Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.20. 05:29 Fabius

Lusta népnek nincs hazája!

Címkék: gazdaság demján sándor

Síiták vagyunk meg szunniták. De legelső sorban - dehogy polgárok, nertársak meg fülkeforradalmárok, ne hülyéskedjünk - lusták, mint az állat. Mert az van drága naplopó és ingyenélő feleim, hogy az okosok és szorgalmasok aránya föl van ám borulva, mint a népvezér hajcsárságával elégedetlen oligarcha ágya mellett az Orbán arcú miskakancsó.

 Dolgozni kell. Mert ahol a világban dolgoznak ott nincs válság. Demján Sándorból úgy hullik az ilyen bölcsesség, mint disznósörte közül a lemezes korpa. De ha már észosztó napot tartott üzent az európaiaknak is: ott is dolgozni kell. Ja, és a nehéz munkát is el kell végezni valakinek. Azt nem tette hozzá, hogy lehetőleg minimálbérért, vagy közmunka program keretében, de szerintem gondolt rá. Úgyhogy kevesebb okos ember kell ide, és sokkal több szorgalmas. Mert a bővített újratermelésből lesz életszínvonal emelkedés. Azt az apróságot, hogy Magyarország belső fogyasztása a legoptimistább nézet szerint is stagnál, így pillanatnyilag hiába termelne Csányi kolléga húsüzeme 20 vagonnal több szalámit, nem lenne kinek eladni, nem emlegette. 

 Arra azért jó volt ez a kis példabeszéd, hogy világossá váljon kik ültetik el a hasonló gondolatokat Orbán fejében. 

orbán-demjén-ner.gif

 

Volt ügye ez a dolgozata Schmitt Máriának, amit aztán magyaráztak sokan sokféleképpen. Most meg Demján mondja a tutit, én meg összefüggést látok az okosság-szorgalmasság elmélete és a felsőoktatás leépítése, a szakoktatás átalakítása, meg az iskolaköteles korhatár leszállítása között. Ráadásul az emberek elvégzik a legnehezebb munkát is, ha van, akár közmunkában kézzel építenek gátat. Milyen munkára nincs elég jelentkező? Már ott tartunk, hogy az egymillió munkahely is mind megteremtődött és betelt, hogy elvégzetlen munkák sora fölött kell keseregni egy oligarchának?

 

 

601 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr124599571

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Terrorházas Schmidt Mária olcsó, kisigényű, szorgalmas magyar munkásokat akar 2012.06.20. 08:23:28

Milliárdos Mariskánk szerint a magyar dolgozó “elkényelmesedett, nagyigényű, ellustult és főleg felelősséget vállalni nem akaró”, szemben az olcsó, kisigényű, jól képzett, és szorgalmas ázsiai bérmunkásokkal. Hát ide figyelj, nyuszifül! Éle...

Trackback: Sajtóper és büntetőeljárás indult a Hír TV és a Célpont munkatársai ellen 2012.06.20. 08:22:08

  Gyurcsány perel. A plágiumügy miatt 33 helyreigazítási eljárás indult, akik megtagadták a helyreigazítás közlését, azok ellen sajtóper, a Hír TV újságírói ellen emellett büntetőeljárás is indult rágalmazás alapos gyanúja miatt – áll a Demo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a ribanc és a skálás ingyen melósokat akarnak a haza dicsősőgére meg hősi halottakat a NER -ért? kis profittal több, amig gyüvik, ha majd semmi akkor mennek offshore...vagy máris offshora csak a kibaszás miatt maradtak páran meg a ribanc nem tud meglenni az elvarázsolt kastélykája nélkűl? hogy a teve baszná meg őket

azért a gif tökéletes

bár úgy gondolom, hogy

a cipőfényesítés nagyon túlkvalifikált a MINISZTERELNÖKÚRNAK,

ő lehetne a

SÁMLI ŐNAGYSÁGA,

az a megfelelő, az amit tanúlt és tud

brühühühühühühühü
Csak tud valamit, ha milliárdos vette meg a seggét! Aztán beadta a kulcsot! Özvegyi jogon milliárdos! Ugyanez férfibe Gyurcsányt is lepipálja, igaz ott, öreg milliomos nőt kellett feleségül venni! De ötletes KISZ esnél ez nem probléma!
valami mozog a világban és Europa ébred hosszú kéjes álmából?
www.corriere.it/economia/12_giugno_20/monti-g20-salva-stati_b61478d4-ba72-11e1-88e3-74eab70f59c2.shtml
"Ma al tavolo del vertice messicano si è invece parlato di un'altra proposta, avanzata proprio dal premier italiano: utilizzare l'European Financial Stability Facility, il fondo salva Stati da 440 miliardi, per acquistare bond dei Paesi dell'Eurozona i cui tassi di interesse salgono troppo"
Intanto, nel comunicato finale del summit dei Grandi, si legge che i leader del G20 sono a favore della volontà europea di integrare maggiormente il sistema bancario.

asszem a matolcsyzmusnak ezzel lőttek...verébre ágyúval...kár kár kár mondta kánya és arrébblibbent a karóról a másik karóra ahová a kuszaszem feje feltűzésre kerűl...hamarosan
oops, ez érdekes lesz :D

Ángyán: Orbán is látta a listát

Létezik az a minisztériumi lista, amit azokról a nagy élelmiszeripari cégekről állítottak össze, melyek nem, vagy nem csak magyar alapanyagokból állítanak elő hungarikumnak nevezett termékeket, és amelyen olyan cégek szerepelnek, mint például a Pick – mondta a hvg.hu-nak Ángyán József.

hvg.hu/itthon/20120620_angyan_lista_orban
Lusta vagyok,ezért nem szó szerint.
"politikai irigység miatt nem kap csányi 80 milliárdot,hogy erős,új nemzetközi márkát építsen,ami százezer embernek biztosítana munkát,a álamnak pedig adóbevételt.Ráadásul ez a befektetés négy-ötszörösen megtérülne."
Mondjuk arról nem kérdezte senki,hogy ha ez a befektetés ennyire tutti,mér nem finanszírozza a trigránit és az otp.
És újra idézném a zex vörös Báró klasszikusát:" A szegénység a legjobb ösztönző a munkára.És ezt,könnyen el lehet érni!"

A terrorista qrva,40 évet rohangált,három műszakban a szövőgépek között,mán'csak tuggya miről nyávog.
@rodeo36:
Biztos jó cikk,de ha megtisztelnél azzal,hogy magyarul is összefoglalnád a lényeget...
oops #2:

Már a Századvég sem hisz a kormány GDP-prognózisában

A magyar GDP 0,8 százalékkal zsugorodik 2012-ben, majd jövőre csupán 1 százalékos bővülés következezhet

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mar_a_szazadveg_sem_hisz_a_kormany_gdp-prognozisaban.522873.html
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
aszongya hogy megállapodtak a G20-asok abban, hogy szorosabbra veszik a teljes eurogazdaságot de elsősorban a bankrendszerüket...a cikk többi részében arról is szó van, hogy Monti javaslatára nem mentik meg az Olaszokat hanem adnak neki egy: utilizzare l'European Financial Stability Facility azaz: európai pénzügyi stabilitási eszközt, amit Európa dob össze 745 milliárd összegben és az Olaszok kapnak 440 milliárdot mint egy védőernyőt, a többi Spanyol és mások a görögök meg végre elfogadták, hogy maradnak erre megkönnyítik nekik...

tehát ha a levédiai sámánok a nortodoxiája addig nem dől össze maga alá temetve mindenkit akkor várhatnak idétlen időkig a segítségre mert az nem fog gyünni mert a többiek azonnal cselekedtek és már kész a törvény mialatt Káderka leste a G20-at és sápadozott ha értette...azaz öngyilkosság amiről ez a blog is szól pontosan

a levédiaiak seggfejek, pont

brühühühühühühühü

tanulj olaszúl is
@kormányzó: olvasd Cirbi-nél lentebb

tanuljatok nyelveket brühühühühühühü
@kormányzó:
tévecc a VÖRÖS BÁRÓ-t HORVÁTH EDÉNEK Hívták és a RÁBA TEREMTŐATYAISTENE nélküle Audi sem lehetne meg sok minden más sem...a kurva kommunisták nemdebár?

a demján kis fütyike volt hozzá képest anno

és ma sem egy nagy lumen
Demján szerint siíák és szunniták vagyunk. Valóban.
Iránban évszázados probléma ez :)
mindkettő a Koránt tartja ugyanis alapvetésnek, a különbség az, hogy a szunniták mindent a Koránból vezetnek le, ergo a néphatalom gyakorlását is, míg a siíták szerint a hatalmat Mohamed fiúági leszármazottainak kell gyakorolnia. Amúgy a siíták egy nagyon szűk kisebbség Iránban, viszont vagyoni helyzetük miatt többnyire vezető posztokat töltenek be.

ööö...
...ismerős a szitu?
@rodeo36:
Ha megengeded,Horváth volt az egyik a sorban.
Ott volt még Burgert a Bábolnából - aki hirtelen eszembe jut - és demjanuk is annak számított,a maga kis kópéjával.
@rodeo36: tanulnék én, de nem vagyok egy nyelv zseni, azééé igyekszem :D
@kormányzó:
Horváth-ot 4 kontinensen ismerték beleértve az USA-t is, Burgert-et ugyanúgy, mialatt a Kópé maradt Budapesten a belvárosban a Külker hathatós segítségével
érdekes módon a Toldi/Nagy Gábor az Ikarus-ban nem vésték be nevüket pedig ők adták a legtöbb és legjobban fizetett munkát kb 300000 magyar családnak szerte az országban 5 fő telephelyet építve ki

hol van ehhez ma egy Mercedes és Audi a külföldi behozatallal mialatt az Ikarus 89-92%-ban exportált és az utolsó kommunista éveiben több kint 800 millió dolláros bevétele volt évente a MOGÜRT közreműködésével (ez mai árfolyamon 25000 milliárd forint csak, hogy legyen ötleted mit tett tönkre a széles elvtárs)

brühühühühühühühü
kapják be, ez magyar és még sem tudom elolvasni:

www.napi.hu/magyar_vallalatok/bukhatjak_orbanek_a_sargacsekk-adot.522946.html

Bukhatják Orbánék a sárgacsekk-adót?
Kedves Olvasónk!
Ez a tartalom csak előfizetőink számára elérhető.
Ha Ön előfizető, akkor lépjen be, vagy fizessen elő lapunkra.
Amennyiben csak néhány cikket szeretne elolvasni, akkor lehetőség van arra, hogy prepaid előfizetést vásároljon, amellyel 3 napig korlátlanul böngészheti oldalunkat.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
nem zseninek kell lenni, hanem egy éven át -szorgalmasan- megtanulni hetente 60!!!! új szót azzal tárgyalóképes leszel és "önjáró"

csináld...ja és beszélni kell hangosan, meg hallgatni élőben egy klubban vagy valami kulturális kapcsolatok intézetében...még van ilyen? vagy már azokba is beleszart a levédiai NER?

brühühühühühühühü
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
hívd fel a Káder elvtársat vagy a NER-t esetleg a ZEMTÉíT

brühühühühühühühühü

talán Brüxel weboldalán megtalálod magyarul ugyanezt...hogy ne legyen komlukált

milyen nagy szabaccság van ebben a sárfészekben?
@Secnir: tényleg, akkor túl korán néztem meg, és azóta átállították :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
szóval meg lehet baszni ha van rajta vagina...a cikk világos...a kormány elbukta és nem csak ezt, hanem a teljes likviditását is elveszítheti azaz előállhat olyan helyzet, hogy levédia forint nélkül marad, mert mind külföldön kering...

brühühühühühühühühü
@rodeo36: igen erre számítottam amit a cikk is ír, Fabius is ezt mondogatja, na meg a családi banki alkalmazottak is ezt rebesgetik, mind külföldi tulajos bankos :)
tanált a poszt, a gif nadon jó, ha a dógozó mindehhöz hozzáképzeli a 2006 októberi cirkuszt meg a 2008-as öntökönszúrást, hát menten sírva fakad a röhögéstül. asztán irány svalbárd!
@Szúrófény: Milyen öreg milliomosnőt? Tudtommal egyik neje sem öreg.
Nem tűnik fel nektek, hogy ezek a nyugdíjasok szövegei? Villamoson, buszon ugyanezt harsogja a sok mammer meg papper. Csak néhány adalék:

velemenyvezer.blog.hu/2012/06/18/2013_a_nyugdijasok_koltsegvetese

zipp.hu/velemeny/2010/01/27/nyugdijas_politikai_rendszer_jovonk_a_mult

Utóbbi közvetlenül a választások előtt született.
Amióta Demján tavaly kifejezte, hogy gyáriparosként milyen irígykedve nézi a "nagyszámú szorgalmas és főleg szegény kínai"-t, azóta túl nagy meglepetés nincs az "Előre az egy tál rizsért!"-mozgalom újabb és újabb megnyilvánulásaiban.

Őelőtte meg például Huxley is leírta a Szép új világban, hogy epszilon jellegű munkákat epszilon kondícionálású egyedekkel lehet eredményesen végeztetni...
@rodeo36:
Bár öreg vagyok,de még él néhány - nagyon halvány - emlékkép a meszes agyamban.
Bár én imádtam "az edét",azt kell mondjam,kevés kiemelkedő tulajdonsága volt.Kettő viszont biztosan.
Az egyik,hogy sötétben is látott.A másik,hogy nem kellett sms-t küldenie,ha jelezni akarta érkezését.
Az Ikarusról is voltak kézzelfogható élményeim.Javítottam eleget belőlük.
demjanuk a kereskedelem vörös Bárója volt.Nem a kópé nagysága,hanem a megkapott lehetőségi miatt.
De ez már történelem,ma a "plázák Hercege" cím dukál.
És igen,arra is emlékszem,a világnak mi mutattuk be a csuklós autóbuszt,ahogy az önhordó autóbusz-karosszériát is.
Én sem repestem az örömtől,amikor széles nábob a márkanevet is eladta,hogy az utolsó lírát még kipréselje a cég hullájából.
Érdekes, hogy állandóan ezzel a "dolgozással" jönnek.

Arról soha nem papol egyik se, hogy:

- nem szabad szétlopni a közpénzeket

- nem szabad adót csalni

- nem szabad kihagyni a döntéshozásból a szekembereket

- nem szabad hazudni

- nem szabad hülyéket mikrofonok elé állítani

- nem szabad a haverok kezére játszani a földeket

- nem szabad haveroknak tripla gázsiért osztani az állami megrendeléseket

- nem szabad ostoba eszmék mentén megosztani az országot

...

Ideje lenne már megkérdezni, hogy ez a sok magabiztos, nagyarcú barom, aki nem csak hogy a reformkor nagyjaihoz méri magát, de többre is tartja magát náluk, nos ez a sok pojáca vajon miből építette fel a maga kis mutyibirodalmát?

Hacsak nem abból, hogy MÁSOK dolgoztak helyettük.
@Prof. Dr. James Onedin a naviatika elismert tanára:

a helyzet az, hogy a társadalom örekszik, ölég jó bír lenni az érdekérvényesítő képességünk, te meg ráálltál a szopó rollerre, pöcsike.

egy papper
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

"Már a Századvég sem hisz a kormány GDP-prognózisában"

*

A Századvég lehet, nem akar a Nézőpont sorsára jutni, amelyiknek egyre vadabb hülyeségeket kell állítania a kormány sikereiről cserébe némi készpénzért.
aki a fideszre szavazott a feudalizmusra szavazott es sajat maga jobbagysagara szavazott.

eddig sem volt kerdes:-)

ezeknek zsellerek, jobbagyok, rettego szolgak kellenek, akiket egy osszevont szemoldokkel hajbokolasra es inszakaszto munkara lehet kenyszeriteni - termeszetesen a haza - anyamat beszelek itt ossze-vissza.. a NER! - dicsosegere. nem tisztesseges fizetesert.
@hacsaturján: Sajnos a felosztó-kirovó, kollektivista társadalomberendezkedés miatt nincs olyan hogy a fiatalok felszálltak a szopórollerra, dolgozzanak csak mint az állat, az öregek meg élik világukat.
@shinichi: nem sokaig lesz mar nyugdij...
jo ha 10 evig lesz meg ez az intezmeny, aztan kesz:-)
@Secnir: öööö izééé, áhhh, nem mondok semmit....

Még tovább szorítaná a kormány a bankokat

A kormány 40 milliárddal emelné a tranzakciós adót 2014-től. A bankok átháríthatják a terhet.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/20/meg_tovabb_szoritana_a_kormany_a_bankokat/

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/2014-tol_meg_tovabb_no_a_brutalis_tranzakcios_illetekbevetel.168968.html
lex ilyen lex olyan, jók a fijjuk, nahh:

Nem kötelező a nyugdíjazás a kórházakban

Szócska Miklós szerint a 62 évesnél idősebbek elküldése azonnal bedöntené az egészségügyet.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F06%2F20%2Fnem_lesz_kotelezo_nyugdijazas_a_korhazakban%2F
@No_Fidesz_No_Problem:
No azért az a 2-3 milliárd nem olyan kis pocket money :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
"Létezik az a minisztériumi lista ..."
Azért lenne három kérdésem:
1./ Hogy a f.szba állította össze a minisztérium ezt a listát, hiszen a receptúra a gyártási titkok legfontosabbika, a beszerzési források az üzleti titkok egyik legtitkosabbja! Mindenhol fideszügynökök ülnek? Az elhárítószervek épültek be? Működik a Cég?
2./ Mihez kezdett a miniszterelnök ezzel a listával, hogyan és miért befolyásolta a cégeket a "kívánatos" beszerzések felé, ezt miként "honorálta és minek ellenében; és miként szankcionálta/ja az "ellenszegülőket? Mert azt nem hihetjük, hogy nem használta fel ismereteit.
3./ Mi volt Ángyán Nagyember szerepe a minisztériumi apparátus listakészítési feladatkiadásában?
@rodeo36: Nos lesz itt nemsokára olyan brühühü, hogy géhúszék és a többiek is elbújhatnak majd mellette. :(

www.debka.com/article/22094/Russia-China-Iran-plan-to-stage-in-Syria-%E2%80%9Cbiggest-Mid-East-maneuver%E2%80%9D

A félhivatalos iráni hírügynökség, a Fars hétfőn bejelentette, hogy Szíria földjén közös hadgyakorlatot fog tartani Oroszország, Kína és Irán. A jelek szerint ez lesz a Közel Kelet minden idők legnagyobb szabású hadgyakorlata, amiben 90.000 katona, 400 repülőgép és 900 tank fog részt venni.

komlomedia.wordpress.com/2012/06/20/a-iii-vilaghaboru-arnyekaban/
Kéne még rabszolga az olajpénzekből milliárdossá lett pajszeros betörőknek,akiknek viktorbán csicskázik.Ennek a rendszernek nincs erkölcsi alapja,így csak erkölcstelenségre képes.
@rodeo36:
Bár ez a poszt nem gazdaságtörténeti kurzus, de az Ikarusz kiugró szerepét a szocialista közös piac (KGST - ha van aki e nevet nem ismeré) biztosította. Ezt pedig nem Széles vágta haza, hanem...
De ez már messzire vezetne. 300 000 munkahely.
Bruhahahaha vagy brühühühühühü, ahogy tetszik.
@Gábriel angyal: Nem támogatom Aszadot, de itt volt az ideje, hogy valaki végre beintsen az USA-nak.
@sörtelen:
nem csak KGST volt, mert onnan nem jöhetett devízabevétel, USA, Canada, Lybia, Iraq, Syria, Egyiptom, Angola, összesen kiadták amit írtam, a munkahelyek száma meg tény azon kár vitatkoznod
a szovjet piacot megtarthatta volna devíza alapon széles cuci a szerződés készen volt rá...de mit fárasztom itt magam ezzel, te is hívő vagy? menny templomba vagy a fityiszbe

brühühühühühühühühü

az utóbbi 22 év csak rombolt és nem csak ezt
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Nyilván nem egy novicius a lelkem, de ez már rég nem Asszadról szól, hanem a világhatalmi erőtér átrendeződéséről.
Ezt a jobbikos ötletet meg támogatni tudom.

Büntetné a különadók áthárítását a Jobbik

A Jobbik azt kezdeményezi, hogy a kormány törvénnyel tiltsa és szankcionálja a különböző ágazati különadók áthárítását a lakosságra - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel.

Az ellenzéki politikus arra a pénteki hírre reagált, miszerint a Telenor a telefonadó bevezetése miatt módosítja tarifacsomagjait.
Z. Kárpát Dániel szerint a kormánynak nem a forgalmat terhelő adókat kellene kivetnie, hanem ha mindenáron ezeket az ágazatokat akarja adóztatni, akkor egy a szolgáltatókat terhelő fix adót kellene kivetnie. Hozzátette: a Jobbik nem támogatja az új adók bevezetését, amelyre szerintük egy jó gazdaságpolitikával és az egykulcsos adó megszüntetésével nem is lenne szükség.

