Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.26. 05:25 Fabius

Mintaország oly vidám

Címkék: gazdaság fidesz eu orbán viktor bajorország

Mintaország fenn a fán,
Viktor pajtás oly vidám,
Alóla kidőlt már a létra.
Ha tábort üt valahol,
Sok bajornak így dalol,
Fújja estig kora reggel óta.

Élcek szállanak a nyári fák alatt,
Oly vidám az ének.
Boldog dallama így önti dalba ma:
Bajorkám(!!) hozd ide a pénzed!

Üdvözlöm Önöket kedves Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg, hogy eltérjek a klasszikus interjú klisétől, az én királyi médiámban ugyanis csak monológot mondok, és nem zavarnak össze kérdésekkel. Remélem ez Önöknek is megfelel, és sikerült vágni belőle egy igazi héroszi anyagot.

Szóval kedves bajor Felebarátaim, Mintaország miniszterelnökeként legőszintébben csak azt tudom Önöknek mondani, hogy az nem úgy van! Minden amit hallanak rólam, rólunk, az hazugság! De én elsősorban harcedzett faszagyerek vagyok, nálam a mindennapos háború a politika természetrajzához tartozik. Igaz demokrataként elismerem, minden bírálatban van egy cseppnyi igazság, én sem vagyok tökéletes, bár Szijjártó Péter szerint meglehetősen közel vagyok hozzá.

De egy reformpolitikus nem bíbelődik a tökéletesség hiábavaló hajszolásával, inkább reszelgeti a gazdaságpolitikáját. Álságos hozzánemértés a vád, hogy csak száguldunk előre fejetlenül bele a semmibe, mikor mi legjobban a kordéval faroláshoz értünk. Nálunk a kordé driftnek ősi hagyománya van, mi vagyunk az a nép a pusztában, amelyik adott idő alatt a legtöbb irányváltást képes elvégezni feleslegesen. Időnként elmérjük a távot, ilyenkor felborítjuk a napernyőt, termoszt, kisszéket, de nem bánkódunk, mert mi legjobban pofára esés után szeretünk mindent a nulláról kezdeni.


Ennek érdekében hoztunk másfél év alatt 360 törvényt, Hölgyeim és Uraim! És bizony nem állunk meg itt, nem lassítunk, mert a felét vissza kell vonni, át kell írni, különben nem kapunk egy büdös vasat sem az Uniótól. Ezúttal azonban lehet apró probléma a talpra állással, sajnos két hónapja kuporgok ezen a rohadt hokedlin az IMF-re várva, és marhára elzsibbadtam. Ez azonban biztosan nem gátol minket, hogy Mintaországból a mintaországoknak is példamutató Legmintábbországot csináljunk. Személyesen fogom meggátolni, hogy a nemzetközi baloldal felépítse romjaiból a hazai baloldalt, sőt ha kell, kisstílű pitiánerségemmel én magam fogom felépíteni azt helyettük, és majd legfeljebb rájuk kenem.

Kedveseim! Minden híresztelés ellenére számomra az Unió igenis a béke szigetét jelenti. Népek barátságát, a kölcsönös segítséget, hisz egy hajóban evezünk! Igaztalan a vád, miszerint ha két evezőt kapunk abból az egyiket elrontjuk, a másikat ellopjuk, és aki szól érte azt leüvöltjük, hogy nem leszünk gyarmat! Mi egyszerűen csak ilyen hevesen barátkozunk, értitek? Nektek is csak annyit kívánok, hogy habozzék a sör, süljön a fehér kolbász, párolódjon a káposzta, vagyis éljen soká az Októberfeszt!

Úgy értem Budapesten. Ne tátikázzál, mint busmanok a szánkóra, a Hajógyárit megoldjuk okosba!

Na, ölelek mindenkit, csókpuszi! Orbán Viktor, Mintaország kordépionírja.

pszt!: BMW gyárnak alkalmas telek Nyerges Zsotyánál óccsón eladó!

