Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: @Neytiri1: és mindekkor mire van pénz 24.hu/fn/gazdasag/2024/05/02/eximbank-hitel-hernadi-zsolt-sp... (2024.05.02. 18:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.02. 00:42 Fabius

A kormány agyhalott, de élvezi

Címkék: fidesz kdnp schmitt pál szalma botond

Sajátos logika mentén fogtak neki a SkiccPali féle kármentésnek nagyjaink. Mintha puszta kézzel akarnák visszatömni a kiömlött szart a szürke -eminenciás- marhába. A küzdelem héroszi, a látványtól már nem csak a jobboldali értelmiségnek, hanem a parlamenti sztahanovbotoknak is lassan de biztosan felfordul a gyomra.

 

Pénteken még úgy nézett ki, legalább egy tökösgyerek akad aki képes valamit villantani a kereszténydemokraták szolgalelkűségén kívül. Szalma Botond nagyon bátran és nyíltan beszélt a Skicc nyilatkozat után Kálmán Olgánál. Ez a megnyilvánulás a Varánusz blog eseményeket online követő, kormánypártinak éppen nem nevezhető olvasóközönségét ilyen kommentekre inspirálta:

mamitirok:

bocsánat, tévedtünk? Ilyet is hallani? Reszpekt!

Habakuk999:

Jóóó! Kemény fejű, de felébredt!!!!!!!!!!!!

Knósszosz:

Szalma kurva oké, de komolyan gondolja? Hallgattam, nekem meggyőzike volt, ha én lennék bejja asszony el is fogadnám. Nem fikázásibul, tényleg szimpatikus volt, de széllel szembe a zálmoskönyvek szerint is marha nagy erőfeszítés, ráadásul a végeredmény... hát finoman fogalmazva is kurva kétséges.
Koalíciós parnerként ilyet? Skandalum!
Én kezdenék aggódni a helyébe...

maybach:

Szalma Boti pedig igen tökös gyerek. Ismerem, nem gyáva pasas és tisztességes.

Boli:

LE A KALAPPAL, erről van szó! Nem lesz hosszú a karriere itt, hisz a politika csak a megosztásra épít! Ha ez elharapózik, akkor az Orbán, Semjén, Gyurcsány féle pitiánereknek annyi, hisz ha nem lehet szépen oldalazgatni, akkor mi lesz itt??? :(

...és ez az idézethalmaz csak a találomra kiválasztott néhány. Mit tesz erre a KDNP? Villámgyorsan kijelenti: kedves közvélemény, bazmeg, Szalma Botond csak a párt önjáróvá vált Frankensteinje, akibe véletlenül túl sok eszet' műtöttünk a droidgyárban. Az értelmes, karakán, támogatható beszéd félreértés, úgyhogy először is elhatárolódunk tőle, másodszor megpróbáljuk a fölös eszet' kiműteni a fejéből, ha nem sikerül legfeljebb kizárjuk a picsába. Mert mi igenis ragaszkodunk ahhoz, hogy a támogatottságunk továbbra se legyen kimutatható, és az altesti vértolulást ezentúl is igyekszünk a biztonságos, kényelmes impotenciával elnyomni.

 

Közben a szerelemházasok másik fele nekilátott elrendezni a dolgot a maga pitiáner bosszúálló módján, amit már a Lisztferihegy bizottságnak is volt alkalma megtapasztalni: Tulassay Tivadarral érzékeltették, az igazság hajhászása nem fér össze a NER szellemével, és aki nyilvánosságra hozza a Plagit ismét meghazudtoló jegyzőkönyveket, az elől egy nap alatt elszívható a levegő. De izgulhat innentől a többi kisdoktor is: át lesznek világítva, mert hátha van még egy akkora kretén, mint a mi Palink, és a megsemmisített ember véres tetemével relativizálni lehet majd a Skiccét.

Azt hiszem nekünk innentől nincs más dolgunk, mint hátradőlve végignézni, ahogy az agyhalottak lenullázzák és felszalámizzák egymást egy ex kommunista rendszerszolga morálisan kivérzett politikai hullája fölött. A folyamat elindult az ügynöktörvény elmismásolásával, az akolkomcsik védelmével, a Pali ügynek csak az égésgyorsító katalizátor szerep jut. Pedig, ha valamire az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosa azt mondja, nagyon ciki, akkor ott minimum elgondolkodni kellene. Sebaj, nekünk azt hiszem meg fog felelni, ha a kétharmados felhatalmazás birtokában nem a történelmi jelentőségű haladással, hanem az ellopott nyugdíjpénz, és a visszavont kisdoktori jelképével fogtok bekerülni a történelemkönyvekbe.

Showtime, uraim! A végjátékba fordultatok.

 

891 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr624355167

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lemondani vagy lövetni ? 2012.04.02. 20:22:34

Schmitt Pál lemondott. Lemondása kötelesség volt. Kötelessége az országgal a jobboldallal és önmagával szemben is.Lemondásához vezető állomások a lebukás, a kivárás, a bizonyosság, majd a következmény. A lebukás Lehet azon vitatkozni, hogy valaki,...

Trackback: Miért marad Schmitt Pál? 2012.04.02. 12:10:41

A címben szereplő kérdést mostanság leginkább negatív kontextusban lehet hallani, s aki mondja, annak a szavaiból azt lehet kivenni: az illető szeretné, ha az államfő távozna posztjáról. Jelen bejegyzés is ezzel a kérdéssel foglalkozik, ám ahelyett, ho...

Trackback: Amikor a fejek a porba hullanak 2012.04.02. 10:56:54

Ütött az óra. Kiknek? Ezt még nem tudjuk, de hamarosan minden napvilágra kerül. Vajon milyen hévvel és kik ellen rajtol a plágium-ügy miatti leszámolás? Kik adhatják vissza funkciójukat és vele együtt párttagkönyvüket? És kiknek a kiiktatásától lesz ha...

Trackback: Már nem fair play a fair play 2012.04.02. 09:08:44

Ismét terítéken vagyunk a nemzetközi sajtóban. No, nem az orzságimázsért felelős épp ki tudja hova tartozó hivatal rendelte meg a kampányt és egyelőre nem is úgy néz ki, bárki is egy lépést is tenne a kormányzat részéről a tűzoltás érdekében. Most ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na érdemes itt bagolykodni, első! :-DDD atv.hu/cikk/20120401_a_nob_kirugja_schmitt_palt_kifilezi_az_elnokot_a_nemzetkozi_sajto?source=hirkereso

DE azért mi, a világ sherpái - a nők - is mondtuk, hogy Szalma Botond oké és grat neki. Szóval nekünk nem jár tőled 15 perc hírnév??? ;-)))
Na, ha már büntetlenül tobzódok itt, még egy nő/??/ véleménye: eduline.hu/felsooktatas/2012/3/31/Hoffmann_Rozsa_a_plagizalasrol_tiszta_munka_HCHO5H#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_4_1

Ő is megy betűtésztának a paradicsomlevesbe Szalma mellé ezért? Én meg ágyba. Pá
Nem látom a katarzist sajnos a sztoriban. Nem tudom eldönteni, (innen nézve) hogy véres vagy éhes szájból van több.
Csak a szégyen helyettük is. Minél hangosabban üvöltözi az ember, hogy ezekhez a X#>**ä&@-hez semmi köze, annál jobban besározza magát is.
Reménytelen eset vagy Fábiusz, mondhatnám klinikai, kóros hazudozó és terelő juhász éjfél után 4 perccel.

Gondolom, ha valamilyen okból nem tudtál vicceskedni április 1-én, akkor másodikán idelöttyented humorosnak gondolt agyacskád minden váladékát. Hát, majdnem sikerült.

Amúgy ti, liberósok, ilyenek vagytok, minden félig sikerül néktek, még a karikatúrák is. Felét innen lopjuk, ugye, felét meg onnan. Na, bráva!

Én csak azt nem értem, még mindig, hogy miként eshet meg egy hozzád hasonló erkölcsi bajnoknál, hogy csakis és kizárólag a jobboldal piszlicsáré ügyeiről írsz de a bal-libsi keményfiúk (hát, őket már nem nevezném azért hozzád hasonló liberósoknak) akik a hazugság és csalás mellett vastagon elplagizáltál a nemzeti vagyont, mert tíz, és száz, és ezer, és... milliárdokat lopkodtak ki belőle személyes haszonra, bár az kétségtelenül csontig hatolóan fájhat most nékik, hogy bevételeik, 2010. előtthöz képest kábé 30%-kal megcsappantak.

Szóval, gyáva kis pincsikutya vagy te, FábiÁnusz fiacskám, aki csak a maffióta nagykutyákhoz tudsz dörgölőzni.
...éjfél után 42 perccel, no....
...vastagon elplagizáltáK a nemzeti vagyont, mert tíz, és száz, és ezer, és... milliárdokat lopkodtak ki belőle személyes haszonra, - bár az kétségtelenül csontig hatolóan fájhat most nékik, hogy bevételeik, 2010. előtthöz képest kábé 30%-kal megcsappantak - nincsenek pellengérre állítva a te blogodban. stb.
A helyzet olyan mint amikor Gyurcsány nem mondott le az őszödi beszéd után! Sokba fog kerülni a jobboldalnak a "Nemzet Idiótájának" megvédése!

www.youtube.com/watch?v=KCNAHpp5-wI
@Fabius: azért az a bejegyzésed, hogy: "végjátékba fordult" szerintem téves, nem végjáték az, hanem a Mariana Árok és már süllyed is, igaz oxigén és kajatartalék nélkül

egyébként én a többiek helyében nem hőbörögnék azon, hogy ki mikor mit jósiolt, ez nem Cassandra Tanszék hanem a Szittya reality só amely egyszerű konyhavízben is oldódik lévén konyha"SÓ"

mióta az angol nyelvű napilapok blogolói ilyen -és hasonló- betűszókat találnak ki, mint: "President of Hungary: ScHmITT Pál" és ezek csak britishek sdemmi kunbaja meg a gyomorbaja

bruhahahahaha
várjukkimileszmost

nekem vannak ötleteim de nagyon komplukált konteo
@tucano: aos beijadundas falta compasse e uma variedade de bundas novas...essas bundas já estam sobregastadas...e...a caca de vaca se recheia O Brinquedo Nacional pelo outro nome Parlamentinho Hungaríto

rsrsrsrsrsrs
Forditsuk meg a kérdést...

ha PAli kiállt volna az elején,és azt mondja, igen másoltam, elfogadták...na és?...

lehet páran köpni nyelni nem tudtak volna...

ez igy már csak énekes halott lehet, jó esetben
sajnos érzésem szerint ez az agonia is sokáig fog tartani, túl sokáig, mert agyhalottból nincs kevés, egyik társadalmi csoportban sem, csak a qrmány körül töményülnek a legjobban, lassan de biztosan maró királyvizzé
megvilágosodtam: a vezényló és zrt je önmagán teszteli az új tudatmódosító technikát, a mélységi mámort
@Fabius: csak néhány észrevétel és hiba: Álami vagy inkább Nemzeti Elmegyógy :-)
Orbán és a fidesz a tegnapi nappal meghalt, csak még nem vették észre. Lehet, hogy évekbe, az ország szempontjából súlyos évekbe telik, mire észreveszik, hogy hullák.
A (fülke)forr felfalja saját gyermekeit. Először a becsületeseket, az önálló gondolkodásra, vélemény alkotásra, a következmények felismére képeseket. Maradnak a szellemi toprongyok, a lakájok, a gerinctelen férgek, az obersovszkyk, szíjjártók, hoffmanok meg az ideirogató karakánok.
Jaj és mégegyszer jaj az országnak és az itt élő magyar állampolgároknak!
Minden tisztelet viszont Szalma Botondnak ( hvg.hu/itthon/20120402_szalma_botond_interju) és Tulassay Tivadarnak.
Lehet, hogy lesz még valódi jobboldali pártja Magyarországnak?
A narancszombi troll sereg már harcba lendült, és Tulassayt komcsizza, akit a balliberális söpredék arra használt fel, hogy a mi drága becsületes skiccünket kicsinálja:DDDDD
Tulassay a Prof. Battyhány Körének tagja, Réthelyi előtt Orbán őt szerette volna a Nefmi miniszterének. Mivel Tulassay egy becsületes, gerinces ember, ezt a felkérést visszautasította.
@Rodeo36: mas essa galera ta tirando onda com todo mundo FODÃO-SE fdps tenho vergonha de ver os malandros tomando conta da minha terra
velemenyvezer.blog.hu/2012/04/02/a_schmitt_mosdatas_2014_foprobaja

"Schmitt Pál a baráti média segítségét kihasználva bizonygatta a feketéről, hogy fehér. Az ország jelenlegi állapotát elnézve a Fidesz sem tehet majd mást 2014-ben, mint hogy nyílt hazugságokkal kampányoljon."
@felebarát: a VV is egyre keményebben tolja, kurvára elegük van már Orbánból. Pedig neki drukkoltak, és biztos, hogy boldogok voltak, hogy 2/3-a lett a parlamentben. De nagyon hamar kiábrándultak, és eleinte még óvatosan (a saját reményeit nehezen adja fel az ember), de most már kérlelhetetlenül kritizálják Orbánt. Mostanra már ők is szembesültek azzal, hogy a fidesz nem jobboldali párt, és az Orbán által kiépített demokratikus centralizmus alapján működő párt és kormány kicsinálja Magyarországot.
Már csak Török "objektív" Gábor maradt, aki még most is csak azt elemezgeti, hogy Orbánnak és a fidesznek jó-e ez vagy az, és itt a gondolkodást be is fejezi:)))
@Kara kán: Való igaz, hogy a nemzeti vagyon szétrablása sokkal fontosabb kérdés. Az is köztudott, hogy ebben a ballibek jártak az élen. Viszont fájó, hogy a magát jobboldalinak nevező oldal is részt vett benne. Ebben az egyik fő bűnös pld. Antall, de a későbbiek során a fityesz is benne volt rendesen. :(

A mostani fájó devizahiteles tragédiát és sok ezer ember lehúzását szintén fideszék és viktor tették lehetővé, amikor 2001-ben lehetővé tették a bankok részére az egyoldalú szerződésmódosítást.

Szóval lehet ok elmúltnyócévezni, de sokkal inkább elmúlt huszon-harmincévezni kellene egyaránt belevéve a bal és jobbnak nevezett bűnözőinket. :(
Akkor mostantól, tanulva a volt kormánybiztos úrtól, azt kell megkérdeznünk bármikor, hogy: Mit keres Schmitt Pál az álamfői székben?
@tucano: ainda não se a tomou e se a gente vigilasse mais ou melhor se fodão tudos os malandros e muitinho pronto...como se os beijãobundas e creentes estam emdrogadas pelos oitinhos anos de divisão plena deve passar alguma tempestade com seu relâmpaginho rsrsrsrs vamos ver
@Gábriel angyal: csak nem gondolod, hogy használom a hanyatló nyugat eszközeit, különösen, karakumkánkán után ;-)
"Egyik forrásunk azt mondta akkor, Orbán tanácsadója, Habony Árpád azon az állásponton van, hogy nem szabad visszalépni, harcolni kell, mert a Schmitt-ügy alapvetően az értelmiséget foglalkoztatja, nem olyan ügy, amelyet szélesebb rétegek értenének."

hvg.hu/itthon/20120401_schmitt_ugy_parlament

azaz a magyar választópolgár egy agyhalott paraszt, az értelmiség mind a kupolás épületben van.
A kommunikációs tanácsadó helyében kicsit körülnéznék a való világban is, mert ezt kurvára benézte...
Mindazonáltal remélem, hogy marad még SP a helyén, mert ennél nagyobb károkat csak Gyurcsány okozna, ha belépne a Fideszbe.
@Kőmíves Kelemen: Ez a habonyi nem először süti el ezt. Szerinte az értelmiséget izgatja az ügynök ügy is, az se izgi. Tuti lefogadom, hogy minden fidesz botrányra ezt mondja.
Amúgy minek oda gyurcsány? Innen már csak javítana a helyzetükön.
@Kőmíves Kelemen: "Mindazonáltal remélem, hogy marad még SP a helyén, mert ennél nagyobb károkat csak Gyurcsány okozna, ha belépne a Fideszbe."

Látod kedves Kelemen. Ez a mi tragédiánk. 2006-2010 között viktorék azért szurkoltak, hogy fletó jó sokáig húzza, mert így lesz fasza kis győzelmük 2010-ben. Most meg azért szurkolnak ballibék, hogy csak így tovább hülye fidesz, így még nagyobbat fognak bukni 2014-ben.

Mindeközben pedig még inkább szarrá megy az országunk. :(( Jó lenne végre felébredni és összefogni azoknak, akiknek a bőrére megy politikusbűnözőink több évtizedes játszadozása.
@Penivaldes: Pontosan:))) Az egyetlen állás amit őszinteséggel nem lehet betölteni az a politikusi:D
hhúúúbaz szépen kezdődik a reggel:

TOP 2407:54 Heinemann: Schmitt nyilvánvalóan óriási csalást követett el
07:50 Mégis téma lesz a Fidesz-frakcióban Schmitt plágiumügye
07:35 Népszabadság: a Fiat és az Opel is elhagyja Esztergomot
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": itt meg főleg. csak a parazita mozgalom és élősködés ami megy. lsd kdnp, ami szégyent hoz arra, ami egykor volt.
@poszt: a végjáték 2010 áprilisban már a kezdettel indult...

ez a "szar" ügy ez csak "ürügy. vagy apropó. egy szelep...

a teljes társadalmat szétverték.
de a valódi ok és probléma a gazdaság, azért dobja el őket a szavazó...

@Rodeo36: "President of Hungary: ScHmITT Pál" és ezek csak britishek sdemmi kunbaja meg a gyomorbaja"

ezek még a szart is magyaroschan írják schmit nek...
ennyi idióta gerinctelen seggnyaló beszari barmot:

Schmitt-ügy: bátrabb frakciótársaikban bíznak a fideszesek
2012. április 02., hétfő, 06:30
Szerző:
hvg.hu

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: MSZP; Fidesz; Jobbik; parlament; LMP; plágium; Schmitt Pál; plágiumügy; Schmitt Pál plágium; Schmitt Pál doktorija; megfosztási eljárás;

Kinyomtatom • Elküldöm •Hozzászólások (#2)
Schmitt Pál plágiumügye lesz a fő téma a parlament mai ülésén. Az ellenzék Schmitt Pál lemondásáról, az államfő és a Fidesz kapcsolatáról beszél majd, míg a Fidesz továbbra is kiáll az "államfő sérthetetlensége" mellett és hallgat. A kormánypárti képviselők a hvg.hu információi szerint nem merik felhozni a délelőtti frakcióülésen a Schmitt-témát, mégis várják, hogy valaki közülük megnyissa a vitát.

hvg.hu/itthon/20120401_schmitt_ugy_parlament
@Gábriel angyal: pontosan, ebben teljesen igazad van. itt már nem babra megy a játék, hanem a mi bőrünk került vásárra.
nol.hu/belfold/20120402-schmitt_pal_stresszteszt_alatt_
Most komolyan, már megint? Honnan lett az lmp-nek hirtelen 70+ aláírása az eljárás megindításához? Miért asszisztálnak már megint a fidesznek? Isten bizony a fidesznek ha mindent összeadunk, az lmp 20 főjét, és a jobbik 40+ főjét akkor kiderül hogy nem 2/3-uk van, hanem min. 3/4-ük.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": De igen. Sokkal inkább dalra kéne fakadnom. Holnap pld. megyek kedvenceim új lemezéért dedikálással egybekötve. :)

www.ismerosarcok.hu/
ezt épeszű polgárok tudták és írták, hogy mivel kiirtották az összes ellenfelet... már csak önmaguk ellensége a fides, de azzal nem fognak tudni megküzdeni...
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
eddig azon voltam, hogy az lmp asszisztáljon nyugodtan a fidesznek, főleg még a ciklus elején gondoltam ezt. ma már nem.
@Gábriel angyal: Nem, nem. A fidesz hazudozott 2010-ben.:)
@Penivaldes: No és a fidesz képviselői? Egy kis gerincesség amire oly nagy a kereslet mostanság a közvéleményben csak segíthet rajtuk. Erre behúzzák fülüket-farkukat és lapítanak.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": persze, csak a fidesznek van mérhető támogatottsága, így ők mondhatják, hogy elveszítünk x embert, de marad z. de a kdnp.-nek nincs. legalábbis én eddig még nem találkoztam vele. így nekik jobban lehetne most ügyeskedni. de nem, mert ők nem hagyják el a Gazdát. és azt aki kinyítja a száját lelökik a szikláról.
@Gábriel angyal:

Gábriel, for the God's sake!
A bankoknak EGYENKÉNT IS milliós ügyfélszámuk van. Nem gondolod, hogy egyszerűbb az, hogy ha módosítás van, akkor azt közleményben teszik közzé, te meg megnézed?

Szerintem - és itt most NEM Viktorékat védem - régebben is közlemény útján közölték az ügyfelekkel a változásokat, javítsatok ki, ha tévednék, mert egyszer se láttam kilóméterre kígyózó ügyfélsorokat a módosítások aláírására... :)

A másik, amit tényleg SZERÉNYEN megjegyeznék. Tényleg Antallék kezdték a szabadrablást, benne voltak aztán vastagon a szocik is utána, ez biztos, hiszen gazdaságilag MIND megcsinálta a maga stiklijét.

Amit viszont egyik se tett: EKKORA károkat a magyar lelkekben, nem osztotta meg az országot magyarokra és nem magyarokra (amit egyébként a Jobbik is alkalmaz hú Fideszből született pártként)... sorolhatnám.

Mindnek megvolt a baja, de ha visszatérek a szabadrablásra meg az ismerősök helyzetbe hozására, Hofira kell utalnom, aki azt mondta, hogy protekció az, amiből te kimaradsz.

Mindenki segíteni akarna az ismerőseinek, családjának, no de ezt lehetne ennél JÓVAL kevésbé pofátlanul is... :(((((((
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Milyen jó lenne egyre több dologban egyetértenünk.:)
Aztán amikor nyugdíjasként az unokáinkat nézegetjük, örömmel konstatáljuk, hogy egy gyarapodó és csodálatos országban fogunk meghalni. A mostani időkre visszaemlékezve pedig legyintünk, hogy erre szinte már nem is emlékszünk, vagy ha igen max. a rémálmainkban.:)

youtu.be/vkk74HH9uW8
@Dr. Nélküli Kismac: stimmm, ide palizálok egy részletet az előző cikkből:

"Információink szerint jelenleg Habonynak és Heimnek van a legnagyobb befolyása a Századvég-csoportra. Heim viszi a pénzügyeket, Habony pedig informálisan irányítja a működést. A cég ügyeit ismerők közül többen azt állították, hogy a kormányfő mellett dolgozó Habony nem csupán rendszeres vendég a cégcsoport Hidegkuti Nándor utcai épületében, hanem saját irodája is van ott. Szalay-Bobrovniczky erről annyit mondott: ötletekkel látják el a Miniszterelnökséget és a kormányfőt, így értelemszerűen rendszeresen találkoznak Habonnyal. Megkerestük Habonyt is, ő azonban kérdéseinkre nem kívánt válaszolni."
@Gábriel angyal: tegnap @sörtelen mondta: "Másrészt: ne heverjük ki - amíg fáj, addig figyelünk az ismétlődés első jeleire is."
Igaza van, nem szabad csak nosztalgiázva visszatekinteni, oda kell figyelni és az unokáknak is megtanítani, mit nem szabad engedni.
Csak egy nyamvadt sarkalatos törvény kellene visszamenőlegesen: Ha Plagi bá kérésére készült az ollózás, akkor doktorit ér.
Ennyi.
Minek vacakolni, meg belezavarodni a magyarázatokba?
Ovi mindaddig nem fog kiállni Plagi mögül, amíg kívülről követelik lemondását. Azaz két évig állni fog a bál. Ez rendkívül sokat fog ártani Magyarország hírnevének, érzékelhető lesz gazdaságilag is. Sz@r lesz magyarnak lenni külföldön. Megfizetjük az árát.
De hát mindennek ára van. Ha most ezen az áron megszabadulunk Ovitól és fertelmes, populista bandájától, akkor megéri. Ha netán eközben létrejön egy mérsékelt, européer, jobbközép párt, akkor nem is olyan nagy ez az ár.
@Gábriel angyal: igen jó lenne, de akkor a gyűlölet gerjesztése nélkül, még a "dicső" politikusaink is mehetnének a levesbe, kár hogy nem vagyok ennyire naiv, mer nem vagyunk alapvetően ilyenek.....
@Kőmíves Kelemen: figyelj, ez a habony is egy tanulatlan, műveletlen bunkó, pont, mint orbán. Kb ennyit gondolnak az értelmiségről és az átlag emberről.
Ebből is látszik, hogy a skicc ügy kultúrharc is egyben. Most látszólag a tahóság ül tort az értelem, tisztesség felett, de valójában a háborút elvesztették. Csak még nem veszik észre.
-nincs mit hozzátennem-

hvg.hu/hvgfriss/2012.13/201213_szinetar_miklos_a_kultura_visszassagairol_k

– Mit írna tanítványának az utóbbi évről, ha folytatná 2010-ben lezárt kötetét?

