Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.30. 05:30 Fabius

A felrúgott szaros bili esete Tállai Andrással

Címkék: fidesz tállai andrás sárvári attila földmutyi

Tovább gyűrűzik a földügy, kedves Feleim. Az első fideszes fecskék már menekülnek a népharag elől, de van aki kitart. Mit kitart, ő az Ángyán székét fűrészelő legény a gáton, vagy éppen a hírtévében sóhajtozó, bánatos bulldog fejjel picsogó ártatlan áldozat, akit megtámadott egy villanyszerelő. Igen, ha nem tudtátok legyen világos: a NER-ben a műkörmösök érthetnek a földhöz, lehetnek nyertesek földbérlet pályázaton, de a villanyszerelőknek nem lehet véleménye. Esetleg azt tudom még elképzelni, hogy ez az ember egy védhetetlen, kifejezetten a villanyszerelők által használt harcművészeti technikával, a "blankoló fogó" mozdulattal terítette le Tállait, és csak elővigyázatosság innentől a villanyszerelők diszkriminálása a földügyekből.   

Az csak az egyik része a dolognak, hogy a "villanyszerelő" Sárvári Attila helyreigazítást kért és kapott a hírtévében, ahol elmondhatta - eléggé nagyjából - hogy ő nem is annyira villanyszerelő, mint amennyire elismert vidékfejlesztési szakértő, a Borsodi Mezőségi Gazdakör Egyesület titkára. A másik fele a dolognak, hogy ha már úgy esett, hogy a vidékfejlesztésbe ölt évtizedek után őt állítaná be mutyistának Tállai András, akkor ő bizony felrúgja a szaros bilit nekifutásból, és kipakol az agroinform fórumán. Itt pedig kiderül, hogy Sárvári szakmai elismertsége a kilencvenes évek elejétől tart, munkájáért a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszjével is kitüntették. Közzétett egy rakás dokumentumot az egymást váltó kormányokkal folytatott levelezéseiből, többek között a Tállaival folytatottakból is. Ezekből kiderül, hogy amíg a Horn kormány Földművelésügyi Minisztériuma a BKE Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszékével együtt lelkesedett Sárvári programjáért, addig Tállai 2001-ben pénzügyminisztériumi államtitkárként is csak a vállát húzogatta, neki ez annyira nem volt fontos. Sárvári 2009-ben felszólalt a parlamentben is a témában, majd várta türelemmel, hogy a választások után jön Ángyán, és majd minden jó lesz. Mert félve írom le itt, de Sárvári Fidesz szimpatizáns. Ha még az. 

Mert ami jött az számára is ugyanaz a rögvalóság, mint ami Ángyánnak kijutott. Aki szólni mer, hogy nem jó ez így, a mutyizásról, komasógor rokonság gazdákkal szembeni helyzetbe hozásáról nem volt szó, helló! - az bizony rövid úton népellenséggé válik, és ha "csak" Tállai próbálja eladni maroktartónak, akkor olcsón meg is úszta. Persze, hisz láttuk: Ángyánnal szemben hamarabb adta ki a szarember koncepciót az MTI, mint ahogy a seggreforgó blogon megjelent volna a hivatkozott írás. Aztán meg a helyreigazítással se nagyon siettek. Nerisztánban ezek a TündérBandik nem bírják, ha valaki lármázással zavarja a javak haverok közti szabad elosztását. 

Tállaikám! Neked eszedbe jut néha lázálmos hajnalokon a saját kampányzáród? Ha nem, segítek, itt megnézheted és hallgathatod magad. Először is ha ezzel megvagy felköpsz és aláállsz, majd mindezt megismétled. Aztán pedig ballagj el egy gazdafórumra, garantálom az emberek most is nyitottak lesznek, és talán jobban várják azt a bizonyos elszámoltatást, mint valaha. Továbbra is elegük van, felelősre van szükségük, új szellemre és gondolkodásra.    

"Olyan kormányra, amit nem a korrupciós ügyek visznek be a médiába". Mert tőletek nem ezt, hanem földmutyit, Közgépet, Simicskát, Nyergest, Mészáros Lőrincet, Kanyok Attilákat kaptak.

