Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.02. 00:42 Fabius

A kormány agyhalott, de élvezi

Címkék: fidesz kdnp schmitt pál szalma botond

Sajátos logika mentén fogtak neki a SkiccPali féle kármentésnek nagyjaink. Mintha puszta kézzel akarnák visszatömni a kiömlött szart a szürke -eminenciás- marhába. A küzdelem héroszi, a látványtól már nem csak a jobboldali értelmiségnek, hanem a parlamenti sztahanovbotoknak is lassan de biztosan felfordul a gyomra.

 

Pénteken még úgy nézett ki, legalább egy tökösgyerek akad aki képes valamit villantani a kereszténydemokraták szolgalelkűségén kívül. Szalma Botond nagyon bátran és nyíltan beszélt a Skicc nyilatkozat után Kálmán Olgánál. Ez a megnyilvánulás a Varánusz blog eseményeket online követő, kormánypártinak éppen nem nevezhető olvasóközönségét ilyen kommentekre inspirálta:

mamitirok:

bocsánat, tévedtünk? Ilyet is hallani? Reszpekt!

Habakuk999:

Jóóó! Kemény fejű, de felébredt!!!!!!!!!!!!

Knósszosz:

Szalma kurva oké, de komolyan gondolja? Hallgattam, nekem meggyőzike volt, ha én lennék bejja asszony el is fogadnám. Nem fikázásibul, tényleg szimpatikus volt, de széllel szembe a zálmoskönyvek szerint is marha nagy erőfeszítés, ráadásul a végeredmény... hát finoman fogalmazva is kurva kétséges.
Koalíciós parnerként ilyet? Skandalum!
Én kezdenék aggódni a helyébe...

maybach:

Szalma Boti pedig igen tökös gyerek. Ismerem, nem gyáva pasas és tisztességes.

Boli:

LE A KALAPPAL, erről van szó! Nem lesz hosszú a karriere itt, hisz a politika csak a megosztásra épít! Ha ez elharapózik, akkor az Orbán, Semjén, Gyurcsány féle pitiánereknek annyi, hisz ha nem lehet szépen oldalazgatni, akkor mi lesz itt??? :(

...és ez az idézethalmaz csak a találomra kiválasztott néhány. Mit tesz erre a KDNP? Villámgyorsan kijelenti: kedves közvélemény, bazmeg, Szalma Botond csak a párt önjáróvá vált Frankensteinje, akibe véletlenül túl sok eszet' műtöttünk a droidgyárban. Az értelmes, karakán, támogatható beszéd félreértés, úgyhogy először is elhatárolódunk tőle, másodszor megpróbáljuk a fölös eszet' kiműteni a fejéből, ha nem sikerül legfeljebb kizárjuk a picsába. Mert mi igenis ragaszkodunk ahhoz, hogy a támogatottságunk továbbra se legyen kimutatható, és az altesti vértolulást ezentúl is igyekszünk a biztonságos, kényelmes impotenciával elnyomni.

 

Közben a szerelemházasok másik fele nekilátott elrendezni a dolgot a maga pitiáner bosszúálló módján, amit már a Lisztferihegy bizottságnak is volt alkalma megtapasztalni: Tulassay Tivadarral érzékeltették, az igazság hajhászása nem fér össze a NER szellemével, és aki nyilvánosságra hozza a Plagit ismét meghazudtoló jegyzőkönyveket, az elől egy nap alatt elszívható a levegő. De izgulhat innentől a többi kisdoktor is: át lesznek világítva, mert hátha van még egy akkora kretén, mint a mi Palink, és a megsemmisített ember véres tetemével relativizálni lehet majd a Skiccét.

Azt hiszem nekünk innentől nincs más dolgunk, mint hátradőlve végignézni, ahogy az agyhalottak lenullázzák és felszalámizzák egymást egy ex kommunista rendszerszolga morálisan kivérzett politikai hullája fölött. A folyamat elindult az ügynöktörvény elmismásolásával, az akolkomcsik védelmével, a Pali ügynek csak az égésgyorsító katalizátor szerep jut. Pedig, ha valamire az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosa azt mondja, nagyon ciki, akkor ott minimum elgondolkodni kellene. Sebaj, nekünk azt hiszem meg fog felelni, ha a kétharmados felhatalmazás birtokában nem a történelmi jelentőségű haladással, hanem az ellopott nyugdíjpénz, és a visszavont kisdoktori jelképével fogtok bekerülni a történelemkönyvekbe.

Showtime, uraim! A végjátékba fordultatok.

