Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.12. 05:22 Fabius

Orbán végrendeletét Lázár János írja?

Címkék: orbán viktor nyugdíj lévai anikó végrendelet

Kedves Szeretteim!

Én, a Magyar Haza első Fülkeforradalmárja szabad akaratomból, tiszta tudattal és feltöltött akkumulátorokkal kinyilvánítom a következőket:

1: Isten, Haza, Család! Vagyis ha meghal az Isten, jelen esetben én, akkor ne essen kétségbe a haza, hogy mi lesz a Családdal. Mivel engem a guta valószínűleg megüt, mikor a francba elzavarnak szentséges jobbommal és egyéb csatolt részeimmel 2014 tavaszán, a még hivatalában lévő Lázár János, kit személyesen szakítottam ki Hódmezővásárhelyről és fiamként szeretek fogalmazzon meg legkésőbb ebben a pillanatban olyan törvényt, ami feleségem, Lévai Anikó jövőjéről méltó módon gondoskodik

2:  A törvényszövegben feltétlenül legyen ez benne: "A miniszterelnök halála esetén a rá tekintettel járó hozzátartozói nyugellátás megállapítása szempontjából a mindenkori miniszterelnöki illetmény havi összegét kell a miniszterelnök öregségi nyugdíjaként figyelembe venni . ”

3: A törvény indoklásába feltétlenül tegyétek bele, hogy: "A hivatalban lévő miniszterelnök elhalálozása esetén hozzátartozói nyugellátásra jogosult hozzátartozójának méltó életfeltételeket, valamint a közéleti részvételt is lehetővé tevő juttatást kell biztosítani. Ez egyrészt azért jó, mert így Antall Józsefnére is vonatkozik és nem lóg ki a lóláb annyira, másrészt meg, ha ennek a Gyurcsánynak a mellyibe beleesne végre a fekete rák, amit kívánok neki igen régóta erősen, akkor Dobrev Klára nem látna egy vasat sem. Remélem kérésem elég egyértelmű és világos, utálnék visszajárni kísérteni az engedetleneket! 

Uff! Én, első és második Orbán Viktor, minden magyarok Fénylő Csillaga így rendelkezem! 

( ezt az uffot majd fordítsátok már le félázsiaira, én csak a felcsúti és dakota dialektust beszélem. kösszépen. ) 

Viccelődhetünk ezen, de mikor először olvastam a törvényszöveget komolyan elkezdtem aggódni a Vezér egészségéért. Én őszintén hosszú életet és jó egészséget kívánok Orbán Viktornak. Ezek nélkül ugyanis nem fogja tudni megélni a pillanatot, mikor a nép aki felhatalmazta őt majd jól lehatalmazza, és koki, saller és tockos cunamiban kell végignéznie, ahogy az öröknek hitt intézkedéscsomagok az elmozdíthatatlannak vélt pártkáderekkel együtt mennek a levesbe.

Úgyhogy nem tudom mire ez a nagy végrendelkezés, de szedd össze magad aranyapám, és meg ne halj itt nekünk idő előtt!

297 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr634707755

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: “Kussba legyél, csicska!” – áll a NENYI első sorában 2012.08.12. 17:19:54

Fideszes nyelvről magyarra fordítottam a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot. Ámulhatsz és bámulhatsz, hiánypótló dokumentum, kötelező olvasmány. * * Idézőjelek között olvashatod a NENYI eredeti sorait, alattuk pedig azt, hogy mit jelentenek a nyilatk...

Trackback: Orbán Viktor halni készül? 2012.08.12. 17:18:34

A megözvegyült Anikó asszony jólétét biztosítaná a törvénymódosító javaslat, amelyet Lázár János terjesztett be képviselői önálló indítvány formájában augusztus 10-én. Az indítványban az áll, hogy amennyiben a miniszterelnök a hivatali ideje alatt elha...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "már az ókorban is felrobbantották a hidakat és átkelőket"

hogy mik vannak? robbanószer az ókorban? nahát!

