Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.27. 05:08 Fabius

Orbánt csúnyán lefejelték

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor demján sándor vosz

Demján Sándor elfelejtette bevenni a nyugitablettát tegnap reggel. Más magyarázatot félek találni arra, hogy nertársunk a vállalkozók szakszervezetében - akarom mondani VOSZ-ban - elragadtatta magát, és valami egészen furcsa kijelentés szalad ki a száján:

Hallatlan éleslátás, nem véletlenül az ország egyik leggazdagabbja ez az ember - mondhatnánk, ha nem tolakodna elő lelkünk mélyéről a kényszerképzet, hogy ez az ember most verbálisan lefejelte Orbánt, és leköpte szentséges unortodox jobbkezét.

orbán-demján.gif

A mondandója további része egy olyan ajándékhoz hasonlított, amit ugyan magával  vitt, de a szakadozott sztaniol alól kilátszott a szépen beköttetett vádbeszéd. Beolvasott Viktornak elhibázott MOL vásárlástól a bankok kivont töke állományáig, és ettől a hitelínségben szenvedő vállalkozásokig mindent. Tudtuk, hogy eljön a pillanat, mikor a nagyvállalkozóknak is csordultig lesz már a cipője ezzel a fosfelhővel amit ezek gazdaságpolitikának hívnak, mégis meglepő, amikor átszakad a gát, és kimondásra kerülnek az eddig kínvigyorral leplezett vélemények.

Meg is lepődött Viktor rendesen, ő a Parragh féle seggnyaláshoz van szokva, itt meg az arcába mondják szemrebbenés nélkül, mekkora marhaság volt a MOL részvényeket megvenni? Tátogott egy ideig riadtan, mint erőlködésben kifulladt kínai harcoshal az akváriumba esett piperetükörnek, majd lányos zavarában olyan belsőséges titkokat is megosztott amit csak a pinceszoba magányában Kádár koponyájának szokott. Aszongya a világgazdaságban Mariana árok mélységű átrendeződés van. „Reméljük, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni." Itt picit megriadt saját őszinteségétől és nem tette hozzá, hogy a korona ki van fényesítve, a rendszer végül is közel teljesen elő van készítve, és Erdő Péter is idestova két éve gyakorolja a koronázási éneket. A helyzet szörnyű, úgy gyorsulnak le minket a régiós országok, mint Honvéd védőket a dagesztáni középpályások. Úgyhogy jó lenne összefogni a nagyvállalkozókkal, mert ha valaki a választási kampányban tizenharmadik kiló kenyeret ígér embereknek tutira, akkor menthetetlenül felkapaszkodik a Fidesz a szopórollerre, és elskírózik vele a halálfasza irányába amerre arccal állítják a választók. 

 Aggódni nem kell, az erő megvan az összefogáshoz, az ilyen félázsiai szittya paraszt népség meg úgysem érti, hogy a skandináv országokban ezt nerezés meg nenyizés helyett önszántukból csinálják az emberek. Ezek itt elhiszik, hogy a gumicsizma sarkantyúval felcsúti népviselet, a ganédomb melletti szamárról meg, hogy unikornis csikó ami most kelt ki a rátóti csikótojásból. Központi összefogás kell nekik, mert ezek maguktól olyan hülyék, hogy azt sem veszik észre, ha visszavezeti a magánnyugdíj rendszert képletesen. Hogyhogyhogy? A tehetősebb rétegnél ott maradt a pénz az egykulcsossal, ami most kurvára hiányzik minden évben. De van megoldás, el kell venni tőlük persze nem adó néven, betolni 2-3 befektetési alapba, tőzsdézni kicsit az emberek pénzével, akik majd tíz év múlva mikor egy büdös fillér nincs belőle ahogy a magánnyugdíj pénzekből sincs, majd kapnak az államtól egy negyed addigra leselejtezett Hannoveri villamost, Ikarus pótkereket, vagy troli áramszedőt, az igazán elhivatottak egy Vitézy Dávid az orrát túrja kisplasztikát a Kerényi Művektől. Esetleg az összefogásnak lehetne egy új hivatalos dala a Himnusz helyett, már úgyis csak az maradt meg az avittas dolgainkból. Az alaptörvényben átírni két perc, utána meg úgy is itt az olimpia, ahol reméljük sokszor énekelhetné olimpikonjainkkal együtt a magyar nép az ismert strófát:

Divi-divi-devla vaker kell, jó vaker kell,
Divi-divi-devla vaker kell, jó vaker kell,

Tík vagytok parasztok dikmá szevasztok,
Tík vagytok parasztok dikmá szevasztok!

 

 

 

 

507 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr974681020

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az éhség előregisztrációja 2012.07.27. 21:20:50

Egyszerűen: mi van, ha nem regeltem és Orbán a választások előtt két nappal a Kanári-szigetekről hazatelefonál a HírTV-nek, hogy Vonával vagy Thürmerrel koalícióban is szívesen kormányt alakít?A válasz tiszta és világos: a voksomat akkor sem adhatom le...

Trackback: Félázsiából származik Orbán Viktor 2012.07.27. 14:36:41

“…félázsiai népség, mint mi…” – mondta. Nyilván ezt bizonyítja a rendszerváltás évében róla, szüleiről és testvéreiről készült archív fotó is. Félázsiai származásával Magyarország miniszterelnöke maga dicsekedett el a Váll...

