Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Amikor egy balásy nevű éntudomhonnanindult akárki belekeveredik egy ügybe (túlszámlázás, stb), és ... (2024.04.18. 08:39) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.30. 05:30 Fabius

A felrúgott szaros bili esete Tállai Andrással

Címkék: fidesz tállai andrás sárvári attila földmutyi

Tovább gyűrűzik a földügy, kedves Feleim. Az első fideszes fecskék már menekülnek a népharag elől, de van aki kitart. Mit kitart, ő az Ángyán székét fűrészelő legény a gáton, vagy éppen a hírtévében sóhajtozó, bánatos bulldog fejjel picsogó ártatlan áldozat, akit megtámadott egy villanyszerelő. Igen, ha nem tudtátok legyen világos: a NER-ben a műkörmösök érthetnek a földhöz, lehetnek nyertesek földbérlet pályázaton, de a villanyszerelőknek nem lehet véleménye. Esetleg azt tudom még elképzelni, hogy ez az ember egy védhetetlen, kifejezetten a villanyszerelők által használt harcművészeti technikával, a "blankoló fogó" mozdulattal terítette le Tállait, és csak elővigyázatosság innentől a villanyszerelők diszkriminálása a földügyekből.   

Az csak az egyik része a dolognak, hogy a "villanyszerelő" Sárvári Attila helyreigazítást kért és kapott a hírtévében, ahol elmondhatta - eléggé nagyjából - hogy ő nem is annyira villanyszerelő, mint amennyire elismert vidékfejlesztési szakértő, a Borsodi Mezőségi Gazdakör Egyesület titkára. A másik fele a dolognak, hogy ha már úgy esett, hogy a vidékfejlesztésbe ölt évtizedek után őt állítaná be mutyistának Tállai András, akkor ő bizony felrúgja a szaros bilit nekifutásból, és kipakol az agroinform fórumán. Itt pedig kiderül, hogy Sárvári szakmai elismertsége a kilencvenes évek elejétől tart, munkájáért a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszjével is kitüntették. Közzétett egy rakás dokumentumot az egymást váltó kormányokkal folytatott levelezéseiből, többek között a Tállaival folytatottakból is. Ezekből kiderül, hogy amíg a Horn kormány Földművelésügyi Minisztériuma a BKE Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszékével együtt lelkesedett Sárvári programjáért, addig Tállai 2001-ben pénzügyminisztériumi államtitkárként is csak a vállát húzogatta, neki ez annyira nem volt fontos. Sárvári 2009-ben felszólalt a parlamentben is a témában, majd várta türelemmel, hogy a választások után jön Ángyán, és majd minden jó lesz. Mert félve írom le itt, de Sárvári Fidesz szimpatizáns. Ha még az. 

Mert ami jött az számára is ugyanaz a rögvalóság, mint ami Ángyánnak kijutott. Aki szólni mer, hogy nem jó ez így, a mutyizásról, komasógor rokonság gazdákkal szembeni helyzetbe hozásáról nem volt szó, helló! - az bizony rövid úton népellenséggé válik, és ha "csak" Tállai próbálja eladni maroktartónak, akkor olcsón meg is úszta. Persze, hisz láttuk: Ángyánnal szemben hamarabb adta ki a szarember koncepciót az MTI, mint ahogy a seggreforgó blogon megjelent volna a hivatkozott írás. Aztán meg a helyreigazítással se nagyon siettek. Nerisztánban ezek a TündérBandik nem bírják, ha valaki lármázással zavarja a javak haverok közti szabad elosztását. 

Tállaikám! Neked eszedbe jut néha lázálmos hajnalokon a saját kampányzáród? Ha nem, segítek, itt megnézheted és hallgathatod magad. Először is ha ezzel megvagy felköpsz és aláállsz, majd mindezt megismétled. Aztán pedig ballagj el egy gazdafórumra, garantálom az emberek most is nyitottak lesznek, és talán jobban várják azt a bizonyos elszámoltatást, mint valaha. Továbbra is elegük van, felelősre van szükségük, új szellemre és gondolkodásra.    

"Olyan kormányra, amit nem a korrupciós ügyek visznek be a médiába". Mert tőletek nem ezt, hanem földmutyit, Közgépet, Simicskát, Nyergest, Mészáros Lőrincet, Kanyok Attilákat kaptak.

397 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1004620238

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meg kell számolni a lovakat a kórházakban – ez Balog Zoltán minisztériumának az utasítása 2012.06.30. 15:31:28

Én meg azt szeretném, ha a minisztériumokban az ökröket, a Parlamentben pedig a birkákat is megszámolnák. A kötelező lószámlálás valamennyi, az EMMI irányítása alá tartozó költségvetési szervet érinti, így a kórházak gazdasági vezetői mellett a napokba...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

varázslatos öngól.
de mit vár az ember egy felkapaszkodott TSZ-elnök kinézetű suttyótól?
hát a tállai elvtárshoz szóljon Oyá...meg a kardfogú tigris...

kérdés: ha már megkapták -lett légyen bárki is- kötelező e megművelnie és a termény/termék forgalmazásából befolytakból törvényesen adóznia? vagy csak a zeu támogatás bekasszírozása folyik és a parlagfű termelés volumene növexik exponenciálisan?
ja, és brühühühü
Kéne egy ún. politikus bíróság. Ha Magyarországon nem megy EU szinten. Egy politikus kódex alapján vizsgálná, hogy egy politikus megtéveszti-e választóit, vagy sem. A választók megtévesztése hatalommal (joggal) való visszaélés bűncselekménye lenne.
Természetesen, ha egy politikus egyszer ezt mondja, egyszer meg azt, az a választók megtévesztése.
Ugyancsak megtévesztés a kampányígéret, és a tényleges kormányzás során született döntés ellentétessége is.
"Csak az menjen komisszárnak, aki ilyet szeret!"
@rodeo36: Megművelnie? Még a kérdés is sértő. Ők megkapták a földet, felkarmolják érte az EU-s támogatásokat, abból leadóznak a Fidesz pénztárba és élnek, mint Marci Hevesen. Miért művelnék meg a megszerzett földet? Nem is értenek hozzá, és azzal csak a kemény, izzasztó munka van.
És akkor a természeti csapásokról (fagy, jég, aszály, belvíz) még nem is beszéltem. Kinek van ideje ezekkel foglalkozni a mutyik mellett?
@biohouse: Nekem meg a Lottó 5-ös kéne. :)
Nyugodtan lehet bármit csinálni,és bármit mondani 1 következmények nélküli országban.Ez a mi kis tündérországunk a velejéig rohadt,amikor népszavazásra akarták bocsájtani a képviselők gyalázatos pénzügyeit,Összefogtak a saját népük ellen!Mindegy ki vezet ha csak annyi változik hogy mennyire szervezetten fosztogatják az itt lakókat!
@Gábriel angyal: Nézd, van pl egy párt, amelynek az a neve: Lehet Más a Politika.
Hogy szerintük miben kéne másnak lenni, azt nem tudom, de pl a politikushazudozás szerintem ide tartozna.
És miért ne lehetne ezt a projektet végigvinni az EU-n belül (jó, Mo-n tényleg 1:44 millióhoz)?
Szerintem értő fülekre találnának. Van orvosetika, ügyvédetika, különböző kamarák, fegyelmi bizottságok. Miért ne lehetne politikus-kódex? Miért ne lehetne büntethetővé tenni, ami iszonyú disznóság? miért ne lehetne tenni valamit az ellen, ami rossz?
@biohouse: van mar ilyen nemzetkozi cegeknel..

de tudod ott

1. a vezetoket nem demokratikusan valasztjak
2. a javadalmazasuk - eppen az ekkora felelosseg es a buntethetoseg miatt - tobbszorose a mindenkori miniszterelnoknek.

szoval a demokracianak es a kozpenzbol finanszirizott allamigazgatasnak vannak ilyen hatulutoi..

a legjobb emberek nem mennek el politikusnak, apropenzre valtva a tehetseguket es kiteve magukat a karaktergyilkossagoknak. lasd a bujkalo bajnai esetet. op csinalna valamit szivesen, de sem megfizetni nem tudja az orszag - ami felett meg el is siklana - sem megvedeni nem tudja az orban-fele politikai kalandoroktol.

ezen kivul nem tudod garantalni, hogy ha jot csinal, jot akar csianlni nem jon egy ellenzeki part, aki a plebset ellene hangolja demagog hazugsagokkal es ellehetetlenitik a munkajat. lehet, nepszerusegi okokbol a project kozepen fel kell allnia.

politikusnak az valo, aki semmi masra nem jo, csak a parasztvakitasra, dumara. aztan vannak jo politikusok, akik a parasztvakitas melle kepesek atlatni, hogy azert szakertoi gardat kellene alkalmazni a nepotizmus gyakorlasa helyett es csak uzemeltetni kellene azt a gazdasagi egyseget amit rabiztak ugy, hogy minnel kevesbe legyen veszteseges - erted.. a siker az, ha csak kicsit veszteseges...

aztan ki donti el, hogy mi is votl becsetelen es mi nem? minden ciklusra akarunk 8-10 sukoro-ugyet..?:-D
@biohouse: szerinted melyik párt javaslata már évek óta a politikusi álláshalmozás megszüntetése, a mentelmi jog újragondolása vagy a visszahívhatóság megteremtése?? Ja igen tudom azé csúnya egybites jobbiké aki csak rosszat akar az országnak és akikkel nem képzelhető el semmiféle párbeszéd, még akkor sem ha közben a nagyondemokraták állandóan a másság elfogadásáról és társadalmi párbeszéd szükségességéről papolnak.
A rendszerváltáskor azt hittük, hogy egy minimális tisztesség beszüremkedik a politikába. És tessék nagyobb a szar mennyisége, mint a cociálizmusban volt. És ülünk a közepében, a politikusaink pedig a képünkbe mázolják és mi meg hagyjuk. Hagyjuk?
@Secnir:
Szerintem van neki még műbőrkalapja is, echte fejzsírral! A fotók nem fognak a családi mosolyalbumba bekerülni, az már biztos... :))

@Gábriel angyal:
Szerintem az szorgalmazza, amelyik nem fért addig eléggé hozzá a zsíros bödönhöz... :)Majd kapnak valami koncot és kuss lesz. Vagy a származását kezdik piszkálgatni... :o
Azok a mocsok pirézek, na azok tehetnek mindenről!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: kontroll nélkül mind ugyan ezt csinálja, aki pedig ki akarja lőni a kellemetlenkedő médiát, az ugyan azt is akarja csinálni, mint az kondér mellett lévők, civil controll még nincs, és a politikai elit nem is szeretné, lásd a kollektíven levadászásukat teljes egyetértésben
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Halleluja... :(
Ez a politikuscsürhe, oldaltól függetlenül, nem fogja magát sehol korlátozni! Szpáhimódszerrel lerabolni a területet, majd büntetlenül el. Ez a mentalitás megy csak.
(Klíma megy? Gépek nem döglenek? :)))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: off
klima megy, jobb soruk van mint nekünk, csak az ups akkuk hullanak :-)
a delejnek is melege van :-)
@Gábriel angyal:
hvg.hu/itthon/20120628_muranyi_imredy_1998
A nagyon "nemzeti", nagyon "radikális" jobboldalnak ajánlom. Nem véletlenek az áthallások! :)
"annak a meggyőződésének adott hangot, hogy Imrédy a fasizmushoz eljutó radikalizmusával egyrészt „kétes” származását igyekezett kompenzálni, másrészt bosszút kívánt állni az őt kompromittáló ősökön." Ha már a pirézek is radikális izék... :))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"Ki dönti el?" Az erre felhatalmozott politikus bíróság.
És az baj, ha kevesebben mennek politikusnak?
Az baj, ha rátermettek is mennek politikusnak?
Miért nem vállalnak a politikusok hazugságvizsgálatot?