@poszt: volna néhány továbbgondolós poénom, de erről inkább ne, ez az ízléstelenség határán túl van. lehetett volna a posztot is kissé kevésbé viccesen, mert nekem csak annyi jött le magamtól, hogy Antall özvegyét kistafírozzák; ezért elgondolkodtatónak jó volt, hogy Orbán ezt is magára írta, de nem pont ilyen stílusban.
@Pantagruel: Lehet, de csak bakacsin gondolatmenetét vittem végig, illetve iktattam be egy állomást. Amúgy Stefi x-szer adott be ilyesféle vadromantikus képet már, szóval az nem volt túlzás...
@a szív fészkei:
namost ennek a disznóóltisztítónak mi köze az egészhez?

elvette a pénzt a sportoktól?

brühühühühühü
@a szív fészkei: A szilvesztert kihagytad a Kossuth-téren :-)
endresy.blogspot.hu/2011/12/evbucsuztato2011.html
Szintén nem volt hőség (átfáztam eléggé),
és az Operaház előtti bulin sem volt meleg.....
@a szív fészkei: Aha, szóval valami beszédírója klaviaturát ért.
@is: Valójában a sorok közt tényleg több van, mint Antall Józsefné maradványértéken kiszámolt javadalmai.
Akár benne lehet tényleg az, hogy Lázár valamit már tud Orbán állapotáról.
De az is, hoyg tényleg jelmezes főpróba a tiltott város dinasztikus oligarcháinak jövedelembiztosítására.
De lehet egy kicsit a maffiafilmakből ismert jelzés is
"Azt üzeni, hogy ha kitartasz mellettünk, akkor elbukásod esetén is gondoskodunk a családodról. Tehát holtig tarts ki, ha családodnak jót akarsz. "
ld. amit korábban már hoztam (endresy.blogspot.hu/2012/08/oligarchikuslexantallne.html ill. ua átvéve:
gepnarancs.hu/2012/08/lazar-a-holtdij-sorai-kozott/ )
@a szív fészkei: meglepett a létszám :-) Bár a NÖPiF-hez képest persze kicsi volt. Meg hatásában is csak jelzésértékű.
Ez az egyik kedvenc képem!

Wolfgang Willrich német festő alkotása, aki az egész életét a germán szépség feltárásának és megörökítésének szentelte.

Ez a porté egy Gerda nevű 3 éves kislányról készült 1939-ben! Willrich részletekbe menő pontossággal ábrázolja, minuciózus gonddal festi le a a nordikus rasszjegyek ragyogó szépségét.

Bár Willrich fényképszerű realizmussal ábrázolja az északi szépséget, de mégis valami mesés hangulat futja be, itatja át lapjait. Tisztán látunk minden apró részletet, mégis, mintha egy különös nordikus világban járnánk.

Ilyen szép lesz az én lányom is!

i.imgur.com/6TNcq.jpg
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Csak nehogy a nagyszülői, esetleg dédszülői genetika átüssön, esetleg ezáltal kiderüljön egy folt a család árja történelmében (szegedi szindróma, csanád-effektus), és ilyen szép legyen:

www.ize.hu/_files/pics/00011/00011297.jpg

vashkuckoja.files.wordpress.com/2009/05/ugly-girl.jpg?w=300
ennek a stefinevünek a nickje olyan unortodox, egyik sem valódi és igaz :D

még mindig azt mondom, hogy elkopott karakter, csere érett, uncsi,
@Cirbolya_sentinel:
Nem érted, hogy ez a tetű röhögni jár ide?
A retorikájából kiderül, hogy nem agyatlan.
Le kell szarni, ha senki nem válaszol neki, előbb-utóbb elkopik.
De én sem állom meg, kurvaéletbe!
Na, ezért csinálja a tetűje.
Helyettük szégyellem magam. Vastagbőrűek. A fiatalok külföldre kényszerülnek, az idősek - több évtizedes munkaviszonnyal rendelkezők - jövője kilátástalan, életteret nem kapnak, - jövője kilátástalan, elintézik, hogy nyugdíjat valóban ne kelljen fizetni. Minek nevezzelek??????????????
@Indriq: így van...

én is ezt kívánom... ahogy a fajtája mongya:
"a RÁK egye ki a belét..."