 

891 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr664355167

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lemondani vagy lövetni ? 2012.04.02. 20:22:34

Schmitt Pál lemondott. Lemondása kötelesség volt. Kötelessége az országgal a jobboldallal és önmagával szemben is.Lemondásához vezető állomások a lebukás, a kivárás, a bizonyosság, majd a következmény. A lebukás Lehet azon vitatkozni, hogy valaki,...

Trackback: Miért marad Schmitt Pál? 2012.04.02. 12:10:41

A címben szereplő kérdést mostanság leginkább negatív kontextusban lehet hallani, s aki mondja, annak a szavaiból azt lehet kivenni: az illető szeretné, ha az államfő távozna posztjáról. Jelen bejegyzés is ezzel a kérdéssel foglalkozik, ám ahelyett, ho...

Trackback: Amikor a fejek a porba hullanak 2012.04.02. 10:56:54

Ütött az óra. Kiknek? Ezt még nem tudjuk, de hamarosan minden napvilágra kerül. Vajon milyen hévvel és kik ellen rajtol a plágium-ügy miatti leszámolás? Kik adhatják vissza funkciójukat és vele együtt párttagkönyvüket? És kiknek a kiiktatásától lesz ha...

Trackback: Már nem fair play a fair play 2012.04.02. 09:08:44

Ismét terítéken vagyunk a nemzetközi sajtóban. No, nem az orzságimázsért felelős épp ki tudja hova tartozó hivatal rendelte meg a kampányt és egyelőre nem is úgy néz ki, bárki is egy lépést is tenne a kormányzat részéről a tűzoltás érdekében. Most ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Ha én kinyitom a számat, ha én elkezdek vetkőzni... Überellek schimán!
@Knósszosz: Ez lehet, én el sem kezdem..na, Karánkánk megjelent, lehet frötsögni ezerrel!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
"Török Gábor politológus blogja"
Régi véleményem, hogy TG nemigen érti ezt a szakmát. Max. egy hónapig lehetett volna rugózni a doktorin és passz.
Hogy mérhető ehhez a hatalmas törés orbán és a Fidesz imágóján?
@sörtelen: hirszerzo.hu/velemeny/2010/10/9/20101009_magyar_tea_part
"(Zárójeles kitérő: egyszer egy alaposabb elemző dolgozatot is megérne Török Gábor politikaelemző működése. A tehetséges, media-savvy fiatalember blogján postról postra nyomon követhető, ahogy alapvetően érti félre a politikai elemzés tudományát, nagyvonalúan eltekint az eszmék, a politikai gondolatok, a megvalósult tényálladékok jelentőségétől, nem kevesebbtől tehát, mint a politikai cselekvés esszenciájától, így kizárólag formális, technokrata érveléssel legitimálja a kormánypárt ténykedését: alapvetően minden oké, hiszen mögöttük a kétharmad, nyugaton is van ilyen, különben is, semmi helyrehozhatatlan külsérelmi nyom nem látszik. Azt például, hogy immár „a helyi politika kilenctizedénél is több került” most a Fidesz kezébe, így kommentálja: „Mindez óriási lehetőség, de egyben hatalmas feladat is.” Ennyi történt tehát. Zárójel bezárva.)"

Idézőjel is...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): "egyszer egy alaposabb elemző dolgozatot is megérne Török Gábor politikaelemző működése."

két slukk közt? kb annyit ér. vki begépeli, az már a négermunka legalja
@Pantagruel: Palibá ráér, ugye? Megcsinyál(tathat)ná, nem?
A téma címe: Kollaboráció és dilettantizmus a politikai elemzésben, valamint a sportdiplomáciában..á lá Athén?
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
Nem, sajnos nem jött össze. Szerencsétlen egy banda vagyunk, de majd konzultálunk a magad fajtákkal, hogyan kell ezt sikeresen csinálni. Holnap összehívjuk a frakciózüllést. Vonád-Viktorod javasolt egy azori szállodát, ahol megvitathatjuk ezt a dolgot, de mi ezt visszautasítjuk, mert nem pazarolunk.
Legyen ez intő példa Neked, a népi-nemzeti majdmegspólojuk retorikádra nézvést.
Egyéb iránt igazad van, menjen a jó francba az összes tolvaj!! Látod, itt van az a pont, ahol létrejöhet a konszenzus a jobb és a baloldal között. Sok ilyen lényeglátó emberre van szüksége ennek a társadalomnak. Remélem, holnap is erre jársz, a konstruktív hozzáállásod igazán üdítő a témában, köszönöm-köszönjük!
Imidzsed megerősítéseként, Rodeo kollégánk elbocsájtó szép üzenetével szeretnék elköszönni Tőled (ez klasszikus): "te ugye egy szardarab vagy?" Jó éjt halimókus!
hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/4/2/Mi_van_ha_Dobzse_Pal_nemet_mond_2C9JUH
„Ha Orbán azt hiszi, néhány, még a Fideszen belül is lenézett, senkinek tartott, tehát kizárólag az ő személyétől függő pártszolgálatos kinevezésével vasbetonba önti saját bársonyszékét, csak sajnálni tudom. Majd megtanulja, hogy a lojalitás a fenti embertípusnál mennyire tünékeny valami.”