Na de kezdjük az elején. Vannak civil szervezetek, mozgalmak. Hová tűnt démon Seres Mária? Hová tűnt a Milla?
Miért nem ír a Milla tiltakozó levelet 20 ezer aláírással a hazugságon kapott politikusnak?
Legyen szíves többet ne hazudni! Vagy a főnökének (frakcióvezető, miniszter, miniszterelnök, pártelnök), hogy az Ön beosztottja hazudik a választóknak, kérjük figyelmeztesse?

Én csak azt akarom mondani, ha semmit nem csinálunk, nem is lesz változás! Illetve lesz: még lejjebb.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Bakker, 3 évesen akkor is akku csere, ha nem adta meg még magát az az UPS. Akkor kevesebb váratlan "crash" van.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Komolyan azt gondolom most már, hogy nem kellene "oldaltól függetlenné tenni azt, ami ma történik ebben az országban, és aminek a minden, eddig elképzelhető mértéken felüli rablás csak az egyik része. Sőt, el kellene kezdeni kibányászni ezt a köztudatból, különben az életben nem szabadulunk meg orbán csürhéjétől. Épp amiatt nő a pártot választani nem tudók száma, mert egyre jobban beleég a köztudatba, hogy "egyik kutya, másik eb".
@empatikus pszichopata: Igen, de ez így is van... csak ezeknek most van 2/3-uk és egy elmebeteg kis törpe mitugrászuk, aki most éppen jól megmutatja...
@biopiac: illuziok:-)

ismered azt a szabaly, hogy gyors, olcso es jo munka nem letezik? ha gyors, es olcso, akkor nem jo. ha gyors es jo, akkor nem olcso, a jo es olcso akkor nem gyors...
a politikus nem lehet egyszerre jo, felelos es olcso.
@biopiac: de tudod mit?

talald ki a tortenetet, azaz milyen felugyeleti szerv lenne, milyen fizetest adnal, milyen szintu felelosseg terheli a politikusokat a tetteikert...

azt amikor megvan az egesz koncepcio akkor gondold vegig, hogy te elvallalnad-e ezekkel a feltetelekkel:-D
Amúgy meg szép napot mindenkinek. :)

"Mézzel és dióval szórjuk a felhőket
És nevetünk, milyen buták a felnőttek
Ez a dal neked szól, na meg azoknak
Akik mindig a lényegnél lapoznak."

www.youtube.com/watch?v=-m2TzUBFJpw
@biohouse:

Nem egészen értem, miről beszélsz, az EU-ban már a legkülönfélébb ügyek miatt vettek elő, és ítéltek el politikusokat, nálunk sem a törvényekkel van baj, hanem a kézivezérelt és/vagy impotens hatóságokkal.

Ami viszont a politikai ígéretek esetleges "megszegésének" büntethetőségét illeti, ez egyrészt igen veszélyes, másrészt már bocs, de ostoba gondolat. (Medgyessy bár ne tartotta volna be az ígéreteit, ha meg Gyurcsány betartotta volna, becsődölünk stb)

Pont akkora baromság, mint az ú. n. "kötött mandátum". Át nem gondolt, naiv marhaság, ahogy Móricka elképzeli.
Íme az én jövőképem:

i.imgur.com/Gckgj.jpg

Hát nem csodálatos, nem nagyszerű?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Ha csak koncepció kell gyártok én:

Testület:

- 5 db köztiszteletben álló, pártokhoz nem köthető, közvetlenül választott tag - vagyis mi szavazunk a személyekről, és nem a parlament - mondjuk a mindenkori államtitkári fizetéssel.

Felelősség:

- pl ha a Continental Dohányipari Zrt. gépén íródik a trafiktörvény, akkor az aláíró benyújtó képviselőnek legyen kötelező elszámolni vele, hogy fordulhat ez elő. Vagy, ha egy megyei közgyűlés elnöke szóban utasítja egy pályázat kiíróját annak indoklás nélküli visszavonására, akkor is.

Retorzió:

- Ha bizonyosságot nyer a visszaélés, akkor azonnali visszahívás, és közügyektől eltiltás mittom 10 évre. A szavazati jog marad, de a vétkes ez alatt az időtartam alatt nem indulhat képviselőjelöltként semmilyen posztért. Nem lehet listás képviselő sem se ogy, se önkormányzati választáson, és nem végezhet semmilyen közfeladatot.
@Gábriel angyal: Most??? Miért nem a négymilliárdoknál szóltál?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Imrédy baba hvg.hu/_tudomany/20120627_imredy_bela_bukasa is bankár volt, a Nemzeti Bank vezető posztjáig jutoptt, de az nemvolt neki elég. Fajforradalmat akart, mindent vinni: [..]"A miniszterelnök személye pedig annak a tanmeséje, hogyan lesz valaki nemzetközi szinten elismert pénzügyi szakemberből önjelölt zsebdiktátor, akit aztán a saját őrült kreálmányai buktatnak meg."

Miért van dézsám?????
@biopiac: Ma du. héáomkor flashmob lesz a Milla, 4K és LMP szervezésében a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt sárga csekkel, amit kéretik lobogtatni... nol.hu/belfold/nem_leszunk_orban__matolcsy_es_simicska_rabszolgai__
@Fabius:
... + állami cégben többé semmilyen formában nem alkalmazható, külsősként sem.
Ha AKARNÁK, akkor szépen és korrekten le lehetne szabályozni ezeket a dolgokat, elejét lehetne venni a lopásoknak.
Persze akkor nem lenne olyan "vonzó" a pálya! :))
Ebédidő, grillprti-time, közérdek tehát ez is ;-DDDD: player.hu/gasztro-utazas/figyelem-eddig-rosszul-sutottunk-virslit/

Ne mondjátok, hogy nem szóltam!

Ez a csórókat nagyhangon basztató, nagyképű - mire, könyörgöm?????? - Tállai meg egy nagy adag elomló romlott gomolyatúróra emlékeztet dizájnjában.
@a szív fészkei:
Én inkább a BudWeiser-re szavazok! :)
Igaz ebben a melegben a nagyon laza fröccs, a hosszúlépés a legtutibb! :))
Tállai villanyszerelőzése mekkora égés bazmeg :-) :-)

Ezen kívül meg szeretettel várjuk gazdafórumra nem csak a mezőségben, hanem a megyében máshol is. De meglepődnék, ha lenne hozzá bátorsága.
www.origo.hu/nagyvilag/20120630-bakuban-udvarol-orban-a-gazban-gazdag-azerbajdzsannak.html

A gyorsnaszád baráti látogatásra Bakuba érkezett ahol a Ner mozdonya horgonyt vetett:)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt mondtad, nem? [..]"Matolcsy titkos könyve semmiben sem különbözik a legtöbb motivációs, vagy döntés-elősegítő kézikönyvtől, a szerzőinek egyetlen célja, hogy piszkosul megszedjék magukat, elhitessék a célközönségükkel, hogy az univerzális siker titka az ő könyvükben megtalálható. Mind a 160 oldal tele van vele. A motivációs kiadványok szerzői csak egy árnyalattal kifinomultabban húzzák le az olvasóikat mint a hogyan legyünk milliárdosok a cigiszünetben típusú, a gyors meggazdagodás rejtélyeit leleplező irományok elkövetői."

sorkoz.blog.hu/2012/06/30/a_konyv_amit_meg_senki_sem_olvasott
@vörös meteor: Mindig ezekhez menekül, a hónaljszagukban megnyugszik.

Bár ez a bakui diktátor nagyon nett kis ember lehet, ha a nyeles fésű farzsebben nála szériatartozék! ;-)))

Amit az M1-en a a nyomorult Gundel Takács rajongott össze Azerbajzsdánért, az már több volt, nitn gusztustalan a nagy beégetős Euróvíziós Fesztiválon..
Akinek van ehhez türelme a negyven fokban, játszódjék: nivo.blog.hu/2012/06/30/on_mely_fideszes_intezkedesekkel_ert_egyet

Ja Tállai maga a szaros bili. Ne bántsuk a gomolyák érzékenységét!
@Penivaldes: Mármint a diktátorokat? Nemsokat - gyak. eddig egyet sem - ismerek szeméylesen , de majd átadom alkalomadtán, ha épp megvesztegetnének valami kis ezzel-azzal. ;-)))

Ha megtudják, hogy én vagyok a főbankárod, csak körbe zsizsegnek végre, nem? Igaz, akkor téged is be kéne vennem a buliba. Jaj de nehéz élet ez! Remélem, mértéktartó vagy a habzsidőzsiben...
@Fabius: @Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem egészen értem ezt a bizottságot, a korrupció nem büntetendő eleve is?
@a szív fészkei: megvesztegették egy adag szárazkolbásszal..:)))
én nagyon mértéktartó vagyok. habzsidőzsi nálam nincs..
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): "a természeti csapásokról (fagy, jég, aszály, belvíz) még nem is beszéltem. Kinek van ideje ezekkel foglalkozni a mutyik mellett?"

Te kis tájékozatlan, abban is igen-igen jó mutyilehetőségek vannak!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Romantika, te érzéketlen!!! Vissza az amishokhoz, bár azok viselnek cipellőt. :-DD

Azért írtam a mindig pucér talppal futó dél-afrikai futónőről. Neki ez a metódus bejött. Az egész magyar lakosságnál már kicsit kétséges lenne a hatása...
@Penivaldes: Na, milyen jól lettél kinevezve! Ugyan az, hogy mértéktartó politikus=sima oximoron, de te majd megmutatod!!! :-DDD
@Secnir: Tényleg úgy néz ki, mint aki most jött a tehén segge mellől.:D
@Gábriel angyal: A politikusi álláshalmozás ellen már 94-ben a fidesz is ágált. A jobbik nem úttörő ezen a téren (sem).
Aztán ki tudja lehet hogy Azerbajdzsán lesz az ugródeszka a Fehér házba:))Gundelt nem tudom ekézni mert a távkapcsolómból az egyes gomb hiányzik:)De asszem Faragó Ricsi nagyobb fan.
@Peripetia: "A rendszerváltáskor azt hittük, hogy egy minimális tisztesség beszüremkedik a politikába. "

A racionalitást ne hagyd ki. Én azt gondoltam, hogy a kapitalizmus kikényszeríti a racionális gondolkodást és döntéseket, és az egyértelmű beszédet, pedig dehogy. A "létező szocializmus" kettős beszéde és skizofréniája megsokszorozódott...
Sógoréknál áll a bál: atv.hu/cikk/20120630_megrazo_tomegmeretekben_molesztaltak_gyerekeket_az_osztrak_katolikusok?source=hirkereso

Itt meg minden suli ezekhez kerül ugyebár. Majd erre is félretesznek a költségvetésben? [..]"A bécsi önkormányzathoz 2010 óta ezeregyszázan fordultak intézetekben elszenvedett hasonló, múltbeli sérelmekkel. Szinte kivétel nélkül valamennyi esetben megállapítható volt, hogy lelki vagy fizikai erőszakot szenvedtek el az egykori növendékek, és mintegy felük szexuális visszaélés áldozata is volt. Félezer panaszos számára ítéltek meg kártérítést, és közel négyszáz esetben pszichoterápiás kezelésért járó költségtérítést. Összesen 17 millió euróra rúg a kártérítés összege."
@empatikus pszichopata: "Épp amiatt nő a pártot választani nem tudók száma, mert egyre jobban beleég a köztudatba, hogy "egyik kutya, másik eb".
Abszolúte egyetértek!!!
Aki összemossa a pártokat, és en bloc, általánosságban támadja őket, az a fidesznek segít.
És igen, fel kell emelni a popót a székről, nem másoktól várni a megoldást, nem olyan időket élünk.
@vörös meteor:
Komolyan, elsőre Azerbandzsán ugrott be... Mármint feritél Gyurit elnézve! :))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Javítanálak, ha nem bánod: tehén segge ALÓL, de már kicsit meggyűrve... Amit csak a műbőrkalap él túl, valóban, fejzsírral tartósítva. :-DDD Abból meg vaneki,más sincs a fejében. Ha az , az és nem maga a bili.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hol, baszki? Mert ebben az országban nem, csak a határ túloldalán!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

De. A korrupció büntetendő. Öhmm, ki is tette fel a kérdéseket azokban az ügyekben Sánta Jánosnak és Mengyi Rolandnak amiket idéztem?

