Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.14. 05:22 Fabius

Matolcsy Lipóton

Címkék: gazdaság fidesz matolcsy györgy

Lipótra veled, Lipótra, Gyuri! - ezt hajtogatja Orbán Viktor kusza tekintetű szobatáltosának az ország gazdasági szakembergárdája oldaltól függetlenül egy ideje. Ez a mi Gyurink meg magára vette, és mivel az OPNI bezárt  ő addig keresett, kutatott, amíg nem talált egy Lipótot magának. Odaérve szétnézett, sok beteget nem látott de nem esett kétségbe: legalább ő lesz az első gazdasági miniszter szindrómás kezelt, kisebb lesz a konkurenciaharc. Tóth József Péter pék-polgármesteren rajta maradhatott a fehér köpeny, azért orvosnak nézte, és igazolni akarta menten, nem ok nélkül küldözgeti őt minden "a Lipótra".

"Nem csak a következő évekre, hanem a következő évtizedekre is konszolidáltuk a magyar államháztartást. Nagyarányú adócsökkentés jön a következő években, a jövedelmek adóját fogják nagyon nagy mértékben levinni. Nagyon közel állunk ahhoz, hogy jövőre egy, ma senki által nem elgondolt, és elképzelhető növekedési ütemet érjünk el. " - mondta Kusza Szem, hogy igazolja, ő valóban egy másik univerzum lakója. 

Nem csak én akadtam fenn ezen, a szomszéd várban TuRul kolléga sem érti milyen konszolidációról beszél a szerencsétlen, és hát ügye ez a rejtélyes növekedés is zavart okozott az erőben. Pedig nincs itt zavar, ez az egy világos lesz abban a pillanatban, ahogy elhagyjuk az ortodox tézist, miszerint a növekedés az fölfelé ívelést jelent. Unortodoxiában az egyetlen ami növekedik az a sebességünk, amivel a lejtőn száguldunk a gazdasági bányászbéka segge alá. És ahogy a dolgok mennek tényleg nagyon közel állunk ahhoz, ebben jövőre egy senki által nem álmodott (sebesség)növekedést érjünk el. 

A konszolidáció is egészen mást jelentett pl még a halálra nosztalgiázott Horthy korszakban is. A Bethlen kormány elbíbelődött vele vagy tíz évet amíg átálltunk a háborús (forradalmi, höhö) gazdaságpolitikáról a békés termelésre. Ehhez persze tőkére is szükség volt, úgyhogy - lepődj meg, nem Kádár volt az első aki a rohattnyugathoz ment végül pénzért - elment szépen az akkori IMF-hez, bekopogott, hogyaszongya: jó napot kívánok kedves Népszövetség, mi vagyunk az ágrólszakadt rokonok, adjatok egy kis pénzt. Azok meg adtak. 250 millió aranykoronát. Ebből futotta szerkezetváltásra, az új pénz bevezetésére (pengő), a közlekedés, az energiaszektor, a mezőgazdaság, a turizmus fejlesztésére. Szépen lassan talpra álltunk, de már akkor is az "idegen tőke" kellett hozzá. Mégse lettünk gyarmata senkinek. 

Bethlen gazdasági konszolidációja ha nem is nevezhető tökéletesnek, azért alapvető különbséget mutat Orbán nem létezőjével: kiszámíthatóságot hozott. Vele nem fordulhatott elő olyan, hogy a szava egy marék átizzadt szotyihéjat sem ért, hogy nem hisz annak a világon senki, mert a gazdasági élet szereplőivel kötött egyezségei nem érik meg az ötödik hónapfordulót.

Nagyarányú adócsökkentésről beszélni a héten, mikor három új adónemet szavaztak meg, maga a hasfalszaggató röhej. Lenne, ha volna kedve a dilettantizmuson röhögni még valakinek. Nem is értem, miért nem az ezotévén lép föl ezzel a műsorszámmal a kócos tekintetű Nemzeti Táltos. Ha ekkora látomások kínozzák akkor érdemes lenne megállapodni a csatornával: emelt díjas hívásokért csupa biztatót hallhatna tőle az erre még vevő közönség, egyúttal a haszon risztelésével kiélhetné magából a kényszeres adókivetési fóbiája egy részét is.  

Egy ilyen műsor maga lenne a nettó boldogság és igazságosság. Egyrészt a megelevenedett matolcsyzmust élőszóban hallani biztos boldogság lenne az ország egy részének, másrészt végre csak azok fizetnének egy adófajtát, akik a ciklusfelezőig elkövetett számtalan baklövés, töketlen tehetetlenkedés után még mindig beérik azzal, hogy jósok, látók, médiumok kezében legyen a gazdasági kormányzás.

 

 

667 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr694507071

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Matolcsy és a tisztességtelen tisztessége 2012.05.14. 10:20:44

  A kormány kimondta: mindazok, akik Robin Hood adó megfizetésére kötelezettek, eddig visszaéltek piaci egyedüli szolgáltatói mivoltukkal, kiemelkedő jövedelmezőségük érdekében túlságosan vastagon fogott a ceruzájuk. Különben hogyan értelmezhetnénk az...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.05.14. 10:09:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Döbbenetes, hogy mennyire hülyének nézi az embereket! Még szomorúbb, hogy vannak nsgyon sokan, akik el is hiszik amit ez a féleszű mond.
@Silbermann: Miért ne néznének minket hülyének? Eddig is mindent letoltak a torkunkon, nem?
Hogyhogy féleszű?! Túlkalibráltad:))
Fabius ez brilliánsra sikeredett, ha nem akarnék zokogni a tényeken ami miatt született, akkor mos:

"Nagyarányú adócsökkentésről beszélni a héten, mikor három új adónemet szavaztak meg, maga a hasfalszaggató röhej. Lenne, ha volna kedve a dilettantizmuson röhögni még valakinek. Nem is értem, miért nem az ezotévén lép föl ezzel a műsorszámmal a kócos tekintetű Nemzeti Táltos. Ha ekkora látomások kínozzák akkor érdemes lenne megállapodni a csatornával: emelt díjas hívásokért csupa biztatót hallhatna tőle az erre még vevő közönség, egyúttal a haszon risztelésével kiélhetné magából a kényszeres adókivetési fóbiája egy részét is. "
ezt olvasgatnám

ezek most tényleg betegek vagy ennyire gonoszak?
Féleszű vezeti a hülyéket. Mi a gond ezzel? :(
Az eredmények is ebből adódnak. Sikertörténet vagyunk...
"Számot kell vetnünk, mérleget kell vonnunk, mert a kormányzás a félidejéhez érkezett, mondta a miniszter, majd ezt röviden meg is tette: kijöttünk a vert pénzügyi helyzetből. Följöttünk északra, még nem vagyunk a közép-európai térség éllovasa, a régióban utolsók vagyunk, de nem vagyunk a dél-európaiakkal, följöttünk északra, "visszajöttünk önmagunkhoz"."
Persze Gyurrika, ismételgesd, ismételgesd. Hátha van pár hasonló féleszű, aki be is szopja ezt a szar dumát.
A vége persze azután csoda, hogy olyan igazi Kusza Szemesre sikeredet?
"2025-ig szeretnénk megduplázni a magyar gazdaság teljesítményét. Ma ez 100 milliárd euró, ezt 200 milliárdra kell emelni." Minden növekedésünk keletről fog jönni. "Lesz piacunk, sok vízumot adunk a kínaiaknak, mert jön a keleti nyitás. Remélhetjük, hogy beruházások jönnek és új piacaink lesznek."
Hogyne Gyurrika, meghódítjuk a vízumunkkal Kínát. Szerintem is...
Ápolók, na most már tényleg be kéne zárni a Nagy Fehér Kócos Szeműt! :)
"Nem a biztonságunk van meg ezen a területen, hanem az irányunk jó." A Titanic kapitánya is hasonlóan állt a dolgokhoz.
tudod a Draculo: Gömblátás mellé betenni Gyurka: Tisztánlátás ezekkel a zösszekócolódott tekintetetekkel

és a rollercoaster-en kapaszkodó két dilinyós amint az egyik nyomja a gázt a másik meg sikoltozik és tépi a féket

persze féleszűnek minősíteni egy agyanincs eszetlent az kurva nagy kitüntetés egy ilyen lapostetűnek

szegény hívők lesz e a közeljövőben másik menet akár foson akár szaron át a semmibe vagy:

"mi gyarmatok akartunk lenni de a sarki kutyának sem kellettünk hát elkurvultunk"

molinóval vonulnak a zoli garchák
Engem az érdekelne, hogy ez a pék polgármester csóka hogy fogadta Kusza Gyuri ömlengését?
Nem volt ciki többszörösen kitüntetett üzletemberként szó nélkül hallgatni?
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Mint vak fidesznyik hívő, lelkesen bólogatott legfeljebb a csóka... :(
Munkahelyszámláló: - 164767 (Forrás: Index)
Hogyan lesz ebből 2020-ra másfél millió?(Mert már ennyit vízionál.)
szó sincs betegségről... ne mencsétek...

ez SZÁNDÉKOS... BŰNSZERVEZETBEN elkövetett hatalombitorlás...
nemzetvesztés+hazaárulás+országrontás...

a kassza mexerzése érdekében hitvány, alkalmatlan gerinctelen CSÜRHE ragadta magához a teljes hatalmat (diktatúra) a korábbi "belügy"/nómenklaviatúra átmentett hatalmi paktumával...

mafiakormányzás...

büntetési tétel : HALÁL
@Gábriel angyal:
Nem, csak az éhes... :)
Épp ezt akartam belinkelni, hogy mindennek van alja... Meg persze határa - kivéve az emberi hülyeséget. A szánalom köbe, hogy emberek ide alacsonyodjanak le.
Nekem akkor csináltak DNS tesztet, amikor a családfát állította össze Péter, aki ezen a területen komoly szaktekintély. A család papíron lévő rokoni szálait és a hagyományokat igazolandó csinálta meg a család és a különböző ágak DNS tesztjét, a családfa bizonyítására.
Viszont ilyen jellegű bizonyítást, amit ez csináltatott csak valami elmebeteg szeretne. Igény ezek szerint van rá! :)
dr vitézi horti egy ALKALMATLAN GERINCTELEN FÉREG VOLT::.

mint szinte minden magyar vezető... sajnos a születési előjogok ehhez vezettek... a legdebilebbek tartyák maguknál a hatalmat... ez az egyetlen eséjük a túlélésre...

ahogyan a a mai pártok... buta csürhe... csak hazudozással cigánykodással, azaz a politikával jut előre...

semmijen erkölcsi vagy szakmai gát nem akadájozza gátlástalan "uralkodásukat"

a mai rencer anyniban rosszabb, hogy 4 év alatt kell tudni lerabolni Magyarországot...

ez a szpáhi-politika...
Nem tudom miért vették le a szájkosarat erről a hülye majomról... az a pár hónap amig kussban volt, egész jót tett az idegrendszernek.

Szánalmas az egész banda, de még mindig vannak akik fröcsögve védik őket.
"A tízszeresére nőhet a tarifa
Egy, az országon átrobogó - rossz esetben Magyarországon nem is tankoló - teherjármű egynapos e-matricája jelenleg 3375 forintba kerül. Ehhez képest a legnagyobb szerelvényekre várható 75 forintos kilométerenkénti tarifa azt jelenti, hogy az országot átszelő Hegyeshalom-Ártánd útvonal használata nagyjából tízszeres, mintegy 34 ezer forintos díjkötelezettséget jelent. Ennél valamivel drágább a Hegyeshalom-Záhony viszonylat, a Záhony-Letenye túra abszolválása pedig 40 forint feletti díjjal járhat."
A hazaiak megnövekedett terheit pedig tudjuk nem fogják áthárítani a fogyasztókra! Nem, de tényleg... :(
www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_tizszeresere_dragul_az_autopalya-hasznalat_magyarorszagon.518960.html
Szerintem Fabius értékelni fogja.
Leírhatatlanul visszataszítónak találom, hogy ez a szarfaszú Fabius folyamatosan Matolcsy szembetegségén (a szemmozgató izmok asszemikertus fejlődése), tehát egy veleszületett rendellenességen gúnyolódik. Mondd, a kerekesszékes és daganatos embereken is szeretsz élcelődni, te gennyláda? Az tökéletesen akceptálható, hogy nem értesz egyet a Matolcsy nevével fémjelzett pionír jellegű, radikális és bátor gazdaságpolitikával (véleményem szerint Matolcsy a magyar Ludwig Erhard). Az is elfogadható, hogy a nemtetszésednek csípős humorú és mesterkélt stílusú gyűlöletirományokban adsz hangot. Az viszont mélységesen sértő és teljességgel elfogadhatatlan, hogy egy testi hibán gúnyolódsz, amiről ez az ember nem tehet.

Szállj magadba!
a nyakamat rá, hogy semmi különbség nem lesz, max kevesebb baromságot fogunk hallani, mert a vezényló nyomja ezt az idióta és tervtelen fszságokat:

Matolcsy György érinthetetlenségére, illetve a strukturális átalakítás hiányára utal a politikai elemzők szerint a kormány átalakítása, a nemzetközi hiteltárgyalásokra azonban jó hatással lehet, hogy Varga Mihály lesz a delegáció vezetője.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mas_lesz_orban_hangja_matolcsy_erinthetetlenne_valt.519158.html
stefike, mit keresel itt, menj a szintednek megfelelő oldalakra, kiscsillag ;)
/úgy sem sok van :D/
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): dr matolcsinak ez a legkisebb hibálya... ettől simán lehetne kutas egy shell kútnál, vagy árufeltöltő a tesco ban....
@dr. Bubó: ugyan, állatokat sem bíznék rá, mert azok nyílvántartására sem alkalmas, ha már kettőnél többen vannak :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: hát igen... nehéz melót találni egy fogyatékosnak... de nem a szemtengely ferdülése miatt...

talán hegedűsnek? vagy profi focicsatárnak? talán jo lenne
Elnézést, gépelési hibát ejtettem.

Helyesen: aszimmetrikus
Matolcsy nem érdekel, ez jobban aggaszt:
" A közigazgatási és igazságügyi miniszter elmondta: az egyszerűbb államhoz egyszerűbb szerkezetű és nyelvezetű jogszabályokra van szükség. Ha az állam nem akarna mindent törvényekkel szabályozni, hanem megelégednénk a rendeleti szabályozással, gyorsabban is lehetne változtatni - tette hozzá. Úgy vélte, "jelenleg bonyolult jogrendszert tartunk életben. mely nem korszerű, nehézkes és nagyon drága". Navracsics Tibor kijelentette: az egyszerű és kiszámítható államba vetett hit olcsóbbá teheti a gazdaság működését, mert a vállalkozóknak nem kell alternatív igazságszolgáltatási fórumokat keresniük és pót biztosítékokat beépíteni a szerződésekbe."

www.tatabanya.hu/fooldal/felso_menu/hirek/gazdasag/gazdasagi_dijatado.html
OFF. Most mondjátok meg? Nem így kell kinéznie egy igazi fiú gyereknek?? :)

www.facebook.com/photo.php?fbid=395241127183375&set=o.104307706333228&type=1&theater

Amúgy a kedvenc együttesem vak szaxofonosának a kisfia. :)
@dr. Bubó:
"büntetési tétel : HALÁL"

szégyelld magad! ez egy kulturált blog, nem írunk ilyeneket meggondolatlanul! mindenféle előzmény, gondolkodás nélkül leírod, ami az eszedbe jut, ez nem jó. gondold végig még egyszer:
biztos ezt akartad leírni?
.
.
.
.
nem kellene előtte megkínozni őket?
@Secnir: van rá koncepcióm mi történne a haláluk előtt...

de én keresztyén hívő ember vagyok, így +bocsátó... kegyes vagyok....

kegyes gyors halál...
@saravad: röviden, központisított párt/kormányzói parancsuralmi rendszer, szabad a gazda???

most állították fel a fasz-obrát Kerekin:

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F05%2F13%2Fa_szel_leplezte_le_horthy_faszobrat%2F
bakker, ezek a tanácsadók is zseniálisak, és eredményesek, látszik mind a két csapatnál, mennyire tudják/értik a dolgukat:
/vagy az alapanyag ilyen korcs, ugye nem? mi nem lehetünk ennyire setétek, és korlátoltak, igaztalan külföldi ármány, minden ilyen vélekedés :D/

#1

Mit súgnak a Fidesznek a külföldi tanácsadók?

A kormány havi 45 ezer dollárért javíttatja az ország renoméját Washingtonban. A párttanácsadók mellé most kommunikációs szakértőket hoztak Bostonból

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F05%2F14%2Famerikaiak_es_izraeliek_a_magyar_politika_hattereben%2F

#2

Népszabadság: az MSZP Obama stábjával erősíthet a választásokon

Nincs kizárva, hogy Barack Obama amerikai elnök kampánystábjának szakértői segítik majd az MSZP felkészülését a következő választásokra - írta a Népszabadság hétfőn MSZP-s forrásokra hivatkozva.

hvg.hu/itthon/20120514_mszp_obama_stab
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):
Úgy látom, még nem hallottál a szemműtétekről. A kancsalság helyrehozható. Ha már valaki ilyen magas tisztséget visel, az talán próbálkozhatna vele. Persze Gyurcsánynak meg a nagy orráról szoktak poénkodni. De ezért még soha nem olvastam Tőled, hogy esetleg ezért legorombítottad volna varánuszt.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Ilyesmi...
Nem lehet rendesen kormányozni, meg gyorsan reagálni, ha olyan hülyeségek gátolják a kormányt, mint törvényhozás, meg ilyen-olyan képviselet. Biztos ez a problémák gyökere. 2 db elnök meg teljesen fölösleges. Nem átlátható, nem hatékony és nem az olcsó állam eszméjét szolgálja.
@saravad: az ország működik ellenzék nélkül is, pedig eme örökbecsű oly régen is volt, de számomra csak csodaszép művészi alkotás /a magyar korona/ is valami okán becsorgott a parlament épületébe, és a tenger nálküli főmatróz is valami okán nyomul az agitpropban
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Ennek az MSZP-nek még az Isten is adhatna tanácsot. Akkor is olyan taknyok lennének, mint most. Ha a kordonbontáskor elkapják Orbánék frakkját, talán minden másképpen alakul. De a "mink nem vagyunk olyanok" kijelentésekkel megásták a maguk, meg az ország sírját. Én csak egy falusi tahó vagyok, de azt azért látom, hogy az MSZP-ben nincs ellenfele Orbánnak. Szanyit utálom, de 100-szor jobb lett volna mint ez a mostani felállás. Mesterházi lefekszik a kemény magnak, akiknek meg valami oknál fogva érdekük, hogy a párt ilyen tesze-tosza legyen.
@pumukli 12: nem fogok vitatkozni veled, mert nincs min...nem vannak egy súlycsoportban, kb annyira, mint egy vértől csöpögő kardot markoló, elborult elmés dromedár ellen, kiállnál puszta kézzel, némán, és áhitatos-békés mosollyal leszerelési, megeggyezési céllal, az eredmény esélye nem nulla, de nem sokkal több nála :)
Megnyugodhatnátok már végre! Itt az évtizedekre konszolidált költségvetés, a nemzetközi politikai sikerek, és a hazai támogatói bázis is megmaradt. Mi kell még?
Viki szerint az objektív mutatók már rég elévültek, mosógép is van, abba lehet hagyni a sírást!

Fabius, ez f@sza lett :D
annyira kiváncsi lennék egy statisztikára, mennyien mentek már el, és mennyi cég szűnt meg illetve költözött külföldre...

illetve, most már a tehetősebbek is elindultak külföldre, adják el házaikat és családostól mennek el...
De aki ezek után védi Matolcsyt az sem épp. Bár az eddig sem volt az, de most már tényleg.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):
"Leírhatatlanul visszataszítónak találom, hogy ez a szarfaszú Fabius folyamatosan Matolcsy szembetegségén (a szemmozgató izmok asszemikertus fejlődése), tehát egy veleszületett rendellenességen gúnyolódik. Mondd, a kerekesszékes és daganatos embereken is szeretsz élcelődni, te gennyláda?"

Az után megalázó tortúra után amit a (valódi) rokkantnyugdíjasokkal vagy éppen a rákbetegekkel tettek, akkor is gúnyt és megvetést érdemelne, ha komolyabb baja lenne. Ha kerekesszékes lenne, legurítanám a Széll K. téri metrómegálló mozgólépcsőjén (mert az az egyik leghosszabb az országban).
Megint mellényúltál, mert éppen nem Fabius az aki nagyipari méretekben alázza és gyalázza meg a fogyatékosokat.
Különösen annak fényében furcsa megnyilatkozásod, hogy egy olyan filozófia előtt csúszol-mászol saját testnedveidben tobzódva, kritikátlanul, amely évszázadokon át "Isten büntetésének" tekintette a testi fogyatékosságot, és állati sorban tartotta ezeket az embereket.
@Penivaldes: Szia! Akartam küldeni két zenét. Hátha ismered őket. :))

Hillsong United:
youtu.be/hnvlpNVQocw

Jesus Culture:
youtu.be/6h2ujEF2QVc
Egyre határozottabban azt érzem, hogy Matolcsi csak egy kesztyűs báb, a főnök kezén. Valójában a csúti traktorista tervezi a gazdaságot(aki mindenhez ért egyébként ha beszélni kell róla).
The Beaver
www.imdb.com/title/tt1321860/
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Á, OV européer demokrata, semmiképp sem akarna király lenni. Esetleg, ha nagyon-nagyon erre kérik. Mer'akkor meg nincs más választása szegénynek.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): a te drága gyurkád szeme senkit nem irritálna, ha egy általános iskolában lenne gondnok, vagy esetleg postás lenne és azt a munkakört tisztességgel látná el. ha postás lenne az egyik szemével nézhetné a levelet, a másikkal a házszámot. most viszont csak a gravitációnak segít hogy az ország egyre mélyebbre süllyedjen
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: láttad a filmet? a hód a meghasonlott ember normális énjét hozta. itt ez nem igaz
@Penivaldes: Van egy kicsit pörgősebb szám, gondoltam hátha nem olyan álmosító neked mint az arcok. :)
Murphy megmondta: zavaros időkben a zavaros eszű a szakember.
@glaci ph 5.5 álompolgár: igen,nagyon tetszett. :-D
De úgy gondolom ez a 'normális' énje a csúti nagykorúnak.

Magyarán: 25 éve nem praktizáló kezdő jogász ennyit ért a gazdasághoz.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Szevasz orbánimádó genetikai korcs.
A volt munkásőr apád tegnap megint részegen ment haza? Miért nem kéred meg a repedtsarkú anyádat hogy legalább az Úr napján engedje a faternak hogy helyetted inkább belé ürítsen ?
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: Az nem lenne baj, ha ő nem ért hozzá, a baj az, hogy valóságtól elrugaszkodott emberekre bízza a dolgokat.
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: hát a kiskapukat ismerik az biztos ( ha jogot és a jó ízlést nem is )
OFF: Az EU kifizeti, Izrael lerombolja

kulfold.ma.hu/tart/cikk/b/0/131901/1/kulfold/EUs_penzbol_epult_palesztin_letesitmenyeket_rombol_Izrael?place=srss

Izrael 62, európai uniós támogatásból épült lakóházat, víztárolót és gazdasági épületet rombolt le tavaly, és további 110 létesítményt fenyeget ilyen veszély - állítják segélyszervezetek egy hétfőn megjelentetett közös jelentésükben.

