracker:
a legelső írott emlékek a "hazaszeretet fekete emlékei"-hez az Ótestamentumban vannak...Nagy Dávid "király" (törzsfőnök) 5 komplett környező népet annihilált -okai vallásiak- eredménye az ország létrejötte...majd a szárnysegéde szépen lecsapta a fejét -hugyozás közben- mert már egy katonának is elviselhetetlen volt a vérengzése

brühühühühühühü

élvezettel olvaslak
@sörtelen: bocsika, olvasott, művelt, tájékozott, és gondolkodó embernek tűnsz, szóval nyugodtan gondolj bele, hogy a nem tesz semmit mögött lehet, hogy az van, hogy a földön és a háztáj körül mindig van munkája a parasztnak, nem ér rá forradalmárosdit játszani. ha már kecske: na az például olyan, hogy naponta kétszer kell fejni, mindig ugyanabban az időben, máskülönben begyullad a tőgye. aztán mit csinálsz a tejével? megiszol naponta annyi tejet? ha nem adod le, készíted a sajtot stb-t. a bakkecskével ilyen gond nincs, habár azt se hagyhatod csak úgy ott, mert lába kél, pedig iszonyú büdös, de fedeztetni is kell valami. gyomlálni, paradicsomot felkötözni, metszeni, öntözni, vetni, szüretelni, feldolgozni, eltenni egész napos, tavasztól őszig tartó meló, már ha nem büdös a munka, fagyban meg még a városiak sem forradalmárkodnak, ők se láncolják magukat az aszfaltra, vagy igen?
@GeoCracker:
Te, gondolod, hogy észérvvel és tényekkel, ennél a narancsbolsi szervilis marhánál valamit elérsz?
A faék egy bonyolult szerkezet ehhez képest!
@GeoCracker:
a stefi cukkol is meg hülye is...nézd meg a mai London-t (Nagybritannia és nem más Londonok)

a híres UBORKA, az Óriáskerék a Themze partján és még sok nyalánkság, a Pompidou központ Páris-ban és más a híres üvegpiramis...soroljam? a gyalogos híd amely mint egy boltív emelkedik fel ha jön a hajó

brühühühühühü

meg kell tanúlni élni a jelenben a múltat nem felejtve
@rodeo36:

Facér macák alapproblémája a férjhezmenetel előtt:
- hogyan szerezzük meg az ideális férfit?!

Válás után újra facér macák élettapasztalati tanácsa:
- csakis genetikai módszerrel történhet a kiválasztás - keresztezni kellene nekik a vibrátort a bank-automatával...
@Kis ember:

Bocs, a link super, de nekem az jutott az eszembe, hogy a szörnyecske fejvesztetten csukná be a zsilipkaput, ha elé állna a mi megmentőnk!
@rodeo36: :-)
"meg kell tanúlni élni a jelenben a múltat nem felejtve "
Csatlakozó vélemények:
- A struccpolitika azért sem hasznos, mert az embernek tele lesz a szeme homokkal, és nem veszi észre, hogy mikor rgják szét a fenekét.
- Aki állandóan hátrafele néz, annak elzsibbad a nyaka, és felbukik egy kavicsban is, mert nem veszi észre időben.

Jelenleg társadalmi nyak és agyzsibbasztást tartunk. Homoktól könnyes szemekkel esünk hasra a jövő apró buktatóin.

@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hátha csak megjátsza a marhapásztort :-) A lepényhal meg utoljára :-)
tefike, mondtam már, hogy uncsi ez a karakter amit itt játszol, cserélj, éppen ideje lenne, hátha ismét sikereket tudnál elérni köztünk /bár ezt kétlem ;)/
@a szív fészkei: sztem a mi problémánk nem az, hogy Ovi és garnitúrája alkot-e vmi olyat, ami miatt még kétezer év múlva is emlékszik rá az emberiség - a mi problémánk az, hogy a választók nyolc-tíz év múlva sem emlékezn/tek rá, hogy mit alkotott :)
@Cirbolya_sentinel:
Mert te is olyan kis finnyás vagy!
Egy echte baranyai sváb parasztgyereknek meg sem kottyan Stefike, még akkor sem, ha Stefán. Lehet, hogy jobban is fogja élvezni!
Tényleg, elkezdhetett már németül tanulni a szerencsétlenje, vagy még mindig nem boldogul az "Arschloch" kifejezéssel? :)
@Pantagruel:
Amikor 5 perc múlva lehúzza a vécén, már akkor sem emlékszik legnagyobb művére egyik ilyen okostojás sem!
A baj igazából az, hogy ezek narancsbolsevik mocskok tudatosan akkora feszültségeket és konfliktus forrásokat építettek bele kitartó munkával a magyar társadalomba, amit újabb 20 év alatt sem fogunk tudni kiheverni. A képmutatásuk, cinizmusuk olyan méreg, amit sok fiatal követendő példaként vesz maga elé, miközben szégyenletes példái a mai magyar elitnek, egy megosztó politikának. Ráadásul évek múlva is mérgezni fognak és erodálják a lelkeket.
"Divide et impera!"
És vannak sokan akik ezt a szart a mai napig örömmel nyalják, beveszik ezektől.
Na ja kérem, a Földön az IQ állandó, a népesség folyton gyarapszik.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát igen. ezért csodálkoztam is kicsinyt, amikor Fabius egyetértően üdvözölte a Haza és Haladás megállapítását, hogy a legfontosabb teendőnk az, hogy kitaláljuk, milyen országot képzelünk el 2014 utánra. Ami nekem olyasféle hozzáállásnak tűnt (egyfelől), mintha egyenes kieséses versenyben azon töprengenénk, hogyan nyerjük meg a döntőt, vagy miféle örömódát énekeljünk a dobogó tetején, holott még az előttünk álló mérkőzést sem nyertük meg. Ugyanakkor (másfelől) ábrándkergetésnek tűnik, ha nem hagyom figyelmen kívül, amiről épp most szóltál, a NER-t, és minden egyebet, például - szálljunk le a földre, mert nekem nem tűnik valóságtól elrugaszkodottnak számot vetni vele -, hogy a Fidesz marad parlamenti, meghatározó ellenzéki párt, és tudjuk, ismerjük (elmúlt nyolc év), hogy milyen kemény ellenzék. Szóval a legfontosabbnak inkább az tűnik nekem, hogy azt képzeljük el, abba gondoljunk bele, hogy milyen lenne a 2014- utáni Magyarország egy ellenzéki Fidesszel, a bebetonozott, 9 évre kinevezett hivatalnokokkal, alkotmánybírákkal, kitömött "tőkésekkel" és a többivel.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: finnyás, jah, pont te mondod ezt, a tegnapi álmokok futás után :-)

Az az ikú, meg olyan különc is, hogy aránytalanul szóródik, és tesójával, az ekú val sem szívesen közösködik, csak nagy ritkán térben s időben# ;-)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Nem vagyok a kommunisták lelkes híve, mert valóban oktalanul is romboltak - pl. Flórián miatt a római romokat, stb. - de talán az is lehet, hogy nem volt pénz akkoriban teljesen élethűen rekonstruálni a régi hidat.

Az érdekes a hőzöngésedben, hogy a gennyláda németek akciójára szavad sincs, akik mégis azért értelmetlenebbül és vérengzőbben élték ki robbantási hajlamukat ugyebár.
már von6unk mérleget a magyar Olimpia - fides mafia viszonyról ?

dr. Bubó tételei

1§ a csapat ("látvány")sportokat hiába nyomja mint az állat az állat...

2§ az egyéni sportok sikeresek, azok nem pénz, hanem "fej" kérdése

3§ a nemzetközi megmérettetés az egyénikben anál sikeresebb lesz, minél nagyob a fides mafia FEUDALIZMUSA és a diktatúrája...

4§ a lecsúszott 90-95% lakosság egyetlen felemelkedési lehetősége...

5§ hisz orbániában nem a tehetség, a kitartás és a tisztesség a mérce...
@Pantagruel: ilyenekre gondolsz, pedig ezt nem szabad, a realista gondolkodás nyugati-keleti, de biztosan nem félázsia, és nem ner-a-lista kompatibilis. Ezen részén a Földnek, csak tündéres nagyot álmodozósan, hacos lázadóan lehet a tetv..akarom mondani, kedves vezérlú csillagost szógáni.

Igaz kedves nertárs/ak?
@Cirbolya_sentinel:
Na genyac, ha Stefke tehén felbukkan megint, rád uszítom, mint potenciális öööö... kanra.
Fog még neked randit és fényképet ajánlgatni! :)
@rodeo36: Biztos ott is az volt a baja, hogy egy volt a sok szalajtott külföldi közül, akiktől nem aléltak az helyi erők, sőt. Mivel a krakéler stílussal ott nem ment semmire, nyelvileg nem lehetett annyira a topon, hogy érdekfeszítő legyen, hát átnézhettek rajta és a lábszagán. Bizti ettől utálta meg végképp a nyugatot. Valami - jó értelemben vett- alázatot sohasem tudott gyakorolni, hogy figyel, kussban marad és tapasztalatot gyűjt majd azután lép ki. Nem, ő a hajbókoló sleppje nélkül senki és ott enélkül volt. Egy senki.

De szerintem Moszkvában dettó ugyanez lett volna a helyzet: egy kis vengerpöcs ugrál ott, na és akkor mi van???
@Pantagruel:
A cocik impotensek és az ülésezésen és a nagy álmodozásokon kívül semmire nem képesek.
Én meg fejben elköltöttem a lottó 3 milliárdját. Igaz ettől nem lett még annyi pénzem, de... - na a cocik még mindig itt tartanak.
Szegénykéim...
@dr. Bubó: lájk, pont ezt elemeztem így a vége felé szűk körben, hallva egy két nem látványsportos körülmények lefestését, ezen véleményt még inkább igaznak vélem.
@a szív fészkei:
Semmi... Odacsapnak és megvakarják a bolha helyét.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-DDDD @GeoCracker: Neki mindegy, csak lehessen fikázni egyoldalúan. De majd a sváb rokonsággal, koszorúba font hajjal felgyülelmlik Pöstibe, ha meglesz a Kossuth tér vágyott 44-es arculata, vazze!

