Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.27. 05:21 Fabius

Fideszesek menekülnek a népharag elől

Címkék: fidesz mutyi oligarchák földbérlet

Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét, és az arcbőrre és káros hatással van a sok gazdanyál, amit be kell vállalni érte. A balatonvilágosi Szedlákék inkább továbbra sem gazdálkodnak, ahogy eddig sem tették, mert a földről lemondással kisebb arcvesztéssel és kevesebb kellemetlenséggel megúszhatják az ügyet. 

 Érdekesebb ennél, hogy Ifj. Szentgyörgyvölgyi Pétert munkáltatója kérte, adja vissza az elnyert földet. Ez a munkáltató Rogán Antal V. kerületi polgármester, a Fidesz frakcióvezetője. Ő kérte, és Szentgyörgyvölgyi eleget is tett a kérésnek. Ezek szerint az már Rogánnak is végtelenül kínos lett volna, ha a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. ügyvezetőjét azzal baszogatta volna a közvélemény, hogy a fővárosban élő - bár Bakonybélen lakcímmel rendelkező - Szentgyörgyvölgyi hányszor 20 kilométerre tartózkodik hétköznapjaiban a művelésre elnyert 30 hektártól. Úgyhogy nem sokat vacakolt, különösebb indoklás és kibúvási lehetőség nélkül visszadobatta alkalmazottjával a nyertes pályázatot. 

Lehetnénk meglepődve ezen, én mégsem vagyok. El kellett jönnie annak az időnek, amikor a Fideszen belül is elkezdik felismerni, hogy a földmutyiba bizony belebuktak. Ángyán tanulmánya óta tudjuk, hogy Fazekas Sándor miniszter, Budai Gyula elszámoltatás kormánybiztos és államtitkár, Tállai András államtitkár és Mengyi Roland borsod megyei közgyűléselnök tudtával történt ami történt. Azóta az összes szakmai fórumon lángolnak az indulatok, elég csak az agroinform vagy a kiélegyenaföld oldalaira ránézni, a gazdák üzenetét dekódolni nem túl bonyolult.  orbán-oligarcha.gif

Innentől kíváncsi csak arra vagyok, hogy a fideszes fapofára húzott vastagbőr mikor kezd végleg kirepedni. Mert az első fecskék ellenére többen vannak - egyelőre - a Győrffy Balázsok, akik fideszes honatya és Magosz alelnökként nyertek földet a földművelésre alkalmatlan egészségi állapotban lévő papa nevén, és akik ezzel az ábrázattal kiállnak védeni a védhetetlen ilyen mondatokkal:

„A földpályázatok kapcsán megint előjött az oligarcházás. Ezt visszautasítjuk, szeretnénk, ha ezzel az 50-es, 60-as éveket idéző kommunikációval felhagynának”

 Aranyapa! Az, hogy ti mit szeretnétek kurvára nem érdekel ám senkit addig, amíg Magyarországon a szabályos és tisztességes földpályázat olyan, mint az unikornis pénisz: a mese szerint létezik, de még a mesében sem látta soha senki. Amíg Veszprém megyében is úgy játsszátok ezt, hogy a kormányhivatal vezetőjének a felesége, a Szedlák felesége, a te édesapád a földpályázatok nyertesei, vagyis politikai kapcsolatrendszeretek felhasználásával egymásközt mutyizzátok el, addig annak is örülni kell, hogy a helyi gazdák még nem akasztottak igát a nyakatokba, és nem szántották ki veletek a Sólyi erdőt.

 Érdekelne még, hogy eljön-e az a pillanat is, mikor Mengyi Roland képviselő úr szólítja föl liblingjét, Kanyok Attila kampányfőnököt, amikor Tállai államtitkár úr szól a Mariano Kft-nek, a Hagyaczki, a Demeter nevű haveroknak, hogy nagyon beégtünk gyerekek, 80 ezres törzstőkés, nullás mérlegű bétével 400 hektárt behúzni kurva gáz, adjátok szépen vissza. Mert Mészáros Lőrincnek és Nyerges Zsoltnak szólni nem fog ilyet senki, az ziher. De azért derüljön ki hol a határ: megelégszetek a kishalak kifarolásával, de 10-30 hektár helyett 3-400-al vagy még többel mutyizni már olyan dolog, amiért a politikai hullává válás sem drága?  