– Szomorú levél lenne. A színházak ügyében passzolnék, mert ott már minden csak arról szól, miként tudják túlélni a töméntelen fosztogatást. A közélettel kapcsolatban pedig azzal példálóznék Jánosnak – mert baráti levélben az obszcenitás sem kizárt –, hogy ha az utcán engedek egy „szép szőke herceg, gyere be hozzám” jellegű csábításnak, akkor egy szót sem szólhatok, ha nemi betegséget kapok, mert világos volt a fogalmazás. Bátran reklamálhatok azonban, ha ugyanaz a bajom támad, miután egy úriasszony hív meg az irodalmi szalonjába, de míg a műsor tart, stikában lefekszik velem az egyik szobában. Ugyanígy: ha megmondják, hogy diktatúra van, tudom, mire számíthatok. Az viszont tisztességtelen, ha demokráciát játszanak, és közben diktálnak.
@a szív fészkei: mert Fabius egy hímsoviniszta disznó:)))
Lehet ezért beszél annyi zöldséget az Elnök úr?
"Zöldséglevest és rakott zöldséges tésztát evett Schmitt Pál, aki egyedül üldögélt az egyik asztalnál" – mesélte Iván, a Blikk olvasó-riportere.
index.hu/belfold/2012/04/02/a_szomoru_schmitt_pal_egyedul_ebedelt/
@Kőmíves Kelemen:

Habonynak már a rosszabbul élünk kampány sem jött be, be is szoptak vele rendesen. Tőlem erőltethetik ezt, meg a habonyárpit tovább, ennyivel könnyebb lesz a dolog 2014-ben.
rendkivüli fidesz frakciógyálés, téma...mi más :D
@a szív fészkei: @aritus:

Legközelebb bevezetem a női idézet kvótát :-D
@felebarát:

""nem divat ma a véleménnyilvánítás. De nem csak a KDNP-ben. Sehol, sajnos"."

Itt divat. Szalma Botondot várjuk szeretettel, ha véleménye van.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Ez most az a pillanat, amikor egy tökösgyerek hosszútávra profitálhat a Fideszben Orbánnal szemben. Mert ami rövidtávon bukó, az lehet erény Viktorunk elkerülhetetlen erodálása után.

Kérdés lesz-e egy darab tökösgyerek, aki meg meri ezt lépni?
@dr.dr. Secnir doktor: Lehet, hogy ezzel van összefüggésben a rendkívüli frakcióülés.

Schmitt Pál kérjen maga ellen bizalmi szavazást!

jobbik.hu/rovatok/k%C3%B6zlem%C3%A9ny/schmitt_p%C3%A1l_k%C3%A9rjen_maga_ellen_bizalmi_szavaz%C3%A1st
@Penivaldes: Azért nem hagyják el őket, mert most amire az embereknek nincs szükségük az az ilyenfajta vallásos-szemforgató politizálás. Ahogy egyre kevesebben járnak templomba, úgy egyre kevesebben gondolják úgy, hogy Krisztus igéinek lehető leghűbb átvétele szerinti kormányzás jót tenne.
éljenmájuseggy! éljenmájuseggy!
-...és kinek szeretné küldeni?
jenmájuseggy
-snitpállnak küldenémsokszeretettel...
éljenmááj
-...a következő dalokat....

recorder.blog.hu/2012/04/01/ho_marton_ugyanugy_akarok_hazudni_fel_feny_schmitt_pal_czutor_zoltan_elnoki_hallgato
@Fabius: Kivétel erősíti a szabályt. Egy fecske nem csinál nyarat. Stb. Hallottunk pénteken véleményt a fideszen belül, hogy mennie kell. Nem ment. Nem halljuk hogy tiltakoznának. Egy-két tiltakozó már a tisztesség kedvéért is kell, hogy a híveknek ne tünjön fel a nagy egyetértés.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Az LMP-Jobbik-MSZP frakció simán összehozza a 70 aláírást. Nem teljesen értem ezzel hogy asszisztálnak az ördögbotosok a Fidesznek?
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:
Nekem ez az alcím érdekes a cikkben:
"Kamikaze kerestetik
..A pártelnök-miniszterelnökkel pedig kevesen mernek tengelyt akasztani: „Lehet tudni, hogy kik kritizálták a Schmitt-ügy kezelését: nagyjából azok, akik amúgy is szoktak önálló véleményt hangoztatni a párton belül” – mondta forrásunk. (Ez valóban szűk kör: Lázár Jánost, Navracsics Tibort, Pokorni Zoltánt, Kövér Lászlót szokták idesorolni.)"

Kár, hogy ennyire túldramatizált ez a helyzet, merni vagy nem merni.
@Gábriel angyal: Ja, mert a jobbik kitalálja, hogy menjen mea culpázni smitt a parlamentbe, ezért összefossa magát lázár és összerántja a frakciót? Mikor tegnap már smitt vádolt másokat szabálytalansággal?!
Eddig egyedül az mszp nem bízná smitt sorsát a kétharmadra. Lmp is meg a jobbik is megadná a lehetőséget az önálló szavazásra és véleményre képes fidesz frakciónak, hogy döntsön ezügyben.
@Fabius: Biztos vagy benne? A jobbik bizalmi szavazást kérne, annyira képben vannak azzal, hogy a miniszterelnöki bizalmatlansági indítványt a KE-nek ajánlják fel. Ebből látom, határozottan el akarják távolítani smittet. Igazad van, látom, ezt szeretnék.
Az mszp meg népszavazna, valahogy nem bíznak a fidesz kétharmadban annyira mint az lmp. Vajon miért? Látom magam előtt hogy nemcsak a jobbik, mszp, lmp fogja megszavazni, hanem egyenesen a fidesz is aláírja. Mert ők pont olyanok, hogy egy ilyet megtesznek.
off
nol.hu/belfold/20120402-nem_hallgattak__kirugtak_oket
"Márton József, hozzátéve: már az első alkalommal is feltűnt neki a képzés mérhetetlen egyoldalúsága. Példaként említi, hogy amikor kommunikációból a nonverbális jeleket tanulták, az oktató a hazugsággal kapcsolatos testbeszédet baloldali és liberális politikusok képeivel illusztrálta, míg az igazmondást kormánypárti politikusok fotóival. De ez végül is nem zavarta őt, azt gondolta, meghallgat mindenféle véleményt, de a szélsőjobbot – az Echo TV munkatársait vagy a néhai Csurka István tanácsadóját, Zárug Péter Farkast nem hajlandó elfogadni."

Most az igazmondást kormánypárti politikusokkal illusztrálni?! Bazmeg, ehhez tényleg vastagbőr kel:DDDD
Ballik reggeltet!
"Amúgy meg „a magyar nemzet egységétől vezérelve” megállapíttatik, hogy a magyar nemzeti értékek, azokon belül a hungarikumok egyedülállók és megőrzendők, ezért össze kell mindet írni és gyűjteni, a dokumentációt meg kell őrizni, magukat az értékeket, azokon belül is a hungarikumokat pedig ápolni és védelmezni. Így egyrészt az értékek tárolva, másrészt megőrizve lesznek, hogy kialakítsák és megszilárdítsák az új nemzedék nemzeti azonosságtudatát./p>"
index.hu/belfold/2012/04/01/a_nap_amit_schmitt_felborithat/

Vagy lemond(atják), vagy hungarikummá magasztosul ma Palink, és mint ilyen, nemhogy tűrt, de támogatandó is lesz!
TTT (Tiltott, tűrt, támogatott?:-)
Palizálás, hungarikum a neved!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Ahogy én látom a Jobbik és az LMP keresi a jogi lehetőségeket Skiccel szemben, mert magától nem mond le. Ilyen út meg csak a kétharmadosokon keresztül vezet.
torokgaborelemez.blog.hu/2012/04/02/448_nincs_oly_ero?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_02&utm_campaign=index

"A tét ebben az értelemben is nagy. Ha a kormányfő ezt a ma reménytelennek látszó meccset is megnyeri – amihez két feltételnek kell egyszerre teljesülnie: 1. Schmitt a helyén marad, 2. a Fidesz nem veszít az ügy miatt -, akkor eljárása követendő példává, saját maga pedig szinte legyőzhetetlenné válik. Ellenkező esetben viszont: ellenkezőleg."

Mennyi az esélye ennek, Kedves Gábor?
Csoki szerint 50-50, vagy igen, vagy nem, ugye?
@Gábriel angyal:
Milyen végeredménye lehet a mostani helyzetben ennek a bizalmi szavazásnak, még ha titkos is?
Ha nyíltan senki nem meri felvállalni a fideszből, akkor titokban mer a pártdöntéssel szembemenni?
Meglenne-e így a szükséges szavazat a leváltáshoz?
@Gábriel angyal: Látod, egy új lemez tényleg dalra fakaszt.
Engem az, hogy Harry Potter International Day lesz május 2-a.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Jól hangzik a népszavazás kezdeményezés, de van egy apró bibi: ilyen kérdésben soha nem lesz népszavazás. Nem véletlenül hajtogatja a Fidesz Skicc sérthetetlenségét.

A lemondáson kívül az egyetlen járható út az a jogi lehetőség, amit most gründolt a Fidesz, és aminek elindítását most az ördögbotos és jobbikos társaság szorgalmazza. Ez az egyetlen olyan dolog, amivel Palit ki lehet vágni az akaratától függetlenül.
@Fabius: Az lmp megtalálta a megfelelő módot arra hogy eltávolítsa. A kérdés, hogy sikerül -e aláírást szereznie, a szavazás eredménye már nem rajta múlik.
A jobbik meg az ő bizalom szavazásával még viccnek is rossz.
Érdekes, hogy nem halljuk, hogy odaállnának az lmp mellé. Eddig nem volt okuk titkolni, ha ellenzékként borsot törtek a fidesz orra alá pl köznevelési törvénynél. Egy ilyen indítvány lökne a népszerűségükön.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Lehet, hogy eljátszanak majd egy "titkos bizalmi" szavazást mint anno fletónál. Ennek felkészítése zajlik majd a frakcióűlésen. :)
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": A jobbik is azt szeretné, hogy KE-t a jövőben közvetlenül válasszák.
jó. ilyen hát az oktatásunk. 1990 (tömegesen 1996) óta alatt egymillió diplomát adtunk ki.
@Fabius: A régi alkotmányban is lehetőség volt eltávolítani a KE-t ez annyiban változott, hogy nem az AB dönt, hanem az ogy. Csak eddig nem egy nagy nullát választottak meg elnöknek.
@Gábriel angyal: Nem hiszem. Inkább szemlélet kiigazítás fog történni, hogy a kedves képviselők tudják mihez tartsák magukat. Hogy nem az országot, a fideszt szolgálják.
Nincs bajom az elnökválasztás módjával. Ha belegondolsz nem lennénk előbbre, végeredményt tekinve smitt ugyanott lenne ahol most.
@Kara kán:
Fabius Maximus a névadó.
A fábiánuszok közé tartozott például George Bernard Shaw.
@Fabius: felvetem azt a jelentéktelennek tűnő szempontot hogy az összes ártunk és ormányunk tag "dr."

szerintem nmecsak plagibát, hanem a dr címet is örökre kerülni és száműzni foglyák...

az anti "dr" kampány lesz a következő választás előtt... ugyibár ezt még mi átlag szavazók is értjük, akik nem vagyunk anynira éleslátók mint dr. vitéz habonyi árpád vezérünk...
@Kara kán:
Lassan unalmasabb vagy, mint primitív. Pedig ez nagyon nagy szó ám!
@dr. Bubó:
"felvetem azt a jelentéktelennek tűnő szempontot hogy az összes ártunk és ormányunk tag "dr.""

ööö...
...Lászlóné? Már kisérettségire is adnak doktorit?
@Fabius:
Orbán csak szemelvényt tett közzé. ÍGY teljes:

ALAPTÖRVÉNY
I. cikk
(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége.
II. cikk
Az emberi méltóság sérthetetlen.
12. cikk
(1) A köztársasági elnök személye sérthetetlen.
Egyébként nem tudom mi a faszt gondoltak odafent a Habonyárpi ötleteivel tömött vízfejek? Elvárták volna az SE vezetésétől, hogy dobjon oda évi 7 milliárd forintot, amit a külföldi hallgatók fizetnek be, kormányzati buksisimogatásért cserébe???? Főleg azok után, hogy a tavalyi és az idei évben is csak kormányzati zárolásokat kaptak a kormánytól??? :(

Eszementek. Brrrrr.
@dr. Bubó: ez az anti "dr" kampány ráadásul jól illeszkedik az értelmiséget eddig is negligáló/lenéző/ellenségnek beállító habitusukhoz.
@Rodeo36: Hőbörgésből szó sincs, ez irónia akart volna lenni, hogy hol állunk mi asszonyállatok úgy amúgy és egyáltalán... :-D
@jenőke:
hali vastagbőrön már válaszoltak neked, nem tudom, hány helyre írod be, de válaszolok ide is, mielőtt zavarba hozod a népet:

Az első cikk nem az ember sérthetetlenségéről szól, hanem a _jogainak_ a sérthetetlenségéről; a 12. cikk pedig az közt elnök _személyének_ sérthetetlenségéről.
@aritus: Török is kezd tömlősödni. Miben bízik a barma, hogy még megkínálják valami szaftossal, mint Kumint? Amúgy Tulassayról én is idéztem, hogy ő lett volna Rétvári helyén, de keményen visszautasította. Nos két ilyet már nem néz el a - most mondta Radnóti - 13 éves, szemben mindenkivel-szerű dackorszakos korában megragadt 50-es naffiúka...
@a szív fészkei:
"mamitirok:

bocsánat, tévedtünk? Ilyet is hallani? Reszpekt!"

KDNP-sé, vagy békávévá váljak, hogy kiengeszteljem nemedet?:-P
@a szív fészkei: de mostantól nagyon jó lesz nektek, mert a Matolcsyné férje kutatást indított rólatok. :D
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/01/a_noi_munkat_kutato_miniszteri_biztost_nevezett_ki_matolcsy/
Csak nehogy a végén Selmeczi megvédje a nőket, mint a MANYUP-ot, mert attól koldulunk!
@Gábriel angyal: szavazogatósdi is lehet olyan is mint amikor nyíltan titkosan szavaztak a vakondokoskodó fityeszesek, csak a különcködők miheztartása végett ;)
@Kőmíves Kelemen: Hát akinek Kapócs Zsóka a szívszerelme, attól mit lehet várni? Ízlést, eleganciát?

Aki olyan eleve bukott szarokat tol le a nép torkán - miután pénzügyi racionalizálás címén emberek százait rúgták ki a királyiból - pl. Marslakók, meg más cuccok, véletlenül épp benne a dörmögő dörmicyjével,az persze, hogy félti a húsos bödönét, és tüzeli a teljesen elveszett agyú főnökét a végső kitartásra. Abba pedig belebukott Szálasi is... Szóval csak így tovább!
@Gábriel angyal: Odadobnák a magyar orvostudományt zu zammen. Megéri nekik, mivel azt sem fogják fel, ahogy mást sem. Látod, osztrákokhoz hordja a bomlott elméjét.
@Silverhaar: Az örökzöld führeres videó skiccpalit is elérte. :)
magyarnarancs.hu/aszerk/csak-a-hazugsag-maradt-79439

@Gábriel angyal: Nincs igazad. Nézz körül, hányan és hány helyenírták a ballibék már , hogy Torgyánt idézve, Slicc monnnyíon le! Mlg itt hájpoljuk azt a pár bátort, aki a másik oldalról is ezt kéri. És nem, és nem, szemen köp. Ház akkor, bukjon beke, együtt a két címres gazember! Ez már az az attitüd, amit Arany János így fogalmazott meg A nagyidai cigányokban:[..]"És engem akkor oly érzés fogott el...
A szőlős gazda is, az egyszeri,
Magánkivűl s őrjöngve kacagott fel,
Látván, hogy szőlejét a jég veri,
Dorongot ő is hirtelen kapott fel,
Paskolni kezdé, hullván könnyei:
"No hát, no!" így kiált; "én uram isten!
Csak rajta! hadd lám: mire megyünk ketten!"
@Gábriel angyal: "Az is köztudott, hogy ebben a ballibek jártak az élen"
Ja, végül is Gyurcsány rulettezte el 12 év megtakarítását, igazad van. :D

Megérdemlitek Viktort, de engem (minket) miért kúrtok be a szargödörbe?
@Fabius: Hát, szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál!!! :-
)))))))))))
@nemecsek ernő áruló: Akkor kisebb a felelősségük. Most van rizsa a közös országról.
@nemecsek ernő áruló: Mi az hogy megérdemlitek?? Én nem szavaztam rá. Te is elég régóta itt vagy és ennyit sem tudsz?? :)
Akkor idézzük Orbán Viktort. 2012.03.30.:„döntéseit lehet bírálni, a személye szerintem e fölött áll”

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Akkor miért is tilos bármilyen kormányoldali megnyilvánulás? Ezek alapján miért vegzálják pl. Szalma urat?

Tudom, erre csak habonyolás lehetne a válasz, de muszáj feltenni Ön felé a kérdéseket.
Mivel a helyesen feltett kérdés nagyrészt magában foglalja a választ is, így Ön bármit mond mostantól erről az ügyről, az fals csúsztatás lesz, azt is mondhatnám: Ön hazudik, bármennyire is próbálja velünk elhitetni az ellenkezőjét.
@Gábriel angyal: Tudom, hogy nem szavaztál rá, de kíváncsi vagyok, mi kell még neked ahhoz, hogy lásd: ez a maffia szervezet olyan szarhalmot gyártott, amihez a Gyurcsány-pojáca ámokfutásai ártatlan kis óvodás csínyek.
@egyfejű: Matolcsy nagybátyja tette tönkre zsenge első munkáséveimet, táncolnék a sírján, mert jobb a Föld, amióta megdöglött, de az utódocskájának se kéne már itt lennie!

Selmeczi munkája a csücsökszopás-csócsálás, nem?
@a szív fészkei: Selmeczi már váltott, manapság a megvédés az egyik fő funkciója :)
Amúgy szvsz perelni fog Heinemann úr, ha visszameccselik neki a doktorit valami nyakatekert jogászkodással.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Biztos vannak kis fortélyaid, kiengesztelni a nememet... Hát csak gyakorold is szorgalmasan, nem halsz bele!
Ahogy imádkozó sáskáéknál a hím sajnos igen, de hát neki ugye nem mesélhette el apukája, mivel jár az az ilyen engesztelés meg az egyéb himihumi a csajszival. :-DDD
@egyfejű: Nem akar a német perelni, gondolom, úgy undorodik ettől a bagázstól, mint a híg takonytól.
Ma reggel beszélgettem olyan valakivel, aki nem politizál, ugyanakkor a fiát rendszeresen vizitelte a rektor úr.
Idézem őt: nagyon aranyos, okos ember, gyalázat, hogy a becsületes, kedves emberek lemondanak, a becstelen hazugok miatt.

Ott van erős tévedésben a vezír és tanácsadója, hogy ez egyszerű politikai, hatalmi kérdés.

Hát szerintem sem az már. Régen túlnőtt a politikán, ezt a nagy házból érzékelni nehéz, de nagyívű politikusnak - akinek a konc markolásán túl esetleg erkölcse, küldetéstudata is van - nem lehetetlen.
A mi vezetőink nem ilyenek.
@Kőmíves Kelemen: Hmmm, Árpi kihúzhatná magát Zsókából 15 percre és körbenézhetne, mert ahogy én látom ez nem csak az értelmiséget foglalkoztatja.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
Van pár nem kimondottan értelmiséginek nevezett ember a környezetemben, akik eddig Fideszesek voltak (bár egyre halkulóbb hangon), és ez volt náluk az utolsó csepp.
Csatlakoztak az "akkor kire szavazzak?"-csoporthoz.
index.hu/belfold/2012/04/02/orban_schmittnek_joga_van_harcolni/
" A miniszterelnök szerint ha Schmitt Pál köztársasági elnök úgy dönt, hogy az igazságáért harcolni akar, akkor ezt a jogot senki sem veheti el tőle; Orbán Viktor így nyilatkozott újságíróknak a Fidesz-KDNP hétfő reggeli frakcióülésére érkezőben."

De ha ezt a szóbanforgó "igazságát" már tudományosan megcáfolták, írásban, ország-világ szeme láttára, akkor miért is kell harcolnia ?
@Silverhaar: a HIT nagy úr, ő még hiszi hogy van értelme küzdeni a bukott dolgokért, pedig a kataszrófák áldozatait is rangsorolják, aki az élettel összeegyeztethetetlen állapoban van, annak nem adunk szívmasszást, skicc palinknak pedig már nincs saját feje, és ez eléggé behatárolja a működését
@dr.dr. Secnir doktor:

Köszönettel vettem tájékoztatásodat. Azonban nem értem, miért jönne zavarba ettől a nép. Pontosan úgy van, ahogyan írtad.
Csakhogy (máshol már ezt is írtam, de nem volt foganatja) elidegeníthetetlen alapvető jog például a magántulajdonhoz való jog. A manyup esetében ez nem jutott Orbán eszébe, vagy ha igen, pont nem hallottam, amikor ezzel kampányolt volna hatalomra kerülése után.
Amennyiben az emberi méltóság sérthetetlen, akkor az emberek méltóságát nem sérti-e, hogy fair pléh díjas elnökünk plagizált?
És végül: jogi szempontból mit jelent - így, külön nevesítve -, hogy a köztársasági elnök személye sérthetetlen? Azt biztosan nem, hogy nem lehet véleményünk vélt, vagy valós tetteiről.
Kösz, hogy lehetőséget adtál a részletezésre.
Bónusz: mondat értelmezés (ez is ismétlés), de nem Palibácsi módra, és nem a nép zavarba hozása okán.
„...tudományos munka módszereinek alkalmazásával készített, önálló kutatáson alapuló,
- új tudományos eredményt tartalmazó értekezés VAGY
- a társadalom számára hasznos, új és a gyakorlatban hasznosított alkotás...”

Üdvözlettel: jenőke
@jenőke:
"- új tudományos eredményt tartalmazó értekezés VAGY
- a társadalom számára hasznos, új és a gyakorlatban hasznosított alkotás...”"
ööö...
...egyik feltételnek sem felel meg, azt ugye tudod? mindamellett a feltételrendszert fel sem kell állítani, mivel ott szerepel:
"tudományos munka módszereinek alkalmazásával készített,"
-a fordítás nem tudományos munkamódszer
"önálló kutatáson alapuló"
-ez minden volt, de nem önálló.
@Dr. Nélküli Kismac: +1 De úgysem érti, aki nem akarja, hogy ez nem szecsko jedno-helyzet.
@Silverhaar: Legyen joga teljesen amortizálni magát, Orvbánt, azt a "természetes orbánizmust", - ahogy a szerencsétlen Miklós pacsirta benyalt a HV-n -, mindent, ami ezeknek jobboldali.
Miklósa, de mindegy, aki a kvalitásait ilyenre szórja szét, az nem érdemli meg, hogy komolyan vegyem, akármilyen tehetség is.
Kövér, simicska, és még páran a belső körből tudni akarják, ki az aki lojális hozzájuk. Smitt ügy kapóra jött ennek tesztelésére. Látni fogják, hogy ki fél, ki nem fél tőlük. Ennek alapján fogják a posztokat újraosztani. Nem érdekli őket semmi, csak a hatalom, és ezért a leggroteszkebb húzásokra is hajlamosak. Ez a posztosztás lezajlik pár nap alatt, több idejük nincs, és jöhet a harc az imf-el. Pali erőlködése (fidesz által szabályozva)ehhez a "tisztánlátáshoz" kell, mint időhúzás.

Meg kell érteni, hogy csak a hatalom számít, az erkölcs meg morál régen nem játszik. 2014-ig ha sikerül nekik maradni, olyan törvényeket visznek át, ami lehetetlenné teszi hogy le lehessen váltani őket. Rabszolgaság ahhoz képest ami vár ránk, maga a szabadság....igy látom :(
Gondolom a mostani frakcióülés a régi vicc szellemében fog lejátszódni.
- Merre voltál?
- Eszmét cseréltem a főnökkel.
- És?
- Bementem a saját eszmémmel, és kijöttem a főnökével!
A nemzet Zapozsecén az orrdísz...

szanalmas.hu
#2

hvg.hu/itthon/20120402_schmitt_orban_egyeztetes

Schmitt felszólal, de előbb Orbánnal egyeztet
2012. április 02., hétfő, 10:53 • Utolsó frissítés: 2 perce
Szerző:
hvg.hu

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: Orbán Viktor; Schmitt Pál; Fidesz-frakcióülés; Schmitt Pál plágium; Schmitt Pál doktorija;

Kinyomtatom • Elküldöm
Napirend előtt felszólal Schmitt Pál a parlamentben, de előtte egyeztet Orbán Viktorral - ez hangzott el a hvg.hu információi szerint a Fidesz-frakció rendkívüli ülésén.
@dr.dr. Secnir doktor: "- a társadalom számára hasznos, új és a gyakorlatban hasznosított alkotás...”"
ööö..."

Plagi bácsi értekezése nagyon is hasznára fog válni a társadalomnak, bár persze nem egészen úgy, ahogy annak idején Móriczka elképzelte...
hvg.hu/itthon/20120402_rethelyi_hoffmann_schmitt

Gyávák. Meg sem mernek állni, nem is mernek mondani semmit.

Ha már ilyen bunkók, akkor miért nem mondja a riporter szemébe, ez van oszt jó napot!!

Gyáva semmitérő undorító bagázs.
@Habakuk999: hogy is mondta Hofi: ezekhez képest egy meztelen csiga az gerincoszlop?
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Na erre kíváncsi leszek. Ha Viktort picsán rúgta a frakció, akkor szarban a haza.

