Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.23. 05:23 Fabius

No.1. NERellenség: az aláírásgyűjtő

Címkék: aláírásgyűjtés lmp népszavazás 2012

Párhuzamos univerzum igenis létezik. Az egyik Kedves Vezetőnk retináját kápráztatja álságos valójával, a másik, a szürkébb, nyomorúságosabb, hányingerkeltőbb meg a mi rögvalóságunk. Talán nem kell hangsúlyozni, hogy a két valóság nem is hasonlít egymásra. Csak a főszereplő csepűrágó azonos, de például a szájából kiszédülő mondatoknak más jelentése van a 300 bajor meghívott és a 10 millió hazai honpolgár előtt.

"Nekünk egyetlen barátunk van a mai világban, a valóság és a tények. (...) Egyúttal emlékeztette hallgatóságát, hogy 1990 óta tagja a magyar parlamentnek, és az azóta eltelt időszakból 16 évet ellenzékben töltött, így szerinte ha van valaki, aki tudja, mi a demokrácia, mik az ellenzéki jogok, az ő. "

Ha már ennyire kenyerespajtásaink a valóság meg a tények, akkor vessünk egy pillantást rájuk, meg az ellenzéki jogokra, és ezen keresztül az orbáni demokráciára. Pont abban az időben, mikor értetlenül állva igyekezett megmagyarázni a bajor befektetőknek, ő mennyire nem érti mitől lett Európa csulatartálya, itthon éppen az ellenzéki jogokat meg a demokráciát értelmezték egyesek a NER szellemében. A II. kerületben a kivezényelt közteresek a rendőrségi engedéllyel rendelkező ellenzéki aláírásgyűjtőket baszogatták, mert gondolom ez a demokrácia szerves része. Jó, ne sírjunk pár rendszerhuszár tahóságán, inkább értékeljük, hogy nem küldték a nyakukra a Nemzeti Aláírás Elrettentő Különítményt, hogy az alkotmányos jogukkal élni kívánókat ha másképp nem megy, személyes varázsukkal tántorítsák el nevük alákanyarításától.
Azt is mondta a Nemzeti Bullshitgenerátor, hogy "a magyar az angolszász után a legindividualistább nép, ezért ha megmondják neki, mit gondoljon, hogyan éljen, egy idő után fellázad ellene." Ez az én valóságomban azt jelentette, hogy ha megmondják nekem mit írhatok alá, és erről mit gondolhatok, akkor fellázadok ellene. Magamtól elücsörögtem volna a seggemen, legfeljebb polemizáltam volna az LMP viselt dolgairól tovább, így viszont elmentem megnézni, hogy zajlik az aláírásgyűjtés itt nálunk Zuglóban.

Az Őrsre kitelepült helyi brigádot faggatva kiderült, őket leginkább a Papp László aréna telekhatárait sajátosan értelmezők baszogatják, a közteresek nem. Viszont jó, hogy a deszépződ egyenkabát turhaálló, mert némely kulturált honfitársunk szájából úgy hullik a felturbózott nyálpermet, mint Selmeczi Gabriella szájából a faromizmás aforizma. Az ácsorgás alatt szerzett tapasztalatok is érdekesek. A népszavazás kezdeményezésének elfogadottsága vegyes, jobban jellemzi az általános oldal, mint a pártszimpátia. Vagyis az aláírók többsége inkább rúgná seggbe szívesen Orbánt, és késztetné megállásra, gondolkodásra a saját eszközével, mint szimpatizálna az LMP-vel magával. Az elutasítók ugyanez pepitában: nem az LMP-vel, mint párttal van bajuk, nem is a kérdésekkel, hanem a jobboldal általános összezárása jellemző.Az aláíróktól leggyakrabban hallott szó az összefogás, elutasítóktól az eszdéeszeszsidók, a legnagyobb epic pedig a szinte futtában odavetett utálom a szlovákokat! - morgás egy segghomlokú fiatalembertől. Ottlétem alatt nem sikerült elirigyelni tőlük a szerepkörüket. Kiállnak céltáblának közterületre, messziről nézve süt róluk a pártjuk ágrólszakadsága - a rögtönzött asztalkának bevetett vasalódeszkán negyedóráig röhögtem - mosolyogva kell viselniük minden elutasítást vagy éppen a feltételekkel támogatók kioktatását. Ehhez az alaphelyzethez kapják bónuszként a portyázó köztereseket, az igazoltató rendőröket, vagyis a NERt minden bájával együtt.

Ez ma a valóság, ezek a tények, így érvényesülnek az ellenzéki jogok, és ilyen körülmények között élhetünk mi az alkotmányos jogainkkal. Annyit sikerült elérned ezzel, szeretett Vezérem, hogy ugyan se tagja, se aktivistája nem leszek semmilyen pártnak az életben, de tegnap hoztam haza magammal pár aláírásgyűjtő ívet.

Mert ezzel a mentalitással elmehettek a picsába. Azért.



 

895 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr804334318

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Te, aki a Fideszre szavaztál! 2012.03.23. 13:34:36

Hozzád szólok, aki a Fideszre szavaztál. Nem kérdezem miért szavaztál rájuk. Tudom előre a választ....

Trackback: Te, aki a Fideszre szavaztál! 2012.03.23. 12:53:13

Hozzád szólok, aki a Fideszre szavaztál. Nem kérdezem miért szavaztál rájuk. Tudom előre a választ....