Nem tudta meg, a selyemzsinór megérkezett,. a kötelet Laca tartja innentől, kérdéses, hogy a nyakán vagy a kezében?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): fericsögjön, szarok rá.
De nem bisztoshogy szó nélkül tom hagyni
@Knósszosz: Ha még van Hét, akkor szép est elé nézünk!
Lökgyémán át egyet, feltéve, ha pilseni típusú!
www.youtube.com/watch?v=UFoJZCZ6y-U

Fabius csapolja, mi meg yól megisszuk, ez ám a munkamegosztás, nem?:-D
www.origo.hu/itthon/20120330-schmitt-pal-es-az-uj-doktori-cim-megszerzese.html?beuszo
"Schmitt neve alatt találtunk egy, a feleségével közösen készített interjúkötetet is, amelynek címe az olimpiák jelmondata: Citius, altius, fortius! Ebben a következő problémákról beszélget Schmitt Pállal a riporter: A szép beszéd, a sok olvasás, társalgás igénye; magyarnak lenni szívdobogás kérdése; a gimnazista és az 1956-os forradalom; a magnetizmus, a család kiemelt szerepe."

Mijaf@szom az a magnetizmus, árulja már el valaki!
Ja, meg azt, hogy ösztöndíjra is jogosult lesz, ugye?
A Mars is szép:

www.daviddarling.info/images/Mars_panorama.jpg

Békés, nyugodt környék, sehol egy Selmeczi.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Te potyázós...
Löknék át egyet, de van olyan progid, ami a komlót bitekből folyadékká alakíccsa? Köll ehhez egy pakk, azt kellene letöltened, mer külömbe kiszárac.
"@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te itt vegyél telket, jó?
csillagaszat.uw.hu/venusz.html
A "bolygótestvéri" kapcsolat ellenére felszíne sokkal barátságtalanabb, mint a Földé.

Anyagi, kémiai összetételét tekintve a Vénusz Föld típusú bolygó. A Vénusz belsõ szerkezete nagyjából a Földéhez hasonló."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A Mars szar! Kopár, vörös és sehol Theron. Há' én is ikonnak csinátam magamnak!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

A Vénusz jó hely, csak mire kipakolnád a plédet meg a sört, elpárolog a Pajero-d.
@Knósszosz:

És ha lenne egy bolygó, ahol mindenki Theron? :DDD
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
A mágnesesség régi neve.
A korábban említett origo-cikkel kapcsolatban (amelyben T.G. politilógus zseniális gondolatait idézik) arra gondoltam, hogy megkezdődött a gyógyító kencék felhordása a lüktető sebre. Lám, nem is vagyunk akkora lúzerek, ez a Viki tulképp megint milyen ügyesen túlsakkozta az ellenzéket. De azért ez az oltári ciki akkor is rajta marad a fideszen. A hazaszeretetből elkövetett nagyszerű lemondás, mint erkölcsi dobbantó pedig azért nem fog működni, mert azért mégiscsak megelőzte egy kínos malőr, az a bizonyos plagizálás, és ezt nehéz lesz kihagyni a sztoriból, úgyhogy emiat orbánék nem fogják sujkolni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Th-ermészetesen azt kívánnám; oda lőllyenek ki!!!
Plágmenetes jóccakát mindenkinek!
@nápolyi maszti: Az nem a delej? Mintha ilyesm rémlene..nem, tényleg jól csinyájják, az ecceri embör már-már sajnálja Plagibát, mer ezek a liberálfastisiszták meg hurcojják iten.
Penig Ő tsak jót akart, meg ezek, nem?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Az is jó (mármint a delej). Persze oda, ahová SP szánta, se ez, se az nem passzol. Ez ugyanolyan,mint az "ártatlanság védelme". A nagy nyelvőr egyik utolsó sziporkája. Már csak emiatt is hiányozni fog.
@nápolyi maszti:

Plaginak ezen kívül nemsokára szembe kell majd néznie az általa olvasatlanul aláfirkált törvények következményeivel.
@nápolyi maszti: Azon én is jót röhögtem!
Ki védi meg a nyelvünket ezek után?
Se Palay, se Grétsy, kihal írmagunk, magolhatunk románul, ha a székelyek meg nem tanítanak az ízes beszédre hamarost!

