Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.20. 05:23 Fabius

Gyurcsány démon újra támad

Címkék: fidesz ellenzék lex gyurcsány

Orbán Viktor Fidesze a napokban egyértelműen bemutatta kitől kell itt ma igazán befosni. Amíg a tizenötödikei megmozdulások után nagyjából a sajtó és a blogszféra egésze a vezető nélküli baloldali ellenzék jövőjén lamentált, addig Viktorék elfoglalták magukat az ellenség felépítésével: újra démonizálták Gyurcsányt.

Ahogy Fedor kolléga írásából is kitűnik, vagyunk néhányan akik nem értjük, ez most vajon mire jó? Amíg a szocikat rendre letorkolják annyira, hogy saját bevallásuk szerint is mindig mentegetőzniük és bizonytalankodniuk kell, és a figyelem felhívására lassan megfontolandó eszköz lesz a bimbó villantás, - mert a szívük kitárása önmagában kevés, ezzel meg legalább a Velvet címlap garantált - az LMP-re csak legyintenek, mint Navra tegnap Vágó Gáborra, hogyaszongya ébren vagy és mégis álmodsz, kismackó?
A Jobbikkal békésen diskurálnak a Corvinuson, és az egyetlen akivel szemben valódi háborút vívnak, az a jelenleg 3-4%-os DK-t vivő Gyurcsány.

Úgy tűnik a fletófóbiára nincs még tabletta amit be lehetne venni. Az is igaz, hogy a rajongótábornak Gyurcsány baszogatására feláll, és ezt minimum ki kell használni amíg lehet. De van valami perverz borzongás abban is, ha az ember nyomon követi Kövér izgalmi állapotát, mikor Gyurcsányról van szó. Már november elején a rémhírtévében is a keresztbe teszünk Gyurcsánynak pöcörő pöckölő monológot nyomta, de akkor még nem volt biztos magában, mert a végére belekeverte a demokráciát, és ettől elbizonytalanodott. Úgy látszik mostanra sikerrel felül tudott kerekedni ezen a lelki béklyó demokráciaizén, el tudta nyomni magában a kételyeket, és megszülethetett a lex Gyurcsány. Ha ez sem volna elég, akkor Ferencet szájalásért kikiáltották terroristának, mert ez nyilván veszélyesebb önmagában, mint a helyi IMF központban petárdázni. Szegény Toroczkai vármegyenagyúr meg összeomlik csalódottságában, a végén tiszteletbeli vármegyét és ingyen görögtüzet ajándékoz Gyurcsánynak, mert a kormány figyelmébe csak rajta keresztül vezet út.

Röhej, hogy az aktív Fletótól azonnal eltorzulnak a fejek, és arcot öltött sikolymaszkként visítják bele a világba: elmútnyócévterroristasukoró!
Az meg valahogy kimarad a számításból, hogy egyszer a ma még elképzelhetetlen is bekövetkezhet: a karizmatikus vezetőt nélkülöző baloldal egyszer csak úgy dönt, ha ti minden alternatíva ellenére csak Gyurcsánytól vagytok hajlandóak betojni, csak őt tekintitek ellenfélnek, akkor őt kapjátok. Ha a teszetoszáskodás végeredménye az lesz, hogy átbillennek a holtponton, a cél szentesíti az eszközt alapon rehabilitálják Fletót, akkor aztán lehet kiabálni őszödtől kurva országig, elmúttnyócévtől Sukoróig bármit, pont annyira lesz szek'szi, mint egy zsinórtangával felturbózni szándékozott öregecskedő feleség.

Link

514 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr694327375

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 08:49:43

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Trackback: Ilyenek vagyunk? Tényleg? 2012.03.20. 13:11:46

Milyenek vagyunk, mi magyarok? Ha kívülről látnak minket, vajon szimpatikus országnak a szimpatikus népe vagyunk, csikós, gulyás, gyógyfürdő, vagy csak egy - enyhén szólva - érdekes kis nép valahol Európa perifériáján, ahol szabad a pálinka- és sörfő...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.03.20. 12:51:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: A terrorista 2012.03.20. 10:07:30