Még jó, hogy társulnak ők is az ejúhoz. :)
Ja és, nehogy valaki zsidózással vádoljon mert akkor én meg magyaroschozással fogom.
"Kuszaszem" gúnyos?? Uralkodói jelző: Favágó Ólafr, Fingó Eysteinn, Koplaltató Hálfdan, Loncsoshajú Haraldr... egyébiránt:

hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3mai_n%C3%A9vad%C3%A1si_szok%C3%A1sok#Cognomen
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):

Öcsém, ha csak a szemmozgató izmai miatt volna fogyatékos...
De hogy habókos szegény, az itt az igazi probléma!
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):

"Leírhatatlanul visszataszítónak találom, hogy ez a szarfaszú Fabius folyamatosan Matolcsy szembetegségén (a szemmozgató izmok asszemikertus fejlődése), tehát egy veleszületett rendellenességen gúnyolódik."

Ezzel egyetértek. Ez az ember vagy elmebeteg vagy egy gátlástalan hitvány hazudozó gazember (az én tippem, hogy egy elmebeteg, gátlástalan, hitvány, hazudozó gazember), de én is unom, hogy állandóan a szemével basztatják. Pedig lehetne mással is. Pl. hogyan ért el anno ennek a közgazdasági kóklernek az egyszemélyes Növekedési Kutatóintézete (vagy mijafasz) százmilliós árbevételt.
@Gábriel angyal: öszitnén irigylem az angol tudásod ! olyan szinten szenvedek az angollal, hogy rettenet, a kamasz fiam kedvenc filmjeit, hol angol, hol magyar felirattal, angol nyelven nézem
Miért van, hogy amikor meglátom a tévében ezt az embert, és hallom beszélni, mindig egy népszerű mesesorozat jut eszembe gyerekkoromból? A Mekk mester!
@glaci ph 5.5 álompolgár:

"kamasz fiam kedvenc filmjeit, hol angol, hol magyar felirattal, angol nyelven nézem"

Off

Hol vannak angol nyelvű filmek angol felirattal?

On
@Gábriel angyal: biztonsági másolat egy azaz 1 db ..... naná majd moziban hee
Ismét egy tragikus hír.:)

Oszkó: Viszlát Wizz Air!
oszko.hvg.hu/2012/05/09/viszlat-wizz-air/
Majd mindjárt elolvasom a őrült Ophelia babáról szólót, de ez, mint a pofátlanság netovábbja, nehogy elvesszen: www.szabadfold.hu/gazdanet/orban_nem_tudunk_valtoztatni_a_foldberleti_felteteleken

[..]"A miniszterelnök azt írja, hogy „a közvélemény érdeklődésére tekintettel megvizsgáltatta a Nemzeti Földalap bérbeadási pályázatait. Megállapítható, hogy a földterületek helyben lakó gazdáknak, elsősorban kis- és középbirtokosoknak jutottak. Megállapítható továbbá, hogy helyes volt az a kormányzati döntés, amely a pályázati versenyből kizárta a bérletidíj-versenyt, mert az a tőkefölénnyel rendelkezőknek nyitott volna teret.”
Varrjatok erre fülesgombot.
hvg.hu/itthon/20120514_olaf_simicska_lajos_kozgep_provital

Bréking: Kiszállt az Európai Bizottság Európai Csalás Elleni Hivatala (OLAF) a Simicska Lajos tulajdonában álló Közgép Zrt.-hez
@Gábriel angyal: vszinű a fidesz is tudta, igy vona is
@felebarát: na ezert kellett volna nekik az union kivuli elet...

en ebben biztam. ez mar jo jel. latjuk meg ezeket szijon:-DDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ha jól látom az olaszoknál is fokozódik a helyzet.

Mario Monti bejelentette, bevonul a hadsereg a tüntetések miatt

Mario Monti olasz miniszterelnök vasárnap riadókészültséget rendelt el és bejelentette, hogy a kormány gazdaságpolitikája elleni tüntetések és a terjedő erőszak miatt be fog vonulni a hadsereg a nagyobb városokba.

A közelmúltban több támadás is érte az adóhivatal épületeit, ennek kapcsán nyilvános beszédben közölte az olasz néppel, hogy aki az adóhivatal épületét támadja, az államot támadja. Monti kijelentései szerint a hadsereget fogják bevetni az épületek védelmére minden olyan tüntetés esetén, ahol a polgárok bamba nézelődésen és tábla-emelgetésen kívül valami mást is tesznek.

"A hadsereg bevethető minden olyan épület védelmére, ami erőszakossá fajuló tüntetések célpontja lehet. Az eszkaláció veszélye fennáll."

Szombaton Livornoban két molotov-koktélt dobtak az adóhivatal épületébe, a hivatal római központjába pedig egy levélbombát küldtek, ami végül nem robbant fel.

A támadások megszaporodtak - alig több mint egy hete az Ansaldo Nucleare állami tulajdonú energiacég egyik vezetőjét lőtték lábon, majd a támadásért egy fegyveres ellenálló csoport vállalta is a felelősséget.

Monti attól tart, hogy az államcsőd közeli helyzet és a megszorítások miatt ugyanaz a helyzet alakul ki, mint Görögországban, annyi különbséggel, hogy az olasz ellenállás nem csak molotov-koktélokat fog dobálni.
És okkal tart tőle. Olaszország államadóssága a legmagasabb Görögország után, a munkanélküliség egyre magasabb, a vállalkozások sorban becsődölnek, az országot egy hajszál választja el az államcsődtől, miközben a megszorítások elleni tüntetések egyre többször végződnek összecsapásokkal. Ahogy a görög helyzet kapcsán.

www.i4u.com/2012/05/mario-monti/protests-use-against-army-may-italy
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Többnyire megállapítható, hogy a külső és a jellem egy idő után hasonulni kezd egymáshoz. Matolcsynak még a tekintete sem áll jól, de ez esetben bebizonyosodott valóban, hogy az esze és a jelleme sem egyenesebb. Sőt ezen logika alapján te is erősen hasonlíthatsz már egy disznóra, vagy méginkább annak az ürülékére...
@Gábriel angyal:

Nocsak, lopnátok a sót Gyurcsánytól? :-))

A Közgépet ők nyomták fel Giovanni Kesslernél, aki az Unió csalás elleni hivatalát vezeti.

belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/130107/1/belfold/Rakuldene_az_unio_csalas_elleni_hivatalat_a_Kozgep_szerzodeseire_a_DK

Nem sokat szaroztak a hivatalnál úgy látszik. Megjöttek hamar.
@Parajpuding: Hm, miért is maradt le a (ló)doktor a megnevezésedben, nem is értem, Mister Csernus..?:-D
Nagyobbrészt offolok - "kisebbrészt" nem, amennyiben arra a kérdésre kellene válaszolni, miért hisznek még mindig annyian matelcsinek - pontosabban orbánnak. Szerintem ugyanis Fabiusnak legalább egyetlen szösszenet erejéig jó lenne foglalkozni azzal a témával is, hogyan mossák/tesznek jóvátehetetlen "mentális kárt" az agyakban immár a közszolgálatinak minősített Duna TV-ben is, amelyen - fura mód - nem háborodott fel az ország normális, emberi érzelmű háromnegyed része, elsősorban is beleértve a magát bármilyen -oldalinak tekintő értelmiségi-tudományos köröket. A Duna TV-n ugyanis most fut négy részben a "Háború a nemzet ellen" című (ezt idézem, de egyet is értek vele) "neonáci-újnyilas-irredenta-antiszemita-turulista/sámánista film", melyet persze eddig is láthattak az erre vevők 2009-ben az Uránia moziban, továbbá természetesen az őt megillető helyen, az Echo tévében, forgalmazzák DVD-n és letölthető az interneten - rendben. De egy olyan közmédiában, amely egyébként arra lenne hivatott, hogy öregbítse Magyarország jó hírét a határokon túl?! Ráadásul a Duna Wordön ismételni is akarják!

www.demokrata.info/index.php/14-sample-data-articles/155-auschwitz-es-don-kanyar-elozmenye-lehet-film-is
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): "Leírhatatlanul visszataszítónak találom, hogy ez a szarfaszú Fabius folyamatosan Matolcsy szembetegségén (a szemmozgató izmok asszemikertus fejlődése), tehát egy veleszületett rendellenességen gúnyolódik. Az tökéletesen akceptálható, hogy nem értesz egyet a Matolcsy nevével fémjelzett pionír jellegű, radikális és bátor gazdaságpolitikával (véleményem szerint Matolcsy a magyar Ludwig Erhard)."
Azt gondolom nem kéne neked ilyen bonyolult dolgokkal foglalkoznod, mert akkor ilyen hibákba is beleszédülsz, mint az "asszemikertus", meg az akceptálható.... maradj te csak a szopásnál, az biztos jobban megy neked. Ügyes fiú vagy és szereted is csinálni.
Gondolkozhatnál azon is, miért utál mindenki...
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: Ez így van. Matolcsy csak a valahogy egyszer véletlenül megszerzett dipoja okán kell paravánnak Orvicsek őrülményei elé és amilyen gátlástalan féreg, asszisztál is az őrültjének mindenben. Neki megéri, létezik az a korpásító összeg.

Javaslom, hogy Stefi harmatos lelke végre megnyugodjon Baranyában, nevezzük Mattelcsyt Kusza Agynak. Az mindent lefed.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): A szarfaszú jelző nem bántja meg a vele illettet aránytalanul Stefi? TE meg folyton ilyenen ugrálsz - ill. ugrálnál, ha alád tolná valaki, de mint látható erős szexhiányban szenvedsz, ha mindenről ez jut eszedbe...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ott vitézkedett tegnap a comment.comon érvei szuronyával. Ami nem volt más: mint rohatt buzik! Az aztán csillogott a holdfényben!! :-DDD
Nagyon szexorientált a baba, éjjel-nappal ez jár a fejecskéjében.
@Gábriel angyal:
Igazad van...
Eddig is nyilvánvaló volt viszont a hoax!

Ugyanis akkor még Zázrivecznek hívták... :DD
Ezt sem tudni! :D
@Gábriel angyal: Elérhetetlen a tartalom. Nem lehet látni, hogy kéne kinézni egy igazi fiúgyereknek. Arra is van szabály hálisten??? Ha nem láthatom, hülyén halok meg.
@a szív fészkei: Nem illettet, hanem illetettet, de minek is kötözködnék, ha nem ihletett meg, ugye?:-P
@empatikus pszichopata: Szerintem ez butaság. Az a dok. film sorozat nagyon is jó. Egyébként láttad már amit kritizálsz, vagy csak a szokásos "bérrettegők" táborát gyarapítod?? :)

youtu.be/c7ecIrGCsU8
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): De ha teszem azt mondjuk agyalágyult lenne - nem az, csak tegyük fel - akkor sem lenne szabad rosszat mondani róla, függetlenül attól, hogy szétbassza egy ország csaknem összes emberének a munkáját, eredményeit? Maradjunk inkább annyiban, hogy a fogyatékosokat nem bántjuk, mert az valóban nagy geciség lenne, de azt azért nem fogjuk szó nélkül eltűrni, hogy ez a rettenetes faszkalap gazdasági ámokfutást végezzen a mi kontónkra. Akkor egy kicsit bántjuk, hogy vegye már észre magát. De ha csak üldögél egy kóláspohár mellett a Széll Kálmán téren és szájharmónikázik, akkor nem bántjuk. Teccikérteni?
index.hu/belfold/2012/05/14/homokszem_a_gepezetben/#

Ez a látványtechnika nem kapott még eu-s támogatást ? Ombudspoint.

Egy "rettenetesen érdekes" grafikont súlyemelgetnek az első képen.

Barna csomagolópapíron, filctollal, ragasztott címkékkel.

Ha nem látszanának az évszámok, azt hihetnénk, hogy 1970-es években készült.
@Gábriel angyal: Belenéztem. Nem most, még korábban. Majd kirohantam hányni. Erről nem is kívánok "eszmét cserélni" veled, már csak a megszólítás: "bérrettegő" miatt sem. Én se "bér-", se "rettegek", olyannyira nem, hogy bármikor hajlandó lennék egy, a villamoson fiatal lányt a nyakláncán hordott dávid-csillag miatt őt leköpő rohadék fején szétverni akár az esernyőmet is. Én ugyanis nagyon radikális anarchista vagyok - éppen csak a "túloldalon".
@Gábriel angyal: Persze, olaszoknál is habzsidőzsi volt, amíg a szakadék szélére nem értek a faszpumpásuk vezetésével. ÉS nem értik nagyon meg, hogy vége a hawaii-nak.
@empatikus pszichopata: Szerencsére én egész mástól szoktam hányni. Azt most inkább nem írom le, hogy mitől. :)
@a szív fészkei: Római barátosnőd mit szól a hírhez??
@empatikus pszichopata: csak hogy tovább rettegj, itt az erdélyi magyar népdal részlete a filmből.

"Menj el, menj szegény magyar, a kétség partjára,
Tekints az ingadozó reménység pólcára,
S te, aki tűztűl, vastúl nem tudsz megborzadni,
Borzadj, mikor a vég-sors hideg jelt fog adni.

Vezettessed magadat szem-bekötve, vakon,
Elfajult testvéridtől csinált áll-útakon,
Kik őseink hamvait rútúl megtapodták,
Arany szabadságunkat aranyon eladták."

Az Erdélyben fennmaradt dallam Pálóczi Horváth Ádám "Ötödfélszáz énekek" című 1813-ból származó gyűjteményének első darabja.
@Fabius: Úgy látszik nagy a versenyfutás. :)
Én nem szeretem ajnározni ezeket a posztokat, inkább a kommenteket olvasom, de ez a mostani nagyon odaver :)

Gratulálok, a képek is zseniálisak...
Egyébként az OLAF nem egy APEH. Már a neve említésétől is sírva fakadnak. Ez nem vicc. Attól, hogy ma jöttek helyszínre, még lazán kiderülhet, hogy 2 éve minden adatot begyűjtenek Simicskáról. Lesz itt pofáraesés. OV majd kivezényli a honvédséget, hogy ne tudják hivatalban lévő miniszterelnökként letartóztatni közhivatalban elkövetett különösen nagy kárt okozó szervezett bűnözés miatt.
@a szív fészkei: Tudod ám kit édekel a Stefi harmatos lelkecskéje..:DDD harmatos.DDD
Baranya réme nem érdemel foglalkozást!:)
@miva?: ki kell lépni az eu ból...

dr orvbán személyes érdeke mostmár, hogy megússza a köztörvényes izéket...
@miva?: " OV majd kivezényli a honvédséget"

marmint azt a honvedseget, amelyiknek elvette a kedvezmenyes nyugdijat..?:-)

en akkor is mondtam, aki pitbullt tart az etesse is...
„Szabó Máté nem olyan rég megtudta, hogy 2013-ban nem hosszabbítják meg a mandátumát, ezért elkezdett a szobrán dolgozni" – vélekedik az ombudsman újkeletű aktivizmusáról egy, a hivatal ügyeit ismerő forrás. Szerinte annyi történt, hogy a kormány fenntartotta a demokratikus intézmények látszatát, de becsúszott egy rendszerhiba, homok került a gépezetbe, és kiderült, hogy az operettdíszletek néha életre kelhetnek."

index.hu/belfold/2012/05/14/homokszem_a_gepezetben/
@dr. Bubó: csak a halalaval uszhatja meg.
mas modon nem. ha elobb kap agyverzest, vagy koti fel magat a pajtaban, akkor megussza. ha nem igy lesz, akkor nagyon sok ev sitt nez ki neki(k)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hiszed te, de nem így lesz..majd elássák a dolgokat egy pincébe, aztán ennyi.
@Fabius: Na úgy látom Vonát gyorsan kipipálták lézerjaniék.:(

A Fidesz nem támogatja az oligarchabizottságot

index.hu/belfold/2012/05/14/a_fidesz_nem_tamogatja_az_oligarchabizottsagot/
a védelem első lépcsője:
/igaz ez a bizottságosdi, soha semikor nem hozott értékelhetőt itten nálunk/

index.hu/belfold/2012/05/14/a_fidesz_nem_tamogatja_az_oligarchabizottsagot/

ez a mondat meg üt, főleg tudva a szügészség, beróság, és egyéb háttérintézmények ügymenetét és irányítását :D

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn az Indexnek azt mondta: azt javasolja, hogy ne álljon fel a Jobbik által kezdeményezett parlamenti vizsgálóbizottság, amely a "kormány mögött álló" cégbirodalom állami megbízásait vizsgálná. Lázár szerint ehelyett ha valaki tudomást szerez gyanús esetről, akkor tegyen feljelentést.
@Penivaldes: @Az igazi Sipi - Citizen of European Union: penike szkennerióját én is esélyesebbnek tartom, ez itt kérem (m)agyar ország...

gabriel gyorsabb volt, de én nem is vonára hegyeztem ki :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: elfelejtitek, hogy ertem en, hogy magyarorszaag, de az orszaagnak jogi kotelezettsegei vannak az unioval kapcsolatban. ha az unios vizsgalat megallapitja a buncselekmenyt, akkor ugy viszi el orbanekat az interpol, mint a sicc.
kepzeld el, hogy mi lenne, ha a nyiregyhazi polgarmester kapna egy ellenorzest es kiderulne, hogy szanaszetlopott mindent.

na ez most ugyanez, kicsit nagyobban. de nem tehetnek orbanek az unios vizsgalat es az unios bunvadi eljaras ellen semmit. oda mar nem eleg pintersanya, poltpeti meg handotundi. sot, a fent emlitett nevek konnyen a vadlottak padjan talalhatjak magukat. az eu nagyon komolyan veszi a szervezett bunozes elleni harcot.
bakker, mekkora ötletem van :D

most hogy vizsgálódik a zeju, valamit mégis oda is kell adni nekik, vagy megmutatni, és akkor tök véletlenül kiszivároghatna némi infó a jó dolgokról a médiába, és akkor túlorázhatnának az agitpropban a narancsosok, és gyöngyöződhetnének a homlokok :D
@felebarát: kepfeltoltes.hu/120510/IMG_0033_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Idézem a képen látható kerítésre kirakott "Eladó" tábla pontos szövegét:

"Ez a ház Eladó én menekülök e szemét kormánytól"

2012 Európa bakker! Ezt nem tudom meddig fogják még tűrni az emberek!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: arra gondolsz, hogy gyűjtsük ösze a narancsosok izadságát, és adjuk el?
@Penivaldes: nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

jo neked attol szarul erezni magad, amilyennek a vilagot teremted magadnak magad korul?

kilatastalannak, sotetnek es rememenytelennek. mi a jo ebben? engem egy viccre emlekeztet ez, amikor a bolond all a lipot udvaran es uti az ujjat kalapaccsal. kerdezi tole az apolo:
- ebben mi a jo?
- amikor melleutok

neked is akkor jo, ha veleltlenul nem jon be a rossz amit predesztinalsz?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: kb ezt írtam én is, de ekkora ráhatással az EU, nincs egy tagálamra, nem rendfentartó/bűnüldöző szerv, max annyit tehet, hogy felemeli a szavát, és elzárja a pénzcsapokat, és világgá kűrtöli a mocskot, a szart nekünk kell majd eltakarítani, hiába is várunk ebben is a külföldre
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Már részben okafogyottá vált (talán), hisz egy magasabb szintű bizottság, az OLAF már felméri a terepet.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Amikor a két főokos dömperekkel szórja a homokot, előfordulhat, hogy egy homokszem életre kap.:)

Mindenkinek a tyúkszemére léptek már, nem nagyon kell csodálkozni a csikorgáson.

Lesz ez még rosszabb is, vitte őket eddig a forradalmi lendület, most viszont sorra elkezdenek kopogtatni a konszolidációra és a baksisra várók. Lehet fejet kapkodni erősen.:))
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: hmm.. hmmm...

nem vagyok rola meggyozodve, hogy az interpol nem folyik bel egy ilyen, tobbmilliard euros buncselekmenybe...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

A sor elég hosszú lehetne. Debrecen, Pécs, ....
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "a szart nekünk kell majd eltakarítani, hiába is várunk ebben is a külföldre "

egyebkent mi is szartuk ide, tehat persze, hogy nekunk kell eltakaritani.

de szerintem kapunk ehhez hathatos segitseget.
@Gábriel angyal: Persze ;) Lehet hogy oka is van a rombolásnak?

"and dont complain at the outcome when Hamas do so.
Electricity is used to manufacture Qassams etc to target Israeli civillians.
The Qassams Hamas used to barrage Israeli civillians on the very day the last Israeli left Gaza.
Was that the Hamas way of encourageing the vast majority of Israelis who want peaceful seperation or the vast majority of Arabs who want no Israel?"
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Az EU gyenge ehhez, nem fog rendet tenni. Max tesz pár jelentést, de abban nem segít, hogy eltünjön innen bármi is.
@Silverhaar: @Az igazi Sipi - Citizen of European Union: valakinek kéznél infó, hogy mire van jogosítványa a csapatnak, vagy guglizzak, mert nem szeretnék olyanban reménykedni, amire esély sincs ;)
@Penivaldes: Az EU nem gyenge, hanem lassú.

Minden demokrácia lassú.

Itt nem az uniós hivatalokra kell várni:

Kérdem én, hol az ellenzék?????????

És a franc egye meg Angyal, hogy ezt kell mondanom, de hol van Vonád mellől az összes parlamenti és parlamenten kívüli ellenzéki csoport és párt???????????
Netalántán a szocik is érintettek a 70 30-as szabály miatt a Margit hidas projektben???
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Értem és az a hallatlanul "intelligens megoldás", hogy lerombolom az EU projekt infrastruktúrát is, nem pedig az, hogy megkeresem az esetleges "elkövetőket".
@Penivaldes: azt hiszem, eleg nekem mara ez a szar ido is odakint. a hitre es feltetelezesekre epulo onsorsrontasi kiserleteidnek ma nem kivanok reszese/tanuja lenni.
ma odebb van a toleranciakuszobom es nem akarlak durvan megserteni.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "Az EU gyenge ehhez, nem fog rendet tenni. Max tesz pár jelentést, de abban nem segít, hogy eltünjön innen bármi is."

Annál is inkább tehetetlen az EU, hogy a magyar hatóságokkal együtt kell működjön az OLAF csipetcsapat.

No most képzeljük el azt a szituációt, hogy Simicska cégeit úgy razziázza az EU a magyar hatóságokkal karöltve hogy ezt jó előre nem tudta az összes érintett...

Mi annak a realitása, hogy egy Fidesz Oligarchát a Fidesz kormány idején, a Fidesz emberekkel feltöltött magyar igazságszolgáltatás tetten ér, és direktbe kompromittálja OV-t...

Ki kéne józanodni! Ez a hír kb annyiban hír, hogy a béna EU OLAF odament a Közgéphez semmit sem találni, mert tudták hogy jönnek már rég..

