Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-elintezte-az-1250-forintos-bkv-s-orszagberletet... (2024.04.30. 21:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.01. 04:57 Fabius

Forradalom már megint?

Címkék: gazdaság program ellenzék 4k!

Négyká(!) hadának a lépte dobog,
Zendülő ének az égre lobog,
Hajnali fényözön földre leszáll,
Kézhez a kéz és vállhoz a váll!

Repülj te lángoló, tűzszínű zászló,
Vezess az éjnek éjén át,
Vezess a harcra, sok sápadt arcra,
Terítsd a hajnal bíborát!

(via)

 Párttá alakult a 4K!, úgy látszik Orbán Viktor megkapja a baloldali ellencsegevarát. Mitől vagyok mégis elégedetlen ellenzéki pártínség idején? Attól, hogy ha valamitől, akkor a forradalmi retorikától hányásig vagyok. Éppen elég ez a félbolond fülkecsegevara, nem igénylek egy másikat a túloldalról. Sokkal szívesebben látnék egy konszolidált úriembert vaskos iratcsomóval a hóna alatt, ami megvalósítható és kivitelezhető gazdasági programot, a jogállam visszaállításának garanciáit tartalmazza, mert a forradalmárkodást a magam részéről kurvára unom. Arról nem beszélve, hogy a jövő forradalmárja könnyen úgy járhat, mint az egyszeri Che Kongóban vagy Bolíviában: importálná ő a forradalmat, de az marhára nem kell senkinek. 

Szerintem itthon is ez a helyzet, legalábbis az én ismeretségi köröm egy végletekig szürke, nagy szavaktól és ideológiáktól mentes, de a gazdaság - és az ország - működése iránt elkötelezett embert a maga programjával szívesebben látna. De program éppen a 4K! honlapján is akad, nézzünk bele

A belenézéssel mindjárt akad egy kis gond: Firefox 12 alól annyira nem könnyű, kattintás után a 1,25 megányi anyagból lejön 143 kilobájt, és szevasz. Persze, semmi gond, ha ti akartok megszólítani engem, a potenciális választót akkor nyilván keresek, letöltök és telepítek másik böngészőt, hogy megtehessétek. A program első ránézésre rendhagyó. Egyrészt a felépítése már cuki, ebben a tartalomjegyzék nem az első, hanem az utolsó állomás. Pont elég, ha a végigolvasás - márha - után derül ki, melyik oldalon miről volt szó. Másrészt a dizájn is elég sajátosra sikerült, nagyjaink képmása Petőfitől Adyig úgy van benne, mintha a kivégzés utáni arcukról készült volna egy véres lenyomat. Nekem nem jött be, de a forradalmi retorikához biztos stimmel. 

A program alapja egy izmus, a 4K! a patriotizmusra építkezik. Ezzel magában semmi baj nem lenne, ha közel maradnának a földhöz, és nem a racionalitásokat figyelmen kívül hagyva légvárakat tekintenének alapoknak. Először is szerintük a harmadik köztársaság teljes kudarc. Lófaszt, gyerekek, azért ez nem így van. Az elmúlt huszonkét évben az én generációm, amelyik még az átkosban született de fiatal felnőtt éppen a rendszerváltás idején lett megtanulta a saját bőrén mi az a demokrácia. Igen, sokszor ráfaragtunk, még többször a zsebünkön éreztük/érezzük a döntéseink következményét, helyzetbe hoztunk arra alkalmatlanokat. De talán egy életre megtanultuk, hogy lehet a kampányban bármilyen ígéret, nincs ingyen ebéd, nincs következmények nélkül behúzott iksz. A kádári gulyáskommunizmus után a társadalomnak szüksége volt erre a gyakorlati leckére, hogy a demokráciát a saját bőrén tapasztalja, megtanuljon élni vele, és tudatos döntéseket hozni. 

Nevükből adódóan ők egy új köztársaság létrehozásán fáradoznának. Csak feleslegesen. A jogállami és alkotmányos normák, keretek most is adottak, azokat a nulláról felépíteni nem kell. Természetesen az orbáni csorbákat vissza kell kalapálni, a béklyókat el kell dobni a francba, a hatalmi ágakat újra szét kell válogatni, de erre, és akár az új alaptörvény rendbetételére is van jogszerű lehetőség az újjáépítésen kívül is. 

A gazdaságról szóló rész meg teljes homály. Vagy mondhatjuk úgy is, az abszolút nulla. Az egyetlen értékelhető konkrétum benne a progresszív adórendszer visszaállítása. Ezen kívül meg a pfúj Európa, pfúj multik, és hogy akkor keressük meg a kitörési pontokat. Ha meg nem megy akkor államosítsunk. Nem tudom, ti kerestetek már olajat az alföldön? Esetleg lehalászható tengerszakaszt, vagy egyéb kiaknázható és eladható természeti kincset, amitől önálló, senkinek nem kiszolgáltatott nyitott gazdaság lennénk? 

Ha nem, segítek: nincs ilyenünk. Helyette van egy külgazdasági mérleg, ami főleg az uniós fölvásárlóerőnek köszönhetően tartja magát még valahogy, van egy mezőgazdaságunk, aminek 600 milliárdos éves támogatásának túlnyomó többségét az Unió adja, vannak a 200 ezer embert foglalkoztató multik, akik  mindennel fölszorozva 1500 milliárddal járulnak hozzá a GDP-hez. Kiváltanátok ezt? Oké. Mivel, kedves forradalmárok? Valami konkrétum azon kívül, hogy keressünk kitörési pontokat? Nemtom föltűnt-e, de Kedves Vezetőnk már körbe kopogtatta a világot, mint egy betépett harkály kitörési pontok után kutatva, mielőtt betérdelt az IMF-nek, de egyet sem talált.

"Az államadósság csökkentése nem lehet egyenlő a megszorításokkal" - mondjátok, és a két évvel ezelőtti Orbán Viktor hahotázó feje vízjelként jelenik meg a papíron. 

Szerencsére egy ponton ellentmondotok a tavaly októberi önmagatoknak. Az akkor kijelentés:

"Aki kisebb államban, neoliberális gazdaságpolitikában reménykedik, ne a 4K!-ban keresse a matolcsyzmus ellenszerét".

mára aktuálisan erre változott:

"Egy racionálisan felépített, hatékonyan működtetett államigazgatással, a közpénzek szigorúbb ellenőrzésével jelentős költségeket takaríthatna meg az állam, csökkentve vele a költségvetés kiadási oldalát és így az államadósságot."

Ezt a józan ész irányába tett lépésnek veszem. De egyúttal megjegyzem, ebbe az irányba bandukolni éppen lenne még hova a kiemelések mentén. Mert a jogállam helyretétele fontos, de a társadalmat sokkal jobban és mélyebben érinti a saját zsebének üresedése, az ötletszerű adók kivetése, a nincs az országnak pénze semmire érzése, mint a tény, hogy mibe nem szólhat bele az Alkotmánybíróság már megint. Ha valóban választható alternatívának akarjátok láttatni magatokat, akkor legelső sorban ezzel kell(ene) kezdeni valamit.

Tegnap. 

 

626 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr314481593

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Trónok harca - Felpörgött az előrehozott birodalmi választási kampány 2012.05.01. 11:26:35

Robert király halála ill. a Joffrey király származását firtató tényfeltáró cikkek után kialakult legitimációs válságban a pártok előrehozott választások kiírásában egyeztek meg. A választás azért is sürgető, mert a birodalomban megindult belső, elsősor...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huuu ebből megint jó kis milyen álldásokat hozott az EU dumcsi fog kerekedni. Egyszer jó lenne egy adat, hány embert foglalkoztatnak a hazai KKV-k? A multik egyébként még nagy változások után sem mennének el.
Szia Angyal! Jó reggelt!

Előző naphoz sasszézz vissza, Fabius berakta Növényi MMA meccsét K1-ben. Azért 52 évesen - bár kicsit mintha a súlya is belejátszott volna - tényleg van ott súlycsoport? gőzöm nincs -,de rendesen volt ott erő... Ketrecharc,pankráció nekem megrendezett show műsornak tűnik, de ez keményen megy...
@Fabius: előző napihoz írtam, de köszi. Ezúttal a reggeli első helyről lecsúsztam, de végignéztem Növényit.
Annyira sejtettem, hogy 4K-ról fogsz írni, hogy legközelebb tényleg felteszem már anyám számait - bár vagy 30 évig nem nyert vele, egyszer bejöhet, azok a számok már nem igazán élnek....
Még elolvasom - mentett változatomat, ami nekem szintén nem tűnik soknak,úgy tizenoldal...
Ugyan nem ezt kerestem, de pont ehhez vág:

www.youtube.com/watch?v=GmIXPHdzq4g

"Orbán_himnusz"
@anyósnyelv: elírtam - Ovis mozgalmi dal -.
hujjujujjuj-jujjujujj: a pálinka minden ízt levisz - ő csak tudja, kicsit reppesítve:
ja! sör-virsli helyébe lép
www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=HMEcMpFsBZQ
kurvajó: van nekünk egy félbolond fülkecsegevaránk, nem kell több!!! ok!!!

kell a mappás józsi a teleírt paksamétákkal amiken számok vannak rendben, némi magyarázattal és ezek a számok megmutattyák? mit? a JÖVŐT...

a példád azért jó, mert a Ché az valóban egy nemzetközi kalandor volt aki a szocialista forradalom nevű biznisszben utazott -sokfelé- és akiről legmeghittebb barátai is felismerték, hogy teljesen széllel bélelt...utána már "csak" hagyni kellett, hogy a történelem meglépje a szokásosat

namost, Magyarország 2012 AD!!!!!!!!! (nem BC!!!!!!!!!!!) megválasztott -nagyon kalandosan a budin egy másik "CSÉ"-t aki szinten széllel bélelt de ez az eredetivel ellentétben nem a géppisztolyát lengeti hanem a bőszájú zsákját és raktya beléje mindazt ami hozzáragad a kezeihez és még csak nem is kleptomániás "csak" tudathasadásos paranojás diliflepnis aki assziszi hogy van egy küldetése és miközben a küldetésének teljesítéséért tesztosz kicsit lopik, már 18000 milliárd HUF-tól feljebb áll a szénája erősen közelít a 22000 milliárdhoz

ehhez kellene neki egy támasz pontosan 22000 milliárd HUF A NAGY BARÁTUNKTÓL A ZÁJEMEFTŰL AKI MÁR NEM BAJ HA GYARMATOSíT BENNÜNKET???

hát nem furcsácska hogy a két 22000 az pontyosan azonos érték???

gondolom elég volt a forradalomból és CSÉ-elvtársból valamint társaiból de nem akarunk több filozófiát meg küldetést, hanem kemény és kurva unalmas vagy izgalmas alkotó munkát és egyre többet

cél: 34000 MILLIÁRD GDP-t 68000 milliárdra növelni a hozzáadott érték megsoxorozásával

új oktatáspolitika
egészségesen tartott társadalom
progresszív, dinamikusan működő adó és vámrendszer
teljes demokratikus szabadság

pusszantlak benneteket
@Gábriel angyal:

A kkv szektor a legnagyobb munkáltató, de arányaiban a járulékfizetésük kisebb /főre lebontva, mint a multiké. Egyébként meg igen, a fúj ejrópa és fúj multik támogatóknak számolni kell ezeknek a dolgoknak a kipótlásával. A 4K-nak is meg nektek is. Erre kevés a majd eladjuk Putyinnak az orbáni autokrata kommunuzmust, mert abból nem szorulnak importra, másunk meg nincs.
„nem
akarunk több filozófiát meg küldetést,
hanem kemény és kurva unalmas vagy
izgalmas alkotó munkát és egyre többet”

Ennyi. Jöhet a szürke ember az aktájával. Én rá szavazok.
kiegészítés:

az oktatás egy adott ország legnagyobb termelő tőkeereje, annak működését SOHASEM KÉZIVEZÉRLÉSSEL hatékonnyá és dinamikussá tenni azzal lehet, ha a már 2000 éve bevált maecenatura rendszert alkalmazzuk ami persze a dinamikus adó és vámrendszerrel harmonizál és hasznot/profitot termel, társadalmi integrációval (olvasgassatok Bill Gates-et) beruházássá kell minősíteni az oktatást a bölcsődétől az utóképzésekig, de ez a fórum rövidebb mint egy teljes program leírása

remélem értitek, AZ ORBÁN KÜLDETÉS BAROMSÁGA PONTOSAN A ROSSZ IRÁNYBA VISZI AZ ORSZÁGOT AMIKOR AZ OKTATÁST TEHERKÉNT ÉS KIADÁSKÉNT KÖNYVELTETI A MATOLCSYNÉFÉRJÉVEL AHELYETT, HOGY KAMATOZÓ ÉS PROFITOT TERMELŐ BERUHÁZÁSKÉNT RUBRIKÁZNÁ A BAROMANYJA KÖLTSÉGVETÉSÉBEN MEG A VIHARKAKÁLMÁN NEVŰ NEMZETI FINGBAN
Én nem tartanám meg a fidesz állampárti rendszerét, úgyhogy egyetértek a 4K céljával.

Nem voltak a felcsútiak felhatalmazva alkotmányozásra és nem legitimálták népszavazással.

Vagy - a húsz évig jogrendet teremtő Alkotmányt akarom,
vagy - egy újat.

És ezzel is egyetértek....

" Istvánffy András elnöki beszédében azt mondta, hogy az új párt célja egy köztársasági forradalom, annak érdekében, hogy a nép visszafoglalja a hazáját a kiváltságosoktól. „A köztársasági forradalomnak békés forradalomnak, törvényes forradalomnak kell lennie, amely kihasználja a változásra még létező törvényes lehetőségeket. A köztársasági forradalom nem egy elvakult kisebbség, hanem a többség forradalma kell, hogy legyen” – hangsúlyozta Istvánffy.

Istvánffy szerint el kell érni, hogy az állam ne a gazdagokat szolgálja. Az államnak azon kell munkálkodnia, hogy a tisztességes megélhetés mindenki számára elérhető legyen. Szerinte Magyarországon olyan rendszert kell kialakítani, ami levonja a szocializmus és a vadkapitalizmus tanulságait is.

A 4K! elnöke beszédében hangsúlyozta, hogy a volt kommunista országok baloldalának az eltérő társadalmi tapasztalatok miatt nem a nyugati baloldalt kell másolnia. „A Kelet-európai baloldal vagy önálló és eredeti lesz, vagy egyáltalán nem lesz baloldal Kelet-Európában” – fogalmazott Istvánffy. "

A fidesz-maffiával testvéri szeretetben éldegélni,
egy aktásemberrel a székben....

Fabius, akkor adtunk egy pofont a szarnak...
Cupp...
Tabáni emlékek május 1-ről:
www.youtube.com/watch?v=YdmwZvEtHe8

ez már 2007-es, kicsit kocsmázós inkább a dolog, anno hatalmas koncertek voltak ott.
www.youtube.com/watch?v=5-SEMuq9cuA
@anyósnyelv: ketrecharc, pankráció..
Az van, hogy Növényi nagyon nagy sportember, de persze 52 évesen már nem férhet oda a sportág komoly versenyzői közé. Én mindig leveszem a sapimat előtte, kellett neki még egy mma cím is, hát legyen, más ilyen korban már nem ketrecbe vágyik az biztos. Mitől lenne megrendezve a ketrecharc? Mármint az a sok tucat verseny hetente? Nem hiszem, pedig igen közelről láttam már néhány száz meccset. Pankrációból is van sok fajta, van a cirkuszi, meg egyáltalán nem cirkuszi is, bár az főleg Japánban divatos.
Ha jól értem, akkor megalakult a jobbik a szélső baloldalon. Remek. Pont ez hiányzott.
Teljesen egyetértek, szürke, unalmas, számokkal jó barátságban lévő, hagymázas népboldogító ideológiáktól mentes csapat kellene.
Régóta mondogatom, hogy egy valódi jobbközép pártra lenne égetően szüksége Magyarországnak.
Mint Lengyelországban Tusk-ék, akikre le lehetett cserélni az ottani Orbánékat (Kazcinsky fivérek).
Sokáig abban bíztam, hogy a fideszből válik ki egy normális csapat. De már egyre kevésbé látom ennek realitását.
Pokorni beszáll Tarlós homofób bizniszébe, Navracsics is egyre gyakrabban csinál segget a szájból, azaz köp a jogállami normákra.
orulunkvincent.blog.hu/2012/04/21/pofa_3#more4464698
Az értelmesebb, a realitásokat figyelembe vevő közgazdákat már partvonalon kivülre tették, és szarnak rájuk.
Szóval el nem tudom képzelni, honnan jönne ez a biz. szürke, unalmas stb csapat.
Na mindegy, ma kinézek a nemlézető szakszervezeteink által meghirdetett tüntetésre. Nem számítok arra, hogy 1 millióan lesznek (Madrid), arra sem, hogy 500 ezren (Barcelóna), jó ha 2 ezren:(((
Majd megírom mit láttam.
@aritus: Aha. És a nem-népboldogító úgy számolgathatna,

hogy közben bármikor elvitetné Polt hazaárulásért.

A spontán népi fidesz meg jól rágyújtaná a székházat.

Fasza, nyugis polgári változat...
Hát ezt nem hagyhattam ki: egész oldal tele volt fiatalokkal,s nem is olyan fiatalokkal, s együtt énekelték
www.youtube.com/watch?v=2OQVgm4H7fg&feature=related
@Dr. simonmondja.: most ezzel mit is mondtál? Mert nem értem, komolyan.
@tucano: Nézd már meg, pont arról pofiztam, hogy az nem ketrecharc, hanem K1 /szabad ütés-rúgás kombinációkkal,s szabályokkal jól kikövezve/... Ma hajnali Fabius beírásban van a link - megéri.Én csak értékelni tudom,hogy igazán korban lévő sportoló kiáll,s megvalósítja,mit elképzelt,s utána még egy kiscsávót is utánpótlásnak! Helyre legény, bár nem ismerem... Csak több olimpiai birkózását néztem.
@aritus: Aztat mondtam, hogy a szürke aktásember,

aki nem nép-boldogító,

és nem picsázza ki a fidesz-maffiát,

az szart se ér.

Mert a Polt-Szájerné duó akár bilincsben is elvitetheti már a beiktatása napján,

és a népboldogító fidesz egy hét alat alágyújt egy spontán békemenet keretében a kormányzatának,
hogy az ablakon győzzön csak kiugrálni...

Szóval, nincs esélye.
@Dr. simonmondja.: Vagyis egy esélye van, hogy úgy csinál, mintha nem lenne fidesznyik,

aztán mégis fidesznyik lenne.

Asse lenne újdonság.
Szerintem meg kicsit már ku.va unalmas a harcolósdi, meg a forradalmi agybaj.
Akkor már Fabius verziója tűnik valószerűbbnek és kívánatosabbnak is.
Egy Bajnai, Oszkó típusú csapatot kellene a hatalomba segíteni, olyan "szürke embereket", akik nem ilyen-olyan politikai oldal szöveggel takaróznak be, demagóg baromságokkal, agyatlan, elvtelen, szemellenzős baromságokkal.
Magyarországért, a hazánk érdekeiért, nem valamelyik PÁRTCSÜRHE pénzes ládikájának a feltöltéséért.
A narancsbolsik már csak azért is vicces egy népség, mert mintha elfelejtették volna a rigmusaikat és nagyhangú szövegeiket - Pártjuk és Qrmányuk több szögből is pofon köpte már őket, mégis mennek velük.
Néha felfelé vonulnak kékben, néha lefelé lilában, de mindig megmagyarázzák, hogy ők csak egy irányba mennek, ugyan abban a színben. Ráadásul amennyi bennük van, az alapján véresen komolyan is gondolják. Oszt lőn setétség... No meg helyben topogás.
@anyósnyelv: A K1 jó játék volt, de megszűnt, most akarják újjáéleszteni, pont Budapest is az egyik ilyen helyszín. Szerintem nem fog sikerülni, bár minden sportnak drukkolok. De az MMA viszi a prímet, szép lassan bedarálja a többi full ágazatot. Persze megmarad mindegyik, de már nem lesznek istenek a bajnokok. Egyébként erről mennyivel jobban esik társalogni, mint a sok szalonforradalmárról:)
Na jó éjszakát, reggel megyek megint a ketrec mellé, ott nem árt frissnek lenni:)
@Dr. simonmondja.: tehát akkor azt mondod, hogy senkinek nincs esélye, hogy valóban leváltsa az Orbán féle kormányt és parlamenti kétharmadot.
Mert, ha valamilyen csoda folytán a köv. 2 évben felállna egy ilyen csapat, és megnyerné a választást, akkor a fidesz megpuccsolná.
Akkor szerinted mi a pálya? Az utolsó kapcsolja le a villanyt?
Pl. ilyenekről van szó. A cikkből is lejön, hogy az ORSZÁG és Ormányunk nemzetközi megítélése finoman szólva is .... kétséges.
"Mint egy brüsszeli forrásunk fogalmazott, valóban példátlan az a hangulat, amely hazánkat kint körbeveszi. Mint több uniós tisztviselő is elmondta, nem értik a magyar kormány viselkedését, hiszen egyértelmű, hogy az országnak szüksége van az EU és az IMF által nyújtott hitelre. Az elmúlt hónapokban ráadásul az ország reputációja jelentősen lecsökkent, lényegében lehetetlen a magyar érdekek mellett lobbizni, mert már senki sem áll mellénk. Egy neve elhallgatását kérő bizottsági ember szerint teljesen kiszámíthatatlan, hogy a magyar kormány mely területeken „szedi fel a gránátokat” (például a munkaügyi törvény kapcsán előzetes véleményt kértek), és nem tudni, mikor és hova dob le újakat."
www.hir24.hu/kulfold/2012/04/23/orban-granatjai-veszelyeztetik-az-eu-targyalasokat/
Persze, lehet taktikázgatni, de ha nincsenek erős támogatók a nagypolitikában, akkor kódolva van a kudarc. Idióta bagázs, akik nemzetközileg is "bizonyítanak".
@tucano:
tőled elvárom, hogy két-három bővített mondat erejéig illusztráld a Brazil helyzetet és amit ismersz, mert itt most útkeresés folyik

a többi csevely
@aritus: Miért, szerinted mit csinálna a Fidesz ?

Kijelentenék, hogy a haza idegen kézre került és utolsó vérig harcolnának.

Vagy egy olyan független palit hagynának élni, aki az ő emberük, és tovább lopnának ezerrel.

Szóval ha a fideszt nem takarítjuk el, akkor hiába számolgatunk.

Annál alább nem adom.

De akinek megfelel a fidesz így, ahogy van, az minek válasszon más pártot ?
@aritus:
Abban igazat adok neki, hogy ennek az új csapatnak szét kell csapni ott, komoly felelősségre vonásokat és kőkemény tisztogatásokat kell elvégeznie, különben a saját sírjába ül be. Alá van rendesen aknázva az. Gazdasági téren is kell majd vizsgálódniuk. Kellenek majd új férőhelyek a börtönökben...
@aritus:
Emlékezz arra, 2002-ben micsoda hisztéria volt, amikor menniük kellett. Hídfoglalósdiba pedig már bevetették a széljobbot, mert azt nyíltan nem merték felvállalni. Azóta is ez a játék folyt. Ezért nem is lehet a jobbikkal komolyan számolni a fidesz ellen. Csak a frázisok szintjéig. Amikor tényleg cselekedni kell, akkor a narancsbolsik mellett fognak állni.
Lásd bármely tüntetés agresszív kismalacait.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

keserves dolog ez!!! csiki csuki!!!

sajnos egy megoldás van -az általad is óhajtott csendes őrülethez- ki kell pucolni ezeket a szarokat, mint Herkules Augiász istállóját, annulálni a törvényeiket és tokmányukat teljes vagyonelkobzással kizárni a politikából életfogytig, persze katonai erővel az egész TEK meg GÁRDA meg az összes szar felszámolása

ÖSSZESSÉGÉBEN EGY PUCCS, MERT AZ ORBÁNT NEM LEHET KIIMÁDKOZNI HANEM KI KELL BASZNI MINT MACSKÁT SZARNI

UTÁNA JÖHETNEK A DOLGOK

ha békésnek álcázott parlamentárosdit akartok akkor annak rosszabb vége lesz és marad a geci
@rodeo36: Egy tuti biztos dolog van a magyar politikában 25 éve.

