Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.06. 05:03 Fabius

Törd át a falat, Feri!

Címkék: fidesz zugló papcsák ferenc közveszély elhárítás

A kismagyar valóság Zuglóban egyre szürreálisabb. Papcsák Szeretemzuglót Ferenc ténykedéséről - pontosabban annak hiányáról - most a blikkújságból értesülhettünk: van egy életveszélyes falunk, de őrizzük mintha valami műemlék lenne. Szerintem - újzuglói hagyomány szerint - át kéne nevezni mondjuk Wass Albert vagy Pongrácz Gergely fallá, ezt a tényt rovásírással kéne rajta rögzíteni, akkor - talán - tudomást vennének a létezéséről.

A zuglói önkormányzat több bejelentés után helyszínre küldött tényfeltáró bizottsága ( egy darab idős hölgy ) is megállapította, hogy a fal életveszélyes. Megoldást is talált, olyan igazi magyaroscht: nem kell a közelébe menni. A kertjét ne használja a lakó rendeltetésének megfelelően, mert a zuglói önkormányzat tulajdonában lévő fal az ügyért felelősek pofájával ellentétben le talál szakadni. Kerülje el ötméteres körzetben, és máris minden meg van oldva. Mivel Zugló a saját ügyében nem járhat el, az ügyet az illetékes kormányhivatal áttestálta a szomszédos XVI kerületnek, hogy akkor majd innentől ők intézik.

És akkor most itt álljunk meg egy szóra, és vizsgáljuk meg kicsit közelebbről kik is intézik itt a micsodát. Először is Papcsákék nem csinálnak semmit, ezért az ügy átkerül Pesti Imre fennhatósága alá. Pesti, aki szolidaritásból Papcsák pesztrája, - nélküle és emlékezetes beszéde nélkül tizenötödikei koszorúzás sincs a kerületben - egy laza mozdulattal kiutalja az ügyintézést a szomszéd XVI kerületnek, ahol mit tesz Isten, Papcsák onnan importált külsős alpolgármesterének, Kovács Balázsnak Péter nevű testvére a polgármester. Még szerencse, hogy a Fidesz szerint a komasógor mutyivilágnak vége van. Mi lenne itt, ha nem lenne?

Csak az a rohad fal kornyadozik tovább ott ahol van.

Talán mondanom sem kell, hogy a XVI kerületből kiszállók is megállapították: szentjózsef és szűzmariska az égben, hát ez mindjárt összedől (!!!) , de ezen és a Zuglónak kilátásba helyezett néhány ezer forintos bírságon kívül továbbra sem történt semmi. Érdekesen szereti ez a mi Ferink Zuglót, meg a választópolgárait. Mikor a hajléktalanokat kellett baszogatni akkor valami furcsa módon azonnal volt pénz, paripa, fegyver, bulldózer, de ha kerületi polgárok feje felől kéne az életveszélyt elhárítani, akkor csak a vállát húzkodja mindenki. Az építési osztály friss vezetőjét se cseszegetjük, hisz a pletyka szerint amilyen jó bőr, érkezése után ő lett a hivatali recskaálmok tárgya, még meg talál sértődni szegény. Ha Zugló szerződéseire vetünk egy pillantást, - a médiaszerződésekre, a borokra és a többi nélkülözhetetlen milliós kiadásra - akkor azt hiszem egyértelmű az üzenet: pénzünk van, de nem ilyen hülyeségekre, mint az életveszély elhárítása, kedves választók! Amúgy is mi ez a kofalárma, amivel felveritek a kerület csendjét? Pofa sutba, polgármester úrnak szomelié volt a jele az oviban, és nem szupermen! Világos?





 

889 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr684291972

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.03.07. 09:15:04

A bejegyzésed bekerült a Mandiner blogajánlójába.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kire borúl a fal? a nagy politikuszra?
@Rodeo36: annál nagyobb az életösztönük... :D és még véletlenül időben elugranak..de siralmas ez az egész...lehet tényleg nem kéne ennyi önkormányzat...mert csak dobálják egymásnak az ügyeket...

más..ez se rossz, megbomlani látszik a fidesz egység ügynök kérdésben, ha értelmes a média, bár ez kérdéses...akkor addig ütik amíg meleg...

hvg.hu/itthon/20120305_Lazar_Fidesz_ugynokugy_lazongtak

imf taktikázás...lesz itt még faszolás

velemenyvezer.blog.hu/2012/03/06/eu-imf_megint_tultaktikazta_a_kormany
@felebarát: ne kérjél linket, mert én vagyok a link:
2010 március-2012 március időszakban őfőtörpesége elbaszott 16000 milliárd forintot, örökölt egy 21000 milliárd forintos tartozást, a 16000 milliárdban ingyom bingyom is benne van, de nincs benne az, hogy elbaszták a forint árfolyamot is ami további következményekkel jár az itt leírtakon felül, de a 21000 milliárd mindezek eredményeképpen nem hogy nem csökkent de növekedett, pedig -állítólag- fizettek törlesztést! további törlesztés esedékes legkésőbb idén áprilisban ha negyedéves a megállapodás és arra nincs pénze, de a 6000 milliárd EU/IMF takarót vagy védőhálót nem fogja megkapni mert nem meri bevállalni a következményeket, azt, hogy kézivezérlésre állítják át...ami teljes hatalom vesztés és nulla voks 2014-ben, a gazdaság nem növexik hanem csökkenő bevételei vannak az árfolyamok miatt és várhatóan belengették neki azt is, hogy német vállalatok máshová települnek... van neki 3 hete és közben március 15 amikor akar politikát és hátszelet de fing lesz belőle azaz belefingik egy nagy szilárdat vagy folyósat a bugyijába és kurva büdös is lesz
@Rodeo36: szomorú :( mert minél később, anál szarabb...
és ez meg mi ez mán megint?

"Nagy érvágás, hogy az idei évtől az élelmiszerekre minden piaci szereplő köteles az árbevétele arányában felügyeleti díjat fizetni."

fn.hir24.hu/vallalkozas/2012/03/05/uj-adot-vetettek-ki-az-elelmiszerekre/
@Rodeo36:
Sajnos nem, pedig igény az lenne rá!
Ugye most Ti sem hiszitek, hogy egy mezítlábas választópolgár fontos lehet? No csak azért... Bezzeg ha valamelyik jó elvtársnál lenne ez! Na akkor katasztrófa védelem, tûzoltóság, rendôrség, erkölcsvédelem (ja az minek) mind ott állna egész nap. De így? Csak ez a dinnye Fabius kelti a feszkót! :) Külöben is, a gravitáció müxik...
@felebarát: még mindíg van olyan fidesz lobbysta aki nem kapta meg a benyújtott számlájának ellenértékét és már más mód nincs, meg kell a zsé a nyaralásra közeleg a nyár várják őket a Bahamák
@Dr. Boli Ch.T: máshol, mocskos szemét imperalista világban, már máshol lakna, jah ott vannak önkormányzati lakások...brutális..
Most mit hisztispicsázik ez a Kiss Henriette? Az ő kertje végibe van a fal? Na akkor! Öngondoskodás! Ha kell lassabban is elmondom, hogy megértse. Itt most a Nemzeti Ügyek Kormánya nem ér rá ilyen piszlicsáré dolgokra, amikor szabadságharc van! Meg márc. 15.-e, amikorra megint 1 milliós békemenetet kell szervezni. Bántsák a szeretünk Viktort, őt kell megvédeni, nem ennek a senki Kiss Henriettának a gyerekeit. Nem használhatja az egész kertjét, na és? Mi tőlünk meg Trianonban mennyit vettek el? Sokkal többet, mint 5 métert.
@felebarát:
Még jó, hogy nem hárítják majd át a fogyasztókra! Most képzeld el, hogy a nagyon svájci, illetve 3 betûs biztosan nem tesz ilyent. Hisz a szart, drágánt szlogent hová lehetne növelni...
Fabiusék a dinnyék! Nevezzék át a Nemzeti Együttmûködés Falává! Koszorúzás, mûemlékvédelem, zászló, zászlóanya... egy jó zsíros kis támogatás... ááá, semmi fantáziájuk! :)
Origó cikk - Fidesz gazdasági háttere. Olvassátok el, mielôtt... :)
Fabius, te meg mit piszkoskodsz azon, hogy a budapesti önkormányzatokat nem csak párt, hanem rokoni kapcsolatok is összefűzik. A Habsburgok is csináltak birodalmat, hogy Európa összes uralkodójával sógorságba, komaságba keveredtek. Már az is baj, ha a történelemből tanul a NER?
@Dr. Boli Ch.T: link? korán reggel keresgéljek??? Csak a csajozás megy ezerrel, linkelni meg má elfelejtesz?!
Ezek a fidesztesók a fényre jönnek, mint a Hofi viccben.
ejnye, ejnye...már megint bánt az eu... :(

index.hu/belfold/budapest/2012/03/06/tarlost_es_rogant_egyutt_szivatja_az_eu/

"Összesen 1,8 milliárd forint uniós bírságot kaphat cégein keresztül a főváros és az V. kerületi önkormányzat a Budapest Szíve program közbeszerzési eljárása miatt. A jelentős európai támogatást elnyert építkezés ellenőrei a kiírás feltételeit kifogásolták, mert csak kevés, pontosabban egy magyar cég tudott megfelelni, ráadásul drágán. Az V. kerület alpolgármestere szerint a kifogások nem az önkormányzatnak, és nem is a fővárosnak szólnak, hanem Magyarországnak."

a lakás fala senkit nem érdekel...
@felebarát: ez egy nem megszorítás jellegű megszorításnak tűnik számomra. A kormány ismételten bevezet egy olyan új adót, aminek semmi köze nem lesz ahhoz amire bevezetették, csak pénzt hozzon a költségvetésnek. A baleseti adó, amit a kötelező biztosítással fizetsz, ugyanez. Vagy hallottál arról, hogy az ilyen címen befolyó pénzt az egészségügyi szolgáltatások javítására vagy az egészségügyben dolgozó emberek fizetésének emelésére akarják fordítani? Ez a élelmiszerekre kivetett felügyeleti díj, csak arra jó, hogy még egypár Fideszes politikus rokona jó állásba kerülhessen.
@dr.the_lonewolf: Asszem már kétféle ember van magyarországon.

A nemzeti - aki az Orbán család és csatolt részei - és közpénzen élősködik,

és a zeti - aki nem rokona, és az adókat fizeti a klánnak.
m én vagyok a lapszemlés :D

mandiner.hu/cikk/20120306_gyurcsany_ferenc_orban_ellen_europaja#comment1001699

"Orbán a fáradt, reményvesztett európaiak vezetőjévé válik ezekben a hónapokban. Magyarország ügye ettől a ponttól kezdve nem magyar ügy. Ha Orbánnak sikerül, akkor a hat évtizede épített közös európai szabadságálom bajba kerülhe"
unortodox siker esmét :D

Óriási kudarc a dedikált alaptörvény
72 ezren igényeltek dedikált Alaptörvényt.

/vannak még igazi idióták/
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Most nem mondod, hogy tényleg vannak olyan idióták akik dedikált alaptörvényt rendelnek? ez nagyon durva.
Ez a Nyerges Zsolt tisztára úgy néz ki, mint a Hagyó. Egy alomból valónak tűnnek.
@Penivaldes: olvass vissza tegnapi kommentekben, egér hagyott ott neked v valamit :D
@felebarát: ja, csak nekem jut a szarabb vége:)))
www.origo.hu/itthon/20120305-a-fidesz-gazdasagi-hatorszaganak-epulese-i-resz.html
Ehhez a linkhez: szinte megsajnálom őket, szegények, nem volt semmijük, hüp.
Egyébként meg PÁRTFINANSZÍROZÁS! Ez a kulcsa, rendesen, átláthatóan, elszámoltathatóan kellene, akkor rögtön nem lenne tere az iylen gazdasági maffia és politika összekapcsolódásnak. Persze ahhoz, hogy működjön egy ilyen tv, azt is meg kellene változtatni, hogy mennyi pénzt kaphat hivatalosan, legálisan egy párt. De asszem, ez kiverné a biztosítékot a szavazók többségénél, mert nagyjából az a vélemény, hogy a pártoknak semmit. Ez kurva jól hangzik, olyan, mint az egészség nem üzlet (by fidesz), csak éppen egy ordas nagy hazugság. Akkor ez van, ami most is. De mondom, ezt akkor lehetne, ha a pártfinanszírozásról hoznának egy normális tv-t.
na ze most mi?

civilek tárgyalnak, egy nemzeti légitársaságról, és az állam, hoyg veszi a ki a részét belőle?...

vagy akkor miért lesz nemzeti?

index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/06/hamarosan_bejelentik_az_uj_malevot/
@felebarát: Nemzeti akkor lesz, ha a fideszklán is kap részesedést belüle.

Biztos felajánlották a felét 1000 forintért a fidesznek, mint a Mal Zrt-t.

Hogy ne nyírja ki őket is.
@Dr. simonmondja.: akkor inkább ne legyen..á atököm tele van...az ilyennel...nem etsznek semmit egy újért, de elvárják, fasza
@aritus: A vágyaid még teljesülhetnek.

Most, hogy minden közpénz egy párt kezében van,
simán hozhatnak egy olyan törvényt, hogy pártoknak semmit...

Aztán ha látnak egy ellenzéki plakátot, akkor jól lecsukják őket valami törvénytelen költekezésért.
javaslom a harmadik 'havert' híjják fel (mellesleg itt vannak "összefonódások" amuibe nem szeretnék elmerülni) VÉDJÉK LE MŰEMLÉKKÉ... minden ami romos az úgy is műemlék... és akkor özönlenek a túristák... a ősök therére kiírni, táblát nyilat:

ZUGLÓI NAGY FAL... "erre"
@Dr. simonmondja.: tökéletes éles meglátás

ZETI és nemzeti... jo majdnem ojjan jo mint az én szólyátékaim

a fides mafia nem adót szed, hanem VÉDELMI pénzt...
" (Nyerges Zsolt) Hozzátette ugyanis, az ő tervük az, hogy valódi tevékenységet végző, hatékonyan működő cégeket építenek, és így válnak erős gazdasági szereplővé."
Hahaha, szeretem a hajnalt.
Állami megrendelésekből válnak ezek erős gazdasági szereplőkké, nem az ügyességük, rátermettségük, szakértelműk miatt. Vagyis mindezen tulajdonságokkal rendelkeznek abban az értelemben, hogy hogyan tudják minél több közpénzre rátenni a kezüket.
@felebarát: Ugyan. Biztos faszályos lesz.
Nekem már ez a - nemzeti - mindig fideszrokonyt fog jelenteni.
Ne is törődj velem.
hát
kicsit elszaladtatok az eredeti téma mellett. Nekünk (apósomnak) volt egy hasonló ügye, csak nem az önkorival, hanem a szomszéddal. ott a szomszéd köteles oldala akart bedőlni apósomék felé, és ami a gond volt, hogy volt olyan szakasz, ami akár apósom házfalának is dőlhetett volna.
aztán egy esős hét után -mit tesz isten-, a téglafal ledőlt. a szomszédék felé. amikor azok a hétvégi bevásárlást intézték. van ilyen...
van ilyen bobcat nevű gép, amivel apósom kicsit megtaszajtotta a falat felül. aztán elgereblézte a nyomait a földön. szomszéd persze sírt, de hát ez van.

kérdem én: mennyibe kerülne 4 markos legény, aki egy esős délután nekifut a falnak véletlenül?
@dr. Bubó: Le kell azt a ferde falat hugyozni.

Van az a Pisai ferde torony, annak is milyen sikere van.
@Dr. simonmondja.: én nem ezt mondtam, pont azt mondtam, hogy a mostani pártfinanszírozási tv, ami nevetségesen kevés pénzt enged a pártoknak, DE ugyanakkor nem transzparens a pártok pénzügyi működése, ez a korrupció melegágya. Igen is kapjanak a pártok rendesen pénzt a működésükhöz, de csak akkor, ha van egy olyan pártfinanszírozási tv, amivel ellenőrízhető, átlátható a pénzügyi működésük.
@aritus: És ellenőrzi majd Domokos Cucu a békéscsabai fideszből lett Állami Számvevőszék.
Nekem jobb megoldásom van. El kell az ingatlant passzolni egy fidesznyiknek. Higyjétek el, sitty-sutty megcsinálják. Hisz a fidesznyik kihalóban lévő állatfaj. Nem hagyhatják, hogy egy fal agyonüsse.
@dr lecsekkoltam:
Csókolom! Ma nem leszünk dinnyék! Vagy nem annyira... :)
@Dr. simonmondja.: azért ez nem ilyen egyszerű, mert akkor ezek az adatok nyilvánosak kellenek, hogy legyenek. Ha ilyen egyszerű lenne, ahogy írod, akkor a fidesz már rég hozott volna egy pártfinanszírozási tv-t, és akkor villoghatnának, hogy na ők végre megcsinálták.
@Dr. Boli Ch.T: már korán reggel dürrögtök?! Aszittem legalább reggel még lehet komolyan eszmét cserélni! Most már tényleg valami szigorúság kell következzen, majd kigondolok valmi jó kis büntetést!
@Dr. Boli Ch.T: Akkor most kivárjuk az este 10-et, mint minden rendes keresztény konzervatív?:P
hvg.hu/gazdasag/20120306_orban_kinaban

Még le se ültek tárgyalni, ez a strici meg úgy szórja a pénzt, mintha az a fán teremne. Nem tünt fel neki, hogy Kína aki idén 11%-al növeli hadikiadásait, nem az akivel szórakoznia kéne?!
Tiszta Hofi: megnyitom a híroldalakat és elolvasom: na ki lopott ma?!
@Dr. Boli Ch.T: Na erről van szó, hogy nem bírsz magaddal Boli. Már reggel is az éjszakára gondolsz. ez nem kereszténydemokrata dolog.
katasztrófa hejzetet okoz a fal, tehát:

1) ki kell küldeni dr vakondit a haveri cégekkel

2) álamosítani kel az érintett magántulajdonokat...
@Penivaldes:
Mit akartok már megint a nyakamba varrni? Jó, az iraki háború is miattam volt... még vmi? Dögök vagytok! :)
velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/03/05/lenyultak_antonio_banderas_penztarcajat_budapesten/

Biztos nem volt ott egy politikus a kormánytól vagy az önkoritól?! Ha lopnék akkor én csókot lopnék tőle...:)
@Dr. Boli Ch.T: Hiába mentegetőtöl Boli, én tusom, amit tudok. miattad égett oda a csirke többek közt.:))) ÉN nem vagyok dög!!!!!! :)
@dr lecsekkoltam: Te!! Tőled még Antonio sincs biztonságban..:))
@Penivaldes: :D Ne mondd, hogy te nem?! Mindenesetre ez még jobb imázs lenne, mint az, hogy a pénztárcájától szabadítják meg.
@Penivaldes:
Tök komolytalanok vagytok! Ez szörnyû!
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Na végre megtudtuk akkor a békemenet résztvevőinek pontos számát is :)
@MolnarErik: jó, de ezt szorozzuk be. nem hiszem, hogy a gyereknek külön Alaptörvényt vettek..:))
@MolnarErik: 70k igaz :D

- demján nem ekkora fsz, hogy szórja a nehezen összelapátol pénzét, ilyen feneketlen bendőbe :D
@Penivaldes: Igaz, 1 családba elég 1 díszpéldány, a családtagok mindennapi használatára elég a papírborítós is.
@MolnarErik: Licitáljunk, hány ember lesz a kossuth téren, és mennyibe fog ez nekünk fájni?!
@Dr. Boli Ch.T: és dógozni ki fog, csak a szórakozás és a flört, az eszem megáll, az ország meg döglődik és a narancsosok zsebe meg ürül, ehh te NERtelen te :D