Körbenyalni Andrássy szobrát, aki mondjuk szerintem egy Orvbánba a lábát nem törülte volna.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: höhh, szavam sem lészen, szám sem nyílik, én lészek a Néma Levente :-)

Még a végén tanulmányoznom kell, a régmúlt németalföldi fehérnépkezelési és betörési technikákat ;-)
@Cirbolya_sentinel:

6§ lásd uganda kenya tanzánia stb...

7§ plusz a szerencsétlen északkoreaiak... a csapat fele ügynök és csodálkoznak hogy nem nyernek... legközelebb sportolókat kell hozni...

8§ ha több a pénz egy sportban akkor több a hitvány farkas körülötte... (lásd orbány gazsika)

9§ ja és a bónusz az MTV adta le amerikából meghívták a legidősebb olimpikont, 99 éves...
aki természetesen magyar...

www.hajdupress.hu/?cikk=20635

idézem a riportból: "1948 ban láttam hogy nem lesz több választás és elmentem"
az értelmes ember legnagyobb természetességével...
@Cirbolya_sentinel:
Kantár és ostor. Az ostor lehetőleg vízilóbőrből, az sem baj, ha szöges... :)
@a szív fészkei:

Háború volt. A hidak felrobbantása nem egyedülállóan náci sajátosság, a csata során visszavonulásra kényszerített védekező csapatok már az ókorban is felrobbantották a hidakat és átkelőket, megmérgezték a kutakat, felégették a földeket, magtárakat. Mindent elkövettek, hogy késleltessék és megnehezítsék az előrenyomuló ellenséges csapatok haladását. Röviden: a hidak és a stratégiai fontosságú közlekedési-szállítási objektumok (repülőterek, autópályák, pályaudvarok) tönkretétele visszavonulás esetén a hasviselés egyik legősibb szabálya.
Álljon meg a fáklyás menet! Nagyon fontos rész maradt ki a törvénytervezetből. Merthogy Anikó naccsasszonyról gondoskodva vagyon, az rendben. Ámde mi lészen édes hazánkkal? Ki lesz az örökös? Mert az nem úgy van ám, hogy csak úgy feldobjuk a bocskort, a hon meg itt marad árván! Kérdés már csak, hogy kerál leány vagy fi foglalja el nagy Viktátor helyét.
@poszt

és akkor kiderült már ??? a vezér rákos(i)? vagy éjces(-e) ???

mijjen halálos betegsége lehet ugyan???
pestis ? bubópest is?

én mindenesetre kívánom neki sz ÖSSZES halálos betegséget...
@szőlőbányász: orbán gazsi ? majd lázárdzsonni kikéri a viditől...
@dr. Bubó: szép lista, de sajnos könnyen bővíthető, az a 99 éves ember, pedig egy az okos, és nyitott szemmel járók közül, kár hogy kevés ilyen van/volt/lesz...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: szollya ra a csalyodra,mert nagyon aktivan nyomattya az meghaborodott 5lettyeit
@Cirbolya_sentinel: és a feudalizmust a komcsinácikkal itthagyva

a hanyatló nyugaton nyugaton csinált egy átlag magyar szuper karriert a mérnök szakmában specializálódva az épület-földrengés témára (mert itthon annak egyébként is nagy kultúrája ven mielőtt stefike modnaná hogy uitthon tanulta meg, előreszólok SOHA EGYTELEN SEM VOLT... na jo 18valamiben Komáromban egy összecsúszott sárkunyhóban megfulladt egy ember...)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Hát persze. Fel kellett robbantani, amikor tudván tudták, hogy tök felesleges az egész, veszett fejsze nyele, csak a lakosságot kínozták ezzel is. Ősi náci szabály.
Az is szabály, csak az életé - ahogy többen elmondták -, hogy múzeális hidak nem szolgálják ki egy kétmilliósra duzzadt város forgalmát. Van,a mit fel kell áldozni, van, amit helyrehoztak. Azt miért nem ünnepled, hogy a Lánchidat mennyire szépen megóvták?
Mondhattok ti bármit itt a vélemény a baloldaliakról:
"Az igazi baloldali
... Az univerzum jobboldali. Az ember is. Tehát van a normális, és ami ettől eltér, az a baloldali.
Mert a baloldali legfőbb jellemvonása az irigység, s mivel tehetségtelen – aki hozzáértő és becsületes, az nem baloldali – gyűlöli azt, aki valamit elért.
A baloldaliság lelki betegség. Magától baloldali ember nincs, hacsak nem uszítják és manipulálják. ... (Nem véletlen, hogy a baloldal bázisa eleinte egy szűk élősködő és deviáns réteg volt, de hát ezeket normális helyeken kiközösítik).
Baloldali az alkoholista, aki nem köszön vissza a nyugdíjas pedagógusnak. A suttyó, aki firkál a liftben, s ha rászólnak, köp. ... A „Vegyük el, mert neki több van”, a „Dögöljön meg, mert műveltebb”. A „Verjük meg, mert magasabb, szebb, iskolázottabb és tehetségesebb”. Ez a baloldal."
.
by Pozsonyi Ádám.
Magyar Hirlap szennylap.
www.magyarhirlap.hu/velemeny/az_igazi_baloldali_.html
@a szív fészkei:

Megdöbbenve tapasztalom, hogy előrehaladott korod ellenér mennyire tájékozatlan és egyszerű vagy. Érdeklődésed horizontja teljesen leszűkült, az észjárásod a gondolkodás magasabb szintű formáját jelentő kritikai gondolkodás teljes hiányát mutatja.

Talán több időt kellene töprengéssel töltened, ki kellene törnöd a hazai kulturális élet erősen fővároscentrikus, liberális mocsarából.

Túl sok Feminát és Nők lapját olvasol. Változtass az életeden! Még nem késő!
@a szív fészkei:

Megdöbbenve tapasztalom, hogy előrehaladott korod ellenér mennyire tájékozatlan és egyszerű vagy. Érdeklődésed horizontja teljesen leszűkült, az észjárásod a gondolkodás magasabb szintű formáját jelentő kritikai gondolkodás teljes hiányát mutatja.

Talán több időt kellene töprengéssel töltened, ki kellene törnöd a hazai kulturális élet erősen fővároscentrikus, liberális mocsarából.

Túl sok Feminát és Nők lapját olvasol. Változtass az életeden! Még nem késő!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: EGyszer is megértem a megdöbbenésed,nem kell ADyt játszanod ebben. Másban nem is tudnál... Előrehaladott korom ellenére gyűlölöm a nácikat. Te meg aprófát pisilsz az értük való odaadásodban.

Minden állítólagos lányos érdeklődésed és "műveltséged" ekörül forog a kritikai gondolkozást erről teljesen mellőzve; hát hogy ki a szegényesebb kettőnk közül, azt majd eldönti a sors.

Inkább liberális mocsár -a minek köszönhetően ti is náculhatsz nyugodtan - mint a harmadik birodalmas teuton hagymáz, ami megbukott, legyőzték és mindig is le fogják győzni.

Németek legnagyobb szégyene lett a dicsőség helyett és te annyira primitív vagy, hogy ezt sírod vissza.

Sanyarú lehet a vesztes mellett kampányolni, akár szőkén, akár máshogy. megértem, ha csak kétdimenziós pasijaid vannak. Vagy nőid, a fene tudja, miféle szerzet vagy...

Amíg a Femina és a Nők Lapja nem nyilas és náci, addig olvasom. Bár sajna a NL kezd nagyon behajolni a turáni macskapöcs hősöd alfele felé.
@Cirbolya_sentinel: @dr. Bubó:
Bennem az a kérdés fogalmazódott meg, hogy osztán, akkor, mostan mijjértis köll annyi millijárdot beleölni a (nem létező) magyar fociba???
Miközben - gyakorlatilag - ellehetetlenednek más sportágak. :(
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Lila gõzöd nincs, hogy felérd ésszel, miket és mennyi jártassággal olvas Szív. Ezt az autisztikus képtelenségedet világosan jelzi, hogyösszesen két esztétikai minõséget használsz: az egyik a "fasszopók leöllek titeket szuronnyal én a keresztény" - a másik egy életidegen,
minden valóságszilánknak ellenálló, csak patetikus és leegyszerûsített képekbõl álló... mi is? Tulképp olyan, mintha rákosista vagy hitlerista filmhíradót hallgatnék, mikor olvaslak. Mániásnak is nevezhetnénk, de a má ia õszintén szenvedélyes, a te mondataid agitprop mûviek. A valóságra való süketségedet mi sem jellemzi jobban, mint hogy Szíver sematizmusod skatulyái közül épp a feminásba próbálnád tuszkolni. Tényleg, hol voltál az elmúlt ötven évben? Úgy értem, amióta letûnt a rákosista filmhíradók kora? Korszerûbben kéne demagógni, ezt így senki nem veszi be.
@sanyoka: Ezen röhög sírva Tóta azóta is. Ez a Pozsonyi elég nyomasztó jelenség a turbóra járatott antizásaival, de mint Szegedinél, a neve azért elgondolkoztathatná őt is... Kicsit mintha túlpörögné a dolgot,vajh miért.
@Marcellusca: akkor megismétlem...

csak hagy tojják bele a fociba a sok lét...
minél több lé anál több hitvány sz@r ember van benne...
(pl orbán gazsi... na kinekakije? :))

ha megakarsz ölni valamit rakj bele lét... sok lét...
@whatsoever: :_) kösz, de a feminázással nem tud megsérteni. Én naponta olvasom a bulvárt, - sokat okulok is belőle - és speciel a Femina elég keményen osztja a vállaltan női oldalak közül szinte egyetlenként ezt a nyomorkormányt és Orvbánt. Ahogy a Nők Lapja sose fogja, sőt, egyre beljebb hatol az ánuszába.

Stefikét lényegét zseniálisan ragadtad meg: valóban a hamis pátoszos, a vereséget győzelemnek eladó régi híradók idéződnek fel általa: volt valami dézsám vele kapcsolatban, de most világítottál rá!!
@dr. Bubó: De én nem akarom megölni!
(Főleg nem ilyen drágán!)

A 80-as évek közepéig szívesen néztem (és hallgattam) a magyar focimeccseket.
De, ma már ... inkább elkapcsolok.

Hadd legyek kicsit demagóg: Mennyivel lettek volna sikeresebbek más sportágak, ha a foci helyett ők kapnak több figyelmet, lehetőséget?