Hogy akit az Orbán nem csinál ki,

.....az az ő embere.

Ennyit tudhatnátok.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: A narancsbolsik ellen vannak/lesznek. Legközelebb pld. a 12-i tüntetésen. ;) Lehet jönni nektek is, megnézni hogy szidják a zsideszt.
@Dr. simonmondja.:

megfordítanám a kérdést -mint távoli szemlélő- hogyan lehet -bármi áron- kicsinálni az orbánt, ha kell egyedűl csak amikor a kocsijában bennvan felrobbantani hogy csak hamu maradjon vagy az se

valami katonai módszert látok elfogadhatónak és egyedűl eredményesnek

nem akarom Fabius-t tönkretenni én könnyen pofázok, de őt figyelik

szóval clandestinidad és kurva gyors akció precízen szervezve ABC tervekkel...kurva nagy helyismeret ...
@Dr. simonmondja.: Bizonyos értelemben igazad van. A Fidesz rendszerét le kell bontani. Nem szabd meghagyni semmilyen elemét, az nem elég hogy többé-kevésbé demokratikus.
A probléma viszont az hogy a 4K programja lényegében egy újabb "ne-a-zemberekkel-fizettesék-meg-fúj-multik" Fidesz program.
Ezzel nem tudunk mit kezdeni. Nincs már annyi tartalék az országban, hogy még egyszer valaki balról próbálja visszaelőzni Fideszt.
Bizony egy öltönyös/könyökvédős/iratrendezős szakember(gárda) kell, hogy átvegye a helyüket. Egyszerűen nincs pénz még egy forradalomra.
@aritus: Ballik reggelt, majd várjuk a beszámolót a kiszámolásról!:-)
@Gábriel angyal: rátok nem lehet számítani csélcsapok és csilliárd irányban széthúzók vagytok, meg hisztérikusak, azaz katonának alkalmatlanok

én meg született tábornok vagyok és ez bizonyítva van élesben nem vita téma
Amikor az EU tényleg a javunkat akarja szó szerint. ;)

Erre jó az EU-tagság: fizetnek a
termelőknek, hogy hagyjanak fel a cukorrépa-termesztéssel
Az uniós "cukorreform" miatt a
cukorrépa-termesztéssel felhagyó termelőknem kevesebb mint 12
milliárd forint támogatást –
lényegében kompenzációt –
kapnak április végéig – írja a
Szabad Föld Online.

www.szabadfold.hu/gazdanet/12_milliardot_kapnak_a_cukorrepa_termesztest_abbahagyok

Érdemes megnézni a kommenteket is.
@shinichi:

gazdasági programot akár én is összeállítok...itt katonai partizán akcióra van szükség
@Gábriel angyal:
Amikor a kormánypárti tüntetés helyett az ellenzéki tüntetőket szapulják, addig nekem hiteltelenek. Eddig eddig pedig ezt láttuk csak. Netán én keverek össze valamit?
Segíts nekem megérteni! Ha van 2 tüntetés, 1 kormánypárti, meg egy ellenzéki és az ellenzékin ellentüntetők jelennek meg, akkor azokat minek nevezzem? Az ellenzék ellenzékének?
Valahogy az olyan kormányseggnyalónak tűnik inkább... :)
@rodeo36: Kösz, hogy ezt itt pont nekem...

Rohadtul nem szeretnék egy olyan országot, ahol még politikai gyilkosságok is vannak.

Ha a népnek Orbán kell, akkor kapják is meg.

Én csak a magam szavazata nevében mondom, hogy nekem nem kell.
@Gábriel angyal:
nem biztos, hogy a családi örökséget el kell adni egy tál lencséért=12 milliárd akármi

ne légy hülye
@Gábriel angyal:
Egyébként az alapprobléma már ott van, amit neked is a tudatalattid kihozott. A "zsideszt". Nem öreg, nem azért kell ellenük menni, hanem mert elárulják nap, mint nap az ország, a nép érdekeit. A tiédet, az enyémet, a magyarokét. Ez a zsidózás már fárasztó, légyszíves mond meg, ki volt a környezetedben zsidó, aki így kibas.ott veled, hogy ennyire beléd égett? Hányat ismersz? :)
@anyósnyelv: Köszi anyósnyelv. Megnéztem, és megtaláltam Hofi nostradamusi jövendölését !! Baszki, félelmetes !! HOFI ÉL !!!
@rodeo36: Részben egyetértek. Sosem mondtam, hogy mindenben egyetértek velük de az is igaz, hogy van amiben igen. De figy igazi változást ezzel a nagy bummal se érnénk el. kb. ugyanannyit èrne az egész mintha mondjuk kúrcsányt robbantanád fel. Itt igazi rendszerszintű változás hozhatna etedményeket és nem az épp aktuális marionett bábu kiiktatása.
@Gábriel angyal:
Baszki, ezek a szerintetek "magyar gazdák" akkor? Akiknek vegyük meg a terményeit, de egyébként megvehetők kilóra az Eu-tól? Értem én... :(
@Gábriel angyal:
röviden:

CAVEAT EMPTOR
hosszan: a cukor már 100 éve tőzsdei bejegyzett commodity ára rövid/közép/hosszú távon hatalmasakat fluktuál

hülyeség amit az EU akar

ha Fidel Castro az egyik olyan ország amely cukorból élt el kezdte felégetni a cukornádját és normális dolgokat termelni akkor el kell gondolkodni ezen a baromságon

ma itt holnap ott nem lesz termés és akkor összedől az egész, az EU nem biutosítja az olcsó és azonnali hozzáférhető folyamatos cukor ellátást van egy trend erre ugatnak

nem kell és kész köszönjük vigyék máshová és nem veszünk EU cukrot sem
@Gábriel angyal:

Fleto döglött kacsa

hagyd már

egyébként a ti ügyetek
@rodeo36:
:)) Che élt, Che él, Che élni fog!... rodeo36 bőrében.
Mi is szeretünk, de most akkor térjünk vissza a valóságba. Neked mindjárt éjjel 11...
@rodeo36: Ebben szerintem egyetértünk. Katasztrófa, hogy van olyan "gazda" aki ebbe belemegy. :(
@Dr. simonmondja.:

reszpekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@shinichi:
A - neazemberekkel - Fidesz-Jobbik társulat kábé 80 százalékot kapott legutóbb.

Értelmiségestül, Indexestül, jobboldali-közgazdászostul, mindenestül.

Mert mind erre szavaztak.

Most meg mire játsszák az eszüket ?

Két éve csegevara hazája vagyunk.

És még senki se mondta, hogy mondjon le Orbán.

Szemforgatók.
@rodeo36: Pont fordítva. Nem azt kell elmagyarázni a népnek hogyan kell molotovkoktélt csinálni, hanem hogy mi a franc az a kamatos kamat.
Még mindig azért vonul a magyar, hogy ne kelljen fizetni. Semmiért lehetőleg. Kéne kezdeni egy felvilágosító kampányt, gazdasági alapismeretek tárgykörben, mert addig nem fognak tudni jól és felelősen választani. Nem barettsapkás ember kell ide, hanem a fent említett könyökvédős, zsebszámológépes.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

mondtam én tudok segíteni abban, hogy összeállítok egy programot kizárólag számszaki alapon

abban, hogy politikailag mi legyen nektek lell dönteni

Che egyébként pisztollyal járt és használta mint miniszter, döntött és ott volt a legközelebbi fal...kilövöm pont, teljhatalom

na ezt nem

de valami változást szeretnék, mert én meg olyan típus vagyok aki nem tűri a basztatást mert eljön -nagyon hamar- a pillanat amikor atyámat anyámat is megcsapom...utána megy a sírás meg a zizé de megoldódott mindíg!!!

kurva kemény fejű vagyok de majdnem mindig igazam van, 99%
@shinichi:
Többet ártana az ezeknek! Egy kvázi polgárháborús hangulat és erőszak most csak a narancskomcsiknak kedvezne, semmit meg nem oldana, legfeljebb rendkívüli helyzetre hivatkozva központi, kézi vezérlést és a maradék alkotmányos rendet is megszüntető jogrendet lehetne bevezetni.
Egy komoly ellenzéki erőtől pénzügyi és gazdasági felvilágosító kampányt várnék el, aki a plebsnek a szájába rágná és számokkal alátámasztaná, hogy miért rossz amit művelnek ezek és miért kéne máshogy. Itt nem megállva pedig egyben tervekkel és komoly alternatívával megmutatva, hogy hogyan is kellene ezt csinálni, akkor az pedig hová is vezetne. Tényekkel, számokkal, nem ködösítéssel és demagógiával.
@Dr. simonmondja.: Egyetértek, de éppen a csegevaraságba bukunk bele, nem abba, hogy korrupt, vagy focirajongó aki csinálja.
A választók fejében élő elképzelés a hibás, nem azok, akik négyévente egymást túllicitálva megpróbálják megvalósítani. Nem a pazarló államra, vagy a korrupt politikusokra megy el a sok lóvé (arra is persze), hanem hogy a tetves posztkádárista építsünk szociális piacgzdaságot című szarveremből nem akarunk kimászni. Mert olyan jó langyos.
@shinichi:

akkor te nem ismersz engem...én azzal kezdtem hogy kibaszott részletes számszaki tanulmányokat adtam közre ezekről de senkit sem érdekel mert nem értik -igazad van-, buták, tudatlanok meg kapzsik

ha azt ordítom, hogy orbán 2 év alatt eladta az előzőleg már meglévő tartozás felett az ország GDP-jének 60 valahány %-kát 22000 milliárdot a 34000-ből akkor néznek ki a fejükből

pedig így van nem a staisztik
át meg a többi baromságot olvassátok 30 évre előre az ország el van adva mert a ribancok hazahordták termelő tevékenység nélkül a simicska és a többi nem termel soha semmit csak sarcol, és elvisz a csányi és a széles ugyanúgy külföldön csinálnak hasznot adó nuku gazdagszanak és az ország meg megy gallyra
@shinichi:

És a zsebszámológéppel szépen leszámolja majd Orbán maffiájának a védelmi pénzt.

Oszt bejjebb vagyunk ?
@shinichi: És aki ezt két éve nem tudta, az most tudja ?

Hányan lettek azóta Orbán-komcsiból kapitalisták ?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Namost,

annak a sokmillió szavazónak, akinek érvágás volt 300 forint,

most elmagyarázod, hogy nem a Csányi-Széles -Simicska-Orbán-Pintér-Lázár féle

nagykutyáknak kell a pénzét megcsapolni,

hanem ő vegyen kevesebb kaját,

mert ez a dolgok rendje.......................
@tucano: Elnézést, tévedtem MMA - ketrecharc.
Én azzal kevertem, amikor tényleg ketrecekbe berakják,mint a gladiátorokat a pankrátorokat,s vesénrúgják egymást, meg mindenféle gyomorforgató dolgot művelnek,s épen vigyorogva jönnek ki.... Egyébként az a nagy ősz, szakállas nem most távozott el fenn vívni harcát, nevére nem emlékszem,csak a fizimiskájára.
@Dr. simonmondja.:
"Hányan lettek azóta Orbán-komcsiból kapitalisták ?"

Hányan próbálták szépen nyugodtan, tényekkel alátámasztva elmagyarázni mi a probléma valódi oka? Kb. hárman: Bajnai, Oszkó ha vendég volt épp a ATV-n, meg Mellár, végső kétségbeesésében, mert szakemberként végül átlátta hová vezetett a Batthyány Körözés. Ennyi.
A többi ma is azt fogja ordítani, hogy tolvaj korrupt pazarló Orbán monnyon le! Nem kell a kánonba még egy ember, nincsenek elegen, de már így is túl sokan. Orbán-komcsiból teljesen felesleges 4K-komcsivá gyúrni az agyakat.
@shinichi: ha!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

annak idején megmagyarázzák, hogy emberek a devíza alapú hitel az egy nemzetközi bank fraud de nektek jó egy darabig amíg a magyar forint ára nem megy a pincébe a bányászbéka segge alá azaz 300 köré akkor senki sem vette volna fel

a járai MNB alapkamatai már csalás voltak nemk volt rá szükség de csinálta és ez elősztatta a lakáshitelek alap nélkül 30 évre leterhelték a gazdaságot

normális országokban a lakásvásárlási hiteleket 2.5% -on kínálják 5-15 évre fixen és még íłgy sem igazi engedni kell vagy más kedvezményt kell adni

ha Magyarország nem képes egy financiális rendet csinálni azonnal akkor meghaltatok sajnálom, a matolcsynéférje egy gyilkos azért nem értem mi a gond kilőni a zorbán mondja neki mit csináljon kilőni és akkor nem mondja

nem a nép érdeke amit csinál
@Dr. simonmondja.: volt az alcsúti polgármesternek egy félmondata: zsebében van ovis.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Most direkt provokatív ironiával írtam zsideszt. ;) De figy pont azért mert mondjuk a fityesz a likud testvérpártja, Soros palánta, aztán a napokban cikkezet zsidó tanácsadók adnak ötleteket viktorunknak ugye, vagy hogy a törpe merő ősmagyarságból nevezi el a gyerkőcöket egész véletlenül mondjuk Ráhelnek, Sárának stb. ;) De ezzel sincs gond csak jó tudatosítani, hogy valójában mely szellemi körhöz vonzódik a felcsúti. Szóval ha én náci vagyok akkor több okom lehet szidni őket mint nektek, mert aki a zsidó szellemiséget kritizálja az ugye automatice antiszemita és rohamléptekkel készül az új holokausztra. ;)
@rodeo36: Neked lényegre törő megállapításaid vannak, dirr durr bele csitt és csatt megoldásaid - miért nem itthon osztod az észt? Bár mindegy, vár ágyikód.
@Dr. simonmondja.:
A lóf.szt volt érvágás a 300 Forint! Ma már leesett azoknak is. Ugyanis érzik a pénztárcájukon, a munkáltatójuk is elmagyarázta már nekik, amikor elküldte a mellettük dolgozót, amikor bemennek a boltba és majd 20%-al többet fizetnek, mint tavaly ilyenkor...
Szóval éppen itt az ideje elmagyarázni nekik, hogy azért jut nekik kevesebb és azért kell nekik többet fizetniük a közösbe, hogy a Csányi-Széles-Simicska-Orbán-Pintér-Lázár féle nagykutyáknak több jusson a közösből. Ha ezt érthetően és meggyőzően tudod nekik elmagyarázni és felvázolni, hogy ez így hová vezet, akkor Te leszel a következő választások győztese. Persze azt is vezesd le, hogy hogyan kellene ezt normálisan és helyesen csinálni, hogy az ország, ez a nép profitáljon és épüljön belőle, gazdagodjon - akkor én is rád fogok szavazni, teljesen mindegy, milyen oldalnak vallod magadat! :)
@Gábriel angyal:

nézz körűl a világban, ilyen és milyen Május 1-i felvonulások vannak és milyen van Magyarországon

ilyen a magyar...és ez már egy minősítés
@shinichi: Tehát marad a Viktor-Csegevara,

akinek már pártállama és saját játékjogrendje is van.
Saját hadsereggel...

Szerintem is.

És a sok felvilágosult majd kinyír minden más Csegevarát,
mert azok nem fizetnek olyan jól, mint Viktor.
@anyósnyelv:

most Calvados-szal tárgyalok rsrsrsrsrsrs
@Dr. simonmondja.: Pedig volt már olyan jobbikos képviselő, aki Orbán lemondását követelte. ;)

www.nepszava.hu/m/articles/article.php?id=415250
@Gábriel angyal:
Mondtam én rád ilyent? :)) Amúgy ezeknek nem zsidó, hanem inkább cigánykodó szellemisége és tetteik vannak. Már a szemük sem áll jól...
@rodeo36:
Jóóóóó is az! Neked van igazad! Éljen Calvados és rodeo megbonthatatlan örök barátsága! :))
@tucano: Jópihit, aztán nehogy eg csimpánzzal talizzál, mert akár tőbőlis letépheti a karodat! cSAK MÓDJÁVAL!
@Gábriel angyal: A népszava meg is írta ?

Miért nem a Magyar Hirlap ?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

fiúk lányok

a csányiorbánsimicskalázárszélesnyergesnyitrai elhorgyák haza az adó 85%-át és abból senki másnak semmi haszna a továbbiakban nincs

ezért lámpavas jár lányok...

34000 milliárdból 85%=28900 milliárd azaz

az országnak marad 5100 milliárd, hogy megéljen

bruhahahahaha

hogy ti milyen hülyék vagytok ha tűritek
@rodeo36: jók az emlékeim - az valami almapárlat?
Minden esetre - szép szelet szalonna, 1 fej vereshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma /adj az asszonynak is/ és akkor gyomrod rendben.
@Dr. simonmondja.:
Tényleg nem is érdekel. Senki vallása, hite, oldala.
Egyrészt úgysem tartják be az emberek, másrészt lényegtelen.
A tetteikkel minősítik magukat az emberek. A többi csak légyfing...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: hihihi ebből a megbonthatatlan barátságból már egy bika hiányzik, amire rodeo ráül,s a bikára rálehelve, az elalél....
@anyósnyelv:
Na ezt gyorsan hagyd abba, mert jön a főzőbrigád és éhes leszek - reggeli után, rögtön... :))
@Dr. simonmondja.:
Egyik sajtótermék hitelesebb, mint a másik... :))
"A kádári gulyáskommunizmus után a társadalomnak szüksége volt erre a gyakorlati leckére, hogy a demokráciát a saját bőrén tapasztalja, megtanuljon élni vele, és tudatos döntéseket hozni. "

Fabius! Tartok tőle, hogy a társadalom pont ezt nem tanulta meg.Sok mindent igen - ennek lenyomata a mai politikai térkép/helyzet - de ezt nem.

A 4K egy kisszines. Olyan kicsi, hogy nyomot sem fog hagyni. A mai poszt kvázi egy születésnapi köszöntő, mégis nekrológnak tűnik:)
@Gábriel angyal: na például ezért egy ócska zsákutca a jobbik, mert ezek a hívó szavai: zsidesz.
"A program alapja egy izmus, a 4K! a patriotizmusra építkezik."

Szerintem az idiotizmusra építkezik. A patriotizmusra nem, csak ezt állítja magáról, ami igaz annyiban, hogy újradefiniálja a patriotizmus szó jelentését, majd közli, hogy számukra ezt jelenti, és erre építenek, ehehe...
@Dr. simonmondja.: Természetesen nem kívánom ezt, százszor inkább az olajfa. De hosszú távon úgyis fel kell ébredni, mert az alapvető problémát nem fogjuk tudni máshogy kezelni.
Orbánnak és rendszerének buknia kell.
Ez kell legyen az első lecke. Nem lehet családi adókedvezményért - harminc ezüstpénzért ha!!- a jogállamot leépíteni. Egy kicsit sem, nemhogy ennyire. Nem cserélhető be egyik a másikra.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nem azért mondtam.

Ha egy jobbikos lemondatja Orbánt, akkor annak akkor van sportértéke, ha a jobbikosok által olvasott lapok címoldalon hozzák.
Meg a Hiradóba, meg az országos lapokba, meg a rádióba is bekerül...

Ha a baloldal kis lapja hozza csak le,
az egy letiltott jobbikos...
@shinichi:
A szövegen kívül ráadásul, a nagy családi adókedvezmény kikre is lett remekül kitalálva? Ha jól tudom nem a tipikus nagycsaládosokra. Az elit nagycsaládosra...
@Pantagruel:

inkább hallgasd:

Das Lied von der Erde

a többi olyan snassz
@Gábriel angyal: nagyon szépen megmondtad, igen, pontosan az vagy, "mert aki a zsidó szellemiséget kritizálja az ugye automatice antiszemita és rohamléptekkel készül az új holokausztra." Végre kimondtad. Ugye, hogy megkönnyebbültél, igaz?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Sírós Ló! Békén lehet hagyni a kajával... A rohadt életbe, imádom a jó görög salátát. Megmondalak Pennikének és a Lecsekkolós dokinéninek is! :)
@aritus: a fidesz lehet meg azért mert Birnbaumok és , Finkelsteinek adják nekik a stratégiai tanácsokat? ;)

www.index.hu/belfold/2012/04/27/amerikai_specialistak_otleteibol_tankol_a_fidesz/
@aritus: Hát igazából inkább ti mert állandóan kritizáljátok a "szegény" fideszt akiknek a tudjukkik a fő tanácsadòik. ;)
@aritus: Hát igazából inkább ti mert állandóan kritizáljátok a "szegény" fideszt akiknek a tudjukkik a fő tanácsadòik. ;)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

ez németűl van remélem elkapod és a többi részt is

jellemző a mai Magyarországra???
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Jesszum pepi - nem főztem semmit, most gondolatban sincs meg mit is akarok.... Én csak dédapám reggeli indítóját írtam be! Igaz nem Calvados volt, hanem 1 kupica 70 fokos házipárlat. Mostani politikusaink szeretnének úgy nem,de annyit élni jó ésszel megáldva - 20-on éve kivezetve - , mint ő... Ha az nem jön neki, szerintem a 100-at simán hozta volna.
@Gábriel angyal:
Ha nem tévedek Orbán rendszeresen nyomatja a kettős beszédet, amiből nem hiányoznak a gesztusok a széljobb felé és a burkolt zsidózások. A "tudjuk kik", a "bizonyos pénzügyi körök"... Majd elmegy a zsinagógába és ott jópofizik. A világ bármely kormánya igénybe veszi ezeknek a "tehetségét". Kétséged ne legyen, ezek kb. mint a kurvák. Pénzért bárkinek, bármi.
Amúgy nem ez a gond ezekkel.
Az, amit tesznek az országgal, a HAZÁNKKAL!
A Tiéddel, az enyémmel, a Miénkkel.
@anyósnyelv: pardon nem 70-es - namama hígította 50 körülire.
Visszatérve a posztra.
Menjen mindenk a fenébe, aki forradalomról, fegyveres harcról ábrándozik, mondván csak így lehet megdönteni az Orbán által kiépített birodalmat.
A fasznak kellenek harcok, csomó ember meghal, a gazdaság teljesen szétesik, és utána mi lesz? Egy másik népboldogító?
Szerintem az a politika erő, amelyik esélyesen le akarná váltani Orbánt, amellett, hogy olyan, mint Fabius írja, még egy nagyon fontos dolgot kellene képviselnie: ha megnyerik a választást, a fidesz által hozott tv-ket, alaptörvényt, kinevezéseket, választási tv-t ad acta teszik, automatikusan a regi alkotmány lép életbe. Ennyi, nem kell ide forradalom.
Atyavilág még az is lehet, hogy a jobbik létrehozását is a zsidók tanácsolták viktorunknak. ;) Én simán kinézem belőlük már csak "ha valamit nem tudsz legyőzni, állj az élére" alapelv miatt is. ;)
@rodeo36: Látod, ez nálam már nyerő, kapsz egy piros pontot.
@aritus: Ne erősítsd benne a "szellemet", mert képzeld el milyen ciki lenne - nem egy ismerősömnél előfordult -, hogy kiderül, amit szidott, az épp egy régebbi felmenője.
@aritus:
" ha megnyerik a választást, a fidesz által hozott tv-ket, alaptörvényt, kinevezéseket, választási tv-t ad acta teszik, automatikusan a regi alkotmány lép életbe. Ennyi, nem kell ide forradalom. "

Ez nem kevés.

És mit tesz közben a Fidesz ?