Az áthárítással kapcsolatban a Jobbik azt szeretné, ha a kormány tiltással és szankcionálással megakadályozná azt. A szankciók között említette ez ellenzéki képviselő a pénzbírságot, vagy akár a szolgáltatás felfüggesztését is.
@Gábriel angyal:
a Putyin és Obama nyilatkoztak a syriai békéről, Putyin azon az alaponj, hogy Obama kivonúl Obama azon az alapon, hogy Putyin nem vonúl be

most nem ez lesz mert nem akar kivonúlni

neki is vannak területi integritási érdekei amit megvéd, még a törököket hiányolom és akkor lesz egy szocialista átrendeződés syriában ami szintén forradalom legfeljebb nem fogják demokratikusnak hívni mint Egyiptomban és Lybiában ahol most a NATO által felfegyverzett rablóbandák fosztogatnak és gyilkolnak ugyanúgy mint Iraq-ban

ez is brühühühühühühühü

hátrébb az agarakkal

az iráni sah elzavarásával lett forradalom most lehet, hogy másik lesz?

nyetányahú mit szól mindehhez, nem lehet a zabszemet feltolni neki mert magára robbanthattya a nukleáris tölteteit és akkor nem marad ingyom bingyom sem
@rodeo36: A KGST-n belül a "kemény" cikkek elszámolása dollárban történt. (70 kopek/dollár. Hahaha.)
@Gábriel angyal:

nagyon jó úton halad a kuszaszem afelé, hogy az egész magyar gazdaságot leálliccsa...hát még a zékárpát is segít gyorsabb lesz és akkor be lehet csukni a kapukat is....
@sörtelen: ezt akarja másolni a kuszaszem, bizonyosan zseniális volt

egyaébként ha mindenkinek ennyiért adták, akkor mi a gondod számszakilag OK volt legfeljebb aki a devízát kiadta az nem mosolygott elég szélesen

azért a COCOM-ról is mesélhetnél meg a az europai vas és acél társulat hatásáról valamint az USA monopolizációs protekcionista politikájáról hogy a kép teljes legyen és hogyan mentek rizst venni Vietnam-ba? csak nem napalmmal és harckocsikkal és harci repülőgépekkel? az is kereskedelem de...

szóval tréfálkozzál nyugodtan
@rodeo36: "Lybiában ahol most a NATO által felfegyverzett rablóbandák fosztogatnak és gyilkolnak ugyanúgy mint Iraq-ban"

és ugyanez folyik lassan 1 éve Szíriában is. :(
@Gábriel angyal: ezzel a büntetésdivel egyenes út a csaucseszkus gazdasági csodába, ott sem volt semmi államadósság, igaz megfagytak és éheztek a zemberek, de hát ha valakinek ez kell.

A báborúsdiban is ezt érzem, inkább az amik, mint ivánék, kína, irán "szentháromság"
@rodeo36: viszont a baloldali érzelmű emberek - mint te is - ha minden igaz általában azemberek mellett szoktak állni. :)
@Gábriel angyal: ööö, kedves szír hadsereg és gyilkolászása ellen azért tevékenyen nem lépett fel egyik számodra kedves feltörekvő nagyhatalom sem, mindennel gátolták a megfigyelőket és az elmarasztaló döntéseket is.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
milyen a magyar usa külkereskedelmi mérleg az utóbbi 23 évben? és mi a tartalma?
@Gábriel angyal: egy ujabb indok, hogy miert ne szavazzunk ajobbikra.

populista, demagog sutyerakok gyulekezete.

tartok neked egy polkozgazdasagi gyorstalpalot, aranytokom..

ad 1. a javaslat budos kommunista javaslat. tisztesseges jobboldali nem ugat bele masok uzleti ugyeibe, plane ha politikus, mert tudnia kellene a gyokernek, hogy abbol van az o fizetese, hogy ezek a cegek mukodnek es prosperalnak. ebbol van az ado ugyanis, amibol vona es a tobbi latens buzi a penzet kapja azzal a gyoker villanyszerlovel egyutt.
ad 2. a vegfelhasznaloi ar = koltsegek + haszon
a koltsegek pedig tartalmazzak az adokat is. ez nem opcionalis, aranytokom. tartalmazza es kesz. es ha no a koltseg, novekedni fog a vegfelhasznaloi ar.

szoval nincs olyan, hogy "neazemberekfizssekmeg"
kamu. lofaszlozung. tundermese.

mindig, mindent az emebrek fognak megfizetni. nincs mas lehetoseg. comprende, nacika?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: na igen. Abból is nagy gazdasági csoda lett, hogy éves szinten kb. 4500 milliárd forintot visznek ki adózatlanul a nagy nemzetközi cégek. De persze kussoljunk erről is.
@Gábriel angyal:
ez igaz. hogy is volt? a lázadók kaptak tanácsot és municiót és visszaütöttek? vagy valami más? esetleg rendszerváltást akart a zusa és nem gyütt be, mert nem hagyták?

nem kell mindenhol demokrácia mert akkor olyan lesz mint a magyar csak egy 3/3 van és az kukorékol a trágyahalmon és akkor az az egy nyomja el az összes többit....monopolhelyzetből?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

és mi van a magyar mezőgazdaság ragyogó termékeivel? azt nem veszik...brühühühühühühühühü

meg SF/LA nem kap Ikarus-t 500-500 darabot? Cummings power train-nel

be kár ... a szocik jobbak voltak netán?
@Gábriel angyal: hüm, miből is számolták is ezt ki, meg mit is csinál a nem oligarha a környező országokban.

A lényeg az lenne, hogy a megtermelt nyereséget, itt forgassák vissza és fejlesszenek, jahh, hogy akkor normális és hiteles gazdaság politika kellene, na az nem megy, hát akkor mit is várunk.

Szerinted ha megbüntetjük őket, és meggátoljuk a nyereségük kivitelét, mit fognak tenni?
@rodeo36: ha jobbak nem is, de legalább nem vesztek össze, szinte mindenkivel ;)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Hu wazz ez megint olyan nagyot akartál fingani és beszarás lett. :) Szóval akkor te se ugass itt naphosszat az emberek meg a saját érdekeiért ok, mert a végén komcsi lesz belőled. :)
@rodeo36: ezt minek hívják a nagyvilágban?
/főleg, hogy a fiatalok meg menekülnek/

Az egészségügy kulcsfiguráit küldené nyugdíjba Matolcsy

Akár ellátási problémákat is okozhat az egészségügyben, ha 62 évnél idősebbeknek kötelező lesz nyugdíjba vonulniuk, de az intézkedés a közigazgatást is jelentősen leterhelheti, ráadásul pedagógushiányt is okozhat – állítják a lapunk által megkérdezett szakszervezeti vezetők.

hvg.hu/itthon/20120620_kenyszernyugdijazas_kozszfera
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Miért szerinted nem lehet azt elvárni, hogy ugyanúgy dolgozzanak nálunk, mint, ahogy bármely más országban tevékenykednek??
@rodeo36: Nem túl rózsás a helyzet. Lehet, hogy a végén így felosztják Szíriát?? :(

youtu.be/iX08P1dZtqg
@Gábriel angyal: azaz, a környező országokban szerinted, hogyan tevékenykednek?

Mennyire ismered a multik gazdasági folyamatait, a különböző országokban, és nem csak kimondottan a bankokra kivetítve?

Szerinted a gazdasági folyamatokat mikkel tudta eredményesen szabályozni akár melyik ország?

Hol volt eredményes a radikális büntetés, és hol az egyeztetés utáni kompromisszum?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Miután kilopták már a szemed is "cseppet" problémásabb a nyavajgás ezen a téren. Ha mondjuk most 89-ben beszélgetnénk talán azt mondanám, hogy igazad van. :)
Nem kell itten sirni meg hangulatot kelteni a miniszterelnok ur ellen!!!!!!!!!!!!!
Nesztek es v'rj'tok, hogy megvalosuljon!!!!!!

www.hir24.hu/gazdasag/2012/06/18/meg-par-ev-es-a-magyarok-is-600-ezret-kereshetnek/~~fokusz

Még pár év, és a magyarok is 600 ezret kereshetnek

151 komment|
Megjelent: 2012.06.18. 15:43|
Frissült: 2012.06.19. 10:31

A világ gazdagsága és polgárainak fogyasztása 1990 óta szárnyal, s ez így lesz a jövőben is. A magyarok egy évtizeden belül érett fogyasztókká válhatnak - véli egy tanácsadócég.
Egyre gazdagabbak leszünk, csak nem vesszük észre
Húsz év alatt megduplázódik a világ fogyasztása: 2020-ban már évi 40 ezer milliárd dollárt költünk majd el. Ez óriási boommal jár majd, hisz ez az összeg majdnem másfélszer annyi, mint amennyit 2010-ben vásárolgattak el a világ polgárai – írja tanulmányában az AT Kearney nemzetközi tanácsadócég.

Fotó: MTI / Kosztincsák Szilárd
Aha, hát persze, a formálódó kínai középosztály végre megkóstolja majd a marhahúst, életében először – gondolhatnánk, de tévednénk. A növekedésből a legnagyobb részt még mindig az USA hasítja ki: az amerikai polgárok fogják a 2010 és 2020 között elköltendő „plusz” 12 ezer milliárd dollár negyedét elverni. Kína 19 százalékos részével csak szoros második, a harmadik India pedig már csak a növekmény 8 százalékára fogja tudni rátenni a kezét. Magyarország növekedése pedig – nem túl meglepő módon – nem is látszik a világ gigászaié mellett.
Ám abból, hogy melyek lesznek a legnagyobb üzleti lehetőségekkel kecsegtető területek ebben az évtizedben, mégiscsak látszik, hogy a növekedés a fejlődő világot sem hagyja majd érintetlenül: a legtöbb „új” pénzt tartós fogyasztási cikkekre és különböző szolgáltatásokra vernek majd el az emberek, ám a közlekedés és az egészségügy, az élelmiszer követi. Csak utánuk jön az érett fogyasztói társadalmakra jellemző költekezés a hotelekre, éttermekre, szórakozásra.
Érdekes mód a tanácsadócég elemzői szerint a civilizációk közötti különbségek nem is akkorák: ha betör valahova a fogyasztói kultúra, akkor már szinte mindegy, hol vagyunk, ugyanazokat a mintákat veszi fel a népesség. Ha Kínában,ha Németországban vagy ha kis indonéz szigeten vagyunk, az emberek fogyasztását három dolog alakítja: hol tart személyes életük (házasok-e, gyermekesek-e, gyakori-e társadalmukban a válás), milyen a foglalkoztatottság (nagy-e a munkanélküliség, s melyik szegmens a legnagyobb foglalkoztató), s mennyire iskolázott a népesség (sokan szereztek-e felsőfokú végzettséget, hányan tanulnak külföldön).
Érdekes összefüggések

Ha sok a munkanélküli nő és a dohányzó férfi egy országban, akkor ott kevesebbet költenek tisztálkodásra, testápolásra
Ha egy országban sokat költenek tájékozódásra vagy hosszú ideig vannak szülési szabadságon a nők, akkor ott sokat költenek testápolásra.
Ahol sok a házasság, ott több bort és sört lehet eladni, mint azokban az országokban, ahol több a válás.
Ahol sok külföldi egyetemista tanul, ott többet fogyasztanak az emberek.
Ahol sok egyetemista tanul külföldön, ott nagyot változnak a fogyasztói szokások, valószínűleg azért, mert a diákévek alatt megszeretnek bizonyos termékeket az emberek, és otthon is azokat keresik.
Ha egy országban nő az infláció, akkor az emberek kevesebbet költenek gyógyszerekre és tisztálkodásra. De nem fogyasztanak kevesebb húst és alkoholt.
Ha nő a minimálbér, akkor az emberek többet szánnak magukra, és kevesebbet húsra és alkoholra.

A kultúra azért valamit mégiscsak nyom a latban: Kínában például kicsit más szempontok szerint osztják be a polgárok a pénzüket, mint az Egyesült Államokban. Például nem isznak és dohányoznak annyit, mint az amerikaiak, helyette inkább az oktatásra költik el a többletjövedelmüket. Az indiaiak a pakisztániaknál sokkal többet költenek távközlésre, szállodákra, de sokkal kevesebbet táplálkozásra.
Az AT Kearney kutatói szerint a világ fogyasztói négy alaptípusba sorolhatók be. Vannak a legszegényebbek (akik országaik átlagában évi 4000 dollárt – azaz havi körülbelül 70 ezer forintot – tudnak elkölteni). Az AT Kearney szerint 2010-ben még majdnem kétmilliárd ember élt ezen az életszínvonalon, ám 2020-ra mindössze 700 millió ember tartozik majd ebbe a kategóriába. Ezek a fogyasztók pénzük zömét étkezésre és tisztálkodásra költik el, illetve a munkába járásra. Másra alig marad – legfeljebb újságokat vesznek, s ékszerekbe fektetik megtakarított pénzüket.
A küszöbön túl
Algéria, Tunézia, Egyiptom, India, Montenegro és Nigéria tartozik egyebek között ebbe a csoportba. Kilép majd belőle 2020-ig az AT Kearney szerint India és Azerbajdzsán, míg több afrikai ország akkor fog tudni csak belépni a fogyasztói társadalom e legalacsonyabb szintű kategóriájába.
A lépcsőn
A feltörekvő fogyasztói társadalmakban kétszer annyi pénz jut egy fogyasztóra. Ma körülbelül 2 milliárd ember él ilyen országban – sok dél-amerikai állam vagy szovjet utódállam tartozik ide – de nyolc év múlva sokkal nagyobb csoportról lesz szó. Ezek a fogyasztókat a kutatók négy csoportba sorolták: vannak az információéhes ingázók, a fázós polgárok, az egyensúlyi költekezők (akik ugyanannyit költenek az élelmiszerhez hasonló szükséges dolgokra, mint a „felesleges” tárgyakra) és az átmenetiek (ők az érett fogyasztói társadalmak mintáit követik.)
A liftben
Magyarország a harmadik csoportba tartozik – Argentinával, Boszniával és több kelet-európai állammal együtt. Ezekben az országokban körülbelül 16 000 dollárt költenek el fejenként az emberek egy évben. Nagyjából 600 millió ember él ilyen körülmények között: sok állami állás már fizet annyit, hogy az embereknek nem kell minden fillér elköltését kétszer is meggondolni, s vannak gazdagok is.
A penthouse-ban
Az érett fogyasztói társadalmakban még egyszer ennyi pénzt költhet el egy ember: itt már évi 32 000 dollár (havi körülbelül 600 000 forint) fejenkénti kiadással számolnak. Az AT Kearney szerint Csehország már ma is ebben a kategóriában rajtol, s Magyarország is átkerül ide 2020-ig. Ebben a csoportban kiemelkedően sokat költenek az emberek társadalombiztosítási és egészségügyi szolgáltatásokra, tájékozódásra, nyaralásra, borra és vasúti közlekedésre. Az élelmiszerkiadások szinte meg sem látszanak a büdzséjükben.
Az ebben a csoportban élő mintegy 1,2-1,3 milliárd fogyasztó három csoportba sorolható: a napimádók szeretik kiélvezni viszonylag új gazdagságukat utazásokkal. A nyugati államokban élő „régi” gazdagok autókra, éttermekre, márkás ruhákra verik el a felesleges pénzüket, míg a szolgáltatóágazat legnagyobb megrendelői – ilyenek az amerikaik is – arányaiban jövedelmük kis részét költik „dolgokra”, s nagyobb részét szánják éttermi vagy egyéb szolgáltatásokra. Utóbbi lényegében még két államra jellemző a Földön: Svájcra és Hongkongra.
@shinichi:

nu, erre csak aszt tudom reagálni, hogy bismarck monnyon le, de nem mondom, mer papper vagyok. még akkor is, ha egy ijjen szopórolleren terpeszkedő nyikhaj másképp vélekedik, akkor is! (ne ess kéccségbe, magam mászok föl a taigetoszra, ha a haza úgy kivánnya, de eszt pillanatnyilag éppen leszarom. :)))
@Gábriel angyal: Szép szó az hogy "kilopták" de ez csöppet kevés, meg az a pénz már nincs itt, és vissza nem is fogják hozni, és ha igy csinálják tovább, akkor újat sem hoznak, akkor meg marad a csaucseszkui út, minden hozadékával. Sőt rosszabb kiadásban, mert ezzel a nyersanyag és társadalmi, demográfiai háttérrel, még az is túl szép volt.
Jut eszembe a budapesti buzi olimpia idejére bevezetik a dugódíjat?? :)
@rodeo36:

büdösmocskoskomenista vagy te is, mer merészeltél karón varnyut látni. ejnye, no!
@Secnir: "Amúgy a siíták egy nagyon szűk kisebbség Iránban"

Az a nagyon szűk kisebbség a társadalom mintegy 90%-át jelenti. Irán a síita vallásmozgalom centruma, tudomásom szerint az egyetlen állam, ahol a síita iszlám az államvallás. Számottevő sííta a szomszédos Irakban van, ahol a síiták és szunniták aránya a muszlimok között egy az egyhez.
@Bandibacsi34:
bucika, addigra nem is lesznek magyarok...csak a múlt amire valaki majd emléxik

brühühühühühühühü

és ha nem így lesz akkor másik sybillát kérdezel?

ilyen hülyeségeket te magadtól is ki tucc találni nem kell 40 liter seggséget ideborogatni
@Gábriel angyal: tegyél félre píííííííííííííízt erre, hátha megdugnak végre és akkor már nem csak álmocc róla
Azt nem értik a "mocskos multik elviszik a pénzt" harsogók, hogy ezek ugyan úgy szétbasszák a saját országuk gazdaságát mint a miénket. És mi még csöndben is lehetünk, amit az USA-ban a Walmart csinál ahhoz képest ezek kis piskóták.

Én meg jobboldaliként az adók csökkentését és a jóléti állam/újraelosztó rendszer leépítését követelem. :)
@hacsaturján: ja, kányát...ott csücsült rajta

kac kac
@Gábriel angyal: nem latom a cafolatot, naci gyoker. ertem en, hogy egy parazita, egy kibaszott csuszomaszo vagy, de legalabb hellyel-kozzel huimanopidnak latszol. tevedtem volna?

szemelyeskedes oke, de hol a cafolat, aranytokom? ennyi? ennyi telik semmi tobb?

szanalmas kis bohocok vagytok. te is es a karikasostoros-betyarkortes beltenyesztett jobbikos csurhetek is:-)

hogy a jo edes anyatokba akartok gazdasagot csinalni, faszomoccse, ha az alapokkal sem vagytok tisztaban? olyanok vagytok mint az autoszerelo, aki raolvasassal akar kuplungszerkezetet cserelni...

nem baszki. annak megvan a modja, ahogy mukodik. es hiaba a hevesi kishitler akarata, nem fog maskent mukodni, ha a fejhed tetejen porogsz, akkro sem fog maskent mukodni., de ha eroltetitek, megjopbban elkurjatok.

mikor ertitek meg, hogy a siker kulcsa az alkalmazkodas, osszeferhetetlen baromarcu pszichopatak?

koltozzetek a kibaszott jurtaitokba, szurcsolfgessetek a kurva kumiszotokat es ragjatok a seggetekalatt puhitott husotokat. de minke tne rangassatok bele az kikurt agymenesetekbe, mert saller es koki lesz a vege.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Persze mikor az OTP meg a MOL viszi el a pénzt a horvát, román, orosz stb. gazdaságból és hozz ide az nem zavarja őket. :P
@Gábriel angyal:
Hehehehehe:DDDD
neazemberekfizessékmeg!!!

max Tündérországban:))))
@rodeo36:
Valszeg megint nem értjük egymást.
Mivel ez nem gazdpol(történeti) szeminárium, csak utalnék a KGST rendszer olyan tényezőire,mint az egyszintű bankrendszer, a többes devizaárfolyamok - ilyesmi.
A KGST által számunkra nyújtott előny a szocialista világrendszer-béli piaci monopólium volt, pl. a buszgyártás területén is. Ára közé tartozott pl. hogy mi nem gyárthattunk személygépkocsit.

Az, hogy a COCOM-lista hogy' jön ide, nem értem, de nem is fontos.
És végül: miért is tréfálkozok én itt? Ez valami spontán humorosság lehet, nme tehetek róla...
@Gábriel angyal: Pártunk és kormányunk (bár nem az enyém) minden nem ortodox gazdasági intézkedése abba az irányba mutat, hogy ne érje meg ugyanúgy dolgozniuk, mint bármely más országban. Csak néhány példa. Az Audit, a Mercedeszt, a Hankookot, ki hozta az országba? Talán Kusza Szem? ha ezek a gyárak is olyan egyszerűen össze tudnának pakolni és elmenni, mint egy Alpine, vagy hasonlóan kicsi egy üzemen kívüli disznóólban működő autórádió összeszerelő üzem, akkor ők is dugnának egy menekülő egyest, és úgy elhúznának innen, mint a szél.
Csak sajnos az ő esetükben ez nem egykönnyen megvalósítható. Talán ez az egyetlen szerencsénk, mert akkor a GDP még tovább zuhanna.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Miről beszélsz postkomcsikám?? Búj vissza fletó meg dánielpeti seggébe aztán költözzetek be együtt egy szegregált cigó házába de vidd magaddal a síp utcai haverokat is.:)
@sörtelen:
"Hogy a f.szba állította össze a minisztérium ezt a listát, hiszen a receptúra a gyártási titkok legfontosabbika, a beszerzési források az üzleti titkok egyik legtitkosabbja!"

ööö...
...erre azért ne vegyél mérget. az élelmiszerellenőrzést nagyon komolyan veszik, lásd sertésvész, kergemarhakór, stb., ezért igenis nyilatkozniuk KELL, hogy milyen húst honnan, mely területről vesznek. nem kell árat, beszerzési forrást megjelölniük -van olyan, hogy a minisztérium kérheti-, de hidd el, a minisztériumban tudják. ha hazudnak, vagy meghamisítják az adatokat, sima üzembezárás 6 hónapra.
lásd például a pincészetet, amelyik 4% helyett 6% glicerint tett a borba, és emiatt egy évre bezárták.

@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
"lex ilyen lex olyan, jók a fijjuk, nahh:"

előbb-utóbb lesz egy ilyen "lex Seggberúgás" is. Inkább előbb, mint utóbb.
@rodeo36: Ezzel kapcsolatban ezt a videót is láttad már??? :)

youtu.be/tXXDttQBC7k

Putyin: Az amerikai elnök használhatatlan

"A rakétarendszer probléma megoldatlan marad, akár újraválasztják Obamát, akár nem." - ezzel a kijelentéssel összegezte Putyin a G20 találkozó alkalmából az amerikai elnökkel tartott megbeszélését. Putyin és Obama megbeszélése két órán át tartott, majd az orosz vezető azt a kommentárt fűzte hozzá a kialakult helyzethez, hogy az USA továbbra is folytatni fogja az eddigi tevékenységét, hogy rakétákat irányít Moszkvára és körbeveszi Oroszországot katonai bázisokkal.

A megbeszélést követően Putyin arca arról árulkodott, hogy szembesítette az amerikai elnököt néhány különösen fontos ténnyel, amivel eddig az nem volt tisztában - Obama beszédstílusáról is ez látszódik. Mintha kifejezetten megfélemlítették volna. Aki látta már beszélni, annak feltűnő lehet, hogy a korábbi, a tárgyalópartner lehengerlését célzó felsőbbrendűségi tébolynak szinten nyoma veszett, helyét a megtörtséggel vegyes "látszatra ügyelés" vette át. Az amerikai elnök arca kifejezetten arról árulkodik, hogy ezúttal nem ő volt erősebb tárgyalópozícióban, és Oroszország ezen a tárgyalóasztalon már nyílt lapokkal játszott.