1: Az első tényleges törés lehet.
2: Igazi hitelességi és hatalmi deficit lehet, ha nem tudja Plagit távozásra bírni. Ez a frakciónak is azt jelenti, meg lehet ezt tenni Viktorral.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Na erre kíváncsi leszek. Ha Viktort picsán rúgta a frakció, akkor szarban a haza.

1: Az első tényleges törés lehet.
2: Igazi hitelességi és hatalmi deficit lehet, ha nem tudja Plagit távozásra bírni. Ez a frakciónak is azt jelenti, meg lehet ezt tenni Viktorral.
a gyerekeimet arra tanítom, hogy ha csinálnak valami csínyt, vállalják a tettükért a következményeket.
A miniszter és államtitkára meg bujdosik.

Hát tényleg nagy büdös lófaszt az összes seggnyaló, puhatestű undorító gyáva féreg fenekébe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Penivaldes: "de nem, mert ők nem hagyják el a Gazdát. és azt aki kinyítja a száját lelökik a szikláról."

Jó Szmeagol szereti gaszdát! :D
@egyfejű: Piros lett a fejem.:(

Ezt a sunyiságot nehezen viselem.:(
@Habakuk999:
"a gyerekeimet arra tanítom, hogy ha csinálnak valami csínyt, vállalják a tettükért a következményeket."

Félreneveled szegényeket! Hogy fognak majd így érvényesülni felnőtt korukban? :)
@Habakuk999: hogy is van ez? El nem végzett munkáért, a munkaköri leírásomnak nem megfelelő munkavégzésért mi jár a sima dolgozónak? A minimum a fegyelmi, de a kirugás is szóba jöhet. Ezek meg "sietnek", meg behajtanak. Undor.
oops, nehéztüzérség, pillantsunk csak a nyilatkozó kutatási területére!!! ;)

Orbán volt minisztere: Schmitt nincs tudatában a dolgoknak

Hámori József neurobiológus akadémikus, az első Orbán-kormány nemzeti kulturális örökség minisztere szerint a Semmelweis Egyetem szenátusának "korrekt döntése" mindenképpen kedvező fejlemény az ügyben, hiszen ezzel megvédték a tudomány hitelét - erről Hámori József a Népszabadság hétfői számában beszélt.

hvg.hu/itthon/20120402_hamori_freund_schmitt
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Nem engedhetik meg maguknak a tudományi világból való kipottyanást, pláne ilyen faszkalapok miatt! Hát az egész életművük megy a kukába. Sőt a fiataloké el sem kezdődhet...
Újabb győzelmi jelentés: "A magánnyugdíjak államosítása nélkül 5,5 százalékos lett volna tavaly a hiány."
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/02/nagy_lett_az_utolso_negyedeves_hiany/
Hajrá Viktor!
"Az Index információi szerint a Fidesz ma reggel 9 órakor kezdődő frakcióülése körülbelül fél tíz körül félbeszakadt, mert Orbán Viktornak váratlanul el kellett mennie. Úgy tudjuk, hogy Schmitt Pál hívta fel Orbán Viktort, aki azonnal el is ment hozzá."
A Véleményvezér mai írása ajánlott olvasmány mindenkinek. Aszem ez az imazsámoly atomjaira hullott :)
Fel is dughatná, ahogy meggyalázzák a hősvétot is ezzel: [..]"Semjén Zsolt, aki talán a közelgő húsvét miatt egy barkaágat tartott a kezében." (Index)
@Le_Penseur: @egyfejű: Bocs!

Ritkán káromkodom, de ez a Réthelyi-Hoffmann versus Tulassay megfeküdte a gyomrom.

Egy normális embernek föl kell áldoznia magát az egyetemért, mert a sok senkiházi nem meri a szemébe mondani a főnökének, ácsi ez így nem lesz jó.

Elmegy mindegyik a búúús picsába!
@Habakuk999: Réthelyi az ő lemondása - mármint a miniszterségről lemondása - miatt lehet az, aki.
tegyék meg tétjeiket, le monde vagy nem-e?
Emlékszik még valaki Csapody Miklósra (MDF)? Azt hiszem, a 2002-es választások környékén láttam egy vitaműsort, ahová budapesti kerületi polgi-jelölteket hívtak vitára. Előkerült ott Lendvai Ildi néni, meg egy csomó mocskolódás-sárdobálás, ordibálás - mint az óvodában. Ekkor jött Csapody és az MSZP-s ellenfele, akik meg hihetetlenül értelmes hangnemben, konstruktívan kezdtek vitázni. Az MSZP-s nekem nem volt túl szimpi, már a nevére sem emlékszem, de Csapody már-már hihetetlenül hiteles, értelmes hozzáállása lenyűgözött. Ezután (bár Cs.M. nyert a választókörzetében), de MSZP-s győzelem következett, és Cs.M. úgy állt hozzá a dolgokhoz, ahogy azelőtt is: amit nem tartott jónak, nem szavazta meg, amit jónak látott, megszavazta. Ez lett a veszte, ugyanis az MDF bitang aljas módon (pártfegyelmivel) kirúgta, mondván, hogy nem lojális a párthoz. A PÁRTHOZ!!! Nem az emberekhez, akiket képviselt... Nem az volt a fontos, hogy az ország érdekeit nézi, hanem a PÁRT. Teljesen fölháborított akkor ez az eset, és főleg az a hallgatás, ami ezt az egész ügyet övezte. Persze, akkor még nem volt az internet olyan elterjedt, ezért remélem, hogy most Szalma mellett sokan ki fognak állni, és őszintén kívánom, hogy ne történjen meg vele az, ami Csapodyval annak idején (de lagalábbis ne maradjon szó nélkül)!
Minden tiszteletem az ilyen őszinte, gerinces politikusoknak, mint Sz.B. és Cs.M.! Innen üzenem nekik, hogy sok kitartást kívánok, és őszinte szívből remélem, hogy az emberek végre a fejükhöz kapnak, és elkezdik ezeket az embereket jobban megbecsülni, az ő szavukra adni, és a sumákoknak pedig nem szavaznak több bizalmat.
Hajrá árok-betemetés, hajrá magyarok! :)
@felebarát: hmm, kap vajon tiszteletdíjat a bizottságosdiért? Mert tudtommal a KE más díjazást nem kaphat, csak ami a hivatalával jár.
@a szív fészkei: Figyelj, én sok mindent el tudok fogadni.

Rossz döntéseket is. Tudok tiszteletben tartani másmilyen véleményeket is akkor is, ha szerintem tök baromságok.
Azt is, hogy vannak olyan emberek, akik hisznek valamiben, és ezért csőlátásúak.

De ettől a gyáva megalkuvástól felforr az agyam.
@kicsilány82: régóta mondom, hogy amíg a pártfegyelem a legfontosabb, addig ne legyen egyéni képviselőség.
@kicsilány82: emberileg is jó ember...jókat lehetett vele beszélgetni
Micsoda igények...
www.youtube.com/watch?v=OKjhPydCR20
...és micsoda ábrándok - teszem hozzá én.

O-ho-ho-ho, ez nem igaz!
"Az [origo] névtelenséget kérő forrásai szerint Orbán Viktor azt mondta, hogy mindenki vegye tudomásul: ha Schmitt Pál lemond, akkor csakis tőle "jobbra álló elnököt" jelöl majd, szóba sem jöhet független elnök, nehogy az új államfő segítségével elkezdjék felpuhítani az alkotmányt."

akkor most ezt osszam el kettővel?
@Habakuk999: totálisan igazad van. Ez is mutatja, mekkora az "erkölcsi fölényük". Ez már negatív nulla.
@egyfejű: @felebarát: De egyébként van arra valami esély, hogy egy értelmes, párt- és felekezetközi vita induljon?
Nem mellesleg Csapodyt valamilyen formában rehabilitálni kellene, legalább olyan szinten, hogy fény derüljön az akkori meghurcolásának álságos mivoltára...
...nem utolsó sorban pedig örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel! :)
@kicsilány82: ő volt az, akinél fel lehetett ismerni, mikor vált egyéni véleménxről párt véleményre..és ő is tudta, szükség van erre...de ő el is mondta ha nem értett valamivel egyet, NAvra még ilyen...csak az az arca nem látszik mostanság
rögvaló

HVG friss:

Újra reggeli műsort vezet az MTV-n Obersovszky Péter
"Politikai zsarolás": újabb kiállás Tulassay mellett
Harrach nyilatkozata nem sok jót ígér a Schmitt-ügyben nyilatkozó KDNP-snek
@Habakuk999: Annyira nem áldozza fel magát, mivel még 3 hónapot maradt volna Rektor. Ott folytatja ahol eddig is az I. sz. Gyermekklinikán.

www.sote.hu/intezetek/munkatarsak/?inst_id=37

Ettől függetlenül valóban gyomorforgató amit műveltek vele.
@Habakuk999: Látod, minden rosszban van valami jó: az ilyenek, mint te felforrnak. És ha sokan vagytok, azt már nem lehet ballibsi megélhetési ajvéknak nevezni, amikor szóltok.
@Gábriel angyal: Igen, ezt akartam írni - jó jézus a jégen, mi van?? Végig egyetértünk ma??? Ez is orvbán vétke... :-D

Lejárt volna persze, csak nem ilyen méltatlan helyzetet kellene teremteni számára.
@Gábriel angyal: De feláldozza magát Angyal.

Képzeld magad a helyébe. Végigjárt egy utat, - én ugyan nem tudom milyen rektor volt, de ez most másodrendű is- és az egész eddigi életének megkoronázását jelentő rektori búcsújától megfosztotta őt egy-két gusztustalan senki.

Nem azt a három hónapot.
Hanem a teljes rektori munkásságát.
@a szív fészkei: @Gábriel angyal: Már a múltkor is írtam, hogy baj lesz itt!:)
Angyalt fogják még büdöslibsizni is, nem csupán zsidózni!
Én kitartok a Fidesz mellett tűzön-vízen át.
Bár még párttag sem vagyok, csak külső szimpatizáns, egyes, létfontosságú kérdésekben.
Teljes offtopic de ezen besírtam:

"Munkakör megnevezése: Kocsigyűjtő
Szakterület megnevezése: Kiskereskedelem (áruházi területek)
Munkavégzés helye: 6724 Szeged, Rókusi krt. 42-64.
Főbb feladatok: Gondoskodik róla, hogy a bevásárló kosarak és kocsik rendezettek, tiszták, a vásárlók számára mindig elérhetőek legyenek.
Megismeri és hatékonyan alkalmazza a feladatköréhez kapcsolódó áruházi szabályokat és előírásokat.
Megismeri és hatékonyan végzi a feladatköréhez kapcsolódó áruházi munkafolyamatokat (bevásárlókocsik és kézikosarak összegyűjtése, a kocsik műszaki állapotának folyamatos figyelése, fogyóeszközök feltöltése a kasszáknál, kódhibás termékek kezelése, vállfák, széferek, biztonsági eszközök összegyűjtése, polcok takarítása, kocsi leltár készítése).
Szakszerűen tájékoztatja a vásárlókat.
Munkája során segíti az új munkatársak beilleszkedését, gyakorlati tapasztalatit megosztja.
Rendezett és tiszta munkakörnyezetet tart fenn.
Gondoskodik a szakszerű szelektívhulladék-kezelésről és a hatékony energiagazdálkodásról.
Munkakör betöltésének feltételei: általános iskolai bizonyítvány,
erkölcsi bizonyítvány,
egészségügyi alkalmasság,
a 3 műszakos munkarend és a szabadtéri munkavégzés vállalása,
vevőközpontú szemlélet,
nyílt, kiegyensúlyozott személyiség,
készség a csapatmunkára,
lelkes és elkötelezett hozzáállás.
Szükséges végzettség: általános iskola
Szerződés típusa: Határozatlan
Napi munkaidő: Részmunkaidőben
Előnyt jelent: kereskedelmi végzettség,
kereskedelmi munkatapasztalat.
Jelentkezés határideje: 2012.04.08."
Apropó, van egy javaslatom: a következő közt. elnök lehetne Fürj Lajos úr is. Volt már honvédelmi miniszter, testhez állna neki a szerep.

Milyen jó ötleteim jönnek....
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő:

Ja hülye vagyok :) Azért írtam mert haver jelentkezett és tájékoztatták hogy nem jutott be a kiválasztás második körébe :D :D :D :D
@a szív fészkei: Hát van amikben nagyon nem értünk egyet, de most más a téma. Meg aztán nem vagyok kötekedő típus. :) Nézitek majd 13-tól élőben Schmittet a parlamentben? Elég parázs lesz az első 1 óra szerintem. :)

TV:
ingyentv.hu/index.php/tvchannels/index/2/37/919/DUNA%20TV#tv

Rádió:
stream001.radio.hu/mr5.m3u
@Kara kán: Nem faszfej, te kibaszott gerinctelen okádék senkiházi patkány vagy. Abból a fajtából ami még arra sem méltó hogy az ember leköpje.
@Kara kán: Régebben én is az voltam. Akkor még beszoptam, hogy a nemzet érdekében nem csak nagyokat mondanak, hanem úgy is cselekszenek.
@felebarát:
Már elnézést. Csapodyt nem ismerem, de azért róla sem hinném, Sz. Botondról meg tudom, kizárt, hogy olyan sunyi módon hazudozzon, mint Navra.
Ne keverjünk össze szar alakokat valakikkel!
@Kara kán:
"1989-ben a párt köztársasági elnök-jelöltje. "

Azt hiszem, hogy tényleg alkalmas lenne. A megfelelő pillanatban...
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő: még a végén kánunknak lesz igaza :D

Helyreigazítás: nem Schmittől, Orbántól jobbra álló elnököt keresnek
ápr. 2. 12:18 Szily László Hibáztunk, mondhatni idézőjel van a palacsintában. Korábbi posztunkban azt írtuk, hogy a miniszterelnök - ha rákényszerülne - Schmitt Páltól jobbra álló embert keresne új elnöknek. Ezen rötöygtem is egy sort, hogy nem lenne nehéz. Csakhogy a valóság ezzel szemben az, hogy Orbán azt mondta. hogy saját magánál jobbosabb embert keresne.

Ez talán azt jelenti, hogy Kövér László, a párt klasszikus szociáldemokratája semmiképpen sem esélyes a helyettesítésen túli, tartós elnökösködésre.
@Gábriel angyal:

Aki tudja nézni nyomja a kommentet, úton vagyok és nem fogom látni.
@Fabius: Indexen, Origon tolják majd online frissítésben is. Ott is tudod követni szerintem. Ja és ha van netes telcsid akkor meg az MR5-ön még hallgatni is. :)
de hát, így kell a szrt fsra cserélni vezényló módra :D
@felebarát: Igen, én is hallottam Navracsicsról, hogy korrekt, de én - megvallom őszintén - nem sok nyilatkozatát hallottam eddig, és ezek közül egyik sem volt katartikus a számomra... szóval róla nem nyilatkozom. Majd igyekszem utánanézni :)
Csak én érzem úgy, hogy bármi lesz az Elnök úr döntése, az mindenképp Orbán hitelvesztésével jár?
1. marad, és vele együtt a hazug csaló támogatása stigmaként ráég.
2. megy, de ekkor meg ráragad a "hazudott egész hétvégén".
@egyfejű: Talán ez azért van, mert sokan úgy gondolják, hogy mivel O.V. személyesen karodskodott S.P. kinevezése mellett, ezért a menesztását/maradását is ő határozza meg.
(Csak megjegyzem, hogy én is hasonló véleményen vagyok)
@kicsilány82: de te friss husi vagy itt :D és egér még nem csapott le rád :D?
@Gábriel angyal:

Netes tel alap, de mi az az mr5? Linket de iziben! :-D
@egyfejű: Szerintem az hogy hazudott különösebben már nem zavarja, jobban meg már úgysem tud ráégni ez a problematika. :)
@Kara kán: "Én kitartok a Fidesz mellett tűzön-vízen át."

Tőled nem is vártunk mást, moslékzabáló.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: csak ide találtál :D hivó szóra :D mintha sippal hivtalak volna :D Penike jól van :D?
@Fabius: Nekem androidos telcsim van. A marketből le tudod szedni a TuneIn rádiót.
Ezzel az összes rádiót tudod Streamben hallgatni. :) Pld. az MR5-t is ami ugye a parlemnti közvetítést tolja végig.

www.radio.hu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=48&Itemid=85

TuneIn rádióról itt:

blog.sancho.hu/2011/02/tunein-radio-okos-netradio.html
gyerekek a homokozóban, ez van ha fordul a kocka :D

Az MSZP bojkottálja Schmittet, mint a Fidesz annak idején Gyurcsányt
ápr. 2. 12:40 Szily László Az előbb jelentette be Mesterházy Attila szocialista pártelnök, hogy az MSZP mostantól semmi olyan eseményen nem vesz részt, ahol jelen van a posztjára méltatlanná vált Schmitt Pál - üzente TBG riporter a Házból. Így a mindjárt kezdődő parlamenti ülés elején sem.
mandin a frontvonalak egyenesednek..meglepő módon az ellenállás apad...
@Gábriel angyal: bakker, még ez is, droidos teló, de ugye nem HTC mert kitérek a hitemből :D
@Fabius: Mondjuk az adatforgalmat azt generálja rendesen miközben hallgatod. :)
Hajrá Fidesz, hajrá magyarok!!!!
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Neem dehogy csak egy mezei Samsung Galaxy Mini. :) Én szegény panelproli vagyok, nem telik HTC-re. :)
@felebarát:

Remélem jól van az én kis cicám! :DDD
Hajrá Pali bácsi, írjad szorgosan a PhD disszertációt, addig amíg meglesz már a jég hátán is kibírjuk.

:-)))
E pillanatban érkezett meg Schmitt Pál a Parlamentbe
ápr. 2. 12:45 Szily László Itt a nagyjából utolsó szög Schmitt elnökségének koporsójába

ápr. 2. 12:44 Szily László Végképp összecsapnak a hullámok a polgári politika Esterházy Péterének feje fölött, most jött ki a Magyar Akkreditációs bizottság elnökének véleménye arról, hogy az egyetemi szenátus jogszerűen cselekedett:

Jogszerűen járt el a Semmelweis Egyetem, amikor visszavonta Schmitt Pál köztársasági elnök kisdoktori fokozatát - erősítette meg az MR1-Kossuth Rádió Déli Krónika című műsorában hétfőn elhangzottakat az MTI-nek Balázs Ervin, a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) elnöke.
Az államfő előző nap az MR1-Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a plágiumügyével összefüggésben egyebek között azt mondta, elfogadja kisdoktori címének visszavonását, de azt szerinte a jelenleg érvényes jogszabályok alapján csak bíróság vonhatta volna vissza; Schmitt Pál álláspontja szerint az egyetem szenátusának ki kellett volna kérnie a MAB véleményét is.
@felebarát: Te uszítottad rám! A te lelkeden száradok! xD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Itt bukhatott meg, valamilyenken..
"erkölcsi bizonyítvány,
egészségügyi alkalmasság,
a 3 műszakos munkarend és a szabadtéri munkavégzés vállalása,
vevőközpontú szemlélet,
nyílt, kiegyensúlyozott személyiség,
...lehet, hogy a személyisége zárkózott?:-D
@Habakuk999: Igen közvetít, de ők csak kb. 16-16:30-ig.
@egyfejű:
Akik számára a fidesz, a kormány, SP szent és sérthetetlen, azoknál ez sem fog hitelvesztést okozni! Ha kell akár egy félmilliós békés utcai demonstráció is összejöhet az elnök úr támogatására! :)
@Gábriel angyal: én meg vidékről kitört paraszt-proli, és jahh, a kolegáimnak almájuk van, úgy hogy ;)
Le ne mondjon palika! A zemberek megérdemlik a zemberüket, akiket viktor javasolt, az ő elnökük. Megtörne a szentháromság viktor-kuszaszem-palika.
Hadd legyenek rá a békemenetelők büszkék, de most komolyan. Mert megérdemlik. Mi meg akik nem szeretjük őket, már úgyis égünk két éve a kormány és miatta!
@Kara kán: Felőlem írhatja, de jobban járnánk ha ezt már civilben tenné.:)
vitya beszót neki, most fixre adom a lemondokot :D

Torgyáni izgalmak
ápr. 2. 12:49 Szily László Spirk riporter édesbúsan emlékezik : Orbán miniszterelnöki irodájának folyósján utoljára a Torgyánnal való szakítás idején volt ekkora nyüzsgés meg újságírói izgalom.
avatarSchmitt végre reális célokat tűz ki maga elé
ápr. 2. 12:47 Szily László A Parlamentbe érkező elnököt természetesen megrohanták az újságírók és azt kérdezgették tőle, hogy lemond-e. Mire ő: "az irodámig szeretnék eljutni".
avatarSchmitt: Öt perc múlva megtudják
ápr. 2. 12:46 tebege válaszolta a köztársasági elnök arra a kérdésre, hogy lemond-e posztjáról. Schmittet a parlament liftjéből kilépve kaptuk el, miközben a szobájába sietett.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): 13 felé kezdik, akkor ha Kövér elkezdi megnyitni az ülést. Van amikor csúsznak néhány percet. Türelem rózsát terem.:)
@Gábriel angyal:
Az biztos, hogy több ideje lenne, de így jobb rálátása van a témára, és segítőkészebben a témavezetők. :-)
"Ha egy százalék esélye van annak, hogy az egyetem rosszul jár, akkor fel kell álljak" - mondta a leköszönő rektor. Ha 100% esélye van annak, hogy az ország Schmitt Pállal rosszul jár, ő akkor is marad... Mert fontosabb a hazug önigazolás, mint az ország, a nemzet, aminek egységét féltve magyarázkodik."

azamerikaifiu.blog.hu/2012/04/02/egy_ember_egy_part_es_egy_orszag_tragediaja?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_02&utm_campaign=index
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Egykor kezdődik.
Most studióbeszélgetés van az MSzP-ről.

Egyébként egy nagy csomó érdekes dologgal nem foglalkozik senki sem a Palya miatt.

Pénteken elküldtük a leveleket az EU-ba, Matolcsy és a KSH ismét máshogyan számolt, Szanyi kapitány nem győzött...
Hat ha meg lemondatjak az veer ciki. A Viktor biztatta, hogy ne mondjon le, most meg lehet azt uzente, hogy mondjon le. Le nem moshatja a marionett-babu szerepet!!!
Mindig is fura alakok voltak az MSZP-sek
ápr. 2. 12:54 Szily László

De hogy pont akkor ne menjenek be Schmittet hallgatni, amikor benne van a pakliban, hogy lemondjon, az azért megmagyarázhatatlan.
@Gábriel angyal: Gondolkdtam, hogy visszatahósítom a Kánt, de így is minden írásáról tájékozódom szerintem.:)
Sokat nem tévedhetek.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te már legóznál :D

@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): uh de gonosz volt :D

@kicsilány82: majd megmented...és van itt az oldalon egy másik poszt amit mami tirtok kedvel :D ez a dugni vagy nem diuni..ott lehet élvezkedni :D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Dinamikus, fiatalos csapat, karrierlehetőség! :DDDDDDDDDD
No, lemond? Mármint a jegybankelnök úr?
azon ritka pillanatok egyike van soron, amikor megy a Duna Tv a szürke dobozban...
...nagyon izgatott vagyok. verziók:
1. smitt lemond
2. smitt nem mond le, de bizalmi szavazást kér az ogy-től.
3. smitt nem mond le, és beint
4. smitt feloszlatja az ogy-t.
a negyedik pontot erősíti az a mendemonda, ami kb fél éve kezdődött, hogy 2012 márciusában akár választások is lehetnek. amit persze akkor még mindenki tagadott.
de érdekes módon, pont most....
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
hallgasd a rádiót, nem olyan esztétikai élmény látni is, untig elég hallani őket.:(
Fabius remélem fel tudta rakni a telójára a rádiót. :)
Kövér László már a pulpituson
ápr. 2. 13:01 Király András Soha még ilyen pontosan nem kezdődött parlamenti ülés. Telt padsorok várják az elnököt.
Schmitt elhagyta a szobáját és elindult az ülésterem felé
ápr. 2. 13:03 Szily László persze semmit sem mondott az ezer újságírónak.
Megjött Paja is, viharos taps a kormánypárti padsorokból.:)
@Kőmíves Kelemen: skicc doktorija gumicsont, az értelmiség belügye, mint az ügynöklisták
Kövér nem olyan boldognak tűnik
bizalmit kér...szerintem
"politikai támadásról" beszél. Ebből arra tippelek, nem mond le.
Az egész kormány jelen van
ápr. 2. 13:03 Király András Ritka alkalom, az ülés nyitására az egész kormány elfoglalta a helyét a patkó első sorában. Kövér házelnök most köszönti Schmitt Pált, akit taps fogad, de nem minden fideszes tapsol.
Szinte semmi sem szent, adja a megsértettet a tahó.
Sportszerűtlen, könnybe lábad a szemem
Megdöbbent és elszomorodott a sportszerűtlenségeken...egyem a szívét, 20 évig ezen rágódott vajon?
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Nem fog lemondani.

