Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.27. 05:21 Fabius

Fideszesek menekülnek a népharag elől

Címkék: fidesz mutyi oligarchák földbérlet

Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét, és az arcbőrre és káros hatással van a sok gazdanyál, amit be kell vállalni érte. A balatonvilágosi Szedlákék inkább továbbra sem gazdálkodnak, ahogy eddig sem tették, mert a földről lemondással kisebb arcvesztéssel és kevesebb kellemetlenséggel megúszhatják az ügyet. 

 Érdekesebb ennél, hogy Ifj. Szentgyörgyvölgyi Pétert munkáltatója kérte, adja vissza az elnyert földet. Ez a munkáltató Rogán Antal V. kerületi polgármester, a Fidesz frakcióvezetője. Ő kérte, és Szentgyörgyvölgyi eleget is tett a kérésnek. Ezek szerint az már Rogánnak is végtelenül kínos lett volna, ha a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. ügyvezetőjét azzal baszogatta volna a közvélemény, hogy a fővárosban élő - bár Bakonybélen lakcímmel rendelkező - Szentgyörgyvölgyi hányszor 20 kilométerre tartózkodik hétköznapjaiban a művelésre elnyert 30 hektártól. Úgyhogy nem sokat vacakolt, különösebb indoklás és kibúvási lehetőség nélkül visszadobatta alkalmazottjával a nyertes pályázatot. 

Lehetnénk meglepődve ezen, én mégsem vagyok. El kellett jönnie annak az időnek, amikor a Fideszen belül is elkezdik felismerni, hogy a földmutyiba bizony belebuktak. Ángyán tanulmánya óta tudjuk, hogy Fazekas Sándor miniszter, Budai Gyula elszámoltatás kormánybiztos és államtitkár, Tállai András államtitkár és Mengyi Roland borsod megyei közgyűléselnök tudtával történt ami történt. Azóta az összes szakmai fórumon lángolnak az indulatok, elég csak az agroinform vagy a kiélegyenaföld oldalaira ránézni, a gazdák üzenetét dekódolni nem túl bonyolult.  orbán-oligarcha.gif

Innentől kíváncsi csak arra vagyok, hogy a fideszes fapofára húzott vastagbőr mikor kezd végleg kirepedni. Mert az első fecskék ellenére többen vannak - egyelőre - a Győrffy Balázsok, akik fideszes honatya és Magosz alelnökként nyertek földet a földművelésre alkalmatlan egészségi állapotban lévő papa nevén, és akik ezzel az ábrázattal kiállnak védeni a védhetetlen ilyen mondatokkal:

„A földpályázatok kapcsán megint előjött az oligarcházás. Ezt visszautasítjuk, szeretnénk, ha ezzel az 50-es, 60-as éveket idéző kommunikációval felhagynának”

 Aranyapa! Az, hogy ti mit szeretnétek kurvára nem érdekel ám senkit addig, amíg Magyarországon a szabályos és tisztességes földpályázat olyan, mint az unikornis pénisz: a mese szerint létezik, de még a mesében sem látta soha senki. Amíg Veszprém megyében is úgy játsszátok ezt, hogy a kormányhivatal vezetőjének a felesége, a Szedlák felesége, a te édesapád a földpályázatok nyertesei, vagyis politikai kapcsolatrendszeretek felhasználásával egymásközt mutyizzátok el, addig annak is örülni kell, hogy a helyi gazdák még nem akasztottak igát a nyakatokba, és nem szántották ki veletek a Sólyi erdőt.

 Érdekelne még, hogy eljön-e az a pillanat is, mikor Mengyi Roland képviselő úr szólítja föl liblingjét, Kanyok Attila kampányfőnököt, amikor Tállai államtitkár úr szól a Mariano Kft-nek, a Hagyaczki, a Demeter nevű haveroknak, hogy nagyon beégtünk gyerekek, 80 ezres törzstőkés, nullás mérlegű bétével 400 hektárt behúzni kurva gáz, adjátok szépen vissza. Mert Mészáros Lőrincnek és Nyerges Zsoltnak szólni nem fog ilyet senki, az ziher. De azért derüljön ki hol a határ: megelégszetek a kishalak kifarolásával, de 10-30 hektár helyett 3-400-al vagy még többel mutyizni már olyan dolog, amiért a politikai hullává válás sem drága?  

 

 

 

450 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr214613799

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.27. 12:09:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Jóízű zsidózással kapaszkodik az Index fogyatkozó számú olvasóiba 2012.06.27. 11:36:25

Láthatóan csökken a látogatók száma a jobboldali kötődésű hírportál statisztikáiban. Meg tudják-e fordítani a trendet az intenzív, szaftos zsiráfozással? * * Szegedi Csanádnak, a Jobbik parlamenti képviselőjének sztoriját tegnap este kapta fel a bulvár...

Trackback: Minek nevezzelek? – Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.06.27. 09:46:30

Az Alcsúti Krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet Orbán V...

Trackback: Minek nevezzelek? – Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.06.27. 09:45:27

  Az Alcsúti Krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cadaver-ből hullát csinálni egyáltalán nem nehéz...csak meg kell tanulni latinul...

és amikor legközelebb urna közelébe értek -ami nem halotti hamvakkal teli- akkor ismételgessétek:

CAVEAT EMPTOR 1000000000000000x le kell írnotok és meg is kell értenetek, bármennyire kurva komplikált is, levédiai új magyarra forgatva an orto dox iá iá iá iá -ból, röviden és népiesen:

HA LÁTOD ÉS SZAGOLOD HOGY SZAR AKKOR MINDEN VALÓSZíNŰSÉG SZERINT TÉ'LLEG AZ NE VIDD HAZA ÉS FŐLEG NE AGGY ÉRTE PíííííííZZZZT

brühühühühühühühühühühü
Ez a kevés fecske, még nem hoz tiszta nyarat, max némi reményt, ami utoljára hal, igaz a tekintetes Döbrögik is erre sakkoznak, ebben a látszatok országban.
@rodeo36:
Nálunk a szart megválasztották kérem! Demokatikus keretek közt...
Sokan haza is vitték és kis házioltárukon imádkoznak érte, hálát rebegnek, ahogy hazavágták a maradék gazdaságot. Sok eccerinek nem tûnt fel, ahogy belerondítottak az életünkbe, az olyan szintû mentális károkozással is járt, amit 20 év alatt sem fog kiheverni az ország. Megosztás, ellehetetlenítés, egy ország, egy nemzet tekintélyének az eljátszása a személyes gazdasági és pénzügyi érdekeikért ezeknek nem probléma.
Szóval nálunk a szar az úr! :( Sokan még csokiként nyalogatják, de kezd már ott is megromlani...
"amúgy azért mondatta le rogán tóni, mert kezdi érezni, hogy ez a sok fideszközeli jóbarát földügye tarvágást jelent a fidesz vidéki szaavazóbázisában. próbálja menteni a menthetőt, hátha, de nem fog menni."

ezt írtam tegnap a mandiNERen erre a cikkre.
7:1 arányban tetszett az úri, erősen nem baloldali törzsközönségnek.
Igazából nem tartozik a fentiekhez,de azért megkérdezem.
Tudta valaki,hogy a rokkantsági felülvizsgálaton,a "rehabra nem javasolt" minősítés "elnyeréséhez", szempont lehet többek között a :
-nemzeti kisebbséghez tartozás,
-alulképzett,
-kereső tevékenységet sosem folytatott tényállás?
Nem hittem el elsőre a szomszédnak,de megnéztem csak azért,hogy ne legyek rasszista:Nefmi 7/2012.(II.14.)
@kormányzó:
Ha a szar cigánykodik, mit csodálkozol?? :) Elindították a szavazatvásárlást.
Engem meg az érdekelne, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor a gazdák beszállnak a traktorjukba és végeláthatatlan sorokban jönnek Budapestre a Kossuth térre, és nem azért, mert nemzetgyűlést hirdettek. Vagy ehhez még túl drága az üzemanyag?
csodálkozom, hogy még Fabius is beszopja ezt a kármentő akciót. semmi másról nincs itt szó, mint amit Secnir is említett. néhány alsókategóriás fideszes szoporcnak ki lett adva, hogy ők jelenítik meg "kifaroló nerfecskekéket". majd a kerál kompenzálja valahogy a projektben részvevők kellemetlenségeit.
@forgalomkorlatozas: dehiszen világszerte zuhan az üzemanyagok ára!!!
nem tudtad? vagy Magyarország nem a Föld nevű bolygón van a Naprendszerben?
@forgalomkorlatozas: nem lesz ilyen, mert a fidesz zrt-n kívül nincs még egy olyan konglomerátum, amely rendelkezne ilyen magosznak csúfolt "traktoros tüntetők" alosztállyal
@izzadságszagú gonzoepigon:
Szerintem ez nem beszopás, de messzemenôleg igazad van, pár kishallal visszaadatták a rablott holmit, hogy a kommunikációban valamit felmutathassanak. Kb.errôl szól a hír, miközben pont új földosztások jönnek megint. Csak terelés a dolog...
@kormányzó: Off: Igazán megnyugtattál, mert én ugyan egyik kategóriába sem tartozom, de betegségem okán évekkel ezelőtt leszázalékoltak. Most várom a behívót a felülvizsgálatra. Mint nem NER kompatibilis fülke ellenforradalmár sötétben bujkáló kommentterrorista így nem sok esélyem maradt. Nem baj, legalább nem hiába nyitják meg az uránbányát a Mecsekben. Majd megyek oda.
On: Mi lehet a véleménye ezekről az ügyekről Stefikénknek, akit egyre több blogon látok feltűnni a legkülönbözőbb nick kiegészítőkkel (lánctalpas SS kurva, és hasonlók). Mert azért kíváncsi lennék az ő véleményére is, hogy és ez így hogy? Ő mint baranyai (?) parasztlány, hogy éli meg a pestiek és egyéb jött-mentek vidéki földszerzéseit.
@forgalomkorlatozas: A parasztok, most el vannak foglalva a betakarítással, és addig majd kitalálnak valamit. Ha mást nem, megkérdezik a "patás" Demszkyt, árulja el, hol tárolják a "traktorral behajtani tilos" táblákat.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: ja, ezek a most visszaadott 30-40 hektárok zárványföldek lehettek valami 700-1400 hektáros birtoktestben...
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):
Javaslom olvasd el a rendeletet,hogy ne táplálj hiú ábrándokat!
Szomszédom,a saját/veszélyes/ szakmáIban nem rehabilitálható,de dolgozhat többek közt "fokozottan balesetveszélyes" helyen,a kettős-látásával,stb...
Feor:9239,ami a kubikos munkakört jelöli.

Szóval,ne reménykedj.
Huuu de felkapták ezt a Csanád ügyet. Már az indexen is vezércikk lett belőle. :)

index.hu/belfold/2012/06/27/horthysta_trukkel_piszkaljak_a_jobbikos_zsidot/

Szegény Szív meg kardjába dől mert félig zsidó. Tegnap már sajnálkozott egy sort miatta.:)
bele illik a sorba:
- skicc pál bebetonozott apanázsos, még sem kell a sufni vityilló
- káder etárs, formai hibás aláírandó, skacok ezt a néhányt szövegezzétek csöppet
- vezényló, iskola egyházi átvétel, na nehommő mindent, cöppet cuki vissza
- mnb törvény vonjuk vissza, de ne kapkodjuköeo az újat, me minek
stb.
fides mafia...

akik dakotákat választanak azok így járnak...

mindenből kiforgattya a fides mafia azországot...

a halál az túl kicsi büntetés lesz ezért...

hungarikum az unortodox politika ami magyar nevén CIGÁNYKODÁS
@poszt

emberarcú lett a fides mafia rezsim?

ahh.... ne a kamunikációt nézd, hanem a tetteket...
Szedlák Attila csak nem attól fél, hogy ez a földügylet tönkrevágja a kilencvenes évek óta építgetett vidéki karrierjét, aminek köszönhetően polgármester is lett.,
ezért kapart már 28 évesen is...
@Gábriel angyal:

OFF
és ki a fszt érdekel, igaz ez is jó kis piár fogás a jobbkliktől, á lényeg még nem változik
@Gábriel angyal: baszd meg!!! te nem tudsz kora reggeltől mást csinálni, mint terelni, kavarni a zsidózást, háthaa rácuppan valaki???
Inkább menjél házról-házra, mint 2010-ben, úgy gyűjtsed a cetlijeidet. De most sokkal több kell 2014-re.
tahó minhalálig
@keresztanya fabi(en): Na akkor büntiből nézd élőben kuszaszemet a költségvetés expozéjában. :)

ingyentv.hu/index.php/tvchannels/index/2/37/919/DUNA%20TV#tv
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: majd megyek érdeklődni a S.E.-re, hátha tudnak nekem is valami jó melót adni, ahol munkaidőben orrba-szájba nyomathatom a kommentelést
@keresztanya fabi(en):
Nekem is kéne valmi kényelmes munka, mert unalmas, hogy reggel 8tól este 6-7ig tekerek minden nap... :)
@keresztanya fabi(en): Nem tudom nekem mi közöm az S.E.-hez, de ha jól látom itt tudsz kutakodni az említett ügyben. :)

semmelweis-egyetem.hu/hirek/category/kozerdeku-informaciok/allasajanlatok/
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: de akkor gyorsan csináljunk egy pártot, hogy tudjunk a képviseletében agitálni
@keresztanya fabi(en): ugyan..
kellenek az ilyen gyokerek, mert a vegen meg nem tudnank mibol all a jobbik es veletlenul raszavaznank..:-)

azert van szukseg idiotakra, mert negativ peldakra is szukseg van az ember fejlodesehez.

gyereknek meg lehet mutatni gabrielt, hogy latod kisfiam, ilyen rosszindulatu, gerinctelen, osszeferhetetlen gyoker leszel ha nem eszed meg a spenotot, meg ilyenek:-DDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ez jó ötlet, majd ezzel fogom betáplálni a gyerekbe a főzeléket:DDDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: veled meg akkor példálódzhatunk ha az szeretnénk, hogy a gyerekek megálljanak a fejlődésben. :)
olvasgtatom ahireket..
bar ne tennem..

most tudom meg, hogy azert kell nekem martelcsyt es tranzakcios vedelmipenzt fizetnem, hogy ezek ingyen palinkazhassanak..

a jo edes alkoholosta kurva anyadat viktor, hogy mata reszegen nem volt neki eleg leszopni apadat annakidejen a falubalban, meg is kellett baszatnia magat...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: igazad van, lássák, lássuk, mekkora az állatkert.
végül is a vallásossága is besegít, amikor face to face belehazudik valaki képébe
na léptem ebből a témából, nem akarom szétoffolni a posztot
a nép, az isten adta nép bezárkózik a klotyóba és úgy haragszik, mint az egyszeri fideszes a kádár rendszerben.

rénjeim mindenkit pusszantanak!
Úgy tudom, hogy Bács-Kiskun megyében és Békésben is voltak megkérdőjelezhető nyertesek a földpályázatban.
Még Borsodban is vannak nyitott tételek, ha jól tudom azok nem a MARIANO Kft. birtokai. Sokan várnak az eredményhirdetésre. Fejér megye után Borsodból indult a lázadás.
@Gábriel angyal:
Akarsz róla beszélni? :DD
Nagy trauma lehet ez nektek :DD
@forgalomkorlatozas: A traktorral behajtani tilos táblák még kint vannak. :-))
@Penivaldes: De akkor meg visszamarad a növésben az ijedségtől. :-))
komoly arány:

Kevesen válaszoltak eddig Orbánnak

Eddig a nemzeti konzultációs kérdőívek 5 százalékát küldték vissza - mondta Orbán sajtófőnöke a Blikknek.

hvg.hu/itthon/20120627_nemzetki_konzultacio
@belekotty:
" A traktorral behajtani tilos táblák még kint vannak. :-)) "

1. ha a gazdák feljönnek, szerinted leszarják?
2. a traktor az erősebb egy ötméteres lánccal vagy a tábla?
@kormányzó: Köszönöm, megnéztem a rendeletet, most már nem táplálok hiú reményeket. Inkább elmegyek valamilyen edzőterembe, hogy megfelelő kondícióba kerüljek, ha mennem kell a Mecsekbe.