Ennyi
Sziasztok!
@Gábriel angyal:
Elmondtuk már párszor, hogy nem a magyar kultúrától, hagyományoktól, hagyományaink és értékeink tiszteletétől félünk, hanem azoktól a haramiáktól, akik ezt fegyverként használják jogállam ellen. Akik erre hivatkozva elveszik emberek magántulajdonát, leépítik a demokrácia intézményrendszerét.
Azoktól félünk akik hetente egyszer eléneklik a Székely himnuszt és rögvest úgy érzik van bálna- elefánt- és embervadászati engedélyük. Akiknek a mocskos pofájából a 'Csaba királyfi csillagösvényen' is úgy hangzik, hogy 'add mán ide a pénzed.'
És el ne kezd elemezni, hogy a Jobbik más, mert dettó ugyanez, csak annyival hülyébbek, hogy ők a múlt heti fradi-dózsáról megmaradt füstbombát vetnék be az IMF ellen, tárgyalási pozícióink megszilárdítására.
Off
Belenéztem a parlamenti tudósításba, valaki meg tundá nekem mondani, mi a szarnak töltik ezzel a napot? Beszól az egyik oldal, visszaszól a másik, egyetértés soha nincs, csak basszák a rezet potyára. Ha miniszterelnök leszek :-), megszüntetem ezt a szófosást, és blogokon kell majd eszmecserélniük.

On
Matolcsyval lassan úgy vagyok, mint egyik öreg kollégám volt valamelyik ifjú titánnal: "Uram, adj nekem szeretet, bölcsességet, és türelmet ehhez az emberhez - mert ha kalapácsot adnál, bizony agyonütném..."
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ez nem önsorsrontás, mert magamban nagyon nevetek, csak nem akarok elrugaszkodni a poros valóságtól. de ma az toleranciaküszöbön sem az igazi.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: en.wikipedia.org/wiki/OLAF

"It is an administrative investigative body. It has no judicial or disciplinary powers and it cannot oblige national prosecutors to act."
@Squid: igen, én is ezt mondom, remélhetőleg azért valamit találnak, vagy ha nem, itthon lesz majd győzedelmes jelentés, és naugye az ellenzéknek, de oda kinnt még egy intő strigula a dontéshozóknál vezénylóék bizijében, ki tudja mikor és mi lesz az utolsó csepp...
@Habakuk999: Mit szeretnél?? Csináljanak lámpavasra lógatós forradalmat, mint Sipi szretné? Politizáljanak a parlamentben, pld. vizsgálóbizottságot javasoltak, amit fityeszék lesöpörtek ugyebár. Utcai tiltakozás-tüntetés is volt a hétvégén. Jól sejtem ha bármit tesznek úgysem lesz jó neked?? :)

Igazán összeránthatnál már végre egy jól működő ellenzék pártot. :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Tök jó látni, hogy úriember módjára visszafogod magad, ha egy kedves hölgyről van szó. :)
@shinichi: Nem írsz rosszakat, bár ennek most annyira nincs köze az említett dokumentum filmhez. :)
@Gábriel angyal: arra a mozdulásra gondolsz, ahol kiáltoztak egy kicsit, hogy csúnya fidesz, de az mszp még csúnyább??
@Squid: mitol hiszitek ekkora istenfaszanak orbant es csapatat?
felkapaszkodott videki suttyokbol lett bunozok. akik olyan orszagok tyukszemere leptek, mint francia- es nemetorszag.

ki lesznek csinalva. egy berlusconit kicsinaltak, nem egy ilyen negyed bolhafasznyi orszag lakossagga altal valasztott miniszterelnokrol beszelunk, hanem egy nagy multu orszag es unios tagallam miniszterelnokerol. lehet lassu lesz, de hogy orbant el fogjak tiporni, az tuti.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Kedves (ál)keresztény hölgy, ha Isten valóban ekkora empátiával áldott meg, akkor talán azt is látod, hogy Matolcsy bátor, radikális gazdaságpolitikájának következtében a magyar családok kb.40-50%-a már nem tud tisztességes élelmet, ruhát venni a gyerekeinek. Nem beszélve arról a kifejezetten keresztényi lépésükről, hogy 55-60 éves, amputált lábú embereket akarnak visszazavarni a -nem létező- munka világába. És itt csak halkan jegyzem meg, a munkahelyek számának ilyen szintű csökkenését is nekik köszönhetjük
@Gábriel angyal: Bolond vagy Te:))))), egyszer dicsérlek benneteket, erre nekem esel.:))

Mondom, hol van az oligarchiázó Vonád mellől az összes többi, merthogy kart.karba öltve kéne óbégatniuk!!!
-no komment-

Orbán kérte, hogy az adó a telekomcégeket terhelje

"Ennek így semmi értelme!"

- Teljesen más jött ki, mint amiről tárgyaltunk! Az adóalanyra vonatkozó jelenlegi megfogalmazás gyakorlatilag azt jelenti, hogy azt a távközlési válságadót, amiről az Európai Bizottság kimondta, hogy a magyar kormány 2010-ben jogtalanul vetette ki, és emiatt eljárást is kezdeményezett Magyaroroszág ellen, nemhogy kivezetik, hanem júliustól duplán szedik be - mondta az egyeztetéseken is részt vevő egyik telefoncég képviselője. A szakember elképesztőnek tartja, hogy miközben a minisztériumi képviselők az egyeztetésen meg sem kérdőjelezték az EB ezzel kapcsolatos előírását (miszerint ilyen adót csak a fogyasztáshoz kötődően lehet kivetni), most a tárca mégis ezzel ellentétes tartalmú törvényjavaslatot nyújtott be."

hvg.hu/gazdasag/20120514_Matelcsy_elkepedtek_a_cegek_a_torvenyterv
Schmidt Mária:"1924 óta élünk külföldi kölcsönökből. Hol a Népszövetség, hol a Szovjetunió, hol az IMF, hol a Német Szövetségi Köztársaság, hol az Európai Unió, hol Japán, illetve más külföldi befektetők pénzét használjuk fel arra, hogy gazdaságunkat lélegzetvételhez juttassuk, jóvátételt fizessünk, illetve adósságot törlesszünk."
Kérdése is van (több is, most csak egyet): "Mi a magyarság megmaradásának legbiztosabb garanciája?"
Válasza (fejtegetést követően):
"Igen, ez a heves magyar nacionalizmus, vagy másként mondva az egészséges nemzettudat folyamatos megnyilvánulása az, ami több mint ezer éve fenntartja népünket. Ez az - ahogy Kodály Zoltán mondta -, amiben különbözünk az európai népektől."

[Schmidt Mária: A kicserélhetetlen történelem]
Fabius, behalok a karikatúráidon és a posztod is odabasz, de nagyon:))
@Gábriel angyal: A bolond nem Steffi vagy Sipi féle kemény jelző.:)))

Csak nem akartam nagynénid fülét írni.
Hát nem néz ki valami jól Viktorunk. Úgy nézem őt is megviseli az élet.

www.origo.hu/index.html
@Secnir: és Bubó is. Az én véleményem rosszabb nem is lehetne ezekről az illetőkről. Azonban a verbális szadizmust egy nyilvános fórumon nem tartom helyénvalónak.
@saravad: "a vállalkozóknak nem kell alternatív igazságszolgáltatási fórumokat keresniük"
Félelmetes ez a szómágia.
@Habakuk999: Erre csak az jutott eszembe, hogy lehet, hogy azok akik finoman fogalmaznak sokkal agreszívebbak, és ezt álcázzák ezzel.
@Penivaldes: Azt tudod, hogy a halkan beszélő emberek sokszor agresszívabbak, mint a normál hangon beszélők?
Rákényszerítik a partnereiket, hogy figyeljenek rájuk.:)
@Habakuk999: csak nem? akkor én is kicsit agresszív vagyok..de tényleg:)))
érdekes, hogy nincs egyetlen médiamunkás vagy szakértő, aki a legegyszerűbb módon szembesíteni Matolcsyékat a saját hazugságaikkal: ez pedig a Széll Kálmán terv 2.0, különösen annak 264-269. oldala.

Ha megnézzük például, hogy a Kormány maga 11,4%-os munkanélküli rátával számol 2020-ben (-ra), akkor megkérdezhetnénk, hogyan lesz plusz egymillió munkahely.

vagy például a nyugdíjak: ha a munkanélküliség 2030-ra lemegy 7,8%-ra, akkor hogyan állandósulhatnak 10%-ban a GDP-hez viszonyított nyugdíjjárulék-bevételek, és mi lesz a nyugdíjakkal, ha közben kétszeresére nő a 65 évesnál idősebb korosztály aránya.

és ezt nem én mondom, ők mondják.

valaki(k)nek csak el kellene olvasni ezeket a valós víziókat...
@Penivaldes: Nem én arra, ahol elmondták, hogy mind a kettő nagyon csúnya már. :)

w.kuruc.org/galeriaN/hir/Jobbik-tuntetes-szocialis-unjuk.jpg
@Penivaldes: Ugye? Látszik is az írásaidon.:)

Gábriel nehogy megsértődj, nálam ez csak szófordulat!!!!!!!!!!!!!!!!
@Habakuk999: Semmiképp sem esnék neked. Úgy látszik nem figyeltem eléggé. :)
@Gábriel angyal: Ugyanarról beszélünk, csak más szemszögből nézzük.
@Habakuk999: @Penivaldes: ÍÍGGGYYYY???? :DD

azzé a kül/bel helyzet fokozódik:

Név Utolsó érték Vált.%
Magyar Telekom 453,00 -1,95%
OTP Bank 3.644,00 -2,04%
EST MEDIA 57,00 -3,39%
MOL 16.220,00 -1,70%
CIG Pannonia 375,00 -2,60%

Szent jobbkezi, kusza agy, megint a topon van nyilatkozatilag is :D

Hiába törölték el a tranzakciós illeték felső korlátját, a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint nem várható nagyobb bevétel az adónemből, ugyanakkor az MNB elnöke szerint a pénzpiacokon aktív cégek számottevő költségnövekedéssel néznek szembe.

www.napi.hu/ado/fajdalmasabb_lesz_a_tranzakcios_ado_megsem_hoz_tobbet.519228.html
@Gábriel angyal: Kösz, a kölyök aranyos valóban, de engedd meg, hogy még több millióféle gyyerekarc legyen aranyos!
Legyen ilyen is, barna is, vörös is, szőke is, bármilyen, csak legyen boldog. Szerietnm egy büdös kölöknek ez a legfontosabb.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "mitol hiszitek ekkora istenfaszanak orbant es csapatat?
felkapaszkodott videki suttyokbol lett bunozok. akik olyan orszagok tyukszemere leptek, mint francia- es nemetorszag.

ki lesznek csinalva. egy berlusconit kicsinaltak, nem egy ilyen negyed bolhafasznyi orszag lakossagga altal valasztott miniszterelnokrol beszelunk, hanem egy nagy multu orszag es unios tagallam miniszterelnokerol. lehet lassu lesz, de hogy orbant el fogjak tiporni, az tuti."

Onnan, hogy OV jelenleg totális kontroll alatt tartja a közigazgatás minden területét. Azt csinál amit akar, és ha esetleg bármi probléma
akadna akkor hoz pár új törvényt és kész.

Az EU-nak respektálnia kell a diplomáciai szabályokat, másrészt mi nem vagyunk ERM-II tagok a mi faszságaink miatt nem kerül az Euro veszélybe. Az olaszokkal azért volt tré mert Berlusconi bénázása direkt hatással volt az Euro stabilitására, Orbán eközben egy 10 milliós országgal szarakszik kedve szerint ahol forint van, ez kb senkit nem izgat.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Á, kösz, de főztem közben, meg sok az a rohadt té és lö.. :-D Nálam nagyobbakkal is kicseszett.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Idehallgass, undorodom a szövegedtől. Így, ilyen stílusban nem lehet igazad.
@Gábriel angyal: Most épp unokázik. De már régebben írta, hogy na most elkezdtek szarakodni persze, hogy a kiváltságok veszélybe kerültek a népet vakítók , kezdődnek a tüntik és lehet, hogy a görögök sorsára jutnak, amit nagyon nem akarna. De ha ír valami újat, majd idemásolom.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: na ja, Ovi max a kézből etetett TEK-et vezényelheti ki. Az Kádáréknál volt, hogy a Rendőrség / Munkásőrség / Honvédség a rendszert védi. Ma már nem ez van: a rendőrség a lakosságot védi, nem a rendszert. Ezért kellett neki a TEK. Nincs új a nap alatt.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Reggel, amíg átnéztem a múlt heti raportokat, 2 ft-t erősödött az euro.

Igazság szerint lehetnének magasabb adók, hogy tudjuk tartani a hiányt.

Nyugodtan lehetne mellettük átgondoltan reformokat végezni a nagy elosztó rendszerekben.

Ez az átgondolatlan kapkodás amit teljesen szemérmetlen ugyanakkor az egész világ számára egyértelmű hazugságözön kísér teljes instabilitást okoz, ez az igazi probléma.

Nem tudsz tervezni a gazdaságpolitikára alapozva. Innentől menekül a tőke, emiatt aztán jönni fognak az újabbnál újabb meglepetések.

Az a baj, hogy ez nem csupán erre a pár évre hat, hanem sokkal tovább. Hiszen a befektetők átszoknak a konkurens országokba, az életben nem jönnek vissza.

Így lesz az útdíjakkal is, a trianoni határok úgy vannak kialakítva, hogy körbe lehet járni bennünket vasúton is, közúton is.

Szinte biztos vagyok abban, hogy le fog csökkenni a tranzit forgalom, ami a levegőnek és az utak állapotának nem tesz ugyan rosszat, de hogy hiányozni fognak a pénzek, az tuti.
\o/ 7 milla, és ebből 1 milla a miénk :D
és a többiben is együtt megyünk a világgal, ugye jól tudom?

---
A legjobban fizetett szakmák - nyolc év múlva
2012. május 14., hétfő, 14:35
Szerző: hvg.hu

Nagyjából hétmillió új munkahely jön létre Európában a következő tíz évben, vagyis 2020 körül már 80 millió állás lesz a kontinensen - írja az eduline.hu.

Az Európai Szakképzésfejlesztési Központ (Cedefop) 2010-es felmérése szerint leginkább a diplomások számíthatnak több lehetőségre. Az üzleti és szolgáltató szektorban, és a közlekedés területén több százezer új munkahely jöhet létre, ellenben az ipar és a mezőgazdaság lassabban fog fejlődni.
@a szív fészkei: Jómagam is abban bízom, hogy az összes kölök legalább ilyen boldogságban nő majd fel. :)
@Penivaldes: Teljesen komolyan írtam. Csak nem akartam példálózgatni a makacsságoddal.:)
@shinichi: Azt még csak-csak elismerem, hogy vannak hülyék is a jobbikban, dehogy dettó ugyanazok lennének, mint akik szétrabolták az országot az elmúlt 20-22 évben az enyhén szólva is hülyeség. :)
@Habakuk999: lassan nincs olyan nagy gazdasági terület, ami nem kivon, elkerül, stagnál, vagy kivár:
/a bizalmatlanság, kapkodás, következetlenség, tervezhetetlenség ezek amik állandóak, ez meg a következmény, aki mást remél, az vak és köze nincs a valósághoz/

-bank szektor
-távközlés, informatika
-szállítás, kereskedelem
-szolgáltatások
-kutatás, fejlesztés
-oktatás, egészség ügy
kihagytam valamit????
@dr. Bubó:

Orbán semmiylen köztörvényes bűnt nem követett el.
Fogja már fel végre mindenki, hogy ez nem igaz.

A Gyurcsány? Na, ő viszont igen, hát persze.
De böribe' ő sem megy.

Ez itt kérem Magyarország, jó reggelt!
@empatikus pszichopata:
azért nem háborodik fel senki, mert általad említett adón, általan említett adást max. a fizetett szavazók nézik.
Nekünk jön, mert a csomagban benne van, de kb 1 éve oda sem kapcsoltunk.
@Gábriel angyal: van olyan ember, aki azért veszélyes a társadalomra, mert szétrabolta (vagy hagyta szétrabolni) az országot, és van olyan, aki azért, mert elképzelései fájdalmas tévutakra vinnének mindenkit. Egy eljárás során van értelme különbséget tenni mondjuk bűnözők és hülyék között, de nekünk, átlagembereknek nem kellene...
A fidesz és a szocik után, a jobbikhoz mikor érkeznek majd amcsi tanácsadók?? :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"de szerintem kapunk ehhez hathatos segitseget. "

Nem kapunk, ebben ne reménykedj. Az EU nem bhasz ki azokkal, akik eddig olyan cuki módon tömték a zsebeit.
@Habakuk999: "hol az ellenzék?????????"
Az ellenzék, kérlekalássan, blogkommentelésben éli ki az energiáit.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Élelmiszeripar. Konkrétan levegőztető gépen van. Sok cég a túlélésért küzd. Annyira jó ugyanis ebben az országban, hogy nincs pénz megvenni e szektor termékeit.

De gondolom ezzel semmi újat nem mondtam...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Az építőipart kiemeltem volna a helyedben.

Ugyanakkor, hogy valamiben csúcsot is tudjunk felmutatni: történelmi csúcson a külföldi befektetők állampapír állománya.
Bőven 7% fölötti kamatokkal.:(
www.portfolio.hu/users/elofizetes_info.php?t=cikk&i=164897
@Interlock: Viszont mind a ketten tudjuk, hogy normális tagjaik és normális elképzeléseik is vannak. :)
@Penivaldes: "lehet, hogy azok akik finoman fogalmaznak sokkal agreszívebbak, és ezt álcázzák ezzel."

Fából vaskarika.
A civilizáció a nyílt agresszió csökkentéséről szól, ugyanis ez a társadalmi együttélés feltétele.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):Ha nem tetszik a kusza szemezés, akkor Rólad annyit, hogy Te meg állandóan cigányozol, meg zsidózol, Stefike, ez meg számomra elfogadhatatlan. Ezek is veleszületett tulajdonságok. Tudod, keresztény csajszi, biblia: szálka-gerenda allegória. Olvasgassad!
Haver, te már leírtad magadat a kazahsztános posztoddal, javaslom tarts néhány hét pihenőt...
Ezalatt nézz szét a világban, mi is az a humor. Mert ez itt szánalmasra sikerült...
@épészmérnök: Nem mi vagyunk az ellenzék, legalábbis én nem.

Nyilván van néhány pártkatona a különböző blogokon, de ez a kisebbség.

Elég baj az, hogy a blogokon se nagyon lehet észrevenni a véleményeiket az adott eseményekről.

Kivétel természetesen a Jobbik, ő mindenhol ott van.
Érdekes vélemény: :)

Felerősödtek a Jobbik ellenes belső bomlasztási műveletek, melyet azok a vezetők és tagok, akiknek szintén nem tetszik a párt elzsidósodása, igyekeznek is kihasználni. Tehát egyszerre van meg a Jobbikban a bomlasztási és a megreformálási folyamat, melyet a liberális média igyekszik összemosni, egy általános zavarodottsági állapotot így előidézni. A Jobbik vezetése megnyilvánulásaiban radikalizálódik, mely kényszerpályára tolja a Fideszt is.

A romló politikai-gazdasági helyzet a radikalizmusnak kedvez, és a Fidesz vezetése nem akarja ezt a politikai vonalat teljesen a Jobbik fennhatósága alá engedni, ezért kénytelen némi radikalizmust -legalábbis némi populista retorikával- felmutatni.
A közhangulatot viszont már a politikai megnyilvánulások nem tudják alapvetően befolyásolni. Hiába minden igyekezet, különösen a liberálisok részéről, a csekély létszámú tüntetéseik, meneteik, primitív kampányaik senkit nem befolyásolnak. Csak a radikális, az egyre radikálisabb megnyilvánulásoknak van némi hatása a tömegekre, viszont ezzel meg az a gond, hogy ha nem növekszik az ereje, elveszti a hatását.

Valódi közhangulat befolyásolási tényező csak a gazdasági állapotok javulása lehetne, amire viszont semmi remény. Ezt a pártok vezetői is tudják, és a politikai elkötelezettségüknek megfelelően igyekeznek is ennek szellemében nyilatkozni. A liberálisok sírnak, rémképeket vetítenek a társadalom elé, a középutasok hazudoznak, a jobboldaliak radikalizálódnak, a szélsőségesek készülődnek.
A lényeggel, a nemzetgazdasággal senki nem foglalkozik. Véletlen? Nincsenek véletlenek, ez egy tudatos háttérbe szorítása ennek a fontos, a legfontosabb kérdésnek.

A hatalom valódi birtokosai, a tőke és a hozzá kapcsolódó háttér nem foglalkozik addig a politikai cirkusszal, amíg az érdekei nem sérülnek. Lehet tüntetni, TV-székházat gyújtogatni, szemeket kilövetni, zsidózni, cigányozni, csak egyet nem lehet, a gazdasági dolgokba beleszólni."
@Habakuk999:
Olyan most Magyarországon, mint annak idején a nagy bedőlés előtti szocialista nagyvállalatnál.

Szanálás program I, II, III sok, még több egyre vadabb és vadabb elképzelésekkel.

A vége természetesen felszámolás.

Mert a döntéshozók becsontosodott agyú, a körülményekhez alkalmazkodni nem tudó vagy nem is akaró emberek voltak.
@Gábriel angyal: vannak. Sokan megköpködtek már azért, mert kimondom: vannak. Csakhogy ez nem elég, sőt, egyre kevesebb lesz. Mert garantálható-e, hogy csak a programok jobbik részei, a felvetett problémákra adott értelmesebb válaszok fognak érvényesülni egy erősebb Jobbik hatására? Garantálható-e az, hogy a szavazatgyűjtő idiótaságok elmaradnak? Mert hát az EU-ból való kilépés, meg a multik kikergetése pl. két olyan alapgondolat, ami egy az egyben faszság a Jobbik részéről, és tolhatnak akármilyen mondatot a hatodik sorban, emezek eléggé elrontják az összképet.
@Habakuk999: "Nem mi vagyunk az ellenzék, legalábbis én nem."

Nem úgy tűnik nekem, hogy az itteni törzsközönség kormánypárti lenne.
@épészmérnök: Nemigen kormánypárti, véleménye van, önálló és elég sokszínű.

De nem a politikából akar megélni, nem tolong a különböző hatalmi posztokért.
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi): @Habakuk999: bakker, tényleg, pedig csak a múlt héten beszéltem úgy mellékesen néhány vezetővel a két területről, kötetlenül és nem ez volt a kiinduló téma, de csak csak belevonódott ez is, a fene sem tudja miért...
@épészmérnök: persze csak kérdés, hogy melyik a rosszabb. az aki nyíltan anyázik, vagy az aki ártatlan mosollyal beléddöfi a kést?
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi): természetesen ezzel is tisztában vagyunk -most tettek rám tiszta pelenkát- Őfőtörpesége a Legnagyobb a Magyarok Jótevői közül és az Örök Világosság Fényeskedjék neki és az úthenger sohase jöjjön le róla
Celebjeink, köztük ez a Kapcsos is már rég elvesztették ifjonti bájukat, 20-as éveiket is, s valamivel ki kell címlapra kerülniük...tojik az rá, hogy mások mennyit készülnek egy futamra... Amíg van pénzes pasijuk,addig dübörögnek, csak egyet felejtenek, jönnek a friss pipik...bár egyelőre csak olyanokat láttam, akinek a kapa ki sem esett a szájából... Majd elmennek utazásszervezőnek,madamnak.
hűha:

Sötét ügyek hivatalát állított fel a Fidesz. A Fidesz elutasítja a durva jogsértéseket, a kiskirályi mentalitást, és a folyamatos provokációt, ezért döntött az állampolgárok által támogatott és igényelt hivatal felállítása mellett.

