Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.20. 05:29 Fabius

Lusta népnek nincs hazája!

Címkék: gazdaság demján sándor

Síiták vagyunk meg szunniták. De legelső sorban - dehogy polgárok, nertársak meg fülkeforradalmárok, ne hülyéskedjünk - lusták, mint az állat. Mert az van drága naplopó és ingyenélő feleim, hogy az okosok és szorgalmasok aránya föl van ám borulva, mint a népvezér hajcsárságával elégedetlen oligarcha ágya mellett az Orbán arcú miskakancsó.

 Dolgozni kell. Mert ahol a világban dolgoznak ott nincs válság. Demján Sándorból úgy hullik az ilyen bölcsesség, mint disznósörte közül a lemezes korpa. De ha már észosztó napot tartott üzent az európaiaknak is: ott is dolgozni kell. Ja, és a nehéz munkát is el kell végezni valakinek. Azt nem tette hozzá, hogy lehetőleg minimálbérért, vagy közmunka program keretében, de szerintem gondolt rá. Úgyhogy kevesebb okos ember kell ide, és sokkal több szorgalmas. Mert a bővített újratermelésből lesz életszínvonal emelkedés. Azt az apróságot, hogy Magyarország belső fogyasztása a legoptimistább nézet szerint is stagnál, így pillanatnyilag hiába termelne Csányi kolléga húsüzeme 20 vagonnal több szalámit, nem lenne kinek eladni, nem emlegette. 

 Arra azért jó volt ez a kis példabeszéd, hogy világossá váljon kik ültetik el a hasonló gondolatokat Orbán fejében. 

orbán-demjén-ner.gif

 

Volt ügye ez a dolgozata Schmitt Máriának, amit aztán magyaráztak sokan sokféleképpen. Most meg Demján mondja a tutit, én meg összefüggést látok az okosság-szorgalmasság elmélete és a felsőoktatás leépítése, a szakoktatás átalakítása, meg az iskolaköteles korhatár leszállítása között. Ráadásul az emberek elvégzik a legnehezebb munkát is, ha van, akár közmunkában kézzel építenek gátat. Milyen munkára nincs elég jelentkező? Már ott tartunk, hogy az egymillió munkahely is mind megteremtődött és betelt, hogy elvégzetlen munkák sora fölött kell keseregni egy oligarchának?

 

 

601 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr394599571

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Terrorházas Schmidt Mária olcsó, kisigényű, szorgalmas magyar munkásokat akar 2012.06.20. 08:23:28

Milliárdos Mariskánk szerint a magyar dolgozó “elkényelmesedett, nagyigényű, ellustult és főleg felelősséget vállalni nem akaró”, szemben az olcsó, kisigényű, jól képzett, és szorgalmas ázsiai bérmunkásokkal. Hát ide figyelj, nyuszifül! Éle...

Trackback: Sajtóper és büntetőeljárás indult a Hír TV és a Célpont munkatársai ellen 2012.06.20. 08:22:08

  Gyurcsány perel. A plágiumügy miatt 33 helyreigazítási eljárás indult, akik megtagadták a helyreigazítás közlését, azok ellen sajtóper, a Hír TV újságírói ellen emellett büntetőeljárás is indult rágalmazás alapos gyanúja miatt – áll a Demo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok sír derék (kommensevik): Én is így tudom, hogy menekültek a törökhöz a magyar urak által kiharácsoltak.
@tucano: Most ettem tán fél kilót. Még mindig finom, ha kevés is van idén tán..
@rodeo36: Na ez az egyetlen formája az almának, amit szájába vesz a fiam. Még a látványát se bírja amúgy.
@tucano: A konkrét gyarmatosítás alatt az Európaiak világban folytatott hódítgatásait hívjuk. Az oszmánok (ez a helyes név) szimplán csak megszálltak minek és az országukhoz csatoltak.