397 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr824620238

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meg kell számolni a lovakat a kórházakban – ez Balog Zoltán minisztériumának az utasítása 2012.06.30. 15:31:28

Én meg azt szeretném, ha a minisztériumokban az ökröket, a Parlamentben pedig a birkákat is megszámolnák. A kötelező lószámlálás valamennyi, az EMMI irányítása alá tartozó költségvetési szervet érinti, így a kórházak gazdasági vezetői mellett a napokba...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Laszlo Zempleni: Nos te tényleg egy undorító féreg vagy itt a blogban, és a Földön.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Nem baj... Gyere, egy szál ... nudiban is jó leszel! ;D

@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Bakker! :(( Dobj egy privát mailt, ne kelljen bekapcsolnom a másik gépet és már küldöm is a linket. Bocsi...
@Fabius: A halántéki eret szorongathatod, max nem kap vért a skalpja. Mi vagy te, indián? A nyaki ütőerek kell szorongatni az agyi hipoxiához. Bocs, de shime wazaban jó vagyok, kedvencem a sode guruma jime, de a hadaka jimet sem vetem meg.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fabius a halántékról beszélt. Mellesleg feketét és több japán harcművészetből is.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "A halántéki eret szorongathatod, max nem kap vért a skalpja. " - az értő olvasás nem árt! :-))
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Bizony, ez a szimpatikusabbja! :)) (Csak aztán csekkelős dokinéni meg ne hallja, mert akkor nem törhetek a füléből...)
@vörös meteor: A Római partról rengeteget tudnék mesélni. Életem 418 évéből 40-et ott töltöttünk a szüleimmel. Mi még a Vadkacsa csónakházban kezdtük el Rómais életünket. És gyakorlatilag majdnem minden csónakházban megfordultunk az évek során. A nagy mozgások azután kezdődtek, hogy Dajcs Tompika öccse felvásárolta a Római partot, és elkezdődtek a lakópark építkezések.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): "Életem 418 évéből 40-et ott töltöttünk a szüleimmel. " - Egy vámpírt tisztelhetünk körünkben?
@Stefánia kisasszony (rommá baszott SS ribanc): Nem. Mert önző vagyok, Edward az én lángom, keress magadnak mást. Ott van a snájdig Gáriel angyal, ő szeret mindent, ami ss.
@Stefánia kisasszony (rommá baszott SS ribanc):
Na jól van ám! Nem falusi hurkasütő ez kérem! Tessék keresni hozzá másik tábortüzet! Hessss... :D
mindezek alapján..plánehhh...elmondhatjuk: A FÖLDALAPÚ TÁMOGATÁS JÓL TEJEL AZ AGRÁR-MAFFIÁNAK...., LÁNYÁNAK, VEJÉNEK, NEJÉNEK, HAVERJÁNAK..MEG EGYÉB KÖTŐDÉSEINEK..NAK..SEKK, SUKK..SÜKK..ÍGY TOVÁBB RAGOZGATVA...:o)

safalvak tovább szívnak...nek...ba...be...

Orbán: MEGSZÜNT !!!!!...A RENDŐRSÉG ÖSSZEFONÓDÁSA !!! ...na !
@Stefánia kisasszony (rommá baszott SS ribanc):

Ha a halántéki eret szorongatod mi is történik egészen pontosan a fellépő oxigénhiány és az érfal visszatágulásának következményeként, és annak milyen élettani hatásai vannak? :-D

en.wikipedia.org/wiki/File:Superficial_temporal_artery.PNG
@Fabius: Remek rajz. Mutatja hogy a halántéki érnek köze nincs az agy oxigén ellátásához.
Stefikét kényeztesd! Én megyek.
@Laszlo Zempleni: Biztosan véletlen elszólás, hogy "menjetek el Mezőkövesdre"!
Tudod mit? Gyertek!
Mert aki itt él, tudja mi folyik itt!
Szeretve tisztelt képviselőnk nem véletlenül "20 %-os Bandi"- igaz, csak egymás között hívjuk így!
@Fabius: Igazad van! Semmi köze Mezőkövesdhez. Ha lenne, befogná a száját!
@Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva):

Épp csak arra nem válaszoltál amit kérdeztem. :-))

* most egy kicsit legyen már az, hogy ezt a stefi nicket hanyagolod. Lécci. Kösszép.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kánt nem láttam régóta kántálni a hülyeségeit. Csak nem nyaral?
-no komment-