Lévai István Zoltán 2010. március 2
@luis5:
bucika mijafaszról regélsz? kijafaszvagy vagy picsa? esetleg egyiksem? csak egy darab szar? kár kár kár brühühühühühühühü
@Penivaldes: Igazad van. Legyen látható, kivel állsz szemben, az már előny. A mézesmáz a legrosszabb variáció.
Volt már, de nem lehet elégszer: hvg.hu/itthon/20120514_olaf_simicska_lajos_kozgep_provital

De tulképp beszédes ez a név: KÖZGÉP. Gépként viszi a közét.
@a szív fészkei: "A kereskedők úgy vélik, technikai elírás lehet a törvényben"
Lesz a boltosoknak akkora pofáraesés, hogy bezavarja a műholdképet...

Én ugyan sosem járok vasárnap boltba (tradícionálisan szombat reggel van készletpótlás, kéthetente), de leszarnám, ki akar vasárnap plázázni. Minek kell ezt megtiltani? A boltoknak kellett volna a műszakba osztást szigorítani, aztán azok eldönthették volna, hogy vesznek fel x embert vasárnapra, vagy kihagyják az egészet.
Miért kell az élet minden egyes percére törvényt hozni, nem értem...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "már csak a társadalomtól kellene ilyen közös kiállás:

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ilyen_meg_nem_volt_itt_az_mtelekom_a_telenor_es_a_vodafone_kozos_kozlemenye.519241.html"

LOL! A végén a kormány első kemény ellenzéke a mobiltriumvirátus lesz! :)))
\o/ gyerünk gyerünk ellenzék, vegyetek példát a telósokról :D

hvg.hu/itthon/20120514_jobbik_oligarchabizottsag

Az MSZP-frakció biztosítja a szükséges aláírásokat, hogy létrejöhessen az a Jobbik által kezdeményezett parlamenti vizsgálóbizottság, amely a Fidesz-kormány mögött álló cégbirodalom állami megrendeléseinek jogszerűségét világítaná át - mondta Tóbiás József, a szocialisták frakcióigazgatója hétfői sajtótájékoztatóján.
@Habakuk999: néztem, de szóhoz sem jutottam, ezért csak linkelni tudtam
olyan szép meredek, hogy lesikló pályán tripla fekete jele lenne...
@Habakuk999:
Ha nem írtjuk ki ezt a tolvajbandát, ők nyírnak ki minket, lassan de biztosan!!!!
Olvasott valaki valahol kormány gazdaságpolitikáját dicsérő posztot vagy kommentet?

Nem Steffis okádásost, hanem normálisat?
Kíváncsi lennék rá.
@Habakuk999: Ha tényleg kínozni akarod magad, akkor Lánczi Tamás rendszeresen produkál ilyeneket. Szerinte még a 299-es euro árfolyam is a kormány zsenialitását dicséri. Komolyan elhangzott ilyen, hogy az úgy helyén van.
@Habakuk999: ööö, izéé, 16%-os egykulcsost dicsőitő régebben sok volt, mára kifogytak a térítők, nézde meg, főcím és droidnak híre hamva sincs, se vidéki, se más zseni nincs a vártán :D
Kicsit Off, de aranyos.

comment.blog.hu/2012/05/14/az_mtv_ben_mar_azt_sem_tudjak_milyen_nap_van?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_05_14&utm_campaign=index

Éppen ezért nincs semmi meglepő abban, hogy a Ma Reggel hétfői adásában a szombati újságok híreit olvasták fel napi sajtószemleként.
@shinichi: Hol ír?

És van kommentelő támogatója?

Egyszerűen eltűntek azokról a helyekről, amit olvasok.
Vannak a szocikrosszabbakvoltakozók. de a mostani akciókat helyeslők merre vannak?
@Pantagruel: a mi multink jó multi, nem tudtad? :-) Stratégiai jelentőségű, meg ilyenek.
De nem, én - szűk látókörű emberként - igazából azokra a multikra gondoltam, akikből mifelénk tulajdonképpen mindenki megél. 2-3 nagybefektető közvetlenül melót ad kb. 2000 embernek, közvetetten pedig rengeteg kisvállalkozónak, akiknek emiatt lesz fizetésük, és eltartják a boltokat, az önkormányzatot, satöbbi. Kizavarni a befektetőt annyit jelent, hogy onnantól kezdve egy csomó külföldi piac ugrott: na de hová adjuk el a jelenleg termelt dolgainkat, amikre az egész gyár rá van állva, és amikre idehaza egyáltalán nincs kereslet? Ha meg a befektető a gépparkot is viszi, akkor kész, itt gép még egyszer nem lesz, azt ugyanis pénzért adják, nem is kevésért.
Le akarják egyszerűsíteni egy populista faszsággá az egészet pusztán azért, mert irigylik a Tesco profitját.
@brumeszkosz: Nézd, az internet sok mindent elbír, az tény, hogy rabszolgaságba akarnak taszítani, de én még bízom a demokratikus játékszabályokban.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Én a hozzánk hasonlókra lennék kíváncsi. Akik fideszesek és van véleményük. Ők hová tűntek?
@Squid: "Onnan, hogy OV jelenleg totális kontroll alatt tartja a közigazgatás minden területét. Azt csinál amit akar, és ha esetleg bármi probléma
akadna akkor hoz pár új törvényt és kész."

Ez egészen addig működik, amíg van rá PÉNZ.
Mert, ha elfogy... :(
@Interlock: Igazad van, a nagy távközlési cégek nem vonulnak ki, mert azért a piac az piac.

De a közepes illetve kisebb cégek. Akik el tudnak tartani egy kisvárost, és akik ugyanúgy kapják az összes égi áldást, mint a magyarok.

Az életbe nem jönnek ide többé.
@Habakuk999: "Nézd, az internet sok mindent elbír, az tény, hogy rabszolgaságba akarnak taszítani, de én még bízom a demokratikus játékszabályokban."

Rosszul teszed.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Ez egészen addig működik, amíg van rá PÉNZ.
Mert, ha elfogy... :( "

Azt úgy hívják Argentína... Nem értem ha onnan veszik át az ötleteiket akkor miért felejtik el mi történt ott amikor bedurvult a nép.
@Habakuk999: inkább csendben vannak, vagy radikalizálódtak, az egyik cég főnöke akivel beszéltem nem rég, vastagon fideszes volt, de mostanában keményebben osztja őket a gazdasági ámokfutásuk miatt, mint én :D
viszont ha az ideologiájuk kerül sorra, akkor megint minden szép és jó velük....
@Squid: Nem felejtették el, azért van a TEK, a Kövér féle brigád, a harc a titkosszolgálatokért.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "vagy ami készül a görögöknél"

Amit a Görögöknél csinál az hiperbalos csipetcsapat az ugyanaz mint amit Orbán csinált itt 2010-ben. Nem kell megszorítás, mi megoldjuk máshogy! Ha a fickó nem egy látványos blöffel felvezetett hatalomszerzést nyom épp most és utána bedől az EU-nak akkor a Görögök nagyon rácsesznek az Orbántól ellesett szürreálközgazdaságtan követésével.

Montjuk Gyuribát átvehetnék! :D
@Squid: nem bírom a hellásziakat, de ne büntessük őket Gyuribával..:)
@Squid: "LOL! A végén a kormány első kemény ellenzéke a mobiltriumvirátus lesz! :)))"

A saját érdekükben biztos. :)
@Gábriel angyal: egyébként én azt vallom, hogy mindig a saját érdeked nézed, még a legmeghitebb pillanatban is. önzőek vagyunk.
@Habakuk999: Akik hozzánk hasonlóak, lehet, nem fideszesek, ugye?
Másik halmaz, kevés az átfedés, úgy vélem..miután én sem vagyok sem ilyen, sem olyan, magyarázólag hozzátenném..
@Penivaldes: Súlyos tévedés!!! Tévesen vallod!:)
@Fabius:

Höhö. Jó poszt, tetszik!
Matolcsy, akinek a csökkenés növekedést, az új adónemek nagyarányú adócsökkentést jelentenek... ez hol él?

Jaaaa, értem. Ez nem neked szól, Fabius, meg nem is nekünk, rohadék ballibsibolsibibsiknek, hanem annak a cca. 1-1,5 milla agyhalottnak, akik nem tájékozódnak és sík hülyék a gazdasághoz, igazHÍVŐK.

De engem is nagyon felháborít, hogy mekkora hülyének nézik az embereket. Épp ma mondtam a húgomnak a hármas metrón, hogy nem értem, hogy a szegények, az Orbán által proliknak aposztrofált emberek miért szavaztak rájuk, mert na őrájuk aztán nagyívben tesz Viktor!

(Annak apropóján, hogy a Krisnások 1%-ot kérő hirdetésén ott volt a tavaly karácsonyi kép, ami a Blahán, a Rókus kórháznál az ingyenebédre váró párszáz méter hosszú sort mutatta - emlékeim szerint ilyen a rohattcocik ideje alatt nem volt, mármint EKKORA sor...)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Fideszes beállítottságúak között is lehet egy nagy csomó gondolkodó ember, önálló véleménnyel.

Nem hiszem, hogy csak mi tudjuk a tutit.:)

Nem jövök ki ebből jól, azt akartam kinyögni, hogy hiányzik a fideszes pártolók véleménye.

Nem nagyon látom őket.
@Habakuk999: Én nem tudom a tutit, az biztos. Csak, amit látok, nem tetszik és ennek a nemtetszésemnek adok hangot így-úgy!
Ők is megtehetik, még, tán, meg én is, még, tán...:-(.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Valamilyen szinten el kell fogadni, hogy csak rájuk szavazott egy nagy csomó ember.
Az igaz, hogy minimum tíz év esik ki az életünkből miattuk.:(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Én szeretném hallani a "polgári oldal" véleményét is. Akkor is, ha irritál ez az elnevezés.:)))
@Habakuk999: Pedig szerintem igen, különben miért írtam volna le. Az ember nem egy önzetlen lény, hanem egy nagyon is önző, csak ezt letagadja, elnyomja, mert ezt várja el a társadalom, de ha ezt elvesszük akkor marad az önzőség. A kapcsolatainkban is azok vagyunk, különben nem válogatnánk az emberk közt, hanem az első szembejövővel összejönnénk. de nem ezt tesszük, hanem a számunkra tökéletest keressük. De még a kapcsolatban is egy önző egyén vagy, hiába az összekötés, attól még két külön csónak van, amit csak egy lánc köt össze. Erre pont akkor jöttem rá amikor beteg lett az apám. Az az időszak amellett hogy szenvedést hozott sok mindenre meg tanított, és nem csak arra, hogy hogyan kell mást is tudni főzni a tojáson kívül. Egy idő után elkezded önmagad sajnálni, hogy mi lesz veled ha a másik nem lesz.. és az hatalmas önzőség, mert akkor arra kéne gondolni, hogy szegény ember, nem érez már semmit, mert kómában van, de nem arra gondolsz, és azért nem mert neked tovább kell élned.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem szeretem azt a hazugságot amit ránk kényszerítenek. az ember önző.
@Habakuk999: Engem meg az irritál, ahogy kisajátították ezt, meg még egy csomó mindent..
@Penivaldes: Önző, de egyben a legegyüttérzőbb is, mikor hogy..na, leszek még, ma úgyis harapós hangulatban leledzem..:-)
@Penivaldes: ez olyan, mint a jóság kérdése. jó emberek sincsenek. egyikünk sem az, én sem vagyok az. nekem is ahogy mindenkinek vannak indulatai, rossz gondolatai. de megtudom fogni a cselekvésnél, sőt csak ot tudom megfogni. csak a felett uralkodhatom. a gondolataim felett nem.
@Habakuk999: nálunk a kollégák egy jelentős csoportja (egytől egyig mérnökök, egy irodaházban dolgoznak) fideszes. Szoktam beszélgetni velük a dolgokról, érdekes módon lehet is, mert pár kivétellel nem köpnek le az eltérő véleményemért, hajlandóak gondolkodni, sőt, érvelnek is. Blogolni nem szoktak :-)
Általános véleményük, amivel én is egyet szoktam érteni: a Fideszen kívül jelenleg nincs kormányképes párt. Felhörrent, akinek ez fájt? Akkor folytatnám: egyetlen politikai tömörülés sem mutatja azt a potenciált, azt az erőt, ami a sikeres kormányzáshoz mindenképp szükséges. Ők (mármint ezek a kollégák) is belátják ugyanakkor, hogy nem mennek tökéletesen a dolgok, páran azt is bevallják, nem erre számítottak. De ha választani, szavazni kellene, ma is a Fideszre ikszelnének, alternatívát ugyanis csak olyat látnak, amiből a szakértelem mellett még az igazi tenni akarás, és a szélesebb körű támogatás is hiányzik.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): de amikor együttérzel, akkor is önző vagy, mert ott van, hogy azért érzel együtt, hogy legalább belülröl megszólaljon egy hang, "Azért rendes srác vagy Peti!"
@Habakuk999: Századvég és Magyar Nemzet között ingázik az illető, nem követem annyira a ténykedését. A Véleményvezéren meghívott kommentelő, kb annyit olvasok tőle amit oda beír, többet nem bír a gyomrom. Érdemes összevetni a kritikátlan szervilis magyarázkodását a többiek meglátásaival.
@Penivaldes: Ja, így igaz. Bár be is szólhatnék..de nem teszem, mert nem fér az összhangba magammal. Tudom, önzőség ez is..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): mondom én. legbelül azok vagyunk, csak ezt elrejtjük, mert különben felbomlana a társadalom szövete.
@Penivaldes: A civilizáció az, amiben különbözünk a természeti népektől..és most ezt bontjuk, nagy elánnal, mint Viktorék a kordonnal a Kossuth-téren..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): igen, az ami lenyomja benned azt aki valójában lennél. bár nem mindig, ha ugyanis nagy baj van, akkor visszavedlesz azzá aki valójában lennél, ha nem lennének szabályok az életedre nézve.

A kordonbontás vidám dolog volt. Én azt mondom, hogy szedjük fel a kordonokat, és fessünk rá mintákat, aztán nevessünk a szemébe a világnak.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Semjén, ha olvasná, valószínűleg órákig toporzékolna egy keresztény ünnepnap kidobásának gondolatán :-)
Mit nem látok Fb-on?
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150834594963692&set=a.331446618691.158028.207846693691&type=1&theater
Hát ettől kinek nincs jó napja?:D
@Interlock: "a Fideszen kívül jelenleg nincs kormányképes párt."
Végigolvasva a kancsal beszélő szardarab legutóbbi nyilatkozatát, vagy éppen a felcsúti
gazdájának nyilatkozatait. Valamit azt hogy a telefoncégeket megint átkúrták.
A felcsúti rohadék pártja KORMÁNYKÉPES ??????
Ha igen akkor fletó viszont alkalmas lenne pápának.
@Penivaldes: Ne már? Ennél szexibb pasit el tudnál képzelni?:D
@Interlock: @Habakuk999:

Van egy vérfideszes ismerősöm, az ember annyira hithű, hogy szerintem narancslé folyik az ereiben (minimum 100%-os Hohes C).

Állandóan lekommunistázott, mert nem a fideszre szavaztam.

Aztán bebukta a MNYP pénzét..

Aztán kivágták a Magyar Telekomtól, mert áttették a melóját a Szlovákokhoz..

Most kenyéren és vízen él, hogy fizetni tudja a frankhitelét.

Már nem fideszes viszont!

Már Jobbikos!

Simán BME diplomával, radikalizálódott mint állat!

Kb erre lehet számítani!
@Penivaldes: Gyönyörűséges. Elég ránézni, és rögtön jobb kedve lesz az ember lányának:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": akkor sem, belőlem hiányzik ez a fajta imádat. hogy térden csúszva térdét átölelve éljek..:))
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: én is de ez a természetes, ha nagyon csapkodnak a hullámok, akkor olyat választanak ami leaglább az illúziót megadja.
@Penivaldes: Nekem az a fura, ha valakinek nem tetszik egy pasi, ha nem fehér:O Van ilyen ismerősöm.
@Interlock: Jah, nem vonulnának ki sokan, ha kilépünk, csak a Mercedes, Audi, Tyco, Suzuki, Samsung, National Instruments, Opel, Delphi, Warmsler, Sanyo, Sony, Electrolux, General Electric, Bridgestone, Hancock, Vredestein, Baumit, DBC - és beszállítóik. Eladhatatlan lenne a magyar építőipari termékek, csődbe menne a Bramac, lelépne a Creaton. Lindab, Leier, Berta, Schiedel, Terranova, Refco, Rotox Elzett bezár, becsődölnek a magyar faipari cégek... és maradna nekünk egy Rába, de nem baj, mert a Dunaferr megmarad. Ezek mind gyártók. A kereskedőkről ezek után ne is beszéljünk, ha nincs mivel, az értékesítői láncoknak annyi. Tüzép-telepet felejtsd el, eh. Külföldi munkavállalóink, diákjaink mind hazajönnek, mert az EU-s munkavállalói viszonyuk megszűnik, ezzel is duzzasztva a hazai munkanélküliek számát (várja őket az 1000 000 új munkahely!, vár vasút, vár a MÁV), a diákok a befizetett lóvéjukat nem kapják vissza, de hazaküldik őket... fasza lenne. Mezőgazdaságra uniós támogatást el lehet felejteni, aki most fát telepít, ne is számítson arra, hogy kap utána valamit, a föld alapú EU-s támogatásoknak annyi, a csirkefarmok elfelejthetik, hogy a McDonalds az EU-ba terítse a szárnyast. Kotkodács, de biztos lesz, aki megsüti (Auchanos grill már nem lesz) az ellopott fán. Tovább is van, mondjam még? :)

Azért megnézném, ahogy a Jobbik eléget egy Mercedes-zászlót. Német testvérszervezeteik - akik számára a német dominanciájú EU maga a Birodalom - hamar rájuk pirítanának. Eheh. Lehet, hogy nem is érkezett egy Eurocent se, amikor látták, hogy ezek a kis fiszfaszok EU-zászlót égetnek, küldik inkább a hungaristáknak.
@Penivaldes: megint meglepsz, hol és milyen körökben tapasztalod ezt, egyre kíváncsibb leszek a titokzatosságod mögött ki, és mi rejtőzik? ;)
@Pantagruel: ja Revco, és Hankook, a Hancock az egy jó film :)
a hiteles kusza agy, csoda, hogy mindenki menekül?

NGM: Tárgyalunk a bankokkal
A bankszövetség szerint a döntés utánra hívták be őket. Az NGM folyamatos egyeztetésről beszél.

www.origo.hu/gazdasag/20120514-nemzetigazdasagi-miniszterium-targyalunk-a-magyar-bankszovetseggel-a-tranzakcios-illetmenyrol.html
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
"inkább csendben vannak, vagy radikalizálódtak, az egyik cég főnöke akivel beszéltem nem rég, vastagon fideszes volt, de mostanában keményebben osztja őket a gazdasági ámokfutásuk miatt, mint én :D
viszont ha az ideologiájuk kerül sorra, akkor megint minden szép és jó velük...."

A Mandin megkérdezte vki, hogy mik is azok a jobboldali értékek, amiért annyira szeretik a Fideszt? Persze beírtak tucatnyi elcsépelt lózungot, majd amikor a Fidesz kormányzás alapján szétcincáltuk a max csak szavakban létező értékeiket, csönd lett. Persze ugyan ezt ellehet játszani a baloldallal is. Ami érthetetlen, hogy az elvakult fanok mit élveznek azon, hogy most épp a Fidesz kirabolja az országot. Nem esik le nekik hogy tőlük ellopják a pénzt? Mi több azzal védik őket hogy a szocik is ezt csinálták. Az nem esik le hogy pont ezért lettek elzavarva?
@Satyala: ..és, mi, balga-belgák, hová álljunk? ..vagy csak sz@pjunk csendesen, estleg álljunk egy házzal/hazával arrébb?
Lókakit, abból nem esznek! (még:-) ja, a lókakiból lehessen..
@Squid: Ez valós probléma, ezért gondolom néha, rosszabb pillanataimban, hogy most amikor a Fidesz már ugarrá rabolta e hazát, most kéne hatalomra jutnia a Jobbiknak. Tudom, hülyén hangzik, de inkább most, mint 10-15 év múlva. Egy gyors kis Jobbik kormányzás, aztán talán végre észhez térnek az emberek. Vagy nem.
Személy szerint ezért nagyon remélem Görögországban hatalomra jutnak a radikálisok és kilépnek. Akkor talán lesz elrettentő példa, hová vezet a nyugatellenes, multiellenes, szociális falansztert akarunk meló nélkül című maszlag. Úgyhogy hajrá, van élet az EU-n kívül is, még pár hónap és meglátjuk milyen.
@Penivaldes: "persze csak kérdés, hogy melyik a rosszabb. az aki nyíltan anyázik, vagy az aki ártatlan mosollyal beléddöfi a kést?"
Peni, ez számodra az egyetlen alternatíva?
@Squid:
@Satyala:
Van, aki radikalizálódik a veszteségei láttán, és van, aki kitart. A java még kitart, és egy darabig ki is fog.
Amikor azt mondom, hogy a Fidesz kormányképes, akkor ne arra tessenek gondolni, hogy űberfaszán csinálja. Abban van az ereje, hogy (dőlt betűs szó jön) megcsinálhatja. Nem kell szövetségeseket keresgélnie stratégiai döntésekhez; nem kell párton belüli áramlatok között lavíroznia; egyszerűen, nem kell igazodnia senkihez. Az, hogy a párt ereje nem aprózódik el napi kommunikációs csatákban, hanem egységesek tudnak maradni, mindenki másnál kormányképesebbé teszi a Fideszt.
Az, hogy mindennek birtokában szégyenletesen elkúrják, olyan, mint a kétharmad: történelmi jelentőségű. Mármint hiba.
A rájuk szavazók nagy része ma még hisz nekik, és tűr. Jutott pár ezres a családi kasszába, eltakarították a szocikat - ezekért cserébe bevállalják a hét szűk esztendőt, ingerültségüket visszamutogatással vezetik le, és hát van is hová visszamutogatni, kár lenne tagadni. Nem tudom megsaccolni, meddig tartanak ki, mert akad, aki szűkebb zsebbel is megy utánuk, ilyen dolog a hit.
@shinichi: "Ez valós probléma, ezért gondolom néha, rosszabb pillanataimban, hogy most amikor a Fidesz már ugarrá rabolta e hazát, most kéne hatalomra jutnia a Jobbiknak. Tudom, hülyén hangzik, de inkább most, mint 10-15 év múlva. Egy gyors kis Jobbik kormányzás, aztán talán végre észhez térnek az emberek. Vagy nem.
Személy szerint ezért nagyon remélem Görögországban hatalomra jutnak a radikálisok és kilépnek. Akkor talán lesz elrettentő példa, hová vezet a nyugatellenes, multiellenes, szociális falansztert akarunk meló nélkül című maszlag. Úgyhogy hajrá, van élet az EU-n kívül is, még pár hónap és meglátjuk milyen."