2012. március 6., kedd 8:33 portfolio.hu
Nagyon távoli az IMF-megállapodás
Egyre több külföldi beszámoló foglalkozik a magyar IMF-megállapodás csúszásával, miután bő három hónap eltelte után nem történt érdemi előrelépés a tárgyalásokon. Pedig a kormányzati kommunikáció szerint Magyarország készen áll a hivatalos tárgyalások megkezdésére - írta a portfolio.hu

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nagyon_tavolinak_tunik_az_imf-megallapodas.512624.html
@MolnarErik: pedig mekkora üzlet lett vóna ha az ovisoknak külön Alkotmány kifestőt gyártottak volna...
@MolnarErik:
"Ezek után a Malév maradékát felszámolnák, ami egyben konszolidációt is jelentene, hiszen a légitársaság hitelei mögött állami garanciavállalás áll, amit egy ilyen eljárásban lehívhatnának a bankok."

ez vajon mennyibe is fog fájni Ft/adófizető?
@Penivaldes: Szóval akkor te tőle lopnál csókot ferihegyen?;)
Amúgy megértem, yummmieeeee.
@morgás joga mindenkit megillet: Állítólag valamely hiradóban olyasmit rebesgettek, hogy az állam kész 100 milliárdot beleinvesztálni az új társaságba.... Ami nemcsak hogy kurva pofátlan, de eu versenyszabályt is sért... De a haverokért mindent!
@MolnarErik: igaz, de igy grundolna egy újat, persze ha nulláról indulhatna, pont mint a gránit bank és társainál
@dr lecsekkoltam:
- tehát kifizetjük az újat (a haverok helyett, nehogy bukjanak már)
- letörlesztjük a régit (még mielőtt végrehajtják Magyarországot is)

és mi lesz a privatizációs szerződéssel? ott is kell fizetni, vagy a régi helyett beszámítják az újat?
@Dr. Boli Ch.T: Arról nem is beszélve, hogy az avatási ceremónián meg lehet lökni a falat és az ráomlana a Papcsákra és a csapatára. A probléma többszörösen is megoldva. A falé is meg Zuglóé is. Új választások, és normális önkörmányzat.
@felebarát:
ezen most nagyon meglepődtünk ... várható volt. Már a debreceni szennyvíz-beruházás elbukása is intő jel volt.

morgasjoga.blog.hu/2012/02/27/elfolyt_milliok
@Penivaldes: :D Nagyon ravasz.:D
@morgás joga mindenkit megillet: Ugye nem gondoltad, hogy bármi is drága lenne, ha a barátok megsegítéséről van szó?! Ha ki kell stafírozni a havert, hogy legyen nemzeti légitársaságuk, akkor arra lesz pénz, azért szabadságharcolunk az eu ellen.
@dr.the_lonewolf: Gondolod te. De a vége az lenne, hogy a szomszéd telek tulajdonosát vennék elő, mert nem gondoskodott arról, hogy elhárítsa nemzetünk hősére leselkedő veszélyt. Oszt hagyó bírái meg szépen el is fogják ítélni.
@felebarát: Huuu én nagyon szorítok nekik. Oszkopéter mitkeres a wizzairben egyébként?? :) Ha megalakul akár az új Malévbe is átléphetne. :)
@Penivaldes: szövegetórabérben többen,míg abba nemhagyták, aláírás pár száz számozott eleje /volt róla egy cikkhányastó hányasig kinek a repije/ utána névbélyegző!
No lám, csak nem ízlik a menü a fideszes honatyáknak? Ha már ugyanazt a szart ugyanazzal a szar dumával tunkolják le a torkukon az már nem tetszik a honatyáknak. Isten hozta őket a valóság sivatagában. Mi ezt tapasztaljuk lassan két éve.
hvg.hu/itthon/20120305_Lazar_Fidesz_ugynokugy_lazongtak
@Gábriel angyal: Ezért gyurcsányahibás és emúttnyócév.... :D:D
Mna most fognak minket utálni, hogy lelőttük a poént:D
@Penivaldes: No persze, a szende kislány. Szerintem erről mást mondana Boli, Egér és felebarát...
@dr.dr. Secnir doktor: a VIII.,Práter u-ban is hiába jelentették be, már nem emlékszem anyjára,gyermekével rá is dőlt-e, vagy sikerült elugraniuk - másnapra volt munkaerő...
@Penivaldes: Tegnap nagyon bevadítottad a fiúkat. Szerintem tegnap egyiküknél sem panaszkodott az asszony.:D
mekkora:))))) "nők gyűrűje várta és kísérte"

üdvözöljük a lisztferin:)
orbánisztáni viktatúrában a főcelebet....

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/03/05/lenyultak_antonio_banderas_penztarcajat_budapesten/
Hát, gerendásnak meg kell fizetnie az olcsó helypénzt:
quart.hu/cikk.php?id=7171

Ma már minden nyiltan zsidózót színpadra állítanak?! Ki lesz a következő? Kárpátia?
@dr lecsekkoltam:
Csajok, csajok... Kidumáltok a hátunk mögött? Picit nem figyelünk oda? Rosszak vagytok!
@dr lecsekkoltam: én aztán nem vadítottam be senkit. miket feltétetelezel te rólam?.) annak örülök, hogy így hozzájárultam a házaséletük sikeréhez:))
@Dr. Boli Ch.T: látod Boli, látod. ilyenek vagyunk. ahogy nem vagytok itt rögtön kitárgyalunk titeket, hogy melyiktekkel milyen volt...
@Dr. Boli Ch.T: még nem, most még csak az előjáték van, a prológus, de lesz osztályozás is..:))
Most csináljuk a kategóriákat. várom a javaslatokat a csajsziktól..:)
mán megint kezditek, szólok a ifista kádéempés csalédvédőknek, legott :D
kinek? nekik biztos....

Orbán Viktor: "jó irányba mennek a dolgok"
2012. március 06., kedd, 11:59
Szerző: MTI

hvg.hu/gazdasag/20120306_knorr_bremse_orban
@dr. Bubó: Én mát linkeltem bibibiiiiii.
hvg.hu/itthon/20120306_adobevallas_soralatet
Szolgalelkű képviselők. Hát már ennyire be vannak tojva, hogy ha rosszat mondanak akkor 2014-ben ugrik a húsos fazék?
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Nem lepődnék meg, ha kiderülne a fiúkról, hogy ők kdnp-s ifik:D:D
@Penivaldes: Akkor az egyik kategórizálás lehetne pl kdnp ifi, kdnp, fidesz, mszp, lmp, dk :D:D:D
@dr lecsekkoltam: Csakhogy Cirby ne mondhassa hogy szétoffoljuk a posztot:D
@dr lecsekkoltam: nem rossz.
olyanok vagyunk szegény cicafülekkel.. szégyen:))
EGÉÉR! Penni drága egyre szemtelenebb, ráadásul folyamatos offban van. Valamit csinálj vele! Különben beiratom papcsálandba, valami oviba... Semmi komolyság! Pedig tök jó a fal orbanisztánban!
Mi van Fabiussal mostanság?! Eddig olyan remekbeszabott pezsdítő témákról írt. A felvételis poszt óta egy téma volt ami érdekes lett volna, de az meg jobbikos volt és itt kötött ki az szélsőjobb szemete.
Ennyire kiábrándult ittenkénk?!
@Penivaldes: Jobbik, bár szerintem ők kb kdnp ifi.... De legyünk polkorrektek. jobbik, kdnp ifi, kdnp, fidesz, mszp, lmp, dk. :)
Egyébként Fabius miatt van itt a gond! Amióta megírta a dugós posztot, nem bírtok magatokkal!! ! Ja!
@Dr. Boli Ch.T: Ezt mondom én is. Fabiussal valami komoly gond van.
@dr lecsekkoltam: "Mentsünk joabban a Fabiust Szakszerv. Baráti Alapítvány" (MenjF@SzBA) alapuló ülése itten van?
További csetelést kérném a szaktopikban foly(t)atni!
@dr lecsekkoltam:
Mocskosul lehalt az a behányós, túrórudis kampányuk. Azóta is hosszú tömött sorpkban utaznak haza a remek hazai munkahelyekre a kinn dolgozó magyar diplomások! Szinte sikertörténetnek is nevezhetjük az IKSZ ámokfutását! Hányszor többen mentek ki, csak az érdekelne... A kampányt is saját zsebbôl dobták össze, fillérekért. A hülyének is megérte! Még egy ilyen ország NINCS! Értelmes program és jövôkép, reális fizetés kéne, nem hülye kampány, áldumákkal.
@dr lecsekkoltam: é sa 4K, a 3farkúkrokodil, lábtalanszék, dalospulyka mind kimaradt trehány munek t'odd?
"Az egy szereplős pályázatok ugyan nem jelentenek feltétlenül korrupciót, de annak kockázatát megsokszorozzák."
Áh, dehogy, ez magyar hagyomány s mint ilyen, nem engedünk a 48(csilliárd)-ból!
Xenoc Pali ismet plagizalt ;) meglepo
@mamitirtok dr.: Júj, valaki mekkora szarban lesz, ha Fabius meglátja.:D:D
@Rodeo36: Szerintem ennyi is sok, csak polkorrekt akartam lenni. Van a no sex, az a kdnp, ők nem csinálják, csak évente egyszer. Van a fidesz, akik csinálják, állandóan és sose a párjukkal, és gyakran fetisiszták. Az mszp a klasszikus, uncsi, lejárt. Az lmp olyan mint egy belőtt egyetemistával csinálnád, a jobbik pedig az aki azt hiszi magáról, hogy pornósztár, a dk pedig a pattanásos lúzer kamasz, aki nagyon akar de sose jön neki össze. A kdnp ifi pedig a klasszikus kamasz, aki mindig és mindenhol csinálná ha lenne kivel.
@Gábriel angyal: Hadd találjam ki, csak nem jákóhalmán mekiztél elvtársaiddal?
@dr lecsekkoltam: Nocsak, tiszteletbeli kdnps-s ifi lennék?
A f@sse gondúta vóna, miként az ecceri parasztbácsi mondá a babrás repülűút során!
Ez még mekkora!
index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/06/bankok_es_utazasi_irodak_csataznak_a_malev_miatt/
"A helyzet pikantériája, hogy vétlen szereplők kényszerülnek vitatkozni milliárdos − az utazási irodák némelyikénél szinte bizonyosan csőddel fenyegető − kártérítésről, miközben a Malév a mai napig nem adott listát azokról, akik érvényes jeggyel rendelkeztek a légitársaságnál."

Magyarán: Csőd esetén veszted a pénzed, kivéve, ha nem..
Jó buli lesz az idei Március 15. :)

Március 15-én is lesz Békemenet

index.hu/belfold/2012/03/06/marcius_15-en_is_lesz_bekemenet/
Az előzőhöz:index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/06/hamarosan_bejelentik_az_uj_malevot/
"Mint azt az Index megírta, már 2010 februárjában átfogó tervezet készült arra, milyen feltételekkel és hogyan működtethető a visszaállamosítás után a Malév, derül ki az Index birtokába került megvalósíthatósági tanulmányból. A megrendelő hivatalosan még a Malév volt, de a tanulmány valójában a kormány visszaállamosítási döntését volt hivatott megalapozni: az anyagot a Fidesz is megkapta, és annak ismeretében támogatták informálisan a visszaállamosítást. A tanulmány világosan felhívta a figyelmet arra is: egy új cégnek a Malév-csőd másnapján el kell indulnia, különben a konkurencia rárepül a profitot termelő útvonalakra."
Oszkó Péter a Wizzertől biztosan olvasta, nem?
@Gábriel angyal: Mna fene, lesz a közelben jobbikos vagy gárdista demonstráció amire rá lehet tolni majd a híveket?! Vagy megint lesz gárdaavató a hősökön és onnan sétálnak át heil-ezni viktornak, minden jobbik polgárikörös nemzőatyjának?
@mamitirtok dr.: Kapaszkodj, varga mihály is olvasta. Oszkó blogja szerint mindent megosztottak a fidesszel is, mert tudták, hogy 2010 áprilisától már nekik kell átvenni...
@dr lecsekkoltam: A rátolásra még lehet esély, de gárdaavatás úgy tudom 17-én lesz a Hősök terén. :)

kuruc.info/r/2/92714/
@dr lecsekkoltam: Nem igazán.:)
Linkelem máshonnan a képet, hátha van akinek nem nyílt meg rendesen. :)

www.rogerwendell.com/images/politics/political_outhouse.jpg
@Gábriel angyal: Mikor utoljára volt ilyen dzsembori, akkor simán rátolták a kismamákat a 2006-os rudi huszárokra.
Amúgy szép, betiltott szervezet új tagokat avat pintér, egy hét alatt rendet teszünk miniszter orra előtt.:S
@mamitirtok dr.: ez is volt már :D lapszemle, reggel 6 és hét között volt :D
@felebarát: Moszkvában élsz, Putyinisztánban?:-P
felebarát 2012.03.06. 07:57:00
ejnye, ejnye...már megint bánt az eu... :(

..vagy a Széll Kálmán téren, esetleg? (najó, nem a téren, mert életvitelszerűen ott tartózkodni tilos és életveszélyes, mint tuggyuk:-)
@dr lecsekkoltam: Hát elvileg ez nem a betiltott szervezet, hanem egy másik. :) Amúgy meg a bíróság kimondta már azt is, hogy vonulhatnak akár.

A Fővárosi Bíróság jogerős végzésében kimondta, hogy a kerületi bíróságok egyes bírái félreértelmezték a feloszlatott társadalmi szervezetekkel kapcsolatos jogszabályokat.

kuruc.info/r/6/91300/
"idegen toll" dakota fődoktorról cikk...

"225 oldalas dolgozatból eddig így 213 oldalról sikerült megállapítani, hogy korábban megjelent művekből származnak"

vagyis már csak 12 oldal eséjes hogy a nemzet tolából származik...

index.hu/belfold/2012/03/06/ujabb_oldalak_plagiumgyanusak_schmitt_doktorijaban/
@mamitirtok dr.: sose bánd, ismétlés a tudás...elfelejtettem :D
www.origo.hu/itthon/20120305-magyar-ugyek-a-strasbourgi-emberi-jogok-europai-birosagan-2011ben.html
"Répássy Róbert, a KIM igazságügyi államtitkára a bizottság előtt hangsúlyozta is, hogy az ügyek többségében még a korábbi kormány alakította ki a magyar álláspontot."
Ha ez is volt, akkor jelentkezem hómunkásnak Debrecenbe!
Jelige: Emúttnyócév
@felebarát: Ismétlés a tudás, ennyi, nem kell túlragozni! Vegyél példát Palibáról!:-)
@mamitirtok dr.: jah ha hülye vagy ismétled, van van egy kis eszed, másolod..értem
@Gábriel angyal: A fővárosi bíróság azt mondta ki, hogy a névcsere nem teszi különálló szervezetté. Ami igaz volt a gárdára, az igaz az átkeresztelt másikra is. Igazából a rendőrség és az ügyészség dolga lenne ezt betartattni. Ha kell minden esetben eljárást indítani, ha átkeresztelkednek. De ugye a nálunk nem kell félnie egy kisebbséginek sem. Ezzel szemben egy betiltott, törvénytelen, neonáci félkatonai szervezetnek sem. Fidesz urabátyja sosem lépne parlamenti és utcai szövetségesének lábára...
nézzük mi folyik a halálcsillagon...hátha lopakodó üzemmódva beengedik, az ezeréves solymót..najó legyen Kerecsen
@Gábriel angyal: Mikor utoljára képet linkeltél nekem abban nem volt köszönet. Árja leányzó csupaszon karlendítéssel. Mindezt egy lánynak! Követelem a csokifiús pucér képemet! Ahogy azt tegnap a fiúk megállapították, hogy jár nekem.
@felebarát: Fog(k)hagyma, mondta már, délben, akkorra már én is feleszméltem!
Meg lódarázs, de ezt nem mondta és el se hinném!
összefoglalnám mi történt ma a Meggebedeusok földjén, Dakotáciában

ad1) Antonio De Bandó nak ellopták a tárcáját, a magyar aszfalton töltött első két percében...

ad2) van még (matematikai, mint a magyar fociban...) esély, hogy dr sitt pálesz a doktorok doktora... írt néhány sort a disszertációjában
@mamitirtok dr.: próblta már?..tapasztalat a fijjuk közt?...
Antónió de Bandi útlevele már fenn van a vaterán 1 milláért...

az Antónió de Bandi kihívta a sündőrségét hogy bejelentést tegyen...
várt 1órát, várt még egyet, meg még egyet... sünök kivonultak sziránázva...
kérték jogosítvány/forgalmi/útlevél kombót... semmit nem tudott mutatni így LETARTÓZTATTÁK...

hihihi... ez a tökéletes Dakotácia...
bár ha nem így volt akkor az új rencernek is lehetnek hibái
basszus a ZUGLÓ nagy FAL ügyében tett műemléki javaslatom PALIZÁLTÁK !!!!!!

tessék ami rohad, omladozik és eltűnik azt véggyük le :)))

index.hu/belfold/2012/03/06/muemleki_vedelmet_kap_a_szoke_tisza/
index.hu/velemeny/2012/03/06/megjelent_a_heti_oligarcha/

Érdekes, a hivatkozások kék tintával vannak beföstve itten, a Tahótlanítok gomb mög pirossal!!
@dr. Bubó: hagyjuk már...Nagyicce se élte túl, pedig védve volt
@mamitirtok dr.:
Fúúúúj! Köpködő! :)
Amúgy Pali'bá mocsok nagy visszaszámolásban van! Már csak 12 oldal a "saját szellemi terméke"? Csak addig, amíg azt is megtalálják... Ezek után elmehet majd a jól megérdemelt nyugdíjába, példát mutatva a magyar felsőoktatásban résztvevőknek... Aranyos... Alkalmatlan és hiteltelen egy nulla... :(
@Dr. Boli Ch.T: Ugyanmá'!
D209-et sem a népharag buktatta meg, hanem az oligarchák, Gy. Fűegér vezetésével!
Most is így lesz, de, hogy ki lesz az utód, azt még nem árulhatom el!
@Dr. Boli Ch.T: Legalább a neve nem palizálás...
@felebarát: Mi ez a lustulás?! Csak ekkora a táv?!
@dr lecsekkoltam: Akkor ezért kellett fát és károlyit vágni. Jól sejtem, hogy pont arról az oldalról érkeznek?
@dr lecsekkoltam: a faszom tele van az össze elmerogyant békaemberrel és tüntetővel, nem lehetne kinevezni egy napot, miért kell mindig nemzeti ünnepen tüntögetni, meg ilyen hülye rendezvényeket tartani...azt ha besétálok a városba, ne csodálkozzak, ha megkerget a rendőr
@dr. Bubó: Igen, ez a megoldás!
Műemlékként a libsibolsi fal nem merészelhet be/ledőlni, ha mégis, akkor majd csudálkozunk!
És ilyenkor nincs itt a Véderő, hogy megtámogassa azt a curva falat, á lá Hofi!
@felebarát: Normális ember évek óta, mit évek, évtizedek óta kirándul, kertészkedik, menekül ilyenkor, a végén csak egy maradhat!
Álmodozó!
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Tuttam!
Cektisták vagytok mind! Mars a helyetekre és leírod százszor, hogy:
"Nem puncizok többé, nem puncizok többé"!
Ha elkészültél, szólj, és átnézem!
1. Lakógyűlést összehívni, ahol kivétel nélkül MINDENKI megjelenik.
2. Előtte egy papírra idegen kézzel felíratni a ház címét és a fal egy tégláját (another brick in the wall) belecsomagolni.
3. A közgyűlés ideje alatt egy ismeretlen (höhöhö) a téglát Papcsák úr/az önkormányzat ablakán át postázza
4. Eredménytelenség esetén hetente ismételhető.