és ez az egy törvény ami nem zavar, ha megmurgelne semmi közpénzt nem sajnálnék az adómból, kölcsék a zöz vegyére...

kívánom dögöjjön meg a rohat komcsi náci félázsiai hűbérúr
@Knósszosz: Ezt egy másik blogból plagizáltam. Nem csak ide jár. Miért ne röhöghetnék rajta mi is?
"Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.08.05 16:27:18
Minden tisztességes, a világban zajló folyamatokra nagyobb rálátással rendelkező, történelmi távlatokban gondolkodó ember szükségszerűen antiszemita. A racionális, kritikai gondolkodás elválaszthatatlanul összefügg az antiszemitizmussal.
A nyugati civilizáció válságának okai a zs.i.d.ó.k, illetve a zs.i.d.ó liberalizmus és globalizmus. A zs.i.d.ó.k évszázadok óta harcolnak a keresztény, fehér civilizáció ellen, hadviselésünk fegyverei pedig szellemiek, nem testiek, éppen ezért nagyon nehéz védekezni ellenük. Egyetlen módja a védekezésnek az, hogy sok gyereket szülünk, és nem hígítjuk fel a vérünket.
Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány] 2012.08.05 17:25:33
@mrgumby1:

A színes rasszokat azért teremtette az Isten, hogy mi, europidok, felsőbbrendűségünk teljes tudatában uralkodjunk felettük. Ugyanolyan haszonállatnak szánta őket, mint az igavonó marhákat, terelőkutyákat és a lovakat. Vannak azonban olyan összetett feladatok, munkafolyamatok, amelyek elvégzéshez az állati intelligencia már nem elég, viszont egy szubszaharai néger, aki 70 körüli intelligencia kvócienssel rendelkezik már tökéletesen megfelel."
@Indriq: Emberileg sajnálnám. A kínhalált senkinek nem kívánom. Antall-nak sem kívántam az országra mért ezermilliárdokban mért csapása ellenére.
Az a baj, hogy sajnos Orbán magától nem fog félreállni azzal, hogy : Elnézést elvtársak, tévedtem.
@Bakacsin: Nem tudom, a blog.hu-n hol lehet a spamot jelenteni, a postr.hu-n a pasas profiljánál van egy gomb (de ott látni a hozzászólásait is, tehát, ha mindenütt ugyanazt reklámozza, azt a bloggazda is láthatja - én már két-három embert felnyomtam így ott, és írtam is nekik, és vissza is írtak, hogy dolgoznak rajta, hogy ennek alapján felfedezzék a spam kommenteket.
@keresztanya fabi(en): Ez nekem a Valladolidi disputát idézi, ahol az indiánok embervoltáról vitatkoztak 1550-51-ben. Azért ez elég rég volt...
Ez a törvény tudtommal csak és kizárólag Antal Józsefről szól, és özvegyéről.

Hogy egy barom Fabius nevű senkiházi blogger ezt egy végrendelkezésről szóló ostoba blogba forgatja át, mely a valóságban semmilyen módon nem érinti se Lévai Anikót, de még Lázárt se, Orbánt meg pláne nem, az sokat elárul a baloldali írástudó fostalicskák lelkivilágáról.
@Kuviklacz: már megállapításra került, hogy eléggé naftalin szaga van az összes mondandójának.
Az is lehet, hogy csak valami szellem és kísérteni jár ide
@GeoCracker: Hát persze hogy nem. Hülye vagy? Ő soha életében nem tévedett. Soha nem is hazudott.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: a f@szt....

ha Antallné lenne a célszeméj, akkor már 98-ban meglépik... ez nem 2/3 ez egyszerűen saját keretből meg bármiből...

de itt most a drzorbánról lehet CSAK szó... semmi más...

ezek önző g@cik... 1000% hogy nincs másról szó... fosnak...
(vagy tudnak valamit...)

remélem rákos a kisrákosi...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Antall özvegye ennyire rosszul állna anyagilag, hogy egyszemélyes törvényt kell alkotni a megsegítésére?
Ezt ugye te sem gondolod komolyan, te toleranciabajnok?!
@keresztanya fabi(en): Ez jó!
Pár perccel ezelőtt rossz híreket kaptam, szerintem hanyagolni fogom a megjelenést itt. Pár napig biztosan. Azért olvasni fogom, és köszi! Hozzászólni nem biztos, hogy lesz energiám.
Ki volt az az idióta, aki ezt az elmebeteg baromságkupacot lefirkálta?
Gyurcsány-díjat neki!
@dr. Bubó:
Tehát te tényleg azt hiszed, hogy Orbán a közeljövőben a saját halált tervezi ?