Csendben azt csinálják , mint Molnár Lajos

A gyógyító ágyak öt százalékát szüntetik meg, és tizenöt kórházban szűnik meg a hagyományos sebészet, szülészet, belgyógyászat.
----
Miért viszik Miskolcról Pécsre a beteget?
A csornai asszony eddig Csornán szült, mostantól Győrig kell mennie. Pécsen ott a sok klinika, de lesz, akit Kecskemétre küldenek. Példák az új rendszerről.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F06%2F30%2Fmiert_viszik_sopronbol_szegedre_a_beteget%2F
@Knósszosz: Itt van, csak stefikévé operáltatta magát.
@a szív fészkei: arról nem is beszélve, hogy én korábban barna voltam, aztán mákos, aztán most kiszőkültem, talán az erős ultraibolyaszag teszi, tudod, az ózonlik....
@Knósszosz: Halihó. Nézd az M1-et. Végső visszaszámlálás megy éppen. Dübörögnek a Tomcatek és a Corsairek. :)
@Gábriel angyal:
Állat darabok azok. Az F14 volt a nagy kedvencem...

@Knósszosz:
Ne'ba, hogy hiányzik a kánkános kretén? Pár hete valahol láttam, de épp ott is anyázták. :))
Gondoltam, nem zavarom...
@Fabius:
Ideje volt! Sokan felsóhajtunk, kicsit már sokan voltak, egy is túúúúl sokk!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: hát ezt most kár volt belinkelned. sokat rontott az állapotomon. Olyan helyre kerülünk ellátásilag, ahonnan szökdöstek a betegek oda, ahová eddig tartoztunk. Szép új világ. És 100 km-es körzetben nincs pl. gyermekszemészet? Szánalmas az egész. hogy szopják le a faszocska miklóst, akik ezt jóváhagyták
off
kurvára idegesítőek ezek a gif-ek, már megnebántóggyá...de annyira gyerekes, és a vibrálástól nem lehet rendesen olvasni a posztodat, mert a felénél aztmondom magamnak aztakurva, ugorjunk.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekem is ők voltak a kedvenceim. :) 98-ban a Niagaránál egy repnapon még repülni is láttam őket. :)
@FILTOL:
Ebben spec. egyet kell értenem veled. A régi jó Fabiusos képek voltak az igaziak, azokat még háttereknek is beállították, meg a jobbikos fórumokon küldözgették egymásnak, röhögni... :)
@Gábriel angyal:
Nem véletlen a Fulcrum vonalai vele... Sokat küzdöttek a ruszkik, amíg egy viszonylag ép példányt szereztek a Tomcatből... :)
Tállai egy kényelmes hazaáruló köcsög. Most, hogy a tyúszemére léptek , hirtelen öklendezni támadt kedve. Ha Ángyán nem szól be neki név szerint, kényelmesen tollasodott volna a bulin tovább.
Bocs a melegektől, de a csigákat se szerettem volna megsérteni. De a köcsögöt még a meleg se szeretik, úgy hallottam. Mindenesetre 20 éve fideszezik Tállai és folyvást hazudozik. Számít egyáltalán, hogy mi ömlik ki a száján? Nem sokat. Köcsög.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kisérletezzünk Gabe-en.:D Ha megjavul a füvezés hatására, akkor kiterjesztjük a töbiekre is.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ki naiv, megjavul? Hát ha a te hatásodra, akkor a mariskáéra igen??? ;-DDD
@Gábriel angyal: Ilyen hülye nevük hogy lehetett? Nehéz gyerekkor rulez, Eric Cartmen is ennek hatására lesz náci. www.youtube.com/watch?v=A-c-xc24C8g
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A te hatásodra elkezdenék füvezni aztán pedig jöhetne a nyisz-nyisz is?? :)
@a szív fészkei: A mariskának nagyobb hatalma van nálam. Ráadásul egy szélsőjobbosnál nem tudhatod, hogy fiúkat vagy a lányokat szereti-e:D
@Gábriel angyal: Nyisz-nyisz?! Ja a körülmetélés:D Milyen kép lehet rólam a fejedben, ha ezt így el tudod képzelni?!:D:D:D:D
A legközelebbi tüntetésre őket is meg kéne hívni nem?? :)

A hatodik alkalommal megrendezett Íjásztalálkozó leglátványosabb eleme a közel kétezer íjász részvételével bemutatott Nyílzápor volt.

opusztaszer.hu/galeria/414-nyilzapor_2012
opusztaszer.hu/nyilzapor_2012
a társadalmi átlag két átlagból tevődik össze...
versenyszféra és állami szféra...

az állami szféra az mérhetetlenül hitvány és korrupt és alkalmatlan és gerinctelen és stb...

a versenyszféra átlaga NAGYSÁGRENDEKKEL jobb..
@Gábriel angyal:

Ha ennyire kajálod Vonát és a zombikat, megcsinálom neked gifben ahogy átalakul terriblekké :-D

geci vagyok, belátom, de nem bírom a röhögést abbahagyni :-D
"ő nem is annyira villanyszerelő, mint amennyire elismert vidékfejlesztési szakértő, a Borsodi Mezőségi Gazdakör Egyesület titkára."