Úgy van, senki.

Na, erre lenne felhatalmazása egy ilyen testületnek, hogy ezeket a kérdéseket akár a kormánylobbi ellenében is feltegye.
@Penivaldes: Persze, arra majd szerződtetjük az Egeredet, 2 in 1 , hisz az neki jó is, nem? Azt mondod, könnyű vagy, mint a pehely. :-DDD
@a szív fészkei:

Gondolom sejted, hogy ez Magyarországon kívül kizárólag fekete-Afrikában fordulhatna még elő.

Még jó, hogy nem polipokkal dolgoztatja ki a költségvetést teliholdkor. (Bár belegondolva, lehet, hogy azzal jobban járnánk.)
@a szív fészkei:
Laza fröccs a titok! :))
Ilyen melegben a franc se megy evezni (idióta turista csak, hogy azután szarrá égjen a vízen), majd este 6-7 körül érdemes kimenni a vízre.
@vörös meteor: Hogy érted? Beijed Obama így a választások évében. és rohan Orvbánt meghívni, hogy emelje a renoméját egy ekkora géniusz oldalán mutatkozva?
@Penivaldes:
No no... Perverzebb egy bige vagy Te annál! Egér tudna mesélni! :)
Feritél barátom, feritél!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja én is a jó hűvös - télen ennek a gázszámláját nyögöm - lakásban ülök. Már nem lehet a tetőteraszon kibírni. Remélem, a paradicsomjaim azért igen...
@a szív fészkei: nem, nem vagyok könnyű mint a pehely:))) bár a szél múltkor is elfújt. pedig hol van már a fénykorom?!
:DDD
szegény Egér..egyedül?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Királylány! Hát Te is ilyen disznópofákat nézegetsz? Azután meg nem lesz aluka... :D
@biopiac: " Vannak civil szervezetek, mozgalmak. Hová tűnt démon Seres Mária? Hová tűnt a Milla?"

Ébresztő! Erről a médiát kérdezd, miért nem tudósítanak a megmozdulásokról. A január 2-i ötvenezres tüntetésről úgy számolt be a királyi tévé, hogy az Andrássy út üres oldalát mutatták, ezt már elfelejtetted? Gondolod, hogy kisebb rendezvényekről majd tudósítanak? Ugyan. Neked kell utánamenni az információnak, ha érdekel. Barátod a Gugli.

Nem véletlen, hogy az egészpályás letámadást éppen a médiatörvénnyel kezdték!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Paulról írtad, hogy mindig tutit jósolt. Csak kihalta magát szegény. Szerintem vele abszolút jobban járnánk, pláne, hogy szebb is volt. media.nu.nl/m/m1ayx4bjgq84.jpg
Korcsmában voltam,nép meg ott egy szál se. Csak a bátyám meg a korcsmárosné.Mint normális ember el kezdtem szidni a mocsok orbán-rendszert. S ami fájt: a bátyám is, meg a korcsmárosné is meg akartak verni félelmükben, mert az suttogtak, hogy csendben kell maradni. Félt a két hülye! Én nem, és nem is akarok félni, mert elég volt a kádár-rendszerben. És ti, magyarok akartok-e még félni?
@Fabius:

Értem. És ha marad Polt meg Lászlóné, akkor mire is mész a testületeddel?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szájerné, bocs. Meleg van, meg mindketten ugyanolyan randák.
@épészmérnök: Írtam hogy ma is lesz egy megmozdulás. Csak a du. három óra hőségben szombaton nem épp embercsalogató időponty.
@a szív fészkei:
Nálam is besötétítve, mindjárt egy kis délutáni szunyóka...
@Penivaldes: Azta: verbuválunk komplett nemzetközi brigádot téged dobálni, olyat, akit csak akarsz. Majd Csekk ideszervezi Elbáját, Willis már úgyis itt van. Írd meg, ki dobálgasson, én/ország fizetem. ;-))

Olcsóbb, mint egy stadion felhúzása.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Ha AKARNÁK, akkor szépen és korrekten le lehetne szabályozni ezeket a dolgokat, elejét lehetne venni a lopásoknak.
Persze akkor nem lenne olyan "vonzó" a pálya! :)) "
Illetve olyan taszító a tisztességeseknek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lászlóné lehetne a vádlott, nem tévedtél akkorát.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "ebben a melegben a nagyon laza fröccs, a hosszúlépés a legtutibb! :))"

A spanyolok ilyen időben a sörből is fröccsöt készítenek, felvizezik.
@a szív fészkei:
Valamikor (kiskoromban) magam is szőke voltam. Majd bebarnultam, fehér bőrrel, mára pedig a homlokom is kezd hátracsúszni! :)) Ezért 5 mm a frizurám... Már amikor nem vámpiroska cucc és gülüszemű sapka van rajtam! :DD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha már rajzfilmfigurák - miért nem a fiúegeret, Mickeyt adtad be? ez a Tállai nem olyan, mint Zénó, a gyurmaemberke? www.gyerekfilmek.hu/zeno-gyurmafilm.php
@a szív fészkei:
NE!!! Azt szerettem! :(((( Olyan izé vagy....
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na, akkor te igen jó ember vagy ugyebár, be vagy véve a Stefi őrsbe ChT-vel... Én meg mindig setét voltam o km-es koromtól, hát megyek is elbújdokolni... :-DDD

Ázsia, Afrika komplettul megy a levesbe velem együtt, nem beszélve a többiekről.
@a szív fészkei:

Hát lehet hogy Orbán látogatása öt százalékot hozna........... a republikánosoknak.
Kis lazitó zene a lehuzott redőny és a jéghideg szóda mellé:)

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D_Smc75NTSA
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én is szeretem, de képzeld gyurmásítva előadni ennek a véglénynek a marhaságait! Tállai expozéja vagy nyilatkozata így kiszerelve...
@vörös meteor: Figyi, Bush se engedte maga mellé!! A republikánusoknak is van gyomra. Gondolom én.
@a szív fészkei:

Tudom de ő már Obama megválasztása előtt is azt olvasta ki a kávézaccból hogy a republikánusok győznek majd,)
Tállai, Matolcsy, Lézer, szógyártó, selmeczi, gyros... ehhhhhhhhhh...
@a szív fészkei: "Írtam hogy ma is lesz egy megmozdulás. Csak a du. három óra hőségben szombaton nem épp embercsalogató időponty."

Köszi, vettem az adást. Tényleg nem egy jó időponty. Nekem pláne, már nem érnék oda. Mutatják-e majd a tévében?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kend hogyan bírja ezt a jó időt? Pennike szoknyája szélén üldögélve...
@a szív fészkei: "És a tinto verrano? Isszák felétek? "

Mindenféle tinto-t isznak. Én most fedeztem fel egy csodás rizlinget, hűtlen lettem a veresborokhoz. Miért kínozzam magam a csersavval?
@a szív fészkei:
"0.5 rész vörösbor 0.5 rész sprite vagy 7up jég citromkarika."
Ebben a melegben vörösbort? Csak nekem tűnik durvának??? :)
@vörös meteor: Na pedig mennyire távol tartotta magától ezt innen. Csak Svarcihoz lopta be a hátsó bejáraton Andy Vajna - a hála azóta is üldözi azt a drága embert, lásd teljhatalom filmberkekben - más nem vegyült vele.

Jó neki ...isztánokban. Meg holnap a kijevi döntőn is ott pöffeszkedik majd. Ki, ha ő nem???
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mi Granadában sokszor ittunk ilyen hőségben vörösbort, bele narancsjucie-t és jégkockát. Nekem ízlett, ahogy a sangríát is szeretem.
@épészmérnök: Nem hinném. Szólok uramnak, közel van oda, ha el bír oda támolyogni, kimegy; van sárgacsekkünk, basszus, több is mint kéne!! Én biztos, hogy nem megyek le, a legnagyobb hőségben kéne indulnom és buszok... Múltkor az egyik vicces kedvű sofőr fűtött is. Komolyan.
@a szív fészkei:

A papok már kétezer éve tudják hogy nincs pokol...
@a szív fészkei:
Bejön a meditárrán életstílus, de a sangria, meg ilyen ütős melegben a vörösbor az nem annyira. Laza kis fehérbor, szódával jól felnyomva. Na az most úgy kellemes. Közben olvasgatok, pont egy Rejtőt készülök levenni a polcról, majd szunyálni egyet.
Persze ha meggátoltok benne, akkor csak iszok és nyomkodom a billentyűzetet! :D
@a szív fészkei:

Csak nehogy rosszul irják ki a nevét mert Faragó Ricsi megőrül.)
@épészmérnök:
Küldtem én neked linkeket a vízibuliról?
@épészmérnök: Jók a chilei borok, már amit én ittam itthon véve.

Na megyek stefikét enni. Jéghideg koviubival. Csináljatok, seperc alatt megérik ilyen melegben, a kovászlé is hűt.
@a szív fészkei:
Kovászlé... Anyám!!! Hova kerültem... :((
@vörös meteor: GYurcsány prime ministre-nek??? :-DD az de poén volt v

A pöffeszkedése biztos vizsga- felvételianyag volt Tállai kinevezésekor. És bingó, ő hozta a legjobban!!
@a szív fészkei:
Nem érdemes a kérdésekkel bajlódni, és nem a meleg miatt. Egy hozzászólás jól megfogalmazza miért:

"azért válaszoltam meg tételesen, mert a szavazósdid egy alibi tevékenyéség, pont a lényeget fedi el (ahogy a konzultációs kérdőivek is), nevezetesen, hogy nem az egyes tételekkel való bűvészkedés lenne a kormány feladata, hanem egy koherens gazdaságpolitika kidolgozása, ami nem ad-hoc ötleteken, év közben bevezetett különadókon alapul. Eleve nem jók a számok amiket így megszülnek, az áttételes hatásokkal pedig egyáltalán nem számolnak."

'forgalomkorlatozas' is rendesen 'ccactus' nyakába önti a kakuszt :-)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A családhoz tartozik köbükunokai fokon egy azerbajdzsáni harmincadik századbeli rokon.