Rodeó, a Bahamák unalmas(ok?) :)
@felebarát: Most mondd, már eltelt 6 év és viktor senkinek se zavarta neki a rajongóit. Amióta a jobbik cserkészcsapata önállósította magát azóta nem lehet egy balhét sem az mszp és gyurcsány nyakába varrni. Ez meg milyen már?! Neked állampolgári kötelességed kergetőzni a rendőrrel minden ünnepnapon.:D
@felebarát: valahol- most link nélkül- írták, hogy félpályás útlezárással várják nagytiszteletű miniszterelnök urat.
Valahogy ez kimaradt a tudósításból.
@Kis ember: Curva sok a tégla ám ott, évtizedekig nem fogyna el, bár az üveges (és a suszter) lehet, elébb megunná, az mán igaz!

www.youtube.com/watch?v=SfElcjQQjCc&feature=related

Csak eztetet tanáltam, de legalább vicces, az Általad javasolttal ellentétben!:-P
@mamitirtok dr.: ok, akkóó ki kéne írtanom/unk az y kódolta hormonjaimat/inkat, vagyis magamat/magunkat, jahh és a fő helyemet/helyünket is ;) ezt akarjátok??? :D
nektek is végetek ;)
most elvitték a Károlyi sobrot vagy mi van...tegnap még a helyén volt..
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Mi majd yól (el)buzulunk, de szigorúan a helyünkön!
varanus.blog.hu/2012/02/28/dugni_vagy_nem_dugni_ez_itt_a_kerdes#c16020664

Rájaadástul Neked megen' helyzeti előnyöd van az összehasonlításra, így nem kunszt leírnod, kivéve, ha Te is a lyányokat szereted, de ebben az esetben megvan, kit száműzzünk Egér mellett Sziberbe!:-)
@mamitirtok dr.: Buta kérdés, de Cirby fiú vagy lány?! Mert ha lány, akkor veheti is a jegyet Szibériába, akkor is ha a lányokat szereti.
@felebarát: Tőlem lemeccselhetitek egymás között, de szeretném leszögezni itt és most, hogy a ChT vezette kormányban két lány lesz. Ő és én. Nem alku tárgya.:)
ezek hülék..megint éljen Bencsik..meg a békemenet és hurrá, örüljünk, ezek készen vannak, vazzeg sose lesz vége, sose lehet normálisan majd békésen megemlékezni..akár sétálva..stb...
@felebarát: Kell a hely a békemenetelősöknek. Az volt már, hogy mennyibe fog ez nekünk fájni?!
@felebarát: Azért túró rudit ne legyen nálad. Egyesek határozottan gerjednek a túró rudira, eszméletlen milyen erőszakosak tudnak lenni, hogy hozzájussanak.:D
kis nosztaégia... hogy is volt egy éve... Egyiptom. dr zorbán (lásd TG poszt képe, a "kaS(S)zás") látogatást tett... ő volt az uccsó álamfő aki élve látta + erős hatalmat, hosszú életet kívánt Mubaraknak...

most hova megy? megy Kínába. második álamfői álomására... a zellenzék hívta meg?
@Tűzfal: Helló földi, rég láttalak. Mi újság arrafelé? Hogy sikerült a március 2-ai tünti?
index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/06/uj_adoval_mentene_a_bkv-t_a_szazadveg/
"Értesülésünk szerint gazdaságkutató cég nem kap pénzt a segítségért. Úgy tudjuk, hogy Századvég alkalmazása nem véletlen, egyes politikai körök abban látják a garanciáját a megfelelő finanszírozási koncepciónak, ha nemcsak a főváros cég készíti el azt, hanem bedolgozik egy kormányhoz közel álló társaság is. A zrt-nek eddig nem sok tapasztalata volt a BKV-val és tömegközlekedéssel kapcsolatban, a koncepció elkészítésére pedig szűkre szabott a határidő."

Ühüm, ingyér vagy szakmányba, aha..neadjisten bartelbe, nem?
@mamitirtok dr.: Olyan is a tanulmány, mint az ára. Közmű adó cégeknek, legalább van fantáziájuk. Szerintem ha már cégek, vessünk ki adót azokra a menedzserekre akik a titkárnővel cicáznak.... Szerintem az is jó kis bevétel lenne.
@dr lecsekkoltam: annyi szorakozas jar ;) vegulis mind a ketto oralis dolog
A közmű nem orális, inkább anális, de az is van olyan szex, mint az előbbi!
Oppsz, ezt most hová írtam?:-P
@felebarát: Biztos lehetsz benne, hogy ha szórakozás, akkor az tuti ugrik.
@Penivaldes: Hát ha muszáj nekik, mert esetl egettől függ valami az életükben? Van az a finom ráhatás, amitől azonnal belátják... Szegények. Aki meg magától ennyire barom, az megérdemli.

Jól felbolydítottad tegnap a hangulatot. :-))
@dr lecsekkoltam: Te csak ne utalgass itt Fűegérre, ha kérhetem, mert úgyis száműzik az illetékesek!
Ja, hogy Te vagy az illetékes? Most jöttem Rá(d), hogy egyetértek minden szavaddal!:-)
@dr lecsekkoltam: Nagyon amortizálta már a Banderast b. neje. Oda a hamvas bája régen.
Ugye hogy ugye, jó a Blikkből idézgetni??? Mert más nem nagyon írta meg ezt a falsztorit. De esetleg néphagyományosan á le Kőmíves Kelemen Papcsákékat belekeverni, akkor állna, mint Katiban a gyrek!
@mamitirtok dr.: Fogalmazzunk úgy, hogy van némi rá(d)hatásom...
@a szív fészkei: Borzasztó, hogy hozzáöregedett. Néztem az Oscar gálán, mintha csak egyidősek lennének.
Biztos vagy benne, hogy papcsák jó kötőanyag lenne? Eddig nem tettek valami nagy tanubizonyságot (jellem)szilárdságról. Bár kötődéssel nincs baj.:D
@dr lecsekkoltam: Nekem is ez lenne a benyomásom!:-)
De csitt, itt és most!
(Balra el:-)
@a szív fészkei:
Nem voltál tegnap! :(
Kellett volna valaki, aki megrendezi ezt a sok hülyegyereket! Teljesen elszabadultak, kész voltam tőlük!!!! Tök komolytalan egy bagázs!!!!!! :)
@dr lecsekkoltam: Amíg falban vannak, kárt nem tehetnek másban. Így ez is haszon.

@Dr. Boli Ch.T: Olvastam a habzást. Nem is fékezett habzás volt, hanem sőt! :-DDD Már idéztem a hajdnai - még bőven liberális fideszes - Magyar Narancs-beli versikét, jól illusztráltátok: Itt a tavasz, dagad a (nem tömjén a rím)
@a szív fészkei: a latinok rövidebb életűek, hamarabb kiégnek és a sok festék meg "ideg" senkinek sem használ...valaki azt mondta, nem jó fitten és virulva távozni az élők sorából, jobb gyűrötten, elhasználva...a hívők ehhez hozzáteszik kibaszni az ördöggel is...:-)))
@a szív fészkei:
Nana... Így nem leszel kereszténydemokratakompatibilis... Aztak.rva micsoda szép szó lett ez!!! :(
@mamitirtok dr.: Ejnye, úgy érzem szendeségem használod ki. De sebaj, majd őriznek az istenek.
(Balra el)
jut eszembe, papcsák a XVI-ban lakik, ha jól tudom :-)
@a szív fészkei: Jó érv. Egy kisvárost, egy ócsát felépíthetnénk belőlük.:D
@Dr. Boli Ch.T: Tiltakozom! Tegnapig én egy visszafogott jó kislány voltam, és ti rontottatok meg. Szóval itt én vagyok az áldozat, nem te:P
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Erre gondoltál?
"Újabb ok, amiért nem ajánlható, hogy bármit dugdossunk a szánkba, és vegyianyagokat jutassunk a szervezetünkbe."

Elismerésem. Egy mondattal nemcsak a Ner oltárán áldoztál, de a házasság előtti sex ellenes társaság oltárán és a drog ellenes kampányuk oltárán. Ejha, téged nagyon befűztek.
@dr lecsekkoltam: erre, még szerencse, hogy nem vagyok sem ebben sem a másikban célközönség :D
@Rodeo36: Én is élveztem ű-élvezek,amit lehet - bár kiégni nem akarnék, akkor halálra unnám magam halálomig - de szerintem a Banderast túlzottan lestrapálta a neje, aki olyan, mint az ördögök öreganyja már.

Ez nem az a dús-boldog élet látszata rajta, hanem a túlzott szar lerakódása. Szerintem attól, hogy valaki élt, szeretett, vigadt, stb.nem kell borzasztóan romosan végeznie.
nahh, kérem, meg vagyon a nagy píízek eredménye, mesteriek ezek a NEMszázasvégüek:
/és mi lenne, ha a cégek meg területhasználati jogot szednének a szolgáltatóktól?? tudom ébredjek fel, na de mégis??? :D/

A pesti cégekre hárítanák a BKV finanszírozását egy trükkös különadóval
2012. március 06., kedd, 16:45 • Utolsó frissítés: 3 perce
Szerző: hvg.hu

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: különadó; BKV finanszírozás; közműadó;

Kinyomtatom • Elküldöm
Lehullott a lepel a Századvég Gazdaságkutató társaság BKV-mentő terveiről. Különadót vezetnének be a pesti cégekre, a tulajdonukban lévő területek alatt futó gáz-, áram-, távhő- és egyéb vezetékek után.

hvg.hu/napi_merites/20120306_kulonado_bkv_finanszirozas
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Mostanság nagyon tavasz van, szval vigyázni kell hogy miket linkelsz. A fiúk könnyen félreértenék.:D
@Dr. Boli Ch.T: Születésemtől sem lehetnék kereszténydemagógkompatilibilis, ugye bár. (lásd Gábrielszakirodalmait)

Akkor inkább tavaszkompatibilis ;-)))
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Vajon hány cég maradna ezután Pesten? Persze az nem lenne jó, mert ha nem ők állják a cehet, majd álljuk mi. A kibicnek semmi sem drága.
@a szív fészkei:
:)) Képmutató tagozat része én sem kívánok lenni!
Egyébként van egy bőszen zsidózó ismerősöm, akinél nagymama szintén zsidó volt. Anyját kérdeztem, hogy tudja-e a csávó a családja eredetét? Azt mondta igen, de nem akarja tudomásul venni, nem hiszi el.
Megkeresztelve sincs, de már értem, miért olyan vakbuzgón játsza a keresztényt! :)) A FONTOS A KÉPMUTATÁS!
@a szív fészkei: Erről az jut eszembe, hogy ma mindenki milyen lelkesen mosdatja a jobbikot. Török gábor, amint mentegeti magát, miért is kell a jobbikot meghallgatni, a fent és lent blog ami azt cincálja, hogy a jobbik nem náci, ők jobboldali populisták. Borzalmas nézni, ahogy arra törekednek, hogy elhitessék róluk, hogy nem nácik ők, dehogy is, épp csak kiirtanának mindent ami zsidó vagy cigány. Ez hogy lenne már neonáci tempó?!
Pofám leszakad!
Mi történt, hogy ez a szerencsétlen odáig alacsonyodott, hogy így lemenjen kutyába???

hvg.hu/velemeny/20120306_schmidt_nemetorszag_martin

Idiótáknál úgy látom a kádári megrendelt cikkek kora tombol. Néhány év múlva mennyire szeretné ő is ezt letagadni... :)
figyuka ? a felzárkótató tréning (atya) keretén belül ér kérdezni egy általam ma olvasott fn cikkel kapcsolatban a véleményemet?
@dr lecsekkoltam:
Én lehet csak atya, Te Tündérke banya csak! :))
Honna a pénz Zsótti?

Ha valakinek kérdése lenne, Bayer Zsótti vérmagyar elvtárs szívesen segít... :))

vimeo.com/38031522
@dr glaci ph 5.5 D:
Sajnos eleve elfogult vagyok, ezt a nőt ha meglátom, nem tudok objektív lenni. Kiráz a hideg ettől a libától!
Én azt gondolom, hogy ennek a lénynek lövése sincs, mit akar csinálni, "hülyegyerek ötletbörzézik" stílusban, puffogtat és óriási pénzeket baszarint el, látható eredmények és a legminimálisabb realitásérzék nélkül.
Kérem, a budapesti kávéházakból, Orbán házából és kutyaóljából nem igazán reális kép alakul ki "egyesekben" a nyomorról és a szegénységről!
A pofám leszakad egyébként ahogy ezt simán behazudja:
"Nyolcvanegy százalékos sikert értünk el, azaz közel tizenháromezer családnál annyi zöldség termett, hogy az egész évi szükségletüket fedezi, és annyi kishaszonállat maradt, ami bőven elégséges az eredetileg kapott baromfiállomány akár bővített újratermeléséhez." SZIMPLA HAZUGSÁG!
Értem én, hogy hülye és szenilis a banya, de miért kell mindenkit annak nézni???

" Ezzel már fenntartható, sőt némi jövedelmet is biztosító baromfiudvarra tesznek szert, a tojásból akár értékesíthetnek is. És mielőtt kérdezné, megszerveztem a felvásárlást is.

Ki a szerencsés közértlánc?

A CBA. Veszi a biónak is minősíthető zöldséget, a tojást, és hamarosan a kapirgálós, sárga lábú csirkét is, ami a legértékesebb, az üzletekben ötször annyiba kerül, mint a nagyüzemi baromfi. Érthető vagyok?

Hogyne, főtanácsadó asszony. De ha azokról az edelényi, szendrőládi, mezőkovácsházi esetekről is mondana valamit.

Előbb foglaljuk össze, amit tudunk. A negyvenhét leghátrányosabb kistérség kistelepülésein több mint hatvannégyezer gyermekvédelmi támogatásra szoruló család él. Ebből idén már huszonnyolcezer számára biztosítjuk a fenntartható miniháztájit. Reményeim szerint a következő két évben minden települést be tudunk vonni a programba. Ha sikerül, 2014-re egyetlen gyereknek sem kell éhen maradnia ezekben a falvakban. Plusz, ha ezekben a családokban akárcsak hat hónapra egyetlen felnőtt munkát kap a közfoglalkoztatás keretében, az havi negyvenhétezer forint bevételt jelent a huszonkétezres segély helyett. Ez nem old meg minden problémát, de kitörést jelent a nyomorból és a teljes reménytelenségből. Lesz értelme reggel felkelni.

Szendrőlád?

Sorolom tovább az ötleteimet. Mini szociális szövetkezeteket szervezek a termények és az állatok feldolgozására. Tavaly nyáron már egész Békés megye kökényt szedett és slágerterméket, kökénydzsemet főzött belőle egy Gyula melletti üstházban. A CBA polcain ma megtalálja a gyulai kökény- és csipkebogyólekvárt.

- Essünk túl azokon a negatív példákon, kérem."

Ha valakinek kétséges lenne, igen, ugyan az a hülye agresszív liba ez, aki volt.
Buta, meg szeretne is mindenkit annak nézni.
Szégyen ez a banya, sajnos a mi szégyenünk... :(
@Dr. Boli Ch.T: meg ha belenéz a tükörbe, rögtön kisebbségi fóbiája lesz. ezt kell legyőznie, pszichológia eset

sárgalábú kapirgálós csirkét nem felvásárolják, van rá módszer, hogy előállítsák, ugyanolyan tápos, mint a többi, átbaszááááááááás
@Dr. Boli Ch.T: de undorító, hol van a tüntetésben pénz, kérdi ártatlan szemekkel. Hülye, aljas fasz.
@dr glaci ph 5.5 D: vizsgájja a radai rosseb, nem vagyok én nőgyógyász
@Dr. Boli Ch.T: Ha neki ehhez a kereszténydemagóg tagozathoz tartozni annyira jó, akkor ne is legyen zsidó, ha kérhetem!

Hülyékkel mindenhol teli a padlás, szaporítsa inkább Tömjénéket. Minden szempontból.
@Dr. Boli Ch.T: nos, banya csak egy van. :P De a banya fontosabb, mert ő az élet.
@a szív fészkei:
Olyan vagy!!! Majd hirtelen leesik egy pár milliárd állami támogatás és lesz egy csodás szponzor is... Meglásd, vannak még csodák!! :))
@a szív fészkei: focis nemzet vagyunk, beléptető rendzserekkel
@aritus:
Csak ugyan olyan cinikus kisköcsög, mint a többi tolvaj! Gábrielünknek mi lehet a véleménye? Szerinte is rendben lehet ez így? :)
@Dr. Boli Ch.T: azért bayer több, mint cinikus kisköcsög, ő aljas is, aljasul korbácsolja fel a legalantasabb indulatokat, fenyegetőzik (emlékszel arra az írására, ahol az 5-ös sz. párttagkönyvvével dicsekedett? Ott konkrétan egy embert jelentett fel mellesleg a cikkben, fenyegetőzött, hogy fogják eltaposni, mert valami neki nem tetszőt mondott, tett). És mindeközben ott van a belső körben, védik, dédelgetik. És jól megfizetik.
@dr lecsekkoltam: Itt is mosdat a jó szárnyas már mióta rendíthetetlen buzgalommal. El kell fogadtatni mielőbb a Jobbikot sima Fidesz-alternatívaként, vagy mi a direktíva fentről. Arra játszanak.

Aki kimondja, hogy a Vonakirály meztelen de leginkább barna-csukazöld árnyalatú, az uszít. Mert hogy ők nem is azt akarják, amit akarnak és metakommunikálnak minden megmozdulásukkal. (Magyar Szigeten heilhitlerezés, zászlóégetés, minden percben valami zsidó dehonesztálás bekopizása ide is.)

És igen elérték: a toleranciaküszöb kurvamagas lett. Itt bármit le lehet írni manapság, amire egy Rómában, Németországban élő ember kiköpi a pejslijét a megdöbbenéstől, hogy ez ma Európa közepén mehet. Hogy fel lehet cserélni a sorrendet. Hogy egyenlőségjelet lehet vonni hóhér és áldozat közé visszamenőleg is. Hogy lehet hazudni orrbaszájba áltörténelmi tényekről.

A fideszes díszzsidó kinyírta a legrégibb és eléggé patinás magyar sportklubot. Már ab ovo az első Fidesz-kormány alatt sem kaptak meg egy csomó - másoknak járó - támogatást. De legalább lehetett ócsárolni és auschwitzozni minden meccsen. Szegény Fradika-köménymag, most hol fog uszulni?
@aritus: És Orgovány szellemét nagyon is ébren tartja. És ezért nem hisztizett senki, csak Kertészért.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Hát azok is ott rozsdásodnak valahol Tompikánál. Mijafaszaz a beléptetőkapu? - lehetne tőle kérdezgetni kedvenc twitterén.
@felebarát:

"sose lehet normálisan majd békésen megemlékezni..akár sétálva..stb..."

Pedig én már annyira megemlékeznék a Zorbán kormányról...
@dr. Bubó:

"ő volt az uccsó álamfő aki élve látta + erős hatalmat, hosszú életet kívánt Mubaraknak..."

