Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.25. 05:13 Fabius

Orbán beleragadt a kádárizmusba

Címkék: fidesz felsőoktatás orbán viktor ellenforradalom kádárizmus

Mondom én, hogy Viktort szívatja a habonyárpi, - vagy elment nyaralni - mert Kedves Vezetőnk továbbra is tündököl saját, Mondd ki habozás nélkül ami eszedbe jut - one man showjában. A gondolatmankót jelentő habony nélkül meg úgy esik ki a polgári demokrata szerepéből, mint egyszeri Bibó kollégista a kacsatáncból, két alkoholos filc belsejének kiszippantása után. 

Kísértet járja be az országot, az ellenforradalom kísértete. Ott vannak a szemetek Alkotmánybíróságtól Miniszterelnöki hivatalon keresztül Pokorni Zoltán irodájáig mindenhol, és a "célvitából eszközvitát" csinálva a frászt hozzák az "öreg partizánra az úttörők előtt".  Pedig a kormány világosan elmondta: a cél szentesíti az eszközt, a picsába már! Mit lehet ezen nem érteni? Kitűzik és elérik, egyszerű ez. Hogy közben átgázolnak csip-csup apróságokon - aktuális példaként a felsőoktatáson - nem számít, hiszen a részletekben elveszni, a jövő nemzedékének sorsát meghatározó rendszert gondos aprólékossággal megtervezni és felépíteni liberális ármánykodás. Ez így jó, ad hoc himihumi a felvételi jelentkezések előtt két héttel, hogy minden zavaros és bizonytalan legyen, a visszavágott keretszámokat el kell intézni egy adósmentő kormánynak annyival, hogy vegyél fel diákhitelt harminc évre, oszt jónapot. Akik ezt nem helyeselték azokat Pokorni Földreköpő Zoltánnak és Szabó Aggályoskodó Máténak hívták, de tegnaptól van nekik új gyűjtőnevük: ők az ellenforradalmárok. 

Olyan ismerős ez az ellenforradalmározás, nem? Hol és kitől is hallottuk ezt? Ja, megvan, maga Kádár elvtárs kezdte használni 1956. november 11-i beszédében: 

"A másik út: minden erővel, a szovjet csapatok segítségét is igénybe véve, gátat vetni az ellenforradalmi hullámnak, megvédeni munkásosztályunkat, parasztságunkat, egész népünket, népi demokratikus rendszerünket, szocialista vívmányainkat és jövőnket a megsemmisítéstől, helyreállítani törvényes és alkotmányos rendünket, a békés normális életet, a jogrendet és hozzálátni égető és fontos kérdések megoldásához, a sebek begyógyításához, új és szebb életünk kiépítéséhez…"

 Ha kiveszed belőle a szovjeteket a tartalomból visszaköszönnek a NER-ben használatos szólampanelek is. Kádár itt kezdte, majd az 1957. május elsejei beszédben kiteljesítette az ellenforradalmazást:


Nem is tudom, hogy a Schmitt ügy után Kádártól szólamokat plagizálni kínos inkább, vagy végtelenül röhejes. Különösen, mert elvtárs úr először azt magyarázta vele miért hívta a nyakunkra a ruszkikat, másodszor meg azt ünnepelte, hogy győzött a nemzetközi proletariátus, éljen soká a munkás paraszt szocialista rendszer. Végül is Orbán is a saját balfaszságukat magyarázta ezzel, az ellenforradalmárok megjelenését így indokolta: "Ez azt jelenti, hogy politikailag nem végeztünk jó munkát". Egyet kell értsek veled Viktorkám, kifejezetten szar munkát végeztetek, és hidd el bátran, az a 110 ezer szülő akinek a gyereke most érettségizett/felsőoktatásba jelentkezettalig várja, hogy a minősítést írásban is megtegye rólatok.

 Annyira belepilledt a kádárista romantikába, hogy teljesen kiesett a szerepéből, és a gazdasági kérdésekről szóló részt ezekkel a szavakkal vezette föl a fidelitaszosoknak: "A fő kérdés, hogy mi a fészkes fene történt Magyarországon". Elméláztál, nem figyeltél, segítek: annyi történt, Kusza Gyuri akkora sallert kapott a tranzakciós adóért, hogy lefejelte az asztalt, mint Bendegúz a leveses tányért, most a könnycsatornájából piszkálja a beszorult fogszilánkot kifelé, és a logopédus fogalmazza helyette a következő győzelmi jelentést. Ahogy elnézem ez az Unió átveszi a vívmányainkat és mindent lemásol a forradalmi új adótörvényeinkről hadova meglehetősen mellément, szerintem arról is várható további ellenforradalmi tevékenység. Én készülnék a helyedben. 

 Legalábbis egy szuszpenzort vennék, tuti ami ziher.

 

 

 

 

 

853 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr874676410

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Nem végeztünk jó munkát" 2012.07.25. 12:30:29

Végre egy őszinte mondat. Igaz, nem a felsőoktatás reformjára, mint célkitűzésre vonatkozik, hanem a megvalósítás módszerére, de hát mindig az első lépés a legnehezebb. Mondjuk az ombudsmant keddi, hallgatói keretszám visszavonását kérő állásfoglalása ...

Trackback: Orbán feje csúnyán eltorzult az elmúlt 20 év alatt 2012.07.25. 08:02:25

Hogyan lett a huszonéves, a kádári diktatúra ellen lázadó srácból hatalommániás, acsarkodó diktátor? Az ilyen volt – ilyen lett fotó nem tudja a választ, csak a kiinduló állapotot és a végeredményt mutatja. (Kép: esbalogh.typepad.com)   Update 04. 09-é...

Trackback: Kádár János szelleme kísérti Orbán Viktort 2012.07.25. 08:00:56

Orbán Viktor nem tudta megfejteni Kádár népszerűségének titkát, ezért kiment a temetőbe, hogy tanácsot kérjen az MSZMP egykori főtitkárától. Mit tanácsolt Kádár János szelleme Orbán Viktornak? A lentebbi képen látható: * *...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@fabius...ejnye bejnye...kihagy a globál politikai emlékezeted? kár lenne... miután 1956 November 4-e után nyílvánvaló volt -ott ültem a rádió előtt a SZER is meg a Kossuth is szólt, és be voltunk redőnyözve...- miután aszon'ták ott a nyugati demokráciák, hogy lópina és a nagyimre kilettröhögve ...kicsit csalódtunk...majd mijafasztcsinyájjunk maradt az ami hagytak...úgyhogy ha nem tucc történelmet ne hivatkozz a kádárra a vezérló kapcsán mert semmi köze hozzá azon túl, hogy ha a kádár nincs a vezérló sincs onnan sponzorálták a KISZ-ben a drágát hogy akurva anyját a cigány gecinek

brühühühühühühü
Szegény Orbán ráadásul rosszabb helyzetben van, mint Kádár, mert neki legalább ott volt a baráti Szovjetunió, és segített. Valamint még a választási törvényt se kellett farigcsálnia, alakítgatnia, hogy mindenképpen összejöjjön a 2/3. Akkor nem is választás volt, hanem szavazás, mert nem volt konkorrenciája annak az egy pártnak, hacsak a Hazafias Népfrontot annak nem vesszük.
Szóval szegény Orbán egy magányos hős, még szerencse, hogy ott van neki vigasznak a jobb keze. Ő megérti őt, a nagyszabású forradalmi víziójit, és minden tehetségével támogatja.
Tegnap óta ezen az "öreg partizán az úttörők előtt"-ön rhögök, pontosabban röhögnék, ha nem lenne ennyire szomorú, szánalmas ez az egész. És nem Magyarországot baszná szét ez a barom.
jav: konkurenciája, Paja még mindig a velem élő történelem:))
@rodeo36: rodeo, ne mentegesd Kádárt, ő is vérben és mocsokban és árulásban fogant kedves vezetőink sorába tartozik, mint Horthy, Rákosi.
Lehet, hogy Kádár 62-től már "rendesebb" volt, de azért ne feledjük már el neki az megelöző 6 évet. És azt se, hogy ő azért Rákosi pajtásnál is volt ő már minden a fürdős kurváig bezárólag. Mint belügyminiszter részt vett a Rajk per előkészítésében is. Aztán őt is elkapta az AVH, megkínozta. De mint tudjuk, forradalmi időkben kicsire nem adunk, a cél számít, nem az eszköz, és ha a cél érdekében az kell, akkor a forradalom felfalja saját gyermekeit.
A pávatáncosnak ne a szavára figyeljünk.

Fideszmaffia több pénzt menekített a Kajmán szigetekre, mint az ukrán maffia.

Ez meg pávatálcolja itt az alcsúti partizánost.
Engem egy kérdés kínoz napok óta (na jó, sok kérdés, de azok nagyrésze nem publikus:D), hogy Orbán mi a faszért nincs szabadságon?! Nem azt mondta, hogy lemerült az aksi, pihennie kell?
Várom a tippeket, megfejtéseket:))
Az enyém az, hogy ez már az elharapódzott paranoia tünete, hogy nem MER szabadságra menni, mert akkor győznek az ellenforradalmárok.
Pedig még neki is pihennie kell, tudjuk, hogy őt különleges anygaból gyúrták, mint a kommunistákat, párdon, mint a NER gyermekeit mind, de hát ő is emberből van. Úgy aggódom érte.
@aritus: Kedveském, nézzél a sportműsorra és megtudod, hogy mikor mit csinál.
@K.Tomoceusz: Én általában nagyon utálom azt a hozzáállást, hogy minden politikus csaló stb, és egyik se jobb a másikánál, de most ki kell, hogy javítsalak.
Nem kisebbítve a fidesz érdemeit, rátermettségét, ügyességét a lopásban, de abban az összegben azért csak ott van az eddigi kormánypártok és körülötte lebzselő "üzleti körök" szorgalma is. Mdf, Kisgizda, KDNP, Maszop, Szadesz.
A fidesz abban nóvum, hogy ők a közpénz magánszebbe/pártkasszába történő elsinkofálásán kívül semmi másban nem jeleskednek, nincs más céljuk. Ahova lépnek ott fű nem terem...az országnak, nekik viszont annál inkább.
@K.Tomoceusz: de engem az izgat, hogy miért nincs szabadságon? Ha pihenne kicsinyég, akkor nem az ország jobbításán fáradozna, és az nekünk tiszta haszon volna.
Azt olvastam tennap, hogy még az imf-fel is tárgyalni fog! Uramatyám, meneküljön ki merre lát.
@aritus:

miért nem ismerték el a nagyimrekormányt a nyugatiak? Suez? ugye az olaj és a szerződések? akkor miért kritizálod azt ami 19656-1963 között volt...engem a többi nem érdekel!!! nagyimre ugyanabban a rákosi i zében volt főmufti semmi különbség nincs kádár és nagyimre között? végülis a nyugat a kádárt elfogadta a nagyimrét leszarta a többi rablómese

1989-ben antalljózsef és bandája szétbaszta az országot és idebaszta a cigánysurmót...meg lehet baszni az úttörők között a veteránnal együtt...

brühühühühühühü
@aritus: Jahogy. Bocs, hogy szóltam.
És Gyurcsány takaroggy.
@rodeo36: drága, kedves rodeo. Az, hogy a nyugat mit szart le, és mit nem, hogy mit cseszett el, és mit nem, az nem mentesíti Kádárt semmi alól.
Tudom, hogy ki volt Nagy Imre, ő is kommunista volt, és az is maradt, kommunistaságát sose tagadta meg, ő is benne volt a Rákosi kormányban stb.
De a történet úgy alakult, hogy Kádár gyilkoltatta meg Nagy Imrét, dróttal összekötözve, arccal lefele egy jeltelen sírban elföldeltette, és nem fordítva.
És Kádár hatalmát két aktussal teremtette meg, szilárdította meg. Ezek: behívta a szovjet csapaptokat (akik persze végig bent voltak, a történeti hűség kedvéért azért ezt ne feledjük) és meggyilkoltatta Nagy Imrét, és még sokakat, és 6 évig kemény terrort működtetett. Aztán lett ő "jó" fiú.
Persze mindegy is, hogy én erről mit gondolok, mert a magyar nép szereti Kádárt, ő ma az egyik legnépszerűbb politikus Magyarországon, az országnak jótevője. Lassan Horthy is eléri ezt a kádári magasságot a magyar nép lelkében.
Aztán csodálkozunk Orbán (fülke)forradalmi hevületén és kérlelhetetlenségén, hogy letöri ellenforradalmi szervezkedést, és szervezőket.
@rodeo36: "hogy ha a kádár nincs a vezérló sincs onnan sponzorálták a KISZ-ben a drágát hogy akurva anyját a cigány gecinek"

Akkor a Gyurcsánynak IS a kurva anyját , ugye ? :)
Brühühühühü
két meglyegyzés:

ad1) a KEDVES név... nem lyó. amióta a nagy tejű tehenet ismerjük...
ne sértegessük szegény párát...

ad2) Viki a pánk életét szépen keretbe foglallya... ha a szovjeteket visszahívja... ő zavarta ki jogos hogy ő hívja vissza őket...

tényleg itt tartanák már? szavazók hejett megelékszenek szovjet tankok támogatásával?
@biohouse:
osszátok el arányosan magyar seggbe magyar lófaszt

brühühühühühü
off

mit szóltok a drkósa fiuk sikeréhez... világraszóló siker... amíg a vezetőink menetelnek a végső győzelem felé... ti itt áskálódtok...

azért az albán bajnokot megverni egy ősi magyar niggerrel...
ja ez a dákó-magyar elmélet... a fekete afrikai vérvonalunk...

szóval leszünk még világbajnokok a Kedves Vezetőnk életében...
@aritus:

nézd, hogy 1956-ban kádár jánosnak vagy gipsz jóskának hívták volna az ország vezetőjét az azon a lényegen nem változtat, hogy nem lehetett magyarországon mást csinálni mint szovjet szövetséget, mert elosztották 50 évre és a magyarok a drága kedves horthy miatt oda lettek baszva arra az oldalra, és azt mondták: KUSS...1989-ig volt kuss akkor...már más érdekeik voltak amit antalljózsiésbandájaa vezérló cigánygeci fundamentális közreműködésével megvalósított

és ezért nekem szídhatod a kádárt a nyugat tette a nyakunkba és az lett ami lett amiből máig megél a sok geci a váltó gengszterek

és nem más csak ez van ma is

brühühühühühühühühü
@aritus: Lehet, hogy ismered a story-t de azért ez is egy elég cuki adalék a Kádár imidzshez. :)

Kádár-kapitalizmus

Aligha véletlen, hogy a rendszerváltás óta a közbeszédben tartózkodtak attól, hogy a kapitalizmus kifejezéssel illessék az új rendszert, holott nyilvánvalóan az. A magyar közérzet már a rendszerváltás hajnalán is némi gyanakvással tekintett mindarra, amit ez a fogalom sugall, és az elmúlt húsz év tapasztalatai ezt a gyanakvását jelentősen fel is erősítették.

Az alábbi kis történet némi adalékul szolgál ahhoz, hogy a gyanakvás nem alaptalan, sőt egy eddig kevéssé ismert indoka is lehet. 1996 tavaszán jelentéstevő voltam a strasbourgi Európa Tanács előtt, és jelentésem tárgya a londoni székhelyű Európai Újjáépítési Bank tevékenysége volt. Ennek elnökével együtt szerepeltünk, és szereplésünk előkészítésére kétszer is hosszabb beszélgetést folytattunk. Az illető nem más, mint az a Jacques de Larosière, aki 1978 és 1986 között a Nemzetközi Valutaalap vezérigazgatója volt. A beszélgetésünk végén éppen ezekről az élményeiről kezdett beszélni, és magyar vonatkozású emlékeit felidézve, a következőket mondta: az IMF és a globális pénzhatalmi rendszer számára nagyjából 1978-tól vált világossá, hogy Magyarországra sikeresen rácsapódott az adósságcsapda.

Az adósságszolgálati ráta 1978-ban elérte a negyvenöt százalékot, majd 1982-ben a hatvanat is meghaladta, miközben a tankönyvek szerint már a huszonöt százalék feletti szint is veszélyes. Az ország 1980-tól lényegében fizetésképtelenné vált, és az adott globális politikai klímában esélytelenné vált az addig követett finanszírozási gyakorlat fenntartása. Az IMF vezetősége világosan a magyar politikai vezetés értésére adta, hogy a túlélés egyetlen esélye, ha Magyarország belép a szervezetbe. És bár ezt a szovjet birodalmi logika opponálta, a magyar vezetés tudomásul vette a diszkréten megfogalmazott, de világos ultimátumot.

A tárgyalások egy bizonyos fázisában elkerülhetetlenné vált, hogy az IMF vezérigazgatója és Kádár János személyesen találkozzon, ami Larosière számára – mint azt tizenöt évvel később elmesélte –, módfelett elgondolkodtató, megrendítő eredménnyel járt. Az lett volna a feladata, hogy közölje a rendszer urával: a játszmának vége. És bár a rendszer formálisan továbbra is fennmarad, és a szovjet birodalmi keretek között üzemel, de a tartalmi utasításokat most már nem Moszkvából, hanem Washingtonból, az IMF vezérigazgatójától fogja rendszeresen megkapni.

Larosière arra számított, hogy feszült és drámai diskurzusban lesz része, ám a fejlemények egészen más irányt vettek. Kádár nemcsak hogy nem ellenkezett, hanem örömmel üdvözölte mindezt. Világossá tette, hogy nincs semmi meglepő abban, ami most bekövetkezik, hiszen ez már régen várható volt, és ő is azon lesz, hogy az átmenet zökkenőmentes legyen. Eddig egy másik birodalmat szolgáltunk odaadóan, most pedig ezt fogjuk, van már benne gyakorlatunk, tette hozzá némi öniróniával. Hogy jelezze, mindez nem egyszerűen udvariassági gesztus vagy taktikai húzás, elmondta, hogy már zajlik is a kapitalizmus bevezetését megalapozó jogi struktúrák kiépítésének megtervezése. Nyers Rezső és Tardos Márton újságolta el Larosière-nek, már elkezdték annak a közgazdászokból és jogászokból álló agytrösztnek a megszervezését, amely majd mindezt véghezviszi. Nagy horderejű munkáról van szó, de azt reméli, hogy néhány év alatt ez végbemegy, és mivel hozzáértő emberekről van szó, az eredmény nem maradhat el.

Most már csak én teszem hozzá, hogy a jelek szerint Kádár pontosan látta a helyzetet, és a jóslata bevált. Az agytröszt 1986–87-re elkészült a nagy művel, és 1988 áprilisában, Kádár leváltása előtt egy hónappal a Grósz-kormány benyújtotta a parlamentnek, amelyik azt szeptemberben el is fogadta. A „slusszpoén” pedig, hogy azóta is ez van érvényben: az 1988-as VI. törvény, amelyet a szakma röviden csak „társasági törvényként” emleget. Kidolgozásában olyan, ma is aktív, vezető tisztségeket ellátó személyek is részt vettek, akik most nem feltétlenül érdekeltek abban, hogy ez a tanulságos történet teljes egészében ismertté váljon a magyar társadalom számára.

Mindez megerősíti azt a feltételezést, hogy a legújabb kori magyar kapitalizmus kiépítése nem egészen úgy ment végbe, ahogy azt az uralkodó elbeszélési mód eddig sejtette. A magát szocializmusnak nevező régi rendszer uralmi struktúrái nemcsak hogy „ellenállást” nem mutattak, de ők maguk igyekeztek a legbuzgóbb kollaboránsként bizonyítani rátermettségüket az új birodalomnak. Az pedig nem habozott élni ezzel a felkínálkozással, és lássuk be, a maga szempontjából ez kitűnő döntés volt. Vagyis az elkeseredett vesztesek állítása, hogy „nem is volt rendszerváltás” kicsit pontatlanul fogalmaz. Mint láthatjuk, nagyon is volt rendszerváltás, csak nem akkor, nem ott és nem úgy, ahogy az uralkodó hamis elbeszélési mód állítja.

Miközben a gyanútlan magyar nép azt hitte, hogy 1990-ben kezdődött, és azt remélte „jó lesz majd” neki, ezzel szemben 1982-ben már le is zárult, és olyan, máig is feltáratlan alkura épült, amely eleve vesztes létre ítélte a magyar társadalom legalább nyolcvan százalékát. Az 1989–90-es történés már csak látványtechnikai tűzijáték volt („vakulj magyar” jeligére), és egyetlen célja, hogy a vesztes többséget megtartsa végzetes illúziójában. És ez egészen addig így is lesz, amíg a vesztes többség ezt hagyja.

www.magyarhirlap.hu/velemeny/kadarkapitalizmus.html
@K.Tomoceusz: ne csináld már, nem gyurcsányoztam.
Próbáljuk már meg kellő távolságból nézni ezt a Kis Magyar Pornográfiát.
Nálam asszem kevesen lehetnek, akik jobban utálják a mostani fideszt és Orbánt. De, ha az mszp nem tisztul meg, és én ennek a szándéknak semmi jelét nem látom, akkor mitől jobbak ők?
Mondom a fidesz valóban nóvum a közpénz kitalicskázásának mértékében, és abban, hogy semmi más célt én nem is látok náluk.
De egyre több adat van arra, hogy a múltban igenis működött az a biz. 30-70%. És arra, hogy az "üzleti körök" ugyanazok voltak az mszp körül mögött, mint most a fidesznél.
Hiába, kis ország vagyunk, nem nagy a választék.
Most a fidesz megtehette, hogy felrúgja ezt a 30-70-et, és 100%-a játszik.
Én attól a nemzeti máztól, sose volt dicső múltba révedéstől, a bűnök eltagadásától, elbagatelizálásától, az el és bezárkózástól itt Európa szívében, a tőke és piac ellenességtől, a jobbikkal való szellemi, ideológia azonosságtól rosszul vagyok, de nagyon.
De a tisztességtelenség akkor is tisztességtelenség, ha a modernizációval, Eu-hoz való tartozásssal van leöntve. Hallottál te arról, hogy az mszp elgondolkodott volna azon, hogy miért tartanak ott, ahol? Hogy foglalkoznának azzal, hogy megtisztítsák a pártot a gyanús, homályos pénzügyi machinációktól?
@rodeo36: de NEM Gipsz Jóskának hítták, hanem Kádár Jánosnak. Mindenkinek mindig van választása, tudod én hiszek a szabad akaratban, az egyéni felelősségben.

1956-ot én egy nagyon elhibázott dolognak tartom, ahogy a 1848-as szabadságharcot is.
Én az alkudozás, egyezkedés híve vagyok, nem a löttyös indulaté. Abból csak nagy felfordulás és sok ember halála szok lenni, viszont semmi eredménye nem lesz. Hacsak azt nem tekintjük eredménynek, hogy az ilyen "hősies" felbuzdulásnak mindig terror, elnyomás lesz a vége. Meg, mint írtam sok ember halála.
@aritus: a zindulat nem kedvez a kompromisszumnak.
" az erôszak a gyengék végsô menedéke" (Hardin)
@aritus: Bár már látnám azt a forradalmi éttermet, ahol a Bonsai Duce a főfogás, egészben sütve citrommal a szájában, és a forradalmárok éppen szeletelik. És a forradalom is besegít a megevésébe.
Nekem a napokból a kedvenc Orbán idézetem nem ez az ellenforradalmi izé, ez beleillik abba az őrületbe, ami utalja a Kedves Vezető elméjét már évek óta. A kedvencem az, hogy ő állítólag saját bevallása szerint a tandíj ellensége. Eddig rendben, de akkor azt magyarázza meg, hogy miért vezeti be? Sőt, ha már részlegesen bevezeti, akkor miért mondja azt, hogy "önfenntartóként" képzeli el a felsőoktatást, azaz állami pénz nélkül, ami - hacsak nem kezd az ELTE TTK pl. autókat árulni vagy lomizni - azt jelenti, hogy a tanulók fogják finanszírozni. Ez a totális tandíj, amerikai kategória.

Nem volt itt egy népszavazás 2008-ban? A narancsos hülyék, akik a filléres gyurcsányi részhozzájárulás ellen haragosan felszólaltak és ikszeltek, azok most miért kussolnak? A sz.r is fincsi, ha Viktor kezéből kell bekajolni?
@aritus: Teljesen egyet értek.

Az őrület kezd elhatalmasodni rajta. A hatalmat egyre jobban koncentrálja magának és bizalmasainak (lásd szíjgyátóoetike), de igazán bizalmasa sincsen már, mert bennük sem bízik, fél, fél, hogy összedől a kártyavár.

Pedig sokkal keményebb két év jön, mint amilyen az első volt és ez alatt a két év alatt is 20-at öregedett. A hiénák pedig ott leselkednek mindenhol, ezt a majmot fojtogatják a saját oligarhái. Az eltolcsit sem váltja le soha, mert az van olyan őrült, mint ő, bármit elhisz, amit álmodik.

Most komolyan, ki lenne a gazdasági miniszter? Senkiben nem bízik... tisztára, mint sztálin... szerintem azok aksik nem fognak lemerülni, azok ki fognak sülni mikor már a saját hülye kis világa is összedől... csak jöjjön el ez minél előbb... majd ki fog akkor dőlni a narancsfa és a sok rohadt narancsot beletapossuk a földbe.
Nyomorult, csillogó szemű, lángoló tekintetű Fidelitas-kölykök :)

Adnék nekik olyan forradalmat, hogy nyüszítve oldalognának haza a tejmeleg alomba.
@Virág et.: mert most nincs egy erős ellenzéki párt, aki megszervezze.Ne feledjük, akkor a fidesznek majdnem ugyanannyi képviselője volt a parlamentben, mint a kormányzó mszp/szdsz-nek, és addigra az önkormányzatok, megyei önkormányzatok szinte 100%-ban fidesz kézen voltak.
Mondjuk én annak örülök, hogy nincs egy ilyen erő, aki ilyen kártékony faszságot, mint a hülye népszavazás meg tud szervezni.
A népszavazás eredménye nem 5 évre kötelez? Mert akkor a tandíj - akárhogy is hívják - 2013 előtt nem bevezethető.
@aritus:

"nincs egy ilyen erő, aki ilyen kártékony faszságot, mint a hülye népszavazás meg tud szervezni. "

Ébresztő !
Van egy ilyen erő. Ez a Viktor pártja.
Éppen teljhatalommal kormányoz.

Inkább olyan erő nincsen, aki a ti hülye fejetekbe beleveri, hogy Viktor a kártékony fasz és nem azok, akiket üldöz már 22 éve.
nu, én azon kevesek közé tartozok, aki ama obskurus junius 16-i beszéd után levontam aszt a tanulságot, hogy a még föl se állt kapitalizmus máris mekkszülte a maga sírásóját, mintegy hungarikumként, de nem is ez lenne a lényeg, hanem hogy vót nekem egy ösmerősöm, vörös katona vót korábban meg spanyolos, 45-be gyütt haza franciaországbul, családostul. hátralevő életét végighakniszta a különböző társadalmi események meghivottyaként, több plecsnije vót, mint brezsnyev eftásnak, feszített a pódiumon, mint két krumpli négy zsákba, ellenben egyetlen hüjeség se hatyta el az ajakát, joviálisan vigyorgott, oszt mikor rákérdesztem, hogy nem-e szégyelli magát, akkor aszt válaszolta, hogy bazmeg, innen az emelvényrül sokkal jobban lehet stírölni a kis csajokat és ha mázlim van, akkor itt-ott ellátok akár a bugyingóig is, hát én ettül kezdve vótam tisztába a munkásmozgalom pedofil tagozatának áldozatos aknamunkájával. mellesleg az öreg gyula pont ojjan vót kinézetileg, mint a vezír, csak tejjesen seggighomlok. ennyit az ellenforradalmi hejzetrül, mejj kancsalul, festett egekbe néz.
@aritus: Nem a politikai támogatottságot hiányolom, hanem azokat az egyes embereket szembesítem, akik tüntetésekre jártak és 2008-ban elsöprő többséggel a tandíj ellen szavaztak.

És az nem kifogás, hogy analfabéta hülye mind és ott nem a kérdésre válaszolt, hanem azt írta, hogy gyurcsánytakaroggy. Hülyének lenni lehet mentség, de nem magyarázat. Aki egy egyszerű kérdést nem volt képes 4 éve felfogni, az mégis minek fárasztja magát a közügyekkel? Tessék szépen elfeledkezni a választásokról, népszavazásokról és nézni tovább az Echo TV-t az ilyennek.
@Virág et.: A lényeg lemraradt. Szóval a 2008-as népszavazás nem spontán népharag volt, hanem szervezéssel, munkával, Kubatov listával, pénzzel, paripával megszervezett marketing akció, aminek a célja a fidesz erejének, sikerességének, és az mszp gyengeségének a megmutatása volt.
A tandíj, vizitdíj teljesen lényegtelen volt, vagyis annyiban volt lényeges, hogy arra, hogy legyen ingyen a sör, könnyebben, kevesebb munkával lehet mozgosítani.
És azért az AB szerepét, ősbűnét se feledjük ebben a népszavazásban. Meg is kapták érte a jutalmukat, jól tökön lettek rúgva kormányváltáskor.
@aritus: Világos, de az urnákhoz nem kubatovlisták járultak, hanem egyes emberek. Szeretném azt hinni, hogy ezek között azért van egy-kettő, aki elsajátította az önálló gondolkodás képességét.

Ők adták nekünk a 2/3-ot is ugyanis.
Picit off:

Szegedi Csanád monnyonle :) De miért? Mert zsidó? :)

Itt a cikk

index.hu/belfold/2012/07/24/novak_elod_szegedi_csanadnak_le_kell_mondania/
@leonito77: Ebben az esetben természetesen nem azért. Fletónak sem azért kellett volna ugye lemondania. :)
@aritus:
nem sok alkudnivaló volt, a nyugat aszonta: KUSS ti szovjet vonzatok lesztek, pofa be

ezzel befejeztem...nem értünk egyet illetve te is egyet és én is egy mást

brühühühühühühü
A második kedvenc Orbán- idézetem, hogy majd a mostani jelentkezések számából fogják eldönteni, hogy melyik kart és intézményt érdemes államilag támogatni. Remek ötlet, az egyetlen apró hiba, hogy már EZELŐTT MEGVÁGTÁK AZ ÁLLAMI FINANSZÍROZOTT HELYEKET. Vegyük a jogász szakot (hazabeszélek), mivel állami finanszírozás csak az ELTE-n és a Pázmányon van, ezért nem kell Hoffmann Rózsának lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, ide fognak a legtöbben jelentkezni. Ebből akkor most azt a következtetést fogja levonni a Kedves Vezető, hogy az ELTE meg a Pázmány a legjobb?
@Zuzu Petás: Viktorunk megkerülni. Nem lehet tandíj? Megvágjuk a keretszámokat, és majd lesz fizetős forma az egyetemen. De arra vigyázunk, hogy az csak és kizárólag költségtérítés néven futhat, mert akkor letagadjuk, hogy az tandíj. Mert olyan nincs, ahogy megszorítás sesincs, tudod.:D
@Gábriel angyal: Azért ez nagy antiszemitizmus részükről. Pont a szegedi csanád?! Ne mondd, hogy nem azért mert zsidó, mert juhász oszi simlijei miatt nem állt fel novák, hogy monggyon le. Úgyhogy nem az a baj, hogy korrupt, az a baj hogy zsidó. Pedig milyen szépen mondta húsleves minap, hogy nem antiszemita párt (jót nevettem rajta).
@leonito77:
"Le kell mondania Szegedi Csanádnak, a Jobbik európai parlamenti képviselőjének - írja Facebook-oldalán Novák Előd, a párt képviselője. Erre szerinte azért van szükség, mert Szegedi nem mondott igazat arról, mióta tudott zsidó származásáról.
Szegedi júniusban ismerte el, hogy anyai ágon zsidó felmenői vannak, de azt állította, erről 2011 decemberéig nem tudott. Múlt héten azonban egy hungarista oldal publikált egy felvételt - melyet a szélsőjobboldali csoportokat figyelő Athéna intézet és a Kettős Mérce blog is átvett -, amely szerint 2010-ben Szegedi "európai forrásokból származó előnyöket" ígér Ambrus Zoltánnak cserébe azért, hogy ne hozza nyilvánosságra a zsidó rokonokról szóló információkat.
"Csanádot anyai ági zsidó származásának kiderülésekor is bajtársunknak-barátunknak neveztük, de egyre kevesebben hitték el azt az életszerűtlen állítását, hogy erről korábban nem tudott ő . A mostani hangfelvétel után azonban alkalmatlan struccpolitikus, aki nem akarja észrevenni: Csanád végighazudta az elmúlt másfél-két évet" - írja Novák. Szerinte Szegedinek bocsánatot is kell kérnie, de ha nem lép, a Jobbik országos elnökségén a sor."

Tehát nem azért, mert korrupt, mert megvesztegetni akart, hanem csak azért, mert zs... Értem.
A Novák meg egy faszkalap népművészeti agyagedény, csak mert saját magáról gyönyörűen be is bizonyítja a nyilatkozataival.
Ezek tényleg ennyire hülyék, nem csak annak látszanak. :))
@K.Tomoceusz: hogy érthetsz ennyire félre? De komolyan. Hol írtam én bmi pozitívet Orbánról???
A hülye népszavazást meg igenis kártékonynak tartottam és tartom sok szempontból, és FÜGGETLENÜL attól, hogy most egy kártékony fasz kormányoz szinte ellenerő nélkül, nem örülnék, ha valakik valami hasonló kártékony dologgal kapnának erőre, már úgy értem pártpolitikailag. Csak ennyit írtam.
@aritus:
Akit idéztél az Bogár László, aki hiteles forrás. Hiteles?
Ha igaz, Medgyessy nem D 209, hanem előre tolt ék és nonprofit partizán és nemzeti hős.
Miért nem jött elő ezzel hamarább?
@hacsaturján: hát én nem voltam ennyire okos, mint te, nem láttam az orromnál fogva, nekem az a biz. beszéd bejött, szégyenkezem is azóta miatta. Annyi mentségem van csak, hogy nekem sose az Orbán volt a liblingem, hanem Fodor, Hegedűs István, Molnár Péter (őt bírtam a legjobban, a dadogása miatt, az láccott, belőle sose lesz populista népvezés:D)
népvezéR, Skicc Paja, erről is te tehecc!
Azért Orbán "konzultálásait", nosztalgiázását és kádári merengését próbáljátok meg máshogy felfogni. Nézzétek meg, hogy mire meg ez az egész ki. Alapvetően a kádári kisembernek próbálja eladni a szarát, a gondoskodó állam dumát (csak dumát, mert tetteiben ellentétes rendesen), a majd mi megvédünk és... c. mesét.
A sorozatos konzultációk csak álca, hisz láthatjátok, hogy kivel és hogyan "konzultálgat", sima nulla osztása csak ez - a DON körbejár (CsekkAlponsine durva ez a konkurrencia...:))) hívei között és leosztja az éves jutalékokat, megsimogatja a talpnyalók buksiját, kilátásba helyez újabb ellopható forrásokat.
Ennyi... Nem több... Az eredményt a végén büszkén hirdeti, hogy:
- soha ennyien nem vettek részt benne (aha, anyukáddal grupiban)
- soha nem volt ilyen eredménye (persze, ritka nagy szopás lesz)
- soha nem látott elégedettséggel töltötte el a társadalmat (anyu tovább csuklik!)
- ... és még számtalan hasonló bullshit

Viktor ba.zod egykomám, a tablettákat kéne rendszeresen szedni és akkor nem lenne ennyi kábszerre szükséged, hogy elviseld a mindennapokat!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Kicsit" félre vagytok csúszva.:) Tegnap Fabius 2 másodperc alatt levette Novák nyilatkozatából a lényeget, ami pont nem arról szól, hogy azért mondjon le mert zsidó, hanem azért mert uniós pénzekkel akart vesztegetni. Gondolod, hogy Fabius respektálta volna Novákot ha nem így lenne??? :) Feltételezem, hogy tegnap ti is olvastátok mit reagált, Novák határozott véleményére:

Fabius 2012.07.24. 19:53:50
"Nem hittem, hogy Novák meg én valaha egyetértünk bármiben, de ezért a mondatért:

"Ha Szegedi Csanád nem lép, akkor az Országos Elnökségen lesz a sor, hogy megmutassuk, különbek vagyunk-e ilyen téren a többi pártnál. Ugyanis jórészt ezért alakultunk."

én nem félek kimondani, hogy respekt."