De azért s jó kurva anyját a pártunk és kormányunk tagjainak! Ide vezetett a rokkantak és mozgássérültek démonizálása.

Ha ezek a szellemileg rokkantak (és még finom voltam) épkézláb ötlettel vagy koncepcióval álltak volna elő 2010-ben, akkor sokkal könnyebben tudták volna visszaterelni az embereket a munka irányába. De neeem, ezeknek kellett valamilyen ellenségkép. A hitleri induljunk el a legkisebb ellenállás irányába pont jó volt nekik is. Mert példa volt már előttük a történelemben. Ja, és a fogyatékos emberek érdekérvényesítő ereje légyegesen kisebb, mint például a vasutasoké.

Igaz, hogy azokat is megvették kilóra. (Lásd Gaskó-Orbán megállapodás. A kisemberek, most ott is rákerültek a szopórollerre, igaz hogy Gaskó azóta is vígan éli a világát.)
@Secnir: nem olyanok a gazdák, most nincs pííz a vezénylóéktól erre, lásd a tegnapi felmentést az emberüknél, és a hivatkozási alapot, amit okosba beleraktak a törvényeikbe
Az a baj te mocskos Gyurcsánybérenc, hogy amikor kedvenceid majd eladják külföldieknek ezeket a földeket akkor meg itt fogsz tapsikolni, miközben most összeszarod magad kínodban, mert magyarok jutottak földhöz protekcióval.
@mizrolist: Azért ehhez nagy bátorság kell, mert a teuto-nordikus SS ribanc kurva szörnyű bosszút fog állni a rajta esett sérelemért. Hacsak neki nincs két-három nickje. Bár ahhoz nincs elég esze szerintem.
a ktsgvetési tanács véleményezte a 2013-as költségvetést.
hát szépen lehúzta, de igen burkolt, udvarias formában.
@Gábriel angyal:

Életemben először örülök annak, hogy a microsoft saját szabványai léteznek, mert microsoft media player plugint akart a nyomorult chrome, na, azt meg várhatja, hogy feltelepítsem! :D
A magyar paraszt mindig tudta, hogy mivel lehet a legjobb boltot csinálni!
Most éppen sikerült 50 liter adómentes pálinkára becserélni, a megélhetést biztosító földet.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A Gyurcsányék nem magyarok? Mi a biztosíték arra hogyha valaki magyar nem adja el külföldinek?
@dr.kakaósbögre: Fotoshoppolja az avatarját. :-))
@belekotty: Aki Erdélyben nyomtatja azokat a szórólapokat ahol határontúli honfitársainkat ingyenélő tolvajnak titulálja kampányszerűen, az szerintem lehet sokminden, de nem magyar.

Gyurcsány ezt tette.
valami puskás nevű tag beszél.
1. amikor az orbán-kormány átvette a kormányzást [...] az álllamadósság mértéke meghaladta a 80%-ot.
-WTF?
2. a költségvetést elfogadta az xy bizottság
-de mindegyik, a nemzeti együttműködés bizottságától kezdve az alkotmányügyiig. mi közük van hozzá?
3. erre a költségvetési javaslatra azt mondhatjuk, hogy a stabilitás sugárzik belőle
4. stratégiai kérdés, hogy születnek-e gyerekek. ha nem, akkor robogunk a megsemmisülés felé. ezért jó, hogy a ktsgvetés ösztönzi a családokat a gyerekvállalás felé.
van tovább is, mert eléggé előbeszél matolcsynak. nyal, úgyszólván. de eléggé akadozva, néha olyan hangsúllyal, mintha ő se nagyon hinné...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Bocsika, de a földeladási moratórium most fog lejárni. Szerinted az általad favorizáltak milyen gyorsan fogják megvásárolni a bérelt földjeiket, hogy busás haszonnal adják el külföldieknek?
@belekotty: "A traktorral behajtani tilos táblák még kint vannak. :-))"

Mert Bp. belvárosában általában túl nagy a traktorforgalom. Hiába, sok ott a "városi paraszt". Főleg a parlament környékén fordulnak elő tömegesen... XD
Nem akarom nagyon védeni a Fideszt, mert sok helyen tényleg durván nyomulnak.

De: a földpályázatok hányad részét jelenti az a pár ügy, ami előjött a hetekben? 4-5 rokon kapott földet? Nem szép, de ez az ügyletek hányadrésze? Tényleg nem tudom, de ez fontos lenne az ügy súlyának megállapításakor.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Te figyelj, ezekkel a hülyeségeiddel nem érdemes végighakniznod az összes olyan blogot, ahol a fideszes földlopásról írnak!
Úgysem fog sikerülni az "elmútnyócévre" kenni a föld elsíbolását, ugyanis elég csak a naptárra nézni.
6. a pedagógusoknak az életpályamodelljének feltételei szerepelnek a ktsgvetésben
-arra kíváncsi leszek
7. elindul a diákhitel 2. kamattámogatás mellett
8. a ktsgvetés fizikai jólétet és lelki támogatást nyújt.
-WTF?
9. az egészségügyi dolgozóknak is jövedelemnövelő lehetőséget biztosít
10. 3300 fővel nőtt a rendőrség állománya, 10mrd-al nő a rendőrségi ktsgvetési keret.
11. a bizottságok azért fogadták el a ktsgvetést, mert benne vannak az értékek, amivel mindannyiunk élete biztonságossá válik. benne van az intézményrendszerek működőképessége. ezen túlmenően benne vannak a bizottságok által megfogalmazott elvárások: kedvezményeket kapjanak azok a cégek, ahol a munkavállalaók <25 év.
taps.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Most, hogy végre mindenki kezdi elfelejteni ezt a pinokkiót, te itt reklámozod, hát baszódjál te meg!
@Flúgatlan: vannak olyan falvak a jelek szerint, ahol helyben élő és pályázók gazdák egy porszemet sem kaptak. Méghozzá több, mint egy tucat...
@Flúgatlan:

Ezen már rég túlbukott a dolog!
Nem lenne ekkora prüszkölés, ha egyes megyékben a pályáztatott földek 80 százalékát nem 3 ugyan máshol lakó, de "fideszközeli" család vitte volna el, a helyi 300 pályázó elől, megtetézve azzal, hogy a nyertesek nagyobbik része földet csak a balkonon lévő virágcserépben látott.
Szerényen javaslom, mielőtt megszólalsz, keress vissza akár az Indexen is, sok adatot találsz. De rövid guglizás után akár Ángyán megyénkénti pontos, és részletes kimutatását is megtalálhatod az elosztásról.
szekeres imre
fikázza a költségvetést, megalapozatlan szerinte.
országot értékel: foglalkoztattak száma, létminimum stb.
a költségvetés érdemi választ erre nem ad.
a ktsgvetési tanács lehúzta szerinte matolcsyt. matolcsy adókat fog kivetni. ez egy kamuktsgvetés.
bla bla bla
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Még minek vásárolnák meg, és adnák el, hiszen 3 évig kapják rá hektáronként a 70 ezer/év támogatást alapból akkor is, ha csak kabócát tenyésztenek rajta! Majd utána.
@mizrolist: hozzá teszem, használnák is, mert a mezőgazdaságból, vagy állattartásból is élnek, tehát nem lenne parlagon, vagy nem lenne ügyeskedés a földdel
@Secnir: Csak focimeccset ne nézz közben a laptopodon, mert lefotóznak, mint azt a jobbikost, a nemtomkit;-)
@Secnir: hvg.hu/gazdasag/20120627_megalapozatlan_adobevetelek_asz

Matolcsy: A világban figyelik a leleményes magyar megoldásokat

Azért tartom kiszámíthatónak, stabilnak és elérhetőnek a következő év költségvetési alapszámait, mert mögöttük és alattuk megújult Magyarország áll...

www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy_a_vilagban_figyelik_a_lelemenyes_magyar_megoldasokat.169302.html

Multiknak köszönhetünk 800 új munkahelyet
Összesen mintegy nyolcszáz új munkahelyet jelent majd az a három új beruházás, amelyet állami támogatással valósítanak meg az országba betelepült multik - írta szerdai számában a Magyar Hírlap.

hvg.hu/karrier/20120627_munkahely_beruhazas_multi
@lobster thermidor: Most is protekciós a földosztás pénzosztás kétségtelen.

De az MSZP alatt is az volt:
index.hu/belfold/lm1008/
"Higgyétek el, tudjuk a dolgunkat. Én olyan javaslatot fogok a frakciókkal való egyeztetés után a kormány elé terjeszteni, ami a kormánypárti politikusoknak és a szocialista politikusoknak erős lehetőséget és mandátumot ad a regionális területfejlesztési tanácsban."
@szanalmas:

Az a te magánügyed, hogy neked a vasorrú bába jobban tetszik.
"Fideszesek menekülnek a népharag elől"

Hehe, jó vicc. Az a baj, hogy az átlagembert ez nem érdekli. A blogok irkálnak itt össze-vissza mindenféle korrupciós ügyekről, amik még az átlag internetezőt sem érdeklik, nemhogy az átlag embert. Népharagot csak elqrós beszéd tud kiváltani, de amint azt a tapasztalatok is mutatják, annak sincs sok hatása.
Aztaaa már Kálmán Olgi is a kurucról szedi a munícióját. :))

Nem merte felolvasni saját "versét" L. Simon László a SzektATV-ben
Kósa Lajos után az Orbán-kormány Hiller István által kitüntetett "költőzsenije" akadt horogra a Hitgyüli tévéjében; Kálmán Olga a Kuruc.infóról vette munícióját L. Simon László ellen, aki összeroppanása utáni zavarában megígérte a műsorvezetőnek: ír egy verset róla is. :)

kuruc.info/r/6/97983/
@Mindfield: az a fajta "népharag" pénzelt, és támogatott dúlás volt, a többség az figyel, raktároz és nehezen felejt, főleg, ha a saját szűk környezetéről van szó
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
nyikos
hol van a me? hol van matolcsy? (matolcsy időközben elment) hol vannak a fideszes képviselők? (úgy néz ki a parlament, mint egy gyakorló hokis fogsora). 4 síkon elemzi a ktsgvetést.
ez a ktsgvetés az eu-nak szóló ktsgvetés.
az egészségügynek szomorú lesz. ez egy neoliberális ktsgvetés (nehéz követni a csávót). kevésnek találja a ktsgvetést, nincsenek benne összehasonlító adatok, a német kstgvetés ennek minimuma hatszorosa, nincs publikálva, az egyszeri ember nem találja meg sehol. indoklások nincsenek a ktsgvetésben, pld. NMHH + 10mrd, indoklás nélkül.
a jobbik frakciója elutasítja a ktsgvetést.
@Gábriel angyal: hát van mikor a kórosinfón is lehetnek igaz dógok, igaz ritka, de megesik ;)
@Secnir:
Szóval csak a szokásos! A kormány mindent megtesz, elmúlt 8 év, a nemzet most már tényleg nagy lesz, fantasztikus sikert ért el a kormány, s vele a magyar nemzet....

bla bla slap slap
@sanyoka: Na látod mondtam én, hogy nem kell izgulnotok. :)

Vona: A Jobbik nem az ember származását nézi, hanem azt, hogy mit tett le a nemzet asztalára

youtu.be/sao03CCkbV0
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Na de ember!
Ha már ennyire belemerülsz a témába, akkor azért illene végre észre venned, hogy most éppen pont nem erről van szó!
Másrészről pedig az "én soha nem hazudtam a zembereknek" formátumú nagy vezető vezetése alatt nem kellene azzal relativizálni a mocskos dolgaikat, hogy itt minden korábbi elődnek saját maga felé hajlott a keze.
Az ilyen gyengécske érvelésért már az ovi kiscsoportjában is legkevesebb, hogy sarokba állítás jár Kati nénitől.
@kormányzó: csak az nem világos, hogy előny, vagy hátrány. hiszen a hátrányos helyzetű csoportokat éppen, hogy felzárkóztatjuk, nem? pl. pályakezdőknek több munkát (ugyanebből a listából).
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ha ott nem akkor nézd meg az ATV linkjén. Beszartam rajta, ahogy Olgi alázta elsimont. :) Érdemes megnézni.

atv.hu/cikk/video-20120621_l_simon_laszlo
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
vágó gábor. hol van matolcsy? mert nem hiányzik, mert akkor nem mond blődségeket. mert a pulpituson 2.6% volt, de itt 1.8-at mondott.
ez nem tündérmese, ez thriller.
a ktsgvetés változatlan a tavalyihoz képest, hogy lesz ebből bővülés?
foglalkoztatottság. mélyponton.
@lobster thermidor:

Engem hagyj ki a boszorkányüldözésből, az a KDNP dolga!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: csak azt nem tudod kimutatni, hogy ezzel visszaéltek volna akár közel olyan mértékben, ahogy most a FIDESZ. nyilván használták, de most a borsószemet sikerült egy dinnyéhez hasonlítanod.
Politikai hullává VÁLÁS? Ezek már rég hullák. (Egyelőre csak politikailag)
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
egészségügyet vesézi. siralmas.
elfogadhatatlan a ktsgvetés.

vezérszónoki felszólalások jönnek 30 percben.
Rogán tóni kezd.
@Gábriel angyal: nem rongálom magam, nincs hangulatom örömködni a szerencsétlenen, de legalább felvállalta magát egy idegen terepen, és nem csak a saját közönségének játszotta a szerepét
@Flúgatlan: a kiosztott földek >90%-a. az összes megyében. láthatóan szervezetten, előre ki lett találva a rendszer, strómanokkal szervezve. tényleg olvasgass utána, hónapok óta dőlnek a cikkek.
@Flúgatlan: Ángyán szerint pl. Fejér megyében a kiosztott földeknek 87%-át. Azért az nem 2-3x 30 ha:/
@izzadságszagú gonzoepigon: sőt általában csak a FIDESZ tud ilyen rebelliseket mozgosítani, hol traktoros városi utak szétbarmolására, hol simán TV ostromos autófelgyújtásra.
Egyébként ez a földmutyis dolog az ország minden megyéjében jelen van? vagy csak bizonyos megyékben?
Nem baj, majd visszajön az MSZP-DK, tök ugyanazok, mint 2002 és 2010 között, nulla változás a vezérkarban. Gyurcsány, akinek 2006. szeptember 18-án le kellett volna mondania és örökre visszavonulnia a politikából, most újra itt van, a KÖZTV/rádió 180 perce nagyinterjút közöl vele, ahol ő már a háttérben meghúzódó ellenzéki fővezér szerepét játsza el, és nyilvánvalóan arról vizionál, hogy a legközelebbi választások nyomán majd ő lesz a következő rezsim tényleges irányítója (mint Bajnai esetében, már csak azért is, mert Bajnait szemelte ki Clinton a magyarországi helytartóság névleges vezetőjévé). Ti csak örüljetek ennek, mert más örömötök nem lesz.
Lassan tényleg az LMP lesz az egyetlen vállalható választási lehetőség. Ezt mélyen fájlalom. Senki nem tart igényt egy a globalizáció világában nyitottan konzervatív tömörülést támogatni kívánó honpolgár szavazatára?

A Fidesz alulmúl minden elképzelhetőt.

A Jobbik saját zsidója nem zsidó, meg egyébként is roppant kínos egy tömörülés, elég csak Morvai kisasszony EP szereplését tekinteni.