Ennyire még Fábius se hülye, csak a kötelező Orbán fikázó cikk és a téma kapcsán most csak ennyi telt a szerencsétlen agynélküli Gyurcsanyista gifkészítőtől.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Ez a törvény tudtommal csak és kizárólag Antal Józsefről szól, és özvegyéről."

Még ( a következő idézet forrása fenntebb).
"
Ebben az esetben viszont érdekes beszűkítése a problémának az, ha csak azok özvegye kapna, aki hivatali ideje alatt hal meg.

Bár lehet, hogy pont ilyen felvetések okán van benne ez a szűkítés a felvetésbe. Mert erre szinte kiszámítható válasz lehet, hogy: rendben, legyen mindenkié, és élethosszig. Kifogva ezzel a szelet számos vitorlából, és helyből kiterjesztve mindenkire. Arra a morbid verzióra inkább nem is utalnék, hogy Lázár János valami olyasmit tud a jelenlegi miniszterelnökről, ami miatt felé is gesztust gyakorolna a felvetéssel.
"
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: kicit tartok tőle hogy a halhatatlan nagy fülkeforradalmár vezér pl a rákot nem tuggya legyőzni ojjan flottul mint az IMF et vagy a brüsszelitákat !

rákos a kis g@ci... meg fog dögleni a csodacsatár... ejh be kár
ozora...

hejben kellett volna legéppisztojozni az ellenséget !

itt félázsiában (ami már balkánon is túl van) ez a hivatali tempó

köszönnyük fides mafia !
Varánusz, te akkora paraszt vagy, hogy ha meglát a tehén, fejés nélkül is leadja a tejet!
@GeoCracker:
Az a szűkítés pont azért van benne, hogy az agymosott baloldali Gyurcsány csicskák ne mondhassák hogy magának csinálta a törvényt.

De ez láthatóan nektek nem okoz gondot.

Fabius ír egy szerinte vicceset, miszerint Orbán a saját halálát tervezi, ti meg ömlengve bizonyítjátok utolsó agysejtetek elsorvadását, amint ezt vérkomolyan benyaltátok.
@GeoCracker:

Nem, azokra gondolok, akik itt minden baromságot összehordanak kínjukban, és még attól sem kapnának hányingert, hogy megint az országot (gazdaságilag is) lenullázó Gyurcsány, meg Bajnai-félék kerüljenek hatalomra.
@Hohó60: Na ja.. Nekik a GDP arányos hiányt és a munkanélküliségi rátát megduplázó Gyurcsány az etalon.
@is: a traktorosok az tipikusan nem "Mari néni", az LMP-t elfogadnám, ha nem politikusok lennének, akik ilyen performanszokból élnek. belevizel egy pohárba és megissza. tudják? performansz.
Megy a gyurcsányozás, a GDP-zés, a libajnaizás.

A fideszisták megint szarban vannak, és nem tudják megmagyarázni, mennyi 2x2.
Orbánnak nem mondták meg, hogy nem a téli Olimpia zajlik és nem Tibetben?
"Havasi Bertalan tájékoztatása szerint Orbán Viktor Borkai Zsoltnak "a világ tetejére" címezte az olimpikonoknak gratuláló, vasárnap elküldött levelét." www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_gratulalt_orban_az_olimpikonoknak.528050.html
@a szív fészkei: zsánerkép a böcsületes neve
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Hülység. Ahhoz, hogy Antall Józsefnének extra juttatást adjanak nem kell törvényt hozni. Gyanítom, hogy egy ágazati rendelettel elintézhették volna az Emmi-ben.
A törvény mindig általános megoldás. Ha pl. Orbán egy éven belüli elhalálozását várja Lázár, akkor a törvény máris érvényes Orbán-ra is.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: és neked miért fáj, vagy miért bánt, ha egy szerencsétlen gyurcsányista agynélküli gifkészítő orbánt fikázza?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Amugy a karakternevedre is reagálva várnám már a választ Orbán szakdolgozatáról egy ideje.