Na jó, most már tényleg kíváncsi lettem. Mi a francért rettegnek még mindig a jobboldalon egy olyan pojácától, aki már évekkel ezelőtt megbukott az egykor rászavazók szemében is, és egy 3-4%-os pártocska élén vegetál? Mi szükség van arra hogy lex-Gyur...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok dr.: nem ittam csak kukker nélkül csinyáltam . párbaj mehet! halcla fel :)
bár ittam volna, lehet most fogok
@a szív fészkei: Nekem a Réka név ojan szterejotipp. Mindiga norbilyut eszembe... Most benéztem.
Szabadíccsátok ki Rékát!!!! Ilyen hanyatló nyugati kenceszarokat kell pőre , lriházott testével reklámoznia, ahelyett, hogy tiszta magyari - zsidóktól épp csak megvédett! - patakvízben mosakodhatna pitymallatkor, amitől még sokkalta szebb lenne. Aztán felhúzhatná magára a bocskayt és nem a rút szibarita vázak rongyait.
Na ez a igazi út. Szóljon neki valaki! ?Más magyari görlök is senyvednek ám nyugatos rabigában: velvet.hu/celeb/2012/01/24/palvin_barbara/
@Knósszosz: ez biztos! Akinek Norbi neje jut eszébe ezen szép névrül. az sikeres nem lehet!:-P
@a szív fészkei: Ez má vonásírással készült turulfingos fidesz kommentáros. Kurva jó!
azért a nézőpont nem semmi:
hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/3/20/Nepszeruek_Orban_Viktor_uzenetei_es_szexual_ZB0NLA
"A Nemzeti Bank csak akkor független, ha meg tudja védeni a magyar gazdaságot az idegen érdekektől" - 89 százalék "inkább egyetért". Csoda, hogy nem lett száz százalék az egyetértők aránya, hiszen ki az a hülye, aki egy idegen érdekek által túszul ejtett országban független jegybanki működést feltételez? De ez nem "Orbán Viktor üzenete", hanem a józan észé. Vagy ismerünk olyan pártot, amelyik szerint az MNB akkor független, ha nem tudja megvédeni a magyar gazdaságot?
És így tovább, és ebből hozták ki, hogy 89% támogatja Vitykát.
@rajaram: arra gondolsz, hogy megint nem lesz fú a Kossuth téren, vekker a kézben, vagy inkább valami komolyabbra szavazol?
(költői kérdés, asszem)
@mamitirtok dr.: A Réka név tetszik. Na de rubintosan?? Minden gerjedelmem kuka
@Knósszosz: Norbi szerintem ezután a Rékuc után kézujjbegyein tiperészne keresztül az a páfrányerdőn.
Mit keres oszkópéter a vizebe? Hát megy lodomba:
http://www.flightradar24.com/#!/2012-03-20/18:46/WZZ36A
@a szív fészkei: neked is:
hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/3/20/Nepszeruek_Orban_Viktor_uzenetei_es_szexual_ZB0NLA
nem eszik olyan forrón a kását.
ez már tényleg Kádár, hogy ebből egy hurrá, de szeretik a magyarok Viktort hoznak ki.
És még csak 20:15-van. Ez gyanús.
@a szív fészkei: Vizulyális tipus vagyok: hahaha!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen valóban gyanús, mert nálam 20:13 van a gépen. ez valóban különös, és gyanakvásra ad okot.
@aritus: Édes huncut mosolya? :-DDDDDDDDDDD Szerintem meg z avarban van, miket képes kieregetni a csókos kis száján.
@a szív fészkei: "Török ezek szerint egy pénztárgép, annak a lelkületével ír és figyel és elemez."

Ez az utolsó erőfeszítésem, annyira nem foglalkoztat TG, ezután feladom. Szóval tegyük föl, hogy egy cipő divatos, de neked egyáltalán nem tetszik, mert úgy érzed, nem megy az egyéniségedhez, és nem is nagyon találnál rá olyan alkalmat, amikor felvehetnéd - de divatos! :)

Szóval mondod, valami divatosat szeretnék, mire az eladó: nézze, hölgyem, ha divatosat akar, akkor itt van a legújabb tavaszi kollekció, és a fogyasztói statisztikák, ön is láthatja, hogy a magyar nők 2/3-a ezt találja divatosnak, kényelmesnek, és keletje volt már '98 tavaszán is, sőt hódított 2006 és 2010 között, úgyhogy ha valami divatosat, népszerűt, időtállót, megbízhatót akar, ezt tudom ajánlani. ne vegye zokon, de ez a cipő gusztustalan, esztétikailag is, és a lábamat is töri! valami mást esetleg? én kérek elmézést, asszonyom, mentségemül csak azt tudom felhozni, hogy ön érdeklődött a divat felől; ha az egyéniségéhez illő cipőt akar, ajánlhatok mást.
@morgás joga mindenkit megillet: ha nem nyer viktor, akkor itt olyan cirkusz lesz, amilyet még nem láttunk. ezek gyakorlatilag az utolsó portásig kicseréltek mindenkit, erre jön egy új garnitúra és vissza akar csinálni mindent. az alaptörvénytől a cba-ig. iszonyatos botrányok lesznek, a fradihuligánok asszisztálásával. már alig várom :)
@Knósszosz: Na, ez el van baszva, de a flájtradarhuszonnégypontkomon meg lehet nézni, merre szárnyal az Oszkó. A wízel...na!
@Pantaguel: Nem ezt csinálja, amit leírsz. De én se ráigzulok, még a mosolya se dob fel, tehát én is utoljára mondok ellent. Simán és hideg fejjel félrevezet a pénztárgép mellett - szerintem. Szólnia kéne a gombásító, lerohasztó hatásáról, hogy büdös vagy benne, kerülnek a népek, ha felveszed, hiába hiszed az ellenkezőjét.