Mellesleg a fáraókat se szoktuk fasisztának hívni, pedig ők voltak azok akik a legjobban véghezvitték.
@a szív fészkei: Az iszlám hódításairól ennyit.
Ugyanez nem mondhatnók el a kasztíliai keresztyényekről, ugye?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Amikor ott teleltünk a Tátrában, - finom kaják voltak az üdülőben - de csináltak valami szilvásgombócot karamellizált mákos bundában. Ó istenem, attól kihaltam!! Eszeveszett finom volt! De ott mindig jókat ettem, az igaz.
@a szív fészkei: A mákot nem eszem, lehet, europér lettem? Igaz, amikor Kádár és nem (K)áder apánk regnált, akkor sem kultiváltam már..
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
nem értetted a tréfát? a Ferenc József Föld 180 szigete is Orosz fennhatóság, mint Hévíz

@tucano tudni magyar... meg sziget és forróvizek....is

brühühühühühühüh
@tucano: Megbeszéltük, időben szólni fogok, hogy le tudd adni a rendelést :)
@a szív fészkei: Azért csatlakozom Knósszoszhoz, a mediterrán konyha imádatában..
@rodeo36: Na kűggyetek olyat a Vonának. BioBurberryt, ha az olyan jót tesz az életkedvnek!
@rodeo36: Nagyon kíváncsi ember vagyok, elárulnád melyik nyolc?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Azért ott sincs akkor happy.

kitekinto.hu/karpat-medence/2012/06/20/fico_megkopasztja_az_embereket/

Nekünk viszont valahogy nem jött össze ez a XXI. század, de lásd a XX-at viszonylag jól kezdtük, aztán látod mi lett belőle.
Nos, jóccak, megen le lettem antimagyarozva, a teringettét, tyuhaj!:-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Persze, de ha finom más is, miért is ne? De pl. a padlizsánt nem csípem nagyon moussaka ide vagy oda. A sztrapacskát meg hú de nagyon is! Olasz tészták megint rulez és a bolgár sopszkát is imádtam, meg is próbálom itthon, tényleg!
@keresztanya fabi(en): Gondholod nekem köll? Na, maj gondolok rád vasárnap. Jóccakátot:)))
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: A viszonylag jóval tudnék vitatkozni azért, de nem most!:-)
Most jókedvemben eldőlök ugyanis..
@a szív fészkei:

Köszönöm, de nincs rá szükségem. A teuto-nordikus rasszhoz tartozó lányoknak nincsenek vizelettartási problémáik. Mi nagyon feszesek vagyunk ott lent...
Az, hogy mi hogy hívjuk a "Török Hódoltságot", nem jelent túl sokat:) Csak az számít, hogy milyenek voltak a jellemzői és azok pontosan ugyanolyanok, mint a nyugat-európaiak gyarmatosításáé, vagy a japánoké Koreában. Az meg hogy adóterhek miatt kihez futkostunk, talán túl sokat nem változott, akkor a törökökhöz a saját urainktól, most meg a szlovákokhoz:D Egyébk. a szeldzsukok meg a keresztesekhez költöztek adózás miatt a saját uraik helyett. Az indiánok, meg amilyen hülyék voltak bevándorlási hivatal felállítása helyett felváltva kötöttek szövetséget az európai telepesekkel.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
tisztán láccik, sohasem voltál Spanyol, Portugál, Olasz földön...kár
@a szív fészkei: Változatosság, kérem szépen, semmi más! Egyik nap gulyásleves, másnap májacska, lesütve, görög salátával. A holnapi menüt még nem tudom, valami könnyű lesz vélhetőleg, söröcskével öblögetve.
A bundás camembertet kihagytad!:-P
A neve most nem jut eszembe, a csehek is mívelik..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nyeheheee. Duhanád hogy vasutnál első a pontoság. Van tschatlakozássod a 23:55 öss komlóhoz? Lebuktá, nekem van, még.
Kaliníhta!
@Stefánia kisasszony KME: Szevasz te rühes büdös orbanista korcs !
Hogy van a ringyó anyád? Elkezdte a műszakot rendesen?
Remélem a volt munkásőr apád ma finomabb lesz veled és nem kell megint a sürgősségire rohanni összevarni a segged.
@Knósszosz: Meleg van, kénytelen voltam beérni valami löttyel, Hofbräu fődrül, citronnyal izésítve!
Slante!
@Knósszosz: Ajjajajaj! Gulyásleves, az lesz hétvégin. ennek még ki köllött gyünnie. Akor most kaliníhta+gujás
@keresztanya fabi(en): TE mi ez a nagy Kimi-imádat? Megmaradsz a finn kapcsolatnál? ;-)) Kár beléd a Szőcs Géza, én mondom!