Szóval marhára nem azért kell Novák szerint sem lemondania, mert zsidó származása van.
@Virág et.: jaja, egyetértünk:)), én csak a kommentednek arra a részére reagáltam, hogy most, a 2 éve tartó disznóságok miatt miért nincs látható akcióban nagy népharag.
Azért mert akkor se az volt, hanem jól megszervezett pr akció.
Mint amikor megnyílt Budaőrsön az Electro World, és Pestig be volt dugulva a város a nyitó akció miatt.
Tényleg, hol van már az Elektro World? Pedig az is milyen jól indult. Na ez most felvídámított, lesz még derűre ború!
@rodeo36: amikor már kitört az 56-os forradalom, akkor már nem. De előtte volt egy enyhülés, mind szellemi, kultúrális téren, mind gazdaságilag, csak azt kellett volna meglovagolni, és természetesen az alkudozást a Szu-val és a pártvezetéssel, vagy inkább a vezetésen belül értettem.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt valahogy egész véletlen kifelejtetted a nyilatkozatból:

"Meggyőződésem, hogy nem lehetünk következmények nélküli párt, s ezzel még nem hirdettem zéró toleranciát az erkölcsi kérdésekben. Emberekből áll a mi mozgalmunk is, így emberi gyarlóságaink is vannak, de Pongrátz Gergely akkor lesz büszke ránk, ha megmutatjuk: nem hazudjuk bajtársiasságnak a sajátjaink bűneinek elsikálását célzó javaslatokat, hanem álszentség helyett őszintén szembenézünk azzal, amin változtatni kell, még ha fájó is a beavatkozás. (Bár a bajtársi kapcsolatot épp Csanád számolta fel a nekünk is címzett hazugságaival.) Semmiképp sem intézheti el a Jobbik annyival a dolgot, hogy Csanád szerint a felvétel „nem eredeti”, ilyet még Kubatov Gábor vagy Gyurcsány Ferenc sem mert állítani a maga esetében. Ha Csanádnak a saját karrierjénél fontosabb a nemzet sorsa, akkor le kellene mondania, bocsánatot kellene kérnie, s úgy még később adott lehet számára a visszatérés lehetősége is, hiszen csak 30 éves, elégtétel esetén pedig hiszek a bűnbocsánatban. Addig a Jobbik egyszerű tagjaként is folytathatja munkáját, ahogy pl. magam is szórom a Hazai Pályát, és még sorolhatnám a lehetőségeket.
Ha Szegedi Csanád nem lép, akkor az Országos Elnökségen lesz a sor, hogy megmutassuk, különbek vagyunk-e ilyen téren a többi pártnál. Ugyanis jórészt ezért alakultunk."

Szóval Novák pontosan azért ítélte el Csanádot mert HAZUDOTT és nem azért mert zsidó lenne.
@Virág et.: a többi meg mehet a levesbe, főleg a szegedi egyetem. Azt biztos nagyon utálja, mivel Szeged az egyetlen nagyváros, ahol maszop a polgi. Atomot rá.
Ha már licitálunk, hogy melyik a tegnapi nap leggázabb Orbán mondata, nálam azért az is dobogós, hogy nem lehet csak összevissza tanulgatni mindenfélét, amire aztán nincs munkaerőpiaci kereslet, majd ő megmondja, hogy mit kell tanulni. Ez annyira fasz, és a legszörnyűbb, hogy kicsit sem szégyelli.
@Dr. jenőke (jenőke): hogy én Bogár Lászlót idéztem volna, haha, ez a nap vicce.
A 30-70%-ot én először Dávid Ibolykától hallottam (gondolom a kommentemből ezt tulajdonítod Bogárnak), de azóta már nagyon sok helyről. És én el is hiszem ezt, mert nagyon sok minden támasztja alá azt, hogy a háttérben igenis volt megegyezés a fidesz és az mszp között a közpénzek ellopásában.
@Gábriel angyal:
"... Lehet, hogy ismered a story-t..."

Höhö, ez van annyira jó, mint Fabius gúnygejzírje.

Amúgy az ilyesmi nem erre a blogra való. Erős off, a differenciált gondolatokat hordozó hsz-eknek keress más oldalt :)
Ez a liberális középszer érzelemfürdője.
Mi van ma reggel? Mindenki meghülyült? Valaki Orbán bérencnek néz, valaki Bogár László hívének?
Gyerekek, térjünk már észre:)))
@sörtelen: Szerintem tanulságos történet. :)
@aritus:

jenőke mellé ütött. a szarzsákot akarta leszólítani.
@hacsaturján: Köszi a bókot. :) Jut eszembe múltkor Fabius ajánlott egy filmet a Wall Street botrányáról. (Too Big to Fail (USA - 2012) Kíváncsi leszek, hogy ebből vajon mikor készítenek mozit?? :)

„LIBORgate” - A történelem legnagyobb bankbotránya?

"A június végén, Londonban kipattant kamatmanipulációs botrányt többen jellemezték már úgy: jelentőségét nehéz túlbecsülni. A skandalum valóban, már csak az ügy szálainak kiterjedtségét, globális jellegét tekintve is világrengetőnek bizonyulhat, ám az általa föltáruló összefüggéseket a mélyen tisztelt főáramú média egyelőre nem nagyon firtatja. (Arról nem beszélve, hogy hazánkban, de még a sokkal közvetlenebbül érintett Egyesült Államokban is a súlyához mérten igen keveset foglalkoznak a témával).

A szóban forgó ügyet röviden összefoglalva: bizonyítást nyert, hogy a Barclays Capital, a világ egyik legnagyobb pénzügyi cége a 2008-as krízist megelőző és az azt követő években is manipulálta a bankközi kamatszinteket, többek között a LIBOR referenciamutatót (London InterBank Offered Rate – londoni bankközi kínálati kamatláb). A szinte a teljes világgazdaságra közvetetten hatást gyakorló irányadó kamatok manipulálásáért a Barclays-t rekordösszegű, 290 millió angol fontnyi (453 millió USD, kb. 110 milliárd HUF) bírsággal büntették, elnöke és vezérigazgatója is lemondásra kényszerült. A botrány hatalmas felháborodást keltett a brit közvéleményben, például ez a videó volt a legnézettebb a BBC weboldalán június utolsó napjaiban. Ismét fölerősödött a bankok és a pénzügyi rendszer romlottságáról, illetve a szigorúbb szabályozásról és a büntetőjogi felelősségről szóló vita. A kormány nyilvános vizsgálatot indított az ügyben, parlamenti meghallgatásokat tartottak, miközben egyre több ügyfél fordul el a nagy cégektől és viszi pénzét inkább ún. etikus pénzintézetekhez, helyi takarékszövetkezetekhez, közösségi bankokhoz."

valodidemokraciatmost.blog.hu/2012/07/25/a_legnagyobb_bankbotrany_eddig_liborgate
@Gábriel angyal:

nics mit. én az ufós, denikenes filmeket szeretem.
@Virág et.:
Ov képes egy mondatban közölni velünk, hogy ő a tandíj nagy ellensége, majd mindenkinek a figyelmébe ajánlja a 30 éves futamidejű diákhitelt! Zseniális! :D
@hacsaturján: Hááát jöhetnének már végre. Ráférne egy kis rendrakás a világra nem??? :)
@Le_Penseur: Mert az nem tandíj, meg nem megszorítás:D
@Le_Penseur: Mindezt az egyéni eladósodás és az adósságcsapda elleni harc jegyében. És a plafon még mindig nem szakadt rá.
@aritus: Nem félreértelek, hanem értelmezem, amit írtál.
Ne vedd a lelkedre.

Szóval, ha egy kártékony fasz kormányoz ellenerő nélkül,
az minél jobb ?

Egyszerűen hülyeség, amiket írsz. Látod ?

Aztán, hogy az egyezkedés híve vagy, nem az erőszaké.
Hogyan lehet Orbánnal egyezkedni ?
Milyen nyelven ért ?
Végülis hol futnál össze vele, hogy egyezkedjél egy jót ?

Ez a fasz egymagában kormányoz, mint egy süket-vak.
Totálisan és gyűlölködve hatalmaskodik mindenki máson.

Most ehhez képest mi volt és mi lesz rossz ?

Szerintem ez a legrosszabb, mert bármit megtehet.
Ha holnap azzal kel föl, hogy mindenki ellenforradalmár és le kell lőni,
akkor ki lenne az, aki ennek az ötletének ellen tudna állni ?

Senki, bazmeg.
És napról napra rosszabbodik az agybaja.
@Virág et.:
Totális skizofrén állapot! Csak az boldogul, aki érti a duplagondol kettős beszédet, vagy leszarja az egészet!

A plafon pedig mindent elbír, ahogyan az arcbőr is!
@K.Tomoceusz: igy van
a kicsit jobb is jobb..

ezen kivul lehet kopkodni a cocikat, van is miert kopkodni a cocikat. de...
egyszeruen demokratak. levalthatoak, nem ontik magukat es lakajaikat betonba. meghurcolhatoak, feljelenthetoek, lecsukhatoak, megdobalhatoak.

jobbak, bakker. barmekkora szegyen, hogy a legjobb amit ki tudtunk szarni magunkbol az elmult 22 evben az a 3 cikllus szoci kormanyzas, mert az osszes tobbi szarabb, korruptabb es elmebetegebb volt. gyurcsany legsotetebb melypontja gazdasagi csoda ezekhez kepest. a politikaja a demokracia kvintesszenciaja ha osszevetjuk a fidesz viselt dolgaival.
@Gábriel angyal: Volt egy angol film, egy angol csávóról, aki a hongkongi tőzsdén csalt nagyban. Az jó film volt.:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Te tudod ezt, én is tudom ezt, de akik döntötték a rudiautomatát és lopták a tankot, azok che guevara-nak képzelik magukat, és nem fogják elismerni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez tényleg durva. A Balaton északi partján menő Déli Puig közlekedő vonat hasonlóan vallatás. mire azzal elérred Budapestet, addig egy banánköztársaságban megdöntik a kormányt..
@aritus:
abban is tévecc!!! 1953-54 totális gazdasági csőd volt ami 1955-ben tetőzött ugye Rákosi pajtás el is slisszolt a balfenéken...az egyetlen Kádár volt akit Andropov mint KGP főnök személyesen támogatott minden SZKP főtitkárral szemben (Andropov nagykövet volt Budapesten 1956 előtt) és így tudott alkudni mindíg első útja a KGB-hez vezetett és utána a főtitkárhoz aki megkapta az ukázt KGB-től 1956 előtt alkuról szó sem lehetett...1956 után anyagi támogatásról is...Andropov a peresztrojkát készítette elő Magyarországon mi voltunk a labor és kurvára bevált a többiek prüszköltek is...ne a fidesztől tanúlj történelmet a törpe sohasem volt más csak egy kesztyűbáb és a hírhedt rablómeséje volt az első amin lebukott azoknál akik egyáltalán értettek a politikához...hullarabló, agnosztikus idióták mind a fodor is meg a többi kollégista is a magyar történelem legnagyobb seggfeje kitűntetésért antalljósimegatörpe versenyez

brühühühühühühühü
@aritus:
Kádárt nem kínozta meg az ÁVH. Mindent aláírt, ugyanis pontosan tudta, mi várna rá, ha nem tenné.
A megkínzásáról, például körmeinek letépéséről szóló legendát hatalomra kerülése után terjesztették.
@rodeo36: Érdemes lenne ez megnézned. Remekül megformázzák a gengszterváltókat. :)

film.indavideo.hu/video/f_az_ugynokok_a_paradicsomba_mennek

Kíváncsi lennék, hogy tetszik?? :)
index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/25/a_burokracia_gatolja_a_bankkartya_terjedeset/
Azért kíváncsi lennék, az NGM-nek mi a baja a kártyás fizetés elterjedésével.
Ja, hogy az könnyen nyomon követhető? És akkor a Közgépes kifizetéseket nem lehetne kamionokkal intézni? Szerintem ezeknek készül a TV2-ön az "Ezek megőrültek" című debil celeb vetélkedő sorozat.
Csak még a nagyok (Bonsai Duce, Kusza Szem, Lézer Johnny, és a többiek) még húzódoznak a szerepléstől. De ami késik az nem ...
@Gábriel angyal: nem adja ide...én meg nem megyek oda érte brühühühühühü
@rodeo36: A Kádár korszakot elég necces pozitív színben megjeleníteni. Voltak pozitív vonásai, de lényegében a mai tragikus helyzetünket ennek a korszaknak köszönhetjük. Nem az adósságra, vagy a rosszul értelmezett iparosításra, politikai keményvonalúságra gondolok, hanem arra, hogy az a korszak tenyésztette ki ezt a szemét, erkölcstelen, haszonleső bandát, akik kirabolták az egész országot. Az egész politikai vezető garnitúra totális emberi selejtekből áll, és ezt a selejt halmazt nevezhetjük a Kádár korszak termésének. Jézus mondta, hogy a terméséről ismeritek fel a fát. Tehát a Kádár korszak most mutatkozik be teljes valójában, mert a mai helyzet annak a korszaknak a folyománya, termése, átalakulása.

A legnagyobb vesztesek nem a patrióta gondolkodásúak, hanem a volt kommunisták, azok akik felépítették az országot, akik igazi közösségi emberek voltak, munkások. Akik hittek abban, hogy egy jobb, új világért dolgoznak, harcolnak. Akik csak azt látták, hogy a népi kultúra fejlődik, színjátszókörök, néptáncosok népesítik be a kultúrházakat, a mozikba magyar történelmi filmeket játszanak, és volt olyan év, hogy 84 ezer lakást adott át az építőipar. Sorolhatnánk még sokáig, de ami a színfalak mögött történt, az egyedülállóan óriási árulás volt.
@chilis csokoládé:

rablómese, kéhlek...én ávh-s bennfenntestől tudom, hogy igaz...akkor most?

brühühühühühü
@Gábriel angyal:

veled én erről nem vagyok hajlandó szót váltani sem

brühühühühühü
@aritus:

Nem is tudom utoljára mikor volt szerencséje a nemzetünknek talán az ősrobbanáskor?:))
Vagy hogy mikor hozott jó és fontos stratégiai döntéseket az uralkodó elit, ami az ország helyzetét meghatározták hosszabb távon.
Lásd még. Muhi, Mohács, dinnyekartel stb.:))
@Gábriel angyal: A kádár korszak után sír a lakosság zöme pártállástól függetlenül. Mindegy, hogy habzószájú kommunista, vagy bakkancs-csattogtató gárdista szívesen nosztalgiázik az olcsó árakon, kiszámítható életért, a stabil munkahelyért. Nézd meg orbánt. Olyan szépen adagolta a majd úgy élünk mint a kádárizmusban, hogy kétharmada lett.
Még egy mai hír: index.hu/belfold/2012/07/25/bunelkoveto_rendorok_korrupcio/
De Don Pintér két hét alatt rendet tett. Most már csak a rendőrök bűnöznek.
@Gábriel angyal: ha minden ciki dolgot törölnek...

drselgeci drsnitt stb...

akkor lassan már drzorvbán keresztapát is törlik talán...
@Penivaldes: Mire záhonyba érsz addigra még az ensz is bevonul ensz bt határozat alapján.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez erősen jelzi a magyarok nagy részének szellemi állapotát...
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): mindenhol rendet csinálnak... azt nem igérte hogy ők nem fognak LOPNI... csakni hazudni vissazélni stb...

minden politikus minden rendőr bűnöző...

dr pintér? hm róla nem nyilatkozhatom...
de akinek logikálya van az selyti a véleményem...
Breaking news!

Selmeczi Gabriellát törölték a kormany.hu-ról
index.hu/belfold/2012/07/25/selmeczi_gabriellat_toroltek_a_kormany.hu-rol/
Mi lesz mostan a nyugdíjügyi szenátorasszonnyal?
@Le_Penseur: dr selgeci lehet salyát magát is MEGVÉDTE...
@Le_Penseur: fidesz szóvivőként megvédi a köszgépet
@Le_Penseur: Köszi. 7 kommentel előbb már linkeltem. :)
ezért jó gazda az álam... ezért kel álamosítani...
drbakondi... kisajtoltak belőle mindent amit lehetett...
már csak a köztartozás marad benne...
sok munkahejet sikerült megmenteni...
a drzorvbán papa párttitkár bányájában legalább is...
marad a MAL aszt...

index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/25/futes_nelkul_maradhat_ajka/
Ez még a kádárinál is rosszabb és pimaszabb, ez A valódi maffia, Csekkel seholse vagyunk még: vastagbor.blog.hu/2012/07/25/rablobol_pandur_730
@biohouse:

Hehe.
Ennek még mindig Gyurcsány fóbiája van...
@aritus: Ne röhögj, ez vérvalóság, Kövér nagypapi haknizott az úttörők előtt Pápán - ja ős a gyilkos Kun Béla forradalmára és vöröskatonája volt.
@aritus:

Kádárnak legalább annyi esze volt, hogy a szegényebbeknek befogta a száját - pénzzel.

Orbán ezzel szemben szénné adóztatja őket meg ad nekik 99 forintos kartelles dinnyét.

Mnya. EZÉÉÉÉ sírják vissza Kádárt.

Azóta sincs olyan jövedelmük a képzetleneknek, hogy akár egyszer egy hónapban elmehessenek moziba vagy vegyenek egy könyvet...
@Gábriel angyal:
lebuktam, felületesen olvasom a kommentjeid! :D
@aritus: És ráküldik azt a ménkű magas, a sodrából ki nem hozható görögöt??? Totál K.O Orvicseknek, aki ér a pasi térgyekalácsáig..
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):

Én nem mérgezném vele a szervezetem.
De ízlés dolga, azért megnézném, ahogy mások igen... :D

Szerintem ez a pacák romlott, mindenki csak elcsapná a hasát - szeméttelepre vele meg a bandájával! :)
eztbakker nem hiszem el bakker...

orulunkvincent.blog.hu/2012/07/25/miniszter_elvtars_visszatert

ezek tenyleg teljesen elveszitettek a talajt...

kurva nagy sittko lesz ennek a vege. ha odaig eljutnak...

most nincsenek szovjetorosz testverek akik kimenekitik oket...
@a szív fészkei: Ártatlan kisbárányok vagyunk hozzá képest.
Bevallom b@zmegeltem egy-két sort.:D
@hacsaturján: Kösz, mindent összefoglaltál! A Gyulád meg nem kancsalul stírölte a csajszik bugyiját - na ja, akkoriban hála Mary Quantnak, tombolt a miniszoknya-divat. Tudom, hordtam. De vörösgyulákat legalább nem szabadították ránk visszaemlékezésileg a díszteremben, amit egyébként maga Lotz Károly pingált ki.De olyan szar állapotban volt, semmit nem lehetett a bebarnult falakon látni, csak becsszóra elhinni, hogy téllleg...
Jó hír!

Németország után Ausztriában is jogellenesnek minősíthetik a kisfiúk körülmetélését. Az osztrákok tovább mennek: ott többen azt az álláspontot képviselik, hogy még vallási/származási megfontolásból sem szabad a fiúgyermekeket megcsonkítani! Isten a férfit fitymával teremtette, ezért támogassunk minden olyan törekvést, amely nyíltan tiltakozik e barbár szemita szokás meghonosítása ellen!
Jó hír!

Németország után Ausztriában is jogellenesnek minősíthetik a kisfiúk körülmetélését. Az osztrákok tovább mennek: ott többen azt az álláspontot képviselik, hogy még vallási/származási megfontolásból sem szabad a fiúgyermekeket megcsonkítani! Isten a férfit fitymával teremtette, ezért támogassunk minden olyan törekvést, amely nyíltan tiltakozik e barbár szemita szokás meghonosítása ellen!
Forradalmi Jogász-Paraszt Focistakormány, élén Elmebeteg Gumicsizmás Hobbittal.

Sötétben bujkáló ellenfülkeforradalmár, reszkess!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Le vagy maradva. :)

Merkelék rendkívüli ülésen rögzítik írásban, hogy a zsidók akarata a bírósági döntéseket is fölülírja

Nevetségessé válhat Németország a fiúgyermekek vallási indíttatású körülmetélését tiltó bírósági ítélet miatt – figyelmeztetett hétfőn a Kereszténydemokrata Unió (CDU) berlini elnökségi ülésén Angela Merkel pártelnök, német kancellár.

Angela Merkel kijelentette: Németország "bohócot csinál magából", ha hagyja, hogy az egyetlen állam legyen a világon, ahol a zsidók nem gyakorolhatják vallási szertatásaikat – írta a Financial Times Deutschland (FTD) az internetes kiadásában a zárt ülés részvevőire hivatkozva.

A CDU a lehető leghamarabb jogbiztonságot akar teremteni az ügyben. Első lépésként kezdeményezik, hogy a Bundestag, a törvényhozás alsóháza határozatban foglaljon állást a vallásgyakorlás szabadsága mellett csütörtökön, amikor a spanyol bankmentő program miatt a nyári szünetet megszakítva rendkívüli ülést tartanak.

Sabine Leutheusser-Schnarrenberger igazságügyi miniszter, a konzervatív uniópártokkal koalícióban kormányzó liberális FDP politikusa egy hétfői rádióinterjúban hangsúlyozta, hogy a jogi helyzetet nem lehet gyorsan rendezni, mert három alapvető jogterület, a vallásszabadság joga, a testi épséghez fűződő jog és a szülői jogok csoportja között kell egyensúlyt teremteni. A tárca ezért egyszerre vizsgálja egyebek mellett a családjogi és a betegjogi törvény módosításának lehetőségeit.
Óvatosan kell eljárni a vallási indíttatású beavatkozások körének meghatározásakor is, mert nem szándékolt következményekkel járhat valamennyi ilyen típusú beavatkozás engedélyezése – tette hozzá a miniszter, példaként említve a női nemi szerv csonkítására vonatkozó szokásokat.

A kölni tartományi bíróság június végén hozott ítéletében jogellenesnek minősítette a fiúgyermekeken vallási indíttatásból végzett körülmetélést, arra hivatkozva, hogy a zsidó és muzulmán szokás sérti az egyén önrendelkezési jogát, amely előbbre való a vallásszabadságnál. A döntés ellen számos vallási szervezet tiltakozott.
(MTI)
Selmeczi Gabriellát vírusként ismerte fel, és végleg törölte a Mátrixból az ESET NOD32 Antivírus.

Emlékét megőrizzük.
@Gábriel angyal: a kérdés az, hogy a körülmetélést milyen körülmények közt végzik? És, hogy van e neki elfogadható egészségügyi magyarázata. a női nemi szerv csonkítást ugyanis érzéstelenítés nélkül végzik, és nincs rá magyarázat.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
A leány csecsemők fülét pedig ne lyukasszák ki! Majd ha nagykorú lesz eldönti, hogy akar-e és egyáltalán hova akar lyukakat!
@Gábriel angyal:

A fejkendősöknél is van körülmetélés, Okoska.
@aritus: Igen, legyen már kimondva, hogy semmi nem volt spontán felhorgadás. Kemény és fegyelmezett meló - lásd szept. 16-a este hét óra, amikor elkezdődött a Kossuth téri Toi-toi(nélküli) húgyban fogant forrcsi. Láttam: ott jéghideg célszerűséggel, már millió Kínában varrt lobogóval gyüttek a riadólánccal elért népek. A nagyon becsapottak, ó máj gad.

Minden ki volt centizve, aztán ha égett a város, az kifizetve: napidíjért forradalmárkodni is Fidesz-találmány. Népszavazás dettó, Alkotmánybíróság onnan kezdve kuka. Ha most reciklálná magát, érdekes mélységből kellene feljönnie.

Lopott sokat a maszop-szadesz, nem kétlem, áll Demszky vára Horvátországban, nem kétlem, de így közpénzből nem szervezett folyamatos puccsot még 22 év alatt. Szóval van egy alapvető stílusbeli difi mégis csak.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: @Gábriel angyal: Mi lenne ha ezt a lelkesedést átvinnétek az iszlám női csonkításaira is? Talán kislányokat körülmetélni jobb, csak mert most ők fizetik a burberry sálat?!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: NA EZ AZ!!! Fabiusnak kicsit át kéne értékelni a Novák Mickey Mouse-ot érintő tegnapi hájpolását, mert szerinte egyáltalán NEM A KORRUPCIÓÉRT, HANEM AZÉRT KELL LEMONDANI, AMIRŐL EGYEDÜL NEM TEHET a Csancijuk: A SZÁRMAZÁSÁÉRT. NÁCIK!!!!
@Penivaldes: Ó dehogynem. Mert ha nem csonkítják meg őket minél fájdalmasabb módon, akkor minden férfi elveszti a fejét, csak mert nem csinálták meg... Tudod, ezért kell tetőtől talpig beburkolózniuk, mert a férfiak megbolondulnak ha nőt látnak...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezeket még betonba kötni se lenne érdemes, beszennyeznék azt is. Hiéna sírva enné őket, fúj de undormány banda. Gábriel védje csak őket, nem lep meg tőle.
@a szív fészkei: Ó ugyan már, ha a jobbikban kizárnák azokat akik lopnak vagy korrumpálnak senki se maradna bent. Ezért írtam gabriel barátunknak, hogy juhász oszi csalása miatt nem állt ki novák barátunk, hogy mondjon le, de egy zsidót lemondatnának. :D
@aritus: DE - kapcsolódok ide - azért ennek az alaphangját az a bálnaellenes Pokimon-rizsa adja meg. Csak talán ő már rájött, hogy ez mennyire ciki. Orvbán meg sose jön rá semmire.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez hamis magyarázat, amit Európában nem lehet elfogadni. Csak hát szemet hunyunk a felett, hogy itt Európában végzik el ezeket a "műtéteket" tizenéves muszlim kislányokon.
barbaár szokások. persze bevannak bugyolálva de alatta a legkihívóbb külsőt rejtik.
@a szív fészkei: Gábriel legalább annyira szimpatizál velük, mint mi. De ellenségünk ellensége az új legjobb barátom elv alapján védi őket.
FB-ról Tóta Birkaiskola-idézettel :[..]+Ki oda se ballagott,
Még jutalmat is kapott,
Így hát egy se ment oda,
Meg is szűnt a iskola."

Weöres zseni és vátesz, megmondta már mikor, hogy aszongya:

Weöres Sándor: Orbán

Alva jár az Orbán,
Tornyot visz az orrán,
Trombitások ülnek benne
Három szekér polyván,
– Hú! – trombitások
Három szekér polyván.
Fújják egyre többen,
Polyva szerteröppen,
Rémes álmot lát az Orbán
Polyva-fellegekben,
–Hú ! – rémes álmot
Polyva-fellegekben.
@K.Tomoceusz: Nem azt írtam, hogy az jó, hogy ellenerő nélkül kormányoz, hanem azt írtam, hogy azt nem szeretném, ha az ellenerő ugyanolyan populista, hazug, kártékony ellenerő lenne, mint amilyen a fidesz volt.
Valamint én a forradalom/szabadságharc helyett mondtam, hogy azoknál jobb az egyezkedés, alkudozás, mert lehet, hogy ezek sem vezetnek eredményre (rögtön), de a forradalom se, viszont jön utána önkény, terror, és a forradalom alatt, majd annak leszámolásakor is sok ember hal meg, értelmetlenül.
Most a helyzet reménytelen ugyan, de nincs önkényuralom, többpárti (majdnem, még)demokrácia van, ezt azért nem lehet az 50-es évekhez hasonlítani, bár tudom, hogy szokás.
Hangsúlyozom, hogy Orbánt utálom, egy orbitális nagy fasznak, az ország megrontójának tartom, és még az is könnyen lehet, hogyha nem lennénk az EU tagja, akkor sokkal cudarabb világ lenne.
De az Eu tagja vagyunk, lesz választás 2014-ben (az nem az Orbán sara csak, hogy nincs kit választani) és minden szabadságharc, nemzeti függetlenség, és fülkeforr hagymázas ordibálása ellenére éppen az imf-el tárgyal a kormány.
Tehát itt most nem egyezkedni kell az Orbánnal, hanem 2014-ben elküldeni a halálfaszára.
Egyébként meg lennének azért olyan szakmai szervezetek, szakszervezetek, akik igenis sokkal keményebb érdekérvényesítéssel vehettek volna részt az elmúlt 2 évben. De nem tették, mert gyáva szarok, megalkuvók, megvásárolták őket. Ez viszont, hogy emiatt így alakultak a dolgok Magyarországon az elmúlt 2 évben semmiképp nem cáfolja a tézisemet, hogy alkudozni, egyezkedni jobb, mint forradalmat "játszani". Az a baj, hogy NEM volt érdemi alkudozás, csak sunnyogás, meg befekvés a hatalomnak.
@a szív fészkei: sosem szabad megbizni egy jobbikosban. egyetlen pilanatig sem. egy jobbikos mindig halalos ellenseg. bebizonyitottak az elozo evszazadban, hogy enincs megegyezes, nincs egyezseg, nincs alku. mindent elarulnak, mindent megszegnek es abban a pillanatban megolnek, amint tehetik.

"Once upon a time, a woman was picking up firewood. She came upon a poisonous snake frozen in the snow. She took the snake home and nursed it back to health. One day the snake bit her on the cheek. As she lay dying, she asked the snake, "Why have you done this to me?" And the snake answered, "Look, bitch, you knew I was a snake."
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Akkor a spanyol katolikus ünnep a Szent Circumcísio ünnepe január elsején?
És van ilyen vélemény is: www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/820/korulmeteles
DE megint hogy a szarba jön ez ide Orvbánhoz, aki egy farok, ja, de már késő körülmetélni??
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Hál'istennek Európában nem szokás a kislányok körülmetélése. Ezek a barbár népek a saját életterükben azt csinálnak a csiklójukkal és fitymájukkal, amit akarnak, de Európától gondosan tartsák magukat távol.
Visszatérve selmecigabikához, nagyon sajnálom a történteket, mert rajta - és a budain - kívül annyi primitív baromsággal senki sem tudta betonbiztosan lejáratni a fideszt minden egyes szájmozgásukkal, mint ők ketten., de főleg ez az ostoba szőke nő /bocsi az összes többi szőkétől/. Minden megszólalásukkal szerencsésen öntökönrúgták pártjukat.
Hát most az egyik lángoszlop kiesett, vagy kiöregedett, vagy elmúlt a vonzereje. De szerintem a tapasztalatai miatt nélkülözhetetlen a fideszben, minden kupiban szükség van madámra.
De ki fog engem megvédeni nyugdíjügyileg?
én má csak a stiriai metéltet sajnálom.
alexandr alexandrovics panagin: igaz, igaz! már a paradigmák sem a régiek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine, @Az igazi Sipi - Citizen of European Union: basszátok már meg! Én nem döntöttem a rudi automatát, és még se ezt gondolom. Ne csináljátok már ti is ezt, hogy aki a szocikkal IS elégedetlen az a Zorbán szekerét tolja, valójában kripto orbaánista.
Tessék azt olvasni, amit írtam, és nem a szájamba adni mindeféle faszságot, vagy amit ti projektáltok. A kutyaúristenit neki!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Azt hiszed? Franciaországban 60.000 kislányon végezték el. Jobban kellene figyelned, mi történik kis kontinensünkön.
Én személy szerint örülök, hogy Viktor a tandíj ellen van. Milyen kurva drága lenne ellenkező esetben.

Amúgy meg felháborító, hogy a muszlimok is körölmetélik a fiúkat. Így most törhetem a fejem, hogy nem egy újabb nagyon rafinált zsidó trükkről van-e szó?
@Spániel: Nem védett már eleget? Belefáradt, most visszavonul a birtokaira gazdálkodni.
@vörös meteor: igen az a legvalószínübb, hogy az ősrobbanáskor, akkor került Magyarország arra a helyre, ahol isten kalpagján bokréta lehet:)))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Nyisd ki a szemed, és nézz körül Franciaországban (azért ott mert ott él jelentős számú afrikai iszlám-és elsősorban náluk szokás a genitália csonkítása) Itt Európában végzik el ezeket a műtéteket, úgy, hogy a kislányokat szinte elrabolják.
@a szív fészkei: Te is csak azt mantrázod amit szektATV meg index felnyomott az agyadba. :) Ha elolvasod a nyilatkozatot, nem a származása a baj, hanem hogy HAZUDOTT. Ebből a szempontból tök mindegy, hogy miről vagy miért.

Másrészt annyi eszetek is lehetne, hogyha valóban a zsidóságával lenne a baj, akkor annak nyilvánosságra kerülése után született volna nyilatkozat, de nem születhetett mert ő és én sem a származás alapján ítélek.

Fabiusban legalább volt annyi ész, hogy ezt egyből észrevegye és annyi gerinc is, hogy elismerje, függetlenül attól, hogy jobbikosról volt szó.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Arab kislányokon. Engem az arab kislányok sorsa tökéletesen hidegen hagy. (11 millió bevándorló él Franciaországban.)

A normandiai vagy provence-i katolikus francia parasztcsaládok körében elképzelhetetlen ennek a kegyetlen szokásnak az elterjedése és meghonosodása, és ez a belátható jövőben biztosan így is marad.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Igen, azt a rendszert használta ki maximálisan Orvbán és koleszbandája. Hogy orrba-szájba támogatva volt.

Ma a biztos középszert, a kiszámíthatót sírják vissza. És ebben a hektikus, "sose tudod, mi jön holnap"-ban ez érthető, mert az embert a legjobban a bizonytalanság őröli fel. Ettől menekül a tőke, mert az mehet, de a kisember marad és senyved, mert semmilyen taktikát, túlélési okosságot már nem bír kitalálni, hisz naponta változnak a törvények. Mondá Tacitus, hogy ez a korrupció melegágy és jé, valóban.

Kádár alatt tudtad, mi van: szar, de nem ilyen idegrángásos alapon, hanem kiszámíthatóan volt szar, ergop lehetett ellene stratégiákat felépíteni magánban, társadalomban. Kádár hagyta a gmk-kat, maszekokat, a háztájikat, tehát a magánügyeskedést cserébe a nyugiért.
Közben lehetett hivatkozni arra, hogy bár ő akarná, de a SZU nem engedi a nyugati jólétet teljesen elharapózni, ám azért amit e kereteken bévül lehet,Kádár apánk megadja.

És így is volt: kultúra és egyéb - ma már úri huncutságnak számító - dolgok elérhetőek voltak szinte mindenkinek. Ezt kár tagadni.Tömve voltak a fodrászatok, kozmetikák gyári melóslányokkal, a színházak brigádokkal, a mozik filléres bérlettel odatódulókkal - és Bergmannra tódultak - az éttermek, a Balaton szakszervezeti üdülőkkel. Minden gyárnak volt épülete ott vagy a Velencei tónál és mehettél pihenni családostul fillérekért. Hitelből, Patyomkin-faluból, de megvolt. Ma meg? Egy kurva kis szar szoba fejenként 3000 a tavaknál, és akkor még nem ettél, ittál semmit. Minden üdülőt privatizáltak hugyér-szarért. A hatalmas MÁV üdülő Gárdonyban kísértetkastély, üresen rogyadozik mióta.A hatalmas tóparti kempingjük is gazverte puszta csupán.