Hát én már nem vagyok egy mai gyerek, de mindig arra emlékszem, hogy az volt a szöveg " most szívunk, de 5-10 év múlva jobb lesz"

Hát nem lett! Sőt!

Most erre a katasztrofális Fidesz regnálásra még ráhúzni 4 év jobbikot.. Ez a két év alatt 5-10 évet sikerült a Fidesznek tönkretenni, még erre rá egy 4 év EU és Multiellenes jobbik???

Köszi de a kőkorig nem szeretnék visszamenni!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Tudja a fene!
MSZP nem kell, mert már bizonyítottak.
Fidesz nem kell, mert már ők is.
Jobbik nem kell, mert nem szeretném hogy bizonyítsanak.
LMP meg még most keresi a helyét a világban, bár mostanában egyre többször oda kell rájuk figyelni.
Szerintem tiltsuk be a pártokat... :) Az lesz a megoldás.:)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Akkor fehér bőrűként semmi esélyem... :(( Brühhhh... Olyan vagy!
@Squid: "miért felejtik el mi történt ott amikor bedurvult a nép."
Leszarják, hogy a nép bedurvult. És nem felejtették el, hogy Argentinában tíz-tizenkét nagy család felvásárolta fillérekért az ország tönkrement iparát és mezőgazdaságát.
Most van egy tucat hazai multi. Meg a kínaiak.
Ez tetszene nekik.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: hát tapasztalja Peni a jobboldalon, meg szoktam jobbikos bejegyzéseket olvasni a facebookon, a kommenteket, és abból ez lejön. meg hallgatom ahogy az utcán beszélgetnek, és a foszlányok is ezt jelzik.
@Squid: Én sem szeretnék, de te is látod, mit gondolnak az emberek. A Fidesz nekiment az EU-nak, bankoknak, Velencei Bizottságnak, mindenkinek, romokban a finanszírozhatóságunk, erre mi a legfőbb kifogás?
Rohadt oligarcha kormány ez is mint az MSZP. Válasszunk olyat amelyik tényleg szétosztja a bankok vagyonát, kiűzi a külföldieket innen. Mert még mindig ott tart a nép, hogy nem-lesz-gáz-ár-e-me-lés.
Attól félek nem nyugszanak amíg végig nem próbálják mindet, hátha ez majd megoldja, hogy ingyé' legyen a villany meg a sör.
@Penivaldes: "Az ember nem egy önzetlen lény, hanem egy nagyon is önző, csak ezt letagadja, "
Peni, a tudomány mai állása (nem a brit tudósok!) szerint az együttműködés éppen olyan, ha nem fontosabb motívum, mint a versengés. Be van huzalozva az idegrendszerünkbe.
Bert Brecht tudta ezt: (asszem) a Kaukázusi krétakörben mondja valaki, hogy "iszonyú a kísértés a jóra".
Sajnos amúgy ez az ember ahhoz is hülye, hogy véletlenül betévedjen egy elmegyógyintézetbe.

youtu.be/aCcJvFMinCo
@mamitirtok sír derék (kommensevik): :) Az egész ország összefogva, ideológia mentesen szidhatná a kormányt. Nem kellene pártokat finanszírozni a korrupciós pénzekből. A képviselők meg kénytelenek lennének dolgozni, nem csak annyi lenne a dolguk hogy a vezérürü utasítására gombokat nyomogatnak.
@shinichi: "Válasszunk olyat amelyik tényleg szétosztja a bankok vagyonát, kiűzi a külföldieket innen"
Vagyis romboljunk porig mindent, hogy újjáépíthessünk. Tarlótűz, ahogy mondani szoktam.
Ezzel a megoldással egy baj van: azt feltételezi, hogy a sokk hatására az embertömegeknek megjön az esze. Én meg tartok tőle, hogy nem így lenne: hibás volt eddig a bank és a multi, hibás lenne utána az egész világ - és egyszer csak megtörne, megfáradna a nagy forradalmi hév, és, ahogy az jellemző, elfogadnánk az első, valószínűleg legrosszabb megoldást. Akkor válnánk igazi gyarmattá.
Már aki itt marad addig.
www.orientpress.hu/98986/RSS

Igen, csökkenni fognak a nyugdíjak. Csak az a kérdés, mennyire és milyen rendszerben. Aztán tovább csökkennek. Nekem pl. nem is jut, gondolom.

Mégis, mit gondolnak a zemberek?

A Jobbik nyugdíjprogramját nem ismerem, de ha jót ígér, akkor hazudik.
index.hu/kulfold/2012/05/14/levaltottak_romaniaban_az_osszes_magyar_prefektust/

nem és nem és nem...ilyen nincs...

"Romániában egyetlen magyar prefektus és alprefektus sem maradt tisztségében a napokban lefolytatott leváltások és beiktatások után."
@épészmérnök: azért működsz együtt mert különben megdöglenél. csakis önmagad miatt csinálod.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ki mondta, hogy nincs?:D Én nem válogatok ám bőrszín szerint. Legyél jóképű és szexi, a lényeg az.;))
@Penivaldes: Ezt híjják civilizációnak, bármennyire is fáj. Különben a hajadnál fogva húznának sokan a barlangba, be, megbecstelenítés céljából!:-P
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": akkor nem vagy kirekesztő..
na de nem szólok közbe amikor szemem előtt bontakozik ki a..:)
@Interlock: Azt nem azért írtam mert én így gondolom, hanem mert úgy érzem sok ember így gondolja. Sajnos. Természetesen ritka nagy szopás lenne ha megtörténne.
@Interlock: A boltbezárás is erre hajaz. Azt helyzetbe hozni, aki nekünk bazsevál. Aki nem, pusztuljon, de lesz fogak csikorgása ettől. Templom meg épp nem telik meg ettől. :-DD
@mamitirtok sír derék (kommensevik): azt nem hinném, hogy engem bárhová is húznának:)))
nekem tetszik a civilizáció egyébként.)
@Penivaldes: Nekem nem, de rákényszerülünk, mert régen volt háború, itt, szerencsére!
@felebarát: Akkor most a magyarok megtanulják saját bőrükön milyen is az, mikor lenyletik a magyarokkal a szart. Orbánnal nem tudják, maradnak ők.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Ez talált. Valahogy így gondolnám, hogy kinéz:D:D:D
@saravad: ezért kellene végre egy olyan ember, akinek mind a hatalma, mind a gerince megvan ahhoz, hogy kiálljon az emberek elé (de nem egy szaros frakcióülésen, hanem tévében, rádióban, neten, interjúk tucatjait adva ugyanarról), és végigmondja az elkerülhetetlent.
Azt, hogy szarban vagyunk, egyre romló kilátásokkal. Az öregedő társadalom problémáit, a képzett munkaerő elvándorlását, a leszakadók folytonos segítségének ellehetetlenülését, a túlzott mértékű államapparátust, a strukturális gondokat, igaz viszonyunkat az EU-val, és így tovább. Valami nagy embernek egyszer olyan őszintén kellene szólnia az egész társadalomhoz, ahogy eddig még soha nem tette meg senki.
Enélkül csak az lesz, hogy minden egyes érdeksérelem támadásnak minősül, a közös cél az épp hatalmon lévők céljait fogja jelenteni, senki nem bízik senkiben, senki nem fog érteni semmit - és amikor borul a bili, lábjegyzetté válunk az egyetemes történelem lapjain.
@Penivaldes: Bőrszín szerint nem is, de politikailag...
@Squid: Szép is az, mikor tavasszal minden új erőre kap, nem gondolod?:D
@Squid: tavasszal a fák kivirágoznak, és kivirágzik a szívünk is, szemünk fénye újult erővel löveli ki sugarát az ellenkező nemre, és hangunk lágysága öleli körbe a világot. fülünk csigájában eltéved aki betéved. tavasz van.
.)
@Penivaldes: "azért működsz együtt mert különben megdöglenél. csakis önmagad miatt csinálod."
Nem egészen. A csoport, vagy a faj egészének a túlélése van beprogramozva. Ez érthetővé teszi az önfeláldozást, amely létező jelenség.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": ejnyebeknye, hát akkor nem fogadod magadba a világot? hát mi ez?:)))
@Penivaldes: tahótlanitalak mindjárt :D
@épészmérnök: a kettő összefügg, ha nem lennél egosita, önző akármi akkor a csoport felbomlana. a kettőt nem külön kell kezelni hanem egyben.
@felebarát: tőlem aztán azt csinálsz amit akarsz felebarát. Mata Harit is kivégezták....))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az anarchia, az a közvetlen demokrácia. Én képviseletire gondoltam, pártok nélkül. :)
@Satyala: szerintem egy idő után összeülnének a fejek, és a lábak. az érdekek találkoznak.)
@Satyala: "Én képviseletire gondoltam, pártok nélkül. :)"
Rendben. És azt hogy? Hívjuk őket hímzőszakkörnek. Úgy megfelel?
@Interlock:
Én is erre várok, de félek hiába.

A szocik kommunikációjából nekem annak idején lejött az óvatos célzás, hogy mexorítás kell. Ott a hitelességgel volt a baj. (meg mással is)

Á, mindegy a többség egyszerű magyarázatokra vágyik, és ezt a jobboldaltól megkapja. Az őszinte politikust itt széttépnék.
@Penivaldes: Ebben sok igazság van és az a legnehezebb, hogy elengedj valakit, aki már menne, de a te mélyen lévő - és számára nagyon is érzékelhető - neheztelésed miatt itt vekeng még, amikor az neki nagyon szar. Erre van a mai orvostudomány is ráállva, életben tartani bármi - megalázó - áron is.

De azért az önsajnálat mellett - ami létezik, igen, én is kurvára sajnálom sokszor magam, de még mennyire!! - igenis mocorog a másik felé a részvét (ami a sorsában, életében részvételt jelenti, nem üres szólamokat), a segítő kéz nyújtása is. Nem bárkivel tudsz így ellenni, ehhez a ki-betárulkozáshoz kell rezonálás egymásra. Az is nagy lelkierőt követel, hogy úgy segíts, ahogy az illetőnek a legoptimálisabb, + az is nagy tanulság, hogy te el tudd fogadni mások segítségét. És ez ne legyen játszmázás.
@épészmérnök: ezek hiú remények. a közös pontok közös érdekek összekötnek. azt lehetne elérni max, hogy ne szavazógépek legyenek.
@épészmérnök: Fürge Ujjak szakkör. Az sok mindent magában foglalhat. :-DD
@Interlock: Az utolsó aki kiállt és elmondta, most épp az általános iskolai bizonyítványát keresi a padláson, hogy ne hazug geci, csak hazug genya legyen a médiában a neve. Egyébként
Mellár elmondta, Bajnai elmondta, Oszkó elmondta, Csillag elmondta. Mekkora hatalmuk van összesen? Annyi amennyi ember kíváncsi az igazságra.
Bezzeg a Viktor. Az elmondta, hogy nagyarányú adócsökkentés van itt kérem, meg vállapos-öltönyös eusok hazazavarása. Mert a magyar erre szocializálódott, ezt akarja hallani,nem az igazságot. Az fáj.
@a szív fészkei: azért ez ugye nagyban függ attól hogy ki az aki segítségre szorul. a családodnak, annak akit szeretsz többet megteszel mint egy ismeretlennek. nem kívánom részletezni, de a magatehetetlenségre gondolok, és arra mit az jelent.
@Penivaldes: "ezek hiú remények. a közös pontok közös érdekek összekötnek. azt lehetne elérni max, hogy ne szavazógépek legyenek."
MÁrmint mik a hiú remények?
@a szív fészkei: "Azt helyzetbe hozni, aki nekünk bazsevál"
Így, végül is, érthető. Csak az nem érthető, hogy még mindig nem tanulták meg a piac egyik alapszabályát: a vásárlási szokásokat a vásárló alakítja ki. Ha azt szeretnék, hogy ne a gazdaságos előtt tolongjanak az emberek, semmi mást nem kellene tenniük, mint minőségben és árban versenyképes kínálatot létrehozni a nemzeti boltokban. Az embereknek tökmindegy, hol olcsóbb az ehető kaja, a város egyik végén, vagy a másikon - oda mennek még akkor is, ha benzinben bukják a különbséget...
@a szív fészkei: "Fürge Ujjak szakkör. Az sok mindent magában foglalhat. :-DD"
Például a zseblopást :-)
@Interlock: Mert rettegnek, hogy elkezd a báva nép gondolkodni és felébred az éber kómából.

Csak most már nagyon a fájós bütykein - vasárnapi plázázás, telefonozgatás megvonása - ugrálnak Mattelcsyék ezzel.
@a szív fészkei: egyszer olvastam olyat, hogy kézimunka szakkör alatt működtették a szolgáltatást, és nagyrészt férjes asszonyok. de lelepleződtek, mert egyszer az egyik férj kitalálta, hogy a katalógusból, aminek a címlapján egy sapka volt majd kiválaszt valamit, amit a felesége megcsinál (a feleség véletlenül hagyta elől a katalógust) férj felüti a lapokat, és megpillantotta a nejét csábító pózban..
és így vége lett a kézimunka szakkörnek.
@Penivaldes: Persze.

Tudom, mi a magatehetetlen test, volt anyámnak sztrókja.

De néha kis gesztusokon múlik sok minden. Abba belefér egy ismeretlen felé nyújtott kéz is. Teréz anyáról is forgatott a BBC filmet a Pokol angyala címmel. Mert ő sem bírta 24/24-ben a jókodást ugye. Az valóban nem emberi.

De van igény azért arra, hogy magad fölé emelkedj néha.
@épészmérnök:
mamitirtok sír derék (kommensevik):
Független képviselők. Szakértői kormány.(Miért is nem alapból szakértői egy kormány?)
Mit tom én. Valahol olvastam, mindjárt megkeresem.
@a szív fészkei: persze, hogy utána menjek valakinek, hogy itt felejtette a salátáját. meg amikor bankkártyát ment az ember.
@Penivaldes: Irina Palm. Kézimunka-zseni, azért ez a művészneve. Nem láttad azt filmet? Zseniális - épp az önfeláldozásról. www.port.hu/irina_palm/pls/fi/films.film_page?i_film_id=87225
@Penivaldes: én ezt egészen másképp éltem meg. Eszembe sem jutott, hogy sajnáljam magamat és mi lesz velem anyukám nélkül. Azon imádkoztam, hogy menjen el, ne szenvedjen és azon aggódtam, hogy apukám hogyan fogja elviselni a hiányát. Nem volt időm magammal foglalkozni.
Akinek el kell mennie, az aggódik a legjobban, hogy mi lesz a maradókkal nélküle, őket sajnálja önzetlenül.
Amikor Te ezt megélted gyerek voltál. Felnőttként, tapasztalatokkal felruházva én másképp éltem meg. Önzésről szó sem volt.
@Interlock: Vér, veríték, könnyek - ezt tudom ígérni nektek... Ezzel már nyert valaki választást.
@keresztanya fabi(en): Ugye, hogy engedni kell? Én, amikor apám kórházban feküdt 9 éve, - és tudtam, hogy már unja nagyon a banánt - azt kértem, hogy az történjék, ami neki jó. Másnap meghalt.
@keresztanya fabi(en): különös mert ezek a gondolatok amiket leírtam az 50 éves anyámból is előtörtek, ezt később elmondta. én azt gondolom hogy ebben szerepet játszott az, hogy anyám 16 éves kora óta ismerte, és sosem volt egyedül, nem ismerte azt, amikor egyedül kell lenni mert a szülői házból 19 évesen ment a férjes házba.
vagyis azt gondolom, hogy ez mindig helyzetfüggő.

abban viszont igazad van teljesen, hogy gyerek voltam. 20 éves gyerek. a legkisebb testvér, a z apja kislánya.
Ugye ez volt: petofiutca.blog.hu/2012/05/14/genvizsgalattal_bizonyitja_arja_szarmazasat_egy_jobbikos?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_05_14&utm_campaign=index

Erre Benedek Tibor reakciója:"Benedek Tibort felháborította a génvizsgálat

Szily László
2012. május 14., hétfő 16:53

Sokkolta a Nagy Gén Kft. nevű diagnosztikai cég cigány- és zsidógén-vizsgálati botránya a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót. (Cikkünk a témáról itt olvasható.) A cég azért került a hírekbe, mert a kuruc.info nevű szélsőjobboldali híroldal szerint olyan igazolást adott ki egy jobbikos politikusnak, miszerint az illetőnek nincsenek sem cigány, sem zsidó ősei. Benedek pedig úgy került bele a sztoriba, hogy résztulajdonosa a Nagy Génnek, amit a cég weboldala is kiemel.

Benedek máig aktívan pólózik, hétfőn is edzett, ezért csak délután tudtunk beszélni vele. A sztori miatt hallhatóan zaklatott olimpiai bajnok a telefonbeszélgetés után a következő nyilatkozatot küldte nekünk:

Elképedve és felháborodva fogadtam a hírt, amelyben nevem a Nagy Gén Diagnosztikai és Kutatási Kft-vel és a cég által kiadott szégyenletes genetikai igazolással kapcsolatban merült fel. Nem tagadhatom le, hogy néhány évvel ezelőtt, laikus, az orvostudomány eredményei által lenyűgözött érdeklődőként sajnos valóban betársultam a vállalkozásba, azonban a cég által végzett vizsgálatokhoz és az általuk kiadott papírokhoz soha semmi közöm nem volt.

Önmagában véve is döbbenetesnek találom, hogy ma Magyarországon valaki pénzt és időt nem kímélve, genetikai vizsgálatokkal szeretné bizonyítani “makulátlan pedigréjét.” Különösen fájdalmas számomra, hogy ebben ráadásul egy olyan cég is részt vesz, amellyel, ha érintőlegesen is, de kapcsolatban állok. Ilyesmihez nem adhatom a nevemet.

A Nagy Gén Diagnosztikai és Kutatási Kft. tevékenységétől, különösen pedig a mostani ügyben napvilágra került genetikai igazolástól a leghatározottabban elhatárolódom. Emellett - az eddigiekben is inkább csak jelképesnek mondható - cégtulajdonosi státuszomat a lehető legrövidebb időn belül megszüntetem a vállalkozásban."

Ez a jobbikos mentalitás, ne tévedjünk!
@a szív fészkei: nálunk ez egy hosszú folyamat volt..de az én apám is eljutott arra a ponra, hogy kimoondta, ő nem fog meggyógyulni, és az ő feladata lejárt. látta a gyerekeit felnőni, de azt nem fogja az unokáit látni, és ez már az anyánk feladata. aztán rá pár hétre kómába esett, és egy hónapon át élt napi 2 liter infúzión, amit a hospice nővér hozott, aztán meghalt, lefogyva, és nem tudom miért de én nem emlékszem arra a lefogyott testre. ha becsukom a szemem akkor az erős ember jelenik meg.
@épészmérnök:
mamitirtok sír derék (kommensevik):
igazszo.blog.com/impresszum/
Nem rövid. :)
@shinichi: aki azt a bizonyos bizonyítványt keresi, az mondhat már akármit, de talán akkor járnánk vele legjobban, ha elhallgatna. Ha azt mondom, hogy semmi nem hangzik őszintén a szájából, nagyon finoman fogalmaztam.
Orbán elmondhatta volna. Választások után egy hónap helyzetfelmérés, értékelés - aztán ki az emberek elé, és in medias res, sőt, in a szemünk közé res elmondhatott volna mindent. Azóta eltelt két év, mostanra már vissza lehetett volna hívni a rendőrséget / hadsereget (mert azokra alighanem szükség lett volna), a nagy sérelmeken túlesett volna minden érintett, és ha látnánk, hogy még nem jó, de nagyon affelé tendálunk, Orbán mosolyogva vihette volna 2014-et.

Szüleimmel beszélgettem húsvétkor, vérig sértődtek, amikor azt mondtam: törvényszerű, hogy a nyugdíjon is vágnak majd. Kivittem őket az udvarra, rámutattam a macskát zaklató kölykömre, és csendesen elmagyaráztam nekik, hogy miatta, az ő generációjának (és utódaiknak) jövője miatt erre szükség lesz, és minél később teszik meg, annál szarabbul fog elsülni. Nem vagyok egy hordószónok, de valahogy azért levezettem nekik sok mindent, beleértve azt is, hogy én pl. baszhatom a nyugdíjat, az lesz, amit megspórolok addig. Anyám kicsit bőgött, apám egy pillanatig rám haragudott azért, mert megértette, hogy majdhogynem potyára dolgozott 51 évig: hazugság volt az egész, amit ők a jövő építésének hittek. Azóta csak telefonon beszéltünk, de az üzenet, úgy érzem, átment.
Ha nem teszik meg a politikusok, tegyük meg mi, ültessük magunk köré a családot, és mondjunk el nekik mindent. Aztán zavarjuk el együtt az egész kibaszott kompániát, mindenkit, aki az eljövendő generációk ártalmára akár egy hangyányit is hazudna.
@Penivaldes: Azért válogatósnak kell lenni. Kell egy szintet tartania az ember lányának, nem igaz?:D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ne hagyd, az nem olyan izgi;))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": úgy bizony, kell. én sem állnék össze szélsőségesekkel semmilyen értelmben. mértéket kell tartani:))
meg azokkal sem, akik csak a testiségben élnek, és egy normális szót nem lehet szólni velük
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Na jó, kérlelhetsz és könyöröghetsz is egy kicsit... Holnap? ;P
mártának a TG klubra, ahol a véleményem nem engedi át a qva kib@szott blogszűrő-cenzúra !!!! hátha itt átmegy...

@márta)): nagyon ON (simicskázás-lopás-stb).... a cikked... BŰNSZERVEZET ellen BŰNCSELEKMÉNY ügyében nyomoz a CSALÓK ellen a Csalók Elleni Bűnüldöző eu rendőrség...

ennek nagyon rossz vége lesz... a qva sz@ros közgép meg a többi tolvaj cég...

akiknek nincs méltóságuk, sem becsületük stb, emígyen:

".... (cégre) vonatkozó vélemény ráadásul fontos közügy: egy államilag finanszírozott ... (cég) ... tevékenységéről szólt.

A strasbourgi bíróság 2011 nyarán hozott ítéletében azt mondta ki, hogy mivel a jogi személyeknek nem is létezhet becsületük, ebben az értelmezésben becsületsértés nem is valósulhatott meg. Az indoklás szerint valaki becsületének, emberi méltóságának védelme jogszerű korlátja lehet a szólás szabadságának, de egy gazdasági vállalkozásnak nincs becsülete, csak legitim gazdasági érdekei. Egy cégnek nincs morális énje, így méltósága se.

A személyiség védelmére kitalált jogi intézményeket éppen ezért nem lehet közvetlenül átültetni a cégek védelmére, azaz a személyiségi jogvédelmi intézményeket a kritika elhallgattatására használni. Ebben az esetben ráadásul az újságíró egy állami tulajdonú cégről fogalmazott meg véleményt, melynek terméke és tevékenysége közügynek számít.

