Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.27. 05:08 Fabius

Orbánt csúnyán lefejelték

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor demján sándor vosz

Demján Sándor elfelejtette bevenni a nyugitablettát tegnap reggel. Más magyarázatot félek találni arra, hogy nertársunk a vállalkozók szakszervezetében - akarom mondani VOSZ-ban - elragadtatta magát, és valami egészen furcsa kijelentés szalad ki a száján:

Hallatlan éleslátás, nem véletlenül az ország egyik leggazdagabbja ez az ember - mondhatnánk, ha nem tolakodna elő lelkünk mélyéről a kényszerképzet, hogy ez az ember most verbálisan lefejelte Orbánt, és leköpte szentséges unortodox jobbkezét.

orbán-demján.gif

A mondandója további része egy olyan ajándékhoz hasonlított, amit ugyan magával  vitt, de a szakadozott sztaniol alól kilátszott a szépen beköttetett vádbeszéd. Beolvasott Viktornak elhibázott MOL vásárlástól a bankok kivont töke állományáig, és ettől a hitelínségben szenvedő vállalkozásokig mindent. Tudtuk, hogy eljön a pillanat, mikor a nagyvállalkozóknak is csordultig lesz már a cipője ezzel a fosfelhővel amit ezek gazdaságpolitikának hívnak, mégis meglepő, amikor átszakad a gát, és kimondásra kerülnek az eddig kínvigyorral leplezett vélemények.

Meg is lepődött Viktor rendesen, ő a Parragh féle seggnyaláshoz van szokva, itt meg az arcába mondják szemrebbenés nélkül, mekkora marhaság volt a MOL részvényeket megvenni? Tátogott egy ideig riadtan, mint erőlködésben kifulladt kínai harcoshal az akváriumba esett piperetükörnek, majd lányos zavarában olyan belsőséges titkokat is megosztott amit csak a pinceszoba magányában Kádár koponyájának szokott. Aszongya a világgazdaságban Mariana árok mélységű átrendeződés van. „Reméljük, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni." Itt picit megriadt saját őszinteségétől és nem tette hozzá, hogy a korona ki van fényesítve, a rendszer végül is közel teljesen elő van készítve, és Erdő Péter is idestova két éve gyakorolja a koronázási éneket. A helyzet szörnyű, úgy gyorsulnak le minket a régiós országok, mint Honvéd védőket a dagesztáni középpályások. Úgyhogy jó lenne összefogni a nagyvállalkozókkal, mert ha valaki a választási kampányban tizenharmadik kiló kenyeret ígér embereknek tutira, akkor menthetetlenül felkapaszkodik a Fidesz a szopórollerre, és elskírózik vele a halálfasza irányába amerre arccal állítják a választók. 

 Aggódni nem kell, az erő megvan az összefogáshoz, az ilyen félázsiai szittya paraszt népség meg úgysem érti, hogy a skandináv országokban ezt nerezés meg nenyizés helyett önszántukból csinálják az emberek. Ezek itt elhiszik, hogy a gumicsizma sarkantyúval felcsúti népviselet, a ganédomb melletti szamárról meg, hogy unikornis csikó ami most kelt ki a rátóti csikótojásból. Központi összefogás kell nekik, mert ezek maguktól olyan hülyék, hogy azt sem veszik észre, ha visszavezeti a magánnyugdíj rendszert képletesen. Hogyhogyhogy? A tehetősebb rétegnél ott maradt a pénz az egykulcsossal, ami most kurvára hiányzik minden évben. De van megoldás, el kell venni tőlük persze nem adó néven, betolni 2-3 befektetési alapba, tőzsdézni kicsit az emberek pénzével, akik majd tíz év múlva mikor egy büdös fillér nincs belőle ahogy a magánnyugdíj pénzekből sincs, majd kapnak az államtól egy negyed addigra leselejtezett Hannoveri villamost, Ikarus pótkereket, vagy troli áramszedőt, az igazán elhivatottak egy Vitézy Dávid az orrát túrja kisplasztikát a Kerényi Művektől. Esetleg az összefogásnak lehetne egy új hivatalos dala a Himnusz helyett, már úgyis csak az maradt meg az avittas dolgainkból. Az alaptörvényben átírni két perc, utána meg úgy is itt az olimpia, ahol reméljük sokszor énekelhetné olimpikonjainkkal együtt a magyar nép az ismert strófát:

Divi-divi-devla vaker kell, jó vaker kell,
Divi-divi-devla vaker kell, jó vaker kell,

Tík vagytok parasztok dikmá szevasztok,
Tík vagytok parasztok dikmá szevasztok!

 

 

 

 

507 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr224681020

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az éhség előregisztrációja 2012.07.27. 21:20:50

Egyszerűen: mi van, ha nem regeltem és Orbán a választások előtt két nappal a Kanári-szigetekről hazatelefonál a HírTV-nek, hogy Vonával vagy Thürmerrel koalícióban is szívesen kormányt alakít?A válasz tiszta és világos: a voksomat akkor sem adhatom le...

Trackback: Félázsiából származik Orbán Viktor 2012.07.27. 14:36:41

“…félázsiai népség, mint mi…” – mondta. Nyilván ezt bizonyítja a rendszerváltás évében róla, szüleiről és testvéreiről készült archív fotó is. Félázsiai származásával Magyarország miniszterelnöke maga dicsekedett el a Váll...

Trackback: Paranoid téveszméket feltételez Orbánnál az ex-fideszes Fodor Gábor 2012.07.27. 14:29:29

A Fidesz alapítói közül nem Orbán az első, akin az elmebaj jeleit véli felfedezni a környezete. Fodor Gábor kijelentéseire azért érdemes odafigyelni, mert a Fidesz alapító tagjaként több, mint 25 éve ismeri Orbán Viktort, és láthatta a folyamatot, amel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt is mondta: "Ma azért harcolunk, hogy mi is a szlovák-román-cseh-lengyel gazdasággal tartsuk a lépést. Egyelőre más ligában focizunk, a történelmi felemelkedésből Magyarország kimaradhat, ha nem sikerül a versenyhátrányunkat ledolgozni. Ebben az esetben mi is a hanyatló nyugat része leszünk”.

Tehát ma harcolunk, focizunk.
Kurvanehéz lehet kitalálni minden napra az indokot, hogy éppen miért is harcolunk, akkor amikor focizunk, de még nincs kész a debreceni stadion és napunk rétest mert nem lépünk egyszerre, minta mókus fenn a fán.
Viktor, tedd a kezed a tévére! Mi lesz holnap?
jóreggelt!

üdvözlök minden kedves félázsiai kommmentelőt! Különös tekintettel a pakisztán-indogermánokra (pakisztán és india is ázsia), a tejton-nordikus félázsiaiakra (svéd eredetű mongolokra) és az örmény-angolszász félázsiaiakra is.

(ilyen burkolt félcigányozás rég csúszott ki magyar vezető száján)

amúgy ez már várható volt, félázsiai barátaim. én már azt is el tudom képzelni, hogy volt már néhány 'baráti' megbeszélés, ahol a demján, csányi, stb (és még néhány, ún üzletember) hármasban, négyesben megvacsorázott, beszélgettek halkan a politikai helyzetről, és megállapították, hogy ez nagyon nem jó irányba megy. ÉS az is felvetődött, hogy kinek mennyire nem éri ez meg, illetve az, hogy mit lehetne ellene tenni! Az is szóba kerülhetett (burkoltan persze), hogy ki mennyit hajlandó áldozni arra, hogy ez a helyzet megváltozzon. És hogy kinek adják ezt a pénzt, kit támogassanak vele, és miképpen. Legvégül az, hogy a meghívott beszélgetőpartner nem-e ismer valakit a kapcsolati hálójában, aki hasonlóképpen vélekedik, mert vele is beszélgetnének egy cseppet.
Ebben biztos vagyok. Szerintem nem véletlen, hogy viktor az elmúlt két hétben önmaga szerepel mindenféle mankó nélkül, a megmondóemberei elásták magukat, és véletlenül sem nyilatkoznak -nem is elérhetőek-, és nem minden megy úgy, ahogy viki eltervezte. az AB is ellene dönt, az ügyészség is felment boldog-boldogtalant, megdobálják az utcán -igaz, egyelőre csak aprópénzzel figyelmeztetésképpen-. Most Demján figyelmeztette burkoltan, ha ért belőle, ért, ha nem, nem.
Kutyakomédia. Ezzel el leszünk egy darabig. Aztán az olimpiával. Ki időt nyer, életet nyer...
fel vörösök proletárok...mint a mókus fenn a fán...egy a jelszónk a konyha...melybe korgó gyomorral megyünk...

szóval az elszabadult hajóágyú az nem jó ágyú...de a hülye nemzetvezető megt kártékony mint a galandféreg

szóval hamarosan picsán rúgják a nacsosasszonyt azaz a magyar miniszterelnöknőt?...olyan femini ahogy csapkod a tollaival és kurva sokat kotkodácsol és egy fél tojás annyi sem marad alatt csak töketlen és tojástalan...fejetlen káposzta

elkáposztásíthatatlanságoskodásaitoknak

brühühühühühühühü
@rodeo36: Szép napot Miszter! Ezt már kezdhetjük énekelni??? :)

youtu.be/_Fi_wrlQF8s
@rodeo36: Erről mit tudsz még??? Egyéb háttérinfó esetleg??? ;)

Lázadások Kaliforniában

www.jovonk.info/2012/07/26/lazadasok-kaliforniaban
@Secnir:
Netán sértve érzed Magad?
Esetleg úgy gondolod,még a szomszéd slota sem tudott ennyire ütősen megalázni?
Zavar,hogy egy fasiszta cigány, miközben fényes nappal kirabol,még primitív,értelmi selejtnek is tart?
Öregem!
Nem vagy kicsit túlérzékeny?
@kormányzó: Ne sértegesd vikivel a fasisztákat. :))
Baszki', ez a faszi készen van. Tárazhatják a zinekcióstűket a doktorbácsik. ( az milyen ? félindiai vezet félázsiaiakat. ) Rendjén való ez így ? Öszöd felé félúton ?! Ezt már száz gírószásznak, meg 101 selmeci-szíjjártónak is gondok okoz lepropagandázni.
vazze! előfizetek egy kaparósra 2006-ba, 2010-be mekkapom végre, elkezdem kaparni, oszt 2012-be eljutok odáig, hogy "nem ny....", hát persze, hogy elküdök mindenkit az unortodox kurva annyába.

(hacsaturján első posztulátuma:a kaparóssal mán más is rákurt)
Azt tudni lehet, hogy vannak szakmák, ahol a szakmai alkalmasság része a pszichológiai vizsgálat. Máshol A, B, C, D.... ZS típusú átvilágítást tartanak egy alkalmazandó alkalmasságáról.
Milyen garanciák vannak alkotmányunkban, vagy más törvényeinkben arra, hogyha egy miniszter, miniszterelnök megzavarodik, megőrül,összeomlik, mint Michel Douglas az Összeomlásban, akkor őt az állásából minnél hamarabb eltüntessék?
Ez csak egy általános, úgymond szakmai kérdés, aki élő példára gondol, rosszra gondol.
Az is érdekelne, hogy USA-ban, Nagy-Britanniaban, vagy Németországban van-e ilyesmire jogi precedens?
Lehet, kezd egyedül maradni? Mégsem megy szabadságra? Mindenhol ott van? Mindent kézben(akar) tartani?

Nehogy a csányiék majd még is (mert most már olyan rossz), mondjuk egy év múlva megtámogassák a Bajnaiékat. És akkor nem lesz szentséges két harmad? A képviselő urak a parlamentben egyébként még mindig nyomógomb automatát játszanak? Nem kezd tele lenni a hócipőjük. Ha egyre több a negatív, nyílt kritika, akkor nem lesz még több? nem tud majd odasújtani mindenhová...
@/manens:
Selmeczi-ha megdöglesz is de Megvéd Gabcsikovo ment a szopórollerre - öreg már, elég durva feje is, no meg gondolom van más, aki fogazás nélkül lesz.p bárkit...
Erre a kis népművészeti agyagedény másodosztályú focista magából kiindulva félázsiaizik és ilyeneket röfög:
„Reméljük, a Jóisten megsegít minket, és nem kell a demokrácia helyett új rendszert kitalálnunk és bevezetnünk”
Kéne... Olyant, amiben az ilyen és a hasonló politikusokat el lehet küldeni hamarabb, mint 4 év abba a büdös pi..ába!
@hacsaturján:
Zuzmós kaparós volt? :))
Na, legalább olyant sem veszel többet! Meg ilyent sem veszünk...
@leonito77:
Várd ki a végét... Megint lelép valahová és képeslapon küldözgeti a faszságait haza. Abból még ennyi jó sem sült ki eddig!
Ja és még valami. Én úgy gondolom, hogy amíg volt a 70-30 elve a maszop és a fityisz között azért még elég sok cég prosperált állami megrendelésekből. Most egyszerűen olyan szűk réteget preferálnak (akik dagadtra lopják...keresik magukat), hogy nagyon sok az aggódó tekintet és előbb utóbb lesz megmozdulás.

Szerintem már most elkezdett recsegni, ropogni a NER.
@Gábriel angyal:
Bocs,de nem én választottam!:))

Mondjuk azért csendben,de kíváncsian várom azon többség reagálását,akik zokon vették a 'qrva ország"-ot.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

nu, akkor légy empatikus és képzeld magad demján atyuska hejibe!
@leonito77: na azert a 70-30at vissza ne sirjuk. annak a hozadeka a szabadlabon duvadkodo orban. mit gondolsz, kik allitottak le anno kellert?:-) a szocik. mert buktak volna a harminccal sokan...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

dehonnem vesztek, dehonnem vesztek. csak most még korán van.
@leonito77:
Mára beláthatták,a pénznek ugyan nincs szaga,de a szar, na az qrva sokba kerül.
@hacsaturján: nem tudom.... nem megy... folyton rohognom kell, hogy torokra vette ven voros gengszter a csuti torpepelot....:-DDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Dehogy sírom vissza. Csak említette, hogy már sok az elégedetlen, akiknek azért még akad befolyásuk, főleg, ha valamilyen összefogás is megindul, már pedig meg fog... ezek nagyon mohók, gátlástalanok így remélem pont emiatt ez az őrület már csak két évig tart
Engem ebben az szórakoztat, hogy a groupie-k hogy védik meg magyarázzák ezt a jobbos fórumokon. Van ott honfoglalástól a kalandozásig minden. Az elmúlt cirka 1000 év meg nyilván kimaradt mindenkinek és István király mondjon le.

Ha 5 éve ezt Ferenc találja mondani ugyanezek az elvhuszárok már rég a Szemlőhegyen lettek volna táblákkal meg vekkerrel.
@Secnir: Turáni-sumér- sziriuszi akart lenni, csak meglepődött.:D Biztos most is ott ugrál pataki fősámán a szívcsakrán, hogy ezen gonosz gondolatokat, hogy nem unortodox és hibáztak elüzze.:D:D
@Gábriel angyal: Hiába, van az a politikus aki sértés a fasisztákra.:D
@biohouse: Az usa-ban volt alzheimeres elnök... :D A többiekről nem tudok.:D:D:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ááááá, ő olyanra gondolt, hogy ha már demjánnak, szélesnek és csányinak is tele van a töke vele, s az istenadta félázsiai nép már a kaszát is kiegyenesítette, akkor is megmaradjon a posztján, mint a szíriai fogorvos.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hááát, " elküldeni " hamarabb éppen lehet, de elég macerás, meg nem is a mi pályánk. Majd a doktorok.
@leonito77: ha jol tudom meg kb 500 nap. meg 22 ora 10 perc a szavazohelysegek nyitasaig...:-) hacsak orban kutyauristene nem ad mas rendszert a demokracia helyett
igazabol kicsit feldob ez az egesz. orban agya vegkepp ledobta az ekszijat. vege. talan elvergodik a ciklis vegeig, de gyakorlatilag mar halott:-) egy biztos. grazban mar keszulnek. csak most jelemtosen hosszabb bentlakasra:-D
kedves feleim, van még kérdés, élen a pát, csal a fidesz, vivát Qbatov

Fel kellene iratkozni a választásokra a Fidesz döntése szerint

Elvi döntést hozott a Fidesz elnöksége arról, hogy az országgyűlési választásokon csak az vehessen részt, aki előtte hivatalosan jelzi ez irányú szándékát - erősítette meg a Magyar Nemzetnek Kósa Lajos.

hvg.hu/itthon/20120727_fidesz_valasztasok_feliratkozas
-------
és kettő:

Kényszernyugdíj: Áder hivatala szerint nincs mód változtatásra

A Köztársasági Elnöki hivatal szerint az Alkotmánybíróság bírák nyugdíjazásáról szóló határozata minden tekintetben egyértelmű és világos, így minden további, a határozattól eltérő jogértelmezési lehetőséget kizár, a hivatalnak pedig sem illetékessége, sem alkotmányos lehetősége nincsen arra, hogy...

hvg.hu/gazdasag/20120726_ader_kenyszernyugdij
és három:
/mind itt halunk.../

Orbán kézbe vette a külpiacainkat

Miközben a magyar gazdaság teljesítőképessége jelentős részben a külgazdaságon múlik, a terület kormányzati irányítása ismét átrendezés alatt van. Ezúttal a kormányfői kézivezérlésnek lehet a legnagyobb esélye.

hvg.hu/gazdasag/20120726_orban_kulgazdasag_szijjarto
@Cirbolya_sentinel: De ha ilyen fontos akkor miért pont egy szijjártóra bízta a jövőnket?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azért mert fontos, és nála droidabb nincs a közelben, ez olyan mintha ő maga lenne Petikébe oltva ;)
Orbán is belefejelt kicsit a világnormákba
Amolyan skizoid kismalacmalcként
endresy.blogspot.hu/2012/07/felazsiaiorbanisztan.html
A napokban elhangzott bank-, multiellenes, ellenforradalmáros baromságai után sztem a korona mellett a cocializmus is esélyes jelölt a demokrácia helyett :))))