Mi, amikor az uram még érdekelt volt a cégben annak a kis tisztviselő külsejű pasinak drukkoltunk, Pierre Lartigue-nak, a PAris-Dakar sokszoros hősének... Nagyon tudott hajtani és nyerni. Mert ugye mondani se kell nekünk meg Citroen a kocsi! :-)))
@Stefánia kisasszony KME: Bazd szájba magad "A teuto-nordikus rasszhoz tartozó lányoknak nincsenek vizelettartási problémáik. Mi nagyon feszesek vagyunk ott lent... " ezen beszartam.
Az felcsúti patkány sátoros oláh cigány hívei már így hívják magukat... nem semmi :D :D
@Knósszosz: Hétvégén részemrül ordenáré berúgogatás van kilátásba helyezdvén...veszett kutya akcijó indul!:-D
Laku nóc für every bodri!
@sjz: magyar, angol, spanyol (kis katalán, kis baszk), portugál (europai és brasil Sampa-i) olasz, francia (párisi és malgas-i), német (hamburgi vagy berlini)
és néha önmagamat is megértem valamelyiken...mostanában gondolkodom a görögön de még nem görög eléggé az ötlet....úgy tudok tanulni ha van valaki akivel élőben tudok társalogni...elkezdem nulláról és ...

szóval jó kis időtöltés
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
és mivel borogatod a gigádat ha szabad tudni?
@rodeo36: Vigyázz a görög lányokkal, tüzesek, de sok köztük a bajuszkás..:-P
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
nem, a Mediterrán-t...ha nem kóstoltad ott a helyszínen akkor...kár ócsárolni

nálam a távolkeleti csak második helyen van

ettél már krokodil-t? frissen sütve pálmaolajban sok fokhagymával és erős paprikával és paradicsommal pici citrommal? yucca pirítva hozzá köretnek?
@rodeo36: Állítólag Sidney-ben készítik a világ legjobb pizzáját..na, erről mára ennyit.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Van egy tuti tippem neked:
- 5cl fehér rum
- 5cl portói rum
- 5cl zöld abszint
- 1dl száraz martini
- 1dl must (normális szőlőlé is megteszi)

Ebből kettőt beküldesz...aztán BSOD :D
@rodeo36: +Nem ócsárolom én semmilyen kaját. Minden fajtája jó, csak a távol-keleti a legjobb. Amúgy a mekis kaját is szeretem, csak van amit jobban és van amit mégjobban. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

a "moño" az kasztiliaiúl az ucca sarkon felejtett kutyaszart jelenti ezért Habana-ban az utcasarkokon lévő kőkoloncokat amire az utcák neve van gravirozva hívják így

ott úgy adja meg a címet, hogy a 25 és 22-dik sarok közelében az 567-es szám a 25-ön