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.03.23. 09:57:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 08:57:02

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok dr.: :)) ezt a viccet nem ismertem
@aritus: aért ez a Mátyás királyos tempó hamar kiismerhetõ, fõleg, ha közben így nõ a reálkeresetünk.. ennyiben sérülékeny taktikának tûnik, vagy ilyen tájékozódási szociológia mellett nem?....
@mamitirtok dr.: a vazsiban csomó szép hangulatfestõ szó izs van, nemcsak ba-be.. másrészt a ban-bent csak az elmútpárévtized kanonizálta.. de én is használom, mer.. így alakult. Ja, a kihasználásra került hekyiségek, pff..
@whatsoever: a rajongóknál szerintem nem, de az eu nyilván nem dől be, meg egyébként is leszarják mit mondanak, azt nézik, hogy mit csinálnak. És látják, hogy a nagy semmit.
@Fabius: Köszi... remélem, egyszercsak lepakolják, amit gyûjtöttek... A másik kérdésemre, esetleg..?
@whatsoever: Le emúttpárévtized. fetisizáltál, vazsi?
Még egy pár baj készül, úgy tűnik, nem elég az eddigi. A három tertőr villant be egy pillanyatra..:-)
@whatsoever:

Nincs itt semmiféle misszió. Van véleményem és azt kiírom magamból. A párbeszédben hiszek, abban, mond és mondhasd el amit gondolsz akár a közéletről, akár Sarka Kata melléről. Meg és felvilágosítani sem akarok senkit. Inkább lenne cél, hogy a napi témák alatt kialakult viták tanulságaiból mindenki alkossa meg a saját véleményét.

Ne Viktor, Gyurcsány, meg a többiek mondják meg miről mit kell gondolni. Megy az mindenkinek magától.
@aritus: igen, a velencei bizottság nyilatkozott, h szimbolikusak a változtatások (még mindig)... Megint svájci frankra fogok költeni, úgy tûnik.
@Fabius: Köszönöm! Ilyesmit véltem, de kíváncsi voltam..
A poszthoz egy gondolat. -- Azt is mondta a Nemzeti Bullshitgenerátor, hogy "a magyar az angolszász után a legindividualistább nép, ezért ha megmondják neki, mit gondoljon, hogyan éljen, egy idő után fellázad ellene." --

Szóval van egy oldal, a www.cfr.org/ itt szoktam elemzéseket olvasni „külföld” témában, hogyan látnak minket (európaiakat, keleti blokkosokat) mások. 2010 szeptemberében megjelent egy esszé (én kicsit később 2011 januárjában olvastam), amelyben a szerző az EU jövőjéről értekezett, számba véve mindazokat a nehézségeket, amelyekkel szembe kell majd néznie a közeljövőben. Az egyik ilyen aspektus az volt, hogy a frissen csatlakozott közép-európai tagállamok, akik csak a kommunista blokk összeomlása óta élvezhetik a teljes szuverenitást, nem szívesen mondanak majd le róla újra, tiszta sor, ez még nem lett volna annyira érdekes, viszont a mondat ezzel még nem ért véget, inkább idézem: And the new members from Central Europe, who have enjoyed full sovereignty only since the collapse of communism, are none too keen to give it away again—even to consensual institutions in Brussels rather than autocratic ones in Moscow. Ami elgondolkodtatott, hogy ez vajon így Brüsszel és Moszkva összehasonlítása előkerülhet-e egyáltalán, és ha igen, vajon mikor kerül ez terítékre a magyar politikában. A valóság a legmerészebb várakozásokat is felülmúlta. Szóval lehet, hogy a társadalmunk individualizálódott (szociológusok szerint igen, nem is vitatatom), de hogy ettől még kiszámítható tömeg vagyunk, az biztos, és ha kiszámíthatóak vagyunk, akkor manipulálhatók, és ha tömegesen manipulálhatók, akkor megette a fene az individualizmusunkat és szabadságszeretetünket (aminek létét amúgy erősen kétségesnek tartom, de most nem fejtem ki, miért).
@mamitirtok dr.: jaja, pár szép élõ dolgot fetisizálok, köztük a nyelvet, amúgy a pécsi keta tétó dumákat is szeretem, nm vagyok vazsi, inkább munkaerõpiac dobálta sehonnai bitang (fõlg ember :)) észak fok, titok, idegenség, meg ilyenek) - na bocs, ez kicsit grafomán és off..
@Gábriel angyal:

Nincs is annál kellemetlenebb, mint ha nem jön meg... :D
@Fabius:

Hogy kerülhet IDE Sarka Kata???
hirszerzo.hu/szemle/2012/3/23/Hont_csonkamagyar_ontrianon_7JDQFX
"Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy amit Ceaușescu, Mečiar vagy a délszláv háború megkímélt, azt a tömény műveletlenség, a frusztráció és dögunalom szülte legújabb keletű szittyadivat fogja tönkretenni; és ha határon túli véreink közül némelyek jelét adják, hogy mégsem lelkesednek annyira a silányságexportunkért, akkor az új magyar nacionalizmus (amely a tízemeletes panel garázsában berendezett „Árpád” presszó úri közönségének világlátásán és érzelmi stabilitásán alapszik), tombolni kezd."

Itt tartunk, már Trianon is a miénk, a NER szellentésében?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hirtelen nem találtam más, a közéletéhez mérhető dilettantizmussal bíró párhuzamot. Úgy.

