Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.20. 05:23 Fabius

Gyurcsány démon újra támad

Címkék: fidesz ellenzék lex gyurcsány

Orbán Viktor Fidesze a napokban egyértelműen bemutatta kitől kell itt ma igazán befosni. Amíg a tizenötödikei megmozdulások után nagyjából a sajtó és a blogszféra egésze a vezető nélküli baloldali ellenzék jövőjén lamentált, addig Viktorék elfoglalták magukat az ellenség felépítésével: újra démonizálták Gyurcsányt.

Ahogy Fedor kolléga írásából is kitűnik, vagyunk néhányan akik nem értjük, ez most vajon mire jó? Amíg a szocikat rendre letorkolják annyira, hogy saját bevallásuk szerint is mindig mentegetőzniük és bizonytalankodniuk kell, és a figyelem felhívására lassan megfontolandó eszköz lesz a bimbó villantás, - mert a szívük kitárása önmagában kevés, ezzel meg legalább a Velvet címlap garantált - az LMP-re csak legyintenek, mint Navra tegnap Vágó Gáborra, hogyaszongya ébren vagy és mégis álmodsz, kismackó?
A Jobbikkal békésen diskurálnak a Corvinuson, és az egyetlen akivel szemben valódi háborút vívnak, az a jelenleg 3-4%-os DK-t vivő Gyurcsány.

Úgy tűnik a fletófóbiára nincs még tabletta amit be lehetne venni. Az is igaz, hogy a rajongótábornak Gyurcsány baszogatására feláll, és ezt minimum ki kell használni amíg lehet. De van valami perverz borzongás abban is, ha az ember nyomon követi Kövér izgalmi állapotát, mikor Gyurcsányról van szó. Már november elején a rémhírtévében is a keresztbe teszünk Gyurcsánynak pöcörő pöckölő monológot nyomta, de akkor még nem volt biztos magában, mert a végére belekeverte a demokráciát, és ettől elbizonytalanodott. Úgy látszik mostanra sikerrel felül tudott kerekedni ezen a lelki béklyó demokráciaizén, el tudta nyomni magában a kételyeket, és megszülethetett a lex Gyurcsány. Ha ez sem volna elég, akkor Ferencet szájalásért kikiáltották terroristának, mert ez nyilván veszélyesebb önmagában, mint a helyi IMF központban petárdázni. Szegény Toroczkai vármegyenagyúr meg összeomlik csalódottságában, a végén tiszteletbeli vármegyét és ingyen görögtüzet ajándékoz Gyurcsánynak, mert a kormány figyelmébe csak rajta keresztül vezet út.

Röhej, hogy az aktív Fletótól azonnal eltorzulnak a fejek, és arcot öltött sikolymaszkként visítják bele a világba: elmútnyócévterroristasukoró!
Az meg valahogy kimarad a számításból, hogy egyszer a ma még elképzelhetetlen is bekövetkezhet: a karizmatikus vezetőt nélkülöző baloldal egyszer csak úgy dönt, ha ti minden alternatíva ellenére csak Gyurcsánytól vagytok hajlandóak betojni, csak őt tekintitek ellenfélnek, akkor őt kapjátok. Ha a teszetoszáskodás végeredménye az lesz, hogy átbillennek a holtponton, a cél szentesíti az eszközt alapon rehabilitálják Fletót, akkor aztán lehet kiabálni őszödtől kurva országig, elmúttnyócévtől Sukoróig bármit, pont annyira lesz szek'szi, mint egy zsinórtangával felturbózni szándékozott öregecskedő feleség.

Link

514 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr94327375

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 08:49:43

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Trackback: Ilyenek vagyunk? Tényleg? 2012.03.20. 13:11:46

Milyenek vagyunk, mi magyarok? Ha kívülről látnak minket, vajon szimpatikus országnak a szimpatikus népe vagyunk, csikós, gulyás, gyógyfürdő, vagy csak egy - enyhén szólva - érdekes kis nép valahol Európa perifériáján, ahol szabad a pálinka- és sörfő...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.03.20. 12:51:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: A terrorista 2012.03.20. 10:07:30

Na jó, most már tényleg kíváncsi lettem. Mi a francért rettegnek még mindig a jobboldalon egy olyan pojácától, aki már évekkel ezelőtt megbukott az egykor rászavazók szemében is, és egy 3-4%-os pártocska élén vegetál? Mi szükség van arra hogy lex-Gyur...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsi Barrosót szétb.ssza az ideg!
Az Öszödi Böszmétől jobban félnek,mint tőle!
De tényleg, de unalmas ez már.
Ami engem elszomorít, az az, hogy nincs választható párt, arc:((
csak egy kis apróság, de annyira jellemző.
www.origo.hu/itthon/20120319-balatoni-monika-tanacsadoi-szerzodese-a-kozigazgatasi-es-igazsagugyi-miniszteriumban.html
És így mulatja el a fidesz az ország pénzét:((
@aritus:
Nem értem,mi a problem?
A két fizetés,egy munkáért/?/NER -ellenes lenne.Ilyesmiről tehát szó sincs!
A zösszeg nagysága?
Már megbocsáss,a sarki tahóba,mégsem mehet kínai szakadtban kapcsolatot tartani, az Értelmiség színe-javával!
@kormányzó: ja, igazad van:)), itt most már hálistennek a NER szabályozza az életünket, tehát csak a gyurcsány a hibás!
@aritus:
???? A coci elvtársak is buktak az ilyen meg nem fogható pénzforrásokra. Miből gondolod, hogy ez a tolvaj banda kihagyja ezt a ziccert?
Szerintem ez kispályás csak. Ennél sokkal nagyobb tételek folynak ott ki ilyesmi néven, nem csodálkoznék, ha ebből a "tanácsadóból" több ezer lenne országos szinten. Ugye ez úgy szokott zajlani, hogy okosban a pénz egy részét (ez általában a negyede, harmada közt mozog) vissza kell adni, a Párt legnagyobb dicsőségére.
A bukások és rendőrségi vizsgálatok akkor szoktak történni, ha az illető megpróbálja átverni a maffiát, illetve Uram'bocsá, mit beszélek, a Pártot. Ha valaki emlékszik még a CBA-s botrányra (utazik a cucc Szlovákiába), na ott is megpróbálták a nagy áfacsalásos buliból kihagyni a Pártot.
Ez tűrhetetlen! Ha leadta volna a 25%-át a haszonnak, akkor nem, de aki olyan csúnya észér, arra lesújt a Párt ökle...
Gyurcsány elvtárs csak az utálat tárgyát (és Viktor csúnya démonját) személyesíti meg. Nem az elhatározottságával, az ambíciójával van probléma, hanem a cselekvésképtelenségével és az alatta tevékenykedők, a coci apparátus működési elképzeléseivel.
Már láttuk, hogy impotensek, nem tudják működtetni a rendszert, amit persze foghatunk az örökké keresztbetevő ellenzékre, a nyuszira, meg sok mindenre, de amíg csak a másikra mutogatásban profik, ahogy Viktor és csürhéje is, addig egy szép nagy elrettentő példa csak ő is.
@aritus: Viktor és Ferenc kölcsönösen kiegészítik egymást. Ha a másik nem lenne, nekik végük lenne. Választható párt meg valóban nincs.
lexarom a maszopot és a dk-...

komcsikra sose fogok szavazni, így a fidesre se...
@dr. Bubó: bakker, csak kommer gyökerű pártok vannak, és egy némi fasisztoid bukéval, hogy a nyavaja törje ki mindet....
Már 2010 óta tudjuk, h OMG = Orbán Majrézik Gyurcsánytól.
@MolnarErik: Persze, csak Gladstone és Disraeli valamivel jobb politikus volt, nagyobb hatást tett a történelemre, mint ez a két jómadár.
@Penivaldes: Hát nekünk ők jutottak, kinek-kinek az érdeme szerint.
orca orca:

Lázár: "a Fidesznek nem érdeke, hogy bármi is titokban maradjon"
2012. március 20., kedd, 08:20
Szerző: MTI

--------------------------------------------------------------------------------

hvg.hu/itthon/20120320_lazar_ugynokugy
@MolnarErik: Nem becsüljük magunkat, és ez vezet oda, hogy nem adunk Disraeliket.
@aritus: fogadjunk, hogy lesz kire? :)
Egyetlen dolgot tehettek, szabaduljatok meg mindkettotol, de azert a lokott Vonarol se feledkezzetek meg, Gyucsannyal, Orbannal, Vonaval garantalt a lecsuszas minden szinten.
@kormányzó:
"Több mint kilencmillió forintot kap ebben az évben a tanácsaiért a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól (KIM) Balatoni Monika rendező, dramaturg"
"Balatoni megbízása nem újdonság, tavaly két részletben, 6-6 hónapra kötött vele szerződést a KIM ugyanerre a feladatra, és már 2010 második félévében is alkalmazták - minden félévben 4,53 millió forintért."

Tudom hogy unjátok már. DE MIKOR KEZDJÜK AZ AKASZTÁSOKAT ???
:O nyomokban fellelhető az értelem???

Meglepték Tarlóst a bankok
2012. március 20., kedd, 08:32 • Utolsó frissítés: 1 perce
Szerző: MTI

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: BKV; Tarlós István; bankok;

Kinyomtatom • Elküldöm
Tarlós István főpolgármester szerint a bankok a pénzvilág szigorú szabályaihoz képest váratlanul rugalmasak és konstruktívak a BKV adósságának finanszírozásával kapcsolatban, mindegyik pénzintézettel meg lehetett állapodni az adósságok refinanszírozásáról

hvg.hu/gazdasag/20120320_tarlos_bankok
@Pantagruel: kötve hiszem, hogy két év alatt jön egy olyan valaki, aki nem akar egyik jelenlegi politikai közösséggel sem közösülni.
Azért a Kövér László fegyveres ajtónállóit és házkutató filmező ügynökeit

egy kissé elkente a sajtó.

Pedig milyen cuki, hogy egy párt főembere
jól lelövi és megbilincseli,
majd alaposan házkutatja és körbefilmezi a többi párt tagjait.

Ez nem - lex Gyurcsány -, hanem Kövér magánrendőrsége.
Mégha más is a címe a cikknek...

index.hu/belfold/2012/03/14/nem_lesz_frakcioja_a_gyurcsany-partnak
@Pantagruel: te tudsz valamit, amit én nem?:)) Már megalakult egy jobboldali liberális párt?
@Dr. Boli Ch.T: Ha utálnák még egy picit, akkor a protesszavazók csak már kibaszásból is kacérkodnának vele:D:D
@aritus: nem az alakulás a lényeg, hanem, hogy ne közösködjenek ezekkel. minden ott romlik el, amikor az őskövületek megjelennek.
Az Alkotmányra hivatkozni meg már ideje volt éppen.

Furcsa, hogy ehhez is Gyurcsány kell, hogy ebben az országban feltűnjön, hogy alkotmányellenes a teljhatalmi törekvés.

index.hu/belfold/2012/03/19/terrorcselekmennyel_gyanusitjak_gyurcsanyt

Úgylátszik, Gyurcsányon kívül mindenki tagja a NER-nek.
@Penivaldes: őskövek, vagy agyhúgykövesek, mert a jobbklikk sem piskótá :D
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

És a szabad ellenzék és sajtó egy szóval se tiltakozik,
hogy miért is kell egy közveszélyes pártőrültnek fegyveres sereget adni a vezénylete alá.
Szerintem meg fletóka igazán ülhetne vitykával egy börtönben. :)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: végtelenül unalmas társaság. Orbán, Gyurcsány, hogy a két vezérlő csillaggal kezdjem, aztán ott vannak a Jobbik tüzes asszonykái, és hős férfiai, Lendvai néni, Mesterházy, aki távolról még rokon is. Ezekből nem lehet káposztalevest főzni.
@Dr. simonmondja.: bazmeg, ez hihetetlen. Kövér saját, különbejáratú rohamcsapata közpénzen! Bilincs, sokkoló, vegyszer!, gumibot, fegyver használattal. Hát mit lehet erre már mondani?! A kurva anyjukat!
A többi is édes, olyan fideszes:
1, már megint egyéni képviselői indítvány
2, visszamenőleges törvénkezés
3, a 199-es kisebb parlamentben a 13(?) nemzetiségi képviselő is beleértendő. Na ez az igazi korrupció, választási csalás melegágya. Ahelyett, hogy megszüntetnék a kisebbségi önkormányzatokat, mert 22 év alatt bebizonyosodott, hogy szart se érnek, semmire se jók, és főleg nem képviselnek senkit. A választásuk meg mindig hangos a csalásoktól. Most miből áll a fidesznek lefizetni, megfélemlíteni, kamu választókat bejegyeztetni, hogy a megfelelő embert válasszák meg. 13 hely már biztosan meg van.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: kurva messze van a legközelebbi követség, de ha a fene fenét eszik is el fogok menni szavazni az is +1 arra amire én adom -:)))
@Dr. simonmondja.: ingerküszöb, fásultság, média elnyomás, társadalmi immunrendszer hiánya, meg már vagyon néhány:
-tikktekk /vitya
-bálvány korona őrség /valakié
-palota őrség /skiccer
-gárda /jobbklikk
-parlament őrség /köteles lacus
-ex defend, ex otrépé csányiland /figyesz
- ha így megy lesz még néhány idiótánák, és majd versengenek is szépen, lesz itt palota forradalom adandó alkalommal
Egyébként ez a Lendvai Ildi fotómontázs nagyon kemény. :)
@Gábriel angyal: Lady Lendvai montázs nélkül is kemény..:))
@Gábriel angyal: én egy vitya, fletó, vóna, kombós börtönrealitit is szívesen néznék 24/24-ben ;)
/opciósan bővithatő a csapat/
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Bizony fegyverkeznek ezerrel.

Ez nem mindig lesz itt egy lájtos diktatúra.
@Dr. simonmondja.: mert semmiért nem tiltakozik senki. Ezt már azóta lehet tudni, mikor 3 millió ember manyup pénzét einstandolták, és nem történt semmi. Mert az semmi, hogy 2000-en ha voltak a tüntetésen, meg 100 ezer maradt a 3 millából. A fidesznek itt mindent lehet, ez van.
@Dr. simonmondja.: a világon még nem volt olyan, ha egynél több különböző vezetésű testőr-bizt.szolg. volt, edővel nem kezdték egymást fúrni, lásd SA-SS, libia család bizt szolg., iránban is megküzöttek az egységesítéssel, ahogy kinában is, meg a többi helyen is, jahh a CIA és FBI sem puszi pajtás, de valami felettes kontróljuk azért van ;)
@aritus: És már van egy tömegbe lövetős haverja is a Viktorkának.

Faszán összefog ezzel a másik diktátorral,
akinek a belügyminisztere
maga lövi le az ellenzéki tüntetőket a saját puskájával...

orulunkvincent.blog.hu/2012/03/20/alban_magyar_ket_jo_barat
@aritus: ha tudnék valamit, nem fogadnék :-)

olvasom a lamentációkat, hogy nincs kire, jaj, kire fogunk szavazni...? holott miért jönne elő bárki épp most? miért koptatná magát? miért erodálódna? a következő választásokra elvesztené az újdonság varázsát, hagyná az ellenlábasát felkészülni és a többi.

Bajnait megmérték, kiderült, hogy volna mit keresnie a placcon, ha valaki az ő példájából indul ki, távol marad a napi csatározásoktól, nem kell állást foglalnia most fontosnak tűnő, de később már jelentőségüket vesztett kérdésekben, amivel csak nyúzná, rongyolná, rongálná a renoméját.

pusztán azért gondolom, hogy lesz kire, mert hatalmas a potenciális protest-szavazati bázis, amiből meríteni nem kell megváltónak lenni, csak hülyének nem kell lenni, és hitelesnek kell mutatkozni, azt pedig épp az előbb írtam le, hogy miért nem mutatkozik még a lehetséges váltópárt
@Dr. simonmondja.: A sajtó meg azzal van elfoglalva, hogy mit mond Orbán. Ki a fazst érdekel?! Azzal kéne foglalkozniuk, hogy mit csinál! Pedig nem is titkolta, megmondta, hogy azt figyeljék, amit tesz, ne azt amit mond. Török Gábor is egy posztot szentel, hogy Orbán kettős beszédét magyarázza szavazatmaximálási szempontból. Mert szerinte moralitás és racionalitás egymást kizárja!
Ez van, mi meg szép lassan beledöglünk.
@Dr. simonmondja.: ja, most a kinai mellé felfedezte Albániát, mint demokratikus elkötelezettségű országot, aminke az unióban a helye.
Tényleg csak a hajamat tudom tépni, mert Orbánnak ezt is lenyelik. Mindent.
\o/ na ez is meg van, most már eljöven a kánaán, kedves feleim a Nerben, fényességes vezényló csillagunk és szentséges jobbikonos keze, irányt mutatva elvezet minket a szentségesszép jövőbe

index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/20/itt_a_matolcsy-fele_tervhivatal/
@Pantagruel: ja, csak addigra, ahogy a fiam mondja nem választás lesz, hanem szavazás. Választhatunk a nemzeti komcsi párt és a hazafias népfront jelöltjei között.
Addigra ki lesz, aki egy ajánló cédulát mer adni beazonosíthatóan egy ellenzéki jelöltnek?! Nézd csak meg ezt az új tv-t, amit belinkeltek.
@aritus: Hát én már egyre biztosabb vagyok benne,
hogy az " ellenzéki " sajtót is fidesznyikek csinálják.

Baromira nem csinálnak mást, mint a szavakon lovagolnak.

Se a hadseregeik, se a disznóságaik, se a hálószobatitkaik, se a vagyonuk-házuk nincs címlapon.

Egy mosolygó Bolgár Gyuri bácsi az ellenzéki sajtó, bazmeg.

Az a diktatúra ellensúlya, hogy Olga felhúzza a szemöldökét.