Kíváncsi vagyok a lakájmédia mivel fogja magyarázni. Gondolom majd azon sajnálkoznak, hogy szegény mennyit dolgozik, olyan gyenge az aksija, hogy ilyen csacsiságot mond. Ez persze nyilván egészen, teljesen, totálisan más mint Feri kurvaorzága hiszen azért mert csak és ezt most így pofa be korcs...
@Cirbolya_sentinel: Hát ahogy olvasom, sikerül mindenkinek megszednie magát, és senki semmiért nem lesz felelős. 3 minisztérium között elosztani az amúgy 1 miniszterest és senki nem tudja, hogy ki a felelős érte... Hát nem gyönyörű?! Felelősség nélkül tenni-venni...
@Virág et.: Éééééééééés megvédenék a rudi automatákat:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mert a nyelve beragadt a seggébe és úgy hasbeszél, hogy orbán szól belőle, csak a hangok orbán végbeléből jönnek át petike nyelve által :)

Fogynak a megbízható emberek fogynak, lassan a kivégzések is megindulnak :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Egyébként az ázsiai kultúra ősidők óta elég magas nivót képvisel. Nem tudom miért akarja viktor még ezt is bemocskolni a hülyeségeivel.
@Cirbolya_sentinel: majd a tündérpásztor rendbe szedi a gazdaságot. Nem érted Te ezt. (én sem, de ezt hagyjuk :)
@tarackos: Nekem a Rákosi-Marosán vonal jut Orbánról eszembe. Kis nemzeti szoc áthallással. Az egész személyiségéről meg a paranoid skizofrénia.
Csak annyi történt,Demjánnak leesett a tantusz hová vezet az,ha a vezér tudatmódosítókon él,az ország meg csődben van!Azt hitték az egykulcsos adó majd mindent visz,nekik már csak a bebetonozással kell foglalkozni...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

nu, látod-é?:)) de a lényeg az, hogy a nemzeti burzsoázija a" kapparj kurta, neked is jut" alapon gyün létre, mintegy mekkcsufolva a finánctőke működésének marxista mekkfogalmazását, úgyis, mint merő unortodoxija. agyam szétröhögöm, jó dagesztáni móggyára.
>a bankok kivont töke

nagy faszok ezek a bankok
és lehet fokozni! esküszöm, rémült jeges medvék száguldoznak itten nálunk, svalbárdon, mer rénnyeim mán visonganak:

hvg.hu/gazdasag/20120726_Demjan_tul_nagyot_almodik
@Cirbolya_sentinel: tudod mit?
en meg fel is iratkoznek...:-)

a velemenyemmel es a varhato szavazatommal egyutt:-D

valami ilyesmire gondoltam...

idefigyeljetek, narancssarga gumicsizmas parasztok.
ellenetek szavazok barkire. nalatok csak jobb van.

tekeskuhetesbol kettot kuldjetek, varosi gerillazasban jo vagyok.

dogoljetek meg

S

vagy kosa nem igy gondolja?:-D
"Tátogott egy ideig riadtan, mint erőlködésben kifulladt kínai harcoshal az akváriumba esett piperetükörnek"

Lol. Ez mekkora. Egyébként döbbenetes gyorsaságú Viktorunk leépülése, és ezzel párhuzamosan színvallása.
Csak kimondta nyíltan mit gondol, eddig bírta magán tartani a cukormázat. Előbb az alkotmánybíróságnak címzett üzenetében, majd most a teljes társadalomnak belemondta az arcába, tessék megérteni, itten nem demokrácia van. Annak aláb@sztunk az szent kétharmad nevében, úgysem tudja a beste magyar eszik-e vagy isszák. Remélem a választási vereséget még megéli, a guta csak azután üti meg. Ha van igazság a földön, azt - a számára elviselhetetlen - fájdalmat át még kell élnie.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha ezen múlna, akkor vezessük be a jól bevált anarchoszindikalista közösséget, a szintén ismert korlátozásokkal, nem?
Grat. az íráshoz egyébként, tökre illik a helyzethez!
@kormányzó: "Mondjuk azért csendben,de kíváncsian várom azon többség reagálását,akik zokon vették a 'qrva ország"-ot."

Parancsolj:
"Az a szerencsénk, hogy Orbán a miniszterelnök és hajlandó kormányozni ezt a ballib birkákkal és ballib kollaboránsokkal elárasztott országot." ("Lo66H a Mandinerről")

"Én is jót röhögnék,
ha Izraelben, a magatok dolgával törődnétek..!" ("Arrow's" ugyanonnan)

"Na, csak kiderül azért az igazság a szabad világ bátor gondolkodóiról is. Szóval az ő szemükben a félázsiai az ilyen lenézni való, untermensch. Tehát, ha valaki ilyesmit mond, akkor az egyértelmű sértés. Jó ezt tudni, hiszen eddig azt hittük nem szabad ilyen alsóbbrendű meg felsőbbrendű dolgokban gondolkodni. De hát most kiderült, hogy a kedves szerző szerint az ejropér az valami übermensch dolog, szemben az alsóbbrendű kis félázsiai témával. Na, jó hogy végre letisztázódott ez a ejropér únyiós fajelmélet is...
A fityesz meg viktor pedig szokás szerint bohóc, de ez nem újdonság, inkább ez a liberális fajelmélet új nekem. " ("Muad" a Progresszív blogon)

Ésígytovább.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ha lehetne, akkor eszt a "félázsiai" problemakört hagyd meg a baromarcúaknak! a varánusz ennél többet ér.
@leonito77: Senki se veszi észre, hogy az orbán viktor seggében leledzés nem tesz alkalmassá nemzetközi befektetőkkel való tárgyalásra?!
@Gábriel angyal: Uggyan már, mit nem mocskolt be még orbán!?
@GeoCracker: megint gyorsabban szólt, mint gondolkodott volna..
Lehet elgondolkodni azoknak akik Kertész Ákos emlékezetes írásában genetikailag alattvalóknak nevezte ezt a birkanyájat (milyen igaza volt), most a Kedves Vezető röhögte be a pofánkba, hogy ő is azt gondolja csak ő még örül is neki és kihasználja azt. Talán a TEK-s legények már készítik a jeget a Dunába, hogy legyen min megkoronázni ezt az elmegyógyintézeti szökevényt. :D
@hacsaturján: Egyetértek, "máshonnan ollózott szörnyekre nem vagyok kíváncsi, elég nékünk a magunké is!"
nami 7.27
@shinichi:
Igen. Én is úgy látom, hogy elkezdődött a végjáték, már, ami az idegösszeomlást illeti. Mikor már senkiben nem bízik, mikor már ő akar irányítani kézi vezérléssel gazdaságot, ideológiát, egy országot 10 millió embert. Olvasom a hvg cikkeit és elborzadok. Szijjártóval mit akarhat? Hiszen mindég csak szóvivő volt. Most az egész külgazdaságot rábízza, persze az ő személyes felügyeletével.
És úgy látszik, a nagytőke kezd ellene fordulni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jaj te! Hát nem tudod, hogy Szijjártó Orbán szája?! Amit Peti mond az olyan mintha Orbán mondaná, és tenné. Szijjártó egy szellem Orbánnal.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: De igen, itt például szerintem ezt mindenki látja. De a lényeg nem ez, hanem a NER
@Cirbolya_sentinel: Már megint ez az újbeszél. Nem regisztráció lesz, hanem feliratkozás. He? Az mennyiben is más?
Kiváncsi leszek, hogy a duplájára emelt kopogtató cédulákat kik is adhatják oda. Remélem, hogy mikor hoznak törvényt a "feliratkozásról", akkor egy mozdulattal arról is, hogy csak az adhat ajánló szelvényt, aki feliratkozott.
Azt tervezik, hogy a törvény elfogadása (amit szeptemberben akarnak a parlament elé vinni) után már azonnal lehet feliratkozni. Szerintem ennek az az értelme, hogy a feliratkozókat folyamatosan vetik össze a Kubatov listával, és ha az adatok azt mutatják, akár az utcsó pillanatban is változtatnak majd a választási törvényen.
Gyerekek, egyre kevesebb az esély arra, hogy 2014-ben normálishoz közelítő választás lesz, egyre inkább az látszik, hogy szavazás lesz.
@aritus: Ez nem is kérdéses, kivéve, ha elindulunk a lejtőn, tovább, felfelé..a hanyatló nyugat ópiuma, aha..
@aritus: Sajnos úgy tűnik, de mi csak nézők leszünk. Azért én kiegyeznék egy súlyos... vis major eseménnyel és majd a pokolban elszámolok a rosszindulatomért.
@aritus: "Aki elmulasztja a jelentkezést, nem választhat.
Kósa szerint az életben is vannak fontos határidők."

Jelentkezni csak érvényes és bélyeggel lefedeztetett pártigazolvánnyal lehet majd? Mert akkor máris jelentkezem, a NER szellentésében bízva..
@leonito77: Vis maior Kolontár volt, látod, ott is két hét alatt milyen helyre kis rend lett, nem?:-(
@Penivaldes: Akkor most viktor kiengedte a szellemet a .... a.... palackból? Szellentett?
@leonito77: Akkor ezért a külgazdaság, hogy minél több ember számára nyilvánvaló legyen.:D:D
@aritus: Kár, hogy csak egy kopogtató cédulánk van, én úgy adnék egyet az lmp-nek is. Hiányoznának, ha nem lennének bent a parlamentben.:((( Kiken vitatkoznék akkor Fabiusszal?!
@sanyoka:

Bár első látásra a két szöveg közti hasonlóságok bizonyulnak döntőnek, a gondosabb és alaposabb összehasonlítás mégis egyértelműen bebizonyítja, hogy Orbán és Kertész gondolatai között óriási különbségek vannak. Kertész, miközben a magyarokat sértegette, hűvösen racionális maradt, a dolgokat kívülállóként szemlélte. Orbán viszont végig többes szám első személyben beszélt. Ez hatalmas különbség.
Ugyanonnan: "A lapnak egy másik elnökségi tag elismerte, hogy magyaros elnevezésre törekedtek, a feliratkozással ugyanakkor az a cél, hogy ne a bizonytalanok, hanem a biztos pártválasztók döntsék majd el a választást."

Jaja, a közvéleménykutatás mégis fontos lehet, ha a bizonytalanokat ki köll zárni!
ost már az oligarcha haverek is elkezdtek kihátrálni a vezényló mögül. Már nekik is ciki az, amit ez a barom művel a tündérmesélő jobbkezével. Figyeljétek nemsokára a Csányi is beint neki, és akkor marad neki a Paragh és a CBA-s Baldauf. Ők pedig nem sokat fognak tenni a gazdaságért. A Simicska és a Nyerges sosem akartak más, mint a lét zsebre tenni. Úgyhogy nemsokára teljesen egyedül marad a Girosszal, Lázárral, és Szargyártó Petikével.
Hacsak addig el nem megy Grazba egy elemtöltésre.

Tényleg, neki nem elemet kellene töltenie valahol? Mert arról volt szó, nem?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Mert Orbán igaz magyar, Kertésszel ellentétben, aki nem a magyarságért ügyködik, ugye?
@Penivaldes: De miniszterelnökkén nem kéne.....

@sanyoka: Ha ez augusztusba lesz beszállok az adakozásba a szárazjégre. Csak le ne jöjjön a jégtábláról.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ooo...
szerintem o nem olyan vis maiorra gondolt..
amikor a voros iszap helyett a voros kod szabadul el..:-)

amikor az ember a tehetetlen duhet tevekeny duhre valtja.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Mindez semmit sem számít, mert saját bevallása szerint nem azt kell nézni amit mond, hanem amit tesz.

Ő pont attól hiteles, hogy hiteltelen. Előbb-utóbb valamilyen újabb oximoron születik miatta.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Akkor a fideszes illés miatt nem nő fű ott a környéken?:))) Mindig sejtettem.:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Én valami másra gondoltam... de azt le sem merem írni :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
jóreggelt félázsiai- (akarom mondani félcigány)-tajton neked is!
hypervocal.com/wp-content/uploads/2011/01/fat-internet-man.jpg

ez a te fotód, ha jól látom? szőke parasztleány?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Hát, örülök, hogy félázsiaiként, aki csak az erőszakból ért ilyen remekül megítéled a kettő közötti különbséget. Persze mindenki tudja, minél inkább szégyelled a származásodat, jelen pillanatban nálad a félázsiai, annál inkább vágysz a teuto-nordikusság iránt. Bezzeg Viktor büszkén vállalja félázsiaiasságát.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ja, ez a másik cél lehet. Mert a köv.kut. adatok azt mutatják, hogy akkor biztos a nyerés. Csak az, hogy a ciklus közepén ennyi a bizonytalan, vagy nem választó (igaz, ennyien még sose vótak), az nem jelenti, hogy a választások közeledtével ez a szán nem csökken jelentősen.
@Fabius:

Mielőtt elolvasnám, te tudtad, hogy rosszindulatú és pikirt vagy? :)

"Ha Matolcsyt Kuszaszemként emlegetik egyes kifejezetten rosszindulatú és pikírt bloggerek, akkor a miniszterelnöknek egy ideje már méltán kijár a Kuszaszáj becenév..."

(Forrás: Michael Knight blog)

De a Kuszaszáj jó, tetszik! :)
@aritus: Kit érdekel, hogy csökken vagy nő, ha csak a biztos magyarságtudattal rendelkezők mehetnek el választani, a komisszárok irányítása mellett?
"A kormányfő pénteken Tusványosra utazik, majd szabadságra megy. Matolcsy Györggyel abban állapodtak meg, hogy a nyár elején ő, a második felében pedig a miniszterelnök pihenhet, mivel az európai gazdasági helyzet miatt egyszerre nem tanácsos távol lenniük."

Most újabb mesék jönnek kishazánkból. Gyuri már fogalmaz, angolul persze... újra megvillantja a világ előtt briliáns elméjét.

Mondjuk azt én is megnézném a bodies kiállítás keretében :)
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):
Arról volt szó,persze.
Le is vitték Paksra,de amikor rákötötték a töltőre,az óra leugrott a helyéről,és kevésnek bizonyult a erőmű teljesítménye.
Ezért, most hagyják végleg lemerülni,amíg viszi a maradék lendület.
@aritus: Nem fog.:S
index.hu/belfold/2012/07/27/orban_jon_a_valasztasi_feliratkozas/
A Száj kinyilt, és azt mondta, hogy lehet hogy kötelező lesz a feliratkozottnak elzarándokolni szavazni. Kivéve, ha külföldön él, mert miért ne lehetne levélben szavazni?! Csak én érzem gáznak, hogy a szavazatot levélben küldjük el?!
@Gábriel angyal: Na ja, meg a dél-amerikai (maja), valamint az egyiptomi (Szakkara). Mit ír a rovás, a magyar a japánoktól, netán a kínaiaktól származik, vagy az előbb említett valamelyikektől?
@hacsaturján:

Kedves Mester!

Csak ne hagyassa abba a félázsiai problémakört. Az identitás keresés mindig meghatározó egy ember, egy nép, s akár egy országnyi próbálkozó életében.
Én pl. meg vagyok nyugodva, hogy a Vezér ebben is a segítségemre sietett, akárcsak a magánnyugdíj pénztár dolgában.

Ugyanakkor meg kell jegyezzem, és rénjeit kedvelő uraság volta mellett is beláthatja, hogy van azért abban valami diszkrét báj, hogy valakik kedden kínai pénzek és beruházások után koslatnak és reménykednek, csütörtökön pedig az ázsiaikat dehonesztáló hasonlatban emlegetik.

Ez olyan dakotás dolog:-) Hát nem gyönyörű?

Minden jót Mester, és a rénjeinek kiváló és sok zuzmót és miegyebet, amit csak kévánnak.

J.
@Penivaldes: No igen, de ebből lesznek az olyanok, amitől mi sírunk, míg mpsok röhögnek rajtunk)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Én csodálom Orbánt és Szijjártót! Ezt eddig nem mondtam, de úgy éreztem, hogy itt az ideje, hogy ezt kifejezzem. Szerintem ők ketten a világtörténelem legnagyobb figurái, akiknek remélem, hogy nem sokára szobrot állítanak. Olyat mint amit Canova készített Napóleonról. Legyen az a szobor hazánk jelképe.
@Penivaldes: Nem vicceskedem. Amerikáig elszállt, de itthon is érezzük a bűzét.
@Gábriel angyal: Csak ha fürödni kell. A strandon se iszunk bele a medencévizébe.:D
@GeoCracker: könnyeinkkel öntözzük ezt a földet, melyből élet fakad. így válik paradicsommá az ország. minden könny, egy fűszál.:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Bármi. A nemzeti komzuműcióba bármi belefér.:D Én szeretek elmenni szavazni, olyan hangulatos, nem?:D
@jaegtoer:

"ázsiaikat" [hülye én] ázsiaiakat. na.
@Gábriel angyal: Kérdem én ki ügyködik a magyarságért? Van e olyan, aki nem magáért ügyködik, hanem valóban az, akinek hirdeti magát?
@Gábriel angyal:

emberségért ügyködnének, már az is jó lenne
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Sőt, ünnepi! Akkor szoktuk elbaszni a dolgainkat megen' pár évre..Te meg az LMP-re s(z)avazol, mikor lehet, ki sem állhatnak majd?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mert rosszindaltú és pikírt vagyok, így hiányozna, ha nem lennének ott. Cédulát még csak adnék, de s(z)avazatot azért még nem. :D
@Penivaldes: Most zártam be, mert kintről jött a szag.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: vagyis bezárkozol, és magadra borítod a dobozt. így is lehet.
@Penivaldes: Hátha kiszellőztetik, mint gabikát?! De az is lehet, hogy 2014-ben lecséréljük az illatosítót és nem lesz ilyen büdi.:D
@jaegtoer:

aggyisten, biri! hát hol vót kend, hogy hálisten ijjen régóta nem hallottam kend felül? :))) mindazonáltal örvendek a szerencsének, mitöbb, revideálom az álláspontyomat a kedviér azzal a kitétellel, hogy félázsiázni csak csendesen, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes:

hvg.hu/w/20120726_ugar
Most, h végre országmagammal együtt elnyertem Nagy Vezérünk útmutatása alapján az új identitásomat, nicket is kellett cserélnem, mert itt ez dukál.