:-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát a vêleményszabadság miatt, hogy bálmilõl, bálki a véleményét írhassa a lézelkaldjával akál!
A politika mocsadékán túl is van élet.
A mediterráneumban tudják hogyan kell élni. Mi miért nem? Pedig nekünk is megadatott, ,hogy felhőtlenül élvezzük az életet, csak elmegyünk mellette. Pedig elég ha süt a nap, virágzik minden virág. Idézet, nem tom honnan... és akkor nem is beszéltünk arról, hogyúÚgy tűnik, az ifjabbik Gáspár Győző visszatér a gyökereihez. Feladta koporsós álmait és végre valahára megbeszélték a régi sérelmeket a Romantic-os lányokkal. Nem lehetett kis probléma, hiszen az elmúlt öt évben ez nem sikerült a korábban közkedvelt triónak.

Most azonban – a pletykák szerint – szent a béke, mi több, a Romantic ismét összeáll és új lemezt is készít. Győzihez közel álló források szerint a banda nem csak haza, hanem külföldi koncertekre is készül. **

A baj az, hogy a ZP nyitóbuliját már lestoppolta a Tankcsapda. Nem is megyek, mert ki kell fejeznem a szimpátiámat a távolmaradásommal, a szemét-rasszista tempóval szemben. Mi az, hogy nem a romantikális zenekar nyittya a szezont? És az öreg hol van? Adrijánó Csel&Tánó például? Jó, olasz, és? Inkább Ő, mint Győzike! De tovább megyek, helyette akár elviselem a korda-blamázs házaspárt is. Bár az sem gyenge, ha két számot végig kell hallgatnom tőlük.

**forrás: -www.kiskegyed.hu/sztarok/magyarsztarok/nem-usszuk-meg-gyozike-ismet-szinpadra-lep-114415.html
Minden hölgynek jó éjt, és a sörkedvelőknek is!
@whatsoever: na, mintegy alátámasztottam Fabius minõsítését, a plebejus dilettáns válaszommal..:)
@mamitirtok dr.:

Úgy se jó, mert akkor meg a Cutty Sark ugrik be róla, ami megint csak más minőség...
@Knósszosz: Nem hisszük el a politikának, hõ az alfa és az ómega! Jó éjt, viszont!
@Knósszosz: Kali..izé, laku nóc!
Köszönöm a zeneajánlót, bár ma este nem lesz tini-disznó, megígértem!
@mamitirtok dr.:

Melyik barbár faszfej képes ilyesmire...
Jó éjt kívánok én is Mindenkinek, örültem. :)
@whatsoever: Kellemetes Karácsonyt és magömlést az Uraknak, ugyanezt kívánom a Hölgyeknek is!
Dovidenja!
@Fabius: De, Te liberálbolsevista vagy!
Persze nem ugrottál a barom kommentre. Én is leszarnám... Aki hülye, az barom (is).
Jobb oldalon miért érzem azt, hogy a hülye náci érveiken túl nincs normális hangnemű vitakészség, konstruktív nemanyázás? Talán sarkoskatika csöcse homályosítja el a tisztánlátást? Nem mondom, ha a pofám elé rakná őket, én is törölgetném a párás szemeimet. De a lényeg mégiscsak az, hogy három, avagy négy csirkefarhátból főzöm az 'autentikus' gulasch-löttyöt. Na erre kellene rágyúrni ezeknek a seggfejeknek, nem a németeknél, a sikerszájtépés propagandára.
Ez szubjektív vélemény a részemről, akinek meg nem inge, az használjon fékezett habzású mosópor, ha ki akarja mosni a pofámból ide szart nem tetsző mocskot.
Hajrá matyarok!!!
@Knósszosz: Exjűz... ma ittunk pár sört a kollégákkal, ezért a nemzeti heljes iráss.
@mamitirtok dr.: Van pasi is, aki jó...gorog. maly+nézed egyszer. Iyenkor már Te is álmos vagy?
pfhhh én má' igen.
@Knósszosz: semmi gond.. amit Fabius írt, a párbeszéd készsége.. és amit én (is) írok, a részvété, a részvételé, nem véletlenül azonos a szó.. ami az összefogás eszköze lehetne.. az összefogás meg az eredményesség és értelmes köz- érzet kulcsa lehetne.. ezért horror, ahol tartunk.. ha jól értve csatlakozom hozzád.. na tényleg off lassan..
@Knósszosz:

A jobboldal sem egysíkú, vannak árnyalatok. Én pl remekül elvitatkozom a Turul féle konzilibet képviselő vonallal, sokszor egyet is értünk. Ha meg nem, akkor is meg tudjuk hallgatni egymást.

De angyallal is elvitázok gazdaságról, Unióról, ha tények mentén haladunk és nem hitkérdést csinál belőle.
@whatsoever: Lehet, néha nem egyértelműen fogalmazom meg, amit gondolok. Most nem is tudom itten kifejteni, mert volt egy kis party és... na. Szóval azért ez a blog, és nem turulszaros, mert az nekem nagyon nem. Itt értelmes emberek anyáznak (néha), de az is belefér. Karakum nem, de majd elmegy a francba.
Jójjcaát!
@whatsoever:

Az előbbi kérdéshez: Hubáék kirakták ki mindenki gyűjt még a népszavazáshoz:

magyarinfo.blog.hu/2012/03/23/atalusszak_e_a_szakszervezetek_a_nepszavazast
@Fabius: Persze, hogy nem egységes a jobb sem.. nincs is igaziból ilyen, hogy oldalak, csak különféle hátterek és motivációk mentén azonosulást és jövõképet keresõ Emberek, akik manipulálhatók, és így oldalakra rendezték õket, visszaélõk.. Bárcsak újra divat lenne tisztelni a másikat annyira, hogy meg akarjuk érteni, õ mit és mért tud hozzátenni... újra kommunikálni és nem gyõzni és kinyilatkoztatni.. Nem akarok balek lenni, csak mert ebben hiszek.. "De hisz lehet talán még, a hold ma oly kerek..." :(
@Fabius:

A franciáknál már lángolna Párizs, mi meg pár szaros aláírást nem tudunk összeszedni...
@Fabius: Köszönöm..ezt olvastam.. részben innen a kétely.. bár a kommentek tendenciózusak sztem, a mettõs mércére állított bloggergézák.. a munkavállalókat nem reprezentálják sztem..
@whatsoever:

Balek dolog lenne meghallgatni a másképp gondolkodókat? Szerintem nem az. Pont ez hiányzik a politikai életből is: egyáltalán nem, vagy elbeszélnek egymás mellett. Ettől még az is sokkal jobb, ha szív, csekk és aritus naponta az őrületbe kergetik Gábrielt, és fordítva.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @whatsoever:

Nem kell még eltemetni az aláírásgyűjtést. Ahogy közeleg az idő, egyre többen írnak alá. Tegnap megnéztem, ezt láttam.
@Fabius: Ezt a vonalat kellene vinni amarról is, nem? Nekem is van haverom, aki vallja, hogy igen is vannak a jobboldalnak használható (sőt), kívánatos értékrendje, amiből egy-s mást be kellene illeszteni a "szarokrá éntudomatutit,
pöffeszkedek, tehát vagyok"
-kihaénnem retorikába. Talán profitálhatnának is belőle, de arra megint mi faragnánk rá. Kell még nagyobb támogatottság?? Na ne! Ez a hozzáértés nem manifesztálódik például a cigány-kazán metaforában, ahogyan azt sokan képzelik és szarok a másik oldal baromságaira is, hogy; ha szembe fing a turul, az maga a posztbesenyő mivoltom megtestesülése.
Lesz itt egyszer normális, élhető országunk?

Van itt kérdés bőven, mi meg ketrecileg a tojásra gyúrunk húsvét közeledtével, hogy lesz-e?
Hatvané lesz!
Sonka meg Knorr-porból, kelesztve a konvektoron... fasza
@Pantagruel: Hát ahogy láttad a kezdetek 86-ra nyúlnak vissza. Később 98-ban jártam Kanadában de olyasmi felvonuláson nem voltam. :)
Viszont szuper jó Niagara repülőnapra vagy torontói Indycar futamra azért kilátogattam. :)
@Fabius: Engem már nem lehet őrületbe kergetni, immunis vagyok. :)
@Fabius: persze, hogy nem balek dolog, csak azt mondják, hogy balek vagyok, undorodnak, komcsi, stb... elviselem, csak kár, hogy így van.. legalább a számokra hallgatnának, hogy pl a 34 kamat jobb, mint a 9, és a kevésbé racionalizálható nemzeti jellegünk is jobban finanszírozható, ha közben nettó kiveszünk az unióból, és ha az oktatásügyünk korszerübb.. lásd a best practice-eket, Finnország, stb... a számszerûséget, szakmai minôséget úgy hiányolom... Persze világméretekben is épít a fogyasztásgerjesztõ gépezet a tájékozatlanságra.. szóval globálisan nem reménykedem az értelmes párbeszéd térnyerésében..
3% kamat, nem 34, pardon
@whatsoever: tkp lehet, h ellentmondásba került a gazdasági növekedés általi "élhetõ"-ség az emberileg élhetõvel.. és ezt a lok2lis és idõleges politikai hercehurcák csak elfedik
Na tényleg szervusztok, elfáradtam.. (ringass el, ó, halál.. mert rossz kapitány rabja lett a jó.. Jó fej volt ez a Sekszpír Viliem)
@whatsoever: Sekszpír rendben.
De én mint ős komenista, szoktam volt Moldovát is ... olvasni. Na nem csak most, akkor is. Az átkosba. Hagyjuk Kádárt ( a jelzőket majd majd máshová ), de az nem semmi, hogy a szatírái ültek a nyolcvanas években és ma is! Akkor ki a komenista? Moldova akkor, most meg mi van?
Semmi baj, csak gondolkodtam, jó éjt!!!!
@Knósszosz:

A Beszélő disznón majd beszartam. Van még egy kurva jó könyv a cucilizmus végnapjairól: Köves József: A Griff-licenc
Jó éjt Szív!
Nem tom mé piszkának azé, mer köszönök.
Az nyilván egy magasabb kultúra, amit nem értek.
Köszönni ha elmész...?
Nem hallottam még ilyet.
Ja, de; tegnap iccaka Tőled. De szar, hogy baszik mindenki ilyen alapvető emberi megnyivánulásokra.
Jó éjt!
A sok hülye gyátya csak a marhaságait!
Hehe, barmok!!!
"A Fábry nézettségét vélhetően rontotta a március elején indított napi szappanopera, a Marslakók gyenge szereplése is. Az éves szinten hozzávetőlegesen 1,7 milliárd forintba kerülő Marslakók csütörtökön sem tudott bejutni az öt legnézettebb köztévés műsor közé, mindössze 222 ezren nézték (az éppen tévét nézők 4,4 százaléka)." Népszabadság