Nos, nyelvében ég a Nemzet, de nyelvével még senki sem nemzett, ugye?
@anyósnyelv: Ja kösz, pálinka az belém legritkább esetben,. mert pazarlás, úgy utálom. Sajnos, nem látok benne semmi jót.
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!:

Höhö, egy kézilabdázó tudod mit tanul meg profin 20 év öltözőlét alatt? A vizes törölköző rendeltetésszerű használatát :-D
Nem félek én attól, hogy a közelembe jön olyan, akinek ott nincs dolga :-D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Az speciel nem értem honnan veszik, hogy ha egy Skicc szintű félnótás lesz az új elnök, nem lesz céltábla a beiktatását követő tizedik másodpercben.
indul a mandula...

www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/terjed-hogy-gyurcsany-pecsi-szakdolgozata-sincs-rendben-de-a-pte-nem-adhat-ki-adatot---video

"van aki tudni véli, hogy az egykori függetlenített pécsi KISZ-titkárnak például az államvizsga előtt mindenki számára kötelező szakdolgozatot sem kellett megírnia. Mellár professzor, a pécsi közgáz egyik akkori tanára szerint, ha Gyurcsányt kellett vizsgáztatni, aznap reggel megcsörrent a telefon - minden alkalommal a pártbizottságról hívták a tanárt. "
@Fabius: Kövért is kilövik, mint Semjén a védettmadarat...
@nemecsek ernő áruló: Végülis elég sokat megtermékenyített belőle már. Jogos a név.
hova tűnt Kicsilány?...hmmm
@Owen_Ethley: ezt nem biztos hogy idekéne...
eduline.hu/felsooktatas/2012/4/2/Tulassay_Tivadar_szimpatiatuntetes_SOTEn_L0IHG7#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_4_2

Amúgy Budapest gyönyörű, csak nagytakarítani kéne benne. És teli a világ, Magyarország csodás helyekkel. Egyet-egyet kijelölni legszebbnek, na akkor megint rodeoi utakra csúszunk, inkább nem megyek bele. Bár nekem a tengernél nincs nagyobb élmény, az biztos.
@felebarát:

Itt nem a kilövésen van a hangsúly. Fel kéne végre fogni: a köztiszteletet vagy kiérdemli valaki, vagy nem. A poszt önmagában lófaszt ér.
@a szív fészkei:

Azért véleményed lehet :-) Egymást se Rodeóztuk le, csak mert mindenki hozta a maga legszebb helyeit :-)
@Fabius: hát akkor nem politikust kell felkérni, mert ez helyből csorbát szenvedett...

más...az elég necces, hogy at lmp nem szedte össze az elégséges aláirást, a milla nem segitett?...vagy ennyien szarnak bele az egészbe...
@Fabius: Szerintem is mind szép, én mindig kifeküdtem a legszebb megmondásától. Ha annyi van hálisten, minek szűkíteni?

De a legszebb Felcsútdoboz.:-DDDDDD Amúgy a kastély és a parkja - golfpályája - tényleg nagyon mutatós. Még nem nyúlkálta le megvédésileg?
@felebarát:

Ennyien szarnak bele az egészbe. Meg amennyire én tudom a szakszik se törték össze magukat az igyekezettől.
Lázár szerint -- miután kiderült, hogy a statáriális eljárás helyett csak két hét múlva jelölnek elnököt, tudnám, miért -- olyan emberben gondolkodnak, aki megtestesíti a nemzet egységét. Akkor Kövért ejtették volna? Mert ez rá nem igazán passzol. Ha csak úgy nem, hogy a családja tele van dúsan dekorált káderekkel, ő maga az mszmp egyik intézményében kezdte karrierjét, onnan sodródott a jobboldalnak majdnem a legszélére. Szóval így valamit tényleg megtestesít... de szerintem nem erre gondolhatott Lazarus.
@a szív fészkei:

Az nem beszűkítése semminek, ha azt mondod neked "ez a legszebb". Az beszűkítés, ha hozzáteszed minden más ronda :-)

A felcsúti kastély tényleg szép.
Jelzem, Szalma Botond ellen még mindig érvényben van a fatva? Most mi lesz vele? Minek utána igaza lett ugyebár. De ez a Rubovszky hogy néz ki! Az igaz, a többit se a szépségért szeretjük.
@nápolyi maszti:

Nem lesz elnök olyan ember, akin egy másodperc fogást találni. Ez - szinte - biztos.
(((Azért ha én értelmiségi elit lennék, bizony írnék egy píédzsdít ebből a környezetvédelem és a sport szövetsége (vagy mi lesz a cím Palibá szerint), hogy kereshessen valami tisztességes témát így 70 évesen. höhöhöhö Adná a sors, hogy más is ígyen gondolja!)))
@Fabius:
Mert Kövéren lehet? Ha igen, eddig miért nem tették? Én oly boldogan nélkülözném a közéletből!
@Fabius: Nekem az, mert annyi minden tetszik. Kedvenc könyvem, filmem, színem, zenés,stb. is csomó van.