Trackback: Paranoid téveszméket feltételez Orbánnál az ex-fideszes Fodor Gábor 2012.07.27. 14:29:29

A Fidesz alapítói közül nem Orbán az első, akin az elmebaj jeleit véli felfedezni a környezete. Fodor Gábor kijelentéseire azért érdemes odafigyelni, mert a Fidesz alapító tagjaként több, mint 25 éve ismeri Orbán Viktort, és láthatta a folyamatot, amel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: engem nem vakít el. Egy valamire való élelmiszert előállító üzemben minimum tökfödő. Óra, karkötő, fülbevaló, neklace, műanyag patentos köpeny nuku. Ha már beállt a termelésbe, akkor meg pláne
www.origo.hu/itthon/20120727-megis-kiadtak-hoffmann-rozsa-titkos-kutatasat-a-nemzeti-alaptantervrol.html
Kb olyan kérdések vannak benne, mint a nemzeti inzultációban.
"A felmérésben nem szerepel az a kérdés, hogy az emberek támogatják-e a NAT-ot. A kutatók azt kérdezték az emberektől, hogy "a fontosabb tantárgyak alapismereteit minden diáknak kötelező legyen-e megtanulni". Ezzel a megkérdezettek 96 százaléka értett egyet. Emellett szerepel az a kérdés, hogy tanulniuk kell-e a fiataloknak a János vitézről és az 1848/49-es forradalomról. Ezzel a megkérdezettek 74 százaléka teljesen, 21 százaléka inkább egyetértett."
@Fabius: És ki a szart érdekel? Talán a "hazáért" tetted? Mert olyan hangsúllyal tetted ezt a kijelentést, mintha. Pedig csak simán a pénzért/és/vagy mert nem szeretsz dolgozni. :). Nem kell "mártírkodni" baze'. :).
@dr. Bubó: Egy mikró busznyi félázsiai kan cigány tágítsa análisan a húgodat a muterod ravatalán!
Miért van az, hogy felőled mindig a sötétség jön?
Engem nem zavar rettenetes primitívséged, de fröcsögő szavaid elfedik gondolataidat (már ha vannak)
Valami nagy trauma érhetett gyermekkorodban, és ez az élmény személyiség torzuláshoz vezetett, amit az index posztjain rendszeres ordenárésággal próbálsz kompenzálni.
Szánalmas!
Sportolj, utazz, szórakozz, még előtted az élet, ne ragadj le itt!
@Fabius:

Nem kéne ebbe a jobbikos zsákutcába bemenni.
@Mr.Insurgens: érdekes hogy az erdélyi sikereik linkjénél jut eszedbe...

én felelsősséget érzek a közéletért... én egy nem átlagos félázsiai vagyok...

amig orbán és a többi bűnöző mérgezi a közéletet addig nem nyugszom...

ez amojan közéleti karítatív szolgálat... megnyugtat, hogy én megteszek mindent... időben figyelmeztettem mindenkit...

tudtad azt hogy aki erkölcsi válságban semleges marad az szintén bűnös? a közömbösség a táptalaj a hitványságnak...

köszönöm aggódásod, megyek is sportolok egy kicsit:)
@Mr.Insurgens: a sötétéség az nem belőlem árad.. én csak közvetítem a fides mafiát...

ha neked is átjött a mondandóm, akkor a primitívség hatékony nyelvezet volt...
@Piciki:

Igazad van faszorrú. Végül is nem muszáj nekem itthon vállalkozni meg adót fizetni. Lehetek én is igazihazafi bayerzsolt módra szlovákoknál adózó céggel és rendszámmal.

De gondolom versenyezni te se akarsz, vagy büszkélkedni mennyit raktál "hazafiként" a közösbe. Csak a pofázás megy neked is.
@aritus:

Ókovács csinált valamit a botrányokon kívül?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jókovács az a flegma műsorvezető a hírtvn? aki bezsélgetni szokott bár utobbi időben 3asban?
@Fabius: Egyetértek viszont szerintem neked is volt már olyan kommented vagy posztod amire később leírtad, hogy csalódtál az illetőben. Ugye ez azért fedi a valóságot?? :)
Demján tata csak adja vissza a népünknek járó 50 miliárd forintot, amit tőlünk lopott össze, aztán mars ki!
@Gábriel angyal:

Igen, velem is megesett, hogy nem az lett valakiből vagy valamiből amit vártam. Az ilyenek általában ez első fülest tőlem kapják.
a választás előregistrációja a kormányhivatalokban (járási) lesz lehetséges...

előzetesen időpontot kell majd kérni. mindenki időpontot kap...
persze a fides pártpolitikus a kérelmeket összeveti a kubatov listával...
a megnehezített eljárásban a fides közeli szavazók haverság alapján előnyt élveznek...
a többiek meg demokraták, vagyis kivárják a sorukat... így elbukják a szavazást...

még nyitott kérdés hogy a választásokon egy jelölt lesz e? vagy egyáltalán erre szükség van e, hiszen "félázsiai málészáj" szeméjesen is képes kijelölni a legmegfelelőbb ogy képviselőt... pl a választás lehetne egy esti borozás keretében a felcsúti kastéjban...