Azt mondja nem érti a sportszerűtlenséget. :)
Biztos vagyok, h nem mond le!!!
tájékoztatni jött. bizalmit kér.
Na, már hátrafelé mutogat a nyomorult köcsög komcsi tolvaj.
internetes blog, névtelen posztja :D
sokat idézet...

csalónak bélyegezték, és még védeni se tudta magát...

godnoskodtak, hoyg külföldre is kijusson...

mi zajlik a hááttérnben...ez most komoly?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ez izgalmasabb, mint Fradi-Újpest, komolyan mondom!
Ott csak a sérültek száma kérdése..
Jaj de izgi!

@felebarát:

Linkeld már be neki a posztot, mer ha én linkelem be, Penike szétrúgja a s*gg*m...
@Habakuk999:
Na, látod, kimondtad: "picsába".
Az előbbiben is sokkal helyénvalóbb lett volna a "seggébe!" :D
" sikerült félrevezetni a közvéleményt"

ezzel asszem eldőlt, hogy nem.
"Ártatlanság védelme", jól hallottam?
Már megen palizál????
csuklik a hangja, és elkezdett kaparni...reszelni...kimért
Nem baj, gyerekek, ha marad, ezzel jól jellemzi a NER nevű fertőt.
Ártatlanság vélelme megilleti.

Van már nékünk elnökünk, elnökünk elnökünk...

miskolci valéta elnök-választó nóta, aki ismeri dudorászhatja velem
becsületbeli ügy.
aha.
Pali bacsi tokos gyerek!!!!
@Habakuk999: Vélelme, nem? Nem védelme, az a bűnöst is megilleti, vagy rosszul tudom????
szétszedik mint foxi a lábtörlőt...:( ez sajnálatos...benne van az is, hoyg 180 oldalt másolt
"tiszta a lelkiismeretem"

akinek nincs, annak persze hogy tiszta.
nmiéééééééééééééééééééérT?
Már tudom miért nem vagyok képviselő, ha most ott ülnék addig dobálnám tajtékozva amíg van amit meg tudok mozdítani.
MÁSRA KENI!
Nem kapott figyelmeztetést!
50 évesen sem tudta hogy nem másolunk szóról szóra doktoriban! Vazzeg még a házi dolgozatban sem, te söpredék!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): vélelmét írtam, védelmét mondott:)))

Nehéz is az értő olvasás egy kisdoktornak
ugyan az irta a szöveget, mint Viktornak?

mert eléggé hasonlít arra, formailag...
szereztem egy dalt nektek... a nemzet örömére...
különösen jó az ALMA együtes előadásában...

Orbán

Alva jár az Orbán,
tornyot visz az orrán,
trombitások ülnek benne
három szekér polyván,
hú! trombitások
három szekér polyván.

Fújják egyre többen,
polyva szerteröppen,
rémes álmot lát az Orbán
polyva-fellegekben,
hú! rémes álmot
polyva-fellegekben.
"újszerű ismereteket tártam fel"

LOL LOL LOL!!!
Szily: "állította Schmitt. Igaza van, az idézőjelet brit tudósok 1997 őszén fedezték fel."

:DDDDD
Az opponens a hibás, az akkori követelményeknek megfelel, a legjobb tudásom szerint, a TF a hibás, az én meghallgatásom nélkül, az oklevelet kizárólag a bíróság vonhatja vissza, perelek!

LOLOLOLOL!
perelni fog.
ez hülye.
Te mocsok, még a szüleidet is belekeverni, hát milyen ember az ilyen?
bazzmeg kicsúszik egy olyan szó a szájából, hogy etikátlan

meg az hogy becsületbéli ügy
basszdmeg
Perre megy. Úgy tűnik, hogy péntek óta (nem perelek, de érvelek), szóltak neki, hogy Handó Tündi néni majd elintézi.
A SOTE mondjon le! :DDD

@P.mester: ""újszerű ismereteket tártam fel"

Hát... így is lehet mondani... :D
Namár, csak lemond? Nemáááán!
Kin fogunk röhögni innentől?:-(
na a végén e fordulat
most kussba kell maradnia a többieknek
Aranyszájú Kövér osztályfőnökit oszt.

Nem gondoltam, hogy lemond
Kiesett egy könnycsepp a szememből.
Szégyelljék magukat azok, akik bekiabáltak.
Aljas, nem magyar "emberek" ők. :-(
Kövérre kérjen már valaki ühgyrendit
A nap álmártírja smitt, a nap tahója kövér a nap rossz taktikusa mszp.
ez nem kéne...most nem...fölösleges...
MI változott vajon 2 és fél nap alatt a boszorkánykonyhában? :)
A nemzet "gerince" most mondott le! Hurrá, Hurrá, Hurrá!
Jávor Bendzsi jól nyomja
Kövér az elnök wazzze. :)
egy kérdés...tudtommal lehet nagosan beszélni, közbe szólni...azért jegyeznek le mindent...
@Gábriel angyal: Viktor elbeszélgetett vele, ez van..jöhet az utójáték, nincs vége ezzel!
@a szív fészkei: Az szamomra a furcsa, hogy valtoznak meg emberek. Rethelyi peldaul meg oktatott anatomiat, amikor egyetemre jartam es egy disztingvalt uriember benyomasat adta, aminek az is resze volt, hogy kepes volt humort vinni az olykor kisse szaraz anyagba. A kozvelekedes az volt, hogy o is azok koze a "nagy oregek" koze tartozik, akik tulnonek az adott rendszerek igencsak relativ ertekrendjein.
Ehhez kepest miniszterkent nem vallal felelosseget, elugrik a nyilatkozatot kerok elol. Roviden, kepmutato. Ilyenkor azon morfondirozok, hogy az o koraban jelentos jellematalakulasra mar nemigen kerul sor, tehat: mar annak idejen is benne volt a jellemtelenseg. Nem tort ossze, persze, de furcsa erzes.

Mas: nem kotozkodni akarok, csak 1-2 megjegyzes az alabbi kommentedhez:
"Török is kezd tömlősödni. Miben bízik a barma, hogy még megkínálják valami szaftossal, mint Kumint? Amúgy Tulassayról én is idéztem, hogy ő lett volna Rétvári helyén, de keményen visszautasította. Nos két ilyet már nem néz el a - most mondta Radnóti - 13 éves, szemben mindenkivel-szerű dackorszakos korában megragadt 50-es naffiúka..."

Retvari az nem Rethelyi? Valamint az igazi dackorszak az nem 2-4 eves kor kozt van? :-)
@Gábriel angyal:
Tarthatatlan volt, ha végigolvasod a külföldi lapokat.

Szalma, rektor rehabilitálása hogy is lesz?

Jó beszéd volt
@Kara kán: ÖRÜLJ VELÜNK EGGYEL KEVESEBB, FEL A KÖVETKEZŐRE!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Nem vagyok boldog, sem elégedett, ennek nem így és nem ekkor kellett volna megtörténnie..
kis off:
a beszéd után viktor smittel távozott. szomorúak voltak.
Vona: Orbán felelőssége?

Ő is jól beszélt eddig.
Vona, Orbán felelősségét feszegeti. :)
ne örüljetek ! és még lehet az hogy az OGY nem fogaggya el a lemondást...

ha lemondott!

kérem a következőt!

ugyanijjen kapcarongyot vagy köteles ügynököt
@dr.dr. Secnir doktor: Schmitt terhes lett, Viktornak? Nem tőle?
Vona kivételesen érthetően beszél..
@dr. Bubó:

én úgy tudom, ogy nem teheti meg, h. nem fogadják el.
vona:
mivel lemondott sp, ezért fölösleges másról beszélni. beszéljünk a jövőről. köztársasági elnököt a nép válasszon. továbblépett. medgyes péter d209-ezik -aszongya karhatalmista-. gyurcsányozik. 2006 lövetésezik.

nincs mese, viktor aktiválta a jobbszárnyat.
Szegény gáborka, jól kezdett, majd eltört partfis a zakóban és kiderült, hogy nincs mégse gerince.
Jaj szegény nyal, nyal, nyal, csonton túl vagyunk, de nyal nagyfőnöknek viktornak.
oké oké..de kik lesznek a jelöltek?
Vona első jó poénja
ápr. 2. 13:27 Szily László

"Honnan ez a nagy mellény uraim? - kérdezte beszédében az MSZP-s és Gyurcsány-párti kollégáktól.
a Phd a legszánalmasabb... azt se tuggya mi az... ez a rohat toprongy

szánalmas ország

zorbán te tetted ezt !!!!

erkölcsi/társadalmi/gazdasági válságba sodorta habony és simicska a zországot

hazaáruló nemzetvesztő MAFIAKORMÁNY

csalódott vagyok hogy dr vitáz habonyi javaslata ellenére nem tartanak ki a "végsőkig"

a meggebedeusok földje... viccorzság... SZÁNALOM
@P.mester: most változott, megteheti... sajnos én ezt írtam... lemond és hogy nyárig az OGY miatt még nem megy el...

annál is inkább mert egy ujj osztás kell...

lehet hogy dr.matolcsit is lapátra teszik... mint dr. fellegit és kineveznek hejére egy kapcaronygot egy nem doktort... mint a 4általánosos németnét...
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Jajj ne légy már rosszindulatú. :) Nem nyalt, hanem elmondta a véleményét.
Mesterházy gyenge kezdés után megtalálta az irányt.

A vezír nem tévedhetetlen.
Küldtem a mail-t Charlize-nak, hogy szabad a pálya!:D
@dr.dr. Secnir doktor: lemondott de a meccs nincs lefújva

még Ő A ZÁLAMFŐ !!!!!!!! ne felejcsd
@Gábriel angyal: Nyalt, de csúnyán. Eszébe jutott, hogy kritizálta viktort. Láttam már ezt a viselkedést, mandi, vv korábban. Rájött, hogy ez így nem büfé, a végén a szönyeg szélén fog állni.
Kövér csendben van :D
Böjte Csaba for president. :)

Ha nem vállalja, akkor Tulassay vagy Szalma.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Helyes. Csak arra kell vigyázni, hogy a fotósoppokon mindig jobboldalon legyen.:D
@dr. Bubó:

akkor lemaradtam erről.

Én új KE-nek Nyugdíjvédő Gabikát javasolnám. Humorban lenne kontinuitás
az egész qva hivatalt meg kell szűntetni. az AB vel együtt... mi a lóf@sznak ez a párttagoknak gyűjtő bérlistás kifizetőhej !!!

mexűntetni az AB-t, mexűntetni a KE intézményt !!!

diktatúrában felesleges !!!!
Harrach kivizsgáltatná az ellenzéket, a kormánypártok rendben vannak, ugye?
bazz, még mesterházy is normálisan beszélt.
harach szomorú volt.
lázár jön.
Man, that was annoying! - Fiona hercegnő
@P.mester: most jobb lenne egy komoj ember... pl egy titkosszolgás ügynökös belügyi izéé... az is izgi... tud lenni...

de mindenképp legyen doktor... vagy ha nem akkor -né...

ez a "dr." és "né"-k kormánya...

de legjobb lenne egy doktorné ???
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): @Gábriel angyal: Komolytalanok vagytok. Lázár lesz az ő embere, de ne zárjuk ki a vénecske selmecit se aki olyan derekasan védi a nyugdíjakat, vagy a fiatalos szijjártót se.
Lázár szánalmas, de én is lehetnék KE, mint három gyermek büszke édesapja.
Kisdoktorit veszek hozzá.
lázár nagyon szimpatikusan beszél.
annyira, hogy a fal mellé támoasztott szívlapát bekopogtatott az ajtón, hogy mehetünk-e?
Amit smitt csinált, arra nem azt szoktuk mondani, hogy na jó, nagy duzzogva?:D:D
Régebbóta mondom: nem kell ide ellenzék, sem milla, sem Bajnai. A zorbán-habony-lázár-snitt-tompika-rogitóni-partvisarc-tömjén csapatnál nincs jobb a kormány tönkretételére.
Tehát hátradőlés a legkényelmesebb fotelben.

Úgy látom, hogy az ilyen Kara Kán-tipusú agyhalottakra már senki nem pazarolja a válaszadást (na végre).
Aljas, aljas aljas oscmány lázár a faszt fenyegetsz te bárkit is te büdösbunkóóóóóóóóó
broáááf:

Lázár: Méltó az elnöki posztra
ápr. 2. 13:37 Király András Lázár János szerint mindenkinek azzal kellett volna kezdeni, hogy megköszönik Schmitt Pálnak az elvégzett munkát. "Köszönjük, elnök úr" - mondta. A megjegyzésekre nem kívánt reagálni, de mégis reagálni fog. "Remélem nem akarják úgy megváltoztatni a történelmet, hogy Magyarország elnökének ne lenne alkalmas az, aki két olimpiát nyert" - mondta. Schmitt szerinte bebizonyította, hogy méltó volt az elnöki posztra.
@dr.dr. Secnir doktor: Lázár jól tud beszélni. Erre mondta Fabius, hogy a híveknek orgazmust az ellentábornak pedig csulacunamit vált ki.:)
Beszéde nagy részéből nem következett a fordulat, hogy a végén lemond. Mindenesetre ellentámad, és nem ismerte be h tolvaj és hazug.
Na most mi vaaaaan?? :) 2 óra szünet mert egyből meg akarják választani a következő elnököt? :)
@dr.dr. Secnir doktor: Ding dong the son of a bitch is gone. - nyúltam egy részét, de nem mondom meg honnan:D
@Gábriel angyal: lehet...most az a kérdés Kövér vagy Lázár
@P.mester: nyilván, csak annyit fogott fel az egészből, hogy Viktor küldött neki egy levlapot, hogy doktorid fasza, de mosmá menny a picsába
Harrachtól ez viszont tetszett: :))

"a dolgozat a múlt üzenete és most érdemes lenne megnézni azoknak a dolgozatát, akik az elnököt fikázták."
ja, lázár kis időt kért, hogy megkérdezze viktort, hogy mi a frakció önálló álláspontja?
@Gábriel angyal: Csak viccelsz.
Akkor van 2 óránk tippelni ki lesz az útód.
EMBEREK, KÉREM TEGYÉK MEG TÉTJEIKET!

Az enyém semjén.
és akkor mi van a normális jelöltekkel pld. Vizi L. vagy Pálinkás? Én azt hallottam korábban az ő nevük komolyan szerepel az esélyesek listáján?
lézer teker, csak nem a vezénylónak mutogatja magát????

Lázár 2
ápr. 2. 13:40 Király András "Senki nem gondolhatja komolyan ebben az országban, hogy a sportról Schmitt Pálnál többet tudhat, hogy egy egyetemi disszertáció megírása Schmitt Pálnak gondot okozhat, hogy ne lenne képes egy normális dolgozat megírására" - mondta még Lázár, aki szerint a parlamentnek nem volt szerepe ebben a döntésben. Ezután hosszasan bírálta a magyar tudományos életet, amiért nem vizsgálta felül a rendszerváltás előtt szerzett doktori címeket. Elvárja a tudomány világától, hogy "nézzen szembe az ötven évvel, hogy tisztítsa meg magát". Tulassaynak is üzent aki "nem futamodhat meg", le kell dolgoznia a megbízatásából hátra levő három hónapot.
csak nem kánunk nyilatkozott, annyira ismerős a szöveg :D

Nem volt rossz a Schmitt-beszéd, de van sokkal jobb!
ápr. 2. 13:46 Szily László Méghozzá Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége elnökének vadi friss levele az ügyről. Szegény értelmiséginél kiborult a misebor. Legjobb idézetek hirtelen:

Politikai indíttatású anarchista csoport irányítja a SOTE doktorok szenátusa és az egyetem rektora viselkedését, döntését.

A doktori értekezés csak előrángatott ürügy, amellyel jól ismert körök folytatják Magyarország és nemzetünk elleni hajtóvadászatukat.

Minősítésüket a saját maguk által választott jelképes alak (Dopeman) meghatározza.

Milyen jogon mernek még megszólalni azok a közszereplők, akik kirabolták egyéni haszonszerzés és külső megbízás érdekében az országot, emberek élete szárad a lelkükön, családok sokasága ment tönkre miattuk? Ezen tetteik elfedése érdekében erkölcsi relativizmust támasztanak.

Elég volt az idegenszívű hazaárulókból, akik gátlástalanul folytatják - egy erőszakos kisebbség tagjaiként - gyűlöletkeltő kampányukat.
Az írás tanulsága: rendszerváltó hangulatban kereszténykedni pont olyan eredménnyel jár, mint a balosok jellegzetes időtöltése, a részeg SMS-ezés.
Na erre kíváncsi leszek. :)

"Schmitt Pál maga kezdeményezheti a lemondását, de a képviselők még az után is kérlelhetik, hogy gondolja meg magát. Ha távozik, harminc napon belül kell új köztársasági elnököt választani, addig Kövér László, az Országgyűlés elnöke venné át a jogköreit."

Beszarás lenne ha fidesz és kdnp kérlelnék, hogy maradjon. :)
az a poén, hogy mindenki arról ír, hogy Skicc sértett, meg támad, holott ezeket a beszédeket nem ő találja ki, nem ő írja, most is csak kapott egy papírt, amit aláírt, felolvasta, és talán a végén még ő is meglepődött, hogy JÉ, LEMONDOK?! ja jó, kár, de nem ezt beszéltük meg, fél órája a folyosón még, Viktor, nem ezt ígérted, na mindegy, lófasz a seggetekbe, basszátok, én megyek innen a gecibe
@Habakuk999: "Szalma, rektor rehabilitálása hogy is lesz?"

Sehogy. Most majd gozerovel azt "kommunikaljak" majd, hogy szegeny szerencsetlen sp, milyen meltatlansag es hogy most aztan mar szo se essek tobbet semmirol, irgumburgum! Mar megint bantottak a szegeny magyar nepet! Szalma orulhet, ha nem eresztenek ra adohivatalt vagy koncepcios pert, a lemondo rektort leszarjak, az ujat igyekeznek maris megdolgozni.

Mindez persze arra utal, hogy komoly tores lehetett a schmitt ugy a fideszen belul, es igy zartak ossze. orban meg megengedte sp-nek a hattyudalt, amit kapocs zsoka neje irt. Nagy kerdes, meddig marad kover allamfo es mire hasznalja majd ezt a poziciot? Alattomossagat ismerve, sok jora nem szamithatunk.

Nem jo ez a tortenet sehogy sem. Leginkabb tahotlanitani kellene a politikai elitunket.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Én nem kommentálom amit palika mondott, de ha lenne írásom a környezetvédelemről és sportról akkor azt most nagyon eldugnám:D
Kövér és Lázár bement Schmitthez
ápr. 2. 13:48 Szily László Becherpig kolléga jelenti, hogy az exelnök irodája előtti parlamenti foylosót lezárták, majd az előbb megjelent a házelnök és a vezérfideszes, és bementek Schmitthez.
@Gábriel angyal: Így se rossz. Elvégre nem kell vitát folytatni, meg bizottsági ülést tartani. :)
CSODÁLATOS ÉRZÉS HOGY ELTAKARODOTT VÉGRE vicc pál :D :D
Nagy kár hogy a felcsúti patkányt nem vitte magával :(
@vörös meteor: Á, karakteres. Semjén lesz az igazi. Smitt pali 2, el fog vadászgatni jobbra-balra. Nem fog akadékoskodni, ha alá kell írni.
@Pantagruel:

egyébként igazad van. Az egész ember egy Nagy Plágium. Itt az önálló gondolat egyébként is bűn (lásd Szalma Botond).
@Pantagruel: Arra én is roppant kíváncsi lennék, mikor tudta meg, hogy lemond?
Arra is, hova fogja vezírünk ejteni?
ajánlom figyelmetekbe a hejesen kitöltött totót...

1. nem fogadták le a plágium vádat... nagyszerű munka/férfimunka volt a társadalomszámára hasznos...

2. zorbán nem mondathattya le, mert az álamfő sérthetetlen...

3. lemondott "önként"

4. de az OGY vonakodik majd elfogadni

már csak a 4. válasz kérdéses amiben azt írtam, hogy nyárig visszatarcsa-e a zországgyűlése...

varanus.blog.hu/2012/03/27/skiccpali_tipp_mix/fullcommentlist/1#c16195924
Schmitt Pál, 2012.03.02.: " itt Önök közül is. Az ártatlanság védelme..."
Kész, nem csak diszgráfia, de diszlexia is. (videó 4:40-től)
@Deathstick: Kövér hál'istennek van akkora tahó, hogy óriási lehetőség lesz az ellenzéknek, ha ő abban a székben marad. :)
@Pantagruel: És vidd magaddal az ellenzéket is , mert Kövér azt mondta, -örüljenek, hogy itt lehetnek a parlamentben. Még szerencse, hpogy nem rajta múlik ez.
Ugye azok a "törvények" amiket ez smitt nevű szarhalom aláfirkált érvénytelenek ?
UGYE ???
@Bicepsz Elek77: Pintér még támadhatóbb mint smitt.
Mikola se jobb, ráadásul azóta van büntetve, hogy szinglihordázott.
@Deathstick: Az ijesztő az, hogy csak azért dobták Schmidt Pált, hogy nyugodtan Gyurcsányozhassanak tovább.

Sarokba szorulnak egyre jobban, vicsorgatják a fogaikat, mást tenni ugye nem nagyon tudnak.

S el ne felejtsük, alázattal megadták magukat az EU-nak!!!
Ennek is az áruló ballibsi + most már értelmiség lesz az oka.

Ötvenes évek hidegháborús paranoiája jön.

Duna tévén Vizy Szilveszter menti a menthetőt.
Egyébként Kövér pszichésen oké? Az ember néha reménykedik, hogy csak élvezi a piszkálódást, de nem, halálosan komolyan, dühtől remegve ki akarta zavarni a "tőle balra ülőket". Gyakorlatilag bejelentette, hogy a parlament egészen jól ellenne ellenzék nélkül is. Ha "csak" DK-ra, MSZP-re értette, már azért lemondhatna ő is, ha már belejöttek, hiszen nem érti azt a politikai rendszert, amelynek egyik legfőbb tisztségviselője.
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő: Nem azok.

"Egy, az ügy politikai vonatkozásai miatt magát a sajtóban megnevezni nem kívánó jogász a STOP kérdésére kifejtette, hogy miután a köztársasági elnöki státusz betöltésének nem feltétele a doktorátus, Schmitt Pál pedig választott tisztségviselő, az általa aláírt törvények érvényben maradnak."
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő: Erről még itt olvashatsz. :)

index.hu/belfold/2012/03/29/a_szenatus_dont_schmittrol/kedves_kommunista_olvasok_meg_lehet_nyugodni/

"Miután egyre több olvasónk kérdi, hogy a köztársasági elnök által dr. Schmitt Pál-ként aláírt törvények hatályosságán változtat-e bármit a doktori cím visszavonása, kicsit utánakérdeztünk a helyzetnek. A megkeresett jogászok egyöntetű véleménye szerint Schmitt az aláírások idején jogosult volt a dr-előnév használatára, de az államfői szignó érvényessége amúgy is csak akkor válna kétessé, ha Schmittről utólag kiderülne, hogy nem felelt meg a köztársasági elnökkel szemben támasztott alkotmányos feltételeknek: nem múlt el 35 éves, és nem magyar állampolgár."
Agymosás Vizy módra.

Ugyan hány Rosenberg házaspárunk lesz.:(
"Az [origo] névtelenséget kérő forrásai szerint Orbán Viktor azt mondta, hogy mindenki vegye tudomásul: ha Schmitt Pál lemond, akkor csakis tőle "jobbra álló elnököt" jelöl majd, szóba sem jöhet független elnök, nehogy az új államfő segítségével elkezdjék felpuhítani az alkotmányt."

Kövér eléggé még jobbra van Schmittől?? Orbán ad majd nektek bosszúból egy Lacát oszt jó napot.:) Fogjátok ti még visszasírni Paját. :)
Így, pár perccel a felzaklató események után már világos, hogy a rétorok versenyét már megint Lázár fideszes frakcióvezető nyerte azzal a kétélű, finom oldalvágással, hogy “nem gondolhatják, hogy ne lett volna képes egy normális dolgozatot írni”. Abban a hangulatban és abból a székből, egy elvileg az ellenzék felé csapó mondatba rejtve kijelenteni, hogy Schmitt dolgozata nem volt normális, minden szempontból ötcsillagos teljesítmény volt.

Bolond ez a Szily:)))))
Plagi bá nagy űrt hagyott maga után.
Hol fog most előremutatni?
@nemecsek ernő áruló: Ok, csak eppen az ellenzek eddig is igen-igen impotensnek bizonyult, holott mar rengeteg magasabbnal magasabb labdat feldobott a fidesz.

A lehetoseg inkabb az egyes valasztopolgarban, vagy mit is beszelek, zemberben lesz meg, hogy tovabbi kovetkezteteseket vonjon le, bar a vertrollok valszeg eppen szivesebben latnak kovert abban a szekben, mint sp-t. es akkor meg ott az az "apro" problema, hogy nincs valaszthato politikai alternativa.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Érdekes a lázári nyalás, mikor a szülők bűnét emlegetni kiemelt politikai támadásnak minősítette.

(most nézem vissza videón, kösz mindenkinek a tudósítást)
@Gábriel angyal: Ajjjaj. Lesznek még rosszabb álmaitok is. :)

Harrach: Kövér elfogadható utód lenne

"Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a parlament folyosóján arra a kérdésre, hogy ki lehet a következő köztársasági elnök, azt mondta, hogy erről később kell dönteni. Amikor megkérdezték tőle, hogy Kövér László szóba jöhet-e, azt mondta, hogy a házelnök elfogadható utód lenne, de később fognak a kérdésről dönteni."
@vörös meteor: Gondolj bele, ő a jobbabb smitt pali 2.0
Ő is irányítható mint palika, naon keresztény, de naon. Súlytalan. Befolyásolható, ráadásul a pápa bármikor fogadja ami azért most marha fontos.
@Fabius: Sikerült felraknod a telódra a rádiós progit?? :)
Kövér meg a nemzet egysége... Muhahaha
Hogy megy a lemondás hivatalosan?