Kicsit furcsállom a Kuszaszájból (kösz, ez jó volt!) kihulló zagyvaságot. Nincs is rekkenő kánikula! Csakis azért beszélhet így, mert az aksik lemerülőben. és már csak random szavak bírnak kibugyogni belőle. Egy ország várja már, h elvonuljon jól megérdemelt feltöltésére, h aztán újjult erővel törhessen ránk...
B@sszátok meg a hivatkozásaitokat, így nem lehet rendesen offolni, ha mindig máshová köll kattinytgatni..ezt még Kuszaszem sem nézné jó szemmel!
@Penivaldes: a jo uralkodó népe üdvén és nem annak árán át jut a maga boldogulásához. A világ nem csak Borgiak-ból áll. Orbán viszobt ezt a mintát követi. Némi janicsárizmussal.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: akár..egy kis huzat, Petike kihajol az ablakon, aztán becsapodik mögötte az ablak, és Petike már ki is repült..
.))
Fabius te vagy a legjobb fej a blogírók között. Imádom az írásaidat és az itt kommentelőket is.
Ha már itten neveket adunk meg analógiákat gyártunk: Szíjjártó Petike pedig a Kígyónyelvű ez esetben Szarómár udvarából, nem?
Aki igaz mordori, velünk tart! Magyalföld messze már..
@GeoCracker: ugyan, a világ vezetői nagyrészt Borgiák, csak más más szinten.
@GeoCracker: Na, ebbe beletekintgettem, de itt máris (vagy már is) elakadám:
"Talán történelemtanára is ki kérte volna"

Pihenj, foly(t)asd tovább!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Kedves Stefi, tudod mi kiszoktuk törölni a hátsónkat nagy wc után. Sokkal egészségesebb, mintha kakisan hagynánk, és a fehérnemünk/alsónk sem lesz piszkos, és büdös.
Hehe...
És a közmédia ezt is megoldotta.Demján beszédét úgy kiherélték, mintha nem is hangzott volna el az ominózus mondat: "Miniszterelnök úr, nincs unortodox politika."

www.hirado.hu/Hirek/2012/07/26/11/Demjan_Jo_iranyba_halad_a_kormany.aspx

Ehhez van új arculatuk...
Tudom, nem onnét kell tájékozódni, de...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Vigyázz, mert szaros lesz a nyelved... "
te már csak tudod...
@kormányzó: Ha ledobta az órát, miért nem kötötték direktben a turbinára? Legfeljebb lett volna egy jókora áramszünet fél Magyarországon, de ennyi áldozatot szerintem mindenki szívesen bevállalt volna.
És vele sem kellene törődni sokat. A maradékot csak fel kellene söpörni.
Mondjuk Dr. Bubó és Fahéjas Edward Boli nehezményeznék az ágyútalpas temetés elmaradását, de én ezen is túl tudtam volna tenni magam.
@Penivaldes: Én rájaadásul még ki is mosom, igaz, nem epilálom és nincs is személyes szóvivőm..
1/2ázsia? Mindennek van határa. Ez már sok. Európa közepén vagyunk 1100, mások szerint 8000 éve. Félázsiai a kollaboráns, megszálló politikumunk.

1/2csúti, 1/2ázsiai kedves vezetőnkkel együtt.

www.origo.hu/auto/20120726-orosz-belso-kameras-videok.html
@bella _ciao: Te még nézel királyi tévét? Én már vagy tíz éve nem. Akkor meg is érdemled, hogy hülyének nézzenek.
Haat...
orban ugye, inkabb Kuszaelme, az szuli a szajmozgast is. A szovegeiben ,emg az allapotaban nincs semmi meglepo, az elmekortani ismeretekkel rendelkezo kommentelok mindezt mar tobbszor, tobb helyen, jo elore megirtak. A nezetei a tarsadalomrol adottak a szocializaciojabol kifolyolag, a dzsentriromantikarol abrandozo parttikari lelkivilag es elozmenye, a varmegyei burokracia evszazadok ota betoltik Mo szellemiseget. Ez ellen voltak idoszakos lazadasok (lasd Ady munkassagat pl.), de meg jol kitart.
Viszont: egyaltalan nem jelent semmi jot meg az sem, ha az oligarchak fellazadnak orban ellen. Ha letre is jon ilyen mozgolodas, tul sok a kedvezotlen forgatokonyvi lehetoseg. Egyreszt a most morgolodok kaphatnak 1-2 beruhazasi tendert es siman elhallgathatnak. Masreszt konnyen lehet, hogy csak orbant cserelik le, maga rendszer marad - az mindenki masnak valtozatlan szopas lesz. Ugye, ne felejtsuk el, hogy maga Demjan ertekezett a szegenyseg, mint hajtoero nagyszerusegerol! Az oligarchaknak a jelenlegi iranyvonal rabszolgamunkat elorevetito szellemisege egyaltalan nem problematikus. Sot, mivel nemzetkozi osszevetesben katasztrofalisan gyengek a produktumaik, meg eppen kapora is jon nekik egy lenyegeben jogfosztott kenyszermunkas tarsadalom es igencsak kedvukre valo az oktatasi lehetosegek drasztikus beszukitese is. Es vegul meg az is elofordulhat, hogy teljesen kiuresedik a politikai rendszer es az orszag darabokra toredezik az egyes regiokban uralkodo oligarchak befolyasi ovezetei menten - lasd a Csak Mateval femjelzett idoszakot. Demjan (es esetleges tsai) latszolagos turelemvesztese csak annyi a tobbsegnek, mint egy laguymatag kerdojel, amibol meg nem tudni, mi lesz: villamlas, eso vagy csak sar...
"A kormányzó pártnak meg lehet, hogy szét kéne nézni a hordó alatt, és egy kevésbé bélsaras folton megtalálni azt, aki leválthatná a szellemileg alig kétséges módon a teljesítőképessége határára jutott miniszterelnököt. Amíg még van olyan, aki alkalmas felnőni a feladathoz, és nem kenődött össze nyakig."
endresy.blogspot.hu/2012/07/felazsiaiorbanisztan.html?m=1
A mondanivalóval azért egyetértek, ha szerkesztve nincs is e szösszenet..
@Deathstick: Lassan inkább indiján neve lehet újra, például: Kusza Elme..vagyis K.E. lehet, így is lészen hamarost?
Bár, most, hogy (K)áder ül a helyén, hát..
jó poszt... jó írás... ezt pont így kell...
ha nem lennék félázsiai talán én is tudnék ijet...

Demján bezúzott... ettől a drzorvbán cigány fejében összekeveredett a valóság és a hazugság és az illúzió... de Demján kicsit sokat várt...

drorvbán ugyanijjen hitvány volt egy nappal ezelőtt is... csak most elszakadt a CÉRNÁJA a CIGÁNYNAK... (mert ha mi félázsiai...)... kimondta örök VAJDA akar lenni...

itt nem lesz több szavazgatás itt már korbács kell a csürhének... kicsit sokat járt az ISZTÁN okban... most kiderült miért...

tegnap óta ez már nem politológiai kategória, hanem pszichológiai...
hején kell kezelni a problémát nem kell likvidálni meg ijjesmi...
ideje hogy két markos ápolót külygenek Graz ból, akik ráaggyák a fehér ruháját, a hátul kötözőset...
@bella _ciao: ez nagyon szánalmas... ezt egy év mulva sokan szégyelni foglyák...

@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): a kuszaszáj nem jó... nekem inkább MÁLÉSZÁJ... és akkor magyar mesehős is lehet... úgyis az akar lenni...
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Nem, nem nézek. Csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogyan interpretálják ezt a pofont.
Mondjuk, azért Demján arcát megnézném, ha olvassa...
@dr. Bubó: A málészájat én vízionáltam, már bocs! De, ha Téged visznek el érte, ki tudja..:-P
@dr. Bubó: Demján nem csak aszonta, hogy a MOL rossz döntés volt, hanem azt is, hogy a többi meg jó.
Nagyon finom kis kritika volt a Demjáné ehhez a poszthoz képest.
És ahhoz képest, hogy állítólag már rég kivonta az összes tőkéjét az országból, vagyis olyan nagyon nem kell félnie a magyarsztáni hodzsa államosító kedvétől.

Ez a kis vándorfeka korcs meg nyugodtan szidhatta a magyarok felmenőit.

Egy büdös szóval nem védte meg senki a népét.
drorvbán vajda állítása igaz... a félázsiai (vagytán egészen az)

hisz egy (egészenindiai) CIGÁNY lehet a miniszterelnök...

MÁLÉSZÁJ... és Kuszaszem... na meg a rosszarcú fősün...
@Posthoz Tegnap fodorgabika is hüledezett egy sort a témával kapcsolatban, Kálmán Olginál. :)

atv.hu/cikk/video-20120726_fodor_gabor
hu.wikipedia.org/wiki/Kr%C3%ADmi_k%C3%A1nok_list%C3%A1ja

Viktor bevonulhat ide is, elvégre keleti: I. Málé Giráj néven, az Arany Horda méltó utódjaként..
@Gábriel angyal: és szerinted drágabolgárúr nem fog?
@pumukli 12: Szijjártónál addig dekkol a külgazdaság, amíg nem akad egy jóembere, akit meg akar vele jutalmazni.
@dr. Bubó: Feltételezem, hogy fog.

Egyébként már rájöttem, hogy viktorunk milyen új politikai rendszert szeretne bevezetni.:)

www.funbook.hu/index.php?action=funbook.php&id=453
@dr. Bubó: Igen, pontosabban II. Ránkszarsz fáraó. :)
azt nem értem ez az "egészindiai málészáj" miért beszél még választásról... nincs még Gráz ban ?

index.hu/belfold/2012/07/27/orban_jon_a_valasztasi_feliratkozas/
@dr. Bubó: uhumm..
viktorkanak ideje lenne rajonni, hogy mar nicns valasztasa..

akar feliratkozik, akar nem...
@Cirbolya_sentinel: Na,aki annyira hájpolta Ádert, mint a változás szelét, a gerincest, blabla... Mert két kettőspont miatt visszadobott valamit.

Várható volt, hogy a lényegnél aláfekszik az orvicskai akaratnak, naná majd nem, mikor ezt az igazságügyi ámokot ő találta ki. zalaihirlap.hu/belfoldi/20120502_lmp_ader_janos

[..]"Jávor Benedek kijelentette ugyanakkor: meg kell adni az államfőnek az esélyt arra, hogy megmutassa, képes-e túllépni a pártpolitikai szerepen és olyan köztársasági elnökké válni, aki az alkotmányosság őreként és a nemzet egységének megtestesítőjeként megvalósítja az alaptörvényben foglaltakat.
A frakcióvezető ezért felkérte Áder Jánost, hogy a "politikusként hozzá köthető" választási és az igazságszolgáltatási reformhoz kapcsolódó törvények ügyében szimbolikusan forduljon Szabó Mátéhoz, az állampolgári jogok országgyűlési biztosához, aki ezt követően, az államfő kérésére a jogszabályok felülvizsgálatát kérheti az Alkotmánybíróságnál."
Hogy hogy ez nincs index címlapon?
@a szív fészkei: Jaja, kérheti, ha eljut hozzá a kegyelmi kérdvény.
Ez már mekkora? Nem is érdemes..
Fabius, bazz...

"Tátogott egy ideig riadtan, mint erőlködésben kifulladt kínai harcoshal az akváriumba esett piperetükörnek, "

- beszartam... :-))
@kormányzó:

Akik zokon vették, azok manipulálható félanalfabéta (funkcionális analfabéta) idióták. Azok, akik beszopták az "el lehet innen menni"-t, azok is.
"az igazán elhivatottak egy Vitézy Dávid az orrát túrja kisplasztikát a Kerényi Művektől."
- ROFL... feljelentelek gondatlan veszélyeztetésért...
@a szív fészkei: Hmmm.... Ha erre most leírnám a véleményem, megkapnám, hogy utálom az lmp-t és a szocik így úgy amúgy...
Esetleg meg lehetne kérdezni orbánt, hogy pár dologról kérje már ki az ombudsman véleményét, mondjuk pár kinevezésről. Hátha kedve szottyan AB-hez fordulni, vagy mondjuk leváltja szalait, vagy poltot, vagy szászot... Ugyis olyan pártsemleges a kormányfő...
@leonito77: :-) De azok a testek kínai raboké, akik nem nagyon egyeztek bele ilyetén népszerűségükbe. Orvbán se fog, de hát a keleti már csak ilyen: nem válogat.
@kirsten: Viccös, de nnenyajj neki seggett me elbízza magát!
jav: keleti szél, ami a kedvence a természeti jelenségek közül. Úgy látszik felfuvódásra hajlamos, ami meg kijön belőle, az gázos.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Elég lett volna egy másodperc a primer körben. :-))
@kormányzó: Tegnap nem volt egy darabig net a környéken. Ezért? Leszívott minden energiát?
@jaegtoer: Ja, imádom azokat, akik imádják a zemebriséget, de közben utálnak minden egyes embert.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):
A turbina így is akkorát rántott,hogy Csernobilban is jeleztek a műszerek.
@hacsaturján: Már mgint előbb kopiztad be Tótát. :-DDD Akkor erről le is mondok, mert nem tudok előbb itt lenni és linkelni egy jóravaló rénpásztornál.

Te direkte heccölöd itt az ugaros magorokat a réntenyésztésedel, ami annyira skandis.
@a szív fészkei:
Nem.
Akkor állították át a szervereket,úgyhogy választásra,már ne jelentkezzetek.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem utálom őket, csak idegesít a hülye bebaszott bölcsész attitűdjük.:P
@Penivaldes: Mondhatni vonalkódos. Mint ez az egész Orvbán-rendszer.
@kormányzó: Szerintem rólam pontosan Kubatov, hová szavaznék, szóval helyettem már leszavazott most.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Mit mondhatnék? Örömömre szolgált egyes kifejezésekkel hozzájárulni a Nemzet Szótárához, és mosolyt csal cserzett félázsiai arcomra, hogy ez másokra is inspirálóan hat.

Éljen a NER!

:-D
@Fabius: én nem akarok FÉLázsiai lenni... én tejjesen az akarok lenni...

irány: japán
@dr. Bubó: Ezt írtam tegnap éjjel. Ő Türkmén basi reinkarnációja, forogna aranyszoborként egész nap a hülyéje. És szerintem Orvicska-köpetekből Szijjártó meg Kumin már állítják is össze a mi hunfélázsiai Ruhmanánkat, a Lélek könyvét, amit meg kell mindenkinek kívülről tanulnia. index.hu/kultur/klassz/niy0321/
a félcédulás bevezeti a kékcédulás választásokat
@dr. Bubó: Ácsi! Te nem választhacc, még a két Korea közt sem! Irány: Irán!
@dr. Bubó: Hát tájfun, földrengés, Fukusima ide vagy oda nekem is szimpi az a sziget. :)
a röghözkötéshö, ezzel összeáll a kép, ha kommenizmus és diktatúra épül, akkor jöhet a munkakönyv, és a KMK-is, és a dicső ellenőrzés megoldva, már csak némi határzár köll. De a fene essen belé, most már nem lesz elég a nyugati határ, de a körkörös védelmi doktrina újjá éled, és meg is érkeztünk a dicső jövőbe, akarom mondani múltba...

"Kikényszeríthető-e a hallgató szerződés betartása?

Komoly terhet jelent majd annak ellenőrzése, betartják-e a végzett diákok a hallgatói szerződést - figyelmeztetett az ELTE rektora, a Magyar Rektori Konferencia elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Mezey Barna ugyanakkor úgy vélekedett, hogy a többség aláírja majd a dokumentumot."

www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-509826
@Félázsiai nagymagyar: Bocs de én csak az elvonulását várom. A tököm sem akarja a visszatérését és újabb ámokfutását.
@Fabius: NyERítsük ezt, mint a félázsiai sztyeppék vadlovai. Oda ment valami lovas küldöttség, de akkor miért a megvetett Svédországban kapcsolták le őket lókínzásért?

Megnézték, milyen szar tényleg szőke nordikus skandinak lenni, hogy megnyugodjanak,tényleg jobb a félázsiaiság? De lovaik ott maradtak és most már elsatnyulnak ott demokratikiussá, félő....
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ja, milyen kedvesek, tényleg mit fáradjak szavazással, ha ők ugyis nálam jobban tudják, mi a jó nekem? Erővel de beeleverik a buta fejembe. Karinthy nyuszómuszója leszek. Nem értem meg, hogy mennyire szeret Orvicska.
lista lista hátán, új média stratégia, "egyenlők" "önkéntes" szerződései=1984
@a szív fészkei: ennek ez a nagy előnye... mostmár hogy Ő kimondta hogy FÉLÁZSIAI ak vagyunk... bátran mondhattyuk hogy Málészáj pedig CIGÁNY... mert mi szerencsétlen parasztok ugyse számít mit mondunk... nekünk atyuskánk megbocsát biztosan... és terelget tovább minket a mezőn... akár korbáccsal... lényeg: hogy mi tuggyuk hogy ő JÓ T akar
@a szív fészkei:

korán kelő tipusz vagyok. :))) hanemhát má tennap igyekesztem fölhívni a figyelmet, csak hát lefojtam a lefojón. mástészta, hogy jó skandináv móggyára leszarom a gumicsimmást, hanem inkább demján zoligarcha meg az összes többijek kaptyák betövig a kaparós sorsjegyükkel együtt, amire meg itt próbáltam meg utálni, csak megin lefojtam félázsiai ügyekbül kifojólag.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Ehehe. Az jutott eszembe, hogy @Fabius: említette a NER-t, hogy vajon... lesz-e még ebben az országban valódi NER?