Ezek meg csak építgetik a hadseregeiket.
A poszt rendben, de az első hm...illusztráció sztem nagyon ízléstelen, sőt, igaztalan.
Ugyan mit tett szegény Ildikó, hogy elmúlt hatvanasként ilyen szekszista fotoshop áldozata lett?
Miért, miért, miért?
Érdekes, annak idején Tótát mélyen elítélted szalonnamariska megalázásáért. Kettős mérce?
(Nem is tudom, miért pont Lendvai Ildikó indít benneteket ilyesmire? Egy szintre küzdötted magadat Fábryval?! Kétes dicsőség.)
Undorító, gusztustalan nagymama korú nőt, aki nem pornósztárként kereste kenyerét, ennyire megalázó helyzetbe hozni.
@Dr. simonmondja.: én a Kálmán Olgától is rosszul vagyok. Ő is azt a magyar sajtó hagyományt követi, hogy nem készül fel abból a témából, amivel kapcsolatban kérdez. Így bármilyen hazugságot, bődületes hülyeséget szónélkül hagy, nem tud tovább kérdezni. Azt se nézem.
Egyedül a tvpaprikát bírom nézni. Annak legalább haszna van, jó kajaötleteket kapok, amit aztán megfőzök és a családom örül.
Ezen gumicsont helyett inkább ezért kéne leültetni a felelősöket. Persze ebben benne van táncoslábú haverunk is.

www.scribd.com/doc/19214355/Lorant-Karoly-A-Magyarorszag-eladosodasaval-kapcsolatos-legfontosabb-tudnivalok
Fabius, az az első kép egyszerűen undorító! :DDD

@Penivaldes: Szép jó reggelt... :D

@AKIsTUDATLAN:

Nem tudom, mitől lett hirtelen ilyen szimpi Lendvay, pont ő, meg a nagymama/nagypapa korú káderbagázs a legfőbb akadálya - nem a baloldal megtisztulásának, hanem egyáltalán az európai értelemben vett baloldal LÉTREJÖTTÉNEK. Lendvay szarjon sünt. Ha valami nem tetszik neki, vissza lehet vonulni.
@Penivaldes: de akkor abban sincs semmi rossz, ha Szalai Annamarist ábrázolják így, annak ráadásul több értelme is van, egyrészt tényleg pornólapot szerkesztett a szabadság beköszöntekor, valamit most neki van sok-sok pénzért, nagyon sok pénz fölött diszponálva teljhatalma. Szóval Lendvai totál érdektelen.
Fabius meg azt mondta, hogy azért ne bántsuk már annyira Szalait, hogy ilyen képpel ábrázoljuk.
Kettős mérce?:))) (eetől is agyfaszt kapok, ez a kedvenc mosakodásuk a fideszeseknek)
@Penivaldes: Persze, hogy nem. Mert aki Viktor ellen van, az csak is Gyurcsányista áruló lehet, és pont. Végzetesen tematizálva van a közbeszéd, esély sincs más irányba terelni, nem arról szól semmi, hogy ki mit csinálna, csak vannak Viktoriánusok, meg Gyurcsányisták. Rákosi elvtárs teli pofával röhög ha lát minket.
@aritus:

Török elképesztő. Már kezdett úgy kinézni, hogy józanodik, de a legutolsó posztjával mindent alulmúlt, amit eddig összeirkált. Az a "morál vagy racionális politikai lépés" egyszerűen vérfagyasztó, tegyük hozzá, Török racionalitás alatt még csak nem is azt érti, hogy "gazdaságilag racionális", "külpolitikailag racionális", "az ország jövője szempontjából racionális", HANEM KIZÁRÓLAG AZT, HOGY SZAVAZATSZERZÉSI SZEMPONTBÓL HATÉKONY VAGY NEM HATÉKONY.

Totális mélypont, teljes erkölcsi és szellemi nihil.
@@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mindig ilyen volt a kis aranyos.
A Girosz haverjával meg a többi kispajtásával együtt 8 évig is csak a - fideszérdeke - dumát nyomták mindenhol.
Én már akkor is agyfaszt kaptam ettől.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Így van, én már nagyon unom Lendvait. Akkor is ő volt a tévében, amikor picilány voltam, akkor is amikor megnőtt a hajam, és most is. tudod kinek hiányzik ez.
Jameg a - szavazatmaximalizálás - szövegüktől,
ami nonstop ment,
bármit is csinált éppen a fidesz.
Bármit csinált, vagy nem csinált, az tuti, hogy jó volt szavazatmaximalizálási szempontból.
@aritus: nálam Szalai Annmariska meztelenül való ábrázolása sem okoz zavart. Sőt, ha közös aktképet csinálnak a két említett hölgyről az sem.
@orbánmentesítő:
Csupán két,egészen apró dolog akadájozza a kérdéses műveletet.
- még nem írták ki a közbeszerzést a kellékekre
- még nem alakították meg a nyertes kftzrt-t.

Bár a Forradalom előszobájából kiszivárgott legfrissssebb értesülés szerint a pályázat meghívásos lesz.
A zesélyes jelöltek:
-Magyar Gárda
-Úly Magyar Gárda
-Kapitány nélküli Qrvára legúlyabb Magyar Gárda
-A TEK,I.azaz "Dicsőséges Orbán Viktor" SS-rohambrigád
-Plágium Őrség
-Kövér "köteles" Gestapo Ezred.
Az első ezer "ügyfél" megkapja posztumusz,a "Tákolmány" díszkötetét,a Snicl Plágium doktoriját vizsgáló Bizottság aláírásával.
@Dr. simonmondja.: Arra utaltam, hogy unom, unom, és nagyon zavaróak. el kell ezeket kergetni, aztán utána lehet építkezni a balodlalon
Hmm ez elég beszédes. :)

www.168ora.hu/buxa/rona-peter-orban-merkel-deficit-martonyi-mszp-lmp-jobbik-kozgazdasz-92846.html

"A lap hosszú interjút közöl Róna Péter közgazdásszal. Ebben az interjúban a nemzetközi hírű professzor – egyebek mellett – a következőket állítja (idézzük a riporter, Buják Attila kérdésnek álcázott állítását is).

Buják Attila: „(…)Mivel az uniót már nem Brüsszel vezeti, hanem Berlin, Merkel »nevezi ki s váltja le« a perifériák országainak miniszterelnökeit.

Róna Péter: Így van, és ez Magyarországra is áll. A Nyugat a közelmúltig azon hezitált, hogy Orbánt ejtsék-e vagy a helyén hagyják. Ezt komolyan mérlegelték. Végül megúszta. A perdöntő a relatíve magas belföldi támogatottság volt. A békemenet valóban kormányt mentett.

Buják Attila: Ebből következik, hogy Orbánt nem fogják kívülről meneszteni.

Róna Péter: Ha lehet, ettől tartózkodnak. Túl kínos. És még mindig komplikációmentesebb hatalomban hagyni őt, mint kiszámíthatatlan megoldásokat keresni. Ez a Merkel–Orbán-paktum politikai logikája. »Maradhatsz, ha beállsz a sorba.«”

Nos, ilyesmit azért egészen kivételes és ritka alkalmakkor lehet olvasni a hazai sajtóban. Illetve fogalmazzunk pontosan: ilyesmiről a jobboldali sajtó szokott olykor cikkezni, szinte félve és előre elnézést kérve öngyilkos bátorságáért, és soha nem marad el a balos sajtó és a megmondóemberek reakciója: „Ti ott mind paranoiásak vagytok, összeesküvés-elméleteket gyártotok, betegek vagytok. Kár is veletek vitatkozni.”

Most azonban a hazai bal- és liberális oldal vezető hetilapjában írják le mindezt, a legkisebb szégyenkezés nélkül. Meg sem kísérlik becsomagolni a mondanivaló brutalitását. Erre mondjuk, hogy ilyen még nem volt. Vagy azt is mondhatjuk kajánul, mi itt tudtuk, hogy belepisiltek a medencébe, de azt nem gondoltuk volna, hogy egyszer megteszik majd a trambulinról is. Hát, most megtettétek.

Róna Péternek „vannak kapcsolatai” s „vannak információi” – bármit is jelentsen ez valójában. És Róna Péter nyíltan bevallja a 168 Órában, hogy az EU vezető nagyhatalmának első embere dönt a „periféria” országainak miniszterelnökeiről.

Innen, ettől a kijelentéstől kell elindulnunk. Ez a kályha, amelytől indulva eltöprenghetünk az EU demokráciafelfogásáról és demokrácia-gyakorlásáról. Innen érdemes és kell végiggondolnunk, vajon gyarmatként viselkednek-e mivelünk és gyarmatként gondolkodnak-e mirólunk. És színes üveggyöngyökért meg csontfésűért „vásárolják-e” meg mindenünket, egyebek mellett a lelkünket is…

Róna Péter szavainak tükrében kéretik ezentúl töprengeni arról, vajon a hazai baloldal – miután végképp elvesztette belföldi támogatottságát – hathatós nyugati segítséggel próbálja-e meg elmozdítani a szabadon választott és rendkívüli felhatalmazással bíró magyar kormányt? S vajon mit ígér e segítségért cserébe a Nyugatnak? Azt, hogy csontfésűért kapható lesz ezután is minden?

És úgy egyáltalán: valójában mit képzelnek ezek az emberek? Honnan van a bátorságuk minderre? Ki szólt Róna Péternek és a 168 Órának, hogy most már lehet a trambulinról is? És vajon mi lesz majd a kézenfekvő magyarázat minderre, amiből megint ki fog derülni, hogy mi vagyunk a paranoiások?"
@nemecsek ernő áruló: ha ilyenek vagyunk, akkor ne sírjunk, hogy milyenek a vezetőink. különben is az elit leképezi a népet. ott ahol a nép, a polgárok megbecsülik önmagukat, ott olyan politikusok teremnek, akik magukban hordozzák a nemességet. ott viszont, ahol a nép önmagával szemben nem követel meg dolgokat, ott a politikusok is gazemberek lesznek.
@Dr. simonmondja.: mér mit szeretnél????

tényfeltáró újságírás sosem volt kishazánkban (kivéve 2010ig a célpont)

titkosszolgálati eszközök? kiszivárogtatás? ijesmi? ez itt mind hatalomtechnikai eszközök...
@AKIsTUDATLAN:
Engem is eléggé megdöbbentett ez a kép. Meg a hozzá fűzött kommentek is. Én mindég tiszteltem Lendvait. Szívesen hallgatom a megnyilvánulásait. Tisztelem a kitartását.
Ami meg Gyurcsányt illeti, nagyon igaza van Varánusznak, hogy addig ócsárolják a fideszesek Gyurcsányt, amíg rá nem ébred a szavazók nagy része, hogy még mindég jobb, mint Orbán. Én különben nem tennék egyenlőséget Gyurcsány és Orbán között. Mivel Gyurcsány nagyságrendileg különb politikus és ember, mint Orbán.Arról nem is beszélve, hogy az Unióban elfogadják, mint tárgyaló partnert. És nem csak ott, hanem Moszkvában is. Nem kell elfelejteni, hogy lejárnak a gázzal kapcsolatos szerződések nemsokára.
@Gábriel angyal:
Igen!
Orbán benyalt,Merkel meg engedélyezte a további rablást!
nem hiszem, hogy GyF.-ben kéne látni az alternatívát
@kormányzó: palizálsz??? jahh, nem is, bővitettél, ok, megbocsátom eme dolgot akkor :D
sajnos kevesen látják ezt a militánskodást reálisan,

agyamentek meg töménytelen mennyiségben vannak, és a legnagyobb baj, hogy ezek irányítják az országot:

www.origo.hu/itthon/20120319-parlamenti-kepviselok-orban-viktor-kijelenteserol-hogy-nem-leszunk-gyarmat.html
@Gábriel angyal:
Neked kiesett az emlékezetedből, hogy Orbán a szoci kormány ideje alatt arra kérte az uniót, hogy ne adjanak támogatást a szoci kormánymnak és az országnak? De azért, persze írhatsz 100 soros indoklásokat is, miért kiváló az Orbán-kormány. Mi meg szenvedjük az állandó törvénymódosításokat hónapról, hónapra. Az ország a szenvedő alanya a kapkodásuknak, az örökös változtatásoknak. Hogy nem tudjuk mi lesz a jövő héten. Mit méltóztatnak megint módosítani, átkeresztelni, megszorítani.Honnan vonnak ki megint milliárdokat, hogy az unortodox elképzelések nehogy csorbát szenvedjenek.
@dr. Bubó: Milyen tényfeltáró, baszod ?

A fideszesekről még olyan fotót nem láttam, amit nem maguk küldtek el az MTI-nek.

Ez meg, hogy Kövérnek magánhadserege és házkutató, lehallgató ügynökcsapata lesz, amit a képviselők ellen is bevethet...

... ehhez nem kell tényfeltárás !

Ez a törvény ismertetése lenne.
@pumukli 12: Amit a kormány kormányzás címszó alatt művel az valóban rémálom. Olyan az egész, mintha éjjel megálmodtak volna valamit, másnap reggel megszavazzák, majd délután rájönnek, hogy nem jó, és csinálnák vissza. csakhogy ez úgy már csomó pénz igényel. anyám pszichológus barátnője a fejét fogja tőlük.
@kormányzó: Javaslom olvasásra:
hvg.hu/gazdasag/20120314_FT_European_Cities_and_Regions_of_the_Fut

"Immár nemcsak európai viszonylatban számít perifériának Magyarország, hanem Kelet-Európában sem igazi célország a működőtőke szempontjából. És ezt már nem csak bizonyos számsorok igazolják, hanem a befektetők érzete is ennek megfelelő - derül ki a téma egyik legnagyobb átfogó vizsgálatából.

Megkopott Budapest és egész Magyarország varázsa befektetői szempontból, és sok jóra az elkövetkező időszakban sem számíthatunk. Ezzel ugyan eddig is tisztában lehettek a folyamatokat elfogulatlanul szemlélők, ám egy nagy presztízsű rangsorban nemhogy hátrébb szorultak a magyar városok és régiók, hanem egyenesen lekerültek a listákról. A Financial Times által immár hagyományosan kétévente készített European Cities and Regions of the Future 2012/2013-as kiadványában az idén egyetlen helyen találunk magyar várost."

Szóval valóban össze kellene fogni mindenkinek a felcsúti tahó és maffiája ellen. EL KELL KEZDENI AZ AKASZTÁSOKAT !!! (tudom hogy unjátok már többé nem mondom)
jó reggelt kollégák ( jó értelemben vett elvtársak, elvtársnők)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Az én elvem a szabadság, az áramlás.
társam önmagam vagyok:D
@orbánmentesítő: és kiket kellene akasztani szerinted?? :)
girosz termel és kinyilatkozik megint és megint:

Inforadio.hu

Giró-Szász: A kormány eltalálta a gazdaságpolitika irányát
A kormányszóvivő volt az Aréna vendége.

/láthassuk és érezhessük/
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Készülök a kisdoktorimra,meg a Palotába.
@Penivaldes: figyu, akkor mi? azért a többség fontos dolgokban közös nevezőn van :)
@Gábriel angyal: Hát mos ugyebár a felcsúti és bandája van hatalmon, akkor kezdjük velük.
Aztán lehet végigmenni mindenkin aki 1990-óta részt vett a politikában.
Utána meg (ha még élnek) elővenni a 1990 előtti patkányokat. (szerintem demján és az otp vezér ilyen)
Nézd csak meg demján urat:
machopoker.hu/files/u532262/demjan_sandor.jpg
@Pantagruel: Szerintem is igazad van. Gyurcsány most felfogja a lövéseket, neki mindegy, de legalább ezzel leterelik a figyelmet. Mit kéne most itt erodáltatni magát valakinek?

Ezek meg annyira hülyék, hogy tényleg elhiszik, a bérsétálók a tömeg és a lelkesedés, bármit megtesznek és nem figyelik a hatást. Török Gábor is adja alájuk a lovat, hogy még hülyíts minket Vitykabohóc! Na hát legyenek is faszkalapabbak, annál jobban taknyolnak majd.
@kormányzó: Kisdoktorira készülnöd kell ?
1 perc alatt megvan :D CTRL+C CTRL+V oszt jó napot :)
@aritus: Figyel, tesztel, mint Stefike. Hogy meddig mehet el. És azt hiszi, hogy bármeddig. Higgye, annál nagyobbat bukik.
@orbánmentesítő:
Mit lehet erre mondani?
Az értelmiség, kitett magáért a zemútt 22 évben.
Ekkora szart,még Kádár sem hagyott maga után.
@aritus: hát, a fiad eszes kölyök lehet, a szíve is a helyén, csak önts bele egy kis bátorságot :)
2 -A csőd szélén táncol az ország, az euróárfolyam az egekben, elloptátok a magánnyugdíjamat is!

-Tetszettek volna nem elkúrni, két év múlva lehet választást nyerni megint.

-A gazdagpárti egykulcsos szarotok miatt most havi ötezer forinttal kevesebbet viszek haza, szégyelljétek magatokat!

-Én viszont hetvenezerrel többet.

-A köztársasági elnökötök egy szégyen, helyesen írni se tud, én ehhez nem adom a nevem!

-Nem is kérte senki, te rohadt MSZP-s.

-Az egész EU, de az egész világ gyűlöl már minket, azt akarjátok, hogy teljesen kiközösítsenek minket? Mindenki szembejön már az autópályán?
"
-Kussoljál már, te ajvékoló buzi (dirr, egy pofon - ha elég erősek vagyunk).

-Az emberi jogaink sehol, betiltották a melegházasságot, tilos az abortusz, nincs szólásszabadság, az egyházamat beszüntették.

-Na és? Én meg nem tagadhatok holokausztot.
"
@orbánmentesítő:
Egy-két heje sírási hibát múszáj magamtól összehoznom!Plágium opponenseit kaptam!
@AKIsTUDATLAN: Ebben van valami. Szalonna a ténykedésével - hogy pornólapokon tollasodott meg és aztán átment megszentelt irodájú fennakadt szemű főcenzorba - vívta ki Árpád fotómontázsát. Lendvay - igen ő is cenzorkodott, tudom, legalábbis ez terjedt el www.hir24.hu/belfold/2011/12/29/lendvai-nem-voltam-cenzor/ - de nem katolikus rizsával öntözgette ezt a tevékenységét, pláne nem mostanában. De sokan a másik oldalon meg arra pöckölődnek fel, ha őt lebotoxildizik és basztatják á le Fábry, valóban.

Őszintén ez nem Lendvaynak szar, hanem azoknak, akik ilyenek.
@Penivaldes: csúnyán megbántottál, asszem hívom az ásós emberem sos
@a szív fészkei: "Na hát legyenek is faszkalapabbak..."

Valami azt súgja, a java még hátra van. Vagy csak én érzem így? "Olyan hideg van itt. Vagy csak én fázom?" :)
@kormányzó: Szerintem add be skicc pálesz legutóbbi újévi beszédét :)
Vagy konzultálj Balatoni kisasszonnyal ;) Bár az a szopós ribanc elég drágán ad tanácsokat.
@aritus:

Szerintem lényeges különbség van szalonnamária emlegetett ábrázolása és adott esetben egy karikatúrához kölcsönzött vonzó test között.

Utóbbit megtettem szalonnamáriával,

2.bp.blogspot.com/_LKk1alnTtRc/TFzQZy7U5gI/AAAAAAAACug/qJBrIAyMWjU/s320/szalai.jpg

Miss Kliflicsücsökkel

3.bp.blogspot.com/-QAsMsOf7Pws/TnVak670glI/AAAAAAAAEjE/oEBPWkgvImg/s1600/selmeczi%2Bgabriella1.jpg

és Dúró Dórával is

2.bp.blogspot.com/_LKk1alnTtRc/TFS7_9KYs1I/AAAAAAAACto/TpU09tFBUbo/s320/d%C3%BAr%C3%B3+kommand%C3%B3.jpg

előbbit meg nem fogom soha egyikükkel sem.
@aritus: Igen, most vagy a nőket en bloc kurvára nagyon tiszteljük vagy nem. A politikusnők pont annyira undorítóak, mint azok az elvek/elvtelenségek, amiket képviselnek - sőőt gyakran erőszakosabban, mint férfi kollégáik, mert ezerrel kompenzálnak is. Az agyon hájpolt Dávid Ibolyka is megérne egy-két misét, de ugye halott oroszlányba ne rúgunk...

Na ezért tartottan agyatlanságnak a pucér faszi-kampányt a kvótáért, mert az indoklás: egy nő empatikus és ha sokilyen nő lenne a parlamentben, nem ilyen törvények születnének - baromság. Ha az érdeke egy nőnek azt kívánja, az anyját is meghámozza elevenen; ez van, voltak női főnökeim, a jó isten mentsen tőlük!