 

 

 

450 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr924613799

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.27. 12:09:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Jóízű zsidózással kapaszkodik az Index fogyatkozó számú olvasóiba 2012.06.27. 11:36:25

Láthatóan csökken a látogatók száma a jobboldali kötődésű hírportál statisztikáiban. Meg tudják-e fordítani a trendet az intenzív, szaftos zsiráfozással? * * Szegedi Csanádnak, a Jobbik parlamenti képviselőjének sztoriját tegnap este kapta fel a bulvár...

Trackback: Minek nevezzelek? – Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.06.27. 09:46:30

Az Alcsúti Krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet Orbán V...

Trackback: Minek nevezzelek? – Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.06.27. 09:45:27

  Az Alcsúti Krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@sanyoka: sajnos az eroszakos nagyanyam miatt ez nalunk nem volt opcio.

nincs is egyszerubb modja a halalos ellensegek gyujtesenek, csak eroszakold ra az ideologiat es ne engedd szabadulni:-D
@a szív fészkei: Azért a keresztvíz egy babának sokkal humánosabb mint a nyisz-nyisz nem??? :)
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
szabó timea lmp:
már az egészségügynél tart. a közétkeztetés tarthatatlan.
oktatás: a ktsgvetésben történelmi mélyponton van az oktatási összeg. nincs életpálya pedogoigosoknak.
nmhh-nak indokolatlanul sok a támogatás. megindokolja.
kisebbségek: az lmp elkötelezett. papíron a kormány is. csak nem látni sehol. romaintegráció: durva érvágás, a felzárkztatásra szánt összegek 75%-al csökkennek. hol vannak a célkítűzések? 10.000 roma érettségizése, 100.000 roma munkahelye?
@Secnir:

Lássuk, mely országokban van még nemzetgazdasági miniszter:

- Görögország
- Palesztina
- Omán
- Szaúd-Arábia
:D

(Váncsa István közlése)
@FILTOL:

A Marianonak adtak földet újra, strómanon keresztül. Ezt nem én találtam ki, hanem a helyiek és Ángyán állapították meg. Ezért a megállapításért kéne Tállai szerint Ángyánt kidobni a frakcióból.

Tényleg tájékozódnod kéne egy kicsit.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
szabó timea:
felszólítja a kormányt, segítse a fiatalokat.

2 perc Pállfy istván kdnp:
cáfolni kell szabó tímea kijelentéseit. mert a tv-nézők abban a hiszemben vannak, hogy igaza van.
elmodja, hogy a különböző mozik, zenei alapítványok támogatása mennyivel nőtt (mondjuk szabó timea erről nem beszélt).
Azért vannak világraszóló sikereink is. :)

Bruce Willis neje odavan az állatkerttől

hvg.hu/panorama/20120627_allatkert_willis_felesege
parlamenti közvetítésünk folytatódik
2 perc seszták miklós (már megint):
amit timea mondott az a demagogia.
a demagogia a görög demagogosz-ból ered....
levezette.
legyen ez az lmp előtt, amikor felszólal!

