Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.06. 05:03 Fabius

Törd át a falat, Feri!

Címkék: fidesz zugló papcsák ferenc közveszély elhárítás

A kismagyar valóság Zuglóban egyre szürreálisabb. Papcsák Szeretemzuglót Ferenc ténykedéséről - pontosabban annak hiányáról - most a blikkújságból értesülhettünk: van egy életveszélyes falunk, de őrizzük mintha valami műemlék lenne. Szerintem - újzuglói hagyomány szerint - át kéne nevezni mondjuk Wass Albert vagy Pongrácz Gergely fallá, ezt a tényt rovásírással kéne rajta rögzíteni, akkor - talán - tudomást vennének a létezéséről.

A zuglói önkormányzat több bejelentés után helyszínre küldött tényfeltáró bizottsága ( egy darab idős hölgy ) is megállapította, hogy a fal életveszélyes. Megoldást is talált, olyan igazi magyaroscht: nem kell a közelébe menni. A kertjét ne használja a lakó rendeltetésének megfelelően, mert a zuglói önkormányzat tulajdonában lévő fal az ügyért felelősek pofájával ellentétben le talál szakadni. Kerülje el ötméteres körzetben, és máris minden meg van oldva. Mivel Zugló a saját ügyében nem járhat el, az ügyet az illetékes kormányhivatal áttestálta a szomszédos XVI kerületnek, hogy akkor majd innentől ők intézik.

És akkor most itt álljunk meg egy szóra, és vizsgáljuk meg kicsit közelebbről kik is intézik itt a micsodát. Először is Papcsákék nem csinálnak semmit, ezért az ügy átkerül Pesti Imre fennhatósága alá. Pesti, aki szolidaritásból Papcsák pesztrája, - nélküle és emlékezetes beszéde nélkül tizenötödikei koszorúzás sincs a kerületben - egy laza mozdulattal kiutalja az ügyintézést a szomszéd XVI kerületnek, ahol mit tesz Isten, Papcsák onnan importált külsős alpolgármesterének, Kovács Balázsnak Péter nevű testvére a polgármester. Még szerencse, hogy a Fidesz szerint a komasógor mutyivilágnak vége van. Mi lenne itt, ha nem lenne?

Csak az a rohad fal kornyadozik tovább ott ahol van.

Talán mondanom sem kell, hogy a XVI kerületből kiszállók is megállapították: szentjózsef és szűzmariska az égben, hát ez mindjárt összedől (!!!) , de ezen és a Zuglónak kilátásba helyezett néhány ezer forintos bírságon kívül továbbra sem történt semmi. Érdekesen szereti ez a mi Ferink Zuglót, meg a választópolgárait. Mikor a hajléktalanokat kellett baszogatni akkor valami furcsa módon azonnal volt pénz, paripa, fegyver, bulldózer, de ha kerületi polgárok feje felől kéne az életveszélyt elhárítani, akkor csak a vállát húzkodja mindenki. Az építési osztály friss vezetőjét se cseszegetjük, hisz a pletyka szerint amilyen jó bőr, érkezése után ő lett a hivatali recskaálmok tárgya, még meg talál sértődni szegény. Ha Zugló szerződéseire vetünk egy pillantást, - a médiaszerződésekre, a borokra és a többi nélkülözhetetlen milliós kiadásra - akkor azt hiszem egyértelmű az üzenet: pénzünk van, de nem ilyen hülyeségekre, mint az életveszély elhárítása, kedves választók! Amúgy is mi ez a kofalárma, amivel felveritek a kerület csendjét? Pofa sutba, polgármester úrnak szomelié volt a jele az oviban, és nem szupermen! Világos?