Emberi minőség kérdése a politikusság, ez ma egyik frakcióban sem lelhető nagyon fel - tehát az ottani nők is annak lenyomatai, amit nyújt ma a hazai közélet. Az meg hányás, akár Lendvay, akár Morvay - az is óh be szép ívet futott be a pénz mentén, mit mondjak - akár LMP-s babák vannak a képben. De ha megnézzük, Selmeczi, Mátrai, Pelczné meg a többi narancsos biogyurma mit ad, hát sírnom kéne, hogy nőnek neveződnek.

Lendvay szarhat süt - kikérem a sünök állandó vegzálását amúgy! - de nem ő egyszemélyben a maszop, hogy így neki kelljen menni. Mindegyiküknek el kéne tűnni, de akkor ábrázoljátok Szekerest bőrtangában, Puchot kulccsal a farka előtt, mint egyetlen öltözetében, stb. Ő - Lendvay - legalább nem mondott mást most, mint anno. Nem teljesen nézi hülyének, amnéziásnak az embereket, mint a másik oldal erkölcsi fároszai, akik ugyanott ugyanazt csinálták, mint ő, sőt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: olvastalak ott:)), láttam, hogy te is kiadtál ezen a morális versus racionális szembeállításon. Mikor olvastam Töröknek ezt a szösszenetét komolyan attól féltem, hogy agyvérzést kapok. Szegény férjemre zúdítottam az egészet. Neki sokkal jobb az emlékezete, mint nekem, rögtön eszébe is jutott, hogy amikor Gyurcsány mondott valamit arról, hogy más a közerkölcs és más a politikusi, akkor micsoda felzúdulás volt az országban, legjobban a fidesz zúdult fel.
Most meg csak az számít, hogy jó-e ez vagy az a lépés a szavazók megtartása szempontjából.
nah mennyi is lesz a bölcsi?
@kormányzó: nem, egyáltalán nem ez történt, és Róna péter sem ezt mondta, de hagyjuk meg Gabrielt a jobbikos konteóiban, azokat nagyon imádja. A világ így olyan egyszerű. Van ami drága, lángoktól ölelt kicsiny tiszta országunk, népünk, és van az a csúnya, karvalytőke nyugat, ami be akarja kebelezni drága hazánkat.
Ha nem funkcionális analfabétaként, vagy konteóktól beszükült aggyal olvasod, akkor pont az ellenkezőjét mondta Róna, mint amit Gabriel kerekített belőle. Ránk magyarokra bízzák, hogy kivezeti ezt az országot. Hát nekünk meg ez kell, erre tellik. Egy ilyen kis pöcsre.
@aritus: minden lépés helyes, melyet pártunk és kormányunk tesz értünk piszkos, értéktelen választókért.
@Penivaldes: Lehet, túlél mindannyiunkat, kiscsibém!
Megjegyzem, egészen jól sikerül(hetet)t a plasztikai műtétje, de a fejét nem sikerült, úgy tűnik!
Gusztustalan, de ez nem szépségverseny, ugye?:-D
@Gábriel angyal:

Az beszédes, hogy ti ezt még mindig ennyire nem értitek. Én már csak azt várom mikor fog kiderülni, hogy Merkel tulajdonképpen zsidó.

Az Unió - és nem egy személy magában, pl Merkel - valóban meg tud buktatni egy miniszterelnököt. Megtették ezt Gyurcsánnyal - akkor nem sírtatok, hogyaszongya gyarmat leszünk, baszki, ne bántsátok Ferikét, meg szuverenitás, ajaj - és megtették Berlusconival is. De ez véletlenül sem úgy történt, hogy bevonult a német hadsereg, és kinevezte a neki szimpatikus Bajnait vagy az olaszoknál Montit, hanem világossá tették: ha nem akar éhen dögleni az országod, akkor változás kell, mert hiteltelenné váltál. Ezért mindkettő lemondott. Önként.

Ezt világossá tették Orbánnak is, és a 180 fokos pálfordulás mentette meg, nem a békemenet.

Az Unió nem Oroszország, ott nem úgy intézik a dolgot, mint Putyin Grúziával és Szakasvilivel. Biztos csak nekem fura, hogy ti meg ebbe az irányba mennétek.
@orbánmentesítő:
Valahol méjen,legbelül egy sötét, nyirkos sarokban, még fellelhető bennem az Ember!
Plágium újévi hányása nem kell!
Nem akarok dicsekedni,de még nem tartok a bérszexnél.
Szerintem nagyon jó ez a kép: Lendvai és Mesterházy.

Nem lehetne bekopizni egy ugyanilyet mondjuk Orbánról és Németh Lászlónéról .
Mindjárt szembetűnőbb lenne, hogy kinek miért van nagyobb esélye.
A fotón legalább nem kell beszélni, meghát az utóbbi esetében pénz van dögivel.
@pumukli 12: félreérted Gabrielt, ő utálja a fideszt, ő a jobbikot imádja. Ja, és a nyugati karvalytőkét, az uniót is utálja, mert szerinte Magyarországot felvásárolják, megfosztják függetlenségétől.
@Gábriel angyal: Mi van? Megint feltaláltátok a melegvizet? Jé, Merkel mondja meg, mi legyen az Eu-ban. Atyám, Nobel-díjra nem aspiráltok?

Ki mondja meg, ha nem azok az államfők, ahol a népek fizetik a műsort? Albánia mondja meg, amit Vikibojt úgy patronálna? Róna megmodnta a tutit. Húha de okos, azta! 168 óra meg lehozta, ó irgalom atyja ne hagyj el, mecsoda bátorság! És nem lövik le a németek Mestert? Hogy megszellőztette a The Secretet? Ami elég evidens, hisz aki fizet, az mondja meg a ritmust, nem? Igen nem is Barroso dönt egyedül Orvbán sorsáról - hisz az övéről is van, aki dönthet - hanem a befizető nagyok kormányfői de egyeztetések és kemény tárgyalások után.

Komolyan szarok befele ezen a szövegen. Tényeket leírnak, és a jobberklán szívéhez kap.
@aritus: És a zsidók ezalatt meg zavartalanul looopják a fődet meg a vizet!!! De főlg a Soros. Ezt el ne felejtsd, mert akkor nem vagy igazi pincérmellényes hazafi!
@mamitirtok dr.: Gyilkos Fűegeret tisztelem. Én GyurcsányFerencre gondoltam.
@Pantagruel: neki egyelőre nincs félnivalója, egy kis cégnél dolgozik, ami külföldi megrendelésekből él. Anyanyelvi szinten tud angolul, kicsit németül, keresett szakmája van. Ő biztos alá meri írni az ajánlócédulát, csak legyen kire. De a többség nem így van, nem tudja magát ennyire függetleníteni az itteni hatalomtól.
@Fabius: Róna is uszít az Unió ellen, ha teheti, ahogy értelmezem. Hogy jaj, nemzetközi bankárkarvallyal akarják majd ezt a csodát, ami a Vikibojt helyettesíteni. Ezt már mikortól sulykolja befelé a közvéleménybe, mint nagy pénzügyi guru a végeken.

De kurvára elegem van a megmondó magyari okosokból! Egyre hülyébbnek tűnnek a szememben.

És az olaszok hogy kibírják Montival a nagy gyarmati sorukat, meg is köszönik neki.
@Fabius: Szia.
Ezt olvastad már :
mfor.hu/cikkek/93951.html
"81 ezerrel kevesebben dolgozunk, 13 ezerrel kevesebb bérért"

Elég beszarás ... :( :( :(
@mamitirtok dr.: igen, lehet, ezek az ősi asszonyok, mint Ildinéni a végtelenségig és még azon is túl élnek.
@a szív fészkei: csak pontosítok, nem Tóta csinálta azt a montázst Annamariról, egy fiatal srác, Árpád csak átvette.
@mamitirtok dr.: ne álmodj arról, hogy letérdelek. tönkremnnek az izületeim:))
Pofázhat a büdös tahó felcsúti focista, meg ömölhet a fekália szargyártó petike tefosott pofájából.... de a VALÓSÁG brutálisan beköszönt:

"Ha az egyes szférákat vizsgáljuk, akkor havi és éves szinten is több tízezerrel esett vissza az alkalmazottak létszáma: a közszférában előző hónaphoz képest 46 200-zal 679 600-ra esett vissza, melyhez legnagyobb mértékben a fizikai dolgozók számának 43 900-as csökkenése járult hozzá, előző év azonos időszakához képest viszont "csak" 13 ezres a létszámcsökkenés. A versenyszférában viszont, ahogy az a grafikonunkon is látszik, szintén a lassú ütemű létszámbővülés zuhanásba fordult át, és decemberhez képest 32 300-zal, előző évhez képest pedig 31 900-zal kevesebb a szférában dolgozó 1,799 millió fő."
@aritus:
Namostakkor elmondom a tutit,ahogy megbízható,kipróbált fideszes ügynökeim jelentették.
Valójában azér maradhatott a Nemzet Esze,hogy a többi EU-tagország gyökér polgárainak elmondhassák,hogy még mindig jobb a helyzetük,mint a magyaroké.Ezzel a majomparádéval javítják a közmorált.

Erről szól a Merkel-Orbán szerződés.Most már mindenki nyugodtan alhat,a hejzet továbbra is szar marad!

Üdv: Kormányzó
A III/I-XI Főcsop.Vez.
@Fabius: tudtam, hogy ezt nem fogod válasz nélkül hagyni:)))
Nekem se az ízlésem szerint való a kép, de az internet, a blogok megregulázása még kevésbé. És ez a kép akkor született, amikor azt dobták be, hogy a blogoknak is regisztrálni kell, és a népszavát egy komment miatt jelentették fel.
@kormányzó: Az a szar ebben hogy tényleg így van.
Mi leszünk az elrettentő példa..... Fábiusztól lopva a "KÖPŐCSÉSZE".
@aritus: A manuális meló mindegy - de a balhét ő vitte el érte,láthatod még most is hullámot vet a dolog.
@aritus: Én egyetértettem vele, mármint Árpáddal. Pedig nő vagyok, anya vagyok, bár lennék már nagyanya, de arról tesz ez a genya bagázs, hogy gondolni se merjenek a kölykeim szaporodásra.
@Penivaldes: Pedig vásároltam kispárnát is erre a nemes célra, mert megértő vagyok, kiscicásaosat!:-)
Megfájdul a derekad, cica, ráadásul vér tolul az agyadba, ha nem teszed!
Kérdezd Viktor, ő milyen szokásokat vett fel mostanság odakint, nem idehaza, ahol a gerince meg van támasztva, Petike által, hátulról!
@kormányzó: Szerintem így van. :-D Én is bárkinek külföldre írok itteni szituról, áldva teszi össze a kezét forró imát rebegve, hogy nem ilyen tetű alatt senyved.
@a szív fészkei:

Róna egy ostoba fasz. Már novemberben ezen lovagolt, és szerinte maholnap Andor László lesz Orbán helyett a trónon.

Na, ennyit a valóságérzékéről.
@Fabius: annyiban "igaz", amit konteóznak, hogy ott következett be a min.elnök lemondása, ahol létezik valódi, nagy tömegbázissal rendelkező ellenzék. Nálunk ilyen nincs, nálunk semmilyen ellenzék nincs, nincs civil ellenállás sem, és Orbán a békemenettel valószínüleg nemcsak befelé, hanem kifelé is üzent, látjátok, engem ennyire sokan szeretnek, ennyien támogatnak. Nekem nem kell lemondanom.
És ugyanakkor mindent megígért, hogy teljesíti, MAJD. És ez a lényeg Orbán szempontjából, hogy egyáltalán nem gondolja komolyan. Igérget, és azt hiszi ez elég. De sok ok miatt, egyre kevésbé elég, ha csak igérget.
@orbánmentesítő:

Szia,

olvastam. Ezzel együtt Girosz bejelentését is, hogy ez a kormány által eltalált gazdaságpolitikai irány.

Fasza, nagyon fasza.
@Fabius: Nézd, én már nem tudom, ez az "ostobasága" mennyire kifizetődő neki vagy épp Töröknek. Mert ugye objektív , mondhatni vérszakértő álarcban hadoválni a hülyeségeket folyamatosan még veszélyesebb, mint a jobbikos ködevők fórumain találkozni ilyennel.
@aritus: De hogy egy elismert politológus, aki erre képezi is a fiatalokat - Dúró Dórát pl., aki kiváló referencia, mit fog fel és hogyan a miből - simán ünnepli és támogatja ezt az orvbáni, mélybe vivő hazugságspirált, azért az nem sok helyen létezhet a mai normális Európában.

Amíg itt ilyen lehet a megmondó értelmiség, mit akartok értelmes politikát, politikust?????
@Penivaldes: Amíg jólesik, vagyis, amíg (f)el nem oldozlak, leányom!
Valahogy így megyen ez a Szentegyházban is, jó ötletet nem szégyen palibázálni, nem?:-)
@a szív fészkei: Védeném én Török Gábort, védeném, de lassan nincs mit. Pedig egy időben jártam oda, de már nincs kedvem erre..
"Lehet persze felháborodni azon, ha egy politikus szónokként Petőfi, tárgyalópartnerként pedig inkább Széchenyi szeretne lenni, engem azonban az igazságosztó szerepnél ezen a helyen most is jobban érdekelnek a következmények"
Engem is a következmények érdekelnek, Gábor, de lassan tényleg a saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg! Te is, hidd el, vagy nagyot csalódnék (Benned:-)!
És Szájerné se lesz anyaúristen!! Brühühühűűű, Lunacek asszony győzött???
@Gábriel angyal: ------ OFF -------

Kösz a tippet: most így beugrott, hogy mégis kire-mire hivatkozva álltam melléd múltkor Fabiusszal szemben Magyarország EU-csatlakozási mérlegének megítélésében, utalva rá, hogy mások másként csinálták: én inkább fokozatosan eresztettem volna rá az EU-s gazdaságot a hazaira, vagyis előnyt biztosítottam volna magunknak az erősebbel szemben, mert, ahogy Lóránt egy helyütt kifejtette:

"...a fejlett országokból származó tőkeberuházások (a működő tőke) tartós gazdasági függéshez vezetnek. Az Eurostat tőkeáramlásra vonatkozó adataiból világosan látszik, hogy a kelet-közép-európai országokba a tőkebeáramlás még jóval az uniós tagság előtt megkezdődött. A működő tőke (foreign direct investments – FDI) nettó állománya ezekben az országokban a rendszerváltás idején gyakorlatilag zéró volt, az uniós belépés idejére viszont a GDP átlagosan 40-50 százalékát tette ki, és a legtöbb országban ezt követően, tehát a tagság során, ez az arány már nem is nagyon változott. Ez azt jelenti, hogy az uniós belépés idejére a nyugat-európai cégek már jelentős mértékben uralták a leendő új tagországok gazdaságát, kivéve néhány óvatosabb vagy nagyobb országét, mint Szlovénia vagy Lengyelország, ahol a külföldi befektetések nettó állománya csak 12, illetve 30 százalékot ért el."

pannon-info.hu/ingek/10-gazdasag/156-loran-karoly-koezgazdasz-az-unios-penzszivattyurol

Nyilván nem utólag kell okosnak lenni, de a Lengyelek és Szlovének látták, mi meg nem? (Ugyan, kérem!)
Ez mekkora még?
index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/20/kaosz_kulonado-ugyben/
"Az adóhatóság nemrégiben hozott határozatában lényegében felülbírálta az Alkotmánybíróság határozatát, és a saját korábbi döntését is. Az érintett magánszemély elbocsátását követően egyéni vállalkozóvá vált. Így ő már 2011. február 25-ig beadta a bevallását. Az Alkotmánybíróság döntését követően önellenőrzéssel visszaigényelte a befizetett különadót, amit az adóhatóság vissza is utalt. A NAV azonban „meggondolta magát”, és most visszakéri az önellenőrzés nyomán kiutalt pénzt."
Bocs, NAV, meggondoltam magam, nem baj?:-(
@mamitirtok dr.: Én soha nem éreztem ott jól magam; olvastam eleinte, de agyvizet kaptam a szárazságától, a humortalanságától- az egyrészt-másrészt taknyolásától. Ami valahogy mégis mindig Orvbán mellé futott ki, soha nem annyira ellene.
@Fabius: hó, erre emlékszem!! fel is húztam a szemöldököm, de inkább maghintésnek fogtam fel, nem vágykitöltő mozinak
@Pantagruel: Lengyelország nagy, Szlovénia meg kurva gazdag. Azért az egy kicsi difi.
Úúúú, az első kép tényleg kemény :-D
De ha megnézzük jogos a felvetés. Lendvainak és a szociknak lassan a bimbó villantás lesz az egyetlen eszköz amire felkapják majd az emberek a fejüket. Nézzétek csak meg mekkora visszhangja lett Lendvai írásának az online vagy országos sajtóban: semekkora. Kurvára nem érdekel senkit, nem hír mit gondol.

Gyurcsány feltámasztása meg visszafelé fog elsülni, Vitya majd magyarázhatja miért nem lesz tévévita a kampány alatt.
Nem gondoltam volna, de kezdek egyetérteni Pető Ivánnal:
"Török, aki az értéksemlegesség jegyében erősen hajlik arra, hogy a politikát döntően hatékonysági szempontból elemezze (ahogy egy kritikusa nem finomkodva megjegyezte: az ő elemzései kb. olyanok, mintha a harmincas évek Németországában azt mondta volna valaki: Hitler ügyesen tematizálja a politikát a zsidókérdés napirendre tűzésével)." (Pető Iván)
@aritus: a poén az, hogy korábban már Árpi belinkelte az egyik poszt alatti kommentárfolyamba, és csak annyit fűzött hozzá, hogy "Pfúj!", ami a kutyán nem érdekelte, majd ezt követően írt egy posztot, hogy "kapjatok már észhez!, ha ellehetetlenítitek az értelmes párbeszédet, az lám: ide vezet, hogy ilyen ótvar, zsigeri reakciók fognak hódítani!", mire megkapta, amit kapott :)
@aritus:
Tudod, ha bekövetkezne az, amire Gábriel annyira vágyik, hát a Jobbik okádékunkba fulladnánk bele. Mert a Jobbik önálló, mindenkitől független Magyarországot akar. De ehhez sem pénz, sem ész, sem terület, sem ásványi kincsek nincsenek. A piacokról nem is beszélve, akik a nem létező termékeinket megvennék. Mert amit a mezőgazdaság termel, az drága is, így versenyképtelen. Szóval érdekelne, Gábriel a szavakon túl, úgy gazdaságilag, hogyan is gondolja 10 millió ember megélhetését?
@a szív fészkei: eddig is nagyon égő volt, de most már azt is túllépi
@Pantagruel: A Fidesz és polgári körökben kikeltett fióküzeme csakis ótvar zsigeri kommunikációban érdekelt és erős. Ezt hívja Török értelmes tematizációnak, mert megszerzi az erre hajazó hülyéket mind egy szálig.
@mamitirtok dr.: Pető Ivánnak nem fér az fejébe (vagy ügyesen titkolja), hogy pont ilyen hideg fejű hatékonysági vizsgálattal lehet csak megérteni, hogy miként kerülhetett Hitler „demokratikusan” hatalomra.
@a szív fészkei: Nono, A Jobbikot kifelejtetted! mármint "hajazóként"..
Vagy már be is tagoztad őket a Fideszbe? Ez már biztos?
@pumukli 12: Sehogy, hablaty pántlikára felfűzve, addig is uszíthatnak gond nélkül. Ezeket milliószor megkérdeztem,/ük amikor pl. az - amúgy leszbikus nő vezette - Izlandot hozzák államcsődöt is ki lehet bírni-példának...

kérdeztem, hogy Irán miért nem ruház be legalább az egy szent barátjuk vezette Gyöngyöspatára egy kurva kiba szőnyeggyárat? Kérdeztem, hogy Putyin ad-e puszira valamit, ami életben tart minket, úgy mint az utált Eu?