Van minálunk hajcihő, kitűnő hangulat,
Olyan, mint a vadnyugat zenebona, ricsaj.
Papa, mama, gyerekek csupa szív, szeretet
Egy se nyafog, kesereg tréfa csupán a baj.
Tréfa csupán a baj
Tréfa csupán a baj
Tréfa csupán a baj :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A testület alapvetően azért állna fel, hogy ne Polt és Szájerné döntsön ilyenkor. Megjegyzem ezek az ügyek most el sem jutnak se Poltig, se Szájernéig. Ugyanis ilyen ügyek ma nincsenek, mert ez "nem ügy", ezt ma lehet.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Koncepciót gyártunk nem valóságot. Eljátszunk a gondolattal, mi lenne, ha...
@vörös meteor:
Leszek Blöki... :))

@Fabius:
Miféle ügy? Nincs itt semmilyen ügy kérem! :(
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vidéki témáról van szó, ide miért nem jó a kovászlé??? :-DD Nem én szoktam amúgy inni. Most megfogadtam a te mélyreható életvezetési tanácsodat és fröccsözök. Lelki atyám vagy, vagy mifene...
@Fabius:
... ha a szél lengetné őket a zászlórúdon? Apránként már az is komolyan szimpatikusnak tűnik! :))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem, nem küldtél... fájdítsd csak a szívem!
A barátnőm mamája vállalatának nyaralótelep x csónakháza volt a Rómain, volt saját kis kunyhójuk. Nyáron állandóan ott lógtunk, kielboat-ban eveztünk, fel, Kisorosziig. És gyerekkoromban Kisbodakon nyaraltam-teleltem... a Duna a mindenem!
@a szív fészkei:
Ugye??!!! Pedig remek söröm is van a hűtőben, de ebben a melegben nem igazán kéne... Viszont egy kis fagyi még elfér most a fröccs mellett! :D
@épészmérnök: Na még nem ment sehová, csak felvetem neki, hogy mehet, ha akar mattolcsyzni. Mint magánembert is igen szereti, mert annyira édibédi valaki..

De amúgy tényleg hősleg viselkedik, tegnap is ott őrködött a Kunigundában - ahol van valami kis lábáztató dizájnmedence, legalább nem halnak rögtön szörnyet.
@Fabius:
Szívesen résztvennék egy ilyen törvény népszavazásos kezdeményezésében...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nekem nem, én nézegetni akarom az arcukat mikor rájönnek, hogy a hitt betonbunker tulajdonképpen egy bedönthető szarhalom.
@épészmérnök:
Dobj egy mail akkor privátba, ne kelljen a másik gépemet bekapcsolnom... Azután rögtön küldök linkeket!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na, az épp nincs a francba, itt fent! Van hideg gyümölcs.

De a lakásban van 21 fok, szóval én elvagyok most. Szomszéd valami ciribulit szervezett a kertbe, most menekülnek a hülyék ágról ágra, annyira tűz a nap, pedig ez egy északi lejtésű telek és sok az ősfa.(amit a baromarcú amúgy mind kivágatna, ha nem fekszünk elébe).
@a szív fészkei: "Jók a chilei borok, már amit én ittam itthon véve."

Én rossz bort itt még nem ittam. Óriási a verseny, egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy rossz, vagy akár gyengus bort piacra adjanak. Azt mondják, hogy igazi jó bort alig lehet kapni, mert az megy mind exportra.
@Fabius:
Hidd el, látszik az lentről is... :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Megihletett a zászlós sztori:)

Hui-neng, a Hatodik Pátriárka két szerzetesre lett figyelmes, akik egy zászlórúd tövében éppen hevesen vitatkoztak.
– A zászló mozog – szögezte le egyikük ellentmondást nem tűrő hangon.
– Dehogy. A szél mozgatja. Tehát a levegő mozog – ellenkezett a másik.
– Butaság. A zászló mozog.
– A gyengeelméjű is érezheti: a levegő mozog.
– Nem a zászló mozog – szólt közbe a pátriárka. – De nem is a levegő. A ti elmétek mozog.
Ennyiben maradtak
@épészmérnök:
Nálunk meg a boltban találj jó magyar bort... Még a drága sem garancia, mert a "nagynevű termelő" vagy pancsolja, vagy átcímkézi az olasz lőrét. Persze ezek csak rágalmak... :DD
@vörös meteor:
De ezeknek nálunk csak a kezük mozog...
Agyilag azon a szinten sincsenek, mint egy zászlórúd. Annak legalább "tartása" van! :)
@épészmérnök: Rómain kielboatoztál? Én is. De kormányoni szrettem, a fizikia meló annyira nem az én világom, ha nemmuszáj. ;-DD A boldog hatvanasok végén, hetvenesek elején a külkereseknél a Zápor utcában. Ahol Oblathék is nyaraltak.

Postás üdülő vendéglője megvan? Jó kaja volt. Meg volt arra valami palacsintás is.
@épészmérnök: Na, ha erre jársz, megkaphatod pár napra a víkendházunkat a Pócsmegyeri szigeten. Végre valaki szereti a Dunát! ;-DD

Én inkább tavi fan vagyok.

Ja uram nem megy hőségriadóban lengetőzni sárgacsekkel - kérdezte, ezt tényleg ezek szervezték-e vagy a Mattolcsyék akciója elterelésre, mert annak hangzik...
@vörös meteor: Itt ilyesmi rezümét kinél tudnál levonni a kormányban??? Elméje mozog??? Sci fi. A durvábbjából. Elképzelhetetlen.
Stefike finom. Leszögezem és ki kötöm a sarokpontokat, mint Turi-Kovács.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: De drágám, legalább nem fagyállóval kezelik, mint anno a sógorék, onnan tőled egy bakugrásra !
egybe a kikötöm - bocs. @tinca: Persze, kétségem sincs, hogy terelnek, mint Zuckerberg magyar pulija. Illetve az csak tanulja a dolgot.

Mattolcsy meg önmegvalósít, mivel a cechet más fizeti, jól elszórakoznak.
@a szív fészkei:
Azt ugye tudod, hogy akkor olyan rendet vágtak és olyan szigorú szabályozást vezettek be, hogy ma Európa egyik legjobb és legszigorúbb bortörvénye az övüké, a boraik pedig tényleg finomak... :)
Pl. a Fertő Nemzeti Parkban lévő egyik osztrák borászat éves termése 4 évre előre el van adva, Japánba, arany áron... Biogazdálkodás, természetvédelmi terület,.... Tényleg rendet raktak, csak akarat kérdése, ahogy Villányban is megcsinálták (bár szinte mind német tulajdonban van ott, úgy tudom... :(()
@a szív fészkei:
Ilyen hireknel szoktam en mondogatni, hogy a penz parti kepviselok most osszetehetnek a kezuket, hogy anno szocializmus volt nalunk. Erdekes modon volt szoci orszagokbol nem igen erkezik hir ilyen tomeges (elszort esetek nyilvan, mint nalunk is) esetekrol.
A Semlyen Zsolt altal kiharcolt karpotlas, vagy a karpotlas karpotlasa, szinte egy az egyben mehetne ezen ugyek rendezesere.
Viktorek egy ilyen botrany utan ugy rugnak oket le magukrol, mintha soha nem is bo'toltak volna. A 1/2-1%-os partocska meg menne oda, ahova valo....
Amúgy mennyibe fáj ez az arcoskodó reklámgigakampány a konzultációról meg egyebeikről, ez a "Mi történetünk?" Ebből is Simicskának van haszna, gondolom. Agyömlenyt kapok, hogy minden ezzel van teli, a sok báván vigyorgóval.
@simple observer 1.0: Pedig biztos, hogy a metódus ugyanaz lehetett a békepapokkal. Írt nekem valaki abúzálásról, amit megélt gyerekkorában.
@a szív fészkei:
Néhány szaros milliárdból megúsztuk. Csak a Viktor legyen boldog, más nem számít!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Persze, de ehhez ott, a kapitalizmus kellős közepén is kellett egy ilyen tragédia. Mert bepróbálkoztak a haszonért akár gyilkolva is. :-(((
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Villányban is megcsinálták (bár szinte mind német tulajdonban van ott, úgy tudom... :(()"

Úgy csinálunk, mintha a magyar borászatot nem olasz, meg vallon telepesek alapozták volna meg. Bodrogolaszi, Olaszliszka - megvan?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: De sajna még csak nem is boldog és pláne nem kiegyensúlyozott. Egyre kevésbé, és ez egyre többe van!
@épészmérnök: Te milyen vagy! Szíriuszban az a szőlőzés már ment,Jézus párthus herceg is azt a bort itta, ha ivott. Olaszok tőlünk tanulták el, csak hagytuk őket kibontakozni, ne legyenek már olyan kis nyamvadtak ugye.
@épészmérnök:
Stimm... A poncihter Sopronban? :)

@a szív fészkei:
Ahogy kinéz, a dagadt fejhúsa és a hájas tokája mellett, egyre inkább érik megint Graz!
Nü, hun van Rodeom? DSK-nak vége magánéletileg is. www.borsonline.hu/20120630_besokallt_kirugta_neje_a_szexmanias_politikust

Addig jár a köcsög a kútra - tipikus fairy tale, csak nem happy enddel.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: ja kiskoromban nekem is szőke hajam volt, aztán bebarnultam, aztán kivilágosodott a hajam, és most világos barna.:)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az isten áldjon meg, de mit csinálnak vele Grazban?? Egyre szarabbul adják vissza. Ha csak rontani bírnak rajta - és ezt mi szívjuk meg - akkor ne nyúljanak hozzá, bízzák a természetre!
@Penivaldes: Stefi-kompatibilis vagy, rajtad a jóváhagyó pöcsét. :-DD
@a szív fészkei: "Jézus párthus herceg is azt a bort itta"

émmá' csak iljen kis töpörödött hazátlan vagyok, ide lőjetek... :-(
@épészmérnök:

Napi négy óra meditáció....+ 10-12 év Zen praxis:))
@Penivaldes:
Az se?? Se egeres bugyi, se szoknya? Mi van csibe, nudizol???
30 milliárd forintnyi bukta a váláson - nagyon drága dugványozások voltak ezek! Egy számvitel főzseni ennyit nem bír kiszámolni??? Jobb, hogy lemondott az IMf éléről.
@Penivaldes: "kiskoromban nekem is szőke hajam volt, aztán bebarnultam, aztán kivilágosodott a hajam, és most világos barna.:)"

Wella? ;-)
@a szív fészkei: "bízzák a természetre! "

Igen, igen! Így beszél egy igazi ökologista!!! :-))))
@épészmérnök: L`Oréal. Mert megérdemli. Az őt dobálgató pasikat is, csak írjon már nevet, kit vegyünk meg erre.
@épészmérnök: Szoktunk, nem? :-DDD

Na ugyi. Természetanyánk nem undorodik, teszi a dolgát. Csak egy a baj: soká tart...
@épészmérnök:
Ugye? Jól néztünk ki... Majd lesznek profi képek a fotósainktól, de egyenlőre csak az a pár galéria van. Az infósban vannak azért jók.
A túráról még szintén nem kaptam, állítólag a megfürdetésemet a Lajtában is talán sikerült lefotózni... :)
Szegény,ez se mehet még nyugdíjba a Mattolcsy miatt? Pedig ráférne már, tökre kicsinálja magát.

static.borsonline.hu/image/article/main/.550x1100/59719.jpg?lavid=85403
@vörös meteor: De agyat Mattolcsyékban ők sem találnának. Vizualizálni se tudnának beléjük.
@épészmérnök:
Wella? Felénk csak szimplán villának írják! :DD
Pennike nagy villával falja az életet!
@a szív fészkei:

Jelentem a brigád csónakház bérlői közösségéhez tartoztam anno gyermekként egzisztálva.Nem messze a párt üdülőtől "irigykedve pillantottunk be a keritésen keresztűl a gyönyörűre nyirt és locsolt pázsitra ott még nyugágy is dukált az állam apparátus müködtetőinek és ólcsó árak:).Postás üdülő mellett volt egy önkiszolgáló étterem pórnép számára is elérhető árakkal.Dunaparti "korzón lévő borozók már veszélyesek voltak főleg estefelé addigra már az osztályharcban elfáradt dolgozó nép kiütötte magát.
@a szív fészkei:
Nem... :)) Van egy zúgó, ahol az alacsony vízállás miatt nem lehetett átmenni, csak hajónként egy emberrel, mert túl köves az alja, sérülnének a hajók. A túravezetővel mi beálltunk a zúgóba combközépig, a vízbe, a hajókból kiszálltak, csak egy ember maradt benn mindig, lekormányozni a zúgón. Én voltam a Lajta közepén, benn.
Amikor az utolsó előtti hajóból kiszálltak, az utolsó emberke ellökte a kenu seggét a parttól... Az meg keresztbe kezdett lejönni... Elsodort a zúgóban, ott lógtam a kenu végébe kapaszkodva, nyakig a vízben, kortyolva egyet, teljes felszerelésben, málhaöv, kulacs,... :DD
Utána meg át sem öltöztem már, akkor is jó idő volt. :))
@vörös meteor: Ja, igen, önkielégítőbe jártunk a Postás üdülő mellé, igazad van.