Ideje lenne már meglátogatnia - saját magát... :o)
@a szív fészkei: Egyetértek. A sok birka meg hagyja magát megvezetni. A fidesz előkészíti nekik a terepet egyrészt céltáblának állnak az eunak, aztán sípolnak hogy milyen méltánytalanság érte őket. Mellettük a jobbik eu ellenes retorikája felnőttesnek és megalapozottnak tűnik. De a szegénység, a romakérdés, az közeli, az eu pedig távoli. Nem tudom, hogy az emberek ennyire ostobák, vagy ennyire hárítanak.
@Dr. Boli Ch.T: Én meg hirtelen ChT leszek reggelre. Már úgy fogok ébredni meglásd. Mert hiszek a csodákban.:)
@aritus:
A csürhe már csak így működik. Amíg van pénz. Bayer elvtárs pedig nem válogat, ha azért szopni, nyalni kell, akkor azt is... Evégre a HIT! Ja, na az nála könnyen megfizethető! :D

@a szív fészkei:
Tompikával egyszer váltottam levelet, ajánlottam neki egy cikket, nagyon dúúúúúúrva malíciával, de nem esett le neki... :D Szegénykém, mint a faék!
Pedig alá is írtam, saját névvel.
@Dr. Boli Ch.T: Te maradj a szende szüzeknél, azokra specializálódtál, a vadmacskákat hagyd meg azoknak, akik tudják kezelni őket, magyarán: a férfiaknak!
De ne itt, ha kérhetem ismét..:-)
@felebarát:

"de kemény"

Höhö... a Jégbüfé előtt...
Ott elfér vagy 150 ember max. - ezexerint nagy tüntit terveznek. :o)
@Dr. csaknézek...:
dr.Bubó folyamatos hírkeresésével kapcsolatban jut eszembe, én is mennék egy olyan szép, igazi, felemelő, ágyútalpas temetésre... :DD
@Dr. csaknézek...: egyelőre elégeggyünk meg Kínával...
több milliárd embernek okoz örömet...

szerintem a kaS(S)zás idővel őt is meglátogattya...
apropó. nem volt címlapos halálhír ma se?

szépen épül a NER ?
@Dr. csaknézek...: azt elhiszem! De emlékezni fogunk rá nagyon sokáig, tuti
@dr lecsekkoltam: dr. lecsekkoltam mamitirtokné dr. ChT?
Szép, hosszú név, öröm lesz itt sajtótájékoztatót tartani az ÚJ kormányzat alatt!
@dr lecsekkoltam:
Megbeszélhetjük! Érdekel! :DD Csóóóók...
@Mitzimackó:

"jut eszembe, papcsák a XVI-ban lakik, ha jól tudom :-)"

De a ható(ártó)köre ide terjed ki Zuglóba... :o(
@mamitirtok dr.: köszi, hogy javítottál - belelátsz a fejembe?
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Szörnyű, agresszív nő. Uhhh..... CBA-ra is tökegyedül jött rá, hogy oda kell vinni a sárgalábú csirkét? Meg a kökénylekvárt? Vagy CBA is tökegyedül jött rá, hogy ezeket be kell fogadnia?
@Dr. Boli Ch.T: Nem az eszéért tartják. (azt nem tudom, miért, ne kérdezd.Látta Lenint kiskorában oszt talán van neki is egy kockás füzete erről. Pasinak is geil, blöáááááááá)
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Igazából 4 miniszterről tudok. ChT, mint kormányfő, Idris Elba mint belügyminiszter, Boli a miniszterelnök személye körüli miniszter én pedig 'gazságügyi miniszterként domborítok.
Valamint Egér Szibériában kulturál, és mamitirtok pedig konstruktívan ellenkezik.
@dr lecsekkoltam:

"Mostanság nagyon tavasz van, szval vigyázni kell hogy miket linkelsz. A fiúk könnyen félreértenék.:D"

Ugyammá'! :o)
Ha leírod, hogy tavaszlik, akkor nyilván az évszakváltozás ugrik be.
És ha mondjuk az utolsó szótagot kötőjellel írnád, hát azt sem lehetne félreérteni. :o)
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:
Bevallom, vetítettem!
"Jó estét, a fővárosi Közműfelmérő és Közműadókivető osztálytól vagyunk, ahogy lemértük, van 20 méter gáz, 22 méter víz, 33 méter áram, az annyi lesz mint 454 645 forint ... az UPC-t is belemérjük?"
vastagbor.blog.hu/2012/03/06/budapesti_kozlekedesi_vezetekkulonado?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_06&utm_campaign=index
de itt is, pedig amit behargoznak a fijjúg (tesztelésileg), azt meg is valósíccsák, mer'olyan kis szavatartóak!
@a szív fészkei: Gondolj bele, ennek a nőnek már az is bio, ha az a csirke nem nagyüzemben tojja a tojást, hanem az udvaron kapirgál. Ja arról a vicces ötletről se feledkezzünk meg, hogy bizonyítványt adnának és tanfolyamot (mamiii) szerveznének betanított munkás végzettséggel. Eszem - faszom megáll, ezek még életükben nem láttak szegény embert.
Jut eszembe a tavaszról: újabb egyházalakítási kísérlet még nem volt Hormon-egyház néven? :o)

Mert pár napja ennek előjátékai olvashatók a blogban. :o)
@mamitirtok dr.:
Szerényebben Nagyarcz kolléga... :)
Enyhe elbizakodottságot és beképzeltséget vélek kiolvasni szavaiból! Tegnap is győztem TANÍTANI önöket! Csak a miheztartás végett... Sokkal szerényebben.
(Psssszt! A 30-as eleji korosztály jobban a gyengém, de ne mond el senkinek!) KUSS! Nem pofázik! :))
@dr lecsekkoltam: Miocsoda kormány..de engedj meg egy szerény megjegyzést. kéne gazdasági, családügyi, oktatási, külügy miniszter is.
@dr lecsekkoltam:

"Amit viktor akar viktor megkapja. Ha beledöglünk, akkor is."

Evvel a komplett kormányprogramot írtad le kiegészítésekkel és csatolmányokkal együtt...
@Dr. csaknézek...: Ha kend tegnap is idenézett volna, akkor láthassa és tudhassa miről beszélgettek a fiúk. Olyan kanvonyítás volt, hogy csak na.:D
@Dr. Boli Ch.T: teljesen igazad van Boli, hogy az érett gyümölcsöt szakítod le...
@dr lecsekkoltam: Örülök, hogy az általános műveltség nagyfokú ismeretére tanáltam Nálad, gaz.min.-ként el is várom Tőled, hogy kiművelt emberfő légy!

mamitirtok, konstruktíva
@mamitirtok dr.:
Sajnos ezen információt nincs lehetőségem megosztani a kis kíváncsiakkal!
@a szív fészkei: CBA az semmi, takarítónőnek, meg társalkodónőnek jön az új kiképzés, hajrá!!! főleg az utóbbira kurva nagy szükség lenne, osztán OKJ-s képzéssel lehet is menni külföldre közmunkában társalkodni. úúúúúúúúúúúú
@aritus:

"És mindeközben ott van a belső körben, védik, dédelgetik. És jól megfizetik."

Mert hű (yeahhhh!).
Pont.
@Penivaldes: Persze, kellene. Csakhogy van egy kis probléma. Nem mindegy ki kerül be. Én nem bánom, ha fiúk lesznek, mert ugye Idris miatt nem akarok nagyon konkurenciát. Boli meg ChT-t őrzi féltékenyen, ennek áldozata Egér.:D Meg igazából még több név nem merült fel.
@Dr. Boli Ch.T: Peni kartársnő szerintem posztra pályázik kormányunkban... Hogy is állunk az árnyékkormány posztjaival?
@Dr. csaknézek...:
Majdnem... Ott bizony komoly petting zajlott! :)
Most irigykedsz, mi??? :D
@dr lecsekkoltam: Hát nyolc órában melóztat hugyér-szarér, szombaton meg iskolába ülteti őket. Életszerű, hogy ez menni fog. Viszont a kölyköket kibasszák 16 évesen az oktatásból.

Logikus, mindig lesz támogatnivaló így.

Más házi kiskedvencek is támogatásba részesülnek, ja: index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/06/34_milliardos_mfb-hitel_a_kozgepnek/
@dr lecsekkoltam:
Olyan vagy! Tök intim dolgokat árulsz el... :( Most'mé? Ne csináld! Még elbízzák magukat!!!
@mamitirtok dr.: Ari vagy, de én 'gazságügyi miniszter volnék, mert az jobban együttműködik a belüggyel.:D Érthető okokból, mint a Csokifiú klub elnöke meg minden.
@Dr. csaknézek...: Mondtam, hogy khmm, mondjuk úgy, markáns fúzió néz ki a Csokifiú Apaszentgyház és a ChT Anyaszentegyház köz9tt. Akkor ez lesz a Hormonok Diadala Tömjén Fölött Egyház?
@Dr. Boli Ch.T: Intim dolgokat?! Nem is mondtam semmit a tegnap estéről, most miért mondod?!
Azt hittem kedveled Penit. Persze nekem nem hiányzik még egy nő, épp elég lesz versenyezni a kormányfővel.
@a szív fészkei: Van itten píz, kérem szépen, ezért nem kérjük a WTF hetölyt, mer'majd a közműjadóból, amit lehetőleg hozzájárulásnajk köllene keresztőnyi, nehogy valaki mexorításnak érzékejje, mer'nema'!
@dr lecsekkoltam:

"Eszem - faszom megáll, ezek még életükben nem láttak szegény embert."

Pedig manapság könnyebb látni, mint nem látni.

A nemlátáshoz kifejezetten speciális közegben kell mocorogni.

Mondjuk én is el tudnék képzelni számukra egy nagyon speciális közeget, ahol az ajtók nagyon zárkózottak lennének...
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Egyébként azt hallottam, hogy tényleg amire pl. Rómában hajlandóak alkalmazni keleti gyüttmenteket (like mi), az az öregekkel való szaszerolás. Gyerekeik közelébe már nem annyira engednék a magyarokat, azt inkább kurrensebb nyelvűre bíznák - írta ottani barátnőnk - de öregeket ellátni, társalkodni,s stb. arra mehet innen is. Németeknél is van erre kereslet.

Persze, ahhoz nyelvet kéne tudni nagyon mégis.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Ezt szeretném tündér keresztanya! Hollywoodi szexistennőként ébredni, ki nem szeretne?!:D
Szóval átváltoztatsz?
@dr lecsekkoltam:
Szerintem is célozgat Penni drága... Még kicsit kéreti magát... Mórikál... :) Na, jó, meggondolhatjuk! Mit tenne meg érte???? ;D
@dr lecsekkoltam: Nem kedveli, mióta reggel úgy ébredt, hogy az érett harmincasok az igazijak!:-D
De megen félremegyen itt a tárgyalgás, javasolnám a klubszobát hormonvizsgálat céljából!
@Penivaldes: ne csk induljon, húzzon is el a ..
hát hölgyek,urak!ha ez a vízió, akkor szopni fogunk:)
@dr lecsekkoltam: Peni kartársnő nem pályázik posztra, ő ennél szerényebb. na jó nem az, de semmi kedve az ország gondjaival foglalkozni:))
@Dr. csaknézek...: Nagy fekte Audja van, azzal megy ki terepre, meg kutyájával és a fiatal fullajtárjával. A cigányasszonyok tiszteségtudóan professzorasszonyozzák, miközben előad nekik a zöldségek egészségmegőrző szerepéről. Bár akkor ugyan a bátrabbak elmondják neki, hogy "de professzorasszony kérem, a krumpliból meg jól tudunk lakni!"

Na így megyen ez Hegedásnál.
@Dr. Boli Ch.T: mit tenne meg? hát szobrot faragna egy padlizsánból:)))
@dr glaci ph 5.5 D: Én nem szeretnék. Már a múltkori fartúrós gyakorlatnál is összeszorultak a farpofáim!
@dr glaci ph 5.5 D: Akrsz beszélni róla? Meghallgatlak, bár szakterületem a nőágyászat főként..
@Dr. csaknézek...: Egy állítólagos szociológus, akinek állítólag van tapasztalata ilyen valóságtól távol álló, légbőlkapott eszement hülyeségeket hordjon össze. Ez eddig a csúcs, szerintem kössük össze kuszaszemmel és zavarjuk őket szíriába. Egy hónap és térdenállva könyörögnének amerikának, hogy megadhassák magukat.
@dr lecsekkoltam: Szíriát, kérlek, hagyd ki ebből, borzasztó, ami ott történik!:-(
@Dr. Boli Ch.T: Hát, esetleg javasolhatna egy gusztusos minisztert.:D Mi leszünk a világ legszexisebb kormánya.
@dr glaci ph 5.5 D:
Mit mondtak? Fiú, vagy lány lesz??? :)

@Penivaldes:
Az kevés lesz! Gombvarrás? :))
@a szív fészkei: Németeknél tudom, hogy van rá igény,viszonylag meg is fizetik őket, ha bírják idegekkel. De akik kimennek, azok sajna nem a cikkben szereplő kategóriából fognak kikerülni.Itt meg ? na kinek van szüksége takarítónőre, bejárónőre, társalkodónőre, illetve ki fizeti ezt meg?
@dr lecsekkoltam: én segítek, de Neked is akarnod kell. oké?
@Dr. Boli Ch.T: tudok gombot varrni. egy időben mindenhová gombot vartam. .)
@a szív fészkei: Nem lehetne ateistának maradni, vagy őket mindkét egyház üldözi? (se a szőke bigék, se a fekete fijjúk nem jönnek be, a fekete fijjúg mondjuk kevésbé és nem azért, mert rasszista lennék:-)!
@dr lecsekkoltam: szorítsatok nekem helyet abban a kormányban, különben rátok uszítom Selmeczit!!!!
@dr lecsekkoltam:
Ááá, az nem érdekelne... Egy gusztusos csaj többet ér, minden világkormánynál, pénzügyi gurunál és balfasz politikusnál! Még egér fél karját is beáldoznám érte! :DD
@dr lecsekkoltam:

"Ha kend tegnap is idenézett volna, akkor láthassa és tudhassa miről beszélgettek a fiúk. Olyan kanvonyítás volt, hogy csak na.:D"

Qkkoló üzemmódban voltam. :o)
Még most is a filemben cseng a kanvonyítás, de ne feledkezzünk meg a furmányos nőstényburukkolásról sem... :o)
@mamitirtok dr.: Ezért kellene odaküldeni a legnagyobb magyar agysebészt, nem gondolod? Bedobjuk a szíriai kormánytagok közzé, és a katonaság saját kormányát fogja feldarabolni vigyorogva. Miért mindig engem küldtök ki a csetszobába?! Bolit miért nem?! Ez nemi diszkrimináció!
@dr glaci ph 5.5 D: Kérlek, ennek megvitatására van külön csetszoba. Szétoffolod az alakuló kormányülést.:D
@Penivaldes: Te Egérrel tarthatsz Kamcsatkára, mint Krupszkaja asszony a hatodikkal!
Az Ötödiket hova küldjük, az még talány!
@Penivaldes:
Juuujjj... Akkor már annyira nem biztos, hogy érdekel! :))
nesztek b+ közmű-bkv adó... mostmár legalább van összefüggés...

index.hu/belfold/budapest/2012/03/06/eltort_egy_vizcso_a_metroalagutban/
@Dr. Boli Ch.T: Szegény Egér.. kar nélkül értéktelen.:D
@dr lecsekkoltam: Aztán belegebedsz a szexistennőségbe! Lásd azt a szegény Banderast lezúzó Melanie Griffith-et (valaha kinézett valahogy), Demi Nyúlt (hát szegény: ugye már csak hányni jár belé a lélek), a Sharon Stone-t, aki szintén elég rozi már, ha nem rakják rendesen össze, sdtb. stb. Csak aki kurvatehetséges, annak kegyelmez Hollywood. DE Mery Streep meg sose nem volt szexistennőnek kikiáltva, mert nem is az.

Azok nagyon szépek, mint ChT, Monica Bellucci, Halle Berry, Salma Hayek mit csinálnak majd 40, 50 +ban? Mert mindig jönnek friss husik, amikhez képest ők már... Kemény pálya lehet ez.
@a szív fészkei:

"Mondtam, hogy khmm, mondjuk úgy, markáns fúzió néz ki a Csokifiú Apaszentgyház és a ChT Anyaszentegyház köz9tt. Akkor ez lesz a Hormonok Diadala Tömjén Fölött Egyház?"

Örülök, hogy egyházalapítási ötletadó lehettem... :o)))))
Erősen a levegőben vala.
(A Tömjén Felett kitétel copyright by @szív fészkei) :o)
@Dr. Boli Ch.T: de ez már régen volt, nagyon régen...long, long ago before the begining of time...
@mamitirtok dr.: ha megvalósítják, már pedig miért ne, a beléptetőmenedzsereken keresztül/átlépve jó nagy szarba lépnek az érintett cégek.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Én akarom. Komolyan.
@Dr. csaknézek...: Hű, nem szép dolog kukkolni. Vagy van valami titkolnivalód?
@Penivaldes: Külügy? Csakhogy legyen alkalmad goslingozni is:D
@Dr. Boli Ch.T: Szóval te háremet akarsz, nem kormányt.
@dr lecsekkoltam: Mert én Veled, mint leendő 'gazságminiszter asszonnyal szeretnék a csetszobában fidúckodni, nem Bolival!
Capisce?
@a szív fészkei: persze, csak pl Ch.T. nem csupán szép, de tehetséges is.
@dr lecsekkoltam:
Na, gyere velem bige! Olyant teszünk, hogy ezek csak irigykedhetnek ránk! :)
Pukkadozzanak csak az irigységtől és a kíváncsiságtól! Azért is jól érezzük magunkat........
@Dr. Boli Ch.T: Na ezt mondja Dominique Strauss-Kahn is. Be is bukta az elnökjelöltséget. Csak elég randa csoki takkermamával csinálta, nem is értem.
@dr. Bubó: Gyurcsányahibás, nem vitás! Miatta kell majd hozzájárulni is!
@Dr. Boli Ch.T: Kedves Boli és lecsekkoltam! Kívánok nektek sok örömet, rétest, nyulat, farkast!
@a szív fészkei:
Ha nagyon muszáj, akkor mi készek vagyunk opportunisták lenni!!! :D
@a szív fészkei: Rasszista! Kevert volt a Hölgy és nem kezdő, állítólag!
Megkergette, mi?
Erről megen' a Blájen élete ugrott be, az amfiteátrumos rész..
@Penivaldes: Igen, ez tény. Reméljük, megmarad decens hölgynek is majd, aki kibírja az idők nyomát magán. (meg az egérét, Boliét, aki hozzáfér - majd kiderül. :-DD).

Mert szegény Nicole Kidman az teljesen szétbotoxoltatta magát, ahogy jó pár kolleginája is a szerepekért való rettegészetben. Hogy negyven felett kell-e kicsit nyűtten Hollywoodnak? És Kidman se rossz színésznő.
@Penivaldes:
Mondod 21 évesen! Van múltad csibém!!!
Amúgy mit tanulsz, vagy mit csinálsz, amikor nem a mi állatságainkat viseled el???
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Ez olyan retro, mintha már lett volna jó pár éve, talán 10 is van már beléptetőkapu forradalomnak egy pályakezdő miniszterrel.
@a szív fészkei: Mondasz valamit. Így hirtelen nem is tudok olyan színésznőt aki szép volt, és szépen öregedett bele a szakmába. Talán Rachel Weisz lehet az. De azért valld be, nem lehet rossz:D
@dr lecsekkoltam:

"Hollywoodi szexistennőként ébredni, ki nem szeretne?!:D"

Én speciel nem csípolnám ezt a szerepkört.