Nagyon demagóg: hány lélegeztetőgépet/inkubátort lehetne venni abból a pénzből?
@a szív fészkei: Jah, ez durva: "az univerzum jobboldali" - ez egy axióma? Ha igen, mit szól hozzá Heisenberg? Egyszerûen már az az igényesség is hiányzik, hogy egyáltalán minimálisan értelmezhetõ legyen, amit leírnak. Ez gáz, mert erre mindenki azt mondja, hogy nanemá, hogy ezek ennyire hüjék és még ennyire hüjének is néznek..
@Marcellusca: a diktatúrák kedvenc elfoglalcsága...

a feudalizmus lecsúszott tömegeinek meg az egyéni sportágak...

minden közpénzből focira vesztegetett fillér az RABLÁS...
@a szív fészkei: Ja, ja.
Meg is szoktam lepődni, hogy pont a Femina közöl le bizonyos dolgokat. És nem éppen kormánybarát szemszögből! :D

Tán csak nem fel akarja nyitni a nők szemét? :P :D
@dr. Bubó: ... SIKKASZTÁS, HŰTLEN KEZELÉS ...
@sanyoka:
ha nem idézed ide ezt a szart akkor sosem tudhatom...vannak termékek amiket nem nézek meg ezek között a mno és mh

brühühühühü
@a szív fészkei: Hahó, nem a feminát derogálom, csak azt, hogy S. saját maga által brillllliánsnak minõsített argumentációs fegyvertára (amelyiktõl a férfiak bealálnak, mint olvashattuk tennap :))) - szóval az érvei mennyire köszönõviszonyban nincsenek sem a partner által írtakkal, sem a valóság egyéb elemeivel. Feminát bíromén is.. :)
@whatsoever: Hát valamivel meg kell szolgálni Széles böcsületes úton szerzett pénzét. Belenéztem ennek a fiúkának a videójába, amit szellemesnek szánt: borzasztó ripizés és izzadságszag.

Abban az univerzumban nem is szeretnék létezni. :-DD
@whatsoever: Tudom. :-D Csak szegénykémnek ez a Femina a fő becsípődése, hogy mily erodáló a körösztényi úrileányok szentszívzárdás erkölcsére. Sírva röhögök, nekem Pozsonyi se kell ehhez.

Ami magas erkölcsöt egy nőcis kis weboldal három Angelina Jolie-képpel és hírrel meg négy biknifazonnal így bír erodálni, hát azt már megtámadni se érdemes, annyira punnyadós, nemdebár????
@Marcellusca: Meg kell ezt becsülni, mert az az igazság, hogy nagyon vérhülyénekv eszi a többi ilyen érdeklődést kiszolgáló hely a nőket. Mintha tényleg csak a szoknyafazonok, a hogyan érjünk el gigaorgazmust, a piskótagyártás alapjai lennének létünk gyámkövei és slussz.

Engem pont egy - anno még elég kemény - női blogról űztek azzal, hogy nemááá, hgoy folyton csak politizálok!

Ezért a Femina kimondottan üde jelenség e szempontból és soha nem nyaligátorként szól a politikáról. Ezt becsülöm, hisz a választók fele nő. És őket sem kéne totál homályban tartani, de a Stefi kiszúrta NL pl. beindult ez irányba.
@a szív fészkei: Dedede... :) a nõcis bulvár a hanyatló nyugati bikinik képeivel mindenképp harmatgyenge a bõvérû-szûztiszta-keresztényi szuronypuska segédeszközzel való fa*szopást oly szívesen emlegetõ honleányzatoknak :) na ejtem a témát, mert oly alpáriba le köll menni, jajjj :)))
@whatsoever: :-DDD Éhes disznó makkal álmodik, ja, ja... Legfeljebb az ő esetében nem csupasszal.
A Feminában egy-két éve volt valami pasinak rovata, állati aranyosan írkált kvázi férfiszemmel női "élet-halál" gondokról. Dőltem a röhögéstől, jó szövege volt, sajna eltűnt.
@a szív fészkei: Andrássy korának reálpolitikusa volt. Steff, legfeljebb irigyli, Erzsébet lemenet neki hidba. Orbán kb. Ugy viszonyul Andrássyhoz, mint Tarlos Podmaniczkyhez. Másik univerzum.
Azért ennyire hülye vagy ennyire hülyének akar látszódni? Vigyázat, bulvártartalom!!

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/jakso-hadjarat-indult-ellenem-2101729

Hadjárat, na ja. Miért nem lehet megmondani, hogy Habony Árpi, szart csináltál, kösz? És ilyen sikeres a ballib média, hogy percek alatt eltántorít x millió embert a hadjáratával. Ezzel már választást is lehet nyerni emberek!!!

De fény a éjszakában, hogy az Operett primadonnája Kapócs Zsóka lett!
@rodeo36:
Ne is izgasd magad én sem szoktam arrafelé nézelődni. Sőt az összes turbómagyar honlap is a tiltólistámon vannak. :D Ezt is valamelyik blogon találtam, azért volt ott az idézőjel és a link is ott jelent meg :D
@GeoCracker: Na, ezt akartam. És Andrássy ezek mellett kora állítólag legszebb férfije volt, nem csoda Sisi rajongása.

És a mentalitása is ugye homlokegyenest más, mint ezé a csútié:[..]"1857-ben hazatérhetett. Azonnal bekapcsolódott a politikába, Deák Ferenc követőjeként. Kegyelmet nem kért, a főispáni tisztséget sem vállalta el újra, meg kívánta várni, míg újra alkotmányos viszonyok jöhetnek létre." wiki
Alkotmányos viszonyokat Orvbán csak lebontani bír.

Ő Stefike szobája falán hódít, mint plakátfiú. De lehet, hogy a tortájára is rásütteti a képét, mint az a Fico-őrült másik luvnya a szlovákoknál.

Amúgy Andrássy lánya Katinka, Károlyi grófné.
@a szív fészkei: Igen, továbbá (csak a kiegyenlítettség kedvéért a pasi verzió, bár biztos ismered): éhes makkal disznókat álmodsz :) Ki volt az a pasi újságíró, nem emlékszel véletlenül? Amúgy tudod kinek ilyen még a stílusa? (Demagóg, sematikus patetikus, mindent szolgalelkûen az avitprop célnak alálrendelve, eredetiséget és meggyõzõ erõt túlzásokkal pótolva, a népmesét sem kímélve csak kihasználva): Tormay Cécile (vagy hogy írják õsmagyarul..) :

www.rimalany.eoldal.hu/cikkek/versek_-idezetek/tormay-cecile--marcius.html

Gáz. Nagyon. :( Hogy ez tanterv, Márai pl. meg nem. Ha már Hoffmann oly teljes tablóját szeretné a korszaknak nyújtani.
Ja bocs, unokája. hu.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A1ssy_Gyula_(politikus,_1823%E2%80%931890)

Kicsit bonyi a családfa: a külügymniszter menye kétszeres menye Andrássy Gyulának ezek szerint, mindkét fiát felpróbálta.
Erről a jobboldali univerzumról jut eszembe Jack Vance (USA, 1916-) - aki ismeri, aki nem - Haldokló Föld (The Dying Earth, 1950) c. kötetének egyik sztorija, az Ulan Dhor, ahol a címszereplő elutazik Ampidatvirba, egy olyan városba, ahol szürke és zöld ruhás emberek élnek, de nem látják egymást, vakok egymásra. Bonyolult, hogy miért lett így, de valahogy úgy kezdődött, hogy... "Kandive egy repedezett bőrtekercset vett elő, kihajtogatta, és olvasni kezdte.
– “Ampridatvir elveszett. Népem elpártolt a hatalom és tudomány doktrínájától, és csak a vallás és a babona érdekli őket. Nem akarnak véget érni a viták: vajon Pansiu az igazi isten és Cazdal az elfajzott, vagy Cazdal a létező isten és Pansiu a megtestesült gonosz? Ezen kérdéseket tűzzel és vassal vitatják, és már az emléktől is émelyegni kezdek."

Aztán amikor megtörik a varázs akkor...

–  Nézd! – mondta Elai, megragadva a karját. Az utcákon emberek nyüzsögtek, kavarogtak a fáklyafénynél. A Zöldek és a Szürkék pánikban rohangáltak attól a hírtől, melyet a kürtök harsogtak világgá.
Elai levegő után kapkodott.
–  Ulan Dhor! Látok! Látok! Látom a zöldbe öltözött embereket. Lehetséges ez? Mindig is léteztek?!
–  Az elméteket elhomályosító varázslat megtört – vélte Ulan Dhor. – És nemcsak számodra. Ott lent, ők is látják egymást!
Emberemlékezet óta először pillantották meg egymást a Zöldek és a Szürkék. Arcuk rángatózott, eltorzult. A fáklyák pislákolásánál Ulan Dhor látta, milyen undorral húzódnak el egymástól, és hallotta, amint a tömegben ilyesmiket kiabálnak:
–  Gonosz szellem!... Démon... Szürke szellem!... Gonosz Zöld szellem!...
Rémült fáklyavivők ezrei rohantak el egymás mellett, a más színűeket ócsárolva, haragos pillan-
tásokkal méregetve egymást, félelmükben és gyűlöletükben hangosan ordítva.
Mindannyian megőrültek, gondolta Ulan Dhor, megzavarodott az agyuk...
Mintegy titkos jeladásra a tömeg összecsapott, és a gyűlölködő kiáltások megfagyasztották a vért Ulan Dhor ereiben. Elai zokogva elfordult. Borzasztó mészárlást végeztek odalent férfiakon, nőkön, gyerekeken. Nem számított, ki az áldozat, ha az ellenkező tábor színét viselte.
@sanyoka: Oszt kit hoz izgalomba, hogy bértollnok úr miket firkálgat? Akkor zuhannék magam alá/mellé/- kinek, kinek tetszése szerént - ha szépet írna a MH a baloldalról. ERőst vélelmezem, azt sem tudják, hogy az un. baloldal sem egységes, nekik minden veres, mint bikának a posztó. Mert azon a helyen sok a prosztó. /Nédda, rímelek, babérkoszorút nékem, izibe!/
@whatsoever: NA, lgalább fúj vörösök, proletárok - ezt is idézheti Stefi, aki tényleg ez a molyirtós hangulat maga. És nem veszikészre, hgoy too muchba fulladnak, három sorral kevesebb, kicsit mínuszosabb cikornya és felhördülés mennyivel hasznosabb volna.