2 perc kovács kálmán(?) fidesz:
miért aggódnak az egészségügyért? mert korrigálni kell az adatokat, amit mondtak a képviselők eddig. de, tartalmazza a ktsgvetés a béremelések fedezetét.
de, a gyógyszertámogatást is, tessék csak megkeresni. a gyógyszerterhek csökkentek!
parlamenti közvetítésünk folytatódik
2 percvágó gábor:
összefoglalom: akkor amit a kormány mond, az minden demagógia

ismeretlen:
azért nem fogy a gyógyszer, mert nincs rá pénz. ez magyarország 2012, ez nem mordor, ez nem a heim-szurdok (LOL)

nagy kálmán kdnp:
összehasonlítja a magyar ktsgvetés egészségügy részét a franciáéhoz és a némethez. persze a magyar a jobb.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
nagy kálmán:
bevezették (magyarország ezügyben unikum) és fenntartják a családi gyermekorvosi szolgálatot már évek óta! hosszú, hosszú évek óta.
egészségügyi életpálya modellt vezetnek be.
összességében el kell mondanom, hoyg forrásteremtésre az egészségüygben még árnyalata sem született meg, csak forráskivonásra. eügyben nincs válság. mo-on orvoskivándorlás van. mo-on kívül csak a csheeket, lengyeleket érinti jobban.
aki azt mondja, hogy több fizut adjunk nekik, az demagóg. nincs miből. fenn kell tartani az eü stabilitását.
@KG2000: "A gynegébbek kedvéért: az MSZP %-ban beérte a Fideszt, az MSZP+LMP+DK együtt több mint a Fidesz, és a rejtőzködők/nem válaszolók nagy része MSZPs. TE A TÉNYEKKEL VITATKOZOL."

Hiába ordibálsz, kisapám. A biztos pártválasztók egyre kevesebben vannak, a belőlük képzett százalékok abszolút értékben ugyanannyi embert, vagy kevesebbet jelentenek.
@Fabius: Kösz, finom lett a zukkini tócsni. De nekem így túl olajos, most sütőben sütöm a maradékát, az meg olyan lepényes lesz reszelt sajttal a tetején. :-)

Off, de akkor is: ha már Nagy Navarro és csapata, a Tiszta Kezek is segített a Hermina megtartásában, írjuk ki ide, hogy ma 200 napja tart a sztrájkuk a Kunigundában a hamisító orvbántévé ellen. Igen,tudjék, hogy nem sok eredménnyel, mert mindenki ottani szenya a helyén dőzsöl marslakósan, de vannak, akik kitartanak és valamit tenni próbálnak a saját kényelmük ellenére.
@sanyoka: "Nálunk a családban annak idején amikor én voltam ujszülött és az én gyermekeim születésének idején is az volt az álláspont, hogy majd ha nagykorú lesz a gyerek akkor eldönti vallásos vagy ateista akar-e lenni."

A lányom 10 éves korában beiratkozott hittanra, járt is egy darabig, és első sorban ült a templomban. Lencsibaba szemekkel figyelte, mi történik.
Azután egyszer-kétszer nem készült katekizmusból, a többiek sem, és az atya megcsuklóztatta őket. Száz fekvőtámaszt csináltatott a tízéves gyerekekkel, nemre való tekintet nélkül.

Ez hatott...
@sanyoka: Ez a korrekt szerintem. Én sem avatkoztam bele a természetbe.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
Dr. nagy kálmán kdnp: megtapsolta az ellenzék.

tóth csaba mszp:
[0]
...
csak beszél, csak beszél...
@a szív fészkei:

...hámer ijjet nem úgy sütünk, mint rántott húst, hogy meg ne kapódjon a kabátka rajta, ezt legnagyobb lángon, forró olajban ropogósra ;-)
@Secnir:

Ha most pont azt hagyod ki a tudósításból, amit ez a zuglói cézár TóCsa beszél a költségvetésről, akkor aztakurva lesz!!!

:-D

Mondott érdemben bármit?
...csak beszél, csak beszél...
@Fabius: Jó, nem vagyok profi, de a lepényfazon is jó lesz szerintem ráolvadt sajttal.