Csomó konkrétum, amire soha nem jön válasz, csak valami barikádos zsezsegés a zsidó és nyugati gyarmatosítás borzalmairól. Ami miatt Vonának is Burberry sálban kell Eu-zászlót gyújtogatnia. :-DD
@Pantagruel: Máshidegfejjel "hatékonyságvizsgálni" és megint más ezt megélni, nem?
A végén tényleg nem lesz, aki reklamáljon, mikor megyünk a "vágóhídra", egymás után!:-(
@Penivaldes: Ha ezt Egér olvassa, megnyugszik, biztosan!
Én meg izgatom magam, lehet, feleslegesen?:-(
@aritus:

Itt a hangsúly a változtatáson van. Azt meg csinálják gőzerővel, mert a pénzcsap befagyott.

Ha a békemenetelősdi érdekelne bárkit, akkor a görögök nem lennének szopóágon, és mosolyogva fizetné az Unió tovább a görög közszféra 12 hónapra adott 18 havi bérét, és elnéznék, hogy továbbra sem kívánnak adót fizetni. De a menetelgetés és tüntetés kurvára nem érdekel senkit önmagában.
@a szív fészkei:

Szerintem legcélszerűbb akkora jelentőséget tulajdonítani neki is meg TG-nek is, amekkora valójában van nekik.
@Penivaldes: Azért ez érdekes felvetésed. Török véleményformáló tanárember, sokan komolyan veszik és te nem izgatod fel magad azon, hogy aláírja és lelkesen hájpolja a hazug tetű hazugságait, csakis az a baja vele, hogy nem hazudik jobban.

Ugyanakkor sírsz-picsogsz, hogy jaj a botoxlendvayk miatt nem újul meg a politika, pedig már lassan nagykislány leszel és még mindig ő van itt. Nos, Orvbán is itt van több, mint húsz éve, és ő még károsabb, mert neki még hisznek nagyon sokan, Lendvaynak meg nem nagyon.

És Török ezerrel támogatja ezt a sátáni , néphülyítő, legyaluló, a világban ránk csak szégyent hozó politikát. És ez téged nem izgat.
@felebarát: Na, Penit meg kell védenem! Ő nem térdel, csak guggol, nem ül (be)fel mindennek, láthatod!!:-D
@Fabius: Hát mit csináljak. A cinikus, megvehető értelmesek árulását nagyobb bűnnek tartom, mint a szegény agyatlan hülyékét.
@mamitirtok dr.: te miről beszélől, vagy csak jár a szád, aztat írta, nem húzza fel magát apróságon...

erre kérdeztem mint pl wc deszka le nem hajtva...
@mamitirtok dr.: Niemöller, remélem orica számolja valahol, hanyadszor írom le a nevét. Tök feleslegesen. De zöldül a fal.
@pumukli 12: mint É.Korrea, nekik is nagyon megy, víz felett vannak a csepegő kinai segélyekkel ;)

amúgy meg békekölcsön, és börtöngulág 21. századi módon:

www.origo.hu/itthon/20120320-tripla-birsag-es-legalis-kukazas-modositasok-a-szabalysertesi-tovenyben.html
@a szív fészkei: elbeszélsz kedves szív, azért picsogtam lendvai ellen, mert ő volt a rajzon, de ugyanúgy sírok a joboldalt látva. ezeknek menni kell egytől egyig, szemétdombra. orbánnnak, ferinek, lendvainak, lázárnak és a többi.
@Fabius:
Pláne, ha nem hülyék, és tudják, hogy import bérmenetelők is sámfázták a lelkes tömeget. Szerintem ez még szánalmasabbá teszik ennek a baromnak a nemlétező renoméját.
@a szív fészkei: ha engem is hozzáveszel a számoláshoz, akkor kb a kétszerese ;)
dölnek a dominók:

A Malév leállása miatt a Cargo City sem épül meg 2012. március 20., kedd, 12:33 • Utolsó frissítés: ebben a pillanatban

--------------------------------------------------------------------------------

hvg.hu/kkv/20120320_malev_cargo_city
@Penivaldes: Jó,csak legyen valaki jobb (nem jobbik!!)helyettük, mert az üres helyre azonnal betüremkedik valaki,és nagyon nem mindegy, ki...

Ebben kéne egy politológustanárnak segíteni, és nem azt mondani, hogy úhh de fasza így köpködni mindenfélét mindenhová, mert akkor a következő pol.generáció ezt tartja példának.Erkölcs,tartás ugyan hol van ezekben húsz éve? Aki ilyen volt - Kis János - sikítva robogott el a politizálástól.
@mamitirtok dr.:

Ehhez annyit, a ténytár tévedni látszik egy kicsit: pl a Stabilitás és az ING manyup szerint évi 4000 forint önkéntes hozzájárulásból finanszírozható a kassza megmaradása. Az átlépésre megszűnt kassza esetén mindenkinek lehetősége van, és ennyit évente kacagva megér a dolog.

Az már csak a szubjektív véleményem, hogy a Handelsblatt Pinokkió díját nem volt túl eredeti ötlet honosítani a ténytárnak. :-)
@felebarát: Ezt kérdezd Egértől, az Ő protezsáltja, meglátod, mit kapsz! (ha Te nem hajtod fel a deszkát:-)!
@mamitirtok dr.: le kell...ezt sem tudod :D áááá...
@mamitirtok dr.: Olyan ez, mint amikor azt mondjuk, hogy „ez a fegyver a legjobb”. Vagyis a leghatékonyabb. Ezzel nem azt állítottuk, hogy a szóban forgó gyilokeszköz ugyanúgy és ugyanolyan JÓ, mint a Nagyink. A hatékonysági vizsgálat és az elemzés feltárja, mitől hatékony a fegyver, ezáltal felkészülhetünk a vele szemben való védekezésre. Ellenkező esetben, ha élből elutasítjuk a fegyvernek még a gondolatát is, úgy nem fogunk tudni védekezni ellene. Töröknek persze - ahogy én látom - van egy-két durva fogyatékossága elemzőként is. Máskülönben a híradóban sem várjuk el a hírolvasótól a személyes reakciókat.

www.youtube.com/watch?v=zFnZCrq6W8c
@Fabius: Valóban, bár ennél kicsinyt árnyaltabb a dolog, egyelőre:
www.ing.hu/public/download/nyugdijinfo
Tény, hogy az Aegon lehúzza a rolót, azt is meg lehet érteni..
@pumukli 12: Áááá mi szart se tudunk, amit meg netán mégis az is csak egy lilafing, ahogy Fabius mondaná.:)

Bezzeg a mindenki által szeretett a jövőben pedig majd egyenesen rettegett Bajnai "szakértőnk", aki már 2009-ben is azt nyilatkozta, hogy "ez a gazdasági válság úgy fog elsuhanni mellettünk, hogy még a szelét sem fogjuk érezni". :))
hogy lehet ennyit tobzódni egy gyurcsányos cikken, nem itt, hanem odaát..mint a homokozóban a hülye gyerekek...
heh ezt elloptam :D

"nem abban kell hinned, hogy a gravitáció rendeletileg felszámolható,
hanem abban, hogy értelemmel képes lehetsz pl. repülőt építeni."
@Gábriel angyal: tényleg azt hiszed, hogy a válság miatt szopunk? :)
ne légy gyermeteg
@Gábriel angyal: Egyelőre Orvbán szelét érezzük. Egyre többet pumpál az orrunk alá.

@Pantagruel: A híradó az magánvállalkozás (hát lassan a Fideszé valóban, de ennek nem örülünk, ugye?)? Törökgáborelemez néven indítok egy magánblogot és akkor ott nem az én reakcióim a lényegesek? Hanem?
@Pantagruel: A hatékonyságáról is vitatkozhatnánk (meg is tesszük itt, nem?), azonban TG még nem kormányszóvivő, bár ki tudja, ha így folytatja, m(k)i lesz Gírosz után és a világvége (vagy Magyarhoné) előtt?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez nem a szimpiségről szól, hanem a minimális jóízlésről. Lehet őket hibáztatni mindenért, de egy bizonyos határt én nem lépnék át. Azért mert ember, lehet, nagymama is. Te örülnél, ha mondjuk nagymamád, így lenne ábrázolva egy poén kedvéért?
Ilyenek vagytok: Országomat egy poénért!
Most ez a menő, mondhatnám, ilyen a korszellem.

Aztán nem kell ám csodálkozni, hogy miket megengednek maguknak pl. a tanítványok.O;(((
no komment:

BL-döntőre alkalmas Puskás Stadion lesz
65 ezres lesz az új stadion, Orbán négy hónapja is azt mondta, a 45 ezres bőségesen elég.
@AKIsTUDATLAN: Ld. eggyel lentebb (vagy fentebb, kinek milyen az irányultsága!:-)
Az újratámadó Gyurcsány-démont simán, egészben le tudná nyelni a Fidesz, ha kimondaná végre: megnyertük a szabadságharcot.

A harcban megfáradt fiait érdemeik elismerése mellett pihenni küldenék.

Egy tiszta lappal induló, - mindenféle ügynök, - és korrupciógyanús múlttól mentes miniszterelnök vezetésével (pl Lázár ), az új kormány végre dolgozna Magyarország felemelkedéséért, új értékteremtő -termelőmunkahelyek létrehozásával állampolgárainak jólétéért.
Azért , hogy európai létünk végre valóság legyen, ne csak álom.
Huuu gyorsan mindenki a Duna TV-re. Szalai Annamari vezérszónokól épp a parlamentben. :)

ingyentv.hu/index.php/tvchannels/index/2/37/919/DUNA%20TV#tv
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Aztán jött a forr a dalom, meg a "békemenet" sikere!
Nem csak sportrendezvények, hanem a Vezér megtekintésére is alkalmatos legyen!
@dr glaci ph 5.5 D: Neeem dehogyis az csak akkor van érvényben ha épp a szoclibek kormányoznak. :) Tudod ők mindent megtettek de az a fránya válság kibaszott velük.
@mamitirtok dr.: gonosz vagyol, oroszlánok is lesznek, meg páncélos vitézek???
csak kérdem,
@Gábriel angyal:

Könnyen elkerülhető, hogy lila fingnak minősítsek valamit. :-)
Esetleg válaszolhatnál erre:

"Gábriel a szavakon túl, úgy gazdaságilag, hogyan is gondolja 10 millió ember megélhetését? "

Egy érdemi, megvalósítható programot tartalmazó válasz remek kitörési lehetőséget jelenthetne a lila fingból. Nem csak neked, a Jobbiknak is.
@Gábriel angyal:
JA! A szemét libás!
Bezzeg a szófosó-debreceni paraszt-foltozó varga trió! AAAZ igen!
A görögözésük, felejthetetlen!!Nem is éreztünk belőle semmit.
jóhírünk a világban, amit úgy is megvetünk és leszrunk, mert mi igaz magyar szabadságharcosok vagyunk, miénk a mennyeknek országa, a kiválasztottság, és az igazság, mindörökké, ámen :D

hvg.hu/vilag/20120320_kulfoldi_lapok_vb
@Gábriel angyal:

Uncsi. Ezek mostanra elemezték ki a 2010-es adatokat?

Baszki...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
"A kérdés csak az, mit gondol rólunk a civilizált világ, hogy tekintetnek ránk, ha külföldre megyünk akár turistaként, akár munkavállalóként. Hisznek nekünk, elfogadják kérdéseikre adott válaszainkat, vagy csak azt hiszik el, amit a gyakorlatban teszünk? Esetleg sajnálnak minket, de azért nem annyira, hiszen mi választottuk meg parlamentünket? Kivel azonosítanak minket, a lengyel import-tüntetőkkel együtt csápolókkal, a kormányzat mellett békemenetelőkkel, vagy azokkal, akik pártpreferenciája ismeretlen, akik politikai árváknak számítanak és fogalmuk sincs, hogyan tovább?"

morgasjoga.blog.hu/2012/03/19/ilyenek_vagyunk_598

nem szeretnék az lenne, akinek épp szemtől szemben vizslatják a jóhírét, mint magyar munkavállaló külföldön
@Silverhaar: az elmúlt két esztendőben hány munkahelyet teremtett az álam ? hányat szüntetett meg? ez az egész hányat :(
@Fabius: Ha jól emlékszem a legutóbbi választásra ők csinálták a legrészletesebb programot és azóta is jelöltek ki irányokat. Persze ha a jobbikról van szó úgyis csak lilafing lehet a szemedben. :)

jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/IVBelaTerv_final_20110710.pdf
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Jaja!
Autodafé is, "nemkeresztyények" nem kapnak páncélt, max. Ildikó-mintás láncruházatot, mert mocskosizék!
@Fabius: Hááát a jó munkához idő kell nem?? :)
@dr glaci ph 5.5 D: Az állam nem szüntet és nem hoz létre, csak integrál!
Minket, ki, magunkból..
@dr glaci ph 5.5 D: mfor.hu/cikkek/93951.html

'81 ezerrel kevesebben dolgozunk, 13 ezerrel kevesebb bérért"
@Fabius: Egyébként már a linkelt IV. Béla tervben is benne volt a progresszív adózás, amivel ugye te is egyetértettél. :)
@dr glaci ph 5.5 D:

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/kiderult_milyen_arat_fizettunk_a_minimalber-emelesert.164469.html

""A friss statisztikából kiderül még, hogy a legalább öt főt foglalkoztató vállalkozásoknál az alkalmazotti létszám 32 ezer fővel csökkent egy hónap alatt, amire 2009 eleje óta nem volt példa, és ami az előző év januári létszámhoz képest is 30 ezer fős csökkentést jelent.""
"Odaátról"egy vélemény, amivel tán azonosulni is tudok:
"Dr. Táskás Tóni 2012.03.19. 21:22:31
Orbán Albánia EU-s tagságát támogatja.Tehát a focista támogatja, hogy Albánia is legyen gyarmat.Hát többek között ez a kettős beszéd hátránya. "
Előnyök és hátrányok, szigorúan következmény-vizsgálatokra alapozva?
Igen, megcsinyáljuk!
@mamitirtok dr.: nah mi van..át át somfordálsz a szomszédba :D ? és miylenek a csajok?...
@Fabius: @Gábriel angyal: pl ilyenek, összeszedni, leülni, kielemezni, ízekre szedni, és megvalósítani, akkor talán lenne valami
/jahh és nem a múltba révedni, még akár nevekben sem, legyen ez 100 vagy több száz év, jelen és a jövő számit szerintem/

csak mi már a leülésnél elbukunk

index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/20/igy_torhetunk_ki_a_valsagbol/
@felebarát: Laposak. Csak Lényin nertárs és hoplita jobber-deszantos farokcsörtéjét tekintettem meg!
@a szív fészkei: Ő egy eszköz, hogy neked segítsen az eligazodásban és adott esetben a döntéshozatalban.

Mint egy - képzeletbeli - cipőboltban. Minden cipő úgy hirdeti magát, hogy minőségi, tartós, vízhatlan, kényelmes, divatos, menő, dögös, látjuk is a transzparensen, hogy a nő a cipőben dögös, a férfi meg a lábainál hever. Az elemző cipológus (Cipolla) pedig feltárja az ok-okozati összefüggéseket: anyagminőség, vízhatlanság, kényelem és tartósság összefüggéseit, mennyit kell komolyan venni a reklámból és így tovább.

Persze, világos, hogy ilyesmire semmi szükség, amikor el lehat adni a cipőt azzal a sztorival, hogy tegnap ki szambázott benne a díjátadóra a vörös szőnyegen, és különben is, a barátnőmnek is ilyen van, vagy épp neki még nincs, úgyhogy nekem ez kell, ha töri, ha szakad, mert olyan cuki.
@mamitirtok dr.: bayer cucu cikknél vitatkozunk, elég lájtosan troll mentesen
@felebarát:
hiába, ennek megjósolására nagy matematikai koponyára lett volna szüksége a kormánynak ... ha több a költség, de a piacon nincs új munka, nincs plusz bevétel, hát költséget kell redukálni, hogy ne menjen csődbe a cég. Vagy egy-két dolgozó lapát, vagy a cég roló le.

Ráadásul ez a plusz költség valójában majdnem teljes egészében a költségvetésbe megy, ahogy nézem az adatokat, az átlagbér emelkedés még az áfa-emelést sem fedezi ...
@Gábriel angyal:

Ehhez képest legutóbb még azzal hízelegtél, hogy ha a Jobbik gazdasági irányvonala tovább közeledik a normálishoz, akkor engem fognak fölkérni a gazdasági programjuk megírására :-))

Akkor túloztál nagyobbat, vagy most?
@felebarát: Én viszont megyek álomadósságot csökkenteni, vagy növelni kicsinyt.
Szünetben reklám:
indavideo.hu/video/Corso_cipo

Corso cipőt népünknek!
Mert szorgos népünk győzni fog!
@felebarát: haverom egy hete nem tud aludni, mert nem tudja hogyan mondja el a hat emberből négynek a fáj a búcsú kezdetű mondókát
na ettől meg ugyan úgy eldobom az agyam, mint a jobbklikk egyéb fszságaitól, iráni tanulmányút, csak erre utalnék, ezektől az idiótaságoktól anulálják az értelmes dolgaikat is, középkor vazze, setét középkor, itt ragadtag /tiszteletem IV. Bélának/

hvg.hu/itthon/20120320_jobbik_halalbuntetes
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Igen ebben egyetértek. A K+F is nagyon fontos lenne.
Erről is elég sok szó volt, akár a parlamentben is. Szóval dolgoznak ők, de ugye ezt annyira már nem nagyon szeretik errefelé észrevenni.:)

jobbik.hu/rovatok/frakci%C3%B3/z_k%C3%A1rp%C3%A1t_d%C3%A1niel_fels%C5%91oktat%C3%A1s_%C3%A9s_a_kutat%C3%A1sfejleszt%C3%A9s_egy%C3%BCttm%C5%B1k%C3%B6d%C3%A9s%C3%A9t_kell_seg%C3%ADteni
index.hu/belfold/2012/03/20/nem_lesz_altalanos_beremeles_az_egeszsegugyben/
Szó benn, orvos kinn akad?
"Kérdés azonban, hogy miből. A lap értesülései szerint a béremelés forrásai bizonytalanok, mert az egészségügyi államtitkárság költségvetésében nincsenek erre elkülönített források. Szócska Miklós államtitkár korábban a népegészségügyi termékdíjat és a rendszerátalakítással megtakarítható összegeket nevezte meg forrásként."

Jaj, orvos nélkül maradnánk, Istenem (nem Viktor), ne hagyj el!