Stefi és Hoffmann hogy éli túl az íróhölgyemény leszbiségét? Márai legalább az általuk úgy hájpolt heteró volt, még Mezei Máriával is volt viszonya.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Kegyed hova jár nyaralni? Mer' erősen tűzhetett a nap, annyi badarságot teccet ma itten feltálalni, hogy már én is fejfájós leszek.
Nem kéne ám mindent elolvasni, mer', ha nem áll össze egységes képpé, akkor születnek olyan zagyvaságok, mint miket ide teccet önteni.
@szőlőbányász: Sajna csak zacsis kivitelben tudom biztosítani. De majd attól lesz krooomplileves a krooomplileves igazán! :-DDD
@whatsoever: Valamilyen Ákos talán... Sose hallottam egyébként máshol publikálni, de itt szerettem, nagyon tolta.
@Pantagruel: De jó.. köszi az ajánlót! Tegnap néztem Romney alelnökét Ryan akárkit, akit a szegények nagy megszorítójaként ismernek és várnak.. és az jutott eszembe, hogy ha a jövõt akarju látni, elég elolvasni az elmúttszázév sci-fi irodalmát. Orwell, Bradbury Fahrenheit-jében a pármillió jólétben élõ brit, szemben a milliàrdnyi nyomorgóval, itt a szektás butulás, identitások helyett ellenségképek.. szép új.... legalább James T. Kirk jöhetne már..
@whatsoever: az alapítvány az Asimov féle, is ütős és találó, félelmetesen aktuális.
@a szív fészkei: Pff, nem tudtam, h leszbi volt.. pedig az nem természetes, jobber ismerõseim szerint. Naná, kirekeszteni népirtani meg az, maga a Szent Ferenc-i természetközeliség...
@Cirbolya_sentinel: alapmû. Tiszta társadalomelmélet. Épp ma hivatkoztam másutt Terminus helyzetét, mint kis eröforrásszegény államét, ha túl akar elni. Hardin aforizmái is 5 csillagosak.
@a szív fészkei: :)) A depinél tartok épp, bár meló még van. De jövõkép.. ennyire balf ellenzékkel.. Hová lõn Stefi, vajh? Fékezhetetlen agyvelejû argumentációm hatására Sascha Baron Cohen-t néz a társadalomkritikáját árnyalandó? Na jó, disznó vagyok és offolok is, bocs. :)
@whatsoever: Sasha Baron Cohen nem rossz,nem rossz. Volt azon a női blogon, ahonnan elmenekültem, egy nagyon egyéni hangvételű és humorú erdélyi fiatal csaj, orvosnő amúgy. Az minden egyes esetben leírta, hogy ha neki egy ilyen faszi összejönne - volt pasija, gyereke is - akkor az mekkora truváj lenne neki, mert ez a Cohen az ő értő , anatómiát járt szeme alapján nagyon jó szerető lehet. ( a jajzöld kazah úszódressz sokat nem rejtett el, az igaz. ;-DD)

Szóval te csupa jót kívánsz Stefinek!

Jövőképe kinek van? Látod még Orvbán előtt is az asszonkája özvegyi fátyola lengedez már... Röhögni kell, és túlélni!
Na két egymáshoz való randaság a képen, mint jobboldali univerzumban keringő űrszemét, csak még nincsenek kilőve: egyenlito.blog.hu/2012/08/11/magyar_hirlap_baloldalisag_lelki_betegseg
@Cirbolya_sentinel: @a szív fészkei: Kõszi szépen az ajánlókat! Meg a társaságot.. megyek konyházni meg asszem kicsit levegõre.. Minden jót, "viszlát"!
@a szív fészkei: Hát, gátlásossági és fantázia problémái valsz nincsenek Sascha-nak, ami fél siker.. :) Szerintem is vannak ilyen karakterek, van, hogy úgy érzem, egy arcból megtippelhetõ, milyen a kéz, és a kézbõl a jellem fõbb vonalai, de lehet, csak az én kis életemet rendezi az agyam.. Bár olvastam vmit, hogy az arcfelismeréshez az agy kb. 26 mintát használ, mert annyi elég (hogy felismerjük felebarátainkat és felesebarátainkat, qz áldott Hofival szólva..) No megyek, maj' jövök és bocsánat, ma sokat offoltam..
@a szív fészkei: Baze, 100 milliókból menny munkahelyet lehetne teremteni! Még elégedett (mert dolgozó) szavazó is lenne.. Na nem 1 millió, de sok. A fene egye meg az egészet.. :((( na elhúztam, tsók..
@whatsoever: Nekem jólestek az offjaid is, amúgy mit lehet a Nagyasszony helyzetbehozási próbálkozásáról még többet írni??? Legyen úgy minél előbb, hogy élvezhesse ezt a lázári nyögdíjat.
Jó sétát! ;-))
@whatsoever: hát ja. a személyes kedvenceim azok közül a társadalomfilozófiát nagyon durván direktbe tolták az arcodba: Heinlein, Herbert, Dick (és sokan mások :))
[..]"(Mellékesen jegyzem meg, egyetértve Hegyi Iván kollégámmal, hogy az olimpia népszerűségének örülhetnek a magyar futball megváltói, nemkülönben haszonélvezői is: az olimpia jótékony takarásában szinte észre sem vettük, hogy csapataink egy kivétellel megint elvéreztek az európai selejtezők előselejtezői során.)"

hvg.hu/sport/20120812_ottusa_regen_es_most
@Pantagruel: Naaa, nem bíírok elmenni mosogatni! Itt várom a válaszokat (hátha mégse 42)... Ezeket nem olvastam, szégyenszemre, de felvettem a listára. Cserébe: Zamjatyin is jó volt, azt is ajánlotta vki, magamtól nem is gondoltam volna az oroszokat scifiben jónak, vagy elõremutatónak, pedig ott aztán volt mit társadalomkritikát scifibe szublimálni... Cohen:A Brüno nem tetszett - a gymrom se bírta, meg épp a társadalomkritika értelmezését szûkítette le, hogy egy meleg a fôszereplô....
Köszi mindent.. :)
Érettségi tétel

FELADAT: Egészítse ki a mondatokat a tanultak alapján!

A (1) ...-iság lelki betegség. Magától (2) ....-i ember nincs, hacsak nem uszítják és manipulálják. (3) (Nem véletlen, hogy a (4) ... bázisa eleinte egy szűk élősködő és deviáns réteg volt, de hát ezeket normális helyeken kiközösítik). (5) ...-i az alkoholista, aki nem köszön vissza a nyugdíjas pedagógusnak. A suttyó, aki firkál a liftben, s ha rászólnak, köp. A „Vegyük el, mert neki több van”, a „Dögöljön meg, mert műveltebb”. A „Verjük meg, mert magasabb, szebb, iskolázottabb és tehetségesebb”. Ez a (6) ... .
@whatsoever: ja, azt hittem, triviális. :) hát, ha ajánlás, akkor konkrétan Heinleintől a Csillagközi invázió, Herberttől a Dűne-ciklus (a tömény filozofálás második regénytől kezdődik), Dicktől meg... pffú, nehéz, egy elképesztően termékeny szerző, aki alig írt vacakot (Lem persze fanyalgott, hogy silány), talán a Ubik, és egy ráadás Frederik Pohltól a Reklámhadjárat
A fajtájánál ez a szokás, a strici a kurvát már csak pénzért veszi.
Vagy jobban tetszett ahogy kun bélaként csinálta az előző életében?
@Pantagruel: tétel, Rózsikától szeretettel vezénylónak??? remélem tagja vagy a tétel szerkesztői bizottságnak, csak be kell adni, és biztos a siker.

Ehh, kivesző könyvmolyok, élhetetlen, nertelen, nenyin kívüliek. Pont ezért, halál a könyvekre, és a tudásra, máglyára vélük. Éljen a Nagy Narancsos Fülke Forradalom /NaNaFüF/ és a Nemzetközi Egyesült Félázsiak Szövetsége /NEFéSz/
@Pantagruel: agrarszektor.hu/hir/2094/az_uj_foldtorvenytervezet_ut_a_felfeudalis_tarsadalmi_berendezkedes_fele_interju_rasko_gyorggyel.html

[...]"
Miért pont nálunk lett a földkérdés politikai ügy?

Elsősorban a kisgazdák miatt, még a rendszerváltáskor, de 1998-ban a Fidesz elnöke is ráérzett a „magyar föld nem eladó” szlogenben rejlő belpolitikai lehetőségekre. Ő úgy gondolja, hogy a mezőgazdaság elsősorban hagyomány, a vidéki kultúra része és főleg szociális foglalkoztató intézmény. Ha az egyéni gazdák kellően kicsik, tehát életképtelenek, akkor azokat támogatásokkal jól kézben lehet tartani. Miután sokszázezren vannak, a családtagokkal együtt jelentős és stabil szavazóbázist alkotnak a Fidesz számára. A választási eredmények bizonyítják, hogy Orbán Viktor politikai sakkhúzása abszolút bejött. Elnyerték a vidéket, más párt a falun nem rúg labdába. Érthető tehát, hogy a miniszterelnök urat kevésbé érdekli, hogy az új földtörvény miatt összeomolhat a magyar állattenyésztés professzionális része, vagy jelentősen csökkenhet az agrárexport, és akár ezermilliárd forinttal is leértékelődhet e társaságok vagyona. Ő úgy gondolja, hogy az új földtörvénnyel elérhető politikai haszon nagyobb és fontosabb, mint a következményeként jelentkező nemzetgazdasági veszteség. Ez a törvény a 2014-es választásokra kell, hogy akkor lehessen hangoztatni, hogy „mi megvédtük a magyar földet”. Hogy aztán mi lesz május 1-e után, az meg mindegy, addigra a választások lezajlottak, és ha utána az unió megint kötelezettségszegési eljárást indít ellenünk, és módosításokat kér a törvényben, majd lehet mondani, hogy mi mindent megpróbáltunk…" Szerintem nagyon pontos diagnózis.
@Cirbolya_sentinel: Na,a félázsiaiak nagyon is szeretik a könyvet, ha ez egy és szent, mint a Ruhnama. hu.wikipedia.org/wiki/Ruhnama Azt álmodból felverve is tudni kell ott.
@Pantagruel:
ugye a művel aktuális helyi és világpolitika: HIDEGHÁBORÚ MCCARTHY-SMUS és Magyarországon valamivel korábban? Kazohinia...de Rejtő műveit is fölfelé kellene értékelnünk, ha még lehet hová felfelé, mert nálam már az 7. mennyországban van...és mindezek alapján a mai levédiai valóság és a magyarhírlap magyar nemzet szennyáradatai egyáltalán nem újdonságok, hű tükrei a mai perverzitásnak

aki meg nem olyan az blogol titokban és röhög az egészen...úgyis vége lesz előbb utóbb ha marad utána élő tanú

brühühühühühühü

a görög és shakespearei művek is tükrei...

ugye a Vihar Prospero-ja...már a neve egy gúny a nyomorbán és ősei iránt
Marha jó ez a blog. Semmi értelme az egésznek, de nem tudom abbahagyni az olvasást...