Mi lenne, ha szeretném is zukkinit???? ;-)) Reszelni meg különösen ocsmány művelet, na azt életfogytig csináltatnám ezekkel ott a parlamenti elfekvőben.
@sanyoka: 'akár a zsinagógában egy minje is összejönne.'
Mosmár tényleg magyarázza meg valaki, mi az a minje, lécci.
@épészmérnök: De a mély körösztényi szeret jegyében acélozta éppé a testüket felkészítvén az ép lélekre. Neki aza éppen a ruhatárban maradt...
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
45 mp: vágó gábor:
zsiga marcellt kérdezném, meg lehet-e élnio 47.000 forintból

zsiga marcell fidesz:
a bírósági épületekért aggódik. a rossz állapotú épületekben több a rendzavarás, mint a jobb állapotúban.
átadtak 90-ben egy szép bírósági épületet miskolcon, borsod vármegyében (!)
[nem értem, hogy jön ez a ktsgvetéshez...]

apáthy istván jobbik:
nem irigylem a kormánypárti képviselőket: a barna színű ürüléket aranyként kell eladniuk.
segítek zsiga marcellnek, majd én válaszolok az lmp-nek: nem lehet megélni megalázó 47.000 forintból.
@Secnir: Apáthynak bírom a stílusát meg az ízes tájszólását is. :)
Izé, mi történik a bíróságokon? Homok van a gépezetben?
"Amikor már úgy tűnt, hogy a negyedik mobilszolgáltató indulása elől minden jogi akadály elhárult, a Fővárosi Bíróság ideiglenes intézkedésének köszönhetően elvesztette a frekvenciahasználati jogot az állami cégek által létrehozott MPVI Zrt."
www.hwsw.hu/hirek/48625/mpvi-negyedik-mobilszolgaltato-operator-aukcio-frekvencia-nmhh.html
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
apáthy istván jobbik:
önkormányzatokért aggódik, meg a pénzátcsoportosításokért. meg elmondja, hogy kocsor községben a gépírónő jobb munkát végez, mint matolcsy. a ktsgvetés silány, színvonaltalan.
@Secnir: 47 ezerből??? Simán. Zsiga Marcellnek naponta annyiból sikerül.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
pálffy:
vágó bekiabálta a demagóg szövegét, és utána távozott a teremből (óvó néni!). nem lehet megélni 47.000 forintból, de ezt sose állította senki! hazugság, aki ilyet mond!
a két minimálbéres szülő kevesebbet keres mint 47.0000, tehát ők sem tudnak megélni!

levezénylő elnök nem tud szót adni pálfynak, mert elfogyott az időkeretük.

pócs jános, fidesz:
blablabla
@Fabius: kiváncsian várom a stróman megnevezését,vagy vmi linket ahol ezt leírják (nem kekeckedésból...tényleg érdekel.)
@Secnir: Adjon inkább idegnyugató kocsisirmát neki. Előjöttek a fehér egerei a delírium kredencéből.
@a szív fészkei: jahh, csak van már egy új törvényi lehetőség, hogyaszondja a NMHH-t nem kötik a bírósági döntések, meg különben is, miaz hogy ellent mer mondani valaki is?
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
2 perc horváth jános fidesz:
ne magyarázzuk egymást félre, ha inkább kiegészítjük egymás mondatait.
(a képviselők se nagyon értik)

zékárpát dániel:
kioktatja a fideszeseket a földtörvényről, mert a földtörvény rossz helyén szerepel.

levezető elnök tud adni 2 percet pálfynak a fidesz időkeretére.

2 perc pálfy:
nincs ám ellentmondás aközött, amit moindtam, meg aközött, hogy nem lehet megélni 47e forintból ám! azért fogalmaztam javaslatokat, 25 év alatt, meg 65 év fölött különösen akkor, ha nem igényelnek képzettséget, ha 20-3 fő köztti vállalkozásokban dolgoznak, tehát az ő foglalkoztatóinak kell adkezdvezményt adni.

2 perc font sándor fidesz:
zékárpátra reagál: dobbal nem lehet verebet fogni: butaságot kiabálnak. mi vagyunk akik alkotmányoztak, hé!