414 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr274339580

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miniszterelnök Úr, miért csapott be minket? 2012.03.26. 13:29:30

“Ön szerint miben különbözik az, aki a LEADER helyi szervezetek döntéshozó testületeit a saját köreire formázta attól, aki egyszerűen elvonja ezen szervezetektől a már megnyert uniós forrásokat, megakadályozza a maradék elköltését, ellopja működé...

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.26. 12:31:37

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Trackback: Vágta hazavágta? 2012.03.26. 10:28:40

Magyarország a jövőben ismét mintaország lesz, ezt szolgálja a kormány reformpolitikája és a magyarok legfontosabb képessége a talpra állásra - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a vasárnap sugárzott tévéinterjújában. Kifejtette továbbá, hogy a parlam...

Trackback: Volt néhány szép napunk - felszívódik vagy végre kitalálja magát a Milla? 2012.03.26. 10:21:50

Ahhoz, hogy bármilyen szerveződés súllyal lehessen jelen a magyar politikában, ne adj' Isten, ez a súly még arra is elegendő legyen, hogy változásokat indítson el, bizony kevés a rendszer hibáinak felismerése és néhány lelkes programszervező. Koncepció...

Trackback: Jelentés az atlantiszi tojáspiacról 2012.03.26. 10:03:56

Ránk zárult az Uniós tyúkketrec – írta az index.hu nemrég, és milyen igaza volt. Megváltoztak ugyanis Európában a tojástermelő szakmunkások kínzásának szabályai, és ez azt eredményezte, hogy büszke, szabad hazánkban (vö. „Foglalod a kurvanyádat” by Pet...

Trackback: Hogyan próbált meg beszervezni a titkosszolgálat 2012.03.26. 08:45:50

Valamikor jó régen, amikor még csak nem is álmodtunk rendszerváltásról, vadkapitalizmusról meg pláne nem, egyszóval az „átkosban”, megpróbáltak beszervezni. Nemet mondtam, aminek megvoltak a súlyos, de azért elviselhető következményei. Nem szoktam ezze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes: Ahogy a Bölcs mondá: Lyuk, lyuk, csak Egér ne jöjjön szembe!"
Na, offnak off!
@dr lecsekkoltam:

A múltok mit csináltatok??? Ma egész délelőtt a gépet pisztergáltam, azt hittem alaplapos, erre fel észrevettem, hogy beszorult az [enter]! :D
@Penivaldes: "és nem olyan lyukra gondoltam, szégyentelenek! "

Mindenki más viszont igen! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ja kérem! Nem kéne belehányni a billentyűzetbe!
De hát, egy rágcsálótól mit is várunk... :DD
index.hu/belfold/2012/03/26/meg_nem_kapta_vissza_a_konyvtar_schmitt_doktorijat/