A teljes dolgozatra jelest adó bírálata a tanszékvezetőnek vajon tényleg a számos formai hibából vérző dolgozathoz tartozik-e?
Amennyiben igen, akkor azt valóban a tanszékvezető adta-e, vagy csak aláírta azt, melyet egy más dolgozó, például a konzulens írt valójában a tanszékvezető felkérésére?
A dolgozat maga tényleg Orbán Viktor munkája-e, vagy egy olyan munkapéldány, amit az utolsó pillanatban lefűzött, és fedőlappal ellátott valamiféle tanszéki vázlat, munkapéldány?
Amennyiben igen, akkor ki írta, és honnan származik?

endresy.blogspot.hu/2012/05/konyvtari-osszeeskuves.html
@bróker: csak egy dologra lennék kíváncsi... vajon a blog.hu igen tisztelt adminisztrátorai mi a bánatos kurvaanyjukat csinálnak ilyenkor? Ugyanis ez már a héten a negyedik tetves spammer, de már nem jelzem nekik, mert az előzőekre is szartak magasról...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

te szakértő, most eldöntheted ez áll vagy csak felcsúszott evezés közben a feszes faszosban? ime:

www.inquisitr.com/295127/henrik-rummel-stands-erect-after-winning-bronze-medal-video/

ez a 30. Olympia legnagyobb szenzációja...Henrik tagad de röhög

állónak kicsi lankadtnak nagy

stefike eldöntenéd? nem kapod...be mert távol van de teljesen nordikus dánnak született majdnem teuton...

brühühühühühühü
Közben azért más is történt ilyen témában:

hvg.hu/gazdasag/20120809_Oroklesi_jog_ozvegy_hagyatek

Mi történt itt? Zombitámadás volt? :))
@GeoCracker:
Tisztelt Simay Endre István Úr!
Mind a négy bejegyzését érdeklődéssel olvastam. Orbán Viktor szakdolgozatát már a közlése napján átolvastam és a két 2-es oldalon kívül a következők tűntek fel:
Orbánnak két éve volt a szakdolgozat elkészítésére, a közölt anyag eléggé összecsapott, trehány munkára utal. Az ELTE szakdolgozatokra vonatkozó szabályozását nem ismerem, de 1975-ben már megkövetelték a beadott szakdolgozatok beköttetését. Milton kapcsos összefűzést csak valamilyen munkaanyagnál tudok elképzelni. Az első öt lapon a kapocs helye nem látszik. A hivatkozott szövegrész sok esetben nincs megjelölve. A hivatkozások nem azonosíthatók. A szövegben több esetben többes szám első személyben fogalmaz a szerző, ami esetleg csoportmunkára utal. A szakdolgozatot nem a Facebook-ra, hanem egy olyan címre tették fel, ahol nem lehet véleményezni.
Érdekesnek tartom azt, hogy ha hiteles ez a szakdolgozat, akkor ez Orbán Viktor harmadik szakdolgozata, mert Orbán Viktor Vadai Ágnesnek írt válaszleveléhez mellékelt Orbán Viktor tevékenységről készített jelentésben (készült 1987. augusztus 5.) az szerepel, hogy a megfigyelt
„Diplomamunkáit előbb a szegénység és a szocializmus összefüggéseiből, majd az 1956-os munkástanácsok tevékenységének új szemszögből való értékeléséből irja – sikertelenül”
orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201204
Vajon mi lehet az igazság?

az a dolgozat a Fellegi konzulenssége és bírálata egyben...brühühühühühühü

egy trehány szar meló...olyan gagyi
@GeoCracker:
Nézd, lehet, hogy Jani gyerek már kiválasztotta AZT a mesterlövészt... :))
@rodeo36:
Ezeknek a szájából igaz szó nem hangzott el már évtizedek óta.
Az sem igaz, pláne Orbánnál, amit kérdez!
@rodeo36: Egyébként igen, szerintem tulajdonképpen Fellegi lehet a kulcsa az Orbán-diplomának. Azt hiszem nem is olyan véletlen, hogy miután Fellegi visszavonult az IMF-tárgyalásoktól villámsebessen levették a Gyurcsány-szakdolit a műsorról.