2 perc pócs jános:
zékárpára reagál: a betű öl, a lélek éltet: a betűk között ön nem olvassa a tényeket.

2 perc tukacs istván mszp:
pálfyra reagál: hanem adóztatják meg a minimálbért, stb. , akkor nem kell keresniük megoldásokat.

2 perc zékárpát dániel:
nem reagál a minősitésekre, mert kikerülték az érveléseket. lényegében 2 év alatt nem történt semmi.
Friss adalék az ügyhöz, Tállai A. főszereplésével:

mno.hu/rajatszas/helyreigazitas-1086700
@épészmérnök:
Minimum tiz férfi már összegyűlhet a Szombat fogadására. (Istentisztelet) Ez a minja.
@a szív fészkei:
Majd hoznak egy lex MPVI ZRT törvényt oszt minden jóvan:D
A többi szolgáltatót pedig kötelezik, hogy adják át nekik a kiépített infrastruktúrájukat.
@Fabius:
semmit. általánosságokat, meg elregélte röviden, mi történt az elmúlt két évben.
@sanyoka: Jó, semmi aggályom, hogy mindent átlépnek, csak azért gyűlnek a striguláik a mene, tekel, ufarszin-hoz.
@sanyoka: minek új, cseréld ki a rádió nevét, oszt csókolom:

"Mint írták, a törvény továbbra is meggátolhatja, hogy az elsőfokú bírósági döntésnek megfelelően a Klubrádió megkapja a neki még az Országos Rádió és Televízió Testület által odaítélt közösségi frekvenciát. "
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez jó. De költsél hozzá párat, mert szerintem ezeket már elpuffogtatták beszéd/100 ezerért.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
szanyi tibi bácsi:
szeplős, bibircsókos a ktsgvetés. az a lényeg, ez a ktsgvetés nem tartalmaz semmi lényegeset, ami az előrelépést jellemezné. önök úgy próbálnak meg aratni, hogy elfelejtettek előtte vetni.
legnagyobb vesztese: budapest, minden forrását elvették. ellopják a pénzt. maguk zsebét tömik.

font sándor fidesz:
elmúltnyolcév (de ezt jó hosszan). tönkretették a családrendszert, de mi helyreállítottuk a családtámogatást. a bankok 2010-ig mérhetetlen hasznot szereztek be. a multik is mérhetetlen hasznot szerztek be. a "mérhetetlen hasznot" kifejezést még 8* elsüti 1 perc alatt.
@Secnir: Esküszöm, parla(g)menti közvetítést még nem élveztem ennyire :) Itt növelem a GDP-t, és fix időnként visszanézek postot olvasni... Kell ez!
ööö van még kérdés?

Simicska: ha nem tudja megvenni, megfojtja

Egy újabb Magyarország elleni kötelességszegési eljárás és milliárdos kártérítési perek is kinéznek a köztéri reklámtáblák elhelyezésére vonatkozó szabályozás miatt, melynek legújabb elemei most vannak a parlament előtt.

hvg.hu/gazdasag/20120627_reklamtablapiac_kotelessegszegesi_eljaras
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
... nem "egri villanyszerelő ember", aki "jutalékot akar szedni", hanem volt vidékfejlesztési menedzser, aki most gazdaköri titkár!
Egyébként a Tállai nyilatkozat többi része sem igaz, mert a 2800 ha területből 850 ha szántó, nem minden nyertes helyi lakos, a műkörmös férje APEH végrehajtás alatt áll és nem 25, hanem csak 20 természetes személy nyert. Tállai úgy számol, hogy az őstermelőként saját nevében és a kft-jével is pályázó és nyertes az két személy...
huhhh, megnyugodtam, elsőre azt hittem, hogy a nagy mesélő és mozgatója dumáját bevették a naív imprealisták, de nem, csak simike a kobakra, hogy látjuk az igyekezetet, de tessék többet gyakorolni, javítgatni és szorgalmasnak lenni :)

www.napi.hu/magyar_gazdasag/biztato_lagarde_level_orbannak.523743.html
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
font sándor fidesz:
nem tudom, észrevették-e, hogy az elmúlt időszakban a gazdák csendben voltak. ez annak köszönhető, hogy jól ment nekik.
az unióból 464 milliárd plusz tieznkét forint fog érkezni az unióból (ez a 12 forint nem tudom, honnan jött neki).