Az MSZP az maradt, ami volt.

A DK meg mijafaszom?

Bazeg!

Hova rakják az x-et a földmutyitól undorodó tömegek?

Ekkora balf@szkodást! És közben persze országunk megafonon sikoltozza Orbán Viktor Miniszterelnök Úr száján, hogy mi általuk önrendelkezünk, és erről nem vagyunk hajlandóak lemondani még a világviszonylatban versenyképes új EU kedvéért sem. Kinek kell 2,3%-os kamatra hitel, ha a piacról 7-8%-ért is felvehetjük, és odaadhatjuk Orbán Viktor Miniszterelnök Úr rokonainak és üzletfeleinek?

Őrület!
@KG2000: Mert ez jobb?

Mivel foglalkozol?
Nekem azt magyarázza el egyszer egy magyarföldetmagyarkézbevesszenazidegentulajdon-huszár, hogy miért is olyan fontos, hogy a tulajdonos magyar legyen?
A termőföldet elvinni nem lehet, ami terem rajta, azt függetlenül a tulaj állampolgárságától, meg kell venni, mivel enni akarsz. Nem kukkmindegy, kinek fizeted ki a gyümölcs, zöldség, gabona, szotyi, növényi olaj stb. árát?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: értem, és ezt mennyire lehet megyei szintre lebontani? tehát lehetne e olyan térképet csinálni, ahol látni lehet, hogy melyik megyében mennyire van jelen? tehát ahol kevésbé ott azt világosabb szinűre festeni, ahol erősebben ott azt sötétebbre. vagy minden megye egyforma árnyalatú?
@Penivaldes: huhhh, ezt szerintem kevesen tudhatják, talán Ángyán készített hasonló térképet, vagy készíthetne Fabius forrása, vagy néhány régióról van az átlátszón is: atlatszo.hu/category/cikkek/talpalatnyi-fold/
Ez az Ángyán még él?
Amúgy ezeket nem érdekel semmi,csak az,hogy minél jobban megszedjék magukat.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"amikor kedvenceid majd eladják külföldieknek ezeket a földeket..."

Na és? Most sem a helyi parasztok kapják. A külföldiek majd magukkal viszik a fődet? Vagy importparasztokkal fogják megműveltetni? Vagy külföldi tulajdonú magyar föld már nem lesz a Föld szívcsakrája?
@Penivaldes: olyan nincs, hogy csak eszedbe jutott, mindennek oka van, meg jó ötletnek is tartom, vizuális az ember ;)
@KG2000: "Bajnai esetében, már csak azért is, mert Bajnait szemelte ki Clinton a magyarországi helytartóság névleges vezetőjévé"

ez jo.
ez pluszpont. nagyon szeretnek clintonek helytartosaga lenni. inkabb mint orban jobbagya:-)

gyerekek, elkurtatok. nem kicsit, nagyon. ott volt a lehetoseg, hogy egy modern, europai orsaagot csinaljatok. hat kevesek voltatok hozza, kevesebbek, mint gyurcsany a papai cimhez - nem a szuletesi helyere gondolok, hanem a ven fopedofilre a vatikanban.

ehelyett sikerult egy olyan felfeudalis, mar-mar teokraciara hajazo, a horhty-erat feltamasztani kivano rendszert epuiteni, aminel barmelyik mas europai allam tartomanyanak lenni is csabitobb. sot, clintonek gyarmatanak lenni is csabitobb. izraeli gyarmatnak lenni is csabitobb, sot, lassan del-szlovakianak lenni is csabitobb....
Azt mondták a parasztok, hogy mégis jobb a fideszesek kezében a föld, mintha izraeli "befektetők" vásárolnák fel az egészet.

Há' hülyék ezek?
@Penivaldes: Csak azokban a megyékben, ahol földeket osztanak. ;)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: na jó, nem csak úgy eszembe jutott. annyiról van csak szó, hogy én ábrák meg képek alapján tájékozódok:)
@miva?:

"Az MSZP az maradt, ami volt."

Az MSZP-ben lezajlott egy markáns generációváltás. A 14 tagú elnökségben van pl. két red hot chick (Demeter Márta, Kunhalmi Ágnes). Ez azért már nem Kiss Péter és Szekeres Imre pártja. Szerintem.
Idióta.

Abból, hogy van egy látszatra is ügyelő munkáltató, abból akarod kihozni hogy eljött a mutyikorszak?

Népharag? Phásszeg.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Nem arról volt szó, hogy te egy mindenkitől független önálló személyiség vagy aki elvet bármiféle meghunyászkodást és csicskaságot?? :)
@is: Attól függ,tajga vagy-é a nemzeti kisebbségnek.
Ha a "rehabra nem javasoltba" kerülés a cél,előny.
A "javasoltba",kátrány.
De hallgasd,mennyi nemzeti kisebbség tag ordít,mert elvesztette a nyugdíját.
Nekem úgy tűnt az első tíz olvasatból,hogy a "nem javasolt" kategóriába csak az kerülhet aki:
-kőkemény alkoholista,
-masszív drogos,
-szigorúan antiszociális,
-sosem állt munkaviszonyban,
-tagja a nemzeti kisebbségnek.

Persze mondhatja bárki,hogy ezeket a csoportokat kell elsősörben "visszasegíteni a munka világába",de ilyenkor eszembe jut mennyire megvédték a nyugdíjvagyont,és a "megmagyarázót" elküldöm a kedves édesanyjába.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
rogán beszélt fél órát. de semmit sem mondott. a végén még a media player se' bírta.
@miva?: Az LMP se más, csak még kicsi. Sajnos.
@efhábé: +1
Ennyi rejtély megoldása, de ezt 9 és millió magyar ember nem éri fel ésszel.
Annyira rettegtünk, nehogy jól megfizetett zsellérek legyünk egy holland gazda földjén, hogy most röghöz kötött jobbágyok lettünk a Nyergesek, Simicskák, egyéb csatlósok hűbérbirtokain.
@Gábriel angyal: Az a @Az igazi Sipi - Citizen of European Union: egy igazi értelmi fogyatékos balek. De ne zavard, már cicomázza magát a buziolimpiára! :D
@Secnir: Na majd nemsokára jön Vona meg Nyikos. :)
@ob.szerver: Hanem Mesterházy pártja. Aki Gyurcsány államtitkára volt annak sportminnisztersége alatt. He-he-he.
@ob.szerver: Nem Mesterházy-é meg Lendvai-é, meg Göncz (Magyarországot lejárató) Kingá-é...
@ob.szerver: Érdekes, minden sajtótermékből még mindig Botox Ildikó, Kovács Lacika ömlik, ha az MSZPről van szó. A DK vezérkara pedig Gyurcsány kormánycsapata (kivéve Debreczenit, ő nem volt kormánytag, bár nem is értem, ha az IQját vesszük, beleillett volna).
@mese1: kicsit el vagy tevedve..
nem az jaratja le az orszagot, aki kikommunikalja a faszsagokat, hanem aki csinalja...

es igen, ez a megoldas, hogy kiteregetjuk a szennyest, mert ha nem teregethetjuk ki akkor a kormanyt fogjuk kiteregetni..
@mese1: Tényleg, Gönczöt kihagytam, ezer bocsánat:))) :((((
Mit lehetne még eladni ebben az országban? Valamit még el kéne!
A földet hamarosan vihetik, a vizet is, a csajokat már megvették, a fiúk is idegenben tolják pénzért.

Mi a faszt lehetne még eladni??? Vagy legalább vennénk fel újabb hiteleket, hadd szopjon a gyerek meg az unoka is, neki se legyen jobb, ha már ilyen hozzáértő fater meg mutter...

LOL- ország.
@KG2000: ". A DK vezérkara pedig Gyurcsány kormánycsapata "

milyen megklepo fordulat! nahat!
a dkban az mszp altal megbuktatott mszps kormanytagok vannak? aztakurva! nem maradtak ott lojalitasbol azoknal, akik a puch-simicska hetvenharmincas tengely mukodeseert kiadtak oket a fidesznek?:-)
@KG2000:
Tényleg úgy gondolod, hogy akinek hányingere van a jelenlegi kormánytól, kormánypártoktól az GyF visszatérését óhajtja? 2012. nyarán még mindig indok a kormány és a kormánypártok viselt dolgainak elnézésére az, hogy egy 2006.-ban bukott, jelenleg egy 1%-os "párt" politikusa mikor mit mond? 2012 nyarán még mindig riogatni lehet az embereket azzal, hogy visszajön GyF?
hogy is volt? jah: rendőr állam, ki is mondta? áhh nem is fontos, még nem is lenne ez baj, csak eredménye is lenne:

A rendőrség lett a legnagyobb munkáltató

Rend és egészségügy nélkül nem lehet társadalmat építeni – hangsúlyozta Hatala József országos rendőrfőkapitány A foglalkozás-egészségügy aktuális kérdései címmel tartott nemzetközi tudományos-szakmai konferencia megnyitóján mondott beszédében szerdán Budapesten.

hvg.hu/karrier/20120627_munkaltato_rendorseg
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: 2002 és 2010 között Magyarország gyarmat volt, és rajtatok kívül, akik őket imádtátok, éppenséggel keveseknek volt jó. A gyarmaton sohasem jó, kivéve a gyarmatosítókat kiszolgáló szűk réteget és a mazohisták szűk rétegét, akik, mint a fényevők, attól jóllaknak, ha Gyurcsány-Bajnai nevét hallják.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
tóbiás józsika beszél
orbánnak köszönhető magyarország egyre nagyobb elszigetelése. manyupozik. egykulcsosozik.
idén 1.5%-os gdp csökkenés várható. matolcsy expozéja egy mese volt. szapulja a ktsgvetést. megjósolom, nem fogja elfogadni.
lássuk a nácinkat, kicsit savanyú kicsit sárga de a miénk...

szerintem szegedi csalamádé ról még simán kiderülhet hogy nemcsak zsidó.... hanem
+buzi
+cigány a másik nagyszüleje révén
+és akár komcsi pl akár a zapján át...

szegedi csalamádé akkor lehet hogy? meleg cigány zsidó komcsi ?

szerintem ő bármi amiből pénzt tud harácsolni... mert van benne zsidóvér....
@Le_Penseur: "Tényleg úgy gondolod, hogy akinek hányingere van a jelenlegi kormánytól, kormánypártoktól az GyF visszatérését óhajtja?"
Ez nem gondolat kérdése, hanem ténykérdés, hiszen az összes közvéleménykutató ezt mutatja ki. A gynegébbek kedvéért: az MSZP %-ban beérte a Fideszt, az MSZP+LMP+DK együtt több mint a Fidesz, és a rejtőzködők/nem válaszolók nagy része MSZPs. TE A TÉNYEKKEL VITATKOZOL.
Gyurcsány Ferenc kivezetné az országot a tragédiábol és felvirágoztatná mert Ő mindig megmondtaja igazságot még a párton belül is.
Állj az élre Gyurcsány Ferenc elvtárs benned van az utolsó reménységünk!!
A munkás bére az égre kiált!!!!
@KG2000: Ellenben most már a kolbász is kerítésből van, nem igaz? Megmenekült a nemzet, éljen a Király!
Más..

A kedves posztíró szerint az MSZP mikor szólította fel önmérsékletre az EU-s pénzeket lenyúló híveit.

A területfejlesztési tanácsban Lampert Mónika által garantáltan pénzhez és mandátumhoz jutó tagjait ?

A hasonlóan simlis földpályázatokon nyertes tagjait ?

Segítek: Soha.
@KG2000: magyaran vegetek, mint a botnak:-)

ennyi volt kispajtas:-DDD

mit sozlsz hoza, hogy mar gyurcsanynal is cikibb fideszesnek lenni? jol elbasztatok, beszelo majmok:-DDD
Kellett elüldöznötök az egyetlen igaz magyar embert Gyurcsány Ferencet?!
Tessék, akkor most örülni, hogy mehettek az erdőbe lakni jövőre, mert se munka, se nyugdíj se semmi. A mocskos fidesz maffia csak a saját fajtáját a cigányokat támogatja a közös pénzből. Gyurcsány elvtárs megnézte az Avas lakótelepen, hogy mi folyik. A fideszesek csak a luxusnyaralókba járnak.
Kizárólag Gyurcsány menthetné meg az országot a teljes nyomortól és rabszolgaságtól!
@ob.szerver:
Te legalább nyíltan felvállalod hogy a magyar termőföld külföldi kézre játszásán munkálkodsz.
Ellentétben MSZP-s gazdáiddal.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Neked jó, hogy ilyen ostoba seggnyaló vagy? Jó érzés? Bizseregsz tőle, meg ilyenek?
@KG2000: "MSZP+LMP+DK együtt több mint a Fidesz, és a rejtőzködők/nem válaszolók nagy része MSZPs." És akkor az MSzP, vagy LMP = Gyurcsány? Mintha nem.
@KG2000: mint kiderult, megiscsak sokkal jobb volt, m8int ezek a gyerekkurtokat gyerekekre szabadito, palinkaval nepet hulyito, tranzakciosmatelcsyk kurafiak:-)

egyszeruen lehet, hogy szar volt gyurcsany es sarcolt bajnai, de JOBBAK VOLTAK ENNEL A SZARNAL

tehat nincs mentsegetek, beltenyesztett kurvak fiai:-)
degeneralt, retardalt idiotak vagytok:-)

elbuktatok a zaszlolengetos, hangzatos turbomagyar sozlamaitokkal. megmerettetek es pihekonnyunek talaltattatok.

szarabbak vagytok, mint gyurcsany barmikor is volt. pedig ez nem kis szo, apafej:-)
@dr. Bubó:
Mé' ne??!!
A mai magyar jobboldal vezére,egy cigány.
A szélső-jobb alvezére meg ,zsidó.
A baloldalt pedig, a kapitalisták legnagyobb szekértolói "vezetik".
A kommunisták meg, nem hisznek a szemüknek.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: aze a fold aki megmuveli, fidesznyik:-)

a kapaval nem beszelgetni kell, csicsoka, hanem megfogni a nyelet es kapalni. egyszeruen a kapat nem erdekli, hogy heberul, nemetul, vagy magyarul enekel es beszelget aki kapal. a termenyt nem erdekli, milyen nyelven beszel aki learatja, vagy hol szuletett. a joszag elfogadja zsido kezbol is a takarmanyt.

ez egy ilyen arulo vilag:-DD
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
tóbiás:
nevetséges hibák vannak a ktsgvetésben:
-egyes részek vesszőhibákkal, dátumokkal egy az egyben vannak átemelve a 2012-esből.
-a ktsgvetési tételek részletezésénél pl. az emelt 27%-os áfából történő pluszbevételt a másik oldalon úgy szerepeltetik, mintha általános adóbevételként kapták volna meg az emberektől.

egészségügyezik, tündérmesézik (andersen a nagyotmondózik). növekedni fog a szegénység. a szegénységhez a megbélyegzés kapcsolódik. oligarcházik, barátoknak szóló törvényezik.
varga elismerte, nem lesz 1 milla munkahely, hiába mondta matolcsy. közösségi közlekedésezik. (jó sok mindent belesűrített a felszólalásába).
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Szóval ti protekciónak hívjátok, mikor az elszámoltatási kormánybiztos a fölművelési miniszterrel és egy államtitkárral karöltve szarja le az általuk hozott szabályokat, és baszik ki a magyar gazdákkal azoknak szülőföldjén.