Szerintem titkosították, vagy 80 évre és ezért nem hozhatják a vizsgálat eredményét sem nyilvánosságra! Ez is egy tipp, de az előzővel tutibiztos, hotty elnyerem a díjat!
@Penivaldes: Tűnés nyalakodni, odaátra!
Azt a rézfán fütyörésző mindenit a lyukadnak!
@Penivaldes: Látom. Sajnálom a lyukadat, ma is betöltetlen marad (az albérlet:-)!
@Knósszosz: Mindjárt letelik, várjuk a rom megmentőjét!
Ki nyerte a "Ki nyal ma" című műsört az iccaka végül?
@mamitirtok dr.: @Penivaldes: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na lehet húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúzni a dugiposztra! :D
@Dr. Boli Ch.T: felesleges, Egér elment, én mindjárt elmegyek..D
@Dr. Boli Ch.T: Végre egy határozott hang! Kövér-fiúk seregébe készülsz? Ott lehessen majd ordibányi a képet viselőkkel is, bűntelen!
@Penivaldes:
Ja kérem! Akik ennyit dugnak, hamar elmennek! :)
@Dr. Boli Ch.T: Hello Boli! Látom, fetámadtál... örülök.. :) Biztos sok C és H és T vitamint ettél.. :)
@whatsoever: Gyógyszerezik még mindig, a kötény már lejtkerült róla, de még szedálják!
@whatsoever:
Látod, gúnyolódnak. Ilyenek ezek... :) Pláne ez a csóka, akinek lövése sincs, hogy ma mit írunk! :))
@mamitirtok dr.: Most piszkálócc? A hosszú nyelvek icakája (esetleg) a történelem könyvekbe keresendő. Most lefagyott a nem értem rendszer. Ki nyalt, hova??
Régebben szerettem olvasgatni a kommenteket, az építő jellegű és értelmes hozzászólások miatt. Sok érdekes információhoz jutottam itt hozzá a kommentelőktől. Igazán jó fejek vagytok, komolyan mondom, nem irónia. De nem keveritek össze a blogot egy fórummal?
@Husz_János_Puszita:
Dehogy nem! Dugófórum! Pedig odaadta már a "dugni, vagy nem dugni" részt erre a célra Fabius! :)
@Husz_János_Puszita: De, sajnos többször, mint kellene!
Jó is,hogy emlékeztetsz!
hirszerzo.hu/velemeny/2012/3/26/Lebontott_demokracia_kormanyozhatatlan_orsz_36E249

"Új, a társadalom felé nyitott, demokratikus pártokra van szükség, a közjó iránt elkötelezett, még nem elhasználódott, nem lejáratódott hiteles politikusokra. Ilyen az LMP, a maga zöld baloldali irányultságával, ilyen a szociáldemokrata 4K!, de mellettük minden bizonnyal szükség lenne szabadelvű, vagy konzervatív piacelvű pártokra is."

na, azért ezzel (is) lehetne vitatkozni, nem?
@Dr. Boli Ch.T: amiről most Radnóti Naplója jut az eszembe.. parafadugók és fegyverek.
@Husz_János_Puszita: Ibikéével semmiképp... Igaz, az már a csepeli szennyvíztisztító telepen van, rég óta.
@Penivaldes: Sicc, gaz csábító, miattad nem tudunk politizálni, mert lyukra futtatsz mindig!
@mamitirtok dr.: Bocs, de szerintem az lmp késhegyen táncol, és hiányzik belőle a kurázsi. olyan mint a félig megfőtt leves. A 4K jó, bár néha kissé furák. De a lényeg, hogy nem bevinni a régi arcokat (ma mszp és dkp) ahogy velük bárki összefog akkor én azt törlöm, mint lehetőséget. én ugyanis mély tisztitást akarok pártok terén.
@Penivaldes: Tabula ráza, az kéne, de akkor a "fekete sereg", a szittyákok vinnének mindent, ma úgy tűnik, sajnos!
Mert egyelőre a felszínt kaparjuk e téren.
@mamitirtok dr.: és azért bele kell menni egy olyan szövetségbe, mely szennyes, mocskos? nem lenne e jobb bátornak lenni, és valódi újat adni?
mert szerintem igen. legyünk már egyszer ebben az életben nem gyávák!
Mondjuk, ebben is van valami:
"A tisztelt Szerzőknek!
Kevesebb kérdést tegyenek fel, de arra szíveskedjenek legjobb tudásuk szerint válaszolni is."