2 perc schenider tamás jobbik:
röviden fontra: megkérem, hoyg ne terjesszék azt a tévhitet, hogy jó irányba indulnak folyamatot. 30-40 + gyermek születik pluszban évente, ez a demagógia, hogy ezt a jó költségvetésre fogják. majd akkor szóljanak, ha ezres létszámú lesz a gyermekáldási folyamat.
milyen sok pénzt kapnak a gazdák az uniótól: azt elfelejti hozzátenni, hogy mennyit visznek ki a multik, ami ezres nagyságrendű, míg a megkapott pénz csak százas.

2 perc kis sándor jobbik:
a közgyógyellátás alapján mutatom be, mennyire nem megalapozott (számok, számok, számok, egyre kevesebb).
a fidesz vegyen vissza az arcából!

hollósi antal fidesz:
miért most van a ktsgvetési vita?
[röviden: csak.]
[hosszabban: jó a költségvetés]

kozma péter fidesz:
a benyújtási időpont eltér a korábbi évek gyakorlatától. felmerül a kérdés: helyes-e a nyári ülésszakon benyújtani? helyes-e, amikor még kiszámíthatatlan a gazdasági helyzet?
nincs-e ellentmondásban ez a két tény?
felidézem a bizottsági ülésen kovács árpád szavait: a benyújtás ideje észszerű.
Jol fölbasztam magam megint ezen, konkretan körülbelül ugy, mint amikor egy nagyvalagu zsirdiszno asszonysag ül le mellem es honaljszaga is van amelett, hogy a segge az emlitett okbol kifolyolag hozzam is er...
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
kozma péter beszél.
még. és még.
jó sokat, de lassan, és összefüggéstelenül.
de javasolja a fő számok elfogadását

varga tamás fidesz:
a honvédség átalakításáról beszél. őrző-védőket átalakítottak katonákká, akiket be tudnak vetni árvízkor vagy katasztrófakor.
részletezi az MH tartalékos rendszerének létszámát [remélem nem név szerint].
a 2.1 mrd többletforrás szükséges!
ruházatra, eü ellátásra. 48%-a a személyi kiadások.
@Penivaldes: hááá mééé, ész nincs csak ész szerűség, politikus sincs, csak politikus szerűség, demokrácia sincs, csak demokrácia szerűség, ....
@Secnir:

Varga Tamás néven fideszesnek lenni nem jó ómen. Könnyen összekeverhetik... :-D
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
varga tamás fidesz:
[ez felolvassa a költségvetést.]
javasolja elfogadásra, ki gondolta volna?

borbi lénárd fidesz [aki borbély lénárd, csak a levezető elnök be van baszva és nem tud beszélni]:
új Btk. hatékonyság, katasztrófavédelmi tv. stb. fontosság, részletesség, megújult, integrált katasztrófavédelmi struktúra, blablabla....
@vitéz Thapóccay néma bárány:
hát igen. Varga Tamás néven fideszesnek lenni olyan, mint Belzebub néven az angyalok kórusában énekelni...
:D
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
ágh péter fidesz:
[ennyi]

kulcsár józsef ferenc fidesz:
megszakították az adást b+. eddig tartott.

viszlát mindenkinek. elemezzétek a tartalmas hozzászólásokat....
Jó kis mocskolódó oldal ez, nagy Senkik fikázhatnak másokat kedvükre. További kellemes kéjelgést, és onániát a jelzős szerkezetek, hasonlatok ötlésére.
@koksz:

És odaírod a "senki"-t NAGYBETŰVEL! :DDD

Ez mekkora! :D
@Gábriel angyal:

Az tényleg alkesz...