Nagoyn off, és ezért bocs, de egy részeletesebb elemzés van kicsit korábbról ugyanott:
endresy.blogspot.hu/2012/05/konyvtari-rekonstrukcio.html

A kérdéssorral a trollokat szoktam mostanában csak terhelni, mert erre általában nem kapnak eligazítást .-)
@GeoCracker:
Kumin-huszárokat elég hamar bedobják mostanság a vízbe. Elég szarul is szerepelnek! :))
Ezúton is csókoltassuk Kumin elvtársat!
@Pantagruel: még mijjen szép volt fess fiu volt ...

nem volt tokája, táskásszeme és hájas zsírfeje...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Múltkor hallgattam valami Kumin-interjut a rémhirtv-ben. Éppen a blogokat ekézte....
@dr. Bubó: bizony, nem csoda, hogy Stefánia kisasszony úgy belehabarodott.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
már 3 évvel ezelőtt kellett volna a mély vízbe mentőöv nélkűl szart sem érnek az egész gittegylet...sohasem értek
@dr. Bubó:
fess? egy dzsuvajos kondás mikor kivakaródzik a tehenszarból és a mosolya ...hát olyan OPNI

bnrühühühühühü
én egyébként a "látványsportoknak" direkt ELLEN szurkoltam...

ami drzorvbán és a fides mafia kedvence azt én nyilván utálom...

ha azt mongya a vezér kedvenc színe a sárga...
akkor én a lakásból kidobálok mindent ami sárga...
cserébe a látványtalan sportoknak nagyon szurkoltam...

eredményesen...
Levelek a szerkesztőségbe, hogy mindenki lássa, mi történik a rokkantnyugdíjasokkal. Mostani esetünkről három levél is érkezett.

1. levél:

"17 évesen volt az első mélyvénás trombózisom, amikor egy érfestés kiderítette az artériák csökevényes fejlődését és kóros összeköttetéseit a vénákkal. 20 éves korom tájt aztán elkezdődött az izomsorvadás a farizmok körül. Mára érinti a hátsó combizmot is. Mértéke totális, teljes. 27 évesen egy újabb trombózis után leszázalékoltak, mert addigra kifejlődtek nálam a vénás elégtelenség jelei is. 2002-ben lett megállapítva, hogy örökletes trombofília is hozzájárul a sorozatos rögösödéshez. Összesen az évek során 4 mélyvénás trombózis zajlott.
2009-ben rehabilitációs járadékos lettem. Elhelyezkedtem egy akkreditált foglalkoztatónál, ahol az ülő munka (szalagrendszer volt) következtében tüdőembóliát kaptam. Ennek okán felmondtam a cégnél és a rehabilitáció letelte előtt pár hónappal beadtam egy rokkantsági nyugdíjigényt. Ez 2011 októberében történt. Az I. fokú orvosi bizottságot nem hatotta meg a munkavégzés alatti embólia, százalékomat 53-ról 44-re csökkentette. Ezzel ki is pottyantam a nyugdíjrendszerből, ugyanis 2012-vel megszűnt az. Ettől függetlenül fellebbezést nyújtottam be.

A II. fokú vizsgálatról még nincs a kezemben az eredmény, de telefonon közölték: 43 százalék 36 hónapra. A bizottság rehabilitálhatónak véleményezett, holott térségünkben alig van munkalehetőség. 36 hónap múlva a nyílt munkaerő piacon találom majd magam. 54 évesen, óriásira dagadt lábbal, izomsorvadással és a veszéllyel, hogy bármikor kaphatok egy újabb vérrögöt. Most például egy hasi ultrahang megállapította, a vesémben is infarktus zajlott le a közelmúltban.