Erről szólt a konyha-vendéglői tegnapi offolás is: akkor nem volt luxus vendéglőbe járni, oké nem is volt Michelin-es a színvonal. De nem szakadt el a társadalom ennyire végletesen ketté, hogy az egyik része ilyenről álmodni se merjen. És ezt a tény sokan visszasírják. Sőt kintről, a szent nyugatról is hallottam olyat, hogy mennyire irigyelték a gyes-ünket az ottani hajszolt anyák.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Nem szeretném dramatizálni a helyzetet de a sertésmájkrém lassan átlépi a száz forintos lélektani határt,a tranzakaciós adó árnyékában:))

"De egyet jegyezzen meg Pelikán elvtárs, akár sült malacot eszik az ember, akár májkrémet, az osztályharc egyre fokozódik"..))
@Penivaldes: Míg a férfifaroknál - ahogy belinkeltem - a fitymátlanítás növeli a szexuális élveket, hisz tovább tud dugványozni (és valóban) - addig a csikló kimetszése és gyakran a vagina nyílásának összefércelése, hogy csak a pisi jusson ki arra szolgál, hogy a nő soha az életben ne érezzen kéjt, orgazmust, ilyesmit. Az neki tilos, ő csak egy szexuális tárgy, a majdani gyerekének bőrburok.
Nem azért dugják, hogy élvezze és örüljön neki egybeforrva a párjával, hanem azért - és bármikor, akár kedve lenne hozzá (de így megcsonkítva nincs ), akár nem - mert az jár a pasinak és ha úgy alakul, legyen tőle terhes. Ennyi és nem több a női körülmetélés. www.origo.hu/filmklub/20040428sokkolo.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az más kérlek alássan. Az jó, az szép, palesztin fiúknál egyenesen ámulandó. Csak zsidóknál kizsákmány és az önrendelkezés sárbatiprása, naná hogy.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Azért, ha lesz egy jégkékszemű echte papírral igazolt - nem Csanci féle csalótól, nanaá - árjától jégkékszemű fiad és annak fitymaszűkülete lesz, majd megnézem a fejed.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Kedves tehén türelmes, ezt tévesztik össze az elfogadottságukkal. Naná, hogy hozzá járnak, nem a parasztok közé.
@a szív fészkei: A fitymaszűkülettel ne viccelődjél. Rettenetesen fájdalmas, most gondolkodom, hogy megműttessem-e.
@Le_Penseur: Én is magamnak lyukaszottam 27 évesen. A férjem szívszélhűdést kapott, amikor meglátott a fülemből kilógó cérnaszállal este... Reggel még egyben voltam. :-DDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ugye? Abuzálják a picit megkérdezése nélkül a vízzel. Vigyék ezt végig minden vallási előíráson. Gyerek fejét a buddhistáknál se nyírják kopaszra.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Legalább nem tudják már védeni a nácizmusukat. Kimondták, de facto. Szegény Fabius nagyon naiv, hiába lóg ki a Dunából. ;-DDD
@a szív fészkei: egy időben erősen foglalkoztam ezzel a kérdéssel. amikor még világ megmentő akartam lenni.
az igazán nagy baj az, hogy mindezt a nagy, és kultúrált Európában csinálják. mert hogy ez nyilt titok, hogy a bevándorlók táboraiban végzik el, minden érzéstelenítés nélkül. A vezetők meg szarnak rá, és akik kitudnak szabadulni a közösségből ami ezt teszi velük, azt cserbenhagyják, mert, hogy szégyelljük bevallani, hogy mik történnek Európában, mert rá lehet mondani, hogy kulturális sajátosság, ahogy egy német fejes is kulturális sajátosságnak nevezte egy tévéműsorban azt amikor néhány éve Berlinben a nyilt utcán lelőttek egy fiatal török származású német nőt, mert az európai módon akart élni, és ott a studióban senki nem szólt közbe, hogy ne nevezzünk egy gyilkosságot kulturális sajátosságnak. és még lehetne mondani..
@aritus: en is elegedetlen vagyok/voltam a szocikkal. csak arra probalunk utalni, hogy igen, ha megeszed a fideszpropagandat akkor igen, a fideszt es orbant tamogatod.

pontosan ez a fidesz celja. elhitetni, hogy a szocik sem jobbak naluk. de. szarok, de a fidesznel jobbak. ennyi. tehat ha a jelenlegi kormany bebukna es egy szoci kormany kerulne a helyere, NYERNENK VELE. meg akkor is, ha csak kicsit lenne jobb. en pont ezert forszolgattam volna a nagy ellenzeki osszeborulast, hogy a szocik, akiknek tomegbazisuk - es igy kormanyvaltasi eselyuk - van felugyelve legyenek az lmp, milla, dk es mas koalicios partnerek altal. mert a szocik is kutyafasza egy brigad.

de a kozeleben sincsennek a fidesznek. es igen, ha azt allitod, hogy semmivel nem lenne jobb es semmivel nem jobb es a szocik tehetnek a ketharmadrol, akkkor bizony orban es a fidesz szekeret tolod. akaratlanul is.
ahogy en is azt toltam, amikor megsertodtem a szocikra es csakazertsem mentem el szavazni. elkurtam. nem kicsit. nagyon. kellett volna nekem is es a tobbi sertodottnek is. mert igy bizony ketharmadot okoztunk. mi. nem szavazok. nem a szocik.

es meg lehet sertodni, lehet kutyauristenezni, de az osszemosas es szocikra mutogatas bizony egeszen pontosan a fidesz valasztasi kampanyanak fo taktikai eleme. felre ne erts. nem vagyok szocialista, sot, baloldali sem. de egyszeruen szakmkailag, politikailag, gazdassagilag jobb volt amit a szocik csinaltak.
@a szív fészkei:

egy valamire való nordikus teuton ijenkor az egészet vágattya le, nehogy szó érje a ház elejit.
@a szív fészkei:

Ennek a kényes területnek nem vagyok szakértője, de a - bizonyára hiányos - ismereteim alapján is feltételezem, hogy a fitymaszűkület gyógyítható műtéti beavatkozás nélkül is. Olvastam/hallottam, hogy az anyukák az esti fürdetésnél le-föl húzogatják a bőrt, és ezzel az egyszerű módszerrel az esetek túlnyomó többségében elérhető, hogy a bőr kellőképpen és véglegesen kitáguljon.
@Gábriel angyal: Csanádka egyenes, gerinces módon lapított, mint szar a fűben, pedig nyilván gyerekkora óta tudta, hogy a szeretett nagyi nem egészen keresztény.
A karrierje érdekében valszeg legszívesebben képletesen elásta volna grószit.
Azt nem tudom felfogni, hogyan ember ilyen családi érzelmekkel hogyan tud azonosulni a jobbik zsidógyűlölő eszméjével. Már csak úgy a felmenőink iránt érzett szeretet és tisztelet miatt is.
@Le_Penseur: Ezért a posztért remélem fizet a poszt írója, hogy ilyen baromság egyszerűen mejelenhessen...
Persze a kommetek is "ütik a mércét", de azért ilyen baromságot leírni, hagy Orbán tandíjellenes, de ajánlja a diákhitelt is az a marhaság netovábbja...
Hol zárja ki a kettő egymást?????
Azt hiszem logokailag igencsak fejleszteni kellene magad.......
@Gábriel angyal:
Na baszki, azt meg én nem olvastam. Abban a rövidebb index cikkben meg csak ennyi volt!
Ügyes a zindex is! :))
Komolyan eltanulj a kuructól az információk egy részének a tálalását...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ánusztágításhoz is van valami egyszerű házi praktika?
@belekotty:

nem akarlak elkeseríteni, de vótak ojjan boldog békeidők, amikor az ijjen műtötteket simán meglincselte az úri közönség. :)))

vót egy ijjen haverom, ijjen szükületes, három napig azon röhögtünk, hogy mijjen pötyke kis masnit kötött a doki a farkincájára.
@a szív fészkei: pontosan

majd ha felno, eldonti szuksege van-e mentalis mankora. es milyenre. es eleg neki csak evi ket beszelgetes egy pszicologussal, vagy mindenaron valami meset akar eroltetni.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ez a mese a skorpióval is ugye, aki megmarja a békát, amelyik átviszi őt az áradó folyón. Miért tetted, kérdi a döglődő béka. Bocs, skorpió vagyok.

De ez a két mese legalább az állatok őszinteségét mutatja: tudják, hogy gyilkolni fognak, mert az van beléjük kódolva.

A Jobbik meg vakít, pl. Gábrieljük útján, hogy ááá, nem is gyűlölködünk szakmányban, nem is vagyunk rasszistapisták, mi csupán konstruktívak és emberiek vagyunk, csak megoldást akarunk édes hazánk bajaira. Ilyet, mint a kígyó és a skorpió - de nem teszik hozzá, csak a dzsemborijaikon. Viszont ott mindig meg is mondják, kibe harapnak és kit mérgeznek meg, ha tehetik, ha közel férkőznek hozzájuk.

Ezért nem lehet összefogni velük - igazad van totálisan.
@a szív fészkei:

Lehet hogy Kádárnak száz év múlva több köztéri szobra lesz mint Orbánnak???
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát ilyen esetben érdemes lehet elolvasni az egész nyilatkozatot és utána jobban el lehet dönteni miről is szól valójában.:)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Játszottál te már olyant? Meglepődnél! :))
Hidd el, eredményes tud lenni. Mi, nagyobb fiúk is szeretjük, ha a lányok ilyenek csinálnak velünk.
Ne bánkódj, egyszer majd te is találsz egy fiút akin gyakorolhatsz! Addig képzeld csak el! :D
HOMO POLITICUS
(avagy a párthálózatfüggetlen tévékészüléken
miért nézünk inkább brazil szappanoperát?)

Bővített mondatok
Hagyják el szájadat,
S nincs bennük ráció,
Csak pár mű számadat.

Beszéded lényege
Számomra nagy talány,
S elfér egy tűhegyen,
Ha van egyáltalán.

Szózatod nem ápol,
Inkább csak eltakar.
Távkapcsolóért nyúl
S emígy ad jelt a kar.

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.com/2011/10/homo-politicus.html
:)
@belekotty:
Abban lehet, hogy jó! A bikával a réten gyakorolhat...
@hacsaturján: Hát ezért gondolkodom erősen. Nem ide tartozik, de azért elmesélem, hogy volt egy csúnya fertőzésem és azóta úgy néz ki a péniszem, mint egy ökölvívó orra.
@Spániel: Szerintem nincs szó gyűlöletről, viszont kritikákat sajnos lehet és így kell is megfogalmazni velük kapcsolatban.
"Orbán beleragadt a kádárizmusba"
Nem, a választók ragadtak bele. Ő csak kiszolgálja az igényeket.
@a szív fészkei:
Mindenről AZ jut az eszébe! :))
Hihetetlen emberek vannak...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az csak egy bizonyos szintig alkalmas. Az én ülepemben például harangozna egy tenyészbika. Kísérletezgetek mostanában.
Kádárék leellenforradalmazták '56-ot és magukat állították be forradalminak. Ez volt a rendszer alapja.

Kádár nem is kései utódja most ellenforradalminak akar beállítani minden olyan nem a hatalom: ellenzék, civilek, külföld, akárki felől jövő törekvést, ami veszélyezteti személyes nagy művét: a NER-t. Pedig ez az orbáni félfeudális, rendpárti, tekintélyelvű állammodell voltaképp' igazi ellenforradalmi kísérlet - ha elfogadjuk, hogy 1956 forradalom és szabadságharc volt, és a '89-90-es rendszerváltás tulajonképpen kései betetődzése '56 kívánalmainak és vívmányainak. Ez a mostani autoriter, már-már a bolsevik időkre hajazó államirányítás szembeköpi mindazt, amiért 1956-ban harcoltak, és tökéletesen szembefordul a rendszerváltáás vívmányaival is, mintha annak tagadásából épűlt volna föl, miközben magát állítja be demokratikusnak, forradalminak.

Biztos vagyok benne, hogy ez a tébolyúlt felcsúti gnóm Kádárhoz hasonlóan meg fogja érni hatalmi tákolmányának összeomlását. Ami nem lesz egyenlő egy puszta kormányváltással: a '89-es alkotmány szellemében vissza kell építeni a demokratikus jogállamot. Na ezt fogja megérni még a Focista,- hogy otthon ülve, vagy szanatóriumban magát kezeltetve, az már mindegy is.
@a szív fészkei: gabriel gondolkodas nelkul lone dunaba barmelyikunket, ha buntetlenul megtehetne. jellemzoen a szelsoseges partok az ilyen pszichopata allatokat gyujtik. ilyen breivik- es gabriel-feleket. ezek kellenek nekik. akiknek nicnsennek moralis es erkolcsi gatjaik, ha az eszmeert kell tenni...
@Penivaldes: Amikor tiltják-büntetik Európában, elviszik a kicsit úgymond jutalomnyaralásra az őshazába, megismerkedni a rokonokkal. Ki ne örülne ártatlan kislányként, ha kap hozzá szép ruci, tejbe-vajba fürdetik. És ott aztán lefogják, és koszos üvegdarabbal, rozsdás pengével megcsinálják. Ahol nincs bünti ezért, sőt így lesz elismert nagylány. És az anyja, nagyanyja fogja le a sikítozó rémült gyereket. Az ezek után kihez fusson? Majd hazamennek Európába és ennyi. Lesz egy elcseszett nemi életű szexrobot é szülőgép.

Erről írt pár afrikai , ilyenen átesett nő: pl. a topmodell www.mommo.hu/media/Waris_Dirie_harca_a_noi_korulmeteles_ellen, írt a szintén szép aktivista, Hirsi Ali. Le is akarták lőni Hollandiában.

"Nagy" magyar kutatók ugyanakkor elmondják, hogy tulképp ez jó, így lesz a nő társadalma elismert tagja, ha nem csinálnák meg rajta, számkivetett lenne ott, ahol él. Ne avatkozzunk bele az életükbe,megy ez már mióta. Holott az iszlám ezt elő sem írja.
@a szív fészkei: Ilyeneket én is írogathatnék főleg azokról akik bizonyíthatóan baszták tönkre évtizedek alatt ezt az országot. Persze van akinek sokkal könnyebb rettegni a mi lesz ha jobbiktól, mint azoktól, akik a napnál világosabban felelősek azokért a tragédiákért, amelyeknek levét mindnyájan isszuk jelenleg is.
@a szív fészkei:

Egyszer egy ember elment a városba. Sétált az utcán, nézte a járókelőket. Rettentő biztos volt magában, és mindenkit önmagához hasonlított. Ebben is talált hibát, abban is. A hasonlítgatásból mindig ő maga került ki győztesen. Felfigyelt arra, hogy az emberek nézik őt.

Jól megnézik, még rá is mosolyognak. "Úgy látszik, ők is észreveszik, milyen különleges vagyok" gondolta, és önbizalma még nagyobbra nőtt. Így ment, peckesen, büszkén. Egyszer csak meglátott egy kirakatban egy tükröt. Gondolta, rámosolyog ő is erre a gyönyörűségre, akit mindenki úgy megcsodál. Odaérkezett a tükörhöz, belenézett - az arca csupa korom volt.
@a szív fészkei: Lassan mondom. EURÓPÁBAN is végeznek már ilyen "műtéteket". Marseille külvárosában lévő menekülttáborban. Nem csak Afrikában. Legjobb lesz ha elszégyelljük magunkat, és magunkba nézünk..
@Gábriel angyal: de miért pont velük -meg a cigányokkal- kapcsolatban ez a kizárólagos kritika?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Akkor szexista vagy. Az nem zavar, hogy arab kislányokat csonkítanak (ami már önmagában gusztustalan és beteg), de az igen, hogy zsidó kisfiúk fütyijéből vagdosnak.
@Le_Penseur: Nyugdíjba megy :) Biztos jó lesz neki
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Engem ez megrémít, mármint Stefke népi gyógymódja. Anyuci huzi -voni régi népi hiedelem miatt a fiacskáján?! MI A FÉSZKES FENE ÜTÖTT A SZÉLSŐJOBBA MEG A KONZERVATÍVOKBA?! HÁT MÁR A SAJÁT GYEREK SE SZENT?!:o
@Spániel: Én úgy látom nem csak "őket" kritizálják, főleg nem kizárólagosan.
@Gábriel angyal:
"Másrészt annyi eszetek is lehetne, hogyha valóban a zsidóságával lenne a baj, akkor annak nyilvánosságra kerülése után született volna nyilatkozat,"

Igen, a magyar politikus főleg arról ismerszik meg, hogy nyíltan, őszintén egyenesen bevall mindent. Semmi mellébeszélés, semmi terelés nem szokott előfordulni.
Ugyan már, ennyire nem lehetsz szektás.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez a húzásvonásos módszer engem őszintén ledöbbentett. elég vizuális típus vagyok..
@Penivaldes: Volt, hogy a saját apja és bátyjai fojtották meg a lányt, mert európai életet akart élni Európa közepén. Nem is egy ilyen kerül címlapra Berlinből, Londonból...

Láttam egy nagyon szép filmet erről, ami manapság NY-ban játszódott. A palesztin csaj beleszeret - és viszont - egy zsidó vendéglős srácba kajavásárlás közben.
Tuzsur titkos lamúr, de a lány fiútestvére szagot fogott. Pedig a szülők - pont, mert átéltek egyet s mást és emiatt jöttek NY-ba, hogy nyugijuk legyen már - nem is bánták a szerelmüket, hisz unták a a cirkuszt az ellenségeskedést, bírták is a zsidó fiút.

De a báty nem nyugodott: szarrá verte - mert eltévesztette, hisz csak annyit tudott, hogy vendéglős - a srác társát, aki élet-halál közé került emiatt, verte és fenyegette folyamatosan a húgát,miközben belelovallva ebbe magát be is sorozódott valami terrorbandába. Talán az apját is szénné aprította, aki tiltotta volna ezt neki...

És végül megölte a saját húgát, aki sejtve mi várhat rá egy ilyen őrülttől elmenekült otthonról a barátnőjéhez. De utánament és kinyírta.
@a szív fészkei: tudom, azért röhögök, mert annyira találónak érzem. Tudom sírnom kéne inkább, van amikor sírok is...
@a szív fészkei: Pedig lehet hogy csak járnak 1-2 évig és elmúlik a románc. Semmi se tart egyben egy párt, mint az, ha a család ellenzi a szerelmüket. Ezt már Júliáék óta tudjuk.:)
Ott hazudik Varánusz és az összes többi MSZP-Gyurcsány-Gréczy klón, hogy pontosan ők azok, akik KÉPTELENEK az országot vezetni, és pontosan ők azok, akik mindenféle külföldi hatalmakat arra használnak fel, hogy hatalomra kerüljenek. Például az IMFet vagy a fenti MSZP-GYurcsány-Gréczy PROPAGANDAszövegben az EKB-t.

Varánuszéknak ugyanis 1994 és 1998 valamint 2002 és 2010 között KÉPTELENEK voltak az országot rendbetenni, pedig ÁLLÍTÁSUK szerint a külföld folyamatosan támogatta őket, és TÉNY, hogy a külföldi kölcsönök alacsony kamattal ömlöttek az országba.

Varánusz=Vincent=MSZP=GYurcsány=Kádár
Varánusz=Vincent=MSZP=GYurcsány=Kádár
Varánusz=Vincent=MSZP=GYurcsány=Kádár
Varánusz=Vincent=MSZP=GYurcsány=Kádár
Varánusz=Vincent=MSZP=GYurcsány=Kádár
Varánusz=Vincent=MSZP=GYurcsány=Kádár
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ami vagy sikerül vagy nem. Ha nem eredményes, akkor jön a műtét. De valóban az orvosok elsőként a tágítását javasolják meg azt is, hogy azt ne anyuka, hanem inkább apuka végezze a csecsemőn.
Lófaxt Kádár, Ez max Grósz Károlyos. Kádárhoz képest a felcsúti max egy ütődött törpe. Kádár kihozta a régiből a lehető legjobbat, ez meg az újat baxa élhetetlenné.
@KG2000: Nem azt mondták neked a Lendvayban hogy ezt a nagybetűst kétszázszor írd le?? Miért spóroltál, szomorú lesz Hoffmann néni! Szép porosz módszer és te nem teljesíted??? Ejnyebejnye gyerekem.
Ti még nagyon fiatalok lehettek, ha ez a stílus újdonságként tűnik fel nektek.
Egyébként pedig legfeljebb korai kádárista, de leginkább Rákosi elvtárs paneljeiből építkezik!
@Penivaldes: Abszolút gusztustalan. Azonkívül, hogy ezért börtönt adnék a büdös pedofil anyucinak, addig kurvára felesleges, mert gyakran évekkel később derül ki hogy ilyenje van a gyereknek/kamasznak.
@parttalan: Hiába is erőlködsz, Orbán az 1956-os szabadságharcosok örökösei, ti pedig a gyilkos, buta, aljas, primitív Kádár klónjai vagytok.

Ti antidemokraikus, MUCSAI, tökélertesen feudalista, terrorista, primiv ÁVHs terroristák vagytok, akik 22 év alatt sem tanultátok meg a demokráciát.
@a szív fészkei: Ez az egyik oldala a kártyának. szennyes, gusztustalan és embertelen. De ott van az is, ahogy homokba dugják a fejük egyesek, és maguk elé tartanak egy táblát, hogy nekünk ehhez semmi közünk, ez a másikak dolga, mert mi nagy humanista európaiak vagyunk. és én most elsősorban ezért hoztam elő a berlini Hatan Sürücü ügyét, akit a saját testvére ölt meg. és akkor ez a téma nagyon ott volt a német médiában, és sokan nagyokosok közül beszéltek badarságokat kulturális sajátosságról..
@KG2000: Itt az alacsony kamaton van a hangsúly. Ők alacsony kamaton, fidesz magas kamaton. Mszp alacsony kamat, fidesz magas kamat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Szeretnélek felvilágosítani, hogy népi tudáson, hagyományozott ismereteken nyugvó racionális gyógymódok nagyon sok esetben jobban működnek, mint az orvostudomány kanonizált és tévedhetetlennek hitt módszerei. Több, egymástól élesen elkülöníthető forrásból úgy értesültem, hogy gyakran a fityma gyors és határozott "lerántása" is elég a probléma megoldásához.
@Penivaldes:

ÉÉÉÉÉÉÉS, mint tudós kollegínám, húgom felvilágosított róla, a férfiak, fiúk csonkítása nem hat ki a későbbi szexuális életükre, míg a lányokat örök életükre megnyomorítják.

A fiúk úgymond megcsonkítása hasznos a higiénia szempontjából is, szerintem eredetileg ilyesmi volt a cél ott a közel-keleten: mivel a higiéniával hadilábon állhattak, nem tudták (?), hogy a fityma alatt is meg kell mosni, így kerülhető el az a ronda gyulladás.

Megoldás? Nem a higiéniára nevelés, hanem csípjük le a fitymát, így megoldjuk a gondot.

LOL. Két kedves házi-nácink, angyal meg Stefike KEDVENC sorozata bizonnyal a Szex és New York. És azon belül a kedvenc részük bizonnyal az, amelyikben Charlotte nem képes szexelni a pasijával, mert ő még nem látott "érintetlen", azaz körülmetéletlen fütyit. :D

(A résznek jó kicsengése van: a srác megcsináltatja a körülmetélést, viszont pattan Charlotte-tól, mert most, hogy megtapasztalta az érzést, minél aktívabban ki akarja használni az új szerszámot. :D)
@a szív fészkei: jó, de Pokorni azt nem magától találta ki, ő csak követte a kiadott napi parancsot. Mert már akkor ezzel jött az Orbán, és második szája Hoffmann, hogy azért kell lecsökkenteni az államilag támogatott helyeket, mert sok "fölösleges" szak van. És ezt akarta pokorni a balneológiával illusztrálni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Prsze, mondom a családnak - szülők - semmi baja nem volt velük. A nagy harcot magukkal folytatták le, amikor elkezdték a dolgot, hisz ugye a srác is azért ment NY-ba, mert már nem akart katonáskodni és elege lett, de voltak emlékei palesztinokról... A csaj papája is besokallt otthon pont a háborúk miatt. Szóval végül ők egy platformon voltak, de a báty - addig normális - agyában ettől megkattant valami. És be is zupált öngyi merénylőnek, járt kiképzésre, hogy minél jobb legyen ebben.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: igen, alacsony kamattal 2008 őszére csődbe vitték az országot:

2008 ősze: államcsőd Magyarországon, minden európai országot, beleértve Görögországot MEGELŐZVE!!!!!!!!!!!!!

2008 ősze: államcsőd Magyarországon, minden európai országot, beleértve Görögországot MEGELŐZVE!!!!!!!!!

2008 ősze: államcsőd Magyarországon, minden európai országot, beleértve Görögországot MEGELŐZVE!!!!!!!!!
@a szív fészkei:

Nem kell átértékelnem semmit. Tegnap Gábriel Novák faszbúkjáról idézett szó szerint, ami az Index cikkre nem mondható el teljes mértékben. Hiányzik a mondanivalóból ez-az. Igaz, beszél Novák Szegedi zsidóságáról is eleget, de a mondanivalójának vége szó szerint így néz ki:

"Semmiképp sem intézheti el a Jobbik annyival a dolgot, hogy Csanád szerint a felvétel „nem eredeti”, ilyet még Kubatov Gábor vagy Gyurcsány Ferenc sem mert állítani a maga esetében. Ha Csanádnak a saját karrierjénél fontosabb a nemzet sorsa, akkor le kellene mondania, bocsánatot kellene kérnie, s úgy még később adott lehet számára a visszatérés lehetősége is, hiszen csak 30 éves, elégtétel esetén pedig hiszek a bűnbocsánatban. Addig a Jobbik egyszerű tagjaként is folytathatja munkáját, ahogy pl. magam is szórom a Hazai Pályát, és még sorolhatnám a lehetőségeket.

Ha Szegedi Csanád nem lép, akkor az Országos Elnökségen lesz a sor, hogy megmutassuk, különbek vagyunk-e ilyen téren a többi pártnál. Ugyanis jórészt ezért alakultunk."

Ez pedig annyit jelent, Szegedi ne tagadja a hangfelvétel eredetiségét, hanem húzzon a picsába. Tessenek kedves leellenőrizni:

www.facebook.com/novakelod/posts/348273518588629
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Hál'Isten teljesen meghülyültél.
Azért elég tájékozott vagy fitymaügyben. Gyanítom pasi létedre te is gyakorlod 10-12 éves kisfiúk fitymájának a le-fel húzogatását. A tied már nem müxik?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Arany bogaram, a családon belüli szexuális bántalmazást nálatok jobboldalon népi gyógymódnak hívják?
www.50plusz.hu/services/betegseglexikon/view?id=475
Okulj drága, úgy tűnik ez a pedofil módszer árt a babának, nem használ.
Ha te ott gyorsan rángatnál valamit, akkor értem, hogy még szűz vagy...
@a szív fészkei: :))) lehet, hogy mindenki jobban járna, ha most megtennék.
@Spániel: Szerintem utálták ezt az egészet a családban - már aki tudta - és ezt kompenzálták Csanád névvel, nagymagyarkodással, mindennel túlhajtva. Amikor Csancijuk bekerült a turulszarba, úgy érezhették - mert honnan hoz gyerek ennyi gyűlöletet, ha nem otthonról? - hogy nyugi van, a zsidóságuknak ezzel deklaráltan vége, ők igazi mogyorók. Talán a fiú tényleg nem tudott semmit, az öngyűlölők a legnagyobb zsidófalók.
@a szív fészkei: egyébként hogy? Mert végre lehet megint zsidózni. Képzeld, egy egész éjszaka telt el zsidózás nélkül, biztos nagyon feszít már.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: az biztos Stefi, legjobb lesz ha ezentúl a fogászati beavatkozásokat is régi módszerek szerint végezzük. Hát már nehogy elmenjen az ember a fogászatra, vagy akár a szájsebészetre. majd régi nép módszer szerint elvégezzük a műtétet.
@belekotty: Nagyon képben lettünk veled. ;-DD Kösz a bizalmat!
@KG2000: mszp kb 3%, fidesz 9%, mszp 3%, 9%
Olyan avitt vagy, kérlek sorolj nekem 2010 áprilisi adatokat, pls. 2008-ban volt a válság, és 2009 volt a mélypont. Ezt még az ovis is tudja. Ahogy azt is, hogy hála a gonosz szociknak, 2010 tavaszára a gazdaság köszönte, jól volt, növekedett. Bezzeg 2011-ben már nem mondhattuk el.
Kérlek frissítsd fel a memóriám, most 0,5-el vagy 1,5%-al fog csökkeni a gazdaság?
@KG2000:
Kapanyél öcsém, kapanyél... Tudod, ami kilóg a szádból! :))
@Penivaldes: pályinka, szalicil, kombináltfogó
@KG2000: Rajtad kívül tud még erről valaki? Itthon, az EU-ban?
Gondolod, ha háromszor írod le ugyanazt, már igaz is?
@Penivaldes: Nem Peni, ebben nincs igazatok.
Itthon nem vágnak azonnal - hacsak nem vallási okokból - igenis először a tágítást javasolják. Melegvízben fürdetjük a babát és akkor picit mindig tovább és feljebb próbálja - lehetőleg - apuka húzkodni a bőrt, fájdalomokozás nélkül. Ha nem megy így a tágítás, mert annyira szűk, akkor vállalják a műtétet.
@a szív fészkei: szerintem a nem tudás még nem ok a megnáculásra..
@KG2000:

Drága kedves faszfejhuszárka.
Biztos fizetést kapsz a hülyeségeidért, mert magadtól ilyeneket nem hánynál. Vagy igen?

Hahó, kicsihuszár.
2008-ban beütött a crach, a válság. Nekünk valóban nem volt valami fasza gazdaságunk, el teszetoszáskodták a szocik (a Fidesz segítő közreműködésével).

De kicsihuszár! Észlénybajnokkám!

A hülyeségeidet máshová okádd, mert ha - isten ne adja - most ütne be egy ilyen, akkor szart se kapnánk, nemhogy nemzetközi hitelkeretet, faszfejkém! Viktorod, akinek ánuszrózsája (copyright by Fabius) oly közel áll arcodhoz, 9-10%-on finanszírozza az országot. A - szerinted - nemzetrontó szocik 3%-os kamattal is tudtak hitelt kapni. Mert kaptak, pár hét alatt.

Szóval kicsihuszár, kapj a fejedhez és húzz vissza a tieidhez, ők talán még beszopják a hülyeségeidet.
@Fabius: Könnyű a zsidót bántani. De hol volt novák, mikor juhász oszi közpénzeket nyúlt le jogosulatlan támogatásoknál? Hol volt ez a bátor fb kiáltvány a jobbik felé?! Szegedi egy no name képviselő, gyalog. De juhász oszi?! Egy polgármester, a cigánygyilkosság óta legnagyobb vihart kavaró ügy főszereplőjének polgármestere?! És sehol a novák előd, hogy lemondásra szólítsa fel?!
@Penivaldes: Le merném fogadni, hogy a fiúk olvasva a rántásos részt, felszisszentek.:D
@a szív fészkei:

Igazad van.

Kissé meglepõ módon úgy tűnik, hogy 24 éves, hajadon, gyermektelen lány létemre többet tudok ezekről a dolgokról, mint a legtöbb okostojás ezen a blogon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Fabius: Itt a folytatás. :) Csanád visszaszólt Elődnek, szintén az FB-n. :)

kuruc.info/r/6/99163/
@a szív fészkei:

Ott a pont. Érdekes cikk volt, megfontolandusz, hogy nem vallásos célból is érdemes megcsináltatni a fián az embernek... neki is jó (a fiúnak), meg a későbbi barátnőknek is.
@keresztanya fabi(en): Nem fog Áder semmit módosítani, ebben is naiv Fabius, hogy önjárónak és ezekhez képest tisztességnek hiszi. Ezt nyögve-nyelve kiokádta magából, hisz van már balhé elég Izraellel elég, csitítani kell, mégis van pénzük ugye....

De további tényekig, pláne elnézés-kérésig nem fog eljutni - ma ez mantra: minket a németek kényszerítettek, Csatáry bácsi is parancsra aljaskodott Kassán, és most mégis báncccsák a szegény kis öreget... Gábriel egy egész Zewa csomagot már telisírhatott a sorsán.

Ezért írhatta joggal Kertész a levelében, hogy nem nézett is szembe senki a bűneivel. Akik jók voltak, azoknak köszönet, mert voltak ilyenek is - de sokkal kevesebben!
@aritus: Feltöltötték akku savval.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én nem mernék mérget venni arra, hogy Oszi jogosulatlanul vett volna fel a támogatásokat. :) Lásd alább:

"Gyöngyöspata jobbikos polgármestere szerint a Heves Megyei Kormányhivatal politikai lejárató akciót folytat az általa vezetett település ellen, Juhász Oszkár szombati budapesti sajtótájékoztatóján leszögezte: a helyi közmunkások nem végeztek munkát magánterületen, ezért az önkormányzat fellebbez a közfoglalkoztatási támogatás visszafizetése ellen.

A megyei kormányhivatal médiareferense pénteken azt közölte az MTI-vel, több mint 1,1 millió forintnyi közfoglalkoztatási támogatást vissza kell fizetnie Gyöngyöspatának, mert a munkaügyi központ a kistérségi Start mintaprogram ellenőrzésekor megállapította, hogy Gyöngyöspatán a közfoglalkoztatás a szerződés tartalmától részben eltérő helyen, magántulajdonban álló ingatlanokon zajlott.

Burián Orsolya közölte azt is: a hatósági szerződés megszegésének következményeként a kormányhivatal munkaügyi központja 1,119 millió forint közfoglalkoztatási támogatás és késedelmi pótlék visszafizetésére kötelezte Gyöngyöspata polgármesteri hivatalát. A határozat nem jogerős.

„Ami összenő, az össze is tartozik” mondta a politikus arra utalva, hogy a liberális és áljogvédő tevékenységet folytató ATV és a kormányzat egymásra találtak a település elleni „küzdelemben”. Gyöngyöspatán rend van, a közmunka-program az indokolatlan támadásokig dicséretet érdemlően működött – tette hozzá.

Juhász Oszkár idézett a kormányhivatal jegyzőkönyvéből: „magánterületen a közmunkások részéről munkavégzés nem történt”. A jobbikos polgármester éppen ezért azt üzente Burián Orsolyának, hogy legközelebb figyelmesebben olvassa el a saját jelentésüket.

Juhász Oszkár leszögezte: az eredeti tervek szerint a közmunkások egy 17 hektáros erdőn végeztek volna fatelepítést. Csakhogy a kormányhivatal nem bocsátott a rendelkezésükre lajtos kocsit, ami nélkül a tűzoltóság nem adott engedélyt a tavalyi elhullott és lemetszett gallyak eltüntetéséhez szükséges bozótégetéshez a területen.

A polgármester hangsúlyozta: mivel nem akarták, hogy "tétlenül üljenek az árok szélén a közmunkások, ezért inkább másik munkát végeztettek velük", egy vadvédelmi kerítés készítésének előkészítő munkálatait kezdték meg. Kiemelte továbbá azt is: az érintett terület nem magánterület, és a sajtóhírekkel ellentétben sem neki, sem családjának nincs a tulajdonában.

Juhász Oszkár úgy véli: az egész ügy politikai megrendelésre jött létre, és a kormányhivatal egy politikai, koncepciós akciót folytat."
@a szív fészkei: hát nem tudom... aki megjárt egy haláltábort - ugy tudom nagyi vagy közeli rokona járt ott - az nem nagyon szokott finomkodni a témával, mert úgy gondolom, ez olyan életreszóló trauma, hogy soha kiheverni nem lehet. Ha viszont úgy van, ahogy írod, szégyelljék magukat a szülők.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: 1, sose vettem be az Orbán propagandát, idézz tőlem egy olyan mondatot, amiből az derül ki, hogy igen.
2, azt se mondtam, hogy CSAK a szocik tehetnek a 2/3-ról, annyit mondtam csak, hogy ők is.
3, nem vagyok megsértődve, csak kiabálok, mert nem hiszem el, hogy ennyire félreértitek azt amit írok, és vagy-vagy-ban gondolkodtok.
4, annyit írtam, hogy a szociknak végig kellene gondolniuk, hogy miért tartanak ott ahol, és nemcsak azt mondogatni, hogy mert az Orbán.
5, egyébként meg leszarom a szocikat, nem rokonaim, ismerőseim, se boldog őseim, főjenek meg a levükben.
6, szar a mai kínálat, ez van, és különben is Oszkóval értek egyet, programoknak kellene egymással vitázniuk, ütközniük, nem pedig nekünk azon vitatkozni, hogy melyik a kisebbik szar, a fidesz vagy az mszp. Számomra ebben a formájukban mindkettő elfogadhatatlan.
7, ha ez a fidesz szekerének tolása, vagy az, hogyí beszoptam az Orbánt, akkor menjetek a francba:)))
@Penivaldes: Persze, csak azt akarom mondani,- mit tudok én Csanciékról? - lehetséges, hogy annyira antiszemita légkör volt otthon náluk (pont az eltusolás-elfelejtés óhajából), hogy neki ez az egy útja maradt. Oda sorolni és együtt üvölteni vesszen a zsidót. Most az a bajuk vele - nem a korrupció ténye Eu-pénzből, az belefér a tiszta imidzsükbe ezek szerint - hanem, hogy nem vegytiszta árjaként vesszenazsidózott. Ezért nácik.
@dr. Bubó: Nono, dák-afrikai-olasz nigger lőtte haza a teuto nordikus tiszta fajú árjákat is.
A zsenialitás újabb meteorszikraesője:
"A távolsági buszjegyek minden viszonylatban drágábbak lesznek, mint a vonatjegyek, így akarja a kormány rábírni az embereket, hogy inkább a vonatot válasszák."
Várom én azt a kurva vonatot állandóan, de az istennek sem jön. Bár biztos én vagyok a hibás, mert előbb át kéne mennem a hegyen vagy a Dunán oda, ahol sín is van.
Meretes bekemenetet hozott ossze a Kadar majus elsejere. Orban elbujhat mellette.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: REmélem, FAbius, ha jön, belátja,ezek menthetetlenek egy európai ország polgára szemében. És nem akar összefogni velük sehol semmiben. Vagy ha igen, tudja pontosan , hogy kikkel fog majd össze.