@Penivaldes:

Hát, gondolom a nagybetűvel általában a megkülönböztetett tiszteletünket fejezzük ki: a Nagy Ő, küldöm Neked, szeretett Fivérem, stb...

Bár, lehet igazad van, és csak azt akarta hangsúlyozni, hogy Különlegesen Nagy Senkik vagyunk!
Pl: Drága Barátom, te egy igazi, puzsérróberti értelemben vett Hatalmas Balfasz vagy!
Akkor visszaszívom! :D
@Penivaldes:

A koalának is szelíd tekintete van a sok drogtól... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na látod. Én rögtön észrevettem, hogy tiszteletét fejezi ki irántunk..
:DDD

A koala meg a Jakab István közti kapcsolat...
jó, jó. de valahogy be kellett azonosítanom.
ránéztem ez jutott eszembe!
:DD
@a szív fészkei:
Nálunk még a kutyák füleit sem vágtuk le soha, nem hogy a gyerek bármely részét csonkítottuk volna :)
@sanyoka: Csak én, saját magamnak, véletlenül, mikor felástam a kertet :D
Emelkedő, de szerény év...
2013
Matolcsy
@Valodi: úgy látom, a csincsei pályázatokat még nem sikerült kisorsolni
@a szív fészkei: a szivárvány minden színében!!!!!!!
@keresztanya fabi(en):
Állítólag már megkapta valaki megbízási szerződéssel, de nem tuti a dolog...
@Secnir: Aztán négyórás dugesz hőségben az M7-esen, mert nem bírnak káposztát összeszedni az útról a nagy átalakulásban.
@koksz: Neked is jó volt most? El ne menj idő előtt! :-DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DE az olyan cukker! És mikor szól bele a politikába? Pláne benyomva?
@miva?: Atyaég, hogyan? És mivel ástál, már bocs?????? Eddig úgy hittem igen élénk és képszerű a fantáziám. De itt becsődöltem.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ja. Kétségbe is zuhannék csupa nő között, az biztos. :-DD
De Boli már felajánlotta x-szer az elásásomat, nehogy már azt is magamnak kelljen!!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ti meg a szátokat sem tudnátok megtörölni nélkülünk. Így aztán kvittek vagyunk
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ti meg a szátokat sem tudnátok megtörölni nélkülünk. Így aztán kvittek vagyunk
@keresztanya fabi(en):
Nagyon helyes!
Valamennyit közzé kellene tenni, hadd röhögjünk a 600 hektáron kezdő szociálpedagógus pályázatának objektivitásán!
Egyébként a Győrffy papa nem az a kategória, amire érdemes lőni - szerintem csak figyelemelterelésre szánják. 10 hektárral legyenek boldogok, ha egyébként nincs nekik titokban több száz...
@Valodi:

Sose lesznek nyilvánosak a pályázatok. A Győrffy pályázat sem a 10 hektárért érdekes hanem a maga abszurditásáért. Hány és hány ilyen lehet a nyertes pályázatok között...
A mohóság ugyan nincs nevesítve a hét főbűn között, de alkalmas az irigység gerjesztésére. Ha a Fidesz Politikai Zrt valamibe belebukhat, az a földkérdés.A cég emberei "új földesurak" lennének,ez jó üzlet az EU támogatások miatt (lásd még: nem leszünk gyarmat), másrészt jópofa dolognak is tűnik kikocsikáznia birtokra, ahol a szorgos cselédek művelik a földet. A parasztok viszont nem akarnak cselédek lenni,sőt, földet akarnak,maguknak.Plusz átverve is érzik magukat, mert a Jakab meg az Ángyán nem azt ígérte nekik,hogy majd dolgozhatnak a Mészáros/Nyerges/Simicska/stb földjén. Lesznek itt még cifra történetek. Az ellenzék helyében én belengetnék egy új földosztást.
süti beállítások módosítása