Nem?
@Penivaldes: Nem tudom, nem tudhatom. Jelenleg még együtt is nehéz lenne, annyi a "birka", a "beleszarok" típusú és a megvezetett. Ezért komolyan mondom, nem tudom, de, ha nem történik hamarosan valami, ami elindul, mint a lavina, akkor leszünk igazán bajban, 2014-ben, vagy azután is!
A lavina körülmények hatása, valamint egy gördülő kő, ami elindul..
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S-FqAaksiBI

az utolsó embert nézzétek meg és az utolsó mosolygós választ...ők már tudják...
Csak, hogy picit offoljak. :)

Izrael megszakítja kapcsolatait az ENSZ Emberi Jogi Tanácsával

Az izraeli külügyi tárca amellett döntött, hogy megszakít minden kapcsolatot az ENSZ Emberi Jogi Tanácsával amiatt, hogy a tanács bizottságot létesített, hogy kivizsgálja, miként hatnak a zsidó telepeknek a palesztinok emberi jogai tiszteletben tartására. Az izraeli hatóságok törekedni fognak arra, hogy más országok is kövessék példájukat – jelentette a The Jerusalem Post helyi lapnak adott interjújáéban egy magas rangú diplomáciai hírforrás. Ugyanakkor elismerte, hogy ez nem lesz könnyű.

Ezentúl Izrael képviselője nem fog Genfben ülésezni az ENSZ Emberi Jogi Tanácsán, nem fog válaszolni a tanács képviselői telefonhívásaira, azonkívül semmiképpen sem fog együttműködni vele.

A sárkányfűárus arrogancia iskolapédája. Mint tudjuk, az ENSZ tisztviselői minden bizonnyal antiszemiták...
@Gábriel angyal: És mindez hogy függ össze akár Penus lyukával, akár mintaországgal?
Ja, a zsidó, már megint..miért is kellene félniük bármilyen bizottságtól?
Itthon az a tett halála, az ENSz-ben nem?
Sehogy hiszen offoltam. :) Nekik bármit lehet és fordítva is ha úgy tartja kedvük. Úgyhogy kérdésed marad csupán költői. :)
@Gábriel angyal: tényleg magyarázz már nekem valamit...érdekel

hoyg van az, hogy azok cunya gonosz zsidók, miközben Jézus is egy közülük...
@mamitirtok dr.: Mármint hogy nekik mindent szabad vagy a költői kérdések felvetésében?? :)
@felebarát: Opssz, eszrint lehet, eljött Jézus Országa? Pont hozzánk, ide, a gödörbe?
Mik vogymuk..isa pur es omu vogymuk!
eltünt, megette a motor, vagy moderálva lett?
@felebarát: Hát tudod benne van a szentírásban pld. az, hogy "A tulajdonába jött, de övéi nem fogadták be."

Aztán meg:

"Mivel a világ a maga bölcsességével nem ismerte fel Istent isteni bölcsességében, úgy tetszett Istennek, hogy balgaságnak látszó igehirdetéssel üdvözítse a hívőket.
A zsidók csodajeleket kívánnak, a görögök bölcsességet követelnek, mi azonban a megfeszített Krisztust hirdetjük. Ő a zsidóknak ugyan botrány, a pogányoknak meg balgaság, a meghívottaknak azonban, akár zsidók, akár görögök: Krisztus Isten ereje és Isten bölcsessége."
@Gábriel angyal: Nekem ez az egész Messiás.izé kínai, vagy nem, indiai?
Valahogy a kinyilatkoztatásban nem hiszek, az evolúciót felfogni babrásabb, oda nem elég a hit! Bocs, ez van..
@Gábriel angyal: de mégis...zsidó...és igy a vilgá fele meg zsidózik, miközben, egy a vérükből...ez a fura kettősség...
@Penivaldes: Igaz. Ebben a levesben nincs zöldség, se hús, csak egy Knorr tabletta. Az fasza, tudjuk milyen jó ízű moslék fő belőle. Attól aztán finom lesz az új demokrácia löttye. Aki maszop, az holnap is. Viszketek a turulszellentős retorikától, de az a helyzet, hogy nem alternatíva a szar ellen. Lendvay Ildikó öö-őő-zött ma a rádilyóba, hát nem vagyok meggyőzve. Valaki mutasson már fel valamit, ami mellé-mögé oda lehet állni! Igazad van, az elempé sem olyan, amire ixelnék. Csak protestből kifolyólag, de ez nem megoldás. Hogy írják ragyásírással, hogy menjenek a 3.14...csába?
index.hu/belfold/2012/03/26/schmittne_nem_akart_ferje_ugyerol_beszelni/