Huhogok, tudom..
@Gábriel angyal:

Tudom, megjelenésekor is olvastam. Ettől függetlenül is minimum egy évet késtek vele hozzám képest. De a versengéstől talán fontosabb, hogy eljutottak a felismerésig.
@Fabius: Mondjuk a progresszív adózást elég régóta ők is ugyanúgy javasolják. Nyilván lehetne minden gyorsabb de az mindenképp jó, hogy nekik is vannak adott esetben használható és előremutató elgondolásaik.
@Gábriel angyal: ne linkeld, úgy sem fogom elolvasni, van egy norma amit nem lépek át, amíg eu kilépés, és halálbüntetés és ilyen hasonlatos dolgok szerepelnek náluk, addig nem

főleg ha bepucsítanak a demagógiával a fityesznek is:

"A Jobbik a halálbüntetés visszaállítását, illetve egy erről szóló társadalmi vita elindítását kéri a kormánytól – jelentette be Németh Zsolttal!!!! közösen tartott keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Staudt Gábor."
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

"csak mi már a leülésnél elbukunk"

Dehogy, mi csak azt kérdezgetjük mai divat szerint: mitkeresettoszkópéter a deloitte-ben???

:-)
"Még jól is jöhet, ha megerősödnek" - mit gondol a Fidesz a Jobbikról?

hvg.hu/itthon/20120320_Fidesz_Jobbik_viszonya
@Gábriel angyal:

A teljesség kedvéért:

A Jobbik eredetileg a progresszív adórendszerrel és a sávhatárok emelésével kampányolt: (16. oldal) -ami egyébként a Bajnai-Oszkó program 2011-re érvényes része is volt.

www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf

Aztán őszre lefeküdtek a Fidesznek, és a gazdasági bizottságban már az egykulcsost támogatták:

hirszerzo.hu/profit/2010/10/19/20101019_egykulcsos_ado_vita

Mostanra aztán megint sikerült kifarolni az egészből, és a többkulcsost támogatni. Ezzel ugye nem a hitelességüket növelték szerinted sem?
@dr glaci ph 5.5 D: "haverom egy hete nem tud aludni, mert nem tudja hogyan mondja el a hat emberből négynek a fáj a búcsú kezdetű mondókát " Közeli ismerősömnél úgyszintén ilyen fájó a helyzet. Kimondani és a másiknak ezt megélni szörnyű. A "másiknak" 3 gyermeke van, 14 éves, 11 éves és 4 éves. Ha nem lesz másik munkahely, Apa ne legyen földhözragadt, menjen csak külföldre?!
@Gábriel angyal: mindenkinek joga lütyőnek lenni, ebben én is az vagyok, ez az én értékrendem, úgy is mondhatom HITEM, ebből nem engedek, még ha beledöglök is ;)

- nem tetetem magam vaknak, és nem nézek át rajtuk, attól még léteznek, és veszélyt jelentenek számomra, mert nem értek velük egyet, és a megoldási készletükben ott vannak a radikális módszerek is, az ölés amire az agyatlan zombik le is csapnak, gyűlölet, ölés és bosszú, a vége tudható a folyamatnak....

és megint: Pastor Martin Niemöller (1892–1984):

/és nem vagyok zsidó, nem vagyok kommer, nem vagyok szakszervezetis/
@Fabius: Én ezt akkor nevezném lefekvésnek ha az egykulcsost megszavazták volna. Viszont tudjuk, hogy ezt nem tették meg, amikor a törvény elfogadták. Innentől kezdve a "Hírszerző" hitelessége a kérdéses nem annyira a jobbiké. :)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Ez az ölés cucc elég érdekes. Az évi 30-40.000 elabortált kis magyar annyira nem zavar?? :(

Sőt most már azt kezdték el pedzegetni liberális bio"etikusok" egy brit tudományos kiadványban, hogy a születés utáni abortusz is elfogadható lenne. Vajon a következő lépés mi lesz??

www.hetek.hu/eletmod/201203/csecsemogyilkossag_azaz_szuletes_utani_abortusz
csaladhalo.hu/cikk/hatter/dobbenet-bioetikusok-szerint-nem-gyilkossag-szules-utani-abortusz

Hidd el nekem, hogy a legnagyobb patás nem a jobbikban van.
tenytar.hu/igeretmero/hazirendet_keszit_kover_laszlo

"Kövér a témáról egyeztetni akar a frakciókkal.
Ezt a kormány részéről hatalmas előrelépésnek vehetjük, és reméljük, meg is tartja jó szokását, netán tovább is adja képviselőtársainak."
Hatalmas előrelépés ? reméljük ? netán ?
Közröhej !!
Biztos vagyok benne, jól felépített tervük van arra, hogyan vonják ki Gyurcsányt a forgalomból. Úgy alakítgatják a törvényeket, a karaktergyilkosság csak hab a tortán.
@Gábriel angyal: nem erről beszéltem, de mennyi idiótát citáljak ide, akár melyik oldalról, érzelmekre demagógiával remekül lehet hatni, az agyatlan tömeg a legjobban irányítható, az általad említett dologról is van véleményem, de ezt most nem ide valónak érzem, és de ott van a patás, mert a tettek és az elvek párban járnak és a történéseket látom, lehet rosszul látom, de ritkán szoktam ezekben tévedni sajnos....
@Gábriel angyal: A legnagyobb baj az hogy a felcsúti tahó nem EU kompatibilis, tehát a jobbik pláne nem az.
Vagyis ha a jobbik lenne kormányon, az ország fél évet sem húzna ki.
Gondolj bele mi lenne ha elkezdenék szopatni a multikat, azok meg erre kivonulnának. Az rögtön 120 ezer munkahely mínusz.
Persze nem kötelező EU tagnak lenni, csak 1. a felcsúti tahó miért akarja gyarmatosítani Albániát.
2. nem biztos hogy jó lenne nekünk az 1€ = 1000 HUF árfolyam.
@Gábriel angyal:
"Az évi 30-40.000 elabortált kis magyar annyira nem zavar?? :( "
És az életre ítéltetett , éhező, kallódó kismagyar mennyivel emberibb ?
@Gábriel angyal:

Szerecsenmosdatásból ötös :-D :-D

De súgok, az, aki a meghirdetett programjával szöges ellentéteset támogat a gazdasági bizottságban, mikor éppen ellenezhetné is a programjának megfelelően, az maga válik hiteltelenné, és erről nem a lap tehet ami ezt megírja.
@Silverhaar: Hát a halottnál mindenképp emberibb.
@Fabius: Most azt akarod, hogy keressem elő a bizottsági jegyzőkönyvet, nem elég a végszavazásé?? :)
@Gábriel angyal: Na, ezt nem mondod komolyan ! Van gyereked ?
Ááááá Szalai Annamária frizurájától padlót fogtam. :)
Érdemes a poszt helyett a Jobbik nemlétező gazdasági programján és a semmi manifesztációján rágódni? Visszajön Fletó vagy nem? Ez itt a kérdés. :-)

Egyébként mindig a kormány teremti meg magának a saját ellenzékét. Így volt ez annak idején Antall alatt, ahol az MDF a kommunistázással felemelte Horn Gyulát, a székházüggyel pedig kinyírta a Fideszt. Horn Torgyán helyett a mini Fideszben látta az ellenfelet, meg is kapta négy év múlva. Utána meg már nem is volt kérdés, hogy ki kit tesz naggyá.
@Gábriel angyal:

Áruld már el két ilyen barom mitől lesz liberális, ki állítja ezt róluk, és főleg hol?

Mert a két linkedben senki sehol.
@Fabius:

Róna nem egy ostoba fasz, legalábbis a gazdasághoz biztos nem, inkább az van, hogy addig mondogatták neki, hogy mekkora ász, meg hogy "Róna úr, az ön kapcsolataival bizonyára", amíg maga is elhitte. Még pár hét, és a megasztárban zsűrizik. :DDD
@Gábriel angyal:

Aha, akarom, keresd. Lássuk hogy szavaztak a bizottságban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hááát, inkább zsűritag legyen, mint "elnök úr" :-))
@Fabius:

Plagi helyett? Felőlem jöhet.
@Gábriel angyal: Van, de szerencsére nem abba a kategóriába tartozik, amiről írtam, hogy éhező és kallódó. Hegedűs Zsuzsa tevékenységét tanulmányozd, - a "minden gyerek lakjon jól" akcióban egyre csak nő a gyerekek létszáma.
Én Őket jobban sajnálom.
Kezdek paranoiás lenni, nálatok is baszakszik a blogmotor? Harmadjára töltöm újra az oldalt.
Szavazás a Vastagbőrön, mi lesz előbb:

1. 4-es metró: 38,59%
2. Nyilvános ügynöklista: 2,42%
3. Mit keres Oszkó Péter a WizzAir-ben?: 58,99%

:D

vastagbor.blog.hu/2012/03/20/mi_lesz_hamarabb
@dr glaci ph 5.5 D: tudom, de eddig semmi váratlan nem történt ;)

és úgy sem akarok egyik zombi tömeghez sem tartozni, jó nekem a saját kis világom, majd ha úgy lesz, jön egy római katona és véletlenül keresztűl szúr, mert nem érti az összezavart körök problematikáját az egyszeri korlátolt eszével
@Fabius: Ó 1000 bocs , biztos csak a hülye előítéletességem, pavlovi reflexként mint pld., hogy a jobbik náci. ;)
@Fabius: Ó 1000 bocs , biztos csak a hülye előítéletességem, pavlovi reflexként mint pld., hogy a jobbik náci. ;)
@Fabius: Ok megkeresem de lehet, hogy csak estefelé lesz rá időm. ;)
@Fabius: Ok megkeresem de lehet, hogy csak estefelé lesz rá időm. ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kolléga :)) a g.mialed műxik? nem tudok behatolni oda
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: most esett le, hogy miért akar ez a kis pöcs mindenhol stadionokat építtetni! Hát ott fog ünnepélyeket tartani! Persze, hogy nem elég a 45 ezres! Csak nem képzeled, hogy vacak 45 ezres tömeg előtt beszél majd!
@Gábriel angyal:

Ne fáradj, kedves Gábriel :-) Magas labda volt, ki győz itt erre estig várni?

Itt a jegyzőkönyv:

www.parlament.hu/biz39/bizjkv39/GB/1010191.pdf

Idézet a tizedik oldalról:

"PŐSZE LAJOS (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Az előnyökről nem kívánok
beszélni, mert erről eleget szólt, jogosan, a kormány is meg az elnök úr is. A többsávos,
illetve az egykulcsos adókról lehetne itt akadémikus vitát folytatni, én magam is úgy vagyok
vele, hogy ugyanannyi előnyt és hátrányt látok a mai magyar helyzetben a többsávos adó,
illetve az egysávos adó vonatkozásában. Hiszek az egysávos adó kifehérítő hatásában,
csináljuk ezt!"

Mondd utánam: öngólt rúgtam, bocsesz :-)
@aritus: ki mondta hogy csak beszélni akar, lesz ott oroszlán és sok más is, mert tudjuk, hogy ő megérdemli, de mi is, ha hagyjuk
@Silverhaar: Egy tiszta lappal induló, - mindenféle ügynök, - és korrupciógyanús múlttól mentes miniszterelnök vezetésével (pl Lázár ), az új kormány végre dolgozna
Ember, kiről beszélsz? Melyik Lázárról, a lézeresről, aki követhetetlen polip módra bekebelezte fél déltiszántúlt? Aki most fog megkűzdeni Csányi bankvezérrel a húsosfazékért?
Akitől gyűlölködő szavain kívül mást nem hallunk?
Ezt az agresszív törtető mocskos szemetet hoznád a nyakunkra min.elnöknek, aki százszor okosabb a felcsúti győzikénél, ezért még jobban kibaszna velünk.
@aritus:
Gondolod, hogy a volt KGST országokból mindenkit összeszed, aki ingyen akarja megnézni Budapestet? Mert itthon már lassan 5-6 ezer embert sem tud összeszedni. Azoknak meg mindegy, mit kell kiabálni,
úgysem értik miről szól a beszéde.
Na és ki fizeti meg a révészt? Azt is min k. Nem is Csányi meg a többi milliárdos.
kedves lengyel békamasírozók, csak nem adjátok fel a harcot??

2012. március 20., kedd 15:06 Barabás T. János
Elüldözték a multit Magyarországról - Varsó jelentkezik
Varsóban bíznak benne, hogy az Apollo Tyres indiai gumiabroncs-gyártó Lengyelországban építi meg kelet-európai üzemét, miután ez a terve Magyarországon 2008-ban - a helyi ellenállás miatt - kudarcot vallott.

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/eluldoztek_a_multit_magyarorszagrol_varso_jelentkezik.513804.html
@Dr. simonmondja.: Én nem vagyok és nem is akarok tagja lenni a NER-nek, légy szíves ne általánosíts. Ja és küldheted a TEK-et is, nekik is megmondom.
@dr glaci ph 5.5 D:

gmailem pont nincs, de az a durva, hogy az ELSŐ komment még elmegy, utána az összes többinél lefagy, megáll, gateway error... a nyomunkban vannak, DE KIK? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: percenként nyomok f5-öt. be ad 1-et utána semmi hosszú ideig . megint f5 fulladok tőle
@Silverhaar: Lázár? Melyik? A hódmezővásárhelyi,vagy a CBA-s? Qrvára nem mindegy...:-)
@Silverhaar: Lázár? Melyik? A hódmezővásárhelyi,vagy a CBA-s? Qrvára nem mindegy...:-)
@Aegean: egyik kutya, a másik eb...
Ezt a gyurcsányista kort sírjátok ti vissza?
index.hu/belfold/2012/03/20/felmenthetik_az_artatlanul_bebortonzott_panziost/
Oké, akkor még Meggyesy bá volt a min.elnök, névleg, mert a maffiózó Kúrcsány ár akkor is mozgatta a szálakat a háttérből. És a zsidnex őt magasztaló cikkeket közölt. Nem felejtettük még el!
azt hiszem minket "kiírtak" a sorozatból
@pumukli 12: azért ne essünk túlzásba, összeszedett most is jónéhányat, megtöltötték a Kossuth teret. Hogy mennyi volt belőle a kényszerrel, félelemmel odhajtott nem tudom, de sok híve van:((
@Fabius: Szia! Itt a bizottsági jegyzőkönyv.

www.parlament.hu/biz39/bizjkv39/GB/1010191.pdf

Név szerint nincs rögzítve, hogy kik hogy szavaztak csak ez található benne:

"Határozathozatal! Az általános vitára való alkalmasságról fog dönteni a bizottság. Ezért arra szeretném
kérni a bizottság tagjait, hogy aki az elénk került adótörvények általános vitára való
alkalmasságát támogatja, az, kérem, kézfelemeléssel jelezze ezt. (Szavazás.) Úgy látom, hogy ez 20 igen szavazat. Ki az, aki nem tartja általános vitára alkalmasnak? (Szavazás.) 5 nem szavazat. Tehát 20 igen és 5 nem szavazat mellett a bizottság az adótörvényeket általános vitára alkalmasnak találta. Köszönöm szépen."

Bár gondolom te az általános vitára bocsájtást is lefekvésnek ítéled, feltéve ha az akkori jobbikosok megszavazták. Pősze akkor még az volt pld.

Szerintem az igazán döntő a törvény végszavazása, melynek itt van a név szerinti eredménye:

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy?p_szavdatum=2010.11.16.12:36:29&p_szavkepv=I&p_szavkpvcsop=I&p_ckl=39

Itt, ahogy már korábban is írtam az összes jobbikos nemmel szavazott az egy kulcsos adóra.:)
@Kara kán:

Te, amit emlegetsz az 2000-ben történt, akkor masíroztak itt Fekete Seregek Pintér oltalma alatt annyira, hogy ez a panziós is lelövöldözte őket.

Ezt sírjuk vissza?
@Fabius: Mond utánam lassan, hogy mindenki értse "A JOBBIK LESZAVAZTA AZ EGYKULCSOS ADÓ BEVEZETÉSÉT" :))

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy?p_szavdatum=2010.11.16.12:36:29&p_szavkepv=I&p_szavkpvcsop=I&p_ckl=39

Ugye akkor öngólból most 1-1-re állunk?? :)
@Gábriel angyal:

Ezt ítélem lefekvésnek:

"PŐSZE LAJOS (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Az előnyökről nem kívánok
beszélni, mert erről eleget szólt, jogosan, a kormány is meg az elnök úr is. A többsávos,
illetve az egykulcsos adókról lehetne itt akadémikus vitát folytatni, én magam is úgy vagyok
vele, hogy ugyanannyi előnyt és hátrányt látok a mai magyar helyzetben a többsávos adó,
illetve az egysávos adó vonatkozásában. Hiszek az egysávos adó kifehérítő hatásában,
csináljuk ezt!"

Jegyzőkönyvbe mondta a saját szájával. Igen, ezek után pont leszarom, hogy a kétharmados parlamentben látszólag ellene szavazott :-)
@Gábriel angyal:

Álmodban :-)) Majd, ha Pősze úr nyilvánosan visszaszívja amit a Jobbik képviselőjeként a gazdasági bizottságban elmondott, majd akkor :-))
Min vitatkoztok napkitörés idején?
A másfélkulcsos adón? Meg a Jobbik szavahihetőségén?
Kb. olyan ez, mint ez a SZ@R-kártya, vagy hogyishíjják, nem?
Vigyázat! Hírcsárda-ajánlóm következik, nyomokban hiteles információt is tartalmaz(hat), na:
hircsarda.blog.hu/2012/03/20/szep_kartyaval_akart_vasarolni_ehenhalt?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_20&utm_campaign=index
"Pedig nem volt szükségszerű. Ha a kártyát bepanírozza, megdinszteli, vagy felcsavarja és megtölti májkrémmel, talán kihúzhatta volna egy darabig." egy komment a párból..
@mamitirtok dr.:

"Nem tudták megmenteni azt a zuglói férfit, aki Széchenyi Pihenőkártyájával szerette volna rendezni étkezésének árát."

Baszki, most szólsz, hogy már éhen haltam? :-D
@Fabius: Ja értem, ott vannak a számok feketén-fehéren leírva de az neked csak "látszólag."

Pedig te mindig arra hivatkozol, hogy a számok nem hazudnak. Ezek szerint ha épp nem a te álláspontodat támasztják alá a tények akkor a számok sem olyan fontosak már. :)
Háááát, ha már saját frakciójában sem hisznek már orbánnak és magyarázkodnia kell www.origo.hu/itthon/20120320-vita-az-ugynokugyrol-a-fideszfrakcio-ulesen.html:
@Gábriel angyal:

Oké, akkor fogalmazzuk úgy, hogy a Jobbik képviselői a gazdasági bizottságban jegyzőkönyvbe hazudtak, és az orbánista, ne arra figyelj amit mondok, hanem amit teszek stílt nyomták.