Putyin a sajtónak azt a kijelentést tette, hogy "az Egyesült Államok folytatja a rakétarendszer kiépítését, és nem látok semmi esélyt arra, hogy ezen bármi is változtatna". Az orosz elnök - mivel tisztában van vele, hogy a NATO terjeszkedésének már csak megelőző csapással lehet gátat szabni - a korábbiaknak megfelelően arra tett javaslatot, hogy Oroszország, az Egyesült Államok és az Európai Unió együtt építse meg a rakétarendszert, amiben mindkét félnek hozzáférése lenne a rendszer irányításához és dönteni a használata felől.

Mindkét fél tudja, hogy ez soha nem fog megtörténni - mert az a rakétarendszer Oroszország ellen épül. Obama és Putyin arca is arról árulkodik, hogy a tárgyalás ennek tudatában történt. Az amerikai és az orosz fél tárgyalásairól készült felvételeket mindig hang (és felirat) nélkül érdemes nézni - mert szavak szintjén a felszínes diplomácia megmarad, de az arcjáték mindent elárul a dolgok alakulásáról.
@Gábriel angyal: hööh, komcsi, zsidó, cigány, náci, szép válasz, gratulálok, olyan szépen elbeszélgettek sipivel
@Gábriel angyal: tovabbra sem latom, hogyan is kepzelitek ezt a 'neazemberekfizessekmeg" faszsagot, nacikam.

errol ugass, ezt kerdeztem, kutya.
tudsz valaszolni? ala tudod tamasztani barmi racionalissal amit beszel a kurva szatok?
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "A szociáldemokrata miniszterelnök arra is kitért, a 2003-ban érvényes akadémiai szabályokat betartotta a PhD-dolgozat megírása során, ám nem ragaszkodik doktori címéhez, így bátran áll az illetékes hatóságok vizsgálatai elé. A magyarországi olvasóközönség számára ezek az érvek igen ismerősen csenghetnek, hiszen szinte teljes egészében megegyeznek a Schmitt Pál köztársasági elnök által a saját plágiumbotránya kapcsán mondottakkal. Ponta nem csak eddig követte a Schmitt által kijelölt utat, de azt is elmondta, a felhasznált forrásokat feltüntette a tanulmány végén lévő bibliográfiában, ám elmulasztotta a pontos utalásokat a törzsszövegben vagy lábjegyzetekben feltüntetni. Véleménye szerint ezen a ponton tévedhetett, ezért nem bánja, ha elveszti doktori címét. Ám hangsúlyozta, esze ágában sincs kormányfői posztjáról lemondani."
@rodeo36: Szó szerint erre gondoltam olvasás után. A nagyon kurva görbekacifántos ilyenre nevelő anyjukat!
@Gábriel angyal: Kedves Gábriel, volt már olyan jobbikos ötlet, amit nem tudtál támogatni?

Ez már a falra hányt borsó tipikus esete. Majd 2014-ben eltörli ezt is, meg az áthárított bankadót, tranzakciós adót, stb.-t a Jobbik, ha megnyeri a választásokat???? Mert ugye most ellenük szavazott a parlamentben.
@Szúrófény: Nem, amikor MArcsika lelkem összeházasodott Ungár Andrással - Klára bátyjával- az egy kis csóri szociológus volt negyven éve. Valahogy ingatlanokkal lett a faszi milliárdos.
@rodeo36: Ja Horváth Ede, meg Bábolna ura, a Burgert Róbert voltak a vörös bárók. Demján csak a Skála Kópé: érdekes lenne lekövetni,a hogy hová és hogyan bement és milyen jól jött ki abból.Ez volt a reklámszlogenjük: Bemegyek, de milyen jól kijövök, ha bemegyek!
@MolnarErik: Tán az anyóspajtira célzott, aki Apró de nagyhatalmú asszonság.
@kormányzó: Ill. hogy a földet megszerezze a gyárat meg ledózerolja rajta.

Pap elvtársra emlékszel-e? Fejér megye mindenható urára, aki golyóval kinyírta magát és a nejét?

VIFI-re?
@a szív fészkei: ingatlanokkal lehet milliárdossá válni, aztán eltávozni a vadászmezőre.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: + 1 De Csau bukaresti építészeti gigarémálma és Elena kémikus asszonság ötezer cipije azért csak meglett... Ja és tilos volt az abortusz meg a fogigátlás is. Szép példakép.
@Penivaldes: Szíve vitte el. Az az egy Marcsika mellett szól, hogy ez tényleg nagy szerelem volt és maradt, nem a pénzéért volt vele. Ismertem őket, már ezer éve együtt jártak diákkoruktól.
@a szív fészkei:
Veszprém szörnyetegére? Pap Jánosra? róla van ugye szó?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Pedig egy informatikusnak ez nem egy túl bonyolult dolog. :)

Tanulmányozd esetleg, hogy mit szokott csinálni a GVH és a PSZÁF.

Persze ha szerinted ezt is az embereknek kell fizetni (áthárított díjak) azt is elfogadom csak akkor ne ajvékoljatok naphosszat arról, hogy viktorunk állandóan nyúzza a népet. :)
@Penivaldes: Ja, én csak hallomásból, de az z is elég volt. Valamelyik megye korlátlan ura volt, mivel én a VIFI - Videton Fejlesztési Intézet, számtechesek voltak - vonalat ismertem, ezért írtam Fejért. Rettegték, akkora hatalma volt. És randa vége.
@Penivaldes: Ez igen, de Schmidt Mária emberi minősége másban nem is mutatkozik meg. Sőt, ugye....
@a szív fészkei: Látod néha ragadós sipi hülyesége. :)
@a szív fészkei: goló is vót nékik végül, meg beteg gyerkőc hegyek, a kisérletezős állami intézetekben, emelt mortalitással

/zsenge gyermekként csaú órákig tartó szófosásán zsibbadtam le elsőnek, és már akkor megtanultam a dicső nemzetvesztő politikusok karakterét beazonosítani.../
@a szív fészkei: genye egy alak volt, de aztán megölte magát. de a háza ma is meg van. ha jól tudom senki nem mer odaköltözni.
@Gábriel angyal: N te szegény, most buzizni fogsz, mert a zsidózásról letiltott Fabius? Miért izgat ez ennyire titeket? Deliráltok jó kemény sportoló férfiseggekről? Szépek is azok, kétségtelen.

Na élvezkedj addig is, amíg megrendezik a vágyott eseményt: www.hatharom.hu/article/3f188b-meztelen-fenek-es-partszakadas-a-svedeknel-az-angolok-elleni-derbi-elott-video
@a szív fészkei: Jajj néha nekem is lehet poénkodni nem?? :)
@Gábriel angyal: "Tanulmányozd esetleg, hogy mit szokott csinálni a GVH és a PSZÁF."

en tudom mit csinal. a tisztessegtelen uzleti fogasokat szabalyozza/szankcionalja. csak tudod ha a kormany tisztessegtelen, vagy a neonaci partod, az nem a versenyszfera hibaja, pocsomoccse.
azt nem fogjak kifizetni, mert az itt elo gyokerek szavaztak meg ezeket a diszfaszokat. tehat bizony, az emberek fizetik meg a kormanyaik faszsagait. es ez igy van jol.

neked is, mint jobbikos idevezenyelt tetunek es a partodnak is uzenem, hogy ti szolgak vagytok, a barcabitorlo anyatokat, nem urak.

labhoz!
@Gábriel angyal: bele vau-vau, de nem ez volt a kérdés, a felvetéseimre és a mikéntekre még mindig várok

A gvh, pszáf elemzését meg inkább hanyagoljuk, adott kottából játszanak ők is, mint minden közhivatal. Ez a játék is többszereplős, egyedül nem megy, mint az egyéni szinten pl. az adóztatás, mindenki keresi a kiskapukat, ha nem kell, te sem szeretnél a szükségesnél többet adózni, főleg, ha az értelmét sem látod ;)
@a szív fészkei: Ejj de szép hely is volt a VIFI a Furulya utca és Hűvösvölgyi út sarkán. :)
@a szív fészkei: na igen Vp.-ben tudják, hogy ki volt Pap János, és azt is tudják ki volt Szekeres Imre:)
büntetéshez és a banki, egyéb adókhoz:

Hogy lesz itt növekedés? - Még egy fontos lista, ahol hátul kullogunk
2012. június 20. | 11:58

Európai összevetésben is nagyon alacsony a beruházások szintje Magyarországon, régiós viszonylatban pedig egészen kiábrándító a helyzet. Miközben a felzárkózó térség a válságot kiheverve újra élen jár a kapacitások bővítésében, fejlesztésben, addig nálunk még erősödik is a csökkenő tendencia.

www.portfolio.hu/img/upload/2012/06/0618_rehu2-20120620.png

www.portfolio.hu/gazdasag/hogy_lesz_itt_novekedes_meg_egy_fontos_lista_ahol_hatul_kullogunk.168983.html
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: na igen..
ugyan, minek hozna ide barki a penzet? hogy kulonado cimen atjatszak a simicskisztanba?

az ilyen demjan, csanyi, simicska, nyerges, orban-fele disznofejueknek pedig rabszolgak kellenek..
buta de szorgalmas feltalrizses rabszolgak.

ebbe nem fog senki befektetni...
az oktatasunk mar ra is allt a bunkokepzesre, a bortonszeru iskolakban papok vezetesevel folyik az agymosas, hogy mar gyerekkoraban megszokja a gyere a tekintelyelvu rendszert..
milyen semmirevalo, ostoba, tehetetlen munkaero fog onan kijonni? barmilyen fura ugyanis, a kapitalista szereti a sokretuen kepzett, univerzalis, "multifunkcios" alkalmazottat. igaz, az ilyen ember meg is keri a munkaja arat. de ezeknek az allatoknak nem kepzett munkaero kell, akinek aggya is van. sok kis istenhivo biorobot.

jol felepitett, evtizedeken ativelo strategia ez...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Szerinted a bankok tisztességesen tettek szert nyereségükre idehaza is??? Ha igen nem nagyon van miről tovább beszélni. Ha nem, akkor lehet folytatni a diskurzust arról, hogyan és miként lehet őket visszaterelni az elfogadható profit termelés útjára.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ne aggódj a komcsik és ballibek elmúlt 67 éves agymosását legalább ennyi ideig tartana helyreállítani.
@Gábriel angyal: Mit nevezel tisztességtelennek, és az amit annak nevezel, az jogszerű, avagy sem?

Mit nevezel elfogadható profitnak? Ismered az összes költségeket, az amortizációt, a fedezeti-készletezési-megfelelési arányokat, a hitelességi tervezési problémákat?
Ki határozza meg ezek mértékét, hogyan függ ez össze az ország kötelezettségeivel, kapcsolat rendszerével bármelyik döntés. Mik a rövid és hosszútávú következmények.

Ezek olyan kérdések amiket a legegyszerübb vállalkozásnál fel kell tenni az embernek, mert ha csak a töredékével foglalkozik, garantált a bukás. Ha pedig a kérdésekre a válasz azért nem adható, mert az ország politikai/társadalmi/gazdasági viszonyai olyanok, hogy ezt nem teszik megválaszolhatóvá, akkor abban az országban, még 10db tyúk tartása is minimum lutri kategória.
@Secnir: A termékútlevél, a származási hely szerinti adatok kötelező nyilvántartása egy konkrét vizsgálat esetére - ez nyilvánvaló, értelmes kötelezettség. De ebből nem következik, hogy országosan kötelező, folyamatos adatszolgáltatáson alapuló nyilvántartás lenne - nincs is (miként az Ángyán nyilatkozatból ez egyértelműen kiderül. Vagy ha van: akkor miért kell gyorsan kijelenteni, hogy nincs?)
Egy minisztériumi főosztály saját adatgyűjtéséből mégis tudható a 150 legnagyobb adata, a nyersanyagbeszerzésről... Aha. És a kivonatokat Illetékes Pártember már viszi is a Húsipari (és egyéb-)Nagyember garden partyjára.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

"A veszély nagy, hiszen a pénzforgalom meghatározó része pillanatokon belül "távozhat" Magyarországról − ez pedig már komoly gazdaságpolitikai következményekkel jár, hiszen így a hazai bankokból (és gazdaságból) kerülne külföldre a likviditás jelentős része. A magyar kormány ezzel az eshetőséggel nem számolt − vallotta be Varga Mihály "

Két hónapja mondtam, hogy ez lesz. Kellemes jó reggelt a mindent időben átlátó és a következményekkel számoló gazdasági kormányzatunknak:

varanus.blog.hu/2012/04/13/orban_fellenditi_szlovakiat
@Gábriel angyal: en vagyok a karvalytokes kommunista, mi, kurafi:-DDD

te szerencsetlen, agyatlan barom..
nem csoda, hogy csak ezt a munkat talaltad..:-)

mindig az ilyen beltenyesztett mutansok a leghangosabbak amikor masokat korlatozni akarnak..
azt tudod, hogy attol te meg ugyanolyan semmirevalo szarcsimbok maradsz, hogy masokat lekorlatozol? :-DDDD
hat ez gyonyoru...

ataszjelenti.blog.hu/2012/06/19/a_kormany_nem_vallal_felelosseget_az_alaptorvenyert

megkerdezik a kimet - tenyleg, ez a kim utalas egy nagy elodra vajon..?;-)) - hogy akkor most hogy is van ez, hogy homlokegyenest mas, mint az europai orszagokban.. valasz: ez egy egyeni kepviseloi inditvany, mi kozunk hozza:-DDD
Úgyhogy kevesebb okos ember kell ide, és sokkal több szorgalmas. Mert a bővített újratermelésből lesz életszínvonal emelkedés. Azt az apróságot, hogy Magyarország belső fogyasztása a legoptimistább nézet szerint is stagnál, így pillanatnyilag hiába termelne Csányi kolléga húsüzeme 20 vagonnal több szalámit, nem lenne kinek eladni, nem emlegette.

- Már azt hittem értelmes a poszt de elolvastam.....akkor el kell adni a szalámit, reklámozni, markecolni kell. Az nem munka? Vagy ne csináljunk inkább semmit? Hisz úgyis válság van.
- Demjánnak több esze van mint a kommentelők 90%-ának együttvéve + posztíró
@Fabius: igen, te is, meg azok is, akik közvetlen kapcsolatban vannak, nemzetközi bankokkal, cégekkel

/hozzá teszem, a zótépé és a többi "magyar" bank is erre készül, mert leánya, vagy kapcsolt társ bankja mindnek van, és egyik sem hülye, hogy ne lépje meg/

Józan paraszti ész, semmi más nem kell hozzá.

Na az nincs:
/blog/

hvg.hu/napi_merites/20120620_koltsegvetesi_kilatasok_jovore

nem blog:

Rosszabb helyzetben vagyunk, mint a görögök

Mind a vásárlóerő-paritáson mért egy főre jutó GDP, mind az ún. individuális fogyasztás alapján tetemes Magyarország elmaradása az EU átlagától - a 27 tagállam közül nem sok áll rosszabbul, mint mi.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/szomoru_adat_jott_magyarorszag_a_gorogoknel_is_rosszabbul_all.522989.html
@Gábriel angyal: Már bocs, de Putyin csak rossz helyen van rossz időben. A rakétarendszer Kína 'ellen' épül. Önvédelem, persze..:)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Rosszabb helyzetben vagyunk, mint a görögök

Mind a vásárlóerő-paritáson mért egy főre jutó GDP, mind az ún. individuális fogyasztás alapján tetemes Magyarország elmaradása az EU átlagától - a 27 tagállam közül nem sok áll rosszabbul, mint mi.

- Ennek mondjuk semmi köze nincs a gazdaság állapotához, szerkezetéhez. Az a görögöknél nagyon rossz, nálunk meg nem túl jó. És nem a miénk fogja beérni Görögországot, hanem fordítva.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Mi leszünk a 3 millió éhező, meglopott nyugdíjas országa... a mi korosztályunknak, ha lemondott a MANYUP-járól, esélye sincs normális nyugdíjra. Az tényleg nyögdíj lesz inkább...

@Fabius:

Klassz cikk, még jobb animáció. :)
Belegondoltam, hogy hány milliárd adóforintunk landolt Demjánnál, mert Viktor odavitte az ő telkére a Nemzetit, az ő telkét kérte el a Lágymányosi Hídhoz (mittomén hogyhíjják, nem is érdekel :D) és társaik...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): allamban sose bizz, csak ha lo legel a sirjan.

nekem ez az egyik fo szabaly az eletemben.
nem is mondtam le a manyuprol. sopkkal jobb erzes a ner ellensegenek lenni:-)

tarttast ad;-)

allami nyugdijat nem fogok kapni, az tuti. nem lesz mibol. de van egy kis manyupom, vannak otleteim es vannak lehetosegeim.

en egyebkent barmilyen furan is hangzik, dolgozni szeretnek egesz eletemben:-)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): stimm, már aki lemondott

-Rákóczi :D
/és a többi bevásárló központ??? az mán smafu?/
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: a másik meg az, hogy mindig csak ellenzéki lehetsz, akár milyen cégéres a qrmány, a kormánypártiság, csak a húsosfazék közelében megengedett ;)
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
"Már azt hittem értelmes a poszt de elolvastam.....akkor el kell adni a szalámit, reklámozni, markecolni kell."

Baszki, mekkora ötlet, reklámozni kell. Most, hogy említed tényleg. Erre biztos nem gondolt senki. Hívjuk gyorsan Simicskát, van újabb megrendelés! Megmentetted az országot, te zseni. Nem vagy te rokona Matolcsynak, úgy szegről-végről?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Töki te milyen lekorlátozásról beszélsz?? Eltévesztetted a házszámot. Én nem vagyok router vagy valami hasonló. :) De ha már itt tartunk regélj arról lécci, hogy kik baszták szét ezt az országot? Elég ha csak az elmúlt 22 évet nézed. Javarészt a te elvtársaid kisebb részben pedig a műnemzeti fidesz. Rajtuk kívül mást ne szapulj mert marhára ti és ők benne a sárosak.

Ja és azok a magyarok, akik szellemi szintje nem a söröstócsa szintjével egyenlő, már nem vevők az ilyen kreténségekre. Akik meg alacsonyan vegetálnak, azoknak fogalmuk sincs az egészről, nem foglalkoznak ilyen piszlicsáré dolgokkal. Tehát az egész nácizás egy zárt és "szellemileg" jól meghatározható kisebbség számára érdekes, és felháborító téma.

Na, nem a "szörnyűséges" része, hanem a társadalom magatartása, melyet ők közönynek neveznek, pedig nem más, mint a hazugság felismeréséből fakadó elutasítás. Szóval kár az erőlködésért, mert utána lehet gatyát mosni neked is. Más eredménye ugyanis nem lesz.:)
@Gábriel angyal:

Jabazmeg, véletlenül se Aszad haver kötözött gyerekeket tankokra élő pajzsnak.

www.origo.hu/nagyvilag/20120612-sziriaban-gyerekeket-kotoztek-tankokra.html

Az eszem áll meg rajta, hogy bírtok egy ilyen rohadékot egy szóval is védeni. Ha csak úgy végzi, mint Bin Laden akkor sokkal olcsóbban megússza annál amit érdemel.
@rodeo36: Gyanús hogy mindig te vagy az első! Nem vagy te gyíkféle véletlenül?
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Na ezek a hülye ruszkik is, mi a fasznak költöztek Kína mellé? Most majd jól rábasznak ha repkednek felettük a demokráciateremtő amcsi és nato katyusák. :)
@rodeo36: "tanulj olaszúl is " - De na a magyar helyett!
@Secnir: És akkor ŐK kinek a leszármazottaik? A dolomitokból jöttek? :-))
@Gábriel angyal: Mi lett veled Gábriel? egyre nagyobb húsdarabok jönnek ki a szádból.
Demján = 160 milliárd
Csányi = 150 milliárd
.
.
.
Schmidt Mari(banc) = 8 milliárd

A melósaik pedig (minimálbérböl) éheznek...

Kezit csókolom, én (hülyegyerek) adjak tanácsot az éhező magyarnak, hogy mi a faszt csináljon a nemoligarchákkal?!?!

...bazmeg.
@Gábriel angyal: ugy velem, te, mint a fidesz neonaci tagozatanak kepviseloje es a hozzad hasonlo ingyenelo, adocsalo, turbokmagyarok tehetnek az elmult 22 evrol elsosorban:-)

akik azt hiszik, h ogy mert atetves kurvba anyjuk ide birta szarni oiket minden jar. nemn kisfiam. a szad jar:-)

semmi mas. minden masert dolgozz meg, vagy dogolj meg egy aluljaroban:-)
@Gábriel angyal: úristen mekkora retardált javaslat (már ha nem viccnek szánták). Hova a gecibe lehet mégis költségeket hárítani szerintetek és hogyan? Törvénybe fogják iktatni, hogy akinek nem tetszik az arca, mert pl eddig sokat keresett rajtunk, az innentől veszteséget termeljen és pont? Vagy fizettesse ki az itteni üzemi költségeit az anyacéggel, mert megérdemeljük? Vagy mégis miafasz? Ezt már nem lehet szalonképesen megfogalmazni, milyen szintű hozzánemértést mutat.
Szeretem, mikor belefog valamelyik pöcsfej a fikázásba, hogy "ausztriának is van oligarchája, a RedBull-os koma..."

Hahahahaha :))) Az ausztriában dolgozóknak a fizetése minimum ÖTSZÖRÖSE a magyarországinak. Gondolod, hogy ott érdekel bárkit is egy "oligarcha"?
xenu húzza a faszára ezt az ingyenélő narancskomcsi bagázst!ehhez már tényleg vastag bőr kell...
@Gábriel angyal: kezdesz szétesni, kérlek definiáld kérlek a rakéták demokrácia teremtésének mibenlétét, hozzá társítva az iráni atomprogramot, és az orosz valamint kínai rakétákat

nem akartam linkelgetni, de Fabius megtette helyettem, mert nem akartam arra a vonalra kifuttatni a témát, de olyan is volt, hogy a dicső szír diktátor az ENSZ/Arab liga megfigyelőket korlátozta, megfélemlítette, veszélyeztette, csak hogy a vérengzések, tömeggyilkosságok, emberi védőpajzsok véletlenül se kerüljenek napvilágra
@Fabius: Szerintem külpollal annyira ne foglalkozz. :) Szóval óvatosabban bánj az ilyen hírekkel. Nehogy csak annyira legyen igaz mint mondjuk Szaddam atomprogramja. :)

Ja és közben a hulai mészárlásról is kiderült, hogy a nyugat által pénzelt terroristák voltak az elkövetők. :(

A tendencia világos: Assadot és a Baath párt világi rendszerét meg akarják dönteni, mert egyelőre ez az egyetlen erő, amely az arab világban ellenáll nekik. Az összes többi térségben egyszer és mindenkorra megtisztították a területet. Szíriát végleg akarják összetörni, szétdarabolni.