 

889 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr524291972

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.03.07. 09:15:04

A bejegyzésed bekerült a Mandiner blogajánlójába.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes: majd ha 50.ikszer leszek ott, esetleg elgondolkodom rajta, még nem sürgős@a szív fészkei: remélem eljutok
@Penivaldes: Nápolyt látni és meghalni - szól a mondás. Mondjuk itt: burzsuj.blog.hu/2012/03/05/elado_a_legszebb_fekvesu_olasz_tengerparti_villa miután az ember kiélvezte minden örömét, amit nyújtani tud. Utána már mi jöhet???
@a szív fészkei: itt van mellettünk a reac pálya, néha voltunk pc-ket karbantartani náluk, érdekes viszonyok vannak kb. mint a főfocistánál
@Penivaldes: Na, akkor rezonancia meg is van Bolival. Már csak a szivacsban kell megegyeznetek... :-DDD Meg a mosószerben.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Drukk neked, de te tündérkörösztanya volnál, ez kis párizsi út mi az neked??? (ja akkor vajákolj már nekem is majd jó? Ha úgyis benne vagy a lendületben.)
Szolgálati Közlemény!

Megkérem az Egyház tagjait, hogy aki regisztrálva van a Mandineren, az menjen át ide:
mandiner.hu/cikk/20120307_tokfalvi_elek_kover_laszlo_a_tokeletes_komcsimento

És basszon le egy kurva nagyot a nyugi nevű nick-nek, köszönöm.
@Penivaldes: Én melegvérű vagyok, fázni elég itthon. De nap, tenger, kilátás, olasz növényzet, kaják, nyelv,- hát az azért nem semmi. A jegesmacik meg a sok hó egy idő után az idegeimre menne. Na meg ugye jégen tűsarokban??? Hát hülyén néznék ki plusz nyaktörés, lábujjfagyás.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hagyjad mán, tegnap azon pörgött, miért nem használok ékezetes betüket érintőképernyős telón...hozzá se szólok...

nyomogassam az altot :D
@Penivaldes: De hozass vele kintről - sógorékhoz lakik egy köpésre, mert az itteni szar.
@Penivaldes: Na azért a kockakő rendőrsípcsontra célozva elég ütős dolog.
@a szív fészkei: el se kell menni :D

Mediterrán kánikulák jönnek
Egy hónappal hosszabb nyár, jóval rövidebb tél. 2050-ben nagyon melegünk lesz Magyarországon.

www.origo.hu/idojaras/20120306-kanikula-az-ara-a-magyarorszagi-klimavaltozasnak-extrem-idojaras-szarazsag-hohullam.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kedves Egér! Nyugival törödni olyan, mint egy mocsári vaddisznóval, sőt még olyan sem.
@Penivaldes: Nápolyban szoktak.
Párizsban inkább élni kellene.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Az mi, a habosító? Van ilyen külön szer? Nem a jacuzzi lukaiból áradó sok-sok buborék habosít?

Nekem van egy olyan gumiizém - kádbélés tulképp - , amit bele lehet tenni a kádba és háromféle programmal bugyborogtatja a vizet alattam. Más jacuzziban - igaziban - még nem voltam. Tanítsatok!!
@Penivaldes: Akkor mi a jó neked? a röpke tavasz és ősz kb. 20 fokkal? Menj San Franciscoba, ott olyasmi van sokszor, ahogy hallom.

Én szeretem a száraz, tűző napos meleget, nyami. Jó a napon forgolódni, mint a grillcsirke.
@a szív fészkei: magadat hozzad, mert szoktad mondani, hogy túlhabzasz
buborékosító az nem kell
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Ja, annyira nem bánom, a lakásom nyáron kellemesen hűvös. Cserében télen a gatyánk is rámegy a fűtésre.