Ül és néz ?
@aritus: Na most jól megmondtad Rodeonak. ;) Szerintem meg a mostani alkotmány előtti is kukába való. ;)
@Gábriel angyal: akadj már le a zsidókról bazmeg. Menj a kurucinfóra, oszt ott zsidózz. Ez itt most off.
Ha nem tudnád, akkor most elmagyarázom, a téma ezen a mai poszton az, hogy a 4k értelmes és lehetséges alternatíva-e Magyarország számára. Ha nem, akkor vajon mi lenne az?
@Dr. simonmondja.: az új választási tv miatt vagy nagyon veszít a fidesz, azaz nagyon nyer egy új formáció, vagy sehogy, és marad a fidesz. Tehát, ha sikerül leváltani őket, akkor már fasorba se lesznek.
@aritus: Hát ha már engem is kérdezel a 4K biztos nem az. ;)
@Gábriel angyal:
Most, hogy így mondod... Volt valami polgári ökörkör, ahol valami Vona nevű gyerek ott üldögélt a Viktorral és egyszerre csak beugrott neki: "Tényleg, alapítok egy pártot, ami az itt velem üldögélő Viktornak lesz az ellenzéke..." Meggyőző! Komolyan!!! :)
@aritus: Tényleg ?

Akkor Te nagyon naív vagy.

A forradalmak azért szoktak kitörni, mert nem megy szépszerével.
Nem per hecc.

De még mindig kérdezem, hogy amikor eltörlöd Viktor egész életművét Alaptörvényestül-vagyonostul,

akkor éppen Viktor és a Fidesz mit fog csinálni ?
@Gábriel angyal:

egy zsidó zeneszerző Mahler Das Lied von der Erde Kinai versekre Leonard Bernstein egy zsidó karmester az Israeli szimfónikusokat és Christa Ludwig egy zsidó kontralto

na összejött

és elmondja neked mi is van ma otthon, pontosan

csak értened kell

www.youtube.com/watch?v=SBGyAzUV0MU
Na ez lesz még a tuti fedett és titkos akció.:-P

Késik a szíriai magyarmentés
A TEK-esek vízumra várnak.

www.index.hu/kulfold/2012/04/30/a_tek_indulna_a_ket_sziriai_magyar_tuszert/
@rodeo36: Otthon tudom csak megnézni, de este megteszem.
@Dr. simonmondja.: lehet, hogy naiv vagyok, bár inkább magamról inkább azt mondanám, normális:))
Mondom, hogy akkor már mindegy, hogy Orbán és a fidesz mit fog csinálni. Mert leváltani csak akkor lehet, ha nagyon kicsire apad a támogatottságuk. Különben nem, az új választási tv miatt. És, ha le lehet váltani őket, az azt is jelenti, hogy a mögötte álló gazdasági társaságok is kihátráltak mögüle, mert már nekik se éri meg.
@Gábriel angyal:

pletyka:

NYNY egy hotelben valamikor hajnalaok hajnalán Bernstein és baráti köre italozás közben dalra fakadtak és Bernstein a zongoránál majd egy idő után kopogtatás az ajtón, a portás: Uraim az önök alatti szomszéd ki van borulva és azt üzeni hogy legalább megtanult volna zongorázni aki játszik...????? ki a szomszéd? Herbert von Karajan
@Gábriel angyal: Mióta lehet Jack Bauert távoltartani a haza szolgálatától?! Milyen CTU a miénk, ha még szíriába se jutnak be?:D:D:D
@Gábriel angyal: Erre már Egerünk megválaszolt tennap..a II. VH lengyel vízum hiányában halasztást szenved címmel..jobber napot neked, csak nehogy leégjél!:-)
@Dr. simonmondja.: Vár a következő alkalomra türelmesen, mert tudja, hogy előbb-utóbb megint eljön az ő idejük. Elég egy kis gazdasági válság, egy kis kormányválság. És ők ott lesznek, hogy újra fülkékben forradalmasítsák a jogállamot.
@Gábriel angyal:
Nem véletlenül mondom én is, hogy egy alom ezek! :(
@rodeo36: Ez valóban ütős lehetett. ,) Ha már NY mikor voltál legutóbb a Metropolitanban és mit láttál? ;) Jegyek árai milyenek?
@aritus: " Mert leváltani csak akkor lehet, ha nagyon kicsire apad a támogatottságuk. "

Na ez pont nem igaz.

Éppenhogy egy kis részvételű választáson kapott hajszálni győzelem is elég a kétharmadhoz.

És ez nem tréfa.

A pártállamot lemorzsolni eddig még senkinek se sikerült sehol.

Talán a spanyoloknak, de azoknak is csak polgárháborúval, sok vérrel és évek alatt.

Bárkit választunk is meg, azt megeszi a Fidesz reggelire.
@Gábriel angyal: Ezzel vitatkoznék, nagyon korrekt kis alkotmány volt. A mostani egy moslék. Szó szerint egy moslék.
A másik az volt aminek egy alkotmánynak lennie kell. Gyönyörű, korrekt keretet adott, amit mi magunk töltöttünk ki tartalommal.
Az évszámon és számon kívül kb annyi köze volt a rákosihoz, vagy a kommunistákhoz, mint nekem a jobbikhoz. Semmi.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Na, arra a türelemre mondom, hogy csak addig, amíg fizetjük nekik a védelmi pénzt.

Ha elveszik tőlük a kedvenc pénzcsapjukat,

akkor kitör majd a parasztgyalázat.

Ide a rozsdás bökőt.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
"Mindennapi Egerünket add meg nekünk ma..." Tényleg, embörök! Egér? Még kómában??? :)
Pennike szétszedte tegnap?

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Dokinéni! Csókolom! Hogyan tetszik lenni? :)
@Dr. simonmondja.:

Nem.
Asszem még addig se lennének türelmesek.

A Nemzeti Rencer - Orbán főműve.

Ha Schmittet nem adta, hogy adná oda szépszerével a kezeművét, amiért 25 éve annyit dolgozott ?
@Dr. simonmondja.:
A sok idealizmusunk mellett azonban van egy sanda gyanúm, hogy ez szépszerével és jogállami keretek közt, tisztán nem fog menni... Nekik ez minden pénzt megér. Szó szerint. Sok ember megvehető kilóra, majd mindenkinek meg van az ára. Pláne egy morálisan és anyagilag is lezüllesztett országban.
A dolog nem kérdéses, ezeknek menniük kell.
A kérdés, honnan van olyan erkölcsi és anyagi tőke, amely ezeket kisöpri és egy normális, élhető országot képes építeni. Olyant, amelyik megállja a helyét az EU-ban, az állampolgárait az itteni életre és munkára tereli. Olyant amelyik nem kívánja sem a gazdaság, sem az emberek gondolkodásának a kisajátítását.
@Dr. simonmondja.: Általában akkor tör ki a parasztgyalázat, mikor a pénztárcát piszkálunk.:D
A fideszre amúgy sem jellemző, hogy elegánsan fogadja a vereséget.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Hi, jól. Tegnap megnéztem a linket amit küldtél. Az volt ott a pasiparadicsom?:D
Penikének lassítania kellene, mert így hamar elnyűvi a kisegeret.
@Dr. simonmondja.: @'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A preambulum még elmegy. Nekem pld. a föld és a víz alkotmányos védelme nagyon hiányzik. Bár a mostani történések fényében (Ángyán kipakolása) nincs mit csodálkozni rajta. :(
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Bolond vagy te jány!! A végén, az utolsó képen az a potrohos csávó, a felderítőruhában azért vicceske volt...
Rengeteg csaj is volt! :))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
"...Fabius verziója tűnik valószerűbbnek és kívánatosabbnak is. Egy Bajnai, Oszkó típusú csapatot kellene a hatalomba segíteni"

Elismerve, az eddigi felhozatalból még ők tűntek a legkisebb rossznak. A nagyobb gond a szemléletünk. Az idézetből is idézek:

""hatalomba segíteni""

Na! Itt a gond! A "köz szolgálat"-ába kell segíteni őket, másokat, vagy akár Mari nénit. Nem pediglen a hatalomba! Tessék megjegyezni, tessék számon kérni a közszolgákon a

köz szolgálatát!

Ez, na és persze a lé (bevételek, kiadások, közvagyon) a demokrácia értelme.

4K párttá alakult? De jó! Van, lesz? egy újabb baloldali pártunk? Eszerint választhatunk bal és szélsőbal között? Király.

Csak egy hír.
www.hir24.hu/belfold/2012/04/30/a-repulo-szexi-az-allam-impotens/

Kit szolgál többpártunk és mindenkori kurmányunk? Mert hogy nem a hazai vállalkozásokat, a hazai fejlesztéseket, az a
cikk alapján szépen látszik (hasonló történetek sajnos nagyon gyakoriak). Ebben az ilyen-olyan oldalinak mondott világban csak
ez az állandó.

Bürokráciánk magyar és polgár ellenessége.

Még egy hír.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_oroszorszag_hose_lett.517952.html

Csak felsejlik győzedelmes nevű legfőbb közszolgánk megett a "baráti" orosz patrónus (a "csicskáztató" talán jobb fogalom nem kicsit egyenlőtlen viszonyunkra). Orosz földgáz, orosz olaj, orosz székház, Malév, Liszt Ferihegy, MOL visszavásárlás, szojvet "állam struktúra" kishazánkban a mai napig, KGB akadémiát végzett legfőbb titoknok Laborcz Sándor, ... .

Mikor vesszük már észre?

Putyin = Orbán
orosz oligarchák = magyar oligarchák
orosz állam monopol maffia = magyar állam monopol maffia
@rdos:
Nincs vita, a "köz szolgálata" az, amit alapvetően a politikusaink elfeledtek.
Ők úgy érzik, hogy szabad rablás van nekik és megkérdőjelezhetetlenek a hatalomban, a pénzosztásban.
@Fabius:

Egy ponton vitatkoznék veled mindössze: a jelen, harmadik köztársaságot Orbán fülkeforradalom Viktor lerombolta, földig. A következő (?) kormánynak alapjaitól (alkotmány!) újra kell alkotnia a köztársaság minden vonulatát.

Mi ez, ha nem a negyedik köztársaság?

VISZONT... ezekkel a kibicekkel kapcsolatban basszus... egyetértek. Ezek tipikusan azok, mármint ahogy a vezetőjét is elnéztem, hogy jaj, szavazzatok be a parlamentbe, cserében semmit nem csinálunk, idomulunk, csak ADJATOK EGY KIS KÖZPÉNZT, KÉÉÉÉÉÉRLEEEEK!

Szóval: szavazatvadászok, LMP No.2. Kakit se érnek. Basszus...

Nagyon durva, de tényleg. Ezeknek semmit nem adnék. Nemhogy az X-emet...! Az ilyenekről beszéltem neked, hogy bedarálódnak, és mindenki csak a mézesbödönhöz akar közelebb lenni...

De jó poszt, köszi! :)
@Gábriel angyal: A földet a fideszesek lopták el,
a vízért meg adót kell fizetnem nekik.

Fasza védelem.
Hogy nem nekem védik, az ziher.
@Gábriel angyal: Túlértékelik a föld hazafias védelmét szerintem. Paranoid téveszme a vízkészlet izraelbe szállítása, ráadásul neked marha boldognak kellene lenned attól, hogy jó magyar emberek birtokolják a haza termőföldjeit. Persze arra ne térjünk ki, hogy mások, esetleg külföldiek jobban megbecsülnék és gondját viselnék a földnek, mint ők, vagy egy madzsarosch hazzaffy nagymagyarország matricával meg árpásávos lobogóval gárdában vonulgatva.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nekem fiúsnak tűnt a fegyverekkel, meg tankokkal meg terepasztalokkal.:P
Tanúlságos vallomás egy rendőrtől. :(

Az út szélén, elhagyatva …

www.tmrsz.hu/2012/04/27/az-ut-szelen-elhagyatva/
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Ugyan már, mutass olyan pártot aminek nem az a végcélja, hogy beüljön a jól fizető parlamenti székbe és onnan belefúrja magát a bársonyszékbe. Lsd jobbik, akki szopik, nyal és gombotvarr, csak hadd legyen eu-s képviselő, lécci, lécci.
Aki elhiszi róluk, hogy majd ők lebontanak egy intézményrendszert ami 5 éven keresztük 7 számjegyű fizetéssel örvendezteti meg őket, az legalább olyan bolond, mint Gábriel, aki szentül hiszi, hogy a gonosz zsidók ellopják a vízkészletet.
@Dr. simonmondja.: Ha megvédenék, akkor a föld is és a víz is svájcban adóoptimalizálna...:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Igaz, egyetértek!
Nos... amit tudunk, amiben biztosak lehetünk, mert amit már láttunk, az az, hogy egyetlen formáció van a mai magyar politikában, egyetlen párt, ami képes lehet arra (elég nagy felhatalmazás esetén), hogy visszacsinálja ezt a rombolást, és ez a formáció, ha tetszik, ha nem, az MSZP.

Esetleg a DK, mert ugye az is az MSZP-ből jött. Az viszont naivitás lenne részemről, hogy feltételezzem, hogy eme kis párt a bejutáson kívül nagyobb szavazati arányt kapna... bár szurkolok nekik nagyon. :)

Az MSZP az egyetlen a mai magyar politikában, akiről TUDJUK, hogy képes önkorlátozó intézkedéseket hozni. És hogy őszinte legyek... NEM BÍZOM egyetlen másik formációban se. Mert mi van még?! Jobbik? NA NE VICCELJÜNK - nem demokraták, ők ismerték be. LMP? A legnagyobb viccpárt a földön, nem nagyon érnek semmit a szememben. Fidesz-seggnyaló gerinctelenek gyülekezete.

A Fideszt meg már láttuk.

Szóóóval... túl nagy a tét, hogy más, vadiúj párttal, kormányzati tapasztalat nélküli, BIZONYÍTOTT önkorlátozási képességek nélküli pártra adjam én, személy szerint a voksomat.

Számomra a 4K! is pontosan úgy kiesik, mint a többi. Az "új-sága" miatt is, meg nekem nem volt szimpatikus a pacák a színpadon, ordít róla, hogy szart se tenne, nemhogy korlátozná önmagát...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
A földet is megvédték a fijjúk, rendesen... :((
Most jönnek a vízmű adók... Remek! :((
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): A legtöbb szavazó olyan most, mint egy naiv kisnyugdíjas. Elég egy simabeszédű szélhámos és máris adják a kis vagyonkájukat, utána meg ott állnak kifosztva és nem értik a világot maguk körül.:D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nem is értem gábrielt, neki indiánüvöltésben kellene ugrálnia a boldogságtól, mert amíg a fideszesek ülnek benne, nem fog külföldi kézre jutni.
Csak nem az fáj gábrielnek, hogy a jobbik a nagy földosztásból, amint elnézem Károlyi óta nem volt, totál kihagyják őket?!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nézd sok ész nem kell hozzá, hogy lássuk a föld és a vízkincs a jövőben egyre inkább fel fog értékelődni, amelyet nagyon is vonzó lesz birtokolni. Azt, hogy ezt ki akarja majd megszerezni a jövőben lassan eldől. Mindnyájunk kötelessége lenne, hogy ezt megvédjük gyermekeinknek is, függetlenül attól, hogy kik fenik rá a fogukat.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Az MSZP ès az "önkorlátozás"???? Na neeee. ;)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Tuti hogy az fáj.;) Most amúgy is anyóslátogatóban vagyunk vidéken. A kislányunk az egyik nap vègig a tyúkokkal és a nyulakkal volt elfoglalva. Nap végére meg is kérdezte, hogy mikor költözünk már tanyára? ;)
szerintem a lektisztább dolog az lesz itten a plágiumok világába, hogy szépen megvárjuk, míg eljöve az a klepetusos zsidó, viseltes töviskoszorúját leváltya egy lila sapival, osztán minden japán katonát elzavar a rákba. persze, ha nincs meg a szakdogája, akkor rábaszott, mehet a lecsóba a többiek után. a tennapi baromarcúnak meg üzenem, hogy akkor írjon itten nekem értekezést a rénszarvas húgyról, majha eccer is próbálkoszott a fóka túróval, ami télleg sarkalatos kérdés.
p.s. a lila sapi nem lehet barett formáju, mer az könnyen keverhető a frizbivel!
@Gábriel angyal: Lazíts morcos harcos. Két alap infót mindig ignoráltok. Az egyik, hogy a mi vízkészleteink olyan minőségüek, mint a mezőgazdaságunk. Képzeletben elsőrangú, de valójában nem egy nagy durranás.
A másik, hogy a jövő vízkészlete miatt nem nektek morcos harcosoknak kell aggódni, hogy a gonosz zsidók ellopják, hanem az afrikaiaknak. Ugyanis ott tártak fel egy nagyon jelentős vízkészletet, ami megoldaná afrika vízellátás gondjának oroszlánrészét.
Szóval emiatt fölösleges rettegni, jó minőségű termőföld pedig képzeld máshol is vannak. Úgyhogy lazíts és vegyél egy kertesházat, hogy legyen a kislányodnak nyúla és csibéje.:P:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

"a gonosz zsidók ellopják a vízkészletet".... hamán a ruszkik kilopták belüle a sót...
@Gábriel angyal:

Jajj, de aranyosak voltak már akkor is, hogy szakadt volna a nyakukba egy raklap alien...

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": @aritus: Kézcsókom...

Átfutottam a "Programot", hát ez egy kupac fos, rakás demagóg, ahogy azt Móriczka elképzeli fricztamásizmus, némi bogárlászlóizmussal.

Ne a zemberekkel, köcsögmulti, köcsögfidesz (mondjuk ezt adom).
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Nyilván nem fogod megtenni, de egyszer utánanézhetnél, hogy pontosan, hogy is szólt a "nem vagyunk demokraták" mondat. Persze illuzióim nem nagyon vannak, hiszen ha jól látom neked bőven elég az, amit erről neked a maszop és lakájmédiája interpretál. Ezzel szemben a valóság ismét más. ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-P:-P csak próbálom elképzelni, hogy nézhet ki egy raklapnyi alien. ;))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na erről azérz hozpk néhány adatot, de csak estére mert már így is leszáradnak az újjaim a mobilos szövegírástól. ;)
@Gábriel angyal:

Igazából körülbelül annyira akarok ennek utánanézni, annyi fáradságot veszek, amennyit más drága honfitársaim vettek például a Gyurcsány-öszödi beszéd kapcsán.

Mi lenne, ha RÖVIDEN megvilágosítanád elmém? Egy-két mondat erejéig elég, nem kell bemásolni az egész Jobbik-programot! Köszi előre is.

Látod? Én legalább nyitott vagyok a magyarázatra.

Nos?
Mit is énekelt 90-ben kedves orbáncunk? Hát persze, hogy azt, amit mandínerből leszar:
www.youtube.com/watch?v=eN0zmJC0AJs&feature=related
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na azért, szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál:)))
@Dr. simonmondja.: mikor volt Spanyolországban polgárháború?! Ha jól emlékszem, akkor az a 30-as években volt, és a törvényes Köztársaság ellen indították a falangisták Franco vezetésével. Meg is nyerték sajnos és Franco haláláig, valamikor a 70-es évek közepéig tartott. Azóta nem volt ott polgárháború, valamikor a 80-as évek vége felé volt egy puccskisérlet, a "tábornokok" elfoglalták a parlamentet, de a király karakán és határozott fellépése meghiúsította. Spanyolország története épp azt mutatja, hogy az abnormitás győzött a polgárháborúval, és a normalitás meg szépen, békében épült.
@aritus: Szóval Francot se tudták kipicsázni.

Hát biztos, hogy többet tudsz róla, mert én csak arra emlékeztem, hogy Franco tábornok pont azt akarta, mint a mi Viktorunk,
és egész Európából, még tőlünk is mentek oda önkéntesek szabadságharcolni, aztán meg volt a két tábor kiegyezése.

De hogy ehhez az Öreg halála is kellett, annyira már nem néztem rá a témára.

És hány évig volt meg a - rencer - ?
@Dr. simonmondja.: tőlünk a Köztársaság mellett mentek harcolni, ahogy az egész világból. Még Hemingway is a köztársaságiak mellett harcolt, haditudósított.Francoékat a hitleri Németország és Mussolini Olaszországa támogatta. A seggfej angolok és franciák nem áltak a törvényes, megtámadott Köztársaság mellé, félve, hogy világháború lesz belőle. Hát sikerült nekik jól elkerülni.
Szóval 36-39-ig tartott, Franco győzőtt és 1975-ös haláláig tartott. Akkor János király "bevezette" a parlamentáris demokráciát.
Hát röviden ennyi.
@aritus: mármint a polgárháború tartott 3 évig, Franco 36(!) évig volt uralmon.
@Gábriel angyal: nesze neked, még kecskét is fejhetsz,szedhetsz gombát szárazságban,öntözheted fáidat - tudod 2 alma 1 cseresznye - kiszáradt kutadból, s 47k-ból fel is fordulhatsz-
Az index csak Gaskóról ír, a többi szakszervezetről hallgat.
@aritus: Én is úgy gondoltam, hogy a köztársaság mellett...

Hát szóval fasza.
Nincsen rá példám, hogy egy pártállamot szavazással leváltottak volna.

Pedighát nagyon mondjátok, hogy nem kell Csegevara.

Ha nem kell, akkor marad a Viktor rendszer és vért fogunk pisálni.
De jó.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ezttet úgy híjják közröhej, ezek a testületek a még élő 56-os menekültek vagy leszármazottaik, le kéne filmezni és mutogatni cirkuszban két bohóc szám között hogy a trapézosok ne essenek le a röhögéstől
@Dr. simonmondja.:

bruhahahahahaha, ez most zokogásch

hüpp hüpp hüpp ez meg kackac
@rodeo36: Na jó, itt vagy, mint délamerikai szakértő.

Tessenszives mondani egy esetet, hogy pártállam nagy népszerűtlenségén elbúsulva nyugdíjba vonult.
Teljesen egyetértek. Polgári, liberális párt kell, nem Che Gyilkos Guevara nyomdokain haladó szélsőbalosra.
@Dr. simonmondja.: azért nagyon más a külpolitikai helyzet most és akkor. Egyelőre az eu tagja vagyunk.
Valamint Franco vérrel és gyilkolással szerezte meg és tartotta meg a hatalmát, valamint ott volt a fasiszta Olaszország, Portugália, és főleg a katonailag nagyon erős náci Németország. Aztán jött a 2.vh, amiből Franco ügyesen kimaradt. Utána meg a hidegháború, ami szintén a status quo-nak kedvezett.
A parlamenti demokrácia kiépítéséhez nem kellett se forradalom, se polgárháború. Valóban volt egy egyezség, hogy nem bolygatják a múltat, mindkét oldalon voltak veszteségek stb. Az akkor, ahhoz, hogy elinduljon a normalizálódás, szükséges volt. De mostanra egyre inkább erősödik az a nézet, hogy igenis fel kell tárni a franco rezsim bűneit.
Baltasar Garzonnak hívják azt a bírót, aki az élére állt ennek. Valamint a politikusok korrupciós ügyei után is nyomozott.
Emiatt elitélte a spanyol legfelsőbb bíróság, mert "törvénytelen" módszereket alkalmazott.
A másik ügyben szélsőjobb szervezetek tettek ellene feljelntést, ott úgy néz ki, nyerésre áll.
www.hir24.hu/kulfold/2012/01/24/birosag-ele-all-a-diktatura-buneit-feltaro-spanyol-biro/
hvg.hu/vilag/20120209_balatasar_garzon_eltiltas
hvg.hu/vilag/20120227_garzon_biro_spanyolorszag
Tehát Spanyolországban is a karrieredbe kerülhet, ha megpróbálsz ujjat húzni a politikusokkal, és a politikusok korrupciója ellen lépsz fel. Pedig Garzon egy nagyon nagy tiszteletnek örvendő, világszerte jól ismert bíró.
@Dr. simonmondja.:

Ácsiácsi, hát a komenisták itt európában mind letették a rencert.

Szóval egy olyan esetet mondjál nagy műveltségedben,

amikor a nemzeti-pártállam letette a lantot.
@Dr. simonmondja.:

"Nincsen rá példám, hogy egy pártállamot szavazással leváltottak volna."

Én is ezt magyaráztam a múltkor Fabiusnak.