Nekem így is megfelel.
@Fabius: Meg azért gondolom tovább olvasgattad a jegyzőkönyvet.:) Itt van pld. Hegedűs néhány mondata:

"A Jobbik álláspontját az határozza meg ebben a tekintetben, hogy a társadalmi igazságosság a progresszivitás mellett szól. Én úgy gondolom, hogyha nem egy-, hanem kétkulcsosra bővítjük ezt a rendszert, az még nem borítja fel azt a fajta egyszerűséget, amelynek a megcélzása egyébként nagyon helyes, hiszen a jelenlegi adórendszer legnagyobb problémája az, hogy rendkívül bonyolult.
Tehát úgy gondolom, hogy egy kétkulcsos rendszer megjelenése még nem borítja fel ezt az egyszerűséget. Ezzel kapcsolatban lesznek módosító javaslataink. Az egykulcsos melletti, az arányos rendszer melletti érvek között egyet kétkedéssel fogadok. Tehát a foglalkoztatásbővítő hatását nem látom igazoltnak, hiszen az, hogy a személyi jövedelemadónak a mértéke csökken a munkavállalónál, ugye ettől még a
munkáltató terhei nem fognak csökkenni, tehát én ezt nem tartom túl meggyőző érvnek."

Látod, látod Szív azért el tudta ismerni ha épp nem neki volt igaza. Tanulj tőle egy picit te is.:)
@Fabius: Fabius, én azt hallottam, hogy a lex Gyurcsány valójában nem is Gyurcsányról szól (persze, ha lehet visszamenőleg törvénykezni, azt imádják, nem hagyják ki, pláne, ha lehet vele Gyurcsányt szivatni), hanem a 2014-es választás utáni fideszről. Hogy megnehezítsék a fidesz frakcióból való kiválást.
@Spániel:

Érdekes, hogy vitanap lesz az ügynöktörvényről, de a Fideszből egyedül Turi Kovács Béla támogatta.

www.origo.hu/itthon/20120320-osszegyujtotte-a-parlamenti-vitanaphoz-szukseges-alairasokat-az-lmp.html
@mamitirtok dr.: Jó arcok vannak a képen, bár ez nem ámerika. Vagy csak elővigyázatosságból? Nem kell egy fotóért odáig menni, csak a 99-es busszal a Mátyás térig. No racism! Nem tom volt-e, de kapcsolható a témához:
hvg.hu/itthon/20120320_romak_dokumentumfilm_mtva#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_3_20
"Húsz civil, köztük Setét Jenő roma polgárjogi aktivista"... bazzz
@Gábriel angyal:

"Hiszek az egysávos adó kifehérítő hatásában,
csináljuk ezt!"

Tanulj szívtől, vagy cáfold.
@Fabius: ja, erről is szól a cikk , hogy mindenki mismásol
@Fabius: Kihalt a "fajtád", ahogy Gábriel is jövendölé egy ideje..:-D
Meg az enyimre is ez a sors vár, mocskos ................(ide kéretik beilleszteni a kívánt anyázást!)
@a szív fészkei: Most így végiggondolva ez szerintem nem annyira egyszerű. Mert én azzal a módszerrel egyetértek, amit Török próbál követni, hogy nem mondja meg, hogy ki a jó, vagy ki a rossz, mivel egy politkai elemzésben ugyebár nem lehet sehová sem elköteleződni, nem mondhatod meg a nézőknek, hogy mit gondoljanak, hanem arra kell őket rákényszeríteni, hogy gondolkodjanak a kérdésről. Viszont ott van a dilemma, hogy ezt meddig lehet követni. És nem a szélsőséges példákra gondolok, tehát az olyan pártokra, akik nyiltan a másik ellehetetlenítését tűzik ki célul, hanem az annál jóval finomabb problémákról. Mi az a pont, ahol már egy elemzőnek is ki kell lépni a pulóverje mögül, és valódi véleményt mondani
@aritus:

Kövér elégszer elmondta, hogy Gyurcsányékkal kibaszás a fő cél. Az csak a melléktermék, hogy a Fidesz frakcióból kiugrálás is ellehetetlenült ettől.
@Fabius: Te pedig cáfold mondjuk Hegedűst és az egységes NEM szavazatokat. :)
@mamitirtok dr.: rezervátum ami itt van, mind kik itt vagyunk kihalásra valánk itélve, és van még néhány kiváncsiskodó megfigyelő
Idézet:
25. zördög 2012.03.19. 20:00

18. csuszpicsuka 2012.03.18. 07:58
A fórumban írtakat nem kéne személyeskedésnek nevezni
Személyeskedés az, hogy vmikor forgalomban volt GY.F. képével wcpapír-hány helyen gyártanak wc papírt?
Miért sértik meg orbánt azzal, hogy az ő képmásával nem lehet segget törölni? Miért másabb mint GY.F. ?
@Knósszosz: ez a Forgács egy tipikus öngyűlölő cigány. Egyszer a hírszerzőn jelent meg egy írása, hát nagyon sötét volt. Azt képzeli, hogy ha magáévá teszi a rasszisták látásmódját, akkor majd őt jól befogadják. Hát sztárolják is rendesen. Mindenestre ő egy asszimilálódott cigánycsaládból származik, egyetemet végzett, sose élt cigánysoron. Na ennek megfelelő az empátiája is. És azt hiszi, őt azért utálják amiatt, hogy cigány, mert vannak a "rossz" cigányok. Majd ha minden cigány olyan jó cigány lesz, mint ő, akkor nem lesz cigányellenesség.
hirszerzo.hu/velemeny/2011/10/10/20111010_forgacs_istvan_ciganysag
@Fabius: Meg ugye már 2009-ben is a progresszív adózást támogatták.

jobbik.hu/rovatok/publicisztika/a_jobbik_adoprogramja_valodi_progressziv_adozast_es_adonyomozoi_hatosagot

Bár erre nyilván jön majd a szöveged, hogy Bajnai kottájából zenéltek, aki mellett úgy elsuhant a válság, hogy még a szelét se érezte. :)
@Penivaldes: ez azért sántít, amit mondasz, mert az, hogy teljesen elvtelenül elemez, az igen is üzenet is. Politikában nem számít tisztesség, morál, haza üdve, csak és kizárólag a szavazat maximálás. Azzal még nem foglalna állást egyetlen párt mellett vagy ellen, ha ragaszkodna ahhoz, hogy a szavazat maximáláson túl is kell, hogy legyenek értékek.
@aritus: Dehogyis. Rossz cigányok mint tudjuk egyáltalán nem léteznek, ellenben öngyűlölők annál inkább. :)
@Fabius: háát, tudod, ne arra figyelj, amit mondanak, hanem amit tesznek. Ez szerintem nemcsak Orbánra igaz, az egész fidesz (mszp stb) így működik. Szerintem van ebben a gondolatban valami. Azért a fideszt már most is szétfeszítik az ellentétek, csak a 2/3-ból eredő erő tartja egyben. Egy gyengébb fidesz esetén valószínűbb, hogy a törésvonalak artikulálódnak. De ha nem lehet frakciót alakítani, ugye akkor sokkal nehezebb.
@Gábriel angyal: akadj le rólam, és ne csinálj úgy, mintha vicceset mondtál volna. Én nem szeretnék veled a cigányokon bazsajogni. Miért ne lennének rossz cigányok? Nem is ezt írtam, ne forgasd ki a szavaimat. Emberek, nem tökéletesek. De nem is az ő milyenségükről írtam, hanem a Forgács görcsös igyekezetéről, hogy őt befogadják. És ez tette őt öngyülölővé. Teljesen magáévá tette az összes közhelyes előitéletet a SZEGÉNY cigányokkal szemben. Egy szánalmas féreg a pasi.
@aritus: igen, de az egy vékony határ, ahol könnyen beleesel abba a csapdába, hogy elveszíted a függetlenséged, márpedig egy polelemző ismérve a függetlenség kéne, hogy legyen.
@Gábriel angyal: na mégegyszer, de utoljára. Ha valaki egy megvetett kisebbséghez tartozik, cigány, zsidó, buzi stb, akkor sokkal gyakrabban történik az meg, hogy erre a megvetésre, kirekesztésre öngyűlölettel reagál, a többség által szajkózott előitéleket hangoztatva. Mert így azzal áltathatja magát, hogy A, ő tul.képp nem is tartozik ahhoz a kisebbséghez, mert ő nem is olyan, B, a többség így befogadja, elfogadja.
Török pedig nem elég bátor ahhoz, hogy a szakadékhoz lépjen
@aritus: Nem vagyok én rád akadva, csak picit furcsa, hogyha az illető kimondja azt amit gondol akkor az neked öngyűlöletnek számít. A SZEGÉNY cigányok kitétel kapcsán meg gondolom pld. rá gondolhattál. :)

www.nemenyi.net/lib/gall/egyeb/cigany-aranykereszt.jpg
@Penivaldes: de nem a politika valódi céljától kell függetlennek lennie. A politika valódi célja egy több párti demokráciában a különböző érdekek versengése törvények által meghatározott módon, és a politikusoknak a dolga ezen versengés, ütközés menedzselése, egyeztetése, stb. A törvényeket betartva! És a haza üdvét szem előtt tartva.
Török meg csak és kizárólag marketing szempontból elemzi a pártok működését, hogy lehet egy mosóport jól eladni. Ez nem függetlenség szerintem, ez elvtelenség. Káros.
Én is sajnálom, higy ilyen a pofa, mert olyan édes, huncut mosolya van.
@Penivaldes: Ha nem megy a hegy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez? (helyettesíts be meglátod jó lesz félnetek nem kell ha mindenki benne van én nem ellenzem..:-)
@aritus: Egyébként vakvágányon jársz mert én a cigányokat csak és kizárólag a tetteik alapján ítélem meg, ahogy saját magamat vagy másokat is.

Az a mérce, hogy az illető építi a közösséget vagy rombolja.
@aritus: Kösz a cikket. Valóban az jön le belőle, amit írtál. Én meg hülye vagyok, hogy feszegetem itt ezt cigány dzsesszt, majd még seggbe rúg valaki érte. Leszarom, a téma (sajnos) örök. Nem csak a cigányok esetében igaz az a marha nagy bölcsesség, hogy nem mindegy hová születik az ember. Az ő esetében is tök igaz, bár nem gázsó. Egy dolog rácsodálkozni a világra az Avason, és megint más, mondjuk egy rákoscsabai luxuskégliben, ahol zongora meg cimbalom közé pottyan a kisded. Jó létben, bőségben. Ez a seggfej is jó példa erre. Próbált volna a másik végről eljutni oda, ahova.
@Gábriel angyal: csak milyen érdekes, hogy pont ugyanazokat gondolja, mint a cigánygyűlölők.
Nem nézem meg a képet, gondolom valami gazdag bünözőt linkeltél be. Nem, én szegény cigányokon a cigánysoron, gettóban élő páriákra gondoltam, ahol már nincs villany, csatorna, vízvezeték. Tudod azokra, akim, az ország szegény vidékein élnek, ahol a fehérek is pont olyan nyomorultak, mert nincs munka, nincs infrastruktúra. Csak ők bent a faluban, ahol van víz, villany, csatorna. És nem vetik meg őket, nem nézik le őket stb.
@aritus: Én nem így látom. szerintem ugyanis TG a maga stílusával pont azt képviseli, amit leírtál, mint a politika célja. ugyanis mint már írtam volt, azzal, hogy "mosópor reklámszerű eéemzésket " ír, és nem érzelemdús elemzéseket arra kényszeriti az olvasót, hogy gondolkodjon, hogy lépjen túl az érzelmein. egyébként is amit TG csinál az egy polelemzési iskola, vagy hogymondjuk ezt.
@aritus: Gyorsan tedd hozzá, hogy a szegény cigánysoron élő páriákat a saját fajtájából származó cigány uzsorás zsigereli ki a végletekig és veszi el ha kell az életét is. Sok ilyet láttam és hallottam amikor Borsodban, Boldván, Szendrőládon, és a többi helyiségben jártam-keltem.:(
@aritus: Ez kb. olyan, mintha valaki (a Boldog államokban élők pl.) azonosítanák Orbánt Magyarországgal, nem?!
@Knósszosz: te nem feszegetet a cigány dszeszt(? még így sose hallottam, de tecc), ez feszeget minket, az egész országot. Ha nem tudunk mit kezdeni ezzel a problémával, és úgy látom nem tudunk, mert se politikai akarat, se tisztesség (eddig csak az erre rárepülő szervezetek jártak jól belőle, a cigányokhoz az erre fordított közpénzek el se jutottak többnyire), se empátia nincs.
És a vége egy teljesen kettészakadt társadalom lesz, mint a délamerikai országok többségéban.
Vannak magányos harcosok, igazak, mint pl Derdák Tibor, Ritók Nóra, a Polgár Alapítvány. De nincs mögöttük se társadalmi, se politikai támogatás.
@Gábriel angyal: Leon Urist olvastál véletlenül?
Mondjuk a Mila 18-at?
Tedd meg, érdemes!
Na látjátok nincs itt probléma. :)

Orbán Viktor népszerű vezető

index.hu/belfold/2012/03/20/orban_viktor_nepszeru_vezeto/
@Gábriel angyal: ez ezzel a szegénységgel együttjár. Nincs munka, nincs normális iskola, nincs kitörési lehetőség. Csak elutasítás, vegzálás, és persze kihasználás van. Ez nem cigány kérdés, ez rendszerhiba.
@Penivaldes: na látom ebben nem fogunk egyetérteni. De abban remélem igen, hogy olyan huncut mosolya van:)))
@Gábriel angyal: te ha engem a Nézőpont Intézet hívna fel telefonon, lehet, hogy nekem is 89%-ban tetszett volna Orbán szabadságharca az MNB-vel. Egy telefonszám alapján nagyon könnyű beazonosítani a válaszadót, és a Nézőpont mögött biztos ott kukucskál Kubatov. Én legalább is tartanék ettől.
@Gábriel angyal: "Határozott nemzeti érdekérvényesítéssel elkerülhető, hogy gyarmattá váljon Magyarország" – mondta Orbán Viktor, és ebben a magyarok 72 százaléka egyetért vele. Ennél csak egy százalékkal kevesebben vallják együtt a miniszterelnökkel, hogy Magyarország könnyen idegen érdekek gyarmatává válhat."

Nem! Én magyar érdekek gyarmatává kívánok válni, mert magyar vagyok!
Aj ó édes anyukájuk nem tanított meg nekik tisztességet, tanaruk történelmet? Nem hiszem el, hogy ilyen farokságokkal lehet etetni a jónépet!
Pedig de, és ez nagyon szomorú, nem?
@Gábriel angyal:

Nem, nem jön. Mikor egy képviselő szájából elhangzott jegyzőkönyvet is képesek vagytok nemisúgyvót módra megmagyarázni, az egyszerű droid mentalitás, ami fáraszt és untat.
@aritus: Én meg nem! És kérek még egy butéliát ebből a jófajta olasz borocskából!:-)
Olyan kis szókimondó leszek általa, nem?
@Gábriel angyal:

Duma, duma, duma

Semmi más, csak szar duma
@aritus: olvasd el ezt:

torokgaborelemez.blog.hu/2011/12/19/421_a_mindenhato_ketharmad

szubjektív, a Fidesz magatartását, pontosabban: önreflexiótól mentes politikáját veszélyesnek ítélő
@aritus: @Penivaldes:

Ha TG belép az egyházba, én kilépek! :DDD
@mamitirtok dr.: én most spanyol borocskát iszom, és nagyon jó! A Reálban vettem 1000 hufért, és a 3000 és +-es magyar borokkal van egy kategóriában. Plussz a spanyol boroknak, a jóknak van egy jellegzetes vastag, teltsége, amire nagyon bukok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egérkém, a te mosolyod a leghuncutabb! Azzal nem tud senki versenyre kelni.
@aritus: Hacáötven, Soave, ahol fiaink elestek, ha minden igaz, Lidl művek!
@Fabius: Pedig én eddig azt hittem, hogy téged a tények nem fárasztanak annyira.:) Ezek pedig azt mutatják, hogy a jobbik a kezdetektől fogva a progresszív adózást támogatta.
@aritus: Mondád: "És a vége egy teljesen kettészakadt társadalom lesz, mint a délamerikai országok többségéban." Ha jövő időben beszélhetnénk az Általad vázolt képről, akkor még lehetne tenni ellene valamit. Sajnos az a kurva helyzet, hogy a cár atyuska első országlása alatt, ez már szétrepedt a varrás mentén. Minden optimizmusom a jövőre való tekintettel, lehúzható a Puskás Akadémia legösszeszarozottabb klozetjén. Igazad van, se empátia, se-se-se... Farokflóri pl. Ugyammá!!!
@aritus: Téged nem zavar, hogy minden nap más a neve?
Nem tudom mit esznek Egéren a csajok, lehet, a mosolyát?:-D
@mamitirtok dr.: a szeretet megidokolhatalan, az csak úgy van!:D
@Pantagruel: elolvastam újra. Igen, ez jobb, sokkal jobb. De akkor hogy térhet vissza, vagy inkább süllyedhet vissza a szavazat maximalizáláshoz?!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egér, kedves Egér, a te mosolyod utólérhetelen. azt nem érheti el földi halandó:)
@Penivaldes: Ne fokozd le ezt a nemes és magasztos jogszabályt. Ez nem frakciótörvény, hanem Törvény az Országgyűlésről. :)
@mamitirtok dr.: Schikamlóss talaly ez emit-amot, mer esztet azé mégse... Nem baj, arrafelé nem járok. Amúgy meg... na!
@Knósszosz: amiről te beszélsz, az ideológia, identitás, értékek mentén szakadt ketté. Én gazdasági szétszakadásról beszélek. Tudod, a favellákról.
@aritus: Hintapolitikus, nem vitás, ezért!
Nem akar elköteleződni, közben meg hányna az egésztől, úgy vélem!
De lehet hányás nélkül is állást (el)foglalni, vagy én vagyok idealista még mindig,:-(
@mamitirtok dr.: nem vettem észre, hogy változtaná a nevét. Tényleg? 32 neve van? Milyen neveken szokott még szerepelni?
@Fabius: Kösz
Azzal teljesen egyetértek, hogy a ciklus alatt ne lehessen frakciót alakítani, sőt az irányban is érdemes elmozdulni, hogy ne lehessen a ciklus alatt átülni a méásik padsorba. kilépni lehet egy pártból, frakcióból, de akkor mint független képviselő éljen tovább. nekem ez tetszik, és én ezt már 2010.-ben is modntam, otthon miközben anyám kimérte a húslevest:)
@aritus: Ja, hogy ezért a Dél-amerikai párhuzam! Értem és exjűz. Döngölt földes bádogputrit, minden politikosznak! Azanyukat
@Penivaldes: ez oké, a gond megint és ismét azzal van, hogy visszamenőleg csinálják. Ha úgy szólna a tv hogy 2014-től, akkor okés is lehetne. Én eddig ezzel nem foglakoztam, szóval nincs véleményem, hogy ez jó vagy sem.
@aritus: Gy.F.-jét vál(t)ogatja, a Dr. változatlanul, fenn áll!!:-D
@aritus: engem az érdekelne, hogyha most TG minden felkészültségét latba vetve, jobbját a szívére téve, hatalmas szakmai apparátust mozgósítva előadná neked, hogy szavazz a fideszre, mert ő maga úgy véli, így lesz a legjobb neked és a hazának, akkor hogy voksolnál? vagy ugyanígy: az LMP-re, a Jobbikra. szóval mi történik, ha megerősítés helyett elbizonytalanodásra ad okot az elemzés?
@Knósszosz: de tul.képp már ez is inkább múlt idő:((
@Knósszosz: és az új oktatási tv-el bebetonozva. Nagyon nehéz lesz már emiatt is korrigálni, ha ne adj isten egyszer egy normális kormánya lesz Magyarországnak.
@aritus: szerintem jó, az nem jó, hogy nincs kifutási ideje
@Penivaldes: Isten ments, meghagyom Neked!
Csak érdekel a színeváltozása, mer' bírom a csákót!:-)
@Pantagruel: nem azt várom egy politikai elemzőtől, hogy kampányoljon egy párt mellett.
De ha csak és kizárólag marketing szempontok szerint vizsgálja a pártok működését, az nagyon gáz, szerintem.
Ha tudna olyan érveket mondani, hogy miért is szavazzak a fideszre, ami számomra meggyőző...
De ez elképzelhetetlen erről a fideszről:))
@Fabius: Aki árnyékpénzügyminiszterük vagy micsoda!
@Penivaldes: A kórók hajladozását, zenére? Van még miben fejlődnöm, belátom! (és a farok-közeli élmény sem hoz lázba, ha érted!:-)
@aritus: Hagyd. Most olvastam egy olasz FB-oldalon Lenin egyik sziporkaszörnyét, ami jó: Az antiszemitizmus a hülyék (imbecillisek) szocializmusa.
@aritus: Hühühűűű... utsó mondatod alapján azt kell feltételeznem Rólad, hogy feltétlen híve vagy a Sci-Fi műfajának. Nem mondom, én is nyomtam Háxlit-t, meg a Klárkot és a Sztrugackij tezsvírek se álltak messze tőlem, na de a normális kormányt ki írta? Ha esetleg megjelenik, na az lesz a műfaj legnagyobb alkotása.
@Kara kán: Hát te nem vagy karakán csak egy beszari fidesz droid. Gyurcsány minden hibája, botlása ellenére százszor különb, mint az a népnyúzó, hazug, ocsmány, gyáva féreg orsós.
@aritus: Az érintett-től várok engedélyt, alkoholos befolyásoltság menedékkel!:-)
@Knósszosz: amíg élek, addig remélek:))
@mamitirtok dr.: de én is érintett vagyok, mer engem kérdezett.
@a szív fészkei: egy hosszabb purparlé részlete volt ez, Forgács István öngyűlölő cigányról.
@kirsten: Na, megenn' ez a hang! Orbán Viktor (örökös) miniszterelnök Úr nem ilyen hozzászólást érdemel, sőt!
De nem szemantikailag, ha jól írtam véletlenbűl..
@aritus: Kétkedéssel, de megvizsgálnám érveit, aztán döntenék, azok alapján és eddigi tapasztalataim szerént!
Kielégítő és főleg, P.C. a válaszom?
mán a svédekbe is csalódnom kell:
index.hu/tech/2012/03/20/bortonbe_mennek_a_pirate_bay_uzemeltetoi/
pedig ott bejegyezték a Fájlcserélő Egyházat.
@mamitirtok dr.: a vesszóket majd én teszem ki, személyes szimpátia alapján, utána válogatunk és lesznek vesztesek előre szőlők
@Pantagruel: De amikor a cipőlógus, aki tanítja is a cipőséget, a kiválasztás mikéntjét, ebből él azzal kampányol, hogy a büdös, ócska kínait -amitől le is rohad a csülköd - vedd olyan áron és hordd elegáns Armaninak, borjúbőrből készült lábadra dizájnolt olasz csodának, akkor genya állat és átver.