Igen, változni fog a mezőgazdaság meg minden, de olajfák, levendulamezők, kurvafinom borok, déligyümölcsök nekem nem a legrosszabb perspektíva. Nagy vonalakban.
@Penivaldes: nosztalgia sózunk? Rögvest a banytanya klubba is be kell lépned
@a szív fészkei: neked nem, csak a szervezetednek...mert nem azt szokta meg...és nem az alapvető táplálék forrása..és másképp reagálunk rá, mint aki azon szocializálódott..

nem hiába mondják, hoyg télen a saját régiódra jellemző gyümölcsöt egyél
@Penivaldes: Amúgy ez az állapotfelmérés a Fidesz személyzeti politikájáról meglep bárkit is? A mi komenyistánk jó és édibédi, a tiétek büdös és irtandó elég eccerű, mint Kövér bajsza

@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Kösz, jó is lenne! Röghöz vagyok kötve.
@a szív fészkei: a legszebb, hogy be is kell lassulni a népségnek, na az érdekes lesz, ha ennél lassabbak leszünk mindenben ;)
@a szív fészkei: Van a környékén egy nagyon jó kis étterem, elég ronda, de havonta van új menü, kísérletezgetnek mindenfélével, ettem pl lazacot valamilyen magos, cukros bundában spenóttal, finom volt, mire ismét mentem, már nem csinálták. :(
Azóta sem találom azt az ízt.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: nálunk vannak sokkal lassabb népek, kanadaiak, ausztráolok...sokkal lazábbak és lassabbak, mert tudják, meg várja a dolog...nem sietnek...nem rohan senki, max ha sportol, vagy aha külföldi , a busz után
@a szív fészkei: látod, nem jó dolgo eme röghöz kötöttség...

mennyivel jobb felszállnia repülőre, felülni a vonyitra és suhanni...és nem sokkal drágább mint itthon eltölteni a hetet....ha időben foglalsz
@a szív fészkei: A kabócák és a toportyánok is jönnek.
Egy a baj, a nagy leanderbokrok még nem telelnek át.
@a szív fészkei: még én is, nem hagyhatom itt a papát
@Habakuk999: a pincében kibírják, nálunk ott telelnek
@Habakuk999: ne is mond, lassan nem férünk be a garázsba a leanderektől, meg nem is a könnyebb kategória a mozgatása

@felebarát:
igaz, tényleg nem egy kapkodó idegbetegek ők sem
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Ez a baj. Cserépből nem tudsz hatalmas bozótot nevelni.
mandiner.hu/cikk/20120307_kampany_a_szlovak_nyelv_kizarolagossagaert

ez nem lesz már hülyébb..csókoltatom a keméyn fellépést az ügynökök ellen
@Fabius: FELTÁMADTÁL! ITTEN HOZOTT!!! Ezek a fiúk úgy elkanászodtak, hogy el sem hinnéd.;)
@a szív fészkei: Azt hiszem széchenyi pénzre kéne pályáznunk. Ha fluor tomi kapott, mi miért ne?! Szóval akkor nem hét, hanem kilenc, mert téged és Cirbyt is kihagytam.:D Nagy kell, mert lehet hogy még valakiket kihagytunk.:D
@felebarát: Értlek, de én valahogy imádom a mediterráneumot, ott otthon vagyok. nagyon bírom a napot, ahogy lehet, rohanok napozni, az már-már aktusszámba megy :-)). Szerintem - ebben Rodeoval, (hol van??) nagyon egyetértünk - a nagy kultúrák, a máig ható civilizációk nagyon napos helyeken születtek meg. Ott nyitottabbak a népek, derűsebbek, fogékonyabbak tán a szépre - én nem hiszek a rákosító napban meg ilyesmikben. Sőt a naphiány károsító hatásaiban inkább.

Persze , ahogy a déliek se, 12-kor nem aszalom magam kint naná, de én, aki későn fekvő (akkor meg nem alvó) vagyok, ha kisüt a nap, azonnal éber és tettrekész leszek korán reggeltől.

Meghalnék Skandináviában, na.

Persze, hogy eszem az itteni kajákat, imádom is és olyan ízű isteni paradicsom szerintem sehol sincs, mint itthon, de csak át lehet hidalni a nehézségeket, ha az ember készülhet is rá, ahogy már mióta mondják ezt a változást.

Mondjuk 50-ben 97 lennék, kétlem, hogy azt megélem, de szeretem a meleget, na. Nem a párás lucskosítót, az igaz. Ugyanakkor azt is szeretem, hogy van négy évszak és lehet várni a nyarat, miután az ember kibírta a hideget és a sötétet fél évig.