@rodeo36:

Remélem valaki felrakja a netre. Ez annyira gáz, hogy még azzal is jobban járt volna, ha inkább négy (nyolc, tizenkettő) évig a lábát sem teszi az USA földjére.
Egy miniszterelnök keresztülmegy úgy egy országon, hogy a lőtéri kutya hozzá nem szól, bohóckodik valami faluban egy rakás majommal, majd ugyanígy távozik? Vicc.
@Dr. simonmondja.: "Nincsen rá példám, hogy egy pártállamot szavazással leváltottak volna."

1990, Magyarország? Az, hogy a gazdaság sehova se pörög, az eddig még mindig meghozta az emberek kedvét a máshová voksolásra. Az igaz, hogy most már 25%-nál tart a FIDESZ a választójogi törvénnyel (hogy annyi szavazattal többsége legyen), de 20% már sehogy sem lesz elég.
@Dr. simonmondja.:

A spanyol pártállam önmagát építette le, nem kívülről döntötték meg.
@aritus: Európa leszar minket.

Ha nagyon nem passzolunk, akkor kinn leszünk.

Orbán majd rámutat a bűnösökre.
@aritus: nem szoktam olyan szennyet olvasni, mint a barikád, de kiváncsi voltam mit ír Garzónról, és az ellene folyó birósági perekről.
Asszem mindent elmond a jobbikról, ahogyan Garzónról ír. Akinek eddig kétségei voltak a jobbikkal kapcsolatban, hogy de azért vannak jó gondolataik, meg legalább kimondja az igazságot biz. dolgokban stb., remélem ezekután észhez tér, és meglátja, hogy mit képvisel ez a párt.
barikad.hu/baltasar_garz%C3%B3n_hivatalosan_b%C5%B1n%C3%B6z%C5%91-20120210
@aritus: Basszus. 40 évvel később még tabutéma ?
Ezek a spanyolok nem az a fecsegős fajta.
@aritus: még folyt. Garzónt, szóval 100 ezer áldozatról van szó, a farncoista rezsim 100 ezer áldozatáról. És aki fel akarja deríteni, hogy ezeket a bűnöket kik és hogyan követték el, az a barikád, azaz a jobbik szerint egy balliberális féreg.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Értékelendő, hogy te legalább hajlandó vagy meghallgatni a másikat is. Nos a kérdésedre itt a rövid és tömör válasz attól akitől elhangzottak ezek a mondatok.

Miért nem vagyunk demokraták?

egerjobbik.blogspot.com/2012/01/nem-vagyunk-demokratak-vona-gabor.html?m=1
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ezt hívják

PERSONA GRATIS

nak

hadd fordíjjam lő:

ingyenbohóc

ez kurva kínos mert van egy nemzetközi protokol miszerint be kell jelenteni mittomén mennyi héttel korábban egy állam vagy kormányfő érkezését és állambiztonságiak biztosíttyák

namost

Ő LESZ INCOGNITO MÁJKEL ORSÓSCH SENKIHÁZI ALCSÚTDOBOZRÓL EGY SZERETETVENDÉGSÉGEN MINT MEGHíVOTT EVŐ

EZT HOGY FOGJA A MAGYARNEMZET LEADNI MAGYARORSZÁGON A HíVEKNEK????
@Gábriel angyal:
Az állami földkészletet egyértelműen azért játszották át a narancsbolsik kezére, mert előkészítik annak a lenyúlását, privatizációját.
A vízkészletben Lecsekkelős Dokinéninek lesz igaza, ugyanis a haza vízkészlet nagy része másodosztályú. Nem karsztvíz, hanem a folyók hozadéka, azok szűrt vize.
Ha minőségi vizet akarsz látni, ott van az Alpok és a nagy hegyekkel megáldott országok területén. Az olasz, osztrák, francia, svájci hegyi források messze verik minőségben és mennyiségben is a magyar víznyerő területeket. Tudod, a Duna, a Tisza, az összes jelentős nagy vizünk külföldről jön erre, ahol szintén ezeket használják ivóvíz ellátásra + a saját karsztvizeiket, amikből nekünk töredéke van csak, mint a körülöttünk lévő országoknak... Szóval ez az ivóvizes duma szép nagy átba.zás, ti meg zabáljátok! Néha egy icipicit gondolkozni kéne, csak egy pillantás a térképre... :))
@Dr. simonmondja.: 1977-ben volt egy amnesztia rendelet, hogy nem vizsgálják a múltat.
Az ENSZ emberi jogi hivatala nemrégiben úgy foglalt állást, hogy Spanyolországnak felül kell vizsgálnia a Franco-éra emberiesség ellen elkövetett bűncselekményeit, és meg kell semmisítenie az elkövetők amnesztiáját, mert az ilyen esetekre nem érvényes elévülés.
És Garzón az áldozatok családtagjai kérték meg, hogy képviselje őket. Szerencsére ebben az ügyben a spanyol bíróság Garzón mellé állt, és most már vizsgálhatók a franco rezsim bűnei.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: látom boli te is hazaáruló vagy:)) Kétségbevonod, hogy édes hazánk tejjel-mézzel folyó Kánaán, és minden gaz karvalyszívű el akarja lopni.
Kezdődik rodeo forradalma :-)

Orbán Rt. épül az országból - Gyurcsány - 12:59
„Magyarországnak gazemberkormánya van. A miniszterelnök nem a kormány élén, hanem egy bűnszövetkezet élén áll. Ennek rész a miniszterelnök pártja, a sajtó egy része, és van titkosszolgálatuk” – jelentett ki Gyurcsány Ferenc

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=141152
@rodeo36: Huuuu erről nekem is vannak "élményeim" csak kanadai 56-osok verzióban. ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Orbán történelmi látogatása Amerikába!"
Most képzeld el! Még ezért is mit tekernie kellett, hogy meghívják! Szánalmasok.
Nagy a baj, nagyon... :DD
figyúúúúúúúúú

www.panoramio.com/photo/33074432?source=wapi&referrer=kh.google.com
ez a templom egy lerobbant környéknyissátok ki van még kép
@rodeo36: Huuuu erről nekem is vannak "élményeim" csak kanadai 56-osok verzióban. ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

www.panoramio.com/photo/33074432?source=wapi&referrer=kh.google.com

ez a hely, hát olyan kormányfői hahahahahahahaha alsóbékáschtóilapályosch
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Most képzeld el, ezért is mit kellett kaparnia, hogy legalább Amerika földjére betehesse a lábát! Szánalom SC Viki és csapata...
Nagy a baj! :DD
@rdos: szerintem pontosan fogalmazott Gy. csak az ő szájából ez nagyon nem kóser, szerintem.
@is:

Ezek a pártok addigra már le AKARTÁK tenni a lantot, részben, hogy a bőrük mentsék, részben, hogy a hatalmukat, legalább részben átmentsék. Simon arra gondol, le lehet-e váltani (erőszak nélkül, "szavazással") egy olyan állampártot, amelyik NEM akarja letenni a lantot?
Nálunk, Zombilandban, lenne igény egy szélsőbaloldali pártra a Jobbik ellenében. Programjuk nem ilyen, de hát a Jobbik programja is szalonképes, különben nem jegyezték volna be.

Arra mindenképpen jó lenne egy ilyen párt, hogy például falun ne a cigányok, hanem a földspekulánsok ellen fordítsa a közhangulatot. Esetleg "lefoglaljon" egy olyan üzemet, ahol bejelentés nélkül, állatként dolgoztatnak embereket. Ilyen jelenségek kezelésére pillanatnyilag, a Polt-Handó hazugságszolgáltatás még nincs felkészülve és félő, nem is lesz.
Szerintem van jövőjük, bár a tisztes polgári demokratikus viszonyokat én is jobban szeretem, de be kell látni, most nem ilyenek vannak.
ez meg a zucca másik oldala olyan kormányfőiesch
www.panoramio.com/photo/28172660?source=wapi&referrer=kh.google.com

a TEK hogy megy oda?
@aritus:
Nem vonom én kétségbe, hogy az idegenszívűek el akarják lopni a HAZÁM javait.
Azt látom, hogy már ellopták! Élen Ormányos fővezérürüvel és csürhéjével... :((
@aritus: Pont jó időzítés. Válság idején még egy kis eszmeháború is...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

www.panoramio.com/photo/28172660?source=wapi&referrer=kh.google.com

de a TEK hogyan biztosít és hogyan kíséri a reptérről odáig és a amikor a szeretetvendégség azaz ingyenebédosztáson mint meghívott evő

hát nem akármilyen státucc a vízumkéréschhez
@aritus:
Ez így van. Egyik impotens majom magyarázza a másik impotens majomnak, hogy hogyan kéne répával imitálni a "keménységet"...
@rodeo36:

Szent Stephen King... ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :DDDDDD

Csóró Pityu király, ha ezt sejtette volna...
@rodeo36:
Szép környék is az!
Az ukrán szomszédoknak kéne ott szólni, hogy megy majd egy magyar csóka arra, állítólag a húsa olyan, mint a bölényé... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egy másodosztájú négergettós tempel is jobban néz ki és jobb helyen van

hahahahahaha

nagy vonulás amikor a magyar koronás fő megérkezik a motorcade-del és a majmok halálra röhögik magukat a görög gyorsétteremben havarty-t edve
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

a szentesteban a zukrániai negyed közepén hát nem akármi és milyen snassz
@aritus: Hát ja. A sajàt regnálásáról ugyanezt mondhatja el. Zavarban van szegény, mint amikor a tolvaj rájön, hogy tőle is lopnak. ;)
Olvastátok??? :))
"A nyolcvanas évek szellősebb felében megkezdődött az ország megmentése, konkrétan gyárak, cégek, földterületek és egyéb értékes ingatlanok tekintetében, minek keretében megszületett egy – kétségtelenül nem fideszes – réteg, aminek iszonyatosan sok pénze volt, olyan üzemet birtokolt, amihez ugyan egyáltalán nem értett, de megvoltak a szakemberei, és gazdagodott, gazdagodott és gazdagodott nyugodtan, mivel a rendszerváltás csak ráerősített az ő gazdagodására, a hatalomra kerülő MDF-kormány pedig nem igazán tudott mit kezdeni ezzel a jelenséggel. Se lenyelni, se kiköpni. A spontán privatizációt követte a nem spontán privatizáció, amivel nekem semmi bajom sincs már megint, hiszen létrejött a magyar vállalkozó réteg, melyet annyira nélkülöztünk a létező szocializmusban."
hvg.hu/velemeny/20120427_simicska_nyuszi_para
Vízkészleteink. Kicsit hosszú lesz, de félig "vizes"-ként érintve érzem magam, hogy képbe hozzam az érdeklődőket.

Kezdjük azzal, hogy a víz körforgásban van. Készletének természetes egysége tehát nem a m3, hanem a m3/óra m3/s, ..., azaz vízhozam.

Honnan folyik a vizünk?

A(z 1.) folyó folyik, ott értjük. A (2.) felszín alatti vizek is "folynak", valójában lassan, vagy nagyon lassan szivárognak. A (3.) csapadék is folyik, éves, havi napi csapdék-összegről beszélünk, vagyis ez is (éves, havi, napi) vízhozam.

Szóval lehet köbözni, csak nem érdemes.

Az egy főre évente eső összes megújuló vízkészlet (csapadék, folyó, felszín alatti) tekintetében a világ 176 országából az 56. helyen, a Európán belül a vizsgált 38 országból a 10. helyen állunk.

Messze legnagyobb felszíni vízkészletünk 95%-a a határainkon túlról folyik be hozzánk és 100%-a határainkon túlra folyik el.

Már most ha úgy számolunk, hogy vízkészleteink mekkora hányada újul meg határainkon belül, akkor Európa 38 országából pontosan a 38. helyezettek, azaz utolsók vagyunk. A világ 176. országából pedig a 171.-ek. Miért érdekes ez? Mert ha jön három egymás után következő olyan év mint 2011, akkor bajban vagyunk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ez a látvány meg a Buckingham Palace helyett jár neki, nézd meg

www.panoramio.com/photo/34225292?source=wapi&referrer=kh.google.com

ez 100 méterre nyugatra van a szentpityútól olyan négergettós olcsókégli 500 dollár havonta inclusive (ez nyomorszint amihez jár a foodstamp, adnak neki is foodstamp-et???)
@aritus: Szerintem is. Bizonyítani a bűnszervezetet természetesen nem tudom, de ez a benyomásom. Ami nagyon szomorú, hogy csak "a nekem már úgyis minden mindegy" Ferencünk szájából kissé disszonáns.
nem baj, ha nem ertesz egyet veluk Fabius. en sem. nem baj, ha rutintalanok, ha benak. legyenek.

legyen valasztekunk. legyenek opcioink, kapjuk vissza a dontes szabadsagat.

innen mozduljunk vegre el.

es sajnos amig nem rakjuk rendbe ezt, addig a zsebek sme fognak telitodni. tudod. eloszor a munka, aztan a munkaber. elfogadhato eletszinvonal egeszseges tarsadalomnak jar. ugymond, a megertett es helyesen alkalmazott demokracia dija...
@Dr. simonmondja.:

Megmondom én mit fognak csinálni: ordítva fújják majd a takonyhabot, vekkereznek kicsit, aztán megunják és hazamennek. Szépen rábasznak a sompolygásra: a választás egyfordulós, nincs lehetőség még két hétig hergelni a népet, megkötni a mutyibizniszt, lehet szépen és azonnal tudomásul venni a népakaratot.

Az ellen meg a TEK sem véd.
@rdos:
Reménytelen nekik magyarázni, nem értik meg, valamelyik majom elhintette, azóta ezen lógnak és szopják, csak szopják...
Persze röhejesek, de csak mantrázzák. Nem veszik észre magukat, a térképre meg nem bírnak ránézni, vagy nem értik???
@Gábriel angyal:
Ezzel a felhívással már 2009 óta felléptek a széljobb oldalakon... Tönkrement? Ezek szerint nem annyira.
Téged, engem, ez mennyiben is érint? :(
@rdos: Ha már ismered a témát ejts néhány szót a thermál vizeinkről és a magyarországi vízdíjakról is lécci. ;)

www.vizszamla.hu/info/vizdijak-a-foldon/
@Gábriel angyal:

Na most képzeld el! Az MSZP és az önkorlátozás. Bizony, koherens fogalmak.

Ők amikor 94-ben kétharmadot kaptak, nem bővítették a jogaikat és szabadították fel a kezeiket, hanem inkább erősítették a béklyót.

A demokratikus fékek és ellensúlyok rendszerére gondolok itt amikor az önkorlátozásról beszélek.

Jobbik_nem_demokrata témában továbbra is várnék tőled egy egy-két mondatos összefoglalót - nem akarok jobbik-related oldalakat nézegetni... már meg ne haragudj.
@rdos: Ha már ismered a témát ejts néhány szót a thermál vizeinkről és a magyarországi vízdíjakról is lécci. ;)

www.vizszamla.hu/info/vizdijak-a-foldon/
@Gábriel angyal:
Ne'má! A thermál vizeinket is ki akarják vinni az országból a zsidók? Eddig csak az ivóvízról mondtátok. Ezt nem tudtam...
A vízdíjnak a legkevesebb köze van a vízhez. A szolgáltató észérségéhez annál több. Mint a hasonló szolgáltatási szektorok árai. MOL A VÉRMAGYAR - üzemanyag, gáz? Óccsóság... Meg a pofátlan méretű adó és haszon rajta.
Akkor számoljunk. Egy átlagos évben 55,8 km3 csapadék hullik az országra. Ennek sacc/kb. egyharmada azonnal visszapárolog, egyharmada beszivárog talajvízbe, mélyebb vízadókba, egyharmada lefolyik. Mi a gond a csapadékkal? Térben időben egyenetlen, pl. most már vagy 16. hónapja extrém kevés hullott.

Csak a Dunán egy átlagos évben 63 km3 víz folyik le.

A felszín alatti vizek vízhozama lehet 18,6 km3/év, megjegyezve, ebben a talajvíztől az akár 5-6 km mély vízadókig minden benne van!

Minél mélyebben van a vízadó, vízvezető képződmény, annál lassabb a természetes szivárgás sebessége. Talajvíz tartózkodási ideje kevesebb mint egy év is lehet, a közműves vízszolgáltatásba jellemzően 50 évnél idősebb víz kerülhet. Harkányban a termálkarszt vízkora 20000 év, és ennél jóval mélyebb víztartók is vannak, igaz, a "vízműves szint" csak pár száz méter mélységig terjed.

Ez az a szint, ahol a felszín alatti víz oldott ion tartalma általában megfelel az ivóvíz követelménynek. Felszín alatti vízkészletekből viszonylag jól állunk, de ez a messze legdrágább vízforrás. Nem mellékesen ha elszennyezzük, ezt a legnehezebb "megtisztítani".

Mi lenne az ésszerű megoldás? Be kellene tárolni az olcsó, határainkon előbb utóbb elfolyó felszíni vizeinket. Ezt tesszük?

Dehogy. Bős-Nagymarost is felrúgtuk.

Kik rúgták fel? Azok akik a mai napig demokrácia féleséget játszanak nekünk. Módszerváltó pártjaink és a tudatmódosító medeja. Ja, és a megélhetési zöldek.

@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Igen, ez a vesszőparipa, hogy milyen bőséges és jó vizeink vannak, meg még a geotermális lufi.

Boccs a kicsit hosszú Off-ért, de fontosnak tartom jelezni, nincs sok vizünk. Így főleg nem, hogy nem gazdálkodunk vele!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Nem vagyunk demokraták abban az értelemben amire az mára zülött.

A Jobbik sem a totalitárius
berendezkedést, sem a liberális
demokráciát nem tartja
elfogadhatónak.

Van a közgondolkodásban
egy hamis kettősség, aki nem
osztja a liberális demokrácia
elképzeléseit, az kizárólag valami
totalitárius rendszernek lehet a
híve.

Pedig sem totalitárius rendszerek, sem a liberális demokrácia hívei nem
vagyunk.

Gondoljuk végig, hogy a liberális
demokrácia leple alatt az elmúlt húsz évben kik tették tönkre, taposták, meg árulták el, lopták szét Magyarországot.

A liberális demokrácia
fundamentumai az
értéksemlegesség és az általános választójog.
A Jobbik szerint azonban szükség van értékhierarchiára, a választójog tekintetében pedig elvárható például
az általános iskolai végzettség.

A Fidesz is liberális demokrata
párt, de kettős játékot játszik.
Érzi azt, hogy a liberális demokrácia válságban van, kommunikációba
próbál attól elszakadni, de a
gyakorlatban ugyanolyan, mint az összes többi párt.

A demokrácia leple alatt ugyanis a pénz és a tőke diktatúráját éljük meg.
@Dr. simonmondja.:

Orbánnak volt alkalma megtanulni: ő nem a haza. El is mehetett haza. 8 hosszú és gyötrelmes évre. Akarta? Nem. Muszáj volt? Igen.
@Fabius: És mit tanult belőle ?

Idézzem ?

...hogy nem volt elég kemény...
@Gábriel angyal:
Tudod baszki, a jobbik egy aljasabb és egy gecibb társasággá válik.
index.hu/belfold/2012/05/01/a_jobbik_bevonta_az_unios_zaszlot/
Az a kis szar Novák gyerek egyre idegesítőbb. Ehhez képest apránként Thürmerék féle csürhe legalább nem mutogatja magát annyit, mint ezek a kis buzik. Nagyon alja... Miért nem költözik ki ez a faszkalap például Ukrajnába?
@Gábriel angyal:

"A Fidesz is liberális demokrata
párt..."

Well. Valóban? Mióta? Vagyis inkább: meddig? Mármint meddig volt liberális demokrata? Mert most jobboldali populista, de az ne zavarjon senkit. :)

Nálad a "liberális" úgy látszik, szitokszó. Mint minden jobbosnál. Úgy féltek ettől, mint a tűztől.

Igazán érdekes, amit írsz, vagy inkább másolsz, de az inkább mísmásolás, konkrétumok nélküli hablaty, amit bemásoltál. A Jobbik semmiben és senkiben nem hisz, esetleg a white power-ben, a radikálisabbja meg esetleg svasztikát tetováltat magára.

Ebben a hosszú és látszólag értelmes maszlagban nem találom a választ, hogy miért nem demokrata a Jobbik? És ha nem demokrata, akkor hogy képzeli a politizálást? Hiszen demokratikus úton választották be a Parlamentbe. Szóval. Mikor felveszik a cca. félmillás lóvét a képviselő urak, akkor jó a parlamentáris demokrácia, nem?!

Kérdezd meg a Gábort, ő biztos örül, hogy nem egy büdösrohadt multinál informatikus, hanem több százezer forintért netezik a mi pénzünkön kapott iPad-ján vagy laptopján. Ő biztos megmondja, hogy mi juttatta oda.

Ti tipikusan azok az elkényeztetett ficsúrkák vagytok így jobbosok, akik kiélvezik:
- a demokráciát
- a globalizációt (rohattmultiknál esztek, rohattmultik ruháit hordjátok, rohattmultik telefonjával telefonáltok, soroljam?!)
- az EU nyújtotta előnyöket
és mindezek biztonságából próbáltok lázadni. Mondhatom, rettentően hitelesek vagytok!

Jobb érzésű ember csak nevetni tud rajtatok. Majd ha kiköltöztök a pusztába, jurtában laktok és mindent de mindent (including ruhák!) magatok termeltek-varrtok, ti szereltek össze autót (vagy ökrös szekéren közlekedtek), akkor lehet hőzöngni. De mikor szittyamagyar Jobbikos honfitársam, aki tapsikolt a Nyilas Barbie "LEJAMULTIKKAL!!" szólamának, sorbaállt mögém a KFC-ben, hát... legalábbis: szánalomhalmaz. És mind ilyenek vagytok. Kivétel nélkül, kivéve néhányótokat, akik TÉNYLEG jurtában élnek a pusztában.
@Dr. simonmondja.:

Szerintem nem ezt tanulta. Sokkal inkább azt, ha a nép azt mondja elmész a faszba, akkor elmész a faszba. Vekker ide, hadfoglalás oda, akkor is.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
Értem én, hogy sok jobbikos fogalomzavarban szenved és nem tudja a gőzekét a Gizikétől sem megkülönböztetni.
Akkor viszont a pöcsnek írogatnak hülyeségeket?
Crtl+C & V nem ad választ mindenre. :))
A legszebb azért, ahogy a volt libsi narancskomcsik átnevelték ezeket és szitokszóvá tették nekik a liberális szót. Nem is értik, de mocskolják.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Miért nem mennek Ukrajnába? Mert szeretnek ebben a hülyeségig toleráns országban élni. Azért.

Janukovics Ukrajnájában Novák Előd előtt két út állna:

1: megeszik/iszik valamit és behorpad tőle a feje ahogy Juscsenkónak,

2. közvetlen szomszédja lenne Timosenkónak a sitten.
@Gábriel angyal: Termálvíz.

Viszonylag jól állunk termálvízből, köszönhetően a Kárpát-medence alatti vékonyabb Földkéreg vastagságnak (22-32 km nálunk, világátlag lehet tán 40 km).

Azonban ezek energetikai célra nem valók!

"Csak" balneológiai, rekreációs célra jók (pancsi-pancsi), de Pokorni óta tudjuk, balneológus nekünk nem kell :-). Marad a pancsolás (mely fonalat még követjük).

Mi a baj a termál készleteinkkel? Hát az, hogy mélyen vannak, ezért a természetes megújuló készlete csekély. Ha saccolnom kéne, a 18,6 km3/évnek 1/1000-e, vagy kevesebb. Kis kitérőt teszek, hogy kiderüljön miért nehéz becsülni.

"Természetes" és "megújuló". Becslések szerint 300000 db kút volt és van az országban, ennek jó ha fele legális. A vízföldtani szolgálatunk és rendszerünk kiváló volt, jelentem 24. éve folyik a szétverése :-(. Miért érdekes ez?

Azért, mert a több mint 100 éves fúrt kutas víz és termálvíz termelés hatására mára már távolról sem nevezhető természetes állapotúnak a felszín alatti térrész áramlása, szivárgása.