2030-ra a félázsiai hejzetből felemelkedve elérjük a tejjes ázsiai szintet... majd következik a félafrikai... és így tovább...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hogy csinálhatott volna, mikor egy tahó.
Leszebb öröm a káröröm, szóval én nagyon örülök, hogy ezt a 3 szarzsákot menesztik. Remélem folytatódik, hogy a forradalom felfalja gyermekeit. Kezdőrött Nyitraival, Selmeczivel, most ez a 3.
@dr. Bubó: Egy plasztikázott seglyuknak a mondanivalója is hasonló lehet sólet- gerslivel után!
Saját elcseszett kis életedet próbálod itt vetíteni, és valami közéleti élharcos szerepében próbálsz pózolni.
Pedig csak egy felfújható, eldobható, száz százalékban lebomló zokni báb vagy!
Sajnálom, hogy ezt tőlem kellett megtudnod, ez a környezeted mulasztása.
A sport az valóban segíthet rajtad. Drukkolok.
@dr. Bubó: ez nagyon jó gondolat, hogy a járási hivatalban lehet "feliratkozni". Utazni kell, sorbaállni, csupa öröm és boldogság. Pont mint a manyup nyilatkozatnál.
@Mr.Insurgens: anyázás hejett most a tahótlanítóhoz fordulok...

ajánlom neked is legközelebb és akkor nem zavarlak... hello
Igazából nem értem miért megyek bele ebbe a játékba,de már számtalanszor leírtam,most viszont felajánlom az Orbán-t cigányozóknak, itt lakik mellettem az unoka testvére. Álljanak elé és mondják a szemébe,hogy cigány. A továbbiakért nem vállalom a felelősséget.
Amúgy meg, hol a f.....mba voltatok a felháborodásotokkal amikor a másik két párt lopta szét az országot és vitte a teljes csőd szélére? Mondjuk itt üvöltöttetek de akkor is az Orbánra:)) Jó takarítsátok el És akkor? Jön a Bajnai? És milyen csapattal? A bánatos t..m, mindegy nektek ki van hatalmon, egy a lényeg hogy itt kiélhessétek a hülyeségeteket. Bárki aki nem azt fújja ami nektek tetszik, az hülye Orbán fan. Függetlenül attól, hogy max leírta a véleményét.Ez a ti /igen kisbetűvel, a nagyot ki kell érdemelni/ hozzáállásotok semmivel sem különb az orbáni "nekem van igazamtól". Nem is értem hogy nem vagytok valami miniszteri állásban. Milyen frankón lehetne benneteket is szapulni:)))
@Fabius:
Ja, Csanádra emlékezem most, hogy bajban van szegény.
Emlékezetes volt a második kerületi Lövőház utcai tüntetés, ahol mondta vala az ő népi-nemzeti ajka:
"Nyolc év után itt az ideje, hogy a magyar társadalom minősítse le az Európai Uniót, egy népszavazás által"
Tökös!? Aztán a nemnáci érdeklődők attól is okádtak, mint Réka az ápdét savóitaltól, hogy:
" A jó édes anyjuknak magyarázhatnak..." Nem tudom ki emlékszik erre, de az tény, hogy ezt röfögte.
Az a legszebb az egészben, hogy ezt a parazitát az Unió adófizetői, havi 6300€ javadalmazásban részesítik.
Szerintem regisztráljunk és küldjük a picsába!!!
A felhívás nem Neked szól, megteszed magadtól is. Azoknak, akik a "micinájjak" toszasággal várják a sült turult.
Lehet, hogy berepül, de kurva rágós lesz.
El kell menni kirúgni a tetveket, erre egy megoldás van a mai állás szerint: először is a regisztráció, ha már a nyakunkba baszták. Persze világos, hogy miért. De ez egy újabb poszt témája, ami szerintem nem marad el.
Én hajnalig tudok hányni, van miért. De kíváncsian várom...
@Fabius: Igazad van. Közben eszembe jutott, hogy eddig senki nem volt még hajlandó vissza adni a mandátumát. Bokrostól, Sziliig, Endrésiktől Pőszén át Csanádig. Cuki hogy a zsíros bödönhöz ragaszkodás mennyire nem párt függő. :)
@torró:
Nem vagy rendszeres olvasó.
Ha követnéd a posztokat, akkor tudhatnád, hogy aza fújabelemjönki oldal is le lett baszva, elég rendesen. Tájékozódj, mielőtt megkapod a jelzőt, jó?
Szerintem az elozetes regisztraciot elkaszlja az eu, a csuti torpecigany ketharmada a lofaszt sem erdekli a civilizalt vilagban.
@torró:
1.Orbán Viktor nem cigány.A fater,az igen.
2."hol voltatok,amikor a másik két párt lopta szét.."Hát azért lett a kétharmad,mert azt ígérte a nem cigány,hogy ennek vége lesz.Vége is lett,mert most a másik szemét bagázs lopja szét a maradékot.
@Gábriel angyal: Kapzsiság az az. Ez nem párt, bőrszín, vallásfüggő.:D
@Knósszosz: Hali Knóssz! Bocs az offért de ezt láttad már??? Nálunk még az egyetlen nemzeti légitársaságot és szétbaszták a lengyeleknél meg új is indul. :((

adbuzzer.wordpress.com/2012/04/28/olt-express-is-a-new-polish-airline-that-aims-to-conquer-the-skies/

Az alábbitól pedig végleg sírni tudnék. :)

www.facebook.com/photo.php?fbid=450237758331852&set=a.171475612874736.35508.164787126876918&type=1&theater
@Gábriel angyal: Miért gondolod, hogy valaki diplomásan jobb döntést hoz?! A józan ész nem iskolai végzettséghez kötött. Ez nem az iskolázottságról szól, hanem a népesség azon etnikuma ellen, akik botrányosan aluliskolázottak, zömmel önhibájukon kívül. Ezért mondtam, hogy dórika cigányozik. De az, hogy ezzel a saját iskolai bázisát is ekézi, ahhoz már nem elég értelmes dóra asszony. De hát nem is az eszéért szeretitek őt, igaz? Ő a jobbik pinup girlje.
@Fabius: Ezt láttad már?? Novák ismét helyrerakja Csanádot.