Többek között az ellene folytatott lélektani háború segítségével is. Ebben a háborúban az első hegedű szerepét az Al Jazeera és az Al-Arabiya tv-csatorna játssza.
@Gábriel angyal:

"4500 milliárdot visznek ki a külföldi cégek"

Te, ha nem lenne itt a "multi" az országban, csak és kizárólag a minimálbérrel operáló szar magyar vállakozó...áááá.

...csak felhúzom magam.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Kifogytak az érveid így maradt a szokásos "ide szart az anyád" lemez?? :) Annyira le vagyok taglózva érveid súlya alatt.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Hogy mit kell csinálni a szalámival? Markecolni?

Vagyis leitatni, figyelmét elvonni Csányi Sanyának, és kifosztani a szalámis vagont? Mert a markecolás ezt jelenti :-D

Ehhez mondjuk tényleg nem kell vásárlóerővel rendelkezni.
@nyugi_palikám_mi_érinthetetlenek_vagyunk: relax, en mar mindenki helyett elkuldtem a jo edes...:-)

mas ne koszolja ossze magat ezzel a szarral. nekem meg nem rontja az image-emet:-D
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Nem, nem reklámozni/markecolni kell. Hanem a kibaszott melósnak annyit fizetni, hogy meg tudja venni a szalámit.
@Gábriel angyal: baromság, röviden és tömören, vagy ha nem, netalántalán, akkor sem tudok drukkolni a másik oldalnak.

Ja, még egy kérdés, iván és a vörös sárkány, ugyan mit is akar? Jah, hogy befolyási övezetet, saját bábokkal és segg nyaloncokkal, akkor mi is a különbség?
Ebben az országban olyan sok okos tanács elhangzott már ilyen sok okos embertől 22 év alatt, és lám meg is lett az eredménye!
@Gábriel angyal:

Szarok Szíriára meg az összes összeesküvés elméletre. De aki az ENSZ jelentéssel szemben a gyerekekkel tankozó Aszad állatságát relativizálja azt úgy baszom ki innen, hogy csak úgy csattan.
"Tanulni! Tanulni! Tanulni!" /Lenin/
"Dógozni! Dógozni! Dógozni!" /Csányi/
"Megélni! Megélni! Megélni!" /nép/
:)
jo az animàcio,igaz fikcio;orbànt sose làttam mèg dolgozni...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "Jah, hogy befolyási övezetet, saját bábokkal és segg nyaloncokkal, akkor mi is a különbség? "

bizony

es oruljunk, hogy van valasztasi lehetosegunk a betagozodasra. es hogy, hogy nem, az usa-fele fugges szimpatikusabb..
lehet, hogy megprobalnak hulyenek nezni, de legalabb tele goymorral probalnak hulyenek nezni es ha azt modom, hulyenek neztek,elszegyellik magukat - abba nem hagyjak, de legalabb pironkodnak.

ezzel szemben a masik oldal enni sem ad es ha rajossz, hogy hulyenek neznek es ezt szovateszed, a legjobb esetben is bezarnak. es vannak mas esetek is.

na? vajon melyik fugges lesz a szimpatikusabb?:-DDD
@Zka: +1
@nyugi_palikám_mi_érinthetetlenek_vagyunk: +1

A mai napig nem tudom eldönteni, hogy Gábriel akkora közgazdasági analfabéta, vagy vérprofi média(akna)munkás. Az utóbbira hajlok, pedig az átlag Jobbik szavazó egyértelműen az előbbi kategória.
@shinichi: tematizálás a feladata, és a terelés, a feltett konkrét kérdések esetén
Nem dolgozok,mert ellopják a pénzem!Majd én is ellopom az övékét,ha nem lesz mit enni!
-no komment-

Az IGYE a hétfőn elfogadott törvénymódosítást követően ismét közleményben ad hangot aggodalmának a gyógyszerellátást súlyosan érintő megszorító intézkedések kapcsán. MInt kifejtik, a gyógyszeripart sújtó példátlan mértékű extra adó, az emelt összegű orvoslátogatói díjak megfizetése és az újratárgyalt támogatásvolumen szerződések mellett az új rendelkezés további befizetési kötelezettséget ír elő a gyártók részére a 2006 előtt befogadott készítmények egy jelentős része után.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/eletmento_gyogyszerek_tunnek_el_a_tamogatott_korbol.523002.html
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Mikor nem voltak gyógyszergyárak,akkor is gyógyultak az emberek!Továbbá Afrikában,ahol egyáltalán nincs is eügy ellátás,ott is gyógyulnak meg emberek.
Na valami ilyesmi történik most a szemünk előtt az Orbán-Matolcsy párossal. A történelem - olybá tűnik - tényleg ismétli önmagát. Bár a teknősök legalább valami hasznosat próbáltak csinálni.

www.origo.hu/tudomany/20120620-parosodo-teknosok-megkovesedett-maradvanyaira-bukkantak.html
@Dr. Furia: így igaz, csak a túlélési arányok csöppet mások itt, és ott ;)
@Dr. Furia: "Mikor nem voltak gyógyszergyárak,akkor is gyógyultak az emberek!Továbbá Afrikában,ahol egyáltalán nincs is eügy ellátás,ott is gyógyulnak meg emberek."

Erre most akkor írhatok olyat, hogy tiszta szívemből, őszintén kívánom, hogy egész családodban olyan legyen a csecsemő- és gyermekhalandósági ráta, mint Afrikában, vagy bárhol máshol, a gyógyszergyárak előtti időkben volt?
Teljesen igaza van Demján Úrnak! Dolgozni kell serényen minden egyes kőművesnek, ácsnak, fuvarozónak és könyvelőnek. Lehetőleg bejelentve, reális bérért, és jó munkakörülmények között. Meg még adót is kell fizetni. Lehetőleg Magyarországon, és nem Cipruson, vagy mondjuk Szingapúrban. Mert a befizetett adóforintjainkból épül szépül kis hazánk. De ezt természetesen nagyon jól tudja Demján és Csányi Úr is.
@shinichi: 'aszogatás mind a kettő, csak ők legalább egymással :D
@shinichi: Félreétesz!Szegény ember vízzel főz és a szegény ember majd nem fogja a drága szolgáltatásokat használni de ettől független lesznek számára is megoldások.
Természetgyógyászat,sámánok és placebo.
Sluszpasz!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ne hidd!Egy éhes ember brutális hogy mire képes,elhiszed e?
Mondja ezt az,aki saját maga mesélte el,hogy ösztönözte(zsákmányolta ki) munkára saját osztálytársait már iskolás korában is a nyulai etetésével és ketrecük tisztításával.

Azóta persze a vagyon csak nőtt és gyarapodott.
Lehet persze ezt még fokozni!Ahhoz viszont éhbérért dolgozó,alacsony képzettséggel rendelkező,saját érdeküket megvédeni nem tudó,szorgalmas dolgozó tömegek kellenének.

Persze van M.országon most is sok alulképzett,fél-vagy teljesen analfabéta ember elég,csak az nem akar dolgozni éhbérért.

Az alapproblémáról,a globalizáció romboló hatásáról senki sem beszél.Ez az ami a párezer multibilliárdos érdekén kívül senkinek nem szolgál a javára a világon.

A technika jelenlegi és várható szintjén
nincs már szükség munkáskezek százmillióira.
Előbb-utóbb ez robbanáshoz fog vezetni.

Egy hihető tanulmány szerint a 2050-re 8 milliárdra növekvő emberiség felének nem lesz kézzelfogható munkája.
Ez a jövő !
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Egy éhes ember gondolkodása kb ugyan olyan,mint egy életveszélyben lévőé.
@Gábriel angyal: A nyugati terroristák ürgebőrbe varrva egy búvárharangba rejtőztek el a Duna mélyén a hős Baath párti szír ellenállók elől.
Na ne, ezt hol olvastad, és a gyermekeket se felkötözték a tankokra ezek a hősök, hanem a gyerekek könyörögtek, hogy utazni szeretnének rajtuk. Mi?
@Fabius: De akkor ki kéne basznod azt is aki mondjuk a gázai vérengzést relativizálja ugye??

berkilium.blog.hu/2011/02/26/az_allam_nyugalma_2
@Dr. Furia: Igen a sámán volt a doki:)
meg a kovács.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Szerinted az ENSZ az kinek a csicska szervezete?? :) Ja tényleg már emlékszem. pld. Srebrenicában is remekeltek a kéksisakosok.
@parrre: :D

Ilyen világ ez, tolvajok oktatják a munkát!
@nyugi_palikám_mi_érinthetetlenek_vagyunk: Palikám rosszul idéztél. Én odaírtam, hogy adózatlanul. Tehát nem a tisztes profittal van a gond, hanem azzal amit te egész véletlenül kifelejtettél a felháborodásodból. Ja hogy nekik még adót csalni is szabad csak nekünk nem úgy már egészen más?? :)
@Gábriel angyal:
Sírva kérlek Sztrovacsek, ne légy hülye!
Ki a fasz fizetné meg, ha nem a szolgáltatást igénybe vevők? Ez egy sunyi, bújtatott fogyasztási adó, amivel teljesen egyetértek, mert azoknak a vagyonoknak a mozgását is adóztatja, melyek a szürke vagy fekete gazdaságból származnak. De baszod, ne mondjatok már olyat, hogy ezt nem a zemberek fizetik meg, mert olyan NINCS!
Mondjuk azt viszont nem tudom elfogadni, hogy a bevezetett kb. 30 különböző új adót egyszerűsítésnek és átláthatóbbnak nevezitek.
@jorda: "hogy ösztönözte(zsákmányolta ki) munkára saját osztálytársait"

Mi ez a kizsákmányolta baromság? Ébresztő, a kommunizmus pár évtizede megbukott.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Áááá dehogy hiszen az első öböl háborúnak is voltak "borzalmas" előzményei. Aztán ugye azokról is kiderült, hogy megrendezett média hazugságok. Szerintem te ezeket, ahogy akkor úgy most is beszopod, mint derék média fogyasztó. :)

"Akik olvasták John MacArthur kitűnő „Second Front: Censorship and Propaganda in the Gulf War” című írását, ez a legújabb kétszínűség nem meglelő. MacArthur részletesen tárgyalja, hogy Lantos, a Human Rights Caucus elnöke 1990-ben hogyan segédkezett a tárgyalások megszervezésén, amelyeken a hírhedt „baby incubator” (csecsemő inkubátor) meséjét tálalták az U.S. Kongresszus és a nyilvánosság elé. Lantos bemutatott egy kuwaiti hölgyet, aki azt állította, hogy szemtanúja volt az iraki katonák által elkövetett csecsemőgyilkosságoknak: „egy kuwaiti kórházban az újszülötteket kitépték az inkubátorokból.” Azt azonban Lantos elfelejtette megemlíteni, hogy a hölgy a kuwaiti nagykövet leánya, és a tanúvallomása, a kuwaiti királyi család által alkalmazott ’Hill and Knowlton’ nevű propaganda-vállalat kitalált meséje volt. Hill and Knowlton előzékenyen bérlet-mentes irodahelységet és pénzügyi támogatást szolgáltatott Lantos kongresszusi képviselő Human Rights Alapjának."

Szóval hajrá vakulj paraszt, előre a demokrácia export háborúk érdekében. Tudod Szíria is azért kell nekik mert sok gyereket meg akarnak menteni, mint Vietnamban, Afganisztánban, Irakban, Líbiában stb.
@Gábriel angyal: Legjobb tudásom szerint az ENSZ (Egyesült Nemzetek Szervezete) senkinek nem a csicskája. De javíts ki ha rosszul tudom. Srebrenicában a Holland békefenntartók nehézfegyverek nélkül nem sokat tehettek az állig felfegyverzett szerbek ellen.
Épp ez az ENSZ lényege, nem a konfliktus eszkalálása, hanem a béke megteremtése. Abban a helyzetben a holland békekatonák nem sokat tudtak tenni.
De remélem tőled megtudjuk kinek a csicskája a világ legnagyobb szervezete. Már alig várom.
@Ringlósztár: Basszus hát pont azt mondom, hogy mi fizetjük meg, viszont lenne rá mód, hogy ez teljes mértékben ne így legyen. Persze ahhoz kéne egy valóban tökös kormány, aki nem csak a szájkarate szintjén áll az emberek oldalán.
@Fabius:

Aha, az ENSZ (CNN) ellenségei mind terroristák, és rántott csecsemőket esznek reggelire. Az izraeli szóvivők szerint is mindenki terrorista volt akit megöltek. Ezek a kurva terroristák sokan vannak, de amilyen balfaszok, mindig csak őket találják el, senki mást.
Abból is látszik, hogy terroristák, hogy van címke a hajtókájukban amire rá van írva, hogy ájemterroriszt.
Persze én az ENSZ-nek mindent elhiszek! Még akkor is, ha a 21. század a mobilkamerák százada. Amúgy a rohadt összeesküvősök most legalább nem tudják azt mondani a képekre, hogy fotosopp!
@Ringlósztár: "Ki a fasz fizetné meg, ha nem a szolgáltatást igénybe vevők?"

Mondjuk a szolgáltatást nyújtó, okoska törp.
Szerinted mit ájvékolnak a bankok annyit, hogy viszi az adó a profitjuk egy részét? Ja, vagy átterhelik az ügyfelekre? De akkor hogy viszi a profitjukat? Vagy mégsem? Most akkor mi van? Döntsétek már el.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Miket nem írsz??? ;) Az ENSZ és a béke "megteremtése"??? Úgy látom nagyon trendi lett mostanában tündérmeséknek felülni. :)
@Gábriel angyal: Szóval, most hogy nem tűri Fabius a zsidózást, izraelezést, és a trianont se nagyon, az új sláger az offolásra szíria és az ensz?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: A gonosz nemzetközi karvalytőke és a kilincsorrúak szervezete, lesz a válasz. Ezek azok akik ráérő idejükben csecsemővért isznak és kisgyermekek húsát eszik roston sütve.
@Gábriel angyal: Nem adócsalás te agyrokkant. ÍGY SZÓL A HATÁLYOS TÖRVÉNY. Mentesülnek a társasági adó alól 10+10 évre, vagy mittomén pontosan mennyire. Minden mást fizetnek. Menj fel a NAV honlapjára, ott a lista. Nézd meg kik tartják el ezt a nyomorult, szánalmas kis országot.

Egyébként az adózott profit a befektetőé, mindegy hogy szólnak az adótörvények. A külföldi tőke/befektetés BETALICSKÁZÁSÁNAK az ikerpárja a profit KITALICSKÁZÁSA. Ennek ez a rendje. Kurvára zavarna, ha a szlovák nácioid elvtársaid miatt nem kapnék osztalékot a Slovnaft részvényeim után. Röppenne is a feljelentés Brüsszelbe. Biztos ott is nemzetellenes összeesküvést gyanítanának. Összefogtak a magyarok a rózsakeresztesekkel meg a cionistákkal biztos.
@Gábriel angyal: Mostanra lett nekem is elegem belőled, mint komment terrorista Cirby barátomnak. Szerinted az ENSZ mire való? Miért szolgálnak az ENSZ kötelékében magyar katonák is? Áááhhhh mindegy is, neked felesleges bármit mondani.
@sterimar: hagy idezzelek teged neked...

"Mi ez a kizsákmányolta baromság? Ébresztő, a kommunizmus pár évtizede megbukott. "
A felcsúti rohadék faszát mélytorkozó "Véleményvezér" ezzel a címmel közöl egy rakás szennyet.

"Elie Wiesel visszaadta a nagykeresztet: ez most nem a kormány sara"

Megértem hogy nem lehet kommentálni a szarjaikat,a legenyhébb beírásom is azzal kezdődne hogy:
TI OSTOBA ORBÁN FASZÁN NEVELKEDETT BÜDÖS GECI PATKÁNYOK!! MEDDIG TOLJÁTOK MÉG A FELCSÚTI SZARRAKÁS SZEKERÉT????
@Gábriel angyal: "...az iraki katonák által elkövetett csecsemőgyilkosságoknak.....propaganda-vállalat kitalált meséje volt."

www.historycommons.org/events-images/a562_kurds_gassed_halabja_2050081722-18673.jpg

Hazug nácit alázni milyen könnyű.
@shinichi: vegyi ali, és ez sem lesz kisebb attól, hogy a törökök és irán is keményen odacsapogat a kurdoknak, de mint tudjuk az más, meg akkor is, meg különben is, ehhh, hagyom, mert minek
@parrre: Ezért van mindkettőnek svájci és/vagy singapuri bankszámlája.
@Fabius: Kösz. Unom én is, hogy azt a tetűgennyedék férget lassan már szentként tisztelik, aki miközben úszik a vérben - és ő ontatja a vért - az országa, lazán smárolgat a kicsi nejével minden közösségi oldalon, vásárolgatnak horribilis áron szirszarokat, mintha mi se történne. www.parameter.sk/rovat/kulfold/2012/03/22/sziria-mikozben-folyt-verengzes-aszad-felesege-europaban-vasarolgatott
Látom megy a mocskos buzi terroristák.

Aszad egy köcsög ezt mindenki tudja, viszont az érdekes az, hogy leghangosabban az USA ver magát erre.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Te hogy beszélsz te kis csicska?? Játszod a komment keményet, te állástalan informatikus? Te szánalmas törpecsótány patkánykutya, te! Mit képzelsz, hogy beszélsz a felnőttekkel? Azért vagy ilyen frusztrált, mert már képen töröltek a nagy pofád miatt? Gyúrni kéne mellé, te pincében napozott kis senki!
-no komment-

Félmilliárdot adnának fideszesek a diósgyőri stadion fejlesztésére

Négyszázkilencvenmillió forintot biztosítana a diósgyőri stadion fejlesztésére a jövő évi költségvetésben két fideszes képviselő.

hvg.hu/sport/20120620_diosgyori_stadion_fidesz
@Gábriel angyal: Csillagbogár, miért mindig ez a két ill.három téma bizgerálja fel a humorodat? (vagy, amit annak vélsz)

Amúgy honnan tudod te, mi volt a VIFI? Vagy annyi idős, hogy dolgoztál ott? Nem hinném... Ismersz az ottaniak közül valakit?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Azért a bakruhavarrás a szent Gárdájuknak nem nyereségorientált tevékenység? Vajh habtiszta, sávos szerelemből csinálta Bencsik barátnője a sok pincérmellényt meg kendőcskét, sapókát, vagy pénzért, kurvadrágán?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Az jó, lesz mit kitépni az ultráiknak egy darabig. Remélem, drága székeket vágnak majd egymáshoz a belterjes kis meccseiken. erre kell a pénz, tényleg nem is másra.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: újabb cirkusznak hely, mert lassan az egész ország egy nagy cirkusz, tele bohocokkal, akik még a nevettetéshez is egyszeriek, még ehhez a közönséghez mérten is...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): A mélytorok erre nem kifejezés. Erre már nincs kifejezés. Ezek véleményvezéreznek, ez az új kifejezés rá. Gusztustalan.
@Fabius: A csodásan számolgató Agresszív Kismalac ezt nem magyarázza meg? Eltiltották a sulija netjétől? Vagy csak megszégyenítetted? :-DDD
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Aham. És az izraeli atomtöltetekkel mi a helyzet? Amikor sajátjuk meri kimondani, hogy több száz van nekik. Jól le is csukják gyorsan, vagy levadásszák a moszaddal. Oda miért nem mehet ellenőrizni a NAÜ? Ők miért nincsenek benne az atomsorompó egyezményben? És persze, aki ilyen kérdéseket fel mer tenni az náci, meg fasiszta, de minimum antiszemita, ugye?
@ö...mikó?: Te szerelmes vagy Gabe barátunkba? De a védelmedbe vetted. Érved nincs, arra amit leírt, de sebaj, a te fajtádtól ennyire telik.
@Gábriel angyal: Nézd Gabe, rajongód van.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Kb. a lényegét kaptad el a némileg rusztikus kifejezési módoddal. :-DDD

Véleményvezérnél is figyelik Kumin eetárs fényes - nyelvvel előkészített - karrierjét, nem lehet csakúgy belecsapni a nyilas lecsóba, még ugrik majd valami zsírosbödönbeli állás valamelyiknek. Orvbán olyan, mint a Bourbonok: nem tanul és nem felejt.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: De ha semmi közük hozzá, miért költöttek több száz milliót mázolmányokra, díszkiadásra, meg házelnöki szignóra. Az alaptörvény asztaláról ne is beszéljünk.
van még kérdés? vagy tegyek fel néhányat, csak a konstruktivitás miatt:

-miért ott?
-miért most?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_szabtak_at_ismet_a_munka_torvenykonyvet.522953.html
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Juj de szeretett Gábriel szíveszottya, a szőke nemzeti kacabajkás= mindigbocskays vonás nagyasszonya, Morvai ténsnaccság az ENSZ-nél szolgálni jó amerikai dolcsiért!