EGY-EGÉSZ-HÉT-TIZED-MILLIÁRD-EGY-SZAROS-SOROZATRA-AMIT-A-LŐTÉRI-KUTYA-SEM-NÉZ-BASSZÁTOK-MEG.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kezdhec beszarni, majmég elő leszel kaparva. Te rencrelenes cincogó és különbekomenista. Hogy gondolod, hogy vanagyad hozzá, hogy tudodki aza Moldova? Evvel elástad magad!!! Hameg tudod, akkor van a véged!! Fhideszileg.
De szerintem azért mi jól alszunk, nem? Hát, nincs okunk szarakodni, az idő jó, paplan seggrehúz, orvbán elhúz.
Az még utópia, sajnos.
Jó éjt!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bejön a kemény szatíra? nekem is. Gyuri nem gyenge ebben a műfajban.
De akkor én most egy tetű komenista vagyok, mert Moldovát olvastam? Tényleg, nem szarakodok, komolyan kérdezem! Húzzam le magam a kövér klozettjén? Hát nem fogom, ha a pöcegödörbe valók nem teszik, akkor én miért tenném?
Mondjuk; menjenek a picsába!
Szerintem ezért Fabius sem küldene a francba.
Menjen mindenki( narancs ) fasz, a ...oda!!!! Mondta valaki, ha én kilépek, jöhet a keményebb fogalmazás. Jó, én cizellált vagyok. Voltam... szóval; menjen az összes politikus, az ... nem megy.
Nem tudok lesüllyedni a színvonalukra.
Jó éjt mindenkinek!
@Pantagruel: mikor éjszaka van, A NAGY ÉJ!!! a 14. dimenzió ott van és érzed, és a kérdésedre válasz érkezik onnan a 14. dimenzióból egy fraktál firnyák kanyarjából és ...megérted...
www.youtube.com/watch?v=2romy9t85t4

nem mindíg adódik
@Rodeo36: Ez rendben!
Kösz! Én szeretem a zenét, annak minden szeghmesét...
Lehetek ettől büdösebb, tudélékosschabb paraszt?
Nem? Akkor jó.
ááá mondtam: Te aztán nem varilyálsz mondod amit gondolszkendőzetlenül ostmég a fabilynusz aszmontahogy lehet veledvitaszkoni mer nem hülyevagy.
Szeritem se és baz+ regel nyomjá dógokat mer ma is is szartam rajta!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Józsi, a kurva anyádat!" Ettől télleg be lehet... röf-röf
@Knósszosz: most ide belinkelek valamit, van ugyanott sok minden más is de ez a NAGY MÁGUS AKI MINDENT TUD, ÉS A HŰ KíSÉRŐJE AKI LEZONGORÁZZA A CSILLAGOKAT AZ ÉGRŐL és 8 perccel hosszabb mint bármelyik másik felvétel, azaz lubickolnak a rohadtak az örökkévalóság fényében, még akkor is ha árnyékos

www.youtube.com/watch?v=M6clckVtMqo&feature=related

a következő egy másik felvétel vége III. tétel nem akármi...

www.youtube.com/watch?v=2romy9t85t4
@Pantagruel: ez a gigabájtjaidhoz, ha esetleg ott sincs meg...szégyen lenne

www.youtube.com/watch?v=M6clckVtMqo&feature=related

a nagy felvételek között is kolosszus CMG!!!
@Knósszosz: ebben a megoldás is benne van erről fogunk reggel beszélgetni de matematika és zeneelmélet kell hozzá meg filozófia Arisztótelész és Lukács...gondolj a mimézisre!!!!

www.youtube.com/watch?v=M6clckVtMqo&feature=related

de csak ha ezt 3x meghallgattad
Kaptam: "TANÁCS A NEMZET GOJOSTOLLÁNAK!!
Ha gondolkodtál(?), ne mondd el!
Ha elmondtad, ne írd le!
Ha leírtad, ne írd alá!
Ha aláírtad, ne csodálkozz...
:))

"Ha a pofázásra generátort lehetne kötni, a Fidesz egymaga kiválthatná
a paksi atomerőművet"
:))

Magyarországot már megszállta tatár, török, osztrák, orosz, német, de
most viszont először, hogy egy megszállott szállta meg.
És nincs három, szakmájához értő pszichiáter, aki lemerné írni róla a
diagnózist, - azért ez is szomorú...
:))

- Mi volt régebben, tojás vagy tyúk?
- Régebben minden volt: tojás is, tyúk is!
:))

Szabad-e a Fideszt bírálni?
- Elviekben igen, de ez olyan, mint az oroszlán seggét nyalni.
Nem valami nagy élvezet, viszont roppant veszélyes...
:))

FIDESZ MUNKAHELYTEREMTÉS!!!
Két ügyvezető igazgató beszélget:
- Te fizetsz az embereidnek?
- Én nem.
- Én sem. És bejárnak?
- Be.
- Az enyémek is. Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DE Habony Árpádé - ahogy Tóta írta a Wblogon. Csak Jáksó a négere ebben, az ő neve alatt fut. Megvették kilóra, mint egy rezgő cupákot.
@Knósszosz: a holnapi beszélgetésre: c-moll=a HALÁL megérkezik és... DE ÉLET NÉLKŰL NINCS HALÁL...Oyá az ő 77 színű szoknyájában a halált hozza és nincs ki ellene szól...de előtte volt valami ami miatt és amiért halál van!!! értékékek mint a VILÁG KINCSEI GYÉMÁNTOK ÉS ARANYAK NEM RAGYOGNAK ÚGY mert ez emberi és emberi érték ott Oyá előtt kinyúlva hidegen de büszkén én voltam mindez és akkor Oyá meglebbenti szárnyait és fátylait és a fekete égbolton arany sugárzás lesz...nincs az emebri alkotásnál nagyobb és sohasem lesz és ezt t3emeti Oyá és ez a zene a c-moll néha párjába megy át Esz dúrba ami a fennség és nagyság hangneme és az örök ragyogásé a NAP maga de csak egy pillnataig a halál elviszi ami az övé
@Knósszosz: Kösz, hogy gondolsz rám! Neked is viszont.