Nem mellékesen, ha felszín alatti vizet termelek, csökkentem a vízadó nyomását, akkor megnő az utánpótlódás. Felgyorsul a víz szivárgása. Honnan veszi a rendszer ezt a "többlet" vízkészletet? Végső soron a talajvíz csökkenő szintjéből, a talajvíz csökkenő felszín alóli párolgásából. Vagyis elég sajátos vízkészlet a felszín alatti (így a termális is), hiszen ha többet termelek, valamelyest nő az utánpótlódása. Ezzel persze nő a lassú hűlésének a veszélye is!

Kitérő vége. Látjuk hogy nem egyszerű a felszín alatti (és termál) készlet becslése, ezért csinálták még az átkosban a remek vízföldtani szolgálatunkat. Hogy a kútfúrók, a vizet, termálvizet termelők egyszeri és folyamatos adatszolgáltatásából (termelési, vízszint, vízminőség idősorok) lehessen a felszín alatti készletekre egyre jobb becsléseket tenni.

Ezzel szemben mi történik? Még a komoly vízművek is trükköznek a kitermelt mennyiséggel (igen, kevesebbet vallanak be, hogy kevesebbet kelljen fizetni), paramétereket nem vagy alig mérik. Termálvizes társasággal bár hánnyal hozott is össze a sorsom, mindnél az a tapasztalatom, hogy közlegelőnek tekintik a föld mélyét, a mérések lehetősége SINCS megteremtve sok helyen, sokszor a felszökő (artézi) és feleslegesen elfolyó termálvíz elzárásáról sem gondoskodnak!

Megy tehát a pancsi-pancsi, helyesebben szólva az "elpancsi". Ismerős történet?

Befejezésül termálvízhez. Újabb két év haladékot kaptak azok akik termálvizet energetikai célra használnak (pl fólia sátor fűtésére), és felszíni vízbe elfolyatták a még langyos vizet. Új energetikai célú engedély esetén már évek óta csak visszasajtolással engedik a termálvíz kivételt. Amúgy nagyon helyesen, csak nehezen (értsd, költségesen) megvalósíthatóan.

Vízár? Ahogy említettem, a felszín alatti víz beszerzése a legdrágább. Ahol felelős vízgazdálkodás folyik igyekeznek is minél több felszíni víztárolót építeni, vízminőségét védeni.

Szóval nem "víznagyhatalom" vagyunk, hanem "vízfej nagyhatalom".
@Fabius:
A második okossága után a farkasokkal vacsorázna ez a kis Novák köcsög, az őshaza közelében.
Illetve a farkasokkal kéne megküzdenie a vacsiért. Én a farkasoknak szurkolok...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Síró Ló kollégát elásom... Sokan rebegnek akkor hálaimát nekem??? :)
@rdos:
Nem látom Gábriel cáfolatait és érveit!
Ne'má, hogy az idézet tárban erre nem voltak okosságok!!! :DD
@rodeo36: mindenkinek! Mindenki a mi föld és vízkészletünket akarja elrabolni!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: nem az a lényeg, hogy minket ez mennyire érint, hanem az, hogy Gabriel megint zsidózhat kicsinyég. Már írtam neki, hogyha zsidózhatnékja van, menjen az olyan portálokra, ahol ez a belépő.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

""A Pozitív energia című könyvet olvasom, amiben arról van szó, hogy milyen rezgések vannak egy épületben"

MUKODJ!!!
üdv a felvonulóknak, látom itt semmi nem változott, minden út, a karvalyosokhoz vezet :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Penike még Balaton nézőben? Egyedül? Hagyod??? Egy jó kis nudizásra elvihetted volna... ÁÁáááá Egér, baszki, öregszel! :))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

"Őszinte lelkesedéssel ad elő arról, hogy szövetkezeteket kéne létrehozni, melyekkel megvalósítható lenne az önfenntartás. Persze ehhez létszükséglet, hogy a föld magyar kézben maradjon."

Kibuc? :DDD

(Bazmeg, ez a nő mindenhez ért?)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Bazmeg ne forgasd már bennem a kést, szerinted jókedvemben rohadok itt??? :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hiszti Kriszti? A LÓFA:ZHOZ sem ért. Azért osztja a nullát folyamatosan. Adja az "okosságokat" amiket eszetlen híveik hetekig visszhangoznak majd.
Értelem... na az menekül, helyette ott a Hiszti Krisztike.
@keresztanya fabi(en): na ez a jobbik színvonala!:)))
"A rendezvény elején a szervezők számára is kétséges volt az esemény kimenetele, akár tömegverekedésre is számítani lehetett.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: a kérdés az, hogy mibe fog nekünk kerülni ez a "megmentés"?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: mennyi ennek a hitelkeretnek a kamata, hogy egyéb árról ne is beszéljünk. Valamint ez azt jelenti, hogy Orbán megint nyeregben érzi magát, és nem fog tárgyalni az eu-val, imf-el. És ha nem kell tárgyalnia, akkor semmit nem fog visszavonni a kifogásolt tv-k, intézkedések közül.
Azaz duplán, triplán fogunk szívni.
@aritus: mobil cégbe, repülési cégbe, rabszolga munkásokba, környezet és víz szennyezésbe

Freedom House: Már csak részben
szabad a magyar sajtó

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint megalapozatlan és elfogult a leminősítés.

index.hu/kultur/media/2012/05/01/freedom_house_reszben_szabad_a_magyar_sajto/

/pont mint kínában/
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: @aritus: legalább a munka ünnepén maradtak volna nyugton a seggükön. A Munka Törvénykönyve szerint ma nem is dolgozhattak volna. Semmissé lehet ezt nyilvánítani?
@keresztanya fabi(en):
Azért azt látni, hogy ezek egyre radikálisabbak, ezeknek nem fog parancsolni a Novák féle kisköcsög. Fegyverrel gyakorlatoznak, lövöldöznek, mutogatják azt.
Érdekes, hogy ezt hagyják... Illetve ilyenkor nem is kérdéses, hogy ezeket el is nézik. Érdekes a Pintéri 2 hét rendcsinálás, így 2 év távlatából.
www.jovonk.info/2012/04/30/hazazavartak-novakekat
@Gábriel angyal: Az egyik kommented ihletett - melyet a Dr. Nélküli Vitéz Kismac-nak írtál - arra, hogy egyes állampolgárok miért teszik le a voksukat az MSZP mellé. Azért, mert valószínűleg számon tartják a Bajnai -Oszkó páros által alkotott konvergencia programot, és az ezáltal létrehozott gazdasági állapotot, melyet a következő kormány ráhagytak.Ugyanis az MSZP dicstelen gazdaságpolitikája után - igaz, komoly megszorítások révén - olyan pályára állították a gazdaságot, mely képességet nyújtott arra, hogy a válságot az ország átvészelje. Ennek döntő bizonyítéka volt, hogy nem kívánta lehívni az IMF által nyújtott hitel egy részét.Számomra például ez egy döntő adu volt arra, hogy a kilábalás elkezdődjön.Egyébként kissé eltérve az eddigi mondandómtól azt szeretném, ha a kormányzati feladatokat egy szakértői kormány kezébe adnák hangsúlyos jogkörökkel, melybe természetesen belefér amindenkori pártok politikai részvétele is.Ugyanezt az elvárást fogalmaznám meg az Eu. részére is, mert számomra egyre világosabbá válik a tehetetlenség jelenléte a működésük során. Hozzátenném, hogy abszolute nem vagyok euroszkeptikus, sőt, a megalakulás céljait és elveit nemes és célravezető tervnek tartom. Azonban mindezek gyakorlását majdhogynem amatőrként aposztrofálom.A parlament összetétele a résztvevő országok pártjainak küldötteiből áll, akik ott kezdték felcsipegetni megbízásuk alapismereteit. Nem mondok mást példának, mint Kovács László szakbizottsági kinevezését az energia ügyben, midőn rájöttek, hogy ez röhej, áttették az adó-és p.ü. bizottság vezetőjévé.Szakértelem O. Csoda-e, hogy egy válság megjelenésének kezelése megoldhatatlan számukra amai napig. nNem szólva azokról az érdekviszonyokról, melyek tovább rontják a tagállamok helyzetét, de ez már egy másik fejezet.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Ja, majd varrhatunk gombot a kínai munkások ruhájára... Mert azért nagyon hülye az, aki azt hiszi, hogy a szívjóság hozza ide a kínai elvtársakat.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: és látszik, hogy nincs közöttük az a fene nagy egyetértés, látszik, hogy mi van a máz mögött, egyre többször jön elő belőlük a csürhe, amit persze tagadnak ezerrel
@aritus: nem tárgyalhat, mert akkor mennie kell. ő maga mondta, aki sohasem hatudott
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: De az biztos, hogy Kína nagyon nem fog kiváncsiskodni, hogy annak a hitelnek hányszázaléka megy majd magánzsebbe, gyarapítani a családi és baráti vagyont.
@keresztanya fabi(en):
Igen, de ez szervezett már, fegyverrel és kiképzéssel. Nyilas ideológiával és jelszavakkal!
Ezeket nem fogják hazazavarni. Érdekes lenne látni, hogy annak a fegyvernek, amivel ott azt a rövid sorozatot leadták a levegőbe, milyen engedélye van... :(
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: hát persze, hogy megalapozatlan, hájszen a mi média tv-nél és médiahatóságunknál jobban a szabadságot senki se szereti.
@keresztanya fabi(en): hú, erre a képre nem voltam felkészülve, most kissé rosszul vagyok.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

"Kínai fejlesztésekről állapodott meg Matolcsy."

Az utóbbi idők legvérfagyasztóbb híre.
@aritus: ne hidd, ő keményebben meg kérik majd az árát mindennek, álmatlanul fognak forgolódni a vezénylóék, csak még álmodoznak csöppet, látszik, hogy nagyon ismerik a való kínai világot ...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szerintem is. Nagyon rosszat jelent.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: bennem már a múltkor felmerült a kérdés, az erdei bújócskás linkek apropóján. Van fegyverviselési engedélyük? Honnan vannak a fegyvereik? És ezek nem szúrják a szemét senkinek?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"MÁV és a kínai vasúttársaság szintén együttműködési megállapodást kötött, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret a Keleti pályaudvarral összekötő gyorsvasút-beruházás elősegítéséről."
Valahonnan ismerős volt...
kitekinto.hu/kelet-azsia/2011/07/28/kina_a_biztonsagot_mar_felaldoztak_a_modernizacioert
iho.hu/hir/tervezesi-hianyossag-okozta-a-kinai-balesetet-120109
index.hu/kulfold/2011/08/12/visszarendelte_a_kinai_gyarto_a_meghibasodott_gyorsvonatokat/
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: tévedsz, MI fogunk álmatlanul hánykolódni, mert ennek az együttműködésnek, a kinai-magyar megbonthatatlan örök barátságnak az árát mi fogjuk megfizetni. Ők a megfelelő sápot zsebre teszik, szépen kimenekítik a többi mellé, és vígan élnek.
lesz itt ereszd el a hajam:

Ok lehet a felmondásra Matolcsy telefonadója

Felmondható a hűségszerződés a telefonadó miatt, ha a kedvezmény a percdíjakat érinti. Ha viszont az ügyfél készülékvásárlás miatt vállalt hűséget, akkor nem tud kötbér nélkül kiszállni.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ok_lehet_a_felmondasra_matolcsy_telefonadoja.517824.html
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: fasza. én a kártyafüggetlen híve voltam mindig, de most én is beleszaladtam egy 20 forintosba
@keresztanya fabi(en):
Egy csomó hagyományőrző és hasonló néven fut. A fegyverek nem feltétlen engedélykötelesek. Az a sorozat viszont érdekesen szólt. Eleve a sorozatlövés gyanús:
"Tilos polgári használatra gyártani, belföldi kereskedelmi forgalomba hozni és tartani:
a) sorozatlövésre alkalmas lőfegyvert, gáz- és riasztófegyvert, légfegyvert;
b) olyan lőfegyvert, gáz- és riasztófegyvert, amely formája szerint alkalmas arra, hogy más tárgy benyomását keltse, vagy amely egyéb használati tárgyba van rejtve;
c) olyan lőfegyvert, amely a vadászati és a sportcél mértékén túlmenően alkalmas az összehajtásra, összetolásra, megrövidítésre, a gyorsított szétszedésre"
A kormányrendelet... :((
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=hat%C3%A1stalan%C3%ADtott%20fegyver%20sorozatl%C3%B6v%C3%A9s&source=web&cd=8&ved=0CFQQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.mkeh.gov.hu%2Findex.php%3Fname%3DOE-eLibrary%26file%3Ddownload%26id%3D3847%26keret%3DN%26showheader%3DN&ei=WemfT8mQFMnEsgafodWcAQ&usg=AFQjCNEn6U3peNzn3vvnri3KeF4a2mGCOg

"Tilos polgári használatra gyártani, belföldi kereskedelmi forgalomba hozni és tartani:
a) sorozatlövésre alkalmas lőfegyvert, gáz- és riasztófegyvert, légfegyvert;" - itt már bukta van...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há!VitézMódra!: a tömegeket etetni kell, miért emlékeznének földrajzra. Még azt sem tudják ki írta a Nemzeti Dalt. s miért- nemrég berakták a riportot
@Dr. simonmondja.: "A pártállamot lemorzsolni eddig még senkinek se sikerült sehol.

Talán a spanyoloknak, de azoknak is csak polgárháborúval, sok vérrel és évek alatt."

Lófasz. A diktátor végelgyengülésben megmurdelt.
@épészmérnök: Ha nem murdel meg, akkor tovább tart ott is... :((
Nekünk meg csak a remény marad, ahogy hullanak a focisták?? :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: viszont már ezen is enyhíteni fognak, nem lesz kötelező fém szekrényben tartani a vadászfegyvereket sem. tudom, hogy egy kanál vízbe is meg lehet fulladni.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): "bedarálódnak, és mindenki csak a mézesbödönhöz akar közelebb lenni..."
A 4K ebben a pillanatban alakult. Az LMP éppen, hogy az ellenkezőjét bizonyította eddig.
Te meg ekézed őket.
Jó kis szoci tempó, így darálták le ostoba módon a saját lehetséges szövetségeseiket. A fidesz is ezt csinálta, de előbb kihasználta őket. Ennyivel okosabb volt.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Ezt most hogy érted ?
Én nem értek a fegyverekhez.

Pisztolyt és medveölő puskát akkor mostmár szabad ?
@Dr. simonmondja.: diktatúra leváltása szavazással: Chile.
@Dr. simonmondja.: vadászengedéllyel lehet pár félét tartani
@Dr. simonmondja.:
:DD Azt sem... Az, ami azon a videón leadta a kia sorozatát, illegális fegyver volt, amit simán mutogattak, az emberek közt használták. Több szabályt is megsértettek. Az ilyennek egy életre bevonnák az engedélyét - ha lenne... Civil eleve nem kaphat ilyen engedélyt, vmilyen testületi tag pedig nem vihetné így ki a fegyvert. :(

@keresztanya fabi(en):
AMD-65 gépkarabély van nála. Meg az AMD egy újabb változata. Nem éppen szabadon tartható.
Az, hogy a mocsárban mászkálnak vicces max... :)
@rdos: A nagymarosi objektumot meg kellett volna építeni, de még nem késő. Némi tudatmódosítás persze elkelne. Például az, hogy a természet hozzájárulásunk nélkül is kicseszhet velünk, lásd dinoszauruszok sorsa, akik nem építettek vízerőművet mégis ráfagytak. A Dunát már így is megrongálták felettünk és alattunk, legalább nyerjünk rajta mi is. Azonnal el lehet kérni a szlovákoktól a visszamenőleg nekünk járó energiát, a Szigetköz vízpótlása is rendben lenne, Paksot sem kellene feltétlenül bővíteni.
@keresztanya fabi(en): Nem vagyok én vadász.

Ártatlan állatra nem tartanék.

Csak önvédelmit...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Mazsolák és komolytalan valahol. Mesterkélt és vastagon színpadias az egész.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: olyan propagandista filing, mint a belrin alatt lévő szovjetek ellenére, győzelmi filmhiradók a náci agitproptól
Jó napot/reggelt!
Szerintem sem helyes ez a légvár építő dolog. Olyanok kellenek, akik képesek a földön fekve repülni. Bevallom még az idők kezdetekkor szimpi volt ez a 4K nevű alakulat, de ahogy teltek múltak a napok, hónapok úgy éreztem egyre joban, hogy ez így nem okés.
@Dr. simonmondja.:
Arra nem kapna engedélyt! Sorozatlövő kizárva!
@Penivaldes:
Na, helló királylány! Egér meg itt száradt a nyakunkon... :((
@Penivaldes:
Háááát az túlzás... Sosem volt százas!! :))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: "Nem látom Gábriel cáfolatait és érveit!"

Meglehet, csak nincs gépközelben. Érvelni, cáfolni lehet, de a "szomorú rögvalóságot" a közlegelők régi problémáját a legjobb agitPRopos sem tudja "vidámparkká" varázsolni. Legfeljebb hallgatnak a PR-osok a valódi problémákról, vagy pont az ellenkezőjét híresztelik annak, ami a valóság.

A nagyobbik gond, hogy egydimenziós agyú apparatcsikok el is indulnak ebbe az irányba. Hruscsov szűzföldeket akart feltörni, eltolcsy gyugyu a termőföldre és kiváló? bőséges? vízkészleteinkre épít légvárat, persze a heveri körnek kiadva a megbízást és a közpénzt számolatlanul. Nehogy már maradjon az oktatásra, nevelésre, kutatásra, fejlesztésre szűkös erőforrásainkból. Ha már az állandó háborúsdis hasonlattal élhetek, "A" kitörési irány ez.

Tanítani! Nevelni! Kutatni! Fejleszteni!

@nu pagagyí: "A nagymarosi objektumot meg kellett volna építeni, de még nem késő. Némi tudatmódosítás persze elkelne."

Komolyan kíváncsi vagyok, a népesség hány százaléka gondolkodik úgy mint Te vagy én? Mert hogy a vízcsapból is "takonysetétződ" IZé árvalányhajas mellébeszélése folyik.
@aritus: Garzonnak köszönhető, hogy GB kiadta Pinochet-et, aki Londonban dekkolt, Chilének. Ott meg rögvest beszámíthatatlannak nyilváníttatták az ügyvédei, nehogy bíróság elé kelljen állnia.
A milliárdokat azért kisíbolta a család az országból.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Azt hamar észrevettem, de valamiért ezért kedveltem meg.. kissé lökött, de nagyon kedves. olyan mint a szivárvány az égen:))
@rdos:
Én itt lakok mellette, eveztünk is párszor arra. Golyót adnák annak, aki miatt az ott megállt!
Meg lehet nézni a szlovák területen micsoda fejlődést és pluszt generált az. Nálunk lepusztult minden. A víz minőségéről nem is beszélve, Ahol később visszafolyik a víz, valami hihetetlen látványos a szlovák területen. :(
@Penivaldes:
Ja, egyes bennszülött törzsek a bolondokat szentként tisztelték!
Mi is így vagyunk ezzel, itt... :DDD
@anyósnyelv:
Muszáj? Hát bántottalak én téged? :((
@Penivaldes:
Nem! Elevenen kell feláldozni, nyílt tűzön... ;)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Az nem jó! Mert ha feláldozzuk, akkor megsül, és akkor már használhatatlan! Mit kezdünk egy sült egérrel, aki mellesleg ikon vagy mi.. :)
@Penivaldes:
Attól függ, mire!
Nekem pl. kész haszon, egy Ch.T. fan kiiktatva!
Bár akkor meg ez a kis Alien táp esne ki... szóval a fene tudja! :DD
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
kegyetlen vagy Boli, szegény srác ChT fan.. csak tudnám ki az a ChT..biztos valami mosószer márka.. hát mit zavar az téged.. néha lapozgatja a ChT albumát..pislog aprókat.. nem kell eltenni láb alól.. ő is ember..
Alien táp..?? Alieneket tenyésztesz?
@nu pagagyí: Az ellen is tüntetett a Fidesz meg a Védegylet.

Mert nekik minden építkezés komcsi.

Akkora faszfejek ezek a jobbosok, hogy nocsak.
Egér! Egér! Baszki nagy szükség lenne itt rád!
Pennike elszemtelenedett, ChT-t is kikezdte...

Hívószót is írjak!???? Egér...
@Penivaldes:

Ou szia heló... ♥ :DDD

@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Te sírokat ásol ki, te perverz állat???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Baszod alássan! Ennyire gyorsan...
1 mp volt csak! Ez igen!

A bige cikizte Ch.T. kisasszonyt... Szóval? Nincs kivételezés!!!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Nem néztem végig, gondolom mindenről szó van, azt leszámítva, hogy most akkor lopta vagy nem lopta.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hülye vagy??? Én sem néztem meg.
Nem vagyok én olyan perverz! Sírokkal még csak-csak, na de egy Gyurcsány beszéd... Azért mindennek van határa! :)
@rodeo36: Amellett aki zsideszezik, az már adott egy pofont a szarnak, amit folyton csócsál. Mást se tudnak. Le zsidózzák a Fideszt, akkor boldogan röfög a keménymagjuk,de alapvetően együtt lépnek, ez állandóan kiderül. A zsidózás csak vakítás - mert szerintük ami zsidó=szar.

Na ilyenekkel tüntessen együtt,akinek két anyja és mindkettő részeg.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Úristen, mindig ugyanaz a gitt. Molnár - rohattzsidó volt, tudhassuk-láthassuk, még korán reggel se bírt felkelni, csak sütette a kövér hasát a nappal az éjjeli dorbéz után - hősei ezekhez képest komoly, intelligens, valóban csapatvezetésre érett lények voltak. Tizenéves korukban. Volt ethoszuk, tartásuk, mindenük,ami ma egy felnőttben sincs szinte itt Magyarországon. Ja és pontosan tudták, hogy a Pásztor testvérek mik és kik. Eistand-hősök. Ma meg Eisntand-land vagyunk. Kleptokrácia...

Nem a zsidók nyerik itt a legtöbbet. De ezt csak szidalmazásukkal lehet elfedni. Hányás már komolyan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Amúgy ehhez mit szólsz???
Ezeknek elmentek otthonról, teljesen!

"A Jobbik az összes középületről eltávolítaná az Európai Unió zászlaját, ezért Novák Előd törvény módosítana.

A Jobbik két alelnöke, Murányi Levente és Novák Előd levette az Európai Unió lobogóját az Országgyűlés irodaházáról.

Novák Előd a zászló levétele előtt közölte: az erre vonatkozó, 2004-ben született törvény azt mondja ki, hogy az Országgyűlés kivételével kötelező minden közintézményen a zászló kifüggesztése, ezért "vonják be" az Országgyűlés irodaházáról az uniós lobogót.

A Parlament épületén jelenleg – a Budapesten tartózkodó kínai delegáció miatt – az uniós helyett a kínai lobogó van kitűzve.

A jobbikos képviselő elmondta: olyan törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentnek, amelynek értelmében eltávolítanák a középületekről az uniós zászlót, vagy legalább nem volna kötelező a kifüggesztése."
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Nem cikiztem, csak nem tudom ki az!
Ez olyan, mint "Tudod a Józsi.. tudod na együtt fociztunk 1987.-ben.. tudod, ott lakik a sarkon"
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Szóval "meg vagyunk mentve"? - értem az iróniát.
Már megint kelet felől fúj(na), mi? Ezzel bepróbálkoztak már a fiúk a kormányzásuk hajnalán, amit síppal, dobbal, náditárogatóval igyekeztek közzé tenni, hogy; Pekingből gyön a gyógyszer a bajainkra, akárki meglássa! Aztán nem gyött. Két év után, hová megint ez a lelkesedés? Kusza Szem egy sonderangebot apropopóján, összefutott egy bécsi plázában Li Ko-Csiang-al, és egy-két-kilenc rizspálinka mellett megbeszélték az új gazdaságélénkítési koncepciót, aztán mindjárt meg is hívta majálisozni Budapestre? Most akkor nagy kínai coccialista céggel fogunk, nagy coccialista kooperálni, hogy majd ők gyártják az ágytálat, mi meg a belevalót? A kérdés csak az, hun találunk ennek a „terméknek” piacot?
Hofi valóban él és felülmúlhatatlan a mai napig. Egy előttem szólóval nem teljesen értek egyet, mert azt nem tudom elképzelni, hogy Kína csak úgy tol nekünk egy valag lóvét, kemény feltételek nélkül. Nem szokták a szemétbe dobni a Jüanjaikat, ráadásul náluk a „húszszázalékotvisszatolszazsebembe” közgazdasági alaptézist a gyakorlatban alkalmazók, mobil kivégző kisbuszokban elmélkedhetnek arról, hogy nem köllött volna lopni.
Kínai állampolgár kérhet Magyarországon menekült státuszt?
Ha igen, akkor ezt át kell gondolnom még egyszer.
A 4k meg nagyon kevés, a „progjamjukat” már (majdnem) mindegyik párt elmondta, aztán tessék…
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: a mocsár az vmi akciófilmből lehetett bevágva, kicsit nagyon röhejes
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

"A Jobbik az összes középületről eltávolítaná az Európai Unió zászlaját, ezért Novák Előd törvény módosítana.