Kedves Katalin! Milyen nagyszerű dolog egy ilyen magasztos ember feleségének lenni, hogy bírja a firkászok faggatózását?
@felebarát: Isten szabad akaratából és irántunk való szeretetéből ad egyes embereknek vagy csoportoknak kegyelmeket (lelki ajándékokat, képességeket, erőt, de kegyelem maga az élet is), de ezeket az adományokat sem kiérdemelni, sem bármilyen praktikával kikényszeríteni nem lehet. Legfeljebb alázatosan kérni. A költő, Reményik Sándor így vall erről:

„S akkor - magától - megnyílik az ég,
Mely nem tárult ki átokra, imára,
Erő, akarat, kétségbeesés,
Bűnbánat - hasztalanul ostromolták.

Akkor megnyílik magától az ég,
S egy pici csillag sétál szembe véled,
S olyan közel jön, szépen mosolyogva,
Hogy azt hiszed: a tenyeredbe hull.

Akkor - magától - szűnik a vihar,
Akkor - magától - minden elcsitul,
Akkor - magától - éled a remény.
Álomfáidnak minden aranyágán
Csak úgy magától - friss gyümölcs terem.

Ez a magától: ez a Kegyelem."

Csak és kizárólag rajtunk áll, hogy élünk-e a felajánlott lehetőséggel, együttműködünk-e Isten kegyelmével és hajlandóak vagyunk-e magunkat és ezen keresztül a minket körülvevő világot jobbá tenni. Isten nem erőszakolja rá senkire a jót, kegyelmével nem tolakodik akaratunk fölé és nem nyomja el azt. Megmutatta nekünk a helyes utat (kinyilatkoztatás), de az úton nekünk kell végigmenni - Ő azonban mindig kész fogni a kezünket és kegyelmével pótolni mindazt, ami belőlünk esetleg hiányzik.
@Gábriel angyal: A görögök másként működnek, mint az ungarische keresztényhipokrita (kató) lukas 1 ház. Szarnak a pápa primátusára (szimpi), ugyanakkor megőrizték Jézus és a 12 apostol tanításait változtatás nélkül, úgy ahogy ezt a hét egyetemes zsinat meghatározta. Szarok a vallásra (dehogy - az egyházakra), és simán beájulok egy amszterdami kupleráj kirakatába ha Benedek harakirit is követ el. Tegye. De akkor is tény, hogy nem képezik részét az ortodox hitnek azok a tételek sem, amelyek a katolicizmusban az egyházszakadást követő időszakban tematizálódtak. Ilyen egyebek közt a purgatórium kérdése, illetve Szűz Mária szeplőtelen fogantatása. Czölibátus mi, meg az anál Grande Velencében (meg a latrinai palotában?) Küldjetek a mittomén hova, de én leszarom ezeket. Van is okom rá - személyes - de evvel nem akarok traktálni senkit.
Laudetur viktorúr
@Knósszosz: Ejmán, vihetem a sarudat, Meister?

Siótour, vagy amit akar tok!

Kalinyingrádi nyiktátot!
Na megvan a mai adag zsidózás, schmittizés, minden, ami oly faszává teszi az ember napját - akiből már két idióma is lett az angol szlengben - de kérlek segítsetek! Valakit műtöttek nemrég Sportkórházban kisebb töréssel? Mennyi ott az annyi? Mert ugye sajnos a molochot táplálni kell, csak OEP-re nem merem bevállalni. Rákosi pajti kitalálta, ez működteti még úgy ahogy az egészségügyet, már nem is hadakozok ez ellen - de honnan lehet napi árfolyamot tudni? Én hálisten kurvarégen voltam kórházban, amikor szültem.