Értjük.
Fel, fel, ti rabjai a földnek,
fel, fel, te éhes proletár!
A győzelem napjai jönnek,
rabságodnak vége már.
A múltat végképp eltörölni
rabszolgahad indulj velünk!
A föld fog sarkából kidőlni:
Semmik vagyunk, s minden leszünk!
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!
Védelmező nincsen felettünk,
se isten nem véd, sem király:
A közjó alkotói lettünk –
hát vesszen el, ki ellenáll!
Pusztuljon ez a rablóbanda,
a rabságból elég nekünk.
A lángot szítsuk, rajta, rajta!
A vas meleg, hát ráverünk.
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!
A gazdagoknak kedve-kénye
erőnkből szívja ki a vért,
csaló az államok törvénye,
mert minden bajt szegényre mért.
Kíndolás most a munka bére,
de már ebből elég, elég!
Szerszámot hát az úri kézbe
s ide a jognak a felét!
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!
Mi milliók, mi munka népe,
mi alkotunk a földtéken,
mienk lesz még pompája, fénye
s a munka nem lehet szegény.
A tőke még a húsunk marja,
de már a gyáva had remeg –
kelőben már a munka napja
s ragyogni fog a föld felett.
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!

Hajrá éhező magyar dolgozók!!
@Secnir: Miért? Szekerestől mit vársz?
Rogán leszólt a nyaloncnak, az meg ugrott egyből?
Rogánnak mi köze van más bérleti szerződéséhez?

Vagy a földesúr lassan már azt is megmondja, hogy melyik asszonyt lehet meg....?
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
hargitai jános kdnp.
az ellenzék mást sem mondott, csak felolvasta a brossúráját. tóbiás elmondta a beszédét és itthagyta a termet! (itt ülök, itt ülök! [tóbiás]). hol van veres jános? hol van gyurcsány ferenc? (szólni kéne neki, hogy matolcsy írta a ktsgvetést). a ktsgvetési tanács teljesíthetőnek tartja, tehát támogatást éreznek.
hogy megértsük a kltsgvetést, a kltsgévetések láncolatát kell bemutatnunk.
@Secnir: "hol vannak a fideszes képviselők?" - Hol lennének, bazz? Mingyá itt az aratás. :-))
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Még egy megj: GyF-et pontosan ugyanez a droidmentalitás hozta a nyakunkra, mint amit itt elővezetsz, csak olyan förtelmesen ostoba vagy, hogy képtelen vagy felfogni ezt.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: olyan ez mint a lengyel krumpli. mikor a vevő követeli a magyar krumplit. aztán a végén megkérdezi az árus, hogy most megakarja enni a krumplit vagy beszélgetni akar vele...
@Flúgatlan:

A borsodi földpályázatról csinált Ángyán statisztikát:

- 41 parcellából 16-ot kaptak a helyiek

- az 50 hektár fölötti parcellákból (25 db) 6 jutott a helyieknek, 19 a máshol lakóknak. Akik zömmel valakinek a valakijei.
@Deres: lóf@szt bárók

fides mafia....

@Kabbe: DRrogán kereszapa minőségében szólt le:)

ez mostanság így megy...
@efhábé: Azért, bazz, mert ha külföldi a tulajdonos, akkor juszt se termeszt azt amire szükséged van és kénytelen vagy megvenni külföldről.
Tudod ezt az angolok is megcsinálták az írekkel, hogy birkát legeltettek az ír földeken, mert az kellett az angol textil iparnak, az írek meg éhen haltak a szülőföldjükön a birka legelők mellett.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: idesüss, te egybites szószóló.

oké, tegyük fel, hogy az egész mszp-s garnitúra azon dolgozott, hogy külföldi kézbe jusson a magyar föld. nem jött össze nekik, hálistennek. de ha sikerült volna, mi történt volna? kiadták volna a művelést helyi embereknek, éhbérért (vagy esetleg jobb pénzért is talán), azok meg, mivel szinte semmi más munka nincs, elvállalták volna. a hasznot meg vitte volna magával a gaz nemzetközi tőkés, és csak egy részét fektette volna vissza a földbe, a többiből meg ment volna nyaralni ibizán, miközben a magyar hátak kettétörnek. ugye erre gondolsz?

a kedvenc fideszes csapatod pedig mit csinál? egymás közt leosztják, no de olyanoknak, akik persze maguk képtelenek lennének megművelni a földet. úgyhogy mit tesznek a nyertes pályázat után? kiadják éhbérbe (mert olyan rossz a gazdaság állapota... azon kívül úgyis csak ez a munkalehetőség van, szóval úgyis eljönnek dolgozni ennyiért azok a parasztok...) a megművelést. aztán a haszonból talán, esetleg visszafektetnek egy kicsit, de mégsem, hiszen ha eddig ment a művelés, miért ne menne ugyanúgy tovább? aztán a plusz bevételből mennek nyaralni ibizára. arról nem is szólva, hogy jó magyar szokás szerint a nyereség akkora részét próbálják eltüntetni az adóhatóság elől, amennyit csak tudnak. egy külföldi nem tenne ilyet. ja, és ha már létezik a csodálatos közmunka intézménye, akkor még inkább éhbérért is lehet embereket foglalkoztatni, nem gondolod? ők gondolják!

na, mi a különbség? számodra semmi, hiszen a plusz bevétel nem a magyar gazdaság vérkeringésébe kerül bele, és a helyi emberek háta ugyanúgy megtörik a munkába, éhbérért. talán annyi különbség lenne, hogy a külföldi befektető vigyáz a befektetésére, modernizálja, adózik rendesen utána, esetleg biotermesztést csinál, a magyar meg csak hagyja, ahogy van, és elcsalja az adót.

ébredj fel! a fideszes haverjaid akciói rosszabbak, mintha külföldi kézben lennének a földek! az igazi megoldás a helyi gazdák támogatása lenne, pont az, amiért ángyán is kiállt. na, szerinted, a fideszes nagyurak ezt teszik? lófaszt, azt.

egyébként akkor már hadd kérdezzem, a külföldnek kijátszott megrendelések, cégek helyett az is jobb, hogy mindent egy fideszhez sok szálon kötődő, egyre inkább állami mammutcégre hasonlító konszern, a közgép nyer el? szerinted ők rendesen, becsületesen megfizetik a dolgozóikat, az alvállalkozóikat, bármennyire is tisztességes piaci magatartást mutatnak, és úgy összességében, simicska bankszámláján és a fideszes haveroknak leosztott pénzeken kívül bárkinek is jó ez a helyzet? mondjuk a kis- és középvállalkozóknak?

jó lenne, ha olvasnál a state capture-ről. bár a te egybites agyad azt úgysem fogná már fel, hogy miért is mindegy, hogy külföldi vagy belföldi mammutcégek uralják a magyar törvényhozást és adminisztrációt.
@ob.szerver: "Ez azért már nem Kiss Péter és Szekeres Imre pártja. Szerintem. " - Szerinted.
Valamiből szegény fideszeseknek is meg kell élni az elkövetkező 20 évben. De hogy ilyen pofátlanul teszik, nem hittem volna. Szembeköpték a vidéki szavazóbázisukat.Most már csak az a kérdés, hogy mikor verik ki a karókat. Én ezt tenném a vidéki gazdák helyében.
@shinichi: Ez igaz, a külföldi tulajt lehet az adóhatósággal arra rászorítani hogy rendes bért adjon, vagy ha nem szarrá bírságolni, a magyar mutyist nem.
@Fabius: - az 50 hektár fölötti parcellákból (25 db) 6 jutott a helyieknek, 19 a máshol lakóknak. Akik zömmel valakinek a valakijei.

- 50 hektárt nehéz ásóval meg kapával müvelni.
@Gábriel angyal:
Imádom a nácikat.
Látod ez ugyanolyan igaz mint a te idézeted.
Mondani mindent lehet. A nagyfőnöködet idézve : ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok :DD
@Anyátok picsája!: Téged kéne eladni, mert egy taktikai atomfegyverrel felérsz!
@szürkegém: A vidékiek már most Mszp és Dk -t visszasíró tömegtüntiket szerveznek. Nem hallottad?

....:DD
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ezzel mented a jelenlegi ügyeket? Mentegetned kell a jelenlegi ügyeket? Ezek szerint vannak ügyek?
@belekotty:
A magyar parasztbirkák is ugyanúgy éhen halnak ha nem akadályozzák meg a FideSS maffia föld bulijait. Persze ezt még ők nem tudják mert akkor már régen kapát kaszát fogva irtanák a gyomot a parlamentben.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
2008-ig kell visszamennünk. elmúltnyolcévezésnek nincs értelme! öszödi beszéd (lol). összefügg az öszödi beszéd a mai ktsgvetéssel (naezhogy?). elmúltnyolcév!
2008-ban senki nem tudta, hoyg ekkora lesz a válság! matolcsy szerint egy évtizedig is eltarthat (nem azt mondta a CNN-nek, hogy vége?)! ha a 2012-est úgy zárják 2013-ban, ahogy szeretnék, akkor jövő év tavaszra kikerülhetünk a túlzott deficit eljárásból.
elmúltnyolcév.
mi tudatosan szakítunk azzal, hogy az imf-től veszünk fel hitelt, tisztelt szocik. milyen volt már az, hogy csődhelyzetet hitelből finanszíroztak 2008-ban (amit én helyeseltem)? (ez beteg).
mi azért akarunk megállapodni, hogy védőhálónk legyen.
következetes az adópolitika. születési adatok ennek köszönhetőek. elmúltnyolcév.
@Secnir: Folytasd tovább. Jó olvasni. :)
Persze, menekülnek, ez mind csak parasztvakítás. Egypár szerencsétlent/másikmaffiabelit beáldozunk, aztán majd kárpótoljuk őket vagy nem, lényeg hogy lehessen egy beszédet tartani, hogy milyen becsületesek vagyunk, meg hogy tisztaságra törekszünk. Ugyanaz az ábra mint a rendőr fejesek lesitteléskor, kell valami kis fénylő maszlag a népnek, amitől kicsit visszamászik a népszerűség. Ha így vesszük, Ángyán lehet hogy a leghűségesebb katona, egyben egy kommunikációs trükk.
@belekotty: Mer' a magyar paraszt 20 forintér' fog krumplit termeszteni a két szép szemedért, miközben ha birkát legeltet a földjén, azért a dupláját kapja.
A külföldi tulaj is azt fogja termeszteni, amit a legnagyobb haszonnal tud eladni, csakúgy, mint a magyar paraszt, aki szintén a haszonból él, nem a nemzeti pátoszból...
@szürkegém:
A vidéki gazdák dolgoznak és nem karókat vernek. Majd szépen bérmunkában megművelgetik a fideszes földesurak birtokait.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
még mindig hargitai
látom az adóterhek áthárításának kísérletét (pl. telefonadó), de látom, hogy sikertelenek ezek a próbálkozások.
a magyar állam összehúzza magát (itt az állami kiadásokra gondolok), ez benne van a ktsgvetésben. beszélhetünk az önkorm. szuverenitásra is, mint tóbiás képviselőtársam, de nincs önkorm-i szuverenitás. nem találja a járások forrásait a ktsgvetésben, de ez is a szocik hibájára vezethető vissza.
egymillió munkahely. nem volt kőbe vésve, csak úgy mondtuk. mi 10 évre mondtuk. hozzánk képest csehország jóval többet teljesített! (most ekézi a ktsgvetést vagy kiáll mellette?).
a ktsgvetés teljesíthető számokat tartalmaz, mert az ÁSZ meg a ktsgvetési tanács is ezt mondja.
@ob.szerver:

Az MSZP-ben nem zajlott le semmi. Demeter Márta Tóth Csaba bólogató feje. Tóthról meg akinek nem a vasi tagbotrány és a zuglói eltancsolt 500 millió ugrik be az nem ebben az országban élt az elmúlt években.

Ennek kell örülni?

Demeter Márta és Kunhalmi Ágnes két csinos pofi a kirakatban a kitérdelt arcok helyett. De hátul az irodában minden változatlan.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"na azert meg nem mernem rajuk bizni a kasszakulcsot egymagukban..."

Kunfalvi Ágnes tegnap az Estében volt. Fekete haj, nyári magneta ruha... Nem tudom miről beszélt, de engem levett a lábamról és teljesen meggyőzött.
@ob.szerver: Az emeszpében továbbra is ott ücsörög a zsurki vodka gyáros és még sorolhatnánk.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Protekcio...szep szo a csalasra.
En szeretnek protekciosan gazdag lenni.
Azok, akik most foldhoz jutottak...na azok fogjak eladni, csak keso lesz meglepodni. Gerinctelen csalokbol a nemzeti szinu szalagtol nem lesz jo hazafi...ingyenelo, mocskos tolvaj marad.
Dehogy buktak. Kérdezd meg a veled szemben ülőt, aki rájuk szavazott, azt fogja mondani, hogy mié, kire másra szavazzak?
@sanyoka: Ez is igaz, hogy amikor majd közmunkán kell robotolniuk éhbérért, akkor majd itt lesz az IRA-nak megfelelője.
@efhábé: Csak a magyar paraszt a külföldi magas árakkal fog versenyezni, a külföldi meg abban lesz érdekelt hogy felhajtsa az árakat, mert akkor az ő külföldi érdekeltségétől veszed.
Ez ugyanaz a játék lesz, mint amikor eladtuk az összes bankot és azok devizahitelt tukmáltak megállás nélkül.
Sajnos valahol értem a fideszes indíttatást, csak abban nem vagyok biztos hogy az ő általuk előnyhöz juttatott slepp lojális marad a hazához.
@ob.szerver: Személyesen Mesterháziról vannak közvetlen tapasztalataim. Egy fagolyót nem bíznék rá egy percre sem.
Kétharmaddal persze nem értik, hogy ugyan mindig vannak/lesznek olyanok, akik belehugyoznak a medencébe - na de azért mégsem a rajtkőről...
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
vona gábor
matolcsy szégyenkezve nyújtotta be a ktsgvetést
személyeskedik matolcsyval. a ktsgvetésben nyoma sincs a gazdasági szabadságharcban. merkel szoknyája mögé bújunk! (két percel későb): a jobbik a németek partnere.
nem mindegy csicska parasztok ugyis végetek geci szalattok nemsoká innét

tik lesztek a kisebség hamarst dicsak
@KG2000: "Nem baj, majd visszajön az MSZP-DK, tök ugyanazok..."

Na mi van! Rettegsz?
@KG2000:

Ehhe. Érdekes kísérlet a számok magyarázására. Az MSZP nem ért be senkit, ahhoz ugyanis növekedni kellett volna. A Fidesz süllyedt le már a számokban is a béka segge alatt trónoló szocialisták mellé. Fogjatok kezet, nem volt kis mutatvány.