Olyanokkal, akik faji alapon szerveződnek párttá mások ellenében - Novák mikiegér erről papolt... Ez nettó nácizmus.
@Fabius: Egy csokorban az eddigiek. :)

Szegedi Csanád Facebook-oldalán reagált az ellene irányuló támadásokra, illetve Novák Előd tegnapi Facebook-bejegyzésére. Mindkettőt teljes egészében, változtatás nélkül közöljük.

barikad.hu/egy_hangfelvetel_tortenete-20120725

Nekem az utóbbi válasz eléggé necces.
@Zuzu Petás: "A népszavazás eredménye nem 5 évre kötelez? Mert akkor a tandíj - akárhogy is hívják - 2013 előtt nem bevezethető."
- Jaj de kicsinyes vagy! Megváltoztatják a Gergely naptárat és Jézus Krisztus születését visszamenőleg egy évvel és már is minden jogszerű.
@a szív fészkei: Igen, de nem biztos az otthonról hozás, hozhatta a baráti körből, középiskola meg ilyenek..sokan ott válnak szörnyekké
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: nem elég hogy tökk nem idevágó dolgot írsz, még kétszer is megteszed.
A fejedet kéne körülmetélni indián módra.
@Bakter: Ott is ahol nincs vonat? :))))))))
@Gábriel angyal: Szóval a kormányhivatal megállapította a jogsértést, és nem oszink, hanem a gazdag, virágzó önkori fizeti vissza. I rest my case.
@Spániel: Nem voltam meghíva hozzájuk teára. Gondolom, hogy így lehetett a jelek alapján. Hagyták holokamuzni Csancijukat orrba-szájba. nyíltan. Ezek után mit vársz tőlük?
Nagyi volt a szégyenfolt a családban. Tessék, most a jó megélhetés - havi három millás fizu a gyűlölt Eutól - is veszélybe került miatta.
@chilis csokoládé: Én ismertem olyat aki együtt ült Kádárral, ő nem ezt mesélte.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt hiszem ez akkora a csapás a nemzetközi sportéletben, hogy a komplett ausztrál úszó csapat visszafog lépni.
:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Baszogassátok Novákot azért amiért indokolt, van ilyen bőven. De amiért nem kell, azért ne.
"Orbán beleragadt a kádárizmusba"

Már az alapvetés is hibás! Kádár nem államosított már, és az ő jelmondata az volt, hogy "aki nincs ellenünk, az velünk van".

Ezzel szemben ork bán rákosista. Államosít és mindenhol ellenforradalmárokat keres. A fityisz mutyista jelmondata: "aki nincs velünk, az ellenünk van!".

Szánalmas!
@KG2000:

Mármint Fabiusnak, meg a Vincent-blognak kellett volna rendbe tenni az elmúltnyolcév alatt az országot.

Gondolom, El Topo-val, és Del Medico Imre munkáslevelezővel karöltve.
@KG2000: te vegyél be nyugtatót:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: fél hogy nem talál oda. És ha oda is talál, utána valahogy haza is kell jönnie.
@a szív fészkei: Á, Fabius időnként hajlamos a naivitásra. Egy szélsőjobbos párt belső harcát hajlamos keverni az lmp-féle korrupció ellenes küzdelemmel.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: még bajt is okozhat, hogy felhúzza, mert a szűkület miatt már lehúzni nem tudja, és az egész felduzzad és szörnyű fájdalmas.
@Fabius:
Nekem ez elég indok [..]"Le kell mondania Szegedi Csanádnak, a Jobbik európai parlamenti képviselőjének - írja Facebook-oldalán Novák Előd, a párt képviselője. Erre szerinte azért van szükség, mert Szegedi nem mondott igazat arról, mióta tudott zsidó származásáról." Index
@KG2000: mondom, vegyél be nyugtatót. Ilyen feldúlt állapotban veszélyes ám az élet, még gutaütést kapsz.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Azért mert az neked munka közben jól működik, azért az nem biztos hogy a csecsemőknél is beválik.
@KG2000: Azért így délben, haloperidol nélkül... összeroppant az egészségügy? :-))
"Orbán beleragadt a kádárizmusba"

Másképp fogalmaznék...a Fidesz-menedzsment (korábban MSZMP-keménymag) segit OV-nek visszafelé menni időben, sajna! Nos, a zemberek ezt akarták:-)))
Kiváncsi leszek 2014-re...
@a szív fészkei: A dák olyan jól hangzik mindenütt. Miért keresel értelmet benne?
@Fabius: Novákot annyira izgatja a hangfelvétel és a botrány, mint a cigányság sorsa. Semmennyire. De szegedi csanád pont neuralgikus helyen van, és a botrány párton belül nem csitul. Hát így megpróbálnak megszabadulni tőle. Talán még maradhatott volna, ha hoz szavazatot a zsidósága, de nem hozott. Így mennie kell, mielőtt a 2014-es választásokon életfontosságú borsod odalesz.
@a szív fészkei: Ja de amit írsz az nem arról szól, hogy Novák szerint miért, hanem arról, hogy az Index szerint miért. :)) Erről beszélt Fabius is.
@aritus: Vigyázva kell, mondta az orvos nekünk is. Aki azért vizsgálta is rendszeresen. Szóval van egy ilyen iskola itthon, Stefikétől függetlenül, mi így úsztuk meg a műtétet. Más nem csinálja végig, vagy nem megy így lassanként a tágulás, akkor vágnak. Most tényleg nem értem, ezen mit lehet vitázni.

A vallási ok az más, de pl. anyám pont kérte, ha lehet, ne vágassunk, mert ugye egy nyugodt perce nem lesz az unokája miatt (nyolcvanasok eleje, akkor még sehol ez a mai szenny). Előzmények ismeretében érthető.

HA a gyerek szenvedett volna vagy bármi anomália lett volna, persze, hogy műttetjük.
titánok küzdelme. ha ufok is lennének benne...? de így?
@TrueY: Én a cocakóla vezetőinek helyében félnék. Most, hogy megkóstolta...
@a szív fészkei: elhiszed, hogy 2010-ig, amíg ki nem ment Brüsszelbe, nem tudott róla? csak amikor a többszörösen büntetett tanyalakó - aki bomlasztási céllal betette a lábát a jobbik ajtórésébe - meg nem zsarolta? Hát ez valahogy nem életszerű, kurvára bűzlik az egész ügy.
Tudták ezt párttársai is csak egy alkalomra vártak.
Szép kis bagázs.
Egészen biztos, hogy 2014-ben nem orbán lesz a fidesz miniszterelnök jelöltje. Folyik a lejárató kampány ellene. Nem véletlenül mondatnak ennyi hülyeséget vele. Orbán már nem a maga ura. Azt mond és azt csinál, amit diktálnak neki és így lehetetlenítik el. A végén ott végez, ahol Gyurcsány.
" annyi történt, Kusza Gyuri akkora sallert kapott a tranzakciós adóért, hogy lefejelte az asztalt,"

Ezen könnyesre röhögtem a szememet. Köszönet érte.
@Bakter: JA, magyar cég lesz mingyá, körül se néznek. És a karácsonyi reklámban nem a hacsaturján kölcsönözte rénekkel vágtat a jó amcsi Santa Claus Coca-Cola terjesztésileg, hanem mokány magyar lovakon, tarsolylemezes, nemezföveges cuccban, kis édi bajusszal...

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: + 1
@Da Real Knee Grow: Ááááááá. Pekingből is hazatalált, pedig az messzebb van:((
@aritus: Biztos Gabrielen is ezt próbálgatták, meg a csanád és előd fiúcskán...
@Penivaldes: Sőt, Phelps is büntiből csak egy fél testhosszal fog nyerni. Hogy így tiltakozzon:D
@Spániel: Akkor tudta; mondom, mindenképp a nagyi - a zsidók, mint mindig - hibás, minek lett biboldó és hozta kellemetlen szituba az uncsiját?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Fellebbeznek a kormányhivatal döntése ellen, hogy miért azt elolvashattad.

Jut eszembe ilyenkor azért neked is szimpi egy fideszes kormányhivatal, de más esetben szimplán csak rohadtfideszes fujj-fujj??? :)
@a szív fészkei: Nem hinném, hogy van benne ennyi tartás. Inkább mondták neki, hogy ne menjen. Ismerve palikánk pofátlanságát, nem diplomáciai nyelven kérhették, hogy nem megy.
@a szív fészkei: Stefikének könnyű, mert ő nyálazza is munka közben a húzogatásnál és ebből úgy gondolja hogy máshol is működik.

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
@a szív fészkei:

Összefogni? Én arra gondoltam örökbe fogadom Novákot meg a Vonagabit.

Hihetetlenek vagytok, komolyan.

Micsoda skandallum azt mondani, hogy a korrupt szarházit kibaszni akaró egyszer az életben valamit jól csinál. Ez már maga az elnáculás?
@peti6:
Bocs, elsiklottam feletted!
"Persze a kommetek is "ütik a mércét", de azért ilyen baromságot leírni, hagy Orbán tandíjellenes, de ajánlja a diákhitelt is az a marhaság netovábbja...
Hol zárja ki a kettő egymást?????
Azt hiszem logokailag igencsak fejleszteni kellene magad....... "

Saját szavaimmal többször is leírtam, most Gomperz Tamás tollából idéznék:

"Az áramért fizetik, mi az? Áramdíj. Az autópálya-használatért fizetik, mi az? Autópályadíj. Beugrató kérdés jön: a felsőoktatási tanulmányért fizetik, na az mi?
Nem, nem tandíj. Hanem lehetőség. Egy olyan rendszer, amelyben a szegényeknek is megadják a lehetőséget, hogy „saját magukat kiiskolázzák” – ahogy a miniszterelnök fogalmazott. Kapnak egy évente pár százezer forintba kerülő lehetőséget. Aki bedőlt és tandíjat mondott az meg egy ellenforradalmár. Ha ragaszkodik, hívhatja tandíjnak azt az összeget, amit valaki az oktatásáért fizet, de ezzel csak azt bizonyítja, mennyire fantáziátlan, pénzsóvár és népellenes. A nemzeti együttműködés rendszerében, ahol tündérmeséből van a kerítés, nincs tandíj (ellenforradalmárok se sokáig)"

Logik, mi? LOL!
@Fabius: DE írta, hogy zavarja a korrupció? Bármiért is legyen az?
@Gábriel angyal: Persze hogy fellebbeztek, Damu Roland is fellebbezett. Duh... Szóval a mocskos atv-tasz összefogott és hazugság.... Jó alap a fellebbezésre, és biztos könnybe fog lábadni a kormányhivatal szeme, hogy más közmunka nincs, csak magánterületen, magánembernek...
"„Rendszerhiba lehet, úgy gondolom, hiszen az egyetem szabályzata szerint, ha valamelyik hallgatóval gond van az államvizsga előtt, azt jelezni kell az ügyintézőnek. Ezt nem tette meg senki, engedték a diplomamunka elkészítését. Az ötös lett, megvédte a fiam, időpontot kapott az államvizsgára. Másfél hétig készült rá, de a vizsga előtt pár nappal kapott egy e-mailt, hogy nem vizsgázhat. Úgy gondolom, sem a szülők, sem a gyerekek nem hibáztak, hiszen senki nem jelezte feléjük a hiányosságot” – nyilatkozta a Veszprém megyei napilapnak Lasztovicza Jenő."

Bill Géc, a húhaagyád, nemigaz. Bár viktornak is mondták már, hogy legalább a 3.1-t tanulja meg alapszinten, ha már fazsbukkon szózatol.
@Fabius: Ez már maga a vég. Holnap már itt fog a blogon fel alá masírozni...
@Fabius: Ó ugyan már, Fabius, pls. Mert pont véletlen, hogy pont róla jön ki egy hangfelvétel, pont azzal kapcsolatban ami miatt áll a bál borsodban. És tényleg azt hiszed, hogy egy ilyen ajánlatról novák-duró-burberry modell nem tudott?! Ez nem a fidesz, aminek 8 feje van és közgép és csányi...
@Fabius: Két malom: Novák szerinted tisztességesen lépett most. Én azt kérdem folyton, azért akarja-e kibaszni Csancit, mert korrumpálni akart valakit állami pénzekkel ÉS CSAKIS AZÉRT. vagy mert a szégyenletes zsidóságát tagadva beférkőzött a pártjukba, ami csakis e mentén szerveződött. Bocs, ez nekem nem mindegy.

És igen,én semmilyen körülmények között ezekkel össze nem fognék.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azért milyen ciki lenne Jacques Roggel összefutnia. :-))
@Fabius: Ó ugyan már, Fabius, pls. Mert pont véletlen, hogy pont róla jön ki egy hangfelvétel, pont azzal kapcsolatban ami miatt áll a bál borsodban. És tényleg azt hiszed, hogy egy ilyen ajánlatról novák-duró-burberry modell nem tudott?! Ez nem a fidesz, aminek 8 feje van és közgép és csányi és van honnan előrántani viktor tudta nélkül a kenőpénzt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Most mondjam azt, hogy én sem hiszek el neked mindent, ahogy ugye ti se nekem?? ;)
@a szív fészkei:

Olvasd el mit írt és értelmezd. Az utolsó bekezdést csak egyféleképpen lehet érteni.
na akkor OFF:
fitymaszűkület: gyermekkorban alakul ki, megelőzhető, ha anyuka/apuka fürdetéskor felhúzza a fitymát (neadjisten meg is mossa). gyakorló apukaként tudom, hogy a gyermekorvosok tudják, de nem mindig mondják, a védőnők pedig nem mindig tudják, még ritkábban mondják. ha nem csinálják, és eléri a büdös kölök a 15-18 éves kort, és problémát okoz, akkor még esetleg tágítható, később már nem. műtét. 5 perces beavatkozás.

körülmetélés. zsidóknál vallási okokból, muszlimoknál (nagyon helyesen) tisztasági okokból. afrikai törzseknél is. ausztrál törzseknél is. indiaiaknál is. (mert a tisztálkodás viszonylag ritka dolog volt, és a fityma alatti élősködők fajának száma megegyezik egy kisebb falu költségvetési számaival).
körülmetélést alkalmaznak orvosok is nemi betegségek utólagos kezelésére (amikor a kenőcsözés már hatott, de még a fityma tartalmaz néminemű kórokozót, amit nem lehet csak művi úton eltávolítani

lányok genitáliális műtétei: vallási (és hagyományőrző)okokból történik. üldözik, már gyakran saját országon belül is.
ON
@Le_Penseur: ez jó, ez az újmagyar. Nem tandíj, hanem lehetőség. Hihetetlen, és most már egyre inkább hajlok arra, hogy ezt maga is beveszi, elhiszi.
Remélem, hogy itt a blogokon valamelyik kommentbe visszaköszön ez a "lehetőség", valamelyik narancsdroid tollából.
@a szív fészkei: Ezen ennyit rágódni??? Nekem és Fabiusnak kb. 2 másodperc kellett annak felismerésére, hogy lássuk Novák NEM A ZSIDÓSÁGA MIATT, hanem a hazudozása és a kenőpénzek megkínálása miatt baszná ki a jobbikból Csanádot.

Hogy nekem nem hiszel ebben az érthető de, hogy Fabiusnak sem az már eléggé paranoiás. :)
@Secnir:
Túl sok jelentőséget tulajdonítotok misz stefán fóbiájának. Őt is körülmetélték, de tőben, és mivel lesett a fogas, leesett a hozzátartozó zacsi is. Innen ered a felfedezőjéről Sliczher-fóbiának elnevezett betegsége.
Bázz! Olvastátok? Ha nem, akkor majd most!

webszemet.blog.hu/2012/07/25/az_mtva_es_az_ingyenes_joomla_sablon?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_25&utm_campaign=index

Szerintetek hány tízmilliót számlázott a "webfejlesztő"?
Elárulnám, egy sablont szövegekkel én is fel tudnék tölteni, nem kunszt, ha picit utánanézel...
@Secnir: Köszönjük a rövid és szakszerű orvosi tájékoztatót. :)
Valahogy ilyennek képzelem el Orbán, Matolcsy és a nemzetközi pénzügyi lobbi küzdelmét:))
csak erős idegzetüeknek:)

www.youtube.com/watch?v=-E6q-m1tLn8
@Penivaldes: És akkor nem szól a család, de drága fiam, érintve vagy te is, ne holokamuzz már teliszájjal!??
@Fabius:

szives engedelmeddel baszogassa eszt a novákot a rövidlátó rinocérosz. meg aszt a másik faszfejet is. a zorbán ennyire lement vóna mán kádárba, vagy csak a monszun mijatt tört ki itten ez a caffard?
@Gábriel angyal: nyuszifül, csak nem fogja Novák nyiltan kijelenteni, hogy te hazug, büdös zsidó, takarodj ki a pártból! Nehogymá most derüljön ki, hogy Szegedi hazudott, lopott, csalt, zsarolt!
@Gábriel angyal: Gondolom az évek óta elhúzódó, egyre nagyobb média érdeklődés mellett zajló jobbikos belbotrányhoz nincs köze. Ahogy a kivülről támogató ambrusnak sincs, akinek egyre inkább tele a töke a jobbik mérsékelt törekvéseivel.
Lehet hogy Fabius beveszi ezt a maszlagot, de más nem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

nu, de mijez a novák vs. szegedi death matchhöz képest?
@Secnir: Milyen kenőcsöt kell alkalmazni első lépésben? A Betadine nem sokat ér.
@aritus:
duplagondol, kettősbeszéd, ne azt nézd mit mondok már megy, unortodoxia épül, szépül!
@belekotty: Pedig micsoda találkozás lenne!:D:D
@Gábriel angyal: Juhász oszinak papírja van arról, még nem jogerősen, de elmarasztalták, hogy az általa vezetett önkori a mostani gazdasági helyzetben közpénzekkel csalt. Nem a büdös eu pénzét csalták, hanem a te, a Fabius, a szív, Peni, Boli és az én adóforintjainkat. Ez már sokkal felháborítóbb ügy, nem gondolod?
Egyébként a legjobb képet a facebookon lévő hozzászólások adják a Szegedi ügyben. az mindent elárul.
Lóf@szt, pardon nemzeti ló-kataszter alkatrészt!
A Kádárizmus ragadt Orbánba!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Azért az MNB 45 millás logója sem volt kutya. :))

Nyomozás az MNB-logó ügyében
Braun cége 45 milliót kapott az arculatváltásért · A Jobbik tett feljelentést

mno.hu/migr_1834/nyomozas-az-mnblogo-ugyeben-879059

vastagbor.blog.hu/2011/04/19/a_magyar_nemzeti_bank_arculatvaltasa
@Penivaldes: :))) Mi meg tiltakozásul kevesebb mint 11 aranyat fogunk hozni, és majd jól ráfogjuk gyurcsányra.
@Secnir: JA és persze csecsemőkori húzogatásról írtam, nem a kis-nagykamasz gyerek farkának a bizgatásáról.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hogy egy picit oldjam a süketek párbeszédét egy kis mókás OFF-al. :D:D

Tizennyolc rendőr mentett ki egy guminőt Kínában

hvg.hu/panorama/20120725_gumino_rendorok_kina
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: jajj, ez csak a zellenfordalmárok bértollnokai által gerjesztett NER ellenes pamflet(ó)... Jönnek azok a multikok, csak még nem láccik!! De még 5-6-7-8 év(tized) és itten lesz Kánaán, de minimum Nerisztán!
@Gábriel angyal: Ez szép. De direkt küldesz olyat ami csak félig jó neked? Mert lám az ügyet kirobbantó járai is velük dolgoztatott százmilkákért, amit a takarékos Simor vitt le 6+ milkára.:D Emiatt nem tett feljelentést véletlenül a jobbik? Járai százmilliós kommunikációs költése miatt?
@Secnir: muszlimoknál is vallási okokból ugyanúgy, ahogy a zsidóknál, így kötnek szövetséget az istennel, így lesznek a zsidó és muszlim kisfiúk a saját vallásuk tagjai, olyan, mint a keresztényeknél a keresztelés. Zsidóknál 8 napos korban, muszlimoknál nem tudom, asszem ott idősebb korban, pár évesen csinálják.
@hacsaturján:

"jenőke mellé ütött. a szarzsákot akarta leszólítani"

LOL

Már régen morfondírozok azon, vajon mennyit fizethetnek azért, hogy nyakig köpetben ülve, kezem alá rendezett sajtóanyaggal,még mindig legyen kedvem nyomni a szmájlit napi sok órában.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Juhász oszinak papírja van arról, még nem jogerősen, de elmarasztalták, hogy az általa vezetett önkori a mostani gazdasági helyzetben közpénzekkel csalt."

Értem. :) Tehát nálad ha jobbikosról van szó, akkor a nem jogerős papír az 100%-ban "bizonyított" csalás, de mondjuk pénteklacikát azért illesse már meg az ártatlanság vélelme a jogerős bírósági döntésig. Stimmt és megértettem. :)

Jut eszembe. Az elmúlt 22 év országtönkretételének ezermilliárdjairól a maszop-fidesznek nincs véletlenül papírja?? Csak hogy lássuk az arányokat. :)
@hacsaturján: :-DDD Orvbánnak szerintem nem is volt más apa-politikusképe, csak Kádár. Most megvalósulni látszik számára, hogy végre olyan, mint ő külsőre lassan,hát kezdi a dolgokat idomítani hozzája. Ő lesz a mi Apafiguránk, ha beledöglünk is - elhatározta. Megmondja, ki mit dógozzon, tanujjon, keressen, fizessen, vegye-egyen-igyon, hányszor és kivel basszon, hová utazzon. (ja az még nincs? Majd lesz kék meg narancsútlevél. Csak ki kéne lépni az Eu-ból).

Nem veszi észre, hogy ehhez semmi de semmi nem adott számára, csak az akarat és azzal ássa a saját sírját.
@Gábriel angyal: Az élet igazolja újra és újra a rendőrviccek valódiságát.:D
@nincs_itt: De kis optimista vagy.:D 5-8-10 év(tized)?! Nem századra gondoltál? Kell annyi,míg a láthatatlan sikereket sikerül a tudósoknak láthatóvá tenni.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ne becsülj ennyire túl. Én nem a jobbik vagyok egy személyben. Örüljünk annak, ami visszaélésben eddig léptek.:)
@hacsaturján:

Látod, Orbán kádárizmusa eltörpül a fityma és novákelőd jelentősége mellett.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igazad van. Kár, hogy nincs róla valami videó. :)
@belekotty:
"Milyen kenőcsöt kell alkalmazni első lépésben?"
első lépésben, de hány éves korban?
Nem orbán ragadt bele, hanem az egész ország.
Mindenki az államtól várja a gondoskodást, ha valami baj van, a megélhetést. Bezzeg adózni senki sem szeret, fizessen a másik…
Igazán nem értem, hogy vajon miért??? ;))

Orbán szó szerint taszítja a befektetőket

hvg.hu/gazdasag/20120725_Orban_elriasztja_a_befektetoket
@Fabius: Orvicsek kádárizmusa azért a látóknak elég régen nyilvánvaló tény. Novákék műsora meg legalább végre beismerése annak, amit páran mondogatunk.

A fityma=Szent Előbőr by Tóta Gábrielnek volt ennyire fontos, nem? De ha már, akkor legyél közszolgálati és legyen rendesen körüljárva.:-DDD Nem mindenki férfi zsidó, nem mindenki 1 -sel kezdődő kádárista, de minden pasi érintett valahogy ebben, nem?
@Gábriel angyal: Pont a jóhiszeműségem miatt írtam oda, hogy ez még nem jogerős. Majd megvárjuk, mit mondanak másodfokon, majd mit mond a közigazgatási bíróság, majd mit mond a Kúria. Mert eddig Oszink tuti elmegy, hiszen az önkori fizeti az eljárás költségeit. Utána majd befizeti amit amúgy is kellett volna pár év múlva, plussz az összes költséget, illetéket, ügyvédi díjat.
Úgy tünik, hogy nincsenek azok az ezermilliárdos lopások amikről beszélsz. Hol van az első fokú ítélet? A jogerős ítélet?
@Kivlov:

"Bezzeg adózni senki sem szeret, fizessen a másik… "

Én speciel örömmel lemondok az egykulcsos előnyeiről egy progresszív adórendszer javára.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A tudósok igenis láthatóvá tuggyák, márisrögtönazonnal tenni a zeredményeket, csak a zelmúttnyóccév miatt volt némi késlekedés. De Zöldgyep Felett Szálló Pöttyös Bőr főnök és jobbkeze, Bonyolult Tekintetű Ma-Toll-Csy sámán szépen megkérte a "tudósokat", hogy tegyék láthatóvá, ami nyilvánvaló!
@Gábriel angyal: Ha pénzt szeretnél fialtatni, nem ide jönnél. A tőke odamegy, ahol szívesen látják.
@Fabius: Tényleg a fasorban sincs Kádár orbánizmusa, a Mortalkombat turul-edísőnnyéhez képest! Előd vs Csanád, Dávid vs Góliát...
@nincs_itt: na vazze, már megint összekevertem, Orbán kádárizmusa, helyesen.
@aritus: nem lenne szabad egy gyereket donteskeptelen koraban besorozni eroszakkal egy vallasba..
a szuleinek sem...
@Secnir: Kétdiplomás felnőttként. Most, hogy így nézem, valami fura elszineződés is van rajta.
@a szív fészkei:

Egy átlagos családban a 3 évesnél idősebb fiúgyerek megtanulja a felhúzod-megmosod ökölszabályt, és onnantól a hímneműek úgy vannak vele, mint a véleménnyel: mindenkinek van sajátja, de senkit nem érdekel a másiké.

Így vagyok az előbőrrel én is. Pont leszarom kinek van, kinek nincs, és akinek van az mossa-e alatta rendesen.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azért azt nem mondhatod, hogy ez nem lenne elég innovativ. :))

A Jobbik programjának egyik meglepő pontja, hogy a jelenleg a kereskedelemben és logisztikában elterjedt vonalkódokat az ősmagyar rovásíráson alapuló rováskódra cserélnék ha hatalomra jutnak.

hircsarda.blog.hu/2010/03/04/3375_vonalkod_helyett_rovaskodot_vezetne_be_a_jobbik
@belekotty:
ööö...
...elszíneződés? szerintem kapcsold ki a géped, és menj el orvoshoz, mielőtt leesik, vagy a fityma megfojt.

@Fabius:
mennyi fitymológus van az országban! akár érintettség, akár rutin folytán!
:D
@Fabius:
De majd fog érdekelni, ha Rémszem Mordon kitalálja, hogy akinek van valami alatta, az fizessen rejtekadót.
@Bakter: "Én a cocakóla vezetőinek helyében félnék. Most, hogy megkóstolta..."

De ez most jó nekik, vagy nem jó? Ork bán egyébként nem most kóstolta meg, hanem már gyerekkorában. ;)
@Bakter: Huuu bazz ne ijesztgess. A végén még fitymaadó is lesz. :)
@Gábriel angyal: te fasz...azért ilyen fontos a hazugság mert zsidó származás a tét. hiába magyarázod oldalakon keresztül az ellenkezőjét, milyen párt az, ahol vallási kérdésekből magyarázkodásba torkollás van? Nem mindegy, h mi volt az anyja? Zsidó, keresztény, muzulmán, vagy netán arab, cigány, besenyő, avar, kun???? Ki a faszt érdekel ez, ha ugyanakkor a többi jobbik-os feature-t hozza (pl ütemes a karlendítése és a cigányozása)? :)
@riverman: Szép jó napot. :) Én nem látok magyarázkodást, ezért nem is ismételgetem magam. Ami fontos volt ez ügyben már leírtam te pedig olvastad. Ennyi elég, sőt még sok is, főleg ha ilyen kedvesen szólítgatsz. :)
@Fabius: Oké, csak itthon fogat se nagyon mosnak sokan ugyebár. Testi higiénia a fasorban sincs, és a mocskos, fertőzött farokkal viszont nőket lehet kicsinálni, mert (idézek a netről): " A körülmetélés csökkenti a HIV, a HPV, és a genitális fekély kialakulásának esélyét. A HPV fertőzés legismertebb hatása, hogy méhnyakrákot okoz."

Szóval kicsit mégis fontos téma ez. Noha Gábriel persze nem ezért dobta be, mint tudhasssuk-láthasssuk. :-)
@riverman: Kösz. Így van. Aki akarja látja. Külföldön ezért okádnak tőlük.
@a szív fészkei: Tévedsz mert nem én dobtam be. :) Lapozz vissza és látni fogod magad is.
@Gábriel angyal: na most tényleg tudtam magamon nevetni. :))))
@belekotty: Te most tényleg élő egyenesben közvetítesz? Id. Knézyvel, jó estét - úgyis olyan setét van - , jó szurkolást, hogy meggyógyulj, de tényleg menj orvoshoz!
@Kivlov: Ezt most Kövér Szilárdék üzleti moráljáról írod? Ő nem szeret fizetni,- Kaya Ibrahimmal szokta ezt megoldatni -, meg Sclecht Csabinko, meg Varga meg a többiek.
@Penivaldes: ez egy nagyon jó tulajdonság. Én is szoktam gyakorolni. :)
@Gábriel angyal: minden egészséges lelkű ember képes arra, hogy kacagjon önmagán:))
maradjunk a realitások talaján, ha a kedves vezető és szentséges jobbkeze a sztratoszférában szárnyal:

Pintér csalódott a volt rendőrökben

Pintér Sándor belügyminiszter több volt tiszthelyettes visszatérésére számított a rendőrségi szenior állományba. A jelek szerint az újbóli állami fizetés nem elég versenyképes. A tárcavezető megdicsérte viszont a médiát.<még jóóó, próbálta volna nem, az a néhány milliárd csak tett valamicskét a rózsaszín képhez ;)
---
Katasztrófával fenyeget a kormány jövedékiadó-terve

Míg a Nemzetgazdasági Minisztérium 600 millió szál cigaretta kiesésével számol a jövő évi legális forgalomból, a piaci szereplők már a szektor összeomlására készülnek. A gyártók szerint a kormány adóterve katasztrofális folyamatokat indíthat el.

www.napi.hu/ado/katasztrofaval_fenyeget_a_kormany_jovedekiado-terve.526323.html

-----
és akkor még nem beszéltünk a túltervezett bírságolási keretről a NAV-nál, és az egyéb felügyeleti szerveknél /BM, NMHH, stb./
@Fabius:
egy degresszív javára én is...
Remélem, hogy Orbán elvtárs és a Párt habozás nélkül, kemény kézzel csap le a rendszert bomlasztó ellenforradalmárokra és az imperialista ügynökökre (IMF, külföldi bankok).

Elvtársi tisztelettel.
@a szív fészkei:
Így van, és ha a szó eleji "T"-t forradalmi lendülettel kicserélik egy "K"-ra, akkor meg is van a még újabb adó.
@Bakter:

Ebben az esetben én megvárom amíg házhoz jön az adóellenőr.
@TrueY:
Az a baj, hogy az amazóniai arzénlevest nem kóstol meg akkor.
@Gábriel angyal: ;))) Látom rajongót szereztél...
Adj egy kis időt, kínában nem egyszerű youtube-ra feltölteni:)))
lényeg hogy a fides feudalizmust szeressék a cégek is...

termelés má nuku... old+ meg viki kém közmunkás droidgyaid dal !

index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/25/magyarorszag_letoroltek_a_terkeprol/
@Fabius:
Bízom benne, van olyan adóellenőr is a stábban, akinek önként megmutatom, nem köll tek hozzá.
A Pravda szerint SP azért nem megy az olimpiára, mert nem sikerült plagizálni a hivatalos NOB belépőt. Ezért mostantól az azonos nevű, világhírű magyar előadóművész sikeres felvételeit plagizálva lép föl vidéki diszkókban a vendég topless dj előtt.
Bájos ahogy Vityánk komenyistázik... félő papa mesmeg orcán fogja tenyerelni, mert nem nézett rendesen szét otthon. Pedig náluk a komcsik a spájban (is) voltak.
@Penivaldes: Miket nem írsz?? Van aki szerint meg kígyó és skorpió vagyok, aki ha teheti egyből megmérgez mindenkit. :)
@a szív fészkei: Nem kérlek, wmiki hamisít. Beszóltam neki itt
sorkoz.blog.hu/2012/07/12/elrettento_peldak
hogy minek basztatja az értelmiséget, azóta nekiállt engem utánozni. Kifejezetten szórakoztat. :-))
Hogy tudd hogy ki ő:

", itt is születtem, 1975-ben. Régóta érdekel a spiritualitás. Sok problémám van a munka, a pénz és a párkapcsolat területén. Kerestem az okokat, a miérteket, és a megoldási lehetőségeket.

Először az asztrológiával kerültem kapcsolatba. Akkor még nem hittem a szabad akaratban. Aztán javasolták, hogy keressek fel egy kineziológust. Megpróbáltam azt is. Kiderült, hogy Tapolcán is van kineziológus, ő is jó, a kezelések után mindig jobban éreztem magam. Nagyon jól tud bánni az ingával is, kipróbáltam vele az SVT-t. Elmentemagykontroll tanfolyamra, hogy még tudatosabban irányítsam az életemet. Nem volt átütő siker, mert nem bírom ellazítani magam, de láttam, hogy másoknál jól működik a módszer. Voltam családállításokon, születésterápián, energiakezeléseken. Járok homeopata orvoshoz. Beszéltem médiumokkal. Gondolkoztam a pszichoterápián, atranszformáció önismereti játékon. Elsajátítottam a reiki2-t, majd a pszichotronikát. Ezeket jó lenne gyakorolni valakikkel. Közben spirituális témájú könyveket olvastam.EFT-ztem, pozítiv hanganyagokat hallgattam. Mióta utána olvastam, hogy mik az egészséges életmód alapjai, próbálok áttérni a nyers vegan étrendre. Ez elég nehéz, nemcsak a szokások miatt. Sokféle könyv van a témában, amik ellentmondanak egymásnak, ezért kiteszteltük, mi lenne a számomra legmegfelelőbb étrend. 2009-ben elvégeztem egy természetgyógyász tanfolyamot, és levizsgáztam az ETI-nél. Most szakosodnom kellene. Ezekről bővebben írok a blogomban.

Utoljára a főiskolán éreztem jól magam, ott voltak olyanok, akikkel meg tudtam beszélni a gondolataimat. Ezért szeretnék most egy klubot létrehozni."
Tusványos:
"Isteni dramaturgiát lát Semjén Zsolt"
És a válasz.
"A várható felhőszakadások miatt csaknem az ország teljes területére elsőfokú riasztást adott ki szerda délután az Országos Meteorológiai Szolgálat."

Ez az ember egy látnok. Amikor isteni áldást, dramaturgiát stb. lát, akkor jön árvíz, vörösiszap, földrengés, felhőszakadás. Érdemes utána nézni az egybeeséseknek...
@a szív fészkei: Az álStefi meg őt hamisítja. Így kerek a világ. :-))
@a szív fészkei: Amelyik belekotty hozzászólásainak száma nincs 5 ezer felett, az nem én vagyok. :-))
@belekotty: Ja, ezt a fazont láttam már pár helyen vaadul Orvbánt védeni, attól a kinezológia és más sem mentette meg.
Bocs ;-))).
@Bakter: :-D félrenyelem kukoricát! Arra nincs még kartell? Finom édes amúgy,lehetne drágítani.
@Bakter:

Ez olyan igazi degeci :-D :-D
@a szív fészkei: Semmi gond, nehogy bocsánatot kérj! Jó dolog ez az álbelekotty, mutatja hogy mikike mennyire szeretne más lenni, mint ami sekélyes léte jelenleg. Annyian utálják, hogy már blogot is csináltak neki.
wmiki.blog.hu
Azért ez beszédes, nem? :-))
@orica:

nagy az isten állatkertye és télleg alacsony a kerítés, viszont van aki még tenyérbemászó is ebbül a műfajbul.
@a szív fészkei: Meg a többiben, aki szügyig áll a szőke olajban. Az speciel pártfüggetlen.
Nem bírnak magukkal a cigányok:

kuruc.info/r/35/99162/

Meddig tűrjük?
@Fabius:

és akkor még nem is beszéltünk novákelőd fitymájárul és annak a gdp-re való hatásárul, ami ugye evidenciját képez.
hvg.hu/gazdasag/20120725_Orban_elriasztja_a_befektetoket Hát nem csoda, randa kívül-belül, mit lehet ebben bízni? Komplett KO - és ahogy a vicc mondja - ez még csak a feje..
@Frizuravarjú:

amíg bőr van a fejeden. lásd még: fitymaszűkület!
@Frizuravarjú: Eddig zsidóztál. Most a cigányok vannak soron?
Külfödiül: www.bloomberg.com/news/2012-07-24/orban-s-tax-binge-repels-investors-as-recession-menaces-hungary.html Nemcsak a kádárizmusba ragad bele, de egy rossz negatív spirálba (velünk együtt).[..]"Hungary risks slipping into a “negative growth spiral,” said Attila Bartha, an economist and researcher at the Hungarian Academy of Sciences in Budapest."
@belekotty: Sokkal kevésbé vagy okos, mint hiszed. Olyannyira ostobán kommentelsz, hogy leleplezted, te vagy az álStefi is, az egyik álwmiki meg van egy kamu Schindler Pistája nikked is. Te ló.
@Fabius:
Az a helyzet, hogy ezeknél én még az állatkáimnak eleségként bedobált szúnyoglárvákat is jobban tisztelem és becsülöm. És azért próbálok ökörködni az egyébként cseppet sem mulatságos mondataikon és tetteiken, mert különben kaliberben gondolnék rájuk. Ahogy sok-sok más hazánkfia-lánya.
@belekotty:

Ha összekotyvasszuk Paolo Coelho-t, Gyórscsók Józsefet, Norbit, Steiner Kristófot és Szófosó Pétert, na az wmiki...