Ment volna másodjára, a mandátuma lejárta után is ebbe a szarszemét megvett bandába, csak akkora a mocsadék libsik kiküldtek a helyére egy vállaltan zsidó nőt! Neki így haza kellett gyünnie az ENSZ NY-i központjából szánalmas turulos kis Levédiájába forintért gürizni. Azóta lett annyira nagyon zsidógyűlölő és jobbikos miasszonyunk...
@ö...mikó?: Izraelt normális emberek vezetik, Iránt meg elmebeteg a felcsúti faszfejhez hasonló gecik. Ez az alapvető különbség.
Ha Izraelben egy nőt azzal vádolnak hogy megcsalta a férjét, nem történik semmi, Iránban agyonverik... meg még más ezernyi "apró" különbség.
Amúgy kereszténynek gondolod magad ugye ? Milyen érzés egy büdös zsidóhoz és néha a zsidó anyjához imádkozni töki ?
@ö...mikó?: Ebben a sztoriban tényleg ez a legviccesebb. Azok pattognak legjobban az iráni atomfegyver ellen akik maguk is rendelkeznek vele, sőt az egyikük még be is vetette.
@a szív fészkei: Az egyetlen, a tiszta:D
De úgy tünik hevesen féltő kolléga a délutáni váltás.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Látom, készülünk a választásokra, eltöröljük az állami cégek javadalmazási plafonját.
@a szív fészkei: Csillagbogarunktól ennyire telik. Imádom, hogy ő az élő bizonyíték arra, hogy a jobbik szimpatizánsaival nem lehet semmiről értelmesen beszélni.
@ö...mikó?: köszi, mit is akartál ezzel mondani? Jahh hogy relativizálni, felmenteni, vagy terelni? Tisztázzuk akkor, mert nem tudom mit és hogyan válaszoljak neked.

Az említett egyezményből, vannak még egy-ketten kimaradottak.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Szóval azért lehet Izraelnek atomfegyvere mert ott "jó emberek" vannak hatalmon?

Ki is szált meg egy népet és zárta gettóba?

Amúgy nekünk mikor adnak? Mi is jók vagyunk, nem dobunk bombákat a kisebbségre.
@shinichi: kepgep.hu/2012/06/20/main/kana7.html
kepgep.hu/2012/06/20/main/kana6.html
kepgep.hu/2012/06/20/main/kana5.html
kepgep.hu/2012/06/20/main/kana4.html
kepgep.hu/2012/06/20/main/kana3.html

Ilyet az izraeliek is tudnak, csak kicsit komolyabban űzik ezt a sportot. Mármint a gyerekgyilkolást.
Kettős mércéről hallottál már é?
Dolgozzanak a gazdagok ! A magyar nép uralkodásra termett, nem munkára ! Demjánnnak életében egy termelő vállalatban volt tulajdona, a Kamaz- ban, a szovjet távol keleten. A mostani cégei mind fővállalkozók, a fekete munkásokat albállalkozók szívják föl. Ha ilyen okosak vagyunk, nem értem, miért tartunk itt!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Igen vannak. Csak nem rendelkeznek 200+ atomtöltettel, és nem rinyálnak mellette, hogy a másiknak miért is lehet...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Kicsit mellényúltál öreg. Én nem imádkozok senkihez, leginkább ateista vagyok. Úgyhogy a szurka nem jött át. Rühellem az összes vallási fanatikust, de még jobban rühellem a kettős mércét.
@sanyoka: Ha valaki megszállná az országodat, téged meg gettóba zárnának, akkor mit tennél?

Mellesleg katonai sérülteket ne civilek lemészárlásával toroljunk már meg (nem a mostani esetre gondolok).
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Normális emberek?? Akik szerint nekik mindent szabad, másoknak meg semmit se? Akik naponta gyilkolnak gyerekeket? Akik következmények nélkül vadászhatnak más emberekre idegen földön? Te, fogalmazd már meg, mitől lesz valaki normális, mitől lehet elnézni valakiknek az undorító aljas cselekedeteit?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: És ők akarják lerohanni Iránt? Vagy bármelyik másik országot, mert nekik van atomtöltetük?
Az egymás elleni konfliktus nem ér, az atom nélkül is megvan nekik vallási /területi alapon...
@Fabius: szerintem légy következetes, megint bentragadtunk gázában. Kiszabadítasz?
Ma kaptuk a hírt, hogy a 2012. július 1-től hatályos Munka Törvénykönyve 40 darab §-át módosították. Ennyit a nagytudású, főleg jogászokból álló, és a NER rendszerében működő (garázdálkodó) kormányzó erőről.
megint tematizálva lettünk, tehát a cél elérve, ennyi, részemről vége, ebből a ködharapósdiból én kiszálltam, további gyülölködést akinek ez kielégülést okoz
De tudok röhögni amikor valaki komcsizik kommentben olyan vicces mintha egy 5 éves azt mondaná ő atomfizikus lesz :D

Mikor veszitek észre gyökerek, hogy kibaszottul mind1 melyik gedvás párt van hatalmon vagy melyik akar, mint ugyan azt fogja csinálni (igen a húdemagyar jobbikotok is). Csak mind mind más társadalmi réteget lovagol meg a választás előtt, mivel mind nyerni akar... Csak olyan segg buta barmok vagytok hogy ezt képtelenek vagytok felfogni.

Kb mint a középkorban a vallási háború, akkor is segg hülyék ölték a másik segg hülyéket mert más mesében hittek, csak itt ti segg hülyék veszekedtek a másik segg hülyével mert azt hiszitek a ti segg hülyeségetek jobb a másik segg hülyeségénél.
@sanyoka: @ö...mikó?: Javaslom, hogy a szögesdrót petting szobában folytassátok, mielőtt kivágnak innen titeket mint macskát szarni. Minket nem hat meg a gázai övezet nyomora, Fabiust sem fogja.
1. Az országban termelés alig folyik.
2. Ami termelés van, ahhoz jórészt szakképzett munkaerő kell.
3. Szakképzés gyenge/nincs.
4. A szakképzetleneket nem lehet átképezni- nem tudnak tanulni.
4. Egyetemek, főiskolák nem a tényleges szükségletnek megfelelően képeznek.
5. Miért csodálkozunk, ha a szakképzetlenek nem találnak munkát? Nincs.
6. Miért csodálkozunk, ha az egyetemet végzettek nem találnak munkát? Nincs.
7. Ja, és nyelveket sem beszélnek, úgyhogy külföldre sem mernek menni.
8. Rinyálás.
@TARTYOM: köszönöm, ezt akartam mondani, de így érthetőbb lett az álláspontom ;)
@ö...mikó?: Nem, csak a mocskos muszlimokat manapság menő fikázni, mert ugye mind nőgyűlölő terrorista. A másik felet meg tilos mert olyan nép tagjai akiket a nácik bántottak, tehát aki szót emel ellenük az náci. "Nácikat meg nem etetnek".
@Penivaldes: Ki? Azontúl, hogy egy alkesz nyomi. A Pap csicskája volt?
@kertesz: Nem tudok számolni :))))
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Ott a pont :) Aki szidja a muszlimokat az nemtöbb mint egy elborult, agymosott tv buzi akinek a legnagyobb szórakozása az, hogy vesz egy V nyakú pólót és VV-t néz 24 órán át.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Szerintem elmegyek filozófusnak, de minimum megmondó embernek :D
@TARTYOM: +műttesd ki a gerinced, és még miniszter elnök is lehetsz. :)
@ö...mikó?: hmm..
szivesen magtnaitanalak arra, hogy beszelj a nagyokkal, csicsoka:-)

csak jogkoveto allampolgar vagyok. keress meg kis buzi, aztan majd ha jogos vedelemnek szamit szivesen megmutatom milyen kepzest kaptam..;-)))

a munkahelyedet keszitsd fel arra, hogy akar honapokra is kieshetsz..:-)
@belekotty: magyarúl sem tucc? akko' sok minden van mit tanúlnod kellene
Mielőtt valaki félreérti, az összes orbánista, meg főleg az ájtatos manóik (kurva disznó nem (hagyja magát segbbe) párt :)) megdögölhetnek ott ahol vannak.
Annyira büszkék voltunk a vértelen rendszerváltásra - most isszuk a levét.. Az összes politikust fel kellett volna /kellene lógatni az Andrássyn (vagy valami egyéb publikus helyen), hogy a következő politikus generáció lássa, milyen a népharag, mi lesz, ha csak élősködnek az embereken, meg kifosszák őket. Talán kevesebb ilyen senkiházi jutna a hatalom közelébe. De nem, mert gyávák, birkák és megosztottak vagyunk. Inkább egymást gyilkoljuk, aztán vonulgatunk békemeneten (ők értünk, mi értük... szolgalelkűség netovábbja). Talán ezt is érdemeljük, végül is magunk közül termeljük ki őket....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Na, hol talállak te kis nagypofájú törpesenki? Szívesen megtanítanálak a jó modorra, de azért ne lődd túl az egódat, annyira azért nem hatsz meg, hogy nyomozgassak utánad. Csicsakgeci, te, légy bátor, mikor, hol?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Értem, hogy tehetségtelen infósként igazán frusztrált vagy, képezd magad kicsit, előbb-utóbb találsz munkát. Addig meg ne szólj bele az adófizető felnőttek dolgába!
@Dr. Furia: nekik jobb sámánjaik vannak és jobban ismerik a gyógynövényeket

brühühühühühü
www.youtube.com/watch?v=D9pcHP4Mfnw

Körutazáson a Balkánon
Ülök egy száguldó vonaton
Kiszállok, én csak foglalom a helyet
Valaki másnak vettek ide jegyet

Kizárom magam a mából
Ebből a tolakodó buta világból
Kizárom magamat végre
Ne jusson minden az ördög kezére

Minden mindenki ellen
Mindegy, csak dolgozni ne kelljen
Mindenki mindenki ellen
Mindegy, csak dolgozni ne kelljen

Pénz az isten, az ördög örül
Jobb, ha megtanulsz ördögül
Nem is olyan vidám, én elismerem
Ha itt élne, zokogna Woody Allen
@ö...mikó?: Naponta gyilkolnak gyerekeket? Azokra a mocskos palesztin állatokra gondolsz akik gyerekekkel telt buszt robbantanak, vagy fiatalokkal telt szórakozóhelyet faszfej ?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Van valami mondanivalód, vagy csak a copy/paste-re futja a mentális kapacitásodból?
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): ha en keresem meg, akkor bcs. ha megmondom hol talal meg, az is bcs. ha megkeres es megvedem magam jogos vedelmi helyzert.

en egy ilyen kis faszporgettyu miatt nem fogok magamnak priuszt krealni:-)
@sterimar: gondoltam visszaidezlek teged, hogy ravilagitsak az ellentmondasra a ket kommented kozott;-)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): ""Elie Wiesel visszaadta a nagykeresztet: ez most nem a kormány sara"

Micsoda baromsság, amikor természetesen minden a kormány sara, az is, hogy tele van a világ hozzád hasonló IQ harcosokkal.
@ö...mikó?: nem lepodnek meg ha kiderulne, hogy en mar adot fizettem amikor te irni-olvasni tanultal..:-)
@sterimar: Ki a kúrva anyád szólt hozzád te szarzabáló köcsög? Mássz vissza a retkes anyádra ahogy a fajtádnál szokás anyabaszó rohadék !
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Mi az ellentmondás? Hogy adókat vetnek ki? Hmm, ez új megvilágításba helyezi a tárgyat. Még sok ilyen bölcsességet ide!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Pár órával ezelőtt nyomtam a vv-re a cikkre egy kommentet. Azóta nem jelent meg. Moderálják? (Nem használtam olyan szavakat vagy stílust közel se, mint Te itt, csak egy pár linket raktam oda, minimális kísérővel, hogy gondolkodni talán nem baj.)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Mikor is csináltak ilyet utoljára? mi is volt az indíték?

Még véletlenül sem az, hogy megszállva tartja őket egy másik nemzet, a gyerekeik emiatt meg a szemük láttára hal éhen.
Bár nem tudom minek kérdem, nálatok minden muszlim terrorista.
@a szív fészkei: megperzselte és felfüstölte, nagy show volt azóta csend és némaság
@sterimar: tehat azt sem erted amit leirsz..?:-)

na akkro elmagyarazom, oke?

tehat eloszor nagy arccel bepotyogod, hogy vege a kommunizmusnak.
aztan bele akarsz ugatni masok profitjaba. ami bizony osi kommunista szokas.

csak en erzek nemi disszonanciat, vagy szerinted teljesen normalis, hogy te kommunista modszerekkel kivansz operalni, mikozben arrol papolsz, hogy vege a kommunizmusnak?:-)
@TARTYOM: www.illumemagazine.com/cmsAdmin/uploads/time.jpg

Családod összes hölgytagjának szeretettel.
És ez csak egy szike volt. Mit akarna egy ilyen egy atombombával.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Figyu, senki nem mondta, ha adsz címet, te leszel gyáva. Ne félj, nem bántalak nagyon. Nem kell a lakcímed, gyere ki az Örsre mondjuk ma este 8 kor. Hozz egy táblát: pofonért jöttem. Na, akkor megmutathatod, milyen kiképzést is kaptál (LOL). Hogy te mikor fizettél adót, nem tudom, de én már 12 éve folyamatosan. Számolgass.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): "Ki a kúrva anyád szólt hozzád te szarzabáló köcsög? Mássz vissza a retkes anyádra ahogy a fajtádnál szokás anyabaszó rohadék !"

Elkezdődött a nyári vakáció az isiben?
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Hát az úgy volt hogy amikor Izrael kikiáltotta a függetlenségét 1948-ban másnap 5 arab állam támadta meg, vesztettek, a palesztinokat meg basztak befogadni.
Azóta vannak menekülttáborok, az ENSZ egy zsidó és egy palesztin államot akart, de az környező arab államok nem "csinálták" meg Palesztinát.
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): oke, akkor elbujtam...

azt tudtad, hogy ha ket ember osszeverekszik mindkettot elitelik garazdasagert? namost en kihivnam amentot utana, leven arra tanitottak, hogy legalabb ennyit tegyek meg. plane mert nem tudhatod, hogy nem repedt-e meg a maja, lepe a gyokernek, amibe bele is dogolhet, hiszen akinek a vazizomzata nem kelloen eros sokkal konnyebben szerez belso seruleseket. ilyen serulesek eseten a mentosnek hivatalbol kotelezettsege a rendorseget ertesiteni, akik hivatalbol fognak vadat emelni sulyos testi sertes miatt. ebben az esetben en szeretnek kimaradni a garazdasagbol. ezt ugy tehetem meg, hoggy en nem vagyok partner az ugyben, mert kulonben nem all meg a jogos vedelmi helyzet.

ilyen egyszeru ez.
basszus, olvasom a kommenteket, de azok annyira szétszórtak, hogy a végén már én se tudom mi volt a poszt.
@shinichi: gyerek téma kiesett, ott elfogytak az érvek. Most jönnek a nők. Keressek neked megint pár fotót, amin izraeli gyilkolásznak, vagy nyomorítanak meg nőket? Abból is több lesz...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "tehat eloszor nagy arccel bepotyogod, hogy vege a kommunizmusnak.
aztan bele akarsz ugatni masok profitjaba. ami bizony osi kommunista szokas."

Ja, a társasági adó, az szja mind ősi kommunista találmányok, ugye? Nem tudom érted-e miről szólnak ezek, de mind hatással vannak a cégek és magánszemélyek jövedelmére (profitjára).
Úgyhogy gondold át mégegszer.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Aha, és ott volt egy üres terület, ahol hirtelen lett izrael. Azt nem vették el senkitől. :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Mentők?? Túl sok volt a mortal kombat mára? :) Ilyet még, légyszi!
@ö...mikó?: nekem pont a forditottja, 21...:-)

hat.. az iras-olvasas mar lehet ment akkor amikor en az elso adoforintjaimat becsengettem az iskoladra meg anyadnak csaladi potlekra;-)

egyebkent meg mindig nem erted. ha elebemegyek a balhenak, akkor mindkettonket elitelnek garazdasagert. marpedig egyszeruen nem er a borod ennnyit:-)

keress meg es probalj meg feltartoztatni. akkor benne vagyok a buliban, de szolok elore, a 90es evekben meg informatikus voltam...;-))
@no successful: Az, hogy kínai mintára -bár mintha már ott is kezdenének a melósok jogokat követelni - marék rizsért egész nap leisztoló biorobotok kellenek Demjánéknak, meg akkor már Orvbánnak is.
@ö...mikó?: Mit szólnál hozzá gyökér ha megjelenne egyszer csak 10-20 faszi aki avarnak mondja magát és közölné hogy hé magyarok lehet takarodni a Kárpát medence miénk :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Hagyd, ez a küldetése, már x-szer kirakta Fabius, de csinálja rendületlenül. Na pláne, most még van komplett brigád is mögötte,nagyobb hangú lett. Élete, vére - a zabja azért nagyon nem - a palesztin gyermekeké, akiknek óvodáiba telepíti kedvenc Hamasza rakétákat és jéé, ha viszontválasz van Izraelből a kis genya bombázásokra, akkor sajnos valóban gyerekek halnak meg, mert azok mögé bújnak a tetűk. Lényeg, ezzel is lehessen csapni a zsidókon, amúgy szarik ő minden arabra, el nem vegyülne köztük azért egyébként.

Csinált Fabius nekik szögesdrót-pettinget ezt a gittet rágdosni, de ott nincs ekkora nyilvánossága a jobbikos rizsáiknak, hát szétbasznak megint mindent fújizreaelezve.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Okéoké. Persze.
De az önvédelem megáll akkor is, ha nyílvános a tartozkodási helyem. Tehát ha én közlöm, hogy ma este 6-kor a déliben leszek, a 3-as vágányon álló vonaton, a második kocsiban az első ajtónál és békésen utazok.
Ha valaki odajön, és megtámad, ugyanúgy megvédhetem magam, mintha a névtelenség mögé bújok egy fórumon egy nickkel és egy netről plagizált képpel... :-D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
eszem ágában sincs folytatni se ott sem máshol. Egy szimpla link volt válaszként. :DD
@sterimar: nem.
az opsi kommunista szokas, hogy szerinted ne kalkulaljak bele a kotlsegekbe az adot es arra tegyek a profitot - ergo ne haritsak at a fogyasztora a szolgaltatas felmerulo pluszkoltsegeit.

de. at fogjak haritani. es teljesen jogszeruen fogjak atharitani. kapitalizmusban ez ugy megy, hogy van a koltseg, ami nyersanyag, befektetet munkaorak, ado es hasonlokbol all ossze. a kiadasokbol. erre jon a profit, ami raadasul az esetek tulnyomo tobbsegeben a koltseg biznyos szazaleka - tehat ha emelkednek a koltsegek emelkedik a profit is.

tehat a szolgaltatasra rakott adot az fizeti meg, aki a szolgaltatast igenybeveszi. amikor kenyeret veszel, abban is benne van a pek altal fizetett szja es a pekseg altal fizetett minden jarulek es ado. ha magasabb lesz mondjuk a jarulek a pekek utan, dragabb lesz a zsomi. igy megy ez...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Na, anyukat illik kihagyni, és se szóltam felmenőidre. Ha tanultál volna egy kis jó modort, ezt tudhatnád, csicsókám.
Hát nincs munkácskája szegény alul képzett informatikusnak? Vannak ám jó iskolák, de lehet a melóban is a bátorsággal volt a baj, netán az igazmondással? Akkor mire vered a pofád te törpekutya, ha még ahhoz is gyáva vagy, hogy a szemembe mond. Kiképzés, mi. Lófaszt, senkiházi csicskageci vagy, max. virtuálisan vagy kiképezve, azért csak a virtuális térben nagy a pofád.
@Gábriel angyal:

Úgy emlékszem kaptál különszobát ezeknek a szaroknak a kitárgyalásához.
Úgy emlékszem kértem elégszer, hogy a napi posztok ne legyenek szétoffolva ezekkel a baromságokkal.

Ha nem volt világos, akkor 1 nap szószünet.
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): hmm.. hmm..
ilyenkor mar ketseges, mert ha megtortenik egy ilyen kihivas akkor arra hivatkozhat az ugyesz, hogy nem eletszeru, hogy kiadom a tartozkodasi helyemet amikor megfenyegettek, de a balhet el akarom kerulni...

annakidejen aki az ezzel kapcsolatos jogi ismereteket tanitotta nekunk az en alatalam favorizalt verziot javasolta:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Miért? Szeretsz origamizni? Kipróbálod vele a legújabb japán mintákat?
@ö...mikó?: :-))))))))

egy ismerosomnek van egy kis sparherdtlabu szobacirkaloja...

az meg ilyen vicces, amikor ugralja korbe a sunt a kertben es duhosen ugat:-DDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Azzal a megoldással az a baj, hogy a saját térfeledre tereled a harcot, hátrányban vagy. Pld ha ne adj isten tényleg erősebb, akkor a gyerekeid is végignézhetik, hogy laposra vernek.
Az nem kihívás, ha publikálod a helyed. Egy androidos mobil amúgy is hozzáteszi A GPS koordinátákat pld egy facebook beszólásra.
@rodeo36: Ja, Árpádnál is - emlékszel? -ezt csinálta. Szemétkedett, de a gazda betoppant,akkor kuss volt.

Hihetetlenül nagyképű a dupla nullájára, kivé sikerült Orvbán nyomán cseperednie. Jó az a mondás, hogy van mire szerénynek lennie. Ezeknek sajna tényleg nincs.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Szép dolog az önirónia, de azért ennyire ne ostorozd magad....
Hogy ti mekkora egy varacskosmalacok vagytok!
Ahogy itt köpköditek egymást...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Amúgy te vagy aki csak ugat, erre próbáltam az elején felhíni figyelmedet. Ha keménykedni akarsz, lehet azt is, csak azt a nagy fiúk szemtől szembe szokták.
@Penivaldes: De azért egy kicsit legalább vicces, nem? :D
Ez szép, a lustaságról mindenkinek eszébe jut Izrael-Palesztina-USA + atombomba. Még jó, hogy nem tereli el senki sem a témát :)
@ö...mikó?:
erre ismerősöm mai facebbokos bejgyzése jut eszembe.

"HVG éves előfizetés: 18 240 Ft.
UPC internet és kábeltévé előfizetés havonta: 5000 Ft.
Népszabadság és Magyar Nemzet együtt: 280 Ft.