Kösz előre is.
@Gábriel angyal: Bocsánat, de a versben nincs alázatos kérésrôl szó.. legalábbis szûkítô ez az interpretáció... kicsit ideologikusnak tûnik.. a vers.. inkább ideteszem:

www.szepi.hu/irodalom/vers/tvers/tv_180.html
@a szív fészkei: Sajnos passz... mielõbbi jobbulást.
@mamitirtok dr.: Ne csinájjad, utálom a hideget! Én csak mediterrániában érzem jól magam. Mondjad: Kaliníhta Sevillában! Köszi!!! Ha mész jó éjt, hzónap meg aszoindom ha gyüssz, hogy nájsztuszíjú.
@Knósszosz: Ez a rohadt klavi... liberálbolsevista ármány, én mondom...
@Knósszosz:
PÁRIZSI ANZIX

A patron sosem kelt föl reggel,
Párizsban Jeanettek a Berták
s borbélynál is vehet az ember
főtt spenótot vagy égő gyertyát.

A Saint Michelen végig hatvan
meztelen nő dalol az éghez
s a Notre Dame: belül hideg van,
felül öt frankért rám lenézhetsz.

Az Eiffel-torony éjjel eldől,
bebúvik paplanos ködökbe,
ha lány vagy, megcsókol a rendőr
s az illemhelyen nincs ülőke.

1927. ápr. 8.
Nagy ellenzék a Jobbik, mint láthasssuk-tudhassuk megint: ecoline.hu/ceg/2012/3/26/Megadta_a_Fidesz_a_kegyelemdofest_a_Budapes_DS0PCD#rss Jaj, megy még a sírásrívás a MALÉV-ért? Most már repterünk se lesz nagyon.
@a szív fészkei: jaja vettem... kisebb törés.. az biztos nyom nélkül "összeszerelhetõ"... Úgy legyen!!!!!
@mamitirtok dr.: Hány szobra van Magyarországon? Mindet elviszik a kohóba? A Duma parton sincsen jó helyen, ott kezdődött a történet. Nem írom le amit gondolok, mert azért hölgyek társaságában ilyet nem illik.
Do vigyena für every bodri, csáó, pá!:-)
Szív, nézd meg a hotelcsekket, aztán dönts!
Boríték, köszönőcédulkával, be szép is az!:-D
@Knósszosz: Megmonták a komenisták, ha visszakerülnek a hata lomba, vissza fogaggyák! Ha..ha!
@whatsoever: Hát sajnos már egy összeforrást törnek el holnap, hat hét mehet a levesbe, mert rosszul forrt össze. De mennyiért nyúlnak hozzá? Nem oda tartozna, de rögtön befogadták. Azért szeretném tudni az árfekvést.
@mamitirtok dr.: Buhera viszta, azis spanyó! Gyöhet ami medi terhán.
@a szív fészkei: Körházban van már hotelszolgáltatás, nem tudtad? Kézilány, doktor Úr borítékban, műtős-sgeéd, annak a segédje, az irodisták meg szívnak, velük nem risztel senki? Ezért olyanok, amilyenek?
Nem volt szerencsém eü.-höz egy ideje, utoljára, mikor beállt a derekam, akkor egy hónap múlvára kaptam időpontot, hazamentem (nagynehezen), kaptam a bukszámot és mentem körházba, rendelésre, KP-ért!
Na, erről ennyit..
@mamitirtok dr.: Ünepség, konfetti, szerpentin..? Aztaaa.. Olyan lesz, mint a zeu catolódás a prlamet előt tüzivizilégi lyáccásal. Fasza, alig várom.
@Knósszosz: kibaszom ezt a klavit! (téleg szar)
@Gábriel angyal: elnézést kérek, mert a végét el tudom fogadni, hisz nem a versrõl, hanem a kegyelemrõl szólva igaznak tudom... csak Veled mindig kötözködni kell, mert sokszor érzem, hogy a Jobbik ideologikusan felhasznál eszméket, mémeket, olyan célért / olyan kockázatokkal, amit épp Isten tilt. Ennyire egyszerû. Jó éjszakát Mindenkinek..
@Knósszosz: Várgyámá', az nem tüzijáték, hanem géppuskanytú-durrogás lészen, mert forr a dalom ellen csak az ellen-forr a dalmárok gyühetnek, nem? Vagy négy felkelés, de az már sok lenne egyszörre..na, többet nem, el, köszönök!
@whatsoever: persze nem szép dolog téged azonosítani a jobbikkal, ez is hüje elõítélet... na jobb, ha lekapcsolom a pici agyamat mára... csak ma hallottam a klubrádióban, h zsidóztak egy ügyvédet a tárgyaláson.. és a bíró egy kumma szót se szólt... és el vagyok keseredve, nem mintha zsidó lennék, inkább kún meg félig szèkely, vagy tán egészen az féle.. de lassan lesz egy nép, akit megutálok, ha ez így megy.. :( csao... viszlát.
@mamitirtok dr.: Itt ma volt vizsgálaton, holnap már műtik is. OEP-re, tehát elvileg semmi gond, de mindig van egy de a magyar egészségügyben. Annak az árát tudakoltam. Maszek klinika más tészta, ez most nem arról szól.
@Gábriel angyal: "... de az úton nekünk kell végigmenni - Ő azonban mindig kész fogni a kezünket..."