Mert folyton napfényben élni az uncsi valahol mégis. Műhavas fenyők, brrrrrrrr. Szóval legyen mindenből, de ha több belőle a meleg, nem bánom. Kövezzen meg a Greepeace.
Nesönel Dzseografik:

@a szív fészkei: Az Antarktiszon nem él jegesmedve.

@Habakuk999: Az aranysakál őshonos Magyarországon, csak kiirtották.

Nem okoskodás, csak szakmai ártalom! :DDD
@dr lecsekkoltam: Mondom, hogy legyen rekordkísérlet!! Legyünk benne a nagy könyvben. :-DD Még Viktorbéjbi is büszke lesz ránk. Azt hiszi majd, érte mosunk hátat ennyien.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Oké, bocs: keverem, földrajz nem az erősségem sajnos, Diettrich Oszkárné föcitanerő tudna erről mesélni. :-DD (ha még él; remélem, kívánok sok egészséget, bár nagyon nem bírtuk egymást.)

Jó, de fehérség és hideg van, nem? Aztatat is unnám egy idő (kb. két perc)után
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tudom, csak délről települnek vissza. Arsenal szurkolónak is lehet igaza néha, ha ősellenség is.:(
@Habakuk999: Nekem a pincében vannak, remélem nem tetvesednek.

Istenem, Andalúziában az autópálya-elválasztó sávok - ingyenesek amúgy a pályák!! - leandersövényekből vannak!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De most visszajöhetett arra a zédes de azért san gens parlagon hagyott anyaföldre, nem?
@a szív fészkei:

Tényleg, az Egyháznak úgyis kéne valami rituálé... Szerintem írjunk Charlize-nak, hogy van ez az Egyház, és szeretnénk minden vasárnap rituálisan megmosni a hátát. Meg még amit szeretne. :D
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Soha nem lesz olyan kertünk, mint az olaszoknak.
Vagy a déli angoloknak.:( Ott áttelelnek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nézd, szerintem mi elcsekkoltammal meg a többi nőneművel nem annyira Charlize - elismerem, biztos szép - hátát akarnánk mosni. Arra vagytok elegen. De szép keresztényi attitüdöt - lábmosás - formázna, ha ti mosnátok lelkesen.

Nekünk majd lecsekkoltam keres széles férfihátakat.
@a szív fészkei: Görögöknél is, állítólag kígyók ellen jó, nem kedvelik az illatát.
kardozunk az euval a nyugdíj üggyel kapcsolatban, és közben egy ilyen üggyel meg nem nagyon foglalkozunk, hogy népszavazás Szlovákiában, a kisebbség nyelve ellen
@Habakuk999: Kabócák már vannak, én hallok néha a Velencei tónál csattogást. Felőlem gekkók is jöhetnek. Skorpió maradhat ott, az annyira nem kell.
@felebarát: Ott is eztel lehet hülyíteni az embereket, ha a córeszt el akarják mismásolni. Orvbán csak Ficoéknak játszott alá eddig, ezt minden értelmes ottani magyar megírta már ide.
@felebarát: Nincs mozgástér a korábbi baromságok miatt, ráadásul, mivel már adottak a kisebbségi szavazók, innentől nem is nagyon érdekelik nagyon nemzeti hőseinket.
Jó lesz figyelemelterelésnek, ha jön valami gebasz.
@Habakuk999: éppen, hoyg már ma üvöltenie kéne Tabajditól egészen Szájeren át, Morvayig mindenkinek az eu-ban
@a szív fészkei: Ezer örömmel.:D Köszönöm a bizalmat, megszolgálom guszti, izmos, széles férfihátakkal.:D Tegyük büszkévé viktojt és a csalátdtudományi intézetet! Szerinted erre ad pali bácsi kossuth díjat?! Elvégre mégiscsak Bolival és Egérrel lennénk egy jacuzziban, ez csak megér annyit?;)
@felebarát: Most illedelmesen várják a dörgedelmeket.