Az meg elég szomorú, csak ilyen bóti eladók vannak itthon, normális szinte egy se. De én világ életemben magam választottam cipőt, pasit, pártot, mindent. Talán unikum vagyok a 12 éves debilségben tartott kies hazámban.
Már a Reuters is oligarcházik:
hvg.hu/gazdasag/20120319_reuters_magyar_oligarchak
"A Transparency International
kiemelte, hogy a legnagyobb korrupciós kockázat az országban a pártfinanszírozás."
ugye-ugye, ezt én már régóta mondom.
@mamitirtok dr.: érzelmi okból teccik bob marley-t jáccani?
@aritus: A transzinter kihagyta (véletlen?), a történelmi egyháza(k)at. Havast lehet utálni, lehet szeretni (ja: Henrik), azt mondta hétfőn, hogy az apja ministráns volt, és ebből kifolyólag látta mi zajlik a katolikus egyház háza táján. Bocs, aki szarházizni akar, az most ugorgyon! Kösz. Szóval azt mondta a Henrik, hogy az apja elmesélte, miként lényegül a persely tartalma a reverendába rejtett poszotyi zsebbe. (wiki-cigány...gugli, ha valakit érdekel) A hierarchia szerint lopott mindenki, oszt annyi. A pap a papírpénzt, a sekrestyés a fémpénzt. Nem csodálnám, ha szalonnamariska a jövő héten nemzetidegennek minősítené a Havast. Aki szereti szeresse, aki utálja az hányjon, de igaza vót!
@a szív fészkei: nos, nem olvastam az összes blogbejegyzését, és nem ismerem az összes nyilatkozatát, így nem vitathatom, amit állítasz. ezen nem fogunk összeveszni. a fő, hogy világossá tetted számomra az álláspontodat.
@Penivaldes:

Tegyük fel az elméleti kérdést: holnap 20 Fidesz frakciótag megvilágosodik - én is tudom, hogy hülyeség, de tegyük fel - és azt mondja: átbasztuk a választókat, én nem erre szerződtem. Tegyük fel azt is, hogy köztük van az egyéni választókörzetedből a szavazatod alapján helyet nyert képviselő is, akinek téged és a választókerületet kéne képviselnie.

Ne alakíthasson frakciót? Érjen téged - illetve az egész választókerületet - hátrány azért, mert

- rövidebb ideig beszélhet,
- nem alkalmazhat szakértőket egy témához,
- nem szólalhat fel napirend előtt,
- ne nyújthasson be interpellációt, amiből egyet minden héten kötelező tárgyalnia az országgyűlésnek,

stb, stb, stb.
@Pantagruel: Én sem olvastam Viktorunk minden beszédét, oszt mégis megvan a véleményem róla!
Lehet, elhamarkodtam?:-P
@Fabius: Igen! Ne világosodjon fel, ne egyénieskedjen, mit nem mondok: Ne is szólhasson!
Erről szól a fáma, meg a kib@szásról, mi másról?
@Gábriel angyal: Ezt úgy jobb kézből nyomta, nem variált sokat. Láttam. Amúgy igaza vót. Na, azért Havast nászágyban megfotósoppozni Csurkával... azért az durva lenne, mind 1. Nézd, én nem veszem alapul a cigánykérdés megoldásaként a lángszórót, viszont vannak tapasztalataim. Túlnyomórészt keserűek, de lehet, hogy én vagyok übermimóza. Az viszont kétségtelen, hogy evvel a dologgal valamit csinálni köll. Már a cigánykérdésre gondolok. Nekem elég markáns véleményem van, ezért nem is írom le. (csak józan megfontolásból...) Szerinted mi lenne a megoldás? Nem piszkálni akarlak, dehogy! De én sem tudom, merre kellene kotorászni, ha ezt az egész szart helyre akarjuk tenni. Szóval; merre?
@aritus:

Hagyjátok már Mráz Samut. Neki ez a harmincmilliós dolga minden egyes hónapba. Ember nincs aki ezt elhiszi még, de nem is az embereknek készülnek ezek a győzelmi jelentések.
@mamitirtok dr.: nem hiszem, de feltételezem, hogy ezzel nem vagy egyedül széles e hazában, akad még más is, aki nem olvasta az Ovi összest, és a tiédtől merőben eltérő véleményt formált magának
@Fabius: lehet, hogy hülyének néztek ezért, de nem. most kiválik x fideszes, és alakít egy új "galerit"? na tudod mikor!
@Pantagruel:

TG tegnapi írása azért nem egy cipőbolti kofalárma.