Fogalmam sincs, hogy fogok megélni a segélyszerű rehabilitációs ellátásból! Nincs férjem, nincs élettársam. Senki nincs, aki érdemben segíteni tudna anyagilag. El vagyok nyakig adósodva, hiszen 2012 januárjával megszűnt mindenfajta ellátásom. Az önkormányzat szánt meg havi 25.600 forinttal. Hát mit mondjak? Hogy fizessek én ebből lakásrezsit? Örülök, ha a legfontosabbat kifizetem, azt is a fiam segítségével."

2. levél:

"Valahová muszáj leírnom. Tegnap óta nagyon rosszul vagyok. Szívem össze-vissza ver, ájulásérzések jönnek rám. Biztos, hogy közrejátszik az idegesség. Ma kaptam kézhez a határozatot. Ebben leírták a négy fajta zavart, ami trombofíliához vezetett. Ez 30-40 százalék a táblázat szerint, és adtak 20 százalékot. Azt írja, az izomsorvadás súlyos fokú, a mozgásban 6 százalékban akadályoz."

3. levél:

"Most jövök a háziorvostól. A doktornő nagyon ideges lett. A tüdőembóliás eredményem meg lett hamisítva! Teljes egészében lehagyták az ultrahangos leletről azt a részt, ami jelezte a rögöt. Azt írták: jó kamra funkciók, stb. Holott az eredeti lelet úgy szólt: jobb kamrában fokozott nyomás, stb. Hát ilyen nincs! Ilyet orvos nem csinálhat!"
@GeoCracker: Tényleg nem fog magától félreállni. Csak aztán aki félreállítja, nehogy még rosszabb legyen...
Lázár János által beterjesztett törvényjavaslat nem új, hiszen Horn Gyula hozzátartozói már évek óta Horgy Gyula 1,2 milliós nyugdíjából élnek, hát nem csoda, hogy informácíóm szerint gépekkel tartják életben.
@A felbérelt fidesz orvosok rémtettei, iszonyú!:

Ezeket a leveleket nem itt kellene nyilvánosságra hozni, ha a helyzetében változást szeretni. Vagy írja meg Orbán Viktor miniszterelnök Úrnak, hogy tudja meg, hogy mik történnek egy ilyen vizsgálat során, de van az orvosoknak is felügyeleti szervük, aki munkájukat ellenőrzik.
Az orvosok munkáját pedid nem a Fidesz, de még csak nem is Orbán Viktor befolyásolja, ezek az orvosok nyilván már a Fidesz kormány előtt is praktizáltak, hiszen mindig az a gond, hogy az orvos társadalom elöregedett.
Nyomást pedid bármelyik szervre vagy intézményre mint pl. bíróság, ügyészség a Gyurcsány kormány gyakorolt és gyakorol, hiszen azt állította, hogy őt egyetlen bíró sem ítéli el.
@dr. Bubó:

Én a te helyedbe szégyellném leírni, hogy a sportolók ellen szurkolok.

Bár egy hazaárulótól ez nem meglepő.
@Lizbet: haha mert artatlan volt. legalabbis abban a hulyesegben amiben megvadoltak. Amugy ki tudja mi mindent csinalt elotte/utana de amit elohuztak a kalapol vadkent (sukuro komolyan?? Orban is targyalt) az egy oltari nagy bukas volt az elejetol.
@Lizbet: Es a torvenyjavaslat ettol nem uj???? mi koze van ehhez Horn Gyulahoz ? (aki nem halt meg a hivatali ideje alatt)......???? nem ertelek.
@A felbérelt fidesz orvosok rémtettei, iszonyú!:
Szerintem indits blogot ahelyett hogy minden temaban offolnal. Fogadjunk hogy tobb hasonlo level is erkezne ha nem a kommentek kozt lennenek eldugva ezek. Az offolas nagyon idegesito.
Ha a leletet meghamisitottak akkor meg feljelentes.
Horn Gyula miatt kell ezt csinálni?
@Lizbet: Ja, és Rákosi elvtárs nem tud a koholt perekről, meg a kínzásokról és a nyomorról sem, tessék neki levelet írni, és minden meg lesz változtatva, aztán tessék elmenni a templomba és a pap elvtárs is imádkozik értünk de elsősorban persze szeretett vezérünkért, hogy legyen ereje ezt a drága kis népet jól kormányozni ....a megdöglés irányába.
Jézusom, amikor lizbeteket olvasok azt hiszem,hogy mégsem csak a homo sapiens leszármazottai maradtak fenn az utolsó jégkorszak után, vannak még mókuscickány-utódok is, kb. 300-500 köbcentis agytérfogattal.
@Lizbet: Ja és te vagy a hazaáruló, mert aki egy ember seggét nyalja agyatlanul és nem akarja észrevenni, hogy egy olyan emberében szorgoskodik, aki minimum elpusztítja a népét, lelkileg,érzelmileg, reményeiben és mint látjuk, fizikailag is, az a hazaáruló. "Milliók egy miatt?"
@GeoCracker: ... és két nap, egy éjjel József Attila mellett...
@Lizbet: kár, hogy csak a hazaáruló, gerinctelen fotelnácik hazaárulóznak... :DDD
@a szív fészkei: Lehet, a hajnali óra az oka , de nem vágom.:(((
@Lizbet: Kiskegyednek fogalma sincs arról, hogy nincs euthanázia kiashazánkban? Ugyanis Horn Alzheimer kórban szenved, és amíg él /mindegy, milyen formában/, addig az orvosoknak mindent meg kell tenni érte.