Mármint így:

Normális
Emberek
Rendszere?
@Cirbolya_sentinel: Írtam, hogy lesz narancsútlevél meg kék, de azt úgysem adják ki nyugatra. Naranccsal meg mehetsz ....sztánokba.
Megvilágosodtam!
Ez egy bazinagy összeesküdözés az ártatlan viktor bácsi ellen!
Míg viktor bácsi töltőn van a balcsinál, addig a gonosz gyurcsány beöltözött viktor bácsinak és járkál és ilyen dolgokat mond. Hogy lejárassa! Ő sose mondana ilyet......
akkor pontosíccsuk Málészáj mit gondolt...

Málészáj az egészinfdiai, félészakkoreai, félkínai és féltürkmén...

ÉN pedig félig Japán vagyok, és félig délkoreai
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ??? balcsin???? Grácban... töltik az aksit...
@bella _ciao: Magyarul szereted a horror filmeket és a thrillereket. Mert én csak akkor szoktam az királyi tévére kapcsolni, főleg híradó időben, ha borzongani akarok. A híradónak sikerült a 70-es 80-as évek szintjére visszasüllyednie.
@dr. Bubó: Vagy tán egészen az. (by Józse Fattila)

@Cirbolya_sentinel: Omolna rá.
@a szív fészkei: Nem lehet, hogy az MTI véletlen egy Demjén interjúra ment el? :)
@dr. Bubó: azt már tölthetik, cellazárlatra az már felejtős, komplett átültetés köll, lehetőleg elkerülendő a kompatibilitási problémákat, max csótány, vagy az alatti szervezetek jöhetnek szóba
Na akkor most a dzsobbikosok b@szhatják a mélymagyarságukat. Ők is csak egy félázsiai majmok mint kedves elmeháborodott vezetőnk kijelentette :D
@sanyoka: Ők ezt szeretik, állandóan kurultáji izéket szerveznek.Ők a nyugatot gyűlölik össze nomád szívükkel-lelkükkel.
@sanyoka: csak óvatosan, ázsiai ősnagymagyarok, tudod sámános korona tánc, pont annak a királynak a tökfödőjénél, akinél nagyobb nyugati elkötelezettet keveset találni a történelemben ;)
@Cirbolya_sentinel: Nem szokta zavarni ezeket sem az ellentmondás, tudod. :-DD

fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/394639_415647551805361_1219449700_n.jpg

Szöveg hozzá a FB-ról:"
57 billió Magyarországról kisíbolt pénz parkol offshore paradicsomokban. 5.7 millió forint fejenként, amit te, az apád, az anyád, a testvéred, a gyereked, a nagymamád, az orvosod, a sarki hajléktalan fizetett be adóban, és segély, egészségügyi ellátás, vasút, fizetés, adócsökkentés helyett magánvagyon lett belőle az elmúlt 30 évben. Ez az ország belerokkant abba, hogy szétlopták. Mi meg hagytuk."
1012 év feudalizmus + fides = álamcsőd + belháború
@sanyoka: meg te is ugyebár. Ne felejtsd el, hogy a te őshazád is inkább tartozik Ázsiához mint Európához. :)
@dr. Bubó: Lárifári, szocibeszéd az ilyen. Hát ilyet mond egy ner-től hányó félázsiai polgár?!
Harcoshal meg Vitézy orrtúró kisplasztika?

Te teljesen hülye vagy baszod :-D:-D:-D:-D:-D
@Gábriel angyal: Fantomas, tényleg! Én már doktor genyában gondolkodtam:D
@Gábriel angyal: hülyeség, őshaza csak egy van, ami pedig Kelet-Afrika, és ott is az Etióp fensík ;)
láncledobódás tipikus esete, ez az agyamentség özönlik minden blogon, weboldalon...

Orbán odacsapna a bizonytalan szavazóknak

Bár az előzetes regisztráció helyett feliratkozást tervez a Fidesz a következő országgyűlési választásokra, a most nyilvánosságra került elképzelések szerint jelentős mértékben megnehezítené a kormánypárt az utolsó pillanatig habozó szavazók dolgát 2014-ben.

hvg.hu/itthon/20120727_elozetes_feliratkozas_szavazas
Szerintem igazából nem is az a legnagyobb baj, hogy gyakorlatilag a magyar népet népségnek nevezve dehonesztáló jelzővel illette, hanem a bejelentés az új politikai rend (diktatúra) bevezethetőségének lehetősége.
E mellett a kijelentése mellett gyakorlatilag el siklik mindenki illetve nem veszik észre, hogy milyen veszélyes vizekre evezett. Ez szerintem fontosabb mint az, hogy lecigányozta a népet aminek jelenleg ő a vezetője. Amennyiben ezek után is marad minden a régiben akkor nincs miért szemrehányást tenni Kertész Ákosnak.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Hűűűűűűűűű, mit fogsz ezért kapni Stefkétől, hogy bántod Fabiusát!:D:D:D
@Gábriel angyal:

De az ugye nem baj, ha az ezer éve elhagyott őshaza ellenére én inkább európai polgárként szeretek magamra gondolni, és a szteppe nosztalgiát meghagyom azoknak akik szó nélkül elhiszik, hogy ezer év Kárpát medence után a génállományunk közelebb van a kazahokéhoz, mint bármi máshoz.
És 2012. július 27-én mindenki pont ugyan úgy tette a dolgát, mintha mi sem történt volna. Nincsenek tömegtüntetések, nem zúgolódnak az emberek, nem tiltakozik az ellenzék, nem kérdezik meg egyesével a politikusokat az újságírók, hogy egyet értenek-e OV kijelentésével! Születik majd néhány blog poszt, kommentel az a néhány ember, akinek eléri az ingerküszöbét ez az egész.
A mi félázsiai népségünknek ezek szerint tényleg nem való a skandináv mintájú demokrácia....

A dr mellé erősen mém gyanús a félázsiai kijelentés is!

Egyébként a tanulókkal milyen elegánsan bántak!
-Felvettek fiacskám?
-Igen!!!
-Na itt írd alá szépen! Meg itt és itt! Mehetsz fesztiválozni!
-OMFG! WTF?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ha a baranyai teuton parasztban túlteng az energia csak szóljon. Jöhet borsodba kapálni. Cserébe megmutatom Fabius hol tanult meg lovagolni és egyúttal a lófasszal is közelebbi ismeretségbe kerülhet.
@Cirbolya_sentinel: :) Azért nem mindenkinek, van aki a Szíriuszról jött. Gondolj bele, Viktor őket mennyire megsértette most.
Gabriel!
Nem fontos nekem válaszolni! Speciel úgyis csak az értesítőben megjelent egy mondatot látom. Az én szülőhazám Magyarország! A tied lehet, hogy belső Mongólia és egyenesen Kublaj kán leszármazottja vagy.
@GeoCracker: Ja, leszarom Jávort,csak itt utaltak arra, hogy Dr. Áder nevéhez köthető az igazságügy eme megerőszakolása. Mert volt örömködés, hogy némááá, nem is olyan, mint Sliccünk, lám, már akadt, amit visszadobott. Ja szépírási meg ilyen okokból. De a lényeget persze, amit ő ötölt ki hagyja, menni a maga útján, eszébe sincs megakadályozni.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Mééé,lenne "művész" másfél milláért, aki megszoborja.
@Le_Penseur: Akkor most Kertész igazat mondott? :(
@a szív fészkei:

Megkérdezhetem, ha nem vagyok vindisgréc, hogy mi a neved? Hogyan szólítsalak?
@leonito77: nem vagyok benne biztos,hogy a fidesz utjan kell jarni...

azok ugyanis akik kiementek balhezni 2006ban, valoban elkurt felazsiai mutansok voltak.

de ha megprobalja megmanipulalni a szavazatokat a csuti gumicsizmas torpe, akkor lehet, nem fog eljutni bortonig/birosagig, legfeljebb a maradek, ami nem szakadt le mikozben kocsi utan kotve huzzak oda...

szoval varunk. turelmesen. a mi idonkre. de ha elveszi az idonket, arra nagyon, nagyon ra fog baszni. john dryden mondta, hogy ovakodj a turelmes ember haragjatol...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Csupa bukolikus öröm lesz neki.:D
@Le_Penseur: Minap én is ezt nehezményeztem. Hol az utóélete a láncos bulinak?! Akkor elég volt egy kis blogélet...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ennyire szeret segíteni a gyerekeken. Aljas és szaros harcba keveri a kislányt. Undormány féreg ez a pasi.
ööö, izééé, kinek hiányzott eme szférákban szárnyaló hidegpenge élességű, tudásos szellemmel megáldott, biodiszlete a ner-nek?

A szintidő adott, a szamáros analógia még inkább ;)
@a szív fészkei: Azért antónia se megy a szomszédba szerintem egy kis szemétkedésért. Mert ebben a sajtójátszmában egyik sem szarja le a gyereket.
@leonito77:
Nem Kertésznek van igaza, hanem Lencsésnek!
Ja, bocs! Lencsésnek ténye van!
Akkor nem tudom kinek van igaza, de én egyre rosszabbul érzem magam.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Bocs, de miért kéne engem máshogy szólítani, mint ahogy itt szerepelek? Vagy, ahogy akarsz. Aztán eldöntöm, hogy válaszolok-e ara vagy se. Téged se késztet senki saját neveddel itt vigéckedni.

Schmittet pedig akárhogy írom le, akkor is egy nulla marad, ha emiatt érdeklődsz ilyen kedvesen az én nevem után. Én nem vagyok közszereplő, de ha az lennék, az államfői eskü percében biztos nem a sliccem körül matatnék. Hogy a többi húzásáról ne is beszéljek. Azok pont ehhez a megmozdulásához illettek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igen, ki kéne hagyni ebből a sajtót, mert kislány pár év múlva olvasni fogja dicső szülei médiahadjáratát egymás ellen.

Meg valahol megegyezni a gyerekért.
@Cirbolya_sentinel:

előzetes felíratkozásról:

Már az ajánló cédula is erősen necces... sőt!
....ez a felíratkozósdi meg csak elrettentés, hogy mi lesz ha?....
én azt fogom tenni, ha kell feliratkozom időben, azután ráérek bizonytalankodni, fosni(pardon!) kétségek közt hányódni, akár álmatlan éccajákon által, s ha eljön a napja, biztos kézzel behúzom az X-et, vagy +-t ahova köll, mer a vasököl odacsap ahová köll. Oszt cső!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ez mindent megpróbál. És tudod mi a baj? Hogy ismerek embereket. Vidékről jöttek, Pest környéki faluban élnek, félig-meddig értelmiségiek, mer az apa sokáig tanár volt egy középiskolában. Jól élnek, nyugodtan, nagyon rendes emberek. De a közmédiát nézik és bele ivódik a vérükben, amit ott hallanak.

Nem véletlenül volt az elsők között a Szalonnamária projekt.

És semmi sem számít, csak a hatalom, semmi más. És én nem vagyok olyan optimista, mint te. Ha kell, meg fogja manipulálni azokat a szavazatokat.

Én elítélem azt, ami 2006-ban történt. Több ismerősöm is kiment a "balhé" kedvéért. Én még soha nem voltam sehol, mert békés a természetem, de mostanában elfogyott a türelmem. Dühös nem vagyok, inkább elkeseredett, de, ha úgy látom lesz értelme utcára vonulok.

Nem rendőrt dobálni, meg autót gyújtogatni, csak tiltakozni, lejezni, hogy most már ELÉG!!!
@jaegtoer:
éccajákon: értsd éccakákon
@jaegtoer: óvatosan ezzel, a vezényló elszólásában szerepelt egy olyan kitétel is, hogy aki jelentkezett annak szavazni is KELL

íme:

Orbán: Jön a választási feliratkozás

A kormányfő szerint azt kell csak eldönteni, hogy
a jelentkezőknek kötelezővé tegyék-e a részvételt. <<<<<!!!!
A vártnál nagyobb az egyetértés az IMF-fel.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F07%2F27%2Forban_jon_a_valasztasi_feliratkozas%2F
@a szív fészkei: Ők nem fognak. Nem az a fajták, akik ezt felfognák. Vagy arra, ja:))))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Megkérdezhetem, ha nem vagyok vindisgréc, hogy mi a neved? "

megkérdezheted, de nem tudjuk, kedves félázsiai, hogy Windischgrazi vagy-e? (mondjuk az a tegnapi beszólásod, hogy Hessen környéki vagy, az azért ütött rendesen...)
@leonito77: manipulációra vagy annak lehetőségére, lásd mint fent, és ha a közvélemény kutatók bajt szimatolnak, senkinek se legyen kétsége, hogy minden eszközt megragadnak majd. Esetleges végszükség esetén szükségállapot és egyéb finomságok is tallonban lehetnek a nagy központban, alkutmány, és egyéb szabályozási rendszerek eszközkészletében ott van minden, és nem véletlenül kerültek bele, és nem véletlen vannak a párt számára fedhetetlen emberek a kulcspoziciókban...
Orbán és Szjtó? Vajon miért gondolják, hogy egy féleszű meg egy félkegyelmű kitesz egy teljes embert?
Na mindegy, és hol van ez a Félázsia?

@vitéz Thapóccay néma bárány: azé' még Mo. jó része erősen sztyeppe, egész a Fertő-tóig, a földrajzhoz vagy az erdészethez (ld. >> erdős sztyeppe <<) nem kell kazahnak lenni.
@leonito77: Vannak, akiknek eszük ágában sincs rendőrt dobálni és autót égetni, de kimentek és fognak is menni, remélem egyre nagyobb tömegekben. Akik grillezték Pestet, azok nem kétségbeesett polgárok voltak, az utolsó utáni szalmaszált is megragadva tiltakozásul, hanem megfizetett focihuligán banda. Akik élvezték a balhét, pláne ennyiért.
Nem tudom, hányszor írta már le. Most miért nincs balhé soha még a nagy 50 ezereseknél sem? Miért írhatta Bartus az Amerikai Népszavában, hogy uncsi babazsúr volt az egész millás megmozdulás?
Hallgassátok meg Kuszaszájat szájalás közben is:
www.youtube.com/watch?v=Q1-qlG8jjVM

Csak mazochistáknak!
@a szív fészkei: De hova lettek a tüntetések?

Jó kis taktika orbán részéről.. picit elszólja magát, hogy nem lesz itt demokrácia, majd valami más. Az ember háborog, de szokja a gondolatot, a következő sem üti már ki a biztosítékoz.

Egy nagy cégnél a negatív híreket ki szokták szivárogtatni, hadd menjen a pletyka és mire hivatalosan bejelentik a létszámleépítést, bérstopot (vagy bármit) már is jóval kevesebb lesz a zúgolódás.

Oké, még hátra van két év. De valahogyan az ország értelmes részének össze kéne fognia... de mint tudjuk, az ember nem változik. A történelem meg ismétli önmagát. Csak a megfelelő oldalra kéne visszalapozni. Melyik is az???
@Secnir: Tudod úgy van ő ezzel, hogy mindenütt jó neki, csak mindig elzavarják.
@leonito77: Nemcsak a tüntetések, hanem az ellenzéki nyilatkozatok? Hol van az mszp-s szóvivő?! Jávor benedek bilincsestől, vona szegedi kleinestől?! Ők már tényleg a balcsin töltik az aksit? Vagy a hallgatás beleegyezés?
@a szív fészkei: mondjuk az lmp sokszor egyfajta kormánytagozatként uzemel, de ez itt off talán
vezényló úgy is leszarja eme össztüzet, mit neki ilyen apró problem, hisz a szentséges 2/3 mindent megold és szentesít, hisz "kedves" vezényló úgy is leszarja a nemzetközi bíróságokat, egyezmenyeket, emberi jogokat, szerencsétlan magyar emberek meg még ennél is kevesebbet számítanak...

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F07%2F27%2Fpc_indokolatlan_es_jogszukito_a_feliratkozas%2F
@a szív fészkei: Most miért lep meg?! Annyi gerince van, mint a gumicukor gilisztának. Simán meghátrál, sok-sok milliónyi euróról van szó.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nyári szünet van. A választópolgár, a politikus, az újságíró nyaral. Koviubi, debreceni páros, szelet kenyér!

A sajtó és a politikusok viszonyát amúgy sem értem. Ha egy politikust megkérdez egy országos lap, tv, rádió riportere, akkor a politikus csak megy tovább megállíthatatlanul! Ebben a szituban a médiamunkás engem, mint választót képvisel! A politikusnak legalább annyit illene közölni, hogy most nem nyilatkozik, vagy nem ér rá.
Már a beszéd elhangzása pillanatában gyanakodtam. ( Hja, a női ösztön + testbeszéd árgus szemmel való figyelése!) A gyanúm immár meggyőződéssé bokrosodott! Ez a Demján, mint afféle Petipótlék elmondott egy előre lezsírozott, lepróbált kis dramolettet.A még mindig kitartó, ám fogyatkozó "kömény magnak" szólt a produkció. Felületes szemlélőnek szinte fel sem tűnt, hogy a dupla leszúrt két lábra sikeredett. "Látjuk a hibákat elvtársak, dolgozunk a kijavításán elvtársak, de egyelőre a nemzetközi helyzet fokozódik!" Mint említettem volt, kutyakomédia és rugalmas elszakadás, az arcvonal kiegyenesítése...
@Félázsiai nagymagyar: aha, és mi az a lobogó Orbántól jobbra? ez most hazai rendezvény vagy külföldi? :)
@leonito77: Én nem vagyok szervező, de nyári szabadságolások idejére tüntit szervezni legalábbis kudarc.