barikad.hu/novak_elod_brusszelbe_vezet_a_hazugsagspiral-20120727

"a Jobbik Országos Elnöksége hétfői ülésén reményeim szerint visszahívja Csanádot mandátumából, hogy aztán esküje szerint eleget tegyen a képviselőségről való lemondásnak. Fájó lépés, de az elnökség rendelkezésére álló, újabb bizonyítékok alapján különösen indokolt ez..."
@becike4: Nem cigányozd, mer jönnek a rokonyok, meg a szomszédaik, aztán szétcsapnak.
Háááát. Piszok meleg van. Még az elme is megbomlik! Hűtőbe vele! Vagy csináljunk belőle velőrózsát.
@Gábriel angyal:
Off, de csak picit, aztán...
Kíváncsi vagyok, mekkora üzlet lesz Varsóból Keflavikba repülni. Majd meglátjuk. Viszont a többi desztináció rendben. Viszont a Lógéza látványától egy repülős egyet tud tenni: brühühühühü...
Az a bontó ámerikába, ahol lencsevégre kapták.
Siralmas, erre az országra is valami ilyesmi vár, ha nem rúgjuk seggbe a seggfejeket.
@Fabius: Jahahajj, Bugyula is veszve van!! Ezt már nem bírom ki.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Olvasta már Gábrielünk a lehet, hogy nem is a Péntek cigány az aljas erőszaktevő gyilkos című nemzeti internetfigyelő-cikket???
@Fabius: Arról még a dörzsibb Morvai Szentanyájuk sem mondana le. CSanci a Média Markt-reklámembere: Mert hülye azért nem vok
@Knósszosz:

Az a Lövőház utcai beszéd megér egy tanulmányt a ma tükrében.

A regisztráció olyan evidencia amit mondani sem kell. Meg kell verni Viktort a saját hülyeségével. Ezzel a választási rendszerrel kicsit kikapni nem lehet. Úgyhogy a feladat adott.
Knósszosz!
Az hogy nem írok ide, nem azt jelenti, hogy nem is olvasom.Sőt! Lehet hogy hülyén hangzik, de általában mindenki hozzászólását elolvasom.
Itt van rögtön a jó példa, Pan Modry. Most írom le az Orbán unokatestvérével kapcsolatos dolgot, neki változatlanul "törpecigány" marad.És látom ékezet nélküli gépe van, amit "általában" azok használnak, akik kint robiznak.Mondjuk nem is ez a lényeg.
A lényeg az, hogy az előző kabinet azért elgondolkozhatott volna azon, volt hozzá állítólag elég sok elemző emberke,miszerint ha így elcseszik akkor az Orbán könnyű szerrel szerez kétharmadot. És mostanában nem lesz olyan párt aki ezt megfejeli.Így Orbán óriási sanszot kapott, persze kérdés hogy fogja elkótyavetyélni, hogy jó pár évre bebetonozza magát. Jövőre lesz egy kis eresztés a gyeplőn. Kis pénzmag szétszórás és meg van ágyazva. Ennyi!Ez az IMF színjáték arra jó, hogy jövőre lesz a lóvéból valami, amiből meg lehet venni a szavazókat! Én meg lassan letakarodok, mert nekem dolgozni kell ha kaját akarok venni!
@keresztanya fabi(en): MAttolcsynak essünk neki izibe!! Még ő is repülhet??? Mondd, hogy neeem!!

Anikó asszony meg minek nem vesz sapit egy kenyérgyárban, basszus????? Vihogva hajazza teli a bucit. (Stefike képe az ömlengészete alatt.)
@Fabius: Meg még erre is nagyon kíváncsi leszek. :))

www.jovonk.info/2012/07/27/szegedi-nem-mondott-le-poziciorol

"a Magyar Nemzet Online-on megjelent ugyanis a teljes változata annak az oldalunkon közölt felvételnek, melyről Szegedi aztán azt állította, hogy manipuláltan lett megvágva. Hát, a vágatlan verzió sem kevésbé kompromittáló, sőt abban még Szegedi titkosszolgálati kapcsolatairól is szó esik – saját szájából! Ha már a Jobbikon túl nem láttok, Novák rámutatott, merre is vinne az önzetlen ragaszkodás útja: irány plakátolni! De Szegedi még a plakátolásról is lemondott…

A kapzsiság felülírja a józan észt. Érthetően közöltük: azután már csak a gazdasági bűncselekmények leleplezése van hátra (legalábbis Szegedit illetőleg), közöttük az EU-s harácsolás. Bezárkózni a tűzcsapáshoz bemért házba…"
@Schindlеr Pistája: Messziről jött ember, azt mond, amit akar. Hagyd a fenébe.
@Fabius: Ugyan már, nehogy már azt hidd, hogy szegény silicon belátja, hogy ő hollandiából nem kompetens arról ugatni, ki milyen értéket állít elő kicsi hazánkban. Ez már csak így szokott lenni egynémely külföldre szakadttal. Hirtelen rajongani kezdenek viktorért és magyarabbak lesznek szent istvánnál. Te pedig kis betolakodó illegális bevándorló leszel.
@Gábriel angyal:

Egy ember van azért aki a vállalhatatlanná vált pártját elküldve a picsába a mandátumát is visszaadta. :-)

Tudod-e ki az?
@a szív fészkei: kereszrszemessel.
Stefkének megírtam a véleményem
@Gábriel angyal:

Csanád lépett önként valamit, hátha megússza. Most a párton a sor. Ettől az ügytől függ hogy fognak az eddigi szimpatizánsok hozzátok állni.
@Fabius: Novák reakcióiból úgy látom ezt most ők is látják.
@torró: Az emberek zsigeri ellenérzése a regnáló kormány ellen megfejelve egy kis JÉZUS ISTEN A POLITIKUS HAZUDIK, ILYEN NEM VOLT A VILÁGTÖRTÉNELEMBEN EMBER, IRÁNY A RUDIAUTÓMATA kampány után nem sok esélyük maradt. Amellett, hogy nem ők voltak a legélesebb kés a fiókban a kormányok közül. Valljuk be, szarok voltak, egész Bajnaiig. És kihez fordul amnéziájában a magyar?! A cseppet sem tisztességesebb, kevésbé lopkodós, de hirtelen szent és bölcsek köve egyedüli tulajdonosához, a fideszhez?! Ha arra nem volt gusztusa, mert ő heilezni szeret és dögöljön meg a szomszéd, mert tuti cigány, zsidó, vesszen trianon, ott volt a fidesz náciőrse. A kiábrándult liberálisoknak egy igazi fincsiség jutott egy nemzöld zöld párt. Hát így jutottunk ide. Ezt pedig mindig leírták itt is, máshol is. Sőt még mind a mai napig pörgünk ezen, és ekézünk minden pártot. Úgyhogy nem fair a blog szemére lobbantani, hogy itt nem ekézték a szocikat, mert az nem igaz.
@Fabius: Basszus igazad van. Ha jól rémlik Fodor Gábor. :)
@Fabius: Azaz, kielégítik -e a borsodiak radikálisabb igényét, vagy megpróbálják őket betagolni a Nagy Bársonyszék Projektbe. Mert csanáddal nem az a baj, hogy zsidó (fogadjunk, hogy az elejétől tudtak róla, hisz neonáci pártot gründolni jó biznisz, akik veszik a gagyi kínai bizbaszt mint a cukrot), nem az, hogy korrumpált (fogadjunk, hogy utasították, hogy vegye meg kilóra a faszit, hogy csend legyen), hanem az, hogy nem vált be, mint a nagy borsodi konszolidáló.
@Fabius: Annyira nem ismerem az EU képviselői szabályokat, de gondolom ha Csanád nem akar visszajönni a párt sem tudja hazahozni még akkor sem ha visszahívja. Vagy tévednék?
Bokrossal is ment az emdéefes huzavona de azóta is kint van.
becike4!
Ez nem vicc! Az Orbán nagybátyja itt lakott, már meghalt, de gyerekek, ezek nem cigányok.Hacsak nem bizonyos, tulajdonság megnyilvánulás az asszociáció lényege.De mint mondtam szívesen megismerkedhettek vele. Aztán lesz ami lesz.De ami lényeges,szinte nem tartják a kapcsolatot.
Úgy ahogy mi sem találkozunk a Ferivel: Csak a Kató nénivel. És most erre a szomszédságra varrjatok gombot. Lehet hitetlenkedni .Ilyen paradox az élet!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Engem időnként határozottan szórakoztat a tévképzet amivel megküzdenek: ilyen blogot romkocsmai unatkozó egyetemisták és/vagy munkanélküli értelmiségiek, esetleg semmirekellő újságírók álruhában írnak.

Szeretem lehozni a földre őket. :-))
Az igazság vége

A totalitárius államhatalomnak rá kell vennie az embereket, hogy magukévá tegyék a hatalom által kijelölt célt. Mindezt a propagandagépezet segítségével érik el. Ezekben az országokban a propaganda nagysága és jellege eltér a szabad országokéhoz képest. Itt ugyanis aláássák az embereknek az igazság iránti tiszteletét. Nem csak véleményt, hanem a tények sajátos értelmezését is a befogadó fejébe kívánják verni. E sajátos értelmezések végül tudományos elméletekké válnak, amelyek doktrínája az élet minden területe felett uralmat gyakorol.

A propaganda elhiteti az emberekkel, hogy az általa képviselt értékek azok az értékek, amelyeket maguk az egyének is vallottak, csak korábban nem értették meg teljesen. A totalitárius államokban is korlátozás nélkül használatos a „szabadság” szó, de teljesen átírt fogalmi tartalommal. E jelentéstorzulás az olyan szavak esetében is végbement, mint az „igazság” vagy a „jog”. A totalitárius rendszer az ott élők nyelvét is megmérgezi.

A feladat neheze nem az, hogy a nagy többséget meggyőzzék – emellett a kritikai érzékkel rendelkező kisebbséget el kell hallgattatni. Minden nyilvános kritikát és kételyt el kell nyomni, mert az aláássa azokat a szent célokat, amelyeket elvileg mindenkinek vallania kellene. A médiában és az oktatásban csak a hatalom által elfogadott nézetek hangoztathatók; a kedvezőtlen összehasonlítás ugyanúgy cenzúrázott, mint a kétely vagy a magánvélemény. A szabályozás a tudományt is eléri, a jog, a történelem és más egyéb tudományát is a maga képére formálja. Még a legelvontabb területeken – a kvantummechanika, a biológia, a statisztika stb. – is az átpolitizáltság figyelhető meg.