Hehehe, ez nem szaros bili, ez komplett pöcegödör. Nem kicsit benézték. De gondolom jött pár arc és, látatlanban megmondom, körbenyalták a bilit, hiszen "nincs itt semmi látnivaló".
Persze a szándékosan vakoknak.
@Fabius: Van egy olyan sejtésem, hogy már csinálod is. ;) Amúgy meg az önirónia fontos dolog. ;)
@Gábriel angyal:

Tévedsz, valami egész mást csinálok.

Mondd Gabitoknak, több eredetiséget. A gyerek téma kétszer is elsült, de másodszorra már csak emmávót, ha érted :-))
@Fabius: Na jó de ha terriblekké alakulna az elég eredeti lenne nem?? :)
@a szív fészkei: a kisdedek mindenkire jó hatással vannak nem?? :)
Tállai Úr száját hagyta el az a mondat (amit nagyjából ugyanezzel a tartalommal, hallhattunk Lázár Úrtól is), hogy akinek nincs 200 milliója az nem ember. Úgy tűnik, hogy az ilyen kijelentések mostanában fontosak a vezető pozícióban lévő embereknél
Nem tom mióta érdekli a gönyedt hátú liberális bloggolókat a magyar föld? Szerintem sohase érdekelte és most se érdekli, csak mióta kiadták, hogy ebből kéne felfújtat csinálni!
Ne aggódjatok, most, hogy Orbán apánk vigyázz a földre jó kezekbe fog kerülni. Bármit irogattok is össze visssza keverve a hazugságot a szándékos ferdítéssel.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát nem tudom...nem a téma idegesítő, Tállai egy főfasz...egyetértünk. de ezek a gif-ek primkók, és idegesítően ugrálnak. mint ahogy mondtam volt fentebb.
@Gábriel angyal: Köszi! Lemaradtam róla, de mivel alap film a témában, természetesen meg van.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem hiányzik, csak rég fejtette ki veretes álláspontját a liberálbolsevista mételyről. Köszi a linket, remélem jó buli volt!
Kettő dolog jutott erről eszembe: az egyik az hogy a villanyszerelő (amperidomár) egy Tisztességes Szakma. Poltikus (azta de jó elírás, marad) ezzel szemben bárki lehet, az egyedüli feltétel hogy élvezze azt az állapotot amikor szaros a nyelve és ne legyenek erkölcsi gátlásai.

A másik pedig az hogy ennek a kormánynak minden intézkedésére rewind kerül, elég lesz majd megnézni a dátumot a törvényeken, a rendeleteken, a kinevezéseken. MIND KUKÁBA FOG KERÜLNI. Okkal, joggal.
Minek írogat ide olyan aki nem tudja megkülönböztetni a lucernát a gyepszénától?Agrár maffia ja persze.Zorbán már a földeket is ellopja mi?.Sok szerencsétlen idióta...
@Lindalinda: "Nem tom mióta érdekli a gönyedt hátú liberális bloggolókat a magyar föld?"

Nem tudod? Megmondom: semmióta! A " gönyedt hátú liberális bloggolókat" az állami mutyi érdekli, de nagyon! Egyébként a Magyar Föld (így nagybetűvel) egy szent dolog, egy nemes ereklye, de a hétköznapi értelemben csak egy eszköz, ezzel biztosítjuk a megélhetésünket, a versenyképességünket. Mármint azok a parasztok (értsd: mezőgazdász és állattenyésztő munkások), akik a föld segítségével megtermelik nekünk az élethez szükséges élelmiszert. Mindennap itt sírunk, a kormány is, hogy sem minőségben, sem árban nem vagyunk versenyképesek a mezőgazdaság tekintetében, ugyanakkor egy kis párttaggazdagodási mutyi miatt a kormányzat nem is ad lehetőséget a javításra, pedig éppen most lehetne. De hát ugye: a Fidesz, mint párt akkor is sokkal fontosabb bárminél, a józan észnél is!
Baromi idegesítő olvasás közben az az 2 ugráló animáció,szedd már ki a szöveg közül te balfasz!
Nem túl régen (talán éppen a varánuszban, de lehet, hogy nem) kommentelten egy posztot. Akkor azt írtam, hogy képzett közgazdászokra kellene bízni az ország gazdasági irányítását, nem pedig villanyszerelőre, vagy gyártósori összeszerelő munkásra. Ezt most is fenntartom! Viszont: egy villanyszerelőnek, vagy gyártósori összeszerelő munkásnak is van (lehet) szeme! Ő is pontosan tudja, hogy nem azt látja, amit hall! És! Ha ezért háborog, jogosan teszi! Még akkor is, ha a mi miniszterelnökünk ország-világ előtt kijelenti, hogy "ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit csinálok" Hát csinálják, a villanyszerelő pedig háborog! Csak az a faramuci a kérdésben, hogy politikai gólemek azon háborognak, hogy ők, családjuk, barátaik nem kapnak kellőképpen nagy szeletet az ország tortájából. Hát ehhez is pofa kell...
@The brain: Te vak vagy, vagy teléjesen belenőtt s segged a felcsúti bugris seggébe?