Nekem a szimpla szexisteni státusz is megfelel. :o) (remélem érzékelhető, hogy SEMMI feltételes mód nincs a mondatban...) :o)
Ja, és nem korlátoznám Hollywoodra. :o)
@mamitirtok dr.:
nana... Ebből PÁRBAJ lesz!
Inkább, mint vérbaj! :)
@mamitirtok dr.: egyértelmú...

ha nem lopott volna annyit a pápai táncos, akkor nem nyert volna a fides... és akkor most nem lenne egy nagy szervezett bűnszövetkezet (vö: maffia) kormányzás...

fleto a hibás... a mostani lopásért is... sőt... a föld összes lopásáért
@Dr. Boli Ch.T: akkor alszom, eszem, egyébként meg szociológiával foglalkozom.
@Penivaldes:
...no ez volt a minimum!

"persze, csak pl Ch.T. nem csupán szép, de tehetséges is."

Tanul! :))
@dr lecsekkoltam:

"Egy hónap és térdenállva könyörögnének amerikának, hogy megadhassák magukat."

Az nem olyan könnyű.
Pár hete @szív fészkeivel erősen próbálkoztunk Svájcnál, hogy ugyan gyarmatosítsanak má' minket, de csesztek rá. :o)
@Penivaldes: én meg beszövöm hálóval, mint a pók
@a szív fészkei: Kidmant sose értettem, mire bebotoxoltatta magát, már kezdett komoly színésznő lenni, nem mrs majd ex tom cruise.
@mamitirtok dr.: Dicséretes törekvés, megnyugtató, borzalmas lenne ha ilyesmi derülne ki egy csodálómról.
@Dr. Boli Ch.T: Hát így kell beszélni egy miniszterasszonnyal, kandúrkám?!
@Penivaldes:

"szorítsatok nekem helyet abban a kormányban, különben rátok uszítom Selmeczit!!!!"

Nem tudom, szóba került-e már, de ilyen fenyegetéssel élni eme helyen a legdurvább kategóriába tartozik. :o)
@Dr. csaknézek...: Szíriában volt szerencsém megfordulni, Hamdul'Illah!
Kedves népek, akiket gyilkolásznak egy ideje, az ország pedig gyönyörű!
@Dr. csaknézek...: Nézd, ez mindenkinek nyereség. Az amcsiknak azért, mert megszűnne a szír probléma, az oroszoknak szintén, nem kell csörtét vívni miatta az enszben. A szíreknek egyértelmű, megszabadulnak a kormánytól, szabadok lehetnek. Mi pedig megmentjük a világot és nem mellesleg megszabadulunk kuszaszemtől. Akit aztán lehet turnéztatni iránban, irakban, egyiptomban, szudánban.
@Penivaldes: a Lézer Janiékhoz szociológust keresnek az önkoriba
@Dr. csaknézek...: Szerintem is kövezés jár érte, megszégyenítéssel megelőztetvén, ami a pőreséget jelenti!
@dr lecsekkoltam:

"Hű, nem szép dolog kukkolni. Vagy van valami titkolnivalód?"

Höhö, nem is állítottam, hogy szép dolog. :o)
Persze hogy van!
Szinte csak titkolnivalóm van. :o)
Halihó. Ezt a csemegét láttátok már?? Nagyon pikáns dokumentumok is láthatóak. :)

Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását? (A kormányfő beszervezési javaslata, egy hatos karton és más dokumentumok)

"1982 májusában a BM. III/III-2-a alosztálya környezettanulmányt kér Orbán Viktorról a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervétől. A tanulmány készítői nemcsak Székesfehérváron érdeklődnek, ahol Orbán akkor családtagként élt, hanem elmennek Alcsutdobozra, Felcsútra és Seregélyesre is.

Környezettanulmány Orbánról 1982-ben
A jelentés, melyet a főkapitány állambiztonsági helyettese, Kovács Zoltán r. alezredes és Gyenes Attila r. százados főoperatív beosztott írta alá, Orbán jó adottságai, pozitív tulajdonságai mellett - egyebek között - megállapítja:
„…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik.”

kuruc.info/r/9/93098/
@mamitirtok dr.: Tudtad, hogy mostanság Nicaragua egyre felkapottabb az amerikaiak körében, mint nyaralási uticél? All inclusive földi paradicsom.
@Dr. Boli Ch.T: Peni okos lány, nem kezd ki a főnökkel.:D
@mamitirtok dr: Ja tényleg. :-) De ő az a típus, aki a szabálytalanságát tudta nagyon jól kamatoztatni. Soha nem is tartotta senki szépségnek.

Mondjuk egy Sophia Loren, az meg tudott maradni szexidolnak öregen is, fotóztak a Pirelli_naptárba pár éve. www.youtube.com/watch?v=ZjOXhBWu5sU Persze rá van segítve a szexepiljére, naná, a természet azért nem ennyire bőkezű még vele sem, de nem torzították nagyon el a sebészkések. És nagy színésznő ő is.

Jó lenne persze örökre szépnek maradni, naná, ki nem akarja?
mindegy, csak egészséges legyen és a terhesség alatt ne basszák föl az agyam, mert hüje lesz a gyermek:)
@Penivaldes:
Ajaj...
Akkor KEDVES KOLLÉGÁK, nagyon nagy bajban vagyunk!

Állatfajunkat tanulmányozza Penni Drága és szerintem disszertációját írja belőlünk, vagy készíti elő.
Lehet, hogy elrettentő példaként leszünk megnevezve, kielemezve, társas viselkedéseink kölcsönhatásait gyönyörűen felvázolva rajtunk fog röhögni a magyar cociológus társadalom... Gyönyörűek leszünk... DE TÉNYLEG! :)
@Penivaldes: némely ráncok kifejezetten kellemesek, azt mutatják, hol van a nevetés
@a szív fészkei:

"Na ezt mondja Dominique Strauss-Kahn is. Be is bukta az elnökjelöltséget. Csak elég randa csoki takkermamával csinálta, nem is értem."

Hát ha lehet hinni a híreknek, akkor éppen nem fejirányított személyiségként funkcionált. :o)
@Dr. csaknézek...: kénytelen voltam elővenni a legdurvább fegyvert:)
@Dr. Boli Ch.T: Dehogy, ti a felüdülés vagytok nekem!!! Különben is szaporodás ügyben írom a disszertációt:))
@a szív fészkei:

"Mert szegény Nicole Kidman az teljesen szétbotoxoltatta magát, ahogy jó pár kolleginája is a szerepekért való rettegészetben. Hogy negyven felett kell-e kicsit nyűtten Hollywoodnak? És Kidman se rossz színésznő."

Nagy kár érte, mert tényleg nem csak a szépsége miatt volt okkal helye a filmvásznon. :o(

De a közeg meghülyít azokat, akiket meg lehet, vagyis a többséget... :o(
Attól, mert jól néz(ett) ki, és mert remek színésznő is volt, bölcs még nem lett...
@Gábriel angyal: Offolsz. El fognak zavarni. Itt nagyon fontos vita zajlik kérlek. Épp arról beszélünk, hogy ezt celebcenter.hu/orban-viktor/ lecseréljük www.picturesdepot.com/celebrities/6762/charlize+theron+photoshoot.html erre no és http://www.soulculture.co.uk/blogs/idris-elba-on-the-state-of-black-hollywood-“the-oscars-aren’t-designed-for-us/ erre.
@Dr. Boli Ch.T: Közben - l`hommáge á hippik: make love not war! - kivívjátok a világbékét is?
e@Dr. Boli Ch.T: ezért volt az állatkerti koordináta
@Penivaldes:

"a botox tönkrevágja a mimikát.."

... és mamikát csinál a szexistennőből...
@Gábriel angyal:
Most őszintén... Az újszülöttnek minden... Eddig ez nem volt nyilvánvaló?
Baszod, akkor én vagyok k.rva öreg, mert semmi újat nem mondtál - láttam én is pár ilyen szarfa.zú pártitkárcsemetét!
De nézd meg a Gaudis poszt végén ott fröcskölődő köcsögöt, aki zsinórban zsidózik. "Boldogok a lelki szegények..."
Gondolom a családban ott is van néhány pártitkár, vagy maga is párttag volt a parasztja! Szép is az... :)
@Dr. csaknézek...: inkább faarcot. bár vannak olyanok, akik mimika nélkül is fák.
@Penivaldes:
Hejjj... Gyakorlat is lesz??? Mert akkor lehet rám is számítani!!!!!!!!! Hagyom magam...
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Napsugárkák, én úgy nevezem és valóban szexisek tudnak lenni!:-)
A simabőrűek ezt nem érthetik..
@Penivaldes: Ügyesn ollóz és legyen benne Fűegér idézet, ha már kihalt innen!
R.I:P, kedves Egér, a hurik szórakoztassanak az Egérparadicsomban! (1/2 miles:-)
@dr lecsekkoltam:

"Mi pedig megmentjük a világot és nem mellesleg megszabadulunk kuszaszemtől. Akit aztán lehet turnéztatni iránban, irakban, egyiptomban, szudánban."

Jogos.
Mutogatni, ketrecben.
Nagy kereslet lenne rá.

Mert ilyen állatot még nem láttak...
@dr lecsekkoltam: Na innen látstzik, hogy milyen fiatal vagy! :-)) Mert Rachel Weiss - magyar származék - mai csibe, most ment férjhez Daniel Craighez (aki nem tecc pasiként szintén, de a Tortában jó volt.)

Akire gondolsz, ő, nem? www.imdb.com/name/nm0000079/ Raquel Welch. De nem volt akkora színészné, csak valaha nagyon szép. Szép volt és tehetséges Claudia Cardinale - de nem hallasz már mióta róla - Brigitte Bardot nem volt akkora ász, de gyönyörű volt szintén. Jane Fonda is kicsit már megrágott.
@Dr. csaknézek...: Van egy kolléganőm, 27 évesen szét van botoxozva az egész feje, kész panoptikum. Még vigyorogni sem tud egy jóízűt, mert fél, hogy szétreped a pofája, pedig szép csaj volt
@mamitirtok dr.: nem fogok ollózni, nem plagizálok.
lesz Fűegér idézet, sőt megemlítem, mint támogatot, aki hozzájárult a sikerhez.
@a szív fészkei:

"
Mondjuk egy Sophia Loren, az meg tudott maradni szexidolnak öregen is, fotóztak a Pirelli_naptárba pár éve."

Megelőztél, pont Őt akartam én is írni! :o)
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Én is, mint Peni: 27!!!! évesen?????????????? Mire boxolt? Hol vannak 27 éves embernek ráncai???
@dr lecsekkoltam: a Tömjént is cseréljük le Will Smith-re, jó lesz idegenelhárítási zorbánfüggetlenségnapja miniszternek
@Penivaldes:

"kénytelen voltam elővenni a legdurvább fegyvert:)"

Kérlek, evvel csínján bánjál.
Nyugtalanul fogok hálni, ha ilyen rémképekkel riasztgatnak. :o)
@Penivaldes:
Viccelsz? Ez a minimum! Érted mindent! A tanulás az fontos! :))
@Dr. csaknézek...: jó, nekem sem volt könnyű, de a cél érdekében...))
jav: botoxolt

@Gábriel angyal: Te vagy itt az újszülött, akinek minden vicc új?? Ezen ti meglepődtök vagy mi??? Nem mesélt Vonnak a közös polgári ökörkörükben a daliás napokról?
@mamitirtok dr.:
:)) Keserű a cseresznye??? Vagy csak elfogyott a Viagra? :D
@Penivaldes:
Ugyan már! Nem kell 3-as! Elég az kettesben is! :))
@a szív fészkei: há mer fussa anyuka pénzéből, meg azért mert nem tudja mit csináljon kínjában, meg azért mert depressziót okozott neki, hogy egyik melle kisebb mint a másik, oszt kitömette mind a kettőt, most meg beszart, hogy lyukadnak, oszt kivetette, HÜLYE DE NAGYON. De egy tényleg szép csajt képzeljetek el. Az anyja férfiszemmel is gusztusosabb nála, pedig a mi korosztályunk
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Ez annyira szomoú. hogy egy szép nő telenyomja magát műanyaggal..
@mamitirtok dr.: szép nevet adtál nekik, ez jó lenne antibotox reklámnak, hátha néhányan felébrednének tőle. nekem is van sok, de nem zavar, inkább röhögcsélek jó sokat, amennyit csak lehet
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Egyetértek. Will Smith tökéletes lenne:D Csatlakozol?:D
@a szív fészkei: Ha a Tortában tetszett, nézd meg a Casino royalban.:D
@Dr. csaknézek...: Na látod, még a bevételt is növelünk.
@mamitirtok dr.: Látod, ezért nem megyek veled hormonvizsgálatra. Te nem tisztelsz engem!
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Szörnyű, szegény, ide jutni ennyi idősen. Ja, franciák így irtják ki a magyari nőket, kilyukadó implantátummal. Kötelező olvasmány erről: Sarka Kata balladája (akit szintén nem bánt sok agyvelő-mozgalom)
@Penivaldes: Barbie-nak híjjuk, tudod, az a műanyagkurva, amit árulnak a játékboltban (háta megett)
@dr lecsekkoltam: Színészként semmi bajom vele. De ez egy akkora überalles pasiban?? Tényleg?
@Dr. Boli Ch.T: Ezért hal ki majd a magyar, mert a hazafiak nem bírják szuflával. Látod, már itt sincs. Vagy itt van és épp az általam linkelt képekre élvezkedik. Brrrrr, ez gusztustalan.
@a szív fészkei: Ronda a pali, mármint olyan mint akinek az arcát baltával faragták. De abban a filmben, ittenem, szexi. Komolyan, érdemes megnézni.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Na, erre mondta a szintén nagyon nagy színésznő, Liv Ullmann, hogy azok a ráncai, az élete krónikái. És igen.

Rajtad van, mikor mennyt röhögtél, mennyit konyultál le, - azok a lefelé meredő pengeszájak, like Hoffmann elvtársnőé stb.

Persze, ha annyira borzasztóan randa leszel, mint Hegedűs Zsuzsa, az már sok mindent elárul, hogy mivel is tölthetted az életed... Szerintem ő nem sok jóval.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Szegény Boli, nincs esélye. Te, Peni, én, ráadásul még néhány szexi miniszter mellettünk, nem rúg labdába:D
Isten hozott a fedélzeten. Melyik posztot szeretnéd?
@dr lecsekkoltam: Hogyne tisztelnélek meg!
Még le is borulnék előtted, de nem itt!:-)
@mamitirtok dr.:
"Kard vagy billentyű?"
Bajonett? Akkor már, ha lehet... www.usbayonet.hu
@Dr. Boli Ch.T: az ember ilyenkor jön rá, hogy a gyémánt kiviláglik a kavicsok közül. Egér a fény az égen, a tisztaság, a frissen fakadt patak, mely tisztára mos.
:)
@a szív fészkei: na nekem ezzel az egész implantátum dologgal tele van a hócipőm, meg az összes szipológussal is, aki még be is bizonyítja, hogy lelki problémákat okoz. meg kell barátkoznunk magunkkal. Állítom, hogy némely műcsöcsösnek belenézne a fogorvos barátnőm a szájába, lenne róla különvéleménye
@dr lecsekkoltam: Nemrég még úgy volt, hogy két nő lesz a kabinetben, most meg szüfrazsett.kormánnyá vált?
Izgalmas dolog a leányszex, de ki fog halni így Nemzetünk, ha nem nemzhetünk!:-(
@dr lecsekkoltam:
Mi??? Na de bige ne csináld... Olyan kis céda vagy! :)
@Penivaldes:
Jól van... Én már semmi vagyok Neked... 8-(
@mamitirtok dr.: Mégis inkább a tv-t néznéd:( Ez pedig fájt.
@a szív fészkei: A fidesz gyűjti amúgy a madárijesztőket? Kiflicsücsöktől is halálra rémül bárki, ez a hegedűs se szép látvány. Az olaszok és franciák legalább adnak az esztétikára. De a mi kormányunk? Kész horrorpanoptikum. Egy félnormálisan kinéző pasi sincs ott. Mondjuk egyik pártban sincs egy normális se, így belegondolva.
Ami abszolút elrettentő botoxpélda: Jessica Lange. Mint a szépség és a szörnyetegből a szörnyeteg.
@mamitirtok dr.:
Csak akkor lehet 2 lány, ha közte ott vagyok én is! :)
@Dr. Boli Ch.T: Nem Boli, te a föld vagy melyből a fa fakad.
@Dr. Boli Ch.T: és arra nem gondolsz, hogy lány közt agyonnyomodsz? :)
@Penivaldes:
Szorítunk időt... Csak a Te kedvedért!
@Dr. csaknézek...: ja, csak véletlenül megint az ellenzéki tüntetés helyszínére szervezik magukat...
@mamitirtok dr.: Mióta nem gerjednek a pasik a nőkre?! Azért nem semmi bagázs áll itt össze, te meg nekiállsz itt férfisovinisztának lenni. Szégyeld magad.
@Dr. Boli Ch.T: Ezt most mire mondod? Nem cédulok én. Jó kislány vagyok, rendes lány.
@aritus: Légy elnéző, már 6 éve nem tettek ilyet. Szerinted véletlen, ahogy gábriel mondta, hogy csak 17-én avatják az expornósokat gárdistává?! Viktor gondoskodik róla, hogy kedvenc nácijuknak ne essen baja.
@Penivaldes:
A fenéket! Csak szervezési kérdés! :)
@Penivaldes: Nem tudnak mit kezdeni velünk, túl nagy falat lenne...
@a szív fészkei: Szépnek nem vagyok szép, fotogén meg pláne nem, de rendre felfelé ívelnek a ráncaim. Nálam nevetés, röhögés nélkül nem múlhat el egyetlen nap sem, pedig van nekem is elég gondom. Jó előbb kedves férjem kutakodott a konyhában, nézett ide-oda, mondom mit keresel? Hát valami ropogtani valót. Mondok van rizs, meg száraztészta, azt lehet. Na ebből is röhögés lett. Mán csak ilyenek vagyunk
@Penivaldes:
Bolond vagy? Ennyi ember előtt? Ez fakultatív! :)
@dr lecsekkoltam: Maradnék a jelenlegi foglalkozásomnál, (nemköz)beszerezgetési miniszteri posztot elvállalnék. Mondjuk meghívásos pályázatokkal, már tudom is, hogy kiket nem hívnák meg
@Penivaldes:
Rágni??? Nem,... de majd inkább személyesen! :))
@Penivaldes: Á, csak a szája jár. Egy nővel se tudna mit kezdeni:D
@dr lecsekkoltam: nemrég még azt híresztelte, hogy öreg már ehhez
@dr lecsekkoltam:
Honnan szeded gyalázó dezinformációidat? :)
Beszéljük meg... Jöhet a privát kihívás! :D
@Dr. Boli Ch.T: ahogy látom itt véres harc során folyik a folynivaló..
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: :D Most is van ilyenünk, nem? Nemköz/beszerezgetési miniszter?:D Bevallom, azt tudom tegnap óta, hogy áll anyagilag Boli, lehet hogy ezért nem firtattam a korát. Mit tudsz, mennyire öreg? Olyan akinek van még foga, vagy akinek már nincs. Csakhogy tudjam, hogy hozzámenjek-e.
@Dr. Boli Ch.T: ez kérlek nem dezinformáció. Már hogy lenne az. Eddig csak a szád járt, minden konkrétum nélkül. Hiába kérünk konkrét ötleteket.:P
@Dr. Boli Ch.T: Aki mondja, kértelek, hogy oktass, erre te kifogásokat keresel.
@dr lecsekkoltam: én a nácikra mondtam, akik a Jégbüféhez szervezik magukat. Az operánál is odaszervezték magukat.
@aritus:
Már apránként én is hiányolom a rágcsálót! Amikor itt elszemtelenednek a csajok, akkor nincs itt! :(
Amúgy marhára menekült a többi pasi, pedig nem a hüvelygombáról beszélgettünk! Kicsit megriadtak a vad bigéktől! Beszariak! :DD
hvg.hu/itthon/20120306_bayer_zsolt_bekemenet_penzek