Mostanáig néztem - kis megszakítással, mert néha már túl durva volt - Oliver Stone filmjét Al Pacinoval, az egyik gigamágusommal, A minden héten háborút. www.port.hu/minden_heten_haboru_any_given_sunday/pls/fi/films.film_page?i_film_id=11774

Hát tud rendezni, Al Pacino egy külön fejezet az ember és a színész műfajában, meg a többiek is, az operatőr is zseni, csak még mindig fel nem tudom felfogni az amerikai focit. Hogy miért football, ha a kezükkel végzik meg egyáltalán...

Lehet, ha ez a mi megszállottunk ilyenben játszott volna, kicsit más lenne a környülállása. De ahogy ő játszott - írták itt is - már darabja se maradt volna, bedarálták volna rég. Na meg ilyen kis önmagában pattogi seggdugasz ugye oda, hát nem kell.
@Fabius: Nem voltam, elpunnyadtam az időt, de holnap lemegyek.
@Fabius: Őrülteknek tűnünk? :-)) Néha én nagyon szomorúnak. De nem őrülök meg ettől, csak sajnálok dolgokat, hogy ide jutottunk. DE látod, Donovanban egyetértünk.

www.youtube.com/watch?v=GX3AnhefltM
@whatsoever: :-DDD

Jaj mindig az a Petri vers jut eszembe a kurváról. Úristen, borzalmas és gyönyörű.

www.sztaki.hu/~blb/irodalom/petri/ismeretlen/napsutottesav.html
@mamitirtok dr.: Drága jó Antallt meg a csodás külügyérét, a Mekk mestert kéne kérdezni erről.
Orosz falusi asszonykórus Beatlest danászik www.youtube.com/watch?v=SVpEP8FgM7U&feature=share

Nó vúman, nó krájjj! Szóval ez se egyedi magyari találmány... Keleti szél fúúúj.
index.hu/tudomany/2012/03/23/a_rendet_keressuk_a_kaoszban/ Nem Orvbánról van szó, hanem a matematikusról, aki Orvbánnal ellentétben elismernek.
Hát ez egy tünemény![..]"Viszont első év végén Gelfond professzor Debrecenbe jött egy kongresszusra, és engem mint oroszul tudó diákot kirendeltek mellé. Na most, én oroszból az egyetemen kétszer is megbuktam. Nehezen tanulok, és egyáltalán nincs nyelvérzékem. A harmadik vizsgán átmentem ugyan kettessel, de megmondom őszintén, úgy mentem át, hogy volt egy tanárnő, akinek a grúz piacon vettem harminc szál rózsát.

Tehát itt volt velem Magyarországon Gelfond, akit végre megismerhettem, még ha nem is tudtam rendesen oroszul. Őt megbízták a felesége és a lányai, hogy vegyen Magyarországon ruhákat és cipőket – mert akkoriban a Szovjetunióban nagyon nehéz volt például magas sarkú cipőt venni –, és Gelfond bevásárolt Budapesten. Segítettem vásárolni neki, pedig a magassarkú cipőkhöz nem értettem, és így nagyon megbarátkoztunk. Azt mondta, ha visszamegy, elintézi, hogy hozzá menjek tanulni, de sajnos két hónapra rá meghalt szívinfarktusban, így én már maradtam Gelfandnál."
@Knósszosz: volt e valaha olyan érzésed, hogy valaki nagyon távolról érkezett?

itt most valaki a végtelenből érkezik, figyeld a nyitó hangokat és utána a 13 dimenziós fraktált amint közeleg (ez bonyolultabb a zenében de legyen neked ez elég, ma)

ez egy objektív megvalósítás

www.youtube.com/watch?v=pf4UNJqv_-A
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: allatbarat-blog.hu/index.php/2012/03/orias-isopod/ Valakire rohadtul emlékeztet, csak annál sokkal ártalmatlanabb.

Amúgy volna számára kajatippem... Egyensen onnan a naszádról.
@Knósszosz: ez XX század az idő előtti 4000-ből

meg kell hallgatnod az egészet ahhoz hogy megértsd a 12. meghallgatás után

www.youtube.com/watch?v=uSC4w-fvojA

szegény orbán hahahahahaha
@Pantagruel: itt kaptalak el:

a gigabájtjaidhoz és+++
www.youtube.com/watch?v=uSC4w-fvojA

ha valaha
Szegény pici babák, szar helyekre kell utazniuk közpénzből atv.hu/cikk/20120322_ujabb_fideszesrol_derult_ki_vitt_magaval_kiserot_az_azori_szigetekre?source=hirkereso ahová még a nejeiket is viszik magukkal szenvedni. Értünk sínylődtek ott, ne feledjük!!! Hát ja, meg a romákért főleg.
@a szív fészkei: Ezt ismerted? Sose voltilyen olcsó a tojás. 7 db 1 liter.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Abban ugyan mi vicces van, hogy kiáll egyet nyiltan anyázni? Jobb szeretem, ha valaki szellemes és be tudja csomagolni a sértést.
És igenis, itt csak litlán laccsolunk, de annak meg van az oka.
@Rodeo36: Rodeó! Gondolkodtam a hsz-eden. Valszeg tartozom egy bocsánatkéréssel.
Mielőtt kivágott volna a biztosíték bennem, egy számra kérdeztem rá, Nálad. (Nem válaszoltál, nem csodálom.)Majd minden külön értesítés nélkül átváltottam általánosba, majd a felszólításnál vissza egyesszám második személyre. Persze nem Neked írtam a felszólítást! De simán olvashattad annak.
Úgyhogy bocsáss meg, kérlek.
Ja, és honnan a szám?
@Knósszosz: :) igen.. Az Õrség panasza se tudta elveszteni az aktualitását pl.. Meg az utóbbiak közt A tékolzló koldus .. Sokszor eszembe jut, hogy az áldott szuper Hofitól is napi jelleggel lehetne idézni.. pl a bérkompenzációs sztori olyan, mint a pártutasításra 14-et fialó disznó esete...
@a szív fészkei: húú.. nem ismertem, köszönöm!! (Petritõl a Sziszifosz visszalép is eszembe jut... még populáris is lehetne, amilyen tömör...

fenteslent.blog.hu/2011/04/24/sziszifosz_visszalep )

attól meg rosszul vagyok, mikor ov Attilát használja: "Szabadság, te szülj nekem rendet"... grhhhh... te meg szüljél sünt, gondolom..
@a szív fészkei: elolvastam még egyszer.. úristen... milyen borzalmasan valóságos... valóságra ébresztô.. és " a fölèny, amit nyomorultak közt" gyarlón érezhetünk néha.. és " a fogyni nem akaró mínusz-emeletek"... :(((((( hány szegény embernek.... :( ...

Ma de ismételték az inforádióban (Arèna) Herczog Mária szociológus interjúját: a gyerekre felkészületlen anyák nem felvilágosításáról, a gyerekjogokban valò általános tájékozatlanságról, az élethosszig tanulási készséget nem oktató szakoktatásròl... fogékony vagyok èn a depire mostanában, szubjektíve is, de itt objektíve is a 6-millió esélytelen nyomorult országát "építjük" épp...
@whatsoever: Nem gyakran olvasom, mert szégyenlem magam, de van bennem is ez a fölény és elhúzódás, amikor ilyennel utazom a buszon. Mikor ott maradok a helyemen, próbálom elviselni a szagot, mindent, hogy ne legyek lenéző meg ilyesmi, aztán van, hogy mégsem megy...

Hát ő meg ugye mit meg nem tett.

Éles szeme volt 89-ben. Amikor én még vakogtam.
@whatsoever: Üdv a Bolsevik Kibeszélő Klubban! Merthogy aki Moldovát olvas-olvasott és fog, az egy tetű kádárista csökevény. Na, már ketten is vagyunk hirtelen. Akik ezt állítják (a fidesz (és)-náci jobb oldalon), azok három csoportra oszthatók:
1: Nem olvastak Tőle semmit
2: Olvastak két oldalt (esetleg hármat), de komoly problémájuk van a szövegértelmezés terén
3: Nem tudnak olvasni
Az utóbbi nem lehetetlen gárdáséknál.
Ha valaki odavert a harminc akárhány évvel ezelőtti rendszernek, az pont Moldova volt. A szatírái kurva jók voltak, csöpögött belőlük a maró gúny, az akkori rendszer 'méltatása' okán. A mai könyvei is jók, ajánlom figyelmébe a cigánykérdést tanulmányozóknak, az Érik a vihar című, Borsodról szóló könyvét. (Leírtam a 'cigányt', mi lesz ebből...?) Pont leszarom minek aposztrofál és ki azért, mert nekem több mint három évtizede a kedvenc íróim közé tartozik. Ja, és Hofi... hát igen!!
@sörtelen: rendicsek...melyixám? én mindíg adok linket (legtöbbször)
@Rodeo36: "ma szegényebbek lennénk NER-rel, és nádi hegedűvel és gazdagabbak 132000 azaz Egyszázhaerminckettőezer milliárd forinttal amit szépen elsinkófáltak ..."

Erről lenne szó.
@Knósszosz: :) Szia.. :) Hát ja, bolsi vagyok Moldova miatt, debezzeg Orvbán nem bolsi, mert ô Wassabert olvas, ugye. Az is tetszik Moldovában, hogy igazi publicisztika, a ma hiányzó oknyomozó újságírás, a nyelvi igényesség mellett az összefüggésekre és a szociológiai folyamatokra is érzékeny ... szóval az igényessége is.. és hoh sose csúzik populizmusba, bár adódna...
@a szív fészkei: én is leszoktam a 24-es villamosról, mert túl tömény a nyomorúság rajta.. de máshol is, általában azt látom, h szinte alig vqn egészséges, perspektivikusnak és kiegyensúlyozottnak látszó ember - mondjuk a fiatalok egy része, a jó szülôkkel megáldott yuppie-k... Más mindenki betegséggel, korlátaiból adódó korlátoltsággal, szegénységgel, szorongásos kórképekkel küzd... és még nincs vége, bôven lefelé megyünk..