ez a "monyo" akkor az igazi, ha háromféle rumot is teszel bele és a tabasco helyett péppézúzott macskapöcsepaprikát és tamarind dzsúszt
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Te szokol mpxe rougxvi?
Ve má!
Osszt minden phulit is magad köré gyütesz?
Egyforma hülye vagyok!
Gyá he, 'cagátot:)))
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
mekit elkerülöm amilyen messze lehet sohasem eszem
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ez azért van, mert görögök az évszázadok során földrajzi közelség, a háborúk és a kereskedelmi kapcsolatok miatt óhatatlanul keveredtek a törökökkel és mindenféle sémi népekkel. Ennek köszönhető, hogy Görögországban feltűnően sok boglyas hajú, barnás bőrű, karvalyorrú ember. A lustaságuk is ebből következik, hiszen tudományosan bizonyított tény, hogy azok a társadalmak/népek, melyek tagjai között sok a világos hajú, világos szemű ember, sokkal sikeresebbek.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ez azért van, mert görögök az évszázadok során földrajzi közelség, a háborúk és a kereskedelmi kapcsolatok miatt óhatatlanul keveredtek a törökökkel és mindenféle sémi népekkel. Ennek köszönhető, hogy Görögországban feltűnően sok boglyas hajú, barnás bőrű, karvalyorrú ember. A lustaságuk is ebből következik, hiszen tudományosan bizonyított tény, hogy azok a társadalmak/népek, melyek tagjai között sok a világos hajú, világos szemű ember, sokkal sikeresebbek.
@rodeo36: Ha legközelebb arra járok, megprószálom, bár a turistának a szimpla löttyök és punák jönnek be inkább arrafelé..ezért érezhettem kissé idegenül náluk magam?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem teljesen igaz. Étkezésben inkább növény párti vagyok. Állatokból szeretem a hagyományos fajtát, növényekből, fűszerekből viszont szinte bármit bevállalok. :)
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
nagyon finom, hófehér hús és olyan mint a languszta...kár
@rodeo36: Pedig hidd el, ha jól van megcsinálva a műanyagnak is tud jó íze lenni.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
így jár a túrista, meg kell látogatni baráti családokat és malacot sütni nyárson faszénen yucca-val
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Faszt!
damichele.net/?lang=en
2001-be voltam, aki Nápolyba látogat, annak kötelező!! Csak győzze kivárni, mire sorra kerül.
Télleg kaliníhta
@Stefánia kisasszony KME: "tudományosan bizonyított tény, hogy azok a társadalmak/népek, melyek tagjai között sok a világos hajú, világos szemű ember, sokkal sikeresebbek."

Náci szarhalom Kínáról Dél-Kóreáról Indiáról már hallottál ?
@Stefánia kisasszony KME:
ez nem igaz...viszont a mediterrán népek tudnak élni, te meg nem csak a szart törölgeted a szád sarkából
@Stefánia kisasszony KME: Tehát akkor ezért vagyunk ilyen sikertelenek. Persze az echte fehér hajú japcsik nem akarnak idejönni szaporodni velünk. :(
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

az is tud szexi lenni...a többi része meg egymás között magánügy brühühühühühühühü
@Stefánia kisasszony KME:
A te szaros imádott ideológiádat megtestesítő seggek is, valahol a Görögök seggéből nőttek ki. Három csoport vándorolt a mai Hellász területére északról, meg keletről is. Történelmi térképet láttál már? Aiolók, Akhájok, stb? Mükéné után merre? Hogy? Miért?
Te tetű
@Knósszosz:
ez igen fahásoboktól felfűtött kemencében sütve és igazi kenyértésztából...ez az alap a többi gusztus és türelem
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "Másfelől érdekes módon törököknél azért nem folyik az emberek halomra gyilkolása."

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96rm%C3%A9ny_n%C3%A9pirt%C3%A1s

Bumm.
Egyébként nem értesz semmit. Minden amit írtál engem igazol. Azt hiszed védem a keresztény vagy zsidó "kultúrát"? Erőszakos tömegmészáros bagázs mind a kettő. Igen, jól látod.
Mindig ez történik. Istenem! Hazám! Nemzetem! Ezeket ordítva rohan csatába minden tömeggyilkos. Az európai népek e téren túltesznek mindenki máson. Nem védek senkit. Attól még hogy 5000 éven is túl van a naptára valakinek, még nincs joga harckocsival átmenni egy kődobáló tinédzseren. Ugyanaz a mentalitás mint a tudósokat máglyán elégető, vagy a csiklókivágó banda. Emberiség szégyene mind.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem, Leccében:)
Las Vegasban van a világbajnokság és a legtöbb elsőséget elvivő pizzéria egy kis hely Leccében, ahol nem lehet leülni, csak elvitelre van pizza..
4x világbajnokok.
@rodeo36: ahhhh...
és sajna brühühühühühü
@shinichi: Ott a jelenlegi helyzetre gondoltam. Arra, hogy érdekes módon a törököknél nincs meg az mocsok barbár világ mint amivel manapság az iszlámot vádolják.

A többi rész:

Akkor azt hiszem semmi jogi alapunk sincs más kultúrákat vádolni azzal amit a sajátunk is tesz. Erre próbáltam rávilágítani.