Pedig te már sántikálsz féllábadra amputálva - volt sajna tényleg Franciaországban, hogy kínai csizmától a nő majd meghalt, olyan trutymóval kezelték az anyagot, ami megtámadta a bőrét - és még mindig nem érted, mi a baj????????
@dr glaci ph 5.5 D: Akkor fog csak igazán nem aludni, ha neki is elmondják majd.
@aritus: Vannak ilyenek és ezeket mennyire szereti keblére ölelni a Jobbik. Figyeld, ilyeneket mindig mennyire boldogan idéz Gábriel.

Ugye talán erre a jelenségre érthette Norman Mailer, hogy Hitler olyant követett el ezek pszichéje ellen, ami máig begyógyíthatatlan. Hogy elkezdik önmagukat gyalázni, kaparva az ilyet öklendező mainstreamhez...
@aritus: Török ezek szerint egy pénztárgép, annak a lelkületével ír és figyel és elemez. Ami hoz a konyhára, nála meg van véve. Mindegy az, micsoda.
Pető hasonlata jó. Aki ezek után olvassa és komolyan veszi törököt, az úgy járt.

És meg is nyugodhat a KisFőnök is duplán: nezopontintezet.hu/aktualis/nepszeruek-orban-viktor-uzenetei/ Leírták nekije t aT Török izékéje mellé, hogy deigenishogy ő a cucimuci csillabogár a magyar választók számára.
@mamitirtok dr.: Vannak lábfetisiszták, de azok ehhez képest normálisak. :-DDD Valaki az enyémet is megmasszírozhatná, kicsit kikészült.
az jutott eszembe, hogy ha ha a fidesz netán elveszti a 2014-es választást, akkor itt olyan örjöngés fog kezdődni, amilyet még nem láttunk. orbán már nem teljesen normális, ez teljesen egyértelmű, ha ne adj isten újra bukik, azt már nem fogja tudni elviselni és akkor jaj nekünk. ennek persze kicsi az esély, hiszen addig a 2/3 birtokában bármit megtehetnek és nem hiszem, hogy elvesztik a következő választást, de azért kiváncsi lennék egy ellenzéki ámokfutásra, viktor vezetésével.
@mamitirtok dr.: nem ittam csak kukker nélkül csinyáltam . párbaj mehet! halcla fel :)
bár ittam volna, lehet most fogok
@a szív fészkei: Nekem a Réka név ojan szterejotipp. Mindiga norbilyut eszembe... Most benéztem.
Szabadíccsátok ki Rékát!!!! Ilyen hanyatló nyugati kenceszarokat kell pőre , lriházott testével reklámoznia, ahelyett, hogy tiszta magyari - zsidóktól épp csak megvédett! - patakvízben mosakodhatna pitymallatkor, amitől még sokkalta szebb lenne. Aztán felhúzhatná magára a bocskayt és nem a rút szibarita vázak rongyait.
Na ez a igazi út. Szóljon neki valaki! ?Más magyari görlök is senyvednek ám nyugatos rabigában: velvet.hu/celeb/2012/01/24/palvin_barbara/
@Knósszosz: ez biztos! Akinek Norbi neje jut eszébe ezen szép névrül. az sikeres nem lehet!:-P
@a szív fészkei: Ez má vonásírással készült turulfingos fidesz kommentáros. Kurva jó!
azért a nézőpont nem semmi:
hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/3/20/Nepszeruek_Orban_Viktor_uzenetei_es_szexual_ZB0NLA
"A Nemzeti Bank csak akkor független, ha meg tudja védeni a magyar gazdaságot az idegen érdekektől" - 89 százalék "inkább egyetért". Csoda, hogy nem lett száz százalék az egyetértők aránya, hiszen ki az a hülye, aki egy idegen érdekek által túszul ejtett országban független jegybanki működést feltételez? De ez nem "Orbán Viktor üzenete", hanem a józan észé. Vagy ismerünk olyan pártot, amelyik szerint az MNB akkor független, ha nem tudja megvédeni a magyar gazdaságot?
És így tovább, és ebből hozták ki, hogy 89% támogatja Vitykát.
@rajaram: arra gondolsz, hogy megint nem lesz fú a Kossuth téren, vekker a kézben, vagy inkább valami komolyabbra szavazol?
(költői kérdés, asszem)
@mamitirtok dr.: A Réka név tetszik. Na de rubintosan?? Minden gerjedelmem kuka
@Knósszosz: Norbi szerintem ezután a Rékuc után kézujjbegyein tiperészne keresztül az a páfrányerdőn.
Mit keres oszkópéter a vizebe? Hát megy lodomba:
http://www.flightradar24.com/#!/2012-03-20/18:46/WZZ36A
@a szív fészkei: neked is:
hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/3/20/Nepszeruek_Orban_Viktor_uzenetei_es_szexual_ZB0NLA
nem eszik olyan forrón a kását.
ez már tényleg Kádár, hogy ebből egy hurrá, de szeretik a magyarok Viktort hoznak ki.
És még csak 20:15-van. Ez gyanús.
@a szív fészkei: Vizulyális tipus vagyok: hahaha!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen valóban gyanús, mert nálam 20:13 van a gépen. ez valóban különös, és gyanakvásra ad okot.
@aritus: Édes huncut mosolya? :-DDDDDDDDDDD Szerintem meg z avarban van, miket képes kieregetni a csókos kis száján.
@a szív fészkei: "Török ezek szerint egy pénztárgép, annak a lelkületével ír és figyel és elemez."

Ez az utolsó erőfeszítésem, annyira nem foglalkoztat TG, ezután feladom. Szóval tegyük föl, hogy egy cipő divatos, de neked egyáltalán nem tetszik, mert úgy érzed, nem megy az egyéniségedhez, és nem is nagyon találnál rá olyan alkalmat, amikor felvehetnéd - de divatos! :)

Szóval mondod, valami divatosat szeretnék, mire az eladó: nézze, hölgyem, ha divatosat akar, akkor itt van a legújabb tavaszi kollekció, és a fogyasztói statisztikák, ön is láthatja, hogy a magyar nők 2/3-a ezt találja divatosnak, kényelmesnek, és keletje volt már '98 tavaszán is, sőt hódított 2006 és 2010 között, úgyhogy ha valami divatosat, népszerűt, időtállót, megbízhatót akar, ezt tudom ajánlani. ne vegye zokon, de ez a cipő gusztustalan, esztétikailag is, és a lábamat is töri! valami mást esetleg? én kérek elmézést, asszonyom, mentségemül csak azt tudom felhozni, hogy ön érdeklődött a divat felől; ha az egyéniségéhez illő cipőt akar, ajánlhatok mást.
@morgás joga mindenkit megillet: ha nem nyer viktor, akkor itt olyan cirkusz lesz, amilyet még nem láttunk. ezek gyakorlatilag az utolsó portásig kicseréltek mindenkit, erre jön egy új garnitúra és vissza akar csinálni mindent. az alaptörvénytől a cba-ig. iszonyatos botrányok lesznek, a fradihuligánok asszisztálásával. már alig várom :)
@Knósszosz: Na, ez el van baszva, de a flájtradarhuszonnégypontkomon meg lehet nézni, merre szárnyal az Oszkó. A wízel...na!
@Pantaguel: Nem ezt csinálja, amit leírsz. De én se ráigzulok, még a mosolya se dob fel, tehát én is utoljára mondok ellent. Simán és hideg fejjel félrevezet a pénztárgép mellett - szerintem. Szólnia kéne a gombásító, lerohasztó hatásáról, hogy büdös vagy benne, kerülnek a népek, ha felveszed, hiába hiszed az ellenkezőjét.

Az meg elég szomorú, csak ilyen bóti eladók vannak itthon, normális szinte egy se. De én világ életemben magam választottam cipőt, pasit, pártot, mindent. Talán unikum vagyok a 12 éves debilségben tartott kies hazámban.
Már a Reuters is oligarcházik:
hvg.hu/gazdasag/20120319_reuters_magyar_oligarchak
"A Transparency International
kiemelte, hogy a legnagyobb korrupciós kockázat az országban a pártfinanszírozás."
ugye-ugye, ezt én már régóta mondom.
@mamitirtok dr.: érzelmi okból teccik bob marley-t jáccani?
@aritus: A transzinter kihagyta (véletlen?), a történelmi egyháza(k)at. Havast lehet utálni, lehet szeretni (ja: Henrik), azt mondta hétfőn, hogy az apja ministráns volt, és ebből kifolyólag látta mi zajlik a katolikus egyház háza táján. Bocs, aki szarházizni akar, az most ugorgyon! Kösz. Szóval azt mondta a Henrik, hogy az apja elmesélte, miként lényegül a persely tartalma a reverendába rejtett poszotyi zsebbe. (wiki-cigány...gugli, ha valakit érdekel) A hierarchia szerint lopott mindenki, oszt annyi. A pap a papírpénzt, a sekrestyés a fémpénzt. Nem csodálnám, ha szalonnamariska a jövő héten nemzetidegennek minősítené a Havast. Aki szereti szeresse, aki utálja az hányjon, de igaza vót!
@a szív fészkei: nos, nem olvastam az összes blogbejegyzését, és nem ismerem az összes nyilatkozatát, így nem vitathatom, amit állítasz. ezen nem fogunk összeveszni. a fő, hogy világossá tetted számomra az álláspontodat.
@Penivaldes:

Tegyük fel az elméleti kérdést: holnap 20 Fidesz frakciótag megvilágosodik - én is tudom, hogy hülyeség, de tegyük fel - és azt mondja: átbasztuk a választókat, én nem erre szerződtem. Tegyük fel azt is, hogy köztük van az egyéni választókörzetedből a szavazatod alapján helyet nyert képviselő is, akinek téged és a választókerületet kéne képviselnie.

Ne alakíthasson frakciót? Érjen téged - illetve az egész választókerületet - hátrány azért, mert

- rövidebb ideig beszélhet,
- nem alkalmazhat szakértőket egy témához,
- nem szólalhat fel napirend előtt,
- ne nyújthasson be interpellációt, amiből egyet minden héten kötelező tárgyalnia az országgyűlésnek,

stb, stb, stb.
@Pantagruel: Én sem olvastam Viktorunk minden beszédét, oszt mégis megvan a véleményem róla!
Lehet, elhamarkodtam?:-P
@Fabius: Igen! Ne világosodjon fel, ne egyénieskedjen, mit nem mondok: Ne is szólhasson!
Erről szól a fáma, meg a kib@szásról, mi másról?
@Gábriel angyal: Ezt úgy jobb kézből nyomta, nem variált sokat. Láttam. Amúgy igaza vót. Na, azért Havast nászágyban megfotósoppozni Csurkával... azért az durva lenne, mind 1. Nézd, én nem veszem alapul a cigánykérdés megoldásaként a lángszórót, viszont vannak tapasztalataim. Túlnyomórészt keserűek, de lehet, hogy én vagyok übermimóza. Az viszont kétségtelen, hogy evvel a dologgal valamit csinálni köll. Már a cigánykérdésre gondolok. Nekem elég markáns véleményem van, ezért nem is írom le. (csak józan megfontolásból...) Szerinted mi lenne a megoldás? Nem piszkálni akarlak, dehogy! De én sem tudom, merre kellene kotorászni, ha ezt az egész szart helyre akarjuk tenni. Szóval; merre?
@aritus:

Hagyjátok már Mráz Samut. Neki ez a harmincmilliós dolga minden egyes hónapba. Ember nincs aki ezt elhiszi még, de nem is az embereknek készülnek ezek a győzelmi jelentések.
@mamitirtok dr.: nem hiszem, de feltételezem, hogy ezzel nem vagy egyedül széles e hazában, akad még más is, aki nem olvasta az Ovi összest, és a tiédtől merőben eltérő véleményt formált magának
@Fabius: lehet, hogy hülyének néztek ezért, de nem. most kiválik x fideszes, és alakít egy új "galerit"? na tudod mikor!
@Pantagruel:

TG tegnapi írása azért nem egy cipőbolti kofalárma.

Ha valaki szerint Orbánnal csak annyi baj van, hogy kettősbeszédből még csak középfokúja van, de majd tanulgat még, akkor annak a helyzetértékelésével komoly problémák vannak.
@Fabius: viszont ennek magával kell hoznia azt is, hogy könnyítik az egyéni képviselők helyzetét, tehát amiket leírtál ott változtassanak.
@Penivaldes:

Nem nézlek hülyének. Csak mai IRL tapasztalat, hogy általában nem világos mi a jelentősége ennek úgy általában.

De ha vágod és így gondolod, az a te véleményed.
@Penivaldes:

Látod magad is, ilyen könnyítésekről szó nincs az új törvényben. Vagyis a hátrány szenvedős fiktív példa reális lehetőség.
kábé igen. vannak "rögeszméim"
:DD
@Fabius: ez viszont baj, ez nem tetszik, de alapjáan véve jó. na ezt sem mondtam eddig gyakran a kormányt nézve
@Pantagruel: Értelmezési problémákkal nem igazán tudok mit kezdeni, de ezen sajnálatos esetben azt javaslom, amit ő maga: "Ne a beszédeimet nézzék, hanem amit teszek!"
Na, jól megnézhetjük, magunk(n)a(t)k!:-(
@Fabius: Az én választókörzetemből ott van Tarnai Ricsárd (kispest)
1: nem világosodott meg
2: átbaszta a választóit
3: nem alkalmaz szakértőket egy témához
mert teljesen hülye (mindenhez)
4: egy hónappal előtte kéri a
bejelentkezésemet, ha a picsába
akarom küldeni.
Szóval, én hátrányban vagyok.
Vagyok?? Vagy csak átmenetileg?
@mamitirtok dr.: Én úgy tudom, hogy a meghalt főgurujuk, a Wermer ezüsthajós lőtte be erre a szintre számukra a társadalmat.Hogy az ilyen korú - és nem túl okos - gyerek IQ-jára kell gyúrni, nehogy fölé menjenek, amikor kommunikálnak bármit is!
@Fabius: DE nem nagyon szánalmas, hogy van ennyiért egy ilyen felsúgója? Hogy ez csak nyugtatja meg a Diktorkát, ahogy így simizik az egócskáját és közben mindenki tudja, mi van?
@Penivaldes: Nem vagyok gondolatolvasó. Ha vezetek a nevemen egy blogot, én mondjuk magamnak tartoznék azzal, hogy nem vakítok összevissza, hanem a saját véleményem adom.