De te is tudsz összetrombitálni embereket, erre van a FB, mások is így csinálták, hogy ott elkezdték. Az, hogy Orvbán mit akar - és amit akar, az közel sem demokrácia - azért nem egy újság. Kimondta most, oké, de teszi ezt, amióta csak kilépett a liberális körből. Az meg nem tegnap volt.
@Cirbolya_sentinel: Egyedül a dk volt olyan jelentős, hogy a hvg lehozta?!
Az mszp még a nolba se tudta beszuszakolni?!:O
Mi van az olyan naiv lelkekkel mint én?! Ha te nem linkeled be, honnan tudhatnám, hogy mi az álláspontjuk?!
Ami tudom, hogy nem egészen az ő hibájuk, hogy nem főoldalon hozza a hirado.hu.
@Le_Penseur: Azért ügyeletbe odatehetnének egy vigyorit, hogy nyilatkozatot gyártson.:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mit cicóznak ezek? Miért nem mondják ki nyíltan?
A biztosan fideszre pártszavazók döntsék el a választásokat!
Egyébként van benne valami:
Egyrészt FÉLNEK,
másrészt bombabiztos emberi tulajdonság a kényelmesség és a tájékozatlanság(amire ugye, számítanak), kivéve a HÍVŐKET. Őket lehet mozgósítani, szükség esetén szervezetten terelni/szállítani feliratkozni.
Ellentétben az ijjen lázadókkal, mint én, akiknek az első gondolata, hogy az anyátok vasporos ..csája.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: látod, politikai marketing, célközönség, és egyéb finomságok, ha egy vas meleg akkor ütni kell, mert így még van esély némi eredményre, igaz a nyakamat tenném rá, hogy ezen elszólások is rágcsálandó gumicsontok, a lényeges dolgok leplezésére, némi teszt ballonozásra szolgálnak csak, amivel cseppet viszakozva, ismét seregnyi egyszerit lehet jól megvezetni
Félázsiai ?
Úgy érted, közel Indiához ?
Magát is beleszámolta ?
@Cirbolya_sentinel: Valami azért csak lehet csinálni, mint ülni és nézni tétlenül. Kizárt dolog, hogy az ellenzéki lét kimerüljön egy fáklyás felvonulásban és egy bilincselésben, vagy a marha nagy kussban!
@Penivaldes:
Lyányom, mily szó(baromság)szökkent ki fogad kerítésén?
@Osceola: Ő a skandináv félisten aki keményen odacsap a félázsiai népségnek, hogy értsen a szóból.
@felebarát: Hááááááááát, annyit én sem értettem az elejétől fogva, ha meleg nyári éjszaka volt, mindenhol nyitott ablak, hogy nem szólt ki senki a balhé miatt! Nagyon életszerűtlen, ahogy a háztól elsétálás is vaksötét éjen, mikor már végre hazaért.

Bezsarolták a srácot, hogy vállalja magára? Egyre sötétebb az egész.
@Le_Penseur: Ezt már régen kommunikálják feléd. Egy senki vagy. Orvbán ki is mondta most.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
úgy érted, teuton lovag ?
hát, ahhoz még kéne szőkülnie :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez jutott nekünk, kormányozni képtelen kormány, és ellenzéknek alkalmatlan ellenzék, igazi magyaros virtus, mindenki azt akar csinálni, amihez nem ért
Nekünk király kell, csak még nem tudjátok.
Véletlenül ismerek egy alkalmas személyt.
Itt gyúr rá kb. 10 éve.

Majd a független országgyűlés megválasztja.

És ugye, annak döntése szuverén.
@felebarát: :) Szerintem erre kellene külön petting szoba, mert erről tudnánk elméleteket cserélni. De hogy nem egyedül volt tettes, ha ugyan tettes volt, azt fix.
@Osceola: Ez egy unortodox teuton fajta, sötét hajjal, még sötétebb elmével.
@Cirbolya_sentinel: Én autószerelni akarok. Igaz, még jogsim sincs és azt se tudom melyik a kuplung, de baromi brutál jó szerelő lennék.:D
@a szív fészkei: Ó a rendőröknek remek fogásaik vannak arra, hogy rávegyenek valakit a vallomásra.
Több helyen olvastam, hogy orbán cigány. Vezér én soha sem hittem el, de azért küldök neked egy cigány jó kívánságot: martut devla temerav.
Gyengébbek kedvéért:"hogy az Isten verjen meg".
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tökéletesen egyetértek. A kérdés csak az kinek az érdeke az egy elkövetős verzió??
Demján a tipikus példája, amit mondani szoktam. Nincs olyan, hogy "nemzeti" meg "karvaly" tőke! Olyan van, hogy tőke! Ha meghallom, hogy, hogy "nemzeti" tőke, azonnal tudom, hogy lopásról van szó.
@Gábriel angyal: A kormánynak és a rendőrségnek, hogy minél gyorsabban produkáljanak eredményt.
Azért nincs elég vállalkozás, mert itthon az a mentalitás jellemző, mint a posztírójé. Magyarul nagy pofa, kevés értékteremtő tevékenység.
“…félázsiai népség, mint mi…”
Igen, a törpe jól mondta! Mi a büszke sztyeppei nép az Ob-Káma folyó közéből vándoroltunk a Kárpát-medencébe. Ő, meg a hordája állítólag Indiából.
konteo szoba, oszt lehet agyalni, minden hasonlatos dolgon, az emberi fantázia végtelen, ezt bi5onyítja a vallás, tudomány és a művészet is :-)
“…félázsiai népség, mint mi…”
Igen, a törpe jól mondta! Mi a büszke sztyeppei nép az Ob-Káma folyó közéből vándoroltunk a Kárpát-medencébe. Ő meg a hordája állítólag Indiából.
@Cirbolya_sentinel: Szerintem mindenki a hétfői elnökségivel van elfoglalva. Amúgy meg van hivatalos reagálás a jobbiktól is de azt a lakájmédiák nem nagyon szokták lehozni.

http://www.jobbik.hu/rovatok/országos_hírek/dúró_dóra_a_választójogot_inkább_kössük_alapfokú_iskolai_végzettséghez
@Gábriel angyal: Egy szokásos, enyhe cigányozásra miért kellene odafigyelni? Dóra tisztában van azzal, hogy a választói jelentős tömegét záratná ki a magyarok közül?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Dóra azzal van tisztába, hogy a furulyát melyik kézzel, hova illessze.
@Gábriel angyal: bocsi, de voltam olyan galád, hogy megnéztem, és akkor még nem volt az oldalukon semmi ;-)
ez számomra azt bizonyítja, hogy akik erre nem időben reagálnak, vagy számukra fontosabb dolgokat kommunikálnak akkor olyan nagyon nem táplálnak ellenérzéseket, különösan akkor nem, ha módosítandó szándékot képviselnek, és ekkor utalhatok az ötletelésekre a zemeszpénél és a többieknél is ;-)
Mindenkit elzavart, mindent elkúrt, ő volt a bikamagyar, most meg sír, hogy szar a helyzet.
A kutya se kíváncsi Rá.
Hát ez történik akkor, ha egy kocsmában nem ismerjük az illemet, s mindenkibe belekötünk.
Szar a helyzet. Bizony szar.
Itt az ideje lemondani.
@Cirbolya_sentinel: Ráadásul micsoda demokrácia bajnokok ők, hogy síkra szállnak az általános, egyenlő szavazati jogért. Szinte könnyben törtem ki, hogy a jobbik ilyen szép rejtett cigányozást vág le. Biztos nem a diplomásokra gondolt? Hiszen ott több a zsidó.
Uncsi! Megyek mint Geréb a Fűvész kertből.
Kedveseim!
Nagyon helytelen a -laikusként - kinyilvánított véleményetek/támadásotok.
Ki volt közületek tengernyi problémát megoldó, nemzeti érzelmű, szabadságharcot vezénylő miniszterelnök, aki miden erejét a köz érdekében áldozta fel?
Ne bántátok a többség által szeretett Miniszterelnök (a félázsiaiak által adományozott becenevén: a Lemerült Akkumulátorú Pávatáncos) urat!
..." 15-20 év múlva nem lesz euró..."
Igaza lesz Demjánnak.
Lehetetlen egy közös gyökér nélküli Európára ugyanazt a kényszarzubbonyt húzni.
Ez bizony nem lesz másképp.
Demján úrnak nem beszélnie kéne, hanem befektetni. Abban az országban, ahol "feltőkésítették". Na meg illik kifizetni az alvállalkozókat is, igaz, Demján úr?
Rőfös-Kőműves Sanyi bácsi!

Ezeket az ortodox mondatokat el kellett volna mondanod a Békemenet élés masírozó milliárdos barátaidnak, még a menet előtt. A bajok már akkor láthatók voltak.

De nem, a hazai nagytőke egyes képviselői bégettek a nyáj elején, hogy itt minden rendben van és ezt a félázsiai, felcsúti bugris bíztatásnak vette.

Akkor most miért is nyüszítesz?
Melyik ország fejlődik most a legdinamikusabban?
És demokrácia van ott ?
Én aztat hiszem, hogy Herr Mr. Budai Úr utasíttatva lett, hogy nézzen már utána Demján Sanyi ingatlan bizniszeinek. Mer nehogymán ez a Skála Kópé csak úgy beszóljon Sauronnak. Elég ciki neki, hogy Mumus Feri megúszta az uruk hai attakot.
@DR. INKVIZITOR: dehogy bántjuk, leginkább karóba ültetnénk és kitennénk a parlament elé dísznek
@no successful: honnan? mennyire? miből? kik? ha ezek meg vannak, léphetünk is tovább
@Gábriel angyal: Igen ezelőtt 1100 éve volt ott, de a magyarság kulturálisan régóta európai. és az is lesz.
@no successful:
Melyik ország fejlődik a legdinamikusabban?
@Radio Silicon:

20 éve vállalkozok, ma reggeli állapot szerint 67 emberem termeli a nernek az adót és járulékot.

Versenyezzünk töki. Te mit tettél eddig a közösbe?
Az úgy van, hogy Fideszék úgy gondolták, hogy elfoglalják az erőforrásokat, lecsicskásitják az embereket és akkor jó. hát nem jó. A zombikon kivűl az emberek nem akarnak csicskulni, az erőforrások tulajdonlása meg nem egyenlő a gazdasággal. Az anyagi támogatok meg bepipulnak. Mert hiába a tulajdon (lásd Demján) ha rárohad az egész.
@Fabius:
Akkor te egy multioligarcha gyarmatosító tőkéskizsákmányoló ófsórlovag lehetsz. Ner, őőő, mer mi más?
az ember aki az állam (a polgárok) folyamatos lehúzásából lett milliárdos beszólt a királynak aki az állam (a polgárok) folyamatos lehúzásából lett milliárdos és próbálja magát bebetonozni a lehúzók közé a következő 100 évre

szar emberek mindketten
@Fabius: és ez most öröm és bódottsá?

akkor te tudnál mesélni mit szoptál az elmúlt 20 évben
Nem tűnik fel: milyen csendben vannak? Demokráciába. Nincs válság, van olcsó sör. A bevándorlót rögtön szeretik, ha tanulja a nyelvüket. Ami: INGYENES! (Már mint a nyelvtanulás, azt nagyon tisztelik ki vállalja. Iszonyú nehéz a dán királyfi anyanyelve.)
oops:

Elindult a Malév-vagyon kiárusítása

Elkezdődött a csődbe ment nemzeti légitársaság vagyonának nyilvános értékesítése. A különleges szabályok szerint zajló felszámolás során a felszámoló nem nyilvános eljárás keretében is adhat el vagyont.
@komissarlajos: annyi nem is
nekem akkor tetszett meg amikor azt mondták a pc-re hogy pécé

meg filmben

hogy á, bé, cé, dé

csak ne akarj irni/olvasni :DD
Nézzétek meg az Origo éppen aktuális címlapképét. Netuddki a helyére került...
"Hallatlan éleslátás, nem véletlenül az ország egyik leggazdagabbja ez az ember"

Helyesbítek: Offshore lovag.

www.gazdasagi.info/2012/07/23/dol-a-magyar-penz-az-adoparadicsomokba/
Hja és adóparadicsomba vinni a pénzt adócsalás ám, akárhogy csűrjük-csavarjuk.
@Bakter:

A munkásait sanyargató diktátorgecit kihagytad, legközelebb kérem a sztereotípia gyűjteménybe ezt is belevenni :-)
@Mike36:

Tudnék. A rendszerváltás utáni összes kormány rajtunk csattanó baromságairól.
@Radio Silicon: Vagy mert kiszamithatatlan az ado- es jogi kornyezet, nincs jogbiztonsag, az allam ellensegnek tekinti az allampolgart.
Sirok?
Ja.
Vallalkozok?
En nem de a csaladban igen, volt is fejfajaz az EVA miatt...
@Fabius: van blogod? vagy írtál könyvet? eseteleg szereted a sört? nagyon szívesen meghallgatnám/elolvasnám a történeteidet
@Fabius:
Bocsánat, bocsánat. De közben a jobbik agyféltekémmel és az ügyesebbik kezemmel névtelen feljelentést gépeltem a teknek. Abban már az inkriminál (csak tudnám mit jelent) titulusok is szerepelnek. Továbbá a "munkahelyellehetetlenítő gépalkalmazó melóselbocsátó burzsoáhasú" is. Komoly ember komoly feljelentést géppel Rába gyártmányú hazai villanyírógéppel.
Valamennyi karchi utcai teaárus és mongol nomád nevében kikérem, hogy félfideszesek lennének...
@Fabius: Én 18 évesen leléceltem (amikor megválasztottad az MSZP-SZDSZ párost 1994-ben) nyugatra. Azóta ott vagyok és több szabadalmam van ill. tudományos publikációm. A géped prociját már valószinűleg az én számításaim alapján is pontosított algoritmusokkal tervezték meg. Nézz utána az ASML nevű cégnek Hollandiában.

Apámék viszont vállalkoztak és nem nyafogtak. Ők azt mondják, hogy a legfontosabb, hogy az országban az emberek lélekben megújuljanak. Na, a nagy pofa, amivel a cikket írtad, nem ebbe az irányba mutat, aztán lehet, hogy tévedek.
Nekem Demján egy igazi ősi szoci kádernek tűnik. Olyan egyszerű, kicsit primitív, mint a Medgyesy, aki éppen tud enni késsel és villával, de a felesége már nem annyira.
@Mike36:

Ez itt speciel az én blogom. De a cégem ügyes bajos dolgait boncolgatni csak kivételes esetben szoktam, mint például új, ropogós adórendszer esetén:

varanus.blog.hu/2010/07/27/modellezzuk_az_egykulcsos_szja_t
@Radio Silicon:

Ahha. Szóval a nagy büdös Hollandiából te magyarázol nekem, a hazai munkaadónak értékteremtő tevékenységről. Ráadásul a példának citált szülői vállalkozás is múltidő.

Asszem ezzel eldőlt hazai viszonylatban kinek volt nagyobb a pofája, mint a tehetsége. Szüleidnek sok sikert kívánok a lélekben megújuláshoz, mit többek meg maradunk a valóságnál amíg jobb nincs.
hogy hívják ezt a nagyhátú kisportolt mókárt, a demján

biztos nyomatja ő is a' orbi updatet

aranykozep.nolblog.hu/files/orbi_update_csokkenti_a_fizetest.jpg
@Fabius: Hollandiában sem egyszerű az adórendszer, csak ott az emberek dolgoznak és nem szövegelnek.
már az új arculat van az mtv nek:) szánalmas...

port.hu/pls/tv/tv.prog
Anikó asszony majd kicsattan a vérbő egészségtől! Derűt sugárzó fellépése - az örök ifjúság ritka kincse - az egész képet beragyogja. Félénk és távolságtartó, de mégis oly jó, oly kedves, oly gyönyörű!

i.imgur.com/qI8HG.jpg
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Te legutóbb baranyai parasztlány voltál. Most meg teuto-nordikus? Aztán a zsidók nem küldenek el az anyádba, hanem melléd állnak? Meséld el, hogy van ez.
@dr. Bubó: a Zodiákus a tévében dolgozik? :-)

most lehet elcsípik a mandrit! mindent nem lehet megúszni!
@Radio Silicon:

Mi meg itt a hasunkat vakarjuk, és a lábgomba meg a köldökszösz felgyűlésének analógiáját tanulmányozzuk ezzel a buta félázsiai fejünkkel. Egyetlen szórakozásunk az maradt, hogy kiröhögjük mikor valaki mellélép a szellemi magaslesen.
@Bakter:

Lekötelezett, Bakter úr, ez már közel a tökéleteshez! :-))
Olvasom a különböző blogokat amik akkora ügyet csinálnak a félázsiaiból. Érdekes. Miért nem jut senkinek eszébe, mi a másik fele? Na ugye!

A lényeg: ha akarom vemhes, ha nem akarom nem vemhes.
@Radio Silicon: Kívülről ne ugass bele a mi dolgainkba, öcsisajt!

Foglalkozz a holland politikával, és örülj magadnak!
@Schindlеr Pistája: Kurva hülye érv volt.

Ha csak fele igaz annak amit leírt, jobban öregbítette a magyarok hírnevét mint te itthon.

Inkább te gondolkodj el a szózaton. Amikor azt írták, még természetes volt, hogy egyesek a külvilágban is megméretteik magukat.

Akik ezt betiltották, azok nem Kölcseyék voltak, hanem Kádárék. Nem attól ismerszik meg ki a magyar, hogy itthon hogyan drukkol Bajnaiék visszatérésének.
Ebbôl az orszàgból nem lesz soha semmi, amíg a Fideszt és a Jobbikot el nem takarítjuk az ùtból. A baj csak az, hogy mèg mindig van egy rakàs idióta aki kitartóan csakazèrt is ràjuk szavaz.

A Fidesznèl korruptabb, inkompetensebb és antidemokratikusabb pàrt nem volt mèg kormànyon a rendszervàltàs óta. :(
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: ez csak egy kiszült férjén élősködő hungarotehén

én nem lennék büszke a férjére az biztos

neszűrben húszat mutatok ilyet eked az első száz méteren, mind többet szült
@Fabius: igen jól megy most neked... de ezt is zorbánnak köszönheted...

csak ugy repkednek a magaslabdák...
ráragad Málészájra mint egy eposzi jelző...
mint drsnitt pálra a plagizálás...

félázsiai málészáj...
@ByA: a másik fele?
fél ázsia...
fél európa...

mindenki tőlünk fél...