A versrôl nem is bírok beszélni.. az a margarin.. leszámol illúziókkal.. nem is tudom, hogy lehet vers.. talán csak amiatt, mert egyetlenegy illúziót meghagy még: hogy ezt érdemes, van kinek elmondani.. remélem, ezt is jobban látja Petri..

Szilágyi Domokost olvastam sokat... 89-ben is.. gimiben :) Jó ilyen vájtfülû Emberrel beszélgetni, mint Ti itt néhányan.. reménykeltô... Fiatalokkal dolgozok, és az ifjú kollégák véleménye ilyesmi: a hajléktalan mért ül le a villamoson, nem lehet utána fehér szoknyában leülni, és ezt tekintetbe vehetné - és aki nem tud elhelyezkedni, az mind oldja meg, senkinek nem kell segélyt adni (mi meg nyafogunk, ha kifogy az ingyenkávé az automatából).... Diplomások! Keresztények! Én meg engedékenyen érvelgetek, hisz ki akar a munkahelyén konfliktust - és érzem, hogy nem korszerû és hatékony az önérvényesítô készségem, hisz nem nagyon tudok átgyalogolni másokon.. Köszi, hogy meghallgattad.. ilyesmik miatt látom a jövôt sötétnek, élhetetlennek..
@a szív fészkei: mármint nem az emberszag a bajom a 24-esen, azt megbocsátom magamnak, ha arrébb kell mennem, ha ezt a legkisebb megalázás nélkül teszem.. és a jövõt meg úgy értem, emberi minôségében élhetetlen.. néha arra gondolok, ha egyedül maradnék, elmennék valami vallásos vagy akármilyen segítõ közösségbe koszt-kvártèlyért.. hogy érezzem azt, amiért èrdemes itt lenni. Na abbahagyom.. csak nehéz néha ilyen dolgokról chat terjedelemben... Ha vanvéleményed, szívesen hallom... minden jót! :)
@whatsoever: Végülis szerintem ennyit elbír ez a Varánusz itt offban. Ha ez az, off... Mert pont a - volt egyáltalán? - szolidaritást baszta szét az orv tetű ezzel a hihetetlen érzéketlen tankraranka stílussal, amit körösztény mázzal tesz még elviselhetetlenebbé.
Emellett csak azt felejtik el a fiatalok, hogy ma te, holnap én - bizony megint Niemöllert kell mondanom...

Az én fiam is kipottyant seperc alatt a neki álomvilág állásából és oka annak ő nem volt - leépítés, fűnyírás. Ill. egy nála sokkal régebben ott dolgozó, gyerekét nevelő anya javára döntöttek kettőjük közül. Abszolút elismerte, hogy ez így korrekt... Ám valami megtört benne azóta, noha van másik melója meg minden, de mégis. Bárkire bármikor rákerülhet a sor önhibáján kívül, de csak akkor hiszi el valaki, ha megtörtént.

Őszintén valahol megértem azt az igényt is 10 ezres bérletár mellett, hogy tényleg ne legyen teliszart és -hugyált + tetves a busz, a villamos ülése. Én is mindent mosok egy nap használat után, ja.

Most jött meg lányom barátja Csehországból, azt mondja tavalyhoz képest egységekkel több ott is a csöves, koldus. Ugyanannyi a bolti ár, mint nálunk, egy rendőr keres - aki elmesélte neki - 120 ezer forintnyi összeget és nem vagy alig tud megélni belőle. Szóval ők se happyk, sőt... Én már 06-ban Prágában halál bisszig népeket láttam, egy fekete srácon túl - karlstejni kristályboltban volt eladó - kedvessel nem is találkoztunk. És akkor itt mindig bezzegprágázás van.

Szóval talán kell mondogatni mindenhol, ha itt, akkor itt, hogy lehetne emberségesebben is, ha már közös nagy szopásban vagyunk.
De persze én se adok állandóan, mert nincs miből és unom a koldusmaffiát. A Bécsi utca sarkán van egy nagy BÁV. Mindig ott ül egy széparcú öregasszony szolídan koldulgatva. Sokszor adtam neki, míg meg nem láttam, hogy számoltatja el a bevétellel a "főnökasszonya". Anyámhoz menve át kell dzsalnom naponta a kurva- és a csöviplaccon a Nyugati aluljáróba, férjem interpretálásában Calcutta-alsón. Hát immunis vagyok már lassan, mert mit csinálhatok?

Petri ezt ugye hatvanasok elején írta. Akkor elméletben nem is lehetett szegény...
@whatsoever: "a hajléktalan mért ül le a villamoson, nem lehet utána fehér szoknyában leülni, és ezt tekintetbe vehetné "
Ha jól számolom, max. 41 éves lehetsz.
Nos legjobb korban levő és kedves Hölgy azért nem, mert a leüléskor az jár fejében: ha az nem szempont, hogy ő miért hajléktalan, akkor miért legyen szempont a fehér szoknya.
Gondolom én, aki nem hajléktalan és nem hord fehér szoknyát.
@sörtelen: Te most nekem magyarázod, hogy a fehér szoknya mért kisebb súlyú szempont, mint az, hogy a hajléktalan nem tud pihenni, nem jut lehetõséekhez és minimális szolidaritáshoz? Akkor légy szíves, olvad el még egyszer. És a korom mért érdekes? Hacsak nem azért, mert az ifjak tényleg nem fogják fel, hogy a szolidaritás hiána mindenkit súlyt, ha elõbb nem, utóbb. "Keresztény" ország, undorító.
süti beállítások módosítása