Nem tudom, melyik volt a pártüdülő - azért nem voltam ott annyira sokat, csak ha az akkori barátnőmék vittek magukkal a külkeres üdülőbe a Zápor vagy milyen utcaiba. A pártüdülő a Nánási úton volt, nem? Oda nem jutottam. De hogy full luxusuk lehetett, azt gondolom; a külkeres se volt akármi már, bár ott önellátásra voltunk berendezkedve. Életemben akkor láttam először teflonsütőt... :-DD

Olcsó volt azért akkoriban ott minden.
@a szív fészkei:
Bolond vagy! :)) Dinnye!
Csak szeretem a mozgalmasabb túrákat. Sokkal vadabb is volt, ha megnézed a túraoldalt, van ott egy kép, ahol szalmakalapban ülök kinn egy ág végén, a víz felett (2009)! :DD
Most a túra előtt vasárnap jártuk be hárman az útvonalat - akkor majdnem beborultunk, de a műanyag kajak az jobban bírja! :))
Akkor a harmadik srác, aki velünk jött, úgy kikészült, hogy azt mondta este, amikor hazaért, annyi ereje volt, hogy lezuhanyozott és beájult, másnap délig aludt... A túrára el se jött ezek után a dög! :DD
Pedig nem ennyire strapás. Max. többet kell inni...
@Penivaldes:
Ööööö... a filmes jogok után már érdeklődik is Bollywood! :)
Állítólag Bruce Willis személyesít majd meg.... ;)
@Penivaldes:
Azt sem tudod, hogy mi az csibefül... :))
Vagy már...?? ;D
@a szív fészkei:

A vöröshadsereg!! útján lévő evezős sörözőtől nem messze volt egy presszó a sarkon olyan fagyit mértek ott hogy négy gombócót két órán kersztül nyaltam "tiszta jég volt kis málna aromával"de ötven fillér /gombóc anno.Jó emlékeim vannak arról az időszakról gyermekként több "jó és segitőkész ember volt akkoriban az ember környezetében mint most igy visszaemlékezve más volt valahogy az érzelmi klima komoly társasági élet folyt ott akkoriban, pedig akkor sem volt fenékig tejfel az élet,)
@vörös meteor: A barátnőm anyja egy könyvkiadónál dolgozott. A nyomdászszakszervezet üdülőjét használták. Ezek a régi, háború előtti szakszervezetek tényleg autonómok voltak, és tényleg védték a tagjaik érdekeit. Rengeteg turistaházat, és ilyen egyszerű kis üdülőtelepet építettek a tagdíjakból, és saját munkával. Ezeket aztán államosították, majd a rendszerváltás után privatizálták. Randa egy történet...
@vörös meteor: Igen, valami sarkon lévő műintézményre emlékszem, ahová kijártunk fagyit oder palacsintát - az nagyon finom volt - enni. Se névmemóriám, se tájékozódási képességem nincs - szőkenő barnában elővezetve! - meg kurva régen volt, na.
@épészmérnök: Igen, ez igaz. Micsoda üdülőket lehetett megvenni a Svábhegyen is fillérekért gyakorlatilag! Pláne kedvezményes hitellel, aminek alapja a megveendő üdülő volt ugyebár. Aztán lakópark, ihaj-csuhaj!
A tavol-keleti filmeszetet turhetoen ismerve, nem lennek meglepve, ha valamikor a '70-es evek tajan valoban keszult volna film ilyen titkos technikat bemutatva ;). De hamar, ezt egy noi onvedelmi fogaskent tudom leginkabb elkepzelni, azt hiszem igy is mindenki megerti mikeppen. Szigoruan egy ven szipirka, amugy termeszetesen titkos nagymester, altal tovabborokitve a technikat fiatal vedencenek.

Kivancsi vagyok a gif mely Jackie chan filmbol valo...
A reszeges karate mester lenne igazan stilszeru, de ha nem tedek, akkor ilyen ruhaviseletet (parosban) nem lattam...
Amugy van is egy ilyen jelenet az emlitett remekmuben 9. perc tajekan....

Tallai meg mindig is ilyen goreny volt. Csak annyi valtozott, hogy azota hizosertes nagysagura hizott. De abbol, hogy o az egyik utolso fideszes mohikan Borsodban, arra tippelek, hogy o is sokat tud az elmult 1.5 evtizede allatti mutyikrol. Es igy, akarcsak Meggyes Tamas, o is erinthetetlen...
@Penivaldes: Csak tetszeni akar és országimázsol. Ha elkap a hipp-hippezés közben az világlapok címoldalára kerül - repüla, repül a pénzügyminiszternő képaláírással - , ott meg mutatnia kell! Az országunkért szépül!
@a szív fészkei:
Tök jó nekem! :))
Hasonlítunk? Hát a kopaszodásban biztos... :)
Nem vagyok finnyás a csajok hajszínét illetőleg!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja tényleg!!

Brucie az olyan barna - akik Steficsek szerint nem jó emberek ugye - őzikeszeműeket hajtja. Megegyeztek szerintem :-DDD.
@a szív fészkei:

Igy visszaemlékezve olyan volt a presszó mint egy Fellini filmben járt volna az ember kicsi ablakok voltak és olyan ötven körüli már leharcolt pincérnők dolgoztak ott iszonyatos szinű rúzzsal arra emlékszem.( már akkor isch stiröltem a nőket:))Na jó ejtem a témát:)
@Penivaldes: Rögtön a bibe, bibeszár után jön.

Neked milyen filmed lesz? Mi ez a mozizhatnék? Pénzbe kerül majd nekünk?
@a szív fészkei: nem, mert bibéről, bibeszárról nem olvastam.
nekem olyan filmem lesz, amiben én a hős antihős leszek a főszereplő.
@Penivaldes: Akkor nem a Bruce Willis fog dobálni, na und... Van még sztár rajta kívül is. Nekem amúgy hajjal tetszett még a Simlis és a szendéből. Ezek a ütöm-vágom-herélem filmjei hidegen hagynak.
@a szív fészkei: tegnap?? most fedeztétek fel, hogy ChT levágatta a haját..?
@Penivaldes: Húha, újhullámos franciás elvont lesz? Akkor nem a tömegekhez szól majd.
@Penivaldes: Most nem az én bibliám az ő képeskönyve, nem nézem naponta, mi van vele. Ha levágatta, levágatta, nekem aztán szecsko jedno. Biztos létezik az az összeg, amiért...
@a szív fészkei: egyébként tőlem is akár piros haja is lehet. ChT...elnéző mosoly:)
@Fabius: Jé! nálunk itt a sötét Ázsiában ez pontosan így működik. (És működik...) Választási Bizottságnak hívják. Független testület (már amennyire ez lehetséges, mert emberekből áll ez is). és rendesen félnek is tőle.
@simple observer 1.0:

Készült ilyen film, a mozdulatot legalábbis a 10 legjobban eljátszott halál című videóban találtam. Annyi biztos, hogy a fiatalember nem Dzsekitcsen.

Tállaival kapcsolatban igazad lehet. Bár Meggyes legalább nem államtitkár mikor melyik minisztériumban Orbán tündöklései alatt.
@épészmérnök: Holnap (2012/07/01, 14 órától) Seres Mária, Nagy Navarró Balázs, Árok Kornél, Dopeman, és Hegedűs Lajos a MEOSZ elnöke fog felszólalni egy demonstráción a fogyatékkal élők és a mozgássérültek jogaiért a Hősök terén. Utána még vagy öt napig kint lesznek különböző emberek és szervezetek, a fogyatékosok jogaiért tüntetve. Ha tudtok menjetek ki ti is. Vasárnap én kimegyek.
@BKKLaci:

A mi választási bizottságunk nem erre van kitalálva, a tagokat sem nevezném függetlennek:

www.valasztas.hu/hu/ovb/16/16_0.html

Pedig negyedévente 6,2 millióért akár értelme is lehetne a testületnek:

www.valasztas.hu/hu/ovb/16/16_0.html
@épészmérnök:

Minket asszem 1994-ben raktak ki a csónakházból.azt megfigyeltem gyermekfejjel itt 1969-ről beszélek hogy az emberek segitőkészebbek szolidárisabbak voltak egymással és a baráti kapcsolatok is szorosabbak voltak a háború utáni évek azért összekovácsolták az emberi közösségeket a politikai rezűmét leszámitva élhetőbb világ volt egy felnövő új generáció számára.Hiába van most demokrácia ha az emberel le se szarják egymást.Emlékszem egyszer a Keleti pályaudvar aluljárójában láttam anno egy kolduló idős nőt és sirva fakadtam a látványtól meginditott hogy egy ilyen idős nő koldulni kényszerül abban a "világban"
Egy mai gyerek számára olyan természetes hogy koldul valaki az utcán vagy a szemetesből eszik mint ahogy a nap süt.
@a szív fészkei:

Már megint manipulálsz. Teljes mértékben kiforgattad a szavaimat eredeti jelentésükből. Én nem azt mondtam, hogy minden szőke hajú ember jó. Azt sem állítottam, hogy minden sötét hajú ember rossz. Én azt mondtam, hogy összevetve a többi hajszínnel, a szőkék feltűnően sok jó embert adtak a világnak, Agustus császártól Bastian Schweinsteigerig.
@Arbroad:

Ómájfaszom, ha Gábriel ezt meglátja képes és halálra napozza magát :-D :-D
@Fabius: Hát nem... Itt 3 éve egy doboz paradicsomkonzerv miatt (hatalmas trükk volt...), három nap alatt távozott az aktuális miniszterelnök. Az alapszabály egyszerű. Ha egy politikus lop, csal, hazudik, kedvezményez (rokonnak, ismerősnek) és persze lebukik, amiről az elenzéke tuti, hogy gondoskodik, azonnal elzavarják és 5 évig nem vehet részt semmilyen politikai dologban. Ha párt szinten bizonyosodik be ugyanez, akkor a párt azonnal feloszlatásra kerül és minden tagja, aki bármilyen tisztséget viselt benne (akár csak egy falusi szervezetben is) 5 évig nem vehet részt semmilyen politikai mozgalomban. Ez persze csak a jogi alap. Természetesen minden politikus itt is igyekszik kibújni, trükközni, mert ez az állatfajta mindenhol egyforma. Ha végképp nem megy a dolog, jön a sereg, 6-10 hónapra átveszi a dolgot, aztán visszaadja az egészet a civil szférának. jönnek ismét a politikusok... :-)
Jól beszélsz, Fabius, mint mindig. Töröljük el a moratóriumot, hadd vásárolják fel csak a külföldiek az utolsó igazi értéket, ami még magyar kézen maradt. Sőt, vegyük el a magyar gazdáktól is a termőföldet - nemcsak azoktól, akik most nyertek a pályázatokon, hanem MINDENKITŐL -, és adjuk oda az összes földet a német, francia konglomerátumoknak, hadd vessék tele az egész országot génmódosított búzával meg sötétben világító kukoricával. Az lenne csak a liberálbosevik mennyország, igaz, Fabius?