Csodálom, aki biztonsággal kiválaszt egyet és kész. El se jutnék egy lakatlan szigetre, mert kurvára nem bírnék kiszaszerolni egy könyvet, egy mittoménmit, amiket frappáns tesztekben kérdezni szoktak. :-DD

Még köztársasági - eme köztársaságmentes helyen - elnököt se bírnék kiválasztani. Rotálni kéne egy csomót, ne szokjanak hozzá annyira a jóhoz és a bólogatáshoz.
@Fabius: Olyan elnök lesz, akin abban a percben fogást találnak majd, ahogy ez az igény,majd nemsokkal utána az erre vonatkozó ukáz megérkezik.
@nápolyi maszti: mert nem volt olyan tisztségben
@nápolyi maszti:

Eddig is tették az ősök emlegetésével, a köteles beszéddel, stb. Csak ami egy politikusnak mérsékelten árt, az egy álamelnököt hazavág rögtön.

2-3 hónap alatt Kövér elnökként kinyírható az állandó kötelezéssel, a régi fekete könyv emlegetésével, stb.
@misspony:

Plagibának testhezállóbb lenne a "Fejenátfordulás arcontompítással" píédzsdí megírása, gyakorlati tapasztalatból merítve.
@a szív fészkei:

Szerintem most olyat akarnak, akit egy napnál tovább tart kikezdeni. Még egy ekkora szopást nem engedhetnek meg maguknak.
az érdekes azért a Sote pikk pakk kiadta a phd-t a Pte, meg nem akaarja,,,
@a szív fészkei:

A sógorom most itt melózik:

i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01127/0000019496_listing_11279171.jpg

Szóljak neki segítsen egy lakatlan szigetet keresni? :-D
@felebarát:

Számomra az érdekes, hogy Plagi ügye után mengyán gyanús lett ez a Gyurcsány is megint.

Szerintem a Pte nem habozna kiadni, ha tényleg úgy lenne ahogy most sejtetni kezdték.
@Fabius: irásuk alapján, csak és kizárólag akkor ha ügyészi megkeresés van, illetve politikai nyomés...
@felebarát:

Nekem végülis mindegy. Ha Gyurcsányon is elverik a port, mert van miért, akkor így járt. Csak az a furcsa, hogy Mellárnak hogy, hogynem most jutott ez eszébe. És mondjuk nem Skicc megvádolásakor, nem a doktorija visszavonásának napján, hanem most.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ezoterikus és fiziksi mrghatározása is létezik. l.google
itt max a gerincében lévő idegek és agya közötti ingerületre gondolhatott - marhaság...gerinclből kiindulva érzi,hogy magyar... ház erről már mindenkinek lehet némi véleménye.
@felebarát:

Csak a szokásos: Gyurcsányozással tompítjuk az aktuális botrányt.

Ha bejön kibaszott nagy fogás.
Ha nem, a sok felesleges próbálkozás után már fel sem tűnik. De legalább megpróbáltuk.
@Fabius: Azon a környéken ne! Nagyon ki van mérve a Seychelles biztonsági szempontból. Lakatlan szigetből nagyon jót már Görögországban is lehet találni, de igazán profit mostanában főleg Paraty környékén érdemes keresni.
De olyan hely nincs ezen a Földön, ahová nem ér el, amit az otthoni urak művelnek, ebben a témában igen komoly gyakorlati tapasztalattal rendelkezem. Sztem a maláj halászok is ezen röhögnek, de ma a pék talált meg azzal, hogy mi is volt a kardos csávóval felétek?
@tucano:

"ma a pék talált meg azzal, hogy mi is volt a kardos csávóval felétek? "

Ez de gáz baszki, mert te nem a szomszéd utcában laksz. Jó hírünk a nagyvilágban, fasza.
@quendelapo: a kövér az miből doktor? bajuszpödrés, bajuszkócoschításch, frizőr a szittya stíluschhoz vagy van valami pontoschabb? és hogyan használja?
@Fabius: nincsenek lakatlan szigetek, éppenhogy egy ürge valahol DOHA közelében, a tengerben összegyüjti a lebegő műanyag palackokat, vízteleníti őket és becsavarja a fedelüket, majd hatalmas csomagokat csinál belőle és ebből kialakított egy lebegő szigetet, teljes vegetáció van rajta és az ürge egyedűl megél rajta, egy pár száz méter keresztbe hosszába és ma ott tartanak, hogy az az ország amelynek partjánál van elismerte magántulajdonú de az országhoz tartozó felségterületté azaz most már parlamenti védelem alatt is áll...ez marad majd a zorbányinak és családjának is legalább dolgoznak, lesz banán a macaco-knak
@Fabius: olyan, hogy "szép" és "lexebb" aestetica-ilag nem létezik, a szépség abszolút szubjektív fogalom, tehát mindíg valakinek vagy valakiknek szép és másoknak közömbös vagy útálatos (@szívemcsücskének ezt tudnia kellene nő létére arról a meghatározásról, hogyha egy férfi egy fokkal szebb mint az ördög...persze a zördögöt még ő sem látta hahahahaha)