A Jobbik két alelnöke, Murányi Levente és Novák Előd levette az Európai Unió lobogóját az Országgyűlés irodaházáról."

Tudom, meg "aktuális a probléma" a zsidó vámpírok kérdése...

Bolhacirkusz, csak nem olyan vicces.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Csak a xrt temeti, miért piszkálod? hihihi
@Knósszosz: igen erről beszéltem én is, ez a rögvaló, ott csöppet más gazdasági triádok működnek, ott is állammaffiaztikus kommunizmus van...
@Penivaldes:
Ja, mert a nyaligátor nem tud Magácskának ellenállni! :(
@Dr. simonmondja.: én ismerek olyan vadászt, aki éjszaka az úton meglátta a kis rókát, aki ledermedt a fényszórótól. Kiszállt a kocsiból, a riasztópisztollyal a levegőbe lőtt és mondta Vuknak, ha ilyet hallasz, akkor menekülj.
Van golyós és sörétes puskája, még nem ölt semmit. Csak korongot lő.
Önvédelemből ne tarts. Zománcfesték spray face to face.
@Knósszosz: hát ezért faragják meg a gyógyszerkasszát! gyünnek, oszt akupunktúrával gyógyoítanak
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Na igen, de a si minh ka-félék, nagyon nem tervezhetik előre hogyan ünnepeljék a hold újévet.
Nálunk ez másként műxik.
Addig meg, marad minden úgy ahogy van.
@Knósszosz: nincs tű ez igaz.. tűnélküli ország vagyunk
@Penivaldes:
Grillezés az nemvót, mindenkinek halaszthatatlan felvonulni valója akadt. Maradt egy öveg hűvös ser így tegnapra is, meg ma délutánra is.
Viszont most akkor is csinálok egy salátát, mert délelőtt felhúzott vele valaki.
Van itt egy zőccséges aki éllyel napal nyitva van, beszereztem az anyagokat, most megyek szeletelni.
@keresztanya fabi(en):
Arra a bajra ami itt van, arra spártai lándzsa a megoldás.
@Knósszosz: a salátaszeletelő... ebből csinálhatnánk horrorfilmet.. tudjátok véres kissé alulöltözött lányok futkároznak, és sikitoznak..egy rosszarcú férfi meg kergeti őket..
@Penivaldes:
Nem jól látod!
Te(tű) az annyi van, hogy a Vaskapunál gátat építhetnének belőle a barátaink.
@Knósszosz: minyimum. egy szúrás és minden probléma megoldódik
@Penivaldes:
Ja nem, nem. Bocs: én a románokra gondoltam, de nem. Akkor épíccsünk a Jang cén!
Arra is elég az alapanyag, még maradna is belőle.
@Knósszosz: Igen.. te kapnád a főszerepet.. neked kéne üldöznöd a sikitozó lányokat..
@Knósszosz: Tőlem aztán épithetünk..én hozom a párnámat..
@Knósszosz: flancolgatunk? a jó magyar saláta már nem is jó? támogassuk a mezőgazdaságot!
www.rtlklub.hu/hirek/belfold/cikk/226674
@keresztanya fabi(en):
Költséghatékony szempontokat is figyelembe véve, a lándzsa takarékos megoldást is jelent. Tekintve a hosszúságát, egyszerre három "gond"-tól szabadítana meg bennünket.
@keresztanya fabi(en):
nem beszélgetni kell a salátával, hanem megenni!
@Penivaldes:
Szóval én, a rosszarcú...
Megyek salátállni.
@épészmérnök: hát te se vagy nagyon optimista.
@épészmérnök: továbbra is, nem vagy valami vidám fiú.
Komolyra fordítva, az ami utána történt nem kisebbíti azt, amit Garzón tett.
@épészmérnök: Bár nekünk lenne egy Garzónunk!
@Penivaldes: salátával speciel nem szoktam, egyéb zőccséggel már előfordult
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: megint együtt dobban két szív. A fidesz ugyan még a középületekről nem szedte le az uniós zászlókat, de amikor a vezír vagy szolgái a nép elé ereszkednek szólásra, egy darab kurva uniós zászló nincs mögöttük.
@Knósszosz: Kínában csak azok a korruptok végzik börtönbe, akik egyéni úton járnak. Ha maga a kínai kommunista párt és állama korrupt, akkor minden oké- Orbán is éppen ezt a rendszert vezeti be. Hidd el, hogy Kínát az végképp nem érdekli, hogy itt ki lopja el a megfelelő százalékot. Őket csak az érdekli, hogy előbb-utóbb visszakapják a pénzüket, és hídfőállsuk lehessen az unióhoz.
@aritus:
Mit gondolsz, az abdai CBA-s bukta miről szólt? Nem akarták leadni a PÁRTnak a maga részét... Meg is buktak. Ha leadják, máig vígan mehetne! :))
@Penivaldes: aha, mondom milyen szép karfiol! Ő meg válaszol, hogy mijaf.ért dícsérgetsz, ha nem eszel meg. utána meg mondom neki, hogy fúj, még a szagodtól is rosszul vagyok
@keresztanya fabi(en): megértem a karfiolt.. becsapod azzal, hogy dícséred, ez nem szép dolog..:)
Hadd pletykáljak egy kicsit.
Egy olasz étteremben kajáltunk, nagyon jót, mindenkinek csak ajánlani tudom. Na szóval, a pincér jó fej volt, közvetlen, de nem tolakodó, szívesen magyarázott a kajákról, sörökről stb. Az előétel után mondok neki, hogy már el lehet vinni (a tányérokat), erre odafordul, és aszongya, hogy el lehet menni? Ugye tudják, hogy ezt kiforgatták? Mert azt mondta, hogy azok a vállalkozók, akik kimenekítik a pénzüket Szlovákiába, azokra értette. Nem mondta ki Gy. nevét, de én olyan szemfüles vagyok, hogy azonnal levettem róla beszél (a többiek nem értették:DD). Szóval egy Gy. hívő pincérrel akadtunk össze, aki nem is rejtette véka alá a nézeteit. Ami számomra azt jelenti, hogy nagyon megváltozott a légkör Gy. körül.
Na erre varrjatok gombot!
@aritus: engem nem szok érdekelni,hogy a pincér fideszes, gyhívő, jobbikos..azért van hogy kiszolgáljon
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: jaja, Kínában is pont ez van, ezért se értem, amikor azzal példáloznak, hogy ott mennyire üldözik a korrupciót. A faszt, azt üldözik, ha más is korrupt akar lenni a párton, az államon kívül. Ott is virul a state capture. Ezért is lett Orbán annyira Kína barát. Elvbarát.
@Penivaldes: engem sem érdekel, többnyire ki sem derül, a történet nem erről szólt.
Istenem, FábiÁnusz, már a Ewingokat is plagizálod?
Mi jöhet még eztán?
@aritus: tudom.. egyébként az hogy megváltozott a légkör Gy körül bennem "legszívesebben odaköpnék" érzést okoz. vagyis az az abszolút haragot..
@Penivaldes: mentségemre szolgáljon, hogy csak főtt állapotban büdösözöm le, nyersen jöhet!
@Knósszosz: "„húszszázalékotvisszatolszazsebembe” közgazdasági alaptézist a gyakorlatban alkalmazók, mobil kivégző kisbuszokban elmélkedhetnek arról, hogy nem köllött volna lopni."
Te egy igyealiszt vagy. Olvasgasd Zhu Wen-t. I Love Dollars, And Other Stories of China.
@keresztanya fabi(en): én is inkább a brokkolival szoktam kaocsolatot létesíteni:))
@keresztanya fabi(en):
Multiéknál ki volt írva a táblára, hogy ez bezony lengyel karfiol.
Oszt mostanság arra nagyon jó idő lehet, mer itten délebbre még nem van. Tudnak valamit Zakopane fele...
@épészmérnök:
Én a ma estémet nem szeretném elrontani. Mindösszesen egy kérdés; akkor arrafelé is ez megyen?
@aritus: Ebben van igazság, ha a kínai állapotokat letranszformáljuk Buddhaigyulára, mindenképpen.
Igazad lehet:)
@Knósszosz: a multik nagy tételben vásárolnak, nem a helyi kisgazdáktól. Vettünk már a Lidl-ben egyiptomi, ausztrál vöröshagymát, semmi gond nem volt vele. Most éppen egyiptomi METRO-s új burgonyát főztem a hét végén. Nem 900 volt, mint a piacon, hanem 190-en, nagyon finom az íze, puha mint a vaj, de nem esik szét.
@Dr. simonmondja.: mindenben egyetértek szájmonddal...

"Aztat mondtam, hogy a szürke aktásember,
aki nem nép-boldogító,
és nem picsázza ki a fidesz-maffiát,
az szart se ér.
Mert a Polt-Szájerné duó akár bilincsben is elvitetheti már a beiktatása napján,
és a népboldogító fidesz egy hét alat alágyújt egy spontán békemenet keretében a kormányzatának, hogy az ablakon győzzön csak kiugrálni... Szóval, nincs esélye.

Vagyis egy esélye van, hogy úgy csinál, mintha nem lenne fidesznyik,
aztán mégis fidesznyik lenne.
Asse lenne újdonság. "

egyetértek mindenben...
aki itt nem fides az 12 pontban szedi össze a rendsz@rváltás pontyait... vagy 7ben mint a katica... de az első PONT mindenképp hogy fides és minden fides sz@ar KUKA !

én másra nem szavazok! nem, nem, soha !
@Penivaldes: kuc-kuc, már a krumplinál járunk
@keresztanya fabi(en): mi ott veszünk ahol tudunk.. bár zöldséget a piacon.. a boltokba általában olyan fonyadtak, vagy túl szépek
@Dr. simonmondja.: "Szóval ha a fideszt nem takarítjuk el, akkor hiába számolgatunk.
Annál alább nem adom.
De akinek megfelel a fidesz így, ahogy van, az minek válasszon más pártot ? "

ezzel is...

22 évet a 22 évért... de csak akkor szavazok arra aki ezt ígéri ha programja van, és szépen megfogalmazott 7 pontya... rendes 2 mondatos lusztrációs törvény "tervezettel"
@keresztanya fabi(en): azt nagyon szeretem. törtkrumpli hagymával:)) isteni, imádom
@Penivaldes:
Itt, ja nem, ott a konyhában várja a sorsát. Igen!
Autentikus izé, én nem vagyok hajlandó kompomi... kopori..miaszart kötni, ha kajáról van szó!!
És a terrorista nincs itt, aki miatt tamponáltam a nyálamat!
@Dr. simonmondja.: azért bocsi de papcsóknak zuglóban és megyesbuktának esztergombában már monták soxor... monnyon le !!!

azé elszórtan vannak az országban pógárok... kevesen de vannak...

és a pógárnak pont az a jellemzpje hogy gondolkodó alkotó EGYÉNISÉG, azaz csürhébe nehezen áll össze... szóval eleve hátrányból indul...
@Knósszosz: nagyon izgató ez az egész..
én már megettem a tojásokat.)
most vallatja Kálmán Olga a röpködős buksza nélküli minyisztorunkat!
@Dr. simonmondja.:

"Namost,
annak a sokmillió szavazónak, akinek érvágás volt 300 forint,
most elmagyarázod, hogy nem a Csányi-Széles -Simicska-Orbán-Pintér-Lázár féle
nagykutyáknak kell a pénzét megcsapolni,
hanem ő vegyen kevesebb kaját,
mert ez a dolgok rendje......................."

hejes !!!! csak dögöljön és hujjon a fidesznyik paraszt zombirka sereg !!! ismérve: buta és irányítható... de nem fényevő...

hullik a zorbánia népe...

ugyanis ezzel szemben a pógár a jéghátán is megél... egy kis korrupció egy kis adóelkerülés, de megél !!!

csak ki kell várni még 2 706 292 zombirka elhullik...

a 600 milliárdok nemsoká tartanak...

és mikovec már elhunyt = 2 706 291
@keresztanya fabi(en):
Nem nagyon érdekel a paradicsom származása például, ha olyan íze van, mint amit kamasz koromban ettem. Tőlem lehet izlandi kertészetből is, és leszarom a többi magyar húdejó zöccséget is, ha az egy rakat szar. Van tapasztalatom a Old Spice ízű paprikával kapcsolatosan, a hónom alatt se fejtette ki a hozzá fűzött reményeimet, nemhogy a számban. Én az íze miatt szelektálok minden konyhai alapanyagot. Nincs turulos dekurvajó, akkor az olivabogyót is kihánynám, mert az ugye nem terem a Jászságban tonnaszám. Ha nem magyar, akkor meg ugye szar.
Már megint főzünk.
Abba is hagyom.
@Dr. simonmondja.:

"És a sok felvilágosult majd kinyír minden más Csegevarát,
mert azok nem fizetnek olyan jól, mint Viktor. "

ahhh... dehogy... a diktatúra finanszírozása problematikus...

nemhogy az olaj bevonulna... hanem a gazdaság épp kivonul...

bár megpróbálnak mindent "eladni" (pénzt nem látnak majd) a kínai tesónak... de ez kicsit vicces lesz, mint a lengyeleknél volt: jól, átdobja a dr zorbán maffiát a kínai maffia a palánkon....
@Penivaldes:
Tojást vacsiztál?
Ja... én hülye, hét elmúlt:))
@Kara kán:

Téged fog plagizálni. Akkor ér majd le a gödör aljára!
@Dr. simonmondja.:

"Ez nem kevés. És mit tesz közben a Fidesz ? Ül és néz ? "

két eséj van

ezekkel szemben (amikről mit sem tudnak): az Internet és a zEu...
enyni...
ki lehet menni szlovákiából népi mozgalmat irányítani,

ahogyan a netes kereskedők sem adóznak... sem 27% áfát, sem 30% biztosítási adót, sem percenként 2,54 FT-ot sem semmit...
@Kara kán:
Szar egy dolog ez, hogy szarik mindenki a véleményedre, miközben Te meg begörcsölt ujjakkal a klavi fölött készenlétben állsz.
Lazíts, a Neutrogena krém az hatásos, bár ez nem Norvégia, oszt hál' istennek nem esik a szar az égből majd' minden nap, mint Bergenben. De Ők szerencsések, csak az eső hullik rendszeresen, nem a szar...
Már ha értetted volt bucika.
@Dr. simonmondja.: "Akkor Te nagyon naív vagy.
A forradalmak azért szoktak kitörni, mert nem megy szépszerével.
Nem per hecc.
De még mindig kérdezem, hogy amikor eltörlöd Viktor egész életművét Alaptörvényestül-vagyonostul,
akkor éppen Viktor és a Fidesz mit fog csinálni ? "

lógni fog... himbálódzni egy szép közvilágítási lámpaoszlopon... én ezt jósolom és kívánom neki, tiszta szívemből... a hazaárulás/nemzetvesztésért ez a minimum...
@Gábriel angyal:

"Na ez lesz még a tuti fedett és titkos akció.:-P
Késik a szíriai magyarmentés. A TEK-esek vízumra várnak."

viszont amíg kint vártak a reptéren addig fülön csípték TORRENTE nyomozót... így a "sikereik" sorába rögtön Brad Pitt és a miskolci "bolond" után be lehet illeszteni... szép referencia... Torrente vizipisztoja...
de mit keres oszkópéter a vízérben?
@dr. Bubó:
még "bakfis" koromban, Istanbul-ban egy hotelben amiben olcsó hálóhelyet találtunk, 20 évesnek mindegy csak ne essen be...szóval az egy nyílvános ház is volt...

és ott láttam amint részeg bácsi üvöltve kergette a "dolgozót" a lépcsőn lefelé, hogy márpedig ő nem kapta meg azt ami ki volt alkudva, a néger portás persze kibaszta a járdára

szóval Őfőtörpesége is így fog járni a kínai szeretőivel csak nagyban

hahahahahaha

elképzeltem és kibaszta a biztosítékomat
Ettől a fid eszesek biztos stroke-ot kapnak! El Curo legjobb ismerője kiborította a bilit!

atv.hu/cikk/video-20120430_keri_laszlo

Lényeg: A demokrácia most már egy söralátéten is elfér!

@rodeo36: lexarom az ő sorsát... nem is tudom gráccal jobban járna e...
@dr. Bubó:
Arra vár, hogy megkapja a szíriai hatóságoktól az engedélyt, hogy leszállhasson. Aztán a TEK katonái akiket szállított, benyomulnak az Aszma administránczió legtitkosabb intézményeibe, felmutatva az orbán képes igazolványukat, hogy nekik itten vizsgálódni valójuk van.Azok meg beszarnak, oszt be is engedik. Elvégre egy forradalmi ország AVH-ját, nem illik arrafelé ignorálni. Oszkó szerintem nem vezetné azt a gépet, de ez az én véleményem.
Mindegy, valaki csak elvállalja, oszt jónapot nekik!
@rodeo36:
És akkor Li Ko-Csiang lobogó herékkel menekül a törpe elől, hogy; "na nm, na nem, erről nem vót szó seggfej???
@Knósszosz: remélem a TEK szíriában "ejtőernyővel" ugrik le...

és mivel Vanek Úr szerezte be a hadi felszerelést ezért

vagy kínai vagy magyar ejtőernyővel, amit okosban kapott...

vagy sima esernyővel ugorhatnak...
@Kara kán:
No de KánKánusz!
Hát még mindig csak büfikére telik a nagy tehetségedből?
Blogod pörög öreg???
Stefke nemrég lebuziköcsögözött téged! Az hogy esett neked, mesélj! :DD
azért sose feleggyük, hogy:

a manyup álamosítás az KÖZTÖRVÉNYES BŰNCSELEKMÉNY VOLT !!!
bűnszervezetben... szándékosan, közhatalommal visszaélve...

=halálbüntetés... kb
@keresztanya fabi(en): egyetértek vele mindenben...

aki a nevét aggya ehhez annak rögtön vége lesz a fides után...

NAGYON NAGY BUKÁS lesz...

és örülök a 2/3-nak padlógázzal hajtanak a betonfalnak...
minden tönkreb@sznak... ezért semmiért nem lesz kár utánuk...

nem lesz dilemma... minden kuka, minden sz@r ami fideSS

cba-stól mindenestől MEG FOGNAK DÖGLENI
@dr. Bubó:
Szórakozzunk is, Afrikában:
Azután bementem a kocsmába. Alig volt a helyén valami.
"Itt nagy verekedés lehetett. Minden feldöntve, üvegcserepek, törött szék, és kissé összeverten
ott feküdt a tulajdonos és a pincér.
- Mi volt itt?
- Telefonáltam... - mondta Senki. -"
Rejtő örök, mint Hofi. (is)
smitüggyel végérvényesen minden ERKÖLCSI-morális bizalmat elvesztett a fides...

ugyanakkor köztörvényes bűncselekményeket követtek el (bűnszervezetben)

a szentkétharmad rombolásra-foglalásra tellett mindössze...
semmit nem alkottak... semmit nem működtettek üzemszerűen sem...

az erkölcsi válság kulminál...
A maradóknak jó écakát, van mit trágyallani.
Lesz még sokáig...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
És el se köszönsz Penitől...
Pedig érted van itt.
Nem értelek, pasitársam.
@aritus: Nem az a probléma, hogy nincs párt, amire szavazni lehetne, hanem,hogy nincs osztály, amelyre párt épülhetne. A mai pártok a múlt hordalékait üdvözítik, a "rohattkommunisták" és a "minden gazdag tolvaj" mentalitásúakat.
Nem lesz itt forradalom. Még az sem tudják kire és mire kellene rárontani. Megkésett az ébredés: nem az alkotmány, meg ellensúly: a Munka Törvénykönyvnél kellett volna ébredni. Ez hajó nagyon elment. Nyuggerkesergés és doktrinér sértettség hiába párosul nárcisztikus jóemberséggel és presziőz bloggolással..
Kommentforradalom persze lehet, azzal elleszünk egy ideig.
azt gondolom hogy a "katica egyesület" 7 pontyának elsője...

épp a "Magyar Köztársaság" visszaállítása (nevében is)...

ez magaslabda...
@sörtelen: most jó népösszehozó erő lesz a fides elzavarása... nem kétharmad hanem 95% ot is összehozhat...
@sörtelen: hát igen, ez kva érdekes, hogy a Munka Törvénykönyvét milyen szépen letolták a torkunkon
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: "Meg lehet nézni a szlovák területen micsoda fejlődést és pluszt generált az."

Pontosan. Mára (1991-re ha jól rémlik) az a helyzet alakult ki, hogy annak a hatalmas betárolt vízkészletnek mind a felvizén, mind az alvizén a szlovákok kormányoznak.

Az eredeti terv nagyobb tárolóteret eredményezett volna, és a felvizen mi kormányoztunk volna, az alvizen a szlovákok. Megegyezésre, együttműködésre, egymásban való megbízásra voltunk kényszerítve a közös objektum műszaki kialakítása miatt.
@dr. Bubó: A 95 % sok. Az csak az undorító forradalomhoz jó.
@sörtelen: anyni lesz... a fides fasiszták/fetisiszták azok kb 500ezren ha maradnak... de anynian seee... az 5% de ez a max...
@rdos: a férjem volt ott "tanulmányi kiránduláson", azt mondta, hogy 5-6 ember felügyeli az egész komplexumot, dübörög magától termeli a pénzt
@dr. Bubó: Hejj, de kifekteti a focistát! És milyen igaza van: A Nagy Kormányos (bár nem ért hozzá), filozofál kormányzás helyett, a droidbrigád meg próbálja működtetni a meghódított rendszereket, de hát ugye képességek hiányában...

(Nincs szmájli, mert ez igen drága kabaré lesz.)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: émn soxor elmondtam, ha tudtam volna hogy egy szavazat hiányzik a 2/3-hoz, akkor elmegyek szavazni...

hagy rohanjanak... most nagyon sz@r, de hamarabb vége lesz...

és totál nulláról kezdésben hiszek...
léévén a rencerváltás elmaradt...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Halihó! :) Nem mondjátok, hogy ennyire hiányoztam?? Szóval vidéken voltam, aztán utaztunk hazafelé, majd pedig egy csodás sétarepülésen voltam, Gödöllő, Nógrád, Vác, Visegrád, Szentendre, Óbuda, Dunakeszi, Mogyoród útvonalon. :) Tetszett a kislányomnak is nagyon.

Ma már nem nagyon fogok válaszolni, mert lépek alukálni. Holnap igyekszem majd pótolni a mulasztásaimat. :)
@Knósszosz:

Nem köszöntem el, mert el sem mentem. Melyikőtök parasztkodik egér virág néven a másik poszton?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ezt a kurva bandát távolítsák már el, és irány Irán! Uhh d unom a lábszagú gyülevész csürhét! Ady, Ady, Ady. Hegyest köpne rájuk. Ahogy köpött is az ilyen barmokra már több,. mint 100 éve. mek.niif.hu/05500/05551/html/adypr0183.html

[..]"Megtudtuk hogy a magyar parlamenti gyermekek mind egyformák: esküdjenek bár a kétfejű sas karmára, a Széll Kálmán harmatozó pattanására, Kossuth Lajos kalapjára, pápa csalhatatlan őszentsége papucsára, bármire. Obskurus agyuk velejének vastag burkát csak egy kicsit kell megkarcolni, ott zsibongnak előttünk a maguk siralmasan hasonlatos voltukban.