Az első fidesz dúlás egyik utolsó intézkedése volt, hogy a haverok megkaptak néhány állami gazdaságot, szőröstül-bőröstűl.

Most fideszes politikusok műkörmös és félvak rokkantnyugdíjas rokonai kapják a földeket.

Ha te is kaptál, akkor megértelek, ha nem, akkor az első kérdésem megállja a helyét.
OFF
@AutosVillinek igaza van, még ha a stílusa nem is kifejezetten irodalmi.
Gyakorlatilag képtelenség olvasni/odafigyelni arra, amit írsz, ha a látótérbe kerülnek ezek az izgő-mozgó cuccok. Ha ezentúl ez így lesz, akkor le fogok szokni rólad.
@hamucipő:Irodalom ide,irodalom oda,Ha nem így írom akkor nem szedi ki.Pusztán pszichológia.
de legyen meg örömöd :)

szemem vibrál,hogy miért nem tudom ,
de a blogod olvasom,
zavaromba kinek szidom az anyját,
ki ide tette ezt az ugráló micsodát,
Olvasni így nem tudom,abba hagyom,
de azért alulra beírom,kínom és bajom.
@Karipapa01: Te el se tudod képzelni ,mennyi dilettáns van a közszférába vezető pozícióban.
Amikor valaki kibérel egy irodát,és elfelejt bele bútort intézni,és még jó pár hónapig párhuzamosan talán egy évig is két helyet bérelnek ugyan arra a célra,pocsékolva a mi adó forintjaikat,mert közbeszerzést kell kiírni a bútorra,forr a vérem.NEm értem ami makró szinten müködik,gázt csak gázszerelő szerelhet,autót is csak jogsival,akkor egy vállalat irányítására,miért az unokatestvért szerződtetik,vagy az apóst,vagy a vejét.Na én ezt szüntetném meg.
@AutosVilli: Tudod mit autósvili? Igazad van! Én ismertem olyan vállalatvezetőt, aki (kis túlzással) nem tudta, hogy mit gyártunk! Amikor keresett egy terméket a gyártócsarnokban, néztünk, mint a hülyegyerek. Azt az előző cégénél gyártották! Viszont tudott németül, angolul, oroszul és kellő nagyképűséggel és arroganciával rendelkezett ahhoz, hogy a részvényesek beegyék a bérigényét. Gondolhatnám, hogy egy cég olyan, mint egy ország kicsiben...
@dr Kangörény: És mennyi visszaélés volt?10ezerből 5?vagy 40ezerből 10?Húha az már valami.Nem sok gazdaságot tudtak már odaadni senkinek mert az előző kormány eladott mindent.Puffogtatsz itt egy két kiragadt szarsággal de vicc az egész.Lépj tovább.
@AutosVilli:

Mielőtt elbízod magad a pszichológiai hadviseléseddel szólok, hogy:

1: a balfaszozást általában balfaszozással honorálom és leszarom.

2: akinek van annyi esze, hogy ott szól ahol éppen vagyok, és a stílus kevésbé irodalmi, akkor figyelembe szoktam venni a kérést.

varanus.blog.hu/2012/07/01/eu_turizmus_mento_ablakabol_ismerd_meg_hazadat/fullcommentlist/1#c17110271

AutosVili - hamucipő
0 - 1
@Fabius: Látom bánt a dolog,de azért irodalmi is voltam :),azt legalább díjazhatnád,ha már a balfaszozásomat megszóltad,illik a többiről is szót ejteni.
süti beállítások módosítása