Komolytalan bagázs a mi politikusi garnitúránk. A Sólyom-féle ügyben is a szlovákoknak adtak igazat.

A határnyitás Horn-Németh féle dicsőségét sikerült teljesen visszájára fordítani.
Nincs szövetségesünk, szimpatizánsunk se nagyon.

Ismételten sikerült magunkat ugráló csodabogárként aposztrofálni Versailles és Párizs után harmadszor is.
@Habakuk999: diplomáciailag el vagyunk zárva...szégyen
@felebarát: Ebben az a szégyen, hogy komoly, szívós, kemény munkával kellett elérni, hogy ide küzdjük le magunkat.

Egy üdítő kivétel: a líbiai nagykövetség.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én is az vagyok asztrologice valahol, csak IRL nem akarnék találkozni vele. Horvátországban láttuk a szobánk falán, de a férjem valahogy kitessékelte. De közelebbről nem vágyok ismerkedni vele.
@dr lecsekkoltam: Na azért mindenkivel nem jattolnék, még egy milláért se. Pali bá meg annak ad, - de annak gondolkodás (úgysem az erőssége) nélkül - akire Viktorbéjbi rámutat. Az nem mi lennénk, valami azt súgja...
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: ez így van. Adathalmaz a fejem, már ami a velem megtett dolgokat illeti. amúgy minden mást el tudok... :-DDD Hol a szemüvegem, hol van ez , hol van az, mit kell csinálni, stb.??
@felebarát: Ahogy hofi mondotta volt, viktor megalakította a visegrádi egyeket.
De most tényleg te mást vártál?! Ezt csinálták 2002-ben is. Mitől változtak volna meg?
@a szív fészkei: Jattolni én sem jattolnék, lopnak ők maguknak eleget tőlünk.:(
@dr lecsekkoltam: nem tudom...igen jobbat vártam, tudod, az ember remél, én valahol még örültem, hoyg kétharmad és történni fog valami, gyorsan eltünt a lelkesedés, de volt...
@felebarát: hinnye, erre nem tudunk horoszkópot csinálni
@a szív fészkei:

És ki rendel abban a kis szerelmi fészekben? Fogadok Stefánia meg Nikki cica... :D
@felebarát: ROTFL. Te jobbat vártál a fidesztől?! 2002 után?! Jobbat?! 2002 után?! Hahahaha.
@dr lecsekkoltam: én a kétharmadtól...igen votl egy aprócska remény...de már elszált mint a fing
@felebarát: Akkor az életed az elhagyott remények temetője?
Képzeld a másik Fabius poszton csúnyán beszélnek velem. Mamitirtok nem véd meg.:(
@dr lecsekkoltam: De, letiltottam a csávót, ez az első fok (meg udvaroltam kicsinyt, lelked egyensúlyát helyrebillenteni céljából!:-)
@Penivaldes: Igaz, már hozom is!
A héten 15-éig az álmodozókra fellendülés vár, a Napszél hozza a tavaszi fuvallatot a legközelebbi fekete lyuk felől, Vénusz együtt áll a Holddal, de a Mars 15-én kitör, így álmodozásuk nem várt szerencsétlen fordulatot vesz anyagilag, mert Szeretett Kurmányunk bevezeti a békekölcsönt minden férfira és nőre, felekezetre és nemre való tekintet nélkül!
Szerelem: Fabiusnak hála a hormonok tombolása lecsillapszik, zene és költemények sokasága önti el a Szent Helyet, hárfák és légyottok szövődnek a méla csend helyett, szerelmek bomlanak ki, mint vitorla és megfogan a magyar ellenállás, melynek gyümölcse az EGS! Cica- és csokifijjúk várják a Nyulat, a termékenység Istennőjévé választván Penivaldes Úrhölgyet!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Láttalak, annyira cuki vagy.;)
@mamitirtok dr.: Te is cuki vagy.
Mindkettőtöknek puszi jár.:)
süti beállítások módosítása