és mi má' ez, mennyi az "1 Rodeo"? és mivel írtjátok azért kedves ahogy ez itt kialakult, tolómérőt vagy mérőszalagot csináltatok belőlem...??? vagy gumimaci-t

ezt terjeszteni fogom, köszi
@a szív fészkei: emlékeztetlek rá:

én sohasem mondtam semmire, hogy a lexebb, már régen belülről szagolnám a LIPÓTMEZEI RÓZSÁKAT...-:)))

azt hogyan értsem hogy valaki le van rodeo-zva? ez vallásosch vagy ateista mekhatárodzás?
@Rodeo36:

Jól látod, innentől a vita hevességének mértékegységét rodeóban határozzuk meg :-))
@Fabius: ez most éppen váltott klasszikusokból jazz/dzsezz-be na ez a fajta dzsezz ami nekem bejön még akkor is ha láttam a felvételen hogy a zongorista mellett a padlón volt egy 2literes űrtartalmú konyakos "pohár" kevesebb mint félig...és a zongorista nagyon kapaszkodott a cisz mollba de nem esett le és a zene is jó volt...te sohasem láttad élőben a Ferencsyket amint sörgőzös állapotban csinált olyan dolgokat az ő AHZ-jával (az ő tulajdona vagy családja volt mind) amit senki soha, a Kovács Dénes is csak akkor volt Menuhin amikor benne volt egy fél liter brandy de ez zeneileg semmit sem tett hozzá mert ha nem tudta volna konyak nélkül, akkor egyáltalán nem tudta volna elővezetni... volt anno otthon sok ilyen ...a legnagyobb Fiscer Anny volt, aki miután megunta sok izét elment és csak csilliárdosoknak játszott zárt körben azt amit ő akart, barátom zongorahangolója volt neki...hát sok mindent megtettek a Steinway-el ahhoz hogy "engedelmes" legyen amikor az Beethoven összest lemezre játszotta az volt a nagy izé de neki mindig igaza volt...hallgasd meg a Schubert B dur op Posth. szonátát vele (Hungaroton) és ha találsz beléd mászóbbat akkor szólj...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Köszi, bár nem vagyok egy kifejezett seres-fan. De ha az ember buszra száll, nem határozhatja meg egyoldalúan, kihez ér a kabátja széle...
De igazából most az MSZP népszavazás-buktája köt le.
@a szív fészkei: "pálinka az belém legritkább esetben,. mert pazarlás, úgy utálom. Sajnos, nem látok benne semmi jót."
Biztos, hogy a megfelelő érzékszerv használatára okítottak?
Ezen a téren is az a szabály: Ha nem nem tetszik, csukd be a szemed, és csináld úgy.
@Fabius: "egy Skicc szintű félnótás..."
Idemásolom a némileg frissített változatot, hátha lesz haszna.
"@CICMÓK: Gyerekek, higgyétek el, nemhogy nem ő írta, de nem is olvasta! A disszertáció hemzseg olyan sportág-megnevezésektől, amelyet magyar sportoló az életben le nem írna! Pechére nem szakfordító csinálta a fordítást, hanem akinek lövése sem volt a sportnyelvről. Olyan sportverseny leírása, ami nem létezik! Ugyanmár! EL SEM OLVASTA!

Közelről ismertem Schmittet. Egyrészt egyáltalán nem ostoba. Másrészt nem a doktori rendszer volt a "kor terméke", hanem Schmitt maga. Ő az archetípusa a "homo kadaricusnak". (copyright by Lengyel László. Vigyázni kell az ilyesmivel manapság...)
A mai napig az. Ezért az a gondolatmenete, hite, meggyőződése, hogyha a Ő a Főnök embere, akkor nem érheti baj. Hogy a beosztás (elő)jogokkal jár, és a becsületes vezető gond nélkül élhet vele. Az előjog és a jog differenciáját százezrek, milliók nem értették ebben az országban. (Igen, milliók! Nem az volt itt a baja millióknak, hogy "ezeknek" előjogaik vannak, hanem, hogy nekik nincs!) Még most sem érti mi a baj vele. Így kibaszni a vezetővel nem volt szokás az átkosban. Ez nem fair! kiabál benne a sértettség.