A totalitarizmus elítél minden önmagáért való vagy cél nélküli emberi tevékenységet. A művészetnek és a tudománynak már nem az igazságot, hanem az állam céljait kell szolgálnia. Az igazságot már nem kell megtalálni – azt már a hatalom hozza létre és nyújtja át az alávetetteknek.

A legszörnyűbb: a szellemi szabadság megvetése, amely a liberális demokráciák gondolkodói közt is sokakban megnyilvánul. Nem csupán nem tekintik elítélendőnek az elnyomást, hanem még követelik is.

Igaz azonban, hogy a gondolatszabadságra a társadalmak egy csekély kisebbségének van igénye; a tömegek ritkán képesek a független gondolkodásra, nekik meg kell mondani, miben kell hinniük. De milyen jogon nevezi ki magát bárki is arra, hogy az ő saját eszmevilágához igazítsa a társadalmat? Az individualizmus éles ellentéte az effajta intellektuális önhittségnek.

Részlet. (Friedrich_A_Hayek_ut_a_szolgasaghoz)
@Gábriel angyal:

Bingó! A geciliberális :-D Van pofája egyedüli példának lenni ;-)
De szóba se jöhet Skandinávia, csak a jó öreg Ázsia... :-)

Különben van egy másik olvasata is a Demján-szövegnek.
www.kapitalizmus.hu/content/orban-es-felazsiai-termelesi-mod
Queenpin lecsekkoltam Alfonsine !
Nekem azzal nincs bajom ha ekéznek valakit aki megérdemli, kell is. Csak akkor legyünk egyformán kritikusok, és kicsit kulturáltabban. Mondom én aki az előbb kiengedte a kézi féket.Az igazság az,hogy annyi olyan dolog zajlik a háttérben, amiről csak sejtések vannak, ami nem mindig lesz látható és ezért a dolgokról csak fél igazságokat tudunk kreálni.
@Fabius: Én még a nem értem fázisban vagyok. De dolgozom hogy eljussak, a te szintedre.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Megmondom őszintén engem ebben az ügyben engem egy dolog érdekel igazán, és ez nem Szegedi származása.

A korrupt rohadékot takarítsa ki a sorai közül minden párt. Legyen evidencia, hogy ne férjen bele a mutyi, és ezt szélsőbaloldaltól szélsőjobbig érezze magára nézve kötelezőnek mindenki. Ha megteszik nem érdekel Novák Emőkének vagy Gyurcsány Ferikének fogják hívni a kirugdosót, én támogatni fogom.
@torró:
Rendben, köszi!
De Don Vittorio ezt a sanszot nem fogja el kótyavetyélni. Minden lépése arról szól, hogy megtartsa a hatalmát. Egy fordulós választás (ami már be van égetve), aztán a mostani regisztrációs balhé, és lehetne még sorolni. Kérd meg Fabiust, ebben Ő jobban otthon van. Nekem egyszerű parasztnak az jön le, hogy megint kibasznak velünk. Fasza nekik, hogy az elképzeléseik szerint a regisztrációs izével, akár kisebbségileg is választást nyerhetnek. Nekem tele van a tököm az EU-val is, megmondom őszintén. Az a gittegylet is odabaszhatna a törpének, hogy ezt azémámégsehaver! Várom a fejleményeket, mert ha van tökük, akkor megteszik. Ha nem, akkor csomagolok...
@Gábriel angyal:

Nem tudják visszahívni, ha nem akar visszajönni.

De egyáltalán nem mindegy megpróbálják-e, tesznek-e erőfeszítést az ügyben, elhatárolódnak-e hivatalosan Szegeditől kimondva azt, nem a Jobbikot képviseli Brüsszelben.

Ezer meg egy módja van egy képviselő ellehetetlenítésének. Kérdés mit lépnek meg ezekből.
@torró: Mostanság annyira nem, de 2010 januárjától 2011 márciusáig olvashattál hogy is mondjam, fék nélküli dolgokat. Ma már sokkal civilizáltabb az egész.
Közben az élő Duran Duran koncert után kezdődik az olimpiai megnyitó is. :)
vörös meteor!
Ezzel kívánok mindenkinek szép álmokat!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ma már reggeltől "követendő példa" vagyok, mondom én, hogy sikersztori ez a nap, ha te is lányom, Alfonz :-D

Ezzel e megnyugtató tudattal megyek olimpia megnyitót nézni.
@Fabius: Értem köszi. Szerintem ezeket meg fogják lépni. Igazából a jövőnk.info-s csemegékre leszek még kíváncsi, amit már meglebegtettek.
Knósszosz !
Te is tudod, Hogy kell a kiszolgáló személyzet egy hajóra. Egy kicsit kekeckedik,de tudják azok is, Orbán kötéltáncos, hát adnak neki egy darab spagit. Aztán vagy megtartja vagy nem.
@Knósszosz: Nem akarlak elkeseríteni de nekem úgy tűnik az EU leszarja viktort. Elég bajuk van nélküle is.
"Miniszterelnök úr, nincs unortodox gazdaságpolitika."