"A hatályos jogszabályok értelmében a köztársasági elnök az Országgyűléshez intézett írásbeli nyilatkozatával mond le megbízatásáról - közölte az Országgyűlés sajtószolgálata. A lemondó nyilatkozatról 15 napon belül vitát kell folytatni, amelynek végén vagy elfogadják a lemondást, vagy felszólítják az államfőt, hogy gondolja meg magát. Ha a köztársasági elnök fenntartja lemondási szándékát, az Országgyűlés ennek tudomásulvételét nem tagadhatja meg."
@Gábriel angyal: "mindenki vegye tudomásul"
Még jó, hogy a polgárok szolgálatára esküdött fel, és nem uralkodásra.

Másfelől arra, hogy egy emberen múlik minden létező döntés, nincsenek fékek, nincsenek ellensúlyok, egy személy mondja meg, hogy "vegyük tudomásul, ez lesz, és pont" van egy nagyon szép, még az ókorra visszavezethető kifejezés: diktatúra.
@Fabius: Inkább tudathasadás, nem?:D
Hiszen ő támadott mást annak szüleinek vélt bűnei miatt.
@Gábriel angyal: Kövér gondolkodik és túl szabadszájú. Nekik egy smitt2 kell, annak botrányai nélkül. Kövér önjáró és most nagyobb súlya van, mint elnökként lenne.
Váratlanul magánterület lett a parlament?

Legalábbis a sajtó munkatársait már az üléstermi folyosóról is kitiltották, de lezárták a delegációs terem és a köztársasági elnöki iroda környékét is. Orbán Viktort sem lehetett fotózni, legalábbis testőrei eltaszigálták fotósunkat.

Kezdődik Laca uralma?? :)
@Deathstick: Hát kíváncsi leszek, mi sül ki ebből '14-re. De azért mindig tartok annyi benzint a kocsiban, hogy az országhatárig megállás nélkül elérjek. :)
@Habakuk999: "Ennek is az áruló ballibsi + most már értelmiség lesz az oka.

Ötvenes évek hidegháborús paranoiája jön."

Esetleg megspekelve egy kis kambodzsai es/vagy kinai tipusu ertelmisegi/diplomaskauszttal. Azt mar tobbszor is jelezte a fidesz, hogy minek ide gondolkodo ember?

@naiszen: "Egyébként Kövér pszichésen oké?"
Nem. Sulyosan paranoid figura, aki sajat es csaladja vaskos erintettseget a kadar-rendszer mukodteteseben duhodt eroszakos bosszuvaggyal probalja kompenzalni. Annyival rosszabb a szinten elmebeteg orbannal, hogy az o esze jobban vag - vagy mondhatjuk azt is, hogy mig orban mindent erobol lezuz, addig kover alattomos. Nyilvan ezert is "szerette" mindig a titkosszolgalatokat felugyelni.
@Gábriel angyal: "Szóval mindezt felejtsük el és egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat! Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják súlykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elő jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.

--> A baloldali ellenzék tevékenységéről 2002. március 23-án Békéscsabán. Az öngyilkosságra való felszólítás Kövér László egyik elhíresült mondata lett, amelynek átértelmezését kampány célokra felhasználta az MSZP, majd e változatot felkapta a sajtó. Ennek valószínűleg szerepe volt a párt egy hónappal későbbi választási vereségében is."

Kövért támogatnám, hatalmas károkat tudna okozni rosszul szerkesztett nyilvánosan elejtett kijelentésekkel még impotens ellenzék mellett is a kormánynak kampány-időszakban. :D
@nemecsek ernő áruló: Akkor te egy krőzus vagy. Én örülök ha épp nem fogy ki a tankból a benzin. :)
@nemecsek ernő áruló: Jo taktika! :-)

Csak szomoru, hogy ilyetenkeppen kell elelmesnek lenni.
@Gábriel angyal:

Menet közben nem, de most megcsinálom, hogy legközelebb kéznél legyen. :-)
Ki lesz a következő luxuskurva?
"Emlékeznek még a Fidesz pénteki spinjére?
ápr. 2. 14:23 Király András
Amikor azt próbálták meg elhitetni, hogy a köztársasági elnök önjáróvá vált? Ehhez képest most mindenhova Orbán Viktor kisérgeti."

Elhiszem, hogy nem engedi el maga mellől, nehogy csináljon valami érdekeset.

Ennyit az önjáróságról.
@Gábriel angyal: Most meglepődtél?! Szép kis elnök lenne, kötelezne stb.
@Gábriel angyal: „Isten akarata nagy feladat elé állított”

Keveri az alázatot a megalázkodással. Még szerencse, hogy sikerült venni az akadályokat: 319 törvényt aláírni, s egyet sem vétózni. :D
@nemecsek ernő áruló: Tény, hogy Kövér a két lábon járó kormánylejárató PR-csodafegyver lehetne, ha többet és szabadabban beszélhetne.
Egyébként az ominózus szöveget akkor Magyarország szinte minden felsőoktatási intézményében elmondta, és akadt ennél egyértelműbb megfogalmazás is.
Akár kollégista is lehet Schmitt Pálból

www.origo.hu/itthon/20120330-schmitt-pal-es-az-uj-doktori-cim-megszerzese.html

"Kemény munka vár Schmitt Pálra, ha tényleg újra doktori címet akar szerezni. Várhatóan ismét a Semmelweis Egyetemen fog próbálkozni, amelynek szabályzata szerint nagyon nehéz út vezet a doktoráláshoz. Van ugyan lehetőség iskolába járás nélkül is a cím megszerzésére, de ahhoz már komoly tudományos teljesítménnyel kellene rendelkeznie. Ha viszont beiratkozik a doktori képzésre, akkor akár még kollégiumi elhelyezést is kérhet."
@Habakuk999:
"Elhiszem, hogy nem engedi el maga mellől, nehogy csináljon valami érdekeset."

konkrétan:
nehogy elszólja magát.
van még kérdése valakinek, hogy milyen országban is él???

14.26 Rendőrök zavarják el az újságírókat
Tudósítónk szerint a miniszterelnök testőrei megpróbálták elzavarni az újságírókat a köztársasági elnök folyosójáról, de ők közölték, hogy ez az újságíróknak fenntartott hely, nem mennek el. A testőrök erre rendőrt hívtak, aki elküldték az újságírókat a folyosóról. Másik tudósítónk azt jelentette, hogy a parlament őrei már az ülésterem melletti folyosókról is kiszorítják az újságírókat.
@Gábriel angyal:

Az adatforgalom nem ügy, a csomagomba minden belefér :-)

A többieknek mondom, hogy a TuneIn alkalmazás amit Gábriel ajánlott fasza, marketből leszedtem, műxik gond nélkül.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Nesze neked sajtószabadság. A brüsszeli salleren meg csodálkozunk, ugye, szalonnamária?
@Fabius: Jaja nagyon jó. Állítólag kb. 30 ezer csatornát "ismer". Meg ugye csomó magyart is. :)
@Gábriel angyal: @Fabius: köszönet az app-ért, eddig egy kinait használtam, de ez már most tetszik :)
Azért ugye az senki előtt nem kétséges, hogy SP után csak véresszájú elnök jöhet? Egy Laca-típus, de legföljebb is egy stróman (mint Lászlóné).
@Fabius: Ha épp a parlamentre leszel kíváncsi, nem fogsz lemaradni róla, bármerre is jársz. :)
Még a végén tényleg kapunk egy Kövér Lacát 2017-ig datálva. :)

"A fideszesek szerint Orbán délelőtti, a frakcióülésen elhangzott kritériumai alapján akár Kövér Lászlóból is köztársasági elnök lehet: a házelnök alkotmányozó, körön belüli, és Orbántól jobbra áll. Parlamenti helyszíni tudósítónk jelentése szerint akár még hétfőn lezavarhatják a köztársaságielnök-választást."
"Bréking nyúz, proletárok!

Schmitt Pál lemondó nyilatkozatát újra kell írni, mert véletlenül Todor Zsivkov lemondólevelének szó szerinti fordítását szignózta!
Szerencsére egy arra járó bolgár tolmács felhívta a figyelmét erre az apró malőrre!"
@Gábriel angyal: Laca a kozt elnok...Lazar meg a hazelnok
@felebarát: Ide a rozsdást, hogy ez lesz. :)
@Gábriel angyal:

Kövér álamelnöksége szerintem nem fenyeget. Laca - bár szerintem egy megfáradt kretén - időnként rendelkezik önálló véleménnyel, amit Orbánnal szemben is kinyilvánít.

Ilyen emberből nem lesz álamelnök, az ziher.
Elkerülhetelenül újraindult a schmittes viccek cunamija. Csukott szemmel erre böktem rá:

Schmitt Pálos szerzetesrend alakul a lemondott köztársasági elnök emlékére, akik napi 18 órában diplomamunkákat fognak másolni.

:D:D
@felebarát:

Alkoholon kívül bármibe.
@Fabius: Aztán ha mégis bebukod, büntiből kénytelen leszel megdönteni ezt a rekordot. :))

youtu.be/e6diZuVEoGg
@Gábriel angyal:

Kizárt, nem fogyasztok alkoholt :-))
Van logika Aranyszájú Kövér Laca KE-elnökké "választásában".

De én már nem tippelek, mert amikor ma SP "politikai támadásról" és a "félrevezetett közvéleményről" orált, azt gondoltam, arra futtatja ki, h. marad, de bebuktam.
Vicces ez a Lázár gyerek. :)

"Lázár János reményei szerint egyből a 15:40-kor véget érő szünet után dönthetnek Schmitt Pál lemondásának elfogadásáról. A Fidesz frakcióvezetője kezdeményezte, hogy a határozathozatalok után, hét-nyolc óra tájában ötpárti egyeztetés kezdődjön az új köztársasági elnök megválasztásáról. Megfontolásra méltónak nevezte a Jobbik közvetlen elnökválasztásról szóló kezdeményezését, illetve az MSZP jelölését is. Az MSZP Sólyom Lászlót nevezte meg köztársaságielnök-jelöltjeként."
@dr.dr. Secnir doktor: Erre az emberre most jobban kell nekik vigyázni, mint a véres kardra.

Nem lehet egyszerű elviselni, hogy két óra alatt lemondatják, előtte hónapokig biztatják, kitartás veled vagyunk.
felolvastatták vele az Obersovszky, majd a hétvégi rádiós interjú szövegét.
Szégyenbe taszította a vezír, lehet akármilyen talpnyaló, ez azért eljut a tudatáig.

Most mit mond Török Gábor? Győzelem vagy vereség?

Nekem nem tűnik Viktor győzelemnek.
@Gábriel angyal: ne báncsad a mi janinkat, rendes tolvaj gyerek az! Nem lop többet havi 4-5 millánál. :)
@Habakuk999: "Nem lehet egyszerű elviselni, hogy két óra alatt lemondatják, előtte hónapokig biztatják, kitartás veled vagyunk."

Csicskasors... hülye volt vicc paller ha mást várt
@Fabius: ne legyél már mohó! a demokratikus szabad sajtó most állította fel Plagi bát az álomfői székől

most, hogy sikerült felgöngyölíteni ezt a kolosszális ügyet, kimutatni és bebizonyítani, hogy az államfő egy kicsikét butácsáka (magyar nemzeti Jar-Jar Binks), már csak apró-cseprő ügyek maradtak: ki eresztett sorozatot a rendőrség épületébe, ki a felelős a rendőrattackért, ki adott parancsot Fenyő meggyilkolására, meg hasonlók. utána hátra is dőlhet, ülhet a babérjain, Orbán meg majd küld magáról képeket, akinek hiányzik

addig is: Rodeo for president! (és Magyar Nemzeti Bayreuthot!)
Nézitek a hvg-s videókat? nagyon érdekesek....
@Fabius:

Ha ez megnyugtat, én iszom helyetted is. :D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": "Én nem kommentálom amit palika mondott, de ha lenne írásom a környezetvédelemről és sportról akkor azt most nagyon eldugnám:D"

Hova? ♥

:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ugye azért ennyit 15 másodperc alatt mégsem? ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Megnyugtat, hogy felelőtlen viselkedésem ellenére az alkohol kvótám nem megy kárba :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Oda ahol palika se keresné:P
Biztos vagyok benne, hogy nagy örömét fogja lelni a hvg-ben:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Pantagruel:

Egy karrier elismerésének csúcspontja :-D :-D :-D
@Deathstick: Kötözködj, rohanva írtam,közben háromfélét főztem - egy nő sokfélére tud figyelni, de nem eléggé. Tudod az agyunk: van átjárás a két félteke között, de lehet,hogy az enyém kicsit szellős... :-DDD

Nos, igen, a profodat akartam írni; névmemóriám amúgy is zéró, és ezt a pasit - lehet, hogy jó szakember, de embernek most alulmúlta magát - nem nagyon akarnám megjegyezni, sok mindenben volt számomra genya. Olyan 1,5 rétvári, ha ez a mérték fidesznyalonci egységben.

Nos Radnóti Sándort viszont jól idéztem, ő mondta, hogy a hősies kiskamaszkor fiúinak magatartását látja Orvbánon most: ellenállunk mindenkinek, csak azértis kitartunk valami mellett, mindegy, mi az, de dafke, mert csak. És ezt 13 éves korra tette Radnóti, szóval vele vitázz.

Az első dackorszak, az a mamáról testileg-lelkileg leválás és a világra csodálkozás, abban önmagunk elhelyezkedésének ideje, az valóban kb. 2-3. év. Ő most nem erről beszélt. Én nem voltam fiú, ti talán értitek, hogy gondolja Sándorunk,ha átéltétek.
@Pantagruel: De oda járjatok kézen fogva! :-D

Hogy volt a lemondás? Engem épp hívott a zuram lelkesen, de az utcán ért a hívás; fülemen is menta lógott meg ötezer másik szatyor, - hisz ahogy éjjel szösszentem: a nők a világ sherpái - tehát lemaradtam a történelemről!!!!!! Meséljetek!
Szógyártó Pétert Köztársasági elnöknek! :DDD
@Fabius:

Jók a fészbúkos kommentek: "Majd nézegeti a képeket..." :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tudja melyik félén kell kinyitni a HVG-t, hogy ne fordítva Kistarcsa? És hogy a nyomdafesték ártalmas az eddig olyan puhán síkosan tartott ánuszrózsikájára? Vagy viszi magával Obersovszkyt házi vazelninnak?
@Habakuk999:

Miért? Wittner Mariskának tök igaza van: ebben az országban háború folyik.

A józan ész ellen. Győzelemre állunk, höhö.
Gyerekek, itt valami nem stimmel. Én nem loptam, hanem magam csináltam a diplomámat (nyilván témavezetői segítséggel), plusz, mivel egy még nem vizsgált élőhelyet tárt fel, tartalmazott "Új eredményeket" én csináltam a táblázatokat meg a statisztikát is, erre nemhogy havi egymilliót nem kapok életem végéig, de még csak egy rohadt HVG-előfizetést se. :(((
@a szív fészkei:

Milyen lehet most Überszopdki Péternek lenni?
@Fabius: Ezek szerint olvassa a Varánuszt, csak nem akartam dicsekedni, merthogy tegnap pont ezt írtam.:)

Viktor arcán nem látszik az a maradéktalan boldogság.
@Gábriel angyal: Vazze, ezeknek kell megfelelnie?! Mind rajta kívülálló dolgok. Mert amúgy... Képtelen lenne.
@a szív fészkei: meséljek? hát, krumplis tésztát csaptam össze, gondoltam bekukkantok, mi újság, Gábriel bedobta, hogy egykor sótájm, katt az indexre, pont elcsíptem, hogy Skicc Hogyan írjunk szakdolgozatot című munkájából olvasott fel egy részletet, amit Umberto Eco fordított olaszra, aztán mondta, hogy a mű sikerére való tekintettel visszavonul, és megírja a folytatást: Hogyan írjunk kisdoktorit, azóta nem tudom, mi van, a kaja jó lett
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tök jó, reggeli műsort kapott.
Ott ingyéé osztogatják az újságokat.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nagyon jó. Ott van a finom ismerős szagú melegben, a Fenséges Popóban. Ami onnan kijön, azt mantrázza, semmi megerőltetés, csak élvezet.
@Pantagruel: Hát kösz a Grenadírmars-sagát - ez már majdnem Edda-dalok mélység! - éhes is lettem,imádtam kiskoromban (mármint a grenadírt). Sliccről viszonylag keveset írtál, de én sem rongálnék el ebédidőben egy étvágyat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pontosan ezért nem kapsz. Ha te is palizáltál volna, akkor kapnál.
@Fabius: Soha semmit? Papám szilveszterkor is narancslével koccintott. Ilyen szinten vagy absztinens?
@a szív fészkei: ne is, mert pont ebédeltem miközben skiccer pál nyomta a szót, hát küzdenem kellett az ebéd benn tartásán :D
@Fabius: Doktortalan árvacsalán... Brühühühűűű.

Már Amerikából is gratuláltak a lemondásához. Márt mint nekem egy régóta kintélő magyar. Már még sem kell szőnyeg alatt cilinderben közlekednie miattunk.
érik köteles laca parlamenti magánhadserege, pedig a kiváló palotaőrség és a tekikatonák is csak rá várnak:

Az LMP még egy házszabályjavaslatot is próbált napirendre vetetni, de ez sem sikerült. A Jobbik megpróbálta keddre áttetetni a parlamenti törvény és a Fidesz házszabályjavaslatának vitáját. Schmitt Pál lemondásáról az elfogadott napirend szerint első napirendi pontként dönthetnek.
Molnár Csaba elég naiv, ha azt hiszi, hogy báb helyett nem újabb báb jön.
@a szív fészkei: adott egy Füles-feladványt, hogy elgondolkodjunk: kik állnak mindennek a hátterében, amiért neki most le kell mondania? vajon kiknek az érdeke ez? kik azok? jó étvágyat :)
@Fabius: Totális és megsemmisítő lesz az ellenfél veresége:D:D
Fölmerült Tőkés László neve is.

Ő lehetne?
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő: Kurvajó! :-DDD

Agyilag hasonlít is hozzá és a bolgár szál most már amúgy is örökre összecsomózza őket. Rossz ómen volt Sliccnek Bulgáriából kapott levelezőlapon kineveződnie.
@Pantagruel: Ezt már mióta kérdezem. Neked is utólag, én már megettem a tökfőzeléket - azért én is tudok aktualizálni,nem?

M1 műsor meg tökéletes mára, fő műsor a Palimadár lesz.. Ez is a Wblogon látható. Árpád nagyon sziporkaszörénykedik most.
@Habakuk999: @a szív fészkei:

Ilyen szinten. Abszolút nem iszok alkohol. :-)
oops

Ha Kövér lenne az elnök, akkor Lezsák a házelnök
ápr. 2. 16:13 Szily László ami igazán örömteli fejlemény, hiszen Sándor a kurultájosok legnagyobb barátja. Márpedig kevés minőségibb szórakozás akad, mint nagyszerűen megcsinált jelmezekben, lóháton mulató ősmagyarokkal fesztiválozni. Nem a levegőbe beszélek, kipróbáltam. Markóferkó, az egyre ismertebb politikai elemző arra számít, hogy ha Lezsák a házelnök, a pompás ősmagyar divat megjenhet a Házban is, ami szédítő perspektíva.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: én meg jót mulattam. amikor odáig ért a felolvasásban, hogy "Mi zajlik a háttérben...? - Kinek állhat érdekében... - Kik lehetnek azok?" - hegyezni kezdtem a fülem: már azt hittem, megtudom, milyen sötét aljas indokok húzódnak meg Schiffer lemondása mögött
@a szív fészkei:

Ne is mond, a lemondás óta 27 emilem jött a világ minden táján szétszóródott rokonok-haveroktól.
@Fabius: :(
Akkor mit iszol egy jó osso buco után ha nem bort?
:(
@a szív fészkei: Hát én odatettem a latin sine-t, a nullum-ot no fucking way.
rubovszky tükörről beszél :)

bruhahaha
ŐŐ, még sírás is lesz a parlamentben. KDNP-nél mindenképpen.
Van baj.
Ez a Lázár tényleg hazabeszél.:)
Azzondja az volt a baj, hogy mindent aláírt.:)

Ez hülye...
@Habakuk999:

Igen, lehetne.

- 35 elmúlt,
- magyar állampolgársággal és választójoggal rendelkezik.
Lázárnál pofátlanabb büdösbunkót a Föld nem hodott a hátán... :-)
@Habakuk999:

Ugyanazt, amit a Wellington után: üdítőt vagy vizet.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Azért, mert van egy sörhűtős sörcsappal felszerelt szervízbuszom, még nem fogyasztom. Általában vannak elegen ilyen alkalmakkor, akik igen :-D
Szóval gyerekek, ki kire tippel, ki lesz az új smitt pál?
Na elfogadták a lemondást. Mostantól Laca az ideiglenes elnök. :)
"Tóbiás szerint a Fidesznek döntenie kell, mert ha a következő elnökjelöltjük is pártkatona lesz, abból baj lesz. Igaz, elképzelni se tud Schmittnél nagyobb pártkatonát. Orbán ezt széles mosollyal fogadta, lehet, hogy ő igen."
@Fabius: Azért ez eléggé megvezető. Így értem Boli lelkesedését.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: oda se neki! Például:

Georg Cantor osztályrésze annyi idősen, mint Plagi bá:

hu.wikipedia.org/wiki/Georg_Cantor#Visszavonul.C3.A1s

Ez a fickó kábé olyan jelentőségűt alkotott, mint Newton, Darwin vagy Einstein, aztán hallasz róla?
@Fabius: Apukám büszke lenne rád. Nem hittem,hogy létezi krajta kívül ez az elszántság bárkiben.
@Fabius: Hmm
az biza nem jó.
De ízlések és pofonok...

Egy jó ebéd úgy az igazi, ha leöblíted valami finom borral vagy sörrel.

Bár gyakorlatilag nekem is csak sátoros ünnepeken adatik meg a hülye zérótolerancia miatt.:(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te vedd fel a szemüvegedet,ez az unortortdox siker!!!!!!!! Látod? Nem látod? Na látod.
@Fabius:

Tényleg, tippelős játék, ki lesz a következő bohóc?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Ha pártkatona, akkor Áder vagy Surján, ha "csak" szimpatizáns, akkor Vizy E vagy Pálinkás.

Lézerblokkolós álamelnökünk még úgysem volt.
@Gábriel angyal: Te se? Mi van máááá? Soha semmit? Tokajit se, ami kis mértékben orvosság, nagy mértékben gyógyszer?
@Fabius: Hát ha lenne kis humorérzéke - ami sose volt - akkor kinevezné valamelyik akadémikust,nesztek bazd meg!-alapon. Azok is bólogató kutyulik a Trabi-kalaptartón, de nem a kínai Négy tigrincs piacon írta Pintér a bizijüket és doktorijukat mégse.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy kurva nagy szerencséjük van, ez pedig a Merci. Amihez ugye semmi közük.

Innentől csak a pofontok jönnek.
És idén lesz egy csapnivaló gabonatermés nagy valószínűséggel.
@Fabius: jajj, már ezek zsenik, szerintem a "HITjobbkéz_zseni" állat szaporulat szabályozó selymes lesz a befutó, a vezénylótól jobbra van, intellektuális kihívásokkal nem küzd, marionet kompatibilis skicc palival ;)
@a szív fészkei: Hááát nem nagyon. Inkább víz vagy üdítő. Én azt hallottam, hogy mértékkel a vörösbor is egészséges tud lenni. :)
Nick Thorpe
BBC News, Hungary
Mr Schmitt hung on as long as he felt he had the support of the governing Fidesz party, which backed his election so strongly in June 2010.

As President, Pal Schmitt will be remembered as a Fidesz loyalist - unlike his independent-minded predecessor Laszlo Solyom, who sent back many laws to parliament.

Mr Schmitt did not challenge a single one of the 365 laws fast-tracked by Fidesz in its first 18 months in office.

Several of those laws have been challenged by the European Commission and Council of Europe.
@a szív fészkei: hehe, akkor én a karácsonyi vacsora egy pohár borral benyomva, alkoholista vagyok hozzájuk képest :D
@a szív fészkei: Hehe. Szerintem sp a 2-3 eves kori dackorszak szintjen all, ezert irtam, amit. Valoban van serdulokori ellenkezes is, de az nemcsak fiukra vonatkozik, szoval Te is emlekezhetsz... :-) Ugye, ekkor veszik fel a kis tinedzserkori divatjaikat, amivel pontosan olyan sablonossa valnak, mint az altaluk annak tartott szuleik nemzedeke - aztan kb. ez az a pont, ahonnan vegleg kiveszik legtobbukbol a kreativitas es a valodi egyeniseg.
De persze ez mar hamarabb kezdodik. Valamelyik ironk mondta, hogy minden gyerek zseni - aztan elkezdik az iskolat. Nem tudom pontosan idezni, de ez a lenyeg.
@Gábriel angyal: Mértékkel csak a hypo ivása lenne egészségtelen. Mértékkel a tömény sem árt.:) Idén, hogy jövőre mit mondanak, azt ők se tudják.
zombi lista:

"Kik szeretik a világon a legjobban Schmitt Pált?
ápr. 2. 16:46 Szily László Hát akik még akkor sem képesek elfogadni a lemondását, ha azt ő maga kezdeményezi. Öt ilyen parlamenti képviselő volt a témáról szóló iménti szavazáson: Szabó Tamás és Wittner Mária a Fideszből, illetve a Hoffmann Pál-Karvalics Ottó-Varga László KDNP-s trió.