Kultúr-bestiákat mondott Vázsonyi? A kultúra isteni nevében vétózunk e címadományozás ellen. De a bestiák reputációja érdekében is, mert a bestiák mindig ki merik a fogukat mutatni, nem csak akkor, mikor demokrata képviselővel van dolguk.

Szeretett úri véreim, Ázsia ordított fel tegnap bennetek. A nosztalgia, a nomád, baromi ember méla vágyakozása rohamba tört ki. Nem voltam ott, de látom a képet. Középen az agyonhajszolt egyetlen intellektus. Sokat tud, sokra vágyik, merész a hite, elszánt a munkája, nagy a gyűlölete. És – óh szörnyűség – ősei a Jordánon átkeltek. Ez a kis zsidó óriás közöttük. Ezt az óriást fiatalon fölkapta szárnyaira a hír, imádja őt sok ezerek tömege, s tud… Ez, ez a legborzasztóbb! Ez az ember mer tudni közöttük, a tudatlanok között! De meg hogy ez az ember zsidó! Ott áll zavarodottan a középen. Egy harsány szitok hallszik. Lengyel Zoltán kiáltott, egy ifjú együgyű, ki hiányos intelligenciájával más, kultúr országban evőkészlet tisztító sem lehetne. Meg Leszkay úr, meg Rakovszky úr, meg a többi jólismert idióta. És Vázsonyi egy egyfogatú kocsin futtat el ebből a komédia házból, hova bekerülni idestova erkölcsi halál lesz.

Szeretett úri véreim, értsük meg egymást. Kinizsi fáj ugye és a malomkő? A keleti nomád lomhasága lázadt fel ugye, hogy semmisítsük meg ezt az embert még a Krimiából velünk hozott eszközökkel, mert tanulni, tudni, s az ő fegyvereivel állni vele szemben nem tudunk. Ugye így van szeretett úri véreim? Mert csak így lehet menteni ezt a világra szóló skandalumot.

Ha ugyan így is lehet. De aligha. Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék, s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.

Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tisztellek annyira, hogy én nem. Incselkem Penivel, de ez csak hülyéskedés.
Ha tudsz konkrétotatt, szólj!
El küldöm én is ahová való!
Na, tartsunk össze kolléga!
Már ha elfogadol.
@a szív fészkei:
Tyűűűűű! Köszönöm, ezt nem ismertem Ady-tól! Nagyon ott van ez mindmáig. Széll Kálmánostól! :DD
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
n csak segítteni akarok, erre le vagyok baszva. Most bonts egy sert és gondold át, mit akartam mondani Egérnek! Na!
Amúgy értem:)))
FÁBIUS !!!

ezeket a posztokat a dk-4k-fleto stb nem olvastam...
nem is érdekel !!!

kérnék szépen egy posztot a Kéri-féle pozitív világlátásról

amiket a fentebbi kommentjeimben én is osztok...
(már 3éve fojamatosan)

1012 év feudalizmus + fides = álamcsőd + belháború
@Knósszosz:

hogy a valóságnál maradjunk:

Kína 1 milliárd Euro hitelt ad Magyarországnak

elemezzük:

Kína sohasem adja oda a beruházás saját részét a másik partnernek akivel szerződik, hanem megvárja, hogy a másik partner letegye a saját 1 milliárd Euro részesedését és akkor elkezdik a beruházást (ezt sok módon lehet apporttal vagy munkaerővel vagy kombinálva, de úgy nem lehet, soha, hogy mi szétrakjuka lábunkat és beterpesztünk hogy ide baszdbe)

szóval ismerni kell a Kínai beruházási metódust

Peru Callao/Lima kikötő 100 milliárd USD kezdő beruházás Peru ehhez annyit adott, hogy 25 évre a Kínaiaké a kikötő koncessziója

Orbán mit tud adni nekik??? mondd ide nekem most!!!!
@Knósszosz:
Egért szopórollerre akarja valaki tenni? Megnéztem, friss regisztáció, 04.29. Csúúúúnya lesz! :)))))))
@dr. Bubó: osztom nézeted 100%-ban

ez a fő kérdés

majd az ellenzék meg az új izé kialakul magától ahogy Kéri nagyon helyesen elmagyarázta

előbb le kell verni a fideszen azt amit nem csinált és elkobozni a lopott holmit és bíróságon -hazaárulás vádjával- elitélni őket egyenként, vérpad!!!
@Knósszosz:
Közben meg vívjuk itt a harcot Aphroditéért, Ő meg édesdeden szunyókál. Nahát, én nem harcolok, mert nem vagyok Alkibiádész, és respektálom a rágcsálókat. Nyilván érted, nem vagy Te kán.
Jó éjt, én meg nyuszi.
@dr. Bubó:
Most hallgattam meg a Kéri interjút Olgácskánál. Ajánlom mindenkinek! Tanulságos és igaz. Kurva jó a fazon szövege. Bemutatja, hogy miért csúszunk le és vesznek szarba se bennünket! :((
@Knósszosz:
Nem tudom. Lapít! Sírós Ló megvan? Gyanúúúús...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Hogy hogy hol? Kapjátok már össze magatokat! A MÁSIK POSZTON!

Klubszoba... stb
@keresztanya fabi(en): "a férjem volt ott "tanulmányi kiránduláson"

Én pár hónappal a feltöltése után láttam, akkor a készültsége lehetett olyan 80%-os. Szlovákoknak fontos és sürgős volt, nehogy meggondolja magát Antall.

Az hogyan van, hogy a módszerváltó szlovák eftársak között maradhattak szakemberek?

Nálunk meg ebben a csodálatos, fiatalos 4K-ban is csupa fantaszta készíti a programjukat!

Az oldal-, és fejezet számozáson túl egy szám sincs benne! De az unió válsága benne van!
@rodeo36:
Valamit eladott a kis mocsok nekik, majd 1-2 év múlva tudjuk csak meg, mit. Valamit a családi ezüstből! Sokba fog ez kerülni... :(
Bevallom, élvezek ide esténként betérni egy fröccsre, mert annyi dilinyós van itt, mint Rejtő Jenő könyveiben.
Mindenki úgy tesz, mintha értene a politikához.
:-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ki a konkurenciád? Ki hajt Penikére? Mit kell tudnunk?
Kar, hogy a 4K! azonnal egy harakirivel inditja a politikai karrieret.

"VISSZAHÍVHATÓK LESZNEK A 4K! VEZETŐI"

Ezek utan ertelmes ember nem szavaz rajuk.
Na lapozzunk!
@rodeo36:
Mondom; lófaszt tud adni nekik!
Szerintem.
Arról beszéltem, amiről Te, hogy tudniillik baszhatjuk mi a keleti vonalat, szarnak a mi törpénkre, mert arrafelé nem nem úgy működik a pénzvilág, mint itten. Nem értek hozzá, max annyit, mint matócsni..hahaha.
Csak nézek kifele a fejemből, hogy lehet ez?
Viszont, most csak beterpesztettünk megen, nem? Már a törpe, nem mi.
Na, akkor most mi a megóddásbazmeg?
Sejtem, a karó. De nem totál kihegyezve, csak úgy félig, mert az nagyobb kínt okoz.
Oszt utána kezdhetjük a nulláról, de legalább tisztán.
Vagy ilyesmi.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: :-) Zseniális Kéri is, most hallgatom. Abszolút jó. Bukni fognak ezek a tetvek. Ő csak tudja, tanította őket.
@Kara kán:
A touloni fiúárvaház veteményeskertjébe ki futott be?
Mondd most!
Ne keress, mondd!
3-2-1...nos?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Harmatozó pattanására esküsznek Orvbánék. Kb. ennyi érték van a cuccukban. :-DDD
@Kara kán:
KánKánuszunk viszont ért mindenhez! :))

Hallgasd meg ezt, ő ért hozzá!

atv.hu/cikk/video-20120430_keri_laszlo
"Inkább kapálnék, mintsem Fidesz-képviselő legyek." -ááááááááááááá, nagyon ott van.!
@Knósszosz:

saját magamat ismétlem:

vissza kell tőlük venni -erőszakkal- az általuk elrabolt 22000 milliárd forintot és a gazdaságot beindítani vele úgy, hogy ezt apportba letesszük és meghívásos alapon beruházókat keresünk a mi érdekeink érvényesítésével, mert lesz kemény, ropogós érvünk hozzá...és 24 hónap alatt visszájára lehet fordítani a gyorsnaszádot még a tenger fenekéről is pedig az az egyetlen fenék amire nem lehet bugyit húzni

erre varrjál gombot
@a szív fészkei:
A mondata:
"Még kapálni is jobb, mint fideszes képviselőnek lenni!" :DD
Zsíííír!
@rdos: azért fantaszták, mert nem ismerik a magyar valóságot.Le kellene ereszkedniük, egy gyárba, dolgozni minimálbérért és ebből eltartani 2 gyereket, fizetni albérletet, vagy törlesztőt. Nem tovább, minimum fél évre. El tudnék ilyeneket képzelni a munkahelyemen, nem többet, csak 10 főt.Azt is, hogy milyen kiképzést kapnának a kollégáiktól. Garantálom, hogy rögtön másról fantasztálnának. Én nagyon mélyről jöttem fel, a saját erőmből, de nem felejtem el, hogy honnan. És meg tudom becsülni a csórókat mert én is voltam az, és ahol tudom, céges szinten csak, mert más módom nincs rá, képviselem és védem az érdekeiket. Mert ők keresik meg az én fizetésemet is. Nélkülük nekem sem lenne. Csak ezt sokan nem akarják tudni, tudomásul venni.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

kánkán csak fröcsög a fröccsével mert már részeg mint mindig
@a szív fészkei: Azert Kerinek is volt egy 2-3 eves periodusa, amire nem lesz nagyon buszke oreg koraban. Ugy 1-2 ev a kormanyvaltas elott meg egy masik, amig kipicsaztak. Akkor nagyon ugy viselkedett, mint aki elfelejtette, amit meg a Kende-konyv idejen nagyon jol tudott, hogy Viktor hosszu evekre emlekszik arra ki sertette meg, es hogy ezert azzal, ha eljon az ido le fog szamolni....
@Kara kán: De te legalább őszinte vagy: hiszel ebben a fociöltöző-töltelékben. Nyuszómuszó, hülyébb vagy, mint a bankreklámoknak bedőlők.

Kéri, Kéri most, Ady, Ady a múltban. Ők értenek ahhoz, amiről írnak. Te nem.
@Knósszosz:
Baszod kérlek alássan, sokat nézel ki belőle, irodalmi szinten is... Honnan ismerné a 14 karátos autót? Ráadásul egy zsidó írta! :))
@simple observer: Mindenkinek vannak szerintem szar periódusai, mondjuk Kis Jánost kivéve. De most amit mond, az ül.
@rodeo36:
Varranám, de nekünk itt zóczelyán másik partyán már cérnánk sincsen ere.
Értem én mitet monc, csak az a vicc, hogy igazad van némiképp. Na nem kell akasztani, de eltakarítani azt igen. Bikini-atoll, ottan pár év nyaralás nekik! A többit elintézi a természet.
@a szív fészkei:

mi a lófaszra szerződött a kinaiakkal? egyáltalán mit lehet erről tudni azon túl, hogy lácc két idiótát egy asztal megett és firkálnak zászlók előtt

nagy bidesch lófasz lehet az? ha el sem meri sikoltani
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: hu.wikipedia.org/wiki/Rejt%C5%91_Jen%C5%91

[..]"a zsidótörvények miatt már nem is publikálhatott a saját neve alatt, így más írók műveiben segédkezett.[4]
1942. október 9-én az Egyedül vagyunk című nyilas lap cikket közölt Rejtőről, nehezményezve benne, hogy az író ugyan zsidó származású, mégis nyugodtan írogatja a regényeit a kávéházban, és nem kapott még munkaszolgálati behívót.[4] Ennek hatására súlyos betegen, a nagykátai kórházból hurcolták el munkaszolgálatra, és egy század részeként Ukrajnába került. Ott a nehéz viszonyok és a hatalmas hideg hamar felőrölték a szervezetét, és 1943. január 1-jén meghalt.[3]" wiki
@rodeo36: Állítólag a vízkincsre halászta ide őket. Nem tudom, nem én vagyok a lieblingje, hogy elmondja a nagyívű ámokjait.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Szerinted mé' nem válaszolt??? Az idő rég lejárt.
Na...
Na most kapcsoljon a Bartókra, aki lazulni akar!!! :DDD
@a szív fészkei:
Tudom, olvastam már. Félelmetes a humora, a leírásai, a karakterei. Az élete is... :(
@keresztanya fabi(en): Ők szerintem borzasztóan szégyellik, honnan jöttek, ezért senkik. És, ahogy Kéri mondta, nekimennek az ilyen gyengéknek, a kis érdekérvényesítő erővel rendelkezőknek, nehogy véletlenül velük hozzák összefüggésbe őket. Szarpogácsák.
@Knósszosz:
Mé'mé?? Mert sötét, mint a nigger seggeluka.
@a szív fészkei:

az nem árúcikk, nem "commodity" már megint valami bálnaügyi dolgot heccöltek össze?

ezek olyan mértékben dilinyósak, hogy csak sok ideggyógyász egy egész tanszék kell hozzájuk
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Tudod, a humortalan ember minden aljasságra képes. Hát ezek jobboldalon sajna ilyenek - nem tudom, van-e kivétel, én nem láttam még ilyet. Aki nem tud röhögni:legelőször magán, majd másokon, az egy nyomoronc, mások életének tönkretevője, mert zavarja a szabadság, a viháncolás, a pezsegés. Na, ezt szívjuk most.
@a szív fészkei:

egy szó több róluk

PARVENŰ

SNOB
@rodeo36: Kurvaszarok az osztrák pszichiáterek, na. Húsz év alatt teljesen tönkrement a kezük alatt ez a Fociöltözősztár.

Freud forog a sírjában, hogy az utódai ekkora nímandok.
@a szív fészkei:
Na ezért van ott nekem is a szemem előtt ez:
"A fejlett humorérzék - megfizethetetlen kincs. Nemcsak attól óv meg, hogy veszélyesen komolyan végy ügyeket és embereket - beleértve önmagadat is - de jelentősen hozzájárul, hogy tárgyilagosan ítélj meg dolgokat. Segít abban is, hogy higgadtan fogadj csapásokat, amelyek egyébként a kétségbeesésbe kergetnének."
@rodeo36:
Kísérleteznek?
No de minden majmon? :))
@a szív fészkei: Kéri beszélt szinte magától, kérdezni sem kellett. Ma viszont Fellegi kapott néhány jó kérdést Olgicától. Feszelgett is néha.

Holnap gálya, mindenkinek jó éjt.
@rodeo36: Megmondta a focista, hogy Magyarország Európa laboratóriuma, nem?
@a szív fészkei: basszus, Gábriel akkor holnap a kínaiakat fogja zsidózni?
Fabius..sötétben jársz...jogod van az ostobasághoz,de kérlek ne állítsd azt, hogy látsz!Továbbá mindaddig míg a teljesítményedet szánalmas,átlátszó manipulációk,az olvasók félrevezetésének szándéka mentén alakítod,tegyél le az önjelölt véleményvezér szerepéről, ha csak nem te is a hitetők megtévesztők népes táborát gyarapítod ál/szent esküvéssel..többet nem írok a cikkedről, nálam a helyére került...
@keresztanya fabi(en):
Szuper a csaj, totál felkészült, szétszopatja ha kell (mert mellédumál) a másik székben ülőt! :))
@keresztanya fabi(en):
Kínai gyarmat lehetünk, csak osztrák, német, francia gyarmat ne legyünk. Értem én!!! KOMOLYAN! :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mesélj a konkurenciádról! Ne mellé dumálj! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: akkor volna egy két tippem, mit kísérletezzünk ki rajta
klasszikus vérvétel, vizeletvizsgálat, stb.
@zipe moha:
Az ilyen ostobenkókat mi is röviden a helyükre tesszük.
Valami észérvvel is tudod cáfolni Fabius írását, vagy csak röfögtél? :)
@Gábriel angyal: A te neved micsoda? Netán nem Gábor - ha már Gábriel vagy itt? Az mégis milyen név?
Ha eltaláltam, és valóban Gábor vagy - ami nekem egyik kedvenc szép férfinevem - miért hordod még mindig? Miért nem magyarosítasz azonnal Vajkra, Őrsre, G betűnél maradva Gyejcsára, stb. Tessék válassz! birbin.blood-bowl.hu/magynev.htm

Ne már a gyerekei nevén ugrálj ennyit és vezess le belőle minden neked tetsző zsidózó faszságot. A tiéd biztos Csenge, Zénkő vagy mittoménmicsoda, oké, sőt vegye fel a Hunora nevet is, imádni fog a Novák házaspár.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Én már alig várom, hogy elkészüljön az a gyorsvasút. Nem is tudom, eddig, hogy bírtam ki nélküle!. Remélem Ti is érzitek azt a hihetetlen űrt, amit a hiánya okoz!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Ezen rasszista kijelentésed okán, el kell gondolkodnia az embernek, ki is a setét?
Vona ötletem, sőt, meg is nevezném Csanádot, mint black hole-t, a témában. A többiről nem is beszélve. Feri is csillagászati definíció, elfér az univerzumban kvazárként. Mi meg várjuk a függetlenség napját, oszt az baszik jönni.
Kedves testvérem, Te miben reménykedsz?
Én már semmiben.
Reggelre átgondolom, addig kurva jó éjt és köszi!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És ő benne a patkány, akit futtatnak körbe-körbe kis kajáért, mérve az agykapacitását? Neeem, a patkány intelligens, gyorsan tanul. És a L`ecsóban igen édi!!!
@Knósszosz: Te főzd meg az andalúz pacalt! Elég nagyívű terv, nem? :-DD
@a szív fészkei: Gábriel angyal, Szent József, Szent István, esetleg Szent Péter?
@keresztanya fabi(en): :-) Megőrjít komolyan, nem hiszem el, hogy ennyire...
@keresztanya fabi(en): Nem, csak a zsidók a rossz zsidók. Kínai viheti a petpalackos vízünket.
@a szív fészkei:
Lányommal végignyerítettük a L'ecsót! :)
Meg a Shrekket, meg... Imádjuk a rajzfilmeket.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nekem l`ecsós bögrém is van, bibibíííííí. Imádtam az egészet.
@zipe moha:
Nem tud az ember elmenni aludni, amikor akar. Mentem volna az elébb, de belefutottam az értékelésedbe, ezért kénytelen vagyok reagálni rá. Nem akarok besimulni melléd, de igazat adok Neked. Keresztény értékrend mellett, nem lehet más véleménye az embernek, csak amit írtál. Köszi, és tudd; rám számíthatsz, ha ha fel kell világosítani ezeket. Nem lehet vulgárisan, annál mi intelligensebbek vagyunk. Szóval lájk, írj!:))
Még vagyok.
@a szív fészkei:
Világ életemben utáltam az ilyen kis földszintes, agresszív pöcsfejeket! A katonaságnál (Zalka) egyszer 3 órát álltunk nyáron teljes menetfelszerelésben egy alakuló téren (rosszak voltunk előtte, na), ráadásul én voltam az őrparancsnok és a végére elém állt oda az üti ordítani. Kb. 150 cm volt. Ahogy vigyázzban álltam nem tudott a szemembe nézni, mert úgy néztem el felette, hogy a tányérsapkáját sem láttam. Amikor leordított, hogy rá nézzek, ha hozzám beszél (honnan a szent szarból kellett volna tudnom, nem látszott), akkor meg szemberöhögtem. Akkor meg azért ordított... :DD
@a szív fészkei:
Ahhh...
Hát, ismét csak köszönöm.
Meg fog történni!
Isteni a mediterrán konyha, nem győzöm hangsúlyozni! Mondtam, hogy olajbogyót is tennék bele párat, erre azt mondtad, nincs kőbe vésve a recept. Nos nincs, és általában betartom az autentikus zabakészítést, de olivabogyó az kell, az nagyon kell!
Nem lehet egy pörköltet sem csak egy féleképpen készíteni. Ahogyan a Gazpacho is ezer féle formában létezik, akár a Minestrone. Na, ne főzzünk, mert megint megkapjuk...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Vigyázz vele, dac- és nayligátori szöveccégbe forrtunk, mint télen a bor..nem is olyan rég, a tónál még karcsintották a jeget, ma meg Kán ikula!
@keresztanya fabi(en):
Blökivel osztotta meg a világ nagy gondjait. A könyv is megvan nekem, ami ritkaság! :)
Melyikre gondolsz, mely bölcseletre???
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

ja a térdigérő passzátszél meg a térdigérő vasküküllő

én odáig vittem a dolgot, hogy a drága zokogva kirohant a körletből (én újonc ez meg 3 krumplivirág) nagy show volt
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Sírós Ló kolléga! Csak nem a maga patája van Egér konkurenciája megett??? Valami Egér Virág néven lett Penikének új hódolója. Szóval mit tudsz róla??? (Vallató lámpa az orcádba fordítva!!!)
@Knósszosz: De főzzünk csak, ha kaja nincs, akkor mire mennek a forradalmárok is??

Én most sütöttem ki a kis rozmaringos, borral locsolt töltött csibémet, remélem, ehető lesz, holnapra összeérnek az ízei.
A gazpachot hogy csinálod? Lassan aktuális lesz, ha ilyen dögmeleg jön, persze a szabadföldi paradicsom még sehol és abból az igazi. Nagyon szeretem, nagy találmány.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Semmi reagálás, pedig megszerettem virtuálisan. Az én kedvességem az szart se ér...
Megyek is dögleni.
Jó icakát, kedves minnyájuknak!!!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: A földszint sajnos - ha nincs önirónia és humor - akkor agresszív dulifulivá tesz. Annál nincs röhejesebb látvány valóban, mint a platnin pattogó vízcseppecske...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Már a feltételezés is sértő!
Házi nyúlra akkor lövünk, ha visszalő, nem tudnád?
@rodeo36:
Ez ÜTI volt, keményebb vállap, 2 aranyszínű csillag, ha jól dereng... Bár könnyesre röhögtem magam rajta, ott zokogott a röhögéstől az őrség, mellettem. Egy kretén "hallgató elvtárs" éjszakai őrségben valamire rálőtt, mi meg 3 lakó szintről elküldtük anyuba, hogy a "fa.znak lövöldözik éjjel". Barom üti meg azt magyarázta komoly képpel, hogy a "hallgató elvtárs ezen lelkileg úgy sérült, hogy összeomlott és a leszerelését fontolgatja" - na erre nyerítettem bele e képébe és sírt fel a röhögéstől mellettem az őrség is. :D
Off, de mi van már? www.nemzetisport.hu/london_2012/uszas-edzotaborozas-kozben-elhunyt-gyurta-daniel-norveg-rivalisa-2128268 Mennyire hajtják ki ezeket a fiúkat, az isten szerelmére???

Hová hajszolják a csúcsokat, mi a cél, meddig? Ameddig végül minden profi sportoló kinyúvad? Borzasztó, na.
@a szív fészkei: Ne tessék főzőcskézni, mert éhesek leszünk! :((
@zipe moha:

Biztos én vagyok vak, és neked kerülte el a figyelmedet, hogy a véleményvezérek egy bloggal arrébb laknak. Én itt leírom a véleményem. Neked meg legfeljebb nem tetszik. Mégolyat, nahát.
@Knósszosz:
Most képzeld el, ha nem szeretnéd? :DD
@a szív fészkei:
Gazpacho-t nem csináltam, nem is igen lehet egy recept alapján, Az nagyon más Katalóniában és nagyon más Andalúziában. De valami isteni üdítő, a rohadt meleg nyári estéken! Mmmhhhhh!! Akkor tudod.
Csirke pedig mindig jöhet. Nem vagyok fogyózós, zabálni szeretek. Nem azért eszem csirkét kilencven százalékban ha húsról van szó, egyszerűen csak szeretem és pont.
...könyörgöm és egy Paella...??
Zokogok.
@a szív fészkei:
A másodosztályú focistákat is meg kéne hajtani... :)
@Fabius: Vak vezet világtalant, de legalább nem megvezet..részemről ennyi..és ez dicséret volt, mord izom adta!
A férjem kint volt a Lizsében. Azt hallotta - és ment az aláírásgyűjtés ez ellen - hogy Tarlóskosevoj meg akarja szüntetni, hogy a Ligetben lehessen ilyen tömegrendezvényeket tartani.