Na most akkor van egy kérdésem:
Ki lesz a "Walter Audisio" (vagy "Colonnello Valerio", mindegy, csak legyen valaki)

Nem tudjátok ki az? A gugli meg parlagon hever?
@whatsoever:
a kis lesbikus bombero brühühühühühühü
(a bombero az angol tomboy Cuba-ban)
@Pantagruel: Kedves vagy, de sajnos nem annyira, amennyire szeretném... (na, hogy kell ezt olvasni? Hehe.)

Konkrétan kisa kommentjére reagáltam, mert nem értette a Mari néniék hallgatását és a (valszeg meghatározóan városi, gyanítom pesti) blogolók aktivitását.
Addig be lehet túlélésre rendezkedni, amíg az ételünket meg tudjuk termelni. Ez a flaszteron lehetetlen. Nekünk ezért sokkal élénkebb reakcióink vannak a létfeltételek e szint alá csökkenésekor.
A háztáji és a kétlakiság pont ezt a "városi" problémát volt hivatott feloldani: a városi önfenntartás lehetőségét adta a nyári dologidőben mezőgazdasági-, egyébként a városban ipari munkavégzés lehetővé tétele, illetve a családi önellátás valamilyen szintjét lehetővé tevő háztáji gazdálkodás rendszerének megteremtése. (Amely persze más típusú problémákhoz vezetett, de erről a következő szemináriumon.:))
A kecske pedig csak azért került az asztalra (sajnos nem gödölyeként) mert milliárdos belügyminiszterünk ennek tartását javasolta. Talicska Lajos meg is fogadta...
Amúgy a kecske a komplett négylábú, kérődző környezeti katasztrófa. De mit tudja ezt egy egyszeri orbánminiszter?
@Pantagruel: "fagyban meg még a városiak sem forradalmárkodnak, ők se láncolják magukat az aszfaltra, vagy igen? "

1. trakotoros tüntetés Bp-en: januárban
2. LMP Parlamenthez láncolja magát: december 23.

a pontos hőmérsékletet nem tudom, de nagykabátos volt mindkettő. további kérdés?
@na__most__akkor: Lenne ötleted? Tudsz itt valakit, aki nyíltan harcol ellene?
@is: Milla-tünti januárban mínusz 15-ben két órán át. sokan hoztak forró teát és adtak vadidegeneknek is belőle. Kurva hideg volt, annyi szent pedig voltunk öltözve.De a legelső sajtószabadságos tüntetés az egyetemisták szervezésében decemberben a Szabadság téren volt - 2000-en lehettünk plusz kutyák - , az is súlyos mínuszokban.

Január 2-án az Andrássyn se faroklengető meleg szellők jártak. Utána februárban a Klubrádióért volt elég nagy megmozdulás a Batthyány-örökmécsesnél. Befagytam ott is.
@sörtelen: A kecskesajt finom.

A zorvbáni parasztlerohanást meg elég jól lefestette Raskó a fentebbi linkemben.
lehet vastagbél rákja van....
Őszintén szólva, nem sajnálnám, ha már jövő hónaptól folyósítani kéne az özvegyi nyugdíjat...
@a szív fészkei:
Egy rendes országban (USA, csak egy tipp...) egy átlag bérgyilkos olcsóbb, mint egy válóper.

Csak nem kéne folyton lökdösni a könyökét, hogy lőjj már, lőjj már - aztán csodálkozunk hogy megint elhibázta.

Nálunk ez se működik.
Ez a lista folytatásra való kényszert ébresztett:

1. Helyre kell állítani Szentháromság tér épületeinek eredeti arculatát.

2. Fel kell robbantani a Sávoly Pál-féle Erzsébet hidat, és újjá kell építeni az eredetit.

3. Teljesen újjá kell építeni Honvéd Főparancsnokság épületét.

4. Újjá kell építeni a Magyar Országos Levéltár felrobbantott tornyát.

4. Helyre kell állítani a Budapest századfordulós épületeinek lerombolt toronydíszeit és kupoláit.

5. Vissza kell építeni az eredeti Nemzeti Színházat a Blaha Lujza térre.

6. Le kell bontani az összes panel házat, és helyükre kertes házakat, nyomor tanyákat és mocsarat varázsolni.

7. Fel kell bontani Budapest útjain az aszfaltot, és újra macskakővel burkolni őket. Külterületeken porral.

...

2015. Nem emberi erővel hajtott engedélyezett járművek: gőzmozdony, gőzhajó. Minden egyéb közlekedési eszközt ki kell tiltani az országból.

2016. Mindenkinek kötelező a lóval közlekedés (esetleg gyalog). A hazánkba visszatérő magyarok ingyen lovat kapnak a határon.

...

2020. Minden épületet le kell bontani, s helyettük jurtát állítani. A Duna bal partján felállított legnagyobb, tornyos jurtában kell tartani törzsi gyűlést.

...

2025. Mindenkinek kötellessége megtanulni fára mászni. Betiltatnak az ocsmány jövevény-szavak. Kizárólag a mak, makmak, makmakmak, és makmakmakmak használhatók. Ennél hosszabb szavakat csak a legnarancsseggűbb főpávián használhat.

És ebben a csodás fejlődésben még van perspektíva, de ezt már a fantáziára bízzuk.
Azt szeretném, hogy Orbánné minél később élvezhesse az özvegyi nyugdíjat. És hogy beteljesedjen Popper Péter jóslata:

"Egy nyolcvan év óta lezüllött ország még mélyebb politikai lezüllesztésének a szimbólumává. Holott a sors megadta neki a ritka lehetőséget, hogy sarokkő lehetett volna a magyar történelemben. De ő pénzt akart keresni. Népvezér akart lenni. Tündökölni akart az emberek felett. Ezt is megkapta.
Látni fogjuk még, amint eldobott kőként az út szélén hever."

Látni fogjuk, efelől nincs kétség. Csak idő kérdése.
@Indriq: :-)

Akinek nem kell kecskét tartani egy kis kaja reményében, az így szerez pénzecskét: www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/13-milliard-az-e-utdij-szakertoi-munkaiert-382833

És nem is elégedetlen. Na ilyen melókat kell megcsípni, egyszerű a recept.
@Bakacsin: :-DD, de nem jársz messze a stefis igazságtól: állandóan berak egy általa vágyva vágyott idillt: anya meztéláb, valami romantisch rongyba burkoltan szoptatja a poros gabonatábla szélén a kölykét, igaz mindannyian nordikusak.

Ha végigvisszük a gondolatot, akkor a nordikusak is haljanak mielőbb ki, éljen Kelet-Afrika, vissza ősanyánkhoz, a mitokondrinális fekete Évához és utána jöhetnek a makik!!!! Stefi legyen csak előbb kicsit negroid.
Ezt a brókert nem lehet innen kitiltani?

A hülyeséget még szívesen elolvasom, hisz az is egy embert jellemez, de ez már bűn.
@a szív fészkei: S végül egész teste annyi sejtből áll majd, ahányból ma az agya, majd jöhet a boldog prokarióta lét.
@bróker: @bróker: Kedves brokker!
Anyád nemi szervére is azt hitted mielőtt kibújtál, hogy a siker kapuja. Aztán most nézz magadra, mi lett ebből?
@a szív fészkei: Ne hozd rám a szívbajt. Már azt hittem a sármos craiget lecserélték erre a csudára.:)
@Marcellusca: Magyar foci. Az meg micsoda ? Mert ha focit akarok nézni akkor a spanyol, angol, olasz bajnoki meccseket nézem. Itt már régóta nincs foci, csak ez az ostoba fajankó orvbán adja a pénzt nekik. De mire fel megy az adófizetők pénze egy szar sportra, legalábbis a 80%-a., A többi sportág amelyik valóban megdolgozik a sikerért és az eredményekért csak alamizsnát kap.
@a szív fészkei:
26.147 (huszonhatezer-egysznegyvenhét!) komment?
Szűzanyám!
De a tárgyra:
Az élelmiszer a víz mellett a jövő kőolaja. Föld > gabona monokultúra > nagyállattartás > élelmiszeripar > királyság!
A "10 kormány kezét megkötni" azért kell, hogy ne vehesse el, amit most lekártyáznak maguknak. Kábé akkorra hozza meg a 10 000 %-os hasznot.
Ami a választásokat, mint szempontot illeti, könyveim rendezése során megtaláltam a Matolcsy/orbán szerzőpáros tankönyvét.
(Andics, E: Ellenforradalom és bethleni konszolidáció. 1946.)
Aki tudni akarja mi van és lesz - ebből kiolvashatja. Szóval:
Mindazt, amit eddig tettek. Egy még hátravan: A felsőház. Ennek jogalkotói kiváltsága fajsúlytalanná teszi a parlamentet, tökmindegy ki lesz benne. És most a lényeg: ez nem választott, hanem kinevezett emberek csoportja! Én kábé 2013 májusára teszem az éjfélkor egyéni indítvánnyal való létrehozását. Úgyhogy rugózzunk nyugodtam a regisztrációról és a teendőkről. A választási rendszer és a jogalkotás rendje közötti közvetlen kapcsolatot úgy vágja át a rétinéger, mint Alexander the Great a csordiuszi gumót.