Felnőttkor

Az állandóan imádkozó tanítványhoz így szólt a Mester:
- Meddig fogsz még Istenre támaszkodni, ahelyett, hogy a saját lábadra állnál?
A tanítvány megdöbbent.
- De hiszen te tanítasz bennünket arra, hogy Istenre mint Atyára tekintsünk.
-S mikor fogod megtanulni, hogy egy apa nem azért van, hogy rátámaszkodjunk, hanem azért, hogy önállóságra neveljen?
@a szív fészkei: már tudják a végeredményt...

nézd meg a fn24 videóját
@a szív fészkei: Jaja ez a hülye ENSZ is csak egy buta zsidózó antiszemita banda. Hová jutott már ez a világ? Van képük vizsgálóbizottságot felállítani és netán kritizálni a zsidó államot. Valóban skandalum és itt a világ vége.:)
@a szív fészkei: Igazából időről-időre eltöprengtek azon - ha hiszed, ha nem -, hogy minek veszed föl állandóan ezt a sok mocskot. Még nem jutottam a töprengés végére, eleinte inkább labilisnak láttalak, de mostanra inkább nőttél a szememben. Amikor K.Á. levelét megírta, csak legyintettem, de aztán gondolkodóba ejtett, hogy ha minden nap minden témában tucatnyi fikanick osztaná nekem, hogy micsoda génhulladék vagyok, alighanem kizökkennék sztoikus nyugalmamból.
@Pantagruel: Nekem erről még ez jutott az eszembe.

"Az Isten nem mindenható és nem mindentudó, hanem csak és kizárólag SZERETET. Viszont ez a szeretet mindenható és mindentudó." :)
@Gábriel angyal: alighanem

--
jav. az előzőhöz: eltöprengek
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ok, holnap dél körül kint lesz a kiírás.
@Fabius: Nincs kiírva a múltkorin? Én ahhoz már beírtam.

ez is jó hírünk a nagyvilágbajnwww.blikk.hu/blikk_sztarvilag/az-uj-szinhazzal-poenkodott-john-malkovich-2084201