De bezzeg a forma egyes autók bőgetése az Andrássín nem okozott aránytalan nagy nehézséget a városnak, mint majd a szivárványmeent fog, amit ezrét nem akarnak engedélyezni idén.
Én anyámnál napoztam a WestEndnél és úgy éreztem, mintha a fejemen hajtottak volna át a sivító gumik. Először nem tudtam, mi az isten ez?? Azt hittem, jaszkari hügyegyugyók motoroznak a körúton öccázzal, why not-alapon. Nem is értetem, hogy lehet ez? Aztán mondta uram, hogy á, ez autóverseny a város kellős közepén sziesztaidőben. Sokak szerint kurvaszűk terelőkorlátok közé állították a népet, ha 270-ne valaki versenyző ott neadjisten megcsúszik, nagy daráló lett volna.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Ma már nem is fogom, nem jön szerintem.
Félénk típus, meg nem szeret konfrontálódni, pedig én nem vagyok egy agresszív típus.
Hát, jó éjt Neki is.
Meg Neked is!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Már befejeztem, elmosogattam, nyoma sincs. Csak illata.

Másodosztályú focistát bármikor elcserélem akár erre az úszógyerekre, akár más ilyen, sport miatt fiatalon elhunytra.
@Knósszosz:
Na, én most mentem aludni, mert dögök vagytok és beindítjátok mindjárt a gyomornedveimet.
Jóóóóó rosszak legyetek! Holnap melóóóóóóóó...
Egér, Te meg nyomozz, ki az a gaz!
Aztán elássuk szépen... :D
@a szív fészkei: Népnemzeti kaftánban bármit meg lehessen tenni, buzulni csak párna alatt, visszafojtott sikongatásokkal, ha kérhetem!:-(
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: ..és utána ünnepélyesen elfogyasztjuk, ha beérett, ugye? Evezzél az álom csalfa ámde édes, esetleg éhes mezejére..magam is elteszem, egyelőre nem szalicilban, de mégis..ideje, hogy álmom elaltasson, Feró a Tabánban tett rúla..meg a sörnek nevezett valamik, amiket meleg ellen, védőitalként kortyolgattam..
@Knósszosz: Paellat szeretem, de nincs az a spéci bödim hozzá. De most hogy mondod, csinálok majd, sáfrányom - annak híján kurkumám - van. A legrosszabbat eddig Toledoban ettük, leginkább kagylóhéj volt benne. Nemes bosszúként elloptuk a söröspoharukat, mert azért annyi pénzért olyan szart és olyan lekezelő kiszolgálásban kevés helyen kaptunk. Szóval spanyolok is tudnak kőbunkók lenni.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
's a salátát meg azé csináltam meg, mert volt oly kedves maga beindítani a gyomhorr netveimet, a délelőti foghio kúrás beszöszenésivel. Görög szaláta mi? Na, most az van. De:
"A görög saláta (parasztsaláta) avagy choriatiki (horiátiki)

Most egy olyan ételről fogok pár sort írni, amely manapság divatos, de ebből kifolyólag egyre inkább felismerhetetlenné válik és ez nem más mint a jó öreg Horiátiki, avagy a görög parasztsaláta.
Mitől parasztsaláta? Nos, a görög parasztok, földművesek, amikor eljött az ebéd ideje, s messze voltak otthonuktól, akkor a magukkal vitt paradicsomot, paprikát,uborkát, hagymát a tarisznyájukból elővették és a bicskájukkal, késükkel nagyobb falatokra vágták az alapanyagot és azt falatozták. Később az asszonyok vittek nekik fetát, olívabogyót, kenyeret. Aztán valaki elkezdte összerakni a darabolt zöldségeket a fetával és az olívabogyóval és kész is volt a parasztsaláta.
Figyelmes olvasóim most felkapják a fejüket és azt mondják, jogosan, hogy hol az olívaolaj? Nos kedves olvasóim, az olívaolaj már ott volt eddig is. Hiszen ki ne tudná, hogy az olívabogyót leginkább olívaolajban érdemes tárolni, tehát a bogyóval jött az olaj is.
A fűszer, ami kellett még hozzá az oregano avagy rigani (magyarul szurokfű-vadmajoranna). Az összes többi összetevő, amit ma előszeretettel a nemzeti salátánk részének szeretnek feltüntetni már csak kreativitás és hozzá nem értés eredménye. Nincs rajta öntet, nincs rajta pirított dió, nincs rajta dzadziki, nem fűszerezzük borssal, balzsamecettel, nem díszítjük jégsalátával.
Csak úgy parasztosan. Semmi cifrázás. Ne feledjük, nem apró kockákra vágjuk a zöldségeket, mert akkor már a Sopszka saláta irányába megyünk el! Frissen készítsük el, ha lehet hűtött alapanyagokból, mert akkor az igazán élvezetes a forró nyári napokon, de télen is, hiszen rengeteg vitamint viszünk be a szervezetünkbe a salátával! Ne hagyjuk sokáig a hűtőben a kész salátát, mert „megszottyosodik”. Igaz ismerek olyan vendéget is, aki kifejezetten a kissé összefonnyadt, összeérett verzióért rajong.
Azért én akkor is a friss mellett teszem le a voksomat!
Jó étvágyat! Kali orexi!
Ghavrilos"

Egy itteni görög szakátsch nyomatása, csak azé, mer aki szereti annak tunni kell a zigazságoságot.
@Knósszosz: Amit én készítek, az után még baranyai paraszlyány is megnyalná, mind a húsz fonnyadt ujjacskáját!
Kali níkta, ennyi, csapó..Ste fizet ed, lyó?
@a szív fészkei:

Én is voltam a Ligetben, de erről nem hallottam. A Vodafone rendezvényen is voltam, szerintem az is jó volt. Mondjuk én bírom az autólármát :-D
@Knósszosz: A tzatzikit meg tessen sült húsok mellé alkalmazni, ha kérhetem..foghagyma doszt adagolásával!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Mi csak a szeretet összetartó erejében hiszünk testvérem, miért gondolod, hogy szivatni akarunk téged? Ez nem keresztény értékrend szerinti viselkedés a kurva életbe.
De jó éjt, mosmá asszem megyünk mi is.
Holnapi viszlát!
@Fabius: comment.blog.hu/2012/05/01/nem_indult_el_este_az_rtl_hiradoja?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_05_02&utm_campaign=index

..beszántani, tengervízzel lelocsolni, mondom egy ideje, de nem azért, amiért Gábrielék tennék, hanem a sekélyesség és dilettantizmus elleni harcz intő példájaként..
@Knósszosz:

Én az ilyet direkt szottyasztom kicsinyég, sőt, időnként átkeverem, hogy lesarkalódjon és levet eresszen a feta :-) Én úgy szeretem, ha van alatta kicsi lé. Ja, és köretnek eszem grillhús mellé :-)) Magában ekkora embert jól nem lakat.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

EPIC :-D :-D Mi lehetett vajon a kapituláló új berendezés? :-))
@Fabius: ..a szónak hatalma van...pusztít,ől.. vagy teremt,alkot(de ezt te is tudod)! A cikked pusztító vagy teremtő akarat mentén keletkezett..? Vagy csak nincs horgonyod..? Keress egyet..akár a 4!K mentén.. egyet kérlek ne tegyél soha: ne "ölj"azért mert (még) nem értesz meg valamit..például kérdezhetnél....sokkal többet, s idővel megérhetsz a korrekt vélemény kifejtésére is.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A dzadziki nem húsokhoz való! Az előétel, csak a tudatlan szandálos német tahók hiszik azt, hogy az olyan mint a pörkűt mellé a sanyarú uborka. NEM és NEM! Azrt kis tányérokban az asztalra teszik, mellé Melitzano(padlizsán) salátát, Taramo (halikra) salátát és még ezer féle hasonló előjételt, amibe mártogatják a kenyeret, oszt kortyolgattyák a borocskát. Na elég, tízkor ettem, oszt megen éhes vagyok.
@Fabius: Nono, bélhurutosok és végtelenített bélűek is fogyaszthatják, miként Hölgyolvasóink is rajonganak érte, mivel benne van a varázsszó: saláta! (mint a törvényeink kétharmadában:-)
@Knósszosz: Opssz, rajtam maradt a szandál? A zoknim is?:-P
Bocsesz, és parakáló, ha készítenyél!
@Fabius: Súgógép, vagy a központi felsővezetés forrónadrág helyett kifejlesztett drótja tán, amivel marionettezni szándékoznak?
Vagy monitorozni, az is kűfödi szó, tehát érthetetlen..
@Fabius:
Az általad vázolt metodikát alkalmazom én is, bármily hihetetlen. Picit rottyanjon le (na nem nagyon), és legyen LEVE!! Ez nekem alap. Grill hús mellé? Természetesen! De ha az nincs, akkor tripla mennyiségbem enyhe pirítóssal, fokhagymával és akkor bejátszik egy pici dzadziki is.
Sírőgörcs ez a blog, a kurva életbe...
éhen döglök!
@Knósszosz: Gasztrológia végezte ki a blog fenegyerekét! Külön ki adás! Vegye-vigye mindenek!
Tűnj már zabálni oszt utána feküdj, atomvillanás jobbról!:-)
Ja, szolgálati: kuntschaftot küldök, hamarost..
Na, szalámizzák ezek is egymást. Bár a szalámi zsidó ármány hu.wikipedia.org/wiki/Herz_%C3%81rmin, tehát jaumogyoró módon inkább mangalicakolbnászozzák. egyenlito.blog.hu/2012/05/01/kalasnyikovos_lovoldozes_a_szelsojobbos_majalison
@zipe moha:

A poszt a szabad véleményalkotás és nyilvánítás jegyében született, ahogy az összes többi. Magyar választópolgárként minden párt hozzám beszél. Ha elém tesznek egy programot azt elolvasom, és elmondom amit gondolok róla.

Ahhoz meg hozzászoktam, hogy ez mikor kinek nem tetszik.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Természetesen kapol, ha csinálok.
A francba, egy vájling kaját tudnék most megenni. Imádom a török konyhát is, az talán gazdagabb is mint a görög, eszméletlen jó!
Na jó, nem vagyok mazopista, elég! Honlap munkanap van, és nincs elérhető zaba. Azt melegíteni köllene, de luschta vagyok.
Jó iccakát a kitűnő társaság minden tagjának!!
@Knósszosz: Ellenvetést tanáltam egyébként:
grocceni.com/recept/bifteki.html

"A masszából fasírtokat formálok, azokat beolajozom és egy serpenyőben oldalanként mintegy 7-8 percig sütöm. Tzazikival tálalom."

Azéris!
@Knósszosz:

Méééghogy nem húsokhoz való :-) Hádehonnem, nálunk mingyá 1,5 liter kicsöpögtetett joghurtból, a kistányért meg inkább vajlingnak mondanám :-)) Kevesebbnek nekifogni sem érdemes, mert csak a morgolódás van.
@Fabius: Idővel majd tán ki is fejti, mire gondol, ha megérjük, úgy-e?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Jó, de inkább balról, ha szabad kérnem.
Illetve középtől balabbra, lib(a)fele. Jó??
CCakáttot!!!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): @Knósszosz:

Értem én, hogy saláta, meg bélhurutos hölgyolvasó :-))
Kizárólag magamról beszélek, aki él hal a görög salátákért, csak magában nem lakik jól velük. Ezért nem baj, ha lapul egy megpirult fél disznó is a tányér alján :-)
@Knósszosz: Aki tőlünk balra éll, az leesik a Földről? Mert, mint tuggyuk, a föld banán alakú!
Legalábbis közép- és dél-americicában..
@Fabius: Namán, még én is megéhezem, pedig mostanság a ser éltet, mert meleg lett, de nagyon! Lehet homokosozni, de akkor isch!:-D

Salátához frissen facsart narancslét kérek, ha lehet, a fáról, reggelire! (természetesen Hölgyfelszolgálóval..:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Arra gondol, hogy nem kellett volna a 4K! gazdasági programjára azt írni, hogy szar.

De mit tudom én, tavaly ősszel leírtam, hogy a kijelentett véleményük szar, erre most meg már a programban is benne van a javított verzió. (ezek az idézetek a poszt végén) Hátha most is bejön. Nekem éppen hótmindegy, hogy duzzognak-e a jó irányba fordulás közben.
@Fabius: Látom én má, hogy egyszer komolyabb értekezést kell erről folytatnunk. Én azt mondom, mindent lehet mindennel, csak a sorrend a lényeg; először a hús, aztán a ződ. Utána mindegy, mehet befele minden, csak finom legyen:))) Én a görög szokásokra alapoztam a dolgot, de persze ez nem szentírás. Én is nyomok mindent, csak mediterrán kaja legyen, szarok a sorrendre!! Háá
Jó éjt, csak van amiért érdemes lenni, az meg nem csak a szar politika, meg a velejéig rohadt közélet. Ugye?
Ugye? Remélem sokad magammal.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

A minnyá az reggel, a kb a szokott időben :-)

jó éjt!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): @Knósszosz:

Serről-kajáról-meg a politikán kívüli dolgokról jut eszembe:

Boli ma átküldte a Voluta kiírást, a napokban pontosítjuk a mit meg a hogyant, ti meg kezdjetek gondolkodni a tényleges részvételen. Ott lesz mulatozás, kaja, pia, fürcsi-pancsi evezés és világmegváltó eszmecsere.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nem esik le senki nekem.
Csak ne legyen hülye. Ennyi az én elképzelésem a jövőt illetően. Ha ez valóság lenne a közeli jövőben, akkor reménykedhetnék egy szebb jövőben (nem abban), egy valódiban. Addig szart sem remélhetünk, csak verjük itt a tamtamot, osztjuk a másik oldalt (de baszdmeg melyiket is?) és merülünk a pöcegödörbe. Bugy-bugy Pannónia, viszlát.
Rohadt egy jövőkép ez az egész a kölykeinknek, akik a mai politika történéseiből szűrik le a következtetéseiket, hogyan is néz ki a felnőtt világ.
Én féltem a gyerekem, szerintem Ti is így lehettek vele, mert nem vagytok nyomtató lovak.
Na, philosophia kuka, alvás vagyon.
Gyoccakát, de tényleg!
@Fabius: Ezt most...
Hööhöhőőő...
Ez így van-:D
@rodeo36: bocsánat, most láttam, hogy írtál hajnalban! Éppen nagy brazil helyzet elemzésben vagyok, gondolkodom egy nagyobb cikken valamelyik portálon (persze nem hazain, mert nem fizetnek annyit, hogy leüssem a billentyűt). Nagyon érdekes ez a pénz diktálta öntisztulás, ami itt folyik. Magyar fejjel teljesen érthetetlen a folyamat, hogy ömlik a pénz és erre elkezdenek megbukni a korruptak. Nálunk ez pont fordítva történt, illetve ömlött a pénz, egyre több lett a korrupt, aztán elfogyott a pénz, teljesen szétesett az elrohadt társadalom (tisztelet a kivételnek) még több lett a korrupt. Itt meg úgy buknak a politikusok, mint a dominó. Átlagban heti 4 szenátor és legalább két pap(lelkipásztor) sétál sittre (Tóta W. imádná:).
@a szív fészkei: Én teljesen meg vagyok elégedve a Gáborral. :)
@Mariann19: Bajnai-Oszkó túlértékelt szerepét leszámítva nagyvonalakban egyetértek veled. :)
@Gábriel angyal:
Te, még ezek is baromságnak minősítik az EU kilépést (értelmesen leírja a következményeket) és a hülye vám visszaállításokat. Te meg zabáltad nemrég még... :(
@keresztanya fabi(en):
Ebben a gazdasági helyzetben azért lehetnél kicsit belátóbb is! :) Tegnap találtam az asztalomon egy kupa alatt 1 db 1 forintost...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Verbálisan persze, hogy jobboldali populista, de lényegileg tekintve szitokszósan libsi.

Az elején azt hittem komolyan lehet veled tárgyalni akár a jobbikról is. Viszont amikor tovább olvastam soraidat sajnos csalódnom kellett. Egymást érik a szokásos ballibsi sztereotípiák, amiket szorgos módon fel is mondasz. (white power, szvasztika, csúnyamultizás, stb.)

Sok párbeszédre lenne még szükség, hogy elkezd észrevenni ezen az oldalon is emberek, sőt - akármennyire nem akarod elhinni -, jó és gondolkodó emberek vannak többségben.

Persze az is igaz, hogy hülyék errefelé is akadnak, ugyanúgy mint bármelyik más formációban.:)

Ja és remélem ezt a fiatalokkal kapcsolatos elemzést azért olvastad korábban. :)

A Jobbiknak több rajongója van a Facebookon, mint a Fidesznek és az MSZP-nek együttvéve. A szimpatizánsok többsége fiatal, magasan képzett, nemzete iránt elkötelezett – derül ki az index.hu által hétfőn nyilvánosságra hozott elemzésből.

A Demos vizsgálata arra a korábbi kutatási erdményre is ráerősített, miszerint – a bal- illetve jobbliberális média állításaival szemben – a Jobbik híveinek többsége nem iskolázatlan, deklasszált elem. A valóságban ennek pont az ellenkezője igaz: a parlamenti pártok közül a Jobbik rendelkezik az egyik legképzettebb szimpatizánsi körrel, e téren csak a fővárosi balliberális értelmiségi körökben népszerű rétegpárt, az LMP mutatói jobbak. A nemzeti radikális párt szavazóinak 15 százaléka felsőfokú végzettségű, a Facebook csoport rajongói körében ez az arány 28 százalék.

www.politicalcapital.hu/2012/03/demos-uk-political-capital-a-jobbik-facebook-kovetoi-euroszkeptikusabbak-pesszimistabbak-es-kepzettebbek-mint-az-europai-online-radikalisok/
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Látod lassan elhiheted, hogy nem náci a jobbik, ha még a hungaristák is ennyire ekézik őket. :)
@Gábriel angyal:
Nono... A jobbik csak a surmóbbik, lapítósabb, más, populistább indulatokra építkező széljobb, fidesznyik segéderő. :)
@Knósszosz: én mindig tojást eszem. értékes fehérje.)
@Gábriel angyal: ugye a kuruc bármit leírhat, nem kell, hogy hiteles legyen. Úgy tudom, hogy Nováknak érdekeltsége van benne. Most meg kiderül, hogy zsidó bulvárlap? Akkor most, hogy is van ez?
@keresztanya fabi(en): Látot, látod mondtam én, hogy zsidósodik a jobbik, csak senki nem akarja elhinni. A jövőnkös hungaristák már a kezdetek óta erről cikkeznek és ekézik is 1000L a pártot. Elég ha mondjuk rákeresel a "jobbik" szóra a honlapjukon és sok csudára lelhetsz. :)
@keresztanya fabi(en): "azért fantaszták, mert nem ismerik a magyar valóságot"

Igen, igazad van. Másképpen kérdezem.

Szerinted az miért van, hogy nálunk csak komolytalan, fantaszta, széplélek, népi-nemzeti lélek párt-kezdeményezések vannak, és ami szakmailag megalapozott és tisztességes, Krassó György pártja, vagy a zöld baloldal, az sehol sincs?

Arról már nem is beszélve, hogy valódi polgári pártunk nem is volt, és ahogy nézem nem is lesz.
@Fabius: Juszt se veszem magamra. :-DD És én nem csak salátával élek, soha nem bírtam ilyen drasztikus fogyókúrát csinálni meg minek is? De egyébként a sopszka kurvafinom ha annak az irányába megy el valami görög sali, én azt sem bánom, sőt!

Grillhúsokhoz bármilyen saláta jöhet, legfeljebb egy echte görög szívinfarktust kap a tudattól, ahogy egy echte olasz a pizzámtól, hogy nem fatüzelésűben csinálom. De attól az még finom.

A Cézár-salit se eredeti módon keverem, mert utálom Worchester-szószt és kész. Még ha pl. Stahl Judit véres megvetését kell is viselnem ezért életem végéig...
@rdos: Hol vannak a valódi polgárok, kérdem én? Akik próbáltak azok lenni, indultak is vonatozni.

Itt csak a hétszilvafa virulhat.
ADynál ma nincs aktuálisabb:"A Hortobágy poétája

Kúnfajta, nagyszemű legény volt,
Kínzottja sok-sok méla vágynak,
Csordát őrzött és nekivágott
A híres magyar Hortobágynak.
Alkonyatok és délibábok
Megfogták százszor is a lelkét,
De ha virág nőtt a szivében,
A csorda-népek lelegelték.

Ezerszer gondolt csodaszépet,
Gondolt halálra, borra, nőre,
Minden más táján a világnak
Szent dalnok lett volna belőle.

De ha a piszkos, gatyás, bamba
Társakra s a csordára nézett,
Eltemette rögtön a nótát:
Káromkodott vagy fütyörészett."

Kinek a kedvéért legyenek itt européerek a politikusok? Az Istvánffyt hallottam pár Millán, értelmesnek tűnt. Aztán valószínűleg úgy gondolják mégis, ha ez a ködhabzsolás kell ma is Magyarországon, ezen ne múljék:ők beadják balról, mert ez a menő itt. Szavazat maximálás?
@keresztanya fabi(en): Ne fáraszd magad krdésekkel. Nézzük a lehulló szeleteiket, ezek még ennyit sem bírnak ki együtt a hatalomban. :-DDD

Szadesz legalább húsz évig gyűrte magát azért, madöf is, torgyicspat is megért pár választást.
@rodeo36: köszi szépen

@Gábriel angyal: jövőnkös hungarista volnál vagy jobbikos?
Elvileg inkább az utóbbi, de egyre több kritikával szemlélem őket. Az első társaságot csak figyelgetem. :)
@a szív fészkei: "Hol vannak a valódi polgárok, kérdem én?"

A kérdés telitalálat. Egy magát "polgári"-nak valló kormány kísérletet sem tesz széles kis- és középpolgári lét megteremtésére.

A haveri köröknek juttatott zsákmányból nem lesz polgári tőke, mert a "haveri polgár" kizárólag az elvtelen szervilizmushoz ért.
@tucano: az államkincstár front office csaj mesélte Valpo-ban, hogy partizánvezérasszony bevezette a hivatalokban - kapaszkodj - a MUNKÁT! És most szívnak a brazil állami tisztviselők, mert egész héten, és egész nap szorgoskodniuk muszáj.
@rdos: majd egyszer a klubban elmesélem, hogyan b.ta szét a Magyarországi Zöld Pártot az mszp, amelynek legfőbb támasza a cementgyártó iparág volt (most ez egy finom megfogalmazás). Mondott iparágnak a legfontosabb projektjei az útépítések, és a vízlépcsőépítés, mivel oda lehet a legnagyobb tömegben cementet beépíteni. A cement meg majdnem ingyen van, csak néhány hegyet kell apránként szétrobbantani, és ledarálni hozzá.
A Zöld Alternatívát pedig a szadesz b.ta szét, építvén a zöld aktivisták naív bázisdemokratikus lelkületére. Ez a taktika köszön vissza egyébként az LMP-nél is.
Egyik randább történet, mint a másik. És mind nagyon-nagyon magyar...
@rdos: a magyar ember még nem érett meg a tisztességes politizálásra ....politikus egy sem tisztességes ember?
@a szív fészkei: salátán én sem bírnék élni.. nem nyúl vagyok ugyanis
süti beállítások módosítása