És nem tudom megállni, ideidézem (fenti mű 36-37. old):
"Voltak mindig egyes hangok, melyek utóbb rövid időre kórussá egyesültek Bethlennel szemben, hogy a jövedelmen túl költeni nem szabad, s hogy a külföldi tőkét csak közvetlenül, lehetőleg valutában kamatozó BEFEKTETÉSEKRE szabad igénybe venni ... Mikor azonban egy nemzet lelki pacifikációjáról van szó, mikor szélsőséges elemek és elméletek meg nem szűnő agitációval résen állanak, hogy betörjenek és a meginduló nyugalmat felborítsák ... amikor jövedelemhez kell juttatni azokat akik régi hazájukba jöttek új hazát találni; amikor ezenfelül és elsősorban NAGY EGÉSZSÉGES KÖZÉPOSZTÁLY is nagy és sürgős nemzeti feladat ... szabad-e akkor a vezető államférfinak haboznia, hogy - anélkül, hogy ezzel saját művét, a pénzügyek rendjét veszélyeztetné - TÚLTEGYE MAGÁT AZ ELMÉLETI KÖZGAZDASÁGTAN - e vigasztalan tudomány - TÉTELEIN és megteremtse a felfelé törő élet alapjait". (kiem. tőlem)
By báró Kornfeld Móric, a Hitelbank akkori feje. In. Magyar Szemle 1934 október 171, old.

Na vazze, ez milyen?
Kicsit azért megütköztem azon, hogy Jancsi II. átigazolása Hódmezőlázárhelyről Bp-re, nekem, mint adófizetőnek 1 700 000 000 forintba került.
@Ringlósztár:
Nem kell finnyáskodni! :))
Képzeld el, mekkora megtiszteltetés Budapestnek, hogy az a kretén, vásárhelyi csicska, betehet a büdös lábát oda!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nananana - mindjárt nordikus kontra szemita párharc lesz itt Stefli nélkül is! :-DDDD

Nekem az a palacsintafejű Craig kurvára nem tecc, bocs. Ja meg minden Bond-filmet halálra untam, annyira kiszámítható: úgyis győz. A Hugó, a vízilovat jobban végig izgultam - sőt sírtam is - mint ezeket, bármelyiket.

Cohen meg igencsak tetszik. Általában egy jóképű és magában bízó pasi meri magát ennyire elrandítani, ahogy ő szokta. És civilben azért elég nyami. :-))))
@rodeo36: "Rejtő műveit is fölfelé kellene értékelnünk"

Rejtőre nézve sztem okés (egyszerre elfogadható és biztató) eredmény, hogy 37. és 47. a magyar TOP100-ban):

hu.wikipedia.org/wiki/A_Nagy_K%C3%B6nyv
@a szív fészkei: kincsem, agyadra ment ez a troll, stefi-túladagolásban szenvedsz
@sörtelen: Grat!

Sose titkoltam, hogy szódiarém van, társalkodni járok ide. :-D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "már az ókorban is felrobbantották a hidakat és átkelőket"

hogy mik vannak? robbanószer az ókorban? nahát!

@poszt: volna néhány továbbgondolós poénom, de erről inkább ne, ez az ízléstelenség határán túl van. lehetett volna a posztot is kissé kevésbé viccesen, mert nekem csak annyi jött le magamtól, hogy Antall özvegyét kistafírozzák; ezért elgondolkodtatónak jó volt, hogy Orbán ezt is magára írta, de nem pont ilyen stílusban.
@Pantagruel: Lehet, de csak bakacsin gondolatmenetét vittem végig, illetve iktattam be egy állomást. Amúgy Stefi x-szer adott be ilyesféle vadromantikus képet már, szóval az nem volt túlzás...
@a szív fészkei:
namost ennek a disznóóltisztítónak mi köze az egészhez?

elvette a pénzt a sportoktól?

brühühühühühü
@a szív fészkei: A szilvesztert kihagytad a Kossuth-téren :-)
endresy.blogspot.hu/2011/12/evbucsuztato2011.html
Szintén nem volt hőség (átfáztam eléggé),
és az Operaház előtti bulin sem volt meleg.....
@a szív fészkei: Aha, szóval valami beszédírója klaviaturát ért.
@is: Valójában a sorok közt tényleg több van, mint Antall Józsefné maradványértéken kiszámolt javadalmai.
Akár benne lehet tényleg az, hogy Lázár valamit már tud Orbán állapotáról.
De az is, hoyg tényleg jelmezes főpróba a tiltott város dinasztikus oligarcháinak jövedelembiztosítására.
De lehet egy kicsit a maffiafilmakből ismert jelzés is
"Azt üzeni, hogy ha kitartasz mellettünk, akkor elbukásod esetén is gondoskodunk a családodról. Tehát holtig tarts ki, ha családodnak jót akarsz. "
ld. amit korábban már hoztam (endresy.blogspot.hu/2012/08/oligarchikuslexantallne.html ill. ua átvéve:
gepnarancs.hu/2012/08/lazar-a-holtdij-sorai-kozott/ )
@a szív fészkei: meglepett a létszám :-) Bár a NÖPiF-hez képest persze kicsi volt. Meg hatásában is csak jelzésértékű.
Ez az egyik kedvenc képem!

Wolfgang Willrich német festő alkotása, aki az egész életét a germán szépség feltárásának és megörökítésének szentelte.

Ez a porté egy Gerda nevű 3 éves kislányról készült 1939-ben! Willrich részletekbe menő pontossággal ábrázolja, minuciózus gonddal festi le a a nordikus rasszjegyek ragyogó szépségét.

Bár Willrich fényképszerű realizmussal ábrázolja az északi szépséget, de mégis valami mesés hangulat futja be, itatja át lapjait. Tisztán látunk minden apró részletet, mégis, mintha egy különös nordikus világban járnánk.

Ilyen szép lesz az én lányom is!

i.imgur.com/6TNcq.jpg
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Csak nehogy a nagyszülői, esetleg dédszülői genetika átüssön, esetleg ezáltal kiderüljön egy folt a család árja történelmében (szegedi szindróma, csanád-effektus), és ilyen szép legyen:

www.ize.hu/_files/pics/00011/00011297.jpg

vashkuckoja.files.wordpress.com/2009/05/ugly-girl.jpg?w=300
ennek a stefinevünek a nickje olyan unortodox, egyik sem valódi és igaz :D

még mindig azt mondom, hogy elkopott karakter, csere érett, uncsi,
@Cirbolya_sentinel:
Nem érted, hogy ez a tetű röhögni jár ide?
A retorikájából kiderül, hogy nem agyatlan.
Le kell szarni, ha senki nem válaszol neki, előbb-utóbb elkopik.
De én sem állom meg, kurvaéletbe!
Na, ezért csinálja a tetűje.
Helyettük szégyellem magam. Vastagbőrűek. A fiatalok külföldre kényszerülnek, az idősek - több évtizedes munkaviszonnyal rendelkezők - jövője kilátástalan, életteret nem kapnak, - jövője kilátástalan, elintézik, hogy nyugdíjat valóban ne kelljen fizetni. Minek nevezzelek??????????????
@Indriq: így van...

én is ezt kívánom... ahogy a fajtája mongya:
"a RÁK egye ki a belét..."

és ez az egy törvény ami nem zavar, ha megmurgelne semmi közpénzt nem sajnálnék az adómból, kölcsék a zöz vegyére...

kívánom dögöjjön meg a rohat komcsi náci félázsiai hűbérúr
@Knósszosz: Ezt egy másik blogból plagizáltam. Nem csak ide jár. Miért ne röhöghetnék rajta mi is?
"Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.08.05 16:27:18
Minden tisztességes, a világban zajló folyamatokra nagyobb rálátással rendelkező, történelmi távlatokban gondolkodó ember szükségszerűen antiszemita. A racionális, kritikai gondolkodás elválaszthatatlanul összefügg az antiszemitizmussal.
A nyugati civilizáció válságának okai a zs.i.d.ó.k, illetve a zs.i.d.ó liberalizmus és globalizmus. A zs.i.d.ó.k évszázadok óta harcolnak a keresztény, fehér civilizáció ellen, hadviselésünk fegyverei pedig szellemiek, nem testiek, éppen ezért nagyon nehéz védekezni ellenük. Egyetlen módja a védekezésnek az, hogy sok gyereket szülünk, és nem hígítjuk fel a vérünket.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.08.05 17:25:33
@mrgumby1:

A színes rasszokat azért teremtette az Isten, hogy mi, europidok, felsőbbrendűségünk teljes tudatában uralkodjunk felettük. Ugyanolyan haszonállatnak szánta őket, mint az igavonó marhákat, terelőkutyákat és a lovakat. Vannak azonban olyan összetett feladatok, munkafolyamatok, amelyek elvégzéshez az állati intelligencia már nem elég, viszont egy szubszaharai néger, aki 70 körüli intelligencia kvócienssel rendelkezik már tökéletesen megfelel."
@Indriq: Emberileg sajnálnám. A kínhalált senkinek nem kívánom. Antall-nak sem kívántam az országra mért ezermilliárdokban mért csapása ellenére.
Az a baj, hogy sajnos Orbán magától nem fog félreállni azzal, hogy : Elnézést elvtársak, tévedtem.
@Bakacsin: Nem tudom, a blog.hu-n hol lehet a spamot jelenteni, a postr.hu-n a pasas profiljánál van egy gomb (de ott látni a hozzászólásait is, tehát, ha mindenütt ugyanazt reklámozza, azt a bloggazda is láthatja - én már két-három embert felnyomtam így ott, és írtam is nekik, és vissza is írtak, hogy dolgoznak rajta, hogy ennek alapján felfedezzék a spam kommenteket.
@keresztanya fabi(en): Ez nekem a Valladolidi disputát idézi, ahol az indiánok embervoltáról vitatkoztak 1550-51-ben. Azért ez elég rég volt...
Ez a törvény tudtommal csak és kizárólag Antal Józsefről szól, és özvegyéről.

Hogy egy barom Fabius nevű senkiházi blogger ezt egy végrendelkezésről szóló ostoba blogba forgatja át, mely a valóságban semmilyen módon nem érinti se Lévai Anikót, de még Lázárt se, Orbánt meg pláne nem, az sokat elárul a baloldali írástudó fostalicskák lelkivilágáról.
@Kuviklacz: már megállapításra került, hogy eléggé naftalin szaga van az összes mondandójának.
Az is lehet, hogy csak valami szellem és kísérteni jár ide
@GeoCracker: Hát persze hogy nem. Hülye vagy? Ő soha életében nem tévedett. Soha nem is hazudott.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: a f@szt....

ha Antallné lenne a célszeméj, akkor már 98-ban meglépik... ez nem 2/3 ez egyszerűen saját keretből meg bármiből...

de itt most a drzorbánról lehet CSAK szó... semmi más...

ezek önző g@cik... 1000% hogy nincs másról szó... fosnak...
(vagy tudnak valamit...)

remélem rákos a kisrákosi...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Antall özvegye ennyire rosszul állna anyagilag, hogy egyszemélyes törvényt kell alkotni a megsegítésére?
Ezt ugye te sem gondolod komolyan, te toleranciabajnok?!
@keresztanya fabi(en): Ez jó!
Pár perccel ezelőtt rossz híreket kaptam, szerintem hanyagolni fogom a megjelenést itt. Pár napig biztosan. Azért olvasni fogom, és köszi! Hozzászólni nem biztos, hogy lesz energiám.
Ki volt az az idióta, aki ezt az elmebeteg baromságkupacot lefirkálta?
Gyurcsány-díjat neki!
@dr. Bubó:
Tehát te tényleg azt hiszed, hogy Orbán a közeljövőben a saját halált tervezi ?