Ügyes próbálkozás volt, de nem jött be.
@belekotty: A külföldi érdekeltségétől vedd, amit itt termel meg?
Nézd már meg a zsebszerződéseket, a legtöbb valóban gazdálkodó külföldi kezében van, akik termelnek itt.
@Fabius: Mi és az LMP meg pislog kifelé a két segg között?? :)
Azért egy dolgot tisztázzunk. Az, hogy a föld magyar tulajdonban van, egyetlen dolog miatt fontos. Azért, hogy a nyereség, amit megtermel, maradjon itthon, ezzel is fogyasztást generálva.
Ezen nincs mit vitatkozni. Ha valamit megtermelek 100 ft.-ért és eladom 150-ért, majd a nyereségként jelentkező 50-et kiviszem az országból és elköltöm hollandiában, akkor az nem olyan jó, mint ha itt költeném el. Ennyi.
Ha mindemellett ezt egy helyi gazdálkodó teszi, akkor az meg még jobb. Ha pedig nem egy fideszcsicska eddig ellopott 1.000.000-jához adódik hozzá az a kicsi 50 akkor meg már rendben is vagyunk.
Nagyon leegyszerűsítve a dolgot persze.
Nem csak Mszp-ben Dk-ban vagy épp a fideszben lehet és kell gondolkodni! Új párt, új erő kell.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
a jobbik a fidesz görögországi gyorsát szeretné visszafordítani. keleti bővítés. élelmiszeripar és a mezőgazdaság talpraállításnak nyoma sincs a ktsgvetésben, pedig ebben a jobbik partner. közmunkások számának emelése nem gazdasági növekedés.
maguk kapaszkodnak németországba! pfuj! eucentralizáció! (ez egy jó szó!).
adómérséklés jó, differenciált adó kell.
a kormány jelenleg a saját egykulcsos adójának a fogja. most talán belátták. az lmp-vel fognak versenyezni a negyedik helyért.
torz a ktsgvetés. tömeges elszegényedés. kivándorlás. megnyomorítás ktsgvetése. tóbiás józsef frakcióigazgató(?) urat kritizálnám, mert nem ad megoldást, csak kritizál.
ez az eu ktsgvetése. századvég fuj. zárásképp: nyertese az eu és az imf. kövér hiúsága is kielégülhet az országgyűlési kommandóval. egészségügynek annyi.

vonják vissza a ktsgvetést.
nyikos lászló jön.
megyek ebédelni.
Az igazi állami bűnszervezet!
Jó hallani a balliberális hazaárulók sikoltozásait, ahogy a Fidesz elviszi azokat a földeket, melyeket 2014-től inkább izraeli kézben látnának.
Inkább egy fideszes hűbérúr, mint egy kaftános-pajeszos oven-dodger!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: érdekes módon épp te vagy az aki egyből le "fidesznyik"-ez mindenkit aki egy rossz szót is szól az mszpről....

amúgy mikor
"beltenyesztett kurvak fiai:-)
degeneralt, retardalt idiotak vagytok:-)"

mikor ezt a moslékot leírod akkor tényleg mosolyogsz közben vagy csak nem múltál el még 14 és azért használsz ennyi smile-t?

én független ként mondom, hogy neked van itt a leggyengébb vita kultúrád, és a stílusod inkább elijeszti az épelméjű egyéneket akik még elgondolkodnak azon hogy '14ben talán az MSZPre szavaznak. Amit csinálsz az csak a fideszeseket igazolja, hogy a baloldalon már csak elborult fél bolondok vannak...

"mit sozlsz hoza, hogy mar gyurcsanynal is cikibb fideszesnek lenni?"

a gyermeteg sértegetéseid meg a nyelvtanilag értelmetlen mondataid többet ártanak mint használnak. Szerintem inkább lassíts egy kicsit és ahelyett hogy ide írogatod az örültségeid napi 8 órában inkább mozdulj ki és beszélj hús-vér emberekkel. Ez a rengeted gyűlölködés már kezd az agyadra menni. Ráadásul mint írtam csak ártasz annak amiért "harcolni" próbálsz.

üdv: egy épelméjű balodali
@Fabius:

"De hátul az irodában minden változatlan."

Lehet, nem ismerem a belső erőviszonyokat. Azért kibasztak onnan pár rossz arcot, és mivel az elnökségben Mesterházi emberei vannak, nem tudom, hogy ki rángatná őket zsinóron.
@BenFranklin:

Ezt érvnek szántad arra, hogy Nyerges Zsolt szolnoki ügyvéd mosonmagyaróvári cégen keresztül jutott lepsényi földekhez, kiszorítva a helyi gazdákat onnan? Akik mellesleg rendelkeznek a műveléshez szükséges eszközökkel.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Persze de ezt tudod te is nem? Mármint, hogy a jobbik a KGB, MOSZAD, Irán és Gyurcsány kreatúrája. :)
@Fabius: Ez akár a magyar bermuda háromszög is lehetne nem?? :D:D
@Gábriel angyal:
Nem áll szándékomban senkivel összerúgni a port, galamblelkű volnék, mint Harrincourt közlegény, de nem gondolod, hogy ez a kétmondatosod igen fekáliaszagúra sikeredett?
Jó ebédhez, ütős cím illik. :)

Matolcsy: A világban figyelik a leleményes magyar megoldásokat

www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy_a_vilagban_figyelik_a_lelemenyes_magyar_megoldasokat.169302.html
@Cang:

Aki ezt olvasta:

kielegyenafold.hu/userfiles/esettanulmany_2_borsodi_mezoseg_angyan.pdf

annak világos: Ángyán tüske a köröm alatt, és nem kamunikációs trükk.
@Knósszosz: Nincs benne semmi rossz. Tegnap Szív ecsetelte, hogy mennyire sajnálja, hogy Szegedi félig az. Nem olvastad?
@e792298: tenyleg mosolygok:-)

es en jobboldali vagyok, kepzeld el.
nem hiszek a balodali ertekekben. liberalis es kapitalista vagyok. az allamot es lehetosegeit a leheto legkisebbbre akarom szoritani es a felelosseget kiterjeszteni az allampolgarokra egyeni felelosseg formajaban, a gazdasag nagyreszet magankezben szeretnem latni, sot, meg bizonyos allami szolgaltatasok egyes reszeit is.

es nem baj, ha az agyamra megy. erted, ugye?:-)
en igy vagyok jo. ha nem tetszik, van ra gomb. megnyomod es csuhajja! eltunok a francba:-)

a stilus maga az ember. en ilyen ember vagyok. meg van ra a lehetoseged, hogy ignorald/kikeruld a velemenyemet, a megnyilvanulasaimat. tegy ugy. de ne akarj nevelni, mert nem vagy sem az apam, sem az anyam es az en dolgom, hogy hogyan viselkedek es azert mit kapok cserebe az elettol a viselkedesemert. ertve vagyok?:-)
@miva?:

"Személyesen Mesterháziról vannak közvetlen tapasztalataim."

Nekem nincsenek ilyenek.

"Egy fagolyót nem bíznék rá egy percre sem."
Lehet, hogy igazad van. Lehet, hogy ő se rád.

A kérdés nem ez. Hanem az, hogy az MSZP nélkül el lehete hajtani a jelenleg regnáló országpusztító, nemzetvesztő maffiát. Ha igen, hagyjuk az MSZP-t a picsába.
@Secnir:

"látom az adóterhek áthárításának kísérletét (pl. telefonadó), de látom, hogy sikertelenek ezek a próbálkozások."

Ez hülye: az áthárított telefonadó már be van építve az elsejétől érvényes előfizetési díjakba. Publikus, az enyém például megtekinthető a Vodafone oldalán a legfrissebb ASZF-ben, 150 oldalon keresztül részletezve.
@Penivaldes: nocsak, te is itt vagy? hiába, profilozónak születni kell, és látni :D
@Gábriel angyal: Engem nagyon nem érdekel, hogy a Szegedi az most jordán, norvég, vagy polinéz!
@belekotty: Most is azt termelik amiből a legtöbb hasznot remélik, leszarják te éhen halsz e:)ráadásul feketén dolgoztatnak, adókikerülés a maximumon. Mitől lenne rosszabb egy külföldi tulajdonos? Max ugyanezt tenné mint ezek:)
@ob.szerver:

Mesterházyt speciel Puccs Laca. Tóth Csaba a Mesterházy embere, közös cégben is bizniszeltek. Demeter Márta Tóth Csaba kreálmánya, itt indították önkormányzati képviselőnek nálunk. Az új pénztárnok szintén Puccs Laca embere.

Tudsz követni?
@christvhu: "Azért egy dolgot tisztázzunk. Az, hogy a föld magyar tulajdonban van, egyetlen dolog miatt fontos. Azért, hogy a nyereség, amit megtermel, maradjon itthon, ezzel is fogyasztást generálva.
Ezen nincs mit vitatkozni."

Dehogy nincs. Ez a dolog nem fekete-fehér. A külföldi cég itthon megtermelt hasznát nem viszi ki teljes egészében, egy részét újra visszaforgatja itt. Ráadásul ha külföldi fejleszt az az ő idehozott pénzéből történik. És fordítva, a magyar cégtulajdonos, gazda stb. által elért nyereségnek nem marad itt a 100%-a. Ő is vesz néha külföldi terméket/árut/alapanyagot/szolgáltatást, néha el is utazik külföldre, vagy külföldön fektet be. Tehát nem 100%-a itt marad vs. 100%-a eltűnik szituációról van szó. Egyébként ha egy külföldi befektető KIFIZETI a föld árát, akkor annak hasznai és terhei(!) onnantól kezdve őt illetik. Oda viszi a hasznot, ahová akarja. Mivel a vételár külföldről érkezik, a haszon egy része is oda megy. Egy jószág által termelt haszon a TULAJDONOST illeti, és nem a jószág előtalálási helye közelében élő embereket.
Az ideális állapot nyilván valamiféle egészséges egyensúly. Egyébként előbb-utóbb piacot kell nyitni, mert ha te nem engeded be a külföldit, ő sem enged oda téged. És erre nem válasz az, hogy nem is akarunk oda menni, mert az export-import mérleg pozitív. Röviden: Mi élünk a külföldi piacokból, nem a külföldiek a magyar piacból.
Bezárkózás = gazdasági hanyatlás.
@Gábriel angyal:

Ha úgy vesszük, hogy számolatlanul tűnik el benne az uniós támogatás és az egyéb közpénz, de, lehetne.
@Gábriel angyal:
Én arra akartam utalni, hogy ha netán az orinocoi vizidisznó párosodási szokásait vessézzük ki itten, akkor is zsidózásba fullad a diskurzus. Kurva unalmas már..
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

A té még nem vallott színt. De információk szerint elsejéig fog ő is. Csak kivárnak, hogy nehogy átvándoroljál valaki máshoz.
@Knósszosz: Ezen én is el vagyok képedve. Nézd meg most az index Post rovatát. A fele szegedi félzsidóságával foglalkozik. :)
@Fabius: Telenornál nem tudod mi a helyzet? Nálatok az üzleti csomagok egymásközti 0 forintos díjai megmaradtak?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pont ezért kell megírni a többi mocsokságukat. Tetszik, nem, ezt pedig a Blikk csinálja, amit éjjel beadtam. A rokkernyugi papával és egyébbel bohóckodva.

Te meg gyere romkocsmázni, addig se bontják el! :-DDD
@Knósszosz: lájk*lájk

@Fabius: meg a célcsoport kiválasztása, súlyozása, és az egyéb körülmények mérlegelése, azt a pénzügyi-stratégiai elemző csapatot sem irigylem mostanság, hegyekbe állhat náluk is a különböző adat, és keményebben dolgozhatnak, mint kuszáék. Pedig mostanában nekik sincs hétvége, megaszonta a főnök is ;)
@Nyugodtság van!:

Gyere és mondd el ugyanezt itt nálunk a gazdafórumon te szarhalom. Legyen bátorságod itt kaftánozni kisgeci, ahol gumicsizma a divat, és az ilyen seggnyaló szarházit a saját száján keresztül kitépett gerincével verik agyon.
@Nyugodtság van!:
Neked mindegy, csak lopjon valaki?

(Miből gondolod, hogy a "balliberális hazaárulók" "egy kaftános-pajeszos oven-dodger" kezébe játszották volna a földet? Miből gondolod, hogy a fideszes zöldbárók nem "egy kaftános-pajeszos oven-dodger"-nek adják el a földet, amint módjuk lesz rá?)
@Gábriel angyal:

Akkor ugye ez azt jelenti, hogy van elég hely nyammogni Szegedi zsidóságán. Mi lenne, ha te is ezeken a helyeken tennéd? Mert itt speciel kurvára nem érdekel senkit. Még engem se, pedig az én megyém jobbikos elnöke lett ez a megélhetési alapszervezetgyáros.
@Nyugodtság van!: "Inkább egy fideszes hűbérúr, mint egy kaftános-pajeszos oven-dodger!"

Miattatok tart itt az ország.

Nézz bele a tükörbe, és mond hangosan:
"Miattam tart itt az ország, mert egy ostoba droid vagyok, aki annyira igénytelen, hogy még tapsikol is hozzá, ha fényes nappal kirabolják, és ezzel a magaviseletemmel politikusainkat bűnözésre bátorítom!"

Ismételgesd.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): A lánctalpas és egyéb nickű Stefike húzására kitalált álStefi. :-DDD

Azért az empátia tökéletes hiánya megvolt már régebben is a rokkantak felé: barátunk egyik lába térdből nincs, láthatóan művégtaggal jár. És amikor egyszer itthon a rokiparkolóba készült beállni, odatüccsent elé a rend őre, hogy mizmáhogy ide???? (nemHajdú Pétert szokta basztatni a közeg ilyenkor persze)

Mondta az illető neki, hogy fennforog az a körülmény, amiért ő ide fog állni. Mutassa! Mutatta. De az nem volt elég, vegye le a művégtagját...

(Remélem, annak a tetűnek, azóta füle sincs már.) Az oroszoknál hívták a háború után a keze-lábasincs sérültekként kis négykerekű izéken gurulókat, azt hiszen kannának, vagy minek, gondolom, őket is agyonvizsgálnák manapság. De rokkernyugdíjas papa bír persze szántani-vetni hektárokat, ha fideszes gyereke van....
@Gábriel angyal: Szégyenkeztem, cicabogár, a kettő nem ugyanaz!! Aljadékok jutnak csak nektek még zsidókból is, na ezért viszont sajnállak.
@a szív fészkei: Nagyon durva amit a barátoddal csinált a rend éber őre!!!
ilyenről még nem hallottam.
@keresztanya fabi(en): :-DD Imádlak! Szivárványszínű Audid is lesz, meglásd! ;-DDD az mindenhez menni fog majd, nem?
@Gábriel angyal:
Na, ja.
Ha ebben az unos-untalanul visszatérő retorikának a tárgyában kissé csökkentenéd az aktivitásodat, te is sokkal járulnál hozzá a probléma megoldásához. Valld be őszintén…
@Nyugodtság van!: "Jó hallani a balliberális hazaárulók sikoltozásait"

Ez annak felel meg, mintha magadra húznál egy "Hülye vagyok!" feliratú pólót. :D
@Penivaldes:

Azt mondod, karddal kaszabolom az óceánt? :DDD
na, visszajöttem. sajnos mára véget ért a közvetítés, pedig szerintem vannak még rejtett tartalékok a mai szócsatában...
@Penivaldes: A gennyek sajna mindenhol ott vannak. Leginkább egyenruhában, akkor még többet gennyeskedhetnek.

Mondom, lehetne rendszeresen Hajdú Petyust csesztetni rokiparkolóban álláskor velvet.hu/celeb/2010/04/07/hajdu_duplazott_amikor_mozgaskorlatozottaknak_fenntartott_helyre_parkolt/?cp=1, bár ő agyilag sérült, az igaz.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Helló! Indul a gálya, termelem a bevételt a kőccségvetésnek, hogy legyen mit aratniuk.
@Knósszosz: Hogyan tehetné, ezért van itt. Ne légy lencsibabaszemű naiva, neked nem áll jól. Az a Németh Marika státusza volt az Operettben.
@a szív fészkei: Ezt inkább hagyjuk mivel Knósszosz épp most kért meg a téma hanyagolására. :)
@Gábriel angyal:

Telenornál is emeltek, minden változást megtalálsz itt:

www.telenor.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Nálunk a Vodánál annyit tett az emelés - az én csomagomnál - hogy az előfizetéshez hozzácsapták az üzletihez számolt max díjat fixen, és minden maradt a régiben. Feltöltőseknél átlag 2,5 Ft emelés van.
@Gábriel angyal: Drágám, szoktam, veled ellentétben. DE napoztam, háztartottam, mert nekem nem létkérdés a reggeli éhhomi netzsidózás a napom elkezdéséhez.
@a szív fészkei:
Nem vagyok, pusztán szalonnaképes óhajtottam volt lenni.
@Fabius:
Még jó, hogy nem hárították át a zemberekre! Mit ködösítesz? Viktor megmondta, nem a zemberek, hanem a büdösrohadt multik fogják csak ezt fizetni. Mit nem lehet ezen érteni?
@Knósszosz: :-DDD Pedig a zsidótojás nagyon fincsi!!! És ez nem is off, mert a hektárok szorgos fideszurainál csak akad pár káráló tyúk, amelyik tojik tojást, csak termelnek hagymát - remélem azt is rabok művelik és szedik -, csak tartanak tehenet, stb.
@Gábriel angyal: Nyehehehe -mondaná Eric Cartmen a South Parkból, akinek szintén ez létkérdés. Mindig csak ez jut eszébe. De nála érthető ez a becsípődés nehéz és sanyarú gyerekkorából adódóan.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: A legdurvább az egészben, hogy az egész országra rá akarják tukmálni a szaros oltárjukat.
@Gábriel angyal: Nagy csapás ez az imperializmusra. De ne legyél kegyetlen, senki se akarja nézegetni kuszaszem expozéját, ha csak nem a diliházba vágyódik erősen. Brrr. Itthon senki se vevő a fairytelljére.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Közben megnéztem, már a Trénél is megvan a változás, csak kibaszott körülményes megtalálni:

www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/aszf/aszf_valtozasok_120601_0701.pdf

Ez alapján az itt lévő mellékletekből kell kiböngészni ami rád vonatkozik:

www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/dokumentumtar/ugyintezes/aszf
@Knósszosz: Jaj ne is mondd, uram hozott valami istenit, csak keveset. Mármint szalonnát. Istenem, éhezem megint és csak zukkini van itthon. Francba, néznem kell valami ehetőt belőle.