Az, hogy vannak egyes országokban beteges túlkapások az sajnos természetes. Viszont továbbra se látom az okot amiért jelen esetben a csúnya muszlim népeket jogosan büntetné az "igazság ligája".
@shinichi: +Az örmény népirtás nem vallási eredetű volt, hanem etnikai.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Bundás camembert, az nem rántott camembert áfonyalekvárral? Én azt tudok csinálni.

Csináljatok gazpachot, az fincsi ebben a dögmelegben.
@tucano: Ott van a pizzadobálás világbajnoka?Szerintem én finomat sütök, de dobni, na az nem megy.
@Stefánia kisasszony KME: Met mondjuk az éghajlatuk predesztinálta őket a "lustaságra", lévén dögmeleg, mint itt most, és az nem a munkahajszolás ideje. Nordikus népek hazája meg hideg, ott állandóan motollaként kellett melózniuk, ha nem akartak éhen veszni a gyenge földeken a félévi hidegben és sötétben.

Viszont a kemény alkoholizálás is erősen jellegzetessége a kedvenc nordikusaidnak. Mert mi mást is lehet ott még csinálni a melón túl?
@a szív fészkei: bizony, de nagyon finomat is sütnek és mondanom se kell, hogy egy jobb pizza olyan 3 euró...
Döbbenet mekkora különbségek vannak a világon pizza árakban, Lisszabonban egy közepesebb is 16 euró. Itt 10 euróért (20 reál) all you can eat pizza van, először itt ettem csokoládés-fagyis pizzát, sztem az olasz pizzaiolo haverjaim a péklapátjukba dőlnének, ha látnák:)

Egyébként van most itt egy tuti reklám, hogyan is lehet egymáson, meg a nemzeti büszkeségen jót röhögni. Látom napi 2x biztos, de a Panamerika blog hívta fel rá a figyelmem:) itt teljesen egyértelmű, hogy vicc! Arról szól, hogy bemennek papucsot válogatni az argentinók és közlik, hogy az ő országuk szebb, a csajaik szebbek (hahaha), és még humorosabbak is. Aztán kérnek egy Havaianast argentin zászlóval, mire a pultos beröhög, hogy ti tényleg sokkal humorosabbak vagytok:
www.youtube.com/watch?v=oa-FMP6BpTc
@tucano:
a los cuales me gustan más, son los Porteños jajajajajajaja todos los boludos y cojudos se reunen en un solo lugar y compran chinelas no teniéndo mas guaniquiqui pero los asados son celestiales
Közben lebukott egy argentín püspök egy csajjal egy mexikói strandon, itt a fotó:
www.facebook.com/photo.php?fbid=424075647632120&set=a.123958997643788.9532.115230991849922&type=1&theater

"Gyermekkori barát", védekezett a püspök:D
@tucano: Láttam filmet a pizzadobós VB-ről, nem semmi, még figuráztak is azokkal lepedőnyi tésztákkal.

Én életemben először Párizsban, a Latin negyedben ettem pizzát - haza lehetett vinni dobozban, ez akkor 83-ban nekünk from tehén fara maga volt a nagyvilágiság! (pláne, én akkor voltam életemben először a rothadó nyugaton.Amivel nagyon együtt pusztultam volna még egy jó darabig :-DDD)
Aztán ettem nagyon fincsit és ott kimondottan olcsónak számítót a Cote d`Azur-ön St. Tropez közelében valami kis tákolmány pálmaleveles bodegában a strandon, ahol faszenes kemencében gyártotta a srác.