Most megláthatja az ország, hogyan gondolkodott/gondolkodik egy Kádár-rendszeri vezető."
Schmitt a farkasok közé tévedt coyote tipikus esete.
@felebarát: Mit adott ki a SOTE?
Ha ezalatt a disszertációt érted, akkor rámutatnék, hogy az a TF könyvtárban archivált és a beiratkozottaknak hozzáférhető példány.
(Kiegészítő segítség. Amikor egy szakdolgozat benyújtásra kerül az opponensnek ki kell töltenie egy nyomtatványt, melyen szerepel az is, hogy javasolja-e a dolgozat öt éven túli megőrzését. Egy summa cum laude minősítésű dolgozatnál ez nem lehet kérdés. Nóta benne: SP közgáz diplomamunkája emiatt nem kapható most elő: nyilván nem ütötte meg az a színvonalat. Mint a többségé, egyébként.)

Bár várjuk ki a végét, de szerintem GyF szakdolgozatával is ez lesz a helyzet.
Ha a pécsi egyetem betart egy jogszabályt, akkor még nem kell sejtelmeskedni.
Mellár sorsa érdekes fordulatot vett.
@sörtelen: Sok beszédnek sok az alja. Egy doktori - éppen mert tudományos értéket hordozó, újszerű stb. - csak megőrzendő lehet, nem?
Na, gondolkodjunk írás előtt.
@sörtelen: Aranyos, hogy mekkora okítás van itt részemre, tiszta tavaszi szabadegyetem! :-DDD Végül Sliccel fordított arányban fogok doktorálni e szent helyen. Amikorra ő nem, én az leszek.

Nos, ittam, lenyeltem a pálinkát (sokfélét: házi nagyon erős törkölyt, erdélyi áfonyásat, mittomén milyen ágyasat, kóser szilvát, stb., szóval nem kommersz szarokat), semmi jót nem éreztem. Ám ez ugyanígy volt - megvetés tárgya leszek, de mit vakítsak - ha a legdrágább whiskyvel, francia konyakkal kínáltak meg. Tőlem ez mind szűz marad, nem ízlik, akkor nem kínozzam magam. Épp most adjuk oda az orvosnak a 12 éves Chivas Regalt, mert senki hozzá nem nyúlt ennyi idő alatt.

Bor, sör jöhet, amikor megkívánom és a kaja is megkívánja, pezsgő az extra dryból- elég ritkán, egy-egy pohárral - és kész. Lám Fábius is kibírja és nem egy savanyú pofa, ahogy itt lejön a dumájából. Nem biztos, hogy a pia dobja csak fel az ember hangulatát.
@a szív fészkei: Értékelem a csodás nőies sasszét a téma fajsúlyos eleme elől... :)
Mindig hálát adok a sorsnak, hogy férfinek születtem.
Azért nem ízlik, mert az iható rövid ritkább mint a fehér holló.
Életemben két olyat ittam, amit bármikor (nem iszok töményt)egy kunhalasi körtepálinkát és egy meggylikőrt.
Amúgy a probléma egy lehetséges megoldása az, hogy abszolút nem mindegy mikor mit és HOGYAN iszol. Minden rafinált rövid egy , és csak egy meghatározott szituációban iható. Nem akarom Rodeót iderángatni, de igazolhatná, hogy ez pont így van egy zenei művel is. Napsütötte tavaszi lankán Társsal az oldalán az ember nem hallgatja a Rekviemet.
Noha nem vagyok ivós, de az alkohol irodalom-szerű alkalmazására képes embereket nagyra tudom értékelni. Komoy tudomány.
@sörtelen: Én azért adok hálát, hogy nőnek születtem, cepekedés ide vagy oda. Na elhiszek én mindent neked, mit és mikor hogyan csinálni jó, de amúgy egész életemben meredeken leszartam a muszanyagot. Ami épp jól esett, és ahogy jólesett, azt csináltam. Ezért most, már kifelé mentemben is azt mondom, nem bántam meg.

Zenemű vagy pia, kaja vagy pasi mindig az talált meg, ami/aki pont nekem volt megfelelő és pont akkor.
Napsütötte tavaszi lankán is elmerenghet az ember a társával az oldalán halálon, a Rekviemek igazságán: hogy most minden mennyire gyönyörű, de bármelyik perc megfordíthatja ezt és lecsaphat a fátum. Én a legboldogabb perceiben mindig gondolok arra, hogy ez most eljött és tart, kegyelem, amit kurvára ki kell élvezni,mert mindig jön a számla, az ellentételezés. És nem is biztos,hogy akkor a kis bohó polkák vagy ilyesmik jók ennek aláfestésére. Pl. az orgazmust a francia kis halálnak hívja.