Ha valaki szerint Orbánnal csak annyi baj van, hogy kettősbeszédből még csak középfokúja van, de majd tanulgat még, akkor annak a helyzetértékelésével komoly problémák vannak.
@Fabius: viszont ennek magával kell hoznia azt is, hogy könnyítik az egyéni képviselők helyzetét, tehát amiket leírtál ott változtassanak.
@Penivaldes:

Nem nézlek hülyének. Csak mai IRL tapasztalat, hogy általában nem világos mi a jelentősége ennek úgy általában.

De ha vágod és így gondolod, az a te véleményed.
@Penivaldes:

Látod magad is, ilyen könnyítésekről szó nincs az új törvényben. Vagyis a hátrány szenvedős fiktív példa reális lehetőség.
kábé igen. vannak "rögeszméim"
:DD
@Fabius: ez viszont baj, ez nem tetszik, de alapjáan véve jó. na ezt sem mondtam eddig gyakran a kormányt nézve
@Pantagruel: Értelmezési problémákkal nem igazán tudok mit kezdeni, de ezen sajnálatos esetben azt javaslom, amit ő maga: "Ne a beszédeimet nézzék, hanem amit teszek!"
Na, jól megnézhetjük, magunk(n)a(t)k!:-(
@Fabius: Az én választókörzetemből ott van Tarnai Ricsárd (kispest)
1: nem világosodott meg
2: átbaszta a választóit
3: nem alkalmaz szakértőket egy témához
mert teljesen hülye (mindenhez)
4: egy hónappal előtte kéri a
bejelentkezésemet, ha a picsába
akarom küldeni.
Szóval, én hátrányban vagyok.
Vagyok?? Vagy csak átmenetileg?
@mamitirtok dr.: Én úgy tudom, hogy a meghalt főgurujuk, a Wermer ezüsthajós lőtte be erre a szintre számukra a társadalmat.Hogy az ilyen korú - és nem túl okos - gyerek IQ-jára kell gyúrni, nehogy fölé menjenek, amikor kommunikálnak bármit is!
@Fabius: DE nem nagyon szánalmas, hogy van ennyiért egy ilyen felsúgója? Hogy ez csak nyugtatja meg a Diktorkát, ahogy így simizik az egócskáját és közben mindenki tudja, mi van?
@Penivaldes: Nem vagyok gondolatolvasó. Ha vezetek a nevemen egy blogot, én mondjuk magamnak tartoznék azzal, hogy nem vakítok összevissza, hanem a saját véleményem adom.

Ha pedig őszintén az a véleménye, amit Fabius is ír, hogy jó az irány Diktorkám, csak hazudj még észrevehetetlenebbül, akkor nekem ettől kijön a gálám. Másnak meg tetszik, hát ízlések és pofozkodások... De akkor ne csodálkozunk már lencsibabásan, hogy jééé, milyen ország ez, mit meg lehet itt tenni??
mandiner.blog.hu/2012/03/20/frakciot_a_demokratikus_koalicionak

Ugye egy önmagában biztos - nemcsak ilyen sokba fájó Mrázok által felszopott - vezetőnek bakfitty lenne a DK-frakció. Bőszen hagyná megalakulni,derüljön csak ki, mennyire gáz az egész, menyire semmi nincs bennük, stb....
Most így i lpésmaga avatja szent mártírrá, valóban egyenrangú féllé. Ha pl. Török szerint ez 1 jó politikus, akkor menjenek mindketten kapálni. Bár a növények is érző lények, nem bíznám rájuk egyik kukoricát sem,.
Mi türemkedik be veretes szövegeimbe? :-DD Nem tudom, mijaza "i lpés" - most ittam egy kis körtés sört, de annyit nem, hogy ennyire ne tudjam, mi írok! Megyek politológusnak.
@aritus: "Wblog
Á, kormánybiztos úr, de jó, hogy utolértem pár szóra. Akkor mondanám is:
1. Ön csupán egy ostoba tök, aki egy tőkérdésre is annyit bír makogni, hogy mit keres Oszkó Péter a Wizz Airbe'. Ezt sose felejtse el, mielőtt kinyitja a száját.
2. Ha már az MFB-hitelek körül sertepertél, hát mit szól, hogy 34 milliárdot kapott korunk legsötétebb offshore polipja, a Közgép? Na mit szól? Ja, tudom, mit: mit keres Oszkó Péter a Wizz Airbe'?
hvg.hu/itthon/20120306_kozgep_mfb_hitel "
@a szív fészkei: Vita nincs, amit mondasz, az az esszéírókra jellemző. Klappol, mert az mondjuk magát adja. Kurvára leszarja, kinek mi a véleménye. Illetve, nem is erről szól, lószart. Ha valaki elemző, irodalmi fogalmazással közelíti a kérdést, hogy plö; Orvbán egy egy tróger, az személyes megnyilatkozás. Ettőlmá' e-széíró. És vállalja a véleményét, meg ilyesmi. Akkor viszont messze van a politikusi habitustól.
Megyek kalgonizálni a pörköltemet, mer utálok viszkövet látni regel. Hogy hol az nem érdekes, le lettem baszva már ezér...
@Fabius: Értem, mi a problémátok. Volt egy ilyen patkánykísérlet. Az egyik csoport cukrot, a másik cukorpótlót kapott. Mindkét csoport meg volt elégedve, ugyanolyan édes álmaik voltak, aztán az utóbbi csoport persze kipusztult alultápláltság következtében. Pedig ők is megkapták az édes álmokat. A kísérletet végző kutató arra megállapításra jutott, hogy a kettős beszéd hasonló reakciót vált ki az agyban, mint a cukorpótló, amennyiben a valóság helyett az illúzió (kiváltotta elégedettségérzet) is jóllakathat. A legjobban természetesen maga a kutató járt, mert ő mindkét csoporttól azt kapta, amire számított. Ezt Török Gábor valahogy elfelejtette megemlíteni, de egyébként szerintem teljesen rendben van a cikke. :)
@Knósszosz:
Pörkölt az érték, baja ne legyen!