Amúgy te szolgáltattad a bizonyítékot arra, hogy hazudott a fidesz, amikor pölö Hornt lopással vádolta. Ha vagyonszerzésre használta volna a hatalmát - nopláne úgy vagyonosította volna a családját, mint a csúti diktátor - akkor nem kellene a nyugdíjából élnie a családjának.
Ez azt jelenti - szerintem -, hogy a titkosszolgálat és O. V. már tudja, hogy merénylet készül ellene. A dublőrjének meg nem szólnak.
@Expatblog: Bizony, bizony. Ott is elég hüsi volt. Ahogy a HAT -asztalánál is. Bár az nem is annyira télen volt (novemberben)
No, hát majd '14 után ez a "törvény" is megy a levesbe a többivel együtt amit ezek a fél-majomok kitaláltak.
Viktor a végóráit éli: Ozoráról szerezte be a cuccot, na annak (pintér)sanyi:)
Remélem sejt valamit a nyomorult alcsúti patkánymajom.
@szőlőbányász: Valamikor kértél babérkoszorút. Arra írta, hogy babér zacsiban van - talán van otthon nekem - de ha a krumplilevesbe teszed á le Kádár, akkor igazi krooomlploleves lesz a krooomplileves, Ilyesmiformán ejtette.
@keresztanya fabi(en): Ott a pont. És sok ész sem bántja szegény,csak a nordikus jegyei. Amit bárki bír produkálni gyerekkorban, a legtöbb kölyök szőke, kékszemű.
@Knósszosz: De néha lehet húzni, tűnjön már ki, ez a náculás mennyire gáz.

Egyébként néztem a zárót, nagyszabású volt, de nekem elfért volna a Rolling bőven, És megérdemelte a három kis sovi afrikai a nagy hájpot az éremátadáskor. Félelmetes, mit bírtak.
@Knósszosz: Remélem, azért jóra fordul minden nálatok!
@rodeo36: Ja, nekem 80-ban be kellett köttetnem, naná, hogy! Pedig "csak+ - ezt mindig az orrunk alá dörgölték - levelezőre jártam. És Nem is a szent jogi karra.
@a szív fészkei: Köszi, de azt vágtam.:)) /Nem fát és nem levelet, hanem a krupedli levest./
Erre érdeklődtem:
@szőlőbányász: Ide: hu.wikipedia.org/wiki/Berchtesgaden

Múltkor dicsekedett vele.
Nem tudom eldönteni ,hogy a poszt vagy a kommentek jobbak xD
@GeoCracker:

Kétségbeesetten hadakozik a valósággal. Vesztésre áll. De mi is.
@Varnus Ánus! Gusztustalan vagy! Most már lassan itt az ideje, h álattá nyilvánítsunk, s az állatvédelmi törvények szerint bánjunk (el) veled!
▓░▓░▓░▓░
süti beállítások módosítása