A strasbourgi bíróság azt is kimondta, hogy a vulgaritás önmagában nem esik kívül a szólásszabadság védőkörén. Egy szólás stílusát minden újságíró maga választhatja meg: „a stílus a kommunikáció része, a kifejezés formája a vélemény tartalmával egyetemben védettnek minősül”. "

tehát: QVA KIB@SZOTT sz@ros tolvaj KÖzgép cégek...

ataszjelenti.blog.hu/2012/05/14/uj_peter_szaros_cikke_diadal_a_kurian?
@a szív fészkei:
Francba!
Itten fogalmazom az agymenetelt erre a baromságra, erreTE, fogod osz lelövöd a pojént!
Nem baj, a lényeg, hogy leírta valaki. Na, akkor ez most mi? Magyar virtus? Olyan mint keresztényként kurvaanyázni, zsidózni, férgezni, patkányozni? Hát ja, konzervatív monstranciaszidolozó, álságos szarházi értékek.
Köll ez, valamit oda kell rakni mellé/ellen.
De ilyet?
@Penivaldes: Pontosan. Az ember mégsem áll le egy jobbikossal, vagy egy munkáspártival. Azért annyira még nem rossz a helyzet kis hazánkban pasitéren.:))
@Knósszosz: én ezen inkább kacagok, mint a német katonán:))))
@a szív fészkei: @Penivaldes: Igen, el kell engedni, nekünk is ezt mondta a nővér, amikor utoljára láttuk. Apukámat és a lányomat már az utolsó 2 hétben nem vittük a látogatásra, ne az a kép maradjon meg bennük, ami sajnos volt. Én a lányomat, a fiam meg apukámat játszotta el az utolsó találkozásnál, 3 éve Pünkösd hétfőn volt. Másnap mente melóba, 8-kor csörgött a telefon, körzetszámból már tudtam, ügyeletes doki tényleg nagyon intelligensen bemutatkozott és ÉN közöltem vele, hogy meghalt az édesanyám.

Peni! Amit Te leírtál, az NEM ÖNZÉS VOLT!!!
Az a félelem volt a jövőtől.
@Penivaldes:
Peni, ez inkább borzasztó, mintsem kacagtató. Értem persze, de egy ilyen vadbarom, hogy lehet a parlamenetállis kéb viselő?
Hülyeország, hülyeparliamenetje.
Nem értem!
Most komolyan, köpjetek le, vessetek a vérmókusok elé, kacsintgasson rám Matolcsyné férje, de nem értem...
Miért jó, hogy az állam agyonveri a kereskedelmet (saját példa alapján a számítógépes piacot), a kiskereskedelmet, a gépjármű kereskedelmet. Ismerős mondta, hogy a 6 milliós szomszéd országban 7 x annyi autót adnak el, mint nálunk...
Nyugodtan le lehet marházni, de én nem így képzelem a gazdaság fellendítését.
A szlovák ipari termelés 12 %-al növekedett!
A magyar 1,2 %-al.
Vagy én vagyok hülye, vagy Orbánunk és a csürhéje...
@Satyala: induljunk ki abból, hogy egy társadalomban nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, nem mindenkinek ugyanazok a dolgok fontosak, és nem mindenki ugyanazt gondolja.

A második pont, hogy viszont mindenkinek joga van arra, hogy a saját érdekeit, értékeit (átvitt értelemben) érvényesítse.

A harmadik pont, hogy ezt lehetőleg békésen kell tenni.

Eddig elfogadod?
@keresztanya fabi(en): de az önzés volt, mert nekem kellett reggelit csinálnom magamnak. ami előtte nem volt. mert nem kényszerültem rá. félre ne értds nem az volt a legnagyobb gondom, hogy ki csinálja a reggelit, csak nem akartam felnőni, egyáltalán nem. én azt akartan, hogy mindig maradjak meg a kicsilánynak, akinek elnéznek dolgokat. csak az élet nem így döntött, s joggal.
én ott voltam az utolsó pillanatokban, láttam az utolsó perceket.
@Knósszosz: Knósszosz az amiben hiszel csak úgy marad fent ha szemébe mersz nevetni a dolgoknak. mint én amikor egy filmben náci német katonát látok. (tegnap is végig kacagtam az Indiana Jonest) mert ott van bennem, hogy mi nyertünk:))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Igen, egy elmebeteg uralkodik rajtunk, jó reggelt kívánok...

Megérdemeljük.
"A szobor állításának időpontjául Horthy "legfényesebb haditettének" időpontját, az otrantói győzelem évfordulóját választották.

A polgármester beszámolt arról is, hogy a falu lakosságának több mint 10 százaléka támogatta, és senki nem ellenezte, hogy a teret, ahol a szobrot felállították, Horthy Miklósról nevezzék el."

ad1) a következő teret Hitlerről nevezik el... a falu 10%-nyi jobbikosa és szélsőséges fidesznyikkei ezt is támogattyák...

ad2) mikor adnak a vitézy horti lovas tenger ész fasz obra alá lovat ? csak így gyalog ??? huha... hol ló ?

ad3) miért nem rögtön a Don-kanyar emlékére, vagy a deportált zsidók és az elvesztett országrészek emléknapján leplezték le kőbányait? világos?

ad4) akik "ott maradtak" azok nyilván nem tiltakoznak...

ad5) a negyedik otrantói csata emlékére gondoltak? "A negyedik otrantói csata során elsüllyesztették a legnagyobb k.u.k csatahajót, az SMS Szent Istvánt."

szóval sms - t kapott a szent istván...

hvg.hu/itthon/20120513_horthy_szobor_kereki
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Csakis a Fabiusi magyarázat lehet a helyes. Úgy lendítjük fel a gazdaságot, hogy a víz alá nyomjuk. Más magyarázat nincs rá. Leállítják a hitelezést, kereskedelmet, it és telekom szektort, és amit még lehet. Aztán néznek bután, hogy miért van klinikai halál állapotában a gazdaság.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: "Nem értem!
Most komolyan, köpjetek le, vessetek a vérmókusok elé, kacsintgasson rám Matolcsyné férje, de nem értem...
Miért jó, hogy az állam agyonveri a kereskedelmet (saját példa alapján a számítógépes piacot), a kiskereskedelmet, a gépjármű kereskedelmet. Ismerős mondta, hogy a 6 milliós szomszéd országban 7 x annyi autót adnak el, mint nálunk...
Nyugodtan le lehet marházni, de én nem így képzelem a gazdaság fellendítését.
A szlovák ipari termelés 12 %-al növekedett!
A magyar 1,2 %-al.
Vagy én vagyok hülye, vagy Orbánunk és a csürhéje..."

Senki nem akar még ha megengedheti is magának olyan helyzetben költeni amiben nem tudja mit hoyz a holnap. A 2 év Fidesz egyik súlyos bűne az, hogy teljes bizonytalanságot hozott.

Mind az embereknek, mind a befektetőknek. A versenyszféra letámadása és az államosítgatások és a multik vegzálása nem tesz jót a befektetői és a fogyasztói bizalomnak sem.
@felebarát: ja, erre akartam még írni: mindazok, akik hangosan anyázva fogadják ezt a hírt, legyenek szívesek háromszor elismételni azt, hogy:
"Az előző klientúra tisztségviselőinek kirugdosása, tekintet nélkül azok szakmai múltjára, hozzáértésére, vagy eredményeire, az az állam hatékonyságát javító, okos, és mindenki által kívánatosnak tartott cselekedet."
Háromszor. Hangosan.
Értik ezt, akiknek szól, azt hiszem...
@Penivaldes: kemény lehetett
burokban éltél, ami hirtelen kipukkadt
@Satyala: folytatom.
Többféle érdek van, és azokat egyeztetni kell. Ez lenne a politika.
Ki végzi az egyeztetést?
A közvetlen demokrácia hívei a Duna jegén gyűlnének össze minden héten, de ez nem megy, és nem csak azért, mert a Duna mostanában nem fagy be.
Hanem azért, mert nem mindenki ér rá mindig, továbbá nem érthet mindenki mindenhez.
Ezért találták azt ki, hogy a társadalom egyes RÉSZ-eit úgynevezett, latinosan PART-ok képviseljék.
Namármost ezeket nevezhetjük pártnak, nevezhetjük hímzőszakkörnek, a funkciójuk ugyanaz, és SZÜKSÉG VAN RÁJUK, mert egyébként lesznek olyanok, akiknek az érdekeit nem képviselik megfelelően.
Persze, most is van ilyen, naná. Azonban ezért nem a párt mint intézmény a felelős, hanem azok, akik rosszul, sunyin, stb. használják ezt az intézményt.
Ahhoz, hogy ez változzon, a meglévő pártokat meg kell reformálni, és ha szükséges, újakat létrehozni. És ezt nekünk kell megtennünk, hisz azok, akik eddig csinálták, elszabták a hímzőszakkörben :-(
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": elég hülye gondolkodás, már meg bocsássanak! azért én sem vagyok mókus!
ad6) a kereki-i nagy kanyart meg elnevezték "Don" ról...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: még több lesz a visszatekert kilóméteróra :-( Azt hiszem, befejeztem, hogy másokkal eljárkálok autót nézni, nincs nekem kedvem a helyszíni nyomozati munkához.
@Penivaldes: Fiatalságod beszél belőled.:)
Rá fogsz jönni, igenis van önzetlenség, ami belőled fakad, s nem mindenféle társadalmi magatartásformából.

A túlélés ösztöne, amiről szerintem írtál, még nem jelent automatikus önzőséget.
@keresztanya fabi(en): már csak írni kéne neki ürgebőrbe az üzenetet, amit dárdával küldünk Baranyába
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: ha csak azokat, de a többi is döglődik, lásd mint fennt, amikor én sem tudtam minden területet összeszedni, ami kinyírás alatt van
@dr. Bubó: lófaragás ügyében felvették a kapcsolatot Kanadával, mert csak ott találhatók akkora fatörzsek, amikből egyben kimunkálható.
A nálunk fellelhető bunkók nagyobbak ugyan, de faragásra egyik sem alkalmas :-)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
"A magyar 1,2 %-al." - csökkent. Én így hallottam a rédióba.
Vagy már Gyuri fóbiám van?
Ha ez, ha az, akkor is figyelemreméltó számok.
Persze a szlovák gazdaság sem szingapúri tigris, de a lóvé az szeret oda menni, ahol dédelgetik. Tán ez (is) lehet a sperhaknija a dolognak.
Nem értek hozzá, csak kérdezem...
@Penivaldes: Mi ezt nem érthetjük. Mert az ő logikájuk és a mi logikánk sosem fog találkozni.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
SMS... Ezek az örökös kifogások! :(
Viszek kávét, ahová mondod! Kaját is, ha akarod! :))
@Interlock: Igazuk is van, azzal az icipici eltéréssel, hogy a fidess se kormányzóképes párt.
Mert amit bemutatnak, az nem egy párt kormányzása.

Nem lenne baj, ha ellenzéki főnacsalnyikok is olvasnának időnként blogokat. Ha nem is jelenik meg a teljes nép szava, de egy rétegéé mindenképpen.
@Penivaldes:

Akkor rossz reggelt... :D
Csak szinte látom magam előtt a percenként füstté váló milliárdokat...
Elképesztő, hogy ezt simán, az orrunk előtt megtehetik. Megérdemeljük. :((((
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Viking egér.
Ahová mondanám, oda élő embert nem engednék. 3 lány egy háztartásban amit szét kell szortírozni szerda reggel 8-ig.:D:D még állni sem lesz hely.:((((((((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nekem jó reggelem volt.
persze hogy megérdemeljük, csak ezt.
@Interlock: miből lesz?

ló fasz obor készül ?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): minden épp eszű attól teszi függővé. pártkatonákkal nem ülünk le sehová.
@Interlock:
Ne is mond... :)
Te tudod ezt értékelni! Egy barátom járgánya. :)

picasaweb.google.com/neuberger66/ROVERIP6

FABIUS is bukik ezekre!
a kőbányai vitézy horti tér elnevezés hejett lehetett volna: "Talpasok tere"

finoman utalva a Don-kanyarban masírozó magyar baka bokákra...
@Squid: Elhiszem!
Az internetet csak a Jobbik használja, nem véletlen a támogatottságuk a fiatal értelmiségnél.

Nézd meg, milyen intenzitással nyomja Gábriel a programjaikat.

Nem is értem, miért nem használják a többiek ugyanilyen intenzitással.
Kedves Stefike, baranyai szűz!
Megüresedik egy szóvivői hely. Pályázd meg. És ha jól csinálod, folyamatosan simogatni fogják a fejedet. Csak sziklaszilárd elveidre vigyázz, nehogy hegyomlás legyen
@Habakuk999: mert hülyék, és mert nem határozottak. meg kell mutatni kik vagyunk!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Jó, majd ZOMBIként jövök... :)
Kávé, vagy valami süti? Egy remek budai cukrászdából csokit torta, vagy valami hasonló... :)) Na......... :DD
3 csajra készülök, felkötöm a gatyát!
10 percet maradok, mert egy valag dolgom van amúgy is!
@épészmérnök: Elolvastad az oldalt? Képviseleti demokráciáról beszélnek, nem közvetlenről. Szó nincs Duna jegéről. Berakom újra, hátha csak nem vetted észre.
igazszo.blog.com/impresszum/
@keresztanya fabi(en): igen Stefi, egy ürgebőrre írtuk a jelőlést amit dárdával fogunk hajítani, hogy fokosoddal elkapd Baranyába. sziklát nem küldök.
@Pantagruel: Szerintem azért a Dunaferr se maradna meg, az ukránok keresnének uniós vasgyárat, unión kívüli otthon is van nekik.
Egyébként sorolhatnád még, mert igazad van.:(
@Fabius:
picasaweb.google.com/neuberger66/ROVERIP6

Egy barátom járgánya! Ha erre jársz, elviszlek hozzá, megnézheted! :D
@Penivaldes: elég felhős az ég, ámbár fényességes tekintetével reflektorként pásztázva az eget..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Genya, irigy kutya! :(
Irigy dög vagy!
Nézzél tévét! :)
@Penivaldes: elég felhős az ég, ámbár fényességes tekintetével reflektorként pásztázva az eget..
@Habakuk999: "Elhiszem!
Az internetet csak a Jobbik használja, nem véletlen a támogatottságuk a fiatal értelmiségnél.

Nézd meg, milyen intenzitással nyomja Gábriel a programjaikat.

Nem is értem, miért nem használják a többiek ugyanilyen intenzitással."

Héééé!

A Felcsúti Ramszesz azt mondta, hogy a Facebookon nyerték a választást :D
@keresztanya fabi(en): látni fogja mert égni fog a dárda. de a tűz nem emészti el. :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: nnna, igen: a stílus, amire én már egy vasat se költenék :-)
Szokott lenni a városban veteránautó-kiállítás, mindig elmegyek, néha nyálcsorgatok picit. Szépek, irigyelhetően szépek szoktak lenni azok a vasak. Egy kicsit visszahozzák a gyerekkoromat.
Hűűűű embörök!
Ezt a szétütött fejet! Viktor, iszol Te rendesen?
Mennyit kell ezért inni? No meg mit?

ecoline.hu/makro/2012/5/14/Orban_Viktor_megint_a_rothado_Europara_muto_6OAGA8

"A továbbiakat nem érdemes idézni, lényeg, hogy a kormány gazdaságpolitikája kiváló, csak ez a lúzer Európa készül beleköpni a levesbe."
@épészmérnök:
Kedves barátom anyukája otthon volt ebben a kérdésben.
Kisiparosként nyomta a szakmát.
Előnyomott, plisszérozott, de ezt a szar mintát amit ki kellene hímeznünk… hát, még arra hasonlítót sem láttam tőle. Mára picit megváltozott a helyzet.
Most jól él, 68 ezer a nyugdíja (...)
Szereti Matolcsyt, meg a török sorozatokat, és nem érti miért van szarban Shükürün Ellüpüm válallkozó, aki mellesleg kurva milliárdos. Élemedett kora ellenére, a mai napig késztetést érez egy buja szétfüstölt éjszakára Viktorral, ha meglátja a képernyőn.
Durva? Vannak ilyenek. Amíg vannak, addig tépheted a szád. Meg én is az enyémet.
A vallási fanatizmus olyan dolgokra képes, amire nem is gondolnál.

Sajnos ez nem vicc, magam tapasztaltam gyerekkori barátom szüléjén, ezen nem kívánatos jegyeket.
Azért kedvelem, de egy szociográfiai elemzésbe beleférne a személyének változása.

Hol vannak a zsidózók???
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Emlékszel még a két héttel ezelőtti tervünkre?:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Butaság, balátom, melt mál lád is natyon kiváncsi vatyok.;))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: tényleg mintha befogták volna satuba a fejét... egyébként sem volt egy szép ember... de már egy csúf álat...

nagyon durva...naponta egy évet örexik... nem lesz ennek jó vége...

minden (unortodox) út grácba vezet...

vane gy dakota monás: járt utat ne hagyj el a járatlanért...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): gyertyával és szirmokkal? közben zongorázik a zongorista.. (ki más?) én egy ilyen szituációban fogamat összeszorítva próbélnám legyőzni nevetésem, mert teljesen máson járna az eszem.
@Knósszosz: Shükürün Ellüpüm..
milyen jól hangzik...
Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász Az euró alkonya címmel megjelent, eddigi legrövidebb cikke a vezető amerikai lapban arról szól, hogy miként lesz vége az eurónak:

1. Görögország várhatóan júniusban kilép az euróövezetből.

2. Hatalmas összegeket vonnak ki a spanyol és olasz bankokból, mert a számlatulajdonosok a pénzt német bankokba viszik.

3a. Esetleges kontrollépések: a bankoknak megtiltják, hogy országaikból betéteket vigyenek ki és korlátozzák a készpénz kivételeket.

3b. Vagylagosan illetőleg az előbbivel együtt az Európai Központi Bank gigantikus összegekkel igyekszik megakadályozni a bankok összeomlását.

4a. Németország választás előtt: vagy elvállalja a közvetett állami követeléseket Olaszországot és Spanyolországot illetően, vagy

4b. Vége az eurónak. (A cikk „angol” címe: Eurodämmerung, vagyis rájátszás Wagnernek az Istenek alkonya – Götterdämmerung - című operájára.)

krugman.blogs.nytimes.com/2012/05/13/eurodammerung-2/
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Jaszasz!
Mit nézel, ezen majd valamikor kései órán?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: a sok nélkülözés, a hiábavaló robot megviselte
LóReált, mert megérdemli!
@Penivaldes: Most képzeld el amint a főhősnő azt suttogja szenvedélyesen: oh shükürün.......... hihihi
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: elsírtam magam... ez anynira megható....

becsszóra a horti tér (és a hitler tér) mellett lenne közvtlen az V.Orv bán fasz obra... persze fa bőr lasztival...

nem sajnálnám rá a köz pénzt.... pontosabban közpénzeteket...
@Penivaldes:
Magyar állampolgárok, ott ülnek english mintára a háuzisz of parliajamenetbe.
Rúgjuk már sekbe őket!!
@Knósszosz: Andrea Bocellit, teljesen spontánul..és nem buzulásilag, ha érted!:-P
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
A Sírós Ló szőrnnyü ety áskálódóss fazzon! Lellőhetem, eláshattom???
NeTuddKi! :)

Nem emlékszem, de reggel majd felhívlak, hogy emlékeztess! Ja kérem, keveset iszok...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": ez az a pillanat, amikor lecsúszok a fotelból, és a földön fekszem kétrét görnyedve a nevetéstől.
@Gábriel angyal: Jó terv. Leszámítva, hogy nincs az a hibbant görög vonagábor aki lenne olyan ökör, hogy az akropoliszi választási hazugságát be is váltsa, és kiléptesse őket a burberrys mennyországból.
@Penivaldes: Sürün Ellü(o)pü(o)m, meg orbán török neve... :)
@Habakuk999: höhö... Beszélgetés LMP-s aktivista kollégámmal, időpont cca. 7 hónapja, helyszín Facebook. Ő kezd:
"
- De miért mondod, hogy nincsenek a neten? Ott a blogja, olvasd. Most is azt olvastad, nem?
- De, azt. Véletlenül, a nevére keresve. Miért nincsenek bevallottan LMP-s kötődésű blogok, önreklámozni, a pofámba tolni mindent, amit érdemes? Mert semmit nem érdemes? Vagy az aktivisták már nem tudnak írni? :-)
- ... Telítve van a blogszféra a jobboldaliakkal.
- Anyátok picsája, már bocsánat. Elfogyott az Indexen az ingyen tárhely, vagy mi a tököm? Meg se próbáljátok, az a helyzet. Én, a választó kutassam fel a blogjaitokat, nyomozzak utánatok pusztán azért, mert megelégedtek a szűk családi körben elkövetett öntömjénezéssel? Lószart. Ha kell az X, lehet érte moccanni; ha el akartok érni, keresni kell minden lehetőséget.
- ... ... Azt hiszed, van erre ideje az embernek?
- Jaaa... Akkor hagyjuk. Hagyjátok ti is. De ha még egyszer ujjal mutogatsz ránk, mert szerinted minket nem érdekel, visszahajtom a könyöködig.
"
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Féltékeny, bár nem tom miért..... még nincs miért;))
@Penivaldes: Én akkor mikor látom, hogy van olyan aki komolyan veszi azt a marhaságot:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": az még jobb:)))

Nem akarok rosszat a macskának, de azt mondják, hogy a macska rúgja meg:))
@Penivaldes: A cic nyugodtan rugdaljon amit szeretne, de ne őket. Megöli szegényt:S
jó a "köz"érzetem... nekem fexik ez a feudalizmus...

parasztnak és rabszolgának lehet sz@r lenni...

sőt nagyon jól szórakozok... pl a felcsúti ramszesz kínnyain...

+a legbutábbak és a leglustábbak szívnak legtöbbet (azaz a fides szavazók)
"Növekedni fog az infláció, viszont csökkenni fog a gazdasági növekedés az új adók bevezetése miatt, mondta Karvalits Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke a Bloomberg hírügynökségnek adott interjúban."
hvg.hu/gazdasag/20120514_Karvalits_Bloomberg_interj#utm_source=hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2012_05_14&utm_content=normal
További kérdések?
"A siker láthatatlan." Aha... Anyuka is!

Balfaszunk eszetlensége mindenki részére jól látható! Viktor, Viktor... Ti tényleg ennyire balfaszok vagytok!
minden perccel amit a mafiaormány hatalmon tölt egy évet pusztul és csúszik vissza az ország...

de nem baj... még gyengébb mezőnyben még könnyebb "elsőnek" lenni... ja, hogy az alsó pár millió fizikailag is kihullik? azé én nem felelek... csak-a-fides... csak a szentkétharmad... a fülkeforradalom felfajja gyermekeit...
1012 év feudalizmus + fides = álamcsőd + belháború
@Penivaldes: nyalogassa azt az, akinek két anyja van, ha szabad így kifejeznem magam..
@Interlock:
Én kimondottan lmp szimpatizáns vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy hittérítőként nyomuljak, és mindenfelé beszúrjak valami kampányszöveget.
Ez annak való, aki biztos benne, hogy az egyetlen igazság birtokában van.