Majdnem ennyire szeretik az exelnököt azok, akik tartózkodtak, ők hatan voltak, mind fideszesek: B. Nagy László, Csóti György, Csöbör Katalin, Kőszegi Zoltán, Meggyes Tamás és Sebestyén László."
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Bizony egészséges!!
Jó kis törköly sajttal, paradicsommal!!

Vagy ha nem, attól még finom.:)
@Rodeo36: "Several of those laws have been challenged by the European Commission and Council of Europe."

Orbán őszintén gratulált Schmittnek: Ez jó mulatság, férfi munka volt!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Attól tartok, a demokráciáé lesz az! Ne legyen igazam, nagyon reménylem, így lesz...
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:
Egy frász Lezsák. Az a táncoslábú sámán. Elnök kifüstölve, palota elfoglalva - álorca leesik, mi meg padlót fogunk a látványtól...
De én felismertem a sajátos oldalazó tánclépéseiről.
@Fabius: Szerintem Adernek annal tobb esze van, mintsem egy ilyen kirakat posztert hazajojjon Brusszelbol, fokent, hogy a botrany a poszt korul meg nagyon friss, eleven. Same goes for Szajer. Palinkas vagy Vizy E. szerintem sokat dilemmazna, hogy vegleg kiirjak-e magukat minden valamirevalo tudomanyos eletbol, hiszen a KE megbizatas is lejar egyszer. Masreszt meg nekik is lehet onallo velemenyuk, amit orban mindenaron megakadalyozna, megelozne, ezert ilyen embereket szerintem nem tenne oda (fokent, hogy okosabbak nala). kovernek es lazarnak lehet nemi kisertes a szerep de kover tulsagosan onjaro, lazar meg meg tul fiatal a posztra (marmint akkor kevesebbet tudna lopni, az pedig neki eros szempont). Szerintem surjan vagy semjen a legeselyesebb, kozuluk is semjenre tippelnek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ha ma nem lövik le a poént, akkor holnap lesz.
@Fabius: szerintem a legalkalmasabb a Fleto...akkor lenne teljes a Zállami Cirkuszintézet...és a zalcsútirém meg még sápadtabb lenne
@Gábriel angyal: A vörösbor állítólag nagoyn jó a szívnek - na nem a kocsisirma és csövidinka fagyállóból - a mediterrán népek jó állapottyát is ez okozza a kajájukon túl. Az a kis ebéd után, na meg vacsorazáró borovicska.
Azert arra is kivancsi lennek, mit gondol most Solyom L., foleg, ha igaz, hogy az MSZP ot akarja jelolni... nem semmi ironia.
@Pantagruel: Hát jó mulattunk, nem? A világ meg egyenesen rekeszizomgörcsöt kapott a rajtunk röhögéstől .
@a szív fészkei:

Az akadémikusi hűség kérdőjeles, szerintem közelebb álló lesz. Vagy titkos hűségeskü.
@Deathstick: Örkény elbújdokolt a mennyekben - ennyi abszurd őrülményre az ő penge agya se volt képes.
@a szív fészkei: De, es annal inkabb. Akkor vegre beteljesulne, amire az a szarhazi kdnp es latszolag orban elvez: az allamegyhaz megalakulasa/visszaallitasa.
@Deathstick:

A KE cím holtig tartó ingyenjegy a kánaánba. Áder szart se csinál Brüsszelben, szerintem simán elcserélné rá.
@Pantagruel:

Alan Turingot se kényeztette el éppen szeretett hazája...
@Fabius: Jaj cukorborsó korporsóügynök feje! A csornai Csárlsz Bronzon!!! A világ megint kapna vele egy falat magyari humorforrást.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Semjén pont annyira valószínű, mint a Rodeó javasolta Gyurcsány :-))

Semjénen amúgy is van támadási felület elég.
@a szív fészkei: Ahogyan a hircsardat is egyre komolyabban lehet venni! Mar jo ideje...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De ki nyerte a Varánuszt? Vagy annyi jó tipp jött, hogy megint marad a seggén a rettenetszemű?
@a szív fészkei: apócám is szilveszterkor Törley Rubint,egy nyalintás, mégis hasnyálmirigy és máj a vége... /Egyet elfelejtettek közel 60 év vízi múltja volt,s azelőtt 8 évvel vettek le egy hatalmasra nőtt bőrelváltozást. Nem melanóma, hanem a másik... rá sem kérdeztek tőle.
@a szív fészkei:

De Az Ember, Aki Még Sosem Mosolygott kellő komolysággal tudná betölteni a hivatalt :-))
@Fabius: Nem igaz, én egyszer láttam mosolyogni... Annál még az a temetkezési árajánlat-sorolós pofázmánya is, hidd el.

@Deathstick: én csak annak hiszek.
@Pantagruel: ""Several of those laws have been challenged by the European Commission and Council of Europe."

Kit érdekel az a határ maoista pedofil?
@Fabius: Nem-e?? Mind azt írtuk, hogy nem meszelik el,igaz, az indoklás annyira pofátlan lett, hogy arra, nem számítottam személy szerint.
Némethné is megfontolandó lenne szerintem.
Nála legalább nem merül fel a plagizált vagy vásárolt diploma lehetősége.

Fidesz körökben ez előny mostanában.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": de de, lásd mint fenn, én is és @Deathstick: na meg most te, vezényló fejjel gondolkodva überzsírkirály választás ;)
@Fabius: "Áder szart se csinál Brüsszelben"

Hat eppen ez az! Nem csinal semmit, kap annyit, vagy talan tobbet is, mintha KE lenne es meg csak ki sincs teve a mediafigyelemnek, mintha KE volna. El, mint Marci Hevesen, teljes nyugiban. Persze lehet, hogy elobb utobb szemet vetne a posztra, de en ezt nem varom 10 even belul.
@Fabius: jav: annál még az a koporsóminőséget komoran taglaló/ ajánló feje is jobb. Az a mosoly vérfagylaló, hogy kölcseys legyek..
@Habakuk999: De másolt érettségi, nyelvvizsga? Vagy 8 általános bizi? Sose tudhatod mi borul ki:D:D
@Habakuk999: Ha vissza akarják állítani az elnöki intézmény tekintélyét, akkor csak Vizi L vagy Pálinkás kerülhet szóba.
@Deathstick: Tök jól el van azzal a kb. 7000 euróval havonta. :)
@Gábriel angyal: nem vagy te ennyire naiv, pont most amikor sarkallatos törvények jönnek, védeni a tekintélyt, hol élsz te? :D
@Deathstick: Nem tudom, én annyira nem lázadtam, ill. mivel a hetvenesekben mindenki seggvillantó minit és forrónacit viselt, tehát ki nem ríttam a utcaképből... De nem bagóztam, nem piáltam, nem is kurvultam - szóval apáméknak viszonylag mázlijuk volt velem,akár csak nekem a kölykeimmel.

Radnóti valami olyan hősies ellenállásról beszélt, aminek nincs semmi értelme, de a kiskamasz fiúknak ez oly nagyszerű magatartás, bárha értelmetlen is. Erre írtam, hogy ezt nem tudom, milyen - mert nem vagyok fiúmúltú.
@Gábriel angyal: Annyit is er, ezt tudom mondani... :-)
Anyám üveges szemekkel nézi a Dunán a parlamenti hadovát, amúgy töksüket. Hát tud élni az öreglány, az igaz! :-))
Amúgy a MALÉV-ról van szó, LMP interpellált, hogy mit keres Nagy Jenő a felszámolásban?

Annyira nem vagyok képben, megyek is már innen.
@Gábriel angyal: Nem tudok a vezír fejével gondolkodni.

Meggyengült, gondolod, ha nem saját embert ültet be a székbe, erősíteni fogja őt?

Egyértelmű, ha valóban konszolidációt akarna, lehetne a kettő közül valaki, a délutáni Duna tévés műsorban Vizy eléggé a hivatalos imát nyomatta, párthűnek tűnt.

Másrészt, ha pártkatona marad az elnök, a Schmitt probléma nem oldódik fel.

Legjobb lenne neki a királyság, oszt jó napot.
@a szív fészkei:

Höhö, csakhogy 4, azaz 4 darab jó válasz ér egy varánuszt, és a négyest nem találta el senki :-)
@a szív fészkei: Ilyenkor cseppet sajnalom, hogy a '70-es evekben nem eltem Pesten! ;-)

Amugy igen, Radnotival vitatkoznek, mert az alapja annak, amit mond egy igenis kreativ hosies lelki hevulet lenne, persze, hogy mive fajul, mas kerdes (es nemcsak fiuknal) csak sajna, arrol is lemaradtam.

Irnom kene egy konyvet Egy elszalasztott elet cimmel! :-)
@Fabius: elvesztetted a humorérzékedet? egyébként meglepetés lesz valakit előrángatnak a kalapból. LESZ E 4/5 -ÖS SZAVAZÁS RÓLA A PARLAMENTBEN EL MERIK E KERÜLNI?
Egyébként nem értelek benneteket. Annyira kézenfekvő. Ki biztosan Dr? Ki Vaclavske Namesti-i harcostárs?
Dajcstomi.
Még el is vállalná...
@a szív fészkei: borovicska ugyi csak elírás. Többi stimmt.
@Rodeo36:

Dehogy vesztettem, csak Semjénen éppen annyira röhögtem, mint Gyurcsányon :-))

Amúgy ja, ha Molnár Csaba ma este előállna azzal, hogy legyen Fletó a minielnök, tömeges agyvérzés pusztítana a Fidesz frakcióban :-D
@Habakuk999: Es meg mindig ott a lehetoseg, hogy vegul nem bizza masra, maga tolti be, csak elobb felcsinalja egy lukasenkoi-putyini hataskoru posztta. Aztan meg, hogy klasszikusoktol idezzek, majd a helyi kormanyzokon (kiskiralyok, alias moffok) keresztul ervenyesiti a kozrendet a parlament feloszlatasa utan. Fo utoereje a TEK lesz.

Tudom, ne adjak tippeket!
@Fabius: Kár, hogy Viktor nem szavazott álnéven, nem?
A kormány a helyén van, igaz, a kormánylapát nem forog, beszorult jobbra és a motor is leállt, így csak csurgunk, a semmibe!?
lh5.ggpht.com/_G8H6IpH0Q7U/TB-UxffgybI/AAAAAAAAEac/k0PjTKjp3_U/K%C3%A9pek%20A%20Karib-tenger%20kal%C3%B3zai%204%20forgat%C3%A1s%C3%A1r%C3%B3l%20002_small%5B4%5D.jpg

Nevek cserélhetők, felajánlom!:.-D
Miheztartás végett Palibának a pereskedés elé.

MAB: Jogszerűen járt el a Semmelweis Egyetem

index.hu/belfold/2012/04/02/mab_jogszeruen_jart_el_a_semmelweis_egyetem/
@sörtelen:

Kijafasztomi diplomája körül is akadnak homályok :-))

Egyébként is jelképes lenne, ha a Nemzet Pénisze lenne a KE. :-D
@Fabius: akit én ebből levettem,attól kiráz a hideg.
@Fabius: Köztársasági Elnök helyett lehetséges, hogy innentől a Nemzett Állnoka titulus lesz ez esetben megvalovasítva?
@Fabius: ám én immár miit csiinááljak, viirágoom... nem olvastam,de résen leszek. Bár bizti Varánuszt, ha el is nyerném, visszajuttatnám, mert még nem találtam "rémísztőbb" pofát,s mindig megér egy meccset.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Azért pislogtam volna nagyot, ha a győztes nick privátban közli, a varánuszt a XII. ker, Cinege út 5 szám alá kéri postázni :-D
@anyósnyelv: Vagyis visszasírjuk még Palikát, mi?

Kelt, mint fel

Kasszandra-hivatal, hivatalos üléspont
@sörtelen: Az már tényleg csak hab lenne a gesztenye - azaz sz. - pürén.
@anyósnyelv:

Ha nem lövik el a puskaport ma, akkor holnap lesz esélyed megint játszani a szörnyért :-)
Kövér most a hadsereg főparancsnoka is. :)
@Fabius: Kánunk pedig esélyes arra, hogy közéleti szerepben tetszelegjen.
Stefánia kisasszony penig akár Selmeczi Vagina (új kreáltmány)szintjén vir(s)ít olykor..
Közben az LMP népszavazása is elbukott.
@Fabius: Lehetne új nevet választani népünknek a nagy f...-ok országa. Ennek talán egy-két afrikai területen lenne is valami tekintélye.
@Gábriel angyal: És máris felállt a Kövér-sereg, valóban!:-( már csak az ecsedi lovasosztagot kell bevárni, meg a fogatolt tüzéreket és kitörünk, meglátod!:-)
@Gábriel angyal: elbukott, ez a lényeg kerülése: nem 2/3-dal nyert! - csak épp nem ismerték el.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Stefánia ebben a kontextusban csakis a Nemzeti Kolbásszal Töltött Vagdalt szerepét töltheti be :-))
Kicsinyt más:
index.hu/belfold/2012/04/02/kolontaron_folyamatos_a_porszennyezes/

"A Mal korábban azt közölte az MTI-vel, hogy az iszapkatasztrófa után lezajlott technológiaváltás és az újabb hatósági előírások miatt nem lehet víz a tározókban. A timföldgyártás mellékterméke azóta a száraz vörösiszap, amit teherautóval szállítanak a kijelölt lerakókba. A jelenlegi előírás szerint földdel borítják be a tározóban elhelyezett anyagot, majd növényzet telepítésével védekeznek a porzás ellen."

kinek is gratulálhatunk ezért?!
@anyósnyelv: nem sok világot láttál ha ezt mered javallani hahahaha nézz körül

talán a lankadt visszahúzódósak fő'ggye? hahahahahahaha
@Fabius: Apropó Semjén:

"Azok, akik nem Istenért önmagukban, hanem az Ördög ellen másokban folytatnak keresztes hadjáratot, sosem teszik jobbá a világot (...) (a világ) rosszabb lesz a nyomukban, mint a hadjárat kezdete előtt.
(...)
Magától értetődőnek tekintik, hogy (...) mivel AZOK a sötétség oldalán vannak, megérdemlik, hogy megbüntessük (...) és likvidáljuk őket."

Aldous Huxley: Loudun ördögei
@Gábriel angyal: Nem kell aggódnod. Annyit se mondhat egy közkatonának, hogy vigyázz:D:D
Hogy stílusos legyen ideplagizom:
Legyen Makrai a KE. Így SP-nek nem kellene költöznie.
Azt csak én teszem hozzá, hogy neki is van három gyereke.
Merthogy ez érv volt Plagi bá mellett.

Amúgy az elég érdekes kiszólás volt, hogy a rőzsebajszútól balra lévők méltatlanul vannak jelen.
A szavazóikkal mifene van?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a tömjénkartársnak csak egy dolog hiányzik, egy dupla szarvú sárgapiroslilakék csörgősapka és a jogar ugyanahhoz, esetleg némi pávatoll a seggébe amit riszálva kavarhatná a passzátszelet
Azt vettem észre, hogy a tisztelt hozzászólók tartózkodtak a lemondott KE Kán & Társai által bemutatott mocskolódó jellemzéséről.

Fordított esetekben ez máshogyan szokott lenni valami furcsa okból adódóan.
@Rodeo36: Mondjuk nem ajtólilincs számmal mértem, az tény.... hihihi
@Rodeo36: pardon: kilincs, de a lényeg benne volt.
Azért én hiszek a lassú a víz,de sziklákat morzsol,s partot mosban. Akik még most fotelból ugyan, de odafigyelve asszisztálnak egyszercsak felszívják magukat, s elindulnak város-ország nézésre.
@sörtelen: nehéz, nehéz. gondolj bele: pl. kedvenc jobber (ja nem, az dolgozó), szóval jobbikos képviselőm, Z. Kárpát Dani esete: böcsületes nevén Zsiga Dániel. tiszta hendikepp. Zsiga - cigány hívja így a lovát. Dániel? vmi zsidrák fószer. na jó Dani, lehet körösztyén, ezt még elfogadom, a lá Rózsa Gyury. de azé, magyar embernek agyrém. szóval legyen Zs. Kárpát. Oké. na de Zs? érted? mint zsindex? akkor akkor Z. Kárpát... most meg Dr, mint Dreyfus? nehéz, nehéz a Kárpátok lovagjának lenni.
@Gábriel angyal:

Múltkori témához újabb adalékkal mél ment.
hííínye, esmét tanultav valamit:

Bárcsak több ilyen politikusunk lett volna!Van, aki "egy nagy formátumú ember döntésének" tartja az államfő lemondását, Rétvári Bence szerint pedig ezzel magasabb szintre emelkedett a politikai kultúra.

www.origo.hu/itthon/20120402-fideszes-kepviselok-velemenye-schmitt-pal-lemondasarol.html
oops, zsóti zsóti, eszed mint amennyi látszik :D
idiótából nincs hiány, utánpótlás megoldva, továbbra sem fogunk unatkozni

Egy osztrák EP-képviselő jelentette fel az EchoTv-t
MTI
2012. április 2., hétfő 18:08 | Tumblr Email Ulrike Lunacek osztrák EP-képviselő az NMHH-nál panaszolta be az EchoTv-t, miután Bayer Zsolt agyament, ótvar, hazug idiótának nevezte, és az EchoTV ezért nem is akart bocsánatot kérnie. Az osztrák zöldpárti politikus a magyar békemenenetről beszélt az EP február 9-ei közmeghallgatásán.

index.hu/kultur/media/2012/04/02/egy_osztrak_ep-kepviselo_jelentette_fel_az_echotv-t/
@Habakuk999:

Dr. Plagi lemondott, éljen Kövér doktor!
"Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn az Országgyűlésben azt mondta, senki nem vonta meg a bizalmat az egyetemi vezetőtől, hiszen amúgy is távozott volna hivatalából. "A rektor úrnak három hónap múlva lejár a mandátuma. Ezt (...) végig kell dolgoznia, nem futamodhat meg sem ebben az ügyben, sem az előtte álló három hónapi munka elől."

Azt hiszem, ennél nagyobb patkány kevés van...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jó, de azért ügyelj a biztonságos szexre: vigyél vókment!
atv.hu/belfold/20120402_schmitt_pal_lemondasa
Pokorny sem volt emelkedett hangulatban.
Nem múlik el ez nyomtalanul.

Kezdődik a fogak csikorgatása, belső ellenség kisöprése.
:O ?????

Kör-sms-t kaptak a fideszesek
ápr. 2. 19:11 Spirk József A Fidesz-frakció kör-sms-t kaptak azzal a szöveggel, hogy ne hagyják el Budapestet. Valószínűleg szükség lesz még ma mindannyiukra a parlamentben, ennél közelebbit nem tudunk.
@Habakuk999:

Nem csak Pokorni nem volt. Érdemes figyelni a második sorban Bencsiket is, ugyanakkor állt fel, mint Pokorni.

Zozó amúgy nem tapsolta a narivörösre a tenyerét, és érdemes a Skiccnek szánt fejmozdulatra is figyelni.

Szív majd lekever egy nyakast ezért, de ebben a ciklusban leginkább Pokorni az önálló véleménnyel rendelkező, és azt kimutató fideszes mintapéldánya.
@Pantagruel: Na jó, nem titkolózok tovább...
Simicska lesz a elnök, és bezárul a kör.
@dr.dr. Secnir doktor:

Basszameg, megígérte hogy nem teszi fel!

Még jó, hogy az arcom nem látszik... :D

(Úristen, hogy imádom ezt a nőt... Csak a nevét látom leírva, már attól kikészülök.)
@anyósnyelv: Az nem a bor kicsinyítője? én annak használtam. De fáradt vagyok, lehet, hogy hülyeség.
@Gábriel angyal:

Hát azt megnézném, ha SP nyerne a bíróságon. Persze Handótündérországban nincs olyan abszurd, amely másnapra ne valósulna meg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem volt szűk az a szopóálarc? Bolit mondjuk felismertem a sapkában :-D
@Fabius: Figyelj, én csak azt mesélem, amit mint polgármester zúdít itt a nyakakba. Nem tegnap óta. Ahogy eltűnik alóla a hegy, viszont nőnek kiba módon az adók és nem látom, mire költi a cicabogár...
A nagyvilágban ezeken felül lehet ő a pozitív példa - ezekhez az elismert ősmagyar műtéti szakócával agytalanítottakhoz képest lehet ő über. Majd ha valaki azt is megsúgja neki, hogy a balneológia nem a bálnákat menti meg - pedig kéne - akkor szentté is lesz avatva. :-))) Ez a tragédia, hogy ahhoz képest még ez is minőség.

Na de mit írt most olasz barátnőm? Idézem:

"Az USA-ban talàn ègett B. emiatt, de itt az olaszok mind ugy kommentàljàk, hogy egy ilyen csekèlysèg miatt itt ugyan senki le nem mondott volna semmirol. Hàt mèg egy kozt. elnoki posztròl. Es ez igy igaz.
Nem mond le egy kèpviselo, aki 3 èv alatt 3x vàltoztatott csoportot (a Demokraata Pàrttal kerult a parlamentbe, azòta megjàrta màr Berlusconi pàrtjàt is ès most, hogy hivatalosan tudott, hogy hònapok òta nem teszi be a làbàt a kèpviselohàzba kèrtèk, hogy mondjon le, azt vàlaszota, hogy nagy hàzat vett ès havi 12 ezer eurò kolcsont kell fizetnie rà, tehàt esze àgàban sincsen lemondani, kell a kèpviseloi fizetès>Egyèbkènt nagy vàllalkozò, iparmàgnàs. Mèg azt is hozzàtette, hogy a Porsche-t Szlovàkiàban vette, mert ott olcsòbb a kozlekedèsi adò... meg azt is nyilatkozta, hogy a parlament unalmas, azèrt nem jàr be... Calearo a neve, most jott lètre egy bojkottàlòcsoport Fb-on, hàtha... azt hirdetem, de egyelore nincs rà vevo, mert az olaszokat ilyen csekèlysèg nem tud nagyon izgatni. Hàt ennyit az itteni kozerkolcsrol."
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Csak ellövik még ma a KE poént, mondom én.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
azért a kettőt ne keverjük. a kereszténydemokrácia nem Jézust hírdeti sőt azt gondolom, hogy azok, akik nem látvány hitüek, azok idegenkednek a kdnp.-től. pl én is hivő vagyok, de ettől még nem lettem kdnp-s , sőt lenézem őket.
@sörtelen: ó, király, róla vhogy a fantasztikus Zorg jut eszembe:

„...és a lángszóró... a kedvencem”

www.youtube.com/watch?v=CVxfqsK80-Q
@Fabius: Anyám, ez a nő tényleg szeret vadulni, nem volt véletlen, hogy a puffangatós kurva meg a gonosz mostoha szerep is megtalálták!

Na most van neki kit egzecíroztasson! Amíg Boliék pihenik a forgatás fáradalmait ugyebár.
@Pantagruel:
Ezt nyekegem, már mióta? Miért nem keresztelekednek névileg is át? Gábor, Dávid - volt ilyen vezetőjük is - , Dániel, tiszta ótestamentum!
@a szív fészkei:

Ilyen 3 pártos haknisztár van itthon is éppen elég. pl Harrach Péter - kdnp-mkdsz-fidesz, vagy Turi-Kovács, mdf-torgyánisták- fidesz.
@Fabius:

Szűk volt, szűk volt, de ez a nő bármire rá tud venni! :D
@P.mester: "Handótündérországban "

10/10
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: HA Rétvári Bence a színvonal mértékegysége, akkor tényleg itt az Armageddon elvtárs Özönvíz elvtárssal karöltve.
@a szív fészkei:

Szerintem meg inkább a humora derül ki a videóból, mert az EPIC :-))
@a szív fészkei: Valóban veszélyes egy nő. már a szeme sem áll jól.
@Fabius: DE látod, ez ott senkit nem zavar nagyon, pár izgága - magyar - nőn kívül. Cicciolina ezekhez képest világító fárosz volt a erkölcseivel és a melleivel - akkoriban még ciha nélkül - a parlamentben. Őt elnöknek! Tud bíztatót is mondani: nem visel bugyingót.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Háááát, nem tudom van-e az a jutalom, amiért Bolival összeszíjazva ugrálnék szopóálarccal a fejemen az ágy szélén, de....ti tudjátok. Ateista vagyok, nem értek az egyházakhoz :-D :-D
@Penivaldes: :-D Azért elég komoly trauma érte 15 éves kislány korában: anyja a szeme láttára lelőtte az erőszakos alkesz papát.
@Fabius: Persze van jóadag humora és öniróniája, csak a tüncibünci porcelánbaba külseje alatt elég vad szív dobog, és az néha kitör.
@a szív fészkei:

Nem tudom a barátnőd merre lakik, de az északi régió nem ennyire szarok bele alapon működik. Az iparosodott részen több a baloldali, aktív a szakszervezet, mások az elvárások és megítélések, mint akár Rómában, vagy még délebbre.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Nem tudom, azért ilyen zombulást rég nem produkált. Van UPC-n ezer más adója, miért e retardáltakat nézte - már Slicc végleges vécébehúzása után jóval, szóval nem az izgalom játszott nála most - nem tudom. De talán akart egy jó szundizni délután, én is azóta kómában vagyok, hogy belehallgattam.
Ez a mai nap nem vót semmi.
Sitt ment a sittre, ez rendben. Túl vagyunk rajta, de semmi ok a megnyugvásra, lesz még itt szar bőven. Overdose hendikeppel indulna a fidesz felnyergelt szarhalmával szemben, az epsomi derbyn.