Ezek a zúj földesurak mit termelnek? Kirúgják a CBA ódalát a színmagyar termékeikkel majd? Vagy csak zsebkendőjük négy sarkában behordják az Eu-s pénzeket?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hááát, mittudomén, nekem már a vezetékes Digire is megjött a kismiújság, hogy mennyi az az át nem hárított pontosan.
parlamenti közvetítésünk folytatódik (mégiscsak):
szekeres ekézi a kormány foglalkoztatáspolitikáját.
svájci frank 180 kormányváltásko, most 230, euróártájékoztatás is szóba kerül. kockázati felárelemzés. kormány csökkentcse a bérterheket. alacsony jövedelműeknél csökkentsék az adóterheket. tranzakciós adó -sárgacsekkadó- : komoly problémák, lehetséges következmények: áthárítják a zemberekre, cégek kiviszik a számláikat, kpforgalom nő, fizetéseket is kp-ban adják. matolcsy egy kétlábonjáró csapásmérő eszköz, hiszen minden újabb adó egy újabb csapás.
@ob.szerver: "A kérdés nem ez. Hanem az, hogy az MSZP nélkül el lehete hajtani a jelenleg regnáló országpusztító, nemzetvesztő maffiát. Ha igen, hagyjuk az MSZP-t a picsába. "

jaja..
itt van az eb elhantolva:-)

egyszeruen a jelenlegi allas szerint az mszp-dk nelkul maradnak a bunozok. ugye mindenki mondogatja, hogy majd lesz ez, meg az, meg amaz, de jelenleg semmi sincs, csak az mszp-dk.
ok ugy viselkednek, ahogy egy ellenzek sozkott. kb. nagyjabol. legalabb valami.

az lmp nem kormanykepes ero. oruljon, ha parlamentkepes lesz 2014ben egyedul:-)
a jobbik a fidesz pitbullja. 4k, milla egyre inkabb csak viccnek tunik...
h&h rejtozkodik, nehany "mitiskenecsinalni" blogbejegyzesen kivul nincs mas...

asszem, ellenzek kivesezve:-)
Itt valójában az történik, hogy volt ballibsi érdekeltségű ingatlanokat szétosztanak és a helyzet jelenleg olyan, hogy befolyása révén fideszes tudja megszerezni.

Kurva nagy pénzek vannak ebben nyilván sok fideszes nem bírja ki, hogy ne tartalékoljon a nehéz időkre.

Balkán, de az MSZP-SZDSZ időszakában is az volt, csak éppen ballibsi blogok kussoltak erről.

Persze jó, hogy a téma előjött.
@a szív fészkei:

off:

cukkini lereszel, fej hagyma szintén, liszt, 2 tojás, fokhagyma, só, bors, olajban kisüt, eszik és vigyorog.

on
@a szív fészkei: én ara tippelnék, hogy zsebreteszik a pénzt..
FIDESZES MOTHERFUCKERS!!!!! RABASZTOK, GECIK !!!!!!!!!!!!
Ti sosem dógóztok? :D Menyetek mán kapálni..:D

. a parlamenti közvetítés tetszett, Karinthy Frigyes ezt milyen jól megírta volna.. Hofi meg előadta volna....:)
Drága.. nagyon drága politikusaink teljesen jól adják a témát.. sajnos..
Valójában ők mehetnének kapálni, hogy valami hasznukat is vegye már a nép.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Meg kéne nézni egy kibucos gazdaságot. Valahogy elvannak. hvg.hu/vilag/20120515_budai_gyula_kibucban

Bugyulát is megvették, mert miért is ment? [..]" államtitkár egyebek mellett olyan csepegtető öntözőberendezéseket tekintett meg, amelyek hatékonyabban juttatják el a vizet a növényekhez. A politikus ezután ellátogatott egy kibucba is, ahol hasonló berendezéseket gyártanak - tudta meg az MTI.

Budai Gyula a későbbiekben szeretné meghívni Magyarországra az izraeli mezőgazdasági minisztert, valamint szakembereket annak érdekében, hogy segítségükkel a hazai gazdaságok is alkalmazhassák az öntözési technikát."

Kicsit nehezebb körülmények közt elég jól elvannak mezőgazdaságilag. Talán mintha kevesebb parlagfűvük teremne, az igaz. Azért nincs a Gárdának ott annyi dolga, mint itthon...
Talán a torportyán se érzi olyan otthonosan magát a megműveletlen részeken.
@a szív fészkei: a mai izrael terulete egy kosivatag volt, ahol a kecske is a sajat szarat ette.

valamit kell erteniuk a mezogazdasaghoz, hiszen most eleg jol el vannak latva:-)
@Fabius: Kösz, soha nem ihletett meg zukkini, de akkor kipróbálom. Most minden kaja itt on, hisz az édes gazdag, mostantól csak tiszta véreinknek termő jómagyar anyafődről beszélgetünk, nem???
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
szekeres (még)
ktsgvetési tanács szerint a ktsgvetés 30%-a megalapozatlan, akkor mit üdvözöl a kormány? emelkedés márpedig lesz! igaz, a Holdon.
a ktsgvetés vállalhatatlan.

2 percesek:
seszták oszkár kdnp):
sarokpontok kontexusában vizsáljuk a fő törekvéseket (?). elmúltnyolcév. persze ne feledkezzünk az európai tér válságáról kontexusában európai térség, írország, izland. elmúltnyolcévhez asszisztált az ue is. elmúltnyolcév.
tehát az eu akkor törvényhozó bizottsága falazott a gyurcsánykormányok tevékenységéhez és megállapíthajtuk hogy milyen felelőssége van hozzávetítve és gyorsan húsbavágó intéskezdésekkel kezelni kell (szó szerint. ez részeg).
[sajnálom, nem tudom követni] V alakot vesz, elnyújtott V alakot, dupla V alakot ez a válság. [már biztos, hogy részeg]
a választott makorpályában nem lehet vita a parlamentben sem, hiszen az önálló cselekvést vissza akarjuk cszerezni, akkor a makroálya kijelelölésében egyet kell, hogy értsünk, számoljunk be, erről a vitáról, a vitában is.
@Anti Anyag:

Valójában borsodban az történik, hogy az olasz Mariano Kft. által bérelt földeket vették vissza, és pályáztatták újra a BNPI-vel. A Mariano tulaja meg Tállai államtitkár kenyerespajtása, ő meg tán csak nem volt maszopos. Vagy igen?

Az újraosztásnál is ezért jutott a Marianonak megint föld strómanon keresztül, ezért lett 400 hektárja Mengyi Roland kampányfőnökének, és akkor csak kiragadtam két példát, meg a tízmilliós adótartozást görgető pályázati nyertest ki se emeltem.

Ja, Balkán ez, éppen csak kicsit másképp Balkán.
amikor Tállai államtitkár úr szól a Mariano Kft-nek, "
a Mariano-nak miért is szólna bárki?
nem értem.
most lettek kipicsázva 10 év pereskedés után....
nem ártana pontosan utánanézni a dolgoknak..azé'
@Secnir: kár:( igen élveztem a tudósítást (parlament tévéd nincs?)
parlamenti közvetítésünk folytatódik
még seszták: a szocik gyorsan nagy hitelt vettek fel, amit a polgári kormány 2014-ig vissza is fizet. az adóságmutató 83%, 2012-re hatvan-hetvennyolc százalék, 2013-ra 78 %-ra csökkenteni, ezzel teljesül az alaptörvényben lefektetett hiány, ami fontos a makropályáknál elmondható hiány...
[ezt a csókát nem folytatom. ez kész.]
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: És ezt nem láthatja szegény Kuszabajsz!

Pedig ott - mocsok módon ezt is ellopták persze :-DD - hatalmas piaca van ott a kürtöskalácsnak, ami ugyi erdélyi étel eredetileg. Egy barátom fia kezdte meghonosítani, ma már mindenhol sütik ezerrel erre specializált boltokban - gondolom, nem a mai pesti, csak a mm-es héja van 1000-ért fajtát - millió ízzel megbolondítva, mert nagyon szeretik az édeset.
@Fabius: köszönet, én is pont a kábeles teló miatt kerestem hogy mi a stájsz :)

hogy mik vannak, ezek a gaz galád imprealisták, már megen tudtak számolni

jahh, meg az új állami mobil is döglödve indul...
@B.Gideon: Nanana, a növényekérzékenyek, éreznek meg minden, a kukorica is befelé nőne ezektől.
Mindjárt beszél Morvai a parlamentben költségvetési témában. :)
@empatikus pszichopata:
nincs, csak duna, proxyn keresztül.

parlamenti közvetítésünk folytatódik:
amit seszták művel, az totál követhetetlen (közben rájöttem, hogy nem kétperces, hanem a kijelölt időkeretekből beszélnek).
sesztákot nem lehet követni még GPS-el sem.
ahogy látom, sesztáknál ezek önálló gondolatok...
@a szív fészkei: Bezony, menjünk romkocsmázni, úgy lehet megváltani a világot.
@shinichi: A Lamborghini traktorok vásárlása mit növelt? Igaz, tüntetni ne járjunk sansszal.
@Nyugodtság van!:
Azért most vigyáznod kellene ezekkel a szavakkal mikor az egyik alvezéretek felmenőiből akár a zsinagógában egy minje is összejönne. :DD
@Fabius:

"Tudsz követni?"

Részben.

Kunfalvi Ágnesen kívül én sem látok sok attraktívat az MSZP-ben, de úgy gondolom, hogy őket ráérünk basztatni, amikor már hatalmon lesznek (remélhetőleg csak egy B.G. által vezetett koalícióban) és erre rászolgálnak. Rá fognak. Addig viszont ne fosszuk meg őket attól amit az angol a "to give the benefit of doubt" alatt ért.

Addig is van kit basztatni, amit te szerencsére nem kis buzgalommal meg is teszel.
jav: snasszal. :-)

@Penivaldes: Így van,a növény tüntetne nem növéssel ezek ellen. A kukorica egyenesen áll, egyesekkel gerincével ellentétben.
@sanyoka: Hagyd már ezeket a nyomikat!
Egész nap a géntérképjeiket nézegetik, hogy nehogy a kék jelzés mentén induljanak el!!!

Oszt mégis, mégis... :-DDD
@Penivaldes: Ugye? Minden élőlény értékesebb, mint ezek.
@FILTOL:

Ángyán:

"Ezzel a nyomásgyakorlással magam úgy szembesültem, hogy a földhasznosítási pályázati folyamat során két ízben is - a Mariano Kft-vel való esetleges megállapodás meghiúsulásakor, majd a pályázati dokumentációnak a földügyi miniszteri megbízott számára történő szeptember
15-ei átadását követően – „rosszalló megjegyzést” kaptam az egyik kormánytag, országgyűlési képviselőtől, amit mindkét alkalommal visszautasítottam."

Tényleg nem ártana alaposan utána nézned a dolgoknak azé'
@a szív fészkei:
Aha-:)
A Sváb-hegyi földesúr szerinted meg tudja különböztetni a tyúkot a tehéntől? Vagy látott már disznót? Mondjuk azt lehet, ha végignéz a jóléttől vágósúlyra hízott családtagjain. Te se legyál naív, na!
@Gábriel angyal: Juj, meséld el, melyik zsinórosában mosolyog olyan vámpírosan majd? Fogyhatna, nem, nagyon kikerekedett. Neki küldöd a Lindtjeimet???????
@a szív fészkei: igen, és őszintébbek is. de most ebbe ne menjünk bele.
@Knósszosz: Ki svábhegyi? Orvicsek, Kövér, Áder vagy melyikre gondolsz? Mind ott rongálják az ájert.

Sliccéknél vaddisznók is voltak a veteményesben a Béla király úton, abból vissza tud következtetni az igazi malacra, nem?

Amúgy a Svábhegy Jókai idejében full vidék volt szőlővel beültetve, maga is gazda volt, Rózája meg gazdasszony két fellépés közt..

De még amikor én Kr 1000-ben - hatvanas évek - itt nyaraltam a Gyöngyvirág utcában, a szomszédban valóban tehenek legeltek, malacok röfiztek, epresföldek voltak, ilyesmik.
@ob.szerver:

Éppen, hogy nem érünk rá basztatni őket. Ha ebben a felállásban a hatalom közelébe kerülnek akkor cseberből vederbe leszünk megint. Így igen, én ezt fogom tenni mindaddig, amíg nem olyan arcok akarnak kormányt váltani az MSZP-n belül, akikről nem tudom megmondani kapásból, hol mutyiztak, mennyit és kikkel.

Velük a "to give the benefit of doubt"-on már túl vagyunk.
@Knósszosz: főleg, hogy a disznó az nem csak úgy disznó. van hosszúkás, kerekded, csüngőhasú és a többi.:)))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A gettót megmenteni talán. Dózerolnák amúgy már el el békés egyetértésben sajna zsidók és nem zsidók a pénzért...
@Fabius: a Mariano Kft-vel való esetleges megállapodás meghiúsulásakor"

miért kellett volna megállapodni a Mariánóval? hiszen 10 évig azon harcoltak, hogy húzzanak a vérbe...?!
voltak akik szerették volna a megállapodást, de Fazekasról lepattantak...
jah hogy Tállainak fájt hogy Budai belelát a lapokba? így járt. csakhogy a posztodból úgy tűnik, mintha a Marianonak adtak volna földet újra.
parlamenti közvetítésünk folytatódik
seszták: nem megszorításokról van szó, hanem magyarország átrendezéséről, amit az elmúlt 22 év tapasztalataiból gyúrtunk össze.
elmúltnyolcév.
2 perc nyikos:
elmúltnyolcévezést hagyjuk már, mert ez a 3. kötlségvetésük! megnyerték a választásokat, tessék kormányozni!
az elmúltnyolcévben egyetlen törvényjavaslatukat sem láttam kidolgozva, sem a honlapjukon, sem másutt.
tessék mondani egy országot, ahol most csinálják a költségvetést.
@Gábriel angyal:

Csanádi Árpikát innentől kezdve kultúrember csipesszel sem érinti meg.