Bár, ha muszáj, talán meg lehet tanulni...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Biztos vatyok benne dlága balátom:D
@Penivaldes: Tesztnek a csokitorta is elég lesz:D
@Penivaldes:
Oszt akkor még nem beszéltünk Boli... ásójáról és fűrészéről! :D
Segíthetek?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Vona esetleg ötleted, hol van ez a spiritiszta szeánsz? Van a millenárisnak elkülönített szeglete, amerre a biztonságiak és az Amnesty madár se jár/repül?
Ha van ilyen beazonosítható koordináta a második kerületben, akkor biztosan arra szellőzteti magát a hónaljszagú turulmadár. Szegedi Csanád meg nem találja a populista dezodort, amivel lefújhatná a karvalyorrú Phletoimusz dögkeselyűt (még nem), ezért rohadt büdös az egész jobbikos ornitológia. Büdös az is, ez is. De engem nem gyűrűznek meg Gabiék, azt már nem hagyom!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ezért megfizetsz! ásót, fűrészt elő! szedjük le a fejét!
@Squid: Az azt sem tudja, mi is a Facebook.
Azt hiszi, valami új típusú futball-labda.

Állítólag legendásan irtózik a számítógéptől.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Majd... majd... Na jó! Kis számítók! :D
Még majd keresztül húzom a számításaitokat!
Meglepi...
@dr. Bubó:
A balfaszának egy darabja...
Igény az lenne rá! :)
Mna, megyek szórakoztatom magam egy kis Halló hallóval. Holnap tali itt-ott;))
@saravad: tekintsd meg mondjuk a legutóbbi felmérést a várható részvételi arányról, illetve az LMP által megszerezhető helyek számáról, aztán döntsd el, szükség van-e rá.
Tudod, a netes "nyomulás" a legkisebb mértékű abból a mocsokból, ami a politikában előfordulhat.
@Interlock: Eltelt két év, és a közvélemény-kutatások adatait elemezve se döbbentek még rá, hogy nem elég várni, hogy majd a fidess agyonveri magát.

Mindenfelől ezt hallom, olvasom, magam is így érzem, hiszen különben bőszen agitálnék valamilyen csoport irányába.

Amit csinálnak, még kevés.

Az tán az egyetlen szerencsénk, hogy a Jobbik is balfasz, okos politikával már régen 30 %-on állhatnának.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ha holnap nem hívlak, az elég nagy meglepi... lenne? :D
A jó csokis és krémes sütiket szeressük? :))
Csak úgy kérdem, ártatlanul...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Tartok tőle, hogy ti még akkor is az únijóóóban lesztek, amikor az már nem is fog létezni.:)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Persze, hogy növekszik, pedig már így is magas.

Nyilván vastapssal fogja megköszönni nekik a kedvezményezett felső 10%, a megtakarításaikat értéktelenítik el.

A tranzakciós adó halmozódik, egyszerűen érthetetlen, hogyan nevezheti magát közgazdásznak ez az ember.

Ez a jósolós kép nagyon tetszik viszont.:)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ebben a sorrendben:D
@Gábriel angyal: Tartok tőle, hogy te még akkor is temetni fogod, mikor nem lesz rá okod.
@Gábriel angyal: Inkább egy nem létező Únijóban, mint nyerget puhítva, megen'!
Törte a sejhajomat aggkoron is, meg az a kumi..na, hagyjuk!
@Gábriel angyal:
Ha szétesik, Te is és a kislányod is megsiratja!
Szóval reménykedj! A kislányod érdekében is...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ez megint csak a szokásos "ló másik oldala". :) Marhára nem a kumi.... hanem nemzetek Európája az én álláspontom ugyebár. :)Maradjatok ti is az arany középúton.
@Habakuk999: a mostani Jobbik felső korlátos: egy tagot becsábítanak az erőt sugárzó zászlóégetéssel, tíz tétovát megbotránkoztatnak ugyanazzal. Nem is mondok több példát, volt már elég.
Ha... Mindegy. Úgysem.
@Interlock: azért kellett egy jó fél nap, hogy kinyögjék. Mesterségesen szították a feszkót. Sztem ha valamit kaparni akar az OLAF, akkor nem a Közgépnél bukkan fel
@Gábriel angyal: Ln nem maradnék, nekem a "sárga" út pont megfelel, én a gyáva oroszlán lennék!:-P
na mi van most ? megdőlnek-e, vagy nem-e ? izgulok lajosomék miatt :) ti meg itt sütiztek meg minden? kinek van mije? isten éltesse
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Európa természetesen sosem fog szétesni, ami viszont bukásra van ítélve, az tőlünk függetlenül is be fog következni.
@Gábriel angyal: Akkor meg minek gerjeszteni? Kis pontok vagyunk ehhez, állítom!
Tessen javítgatni, azt szabbad! De minek kilépnünk és főleg, mire is?:-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Kell ilyen, mpouzulás nélkül! Bocelli nagyon nagy! Szeretem. Oszt azé köszöni aztat, amit elért, a mesternek, Ő monta eztet. szóval Nekije:
youtu.be/UUmdEDKW90Y
@glaci ph 5.5 álompolgár: De ha már szóba hoztad a kumiszt, azt is tudjuk mi történik azzal aki kimondja az igazságot. :)
@Penivaldes:
Az egereket is is?
Azok szokták...
@keresztanya fabi(en): egy kisebb cégnél sem nyomoznak úgy, hogy egyből mindent kitálalnak a médiának. Reggel szagot fogtak az újságírók, megírták az ellenőrzést, "emlékeztettek" mindenkit a Közgép kötődéseire, majd új infókra vártak. Nem hinném, hogy késtek volna a hírközléssel, erre egyedül az MTI képes, de az meg majdhogynem csak arra.
Mindenesetre aki a Messiást látta az OLAF-ban, az most vehet egy hideg zuhanyt, ez a nap nem AZ a nap.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nem ártana felkeresned a kezőji búbódat.
Amúgy ez jó 'betegség' de hosszabb távon azért szar is lehet.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Hát nekem az is jó lenne ha sikerülne meghegeszteni olyanra amilyennek az alapító atyái megálmodták, bár a jelek nem túl rózsásak.:( Mára oda jutottunk, hogy az egyik leglassabban fejlődő gazdasági övezet az EU, ami egy bürokratikus, diktatórikus szervezetté vált.

mandiner.hu/cikk/20120102_londoni_elemzok_99_szazalek_hogy_szetesik_a_valutaunio

www.stop.hu/kulfold/ha-az-euroovezet-szetesik-az-eu-sem-marad-fenn-jelenlegi-formajaban/934542/
@Interlock: nem az újságírókra értettem, hanem a Közgép által kiadott tájékoztatásra. Mert csak később reagáltak az újságírók kérdésére.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem egy klasszikus de ez sem volt csúnya a 3 nagy tenortól. :)

youtu.be/HaBvQTNPIf0
@Gábriel angyal: héhé, a hét végén még a média fröcsögése ellen ágáltál
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nessun Dorma...
Műveletlen baromként, a római Caracalla koncertet hallottam először, ahol Luciano énekelt. Na meg Domingo és Carreras. A kultúrsznob seggfejek lehúzták, mert micsoda dolog egy ilyen hakni. Anyjuk picsáját! Az ilyen események kapcsán érez rá a botfülű barom, hogy vannak értékek a komoly zenében is. Nekem óriási élmény volt végignézni. Ma is a kedvencem az a DVD: Caracalla Roma. 'Szt ebbeaz ízlésbe belefér Hobó, a Karthagó, a Tankcsapda, a Korál, oszt még sok minden. Most például ez:
youtu.be/ZV6MoA-N7Fk
Esztet Te éred
@Knósszosz: Rohannak géntérképet készíttetni magukról. Nagyobb divat, mint a kutyabőr egyeskörökben. És én meg is köszönöm nekik ezt a biztonságot, mert kurva szar lenne, ha bármelyik kis génrészecském egyezne velük.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Hat a mémem ;-DD Ever for ever Burberry! www.burberry.com/store/burberry/global/regionSet.jsp Ilyen mocsok globálpistás cég ez, behálózta a naiv világot a sráfjaival.
B@sszameg, kezdek szentimentális lenni és egy nő sincs a közelemben, aki értékelné!:-P
www.youtube.com/watch?v=Lt_E-iY6f58&feature=related
Jó éjt kívánok mindenkinek a királlyal. :)

youtu.be/JRpVBTVlQSI
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Gondoltam, hogy értékeled.:)

Kezdtem megrettenni a szentimentalizmusodtól.:)
@a szív fészkei: Ez a géntérképesdi jó nagy hülyeség. Semmi sem számít csak az, hogy az életünkben a szeretet útját jártuk -e vagy sem. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Fater, te teljesen készen vagy... amúgy 10 ezerből még a s*gg*det is...

Na, hogy sírjál:
www.youtube.com/watch?v=LjAtdu1W9C8

:DDD

Mindent visszavonok, amit fent írtam.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A lányomék ezt akarták iskolában táncolni, nem nagyon jött össze nekik.:(

www.youtube.com/watch?v=twqM56f_cVo
@a szív fészkei:
Czelyzelet hallottam ma ebben a marhaságban elképedni. Azt mondta, hogy ilyen nem létezik. Milyen gén a zsidó, vagy a cigány, amit be lehet azonosítani? Igaza van, ez totál képtelenség. Ismerem Endrét, fordultam hozzá a gyerekem ügyében. Nem tragikus a genetikai betegsége, de oda kell figyelni rá. Szóval Ő nagy fej, engedtessék meg nekem, hogy neki higyjek inkább, mint egy rohadt, mosladék politikusnak, aki világgá kürtöli, hogy ő aztán nem zsidó. Na, ettől lehet a falra mászni, hogy ilyen tetvekkel vagyunk bőven ellátva.
Bocs, nem lehet ezt szalonképesen...
@Knósszosz:

azt tudod e? hogy a Carreras katalán a Domingo spanyol zsidó aki Mexico-ban született és utálták egymást de főleg a Josep...azután leukémiát kapott ami családi örökség náluk és halálos csak egy bizonyos kúrával lehet megmenteni de Josep-nek nem volt pénze erre Domingo a saját pénzén csinált egy többmilliós alapítványt és a Carreras-t annak segítségével meggyógyítottaák csontvelő átültetés fájdalomcsillapítás nélkül mert nem akarta elveszíteni a hangját...és sikerült és a Carcalla ennek jótékonysági koncertje volt a nagy kibékülés a másik katalán zsidó Alfredo Kraus akinek mind a másik háromnál szebb hangja van meg volt sértve miért nem vonták bele

de nagy barátság lett és hatalmas üzlet

de előbb egy CSODÁLATOS EMBER AKI MINDENT FELTETT EGY LAPRA A DOMINGO HOGY NE HAGYJA ELVESZNI AZT A HANGOT AMIRE A HERBERT VON KARAJAN AZT MONDTA, HOGY CSAKIS EGY ÉGI ANGYALÉ LEHET
@Interlock: Láttál te eladó kocsit nem visszatekert kilométerórával?!! Én úgy hallottam hozzáértőtől, hogy,minden mást kell nézni, csak a kilométerórát nem.
@rodeo36: Nagy vonalakban én is hallottam Carreras eme újjászületéséről. :)
@Knósszosz: Mondom, én egyenesen hálatelt szívvel köszönöm ezeknek, hogy semmiben nem hasonlítok rájuk. Hála a jó istennek!

www.168ora.hu/itthon/a-magyarsag-genetikailag-semmiben-nem-kulonbozik-a-zsidok-genallomanyatol-56840.html
@Habakuk999: a tánc nehéz lett volna , de ezeknek vannak jó zenéik, most izlelgetem
@a szív fészkei: vezettem, láttam, körbeszimatoltam nem egyet :-) Ettől függetlenül a szakértődnek komoly igazsága vagyon. Össznemzeti sport minálunk a másik átbaszása :-(
@rodeo36:
Köszi!!
Ezeket nem tudtam, én csak élveztem azt, ahogyan az angyalok hárfáznak, mikor megszólaltak ezek a csodás hangok. Na látod, itt kellene lehúzni a klozeton magát a sok agyhalott, szarládának, akik plö azért basztattyák egy neves operaénekes karrierjét, mert az zsidó. Kurva anyját az ilyennek!
Bocs mindenkitől, de kissé be vagyok rágva, na. Igazad van, irigyellek a tudásodért. Én csak hallgatom azt ami tetszik, ami nem, azt meg nem.
Buenas noches!
Elnézést mindenkitől, aki kurvanyázni jönne ide, és még egyszer: kapjabe, akinek nem ez az élet, meg a kálcsőr!
@Interlock: Mi vettünk használt kocsikat Belgiumban, ott nem volt különösebb gond. Itthon is, még most is azzal járunk. De a franc figyelte a km-t, tudtuk, az a legkevésbé irányadó dolog.

Frissen festett sem jó, ott a festék tartja össze a járgányt - ezt majd negyven éve nagyon megszívtuk. :-))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A szentimentalizmus vagy egy leeds-i brigád holland kocsmában? :)
Köszönöm habakuk, hogy belinkelted, kedvencek közt a helye! Swing az élet..vagy nem, de tojjukle, magasró!
www.youtube.com/watch?v=HQ775LqS0p0&list=AL94UKMTqg-9DE_onaQ4-_KrYvK4juTtUU&index=4&feature=plcp
Laku nóc, adio(s), mindegykinek!:-)
@dr. Bubó: Dániel Péter csütörtökön támad Horthyra

A kaszinótojásos, bolond ügyvéd ismét akciózik. Dániel Péter most éppen a vasárnap felavatott Horthy-szoborra haragszik. Korábban már jelezte: ha jobban lesz, a szobrot „meglátogatja” és leönti vörös festékkel. Ma este fél nyolc körül fészbuk oldalán bejelentette: csütörtökön Kerekibe látogat, s „könnyed séta” keretében nemcsak a Horthy-szobornál teszi tiszteletét, hanem szívesen találkozik a gój motorosokkal is.

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=53634
@Knósszosz: Az egyik legmuzikálisabb nép. Kivéve engem, sajnos, pedig híres zenész ősöm van. :-))
@Gábriel angyal: Sajna, a pasi zakkant. Gondolom, a Goj Motorosok zabálni fogják, hogy szerepelhetnek vele együtt a hírekben.
@Knósszosz:

még valami a legutolsó lemezfelvétele Gardelli, Marton Éva Carreras Puccini Turandot Budapesten HUNGAROTON a 70-es években egy évvel azelőtt hogy beteg lett, a lemeztörténetben úgy tartják nyilván, mint a Carreras legutolsó teljes hangértékű felvételét egy fiatal Marton Évával aki csodákat énekelt ott is VILÁG OPERATÖRTÉNET
@a szív fészkei: "Frissen festett sem jó, ott a festék tartja össze a járgányt - ezt majd negyven éve nagyon megszívtuk. :-))"

Ez az alap amit vinni kell használt autó vásárláshoz. :)

www.retegvastagsagmero.hu/?gclid=CN7ZqN7UgLACFUVc3wodhD5wTw
@rodeo36: Carreras valóban ÓRIÁS! Hitem szerint a megénekelt személy is besegített azért a gyógyulásába. :)

youtu.be/SjsG70wYm38

Meg aztán az angyalok is tovább akarták még hallgatni.:)

youtu.be/CjqOGf0JISE
jó éjt mindenkinek, sziasztok
@Habakuk999: Én most hallgattam végig Bocellit, mert elfogott a vágy, csak még nem tudom, ki iránt!:-)
Enya ilyenkor, ami megfog még:
www.youtube.com/watch?v=ww8wqEgFIA8

ezek a keltákok tudnak azért valamit..(elnézést a hangminőségért, a képek pótolják tán..)

Oíche mhaith!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nekem is "helyesre billen" ettől, ott, az.
Namá-:))
Kalinyíkta sz't efharíszto!
Nem tom hogymongyák Jorgoszul; baz +
Kóstolgatom a nyelvet, talán még ezt is sikeredik majdan... egyszer.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

eNYA MELLÉ EZT

AMIKOR A HALÁSZOK ELMENNEK ÉLETET HOZNI ÉS NEM JÖNNEK VISSZA DE AZ ASSZONY VÁRJA

www.youtube.com/watch?v=oSwRmXu091g
@Gábriel angyal: én ott ültem az Operában amikor Riccardo-t énekelt az Álarcosbál-ban (felesége aki betegen elhagyta, Katia Ricciarelli ott ült a Pro Scenium-ban és zokogott velünk együtt)

minő dolgok vagynak

de hallgass Alfredo Kraus-t Mozart Cosi fan tutte Carl Böhm és Schwarzkopf, Ludwig, Taddei...
@rodeo36:
Core n' Grato... nekem Carrerastól az volt a csúcs! Ja, azért nem vagyok műértő. De van élet arrafelé!!! Az operett műfajától kiver a víz, az nekem habos-zsabós Overdose szar. Nem bírom elviselni, bár a Bob herceg nagyon tetszett Szerencsi Évával, meg is vettem. De alapvetően nem bírom a stílust.
A Vespri Sicilianit viszont imádom.
Ájzlísek meg pofonok nem?
Mikor, milyen hangulatom van ippeg.
@rodeo36: A portugál az, amiből a zenén és a szenvedé(ly)sen kívül semmit sem értek, de gyönyörű és szomorú, az tuti!
www.youtube.com/watch?v=dKvcm2QV9tA
@Knósszosz: "A vallási fanatizmus olyan dolgokra képes, amire nem is gondolnál."

Sajnos, ez már vérbeli szekta. Nem lepne meg, ha a scientisták lennének a háttérben. Bár az opus dei sem kutya.
@Knósszosz:
Well, just as Einstein once said: 'We cannot despair about mankind knowing that Mozart was a man'. Perhaps we are too optimistic, but Mozart's music gives us such hope...

és itt Renée Fleming+++
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Csak ennyit???
Namá' és ha épenszomlyas vagyok???
Ne osszad mábe nekem a zadagot!
Há hogy?
@Interlock: "- Jaaa... Akkor hagyjuk. Hagyjátok ti is. De ha még egyszer ujjal mutogatsz ránk, mert szerinted minket nem érdekel, visszahajtom a könyöködig."
Ismered a blogokat, néha a zindex is kiteszi. Beraktad az rss feedbe? Nem? Akkor miről beszélsz?
@Knósszosz: Eccerre ne terheljük a pincérnőt, nem? Kis kötényke, négy ser az ouzók mellé..minél többször jön, annál többször csodálhatjuk ringó..járását, nem?:-P
@Knósszosz:

www.youtube.com/watch?v=bIV5bBYgH04&feature=autoplay&list=PL7F4055D6C6DEBAAB&playnext=3

erre mondta Pavarotti, ha ő egyetlen egyszer így tudna énekelni, mint...na ki?

Jussi Björling
Kedves Rodeó! Bocs, hogy belerondítok a mostani emelkedett hangulatba, de épp most zajlik a telefonadó vitája a parlamentben.

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_naplo.naplo_ujnapok_ckl

Rogán Tóni azt mondta az előbb, hogy hasonló, fogyasztási típusú telekommunikációs adót az Egyesült Államok számos tagállamában alkalmaznak. Te mit tudsz ehhez hozzátenni??? :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Hát azalis ki 1-eznék, de münkenban öblösebek a korsók.
Azá az i smegérne a misit, nem-e:)
Lírai est vége, de még, bosszantásilag:
youtu.be/UylZ_e2mAFk

nem tehetek róla, eis teccik, no!
Lehet anyázkodni, köszönöm, jól van idesanyám!:-P
@Knósszosz:
zé-mán
nem palaizélülnk
@épészmérnök: az elején át kell ugrani a hirdetést sajna
@Knósszosz:

erre volt aza mondás Pesten, hogy az sohasem árt ha egy operaénekesnek van hangja

csináld utána

www.youtube.com/watch?v=8Bh7snchrq0&feature=related
@épészmérnök: Érdekes, nekem nem kellett.
Ízelítő a következő izé..scenarióból..
youtu.be/j2CCrQl7BSM
ezt most habakuknak, cserébe! winterplay..
@Knósszosz:

és ez élő felvétel Beverly Sills és Gedda

Bellini

www.youtube.com/watch?v=8Bh7snchrq0&feature=related

magas F-et kell énekelni a tenor magas C je felett azaz egy quartot!
@rodeo36:
Hát, van mire hivatkozni Pavarottinak.
De engedd meg nekem, hogy szubjektív legyek itt és most: a Mester nekem felülírhatalan. Jelenleg persze. Csillagok hullnak, születnek újak, de azt Te is elismerted, hogy Luciano generációja, nem kicsit jó!
Nekem nincs olyan fülem hozzá mint Neked, csak szeretem a zenét. Ilyet is-olyat is.
Ez tetszett, és Mehta géniuszától meg ki vagyok akadva, bár tök hülye vagyok az ilyesmihez. De az, ahogy összefogta a római filharmonikusokat (asszem őket), az egy botfülűnek is frenetikus élmény. Na, hát csak ennyit, hülyeként. Bessszarokkk tőlle:
youtu.be/3pGraxgGoq4
Nekem tudatlannak, ez baromi jól esik.
Kell hozzá egy hangulat, de kibaszott jó!
Engem az a szerencsétlenség ért, hogy tizenkét éves koromban bérleti előadáson néztem meg a pesti Operaházban a Bolygó hollandit. Ez egy lószérum volt, nagyon hosszú időre beoltott opera ellen.
Azóta már megtanultam értékelni, de azért nem vadulok meg érte (amúgy semmiért sem, ahhoz ifjonti energiák kellenének).
@épészmérnök: nézmá', egy támadási potenciált felmutató idegenbe szakadt szimpatizáns...
Nos.
Egyrészt, csak puffogtatsz, mivel lövésed se lehet arról, mi van nálam feed-ben. Másrészt, senkinek köze se lenne ahhoz, hogy mi van benne, mert az van benne, amit én akarok. Harmadrészt, azon emberek, akikkel napi kapcsolatban állok, - legyen ez bármilyen hihetetlen - nem használnak rss-t, tekintettel arra, hogy ez a napjaink zömét kitöltő munkaidőben bizonyos hálózati okok miatt egyszerűen nem is működik.
Mellesleg tényleg nincs benne, még az otthoni gépen sem, sőt, semmi nincs benne. Én ugyanis egy olyan júzer vagyok, aki szeret kattintani; ha érdekel valami, utánamegyek, megkeresem. Kicsit idegesít, ha ezt - melón kívüli okokból - elvárják tőlem, de igazán csak azon húzom fel magam, amikor mindenkitől elvárnák.
@Knósszosz: már írtam?