Két vérjobbos és atomszoci nyugdíjas veszekedését élőben hallgatni Veszprém-Alsóörs buszvonalon... felbecsülhetetlen. Van amit nem lehet pénzért megvenni..."
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): na vajon miert nincs fb accountom?;-)

amikor elindult mar levagtam, hogy az egesz egy hatalmas adatcsapda. imho nem szabad fent lenni fb-n. nem az ilyen @ö...mikó?: fele gyokerek miatt, mert "megtalalnak", hanem mert olyanok talalnak meg, mint kozvelemenykutatok, piackutatok, telemarketingesek, szcientologiai egyhaz...

a multkor mikor feltortek az fb-t - 2008? 2009? - es feltettek a userek adatait torentre mit gondols,z kik toltogettek lefele nagyboldogan? ac nielsen, sci egyhaz es hasonlok..

a kismajmokat rendreutasitom magam is, nem problema, de az ilyen adatrablo szervezetek ellen tehetetlennek erzem magam.
@ö...mikó?: nem kispajtas. a nagyfiuk gondolnak a jogi kovetkezmenyekre. a pattanasosseggu kamaszok mennek bele agyatlanul minden balheba:-)

szoval ha kell par kurva nagy saller, keress meg kismajom. majd beidomitalak. de hogy en egy fel metert nem fogok megtenni, abban biztos lehetsz:-)
@a szív fészkei: Well done kérik, mert a csecsemővért külön isszák hozzá.
@a szív fészkei: azaz.. origami..:-)

szerinted ha egyszerre huzgalom a farkat es a fejet csapkodni fog a szarnyaival, mint a daru..?:-DDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ez egy kicsit bonyolultabb ennél. Azokban a szektorokban ahol verseny van, nem tudják egy az egyben áthárítani az adót. Ha át tudnák, akkor nem rinyálnának annyit a bankok.

Közszolgáltatásoknál, ahol természetes monopóliumokkal rendelkeznek a szokgáltatók más a helyzet, ott ezért szokott az állam belepofázni. (mindenhol a világon)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Kurva nagy sallert maximum a kerti törpének tudsz osztani, te gyáva csicska senki. Arctalanul nagy szád van, aztán visszavonulót fújsz? Beszartál patkánykutya? Akkor tartsd a pofád is, te senki csicska geci!
De tudod mit? Most már megkereslek, aztán hivatkozhatsz mindenféle jogos védelemre. De kurva lusta vagyok, úgyhogy adhatnál némi támpontot.. Merre dolgozol (ja, elfelejtettem, nem dolgozol, mert még a szakmádhoz is hülye vagy, bocsi), melyik kerület, melyik zsinagógába jársz, valami.
@Komment_Elek: A VV már csak ilyen, én is akartam kommentelni egy-két bejegyzésüket, de akkor sem hagyták. Ez a tuti, csak arról lehet szó, amit ők akarnak.
"Mert a kormányfő minden erejét megfeszítve, minden figyelmét összpontosítva kormányozza az országot a válság viharvert tengerén, és akkor ott szemtelenkedik ez a V. László, amire a kormányfő összevonja szemöldökét, asztalra csap, hogy neki már elege van abból, hogy ilyen hangosan maffióznak ezek ott a hajógyári szigeten, ami sok, az sok, hozza ki az ellenőrzőjét az egész bagázs. (....) Ebből az összefüggésből vizsgálva a helyzetet, nehéz elképzelni, hogy Fürst Rollsát más bilincselte volna le, mint maga a miniszterelnök, aki éjszakánként kék cicanadrágot ölt, piros alsónadrágot rá, fölül testhez feszülő kék ruhában, piros köpenyben üldözi a kelleténél föltűnőbb szervezett bűnözőket városszerte."

Mondom én, hogy szorgalmas srác ez a mi Viktorunk :-D

nol.hu/velemeny/20120620-phantom_az_ejszakaban
@ö...mikó?: Akkor azon is lepődj meg hogy a mai Izrael területét egy bizonyos "Jehova" nevű úgynevezett Isten adta a zsidóknak mint egy 3500 éve. Szar érzés tudom de ez van.
A palesztinokat akkor még sajnos nem találták ki...
@Fabius: A felcsúti szardarab leszámol a maffia azon alvezéreivel akik nem hódolnak neki. Ennyi a sztori nem több.
Sok mindent lehet mondani Csányira, de egy biztos: elévülhetetlen érdeme, hogy a Pick Rt.-t kimentette a Lájsztinger Totya-klán karmaiból.
@Penivaldes: "Két vérjobbos és atomszoci nyugdíjas veszekedését élőben hallgatni Veszprém-Alsóörs buszvonalon... felbecsülhetetlen. Van amit nem lehet pénzért megvenni..."

Pláne hogy mind a ketten ugyan arról a pártbizottságról mentek nyugdíjba :D
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Te figyumá! Nem te kezdtél (tévesen) a vallásosságon gúnyolódni? Milyen Jehova? A nagy öreg varázsló az égben? Vagy amelyik a nem zsidók (legyenek akár azok gyermekek) megölését kívánatosnak tartja? Ha mesék alapján lehet területet foglalni, tök jó, de akkor az én nagy Goundzsabari istenem kimondottan a családomnak adta Hawaiit, úgyhogy akkor mehetek fegyverrel visszafoglalni, vagy ezt hogy?
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Te is ekkora gourmet vagy? Le a kalappal!

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nekem nincs ekkora kézügyességem - főleg karizmá/o/m ;-DD - és fantáziám, de biztos.
@Ocsetacsang Szencsukó Maculi: Hát tudnék mesélni :) Pont ott dolgoztam abban az időben.
Azt azért megkéredzném hogy a szarvasmarha és sertés feldolgozással foglalkozó Pick Szeged Zrt. hogyan tudja előállítani a "Dárdás" márkanevű baromfi párázsit.

Valami ötlet ? ;)
@ö...mikó?: Persze hogy mehetsz, mondjuk a zsidók fegyverrel el is foglalták.
A lehetőség előtedd, csak gondolom a fegyver meg a sereg hiányzik.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): ÉS be is zárunk majd minden ukránt? Aki meg ellenáll azt kikiáltjuk terroristának és családjával együtt lelőjük?

Kedves szomszédaink újabb európai demokrata intézkedése:

kitekinto.hu/karpat-medence/2012/06/20/szlovakia_egy_munkanapig_birta_a_ketnyelv_vasuti_tabla/
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): az nem lesz jó. nincs valami erre a nemzetkzi jogban, hogy ez tilos, és emberellenes?
sztem meg a kurvajannyat mindenkinek!
nekem is!
budos zsidoniggernaciballibkomcsineofasiztabuzik vagytok mind! oljetek egymast hogy fleto meg vitya meg a tobbiek gyujthesse a zset az arvahazaknak!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Ja, és ezért normálisak, ugye? Amúgy a II. VH. után a meséiktől hangos nemzetközi támogatás nélkül azért nehezen ment volna...
@genghis: Na végre, valaki tökös! Így van, a tekurvanyád! ;)
@ö...mikó?: lehetne ezt az értelmetlen, varacskosmalac vitát máshol lefolytatni???
ja bocsanat, kihagytam hogy
keresztenypoganyneoprimitivateistamocskosbuddhistakesmuzulmanok is vagyunk!
@Penivaldes: Lehetne, a lakásodon megfelel? :)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: nah, tele van a faszom vele hogy huzzuk a zigat azt meg elvarja a sok mocskos tolvaj buzi hogy mikozben ok lopnak mi emeljunk oltart nekik es oljuk akik nem hisznek bennuk(tehat egymast) es lam, ezt tesszuk...
@ö...mikó?:
ne haragudj, de az én életem nem Izrael körül forog. úgyhogy engem ebből hagyjál ki.
@genghis: Közben azért jól szórakozunk... Ezt ne becsüld le!
@genghis:
már szólni akartam, hogy ezt kihagytad..:)
@Penivaldes: Nemár, tényleg. Olyan izé vagy.
@a szív fészkei: ez neked való, ha még nem tudnád, küzdjél meg érte, megéri cum trucc

pletyka Sárkő Merkel

VINO E FORMAGGIO- Molte delle confessioni di Sarkò riguardano i gusti gastronomici della cancelliera. «Mangia pane imburrato con il suo formaggio. Adora il vino - scrive la Bachelot - E quando finiscono le riunioni vorrebbe andare a bersi un bicchiere al bar. Nonostante le abbia detto che io non bevo alcol».

Sarkozy e Merkel
COLAZIONE AL BUFFET - Sempre nel libro, Sarkozy rivelerebbe altre abitudini divertenti della cancelliera: «Quando abbiamo una riunione, vuole che facciamo la prima colazione in sala da pranzo. E sai perchè? Perchè quando la colazione è servita in camera, c'è meno roba da mangiare, mentre in sala da pranzo c'è il buffet!».
"A kezdeményezés részvevői szerint a jelenlegi válság és a törekvés, hogy a valutaunió "visszafordíthatatlanná váljon", szükségessé tesz egy új demokratikus struktúrát az EU-ban. A tagállami költségvetések feletti nagyobb ellenőrzést, a kül- és védelempolitika kiterjesztését és közös európai határvédelmet javasolnak.
A még nem végleges jelentést kedden mutatták be José Manuel Barroso bizottsági elnöknek, Herman Van Rompuy európai tanácsi elnöknek és Mario Draghinak az Európai Központi Bank elnökének - írta a Die Presse. A kezdeményező tíz ország közé Németország és Ausztria mellett Belgium, Dánia, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Portugália és Spanyolország tartozik."

www.bumm.sk/70094/ausztria-atalakitana-az-europai-uniot.html
@ö...mikó?: en mar nem, lassan sirhatnekom tamad miko latom hogy olitek/oljuk/olik egymast.
@genghis:
az ölés az élet velejárója. mindenki öl mindenkit. egy növény is megtud ölni.
"Kazah befektetővel tárgyal a vízilabda-szövetség új uszodája felépítéséről, miután társaságiadó-pályázatukat a kormány nem támogatta - erről az MVLSZ elnöke beszélt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

"Egy Monte-Carlóban élő kazah üzletemberrel folytatunk most tárgyalásokat, elképzelhető, hogy ő segít majd a nemzeti vízilabdacentrumnak, vagyis a pólósok új uszodakomplexumának felépítésében - jelentette ki Martin György. - Előbb-utóbb szükségünk lesz egy jó fedett uszodára, és ha a pályázatunkat nem támogatják, akkor külföldi befektetők bevonásával kell megépítenünk. Ma nagyjából lehetetlen megrendezni Budapesten pólós világeseményt, részint ezért sem veszünk részt évek óta a Világliga-sorozatban.""

Bezzeg felcsúti stadionra van pénz. A tetves faszukat már ezeknek.

sportgeza.hu/vizilabda/hirek/2012/06/20/kazah_befektetovel_probalkozik_a_vizilabda-szovetseg/
Ez egybecseng azzal, hogy Demján megszüntetne néhány egyetemi szakot.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
ebben az országban a focira mindig van pénz
másra nincs. vizilabda? arra minek?
rémálom az egész.
nemtom tudja-e Demjan kitol szarmazik a "bovitett ujratermeles" kifejezes. Marx-tol. hehe
Háát varangy te nagyon szorgalmas vagy.
Nyalod a libolsi gazdáid valagát ezerrel.
Persze ezért fizetnek.
Csak így tovább..retek!
Ilyen "szorgalmas"emberekre van szükségünk. :-)
Nyomorult..
Szebb lesz a haza.
@Fabius:
olyan snassz nem egy Phantom csak egy snassz Ghost...brühühühühühü

www.google.com/search?q=rolls+royce+phantom+ghost&hl=pt-BR&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=3PXhT47ODMS80QHn0tDbAw&sqi=2&ved=0CEgQsAQ&biw=853&bih=544

minő szégyen egy magyar maffiavezér ilyen vacak Ghost-tal Phantom helyett és lehet, hogy nem hegyi kecskebőr a huzat csak mezei bürge...snassz hpgy mást ne mongyak
Sokat..!!
A DK-pénzel.Van ott lóvé.:-)
@Űrlény Lajos: nem, ez egy házimacska.
@Fabius: Hurrá! Fabius, lehetek én a kibaszó ember, amíg szabin vagy?:D:D Igérem szigorú leszek és igazságtalan;))
Most jót röhögünk.
Van itt egy másik seggnyaló.vv
Valami zsidrák visszaadja a kitüntetését.
Ella..valami.
Nos a blogger előzetes moderálás után enged csak minden véleményt közölni.
Az enyémet természetesen nem.Köpöm le!!
De akkor most nem megy ugatni a marhája az EU-hoz,hogy Magyarországon lábbal tiporják a vélemény szabadságot.
Nos..ezek vagytok ti.
Semirekellők..
mivan? még mindig főcím? jahh kint meleg van, jobb a hűs szoba

sok az egyszeri vitéz megent :)
Kommenteljetek nyugodtan,léptem.
Nem érdekel mit ugattok.
Pááááá...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Amatőr, csak három libsire futotta neki. Pedig láttam aktívabbnak is.
Ezeknek ki van adva egy lista, hogy ezeknek a szavaknak el kell hangzania?
„Tarlós István szerint sohasem beszéltek arról, hogy privatizálni akarják a BKV-t, illetve, hogy meg akarnák szüntetni a kerületek önállóságát. Tarlós István azonban nem árult el részleteket arról, hogy mik a pontos terveik a két témában.” (Index 2010.09.23.)
Két év alatt azért, csak kikristályosodott az a terv:
atv.hu/cikk/20120620_dontott_a_fovarosi_kozgyules_megszunhet_a_bkv?source=hirkereso
Béke Ikárosz harminc éves szárnyaira!
Aztán Pistám, hogyan tovább?
Ki a nyertese a még meg se karcolt tendernek?
Az eddig kék járművek, milyen színűek lesznek?
Etc..
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): megveszi hozzá a baromfifeldolgozótól az alapanyagot.Utána meg ugyanúgy, mintha sertésből csinálná.
miután otthon kimeresztette a pöcsét, bevert egy liter bort és elmondta a világmegváltó okosságot

és most ajnározni kell, meg imazsámolyra térdepelni

... ba*nám fejbe az ilyen antikrisztust, hogy egyhétig egyirányba szalad
Van egy nap ott a Kárpátok között, amikor aránylag elfogadható az időjárás, ettől megőrülnek az emberek és döbbenetes dolgokat kommentelnek. Én fröccsöznék, meg strandolnék, de hát mindenkinek más esik jól.

Hozzászólnék a poszthoz, de most annyira off lenne, hogy megvárom az éjszakai ügyeletet.
@tucano: elfogadható időjárás?? :))
vagyis neked az a jó, ha majdnem megsülsz?
legalább lett volna valami szellő! de nem volt, csak napsütés ezerrel. ilyen időben ki nem megyek a házból.
:)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Magam ezt az intelmet követem. Szaporodnának?
@shinichi: Te szerencsétlen baromarcú senkiházi fasz, csak ennyit akartam mondani neked mert segg buta vagy.

Menj vissza nézd a való világot.
@TARTYOM: Az ilyenekkel úgy se lehet mit kezdeni. Szerintük minden muszlim nőgyűlölő terrorista, a nagyon hülyék szerint mind arab.
@Penivaldes: 28 fok alatt nem lépek ki a kecóból. Szerencsére ilyen nálunk csak júniusban (tehát télen)történhet meg, egészen pontosan most, de csak és kizárólag hajnalban mehet le a hőmérséklet 27 fokra. Mondjuk itt van állandó szél a parton, így nem megsül, hanem megpirul az ember. Viszont zuhogó esőben is ronggyá lehet égni, ami azért még engem is meglepett. Egyébként a meleg csak addig zavaró, amíg nem állandósul. Vannak olyan előnyei, mint pl: Idén 2x volt rajtam cipő, egyszer megnézni, hogy működik-e még, egyszer pedig ünnepelni. Rezsi költséget talán hagyjuk és állandóan ki vannak vetkőzve magukból a nők. Szigetelés nem nagy kunszt, nincs az ablakeretben üveg. Téli szünetben jobb szörfözni, mint a nyáriban, mert nagyobbak a hullámok. Persze nem mindenki szereti az állandó hőséget, de nekem semmi bajom vele, sőt.
@tucano:
én agybajt kapnék olyan helyen amiről te írsz. nekem az a jó ha a hőmérséklet 10-25 fok között van. nem tudom van e ilyen hely. tehát viszonylag enyhe tél, és kellemessen meleg nyár.
@tucano: Jó, de nálatok nyáron nem 40 körülig megy fel a hőmérséklet, télen pedig akár -20ig. Ha állandóan ennyi lenne megszoknám, de 3 hónapja néhány este még 0 alatt volt felénk a hőmérséklet.
@Penivaldes: Óceáni területeken előfordulhat. Kontinentálisnál ne nagyon számítsál rá. Viszont kevesebb az eső. :)
@tucano: /me irigy iiiirigy :D
sárga meg okker, csak semmi narancs, esetleg cirtom :D
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
az eső valahogy nem zavar, persze ne legyen sokáig tartó, de én szeretem, mert utána minden frisebb:)
@Penivaldes: Óceáni éghajlatnál sajnos ilyenre ne számíts. Ha ép nem esik akkor valószínű, hogy esik, nagyon ritkán előfordulhat az is, hogy esik. :)
@Penivaldes: Na akkor már csak vissza kell menned 1200 évet és megmondani Árpád atyánknak, hogy pár száz km-rel arrébb foglaljon hont. :)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
Ezt már megbeszéltük egymás közt. Mondta, hogy ő ment volna tovább, de a Töhötöm nem hagyta, és maga mellé állította a többieket is. Úgyhogy itt telepedtünk le:)
@Penivaldes: Madeira-t neked találták ki. Mindig szép tavasz van.

@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Vannak sajnos komoly hátrányok is:(, közbiztonság, illetve az nem, mert olyan itt nincs. Meg az oktatás. De az időjárásra/természetre nincs panasz. Amilyen mázlista brigád ez, még a hurrikán övből is kimaradtunk, pedig az olyan remek helyeken is idegesítő, mint a Bahamák vagy a Kajmán.
"Az elmúlt két évben újra erősödő jelenség, hogy az ország egyik legismertebb és legkedveltebb üdülőhelyén, a hévízi ingatlanpiacon megjelentek a kontinens keleti végéből származó vevők, az ukránok és az oroszok. A pontos számokkal kapcsolatban ugyan eltérő információkat kaptunk, de egyes számítások szerint a 60%-ot is eléri az orosz és az ukrán vásárlók aránya, míg a maradék 40%-on magyar, svájci, illetve a Benelux államokból érkező vásárlók "osztoznak". "

Az Orosz gyarmatosítók már a spájzban vannak. :)

www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/orosz-ukran_megszallas_a_magyar_furdoparadicsomban.168767.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Penivaldes:
Tucano megelőzött. Madejra, ja! A bor meg fincsi, ha édesszájú volnál.
Remélem piszkálnak ki, ha a poszthoz pár százalékban...
„Szorgos népünk győzni fog!”
(Éretlenek 1980)
A Fidesz rotyogó csülökpörköltjének szaftja alá rejtett felsőoktatás bombája, a nemzeti bogrács alján nagyot fog szólni, épp amikor megkóstolja az a szerencsétlen tarisznyás, aki bizalmat helyezett hoffmannrózsába. (no pornó) Ragadós-paprikásch lesz a Marischka-Demján-Csányi-féle: „minél hülyébb annál jobb” közelítés, a munka világához. Pont ma, amikor a munkáltatók Európa szerte a szakmailag kvalifikált, nyelveket beszélő, mobilis munkavállalókat preferálják?
Ugyan mit is lehet hozzáfűzni a szakmai kompetenciájához Rauzsikának, aki egy mai hír szerint, fizetős diákokat akar exportálni Braziliából a magyar felsőoktatásba?
Tele vagyunk szakértőkkel.
Én álmomban csengetek picit (elébb a NAV-nak), aztán lehetek vellamos is.
Hajrá Magyarország?
@Knósszosz: A borral engem nem lehet megfogni. vendégségben illemből iszok, de csak kortynyit.
a többitől már fejem fáj.
@Knósszosz: A mi embereink a beszerel, kütyütberak munkást preferálják, miközben pont nem arra megy a világ.
Amúgy ha elég türelmes vagy lesz nekünk is tengerpartunk. A lényeg, hogy kocsival menj mindenhova.
Úgy látom a tanyagazda rendet vágott megint. Azt viszont nem tudom megfejteni mire jó, ha visszaélnek a türelmével és dafke azért se élnek a különszoba lehetőséggel amit biztosít nekik.

@poszthoz: Demján és a hasonszőrűek tényleg ennyire nem vágják ami körülöttük történik vagy csak adják a hülyét? Dolgozz szorgalmasan? Hol dolgozzanak baszod? Mintha kizárólag az akarat hiányozna, és nem az az egymillió munkahely amit hangoztat a cipőfényező.
@Penivaldes: Nem arra gondoltam. :) Úgy értettem Magyarországnak lesz tengerpartja. Nem nagyon hiszek ebben az 1 földi országban. :P
"aki egy mai
hír szerint, fizetős diákokat akar exportálni
Braziliából a magyar felsőoktatásba?"

Hajrá tucano, te lehetnél a ner egyetemista exportőre :-))
itt a lista hol a lista :)

Orbánék szerint Ángyánnál van a "százas lista"

A miniszterelnök sajtófőnökének tájékoztatása szerint Ángyán József volt államtitkárnál van az a lista, amely a nem teljesen magyar alapanyagból hungarikumokat előállító nagy húsipari cégeket sorolja fel.

hvg.hu/itthon/20120620_orban_angyan_hungarikum
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
nekem is feltűnt az az itt a lista, hol a lista játék. remélem hogy holnap újabb szereplők lépnek be.
ennyi:

Magyarországon 2006 óta lényegében nem nőtt a GDP - mondta Bod Péter Ákos, a Corvinus Egyetem professzora szerdán Budapesten, egy szakmai konferencián.

A "Magyarország hogyan tovább? - gazdasági boksz utca" című rendezvénysorozat nyitó eseményén, amelyet a Menedzserek Országos Szövetsége szervezett, a Magyar Nemzeti Bank egykori elnöke Vértes Andrással, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnökével cserélt véleményt a magyar gazdasági folyamatokról.