Amúgy én azt szeretem, hogy ne a pia nevessen ki belőlem, ne az tegyen bátorrá, lazává, nota bene elbűvőlővé, hanem saját magam legyek olyan.Színjózanon. Ha jó formám van, oké, ha nem, akkor majd máskor. Ja és ne is az vigasztaljon meg, ha padlón vagyok.

Amúgy, az az erdélyi áfonyás a "nemszeretem"pozíción belül tényleg kellemes volt.
@sörtelen: Ebben is igazad van, tökéletes korkép. DE ha mást sem ugatnak mármióta a fidesznyikek, mint leszámolás a komenizmussal, a komenistákkal, fúj, jaj de randa korszak volt, hú de véget vetettüünk ennek a toi-toi forradalommal, akkor nemááá, hogy szinte állatorvosi lóként mutassa az összes kádári kehét, pláne az állam első embereként.
@a szív fészkei: Hahh, csak nővel ne kezdjen az ember.
De mielőtt az alkohológiai 1X1-et folytatnánk, egy mondat,mert úgy sejtem nem ment át:
Férfinak lenni azért a legjobb, mert szerethetem a legszebbet.
Szóval. Az alkohol olyan mint a számítógép: kis hibából fénysebességgel csinál qrva nagyot, vagy jó algoritmussal kis adatsorból fénysebességgel megvilágosodást. Normálisan beszélve: az alkohol csak azt hozza ki bárkiből, ami benne van. (Az "in vino veritas" nem csak a kimondott igazság kimondására késztet, de a személyiségre vonatkozó igazságot is. Mint az közismert.
Ja. A régi görögöknél volt egy szokás. A nagy jelentőségű ügyben döntést hoztak. Aztán berúgtak és így is döntöttek. Aztán egybevetették a kettőt és választották ki, mi lesz a végleges.)
Az alkohol egyszerűen csak a társadalmi gátlásokat oldja. Olvastam, hogy ha ma találná fel valaki, biztos lenne a Nobel-díj, mint legjobb stresszoldó feltalálójának.
Mielőtt Rodeó ideér, gyorsan leírom, hogy nix Rekviemek. "A" "Rekviem" csak egy létezik és nem is fog több létezni soha. A 626 -os pedig nem a Halálról szól, hanem a legnagyobb igazságtalanságról - hogy csak 36 évet kapott. Ezt a veszteséget nem fogjuk kiheverni soha.
Amúgy az életviteled érdekes lehet. :)
@sörtelen: Nincs és nem is volt különösebb életvitelem, ami most van, az sem irigylésreméltó. Csak mindig próbáltam önmagam lenni, mert ha megjátszottam valamit aktuális divatirányt- jól bebaszni bulikon, stb. - , akkor szarul éreztem a bőrömben magam.

Pl. a fiam, ha néha mólés, ő a világ legtüneményesebb embere, libeg a föld felet, édes, mosolygós - amúgy is - szóval én rég tudom, hogy nem ruház fel mással pia, csak ami benned van, azt aláhúzza és megmutatja. De ha én nem akarom tudni, mi van mélyen bennem, pláne nem mindenkinek kiplakátozni? Amúgy ha nagyon ritkán túlittam magam, nem volt időm begárgyulni, mert ültömben elaludtam. Tehát az alkohol oldását, egyebét én soha nem is tapasztaltam, mert nem voltérkezésem rá.

Verdi Requiemjét is fontos és gyönyörű műnek tartom. És a kettő az már többesszám nálam. Mozart - ahogy kiolvastam Szentkuthy életrajzából - talán nem is bírt volna megöregedni,hisz 36 évesen is kezelhetetlen kamasz maradt, mert a gyermekkorát elvette a világsiker és a kapzsi, azt hajszoló+learató apja. Neje, a Stanci, meg az ő egy az egyben kiadása volt nőben.

Ki tudja, mi rekedt benne, mi nem a korai halállal, de hogy ennyi megkérdőjelezhetetlen, filozófikusan nehéz, a szórakoztatásnál jóval többet adó művet ilyen csekély idő alatt ilyen tökéletesen megírt, azt mutatja nekem, hogy tisztában volt a kevés de drága idejével.
www.origo.hu/itthon/20120403-orban-viktor-a-prezidencialis-rendszerrol-is-beszelt-a-kurian.html

hirtelen előjött: nem Orbán javasol, szóba került már a prezidenciális köztársaság .... délelőtt hülye ötletnek tűnt, de már nem is annyira ...
süti beállítások módosítása