ez a zene egy vérfürdő emléke, az olaszok elüldözték a francia elnyomókat

és ez legyen példa nektek is

ott csak győztes olasz maradt és vérfolyamok meg menekülni próbáló elnyomók

ez volt egy forradalom és azóta sohasem foglalta el őket senki
@épészmérnök:
Evvel semmi baj, én sem Verdi zenéjén nőttem fel.
De vénségemre van olyan zene, amiről nem gondoltam, hogy valaha megérint. Pedig van.
Mondtam már egyszer itt, hogy mi nem, nem ismétlem. De ami jó, az jó.
Van a komoly műfajban olyan, amitől úgy verem az asztalt, mint mondjuk a kedvenc rock muzsikáimra. És akkor Fásliádámot még nem is említettem...
@épészmérnök:

mert nem mesélték el neked...az egy hatalmas mese ami megtvalósúl anyílt színen és Senta álam megjelenik az ajtó feletti kép valós változata belép az ajtón és mint az aki Isten ellen a saját boldogságáért küzdve mindent és semmit ért el

de ezt egy nő nem igen szokta érteni

nem elég pisis

de beszélj Senta-val
@keresztanya fabi(en): Faragom a szobrotokat. :-DD (na ez felvágás, rajzolni tudok.)
@Knósszosz:

ezt csapkodd, persze ha tudod

www.youtube.com/watch?v=4A2YhmNQ_6A

ez Bacchus ünnepe a bor és fiatalság meg a szerelem és őrjöngés
@Knósszosz:
De nem ártana kiszélesíteni a látóköröd e-tárgyban, hátha rálelsz olyasmire, amiről nem is gondoltad, hogy beléphet az életedbe.
Nekem nem fájt, sőt...
@épészmérnök: Majdnem hasonló: tízévesen Pillangókisasszony az Erkelben bérlettel Déry Gabriellával és Réti Józseffel. És nekem a látvány nagyon fontos, de amit ott láttam, az engem is beoltott nagyon. Sajnos valami olyan abszurddal, hogy a Carmen film kellett, hogy újra nézni is bírjam az operát.
@Knósszosz: csak ha van időd és tényleg érdekel

Franco Bonisolli

csak úgy mellékesen egy karmester azért baszta ki egy operából, mert moda is énekelt magas C-t ahol az eredetileg nem volt...de milyent...embör...szóval keress rá

meg a Franco Corelli-nek van egy lemezalbuma Siciliában vette fel élőben, ott nem cicóznak, ha valami nem teccik kizavarják, kijafasztérdekel hol szerzett hírenevet...itt és most kő énekűnnyi

és amit azon művelt...hát a siciliaiak meg voltak őrűlve tőle

a Callas-nak is vannak ilyen pilanatai amikor elszabadúlt a hangja...és "csak" elénekelte azt amit Verdi beleértett a Traviátába (nem beleírta mert a kottafejek és jelek nem mondanak el mindent azt vagy tuggya valaki vagy nem és ha igen akkor nagy dógok szoktak születni)

szóval a Pavarotti is neki volt 38 szerepe a Domingo-nak közel 100 de micsoda 38...ha tudnál Abbado-val dumcsizni erről
@a szív fészkei:

gyereket Mozart zongoraversenyekre kell elvinni és nem operába hülye volt aki elvitt és jól kibaszott veled...a gyerek egyébként is keresi a szart amibe beleköthet és nem érdekli mi történik csak ha bele tuggya élnimagát abba mi is volt kakis meg pisis és ...mert azt el tuggya mondani bármikor de a synopsys-t ne kérdezd mert leszarja 12 éven alul semmit még akkor sem ha zeneét tanul magánúton hátha még nem

ha zongora feketesége meg a sok klimpilimp megragadja akkor jó de ha valaki magasabb hangot énekel mint ő és ráadásúl olyan mint az ángyom aki mindíg lebaszta akkor azután lesz neki élménye de nem az amit gondoltál hanem az ami neked

a Réti nem énekes hanem egy kövér ember aki rikácsol a Déri Gabriella nagyestályiben zupás őrmester és kurvára élvezted hogy felfedezted mert téged az irodalomérdekel, és zeneileg süket vagy és irodalmilag a Déri Gabriella szóval nem az igazi de nagyot szól

szóval bárki vitt el téged oda az kurvára kibaszott veled

te megmaradtál verselőnek prózázónak és a szavak mestere de zene számodra az ANDROMÉDA KÖD
@rodeo36: Uhh, drágám, de kirohantál ellenem meg szegény jó apukám ellen, mint Zrínyi!! :-DD Ő vitt el - a nagy zenei őse árnyékában neki se volt hallása, de ugye mindent meg akart adni, ami kultúra...

A helyzet az, hogy jól látod: engem a szavak zsongítanak el, + én addigra minden opera szüzséjét kívülről fújtam. És tudod, hogy a gyerek fantáziája szárnyal az olvasott szó nyomán - én még koravén is voltam - tehát a Pillangókisasszonyt abszolút elképzeltem az utolsó japán facsavarig és nagyon is vártam meglátni. Mondhatni teljesen be voltam állva, hogy valami gyönyörű szerelmi mámort kapok, repülök majd két órán át, de jó lesz.

Erre az a szegény x lábú kis dagi Pinkerton ott ugrált a dragonyostermetű Déry előtt, hogy ugye legalább a melléig felérjen a nagy összeborulósukkor - pedig a japán nő, South Parkból idézek: "tölékeny világszál" kellett volna, hogy legyen a nagy fehér amerikai tengerész hónaaljáig érvén, kifejezve a kettőjük közti mindenféle különbséget és ebbőli alávetettségét. Ahogy én elképzeltem ezt anno lányszobám mélyén...

Ehhez képest ahányszor e "tölékeny világszál" - nettó 1 mázsa - lépett, felszállt a színpad évtizedes pora a döngése nyomán. Ez teljesen kiborított...

A hangjukkal semmi baj nem volt, Rétinek szép fényes hangja volt, Puccini zenéje meg olvadóan finom édes csoki; addigra már elolvastam az élettörténetét is - csak rohadtul összetört akkor egy illúzióm. Nem élveztem ezt kurvára, nem akartam cikizni, sőt fájt a dolog. Ergo nekem a hang nem írja felül a képet, ja.

A zene nem teljesen távoli világ, mert van, ami halálosan megfog. Csak az nem mindig az, amit te meg a vájtfülűek hájpolnak. De ezt már lemeccseltük múltkor.
Éjszakai antifa szakkör, hogyan készül a náci:
http://www.youtube.com/watch?v=D8bCuNiJ-NI&feature=player_embedded#!
@rodeo36: az egészből csak egy kövér, hálóinges öregasszony "jött le", aki időnként visít.
Pedig biztos jó lett volna, ha elmesélik, miről is van szó, és ha nem csiklandozza annyira a gyermeki humorérzékemet.
@Interlock: "Én ugyanis egy olyan júzer vagyok, aki szeret kattintani" - hát kattints, kedves honfitárs.
Azért bátorkodtam az rss feed-et emlegetni, mert akkor rögtön látod a felhozatalt. LMP:
lehetmas.hu/
vagogabor.blog.hu/
javorbenedek.blog.hu/
ertseykatalin.blog.hu/
lmp.blog.hu/
és egy csomó helyi szervezet blogja a lehetmas-on megtalálható.
Rajt vannak a Facebook-on is. Arra nincs hatásuk, hogy a csicska média mit csinál, és az nem az ő hibájuk.
@épészmérnök: ez a "felhozatal" benn van a könyvjelzők között, az LMP fül alatt. Minden pártnak van külön fül :-) Olvasni igen, kommentelni nem szoktam.
FB-m már nincs egy jó ideje (együtt "pusztult" a mobilommal), de az a felület normálisabb dolgokra nem is igazán alkalmas.

Megpróbálom azért még egyszer szavakba önteni, amit ki akartam hozni az egészből. Hiába van nekem vagy 60 link könyvjelzőzve mindenfelől, én egy senki vagyok a tömegből. Biztos van még pár ezer arc ugyanilyen könyvjelzőkkel, de az igazi, megmozdításra váró tömeg nem mi vagyunk, hanem azok, akik nem könyvjelzőznek (még), és nem tesznek rss-be (még). Ők úgy vannak a neten, hogy ami a képükbe lóg, arra talán kattintanak, de az önálló keresés gyakorlatilag ki van zárva. Őket, ezt a százezres, akár milliós tömeget kell elérni, nekik kell megmutatni azt, amiről egy kis párt szerint tudniuk kellene. Ezt kétféle módon lehet elősegíteni: blogok tucatjaival minden elérhető szolgáltatón (a nagy számok törvénye miatt), illetve - egyidejűleg - a köznép számára érdekes téma- és címválasztással. Nem baj, ha egyes blogok csak egymás kópiái, az sem baj, ha öt sor egy bejegyzés; minden egyes írásos nyom egy-egy csáp az emberek felé. A marketing rossz, tessenek már megérteni: ezt nyomni és nyomni kell vég nélkül, hogy kikerülhetetlen legyen, hogy széles körben beszédtéma lehessen.
Az a "bölcsesség" járja felénk, hogy a nőket nem a kocsijával, házával, pénzével, de még csak nem is a farkával fekteti le az ember - hanem a szájával, kidumálva alóla a lábait. De csak akkor, ugyebár, ha közvetlenül a nőhöz beszél; a szomszédot hiába nyaggatja a kangörcsével :-)
Akiben van egy kis műszaki vér, az gondoljon a fáradásos törésre, meg a rezonanciára: pici erő, periodikusan, állandóan. Az anyag eleinte észre sem veszi, aztán már látható az alakváltozás, végül hoppá, eltörik egy csavar, leomlik egy gát, leszakad egy híd. Behelyettesítéshez: az anyag a közöny, az ismeretlenség - az a pici, de szüntelenül érkező erőhatás pedig szinte bárhonnan jöhet, csak elhatározás kérdése.
@a szív fészkei: fény? Annyiban, hogy ki lehet mondani, szar a tokaji bor, vagy genyó simlis cég mondjuk a Közgép. Én nem látom, mitől vagyunk ezzel előrébb.
@Interlock: így igen, ezzel teljesen egyetértek. Erőforrás kérdése alapvetően, láthatólag ők is tisztában vannak a kommunikálás szükségességével. Melyik párt politikusainak van gyakran frissülő személyes blogja még?
@épészmérnök: személyes blog helyett inkább személyes weblapoknak mondanám azokat, ahol egy-egy politikus szólal meg (pl. Vona, Dúró, Oroján, Pokorni stb.). Sokkal inkább jellemző az, hogy egy lap több szerzőt gyűjt, akár olyanokat is, akik nem is politizálnak aktívan, de valami irányvonalat a nevükhöz lehet kötni (H&H, kuruc, mandíner stb.). Nem feltétlenül személyes blogokban kell gondolkodni.
@a szív fészkei:
pont azért írtam amit írtam...nincs mit hozzátenni

a zizémérnök pedig botfülű és érzéketlen a gyermekmesék iránt a minimális fantáziája sincs hogy beleélje magát és bármit olvasok mindíg "beleesek" egy őpár oldal után, azonosítva magamat az egyik résztvevővel és kurvára tudok szenvedni meg örülni vele együtt a nagy show volt Veren a kalandok szerte széjjel meg Grimm és Andersen és a magyar népmesék a Mondák könyve és a Sziriat oszlopai és a kerületi könyvtár a katalógusig bezárva hahahaha

akinek semmi beleélési képessége sincs az rideg mint a fagyott kutyaszar...kár érte

épn először hallottam az összes operát és megtanultam majd csak utána mentem élőben is meghallgatni majdnem sohasem néztem, mert az operához a szinpad kevés

ez olyan mint -amikor a Goulda kiült a zenekar közepére és klimpirozott azok meg elélveztek miatta- mert abban is van emberi tartalom "csak ki kell hozni" és be kell fogadni anélkül zaj...

mint minden...a Mona Liza egy pacni és Dávid meg egy nagy kődarab
@a szív fészkei: csak aztán nehogy elb.d és fogpiszkáló legyen belőle
@Interlock: Mint követheted a történéseket, épp ott tartottunk, hogy azt sem lehetett kimondani, hogy szar a tokaji bor...
Ehhez is Európa kellett. Tehát, isten mentsen kikerülni, mert akkor ennél kevesebbért is négyrét vágás járna.
@a szív fészkei: kicsit ingoványos terület ez (nekem), de úgy látom, hogy amikor egy negatív hangvételű írás hátrányosan befolyásolhatja egy termék piaci szereplését, akkor azért észnél kell lenni ítélethozatal közben. Ha én lettem volna a bíró, Uj Pétert megrovom a szükségtelenül durva és közönséges szóhasználatért, a másik felet pedig tájékoztatom ugyanarról, amiről most az EB vagy mi tájékoztatta a tűrésküszöböt illetően, aztán mindenki menjen szépen haza, és tanuljanak meg egymás mellett élni.

Én nem szeretem az ilyesfajta csűrés-csavarást: "egy gazdasági vállalkozásnak nincs becsülete, csak legitim gazdasági érdekei". Mert egy cégnek igenis lehet becsülete, olyannyira, hogy képes néha a saját gazdasági érdekei ellenében cselekedni, képes rövidtávú veszteségeket bevállalni pusztán azért, hogy a jó hírnevét, megbízhatóságát, a becsületét megőrizze.
Amit ezeken túlmenően még össze lehet varázsolgatni a szavakból, az woodoo.
@Interlock: De amikor az a piaci szereplő tényleg szart tol a pofádba, felhasználva a hajdani hírnevét megtévesztésül - az már gáz szerinted is, nem?

Mert a tokaji bor minősége anno fogalom volt- királyok bora, borok királya - és ha ezt hagyják lerohadni (pl. a hírhedt sárazsadányi Orvbánné birtokolta terület pocsék szar lőréjével, amit ennek ellenére felvásároltak és forgalmaztak - lásd az akkor És-cikkeket), akkor egy újságírónak joga van ez ellen szólni.
Ha így, akkor így. Ez figyelemfelkeltőbb, mintha azt írja - ez amúgy sem stílusa - hogy sajna, de valahogy már nincs meg a bor lányos bája, amit tölgyfahordókban érlelve bukéja bársonyossága nem hoz, stb. stb. A szokásos sommelier rizsa, nesze semmi fogd meg jól...

Na ezt mellőzte Uj, a lényegre tért. Annyi mindent tesznek itt tönkre az országban, hogy már finomkodni nincs értelme és és nincs is foganatja.

A tokajiak - sajnos engedve az első Orvbán-kormány úthengerének - épp saját renoméjukat baszták el. Te mondod mindig, hogy szólni kellene végre az egyszerűek nyelvén, nyíltan megmondani a turpisságot, felrázni a népet. Na, most meg nem tetszik.
@a szív fészkei: "szart tol a pofádba, felhasználva a hajdani hírnevét megtévesztésül"
Igen, az gáz - miért veszik meg? De mondom, én mint laikus véleményezek, nem biztos, hogy minden szintre visszamenően átgondolom az ok-okozat összefüggéseket (sőt, biztos, hogy nem).
Tegyük fel, hogy szar a tokaji, vagyis, borkedvelő embernek ihatatlan, pocsék lőre. Én magam nem alkothatok pontos véleményt, mivel évente ha egyszer iszom, az már nagy szó, és akkor is csak 45° fölöttit vagyok hajlandó; mindegy, induljunk ki abból, hogy az a bor tényleg szar. Ha én ezt a haveroknak mesélem, az oké, legrosszabb esetben is évi 2 palack aszú sorsát befolyásoltam. Ugyanezt ugyanígy nagy nyilvánosság előtt, egy, a véleményformálók közé sorolt embertől olvasni hajszálnyival komolyabb hatás érhető el, ettől azonban a bor minősége aligha javul, legfeljebb kirúgnak pár dolgozót a csökkenő kereslet miatt.
Elolvastam most a pert kiváltó cikket, és nem tudom eldönteni, hogy mi fájt Ujnak jobban: a hazai borkultúra hiánya, vagy a névhez szerinte méltatlan íz. Ez nem az a cikk, ami népet tudna felrázni.
@Interlock: Szép ez a szociális érzékenységed, hogy Uj szavai miatt csappan a borfogyasztás és ha emiatt rúgnak ki embereket, azt sajnálnád - de nekem ebben telt az életem. Kádáriban nem szabadott a szarra kimondani, hogy micsoda, a nyugat mindig hanyatlott és le akart igázni, pl. minőséggel is - akárki akárhogy /nem/ melózott, meg kellett tartani, mert hát családja van, ergo "langyos a sör, de nekünk úgyis jó" - énekelte arról a korszakról Zorán.
Na most ha Uj - akinek ezer éve ilyen sprőd a stílusa - úgy írja, hogy bocsesz drága édibédi borház, de a ti borotok most épp nem simogatta annyira az ínyemet, kicsit lőrés hatású volt, akkor nem fogy el a vendégkör és nem rúgják ki a jónépet Tokajban?!Akkor letojják a véleményt és marad a ihatatlan lötty. Most kavart egyet a dolog mindenen, pláne, hogy voltak szívesek még meg is sértődni, legalább Európában is híre ment a kocsisirma-mniőségüknek. Grat és bravo!!!

Legyen már következménye a pocsék, oda nem figyelő, másokat letojó munkának - színvonaltalanságnak, stb. Sajnos az,ha valaki elveszti a melóját, de ha azért, mert vacakot ad ki a kezei közül, annyira nem sajnálom. Hisz mi ebből a hatalmas gányból, amit a pocsékszar kormányzás ránk hozott csak a minőséggel léphetünk majd ki és szerezhetünk vissza hírnevet bárhol.

Németeknél rögtön bír a magyar melós kiválóan teljesíteni, mert ott megkövetelik a pénzükért, különben repül. És és láss csodát: megy neki... Na hát Uj kinyilvánította hogy ilyen szempontból nyugaton szeretne élni: a bor legyen olyan, amilyent az ára, a hírneve ígér. Kevesebbel nem éri be. Ehhez joga van, akárhogy fogalmaz.

Igenis javuljon a minőség, basszus! Itt kezdődik a felzárkózás Európához.
@a szív fészkei:
"ha valaki elveszti a melóját, de ha azért, mert vacakot ad ki a kezei közül, annyira nem sajnálom"
Egy kicsit sajnálhatnád azért. Mit tehet a palackozóban, pincében, vagy a tőkék között güriző, sokszor állatnak se nézett melós arról, hogy milyen utasítás szerint dolgozik? Kinyithatja a száját, kivágják, lesz a helyére másik, engedelmesebb. Ez évtizedek óta így megy, különösen olyan vidékeken, ahol lepkefogó hálóval mennek munkahelyet vadászni.

"Legyen már következménye a pocsék, oda nem figyelő, másokat letojó munkának - színvonaltalanságnak"
Oké, ebben maximálisan egyetértünk. Lett következménye? Nem, az ítélet nem következmény, mert az csak annak szólt, hogy mehet a durva fikázás. Eldöntendő kérdés, eccerű lesz: jobb lett a tokaji, vagy nem lett jobb a tokaji?
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy azon a téren nem változott semmi. Úgy is mondhatnám, hogy azon kívül, hogy most már fél Európa tisztában van azzal, hogy gagyit sóznak rájuk patinás fedőnév alatt, nem történt semmi.
Megérte?

Fájdalmas, és hosszan tartó lecke lesz a magyarságnak az, hogy megtanulja a saját problémáit önmagától, házon belül megoldani.
@Interlock: Aki ok nélkül lesz munkanélküli - millió nagyon közeli példám van - nekünk sincs melóm pl. a korunk miatt már mióta - nagyon sajnálom. De azért a minőség kergetése nem a magyar néplélek sajátja, hogy finom legyek.

NemUj miatt dől be a borbiznisz, mert az emberek drágán nem vesznek eg yidő után szart, ha olvasnak Ujt, ha nem. Erszénnyel szavaznak mindenhol a világban. Ami megéri, azt veszik, ami nem bukjon.

Te sem meditálsz azon, hogy ha a jobb, - mondjuk olasz - tejet veszed olcsóbban, mi lesz a magyar gazdával. Egy idő után minden fillért meg kell fognod, akkor pedig vége a délibábnak. Én, ha a Lehelen sokkal olcsóbb a francia, a dán, olasz sajt (amik mind nagyon finomak is), mint a magyar, akkor sajnálom, de abból spájzolok.

Ezt megszívja a melós, aki szart állít elő - parancsra, önként, mindegy. Ez a piac ítélete.
@a szív fészkei: mindkét oldalról, a kínálati és keresleti oldalról is kéen az igény a minőségre. vannak amikből nem szabad engedni.
@Interlock:

Szavam nem lehet, a forrást megjelölte. Látnád akik komplett posztot vesznek át jelölés nélkül...

Jobban dühít, hogy a napi aktuális poszt alatt nem tudok hozzászólni, és agyfaszt kapok tőle mert nem tudom mi az oka.
@Fabius: ja, most tűnt fel a link az alján, Scheiring úrtól bocs, visszavontam.
Poszt-szinten plagizálnak? Az azért már karrier, nem gondolod :-)
@Interlock:

Hja, ez mostanság így játszódik, a példa kedvéért:

www.ujhely.hu/demokratak/index.php/angyan-szetfurja-a-ner-t/

Te mit csináltál mikor egy poszt alatt nem tudtál megszólalni, de a többi alatt igen? Valami frissítésről írtál asszem, de én már minden szart kipróbáltam.
@Fabius: azzzdekemény... aszongya: 2012. május 12., szerző: admin. Admin! A rohadt, lopós, tetves fajtáját...

Tulajdonképpen ami a változást hozta: kiléptem (kijelentkeztem) az indás rendszerből. Előtte már volt minden törlés (süti, cache), FF és gép restart is, de az áttörést a kilépés hozta meg: anélkül, hogy visszaléptem volna, megjelentek a hiányzó elemek a megnyitott poszt alatt. Mintha be lett volna ragadva egy lezárt (vagy rosszul lezárt) session-öm a szerveren, ami blokkolt egy másikat, és az elsőt hivatalosan is lezárva a másik egyből működőképessé vált volna, nem tudom.
@Interlock:

Minden törlés és gép restart nekem is megvolt, most a kilép-belép is, de semmi változás. Valami a nickemmel van összefüggésben, mert androidos felületről se megy. Sőt, ott ha belépve nyitom meg a napi posztot akkor be se tölt. Az összes többi megy, a főoldal nézet is megy, de a mai az baszik csinálni bármit.
@Fabius: mondom, én nem léptem be újból. Két lap volt megnyitva, két poszttal tőled: az egyikben, ahol még látszódott a link, kiléptem, linkek eltűntek. Váltás másik lapra, Ctrl+F5 (biztos, ami biztos alapon), és hopp, beléptetett, linkek, kommentbox megjelent, utána már ment minden.

Konteón már megkapnád: ŐK most unták meg a basztatást, talán nem kellett volna az Echelon-t emlegetni :-)

Legvégső esetben várni, vagy gépház, vagy adj egy admint a nejednek, és nézzétek meg, hogy ő ugyanúgy lát-e téged, mint te magadat; tiltson ki, engedjen vissza, és így tovább...
@Interlock:

Ehh, nem szenvedek, csináltam egy teszt posztot az alatt látszik megint minden, úgyhogy így marad.
@Interlock:

Jah, olvastam ezt amikor megszületett :-)))

Csöndes, de régi Tiboru rajongó vagyok magam is.
@Fabius: hát, tény, hogy mióta átköltözött, én is inkább csak csöndes...
süti beállítások módosítása