De pl. Velencében nem ízlett, nekem kemény, túlsütött volt de méregdrága és ott számolták fel az eszcájgot külön is, majd lefordultam a székről. Amúgy itthon az Il Trenoé ízlett anno. Most nem tudom, milyen.
@tucano: Á,csak megmerítette újra keresztelve a csajt. De rosszmájú vagy te!!!
@tucano: Ja, most jut eszembe, zseniálisan fincsit ettünk Krakkóban 19 éve a diáknegyedben. Ott a kuszkusz is nagyon ízlett.
@tucano:
las Havaianas son de Hawaii por el estílo y los 3 boludos andan por la playa por andar...y ésto que a gente húngara jamás vaya aprender hacer algo por hacerlo
@rodeo36: e vero:( ma dobbiamo imparare velocemente
@a szív fészkei: pizza az igazi nemzetközi dolog, mindenhol tudnak jót csinálni, kivéve a vékonytésztás olaszt, azt nem olyan egyszerű.
A kuszkusz más kérdés. Évek óra különféle kuszkuszokat kell ennem, ha unom a babot, bár a kókuszosat megszerettem, amíg ki nem derült, hogy az nem is olyan száraz termék, mint amit a brazilok esznek. Egy menekült marokkói leányzót befogadtunk pár napra kölyköstül és cserébe olyat rittyentett, hogy azóta azzal álmodom vagy álmodok, nagyon finom volt.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Viselkedj, ember, mert tahótlanítalak. A stílusod hányingerkeltően ordenáré.
@rodeo36: Gratulálok! Igazad van jó kis időtöltés, és minden szempontból hasznos is.
Most, hogy elkezdtem komolyabban hozzáfogni, úgy döntöttem nem is fogom abbahagyni. Amennyiben elég sokáig fogok élni, talán párat én is meg tudok tanulni.
@Stefánia kisasszony KME:
Hurrá, most már tudom mi miért nem vagyunk sikeresek. Akkor most hogy is van ez, egyfelől roppant sikerekre vagyunk predesztinálva, mint magasan a többi nemzet felett álló nép, másfelől meg nem, mert nem vagyunk elég szőkék?
A szőkeséggel és egyéb dolgokkal kapcsolatos genetikai vizsgálat vajon tudományosnak számít-e? Egyébként akkor a szőkéknek nem kellene kis barna, fekete, stb törpéket a nyakukba venniük, hátha még sikeresebbek lennének. Mennyire hiteles mondjuk egy egér aki azt hangoztatja, hogy a világon a legtökéletesebb lények a macskák és hadba vezeti őket az egész világ ellen?
Mindig is csodálattal töltött el az emberi butaságnak az univerzum végtelenségével összemérhető határtalansága. :) Kivéve amikor irtózatosan dühít.
Te és a többi KME, hogyan élitek meg, hogy a magyarság ősi génkészlete olyannyira "felhígult", hogy nincs is értelme ilyen dolgokon rugózni. Tájékoztatlak még egy tudományos eredményről, a csimpánzok és az emberek DNS-e közötti hasonlóság majdnem 100%-os. Ez persze nem jelent semmit, mert egy majmot lehet nagyon szeretni, ellenben az emberek nagy részével. :)
@tucano: Itt egyértelmű a fülbegyónás ténye! De miért a szentéletű ember vall és mit, az itten a kérdvény!?:-D
@Stefánia kisasszony KME:
Stefike, a svédek, finnek nem annak köszönhetik a sikert, hogy szőkék és kékszeműek.
@Knósszosz: nem vagy kütyüberakós. akkor lennél az ha semmi mást nem tudnál, csak berakni a kütyüt. de te mást is tudsz, olvasol, meg ilyenek. nem gép vagy.:)
@a szív fészkei: El tudom képzelni. Egyik kollégám szeretne munkahelyet változtatni, hetente jár állásinterjúra, már lassan két éve. Szoktam a sirámait hallgatni. Sehol nincs szte egy korrekt hirdető és korrekt elbeszélgetés sem.

Vannak finn beszállítóink, pár éve voltam kint néhány napot. Nagyon szép ország, klassz emberek és NYUGI. Az egyik céges parkolóban minden kocsinál volt egy kb méter magas oszlopszerű kütyü. Nem lopásgátló volt, télen erről szlopálják az energiát, hogy amikor végez a fószer a melóval, fel legyen fűtve az autója.
F1-ben 2 embernek drukkol/tam/ok, Nelson Pique és Kimi. Korábban néztem a futamokat, most már csak a rajtot
@keresztanya fabi(en): Az a legizgalmasabb, de én is szeretem, istenieket tudok szunyókálni rajt', mióta nem az ordibálós rally-és sportvezető közvetíti..
demján meg smitt.Két munkában megfáradt "ember".

"S ki száz meg százezreket rabol,bírája lészen annak kit a szükség rabolni kényszerít."
Bocs ha nem pontos,de ez jut eszembe a két észt osztó féregről.
süti beállítások módosítása