hát igen... "a tények makacs dolgok" különösen ha demján mondja... pár tíz/száz milliárddal nyomatékosabb a szava mint 10 közgazdász professzoré...
@Fabius: Adott, és én meg teszem.
Mi a faszt tudok csinálni azon kívül, hogy elküldöm a fülkében a picsába? Hagyjuk a lámpavasat, az csak oda vezet, ahonnan nincs visszaút. A kibaszott demokráciát azért találták ki, hogy Bibót idézve: "leválthassuk a seggfejeket, akik károsak a demokrácia intézményére"
Nem szó szerint, de a lényeg benne vagyon. Ezek a poloskák a Bibó kollégiumban szocializálódtak, ott rúgtak be, mindent elfelejtettek?
Nem!
Ez másról szól, azt meg tudjuk..
Jó éjt!
@Anti Anyag:
"Ugyanolyan magyar mint te vagy, csak ő éppen külföldön él és ott teszi le az asztalra amit le kell. "

Ezzel nincs is gond, de akkor annak az asztalnak a terítésébe szóljon bele!
@Anti Anyag: Ez kell itten, hazajönni, vállalkozást kezdeni, fizetni az adót, nem keveset és NEM foglalkozni a politikával, vagyis hogy kevesebb legyen az adó és a korrupció, többet érjen a befizetett pénz és ne vegyék le a közgépesek. Mintha a fingesz propagandát hallgatnám. A ne foglalkozz a politikával Kádár jelmondata is lehetett, ott is csinálta a párt a politikát, a köznép meg dógozgatott egy keveset a munkahelyén, az onna lopott anyaggal meg mint a barom a fusiban. Gratulálok az üres fejedhez.
"mint erőlködésben kifulladt kínai harcoshal az akváriumba esett piperetükörnek"

na ezen kicsit kiakadtam... kiknek a blogját rakják ki a zindexes atyaistenek a kezdőlapra???

a lecsúszott bölcsészhaverokét????

baromság az egész...

gyurcsányi and co. nem barmolt össze mindent???

kuncze elvtárs??? pető elvtárs???? demszky 20 éven át városromboló elvtárs????

nyugodtan alszanak téli álmot az összelopott milliárdokon...

ez hogy a kúrva istenbe SOHA nem zavarja a blogolókat????????

mocskos liberális banda

fidesz forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"kuncze elvtárs??? pető elvtárs???? demszky 20 éven át városromboló elvtárs????
nyugodtan alszanak téli álmot az összelopott milliárdokon...
ez hogy a kúrva istenbe SOHA nem zavarja a blogolókat????????"

Engem speciel kurvára zavar. Fideszforevered ígért elszámoltatást is ha jól emlékszem, azóta ebben is csak lapulás van mint szar a fűben és néha egy kis uncsi szájkarate.

Szóval a „nagy szavaké” volt az elmúlt két év, amelyek nem az előttük való 20 év lezárását hozták, hanem azok „megkoronázását”.:(
@Gábriel angyal: Demszky-t sokan szidták, és nem is mindig ok nélkül. Én is. DE. Demszky vezetése alatt a főváros működött. Akármilyen kormány is volt közben hatalmon.Ellenszélben is működött.
Tarlós elvileg honi pályán, baráti kormányzattal nem képes működtetni a várost. Az átnevezéseket ne tekintsük működésnek persze. S nem húsz éven, hanem sznte husz hónapon át sem.
Amúgy a politikusok lehet, hogy in global lopnak. Ha a FIDESZ évi 8%-os növekedést tudna gründolni (nem ígérn, hanem megtenni), és évi 4-5%-al nőne a reálbér ezáltal, mindenki magasról tenne rá, hogy Orbán vagy Rogán hol nyaral. Sőt arra is, hogy vannak-e egyáltalán.
@ORGASMUSFORSCHER:

Ha csak kicsit akadtál ki akkor valamit elbasztam.

De ma ilyen versengős hangulatban vagyok, úgyhogy licitálhatsz. Én elküldtem Gyurcsányt is a picsába nyilvánosan:

varanus.blog.hu/2010/05/07/menj_a_picsaba_feri

Linket, hogy te is megtetted. Vagy pofa sutba kisfiam.
@Gábriel angyal:

Lemaradtál? Budigyuszi elvtárs és a felszámolási hivatal felszámolásra - hehe - kerül augusztus végétől.

Ennyi volt.
@ORGASMUSFORSCHER:

Ahogy elnézlek életed egyetlen orgazmusa volt mikor Viktor elsült a szádban. Ez még nem baj, csak össze csöpögtetsz vele mindent ahelyett hogy lenyelnéd.
@Knósszosz:

Azt tudod csinálni amit mindenkinek kéne: a megfogalmazott elvárásaidat közölni azokkal akikre esetleg szavaznál.

Egy dolog ne legyen: ne adjuk olcsón azt ami nélkülünk nincs. Kormányt váltani szavazók nélkül nem lehet.
@Fabius:
ha valaki nem regisztrál akkor elveszíti alanyi jogon járó állampolgári jogát arra, hogy odasétáljon az urnához és beledobja "keresztelés" után?

vagymijafasz?

al kot mány-t változtattak vagy csak belefingtak a nulláslisztbe?

brühühühühühü
@rodeo36:

Ahogy mondod, tervben ez van. Aztán meglátjuk mi lesz ebből tényleg.
"Ingyen senki nem hülye!" Van annyi pénz, amiért "korpás a fejem"
Abszurd mese