Jaj már alig várom, hogy az új kormány adóellenőrzést kérjen, mint a millásoknál. :D
@Penivaldes: de hol cincog? Boli már teljesen leuralja a terepet.
@dr lecsekkoltam: @Penivaldes: Folyamatos offok vagytok! De ha akartok én megküzdök veletek! Hogyan? Hol? Mikor? Ruhában, vagy anélkül??? :DD
@Dr. Boli Ch.T: te se tudod merre jár? biztos 3D-ben csajozik. Tegnap nagyon begerjedt:))
@aritus: Akkor a lánchídnál bayer békés nyugdíjasai lesznek a lengyeleikkel, a gödörnél nyilas barbi ordítja majd a kfc-ben jóllakott tömegnek, hogy le a multikkal, a millások pedig a ferencieknél. Ez izgi lesz. Szerintem felebarátnak nem a belvárosban kellene majd sétafikálnia.
@dr lecsekkoltam: Bayert nem fogják a NAV-osok baszogatni, megmondta, hogy a Békemenet ingyenbe vót. Elég legyen ennyi.
@dr lecsekkoltam: és a Jégbüfénél is valami alternatív náci csapat lesz. Valaki, asszem felebarát linkelte be.
@aritus:
Tudja a fene! A kis rohadék magamra hagyott ennyi begerjedt vadmacskával! Mi vagyok én? Tenyésznyúl???????
@aritus: Lehet hogy szibériára csomagol. Vagy tényleg 17 éves kamasz, akit anyukája nem enged netezni. :)
Most ja, de ha elzavarjuk ezt a garnitúrát, egy adóellenőrzés megérne egy misét.
@aritus:
Azok békés tüntetők lesznek, a hideg miatt símaszkban, fejkendőben pedig az anyókák! A karszalagok pedig csak a véletlen művei...
@dr lecsekkoltam: Jó, akkor egyszerű beszerzési miniszterasszony.
Nem öreg, nyugodtan hozzámehetsz, magas, vékony testalkatú, kisportolt és a hangja is kellemes, foga is biztosan van, ha már itt a rágásról eszmecserélgetnek
@aritus: hogy is rinyáltak múlt pénteken az ideszakasztott neonácik gaudi miatt?! Ilyet nem ér?! Szóval a jobbik kölcsönad néhány szimpatizánst, hogy míg színpadra nem lép vona addig üssék a rohadt libsiket a jégbüfénél... Fasza.
@dr lecsekkoltam:
A Gaudis poszt végén van egy agyhalottam! :)
@Dr. Boli Ch.T: Akkor most csak kéreted magad, és bevállalsz pár pofont, hátha leesik neked egy kis ez-az?!
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Akkor ti már találkoztatok. Csak nem téged is szédített ez a lókötő?! Esetleg nálad is ezzel a nyuszis videóval?
@Penivaldes:
Már megint? És már megint nélkülünk - a franc a fejedelmi többesbe!!!! :D
@dr lecsekkoltam: kihagytad, hogy Bayerék a Kossuth térre vonulnak a kedves vezető beszédét meghallgatni. :)
@Penivaldes: tőlem, csak 3D-ben szerintem jobb:)) Vagyok annyira jószívű, hogy azt kívánom, Egérnek inkább a 3D-s csajozás jöjjön be
@aritus: ha már vizszintesben van az alany akkor már 2D..:))
@dr lecsekkoltam:
Nem, csak Fabiussal kávéztunk... Még mielőtt a hölgyek félreértik szerény személyem! :)
Na jók legyetek, aluka... :O
@Dr. Boli Ch.T: sajnálom, de kénytelen vagyok önmagam megmosakodni, majd lefeküdni. :)) és nélkületek, de majd gondolok rátok:))
@Dr. Boli Ch.T: tényleg Fabius is eltünt, azért szokott ő is kommentelni. Mi van már??? Mindenki lóg, na ezért nem csökken az államadósság!
@Gábriel angyal:
... és ütemesen tapsolni, hogy
ÉLJEN VIKTOR!
ÉLJEN VIKTOR!
ÉLJEN VIKTOR!
ÉLJEN VIKTOR!
ÉLJEN VIKTOR!
ÉLJEN VIKTOR!
ÉLJEN VIKTOR!
ÉLJEN VIKTOR!
ÉLJEN VIKTOR!
ÉLJEN VIKTOR!

Istenem, mint a régi szép időkben, Rákosi elvtárs idején! Komolyan, könny szökik a szemembe a meghatottságtól! Utoljára akkor szerették ennyire Hazánk Vezényló Tábornokát ... :D
@Penivaldes:
Pedig szívesen megmossuk a hátadat... :D
@aritus: A jégbüfénél még a jobbiktól is jobbra állók lesznek. :) Persze azokra is azt mondják majd, hogy jobbikosok pedig nem is. :)

www.facebook.com/pages/Rendszerv%C3%A1g%C3%A1s/297963580241541
szentkoronaradio.com/rendszervagas

Ja és a magukat igazi Hungaristáknak mondók ugyanúgy utálják a jobbikot mint a többi alakulatot a pártokráciában.

www.jovonk.info/2012/01/15/jobbik-visszaterne-az-utcara
kitartas.mozgalom.org/aktualis/nehany-gondolat-a-jobbikos-hungaristakrol
Szóval Egér holmi jobbikosok miatt dobott minket. Ez most fájt. Vérig sértődtem.
@aritus:
Szegény, nem bírja ezt idegekkel... :((
@Gábriel angyal:
Nekem mégis "Brian életéből" ismerős az eset! :DD
@Dr. Boli Ch.T: még nem próbáltam, teljesen szűz, de a kedvedért
@Gábriel angyal: Biztos a jobbiknak a gárdához, a betyár mozgalomhoz, a legújabb magyar gárdamozgalomhoz és a csendőrös járőröző mozgalmakhoz se sincs semmi köze. C'mon, ennyire gyereknek nézel minket?!
Az csak természetes, hogy a világ új báránykája a kossuth térre tart. Ezt említeni sem kell ugyebár a ner meg nyenyi, nenyi vagy mi időszakában.
@Gábriel angyal: én nem cicózok, nekem a jobbik is náci, a jobbikabb, meg a legjobbikabb is náci. Én csak annyit mondtam, a nácik szervezik magukat rá a millások tüntetésére. Ez a kedvenc szórakozásuk, mások asztalára odarondítani.
@Dr. Boli Ch.T: nem, ott a gaudis poszton láttam. Megcsalt viki cicával?! Azonnal mondd meg, Peninek és nekem jogunk van tudni!
@aritus: Nem csökken. mert a gyarmatosítók shortolnak erősen, 295 az ejro.
Ráadásul hármat rúgott az Arsenal.
@dr lecsekkoltam: Még nem találkoztunk, és engem nem szédített a nyuszis videóval. Majd amikor a sárkányhajóban dobolunk akkor jöhet a videóival
@Dr. Boli Ch.T: ezt a tavaszi dürrögést én is nehezen viselem, főleg azért mert kimaradtam belőle:)) mindig csak más csajoknak teszitek a szépet.
@dr lecsekkoltam: ???? Ezt miből gondolod? Vagy van valami infód?
@dr lecsekkoltam: Hogy mi? Egér félrelépett?? ezért megfizet:)
@aritus: ugye?! Lehet hogy itt akar minket hagyni?! Pedig még nem is offoltuk szét a posztot. Pedig már 10 óra van. Senkinek se nem válaszol, senkit sem tesz helyre. Ittenünk szerintem szökni akar.
@Penivaldes: figyelj, egyedül nem bírná megmosni a hátad, sok lenne az neki:))
@Penivaldes: @aritus: Boli is tud róla, egy viki cica nevű jobbikos lánnyal cicáznak.
@dr lecsekkoltam: :))) én nem offoltam szét a posztot, szigorúan csak a témához szóltam. Mások? Azokért nem vállalok felelősséget.
@dr lecsekkoltam: hát akkor ez tényleg fúj! Ez az Egér már minden lukra ráfut, válogatás nélkül? Ez vért kíván!
@dr lecsekkoltam: ezért szenvedten tegnap, hogy holmi cicákkal cicázanak. ,??????????????????szemtelen banda
Na jól van, jóéccakát mindenkinek, ha Egér előkerül, azért üdv neki, egyefene elnézem neki ezt a jobbikos botlását, most az egyszer!
@aritus: Jó éjt.
@Penivaldes: Hát ilyenek a fiúk, egyik pillanatban ragadnak mint a csiriz, a másik pillanatban eltünnek mint az aranyóra.
@dr lecsekkoltam: Jelen, Dógztam, de minek?
Ebből sem fussa társadalombiztosításra (se:-)!
Jó éjt, holnap folytatjuk a kormányalakítást!
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Jó éjt tündér keresztanya!:D
Azt hiszem, hogy én is elteszem magam holnapra skacok. Legyetek jók és semmi olyat ne tegyetek amit én nem tennék.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Ez jó, ezt lopom! :-)

Én is szeretek röhögni - meg néha bőgni - meg, ami jön. És grimaszolok, mint állat, hát biztos leesne a fejem, ha meg lenne csináltatva, aztán elfelejtkeznék róla. :-DD

Ezért nincs semmi mű rajtam - műköröm se, áldottnevű ChT EGyház, ahogy a nagy Szenteteken se - arra mindre vigyázni kell, elég sokba fájnak ezek a műkütyük, nem? A lakkot is ledobja a kezem, szerintem apró darabokra esnék szét, ha elkezdenének Singerrel átvarrni-szabni. :-DD

És azért a vallatáson úgyis kiderül, mi nem valódi egy nőn...
@Dr. Boli Ch.T:

"Csak akkor lehet 2 lány, ha közte ott vagyok én is! :)"

Őőőő, az a szendvics...? :o)
"Március 17-én 5 milliárd forintot, 21-én 2 milliárdot, 26-án 4,5 milliárd forint lejáró hitelt kellene a BKV-nak 3 különböző banknak visszafizetnie, aztán áprilisban még 15 milliárdot. Az óra ketyeg, a BKV-finanszírozása még ugyanúgy a homályban lebeg, mint az....."

akkor pont kapóra jön a BÉKAMENET ! akár össze is dobhattya a nemzeti oldal...

én hál'isten a nem nem zeti, azaz a ZETI oldalon vagyok...
kiírtam magam a manyuppal a NER ből...
@dr lecsekkoltam: Kultúrára nem kell senki Bizisten nem nyomulok egyetlen csokidra se. Látod, elég immunis vagyok filmsztárokra, kivétel a Redford volt anno - de az meg bosszantóan trotty lett.

Viszont megszervezem a KEX-alapítványt. Majd adtok sok-sok pénzet rá.
@aritus:

"biztos 3D-ben csajozik."

Anyám, milyen /verz gondolat... :o)))
na mi van? megvaltottatok mar egymast?
na itt az új csokifiú avatar Most már kikapcs.
@Penivaldes:

"2D.-ben is lehet?"

Sőt, 1D-ben a legtutibb.
Ott PONT ott vagy, ahol kell! :o)
@aritus: Olyanok koslattak már október 23-án a Milla környékén. Csak kurvakevesen voltak és azért ennyi még nekik is lejött, hogy álmoskönyv szerint se jó ekkora pofonba beleszaladni.

Január 2-án dettó. Na most hányan lesznek?
@felebarát: se ... szoval te se leszel ...
@a szív fészkei: pedig volt egy zongorista kva jó film, nem tudom ki játszott benne, zeneművészeti miniszternek bizti jó lennne
@a szív fészkei: leszerom... ne legyen senki csak az unneplok
@dr lecsekkoltam:

"Ezt említeni sem kell ugyebár a ner meg nyenyi, nenyi vagy mi időszakában."

Ner, Nenyi - ez már múlt idő.
A jelen idő az, hogy MENNYI zsét kapunk az Ájemeftől... :o)
@Dr. csaknézek...: Semennyit sem!
Az okosok azt hiszik minden ok, mert a nagy ígérgetésekre 290 alá süllyedt az euro.

Azt hiszem, most kezdődik a következő menet - bár ne lenne igazam-.
@felebarát:

"te leszel mar hulyebb ;))))"

Igyexem.
Nehezen megy.
De alakul! :o)
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Adrian Brody, őt szeretem. hu.wikipedia.org/wiki/Adrien_Brody
Na elsertepertélnék mellette. Bár nem vagyok liliomtipró alkat és lehetne a fiam, ha korán kezdem.
@Habakuk999:

"Az okosok azt hiszik minden ok, mert a nagy ígérgetésekre 290 alá süllyedt az euro.

Azt hiszem, most kezdődik a következő menet - bár ne lenne igazam-."

Ja, aztán vissza is mászott 290 fölé...

Kövmenet: hát nem lesz egy körmenet...
K.O.gyanús a helyzet, ha a sallerkokivazzetököskuruc stíl helyett a fehér törcsi nem reppen időben...

Megláttyuk.
Na lemerülök megint a bulvárkanálisok bűzös posványába - ahonnan a Papcsák-poszt témáját tegnap felhoztam, mint szívós kis gyöngyhalász :-)) - és keresem a kincseket. Íme.

Orvbánnak se ártana laza figyelmeztetésnek, csak a TEK-je tikkelne erre, nem? www.blikk.hu/blikk_aktualis/tortat-vagtak-a-volt-svajci-elnokasszony-arcaba-video-2082460.
És ez se semmi, ha gyököt is vonunk blikkség okán: www.blikk.hu/blikk_aktualis/het-evet-ultem-mert-megvedtem-a-csaladomat-2082448

Ugye, ennek a Magyarnak üzent a Mokkában za ügyvédnője, kicsit se feltűnően, hogy ne jöjjön haza? az ilyen érzékeny "tölékeny kicsi világszálakat", mint ez a feketesereges magyar tényleg óvni-védeni kell.

Harc a maffia ellen magyar kivitelezésben.
@Dr. csaknézek...: Ez az ember mindig feláll. Kiütni sem lehet, mert támolyog egy kicsit, aztán kiinteget a szurkolóknak, hogy úgyis az a győztes, aki többet van a padlón.
Ügynökjátszma: hvg.hu/itthon/20120305_Lazar_Fidesz_ugynokugy_lazongtak#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_3_5

A cikkbeli képen Pálffy feje rosszabb alkesz-kinézetű, mint a legtöbb hajléktalané, akiket szoktam látni jártamban-keltemben...
Országimázs: MÁV, reménytelen, Balkánt meghaladó állapotok: megintallunkvazze.blog.hu/2012/03/06/orszagimazs_2037

Orvbániáda 2012.
@dr lecsekkoltam:

Érdekes lesz ez. Úgy érzem megnézem én magamnak azt a jégbüfét. Ha a fotelnácik verekedni akarnak, találjanak maguknak nagyobbacska liberálist is.

Fabius itt van nálam, azt üzeni viselkedjetek rendesen, mert a tökére lép annak aki szerelés közben ennél is jobban felhúzza :-))
@a szív fészkei: "Érkezés után rögtön a használhatatlan automatába, a lejmoló magyarokba, agresszív kalauzba, követhetetlen szabályokba ütköznek (helyjegy). Rossz ide hazajönni."

Magyarország, én így utállak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Régebben voltak olyan viszonylatok, ahonnan jó volt hazajönni.
Mostanában egyre kevesebb ilyen hely van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Égre-földre kerestek hódolóid és egyházkartársad.

Ennyire még Orvbán se bújkál a kézcsókra járuló mamókák elől... :-DD
@Dr. néma bárány: mit szerel? ikea szeket, hogy le tudjon ulni melled?
@Dr. néma bárány:

Nekem nincs veszteni valóm, boldogan tartom a gépfegyvert.

Mikor kezdjük?
@Dr. néma bárány: Ha akkora vagy, akkor veled már nem akarnak majd verekedni. A liberális méretével fordítottan aránylik kedvük ehhez. Minél törékenyebb, öregebb, esendőbb a kiszemelt, annál inkább vernék és majd meglátod a te méreteiddel mennyire le tudod csitítani őket...

Na, érdekes lesz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Veled zokog ChT is biztos. Lélekben még egyelőre.

Emiatt takarítok mindjárt szotyihegyeket és nem kerültem tévé közelébe egész este.
@a szív fészkei:

Nem a méret számít, hanem, hogy ki veszi elő előbb a kést.

Meg, hogy ki meri használni.
@felebarát: Bajnokok Ligája Arsenal-Milan 3:0. - jelenti fiam. De kiestek mégis, mert 4:0-ra kikaptak előzőleg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te aztán tudsz vigasztalni!! Kösz, akkor vérben gázolunk majd? A Cartus örül neki, én kevésbé...
jav: Bartus from NY

Úgyis az volt a tavalyival is a baja, hogy olyan uncsin szolíd piknik volt gyerekekkel, kutyákkal. Na, most teljesül a kívánsága, nem lesz békés, nem lesz kellemes.
@felebarát:

Az Arsenal a BL-ből hol élsz bmeg egy szatyorban?
@a szív fészkei:

Igen, vérben gázolunk majd, vagy van egyéb ötlet? Esetleg az ufók.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Izé, nekem nagyon különleges vérem van, nem is tudna más adni, csak én másoknak, ahogy tettem is, amíg kérte a Vérellátó. Szóval kicsit még benn tartanám magamban, ha lehet.
@felebarát:
Te tényleg ekkora paraszt vagy???

@a szív fészkei:

Arsenal drukker, hiszen tökéletes.
@felebarát:

Autót vizsgáztat holnap reggel. Csak eléggé beszopta a kipuffal amit rendelt hozzá.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem, ez foci...kiesik egy rivalis, az mindig jo
@a szív fészkei:

Na, fekszek, de előtte még leadom a vészjelzést a Galaktikus Konföderációnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Istenke így tett igazságot a múlt heti ötösért.:(
Egy hosszabbítást megért volna, jó meccs volt.
@Dr. csaknézek...: ilyen marhaságokat nem szoktam felkapni, de 60 alatti hölgy 2 60 feletti pasival játssza ezt - egyik majd 35 éve a férje... trelamladam!Az biztos érett szendvics... jó éjt, álmodjatok akiről akartok... Szerintem fiatalabb kellett volna, de gondolom hosszabb távra gondolkodik. Egészségükre!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @a szív fészkei:

Szív: akkora vagyok. Ha gondoljátok egy blogtali mehet 15 - én. Kis séta, dumcsi, aztán meg grillezünk kitépett náciszárnyat ebédre, ha úgy alakul. :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kimerítő napod lehetett, de a holnapi - ami már a mai - milyen lesz! Ki vannak itt éhezve rád, csak barátilag szólok! :-)) Jó pihenést, szükséged lesz rá
@Dr. néma bárány: :-D örülök, hogy ilyen sok spenótot szépen betermeltél zsenge gyerekkorodban és ez ennyire hasznosult. Anyukád biztos büszke rád. Grat neki! (vagy pólóztál is? Az is döheresít, nálunk bevált.
Bár az én fiam sem szállt szembe a spenóttal, csak az almával.)
@Gábriel angyal:

Megpróbáltam itt a hajón megnyitni az oldalt.
Azt írja ki a gépem:
"The site is blocked by your administrator. Reason: Racism and hate."