Ennyire még Fábius se hülye, csak a kötelező Orbán fikázó cikk és a téma kapcsán most csak ennyi telt a szerencsétlen agynélküli Gyurcsanyista gifkészítőtől.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Ez a törvény tudtommal csak és kizárólag Antal Józsefről szól, és özvegyéről."

Még ( a következő idézet forrása fenntebb).
"
Ebben az esetben viszont érdekes beszűkítése a problémának az, ha csak azok özvegye kapna, aki hivatali ideje alatt hal meg.

Bár lehet, hogy pont ilyen felvetések okán van benne ez a szűkítés a felvetésbe. Mert erre szinte kiszámítható válasz lehet, hogy: rendben, legyen mindenkié, és élethosszig. Kifogva ezzel a szelet számos vitorlából, és helyből kiterjesztve mindenkire. Arra a morbid verzióra inkább nem is utalnék, hogy Lázár János valami olyasmit tud a jelenlegi miniszterelnökről, ami miatt felé is gesztust gyakorolna a felvetéssel.
"
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: kicit tartok tőle hogy a halhatatlan nagy fülkeforradalmár vezér pl a rákot nem tuggya legyőzni ojjan flottul mint az IMF et vagy a brüsszelitákat !

rákos a kis g@ci... meg fog dögleni a csodacsatár... ejh be kár
ozora...

hejben kellett volna legéppisztojozni az ellenséget !

itt félázsiában (ami már balkánon is túl van) ez a hivatali tempó

köszönnyük fides mafia !
Varánusz, te akkora paraszt vagy, hogy ha meglát a tehén, fejés nélkül is leadja a tejet!
@GeoCracker:
Az a szűkítés pont azért van benne, hogy az agymosott baloldali Gyurcsány csicskák ne mondhassák hogy magának csinálta a törvényt.

De ez láthatóan nektek nem okoz gondot.

Fabius ír egy szerinte vicceset, miszerint Orbán a saját halálát tervezi, ti meg ömlengve bizonyítjátok utolsó agysejtetek elsorvadását, amint ezt vérkomolyan benyaltátok.
@GeoCracker:

Nem, azokra gondolok, akik itt minden baromságot összehordanak kínjukban, és még attól sem kapnának hányingert, hogy megint az országot (gazdaságilag is) lenullázó Gyurcsány, meg Bajnai-félék kerüljenek hatalomra.
@Hohó60: Na ja.. Nekik a GDP arányos hiányt és a munkanélküliségi rátát megduplázó Gyurcsány az etalon.
@is: a traktorosok az tipikusan nem "Mari néni", az LMP-t elfogadnám, ha nem politikusok lennének, akik ilyen performanszokból élnek. belevizel egy pohárba és megissza. tudják? performansz.
Megy a gyurcsányozás, a GDP-zés, a libajnaizás.

A fideszisták megint szarban vannak, és nem tudják megmagyarázni, mennyi 2x2.
Orbánnak nem mondták meg, hogy nem a téli Olimpia zajlik és nem Tibetben?
"Havasi Bertalan tájékoztatása szerint Orbán Viktor Borkai Zsoltnak "a világ tetejére" címezte az olimpikonoknak gratuláló, vasárnap elküldött levelét." www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_gratulalt_orban_az_olimpikonoknak.528050.html
@a szív fészkei: zsánerkép a böcsületes neve
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Hülység. Ahhoz, hogy Antall Józsefnének extra juttatást adjanak nem kell törvényt hozni. Gyanítom, hogy egy ágazati rendelettel elintézhették volna az Emmi-ben.
A törvény mindig általános megoldás. Ha pl. Orbán egy éven belüli elhalálozását várja Lázár, akkor a törvény máris érvényes Orbán-ra is.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: és neked miért fáj, vagy miért bánt, ha egy szerencsétlen gyurcsányista agynélküli gifkészítő orbánt fikázza?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Amugy a karakternevedre is reagálva várnám már a választ Orbán szakdolgozatáról egy ideje.

A teljes dolgozatra jelest adó bírálata a tanszékvezetőnek vajon tényleg a számos formai hibából vérző dolgozathoz tartozik-e?
Amennyiben igen, akkor azt valóban a tanszékvezető adta-e, vagy csak aláírta azt, melyet egy más dolgozó, például a konzulens írt valójában a tanszékvezető felkérésére?
A dolgozat maga tényleg Orbán Viktor munkája-e, vagy egy olyan munkapéldány, amit az utolsó pillanatban lefűzött, és fedőlappal ellátott valamiféle tanszéki vázlat, munkapéldány?
Amennyiben igen, akkor ki írta, és honnan származik?

endresy.blogspot.hu/2012/05/konyvtari-osszeeskuves.html
@bróker: csak egy dologra lennék kíváncsi... vajon a blog.hu igen tisztelt adminisztrátorai mi a bánatos kurvaanyjukat csinálnak ilyenkor? Ugyanis ez már a héten a negyedik tetves spammer, de már nem jelzem nekik, mert az előzőekre is szartak magasról...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

te szakértő, most eldöntheted ez áll vagy csak felcsúszott evezés közben a feszes faszosban? ime:

www.inquisitr.com/295127/henrik-rummel-stands-erect-after-winning-bronze-medal-video/

ez a 30. Olympia legnagyobb szenzációja...Henrik tagad de röhög

állónak kicsi lankadtnak nagy

stefike eldöntenéd? nem kapod...be mert távol van de teljesen nordikus dánnak született majdnem teuton...

brühühühühühühü
Közben azért más is történt ilyen témában:

hvg.hu/gazdasag/20120809_Oroklesi_jog_ozvegy_hagyatek

Mi történt itt? Zombitámadás volt? :))
@GeoCracker:
Tisztelt Simay Endre István Úr!
Mind a négy bejegyzését érdeklődéssel olvastam. Orbán Viktor szakdolgozatát már a közlése napján átolvastam és a két 2-es oldalon kívül a következők tűntek fel:
Orbánnak két éve volt a szakdolgozat elkészítésére, a közölt anyag eléggé összecsapott, trehány munkára utal. Az ELTE szakdolgozatokra vonatkozó szabályozását nem ismerem, de 1975-ben már megkövetelték a beadott szakdolgozatok beköttetését. Milton kapcsos összefűzést csak valamilyen munkaanyagnál tudok elképzelni. Az első öt lapon a kapocs helye nem látszik. A hivatkozott szövegrész sok esetben nincs megjelölve. A hivatkozások nem azonosíthatók. A szövegben több esetben többes szám első személyben fogalmaz a szerző, ami esetleg csoportmunkára utal. A szakdolgozatot nem a Facebook-ra, hanem egy olyan címre tették fel, ahol nem lehet véleményezni.
Érdekesnek tartom azt, hogy ha hiteles ez a szakdolgozat, akkor ez Orbán Viktor harmadik szakdolgozata, mert Orbán Viktor Vadai Ágnesnek írt válaszleveléhez mellékelt Orbán Viktor tevékenységről készített jelentésben (készült 1987. augusztus 5.) az szerepel, hogy a megfigyelt
„Diplomamunkáit előbb a szegénység és a szocializmus összefüggéseiből, majd az 1956-os munkástanácsok tevékenységének új szemszögből való értékeléséből irja – sikertelenül”
orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201204
Vajon mi lehet az igazság?

az a dolgozat a Fellegi konzulenssége és bírálata egyben...brühühühühühühü

egy trehány szar meló...olyan gagyi
@GeoCracker:
Nézd, lehet, hogy Jani gyerek már kiválasztotta AZT a mesterlövészt... :))
@rodeo36:
Ezeknek a szájából igaz szó nem hangzott el már évtizedek óta.
Az sem igaz, pláne Orbánnál, amit kérdez!
@rodeo36: Egyébként igen, szerintem tulajdonképpen Fellegi lehet a kulcsa az Orbán-diplomának. Azt hiszem nem is olyan véletlen, hogy miután Fellegi visszavonult az IMF-tárgyalásoktól villámsebessen levették a Gyurcsány-szakdolit a műsorról.

Nagoyn off, és ezért bocs, de egy részeletesebb elemzés van kicsit korábbról ugyanott:
endresy.blogspot.hu/2012/05/konyvtari-rekonstrukcio.html

A kérdéssorral a trollokat szoktam mostanában csak terhelni, mert erre általában nem kapnak eligazítást .-)
@GeoCracker:
Kumin-huszárokat elég hamar bedobják mostanság a vízbe. Elég szarul is szerepelnek! :))
Ezúton is csókoltassuk Kumin elvtársat!
@Pantagruel: még mijjen szép volt fess fiu volt ...

nem volt tokája, táskásszeme és hájas zsírfeje...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Múltkor hallgattam valami Kumin-interjut a rémhirtv-ben. Éppen a blogokat ekézte....
@dr. Bubó: bizony, nem csoda, hogy Stefánia kisasszony úgy belehabarodott.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
már 3 évvel ezelőtt kellett volna a mély vízbe mentőöv nélkűl szart sem érnek az egész gittegylet...sohasem értek
@dr. Bubó:
fess? egy dzsuvajos kondás mikor kivakaródzik a tehenszarból és a mosolya ...hát olyan OPNI

bnrühühühühühü
én egyébként a "látványsportoknak" direkt ELLEN szurkoltam...

ami drzorvbán és a fides mafia kedvence azt én nyilván utálom...

ha azt mongya a vezér kedvenc színe a sárga...
akkor én a lakásból kidobálok mindent ami sárga...
cserébe a látványtalan sportoknak nagyon szurkoltam...

eredményesen...
Levelek a szerkesztőségbe, hogy mindenki lássa, mi történik a rokkantnyugdíjasokkal. Mostani esetünkről három levél is érkezett.