Megy az agyalás ezerrel, hogy ki a franc legyen a nettó köztársaság (köztársaság mínusz demokrácia = Magyarország) elnöke, és kíváncsivá teszi az embert, milyen végkövetkeztetésre jutnak a cáristák, e-poszt renoméjának helyreállítása tekintetében.
Ha van eszük, szakítanak a hagyománnyal és női jelöltet állítanak, így két legyet is üthetnének egy csapásra. Egyrészt a világ sherpái kapnának némi elégtételt áldozatos munkájuk elismeréseként (bocs Szív!!-ez csak jóindulatú irónia:)), másrészt tanúbizonyságát adhatná a kormányzat, hogy elkötelezett híve az általuk hirdetett, kurvadenagy egyenlőségnek ezen a téren is. Van erre precedens emitten Erujóban, mert példának okáért ott volt a finn Tarja Halonen, vagy az ír Mary McAleese, no meg Vaira Vike-Freiberga, a lett köztársaság elnöke.
(egy kis utánajárást igényelt ugyan, de már azért is megérte, mert mindig tanul az ember.)
Szóval, ha ezen a mesgyén haladunk tovább, akkor Skicc tisztségét átvehetné Zalatnay Sarolta. 35 elmúlt (ránézésre a duplája is) és magyar álompolgár. Ráadásul, egyéb „kvalitásokkal” is rendelkezik, ami miatt alkalmas lehet a poszt betöltésére. Ő is lopott, (asszem 100 milliót), Ő is lehazudja az Arcturust az égről a múltjával kapcsolatban, és Ő is paligázott, amikor megírta a duxertácijóját - kopipaszte Csiccsolína könyve… szóról-szóra.

Ikszet rá, alkalmas!
@a szív fészkei:

Nagyon helyes. Ahogy már mondtam, nekem más a típusom, de a habitusa magában egyházalapítást ér :-)
@Penivaldes: Ezek hitelrontásért nem perelhetők részetekről, hívők részéről?
@Fabius: Szerintem lenne a te típusodra is elég hívő. :-D

De az az ugrálós figura érdekes koreográfia, mivel öntötte le őket? Csak nem azzal, amivel Medveczky anyó szépült?
@a szív fészkei: és kislányként csúfolták, mert különc volt.
@a szív fészkei: Vona Gábriel angyalt elnöknek! Rodeoval legyenek konzulok!
@Fabius:
DÖG!
ÁRULÓ!!! :)
Amúgy elég gyenge összevágás... :))
@a szív fészkei: nem, vagyis én nem perelném őket. mert a kettő ég és föld. a keridemok nem Jézusban és a Szentírásban hisznek, ők a kereszténydemokráciában hisznek, ami egy politikai irányzat. különben is én nem voltam sosem kereszténydemokrata.
@dr.dr. Secnir doktor: engem meggyőzött. a legjobb filmje.
@Penivaldes: ez pl közös pont, mert engem is bántottak anno:(((
@a szív fészkei: Nem kötözködni akartam, amire gondoltál az egy kis pohár fincsi borocska, a Borovicska viszont egy nagyon finom pálinka fajta szláv területen - mondjuk Tátra környékén. Nagyon ritkán lapos üvegben méreg drágán lehet is kapni.
@Knósszosz: Láttál volna ma a dicső lemondás perceiben, amikor a zuram megtelefonyozta a hírt! Táska - színben tartva a cuccomhoz, naná;-)) vállon átvetve - , színben szintén harmonizáló hűtőtáskás hátizsák tökfőzelékkel, rántott husival és Sparban vett cucokkal súlyosbítva anyámat etetendő, balkézben kenyér és mentanövényke cserépben.

Szóval, aki ennél sherpább, az lop, csal, hazudik és hamisítja a sherpaságot! (jaj, nem jotja eszembe, az a nímand hogyishíjják, aki hasonlót csinált nemrég valahol állami vezetőként!)

Ergo legyen elnök Ciccolina! :-DD
@Fabius:

Nincs benned semmi romantika. Egy éjszakáért anyaszült meztelenül, szopóálarccal a fejemen, díszlépésben masíroznék fel-alá a Hősök terén.
@Pantagruel:

Az mekkora poén lenne ha kiderülne, Gábriel maga Vona Gábor....:-D
Gáborok is, Óbudán is laknak (legalábbis emlékeim szerint) úgyhogy...Játszatok el a gondolattal :-)

* a mi Gábrielünknek lánya van, Vonának fia.
@Fabius:

Én azt hittem, Gábriel a Túró Torta.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: vizuális vagyok, fáj a nevetőizmom.
@a szív fészkei: Akkor ma én meg Herr pa voltam, ugyanazon specifikációkat alapul véve, amelyeket voltál szíves megosztani velem. Piac, haza, főzés, sör(gusztustalan) és főzés. Aztán pofán fosott a politika, azóta is nanoszálas törlőkendővel itatom a szart a pofámról. De hová tűnt Kán, és hová tűntek a bajtársai? Ej-ej, ilyenkor miért nem troligázzák szarrá a netet?
@Knósszosz: most arról van szó, hogy ki hogy tudta meg?
én úgy, hogy épp csirkeszárnyat ettem.
@Fabius: Ő is részvett a TF doktori képzésében, de megunta...
@Fabius: * „...ha az anyja nem hazudott.”

(arab mondás - ildomos hozzátenni)

Gábriel belopta magát a szívembe. Óbudai. A legszebb hely a világon (a Balaton, a Partium, Erdély és a pina után)
@Penivaldes:
Nem arról, dehogy...
Arról, hogy ki okádott az egésztől.
Én most fogok táplálékot magamhoz venni, de szerintem kár lesz érte. Visszalapozok és mehet az egész vacsorám a ... nem mondom, hátha valaki éppen szopogatja a csirkecombról a maradék húscafatokat.
@Pantagruel: Szerencséd, hogy a Balatont raktad elsőre!:)
@Knósszosz: valamiért bennem nem okozott olyan folyamatokat, ahogy okádjak. teljesen nyugodtan fogadtam a hírt, meg mindent.
Most mondta az Olga, hogy frakcióülés lesz az ötpárti után, ezért ment az sms.
@Penivaldes: van összehasonlítási alapom :)
@Pantagruel: Erdéllyel Partiummal nem értek egyet. az Alpok szebb.))
@Knósszosz:
Palika bukásán bevadulva kánkános csávó leissza magát, ha már sírt... :)
@a szív fészkei: Állj, én korábban jelöltem, sokkal korábban..910, najó, most meg 870...kilencszáz fölött!
@Pantagruel:

A legszebb hely a Sötét Torony, a festői Mordorban! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem a legszebb hely az Eplény felé van, ami bizonyos beszámolók szerint olyan mint New England:DDD
@Penivaldes: Kissé túloztam, rezisztens vagyok már régóta én is, a fidesz vírusáaval szemben.
hogy mik vannak :D

Orbán: Nem én döntök
ápr. 2. 20:27 Szabó András A döntés a Fidesz különböző testületeinek kezében van, mondta Orbán Viktor a a parlament folyosóján, miközben Kövér László ideiglenes köztársasági elnökhöz igyekezett. Azt mondta, nem neki, hanem az elnökségnek és a frakciónak van joga dönteni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kezd el, a videjót kiküldöm neki (naponta csetelünk), aztán meglátjuk, hogy a castingra behívnak-é!:-D
@Penivaldes:

Látogasson Mordorba! Hozza el a barátait is! :D
@Penivaldes: Alpok? ez komoly? az olyan, mint a csak a Fidesz. édes anyám teje - de édesebb a párt
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!:
Optimalisstavagy, ez regel gyöni fog. Hacsak még ma nem.
Bár asszem ez a mai nap nekik olyan volt, mint sóher norbinak egy oldal tokaszalonna orálisan.
@Pantagruel: engem valamiért jobban megfogott mint Székelyföld.
sátorban aludni egy vizesés mellett. reggel a nap szikrázik feletted, az ég kék, a fű zöld, a hegyek szépek.
"Testvérlapunknak, a hvg.hu-nak pedig gratulálunk. Az sem túl gyakori, hogy a sajtó képes beteljesíteni a közélet és a politika feletti ellenőrző feladatát. Hát most sikerült."

hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/4/2/Ment_a_hutlen_nehez_fejjel_I9LGVB

"Amíg él, el nem felejti, hogy a múltat ki nem törölheti-tépheti, szívéből..."
@Penivaldes: "az ég kék, a fű zöld..."

és a nők titkolództak? :)

www.youtube.com/watch?v=JCqH9R949vY
@Pantagruel: nők? nem dehogy, a saját nemem nem érdekel.
@Penivaldes:
Fene a gusztusát! Nem akarom fikázni, de azt mondta egy orvos haverom, hogy kurva jó dolog a tejsavó, ilyen-olyan nyavalyákra, meg egyébként is. Vettem a penibe (már nem találsz), norbijunk ananászos ízesítésű akámijébül. Ne tudd meg! Két korty után úgy átéreztem, mit éltek át a szerencsétlen deportáltak Mauthausenben. Szóval menyenapicsába!
@Knósszosz: Lehet, hogy rája vagyon írva: KÜLSŐLEG! nem-e?
Oszt olvasni azt tudol, e?
@Knósszosz: ez benne a trükk, mert annyira rossz, hogy nem eszed meg, és így fogysz le
"A Fidesz legfontosabb vezetői közül talán csak Kövér Lászlóra illik a meghatározás, illetve azért akadnak olyan egyéb szereplők (például Tőkés László), akik úgy állnak jobbra Orbántól, hogy közben – ez a Fidesz számára lényeges szempont lehet - zártak a Jobbik irányába."

torokgaborelemez.blog.hu/2012/04/02/449_instant_allamfo#more4356305

Jehova ne adja, Allah szerelmére, Buddha is kitérne előle! Isten ments, mondanám, ha hindi lennék!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Lovárijul nem vót rája kopizva, ez lehetet a baj. De ha magamra kenem, az is katalizátoros élmény let vona, olyan agylebutító ami a paralemenbe vót. Ma.
@Penivaldes: Valamint a hányinger után a számla láttán is kétszeresen meggondolod a további étkek belső égésű motorba tömködésit!
Ezen már csak és kizérólag a piócás ember segít, vagy az abszint, nagy mennyiségben!
@Penivaldes: "sátorban aludni egy vizesés mellett. reggel a nap szikrázik feletted,"

"A minap az ágyamban éppen a csillagtól szikrázó éjszakai égboltot bámultam, amikor hirtelen belém hasított egy gondolat: de hát hová a picsába tűnt a plafon???"

:DDD
@Knósszosz: Ne ferdíts, fordíts!
www.sulinet.hu/tori/szakkor/irast/mezopir.htm

Dög-Rováson leledzik az V. Köztársaság, ideje, hogy találkozzunk Philippinél!
@Penivaldes: Ez rendben, de csak akkor tudod mitől okádsz (majd), ha előtte megkóstoltad. Adtam rékáéknak száz forintot.
Perelni fogok...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :DDDDDDDDDDDDDD

meg hol a szekrény, az ágy...?:)))))))))))))
@Penivaldes: Meg hát! Bár az nem szex, csak orális gyönyör esetén!:-D
Félre innen, komoly dolgokról beszélünk itt, közben meg kihal az magyar!:-(
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Szép vagy, Mordor, legalább nekem szép!
Itt ringatták bölcsőm, itt születtem.
Itt borúljon rám a szemfödél, itt
Domborodjék a sir is fölöttem.

Míg nem lesz Nap, se Hold,
És minden csillagot kiolt
Világvégi szélvihar,
Mit a Sötét Úr kavar.

Mordor éjfekete földjén,
Sűrű árnyak mezején.

:D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): +fejelhetetlen nekem. Olyanmin a lineáris bé, nem! Azt má tuggyuk. Akkor Pellába? A Malév csődje után jár arra ráj N airlines.
@Penivaldes: konzervatív! (lebuktál, baby)
@Fabius: Vona már nem lakik Óbudán. :) Egyébként nem én vagyok Vona, viszont a Gábor az stimmel.
@Pantagruel: de mindig is szerettem volna egy meleg barátot!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Palizálunk?
BORFIDAL

Tied vagyok, tied, Penim!
E pénisz, e lélek;
Kit szeretnék, ha tégedet
Nem szeretnélek?

ChT.Szentegyház keblem belseje,
Oltára képed.
Te állj, s ha kell: a templomot
Eldöntöm érted;

S az összeroskadó kebel
Végső imája:
Áldás a borra, istenem
Áldása rája! -

De én nem mondom senkinek,
Ki nem kiáltom:
Legkedvesebbem hogy te vagy
A nagy világon.

Titkon kisérem lépteid,
S mindegyre híven;
Nem, mint az setét árny az útazót,
Csak jó időben.

De mint az árnyék nő, midőn
Az est közelget:
Nő gerjedelmem, ha sötétedni kezd,
Penim, fölötted.

És elmegyek, hol híveid
Pohárt emelve
A sorstól új fényt esdenek
Szent életedre;

S kihajtom egy cseppig borát
A telt üvegnek,
Bár keserű...,mint Norbi cseppjei
mert könnyeim
Beléperegnek!

Átíratódat
Pest-Buda, 2012. 04.01
Egyébként azért azt érdemes rögzíteni, hogyha Fletóka annak idején úgy járt volna el mint most Schmitt szerintem nem lenne 2/3-a a fidesznek.

A mostani lemondás össze fogja rántani a bizonytalankodó fidesz szavazókat. Ez még inkább így lesz, ha egy Vizi L vagy Pálinkás lesz az elnök.
@Penivaldes:

Na éppen ezért nem értem, hogy akarok versenyezni a "legszebbhely" címért valamivel, ami így néz ki nyáron:

www.hotelrubinia.hu/fotok/lillafured1.jpg

így ősszel:

www.lillafured-szallas.hu/kepek/Lillafured/dsc_0730_palota_szallo_defcolprof1201392999.jpg

és így minden éjjel:

www.gablerfoto.hu/details.php?image_id=256

:-))
@Fabius: van vki ezen a blogon, aki nem értene egyet azzal, h a legszebb hely a Balaton?! jelentkezzen most, vagy hallgasson örökre!
@Gábriel angyal:

Vicceltem :-) Szoktam tudni, ha prominens van köztünk.
@Penivaldes: Azt hiszem igen, vagy ha mégsem akkor talán a XII.
@Penivaldes: Miként Pál is:
"“Mit bánom én, ha utcasarkok rongya,
De elkísérjen egész a síromba”

elhagyatott, szegény..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez neked jópofa?

De ki a békánál alig nagyobb,
s a Mélybe les, mert lelke fél a fénytől,
s halat zabál sötétlő vízfenékről,
mely néma és hideg, mint egy halott,

annak magától is karmára csúszna
az Iszonyúság-Gyűrű szörnyű súlya
lelkét örökre éjszakába húzva,
@Penivaldes: és az neked smafu, hogy verbálisan én is letérdeltem előtted?
Hát így jártam én (is)
@Fabius: Miként a renitenseket is felismered, nem?
Tudod, engem hogy hívnak?:-)
Röhögnél, de nagyot, ha tudnád!:-D
@Pantagruel:

Jelentem jelentkezem! Szerintem a Balaton sok helyet meg sem közelít szépségben. :-)
Aki nézett már le Abaligetről a Pécsi tóra, vagy Fehérkőlápáról a Hámori völgyre, az tudja miről beszélek ;-)

orfuinfo.hu/images/orfuszallas94854635.jpg
@Fabius: akkor is: Penivaldesszel 2/3.
@Knósszosz: Nála ezzel célt nem ér,
elárulom, deli legény!
Penike nem térdeltet, nem térdel,
lován nála szőke herceg lépdel
elé, virgoncan,
estleg egy rakodó
targonccal!

Kínrím 1.
@Fabius:
Majd a Mosoni-Duna partja is szép lesz!
Készülj, mert kikötözve egy fához, lehet, hogy reggel nem fogod élvezni! :DD
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Azért a regisztrációs méled ad némi támpontot :-)
Azért rendes bákavacsora lehet ma este a Fideszben (és a jobboldalon). Így hirtelen egy, amit le kell nyelni:
Hogy-hogy a baloldal követelhet olyan erkölcsi követelmény alapján eredményesen miszerint "aki csaló, az nem lehet az ország egyik vezetője"? Hát nem a jobboldal minden erkölcs kizárólagos hordozója? Felismerhet erkölcsi követelményt az MSZP?
Értitek,nem folytatom.
@Fabius: Vállalom,ha 80 évre titkosítod!
Nevet ne mondj, Boros Lajos:
www.youtube.com/watch?v=PQQdX2O4nnc

Hogy azóta is ugyanezeket püfögteti, no end?
@Pantagruel:

Persze, hogy jópofa! Csípem az öreg Sauron humorát. Ezzel a Gyűrű sztorival jót átb*szta a sznob tündéket! És majdnem összejött... :D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Ugyan, ez csak amolyan általányos dörgölödzzés, ha az embör szömtül szömbe kerül egy fehércseléddel. (Bocs Peni, nemcselédnemcseléd...) vagy küldj el. Most veszem a kulcsot és beindítom a targoncátot, aztán magasba emelem a villát viktorral a kocsijában... ez volt a csúcspont, és most erisztem lefele... aztán három méterről a betonra billentem. Húúú... ez jól esett.
@Knósszosz: Fehérszemély vagy asszonyállat, döntsd már le! ja, nem, el!:-D
www.origo.hu/itthon/20120402-schmitt-lemondasa-elonyok-a-fidesz-szamara.html

2. Elvették az ellenzék játékát

"Ahogy arra több elemzés - például Török Gábor politológus blogja - is rámutatott, Schmitt helyén maradása hosszú távon leginkább az ellenzék hasznára vált volna. Bárhol megjelent volna, bármit aláírt volna, bármit bejelentett volna, biztosan ott lettek volna az ellenzéki szóvivők vagy aktivisták, hogy emlékeztessenek az egyetemi vizsgálat által bizonyítottan plagizálással szerzett doktori címre."

Török Gábor- leendő kormányszóvivő?
na mi a stájsz? vammá elnök?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Ne porokájjá má! profo-porovo nem tudom, de se ez, se az. Szeritem a hőgyeket maximálisan megilleti a tisztelet.
"Nyelved hosszú
de elér a bosszú" - majmekkapom.
Megelőzlek, mielőtt ezt a kétsorost küldenéd nekem, csak tisztelem a gyengébb(?) nemet nomá...
hircsarda.blog.hu/2012/04/02/a_nap_kepe_schmitt_pal_lemondasi_tanacsadoja

Ki van olyan jó helyen, akinek monogramja mág S.P.?

"Dour ® 2012.04.02. 18:33:32
Az okiratokon már nincs a köztársaság,
mert nincs köztársaság,
bontják a Sándor-palotát,
mert mindkettőnek a monogramja sp.
Minek is másik elnök?"
index.hu/belfold/2012/04/02/ervenytelen_az_lmp_nepszavazasi_kezdemenyezese/#

Mi van zsidó köcsögök, megint nem jött össze a 200.000+1? :DDD
@Knósszosz: Nem, húsvéti hagyományaink köteleznek:
"Van nekem egy kis locsolóm,
Kölni nincsen benne,
Ha én azt most elővenném,
Nagy röhögés lenne."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én a Tündék mellett állok, mert ők rokonok:))
@Penivaldes: Vannak itt perverzek, meg állat barátok is, rájuk is kell gondolni, nem?:-D
javaslataim álamfőnek...

1) nemdr schmitt pál
2) dr. lévai anikó
3) dr. orbán viktor
4) dr. stumpf istván
5) dr. kádár jános
6) dr. Bubó
7) németh lászlóné
@Penivaldes:
A kardlap húsbavágó vót, majd kenegetem. Dekössz!! Van egy humánus csapdád Egérnek?
Önként szalonna bele vala...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Ha én kinyitom a számat, ha én elkezdek vetkőzni... Überellek schimán!
@Knósszosz: Ez lehet, én el sem kezdem..na, Karánkánk megjelent, lehet frötsögni ezerrel!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
"Török Gábor politológus blogja"
Régi véleményem, hogy TG nemigen érti ezt a szakmát. Max. egy hónapig lehetett volna rugózni a doktorin és passz.
Hogy mérhető ehhez a hatalmas törés orbán és a Fidesz imágóján?
@sörtelen: hirszerzo.hu/velemeny/2010/10/9/20101009_magyar_tea_part
"(Zárójeles kitérő: egyszer egy alaposabb elemző dolgozatot is megérne Török Gábor politikaelemző működése. A tehetséges, media-savvy fiatalember blogján postról postra nyomon követhető, ahogy alapvetően érti félre a politikai elemzés tudományát, nagyvonalúan eltekint az eszmék, a politikai gondolatok, a megvalósult tényálladékok jelentőségétől, nem kevesebbtől tehát, mint a politikai cselekvés esszenciájától, így kizárólag formális, technokrata érveléssel legitimálja a kormánypárt ténykedését: alapvetően minden oké, hiszen mögöttük a kétharmad, nyugaton is van ilyen, különben is, semmi helyrehozhatatlan külsérelmi nyom nem látszik. Azt például, hogy immár „a helyi politika kilenctizedénél is több került” most a Fidesz kezébe, így kommentálja: „Mindez óriási lehetőség, de egyben hatalmas feladat is.” Ennyi történt tehát. Zárójel bezárva.)"

Idézőjel is...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): "egyszer egy alaposabb elemző dolgozatot is megérne Török Gábor politikaelemző működése."

két slukk közt? kb annyit ér. vki begépeli, az már a négermunka legalja
@Pantagruel: Palibá ráér, ugye? Megcsinyál(tathat)ná, nem?
A téma címe: Kollaboráció és dilettantizmus a politikai elemzésben, valamint a sportdiplomáciában..á lá Athén?
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
Nem, sajnos nem jött össze. Szerencsétlen egy banda vagyunk, de majd konzultálunk a magad fajtákkal, hogyan kell ezt sikeresen csinálni. Holnap összehívjuk a frakciózüllést. Vonád-Viktorod javasolt egy azori szállodát, ahol megvitathatjuk ezt a dolgot, de mi ezt visszautasítjuk, mert nem pazarolunk.
Legyen ez intő példa Neked, a népi-nemzeti majdmegspólojuk retorikádra nézvést.
Egyéb iránt igazad van, menjen a jó francba az összes tolvaj!! Látod, itt van az a pont, ahol létrejöhet a konszenzus a jobb és a baloldal között. Sok ilyen lényeglátó emberre van szüksége ennek a társadalomnak. Remélem, holnap is erre jársz, a konstruktív hozzáállásod igazán üdítő a témában, köszönöm-köszönjük!
Imidzsed megerősítéseként, Rodeo kollégánk elbocsájtó szép üzenetével szeretnék elköszönni Tőled (ez klasszikus): "te ugye egy szardarab vagy?" Jó éjt halimókus!
hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/4/2/Mi_van_ha_Dobzse_Pal_nemet_mond_2C9JUH
„Ha Orbán azt hiszi, néhány, még a Fideszen belül is lenézett, senkinek tartott, tehát kizárólag az ő személyétől függő pártszolgálatos kinevezésével vasbetonba önti saját bársonyszékét, csak sajnálni tudom. Majd megtanulja, hogy a lojalitás a fenti embertípusnál mennyire tünékeny valami.”

Nem tudta meg, a selyemzsinór megérkezett,. a kötelet Laca tartja innentől, kérdéses, hogy a nyakán vagy a kezében?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): fericsögjön, szarok rá.
De nem bisztoshogy szó nélkül tom hagyni
@Knósszosz: Ha még van Hét, akkor szép est elé nézünk!
Lökgyémán át egyet, feltéve, ha pilseni típusú!
www.youtube.com/watch?v=UFoJZCZ6y-U

Fabius csapolja, mi meg yól megisszuk, ez ám a munkamegosztás, nem?:-D
www.origo.hu/itthon/20120330-schmitt-pal-es-az-uj-doktori-cim-megszerzese.html?beuszo
"Schmitt neve alatt találtunk egy, a feleségével közösen készített interjúkötetet is, amelynek címe az olimpiák jelmondata: Citius, altius, fortius! Ebben a következő problémákról beszélget Schmitt Pállal a riporter: A szép beszéd, a sok olvasás, társalgás igénye; magyarnak lenni szívdobogás kérdése; a gimnazista és az 1956-os forradalom; a magnetizmus, a család kiemelt szerepe."

Mijaf@szom az a magnetizmus, árulja már el valaki!
Ja, meg azt, hogy ösztöndíjra is jogosult lesz, ugye?
A Mars is szép:

www.daviddarling.info/images/Mars_panorama.jpg

Békés, nyugodt környék, sehol egy Selmeczi.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Te potyázós...
Löknék át egyet, de van olyan progid, ami a komlót bitekből folyadékká alakíccsa? Köll ehhez egy pakk, azt kellene letöltened, mer külömbe kiszárac.
"@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te itt vegyél telket, jó?
csillagaszat.uw.hu/venusz.html
A "bolygótestvéri" kapcsolat ellenére felszíne sokkal barátságtalanabb, mint a Földé.