De furcsa ez a Disney! Már ide is beszivárogtak a magyar balliberális kémek. Pár napja láttam is egyet, békaembernek öltözve bukkant fel Castaway Cayen, a Disney magánszigetén. A kezében ürgegyanús valami volt.

Hogyan folytatódik a cikk?
@a szív fészkei:

Én bizony egy falat spenótot meg nem ettem életemben :-)) Ellenben korosztályos válogatottal, 4 nemzet tornán nem csak a pályán, de a büfében palacsinta evésben is lenyomtuk a ruszkikat, lengyeleket meg a cseszkókat. :-) Sörivó bajnokságot mondjuk Fabius miatt elbuktuk, mert már akkor sem volt hajlandó alkoholt inni, pedig fenyegettük erősen, és hazafias kötelességére is emlékeztetve lett :-D
@Dr. néma bárány: ki mit sportolt, valaki "nagy darab" lett, valaki vekony maradt
@felebarát:

Meg az örökölt genetika is csak számít valamit. De azért a kézilabda zömmel a nagyobbacska sűrű srácok sportja.
@Dr. néma bárány: :-)) Meg sem kérdem, hány palacsinta az adagod. A mi gyerekeink vizesben nyomultak, tudod, az asztmásoknak azt ajánlják. Először úszás, aztán vízipóló, lánynak, fiúnak. Persze, nem nagybani játékosok voltak, de jót tett nekik az a pár év.

Na Fabius, ha túlélte a vizsgáztatást, olvasgassa ezt is adrenalinfröccsként: index.hu/belfold/2012/03/07/aprobetus_reszben_duplazzak_meg_a_tandijat/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az Arsenal kiesése látom, a maradék empátiát és megértést is kiölte belőled!
Egér, megvan a gyenge pontod!:-D
@Dr. néma bárány:
Kipufi elindult? :)
Fabius nagyon inaktív, a csajok meg érzik a tavaszt nagyon, itt is. Szóval kicsit szedjétek már össze magatokat.
Tiszta offfffff a bagázs néha! Pfujjjj... :))
Kemény éjszakám volt, nagyon kemény. Nem tudtam aludni, mert, ahogy becsuktam a szemem megjelent lelki szemeim előtt Semjén Zsolt egy rózsaszín kezeslábasban...
@Penivaldes:
AZÉRT MINDENNEK VAN HATÁRA!!!! :(
Ezt már nem kéne! A lóízlés, meg minden...
Most nekünk is legyenek rémálmaink... Randa vagy velünk! Nagyon rossz vagy Penni Drága, ne csináld ezt!!!
Azt hiszed Boli, hogy nekem könnyű volt??? Hát nem, és az istennek sem akart eltűnni a Semjén, bármerre fordultam, ott volt. El nem bírod képzelni, hogy ez mekkora lelki megrázkódtatás volt.!!!
Egy kávé után még nem offolnék. Szóval addig is Fabiusnak egy igazán idevágó cucc:
hvg.hu/itthon/20120305_parkols_zuglo_kobanya
@Penivaldes: Te mit néztél lefekvés előtt, hogy ilyen bizarr kép táncolt a szemed előtt?!
@Penivaldes: Szóval Boli és mamitirtok a ludas a rémálmaidban?! Ejnye fiúk, kaptok meglássátok!
www.origo.hu/itthon/20120307-otszaz-korhazi-agyat-szuntetnenek-meg-a-fovarosban.html

Szóval a 300 ft vizitdíj magyar holocauszt, a kórház privatizáció dettó, ágyszámcsökkentés holocauszt a köbön. Igen, tudom, elmútnyócév, gyurcsányahibás, mitkeresoszkóawizzairnél...
@dr lecsekkoltam:
Ja, ránk kenni az bezzeg megy! Dilis tyúkok! :)
@Dr. Boli Ch.T: Mi másra gondolna az ember lánya, ha Peni annyit ír csak, hogy leekvés előtt errejárt.
@Penivaldes:
Gyanús vagy nekem kis cociológuska! Kavarsz... :)
@Dr. Boli Ch.T: Én nem, én aztán igazán nem. ilyeneket ne feltételez rólam. én erkölcsös vagyok, szende, ártatlan tekintetű. :)
kavarni meg főleg nem kavarok. ezek nagyon csúnya gondolatok...
Juj, ez a sok buzi!!!!
Az én hátam ki mossa meg?
De nem lopott szappannal, ám!
:-)
Na, csak vicceltem.
Megmosom én inkább a fejetek, egy furkóssal, jó?
@Kara kán: Mossa meg a te hátadat semjén zsóti és vona gabi rózsaszín kezeslábasban.
@dr lecsekkoltam: fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
@Penivaldes: Á, már hál istennek ugysincs itt. Idejön, beszól és gyáván elszelel. Szerintem irigykedik, mert az ő fajtáját sehol sem tűrik meg.
@Virág et.: nem akarnak hitelt felvenni IMF től... ami szerintem jo is... kevessebbet lopnak...

"A külföldi elemzők és a piaci szereplők is kezdik látni, hogy két hónap leforgása alatt nagyot fordult a kormány IMF-megállapodással kapcsolatos hozzáállása. Miközben január elején a miniszterelnök azt nyilatkozta, hogy a mielőbbi egyezség a kormány érdeke, az azóta eltelt időszakban nem történt lényeges előrelépés az ügyben. A nemzetközi szervezetek által előfeltételként szabott kérdésekben (ezek nem hivatalosa a kötelezettségszegési eljárások) a kormány nem adott megfelelő választ Brüsszelnek, ezek alapján néhány ügyben a mai napon tovább is léphet a kötelezettségszegési eljárás. "

www.portfolio.hu/gazdasag/kimondtak_nem_lesz_itt_semmilyen_egyezseg_az_imf-fel.163940.html
@dr lecsekkoltam: de ha utálják, akkor miért jön ide? komolyan nem értem ezt.
@Kara kán: pedig jó ajánlatot kaptál. gondolj bele csak..
@Penivaldes: Nekünk fúj, de karaoke elvtársnak élvezet.
@dr. Bubó: Elég optimista volt a piac, adott nekik két hónapot. Hölgyeim és uraim! A pilóta bekapcsolta az öveket bekapcsolni jelzést, viharzóna áll előttünk, Kérjük maradjanak a helyükön, övüket tartsák bekötve, az asztalokat felhajtva. Készüljenek a kényszerleszállásra...
@dr lecsekkoltam: hittek annak amit MOND... egy dakota...

pedig van egy ősi magyar mondás: sose higgy a dakota mondásoknak...
ellenben azt nézd amit tesznek...

álamcsődre jáccanak... december óta... ojjan buták azt hiszik ők nagyon okosak és nagyon jól fognak belőle kijönni...

ezeknek semmi sem drága, amin átgázolva még egy pár közfillért lehet szerezni... ha már minden magyar halott lesz, akkor még a hullarablás sem probléma nekik...

alkalmatlan, gerinctelen = mafia kormány

1012 év feudalizmus + fides = álamcsőd +belháború
nem mintha arra számítanék, hogy bárkit is kizökkent a megszokott gondolatvilágból de Kovács Balázs történetesen rohadtul nem a testvére a XVI. ker szintén Kovács vezeték nevű polgármesterének...
A poszt többi része is ennyire hiteles?
:-P
@naugyehogy: naggyából mindegy is...

de minden dr kovács rokon, nem?
Nem egészen értem, mi a fasz baja van Fabius-nak, minek lebontani azt a kurva falat, ha úgyis összedől???

@felebarát: Elmeséltem Charlize-nak, hogy örömködtél az Arsenal kiesésén, paraszt. Azt mondta, a szeme elé ne kerüljél.

@Penivaldes: Kézcsókom a hölgynek!
@Kara kán: Csak nem hitted, hogy ilyen belépővel majd Penivaldes és én fogjuk mosni a hátad?! Vagy Boli és mamitirtok?!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:Szép napot, uram! Megcsalál minket tegnap! Hogy fogsz minket kiengesztelni?
@dr lecsekkoltam: főleg, hogy nem vagyunk mosómedvék!

mutasson be engesztelő áldozatot az oltárnál.
az egyik tegnapi téma második része
fn.hir24.hu/nagyinterju/2012/03/05/hegedus-zsuzsa-szarnak-a-szegenyekre/

na mi vót hatvannyócban, vagy mi nem
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na de uram, még dél sincs!:D
@Penivaldes: Pláne úgy, hogy a fiúk a mi hátunkat szeretnék mosni, nem fordítva.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Nagy harcos az öreglány, és nagy beszélőkéje van. szóhoz nem juthatsz mellette..
@dr lecsekkoltam: pedig már elterveztem, hogy ülünk sorban és sorban mosuuk az elöttünk ülő hátát..
@Penivaldes: gyökérkefével vagy tengeri szivaccsal, kinek-kinek ízlése szerint
@Penivaldes: ezért mentem én Balatonboglárra mászútra
@Penivaldes:
Látom egér teljesen prostituálódik... szociológiailag ezt mivel magyarázod? Karakánkános ápolttal meg nem kell foglalkozni, szegénykének csak ennyi ideje van, mielôtt az ápolók elvonszolják a géptôl megint. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Speciel van egy koszos sütőm. Mikor érsz rá?:D
@Penivaldes: Ejha. Szerintem erre a mutatványra már medence kell. :D
@Dr. Boli Ch.T: Karaoke kán képzeld rossz néven vette, hogy az ő hátát senki se akarja mosni. Most mondd, milyen perverzek ezek. Már nem elég nekik itt a verbális maszti, ezek már be akarnak szállni. A mi édes hetesünkbe!;)
@Dr. Boli Ch.T: hát méár voltam prosti konferencián, de ott az Egér esetével nem találkoztam. Ott csupán szegény lányok utcára kerüléséről volt szó.
A Karakánt miért nem őrzik jobban az ápolók? Miért engedik géphez?
@Penivaldes: Furák ezek a jobbikosok. Ha értelmesen kellene beszélni, az nem megy. De ha már valami pikáns dologba botlanak, nem érdekli őket, hogy mi zsidók-libsik-komcsik vagyunk, akkor már ők is akarják.
Simán, számold össze, mert úgy kell csinálni a kádat, hogy elférjünk:D:D Te, Boli, Egér, felebarát, mamitirtok, keresztanyu, meg én. Az hét. De lehet hogy kihagytam valakit...
@dr lecsekkoltam:
Neki mossa meg a Tömjénes Zsótti. Eccerinek még nem esett le, hogy Ti csajok, Mi pasik. Az ô köreiben divatos fiúkák egymásba... Ízlés kérdése, én maradibb vagyok. :)
Pennike, egy olyan konf. kupiban tartanak, vagy tök konzervatív faszik és nyanyák csipesszel .... elemzik a témát? Egér nem volt téma?? Na azt el sem hiszem! :)
bzsótika vót már, olyan szépen beszél és osztja a nullát:

vimeo.com/38031522
@dr lecsekkoltam: Jó, jó, de majd az ülésrendet át kell beszélni, mert nem hinném, hogy bármely fiú is a másik fiú hátát mosná. bár ki tudja, én nem lepődöm meg.
@Dr. Boli Ch.T: egy világ dölt össze bennük egyszeriekben, vannak itt csajok?? hogy mik nem vannak :D
@Dr. Boli Ch.T: Tele volt öreg mamával és öregpapával. az különösen megragadt bennem, hogy volt ott egy bácsi, aki nagyon szónokolt. Egérről nem volt szó, de ennek az időhiány volt az oka. Én javasoltam Egeret is, mint téma, de leszavaztak:))
@dr lecsekkoltam:
Majdnem... A kádba beosztásnál adódik egy kis ellenvéleményem. Szóval: Te, én, Penni,... utána már nem érdekel, de az, hogy egeret mellémpakoltad, az zavart! Egy kicsit odébb... még elkezd a víz alatt tapogatózni... :)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Ez a poszt már másnapos. Azért nincs 48 óra izgalom a témában:D:D
@Dr. Boli Ch.T: Szegény Egeret elijesztettem. Mert felajánlottam neki a sütőmet. Erre elszelelt. Pedig azt mondta, hogy bármimet tisztogatná...
@Penivaldes: Mna igen, ez még fog problémákat okozni, az ülés rend. Lehet hogy majd ittenünket kell megkérni, hogy tegyen igazságot.
@Dr. Boli Ch.T: Szegény Egér.. nekem is vyn ellenvetésem. Az első embert ki mossa meg? körbe kéne ülni, sőt néha cserélgetni a helyeket:)
@dr lecsekkoltam: szerintem húzzuk ki egymás nevét, és így nem lenne vita. mindenkinek jutna mosó.
@dr lecsekkoltam:
Beszari egér! Én még a pókhálózást is bevállalnám ilyen csajsziért! :D
Lehet, hogy az ültetésbôl még nagy balhé lesz... lesz néhány elégedetlen...
@Dr. Boli Ch.T: Boli, ha már ennyire lelkes vagy, akkor én is várlak sok szerettel egy kis takarításra. vödört, és seprűt biztosítok!:)
@Dr. Boli Ch.T: hűűű, micsoda elánnal fúrod egeret, jó ez a helyezkedés, nem vagyol te ungarisse politikusz??? :D
@Penivaldes:
Aki nagyon elégedetlen, az meg lemoshajta a kocsimat! Egy wax is ráférne már... :)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Ugyan, egy régi mese szerint az egér a legerősebb a világon...:))
@dr. Bubó: Rosszul látod sajnos.

Azért nem kell az IMF, hogy ellenőrzés nélkül lopjanak minél többet.

Ráadásul kétszer annyiba kerülő pénzből.
Az IMF hitel kamatai sokkal olcsóbbak a piacinál.
@Penivaldes: fúrunk, ha jól csináljuk még olaj is lehet, ha az nem, akkor forró víz, és akkor koedukvelnesz indul :D
@dr lecsekkoltam:

Kapok valamit, ha kivakarom a sütőt?

@Penivaldes: Fúj, de malac!

"A csoportszex erkölcsileg és ideológiailag nem igazolható magatartásforma!" (A házasélet ABC-je)
@Habakuk999: nem kell hitel, van itt píííz:
/az hogy piszkos és fekete, az mellékes körülmény/

Összesen 29 milliárdot pumpálhatnak idén a magyar fociba

hvg.hu/sport/20120307_tamogatas_sport
@Habakuk999: félre értesz...

tisztában vagyok a jelenlben fojó MAFFIA kormány "munkájával"

vadul rabolnak MINDENT intézményesült keretek között és bűnszervezetben

igen de ha álamcsőd lesz és egy fillér sem lesz... akkor aztán tényleg nem lesz mit lopni...

nyílik az olló.

szűk gazdaság - nagy lopás - újabb adók és megszorítások - szélsőséges finanszírozhatatlan eladósodás

értem én hogy ezt a "szabadságot" fékezné meg a z IFMF-EU...

de másik olvasatban nem lesz pénz nélkülük, mert minden más eset FENNTARTHATATLAN, nyilvánvalóan
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Nem arról van szó! Viszont felbaszarintja a kedélyeket, majd lelép... Mint valami sivatagi vándoregér...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Csoportszex? Ki beszélt, és gondolt itt csoportszexre?? ÉN nem!
@Dr. Boli Ch.T: akinek van Renaultja, az a Tiéd lesz
@Penivaldes:
Egér arra céloz, hogy elég helytelen! :)
Te lemosod a kocsim, én meg a hátadat. 1:1.
@Penivaldes: a rönós az Bolié lesz, mármint a mosatás, waxolás
@Dr. Boli Ch.T: igazából már rá is untam a mosásra. csináljunk valami mást, amivel nemzetünk között a kapcsok szorosabbá válhatnak. pl, menjünk el vadászni és süssük meg!
@Penivaldes:
Ok! Maradjunk a Te kutatási témádnál! ;)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Tegnap túlestünk a duplafenéken, lehet várni az egyre erősebb gyöngülést.

Elég dzsentri gondolkodás ez: hazudtunk valamit plusz kockáztató kedvükben vannak a befektetők, ebből levonjuk azt a tanulságot, hogy minden ok, lehet ismét magyarkodni.

Nem fogja eltűrni a piac, nagy pofonokba futunk bele szerintem.

Csak abban reménykedem, ki tudom még futtatni a szerződéseimet a új krach előtt.:(
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: majd lövünk egyet, aztán valamit csak eltalálunk. azt hazavisszük, megsütjük, megesszük, és ezzel növeljük az országot.
@Penivaldes: hát jó hamar meguntad a mosást, kire akarsz vadászni?
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: nem kire, mire! de még nem tudom, különben sem vagyok Semjén hogy lövöldözzek.
juj de izgi megint kaptunk levelet brüsszelesbő... :D bekapcsolták a turbó fokozatot...

hvg.hu/vilag/20120307_magyarorszag_eb_vizsgalat

de nálam ma ez viszi a primet :D

nemtetszikarendszer.blog.hu/2012/03/07/ingyenbuszok_a_milla_tuntetesre

jah és még van egy :D

hvg.hu/video/20120306_bayer_zsolt_bekemenet_oriasplakat
@Penivaldes: Nem hallottál mazochistákról? Nekik jó a szenvedés, sőt az okoz kielégülést. Csak itt őt annyira nem nagyon bántjuk, mert mi még annál is szadistábbak vagyunk vele, mint gondolná.
@dr. Bubó: Hát ahogy szervezik a március 15-ét, igazad látszik lenni. :-((( Talán a sorrendet változtatják: előbb bel//polgárháború, aztán már mindegy is a csőd ráadásnak.
@Habakuk999:
Csúnyán szopóágra teszik narancskomcsik az országot, ha ezt a huzigálós játékot próbálják tovább játszani. Pillanatok alatt kreálnak olyan helyzetet, hogy a 300 forintos EURO csak vágyálom lesz.
A csajok meg tök komolytalanok itt a blogon... Szörnyellákok!
@Penivaldes: hát én asszem mire sem lövöldöznék, sőt meg sem tudnám enni jóízűen amit lőttem
@Penivaldes: Én sem értem a mechanizmusát, de ugye nagy piaca van ennek: domina ustorral, sebző tűsarokkal, mittomén... Kara kán a lelki terrorra izgulna, ha lenne itt ilyen. Máshol ki is tiltatja magát, hogy lehessen sajnálni őt.

Apropó tűsarokban edzéshez: tv2.hu/aktiv/video/beyonce-erotikus-stilusaban-edz-lola-es-iszak-eszti
@naugyehogy: már azért sem, mert a kovács gyerekek ikrek :)
szép jó reggelt mindegykinek
@Dr. Boli Ch.T: menekülés a valóság elől. a való élet úgyis rémes.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az a nem mindegy, hogy egy családi ház telekhatárán rádőlhet bármikor a vétlen tulaj ott játszó gyerekeire, aki ettől valahogy nem heppi.(ahogy te sem az Arsenal miatt ugye)

És kéri, hogy bontsák le szakszerűen, hogy ne csak 5 métert vegyenek el a kertjéből, mert oda addig nem engedheti a kölykeit.
@dr. Bubó:
Szerintem nem lesz államcsőd, látod semmi sem drága alapon - 10%-ig felfutó kamatok - megoldható a finanszírozás.