Ha pedig őszintén az a véleménye, amit Fabius is ír, hogy jó az irány Diktorkám, csak hazudj még észrevehetetlenebbül, akkor nekem ettől kijön a gálám. Másnak meg tetszik, hát ízlések és pofozkodások... De akkor ne csodálkozunk már lencsibabásan, hogy jééé, milyen ország ez, mit meg lehet itt tenni??
mandiner.blog.hu/2012/03/20/frakciot_a_demokratikus_koalicionak

Ugye egy önmagában biztos - nemcsak ilyen sokba fájó Mrázok által felszopott - vezetőnek bakfitty lenne a DK-frakció. Bőszen hagyná megalakulni,derüljön csak ki, mennyire gáz az egész, menyire semmi nincs bennük, stb....
Most így i lpésmaga avatja szent mártírrá, valóban egyenrangú féllé. Ha pl. Török szerint ez 1 jó politikus, akkor menjenek mindketten kapálni. Bár a növények is érző lények, nem bíznám rájuk egyik kukoricát sem,.
Mi türemkedik be veretes szövegeimbe? :-DD Nem tudom, mijaza "i lpés" - most ittam egy kis körtés sört, de annyit nem, hogy ennyire ne tudjam, mi írok! Megyek politológusnak.
@aritus: "Wblog
Á, kormánybiztos úr, de jó, hogy utolértem pár szóra. Akkor mondanám is:
1. Ön csupán egy ostoba tök, aki egy tőkérdésre is annyit bír makogni, hogy mit keres Oszkó Péter a Wizz Airbe'. Ezt sose felejtse el, mielőtt kinyitja a száját.
2. Ha már az MFB-hitelek körül sertepertél, hát mit szól, hogy 34 milliárdot kapott korunk legsötétebb offshore polipja, a Közgép? Na mit szól? Ja, tudom, mit: mit keres Oszkó Péter a Wizz Airbe'?
hvg.hu/itthon/20120306_kozgep_mfb_hitel "
@a szív fészkei: Vita nincs, amit mondasz, az az esszéírókra jellemző. Klappol, mert az mondjuk magát adja. Kurvára leszarja, kinek mi a véleménye. Illetve, nem is erről szól, lószart. Ha valaki elemző, irodalmi fogalmazással közelíti a kérdést, hogy plö; Orvbán egy egy tróger, az személyes megnyilatkozás. Ettőlmá' e-széíró. És vállalja a véleményét, meg ilyesmi. Akkor viszont messze van a politikusi habitustól.
Megyek kalgonizálni a pörköltemet, mer utálok viszkövet látni regel. Hogy hol az nem érdekes, le lettem baszva már ezér...
@Fabius: Értem, mi a problémátok. Volt egy ilyen patkánykísérlet. Az egyik csoport cukrot, a másik cukorpótlót kapott. Mindkét csoport meg volt elégedve, ugyanolyan édes álmaik voltak, aztán az utóbbi csoport persze kipusztult alultápláltság következtében. Pedig ők is megkapták az édes álmokat. A kísérletet végző kutató arra megállapításra jutott, hogy a kettős beszéd hasonló reakciót vált ki az agyban, mint a cukorpótló, amennyiben a valóság helyett az illúzió (kiváltotta elégedettségérzet) is jóllakathat. A legjobban természetesen maga a kutató járt, mert ő mindkét csoporttól azt kapta, amire számított. Ezt Török Gábor valahogy elfelejtette megemlíteni, de egyébként szerintem teljesen rendben van a cikke. :)
@Knósszosz:
Pörkölt az érték, baja ne legyen!

Én mondjuk Lengyel Kötöttmellény Lászlóra úgy emlékszem, hogy a véleményét - alátámasztva, okadatolva, jobbra-balra megindokolva - de vállalta nevével, címével, anyukája kezemunkájával (hú azok a kötött cuccok!) együtt. Ez engem eligazított sok mindenben.

Török is eligazít: látom, hogy egy robot, ami tényleg csak a szavazaimaximálás lázában lát mindent, az hogy ez mennyire erodálja egy ország állapotát, külföldi megítélését, egyáltalán a normális életre esélyünket - leszarja.

Bocs, engem ez zavar,kész. Akinek tetszik, olvasgassa, tobzódjék a blogján, csináljon, amit akar - én nem vagyok véleménydiktátor. Úgy gondolom, nagy lecsúsztunk és nemcsak gazdasági szempontból, ha ez párunkon kívül mást nem zavar itthon.

Ha
Orvbán nem ebben a baszott tévhitben vigéckedik (mert hagyták ebben dagonyázni és hagyják is), hogy nem szabad kimondani a megszorításokat, a valódi problémákat - amiket ő démonizált ugye 8 éven át végig hazudva és akadályozva minden kilábalást - akkor már a nehezén rég túl lennénk, ilyen ritkán látott összeeurópai megvetés, kiröhögés, gazdasági szétesettség és reménytelenség nélkül. Mert a tőke - mint tegnap leírták, hog yemnyit vesztettünk a "vonzerőnkből" - bizony gyűlöli a simlidéreket, akik mindennap más vakognak...

Meg lehet nézni mire ment a műsorával. Ha ezt valaki értelmes tettnek láttatja, az nekem tűnik hülyének vagy végtelenül romlottnak.

Na, mindegy ez az újundok beszéd terjedt el mindenütt, ez fogja Sliccet is kivakarni a sokéves szarjából, hogy az se derülhessen ki soha: ellopni valamit, a kurva csúnya dolog. És akkor reménykedtek itt az új tiszta generációban, amikor már a kérdések is hazugságok és minden ocsmányul elbaszott.
@Pantagruel: Ebben akkor volna igazad, ha a patkányok, akiknek bőven elég Orvbán bülbülsége, nem itt élnének velünk összemixelve, hanem elkerített rezervátumban. Felőlem ott annyit cukorpótolnak zászlósuhira, vezénylőre, amennyit akarnak. De most mi is megdöglünk.
hát mit nem hallok? az ünnepi beszédben szereplő békás hasonlatot egy német politikus sütötte ki hetekkel ovi beszéde előtt :)) maxi gáz
@a szív fészkei: Bocsesz, a szmájli a szarkazmust volt hivatott kifejezni. Arra akartam kilyukadni, hogy az odáig oké, hogy morális megfontolásokat félretéve elemezzük az ok-okozati összefüggéseket, különös tekintettel a következményekre, de amikor az elemző már maga is úgy látja, hogy itt valami „lényegesen többről van szó: amikor a politikus arról határoz, hogy tartalmában is jelentősen mást fog képviselni itt és ott,” akkor nem árt felhívni a figyelmet arra (ez az, amit hiányoltam), hogy ilyen esetben a várható fejlemény bizony az lesz, hogy valamelyik közönség (itt vagy ott) bizony a ködöt harapja majd, s gondolkodjunk már el azon is, hogy vajon melyik lehet az a „kontrollcsoport”, amelyiket jelen esetben hajlamos a valódi tápérték nélküli cukorpótlóra gerjedni. A dörzsölt Nyugat? Vagy...?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na nm Török a célszemély, csak itt találtalak meg. www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/hatalmas-penisze-van-a-becstelen-brigantyk-sztarjanak-2083633

[..]"Charlize Theron amerikai színésznő, a hamarosan mozikba kerülő Prometheus című új film sztárja bevallotta, hogy teljesen lenyűgözte szereplőtársa, Michael Fassbender hímtagja."

Csak szólok, hogy az egyházatok tegyen lépéseket, mert itten a magyari virtus veszélynek vankitéve...
@Pantagruel: Szegény Nyugat lehet, hogy sikítva akarná már a szkipetárokat is inkább, mint minket Vikibojtostul.

Ja és magyar volt az albán királyné. Tehát az is a miénk végülis. :-D Én kérnék valakitől vissza egy kis tengert végre. Időszerű lenne lábvíznek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A kisfia afroamerikai baba, a neve Jackson. Nagyon pörög az anyaszented élete, mit mondjak. Hogy fogsz ebbe beleférni?
@a szív fészkei: Jajj de beindult megint a gágogás pedig ez az "öngyűlölő" Forgács a Soros alapítványnál és aztán a Medgyessy kormány alatt roma szakértőként is dolgozott. :)

videotar.mtv.hu/Videok/2012/03/09/17/Pesty_Fekete_Doboz_2012_marcius_7__A.aspx

Dehát őt is elérte a libsi kórus végzete. :)

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BBpuKahPeEY#t=87s
@a szív fészkei: Hát, kitüntettnek érzem magam, hogy válaszoltál a marhaságomra.
Nem nyal, csak olvas; -én
"Na, mindegy ez az újundok beszéd terjedt el mindenütt, ez fogja Sliccet is kivakarni a sokéves szarjából, hogy az se derülhessen ki soha: ellopni valamit, a kurva csúnya dolog. És akkor reménykedtek itt az új tiszta generációban, amikor már a kérdések is hazugságok és minden ocsmányul elbaszott."
Erre mit lehet mondani?
Segget nyalni nem akarok, de mégis... Nehéz elmenni a véleményed mellett. Faszt, nem is lehet. Nem tudom már, ki van itt beborozva, de leszarom.
Kösz, majd átgondolom a zéccakát!
Ezt lementem, baz+!

Tahótlanítok
@Gábriel angyal: Nem értem, mi érte el? A libsi kórus, mint maga a végzet, vagy a libsik kórusának végzete, ami micsoda?

Ha döntéshozó helyen volt a faszi, akkor leköpheti magát is, mert sok értelmeset nem tett a társaiért. Ja a Fentéslent blog az aztán nem annyira libsifészek.

Rólatok is ír: fenteslent.blog.hu/2012/03/06/az_arpadsavos_primadonna_tanclepesei_es_a_nyilaskeresztes_kozonseg
@a szív fészkei: Szerintem meg azok köphetik le magukat, akik nem tudnak emberként élni és viselkedni függetlenül attól, hogy minek születtek.

Egyébként megnézted a filmet? Ha igen kíváncsi vagyok mi az a szörnyűség?
@Gábriel angyal:
Próbáltam, de folyton megakadt. A szörnyűség az a hangnem, amit leírtak a blogban. Az a frech hozzáállás.

Na és lassan már a fehéreknek se sok kiútja marad: www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/se_munka_se_munkaero_.html A Vezénylő csodálatos víziója ezt hozta édes kis hazájának. De persze lehet hülyeségeket nyökögni ötezer Made in China zászló előtt, ha senki nem meri számon kérni, hogy is van a diadalmenete... És ha lehozzák naponta neki, hogy imádja őt az ország, akkor bilibe se lóg a keze és soha nem fog felébredni.
@a szív fészkei: Figy ebben a filmben sokkal inkább van őszinte szó és az benne a jó, hogy ezek szinte teljes mértékben cigányok szájából hangzanak el. Beszélni kell róla nyíltan. Szerintem sok nagyon jó rész van benne, nekem főleg a rendőrökkel zajló beszélgetés tetszett.
@a szív fészkei: hát tudod, én arra lennék kíváncsi, hogy mi jár Orbán fejében. hogy vajon ez az a Magyarország, amit elképzelt magának fiatalon, mondjuk, '89-ben? '94-ben? említetted, hogy te is voksoltál rájuk. szóval ez volt a célja? vagy más, amiért még küzd a napi, aktuális csatározásokon túl? csak mert 15-20 éve nekem még úgy tűnt, bármi lehetséges, ma meg úgy tűnik, olyan hatalmas tehetetlenségi nyomatékkal vagyunk terheltek a teljes vonalon, ami kisebb kilengéseket talán megenged, de alapvetően törvényszerűen egy irányba lendít. érted?
@Gábriel angyal: Réz András véleménye is elég korrekt a film végén.
@Pantagruel: Soha nem szavaztam rájuk, a szadeszra szavaztam. Amíg értelmét láttam.

Nem tudom, sokan mondják ezeken a millás dzsemborikon, hogy ha az akkori Orvbán látná a mait, vajon mit szólna? Ezt pedzegette Adam Michnik is tavaly.
Most már úgy látom, OV mindig ezt akarta. Teljhatalmat mindenben. Amikor a libsiké volt a kurrensebb társaság - és Európába meg a politikába azok vezették be - , akkor azzá lett, amikor jobbosnak állt itt szerinte a világ, akkor meg azzá. Nem hiszem, hogy érzékeli, vannak a hódolóin kívül itt lények, akikért ugyanúgy felelős, mert egy ország miniszterelnöke. Teljesen amortizálta politikailag magát mindenki előtt, aki nem a vazallusa.

Szerintem benne aztán tényleg kizárólag a pénztárgép csilingel, annyira bizonytalan önmagában, hogy csak a vagyona és a - bármi áron elért - hatalma tartja meg, azért nem bír veszíteni. Hová menjen, ha nem ő fújja a passzátszelet? Nem normális, ezt sokan mondják tényként.

Ezek azért előbb-utóbb nagyon randán buknak meg. Nem tudom, mennyi időnk van ezt kivárni és mivel lehetne siettetni.
@a szív fészkei: Itt van Youtube-on is. Itt elvileg meg tudod nézni akadozás nélkül.

youtu.be/E4AneHL-g3I
Csapda: mindenható kormány... Ja, Sidivel jó lesz a Tank. Eddig is jó volt, de jobb lesz. Kaliníhta
@Gábriel angyal: Az őszinteség és az, amit felrónak a készítőknek a fentéslenten, két dolog. Réz András mindenről mindig nagyon megmondja a tutit, de arról nem tudok, hogy valaha volt neki erről az ügyről előremutató gondolata, terve, ötlete. Igencsak ellubickol ő - tanárom volt, valamelyest van fogalmam róla - a kellemességek felszínén. Lehet és legyen is véleménye akár erről is, mondhassa, én meg léphessek túl rajta, ha nem találom annyira hitelesnek ebben.

Én annak hiszek, aki próbált tenni is valamit az előrelépésükért, nemcsak megmondta, hogy vazze de szar itt minden.
Valahogy mindig a vajda, Hegedűs nagysád meg az ilyenek szerepelnek mostanában, nem az a Ritoók Nóra, aki köztük él, harcol értük, de velük szemben is sokszor a hülyeségük ellen. Ám mindenképp dolgozik értük inaszakadtán és mindig velük kooperálva. Nem felülről osztva az észt...

És ő kidolgozta azt a modellt, hogy a család akkor kap javakat, effektív pénzt, ha a kölyök jól tanul. Bizifüggő a pénzhez jutásuk; csinálja, megmagyarázza a szülőknek - nem ukázként odadorongolja, hanem egeztetve szoktatja őket ehhez, hogy maguk lássák be, a kölyök esze és szorgalma révén kerülnek ki ők is a szarból. Ha ront a kölyök, mert otthon nem figyelnek rá, akkor bukják az előnyöket és csakúgy kerülnek megint egyenesbe, ha változtatnak rajta.

Na erről hány filmet forgatott
Pesty, és Réz? Én linkelgetem be a tanárnő dolgait; pl. azt, hogy elindították a Szunot - álom románul - ami az ottani szegény asszonyok vállalkozása, netboltja. Lehet venni, rendelni és így segíteni munka által őket. Ebből a filmből csak a Pesty meg a többi jár jól.
@Knósszosz:

A hátrányod elvileg elméleti, hisz négyévente válthattok képviselőt. Gyakorlati akkor lesz, ha Tarnaival csoda történik, vagy a következő képviselőd nem ért egyet már a pártjával.
@Knósszosz:

Róla szólnak a hírek,
Vele van tele a sajtó,
Aki a pokolra kíván jutni annak
Balra a második ajtó...

Nekem azért Cserkó hiányozni fog.
Sok-sok hozzászólással korábban felmerült Kövér motozó, viperázó, lebilincselő és mindenféle kényszerintézkedések hasznáaltára feljogosított magánhadseregének témája, aztán a szál elejtődött. De engem ez komolyan izgat. nem úgy van, hogy képviselőket mentelmi jog védi? Vagy az csak az Országházon kívül érvényes? Akkor ez a szervezet a rendőrségnél is magasabb jogosítványokat kap? Kövér rikkantására bárkit leteperhet, megbilincselhet, összeverhet? Túl azon, hogy ez az egész tényleg valami hátborzongató -- a magánhadseregek burjánzása nekem a hitleri németországot idézi --, de szerintem az egész minden ízében és gyökerestől alkotmányellenes, jogászi zsonglőrködéssel nem gyömöszölhető törvényes jogszabályokba. Hogy a p.csába van ez elképzelve?
@nápolyi maszti: Félnek. Nekem sok minden idézi.

Na kis játszódás: http://showmystreet.com/*
@nápolyi maszti:

Kövér álma szerint a droidsereg lesz hivatott üldözni az énekelgető indexes riportereket, Novák Elődnek taslit adni a hangszórózásért, kivezetni Zagyvát a kardjával együtt, és megregulázni a disznó módra evő szocialista képviselőket. Csámcsogásért majd körmöst lehet kapni.

Amiért ez a vonal elfelejtődik az az, hogy ez házon belül - parlament, ogy irodaház, ogy hivatal- érvényes. Kapun kívül éppen olyan lófaszjóskák, mint te vagy én.
@Fabius: azt felejtei el eme elme, hoyg jó párszor olyan szinten lehetett volna rá ügyrendit kérni, de senki nem tette meg...

a házirend megsértéséért, szó nélkül mikrofon kikapcs, nincs figyelmeztetés, mi az hoyg nem lehet hangoskodni...

le van írva, minden be és közbeszólást jegyzőkönyvezni kell..szóval szabad...
@Fabius:
Akkor se értem. T. Házon belül mindazt megtehetik a képviselőkkel, amit házon kívül senki? Az utcán a képviselő érinthetetlen, de a munkahelyén bilincsbe verhető? Ez vicc, ilyesmit nem lehet alkotmányosan törvénybe foglalni!
@nápolyi maszti: ez igy érdekes...és csak ők, vagy bkinek szabad?

mert elkövet valamit, majd megvárják, mig bemegy dolgozni, azt elvezetik
@nápolyi maszti:

Pedig eccerű: innentől az nem van, hogy a frakciószolga futkos a kellékként használni akart hangszóróval pl. Ha Laci bácsi a pulpitusról aszongya kuss, akkor kuss és nem feltalálom magam. Frakciószolgát nem védi semmi, akár bilincselhető is, ahogy a neveletlen újságíró fattyak is.
@felebarát:

Kövér a mellényes afférnál is aszonta, neki az ilyesmi nem dolga. Most már az.
@Pantagruel: egészségetekre: Rum Extra Old, Mount Gay, Añejo Habana Cuba, semmi jég, csak úgy bele a bögrébe...nem únjátok a magyar viszonyokat bele kellene szarni egy nagyot és általános sztrájkkal meg teljes engedetlenséggel megnézni a beszari törpe mire képes meg a buizi haverja a rekettyebajszú...a többi barmok...hát ugyanúgy leszarom
@Fabius: és most mi lesz? bárkit bármikor bárhová el lehet vinni ha nem teccik a pofája a kuszabajuszúnak? és ez hová fejlődik? helyszíni lámpavavas? esetleg nyárs hidegen?
@Rodeo36:

Majdnem. Erről szól majd a mai poszt.
@Pantagruel: a jelenlegi helyzethez egy recept. (én most pusztítom): 3 db nyers tojás, 3 db érettt narancs, 300 gr jégkocka, 1 dcl hideg víz, 2 dcl 7 éves cubai rum beletenni a mixerbe és alaposan elkeverven meginni

egészségedre a kövér lacát meg kőjétek le már végre a buzi anyját neki
@Fabius: addig is egészségedre, ez kindergarten SA=SS késesek éjszakája...van e késed?
@Knósszosz: próbáld megérteni, úgy ahogy az el van mondva:

www.youtube.com/watch?v=9PWfRcGJtys&feature=related

Fischer Annie is meg volt lepve, hogy ez mind benne van és még sok minden más is

ne félj, soha, ha ezt hallgatod és érted akko4r legyőzhetetlen vagy mint Isten és ez a Természet hangja és nem lehet.... nincs miért...hallgasd...vagy csak játtszd! nekünk
@a szív fészkei: Messzemenőkig támogatom Ritoók tanárnő törekvéseit és az általad felvázolt modellt.
@a szív fészkei:
Tök hiába, mert államilag, komoly pénzekkel a Hegedű pic.a általi elképzelés van finanszírozva.
Addig pedig, ha .... nos, én is lehetnék trolibusz, ha lenne áramszedőm.
@Dr. Boli Ch.T: Persze, hisz ezt akartam kidomborítani: nem a cigánysok segítése a lényeg, hanem a lenyúlás és a haveri kör kisámfázása állami pénzzel. Hogy öntik a csatornába értelmes megoldások helyett, ki nem szarja le? Erre csináltatnak ilyen ál-doksi filmeket és jól van: kezet porol, elintéztük ezt is...
süti beállítások módosítása