Én mondjuk Lengyel Kötöttmellény Lászlóra úgy emlékszem, hogy a véleményét - alátámasztva, okadatolva, jobbra-balra megindokolva - de vállalta nevével, címével, anyukája kezemunkájával (hú azok a kötött cuccok!) együtt. Ez engem eligazított sok mindenben.

Török is eligazít: látom, hogy egy robot, ami tényleg csak a szavazaimaximálás lázában lát mindent, az hogy ez mennyire erodálja egy ország állapotát, külföldi megítélését, egyáltalán a normális életre esélyünket - leszarja.

Bocs, engem ez zavar,kész. Akinek tetszik, olvasgassa, tobzódjék a blogján, csináljon, amit akar - én nem vagyok véleménydiktátor. Úgy gondolom, nagy lecsúsztunk és nemcsak gazdasági szempontból, ha ez párunkon kívül mást nem zavar itthon.

Ha
Orvbán nem ebben a baszott tévhitben vigéckedik (mert hagyták ebben dagonyázni és hagyják is), hogy nem szabad kimondani a megszorításokat, a valódi problémákat - amiket ő démonizált ugye 8 éven át végig hazudva és akadályozva minden kilábalást - akkor már a nehezén rég túl lennénk, ilyen ritkán látott összeeurópai megvetés, kiröhögés, gazdasági szétesettség és reménytelenség nélkül. Mert a tőke - mint tegnap leírták, hog yemnyit vesztettünk a "vonzerőnkből" - bizony gyűlöli a simlidéreket, akik mindennap más vakognak...

Meg lehet nézni mire ment a műsorával. Ha ezt valaki értelmes tettnek láttatja, az nekem tűnik hülyének vagy végtelenül romlottnak.

Na, mindegy ez az újundok beszéd terjedt el mindenütt, ez fogja Sliccet is kivakarni a sokéves szarjából, hogy az se derülhessen ki soha: ellopni valamit, a kurva csúnya dolog. És akkor reménykedtek itt az új tiszta generációban, amikor már a kérdések is hazugságok és minden ocsmányul elbaszott.
@Pantagruel: Ebben akkor volna igazad, ha a patkányok, akiknek bőven elég Orvbán bülbülsége, nem itt élnének velünk összemixelve, hanem elkerített rezervátumban. Felőlem ott annyit cukorpótolnak zászlósuhira, vezénylőre, amennyit akarnak. De most mi is megdöglünk.
hát mit nem hallok? az ünnepi beszédben szereplő békás hasonlatot egy német politikus sütötte ki hetekkel ovi beszéde előtt :)) maxi gáz
@a szív fészkei: Bocsesz, a szmájli a szarkazmust volt hivatott kifejezni. Arra akartam kilyukadni, hogy az odáig oké, hogy morális megfontolásokat félretéve elemezzük az ok-okozati összefüggéseket, különös tekintettel a következményekre, de amikor az elemző már maga is úgy látja, hogy itt valami „lényegesen többről van szó: amikor a politikus arról határoz, hogy tartalmában is jelentősen mást fog képviselni itt és ott,” akkor nem árt felhívni a figyelmet arra (ez az, amit hiányoltam), hogy ilyen esetben a várható fejlemény bizony az lesz, hogy valamelyik közönség (itt vagy ott) bizony a ködöt harapja majd, s gondolkodjunk már el azon is, hogy vajon melyik lehet az a „kontrollcsoport”, amelyiket jelen esetben hajlamos a valódi tápérték nélküli cukorpótlóra gerjedni. A dörzsölt Nyugat? Vagy...?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na nm Török a célszemély, csak itt találtalak meg. www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/hatalmas-penisze-van-a-becstelen-brigantyk-sztarjanak-2083633

[..]"Charlize Theron amerikai színésznő, a hamarosan mozikba kerülő Prometheus című új film sztárja bevallotta, hogy teljesen lenyűgözte szereplőtársa, Michael Fassbender hímtagja."