Az egész ember olyan reménytelenül szűklátókörű, ostoba és nehéz felfogású, hogy már sajnálom.
@hacsaturján: @belekotty: Tudjátok kit kellett volna agyonverni vascsővel a cigányoknak, amíg terhes volt veletek?
Ugye tudjátok?
@dr. Bubó: a dolgozói maffia termel már csak, hazafelé (lévén nagyon kevés a fizu, lásd munkabért terhelő embertelen elvonás)

még mielőtt megérkezik a megrendelt anyag a gyárba, már el is tűnik útközben egy része

..mik vannak

Kádárizmus 2.0
@belekotty: Na erről kérdezd meg Fabiust, mert szerintem ő látja az IP címeket Mikike! :-))
@Frizuravarjú: Örülünk, hogy a poszthoz fűzött értékes és témához vágó kommenteddel segítetted a vitánkat...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De olyan szórakoztató! :-)) Remek példája a barom fidesz szavazónak.
@Frizuravarjú: Inkább apádnak kellett volna kotont húznia!
@belekotty: Biztos ők kapták a közmunkát, ő meg már megint semmit.:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez nem valami guszti katyvasz.:D
A poszt nagyon jó! De felmerülnek egyéb kérdések is beszélgetés közben, előtt, alatt.
Kérdés?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Aztán a belinkelt cikkről van valami érdemi hozzáfűzni valód? Vagy csak makogsz a ketrecben?
Nem probléma, hogy gyilkolják a magyar nőket a cigányok?

Bár a fajtádnak még öröm is...
@Frizuravarjú: Hogy jutottál géphez a zártosztályon?
@belekotty: Hát kurvanehéz új IP-ről hozzászólni, te IT guru. Neked magyarázzam?
@belekotty: Na ennek fussá neki mégeccer Mikike! Mit is akartál mondani? :-))
@belekotty: Jaj, te csacsi. Most meg hülyének tetteted magad. Csak a két véglet megy, pedig igazából a középszer a te tereped.
@Frizuravarjú:
Én a cigányok 90%-nál jobban csak a te fajtádat utálom. Azt, amelyik inkább felvonulást szervez, amikor ellopják a disznaját a bokszosok, ahelyett, hogy a sötét mezőn eltörnék a kezét-lábát. Vagy azt, amelyik lesből lövöldöz le gyereket, miközben egyes helyeken tobzódnak a kancigányok, még célozni sem kellene.
@Cirbolya_sentinel: és akkor még szó sem esett eddig kuszaszem legújabb agyszikrájáról: a vezetékadóról. Erről még elég nagy a kuss, az összes föld alatti vezeték: víz, csatorna, áram, gáz, internet, szolgáltatói adó formájában.
Ja, hallottunk már ilyet, soha senki nem hárítja át. Erről híresek.
@belekotty: basszus, ez de gáz, mindig cseklisztolni kell, hogy ki kicsoda, csak arra vigyázz, hogy le ne nullázódjál dátumilag, és kommentileg ;)
@Frizuravarjú:

Faszorrú, az mikor lesz, hogy a pofátok szóra nyílik akkor is, ha magyar nőt öl meg ez a szép fehér árja ember:

index.hu/belfold/hirek/2012/07/18/elozetesben_a_gyori_gyilkossag_gyanusitottja/

Ha majd megsiratjátok a 4 gyerekes anyát és árváit is, akkor lehet magyarázni. Addig viszont arccal a halálfasza irányába álltok, és lépés indul.
@belekotty: Nem, nem Mikike! Magyarázd csak el! Szerintem te sem érted, illetve nem vagy tisztában az internettel.
@Frizuravarjú:

Vendégségben is azzal indítasz, hogy odaszarsz az asztalra?
"A kormányfő a Valutaalapot kérte: mondja meg, mi nem jó nálunk."

A válasz:
Orbán!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

...ez igy igaz...viszont okosan csinálta!
@Cirbolya_sentinel: Nem fogok, ne izgulj! 1999 óta ezt a nicket használom mindenhol. Igazából csak az MNO-n kellet variálnom, mert ott kb. 500 esetben tiltottak le.
@Spániel: volt már valami ilyen hírecske korábban, de tényleg nagy a kuss, akkor vélhetőleg mán dógóznak a fiuk rajta, és ismét sikerrel veszik ezt az akadájt is...

www.napi.hu/ado/sargacsekk-ado_sikeres_valaszban_bizik_a_kormany.526411.html

---
FT: 30 százalék az államcsőd esélye
Nem sok jó hírt kap a magyar társadalom, hiába a politikai ígéretek- írja a Financial Times.

---
hát ha ráérünk akkó ráérünk, nincs itt baj egy szál se:

15:30 Aggódó Barroso levelet kapott Orbán is

15:23 Orbán: szeptemberben folytatjuk az IMF-el
@belekotty: Mondok neked egy egyszerű példát pucuska. Bemész dolgozóba és máris más az IP, ahonnan írogatsz. Vagy van egy amolyan okostelefonod is. Hiába mosakodsz, te MNO huszár. Még itt a Varánuszon is okoskodtál, hogy az IP tiltás nem ér semmit. Te géniusz.
hhhúúúbazzz, rosszat sejtek, különös tekintettel a szép ideológizált rózsaszínű tervekre a cikk végén:

hvg.hu/karrier/20120725_szakszervezetek_orban
@Cirbolya_sentinel: tahótlanítás működik, akkor csak egyszer kell megnézni
@belekotty:

Mondok én ettől egy sokkal egyszerűbbet: én Stefivel és az alteregóival is azt csinálom amit most veled. Ha meglátom és megunom, szó nélkül kivágom, mint a taknyot.

Ha kell kétszázszor. Nekem két kattintás belefér. Néha még szórakoztat is.
@Fabius: Leszarom, kedves Fabius. Nem miattad kommenteltem ide.
@Bakter: Hogy ez mennyire igaz! Azt én sem értem miért nem kancigányokat ritkítják. Miért a dolgozó anyát meg a gyerekét bántották.
Ha tetten érnek pár kábeltolvajt és eltörik kezüket lábukat, senki se tiltakozna.
@choko: No igen, és a vicc az, hogy még ez sem elég a kiábránduláshoz.
@Spániel:
Jobb napokat minden pógártársnak!
"kuszaszem legújabb agyszikrájáról"
Nem akarok megijeszteni senkit.
Erről meg tudhatjuk akad még a ládafiában mondotta volt a nagyvezír.
@Fabius: Te okostojás, hogyan hasonlíthatod a volt élettárs tettét egy vadidegen barbáréhoz?

Neked sem a szomszédod a barom.
Amióta tudjuk, hogy Szent Orbán a kádárok védőszentje, számos, korábban megmagyarázhatatlannak vélt esemény világosodik meg.
Majd ha a lányodat vagy anyádat vadássza le az utcán egy vadidegen cigány azért, hogy megerőszakolja és meggyilkolja, akkor örülhetsz.

Bár ahogy azok kinézhetnek...

:))
@a szív fészkei:
A fityma a nőknek is egy nagyon fontos dolog! Mert pédául ha habos kis bébidoll-ban várakozol az ágyon, amíg életed hímje éppen a "Testi higiénia" okaként a fürdőkádban tartózkodik és közben ütemes csattogást (fitymacsattogást) hallasz, rögtön tisztában leszel azzal, hogy az említett úr most éppen nem rád gondol :-)) Esetleg :-(( Ez esetben a javasolt eljárás: bébidoll le, pufajka, vattanadrág fel. És meg sem kell neki indokolni, hogy miért történt eme váratlan esemény...
@Karipapa01: Hosszú munkás életem alatt eme élményben nem volt még részem. Se bébidollban, se csattogtatásban, amikor én várakozok épp.

Ennyire nem vagyok randa, hogy így menekültek volna előlem a kiszemeltek. De habosbabosban sem riogattam senkit soha. ;-DDDD
@Frizuravarjú: ugy , hogy mindketto gyilkossag. na es ez bizony eleg eros hasonlosag. elsosorban jogi, tarsadalmi es kriminalisztikai szempontbol.

de tudod ezek a fenti fogalmak es az ezzel foglakozo tudomanyok csak a legsotetebb barbar korszakban tettek kulonbseget az elkovetok kozott szarmazas szerint.

igen

te egy sotet barbar vagy, aki szakrovosi kezelesre szorul, mert egy potencialis breivik, ciganyvadasz, denveri tomeggyilkos bujkal benned. az emberoles emberoles. egy cigany megolese is emberoles, egy magyar megolese is emberoles akar magyar, akar cigany teszi. es mindenkeppen gaz es az elkovetonek felelni kell a tetteert. de csak az elkovetonek. es csak a tetteert.
@Frizuravarjú: A volt élettárs nyugodtan fojtogathat, elvehet négy gyerekétől egy anyát és utána lazán ki is rabolhatja? Gratulálok erkölcsi fölényedhez.

Minden ilyen tett borzasztó és kapja is meg a méltó súlyos büntetését az elkövető. De pszichés baja van, amint írja a cikked, tehát nem a cigánysága miatt erőszakol, hanemmert zakkant. De neked ez magas, csak uszíthass, idecitálod ezt is!
@Bakter: "Az a baj, hogy az amazóniai arzénlevest nem kóstol meg akkor."

Szerintem pedig nem. Nem ork bán szégyene, hogy ilyen kaliberű embereket és pártokat megválasztanak a szavazók, hanem az egész országé! A '98-as ámokfutása alapján lehetett volna sejteni, hogy jó nem jöhet.

Sajnos ilyenek vagyunk! Mutyizósak, adócsalósak, kádárizmust visszasírósak. En bloc. :(
@dr. mesterseges szinezek: sőt! Már gyanítom, hová tűnhetett Kádár koponyája.
@a szív fészkei: Mindig hangsúlyozom, hogy ítéljék el a magyart is természetesen. De nem azonos kategória a családon belüli erőszak és amit említettem.

Épp mostanában gyötörtek meg egy német házaspárt is, apa-fia felállásban.

kuruc.info/r/2/98953/

Véletlenül cigányok...

Gratulálok a tisztánlátásodhoz!
@Viktor Miniszterelnök Asszony:
Ott van nála a sublóton. Minden este előveszi, kitartja a fény felé, és rákezd: "elvenni lenni, vagy lenni elvenni magánvagyon"
@Frizuravarjú: Ellentmondasz a csodás cikkednek: nem volt idegen. Azt is kérdezném szeretettel, az a fehér ember, aki hallotta Bándy Katát küzdeni az éjjeli utcán, vajon, miért nem sietett a segítségére és miért nem kajabált ki legalább, hogy tudassa a kintiekkel, figyelik a helyzetet s hívják a rendőröket?

A segítségnyújtás elmulasztása is felvetődhet.

Szerinted a rokonok, családtagok erőszaka és halálosztása töknormális, ha azt fehér követi el. Szóval nem az ártatlan áldozatok fájdalma zavar téged, csak simán cigányozni akarsz, most úgy látszik Gábriel nincs most gépnél.
@TrueY:
Egy ideje hiszem, hogy a magyar evolúciós zsákutca.
@a szív fészkei: "Hosszú munkás életem alatt eme élményben nem volt még részem. Se bébidollban, se csattogtatásban, amikor én várakozok épp. "
Minden kezdet nehéz! Ezután már menni fog...

"Ennyire nem vagyok randa, hogy így menekültek volna előlem a kiszemeltek. "
Nem is feltételeztem! A mondás szerint is : randa nő nincs, csak kevés pia!

Ne vedd komolyan, de ez olyan magas labda volt, amire muszáj ezt válaszolni. Bocs :-)) Bizonyára aranyos vagy, legalább is az eddigi összes kommunikációink alapján. Nem ám megharagszol !!!
Fabius, ekkora trágyát még te sem csurgattál át az ujjaidon, mint ez. Minden mondata undorító. (Az, hogy címlapra kerültél az Indexen, teljesen természetes.)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: gyalázatos, fertelmes stílus. Ne fáradj, tahótlanítva vagy.
@Fabius: jellemtelen szemétláda vagy, Csatáry gettóparancsnok elbújhat mögötted.
@a szív fészkei:
Ennél már csak az volt a szebb, amikor a külön kérés ellenére sem tudtak nyugodni, és a temetés idején demonstráltak a cigánybűnözés ellen. Fentebb már megírtam mi a véleményem ezekről is.
@Bakter: "Egy ideje hiszem, hogy a magyar evolúciós zsákutca."

Ja, és már 1000 éve az! ;)

Csak azt érteném, hogy ennek mi köze az evolúcióhoz??? Úgy jársz majd, mint Kertész Ákos! Te is mehetsz majd Kanadába! Az volt a Lengyeleknél is, de ezt a vonalat most hagyjuk...
Már elnézést, de nem KÁDÁR, hanem horthy támogatta a magyar nagyvállalkozókat, és horthy hozta létre a "vitézséget", hogy legyen a lumpenproletárok és a vadparasztok közt is támogatója!
Azt viszont már nem értem, miért akarja a média belesulykolni az agymosott emberekbe, hogy minden, ami rossz, a kádárizmusra hasonlít.Aki akkor élt, dolgozott, gyarapodott, vitte valamire, az tudja, hogy e KÁDÁR pocskolása hazugság, de nem mer szólni, hogy ácsi, ne tovább! Elegem van már a fideSSnáci és retronyilas csürhe hazugságaiból, igenis, NEM a KÁDÁR, hanem a horthy- rendszert, az urambátyám közösséget akarja létrehozni a zorbán!
@Marcangoló Korelnök: Hogy ezért te itt vagy, az is teljesen természetes. Így kerek a világ felétek.

@Karipapa01: Rád haragudni? Soha!! ;-)))Bébi doll nem az én műfajom, hogy : úgy mondjam bőrbe kötve szoktam létezni vízszintesen

@Frizuravarjú: Akkor minden NB I.-es volt focista rablógyilkos, lásd Baunokék sorsát. tv2.hu/tenyek/video/baunok-gyilkossag-60-millioert-olhettek Ott ez a fajta adta elő magát a maga valójában.
@a szív fészkei: Külön neked, okostojás:

barikad.hu/kegyelem_nelkul_nok_a_ciganybunozes_celkeresztjeben-20120725

Remélem sittre vágnak téged hamarosan és örülhetsz kedvenceidnek!
@a szív fészkei: Akkor nem recsegsz kettős mércéről meg rasszizmusról, amikor az egyik háborús bűnöst zaklatják és bíróságra citálják, a másik pedig kiemelt, majd milliós nyugdíjat kap?
@Frizuravarjú: Ezeket idézgesd eszmetársadnak. Tiszta forrás, ja.
@a szív fészkei: bizony, ráklikkeltem, ha már címlapsztori. Baj?
@a szív fészkei: Ennyit tudsz, te szánalmas kis toprongy.
@Frizuravarjú: Legalább leírod, hogy háborús bűnös Csatáry meg a többi. Eddig ezt is tagadtátok. A magyar ügyészség nem is akaródzott megtalálni, holott 15 éve itt rongálja a levegőt, nem is bújkált, töknyugiban élt saját nevén.

Vegye el Orvbán a másiktól, ha kideríti róla a bíróság, nekem nem hiányzik Biszku boldogsága. De szólj Slicc Palitoknak, hogy véreskezű háborús bűnössel teniszezgetett a boldog időkben naponta.
@Marcangoló Korelnök: Nekem, nem, ha muszáj jönnöd, muszáj. Tudjuk, így megy ez: szólnak,hogy címlap és akkor nincs mese, írnotok kell.
@TrueY:
Nem csak a politikából indultam ki. Sok idegen emberrel találkozom nap mint nap. Ezek jó része röviden és velősen életképtelen. Amikor a pasi ahhoz a műszaki területhez sem ért, amivel foglalkozik... Esküszöm, a 20-22 éves kiscsajok előbb felfogják a a szakmai értékelésünket számtech vonalon, mint sok (fiatal) férfi, aki ezzel üzletel. Sokan pl egyszerűen képtelenek elmondani, mi a problémájuk, a pitelupetikustól indulnak, és a végén már saját magukat sem értik. No meg aztán a tömegközlekedésben feltűnő kreatúrák. Ha ezekből indulok ki, némi politikusi segítséggel kihalunk, mint a picsa.:)
@a szív fészkei: "Eddig ezt is tagadtátok" - többesszámotok csak nektek, csordalényeknek van. Tahótlanítottalak, ne kepessz a felelettel.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

+1!!!!!!!

Ezért kapsz tőlem egy nagy virtuális puszit, mert én is eszondom és tökéletesen azt írtad le, amit gondolok a témáról! :)
@Frizuravarjú: Te is. :-DDDDDDDDDDD Elég labilis egy idegrendszered van, elvihetne Orvbán Grazba magával. Bár rajta se lehet segíteni. Na megérdemlitek egymást.
@Marcangoló Korelnök: Te meg disznó vagy, hogy dagonyázol benne?
@Frizuravarjú: Elolvasva kommentjeidet, remélem csipálod a romákat, mert te előbb kerülsz rács mögé, mint Szív. Biztosra veszem, hogy egy hozzád hasonló neonácit szeretettel fognak bent fogadni. De miért nem erről mesélsz nekünk? Te hogy élted ezt meg?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :-DDDDDDDDD Legalább valami, ami működik Orvbániában. A klakkolóikra lehet számítani.
@Frizuravarjú: hogy gyilkolják a magyar nőket a cigányok

sajnos több magyar nő hal meg a magyar férfiak miatt, ahogy Szív is hozott már erről adatokat, de Te csak nézz utána magad.
@Bakter: "... némi politikusi segítséggel kihalunk, mint a picsa.:) "

Jaj, csak azt ne! Hatvankét éves létemre nem akarom újból felvenni a tizenöt éves korombeli szokásaimat !!! Az, hogy mi kihalunk, idővel még beletörődik az ember, de a picsa is.... Borzasztó jövő :-))
@Frizuravarjú:

Kussolj már, kurucinfószökevény szarjancsi.
@Marcangoló Korelnök:

Szervezz gyorsan Békemenetet, hülyegyerek.
@Bakter: "Ha ezekből indulok ki, némi politikusi segítséggel kihalunk, mint a picsa.:)"

Az átlag német, vagy é-amerókai pont ilyen segg. Sőt! ;)
@wip: A társadalom nagy részének kádár korszakot lenget, míg a parasztoknak és a nagyvállalkozóknak pedig a dzsentriromatnikás hortyzmust adja.
"a Schmitt ügy után Kádártól szólamokat plagizálni kínos inkább, vagy végtelenül röhejes. Különösen, mert elvtárs úr először azt magyarázta vele miért hívta a nyakunkra a ruszkikat, másodszor meg azt ünnepelte, hogy győzött a nemzetközi proletariátus, éljen soká a munkás paraszt szocialista rendszer. "

...hmmmm.......Pozsgay papa mondááá:... AKKOR A RANKOK JÖTTEK,.....MOST AZ IMF BANKÁRJAI !!!!!.....

...sakkor....voltak munkahelyek, most a fél ország munkanélküli, akkor voltak lakások, most kilakoltatások, devizahitelesek..., akkor volt mezőgazdaság, állattenyésztés,,,stb..., most...nem mondom tovább.....AKKOR JOBB VOLT !...

...var......áááánusz.....GONDOLKOGGYÁ..MÁÁÁÁ...NÉHA,. HA NEHEZEDRE IS ESIK ! :)
Én elmentem a vásárba fél pénzzel... oszt megveszem az imf-t, mer a mi bankunk.
AKKOR A TANKOK JÖTTEK !, MOST AZ IMF BANKÁRJAI !!!!!
@Marcangoló Korelnök: nem baj, en ak,arlak szemmeltartani benneteket, mocsari majom..

emn nem foglak tahotani benneteket. latni akarom, amit muveltek, ha eljon az ideje, akkor keznel legyen;-)
@a szív fészkei: Hihetetlen. Bájosak, mint egy kéjgyilkos.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Honnan tudod, hogy nem szervezi? Amióta széles papa is kissé fennakadt néhány unortodox húzásuk miatt nem pénzeli őket, nem olyan egyszerű összerántani egyet. Köll a pínz hozzá. A sanyo nem fogja már támogatni, azt látjuk.:D
@Frizuravarjú: az áldozat szempontjából mi a különbség? Olyan meghitt, ha apuci ver agyon... vagy mi?

Ja, lehet, hogy megérdemeltem, mert egy fehér heteró übermencs nem téved.
@TrueY:
Aszongyák, akik sosem találkoztak velük - de én egyre kevésbé hiszem. Volt jópár egyszeri kínai ügyfél is már, törvemagyar is gyorsan felfogta a dolgokat.
@Bakter: Írasd a vásárfiát a kontójukra. Hisz a mi bankunk.:D
@a szív fészkei: "Azt is kérdezném szeretettel, az a fehér ember, aki hallotta Bándy Katát küzdeni az éjjeli utcán, vajon, miért nem sietett a segítségére és miért nem kajabált ki legalább, hogy tudassa a kintiekkel, figyelik a helyzetet s hívják a rendőröket?

A segítségnyújtás elmulasztása is felvetődhet."

Ezt még nem olvastad? Elég érdekes adalék.

www.jovonk.info/2012/07/17/kata-megmenekulhetett-volna
@saravad: "sajnos több magyar nő hal meg a magyar férfiak miatt, ahogy Szív is hozott már erről adatokat, de Te csak nézz utána magad. "

Sajnos arról nincs statisztika, hogy hány magyar férfi hal (nyomorodik) meg meg magyar nő miatt. És nem úgy, hogy leszúrják, lelövik, vagy szétverik a fejét, hanem úgy, hogy őrületbe, öngyilkosságba kergetik, vagy olyan helyzetbe kényszerítik, ami hosszú börtönéveket, vagy halált jelent.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Mindjárt 5 óra, már 28 perce lejárt a munkaidejük. Reggelig nem látjuk őket, hál istennek:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na tessék, ezért mondják ránk, hogy bennfentesek vagyunk, meg minden új arcot elmarunk.:D:D:D:D:D
@Gábriel angyal: Döbbeneteset mondok: ha hazataxizik, vagy hazafuvaroztatja magát még élne.
Ezt kapd ki!:P
Ez már a ha a kutya nem szarna, megpukkadna eszmefuttatás.
@kvadrillio: "AKKOR A RANKOK JÖTTEK"

A Rankok azok a nagy, csavart szarvú gyapjas állatok a Yeti Visszatérből?

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Amióta valamelyik majom, percenként ontva a kommenteket, foggal-körömmel védte simicskát, semmin sem lepődök meg.
@Karipapa01: Ha a szerelmi téboly miatt meghaltakat akarjuk listába szedni, legyen. De a családon belüli erőszakot az amúgy rendes, tisztességes magyar férfiak is elkövetik. Emiatt mégsincs fáklyás felvonulók kérték halálbünti jobbik parti a parlament előtt.
@Marcangoló Korelnök: mindenkit tahótlanítasz, aki rendszeresen ide jár? Akkor miért nem mész a mandira? Vagy mittomén.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát ezen valóban ledöbbentem. Az a gáz, hogy nekem nagyon nem áll össze a story főleg, hogy a lakása elől miért megy el egy ilyen alakkal a csajszi. Női aggyal ezt te, hogy látod?? :)
@saravad: Szeret magával beszélgetni. Tudod viktormániában szenved. Nem bírja elviselni a kritikát, elnyomja, és utána ugrál pökhendin a tükör előtt.:D
Ilyen egy - párizsi - lakás, ahová 70 év alatt sem törtek be, nem nyitottak be, ahol megállt az idő:infinitycuriosite.wordpress.com/2012/07/23/70-ev-utan-tarult-fel-egy-parizsi-otthon/
@Gábriel angyal: Azt, hogy min 2 elkövető volt és az egyiket ismerte, vagy az nem egy szakadt roma csöves volt. Késő éjjel az utcán már nagyon bizalomgerjesztőnek kell lennie a pasinak, hogy szóba álljunk vele. Amúgy spuri végig az utcán, mobil a kézben, és kezünk a gyorstárcsázón.:D
@Karipapa01: Kérlek, nézd meg, mire válaszoltam. Az általam ismert férfiak túlnyomó többsége, majdnem mind, rendes pasi és jó ember és nem érdemel ilyen általánosítást, szal tényleg olvasd el mire válaszoltam, mielőtt valami hülye feminista vitába kezdenénk.
Nem csak viktátor ragadt bele a szarba, de magával ràntott sokszàzezer elvakult fidesznyiket is. Meg egy országot.
@kvadrillio: ezt Csurka mondta. Kimentek a tankok, bejöttek a bankok. Mert olyan okos és szellemes ember vót ez a Pista. Pozsgy max. tőle plagizálta.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az együttélés, a házasság kurva nagy idegi megterhelés, ez így van, akár hazudunk rózsaszín nyálat rá, akár nem.

Néha pokoli nehéz kibírni a másik stupidságát, stb. Ahogy neki is az persze. Ettől még nem megoldás a szóbeli bántás, aztán a verés, a kés, a forró leves, stb.

Aki meg évtizedekig tűri a megaláztatást, pofonokat, rugdosást, részeg ámokot, az aztán egyszer kitör - lásd az itt szentként imádott Charlize Theron anyja - az lő vagy szúr. Eggyszer de akkor talál is.
@a szív fészkei: Minek kell ahhoz történnie, hogy így otthagyjon egy ilyen lakást Párizsban?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez csak most jutott eszembe: lányom szocmunkás hallgató Pécsett és a helyi börtönben is önkénteskedik. Kicsit ismerte a lányt. Végülis, igenis, a munkája miatt Kata ismerhette az elkövetőt és szóba is állhatott vele elméletileg. Mondjuk hiba volt, R.I.P.
@a szív fészkei: A bántalmazó az nem pusztán a házasság nehézségei miatt ilyen. Ráadásul óriási a függőségi viszony közöttük. Csak kívülről egyszerű az ott kell hagyni tanács.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "De a családon belüli erőszakot az amúgy rendes, tisztességes magyar férfiak is elkövetik."

Érdekes kérdés ez a családi erőszak. Vajon annak számít-e, ha a családapa éveken keresztül kemény pszichikai nyomás alatt áll, amikor az én kis asszonykám minden nap provokál és alig várja, hogy végre elszakadjon az a bizonyos cérna, hogy ezt követően "áldozat" lehessen? Ki foglalkozik ezzel? És ha nagy önuralmam van és nem szakad el, hanem összekapom a limlomom és elhúzok a fenébe, akkor is én vagyok a gazember, aki magára hagyta a családját. De hát ez nem számít, nem bűncselekmény! Nem is segít senki. Meg az a "családfő", aki kénytelen a szó legszorosabb értelmében szinte pihenés nélkül dolgozni azért, hogy a családját el tudja tartani. Aki feleségének még a Dárius kincse is kevés lenne, de ő foglalkozik a pénzzel és a gyerekekkel, mivel az apu az életét teszi arra, hogy az anyagiakat biztosítsa és erre már idő sem marad, ez mind szemét ember. És erőszakos! Ugyvan !!
@Penivaldes: @saravad: Én még odáig is elmerészkednék, hogy esetleg kolléga is lehetett. Láttunk már ilyet.
@a szív fészkei: " De vizsgálták, ezzel foglalkozott Ranschburg Jenő:"

Kösz, hogy betetted ezt a linket!
@Karipapa01: Az erőszak mindig rossz válasz. De van ilyen is, tény. Mikor a nő provokálja, szándékosan addig amíg megütik. Utána rohan, hogy elmondja, ő az áldozat. De ez ritka eset.
@Penivaldes: Hiba lenne csak arra koncentrálni, milyen rovott múltúakkal volt dolga a munkahelyén.
@saravad: Kedves @saravad! Mégegyszer beillesztem:
"sajnos több magyar nő hal meg a magyar férfiak miatt, ahogy Szív is hozott már erről adatokat, de Te csak nézz utána magad. "

Te mostad össze a bűnözést a családon belüli erőszakkal, mivel az egyéb bűncselekmények tekintetében a magyar férfiak nem követnek el több bűncselekményt, mint a cigányok, vagy akárki. Te is nézz utána.
Kedveseim!
Ebben a k.országban (...by GYF)évszázadok óta úr-jobbágy, nemes-szolga/cseléd, birtokos/tulajdonos - kispolgár, pártfunkcionárius-munkás/paraszt proletár, nyertes - vesztes tömegek küzdöttek az aktuális, hülye országvezetés - korrupcióba ágyazott - posványában. Csak (!) III. Béla királyunk uralkodása óta vagyunk ilyen helyzetben, ahol az 1990 óta tartó nép-nemzeti cirkusz tkp. egy rövid periódus.
A sajnálatosan sok primitív és félrevezetett
honfitársainkkal együtt nagyon nehéz feladat lesz a kedvező fordulat elérése.
A bérek növekedését, az árak csökkenését, az egészségügyi ellátás és az oktatás színvonalának növekedését, valamint még sok közérzetjavító intézkedést - ÍGÉRET SZINTJÉN -
a választásokig megkaphatjátok.
Addig lehet érvelni, vitázni, poénkodni, gyalázkodni és káromkodni!
@kvadrillio: nem
egyaltalan nem volt jobb.a jelenlegi fideszes vezerkarnak jo volt, leven a szuleik uzemeltettek a rendszert parttitkarkent, besugokent, munkasorkent, sot, stumpf egyenesen a bm-be hazasodott be....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Az erőszak mindig rossz válasz. De van ilyen is, tény. Mikor a nő provokálja, szándékosan addig amíg megütik. Utána rohan, hogy elmondja, ő az áldozat. De ez ritka eset. "

Ritka lenne? Hmmm... Az életem során (nem vagyok tini) ezt azért máshogy tapasztaltam.
@Frizuravarjú:

Az öngyilkosságnak sokkal kevésbé fájdalmas módja is van annál, mint felbőszíteni egy kétméteres, mázsás apát a gyerekei gyalázásával.

Ez amúgy ilyen rasszistabuzi szokás, ha érved nincs akkor a gyereket is gyalázzátok? Nektek aztán nem szent semmi, kutya vagy gyerek egyre megy.
@Frizuravarjú: Én sok hírt elolvasok, de nem láttam, hogy csak cigányok erőszakoltak meg és öltek meg védtelen nőket. Ezt a marhaságot honnan veszed ? A kurucinfóról ? Akkor már nem is csodálkoztam.
@Karipapa01:
www.elvaltapak.hu/

ez is fontos kérdés, igen. De akarsz-e sorsközösséget vállalni minden férfival, akinek - szegénynek - muszáj büntetni az engedetlen családot? Szánsz-e egy szörnyeteget csak azért, mert Te is férfi vagy és ő is annak képzeli magát?

ez persze off
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: te igen. es mas? sajnos vannak akik egyszeruen megbenulnak veszhelyzetben. az a gond, hogy a ragadozok felismerik az aldozatot... es akkor egy ember is eleg, hogy lebenitsa. te ahogy megiamertelek innen, a szemet kikapartad volna mielott a golyoit a fulere akasztod majusi cseresznyenek. imho a megjelenesed, mozgasod, koordinaciod is errol arulkodik - bar ezt csak tippelem. de aki aldozat tipus az egyszeruen lefagy. sem a test, sem az agy nem kepes a vedekezesre
@Karipapa01:"Te mostad össze a bűnözést a családon belüli erőszakkal"

Igen, mert a családon belüli erőszak szerintem bűn, akár nő, akár férfi követi el. Egy idegen nőt összeverni és megerőszakolni nem kisebb bűn, mint megtenni ezt a partnerrel, akit ráadásul napi szinten is lehet terrorizálni.
Férjet zsarolni és megalázni, netán megverni ugyanúgy bűn.
Mindet meg lehet magyarázni, nem sajnálom a segítséget sem, de nem fogadom el az elbegetellizálását.
@saravad: "ez is fontos kérdés, igen. De akarsz-e sorsközösséget vállalni minden férfival, akinek - szegénynek - muszáj büntetni az engedetlen családot? Szánsz-e egy szörnyeteget csak azért, mert Te is férfi vagy és ő is annak képzeli magát?
ez persze off "

Nem " muszáj büntetni az engedetlen családot?" ! De értsd már meg, hogy még a legbékésebb oroszlánnak is, ha sokat húzogatják a bajszát, előbb-utóbb odakap! Mindennek van egy határa és a szeretett asszonyka minden nap egy kicsit jobban feszegeti. Tudod? a cérna, ami előbb-utóbb elszakad! Különben pedig éppen most megy egy ilyen téma a mandineren:

mandiner.blog.hu/2012/07/25/vesszetek_feministak?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_25&utm_campaign=index

ott nem lesz off!
@saravad: bagatell, természetesen
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tudom,van ez a 11 lépés, ami elvezet a bántalmazásig vagy már egyenesen az ölésig. És az első lépésnél kéne megállni és menekülni a csajnak, de az a legvonzóbb, ha hallja: te vagy az életem értelme, csak mi ketten legyünk, senki más, mindig együtt, stb. És ezzel elszigeteli a nőt, bezárja és onnantól kezdve már az övé valóban. Kifelé édeleg, bent négyszemközt már sérteget, majd lökdös és üt. Olvastam erről sokszor.
@Karipapa01: nincs most kedvem ehhez a témához, túl boldog vagyok a kapcsolatomban, és ez mindkettőnktől sok türelmet (is ) követel.
Ha a Kedves vezető valóban olyan lenne, mint a Kedves Vezető, akkor Fabius koma már régen a szart lapátolná valami kényszerközmunkán. Lehet, nem is volna rossz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: 70 évvel ezelőtt azért kitört egy háború. De hogy így intakt megmaradt, az csoda valóban.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/meg_az_iden_emelne_a_fizeteseket_a_kormany.526413.html

"helyes döntés volt befagyasztani a rezsiköltségeket"

Ilyenkor mégis a lábára lépnék tűsarokkal, hogy nem sül ki a szeme.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Én úgy olvastam, pont azért lett meg Péntek annyira hamar - ahhoz képest - mert a csaj utolsó erejével is kapart,karmolt és a körme alatti bőrfucnik DN-e elvezetett a sokszorosan büntetett pasihoz.Tehát a lány lehet, hogy lebénult először, de aztán küzdött.

Én azt nem értem, ha hallani lehetett a házában a cirkuszt - hőség volt és nyitott ablakok, van is ilyen ember,aki vallotta onnan, hogy hallott valami párocskától kiabálást - , akkor miért nem lehetett kiordítani, hogy kuss az anyátok, hívom a rendőrt! Biztos nem lett volna olyan magabiztos a barom utána. Persze shoulda, woulda és nagyon okosok vagyunk. De hogy ennyit se tegyünk meg egymásért?
éjjen az imf !!!!

közigazgatás karcsúsítás...

én az imf fel vagyok...
a rohat bűnöző feudális náci komcsi fides mafia ellen !!!

a "bürokrácia" legyen hatékony és kerüjjön negyedébe !!!
kezgyük a mini sztériumokkal... mindenkit Széllnek ereszteni!
ne legyenek akkor nem csinálnak baromságokat...

rohat fides... ha ezt megcsinájja akkor lophat...

a dílre a javaslatom...
leharmadolja a közigazgatás kölcségét...
a 2/3-ot elfelezzük...
vagyi több ezer milliárd a fides mafiáé...
és pont anynit sőpórolunk mi szavazók/adózók...

keresztapa drzorvbán és drsimicska !

állazalku ?
@Szúnyog: TE meg rendjelekkel a Orvbánra büszke melleden korbácsolnád közben ugye?
@Szúnyog:

Az ilyen seggnyalók, mint te, meg a Viktor téren éltetnék a Vezért, pár kajacsekkért. :DDD
@a szív fészkei:

Egyszerre ugrott be! Sztereo maflás. :D
@Penivaldes: A wmiki fan klub blogja. Én is most ismertem meg hogy álstefi felhívta rá a figyelmem.
@dr. Bubó: Éljen. :)

Orbán Viktor tárgyalási stratégiája: "Leteperjük az IMF-et"

Unalmasan egyértelmű eredménnyel végződött az IMF és a kormány közti tárgyalás. Ahogy korábban megmondtuk: nagyrészt egyetértenek, de Orbán több pont kapcsán nem ért egyet az IMF-fel. Nahát! A forint pedig gyengülni kezdett emiatt.

A kormány kínosan tartja magát a tervhez: fenn kell tartani az ellentét látszatát, miközben teljes egészében meg kell felelniük az IMF elvárásainak. Csakhogy a választókat már megetették a „nekünk nem kell IMF hitel” dalocskával, és a Fidesz tömegtámogatása lassan elapad, mert az IMF sem tűr ellentmondást - az egyértelmű NEM-ből IGEN-t kell csinálniuk valahogy.

Az IMF vezetése bizonyára türelmesen megvárja, hogy Orbán eljátssza a szerepét. Az első körben megengedik neki az egyet nem értést, mert nagyon jól tudják, hogy ez a politikai karrier megtartásához szükséges. Nyilván sok tapasztalatuk van ezen a téren, mert a tárgyalássorozat mindenféle hasznos dologra jó: nyerészkedésre, piaci manipulációkra, politikai karrier építésére – és le mernénk fogadni, hogy az IMF számára csak a bejelentéseket követő árfolyamnyereség több bevételt hoz, mint az Orbán-kormány által befizetett összes sarc együttesen.