1. levél:

"17 évesen volt az első mélyvénás trombózisom, amikor egy érfestés kiderítette az artériák csökevényes fejlődését és kóros összeköttetéseit a vénákkal. 20 éves korom tájt aztán elkezdődött az izomsorvadás a farizmok körül. Mára érinti a hátsó combizmot is. Mértéke totális, teljes. 27 évesen egy újabb trombózis után leszázalékoltak, mert addigra kifejlődtek nálam a vénás elégtelenség jelei is. 2002-ben lett megállapítva, hogy örökletes trombofília is hozzájárul a sorozatos rögösödéshez. Összesen az évek során 4 mélyvénás trombózis zajlott.
2009-ben rehabilitációs járadékos lettem. Elhelyezkedtem egy akkreditált foglalkoztatónál, ahol az ülő munka (szalagrendszer volt) következtében tüdőembóliát kaptam. Ennek okán felmondtam a cégnél és a rehabilitáció letelte előtt pár hónappal beadtam egy rokkantsági nyugdíjigényt. Ez 2011 októberében történt. Az I. fokú orvosi bizottságot nem hatotta meg a munkavégzés alatti embólia, százalékomat 53-ról 44-re csökkentette. Ezzel ki is pottyantam a nyugdíjrendszerből, ugyanis 2012-vel megszűnt az. Ettől függetlenül fellebbezést nyújtottam be.

A II. fokú vizsgálatról még nincs a kezemben az eredmény, de telefonon közölték: 43 százalék 36 hónapra. A bizottság rehabilitálhatónak véleményezett, holott térségünkben alig van munkalehetőség. 36 hónap múlva a nyílt munkaerő piacon találom majd magam. 54 évesen, óriásira dagadt lábbal, izomsorvadással és a veszéllyel, hogy bármikor kaphatok egy újabb vérrögöt. Most például egy hasi ultrahang megállapította, a vesémben is infarktus zajlott le a közelmúltban.

Fogalmam sincs, hogy fogok megélni a segélyszerű rehabilitációs ellátásból! Nincs férjem, nincs élettársam. Senki nincs, aki érdemben segíteni tudna anyagilag. El vagyok nyakig adósodva, hiszen 2012 januárjával megszűnt mindenfajta ellátásom. Az önkormányzat szánt meg havi 25.600 forinttal. Hát mit mondjak? Hogy fizessek én ebből lakásrezsit? Örülök, ha a legfontosabbat kifizetem, azt is a fiam segítségével."

2. levél:

"Valahová muszáj leírnom. Tegnap óta nagyon rosszul vagyok. Szívem össze-vissza ver, ájulásérzések jönnek rám. Biztos, hogy közrejátszik az idegesség. Ma kaptam kézhez a határozatot. Ebben leírták a négy fajta zavart, ami trombofíliához vezetett. Ez 30-40 százalék a táblázat szerint, és adtak 20 százalékot. Azt írja, az izomsorvadás súlyos fokú, a mozgásban 6 százalékban akadályoz."

3. levél:

"Most jövök a háziorvostól. A doktornő nagyon ideges lett. A tüdőembóliás eredményem meg lett hamisítva! Teljes egészében lehagyták az ultrahangos leletről azt a részt, ami jelezte a rögöt. Azt írták: jó kamra funkciók, stb. Holott az eredeti lelet úgy szólt: jobb kamrában fokozott nyomás, stb. Hát ilyen nincs! Ilyet orvos nem csinálhat!"
@GeoCracker: Tényleg nem fog magától félreállni. Csak aztán aki félreállítja, nehogy még rosszabb legyen...
Lázár János által beterjesztett törvényjavaslat nem új, hiszen Horn Gyula hozzátartozói már évek óta Horgy Gyula 1,2 milliós nyugdíjából élnek, hát nem csoda, hogy informácíóm szerint gépekkel tartják életben.
@A felbérelt fidesz orvosok rémtettei, iszonyú!:

Ezeket a leveleket nem itt kellene nyilvánosságra hozni, ha a helyzetében változást szeretni. Vagy írja meg Orbán Viktor miniszterelnök Úrnak, hogy tudja meg, hogy mik történnek egy ilyen vizsgálat során, de van az orvosoknak is felügyeleti szervük, aki munkájukat ellenőrzik.
Az orvosok munkáját pedid nem a Fidesz, de még csak nem is Orbán Viktor befolyásolja, ezek az orvosok nyilván már a Fidesz kormány előtt is praktizáltak, hiszen mindig az a gond, hogy az orvos társadalom elöregedett.
Nyomást pedid bármelyik szervre vagy intézményre mint pl. bíróság, ügyészség a Gyurcsány kormány gyakorolt és gyakorol, hiszen azt állította, hogy őt egyetlen bíró sem ítéli el.
@dr. Bubó:

Én a te helyedbe szégyellném leírni, hogy a sportolók ellen szurkolok.

Bár egy hazaárulótól ez nem meglepő.
@Lizbet: haha mert artatlan volt. legalabbis abban a hulyesegben amiben megvadoltak. Amugy ki tudja mi mindent csinalt elotte/utana de amit elohuztak a kalapol vadkent (sukuro komolyan?? Orban is targyalt) az egy oltari nagy bukas volt az elejetol.
@Lizbet: Es a torvenyjavaslat ettol nem uj???? mi koze van ehhez Horn Gyulahoz ? (aki nem halt meg a hivatali ideje alatt)......???? nem ertelek.
@A felbérelt fidesz orvosok rémtettei, iszonyú!:
Szerintem indits blogot ahelyett hogy minden temaban offolnal. Fogadjunk hogy tobb hasonlo level is erkezne ha nem a kommentek kozt lennenek eldugva ezek. Az offolas nagyon idegesito.
Ha a leletet meghamisitottak akkor meg feljelentes.
Horn Gyula miatt kell ezt csinálni?
@Lizbet: Ja, és Rákosi elvtárs nem tud a koholt perekről, meg a kínzásokról és a nyomorról sem, tessék neki levelet írni, és minden meg lesz változtatva, aztán tessék elmenni a templomba és a pap elvtárs is imádkozik értünk de elsősorban persze szeretett vezérünkért, hogy legyen ereje ezt a drága kis népet jól kormányozni ....a megdöglés irányába.
Jézusom, amikor lizbeteket olvasok azt hiszem,hogy mégsem csak a homo sapiens leszármazottai maradtak fenn az utolsó jégkorszak után, vannak még mókuscickány-utódok is, kb. 300-500 köbcentis agytérfogattal.
@Lizbet: Ja és te vagy a hazaáruló, mert aki egy ember seggét nyalja agyatlanul és nem akarja észrevenni, hogy egy olyan emberében szorgoskodik, aki minimum elpusztítja a népét, lelkileg,érzelmileg, reményeiben és mint látjuk, fizikailag is, az a hazaáruló. "Milliók egy miatt?"
@GeoCracker: ... és két nap, egy éjjel József Attila mellett...
@Lizbet: kár, hogy csak a hazaáruló, gerinctelen fotelnácik hazaárulóznak... :DDD
@a szív fészkei: Lehet, a hajnali óra az oka , de nem vágom.:(((
@Lizbet: Kiskegyednek fogalma sincs arról, hogy nincs euthanázia kiashazánkban? Ugyanis Horn Alzheimer kórban szenved, és amíg él /mindegy, milyen formában/, addig az orvosoknak mindent meg kell tenni érte.

Amúgy te szolgáltattad a bizonyítékot arra, hogy hazudott a fidesz, amikor pölö Hornt lopással vádolta. Ha vagyonszerzésre használta volna a hatalmát - nopláne úgy vagyonosította volna a családját, mint a csúti diktátor - akkor nem kellene a nyugdíjából élnie a családjának.
Ez azt jelenti - szerintem -, hogy a titkosszolgálat és O. V. már tudja, hogy merénylet készül ellene. A dublőrjének meg nem szólnak.
@Expatblog: Bizony, bizony. Ott is elég hüsi volt. Ahogy a HAT -asztalánál is. Bár az nem is annyira télen volt (novemberben)
No, hát majd '14 után ez a "törvény" is megy a levesbe a többivel együtt amit ezek a fél-majomok kitaláltak.
Viktor a végóráit éli: Ozoráról szerezte be a cuccot, na annak (pintér)sanyi:)
Remélem sejt valamit a nyomorult alcsúti patkánymajom.
@szőlőbányász: Valamikor kértél babérkoszorút. Arra írta, hogy babér zacsiban van - talán van otthon nekem - de ha a krumplilevesbe teszed á le Kádár, akkor igazi krooomlploleves lesz a krooomplileves, Ilyesmiformán ejtette.
@keresztanya fabi(en): Ott a pont. És sok ész sem bántja szegény,csak a nordikus jegyei. Amit bárki bír produkálni gyerekkorban, a legtöbb kölyök szőke, kékszemű.
@Knósszosz: De néha lehet húzni, tűnjön már ki, ez a náculás mennyire gáz.

Egyébként néztem a zárót, nagyszabású volt, de nekem elfért volna a Rolling bőven, És megérdemelte a három kis sovi afrikai a nagy hájpot az éremátadáskor. Félelmetes, mit bírtak.
@Knósszosz: Remélem, azért jóra fordul minden nálatok!
@rodeo36: Ja, nekem 80-ban be kellett köttetnem, naná, hogy! Pedig "csak+ - ezt mindig az orrunk alá dörgölték - levelezőre jártam. És Nem is a szent jogi karra.
@a szív fészkei: Köszi, de azt vágtam.:)) /Nem fát és nem levelet, hanem a krupedli levest./
Erre érdeklődtem:
@szőlőbányász: Ide: hu.wikipedia.org/wiki/Berchtesgaden

Múltkor dicsekedett vele.
Nem tudom eldönteni ,hogy a poszt vagy a kommentek jobbak xD
@GeoCracker:

Kétségbeesetten hadakozik a valósággal. Vesztésre áll. De mi is.
@Varnus Ánus! Gusztustalan vagy! Most már lassan itt az ideje, h álattá nyilvánítsunk, s az állatvédelmi törvények szerint bánjunk (el) veled!
▓░▓░▓░▓░
süti beállítások módosítása