Mindkét szakember egyetértett abban, hogy a mostani nehéz gazdasági helyzetből az ország csak lassan lábalhat ki. Vértes András hozzátette: a tényleges kilábaláshoz szerinte elengedhetetlen volna a szakemberek közvetlen véleménycseréje.

hvg.hu/gazdasag/20120620_magyar_gdp_2006
@Penivaldes: Én kütyüberakós vagyok!
Akkor most nekem annyi?
Holnaptól nem szerszámos ládát viszek a javításhoz. Becsöngetek és egy Dante-kötetet teszek le a fürdőszobaszekrényre:)
@vitéz Thapóccay néma bárány:
A baj az, hogy ez nem vicc. Hallhatod-olvashatod. Közben a mi kölykeink meg csapatostul gyönnek vissza a szaros EU-ból (majd)!Ja, 14-ben, mer itt addigra annyira fasza lesz. Ez is elhangzott.
Miért vagyok én peszimpista, mikor megmodták?
A bolsevista múlt... az lehet a baj.
Nekik
Sajnos nem lesz időm elolvasni az összes kommentet, így szokásomtól eltérően enélkül szeretnék néhány dolgot megjegyezni.
Bődületes baromságnak tartom ezt a Kína imádatot, biztosan lesz aki megérti miért.
Nem olyan fényes ott a helyzet, mint ahogy egyesek előadják. Egyébként meg, ha a szegénység a versenyképesség kulcsa példálózhatnának Észak-Koreával vagy Etiópiával is. Gondolom az majd ezután jön.
Az én meglátásom szerint, ahol normális munkáért megfelelő bért fizetnek, ott sokkal erősebb az egész gazdaság. Aki akarja vegye sorra a ma leggazdagabb országokat és tanulmányozza ezt a paramétert. Elég, ha csak a minimálbéreket nézi, ahol nincs ilyen, ott megnézheti az átlagbéreket is. Utána újra lehet gondolni a témát.
Ja és a nyugat csődjéről és összeomlásáról nekem ne értekezzen senki, elég régóta hallom ezt a dumát, ehhez képest az úgynevezett világválság sem érzékelhető bizonyos helyeken,
csak nálunk oltják a népet azzal, hogy emiatt van ez az egész itthoni fos.
Ehhez kapcsolódnak a következő kérdéseim.
Komolyan kérdezem, valaki el tudná magyarázni, mi a lópikuláért kellene győzelmi táncot járnunk a munkanélküliségi adatok szuperszónikus javulása miatt?
Tudtommal a nyilvántartásból kiesetteket nem veszik bele, így az ellátási idő csökkentésével és a nem regisztráltak elegáns elfelejtésével is javul a statisztika, (a közmunka program torzító hatásáról inkább ne is beszéljünk) magyarul nem ér semmit. Javítsatok ki, ha nem így van.
Munkahelyek, ma Magyarországon nincsenek (a megfelelő és szükséges számban). Miért? Magyarországon nem éri meg lámpát összerakni, teát csomagolni, szemetet válogatni, úgy, hogy csak 60 ezret kellene adni a szerencsétlen dolgozónak, mert még annyiért is elvállalná. Pedig meg kellene, hogy érje 150 vagy 250 (ezer) nettóért is, hiszen pár méterre tőlünk az az ember aki veszi a fáradságot megteheti ezt 360 ezer Ft-nak megfelelő euróért. Ott nekik megéri ennyiért, nálunk, nekünk nem éri meg a töredékéért. A többi dolgot meg sem említem mert felmegy a vérnyomásom.
Legyen szíves valaki magyarázza ezt meg, hátha hallok valami újat a saját elképzeléseimen túl is. Köszönöm.
@Knósszosz: Dehülye vagyok, importálni. Ez a ki-be, mindig megtréfál. Csak egy dologra gondolok.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: És Sziám? Meg a Ferenc József föld? Egyébként minket kolonizáltak ugye a törökök, klasszikus gyarmat voltunk.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ezt most megkeresem, nem értem kristálytisztán, hogy miért jönne vki egy szar egyetemre magyarul tanulni. Így is vannak sokan egyébként, akik jönnek, ők ugye a kinti magyarok leszármazottai. Nagyon sok szó van erről a brazil tévében, eddig az amerikai egyetemeket favorizálták. Lehet, hogy lemaradtam valamiről? Innen meg ahol én vagyok legfeljebb lamantinokat lehet exportálni vagy kókuszt, illetve a legszebb csajokat, talán szörfözésre jó hullámokat, de egyetemistákat?
@TARTYOM: Elnézést kérek, kicsit durvára sikerült. Sajnos ez a világ ilyen kegyetlen. Az ember hajlamos 'Isten' a 'Haza' vagy az 'igazság' nevében elkövetni legborzalmasabb tetteit.
Hát ez hülye és tényleg:
nol.hu/belfold/20120620-hoffmann_utazik__de_bezarkozik

Vazze Brazíliában a terv szerint csak jövőre 2 új egyetemet adnak át a mi régiónkban(!!!), 2400 új hellyel bővülnek 2013-ban az orvosi egyetemek. Azt tudom, hogy egyre több magyar egyetemi oktató érkezik, egyikük kért tanácsot, ő mondta. Potom 1080000 forintnyi havi nettó fizetésért.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Éppen te gondolod azt, hogy minden amerikai zsidó, és minden zsidó világhódító bankár-terrorista (és fordítva). Nálad ez egyfajta alapállás, érdekes hogy másokra próbálod kivetíteni.
Nem gondolom hogy minden muszlim terrorista, vagy nőgyűlölő lenne. De azért a kultúrájuk - minden tiszteletem ellenére - nem az emberi civilizáció és felvilágosodás gyöngyszeme.
Megy az ajnározásuk, teljesen nyilvánvaló okokból, de azért ott is becsúszik egy-két hiba. Te meg halálosan meg vagy sértődve, ha kiderül az imádottaidról, hogy azért ott csupa játék és móka az élet. Ebből látszik, hogy nem ismered igazán azoknak a népeknek a történetét, kultúráját, csak nyomod a propagandát.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: ha tisztázzuk a hungarikum fogalmát, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy nincs Mo-on 100 db EU számmal rendelkező húsüzem, amely hungarikumot gyárt. Valahol téves a dolog, mert először 150 húsipari cégről volt szó, most már csak 100-ról. Az iparban mindenki tudja, hogy a Pick Dániából rendszeresen vásárolja a fél sertéseket (már 2002-ben is). És ezt exportálták anno Spanyolországba, amiből méregdrága serannói sonkát készitettek.
Most a felháborodás a német húsügy miatt van, amely Németországban nem volt forgalomba hozható, lefagyasztották, és a szavidő lejárta előtt piacra dobták. Ebből került hozzánk is, ezért basztatják a dolgot. Mivel már nincs sorompó, bármit be lehet hozni, mert nem vesznek belőle mintát a határon, nem ellenőrzi senki a szállítási okmányokat, állatorvosi igazolásokat. A beérkezéskor telephelyen kell vizsgálni a szemfüles MgSzH részéről kirendelt állategészségügyeseknek. Ezért kell a Kardigán doktornak a saját listáit böngészni.
Az egészről meg annyit, hogy lehet HU-.. számos bélyegzőt csináltatni akármelyik cégre, meg címkét is nyomtatni ilyen körbélyegzővel. Ha behoznak egy fél disznót, amin egy német EU-s szám van, mondjuk a lapockáján, annak a combját fel lehet bélyegezni magyar bélyegzővel és már lehet is sonkát gyártani. Lapocka meg megy a kolbászba. Ez egyszerűen kijátszható. Most nem a karvalytőke multit akarom fikázni, de. Kb. egy évvel ezelőtt láttunk az egyik helyen gyönyörű vákumcsomagolt erdélyi szalonnát, akciós áron. Kb. 10-15 db volt belőle kirakva a hentespultba. Kiválasztottunk egy szép darabot, megnéztem a szavidőt, azzal minden rendben volt, viszont a gyártó nem volt feltüntetve se névvel, sem pedig HU számmal. Tovább dúrtunk, de egyiken sem. Meglátta az eladó, megkérdezte, mit keresünk. Mondjuk, hogy a gyártót. Közölte, hogy rajta van. ???? Hát amikor elkezdte keresni, onnantól egyre hülyébben nézett ránk és kezdett idegeskedni. Amikor jól hallhatóan felhívtam mobilon az állatorvosunkat, hogy nézzen már el gyorsan ide, akkor már vörös volt a feje. Az volt a szerencséjük, hogy a doki nem volt idehaza. Utána 3 eladó követett végig bennünket, amíg ki nem mentünk az üzletből. Nem tettünk feljelentést, utána a dokival összeraktuk a dolgokat. A helyi üzletvezető biznisze volt a helyi húsfeldolgozóval, akinek nem volt szerződése a multival. Amúgy már láttam olyan parasztsonkát, ami a bélyegző váltás ismeretének birtokában, több évig lapult valami fagyasztóban. Erről ennyit. Kicsit hosszú lett.
@tucano: Naugye! Te sem érted. Rózsika mondta, hogy Levédiába hoznak tök(e)erős brazil tanulni vágyókat. Oszt meg lesz mentve az oktatásügyünk. Szar vicc én elismerem, de attól még igaz.
fides mafia

lusta buta magyarok... szánalmas hitvány ország

gerinctelen aljas alkalmatlan HITVÁNY vezetőkkel és pártokkal

dögöjjenek meg a magyarok, hitvány rohat ország
@tucano:
Brasil egy fejlődő ország Magyarország meg már kinőtte az összes gumibugyiját ami ráadásúl tele is van...rva

rsrsrsrsrsrsrsrs
@Knósszosz: Nem fognak visszajönni, egyre többen települnek ki végleg. Ahol a család egyik fele kint van, megy utána a másik, mert nem éri meg itthon lakást, albérletet fenntartani. Németben sokkal olcsóbban kijönnek még bérelt lakással is, na nem kacsalábon forgóra gondolok. Egy házaspár esetén minimálbérrel számolva havi 1000 EUR-t félre tudnak tenni, ha ügyesen gazdálkodnak. Itt meg nagyon ügyesnek kell lenni, hogy ketten egyáltalán ennyit keressenek.Az meg nehéz ügy, hogy ott megkeres nettóban minimum 1500 EUR-t, aztán jöjjön vissza minimálbérért.Az én gyerekem is 1 évre ment ki, most már letelik neki 2 és elkezdte aktívan tanulni a nyelvet. Ebből nem azt következtetem le, hogy vissza akar jönni. Pedig csak szakmunkás.
@rodeo36:
Az Andrássy úton azért fázni fognak ferbuárban, ha karneváli hangulatot akarnak csinálni. Nem baj, befűtjük nekik. Fóliasátor alatt rázzák majd a doktoranduszok, mert a pénz az nem számít, nemdebár? Hoffmann meséi:(
@Knósszosz:
ja, és Dappertutto meg majd kuncog amint a Hoffmann a mindent rózsaszínben látó szemügéjében sétál a szamba sebészek között tangában (Dappertutto az ördög offenbachosított változata sok mókával és vidámsággal)

brühühühühühühühühü
@keresztanya fabi(en):
A „csak” szakmunkás festő-mázoló Dieter, három hetet nyaralt Krétán, nem vitt magával húsz kiló krumplit a kajához, autót bérelt és szart a világra. Kurva hiányos angollal beszélgettem vele, de nem is kellett volna, láttam amit láttam, az is elég volt. Két kölyök, asszony meg ő és kurva jó rekreáció a pemzlihúzogatás után. Ha a focista elmondhatja majd, hogy a szaros szakmunkásainak (akik eltartják a tetves sleppjét), minimum ennek a harmadát megteremti, akkor rá szavazok. Rohadt demagóg volnék?
Amúgy: Go Kimi!
@rodeo36: Te csak ne hüppögj, mit szóljunk mi?
3x brühühühühühü
zmeg
@a szív fészkei: foglalkozzunk sokkal izgisebb dolgocskákkal, északamerikaiak és európaiak prűdek...a brasil, uruguay-i, argentin focisták szerelésén a legfontosabb reklámok és szövegek a csípőtájékra vannak nyomtatva elől hátúl, senki sem nézi a focista vállát, viszont ahová néz ott láthattya, hogy ...milyen kerek sponzorai vannak és milyen formás csapata és hogy hányas számú a ....szerelése

szóval @tucano -nak igaza van kezdő mérnök saját költségén kiutazott Oxfordba 3 hónapra angolt tanulni, persze felső fokon és le is vizsgázott és levizsgáztatta az angol konyhát meg a söröket is a kajáról zokogott, a sörről röhögött de amikor hazaért Sampa Alsó-ra már várta a külkereskedelmi vállalkozói mérnökállása aki gyártástervezéssel is foglalkozik

Magyarország mikor lesz fejlődő ország? már elfelejtette milyen is az? előbölcsödések????

rsrsrsrsrsrsrsrs ez ugyanaz brasil-úl mint a brühühühühühühühü magyarúl kérdezd meg @tucano-t ő érti
@tucano: Ha jól emlékszem volt itt korábban egy hasonlóan nagy kaliberű ember, aki az ország felemelkedését a chilei cseresznyeexportunkhoz kötötte. Tapasztaltuk mekkora bombaüzlet lett belőle, ehhez lehet hasonlítani a Brazíliából beözönlő (fizetős) egyetemista áradatot is.
Meneküljön ki merre lát!!!
@sjz: Ha mégis összejönne a cseresznye én élek-halok érte, átvennék komolyabb tételt, de téliszalámi is jöhet:D
@Knósszosz: nem vagy demagóg. CÚÚÚRKOLUNK.
Amúgy naponta utazok a Mercis dolgozókkal. A szerencsétlenek le sem tudnak fürdeni meló után, a melósruhában járnak dolgozni, és néha ájuldozni lehet tőlük az új autó szagtól. És dőlnek jobbra-balra, hulla fáradtak. Szeptemberben be kellene indítaniuk a második műszakot, de nincs elég melós. A szalagmunkások nemigen keresnek többet a minimálbérnél. Kollégám gyereke diplomás, vállalná a fizikai munkát, mert nincs munkahelye, már lejárt a munkanélkülije, nem kap tb ellátást, csak ha fizet (cukorbeteg ráadásul) a szülei támogatják a szerencsétlent. És már több körön elhajtották, mert túlképzett!!!!!!
@Penivaldes: Tudtommal a globális felmelegedés nem okoz hegyképződést. :)

@shinichi: "Éppen te gondolod azt, hogy minden amerikai zsidó, és minden zsidó világhódító bankár-terrorista (és fordítva)."

Én? Melyik víziódban?

"De azért a kultúrájuk - minden tiszteletem ellenére - nem az emberi civilizáció és felvilágosodás gyöngyszeme."

Érdekes. Mikor a keresztény európaiak a saját kultúrájukat pusztították ezerrel ezek a "kulturálatlan" barbárok mentettek meg egy csomó mindent. Másfelől érdekes módon törököknél azért nem folyik az emberek halomra gyilkolása. Persze nálatok minden muszlim országban érvényes a saria. Annyit még elárulhatnál, hogy egyes afrikai keresztény országokban miért is fordul elő olyan mértékű kegyetlenkedés amely mellett ezek diákcsínynek tűnnek? Esetleg miért a kereszténység vagy annak környezetéből kinőtt eszmék voltak eddig a legpusztítóbbak a világra nézve? Vagy itt most azért olyan kurva fejletlenek mert nm kegyetlenkednek annyit?

Hogy is fogalmazzam meg a végszót? Á, megvan...

"Ebből látszik, hogy nem ismered igazán azoknak a népeknek a történetét, kultúráját, csak nyomod a propagandát."
@tucano: A török kor minden volt, csak klasszikus gyarmati kor nem, olvasmányaim szerint. Most akarnak mindet gyarmattá tenni bizonyos gazok, de nem engedjük, mi, magyarok!
@tucano: Rendben, megbeszéltük, az első lépést már megtettem, nyugatabbra költöztem 500 kilométerrel (de még mindig Magyarországon :) ),
intenzív nyelvtanfolyamra járok, innen már négykézláb is át fogok mászni, ha újra le akarják engedni a vasfüggönyt. Akár az elkövetkezendő minimálbéremből is addig fogok héderezni Brazíliában, ameddig akarok :) (na jó, addig nem), így aztán személyesen szállítom az árut, ha Neked megfelel.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: *európai kereszténység, vagy annak környezetéből kinőtt.

+Szar már neked, hogy nem használod ezeknek a kulturbarbároknak a számrendszerét, és a "0"-t mint fogalmat elveted. :)
@keresztanya fabi(en): Szurkójjunk, ja! Akkor kecskeméti volnál? Vagy stuttgarti tán? Nem mindegy, ha az általad leírtakat figyelembe veszem. Ja, nem. Itt élsz te is, biztos. Átolvastam újra a végét:(((
S(z)erényen megkérdem, ma hol is tartunk? Szidózás megvót má'?
Mer'a musz(k)limozás, látom, alakul..:-(
@tucano: a cseresznye melyik tipusú pálmafán terem a Paraná partján a krokodilosban a sucuru mellett? ou queres que te envíem desde Levédia?

os húngaros não têem o salami que os brasileiros têem sómente os chorizitos pequenhitos e bem arrugados, como a Chefe do Governo Húngaro ou sí ainda tem algum pedaçito rsrsrsrsrsrs

bõa coisa húngara bem saborosa
@sjz: azt tudnod kell, hogy ahol tucano lakik ott a krokodilok nem indexelnek a sarkon és a sucuru néha faágnak álcázza magát azután lesz belőle Burberry sál a nyakadon a kisebb mérges -nem haragos, teljesen nyugodt- kélgyók meg színes ceruzának (esetleg kis letört ágnak) álcázzák magukat amíg meg nem csípnek akkor meg már mindegy

szóval vigyázz amikor a cseresznyét szállÍtod a ladiktól a kapuig...

rsrsrsrsrsrsrsrsrsrs vagy magyarúl: brühühühühühühü
@tucano: Ha neked a Ferenc József-föld napozásra alkalmas terület akkor az a véleményem, hogy fura szokásaid vannak. :)

Mellesleg a török kor közel sem volt gyarmat.

@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ezek ma már a saját árnyékukat is gyarmatosítónak nézik. :)
@keresztanya fabi(en):

ilyen szerződéseket már fekete afrikai országok diktátorai sem kötnek

brühühühühühühü

fejlődik Levédia? a nulla negatív oldala is végtelen a számegyenesen
Őszinte leszek. Amikor megláttam a cipőpucolós gifet, bepisiltem a nevetéstől. Fabius ezért kap egy piros pontot.

A cikk egyébként hazugság, blog pedig továbbra is szar.
@rodeo36: Köszönöm a figyelmeztetést :)
Már az előbb kérdezni akartam, miféle nyelvfenomén vagy, az előbb olasz szöveget idéztél be valahová, most meg, ha Brazíliából indulunk ki, portugálnak kellene lennie az írásodnak :)
Árulja el Kedves Csőrösi Koma, hány embernek teccik lenni? :)
@Knósszosz: Kecsón csak dolgozom. ha már választhatnék, akkor Ingolstadban , ami nem merci, mert elvből útálom. Az én PLÁTÓI szerelmem Kimi után Az A3.
@Stefánia kisasszony KME:
-:D Tetszett?
Nekem is kurvára:)))
Valóban jót lehet röhögni rajta, talált!
Egyébként segg vagy, és továbbra is szar.
Kiváló disztelettel...
@keresztanya fabi(en): Lézerrel, vagy anélkül?-:)
Jó, az nem három, NYÓC!
@Stefánia kisasszony KME: Én is őszinte leszek. Leszarom, hogy kegyednek mi tetszett, mi nem. Ez van.
@Knósszosz: BASSZUS, EGYRE SEM FUSSA NEMHOGY NYÓCRA. A LÉZER MEG BASSZA MEG A KUTYÁJÁT, NEKEM UGYAN NEM KELL
@sjz: gyere errefelé nyugodtan, de 2x drágább, mint otthon, a mi vidéki posványunk olyan Zürich belváros árakkal operál, braziloknál döbbenetesen elszaladt a világ. Viszont héderezni lehet:D

@rodeo36:
kkk, que falta da hungria mesmo pra mim é aguardente da cereja :D
@Stefánia kisasszony KME: azt hittem, már elég szaros a kezed, kell ezt még fokozni?
@keresztanya fabi(en): Én is csatlakozom ehhez a kívánalomhoz, ideje, hogy álmom elaltasson..jójcak!:-)
@sjz: E gyember 8 nyelven rsrsrsrsrsrsrs
@keresztanya fabi(en):

Az én kezem nem szaros. Az én kezem a tisztességes földmíves munkától kérgesedett meg.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Te miről beszélsz? Ők nem kezdenek gyarmatosítókkal, csak tisztességes üzletemberekkel. :)
@tucano:
o meu favorito é de maçã da França bem feitinho se chama Calvados a cereza também é bõa se a fossem fazéla delicadamente
@tucano: TE, az óbudai piacról a lányom már két hete olyan hatalmas gyönyörű germersdorfi isteni cseriket hoz, hogy zokogok a gyönyörtől. Ráadásul 590-ért, noha mindenhol a városban kétszázzal többe van a szar pici fonnyadék. (elvitt sokat belőle a fagy májusban).
Picket, meg olvashatod, most teszi tönkre Csányi bácsi a szirszar, németektől behozott husikkal. Mint hungarikumot.
@Stefánia kisasszony KME: tuggyuk, nem a kezed a nyelved, liba
@rodeo36: lányom próbálta megmagyarázni magyarul, hogy felkeltettek egy bitang nagy denevért:
"És tudod mi lakik a fán? "Vérkolibri"
rsrsrs
ja, természet elengedte magát felénk, viszont a kígyók legalább nem mászkálnak stukkerrel és aránylag egyszerűen elkerülhetők a legtöbb esetben zseblámpa/hangos nótaszó kombóval, ellentétben a sok bandido-val, na abból viszont erős túltermelésben vagyunk, lehet hogy őket hívta meg Sra. Hoffman.