Kár, hogy a magyar nép kétharmados többséggel nemet mondott az ország és a földek a külföldieknek történő kiárusítására 2010-ben. Lehet kapálózni a nép akarata ellen, kedves ballibek, de nem igazán elegáns. Az egyik kedvenc szavatokkal szólva: nem "demokratikus".
@troll ellenpólus:

Levetted a Stefi ruhát? Ideje volt. De összeránthatnád magad, mert ebben a melegben ásító és uncsi ez a faszkodás.

Úgyhogy szedd össze magad, tudsz te ettől jobbat is.
@Fabius: Tiltakozom! Stefit én hamisítom, nem troll ellenpólus!
@Stеfánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Na hazudj trollellenpólus, a mesteri hamisító én vok, te csak szánalmas másolat!
A témához. Kiváncsi vagyok meddig lesz még a Fidesz a vidék pártja. A Fideszé lesz a vidék, földtulajdonilag, azt már sejtjük.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): "Holnap (2012/07/01, 14 órától) Seres Mária, Nagy Navarró Balázs, Árok Kornél, Dopeman, és Hegedűs Lajos a MEOSZ elnöke fog felszólalni egy demonstráción " - wmiki tuti megy csápolni kedvencének, Dopemannak. :-))
@Fabius:

Fabius, szedd össze magad, légy végre férfi, és egy határozott mozdulattal töröld az álStefiket az oldalról!

Meggyőződésem, hogy eltérő okokból ugyan, de mindketten érdekeltek vagyunk abban, hogy az álStefik végleg eltűnjenek a blogodról!
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):
"Íme az én jövőképem:
i.imgur.com/Gckgj.jpg
Hát nem csodálatos, nem nagyszerű? "
- Ahogy a dolgok haladnak, tényleg ez a jövőkép, a búzatáblában szülni és mezítláb grasszálni.
Nehogy még az első éjszaka joga is a fideszes földesúré legyen.
@Fabius: Fabius! Ne dőlj be, a felépített hírnevemet és imidzsemet romboló hamisítóknak!
nézegetem a rémhírtévét és csatolt részeit (mtv, jobbos újságok stb), de a közgépről nem beszélnek semmit, érdekes... a magyar nemzet nevű okádékpapír egyszer írt róla, mint: a közgép építi a valamilyen vasútvonalat...
a balos média szétcincálta gyurcsány őszödi beszédét...
@a szív fészkei:
Szeretném jelezni, hogy aki ezen csodálkozik, az finoman fogalmazva is minimum naívnak minősíthető. Ilyen álságos, becstelen, szarházi gittegylet, nem sok létezik még a glóbuszon. Nem ártana történelemkönyveket is forgatni a bigott hívőknek, azokban rálelnének azokra a tényekre, amelyeket folyamatosan igyekszik tagadni a mosladék egyház. A Dan Brown írásai utáni botrány, csak vihar a biliben ahhoz képest, amekkora fingtornádó keletkezne az összes szennyességük napvilágra kerülése után. Időszerű lenne Castel Gandolfo határában felépíteni, egy feszülettel ellátott, nagy teljesítményű ökomenikus kazánt, amely generikus medicinaként (pár hasonló Zrt. Esetében is), végső megoldást nyújtana a kórságra. Hogy ne menjen pocsékba a megtermelt hőenergia, az intézményt be lehetne kötni Róma távfűtő hálózatába, végre egyszer hasznot is hajtanának a püspök urak. Mielőtt le lennék sajnálva, szeretném leszögezni; nem a hittel van bajom. Magam is hiszek Charlize Theron-ban és a Stella Artois-ban, szóval, érintett volnék a témában. Amúgy egyetlen hiteles embert tudok ezen a vonalon, őt Iványi Gábornak hívják. Seggbe is rúgta viktor, mert torgyán óta tudjuk, hogy a hála az nem politikai kategória. Persze biztosan van több Iványi, de annyira azért nem érdekel az egyházasdi, hogy avval keljek-feküdjek.
Ritkán olvasok vörös-zsidó blogokat.

Nem azért, mert a mondanivalójukra nem lennék kíváncsi. Hanem, mert ezek egy kultúrember számára undorítóan közönséges, izgága mocskolódással, nyáladzó hazugságokkal vannak tele. A piaci légy szemtelenségével szajkózzák véleményük megfellebbezhetetlenségét. Ahogy egy jó vörös-zsidó „véleményterroristához” illik….

Nem véletlenül hangsúlyozom, hogy a vörös-zsidókról, és magyar társaikról, a hazaáruló internacionalista söpredékről, beszélek.
A magyar zsidósággal ugyanis semmi baj. Már Vereckénél is velünk jöttek a zsidó kereskedők, majd a későbbi évszázadok során is együtt éltünk jóban-rosszban, együtt harcoltunk a szabadságharcainkban, például 1848-49.-ben, és 1956.-ban is. Izraelita vallású, igaz magyar emberek. Senki nem bánthatja őket!
A Mária Terézia által betelepített galíciai kazár-zsidó horda veri itt a nyálát már 1919 óta. Legalább annyi kárt okozva a magyar zsidóságnak is, mint az egész társadalomnak.. A kohnbéla-félékről, a véreskezű hóhérokról, és mai vörös-zsidó ivadékaikról, a tolvajokról, az ország szétrablóiról beszélek.

Erre a varánusz-féle mocsadékra se jöttem volna be, de egy keresőben Tállai András neve véletlenül ide vezetett.

Nahhhh. Ennek a varanusz nickű lófurulyának a nyáladzó fröcsögése tipikus példája a fentebb említett csatornatöltelékek „megnyilatkozásainak

Tállai András nagy megbecsülésnek örvend Mezőkövesden. A matyók nem arról híresek, hogy befogadóak lennének. Nehezen fogadják be a máshonnét idekerülő „gyüttmentek”-et. Tállai azonban elérte, hogy 1998.-ban a körzet parlamenti képviselőjévé válasszák. Akkor, listán bekerült egy MSZP-s is innen a pártlistán, de az olyan „maradandót alkotott” a parlamentben, hogy most hirtelen eszembe se jut a neve… Tállai azonban az óta is, minden alkalomban már az első fordulóban olyan fölénnyel nyert, hogy második fordulóra itt sose volt szükség …. 2002.-ben a mezőkövesdi polgármesteri székért is indult, és nyert az előző polgármesterrel, egy részeges vörös-zsidóval szemben. Polgármesterként nyert 2006-ban, és 2010.-ben is. Államtitkári kinevezésekor összeférhetetlenség miatt lemondott polgármesteri székéről.

Tállai ezalatt a pár év alatt olyan sokat tett Mezőkövesdért, hogy a város arculatát teljesen megváltoztatta. A szürke „szocialista” mezővárosból egy nagyon szép, lakható, jelentős idegenforgalomra is sikeresen pályázó polgárváros lett. Fejlődése jelenleg is töretlen.

De, lám, felbukkan a szennycsatornából egy „bátor”, 126. senki, koszos vörös-zsidó, és elkezd Tállai ellen nyáladzani. Hozza magával a fél analfabéta, szellemi toprongy „hozzászólóit” is… Elvannak így, a beltenyészetükben együtt, egymást biztatva…Mások számára viszont hörgésüknek annyi súlya sincs, mint a lepkefing.

Megjegyzem, ritkán látni ennyire félelmetesen buta, elképesztően idióta, tahó szövegelést még más vörös-zsidó szájtokon is…!

Nos, elvtárskáim!
Van egy javaslatom. Menjetek el Mezőkövesdre. Ott olvassátok fel amit Tállairól ezen a szájton ajvékoltatok.

Visszaútra már ne tankoljatok, ne vegyetek jegyet. Kárbaveszene….

Varanusz! Néked meg a fajtádnak azt javaslom, az idén már mosakodjatok meg végre, mert bűzlik tőletek fél Európa!
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

Én inkább abban vagyok érdekelt, hogy megtanuld használni a kérlek és légyszíves szavakat. Csak szólj, ha sikerült és máris.
@troll ellenpólus: a magyar nép az egyszeri nagyarányú adócsökkentésre adta az egyharmadot (8 millió választóból 2, 7 millió)..
ebből megvalósult a társadalom felső tizedének gazdagítása azon áron, hogy a többiek szegényednek...
ezenkívűl a tömegek azért szavaztak a fideszre, hogy elvegyék a szociális juttatásaikat és abból focistadionokat és náci szobrokat emeljenek
@Laszlo Zempleni: a tállai maga a magyar nép, gyönyörű sertés feje van, télleg a kis mangalica kifejezi a redvás magyar néplelket, gyönyörű embör, fokhagymás leheletű tahó paraszt
@Fabius:

Ez a perverziód? Szereted a lányokat megalázni? Élvezed, ha rákényszerítheted az akaratodat egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőre? Szereted, ha könyörögnek neked?

Velem ezt nem csinálhatod. Engem kemény fából faragtak.
@Laszlo Zempleni:

Mondd csak, kedves fotálnáci barom, milyen érzés mikor Tállai ánuszgyűrűje elszorítja a halántékodon a verőeret, miközben belefúrod magad a seggébe?

Az akut agyi oxigénhiányt látjuk, azt nem kell magyarázni.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Téged mindig ki kell karikírozni az abszurdumig. Mert amire te ki akarsz lukadni a szőkéidet hájpolva, az minden, csak nem kóserság-babaság.

De pl. Bastian Schweinsteiger mitől annyira jó, mint ember? Adakozik orrba-szájba? A feje, mint a hentesbárd, brrr.

De valóban nagyon jó ember volt szőkén, szelíden Radnóti, a felesége, a most 101 éves Gyarmati Fanni - lásd: "Fanni várna szőkén" - és így tovább.

Az emberség, mondhatni A humánum és a hajszín összefüggését így tálalni rád vall, mert szerintem baromság. Minden hajszínű, de még a kopasz is lehet ilyen vagy amolyan. Orvbán barnán tetű, - de szőkén is az lenne, akárcsak Tarlós - holott magam is barnahajú vagyok, tehát rontja a renomémat sajna. Nem érte hevülsz a legjobban meg a barna Anikójáért?