Málészáj nyilatkazataitól mencs meg uram minket !
@Schindlеr Pistája: csak akkor magyarabb, ha zsebbe kapja és minden nap megy oda-vissza :-)))

elmondhatja magáról: karriert épít, a határon átjár, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik
@Osceola: Azért én nem értem az embereket. Amikor egy kislány meggyilkol egy cigány az ország háborog. (joggal) Amikor egy másik cigány (félcigány) egy országot tesz tönkre az ország nagyobb része tapsikol örömében.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Anikó asszony sugárzását valószínű a sok verés teszi, amit a félcigány férjétől kap.
@butus: amikor egy kislányt
@lavór: "Demján úrnak nem beszélnie kéne, hanem befektetni."

Na, azt hiszem, neked sem tettszene, ha neked kéne befektetni, baszni meg más mászik az ágyba.
@látjátok feleim szümtükkel:

Mi már beléfektettünk', ő meg baszik ránk. Teljesen igazad van.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez inkàbb olyan mintha a Fidesz nemi erôszakot követne el a magyarokon. Jól seggbe raktak minket. :(
@látjátok feleim szümtükkel:

Az aktus utàn meg mèg ki is zsebeltek minket. :(
@Radio Silicon: "...aztán lehet, hogy tévedek."

Tévedhetsz, különösen, hogy nem itthon rágod a kenyered. Gondolom apádék sem a borsodi, dél- és kelet alföldi vidékeken menőznek.
No, ha már Nemzetvezetőék mindenütt az ezeréves Szt. István örökségre hivatkoznak, hát következzék az illetékes viszontüzenete, amiből egyetlen betűt sem tartottak meg sem ők, sem pedig a Jobbik nem tevékenykedik ennek szellemében:

„Salamon fia is, félrevetve apja békéltető szavait, gőgjében pöffeszkedve kardcsapásokkal fenyegette a népet apja ostorsuhintásai helyett, azért sok rosszat tűrt el országában, végül is kivetették onnan…
…Mert amiként különb-különb tájakról és tartományokból jönnek a vendégek, úgy különb-különb nyelvet és szokást, különb-különb példát és fegyvert hoznak magukkal, s mindez az országot díszíti, az udvar fényét emeli, s a külföldieket a pöffeszkedéstől elrettenti. Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak. Ha pedig le akarnád rombolni, amit építettem, vagy szét szórni, amit összegyűjtöttem, kétségkívül igen nagy kárt szenvedne országod…
…A tanács állít királyokat, dönt el királyi sorsokat, védelmezi a hazát, csendesíti a csatát, győzelmeket ő arat, kerget támadó hadat, behívja a barátokat, városokat ő rakat, és ő ront le ellenséges várakat. Minthogy pedig a tanácsnak ekkora haszna van, ostoba, pöffeszkedő és középszerű emberekből összeállítani, én úgy vélem, mit sem ér; hanem a tekintélyesebbek és a jobbak, a bölcsebbek és a legmegbecsültebb vének ajkán formálódjék és csiszolódjék.
Mert a királynak szóló tanács zárva legyen a bölcs szívbe, ne terjessze a bolondok szelessége. Ha ugyanis a bölcsekkel jársz, bölcs leszel, ha a bolondokkal forgolódsz, társul adod magad hozzájuk. Egyébként az ifjakat mégsem kell teljesen kiűzni a tanácsból; ámde ahányszor velük tanácskozol, még ha életrevaló is az a tanács, mindig terjeszd az öregek elé, hogy minden cselekedetedet a bölcsesség mértékével mérhesd…
…Mindenütt és mindenekben a szeretetre támaszkodva ne csak atyafiságodhoz és a rokonságodhoz, vagy a főemberekhez, avagy a gazdagokhoz, a szomszédhoz és az itt lakóhoz légy kegyes, hanem még a külföldiekhez is, sőt mindenkihez, aki hozzád járul. Mert a szeretet gyakorlása vezet el a legfőbb boldogsághoz. Légy irgalmas minden erőszakot szenvedőhöz, őrizd szívedben mindig az isteni intést: "Irgalmasságot akarok, nem áldozatot." Légy türelmes mindenekhez, nemcsak a hatalmasokhoz, hanem azokhoz, akik nem férnek a hatalomhoz. Azután légy erős, nehogy a szerencse túlságosan felvessen, vagy a balsors letaszítson. Légy alázatos is, hogy Isten felmagasztaljon most és a jövőben. Légy majd mértékletes, hogy mértéken túl senkit se büntess vagy kárhoztass. Légy szelíd, hogy sohase harcolj az igazság ellen. Légy becsületes, hogy szándékosan soha senkit gyalázattal ne illess…”
(Szt. istván intelmei Imre herceghez)
@butus: nagyobbik része???

"Én nem értem az embereket:" miért kell beszopni a propagandát.

H A Z U G S Á G

2/3 az a gumicsizmás testmagasságát jelenti.
Utána lehet számolni.
@Radio Silicon: "Azért nincs elég vállalkozás, mert itthon az a mentalitás jellemző, mint a posztírójé. Magyarul nagy pofa, kevés értékteremtő tevékenység."

Baszki! Ha kedvenc kormányod sem az értéktermelő tevékenységeket, hanem a kommunikációt, a miniszterelnöki hivatal bővítését meg az útfelújításokat támogatja, akkor miből legyen több értéktermelő tevékenység. Tőke hiányában a felújított úton a magyar már nem jár, mert nincs pénze benzinre, a tőkés meg nem bolond ide hozni a pénzét, hogy a kormány elnyelje adó címén a nyereségét.
Te mi a faxnak vagy külföldön? Már nem a szocik vannak hatalmon, igazán itt szarhatnád a pénzt ennek a szegény országnak, csinálhatnád az értékteremelő tevékenységet ( hátha nem lesz annak sem piaca ), és nem csak az eszedet lengetnéd.
@Radio Silicon:

A baj az, hogy az inkompetens Fidesz alatt a befektetôk kètszer meggondoljàk, hogy több pènzt fektessenek be egy kiszàmíthatatlan törvènykezèsû kormàny alatt, ahol a hitelezés befagyott, minimàlbèrt hirtelen nagyon megemelik mindenfèle egyeztetés nèlkül, a hatalmas àllami korrupcióról és magas szektoràlis adókról nem is beszèlve.

Nem véletlen, hogy a Fabiusnak és minden normàlis magyar embernek a töke ki van a Fidesszel!
@Radio Silicon:

Gyere haza és majd meglàtod, hogy egy ilyen vèrszívó, korrupt, inkompetens Fidesz alatt nem lehet boldogulni.

A Fidesz tönkre teszi a nem fideszes magyar vàllalkozàsokat. Nem vèletlen, hogy màr Demjàn is pipa!
Átolvastam a kommentek egy részét. Vannak vad dolgok bennük. Én az előbb csak azt írtam, hogy mi az Ob-Káma folyó közéből jöttünk és nem Indiából. Mint a törpe. (Moderáltak)
@komissarlajos:

Ezt nem tudom hová írtad, de itt moderálva nem lett az biztos. Kommentből azokat se törlöm amiért az embert kivágom a végén. Ha ide írtad, akkor itt van.
@Lacdelo:

Ez kissé szűkre sikeredett. Mert az elődeik nem voltak korruptak. :)
@látjátok feleim szümtükkel: Na most amilyen szar állapotban voltak az utak, nem véletlenül az volt az elsődleges.

Nálunk a kerületben km. hosszan kellett felújítani, de az alapoktól kezdve olyan főutakat, amikhez utoljára kádárék nyúlhattak, vagy még ők sem. Este már életveszélyes volt ezeken közlekedni.
@Peripetia:
neked már nem kell kívánnunk semmit...te már meg is vagy verve

akkor is cigány a vezérló ah felvágod az összes aranyereidet

brühühühühühü
Oda az elszámoltató biztos, oda az elszámoltatás:

hvg.hu/itthon/20120727_kormanybiztosok_felmetese_budai_okovacs

Bugyula felmentésének napját majd megünnepeljük egy kiszámolós poszttal: mennyibe is került nekünk egy a nulla kormánybiztosi fizetéssel és elvesztett perek utáni kártérítéssel együtt.
@Schindlеr Pistája: Nem ezen múlik. Ugyanolyan magyar mint te vagy, csak ő éppen külföldön él és ott teszi le az asztalra amit le kell.

Nem neked kellene eldönteni, ki "ugathat bele az ország dolgában" annál is inkább, mert ő nem beleugat, hanem elmondta a véleményét, ami egyébként elég konstruktív ahhoz, hogy akár utánozhasd is.

Az tökmindegy mi és mennyit keres. Azt akarta ábrázolni, hogy nem nyafogni kell, hanem tenni valamit.

Egyébként nem értem, mire ez az orbánfóbia, Gyurcsányék idején is ezt kellett tenni az érvényesüléshez és akkor is van akinek ez jobban ment külföldön. 2 haverom is akkor ment ki, Orbánék alatt jött vissza. Nem nyafognak, hanem vállalkozást indítottak. Jól csinálják és megy, még adót sem csalnak.

A csákó persze sokat dolgozik, mellette beiratkozott az egyetemre, mert főiskolája kevés. Nem is érdekli a politika, leszarja.
@Anti Anyag:

Véleménye mindenkinek lehet.

De ha valaki hazai értékteremtésről beszél, akkor mérje össze magát velem, ha már a kommentet nekem címezte. Ha nem tudja, akkor meg pofa sutba a hazai értékteremtésről. Kurvára nem érdekel mit rakott a hollandok asztalára, ha miénkre semmit.
@Radio Silicon:
Olvasva a hozzászólásodat, eszembe jut Feri a Zimmerből:
„Itt azonban valami nekem nem stimmöl”
A leléceléssel párhuzamosan dobtad a magyar nyelv olyan apróságoknak nem nevezhető finomságait is, amelyek árulkodóak a publikáló
Mondod:
„Én 18 évesen leléceltem (amikor megválasztottad az MSZP-SZDSZ párost 1994-ben) nyugatra. Azóta ott vagyok…” Gratulálok az éleslátásodhoz, hogy tizennyolc évesen tudtad azt, merre kell menekülni. Ez rendben. Nekem pusztán egy valami piszkálja a csőrömet, nevezetesen az, hogy ha én azt mondom Athénban élek, akkor azt mondom itt és nem ott. Lentebb írt megjegyzésed megerősíti a gyanút, hogy álmodsz:
„Hollandiában sem egyszerű az adórendszer, csak ott az emberek…”
Bocsánat, hogy kiragadtam a mondókád eredeti kontextusából az említett idézeteket, de a lényeg mégiscsak azokban keresendő.
Az én procim Phenom, miben tisztelhetlek benne?
@Radio Silicon: Te igazi viktoronc vagy, nem akarsz hazajönni? Ő se szereti, ha "szövegelünk". A véleményszabadság, sőt a polgári jogok olyan skandi csökevény.
@butus: a nagyobb részben azért kételkedem.
hallgat a mély és hüledezik.
az ország vezetőinek: házelnök, miniszterelnök ilyen szellemi mélyrepülése csak az igazán vak fidesz hívők előtt nem világos.
merem remélni, hogy ők azért nincsenek túl sokan.
Ez a orbán-nevű valóban kiköpött indiai vándorpatkány.
Na jó, nem indiai.
Nem vándor.
De patkány
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mondjuk az lenne a minimum, hogy aki még írni, olvasni sem tud ne szavazhasson.
Szegény Sz.Cs -:D
"Az elmúlt időszak rágalomhadjárata késztette a lépésre. Minden hazai tisztségéről lemondott, a jövőben kizárólag európai parlamenti képviselő lesz."
Azért a zsíros EU-s állását megtartja, persze szigorúan azért, hogy a nagymaminak méltó öregkort tudjon biztosítani:D
@Osceola: Remélem, hogy igazad van. Bár a közvéleménykutatások adatait nézve én nagyon szomorú vagyok.
Sajnos a vidéki egyszerű embereket elég könnyű megvezetni,s talán ez az egy, amihez ért is a FIDESZ.
Szegedi Csanád minden jobbikos tisztségéről lemondott.

Csak a nettó 6200 eurós brüsszeli széket markolja továbbra is erősen, muhahaha.

index.hu/belfold/2012/07/27/szegedi_csanad_lemond_jobbikos_tisztsegeirol/

Röhögni ér. Általános költségtérítése 4299 euró/hó, amihez az ingyen utazás még külön jár.
a félázsiai Málészájnak nincs más lehetősége... az "A" terv, hogy kormányzás nélkül növekedni fogunk, mert a német gazdaság majd húz minket... már nem jön be...

tavaj évvége óta a "B" terv van érvényben... KÁOSZ és polgárháborúba taszítani az országot... neki normális összehasonlításban, normális körülmények között nincs több eséje... NEKI HARANGOZTAK... ojjan mint a gyilkos akinek már úgyis mindegy mert a halálbüntetés miatt nincs mit vesztenie...

kiszámíthatatlan ámokfutás következik... álamcsőd és belháború... ő erre célzott a "más" politikai rendszer alatt (nem demokrácia hanem) SZÜKSÉGÁLLAPOT és diktatúra, kijárási tilalom meg minden ami kell ázsiában...
@lavór: "Demján úrnak nem beszélnie kéne, hanem befektetni."
Na jah, azért vonta ki szinte összes tőkéjét az országból, mert láthatóan ennyire bízik az unortodox gazdasági csodában, de azért haza jár pofázni a hülye népnek, hogy lesz itt munkahely meg fellendülés. Mocskos hazug köpönyegforgató arc.
a nagy külhoni sikerek... hejükben nem bíznék az ogy választáskor se a fides mozgósításban... HITVÁNYAk...

index.hu/kulfold/2012/07/27/a_fidesz_kihatral_tokes_partja_mogul/
@Fabius: Diplomatikusan fogalmazhatunk úgy, hogy nem hazudtolta meg a kereskedői vénáját.:)
@Fabius: " Általános költségtérítése 4299 euró/hó, amihez az ingyen utazás még külön jár."
Emlékeim szerint jár pár "munkatárs" is azok bérezésével, szállás és utazási költségekkel is avagy hova dugjuk a sleppet téma. ;)
@komplikato: Nagyjából és még a további okosságok is. :)

"A képviselők havi bérük mellett számtalan juttatásban részesülnek. Az EP honlapján található információk alapján „az európai parlamenti képviselők havi bruttó fizetése 2011-ben 7 956,87 euró” volt. Ez 300 forintos euróárfolyamon számolva havi 2,387 millió forintot jelent. És ehhez jönnek hozzá a zsíros kis juttatások is: általános költségtérítés (2011-ben havonta 4299 euró), utazási költségek (bizonylat ellenében térítik meg), valamint éves utazási költségtérítés (2011-ben legfeljebb 4243 euró).

Napi 90 ezer forint szállásra és étkezésre

Továbbá ott van még a napidíj is: az Európai Közösség (EK) területén tartott hivatalos üléseken való részvételért 304 eurót, míg az EK területén kívüli ülésekre 152 eurót fizet az unió. Az EP weboldala szerint „a napidíj fedezi a szállás-, étkezési és minden olyan költséget, amely a részvétellel jár”.

Az EP nem fukarkodik a pénzzel akkor sem, amikor a képviselők személyzetéről van szó. Mindenki „hozhatja a saját embereit”, egy kikötés van: közeli rokont nem alkalmazhatnak. Az akkreditált asszisztenseket közvetlenül a parlament foglalkoztatja ideiglenes uniós tisztviselőként, s 2011-ben képviselőnként maximum 21 209 euró volt a keretösszeg, melyből természetesen a képviselők nem részesülhetnek."

mno.hu/gazdasag/tobb-ezer-eurot-vagnak-zsebre-a-kepviselok-1047984
@sanyoka: Muszáj gondoskodni róla ha már segített neki minden egyéb kolonctól megszabadulni, ezáltal is elősegítve hogy teljes erővel tudjon koncentrálni az EP munkára. :)
@butus: én sem vagyok túl optimista.
talán a szavazófülke magánya megokosítja a szavazót.
tudom csenevész remény. de az hal meg utoljára .)
@Gábriel angyal:

Kevésbé diplomatikusan meg fogalmazhatunk úgy, hogy pont szájba szarja amiről a Jobbik még esküvést is tett :-D A moslékos dézsa szagának ellenállni képtelen szűzmária szobrok bazmeg.

Ha most előveszed a zsidó kártyát szólok, én előszedem a szintén egy fillérről le nem mondó Endrésiket, és a saját kommentjeidet a zászlóégetős poszt alól, ahol még megvédted ezt a Csancibetyárt, mert ő nem ojjan. :-)
@Schindlеr Pistája:
Ausztriában nincs minimálbér.
Szakmánkénti minimum van, s amire te utaltál az kb bruttó 1200€, kézbe 1000€. Arányaiban viszont nem sokkal ér többet, mint a hazai. Max 15-20%-kal, de az is azért van, mert ök biza nem csak a sültgalambot várták, és várják, mint idehaza egyesek.
Ettöl függetlenül mindenkinek a k. anyját, aki még mindig ezekre a tetvedékekre (Fidesz,MSZP, Jobbik) tenné le a voksát. Az elsö kettö már bizonyította, hogy nem valók a kondér közelébe, míg az utsó jobb, ha meg sem kapja az esélyt, mert annak (polgár)háború lesz a vége.
Demján is mire veri a nyálát? Szar posztkommunista offshorelovag. Pont mint csányi, fellegi és simicska stb. nertársak.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: engem nem vakít el. Egy valamire való élelmiszert előállító üzemben minimum tökfödő. Óra, karkötő, fülbevaló, neklace, műanyag patentos köpeny nuku. Ha már beállt a termelésbe, akkor meg pláne
www.origo.hu/itthon/20120727-megis-kiadtak-hoffmann-rozsa-titkos-kutatasat-a-nemzeti-alaptantervrol.html
Kb olyan kérdések vannak benne, mint a nemzeti inzultációban.
"A felmérésben nem szerepel az a kérdés, hogy az emberek támogatják-e a NAT-ot. A kutatók azt kérdezték az emberektől, hogy "a fontosabb tantárgyak alapismereteit minden diáknak kötelező legyen-e megtanulni". Ezzel a megkérdezettek 96 százaléka értett egyet. Emellett szerepel az a kérdés, hogy tanulniuk kell-e a fiataloknak a János vitézről és az 1848/49-es forradalomról. Ezzel a megkérdezettek 74 százaléka teljesen, 21 százaléka inkább egyetértett."
@Fabius: És ki a szart érdekel? Talán a "hazáért" tetted? Mert olyan hangsúllyal tetted ezt a kijelentést, mintha. Pedig csak simán a pénzért/és/vagy mert nem szeretsz dolgozni. :). Nem kell "mártírkodni" baze'. :).
@dr. Bubó: Egy mikró busznyi félázsiai kan cigány tágítsa análisan a húgodat a muterod ravatalán!
Miért van az, hogy felőled mindig a sötétség jön?
Engem nem zavar rettenetes primitívséged, de fröcsögő szavaid elfedik gondolataidat (már ha vannak)
Valami nagy trauma érhetett gyermekkorodban, és ez az élmény személyiség torzuláshoz vezetett, amit az index posztjain rendszeres ordenárésággal próbálsz kompenzálni.
Szánalmas!
Sportolj, utazz, szórakozz, még előtted az élet, ne ragadj le itt!
@Fabius:

Nem kéne ebbe a jobbikos zsákutcába bemenni.
@Mr.Insurgens: érdekes hogy az erdélyi sikereik linkjénél jut eszedbe...