Majd jöhet a következő kör, amiben az IMF nem akar hitelt adni, mert a kormány és a magyar gazdaság nem felel meg a feltételeknek. Jöhet a bizonytalanság, a forint billegéséből adódó árfolyamnyereség további kiaknázása, majd a makrogazdasági adatok „éppenhogycsak” összehozása. Ez még a jövő zenéje, egyelőre még csak az első körnél tartanak és kérdéses, hogy idén elő fog-e kerülni a második.

A tárgyalássorozat végső fázisában megkezdődik majd a harmadik kör, amikor még fenn lehet tartani egy kis bizonytalanságot, de azon a ponton már nem illik nem egyetérteni. Orbánnak addig kell valahogy azt beadagolni a sok megvezetett szerencsétlennek, hogy nem az IMF-nek jó, ha hitelt ad nekünk, hanem az IMF hitel nélkül a magyar gazdaság nem viszi semmire, IMF hitellel nagyon jó lesz nekünk, és ezért a nemzeti függetlenség kérdése, hogy meg tudjuk-e szerezni az IMF hitelt, vagy nem.

Akkor jöhet a nagy egyetértés, amikor a dicső harcos Orbán Viktor előjön a tárgyalóhelységből és bejelenti, hogy letepertük az IMF-et, megvan a hitel, a hadisarc első részlete nemsokára folyósítva lesz. :)
@belekotty: Hűha! Na most aztán jól felvilágosítottál! Csakhogy Fabius azonnal látná ha két helyről jönnék, te géniusz! Azt is hogyha az IP címemet el akarnám rejteni és ukrán proxi mögül jönnék, mert az a címből rögtön kiderülne.
@Gábriel angyal: az elején nem lehetett volna leülni a bankokkal, cégekkel, szakszervikkel stb és egy egészséges kompromisszumban megállapodni? Senki nem várt itt csudát, csak a fullidióta fanok, de azoknak minden mindegy ( kb. félmillió) Ja, az kiszámítható, múkod, és nem lehet annyit kaszálni rajta.
@Karipapa01: akkor el kell hagyni...

oke, annakidejen velem is elofordult edzesen, hogy az 50 kilos no lecsavart, mint egy kupakot. de alapvetoen a no nincs pariban fizikailag egy pasival. egyszeruen nem. barhogy baszogat, barhogy huzza a bajszom. nem.

en egyetlen esetet tudok elkepzelni, hogy egy novel szemben fizikai eroszakot alkalmazzak. ha ramtamad. de akkor is inkabb igyekszem nem megutni, vagy nem olyan helyen, ahol kegyetlen fajdalomnal es 1-2 het alatt elmulo zuzodasnal sulyosabban megserulhessen. tehat mondjuk belekonyokolok a combjaba.. vagy a vallaba utok. nemhogy fejre, testre sem mernek megutni egy not a 96 kilommal es a 26 evnyi edzessel a hatam mogott. meg egy ferfit sem szivesen, mert el nem hinned, mennyire konyen bele lehet halni egy testre bekuldott balhorogba...

szoval nem. not nem.
@belekotty: "Még itt a Varánuszon is okoskodtál, hogy az IP tiltás nem ér semmit." - Világos, az én elszórt morzsáimat csipegeted fel. :-))
És ezért hamisítod a nickem Mikike! :-))
Egy pszichiáter nagydoktorit írna belőled.
@Frizuravarjú: "Véletlenül cigányok..."

nem. az nem szamit, hogy ciganyok. az szamit, hogy bunozok es a tettukert bunhodniuk kell. nekik. nem masoknak.
@Bakter:
"Egy ideje hiszem, hogy a magyar evolúciós zsákutca.":-)))

...hiszed?...akkor lesz szar, amikor majd biztos tudod!
@Karipapa01: Na én beszállok, úgyis kedves első nejedhez hasonlítottál - ezek szerint nem dicsérőleg. ;-DD

A férjem csak Zsába Királynőjének hív. Vagy Circo Massimonak. Amiken tudok röhögni, mert tényleg üvöltök sokszor. Ő soha. Nyugodt, mint egy szfinx. Tehát aki csak felszínesen ismer minket, sajnálja is nagyon: egy ilyen hisztis picsával kell élnie egy ennyire jó embernek, jajajaj. De.

Én általában először normális hangon kérek. Egyszer, kétszer, háromszor. Negyedszerre már emelem a frekvenciát,mondhatni elbődül bennem a bornyú. És mindig akkor van valami előrelépés bármiben az életükben, ha ez a stádium jön el és patáliázok érte veszettül. Bármiről legyen szó.
Szépen kérésre soha a füle botját az uram nem mozdította. Ez szerinted mi? Én a teljes leszarásomnak érzem és persze, hogy horgadok ellene.

Ha engem kér a családom vagy bárki valamire, igyekszem azonnal megtenni, mit vacakoljak, legyek túl rajta a mindenkinek jó, ha megteszem-alapon. Ez akkora kívánság, hogy vica versa nem lehet igényelni?

És hány családban van ilyen kis - első-külső ránézésre - baromságokon végül irtó nagy cirkusz! Mert az egyik nem számít annyira fontosnak, hogy figyelembe vegyük a kívánságait. Csak, ha már taknya-nyála egybefolyik a kiborulástól. Akkor, jé, megtesszük, túléljük és elismerjük, hgoy igen, helyes volt a bőgése oroszlán, igaza volt, bocs... De addig eljuttatjuk azért a tönk széléig. Mintha ez szórakoztató volna sokaknak.

Nem a nagy világrengető kérdéseken buknak a házasságok: mert akkor össze se bútoroztak volna.
Tehát ezért is ti, mocskos liberális férgek vagytok a felelősök:

www.jovonk.info/2012/07/17/kata-megmenekulhetett-volna

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Te fütyiarc, nézd már meg légyszi, hogy milyen arányban vannak reprezentálva a cigányok a sitten. Köszi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/479947_481018411925691_2017110778_n.jpg

Ez édik, mégha a csatornából is kukkerolnak kifelé, de lenne ötletem, kik legyenek tényleg gézukacsatornapatkányok egy életre!
Hát ez kurva jó:
index.hu/kulfold/2012/07/25/levelben_szavazhatnak_a_hataron_tuli_magyarok/
És hogy a picsába lehet akkor ellenőrizni, hogy érvényes-e a szavazás? Hogy lehet kiszűrni a csalást, visszaélést? Egyszerűen elképesztőnek tartom az ötletet.
Az egész probléma itt úgy kezdődött, hogy Orbán még ellenzékben aláígért a szocialisáknak a 16 %-os személyi jövedelemadóval, megtetézve azzal, hogy a szuperbruttót is kivezetik. Ez kurvajól hangzott részint a gazdag támogatóinak, részint az egyébként is az adókkal túlsújtott népnek. Tudatában volt annak is, hogy ha nem tartja, az MSZP, meg az ország fogja hazugnak, lehetetlennek minősíteni, tehát ehhez mindenképpen ragaszkodnia kell, különben Gyurcsány sorsára jut. Kijelentette a tv-ben ország világ előtt, hogy a szocialisták gazdaságpolitikájával szemben "van egy másik iskola". Szerintem arra gondolt, hogy a kevesebb elvonások és a nagyobb pénzforgalom gazdasági növekedést fog hozni, de ezt akkor nem óhajtotta kommunikálni. Az eredményt a mai mindennapi életünk reprezetálja. Talán el tudott volna érni valamit, ha a 2009.-es világgazdasági válság ma már a múlté lett volna, de sajnos nem így történt! A világgazdaság nem az ő jövőbelátásához igazodott. Ez pedig égő!! Most aztán
"Kapkod fűhöz, fához, szalad a vargához" (Móricz Zsigmond: Cinege cipője)
mindent csinál, de nem vállalhatja be a kudarcot. Ezért aztán az önkormányzatok pénzétől a banksarcig, a telefontársaságoktól a csekkadókig, az egészségügy-átszervezéstől az oktatásig, a csipsztől a görögdinnyéig, stb. mindent megpróbál annak érdekében, hogy valamilyen módon pénz kerüljön a kormány asztalára. Még a magyarok ösellenségeivel ( multik, IMF) is hajlandó bármilyen komromisszumot kötni ennek érdekében. Én személy szerint csodálom a kitartását és drukkolnék neki, hogy sikerüljön, de ez a buli már eleve halálra van ítélve: a politikának rendelte alá a gazdaságot, nem pedig fordítva. Hiába az aranycipő, ha csak 32.-es, a mi lábunk meg 42.-es!
@a szív fészkei: tényleg nagyon cukik. De írtó nagy pusztítást tudnak véghez vinni a ház körül, és a házban, ha bejutnak. És bejutnak, mert hihetetlenül ügyesek a mosómedvék.
@Frizuravarjú: es?

emberekrol beszelsz, kurafi. az azt jelenti, hogy mindenki mas es mas gondolatvilag, ertekrend, moralis gatak es erkolcsi erzek. te vallalod a felelosseget a gyori gyilkos tetteert? hat a jobbikosert, aki kinyirta a volt csajat machateval?

a te bunod is?

na igy ciganyozz, te elbaszott mutans...

ha ra akarod verni a ciganyokra a cigany elkovetok bunet, akkor eloszor vedd magadra a "fajtadet"...

jahogy az mar budos, csicsoka? a gerinc nem divat nalatok rasszistaknal, az mar feltunt. sot, egyre inkabb latom azt az osszefuggest, hogy a jellembeli hianyossagok tesznek valakit jobbikossa...
@Karipapa01: minek is drukkolnál, hogy mi sikerüljön?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: szerintem ne válaszolj neki, mert azzal csak azt a látszatot kelted, mintha mondana is valamit, pedig nem, csak fingik, böfög, hasonlók.
Ne etesd a trollt, és megunja és lekopik.
@Frizuravarjú: "Tehát ezért is ti, mocskos liberális férgek vagytok a felelősök:"

Jó, elmondtad a véleményed, megértettük, ennyi. Próbálkozz talán a
www.kuruc.info
-n a továbbiakkal, ezt az oldalt én is szívesen olvasgatom időnként és úgy ítélem meg, hogy a kommentjeid oda valók. Bocsi!
Nem a Kádártól lopott, hanem a saját tanácsköztársaságos tudatalattija hajtja.
Orbán volt a Kun Bála, a Fidesz tele van egykori népbiztosokkal, pl. a Szájer volt az Ágoston Péter, vagy a Pintér Sándor a Garbai Sándor filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=5227
A Kövér László meg a Tisza István.
A Fidesz úgy jött létre, hogy az egykori tanácsköztársaságosak összeálltak a Tisza István vezette nacionalista úri osztállyal.
Gyurcsány pedig a Klebelsberg Kúnó volt, azelőtt pedig a Metternich.
@aritus: " minek is drukkolnál, hogy mi sikerüljön? "

Hogy végre vége legyen ennek a kurva világgazdasági válságnak és ne a politikai irányzat határozza meg a magyar gazdaság fejlődését (stagnálását), hanem valamilyen józan ész, amit a piacgazdaság egyébként is magával hoz!
@belekotty: "pozítiv hanganyagokat hallgattam."

Most már értem, hogy Miki mitől kezdi a mondandóját úgy, illetve gyakran miért áll a mondandója liberálisértelmiségiateistára okádásból: a sok pozitív töltés között taszítóerő lép fel a gyomrában.

"Sokféle könyv van a témában, amik ellentmondanak egymásnak,"

Miki, ez nehogy eltántorítson! A sorsrontó tudomány dagonyázhat abban a posványban, hogy tézisek feszülnek egymásnak falszifikáción, empírián keresztül - amiből mi persze tudjuk, hogy tévúton jár mindegyik -, de ez ezoterikus tudományok természetesen csak látszólag mondanak ellent egymásnak, valójában egy-egy spirituális dimenzióban mind kiegészítik egymást egy nagy közös csíhullámmá.
a fides mafia mindent tönkrever...

vegyenek fel gyorsan kétpofára hitelt...
emejjenek nyuggerdíjat oszt gyerünk...

@Karipapa01: nálunk van válság...
válságméjítő fides csomag miatt...
aki tud épkézláb ember az menekül...
@aritus: "hogy a picsába lehet akkor ellenőrizni, hogy érvényes-e a szavazás?"

Egyszerű: ha a Fidesz mellett van a X, nyilván érvényes, hiszen ki akarna másra voksolni, míg ha másutt, akkor gyanús, és ha gyanús, akkor a biztonság kedvéért érvénytelen.
@Karipapa01: Hú, azért ez mocsok duma, olvastam most. Basszus szülni nem azért kellett évezredeken keresztül,hogy valaki tovább vigye a szent pasinevet??? Aztán gyakran apuci nem talált elsőnek a célkeresztbe és akkor lettek a csak lányok... És akkor kellett próbálkozni tovább, jaj de szép világ is volt az! Ma is elásnak "csak" csecsemőlányokat Indiában, elkaparnak Kínában, aztán majd lopni kell nőket a számukra!

Ne legyen véresszájú senki, se nő,se férfi ebben, igen a túlzott feminista duma irritáló. Ahogy a túlzott hímsovén is... Ez vagy közös meccs, vagy tényleg baszhatjuk az egészet.

Én hagytam a szaros focit nézni három kurva hétig, ha ez akkora boldogság szotyistul, legyen. Na de a szappanyosok, bőgetős filmek miért nem lehetnek egy családban pont olyan fontosak, mint a 22 barom futkorászása egy labdáért? Szóval sajna, elmúlt a középkor, tényleg kinyílt a nők csipája is, v annak jogaik, mert emberek.

Orvbán ugyan visszavezetgetne minket boldogan a Kinder-Küche-Kirche en.wikipedia.org/wiki/Kinder,_K%C3%BCche,_Kirche szentháromságába, nincs messze ettől a nézettől. Ahogy ezek szerint a mandineresek kedvenc vitablogja se.

De azért a háború idején mégis mennyire jól jött, hogy az asszonykák kezdtek melózni férfiként teljesítve, feszt termelni az ölésbe bódultak helyett és így nem omlott minden mégsem össze. Oroszoknál a legnehezebb melókat bábuskák végezték. És ha el tudták végezni, akkor lejet elismerni őket. Tegnap volt az első női repülő szülinapja. Mindent tud egy nő, amit a férfi, ez miért annyira szörnyű? Sőt többet tud: tud életet adni. Popper szerint pont ennek a hiány sarkallja a pasikat bazi nagy egyéb teljesítményekre. Aki azt írja, minek szül valaki, az kérdezze meg első körben a kedves mamát, ő miért nem kalmopirynkúrán volt dugás helyett?

És ha már fülledt hálószoba, bébidoll: szeretkezni isteni jó, de ne már csak a pasi szórakoztatására legyen az egész műsor. Akkor tényleg lehetne nőket is itt körülmetélni, mert nekik úgyis mindegy az élmény, csupán a férjüket kell a meccs után leszedálni ezzel, ha már az ötcsillagos vacsit megették... Csodás felfogás 2012-ben.

Én olyan pasikat ismerek szűkebb körömben, hogy örömmel főznek, aztán el is mosogatnak, sőt vasalnak is - és még életben vannak, köszönik szépen.
az hogy ÁFÁt fizetni a fizetéskor kell ez alap...
ez nem a fides érdeme... hanem ez egy alapvetés...
ami minden bűnszervezet (pártok/kormányok) alatt nem így volt...
a fides alatt is 4éven át... bűnözők !

a legalapvetőbb dolog... amnél nem annak örülök hogy most így lesz, hanem felháborodok hogy miért csak most...

www.napi.hu/ado/megszabadulhatnak_az_afasatutol_a_kis_cegek.526325.html
@aritus: Várd ki a végét! Telefonon is lehet majd szavazni, sőt később elég lesz majd orbánra gondolni, az is érvényes lesz.
@dr. mesterseges szinezek: de nemcsak erre gondoltam. Hogy lehet ellenőrizni, hogy a levélben elküldött szavazatot az az ember adta fel, ikszelte be, aki a feladó? Fogom magam és szépen az összes nagykorú családtagom helyett kitöltöm a szavazószelvényt, ahogy akarom, majd feladom. Hogy lehet ezt kiszűrni? Vagy a polgármester a falu összes lakójának megteszi ezt a szivességet, megkímélve őket a gondolkodás, a postára adás fáradtságától, költségétől, stb
Egészen elképesztőnak tartom az ötletet.
@a szív fészkei: az a blog, meg a poszt, meg a kommentek egészen rémesek, komolyan olyan férfiak írhatják, akiknek az önbecsülésük attól lesz, ha a nőket elnyomhatják?
@Hertelendi: Matolcsy már keresi is a nagy gondolatolvasó mágust az interkontinetális fordítókorong, a feritél és tevhivatal mellé, oszt akkor elég lesz gondolni, és még a postaköltséget, postabontást is megspóroltuk, így több marad stadionépítésre, hurrá.
@Hertelendi:

Én sokat gondolok Orbánra... :D
@a szív fészkei: Az ember evolúciója - mindkét nemé - messze le van maradva a társadalmi változásoktól.
Egyszer biztosan behozza majd, de addig a válás annyira természetessé válik, mint a reggeli elköszönés.
@Frizuravarjú:
Kár!
Olvastam a belinkelt cikket, hát elborzasztó mi meg nem történik ebben az országban!
De tudod, ha objektív szemszögből vizsgáljuk a dolgot, a hasonló esetek súlyos kimeneteléért néha maguk az áldozatok is felelősek. Olvashattuk az objektivitás kék szalagját birtokló portálon, hogy a hölgy védekezett, ám sikertelenül. Sajnos a collos vascső ellen vajmi kevés védelmet ad a pesszárium, ahogyan veled szemben sem használ már, ha hipermangános oldatot tartalmazó lavór fölé guggolunk.
brühühühü
@a szív fészkei: " azért ez mocsok duma, olvastam most. Basszus szülni nem azért kellett évezredeken keresztül,hogy valaki tovább vigye a szent pasinevet??? Aztán gyakran apuci nem talált elsőnek a célkeresztbe és akkor lettek a csak lányok..."

Húha!!! Milyen mocsok dumát nyomtam? Négyszer olvastam el a kommentedet, de csak annyit értettem belőle, hogy valamiért megtámadtál! Még csak nem is idéztél tőlem, hogy egyáltalán fogalmam legyen arról, hogy mi akasztott ki ennyire. Csak nézek a számmal, mint a szalonna. Tőlem aztán lehetne akár matriarchális rendszer is, ahol az utódok az anya nevét viszik tovább... Nem mindegy? Vagy bármilyen általuk választott nevet. Meg mi a baj a focival? Most az a 2x45 perc az, ami meghatározza egy család békés, nyugodt életvitelét? Vagy:
" szeretkezni isteni jó, de ne már csak a pasi szórakoztatására legyen az egész műsor."
Ha neked nem jó, minek fekszel oda? Vagy miért nem mondod el a párodnak, hogy miért nem jó? Vagy, ha Van Damme-t szeretnéd, miért nem azzal vagy? Nem értem, bocsi! Ettől függetlenül nem rémülök meg tőled, csak nem láttalak még ennyire agresszívnek. Ha tudok segíteni szívesen segítek, vagy ha vígasztalásra szorulsz, nem zárkózom el, és az előző kommentjeimmel sem akartalak megbántani. Te is megbocsájtottál nekem! Nyugodj meg kedves @a szív fészkei és ha valamilyen kikiabálnivalód van, hát tedd azt! Csak tudjam, hogy nem hibáztam és nem haragszol rám. Holnapra.
@aritus: "Hogy lehet ellenőrizni, hogy a levélben elküldött szavazatot az az ember adta fel, ikszelte be, aki a feladó?"

Az a csapat, amelyik a nemzeti konzultációk hitelességét biztosítja, mindenre képes.
@a szív fészkei: az is egy urbánlegend, hogy a nők a régi korokban nem dolgoztak. Biz. jövedelem alatt, és társadalmi csoportokban (és ők voltak többen, nem a gazdag polgárasszonyok, vagy arisztokraták) mindig is kurva sokat dolgoztak, a gyereknevelés, meg háztartás mellett, csak nem volt ÖNÁLLÓ jövedelmük. Na ez az, ami megváltozott, és ez az ami bizonyos pasikat félelemmel tölt el.
@dr. mesterseges szinezek:

Nem kell ellenőrizni, egyértelmű, hogy Orbánra szavazott. Minden más a fülkeellenforradalom ármánykodása.
@Karipapa01: a blogra mondta, amit belinkeltél, nem rád.
@aritus: " az a blog, meg a poszt, meg a kommentek egészen rémesek, komolyan olyan férfiak írhatják, akiknek az önbecsülésük attól lesz, ha a nőket elnyomhatják? "

Drága @aritus! Te még mindig itt tartasz? Ki a fene akarná már a nőket bántani? Azt hiszed, nekünk fiúknak nincs jobb dolgunk? Meg különben is...
@aritus: ja. @Karipapa01: A mandineresre írtam, amit kopiztál. Az te szerezted? Akkor érvényes rád.
Mi a manó, elenforradalmi kísérletek a felsőoktatási reform ellen?
Plakátok 1957-ben:
Te! sötétben bujkáló rémhírterjesztő ellenforradalmár reszkess!
És ezt a plakátot még 1919-ben tervezték a Magyar Tanácsköztársaság alatt. Még mindig aktuális!
Ennyire visszamentünk, te jó ég!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pontosan ezt kell ellenőrizni, hogy Orbánra szavazott-e.

Illetve... mivel létezik az ártatlanság vélelme, vélelmezhető, hogy senki sem ellenforradalmár, vagyis mindenki Orbánra szavaz, így aztán a szavazóíveket ki sem kell nyomtatni, csak vélelmezni, amely megoldás egyszerre takarít meg közpénzt és igazolja az állampolgárok hazafiasságát.
@a szív fészkei: igen nem nagy világkérdésen mennek tönkre a kapcsolatok, hanem a halevésen, vagy hogy milyen hülyén tartja a kanalat.
Én hamar jeges hangon tudok szólni ha nem tetszik valami.
@Penivaldes: "nem nagy világkérdésen mennek tönkre a kapcsolatok, hanem a halevésen, vagy hogy milyen hülyén tartja a kanalat"

Ezek fontos dolgok. Ríva végighallgatni Pál gondolatait a mindent megbocsátó szeretetről, aztán 1-2 év múlva azért basztatni a másikat, mert nem a mi klónunkként viselkedik.
@a szív fészkei:

"Akkor tényleg lehetne nőket is itt körülmetélni, mert nekik úgyis mindegy az élmény, csupán a férjüket kell a meccs után leszedálni ezzel, ha már az ötcsillagos vacsit megették... "

Amindenit. Most te ragadtattad el magad egy icipicit, vagy én csinálok valamit kurva szarul. Az ötcsillagos vacsit én főzöm és meccs utáni szopás sincs.

Úristen! Hol a legközelebbi házassági tanácsadó?!

:-)
@dr. mesterseges szinezek: vagy tűrsz, vagy hasonlót választasz. van olyan amit én sem bírnék.
@Karipapa01: Majd holnap olvasod,de most van eszembe: erre akadtam ki. [..]"Tessék szépen visszasétálni a konyhába, mint a kisangyal, tessenek elintézni minket úgy a hálószobában, hogy megemlegessük, és akkor talán nem kell majd tovább sírni azért, hogy hová tűntek az igazi férfiak."

Ha ez humorheroldos szöveg, nem veszem az adást, bocs.
Nekem nagyon jó azzal, akivel vagyok, - Van Damme-tól minden leborotvált szőr felállna rajtam - de akkor legyen ez az örömködés, ha mindkettőnknek jó. Ne "elintézés" legyen férfi kedvére és csupán az ő kedvére a konyhai fünf komma neun teljesítményünk után.

Te linkeltél ide egy neked tetsző szöveget , azt mi aritussal véleményezni mertük. Ha ez a te saját szerzeményed, akkor téged érint minden erről szóló szavam, ha csak tetszik, akkor meg láthatod, hogy miért más a véleményünk. Amit én igyekeztem indokolni is - na jó, abban a hangnemben, ahogy a b. mű megíródott.

Mivel mi nők mindketten élünk jó ideje házasságban, nevelünk gyerekeket, tehát nem kell annyira messze mennünk gyakorlati dolgokért.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ...és milyen kontextusban gondolsz orbánra?
@vitéz Thapóccay néma bárány: "meccs utáni szopás sincs. "

Ez is azér van, mer a komonisták direkt elidegenítették a zembereket a focitól.
@dr. mesterseges szinezek:
most gyakori a válás, régen az özvegység volt gyakori.
Ritka, nagyon ritka volt hogy két ember öregségéig élt együtt.
ugyanolyan bonyolult családszerkezetek voltak, mint manapság.
@dr. mesterseges szinezek:

Nemá, a főkomonista most nyomja az agitpropot, legyen minden nagyközségben kiemelt beruházású stadion. Ezt így hogy?
@dr. mesterseges szinezek: Szerintem, írják meg ők, szavazzanak, sőt szavazás se kell: nyilvánítsák ki, hogy a Kedves Vezér nyert 98,58 %-kal. Mert a szerénységet szereti magában a legjobban és "mégse mi nyerjük a legtöbbet". Ami a 110 % lenne.
@rodeo36:
Ez van, így igaz, le volt osztva minden.
Választási lehetőség annyi volt, hogy Ceausescu, Honecker vagy Kádár, stb féle megoldás legyen, másban nem volt döntési lehetőség.
És senki nem zavarta ki az elvtársakat, maguktól mentek, ha nem akartak volna lelépni, nem lehetett volna őket kizavarni.
Aki ezt nem látja be, az olyan okos, mint a Vezér Látó Kristálygömbje, Tegnaptócsni.
@dr. mesterseges szinezek: Ja, pedig akkor még volt focista, aki bírt normálisan játszani. Azért még én is emlékszem az elidegenítettségemben arra, hogy ki volt asportszárát mindig letűrő Farkas, ki volt CSikar, Bene, Albert, Göröcs, stb. Ennyire elvadítottak akkoriban mindenkit.
@a szív fészkei: "tessenek elintézni minket úgy a hálószobában"

Szerencsére engem férfival hozott össze a sors. A szégyen megölné, ha ilyet mondana.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Mitől emberek, te nagyokos? Attól, hogy úgy néznek ki???

@Karipapa01: Csukd be a szemed és a füled. Az majd megment amikor vascsővel ütnek...

@Knósszosz: Gúnyolódj csak pancser. Remélem akkor is jókat röhögsz majd, amikor a te családod lesz áldozat. Nagy buli lesz és ne aggódj, nem kell sokat várnod már!
@a szív fészkei:@aritus: " A mandineresre írtam, amit kopiztál. Az te szerezted? Akkor érvényes rád. "

Kedves! Én csak azért kopiztam, mert fel akartam hívni a figyelmedet, hogy ez a téma a mandineren fut! Ha a kommenteket végignézted volna, láttad volna, hogy onnan én már régen kiszálltam, mert úgy éreztem, hogy a blog kommentelhetetlen, mivel elszabadultak az indulatok. Megnyugtatásképpen mesélnék egy kicsit off történetet:
Egy vállalatnál volt két lakatos, akik ugyanabban a munkakörben, de váltott szakban dolgoztak. Fizetéskor az egyikük majdnem 2000 forinttal kapott többet, mint a másik a pár túlórakülönbség miatt. Ez a hülye a satupadra kitűzte a bérpapírját, hogy a másikat bosszantsa. Első nap: reggelre rá volt írva a papírra: Anyád!
Délutánra: kurva anyád!
Következő reggel: büdös kurva anyád!
Délutánra: ótvaros tetves büdös kurva anyád
Következő reggelre: tetves fasszopó ótvaros kibaszott kurva anyád!
Műszakváltásra a műhelyben az összes melós és műszaki ott fogta őket és könyörgött nekik, hogy hagyják abba, mert kalapáccsal és feszítővassal akartak egymásnak menni. Talán ez is valami ilyesmi lehet...
600 komment? Miről? Dolgozzatok inkább hogy ne legyetek má zsellérek!
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ez a komonista jó komonista, de azok rosszak voltak, amit az is igazol, hogy ő mondja.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nem rólad szól, hanem arról az idézett csodás mandineres szösszenetről. Hogy irány a konyha, utána nagyterpesz és akkor van igazi férfi a gáton (vagy a gát körül ugye, ha már biológia).

Mintha jeleztem volna, hogy ismerek csodásan főző pasikat, akik utána még mosogatnak is és mégsem impotensek vagy nyomorultak ettől. Sőt az ágyat is közös megelégedésre használják, nem a mandineres értelemben. Nekem az a rizsa így jött le.

Azt meg tényleg nem értem, hogy most focimeccs vagy valami brühühühü a tévében miért nem jelent ugyanolyan fontosságot egy családban. Az egyiknek ez tecc, a másiknak az, azért ne állítsunk már fel sorrendet. Mindkét fajta bambulnivalóban közös, hogy örömet akar szerezni és akik csinálják, azok kurva nagyot kaszálnak belőle. Van benne jó is, van benne szar is. Meg lehet egyezni talán, milyen műsort ki mikor néz.
Persze elég a bevált módszert alkalmazni. Ki kell küldeni 8 millió példányban a kérdőívet ilyen kérdésekkel.

1. Szeretne Ön a Fideszre szavazni?
2. Egyetért Ön azzal, hogy az MSZP ne nyerhessen választást?
3. Ön is szeretné, ha újra Orbán Viktor lenne a Miniszterelnök?
4. Ön is szeretné, hogy Orbán Viktor folytassa a szabadságharcot a karvalytőke ellen?

És ezzel le is tudható a választás...
@Frizuravarjú: persze.

es ahogy kozottunk is vannak hozzad hasonlo szociopatak, igy kozottuk is vannak hozzad hasonlo szociopatak.
mindenki lutrin huzza a szarmazasat. te is ugy husztad. eppen ezert az nem szamitt. sajat magadtol lettel ekkora fasz:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Köszönöm! Pontosan erre a hülye dumádra gondoltam: "Tehát ezért is ti, mocskos liberális férgek vagytok a felelősök: http://www.jovonk.info/2012/07/17/kata-megmenekulhetett-volna"

Hitessétek csak el a kislányokkal, hogy a cigány is ember, menjen csak el vele bárhová.

Tudod, ti rosszabbak vagytok, mint aki a fegyvert fogja!
@a szív fészkei: a legjobb ha em kell egyezkedni a tévén. Vannak olyan dolgok amik nálam elsőséget élveznek:))
@saravad: "Ritka, nagyon ritka volt hogy két ember öregségéig élt együtt."

Azért a síreliratok nem erről tanúskodnak.
Persze a betegségek más dimenzióba helyezték az öregség fogalmát.
@Penivaldes: Na csak tanulj, más kárán okul az okos, tudod. :-DD Persze neked harmonikus és zökkenőmentes lesz, mindenki így vág ele, különben senki nem tenné.
@Frizuravarjú:
Vázold a megoldást, ha szabad kérnem.
@a szív fészkei: Ó nem lesz velem könnyű. Nincs jó természetem.
@Karipapa01: :-DD És megint csak a mama volt műsoron. A legjobb erre a teanyádakerekperec!-formula.
A kommenteket nem néztem, a mandiner nekem sosem jött be.
@Hertelendi:

Sajnos negatív kontextusban... :D
@Hertelendi: "Persze elég a bevált módszert alkalmazni. Ki kell küldeni 8 millió példányban a kérdőívet ilyen kérdésekkel."

Ja, csak egyre kell nagyon ügyelni: ne legyen "NEM" rublika :-))
@Karipapa01: Rublika se legyen. az is veszélyes. szabályos forma. nem unortodox:)))
@Penivaldes:
Persze létezik az, amit nem lehet és szabad szó nélkül hagyni, de ez a tűrés túl van dimenzionálva: maga a szó kifejezi, hogy itt valamit folyamatosan el kell szenvedni.
A zember természetesnek veszi, hogy elmegy dolgozni és olyan emberekkel fogja ott tölteni az ébrenlétének felét, amilyet a sors rendel. Aztán hazamegy, és a territoriális ösztön azt súgja, hogy itten most úgy lesz, ahogy én akarom - a pech csak az, hogy ott van valaki más is, akit történetesen ő vitt oda, és annak a territoriális ösztöne pont ugyanezt súgja. Oszt ahelyett, hogy tudatosodna, hogy természetes, hogy az univerzum otthon sem egyszemélyes, beindul a kisszerű vécédeszkaharc.

Ezen egyébként könnyen lehetne segíteni: pár hétre nemre való tekintet nélkül mindenkit behívni akármilyen szolgálatra, tábori körülmények közé. Hamar belátná mindenki, hogy a "te sem vagy más, te is más vagy" a hálószobában és a retyón is legalább annyira helytálló, mint nagyobb léptékben.
@Knósszosz: Bele kell önteni az oktatásukba és a munkahelyteremtésükbe minden pénzt. A gyermekeid jövőjét, a te jövődet, mindent. Hátha lesz két értelmes köztük.

De ha mégsem, akkor legalább kulturált körülmények között élhessenek a börtönökben. Jobban, mint a magyarok többsége, főleg a nyugdíjasok. Hiszen mégiscsak a cigányok az értékes emberek, hallgasd Sipit! A magyar meg vándoroljon el innen, kell a terület másnak.

Ugye, jól van így?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
A dolog egyszerű. Egy nőt (nopláne egy gyereket) semmilyen körülmények között sem lehet megütni. Ott kell hagyni - ha olyan hülye voltam, hogy olyan nő mellett köteleztem el magam, hogy élhetetlen az élet vele, viseljem a következményeit.
Józan ésszel előkészítve a szétválást, talán megúszható a híd alja. Bár a válóperes bírók 3/4-e nő, s többségük elvált.
Szóval jobb, a "második legkedvesebb testrészünkkel" (Woody Allen) döntünk a házasságról, az első helyett...
@a szív fészkei: "A kommenteket nem néztem, a mandiner nekem sosem jött be. "
Különben a mandiner jó, jókat lehet ám ott is vitázni ! Főként a politikával kapcsolatban. Hát ez a poszt most nem úgy sikerült nekik, szerintem a jövőben meggondolják, hogy mivel indítanak :-)). Különben pedig tisztelem a nőket. Le is írom neked az egyetlen kommentemet, amit oda írtam:

"Nagypapa oktatja az unokáját: kisunokám! tisztelni kell a nőket, mert náluk van a punci! " (forrás: Showder klub)

És most lőjetek agyon !!!
@dr. mesterseges szinezek: ó én nem ilyen nagy kérdésekre gondolok, hanem arra, hogy az asztalra lehet e tenni ezt vagy azt, mert az zavarja a belső békém..
@Frizuravarjú: nem kis szellemi egytaletel..

itt a rossz csakis te lehetsz:-)

es van a fajtadbol cigany is, zsido is, magyar is..
osszzfeherhetetlen, civilizalatlan bunkok vagytok, barminek is szart ki a jo anyatok:-)

legyen szo rolad, pentekrol, breivikrol, vagy barmelyik elkurt szocio- es pszichopatarol:-)

a sajat fajtad ellen lazadsz, baromarcu:-DD
a saja ostoba, ontorvenyu, eq-negativ fajtad ellen ugatsz:-)
@Karipapa01: Én elég védetten élek, lehet ezért nem találkoztam ilyennel.
@Az igazi Sipi - Citizen of European: Nem biztos, hogy jól teljesítenék vészhelyzetben. Ráadásul nem is biztos, hogy áldozat típusnak kellett lennie. Elég annyi hozzá, hogy nem olyan erős mint a másik, és meglepetésként éri a támadás. A másik, hogy bárki lehet áldozat, te is, Gábriel is.
@a szív fészkei: szerintem sokszor nem is észleli az első jeleket, annyira szerelmes, hogy átsiklik felette, vagy kimagyarázza.
Varázslatos élmény lehetett belépni oda, és körül nézni. Biztos más, mint amikor már elteszi az ember a fiatalkori bohóság jeleit a gyerek és az unokák elől.:)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Bezzeg te vagy az emberiség etalonja, te megélhetési fajvédő.

Tudod mi vagy te, teljesen őszintén? Az emberi civilizáció rákfenéje, minden természeti törvénnyel szembe hugyozó patkány.