TE vagy ilyen nordmegszállott, csak a szőkeséget se lehet kisajátítani fajvédelemre. Ha meg álStefi vagy, akkor is tartom ezeket.
@Laszlo Zempleni: Milyen nagy buborékok szállnak fel Orbán seggéből!
@Fabius: Ez óóóóóóóóóóóriásiiiii! Nem volt szívem csücske Terry Black, de hatalmas találat volt!!!
@troll ellenpólus: A külföldiek termőföld vásárlási moratóriumát a szocik hosszabbították meg. Egyébként előbb utóbb a moratóriumnak vége kell, hogy legyen.
A "vegyük el a magyar gazdáktól a földet" című akciót épp most valósítja meg a Fidesz a szemed láttára. Figyelmesen olvasgasd a szakmai fórumokat, vagy ha nincs időd, akkor Fabius idevágó írásait.
@Fabius: "Én inkább abban vagyok érdekelt, hogy megtanuld használni a kérlek és légyszíves szavakat. Csak szólj, ha sikerült és máris. " - Szóval egy kis nyalizással ez elintézhető?
@Stefánia kisasszony (rommá baszott SS ribanc): Normális embereknek van. Figyelembe véve az agyadba jutó oxigénmennyiséget, neked lehet, hogy nincs.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

Igen, ilyen perverz vagyok: kivárom amíg megkérnek valamire.
@troll ellenpólus: e kéne vetmi se világosban, se sötétben nem világító Tállaival. Az biztos nem génmódosult - a gének sírva vinnyognak benne, hogy ilyenre sikeredtek - természetes mocska a zédes magyari anyafődnek.

Jaj üdítő ilyet olvasni a hőségben,hogy kiárulják a talajt alólunk - hiányzott a trikolór pántlika lobogása már!! Fájón hiányolom a felsorolt konglomerátumokból a tudjukkiket, de látom vigyázó szemed Fabiusra vetetted és nem zsidózol.
@Laszlo Zempleni:
Megyek mosakodni.
Olyan a nyálad, mint a cianoakrilát. Pillanatok alatt ragasztja össze az idefosott tehénszarodat, a megamagyar megszáradt kecskeszarral. Ezt mivel fogom lemosni?
Ötlet?
Tállai amúgy szimpatikus pofa, már ha ránézel, akkor is lejön. Olyan, rendőrségi kristálypalotát oldalba hugyozó, volt TSZ elnök kinézete van, aki Pálffy tanácsára teszteli a tablettás kadarkát. Gratulálok!
@Stefánia kisasszony (rommá baszott SS ribanc):

Télleg? És az arteria temporalis az vajon micsoda?
@Laszlo Zempleni:

Aki Tállai faszát szopkodja, nem lehet sikeres ember. :DDD
@shinichi: "Az artériának (ütőér, verőér) a szívtől elvezető nagy ereket nevezzük"

hu.wikipedia.org/wiki/Art%C3%A9ria

Ami a halántékon van az artéria, de már nem verőér.
jav: be kéne vetni

@Laszlo Zempleni: Na téged meg melyik Népművészet Mestere hímzett ilyenre hímzett ilyenre? Húha, feketeövesek jönnek, Fabius belenyúltál... :-DDD
@Fabius: :-DDD Ez a klasszikus díszfasz. Matyómintával kiverve.
@Fabius:

Nem vagyok paranoiás, de pl ez a fasz zempléni szintén valami fizetett aktivista.
Na persze közgép... akarom mondani közpénzből.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DE ha neki jó és élvezi? Mit rontod az örömét? Most közhírré is tette.
@a szív fészkei:

Dehogy van ez a hülye fasz matyómintával verve. Aszongya "menjetek el Mezőkövesdre" - és nem azt, gyertek ide.

Jókat röhögök ezen mindig. Ez ilyen fotelnácik agyában létező tévhit, hogy az ilyen blogokat a belpesti értelmiség írja, és nem egy ilyen valóban borsodi parasztgyerek, mint én :-D
@Fabius: Na látod, az már csak egy ága! hasít, hasít...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A hűbéres dolga szolgálni az urát. Végül is, jobb a szobából gép mellől, mint kint a határban a 40 fokban.
@Stefánia kisasszony (rommá baszott SS ribanc):

És ez mit változtat azon a tényen, hogy ha elszorítod akkor agyi hipoxia lép fel?
@Fabius:
Jó Napot! Az Index címlap már csak ilyen kiváltságokkal jár...
Agyhalott narancsbolsik buknak az ingerszavakra, mint gyöngytyúk a takonyra! Ha 25 évvel ezelőtt írtál volna ilyent, akkor megvédte volna épp a komcsi párttitkár elvtársat is, hisz a szervilitás és seggnyalás a vérében van ennek a seggfejnek, az írása alapján.
@Fabius:
Kekec egy bige... De hát már úgyis bele vagyunk keveredve, hogy melyik-melyik, úgyhogy tök mindegy! :DD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én is most érkeztem, látom, Fabiust kitikkasztják?! :))
@Fabius: Hányat nyekkentettél ki ma?:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Hát szervusz cica... Merre jártál eme jó időben? Csokinyúl barna vagy már? Törhetek a füledből? :)
@Stefánia kisasszony (rommá baszott SS ribanc): Az artéria az a verőér. Akár a homlokodon van, akár a csuklódon, akár a lábfejeden.
napszúrás esete forog fenn, avagy csak főcím?

@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: linket vagy én kivagyok hagyva? :-)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem, elbújtam a meleg elől.:)) Ráadásul elutaztunk és pesten maradt a fürdőruci.:D Úgyhogy holnap spuri vissza.
@Laszlo Zempleni: Nos te tényleg egy undorító féreg vagy itt a blogban, és a Földön.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Nem baj... Gyere, egy szál ... nudiban is jó leszel! ;D

@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Bakker! :(( Dobj egy privát mailt, ne kelljen bekapcsolnom a másik gépet és már küldöm is a linket. Bocsi...
@Fabius: A halántéki eret szorongathatod, max nem kap vért a skalpja. Mi vagy te, indián? A nyaki ütőerek kell szorongatni az agyi hipoxiához. Bocs, de shime wazaban jó vagyok, kedvencem a sode guruma jime, de a hadaka jimet sem vetem meg.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fabius a halántékról beszélt. Mellesleg feketét és több japán harcművészetből is.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "A halántéki eret szorongathatod, max nem kap vért a skalpja. " - az értő olvasás nem árt! :-))
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Bizony, ez a szimpatikusabbja! :)) (Csak aztán csekkelős dokinéni meg ne hallja, mert akkor nem törhetek a füléből...)
@vörös meteor: A Római partról rengeteget tudnék mesélni. Életem 418 évéből 40-et ott töltöttünk a szüleimmel. Mi még a Vadkacsa csónakházban kezdtük el Rómais életünket. És gyakorlatilag majdnem minden csónakházban megfordultunk az évek során. A nagy mozgások azután kezdődtek, hogy Dajcs Tompika öccse felvásárolta a Római partot, és elkezdődtek a lakópark építkezések.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): "Életem 418 évéből 40-et ott töltöttünk a szüleimmel. " - Egy vámpírt tisztelhetünk körünkben?
@Stefánia kisasszony (rommá baszott SS ribanc): Nem. Mert önző vagyok, Edward az én lángom, keress magadnak mást. Ott van a snájdig Gáriel angyal, ő szeret mindent, ami ss.
@Stefánia kisasszony (rommá baszott SS ribanc):
Na jól van ám! Nem falusi hurkasütő ez kérem! Tessék keresni hozzá másik tábortüzet! Hessss... :D
mindezek alapján..plánehhh...elmondhatjuk: A FÖLDALAPÚ TÁMOGATÁS JÓL TEJEL AZ AGRÁR-MAFFIÁNAK...., LÁNYÁNAK, VEJÉNEK, NEJÉNEK, HAVERJÁNAK..MEG EGYÉB KÖTŐDÉSEINEK..NAK..SEKK, SUKK..SÜKK..ÍGY TOVÁBB RAGOZGATVA...:o)

safalvak tovább szívnak...nek...ba...be...

Orbán: MEGSZÜNT !!!!!...A RENDŐRSÉG ÖSSZEFONÓDÁSA !!! ...na !
@Stefánia kisasszony (rommá baszott SS ribanc):

Ha a halántéki eret szorongatod mi is történik egészen pontosan a fellépő oxigénhiány és az érfal visszatágulásának következményeként, és annak milyen élettani hatásai vannak? :-D

en.wikipedia.org/wiki/File:Superficial_temporal_artery.PNG
@Fabius: Remek rajz. Mutatja hogy a halántéki érnek köze nincs az agy oxigén ellátásához.
Stefikét kényeztesd! Én megyek.
@Laszlo Zempleni: Biztosan véletlen elszólás, hogy "menjetek el Mezőkövesdre"!
Tudod mit? Gyertek!
Mert aki itt él, tudja mi folyik itt!
Szeretve tisztelt képviselőnk nem véletlenül "20 %-os Bandi"- igaz, csak egymás között hívjuk így!
@Fabius: Igazad van! Semmi köze Mezőkövesdhez. Ha lenne, befogná a száját!
@Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva):

Épp csak arra nem válaszoltál amit kérdeztem. :-))

* most egy kicsit legyen már az, hogy ezt a stefi nicket hanyagolod. Lécci. Kösszép.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kánt nem láttam régóta kántálni a hülyeségeit. Csak nem nyaral?
-no komment-

Csendben azt csinálják , mint Molnár Lajos

A gyógyító ágyak öt százalékát szüntetik meg, és tizenöt kórházban szűnik meg a hagyományos sebészet, szülészet, belgyógyászat.
----
Miért viszik Miskolcról Pécsre a beteget?
A csornai asszony eddig Csornán szült, mostantól Győrig kell mennie. Pécsen ott a sok klinika, de lesz, akit Kecskemétre küldenek. Példák az új rendszerről.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F06%2F30%2Fmiert_viszik_sopronbol_szegedre_a_beteget%2F
@Knósszosz: Itt van, csak stefikévé operáltatta magát.
@a szív fészkei: arról nem is beszélve, hogy én korábban barna voltam, aztán mákos, aztán most kiszőkültem, talán az erős ultraibolyaszag teszi, tudod, az ózonlik....
@Knósszosz: Halihó. Nézd az M1-et. Végső visszaszámlálás megy éppen. Dübörögnek a Tomcatek és a Corsairek. :)
@Gábriel angyal:
Állat darabok azok. Az F14 volt a nagy kedvencem...