Imádom a pasi, nemcsak ezért...
@a szív fészkei: Ha még nem aléltél el; Nekem van egy barátom aki a Feri (non liszt-nekem), reptéren dolgozik. Szerelő, reszeli a pl. a 747-es nagyvasakat, a Cargolux Jumbóit. Nem érdekes. Ezt a döfést már gyuricsányi idején eltervezték, csak mindig jött valami felsőbb érdek, hogy mostnebazmeg. Húzódott tovább, és mostmár tudjuk miért. Hogy Oszkó ott üljön a vizerbe. Ez valóság mára, de nem így és nem innen kell nézni. Lófaszt! A Wizz góréja az az ember, aki valamikor a MALÉV vezérigazgatója volt. Kiakolbólították annak rendje és módja szerint a nemzeti légitársaságból. Aztán mit ad isten (illetve; hogy-hogy nem elvtársak), a wizz góréja lett. A legszarabb az egészben, hogy működik a projekt. Meghívták Oszkót, mint Kuszaszem hozzáértésének a közgazdasághoz való ellentétjét, ércsen má hozzá kicsit a dolghoz...pénzügyileg. Az meg értett-érted? Fapados légitársaság mi? Majd száz Airbus A 320-as gép vásárlására van opciójuk. Ez gáz nem? A Malév csődje nem az.
A Máv mikor kerül sorra?
jav.:imádom a pasit
Ne spóroljak a té-vel, hiszen a heje sírás olimpiai bajnoka lehet, hogy már nemsoká vezet minket évutakra???
@Knósszosz: most látom: ecoline.hu/ceg/2012/3/26/Mar_9_fapados_repulogep_lakik_Ferihegyen_MZ9IYS#rss

Célpontok a görög szigetek, ami neked nem lehet annyira ellenedre. Én meg úgysem megyek sehová, csak tönkre.
@Penivaldes:

Az LMP most keresi magában a kurázsit. Lennének néhányan akikben lenne, de az elhivatott ökonácik és megrögzött bázisdemokraták meg nem ilyenek.

Lassan eldől merre billen a belső mérlegük.
@a szív fészkei:

Csinálok új kiírást, úgy egy helyen lesznek a tippek.
@a szív fészkei: Hát, én evvel mehetek a francba. 80-van környékén kellett útlevél, volt korlátozott valutaellátmány és baszogatott a BM, hogy én mi a ferde ph...szért akarok Barcelonába utazni. Na, ez mára kurvára megváltozott. Van egy szaros plasztik személyim, mehetek vele akárhová (majdnem), csak éppen mi a francból? Úgy vagyok, ahogyan Te is -írtad- sehová, csak tönkre. Szentendrén meg menjenek a picsába! Ha ennyire nem képesek, hogy felemeljék a seggüket... vicc!
@Fabius: Többet melózol ezzel, mint Slicc valaha is a doktorijával.
Egészen biztos vagyok abban, hogy azoknak akik még hisznek a fidesznek (vagy úgy egyáltalán, bármelyik pártnak), az enyémtől minden bizonnyal eltérő DNS-e van.
Persze tudom, hogy nincs két egyforma kettős spirál lánc, de akkor is.

Ez már csak azért is érdekes, mert például a házisertés genomja 99,99%-ban egyező az emberével. Így viszont hová is sorolhatnók a hívőket?
Avagy disznóság ez a hasonlóság?

Más magyarázattal nem tudok szolgálni mindarra, ami ebben az országban folyik. Egészen blőd és egészen idióta.
@Fabius: Szerintem az LMP.-nek duplán kéne a kurázsi, hisz én azt látom, hogy még önmaga meghatározásával sem végzett. Lehetmásapolitika, ez jó volt 2010.-ben, de 2014.-ben már ezzel nem lehet bejutni. Most meg azt érzem, hogy azzal, hogy Schiffer lemnodott romlanak a dolgok. Félreértés ne essék, én bírom Jávort, de benne nincsen meg, az ami vezetövé tehetné. És most lépjünk át az újellenzéki szövetségekre, mint a Milla. Aminek legnagyobb hibája, hogy nincsen benne egy vezéralak, akire felnéznek, akinek van egy olyan személyisége, amely magasra emeli. Olyan személyiség, mint Orbán, és most itt a nem a mostanira gondolok, hanem arra, akit én csak archív felvételeken láttam, aki még 1989.-ben volt.
süti beállítások módosítása