OFF vége
@a szív fészkei: Huuu úgy látom, hogy semmi díszmagyar nincs most rajta. Egyszerű vajszínű blúz egy szolid fehér blézerrel. Nyugodtan és normálisan beszél.
@Fabius: Ja írta a Voda sms-ben, hogy változás lesz. Márpedig az soha nem szokott csökkenés lenni.
@Gábriel angyal: Na én megyek zukkinizni, nem rongálom a bélbolyhaim nyugalmát vele.
@a szív fészkei:
Az utolsó kérdőmondatod alakíts át kijelentővé és... stimmel! Cukkínit kockára, olivaolajban megpárol, só, bors, oregánó, hámozott paradicsomkonzerv, fokhagyma bőséggel és penne tészta. Könnyű nyári ebédnek elmegy.
@Gábriel angyal:
Nekem eredeti állapotjában van :D Egyébként a tiltást pedig baromságnak tartom mert ha nekem úgy tettszik akkor akár az egészet is levághatom és felajánlhatom a sarki hentesnek főtt kolbásznak.Speciel egészségügyi okokból kezdték vagdosni csak később indokolták vallási okokkal. Akár a kóserságot. Ja és a muszlimoknál dettó :D
@Gábriel angyal: Az összes ilyen fiú hirtelen fitymaszűkült lesz, aminek orvosi megoldása a körülmetélés.
@a szív fészkei: Ezen a dózerolós mutyin én is meg voltam lepődve. Bár mondjuk ez az aktuális botrányuk sem semmi.

index.hu/belfold/2012/06/26/rabbit_rabositottak_mert_vezeto_mazsihiszes_zsidosagat_kutatta/

Tényleg mindenki megzakkant már?? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az nem a NOB hajdani fő koriefusa, Slicc pajtija volt?
Él még egyáltalán?

@sanyoka: Ja, vagdalkozás nélkül is lehet zsidó valaki. Most mondjam azt, hogy első kézből tudom???? :-DDD
Szegedi Csanád tragédiájának hatására keresztlevek és anyakönyvi kivonatok segítségével körültekintően feltérképeztem a saját családfámat. A kutatásom során a következő idegen hangzású neveket fedeztem fel:

Hinterecker(római katolikus)

Mörzinger (római katolikus)

Stöckhardt (evangélikus, ez az én családnevem)

Waffenschmidt (evangélikus)

Megnyugvással konstatáltam, hogy én "tiszta" vagyok.
@a szív fészkei: Ezt én is tudom, de a mai helyzetre gondoltam volt. Selmeczigabi gumicsizmában trágyázza az ököritófülpösi birtokát. Tudod mit, nem is utópia, ha a kvalitásait vizsgájjuk!
@Penivaldes: Szerintem csüngőhasúú:))
@Gábriel angyal: Az látod egy sötét banda, ezt aláírom és nemcsak én - ez közismert tény ezer év óta... Ölik egymást: Brian élete kutya vágatlan farka hozzájuk képest.

Egyébként az Óvás Egyesület - szintén zenészek sokan benne - ment nekik először és azóta is a panamáik miatt. Lesz is nyilvános ülésük nemsoká.
@a szív fészkei: @sanyoka: fszm, hanyagoljátok már az off témát, uncsi, és pont annak okoztok örömöt, akinek nem is akartok, hisz neki csöre töltve ott a gépen minden jóságos linkje
@Anti Anyag: milyen ballibsi ingatlanokról vartogsz? Normááááális? Ezek az ingatlanok ÁLLAMI termőföldek, semmi közük az eszmékhez vagy pártokhoz. Csak jól tejelnek eus zséből anélkül, hogy kapavágást tenne valaki benne. Na erre repültek rá a fideszes talpasok pofátlanul mocskos módon. Mondjál ballibsit akár az emútnyócévből vagy most, aki így jutott földhöz.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
morvai krisztna ep:
felolvasóestet tart, olvasói levelekből szemezget.
nagyon nyálasak, a Romana magazinba valók.
"Lengett a házelvesztés kaszája", "mintha tőrt döfnének szívembe: nem kellek a hazámnak!".
nagyon nehéz a válogatás, de ki fogom adni.
kedves képviselőtársaim, Isten vezesse önöket a magyar költségvetés megalkotásakor.

Varga Istán fidesz:
megemlékezés: ezen a napon nagyváradon László kiráyunkat szentté avatták (szerintem nem most, de hagyjuk).
@Penivaldes: Azt takarja a parlamenti padsor. :)
@Penivaldes: Akkor azokhoz nem hasonlítom őket. Megyek GDP-t növelni, szijja!
végszóra stefike is tiszteletét tette, borotva éles és metsző logikájával
@sanyoka: Oké, te odaadod, akinek akarod.:-DDD

Csak a németek azt mondják, mivel a gyerek nem egyezett bele a farkincája csonkolásba, te, mint szülő ezzel a műtéttel durván beleavatkozol engedélye nélkül a testi autonómiájába. Ami valahol igaz is.

Viszont felnőtt korban - olvastam ugye a Michel Hakimbamn - már kockázatosabb a dolog, ha vallási okból - és saját elhatározásából!!! - akarja valaki. De akkor a keresztvízbe se egyezett bele a ded, tehát az is autonómiája megkavarása. Odaillesztve valahová, amiből ő nem kért.
Korábban valaki nagyon helyesen fogalmazott:

Senki nem menekül. Egyszerűen csak fel akar mutatni a fidesz kormány valamit, amivel a HÌR-tévében/M1/Duna/stb lehet büszkélkedni, és a kedélyeket megnyugtatni, hogy "lám-lám, mi mindent megteszünk a választóinkért, ha kell szembe megyünk á saját párttársainkkal, és elvesszük tőlük a jogtalanul megnyert földeket".

Csak hogy ez a 10-20 hektár kurva kevés, és azok a fideszes politikusok, akiket most VÈRÀLDOZATKÈNT felmutat a Rogános fidesz banda, azok a háttérben szépen-csendben (előre lezsírozott módon) kártalanítva lesznek. Senkinek ne legyenek illúziói, tudjuk hogyan.

A Nyerges/Mészáros/stb féle nemoligarchák pedig szépen a nagypapák/ismerősök/unokaöccsök/stb nevén pályázatokat nyernek, és_a_többi-és_a_többi.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim,
Hajrá Magyarország, Hajrá magyarok!

...semmi többek nem vagytok, csak szar kis szavazatok :DDD

Muhahahaha :D
\o/ meg vagyunk mentve:

Csak az őstermelők árulhatnak dinnyét az utak mentén

A regisztrált dinnyetermesztők teljes körű ellenőrzését rendelte el június 20-ával a vidékfejlesztési miniszter - közölte a szaktárca szerdán az MTI-vel.

hvg.hu/gazdasag/20120627_dinnyearusitas_ostermelok
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Nézd a farok egy dolog, de az érdekes szerintem, hogy egy gyerekkel mit lehet és mit nem lehet megtenni, csak azért meg kicsi, belőled alakult ki és neked kiszolgáltatott sokáig.

Egy napos korban már lehet-e ráerőltetni a szülei hitét és ezzel járó dolgokat, vagy önálló lény, aki ettől mentes kell, hogy maradjon nagykorúságáig?

Mert azért - ez itt most tényleg off - de az egész hazai iskolarendszer most épp az ő agyi megerőszakolásukra épül.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Tényleg tiszta vagy. Tiszta hülye. De maradj ilyennek, így szeretünk.
@nyugi_palikám_mi_érinthetetlenek_vagyunk: ha fel akar mutatni valamit, akkor most rábaszott, mert eddig valami 5 % küldte vissza a konzilevelet. Ennyivel talán mégsem fog dicsekedni, bár lehet, hogy tündérországban ennyi is elég.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): És ha ne adj' Isten nem lennél tiszta, akkor mi bajod lehetne? A magadfajta elmebetegeken túl kitől volna félnivalód?
@a szív fészkei: amit a vagdalkozásról, és az egyéb külső kényszerről írtál gy.k. csecsemő keresztvizezése, nem tudok vitatkozni, és nem csak vitatkozni nem, de megtenni sem, de ezzel szerintem nem mondtam újat ;)
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
varga istván fidesz:
új Btk. hurrá. kevés rá a pénz.
most vagy ideges, vagy be van rúgva. keveri a milliókat és a milliárdokat, az igazsásgszolgáltatást iga-iag-gazság-szolgáltatás-nak mondja rendszeresen.
a bíróságokat mentegeti, hogy túlterheltek.
nyomatékosan, többször elmondtam, hangsúlyozom, fel hívnom hívni a figyelmet - ezek percenként vannak ismételve.
cuslág-hunvald ügyekben a törvény szigorával kell fellépni. kékgalléros bűnözüknek hívja a fehérgalléros bűnözőket az elmúltnyócévezést is belekeveri.

2 perc nyikos:
elmagyarázza vargának, azért nincsenek bírók mert a bírók létszámának növelésére előirányzott keretösszeget a fidesz a jelenlegi bírák jutalmazására fordította
elmúltnyolcév.
@a szív fészkei:
:DDD
Én saját tapasztalatból. :DDD
@Spániel: Tájékozatlan vagy barátom, ezek nagyrésze bérlésből állami tulajdonba visszavett ingatlan.

Stílusodat figyelve nem csodálom, hogy nem tudtad.
@a szív fészkei:
Nálunk a családban annak idején amikor én voltam ujszülött és az én gyermekeim születésének idején is az volt az álláspont, hogy majd ha nagykorú lesz a gyerek akkor eldönti vallásos vagy ateista akar-e lenni.
parlamenti közvetítésünk folytatódik
szabó tímea lmp.
ez a társadalmi leszakadás ktsgvetése
zöldbárózik, új stadionok nőnek, ov helyzetbe hozza osztálytársait.
nekiállt részletezni a ktsgvetést: családtámogatás szar.
@Gábriel angyal:

Akarom mondani Szegedi Csanádot! :D

@a szív fészkei:

Elbasztam a nevet, túl sok cikket olvasok egyszerre... :D
@sanyoka: sajnos az eroszakos nagyanyam miatt ez nalunk nem volt opcio.

nincs is egyszerubb modja a halalos ellensegek gyujtesenek, csak eroszakold ra az ideologiat es ne engedd szabadulni:-D
@a szív fészkei: Azért a keresztvíz egy babának sokkal humánosabb mint a nyisz-nyisz nem??? :)
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
szabó timea lmp:
már az egészségügynél tart. a közétkeztetés tarthatatlan.
oktatás: a ktsgvetésben történelmi mélyponton van az oktatási összeg. nincs életpálya pedogoigosoknak.
nmhh-nak indokolatlanul sok a támogatás. megindokolja.
kisebbségek: az lmp elkötelezett. papíron a kormány is. csak nem látni sehol. romaintegráció: durva érvágás, a felzárkztatásra szánt összegek 75%-al csökkennek. hol vannak a célkítűzések? 10.000 roma érettségizése, 100.000 roma munkahelye?
@Secnir:

Lássuk, mely országokban van még nemzetgazdasági miniszter:

- Görögország
- Palesztina
- Omán
- Szaúd-Arábia
:D

(Váncsa István közlése)
@FILTOL:

A Marianonak adtak földet újra, strómanon keresztül. Ezt nem én találtam ki, hanem a helyiek és Ángyán állapították meg. Ezért a megállapításért kéne Tállai szerint Ángyánt kidobni a frakcióból.

Tényleg tájékozódnod kéne egy kicsit.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
szabó timea:
felszólítja a kormányt, segítse a fiatalokat.

2 perc Pállfy istván kdnp:
cáfolni kell szabó tímea kijelentéseit. mert a tv-nézők abban a hiszemben vannak, hogy igaza van.
elmodja, hogy a különböző mozik, zenei alapítványok támogatása mennyivel nőtt (mondjuk szabó timea erről nem beszélt).
Azért vannak világraszóló sikereink is. :)

Bruce Willis neje odavan az állatkerttől

hvg.hu/panorama/20120627_allatkert_willis_felesege
parlamenti közvetítésünk folytatódik
2 perc seszták miklós (már megint):
amit timea mondott az a demagogia.
a demagogia a görög demagogosz-ból ered....
levezette.
legyen ez az lmp előtt, amikor felszólal!

2 perc kovács kálmán(?) fidesz:
miért aggódnak az egészségügyért? mert korrigálni kell az adatokat, amit mondtak a képviselők eddig. de, tartalmazza a ktsgvetés a béremelések fedezetét.
de, a gyógyszertámogatást is, tessék csak megkeresni. a gyógyszerterhek csökkentek!
parlamenti közvetítésünk folytatódik
2 percvágó gábor:
összefoglalom: akkor amit a kormány mond, az minden demagógia

ismeretlen:
azért nem fogy a gyógyszer, mert nincs rá pénz. ez magyarország 2012, ez nem mordor, ez nem a heim-szurdok (LOL)

nagy kálmán kdnp:
összehasonlítja a magyar ktsgvetés egészségügy részét a franciáéhoz és a némethez. persze a magyar a jobb.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
nagy kálmán:
bevezették (magyarország ezügyben unikum) és fenntartják a családi gyermekorvosi szolgálatot már évek óta! hosszú, hosszú évek óta.
egészségügyi életpálya modellt vezetnek be.
összességében el kell mondanom, hoyg forrásteremtésre az egészségüygben még árnyalata sem született meg, csak forráskivonásra. eügyben nincs válság. mo-on orvoskivándorlás van. mo-on kívül csak a csheeket, lengyeleket érinti jobban.
aki azt mondja, hogy több fizut adjunk nekik, az demagóg. nincs miből. fenn kell tartani az eü stabilitását.
@KG2000: "A gynegébbek kedvéért: az MSZP %-ban beérte a Fideszt, az MSZP+LMP+DK együtt több mint a Fidesz, és a rejtőzködők/nem válaszolók nagy része MSZPs. TE A TÉNYEKKEL VITATKOZOL."

Hiába ordibálsz, kisapám. A biztos pártválasztók egyre kevesebben vannak, a belőlük képzett százalékok abszolút értékben ugyanannyi embert, vagy kevesebbet jelentenek.
@Fabius: Kösz, finom lett a zukkini tócsni. De nekem így túl olajos, most sütőben sütöm a maradékát, az meg olyan lepényes lesz reszelt sajttal a tetején. :-)

Off, de akkor is: ha már Nagy Navarro és csapata, a Tiszta Kezek is segített a Hermina megtartásában, írjuk ki ide, hogy ma 200 napja tart a sztrájkuk a Kunigundában a hamisító orvbántévé ellen. Igen,tudjék, hogy nem sok eredménnyel, mert mindenki ottani szenya a helyén dőzsöl marslakósan, de vannak, akik kitartanak és valamit tenni próbálnak a saját kényelmük ellenére.
@sanyoka: "Nálunk a családban annak idején amikor én voltam ujszülött és az én gyermekeim születésének idején is az volt az álláspont, hogy majd ha nagykorú lesz a gyerek akkor eldönti vallásos vagy ateista akar-e lenni."

A lányom 10 éves korában beiratkozott hittanra, járt is egy darabig, és első sorban ült a templomban. Lencsibaba szemekkel figyelte, mi történik.
Azután egyszer-kétszer nem készült katekizmusból, a többiek sem, és az atya megcsuklóztatta őket. Száz fekvőtámaszt csináltatott a tízéves gyerekekkel, nemre való tekintet nélkül.

Ez hatott...
@sanyoka: Ez a korrekt szerintem. Én sem avatkoztam bele a természetbe.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
Dr. nagy kálmán kdnp: megtapsolta az ellenzék.

tóth csaba mszp:
[0]
...
csak beszél, csak beszél...
@a szív fészkei:

...hámer ijjet nem úgy sütünk, mint rántott húst, hogy meg ne kapódjon a kabátka rajta, ezt legnagyobb lángon, forró olajban ropogósra ;-)
@Secnir:

Ha most pont azt hagyod ki a tudósításból, amit ez a zuglói cézár TóCsa beszél a költségvetésről, akkor aztakurva lesz!!!