:/
@sörtelen: Egyszer régen, még tejfelesszájú koromban mesélte dúlva egy kolléganőm, akit a páradik érettségi találkozójára ment az előző napon, hogy egy évfolyamtársnője éppen válófélben volt, és úgy mesélte el, mintha már lezárult volna, hogy a lakás és a gyerekek az övéi. Amikor erre rákérdeztek, kerek szemekkel kérdezett vissza, hogy "láttatok már olyat, hogy egy bíróság nem az anya javára dönt?".
A kollegina kifejezetten azon akadt ki, hogy a csajnak véletlenül sem az jutott az eszébe, hogy jobban kötődnek hozzá a gyerekek, vagy hogy ő tudja őket jól ellátni, vagy bármi szelídebb, "nőiesebb" érv, hanem hogy ez a gyakorlat, mert csak.
Aztán amikor, 1-2 évvel később láttam a Csupasz pisztoly 33 1/3-ot, világos lett, hogy ezt a sztorit nem csak idehaza lehet megtapasztalni.
@Karipapa01: Puff.
Azzal az írással az volt a bajom hogy duplagondol kettősbeszéd. Egyik mondattal elítéli, a másikkal támogatja a feminizmust, egyszer vérkomolyan veszi, hogy ez biznisz, a másikban meg már a nőkért áll ki. Majd egy kettes tanuló blablázása után kinyög valami zavaros konkluziót ami nem szól semmiről.
@Frizuravarjú: " Hiszen mégiscsak a cigányok az értékes emberek, hallgasd Sipit! "

amit en mondok, hogy a ciganyok kozott IS vannak ertekes emberek, mint barhol az emberek kozott. ezt az adott egyen viselkedese hatarozza meg. annak az egy adott embernek a viselkedese. azert felel. az hatarozza meg az erteket.

es mivel te ertektelen szardarabkent viselkedsz, igy az teged ertektelen szardarabkent hataroz meg:-)
@aritus: Ja igen, húztak, mint állat. Csak belefolyt a nagy közösbe. Tudod, a háztartás se munka, otthon vakarja a seggét,mást se tesz... Parasztasszony a földeken szült két sarabolás közt. Az se munka volt, csak levegőzés, középkori fittness.
@Penivaldes: Pont erről beszélek: aki képes ilyenre fókuszálni a tudatát, az szándékos önsorsrontó.
Meg persze másé is.
@dr. mesterseges szinezek: Ez van. Ezt kipróbálni potyorásztak alá Berlin felett az égből az angyalok. :-DD Bruno Ganz zseni!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Majd pont te határozod meg, hogy mi az érték. A te "értékrendeddel"?

Tőled kitüntetés az "értéktelen szardarab" jelző, hiszen aki számodra értékes az minimum terrorista. Emberiség elleni bűnöző.
@a szív fészkei:
Harcos hsz-edet köszönve, tisztelettel kérdem, honnan a Popper-idézet?
@dr. mesterseges szinezek: mondtam, hogy velem nem könnyű. van egy álcám:))
@Frizuravarjú: "A magyar meg vándoroljon el innen, kell a terület másnak."

A magyar tényleg elvándorol, de nem a cigányok miatt, hanem az Elmebeteg Focista és tettestársai miatt.
@Penivaldes:
Piszkosul...
Idén sem lesz nyaralás, max itt kapcsolódok ki. Rég röhögtem olyan jókat, mint ma-:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "amit en mondok, hogy a ciganyok kozott IS vannak ertekes emberek, mint barhol az emberek kozott..."

De vannak ám bizony! lehet, hogy még
@Frizuravarjú:
-nál is értékesebbek, bár nem hiszem, hogy ő ezt csak így lazán elismerné. Amiben viszont igazat kell adnom neki: sajnos ez közöttük is nagyon elenyésző kisebbség. És hiába állítod a többiek elé példaképpen. Ezért vannak minden erőfeszítés és a maximálisan megengedhető anyagi áldozat ellenére ilyen problémáink.
@Karipapa01: nem én tartok itt, hanem az a nőgyülölő poszt, meg az az oldal, amire hivatkozik.
Ki nem szarja le a sok gerinctelen, szervilis Orbán-huszárt? :))

Éljen kedves tucano kolléga - remek, olvasmányos kis posztot rittyentett a Lemilen!

lemil.blog.hu/2012/07/19/cim-nelkul_12678
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Azzal az írással az volt a bajom hogy duplagondol kettősbeszéd"

Az egy más blog! Más téma, más emberek, más vélemény! Bár sokszor az ember hordja magával az indulatait ( lehet, hogy egy MÁV szivatás miatt az ember a BKV-ra is dühös), de valahol el kell határolódni. Vgy legalább meg kell próbálni :-))
@aritus: "nem én tartok itt, hanem az a nőgyülölő poszt, meg az az oldal, amire hivatkozik. "

Egyem a kis lelked! az egy másik poszt! De mindegy, dühöngd ki magad, jobb lesz neked is, meg nekünk is :-))
@Penivaldes: rendelünk neked Knósszi tánckart, meg amit akarsz. nehogy elkámpificsorodj nekünk!:)
@Frizuravarjú:
Nem, nincs jól!
De ha zsidókról beszélsz, mint a nemzet megrontóiról, lökj már valamit ide a kultúrájukról.
Nyomasd hosszan, szeretek olvasni!
@Karipapa01: miről beszélsz? Milyen másik posztról beszélsz, mikor te linkelted be. A mandineren írtak egy posztot, ami egy férfihang nevű oldalról szól, és a poszt lényege az volt, hogy milyen kurva jó az az oldal, és a feminizmus meg milyen csúnya, az tehet a mérétktelen fogyasztásról, meg arról, hogy a nők már nem akarnak "hagyományos" női szerepben élni.
Én nem dühöngök, és te csak ne edd az én kis lelkem:)))
@Penivaldes: " Rublika se legyen. az is veszélyes. szabályos forma. nem unortodox:))) "

Kurvajó!!! :-)))
@Knósszosz: Lehetőleg a zsidó származású ballib nőkről, ha kérhetem!:-D
@Knósszosz: kérlek téged is, ne etesd a trollt. Már szépen lekopott, mert senki nem reagált a faszságaira, erre te kezded előről. Most komolyan azt gondolod, hogy bármi értelmes kijön belőle?
@Penivaldes: Ha az előbbire gondolsz, kissé férfiideálos lett ez, vagyis másként tán túl férfias is a duma, nem?
Gyanútlanul rákattantam a Varánusz blog gyorsindításra a Foxban, oszt egy urológiai rendelő előszobájában tanáltam magam. Téptem egy sorszámot, oszt épp most szólt a nővérke, hogy én következem.
Szóval, ez a Vona-Csanád történet izgalmas. Most nem a jó kis eurók bezsebelése a „fújabelemjönki brüsszeltől” a téma, hanem Csanádunk származása. Gábor a lopatmány tárgyát képező materiális indokok alapján kérte szépen, kulturáltan, hogy menjen a picsába. Ámde, mit ad isten – illetve: hogy-hogy nem elvtársak? – vita van a származás és a Síva effektus körül. Pontot lehetne erre az egész dilemmára tenni, mégpedig rövid úton. Azt a magyar demokrácia csöcsein szocializálódott választópolgár jól tudja, hogy nálunk a lopás nem lehetőség, hanem kötelesség. (bizonyos pozíciók betöltése okán) De ha ezért seggbe is rúgnak valakit, az már Aldous Huxley műfaját idézi, esetleg Daniken is játszik pár gondolat erejéig. Ezt lehurrogtátok, rendben. De akkor van egy másik lehetséges alternatíva Csanádékkal kapcsolatosan:
bizonyítsa be a jobbik, hogy ők fajtatiszta(??) turulszidolozó, népi-nemzeti brigád. Van lehetőségük, példának okáért augusztus 15-én, Nagybádogasszonyunk napján vonuljon ki a vezérkar a Hősök terére, oszt tolják le a gatyájukat és oszlassanak el minden homályt a választóik előtt! Ott aztán kiderül, hogy aki megbukik a „van kalapja-nincs kalapja” teszten, az mehet Csanáddal együtt a levesbe.
Ha mán nem sikerül valakit azért baszogatni, mert tolvaj, akkor legyen zsidó!!
Miféle pöcegödör ez?
@Frizuravarjú:

Ezért a minimum, hogy kibasztalak innen. És annak is örülhetsz, hogy a gyerekem emlegetéséért nem a kézzel kitépett beledet basztam a kukába.
@aritus: "miről beszélsz? Milyen másik posztról beszélsz, mikor te linkelted be. A mandineren írtak egy posztot, ami egy férfihang nevű oldalról szól, és a poszt lényege az volt, hogy milyen kurva jó az az oldal, és a feminizmus meg milyen csúnya, az tehet a mérétktelen fogyasztásról, meg arról, hogy a nők már nem akarnak "hagyományos" női szerepben élni.
Én nem dühöngök, és te csak ne edd az én kis lelkem:))) "

Nos Kedves @aritus! Hogy milyen másik posztról beszélek? Hát te nagyon tudsz csúsztatni! Mindenesetre bekopizom neked azt a kommentemet, amit megnehezményeztél! Amire a válaszodban azt írtad, hogy "off" én pedig felhívtam a figyelmedet, hogy megy egy olyan poszt, ahol nem lesz "off"! Minden véleményalkotás nélkül pusztán azért, mert hátha érdekel a téma. Bocs, hogy szóltam!

"Karipapa01 2012.07.25. 17:58:13
@saravad: "ez is fontos kérdés, igen. De akarsz-e sorsközösséget vállalni minden férfival, akinek - szegénynek - muszáj büntetni az engedetlen családot? Szánsz-e egy szörnyeteget csak azért, mert Te is férfi vagy és ő is annak képzeli magát?
ez persze off "

Nem " muszáj büntetni az engedetlen családot?" ! De értsd már meg, hogy még a legbékésebb oroszlánnak is, ha sokat húzogatják a bajszát, előbb-utóbb odakap! Mindennek van egy határa és a szeretett asszonyka minden nap egy kicsit jobban feszegeti. Tudod? a cérna, ami előbb-utóbb elszakad! Különben pedig éppen most megy egy ilyen téma a mandineren:

mandiner.blog.hu/2012/07/25/vesszetek_feministak?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_25&utm_campaign=index

ott nem lesz off! "
@Penivaldes: Te meg mit röhögsz? Ezek a csajok iszonyatosan feldühítettek :-((
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Masa el kheir Efendi!
Küldenék néked egy olyat, de szűkében volnék én is az említett fehérnépnek. Elégedj meg egy alantas bocskorossal:
manna.ro/szines/eszbonto-melleivel-facebookol-2012-07-20.html
Mindegy milyen skárplit visel, azér lennék a susztere-:D
@Penivaldes: Az nem oktaéder véletlenül? Oktogon, az ollan kis magyarosch. nem?
Sikeres gazdaságunk dübörög, Viktor ekkorát alkotott... De tényleg!

"Elkeserítő kép rajzolódik ki Magyarországról"

www.portfolio.hu/gazdasag/elkeserito_kep_rajzolodik_ki_magyarorszagrol.170601.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Csak a Fidesz!
@Karipapa01: jelentem komoly leszek. és előveszem a Törvénykönyvet.
@aritus:
Nem-nem!
Én perverz volnék, imádom mikor 280/190 a vérnyomásuk-:DDD
Tudom, hogy az ilyen beszólásoktól alfa állapotba kerülnek. Ne csak ők élvezkedjenek mán!
@Knósszosz: Egy szőröstalpú románnak? Pfúj!:-D
Inkább valami izgis pasit küldjél, a barinőmnek, aztat üzeni!:-P
@Fabius: "Ezért a minimum, hogy kibasztalak innen. És annak is örülhetsz, hogy a gyerekem emlegetéséért nem a kézzel kitépett beledet basztam a kukába. "

Ejnye Fabius ! Ne hogy már felvedd ezt a stílust te is! Nyugodj le! egy-két barom miatt nem éri meg elbaszni a blogot!
@Fabius:
Ideje volt... Az a kretén seggdugasz csak piszkított.
@Karipapa01: Ezzel nem bassza el, inkább csak rendet vág olykor, úgy vélem!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): cicám én a sikidomra gondoltam, a nyolcszögre és nem a testre az oktaéderre
:)))
@Penivaldes: " jelentem komoly leszek. és előveszem a Törvénykönyvet. "

Azon röhögtél, hogy itt küszködök a csajokkal, akik mindent rám fognak, pedig nem is csináltam semmi rosszat. Ne tagadd !
@Penivaldes:
Na igen-:))
Mi újság a Balcsi környékén?
Ha valamit szeretek ebben az országban, az a mi tengerünk. Persze a Börzsöny, a Zselic sem semmi. De az őrség is el nem múló szerelem.
Szóval?
@Penivaldes:
Ja, hogy TI már így cicáztok??? Egér haverod tudja ezt??? :)
@Karipapa01: pontosan azon. itt fetrengtem a földön jobbra-balra. pártatlanul hogy te mekkora vagy. hát képzeld ez volt.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): " Ezzel nem bassza el, inkább csak rendet vág olykor, úgy vélem! "

Nem az a baj, hogy kibassza a fenébe, ezt már régen kellett volna, hiszen már mióta tudjuk, hogy csak trágárkodik meg provokál! Azért írtam, hogy legalább Fabius ne vegye át ezt a stílust, mert akkor ki szab határt az értelmes vita, meg az idétlen eszement baromarcuak vagdalkozása között. Csak mondom...
@Karipapa01: Fabius eddig sem vette át, mindenkihez érdeme szerint szól, ennek ez járt ki..én így vélem, bocs, ha Te nem..
@DR. INKVIZITOR: "... III. Béla királyunk uralkodása óta vagyunk ilyen helyzetben, "

Miért pont III. Béla? - szerintem - legtehetségesebb Árpádházi? Vagy az 'óta' a halála utánra utal?
@Penivaldes: " pontosan azon. itt fetrengtem a földön jobbra-balra. pártatlanul hogy te mekkora vagy. hát képzeld ez volt. "

Oké, már kidühöngtem magam! Rendben vagyok. Meg megittam a holnapi sörömet mérgemben, tehát holnapra csak tea marad. Basszus...
@Penivaldes:
Optimista volnál?
Vagy szektás?
Na nem piszkálni akarlak, csak mesélj, mi itt a jó? A természeti szépségeink igen, de azon kívül?
@Karipapa01:

Mindenkivel azon a nyelven beszélek amit megért.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):"Pártátlanul, páratlanul vagy mellik?:-D "

" pártatlanul ", tehát párttól függetlenül, vagyis amellik!
@Karipapa01: na nézd a jó oldalát. holnap nem kell a sörrel vacakolnod.
@Knósszosz: hát én te meg mi. meg minden. béke szeretet, kisnyulak.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Fene az ízléseteket, linkeljek dajcs fotókat?
Na, jó, legfeljebb tahótlanítotok-:))
Átgondoltam, mégse..
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A pénzügyi világ megtette tippjeit a recessziónkra:

www.portfolio.hu/img/upload/2012/07/2012gdpprogn120725.png

Lehet fogadni melyik lesz legközelebb a valósághoz.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ": Fabius eddig sem vette át, mindenkihez érdeme szerint szól, ennek ez járt ki..én így vélem, bocs, ha Te nem.. "

Én meg Fabius kommentjében erre próbáltam célozni, figyeld:

" És annak is örülhetsz, hogy a gyerekem emlegetéséért nem a kézzel kitépett beledet basztam a kukába. "

Én meg azért írtam, mert nem így vélem dacára annak, hogy Fabiusnak igaza van! Különben pedig Fabiust nem kell megvédeni, megvédi ő saját magát, ha akarja :-))
@Fabius: "Mindenkivel azon a nyelven beszélek amit megért. "

Na ugye ! :-)))
@Bakter: "Aszongyák, akik sosem találkoztak velük - de én egyre kevésbé hiszem. Volt jópár egyszeri kínai ügyfél is már, törvemagyar is gyorsan felfogta a dolgokat."

Ezt nekem válaszoltad??? Nem értem... ;)

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "jajj, wazz, barcsak ne lenne ennyire igazad..."

No és mi jár annak, akinek igaza van???
A szája! ;)
@Knósszosz: jó éjt aranyos Knósszosz, álmodj nimfákról:))
@Karipapa01: Ha a családot fenyegeti valaki, akkor mégiscsak megértem, ha nem baj..omerta, ahogy Csekk is mondaná, ha itt lenne..de nincs!:-(
@Fabius: Nem egy sinus görbe, mint szoktam mondani életre - egyszer fenn, egyszer lent.
Ez csak lent. A narancsszínre fogadok a bordóval szemben
@a szív fészkei:
"Ha engem kér a családom vagy bárki valamire, igyekszem azonnal megtenni, mit vacakoljak, legyek túl rajta a mindenkinek jó, ha megteszem-alapon. Ez akkora kívánság, hogy vica versa nem lehet igényelni?"
Igényelni lehet, követelni nem. Az nem működik, hogy én vagyok a bájos,odaadó családi volunteer, a No1, amely magatartásom (és gályahúzásom) jogos követelést gerjeszt, hogy a másik is az legyen. Nem. Ha *adsz*, akkor az legyen valóban *adás* és ne valami adás-vételi ügylet.
Valszeg "magadra nevelted" a férjecskét, s mára kissé másképp látod a házitündér szerepét.

"Nem a nagy világrengető kérdéseken buknak a házasságok: mert akkor össze se bútoroztak volna."
Dehogynem. Csak látszólag nem arról szólnak a napi viták.
Ezek után pláne kérdem a Popper-forrást. :)
@a szív fészkei: Emőke és hölgytársai a bonbonnaire-ban nem csak lesbikusak de rohadt gecik is

brühühühühühühühü
@Karipapa01: na jó unom ezt az egészet.
1,Nem én írtam azt a kommentet, amire te belinkelted a mandinert.
2, Se én, se szív nem a te kommentedre írtuk, amit írtunk, hanem a mandiner posztra.
3, Ezt a félreértésedet ragozzuk itt már több kommentben.
4, Én befejeztem.
@Penivaldes:
Na, erre mit mondhatok?
Alma-Tadema művészete bejön, akár a Kükládikus eccerű szobrok. Ha már említetted a nimphákat, akkor, Te vagy aki Hülász karját megfogod: www.artble.com/imgs/9/9/4/87801/hylas_and_the_nymphs.jpg
Namán, tán udvarolok?
Tán... köszi!
@Secnir:
kösz...mikor hónapokkal előbb én is elmondtam ezt a tudományosan megalapozott indoklást én voltam a fekete seggű...az amerikai "népegészségügy" legnagyobb hasznot hozó műtéttye mivel az újszülöttön elvégzik kérdezés és engedély nélkűl és számlázzk és egy segédápoló végzi, az eredmény az, hogy tizezer számra vannak fasztalan egyedek akik még pisilésre sem tuggyák használni mert megcsúszott a szike a futószalagon végzett "műtét" közben...a biblia nevű mesekönyv meg azért isteni parancsnak tette mert a kecskékkel folytatott nemi élet a sivatagban és a fityma alá szorúlt akármi -víz nem volt 20 évig- begyullasztotta moslim ugyanaz a sok sivatagi víztelenség homokkal nem jó dörzsölni

egyébként mindenki azt csinál a saját a fitymájával amit akar de az enyémről én akarok dönteni...hátha lehet kapucnit csinálni belőle...

brühühühühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én is azt hiszem, hogy nem a cigányok miatt mey, aki megy. A fiam biztosan nem.
@sörtelen:Íme (ez Orvbánról is kristálytiszta jellemzés):
www.youtube.com/watch?v=fgSD7eCP6rM&feature=related 4.14-től. A nőknél van egy plusz, mondja 7.18-tól - és ezt ragozza. 8.36-től beszél az impotenciáról és a frigiditásról. Mert nem ugyanaz a kettő. De a meddőség és az impotencia tünetei ugyanazok: 9.30 körül beszél erről.

Ezek is tanulságosak tőle: www.irodalmijelen.hu/?q=node/4969

Kérlek, én nem vagyok házitündér, sose voltam, pláne nem mártír házitündér. Egy élhető környezetet teremtettem és tartom a szintet, amennyire ez ma még lehetséges és amiben rajtam múlik. Ez, mivel mindannyiunk létezési tere, talán közös munkát is kíván.

Nem a mosogatás, szemétlevivés, ki takarít ma?- témakörében írtam a hiába kérek valamit-sirámot, hanem sok minden másban - tág a spektrum, mivel más a felfogásunk pl. az időről. Pató Pál vs. ha egy ifjú feleség...

Az egy alapattitüd, hogy valaki mennyire figyel a másikra vagy mennyire nem. Ő sajna ebben kihívásokkal küzd. Még mindig ennyi év után és én ebben a szülői felelősséget látom, mert ilyenre otthon nevelődik valaki és minél korosabb lesz, annál inkább a gyerekkori minták jönnek megint elő.

Az én kölykeim megtanulták, hogy létezik más is rajtuk kívül és főleg a fiam e tudatban él és tesz nagyon sok gesztust a többiek felé. De ő alapból is ennyire jó.

A férjem anyja-apja ezt az odafigyelő, másra is tekintettel lévő magatartást nem tarthatta fontosnak. Amit tudtam, csiszoltam ezen, de... A nagy válságok nem világnézeti különbözőségünkből vagy ilyesmiből jönnek, mert takkra megegyezik mindenben a véleményünk e témákban. Nüanszokon múlik a dolog szerintem.
@Fabius: OECD de október körűl már 2.18-nál fognak tartani

brühühühühühühü
@Secnir: 1. Gyakorló apaként tudom, hogy ha szűkülettel születik a gyerek, jobb, ha orvos nyitja fel. Nem műtéttel, de mert beszakadhat a bőr az első erőszakos felhuzást nem bánom, hogy orvos csinálta.
2. A vallásnak nagyon komoly egészsségügyi okai vannak. Klasszikusan különben a keresztényeknek is kéne :-) Lévén Jézus zsidó volt, és nem vallástakart alapítani, hanem a zsidó vallást "megtisztítani" első körben.
3. Eredetileg vlószínűleg a körülmetéléssel analóg egészségügyi beavatkozás lehetett a kislányoknál. S alighanem a kisajkak kurtítását szolgálhatta eredetileg.
@Knósszosz: Én is kapcsolódik ki. Nekem sem lesz nyaralás. Na rokonlelkek... :-DD
popper:[..]"Lelki egyensúlyunk helyreáll, ha legalább három képességet kifejlesztünk magunkban: Tudunk jóban lenni a világgal – ez a kapcsolatteremtés képessége. Tudunk nemet mondani arra, ami ellen erkölcsi érzékünk tiltakozik – ez a szembenállás képessége. Tudunk egyedül maradni, ha éppen arra van szükség – ez a vállalt magány. Ha csak az egyikre vagy másikra vagyunk képesek, megbillen az egyensúlyunk, egyoldalúvá torzul az életünk. A teljes ember tud örülni és együtt lenni, tud haragudni és javítani, tud szemközt maradni önmagával."

Na, igazam volt tehát szerinte, hogy mertem nemet mondani a Jobbikra, mert tiltakozik ellene az erkölcsi érzékem.
@Knósszosz: Kis hamis: mindegyik csajszi klónja a másiknak. Szép a kép, de sok arccal nem gyötörte magát a művész...
@sörtelen: Számmal nem kezdünk mondatot, de szívnek nagyon sok mindenben igaza van a témával kapcsolatban. 38 évi házasság alatt sok mindent megtapasztal az ember egy jónak mondható párkapcsolatban is. Én alapban egy hisztis picsa vagyok, de én csendben maradással szoktam elérni, amit akarok. Nálam ez jön be. A higgadt, türelmes férjemnél viszont hamarabb szakad a cérna, amit általában alapban leszarok. Egyszer volt összesen, hogy éhgyomorra üvöltve lehülyéztem a férjemet, akkor nagyon muszáj volt. Na akkor ez bejött, laposkúszás volt 3 napig részéről, a probléma ezzel meg is oldódott, nem is jön elő azóta.
És tényleg mindig a hülye kis semmik miatt vannak viták, nem világrengető dolgok miatt.
Megnéztem a sötét lovag - Felemelkedés című filmet. Zseniális alkotás. Méltó lezárása a Nolan által példás következetességgel felépített monumentális történetnek. Talán nem véletlen, hogy ennek a — bátran mondhatjuk — filmtörténeti jelentőségű trilógiának az alkotója, Christopher Nolan, egy szőke hajú, kék szemű briton.

www.film.com/wp-content/uploads/2000/05/23639386-23639388-large.jpg
@rodeo36:
Most azt mondjad bele a fülembe (Te érted), mi ez a seggből szivárványozó pávatoll, hogy majd jön az IMF szeptemberben? Mi a bánatról tárgyaltak ma? Nem publikus tán? Vagy nem tartozik ránk, akik móringgal bőségesen ellátjuk a szemetjüket? Legalább a szóvivő kiállhatott volna, oszt mesélhett esetleg arról a szarról, amit megen le kell nyelni. Gabika is szabin van?
Ez már nem röhej, ez Rodolpho metodikája.
Igaz, Ő szólt, hogy csal.
Ez a parazita meg kussol, mert amiről nem beszél, az nincs is.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Na, a teuton históriát részemről ki fogom hagyni, ezek, után, vélhetőleg..
laku nóc, ideje, hogy megnézzem újra a Lecsót..
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: választhatnál már végre magadnak valami pasi ideált, legalább irányvonalat. Úgy váltogatod őket, mint rendes nő a bugyijait
@Karipapa01: Figyi, én megértő voltam, rögtön beadtam Ranschburg bácsi véleményét a bántalmazott pasikról. Ő pedig nem akárki a szakmában és amit mond, annak súlya van, tehát nem mismásoltam el a problémát.

Azt is mondtam,hogy ha nem te írtad a linkelt förmedvény (mert nekem annak tűnt), akkor nem neked szólnak a szavaim.
Hol bántottalak?

De tényleg ugorgyunk, mondta Pósalaki bácsi Nyilas m Misinek.
@a szív fészkei:
Namán! Keress rá a faszira, a görög mitológia tárgyában föstette a képei többségét, rabja volt. Nekem tetszenek. Plö Alkaiosz és Szappho : upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Sappho_and_Alcaeus.jpg
Na, jó éjt. Megyek dögleni, holnap megen ötkor indulás.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ezt az egyedülálló kulturális élményt elszalasztani pusztán az északi embertípus iránt érzett leküzdhetetlen elszenved miatt óriási hiba és felelőtlenség lenne.
@Fabius:

Feritél Gyuri egy éve még valami 3,5%-os növekedést delirált idénre, 5%-ot jövőre...

Vicc ez az ember.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Semmi közünk egymáshoz, de hogy nekem ennyire ne jöjjenek be a szíved lovagjai, az már vicces! Hú, ez a pasi a képen - a művet nem láttam - olyan, mint egy gondban lévő kettős könyvelő.
@a szív fészkei:

Érdekes, mennyire különbözőek vagyunk. Én pl egyáltalán nem bánnám, ha ChT előbb jól elnyomna, aztán szexuálisan jól kizsákmányolna, DEMOSTAZONNAL! :D
@Knósszosz: nem tudom, sejtem, a vezérló megjelenésekor kiütéseket kaptak meg hasmenést, gyomorrontást és amikor megszólalt akkor röhögőgörcsöt és elrohantak csak a kédéseiket hagyták az asztalon...még most is futnak

vagy kituggya

ez egyre betegebb...amiket az utóbbi időben mondott az azt jelent, hogy magára hagyták mint az elszabadúlt hajóágyút...nem is kell más

már olyan gonosz és olyan beteg, hogy gyógyíthatatlan...persze mindenre van gyógyír...ajégbehűtött kötél vagy esetleg ciánkoncentrátum páleszban?

brühühühühühü
@Knósszosz: Nem azt mondtam, hogy nem szép, csak ugyanazt a pofikát föstötte meg. Szóval abból kiválasztani Penit nem volt olyan nehéz.:-DD Szép álmokat, jó munkát!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Micsoda egy együttérzésre képtelen érzéketlen alak vagy! Képzeld már el, hogy a moziban 2 órán keresztül arra várt, hátha ezúttal Vityka jön elő a jelmez alól.

De nem. Ezúttal sem.

A teutonizével csak bánatát kompenzálja, vegyedmá' észre.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Azért az a "Filmtörténeti jelentőségű" kicsit erős lesz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egyedül vekeng Hollywoodban. Miért nem mész már oda???
@rodeo36: Igaz. Döbbenetes, barbár dolgok esnek meg a világban. Egy kutya fülét nem szabad levágni hegyesre, mert etikátlan és állatkínzás. De gyermekek ezreit, millióit megcsonkítani az okés.
@Fabius: "hátha ezúttal Vityka jön elő a jelmez alól. "

Az az operaház fantomja.

Vagy esetleg a "Házasodna a gazda!" Gimicsimmás kandúr feleséget keres...
@rodeo36:
Ökomenikus kazán, esetleg?
Na, ezzel nem leszek népszerű..
Csak vicceltem-:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szerintem valamelyik uniós pénzhivatal van olyan geci, hogy direkt gyűjti Gyurika látomásait színes halomba. Aztán 2014-ben kiadják Matolcsy György: legnagyobb tévedéseim címmel, elrettentő példának a jövő generációja számára.
@a szív fészkei: nem lesz börtön, mindjárt dőlnek a falak, csak még szükség lenne néhány repedtfazék hangú énekesre. majd a romok mellett hímezünk hámozunk
@a szív fészkei: akár nyithatnánk egy tanácsadó vállalkozást is ??
@shinichi: aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul:)) Aki nem tudja, hogy valójában micsoda a körülmetélés a fiúknál, az szerintem ne beszéljen róla.
Kicsit engem ez arra emlékeztet, amikor a kutyánkat (fiú) akartam ivartalanítattni, akkor a férjem is, meg a fiam is úgy reagált, mintha velük akarnám ezt megcsináltatni. Szabályosan küzdenem kellett, évekig tartott, mire elfogadták. Addig szegény kutya minden tavasszal és ősszel egésznap vonított a sok tüzelő szuka miatt, és görcsökben fetrengett.
A körülmetélés nem egyenlő a kasztrálással, lehet megnyugodni fiúk.
@Fabius:
Nem lesz olyan kiadó, aki a mai magyar olvasási szokásokat és a gazdasági helyzetet mélyrehatóan elemezve arra a következtetésre jutna, hogy épp most időszerű egy huszonöt kötetes művet piacra dobni. Ráadásul sokat csúszna a nyomdába adás időpontja is, mert szegény Veér András helyett más lektort kell keresni.
@Fabius:

Feritél György: Én és a Varázsgomba.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: inkább bolondgomba nem?

Vagy fogtündér. A barátnőm boldogan kezelésbe venné, egy igazi fogtündér.
@Knósszosz:

Tedd föl magadnak a kérdést: lesz erre örömmel nyújtott uniós forrás, önkéntes lektor, és kell-e a magyaroknak bármi ami ingyen van? :-)
A Kimi gyerek is becsempészte a lompost, jöhet az utódlás projekt beindítása:

index.hu/kulfold/2012/07/25/naszejszakaja_volt_a_koreai_diktatronak/
@Knósszosz:
baszdmeg ezért Nobel sziporka díjat érdemelsz:

ÖKUMENIKUS KAZÁN

brühühühühühü
@Fabius: Ez kell neki!!!! még majd rájöhet, hogy mekkora balf..sz-ék
"A pszichedelikus szerek "kinyitják az észlelés kapuit". Ezeket a kapukat, ha egyszer nyitva vannak, soha többé nem lehet teljesen bezárni. Éppen ezért e szerek használata nagyfokú felelosséggel jár. Ezek a szerek nem a szórakozást, a kikapcsolódást szolgálják, hanem az ember önmegismerésének máig ismert leghatékonyabb (és legveszélyesebb) eszközei."
Feritél György: Elvetettem a Kőccséget. Impresszionista Közgaszdászat (Bullshit Könyvkiadó)
@aritus:
akkor te gonosz is vagy, nem engedted a kutyut a szukákhoz? féltékenység?
egyébként sinchi-nek igaza van ez egy kegyetlen csonkítás...ha láttál volna -én láttam, fotókiállításon- használhatatlan faszokat akkor nem zengenéd eme zengzeteket

éljen a fityma a természet kitalálta a hülye ember meg lerágja mert nem tuggya megmosni brühühühühühühühü

ha mindent amit nem tucc megmosni levágnál finom pörkölt maradna utánad "nyuszika" vadnyúl?
@keresztanya fabi(en): Ez kéne zabálni a főnökeimnek is. Legalább tudnák, kicsodák.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ribanc te bántod őszencségét a feritél tündérgyurit?

brühühühühühühü
@Fabius:

te is fiam gombász? be vagytok gombászva? ma olyan sziporkázás folyik itt, hogy tűzvész veszélye miatt már fel is hívtam a bomeiroákat Novák Emőke és társait a lesbikusokat (Habana-ban a lesbikusokat hívják bombeiro = tűzoltó-nak)

brühühühühühühüh
@keresztanya fabi(en):
az kátrányból van?

brühühühühühü
@rodeo36: nem én nem engedtem, hanem a szuka gazdák nem engedték. Tudod városban a kutyáknak vannak gazdái.
Valóban nem láttam ilyen kiállítást, én csak azt tudom, amit a férjem mesélt a fitymaszűkülete miatti műtétről, ami 4 éves korában volt. Meg a műtétet megelöző fájdalmairól. Ennél sokkal de sokkal humánusabb lett volna 8 napos korában körülmetélni.
@rodeo36: NEEEEEEEM szurkos papírból.
A Hungaroringre, olcsó belépő, állóhelyes.
@aritus: Milyen könnyen kiosztod kinek miről van joga beszélni. Én legalább szót tudok emelni, amikor döntést hozol helyettem, hogy miről beszélhetek, és miről nem, de egy újszülött?
Hogy lehet egy embert egész életére determinálni? Nem lesz baja valószínűleg, mert szerencsés korban élünk, de itt az elvről van szó. Az önrendelkezéshez való jogot csorbítja. És az alapvető jogokat nem korlátozhatja a szerencsétlen áldozat szüleinek tévképzete. Mit szólnál ha egy fényevő abban hinne, hogy le kell vágni az újszülött gyermek orrát? Vagy a bal lábáról a kisujját? Az nem feltűnő, nem is akadályozza az életben.
@sörtelen: Természetesen a nevezett királyunk uralkodását követő időkre vonatkozik.
Elnézést kérek a - nem egyértelmű - fogalmazásért!
Woody Allen: Ha az impresszionisták gazdasági miniszterek lettek volna.

Kedves Theo!

Ma a Róna Peti lehülyézett, mikor hatalmas lila lángnyelvekkel díszített adókat vetettem ki a Kincstárra, és a Nemzeti Bankra! Én művész vagyok, nem tehetek róla, hogy a teuton hivatalnoklelkük képtelen befogadni az újat! Szerencsére Viktor töretlenül hisz bennem.

Vannak azért jó híreim is, a módosítóim iránt élénken érdeklődik a New York-i Modern Művészetek Múzeuma! Képzeld, még retrospektívről is beszélnek!

Ma a Veres Jani azt mondta a folyosón, azért kedvel, mert mellettem még ő is pénzügyminiszternek tűnik. Szerintem gúnyolódott. Nem állta a tekintetemet, zavartan elsietett, azt mormolva, hogy otthon égve hagyta a gázt. Tudom, hogy villanytűzhelye van.

Ne haragudj, tudom, hogy a terhedre vagyok, de a múlt héten egy sugallat hatására a családi költségvetésünkben megváltoztattam néhány előjelet, ezért most egy kicsit rosszul állok. Küldj, amennyit tudsz!