Csak szólok, hogy az egyházatok tegyen lépéseket, mert itten a magyari virtus veszélynek vankitéve...
@Pantagruel: Szegény Nyugat lehet, hogy sikítva akarná már a szkipetárokat is inkább, mint minket Vikibojtostul.

Ja és magyar volt az albán királyné. Tehát az is a miénk végülis. :-D Én kérnék valakitől vissza egy kis tengert végre. Időszerű lenne lábvíznek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A kisfia afroamerikai baba, a neve Jackson. Nagyon pörög az anyaszented élete, mit mondjak. Hogy fogsz ebbe beleférni?
@a szív fészkei: Jajj de beindult megint a gágogás pedig ez az "öngyűlölő" Forgács a Soros alapítványnál és aztán a Medgyessy kormány alatt roma szakértőként is dolgozott. :)

videotar.mtv.hu/Videok/2012/03/09/17/Pesty_Fekete_Doboz_2012_marcius_7__A.aspx

Dehát őt is elérte a libsi kórus végzete. :)

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BBpuKahPeEY#t=87s
@a szív fészkei: Hát, kitüntettnek érzem magam, hogy válaszoltál a marhaságomra.
Nem nyal, csak olvas; -én
"Na, mindegy ez az újundok beszéd terjedt el mindenütt, ez fogja Sliccet is kivakarni a sokéves szarjából, hogy az se derülhessen ki soha: ellopni valamit, a kurva csúnya dolog. És akkor reménykedtek itt az új tiszta generációban, amikor már a kérdések is hazugságok és minden ocsmányul elbaszott."
Erre mit lehet mondani?
Segget nyalni nem akarok, de mégis... Nehéz elmenni a véleményed mellett. Faszt, nem is lehet. Nem tudom már, ki van itt beborozva, de leszarom.
Kösz, majd átgondolom a zéccakát!
Ezt lementem, baz+!

Tahótlanítok
@Gábriel angyal: Nem értem, mi érte el? A libsi kórus, mint maga a végzet, vagy a libsik kórusának végzete, ami micsoda?

Ha döntéshozó helyen volt a faszi, akkor leköpheti magát is, mert sok értelmeset nem tett a társaiért. Ja a Fentéslent blog az aztán nem annyira libsifészek.

Rólatok is ír: fenteslent.blog.hu/2012/03/06/az_arpadsavos_primadonna_tanclepesei_es_a_nyilaskeresztes_kozonseg
@a szív fészkei: Szerintem meg azok köphetik le magukat, akik nem tudnak emberként élni és viselkedni függetlenül attól, hogy minek születtek.

Egyébként megnézted a filmet? Ha igen kíváncsi vagyok mi az a szörnyűség?
@Gábriel angyal:
Próbáltam, de folyton megakadt. A szörnyűség az a hangnem, amit leírtak a blogban. Az a frech hozzáállás.

Na és lassan már a fehéreknek se sok kiútja marad: www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/se_munka_se_munkaero_.html A Vezénylő csodálatos víziója ezt hozta édes kis hazájának. De persze lehet hülyeségeket nyökögni ötezer Made in China zászló előtt, ha senki nem meri számon kérni, hogy is van a diadalmenete... És ha lehozzák naponta neki, hogy imádja őt az ország, akkor bilibe se lóg a keze és soha nem fog felébredni.
@a szív fészkei: Figy ebben a filmben sokkal inkább van őszinte szó és az benne a jó, hogy ezek szinte teljes mértékben cigányok szájából hangzanak el. Beszélni kell róla nyíltan. Szerintem sok nagyon jó rész van benne, nekem főleg a rendőrökkel zajló beszélgetés tetszett.
@a szív fészkei: hát tudod, én arra lennék kíváncsi, hogy mi jár Orbán fejében. hogy vajon ez az a Magyarország, amit elképzelt magának fiatalon, mondjuk, '89-ben? '94-ben? említetted, hogy te is voksoltál rájuk. szóval ez volt a célja? vagy más, amiért még küzd a napi, aktuális csatározásokon túl? csak mert 15-20 éve nekem még úgy tűnt, bármi lehetséges, ma meg úgy tűnik, olyan hatalmas tehetetlenségi nyomatékkal vagyunk terheltek a teljes vonalon, ami kisebb kilengéseket talán megenged, de alapvetően törvényszerűen egy irányba lendít. érted?
@Gábriel angyal: Réz András véleménye is elég korrekt a film végén.
@Pantagruel: Soha nem szavaztam rájuk, a szadeszra szavaztam. Amíg értelmét láttam.