én felelsősséget érzek a közéletért... én egy nem átlagos félázsiai vagyok...

amig orbán és a többi bűnöző mérgezi a közéletet addig nem nyugszom...

ez amojan közéleti karítatív szolgálat... megnyugtat, hogy én megteszek mindent... időben figyelmeztettem mindenkit...

tudtad azt hogy aki erkölcsi válságban semleges marad az szintén bűnös? a közömbösség a táptalaj a hitványságnak...

köszönöm aggódásod, megyek is sportolok egy kicsit:)
@Mr.Insurgens: a sötétéség az nem belőlem árad.. én csak közvetítem a fides mafiát...

ha neked is átjött a mondandóm, akkor a primitívség hatékony nyelvezet volt...
@Piciki:

Igazad van faszorrú. Végül is nem muszáj nekem itthon vállalkozni meg adót fizetni. Lehetek én is igazihazafi bayerzsolt módra szlovákoknál adózó céggel és rendszámmal.

De gondolom versenyezni te se akarsz, vagy büszkélkedni mennyit raktál "hazafiként" a közösbe. Csak a pofázás megy neked is.
@aritus:

Ókovács csinált valamit a botrányokon kívül?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jókovács az a flegma műsorvezető a hírtvn? aki bezsélgetni szokott bár utobbi időben 3asban?
@Fabius: Egyetértek viszont szerintem neked is volt már olyan kommented vagy posztod amire később leírtad, hogy csalódtál az illetőben. Ugye ez azért fedi a valóságot?? :)
Demján tata csak adja vissza a népünknek járó 50 miliárd forintot, amit tőlünk lopott össze, aztán mars ki!
@Gábriel angyal:

Igen, velem is megesett, hogy nem az lett valakiből vagy valamiből amit vártam. Az ilyenek általában ez első fülest tőlem kapják.
a választás előregistrációja a kormányhivatalokban (járási) lesz lehetséges...

előzetesen időpontot kell majd kérni. mindenki időpontot kap...
persze a fides pártpolitikus a kérelmeket összeveti a kubatov listával...
a megnehezített eljárásban a fides közeli szavazók haverság alapján előnyt élveznek...
a többiek meg demokraták, vagyis kivárják a sorukat... így elbukják a szavazást...

még nyitott kérdés hogy a választásokon egy jelölt lesz e? vagy egyáltalán erre szükség van e, hiszen "félázsiai málészáj" szeméjesen is képes kijelölni a legmegfelelőbb ogy képviselőt... pl a választás lehetne egy esti borozás keretében a felcsúti kastéjban...

2030-ra a félázsiai hejzetből felemelkedve elérjük a tejjes ázsiai szintet... majd következik a félafrikai... és így tovább...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hogy csinálhatott volna, mikor egy tahó.
Leszebb öröm a káröröm, szóval én nagyon örülök, hogy ezt a 3 szarzsákot menesztik. Remélem folytatódik, hogy a forradalom felfalja gyermekeit. Kezdőrött Nyitraival, Selmeczivel, most ez a 3.
@dr. Bubó: Egy plasztikázott seglyuknak a mondanivalója is hasonló lehet sólet- gerslivel után!
Saját elcseszett kis életedet próbálod itt vetíteni, és valami közéleti élharcos szerepében próbálsz pózolni.
Pedig csak egy felfújható, eldobható, száz százalékban lebomló zokni báb vagy!
Sajnálom, hogy ezt tőlem kellett megtudnod, ez a környezeted mulasztása.
A sport az valóban segíthet rajtad. Drukkolok.
@dr. Bubó: ez nagyon jó gondolat, hogy a járási hivatalban lehet "feliratkozni". Utazni kell, sorbaállni, csupa öröm és boldogság. Pont mint a manyup nyilatkozatnál.
@Mr.Insurgens: anyázás hejett most a tahótlanítóhoz fordulok...

ajánlom neked is legközelebb és akkor nem zavarlak... hello
Igazából nem értem miért megyek bele ebbe a játékba,de már számtalanszor leírtam,most viszont felajánlom az Orbán-t cigányozóknak, itt lakik mellettem az unoka testvére. Álljanak elé és mondják a szemébe,hogy cigány. A továbbiakért nem vállalom a felelősséget.
Amúgy meg, hol a f.....mba voltatok a felháborodásotokkal amikor a másik két párt lopta szét az országot és vitte a teljes csőd szélére? Mondjuk itt üvöltöttetek de akkor is az Orbánra:)) Jó takarítsátok el És akkor? Jön a Bajnai? És milyen csapattal? A bánatos t..m, mindegy nektek ki van hatalmon, egy a lényeg hogy itt kiélhessétek a hülyeségeteket. Bárki aki nem azt fújja ami nektek tetszik, az hülye Orbán fan. Függetlenül attól, hogy max leírta a véleményét.Ez a ti /igen kisbetűvel, a nagyot ki kell érdemelni/ hozzáállásotok semmivel sem különb az orbáni "nekem van igazamtól". Nem is értem hogy nem vagytok valami miniszteri állásban. Milyen frankón lehetne benneteket is szapulni:)))
@Fabius:
Ja, Csanádra emlékezem most, hogy bajban van szegény.
Emlékezetes volt a második kerületi Lövőház utcai tüntetés, ahol mondta vala az ő népi-nemzeti ajka:
"Nyolc év után itt az ideje, hogy a magyar társadalom minősítse le az Európai Uniót, egy népszavazás által"
Tökös!? Aztán a nemnáci érdeklődők attól is okádtak, mint Réka az ápdét savóitaltól, hogy:
" A jó édes anyjuknak magyarázhatnak..." Nem tudom ki emlékszik erre, de az tény, hogy ezt röfögte.
Az a legszebb az egészben, hogy ezt a parazitát az Unió adófizetői, havi 6300€ javadalmazásban részesítik.
Szerintem regisztráljunk és küldjük a picsába!!!
A felhívás nem Neked szól, megteszed magadtól is. Azoknak, akik a "micinájjak" toszasággal várják a sült turult.
Lehet, hogy berepül, de kurva rágós lesz.
El kell menni kirúgni a tetveket, erre egy megoldás van a mai állás szerint: először is a regisztráció, ha már a nyakunkba baszták. Persze világos, hogy miért. De ez egy újabb poszt témája, ami szerintem nem marad el.
Én hajnalig tudok hányni, van miért. De kíváncsian várom...
@Fabius: Igazad van. Közben eszembe jutott, hogy eddig senki nem volt még hajlandó vissza adni a mandátumát. Bokrostól, Sziliig, Endrésiktől Pőszén át Csanádig. Cuki hogy a zsíros bödönhöz ragaszkodás mennyire nem párt függő. :)
@torró:
Nem vagy rendszeres olvasó.
Ha követnéd a posztokat, akkor tudhatnád, hogy aza fújabelemjönki oldal is le lett baszva, elég rendesen. Tájékozódj, mielőtt megkapod a jelzőt, jó?
Szerintem az elozetes regisztraciot elkaszlja az eu, a csuti torpecigany ketharmada a lofaszt sem erdekli a civilizalt vilagban.
@torró:
1.Orbán Viktor nem cigány.A fater,az igen.
2."hol voltatok,amikor a másik két párt lopta szét.."Hát azért lett a kétharmad,mert azt ígérte a nem cigány,hogy ennek vége lesz.Vége is lett,mert most a másik szemét bagázs lopja szét a maradékot.
@Gábriel angyal: Kapzsiság az az. Ez nem párt, bőrszín, vallásfüggő.:D
@Knósszosz: Hali Knóssz! Bocs az offért de ezt láttad már??? Nálunk még az egyetlen nemzeti légitársaságot és szétbaszták a lengyeleknél meg új is indul. :((

adbuzzer.wordpress.com/2012/04/28/olt-express-is-a-new-polish-airline-that-aims-to-conquer-the-skies/

Az alábbitól pedig végleg sírni tudnék. :)

www.facebook.com/photo.php?fbid=450237758331852&set=a.171475612874736.35508.164787126876918&type=1&theater
@Gábriel angyal: Miért gondolod, hogy valaki diplomásan jobb döntést hoz?! A józan ész nem iskolai végzettséghez kötött. Ez nem az iskolázottságról szól, hanem a népesség azon etnikuma ellen, akik botrányosan aluliskolázottak, zömmel önhibájukon kívül. Ezért mondtam, hogy dórika cigányozik. De az, hogy ezzel a saját iskolai bázisát is ekézi, ahhoz már nem elég értelmes dóra asszony. De hát nem is az eszéért szeretitek őt, igaz? Ő a jobbik pinup girlje.
@Fabius: Ezt láttad már?? Novák ismét helyrerakja Csanádot.

barikad.hu/novak_elod_brusszelbe_vezet_a_hazugsagspiral-20120727

"a Jobbik Országos Elnöksége hétfői ülésén reményeim szerint visszahívja Csanádot mandátumából, hogy aztán esküje szerint eleget tegyen a képviselőségről való lemondásnak. Fájó lépés, de az elnökség rendelkezésére álló, újabb bizonyítékok alapján különösen indokolt ez..."
@becike4: Nem cigányozd, mer jönnek a rokonyok, meg a szomszédaik, aztán szétcsapnak.
Háááát. Piszok meleg van. Még az elme is megbomlik! Hűtőbe vele! Vagy csináljunk belőle velőrózsát.
@Gábriel angyal:
Off, de csak picit, aztán...
Kíváncsi vagyok, mekkora üzlet lesz Varsóból Keflavikba repülni. Majd meglátjuk. Viszont a többi desztináció rendben. Viszont a Lógéza látványától egy repülős egyet tud tenni: brühühühühü...
Az a bontó ámerikába, ahol lencsevégre kapták.
Siralmas, erre az országra is valami ilyesmi vár, ha nem rúgjuk seggbe a seggfejeket.
@Fabius: Jahahajj, Bugyula is veszve van!! Ezt már nem bírom ki.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Olvasta már Gábrielünk a lehet, hogy nem is a Péntek cigány az aljas erőszaktevő gyilkos című nemzeti internetfigyelő-cikket???
@Fabius: Arról még a dörzsibb Morvai Szentanyájuk sem mondana le. CSanci a Média Markt-reklámembere: Mert hülye azért nem vok
@Knósszosz:

Az a Lövőház utcai beszéd megér egy tanulmányt a ma tükrében.

A regisztráció olyan evidencia amit mondani sem kell. Meg kell verni Viktort a saját hülyeségével. Ezzel a választási rendszerrel kicsit kikapni nem lehet. Úgyhogy a feladat adott.
Knósszosz!
Az hogy nem írok ide, nem azt jelenti, hogy nem is olvasom.Sőt! Lehet hogy hülyén hangzik, de általában mindenki hozzászólását elolvasom.
Itt van rögtön a jó példa, Pan Modry. Most írom le az Orbán unokatestvérével kapcsolatos dolgot, neki változatlanul "törpecigány" marad.És látom ékezet nélküli gépe van, amit "általában" azok használnak, akik kint robiznak.Mondjuk nem is ez a lényeg.
A lényeg az, hogy az előző kabinet azért elgondolkozhatott volna azon, volt hozzá állítólag elég sok elemző emberke,miszerint ha így elcseszik akkor az Orbán könnyű szerrel szerez kétharmadot. És mostanában nem lesz olyan párt aki ezt megfejeli.Így Orbán óriási sanszot kapott, persze kérdés hogy fogja elkótyavetyélni, hogy jó pár évre bebetonozza magát. Jövőre lesz egy kis eresztés a gyeplőn. Kis pénzmag szétszórás és meg van ágyazva. Ennyi!Ez az IMF színjáték arra jó, hogy jövőre lesz a lóvéból valami, amiből meg lehet venni a szavazókat! Én meg lassan letakarodok, mert nekem dolgozni kell ha kaját akarok venni!
@keresztanya fabi(en): MAttolcsynak essünk neki izibe!! Még ő is repülhet??? Mondd, hogy neeem!!

Anikó asszony meg minek nem vesz sapit egy kenyérgyárban, basszus????? Vihogva hajazza teli a bucit. (Stefike képe az ömlengészete alatt.)
@Fabius: Meg még erre is nagyon kíváncsi leszek. :))

www.jovonk.info/2012/07/27/szegedi-nem-mondott-le-poziciorol

"a Magyar Nemzet Online-on megjelent ugyanis a teljes változata annak az oldalunkon közölt felvételnek, melyről Szegedi aztán azt állította, hogy manipuláltan lett megvágva. Hát, a vágatlan verzió sem kevésbé kompromittáló, sőt abban még Szegedi titkosszolgálati kapcsolatairól is szó esik – saját szájából! Ha már a Jobbikon túl nem láttok, Novák rámutatott, merre is vinne az önzetlen ragaszkodás útja: irány plakátolni! De Szegedi még a plakátolásról is lemondott…

A kapzsiság felülírja a józan észt. Érthetően közöltük: azután már csak a gazdasági bűncselekmények leleplezése van hátra (legalábbis Szegedit illetőleg), közöttük az EU-s harácsolás. Bezárkózni a tűzcsapáshoz bemért házba…"
@Schindlеr Pistája: Messziről jött ember, azt mond, amit akar. Hagyd a fenébe.
@Fabius: Ugyan már, nehogy már azt hidd, hogy szegény silicon belátja, hogy ő hollandiából nem kompetens arról ugatni, ki milyen értéket állít elő kicsi hazánkban. Ez már csak így szokott lenni egynémely külföldre szakadttal. Hirtelen rajongani kezdenek viktorért és magyarabbak lesznek szent istvánnál. Te pedig kis betolakodó illegális bevándorló leszel.
@Gábriel angyal:

Egy ember van azért aki a vállalhatatlanná vált pártját elküldve a picsába a mandátumát is visszaadta. :-)

Tudod-e ki az?
@a szív fészkei: kereszrszemessel.
Stefkének megírtam a véleményem
@Gábriel angyal:

Csanád lépett önként valamit, hátha megússza. Most a párton a sor. Ettől az ügytől függ hogy fognak az eddigi szimpatizánsok hozzátok állni.
@Fabius: Novák reakcióiból úgy látom ezt most ők is látják.
@torró: Az emberek zsigeri ellenérzése a regnáló kormány ellen megfejelve egy kis JÉZUS ISTEN A POLITIKUS HAZUDIK, ILYEN NEM VOLT A VILÁGTÖRTÉNELEMBEN EMBER, IRÁNY A RUDIAUTÓMATA kampány után nem sok esélyük maradt. Amellett, hogy nem ők voltak a legélesebb kés a fiókban a kormányok közül. Valljuk be, szarok voltak, egész Bajnaiig. És kihez fordul amnéziájában a magyar?! A cseppet sem tisztességesebb, kevésbé lopkodós, de hirtelen szent és bölcsek köve egyedüli tulajdonosához, a fideszhez?! Ha arra nem volt gusztusa, mert ő heilezni szeret és dögöljön meg a szomszéd, mert tuti cigány, zsidó, vesszen trianon, ott volt a fidesz náciőrse. A kiábrándult liberálisoknak egy igazi fincsiség jutott egy nemzöld zöld párt. Hát így jutottunk ide. Ezt pedig mindig leírták itt is, máshol is. Sőt még mind a mai napig pörgünk ezen, és ekézünk minden pártot. Úgyhogy nem fair a blog szemére lobbantani, hogy itt nem ekézték a szocikat, mert az nem igaz.
@Fabius: Basszus igazad van. Ha jól rémlik Fodor Gábor. :)
@Fabius: Azaz, kielégítik -e a borsodiak radikálisabb igényét, vagy megpróbálják őket betagolni a Nagy Bársonyszék Projektbe. Mert csanáddal nem az a baj, hogy zsidó (fogadjunk, hogy az elejétől tudtak róla, hisz neonáci pártot gründolni jó biznisz, akik veszik a gagyi kínai bizbaszt mint a cukrot), nem az, hogy korrumpált (fogadjunk, hogy utasították, hogy vegye meg kilóra a faszit, hogy csend legyen), hanem az, hogy nem vált be, mint a nagy borsodi konszolidáló.
@Fabius: Annyira nem ismerem az EU képviselői szabályokat, de gondolom ha Csanád nem akar visszajönni a párt sem tudja hazahozni még akkor sem ha visszahívja. Vagy tévednék?
Bokrossal is ment az emdéefes huzavona de azóta is kint van.
becike4!
Ez nem vicc! Az Orbán nagybátyja itt lakott, már meghalt, de gyerekek, ezek nem cigányok.Hacsak nem bizonyos, tulajdonság megnyilvánulás az asszociáció lényege.De mint mondtam szívesen megismerkedhettek vele. Aztán lesz ami lesz.De ami lényeges,szinte nem tartják a kapcsolatot.
Úgy ahogy mi sem találkozunk a Ferivel: Csak a Kató nénivel. És most erre a szomszédságra varrjatok gombot. Lehet hitetlenkedni .Ilyen paradox az élet!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Engem időnként határozottan szórakoztat a tévképzet amivel megküzdenek: ilyen blogot romkocsmai unatkozó egyetemisták és/vagy munkanélküli értelmiségiek, esetleg semmirekellő újságírók álruhában írnak.