@Knósszosz:
Ne'ba, hogy hiányzik a kánkános kretén? Pár hete valahol láttam, de épp ott is anyázták. :))
Gondoltam, nem zavarom...
@Fabius:
Ideje volt! Sokan felsóhajtunk, kicsit már sokan voltak, egy is túúúúl sokk!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: hát ezt most kár volt belinkelned. sokat rontott az állapotomon. Olyan helyre kerülünk ellátásilag, ahonnan szökdöstek a betegek oda, ahová eddig tartoztunk. Szép új világ. És 100 km-es körzetben nincs pl. gyermekszemészet? Szánalmas az egész. hogy szopják le a faszocska miklóst, akik ezt jóváhagyták
off
kurvára idegesítőek ezek a gif-ek, már megnebántóggyá...de annyira gyerekes, és a vibrálástól nem lehet rendesen olvasni a posztodat, mert a felénél aztmondom magamnak aztakurva, ugorjunk.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekem is ők voltak a kedvenceim. :) 98-ban a Niagaránál egy repnapon még repülni is láttam őket. :)
@FILTOL:
Ebben spec. egyet kell értenem veled. A régi jó Fabiusos képek voltak az igaziak, azokat még háttereknek is beállították, meg a jobbikos fórumokon küldözgették egymásnak, röhögni... :)
@Gábriel angyal:
Nem véletlen a Fulcrum vonalai vele... Sokat küzdöttek a ruszkik, amíg egy viszonylag ép példányt szereztek a Tomcatből... :)
Tállai egy kényelmes hazaáruló köcsög. Most, hogy a tyúszemére léptek , hirtelen öklendezni támadt kedve. Ha Ángyán nem szól be neki név szerint, kényelmesen tollasodott volna a bulin tovább.
Bocs a melegektől, de a csigákat se szerettem volna megsérteni. De a köcsögöt még a meleg se szeretik, úgy hallottam. Mindenesetre 20 éve fideszezik Tállai és folyvást hazudozik. Számít egyáltalán, hogy mi ömlik ki a száján? Nem sokat. Köcsög.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kisérletezzünk Gabe-en.:D Ha megjavul a füvezés hatására, akkor kiterjesztjük a töbiekre is.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ki naiv, megjavul? Hát ha a te hatásodra, akkor a mariskáéra igen??? ;-DDD
@Gábriel angyal: Ilyen hülye nevük hogy lehetett? Nehéz gyerekkor rulez, Eric Cartmen is ennek hatására lesz náci. www.youtube.com/watch?v=A-c-xc24C8g
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A te hatásodra elkezdenék füvezni aztán pedig jöhetne a nyisz-nyisz is?? :)
@a szív fészkei: A mariskának nagyobb hatalma van nálam. Ráadásul egy szélsőjobbosnál nem tudhatod, hogy fiúkat vagy a lányokat szereti-e:D
@Gábriel angyal: Nyisz-nyisz?! Ja a körülmetélés:D Milyen kép lehet rólam a fejedben, ha ezt így el tudod képzelni?!:D:D:D:D
A legközelebbi tüntetésre őket is meg kéne hívni nem?? :)

A hatodik alkalommal megrendezett Íjásztalálkozó leglátványosabb eleme a közel kétezer íjász részvételével bemutatott Nyílzápor volt.

opusztaszer.hu/galeria/414-nyilzapor_2012
opusztaszer.hu/nyilzapor_2012
a társadalmi átlag két átlagból tevődik össze...
versenyszféra és állami szféra...

az állami szféra az mérhetetlenül hitvány és korrupt és alkalmatlan és gerinctelen és stb...

a versenyszféra átlaga NAGYSÁGRENDEKKEL jobb..
@Gábriel angyal:

Ha ennyire kajálod Vonát és a zombikat, megcsinálom neked gifben ahogy átalakul terriblekké :-D

geci vagyok, belátom, de nem bírom a röhögést abbahagyni :-D
"ő nem is annyira villanyszerelő, mint amennyire elismert vidékfejlesztési szakértő, a Borsodi Mezőségi Gazdakör Egyesület titkára."

Hehehe, ez nem szaros bili, ez komplett pöcegödör. Nem kicsit benézték. De gondolom jött pár arc és, látatlanban megmondom, körbenyalták a bilit, hiszen "nincs itt semmi látnivaló".
Persze a szándékosan vakoknak.
@Fabius: Van egy olyan sejtésem, hogy már csinálod is. ;) Amúgy meg az önirónia fontos dolog. ;)
@Gábriel angyal:

Tévedsz, valami egész mást csinálok.

Mondd Gabitoknak, több eredetiséget. A gyerek téma kétszer is elsült, de másodszorra már csak emmávót, ha érted :-))
@Fabius: Na jó de ha terriblekké alakulna az elég eredeti lenne nem?? :)
@a szív fészkei: a kisdedek mindenkire jó hatással vannak nem?? :)
Tállai Úr száját hagyta el az a mondat (amit nagyjából ugyanezzel a tartalommal, hallhattunk Lázár Úrtól is), hogy akinek nincs 200 milliója az nem ember. Úgy tűnik, hogy az ilyen kijelentések mostanában fontosak a vezető pozícióban lévő embereknél
Nem tom mióta érdekli a gönyedt hátú liberális bloggolókat a magyar föld? Szerintem sohase érdekelte és most se érdekli, csak mióta kiadták, hogy ebből kéne felfújtat csinálni!
Ne aggódjatok, most, hogy Orbán apánk vigyázz a földre jó kezekbe fog kerülni. Bármit irogattok is össze visssza keverve a hazugságot a szándékos ferdítéssel.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát nem tudom...nem a téma idegesítő, Tállai egy főfasz...egyetértünk. de ezek a gif-ek primkók, és idegesítően ugrálnak. mint ahogy mondtam volt fentebb.
@Gábriel angyal: Köszi! Lemaradtam róla, de mivel alap film a témában, természetesen meg van.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem hiányzik, csak rég fejtette ki veretes álláspontját a liberálbolsevista mételyről. Köszi a linket, remélem jó buli volt!
Kettő dolog jutott erről eszembe: az egyik az hogy a villanyszerelő (amperidomár) egy Tisztességes Szakma. Poltikus (azta de jó elírás, marad) ezzel szemben bárki lehet, az egyedüli feltétel hogy élvezze azt az állapotot amikor szaros a nyelve és ne legyenek erkölcsi gátlásai.

A másik pedig az hogy ennek a kormánynak minden intézkedésére rewind kerül, elég lesz majd megnézni a dátumot a törvényeken, a rendeleteken, a kinevezéseken. MIND KUKÁBA FOG KERÜLNI. Okkal, joggal.
Minek írogat ide olyan aki nem tudja megkülönböztetni a lucernát a gyepszénától?Agrár maffia ja persze.Zorbán már a földeket is ellopja mi?.Sok szerencsétlen idióta...
@Lindalinda: "Nem tom mióta érdekli a gönyedt hátú liberális bloggolókat a magyar föld?"

Nem tudod? Megmondom: semmióta! A " gönyedt hátú liberális bloggolókat" az állami mutyi érdekli, de nagyon! Egyébként a Magyar Föld (így nagybetűvel) egy szent dolog, egy nemes ereklye, de a hétköznapi értelemben csak egy eszköz, ezzel biztosítjuk a megélhetésünket, a versenyképességünket. Mármint azok a parasztok (értsd: mezőgazdász és állattenyésztő munkások), akik a föld segítségével megtermelik nekünk az élethez szükséges élelmiszert. Mindennap itt sírunk, a kormány is, hogy sem minőségben, sem árban nem vagyunk versenyképesek a mezőgazdaság tekintetében, ugyanakkor egy kis párttaggazdagodási mutyi miatt a kormányzat nem is ad lehetőséget a javításra, pedig éppen most lehetne. De hát ugye: a Fidesz, mint párt akkor is sokkal fontosabb bárminél, a józan észnél is!
Baromi idegesítő olvasás közben az az 2 ugráló animáció,szedd már ki a szöveg közül te balfasz!
Nem túl régen (talán éppen a varánuszban, de lehet, hogy nem) kommentelten egy posztot. Akkor azt írtam, hogy képzett közgazdászokra kellene bízni az ország gazdasági irányítását, nem pedig villanyszerelőre, vagy gyártósori összeszerelő munkásra. Ezt most is fenntartom! Viszont: egy villanyszerelőnek, vagy gyártósori összeszerelő munkásnak is van (lehet) szeme! Ő is pontosan tudja, hogy nem azt látja, amit hall! És! Ha ezért háborog, jogosan teszi! Még akkor is, ha a mi miniszterelnökünk ország-világ előtt kijelenti, hogy "ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit csinálok" Hát csinálják, a villanyszerelő pedig háborog! Csak az a faramuci a kérdésben, hogy politikai gólemek azon háborognak, hogy ők, családjuk, barátaik nem kapnak kellőképpen nagy szeletet az ország tortájából. Hát ehhez is pofa kell...
@The brain: Te vak vagy, vagy teléjesen belenőtt s segged a felcsúti bugris seggébe?

Az első fidesz dúlás egyik utolsó intézkedése volt, hogy a haverok megkaptak néhány állami gazdaságot, szőröstül-bőröstűl.

Most fideszes politikusok műkörmös és félvak rokkantnyugdíjas rokonai kapják a földeket.

Ha te is kaptál, akkor megértelek, ha nem, akkor az első kérdésem megállja a helyét.
OFF
@AutosVillinek igaza van, még ha a stílusa nem is kifejezetten irodalmi.
Gyakorlatilag képtelenség olvasni/odafigyelni arra, amit írsz, ha a látótérbe kerülnek ezek az izgő-mozgó cuccok. Ha ezentúl ez így lesz, akkor le fogok szokni rólad.
@hamucipő:Irodalom ide,irodalom oda,Ha nem így írom akkor nem szedi ki.Pusztán pszichológia.
de legyen meg örömöd :)

szemem vibrál,hogy miért nem tudom ,
de a blogod olvasom,
zavaromba kinek szidom az anyját,
ki ide tette ezt az ugráló micsodát,
Olvasni így nem tudom,abba hagyom,
de azért alulra beírom,kínom és bajom.
@Karipapa01: Te el se tudod képzelni ,mennyi dilettáns van a közszférába vezető pozícióban.
Amikor valaki kibérel egy irodát,és elfelejt bele bútort intézni,és még jó pár hónapig párhuzamosan talán egy évig is két helyet bérelnek ugyan arra a célra,pocsékolva a mi adó forintjaikat,mert közbeszerzést kell kiírni a bútorra,forr a vérem.NEm értem ami makró szinten müködik,gázt csak gázszerelő szerelhet,autót is csak jogsival,akkor egy vállalat irányítására,miért az unokatestvért szerződtetik,vagy az apóst,vagy a vejét.Na én ezt szüntetném meg.
@AutosVilli: Tudod mit autósvili? Igazad van! Én ismertem olyan vállalatvezetőt, aki (kis túlzással) nem tudta, hogy mit gyártunk! Amikor keresett egy terméket a gyártócsarnokban, néztünk, mint a hülyegyerek. Azt az előző cégénél gyártották! Viszont tudott németül, angolul, oroszul és kellő nagyképűséggel és arroganciával rendelkezett ahhoz, hogy a részvényesek beegyék a bérigényét. Gondolhatnám, hogy egy cég olyan, mint egy ország kicsiben...
@dr Kangörény: És mennyi visszaélés volt?10ezerből 5?vagy 40ezerből 10?Húha az már valami.Nem sok gazdaságot tudtak már odaadni senkinek mert az előző kormány eladott mindent.Puffogtatsz itt egy két kiragadt szarsággal de vicc az egész.Lépj tovább.
@AutosVilli:

Mielőtt elbízod magad a pszichológiai hadviseléseddel szólok, hogy:

1: a balfaszozást általában balfaszozással honorálom és leszarom.

2: akinek van annyi esze, hogy ott szól ahol éppen vagyok, és a stílus kevésbé irodalmi, akkor figyelembe szoktam venni a kérést.

varanus.blog.hu/2012/07/01/eu_turizmus_mento_ablakabol_ismerd_meg_hazadat/fullcommentlist/1#c17110271

AutosVili - hamucipő
0 - 1
@Fabius: Látom bánt a dolog,de azért irodalmi is voltam :),azt legalább díjazhatnád,ha már a balfaszozásomat megszóltad,illik a többiről is szót ejteni.
süti beállítások módosítása