Nem tudom, sokan mondják ezeken a millás dzsemborikon, hogy ha az akkori Orvbán látná a mait, vajon mit szólna? Ezt pedzegette Adam Michnik is tavaly.
Most már úgy látom, OV mindig ezt akarta. Teljhatalmat mindenben. Amikor a libsiké volt a kurrensebb társaság - és Európába meg a politikába azok vezették be - , akkor azzá lett, amikor jobbosnak állt itt szerinte a világ, akkor meg azzá. Nem hiszem, hogy érzékeli, vannak a hódolóin kívül itt lények, akikért ugyanúgy felelős, mert egy ország miniszterelnöke. Teljesen amortizálta politikailag magát mindenki előtt, aki nem a vazallusa.

Szerintem benne aztán tényleg kizárólag a pénztárgép csilingel, annyira bizonytalan önmagában, hogy csak a vagyona és a - bármi áron elért - hatalma tartja meg, azért nem bír veszíteni. Hová menjen, ha nem ő fújja a passzátszelet? Nem normális, ezt sokan mondják tényként.

Ezek azért előbb-utóbb nagyon randán buknak meg. Nem tudom, mennyi időnk van ezt kivárni és mivel lehetne siettetni.
@a szív fészkei: Itt van Youtube-on is. Itt elvileg meg tudod nézni akadozás nélkül.

youtu.be/E4AneHL-g3I
Csapda: mindenható kormány... Ja, Sidivel jó lesz a Tank. Eddig is jó volt, de jobb lesz. Kaliníhta
@Gábriel angyal: Az őszinteség és az, amit felrónak a készítőknek a fentéslenten, két dolog. Réz András mindenről mindig nagyon megmondja a tutit, de arról nem tudok, hogy valaha volt neki erről az ügyről előremutató gondolata, terve, ötlete. Igencsak ellubickol ő - tanárom volt, valamelyest van fogalmam róla - a kellemességek felszínén. Lehet és legyen is véleménye akár erről is, mondhassa, én meg léphessek túl rajta, ha nem találom annyira hitelesnek ebben.

Én annak hiszek, aki próbált tenni is valamit az előrelépésükért, nemcsak megmondta, hogy vazze de szar itt minden.
Valahogy mindig a vajda, Hegedűs nagysád meg az ilyenek szerepelnek mostanában, nem az a Ritoók Nóra, aki köztük él, harcol értük, de velük szemben is sokszor a hülyeségük ellen. Ám mindenképp dolgozik értük inaszakadtán és mindig velük kooperálva. Nem felülről osztva az észt...

És ő kidolgozta azt a modellt, hogy a család akkor kap javakat, effektív pénzt, ha a kölyök jól tanul. Bizifüggő a pénzhez jutásuk; csinálja, megmagyarázza a szülőknek - nem ukázként odadorongolja, hanem egeztetve szoktatja őket ehhez, hogy maguk lássák be, a kölyök esze és szorgalma révén kerülnek ki ők is a szarból. Ha ront a kölyök, mert otthon nem figyelnek rá, akkor bukják az előnyöket és csakúgy kerülnek megint egyenesbe, ha változtatnak rajta.

Na erről hány filmet forgatott
Pesty, és Réz? Én linkelgetem be a tanárnő dolgait; pl. azt, hogy elindították a Szunot - álom románul - ami az ottani szegény asszonyok vállalkozása, netboltja. Lehet venni, rendelni és így segíteni munka által őket. Ebből a filmből csak a Pesty meg a többi jár jól.
@Knósszosz:

A hátrányod elvileg elméleti, hisz négyévente válthattok képviselőt. Gyakorlati akkor lesz, ha Tarnaival csoda történik, vagy a következő képviselőd nem ért egyet már a pártjával.
@Knósszosz:

Róla szólnak a hírek,
Vele van tele a sajtó,
Aki a pokolra kíván jutni annak
Balra a második ajtó...

Nekem azért Cserkó hiányozni fog.
Sok-sok hozzászólással korábban felmerült Kövér motozó, viperázó, lebilincselő és mindenféle kényszerintézkedések hasznáaltára feljogosított magánhadseregének témája, aztán a szál elejtődött. De engem ez komolyan izgat. nem úgy van, hogy képviselőket mentelmi jog védi? Vagy az csak az Országházon kívül érvényes? Akkor ez a szervezet a rendőrségnél is magasabb jogosítványokat kap? Kövér rikkantására bárkit leteperhet, megbilincselhet, összeverhet? Túl azon, hogy ez az egész tényleg valami hátborzongató -- a magánhadseregek burjánzása nekem a hitleri németországot idézi --, de szerintem az egész minden ízében és gyökerestől alkotmányellenes, jogászi zsonglőrködéssel nem gyömöszölhető törvényes jogszabályokba. Hogy a p.csába van ez elképzelve?
@nápolyi maszti: Félnek. Nekem sok minden idézi.