@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Miért nem voltunk gyarmat? Pont ugyanúgy viselkedtek, mint akkoriban a gyarmatosítók. Erőszakos elhajtás rabszolgának. Jutalmazott, tehát nem állandó kormányzat kinevezése, azaz periodikus teljes lerablás. Az anyaország problémáinak megfelelő adóterhelés(problémák átterhelése a gyarmatra), szerintem minden adott. Abban az időben így viselkedtek mindenfelé.
@a szív fészkei: Apáménál is alig van termés, a tizede a szokásosnak, így családi használatra maradt csak..:-(
@keresztanya fabi(en): Te tudod, hány castingon volt a lányom dadusállásért? Hollywoodi szuperfilm főszerepe ehhez képest kutyafasza rántva.
@a szív fészkei: Érden volt egy utca fenn a Riminyák-hoz közel ahol hatalmas cseresznyefák sora keretezte az utcát és kb 1 coll átmérőjű ropogós gyümölcse volt...lehet, hogy meg van még?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ugyanakkor hány helyen látjuk, roskadozik a fa, és nem szedik le. Sógorom telekszomszédjának is van valami mennyei termést hozó hatalmas fája, de tojik leszedni, hiába ajánlották fel neki, hogy ők leszedik, sőt kifizetik.. Nem, mert csak és dafke. Rohadjon a fán!
@a szív fészkei: pavlov kutyájához hasonlóan nyáladzok a cseresznye említésére, mondjuk az se baj, ha erjesztett állapotban jönne, a távolság miatt megértő vagyok:)
Most néztem, azt írják, hogy vannak itt is kísérleti ültetvények és karácsony(!) táján szokták árulni igen drágán.
@tucano: Tudomásom szerint a török Porta harácsa elbújhatott a Császári-királyi behajtások megett, így, aki tehette, a portának hódolt, nem?
Mármint a konszolidált időszakban már..nem az elején vagyis.
Bár Erdély például különösen sokáig.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Én is így tudom, hogy menekültek a törökhöz a magyar urak által kiharácsoltak.
@tucano: Most ettem tán fél kilót. Még mindig finom, ha kevés is van idén tán..
@rodeo36: Na ez az egyetlen formája az almának, amit szájába vesz a fiam. Még a látványát se bírja amúgy.
@tucano: A konkrét gyarmatosítás alatt az Európaiak világban folytatott hódítgatásait hívjuk. Az oszmánok (ez a helyes név) szimplán csak megszálltak minek és az országukhoz csatoltak.

Mellesleg a fáraókat se szoktuk fasisztának hívni, pedig ők voltak azok akik a legjobban véghezvitték.
@a szív fészkei: Az iszlám hódításairól ennyit.
Ugyanez nem mondhatnók el a kasztíliai keresztyényekről, ugye?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Amikor ott teleltünk a Tátrában, - finom kaják voltak az üdülőben - de csináltak valami szilvásgombócot karamellizált mákos bundában. Ó istenem, attól kihaltam!! Eszeveszett finom volt! De ott mindig jókat ettem, az igaz.
@a szív fészkei: A mákot nem eszem, lehet, europér lettem? Igaz, amikor Kádár és nem (K)áder apánk regnált, akkor sem kultiváltam már..
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
nem értetted a tréfát? a Ferenc József Föld 180 szigete is Orosz fennhatóság, mint Hévíz

@tucano tudni magyar... meg sziget és forróvizek....is

brühühühühühühüh
@tucano: Megbeszéltük, időben szólni fogok, hogy le tudd adni a rendelést :)
@a szív fészkei: Azért csatlakozom Knósszoszhoz, a mediterrán konyha imádatában..
@rodeo36: Na kűggyetek olyat a Vonának. BioBurberryt, ha az olyan jót tesz az életkedvnek!
@rodeo36: Nagyon kíváncsi ember vagyok, elárulnád melyik nyolc?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Azért ott sincs akkor happy.

kitekinto.hu/karpat-medence/2012/06/20/fico_megkopasztja_az_embereket/

Nekünk viszont valahogy nem jött össze ez a XXI. század, de lásd a XX-at viszonylag jól kezdtük, aztán látod mi lett belőle.
Nos, jóccak, megen le lettem antimagyarozva, a teringettét, tyuhaj!:-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Persze, de ha finom más is, miért is ne? De pl. a padlizsánt nem csípem nagyon moussaka ide vagy oda. A sztrapacskát meg hú de nagyon is! Olasz tészták megint rulez és a bolgár sopszkát is imádtam, meg is próbálom itthon, tényleg!
@keresztanya fabi(en): Gondholod nekem köll? Na, maj gondolok rád vasárnap. Jóccakátot:)))
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: A viszonylag jóval tudnék vitatkozni azért, de nem most!:-)
Most jókedvemben eldőlök ugyanis..
@a szív fészkei:

Köszönöm, de nincs rá szükségem. A teuto-nordikus rasszhoz tartozó lányoknak nincsenek vizelettartási problémáik. Mi nagyon feszesek vagyunk ott lent...
Az, hogy mi hogy hívjuk a "Török Hódoltságot", nem jelent túl sokat:) Csak az számít, hogy milyenek voltak a jellemzői és azok pontosan ugyanolyanok, mint a nyugat-európaiak gyarmatosításáé, vagy a japánoké Koreában. Az meg hogy adóterhek miatt kihez futkostunk, talán túl sokat nem változott, akkor a törökökhöz a saját urainktól, most meg a szlovákokhoz:D Egyébk. a szeldzsukok meg a keresztesekhez költöztek adózás miatt a saját uraik helyett. Az indiánok, meg amilyen hülyék voltak bevándorlási hivatal felállítása helyett felváltva kötöttek szövetséget az európai telepesekkel.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
tisztán láccik, sohasem voltál Spanyol, Portugál, Olasz földön...kár
@a szív fészkei: Változatosság, kérem szépen, semmi más! Egyik nap gulyásleves, másnap májacska, lesütve, görög salátával. A holnapi menüt még nem tudom, valami könnyű lesz vélhetőleg, söröcskével öblögetve.
A bundás camembertet kihagytad!:-P
A neve most nem jut eszembe, a csehek is mívelik..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nyeheheee. Duhanád hogy vasutnál első a pontoság. Van tschatlakozássod a 23:55 öss komlóhoz? Lebuktá, nekem van, még.
Kaliníhta!
@Stefánia kisasszony KME: Szevasz te rühes büdös orbanista korcs !
Hogy van a ringyó anyád? Elkezdte a műszakot rendesen?
Remélem a volt munkásőr apád ma finomabb lesz veled és nem kell megint a sürgősségire rohanni összevarni a segged.
@Knósszosz: Meleg van, kénytelen voltam beérni valami löttyel, Hofbräu fődrül, citronnyal izésítve!
Slante!
@Knósszosz: Ajjajajaj! Gulyásleves, az lesz hétvégin. ennek még ki köllött gyünnie. Akor most kaliníhta+gujás
@keresztanya fabi(en): TE mi ez a nagy Kimi-imádat? Megmaradsz a finn kapcsolatnál? ;-)) Kár beléd a Szőcs Géza, én mondom!

Mi, amikor az uram még érdekelt volt a cégben annak a kis tisztviselő külsejű pasinak drukkoltunk, Pierre Lartigue-nak, a PAris-Dakar sokszoros hősének... Nagyon tudott hajtani és nyerni. Mert ugye mondani se kell nekünk meg Citroen a kocsi! :-)))
@Stefánia kisasszony KME: Bazd szájba magad "A teuto-nordikus rasszhoz tartozó lányoknak nincsenek vizelettartási problémáik. Mi nagyon feszesek vagyunk ott lent... " ezen beszartam.
Az felcsúti patkány sátoros oláh cigány hívei már így hívják magukat... nem semmi :D :D
@Knósszosz: Hétvégén részemrül ordenáré berúgogatás van kilátásba helyezdvén...veszett kutya akcijó indul!:-D
Laku nóc für every bodri!
@sjz: magyar, angol, spanyol (kis katalán, kis baszk), portugál (europai és brasil Sampa-i) olasz, francia (párisi és malgas-i), német (hamburgi vagy berlini)
és néha önmagamat is megértem valamelyiken...mostanában gondolkodom a görögön de még nem görög eléggé az ötlet....úgy tudok tanulni ha van valaki akivel élőben tudok társalogni...elkezdem nulláról és ...

szóval jó kis időtöltés
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
és mivel borogatod a gigádat ha szabad tudni?
@rodeo36: Vigyázz a görög lányokkal, tüzesek, de sok köztük a bajuszkás..:-P
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
nem, a Mediterrán-t...ha nem kóstoltad ott a helyszínen akkor...kár ócsárolni

nálam a távolkeleti csak második helyen van

ettél már krokodil-t? frissen sütve pálmaolajban sok fokhagymával és erős paprikával és paradicsommal pici citrommal? yucca pirítva hozzá köretnek?
@rodeo36: Állítólag Sidney-ben készítik a világ legjobb pizzáját..na, erről mára ennyit.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Van egy tuti tippem neked:
- 5cl fehér rum
- 5cl portói rum
- 5cl zöld abszint
- 1dl száraz martini
- 1dl must (normális szőlőlé is megteszi)

Ebből kettőt beküldesz...aztán BSOD :D
@rodeo36: +Nem ócsárolom én semmilyen kaját. Minden fajtája jó, csak a távol-keleti a legjobb. Amúgy a mekis kaját is szeretem, csak van amit jobban és van amit mégjobban. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

a "moño" az kasztiliaiúl az ucca sarkon felejtett kutyaszart jelenti ezért Habana-ban az utcasarkokon lévő kőkoloncokat amire az utcák neve van gravirozva hívják így

ott úgy adja meg a címet, hogy a 25 és 22-dik sarok közelében az 567-es szám a 25-ön

ez a "monyo" akkor az igazi, ha háromféle rumot is teszel bele és a tabasco helyett péppézúzott macskapöcsepaprikát és tamarind dzsúszt
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Te szokol mpxe rougxvi?
Ve má!
Osszt minden phulit is magad köré gyütesz?
Egyforma hülye vagyok!
Gyá he, 'cagátot:)))
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
mekit elkerülöm amilyen messze lehet sohasem eszem
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ez azért van, mert görögök az évszázadok során földrajzi közelség, a háborúk és a kereskedelmi kapcsolatok miatt óhatatlanul keveredtek a törökökkel és mindenféle sémi népekkel. Ennek köszönhető, hogy Görögországban feltűnően sok boglyas hajú, barnás bőrű, karvalyorrú ember. A lustaságuk is ebből következik, hiszen tudományosan bizonyított tény, hogy azok a társadalmak/népek, melyek tagjai között sok a világos hajú, világos szemű ember, sokkal sikeresebbek.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ez azért van, mert görögök az évszázadok során földrajzi közelség, a háborúk és a kereskedelmi kapcsolatok miatt óhatatlanul keveredtek a törökökkel és mindenféle sémi népekkel. Ennek köszönhető, hogy Görögországban feltűnően sok boglyas hajú, barnás bőrű, karvalyorrú ember. A lustaságuk is ebből következik, hiszen tudományosan bizonyított tény, hogy azok a társadalmak/népek, melyek tagjai között sok a világos hajú, világos szemű ember, sokkal sikeresebbek.
@rodeo36: Ha legközelebb arra járok, megprószálom, bár a turistának a szimpla löttyök és punák jönnek be inkább arrafelé..ezért érezhettem kissé idegenül náluk magam?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem teljesen igaz. Étkezésben inkább növény párti vagyok. Állatokból szeretem a hagyományos fajtát, növényekből, fűszerekből viszont szinte bármit bevállalok. :)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
nagyon finom, hófehér hús és olyan mint a languszta...kár
@rodeo36: Pedig hidd el, ha jól van megcsinálva a műanyagnak is tud jó íze lenni.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
így jár a túrista, meg kell látogatni baráti családokat és malacot sütni nyárson faszénen yucca-val
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Faszt!
damichele.net/?lang=en
2001-be voltam, aki Nápolyba látogat, annak kötelező!! Csak győzze kivárni, mire sorra kerül.
Télleg kaliníhta
@Stefánia kisasszony KME: "tudományosan bizonyított tény, hogy azok a társadalmak/népek, melyek tagjai között sok a világos hajú, világos szemű ember, sokkal sikeresebbek."

Náci szarhalom Kínáról Dél-Kóreáról Indiáról már hallottál ?
@Stefánia kisasszony KME:
ez nem igaz...viszont a mediterrán népek tudnak élni, te meg nem csak a szart törölgeted a szád sarkából
@Stefánia kisasszony KME: Tehát akkor ezért vagyunk ilyen sikertelenek. Persze az echte fehér hajú japcsik nem akarnak idejönni szaporodni velünk. :(
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

az is tud szexi lenni...a többi része meg egymás között magánügy brühühühühühühühü
@Stefánia kisasszony KME:
A te szaros imádott ideológiádat megtestesítő seggek is, valahol a Görögök seggéből nőttek ki. Három csoport vándorolt a mai Hellász területére északról, meg keletről is. Történelmi térképet láttál már? Aiolók, Akhájok, stb? Mükéné után merre? Hogy? Miért?
Te tetű
@Knósszosz:
ez igen fahásoboktól felfűtött kemencében sütve és igazi kenyértésztából...ez az alap a többi gusztus és türelem
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "Másfelől érdekes módon törököknél azért nem folyik az emberek halomra gyilkolása."

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96rm%C3%A9ny_n%C3%A9pirt%C3%A1s

Bumm.
Egyébként nem értesz semmit. Minden amit írtál engem igazol. Azt hiszed védem a keresztény vagy zsidó "kultúrát"? Erőszakos tömegmészáros bagázs mind a kettő. Igen, jól látod.
Mindig ez történik. Istenem! Hazám! Nemzetem! Ezeket ordítva rohan csatába minden tömeggyilkos. Az európai népek e téren túltesznek mindenki máson. Nem védek senkit. Attól még hogy 5000 éven is túl van a naptára valakinek, még nincs joga harckocsival átmenni egy kődobáló tinédzseren. Ugyanaz a mentalitás mint a tudósokat máglyán elégető, vagy a csiklókivágó banda. Emberiség szégyene mind.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem, Leccében:)
Las Vegasban van a világbajnokság és a legtöbb elsőséget elvivő pizzéria egy kis hely Leccében, ahol nem lehet leülni, csak elvitelre van pizza..
4x világbajnokok.
@rodeo36: ahhhh...
és sajna brühühühühühü
@shinichi: Ott a jelenlegi helyzetre gondoltam. Arra, hogy érdekes módon a törököknél nincs meg az mocsok barbár világ mint amivel manapság az iszlámot vádolják.

A többi rész:

Akkor azt hiszem semmi jogi alapunk sincs más kultúrákat vádolni azzal amit a sajátunk is tesz. Erre próbáltam rávilágítani.

Az, hogy vannak egyes országokban beteges túlkapások az sajnos természetes. Viszont továbbra se látom az okot amiért jelen esetben a csúnya muszlim népeket jogosan büntetné az "igazság ligája".
@shinichi: +Az örmény népirtás nem vallási eredetű volt, hanem etnikai.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Bundás camembert, az nem rántott camembert áfonyalekvárral? Én azt tudok csinálni.

Csináljatok gazpachot, az fincsi ebben a dögmelegben.
@tucano: Ott van a pizzadobálás világbajnoka?Szerintem én finomat sütök, de dobni, na az nem megy.
@Stefánia kisasszony KME: Met mondjuk az éghajlatuk predesztinálta őket a "lustaságra", lévén dögmeleg, mint itt most, és az nem a munkahajszolás ideje. Nordikus népek hazája meg hideg, ott állandóan motollaként kellett melózniuk, ha nem akartak éhen veszni a gyenge földeken a félévi hidegben és sötétben.

Viszont a kemény alkoholizálás is erősen jellegzetessége a kedvenc nordikusaidnak. Mert mi mást is lehet ott még csinálni a melón túl?
@a szív fészkei: bizony, de nagyon finomat is sütnek és mondanom se kell, hogy egy jobb pizza olyan 3 euró...
Döbbenet mekkora különbségek vannak a világon pizza árakban, Lisszabonban egy közepesebb is 16 euró. Itt 10 euróért (20 reál) all you can eat pizza van, először itt ettem csokoládés-fagyis pizzát, sztem az olasz pizzaiolo haverjaim a péklapátjukba dőlnének, ha látnák:)

Egyébként van most itt egy tuti reklám, hogyan is lehet egymáson, meg a nemzeti büszkeségen jót röhögni. Látom napi 2x biztos, de a Panamerika blog hívta fel rá a figyelmem:) itt teljesen egyértelmű, hogy vicc! Arról szól, hogy bemennek papucsot válogatni az argentinók és közlik, hogy az ő országuk szebb, a csajaik szebbek (hahaha), és még humorosabbak is. Aztán kérnek egy Havaianast argentin zászlóval, mire a pultos beröhög, hogy ti tényleg sokkal humorosabbak vagytok:
www.youtube.com/watch?v=oa-FMP6BpTc
@tucano:
a los cuales me gustan más, son los Porteños jajajajajajaja todos los boludos y cojudos se reunen en un solo lugar y compran chinelas no teniéndo mas guaniquiqui pero los asados son celestiales
Közben lebukott egy argentín püspök egy csajjal egy mexikói strandon, itt a fotó:
www.facebook.com/photo.php?fbid=424075647632120&set=a.123958997643788.9532.115230991849922&type=1&theater

"Gyermekkori barát", védekezett a püspök:D
@tucano: Láttam filmet a pizzadobós VB-ről, nem semmi, még figuráztak is azokkal lepedőnyi tésztákkal.

Én életemben először Párizsban, a Latin negyedben ettem pizzát - haza lehetett vinni dobozban, ez akkor 83-ban nekünk from tehén fara maga volt a nagyvilágiság! (pláne, én akkor voltam életemben először a rothadó nyugaton.Amivel nagyon együtt pusztultam volna még egy jó darabig :-DDD)
Aztán ettem nagyon fincsit és ott kimondottan olcsónak számítót a Cote d`Azur-ön St. Tropez közelében valami kis tákolmány pálmaleveles bodegában a strandon, ahol faszenes kemencében gyártotta a srác.

De pl. Velencében nem ízlett, nekem kemény, túlsütött volt de méregdrága és ott számolták fel az eszcájgot külön is, majd lefordultam a székről. Amúgy itthon az Il Trenoé ízlett anno. Most nem tudom, milyen.
@tucano: Á,csak megmerítette újra keresztelve a csajt. De rosszmájú vagy te!!!
@tucano: Ja, most jut eszembe, zseniálisan fincsit ettünk Krakkóban 19 éve a diáknegyedben. Ott a kuszkusz is nagyon ízlett.
@tucano:
las Havaianas son de Hawaii por el estílo y los 3 boludos andan por la playa por andar...y ésto que a gente húngara jamás vaya aprender hacer algo por hacerlo
@rodeo36: e vero:( ma dobbiamo imparare velocemente
@a szív fészkei: pizza az igazi nemzetközi dolog, mindenhol tudnak jót csinálni, kivéve a vékonytésztás olaszt, azt nem olyan egyszerű.
A kuszkusz más kérdés. Évek óra különféle kuszkuszokat kell ennem, ha unom a babot, bár a kókuszosat megszerettem, amíg ki nem derült, hogy az nem is olyan száraz termék, mint amit a brazilok esznek. Egy menekült marokkói leányzót befogadtunk pár napra kölyköstül és cserébe olyat rittyentett, hogy azóta azzal álmodom vagy álmodok, nagyon finom volt.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Viselkedj, ember, mert tahótlanítalak. A stílusod hányingerkeltően ordenáré.
@rodeo36: Gratulálok! Igazad van jó kis időtöltés, és minden szempontból hasznos is.
Most, hogy elkezdtem komolyabban hozzáfogni, úgy döntöttem nem is fogom abbahagyni. Amennyiben elég sokáig fogok élni, talán párat én is meg tudok tanulni.
@Stefánia kisasszony KME:
Hurrá, most már tudom mi miért nem vagyunk sikeresek. Akkor most hogy is van ez, egyfelől roppant sikerekre vagyunk predesztinálva, mint magasan a többi nemzet felett álló nép, másfelől meg nem, mert nem vagyunk elég szőkék?
A szőkeséggel és egyéb dolgokkal kapcsolatos genetikai vizsgálat vajon tudományosnak számít-e? Egyébként akkor a szőkéknek nem kellene kis barna, fekete, stb törpéket a nyakukba venniük, hátha még sikeresebbek lennének. Mennyire hiteles mondjuk egy egér aki azt hangoztatja, hogy a világon a legtökéletesebb lények a macskák és hadba vezeti őket az egész világ ellen?
Mindig is csodálattal töltött el az emberi butaságnak az univerzum végtelenségével összemérhető határtalansága. :) Kivéve amikor irtózatosan dühít.
Te és a többi KME, hogyan élitek meg, hogy a magyarság ősi génkészlete olyannyira "felhígult", hogy nincs is értelme ilyen dolgokon rugózni. Tájékoztatlak még egy tudományos eredményről, a csimpánzok és az emberek DNS-e közötti hasonlóság majdnem 100%-os. Ez persze nem jelent semmit, mert egy majmot lehet nagyon szeretni, ellenben az emberek nagy részével. :)
@tucano: Itt egyértelmű a fülbegyónás ténye! De miért a szentéletű ember vall és mit, az itten a kérdvény!?:-D
@Stefánia kisasszony KME:
Stefike, a svédek, finnek nem annak köszönhetik a sikert, hogy szőkék és kékszeműek.
@Knósszosz: nem vagy kütyüberakós. akkor lennél az ha semmi mást nem tudnál, csak berakni a kütyüt. de te mást is tudsz, olvasol, meg ilyenek. nem gép vagy.:)
@a szív fészkei: El tudom képzelni. Egyik kollégám szeretne munkahelyet változtatni, hetente jár állásinterjúra, már lassan két éve. Szoktam a sirámait hallgatni. Sehol nincs szte egy korrekt hirdető és korrekt elbeszélgetés sem.

Vannak finn beszállítóink, pár éve voltam kint néhány napot. Nagyon szép ország, klassz emberek és NYUGI. Az egyik céges parkolóban minden kocsinál volt egy kb méter magas oszlopszerű kütyü. Nem lopásgátló volt, télen erről szlopálják az energiát, hogy amikor végez a fószer a melóval, fel legyen fűtve az autója.
F1-ben 2 embernek drukkol/tam/ok, Nelson Pique és Kimi. Korábban néztem a futamokat, most már csak a rajtot
@keresztanya fabi(en): Az a legizgalmasabb, de én is szeretem, istenieket tudok szunyókálni rajt', mióta nem az ordibálós rally-és sportvezető közvetíti..
demján meg smitt.Két munkában megfáradt "ember".

"S ki száz meg százezreket rabol,bírája lészen annak kit a szükség rabolni kényszerít."
Bocs ha nem pontos,de ez jut eszembe a két észt osztó féregről.
süti beállítások módosítása