A baj a termelő-beruházások elmaradása. Tudom, sokszor írtam már itt erről, de egyre gyorsuló tempóban maradunk el a szomszédainktól.
Hosszú távon ez katasztrófa.

Ezen pedig nem segít, hogy valamelyik nagyokos kiáll a kamerák elé, és dadog valamit. Normális, stabil és tervezhető ráadásul hihető gazdaságpolitika nélkül ki az a hülye, aki idejön kisöpörtetni a padlását?

Nem véletlen, hogy vezírünk olyan csodavárással ment Kecskemétre, mint a szentkúti búcsúba igyekezett volna.
@a szív fészkei: nagyon jó, de egy énekesnek ezt meg kell tanulni.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Mászút, ez jó!! De hogy függ ez össze? Különben Párizsban másztatok volna?? ;-)))
@Dr. Boli Ch.T: Tudod, egy bizonyos kor után az ember már szívesebben csinálja, mint magyarázza.:)
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki.:)
@dr lecsekkoltam: Egy milla körül, már fáintos jacuzzik kaphatók. Jól álltok, ahogy itt kiveszem, összedobjátok és indulhat a vize örömködés.

Látom, ki vagyok hagyva minden jóból, hát majd innen drukkolok a Guinness-rekord - a legtöbb egymás hátát mosómasa - eléréséért! :-DD
mandiner.hu/cikk/20120307_kampany_a_szlovak_nyelv_kizarolagossagaert

menjen a kurva anyjába... remélem kormányunk ezért leüvölteti Brüsszelben a szlovákok haját...ha már a kisebbségek ellen pörögnek odaát...ha valami ami van ezért ki kell állni...
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Nem láttad Gazdag Gyula filmjét anno? (egyébként az a macskakő, amit forradalmár ifjaink dobálgattak a szemkilövős rendőrökre az események elején 06-ban. Meg Párizsban a 68-sok szedtek fel régi utcákban. Ami Óbudán pl. szétszedi a tűsarkaimat: egymás mellé lefektetett kockakő.)

www.port.hu/sipolo_macskako/pls/fi/films.film_page?i_film_id=2207
@dr lecsekkoltam:

Ez viszonylag régi nóta. Eddig csak az látszik biztosnak, hogy mi kerületiek mentesülünk az itteni parkolási díjak alól. Ha lesz pontos és részletes terv az ötletelésen túl, az téma lesz itt is.
@Penivaldes: Most láttam a tévében, hogy kint a rothadó nyugton van egy ún. mocsokbrigád, mennek oda, ahol irdatlan kosz tátong rendet vágni. elég rezzenéstelenül csinálják, bár azért meghökkennek ők is néha.

Gondolom, itthon meg ÁNTSZ-csapat a nevük. Mehetnének gőzberetvával a parlamentnek is. Belül persze.
@a szív fészkei: belinkeltem a korábban a tegnapi szépasszony interjújának második részér. Abban írta, hogy hatvannyócban lett ellenzési a nászútján Párizsban. Én meg nem tudtam, hogy mi volt hatvannyócban, de Peni felvilágosított a párizsi diáklázadás.
Sajna még nem voltam Párizsban, de apuka megígérte, ha nyugdíjas leszek, akkor elmegyünk oda is
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Menjetek, gyönyörű. Én voltam sokszor, viszont nekem meg arra van reményem, hogy már nem jutok el többet. :-(((( Nekem kb. most ezt tudja apuka megígérni.

Mi kéglit béreltünk zseniális környéken: Les Halles, a régi vásárcsarnok táján. Olcsóbban jöttünk ki, mintha szállodába, - csak szar kétcsillagosba - mentünk volna. Kétszáz éves manzárdban éltünk, Párizs tetőire láttunk, Balzac étterme előtt mentünk el nap mint nap - mingyá elbőgöm magam...
@Penivaldes: @a szív fészkei: ja, a bazalt
Ezt most szedték fel a városunkban biztos, hogy ne lehessen vele dobálózni.
@Penivaldes: Nézd az emblémáját. Boli kedvenc alakzata.
@Penivaldes: majd ha 50.ikszer leszek ott, esetleg elgondolkodom rajta, még nem sürgős@a szív fészkei: remélem eljutok
@Penivaldes: Nápolyt látni és meghalni - szól a mondás. Mondjuk itt: burzsuj.blog.hu/2012/03/05/elado_a_legszebb_fekvesu_olasz_tengerparti_villa miután az ember kiélvezte minden örömét, amit nyújtani tud. Utána már mi jöhet???
@a szív fészkei: itt van mellettünk a reac pálya, néha voltunk pc-ket karbantartani náluk, érdekes viszonyok vannak kb. mint a főfocistánál
@Penivaldes: Na, akkor rezonancia meg is van Bolival. Már csak a szivacsban kell megegyeznetek... :-DDD Meg a mosószerben.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Drukk neked, de te tündérkörösztanya volnál, ez kis párizsi út mi az neked??? (ja akkor vajákolj már nekem is majd jó? Ha úgyis benne vagy a lendületben.)
Szolgálati Közlemény!

Megkérem az Egyház tagjait, hogy aki regisztrálva van a Mandineren, az menjen át ide:
mandiner.hu/cikk/20120307_tokfalvi_elek_kover_laszlo_a_tokeletes_komcsimento

És basszon le egy kurva nagyot a nyugi nevű nick-nek, köszönöm.
@Penivaldes: Én melegvérű vagyok, fázni elég itthon. De nap, tenger, kilátás, olasz növényzet, kaják, nyelv,- hát az azért nem semmi. A jegesmacik meg a sok hó egy idő után az idegeimre menne. Na meg ugye jégen tűsarokban??? Hát hülyén néznék ki plusz nyaktörés, lábujjfagyás.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hagyjad mán, tegnap azon pörgött, miért nem használok ékezetes betüket érintőképernyős telón...hozzá se szólok...

nyomogassam az altot :D
@Penivaldes: De hozass vele kintről - sógorékhoz lakik egy köpésre, mert az itteni szar.
@Penivaldes: Na azért a kockakő rendőrsípcsontra célozva elég ütős dolog.
@a szív fészkei: el se kell menni :D

Mediterrán kánikulák jönnek
Egy hónappal hosszabb nyár, jóval rövidebb tél. 2050-ben nagyon melegünk lesz Magyarországon.

www.origo.hu/idojaras/20120306-kanikula-az-ara-a-magyarorszagi-klimavaltozasnak-extrem-idojaras-szarazsag-hohullam.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kedves Egér! Nyugival törödni olyan, mint egy mocsári vaddisznóval, sőt még olyan sem.
@Penivaldes: Nápolyban szoktak.
Párizsban inkább élni kellene.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Az mi, a habosító? Van ilyen külön szer? Nem a jacuzzi lukaiból áradó sok-sok buborék habosít?

Nekem van egy olyan gumiizém - kádbélés tulképp - , amit bele lehet tenni a kádba és háromféle programmal bugyborogtatja a vizet alattam. Más jacuzziban - igaziban - még nem voltam. Tanítsatok!!
@Penivaldes: Akkor mi a jó neked? a röpke tavasz és ősz kb. 20 fokkal? Menj San Franciscoba, ott olyasmi van sokszor, ahogy hallom.

Én szeretem a száraz, tűző napos meleget, nyami. Jó a napon forgolódni, mint a grillcsirke.
@a szív fészkei: magadat hozzad, mert szoktad mondani, hogy túlhabzasz
buborékosító az nem kell
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Ja, annyira nem bánom, a lakásom nyáron kellemesen hűvös. Cserében télen a gatyánk is rámegy a fűtésre.

Igen, változni fog a mezőgazdaság meg minden, de olajfák, levendulamezők, kurvafinom borok, déligyümölcsök nekem nem a legrosszabb perspektíva. Nagy vonalakban.
@Penivaldes: nosztalgia sózunk? Rögvest a banytanya klubba is be kell lépned
@a szív fészkei: neked nem, csak a szervezetednek...mert nem azt szokta meg...és nem az alapvető táplálék forrása..és másképp reagálunk rá, mint aki azon szocializálódott..

nem hiába mondják, hoyg télen a saját régiódra jellemző gyümölcsöt egyél
@Penivaldes: Amúgy ez az állapotfelmérés a Fidesz személyzeti politikájáról meglep bárkit is? A mi komenyistánk jó és édibédi, a tiétek büdös és irtandó elég eccerű, mint Kövér bajsza

@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Kösz, jó is lenne! Röghöz vagyok kötve.
@a szív fészkei: a legszebb, hogy be is kell lassulni a népségnek, na az érdekes lesz, ha ennél lassabbak leszünk mindenben ;)
@a szív fészkei: Van a környékén egy nagyon jó kis étterem, elég ronda, de havonta van új menü, kísérletezgetnek mindenfélével, ettem pl lazacot valamilyen magos, cukros bundában spenóttal, finom volt, mire ismét mentem, már nem csinálták. :(
Azóta sem találom azt az ízt.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: nálunk vannak sokkal lassabb népek, kanadaiak, ausztráolok...sokkal lazábbak és lassabbak, mert tudják, meg várja a dolog...nem sietnek...nem rohan senki, max ha sportol, vagy aha külföldi , a busz után
@a szív fészkei: látod, nem jó dolgo eme röghöz kötöttség...

mennyivel jobb felszállnia repülőre, felülni a vonyitra és suhanni...és nem sokkal drágább mint itthon eltölteni a hetet....ha időben foglalsz
@a szív fészkei: A kabócák és a toportyánok is jönnek.
Egy a baj, a nagy leanderbokrok még nem telelnek át.
@a szív fészkei: még én is, nem hagyhatom itt a papát
@Habakuk999: a pincében kibírják, nálunk ott telelnek
@Habakuk999: ne is mond, lassan nem férünk be a garázsba a leanderektől, meg nem is a könnyebb kategória a mozgatása

@felebarát:
igaz, tényleg nem egy kapkodó idegbetegek ők sem
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Ez a baj. Cserépből nem tudsz hatalmas bozótot nevelni.
mandiner.hu/cikk/20120307_kampany_a_szlovak_nyelv_kizarolagossagaert

ez nem lesz már hülyébb..csókoltatom a keméyn fellépést az ügynökök ellen
@Fabius: FELTÁMADTÁL! ITTEN HOZOTT!!! Ezek a fiúk úgy elkanászodtak, hogy el sem hinnéd.;)
@a szív fészkei: Azt hiszem széchenyi pénzre kéne pályáznunk. Ha fluor tomi kapott, mi miért ne?! Szóval akkor nem hét, hanem kilenc, mert téged és Cirbyt is kihagytam.:D Nagy kell, mert lehet hogy még valakiket kihagytunk.:D
@felebarát: Értlek, de én valahogy imádom a mediterráneumot, ott otthon vagyok. nagyon bírom a napot, ahogy lehet, rohanok napozni, az már-már aktusszámba megy :-)). Szerintem - ebben Rodeoval, (hol van??) nagyon egyetértünk - a nagy kultúrák, a máig ható civilizációk nagyon napos helyeken születtek meg. Ott nyitottabbak a népek, derűsebbek, fogékonyabbak tán a szépre - én nem hiszek a rákosító napban meg ilyesmikben. Sőt a naphiány károsító hatásaiban inkább.

Persze , ahogy a déliek se, 12-kor nem aszalom magam kint naná, de én, aki későn fekvő (akkor meg nem alvó) vagyok, ha kisüt a nap, azonnal éber és tettrekész leszek korán reggeltől.

Meghalnék Skandináviában, na.

Persze, hogy eszem az itteni kajákat, imádom is és olyan ízű isteni paradicsom szerintem sehol sincs, mint itthon, de csak át lehet hidalni a nehézségeket, ha az ember készülhet is rá, ahogy már mióta mondják ezt a változást.

Mondjuk 50-ben 97 lennék, kétlem, hogy azt megélem, de szeretem a meleget, na. Nem a párás lucskosítót, az igaz. Ugyanakkor azt is szeretem, hogy van négy évszak és lehet várni a nyarat, miután az ember kibírta a hideget és a sötétet fél évig.

Mert folyton napfényben élni az uncsi valahol mégis. Műhavas fenyők, brrrrrrrr. Szóval legyen mindenből, de ha több belőle a meleg, nem bánom. Kövezzen meg a Greepeace.
Nesönel Dzseografik:

@a szív fészkei: Az Antarktiszon nem él jegesmedve.

@Habakuk999: Az aranysakál őshonos Magyarországon, csak kiirtották.

Nem okoskodás, csak szakmai ártalom! :DDD
@dr lecsekkoltam: Mondom, hogy legyen rekordkísérlet!! Legyünk benne a nagy könyvben. :-DD Még Viktorbéjbi is büszke lesz ránk. Azt hiszi majd, érte mosunk hátat ennyien.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Oké, bocs: keverem, földrajz nem az erősségem sajnos, Diettrich Oszkárné föcitanerő tudna erről mesélni. :-DD (ha még él; remélem, kívánok sok egészséget, bár nagyon nem bírtuk egymást.)

Jó, de fehérség és hideg van, nem? Aztatat is unnám egy idő (kb. két perc)után
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tudom, csak délről települnek vissza. Arsenal szurkolónak is lehet igaza néha, ha ősellenség is.:(
@Habakuk999: Nekem a pincében vannak, remélem nem tetvesednek.

Istenem, Andalúziában az autópálya-elválasztó sávok - ingyenesek amúgy a pályák!! - leandersövényekből vannak!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De most visszajöhetett arra a zédes de azért san gens parlagon hagyott anyaföldre, nem?
@a szív fészkei:

Tényleg, az Egyháznak úgyis kéne valami rituálé... Szerintem írjunk Charlize-nak, hogy van ez az Egyház, és szeretnénk minden vasárnap rituálisan megmosni a hátát. Meg még amit szeretne. :D
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Soha nem lesz olyan kertünk, mint az olaszoknak.
Vagy a déli angoloknak.:( Ott áttelelnek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nézd, szerintem mi elcsekkoltammal meg a többi nőneművel nem annyira Charlize - elismerem, biztos szép - hátát akarnánk mosni. Arra vagytok elegen. De szép keresztényi attitüdöt - lábmosás - formázna, ha ti mosnátok lelkesen.

Nekünk majd lecsekkoltam keres széles férfihátakat.
@a szív fészkei: Görögöknél is, állítólag kígyók ellen jó, nem kedvelik az illatát.
kardozunk az euval a nyugdíj üggyel kapcsolatban, és közben egy ilyen üggyel meg nem nagyon foglalkozunk, hogy népszavazás Szlovákiában, a kisebbség nyelve ellen
@Habakuk999: Kabócák már vannak, én hallok néha a Velencei tónál csattogást. Felőlem gekkók is jöhetnek. Skorpió maradhat ott, az annyira nem kell.
@felebarát: Ott is eztel lehet hülyíteni az embereket, ha a córeszt el akarják mismásolni. Orvbán csak Ficoéknak játszott alá eddig, ezt minden értelmes ottani magyar megírta már ide.
@felebarát: Nincs mozgástér a korábbi baromságok miatt, ráadásul, mivel már adottak a kisebbségi szavazók, innentől nem is nagyon érdekelik nagyon nemzeti hőseinket.
Jó lesz figyelemelterelésnek, ha jön valami gebasz.
@Habakuk999: éppen, hoyg már ma üvöltenie kéne Tabajditól egészen Szájeren át, Morvayig mindenkinek az eu-ban
@a szív fészkei: Ezer örömmel.:D Köszönöm a bizalmat, megszolgálom guszti, izmos, széles férfihátakkal.:D Tegyük büszkévé viktojt és a csalátdtudományi intézetet! Szerinted erre ad pali bácsi kossuth díjat?! Elvégre mégiscsak Bolival és Egérrel lennénk egy jacuzziban, ez csak megér annyit?;)
@felebarát: Most illedelmesen várják a dörgedelmeket.

Komolytalan bagázs a mi politikusi garnitúránk. A Sólyom-féle ügyben is a szlovákoknak adtak igazat.

A határnyitás Horn-Németh féle dicsőségét sikerült teljesen visszájára fordítani.
Nincs szövetségesünk, szimpatizánsunk se nagyon.

Ismételten sikerült magunkat ugráló csodabogárként aposztrofálni Versailles és Párizs után harmadszor is.
@Habakuk999: diplomáciailag el vagyunk zárva...szégyen
@felebarát: Ebben az a szégyen, hogy komoly, szívós, kemény munkával kellett elérni, hogy ide küzdjük le magunkat.

Egy üdítő kivétel: a líbiai nagykövetség.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én is az vagyok asztrologice valahol, csak IRL nem akarnék találkozni vele. Horvátországban láttuk a szobánk falán, de a férjem valahogy kitessékelte. De közelebbről nem vágyok ismerkedni vele.
@dr lecsekkoltam: Na azért mindenkivel nem jattolnék, még egy milláért se. Pali bá meg annak ad, - de annak gondolkodás (úgysem az erőssége) nélkül - akire Viktorbéjbi rámutat. Az nem mi lennénk, valami azt súgja...
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: ez így van. Adathalmaz a fejem, már ami a velem megtett dolgokat illeti. amúgy minden mást el tudok... :-DDD Hol a szemüvegem, hol van ez , hol van az, mit kell csinálni, stb.??
@felebarát: Ahogy hofi mondotta volt, viktor megalakította a visegrádi egyeket.
De most tényleg te mást vártál?! Ezt csinálták 2002-ben is. Mitől változtak volna meg?
@a szív fészkei: Jattolni én sem jattolnék, lopnak ők maguknak eleget tőlünk.:(
@dr lecsekkoltam: nem tudom...igen jobbat vártam, tudod, az ember remél, én valahol még örültem, hoyg kétharmad és történni fog valami, gyorsan eltünt a lelkesedés, de volt...
@felebarát: hinnye, erre nem tudunk horoszkópot csinálni
@a szív fészkei:

És ki rendel abban a kis szerelmi fészekben? Fogadok Stefánia meg Nikki cica... :D
@felebarát: ROTFL. Te jobbat vártál a fidesztől?! 2002 után?! Jobbat?! 2002 után?! Hahahaha.
@dr lecsekkoltam: én a kétharmadtól...igen votl egy aprócska remény...de már elszált mint a fing
@felebarát: Akkor az életed az elhagyott remények temetője?
Képzeld a másik Fabius poszton csúnyán beszélnek velem. Mamitirtok nem véd meg.:(
@dr lecsekkoltam: De, letiltottam a csávót, ez az első fok (meg udvaroltam kicsinyt, lelked egyensúlyát helyrebillenteni céljából!:-)
@Penivaldes: Igaz, már hozom is!
A héten 15-éig az álmodozókra fellendülés vár, a Napszél hozza a tavaszi fuvallatot a legközelebbi fekete lyuk felől, Vénusz együtt áll a Holddal, de a Mars 15-én kitör, így álmodozásuk nem várt szerencsétlen fordulatot vesz anyagilag, mert Szeretett Kurmányunk bevezeti a békekölcsönt minden férfira és nőre, felekezetre és nemre való tekintet nélkül!
Szerelem: Fabiusnak hála a hormonok tombolása lecsillapszik, zene és költemények sokasága önti el a Szent Helyet, hárfák és légyottok szövődnek a méla csend helyett, szerelmek bomlanak ki, mint vitorla és megfogan a magyar ellenállás, melynek gyümölcse az EGS! Cica- és csokifijjúk várják a Nyulat, a termékenység Istennőjévé választván Penivaldes Úrhölgyet!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Láttalak, annyira cuki vagy.;)
@mamitirtok dr.: Te is cuki vagy.
Mindkettőtöknek puszi jár.:)
süti beállítások módosítása