Hol volt, hol nem volt az állami vagyon. A moszkvai világbirodalmon túl, az átláthatatlan privatizációs üveghegyen innen, a nagy varázslók korában eltűntek a gyárak, üzemek, kastélyok, földek, erdők az állami tulajdonból.
Az elvarázsolt ország, nevesincs királysága (nem király a neve, de a királynál is nagyobb a hatalma) kedvenc, sőt kegyenc miniszterére bízta az állami birtok (f)osztogatását. Kopasztották is az államot, mint Márta asszony a vasárnapi húslevesbe való tyúkot, forró víz nélkül.
Rózsa Sándor és a világ valamennyi, valaha volt útonállója szájtátva bámul ránk, hogy ez lehetséges? Elvenni a vagyont azzal, hogy az Államé, mindnyájunké, kicsit pihentetni, aztán magamévá tenni aprópénzért, mint az olcsó utcalányt. Mindezt a jog, és az állam palástja alatt.
Az útonállás magánvállalkozásban soha nem lenne ennyire „hatékony”. És mindezt a magánvállalkozás elsődlegessége jelszavával! A lényeg: mindent jól összezavarni, akkor lehet igazán sikeresen a zavarosban halászni!
Az ostoba becsületesnek meg: „száraz tónak nedves partján, döglött béka kuruttyol! Te meg bámulj, okos e vagy szemérmetlen "Alkalom kihasználó"
@a szív fészkei:

Ez egy érdekes adalék a holnapra tervezett földposzthoz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: pedig voltak ilyenek, akik visszaadták a mandátumukat, csak régen volt, még az mdf kormány idején. Mikor a fideszről kiderült a székházbotrány, akkor kilépett a fideszből Fodor Gábor, Ungár Klára (lehet, hogy többen, csak már az én emlékezetem is rövid), és ők bizony nem a függetlenekhez ültek át, hanem lemondtak az országgyűlési képviselőségükről.
@torró: Nem tartják a kapcsolatot.Melyik szégyelli melyiket?"Bizonyos tulajdonság,megnyilvánulás az asszociáció lényege"Hát az egész pali,úgy ahogy van.Tényleg ne riogass már az unokatestvérével,olyan rosszul aludtam!
@rodeo36

Én is ezt mondtam egy másik oldalon: MO-on általános választójog van ( tudomásom szerint, és annak aki nincs eltiltva )

erre most iratkozz fel?

a következő meg az lesz, hogy az egyik pártra leadott szavazat kettőt ér?

előre meg kell mondani, hogy kire szavazol ? Ha nem arra, akkor becsuknak?
@pjm:
Vállalkozni? Ebben az országban? Ma?
Vicc kategória apránként, mondom úgy, hogy magam is vállalkozóként dolgozom.
Pont a napokban beszélgettem egy ismerőssel (csak a jobbik, mondta nem sokkal ezelőttig, ma már a lócerkát emlegeti azoknak is), akinek van pénze (vendéglátásból él), nem is kevés, nem 1-2 száz a 7nulla előtt... Azzal már komolyan is lehetne kezdeni valamit. Ő is tudja. De...
Ki van zárva, mondta! Nem hülye, hogy egy ilyen gazdasági és adózási helyzetben bekockáztassa. Nincsenek és nem is szeretne politikai kapcsolatokat - az túl sokba tud kerülni, a maffia drágán dolgozik!
Megy a bankba, a tőzsdére, biztos alapokba, 20% körül hoz ki belőle mindig, az adózás egyszerű, nem szállnak rá azért ellenőrizgetni, nem bas.ogatják.
Ellentétben pl. a vendéglátásban messze, messze nem tud már jó ideje ekkora hasznot realizálni, állandóan változnak a szabályozások, minden hónapban 3-4 ellenőrzése van, az emberanyag egyre gyengébb, aki kicsit is jó, pillanatok alatt pattan Ausztriába, pláne nyáron, amivel nem tudod felvenni bérben a versenyt... Úgyhogy lófa.. és csillagfény - ahogy röviden összefoglalta, hogy miért nem vállalkozik. Ráadásul számtalan hasonló példa van az ismeretségben.
A vicc és a simán köztörvényes kategória közben a következő (spec.nálunk). A korántsem tehetős városi képviselők páran (a francba, hát nem fidesznyik ettársak pont), akik a közüzemi számláikkal is adósak maradtak és még egyéb érdekes "dolgaik" voltak (tudta az egész város), éppen több milliárdos kommunikációs, optikai kábeles, magán vállalkozást hoznak össze... Ja kérem, biztosan a tehetségük és a megtakarításaik tették lehetővé mindezt.
Don Lófas.t! Kis magyar politikai maffia.
@Fabius: Legalább egy kis romantikus love storyt is csempészhet bele... :-DDD
@torró: Kövérékkel is összejártok? ;-DD Ha ez Pápa ugye...
Olimpiai megnyitó? Másnál is összeomlott egy idő után az UPC? Az a szöveg jött jött a képernyőre, hogy nincs jel, a telefont nem vették fel, aztán később ugyanitt löktek valami egyenrizsát különleges időjárásról, meg nézzük meg az antennát - tökrendben volt, ma is működik - de akkor semmi, csak a földin jött be elég szarul. Szegény Bözsi reptetését is szellemképesen kellett nézni... Meg a londiner-szobaasszony-menetet.
@a szív fészkei: tányéros valék nekünk is, össze is zuhant az este, pingvineket néztem a mese csatornán, az ment :D
@ORGASMUSFORSCHER:

Ember te egy idióta vagy, de lehet hogy csak velejèig korrupt.

Mennyi közpènzt adott a Fidesz neked, hogy ennyire szereted ôket.

A Fidesz 1000-szer korruptabb mint a szocik. :(
süti beállítások módosítása