Szeretem lehozni a földre őket. :-))
Az igazság vége

A totalitárius államhatalomnak rá kell vennie az embereket, hogy magukévá tegyék a hatalom által kijelölt célt. Mindezt a propagandagépezet segítségével érik el. Ezekben az országokban a propaganda nagysága és jellege eltér a szabad országokéhoz képest. Itt ugyanis aláássák az embereknek az igazság iránti tiszteletét. Nem csak véleményt, hanem a tények sajátos értelmezését is a befogadó fejébe kívánják verni. E sajátos értelmezések végül tudományos elméletekké válnak, amelyek doktrínája az élet minden területe felett uralmat gyakorol.

A propaganda elhiteti az emberekkel, hogy az általa képviselt értékek azok az értékek, amelyeket maguk az egyének is vallottak, csak korábban nem értették meg teljesen. A totalitárius államokban is korlátozás nélkül használatos a „szabadság” szó, de teljesen átírt fogalmi tartalommal. E jelentéstorzulás az olyan szavak esetében is végbement, mint az „igazság” vagy a „jog”. A totalitárius rendszer az ott élők nyelvét is megmérgezi.

A feladat neheze nem az, hogy a nagy többséget meggyőzzék – emellett a kritikai érzékkel rendelkező kisebbséget el kell hallgattatni. Minden nyilvános kritikát és kételyt el kell nyomni, mert az aláássa azokat a szent célokat, amelyeket elvileg mindenkinek vallania kellene. A médiában és az oktatásban csak a hatalom által elfogadott nézetek hangoztathatók; a kedvezőtlen összehasonlítás ugyanúgy cenzúrázott, mint a kétely vagy a magánvélemény. A szabályozás a tudományt is eléri, a jog, a történelem és más egyéb tudományát is a maga képére formálja. Még a legelvontabb területeken – a kvantummechanika, a biológia, a statisztika stb. – is az átpolitizáltság figyelhető meg.

A totalitarizmus elítél minden önmagáért való vagy cél nélküli emberi tevékenységet. A művészetnek és a tudománynak már nem az igazságot, hanem az állam céljait kell szolgálnia. Az igazságot már nem kell megtalálni – azt már a hatalom hozza létre és nyújtja át az alávetetteknek.

A legszörnyűbb: a szellemi szabadság megvetése, amely a liberális demokráciák gondolkodói közt is sokakban megnyilvánul. Nem csupán nem tekintik elítélendőnek az elnyomást, hanem még követelik is.

Igaz azonban, hogy a gondolatszabadságra a társadalmak egy csekély kisebbségének van igénye; a tömegek ritkán képesek a független gondolkodásra, nekik meg kell mondani, miben kell hinniük. De milyen jogon nevezi ki magát bárki is arra, hogy az ő saját eszmevilágához igazítsa a társadalmat? Az individualizmus éles ellentéte az effajta intellektuális önhittségnek.

Részlet. (Friedrich_A_Hayek_ut_a_szolgasaghoz)
@Gábriel angyal:

Bingó! A geciliberális :-D Van pofája egyedüli példának lenni ;-)
De szóba se jöhet Skandinávia, csak a jó öreg Ázsia... :-)

Különben van egy másik olvasata is a Demján-szövegnek.
www.kapitalizmus.hu/content/orban-es-felazsiai-termelesi-mod
Queenpin lecsekkoltam Alfonsine !
Nekem azzal nincs bajom ha ekéznek valakit aki megérdemli, kell is. Csak akkor legyünk egyformán kritikusok, és kicsit kulturáltabban. Mondom én aki az előbb kiengedte a kézi féket.Az igazság az,hogy annyi olyan dolog zajlik a háttérben, amiről csak sejtések vannak, ami nem mindig lesz látható és ezért a dolgokról csak fél igazságokat tudunk kreálni.
@Fabius: Én még a nem értem fázisban vagyok. De dolgozom hogy eljussak, a te szintedre.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Megmondom őszintén engem ebben az ügyben engem egy dolog érdekel igazán, és ez nem Szegedi származása.

A korrupt rohadékot takarítsa ki a sorai közül minden párt. Legyen evidencia, hogy ne férjen bele a mutyi, és ezt szélsőbaloldaltól szélsőjobbig érezze magára nézve kötelezőnek mindenki. Ha megteszik nem érdekel Novák Emőkének vagy Gyurcsány Ferikének fogják hívni a kirugdosót, én támogatni fogom.
@torró:
Rendben, köszi!
De Don Vittorio ezt a sanszot nem fogja el kótyavetyélni. Minden lépése arról szól, hogy megtartsa a hatalmát. Egy fordulós választás (ami már be van égetve), aztán a mostani regisztrációs balhé, és lehetne még sorolni. Kérd meg Fabiust, ebben Ő jobban otthon van. Nekem egyszerű parasztnak az jön le, hogy megint kibasznak velünk. Fasza nekik, hogy az elképzeléseik szerint a regisztrációs izével, akár kisebbségileg is választást nyerhetnek. Nekem tele van a tököm az EU-val is, megmondom őszintén. Az a gittegylet is odabaszhatna a törpének, hogy ezt azémámégsehaver! Várom a fejleményeket, mert ha van tökük, akkor megteszik. Ha nem, akkor csomagolok...
@Gábriel angyal:

Nem tudják visszahívni, ha nem akar visszajönni.

De egyáltalán nem mindegy megpróbálják-e, tesznek-e erőfeszítést az ügyben, elhatárolódnak-e hivatalosan Szegeditől kimondva azt, nem a Jobbikot képviseli Brüsszelben.

Ezer meg egy módja van egy képviselő ellehetetlenítésének. Kérdés mit lépnek meg ezekből.
@torró: Mostanság annyira nem, de 2010 januárjától 2011 márciusáig olvashattál hogy is mondjam, fék nélküli dolgokat. Ma már sokkal civilizáltabb az egész.
Közben az élő Duran Duran koncert után kezdődik az olimpiai megnyitó is. :)
vörös meteor!
Ezzel kívánok mindenkinek szép álmokat!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ma már reggeltől "követendő példa" vagyok, mondom én, hogy sikersztori ez a nap, ha te is lányom, Alfonz :-D

Ezzel e megnyugtató tudattal megyek olimpia megnyitót nézni.
@Fabius: Értem köszi. Szerintem ezeket meg fogják lépni. Igazából a jövőnk.info-s csemegékre leszek még kíváncsi, amit már meglebegtettek.
Knósszosz !
Te is tudod, Hogy kell a kiszolgáló személyzet egy hajóra. Egy kicsit kekeckedik,de tudják azok is, Orbán kötéltáncos, hát adnak neki egy darab spagit. Aztán vagy megtartja vagy nem.
@Knósszosz: Nem akarlak elkeseríteni de nekem úgy tűnik az EU leszarja viktort. Elég bajuk van nélküle is.
"Miniszterelnök úr, nincs unortodox gazdaságpolitika."

hát igen... "a tények makacs dolgok" különösen ha demján mondja... pár tíz/száz milliárddal nyomatékosabb a szava mint 10 közgazdász professzoré...
@Fabius: Adott, és én meg teszem.
Mi a faszt tudok csinálni azon kívül, hogy elküldöm a fülkében a picsába? Hagyjuk a lámpavasat, az csak oda vezet, ahonnan nincs visszaút. A kibaszott demokráciát azért találták ki, hogy Bibót idézve: "leválthassuk a seggfejeket, akik károsak a demokrácia intézményére"
Nem szó szerint, de a lényeg benne vagyon. Ezek a poloskák a Bibó kollégiumban szocializálódtak, ott rúgtak be, mindent elfelejtettek?
Nem!
Ez másról szól, azt meg tudjuk..
Jó éjt!
@Anti Anyag:
"Ugyanolyan magyar mint te vagy, csak ő éppen külföldön él és ott teszi le az asztalra amit le kell. "

Ezzel nincs is gond, de akkor annak az asztalnak a terítésébe szóljon bele!
@Anti Anyag: Ez kell itten, hazajönni, vállalkozást kezdeni, fizetni az adót, nem keveset és NEM foglalkozni a politikával, vagyis hogy kevesebb legyen az adó és a korrupció, többet érjen a befizetett pénz és ne vegyék le a közgépesek. Mintha a fingesz propagandát hallgatnám. A ne foglalkozz a politikával Kádár jelmondata is lehetett, ott is csinálta a párt a politikát, a köznép meg dógozgatott egy keveset a munkahelyén, az onna lopott anyaggal meg mint a barom a fusiban. Gratulálok az üres fejedhez.
"mint erőlködésben kifulladt kínai harcoshal az akváriumba esett piperetükörnek"

na ezen kicsit kiakadtam... kiknek a blogját rakják ki a zindexes atyaistenek a kezdőlapra???

a lecsúszott bölcsészhaverokét????

baromság az egész...

gyurcsányi and co. nem barmolt össze mindent???

kuncze elvtárs??? pető elvtárs???? demszky 20 éven át városromboló elvtárs????

nyugodtan alszanak téli álmot az összelopott milliárdokon...

ez hogy a kúrva istenbe SOHA nem zavarja a blogolókat????????

mocskos liberális banda

fidesz forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"kuncze elvtárs??? pető elvtárs???? demszky 20 éven át városromboló elvtárs????
nyugodtan alszanak téli álmot az összelopott milliárdokon...
ez hogy a kúrva istenbe SOHA nem zavarja a blogolókat????????"

Engem speciel kurvára zavar. Fideszforevered ígért elszámoltatást is ha jól emlékszem, azóta ebben is csak lapulás van mint szar a fűben és néha egy kis uncsi szájkarate.

Szóval a „nagy szavaké” volt az elmúlt két év, amelyek nem az előttük való 20 év lezárását hozták, hanem azok „megkoronázását”.:(
@Gábriel angyal: Demszky-t sokan szidták, és nem is mindig ok nélkül. Én is. DE. Demszky vezetése alatt a főváros működött. Akármilyen kormány is volt közben hatalmon.Ellenszélben is működött.
Tarlós elvileg honi pályán, baráti kormányzattal nem képes működtetni a várost. Az átnevezéseket ne tekintsük működésnek persze. S nem húsz éven, hanem sznte husz hónapon át sem.
Amúgy a politikusok lehet, hogy in global lopnak. Ha a FIDESZ évi 8%-os növekedést tudna gründolni (nem ígérn, hanem megtenni), és évi 4-5%-al nőne a reálbér ezáltal, mindenki magasról tenne rá, hogy Orbán vagy Rogán hol nyaral. Sőt arra is, hogy vannak-e egyáltalán.
@ORGASMUSFORSCHER:

Ha csak kicsit akadtál ki akkor valamit elbasztam.

De ma ilyen versengős hangulatban vagyok, úgyhogy licitálhatsz. Én elküldtem Gyurcsányt is a picsába nyilvánosan:

varanus.blog.hu/2010/05/07/menj_a_picsaba_feri

Linket, hogy te is megtetted. Vagy pofa sutba kisfiam.
@Gábriel angyal:

Lemaradtál? Budigyuszi elvtárs és a felszámolási hivatal felszámolásra - hehe - kerül augusztus végétől.

Ennyi volt.
@ORGASMUSFORSCHER:

Ahogy elnézlek életed egyetlen orgazmusa volt mikor Viktor elsült a szádban. Ez még nem baj, csak össze csöpögtetsz vele mindent ahelyett hogy lenyelnéd.
@Knósszosz:

Azt tudod csinálni amit mindenkinek kéne: a megfogalmazott elvárásaidat közölni azokkal akikre esetleg szavaznál.

Egy dolog ne legyen: ne adjuk olcsón azt ami nélkülünk nincs. Kormányt váltani szavazók nélkül nem lehet.
@Fabius:
ha valaki nem regisztrál akkor elveszíti alanyi jogon járó állampolgári jogát arra, hogy odasétáljon az urnához és beledobja "keresztelés" után?

vagymijafasz?

al kot mány-t változtattak vagy csak belefingtak a nulláslisztbe?

brühühühühühü
@rodeo36:

Ahogy mondod, tervben ez van. Aztán meglátjuk mi lesz ebből tényleg.
"Ingyen senki nem hülye!" Van annyi pénz, amiért "korpás a fejem"
Abszurd mese

Hol volt, hol nem volt az állami vagyon. A moszkvai világbirodalmon túl, az átláthatatlan privatizációs üveghegyen innen, a nagy varázslók korában eltűntek a gyárak, üzemek, kastélyok, földek, erdők az állami tulajdonból.
Az elvarázsolt ország, nevesincs királysága (nem király a neve, de a királynál is nagyobb a hatalma) kedvenc, sőt kegyenc miniszterére bízta az állami birtok (f)osztogatását. Kopasztották is az államot, mint Márta asszony a vasárnapi húslevesbe való tyúkot, forró víz nélkül.
Rózsa Sándor és a világ valamennyi, valaha volt útonállója szájtátva bámul ránk, hogy ez lehetséges? Elvenni a vagyont azzal, hogy az Államé, mindnyájunké, kicsit pihentetni, aztán magamévá tenni aprópénzért, mint az olcsó utcalányt. Mindezt a jog, és az állam palástja alatt.
Az útonállás magánvállalkozásban soha nem lenne ennyire „hatékony”. És mindezt a magánvállalkozás elsődlegessége jelszavával! A lényeg: mindent jól összezavarni, akkor lehet igazán sikeresen a zavarosban halászni!
Az ostoba becsületesnek meg: „száraz tónak nedves partján, döglött béka kuruttyol! Te meg bámulj, okos e vagy szemérmetlen "Alkalom kihasználó"
@a szív fészkei:

Ez egy érdekes adalék a holnapra tervezett földposzthoz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: pedig voltak ilyenek, akik visszaadták a mandátumukat, csak régen volt, még az mdf kormány idején. Mikor a fideszről kiderült a székházbotrány, akkor kilépett a fideszből Fodor Gábor, Ungár Klára (lehet, hogy többen, csak már az én emlékezetem is rövid), és ők bizony nem a függetlenekhez ültek át, hanem lemondtak az országgyűlési képviselőségükről.
@torró: Nem tartják a kapcsolatot.Melyik szégyelli melyiket?"Bizonyos tulajdonság,megnyilvánulás az asszociáció lényege"Hát az egész pali,úgy ahogy van.Tényleg ne riogass már az unokatestvérével,olyan rosszul aludtam!
@rodeo36

Én is ezt mondtam egy másik oldalon: MO-on általános választójog van ( tudomásom szerint, és annak aki nincs eltiltva )

erre most iratkozz fel?

a következő meg az lesz, hogy az egyik pártra leadott szavazat kettőt ér?

előre meg kell mondani, hogy kire szavazol ? Ha nem arra, akkor becsuknak?
@pjm:
Vállalkozni? Ebben az országban? Ma?
Vicc kategória apránként, mondom úgy, hogy magam is vállalkozóként dolgozom.
Pont a napokban beszélgettem egy ismerőssel (csak a jobbik, mondta nem sokkal ezelőttig, ma már a lócerkát emlegeti azoknak is), akinek van pénze (vendéglátásból él), nem is kevés, nem 1-2 száz a 7nulla előtt... Azzal már komolyan is lehetne kezdeni valamit. Ő is tudja. De...
Ki van zárva, mondta! Nem hülye, hogy egy ilyen gazdasági és adózási helyzetben bekockáztassa. Nincsenek és nem is szeretne politikai kapcsolatokat - az túl sokba tud kerülni, a maffia drágán dolgozik!
Megy a bankba, a tőzsdére, biztos alapokba, 20% körül hoz ki belőle mindig, az adózás egyszerű, nem szállnak rá azért ellenőrizgetni, nem bas.ogatják.
Ellentétben pl. a vendéglátásban messze, messze nem tud már jó ideje ekkora hasznot realizálni, állandóan változnak a szabályozások, minden hónapban 3-4 ellenőrzése van, az emberanyag egyre gyengébb, aki kicsit is jó, pillanatok alatt pattan Ausztriába, pláne nyáron, amivel nem tudod felvenni bérben a versenyt... Úgyhogy lófa.. és csillagfény - ahogy röviden összefoglalta, hogy miért nem vállalkozik. Ráadásul számtalan hasonló példa van az ismeretségben.
A vicc és a simán köztörvényes kategória közben a következő (spec.nálunk). A korántsem tehetős városi képviselők páran (a francba, hát nem fidesznyik ettársak pont), akik a közüzemi számláikkal is adósak maradtak és még egyéb érdekes "dolgaik" voltak (tudta az egész város), éppen több milliárdos kommunikációs, optikai kábeles, magán vállalkozást hoznak össze... Ja kérem, biztosan a tehetségük és a megtakarításaik tették lehetővé mindezt.
Don Lófas.t! Kis magyar politikai maffia.
@Fabius: Legalább egy kis romantikus love storyt is csempészhet bele... :-DDD
@torró: Kövérékkel is összejártok? ;-DD Ha ez Pápa ugye...
Olimpiai megnyitó? Másnál is összeomlott egy idő után az UPC? Az a szöveg jött jött a képernyőre, hogy nincs jel, a telefont nem vették fel, aztán később ugyanitt löktek valami egyenrizsát különleges időjárásról, meg nézzük meg az antennát - tökrendben volt, ma is működik - de akkor semmi, csak a földin jött be elég szarul. Szegény Bözsi reptetését is szellemképesen kellett nézni... Meg a londiner-szobaasszony-menetet.
@a szív fészkei: tányéros valék nekünk is, össze is zuhant az este, pingvineket néztem a mese csatornán, az ment :D
@ORGASMUSFORSCHER:

Ember te egy idióta vagy, de lehet hogy csak velejèig korrupt.

Mennyi közpènzt adott a Fidesz neked, hogy ennyire szereted ôket.

A Fidesz 1000-szer korruptabb mint a szocik. :(
süti beállítások módosítása