:-D

Mondott érdemben bármit?
...csak beszél, csak beszél...
@Fabius: Jó, nem vagyok profi, de a lepényfazon is jó lesz szerintem ráolvadt sajttal.

Mi lenne, ha szeretném is zukkinit???? ;-)) Reszelni meg különösen ocsmány művelet, na azt életfogytig csináltatnám ezekkel ott a parlamenti elfekvőben.
@sanyoka: 'akár a zsinagógában egy minje is összejönne.'
Mosmár tényleg magyarázza meg valaki, mi az a minje, lécci.
@épészmérnök: De a mély körösztényi szeret jegyében acélozta éppé a testüket felkészítvén az ép lélekre. Neki aza éppen a ruhatárban maradt...
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
45 mp: vágó gábor:
zsiga marcellt kérdezném, meg lehet-e élnio 47.000 forintból

zsiga marcell fidesz:
a bírósági épületekért aggódik. a rossz állapotú épületekben több a rendzavarás, mint a jobb állapotúban.
átadtak 90-ben egy szép bírósági épületet miskolcon, borsod vármegyében (!)
[nem értem, hogy jön ez a ktsgvetéshez...]

apáthy istván jobbik:
nem irigylem a kormánypárti képviselőket: a barna színű ürüléket aranyként kell eladniuk.
segítek zsiga marcellnek, majd én válaszolok az lmp-nek: nem lehet megélni megalázó 47.000 forintból.
@Secnir: Apáthynak bírom a stílusát meg az ízes tájszólását is. :)
Izé, mi történik a bíróságokon? Homok van a gépezetben?
"Amikor már úgy tűnt, hogy a negyedik mobilszolgáltató indulása elől minden jogi akadály elhárult, a Fővárosi Bíróság ideiglenes intézkedésének köszönhetően elvesztette a frekvenciahasználati jogot az állami cégek által létrehozott MPVI Zrt."
www.hwsw.hu/hirek/48625/mpvi-negyedik-mobilszolgaltato-operator-aukcio-frekvencia-nmhh.html
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
apáthy istván jobbik:
önkormányzatokért aggódik, meg a pénzátcsoportosításokért. meg elmondja, hogy kocsor községben a gépírónő jobb munkát végez, mint matolcsy. a ktsgvetés silány, színvonaltalan.
@Secnir: 47 ezerből??? Simán. Zsiga Marcellnek naponta annyiból sikerül.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
pálffy:
vágó bekiabálta a demagóg szövegét, és utána távozott a teremből (óvó néni!). nem lehet megélni 47.000 forintból, de ezt sose állította senki! hazugság, aki ilyet mond!
a két minimálbéres szülő kevesebbet keres mint 47.0000, tehát ők sem tudnak megélni!

levezénylő elnök nem tud szót adni pálfynak, mert elfogyott az időkeretük.

pócs jános, fidesz:
blablabla
@Fabius: kiváncsian várom a stróman megnevezését,vagy vmi linket ahol ezt leírják (nem kekeckedésból...tényleg érdekel.)
@Secnir: Adjon inkább idegnyugató kocsisirmát neki. Előjöttek a fehér egerei a delírium kredencéből.
@a szív fészkei: jahh, csak van már egy új törvényi lehetőség, hogyaszondja a NMHH-t nem kötik a bírósági döntések, meg különben is, miaz hogy ellent mer mondani valaki is?
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
2 perc horváth jános fidesz:
ne magyarázzuk egymást félre, ha inkább kiegészítjük egymás mondatait.
(a képviselők se nagyon értik)

zékárpát dániel:
kioktatja a fideszeseket a földtörvényről, mert a földtörvény rossz helyén szerepel.

levezető elnök tud adni 2 percet pálfynak a fidesz időkeretére.

2 perc pálfy:
nincs ám ellentmondás aközött, amit moindtam, meg aközött, hogy nem lehet megélni 47e forintból ám! azért fogalmaztam javaslatokat, 25 év alatt, meg 65 év fölött különösen akkor, ha nem igényelnek képzettséget, ha 20-3 fő köztti vállalkozásokban dolgoznak, tehát az ő foglalkoztatóinak kell adkezdvezményt adni.

2 perc font sándor fidesz:
zékárpátra reagál: dobbal nem lehet verebet fogni: butaságot kiabálnak. mi vagyunk akik alkotmányoztak, hé!

2 perc pócs jános:
zékárpára reagál: a betű öl, a lélek éltet: a betűk között ön nem olvassa a tényeket.

2 perc tukacs istván mszp:
pálfyra reagál: hanem adóztatják meg a minimálbért, stb. , akkor nem kell keresniük megoldásokat.

2 perc zékárpát dániel:
nem reagál a minősitésekre, mert kikerülték az érveléseket. lényegében 2 év alatt nem történt semmi.
Friss adalék az ügyhöz, Tállai A. főszereplésével:

mno.hu/rajatszas/helyreigazitas-1086700
@épészmérnök:
Minimum tiz férfi már összegyűlhet a Szombat fogadására. (Istentisztelet) Ez a minja.
@a szív fészkei:
Majd hoznak egy lex MPVI ZRT törvényt oszt minden jóvan:D
A többi szolgáltatót pedig kötelezik, hogy adják át nekik a kiépített infrastruktúrájukat.
@Fabius:
semmit. általánosságokat, meg elregélte röviden, mi történt az elmúlt két évben.
@sanyoka: Jó, semmi aggályom, hogy mindent átlépnek, csak azért gyűlnek a striguláik a mene, tekel, ufarszin-hoz.
@sanyoka: minek új, cseréld ki a rádió nevét, oszt csókolom:

"Mint írták, a törvény továbbra is meggátolhatja, hogy az elsőfokú bírósági döntésnek megfelelően a Klubrádió megkapja a neki még az Országos Rádió és Televízió Testület által odaítélt közösségi frekvenciát. "
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez jó. De költsél hozzá párat, mert szerintem ezeket már elpuffogtatták beszéd/100 ezerért.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
szanyi tibi bácsi:
szeplős, bibircsókos a ktsgvetés. az a lényeg, ez a ktsgvetés nem tartalmaz semmi lényegeset, ami az előrelépést jellemezné. önök úgy próbálnak meg aratni, hogy elfelejtettek előtte vetni.
legnagyobb vesztese: budapest, minden forrását elvették. ellopják a pénzt. maguk zsebét tömik.

font sándor fidesz:
elmúltnyolcév (de ezt jó hosszan). tönkretették a családrendszert, de mi helyreállítottuk a családtámogatást. a bankok 2010-ig mérhetetlen hasznot szereztek be. a multik is mérhetetlen hasznot szerztek be. a "mérhetetlen hasznot" kifejezést még 8* elsüti 1 perc alatt.
@Secnir: Esküszöm, parla(g)menti közvetítést még nem élveztem ennyire :) Itt növelem a GDP-t, és fix időnként visszanézek postot olvasni... Kell ez!
ööö van még kérdés?

Simicska: ha nem tudja megvenni, megfojtja

Egy újabb Magyarország elleni kötelességszegési eljárás és milliárdos kártérítési perek is kinéznek a köztéri reklámtáblák elhelyezésére vonatkozó szabályozás miatt, melynek legújabb elemei most vannak a parlament előtt.

hvg.hu/gazdasag/20120627_reklamtablapiac_kotelessegszegesi_eljaras
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
... nem "egri villanyszerelő ember", aki "jutalékot akar szedni", hanem volt vidékfejlesztési menedzser, aki most gazdaköri titkár!
Egyébként a Tállai nyilatkozat többi része sem igaz, mert a 2800 ha területből 850 ha szántó, nem minden nyertes helyi lakos, a műkörmös férje APEH végrehajtás alatt áll és nem 25, hanem csak 20 természetes személy nyert. Tállai úgy számol, hogy az őstermelőként saját nevében és a kft-jével is pályázó és nyertes az két személy...
huhhh, megnyugodtam, elsőre azt hittem, hogy a nagy mesélő és mozgatója dumáját bevették a naív imprealisták, de nem, csak simike a kobakra, hogy látjuk az igyekezetet, de tessék többet gyakorolni, javítgatni és szorgalmasnak lenni :)

www.napi.hu/magyar_gazdasag/biztato_lagarde_level_orbannak.523743.html
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
font sándor fidesz:
nem tudom, észrevették-e, hogy az elmúlt időszakban a gazdák csendben voltak. ez annak köszönhető, hogy jól ment nekik.
az unióból 464 milliárd plusz tieznkét forint fog érkezni az unióból (ez a 12 forint nem tudom, honnan jött neki).

2 perc schenider tamás jobbik:
röviden fontra: megkérem, hoyg ne terjesszék azt a tévhitet, hogy jó irányba indulnak folyamatot. 30-40 + gyermek születik pluszban évente, ez a demagógia, hogy ezt a jó költségvetésre fogják. majd akkor szóljanak, ha ezres létszámú lesz a gyermekáldási folyamat.
milyen sok pénzt kapnak a gazdák az uniótól: azt elfelejti hozzátenni, hogy mennyit visznek ki a multik, ami ezres nagyságrendű, míg a megkapott pénz csak százas.

2 perc kis sándor jobbik:
a közgyógyellátás alapján mutatom be, mennyire nem megalapozott (számok, számok, számok, egyre kevesebb).
a fidesz vegyen vissza az arcából!

hollósi antal fidesz:
miért most van a ktsgvetési vita?
[röviden: csak.]
[hosszabban: jó a költségvetés]

kozma péter fidesz:
a benyújtási időpont eltér a korábbi évek gyakorlatától. felmerül a kérdés: helyes-e a nyári ülésszakon benyújtani? helyes-e, amikor még kiszámíthatatlan a gazdasági helyzet?
nincs-e ellentmondásban ez a két tény?
felidézem a bizottsági ülésen kovács árpád szavait: a benyújtás ideje észszerű.
Jol fölbasztam magam megint ezen, konkretan körülbelül ugy, mint amikor egy nagyvalagu zsirdiszno asszonysag ül le mellem es honaljszaga is van amelett, hogy a segge az emlitett okbol kifolyolag hozzam is er...
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
kozma péter beszél.
még. és még.
jó sokat, de lassan, és összefüggéstelenül.
de javasolja a fő számok elfogadását

varga tamás fidesz:
a honvédség átalakításáról beszél. őrző-védőket átalakítottak katonákká, akiket be tudnak vetni árvízkor vagy katasztrófakor.
részletezi az MH tartalékos rendszerének létszámát [remélem nem név szerint].
a 2.1 mrd többletforrás szükséges!
ruházatra, eü ellátásra. 48%-a a személyi kiadások.
@Penivaldes: hááá mééé, ész nincs csak ész szerűség, politikus sincs, csak politikus szerűség, demokrácia sincs, csak demokrácia szerűség, ....
@Secnir:

Varga Tamás néven fideszesnek lenni nem jó ómen. Könnyen összekeverhetik... :-D
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
varga tamás fidesz:
[ez felolvassa a költségvetést.]
javasolja elfogadásra, ki gondolta volna?

borbi lénárd fidesz [aki borbély lénárd, csak a levezető elnök be van baszva és nem tud beszélni]:
új Btk. hatékonyság, katasztrófavédelmi tv. stb. fontosság, részletesség, megújult, integrált katasztrófavédelmi struktúra, blablabla....
@vitéz Thapóccay néma bárány:
hát igen. Varga Tamás néven fideszesnek lenni olyan, mint Belzebub néven az angyalok kórusában énekelni...
:D
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
ágh péter fidesz:
[ennyi]

kulcsár józsef ferenc fidesz:
megszakították az adást b+. eddig tartott.

viszlát mindenkinek. elemezzétek a tartalmas hozzászólásokat....
Jó kis mocskolódó oldal ez, nagy Senkik fikázhatnak másokat kedvükre. További kellemes kéjelgést, és onániát a jelzős szerkezetek, hasonlatok ötlésére.
@koksz:

És odaírod a "senki"-t NAGYBETŰVEL! :DDD

Ez mekkora! :D
@Gábriel angyal:

Az tényleg alkesz...

@Penivaldes:

Hát, gondolom a nagybetűvel általában a megkülönböztetett tiszteletünket fejezzük ki: a Nagy Ő, küldöm Neked, szeretett Fivérem, stb...

Bár, lehet igazad van, és csak azt akarta hangsúlyozni, hogy Különlegesen Nagy Senkik vagyunk!
Pl: Drága Barátom, te egy igazi, puzsérróberti értelemben vett Hatalmas Balfasz vagy!
Akkor visszaszívom! :D
@Penivaldes:

A koalának is szelíd tekintete van a sok drogtól... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na látod. Én rögtön észrevettem, hogy tiszteletét fejezi ki irántunk..
:DDD

A koala meg a Jakab István közti kapcsolat...
jó, jó. de valahogy be kellett azonosítanom.
ránéztem ez jutott eszembe!
:DD
@a szív fészkei:
Nálunk még a kutyák füleit sem vágtuk le soha, nem hogy a gyerek bármely részét csonkítottuk volna :)
@sanyoka: Csak én, saját magamnak, véletlenül, mikor felástam a kertet :D
Emelkedő, de szerény év...
2013
Matolcsy
@Valodi: úgy látom, a csincsei pályázatokat még nem sikerült kisorsolni
@a szív fészkei: a szivárvány minden színében!!!!!!!
@keresztanya fabi(en):
Állítólag már megkapta valaki megbízási szerződéssel, de nem tuti a dolog...
@Secnir: Aztán négyórás dugesz hőségben az M7-esen, mert nem bírnak káposztát összeszedni az útról a nagy átalakulásban.
@koksz: Neked is jó volt most? El ne menj idő előtt! :-DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DE az olyan cukker! És mikor szól bele a politikába? Pláne benyomva?
@miva?: Atyaég, hogyan? És mivel ástál, már bocs?????? Eddig úgy hittem igen élénk és képszerű a fantáziám. De itt becsődöltem.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ja. Kétségbe is zuhannék csupa nő között, az biztos. :-DD
De Boli már felajánlotta x-szer az elásásomat, nehogy már azt is magamnak kelljen!!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ti meg a szátokat sem tudnátok megtörölni nélkülünk. Így aztán kvittek vagyunk
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ti meg a szátokat sem tudnátok megtörölni nélkülünk. Így aztán kvittek vagyunk
@keresztanya fabi(en):
Nagyon helyes!
Valamennyit közzé kellene tenni, hadd röhögjünk a 600 hektáron kezdő szociálpedagógus pályázatának objektivitásán!
Egyébként a Győrffy papa nem az a kategória, amire érdemes lőni - szerintem csak figyelemelterelésre szánják. 10 hektárral legyenek boldogok, ha egyébként nincs nekik titokban több száz...
@Valodi:

Sose lesznek nyilvánosak a pályázatok. A Győrffy pályázat sem a 10 hektárért érdekes hanem a maga abszurditásáért. Hány és hány ilyen lehet a nyertes pályázatok között...
A mohóság ugyan nincs nevesítve a hét főbűn között, de alkalmas az irigység gerjesztésére. Ha a Fidesz Politikai Zrt valamibe belebukhat, az a földkérdés.A cég emberei "új földesurak" lennének,ez jó üzlet az EU támogatások miatt (lásd még: nem leszünk gyarmat), másrészt jópofa dolognak is tűnik kikocsikáznia birtokra, ahol a szorgos cselédek művelik a földet. A parasztok viszont nem akarnak cselédek lenni,sőt, földet akarnak,maguknak.Plusz átverve is érzik magukat, mert a Jakab meg az Ángyán nem azt ígérte nekik,hogy majd dolgozhatnak a Mészáros/Nyerges/Simicska/stb földjén. Lesznek itt még cifra történetek. Az ellenzék helyében én belengetnék egy új földosztást.
süti beállítások módosítása