Na kis játszódás: http://showmystreet.com/*
@nápolyi maszti:

Kövér álma szerint a droidsereg lesz hivatott üldözni az énekelgető indexes riportereket, Novák Elődnek taslit adni a hangszórózásért, kivezetni Zagyvát a kardjával együtt, és megregulázni a disznó módra evő szocialista képviselőket. Csámcsogásért majd körmöst lehet kapni.

Amiért ez a vonal elfelejtődik az az, hogy ez házon belül - parlament, ogy irodaház, ogy hivatal- érvényes. Kapun kívül éppen olyan lófaszjóskák, mint te vagy én.
@Fabius: azt felejtei el eme elme, hoyg jó párszor olyan szinten lehetett volna rá ügyrendit kérni, de senki nem tette meg...

a házirend megsértéséért, szó nélkül mikrofon kikapcs, nincs figyelmeztetés, mi az hoyg nem lehet hangoskodni...

le van írva, minden be és közbeszólást jegyzőkönyvezni kell..szóval szabad...
@Fabius:
Akkor se értem. T. Házon belül mindazt megtehetik a képviselőkkel, amit házon kívül senki? Az utcán a képviselő érinthetetlen, de a munkahelyén bilincsbe verhető? Ez vicc, ilyesmit nem lehet alkotmányosan törvénybe foglalni!
@nápolyi maszti: ez igy érdekes...és csak ők, vagy bkinek szabad?

mert elkövet valamit, majd megvárják, mig bemegy dolgozni, azt elvezetik
@nápolyi maszti:

Pedig eccerű: innentől az nem van, hogy a frakciószolga futkos a kellékként használni akart hangszóróval pl. Ha Laci bácsi a pulpitusról aszongya kuss, akkor kuss és nem feltalálom magam. Frakciószolgát nem védi semmi, akár bilincselhető is, ahogy a neveletlen újságíró fattyak is.
@felebarát:

Kövér a mellényes afférnál is aszonta, neki az ilyesmi nem dolga. Most már az.
@Pantagruel: egészségetekre: Rum Extra Old, Mount Gay, Añejo Habana Cuba, semmi jég, csak úgy bele a bögrébe...nem únjátok a magyar viszonyokat bele kellene szarni egy nagyot és általános sztrájkkal meg teljes engedetlenséggel megnézni a beszari törpe mire képes meg a buizi haverja a rekettyebajszú...a többi barmok...hát ugyanúgy leszarom
@Fabius: és most mi lesz? bárkit bármikor bárhová el lehet vinni ha nem teccik a pofája a kuszabajuszúnak? és ez hová fejlődik? helyszíni lámpavavas? esetleg nyárs hidegen?
@Rodeo36:

Majdnem. Erről szól majd a mai poszt.
@Pantagruel: a jelenlegi helyzethez egy recept. (én most pusztítom): 3 db nyers tojás, 3 db érettt narancs, 300 gr jégkocka, 1 dcl hideg víz, 2 dcl 7 éves cubai rum beletenni a mixerbe és alaposan elkeverven meginni

egészségedre a kövér lacát meg kőjétek le már végre a buzi anyját neki
@Fabius: addig is egészségedre, ez kindergarten SA=SS késesek éjszakája...van e késed?
@Knósszosz: próbáld megérteni, úgy ahogy az el van mondva:

www.youtube.com/watch?v=9PWfRcGJtys&feature=related

Fischer Annie is meg volt lepve, hogy ez mind benne van és még sok minden más is

ne félj, soha, ha ezt hallgatod és érted akko4r legyőzhetetlen vagy mint Isten és ez a Természet hangja és nem lehet.... nincs miért...hallgasd...vagy csak játtszd! nekünk
@a szív fészkei: Messzemenőkig támogatom Ritoók tanárnő törekvéseit és az általad felvázolt modellt.
@a szív fészkei:
Tök hiába, mert államilag, komoly pénzekkel a Hegedű pic.a általi elképzelés van finanszírozva.
Addig pedig, ha .... nos, én is lehetnék trolibusz, ha lenne áramszedőm.
@Dr. Boli Ch.T: Persze, hisz ezt akartam kidomborítani: nem a cigánysok segítése a lényeg, hanem a lenyúlás és a haveri kör kisámfázása állami pénzzel. Hogy öntik a csatornába értelmes megoldások helyett, ki nem szarja le? Erre csináltatnak ilyen ál-doksi filmeket és jól van: kezet porol, elintéztük ezt is...
süti beállítások módosítása