Anyagi, kémiai összetételét tekintve a Vénusz Föld típusú bolygó. A Vénusz belsõ szerkezete nagyjából a Földéhez hasonló."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A Mars szar! Kopár, vörös és sehol Theron. Há' én is ikonnak csinátam magamnak!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

A Vénusz jó hely, csak mire kipakolnád a plédet meg a sört, elpárolog a Pajero-d.
@Knósszosz:

És ha lenne egy bolygó, ahol mindenki Theron? :DDD
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
A mágnesesség régi neve.
A korábban említett origo-cikkel kapcsolatban (amelyben T.G. politilógus zseniális gondolatait idézik) arra gondoltam, hogy megkezdődött a gyógyító kencék felhordása a lüktető sebre. Lám, nem is vagyunk akkora lúzerek, ez a Viki tulképp megint milyen ügyesen túlsakkozta az ellenzéket. De azért ez az oltári ciki akkor is rajta marad a fideszen. A hazaszeretetből elkövetett nagyszerű lemondás, mint erkölcsi dobbantó pedig azért nem fog működni, mert azért mégiscsak megelőzte egy kínos malőr, az a bizonyos plagizálás, és ezt nehéz lesz kihagyni a sztoriból, úgyhogy emiat orbánék nem fogják sujkolni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Th-ermészetesen azt kívánnám; oda lőllyenek ki!!!
Plágmenetes jóccakát mindenkinek!
@nápolyi maszti: Az nem a delej? Mintha ilyesm rémlene..nem, tényleg jól csinyájják, az ecceri embör már-már sajnálja Plagibát, mer ezek a liberálfastisiszták meg hurcojják iten.
Penig Ő tsak jót akart, meg ezek, nem?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Az is jó (mármint a delej). Persze oda, ahová SP szánta, se ez, se az nem passzol. Ez ugyanolyan,mint az "ártatlanság védelme". A nagy nyelvőr egyik utolsó sziporkája. Már csak emiatt is hiányozni fog.
@nápolyi maszti:

Plaginak ezen kívül nemsokára szembe kell majd néznie az általa olvasatlanul aláfirkált törvények következményeivel.
@nápolyi maszti: Azon én is jót röhögtem!
Ki védi meg a nyelvünket ezek után?
Se Palay, se Grétsy, kihal írmagunk, magolhatunk románul, ha a székelyek meg nem tanítanak az ízes beszédre hamarost!

Nos, nyelvében ég a Nemzet, de nyelvével még senki sem nemzett, ugye?
@anyósnyelv: Ja kösz, pálinka az belém legritkább esetben,. mert pazarlás, úgy utálom. Sajnos, nem látok benne semmi jót.
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!:

Höhö, egy kézilabdázó tudod mit tanul meg profin 20 év öltözőlét alatt? A vizes törölköző rendeltetésszerű használatát :-D
Nem félek én attól, hogy a közelembe jön olyan, akinek ott nincs dolga :-D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Az speciel nem értem honnan veszik, hogy ha egy Skicc szintű félnótás lesz az új elnök, nem lesz céltábla a beiktatását követő tizedik másodpercben.
indul a mandula...

www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/terjed-hogy-gyurcsany-pecsi-szakdolgozata-sincs-rendben-de-a-pte-nem-adhat-ki-adatot---video

"van aki tudni véli, hogy az egykori függetlenített pécsi KISZ-titkárnak például az államvizsga előtt mindenki számára kötelező szakdolgozatot sem kellett megírnia. Mellár professzor, a pécsi közgáz egyik akkori tanára szerint, ha Gyurcsányt kellett vizsgáztatni, aznap reggel megcsörrent a telefon - minden alkalommal a pártbizottságról hívták a tanárt. "
@Fabius: Kövért is kilövik, mint Semjén a védettmadarat...
@nemecsek ernő áruló: Végülis elég sokat megtermékenyített belőle már. Jogos a név.
hova tűnt Kicsilány?...hmmm
@Owen_Ethley: ezt nem biztos hogy idekéne...
eduline.hu/felsooktatas/2012/4/2/Tulassay_Tivadar_szimpatiatuntetes_SOTEn_L0IHG7#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_4_2

Amúgy Budapest gyönyörű, csak nagytakarítani kéne benne. És teli a világ, Magyarország csodás helyekkel. Egyet-egyet kijelölni legszebbnek, na akkor megint rodeoi utakra csúszunk, inkább nem megyek bele. Bár nekem a tengernél nincs nagyobb élmény, az biztos.
@felebarát:

Itt nem a kilövésen van a hangsúly. Fel kéne végre fogni: a köztiszteletet vagy kiérdemli valaki, vagy nem. A poszt önmagában lófaszt ér.
@a szív fészkei:

Azért véleményed lehet :-) Egymást se Rodeóztuk le, csak mert mindenki hozta a maga legszebb helyeit :-)
@Fabius: hát akkor nem politikust kell felkérni, mert ez helyből csorbát szenvedett...

más...az elég necces, hogy at lmp nem szedte össze az elégséges aláirást, a milla nem segitett?...vagy ennyien szarnak bele az egészbe...
@Fabius: Szerintem is mind szép, én mindig kifeküdtem a legszebb megmondásától. Ha annyi van hálisten, minek szűkíteni?

De a legszebb Felcsútdoboz.:-DDDDDD Amúgy a kastély és a parkja - golfpályája - tényleg nagyon mutatós. Még nem nyúlkálta le megvédésileg?
@felebarát:

Ennyien szarnak bele az egészbe. Meg amennyire én tudom a szakszik se törték össze magukat az igyekezettől.
Lázár szerint -- miután kiderült, hogy a statáriális eljárás helyett csak két hét múlva jelölnek elnököt, tudnám, miért -- olyan emberben gondolkodnak, aki megtestesíti a nemzet egységét. Akkor Kövért ejtették volna? Mert ez rá nem igazán passzol. Ha csak úgy nem, hogy a családja tele van dúsan dekorált káderekkel, ő maga az mszmp egyik intézményében kezdte karrierjét, onnan sodródott a jobboldalnak majdnem a legszélére. Szóval így valamit tényleg megtestesít... de szerintem nem erre gondolhatott Lazarus.
@a szív fészkei:

Az nem beszűkítése semminek, ha azt mondod neked "ez a legszebb". Az beszűkítés, ha hozzáteszed minden más ronda :-)

A felcsúti kastély tényleg szép.
Jelzem, Szalma Botond ellen még mindig érvényben van a fatva? Most mi lesz vele? Minek utána igaza lett ugyebár. De ez a Rubovszky hogy néz ki! Az igaz, a többit se a szépségért szeretjük.
@nápolyi maszti:

Nem lesz elnök olyan ember, akin egy másodperc fogást találni. Ez - szinte - biztos.
(((Azért ha én értelmiségi elit lennék, bizony írnék egy píédzsdít ebből a környezetvédelem és a sport szövetsége (vagy mi lesz a cím Palibá szerint), hogy kereshessen valami tisztességes témát így 70 évesen. höhöhöhö Adná a sors, hogy más is ígyen gondolja!)))
@Fabius:
Mert Kövéren lehet? Ha igen, eddig miért nem tették? Én oly boldogan nélkülözném a közéletből!
@Fabius: Nekem az, mert annyi minden tetszik. Kedvenc könyvem, filmem, színem, zenés,stb. is csomó van.

Csodálom, aki biztonsággal kiválaszt egyet és kész. El se jutnék egy lakatlan szigetre, mert kurvára nem bírnék kiszaszerolni egy könyvet, egy mittoménmit, amiket frappáns tesztekben kérdezni szoktak. :-DD

Még köztársasági - eme köztársaságmentes helyen - elnököt se bírnék kiválasztani. Rotálni kéne egy csomót, ne szokjanak hozzá annyira a jóhoz és a bólogatáshoz.
@Fabius: Olyan elnök lesz, akin abban a percben fogást találnak majd, ahogy ez az igény,majd nemsokkal utána az erre vonatkozó ukáz megérkezik.
@nápolyi maszti: mert nem volt olyan tisztségben
@nápolyi maszti:

Eddig is tették az ősök emlegetésével, a köteles beszéddel, stb. Csak ami egy politikusnak mérsékelten árt, az egy álamelnököt hazavág rögtön.

2-3 hónap alatt Kövér elnökként kinyírható az állandó kötelezéssel, a régi fekete könyv emlegetésével, stb.
@misspony:

Plagibának testhezállóbb lenne a "Fejenátfordulás arcontompítással" píédzsdí megírása, gyakorlati tapasztalatból merítve.
@a szív fészkei:

Szerintem most olyat akarnak, akit egy napnál tovább tart kikezdeni. Még egy ekkora szopást nem engedhetnek meg maguknak.
az érdekes azért a Sote pikk pakk kiadta a phd-t a Pte, meg nem akaarja,,,
@a szív fészkei:

A sógorom most itt melózik:

i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01127/0000019496_listing_11279171.jpg

Szóljak neki segítsen egy lakatlan szigetet keresni? :-D
@felebarát:

Számomra az érdekes, hogy Plagi ügye után mengyán gyanús lett ez a Gyurcsány is megint.

Szerintem a Pte nem habozna kiadni, ha tényleg úgy lenne ahogy most sejtetni kezdték.
@Fabius: irásuk alapján, csak és kizárólag akkor ha ügyészi megkeresés van, illetve politikai nyomés...
@felebarát:

Nekem végülis mindegy. Ha Gyurcsányon is elverik a port, mert van miért, akkor így járt. Csak az a furcsa, hogy Mellárnak hogy, hogynem most jutott ez eszébe. És mondjuk nem Skicc megvádolásakor, nem a doktorija visszavonásának napján, hanem most.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ezoterikus és fiziksi mrghatározása is létezik. l.google
itt max a gerincében lévő idegek és agya közötti ingerületre gondolhatott - marhaság...gerinclből kiindulva érzi,hogy magyar... ház erről már mindenkinek lehet némi véleménye.
@felebarát:

Csak a szokásos: Gyurcsányozással tompítjuk az aktuális botrányt.

Ha bejön kibaszott nagy fogás.
Ha nem, a sok felesleges próbálkozás után már fel sem tűnik. De legalább megpróbáltuk.
@Fabius: Azon a környéken ne! Nagyon ki van mérve a Seychelles biztonsági szempontból. Lakatlan szigetből nagyon jót már Görögországban is lehet találni, de igazán profit mostanában főleg Paraty környékén érdemes keresni.
De olyan hely nincs ezen a Földön, ahová nem ér el, amit az otthoni urak művelnek, ebben a témában igen komoly gyakorlati tapasztalattal rendelkezem. Sztem a maláj halászok is ezen röhögnek, de ma a pék talált meg azzal, hogy mi is volt a kardos csávóval felétek?
@tucano:

"ma a pék talált meg azzal, hogy mi is volt a kardos csávóval felétek? "

Ez de gáz baszki, mert te nem a szomszéd utcában laksz. Jó hírünk a nagyvilágban, fasza.
@quendelapo: a kövér az miből doktor? bajuszpödrés, bajuszkócoschításch, frizőr a szittya stíluschhoz vagy van valami pontoschabb? és hogyan használja?
@Fabius: nincsenek lakatlan szigetek, éppenhogy egy ürge valahol DOHA közelében, a tengerben összegyüjti a lebegő műanyag palackokat, vízteleníti őket és becsavarja a fedelüket, majd hatalmas csomagokat csinál belőle és ebből kialakított egy lebegő szigetet, teljes vegetáció van rajta és az ürge egyedűl megél rajta, egy pár száz méter keresztbe hosszába és ma ott tartanak, hogy az az ország amelynek partjánál van elismerte magántulajdonú de az országhoz tartozó felségterületté azaz most már parlamenti védelem alatt is áll...ez marad majd a zorbányinak és családjának is legalább dolgoznak, lesz banán a macaco-knak
@Fabius: olyan, hogy "szép" és "lexebb" aestetica-ilag nem létezik, a szépség abszolút szubjektív fogalom, tehát mindíg valakinek vagy valakiknek szép és másoknak közömbös vagy útálatos (@szívemcsücskének ezt tudnia kellene nő létére arról a meghatározásról, hogyha egy férfi egy fokkal szebb mint az ördög...persze a zördögöt még ő sem látta hahahahaha)

és mi má' ez, mennyi az "1 Rodeo"? és mivel írtjátok azért kedves ahogy ez itt kialakult, tolómérőt vagy mérőszalagot csináltatok belőlem...??? vagy gumimaci-t

ezt terjeszteni fogom, köszi
@a szív fészkei: emlékeztetlek rá:

én sohasem mondtam semmire, hogy a lexebb, már régen belülről szagolnám a LIPÓTMEZEI RÓZSÁKAT...-:)))

azt hogyan értsem hogy valaki le van rodeo-zva? ez vallásosch vagy ateista mekhatárodzás?
@Rodeo36:

Jól látod, innentől a vita hevességének mértékegységét rodeóban határozzuk meg :-))
@Fabius: ez most éppen váltott klasszikusokból jazz/dzsezz-be na ez a fajta dzsezz ami nekem bejön még akkor is ha láttam a felvételen hogy a zongorista mellett a padlón volt egy 2literes űrtartalmú konyakos "pohár" kevesebb mint félig...és a zongorista nagyon kapaszkodott a cisz mollba de nem esett le és a zene is jó volt...te sohasem láttad élőben a Ferencsyket amint sörgőzös állapotban csinált olyan dolgokat az ő AHZ-jával (az ő tulajdona vagy családja volt mind) amit senki soha, a Kovács Dénes is csak akkor volt Menuhin amikor benne volt egy fél liter brandy de ez zeneileg semmit sem tett hozzá mert ha nem tudta volna konyak nélkül, akkor egyáltalán nem tudta volna elővezetni... volt anno otthon sok ilyen ...a legnagyobb Fiscer Anny volt, aki miután megunta sok izét elment és csak csilliárdosoknak játszott zárt körben azt amit ő akart, barátom zongorahangolója volt neki...hát sok mindent megtettek a Steinway-el ahhoz hogy "engedelmes" legyen amikor az Beethoven összest lemezre játszotta az volt a nagy izé de neki mindig igaza volt...hallgasd meg a Schubert B dur op Posth. szonátát vele (Hungaroton) és ha találsz beléd mászóbbat akkor szólj...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Köszi, bár nem vagyok egy kifejezett seres-fan. De ha az ember buszra száll, nem határozhatja meg egyoldalúan, kihez ér a kabátja széle...
De igazából most az MSZP népszavazás-buktája köt le.
@a szív fészkei: "pálinka az belém legritkább esetben,. mert pazarlás, úgy utálom. Sajnos, nem látok benne semmi jót."
Biztos, hogy a megfelelő érzékszerv használatára okítottak?
Ezen a téren is az a szabály: Ha nem nem tetszik, csukd be a szemed, és csináld úgy.
@Fabius: "egy Skicc szintű félnótás..."
Idemásolom a némileg frissített változatot, hátha lesz haszna.
"@CICMÓK: Gyerekek, higgyétek el, nemhogy nem ő írta, de nem is olvasta! A disszertáció hemzseg olyan sportág-megnevezésektől, amelyet magyar sportoló az életben le nem írna! Pechére nem szakfordító csinálta a fordítást, hanem akinek lövése sem volt a sportnyelvről. Olyan sportverseny leírása, ami nem létezik! Ugyanmár! EL SEM OLVASTA!

Közelről ismertem Schmittet. Egyrészt egyáltalán nem ostoba. Másrészt nem a doktori rendszer volt a "kor terméke", hanem Schmitt maga. Ő az archetípusa a "homo kadaricusnak". (copyright by Lengyel László. Vigyázni kell az ilyesmivel manapság...)
A mai napig az. Ezért az a gondolatmenete, hite, meggyőződése, hogyha a Ő a Főnök embere, akkor nem érheti baj. Hogy a beosztás (elő)jogokkal jár, és a becsületes vezető gond nélkül élhet vele. Az előjog és a jog differenciáját százezrek, milliók nem értették ebben az országban. (Igen, milliók! Nem az volt itt a baja millióknak, hogy "ezeknek" előjogaik vannak, hanem, hogy nekik nincs!) Még most sem érti mi a baj vele. Így kibaszni a vezetővel nem volt szokás az átkosban. Ez nem fair! kiabál benne a sértettség.

Most megláthatja az ország, hogyan gondolkodott/gondolkodik egy Kádár-rendszeri vezető."
Schmitt a farkasok közé tévedt coyote tipikus esete.
@felebarát: Mit adott ki a SOTE?
Ha ezalatt a disszertációt érted, akkor rámutatnék, hogy az a TF könyvtárban archivált és a beiratkozottaknak hozzáférhető példány.
(Kiegészítő segítség. Amikor egy szakdolgozat benyújtásra kerül az opponensnek ki kell töltenie egy nyomtatványt, melyen szerepel az is, hogy javasolja-e a dolgozat öt éven túli megőrzését. Egy summa cum laude minősítésű dolgozatnál ez nem lehet kérdés. Nóta benne: SP közgáz diplomamunkája emiatt nem kapható most elő: nyilván nem ütötte meg az a színvonalat. Mint a többségé, egyébként.)

Bár várjuk ki a végét, de szerintem GyF szakdolgozatával is ez lesz a helyzet.
Ha a pécsi egyetem betart egy jogszabályt, akkor még nem kell sejtelmeskedni.
Mellár sorsa érdekes fordulatot vett.
@sörtelen: Sok beszédnek sok az alja. Egy doktori - éppen mert tudományos értéket hordozó, újszerű stb. - csak megőrzendő lehet, nem?
Na, gondolkodjunk írás előtt.
@sörtelen: Aranyos, hogy mekkora okítás van itt részemre, tiszta tavaszi szabadegyetem! :-DDD Végül Sliccel fordított arányban fogok doktorálni e szent helyen. Amikorra ő nem, én az leszek.

Nos, ittam, lenyeltem a pálinkát (sokfélét: házi nagyon erős törkölyt, erdélyi áfonyásat, mittomén milyen ágyasat, kóser szilvát, stb., szóval nem kommersz szarokat), semmi jót nem éreztem. Ám ez ugyanígy volt - megvetés tárgya leszek, de mit vakítsak - ha a legdrágább whiskyvel, francia konyakkal kínáltak meg. Tőlem ez mind szűz marad, nem ízlik, akkor nem kínozzam magam. Épp most adjuk oda az orvosnak a 12 éves Chivas Regalt, mert senki hozzá nem nyúlt ennyi idő alatt.

Bor, sör jöhet, amikor megkívánom és a kaja is megkívánja, pezsgő az extra dryból- elég ritkán, egy-egy pohárral - és kész. Lám Fábius is kibírja és nem egy savanyú pofa, ahogy itt lejön a dumájából. Nem biztos, hogy a pia dobja csak fel az ember hangulatát.
@a szív fészkei: Értékelem a csodás nőies sasszét a téma fajsúlyos eleme elől... :)
Mindig hálát adok a sorsnak, hogy férfinek születtem.
Azért nem ízlik, mert az iható rövid ritkább mint a fehér holló.
Életemben két olyat ittam, amit bármikor (nem iszok töményt)egy kunhalasi körtepálinkát és egy meggylikőrt.
Amúgy a probléma egy lehetséges megoldása az, hogy abszolút nem mindegy mikor mit és HOGYAN iszol. Minden rafinált rövid egy , és csak egy meghatározott szituációban iható. Nem akarom Rodeót iderángatni, de igazolhatná, hogy ez pont így van egy zenei művel is. Napsütötte tavaszi lankán Társsal az oldalán az ember nem hallgatja a Rekviemet.
Noha nem vagyok ivós, de az alkohol irodalom-szerű alkalmazására képes embereket nagyra tudom értékelni. Komoy tudomány.
@sörtelen: Én azért adok hálát, hogy nőnek születtem, cepekedés ide vagy oda. Na elhiszek én mindent neked, mit és mikor hogyan csinálni jó, de amúgy egész életemben meredeken leszartam a muszanyagot. Ami épp jól esett, és ahogy jólesett, azt csináltam. Ezért most, már kifelé mentemben is azt mondom, nem bántam meg.

Zenemű vagy pia, kaja vagy pasi mindig az talált meg, ami/aki pont nekem volt megfelelő és pont akkor.
Napsütötte tavaszi lankán is elmerenghet az ember a társával az oldalán halálon, a Rekviemek igazságán: hogy most minden mennyire gyönyörű, de bármelyik perc megfordíthatja ezt és lecsaphat a fátum. Én a legboldogabb perceiben mindig gondolok arra, hogy ez most eljött és tart, kegyelem, amit kurvára ki kell élvezni,mert mindig jön a számla, az ellentételezés. És nem is biztos,hogy akkor a kis bohó polkák vagy ilyesmik jók ennek aláfestésére. Pl. az orgazmust a francia kis halálnak hívja.

Amúgy én azt szeretem, hogy ne a pia nevessen ki belőlem, ne az tegyen bátorrá, lazává, nota bene elbűvőlővé, hanem saját magam legyek olyan.Színjózanon. Ha jó formám van, oké, ha nem, akkor majd máskor. Ja és ne is az vigasztaljon meg, ha padlón vagyok.

Amúgy, az az erdélyi áfonyás a "nemszeretem"pozíción belül tényleg kellemes volt.
@sörtelen: Ebben is igazad van, tökéletes korkép. DE ha mást sem ugatnak mármióta a fidesznyikek, mint leszámolás a komenizmussal, a komenistákkal, fúj, jaj de randa korszak volt, hú de véget vetettüünk ennek a toi-toi forradalommal, akkor nemááá, hogy szinte állatorvosi lóként mutassa az összes kádári kehét, pláne az állam első embereként.
@a szív fészkei: Hahh, csak nővel ne kezdjen az ember.
De mielőtt az alkohológiai 1X1-et folytatnánk, egy mondat,mert úgy sejtem nem ment át:
Férfinak lenni azért a legjobb, mert szerethetem a legszebbet.
Szóval. Az alkohol olyan mint a számítógép: kis hibából fénysebességgel csinál qrva nagyot, vagy jó algoritmussal kis adatsorból fénysebességgel megvilágosodást. Normálisan beszélve: az alkohol csak azt hozza ki bárkiből, ami benne van. (Az "in vino veritas" nem csak a kimondott igazság kimondására késztet, de a személyiségre vonatkozó igazságot is. Mint az közismert.
Ja. A régi görögöknél volt egy szokás. A nagy jelentőségű ügyben döntést hoztak. Aztán berúgtak és így is döntöttek. Aztán egybevetették a kettőt és választották ki, mi lesz a végleges.)
Az alkohol egyszerűen csak a társadalmi gátlásokat oldja. Olvastam, hogy ha ma találná fel valaki, biztos lenne a Nobel-díj, mint legjobb stresszoldó feltalálójának.
Mielőtt Rodeó ideér, gyorsan leírom, hogy nix Rekviemek. "A" "Rekviem" csak egy létezik és nem is fog több létezni soha. A 626 -os pedig nem a Halálról szól, hanem a legnagyobb igazságtalanságról - hogy csak 36 évet kapott. Ezt a veszteséget nem fogjuk kiheverni soha.
Amúgy az életviteled érdekes lehet. :)
@sörtelen: Nincs és nem is volt különösebb életvitelem, ami most van, az sem irigylésreméltó. Csak mindig próbáltam önmagam lenni, mert ha megjátszottam valamit aktuális divatirányt- jól bebaszni bulikon, stb. - , akkor szarul éreztem a bőrömben magam.

Pl. a fiam, ha néha mólés, ő a világ legtüneményesebb embere, libeg a föld felet, édes, mosolygós - amúgy is - szóval én rég tudom, hogy nem ruház fel mással pia, csak ami benned van, azt aláhúzza és megmutatja. De ha én nem akarom tudni, mi van mélyen bennem, pláne nem mindenkinek kiplakátozni? Amúgy ha nagyon ritkán túlittam magam, nem volt időm begárgyulni, mert ültömben elaludtam. Tehát az alkohol oldását, egyebét én soha nem is tapasztaltam, mert nem voltérkezésem rá.

Verdi Requiemjét is fontos és gyönyörű műnek tartom. És a kettő az már többesszám nálam. Mozart - ahogy kiolvastam Szentkuthy életrajzából - talán nem is bírt volna megöregedni,hisz 36 évesen is kezelhetetlen kamasz maradt, mert a gyermekkorát elvette a világsiker és a kapzsi, azt hajszoló+learató apja. Neje, a Stanci, meg az ő egy az egyben kiadása volt nőben.

Ki tudja, mi rekedt benne, mi nem a korai halállal, de hogy ennyi megkérdőjelezhetetlen, filozófikusan nehéz, a szórakoztatásnál jóval többet adó művet ilyen csekély idő alatt ilyen tökéletesen megírt, azt mutatja nekem, hogy tisztában volt a kevés de drága idejével.
www.origo.hu/itthon/20120403-orban-viktor-a-prezidencialis-rendszerrol-is-beszelt-a-kurian.html

hirtelen előjött: nem Orbán javasol, szóba került már a prezidenciális köztársaság .... délelőtt hülye ötletnek tűnt, de már nem is annyira ...
süti beállítások módosítása