Gyuri
@rodeo36:

Én alkohollal se, nem még ezzel. Az én tudatmódosítóm a sebesség, azzal meg nem fér össze egyik sem. :-))
@shinichi: mea culpa, most már tényleg belátom, hogy a körülmetélés az élet megrontója, a gyermekek veszélyeztetője, boldogtalanná tevője. Ha ez nem lenne, csupa boldog, felszabadult kisfúcska szaladgálna szerte a világban.
De nem azért jöttem, hogy dicsérjem a körülmetélést, csak kissé tulzottnak tartom a körülötte levő hisztit.
@Fabius:
Na, ez az, amire az Unió nem fog pénzt adni.
Gyuri összerendezett vízióit nem fogja kiadni senki, főként ha az EU-s támogatást igényel. Ha esetleg Sajdik, vagy Balázs-Piri illusztrációival színesítik, talán van rá esély. Persze tananyag lesz majd nem is oly sokára, de az nem azért lesz, mert követendő példa.
@keresztanya fabi(en):
Sajna nem, de de van egy jó helyem a kerítésen kívül. Onnan lehet három kanyart látni, ráadásul a hang a lényeg!! Aki élőben nem tapasztalta, annak kár is beszélni róla!!
Egy húron pöndölünk vala...
Jó éjt Neked!! (is)
@keresztanya fabi(en):

Gyuri észlelés kapuja akkorára van tárva, hogy a billencs Kamaz tolatás nélkül megpördül a félfái közt, amíg leszórja magáról a szivárványokat.
@aritus:
majd a te saját fitymádat ajánld fel a BAÁL oltárán...utána zengjed a hülyeségeket...vedd má' észre...hogy a más fitymájával keresik halálra magukat millió kuruzslók ti nők meg kikiáltottátok, hogy a fiúk ettől élveznek hogy fitymátlanítva vannak

mialatt kedves barátaim akik meg áldva ezzel azt panaszolják, hogy egyre gyengébben élveznek ha egyáltalán mert kiszárad mint akácfa karó és 1 collal hosszabbnak láccik de olyan mint a fagyott nyúlláb...szegény kutyád jól kibasztál vele nálatok kutyazárda is van meg kutyabarátok egymás között csuhában? töketlenűl

brühühühühühühühü

vedd már észre, hogyha nem lennél nevetséges akkor gonosz lennél
@keresztanya fabi(en):

Így is mondhatjuk, bár nekem mindegy, nyomni vagy húzni kell a gázt, földön, vízen vagy levegőben történik, a hangsúly a gyorsanon van :-)
@Knósszosz:

Most nem értünk egyet. Gyuri víziói olyan borzongató humorforrást jelentenek, hogy tuti nem maradnak megörökítés nélkül. Azt nem mondom, hogy az illusztráláshoz az említett urakat nem kérik fel teljes joggal :-)
@Fabius:

akkor már a 6-dikba kapcsoltál? a sebesség nekem is szédítő de még sohasem szédűltem el tőle (kivéve amikor egy üveg Gran Marniers és 20 doboz kronenbourg után vezettem és a 35. kilométernél megtanítottam repűlni a kocsit, talpra landolt de a motor kiesett, igaz tovább morgott mikor felébredtem még a fények is fenn voltak igy a pampákon láttam, hogy a "seholsem" vagyok...annak is a közepén de egészben fitymával)

brühühühühühühühühü
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Attól függ mivel. Autóval 274 km/h.
@rodeo36:

Nálam az iszik és vezet nem játszik. Az élvezet akkor jó, ha tiszta a fej :-)
@Fabius: majdnem egyezik, de akkor én azt éreztem, hogy már semmit sem tudnék tenni, ha valami gríz lenne. motorral 210, de visszafelé 130-nál fekvés. na az nem ízlett annyira
@aritus: Nem a tett súlya a probléma. Hanem az indíttatás. Ami ugyanaz, mint a gyermekét halálra éheztető fényevőé, vagy a minden napéjegyenlőségkor emberáldozatot bemutató inka főpapé. Hiszel benne, hogy vélt igazad, vizionált erkölcsi fölényed jogalap bármire is. Hát nem. Azt hiszik emberek, hogy ha meglelik az "igazságot" az feljogosítja őket arra, hogy döntsenek mások helyett.
Mea culpa? Ne nekem, annak gyermeknek, aki helyett döntést hoztál: olyan leszel mint én, így fogsz élni életed végéig. Nem az a kis bőrdarab számít, hanem hogy elvetted szabadságának egy morzsáját.
@Fabius:
nálam első és uccsó volt ez...azonosan csinálom mint te

a 274 km/óra az izgis lehet...még autópályán is hát még rally-ban
@rodeo36: láttam egy videót, egy német rallys csaj vitt újságírókat M5-ös bmw-vel az új m5 sajtóbemutatójára a szállodából az eseményre. nem szerettem volna én kitakarítani azt az autót :)
@shinichi: hát erre már csak rodeot tudom idézni:
brühühü
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Sabine Schmitz:

www.youtube.com/watch?v=mNemK-xKfZY

De ettől sokkal viccesebb, amit egy Ford Transittal művel a Nordschleife-n:

www.youtube.com/watch?v=5KiC03_wVjc
ezt reggelig fejtse meg valaki: hogy kerülhet Németországban feleannyiba a téliszalámi, mint otthon? (4.50 ojró)
@rodeo36:

A 274 igazából unalmas, az csak pályán lehetséges. Rallyban ilyen nincs is, ott az autókat rövid áttételekkel a lehető legjobb gyorsulás-kigyorsításra gyúrjuk, egy rally autónak a rövid áttételezés miatt 200-220 körül vége van.

De amit cserébe kapsz az egy nyomsávos tört aszfalton, millió kanyarral, 170-200-al a fák között, na az a valami :-)
@keresztanya fabi(en): 2 in 1 a fonóba` gyühetnek a kuncsaftok. Népiesch és olyan libsis is, perverzen izgi, nem?
@aritus: Nem olvasták, hogy vannak előnyei. :-DDDD Azért a zsidó pasik elég kedveltek, mint szeretők valamiért... HA annyira borzasztó lenne a következménye, ahogy Rodeo előadja amerikai viszonylatban, nem lennének már rég zsidók - ezt mondjuk sokan nem bánnák ugye - nem lennének elég nagy számban arabok sem és halódna ki Amerika, Ausztrália. Most valahogy nem erről hallok.

Mivel ez orvosi kérdés is, valószínűleg német és osztrák honban megnő majd a műtétre javasolt fitymaszűkületes srácok száma.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én vagyok a varázsgomba. ez jobban leírja az agydiaréját.
@Fabius: Bocsi de nálam a sebesség valahol itt kezdődik. :)

youtu.be/PLXhPoxytsM
@Fabius:

nekem a max 140 volt afrikai földúton ami nem volt gyalúlva azaz minden kerékvágás kimélyítve és ahol a nehéz vörös homok fellazúlt ott mint a jégpálya viselkedik a többit tudod erdőben tehát nincs más csak vagy betalálsz a fák aközé vagy elkapod a fát de az is izgis egy 35 km-es úton -oda vissza 70- volt vagy 60 kanyar és hegyi szerpentin aminek egyik oldalán a mélység

élveztem számtalanszor
@a szív fészkei:

namost akinek időben levágták annak nincs összehasonlítási alapja te meg sohasem fogod megtudni hogy mekkorát élvez ha élvez...az hogy ügyesek az fityma nélkűl is igaz, számtalan zsidó és mozlim létezik fitymásan -szentségtelenek- és nem igaz vágynak szentnek lenni...rólad nem hittem volna, hogy benyalod ezt az olcsó valáási maszlagot

szexológiailag meg nincs az mérce amivel a szexológus meg tudná mondani mennyivel többet élvez vagy nyög

brühühühühühühü

de te higgyed hogy a vágott a jobb
@aritus: " mea culpa, most már tényleg belátom, hogy a körülmetélés az élet megrontója, a gyermekek veszélyeztetője, boldogtalanná tevője. Ha ez nem lenne, csupa boldog, felszabadult kisfúcska szaladgálna szerte a világban."

És mi van olyankor, ha az a gyerek, amikor felnő revideálja a nézeteit? Ha valami teljesen más dologban hisz, vagy a semmiben? De a bélyeg, amit a szülei akaratán kívül ráerőltettek örökre megmarad! Örökre magyarázkodásra fog kényszeríteni egy embert, aki nem tud, vagy nem is akar azonosulni egy vallással! Neked, mint nőnek lehet, hogy ez semmi, de neki, mint megcsonkított férfinek lehet, hogy az életét teszi tönkre. Nem beszélve arról, hogy emiatt akár még életveszélybe is kerülhet. Te sem gondolkodsz, csak a szájacskádat túráztatod...
@Fabius: Na azért nem olyan őszinte a kis menyecske mosolya. Jááááááááááj, szegény elvtársnő, belegondolok a sorsába, a hideg kiráz. Istenem ezt a holdvilág képű malacot elviselni tapsikolva, fúj.
@Fabius: Ők meg ugye a jók közt is az egyik legjobbak. :)

youtu.be/W6tB8Lf7YoU
@rodeo36: Csillagom, mindkét változatot ismerem, legyen ennyi elég. És nem láttam azon, akit érint ez a téma, nagy szenvedést, hanem sőt le kalappal előtte. Ha az megjátszás volt csak hosszú évekig a pasim részéről, amit tapasztaltam vele feleségeként, akkor nagyobb műsort adott mindig, mint tíz Jászai Mari és ötezer pornósztár.

De te persze tudod mindenkiről, hogyan élvez, mert voltak erre hivatkozóan szexben nem kiemelkedő ismerőseid és az ő szavuk a döntő. Én meg hálisten nem futottam bele hendikepes pasiba még eddig semelyik fazonból. Most már meg tán nem is fogok.

Persze nem feküdtem le a világ össze fitymátlan faszijával, ja, ergp belém lehet kötni. Szóval te vagy a hitelesebb forrás, mert tudod, ki nyög igaziból, ki nem. Mondjuk, én nem csak erre alapozok, de ha vita van, te mindig mindent jobban tudsz. :-D Már megszoktam.

Nem azt mondom, hogy hajrá, de azt igen, hogy nem tapasztaltam a hátrányát annál, aki így élt. Hanem az előnyét, ha már mérlegelünk...

Én nem avatkoztam bele a fiam testi struktúrájába, mint írtam tegnap, megoldottuk masszázzsal, tehát nem kell nekem támadni, hogy elvakult nyiszpárti lennék.
@Fabius:
a váltókat és a többi csatlakozó egységet ti gyártjátok, vagy a gyár eleve ad rally váltót az erő höz és gyors váltáshoz...nagyon kell ismerned a váltódat hogy mindent ki tudj hozni belőle...standard Mustanggal próbáltam játszani az 5 literes motorral...hát már az sem akármi annak alapján van ötletem milyen lehet a spec váltó

egyébként bárhol -forgalomban- a 200 fölötti hatalmas koncentrációt és minden résztvevő nagy fegyelmét kövtelei betartva a játékszabályokat

hülye Volgás magyar állami sofőr csinálta autobahnon, hogy a nappali fényszóró ellenére sávot akart váltani a gyorsítóban...semmi nem maradt belőle de sajnos a másikból sem

szörnyű
@a szív fészkei:

Unom már a fityma ügyet de azért azt megjegyezném, hogy se a zsidók se az arabok nem fognak kihalni, ha holnaptól életbe lép náluk is a fityma megmaradás törvénye. A világ összes többi népe tök jól elvan a maga fitymájával a kipusztulás réme nélkül.
@Gábriel angyal:

Versenyautót építeni van/volt pénzem, vadászrepülőre speciel nincs.
@Fabius: Hát ilyesmit nem is várnék el tőled. ;)
@Fabius: Ezt beszéld meg a rabbikkal meg a ulemákkal. Hogyan dolgozzák fel, hogyan nem - de akkor ne csorgassák a dedek fejére se a vizet és ne nyírják le a buddhista gyerek fejét golyóra. Vagy-vagy. Mindem csecsemőnek önrendelkezsée lehessen saját teste és szelleme felett.

Egy se mondta, hogy kéri a locsipocsit vagy a borotvát.

Ha Németország így beleavatkozik vallási dolgokba emberjogi szempontokat szem előtt tartva, akkor tegye következetesen.

De meglesznek kiskapuk, mint mindig a történelem során, az biztos.
Amúgy meg linkeltem, hogy vallási cécó ide-oda, a fitymátlanítás - mondjuk pl. a nem túlzott higiéniától tomboló Afrikában - a nők életét teszi könnyebbé kevesebb fertőzést beléjük tunkolva. Az az ökölszabályod, hogy ki hogyan mossa, ha mossa egyáltalán,sajna nem mindenütt aranyszabály is.
Szóval ez azért most kicsit olyan, mint a vad biós szülők harca a védőoltások ellen. Nem kell, mert okozhat autistaságot - vagy nem, ki tudja -, nem kell, mert csupán a gyogyógyárak mocskos biznisze, nemkell, mert csak, de aztán a következmények - járványok - másokat sújtanak. Mindennek két oldala van.

Ha már farkak, akkor íme az igaziak: www.borsonline.hu/20120725_nem_kap_fizetest_a_marslakok_stabja_a_leallas_alatt_

Bele kellett futni a tutibiztos maflásba, ez a Jáksó tényleg ennyire hülye, vagy Habony ennyire nagyhatalmú? És ennyire szar? Ezeks zerint igen. És ettl város, hogy Orvbánnak józan dumákat írogat...
@rodeo36:

Ez egy speciális műfaj. Vehetsz gyári autót ami erre van kitalálva és megépítve, ha van rá pénzed.

Ha nincs - annyi - akkor keresel egy olyat, mint én, aki megépíti neked amit kitaláltál. Úgy kell ezt elképzelni, hogy vannak itthon is olyan manufaktúrák akik egyes részegységeket gyártanak. Pl én magamnak gyártom a váltó belét, de a hozzávaló szinter vagy kerámia kuplungtárcsát az erre szakosodott gyártótól veszem hozzá. Kitalálom az adott autó futóműgeometriáját, és az igényem alapján legyártatom a szintén hazai gyártóval rugóstól, gólyalábastól. És ez így tovább a dugattyútól gyűrűig, hengerfej módosítástól vezérműtengelyig, megemelt olajnyomástól a programozott magasnyomású üzemanyagrendszerig.
@a szív fészkei: " Csillagom, mindkét változatot ismerem, legyen ennyi elég."

"Csillagom"! Nő létedre ( persze, ha elértél egy bizonyos kort és tényleg gyakorlod a szexet ) tudnod kellene, hogy a szexuális kontaktusban (értem ezalatt a dugás, szopás, bármi, hogy nőies legyek) a fitymának semmi szerepe nincs, és a kellőképpen felajzott hímvesszőn meg sem találod, ha akarod sem! Ezt ki tudja miért, de így alakította a természet. Minden változattól függetlenül normál esetben! Ha esetleg mégis, akkor a szerelmednek valamilyen orvosi beavatkozásra van sürgősen szüksége, vagy veled, mint nővel van valamilyen probléma. (pl. nem vagy egy Claudia Schiffer, vagy hasonló :-)). Gondolkozz el rajta...
@a szív fészkei:
nekem nincs igazam...mivel kurvára off lenne itt, bár ugyanannyira tanulságos...jó lenne tőled tudni a különbséget...pontosan, anatomiailag precízen

tudva azt, hogy a zsidók ragyogó oktatásban részesítik ifjúságukat ezzel kapcsolatosan is, tehát valami alapja van...

szóval várok egy kis pornót...brühühühühühühü

egyébként feladom mert nekem van a saját ismeretanyagom és neked is a sajátod és ezek nem felcserélhetők, semmi módon

én láttam teljesen közelről amint afrikai család csinálta a kb 7 éves fiúgyermekükön fájdalomcsillapítás nélkűl...hát ilyen filmet még nem csináltak

azután 35 éves barátom panaszolta és mások megismételték -volt annyi bizalom közöttünk- hogy nem az igazi...sőt

neked más élményed van

az jó

kis összehasonlítás...anatómiával...jó? ott az offon
@Fabius:
ja majd megfeledkeztem a beömlésről és tartozékairól..persze üzemanyag preferenciád is van?
te el vagy látva gépekkel alaposan vagy nagyon értesz hozzá a hagyományos fogazókkal is lehet egyesével az meg mérnöki csoda

gratulálok az irigykedésen kívűl
@a szív fészkei:

Aki vallási okokból megcsináltatja az tegye, nekem aztán hótmindegy amíg nem az enyémet piszkálja.

De azért ne tegyünk egyenlőség jelet egy vízzel leöntés és egy maradandó testmódosítás közé. Kereszteléskor meg nem skalpolnak. Abban igaza adok valakinek itt feljebb, hogy bizony legalább a nagykorúságot - vagy a döntésképes kort - illene vele megvárni. A fejed lelocsolását egy vállrándítással elintézed és leszarhatod következmény nélkül. De a levágott bőrkéd után hiába vonogatod a vállad.

A higiénia meg vagy van előbőrrel is, vagy nincs nélküle sem. Aki nem mosdik az nem csak a faszát nem mossa, többnyire a kezét se. A fertőzéshez nem kell meg is dugnia, elég, ha csak hozzád ér.
@a szív fészkei:

igen, mindenféle izé ami hit az legyen a felnőtt ember szabad választása és bármilyen szülőt igenis büntessenek meg -elvégre a 21. században vagyunk DC és nem AC- keményen aki bármi baromságot elkövet és ha nem tartja be a tudomány által kidolgozott és kurva sok pénzben fájó kutatások eredményeit

egyszer talán ez is létrejön és fejlettebb zsidók is felismerik hogy nincs szükség a csipkebokor lángjára fityma piritásra

brühühühühühü
@rodeo36:

Az üzemanyag kulcskérdés, hisz a meghajtás mellett az hűti a dugattyú tetejét. Ha gyenge minőségű, vagy "szegényre" van állítva a benzin-levegő keverék, akkor elolvad, mint a picsa. Ezért ezek a vasak a kereskedelmi forgalomban kapható legjobb benzinekkel mennek, és itt nem feltétlenül a kúton tankolhatóra, hanem speciális benzinekre gondolok. Mint pl a 105 oktános, amivel a benzinmotoros repülők - AN-2 pl - is mennek.
@a szív fészkei: nem a NER díszkiadása volt?

már tiltakozni sem lehet

a zsenik eredményei tündérgyuri és mesemihály kalandjai a nagy pagonyban

brühühühühühü

füles meg röhög rajtuk zsebibaba meg kikandikál
@Karipapa01: Na most a pikírtségeden kívül nem nagyon értem, mit is akartál írni, de hogy nem vagyok Claudia Schiffer, az stimmt. Arra indulsz be? Örülök a magam mediterránságának, franc akar német kinézetű német nőnek kinézni. Persze Schiffer szép volt anno a maga módján több órás előkészítés után profin fotózva, viszont ma már egyre lóarcúbb, olyan, lassan mint az anyukája,aki annyira nem bombasztikus szerintem.

Na de ennek a schiffertelenségemnek ellenére voltak kellően felajzottak a közelemben,nyugodj meg, minden biológiai ténnyel tisztában vagyok. Azzal is, hogy néha a felajzottság menet közben érődik el kis praktikákkal és biza annak is feelingje. Nem kell mindig kivont karddal rohangászni összevissza. Ja és férjekről beszélek baba, akik vannak néha pihenő tartásban is.

Persze te délcegen mindig a topon voltál egész férfiúi élted során, hogyne persze, csakis, soha asszony ott nálad nem látott semmit, annyira hódoltál Priaposnak, hogy finom legyek és nőies. Az már fájó betegség, ha folyton csak mered,de te tudod, mi a jó neked.

Na Rodeoval majd megtárgyalom a továbbiakat priviben ;-DD, mert ez itt már lassan a hajdani jó Veres Pali bácsii magasságokba szárnyal. Korosztályosom vagy, tehát tudod kiről beszélek.

Na peace, élvezd az ékességedet összes volumenében, keresztben, hosszában, témát lezártam. ;-DDDD
Na jó! A higienia igen fontos dolog! De ma már nem menetelünk a sivatagban hónapokig, ahol még ivóvíz sem nagyon akad, nemhogy tisztálkodási lehetőség. Ma már nincs szükség arra, hogy vallási szintre emeljünk egy bizonyos megcsonkítást (gondolom anno azért kellet, mert nem aratott túl nagy örömöt a férfiak között), amikor a tisztálkodás általában megoldott. De mint vallási hagyomány megmaradt. Nincs is ezzel baj, csak nem kellene fétisizálni. Különben pedig a fitymaszűkület miatt végrehajtott műtét és a körülmetélés nem ugyanazt eredményezi minden tévhit ellenére. Felnőtt korban teljesen más képet mutat! Hölgyeim! Ezt önök bizonyára még nálam is jobban tudják :-)))
@a szív fészkei:

Kedves @a szív fészkei! Itt a vitánink során sokmindent megtudtam rólad:
- nem vagy egy Claudia Shiffer. Valószínüleg inkább a Miloi Vénuszra hasonlítasz. Már alkatilag gondoltam...

- "mediterrán" tipusu holgy lehetsz (te mondtad), sötét hajú, dinamikus, szenvedélyes. Számomra nem baj, a kisebbik fiam menyasszonya is spanyol leány, remélem el is veszi... Ő tudja...

-nem vagy tini, hiszen emlékszel Veres Pálra...

-nem tegnap láttál életedben először hímneműt. Nem ragozom...

-feminista érzelmeid vannak, hiszen hibáztattál engem azért, mert egy neked nem tetsző antifeminista blogra hívtam fel a figyelmed.Valószinű, hogy egyszer már megégetted magad egy olyan férfivel, akiről azt hitted, hogy Adonisz, de menet közben kiderült, hogy moloch...

-elkötelezett liberalista szemléletű vagy (különben én is, csak nem annyira) mivel a szabadságjog érdekében olyan vitákat is felvállalsz, amiről azt hiszed, hogy a szabadságról szól, pedig fenét!

-több férjed, élettársad lehetett, de legalább kettő.

-ha egyszer beindulsz kíméletlen vagy és igazságtalan. Viszont utólag némi önvizsgálat után hajlandó vagy a toleranciára.
figyellek :-))
@Karipapa01: :-) Na elég jó tipizáló vagy, rendőségen dolgozol? 53-as vagyok, hát tényleg nem vagyok mai ripiropi. Kösz, a Miloi Vénusz csodálatosan szép szobor, nem venném a bátorságot odasorolni magam. De azért bojler sem lennék. Annyira nem égettem meg magam férfival - estem persze pofára, ki nem? - , én nagyon is szeretem őket, sok mindenben igazuk is van a vad feministákkal szemben.

Annyira igazságtalan lennék? Sajnálnám. Amíg még lehet beszélni, szerintem beszélnünk kell, mert különben nagyon szar világ jön. Amit ezerrel készítenek is: erről szól ez a progresszív blogbejegyzés is fentebb, hogy mit akar Orvbán a felsőoktatással és miért. Figyelj csak, kell a kontroll, látod el-elszállok. :-DDD Na jó éjt, az se titok, hogy néha nehezen alszom el sajna.
@a szív fészkei: 1,60-1,65 magas lehetsz, kb 75 kg, az eredetileg sötétbarna hajad most vörösre fested és legalább két gyűrű van az ujjaidon! Imádlak!
@glaci ph 5.5 álompolgár: Gondolom be akarnak törni a piacra dömpingárral:)
@Secnir:
A nők genitális műtétje (abban sz összefüggésben, ahogy itt szóban forog) a csikló kimetszése, azon egyszerű okból és célból, hogy a szexuális élvezetet ellehetetlenítse. A házon kívül fogant örökösök kiiktatása ősi törekvés, a matriarchális (anyajogú) leszármazás anyagi okokból történt megszűnésének kikerülhetetlen bekövezte után. Markáns megnyilvánulása volt a római jogban az újszülött felemelése (tessék utána nézni), mint elkülönült, nyilvános jogi aktus: a férjnek nem keletkezett automatikus apai kötelessége a feleség szülését követően. Mérlegelési és döntési lehetősége volt, még a legtisztességesebb(nek vélt/tartott) feleség esetén is.

Nem folytatom, számomra nyilvánvaló.hogy a cirkumcízió és a vagyoni jogérvényesítés brutális módja (Indiában - és általuk Afrikába áttelepítetten - a _mai napig_,) nagyon másról szól. A higiéniát pedig csak közvetett hatásként értékeljük, mert a zsidó vallási rituálé pontosan kijelölt Tóra-helyből fakad. ("Szövetségem a testetekben örök szövetség" , "Akit nem metélnek körül, azt irtsátok ki népemből, mert megszegte szövetségemet". Valami ilyesmi.)
Pál is tudta, mit csinált, amikor pont ezt a követelményt szüntette meg. Az ezzel kapcsolatos zsidó vallási dilemmáról máskor.
@keresztanya fabi(en):
"Én alapban egy hisztis picsa vagyok, de én csendben maradással szoktam elérni"

Kedves Hisztis Picsa és sorstársai! Ezúttal tisztelettel felhívnám a figyelmét mindenkinek akit illet:
A passzív agresszivitás miatt vernek, majd fujtanak meg sok-sok (kívülről látszólag)igen rendes asszonyt. Mert a csend is felhalmozódik, mint a guanó! Az ellenszenvnek is van evolúciója és kritikus tömege. A "csendben maradás" önéletveszélyes stratégia, amire normális Anyuka időben felhívja leánykájának figyelmét a természet piros virágjának első megjelenése környékén.(Egyébként a téma megalapozásához pl: Fekete Gyula: A hű asszony meg a rossz nő. Magvető Zsebkönyvtár, Budapest,1963.)
Másik - esetlegesen - érdekes gondolatmenet lehet a gyónás szerepének ("feloldozás") végiggondolása a megélhető (házas-)élet szempontjából.
S fenntartom: kis dolgokon nem bukik egy házasság. Szív például maga írja le, hogy a Kiválasztott nem figyel rá a kezdetektől fogva. Elbagatellizált egy alapvető dolgot (és különbséget), mostanság meg (igaz negyedszerre, de mégis) üvöltözik miatta.
Mert hiába az ok a szemétleviteli automatizmus hiánya, a dolog "hát még ennyit se teszel meg értem magadtól (ennyi év után)?" kimondatlan (vajh' miért kimondatlan?) haragba öltöztetett fájdalmáról szól. Szerintem.
Amúgy a téma oldásaként javaslom Tabi Lászlónak "A család nemtője" című krokiját.
@Karipapa01: Na drágám, a magasságom stimmt. A súlyom - az eredeti őzikeséghez képest tényleg sok - 61-63 körüli, a 38-as cuccokba beleférek. 75-tel már Mohácsnál agnoszkálnának azért, azt nem bírná el a hiúságom.

Mediterránt írtam, az nem festett vörös, nem vagyok Bangó Margit, bocs. Brunette, amilyen megszületésemtől fogva vagyok ;-) Őszülve. Két kezemen két-két gyűrű van egymáson: két antik, azt meg fogni két vékony, egyik jegygyűrű.

Na profilozz tovább!! Jó lesz majd ez, ha keresnek TEK-ék dead or alive, mert hímzünk keresztanyával felforgató pólókat. :-DDD
@sörtelen: Mindenki profiloz, de jó!!

Szerintem az elején a valóban kis marhaságok növik ki magukat nagy gonddá, pont azért a csalódásért, hogy ennyi idő alatt még ennyit se tanultál meg rólam... Meg ugye ilyen - idősebb - korban két ember összezáródik, hisz nincs az a megmentő napi rutin, hogy elmentek reggel, találkoztak este és akkor sok-sok feszültséget másokon lehetett addig levezetni. Most meg így egymáson kénytelenek néha.

Persze sörtelen nem így tesz, meg van egy barátnőm, ő negyven éve kivevés nélkül kritikamentesen imádja az ő urát, de ezek kivételek. Vagy hazugságok, de én őszinte vagyok, nekem az a kényelmesebb. Másnak a vakítás.
Nem a hallgatás-bajnokságon játszom, mivel volt lánykoromban olyan bajom/műtétem, ami ilyen miatt ért el idegi alapon. Na azóta, ha valami bánt, ami a csövön kifér, nem nyomok el semmit magamban. Szerintem ez a jobb, noha emiatt nem is vagyok rendes , csendes asszonka, ja. Azok fekszenek a sírkövek alatt, mint a legjobb anya és feleség...

A Kiválasztott szerint ő igenis figyel rám, szerintem meg nem, vagy nem jól. Erre írtam a különböző szocializációnkat - noha mi egy fajtából, társadalmi rétegből, hasonló anyagi-kulturális körülmények közül jöttünk - hogy az is idősebb korban erősebben kiütközik. Mert a mentalitás már nagyon más volt a családjainkban. És ez a difi, amikor elül a rózsaszín hormonhabzás - elég soká tartott nekem, ezüstlakodalomig - bizony kiderül és zavar, ja - ez igaz.

És akkor módosítani kell, kéne - ami idősebb korban már nehezebb. A csend az valóban halálos, ezt aláírom. De mindenkinek van egy stratégiája, amivel túléli az életét.

Tökéletes kapcsolat - még szülő-gyerek, sőt anya-gyerek közt sincs - egyszerűen nem létezik, mert, mint Popper aranyköpetei között fellelhető, emberek volnánk millió gyarlósággal. Minél közelebb áll valaki hozzád, annál jobban tud megsérteni és vice versa. Pont, mert elvárod, hogy legyen a második bőröd, ami marhaság, de mégis van ilyen igény párokban.

Mi legalább vállaljuk a HP-létet. Pasi mikor fogja a HF létet? Mert azért nem mind súlyos masszív és makulátlan ékkövek a teremtésen ugyebár, hanem sokszor hülyék, gyarlók, elviselhetetlenek, kibírhatatlanok, stb. De kellenek. :-DDDDDDDDD Tabi biztos aranyosat írt.
@a szív fészkei:
My Dear Szív,
Azért profiloz „mindenki” Téged, mert te írtál magadtól magadról azt, amit. Plusz: szimpi is vagy, akivel (így messziről és álnéven) szívesen gondolkodok együtt.
Mert nem vitatkozok (ahhoz szinte valamennyi előfeltétel hiányzik) csak rezonálok, hol harmóniával, hol disszonanciával. Leszállásképpen egy-két észrevételt.
„ ... de én őszinte vagyok, nekem az a kényelmesebb.” Ha pszichológus lennék, most dőlnék hátra a fotőjben, önelégült és pimasz vigyorral befelé. Ellentmondást vélek felfedezni a feleségi és női szerepfelfogásodban. Közöm ugyan nincs hozzá, de aggódom kissé.
„Szerintem ez a jobb... „ yeah, bingo! Bár egy-két csendes tengerparti beszélgetés a rák-hal vacsora (c., Steinbeck: Szerelem csütörtök. Európa, 1966. 23. Ez az este a szerelemé. pp. 344-352) után sokat hozna e téren a konyhára.
„...mi egy fajtából, társadalmi rétegből, hasonló anyagi-kulturális körülmények közül jöttünk”. Vadul remélem, hogy ebben redundancia van, mert ha mindennek van jelentése, akkor összevonom a szemöldököm, mint Rózsa Sándor...
„...annál jobban tud megsérteni.” Khöm, khöm. A Kiválasztottak azért és addig Kiválasztottak, amíg nem tudnak megsérteni, „csak” _megbántani_ .
Bár szeretnék, nem tudok a HP/HF kóddal mit kezdeni. Ha ér annyit, dekódold, tanulni sohasem szégyen, sőt. Akkor ezt az ékkő-dolgot is tudnám nemileg értelmezni... :)
Bocsánat, nem keresem vissza, valaki itt IP alapú letiltásról beszélt. Sokkal korszerűbb módon müxik, ha jó a szolgáltató. Minden gépnek van saját "belső címe" /MAC adress/ azt tiltják le. Szóval max. egy netkávézóból lehet kijátszani. Jó szórakozást hozzá.:))
@sörtelen: Na, milyen jó, hogy nem hordom a nem létező pénzem pszichológushoz! "most dőlnék hátra a fotőjben, önelégült és pimasz vigyorral befelé." Ezért kár is lenne. :-DDD

Tehát ezek szerint hazudok, mert az írtam őszinte vagyok? Aranyos vagy, hogy aggódsz értem, néha én is magamért, de megoldom. Ha én dekódolom a HP=hülyepicsa HF=hülyefasz-t, akkor cserébe te elmondod, mi a megfelelő szerepfelfogás feleségként és nőként? Mert szerinted nem nagyon tudom, ez aggódásod lényege.

Amit lotya beszédnek írsz - hogy ragozom, mi minden közös bennünk - az miért is zavar rúzsasöndörösen? Minden nüansz számít egy kapcsolatban - és ezek nem is lényegtelenek nüanszok. Szerinted igen?

Mondom, amíg vakít a szerelem, addig sok minden felett elsuhansz. Akár évtizedekig is. Aztán lehull a jótékony hályog és akkor biza az anyagi, a vallási,a párszimpátiás, stb., stb. árnyaltok kezdnek lényegesebbé válni. Nem árkot képezővé, de... ÉS vannak sértések Kiválasztottól és gyerekedtől, szüleidtől is neked címezve úgy, hogy néha egy élet kevés kiköszörülni a csorbát, amit ejtenek. Ebből élnek - nem is rosszul - azok a te pénzedért rajtad befelé vihogó pszichók, nem? :-DD

Most tengerpartra térden csúszva is elmennék, de nincs rá semmilyen esélyem. Vacsora az itteni teraszon rák nélkül is megold sok mindent, szoktunk hosszú órákat dumálni. És utána újabb problémák, újabb vacsik. Biztos vannak szerencsések 30-40 év masszív együttlét után - mert akik munka miatt tengerészkapitányi életet élnek, hétvégén,. ha összefutnak ott azért felezni kel az eltöltött időt - is csak a szépet és jót látják a másikban és végig csicsergik a hátralévő napjaikat, nekem és nagyon sokaknak ez nem megy.

Talán az is nyomasztó nekünk, hogy nem tudunk kikapcsolódni a mókuskerekünkből, évek óta nem mehetünk el sehová. Amíg utazhattunk, az valóban nagyon sokat segített. Ergo aki tud, menjen! :-))

A férfi a teremtés koronája, tartja a mondás. Na én úgy értelmeztem, hogy ez ugye a genderre vonatkozik, benne az egyes pasi a csiszolt Koh-i-noor. ;-DDD Vagy éppen nem. De lehet, hogy zavaros. bocs.
@a szív fészkei:
Kedves, Szív, gyanítom kezdünk túlcsordulni a kommentek megszokott méretű táljának peremén. De talán még ennyi belefér:
Magától értetődik, hogy nem vitatom az álláspontjaidat – csak mondom a magamét.
Hazudsz? Hogy mondhatnék ilyet? De nem is ebben az összefüggésben idéztelek, hanem abban a sajátos párhuzamban, melyben te felrovod Koh-i-noornak, hogy nem figyel kellően rád, miközben te kényelmi szempontból tekintesz az őszinteségre. Szerintem egy házasságban a legnagyobb figyelmet kell fordítani az őszinteség (és a hazugság) helyes hely-idő-cselekvés egységére. Pont mint az ókori görög drámákban. 
Az „egy fajtához tartozás” kifejezésre érzékeny vagyok, amit még mellé írtál pont elég a jó kapcsolathoz. Amennyiben a rétegforrás és a kulturális azonosság összefoglaló megnevezése az egyfajtájúság – részemről oké. Ha nem, akkor gyanakodni kezdek, mint Rózsa Sándor lova ugratása előtt, helyesen ítéllek-e meg.

„...elsuhansz.” Nem hiszek az elsuhanásokban. Hazudni magamnak akár egy élete át – igen, ez lehetséges. De ahhoz nagyon lököttnek kell, lenni, hogy „elsuhanjon” valaki... szerintem a sértés és a megbántás között lényegi különbség van: a sértés haragot vált ki, és bosszúra ingerel, a megbántás fájdalmat kelt és akár egy életen át fájhat. Tehát az emberek nemigen tudnak megbántani, a szeretteim nemigen tudnak megsérteni. Ha a fájdalom sértődéssé vékonyodik – nálam már bajt jelez. De ahány ember, annyiféle.
„...végig csicsergik a hátralévő napjaikat.” Én inkább egyfajta feloldódásban gondolkodom, ha nem akarom elővenni Platón Lakomáját és a hátukkal összenőtt emberpárok állapotát megcélozni. Vagy ha már a görögök: hárstölggyé válni, mint Philemon és Baucis.
Kinek, mi a tengerpartja, egy terasz pont olyan jól megteszi. (Olvasd el a citált részletet, nem a tengerpart a lényege.)
S végül a legnehezebb: a „helyes” nő/feleség szerep. Hogy mi a helyes, az mindenkinél más. Nagy közhely, de igaz: ez is, mint az egész élet, arányprobléma. Tapasztalatom szerint probléma abból fakad, ha az egyik erény a másik terhére követelményeiben túlburjánzik. Vagyis ha a kielégítetlen női igények (sokkal több mint szexualitás) a feleségi értékekkel akarnak elismerődni, és vica versa.
Ami pedig a koronát illeti: annál sokkal fontosabb a fej, amelyik viseli... :)
S most tényleg bocsi a többiektől: ez már nagyon off volt.
@sörtelen: Van benn igazságod, de biztos vagyok benne, hogy a férjem által nem leszek megfojtva.
Az elfojtott agrsszivitás kva szar lehet. A csendben maradástól én nem válok agresszívvé, nem szoktam törni-zúzni, bosszút állni. Már ismerjük annyira egymást, hogy ránézésből tudjuk, mikor mit engedhetünk meg magunknak. Én élek azzal a módszerrel, - mint a kuktán a szelep - időben kiengedem a gőzt. És hisze, hogy ezt nem csak agresszívan lehet.
A kivételek erősítik a szabály. Szívnek igaza van, tökéletes kapcsolat nincs, hiszen emberből vagyunk. Ki hogyan csiszolódik egymáshoz, egyéni dolog. Így utólag visszagondolva az eltelt évekre, eddigi tapasztalataim birtokában nagyon kevés dolgon változtatnék. Mert a házasság igájában azért nem vesztettük el a SZABADSÁGUNKAT.
@keresztanya fabi(en):
Az elfojtott agresszivitás és a passzív agresszivitás nagyon nem ugyanaz. Jó lehet a férjednek, ha nem tudod mi az ... :)

Más. Fél éve vettem egy vasfazekat és képtelen vagyok kifőzni belőle a vasízt. Van valakinek megmentő, ám tapasztalatra épülő javaslata?
@sörtelen: vasfazéknak vas íze van, az ebben készült ételnek ez adja meg a jellegét. Vaslábosban isteni rakottkrumplit lehet készíteni, nyam, nyam. Próbáld meg esetleg egy marék ultra porral vizet forralni benne kb 5-6 percig, a kő nélküli aranyakat és ezüstöt dobáld bele, csili-vili lesz tőle.
@keresztanya fabi(en):
"a vasfazéknak vas íze van, az ebben készült ételnek ez adja meg a jellegét. "
Hááát ... Isten tudja,de ez hamisan hangzik.
De ez eltörpül a meggyőzhetetlenség büszke női felvállalása mellett. :)
süti beállítások módosítása